Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Kip reviewen. Zo doe je dat

Gewoon even een foodblogje voor de gewone man. Geen gedoe met quinoa, moeilijke vergeten groenten en al helemaal geen duizend variaties op raw coconut cocoa brownies. Nee, gewoon een kleine baas en KIP. "Not far past mediocre", dit filmpje.

Reaguursels

Inloggen

Afrikanerhart 1623
In Belgie eet men ook waterkonijn, hoor.

mallekater | 10-12-16 | 08:02

-weggejorist-

Doe mij maar twee ! | 09-12-16 | 22:18

"One take!"

Baasje

Pot Vol Koffie | 09-12-16 | 18:55

En verder smaakt het rundvlees van Nederlandse koeien beter dan die runderen uit Argentinië.
Vraag dat maar eens aan een topkok.
necrosis | 09-12-16 | 16:09
De uitgemergelde Nederlandse melkkoeien. In NL moet je goed zoeken naar een goed stuk rund. De NL keurslagers bakken er i.i.g. niets van. Leggen de beste stukken niet in de toonbank, kunnen niet snijden. In een Franse supermarkt koop je beter vlees dan bij de NL slagers. Een uitzondering daargelaten die nog in staat is om zijn eigen koeien te weiden als vleeskoe. Maar voor die slager moet ik met de auto 20 minuten heen en 20 minuten terug reizen. Dus alleen bij gelegenheid.

@webmiep | 09-12-16 | 16:26

Als je de taal niet machtig bent, misbruik hem dan niet.

Overigens eten de Engelsen hun fish 'n chips met ketchup en/of mayonaise,zolang er maar azijn en zout op zit.

ska ska ska | 09-12-16 | 17:12

Hey, Lars! Goeie video man!

JaapTreinkaap | 09-12-16 | 16:53

Over fastfood gesproken, ik zie net Sharon Dijksma voorbijkomen in de livestream van de bekendmaking van de nwe lijsttrekker voor de pvda. Die heb wel een paar burgertjes op kan ik u vertellen.

Ongeblustekalk | 09-12-16 | 16:28

Englese firetjes eet je met ketchup en azijn en niet met mayonaise. Helmaal goed is met nog een vette stuk lekkerbek eronder. Hmmmm, heerlijk "Thats my why of reaal life"..

webmiep | 09-12-16 | 16:26

@Ongeblustekalk | 09-12-16 | 16:20
Ik hou je niet tegen.
Krijg ik nog wel een verslag van je als je uitgeknaagd bent?

necrosis | 09-12-16 | 16:24

-weggejorist-

Afrikanerhart | 09-12-16 | 16:23

necrosis | 09-12-16 | 16:09
In Moskou staat zelfs rat op het menu, dat zou ik wel eens willen proberen.

Ongeblustekalk | 09-12-16 | 16:20

Gatverdamme! Hij eet het kraakbeen ook op! Ieieieiew!!

J. Jarig | 09-12-16 | 16:18

Toen ik in mijn studententijd (wat een kutwoord hé?) in de snackbar werkte hadden we het 'kwalitaria' label. De baas was een viezerik en snacks over de datum bleven netjes liggen, over redelijk schoonhouden nog maar te zwijgen. Hij maakt 1000 gulden over aan kwalitaria, hij laat de ballentent flink schoonmaken, afspraak maken huppeké kwalitaria label op de deur. Nooit verdere controle gehad tot volgende afspraak etc.
En het verkocht het beste van de drie snackbars van het dorp. Ik weet niet of dat label nog steeds bestaat.

miachel2003 | 09-12-16 | 16:11

Kip... het meest omstreden stukje vlees,,,kip
"Kippenvlees wordt door het productschap voor pluimvee al dertig jaar op een blijmoedige wijze aangeprezen als zeer veelzijdig. Ondertussen is 94 procent van het kippenvlees besmet met resistente ESBL-bacteriën. Maar het productschap gaat gewoon door met zijn niets-aan-de-hand-campagne."
www.spotsdoorzien.nl/kip-het-meest-onv...

kzegje | 09-12-16 | 16:10

prima foodblog. niks meer aan doen.

Handsomeboy | 09-12-16 | 16:09

@Ongeblustekalk | 09-12-16 | 16:04
Sommige dingen smaken nu eenmaal niet zonder hulpmiddelen.
En verder smaakt het rundvlees van Nederlandse koeien beter dan die runderen uit Argentinië.
Vraag dat maar eens aan een topkok.

necrosis | 09-12-16 | 16:09

Saus over het voedsel doen is om de smaak van slecht voedsel te maskeren, net als bij lieden die overal sambal overheen gooien.
Moet je bij de argentijn eens flikken, dat is een belediging voor de kok. En ja, ook in een fastfood restaurant staat een chef kok, alleen een hele slechte.

Ongeblustekalk | 09-12-16 | 16:04

"Well, there is one thing that you won't like, private Snowball. We don't serve fried chicken and watermelon on a daily basis in the mess hall!"

Münsterlander | 09-12-16 | 16:00

Onsmakelijke eten doet die kippeneuquer, geen tafelmanieren geleerd. The Chicken Connoisseur noemen ze hem daar, naäperij uit de VS die kippenvleugger.

Hebbiehemookweer | 09-12-16 | 16:00

Ieder diertje, zijn pleziertje!!! Of krijg ik dan SYlly in mijn nek.

Use less | 09-12-16 | 15:59

@necrosis | 09-12-16 | 15:48

Gaat zeker niet lukken.

DeTT | 09-12-16 | 15:53

@TonyD | 09-12-16 | 15:38
Je mag hem hebben, ik wacht wel op de VrijMiBo.

necrosis | 09-12-16 | 15:50

-weggejorist-

Oprisp | 09-12-16 | 15:49

@Captain Pervert | 09-12-16 | 15:35
Ik weet niet of je het als grap bedoelde, maar in de eerste paar seconden lijkt hij wel degelijk op Bart de Graaf.
Maar of deze 'presentator' de teringtubbies weet te overtreffen?

necrosis | 09-12-16 | 15:48

Mooi kereltje.

Lafayette | 09-12-16 | 15:43

Hier gaat iemand of iets van over de zeik.
Een negerT die kip reviewt dat mag helegaar niet van bepaalde groepen!!

Berbaar | 09-12-16 | 15:42

Een review van fastfood-tenten die wij hier niet hebben. Nuttig.

koeberg | 09-12-16 | 15:42

@two ball cane | 09-12-16 | 15:39
*veegt bier van TFT*

necrosis | 09-12-16 | 15:42

"Men definitily chewed on a bone"
Funneeeee

Call on the attacker | 09-12-16 | 15:41

Patat eet je met mayonaise!
Niet met een vreemde rode saus.

necrosis | 09-12-16 | 15:41

Weet je hoe een neger heet die een hele kip opeet?
Patrick Kluivert.
Weet je hoe een neger heet die drie kippen opeet?
Hatrick Kluivert.

two ball cane | 09-12-16 | 15:39

Iemand al gezegd: "Ik zou h'm doen...!"

TonyD | 09-12-16 | 15:38

Kipkippertijd ofzeau?

Tuborg øl | 09-12-16 | 15:35

Wat is dit, de negroïde reïncarnatie van Bart de Graaf? Geen idee of hij 12 is of 32.

Captain Pervert | 09-12-16 | 15:35

REAGEER OOK

bespaartips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken