Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

RTLZ: "Sylvana Gezeik = Schuld van GeenStijl"

Hallo clickbait, we klikken er in hoor! We zitten ongezien de tiefus klaarrr met een emmer kip en 6 halve liters Parbo. Kom maar door met die usual haatzaai naar ons aller stijlloze webplok. Van de NPO/Persgroep zijn we het inmiddels gewend (hallo Kees Boonman, hallo JP Geelen). Maar nu die morele snotterneus Pieter Klein steeds steviger de scepter zwaait in die *kuch* fatsoensfamiliepan Unilever Snert krijgen we hier op HQ Magenta vaker FLAK uit Luxemburgse hoek. Waarvoor dank. Maar flikker de fuk op met deze driewerf valse Sylvana Frame aan ons adres. Ja, inderdaad, we gaan er hier met gestrekt been in bij mevrouw. Want Sylvana doet domme dingen. Ze loopt met Paravisie-molentjes en ze praat peop over Trump. Maar we schreven hier ook een hartverwarmende oproep aan ons aller Silly Syl om NIET in zee te gaan met die twee Turkse vrouwenmeppers. Want wij hartje La Simons nog steeds ondanks alles eigenlijks. Hell, Sylvana was al powervrouw toen Heleen Mees nog Nijkamp heette en in Hengelo harige apenballen likte. En dan nu het beloofde livestream linkje naar RTLZ. Zo zijn we dan ook weer.

Reaguursels

Inloggen

Op de Volkskrant op Facebook beklaagt ene Maurice zich enorm over het latente racisme dat er in Nederland heerst. Deze fatsoensrakker vertelt de hele wereld hoe verwerpelijk racisme is en hoe het hoort. Maurice heeft zelf 272 Facebookvrienden maar........... allen wit. Maurice is de latente racist in hoogsteigen persoon maar ziet de plaat voor zijn eigen hoofd niet eens. Anderen de les willen lezen maar ondertussen..... Maurice is het prototype van de gutmensch en er zijn er zoooooveel van. Om te huilen en nog een hele lange weg te gaan. "Jezelf op de borst slaan om je millieubewustzijn terwijl je een handvol lege batterijen in het kanaal gooit en een kan afgewerkte olie er bij giet........ dat idee".

Rest In Privacy | 24-11-16 | 21:52

Het meeste plezier heb ik nog wel bij de gedachte, dat nu de vleermuizen van DENK bezig zijn, munitie te verzamelen tegen Geen Stijl, zij dus wel álle reaguursels zullen uitpluizen, in de hoop er de meest vreselijke teksten tegen te komen.
Want dan kunnen ze weer 'n compilatiefilmpje laten maken door de Volkskrant, en die laten afspelen bij Pauw, om huilie-huilie te doen over die vreselijke racisten bij Geen Stijl.
Ha, lieve speurders, lukt 't al 'n beetje om te voldoen aan jullie 'zie-je-wel-opzetjes' (?), of gaan jullie, bij gebrek aan wéér aangetoond racisme in Nederland, dan maar zelf reaguursels inzenden (?), zodat jullie alsnog kunnen gaan roeptoeteren, over hoe racistisch Nederland wel niet is.
Hoe deed Sylvana dat ook al weer bij Pauw (?), door te beweren, dat ze toch echt zelf Trump had horen zeggen, en voorbij zag komen, dat hij 'racist' was.
Ai, missertje, toen Pauw direct wist te melden in de uitzending, dat 't nepnieuws was, en dat Trump dat helemaal niet had gezegd.
Wie Sylvana 'n groot plezier wil doen, moet vooral hier de meest racistische dingen over Sylvana zeggen.
Want dan kan ze haar feestje volhouden, slachtoffer te zijn.
Lieve Sylvana, je hebt je helaas geëncanailleerd (moeilijk woord) met bedenkelijk volk. De woede van Surinamers over slavernijverleden is 'n hele andere woede dan die van Turken namens hun islam; en dat is ook weer 'n hele andere woede van Marokkanen over hun hoge criminaliteit.
Binnen niet al te lange tijd knalt DENK uit elkaar.
Daar helpt geen mooi kapsel met leuke bril tegen.
Zorg je goed voor jezelf (?), want je zult weldra gedumpt worden. En binnen de Surinaamse gemeenschap lig je ook al niet zo goed, begreep ik. Vlinderkusje.

Der Paulie | 24-11-16 | 18:42

Dit soort flapdrollen daar prikt iedere weldenkende Geenstijl lezer zo doorheen. Nodeloos kwetsend staat wel in het devies van Geenstijl, maar ik vind het nog best meevallen. Boonman kan de boom in met zijn geleuter.

Asimov6 | 24-11-16 | 17:20

De grap is dat de reaguurdertjes alhier als eerste het nare filmpje over S. veroordeelde.

Uw Verzekeringsadvis | 24-11-16 | 13:30

Dit wordt een langdurig proces aangedreven door partijen als Denk, PVDA etc in een 1 2 met de MSM om rechts georienteerde webblogs met Geenstijl als voorbeeld functie de mond te snoeren.. Mark my words.. U zult buigen voor de EU, U zult denken wat de EU wil..

1984-

Koning één oog | 24-11-16 | 13:20

Het gemak waarmee het OM 'Marokkanen' tot een ras bestempelt heeft te weinig aandacht gehad.
J.Slavink | 24-11-16 | 10:19

Heb me ook aan deze slorigheid verbaasd. Als men stelt dat Marokkanen een ras zijn is dit zonder meer incorrect. Stelt men dat Marokkaanse-Nederlanders een ras zijn dan zit je in de goede richting. Deze groep is zeer homogeen (onder andere omdat het histrisch een zeer gesloten gemeenschap is). Ze komen in overgrote meerderheid uit het Rif in Noord-Marokko. Als je kan stellen dat Berbers, en in het specifiek Riffijnen (het gros van de Marokkanen in NL is Riffijn), een ras zijn dan kan de claim gemaakt worden.

koter | 24-11-16 | 13:05

Geenstijl bedient slechts haar doelgroep. Als commercieel bedrijf serveert ze haar doelgroep waarnaar ze vraagt. Meest in het oog springende kenmerken van deze doelgroep zijn:
anti-islam
anti-immigranten
anti-vluchtelingen
anti-establishment
anti-EU
anti-Euro
pro-grote nationale overheid
pro-israel
In veel opzichten dezelfde kenmerken als de Alt-Right in Amerika met het verschil dat Nederlandse rechts vaak - militant - atheistisch is en een socialistisch economisch beleid voorstaat. Je zou Geenstijl en haar doelgroep dus het meest kunnen scharen onder het nationaalsocialisme.

koter | 24-11-16 | 12:43

Het staat Sylvana en haar **comrades in crime** helemaal vrij te vertrekken naar een land waar ze geen last heeft van enge zwarte Pieten en rassendiscriminatie, laat staan racisme.
Wat raar eigenlijk dat ze niet al lang weer terug is in de warme moederschoot van het Suriname **waar men geen racisme kent**.

Andere mensen, autochtone Nederlanders, trekken vanwege dit mens en haar al even gestoorde aanhang het land uit naar fatsoenlijker plekken, er zijn er nog genoeg.

Dus waarom kan madama Simons dat niet?

Liggen haar inkomstenbronnen misschien hier bij DENK en - vooral - de publieke omroepen?

Bedreigingen( als die er al reeël zijn ) mogen natuurlijk nooit, maar in plaats van elke week voor 2500 Euro bij ofwel Pauw ofwel DWDD het jammerend slachtoffer uit te hangen had ze zich ook een betere plek op deze aardbol kunnen uitzoeken.

Het gaat haar dus toch alleen om de centen.

mallekater | 24-11-16 | 11:22

Het scheppen van een klimaat waarbij de slachtofferrol wordt verheerlijkt is hoofdzakelijk gecreeerd door NPO & de gevestigde orde.

van heinde en verre | 24-11-16 | 11:20

Die mijnheer in die clip met dat quasi, intellectueel, nonchalante (lees ongeknipte) kapsel plus jaren '60 ziekenfonds bril en die madamme zijn dus alles wat er mis is op de gracht. 2 nimby's van het ergste soort. Ze denken dat ze het oh zo goed weten wat er fout is vanuit de ivoren toren en zijn meester in het afkraken van alles wat niet in hun straat past maar ze begrijpen het niet. Ze denken dat ze kosmpololitisch zijn maar dat zijn ze ze niet. Ze hebben een heel beperkt wereldbeeld en begrijpen oorzaak en gevolg niet. Die kale mijnheer heeft het nog enigszins door, door te stellen dat de msm zaken zelf opblaast maar daar wil die mijnheer rechts in die clip niet aan. Het is Geenstijl! Ome Basil woon al vele jaren tussen die mensen (iemand moet de kanarie in de kolenmijn zijn) en ik kom ze dus dagelijks tegen en dan denk ik: Keer op keer wordt bij zoveel zaken jullie ongeljk bwezen maar jullie blijven maar drammen. Zal wellicht komen omdat het een redelijk, kleine, incenstueuze groep is (maar wel machtig) die elkaar naar de mond blijft praten en zo dus denkt dat de hele wereld in elkaar zit.

Basil Fawlty | 24-11-16 | 11:00

dijkbewaker | 24-11-16 | 10:24
Zoals Joop een haatzaai site is, is GS ook een haatzaai site. De kleur is anders, de toon is hetzelfde.
Dat staat bekend als diversiteit of policolor.
Maar dat is niet goed, dat weet iedere weldenkende hardwerkende Nederlander.

Koos Knak | 24-11-16 | 10:54

Mannes | 24-11-16 | 09:07 Ik ben geen fan van Sylvana en al helemaal niet van DENK, maar persoonlijke verwensingen (ophangen, in brand steken etc.) zijn op geen enkele wijze goed te keuren.
--------
Wie keurt ze goed dan? Overigens zijn de verwensingen tegen Geert Wilders, de PVV, en PVV kiezers al jaren aan de gang. Geen dag gaat voorbij zonder de PVV te demoniseren. Alleen al op de haatzaai site joop.nl gaat er geen dag verloren. Met Trump erbij en alles wat niet in het extreem linkse gedachtegoed past loopt de site regelmatig vast door overmatige bagger.

dijkbewaker | 24-11-16 | 10:24

Het gemak waarmee het OM 'Marokkanen' tot een ras bestempelt heeft te weinig aandacht gehad. Daarmee hebben ze in een keer Wilders' uitspraken als racistisch gekwalificeerd. En vervolgens loopt iedereen er achter aan.

J.Slavink | 24-11-16 | 10:19

Het is wat het is, en de wereld verandert in vele opzichten minder snel dan met zou verwachten. En wat zichtbaar is, en wat verborgen blijft hangt vaak van kleine dingen af. Als je doorkrijgt hoe je datgene wat verborgen bleef aan de oppervlakte moet krijgen, dan kun je daar als politiek dier je voordeel mee doen.
Een voorbeeld. Ik heb niet het idee dat op dit moment er op de social networks meetbare activiteiten zijn inzake het negatief afschilderen van, ik noem maar een ras, zigeuners. Maar stel nou dat er morgen een Felicio bij Jeroen aanschuift met treurige verhalen over hoe de zigeuner gediscrimineerd wordt, dat een zigeuner eigenlijk geen zigeuner genoemd zou moeten worden, dat het echt niet zo is dat er een é´én op één verhouding is tussen zigeuners en kampbewoners, dat er ook echt wel kampbewoners zijn die deugen, enzovoorts. Stel dat de Tweede Wereldoorlog er ook nog eens bijgesleept wordt, en dat de roots back to India in kaart worden gebracht en hoe de zigeuner eeuwenlang vervolgd en beschimpt is, stel dat die Felicio zich bij een club als DENK aansluit en vervolgens, alleen al om de PVVer te pesten, overal aan mag schuiven om zijn dramatische verhaal nog dramatischer te maken. Stel dat dit allemaal het geval is, dan kun je er donder op zeggen dat er tegenreactie komt op de social media. dat men weer wat te schelden heeft, en dat er vervolgens wel een of andere halve zool is die iets doet dat door de Gutmensch als het zoveelste voorbeeld van rabiaat racisme wordt geduid, en het gevolg van ons 'cultureel archief'.
Misschien gebeurt het ook niet. Maar als het niet gebeurt, wat zegt dat dan? Dat rabiate racisten enkel jegens bepaalde groepen racist zijn? En wat moeten we daar dan uit concluderen?
En als er morgen een chinees gaat zitten klagen?
Ach, het is maar hoe zwaar je wat laat wegen. Nog even en meneer Tjoeng wordt van de buis geweerd.
Waar lachen we nou eigenlijk om? Dat hij geen fuck Nederlands verstaat, of dat wij geen fuck Chinees verstaan, en niet eens weten hoe we zijn naam moeten spellen. Of is het -tot nu toe dan- de ontspannen lachh tijdens een blije ontmoeting tussen twee culturen die mekaar nauwelijks begrijpen, maar toch méér uit een ontmoeting halen dan enkel mekaar tolereren omdat het moet? Moet die lach kapot, helemaal kapot doordat er overal fatsoenskloven ontstaan die als loopgraven door ons Nederland lopen?
www.vice.com/nl/read/vinden-chinezen-i...
www.volkskrant.nl/vonk/-nederlandse-ch...
www.trouw.nl/tr/nl/5133/Media-technolo...
mobile.twitter.com/Kera/status/262269...

Schoorsteenveger | 24-11-16 | 10:18

@keestelpro
You're so vain! Haha jij maakt mijn dag goed.

Accident_Prone | 24-11-16 | 10:16

Nog geen politica, maar dat maakt niks uit want ik denk dat Denk afgevoerd zal worden Hero Brinkman stijl.

Accident_Prone | 24-11-16 | 10:14

-weggejorist-

tslerf | 24-11-16 | 10:11

@keestelpro | 24-11-16 | 09:26
Daar hebben ze een kamervoorzitter voor, om dom gelul te smoren door de microfoon uit te schakelen.
Dat deed Gerdi Verbeet destijds met Femke Halsema, ik heb genoten van die boze kop van Halsema en haar jankopmerking 'ik wil niet afgehamerd worden'.

necrosis | 24-11-16 | 10:01

Als je je zorgen maakt over NL en daarom racist/fascist/nazi enz. wordt genoemd, prima.
*Klakt hakken en strekt arm*

pennestront | 24-11-16 | 09:59

Wanneer gaat die klote NPO is goed op de shop. Iedereen betaalt mee maar ze brengen alleen maar links gekleurde propaganda. Er is ook iets gaande tussen RTL en NPO want ik zie ze te vaak elkaars personeel uitnodigen. Soort omroep kartel?

doskabouter | 24-11-16 | 09:58

Het is allemaal de schuld van Geenstijl! En van de boze witte man natuurlijk, het zijn ook een stelletje racisten! Nu deze stellingen de komende tijd blijven herhalen, en er zullen vanzelf wel types zijn die dit gaan geloven. En dan hebben we onze zin, en kunnen we nog meer gaan verbinden! (de woorden van Van Jole)

FasiscovanJole | 24-11-16 | 09:49

Wat ik de Marokkaanse gemeenschap in Nederland, thans omgedoopt tot "ras", al heel, heel lang kwalijk neem is dat er van hun zijde niets en geen enkele toegevoegde waarde wordt geleverd om de problemen die er binnen hun "ras" bestaan te helpen oplossen.
Gewoon erkennen dat die problemen er waarlijk zijn, ze lokaliseren en samen met ons (dat heet verbondenheid) die problemen uitroeien; zonder 1 cent subsidie voeg ik eraan toe.
.
Maar nee dat gebeurt niet want de rol die ze daaruit destilleren is die van het verongelukte slachtoffer.
Jijbakken, klagen, subsidie aanvragen, aangiftes doen, heel Nederland uitmaken voor racist, PVV tokkie, nazi enz.
Het zelfde rolmodel dat die muppet club denk ons dagelijks voorschotelt.
.
En om Halbe Zijstra (onlangs in de kamer) en de heer Hiddema (gisteren) bij te vallen, hou eens op met die slachtofferrol, we zijn het spuugzat!
.
En inderdaad Geen Stijl met zijn reaguurders en Geert Wilders met zijn PVV voegen gezamenlijk veel meer toe aan de discussie dan het platgetrapte politiek correctie zooitje dat de discussie wil winnen met racist te schreeuwen, of die vanuit hun pluche stoel de verdeeldheuid in Nederland zo groot mogelijk willen houden, opdat zij er meer pluche mee kunnen oogsten.
.
Er is storm op komst, ik gaf gisteren al mijn Geen Stijl weerbericht door voor die policor muppets, laat het donderen en bliksemen, we zullen ze klein krijgen, 15 maart is een begin, we bouwen dan verder tot we ze plat hebben.
.
Overigens goedemorgen allen!

Memek | 24-11-16 | 09:42

-weggejorist-

pennestront | 24-11-16 | 09:38

Moeten we dan maar weer de andere kant opkijken als die zeikmuts iedere keer onzin en leugens debiteert? We zijn er klaar mee om steeds als een geslagen hond toch maar weer pootjes te geven en nog een stukje verder op te schuiven voor sujetten die ons in ons eigen land de wet voor willen schrijven. Het is mooi geweest! Let's take the power back!

WhiteShark | 24-11-16 | 09:27

-weggejorist-

keestelpro | 24-11-16 | 09:26

Dat type's als Sylvana, Kuzu, Öztürk, en een geloof als de islam, in Nederland inmiddels het nieuws domineren zegt veel over het verval van Nederland.

miss error | 24-11-16 | 09:22

@Accident_Prone | 24-11-16 | 08:42
'De carnavalssong oh Sylvana is een bijzonder catchy tune'

Dat vind ik nou ook.
En het is ook oer Nederlands die muziekstijl met lopende bas en fanfare instrumenten.
En een schertsend thema geheel volgens de carnavalstraditie.
Ik ken zanger Rob van Daal en de componisten de gebroeders Ko goed en ik vind het geweldig dat zij 'meeliften' op deze hype want de NPO draait zelden echte Nederlandstalige cultuurmuziek.
Wat ik ook jammer vind is dat Sylvana denkt dat het nummer over haar gaat want het gaat over een Russische dame.
Dit lied gaat overigens WEL over Sylvana:
www.youtube.com/watch?v=b6UAYGxiRwU

keestelpro | 24-11-16 | 09:20

correctie.
#Sylvana creëert het klimaat voor 'bedreigingen' #Sylvana.
...
(laten we de fotosoep van een droeftoeter even niet gaan vergelijken met de jihad dodenlijst waar Wilders op staat)

Bert Konterman | 24-11-16 | 09:17

Oom Jeroen krijgt in uitzending van gisteravond les in wat " gutmenschen" zijn en speelt onwetendheid.

daytripper | 24-11-16 | 09:13

Sylvana is het zwarte goud voor DENK. Ongekend hoeveel media-aandacht deze nitwit weet te genereren. Teken die genocide-ontkenners maar in voor een zeteltje of 6. Dat worden nog ongekend veel ridicule debatten en ideetjes.

de Voorzittert | 24-11-16 | 09:07

Net als op Twitter en Geen Stijl doen ook de reaguurders van Geen Stijl volop mee aan het afkraken van Sylvana. Daarbij wordt nogal eens grof taalgebruik ingezet. Een vast patroon is ook dat alles de schuld is van de NPO (VARA) en alles is links, dus verkeerd. De vraag is waarom zoveel criticasters dan nog naar die in hun ogen verwerpelijke programma's kijken. Ik ben geen fan van Sylvana en al helemaal niet van DENK, maar persoonlijke verwensingen (ophangen, in brand steken etc.) zijn op geen enkele wijze goed te keuren.

Mannes | 24-11-16 | 09:07

@Accident_Prone | 24-11-16 | 08:42
De schrijvers van het liedje (gebroeders Ko) hadden al laten weten dat het liedje over een Russische vrouw ging.
En het filmpje wat er later aan toegevoegd is, is van een sneue stakker die fotoshop op zijn computer heeft zitten.
Een hoop gejank om niks dus.

necrosis | 24-11-16 | 09:06

langzullenweleven | 24-11-16 | 08:59
Ze heeft het intellect niet om door te hebben hoezeer haar hele manier van doen mensen tegen elkaar opzet. En is al helemaal te dom om de agenda van die vleermuizen, waarin het ophitsen en opjuinen doel é´én is, te doorzien.
Sylvana is het type dat in haar onschuld al te gemakkelijk geslachtofferd wordt door juist diegenen van wie zij denkt dat ze haar bevrijden uit de ketenen. Dat is het wrange.

Schoorsteenveger | 24-11-16 | 09:04

Haye van de Heiden (theatermaker, schrijver) in "Pauw". Kwam er openlijk voor uit dat hij PVV stemt : veel contacten kwijt en grotendeels werkloos als resultaat.
Diep triest en voor mij een held.

Viel me wel op dat de gutmensch in het algemeen wat aan het inbinden, bevreesd voor de omwenteling die komen gaat, ook bij Oom Jeroen.

daytripper | 24-11-16 | 09:03

@Schoorsteenveger | 24-11-16 | 08:56
Sylvana een powervrouw?
Zet haar vijf minuten tegenover Wilders, of desnoods Bontes of Klaveren (degene die Ozturk vakkundig wist te fileren) tijdens een debat en ze rent huilend de tweede kamer uit.

necrosis | 24-11-16 | 09:01

"Kom nou toch, Vout. Je geeft haar veel te veel krediet. Ze heeft het intellect niet om mensen tegen elkaar op te zetten,..".marcoplarco | 24-11-16 | 08:46"
Eens, maar ze zorgt er wel voor dat de randen van het schisma in de maatschappij scherp blijven en scherper worden. De wegkijkers staan nu tegenover de realisten en die laatsten groeien in aantal, hier en elders en worden mondiger.

langzullenweleven | 24-11-16 | 08:59

@Albert5000 | 24-11-16 | 08:47
Fout!
Sylvana is nog geen politica, er heeft nog geen mens op die zeurpiet gestemd.
En als ik haar cv bekijk, denk ik niet dat ze veel stemmen zal krijgen.
Peter R de Vries stapte destijds toch ook in de politiek zonder enig resultaat?

necrosis | 24-11-16 | 08:57

Nou nou nou, Sylvana een powervrouw? Is dat niet een klein beetje overdreven, Pritt?

Schoorsteenveger | 24-11-16 | 08:56

@Accident_Prone | 24-11-16 | 08:34
Sylvana is nog geen politica.
En verder heb ik al eerder gezegd dat ze dat zeikwijf een eigen tv programma moeten geven op een commerciële zender op een tijdstip dat niemand kijkt.
Overigens vertrekt Martin Schulz ook als voorzitter van het EU parlement:
www.telegraaf.nl/buitenland/27096423/_...
*juichen doet*

necrosis | 24-11-16 | 08:52

Zou er een prijsvraag zijn "wie is het grootste kotsmens van Nederland" dan zou ik op SS stemmen.

langzullenweleven | 24-11-16 | 08:50

Ach, Sylvana, neem de kortste weg en zeg gewoon dat het wéér de schuld van de Joden is. Geen moeilijke omwegen via Geen Stijl, de Telegraaf, Trump of wat ook: meteen naar de bron, meid.

langzullenweleven | 24-11-16 | 08:49

Het enige dat Denk bereikt is ontbinding van de sociale structuren in de maatschappij. En dalende kijkcijfers bij de NPO.

Piet Karbiet | 24-11-16 | 08:48

We moeten het anders gaan aanpakken, want dit is precies de aandacht die Sylvana zich wenst. Zij wil een slachtofferrol omdat ze zwart is. Belachelijk, Sylvana heeft alle kansen gehad, gepakt en verspeeld. En dan nu zielig doen? Natuurlijk krijgt ze beveiliging. Of het nu Geert of Sylvana is, iedereen heeft het recht van vrije meningsuiting. En als date politici zijn die daardoor bedreigd worden, dan moeten zij beveiligd worden. Ook Sylvana is nu politica. Los van de vraag wat iedereen van haar kwaliteiten als zodanig vindt, dat is niet interessant.
We moet Sylvana juist doodzwijgen. Dan verdwijnt alle aandacht voor haar en raakt ze in de vergetelheid.
Deze vrouw kickt alleen maar op bekendheid en roem. En wij werken er aan mee......

Albert5000 | 24-11-16 | 08:47

@Vout | 24-11-16 | 08:29 "Een haatzaaister pur sang die de samenleving tegen elkaar opzet is ze. Niks meer, niks minder.
.
Kom nou toch, Vout. Je geeft haar veel te veel krediet. Ze heeft het intellect niet om mensen tegen elkaar op te zetten, ze wauwelt maar wat. Dat ze dat vanaf een veel te hoog poduim doet is wat mensen stoort.

marcoplarco | 24-11-16 | 08:46

De carnavalssong oh Sylvana is een bijzonder catchy tune, ik kan het weten want ik woon in zuid Limburg. En de zgn racistische video was bad photoshopping (at best!). En je weet bad photoshopping is altijd grappig. In mijn boekje gaat de entertainingswaarde boven dat serieuze gedoe.

Accident_Prone | 24-11-16 | 08:42

@necrosis
Tuurlijk leest dat mens Geenstijl. Net als iedere andere politicus in Den Haag. Anders heeft ze niks om over te zeiken.

Accident_Prone | 24-11-16 | 08:34

'Want wij hartje La Simons nog steeds ondanks alles eigenlijks'
Dat menen jullie ook echt? Stelletje @#$%^&*((*&^%$#!
Een haatzaaister pur sang die de samenleving tegen elkaar opzet is ze. Niks meer, niks minder.
Ik word zo langzamerhand een beetje moe van deze site, en ik denk meer mensen. Dat is ook precies de reden waarom ik niets meer voor geenpeil ga doen.

Vout | 24-11-16 | 08:29

Ik heb de laatste tijd regelmatig dingen over Sylvana gepost ('aandachtshoer', etc) maar schijnbaar leest ze de comments op de GeenStijl niet.
Ik zou het wel leuk vinden als ze bij Pauw zou roepen dat het allemaal de schuld is van die 'nare necrosis'.
Ik wil ook aandacht!
*snik*

necrosis | 24-11-16 | 08:23

@Dr.Tatta.Macamba | 24-11-16 | 07:42
Dat hele proces rondom Wilders is begonnen met voorgedrukte aangifteformulieren.
In feite is dat gewoon uitlokken!

necrosis | 24-11-16 | 08:17

Sylvana Gezeik = Schuld van Sylvana

*101# | 24-11-16 | 08:17

Dat tegenwoordig elke topic hier over Sylvana gaat is voor mij een reden om hier wat minder vaak te gaan komen... man man man wat geven jullie die droeftoeter een enorm platform... een 1 - 2tje?

Jamal | 24-11-16 | 08:11

RickTheDick | 23-11-16 | 22:20
Maar jongen toch. Wil je er over praten? BIj de Gravin staat de koffie klaar.
Gravin v Kippenbouth | 23-11-16 | 22:24
---------------------------------------------
Euh, niet om het een of ander hoor maar hoelang staat die koffie al te pruttelen??:-)
Ik zag lang geleden zoiets op een reclamebord staan bij een uitspanning ergens op de Veluwe en heb daar diezelfde vraag gesteld.
Het antwoord: ja, euh, haha,nou, we zetten hier uiteraard elk kopje vers hoor... Goed, koffie en een appelpunt met slagroom besteld en verrek..... de koffie was inderdaad vers en de appelpunt kwam via een tussendeur uit de vitrine van de buurman, een lokale warme bakker.
Enkele maanden later was ik er weer in de buurt, ben even aangereden en wat denk je? Tekst op het reclamebord was veranderd.
Nu stond er: Welkom! De koffie is ( bijna) klaar.
De uitbaatster herkende me van het vorige bezoek en vertelde dat zij en haar crew erg hadden gelachen om mijn opmerking en dat ze daarom alleen al de tekst hadden veranderd.

loze stijl | 24-11-16 | 08:00

Tis toch wel frapant en opmerkelijk te noemen dat Denk en in het bijzonder Sylvana wel prat gaat op de splinters in Nederlanders zonder migratie achtergrond blauwe/bruine/groene/grijze ogen maar die balk in eigen bruine ogen absoluut niet ziet.. slavernij heden ten dage Sylvana, bestaat nog 100% in Arabische, Aziatische en Afrikaanse culturen. Kuzu als je zo graag op komt voor de emancipatie van vrouwen begin dan eens om die koran goed uit te leggen ten faveure van de emancipatie van alle moslima's,uit Yezidi, Koerdische en andere Islamstromingen. Die Marokkaanse vertegenwoordiger in DENK, kijk eens wat de 3e generatie marokaanse jeugd aanricht aan geweld, criminaliteit en loverboy's praktijken en zo kan ik nog wel even doorgaan. Kuzu kan weerleggen ofcorse dat we het nu hebben over Nederland. Maar heel DENK wil wel de cultuur en structuur van de andere werelddelen hier laten voor wie ze zijn.. dan vraagt dat ook om even heel goed die cultuur onder de loep te nemen. Waarom komen al die migranten zo dol graag naar Nederland??Als ze zo tevreden zijn met de eigen cultuur in moeder/vaderland.. Laat daar maar eens een debat over gaan.Als ik naar elders vertrek omdat ik hier niet tevreden ben is het ronduit discutabel als ik elders ga eisen om dezelfde identiteit en cultuur te mogen behouden en uitdragen.. daar waar ik juist voor ben vertrokken!

fikkieblijf! | 24-11-16 | 07:50

Mooie haat naar het vrije woord ook vanuit de NPO. Sylvana met haar Erdogan fanboys, altijd maar roepen de dubbele maat. Kritiek op Erdogan mag niet van deze mensen. shoebat.com/2015/07/20/turkish-prime-s... .
Gisterenavond Zembla shock doc over Deense moskenen. Zwarte piet racistisch vinden maar ach mens onwaardige en vrouw onvriendelijk gedrag (discriminerend gedrag) in moskenen gaat men niet tegen ageren bij Denk. (Sprookje sinterklaas is een schande maar de islam is de godsdienst van de vrijheid) Alleen deze mensen nemen de rechtsstaat belachelijk. Benoemen wat het probleem is Minder criminele Marokkanen dan moet je voor de rechtbank komen. Ik begin het steeds meer te begrijpen als je in de politiek gaat kun je niks. Geen visie. En over schreeuwen van andere partij zonder naar de inhoud te luisteren. Probleem is niet alleen Nederland maar ook in de rest van Europa. Vroeg of laat barst de bom ergens en dan is her allemaal de schuld van GeenStijl. Godsdienstvrijheid als je maar aan de wet houdt anders wegwezen. Proces is vab geert wilders is wel politiek. Als hij veroordeeld wordt gaat er nog meer mensen hem stemmen

franck7020 | 24-11-16 | 07:49

@TheOne48 | 24-11-16 | 02:59
Wilders vertolkt de stem van miljoenen Nederlanders.
Wat willen die rechters gaan doen?
Meer gevangenissen laten bouwen en elke PVV stemmer laten opsluiten wegens .....[vul maar in]?
necrosis | 24-11-16 | 03:07

Mischien zou een veroordeling van Wilders, welke er niet gaat komen wel goed zijn! Met een veroordeling van Wilders zou namelijk een precedent geschept worden om haat imams makkelijker aan te kunnen pakken. Of iig een bereidheid bij burgers uit onze maatschappij om masaal aangifte te gaan doen.

Daar zouden ze bij de belastingdienst blij mee zijn, gevangenis kost namelijk teveel geld dus een boete is ook de straf die zal volgen op het door haat imam's werkelijk overtreden van onze wet. Wees dus een braaf burger, en ga aangifte doen. Geintje natuurlijk, we willen die haat Imam's helemaal niet in het publieke debat, dat gaat alleen maar gezeik op leveren. En die rechtstaat is al bijna onbetaalbaar geworden, dus moeten we het systeem niet teveel gaan overbelasten. Volkomen terecht dus dat al dat belastinggeld is besteed aan een stukje Wilders promotie door het OM.

Maar zoals ik al zei, hij gaat niet veroordeeld worden! Gerard Spong zit al twee dagen voor lul te gaan bij de Vara, daar komt alleen maar onzin uit. De rechters hebben simpelweg geen artikel ter beschikking om hem op te kunnen veroordelen, en dat weten ze bij het OM ook dondersgoed.

Dr.Tatta.Macamba | 24-11-16 | 07:42

Hiddema for President!

Piet Karbiet | 24-11-16 | 07:36

Ik ben het wel eens met de stelling... in de ijver om die verfoeilijke NPO de schuld in de schoenen te schuiven werden alle filmpjes en foto's weer eens opgerakeld voor een dankbaar anoniem meeschuimend publiek. Grappig dat de ''commercielen'' (RTL 4, RTLZ) de laatste tijd wat meer stelling durven te nemen tegen het aanbidden van hooligans en de Anonieme Vandaal.

Donkersloot | 24-11-16 | 07:31

Sylvana noemde de video over haar karaktermoord. Beveiliging is niet fijn. Spiegeltje spiegeltje, kijk er eens in. Wie pleegde karaktermoord op zwarte Piet? Was de beveiliging bij de intocht niet groter dan bij risicowedstrijd. Wie de bal kaatst kan 'm terug verwachten, en via socialemedia komt die stevig terug. Sylvana=ziele Piet.

Gebakschep | 24-11-16 | 07:05

Tja, geenstijl... Elke zichzelf respecterende dictatuur of partij met dictatoriale ambities haat, HAAT vrije pers. Behalve sls ze verkondigen wat het tegime ook denkt, natuurlijk, dan mag je alles zeggen/ schrijven.
Met de kritiek op de politiek creëren ze (vrije pers) volksopstanden en regime changes.
Heeft nooooiiiit iets te maken met absurde en leugenachtige uitspraken van de politici zelf.
Dus geen stijl; stop aub met uw meninkjes verkondigen want met kritici is politiek niet leuk!

ratelaar | 24-11-16 | 06:15

necrosis | 24-11-16 | 03:54
necrosis | 24-11-16 | 03:55

Te laat vermoedelijk en met de kop op enter gevallen?

Tuborg øl | 24-11-16 | 05:53

Boonman is een zuigende fluffer.

topsporter | 24-11-16 | 05:41

Stel fossielen op de radio, enough said.

ca12nag3 | 24-11-16 | 05:39

Hallo Syl, bij die Denkers kan je zomaar wakker worden in een boerka zonder clitoris. We hebben je gewaarschuwd.

metagod | 24-11-16 | 04:31

@necrosis | 24-11-16 | 03:55
Soms denk ik van wel, maar welterusten ouwe zeur!

INH.30CL | 24-11-16 | 04:07

@TheOne48 | 24-11-16 | 03:42
Ik heb bij mijn weten geen meningsverschil met TheOne48 maar desalniettemin drink ik gaarne een pintje mee met mijn aloude medereaguurders!

INH.30CL | 24-11-16 | 03:57

-weggejorist-

necrosis | 24-11-16 | 03:55

@INH.30CL | 24-11-16 | 03:29

@TheOne48 | 24-11-16 | 03:42
Dank voor de aandacht maar ik ga mijn mandje even opzoeken, tenslotte ben ik geen robot.

necrosis | 24-11-16 | 03:54

Heb necrocis en INH.30CL altijd hoog gehad maar meningsverschil moet mogelijk zijn, Toch?
Biertje drinken samen?

TheOne48 | 24-11-16 | 03:42

@necrosis | 24-11-16 | 03:26
Waar ben ke precies naar op zoek necro? we zijn hier om elkaar ook te helpen toch!

INH.30CL | 24-11-16 | 03:29

@TheOne48 | 24-11-16 | 03:15
Moet ik dat nog gaan uitleggen?
*diepe zucht*

necrosis | 24-11-16 | 03:29

@necrosis | 24-11-16 | 03:17
3 jaar werkloos geweest pik, met een berg aan papieren en ervaring. Ben inmiddels bijna 52 en heb een bedrijf gevonden dat wel de meerwaarde in mij ziet. Rutte mag van mij afdalen naar de bijstand om eens te voelen wat hij de mensen heeft aangedaan die meer dan 30 jaar werk hebben geleverd om dit land te maken wat het is en nu moeten vechten om hun lasten te kunnen betalen in de ww/bijstand. .

INH.30CL | 24-11-16 | 03:28

@necrosis | 24-11-16 | 03:22
Alletwee fantastisch. Maar ik kom er wel achter. Ik ben warm. P.S. Left Hand Path ;-)

VerenigingVanDieven | 24-11-16 | 03:27

@TheOne48 | 24-11-16 | 03:21
Ik vond net een e-mailtje van een werkgever die een verkeerd e-mail adres had opgegeven.
Ik heb nu het juiste mail adres en knal er zo meteen nog een sollicitatie uit.
Een fatsoenlijke baan betaalt immers beter dan WW.

necrosis | 24-11-16 | 03:26

@VerenigingVanDieven | 24-11-16 | 03:10
Goeie plaat, maar Symphonies of sickness was beter.

necrosis | 24-11-16 | 03:22

necrosis | 24-11-16 | 03:17
Lekker belangrijk hoe rutte het gaat doen, waar liggen jouw prioriteiten?

TheOne48 | 24-11-16 | 03:21

@Stormageddon | 24-11-16 | 03:04
Meneer Hiddema spreekt veelal ware dingen.... maar die mogen wij van de MSM niet te vaak horen.

INH.30CL | 24-11-16 | 03:20

@INH.30CL | 24-11-16 | 03:09
Ik hoop dat Rutte met zijn afbraakbeleid te weinig zetels krijgt om te kunnen regeren.
Dan moet hij noodgedwongen wachtgeld gaan trekken want in Brussel moeten ze hem ook niet.
Tenslotte viel de Brexit en OekraiNEE precies in de periode dat Nederland voorzitter was van de EU.

necrosis | 24-11-16 | 03:17

necrosis | 24-11-16 | 03:07
Geen idee waar je het over hebt, ben je nou voor of minder islam?

TheOne48 | 24-11-16 | 03:15

@necrosis | 24-11-16 | 03:03
Ik zit hier pas 3 jaar, maar heeft het toevallig met dit te maken: youtu.be/FKf_R2WtkZ4

VerenigingVanDieven | 24-11-16 | 03:10

@necrosis | 24-11-16 | 02:05
Yep, ik weet en heb het meegemaakt. Zullen we Rutte nog ff laten lachen?

INH.30CL | 24-11-16 | 03:09

@TheOne48 | 24-11-16 | 02:59
Wilders vertolkt de stem van miljoenen Nederlanders.
Wat willen die rechters gaan doen?
Meer gevangenissen laten bouwen en elke PVV stemmer laten opsluiten wegens .....[vul maar in]?

necrosis | 24-11-16 | 03:07

Oh, ik had dus naar RTLLN moeten kijken... alsnog maar even inhalen dan.
Meneer Hiddema sprak. En zei hij zei dingen. Ware dingen.
www.youtube.com/watch?v=p4Eh1pBa5u4

Stormageddon | 24-11-16 | 03:04

@Patrick-Haemers | 24-11-16 | 02:41
Interessant punt: ik ben gewoon een blanke kaaskop, maar na twee weekjes op een zonnige vakantie heb ik een kleurtje waardoor je me bijna niet meer herkent.
En verder heeft mijn nick niets te maken met de ziekte Necrosis.
De keuze voor mijn nick heb ik heel wat jaren geleden éénmalig uitgelegd, die uitleg staat ergens tussen de ruim 77.000 comments die ik heb achtergelaten.
*succes met zoeken*

necrosis | 24-11-16 | 03:03

Schuld afschuiven is altijd gemakkelijk .. heb niks gedaan het was Hij Zij of Die heeft het gedaan.... hahahaha... het werkt altijd bij een deel in de gemeenschap.

kereltie_ut_drenthe | 24-11-16 | 02:59

Wilders had moeten zeggen dat als je mij monddood maakt dan maak je iedereen monddood die niks wil weten van de islam

TheOne48 | 24-11-16 | 02:59

@de honden blaffen... | 24-11-16 | 02:37
Ik heb zelf heel wat jaren in de transport/ logistiek gezeten.
Bepaalde vaste lijndiensten tussen Nederland en Duitsland worden (voor Polen/ Hongaren) nog steeds vergoed op kilometer basis, ze krijgen geen uurloon.
Die lui komen 's ochtends aan om 04:30, koppelen hun trailer af en moeten de rest van de dag maar zien wat ze doen omdat ze 's avonds pas om 20:00 weer kunnen vertrekken.
In de buurt zijn geen fatsoenlijke voorzieningen en sommige chauffeurs gieten zichzelf vol met alcohol om de dag door te komen.
Ik heb het meegemaakt dat een chauffeur zó blauw was van de drank dat hij de schotel e luchtvering van zijn trekker te hoog had gezet en zijn verlichting aan gort reed tijdens het aankoppelen.
Diverse medewerkers hadden het gezien en seinde management in.
Die chauffeur werd aan het eind van het industrieterrein staande gehouden door KLPD.
En de boetes zijn niet kinderachtig.
De chauffeur kreeg een rijverbod van 24 uur en dankzij het mislopen van inkomsten voor mijn werkgever, kon de chauffeur de sleutels van zijn trekker inleveren bij aankomst in Duitsland.

necrosis | 24-11-16 | 02:55

@necrosis | 24-11-16 | 02:40
Mijn excuus, ik dacht dat overal geweigerd worden vanwege leeftijd vanaf 50+ was. Kut. Ik ga morgen even iets harder werken.

VerenigingVanDieven | 24-11-16 | 02:44

@ necrosis: U wordt het waarschijnlijk geweigerd vanwege "zwart zijn", weliswaar uw necrotisch weefsel, maar toch ....

Patrick-Haemers | 24-11-16 | 02:41

@VerenigingVanDieven | 24-11-16 | 02:33
Tegen de tijd dat ik 50 ben, ben ik overgeheveld van WW naar bijstand en ontmoet ik @ProAsfalt irl.
Maar ik ga wel een kevlar vest kopen zodat ik geen last heb van zweep van Jetta.

necrosis | 24-11-16 | 02:40

necrosis | 24-11-16 | 02:26
Zo zijn er zeer velen.
Met dank aan de PvdA, de vakbonden en de illusionisten.
Ik zag laatst nog een FNV actie om de "erbarmelijke toestanden van Oost-Europese vrachtwagenchauffeurs" te verbeteren.
Dit alles in het kader van EU heilstaat.

de honden blaffen... | 24-11-16 | 02:37

@necrosis | 24-11-16 | 02:26
Paar jaartjes geduld, en dan is de consensus wel dat millennials minder robuust zijn als vijftigers.

VerenigingVanDieven | 24-11-16 | 02:33

@de honden blaffen... | 24-11-16 | 02:10
Helaas heb ik een leeftijd waarop je bijna overal geweigerd wordt wegens te duur, overgekwalificeerd, te vaak ziek (want ouder dan 20 en dus een risico) en noem het maar op.
Ondertussen heb ik meegemaakt dat jonge gasten hun kruisbanden hadden gescheurd bij hun amateur voetbalclub en 5 maanden thuis zaten.
En dan vinden ze mij een risico.....

necrosis | 24-11-16 | 02:26

Schroedinger | 24-11-16 | 02:13
Klopt.
Maar spruitjes zijn wel groente, om in jouw terminologie te blijven.

de honden blaffen... | 24-11-16 | 02:21

Ok, voor de liefhebber. Hiddema die vanavond gehakt maakt van DENK (eens na) meneer: youtu.be/xsZMqrQxHcY

croque monsieur | 24-11-16 | 02:20

Jammer wel dat verdediging in het Wilders proces deze quote van Koningin Maxima niet aangehaald heeft, let je op Knoops?:
"De Marokkaan bestaat niet".
(Dat wat voor Nederlanders geldt, geldt uiteraard ook voor Marokkanen, anders gaan we discrimineren, en dat willen we niet!)

de honden blaffen... | 24-11-16 | 02:18

de honden blaffen... | 24-11-16 | 02:10
Goh, alweer miljoenen door de plee voor plannen die niet gaan werken. Ze leren het nooit bij de PvdA.

Graaf van Egmont | 24-11-16 | 02:18

@ulpho | 24-11-16 | 02:09
Wie zegt dat de (voor) ouders van Sylvana naar Suriname zijn gebracht?
Suriname schijnt als land al zo'n 400 jaar te bestaan.
En doe wat aan je grammatica.

necrosis | 24-11-16 | 02:15

de honden blaffen... | 24-11-16 | 01:55
Niet alle groenten zijn spruitjes. Niet alle wetenschap is Diederik Stapel.

Schroedinger | 24-11-16 | 02:13

@Graaf van Egmont | 24-11-16 | 01:56
En ik doe het ook nog eens gratis, misschien moet ik maar eens een rekening gaan sturen.
*reactie GU: hahahahaha*

necrosis | 24-11-16 | 02:10

zo zo dit is dus de sylvana discussie,
dus alles is aan geen stijl te danken
dus ook het fiet dat we sylvana der voor ouders naar suriname zijn gebracht
gratis via de voc ns
dat ze nu vrij en blij in nederland leeft en klacht
mag volgens de wet
is ook ondredeel van onze cultuur(kankeren) net als sinterklaas en zwarte piet
dat ze op kosten van de staat beveiliging krijgt
ja zo'n vrouw moet je voor der zelf behoeden.
maar even serious
het is de shuld van geenstijl dat:
de ww2 is geweest
dat de VOC heeft bestaan
dat we links media haten
dat de politiek niet naar ons luisterd
dat we ons niet veilig voelen in ons eigen land
dat we te veel belasting betalen
dat als je zegt dat je ergens tegen bent je een crimineel bent

nou nou als dat alles is
ga ik toch effe lekker slapen
want als we dit allemaal denken zijn we toch erg zielig
als je al niet simpel mag zijn hou zou nederland er dan uit zien als we allemaal slim zijn
MMMMMMMMMMMMMM
dan lijken we dus waarschijnlijk op de USA

ulpho | 24-11-16 | 02:09

koter | 24-11-16 | 01:41
---
Zet Sprong tegenover een andere advocaat of een ander die een beetje weerwoord kan geven, het is allemaal zo doorzichtig.
Altijd met 6 tegen 1, Nooit in evenwicht.
Puur en alleen om hoogverheven anderen de mond te snoeren.
Pauw is pure walgelijke propaganda. Met Sprong als de grootste demagoog die je ongeveer kan vinden op het westelijk halfrond. Super irritant. Pechtold in de overtreffende trap. Maar goed we zien het wel wanneer de ijdeltuit ziet dat mede dankzij hem de PVV 50+ zetels binnen harkt. Niet dat het hem iets kan schelen.

dijkbewaker | 24-11-16 | 02:06

@INH.30CL | 24-11-16 | 01:55
Ik solliciteer me te pletter maar krijg meestal een kutsmoes te horen als ik weer geweigerd wordt.
En in een hoop gevallen krijg ik niet eens antwoord.

necrosis | 24-11-16 | 02:05

necrosis | 24-11-16 | 01:51
Behalve de gekerkenden, zijn we je altoos dankbaar. Zoveel liefde voor GS is bijkans onmenselijk.
PS. Denk je werkelijk dat Joris alle topics gaat doorzoeken op Ctrl F op *zwaait* en *doei*?

Graaf van Egmont | 24-11-16 | 01:56

Schroedinger | 24-11-16 | 01:51
Diederick Stapel ring a bell.
Gelauerd wetenschapper, totdat.

de honden blaffen... | 24-11-16 | 01:55

@necrosis | 24-11-16 | 01:51
Word tijd dat je weer eens aan het werk gaat.

INH.30CL | 24-11-16 | 01:55

de honden blaffen... | 24-11-16 | 01:44
Zeker omdat die vrouwelijke rechter mocht blijven zitten. Dat gaat beklijven.

Graaf van Egmont | 24-11-16 | 01:53

@Graaf van Egmont | 24-11-16 | 01:36
Natuurlijk ligt Joris te slapen, die moet straks weer fris en fruitig alle comments doorspitten op zoek naar GeenStijl-onwaardigen.
En daarom help ik af en toe een handje, alles voor de goede saeck.
*gniffel*

necrosis | 24-11-16 | 01:51

@de honden blaffen... | 24-11-16 | 01:44
Yep! Opgelegd probleem door de elite waar nu een (onpartijdige!?) rechter een oordeel over moet vellen. Winnen of verliezen maakt niet meer uit. Het volk is nu echt zo langzamerhand: youtu.be/deTKmGGZPWc

INH.30CL | 24-11-16 | 01:51

Graaf van Egmont | 24-11-16 | 01:47
Het antwoord op die debattruc is ook heel simpel:
Als de Joden zich zouden gedragen als de Marokkanen is het antwoord ja.
Dan is Spong uitgeluld.

de honden blaffen... | 24-11-16 | 01:51

"Websites als @geenstijl creëren het klimaat voor bedreigingen."—66% is het daarmee oneens. Alleen jammer dat je een stelling niet democratisch kan ontkrachten. Dat kan alleen met wetenschappelijk onderzoek. Wetenschap: de kunst om je niet door je onderbuik voor de gek te laten houden.

Schroedinger | 24-11-16 | 01:51

@Graaf van Egmont | 24-11-16 | 01:47
Jinx!

VerenigingVanDieven | 24-11-16 | 01:50

@koter | 24-11-16 | 01:41
Het sloeg helemaal nergens op. Het was de jodenkaart, niets meer, niets minder. Joodse burgers zorgden niet voor ellende.

VerenigingVanDieven | 24-11-16 | 01:48

koter | 24-11-16 | 01:41
Er was niks meesterlijks aan die zet. Het werd er met de haren bij gesleept. Arnon Grünberg bediende zich ook van een soortgelijk trucje in de Volkskrant.
Het is een gebrek aan echte argumenten en daardoor verleggen van het gesprek. Het is een debat truc, niet meer en niet minder.

Graaf van Egmont | 24-11-16 | 01:47

INH.30CL | 24-11-16 | 01:38
Er geen beter bewijs voor het gelijk van Wilders dan een veroordeling.
Die rechters hebben een probleem, een groot probleem.

de honden blaffen... | 24-11-16 | 01:44

Pauw is voorspelbare TV. De voorspelbare waan van de dag en altijd een type ala spong of de vries om de zogenaamd tegendraadse mening te verkondigen. En de rits usefull idiots uit de politiek zijn ook voorspelbare programma vulling. Aan de kijkcijfers te zien is het nog maar een klein groepje wat er nog interesse in heeft. Het aantal zetels in de peilingen voor Wilders overtreffen nu al de kijkcijfers van Pauw.

Mark_D_NL | 24-11-16 | 01:43

necrosis | 24-11-16 | 01:36
Westmalle triple. Die zie je niet in de Franse schappen. Alleen maar blond.

Graaf van Egmont | 24-11-16 | 01:42

Jan Dribbel | 23-11-16 | 23:27

Ik vond het juist een meesterlijke zet van Spong om Joden erbij te halen. De man die tegenover hem zat was het vooral te doen om "vrijheid van meningsuiting", die schijnt heilig te zijn. Zodra Joden erbij worden gehaald zie je dat veel Nederlanders beginnen te stompelen, zenuwachtig worden en verdwaast uit de oogjes beginnen te kijken. Hij legt hiermee toch een pijnlijk fenomeen bloot. Je weet zelf toch wel dat Gerard Spong zelf van Joodse komaf is?

koter | 24-11-16 | 01:41

knutsel | 24-11-16 | 01:32
Daar heb ik ook lang aan geleden: de antwoorden die Geert niet heeft. Maar ik ben er nu ook al achter dat de antwoorden van de andere partijen helemaal geen antwoorden zijn en gewoon na de verkiezingen uitgeruild kunnen worden.
Dus volgend jaar wordt het voor mij Geert. Juist omdat hij geen antwoorden heeft. Maar misschien krijgt hij een coalitiepartner die geil genoeg is om te willen reageren. Daar zijn er namelijk al jaren genoeg van.

Graaf van Egmont | 24-11-16 | 01:40

@Graaf van Egmont | 24-11-16 | 01:36
Dat gebeurt pas na 9 december Graaf1

INH.30CL | 24-11-16 | 01:38

@knutsel | 24-11-16 | 01:32
Dan kun je het beter nog even niet zeggen, misschien? Maar zie de stem op Wilders dan, zoals Leroy Theunissen (of zoiets) eerder schreef, als gebruik van de noodrem om niet in de afgrond te storten. Soms kun je met trots aan de noodrem trekken. Toch?
- out -

Lewis Lewinsky | 24-11-16 | 01:38

@Patrick-Haemers | 24-11-16 | 01:35
wel eens gehoord van Fake.nl? Niet alles geloven op de net anders kun je net zo goed hoofdredacteur van de Joop.nl worden.

INH.30CL | 24-11-16 | 01:37

Hiddema bij Umbertho: geniaal. Kijktip!

croque monsieur | 24-11-16 | 01:37

necrosis | 24-11-16 | 01:32
Ligt Joris te slapen dan? En dat terwijl er bij elke tegel die verkeert valt, een maatschappelijke rotzooi uit kan breken?

Graaf van Egmont | 24-11-16 | 01:36

@INH.30CL: Blijkbaar toch wel ...

Patrick-Haemers | 24-11-16 | 01:35

@Mark_D_NL | 24-11-16 | 01:29
LOL

Lewis Lewinsky | 24-11-16 | 01:34

Merendeel zegt NEE, dus er zal wel vooral veel aandacht zijn voor alle jastemmers die niet meededen. En daarna iets mompelen met rechtdoen.

Doper | 24-11-16 | 01:34

necrosis | 24-11-16 | 01:25
Als fervent pornokijker (lang geleden) heb ik bemerkt dat die negers weliswaar een lange hebben (geselecteerd natuurlijk)maar dat die bij een erectie nauwelijks groeien. En als ze dan aan het rampetempen slaan, zie je die tampeloerus bij elke stoot dubbel knakken. Dan is mijn gravin toch blijer met mijn gestrekte 16 cm, die har huig zelfs in opperste extase brengt.

Graaf van Egmont | 24-11-16 | 01:33

@Graaf van Egmont | 24-11-16 | 01:17
Je kent mijn reputatie toch?
We zullen het zien over een uurtje of zes....

necrosis | 24-11-16 | 01:32

#Lewis Lewinsky | 24Tis et -11-16 | 01:15 Weet je wat het probleem is? Ik zou morgenvroeg graag bij het koffie-apparaat willen zeggen: Ik stem op Geert! Maar ik zeg het niet met trots, ik blijf in mijn hoofd excuses zoeken voor de antwoorden die hij niet heeft.

knutsel | 24-11-16 | 01:32

Het is de schuld van de haat VARA die iedere keer in een vijf tegen één opstelling en verder zonder duidelijke tegenspraak dit soort types Nederlanders de les laat lezen. Altijd met een in elkaar gekunstelde redenatie terwijl bij de gewone man het gevoel en het gezonde verstand het tegenovergestelde zeggen. Het is het typische VARA PvdA/Groen links/D66 moralisme waarbij altijd met idiote redenaties tegen het verstand in gewone burgers in de hoek worden gezet. Meestal met het doel om de gewone man geld of vrijheden gemakkelijker af te nemen danwel de wil op te leggen. Altijd zogenaamd voor een hoger doel of ten faveure voor de "zwakkere". Nooit ten laste van de goedmens want de elite is al goed. Hypocrisie heet dat. Vergeet niet dat moraal bijna nooit tegen het gevoel ingaat omdat ieder mens daar een besef voor heeft. Echte moraal kaltstellen gebeurt met beredenaties. Trap er niet in!

down | 24-11-16 | 01:30

Lewis Lewinsky | 24-11-16 | 01:15
Iedereen stemt op Wilders, zelfs wimlex al vertelt hij dat niet aan zijn moeder. Want WL heeft een hekel aan de Marokkaanse koning. Vind hem een pisnicht en is jaloers op zijn paleis, slaven en de Harem.

Mark_D_NL | 24-11-16 | 01:29

@Patrick-Haemers | 24-11-16 | 01:22
Onzin, heeft ze nooit gedaan op deze manier.

INH.30CL | 24-11-16 | 01:29

Graaf van Egmont | 24-11-16 | 01:21
Dan ben ik bang dat ze snel achteruit gaan zeilen.

Petrus Poortwachter | 24-11-16 | 01:26

Patrick-Haemers | 24-11-16 | 01:22
Jezus, die doet alles voor geld. En haar horlogeveertjes compleet verdwenen op die voor SGP-ers schaamteloze foto.
Zouden Kuzu en Özturk dat allemaal weten?

Graaf van Egmont | 24-11-16 | 01:26

@VerenigingVanDieven | 24-11-16 | 01:15
Dat schijnt Anouk inderdaad gezegd te hebben.
Ik kan het me niet voorstellen dat het erg prettig voelt als een vent met 25 cm tegen je baarmoeder ligt te rammen, maar ik ben geen vrouw.

necrosis | 24-11-16 | 01:25

necrosis | 24-11-16 | 01:20
Drink jij echte triples? Van welke makelij?

Graaf van Egmont | 24-11-16 | 01:23

-weggejorist-

Patrick-Haemers | 24-11-16 | 01:22

Graaf van Egmont | 24-11-16 | 01:16
Die Hollanders waren zo gek nog niet.

de honden blaffen... | 24-11-16 | 01:22

Petrus Poortwachter | 24-11-16 | 01:17
nee, die gooien de kop in de wind, gaan paaltjes pikken en draaien nooit bij.

Graaf van Egmont | 24-11-16 | 01:21

@Graaf van Egmont | 24-11-16 | 01:12
Schultenbrau is het restproduct als ik een avondje flink aan de tripels heb gezeten.

necrosis | 24-11-16 | 01:20

Patrick-Haemers | 24-11-16 | 01:17
Als die masseur nou graag minderjarige jongetjes onder zijn hoede neemt, wie zijn wij dan om dat te veroordelen?
regressief cultuur marxisme modus off

Graaf van Egmont | 24-11-16 | 01:20

@ necrosis, Sorry, wilde absoluut geen reclame voor deze blijkbaar viespeuk maken.

Patrick-Haemers | 24-11-16 | 01:19

necrosis | 24-11-16 | 01:14
Housop nsb-er.

Graaf van Egmont | 24-11-16 | 01:17

Graaf van Egmont | 24-11-16 | 01:16
En nu maar hopen dat ze ook overstag gaan.

Petrus Poortwachter | 24-11-16 | 01:17

-weggejorist-

Patrick-Haemers | 24-11-16 | 01:17

Trap ik toch weer in die RTL stream link. Ik zag drie mooie vrouwen (toen) en verder zag ik ook weer niets wat weer jammer is natuurlijk;-(

INH.30CL | 24-11-16 | 01:17

de honden blaffen... | 24-11-16 | 01:07
Nog maar een dan:
Links haalt bakzeil.

Graaf van Egmont | 24-11-16 | 01:16

@necrosis | 24-11-16 | 01:10
"Het voelt pas goed als het pijn doet."

VerenigingVanDieven | 24-11-16 | 01:15

@knutsel | 24-11-16 | 01:12
Die miljoenen Nederlanders die nu nog niet weten dat ze op 15 maart op Wilders gaan stemmen.

Lewis Lewinsky | 24-11-16 | 01:15

Stormageddon | 24-11-16 | 01:12
Voor de volledigheid, je hebt blauwen (indo's) en duikpakken.

Petrus Poortwachter | 24-11-16 | 01:14

@Patrick-Haemers | 24-11-16 | 01:08
Zou je willen stoppen met reclame maken, daar heb je andere websites voor.
*zwaait*

necrosis | 24-11-16 | 01:14

Graaf van Egmont | 24-11-16 | 01:10
Ha, het idee alleen is al belachelijk.
Gezien de 'scherpte' van veel reaguurders en de geaardheid van Spong (en tevens het volgen van al dat juridisch geraaskal) probeer ik mijn zaak zo volledig mogelijk te duiden.

Petrus Poortwachter | 24-11-16 | 01:13

@de honden blaffen... | 24-11-16 | 01:07
Wij zullen winnen, het Nederlandse volk zal winnen en zich goed herinneren wie aan de goede kant van de geschiedenis stond.

Lewis Lewinsky | 24-11-16 | 01:13

necrosis | 24-11-16 | 01:07
Sorry. Plop dan maar. Je houdt er een van mij tegoed. Schultenbrau toch, mag ik hopen?

Graaf van Egmont | 24-11-16 | 01:12

@Lewis Lewinsky | 24-11-16 | 00:55 Wie moet er nu overtuigd worden? Dat is de vraag.

knutsel | 24-11-16 | 01:12

@Patrick-Haemers | 24-11-16 | 01:08
Nee. Een blauwe is een Indo. In heel Nederland, ook in Grunn. "Blauwe hap" in het leger is nasi en bami goreng. Met saté. En een gebakken ei. Indo's zijn geen neger.
Analoog daaraan is wel eens geopperd op negers voortaan groenen te noemen, maar helemaal aangeslagen is dat nooit.

Stormageddon | 24-11-16 | 01:12

@VerenigingVanDieven | 24-11-16 | 00:57
Misschien moet ze eens met Anouk gaan praten, die weet daar alles van.

necrosis | 24-11-16 | 01:10

Petrus Poortwachter | 24-11-16 | 01:06
Zie jij Spong al als tor? Nee toch?

Graaf van Egmont | 24-11-16 | 01:10

@AntiSoof | 24-11-16 | 01:05
Houdoe Antisoof! Droom interessant ;-)

VerenigingVanDieven | 24-11-16 | 01:09

-weggejorist-

Patrick-Haemers | 24-11-16 | 01:08

Lewis Lewinsky | 24-11-16 | 01:07
Nog een: Wilders heeft de wind in de zeilen.

de honden blaffen... | 24-11-16 | 01:07

Wat ik mij serieus afvraag is het volgende:
Hebben negers een etnisch monopolie op domheid, of heeft de VARA een etnisch monopolie op het uitnodigen van uitsluitend domme negers aan tafel?

Ik vind beide gedachten even plausibel, gezien het achterlijke gezwatel van de neger omdat het moet aan de leutertafel van Pauw over de nog dommere neger Kanye West (die vent van de even domme Kim Kardashian). Echt, hoe vind je dit soort mensen? In welke oersoep van welk water in welk oerwoud komen deze mensen bovenborrelen en hoe weet de gemiddelde VARA redacteur ze uit dat moeras te scheppen en voor de camera te slepen?

Zelfs Sylvana zou superintelligent lijken naast deze gozer. De verdwaasde gezichten van Haye van der Heyden en Ad Visser op 's mans idioterie is het enige wat het in beeld nog geinig maakt. Die twee denken ook zichtbaar: "wat is dit voor malloot?"

Stormageddon | 24-11-16 | 01:07

@Graaf van Egmont | 24-11-16 | 00:56
En bedankt hè, mijn bier is zojuist doodgeslagen en reanimatie mocht niet meer baten.
*pakt nieuwe fles*

necrosis | 24-11-16 | 01:07

AntiSoof | 24-11-16 | 01:05
Het nu is morgen gisteren, slaap wel.

de honden blaffen... | 24-11-16 | 01:07

@de honden blaffen... | 24-11-16 | 01:01
Precies! Hulde.

Lewis Lewinsky | 24-11-16 | 01:07

WirMachenMusik | 24-11-16 | 00:49
Spong had van de week bij Pauw al helemaal bij mij afgedaan toen hij de opties van Knoops al 'uitgelegd' had en Knoops de dag daarop met een volledig ander pleidooi op de proppen kwam.
Knoops is toch van de klasse van Mosko, alleen veel beheerster.
Ik las hier dat hij officier bij het Korps is geweest. Ik zou graag onder hem dienen en zeker niet, in welke vorm dan ook, onder Spong.

Petrus Poortwachter | 24-11-16 | 01:06

De media spreken propaganda. Zelfs de Bijbel lijkt mij propaganda. (Evenals andere 'heilige boeken'.) Het gaat (denk ik) om het NU. (En het NU is zichtbaar in het verleden, wat men kent herkent men.)
Mensen, het leven is NU. De rest is verzonnen gedoe.
Dus er is weinig. Ja, eten, drinken en een dak.
Gegroet. (Het was me aangenaam.)
(Wat kan ik nog zeggen om de Waarheid te dienen? Wat ik niet weet, dat kan ik ook niet spreken (tikken))
Doei!

AntiSoof | 24-11-16 | 01:05

De tijd zal nog wel komen dat Syl uit gaat leggen, waarom precies ze altijd blanke mannen had. Dat was om undercover de blanke man beter te leren kennen als zijnde racistisch.
Uitspraken onder het neucqen zoals:
"Wat heb je toch mooie zwarte horlogeveertjes op je doos"
"Hebben alle zwartjes zo'n mooie natte lila binnenkant"
"Oh, wat kunnen jullie toch lekker met je heupen swingen"
"Waarom schreeuw je nou Papi, papi in mijn orden terwijl ik je vader niet ben"
hebben haar er van overtuigd dat alle witte mannen racist tot in hun laatste vezel zijn.

Graaf van Egmont | 24-11-16 | 01:04

@Patrick-Haemers | 24-11-16 | 00:53
Silly heeft een permanent aandachtsgebrek.
Krijgt ze geen aandacht, gaat ze nare dingen roepen om aandacht te genereren.
En als je haar daar op aanspreekt, ben je een Boze Blanke Man.

necrosis | 24-11-16 | 01:04

Lewis Lewinsky | 24-11-16 | 00:55
De wal zal het schip keren..
De kruik gaat zolang te water tot hij barst.
Enz.
You can full some people al of the time, and you can fool all of the people some of the time, but you can't fool all the people all of the time.
En zo zal het gaan.

de honden blaffen... | 24-11-16 | 01:01

Sylvana is voornamelijk naïef. Wie echt eng is is vriendje Spong. Laatst al tegen van Klaveren en vanavond weer. Of minder Joden roepen wel had gemogen?

Vraag terug had moeten zijn: U bedoelt, als Joden net zo veel overlast zouden veroorzaken?

croque monsieur | 24-11-16 | 00:59

@Patrick-Haemers | 24-11-16 | 00:53
Het probleem lijkt me eerder dat Syl met teveel blanken neukt en de laatste tijd te weinig XXL tollie heeft gehad. Ja dan worden ze hysterisch.

VerenigingVanDieven | 24-11-16 | 00:57

Patrick-Haemers | 24-11-16 | 00:53
Dat gaat alleen helpen als hij haar een happy ending mee geeft. Een echt orgasme doet alle blokkades verwijderen.

Graaf van Egmont | 24-11-16 | 00:56

@WirMachenMusik | 24-11-16 | 00:49
Goed gezien, Wir.

Lewis Lewinsky | 24-11-16 | 00:56

WirMachenMusik | 24-11-16 | 00:49
Het feit dat dat Spong daar zit, en niet Hiddema zegt genoeg.

de honden blaffen... | 24-11-16 | 00:55

@knutsel | 24-11-16 | 00:53
Dat heeft hij gedaan. Ze hebben gewoon wat reaguursels van de GeenStijl achter elkaar gezet. *de wal keert het schip*

Lewis Lewinsky | 24-11-16 | 00:55

WirMachenMusik | 24-11-16 | 00:49
Dit is dus al de 3e keer dat Spong bij Pauw aan tafel zit. Ik denk dat de andere advocaten die iets kunnen en willen duiden al afgehaakt zijn. Maar Spong is van een ijdeltuiterij dat hij meent alles te mogen zeggen, ook zonder onderbouwing. Spong is een abject mens.

Graaf van Egmont | 24-11-16 | 00:53

@Lewis Lewinsky | 24-11-16 | 00:42 Hehe, ik doe mijn best. Maar in vredesnaam kan ie niet andere mensen die teksten laten schrijven?

knutsel | 24-11-16 | 00:53

-weggejorist-

Patrick-Haemers | 24-11-16 | 00:53

@nemoj me jebat | 24-11-16 | 00:44
Ik heb er een stukje van gezien. Wilders zei het vanmiddag al: De wal keert het schip. De wind is gedraaid. Gezond verstand wint het van politiek correcte arrogantie.

Lewis Lewinsky | 24-11-16 | 00:50

Spong noemde Wilders' rede demagogisch. Toen gevraagd werd waarom, noemde hij eerst dat Wilders de rechterlijke macht niet respecteert. Daarbij verwees hij naar een uitspraak die Wilders helemaal niet gebezigd had. Toen hij daarop werd gewezen krabbelde hij terug naar dat Wilders die uitspraak 'eerder had gedaan' en moest uiteindelijk knarsetandend toegeven dat hij zich vergist had.
Ging toch door op de demagogie-tour en voerde aan dat Wilders die 14.000 petitie-ondertekenaars genoemd zou hebben omdat het geen juridisch argument zou zijn. Niemand zei daar iets over. Maar als Wilders dat al gedaan zou hebben (ik kan het me niet herinneren), waarom zou het dan wel een juridisch argument zijn als eerst justitie een dergelijk 'kwantitatief' argument (6.500 aangiften) aanvoert en vervolgens ook Knoops daarop reageert met de toen nog 14.000 petitie-ondertekenaars.
Ik zou me sterk moeten vergissen als Spong niet door dit optreden bij zowat iedere onbevangen toeschouwer met tenminste een gemiddelde intelligentie, is afgegaan als een gieter. En dan heb ik het niet eens over die afschuwelijke arrogante grijns van hem.

WirMachenMusik | 24-11-16 | 00:49

@Graaf van Egmont | 24-11-16 | 00:38
:)

Lewis Lewinsky | 24-11-16 | 00:48

nemoj me jebat | 24-11-16 | 00:44
Gezien en was tevens om diezelfde redenen verbaast!

Mr_Pikibelly | 24-11-16 | 00:48

nemoj me jebat | 24-11-16 | 00:44
Die undercover docu is gemaakt door 2 moslims.
Dan moet het wel waar zijn zal de redactie gedacht hebben.

de honden blaffen... | 24-11-16 | 00:47

nemoj me jebat | 24-11-16 | 00:44
Mooie kijkcijfers zal de VARA zeggen en een opmerkelijk beeld vanuit één moskee. Maar in Nederland zouden ze zo'n docu nooit hebben kunnen maken, want hier gaat het hééél anders.

Graaf van Egmont | 24-11-16 | 00:47

Goatboy2014 | 23-11-16 | 22:24
Ik wist niet wat ik zag! De VARA!

Jongens, de VARA is van zijn geloof gevallen:
www.npo.nl/zembla/23-11-2016/VARA_1013...
Ben benieuwd wat zoon joop over deze onthullingen heeft te melden.

nemoj me jebat | 24-11-16 | 00:44

Ik ben het met Sylvana eens dat bruine mensen dezelfde rechten moeten hebben als bleke. Oh wacht even.

Tirade | 24-11-16 | 00:43

@knutsel | 24-11-16 | 00:35
Havo, knutsel, havo. Hou je daaraan vast.

Lewis Lewinsky | 24-11-16 | 00:42

VerenigingVanDieven | 24-11-16 | 00:37
Je moet je niet verzetten tegen de lessen uit je jeugd. Dat zou dom zijn. Je moet er lering uit trekken en dan doen wat je vindt dat je moet doen.

Graaf van Egmont | 24-11-16 | 00:41

@VerenigingVanDieven | 24-11-16 | 00:17
Ik weet niet wat mijn killratio is, ik zal het Joris eens vragen.

necrosis | 24-11-16 | 00:40

@Pritt: Want wij hartje La Simons nog steeds ondanks alles eigenlijks.

Spoorde je vanavond wel en was je onder invloed van drugs of veel alcohol? Vandaag (donderdag) is het Thanksgiving Day en ik vind die kalkoen Simons wel zo ongelooflijk walgelijk, dat ik die niet aan mijn ergste vijand wil opdienen.

hoogstetijd | 24-11-16 | 00:38

Lewis Lewinsky | 24-11-16 | 00:36
Ik moest proesten

Graaf van Egmont | 24-11-16 | 00:38

@Ichneumonidae | 24-11-16 | 00:33
Geloof me, ik heb al lang nagedacht. Heb me als twintiger jarenlang verzet tegen de lessen uit mijn jeugd. Maar als je full circle bent gegaan kom je weer uit op het punt van waaruit je vertrok.

VerenigingVanDieven | 24-11-16 | 00:37

@Kenneth Nietvatten | 24-11-16 | 00:24
Een viool stemmen is zo gebeurd. En stem daarna Wilders. Dan verander je je nick gewoon in Watt Kenneth Schele.

Lewis Lewinsky | 24-11-16 | 00:36

Fuck dat, we zijn gewoon zwaar gezonken dat we nu op een mavo-klant moeten stemmen.

knutsel | 24-11-16 | 00:35

Ichneumonidae | 23-11-16 | 23:48
Ik heb binnen een tijdbestek van 2 uur een delirium aanval en herken in mijzelf voor de spiegel een "Cisneros".
Dank daar voor.

Dr. Frambozenjam | 24-11-16 | 00:35

@Ichneumonidae | 24-11-16 | 00:31
Je kunt je beter richten op het ontbinden in factoren van RSA-getallen. Dan ben je of heel snel rijk of heel snel dood.

VerenigingVanDieven | 24-11-16 | 00:34

@keestelpro | 23-11-16 | 22:20 Juist, we hebben de beelden nog van net NA de bevrijding, kan zo weer gebeuren.
Zou graag die beelden nog mee willen maken dat Heinrich Peggold en Anton Rutte door het verzet worden opgepakt. www.youtube.com/watch?v=hxVOthJj5b0

Keyboardspeler | 24-11-16 | 00:34

VerenigingVanDieven | 24-11-16 | 00:31
Mss moet je zelf eens gaan nadenken. Op knopjes duwen is zo... uhhmm... kinderachtig? Gewoon mee ophouden, dat kan ook.

Kijk, dat heb je dan nu weer geleerd. Toch?

Ichneumonidae | 24-11-16 | 00:33

Kenneth Nietvatten | 24-11-16 | 00:24
Los van MSM heb je er niet zo'n last van hoor. Ik denk nooit dat ik er naast zit. Elke Nederlander met een enkel paspoort stemt gewoon PVV. Nou ja, misschien niet, dat kan.

Troost jezelf, ik heb een ziekelijk hoog IQ en stem PVV.

Het algoritme van de priemgetallen ben ik nog aan het uitzoeken;).

Ichneumonidae | 24-11-16 | 00:31

@Ichneumonidae | 24-11-16 | 00:26
Iedereen is anders. Ik doe wat ik geleerd heb als kind. Niet omdat het moet. Maar omdat het kan.

VerenigingVanDieven | 24-11-16 | 00:31

Eigenlijk oogst Sylvana natuurlijk wat ze nu al jaren zaait. En omdat ze nu al jaren hetzelfde zaait, kan dat niet per ongeluk zijn. Sylvana is eigenlijk een dom blondje met de verkeerde vriendjes.

Graaf van Egmont | 24-11-16 | 00:30

VerenigingVanDieven | 24-11-16 | 00:22
Ik hecht daar niet zo aan. Hou niet van anencephalen. Goed, daar hoef je verder ook geen aandacht aan te besteden.

Werkelijk, ik doe dat soort dingen nooit. Als iemand zich voor lul zet hoef ik dat niet nog eens te accentueren.

Ichneumonidae | 24-11-16 | 00:26

Jouw schuld! Want jij hebt mij boos gemaakt!

Orakel1958 | 24-11-16 | 00:26

Iedereen praat maar over symptomen hier, leer wat cultuur marxisme is en doet!

Methylfenidaat | 24-11-16 | 00:25

ik ben man, blank, nederlander, hetero, vader en ook nog katholiek gvd. dan zit het me niet mee want dan mag die minderheids muts en met haar een hele kolonie van 'minderheden' bijvoorbaat alles tegen mij roepen onder RVM maar owee als ik van repliek dien, dan dondert het hele staffeltje aan discriminatie over me heen. ik ben dan plots een seksist en uiteraard homohater, racist, nationalist, pedo en kindermepper, en foob voor elk ander geloof.
en als ik net zoals die ad redacteur aangifte wil doen van serieuze, eenduidige bedreiging wordt ik weggestuurd door de pliessie.
maar als ik nu PVV zou gaan stemmen dan ben ik DOM, en al de andere predicaten.dus als je SLIM bent moet je wel iets anders stemmen... wat dan? een viool?

dit framen, gaslighten hoe je het noemen wilt. bah. NPO, nieuwsuur etc. toevallig had zembla eindelijk de Deense docu over sharia in denemarken op tv. eindelijk.
www.npo.nl/zembla/23-11-2016/VARA_1013...

Kenneth Nietvatten | 24-11-16 | 00:24

Ede, gouda, overvecht, ja problemen mag je niet benoemen.

Je mag dragen wat je wilt. dus burka mag maar zwarte piet is racisme.

franck7020 | 24-11-16 | 00:23

AntiSoof | 24-11-16 | 00:19
Je kent wel het verhaal van de zondeval, denk ik. In wezen niet meer dan het verlies van de onschuld. Heb je ongeveer tot je 12e. Daarna kom je tot bewustzijn en gaat men op zoek naar du temps perdu.

Wat jij doet, wat ik doe. Vruchteloos. Face it. De Griekse rivier waar je in opkomt en weer in verdwijnt. Full of sound and fury, signifying nothing.

Goed, tijd voor mezcal.

Ichneumonidae | 24-11-16 | 00:23

@Ichneumonidae | 24-11-16 | 00:19
Omdat ik, ouderwets als ik ben, nog hecht aan goede manieren.

VerenigingVanDieven | 24-11-16 | 00:22

VerenigingVanDieven | 24-11-16 | 00:17
Waarom eigenlijk?

Ichneumonidae | 24-11-16 | 00:19

@Ichneumonidae | 24-11-16 | 00:09
Tjee! Is jouw zoon al weer acht (8) jaar oud?
Gelukzalige! Geef dat kind een knuffel en kijk in zijn heldere mooie ogen! Misschien zie je nog een verlichte? Ik bedoel, hoe jonger de mens, des te zuiverder de ziel hè?

AntiSoof | 24-11-16 | 00:19

@miko | 24-11-16 | 00:07 Hmm tja tis gewoon geen historische staatsman. Ik had ook liever iemand anders mijn stem gegeven maar het is nu eenmaal zo. Roeien met de riemen etc.

knutsel | 24-11-16 | 00:19

Nehemia | 23-11-16 | 23:55
+10 voor biefstuksocialist, ik kom niet meer bij! :-)

Gravin v Kippenbouth | 24-11-16 | 00:17

@necrosis | 24-11-16 | 00:13
Oh niet alleen jij hoor. Ik heb een 80% kill ratio met de [!].

VerenigingVanDieven | 24-11-16 | 00:17

Het maatschappelijk debat is iridit gevoerd inzake deze issue, maar de politiek is beperkt en ziet niet deze bewijsstelling. Tot een gezamenlijk -eengezinswoning- gaat niet gebeuren, waar zijn we beland? is dit op graszoden aangelegd op planmatig basis?. Planmatig basisplanning (10jarigeplan).
De politiek dient alleen haar zelf om haar emoties te uiten binnen de context van haar eigen sentiment. Daar sta je dan als volk. Wie is het volk vraag ik mij af? ben ik dit? bent u dit? moeten we nuances aanbrengen of extremen opzoeken om onze democratische stem aan toe te voegen? Is het einde zoek? En komen we tot de conclusie dat een burgeroorlog het beste is om de strongest wil survive ideologie uit te voeren? de democratie brengt ons ergens tot het meest belangrijke aller: Het stemt tot nadenken!!! binnen een geboden vrijheid, buiten een dictatuur wat ons verplicht tot hetzelfde verplichte te denken, anders volgen er zweepslagen!

Dr. Frambozenjam | 24-11-16 | 00:16

@Ichneumonidae | 24-11-16 | 00:09
Commenters bij de les houden is MIJN missie, sluipwespje....

necrosis | 24-11-16 | 00:13

ristretto | 23-11-16 | 23:01

Ze mag niet in d'r blote reet over straat. Dat valt onder de wet op de zedendelicten.

Bijtendehond | 24-11-16 | 00:12

-weggejorist-

saikeung | 24-11-16 | 00:11

AntiSoof | 23-11-16 | 23:53
Het zijn niet de minsten die 'geschiedenis' niet veel meer vinden dan een serie onsamenhangende anekdotes die helemaal niets betekenen.

De menselijke geschiedenis, voor zover wij die kennen, is betekenisloos. Nou ja, betekent ongeveer net zoveel als de geschiedenis van de goudhamster.

Dat mensen zich niet verdiepen in de geschiedenis van de goudhamster kunnen we rustig hemeltergend noemen. Of niet. Meer dan een kaal 'nu' is er niet. Denk dat je dat zelfs kunt beamen. Mn zoontje van 8 moet al lachen om het concept 'nu'. Zelfs dat bestaat niet. Wijze zoon heb ik, heppie van z'n vaderT.

Alles beetje terzijde hoor, Joris is mij geloof ik wel genadig als ik vroegere commenters bij de les houd;).

Ichneumonidae | 24-11-16 | 00:09

Ik heb Kees ontmoet bij een verkiezing bijeenkomst, een glad klein eng mannetje bleek achteraf. Zijn commentaar bij "eenvandaag" over die bijeenkomst was een uit de duim gezogen fantasie verhaal.

etaleur | 24-11-16 | 00:08

@kneuterzak | 23-11-16 | 23:37
Ik hoor er anders maar zat hoor die het zeggen. En degene die het niet zeggen zijn een onderdeel van het probleem. Laffe angsthazen. Als dat Greet zijn aanhang is dan moet hij zich inderdaad zorgen maken. Calimero volk met een minderwaardigheidscomplex, de typhus voor ze!

miko | 24-11-16 | 00:07

-weggejorist-

miko | 24-11-16 | 00:04

(Verbetering, want belangrijk)
@VerenigingVanDieven | 23-11-16 | 23:54
Alleen al het besef dat ik LEEF is al goud waard, VVD. En het besef dat er hele lieve mensen zijn...
AntiSoof | 24-11-16 | 00:00

AntiSoof | 24-11-16 | 00:03

@AntiSoof | 24-11-16 | 00:00
Liefde is de primaire illusie. Gelukkig zijn illusies echt.

VerenigingVanDieven | 24-11-16 | 00:03

Ik wilde SS nog uitnodigen voor een potje galgen , maar dat gaat hem ook niet worden.

ja,diedus! | 24-11-16 | 00:02

Dat omhoog gevallen kapstertje moet zich zonder fatsoenlijke, relevante opleiding niet in de debat-arena begeven. Ze heeft ons allemaal - samen met Quinsy Gario - uitgemaakt voor racisten. Als je zo met gestrekt been, dit soort discussies ingaat heb je het helemaal aan jezelf te danken als die discussie uit de bocht vliegt.
Met die amateurlogica van haar gaat ze nog tegen veel meer muren oplopen.
Maar verwijt ons dat niet sufkudt!

Aristotalloss | 24-11-16 | 00:00

Nehemia | 23-11-16 | 23:55
Ha, mooi geschreven Nehemia. Couldn't agree more.

Ichneumonidae | 24-11-16 | 00:00

AntiSoof | 23-11-16 | 23:53
We gaan het zien.

de honden blaffen... | 24-11-16 | 00:00

@VerenigingVanDieven | 23-11-16 | 23:54
Alleen het besef dat ik LEEF is al goud waart, VVD. En dat er lieve mensen zijn...

AntiSoof | 24-11-16 | 00:00

@Ichneumonidae | 23-11-16 | 23:53 Hee bevert. Ik ben blij dat je je mentale obstakels kennelijk weer overwonnen hebt. You go girl!

knutsel | 23-11-16 | 23:57

Lol

AntiSoof | 23-11-16 | 23:56

Kees Boonman is een narcistische biefstuksocialist. Een pedant stuk vreten dat zijn superieure morele hogepriester normen en waarden set op elke ziel wil plakken met de kleefkracht van Bison montagekit. De zelfhaat wasemt uit zijn poriën. Weg met ons. Dat gezegd hebbende. Het is niet de schuld van Geenstijl dat Sylvana de eczeemtrofee heeft gewonnen. Bijna iedereen krijgt uitslag van dat oeverloze Calimerogejank en terecht. Dat selectief winkelen is een (Arnoud van) doorn in het oog. Je opwerpen als een feminist, maar onderdeel van een pro Erdo partij uitmaken die vrouwen decimeren tot broedmachines en harirasoep bereidende couscousspoken. De Armeense genocide doodzwijgen. De meesten zijn het zat Sylvana. Je bent gezien. Al die lui die onze cultuur op Marktplaats willen zetten en voortdurend de koloniale slavenkaart trekken. Klim wat mij betreft die klapperboom in met Dieuwertje Blok en NPO marathonfret Dolf Jansen. Ga 'Heal the world - make it a better place' zingen in Botswana heel ver weg. De KFC bucket met drumsticks schuiven wij wel naar binnen. Want al die witte kippetjes riekt al snel naar onvervalst racisme. Geen optie.

Nehemia | 23-11-16 | 23:55

@AntiSoof | 23-11-16 | 23:42
Het is niet jouw schuld, ik neem aan dat je geen sanskriet kan lezen of begrijpen. Emile Ratelband tuinde overigens in dezelfde val: www.bol.com/nl/p/werkelijkheid-is-ill...
Wat er werkelijk bedoeld wordt is dat niets is wat het lijkt. Pel er een laag af en je krijgt een nieuwe laag. Een nieuwe dimensie met nieuwe regels.

VerenigingVanDieven | 23-11-16 | 23:54

AntiSoof | 23-11-16 | 23:50
Ha! Kunnen we positief noemen, al vond en vind ik je altijd nogal een zweverige zeikert, maar ook daar heeft God behagen in.

Ichneumonidae | 23-11-16 | 23:53

@de honden blaffen... | 23-11-16 | 23:49
Daar ben ik het niet mee eens.
Wie schrijven de geschiedenisboekjes? De overwinnaars. En de overwinnaars zijn heus niet het volk, de overwinnaars zijn de machtigen, ALTIJD! Vergeet dat nooit. De geschiedenisboekjes zijn reclame-boekjes van de 'schijnheiligen'. Die boekjes zetten je eerder op het verkeerde been. Snap je? Het is gewoon manipulatie van ons verstand!

AntiSoof | 23-11-16 | 23:53

@Ichneumonidae | 23-11-16 | 23:47
Ik had je al geroken schat.

AntiSoof | 23-11-16 | 23:50

AntiSoof | 23-11-16 | 23:41
Al is de leugen nog zo snel, etc.
Ik doelde op de Franse revolutie, waar de koppen in grote getale rolden.
Uiteindelijk licht de macht bij het volk, zoals de geschiedenis keer op keer bewijst.

de honden blaffen... | 23-11-16 | 23:49

Dr. Frambozenjam | 23-11-16 | 23:39
Zat je hier of elders ooit onder andere nick? Cisneros?

Ichneumonidae | 23-11-16 | 23:48

AntiSoof | 23-11-16 | 23:41
Groeten nog van nattebever. Kwam je al vaker tegen, weet je nog wel denk ik.

Ik ga je nog wel spreken.

Ichneumonidae | 23-11-16 | 23:47

Als Geen Stijl niet bestond zou het leven voor mij geen zin meer hebben.

Rest In Privacy | 23-11-16 | 23:45

kneuterzak | 23-11-16 | 23:37
Ik zeg dat gewoon hoor tegen mijn personeel. Jullie mogen stemmen wat je wil, als het maar PVV is. Zie je rare koppen.

Vooral onder de dames, de heren begrijpen dat wel.

Ichneumonidae | 23-11-16 | 23:44

Pauw is een lafbek, heeft altijd een heleboel gasten om zich heen die de zelfde mening hebben dan hij, anders gaat hij het niet redden.

Titje | 23-11-16 | 23:43

@Memek | 23-11-16 | 22:43
Krijgt de deugmensch toch nog gelijk over klimaatverandering ;-)

keestelpro | 23-11-16 | 23:42

@VerenigingVanDieven | 23-11-16 | 23:40
Dank je voor je comment. Ik snap het. (Ik ben zó slecht in taal!)

AntiSoof | 23-11-16 | 23:42

@de honden blaffen... | 23-11-16 | 23:36
Niet elitair vind ik, eerder realistisch. Er zijn nu eenmaal meesters en knechten. Zelfs het rollen van koppen trek ik in twijfel trouwens. 'Ze' hebben zoveel in scene gezet, zoveel geschiedenisboekjes vervalst, zoveel leugens via de MSM, de scholen, de weet wat al niet allemaal...
Dus ik betwijfel of er koppen gingen rollen. Eigenlijk betwijfel ik alles. 'Ze' (Potjandorie) jokten te veel naar mijn smaak. 'Geschiedenis' lijkt mij een verzinsel om het volk onder de duim te houden.
Trouwens, als je me elitair vind? Dat klopt. Ik neem een elitair standpunt in om hun wegen te kunnen begrijpen, snap je?

AntiSoof | 23-11-16 | 23:41

@AntiSoof
Nog even over de vorige keer: de vertaling van alles is Maya, is niet alles is illusie, maar alles is gesluierd. Een significant verschil. Ik hoop dat je nu begrijpt waarom ik zo tegen je uitviel.

VerenigingVanDieven | 23-11-16 | 23:40

Ichneumonidae | 23-11-16 | 23:35
Komt goed.
Laat mij zelf alvast een pak voor conquistador aanpassen.;)

Dr. Frambozenjam | 23-11-16 | 23:39

New Quacka | 23-11-16 | 23:30
"En zeg eens eerlijk : wie durft er ook niet openlijk voor uit te komen in het openbaar dat hij op wilders stemt? Wij wonen in een land waar we niet voor onze politieke voorkeur uit mogen komen. En dat is heel erg."
Dat gaat het "Trump" effect heten, alwaar wij de komende verkiezingen ook mee geconfronteerd zullen gaan worden.

kneuterzak | 23-11-16 | 23:37

En maar treiteren en maar zuigen tot bij iemand de stoppen door slaan.
En dan jankend en snotterend naar de pappies toe en achter hun rug schuilen en roepen,help ze willen me dood maken.
Als mijn dochter zoiets zou doen kreeg je geheid straf en kon ze netjes haar excuus aan bieden aan de geen die ze beledigd en getreiterd had.

botbot | 23-11-16 | 23:37

AntiSoof | 23-11-16 | 23:30
Nogal een elitaire stellingname.
De elite sprak over het gepeupel.
Totdat de koppen gingen rollen.

de honden blaffen... | 23-11-16 | 23:36

@Dommelsch | 23-11-16 | 22:40
Een van de eerste echte aanvaringen.
Het Trump / Wilders tijdperk komt er aan.
Het wegkijken en ontwijken is voorbij.
Game on!

keestelpro | 23-11-16 | 23:35

Dr. Frambozenjam | 23-11-16 | 23:33
Commenters zoals jij, die zijn hier nodig. Ik ben gestoord, dat bindt.

Ichneumonidae | 23-11-16 | 23:35

-weggejorist-

Memek | 23-11-16 | 23:35

New Quacka | 23-11-16 | 23:30

Haye van de Heijden heeft zijn baan bij de VARA verloren door zijn keuze om PVV te stemmen.

www.ad.nl/tv-en-radio/vara-dumpt-van-d...

En dan heeft de keurige VARA haar mond vol over discriminatie?????

Pier_penspien | 23-11-16 | 23:34

Ichneumonidae | 23-11-16 | 23:29
Ook dat is een verziensverbeelding en hartgrondig non-sens dat uw zienswijze ofwel ideaal ooit voet op grond zal zetten. Maar geniet van het moment. Ook dat is lol.

Dr. Frambozenjam | 23-11-16 | 23:33

Dr. Frambozenjam | 23-11-16 | 23:28
Je weet dat ik jou waardeer en dat we het eens zijn over de dingen waarover we het oneens zijn vind ik alleen maar leuk.

Zegt je dat wat, que chelida manina? Allemaal terzijde hoor.

Ichneumonidae | 23-11-16 | 23:32

@Stormageddon | 23-11-16 | 23:30
Het hulpje van Spinoza wist dat wel hé? Weet je nog? En waarom werd Spinoza ook al weer 'uitgeschreven'?
Omdat hij de waarheid zocht soms?

AntiSoof | 23-11-16 | 23:32

Stormageddon | 23-11-16 | 23:30

Yep wat een miezerig mannetje is dat zeg,hij komt er niet uit en dan die opmerking.

Brrrrrrrrr

Confused | 23-11-16 | 23:32

-weggejorist-

korkienie | 23-11-16 | 23:31

Man man man.
Een politicus die al 12 jaar 24/7 beveiligd moet worden tegen de nederlandse onverdraagzame samenleving staat terecht vanwege .... haatzaaierij tegen de nederlandse onverdraagzame samenleving.

komtdatschot | 23-11-16 | 23:31

Pauw is de meest overschatte waardeloze tv mannetje ter wereld. Als het de pvv betreft wil hij niet eens de schijn van onafhankelijkheid ophouden. Van mij mag de publieke omroep opgeheven worden.

En haye van der heijden is erg moedig, vetzuren zijn beroep. Discriminatie op basis van nationaliteit is waarom wilders voor de rechter staat, maar discriminatie op basis van politieke voorkeur word toegejuicht. Dit is niet mijn land!!!

Discriminerende acties (geen pvvers aannemen) zijn erger dan discriminerende uitspraken (zeggen dat alle Marokkanen crimineel zijn). Is het nu zo moeilijk??

En pauw walst er volledig overheen.

En zeg eens eerlijk : wie durft er ook niet openlijk voor uit te komen in het openbaar dat hij op wilders stemt? Wij wonen in een land waar we niet voor onze politieke voorkeur uit mogen komen. En dat is heel erg.

New Quacka | 23-11-16 | 23:30

dit is het dan, geenstijl is nog de enige kritische noot in het land van de staatsomroep. niet alleen NPO maar inmiddels zijn alle andere zenders ook ingepakt door de druk van de overheid

mmkk | 23-11-16 | 23:30

@de honden blaffen... | 23-11-16 | 23:23
Ach, de zwijgende meerderheid is 'het grauw', zo men zegt. (Grauw komt van de kleren van het plebs, die waren door het grove wassen en de slechte kleurstoffen altijd vaalgrijs-bruin.) De meerderheid lijkt mij zo onvoorstelbaar 'geïndoctrineerd', dat hun zwijgen -ondanks hun onnozelheid- toch nog wijs blijkt te zijn misschien. Dus ik vertrouw niet zo op de meerderheid, ook al broeit daar iets. Ja, als de meerderheid Christen is, dan hebben ze een machtig instrument in de geestelijke handen. Maar ja. Zelfs dát is hun afgenomen en hun ongeloof is tegelijkertijd hun zwakte, denk ik eigenlijk.

AntiSoof | 23-11-16 | 23:30

Volgens Spong is "Jood" blijkbaar nu ook een nationaliteit.
Juist. Hoe verdwaald van het padje ben je dan?

Stormageddon | 23-11-16 | 23:30

De agressieve houding in niet alleen het pietendebat maar ook in álles wat madam niet aanstaat zorgt ervoor dat ze de wind van voren krijgt, en zo heurt het ook.

Iemand die een grote bek opzet zou moeten weten dat hij / zij dezelfde benadering kan verwachten van de opponent.

In het geval van Sylvana is het echter nog erger dan u allen wilt geloven, deze "dame" is bezig om door uitlokking en irriteren van de in haar ogen Nederlandse overheerser van de "andere kant van de oceaan" bewust racistische opmerkingen uit te lokken en ze heeft daar behoorlijk succes mee, iedereen trapt er namelijk in, althans iedereen met een kort lontje.

Haar opzet is niets minder dan aan te kunnen tonen dat de "Nederlandse blanke" een racist van topklasse is en legt al geruime tijd daarvan een archief aan, dat archief heeft ze zorgvuldig uitgelokt (de reacties daarin) om meerdere doelen.

Het eerste doel mag duidelijk zijn, de herstelbetalingen enz. inzake het slavernij verleden met daarnaast het afschaffen van zwarte piet.

Maar daarmee is het nog niet over, deze berekenende heks zal daarnaast gaan voor een schadeloosstelling, én misschien zelfs nog wel een levenslange beschermde status en een gegarandeerd inkomen in haar land naar keuze (die gaat razendsnel met de poen terug naar de overkant)

En intussen worden mensen van elke afkomst tegen elkaar opgezet en uitgespeeld en bespeeld als een stel marionetten met het ergst denkbare tot gevolg.

Er zou in dit geval zelfs aangifte gedaan mogen worden tegen haar vanwege haar racistische en opruiende uitspraken in het verleden en heden.

LinkseWreker | 23-11-16 | 23:29

Je kunt je in alle ernst de vraag stellen of die Sylvana zou worden uitgenodigd als ze een blanke PVV-stemmer zou zijn.

Ik denk van niet. Overigens boeien mij huidskleuren niet (word je nu eenmaal mee geboren), maar dat zo'n malle doos ook maar 2 seconden in de schijnwerper staat, stoort mij mateloos.

En zeer velen met mij, denk ik zo.

Ichneumonidae | 23-11-16 | 23:29

goed verwoord van vanderheyden,bravo!
spong gaat naar de haye.

nemeton | 23-11-16 | 23:29

Ichneumonidae | 23-11-16 | 23:18
Fck. Ik heb fokking nooit de intentie gehad om tussen deze koeiezooi te willen leven. Ik was hier ineens. En nu moet ik mijn penseelstreken slijpen.. (lol).

Dr. Frambozenjam | 23-11-16 | 23:28

She had it coming! Dat vreselijke nare mens heeft alles te danken aan haar eigen stupiditeiten. Zij wil het volk vertegenwoordigen? Dan is dat optreden bij Pauw over de 'bewegende' beelden van Trump die ze pretendeerde toch echt te hebben gezien totaal ongeloofwaardig. Leugenaars te over in het Haagse.

Accident_Prone | 23-11-16 | 23:27

Wat een misselijkmakend mannetje is die Spong om de joden erbij te halen.
Die nemen al jaren de vlucht in West-Europa vanwege de dagelijkse bedreigingen van vooral marokkaans uitschot.
Minder Spong!

Jan Dribbel | 23-11-16 | 23:27

Nodelooos gezwam weer aan moeten horen. Hallo, dit is het roze feitennichtje kanaal ja. Zeg maar mijn ontbijt, elke morgen. Het is altijd weer goed dat het aan een ander ligt. Elke keer weer het wegwuiven van eigen gelijk en dat zo klakkeloos neerplempen, datje bij jezelf afvraagt? Aan welke medicijnen zitten al deze mensen? Inleven, waarom? Zo eenvoudig allemaal!

Mr_Pikibelly | 23-11-16 | 23:26

@Fappelmoes | 23-11-16 | 22:30
Dat gebeurt hier natuurlijk niet.
Dit ging over Denen. Een soort van reserve Finnen.
Van Finnen kan je zoiets verwachten.

keestelpro | 23-11-16 | 23:26

Heb net ook genoten van Mr. Hiddema vs Denk-Marokkaan.

kneuterzak | 23-11-16 | 23:25

pissebed | 23-11-16 | 23:23

Shit verkeerde keuze gemaakt ik irriteer me nu op het geneuzel bij Pauw.

Pier_penspien | 23-11-16 | 23:25

Ichneumonidae | 23-11-16 | 23:18
Ik zal het er niet meer over hebben, ik vind het alleen nogal grappig dat totaal profiel, dat moet je je toch kunnen voorstellen. ;)
Ga zo door.

Ongeblustekalk | 23-11-16 | 23:24

Piet Karbiet | 23-11-16 | 23:20
Karma

kneuterzak | 23-11-16 | 23:24

ongefundundeerd

UPI | 23-11-16 | 23:23

AntiSoof | 23-11-16 | 23:03
De zwijgende meerderheid.
Maar daar broeit iets.

de honden blaffen... | 23-11-16 | 23:23

Theo Hiddema for president! (zie RTL Late Night)

pissebed | 23-11-16 | 23:23

Spong is gruwelijk door het ijs gezakt wat mij betreft.

kommabijmebinnen | 23-11-16 | 23:22

Sylvana is zelf de oorzaak van al de ellende om zwartepiet en de partij DENK die Erdogan steunt een Turks en dictator

gerrit5042 | 23-11-16 | 23:20

Als de NPO dat Minder minder niet 10.000 x had herhaald had 90% van de Marokkanen die uitspraken niet eens gezien. Ophitserij via de Staat. Laat dat maar aan de socialisten over. Minder minder PvdA.

Piet Karbiet | 23-11-16 | 23:20

Collateral damage, hiddema argumenteerd de Marokkaanse denker kapot om hem vervolgens KO te slaan met zijn eigen leugen over zijn voorbereiding dmv een dossier dat er nog niet is. Dat pakte even verkeerd uit voor Humberto. D

korkienie | 23-11-16 | 23:19

Ongeblustekalk | 23-11-16 | 23:13
Ben, als alle andere diersoorten, gewoon een dier. Waar ik woon of vandaan kom is van geen belang. Ik ben geboren in NL en zou graag het NL terughebben zoals ik dat ooit kende.

Serieus, met de voortgaande automatisering etc. heb je gaan mensen nodig met het IQ van een blobvis. Grenzen dicht dus voor inteelt-apen. Plus een exit polciy.

Are we clear, soldier?

Ichneumonidae | 23-11-16 | 23:18

Spong ligt op z'n kont. Hup Haje!

Normpje | 23-11-16 | 23:17

Vragensteller Kees Boonman orakelt altijd quasi-intellectuele praat. Laat die man a.u.b. voortaan in zijn pedante sop gaarkoken. Interessant-doenerig typje.

krelus | 23-11-16 | 23:16

Glasgow Argus | 23-11-16 | 23:05
Inderdaad, ik vermoed dan ook dat Wilders wel eens voor een landslide kan zorgen, die iedereen verbaast behalve de bevolking zelf.

Ongeblustekalk | 23-11-16 | 23:16

Tering. Die rat van een Spong wordt door Pauw weer eens niet in toom gehouden. Beschamend.

Piet Karbiet | 23-11-16 | 23:16

Altijd de joden erbij halen die domme spong! Zijn joden ook oververtegenwoordigd in de crime-statistieken?

Accident_Prone | 23-11-16 | 23:16

Aangezien het gisteren weer de zoveelste herdenking van de sterfdag van JFK was, en ik het toch al over Fortuijn had, nog even deze. Helaas nog actueler dan ooit. www.pimfortuyn.com/de-moord

Schaaldier | 23-11-16 | 23:14

@Goatboy2014 | 23-11-16 | 22:24
De VARA gaat waarschijnlijk straks in het tijdperk Trump helemaal overstag naar rechts. Maar dan ook meteen goed zodat ze in mum van tijd weer vervallen in radicaal extremisme.

keestelpro | 23-11-16 | 23:14

"Laten we niet vergeten dat het een combinatie van MSM was en een leger van complottheoristen die Trump in het zadel hebben geholpen."
@De Koreaanse Slet | 23-11-16 | 22:31

Nee hoor. Trump zit in het zadel omdat zijn opponenten hun eerdere volksmandaat gebruikten om het volk de les te lezen. Trump won omdat hij geen politieke historie heeft én omdat hij een mening heeft over hoe politici hun eigen mening boven die van het volk stellen. En daarom gaan op korte termijn nog heel wat meer "rechtse" "populisten" in andere landen, waaronder NL, winnen. Omdat democraten over de hele wereld nu als tegenreactie hun eigen mening nóg sterker naar voren proberen te brengen omdat ze niet begrijpen dat mensen daar nu juist een probleem mee kunnen hebben. Want Arrogander mag dan misschien de rest van NL dom vinden, maar de rest van NL deed geen elf jaar over een cursusje Kunstgeschiedenis in Leiden.

Pierre Tombal | 23-11-16 | 23:14

Ichneumonidae | 23-11-16 | 23:07
Kijk maar uit, jij bent toch ook een buitenlander?;)

Ongeblustekalk | 23-11-16 | 23:13

Beetje off topic misschien. Als Rb Wilders veroordeelt gaan er meer mensen op hem stemmen. Bij vrijspraak kan iedereen gewoon dat 'minder' zeggen. En terecht natuurlijk, maar dat terzijde. Hoewel, wie zou in alle ernst 'meer' willen zeggen?

Tsja. Erg dom om dat proces te starten. Krijg je max een bon van 5K, en dan? A joke.

Ichneumonidae | 23-11-16 | 23:12

Wat gaat Spong af in Pauw.

i-Wonder | 23-11-16 | 23:11

Piet Karbiet | 23-11-16 | 23:00
Een nihilist gelooft nergens in. RTL Unilever daarentegen gelooft oprecht in globalistiek. Ze hebben de rationele analyse gemaakt hoe ze het meest kunnen verdienen. En dat is een geloof dat leeft van kwartaalresultaat naar kwartaalresultaat, want daar leeft de aandeelhouder van.

Glasgow Argus | 23-11-16 | 23:10

Daarom vind ik het ook zo frappant dat Wilders vervolgd wordt om een uitspraak die hij als het ware doet als gevolg van 'vraag' uit de bevolking.
Svoboda | 23-11-16 | 22:04

Het is zeker waar dat Wilders de stem van vele mensen wil zijn, daarom is hij volksvertegenwoordiger. Alleen het voorbeeld dat u aanhaalt is dan niet helemaal juist. Wilders heeft nogmaals duidelijk gemaakt dat de media een stukje verkiezingsretoriek, waarvan elke politicus zich bedient, als een op zichzelf staand iets heeft gepresenteerd. Dus uit de context van de bijeenkomst gehaald. Dat is nou eenmaal wat de linkse staatsmedia doen. Zij zijn in dienst van de staat, zij hebben een universitaire opleiding gedaan dus zijn door links geïndoctrineerd, en dus bedienen zij enkel de bijbehorende politici. Dat is hun beperkte visie die er bij de studie ingegoten is, en diezelfde visie wordt aan ons voorgeschoteld als de waarheid. Iedereen die voor zichzelf denkt en kritisch durft te zijn, is onfatsoenlijk, dom en onwetend, en houdt van complottheorieën. De beveiliging van Sylvana vergelijken met de moord op Pim Fortuijn vind ik wel heel bizar. Echt geweld komt altijd van links, zoals dus bij Fortuijn. En mogelijk in opdracht van iemand die het niet kon laten gebeuren dat hij MP zou worden. Er was een goede reden blijkbaar om hem niet te beveiligen. Die KKK-foto van Sylvana was natuurlijk weerzinwekkend en dom, van tokkieniveau. Zij mag ook zeggen wat ze wil. Maar nu dit weer uitgebreid in de media brengen en er maar mee door blijven gaan, dient vast ook een bepaald belang. Het zou eens tijd worden dat de staatsmedia door een onafhankelijke rechter (utopie, ik weet het) aan de tand gevoeld worden over doelen van hun opdrachtgevers.

Schaaldier | 23-11-16 | 23:08

Niet dat het belangrijk is, maar ik zei eergisteren iets over Simons, zonder bedreigingen en dergelijke nonsens en het werd verwijderd. (Ik beschuldigde haar van racisme. )
Dat betekent dat ik me nu niet meer uit mag laten over de problemen die dit figuur teweeg brengt bij Geenstijl.

Nogmaals, niet belangrijk, maar juist het omgekeerde van wat deze stakkers beweren. Al met al, geen enkel daadwerkelijk tastbaar probleem dus.

Robertdoesniro | 23-11-16 | 23:08

LOL. Al dat leed gaat over Trump. En over Wilders. Ga zeker op hem stemmen, al was het maar om policor mongolen als die pratende haarbos te verneuken.

Er gaat een andere wind waaien in Europe. Wees er blij mee. Grenzen dicht en exit-policy voor dubbele paspoorthouders. Hoe moeilijk is dat?

Ichneumonidae | 23-11-16 | 23:07

Ongeblustekalk | 23-11-16 | 22:59
De belangrijkste vraag is uiteindelijk wie het onderzoek betaalt of voordeel heeft bij de uitkomsten. De opiniepeilingen voorafgaande aan de presidentsverkiezingen in de VS hebben dat nog eens ten overvloede aangetoond.
Steekproeven met een oververtegenwoordiging van democraten om te bewijzen dat Hillary wint. Valide totdat de uitkomst van de verkiezingen daar is. En alleen bedoeld om de bandwagon te mobiliseren. Wantrouw alle peilingen, zeker wanneer de methodologie niet openbaar is. #Mauricedehond.

Glasgow Argus | 23-11-16 | 23:05

Politiek is emotie, zegt men. En hoe worden de emoties bespeeld? Nou, zo dus.
Trap er niet in, zou ik zeggen. Wie hierop reageert doet precies wat 'ze' willen.
Wie de woorden 'racist' of 'anti-dit-of-dat' of 'dinges-foob' gebruikt lijkt mij heftig bezig politiek te bedrijven. Het is als het uitgooien van aas bij het vissen. Wie bijt wordt aan de haak geslagen.
Maar ja. Wie is in staat zijn mond te houden?

AntiSoof | 23-11-16 | 23:03

Frits de Fries, je praat dikke onzin. Dit is hetzelfde argument waarom Wilders niets mag zeggen. Fuck off. Zij mag zeggen wat ze wil. Al danst ze in haar blote reet over straat en zingt ze het Surinaamse volkslied, van mij mag het. En van de wet ook. Het stopt bij oproepen tot geweld en bedreiging. Dus Sylvana creëert niets. Juist uw gezeik creëert door deze opening het bagatelliseren van de discriminatie.

ristretto | 23-11-16 | 23:01

@Glasgow Argus | 23-11-16 | 22:54
Gevaarlijke nihilisten.

Piet Karbiet | 23-11-16 | 23:00

Dommelsch | 23-11-16 | 22:56
Vergeet de BN-ers niet die er chagrijnig bij zaten, maar niets meer durfden te zeggen.

Teen | 23-11-16 | 23:00

Glasgow Argus | 23-11-16 | 22:55
Niet als de criteria waar de doelgroep aan moet voldoen vooraf wordt vastgesteld. Je ziet nog wel eens dat men eerst de doelgroep verzameld en erna pas de criteria worden geformuleerd. Dan klopt het qua representativiteit wel, maar het onderzoek is niets meer dan gewoon een stapel onderzoek, fraude dus.
Titeltje afpakken dus, want die is gebaseerd op een neponderzoek.

Ongeblustekalk | 23-11-16 | 22:59

Wat zou ik graag in een land leven waar men middels
wetenschappelijke rekenmodellen statistieken kan produceren die bepaalde feiten zullen aantonen.
Het soort feiten waarvan je mag zeggen dat je er daar minder van wilt. Kent iemand zo'n land?

spamzuiger | 23-11-16 | 22:59

ProAsfalt | 23-11-16 | 22:12

Elk uur? Er zijn maar 150 zetels te verdelen in de 2e slaapkamer.
Op 24politiek is momenteel iets interessants voor je trouwens.

The_Challenger | 23-11-16 | 22:58

"Freedom of expression... is applicable not only to 'information' or 'ideas' that are favourably received or regarded as inoffensive or as a matter of indifference, but also to those that offend, shock or disturb the State or any sector of the population" (Para. 49 of the judgment).

Dus dat.

Nu vind ik wel dat GeenStijl Sylvana haar carrière maakt door telkens maar berichtjes over haar te schrijven. "Stop making stupid people famous" zou ik zeggen.

rhov-ion | 23-11-16 | 22:58

OT
Momenteel (23:00) 16.140 ondertekeningen tegen veroordeling van Geert Wilders.
En dat zonder enige ondersteuning van ons politie-apparaat.
petities.nl/petitions/ik-sta-naast-ge...

WirMachenMusik | 23-11-16 | 22:56

Piet Karbiet | 23-11-16 | 22:47
Daar werd iemand eens echt de les gelezen.

Dommelsch | 23-11-16 | 22:56

Ongeblustekalk | 23-11-16 | 22:49
Juistem. Statistieken moeten met alle scepsis gewantrouwd te worden.

Glasgow Argus | 23-11-16 | 22:55

Het is een stelling in een stemming. En de uitkomst is ruim 60% oneens. Er staat niet dat RTLZ dit vind (waarschijnlijk vinden ze dat wel, maar het staat er niet). Verder kijk ik niet naar die meuk. Clickbait inderdaad, maar ik was al gewaarschuwd.

Lafayette | 23-11-16 | 22:54

bixiers | 23-11-16 | 22:13
RTL spreekt gewoon de taal van hen die betalen. De Unilevers van deze wereld hebben geen belang bij ophef, geen belang bij nationale gebruiken of bijterugkeer uit de globalistische nachtmerrie.
Unilever wil wereldwijd mayonaise verkopen onder de naam Hellman en begraaft het merk Calve, een van de oorspronkelijke fundamenten van het concern.
De rookworst verdwijnt zo ook uit de HEMA, want niet halal en niet te verkopen in frankrijk, Belgie of waar ook.
U als consument moet zich aanpassen aan de wereldmaaltijden. Ook journalistiek.
Dat het bedrijf Unilever daarmee zijn bestaande consumentenbasis schoffeert, dat is in de hoofden van de Global Brand Manager nog niet doorgedrongen.
Net zomin als de Global Opinion Manager van RTL doorheeft dat het getijde is gekeerd.

Glasgow Argus | 23-11-16 | 22:54

Nee, het is de schuld van joop.nl, dwdd en pauw die idioten een podium geven om onbelemmerd te raaskallen en te drammen. Die creeëren dit klimaat. Laat maar eens drie keer iemand tegen vaccinaties zijn gang gaan. Dan snappen ze wel dat het fout gaat, maar denk, jaja, tuigbloggers en quinsy... net zo lang totdat het gebeurd, maar dat is anders. Stop making idiots famous. Die filmpjesmaker krijgt toch ook geen podium, waarom die geen haar beter is uit Zaandam wel?
Bedreigers, deze filmmaker en geweldgebruikers vallen in dezelfde categorie: idioten.

TheseDays00 | 23-11-16 | 22:54

Laten we niet vergeten dat het een combinatie van MSM was en een leger van complottheoristen die Trump in het zadel hebben geholpen.
De Koreaanse Slet | 23-11-16 | 22:31
.
Een leger van complottheoristen. Dat moet er grappig uitzien. Maar jij gelooft dus in een samenzwering van aluhoedjes die op slinkse wijze false flags hebben geblogd om "Trump de Antichrist" in het zadel te helpen? Een eye opener! Maar goed dat jij op dit alternatieve medium de Waarheid aan het licht brengt.

Ramsesz | 23-11-16 | 22:53

Mensen als Sylvana Simons creeren een klimaat voor bedreigingen tegen mensen als Sylvana Simons.

Ik heb een hekel aan mensen die roepen dat ze gediscrimineerd worden en respectloos behandeld worden, terwijl ze zelf precies hetzelfde tegen anderen doen. Hypocrisie ten top. Door mensen zoals Sylvana Simons verliest een woord als 'discriminatie' zijn kracht en betekenis.

FritsdeFries | 23-11-16 | 22:51

Hele. Diepe. Zucht.

Hoen | 23-11-16 | 22:50

Glasgow Argus | 23-11-16 | 22:45
In wetenschappelijke onderzoeken wordt dat ook zo gedaan en op die manier verantwoord. Dat is te belachelijk voor woorden en toont aan dat deze vaak bestaan uit een verzameld werk dat zo door kan gaan voor Science Fiction. De doelgroep kan alleen op papier zo worden geformuleerd dat het acceptabel is, elk gezond verstand zou dit meteen afwijzen.

Ongeblustekalk | 23-11-16 | 22:49

Dommelsch | 23-11-16 | 22:40
Jammer, gemist. 11-0?

Piet Karbiet | 23-11-16 | 22:47

ristretto | 23-11-16 | 22:41
DKS en Berbaar zijn het zelf gecreëerde tegengeluid waar mensen thuis om zitten te gniffelen en die via henzelf wordt afgekraakt. Erg zielug allemaal.

Ongeblustekalk | 23-11-16 | 22:46

@Dommelsch | 23-11-16 | 22:40
Toppertje inderdaad.

nietvaneergister | 23-11-16 | 22:46

whaha... Hiddema maakt kebab van de denk-laaf !

YeahhRight | 23-11-16 | 22:45

kadoendra | 23-11-16 | 22:27
een beetje statisticus zal zeggen dat een steekproefgrootte van groter dan 30 best voldoende is. De vraag is alleen of de steekproef zelf representatief is. 255 keer necrosis of Tofik Dibi geeft een vertekening. 255 at random gekozen nederlanders kan een prima representatief beeld opleveren, maar je moet wel rekening houden met een foutmarge.

Glasgow Argus | 23-11-16 | 22:45

@Ren je rot | 23-11-16 | 22:19
Het duurde even voor het kwartje viel. Misschien moet ik ook maar in de politiek.

VerenigingVanDieven | 23-11-16 | 22:45

Sylvana, tsja, eigenlijk moet je dat soort mensen niet teveel aandacht geven, in publiciteit zoeken is ze wel erg goed en ik denk dat denk er met gestrekt been in gaat, het klimaat is er nu nog geschikt voor. Ik denk dat die lui uiteindelijk aangifte gaan doen.

Ongeblustekalk | 23-11-16 | 22:44

Hier volgt een weer waarschuwing voor alle politiek correcte deugmensjes.
Morgen is het wederom zwaar Geen Stijl weer met overwegend nodeloos kwetsende buien.
Later op de dag gaat het ongefundeerd hagelen en moet u rekening houden met een tendentieuze windkracht 8 op de schaal van Simons.
Tot zover dit weerbericht.

Memek | 23-11-16 | 22:43

Ik moet je eerlijk zeggen swa. Het is zeker weten niet de schuld van GS. Hier predikt/kaart men in hoogwaardig nette intellectuele bewoordingen een maatschappelijk debat aan kameraad. Wat die lezers swa, hier lezen en verkeerd interpreteren en een verkeerde uiting aan kunnen geven is aan deze lezers rekenbaar swa. *boks GS*

Dr. Frambozenjam | 23-11-16 | 22:41

@Cuyahoga | 23-11-16 | 22:09
"maar er is geen medium zo gefundeerd als GS."

Ik ben het hardvochtig met je eens, met je hele betoog, maar zelfs GS mogen we niet uit het oog verliezen, getuige het anti-Jumbo topic nu net... ( www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/11/... ) ... Wij als guurders waken over de mening van deze site, indien de site ons als guurders wil hebben. Ze mogen wat proberen, dat heet: speelruimte, GS plaatst een topic en peilt onze mening. Als we het niet met GS eens zijn, dan moeten we het ook van de daken scanderen!

Waarom ik hartje geenstijl? Omdat ze me het ook van de daken laten scanderen als ik het er niet mee eens ben!

peterdh | 23-11-16 | 22:41

@ Koreaanse Slettebak, Leuke gaslighting om Wilders in een zin met Quinsy en Simons als querulant weg te zetten. Nee lummel, Wilders is een gekozen volksvertegenwoordiger met miljoenen aanhangers. Of je het nou eens met hem bent of niet, dit is geen vergelijking.

ristretto | 23-11-16 | 22:41

Mooi vuurwerk bij RTL: Hiddema vs DENK-laaf

Dommelsch | 23-11-16 | 22:40

Sylvana is gewoon een dom wicht met het iq van 73 die toevallig gevangen zit in het lichaam van een getint iemand. Wellicht dat ze voorgaande zin opvat als een doodsbedreiging maar verbanden leggen is nu eenmaal niet iets dat PVDA/VARA/JOOP/DENKers beheersen. Kunnen ze niets aan doen. Ik heb eerder intens medelijden met dat soort "mensen" die wegens gebrek aan intelligentie, argumenten, fatsoen en IQ steeds maar weer een fatsoenlijke maatschappij menen te moeten ontwrichten. En op een dag barst de bom. En zij, diegenen die dit alles veroorzaakten voelen zich slachtoffer en snappen er niets van...... zucht.

Rest In Privacy | 23-11-16 | 22:39

Methylfenidaat | 23-11-16 | 22:34
Yep, om er maar eens een Godwin in te gooien, van AH hebben we geen last meer, maar van deze meneer wel. Cultureel Marxisme is erger dan Islam want zonder Cultureel Marxisme was die fijne ideologie netjes in de zandbak 5000 km hiervandaan gebleven, alwaar men dan met volle overgave elkaar de strot had mogen afsnijden wat mij betreft.

kadoendra | 23-11-16 | 22:38

Pieter V | 23-11-16 | 22:25
Tuig? Geen idee. Het is domheid. Of wat nog erger is, berekend en sluw racisme promoten, vergroten en groepen tegen elkaar opzetten. Liegen en bedriegen. Dat is haatzaaien. Ik hoop dat ze gewoon dom is. Minder erg.
En dan voor dat enge clubje DENK. Even grote haatzaaiers.
Maar een lekker lijf heeft ze hoor. Of had. Kan die foto niet ge-update worden?

Wim Venijn | 23-11-16 | 22:35

@peterdh | 23-11-16 | 22:31

Joris, haal mijn comment maar weg, ik wil GS niet op dumpert niveau brengen...

peterdh | 23-11-16 | 22:33

Sticht geen vuur dat ge niet meer doven kunt. Cunt.

Kaltsnautzige | 23-11-16 | 22:32

@peterdh | 23-11-16 | 22:24

Goh, en aan wie is deze tirade gericht?
Ga eerst maar even een kalmerend pillteje innemen en laat het ons dan weten.

Pieter V | 23-11-16 | 22:32

@Worst_kaas_scenario | 23-11-16 | 22:04

Doen? (<-vraagteken????????, sorry Dumper-modus staat nog aan)

peterdh | 23-11-16 | 22:31

Boonmans symboliseert het failliet van de onafhankelijke en uiterst objectieve mainstream media.

Goed gedaan Kees!

padbuffel | 23-11-16 | 22:31

Fappelmoes | 23-11-16 | 22:30
Allemaal symptomen, de core zit hem in cultuur marxisme

Methylfenidaat | 23-11-16 | 22:31

Ze heeft inderdaad teveel aandacht gekregen van reaguurders en de redactie. Ik denk zelf dat de 'media' teveel aandacht geeft aan querulanten. Zoals bijvoorbeeld Quinsie, Simons, Wilders, of eigenlijk wat dan ook.

Dit soort rel-bewuste 'journalistiek' geeft teveel aandacht aan zaken die eigenlijk zouden moeten plaatsvinden in de krochten van het internet of in een stamkroeg. Niet voor het publiek.

Laten we niet vergeten dat het een combinatie van MSM was en een leger van complottheoristen die Trump in het zadel hebben geholpen.

Hoe dat gaat aflopen?

De MSM is eigenlijk net zo erg als de 'alternatieve media'.

Geen feiten, enkel sensatie en kijkcijfers lijken de toon te zetten.

De Koreaanse Slet | 23-11-16 | 22:31

Dee uitzending is het ultieme voorbeeld dat de "klassieke media" totaal niet weten over hoe ze met de nieuwe media moeten omgaan....

Dit is de culture-clash van de jaren '00

peterdh | 23-11-16 | 22:30

Jullie moeten echt een linkje plaatsen naar de Zembla uitzending van vanavond.

Eindelijk een VARA programma waarin ze undercover in Deense gematigde moskeeën laten zien dat Moslims verteld wordt niet te integreren, dat de Sharia boven de Deense wet staat, hoe je vrouwen moet stenigen, mensen moet vermoorden, dat je als vrouw je moet laten slaan door je man en ga zo maar door. En in het openbaar maar blijven ontkennen. Moslims creëren bewust een gesegregeerde samenleving door zich te onderscheiden van de kufar.

Maar dat gebeurt hier natuurlijk niet.

Fappelmoes | 23-11-16 | 22:30

@keestelpro | 23-11-16 | 22:00

Uitstekend. Alles wat er gezegd moet worden.

dysdiadochokinese | 23-11-16 | 22:30

Vergeten te schrijven, juist geenstijl heeft een goede toon. En is m i compleet tegen racisme en discriminatie.

diek | 23-11-16 | 22:29

-weggejorist-

Methylfenidaat | 23-11-16 | 22:29

Die Ghislaine Plag zou ik doen hoor. Wel na twee kratjes bier pas, maar desalniettemin.

Taggart | 23-11-16 | 22:28

Hopelijk komt VNL in de kamer. Maar ik stem Greet!

alusion | 23-11-16 | 22:28

Ach Sylvana, maakt bijna elke nederlander uit voor racist en wordt dan daarmee ongelukkig hard geconfronteerd. Deksel op haar neus. Racistisch? Vind het niet. Jezelf wel vereenzelfigen met het (amerikaanse) slavernijverleden en er dan niet mee vergeleken willen worden. Beiden niet mijn smaak overigens.
Haar racistische kijk op de witte autochtoon die voor de allermeeste mensen niets met slavernij hebben van doen gehad. Er waren geen slaven in nederland. Met de handel was maar een heel klein deel van de bevolking bezig.

diek | 23-11-16 | 22:27

31% is het eens met de schuld geven aan GS, ik geloof het niet, maar ja een beetje statisticus weet dat 255 votes niet erg representatief is.

kadoendra | 23-11-16 | 22:27

@roze_bril | 23-11-16 | 22:17
Of de hedendaagse slavernij en uitbuiting in Qatar, Saoedie Arabie, Mauretanie etc. etc.

Piet Karbiet | 23-11-16 | 22:26

Mijn oma zei altijd, "Wie wind zaait zal storm oogsten" zij zaait alleen maar storm en ergernis, en dan deze reacties niet verwachten, Naïef Dom kind

mindblender | 23-11-16 | 22:25

Denk is in ieder geval de schuld van de PvdA.
Want die hebben die twee malloten een zetel in de Tweede Kamer bezorgd.

de honden blaffen... | 23-11-16 | 22:25

@Wim Venijn | 23-11-16 | 22:09

Lekker lijf? Die gespierde waterstraal?
SS is een haatzaaier eerste klas met haar uitspraken over het racisme van Nederlanders.

Tuig is gewoon tuig en daar mag ik mij gruwelijk aan ergeren en als dat toevallig wel erg vaak donker gekleurd tuig is mag ik mij daar net zo hard aan ergeren en over uitspreken als dat het blank tokkietuig is.

En dat heeft niets met discriminatie te maken op basis van huidskleur maar alles met discriminatie van tuig dat zich asociaal gedraagt.

Pieter V | 23-11-16 | 22:25

Sylvana, gebruikt de argumenten die haar het beste uitkomen op het moment dat ze haar het beste uitkomen. Leg je alles bij elkaar dan zie je dat ze onzin uitkraamt. Maar een ding is zeker ze praat in ieder geval als een politica...
En Geenstijl: hou eens op met al die Sylvana onderwerpen, zoveel tijd aan een totale 'nitwit' besteden is gewoon onzin. Of is het jullie echt alleen om de click te doen?
Stop making stupid people famous...

kunnenzedanniks | 23-11-16 | 22:25

Cuyahoga | 23-11-16 | 22:09
Ha ha, in jouw reaguursel zie ik een afkorting die ik me eerlijk gezegd nog niet had gerealiseerd. Dus vanaf nu denken we bij de "verschrikkingen en onmenselijke praktijken van SS" niet meer als eerste aan WOII.

kadoendra | 23-11-16 | 22:25

RickTheDick | 23-11-16 | 22:20
Maar jongen toch. Wil je er over praten? BIj de Gravin staat de koffie klaar.

Gravin v Kippenbouth | 23-11-16 | 22:24

O T net op Zembla, de Vara dus. Undercovers in Deense moskeeën leggen bloot dat de imans tegen de Deense wet ingaan en foute preken geven . Niks nieuws zult u zeggen maar op de Vara .... De VARA!

Goatboy2014 | 23-11-16 | 22:24

Nee, Sylvana heeft geen liefde nodig. Geen knuffel. Ik heb de twijfelachtige eer gehad haar te mogen ontmoeten. Een kille koele tante, berekenend tot op het bot, arrogant als de pest. Een keizerin zonder kleren met divagedrag. Dat was ruim voor deze episode in haar leven. Ze heeft echt nog nooit iets zelf gedaan. Van slachtofferrol tot slachtofferrol. De ene rijke Blanke man na de ander. En iedere keer als die mannen van haar af wilden, ( raar hè ) was mevrouw weer zielig. Bah.


Het is ongelooflijk triest dat iemand zo slecht of dom of beide is om haar te bedreigen. De beveiliging is terecht. Mensen zijn slecht. Liever voorkomen dan een volgend slachtoffer in onze politieke motieven moordtraditie. Fortuyn, van Gogh en Borst zijn er al veel te veel.

Niets zal Sylvana of wie dan ook in de weg gelegd worden om haar mening te uiten.
Aan mij en de rest van GS de taak om haar stupiditeit en arrogantie te bestrijden met alle middelen die binnen de wet vallen. En voor Denk een welgemeende vaffanculo.

ristretto | 23-11-16 | 22:24

Ok 45 seconden van het filmpje gezien... en die ouwe KUT dat het is: Tegenwoordig moet iedereen maar gewoon kunnen zeggen in het "openbaar" wat ie denkt, dat moet dus niet kunnen! Sommige dingen moet je gewoon niet zeggen in het "openbaar"

Wel godverdomme, ouwe digibete lul dat je bent! Hij pleit hier dus voor cencuur. Ik mag niet op een weblog dat rechts is zeggen dat ik voor mijn rechtse mening sta... Fliker op!

Die digibeet weet niet hoe de wereld werkt. Als ik kittens wil bekijken dan ga ik naar weblog A , als ik 14-jarige-comments wil lezen dan ga ik naar Dumpert. Als ik de linkse-wegijkers wil horen ga ik naar joop. Maar godverdomme! Omdat *jij* niet weet hoe het werkt tegenwoordig moeten we het maar afschaffen! Flikker op!

(sorry voor het gescheld, maar /makes me mad)

peterdh | 23-11-16 | 22:24

Nee, Sylvana heeft geen liefde nodig. Geen knuffel. Ik heb de twijfelachtige eer gehad haar te mogen ontmoeten. Een kille koele tante, berekenend tot op het bot, arrogant als de pest. Een keizerin zonder kleren met divagedrag. Dat was ruim voor deze episode in haar leven. Ze heeft echt nog nooit iets zelf gedaan. Van slachtofferrol tot slachtofferrol. De ene rijke Blanke man na de ander. En iedere keer als die mannen van haar af wilden, ( raar hè ) was mevrouw weer zielig. Bah.


Het is ongelooflijk triest dat iemand zo slecht of dom of beide is om haar te bedreigen. De beveiliging is terecht. Mensen zijn slecht. Liever voorkomen dan een volgend slachtoffer in onze politieke motieven moordtraditie. Fortuyn, van Gogh en Borst zijn er al veel te veel.

Niets zal Sylvana of wie dan ook in de weg gelegd worden om haar mening te uiten.
Aan mij en de rest van GS de taak om haar stupiditeit en arrogantie te bestrijden met alle middelen die binnen de wet vallen. En voor Denk een welgemeende vaffanculo.

ristretto | 23-11-16 | 22:23

Kees Boonman, het voorbeeld van gebrainwashed cultuur marxist: het: weg met ons, politiek correct, alles wat anders denkt doodzwijgen. Iedereen tegen elkaar opzetten zoals met feminisme, omgekeerde rasicme en wat nog meer.
.
Relaties en zelfs hele families stuk zodat iedereen enkel nog de overheid heeft voor steun en afhankelijk wordt daarvan.
.
En walla, de basis voor een NWO en globalisering is er, nazi rijk in XXL formaat.

Methylfenidaat | 23-11-16 | 22:23

Janknegerts die zelf allerlei geesten oproepen en dan boe roepen. Wat wil je? Meest verbazendwekkende blijft dat deze parasieten de democratie tegen ons gebruiken. Misschien was gutanamo bay niet zo n slecht idee. In de Afrikaanse landen zouden ze wel raad weten met zon jankert. Stemt pvv

Zatkniss | 23-11-16 | 22:22

Het gestrekte been om ondertekening Oekr. akkoord salonfähig te maken. Een referendum georganiseerd door die haatclub van GS is niet serieus te namen. Dat is de tactiek hier.

nietvaneergister | 23-11-16 | 22:22

Cuyahoga | 23-11-16 | 22:09
.
U bent imo met 1000 kudos omhoog gegaan. Helaas heb ik nog niet de kans gehad om de Wilders speech te bekijken/horen, maar ik sluit mij aan bij uw plempsel..
.
Hear hear! Ik hoop dat Geert zich net zo op gaat stellen als Trump. Afrekenen met de gevestigde orde, niet wegkijken maar daadwerkelijk aanpakken. En alle partijen die roeptoeteren dat ze verbinden en vervolgens haat zaaien verwijderen

kees1386 | 23-11-16 | 22:22

Ach jee. Neerlands politieke drijfsijs glijdt weer eens uit en heel links Nederland jankt krokodillentranen.
Rustig doorhuilen linksmensen, het verstand komt met de jaren.

Gravin v Kippenbouth | 23-11-16 | 22:21

GeenStijl is vrede. Er zijn gewoon enkele vrouwelijke reaguurders die alles kapotmaken.

RickTheDick | 23-11-16 | 22:20

@Cuyahoga | 23-11-16 | 22:09
"Er gaat een andere wind waaien".
Die wind waait inderdaad nu al erg hard en zal binnenkort niet meer te stoppen zijn.

Ik hoorde in het pleidooi van Wilders heel veel dingen die ik eerder al op GeenStijl had gelezen. Vooral in de panelen.

'Niet de elite maar het Nederlandse volk zal winnen en zal zich goed herinneren wie aan de goede kant van de geschiedenis stond'.

keestelpro | 23-11-16 | 22:20

Met al dat tegengas en al die belerende vingertjes zou je bijna denken dat de MSM het eigenlijk wel best vindt wanneer Greet de grootste gaat worden in maart.
Ze volharden in wat de grote broer aan de overkant van de plas aan het doen was vóór de verkiezingen.
Zijn zij nu zo dom, of zijn wij nu zo realistisch?

Jackanders | 23-11-16 | 22:20

@VerenigingVanDieven | 23-11-16 | 22:12
.
Wat u zegt klopt als een zwerende vinger, maar ben bang dat dat ook geldt voor gladjanus en wie ben jij dan.

Ren je rot | 23-11-16 | 22:19

Het toetsenbord is machtiger dan het (krom)zwaard. En daarom zullen ze juist de felrealistische toetsenbordridders het zwijgen op willen leggen. De wind steekt op GeenStijl, zet je schrap voor nog meer weerstand en zwartmakerij dan anders. De roze roller erover!

Ramsesz | 23-11-16 | 22:18

Als je op alle NPO netten maandenlang mag roeptoeteren dat 'Zwarte Piet = Racisme' en 85% van de bevolking vindt dat pure nonsens dan moet de publieke NPO daar maar eens wat minder podium aan geven en dit keer wel de documentaire Wild Geraas (durven) uitzenden.

Piet Karbiet | 23-11-16 | 22:17

@ProAsfalt, ja als je wilt ageren tegen hedendaagse slavernij. Begin dan bij de loverboys. Alleen krijgt ze dan een probleem binnen haar partij.

roze_bril | 23-11-16 | 22:17

We wisten niet precies wat er was, maar dat er wat was.. dat wisten we wel. Het past zo in een "30 minuten" aflevering over een bosneger.

implosie | 23-11-16 | 22:16

@bixiers | 23-11-16 | 22:13
"They got to you also? Everyone has its price, but yours was pretty low."

VerenigingVanDieven | 23-11-16 | 22:15

Sylvania powervrouw hahaha jullie zijn goed. Iemand de grond in trappen door haar de lucht in te schrijven blijft meesterlijk. Ze is niets meer dan een gold-digger,een witte nog wel.

roze_bril | 23-11-16 | 22:14

Ton Verlind met een kale kneiter. Wat je niet meemaakt. Gelukkig is het radio.

Kaltsnautzige | 23-11-16 | 22:13

Kan iemand mij vertellen wat er aan de hand is met RTL. Wat is er over van deze in den beginne zo soevereine en onafhankelijke omroep, die er trots op was met zo'n kleine redactie goed nieuws te maken. RTL gedraagt zich steeds meer als een publieke omroep: zuur en tekortschietend waar het aankomt op objectieve nieuwsgaring. Dit is niet alleen waarneembaar bij het nieuws maar bijvoorbeeld ook bij RTL Late Night. Dat zwarte pieten gedoe en nu een Sylvana Simons zijn slechts voorbeelden daarvan.

bixiers | 23-11-16 | 22:13

Die dwazen geloven nog steeds dat social media kleiner zijn dan de MSM, haha.

VerenigingVanDieven | 23-11-16 | 22:12

Je kunt zeggen wat je wil maar DENK is uiterst bekwaam in het genereren van publiciteit.

Zoals gezegd: elk uur dat aandacht wordt besteed aan onze zeer gewaardeerde Sylvana die een missie heeft, betekent een extra zetel voor Denk.

Zo hard als Sylvana zich maakt tegen vermeend racisme, discriminatie en haat zou ik liever zien dat zij ten strijde trekt tegen de haat en het bashen jegens de kwetsbare bijstandsgerechtigden. Tevens zou zij mijn waardering (kunnen) krijgen indien zij ervoor zorgt dat dat achterlijke dwangarbeidersartikel in de participatiewet ingevoerd door Jetta Klijnsma (PvdA) wordt geschrapt, het liefst per gisteren. Al was het maar dat zij zegt tegen slavernij te zijn. Ik mag aannemen dat dwangarbeid daar tevens bijhoort.

Echter, ik heb geen illusie. De zweep van Jetta Klijnsma (PvdA) zal voorlopig overuren blijven draaien.

ProAsfalt | 23-11-16 | 22:12

Heeft genocide-ontkenner Sylvana dit niet over haarzelf afgeroepen?
Door;
- samen met isis-aanhangers een kinderfeest te verzieken;
- zich bij een vijandige racistische partij aan te sluiten;
- die wordt geleid door de balzakken van dictator Erdogan?

Ik ben het met Sylvana eens dat dat filmpje bijna net zo kwalijk is als de haatfilmpjes van DENK en de anti-pieten beweging.
Maar als ze zich niet bij die pigmentnazi's had aangesloten zou ze ook niet in filmpjes van anti-nazi's terecht zijn gekomen.

Dandruff | 23-11-16 | 22:11

-weggejorist-

oostermoer | 23-11-16 | 22:10

Framen. Daar is MSM goed in. Althans,... rtlz. Minder kijkers dan geenstijl. Maar die Suggestieve vraagstelling. Kneusjes. Willen ook meesnoepen aan de paar kijkers meer. Opportunistische eikels.
Ondertussen laat nos journaal bijna elke dag nog die foto zien.
Even wat anders. Wat een lekker lijf heeft toch die Syl. Jammer van haar domheid en de stompzinnig keuze voor DENK.

Wim Venijn | 23-11-16 | 22:09

Deal with it, modderfokkers.
Greet zei het vandaag ook in zijn slotpleidooi: "Er gaat een andere wind waaien".
Het is klaar met wegkijken bagatelliseren, jamaarhullieën en 'de toon van het debat'.
Wat goed is, is goed, en wat fout is, is fout.
Een broodrooster is een broodrooster en een grasmaaier is een grasmaaier.
Zo simpel is het, de dingen worden benoemd, en als Sylvana voor de 836ste keer iets stoms zegt, dan wordt dat ook voor de 836ste keer benoemd.
Of ze nou iemand van kleur is of niet.
Fok kleuren, ik ben kleurenblind, dus daar heb ik me nooit iets van aangetrokken.

Geenstijl is tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsend volgens hun frontpage, maar er is geen medium zo gefundeerd als GS.

De waarheid is nou eenmaal niet altijd zoals het in eenhoorns-op-regenbogen-die-suikerspinnen-schijten-wensdenk-wonderland aan toe gaat.

En de waarheid is dat SS een inhoudsloze omhooggeflufte racisme-promotende jankmuts is, die tegen zichzelf in bescherming genomen zou moeten worden.
Dus zolang ze doorgaat met het verheerlijken van een middeleeuwse doodscultus, het drijven van een wig in de samenleving ter grootte van de plaat voor haar kop, zolang gaan wij door met er iets van te vinden.
Punt.

Cuyahoga | 23-11-16 | 22:09

Het linkje naar RTLZ werkt goed. Erg goed!

keestelpro | 23-11-16 | 22:09

De Beeldenstorm was ook nodeloos kwetsend. En de Max Havelaar van Multatuli. En alles van Reve. Maar het is wel allemaal gebeurd omdat er blijkbaar iets moest gebeuren.

Piet Karbiet | 23-11-16 | 22:09

Svoboda | 23-11-16 | 22:04
Klopt. Hij wordt vervolgd voor een antwoord op een vraag. Als dat ook al niet meer mag, zijn we klaar in Nederland met de VvM.

Graaf van Egmont | 23-11-16 | 22:08

Laten weten hopen dat onze Syl snel last krijgt van het Tom de Ridder syndroom..

Loodje | 23-11-16 | 22:07

Eigenlijk is het allemaal de schuld van Theo van Gogh die vroeger alles al te veel benoemde en maar niet wilde deugen. Nu krijgt GS weer de zoveelste figuurlijke mes in de borststreek. En is het GS niet dan is het wel weer iemand anders die maar niet wil deugen zoals het hoort.

XaleX_2 | 23-11-16 | 22:07

Politici zijn een weerspiegeling van de bevolking, niet andersom. Aspirant-politici als Sylvana bestaan omdat er een, weliswaar kleine, bodem voor bestaat in Nederland.

Daarom vind ik het ook zo frappant dat Wilders vervolgd wordt om een uitspraak die hij als het ware doet als gevolg van 'vraag' uit de bevolking.

Svoboda | 23-11-16 | 22:04

Sylvana heeft gewoon liefde nodig. Late we haar met zijn allen een dikke knuffel geven.

Worst_kaas_scenario | 23-11-16 | 22:04

Geenstijl heeft net zo min schuld aan de hetze tegen Sylvana als dat Geert Wilders de oorzaak is van de radicale islam.
Alleen zijn er griezelig veel mensen in Nederland die zo DOM zijn om oorzaak en gevolg niet van elkaar te kunnen onderscheiden.
Dat zijn het zelfde soort hoogopgeleide deugmensen die met hun intelligente harses niet begrijpen dat Marokkaan geen ras is.

keestelpro | 23-11-16 | 22:00

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl