Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

FEEST! Jeugdzorg-tweeling EINDELIJK naar huis!

10521961_1505361756413961_2532576226158436528_n.jpg Ruim 2,5 jaar na de emotionele razzia in Culemborg, komen Nikolai en Anastasia deze zondag ein-de-lijk naar huis. Een aaneenrijging van Jeugdzorgfaals, gemanipuleerde rechtszaken, dubieuze gronden, stasi-praktijken, arrestatiebevelen tegen Ilja en kafkaëske verboden om Russisch te spreken met de kinderen komt eindelijk ten einde. Bureau Jeugdzorg en Leger des Heils moeten de kinderen laten gaan: "Onder hevig protest van het Leger des Heils Gelderland nam de kinderrechter in Arnhem – op grond van een vernietigend rapport over de handelwijze van Jeugdzorg Gelderland, het Leger des Heils en de Raad voor de Kinderbescherming van een vooraanstaande deskundige – het besluit de kinderen onmiddellijk naar de moeder te laten gaan. Het Leger des Heils probeerde tevergeefs van de rechter gedaan te krijgen dat deze ermee akkoord zou gaan dat op verzoek van het Leger des Heils de moeder zou afzien van mogelijke procedures tegen het Leger des Heils." Eind goed, al goed? We hopen het. Als de decentralisatie per 1 januari 2015 een feit is, wordt het namelijk nóg slechter in de jeugdzorg.

Reaguursels

Inloggen

@Outback
Goed om te vernemen dat het soms ook goed gaat!

weggerot&opgejorist | 24-11-14 | 11:55

Wat betreft de reacties over mijn schrijven geef ik velen gelijk, ben ook niet blind en weet dat er fouten gemaakt worden binnen jeugdzorg. Ik voelde mij aangesproken omdat wij juist wel goede ervaringen hebben.
Veel medewerkers zijn idd te jong en niet goed geschoold om met deze problematiek om te gaan en dat er gemanipuleerd word, soms ten (on)gunste van het kind is mij ook bekend, maar vergeet de rechters die een uitspraak moeten doen in deze ook niet.

Outback | 23-11-14 | 12:17

-weggejorist-

penduwer | 23-11-14 | 00:13

-weggejorist-

penduwer | 23-11-14 | 00:10

Outback | 22-11-14 | 14:03
Jeugdzorg maakt geen fouten, jeugdzorg is een fout, de opleidingen zijn te laag, signaal herkenning ontbreekt veelal volledig, overzicht ontbreekt, geen waarheidsvinding, dossiers worden gemanipuleerd, levens worden ontwricht, Kinderen worden zonder enige grond weggehaald bij de ouders, vele pubers jagen ze zo het straat circuit in. Kinderen van zwaar verslaafden moeders worden keer op keer weer in een contact situatie gebracht, en last but nog least, jeugdzorg werkt op drie plekken nog steeds met bij wet verboden methodes. gerechtelijke uitspraken negeren ze als het zo uitkomt, overleggen op voorhand met rechtbanken, enzovoort enzovoort enzovoort.
.
U zult het als "pleegouder" vast goed bedoelen, dat is bij jeugdzorg echt anders, het enige wat er toe doet is GELD, Het belang van het kind doet er niet toe, vandaar dat er pleeggezinnen bestaan die meer dan 4 kinderen opvangen.
Op dat moment gaan er andere regels gelden kwa brandveiligheid en aanverwante veiligheidsvoorzieningen, niet een voldoet aan de regels, letterlijk NIET EEN.
.
Of wat dacht u van de volgende constructie.
Kind met spierdystrofie, ouders hebben hulp gevraagd, dan proppen we er toch een jochie van 16 neer als hulp. 2x vangen, eenmaal voor hulp aan gehandicapt kind, en een maal voor zogenaamde "Pleegzorg".
.
U bent pleegouder, ik ben gevlucht voor deze corrupte criminele bende.
Volledig afbreken bovenaan beginnen.

Sexpresso | 22-11-14 | 23:16

@outback
Probleem is niet dat ze fouten maken. Maar fout op fout op fout, en dan doen ze dat allemaal nog eens dunnetjes over. Niet leren van fouten, dat is waar het misgaat.

Een fout in de jeugdzorg is net even iets erger, dan een fout tijdens een willekeurige andere baan. We hebben het namelijk over mensenlevens, hoe klein die mensen ook mogen zijn.

Ik zie meer mensen die slachtoffer zijn van jeugdzorg, dan dat ik mensen zie die geholpen zijn door jeugdzorg.

LibertarianTeacher | 22-11-14 | 17:19

@outback
u bent duidelijk niet de pleegouder in "de door mij als voorbeeld gestelde zaak"
Elke zaak is een groot drama voor alle betrokkenen, dat wel.
"De door mij als voorbeeld gestelde zaak" was een drama voor alle betrokkenen maar niet moeilijk of gecompliceerd totdat jeugdzorg om de hoek kwam en niet 1 logische beslissing nam. Fout op fout, keer op keer. De damens en heren (kleuters nog) van jeugdzorg waren zelf amper de luier ontgroeid en kwamen stuk voor stuk uit probleemgezinnen. De mindset was niet te volgen voor een normale familie. Elke actie was erop gericht om (de aan drugs verslaafde) moeder te herenigen met haar kind ongeacht de toestand van de moeder en de mening van het kind of de mensen uit haar omgeving die wel zelfstandig kunnen denken. Tijdens de verplichte herenigingsbezoekjes lag moeder in de goot of was drugs aan het scoren. Maar jeugdzorg (zelf volgens mij ook nog niet geheel clean) zet lekker door. Kans na kans voor de verslaafde moeder. Resultaat moeder in de goot en kind ernaast. Goed gewerkt! Laat ik u allen het traject tot de genoemde gootligging en alle gemiste kansen, tegenwerking van verslaafde jeugdzorgkleuters besparen mede om het kind dat naast moeders in de goot ligt te beschermen..... he jammer een jong leven naar de galamiezen

weggerot&opgejorist | 22-11-14 | 16:46

Outback | 22-11-14 | 14:03

Ik begrijp de punten die je aanvoert, maar die zijn niet van toepassing in dit specifieke geval. Het gaat dan ook om enkele gevallen die niet goed gaan bij jeugdzorg. En natuurlijk kan elke organisatie fouten maken, maar ook dat is geen excuus in dit geval. Stel ik ben een chirurg die een been moet amputeren. Ik maak een incisie, en kom er vervolgens achter dat het het verkeerde been is. Dan ben ik toch gestoord als ik verderga met het verkeerde been open te snijden?

Ze zullen wel zeggen: ja, met de kennis van nu.... Maar als ik (en iedereen die het las) 2,5 jaar geleden wist dat ze verkeerd bezig waren op basis van het verhaal van de moeder en wat getuigenissen, dan wisten zij dat donders goed.

snotferatu | 22-11-14 | 15:51

Hopelijk bezuinigen ze jeugdzorg per 1 januari 2015, landelijk, voor 95% weg. Veel meer dan de telefoon opnemen en de directrice met een auto rondrijden word het dan (hopelijk) niet meer.
Gefeliciteerd Ilja en GS.

Raider Twix | 22-11-14 | 15:42

Waarom heeft het Leger des Heils uberhaupt wat in te brengen in de zorg voor kinderen? Het is een club van mensen met een imaginair vriendje maar ze gedragen zich als een overheidsinstantie. Iets wat je wel vaker ziet in Nederland, bijv. Buma/Stemra en stichting Brein die zich als politieagentjes gedragen.

JoranVanderdood | 22-11-14 | 14:31

Als pleegouder word ik kotsmisselijk van de opmerkingen die hier geplaatst worden, er zullen fouten gemaakt zijn, een ieder die werkt maakt fouten ook jeugdzorg.
Als jeugdzorg niet ingrijpt zijn de rapen gaar, als ze wel ingrijpen in vele gevallen ook.
Even ter verduidelijking, vele probleemgezinnen verhuizen regelmatig om een uithuisplaatsing te voorkomen, in de nieuwe woonsituatie krijgen ze weer andere jeugdzorg medewerkers die ze de ogen dicht kunnen smeren om het vorige verzoek van uithuisplaatsing teniet te laten verklaren.

Elk kind en ouders verdienen een 2e kans tot hereniging maar in veel gevallen word na verloop van tijd de frustratie van de ouders weer op de kinderen afgereageerd, soms met verstrekkende gevolgen voor het kind.

Kan een lang relaas houden maar doe dat niet, puur vanwege het feit dat wat deze zaak betreft ik inhoudelijk niet geheel op de hoogte ben.

Wat betreft de vergoeding die je ontvangt per kind bedraagt dit afhankelijk van de leeftijd van het kind rond de 400 tot 500 euro per maand.
Dit heb je ook nodig omdat veel kinderen als ze in het pleeggezin komen geen kleding en schoeisel hebben. Verder is het algemeen bekend dat kinderen veel 'nieuwe" spullen vernielen.
Wij zijn er nooit een cent beter van geworden mede omdat wij uit een ander oogpunt kinderen hebben opgevangen.
Heb je meer dan 5 kids in huis dan is het niet het sommetje van 5x 500 euro, daar staat een ander bedrag voor.


Outback | 22-11-14 | 14:03

@geenstijl redactie.

Een tijd geleden heeft Geen Stijl een inzamelingsactie voor Gijsbert uit Leudal gehouden. Ook iemand die flink onrecht was aangedaan.

Kunnen we dat voor deze moeder ook niet doen? Waarom wachten op het Leger des Heils? De aanval is de beste verdediging. Een speciale Leger des Heils kerstactie kan best leuk worden. Geld inzamelen, terrier advocaat en een ludieke kerstactie.

alivandewegenwacht | 22-11-14 | 13:37

Al dit soort gesubsidieerde zorginstellingen zoeken hun eigen slachtoffers uit. Zonder slachtoffers hebben zij geen bestaansrecht. Zo zijn ze goed in het tikken van meterslange rapporten waaruit hun gelijk moet blijken. Zelfpijperij is het, gefinancierd door de belastingbetaler. Ze geven geen ene fuck om de "slachtoffers", zolang hun baantje maar gewaarborgd blijft.

Mouth Of The South | 22-11-14 | 12:45

Decentralisatie = enige manier om te bezuinigen/saneren. Dus prima.

de Voorzittert | 22-11-14 | 12:06

Uit ervaringen uit de omgeving kan je jeugdzorg het beste vergelijken met een sociale werkplaats gerund door wajongers douwnies en melkertfiguren.
Hoor wederhoor en waarheidsvinding zitten niet in het takenpakket en de populaire term helikopterview kan je ook niet in verband brengen met deze verzameling dutsen. Machtsmisbruik en oostindiesch doof daar en tegen. Ook typerend is dat ze net als douwnies de eigenschap hebben dat de eerste melding 100% waar is en bijstellen van dat beeld niet bestaat.
Vergelijk jeugdzorg maar met een mongool die als portier werkt. Odracht aan mongool "geen auto's doorlaten" moet jij eens kijken wat er gebeurd als je dan bijvoorbeeld als arts of brandweerman wil passeren.

weggerot&opgejorist | 22-11-14 | 11:49

2.5 jaar trauma voor de kinderen voor de zelfgenoegzaamheid voor de kinderdieven van het LDH en de kinderbescherming.

Ik hoop dat ze helemaal juridisch kapot geprocedeerd worden.

heer_rationeel | 22-11-14 | 11:15

Van mij hoeft het niet zo; foto's van kinderen in problemen.. Laat de onschuldigen anoniem.

Wolk | 22-11-14 | 09:31

@ dedeurs | 22-11-14 | 05:46

Geen idee, maar ik mag hopen van wel. Op dit moment denken de betrokken mensen van die instanties: jammer dat het niet gelukt is, volgende keer beter. Maar als ze een schadevergoeding moeten betalen is de prikkel hoger om de handelwijze te veranderen. Hopelijk de juiste handelwijze, en niet dat ze er een dikkere doofpot overheen schuiven.

snotferatu | 22-11-14 | 09:17

Voor mensen die graag een inkijkje hebben in de handelswijze van 'de kinderredders' in ons land;

m.youtube.com/watch?v=xyeVKi0ZYuA

LibertarianTeacher | 22-11-14 | 08:43

@g,i jane
Jongeren/jonge kinderen, plaatst men graag bij 'het leger'. Je zit daar trouwens wel beter dan in bepaalde andere instellingen.

LibertarianTeacher | 22-11-14 | 08:40

Ik ben blij dat ze gered zijn uit de klauwen van jeugdzorg en 'het leger'. Dit moet een enorme opluchting zijn voor het gezin.

Nu begint het verwerken.. De allerzwaarste periode, als je uit handen van dit soort kidnappers komt. Ik voel met hen mee.

LibertarianTeacher | 22-11-14 | 08:36

@snotferatu | 21-11-14 | 20:06
Maakt de moeder nog kans om er een aardige schadevergoeding uit te slepen? Of zijn alle rechtersagenda's ineens helemaal volgeboekt tot 2019?

dedeurs | 22-11-14 | 05:46

Jeugt terroriseerzorg is nog erger dan moslims

weggerot&opgejorist | 22-11-14 | 02:54

Het kan niet genoeg gezegd worden.. Jeugdzorg is een corrupte organisatie met totaal verknipte, veel te jonge medewerksters die zodra ze hun zin niet krijgen kwaad worden en wraak proberen te nemen. Leger des heils weet ik niet maar als je met de bijbel in de hand probeert je zin door te drijven ben je al een beetje mal volgens mij.

Bombadil | 22-11-14 | 02:23

Jeugdzorg bestaat vooral uit afgunstige en zelf totaal mislukte ouders. Ik ken toevallig twee van die jeugdzorg-tantes. De bek vol over opvoeden terwijl hun eigen kinderen van huis wegvluchten voor mishandeling. Jeugdzorg is een broeinest van sadisten, machtswellustelingen en pedofielen.

Lafayette | 22-11-14 | 01:13

Waarom was TheRussian eigenlijk ge-banned ??
Nooit echt begrepen.

Piet_Snot | 22-11-14 | 00:55

Schadevergoeding is ook al overgemaakt??
Of krijgen ze dat niet automatisch?

Piet_Snot | 22-11-14 | 00:52

lisa8888 | 21-11-14 | 22:35
Nou, nou, kinderen hebben tegenwoordig ook al vaak een facebookprofiel. Dat kost ze een stuk meer privacy dan een fotootje.

Ivan aus dem Osten | 22-11-14 | 00:32
Noem je een vader die zijn kinderen mishandelt goedwillend? En ja, daar was bewijs van.

snotferatu | 22-11-14 | 00:52

Voordat we als goed bedoelende reagluurders verder gaan op dit onderwerp; naar welk huis?

penduwer | 22-11-14 | 00:37

Ik weet van meerdere walgelijke praktijken van Bureau Jeugdzorg en van de Kinderbescherming. Naar mijn mening betreft het door- en door zieke organisaties waarvan alle leidingevenden die er iets mee te maken hebben gehad een levenslang beroepsverbod behoren te krijgen. Maar de casus Culemborg behoort niet tot de casussen waar Jeugdzorg en de Kinderbescherming veel fouten hebben gemaakt: de moeder is actief betrokken geweest bij onttrekking van de kinderen uit het ouderlijk gezag van de vader en bij de demonisering van de goedwillende vader.

Ivan aus dem Osten | 22-11-14 | 00:32

Het legertje de Heils toont maar weer aan dat God nooit kan bestaan, anders zou Hij nooit dergelijk onheil des Legers toegestaan hebben. En dat ten koste van een paar kinderen notabene en de (semi/pseudo-)overheidsinstanties maar stug vol blijven houden dat de kinderen niet thuis horen, ook al heeft het thuigh ongelijk, toch omwille van de eerzucht en puberale koppigheid vol blijven houden en gezinnen onnodig uit elkaar trekken.
Ongelovelijk dit.
Maar eindelijk gerechtigheid voor die twee kleintjes, inmiddels al aardig groot.
Advies aan de moeder en Ilja: Misschien heel verstandig even tijdelijk onder te duiken met de kinderen of naar Belgie te verhuizen, zodat BJZ niet weer met de graaigrijpende harige apenarm de kinderen uit huis sleurt met een nieuwe valsaardige aanklacht.

ZSU-23-4 | 22-11-14 | 00:18

Jeugdzorg zal door gemeenten veel meer op de vingers worden gekeken. Elke uithuisplaatsting kost een gemeente dadelijk zomaar een ton en geloof me, geen enkele gemeente zal die rekening zomaar betalen. Gemeenteraden zitten er bovenop gaan dat (vooral heet eerste jaar) zo keihard monitoren, dat dit soort gevallen gewoon niet voor gaan komen. Er kijken veel te veel mensen mee. Mensen die de rekeningen van de bureaus jeugdzorg ook moeten gaan verantwoorden. Het wordt er dus zeker niet slechter van, Bart.

Stormageddon | 21-11-14 | 23:25

watergeus | 21-11-14 | 23:18

Inderdaad, ik meende dat Jeugdzorg, per uithuisplaatsing per kind jaarlijks 30.000 euro's vangt. OTS is een stuk minder, vandaar dat ze daar niet zo tuk op zijn. Jeugdzorg gaat voor de volle poet.

aajjee | 21-11-14 | 23:23

Vanaf het begin heb ik deze zaak gevolgd. Kinderen zijn destijds gillend weggevoerd. Grote broer Ilja had die NSB-methode op film en internet gezet. Eindelijk gerechtigdheid voor dit gezin. Ilja, grote pluim voor jou!! En nu maar als gezin de draad weer oppakken.

aajjee | 21-11-14 | 23:18

Jeugdzorg i.c.m. het leger des heils maken meer kapot dan u lief is.
Dit komt door de perverse prikkels.
Ze krijgen budget per gevangen kind, terwijl ze budget zouden moeten krijgen voor elke goed afgelopen case.
Het Leger des Heils zit er keihard in voor het geld.
Stelletje hypocrieten. Ik heb dit zelf mee gemaakt.

watergeus | 21-11-14 | 23:18

Gefeliciteerd, Russian! Sue ze, die kinderrovers. En hulde aan GS!

Lewis Lewinsky | 21-11-14 | 23:01

Gefeliciteerd met de overwinning op de Nederlandse criminele overheid.

i-Wonder | 21-11-14 | 22:39

-weggejorist-

lisa8888 | 21-11-14 | 22:35

Dit is natuurlijk heel schrijnend, maar ik ben blij dat we een keer geen islam in een stukje tegen komen.

* Naar vorige eeuw verlangen doet *

Barco van Masten | 21-11-14 | 21:44

Welkom thuis kinderen !!
(en als de gemoederen bedaard zijn, een proces tegen die overheids schoften starten)

Stoned Hengst | 21-11-14 | 21:26

Eerste ding dat ik mijn kleinkinderen leer: Ksssssttt

newray | 21-11-14 | 21:25

Dit is fantastisch nieuws!!!

@alle betrokken instanties die zeggen het belang van het kind voorop te stellen: eat your hart out stelletje NAZI's!

Pale Rider | 21-11-14 | 21:17

Zeventig jaar geleden was jeugdzorg al een gezwel waar je bijna niet afkwam. Toen zaten er ook nog van die vreselijke christelijke wijven bij. En wat heeft het Leger des Heils (?) hiermee te maken? Spannen die ook al met jeugdzorg samen?

Rest In Privacy | 21-11-14 | 21:06

G,I. Jane | 21-11-14 | 20:44

Ik weet het ook niet precies, maar ik geloof dat die instantie er door Jeugdzorg werd bijgehaald om te helpen met de opvang.

snotferatu | 21-11-14 | 21:01

Ik neem aan dat deze kinderen naar huis kunnen omdat de moeder verdwenen is.

Skunk57 | 21-11-14 | 21:00

Ik vraag me nog steeds af wat het Leger des Heils bij dat soort zaken komt zoeken/ bemoeien.

G,I. Jane | 21-11-14 | 20:44

roze_bril | 21-11-14 | 20:06

Moeder wilde de kinderen niet meer aan vader meegeven, omdat vader ze mishandelde. Jeugdzorg heeft het bewijsmateriaal voor die mishandelingen genegeerd.

snotferatu | 21-11-14 | 20:37

error 20:32
Downloaden is ook niet eenvoudig.

Terpen-tijn | 21-11-14 | 20:35

Parel van het Zuiden | 21-11-14 | 20:27
jep en neuken zonder condoom, check.

newray | 21-11-14 | 20:35

de Botte Bijl | 21-11-14 | 20:28
Joris heeft de kudos gesloopt en omdat ze een CMS uit 2001 gebruiken is het nu permanent stuk.

--sql error-- | 21-11-14 | 20:32

Waar zit die like-button hier?

de Botte Bijl | 21-11-14 | 20:28

@newray | 21-11-14 | 20:23

U leert 'm toch wel om met schone naalden te spuiten?
Zo ja, is er niets aan de hand.

Parel van het Zuiden | 21-11-14 | 20:27

heb zoontje van 17, geef ik bier en peuken, ben ik een slecht rolmodel en ongeschikt om vader te zijn. zoontje is het er ook mee oneens.

newray | 21-11-14 | 20:23

Ik zou graag de verantwoordelijken bij BJZ gestrafd zien voor machtsmisbruik. Ook mag hier best een minister struikelen over dit dossier. Deze keten van onjuist en soms op het kwaadaardige af handelen binnen deze organisatie en erbuiten zou niet moeten mogen in een beschaafde democratische rechtstaat.
.
Oh wacht... Nederland is helemaal geen rechtstaat. Dat zou betekenen dat de overheid en aanpalende instanties zich integer gedragen. Elke dag blijkt dat niet zo te zijn.
.
"Off with their heads!"

Parel van het Zuiden | 21-11-14 | 20:22

jeugdzorg is doodt, als je geen moslim vader of moeder bent ben je faudt.

newray | 21-11-14 | 20:20

@RoBD=Skullfucker | 21-11-14 | 20:02

Volgens mij begrijpt u best dat de meeste mensen een professionele transparante BJZ willen die zwaarwegende mandaten, zoals uit huisplaatsing, op de juiste wijze uitoefent. Dus in geval van Savannah, adequaat ingrijpen, in dit geval handen thuis. Ook zouden de meeste mensen het fijn vinden dat een organisatie die zulke mandaten bezit zelfkritisch vermogen toont en bij fouten deze ruiterlijk toegeeft en op de kortst mogelijke termijn corrigeert. Dus niet tot het naadje gaat om eigen falen te verhullen en het straatje schoon te vegen ten koste van de kinderen in kwestie.
.
Als u dat niet begrijpt is het wellicht een idee om uw schedelpan voortaan wat minder hard te laten neuken...

Parel van het Zuiden | 21-11-14 | 20:16

Blijkbaar moeten er buitenlandse media aan te pas komen om misstanden in de Jeugdzorg recht te zetten. Triest.

Ooit_huisregelneef | 21-11-14 | 20:12

Bij het proces tegen de ouders van het zeilmeisje heeft de Kinderbescherming meer dan duidelijk gemaakt dat hun persoonlijke eer en machtslust vele malen belangrijker was dan de belangen van het kind. Een enorme verspilling van geld en tijd om ten koste van alles hun gelijk te halen.
Dus nee, absoluut geen fiductie in dit soort organisaties meer.

spanarchist | 21-11-14 | 20:11

@Ilja en fam: hartelijk gefeliciteerd!!
.
.
Per 1 januari is.. zoals de meeste wel weten,
de gemeente financieel verantwoordelijk voor jeugdzorg!
Reken maar dat daardoor veel gezinsvoogden met een gevoelig ego en een wraakzuchtige inborst, meerdere malen haar teammanager, de advocaat van de ouders en gemeente moeten overtuigen van de noodzaak voor een UHP. Gelukkig maar.... wel komt er een stop op de hulpverleningsindustrie waar stagiaires en moeilijke brillen denken een blauwdruk te hebben voor de menselijke geest.
.

pluizigkroeshaar | 21-11-14 | 20:09

Kan iemand mij in 1 zin uitleggen waarom deze kinderen met jeugdzorg te maken hebben gekregen? Want ik heb ff geen tijd om de draadjes te lezen.

roze_bril | 21-11-14 | 20:06

@ NatteDweil | 21-11-14 | 19:28

Als je de moeite zou nemen om alle artikelen van de afgelopen jaren door te lezen (duurt wel een uurtje), dan kom je erachter dat de naming and shaming samengaat met bewijsmateriaal. Dat rapport is niet voor niets vernietigend.

snotferatu | 21-11-14 | 20:06

RoBD=Skullfucker | 21-11-14 | 20:02
Niemand die hier beweert dat alle dossiers bij jeugdzorg fout gaan. In dit geval was vanaf het begin duidelijk dat Jeugdzorg fout zat, diegenen die op dit dossier zaten. Bv. er is door jeugdzorg met de dossiers gerommeld. Kortom, in dit geval was het uitstekend dat geenstijl er bovenop zat en dat de kinderen terug kunnen naar hun moeder.

La Bailaora | 21-11-14 | 20:06


Ook zo'n grote bek over het belachelijke uithuisplaatsingsbeleid van BJZ na de dood van Savvana? Nouafel? Hansje? Ruben en Julian?

Toen waren dezelfden die nu krijsen, GS voorop, van mening dat BJZ juist veel eerder tot uithuisplaatsing zou moeten gaan.

Zum kotzen.

RoBD=Skullfucker | 21-11-14 | 20:02

Eindelijk, werd tijd. Mensen die hierover twijfelen. Lees alle draadjes van geenstijl over dit onderwerp.

La Bailaora | 21-11-14 | 19:58

Het is een kwestie van tijd voordat een Nederlander politiek asiel gaat aanvragen in het buitenland.

DanDatDus | 21-11-14 | 19:58

Klinkt precies hoe het 24 jaar geleden er bij mij ook aan toe ging. T÷£÷׀×s zijn het.

MiGi | 21-11-14 | 19:53

Niet te vroeg juichen. Over een paar jaar probeert jeugdzorg het gewoon opnieuw (de kans is immers groot dat na hun jeugdzorg-beproeving deze kids ietwat ernstig getraumatiseerd zijn. Dus komt jeugdzorg ze wel even 'redden').

Spreek hier helaas uit eigen ervaring met die machtgijle geldbeluchte leugenaars van de jeugd'zorg'

******** | 21-11-14 | 19:51

Overigens.
Tuig van de richel, dat hele jeugzorg.
Gelegaliseerde staatsterreur is het, dat dacht ik al en dat denk ik nog steeds.

Terpen-tijn | 21-11-14 | 19:48

@eerstneukendanpraten | 21-11-14 | 19:44
And he has trolled where no troll has gone before !

Wijze uit het Oosten | 21-11-14 | 19:47

Ik ben blij dat ik geen rechten heb gestudeerd, want ik ben helemaal niet thuis in deze casus, kan me het filmpje nog herinneren dat mijn hart verscheurde, kan de terreur aanklacht tegen Jeugdzorg Nederland van het Russisch parlement nog herinneren, wat mijn vuist op de tafel deed slaan. Maar hoe het verder in elkaar zit weet ik niet, wie heeft er nou gelijk of ongelijk.
.
Ik ben begonnen met het verhaal te lezen, maar het is zo lang, ik denk dan gelijk, blij dat ik geen rechten heb gestudeerd, aan mij zijn zulke lange case-verhalen niet besteed. Als ik begin te lezen, in het begin wordt gesteld dat die man dronken was, vreemd ging en naar een sekte ging met die kinderen, maar dat waren dan maar vermoedens die meteen tot feit worden verheven. Nou, dat is iets waar ik ook niet tegen kan.
.
Als het er zo aan toe gaat met Jeugdzorg en de kinderbescherming, fantastisch dat die nou eens op hun flikker hebben gekregen en laat ze zich nu maar sufprocederen om schadeloosstelling. Mensen die op die manier met politie erbij die het filmen verbiedt kinderen weghalen bij de moeder, die mogen van mij niet over kinderen beslissen. Dus chapeau voor je kop niet laten hangen. Eindelijk gerechtigheid, vermoedens mogen niet verheven worden tot feit. Diep tragisch dat het procederen zo lang heeft moeten duren.

Twee Jeetjes | 21-11-14 | 19:45

Zet er een rug op dat Poetins vernietigende oordeel over jeugdzorg, hierop gebaseerd is.

Terpen-tijn | 21-11-14 | 19:45

miko | 21-11-14 | 19:36

Nou, Bakito is het ook gelukt dus je weet nooit!

eerstneukendanpraten | 21-11-14 | 19:44

het Leger des Heils is een bizarre sekte.

--sql error-- | 21-11-14 | 19:38

@Wijze uit het Oosten | 21-11-14 | 19:28
Alleen te hopen dat hij zijn onfrisse ideeën over homo's niet deze kinderen gaat aanleren.

sinar2 | 21-11-14 | 19:37

Krijgt de Russian nu weekend verlof van zijn permaban?

miko | 21-11-14 | 19:36

Wijze uit het Oosten | 21-11-14 | 19:29

Lijkt me een strak plan!

eerstneukendanpraten | 21-11-14 | 19:33

Kudos ook voor Van Rossem die zich hier in vastgebeten heeft.

Rollins | 21-11-14 | 19:33

@eerstneukendanpraten | 21-11-14 | 19:28
Is goed !
Doe ik het mondelinge deel wel !

Wijze uit het Oosten | 21-11-14 | 19:29

Jeugdzorg werd waarschijnlijk ingeschakeld toen mensen die afschuwelijk lelijke brillen zagen op die kinderen, man man man

Geluksvogel | 21-11-14 | 19:29

Wat een inhoudsloos gelul, hier, maar vooral op die website waar naar gelinkt wordt. Naming en shaming, meer is het niet. Als jeugdzorg ingrijpt deugt het niet, grijpen ze niet in deugt het ook niet.

NatteDweil | 21-11-14 | 19:28

crisiswhatcrisis | 21-11-14 | 19:02

Ik wil de examens wel afnemen!

eerstneukendanpraten | 21-11-14 | 19:28

* Biertje pakken uit de koelkast en aan The Russian aanreiken doet..*
*Plop* GozerT !!

Wijze uit het Oosten | 21-11-14 | 19:28

Het Leger des Heils, de club die meent de vlag aller ellende - religie - nodig te hebben om goed te doen. Dan ben je ziek in je hoofd. Daar heb je namelijk geen religie voor nodig. Dumb fucks.

Rollins | 21-11-14 | 19:27

Eerst zien dan geloven. Waarschijnlijk draait de hele juridische molen op 110% dit weekend om alsnog die kinderen onder toezicht te houden. Ongetwijfeld met nieuwe onwaarheden, leugens en ander juridisch geweld. Zoals gezegd eerst even wachten tot zondagavond!

faz | 21-11-14 | 19:27

Maar waarom was jeugdzorg ingeschakeld. wat was de aanleiding? ik kan dat nergens terug vinden.

RdeFriesch | 21-11-14 | 19:25

Gefeliciteerd Ellias

Bokito ergo sum | 21-11-14 | 19:24

@Bobbbe | 21-11-14 | 19:12

Evengoed een dikke 'fuck jou' met je 'gewoon niet doen'. Ga verdomme zelf lekker je site beginnen waarop komt wat volgens jou wel of niet kan. Je mag in dit land door moralistische zuurpruimen als jij al zowat geen flikker meer. Jij droeg vroeger ook zo'n tering brilletje of niet?

overVecht | 21-11-14 | 19:20

@Bobbbe | 21-11-14 | 19:12

Die koters (kotswoord) dragen brillen die verdomd en godsgruwelijk irritant zijn. Genoeg reden dus voor De GeenStijl om ze te plaatsen.

overVecht | 21-11-14 | 19:19

@Bobbbe | 21-11-14 | 19:12
Samson gebruikte z'n (gehandicapte) dochter om zieltjes te winnen voor de PvdA.

Geenstijl heeft aan de beschreven jeugdzorgzaak veer artikelen geschreven op verzoek van de betrokkenen zelf. GS deelt nu het resultaat van een jaren(!)lang gevecht met JZ.

Mastermattie | 21-11-14 | 19:18

decentralisatie is hetzelfde als slechter?
Dan moet de EU wel geweldig zijn volgens Geenstijl.

BasBr | 21-11-14 | 19:17

Kinderen met een brilletje... Als ik ergens een schurftfhekel aan heb zijn het kinderen om en nabij de 10 jaar met een brilletje... En ja. Dat is een jeugdtrauma. Iedereen had vroeger in zijn klas op school wel zo'n bijdehante betweter met een kêk brilletje. NIKS kon hij behalve irritant doen en de beste cijfers halen in de schijtvakken.

OT:
Fijn voor Nikolai en Anastasia dat ze weer verder kunnen gaan met het leven ofzo.

overVecht | 21-11-14 | 19:16

Wie meldde ook alweer dat het om een tokkiegezin ging? Ik zie hier geen tokkiekinderen. Ze lijken me niet 'moeilijker' dan ik was op die leeftijd, en mijn reaguursels als volwassene getuigen van beschaafdheid, intelligentie en maatschappelijke geslaagdheid. Go, kids!

dedeurs | 21-11-14 | 19:16

Als Samsom zijn kinderen gebruikt om z'n verderfelijke propaganda te bedrijven dan spreekt iedereen daar schande van.
.
Maar GeenStijl is blijkbaar zo stijlloos dat een foto van twee (toch al door de mangel gehaalde) koters gewoon geplaatst wordt. Waarom? Wat voegt die foto toe aan het verhaal? Niets. Al zou die moeder het eens zijn met het plaatsen van die foto, dan nog heb je mijns inziens het recht niet. Die koters zijn alle rechten ontzegd, en ze zijn te jong om zelf de consequenties te overzien van een foto op de internets. Gewoon niet doen.

Bobbbe | 21-11-14 | 19:12

Eindelijk.... een grote criminele bende dat Jeugdzorg! En bij verschillende pleegouders zet ik ook grote vraagtekens: krijgen €600,= per kind per maand onkostenvergoeding, BELASTINGVRIJ!!!! En je mag maximaal 5 pleegkinderen hebben........

From here Till Burg | 21-11-14 | 19:11

Goed nieuws. Kunnen we 't weekend mee in.
Helaas ook met die foptaakstraf van het eerdere topic van vanmiddag. Er is nog steeds veel mis met deze NL rechtstaat.

croque monsieur | 21-11-14 | 19:10

Moeders: en nu per *direkt* weg met je kinderen uit die Failed State aan de Rijn.

Balsaq | 21-11-14 | 19:09

De mensen die hier over gaan hebben jullie zelf gekozen.

Richard H. | 21-11-14 | 19:06

Er moet ook een neukdiploma komen. En een vergunning om kinderen te maken.

crisiswhatcrisis | 21-11-14 | 19:02

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen