Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

BREEK! Pieter Hilhorst (PvdA) stapt op

pieterhilhorstpvdastaptop.pngU ziet de laatste tijd nogal wat PvdA'ers voorbij komen waar u nog nooit van gehoord had. Er pronken inmiddels meer PvdA'ers op GeenStijl dan er uitgenodigd worden voor talkshows. Dat komt omdat PvdA een ziekte is, waardoor veel rationele, volwassen mensen zich ineens heel erg politiek falend en belastinggeld verkwistend gaan gedragen, zodra ze in aanraking komen met pluche. En het is zeer besmettelijk, die PvdAIDS. Goed, als PvdA een ziekte is, heeft Pieter Hilhorst een acute ontsteking. Vandaar dat Pieter Failhorst een flinke topickuur krijgt op GeenStijl, in de hoop dat hij geneest van zijn PvdA: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 en 11. Onze kuur heeft gewerkt, want Pieter Failhorst stapt op als wethouder in Amsterdam. Jawel, het is zover! En niet alleen omdat hij 188 miljoen euro teveel heeft overgemaakt naar uitkeringsmensen, plus een wekelijkse stroom aan facepalms in de vorm politieke faals produceert. De jongens van Retecool hebben gisteravond ontdekt dat Failhorst al enige tijd een rapport online heeft staan met daarin de namen, IBAN-nummers en overgemaakt bedrag van de bijstandsgerechtigden die teveel uitgekeerd hebben gekregen. Dat is, na alle financiële megablunders van de afgelopen tijd, een grove schending van de privacy van burgers. Dus stapt Pieter Hilhorst op. Dat weet hij zelf alleen nog niet. Maar hij kan niet anders. Daarom helpen wij hem. Hey, Hilhorst, dit is het. Het is klaar. Goed geweest zo. Je kan er geen kut van en daar zijn vele Amsterdammers regelmatig het slachtoffer van. Nu zelfs met naam en toenaam. Het geeft niet, je hebt gewoon last van een hevige aanval van PvdA. Erkenning is de eerste stap op weg naar genezing. Tijd om de functie als wethouder neer te leggen en over te dragen aan een meer capabel en competent persoon. Maar iedereen en zijn demente moedertje ziet dat de positie van Pieter Hilhorst als wethouder te Amsterdam niet langer houdbaar is. De enige manier waarop Pieter Hilhorst volgende week nog wethouder is, is als de PvdA terminaal blijkt te zijn. We hopen uiteraard dat dit niet zo is. Doe maar eventjes wisselen, Pietertje.

Reaguursels

Inloggen

-weggejorist-

DePoseur | 25-01-14 | 19:09

Een wethouder van financieel falen in Amsterdam stapt pas op als de PvdA een nieuwe Minister van Financiën nodig heeft. En dat is pas nadat de PvdA met een nieuwe lijsttrekker (hoogstwaarschijnlijk Ascher), een nieuwe slogan, manipulatie van polls en massieve steun van de PO, wederom als tweede partij uit de verkiezingen komt.

WirMachenMusik | 24-01-14 | 19:09

PVDA = incompetentie en andersom.
Zolang er PVDAers of D66ers bestaan, gaat verkankering door. Maar een land krijgt wat het verdient.

Rest In Privacy | 24-01-14 | 17:20

Ik vind dat Pieter Veelmorst.

Het Vragevuur | 24-01-14 | 17:17

Wedden dat ie een stoeltje naast Jongerius wil.

HoutekopHarryHendrik | 24-01-14 | 16:47

PvdAids is een ernstig syndroom in Nederland, waarvoor in de media veel meer aandacht zou moeten zijn, omdat bewustzijn en realiteitszin de beste bescherming zijn.
Om verwarring met de nare ziekte HIV / Aids te voorkomen en alle slachtoffers daarvan te vrijwaren, volgt hierbij duiding:
.
1)PvdAids wordt veroorzaakt door het sexueel overdraagbaar socialisme-virus, Als je maar vaak genoeg wordt genaaid zonder adequate bescherming, dan wordt je vanzelf zo gedesillusioneerd en fiscaal uitgewoond, dat het onherroepelijk leidt tot besmetting. Tevens begint de fatale romance ook hier vaak met het geven van een rode roos en beloftes van genegenheid en geborgenheid.
.
2)Eenmaal besmet gaat het virus zich vermenigvuldigen via levende cellen. Daartoe dringt een virus de resterende gezond verstand cellen binnen en dwingt deze om nieuwe virusdeeltjes te maken die gelijk zijn aan het oorspronkelijk binnengedrongen deeltje.
.
3)Een infectie met het virus leidt tot een algemene immunodeficiëntie. Dwz dat de specifieke afweer tegen bedreigingen voor het gezond verstand wordt afgebroken. We spreken van het PvdAidsstadium als er per microliter bloed nog slechts 200 T-helpercellen of minder worden aangetroffen. Symptomen zijn ondermeer: rode vlekken aan de oppervlakte, verlijming van het eigen draagvlak en het onderliggende pluche, een onweerstaanbare neiging tot het willen aantrekken van slobbertruien, ernstige wachtgeldverslaving, achterbanbevoordeling, draaikonten, ruggegraadverrubbering, wegkijkblindheid en een sterke drang tot knuffelen van mensen met een allochtone achtergrond.
.
4)Deze verminderde aantallen functionerende gezond verstand afweercellen, leiden helaas ook weer tot een grotere gevoeligheid voor allerlei andere infecties. De salon-socialist wordt sneller ziek en kan aan meer ziekten tegelijk gaan lijden. Ook kunnen verwekkers van ziekten die gezonde personen zonder problemen meedragen de kop opsteken, omdat ze niet meer onderdrukt worden door het afweersysteem van het gezond verstand. Dit noemen we het PvdAids related complex.
.
5)Doordat behandeling met antivirale realisme medicijnen vooral door reeds besmette groepen en hun mediakanalen wordt geblokkeerd, dreigt de levensverwachting van het gezond verstand, na besmetting met PvdAids, 6 tot 18 maanden (gemiddeld 9,2 maanden).
.
6)Eenmaal volledig besmet is in het huidige Nederland behandeling zeer lastig. Er zijn remmers en anti-virale middelen waarmee de levensverwachting van het gezond verstand kan worden opgerekt, maar door de sterke invloed van de baantjescarrousel, nepotisme, faaldoofpotten en algehele wegmetons mentaliteit zal met de huidige stand van de medische technologie de PvdAidsinfectie uiteindelijk opnieuw en definitief de bovenhand krijgen ondanks de behandeling.
.
7)Er is een klein aantal mensen dat immuun is voor het socialisme-virus en dus geen PvdAids kan krijgen. Deze mensen bezitten volgens reeds besmette patiënten een gemuteerd gen dat bekendstaat als populisme.
Wetenschappers zonder aantasting van het gezonde verstand ontkennen dit stellig en achten dit verschijnsel een gevolg van een combinatie van een aantal sterke genen, bekend als het "eigen identiteit-gen", "trots en onafhankelijk-gen" en "werken-voor-je-geld-gen" welke voorkomen dat het virus de immuuncellen van het gezond verstand kan binnendringen. Deze sterke genen komen veel vaker voor in Noord- dan Oost- en Zuid-Europa. Hoe dit precies komt weten wetenschappers nog niet. Een theorie is dat dit gen-cluster ontstaan is als reactie op een aantal ziektes en epidemieën die al tientallen jaren woeden in Europa. Hiervan zijn inmiddels onontkenbaar bekend:
de Europa pandemie, de Roverheid-parasiet, de werkeloosheid-ontsteking, de MOE-epidemie, het bontkraag syndroom a.g.v. de mosselinfectie, de boelbijmekaarhoud-koortsaanval en de hele PvdAids faalnepotismegraai-epidemie zelf uiteraard.
.
8)Inmiddels is het aantal mensen dat zich weert tegen deze epidemie gelukkig al sterk toegenomen. Vooralsnog is de beste bescherming tegen besmetting een sterke en gezonde afkeer van de huidige politiek, het bevestigen van de prioriteit voor een definitief vaccin door in het stemhok het stempotlood met rechts te hanteren en ten slotte helpt het ook om de omgeving bewust te maken van het gevaar voor besmetting door de drammerige eigen-gelijk tactieken van de besmettingshaarden hun zeurderige neiging tot aandacht te ontnemen. Zo veel mogelijk negeren dus...

Rudjen | 24-01-14 | 14:43

Gaat niet gebeuren, helaas. Hij moet toch zeker wachten tot hij lang genoeg heeft gezeten voor een riante wachtgeldregeling? Of kan hij daar nu al aanspraak op maken? In dat geval: Pieter, wat let je?

uwesbeki | 24-01-14 | 14:16

Goed stuk Quid. Daarom was ik gister alvast tipsy.

Mammeloe | 24-01-14 | 14:14

nu begrijp ik ook waarom EU-verkiezingslijst PvdA conceptueel is, handig vangnet voor de falers in eigen land

(Behind)Doors | 24-01-14 | 13:57

Als nou alle PvdA'ers voortaan Chinees zijde dragen, kan er nooit meer een aan het pluche plakken.

milky bar | 24-01-14 | 13:05

Natte tosti deze Pietertje. Ga maar weer linkse meninkstukjes uitpoepen.

Spielmacher | 24-01-14 | 12:55

Oooh jawel! Ik hoop wel degelijk dat de PvdA terminaal is! Laat het doek vallen voor deze volksverraders!
Dat dit gaat gebeuren zal ook blijken uit de GR- en de EU-verkiezingen!
R.I.P.!

KoninginWildemina | 24-01-14 | 11:58

Die Hilhorst heeft zich via de VARA en JOOP en de PvdA zo met zijn kont zo in het "OLD BOYS" PvdA netwerk gemanipuleerd en gedaaid dat hij zich straks mag gaan opmaken voor een PvdA burgemeesterschap ergens in een rood PvdA bolwerk, als die er nog zijn na 19 maart 2014 (gemeenteraadsverkiezingen)
Ik heb nu al diep, diep medelijden met de gemeente die FAAL Hilhorst straks als burgemeester krijgt!

kippevlees | 24-01-14 | 11:45

Die Hilhorst heeft zich via de VARA en JOOP en de PvdA zo met zijn kont zo in het "OLD BOYS" PvdA netwerk gemanipuleerd en gedaaid dat hij zich straks mag gaan opmaken voor een PvdA burgemeesterschap ergens in een rood PvdA bolwerk, als die er nog zijn na 19 maart 2014 (gemeenteraadsverkiezingen)
Ik heb nu al diep, diep medelijden met de gemeente die FAAL Hilhorst straks als burgemeester krijgt!

kippevlees | 24-01-14 | 11:41

Of alleen Pietertje er niks van kan, de hele raad zit er vol mee.

Uw Verzekeringsadvis | 24-01-14 | 11:41

"Tijd om de functie als wethouder neer te leggen en over te dragen aan een meer capabel en competent persoo"
 
Doe niet zo raar Kwit, er komt gewoon een volgende PvdA-er.

pietvanvliet | 24-01-14 | 11:27

het is niet zozeer de PvdA maar meer het langdurig links denken dat zwaar hersenletsel veroorzaakt, net zoiets als jarenlang overmatig alcoholgebruik.

Wloddek | 24-01-14 | 11:11

Bij ontslag op eigen initiatief of ontslag wegens fraude en/of diefstal gewoon GEEN wachtgeld
Ons moeder zei het al
gelijke monnikken gelijke kappen...
Als wij zoiets uitvreten kunnen we ook linea recta naar de bijstand.

Graag een passend wetsvoorstel van deze of gene partij
Wordt er ook eens een keer geluisterd naar "het volk"

pvv en sp zullen zeker voor zijn en dan kom je al een heel eind in de goede richting qua meererheid

Oskaar Blafzuur | 24-01-14 | 11:08

' Dat komt omdat PvdA een ziekte is, waardoor veel rationele, volwassen mensen zich ineens heel erg politiek falend en belastinggeld verkwistend gaan gedragen ' ... hahahahahaha

(c)ZWITSUL | 24-01-14 | 11:04

Als hij niet opstapt stem ik geen PvdA meer. Dat zal hem leren.

Rest In Privacy | 24-01-14 | 10:34

Hoe lang lopen jullie nu al mee in Nederland? Hebben jullie nu nog niet door dat een PvdA-er NOOIT uit zichzelf opstapt? NOOIT.

Goofy Goofball | 24-01-14 | 10:31

Hij blijft gewoon zitten, letterlijk.

van_de_pot_gerukt | 24-01-14 | 10:31

Hij is klaar voor europa

dolffie | 24-01-14 | 10:18

Wachtgeld...... lalala....

vlaghalfstok | 24-01-14 | 09:58

@outsider-insider
wat zouden ze bedoelen met werkt niet meer? werkt niet mee met het verrekenen met toekomstige uitkeringen, verrekenen met andere huidige uitkeringen? van kale kippen kan je niet plukken maar je kan wel zorgen dat de veren die erop gaan groeien van jou zijn.

minimá-armezusvan.. | 24-01-14 | 09:53

Dit is precies het probleem waar al die PvdA meelopers aan lijden, ze zijn niet bevattelijk voor commentaar of kritiek. Door de enorme oog en oorkleppen zullen ze blijven plakken aan hun verworven zeteltje. Ongelofelijke faalhazen zijn het!

lanexxx | 24-01-14 | 09:52

ach, hij gaat echt niet in de bijstand hoor, hij wordt binnenkort wel weer ergens in het een of ander onnozele maar ozo lucratieve staatsbaantje ergens gehesen, de gewoonlijke stoelendans van gefaalde partijlievelingen met het platinapartijboekje van VVD=PvdA=CDA=D66=GL=CU die het geboorterecht hebben om door uw werk levenslang vakantie te mogen vieren in hun fantasiewereld van de staat.

Wloddek | 24-01-14 | 09:50

1 pagina dashboard van de status van de terugbetalingen van de EUR 188 mln Hilhorst-belasting-fail is ook gepubliceerd door de gemeente.

Per 10 januari 2014 moest er door 453 mensen nog in totaal EUR 9,6 mln terugbetaald worden aan de Gemeente (Code Oranje + Code Rood).

Ter vergelijking het gehele jaarbudget van deze WKB-regeling is EUR 1,8 mln. Weer een goed voorbeeld van hoe goede bedoelingen van de overheid vaak eindigen in een flinke puinhoop.

zoeken.amsterdam.raadsinformatie.nl/cg...

Het KPMG rapport staat ook op de website, die adviseren o.a. om bestedingslimieten in te voeren en software eerst te testen. Hoe kom je er op, wat een briljant advies!

Outsider-Inside | 24-01-14 | 09:38

ach het gaat niet zozeer om de persoon, die zijn volstrekt inwisselbaar. het gaat om het nefaste systeem van uitkeringen in stand gehouden door de rode clerus. het graties uitdelen van geld aan mensen die zo gevangen worden gehouden in een achterlijke koeltoer en kansloos blijven in de samenleving die steeds gecompliceerder en competitiever wordt. straks woont er in china een midden-klasse net zo groot als de bevolking van europa. moet je als nederlandse uitkeringstrekker mee gaan concurreren op het toneel van de wereld. de pvda balkaniseert eerst de samenleving om deze vervolgens te laten afglijden naar afrika. krijgen we binnelandse ontwikkelingssamenwerking bestuurt door bertje en jacqueline vanuit hun ivoren torentje bij het wijnboerderijtje in frankrijk. walgelijke zooitje uitvreters.

minimá-armezusvan.. | 24-01-14 | 09:37

je had de linkse kerk en de NPO eens moeten horen kakelen als het een PVVer was geweest. Ze hadden het er weken over gehad. Maar nu wordt het stilletjes weggepoetst.

watazooi | 24-01-14 | 09:37

Jij zult maar net in die gemeente wonen waar Pieter Hilhorst straks burgemeester wordt.. alvast veel sterkte gewenst!

Oh wacht je gaat dan gewoon verhuizen? Dat dacht ik toch niet, probeer je huis maar eens te verpatsen, cadeautje van vvd en pvda..

Boris die Sauertopf | 24-01-14 | 09:36

Die blijft gewoon zitten hoor. Ik weet niet hoe Quid erbij komt dat pvda'ers de termen "consequenties" en "trekken" met elkaar kunnen verbinden, maar die kwelhorst kan het zeker niet.

Willem VanDer Decken | 24-01-14 | 09:36

Hoera! Hier ga ik vanavond een biertje op drinken!

Ik sta er echt van te kijken, dat hij nu al opstapt.
Zeker gezien het aantal fuck ups van collega Wolfsen.

Baski | 24-01-14 | 09:25

De PvdA is in Amsterdam al langer aan de macht dan een gemiddeld communistisch regime. Het zelfreinigend vermogen is non-existent. Zie ook Elatik.

van heinde en verre | 24-01-14 | 09:19

Prima actie van de PvdAert om frauderende bijstandtrekkers zo te namen & shamen....

Hufter | 24-01-14 | 09:08

'De PvdA is een leugen. Hillhorst is een boef. Het PvdA- verkiezingsprogramma is gif.' (vrij naar G. Wilders)

goedverstaander | 24-01-14 | 08:57

Pvda is zo ziek, binnenkort een spuitje euthenasie,zichzelf al veeeeel te lang overleeft,eigen schuld dikke bult.Ruim baan Greetje komt eraan.

Steenrijk | 24-01-14 | 08:55

Zo snel mogelijk vervangen door een bekwame PVV-er…euh.. wacht….

Brimstich | 24-01-14 | 08:52

Waar gewerkt wordt vallen spaanders! Bij NIEMAND meteen van 188.000.000 belastinggeld, maar toch..

Canis Spurcus | 24-01-14 | 08:49

@ vastgoed,

Het lijkt bijna op de hetze van de wildersobsessievelingen op joop.nl;) Alhoewel, daar slaat het heel vaak helemaal nergens op en zien ze niet dat ze zichzelf Wilders in het kwadraat opstellen, maar dat terzijde. De PvdA heeft meer dan genoeg onherstelbare schade aan onze samenleving toegebracht dat ze zo'n behandeling verdienen.
-
Brengt me toch terug op joop.nl..
GS, zoals jullie weten wordt er iedere dag kanonnenvoer aangevoerd van dat gesubsidieerde, weg-met-ons, naïeve, wereldvreemde, hypocriete, guttmensch, links-lullen-rechts-vullen haatblog om Racisco met de grond gelijk te maken.
-
Doe dat!!
-
Die zelfbenoemd verschillgen moeten nu eens met de grond gelijk gemaakt worden. De vara en joop.nl hebben een hele grote rol gehad in de policor, kom-binnen-geld-zat-werkt-ander-voor, weg-met-ons, racisme-is-een-feestje-van-de-witman, PVDA lanceerders sfeer in ons ooit zo mooie en succesvolle landje.
-
Als je de vara op z'n knien dwingt is het pas echt einde verhaal PVDA in NL.

De Bredaonaar | 24-01-14 | 08:47

De kudo's voor deze zoveelste faal gaan helaas niet naar Bas Taart/Retecool maar naar D66 in Amsterdam. Deze laatste is dus sinds de eeuwwisseling weer eens positief in het nieuws.

goedverstaander | 24-01-14 | 08:46

Die stapt echt niet op, de linkse stukjesschrijver is veel ste verliefd op zichzelf. Hij zal wel een paar dagen onderduiken om z'n verantwoordelijkheid te ontlopen.

Osdorpertje | 24-01-14 | 08:46

Ik wens de Amsterdammers een continue stroom van Hilhorsten. Met hun PvdA-stemgedrag verdienen ze niet beter.

Fijnstoffer | 24-01-14 | 08:46

Het zijn steeds weer de socialisten die geld verbrassen.
Andermans geld! Zij lijken totaal geen besef te hebben van de waarde van geld waar de werkende man/ondernemer KEIHARD voor moet knokken.
i.imgur.com/eWUPSuh.jpg

wakkere_nederlander | 24-01-14 | 08:45

Hilhorst kan beter weer sprookjes gaan schrijven veur de Volkskrant.

kneuterzak | 24-01-14 | 08:43

Dit is geen wishfull thinking want de dagen van Hilhorst als wethouder zijn geteld. De dagen van alle wethouders van (bijna) alle gemeenten trouwens. Want GR2014 staat voor de deur en daarna moeten de poppetjes weer over de stoelen worden verdeeld.

Laten we hopen dat Hilhorst aan deze stoelendans niet meedoet of voortijdig struikelt. Want een politiek zonder Hilhorst, daar is Amsterdamse, de Nederlandse en zelfs de Europese burger bij gebaat.

goedverstaander | 24-01-14 | 08:42

Zo, z'n ambtenaren laten hem echt alle hoeken van de Stopera zien. De ambtenaren hebben geen enkel respect voor die gast en dat zal niet komen ook. Eigenlijk schandalig dat dat zomaar kan maar aan de andere kant.... tijd voor een wind zonder PVDA-meur in Amsterdam!

Lepo | 24-01-14 | 08:39

PvdAers hebben geen moraal dus van opstappen zal geen sprake zijn!
Peter Hilhorst de grootste FAAL wethouder van de PvdA blijft gewoon op zijn post zitten en eigenlijk is dat FANTASTISCH NIEUWS voor alle tegenstanders van de PvdA want het betekend dat hun (PvdA) verkiezingsuitslag bij de gemeenteraadsverkiezingen nog Rampzaliger zal zijn!

kippevlees | 24-01-14 | 08:37

Geenstijl verwijst naar eigen artikelen en heeft een kop die niet klopt. Lekker serieus allemaal.

Roer | 24-01-14 | 08:35

Pvda-ers en opstappen is een moeilijke combinatie.
Fatima Elatik ging ook weg, maar jaren later zit ze er nog steeds.

spanarchist | 24-01-14 | 08:32

Weer Wachtgeld.

van stampij | 24-01-14 | 08:30

Iets zegt mij dat Pietertje ambtenaartjes heeft zitten die zijn vriendje niet zijn. Onvermogen, sabotage of allebei?

Atheneauje | 24-01-14 | 08:29

Kudo's voor Bas Taart @ retecool

Tobi | 24-01-14 | 08:29

-weggejorist-

vast goed | 24-01-14 | 08:29

Als hij snel is met verdwijnen uit Amstelredamme kan hij nog net op de kieslijst voor de Europese verkiezingen. Daar zitten nog veel meer faal politici uit Nederland.

Snippeschieter | 24-01-14 | 08:29

Dit talent zal gemist worden!

Canis Spurcus | 24-01-14 | 08:26

Transparantie belangrijker dan privacy.

Geert Linkers | 24-01-14 | 08:24

Zowiezo moeten ook de mensen die hem 'gekozen' hebben een flinke douw krijgen. Als je zijn CV bekijkt was dit gewoon te voorspellen. Hij hoort dit niet te mogen doen omdat hij het helemaal niet kán. En de overheid blijft maar falen en wij blijven het maar pikken. Miljoen na miljoen over de brug, fuck up na fuck up, en we laten ze maar met rust. We verdienen het gewoon. Dit soort idioten. En dan heb je nog een Arnon Grunberg die echt gelooft dat er een elite is die verheven is boven het volk en die goede beslissingen neemt.. hahahahahhaha. Sukkel. Er is een elite die mag blijven zitten ondanks mega fouten en ondanks onkunde en onwetendheid. Dát is je elite, Arnon.

mental K | 24-01-14 | 08:24

Bij de NPO TT weten ze nog van niks...

Ars Vivendi | 24-01-14 | 08:22

Alwéér een wachtgelder erbij. PVDA? Ik denk het wel.

Zaniker | 24-01-14 | 08:22

Ik ben nu toch wel benieuwd wat voor figuren er rondlopen op het gemeentehuis. Nemen ze vanwege quota tegenwoordig ook analfabeten aan?

blinde kip | 24-01-14 | 08:21

Amsterdam is een derdewereldstad. Met alle corruptie en bestuurlijke wanprestaties die daarbij horen, dus ook Pieter Hilhorst.
Ooit was de stad een financieel centrum van waaruit de economie naar buiten straalde, nu is het een zwart gat wat de economie opzuigt die buiten Amsterdam geproduceerd wordt.
De vrachtwagens vol geld rijden dagelijks naar de stad om de zwerende multiKul en de woekerende PvdA in leven te houden.

Omdat de PvdA nooit meer weg te stemmen is dankzij door de staat georganiseerde stembusfraude is dit proces helaas terminaal voor het hele land.

Jan Passant mk2 | 24-01-14 | 08:20

Rijp voor het RIAGG

Ars Vivendi | 24-01-14 | 08:19

PvdA'ers hebben geen eer en zelfrespect. Want je moet wel heel ziek in je hoofd zijn wil je constant de zieligheids industrie boven die van de mensen zetten die jouw baan mogelijk maken.

Dus zo snel zie ik hem nog niet opstappen, al hoop ik er wel op. Incompetent en PvdA is een pleonasme.

LangeTijdGeleden | 24-01-14 | 08:15

Het is natuurlijk wel over twee maanden gemeenteraadsverkiezingen. Lijkt me dus meer een soort van symboolpolitiek; rotte appels eruit en de PvdA gaat het de komende vier jaar echt helemaal goed met u maken. Beloofd...
.
Mag ik een teiltje? Ik moet even wat tranen plengen.

Pierre Tombal | 24-01-14 | 08:15

Ondanks dat het privacyschending betreft, is het wel handig om extra druk te zetten op deze netto-ontvangers door ze bekend te maken. Misschien dat er nu -iets- -minder- -flatscreens- -van- -gekocht- -worden- iets meer geld terugkomt.

blinde kip | 24-01-14 | 08:14

Wel ontzettend jammer dat er geen linkje staat naar het rapport. Ik was best benieuwd geweest wie de gemeenteloterij hadden gewonnen.

Petrus de Rewa | 24-01-14 | 08:14

Je kunt er dus gewoon op wachten tot werkelijk alles van waarde online staat dankzij digibete ambtenaren. Patiëntendossiers, belastingaangifte, salarisstrook.

Petrus de Rewa | 24-01-14 | 08:13

@Quid Waarom zouden we niet mogen hopen dat de pvda terminaal is? Dat hopen we toch allemaal.

lijn5 | 24-01-14 | 08:13

"We moeten het niet over randzaken hebben maar over de inhoud....." Wedden wedden dat je die zin veel gaat horen, gaan ze het zo draaien

Matchstick man | 24-01-14 | 08:12

Die Hilhorst gaat echt niet weg. Die krijg je pas weg als hij in z'n broek pist vanwege de Oekrainse taferelen voor het stadhuis.

steven paul | 24-01-14 | 08:12

Laat deze man in godsjammerlijk zitten waar hij zit met zulke mensen in de partij heb je geen oppositie nodig en zal de PvdA na 19 Maart helemaal geen wethouder hoeven te leveren.

dam-dame | 24-01-14 | 08:12

Beterschap dan maar.

Ars Vivendi | 24-01-14 | 08:11

Lost generation type hè. Once a loser, always a loser.

postmodernismisdead | 24-01-14 | 08:10

Het wordt hoog tijd dat politici veroordeeld kunnen worden voor groot falen. Het is te bizar voor woorden dat in ernstige gevallen men alleen weg komt door de functie neer te leggen.
Veroordelen, kaal plukken tot in den treure.
En zeker voor PvdA'ers, daarmee kan 1 tbs-kliniek al gevuld worden.

Rest In Privacy | 24-01-14 | 08:10

En kudo's voor Retecool!

Sadomassochristus | 24-01-14 | 08:09

Kudo's voor Quid, 8 uur is een mooie tijd.

Ikweethetooknietmeer | 24-01-14 | 08:08

Die wordt, met een fikse loonsverhoging, weggepromoveerd naar een functie waar je iets minder in het openbaar geld kan verspillen om, over een paar jaar, als het stof is gezakt, weer terug te keren met "een volle rugzak aan ervaring". Om vervolgens weer te falen natuurlijk.

Sadomassochristus | 24-01-14 | 08:08

''Prachtig Turks gezegde en een mooi motto: Het moeilijke meteen en het onmogelijke binnenkort.
Zor olan simdi, imkansiz olan birazdan.''
.
Aldus de excellentie met rode lippenstift...

duitse herder | 24-01-14 | 08:07

Op naar burgemeesterschap 050

ZDEV | 24-01-14 | 08:07

Eerst een paar jaar wachtgeld, en daarna wordt hij door zijn vriendjes wel weer aan een lucratief baantje geholpen. Voorzitter van een of andere vage instelling die zwaar op subsidies draait.

Leon Tosti | 24-01-14 | 08:06

Zo veel wishful thinking op de vroege ochtend... het gaat een mooie dag worden.

patrizio | 24-01-14 | 08:05

de vraag is, zet hij deze gegevens zelf op het net? of wordt hij gefuckt door een afdeling in Amsterdam of een puinhoop geërfd van zijn voorganger

Hploos | 24-01-14 | 08:04

Pieter Hilhorst sluit je ogen en denk eens goed na.
Wat vindt je hier nu zelf van?
Faalhaas!

wakkere_nederlander | 24-01-14 | 08:03

Hey, een PvdA'er zonder lijm aan zn reet

Gezwel | 24-01-14 | 08:02

Nu al?

yamahaha | 24-01-14 | 08:01

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl