Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Aziaten? Nee, Pakistaanse moslims

flagBritainislam.jpgRealiteit bewijst: policor sloopt kinderen. Aanschouw de sociale automutilatie waar het Verenigd Koninkrijk nu de bittere vruchten van plukt. De policor-psychose maakt slachtoffers: minstens 1400 kinderen werden jarenlang stelselmatig verkracht, gemarteld, en geprostitueerd door moslimmannen, die tamelijk ongestoord hun gang konden gaan omdat de autoriteiten de horror onder het tapijt veegden. Doortastend onderzoek werd gefrustreerd omdat het omschrijven van de daders, Pakistaanse moslimmannen, racistisch zou zijn. En de politiek correcte hersentumor heeft het denken kennelijk zo vertroebeld dat gezagsdragers liever kinderen laten verkrachten dan voor racist versleten te worden. Mensen kregen zelfs instructies van hun superieuren om Pakistaanse moslims beslist geen Pakistaanse moslims te noemen, want hee, als er sprake is van 1400 slachtoffers van kafirhatende seksuele jihad is het natuurlijk wel van belang om respectvol te blijven jegens de daders, Pakistaanse moslims uit Pakistan die moslim zijn. Politieke correctheid is geen mening, het is een gevaarlijke ideologie die mensen reduceert tot stereotypen en indeelt in vakjes 'zielig en/of lief' en 'schuldig en/of slecht'. Blanke mensen, ook kinderen, zijn per definitie schuldig aan racisme en onderdrukking, immigranten zijn per definitie zielige slachtoffers. Zelfs als de realiteit 1400 (conservatieve schatting) zwaar misbruikte kinderen in het gezicht werpt van politiek correcte gezagsdragers kan dat het dogma niet doorbreken. De katholieke kerk raakte, en terecht, verzeild in een shitstorm van oudtestamentische proporties toen de misbruikbeerput open ging. De hele policor goegemeente, al sinds de jaren zestig aan het schoppen tegen de RKK, schreeuwde moord en brand. Maar betreft het immigranten met een exotische religie, dan zijn het 'Aziaten' (toch, Volkskrant?) en heeft het niks met de islam te maken, ook al is het tegendeel al vele malen eerder bewezen. Policor zelfhaat strekt zich nu zelfs uit tot onze kinderen. Een maatschappij die haar eigen jeugd opoffert aan maakbaarheidsidealen is ver voorbij wegmetons. Correctheid houdt op bij zelfbedrog en is failliet bij zelfvernietiging, maar politiek correct trekt zich daar niets van aan. Het is een doel op zichzelf geworden en dat doel heiligt alle middelen, inclusief het beschermen van daders en het minachten van de slachtoffertjes.

Reaguursels

Inloggen

.. kansloos. ... omdat ... afkomstig waren uit de lagere klasse
Benedict Broere | 28-08-14 | 14:43
.
Lagere klasse? Alleen? Och.. Hier in NL zie je toch ook dat er alleen, en alleen dan iets gebeurt tegen islamo-racisme als je als politicus een poederbrief of kogelbrief krijgt. Ja, dan willen ze wel 'iets' doen, maar ook dat is dan ook niet meer dan 'foei, niet meer doen he?'.
Waar ik woon zie ik regelmatig islamo-racisme. Kopschoppende turkjes die zich uit leven op blanke wijkgenootjes. Liefst minimaal een kop kleiner dan hun, en dan van met z'n 3-en tegen 1 ofzo. Lekker makkelijk toch? Wij vinden zoiets laag en laf. Die kinderen vinden zichzelf stoer. En hun ouders? Die juichen gewoon mee, joh! Als mensen er iets van zeggen, gillen ze dat je hun kinderen niet mag aan-ra-ken!! (echt, ook op die manier dus) of je hoort: 'ach, het zijn maar kinderen'. Echt! Compleet van het padje af! Zulke ouders verdienen het dat hun kinderen per direct uit huis geplaatst worden, als je het mij vraagt, maar goed... Als ik dat zeg (en dat heb ik wel eens gedaan), dan ben IK de racist!?!?
Ander voorbeeld; een tiener die ik ken zat op een zwarte school. Je raadt het al; weggeziekt door... islamieten. Het kind kon van school. De pesters werden niet aangepakt. Het bekende verhaal dus weer.
Iets anders dat gebeurt in de wijk waar ik woon; een islamitische familie die hun NL-se blanke buren proberen weg te zieken met allerlei treiterijen tegen hun, hun kinderen en zelfs huisdieren. Ik ken die mensen (de slachtoffers dus) persoonlijk en weet dat ze met de politie erover contact hebben gehad. Die zeggen dat het een 'burenruzie' is. My ass!! Het is wel een ruzie, maar wel één geboren uit racisme. Dat wordt, net als in dit geval met die 1400 misbruikte kinderen, niet geloofd. Van een paar incidenten hebben die mensen ook getuigen, maar die worden door de politie niet gehoord. Bewijs wordt niet geloofd. En, net als de 1400 slachtoffers, heeft een keer een politieagent tegen die mensen gezegd dat zij racistisch zijn en het 'aan zichzelf te danken' hebben!! Echt, ik wist niet wat ik hoorde toen ik een keer met die mensen sprak en het verhaal hoorde.
.
Islamo-racisme gaat echt niet alleen maar over seksueel misbruik van kinderen. Het is veel breder dan dat.
En dit is de ROT in deze maatschappij.. de politie - die moet optreden tegen hate-crimes maar het niet doet als de slachtoffers blanke NL-ers zijn - moedigt dit islamo-racisme aan!
.
Thorium | 28-08-14 | 15:48

Benedict Broere heeft misschien een mening die je niet deelt, maar ze lult niet uit haar nek. Dat jij dit 'uit je nek lullen' noemt, is een typisch islamo-racistische reactie. Netter gezegd; een slap excuus.
Racisme van alles dat niet-islamitisch is, is een kenmerk van de Islam.
Moslims zijn racisten.
Allemaal?
Ja!
Alle moslims.

gaffelbaard | 29-08-14 | 19:01

Politiek correcte pooiers zijn het, die blanke kinderen als vlees voor de honden aan islamitische verkrachters voeren om voor hun eigen idealistiche doeleinden de moslimgemeenschap tevreden te houden. Verrot tot op het bot.

agram | 29-08-14 | 15:20

M-Bozz | 28-08-14 | 14:29
--
Ayaan H Ali noemde links "wegkijkende onverschillend kwaadaardig" .. dat jij ze "een beetje dom" noemt, zegt meer over je vriendenkring en je eigen lafheid niet te associeren met dit soort zieke lieden.

Thorium | 28-08-14 | 15:52

Benedict Broere | 28-08-14 | 14:43
--
Je lult maar onsamenhangend uit je nek, de weinige politie-agent op straat DIE wilde aanpakken , , maar kreeg van hogerhand to horen niets te doen. We hebben het hier met de linkse leidinggevenden en gutmensch-psychopaten, de hogepriesters van de "linkse kerk".

Natuurlijk komen de kakkerlaken uit de woodwork om hun linkse vriendjes and familietjes , of eigen skeletten in de kast, te excuseren. Dat viel natuurlijk te verwachten!

De vieze boomerlinksen wisten van de verkrachtingen maar deden geen fuck and sliepen er niet slechter van. En nu huilie huilie doen in het post-Foly tijdperk

Thorium | 28-08-14 | 15:48

Bewezen feit dus: de Britse linkse Labour Party offert blanke kinderen op als verkrachtingsvlees voor geile Pakistanen om de moslimgemeenschap te pleasen. Eeen ieder die op deze partij stemt is één van de verantwoordelijke viezeriken van deze ultieme immorele mentaliteit. De linkse elite in Nederland zou hetzelfde doen of doet waarschijnlijk al hetzelfde. Ik ben benieuwd hoe lang de westerse bevolking deze verwerpelijke politieke correcte shit nog verdragen kan. Het klopt namelijk precies wat Benedict Broere hierboven zegt. Islam en de Politieke Correctheid hebben dezelfde werkwijze om tegenstanders uit te schakelen. Het verschil is dat de Politiek Correcten de echte landverraders zijn.

agram | 28-08-14 | 15:02

Het gevaar van islam en van ook Politieke Correctheid, is dat zij beide werken met forse groepsdruk en het demoniseren van de tegenspreker, de dwarsligger, de klokkenluider. Over het algemeen is het al zo dat de klokkenluider bijna altijd het onderspit delft, hoe goed de argumenten ook zijn, en hoezeer ook het algemeen belang ermee gediend wordt. Maar bij de islam is het zo dat de criticus riskeert vermoord te worden, want dat wordt voorgeschreven door de islamitische leer. Terwijl de Politiek Correcte groepsdruk maakt dat het afwijkende geluid gedemoniseerd wordt met woorden als ‘racist’ en ‘fascist’, ‘nazi’, ‘xenofoob’, enzovoort. Wat dan kan resulteren in ontslag of het stoppen van je carrière of dat men karaktermoord pleegt of dat je daadwerkelijk vermoord wordt - wie terug kijkt op de recente geschiedenis, kan hiervoor vele voorbeelden geven.
Groepsdruk kan vervolgens mensen zeer wel brengen tot daden en tot ook het gedogen van daden, die zij aanvankelijk waarschijnlijk zouden hebben afgekeurd. Hoe dat werkt is bestudeerd door o.a. de psycholoog Philip Zimbardo. Je kiest willekeurig een stuk of 30 studenten. Je deelt die groep in twee en maakt de ene groep de baas over de andere. Vervolgens vraag je de baas-groep opdrachten te geven aan de slaaf-groep. Binnen enkele dagen heb je dan een toestand als in een concentratiekamp.
Die meisjes waren kansloos. Niet opgewassen tegen die psychopaten. Ook niet omdat zij meerendeels afkomstig waren uit de lagere klasse. (Engeland is nog zeer een klassenmaatschappij.) En de recherche was bang ontslagen te worden, of verplaatst te worden, of zelfs aangeklaagd te worden, enzovoort, vanwege het Politiek Correcte regiem waaronder zij vielen.
www.youtube.com/watch?v=VYv3J12pARM

Benedict Broere | 28-08-14 | 14:43

Thorium | 28-08-14 | 13:12
Leuk geschreven. Hoop niet dat je er zelf in gelooft.

M-Bozz | 28-08-14 | 14:29

M-Bozz | 28-08-14 | 13:01
Het is uiterste lafheid/collaboratie.
--
voor primitive mensen zijn kinderoffers heel normaal om de multicul-goden te pleasen, en linkgutmenschen zijn narcissistiche dysfunctionele pshychopaten, dus dat past nu eenmaal bij elkaar.

Collaboratie is vooral om jezelf te pleasen,.., die politieagenten waren links (zijn ze op geselecteerd).
Linkse mensen zijn niet geinterreseerd in moslims perse,., moslims zijn aftrekdoekjes voor de genoegdoening van hun narcisstische gutmenschegos. Niets meer niets minder

Thorium | 28-08-14 | 13:12

agram | 28-08-14 | 10:53

"Ze offeren hun eigen kinderen op als verkrachtingsvlees om geile Islamieten te pleasen"

Dat laatste geloof ik niet. Wel dat ze hele rare gedachtenkronkels maken en wegkijken.. om zelf niet slachtoffer te worden van de politieke correctheid. Het is uiterste lafheid/collaboratie. Maar geen proactieve actie om Islamieten te pleasen.

M-Bozz | 28-08-14 | 13:01

". politie daar zijn walgelijk laf..."
--
Laf is wat anders, dit is gewetenloze kwaadaardigheid!

Thorium | 28-08-14 | 11:37

@appeltjesgroeneweide | 27-08-14 | 13:37
Uw abo delen we maar in onder "Ken uzelf en uw vijand", -Sun Tzu-.
OT: Vraag mij soms echt af 'waar is het in hemelsnaam vaudt gegaan is'.
Welke Jandoedel heeft er aan de voet gestaan van de regel dat een debiele religie of stroming met naam en toenaam benoemen, zwaarder weegt dan zo'n soort misdrijf van ongekende proporties?
Dus, als advocatus diaboli, indien Dutroux, Priklopil, Fritzl en ga zo maar door tot die fijne stroming zouden behoren.....?

Hollander01 | 28-08-14 | 11:07

Mijzelf "...Maar als ex-colaborateur met vingertje gaan wijzen is wel triest..."
--
Laat dat ex maar weg,.., we vallen niet voor "wer haben es nicht gewust".

Thorium | 28-08-14 | 11:03

agram | 28-08-14 | 10:53
"..Correctheid is de terminale kanker van het Westen...".

Wat ik all jaren roep: Islam is primitief en als een verkoudheid, welk elk gezond lichaam kan weerstaan,..., behalve als het lichaam wegrot vanwege AIDS (=Policor).
--
Je kan zeiken over de AMerikanen wat je wil, maar vrij wapenbezit (in the staten waar het toegestaan is) voorkomt dat burgers mak slachtvee zijn voor perverse lieden.

Thorium | 28-08-14 | 11:02

Jihadisme en Politieke Correctheid zijn synoniemen geworden. Ze proberen alles wat crimineel is te verbergen met leugens en terreur. Het toppunt van moreel en menselijk verval! Ze offeren hun eigen kinderen op als verkrachtingsvlees om geile Islamieten te pleasen. Politieke Correctheid is de terminale kanker van het Westen.

agram | 28-08-14 | 10:53


"'De politie keek met minachting neer op de meisjes', constateert hoofdonderzoeker Alexis Jay in het rapport. Omwille van de 'gemeenschapscohesie' trachtten de autoriteiten 'de etnische dimensie' te verdringen."

Niet alleen zijn de daders gewetenloze beesten (ook nog eerwraak toepassen omdat een meisje het misbruik binnen de familie aan te kaak stelde). De hulpverleners en politie daar zijn walgelijk laf. Lijfsbehoud en niet voor racist worden uitgemaakt waren belangrijker dan de levens van kwetsbare meisjes. Het niet kwetsen van minderheden (ook al ondermijnen ze alles waar je land voor staat)... en blind geloof in multicultidroom leidden ertoe dat feiten werden verdraaid, meisjes dader werden en Pakistanis slachtoffer. Het grote onrecht van zelfverklaarde morele en ideologische superioriteit, doorgeslagen politieke correctheid en cultuurrelativisme. Een stille variant a la de grote ideologische rampen en slachoffergolven van bv. het Stalinisme en Marxisme e.d.

M-Bozz | 28-08-14 | 10:52

Bigi Bana Boy | 27-08-14 | 14:07
Ik herhaal het nog maar een keer, het grootste gevaar vormt de policor autochtone elite.

--
hallo.,,.,Dat horen we nu van een PvdA Stemmer en PVV hater die meteen "racist" blafte elke keer als het probleem benoemt werd.
Kijk ik begrijp wel dat the multiculti jouw geen windeiren heeft gelegd (nice token overheids-job in the IT sector). Maar als ex-colaborateur met vingertje gaan wijzen is wel triest.

Thorium | 28-08-14 | 10:45

Goh ja "Aziaten", elk doorsnee mens heeft dan het beeld van een Chinees of Japanner voor zich, niet een Pakistaanse Moslim. Sluw hoor! En ja, Aziaten zijn na blanken het tweede ras dat je zonder schroom mag beledigen en zwart maken, ze krijgen wat minder de "schuld" van alles wat er mis is, dat is voorbehouden aan het blanke ras, maar worden als "minderheid" of ras zelden tot nooit in een slachtofferrol geduwd. Wellicht omdat hun IQ tot een van de hoogste hoort op aarde?

Copycrauw | 28-08-14 | 09:21

Gaul Shaarad | 28-08-14 | 00:31 De islam is een zeer onderschat probleem. Over tien jaar is het waarschijnlijk het hoofdpijndossier van elke niet-islamitische politicus overal daar waar men te maken heeft met moslims en hun eisen en criminaliteit en terreur. Een Australische veiligheidsexpert schat in dat het een honderd-jarige oorlog neemt om de islam te verslaan. Als we die oorlog althans willen winnen. Want ik voorspel dat de wegkijkers en goedpraters al bij voorbaat met de pootjes omhoog gaan liggen. Om vervolgens maar – Stockholmsyndroom - moslim te worden.
www.jihadwatch.org/2014/08/former-aust...

Benedict Broere | 28-08-14 | 01:38

Benedict Broere | 28-08-14 | 00:10
Respect voor u. Zeer goede links naar de waarheid.
nu alleen nog het gros van de Nederlandse wegkijkers en goedpraters informeren en overtuigen.. Zal geen makkelijke klus worden tot het moment dat bij hun het mes op de keel wordt gezet. (te laat!)

Gaul Shaarad | 28-08-14 | 00:31

Met de Foley-onthoofding lijkt er politiek correct ineens veel meer mogelijk wat betreft berichten over het pschopatengedrag van moslim-immigranten-mannen jegens weinig weerbare niet-moslimse vrouwen en meisjes. Maar in de internationale samizdat is het al jaren bekend. Het is vervolgens te hopen dat de PC-kerk en islamgemeente zich niet verliezen in allerlei uitvluchten en wegredeneren, maar deze kwestie serieus nemen en nadrukkelijk en structureel verwerpen. Want anders dan zie ik het nog eens zover komen dat heel gewone mensen hele grote guns gaan kopen om hun vrouwen en dochters te beschermen tegen dit lange tijd genegeerde aspect van de multiculturele samenleving.
muslimrapewave.wordpress.com/2013/01/2...
www.americanthinker.com/2013/12/groomi...
www.jihadwatch.org/2012/08/swedish-rap...
theopinionator.typepad.com/my_weblog/2...

Benedict Broere | 28-08-14 | 00:10

Toekomst perspectief. (Klote iPad)

Gaul Shaarad | 27-08-14 | 23:04

Het verkrachten van Infidels is in de moslimwereld een geaccepteerd fenomeen. Hun valse antichrist pedoprofeet deed het immers ook met een meisje van 9. Die hele islam moet gewoon verwijderd worden uit de Europese cultuur. Doen we dit niet binnen nu en 20 jaar dan is het zeker te laat en zullen de jihadbaarmoeders ons in aantal overtreffen. (If we Can get them out, we breed them out!) is hun motto.. Stop met deze waanzin. En geef onze eigen kinderen ook een mooi en waardig toekomstperectief.

Gaul Shaarad | 27-08-14 | 23:00

Niet zo negatief allemaal, dat mag niet van Dr Martijn de moslimkoning.

Jan Dribbel | 27-08-14 | 22:55

zeker de helft van alle aangiften van verkrachting blijkt vals, zeker bij minderjarigen.
AgentKrol | 27-08-14 | 21:18

Als dat al zo is - wat ik ernstig betwijfel - staan daar tegenover minstens zovele gevallen van verkrachtingen die wel hebben plaats gevonden, maar wegens schaamte of angst voor repressailles nooit worden aangegeven.
Maar goed, laat het eens waar zijn: dan hebben 700 van die verkrachte meisjes in uw statistische werkelijkheid 'valse aangifte' gedaan. Blijven er nog 700 echte misbruikgevallen over. En ja: mannen die zoveel misbruik op hun naam schrijven zijn klootzakken van het allerzuiverste water. Dat zouden het ook zijn als ze christelijk, atheistisch of boeddhistisch waren. Maar ja, dat zijn ze 'toevallig' niet, he?
En tot slot: waar haalt u het idee vandaan dat ik honger zou hebben naar dit soort verhalen? Ik heb zelf een kind en verafschuw alleen al de gedachte aan dit soort lage misdaden.

Djong | 27-08-14 | 22:17

Wat ik me afvraag: waar waren de moeders en vooral de vaders van die meisjes al die jaren? Waarom staan die vaders niet als boze blanke Britten met jachtgeweren en honkbalknuppels in de tuin van die Pakistaanse schoften? (of heeft niemand ook maar enig idee wie de daders ziijn?)

Zijn de Britten werkelijk zo laf geworden?

fortz | 27-08-14 | 21:30

-weggejorist-

jochum | 27-08-14 | 21:24

-weggejorist-

jochum | 27-08-14 | 21:24

-weggejorist en opgerot-

jochum | 27-08-14 | 21:23

-weggejorist-

jochum | 27-08-14 | 21:20

-weggejorist-

jochum | 27-08-14 | 21:19

-weggejorist-

jochum | 27-08-14 | 21:19

@Djong: hoe groot is jouw honger naar dit soort verhalen? Ongeacht of het om moslims gaat? Net als PETA verslaafd is aan gore verwonde dierenplaatjes...

Waar behoeften zijn, gaan mensen die vervullen. Zeker de helft van alle aangiften van verkrachting blijkt vals, zeker bij minderjarigen. Ook als maar de helft waar is blijven misbruik en verkrachting uiteraard een ernstig probleem, maar dat geldt ook voor het verspillen van kostbare politietijd en het opsluiten van onschuldigen.
vorige.nrc.nl/binnenland/article218374...
www.trouw.nl/tr/nl/4324/nieuws/archief...

AgentKrol | 27-08-14 | 21:18

Om je verhaal iets completer te maken, ik had gelezen dat het om Sikh kindertjes ging. Geen blanke kinderen. Maakt het voor de kinderen niet minder erg..

hot thing | 27-08-14 | 21:17

Ik bedoel: wie gaat er nou minderjarigen verkrachten op speelplaatsen?
AgentKrol | 27-08-14 | 20:42
Erm... Gestoorde klootzakken die toch wel weten dat ze niet worden aangepakt?

Djong | 27-08-14 | 20:51

@Nanninga: Ik zeg verder niks hoor, maar "Professor" Alexis Jay, voormalig 'Chief Social Work Adviser' van de Schotse regering, baseert de cijfers op informatie die ze heeft verzameld met een webpagina waar anoniem naar gemaild kon worden. Dan krijg je dus dat types als reaguurster 'Julia' hun fantasie aan het werk zetten.
Hier een quote van haar ter illustratie: 'Ik heb verhalen gehoord over eilanden waar vrouwen gedwongen worden tot prostitutie en waarin mannen deze vrouwen spijkers in de voorhoofden slaan zodat ze gaan 'shocken'. Voor bepaalde mannen is dat blijkbaar opwindend.' (Na speculaties dat de in Panama verdwenen NL meisjes slachtoffer van orgaanhandelaren zouden zijn geworden)
Dat soort Broodje Aap verhalen. Die gasten zullen echt wel wat op hun kerfstok hebben, maar een hoop van waar ze verdacht worden is vast en zeker flauwekul. Ik bedoel: wie gaat er nou minderjarigen verkrachten op speelplaatsen?
www.yorkshirepost.co.uk/news/main-topi...

AgentKrol | 27-08-14 | 20:42

Belletje Anna,

je schrijft 'conservatieve schatting'

kun je ook gewoon Nederlands schrijven:

'voorzichtige schatting'

Ennuh, jullie lezen wel erg graag papieren kranten, niet, op dat zolderkamertje van de Telegraaf...?

Swarthoogt | 27-08-14 | 20:32

De werkelijke schuldigen zijn hier het multiculturalisme en de drang tot politieke correctheid. Die Pakistani hebben zo lang hun gang kunnen gaan omdat de verantwoordelijken liever wegkeken uit de angst om van racisme en/of discriminatie te worden beschuldigd.

Multiculturalisme en politieke correctheid blijken de mazen voor islamisten en criminele allochtonen groot te maken.

Natuurlijk is er een relatie met religie. Het zijn vooral de verbale jihadisten die om de haverklap klaar staan met de beschuldiging van discriminatie en/of racisme. Ze zijn er in geslaagd om linksisten en gut-christenen over te halen dat te steunen.

Allemaal dokters die de patient zieker maken. De mazen moeten weer dichtgeplakt worden.

Islamofiel | 27-08-14 | 19:39

Eerst die policor figuren aanpakken. Dat is de grootste kanker van dit land en het westen. Daarna die moslims.

Franco 1975 | 27-08-14 | 19:27

@Machteld L. | 27-08-14 | 18:54
Voor de duidelijkheid, hier een in-depth artikel over de kerel die dat meisje vermoord had in Rotherham. Lees het, en probeer dan nog eens vol te houden dat het niets met de islam te maken heeft:

www.dailymail.co.uk/news/article-20772...

Zo, gelezen? Mooi zo. Dan mag je je nu gaan schamen.

Russells Teapot | 27-08-14 | 19:24

@Machteld L. | 27-08-14 | 18:54
Dat heeft alles met religie te maken, wat je zou weten als je je wat meer in deze zaak had verdiept. De reden dat voornamelijk blanke meisjes hier het slachtoffer van werden in plaats van meisjes uit de eigen gemeenschap was omdat de daders daar veel minder problemen mee hadden, want dat waren toch ongelovige hoeren.

Het is aan laffe wegkijkers als jij te danken dat dit soort dingen hebben kunnen gebeuren.

Russells Teapot | 27-08-14 | 19:16

Al ooit eens iets gekocht in een winkel uitgebaat door Pakistaanse moslims? Heb ik jaren geleden besloten te boycotten. De stank van het misprijzen waarmee deze untermenschen westerlingen bejegenen is niet te harden.

Tricephalus | 27-08-14 | 19:04

Wat een onzinstuk weer! De leden van de Siciliaanse mafia zijn katholiek, maar wat hen vooral bindt is hun herkomst cq. etniciteit. In dit geval zijn de daders in de eerste plaats Pakistaanse criminelen. Met religie heeft dat – anders dan de schuimbekkende Nanninga blijkbaar graag zou willen – maar weinig te maken.

Machteld L. | 27-08-14 | 18:54

@mohell | 27-08-14 | 18:36
En zo is dat.

sjaap.marok | 27-08-14 | 18:48

@mohell | 27-08-14 | 18:36
Precies, dat slaat helemaal nergens op. Als je je wilt afreageren, doe dat dan op het lokale partijbureau van de PvdA, D66 of GroenLinks. Die behoren tot de internationale elite die schuldig is aan deze tragedie.

Russells Teapot | 27-08-14 | 18:43

Wat ik dan weer gevaarlijk vind: Nederlandse jongeren die hun frustratie nu af gaan reageren op "Paki's" die met kledingkramen op de Nederlandse markten staan, terwijl het merendeel van deze mensen INDIËRS zijn.
De Britten vragen met hun "Asians" om dezelfde ellende: De Indiërs hebben geen schuld maar krijgen het wel...

mohell | 27-08-14 | 18:36

Als Annabelletje het hele stukje had gelezen had ze gezien dat er wel degelijk naar Britse-Pakistani wordt gerefereerd. Beetje lui, madame?

Swarthoogt | 27-08-14 | 17:49

@343 | 27-08-14 | 17:29
Precies. Autochtone kinderen staan vanaf hun vierde jaar dagelijks bloot aan de policor propaganda van de linkse politieke elite, die hen leert dat ze zich moeten schamen voor hun huidskleur vanwege het slavernijverleden, en mensen met een andere kleur niet bekritiseerd mogen worden. Zelfs als dit soort dingen aan het licht komen, zijn er nog steeds hordes mensen die het verkeerd vinden dat etnische afkomst wordt benoemd.

De linkse enablers zijn net zo schuldig aan kindermisbruik als de islamitische daders zelf. Misschien nog wel schuldiger, omdat zij een compleet continent hebben vergiftigd met hun ziekelijke ideologie, en tot op de dag van vandaag nog steeds dit soort schandalen proberen te verbergen, ontkennen, bagatelliseren of de slachtoffers de schuld ervan te geven. Alles om de eigen morele goedheid te kunnen tonen.

Dit tuig hoort net zo goed thuis achter tralies.

Russells Teapot | 27-08-14 | 17:44

@Bigi Bana Boy | 27-08-14 | 14:17
Multiculturele brainwashing wat al op de basisschool begint.

343 | 27-08-14 | 17:29

Ik roep dit al jaren, de politieke correctheid. Dat blanken alleen racisten kunnen zijn en dat er kennelijk enkel pedo's zijn binnen het christendom. Nogmaals als een moslim vader tegen zijn dochter zegt , je mag niet thuis komen met een autochtoon ,dan heet dit cultuur! Zegt een autochtone vader tegen zijn dochter , je mag niet thuis komen met een allochtoon ,dan is het racisme en is de vader een fascist! In plaats van dat we de beesten bij de naam noemen en aanpakken, doen we alles af als incidenten! Tenzij het natuurlijk " mogelijk" gaat om rechtse autochtone zoals de boys van Pro partia of NVU, dan weet ineens de politiek en de media ineens wat te doen en staan ze klaar om dit volk maar even een lesje te leren.

Dutchmen32 | 27-08-14 | 16:56

Dat dit allemaal mogelijk is..
Combinatie van meerdere factoren (even afgezien van de politiek correcte shidt)

-blanke meisjes, dus die mag je als seksslaaf hebben
-leeftijd doet er niet zoveel toe, wel liever jong
-gemengde scholen, dus de meisjes ontkomen er niet aan
-armoede, de meisjes hangen veel op straat rond
-paki's hangen ook veel op straat rond
-het blanke schuldcomplex, meisjes zijn 'openminded'
-social media/mobieltjes en populariteit
-de 'goed uitziende' jonge neefjes worden ingezet
-wanneer de buit binnen is komen de ooms binnen
-drugs drank en entertainment
-deze paki's hebben totaal geen schuldgevoel
-alle films waar de lichtgetinte jongen 'spannend' is
-simpelweg bedreigingen en/of je huis gaat in de fik
-ouders die ook geen raad meer weten
-het verdwijnen van de autochtone jongens op straat (die zijn namelijk druk aan het fappen en gamen)

Dus ja, in zekere zin spelen veel britten/wij hun onderdanige rolletje, en laten over zich heen lopen. Stel je toch voor dat je alles wil weten van dat schattige pakistaanse jongetje (en zijn familie) die je 12jarige dochter soms mee naar huis neemt om samen heel politiek correct huiswerk te maken? Nee dat mag dus niet, gewoon er vanuit gaan dat het oke is. En het meest bizarre van alles is dan misschien nog wel dat de vuile paki verkrachters denken :'he, dan had je jouw dochter maar beter in de gaten moet houden vriend.. eigen schuld.

de grote Anti | 27-08-14 | 16:43

Wat een kutvolk, wat een kutwereld, de tyfus

Occipitaalcasibus | 27-08-14 | 16:34

Haha ik las het vanochtend ook in de NRC Next. Snapte niets van de 'losgeslagen aziaten'. Later in het artikel werd het echter pas echt duidelijk dat het om Pakistanen ging.

okplanb | 27-08-14 | 16:25

@Bigi Bana Boy | 27-08-14 | 14:17
Nou... ze hebben vooral uitgekiend hoe ze zoveel mogelijk vechten konden vermijden om dat wereldrijk te veroveren. En als er dan moest worden gevochten dan lieten ze dat het liefst over aan regimenten bevolkt door hun eigen "minderheden", Schotten, Ieren, Welsh en de onderklasse uit het de Noordelijke steden, en in later ook: Australiërs, Nieuw-Zeelanders, Ghurka's, Peshmerga's. Zelf vechten, dat deden de Engelsen tot WO1 liever niet.

Stormageddon | 27-08-14 | 16:19

Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om boven de wet te staan: Laat je baard groeien en trek een rare jurk aan: Niemand die je durft aan te pakken...

lulleficatie | 27-08-14 | 16:13

Waar gesproken Nanninga.

lulleficatie | 27-08-14 | 16:09

Waar gesproken Nanninga.

lulleficatie | 27-08-14 | 16:09

Wat een ruimdenkende Moeder toch van die twee asian jongens. Wordt het niet tijd voor een woordenboek politiek correct taalgebruik.

Aziaten = Pakistaanse jongens
Loverboys = Pedofielen

sensor | 27-08-14 | 16:02

Zolang de oorspronkelijke Britten (en Europeanen) niet in opstand komen, zal er niets gebeuren. Er moet toch wel iets meer bijkomen dan een cirkeltje rood kleuren in een hokje, beste mensen.

Ironisch 100 jaar geleden de eerste Wereldoorlog vochten ze eigenlijk om niets belangrijks en verloren ze miljoenen man. Nu staat het Britse volk en cultuur op het spel en er gebeurd... Niets!

culturele depressie met bijhorende zelfmoord?

Kosmos | 27-08-14 | 15:55

Tsja, Pakistan ligt feitelijk in Azië.. Dus de verkrachters kunnen met recht Aziaten worden genoemd..

Walgelijk en typisch. Die moeder van twee van de daders die zo gelooft in de stelling 'dat doen mijn kinderen niet', dat ze durft te stellen dat die meisjew het zelf wilden en oud en wijs genoeg waren om die keuze te maken. Het is hetzelfde als de ouders hier in NL die niet geloven dat hun kinderen juweliers overvallen e.d. En op grotere schaal leidt dit soort denken icm misplaatst superioriteitsdenken tot stellingen als IS kan niks met de islam te maken hebben..

M-Bozz | 27-08-14 | 15:53

Gelukkig zijn we in NL niet zo politiek correct en noemen we deze mensen loverboys! Hoezo loverboy zijn dit allemaal gezonde Hollandse jongens die de meisjes alleen maar platonische liefde aanbieden.

sensor | 27-08-14 | 15:46

/ignore spelVouten

zonder_moeite | 27-08-14 | 15:42

Er schijnt een manifest te zijn van iemand die precies dergelijk linkse policor gedrag als facilitator van dit soort 'incidenten' benoemd. Je kunt je afvragen hoe lang het gaat duren voordat er vergelijkbare manifesten gepubliceerd gaan worden. De kruik gaat zo lang te water tot ze barst.

zonder_moeite | 27-08-14 | 15:40

Religie en ontucht met minderjarigen. Waarom gaan deze toch altijd samen?
Religie is een gevaar voor de volksgezondheid. Geen geld meer geven. Stoppen met de religieuze scholen. Seculier onderwijs.

ecologiste | 27-08-14 | 15:39

Hier gebeurt dat wegkijken en niet aanpakken van loverboys en aanranders ook. Ik heb dit de afgelopen 5 jaar van twee gevallen gehoord uit mijn directe omgeving. Een ervan betrof een aanranding van een bekende die als koud begonnen welzijnwerker geconfronteerd werd met haar aanrander tijdens haar werkzaamheden. Haar leidinggevende ging niet naar de politie maar vroeg haar of ze niet beter ergens anders wilde gaan werken. Zij heeft mede door deze gang van zaken besloten geen aangifte te doen.

Russ Meyer | 27-08-14 | 15:26

Makro777 | 27-08-14 | 14:39

En inderdaad demmink moet ook gewoon veroordeeld worden, daar heb je zeker even goed punt!

peterdh | 27-08-14 | 15:25

Al die "zwembad verhalen" van jonge nederlandse meisjes met maroc jongeren is allemaal, 99%, op vrijwillege basis.
Rot Zooi | 27-08-14 | 15:14
.
Wel raar dat in zwembaden waar nauwelijks Marokkanen komen die problemen totaal niet aan de orde zijn...
Bij moslims/Marokkanen ligt het altijd aan de ander. Nooit is men eens kritisch op zichzelf en nooit vraagt men zich af of de oorzaken van de problemen rondom hen misschien toch bij henzelf te vinden zijn.

Bytemaster | 27-08-14 | 15:21

@Rot Zooi | 27-08-14 | 15:05

In Saudi Arabië worden gerust 11-jarige meisjes uitgehuwelijkt aan 50-jarige perverts. Daarnaast werken honderdduizenden vrouwen uit ZO-Azië onder zeer slechte omstandigheden in dat grafland.

Zaken als mensenrechten, gelijkwaardigheid van man en vrouw, democratie: het komt echt niet uit die contreien jongen. Laat staan dat de islam dit soort praktijken radicaal zou uitbannen.

raskol | 27-08-14 | 15:18

Het zal wel niet meer zo lang duren totdat er weer een heftig stukje Europese geschiedenis geschreven gaat worden, om te beginnen in Engeland:
.
Google "britain 2011 riots" in de afbeeldingen modus.
.
Boodschap aan het ethnisch nog vrij pure Schotland: maak dat je weg komt van basket case Engeland, zolang het nog kan!

Wurgje de huisboa | 27-08-14 | 15:17

Dat krijg je ervan als je je baan al kwijt kunt raken door slechts vermeend racisme.

Boobystrap | 27-08-14 | 15:15

@julia - je praat onzin. Laat het dan niet gebeuren. Al die "zwembad verhalen" van jonge nederlandse meisjes met maroc jongeren is allemaal, 99%, op vrijwillege basis. Denk je dat iedere nl hier wordt meegenomen door Moslims??? en de anti's dan die ALLE jonge meiden meesleuren, op de 15 moeder maken van 2 kinderen en dan niet meer omkijken??? Lastig he Julia

Rot Zooi | 27-08-14 | 15:14

@@Julia | 27-08-14 | 14:24

Maar wat zij ze stil over de Islam, hè, die Westerse vrouwen...
Parel van het Zuiden | 27-08-14 | 14:27
Tsja, dat is idd wel erg jammer. Want het gaat om de veiligheid en vrijheid van de westerse vrouw. Ik neem aan dat zij die wilt behouden. En als we goed kijken naar de islam weten we allemaal dondersgoed dat ze die overboord zullen gaan gooien. Daarom is het ook vreemd dat je er veel vrouwen niet over hoort. Waarschijnlijk bang om voor racist,xenofoob te worden uitgemaakt. En dan heb je natuurlijk ook de doorgedraaide policor mutsen die zitten mierenneuken over de blanke man, en de islam niet aan (durven) te pakken onder het mom van elk cultuur is gelijk en laat ze lekker hun eigen cultuurtje beleven. Ik vraag me af of ze daar een voorstander van zullen blijven wanneer ze steeds vaker last van zullen krijgen en toch niet meer zo vrij zullen zijn.
Hebben wij NOTABENE als blanke westerse vrouw de blanke westerse man (of als westerse samenleving) tot op een bepaalde hoogte 'gedomesticeerd';)..... en we hebben als westerse vrouw veiligheid en vrijheden... laten wij mensen,culturen,geloven binnen die dat alles afkeuren, die nog niet zo ver in de beschaving zitten. En dat laten wij ook nog toe want elke cultuur is gelijk, alles wat van buitenkomt is spannend en anders en verder dat soort bullshit. De westerse blanke vrouw pikt het niet van de westerse blanke man wanneer die zich zal gaan gedragen als een onbeschaafd beest, maar blijkbaar is het wel ok wanneer een immigrant dat doet. Hoe krom en hypocriet is dat!?

Julia | 27-08-14 | 15:08

Boodschap aan het betreffende Britse stadsbestuur: beter een racist dan een lafbek die de eigen kinderen verraad.
.
youtu.be/t2kKnzW4d8w
.
Klassieker: Paul Weston van de Liberty GB party: "I am a racist"

Wurgje de huisboa | 27-08-14 | 15:08

Moslim..? Ze weten niet eens wat dat is. Saoedi weet wel wat ze met dit soort "moslims" moeten doen.
Deze handelingen worden ten strengste verboten in de islam. Kom op man. Ieder kan een moslim zijn, maar niet alle moslims zijn ok. En hun al helemaal niet. Pak ze maar lekker hard aan. Gooi ze bij 1400 BUBBA's. Stelletje idiots. En dan beweren dat ze moslim zijn...
Brrrrr wordt ik helemaal eng van...

Rot Zooi | 27-08-14 | 15:05

Ter duiding: als in de Britse media wordt gesproken over Aziaten, dan wordt daar altijd Pakistani mee bedoeld. (Wj Hollanders denken eerder aan Chinezen ofzo, want Aziatisch restaurant is immers Chinees eten.) Asians klakkeloos vertalen als Aziaten is dan ook niet correct.

Rinskje | 27-08-14 | 15:03

De post van Mikkie78 | 27-08-14 | 14:39 is heel relevant voor dit verhaal.
Dit is niet meer recht te praten, zo onvoorstelbaar afschuwelijk. Toen ik gisterenavond de berichten hierover las, had ik verwacht dat vandaag woedende (Engelse) mobs met knuppels, vlindermessen en boksbeugels de straten zouden zijn ingetrokken. Nog niet...

milky bar | 27-08-14 | 14:59

Op afstand ziet dit er onbegrijpelijk uit. Het punt dat zo vaak gemist wordt, is dat dit soort wangedrag van betrokkenen gewoon in een 'werkkring' plaatsvindt.

Gewoon enkele collega's die dagelijks naar hun werk gaan en die blijkbaar niet meer de ruimte en instelling hebben om gezond na te denken, want misschien is het management het ergens niet mee eens.
Mensen zijn BANG. ZO bang, dat ze dit laten passeren.

Maar het kan in UW en MIJN werkkring ook gebeuren. En dan ben je zelf het mikpunt van dit soort berichten. Accepteer ook in je eigen werkkring geen wegkijkgedrag.

xspalm | 27-08-14 | 14:58

Ik hoop dat de wegkijkende gutmenschen nog harder gestraft worden dan de Pakistaanse moslim monsters die de levens van die meisjes verpest hebben.

Graftak | 27-08-14 | 14:56

fuck de (s)linkse kerk, weg ermee!

Ozon | 27-08-14 | 14:52

Gelukkig weet de Gutmenschbode nog een anti-Westerse draai aan het gebeuren te geven. Blanke Machomannen (dus guurrechts) deden óók niets er aan, geloofden de verkrachte vrouwen niet. -> ergo het ligt toch aan blank rechts.
De pakistani (ook man) hadden tenslotte geen andere keuze, want zijn gediscrimineerd en hebben ook op school nooit kansen gehad.

Ow, wacht... er is toch 1 dode gevallen: een meisje dat de familie van de daders confronteerde . Ze werd vervolgens neergestoken en in een kanaal gegooid omdat ze de familie te schande had gemaakt.

Heerlijk toch, die verrijking van onze verachtelijke racistische guurrechtse mannen macho cultuur?!

klimgek | 27-08-14 | 14:44

1400 kinderen. Die zionistische samenzweringen gaan steeds verder, nietwaar mevrouw Haifi?

Russells Teapot | 27-08-14 | 14:41

@M.egafoon
Precies, het waren voornamelijk blanke meisjes. Want blanke meisjes zijn hoeren nietwaar? Want ze zijn vrij en mogen doen wat ze willen. Als je kijkt naar de dagbladen, krijgt het niet zoveel aandacht en al helemaal niet gelinkt naar Pakistaanse moslims. Want je moet toch wel die grote olifant in de kamer ontwijken. Namelijk dat de islam en de volkeren die wij binnen hebben gehaald heel anders tegen ons blanke vrouwen kijken. Wij behoren namelijk geen respect te krijgen, want we zijn hoeren. De enige die wel op 'respect' kunnen wachten zijn hun eigen moslima's.
Mooi uitgebeeld op de familiefoto van Saban B. Gezellig samen met de hoofddoekjesvrouwtjes maar ondertussen wel hoofddoekloze vrouwen brandmerken. Doce Femme de la Rue waarin westerse vrouwen worden lastig gevallen, geintimideerd en bedreigd want het zijn hoeren. Scandanavische landen waarin de verkrachtingscijfers omhoog zijn gestegen vnml door islamitische immigranten. En ga zo maar door. De islam accepteert de westerse vrije vrouw NIET. Nu kan je er misschien om lachen, maar het zal nog veel erger gaan worden. Nu er in Europa al veel Joden zijn verhuisd naar Israel en er nu steeds ook meer dat van plan zijn, nu er homo's worden weggepest, is het nu ook de beurt aan de blanke ongelovige westerse vrouw.

Julia | 27-08-14 | 14:40

@Fenna | 27-08-14 | 14:38
Ik stel voor dat we dezelfde straffen dan hanteren voor de linkse enablers van dit tuig.

Russells Teapot | 27-08-14 | 14:39

In Engeland en Nederland is er maar een ding wat erg is en dat is racisme. Rutte zei het nog pas dat racisme niet kan in Nederland. Voor de rest mag alles. Voor een moord doet de politie minder dan racisme. Dus kun je beter je zwarte buurman die je bij een plofkraak hebt gezien met een honkbalknuppel zijn harsens inslaan dan te zeggen dat hij een dief is. Want dat is racisme en dat mag niet of niet?

vrijdaggehaktdag | 27-08-14 | 14:39

Ik snap niet zo goed waar die sneer naar de VK nou voor nodig is. In de laatste alinea van het artikel staat duidelijk dat er Brits-Pakistaanse mannen zijn veroordeeld.
v.w.b. de term Aziaten; 'Asians' wordt in GB veel gebruikt om mensen van Pakistaanse en Indiase komaf aan te duiden. Aangezien beide landen niet echt vriendschappelijk met elkaar omgaan is het veiliger om een algemene term te gebruiken, dat voorkomt dat je klappen krijgt wanneer je je vergist

Mikkie78 | 27-08-14 | 14:39

@peterdh Daar heb je wel gelijk eigenlijk. Welgemeend excuses hier.

Makro777 | 27-08-14 | 14:39

Ik vind ze rijp voor een Mexicaanse Stropdas, om ze vervolgens beide oren af te snijden en ze met een touwtje rond hun nek te hangen.

Fenna | 27-08-14 | 14:38

niets nieuws onder de zon dus, wegkijken maarrrr!

verbaasdeobservant | 27-08-14 | 14:37

@M.egafoon | 27-08-14 | 14:24
Nee hoor, daar kijkt niemand voor weg. Dat dergelijk moslimtuig bij voorkeur blanke meisjes slachtoffert is niets nieuws.

Persoonlijk vind ik dat we de gehele linkse elite van politici, ambtenaren, academici, politie, justitie, media en onderwijs hiervoor verantwoordelijk mogen houden. Zij zijn degenen die er voor gezorgd hebben dat dit kon gebeuren.

Russells Teapot | 27-08-14 | 14:36

@Makro777 | 27-08-14 | 14:03

ff niet om Demmink goed te praten, maar jij vind dat we dit artikel over 1.400 stelselmatig verkrachtte, bedreigde en mishandelde kinderen maar niet hadden moeten plaatsen en en niet op moeten reageren tot we onze eigen stoep schoon hebben geveegd?

Eerst Demmink veroordelen en dan pas weer een bericht van 1.400 stelselmatig verkrachtte, bedreigde en mishandelde kinderen mogen plaatsen????

Zit wel lekker geprioriteerd daar in je hoofd he... Gewoon wegkijken totdat we Demmink hebben veroordeeld, of is het een kwestie van de aandacht verschuiven op Demmink en moeten we ons om dit "gevalletje verkrachting" (1.400 stelselmatig verkrachtte, bedreigde en mishandelde kinderen) niet zo druk maken???

peterdh | 27-08-14 | 14:36

We horen toch zowat dagelijks hoe het er in India en Pakistan aan toe gaat met vrouwen; waarom zijn we dan verbaasd wanneer ze hetzelfde doen als ze hier heen komen?

God Zelf | 27-08-14 | 14:35

Voor een echte Brit is een Paki zo'n beetje het laagste uitschot dat ze kunnen bedenken. Waarom, dat weet elke Britse burger.

Nivelleermarionet | 27-08-14 | 14:35

De daders zijn Pakistaans en Moslim, de slachtoffers allemaal Brits. Dit is puur racistisch geweld.

subsidistan | 27-08-14 | 14:35

iets in mijn onderbuik zegt dat er nog heel wat daders vrij rondlopen...
@ peterdh | 27-08-14 | 14:26

En je hebt gelijk. De daders waren allen veroordeeld in 2010, maar het misbruik ging zeker door tot 2013. Er zijn 3 gezinnen waaruit mannen betrokken waren bij het misbruik. Nooit gearresteerd. Een 22 jarige dader werd practisch op heterdaad betrapt met een meisje. Nooit aangeklaagd.

quantumcollider | 27-08-14 | 14:34

Wat een uitstekend artikel weer, Mw. Nanninga! Hulde!

Vigil | 27-08-14 | 14:34

Over een jaar mogen de daders van de Britse Hirsch Ballin op verlof.

Russ Meyer | 27-08-14 | 14:34

Parel van het Zuiden | 27-08-14 | 14:27
Het wordt inderdaad tijd, dat de dames in Nederland wat meer stelling zouden nemen. Of ze zijn bezig met futiele zaken (Bart Smit-reclameboekjes) of ze negeren het bewust. Terwijl vrouwen onder de islam het meeste te verliezen hebben.

Fred Bastiat | 27-08-14 | 14:32

Toen ik het gisteren op PowNed las geloofde ik mijn ogen niet. Maar het bevestigde wel weer wat ik al jaren roep: De islam is niet de grootste bedreiging voor onze maatschappij. De islam is namelijk precies zo bedreigend als we zelf toestaan dat ze wordt. Linkse politieke correctheid, dat is het echte gevaar.

Ik heb er dan ook geen enkel probleem mee, om linkse mensen, "anti"-fascisten en racismeroepers vanaf nu medeplichtig te achten aan kinderverkrachting. Want dat zijn ze gewoon.

Russells Teapot | 27-08-14 | 14:31

@OrgulloTulipano | 27-08-14 | 13:40

Misschien een cursus begrijpend lezen???

peterdh | 27-08-14 | 14:29

Hoe groter de teringzooi, hoe nadrukkelijker de afkomst. Is noodzaak, deze vuile was is te vuil, generaliseren moet echter voorkomen worden.
Want Aziaten doen dit niet. Pakistaners zijn GEEN Aziaten nu eventjes. De Engelsen doen dat al helemaal niet, neuh het is maar een heel beperkt groepje, wat zulke vreselijke dingen uitvreet. Laten we vooral ook niet denken dat alle moslims zo zijn. (Wat ook niet zo is)

Terpen-tijn | 27-08-14 | 14:29

@Julia | 27-08-14 | 14:24

Maar wat zij ze stil over de Islam, hè, die Westerse vrouwen...

Parel van het Zuiden | 27-08-14 | 14:27

@marlinn | 27-08-14 | 13:37

+1 voor je reactie sure, maar er zijn 4 daders veroordeeld... er zijn 1400 kinderen gehoereerd en meerdere malen stelselmatig verkracht.

a) de straffen zijn heel laag 4 tot 11 jaar
b) 4 daders???? 1400 slachtoffers... ehhh iets in mijn onderbuik zegt dat er nog heel wat daders vrij rondlopen...

Kijk naar de hoeren gaan is legaal, maar een minderjarig kind als hoer gebruiken is dat niet... We missen nog een heeeeeeeel groot aantal daders dat de cel in moet en/ofwel het land uit geknikkerd moeten worden daar (als ze slim zijn) aangezien hun moralistische opvattingen nogal botsen met de westerse normen en waarden en blijkbaar integratie niet gaat....

peterdh | 27-08-14 | 14:26

Ben niet zo van de Volkskrant, maar hun bericht is waarschijnlijk 1-op-1 overgenomen uit de Engelse media, waar ook "Asian" gebruikt werd:
.
www.nytimes.com/2014/08/27/world/europ...

ViagraFalls | 27-08-14 | 14:26

Tijd voor een verbod op religie. The root of all evil.

wolffman | 27-08-14 | 14:25

Het waren voornamelijk blanke meisjes. Dat maakt het nog erger. Puur racisme van die Pakistanen (lees psychopaten). Ze menen dat blanke meisjes geen respect verdienen, zo staan ze in de Engelse samenleving. En de blanken maar wegkijken als hun eigen kinderen worden belaagd. want denk maar niet dat Pakistanen elders in het VK anders tegen blanke vrouwen aankijken, afgezien van de gunstige uitzonderingen.
Het verbaast me dat hier op GS de reageerders ook wegkijken voor het feit dat het overwegend blanke meisjes waren.

M.egafoon | 27-08-14 | 14:24

Ik wed dat wanneer het blanke mannen waren geweest die het specifiek hadden gemunt op Pakistaanse meisjes of moslimmeisjes, zij wel waren aangepakt en beticht worden van rascisme. Maar alleen blanken kunnen rascistisch zijn. Wanneer je volkeren, culturen en geloven binnenlaat die een totaal andere beeld hebben over hoe de vrouw zich moet gedragen plus totale minachting tegenover vrouwen, kan je op problemen gaan rekenen. HOE KOMT MEN ERBIJ DAT DAT EEN VERRIJKING IS VOOR ONZE CULTUUR? Eerder een gevaar en bedreiging voor de westerse vrouw.

Julia | 27-08-14 | 14:24

Tsja de Volkskrant, gaat het over katholieken, dan hebben ze het over katholieken, maar gaat het over pakistaanse moslims, dan heten ze ineens aziaten, fijn voor de chinezen Volkskrant.

louis6227 | 27-08-14 | 14:22

De term "of Asian origin" heeft voor de weldenkende Brit dezelfde betekenis als het woord "lichtgetint" voor ons heeft; in het VK weet iedereen dat het niet over Chinezen of Thai gaat, tenzij de context dit duidelijk anders aangeeft, zoals in bijvoorbeeld een artikel over kruidig koken. Bij ons denk je bij "lichtgetint" ook niet aan Jan de Vries die net vier weken naar Torremolinos is geweest, zeker niet als er naar een crimineel wordt gezocht.

Brou Is Back | 27-08-14 | 14:21

Blanke, vieze oude mannen, worden aan de schandpaal genageld,, wekenlang iedere dag in de kranten, op de radio en TV voor sex met minderjarige meisjes ruim 30 jaar geleden.
Veel schuldigen, dat dan weer wel, maar ook een paar onschuldigen die slachtoffer zijn van pogingen tot afpersing door vermeende slachtoffers.
Nu op de staatsomroep BBC en in de kranten van de UK gutmenschen nog steeds weinig over het pakistaans zijn van deze kinderverkrachters. Alleen de tabloids stellen dit echt aaan de kaak.

Keypadheroe | 27-08-14 | 14:21

Europeanen zijn ook boeven en sexueel gefrustreerd, maar dan reken ik Turkije maar gemakshalve tot Europa.

Mokum Kosher | 27-08-14 | 14:20

Wat ik en Zware Guy | 27-08-14 | 14:17 zeggen.

Bigi Bana Boy | 27-08-14 | 14:19

Doet me denken aan het fenomeen 'loverboys' hier in Nederland.
Een walgelijk eufemisme voor allochtoonse kinderverkrachter.
Trekbeest | 27-08-14 | 14:00

Dat klopt. Pooier, groomer, loverboy of mensenhandelaar, het zijn verschillende namen voor hetzelfde ongedierte.
.
En ze komen ook in Nederland voor! De details verschillen wellicht, maar dezelfde methodes en taktieken passen loverboys toe op hun slachtoffers. Methodes waar ISIS nog een puntje aan kan zuigen.
.
Ook hier worden meisjes zo jong als 12 jaar door die ratten veroordeeld tot een leven als sexslaaf. Kinderen! In Nederland!
En niet alleen domme meisjes uit gebroken gezinnen.
.
In godsnaam, als je kinderen kent in de kwetsbare leeftijd, informeer jezelf over de gevaren van loverboys en de tekenen dat een meisje in hun klauwen terecht is gekomen.
.
www.stoploverboys.nu/nl
www.politie.nl/onderwerpen/loverboys.h...
.
Bescherm je kinderen! Want als wij het zelf niet doen, wie doet het dan wel?

quantumcollider | 27-08-14 | 14:19

Weet je wie ook kinderen offerde voor zijn ideologie?

Russ Meyer | 27-08-14 | 14:18

Het verbazingwekkendst is natuurlijk dat geen enkele autochtone vader dat Paki schorriemorrie heeft afgemaakt. Als lammetjes naar de multiculti-slachtbank.

Zware Guy | 27-08-14 | 14:17

Wat is er met de Britten aan de hand dat vaders niet zelf met bot geweld vehaal gaan halen. Notabene, de Britten ... een voorheen fantastisch vechtlustig krijgersvolk. De mensen die WO1 en WO2 uitgeknokt hebben en overall ter wereld gevochten hebben om een wereldrijk te bouwen.

Bigi Bana Boy | 27-08-14 | 14:17

Keypadheroe | 27-08-14 | 14:14
Nou, in Frankrijk, UK, Duitsland of Zweden zijn ze nog lang niet zo ver als in Nederland. Daar moeten nog heel wat mensen worden beroofd, verkracht of vermoord totdat zij de vraag publiekelijk gaan stellen hoe het toch kan dat de ene migrantengroep (Noren, Chinezen, Peruanen, Ghanezen, Surinamers) zich niet of nauwelijks schuldig maakt aan misdrijven en de andere (vul bevolking moslimland in) zich wel bovenmatig schuldig maken hieraan.

Fred Bastiat | 27-08-14 | 14:16

Interessant aan de zaak is dat het ging om grotendeels onderklasse kinderen. Tokkies.

En die werden dus geminacht en niet serieus genomen door de policor autoriteiten. "Je weet toch hoe die tokkies zijn..."

Eerste rapport over de zaak (2002) van tafel geveegd want allemaal "overdrijving" - de kinderen werden niet geloofd.

Dat is letterlijk verklaard gisteren in Guardian door woordvoerder.

54321 | 27-08-14 | 14:15

www.dailymail.co.uk/news/article-27352...

en als je wel wat zegt, naar aanleiding van informatie van de ouders van deze misbruikte kinderen, ben je een racist.
Lijkt wel een beetje op NL.

Keypadheroe | 27-08-14 | 14:14

Multiculturalisme is een feest! Voor de rechtgeaarde goedmens is dit collateral damage.

natte krant | 27-08-14 | 14:14

Het is een onhebbelijke gewoonte in de UK om Indiers en Pakistanen Aziaten te noemen.
Helaas intepreteren wij dat net even anders.

tavor | 27-08-14 | 14:13

Toch is deze voor Islamapologeten makkelijk te pareren.
.
"Ja maar de BBC deed het ook."

Parel van het Zuiden | 27-08-14 | 14:13

het ergste vind ik nog wel in dat stukje van die kutkrant dat er staat dat er een "oogje" werd toegeknepen. Het zijn er 1400

dedwarsligger | 27-08-14 | 14:13

Soms probeer ik heel even het verdriet voor te stellen van de misbruikten. Groepsverkrachting van 12 jarigen en jonger.
Heel even slechts.
Er balt zich een kwaadheid samen ergens rond het middenrif. Stop
In een Engels artikel las ik dat er tijdens de groepsverkrachting links en rechts gebeld werd om er nog meer trawanten bij te betrekken.
Kubieke kilometers gerechtigheid erop droppen.

bodemloos | 27-08-14 | 14:13

Wat zou hier allemaal onder tapijt geveegd worden?
Waar we geen weet van hebben? Zelfde wat in de UK gebeurd, zie ik hier ook gebeuren.

Wim Venijn | 27-08-14 | 14:10

UK mag ook lekker nu de vinger wijzen nadat hun schande eruit kwam met alle kinderneuq feestjes van die oude knarren ;)

Maar toen was het ineens muisstil.

R.B.Bender | 27-08-14 | 14:10

Dood aan de kinderverkrachtende Pakistaanse moslims!

eerstneukendanpraten | 27-08-14 | 14:08

1400 kinderen. 1400 kinderen waarvan een aantal dus had verteld wat er gebeurd was en er is niet één vader die denkt: "al zal het het laatste zijn wat ik doe maar die daders gaan eraan"?
Iedere betrokkene die de en daders de hand boven het hoofd heeft gehouden mag met Poch meevliegen naar ISIS gebied. Daar zullen ze gelukkiger zijn dan in een democratie.
Het fêteren van de daders is haast nog walgelijker dan het misbruik zelf.

domheid regeert | 27-08-14 | 14:08

Ik herhaal het nog maar een keer, het grootste gevaar vormt de policor autochtone elite. Een groter gevaar dan alle IS aanhangers in onze steden bij elkaar. Het zijn onze eigen mensen die het allemaal faciliteren. Gelukkig zijn we nog neit zo gek als in de UK of de politiek-korrekte hel die Zweden heet, maar ook wij zullen deze kaste met alle beschaafde middelen moeten bestrijden als we niet ten onder willen gaan.

Bigi Bana Boy | 27-08-14 | 14:07

Pakistanen zijn nakomelingen van verraders en lafaards. Ze zijn het gedeelte van de Hindoebevolking dat zich aansloot bij de Islamitische veroveraars. In de UK zijn ze vergelijkbaar met Marokkanen hier in NL.

Het is dat de UK een grote populatie Indiërs/Hindoes heeft, anders waren die Pakistanen (en andere moslims) veel verder gekomen dan een enkele 'Islamitische wijk' inclusief 'Sharia patrol'. Ik lachte me kapot toen ik dat hoorde. Die Britten bieden 0.0 weerstand tegen dit soort figuren.

Hindustan | 27-08-14 | 14:07

joop.nl KINDERVERKRACHTERS. zo noem ik de politicor. in Nederland zouden de media en de politiek hetzelfde doen. ontkennen, in de doofpot stoppen, goedpraten, van de dader het slachtoffer maken.

Ir. Wilhelmus | 27-08-14 | 14:05

Muggenmepper | 27-08-14 | 13:57
Alleen in Groot-Brittannië? In heel Europa, zul je bedoelen!
Als deze beerput loskomt onder druk van "ons", ga je nog eens wat beleven.
Onder de justitiële tapijten ligt gigantisch veel van dit soort walgelijke zaken!

L.E. Raar | 27-08-14 | 14:04

Geloof is een goeie smoes om alles uit te vreten waar je zin in hebt.
Zolang het onder tafel blijft is er geen haan die ernaar kraait en anders wordt het met bedekt met de mantel der liefde.
Het is immers een goeie katholieke gelovige, een goeie moslim gelovige, een goeie hervormde gelovige, een goeie protestantse gelovige, een goeie gereformeerde gelovige.
Heb ze nog lang niet allemaal gehad, maar mij zullen ze nooit pakken voor haatzaaierij.
Al het geloof deugt gewoon niet, het is profiteren over een andermans rug. Het egoisme ten top, resultaat van de hersenspoeling en de plek van je wiegje.
De niet gelovigen hebben dan weer vaak de commercie als smoes, ook zij mogen ongestraft de leugens uiten, het is de bedrijfspolitiek die dan spreekt.
Kortom, zorg dat je ergens bijhoort anders ben je verloren.
Want zomaar onafhankelijk je mening ventileren komt je te staan op haatzaaierij. Minstens.

Terpen-tijn | 27-08-14 | 14:03

Wij hebben onze eigen kindervriend Joris D. maar daar mag hier niet over gesproken worden. Men is zo gebrainwashed dat ze nu in één keer wel weer het volste vertrouwen hebben in onze bromlul Opstelten en co. Nee als iets onder de rechter is wordt er niet over geluld, behalve als het Geenstijl betreft. En wordt er haast gemaakt met het onderzoek naar JD? Natuurlijk niet. En naar al die andere namen die zijn genoemd tijdens verhoren onder ede? Natuurlijk niet. Laten we eerst de zaakjes in dit fantastisch goede land eens op orde brengen voor we weer ver over de landsgrenzen gaan wijzen.

Makro777 | 27-08-14 | 14:03

Wat een kutkrant is die Volkskrant. Ook de waarheid wordt in de Volkskrant verkracht.

Oerkoendoe | 27-08-14 | 14:03

It isn't islamophobia if they are really raping your children.

Cuyahoga | 27-08-14 | 14:03

er komt moment dat mensen leugens, haatzaaierij en ophitserij van de volkskrant/nos/npo niet meer pikken he en vanachter hun toetsenbord vandaan komen

mental K | 27-08-14 | 14:02

Ik dacht dat tegenwoordig niet zo heel snel meer sprakeloos zou worden...

Sliptong | 27-08-14 | 14:02

De ware omvang van pedofilie binnen moslimgemeenschappen is nog lang niet bekend omdat het om gemeenschappen met een gesloten cultuur gaat. Maar voor zover ik kan zien is het vele malen groter dan binnen de RK Kerk

Islamofiel | 27-08-14 | 14:02

Dat 'ik wordt' gaat nog eens heel groot worden. Zoenzo.

alwayslearning | 27-08-14 | 14:01

Doet me denken aan het fenomeen 'loverboys' hier in Nederland.

Een walgelijk eufemisme voor allochtoonse kinderverkrachter.

Trekbeest | 27-08-14 | 14:00

Wie tegen massa-immigratie en tegen multikulti is wordt al jaren als extremist gezien en moet zich verantwoorden voor elke vorm van 'racisme'.

Maar wie politiek correct en/of laissez faire is en met massa-immigratie en zelfhaat ghetto's heeft laten onstaan, islam een aanzienlijk macht (op straat) heeft laten worden in Europa, de verzorgingsstaat om zeep heeft geholpen, enz. enz. is merkwaardig genoeg geen extremist en hoeft zich nergens voor te verantwoorden.

Het wordt idd tijd dat ze zich gaan verantwoorden en verontschuldigen!

Dhr. Huybrechts | 27-08-14 | 14:00

@OrgulloTulipano | 27-08-14 | 13:54
DE idee is geen idee meer !
Onzetaal.nl ook door U geschreven ?

A3an | 27-08-14 | 14:00

Het enige wat helpt is een actief remigratie-systeem, inclusief de Pakistanen die hoegenaamd 'Engels' zouden zijn. Tot die tijd blijft dit voorkomen, hoeveel buurtvaders we ook gaan inzetten.

Fred Bastiat | 27-08-14 | 13:58

geen krachtterm is groot genoeg om de schande in UK, en het leed, te beschrijven.

Maar Nanninga doet een goede poging. Zelfvernietiging.

Een land dat zijn bloedeigen kinderen laat verkrachten door vieze groepen moslimmannen. Alles voor de politicor. Gadverdamme.

Ir. Wilhelmus | 27-08-14 | 13:58

Ik weet niet wat ik walgelijker vind, de misdaden of de houding van de Britse justitie (en bestuurders).

Muggenmepper | 27-08-14 | 13:57

Tjaa, als je maar goed geïndoctrineerd bent. Sprak recentelijk met een Afghaan die ik op de gruwelen in de KO'r an wees en die ontkende bij hoog en laag dat die er in stonden. Hij zou meteen de islam afzweren als dat zo was. Veel moslims lezen zelf niet eens de koran maar gaan alleen maar af op wat de imam vertelt.

A3an | 27-08-14 | 13:57

En weer kraait Opstelten dat er geld moet naar bij- en herscholing, buurtvaders, enz.
Nou, dat effect heb ik van nabij meegemaakt. 0,0 dus.
Met name Marokkanen hebben geen enkel belang bij scholing. Je kunt ze aanbieden wat je wil, maar zij willen niet. "You can lead a horse to the water, but you cannot make it drink!" zou een keiharde waarschuwing moeten zijn.
Deze lieden hebben maar één raison d'être: Onze westerse samenleving ontwrichten. Dat zeiden ze (snotblagen van 13-14 jaar) ronduit in de klas. Vaak intelligent genoeg voor havo, in de praktijk zakten ze voor het overgrote deel in twee jaar terug naar de basisberoepsgerichte leerweg. Puur uit onwil.
Leer mij dit zooitje ongeregeld kennen.
Opstelten: Maak plaats voor een minister met ballen.
Anders gaat de poep de ventilator nog veel harder raken!

L.E. Raar | 27-08-14 | 13:56

ik lees het al jaren, in de "niet-politiek correcte racisische" media. Ik wordt er KOTSMISSELIJK VAN.

wanneer gaat de beerput in Zweden open?

Ir. Wilhelmus | 27-08-14 | 13:55

Annabel ik hou steeds meer van jou!

alwayslearning | 27-08-14 | 13:52

En dat is nog maar één stad!! Rotherham. Wat denken jullie van de LANDELIJKE cijfers. Ik denk dat een schatting van 10.000 slachtoffertjes, nog aan de lage kant is. Het land zit afgeladen vol met Pakistaanse moslims. (Deze schatting komt van mijn Britse volgers op twitter)

mohell | 27-08-14 | 13:51

Islam is een kankergezwel. Als je het niet bestrijdt, zie je wat er gebeurd als ze volledig los gaan met ISIS.
Moslims zijn besmet met deze ziekte. Het maakt beesten van ze. Het maakt verkrachters en ongelooflijke onmenselijk. Links laat het gebeuren. De gutmensch laat het gebeuren. Het wegkijken. Het niet benoemen. Vooral de rust bewaren. Onder het tapijt vegen. En eufemismen voor het woord moslim verzinnen.
Het kanker is inmiddels zo ver gezaaid dat er niet meer weggekeken en verzwegen kan worden. Dan worden de gutmenschen met de neus op de feiten gedrukt. En ter verantwoording geroepen.

Wim Venijn | 27-08-14 | 13:51

92% van de Saudies vinden de IS overigens ook gewoon heel kosher hoor.. En van hunnie mag je Christenen ook gewoon heel slaaf maken, om te neuqen enzo. Jeauden maak je dood, daar steek je hem niet in, trouwens. Dat zijn geen menschen maar afstammelingen van varkens en apen, dat is dan weer niet kosher. Dat weet iedereen www.jihadwatch.org/2014/08/poll-92-of-...

LeakyLeak | 27-08-14 | 13:50

Op joop.nl is het angstvallig stil.

taylor 1000 | 27-08-14 | 13:50

1400... Die Paki's besloten het aantal af te ronden naar het aantal jaar achterstand dat Moslims hebben t.o.v. de rest van de wereld?

Parel van het Zuiden | 27-08-14 | 13:50

Van kinderen en jonge mensen blijf je af. Punt.
Een ideologie die toestaat dat dit soort afgrijselijke, weerzinwekkende toestanden kan bestaan dient imho als criminele organisatie te worden verboden.
Immers de 'profeet' deed het zelf ook? Onvoorstelbaar.
Ik ben trouwens bang, dat deze toestand niet op zichzelf staat.
Loverboys, voor het overgrote deel afkomstig uit dezelfde kringen, zijn ook actief in andere Europese landen.
Dit uitschot moet weg. Punt.
En overigens ben ik van mening dat Demmink in het openbaar moet worden verhoord!

L.E. Raar | 27-08-14 | 13:49

En natuurlijk doet de Volkskrant mee met de achterlijke policor van het VK. Vertel me eens hoe Islamitische immigranten die blanke kinderen(!) als doelwit hebben geen haatdragende racisten zijn? Normaal schieten ze voor Wilders en Zwarte Piet al in die stuip, en die hebben nog nooit iemand gemarteld en verkracht, voor zover ik weet. Waar blijft die verontwaardiging als de daders niet blank zijn?

Ik heb het al eerder gezegd: Iedereen die verantwoordelijk is voor het onder het tapijt vegen van deze zaak dient als medeplichtige berecht te worden. En natuurlijk moeten ze nooit meer voor de staat kunnen werken. Maarja, geweld tegen blanken, dus dat is allemaal niet zo erg volgens de linkse kerk.

Hoe langer ik leef, hoe bozer ik wordt op de linkse medemens. Net zoals in de Sovjet-tijd worden de grootste misdaden toegestaan zolang het ideaal maar gediend wordt. Maar ze trekken de bek wel open om de kleinste daden van buitenstaanders. Het is een zieke ideologie. Dat is niet eens een subjectieve mening, nu we wederom zien dat kinderverkrachting gewoon wordt goedgekeurd als het wordt gedaan door de Mohammedaanse broeders.

Piet van het Padje | 27-08-14 | 13:49

@Kamervraag | 27-08-14 | 13:43
Ja, de ware islamieten heten nu opeens "strijders" of "terroristen", net zoals ze alleen maar IS noemen of ISIS i.p.v. Islamitische terroristen/strijders...
Terwijl deze toch staan voor de enige en ware islam "volgens het boekie"... De Allahlaw volgend om in het omgedraaide terecht te komen (Walhalla)...

A3an | 27-08-14 | 13:49

All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing.

Fred Bastiat | 27-08-14 | 13:48

Tja. wie zo'n profeet aanhangt wordt ten volle gesteund.
Mo deed zelf niet anders...
Weerzinwekkend gewoon, de katholieke pedo's verbleken er zowat bij.

Ommezwaai | 27-08-14 | 13:48

Mij lijkt een speeltuinverbod hier ab-so-luut op zijn plaats.

trip666 | 27-08-14 | 13:47

Liever niet vermelden ze de afkomst, maar dit is t erg en teveel. Dan moet je wel je eigen straatje schoonmaken en de schuld afschuiven.
Nou maar weer hopen dat mensen niet gaan zeggen> ooh Pakistaanse moslims, neuh dan is het wel logisch.
Want dat is haatzaaierij.

Terpen-tijn | 27-08-14 | 13:47

Ook hierom, UKIP

4fmp | 27-08-14 | 13:47

Rotherham bestond toen ik er was voor 100% uit blanke drugsverslaafden (inclusief spuiten in trapportalen van de council housing) en paki's die zelfs al hadden ze werk bij de burger king je nog onvriendelijk bejegenden als blanke.

Ommie de HaatMoker | 27-08-14 | 13:46

Allemaal onthoofden die gasten!

professorbaardaap | 27-08-14 | 13:46

Mohammed zelf was een pedosexueel die zijn 6-jarige bruidje op 9-jarige leeftijd tot zich nam. Maar dat heeft niks met de Islam te maken, dat moeten we symbolisch in de cultureel-historische context interpreteren.
Alleen de voorbeeldrol van Mohammed, tot en met gesneden baard aan toe, die moeten we dan weer "vertalen" naar de heden ten daagse decadente oversexte maatschappij.

Eigenlijk niet te snappen dat de Islam nog toegestaan is - een ideologie die een pedosexueel een voorbeeldfunctie toedicht. En inderdaad de copy-cats wonen niet alleen grootschalig in Rotherham maar net zo goed in Londen, Liverpool en Leiden.

trip666 | 27-08-14 | 13:46

@A3an | 27-08-14 | 13:42
@Orgullo Tulipano !

A3an | 27-08-14 | 13:43

Thanks en ga door ga door... geef niet op en neem geen gas terug. Dit wordt het keerpunt.

toonbeeld | 27-08-14 | 13:43

Uber dhimmi Martijn de Koning zal dit allemaal wel leugens, haatzaaierij en ophitserij vinden.

343 | 27-08-14 | 13:43

De islam is de nieuwe joden, die overal de schuld van krijgt. Met dit verschil dat de islam dan weer WEL de dader is, in de allermeeste en ook allernaarste gevallen.

Jan Passant mk2 | 27-08-14 | 13:43

Net als in NL:
Islamieten heten nu ineens Jihadisten.
Althans, de trage media wil ons dat laten geloven. Dream-on.

Kamervraag | 27-08-14 | 13:43

Het tapijt om alle smerigheid der allah-aanhangers onder weg te stoppen is allang niet meer groot genoeg. Hoe heftig de policor ook bezemt, ze krijgen het er niet meer ondergeveegd.
Steeds meer gruwelijke waarheden blijven zichtbaar. Heel de beschaafde wereld zal zich keren tegen de duivel in jurk en niqaab.
Tot ook de policor moeten erkennen dat ze een monster hebben beschermd en verdedigd.
Hopenlijk is het dan nog niet te laat om de beschaafde wereld te redden van de hel op aarde.

appelvink | 27-08-14 | 13:43

Jei sreif ook vauten, dad sie ik nog !

A3an | 27-08-14 | 13:42

@orgulloo
Eens. Maar 'de idee'?

Nacho_Vidal | 27-08-14 | 13:42

Voor dit soort beesten bestaat maar 1 straf....

Ik had het natuurlijk over een taakstraf

Rodekool | 27-08-14 | 13:42

-weggejorist-

OrgulloTulipano | 27-08-14 | 13:40

Intussen worden onderzoekers naar alle misbruikzaken en kinderofferingen binnen het Vaticaan en in westerse elitaire kringen met de dood bedreigd...

itccs.org/

Good Meuning | 27-08-14 | 13:38

Allemaal de schuld van UKIP en EDL volgens Labour.

Russ Meyer | 27-08-14 | 13:38

En hoeveel kindermishandeling door allochtonen wordt er in Nederland onder het tapijt geveegd?

MAD1950 | 27-08-14 | 13:38

In Nederland is een meisje van 10 verkracht door een jongen van 13... daar weet het OM niet hoe snel ze moeten melden dat de Somalische dader (2 jaar in NL) een trauma heeft a.g.v. het verlies van zijn vermoorde vader en een ander familielid...

kibambam | 27-08-14 | 13:38

Ik heb een tijdelijk abo op de Volkskrant. Doet er even niet toe waarom.
Nu hebik vanmorgen ook dat stuk gelezen en me verbeten over het feit dat ze de daders Aziaten durfden te noemen. Dan ben je, zeker in deze tijd, als Volkskrantredactie de boel willens en weten foutief aan het voorlichten. Het grenst bijna aan kwaadaardigheid.
Maar steevast wordt verder alles pro-palestijnen uitgelegd. Schiet Hamas weer raketten af dan kopt de Volkskrant: Israël opent vuur op palestijnen. Steeds die nare verdraaiingen. En die idioot van Grunberg moeten ze gelijk wegsturen. Lijkt heel wat zo'n stukje op de voorpagina (!) maar het heeft vaak geen inhoud.

appeltjesgroeneweide | 27-08-14 | 13:37

Goed dat de daders zijn veroordeeld. Nu de wegkijkers nog. Mensen die bewust wegkijken waar ze voor verantwoordelijk zijn verdienen dezelfde straf als de daders.

marlinn | 27-08-14 | 13:37

Tja, benoemen en bouwen houdt op daar waar de exotische godsdienstvrijheid begint.

william7055 | 27-08-14 | 13:37

Het was Labour die dit allemaal toeliet,net als bij de pvda is politieke "correctheid" belangrijker dan gerechtigheid.
Dat er 1400 kinderen mishandeld worden is bijzaak,zolang er maar geen racistische uitingen komen.
Walgelijke toestanden die al jaren bekend waren.
http://lawandfreedomfoundation.org/wp-content/uploads/2014/03/Easy-Meat-Multiculturalism-Islam-and-Child-Sex-Slavery-05-03-2014.pdf

pejoar | 27-08-14 | 13:36

Ik neem aan dat de verantwoordelijken voor de doofpot voor het gerecht worden gesleept?

Muggenmepper | 27-08-14 | 13:35

De redacteuren op Joop.nl zijn woedend dat dit allemaal zo heeft kunnen gebeuren. Oh wacht....

De Drent | 27-08-14 | 13:34

De linkse kerk krijgt een knetterharde knoeperd bij het lezen van dit bericht.

Wc-kip | 27-08-14 | 13:34

Al die Chinezen en andere keurige Aziaten worden hard genaaid.

Rodekool | 27-08-14 | 13:33

Nou ja, in Nederland hebben we Demmink, de witte witteboordenpedo, daar heeft men ook jarenlang de ogen gesloten voor gehouden.
.

Pedofilie en misbruik, niemand wil z'n vingers eraan branden om dit aan te pakken. Wegkijken is policor. Te triest.

Bobbbe | 27-08-14 | 13:33

Was gisteren al verrast dat zelfs de NOS het woord Pakistaan in de mond durfde te nemen!

nielsjuuh23 | 27-08-14 | 13:32

Heb artikel in AD gelezen, onbegrijpelijk hoe men daar jarenlang de andere kant op heeft gekeken.

Terpetijnzeikert | 27-08-14 | 13:32

Hoeveel moet er nog gebeuren voordat we op een andere planeet gaan wonen en het schorriemorrie achter ons laten?

Frenkbach | 27-08-14 | 13:32

Deze feiten en het wegkijken daarvan zijn al jaren geleden opgedoken op diverse sites, alleen het aantal van 1400 is nieuw.

A3an | 27-08-14 | 13:31

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl