Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Roofmoordenaar EIST recht op luxecel met uitzicht

ezgif-951435059.gifWelkom in Staatshotel Veenhuizen. Hier worden gevangenen die tot gevangenisstraffen zijn veroordeeld langer dan tien jaar, in een luxe ondergedompeld die ontbreekt in het gemiddelde middenklasse hotel. Bewoners hebben de beschikking over recreatieruimte, crea/hobbyruimte, landelijk ogende luchtplaats waar minimaal twee uur per dag gelucht kan worden, moestuin, kippenren, televisie met 55 zenders, cel in vrolijke kleuren, kamers met aangenaam uitzicht en twee keukens. Het is eigenlijk teveel om op te noemen! Geen wonder dus dat Sandro Grigolia (foto) - de moordenaar van Ruud Strattman - naar de rechter stapt omdat hij zijn luxeleven in Veenhuizen moet opgeven. Grigolia schoot de juwelier uit Den Haag in koelen bloede hartstikke dood tijdens een mislukte overval in 2012 met een kameraad. De rechtbank veroordeelde hem daarvoor tot dertien jaar luxe. Nou wordt die toezegging aan hem mogelijk gebroken. Grigolia moet misschien moven naar een 'gewone gevangenis' omdat er Noorse gedetineerden komen in de Penitentiaire Inrichting, die eigenlijk ook al niets minder gewend zijn dan het allerbeste. Sandro staat morgen voor de rechter in het kort geding. Daar vecht hij voor zijn Europese recht dat bepaalt dat hij als langzitter "in een woonomgeving" mag verblijven. Zijn recht… Hoe kan het toch dat dusdanig tuigh in de lik überhaupt zoiets als rechten heeft? Update 13:36: Heel beheerst. Heel fatsoenlijk. De weduwe van van juwelier Stratmann is een goed mensch. Eigenlijk beter dan dat Sandro zou verdienen.

Reaguursels

Inloggen

Krijg spontaan last van het Tara Singh Varma-syndroom:
nl.wikipedia.org/wiki/Tara_Singh_Varm...
Die kon ook zo "overtuigend" overkomen en op handen werd gedragen door "correct politiek" Nederland.

gjd | 20-02-15 | 18:51

Je kunt criminelen opdelen in onverbeterlijk en misschien nog wat aan te doen. Aan deze eerste groep zou het aan elke luxe moeten ontbreken. Letterlijk op water en brood, niet luchten, behandelen zoals in de middeleeuwen, er zou geen cent aan verspild mogen worden!

bruin1 | 19-02-15 | 20:01

Zullen we hem ook maar vertellen hoe hij het beste weer kan ontsnappen aan de juridische aanklachten? in plaats van 20 jaar cel 5 jaar cel met tbs voorwaardelijk.

De*correcte*kerstman | 19-02-15 | 19:26

In een beschaafd land krijg je voor een roofmoord de doodstraf of levenslang in een cel voor twee man en met mazzel eens in de week tv kijken in een gemeenschappelijke zaal.
Mijn definitie van een beschaafd land is een land waar de rechten van slachtoffers hoger worden geacht dan die van criminelen. Zal ik maar zeggen het tegen deel van Nederland.

Barani517 | 19-02-15 | 17:39

Heeft de weduwe al een overheidsmailtje ontvangen?
'Mevrouw, we hebben het al eens eerder gezegd: u dient uw mening over de zaak en de veroordeelde voor u te houden. Wij hebben al moeite genoeg het de heer Grigolia en zijn advocaat naar de zin te maken. Hoogachtend, staatssecretaris F Teeven.'
Zo'n soort mailtje kan Marina Sanders ook tegemoet zien:
'Aangezien illegaal bewapende en als gangsters om zich heen schietende juweliers tegenwoordig nogal eens misbruik maken van hun vrijspraak en de sympathie van de media, adviseren wij u de psychiatrische kliniek waar u momenteel huist niet meer te verlaten, we hebben al last genoeg van u gehad. Hoogachtend Ivo Opstelten, Minister van Justitie'

dedeurs | 19-02-15 | 17:33

echt waar dit gebeurt n nederland??
godzij dank verhuisd naar thailand, waar ze gewoon met hun KOP op nationale TV getoond worden. Wat nu blurs of balkjes, gewoon schandpalen dit soort min volk en wat nu prive kamer, gewoon gezellig met 40 man in een cel en een grote bek, hoppa hier heb je er een in je bakkes.

Hier weten ze GVD hoe het wel moet.

Silentios_th | 19-02-15 | 17:32

Nederlandse gevangenissen zijn hem kennelijk niet goed genoeg. Misschien moet die meneer naar zijn land van herkomst worden gestuurd; dan kan hij tussen de ratten en uitwerpselen zijn straf uitzitten; want in die landen zijn ze niet zo makkelijk tegen boeven.

telelezer | 19-02-15 | 17:29

Mensen, maak je toch niet zo druk.

Ten eerste valt die luxe wel mee. Fijn hoor, twee keukens, maar daar mag je dus heen om een potje te koken, en dan terug naar je cel voor de maaltijd. Televisie met 55 kanalen? Nou en. Die TV is een privilege waarvoor ze moeten werken. De hele week knijpers maken en wasmiddel inpakken voor een paar tientjes, waarvoor ze dan de keuze hebben tussen het kopen van sigaretten, een TV huren, of een playstation huren. Niet én, óf. Maakt niet uit of je nog geld hebt, huren doe je van je knijpergeld.

Sportcentrum? Ja, maar weer: alleen op verplichte tijden, uur sporten, terug naar de cel. Weer naar de muren kijken. Je kan roepen dat er luxe is, maar hoeveel van jullie zijn echt bereid op een dag 6 uur doodsaai werk te doen, 2 uur recreatie, de rest van de tijd in een cel van 3 bij 4 meter? Zelfs als je dan na zes jaar een miljoen krijgt? Ik niet, ik hou van frisse lucht en zonlicht.

Ze laten betalen voor de detentie is ook een slecht idee. Dan heb je na afloop iemand voor wie een baan zinloos is, want je werkt toch alleen maar voor het betalen van je straf. Stelen is dan makkelijker.

En tot slot: weet je waarom het even duurt voor de rechter uitspraak doet? Hij moet eerst uitgelachen zijn. Er is geen recht op luxe, alleen op een menswaardige opsluiting. Dus met voldoende beweging om niet ziek te worden, en voldoende contacten om niet gek te worden. Meer niet.

Bruine Beer | 19-02-15 | 17:07

In de bijlmerbajes heb je een riant uitzicht over Amsterdam. Dus..........

goedemorgennederland | 19-02-15 | 16:59

Ik zou het zeer waarderen als het gehele juridisch apparaat deze man midden in zijn gezicht keihard uitlacht en overgaat tot de orde van de dag.Hie weerzinwekkend kan het in NL zijn en worden. In de cel? dan hoor je er gewoon even niet bij en houd je je mond tot je wegens goed gedrag weer wat mag zeggen

Turambar | 19-02-15 | 16:17

Hr, of meisje? Klaps, kennelijk bent u nog niet begonnen met een basiscursus juristerij. Het lijkt wel of u niet in ons land bent opgevoed.
Of u het leuk vindt of niet, in Nederland is een straf (even kort door de bocht) een boete in geld betalen of opgesloten worden. We kennen geen straffen die bestaan uit het de medemens het leven optimaal onaangenaam te maken. En zeker niet na de ervaringen in WO II toen honderden Nederlanders in NL en in Indië waren geinterneerd in de gevangenis (dus niet de kampen, dat is weer wat anders) bv vanwege hun patriottisme. Na de oorlog zijn vervolgens onze gevangenissen expres extra comfortabel gemaakt met allerlei protocollen ter bescherming van de gevangenen, want de kans was groot dat behalve crimineel tuig die gevangenissen snel weer bevolkt zouden worden door door de communisten opgepakte burgers, als in het kader van de Koude Oorlog de Russen en de CPN de macht zouden grijpen. De overdadige luxe is inmiddels verdwenen, maar onze beschaving hr /meisje Klaps hebben we nog steeds, en dus gaan wij fatsoenlijk om met onze gestrafte medeburgers. Of allerlei buitenlanders bij ons in het gevang moeten zitten is een ander onderwerp, dat moet u dus niet verwarren. En dan helaas ook een reden waarom we fatsoenlijk met onze gevangenen moeten omgaan: zeer regelmatig hebben we gerechtelijke dwalingen, en dat zijn er meer dan de Lucia's en de man van de parkmoord. Het gaat ook om gewone burgers met akkefietjes zoals die griet van gisteren op t.v.
We moeten hr Klaps, de zwakken die aan ons als overheid zijn toevertrouwd altijd beschermen. En ook u kunt, als u de krant bijhoudt, helaas bijna dagelijks ervaren dat we momenteel in een situatie komen dat individuele brave burgers steeds meer worden gemangeld door de foute dictatoriale trekjes van CIB, BD enz. Daar zijn de misstanden waar u iets aan zou kunnen doen dankzij GS, en dat is toch heel wat nuttiger en hoogstaander dan zich te beklagen over iemand die wellicht qua luxe wat overbedeeld is.

Ci Ty33 | 19-02-15 | 16:09

De "Groen-Linksen" en de "Gutmenchen" onder ons zullen hem onvetwijfelt gelijk geven en de PvdA ( als het een arabier was) zou hem een hoerenkot en een moskee als bonus geven. Ondertussen worden hoogbejaarde mensen uit hun bejaarden- of verpleeginstellingen gesmeten en als oud vuil behandeld.

habramar | 19-02-15 | 15:39

Waarom worden er geen cellen gehuurd in Siberie of ergens in Afrika voor dit soort criminelen. Dan kost het een fractie van wat het nu kost en is het ook echt een straf.

Tremor | 19-02-15 | 15:34

De overheid zou iedere vorm van rechten van gevangenen moeten ontnemen, inclusief stemrecht.
Net als in de USA.

Mastermattie | 19-02-15 | 15:31

Weet niet wie de man op de knipperende foto is ,maar ik geloof niet dat hij met het overigens goede artikel iets te maken heeft.
Zet daar tuch de echte moordenaar in.

m29 | 19-02-15 | 15:30

Behalve als je de cijb u weet wel die oplichters in groningen niet optijd betaald dan wordt u optijd van uw bed gelicht en zonder pardon opgesloten en bijna op water en brood een uurtje naar buiten tussen vier muren ,het eten is niet naar binnen te krijgen een advocaat zie je pas na een week ( bedank heer Teeven jammer dat ik geen van rey als achternaam heeft) en nu lees ik dat de killers in een lux oord zitten !!! wat heeft de hr teeven die het recht van de burger onderschept hier op te vermelden ?
stem vvd dan komt het goed met u , aan de hoogste boom met die gasten die eerlijke burgers die nog nimmer een cent of wat dan ook hebben weg gehaald zo onder dwang hun te laten betalen , is dit je recht????

witchmaster | 19-02-15 | 15:28

Weet je dit gebeurt omdat het blijkbaar kan in dit hoerige kutland geregeerd door mongolen die denken dat lief zijn voor hufters beloond wordt met goed gedrag.
Hoop dat die eikel na hun straf nog een keer echt straf mogen krijgen. Als mijn vader, broer of neef zo om zijn einde zou zijn gekomen dan hadden de daders na of misschien zelfs voor de straf al met betonnen schoenen in zee gestaan.

Veel Vaak | 19-02-15 | 15:18

Ken iemand die ook gezeten heeft en die had meer dan thuis op z'n armoedige flatje.
Groeide helemaal dicht van het lekkere eten en de hele dag voor de tv luieren en computerspelletjes spelen.
Hij beschreef het als "Reuze gezellig hier!".
Toen dacht ik al.... er klopt iets niet.

Schietmijmaarlek | 19-02-15 | 14:57

Laat dit een tip zijn voor alle ouderen die slecht behandeld worden in "verzorgingshuizen"... gewoon iemand doodschieten en voor je het weet wordt je omringd door meer zorg dan je nodig hebt....

GeenDweil | 19-02-15 | 14:47

De Canteclaer | 19-02-15 | 14:38
=
2290 dagen x 450 euro = 1030500 euro's
echt 'n staatsloterijbedrag.
En dan heb ik het nog niet wat deze smeerlap kost aan gezondheidszorg, advocaten en "coaches".

meneer Q | 19-02-15 | 14:44

10 jaar. Die duren bij justitie 10 x 360 dagen, dus 3600 dagen. Daarvan gaat 1/3 af. Dat is 1200 dagen Blijft 2400 dagen. Minus voorarrest (dan ben je nog niet veroordeeld, dus word je omgeven met nog meer luxe, als dat al kan) van zeg maar 110 dagen. Blijft 2290 dagen in een luxe hotel. Dat is, met alle verlofdagen wegens zieke oma's, proefverlof en kerstmis vieren met familie een jaartje of 6. Schiet een hardwerkende nietsvermoedende middenstander door het hoofd, ruïneer daar een heel gezin mee, ga een jaartje of 6 in een luxe-oord zitten, graaf je buit op en lach je te pletter over zoveel onnozele klungelrechters die in hun broek schijten als jij 1x boe roept. Waarom krijgt dit soort tuig niet gewoon een rekening gepresenteerd voor 6 jaar gratis vakantie? Mijn ex-buurvrouw, die in haar eigen poepluiers moet overnachten in een kamertje van 2x3 zonder huisdieren, luchten en tv met 55 zenders, moet maandelijks 800,- euro dokken voor geen leven. En dit soort klootzakken lacht ons allemaal uit.

De Canteclaer | 19-02-15 | 14:38

Dat kan alleen in een land met debiele rechtspraak,... rechters en advocaten!

Lexus01 | 19-02-15 | 14:33

D66 rechters... what else!

meneer Q | 19-02-15 | 14:27

Ja ze zeggen dan wel een tv met 55 kanalen, maar wat heb je aan SpongeBobs op TV Maroc of de paringsdans van de kameel op RTV Tunesia ? Er zit niet eens FOX met eredivisie live op of Hustler TV. Dus er valt best nog wat te klagen.

van Oeffelen | 19-02-15 | 14:26

We mogen niet mopperen, deze jongen zit tenminste nog, voor misdrijven is de kans dat het tot een veroordeling komt tussen de 1 en 2 %, dat wil dan zeker niet zeggen dat de straf daadwerkelijk wordt opgelegd. Vandaar dus die lege cellen. Veiligheid is een gevoel en zo.

bijna_raak | 19-02-15 | 14:26

In Noorwegen is een groot cellentekort met 5+ miljoen inwoners.
In Nederland hebben we een cellenoverschot met 17+ miljoen inwoners.
Rara hoe kan dat nou?
Hebben wij in elk dorp een gevangenis en daarmee een overschot gecreëerd of werkt hun justitiële apparaat gewoon beter? Vragen vragen...

Dirk III | 19-02-15 | 14:25

Nederland zorgt beter voor moordenaars, verkrachters en pedofielen dan de bejaarden die het hele bestaansrecht van het salaris van alle ambtenaren mogelijk maakt.

Om te janken.

LangeTijdGeleden | 19-02-15 | 14:22

Dat het uberhaupt in je botte kop opkomt! Wat een debiel!

Marvin_NL | 19-02-15 | 14:22

Wij hebben onlangs nog 900 euro betaald voor een vakantiehuisje...

Jolien_BE | 19-02-15 | 14:17

Julia | 19-02-15 | 14:12
Pardon. 12.000 dus. De moordenaar van Els Borst moest ook nog 3 jaar zitten. Tsja... helaas dus voor Els Borst...

Julia | 19-02-15 | 14:16

MasterF | 19-02-15 | 13:47
U denkt dat pedo's en homo's en verkrachters een en hetzelfde zijn?

Risingson | 19-02-15 | 14:16

Tip voor het bezuiniging-kabinet Rutte 2 : Je moet de langer dan 10 jaar gestraften zo afmatten dat ze die strafmaat niet overleven.Beperk je tenminste de kosten tot die tijd.Dat ze elkaar gek maken en angst aanjagen is ook prima, maar dan moet je wel de grote ego's eenzaam opsluiten.

Dolphi | 19-02-15 | 14:16

Gelukkig leven we in een land waarin dit via de rechter wordt bepaald.

Igor Putkin | 19-02-15 | 14:16

Waren er niet iets van 25.000 criminelen die nog hun straf moeten uitzitten en vrij rondlopen ofzo? Als we ook naar het oplossingspercentage kijken en uiteindelijk naar de straffen die worden opgelegd... geen wonder dat ze cellen vrij hebben.
En buitenlandse criminelen hier plaatsen levert de staat natuurlijk weer centen op...
Het gaat de staat enkel om het geld... de Nederlander zelf kan barsten.

Julia | 19-02-15 | 14:12

We hebben een cellenoverschot in Nederland.. Ja, zo kan ik het ook! http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/15000-veroordeelden-lopen-nog-vrij-rond

waarisdelol | 19-02-15 | 14:10

Wellicht een idee om zijn verblijfplaats te verruilen met de kippen die ze mogen houden!

deEerlijkeLeugenaar | 19-02-15 | 14:09

Ik vind dat ze die rechten verkwanseld hebben op het moment dat ze een laffe misdaad begingen!

Boutersnoetje | 19-02-15 | 14:08

Teeven.... kom er maar in.

Fat Pauly | 19-02-15 | 14:06

Dat de loser sowieso al het RECHT krijgt dit aan de rechter te vragen. O ja, wie betaalt dit allemaal: juist u en ik. DramaFaalLand.

Karl Warsteiner | 19-02-15 | 14:06

Ik snap die draaideur criminelen steeds beter. Net zolang doorgaan tot dat je de jackpot van meer dan 10 jaar te pakken hebt. Dan zit je goed.

echtpaul | 19-02-15 | 14:05

Tis wrang, maar gedetineerden hebben opzekers rechten. Zo wordt met detentie hun vrijheid ontnomen. Hun vrijheid om te gaan en staan waar ze willen. Ze hebben binnen de muren dan ook in principe het recht op leven zoals ze dat voor detentie leefden. Komt terug in bijvoorbeeld het beschikbare halalvoedsel, de neuqsekskamertjes en de hierboven beschreven 'luxe'.
.
Of je (en ik) het ermee eens bent is een tweede natuurlijk.

Driewerf Hoezee | 19-02-15 | 14:03

hoe dan...? als deesch tiepes aan de visitaties verslaafd zijn geraakT? ...*neen ik gaat Uw finger [deesch dagh] niet ruiken*

Centauri3 | 19-02-15 | 14:02

En dan te bedenken dat deze meneer in 2020 alweer vrij mag rondlopen en vrolijk gaat proberen nog iets van het leven te maken. Totdat hij in 2026 opgepakt wordt voor bijvoorbeeld de verkrachting en moord op je dochter. Je zou er spontaan om kunnen janken.

de Voorzittert | 19-02-15 | 13:59

Ik denk dat hij er als een beter mens uitkomt en zich na zijn detentie zich voor de samenleving gaat inzetten.

roze_bril | 19-02-15 | 13:58

nog effe en ze zullen klagen dat er niet genoeg caviaar en don perignon op tafel staat.

timkuikzuigtbal | 19-02-15 | 13:57

mocht zoiets mijn familie of dierbaren te parten vallen, dan is dit de dader zijn lot zodra hij vrijkomt.

www.youtube.com/watch?v=J6l5-Rup-D4

protecttheweak | 19-02-15 | 13:56

Ik vraag me hoe de omstandigheden in het Georgische gevangeniswezen zijn, het geboorteland van meneertje de klager. Ik heb zo'n vermoeden...

brutus68 | 19-02-15 | 13:55

Dat laatste linkje klopt niet volgens mij.
-edit: thx-

logisch | 19-02-15 | 13:53

Gevalletje TBV: Ter Beschikkingstelling Vivisectie.

Suske | 19-02-15 | 13:53

Hij doet zijn naam trouwens eer aan. Treffende gelijkenis of wat!
i.imgur.com/xn8uruQ.jpg

Dhr. de Wit | 19-02-15 | 13:52

Staan zat cellen leeg omdat veel oorspronkelijke bewoners naar Syrië zijn of in damsko worden gepopt

Boutersnoetje | 19-02-15 | 13:52

WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAt ... televisie met 55 zenders ???

Centauri3 | 19-02-15 | 13:50

Kan iemand mij uitleggen waarom Nederland cellen verhuurt aan Noorwegen en Belgie? Of heb ik iets gemist en heeft Nederland geen criminelen meer?

James Lastig | 19-02-15 | 13:48

Laat die kerel even 2 weken alleen in een cel met een paar pedo's!!! Dan gaat zijn anus eraan dat vinden zij leuk zag ik gister in een filmpje op dumpert.nl

MasterF | 19-02-15 | 13:47

Ik eehhh.. nou.. ehhh. ik eh... ga maar in mn bed in de foetus houding liggen, met mn duim in de mond.

ikdenkwat | 19-02-15 | 13:46

-weggejorist-

datzouzomaarkunnen | 19-02-15 | 13:45

Is het ook te boeken via booking.com? of krijg je er dan een hoop extra kosten bij?

wenteltrap | 19-02-15 | 13:45

Mijn mensenrechten worden aangetast, ik moet belasting betalen!

Biasmania | 19-02-15 | 13:45

@Trekhaas
Het spuitje gebruiken ze daar niet meer, geloof ik. Ik geloof dat ze daar de ouderwetse gaskamer weer in gebruik gaan nemen. Is iets trefzekerder.

VanBukkem | 19-02-15 | 13:45

Alleen in Nederland,..... KOTS!

BigShow | 19-02-15 | 13:44

Heeft meneer eigenlijk al aangegeven spijt te hebben gehad van zijn daad?

TheseDays00 | 19-02-15 | 13:41

@Snorry! | 19-02-15 | 13:33
Dat waren hardwerkende ondernemers, oftewel rechtse nationalisten.
Dan vraag je er natuurlijk ook om.

Slipsnifter | 19-02-15 | 13:41

@TheseDays00
Er zijn landen, westerse landen, daar heb je recht op een relaxfauteuil als je een juwelier dood schiet. Een elektrische relaxfauteuil.

VanBukkem | 19-02-15 | 13:41

Rechten moet iedereen hebben - het recht op een eerlijk proces bijvoorbeeld, en het recht op veiligheid, en nog zo wat fundamentele zaken. Maar recht op luxe... Ronduit van de pot gerukt. Maar hij zal z'n zin wel krijgen.

Lewis | 19-02-15 | 13:40

@swassannuf | 19-02-15 | 13:35
Gehaktballen die een weekje buiten de koelkast hebben gelegen graag.

Slipsnifter | 19-02-15 | 13:40

Rechten?
Rechten!
Rechter.
D66.
U stemt toch ook op 18 maart?

Cuyahoga | 19-02-15 | 13:39

@VanBukkem | 19-02-15 | 13:35
We schijnen in nederland amper meer criminelen te hebben.
Komt door onze regering, de beste regering sinds de 2e wereldoorlog.
Het feit dat de politie niet meer aan criminaliteitsbestrijding doet, maar zich volledig op zijn "kerntaken" richt zal er ook wel mee te maken hebben.

Slipsnifter | 19-02-15 | 13:39

Nog een tip voor deze vakantieganger "Discriminatie, Racisme, Fascisme, Die-Wilders, Geen-kansen, Niet geaccepteerd" Dat werkt. Even zielig doen bij Radio1, 1vandaag, VARA, Jinek, Tan. Dan een visum voor de hele familie aanvragen. Aankloppen bij GristenUnie, PvdA, SP, D66, GL en CDA .. en dan twee weken schoffelen. Dit werkt, echt !

Kamervraag | 19-02-15 | 13:38

Bubba,kom er eens in!

swassannuf | 19-02-15 | 13:37

Als ik twee keer per week mocht zaalvoetballen en één keer per week naar de hoertjes, zou ik een verblijf in Veenendaal ook verkiezen boven mijn huidige situatie.

kutsmurf | 19-02-15 | 13:37

20 gehaktballen door zijn strot persen,elke dag.
Totdat hij inziet dattie beter kan dimmen.

swassannuf | 19-02-15 | 13:35

Hij was toch gevlucht naar Georgie? Jammer van de uitlevering, denk dat zo'n cel in Tblisi beter bij deze van fopneus verdachte prutsrover past.

Tsjernodebiel | 19-02-15 | 13:35

In Amerika had ie gewoon een spuitje gekregen. Ik ben principieel tegen de doodstraf, maar dit soort stukken stront doen me telkens weer twijfelen.

Trekhaas | 19-02-15 | 13:35

Plaats maken voor Noorse gedetineerden?
Heb ik iets gemist ofzo?
Zijn de gevangenissen in Noorwegen op ofzo?

VanBukkem | 19-02-15 | 13:35

En onze oudjes en de Groningers maar verrekken, want zogenaamd geen geld.
Wat een kudtland..

Slipsnifter | 19-02-15 | 13:34

Hoe zit het met de rechten van die juwelier? En zijn nabestaanden? Rot in hell Sandro!

Snorry! | 19-02-15 | 13:33

Als je naar een verzorgingshuis moet kan je maar beter iemand neerschieten waar je echt een hekel aan hebt.
Bokito ergo sum | 19-02-15 | 13:31

Moet je het wel "goed" doen (lees, geweldig en onredelijk), anders krijg je 80 schoffelen in zo'n thuis en kan je daarna weer naar huis...

oblix | 19-02-15 | 13:33

Ik snap die man best. Waarom moeten die buitenlanders onze beste gevangenissen inpikken? We krijgen buitenlandse gedetineerde gasten en die moeten natuurlijk weer het beste van het beste krijgen.
Laat die Noren maar naar een gewone gevangenis gaan!

koeberg | 19-02-15 | 13:33

Flikker hem maar bij de kippen in het hok.

neemjemoederindemali | 19-02-15 | 13:32

Als je naar een verzorgingshuis moet kan je maar beter iemand neerschieten waar je echt een hekel aan hebt.

Bokito ergo sum | 19-02-15 | 13:31

@ Feynman | 19-02-15 | 13:29
Alles wat die zeggen zal wel als laster en smaad gelden, zodat deze berenlul weer een rechtzaak kan voeren, om de nabestaanden nog harder te fucken dan hij nu doet.

BeunDeHaas | 19-02-15 | 13:31

De staat is hem alleen maar verplicht bed, bad en brood te verlenen zolang ie vastzit. Er staat niets over Playstations in de wet.

Verder is deze meneer hondsbrutaal en dient hij hiervoor de duur van zijn straf geisoleerd gezet te worden.

Dhr. de Wit | 19-02-15 | 13:29

Die Noorse gedetineerden nemen natuurlijk ook alleen maar genoegen met het allerbeste. Zie Lilyhammer (aanrader trouwens). Enige oplossing: nieuw 5-sterrengevang bouwen.

Godsammekraken | 19-02-15 | 13:29

Ik zeg dezelfde soort woonomgweving (niet dood, maar vierkante meters) als Ruud Strattman heeft.

TheseDays00 | 19-02-15 | 13:29

En demente bejaarden en psychiatrische patiënten worden in barakken opgevangen tegenwoordig, omdat dit soort idioten EISEN stellen en RECHT hebben op een LUXE CEL!
In de tijd van water en brood, een kerker met stenen vloer en een zak hooi om op te slapen zou zo'n mafwaggel dus alang gestorven zijn van ellende.

BeunDeHaas | 19-02-15 | 13:29

Wat zullen de vijf kinderen van Ruud Strattman hiervan vinden?

Feynman | 19-02-15 | 13:29

Ik weet voor meneer nog wel een bajes in NL waar levenslang gestraften met 8 personen op cel zitten.

Grote Joop | 19-02-15 | 13:28

De rechtsstaat is te belangrijk om aan juristen over te laten. Aflevering #1138

Godsammekraken | 19-02-15 | 13:26

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen