Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Verhofstadt: 'Asieltoewijzing door EU regelen'

Voor Guy Verhofstadt is de EU net duct tape: het fixt alles. Migratiepobleem? Meer EU! Rusland op gaat compleet verwarde man op Oekraïne? Meer EU! De mussen vallen van het dak? Meer EU! Omdat er weer een Afrikano is omgeslagen in de Middellandse Zee, heeft Gaap Verhofstadt een brief geschreven aan Europese president Tusk voor een nieuwe EU-top over het migratieprobleem. Wat Guy wil: de EU als Grote Asielzaaier, waarbij vluchtelingen centraal verdeeld worden over de landen. Want dat is solidair. Het geluid dat u nu hoort is Oost-Europa dat nog wat extra hekken plaatst aan de grens. Ook wil Guy Verhoofdstad meer ontwikkelingshulp naar de landen van herkomst, dus artikelen met koppen als "Ontwikkelingsland X is failliet, ondanks Nederlandse ontwikkelingshulp voor witwassende maffiabank" kunnen onder de sneltoets geplakt worden. Ontwikkelingshulp, al decennia lang de perfecte manier om economische groei in Afrika te temperen, corruptie te bevorderen en de strijkstok van NGO's te laten glanzen van de honing. Kortom, Guy wil dat de EU ons geld weggeeft en onze asielzoekerscentra en huurhuizen vult. Gelukkig hebben we zelf nog het democratische laatste woord. Haha. Nee. Soevereiniteit voor Europese landen is met natie-handelaren als Guy Verhofstadt aan het Europese roer net zo gammel als de bootjes waarmee uitkeringsstart-ups de Middellandse Zee oversteken.

Reaguursels

Inloggen

Veel slimpiepers zeggen dat ze gay en vervolgd worden zijn zodat ze niet terug hoeven. Maar zodra ze een verblijfsvergunning gescoord hebben, vliegen ze in luxe terug op vakantie in het land waar ze zogenaamd vervolg worden.
En wij naief schapenvolk trappen erin en betalen ons rot en werken tot 67-70 voor die lui en moeten onze bek dicht houden.

Maar durf er niets van te zeggen want dan ben je een fascistische racistische xenofobe neo-nazi, of nog erger: een PVV-er.

Het probleem is onbeheersbaar geworden. Er zijn 7 miljard mensen op de wereld waarvan 6 miljard zielepoten. Moeten WIJ die dan allemaal gaan onderhouden..?

Allen willen goed onderdak, een utrechtse basisuitkering, doorstuderen en een levenslange viersterren vakantie op kosten van het naieve en uitermate domme Nederlandse schapenvolkje.

Wie dat financiert zal hen een zorg zijn want "ik ben soooo sielig en heb er daarom recht op" om Nederland uit te vreten.
Ontwikkelingshulp in eigen land blijft bovenin hangen bij de "elite" en bereikt het gewone volk waarvoor het bedoeld is niet, dus ze moeten wel.

Bekijk de filmpjes of liever ga zelf naar Calais, 3 korte uurtjes van Utrecht en zie wat ons te wachten staat, want op de Haagse trawanten van Brussel hoeven we (zoals algewoonlijk) niet te rekenen om ons moederland te verdedigen.

Ik ben Nederlander en ik pik dit allemaal; ik ben Nederlander, ik ben gek..!

telelezer | 09-08-15 | 14:18

We kijken aan tegen de gevolgen van het door Brussel en hun Haagse trawanten (en andere Europese trawanten) jarenlang stilzwijgen over en onderdrukken van effectieve immigratiepolitiek, het "Weg-Met-Ons" toelaten van de komst van massa’s die niets van doen hebben met onze Europese normen en waarden en die hier enkel komen om hun zakken te vullen en zich verder voort te planten, met alle overbelasting van onze systemen en de daardoor veroorzaakte chaos vandien.

Mag dat al 10 jaar lang niet door Wilders gezegd worden, nu weet iedereen dat dit de waarheid is, en wordt dat ook wel gezegd maar dan met een schouderophalende toevoeging "dat er toch niets meer aan te doen is.

Maar TOCH nog steeds Wilders demoniseren..?
Wat een ongelofelijk land zijn we geworden

telelezer | 09-08-15 | 13:30

Als je terugkijkt naar de video hoe Verhofstadt Tsjipras lafhartig kleineerde en probeerde belachelijk te maken tijdens het EU-parlement debat een aantal weken geleden, dan kun je zien wat ons te wachen staat als deze schandelijke demagoog nog meer macht krijgt (want daar is het deze narcist om te doen).
-
CETERUM CENSEO EU ESSE DELENDAM
"Overigens ben ik van mening dat Carthago (de EU) moet worden vernietigd"

telelezer | 09-08-15 | 13:20

Hier kan een EIND aan worden gemaakt als we met ons allen de gebouwen van de EU in Brussel massaal bestormen, gelijk aan de bestorming van de Bastille in het oude Frankrijk. Doen we dit niet dan gaat de gekte verder en verder en is het te laat. Viva NOUS

Graaf Monte Cristo | 09-08-15 | 12:35

Basisinkomensexperiment
Centrale uitgifte van kanslozen
Ik verbaas me er als democraat keer op keer over wat ik nu weer wil.........

pennestront | 09-08-15 | 11:21

Grappig, het blijft een Belg die Verhofstadt. Engels kan ie ook al niet. Dus ik heb het woord 'centralised' maar even verbeterd in 'centralised' in zijn enig steekhoudende citaat van het betoog.
-
En dat is: "The Dublin regulation must be changed with a centralized European asylum system that allocates genuine refugees more equally between EU countries. "
-
Precies, Kleine Guy: 'genuine refugees'. Aangezien 97,5% van alle 'asielzoekers' de economische realiteit ontvluchten, kunnen deze gered worden, daarna de rekening gepresenteerd krijgen voor de reddings- en repatriëringskosten en linea recta op de kust van Noord-Afrika gedonderd kunnen worden.
-
We have a 'G', we have an 'E', a 'N', an 'U', 'I'. We have a 'N' and an 'E', which gives us: 'GENUINE'. En nu opdoeken met dat hele EU-circus.

Kolbjorn Varmann | 09-08-15 | 10:55

Bij voorbaat mijn excuses voor de lange tegel!

De EU ontleent haar bestaansrecht niet uit de wens naar vrede, maar uit de angst voor oorlog. Binnen de EU grenzen zou dat dan een burgeroorlog kunnen zijn.

Hoe men daarmee moet omgaan wordt nu geforceerd uitgetest vóórdat de nieuwe leden (Albanie, Macedonie, Montenegro, Servie en Turkije) toetreden zodat er een framework ligt ter onderdrukking van nationalistische en andere anti EU integratie tendensen.

Sinds de Schuman declaratie is de EU zelfbenoemd het tegendeel van alles wat voorheen niet gelukt is om de vrede langdurig te bewaren. Zoals daar waren imperialisme, militarisme, nationalisme, fascisme en extremisme. Waar het naar toe gaat wist Schuman zelf ook niet maar alles wat tegen de EU is valt automatisch in één of meer van de andere (ongewenste) groepen.

Het is nog steeds een open vraag waar de EU nu eigenlijk heen gaat en het project kan dus "gekaapt" worden door nieuwkomers in de EU. De voorgaande keren dat uitbreiding plaatsvond heeft dat tot het met grote snelheid doorvoeren van een aantal verdragen geleid zoals laatstelijk het verdrag van Maastricht, zodat de nieuwkomers zich steeds geconfronteerd zagen met een voldongen feit.

De verwachte uitbreiding met Albanie, Macedonie, Montenegro, Servie en Turkije moet dus vooraf worden gegaan door één of ander verdrag dat de weg blokkeert voor de verwachte tamelijk grote invloed van deze nieuwkomers. Om voornamelijk Polen en Hongarije flink bang te maken heeft de EU belang bij escalatie van het migrantenvraagstuk. Het verdrag dat dan tot stand moet komen betekent voor de nieuwkomers automatisch een voldongen feit en voor de huidige EU landen de enige en laatste mogelijkheid om greep te houden op de ontwikkeling van de machtsverhoudingen binnen de EU.

De geplande escalatie kan het beste plaatsvinden in kleinere landen, zodat zelfs grootschalige onlusten eenvoudig onder controle kunnen worden gebracht. In het geval van Nederland gezien de samenstelling en bereidheid van de oorspronkelijke bevolking is dat mogelijk geen onjuiste aanname. We worden in ieder geval alvast dagelijks preventief bestookt met beelden over de verschrikking van burgeroorlogen en aanslagen, zodat we weten wat ons te wachten staat als we ook die kant op mochten willen.

Het verdere integratie proces is niet meer te stoppen zonder vergaande gevolgen. De consequentie is ook dat het niet meer uitmaakt welke partij er in de regering zit, men zal hoe dan ook moeten meedoen met het uitkleden van de bevolking op straffe van gelabeld worden als nationalist/fascist/racist/islamofoob/xenofoob. Dit geldt dan natuurlijk ook voor de achterban.

Merkwaardig genoeg heeft niemand belang bij het uiteen vallen van de EU. We hebben immers de waarde van ons onroerend goed (voor wie een koopwoning heeft) en eventuele pensioenaanspraken te verliezen.

Wel wordt het tijd nog eens kritisch te kijken naar de omvang van ons landsbestuur, dat in feite geen taak van belang meer te vervullen heeft.

kindapaas | 09-08-15 | 09:53

Rot een end op, Verhofstad.
Wil je nu ook al dat de EU even gaat zeggen hoeveel dobberaars wij moeten gaan voeden, huisvesten en pamperen?
Hoe groot is het woninkje van Guy eigenlijk?
Kunnen er daar niet een stuk of -tig bij in?

mallekater | 09-08-15 | 09:10

idd, lekker makkelijk.

Nee, europa pakt dit op..... dat was het antwoord.
En gewoon niets doen, gewoon de kraan open.

Ja, lekker de andere instanties druk houden door alles maar naar binnen te laten gaan.

Op korte termijn werkt dit, maar zou deze ook al gekozen bestuurders wel aansprakelijk willen stellen, voor de gevolgen.

Als je het niet aan kan, doe dit dan niet.

Of zijn er argumenten waarom dit wel moet!

nononse | 09-08-15 | 00:03

Gelukkig heeft Hund een bloedteringtyphishekel aan insluipers en semi-integrerende dobbernegerts. Hij lust ze rauw...

Reykjavik | 08-08-15 | 23:44

Ik stel een andere verdeling voor: 40.000 immigranten hierheen in ruil voor Verhofstadt permanent naar Afrika. Het is misschien even slikken maar die 40.000 immigranten zullen uiteindelijk minder ellende voor Europa geven dan 1 Verhofstadt.

miss error | 08-08-15 | 21:59

mijnheer Verhofstad u kunt zich scharen in de rangen van Erdogan die is ook even knettergek

protonplof | 08-08-15 | 20:38

@nikocambodja | 08-08-15 | 20:03 - Daarom moet je het proces ook zo inrichten dat het ontvangende land eerst de asielaanvraag behandelt, en pas als afwijzing een feit is, mag dat agentschap zich ermee gaan bemoeien. Als die een duidelijke opdracht en scherp afgebakende bevoegdheden krijgen, hoeft het ook niet uit de hand te lopen.

Ooit_huisregelneef | 08-08-15 | 20:26

Er komt oorlog, dat is het enige dat ik kan concluderen als ik dit parcours doortrek. Een hele erge oorlog.

holtordevrschrkklke | 08-08-15 | 20:25

Ik weet het niet tegelneef, ik denk dat zodra we het aan de EU overlaten we er gelijk nooit meer iets over te zeggen hebben. Daar komt dan nog bij dat het gros van de politici wat mij betreft een beetje erg veel last hebben het "wij (lees jullie) moeten niet zo egoïstisch zijn"-syndroom.

nikolaos | 08-08-15 | 20:03

Verhofstadt heeft het over 'genuine asylum seekers.' Over benefit seekers hoor je hem niet. Daarnaast spreekt hij over 'to tackle the root causes of this complicated crisis.' Als hij daarmee meer ontwikkelingshulp bedoelt, dan vrees ik dat we alvast de US border patrol kunnen bellen.

His Lordship | 08-08-15 | 19:30

Juist. Weer een nieuwe fobie. Ik heb al een Peggol fobie en daar kan ik naast een EU fobie (Rot op met dat US of E) nu een Verhofstadt fobie aan toevoegen. Allemaal enge monsters dat hun doel voorbij streeft. Lullen over geboorte cijfers en troep terwijl tussen het eigen bevolking nog genoeg werklozen zijn. Mensen die een decennia op een sociale huurwoning moeten wachten. Gaan wij onze onderlaag echt zo kapot maken? Die gelukszoekers kosten alleen maar. Al stonden er 100.000 vacatures open. Nee voortplanten en nog meer onkosten (bijstand) in het leven roepen. Oftewel wij de toko runnen en hun handje ophouden. Niet gewenst in land van herkomst maar hier zielig en retenieren op anderen hun centjes. Ook hier niet gewenst. Niks is graties muppets. Heet kapitalisme.

Jammer dat ik die muppet Allochtoon IQ 25 gemist heb. Met zijn 'plunderen'. Had hem fijntjes op iets willen wijzen. Stomme vlooi dat het is.

Vageling | 08-08-15 | 19:23

Wie had ooit gedacht dat het centrum van het 4e rijk in België zou liggen?

NB-Stb | 08-08-15 | 19:22

Op zuidpool is nog ruimte zat. Laat de negertjes daar maar naar toe dobberen, net zo als dat tuig uit Brussel.

wiener mit pommes | 08-08-15 | 19:05

Met dit soort imbecielen aan de top van een onverkozen europese unie vrees ik gewoon het ergste voor europa. Fuck dat. Voor het eerst ga ik ook serieus overwegen te emigreren. Ik heb genoeg skills, werkervaring en weet me prima in elk andere stad te redden.

Je kunt schreeuwen tegen de dijken wat je wilt, men luisterd toch niet.

Anoguurder | 08-08-15 | 18:45

Laat het maar eens een tijdje door Australië regelen, zelf kunnen we het blijkbaar niet.

Berthe | 08-08-15 | 18:37

Beste Verhofstad:
Nee, no, njet, kehe, nein, non, OXI, njente, nada.....
Snappie vous? Wij willen niet wat u verkoopt! Laat je toch nakijken lutser.
<... to address labour market needs.>
Dankzij dit soort geprust, zit nu o.a. half vrachtwagen rijdend en bouwend Nederland gefrustreerd thuis! Want werkgevers likken zich de vinger af bij de nieuwe loonslaven. En komt de inheemse werkman/vrouw dus niet meer aan de slag. En waarde medemensen, volgende keer toch maar iets minder "strategisch" stemmen misschien? Als D666 zijn zin krijgt...

Sjefke7807 | 08-08-15 | 18:35

Waar bemoeit die man zich mee ? Behoort niet tot de democratisch toegewezen kaders. Mondje dicht dus.

Tee Of Cup | 08-08-15 | 18:31

En toch heeft Guy Verhofstad hier een punt. Overal in Europa faalt het uitzettingsbeleid gigantisch. Het terugkeerbeleid moet voortaan Europees geregeld worden. De lidstaten handelen de asielaanvraag af, en bij afwijzing dragen zij de migrant over aan een Europees agentschap dat de uitzetting regelt. Afwachtende de uitzetting verblijven de migranten in een gesloten opvang, die door datzelfde EU-Agentschap wordt beheerd.

Verblijfsvergunningen uitdelen kunnen de lidstaten zelf ook wel, daar hebben we Europa niet bij nodig. Maar die uitzettingen, dat moeten we echt samen aanpakken, omdat anders de landen van herkomst weigeren de migranten terug te nemen, waardoor de uitgeprocedeerde migranten hier in de illegaliteit en dus automatisch in het criminele circuit belanden.

Dat moet stoppen, dus ik zeg JA tegen een Europees uitzettingsbeleid!

Ooit_huisregelneef | 08-08-15 | 17:38

Voor het eerst wordt ons domweg gevraagd om in te schikken. Denk daar eens even over na. Immigranten zitten niet langer in een achterbuurt waar je toch nooit zou willen komen, en waar toch alleen racisten wonen, ze zitten nu met z'n x-honderden bij jou om de hoek. En ze produceren niets. Ze eisen wel van alles. Jij mag dat betalen. En je mag inschikken.

jjg | 08-08-15 | 17:37

Ondanks het feit dat je Nederlandse politici er niet over hoort, lijkt me dat, als je een beetje kunt tellen, kijkt wat er nog allemaal aan dreigt te komen, het duidelijk een giga crisis is. Hierbij ook nog het feit dat het allemaal moslims betreft, lijkt het volkomen duidelijk dat we hier bepaald niet op zitten te wachten. Het woord vluchteling is ook behoorlijk aan inflatie onderhedevig. Een fermere aanpak en veel strenger beleid lijken mij zeer gewenst. Ook gezien het feit dat als ze eenmaal ''binnen'' zijn ze niet meer weg gaan. [Het BBB gezeik]

warre | 08-08-15 | 17:16

@Dop in Osaka | 08-08-15 | 16:40
"Verhofstadt, Sophie in ut Veld, van Baalen en Timmerfrans zijn de gevaarlijkste intriganten die er in Europa rondlopen." ( ik ben zo vrij geweest om een c/p te doen met wat extra namen.)

Mark_D_NL | 08-08-15 | 17:01

Ik kan kort zijn; neen!

Claudia M. | 08-08-15 | 17:01

@michello | 08-08-15 | 14:39

Klopt, ik had een account op Joop voor het gezonde tegengeluid maar toen ik iets wilde plaatsen over Samsom en zijn contant betaalde nieuwe stulpje werd het niet geplaatst en kon ik opeens niet meer inloggen. Ze zakken wat mij betreft maar lekker in de stront daar...

eerstneukendanpraten | 08-08-15 | 15:05

Bij de Joop gaat eerst een ambtenaar v/d Vara eens rustig je reactie beoordelen, griezel, ik mag er ook niet meer komen en ook niet bij Elsevier dat zijn ook een stelletje mierenneukers.

Uw Verzekeringsadvis | 08-08-15 | 16:57

Ik hoop echt dat die man ooit moet verschijnen voor het internationaal strafhof in Den Haag.

peter de groote | 08-08-15 | 16:55

Guy Verhofstadt is Hitler 2.0....
Helaas zal men dat,net als 70 jaar geleden, pas in gaan zien als het te laat is.

Loebas | 08-08-15 | 16:54

@Mark_D_NL | 08-08-15 | 15:59
Het eigen volk begint nu langzaam pislink te worden, ze kunnen geen huis meer krijgen eerst de asielfiguren dan misschien een werkende NL-er als er een huisje over mocht blijken te zijn.

Uw Verzekeringsadvis | 08-08-15 | 16:49

Daar om gaan er ook geluiden op om de grenzen gewoon open te zetten schijnt een teken van beschaving te zijn volgens de volkskrant.
Die gelukzoekers hebben nou eenmaal de mazzel dat de knuffelaars dik in onze samenleving ingevreten zijn en de dienst uitmaken in de EU en dat de inwoners geen reet te vertellen hebben.
Zulk soort types als Guy ( what s in name ) schoot de CIA vroeger stiekem af hoef je nou niet meer om te komen.

Uw Verzekeringsadvis | 08-08-15 | 16:47

Verhofstadt is een van de gevaarlijkste intriganten die er in EUropa rondlopen. Met 'zijn' EUrofascistische beleid stuurt hij aan op verdeelheid, haat bevolkingsgroepen tegen elkaar uitspelen en is hij in indirect verantwoordelijk voor duizenden doden op de middenlandse zee.

Dop in Osaka | 08-08-15 | 16:40

-weggejorist-

DennisF | 08-08-15 | 16:38

Kunnen we niet eerst eens met iets simpels beginnen als bv samen een vuist maken tegen landen die hun eigen onderdanen niet terugnemen?

dugo | 08-08-15 | 16:32

Omdat dit soort Belgen zelf in een kunstmatig patattenland woont, wil het de rest van Europa ook zo stom erbij zien zitten. Dat heet solidariteit. Vroeger heette dat veroveringsoorlog.

LibertasSimplex | 08-08-15 | 16:20

Gay Verhofstad mag die rol Tape van mij diep en ver zijn anus inschuiven.

Mark_D_NL | 08-08-15 | 16:02

@kicktherabbit | 08-08-15 | 13:01
Als we nu eens eerst ons eigen mensen helpen. Zeg maar eigen volk eerst. We hebben genoeg centen en hulp die kant opgestuurd de laatste tig jaar. En na al dat geld moet je helaas concluderen dat het allemaal geen nut heeft gehad en nooit zal hebben. En dat iedere euro richting dat soort landen weggegooid geld is. Grenzen dicht en NL uit de EU/Euro. Dat helpt pas echt.

Mark_D_NL | 08-08-15 | 15:59

Ja wij als normale mensen die feiten zien staan dichter bij de waarheid dan al die zogenaamde en zelfbenoemde Eurokloten die op geen enkel terrein een oplossing kunnen vinden voor elk probleem dat groter is dan"wat eten we vandaag".

Simpele Drenth | 08-08-15 | 15:59

Wat er in Calais gebeurt is geen tragedie maar een schande, waar alle betrokkenen van "vluchteling" tot bewindsvoerder zich van hun slechtste kant laten zien.

En laten we eerst iets aan de buitengrenzen doen voordat we ons met verdeelsleutels en opvang bezig gaan houden. Een vluchtelingenbeleid formuleren terwijl de grenzen nog gewoon openstaan is dweilen met de kraan open.

Muxje | 08-08-15 | 15:54

Kunnen we Marokko niet bij de EU nemen? Sturen we ze daar allemaal naar toe

Killroy49 | 08-08-15 | 15:53

Mijn Kobus, altijd heftig, wil na de EU, zonder berekening van kosten,plaats nemen in de jury van het
Brussel tribunaal,om alle EU misdadigers te straffen voor hun daden van wanstaltige omvang, treurt wederom....

mevr.Kribo | 08-08-15 | 15:52

Knettergek die vent.
Op Kos is het geld al op.
Triomfantelijke hoofddoekmevrouw op de foto zegt al genoeg.
Deze olievlek zal zich razendsnel verspreiden.
www.volkskrant.nl/buitenland/op-kos-zi...

Schietmijmaarlek | 08-08-15 | 15:47

-weggejorist-

HeteBliksum | 08-08-15 | 15:45

Er staat vandaag ook nog een leuk artikeltje op Elsevier over D66 die EU indoctrinatielessen willen op de Nederlandse scholen opdat de jeugd voor hun volwassenheid iedere vorm van eigen mening al kwijtraken.

XaleX_2 | 08-08-15 | 15:35

@eerstneukendanpraten | 08-08-15 | 15:05
Oh ja, daar ook al?
Nou, dan is de apartheid voltooid, denk ik.

michello | 08-08-15 | 15:32

Waar de EU-adepten als Verhofstadt zich op verkijken is de veel hogere versnelling van te genereren verzet tegen wat bestuurders bekokstoven.
Door massacommunicatie worden de mensen weliswaar bedolven onder 'nieuws' en nieuwtjes, maar ook komen de strapatsen van ondemocratische beslissers beter in beeld. Zeker als tegelijk zo veel mensen naar Europa komen, en het probleem niet meer ontkend kan worden. Via 'n omwegje is dit eigenlijk 'n goede zaak.
Doordat de dobbernegers maar blijven komen, en de berichtgeving er over op de voorpagina's blijft, wordt de onmacht, én de dictatuur van de EU onontkoombaar duidelijk voor de grote meerderheid. Zo gaat 't ook, met wat 'we' van de islam moeten vinden; dat het 'n achtelijke godsdienst met giftige ideologie is. En wat we van de Griekse schuldenlast moeten vinden is ondertussen ook wel iedereen duidelijk. Zodra het probleem eindelijk duidelijk genoeg wordt, valt het wangedrag van de EU niet meer weg te poetsen door mensen als Verhofstadt. En dan pas gaat blijken, dat er weer grenzen te stellen zijn aan onze 'verantwoordelijkheid' voor de onverantwoordelijke gedragingen van anderen: de al dan niet echte asielzoekers, islamieten, Grieken. We laten ons natuurlijk niet blijvend gek maken door die vele uitvreters in combinatie met onze 'Christelijke' naastenliefde. Al te goed is buurmans gek.

Der Paulie | 08-08-15 | 15:27

Ik begin echt ziek te worden van die Guy Verhofstadt.
Maar hij is wel een goed voorbeeld waarom de eu lekker moet oprotten.

d-balid | 08-08-15 | 15:27

Ene ekki is een tegenbeweging gestart. Zouf zouf.

Piet Karbiet | 08-08-15 | 15:20

dappere dodo verhofstad zal het wel even zeggen.
hij verwoord en verraad de gedachten van de rest van de dictatuur.
je kunt het noteren en bijhouden,voetje voor voetje worden we in die richting geduwt.
de tegenstand is groot,alleen maar met woorden,zolang de bevolking ja en amen knikt zal er niets gebeuren.
maar het potje staat op het vuur zal overkoken

soledad | 08-08-15 | 15:18

In een tijd dat landen en continenten druk bezig zijn te hervormen naar soevereine staten, blijft deze debiel maar de oplossing zoeken in een federaal Europa. Wat mankeert zo'n man toch?

Arnold9638 | 08-08-15 | 15:16

Die smeerlappen in Brussel laten eerst alles bewust uit de hand lopen. Om vervolgens met HUN oplossing alles naar zich toe te trekken.
De geschiedenis leert echter dat deze methode uiteindelijk averechts werkt en toch proberen die zelfbenoemde apen het weer.

PG4161 | 08-08-15 | 15:13

michello | 08-08-15 | 14:39

Klopt, ik had een account op Joop voor het gezonde tegengeluid maar toen ik iets wilde plaatsen over Samsom en zijn contant betaalde nieuwe stulpje werd het niet geplaatst en kon ik opeens niet meer inloggen. Ze zakken wat mij betreft maar lekker in de stront daar...

eerstneukendanpraten | 08-08-15 | 15:05

Fuck you Guy Verhofstadt

Fratello | 08-08-15 | 15:02

Waarom heeft Guy het over toewijzing en niet afwijzing?

Thunderbird | 08-08-15 | 15:02

En het zure is dat de EU, met z'n open grenzen politiek, aan de core van het probleem staat. Plus het volstrekt idiote idee dat buitenlanders, zodra ze een voet op ons grondgebied zetten, ineens op magische wijze allerlei 'rechten' kunnen claimen. Zelfs die lariekoek omtrent bed-bad-brood. NEE! uitgeprocedeerd betekent wegwezen! Laten we daar nou eens mee beginnen. Is niet heel veel voor nodig om dat te bewerkstelligen. Die asielaanvragen moeten omlaag - maak het dan nagenoeg onmogelijk om je hier op eigen houtje zomaar te vestigen en dan ook nog aanspraak te kunnen maken op voorzieningen.

Adversary | 08-08-15 | 15:00

-weggejorist-

DinkyToy | 08-08-15 | 15:00

@Ronnie uit Helmond | 08-08-15 | 14:15
Breng hem nou niet op ideeën, straks laat hij een snor staan.
*met hoofd op rubber tegels meppen doet*

necrosis | 08-08-15 | 14:53

@necrosis | 08-08-15 | 14:46
Fair enough. Weggelolist en opgelot dan maar, ok.

michello | 08-08-15 | 14:51

Je kan er dan op rekenen dat Nederland ook met dit weer het meest te verduren krijgt, net zoals met de andere zaken zoals afdracht aan Brussel.
Waar de norm op zeg 100 asieleisers per 10.000 inwoners word zal die voor Nederland wel op 150 uit gaan komen want Dijsselbloem en Timmermans hebben er letterlijk alles voor over om op het brusselse pluche te mogen blijven zitten.

sinar2 | 08-08-15 | 14:51

@michello | 08-08-15 | 14:39
Wat zou jij doen als zo'n allochtoontje bekende uitspraken over je moeder zou doen?
Thee zetten?

necrosis | 08-08-15 | 14:46

@rechtsdwalendeautist
Dan maak je toch gewoon weer een nieuwe nick aan..;)

Ongeblustekalk | 08-08-15 | 14:41

Van mij had allochtoontje25 ook mogen blijven, ik heb althans niet meegekregen dat er zeer onvertogen woorden zijn gevallen.
Ik baal altijd van die linkse marginale kutweblogs, waar je niet stevig rechts kunt reaguren zonder rücksichtslos te worden weggejorist. Want rechtse reaguursels met goede punten passen nu eenmaal niet in het linkse propagandastraatje. Dan maar wegjorissen, dan *lijkt* het tenminste dat rechts geen goede punten heeft.

michello | 08-08-15 | 14:39

Beste JQ, de PVV is TEGEN meer Europa, meer islam en meer immigratie. Misschien leuk om te weten.

PowPow | 08-08-15 | 14:38

Kijk, Allochtoontje 25, hier wordt je zónder geweld uitgeschakeld, kunnen velen van jullie nog héél veel van leren. A3an | 08-08-15 | 14:18

wat mij betreft reaguursul vd week! briljant mijn waarde!

verbanden | 08-08-15 | 14:37

Ik stel Guy voor zelf eens een boottochtje te maken. Hopelijk gaat hij dan naar de haaien. Soort zoekt soort immers.

Thunderbird | 08-08-15 | 14:35

-weggejorist-

slotbert | 08-08-15 | 14:34

Kan die morsige tweedehands autoverkoper niet beter morsige tweedehands auto's gaan verkopen ipv de EU, waar ik overigens totaal géén fan van ben, in de uitverkoop te zetten! Wat een ongelooflijk rare kwibus is dat zeg.

BadLieutenant | 08-08-15 | 14:34

Jammer dat de huisvlijt van allochtoon25 gejorist is, het gaf een mooi inkijkje in een typisch slachtofferbrein.

solcama | 08-08-15 | 14:33

Guy moet anders even de koning van Saoedi-Arabië bellen of zijn land iets meer dan die 11 buren en geloofsgenoten wil opnemen. Plek zat. Hij zat laatst nog op een stuk afgezet Frans prive strand.

Piet Karbiet | 08-08-15 | 14:31

Ik ben voor vrijheid van meningsuiting en ik vind het raar dat onze allochtoon25 zijn mening niet mag geven.
Rare regels hoor maar ik wacht op de volgende.

rechtsdwalendeautist | 08-08-15 | 14:30

We moeten de ellende uit de derde wereld niet naar Nederland importeren, daar wordt alleen de azielig-industrie beter van.

Burgermans | 08-08-15 | 14:27

Politici maken zich dagelijks ongeloofwaardiger. De politici bepaalden toch, dat reizen zonder identiteitspapieren over landsgrenzen niet mag... Nou ??

nederburger | 08-08-15 | 14:27

-weggejorist-

Herr Zimmermann | 08-08-15 | 14:27

Verhofstadt moet worden gearresteerd en aan zware kettingen worden gelegd in een diepe kelder. Die man is een zeer groot gevaar voor de toekomst van mij, maar vooral voor onze kinderen!!!

The7thGuest | 08-08-15 | 14:27

@Piet Karbiet | 08-08-15 | 14:22
Ik doe all-in en gok op De Westerse Beschaving.

michello | 08-08-15 | 14:25

Stuur ze naar Gent. Naar het schijnt staan daar nog grote huizen, met gemeenschapsgeld opgeknapt, waar een halve man en een konijnenkop in woont.

Mark_Pugner | 08-08-15 | 14:24

www.tradingeconomics.com/european-unio...
Werkloosheid EU nu: 23 miljoen.
Dat moeten nog miljoenen werkloze Afrikanen bij, al dan niet Islamiet.
Met of zonder de bedoeling hier de boel op te blazen.
Jean-Claude Juncker: ik houd vol tot ik mijn zin krijg.
Loopjongen Verhofstad loopt wel.

Raider Twix | 08-08-15 | 14:23

De oorlogshitser Verhofstadt moet net als zijn vrinden Van Baalen en Timmermans tezamen met de gelukszoekers zo snel mogelijk wegwezen! Verhofstadt schijnt ook corrupt te wezen!

Lexus01 | 08-08-15 | 14:22

Ik heb in meerdere samenlevingen gewoond; met mensen die in meerderheid een caucasian achtergrond hadden, in meerderheid mexicaans en woon nu in een multi-etnische. Ik heb uit ervaring een voorkeur.

*wachten op allochtoontje 26 doet*

Piet Karbiet | 08-08-15 | 14:22

En Tusk denkt: Alles best maar niet in Polen. Laat Noord-Europa het maar opknappen.

The7thGuest | 08-08-15 | 14:21

@Botte Hork | 08-08-15 | 14:13
Ik had niet anders verwacht na vijf jaar intense studie van de huisregels.
*nu even naar de buurtsuper om een kistje La Aurora naar 020 te laten sturen*

necrosis | 08-08-15 | 14:20

Allochtoon25 | 08-08-15 | 13:43
Afrika was al leeg voordat de blanken kwamen. Het continent is niet leeggeroofd, en de blanken namen niemand in slavernij. Dat werd gedaan door de Afrikaanse medeburgers, die ze vervolgens aan de blanken verkochten.

Ga maar eens graven naar geschiedenis is Afrika. Te zuiden van de Sahara is niets gebouwd, behalve wat onduidelijke ruïnes in Zimbabwe is er niets te vinden. Leegroven? Wat dan?

Rest In Privacy | 08-08-15 | 14:19

Dan hoeft hij in ieder geval zeker niet meer te rekenen op Denemarken.
De nieuwe blauwe regering heeft 2 maanden geleden maatregelen genomen om de asielzoekers tegen te houden. In de maand juni waren er dat nog slechts 350.
Op persoonlijke titel: in september nog ergens tussen de 5 en 25 stuks.

duitse herder | 08-08-15 | 14:18

VFstad heeft in Oekraine extreem facistische nazis aan de macht geholpen.zijn Oekrainse vrienden hebben een bedenkelijke reputatie voor wat betreft opvang van vreemdelingen en zullen best wel bereid zijn wat zigeuners, joden en nu ook negers " op te vangen" dat deden ze al te graag 70 jaar geleden.

Progresievelng | 08-08-15 | 14:18

Kijk, Allochtoontje 25, hier wordt je zónder geweld uitgeschakeld, kunnen velen van jullie nog héél veel van leren.

A3an | 08-08-15 | 14:18

Gay Verhofstadt is de veroorzaker van de destabilisering van Europa. Deze snorloze gek moet snel van het toneel te verdwijnen.

Ronnie uit Helmond | 08-08-15 | 14:15

@Nigel Garage | 08-08-15 | 13:08
iemand die opgegroeid is in een land dat al meer dan 150 jaar verdeeld is en ondanks alle kunstmatige ingrepen nog nooit als een land heeft gefunctioneerd en nooit een eenheid was behalve met voetbal,.. nee zelfs dan niet.

miko | 08-08-15 | 14:15

Die man moet aan een hoge boom hangen net als de rest van de Eurofiele boeven die de democratie onophoudelijk verkrachten. Tot die tijd veranderd er namelijk helemaal niets en gaat dit zieke machtsspel gewoon door met een dikke vinger naar de bevolking.

XaleX_2 | 08-08-15 | 14:14

@necrosis | 08-08-15 | 14:08
GU heeft geoordeeld. Allochtoon25 is gerot. *plop *

Botte Hork | 08-08-15 | 14:13

@Ars Vivendi | 08-08-15 | 13:16
De US en Australië worden als voorbeelden genoemd, en daar worden we inderdaad langzaam heen gedwongen. Dat betekent het afschaffen van onze welvaartsstaat: het voor elkaar zorgen middels uitkeringen is niet meer vol te houden in een multi-culturele samenleving, omdat in zo'n multi-culturele samenleving mensen er grote groepen mensen vijandig tegenover elkaar staan.
Kijk maar naar Afrika, waar door het trekken van idiote grenzen door imperialisten iedere staat een multi-culturele staat is. Er hoeft maar iets te gebeuren en er breekt weer een burgeroorlog uit. Obama maakte onlangs goede sier in Kenia, maar ook in dat land zijn nog niet zo lang geleden onlusten uitgebroken toen de uitslag van de verkiezingen van 27 december 2007 niet beviel.

Peter_K | 08-08-15 | 14:13

Joris is goed bezig!
Ondanks het warme weer, verzaakt deze held nooit.

Ommezwaai | 08-08-15 | 14:12

Stuur die man een paar afleveringen van The Border USA-Mexico (national geographic).
Oppakken, vastzetten, vingerafdrukken en terugbrengen. Klaar, en dat alles binnen een paar dagen.
De patrolbootjes varen er rond en ze zwemmen zelfs uit zichzelf terug. Als het misgaat worden ze uit het water gevist, vastgezet vingerafduk, gevang en terug. En ja die mensen betalen schijnbaar ook 7000 dollar pp om de grens over te komen maar daar wordt er geen rekening mee gehouden. Snel en pijnloos.

hier openen | 08-08-15 | 14:12

@Allochtoon25 | 08-08-15 | 13:54
Ik ben een racist inderdaad. Zover heb ik mijzelf wel leren kennen. Maar ik ben geen radicale racist. Mijn racisme uit zich daarin, dat ik een sterke voorkeur heb voor een samenleving met voornamelijk blanken. Ja, Hitler ook, bla bla bla. Nee, ik heb geen hakenkruisvlag in mijn slaapkamer of politieke sympathieën in die richting.
Ik heb moeten onderkennen dat ik een racist ben, omdat ik in een multiculturele stad woon en die multikul komt mij inmiddels m'n strot uit. Dus zal ik wel een racist zijn. Of zo. Het zij zo.
Ik heb in elk geval geen vooringenomen hekel aan mensen omdat ze een kleurtje hebben. Een verwesterde negor vind ik zelfs helemaal prima. Ik ken er enkele zo goed dat we elkaar nigger noemen en dikke pret hebben. Dus ben ik dan echt een racist?
Of is mijn onrechtvaardigheidstolerantie gewoon op?
Je mag er je eigen labeltje op plakken, interesseert mij geen reet. Het slappe moraalgelul van links raakt mij al lang niet meer. Hoe het écht zit weet ik zelf wel.

michello | 08-08-15 | 14:11

Allochtoon25 | 08-08-15 | 13:59
Maar het geld en de luxe van de blanke stinken niet, toch?
Altijd weer dat hypocriete gelul van jullie.
Ga dan terug naar je roots, in uw plaats mag er een allochtoon plaatsnemen die niet zo'n pijpzeiker is.

Ommezwaai | 08-08-15 | 14:11

@Allochtoon25 | 08-08-15 | 14:07
Was dat maar zo .. :(

SyntaxError | 08-08-15 | 14:10

Waren ze allemaal maar zo actief als Allochtoon25

rechtsdwalendeautist | 08-08-15 | 14:10

Ik heb een voorstel voor een reddingsoperatie die veel goedkoper en veel efficiënter is: een veerdienst van Libië direct naar Italië, met gratis overtocht. Dan verdrinkt er niet een meer, en we zetten de mensenhandelaren buitenspel. Kost veel minder dan al die marineschepen.

zeeman73 | 08-08-15 | 14:09

@necrosis | 08-08-15 | 14:03
Hij weet niet eens wat een moeder is. In zijn geval is dat zijn nicht, die tevens zijn zus en tante is. @Allochtoon25 rot toch lekker op naar je zandbak van herkomst.

Botte Hork | 08-08-15 | 14:09

Kan iemand GU even wakker maken?
Ik zet alvast koffie.

necrosis | 08-08-15 | 14:08

thursday 8 August...... Guy had zeker weer een pintje op, de zotte Belg !

mallebabbe | 08-08-15 | 14:08

-weggejorist-

Allochtoon25 | 08-08-15 | 14:07

Ik word hier zo verschrikkelijk boos over : "This means providing more legal routes into Europe to meet demographic challenges and labour needs."

De EU wil dus de immigranten, legaal of niet, niet weren, maar juist aanmoedigen om zo goedkope arbeidskrachten te krijgen en de "vergrijzing" tegen te gaan.

Dat je daarmee de lokale bevolkingen verschrikkelijk benadeeld, en zelfs vervangt, schijnt geen overweging van belang te zijn. Ook dat we al met de hoogste werkeloosheid in de geschiedenis zitten, is niet interessant, en willen ze nog meer goedkope arbeiders hier naartoe halen.

Ze zijn daar bij de EU totaal gestoord, of erger nog, met een voor zichzelf slim plan bezig, ten nadele van de rest van de EU bevolking. Dit moeten we stoppen!

Rest In Privacy | 08-08-15 | 14:06

"Ook wil Guy Verhoofdstad meer ontwikkelingshulp naar de landen van herkomst"

Mooi!
Belastingvoordeel op artikelen gemaakt in Somalische Sweatshops FTW! :)

Kat van T | 08-08-15 | 14:05

@Allochtoon25
Als je in plaats van hier te janken nu eens het vliegtuig pakt en de plas overvliegt om die sippe stamgenoten van je te helpen maak je jezelf tenminste nuttig. Trut van troje.

Ongeblustekalk | 08-08-15 | 14:03

Het enige dat -de Europese Unie- Europa een keer centraal zou moeten regelen, is dat we in alle Europese landen een beetje dezelfde verkeersregels krijgen, en hetzelfde type belijning en bebording. Dáár zouden we wat aan hebben. Maar dáár peinzen ze niet eens over.
Overal bemoeien ze zich mee, behalve met die zaken waar ze zich mee zouden moeten bemoeien.
Derhalve zeg ik: Laten we er maar mee ophouden, met die hele Europese Unie.

VanBukkem | 08-08-15 | 14:03

@Allochtoon25 | 08-08-15 | 13:56
Mijn moeder heeft niets met mensen wier schoenmaat groter is dan hun IQ.
En flikker nu maar weer lekker op naar mocro.nl

necrosis | 08-08-15 | 14:03

Allochtoon25 Afrika is helemaal niet leeg.
Dan zou Shell er allang weg zijn.
Wat betreft aids dat komt toch echt daar vandaan ,omdat jullie zonodig apen moeten neuken.

Lilia2 | 08-08-15 | 14:02

Allochtoon25 | 08-08-15 | 13:59
En lafjes profiteren van alle verworvenheden van de blanken... Allochtoon25.
Rot toch op man als je je hier niet thuisvoelt.

Aristotalloss | 08-08-15 | 14:02

@Allochtoon25- ; voor je allerlei cliche opmerkingen
gaat lopen maken hier zou het je beter staan om je
"iets" beter in te lezen. het leest leuk en je zult er
best een goed gevoel aan over houden maar wat sla
je de plank mis. er is in Afrika zo veel meer gebeurd.
wat wij daar hebben gedaan is slechts topje vd ijsberg.

je bent een mooi voorbeeld van het afglijden van het
onderwijs in dit land!

geschiedenisles? das war einmahl!

hop! hop! boeken lezen jij en dingen opsteken!

verbanden | 08-08-15 | 13:59

-weggejorist-

Allochtoon25 | 08-08-15 | 13:59

@Allochtoon 25; je moet niet zo met je domheid te koop lopen.
Dat doen al veel te veel allochtonen.
Neem eens wat geschiedenislessen.

A3an | 08-08-15 | 13:58

@Allochtoon25 | 08-08-15 | 13:31
Boehoehoe... Huilie huilie huile... Sterph zwitsal sterph!1!!

Botte Hork | 08-08-15 | 13:57

Wees gerust, jouw voorouders waren waarschijnlijk net als jij hopeloos,werkeloos en ronduit dramatisch. Toendertijd waren er blanken en er waren blanken. Als jij bij de eerste groep hoorde zat jij waarschijnlijk nu ergens in 't Gooi maar jij behoort tot de andere blanken.Die zitten altijd op Geenstijl of sluiten zich bij de PVV.
Allochtoon25 | 08-08-15 | 13:46

En wat doe jij dan hier op Geenstijl Droeftoeter.

glaswasser | 08-08-15 | 13:57

Als de EU dwingende herverdelingswetten gaat uitschrijven resulteert dit enkel in een nog grotere toestroom.
.
Immers is dan bij wet gezekerd dat elke vluchteling, dobberneger, gelukszoeker of hoe je ze ook wens te noemen ERGENS binnen de EU ondergebracht wordt. Met alle maatschappij ontwrichtende gevolgen van dien.

normanius | 08-08-15 | 13:56

Allochtoon25 | 08-08-15 | 13:46
De blanken uit het Gooi die je blijkbaar zo waardeerd hebben net zo'n teringhekel aan die asielzoekers dan de mensen hier op Geenstijl, je opmerking slaat dus nergens op.

stegestijp | 08-08-15 | 13:56

-weggejorist-

Allochtoon25 | 08-08-15 | 13:56

@Allochtoon25 | 08-08-15 | 13:46
En nu onmiddellijk je mond spoelen met zeep, knul!

Piet Karbiet | 08-08-15 | 13:55

-weggejorist-

Allochtoon25 | 08-08-15 | 13:54

Allochtoon25 | 08-08-15 | 13:43
Slavernij is zo ongveer in Afrika uitgevonden. Negers werden aangeboden door negers aan de blanken in ruil voor glimmende troep.
Jullie waren er destijds dolgelukkig mee dus nu niet gaan zeiken 400 jaar later.
Er zijn ook veel blanke slaven geweest in noord Afrika, ook uit Nederland, maar dat zul je tralalala wel niet willen horen.

whitechocolateface | 08-08-15 | 13:54

@Allochtoon25 | 08-08-15 | 13:46
Staat die 25 voor je IQ?

necrosis | 08-08-15 | 13:54

En Mauritanie kent nog steeds enorme slavernij. En in Qatar. En in Saudie Arabie. En bij Isil. En bij Boko Haram. Allemaal blanken.
www.trouw.nl/tr/nl/4496/Buitenland/art...

Piet Karbiet | 08-08-15 | 13:53

Kan me niet herinneren dat ik voor deze man gestemd heb, wat ik wel kan herinneren is dat we de hele EU weggestemd hebben. Wat mij betreft nemen we dit soort figuren niet serieus omdat ze er zonder mandaat zitten.

Klik_hier | 08-08-15 | 13:53

Wat eerste prioriteit heeft; het verhinderen dat eenieder gewoon door de voordeur dit land binnen kan komen. Men staart zich blind op het kattenluikje wat de asielprocedure feitelijk is, gezien de aantallen immigranten die zo Nederland binnen komt.

Je hoeft alleen maar op zoek te gaan naar iemand die een samenlevinglevingscontract met je wil aangaan. (Dat mag zelfs met iemand van het eigen geslacht). Niks asielprocedure dus.
Richt je pijlen daar eerst maar eens op.

druipsmurf | 08-08-15 | 13:53

@DearMud | 08-08-15 | 13:43
Die malle Belg krijg je ook als je D66 of VVD stemt. Volgens mij zitten hier nog best veel VVD stemmers.

MaisNon | 08-08-15 | 13:52

Allochtoon25 | 08-08-15 | 13:43
Afrikanen moorden en stelen dagelijks van Afrikanen.
Daar zijn geen blanken voor nodig. Racist.

--sql error-- | 08-08-15 | 13:52

Verhofstadt is een gevaarlijke gek en psychopaat die in staat is een oorlog te veroorzaken....

kinderhoofdje | 08-08-15 | 13:51

En Afrika is zo afschuwelijk omdat jouw voorouders een spel bedachten, slavernij.
@Allochtoon25 | 08-08-15 | 13:31
Mijn/onze voorouders hebben geen spel bedacht maar aan een bestaand Afrikaans/Arabisch spelletje meegedaan.

doopey | 08-08-15 | 13:50

@Allochtoon25 | 08-08-15 | 13:43
Slavernij is van alle tijden en alle volkeren. Er is overal veroverd, geroofd en gemoord. Het beeld van slavernij als Westerse misdaad van de 16e tot de 19e eeuw is niet volledig. Slavernij bestaat namelijk minstens zo lang als de geschiedschrijving. Het Oude Egypte, Oude Griekenland, de Romeinen, maar ook modernere Afrikaanse en Arabische culturen maakten en maken veelvuldig gebruik van slaven. Slavernij kwam ook in de Chinese, Indische en Amerikaanse indianenculturen voor. Alleen sommige negors blijven hierover slachtofferzaniken, omdat ze verder geen ander excuus kunnen verzinnen voor hun mondiale achterstand.

michello | 08-08-15 | 13:50

-weggejorist-

Allochtoon25 | 08-08-15 | 13:46

-weggejorist-

Botte Hork | 08-08-15 | 13:46

Dat krijg je als je op Guy Verhofstadt stemt.... o wacht....

Rest In Privacy | 08-08-15 | 13:43

-weggejorist-

Allochtoon25 | 08-08-15 | 13:43

Dat probleem bij Calais blijf je toch houden, ook als de EU dwingende herverdelingswetten gaat uitschrijven. Die migranten (vluchtelingen willen UIT een bepaald land, niet een specifiek land IN) willen naar Engeland. Dat ALDE e.a. ervoor zorgen dat ze in Polen, Belgie of Finland worden geplaatst doet er niet toe. Ze hebben al een lange reis achter de rug, die paar EU landen kunnen ze ook wel door. En die 40 000 is inderdaad een sneu aantal, want er zullen vele miljoenen verdeeld moeten worden als de Europese veerdiensten niet stoppen.

MaisNon | 08-08-15 | 13:42

@Allochtoon25 | 08-08-15
Hahaha.
Je vergat de lokale Ashanti stammen in Afrika die hun buren massaal aan de Arabieren verkochten. Geen dank.

Piet Karbiet | 08-08-15 | 13:42

Dat de verdeling van de asielzoekers centraal geregeld wordt, vind ik in principe helemaal geen slecht idee. Sterker nog; volgens mij kan dat zelfs heel goed centraal geregeld worden. ("Jullie terug naar Somalië. Jullie terug naar Eritrea. Jullie terug naar Syrië. En jullie terug naar Afghanistan.")

VanBukkem | 08-08-15 | 13:39

@Allochtoon25 | 08-08-15
Slavernij, slavernij jezus man word eens volwassen. Hoor je ons Europeanen nu ook nog zeiken over de feudale tijd, toen elke burger lijfeigene was? Wij waren óók slaven!

michello | 08-08-15 | 13:38

Zet de korenschuren maar open, de sprinhanen komen er aan.

ad melkert | 08-08-15 | 13:37

Iedereen die belasting betaald financiert vrijwillig z'n eigen ondergang.

Rest In Privacy | 08-08-15 | 13:37

Wanneer gaan we deze malloot en zijn maatjes ophangen? Dat deden ze in Oost-Europa ook, met de communistische bobo's, zodra het kaartenhuis in elkaar zakte.

Piet van het Padje | 08-08-15 | 13:36

Verhoffstad is een levensgevaarlijke zot. Naief zijn is prima, maar niet ten koste van mijn portemonnaie en levensgeluk. Als het een varken was zou je hem preventief ruimen.

ad melkert | 08-08-15 | 13:36

-weggejorist en opgerot-

Allochtoon25 | 08-08-15 | 13:36

Guy Verhofstadt is de verpersoonlijking van alles wat slecht is aan de EU.
Deze brief is bijna het ultieme voorbeeld daarvan.
Europa zal brandend ten onder gaan, met dank aan corrupte criminelen als Guy.

Atlas Shruggs 10 | 08-08-15 | 13:35

Kan de zo inténs meelevende Tanja Jess daar niet heen als troostmeisje?

R.B.Scott | 08-08-15 | 13:35

@Allochtoon25 | 08-08-15 | 13:31
*zwaait*

necrosis | 08-08-15 | 13:34

Politiek: kom eerst eens met een goed en verstandig plan van aanpak, voordat we weer worden bedolven onder jullie typhusellende. De rekening krijgen wij uiteindelijk gepresenteerd. Zorg ervoor dat hij zo laag mogelijk is. Laat eens zien dat jullie wél iets kunnen.

michello | 08-08-15 | 13:33

Beste Guy Verhofstadt.
Hopende dat ik uw traag werkende spijsvertering niet teveel stoor, hoe zou zou het klinken als de EU niet maandelijks hoeft te verhuizen naar Straatsburg, een Frans stokbroodje... eh, paardje.
Het geld wat daarmee bespaard wordt is genoeg om een heel Afrikaans land onder te brengen in het pand in Straatsburg.
PS: met je jaarsalaris kun je toch best wat aan dat gebit van je laten doen?
Met onvriendelijke groet,
necrosis

necrosis | 08-08-15 | 13:33

Wanneer neemt de VVD nu eindelijk een keer afscheid van deze federale Belgische dwaas? Figuren zoals Verhofstadt zijn mede schuldig dat de EU in zwaar weer verkeerd. Farage, Grillo en Le Pen gaan een gouden toekomst tegemoet, mede mogelijk gemaakt door EU fanatici als Verhofstadt.

therealbraindump | 08-08-15 | 13:32

-weggejorist-

Allochtoon25 | 08-08-15 | 13:31

Deze man wordt aangestuurd door zijn bazen, die erop uit zijn U in goedkoop werkvolk te verpoppen.
Binnenkort kan hij zonder bodyguard de straat niet meer op.

topsporter | 08-08-15 | 13:30

De idioot moet alleen nog even een bloksnor laten staan om het beeld compleet te maken.

Toontje-lager | 08-08-15 | 13:30

Vroeger, toen er nog geen EU was en er binnengrenzen waren, hadden we dit gezeik niet.
Verder heb ik altijd geleerd dat je de grens niet overkomt zonder paspoort. En asiel aanvragen/verlenen kan in de regio worden geregeld; landen die hieraan niet willen meewerken krijgen geen of minder ontwikkelingshulp.
Economische vluchtelingen die een opleiding en/of werkervaring en geen wezenlijk strafblad hebben kunnen in de EU aan de slag. Overige economische vluchtelingen mogen onder de vlag van ontwikkelingshulp aan de slag om de economie in Afrika op gang te brengen. win-win-win-win.

michello | 08-08-15 | 13:30

Europa op de Europeanen veroveren als bootvluchteling kost per saldo minder doden dan Europa met militair geweld bezetten. Slechts een paar duizend verdronken bootvluchtelingen tegenover honderdduizenden gesneuvelde zwarte en Arabische militairen bij een gewapende aanval op ons werelddeel. Migrerende gnoes kijken ook niet op een paar doden bij het oversteken van wilde rivieren.

haidewietska | 08-08-15 | 13:29

Terwijl veel landen in Afika de eigen bevolking niet van voeder kunnen voorzien omdat de natuurlijke omstandigheden geen dekkende oogsten toestaan, blijft de bevolking explosief groeien. Dan krijg je van die televisiebeelden van hongerbuikjes en meelevend kijkende ministers (V/M) die vervolgens een paar miljoen doneren voor de arme zwartjes. En bootjes vol met bobbing heads die deze kant op drijven, en waar we geen weg mee weten. En daarom doen we niks, wordt niet duidelijk gemaakt dat het geen zin heeft hierheen te komen. Spring maar, we vangen je wel.

spuitje11 | 08-08-15 | 13:28

"Uitkering startups", waar kan ik aandelen kopen voor deze startup's? Gouden business is het al en het wordt nog veel beter!

Toetsiemonster | 08-08-15 | 13:27

En dit gezwel heeft dus het mandaat van de Europese kiezer.
Ruimschoots.
Ook nu nog.
Bedankt nog daarvoor.
VVD stemmers
D666 stemmers
en vooral de "strategische stemmers"
Want een stem op een kleine partij is een verloren stem hè?
Lutsers.

jemagookniksmeer | 08-08-15 | 13:27

volks crowdfunding voor een paar hitmannen .. dat is het enige dat definitief werkt.. misschien dat die ander NSB'ers dan is wat gaan nadenken.

(c)ZWITSUL | 08-08-15 | 13:26

@Nonkel Frituur | 08-08-15 | 13:02
Werden ze maar in de gegoede wijken gevestigd. Die mensen worden in kleine dorpjes en in volksbuurten geplaatst, waar ze de sociale huurhuizen bezetten. De onderklasse mag de multiculturele samenleving vormgeven en D66/ALDE zal er zijn om hen uit te maken voor xenofobe tokkies als dat niet al te soepel verloopt.

MaisNon | 08-08-15 | 13:25

Meer vluchtelingen is meer EU macht.
Hoelang blijven deze gekken ondemocratisch aan de macht ?

Kamervraag | 08-08-15 | 13:24

Niet gelezen maar NEE!!

Petrus Poortwachter | 08-08-15 | 13:23

Eerst de interne grensbewaking afschaffen en dan roepen dat de interne grenzen niet meer te bewaken zijn.

Oeleflaffel | 08-08-15 | 13:23

Een brief beginnen met "Ik"...
Achterlijke kutbelg.

R.B.Scott | 08-08-15 | 13:23

De eu valt toch uit elkaar door de schuldenlast van de lidstaten. En de dobbernegers zorgen voor een prijsstijging van de koopwoningen.

Ongeblustekalk | 08-08-15 | 13:23

Dit is één persoon van één partij die onderdeel is van een veel grotere regering in Brussel. Het maakt geen reet uit wat deze man vindt, zolang hij geen meerderheid heeft blijft het bij een mening.

Diabhal | 08-08-15 | 13:19

D'r staan in Afrika een paar geweldige bevolkingsexplosies op uitbreken. En we hebben al zoveel arme sloebers daar en elders. Als ze werkelijk iets zinnigs willen doen laten ze en masse de pil gaan uitdelen in de tweede en derde wereld:
www.youtube.com/watch?v=LPjzfGChGlE&a...

Aristotalloss | 08-08-15 | 13:18

Willen we meer of minder EU...?

Rooddraakje | 08-08-15 | 13:17

@kicktherabbit | 08-08-15 | 13:01
Misschien moet jij je eens oriënteren op rijke Afrikaanse landen waar 95% van de bevolking amper te vreten heeft terwijl de elite zich verplaatst middels privé-jets.

necrosis | 08-08-15 | 13:17

De vvd staat, met d66, achter deze (buitengewoon onbeschofte) belg. Niet vergeten he, niet morgen, niet volgend jaar en niet over 100 jaar.

noerg | 08-08-15 | 13:17

Guy Verhofstadt is een levensgevaarlijk gek met te veel macht. Deze clown is notabene leider van o.a. VVD en D66 in Brussel. Deze 'visionair' is een parodie en boegbeeld van de psychisch gestoorde roedel van opportunistische zelfbevlekkers. Over de rug van belastinggeld je narcistische zelfbeeld oppompen tot onverdiende proporties.
De man die in 2011 zowat klaar kwam op de 'spontane democratieën in het Midden-Oosten (vanaf 1:04) www.youtube.com/watch?v=E_g8fzK21Sw
En hij, die er dus zo ontzettend naast zat zit goddomme nog steeds op zijn plaats...

Niemands Knegt | 08-08-15 | 13:16

lanexx | 08-08-15 | 13:09 Dat komt vooral door wat prov1nciaal @ 13:06 zei.

EA 827 | 08-08-15 | 13:16

*worst naar boven slingert*

Rest In Privacy | 08-08-15 | 13:16

Het enige waar Verhofstadt op uit is, is macht. Wat er met Europa gebeurt zal 'm wordt zijn.

Rest In Privacy | 08-08-15 | 13:15

Gevaarlijke man.

Duifmans | 08-08-15 | 13:14

Hij zou zomaar de Europese leider van IS kunnen zijn.

El Wray | 08-08-15 | 13:14

Goed idee! Dan kunnen we daarna elke maand 20000 nieuwe asielzoekers (lees: gelukszoekers, alias import) verwachten. Net zo lang totdat heel Afrika leeg is en onze zuur verdiende welvaart verdwenen is. En dan zegt deze idioot.
-
Het laat het onvermogen van de EU zien. Geen causale maatregelen willen nemen (schepen tegenhouden zoals Australië dat doet) maar de makkelijkste weg kiezen die op een later moment voor onoverkomelijke problemen zal zorgen. Maar dan zal men zeggen: ich habe es nicht gewust.
-
En Rutte, lekker giegelmeisje... wat moet dit heeeelijk voor je zijn. Iemand die voor jou denkt en die je slaafs kan dienen. Want hey, president zijn is slechts een opstapje in de ogen van een manager! Toch? Je weet zelluf jonguh!

appeltjesgroeneweide | 08-08-15 | 13:14

-weggejorist-

doehetlekkerzelf | 08-08-15 | 13:14

"Yours sincerely" is zo 1985...

eerstneukendanpraten | 08-08-15 | 13:13

Europeesch geregeld, in de achtertuin van Verfopstad dan wel.Waarmee ik dan zijn prive achtertuin bedoel ,en niet zijn denkbeeldige achtertuin de rest van europa.
Smerige gargamel dat t is.

voedselbankier | 08-08-15 | 13:13

Opvang voor vluchtelingen uit oorlogsgebieden; uit humaan oogpunt prima. Maar nooit permanent. Ecodobberaars direct terug.

Tjemig | 08-08-15 | 13:12

Immigratie houd het volk niet bezig, een afgelaste wedstrijd daarentegen wel. Met zulke prioriteiten verdien je niet beter. Totdat over 10-20 jaar dit hele land voor de helft uit allochtonen bestaat.
prov1nciaal | 08-08-15 | 13:06
=
Geef het volk bier, eenvoudige tv-programma's, 1 keer per jaar vakantie, "voetballen", "wielrennen" en het kan ze geen zier schelen dat het land wordt volgeplempt met gelukszoekers.

meneer Q | 08-08-15 | 13:12

Ze zouden duct tape op Guy z'n bek moeten plakken.

King of the Oneliner | 08-08-15 | 13:10

alle eu-inwoners een verplichte migrant/slaaf.
Probleem opgelost.

rechtsdwalendeautist | 08-08-15 | 13:10

Verhofstadt is gewoon een rottige fascist die daar hoog en droog met z'n EU buddies dit soort waanzin blijven uitkramen!
Toch onvoorstelbaar dat deze idioten nog steeds aan het roer staan!

lanexx | 08-08-15 | 13:09

Het lot van tientallen miljoenen mensen hoort niet bepaald te worden door een zottekop als Verhofstadt. Die man spoort naar mijn mening niet.

doskabouter | 08-08-15 | 13:09

Deze wereldvreede man is nota bene premier geweest van een land dat - met 0,45% van BBP - nog steeds ver onder de norm (0,70% van BBP) voor ontwikkelingshulp blijft. Nederland is natuurlijk weer lekker braaf met 0,64%, maar ongetwijfeld moet daar ook nog een naheffing overeen. En ondertussen moeten we ons maar schamen van dit soort idioten.

Bron: www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/artic...

Rest In Privacy | 08-08-15 | 13:08

Zeer enge man. Ik heb gelukkig alles veilig vastgezet, ik heb meer vertrouwen in een schimmelinfectie op mijn lul dan de EU

Bokito ergo sum | 08-08-15 | 13:08

Overal waar de EU faalt door emotie-gedreven amateurisme, wil deze man juist meer EU. Knettergek is die man (denk aan z'n optreden in Kiev en laatst richting Tsipras over clientelisme (who's talking!) ) en het is echt gevaarlijk dat zo'n nitwit met zoveel neven-functies op zo'n positie kan komen.

VolleZak | 08-08-15 | 13:06

Immigratie houd het volk niet bezig, een afgelaste wedstrijd daarentegen wel. Met zulke prioriteiten verdien je niet beter. Totdat over 10-20 jaar dit hele land voor de helft uit allochtonen bestaat.

prov1nciaal | 08-08-15 | 13:06

De EU als herverdelingsmachine ....... wie had dat verwacht!

Hobbykip | 08-08-15 | 13:05

LOL @ Afrikano

Hobbykip | 08-08-15 | 13:03

MacGuyer en duct tape, toch komt er wat jeugdsentiment opborrelen.

Pinocchio | 08-08-15 | 13:02

Zijn monumentale historische pand in Gent (grotendeels bijeengescharreld met subsidies) kan minstens 30 gelukzoekers opnemen. Het is gewoon een kwestie van goede wil, Guy.

Nonkel Frituur | 08-08-15 | 13:02

Tsja, de Mars door de Instituties, gaat een lange worden. Doodeng die Verhofstadt, doodeng.

RobberenRukkie | 08-08-15 | 13:02

Verhofstad spreekt over een 'so-called migrant crisis'.
Een zogenaamde crisis?
Wat maar weer eens bewijst dat de man volslagen krankzinnig is.

Ars Vivendi | 08-08-15 | 13:01

Misschien dat de rijke landen de armere landen die toevallig aan de kust liggen en die nu uitpuilen van de vluchtelingen dan eens te hulp schieten. Hadden wij in die situatie ook prettig gevonden nietwaar? Al heb ik liever dat landen dit onderling samen netjes afspreken ipv dat Verhofstadt dit moet duct tapen.

kicktherabbit | 08-08-15 | 13:01

Doodeng die gast... En daar heb je dan als D66/VVD-stemmer voor gestemd.

Weg met de EU, lang leve de EFTA.

Rest In Privacy | 08-08-15 | 13:00

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland