Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

'Ministerie van V en J van Ivo Opstelten is een duister en corrupt bolwerk maar niemand grijpt in'

godstelten.gifZware aantijgingen aan het adres van Ivo Opstelten in de Azijnbode vanmorgen. Uit intern onderzoek aan het Ministerie van Veiligheid en Justitie blijkt dat zaken als belangenverstrengeling, mogelijke strafbare feiten en grensoverschrijdend gedrag door justitiepersoneel ongehinderd en ongestraft plaats kunnen vinden, en dat de ambtelijke top (dus Opstelten en de topambtenaren recht onder hem) geen goed overzicht van deze feiten hebben, laat staan dat ze er grip op hebben. Bij het ministerie dat via tienduizenden telefoontaps, digitale afluisterpraktijken en ANPR kentekencamera's alle burgers probeert te criminaliseren te monitoren op misdaden, en dat om die reden zelf het meest onkreukbaar van alle zou moeten zijn, zit dus een heleboel rot in het fundament. Vinden we dat raar? Kijken we hier van op? Nee natuurlijk niet. Hoe kan een ministerie integer zijn als het blazoen van de grote baas, Opa Ivo Opstelten, zelf aan alle kanten smeervlekken vertoont. Opstelten is de man die illegale nevenfuncties verzweeg, probeerde om ze van internet te gummen en daarbij een leugentje meer of minder niet schuwde. Opstelten is de minister die aan de ene kant de waarheid over de witwasdeals van zijn rechterhand Fred T. met grote drugscriminelen uit de krant probeert te houden, en met de andere hand peperdure facturen betaalt aan de advocaat van zijn jeugdvriend en dispuutgenoot, de eeuwige pedoverdachte Joris Demmink - die zelf overigens ook uit de zieke stamboom van Justitie voort is gekomen. Geconfronteerd met de bevindingen van 'kwartiermaker integriteit' Frans van Oostrum, roepen de topambtenaren van justitie dat ze zich 'niet herkennen' in het rapport en dat ze het 'te negatief' vinden. Ze willen derhalve niet ingrijpen in de maffiose situatie. Dus pas op: de eerstvolgende keer dat u een klik op de lijn hoort tijdens het bellen, kan het een justitieambtenaar zijn die u een aanbod wil doen dat u niet kunt weigeren...

Reaguursels

Inloggen

-weggejorist-

thepinkpainter | 24-10-14 | 21:39

Met een paar duizend man naar Den Haag om Jorisje en Ivootje publiekelijk een Mussolinietje te laten doen. Dit ter leringh voor de rest van de sardonische geschifte schaduwelite ende vermaeck van het plebs dat terecht kotsmisselijk wordt van hetgeen er momenteel allemaal gaande is in het eens zo mooie Nederland.

Piet van den Hoek | 24-10-14 | 19:30

11/9/2001 is een kantelpunt, waarna de schaduw-elite zich helemaal alles heeft gedacht te moeten kunnen veroorloven (either you're with us or against). Mensen lijken niet te snappen dat het gewoon om een strijd gaat tussen de grote wereldmachten, waarbij wij al jaren geleden een kant hebben gekozen. Een paar van die kleine pedograbbelaars zijn precies de personen die ze nodig hebben in hun ouwe jongens krentenbrood netwerk.

Watching the Wheels | 24-10-14 | 15:59

Ik heb zo het idee dat we van meneer van Oostrum en zijn integriteitsrapport de komende tijd bijzonder weinig meer zullen horen in de media... De "stille krachten" in de Justitie-top die zich in het geschetste beeld niet herkennen zullen daar zeer zeker voor zorgen. Van Oostrum wordt straks stilletjes geloosd naar een positie waar hij geen kwaad meer kan doen, en het rapport verdwijnt in een hele diepe donkere bureaula.
En anders zetten ze gewoon Zwarte Piet in.

Professor Pipo | 24-10-14 | 15:52

Natuurlijk grijpt er niemand in, dat hele zooitje aan de top is zwaar corrupt of chantabel daarvoor hebben ze geheime diensten die lekker allerlei info hebben over gasten op hoge posities.
En dat als ze niet in het gareel lopen van de werkelijke machthebbers gewoon hun vuile was op straat komt te liggen.
Je zag dit vorig jaar en het jaar daarvoor ook heel goed in Duitsland waar de ene na de andere politici moest opstappen omdat er schandalen aan het licht kwamen, dit terwijl de echt rotte appels die in gareel lopen van de werkelijke machthebbers de banksters gewoon blijven zitten.
Wij hoeven echt niet te verwachten dat er van bovenaf ook maar iets gaat veranderen het word alleen maar erger en erger voor ons het volk.
Verandering zal van onderaf moeten komen.

endofdays | 24-10-14 | 13:45

rowe | 24-10-14 | 13:21

Tsja omdat veel nederlanders aan hetzelfde als opstelten lijden. Namelijk chonische dementie. Je zag het met de mh17. Waar ineens met lof over het kabinet geschreven werd en de nep peilingen gelijk de zetels opstuwde.


Zo ook met d66 waar vele studenten op stemde in gemeenteraden. Resultaat basisbeurs pleitte. En school leidingen die er als enigste op los konden graaien met dank aan d66. De studenten gingen er op achteruit. En denk je dat ze er niet meer op stemmen. Nee joh want dan komt de collectieve chronische dementie om de hoek kijken. En gaat dat kruisje weer op dezelfde plek. Ondernemers precies hetzelfde verhaal. VVD doet geen pleuris voor ze maar toch wordt straks dat kruisje weer gezet.

De enigste partij waarbij dat niet meer gaat gebeuren is de pvda. Die is nederland werkelijk echt zat. Die gaan echt grof verliezen en die partij is over als speler. Ook binnen de pvda zelf. Hun drijfveer is enkel nog in het pluche blijven. PVV zal wel groot worden maar toch geen zoden aan de dijk zetten. Ze worden gewoon genegeerd door de tweede kamer. Zelfs al zegt het volk kom maar op. Daarvoor nederland is murv geslagen. Dat is eigenlijk het enigste wapenfeit van dit kabinet. Het is ze gelukt. Het volk loopt in een leiband. En zij kunnen doen wat ze willen. Het blijft bij een hoop gescheeuw,maar de heren kunnen zich veilig wanen. Het pluche is stevig verankert. Niemand in nederland die er wat tegen kan doen. Wat hebven ze te verliezen . Hooguit hun baan maar hun geld is veilig voor de komende tien jaar. Zelfs plasterk komt er weer mee weg. Niks geen korten op wachtgeld voor de heren. Ons laten denken dat het gebeurt terwijl het niet gaat gebeuren. We zijn wat dat betreft een massochisties volk geworden. We laten ons graag in de maling nemen. We laten ons grasg verdelen. We laten ons graag haat opdringen en ons rassistisch en discriminerend noemen. Van de echte nederlanders is weinig over. We waren 1 van de vrij e landen maar zijn dat door opstelten en vvd allang niet meer. Steeds meer regels en steeds meer terug naar af.

tweetybird | 24-10-14 | 13:43

Geloof er niks van. Als je Opstelten ziet weet je dat het wel goed zit…………..

LuctorEtEmergo III | 24-10-14 | 13:42

tweetybird | 24-10-14 | 13:01

Waarom en hoe lang accepteren we dit nog met z'n allen?

Wekelijks zijn er betogingen in België (Brussel), Spanje, Frankrijk, Italië, etc. maar ons hoor je in het geheel niet(eh... wel over zwarte piet trouwens..;-)), mede dankzij de MSM die hier niet over bericht.

Waarom doen wij niets aan de macht van deze leiders?

rowe | 24-10-14 | 13:21

Dit is een weinig integere samenvatting van het artikel in de Volkskrant. Zou het geen idee zijn Geen Stijl eens aan een integriteitsonderzoek te onderwerpen?

Sorel | 24-10-14 | 13:15

Grote Joop | 24-10-14 | 09:50
Hoezo 'de kop zou kosten'? Je kan hoogstens ontslagen worden. Juist omdat iedereen zijn kop houdt in deze NSB-staat omdat die bang is voor zijn hachie blijft dit soort rottigheid voortbestaan. Spreek je uit man! Is de redding van dit land je dit niet waard?

triasenergetica | 24-10-14 | 13:13

ja tweety: een never ending story, demmink blijft toch wel buiten schot dankzij zijn vroegere "collega's"

thepinkpainter | 24-10-14 | 13:03

rowe | 24-10-14 | 12:38


Ach ja het is net gtst bij de politiek. De goeie tijden bij hun de slechte tijden bij ons. De burgers van nederland. Rutte is de ludo van deze soap. Ik ben bang dat deze soap net zolang loopt als de echte soap.

tweetybird | 24-10-14 | 13:01

houd je mond maar een beetje over Demmink, als je het overleefd wordt je maatschappelijk toch wel kapotgemaakt door justitie, Henk Krol heeft het geweten met zijn grote muil, dan wordt je doorgelicht en met flink wat leugens en overdrijvingen aan de schandpaal genageld, en de media kruipt er vrolijk achteraan, vooral de Pedograaf heeft daar een pittig handje van, we leven in een democratie zolang je maar ja, bedankt en amen zegt.

thepinkpainter | 24-10-14 | 12:59

Machtslust van de elite dat is waar het allemaal om draait. Een regering zit er niet "voor het volk" maar "tegen het volk"!

Zgn. vrijheid is helemaal niets! We leveren al jaren stukken vrijheid in onder het mom "voor uw veiligheid"! Bewust angst en paniek zaaien (Isis, Al Quaida, terreur aanslagen, ziektes, etc.) om vervolgens de oplossing aan te dragen; vrijheid inleveren om zo nog meer regels en toezicht op te leggen.... de formule om het volk te kunnen blijven sturen en te laten luisteren naar de machthebbers.

Democratie is evenzo een grote fabel, we kiezen een partij welke door allerlei coalities nooit kan uitvoeren waar de kiezer voor gekozen heeft. Niemand kiest voor hogere belastingen, slechtere sociale voorzieningen, etc. Ook hier wordt middels angst en paniek te zaaien (pensioen tekort, zorgkosten stijgen de pan uit, steeds meer werkelozen, onbetaalbaar, etc.)onze voorzieningen steeds verder uitgekleed terwijl de kosten bij de roverheid jaar op jaar toenemen.

De elite draagt alleen zorg voor zichzelf (regeringen en de mulitnationals die de regeringen weer sturen middels hun lobbyisten)ten kosten van ons burgers!

(ps. Het vriendje van Opstelten, de heer Demmink met zijn pedofiele handelingen, wordt het hand boven het hoofd gehouden en de reporter die bewijsstukken had is "toevallig omgekomen bij een "ongeluk" tijdens zijn verblijf in het buitenland?!?)

We zijn in een sneltreinvaart onderweg naar een nieuwe wereldregering waarbij de burger/slaaf nog minder vrijheid krijgt.

rowe | 24-10-14 | 12:38

@Islamofiel | 24-10-14 | 10:28

Iedere klokkenluider wordt in Nederland kapotgemaakt. Het canaille aan de top kent geen zelfreinigend vermogen zoals veel gewone burgers dat nog wel kennen.

Pieter V | 24-10-14 | 12:34

@Tinus Trekveer | 24-10-14 | 10:24

Ik zou de fratsen die door de politieke opportunist Krol in de loop der jaren aantoonbaar zijn uitgehaald beslist geen futiliteiten willen noemen.

Pieter V | 24-10-14 | 12:33

@panadol | 24-10-14 | 09:49

Hirsch Ballin en Donner staan wat mij betreft nog hoger op het lijstje van foute (ex)politici.

Pieter V | 24-10-14 | 12:24

Heel Nederland is een duister en corrupt bolwerk..

Slipsnifter | 24-10-14 | 12:24

Justitie is er niet om recht en orde te handhaven maar de misdaad anders zou het wel ministerie van Recht en Veiligheid heten ipv Veiligheid en Justitie en laten we wel zijn er zijn meer criminele justitiemedewerkers dan eerlijke criminelen....

Ceesboogaart | 24-10-14 | 12:12

Nog even ter herinnering: nog maar een paar maanden geleden verklaarde een ex-chef van de criminele inlichtingendienst onder ede voor de rechter dat de Nederlandse justitietop zich door Turkije heeft laten chanteren om strafbare feiten te plegen.
Dan denk je: daar zal toch wel een reactie op komen, van politiek en/of justitie, als een ex-chef van de criminele inlichtingendienst onder ede voor de rechter verklaart dat de Nederlandse justitietop strafbare feiten pleegt en chantabel is.
Maar nee, doodse stilte.
Raar land.

simpelman | 24-10-14 | 12:01

Des te lachwekkender is dat bijvoorbeeld een meneer wilders wel ter verantwoording geroepen wordt voor het woord minder. Dat moet dan wel aangepakt worden. Ik noem dat het proberen uitschakelen van iemand die wel tegen de gevestigde orde durft te schoppen. Zo zie je maar waar de prioriteiten bij justitie liggen. Een boete kanon die geregeert wordt door een super corrupte demente ouwe gek met zijn vriendje teeven. Zelf doen ze natuurlijk helemaal nooit wat fout. Hun fouten zijn ze de volgende dag vergeten. De gezamelijke collectieve chronische dementie. Iets wat justitie dan weer niet heeft als ze bij u weer een boete komen innen. We keken er naar en dat was het dan wel. Deze kabinets kliek komt overal mee weg mede met dank aan d66,sgp en CU. Die geen oppositie voeren maar konkelen en heulen met dit kabinet. Om er zelf beter van te worden en wat mee mogen genieten van het pluche. Tsja daar heeft nederland nou op gestemd. Een walgelijk kabinet dat enkel nog maar zit door partijen die nederland in de uitverkoop doen en waar d66 de grootste van is. Die verkoopt ons achter ons rug om aan brussel. En daarvoor is alles toegestaan. De ogen worden gesloten. Pechtold zou zijn moeder nog aan brussel verkopen als het nodig was. Daardoor komt een fossiel als opstelten ook overal mee weg. Onze oppositie is al net zo'n lachertje geworden. Vele zo corrupt als de pestpokken. En ze lachen ons allemaal uit. De hele politiek het is een blamage geworden. Weet u nog waar u op moet stemmen. Nou ik niet. Het is allemaal troep. Pluche plakkers tot en met met geen enkele moraal. Ze zitten er niet voor het volk. Ze zitten er puur voor zichzelf. Zie de politiek in 2014. De partij programma's van de partijen bestaan eigenlijk uit 1 regel . Hoe kom ik in het pluche,en blijf ik in het pluche.

tweetybird | 24-10-14 | 11:50

Frans van Oostrum. Frans van Oostrum?
Komt van UWV. Was daar de baas v/h "Integriteitbureau".

Echt gebeurd: klacht ingediend tegen niet-integer RvB lid. Gesprek met betreffend RvB lid. Frans van Oostrum heeft alle stukken ter hand gesteld van zijn baas.

V&J medewerkers doen er dus goed aan om niet aan de bel te trekken bij integriteitschendingen hoog in de boom.

AlanTuring | 24-10-14 | 11:46

Nou nou, na jaren Micha Kat (klokkenluideronline) belachelijk gemaakt te hebben moet ook geenstijl nu tot de conclusie komen dat hij met al zijn schreeuwerige gedoe toch aardig dicht tegen de waarheid aan schuurde ...

Het hele min. V&J is een goed georganiseerde misdaadgroep in een monopoly positie...

En dan te bedenken wat we allemaal nog niet weten ....

P-eat-her | 24-10-14 | 11:32

-weggejorist-

Enzo Ishet | 24-10-14 | 11:22

@ Ars Vivendi | 24-10-14 | 09:56

Sorry, ik bedoelde dat die dus niet meer in de google resultaten wordt getoond, wat ik enigszins merkwaardig vond. Ik ben niet van de complot theorieen, maar dit zaakje stinkt wel erg

dolle mina | 24-10-14 | 11:06

En dan wordt Limburg corrupt genoemd... Whoehahaha. De afgelopen jaren is toch wel gebleken dat het westen van Nederland de kroon spant als het gaat om onbehoorlijk bestuur, corruptie en misdaad binnen de overheid.

Bytemaster | 24-10-14 | 10:59

Eindelijk. Het heeft wat jaren frustratie opgeleverd maar het grote V&J schip vol met kleine kinderen en verloren bonnetjes met onze vriend Ivo aan het roer begint eindelijk te zinken. Opdat het snel mag gaan en al het gajes in Den Haag er achteraan gaat. Volgens mij is het allemaal echt niet te bevatten wat er allemaal gebeurt in dit fantastisch mooie land jongens.

Makro777 | 24-10-14 | 10:53

Volledig mee eens.
NL is een bananen monarchie waar veel mensen in slaap zijn gesukkeld met mooie woorden. Toch komt er een reveille, een opstand.
Ooit...
Stoned Hengst | 24-10-14 | 10:47

Beter vroeger dan later, want het is al 5 voor 12

Stargate | 24-10-14 | 10:51

@ James Lastig | 24-10-14
Volledig mee eens.
NL is een bananen monarchie waar veel mensen in slaap zijn gesukkeld met mooie woorden. Toch komt er een reveille, een opstand.
Ooit...

Stoned Hengst | 24-10-14 | 10:47

Verkiezingen NU !!

Stoned Hengst | 24-10-14 | 10:35

Vanwaar het idee dat deze mensen aan de top niet corrupt zouden zijn?
Hoe belangrijker de functie hoe rotter de mens.
Vrij vertaald van het oude vissers gezegde: hoe groter de vis, des te meer die aan het stinken is....

Aart Z. | 24-10-14 | 10:30

De schijn en de werkelijkheid staan op gespannen voet met elkaar. Wie aandacht voor de werkelijkheid vraagt wordt nogal eens gecriminaliseerd.

Islamofiel | 24-10-14 | 10:28

Eigenlijk zou heel het politieke bestel op de schop moeten. Verkiezingen worden afgeschaft en we gaan naar lotingen toe. Mensen zonder politieke achtergrond die bij grote beslissingen referenda uitschrijven en het volk vraagt wat ze wil. Vervolgens houdt men zich dan ook aan die referenda. Het is dan misschien een lang proces maar wel veel eerlijker. Dat zou pas echte democratie zijn. Ook het ministerie van veiligheid en justitie kan wel eens wat nieuw bloed gebruiken.

Stargate | 24-10-14 | 10:25

Dat zie je aan die vent Krol van de ouderenpartij, wordt net even te populair en ineens aan allerlei kanten komen er allemaal futiliteiten omhoog om hem in diskrediet te brengen. Dat vind ik wel opvallend.

Tinus Trekveer | 24-10-14 | 10:24

Mensen ik heb de moed en de hoop opgegeven.
70 % van de stemgerechtigden hebben geen idee wat ze doen. Dat die 70 % zich vervolgens zelf opscheept mnet Rutte's, Pechtold's, Opastelten's, Didi's etc besefffen ze pas als ze al gestemd hebben. En die andere 30 % lijden gewoon mee. Leef er maar mee !
NL is FAILLIET !

Lichtstadfan | 24-10-14 | 10:19

Maar ik geloof het pas als het op Joop staat.

eerstneukendanpraten | 24-10-14 | 10:10

Joh...

lustkapper | 24-10-14 | 10:08

Google maar eens op analfabetisme, kom je op meer dan 250.000 in Nederland, ga je verder spitten kom je op aantal van meer dan miljoen, die wel kunnen lezen maar de rest van hun leven op het niveau van een 12-14 jarige leven en handelen.
Is het een logisch gevolg dat we nu gezien hebben dat VVD in de persoon van Mark Rutte de verkiezingen manipuleerde, met het beloven elke Nederlander van €1000 te voorzien.
Ons land in tot in de finesse corrupt.

gebrokenvleugel | 24-10-14 | 10:06

Het is zonder meer een grof schandaal, maar wat zal er veranderen? Niks. Zal iemand aftreden / ontslagen worden? Neen.

trotse-ambtenar | 24-10-14 | 10:06

witwas | 24-10-14 | 09:53

OK, maar dat is maar 1 aspect, er zijn nog een heleboel issues waar PVDA/VVD lijnrecht tegenover confessioneel rechts staat. Denk maar eens aan euthanasie, abortus, opening winkels op de dag des Heeren etc.

eerstneukendanpraten | 24-10-14 | 10:04

@Parel van het Zuiden | 24-10-14 | 10:00
kleptocratie! +1

wakkere_nederlander | 24-10-14 | 10:03

In opa Ivo zie je de VVD in 'optima forma'. Hou daar eventjes rekening de bij de volgende verkiezingen.

Rest In Privacy | 24-10-14 | 10:02

Denocratie en rechtstaat zijn te belangrijk om aan politici over te laten. Dan wordt het een kleptocratie.
.
Nederland 2014 is een tekstboek voorbeeld.

Parel van het Zuiden | 24-10-14 | 10:00

Ik ruik smeerolie als ik denk aan Ivo Demmink.

rechtbank | 24-10-14 | 09:59

panadol | 24-10-14 | 09:49
Welke democratie?

James Lastig | 24-10-14 | 09:56

@dolle mina | 24-10-14 | 09:49
Demmink HAD toch wel een wikipedopagina?

Ars Vivendi | 24-10-14 | 09:54

Onze regering werkt helemaal niet als een orgaan dat de belangen van het volk behartigt maar als een lanceerinstallatie voor graaiende politici:
Ze proberen ondanks wanbeleid het volk zo lang mogelijk koest te houden en als dan de boel dan toch weer onvermijdelijk klapt is het stemvee tevreden maar verdwijnen de falende volksvertegenwoordigers in de banencarrousel of in royale wachtgeldregelingen. Lancering geslaagd! Tijd om een nieuwe ivoren lanceertoren in stelling te brengen. Allereerst komen er weer nieuwe verkiezingen zodat het volk het gevoel heeft iets te vertellen te hebben. Vervolgens wordt het volk voorgelogen met valse beloftes en misleid met de meest transparante propaganda via de staatsomroep. Mocht er desondanks toch een echte en eerlijke volksvertegenwoordiger omhoogschieten in de peilingen dan wordt er alles aangedaan om deze in diskrediet te brengen via de media, via een cordon sanitaire of via een moordaanslag. Als uiteindelijk de verkiezingen geweest zijn begint de stoelendans der plucheklevers weer van voor af aan. De kraan gaat weer wijd open, de zwabbers komen weer uit de kast het dweilen kan weer beginnen. De countdown is begonnen voor de volgende lancering!

wakkere_nederlander | 24-10-14 | 09:54

@eerstneukendanpraten | 24-10-14 | 09:47 De eurofiele eenheidspartij van VVD, PvdA, CDA, D66, GL en CU heeft nog steeds ruimschoots de meerderheid hoor. Er is dus nog niets aan de hand voor de georganiseerde criminaliteit die ze regering noemen.

witwas | 24-10-14 | 09:53

Het heet niet voor niks in de volksmond het Ministerie van Vuiligheid en Corruptie

Veldmaarschalk Sorry | 24-10-14 | 09:52

Had toch al geen enkel vertrouwen in die kliek sinds Demmink. Verrot.

Bokito ergo sum | 24-10-14 | 09:51

Ooh! Wat zou ik graag hier inhoudelijk op in gaan. *op lip bijten doet* De macht van de topambtenaren op V&J is echter zo groot dat me dat de kop zou kosten..

Grote Joop | 24-10-14 | 09:50

Opstelten is een van de engste en meest foute politici die we in de afgelopen eeuw hebben gehad. En dat zegt nogal wat. Elke dag dat hij minister mag blijven is een belediging van de democratie in dit land.

panadol | 24-10-14 | 09:49

Het viel me toevallig op dat Joris Demmink geen wiki pagina heeft noch het verdwenen jongetje Manuel Schadwald. Daar trokken mijn wenkbrauwen wel ff van omhoog....

dolle mina | 24-10-14 | 09:49

Volgend jaar mogen we getrapt stemmen voor de EK. Als we de peilingen van de TW daarnaar doortrekken komt de coalitie op zo'n 18 zetels op een totaal van 75. Voor een meerderheid heb je er 38 nodig. Dat wordt nog een hele klus om een stabiele meerderheid te krijgen...

eerstneukendanpraten | 24-10-14 | 09:47

i-Wonder | 24-10-14 | 09:41
En het klootjesvolk slikt alle leugens opnieuw want de gemiddelde stemmer heet het geheugen van een goudvis met Alzheimer. En dat weten ze in Den Haag ook.

James Lastig | 24-10-14 | 09:44

Wie stemt dan ook allemaal op de VVD? Nu zitten we met de gebakken peren. En we zijn er nog niet vanaf. Pechthold en zijn christen gekkies houdt dit zootje wel in het doodlopende spoor.

jasser | 24-10-14 | 09:43

Volgende, als de Nederlandse bevolking mag stemmen dan stemt men gewoon weer VVD en PvdA. En anders D66. Nederland is een ondemocratisch regentenland waarin bestuurders en ambtenaren zich heel veel veroorloven. Dat kan ook want een Mark Rutte belooft voor de volgende verkiezingen weer gouden bergen.

i-Wonder | 24-10-14 | 09:41

De dooddoener "ik herken mij niet in het rapport"...
De bekende ambtenarensmoes om onwelgevallige berichtgeving af te wimpelen.

Nee heren, ik "herken" u ook al lang niet meer.
Of misschien toch wel.
Behoort u misschien gewoon tot de groep politieke criminelen die dit land regeert?

knerf | 24-10-14 | 09:40

Als alle betrokkenen veilig dood zijn en dus niet meer ter verantwoording geroepen kunnen worden, zal de beerput wel opengaan. Het zogenaamde Jimmy Savile-scenario.

VanBukkem | 24-10-14 | 09:40

De haring heeft de zeearend verzwolgen. Ik herhaal, de arend heeft de zeearend verzwolgen.

eerstneukendanpraten | 24-10-14 | 09:38

De grootste schande is het weerzinwekkende klapvee in de Tweede Kamer, waardoor dit kabinet ongestraft kan doen wat het wil. En dat soort macht corrumpeert nou eenmaal.

très cool | 24-10-14 | 09:38

Joh !

Kipkleppert | 24-10-14 | 09:35

Ach ik heb een iPhone. Die is niet af te luisteren.

nieuwsflits | 24-10-14 | 09:33

Weet je wat het echte nieuws is?
Dat veel NL-ers nog steeds de indruk hebben dat ze in een democratische rechtsstaat leven.

James Lastig | 24-10-14 | 09:33

"Ik herken mij niet in deze aantijgingen". Is dat dan geen goede wake up call om eens naar de eigen organisatie te kijken om te zien waar deze aantijgingen vandaan komen? Probeer eens op een andere manier je interne onderzoeken te doen? Maar ga niet roepen dat je je niet herkent in het beeld dat wordt opgeroepen. Iedereen ziet zichzelf beter dan de werkelijkheid.

Sadomassochristus | 24-10-14 | 09:32

Opstelten houdt al tijden een korpschef de handen boven het hoofd waarvan het halve korps weet dat hij zeker twee keer buiten de deur heeft "gegeten" met vrouwelijke ondergeschikten.

eerstneukendanpraten | 24-10-14 | 09:32

Demmink is meer dan 10 jaar de hoogste baas/SG op het departement geweest en verantwoordelijk voor ALLE benoemingen, je hoeft geen helderziende te zijn wie en wat daar geplaatst is.
Dit land is al jaren HELEMAAL verrot, tot op het bot.
Suffy Opstelten is slechts een falend uithangbord.

grindbak | 24-10-14 | 09:30

De rechters in NL deugen ook niet. Netwerken met politici en bestuurders. Het is feitelijk nog erger dan de maffia. Het is de officiële maffia. En van Opstelten is tijdelijk de Godfather.

ecologiste | 24-10-14 | 09:29

Maar wie maakt Ivo 'hersenbloeding' Opstelten dan ook minister? Oh, wacht...

Kapitein Stijlvol | 24-10-14 | 09:29

'Tot die conclusie komt de 'kwartiermaker integriteit' Frans van Oostrum, die door de secretaris-generaal Pieter Cloo is ingehuurd om het integriteitsbeleid van het ministerie tegen het licht de houden.'

Het is positief dat men het heeft laten onderzoeken.
Maar in wiens lade zou dit rapport verdwijnen denkt u?

Ars Vivendi | 24-10-14 | 09:29

Ik ken mensen die afgeluisterd zijn voor een, toen nog, in onderzoek zijnde zaak. Deze mensen weten zeker dat ze jaren na dato nog steeds afgeluisterd worden (is technisch te bewijzen). Maar wat doe je er aan?

MarcS | 24-10-14 | 09:27

Heb ik nou goed begrepen dat Opstelten, Hirsch Ballin en Demmink op dezelfde school, zelfs in dezelfde tijd, hebben gezeten?

Merlot | 24-10-14 | 09:26

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland