Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

PvdA opent de landsdeuren voor moslimbroeders

pvdaschismamolen.gifZo, lieten wij u zaterdag even lelijk bungelen met de bloedstollende cliffhanger "Welke knuffelzachte heelmeester is er verantwoordelijk voor de stinkende wond die Blauwe Moskee heet?" Welnu, het antwoord is, en sommigen van u zagen het al een beetje aankomen, de PvdA! De PvdA, al sinds mensenheugenis aan de macht in 020 want Amsterdammers zijn kennelijk allemaal masochisten, werkte ooit onder leiding van Job Cohen onder het onzalige 'integratie via de moskee'-credo. Het mag dan ook geen verbazing wekken dat het Blauwe Moskeefeestje werd ingeluid met een controversiële vergunningverlening door Job Cohen, toen nog burgemeester van Amsterdam. Heerlijk gematigd en de-radicaliserend integreren, was het idee. Hoe dat afliep hebben we gezien, we zitten nu met een moskee vol radicaalgekkies onder bestuur van de Koeweitse Moslimbroederschap. "Hee wat GEK?!?!" acteerde Lodewijk Asscher op 17 juni jongstleden, in reactie op kamervragen van de PVV. Nee, echt geen idee van de link tussen de Moslimbroeders en de Blauwe Moskee. Oh, niet? Vreemd... ...want er lag al op 27 mei een brandbrief bij hem op de mat waar dat uitvoerig in beschreven staat. Ook de driedubbelrol van Elforkani belichtten wij toen al, als chef van die malle Blauwe bekeerlingentoko in West maar vooral, en veel zorgelijker, als vertegenwoordiger van het Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO) en freelance consultant voor, je verwacht het niet wel, de (lokale) PvdA-overheid. Wist u trouwens dat Elforkani tegenover buitenlandse investeerders schijnt te pretenderen dat zijn CMO een Nederlandse overheidsdienst is? Volgens een tipgever gaat dat zo: onze overheid aanvaardt hem officieel als overlegpartner. Daardoor is het doodsimpel om buitenlandse financiers die ons systeem niet kennen ervan te overtuigen dat hij uitvoerder is van Nederlands overheidsbeleid. Mooi hoe dat werkt, de overheid helpt, door erkenning van het CMO, met fundifondsenwerving. Maar verder wil het CMO geen buitenlandse inmenging hoor. Maar GeenStijl, zeg ons, dit kan toch niet allemaal zomaar? Een onder toeziend oog van de PvdA gecreëerd monster, waar tot op het hoogste niveau over gelogen wordt om alle betrokkenen maar uit de wind te houden. Een erkende gesprekspartner als CMO, die de mond vol hebben van integratie maar de zakken vol fundi-geld. Daar zal toch krachtig tegen opgetreden worden? Toch? TOCH? Helaas, wij vrezen het ergste. Met de gemeenteraadsverkiezingen op komst en de halve PvdA van hoog tot laag erbij betrokken is het in het belang van alle betrokkenen dat dit zo snel mogelijk overwaait. Dus de meest waarschijnlijke exitstrategie uit deze netelige situatie zal zijn: glas, plas, alles bleef zoals het was. Het enige dat vervolgd gaat worden is onze berichtgeving hier over, maar niet de fundamentalistische dubbelrolspelers en hun goedpratende enablers op het pluche.

Reaguursels

Inloggen

Ach, zolang ze hun mismanagement beperken tot de blauwe moskees vind ik het allemaal best.

penduwer | 14-08-13 | 11:14

De "Blauwe Moskee" is een "Dauerbrenner" en geeft meteen haarscherp duidelijk aan hoe de vlag erbij hangt bij de cultuurrelativistische islamofiele neocommunist/sociaaldemocraat nl.wikipedia.org/wiki/Cultuurrelativis... www.bing.com/search?q=cultuur+relativi...
Nu is Lodewijk Asscher aan de beurt. De volgende "sociaal bewogen idealistische" neocommunistische dinosaurus. Relict van de ' 60 jaren van een vorige eeuw.

"Blauwe Moskee wordt hoofdpijndossier voor Lodewijk Asscher" www.carelbrendel.nl/2013/08/12/blauwe-...

" Asscher durft niet eens hardop te zeggen dat hij te maken heeft met de Moslimbroederschap. Hij stelt zich formeel en bangelijk op. Buitenlandse financiering van gebedshuizen is toegestaan, buitenlandse mogendheden mogen op vrijwillige basis contact onderhouden met (voormalige) onderdanen, zolang dit de integratie in de Nederlandse samenleving niet belemmert. Ondertussen vliegen predikers als Haitham al-Haddad regelmatig de Noordzee over en verkondigen hun anti-integratieboodschap, ook in de islamitische centra van de Nederlandse Broeders.

De doeleinden van de Moslimbroederschap gaan lijnrecht in tegen de waarden van de democratische en seculiere samenleving. In het Westen heeft ze het terrorisme afgezworen en probeert ze om haar doelen langs legale weg na te streven. In die zin had Ter Horst gelijk dat de nationale veiligheid niet direct in het geding is. Maar dat maakt de Moslimbroeders beslist niet gematigd. Ze maken deel uit van een internationale beweging, die de totalitaire ideologie van de politieke islam propageert, sympathiseert met zusterpartijen als de Palestijnse terreurbeweging Hamas en zich oriënteert op leiders als de antisemitische haatprediker Yusuf al-Qaradawi."

En o jah joh, gooi er nog eens tig repo's over "het nederzettingenbeleid" in Judea en Sameria tegenaan. en.wikipedia.org/wiki/Judea_and_Samari...

said_fred | 12-08-13 | 23:08

Peter Emile | 12-08-13 | 20:02 et
"Zodra het om zijn portemonnee gaat, laat de Hollander elk principe varen."

In dit zinsverband is het gebruik van 'Hollander' fout. Dat moet zijn 'Nederland'.
Ik ken niet 1 nederlander die nederlanders, als bevolkingsgroep, aanduidt met 'Hollander'. De enigen die dat doen zijn buitenlanders. .. .. Peter (?)

gaffelbaard | 12-08-13 | 22:45

Al die fuckups zijn onderdeel/aandeelhouder van een aluminiumfabricant. Het is allemaal een conspiracy en ik betaal er nog belastinggeld voor omdat deze webstek, net als al-qaida, een proxy is van de gevestigde orde. Fuck de haters, laten we liefde prediken :P

Snackbar123 | 12-08-13 | 20:31

Je kunt nog zoveel PvdA-beerputten opentrekken, net zolang tot je tegen de stank aan kunt leunen, als het puntje bij het paaltje komt bij de volgende verkiezingen, stemt toch iedereen weer op die kutpartij. Simpelweg omdat pakweg driekwart van de inwoners van dit land wel een of andere uitkering, bijslag of toeslag trekt en dus bang is die te verliezen.

Let maar op: over zo'n tien, twintig jaar is varkensvlees in Nederland verboden, zijn luchtige zomerjurkjes verboden, moeten vrouwen hun haar bedekken, staat er tien jaar gevangenisstraf op het beledigen van de islam, worden er elke vrijdag homo's head-down van de Rembrandttoren gegooid, en zijn alle christelijke kerken ondergronds gegaan.

Maar onze uitkeringen en toeslagen? die hebben we nog! Dank zij de PvdA!

Zodra het om zijn portemonnee gaat, laat de Hollander elk principe varen.

Peter Emile | 12-08-13 | 20:02

Wordt in de Koran ook niet het inde der tijden voorspeld na 40 jaar valse (Joodse) profeten (Cohen en Asher) en gratis voedsel (uitkeringen).
Dus nog 40 jaar en we zijn van deze ellende af.

langsdekant | 12-08-13 | 18:46

Moslimbroederschap is een terroristische organisatie.
VERBIED die sekte, en sluit hun moskees/gebedsruimten, koffiehuizen, verenigingen enzovoort.

Met dat verbieden zijn ze in de VS al bezig. NL loopt dus weer eens achter. Naïef landje als we zijn.

www.foxnews.com/politics/2013/08/04/pe...

gaffelbaard | 12-08-13 | 18:02

De die-hard moslims (de fanclub van Hakbar, Inc.) lachen zich dan ook vijf maal daags helemaal een rolberoerte wat betreft de Nederlanders en de Nederlandse gastvrijheid. Eigenlijk hebben ze een chronische lachstuip maar ze kunnen er niets aan doen, want de komedie gaat gewoon steeds maar weer door.

Revvoyensovyet City | 12-08-13 | 17:19

En de PVDA en Theo Maassen bleven stug wegkijken en vonden dat er niets aan de hand was. Wegkijken en bagatelliseren sloopt en is vies. En diegenen die zich zorgen maken en kritische vragen stellen noemen ze nazi's en racisten. PVDAers en Theo Maassen vinden zichzelf erg fatsoenlijk. Dat is niet mijn fatsoen vriend.

Rest In Privacy | 12-08-13 | 16:57

De PvdA creert niets anders dan monsters. Jihad monsters, graaimonsters, fraudemonsters en zo voort. De PvdA kost alleen geld en verhaalt dat op de burger onder het mom van nivelleren. Ook al een monster. Misschien zitten er nog monsters zonder waarde in die partij.

Rest In Privacy | 12-08-13 | 16:29

En iedereen hier maar janken en later weer vrolijk verder stemmen op de gevestigde, politieke orde onder het motto "ik weet niets beters". Lekker blijven miauwen vanuit je luie stoel en via blogjes je gal spuien.... Ja dat zal me een indruk maken in Den Haag!

janbehanger | 12-08-13 | 16:20

Toch lijkt er enige beweging in de PvdA te merkbaar. Althans toch op de Joop-reacties af te gaan. Jarenlang hoorde je daar dat wat de PVV als probleem benoemde helemaal geen problemen waren maar populistische verzinsels.
Nu hoor je daar zowat unisono dat de PVV alleen maar de actuele problemen benoemd, maar (zogenaamd) geen oplossingen heeft. (Hetzelfde zeggen daar trouwens de PvdA'ers, D66'ers en GL'ers van elkaar, want dat de ander geen oplossingen heeft is op de Joop het overheersende wanhoopsargument).
De volgende fase die je mag verwachten is dat de PVV ook wel oplossingen heeft, maar dat die niet acceptabel zijn want niet links genoeg (spreek een te hoog gezond verstand gehalte hebben). En wie weet komen ze met de neus op de onontkoombare evolutie van feiten gedrukt, misschien zelfs ooit nog wel eens zelf tot gezond verstand.

WirMachenMusik | 12-08-13 | 15:29

dedeurs | 12-08-13 | 14:19 | + 0 -
In het kleedhokje:
Ik zie niks, waar is het licht?
Ik zie zwart voor mijn gezicht.
Ach, ach , wat ben ik dom
Ik heb mijn burka andersom.

Word je als vrouw voor doodgeschoten in Islam.

swassannuf | 12-08-13 | 15:01

www.liveleak.com/view?i=0b4_1375922321...
Vast en zeker gesponserd door PvdAaierts voor hun toekomstige stemvee, nadat ze hier een verblijfsvergunning krijgen vanwege de vreselijk wonden opgelopen in de strijd voor 'democratie'.. en meteen, al bonus, een WAO uitkering natuurlijk.

Causa Sui | 12-08-13 | 14:57

Ik zal nooit meer links stemmen. Zo heb ik besloten sinds de moord op Pim Fortuyn. Als meer mensen dat hadden gedaan / zouden doen, dan waren we verlost van linkse volidioten in het bestuur van ons land. Maar ja, al die uitkeringstrekkers vinden hun eigen overbodige leven & financien belangrijker dan het belang van het land. Om over vrijheid maar te zwijgen. Linksstemmers zijn slaven. Allemaal.

lekker wijf | 12-08-13 | 14:47

Er staat ook letterlijk als antwoord "Scheiding kerk en staat".

Dus de kerken + moskees gebruiken die 'scheiding' wél als argument wanneer de overheid regels wilt opleggen, maar gebruikt het argument níét wanneer ze weer eens de subsidie pot leegroven? Goh.

LangeTijdGeleden | 12-08-13 | 14:44

De PvdA club is overgelopen naar de vijand en doet alles in haar macht om te bekeren naar een woestijngeloof, stapje voor stapje gaat het lukken. De wonderen zijn de wereld nog niet uit!

lanexxx | 12-08-13 | 14:26

--heeft zijn 24-jarige vrouw gisterenmiddag doodgeschoten omdat ze was gaan winkelen--
In het kleedhokje van een boerkashop had ze een peeskamer. Slechts een vermoeden, maar dat is voor een cultureel hoogstaande echtgenoot al genoeg. Zo'n gerucht onteert immers de naam van zijn stam. Als na de begrafenis blijkt dat het niet waar was, zeggen de mannelijke familieleden, 'Zo is in elk geval voorkomen dat ze ooit toch een hoer wordt. Allahu Akbar.'

dedeurs | 12-08-13 | 14:19

@kaas de vries 100 procent mee eens . ik heb niks tegen de islam , maar wel tegen die idioten die de intigratie lobby in leven houden en aan clientalisme doen en zo een minderheids groepering voortrekt wat ons miljarden kost en dat alleen voor eigen intresse .

el che | 12-08-13 | 14:12

Job Cohen is een stomme idioot. Hij weet niks van islamitische-Arabische volkeren. Debiele Job kwam altijd zielsgelukkig uit besprekingen met 'gematigde' moslims (alsof er zoiets is als gematigde Noord-Afrikanen) aan wie hij weer eens ergens Amsterdamse ruimte had prijsgegeven. Job en zijn trawanten dachten er nooit over na of de gematigde wellicht ooit vervangen zou worden door een radicaal. Want is een plek of ruimte eenmaal islamitisch, dan zal dat islamitisch blijven. Job dacht altijd dat hij de transitfase aan het plaveien was. Dat deed hij ook, maar dan de andere kant op. Achterlijke idioot. Hij heeft de fundamenten gelegd voor een MO-conflict in Nederland, want dat gaan we straks krijgen. Mark my words.

malin | 12-08-13 | 14:02

@Achterbak | 12-08-13 | 11:25

De letter S vergeten achter je alias!

Mr_Pikibelly | 12-08-13 | 13:40

Ze zijn wel gelukkig in afgastania !!!

Een man uit het noorden van Afghanistan heeft zijn vrouw vermoord omdat ze zonder zijn toestemming naar de markt was gegaan. Dat meldt de politie.

'Khodaidad, een inwoner uit het district Chardara, heeft zijn 24-jarige vrouw gisterenmiddag doodgeschoten omdat ze was gaan winkelen', aldus politiechef Mohayyudin Khan. 'De moordenaar liep vervolgens weg en wordt gezocht door de politie.'

Vorige maand drukte de Afghaanse onafhankelijke mensenrechtencommissie haar bezorgdheid nog uit over de plotse stijging van het aantal geweldplegingen tegenover vrouwen. Tussen 20 maart en 20 juni werden 700 gevallen gemeld aan de commissie, wat een stijging betekent van 30 procent in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Volgens de commissie werden in die periode meer dan 240 vrouwen vermoord door hun eigen familieleden.

witchmaster | 12-08-13 | 13:31

Van Obama en de EU moeten we ook in Syrië en Egypte aan de kant van de "gematigde" Moslimbroederschap staan. Zelf hebben we daar niets over te zeggen. Vanwaar toch die steun voor de haatdragende religieuze fascisten? Je zou bijna gaan vermoeden dat niet alleen Elforkani, maar ook menige ongelovige hond met steekpenningen wordt bewerkt.

Kassaar | 12-08-13 | 13:31

@Not Muhammad | 12-08-13 | 11:26
Met het woord "joden" moet je een beetje oppassen, het betekent zowel een religie als een volk, zij het verspreid vanwege de diaspora.

Maar om op je vraag terug te komen: Joden en Muslims hebben doorgaans dezelfde gebruiken en levensbeschouwing met enkele (grote) verschillen. Als je dus de praktijken van de muslims veroordeelt dan doe je dat ook voor de joden, en in mindere mate van de christenen. Vandaar dat de drie Abrahamitische religies elkaar steunen.

Rest In Privacy | 12-08-13 | 13:27

Revolutie !

Lief meiske | 12-08-13 | 13:26

@ joyriders
Ach deden de katholieken ook

123 je proeft het zo | 12-08-13 | 13:25

cestca | 12-08-13 | 11:18 | +

En zelfs dan is er nog geen vrede. Kijk hoe gemiddeld Islamitisch land er bij ligt.

LangeTijdGeleden | 12-08-13 | 13:17

Het verzet waar Geert Wilders het over heeft, wordt steeds noodzakelijker. We gaan ondergronds mensen, de NSB is in dit land aan de macht.

funkyd | 12-08-13 | 13:13

Nog even en ik begin een eigen religie.

Duuracell | 12-08-13 | 13:09

@First Contact | 12-08-13 | 11:36:

Het gedweep van links met de islam vindt zijn oorsprong in een gedeelde haat tegen het westen en in mindere mate kapitalisme/consumentisme en het christendom.

FlorisJanvanFleppest | 12-08-13 | 13:04

123 je proeft het zo | 12-08-13 | 12:18 | + -9
Te dom zijn om te poepen is iets wat voorkomt en de meesten niks aan kunnen doen. Het wel beseffen dat je te dom bent om te poepen is veel erger. Denk daar maar eens over na.
.
De meeste religieuze fanatici op deze planeet zijn bang voor toekomst, bang voor verandering, in de arme gebieden en dan voornamelijk moslimlanden worden door de lokale moslimleiders bewust het volk dom gehouden want het zou zo maar eens kunnen zijn dat ze een andere mening krijgen en dan is het hek van de dam.
.
Gewoon neuken is het devies want des te meer kinderen des te meer stemvolk vandaar dat gemiddeld 5 koters geen uitzondering is en in Afrika over tig jaar naar de 4 miljard gaat.

joyriders | 12-08-13 | 13:04

Het wachten is op iemand die dit onverdraaglijk vindt, en over gaat tot eigenrichting, vrees ik.
En dan zijn de poppen aan het dansen.
Het hangt in de lucht.
Wie krijgt dan de schuld ,...?
Juist de boodschapper,.... te weten Geenstijl, Wilders en als die mensen die al zo lang aan de bel trekken omdat velen aan den lijve de 'verrijking' van de islam, en alles wat daarmee verband houdt, ondervinden.

Rest In Privacy | 12-08-13 | 12:57

Op naar de samenstelling bewoners Amsterdam in 2014:
.
15% Hollanders
85% Niet Hollanders

duitse herder | 12-08-13 | 12:55

NACademicus | 12-08-13 | 12:44
oh, zelfs dat niet, ben je nog dommer dan ik al dacht

ITEACHYOU | 12-08-13 | 12:47

@ I teach you

Waarschijnlijk WO gevolgd? Nou, dat zal wel, he, als ik NACademicus heet. Haha, wat een loser ben jij!!

NACademicus | 12-08-13 | 12:44

Hoeveel Nederlanders zouden er zijn met Nederlands bloed vanaf 13e eeuw?
Gaat het rap allemaal yep. De samenleving is op glasvezel snelheid.hoeveel Nederlanders zijn er geëmigreerd de laatste 20 jaar? Hoe groot is het aantal gescheiden ouders? Hoeveel opstand is er tegen westerse inmenging in het midden oosten.angst en haat zijn de dragers van het kwaad
123 je proeft het zo | 12-08-13 | 12:18 | + -2 -
@123 je proeft het zo | 12-08-13 | 12:18
Probeer het morgen nog eens, maar dan nuchter...
dlseth_ | 12-08-13 | 12:20 | + 1 -
Nou, heb drie jaar geleden mn stamboom onder ogen gehad, vanaf 1200. 99,9% nederlands, geen 1 moslim.
Een heleboel van adel ook nog, helaas is daar nix meer van over, anders had ik het allemaal aan Geert gegeven.
Of het nu allemaal om olie gaat of om religie whatever, eerst schoonmaakploeg, Nederland moet Nederland weer worden, nu is het graaien en bedreigen, sorrie hoor daar moet een eind aan komen, beginnen bij wie dat allemaal toelaat! Nadat ze het zetelgeld hebben opgevreten. Tis genoeg!!!! GENOEG!! Geef terug, en ga weg.

KannieWaarZijn | 12-08-13 | 12:42

Ze zijn niet gelukkig in Marokko.
Ze zijn niet gelukkig in Turkije.
Ze zijn niet gelukkg in Egypte.
Ze zijn niet gelukkig in Libië.
Ze zijn niet gelukkig in Iran.
Ze zijn niet gelukkig in Gaza.
Ze zijn niet gelukkig in Irak.
Ze zijn niet gelukkig in Afghanistan.
Ze zijn niet gelukkig in Jemen.
Ze zijn niet gelukkig in Syrië.
Ze zijn niet gelukkig in Syrië.

Ze zijn niet gelukkig in Libanon.

Ze zijn niet gelukkig in Pakistan.

En waar zijn ze dan wel gelukkig ?

Ze zijn gelukkig in Engeland.
Ze zijn gelukkig in Frankrijk.
Ze zijn gelukkig in Italië.
Ze zijn gelukkig in Duitsland.
Ze zijn gelukkig in Zweden.
Ze zijn gelukkig in de Verenigde Staten.
Ze zijn gelukkig in België.
Ze zijn gelukkig in Noorwegen.
Ze zijn gelukkig in Nederland.

Ze zijn kennelijk gelukkig in elk land dat een niet-moslimland is.

En wie geven ze de schuld?

Niet de islam.
Niet hun leiders.
Niet zichzelf.
Nee, ze verwijten het de bevolking van de landen waar ze welgelukkig zijn.

En dan willen ze juist DEZE LANDEN zo veranderen dat ze precies worden
als de landen waar ze ontevreden over zijn.

lldbhnger | 12-08-13 | 12:41

Slipsnifter | 12-08-13 | 12:37
hoe lang wonen er hier al moslims? hoeveel heb jij je moeten aanpassen?

ITEACHYOU | 12-08-13 | 12:39

startkabels | 12-08-13 | 12:16
argumenten?

ITEACHYOU | 12-08-13 | 12:37

De meeste mensen begrijpen nog steeds niet wat er speelt, onze leiders hebben nu eenmaal ooit gekozen voor een bepaalde richting; integratie met de Arabische landen/cultuur.
En dat wordt ten uitvoering gebracht, zo simpel is het. Dus nee, ze zijn niet gek geworden, en nee, ze zijn niet dom, gewoon uitvoering van het beleid.

Slipsnifter | 12-08-13 | 12:37

NACademicus | 12-08-13 | 12:13
weer zo een slimmerd, waarschijnlijk wo gevolgd, maar nog niet het verband kunnen leggen tussen een tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsend blog en een nick......... man.... ga koken

ITEACHYOU | 12-08-13 | 12:37

@ITEACHYOU | 12-08-13 | 12:34
Ik kus niet met vreemden.

Rimmen daarentegen...

dlseth_ | 12-08-13 | 12:37

dlseth_ | 12-08-13 | 12:09
waarschijnlijk weet je niet dat het een teken van zwakte is om te gaan schelden dus ik vergeef het je, graag gedaan, toch wat geleerd vandaag he. Kus kus.

ITEACHYOU | 12-08-13 | 12:34

@ITEACHYOU | 12-08-13 | 12:06
Natuurlijk gaat dat wel lukken. Het gaat overigens ook gebeuren. De vraag is alleen wanneer.

Parsons | 12-08-13 | 12:30

En nu ?
3 x raaien , niks.

Uw Verzekeringsadvis | 12-08-13 | 12:29

@ eerstneukendanpraten | 12-08-13 | 11:23 | + 3

Bijna goed - het juiste antwoord is 'je moet ze eerst ophangen voordat je opnieuw kunt kiezen'.

Snackbar van Allah | 12-08-13 | 12:26

Ik heb niets tegen het land Islam,er moesten alleen geen islammers wonen.
Oh wacht...

swassannuf | 12-08-13 | 12:23

@123 je proeft het zo | 12-08-13 | 12:18
Probeer het morgen nog eens, maar dan nuchter...

dlseth_ | 12-08-13 | 12:20

Hoeveel Nederlanders zouden er zijn met Nederlands bloed vanaf 13e eeuw?
Gaat het rap allemaal yep. De samenleving is op glasvezel snelheid.hoeveel Nederlanders zijn er geëmigreerd de laatste 20 jaar? Hoe groot is het aantal gescheiden ouders? Hoeveel opstand is er tegen westerse inmenging in het midden oosten.angst en haat zijn de dragers van het kwaad

123 je proeft het zo | 12-08-13 | 12:18

De kunduzcoalitie (VVD, CDA, Groen-links, D66 en Christen Unie) en de PvdA zijn gezakt voor hun sociaal en economisch examen.
De volksverlakkers die duidelijk hebben gemaakt dat regeren via het poldermodel aangestuurd door het bedrijfsleven het erste is wat burgers kan overkomen.
Tevens hebben ze duidelijk gemaakt dat het verschil links en rechts een belachelijke keuze is voor de nederlandse kiezers.
Voeg daarbij dat de nederlandse politici gewoon doodordinaire zetbazen zijn van Brussel en haar initiatiefnemers met betrekking tot een grote uniforme graaimarkt voor goederen, diensten en personen en het wordt duidelijk waardoor de Nederlandse maatschappij steeds meer lijkt op een pretpark voor asocialen.
..
De economische volksverlakkers moeten er uit gegooid worden, dan uithuilen en opnieuw beginnen.
Tijd voor wat nieuws !
Terug naar de roots van de democratie.

0.9-FTE | 12-08-13 | 12:18

Ik zou gewoon blijven reaguren tot het laatste uur...

Althans, ik was in de veronderstelling dat dit van ons ook wordt verwacht hier.

Rest In Privacy | 12-08-13 | 12:18

@eerstneukendanpraten | 12-08-13 | 12:11
Je moet niet serieus op dat soort mensen in gaan.

Bij het volgende EU topic zit hij te zeiken dat volgens 'de Nederlander' alles de schuld is van de EU. Bij het volgende topic over OSW zit hij te zeiken dat volgens 'de Nederlander' alles de schuld is van OSW. Bij het volgende topic over bijstand en uitkeringen... Afijn, je kan het patroon vast wel herkennen.

dlseth_ | 12-08-13 | 12:17

ITEACHYOU | 12-08-13 | 12:06 | + -1 -

Nog zo'n PVDAer.

Lees het bericht nog een keertje over zou ik zeggen.

startkabels | 12-08-13 | 12:16

@Kaas de Vies:
Laat Bakito hier ajb buiten! Het wordt net een beetje
gezellig hier....

Kobus Kloothamer | 12-08-13 | 12:14

I teach you, alleen de naam al... Pretentieuze drol.

NACademicus | 12-08-13 | 12:13

@ ITEACHYOU 12:06

Heb dit al vaker getegeld: criminelen met een dubbel paspoort die voor de tweede keer een misdrijf plegen de Nederlandse nationaliteit afnemen en enkeltje land van herkomst geven. Dat zou al een flinke slok op een borrel schelen. En daar mogen ze van mij de grondwet voor veranderen. En ja, ik weet dat daar een 75% meerderheid in de kamer voor nodig is. Maar hoop doet leven...

eerstneukendanpraten | 12-08-13 | 12:11

@ITEACHYOU | 12-08-13 | 12:06
Alles is jouw schuld. Met je dikke plofkop.

dlseth_ | 12-08-13 | 12:09

@ikdenkwat | 12-08-13 | 12:03
Dat komt van "blauwe knoop".

Jeff Hawke | 12-08-13 | 12:08

@ dlseth 12:00

Dat is dan 1 van de meest letterlijke manieren van nivelleren. Maar dan kan zijn slobbertrui daarna ook direct in de wasmachine op 90 graden...

eerstneukendanpraten | 12-08-13 | 12:06

het is verschrikkelijk, het gaat kut in NL en het is allemaal de schuld van hullie, en als we hullie maar lang genoeg bashen dan.......??????? wie van u is realistisch genoeg om te beseffen dat je de meeste moslims niet kan wegsturen? als je dat besef hebt, dan besef je je toch ook dat je beter met ze kan leren leven dan in een verdeelde maatschappij? hoe bereik je dat? niet door te beroven/stelen of je als een hond te gedragen zoals veel Marrokkanen doen of te kankeren op alles wat moslim is zoals hier veel wordt gedaan. geef me nu eens concreet aan wat jullie willen.

- is het alleen maar kankeren om het kankeren?
- moeten ze allemaal het land uit? besef je je dat dat nooit gaat lukken? als je realistisch bent wel toch?

Of wil je dat de politiek iedereen gelijk behandeld in dit land?

Kom nu eens met iets zinnigs i.p.v. alleen maar te roepen hoe kut het allemaal wel niet is

ITEACHYOU | 12-08-13 | 12:06

Blauwe moskee, ik dacht dat alcohol verboten war!!

ikdenkwat | 12-08-13 | 12:03

En wie er vanaf nu nog aanstoot aanneemt dat de a in pvda voor arabieren/allochtonen/allahvereerders staat, dient terplekke het hoofd kaal te scheren en zich op t dichtsbijzende stads/dorpsplein zichzelf te dippen in pek en veren..

dani7902 | 12-08-13 | 12:03

@Rico Tampeloerus | 12-08-13 | 11:52
Ja maar dan kom je weer terug bij het individu. "Niet alle Marokkanen zijn criminelen", "Niet alle islamieten zijn extremisten of terroristen". Maar helaas is individueel politiek beleid niet mogelijk, democratie *kuch kuch* is het beste wat je in een vrije samenleving kunt bewerkstelligen en daar vechten we met "ons allen" voor. Toch PvdA?

First Contact | 12-08-13 | 12:01

De sociaal democratie is in grondvorm een mengeling hiervan, in feite ook een Platoonse ideologie maar dan zonder God,
aceofspades | 12-08-13 | 11:17 | + 4 -

Bijna, bijna. Je was zo dichtbij maar je maakt net de laatste stap niet.

Socialisme heeft ook een god, alleen noemen we die niet god, jaweh, of allah maar De Staat.

De staat weet wat goed voor je is, en de socialistische staat regelt het allemaal voor je.

mister niet scherp | 12-08-13 | 12:00

Je moet Diederik Samsom weer iets verkeerds laten zeggen over de Armeense kwestie, dat het wel en/of niet een genocide was. Dan halveert de PvdA gelijk weer.

Ikbeneenzelfbouwer | 12-08-13 | 12:00

@eerstneukendanpraten | 12-08-13 | 11:53
Ach, ik vind het aan de ene kant wel een geruststellende gedachte dat de mossels de gutmenschen zullen behandelen zoals de nationa-socialisten de SA behandelden.

Uiteindelijk zal ook een Spekman mogen vieren dat zijn hoofd van zijn romp genivelleerd wordt. Want alle ongelovige honden moeten dood, niet enkel degene die ook tegensputteren. En dan is een Spekman, met zijn open armen, een mooi stuk laaghangend fruit..

dlseth_ | 12-08-13 | 12:00

Het maakt mij niet uit hoe, als die Blauwe Moskee, incl bestuur, maar gesloten wordt.

Lijkt me ondenkbaar en onwenselijk om het grooste paard van Troje in huis te willen houden, maar ondertussen weten we wel; De mens is werkelijk te naïef om van de geschiedenis te leren. We hebben de arrogantie te denken dat we zulke onbeheersbare zaken wel kunnen managen, maar zijn achteraf te bang om een ander voor het hoofd te stoten door de deuren van zo'n haatclub gewoon dicht te timmeren, met benzine te overgieten en tot de laatste kruimel af te laten fikken.

Fratello | 12-08-13 | 11:55

De kop boven het topic zegt al genoeg toch.

cobie | 12-08-13 | 11:54

@ gewinflipt 11:44

Maar ik vraag me dan sterk af welke bevolkingsgroep er over 20 jaar in die veewagons vervoerd gaan worden, de voorstanders of de tegenstanders van die fijne islam. En de PvdA keek toe en zag dat het goed was...

eerstneukendanpraten | 12-08-13 | 11:53

Met de PvdA hebben we geen vijanden meer nodig!

kibambam | 12-08-13 | 11:53

@ James Lastig:

Grappig dat je dat zegt, over stemmen en krijgen wat je verdient. Sinds Floor Wibaut de gemeente volramde met sociale woningbouw (61% van alle huurwoningen!!!!) is de PvdA oppermachtig in 020. "Stem op mij, dan mag je lekker goedkoop in het centrum wonen en krijg je ook nog graties geld.". Zolang dat blijft bestaan, zullen die ongelofelijke hufters het hier voor het zeggen houden. Terwijl het puur kiezersbedrog is. Het zou naar het landelijke gemiddelde moeten (35%) maar drie maal raden wie moord en brand begon te schreeuwen toen dat werd gesteld in het Parool een maand geleden? Of toen Wiebes erover begon dit terug te brengen naar het landelijke gemiddelde. Zolang het verbond van uitkeringstrekkende lowlifes en de linkse partijen stand houdt, gebeurt er helemaal niets hier. En dat si zeker niet omdat ik het verdiend heb! Ja hun uitkeringen en toeslagen, die heb ik wel verdiend, ja... Teringlijers!

NACademicus | 12-08-13 | 11:53

Tja triest maar helaas niks nieuws onder zon.

Grote vraag blijft onbeantwoord:
Hoe krijgen we Nederland weer "normaal". ?
Ik weet het niet. Ik ga maar eens een asylverzoek doen aan Zwitserland.

Lichtstadfan | 12-08-13 | 11:53

@First Contact | 12-08-13 | 11:36 | + 5
Dat is omdat deze mensen racisten zijn die iedere buitenlander per definitie als zielig slachtoffer van ons (verwerpelijke) imperialisme ziet.
Dat ze hierdoor zelf vol zitten met vooroordelen zien ze niet, en wat maakt het uit; ze deugen (volgens zichzelf dan).

Rico Tampeloerus | 12-08-13 | 11:52

Nou, ik ben wel heel verbaasd dat de PvdA de Koeweitse Moslimbroederschap heeft laten betalen voor de moskee. Meestal geven ze dat soort dingen gewoon kado.

hysteria | 12-08-13 | 11:52

De volgende PvdA campagne zal dan ook geheel in het Arabisch zijn met een Nederlandse tolk die er doorheen ratelt en een link naar Google Translate.

Barbatruuk! | 12-08-13 | 11:50

-weggejorist-

DeVrijDenker | 12-08-13 | 11:49

Is de PvdA(llah) niet wegens Land / hoog verraad aan te klagen danwel op te heffen (beter nog, te verbieden) als politieke partij?
Ik bedoel Shaira 4 NL mocht ook niet, maar ik zie even het verschil niet meer tussen deze 2...

Super Grover | 12-08-13 | 11:48

Die taal hier weer. Colet van der Ven zeg er eens wat van! Kudtreaguurders. Oh, wacht...

Normpje | 12-08-13 | 11:46

De joden wonen daar in het oosten in geheime steden. Zeggen die Moslims zelf, Holocaust is nooit gebeurd. Moeten ze daar maar gezellig bij gaan wonen misschien.

Gewinflipt | 12-08-13 | 11:46

De Islam heeft de PvdA in zijn macht. Daar betalen we een prijs voor.
Onze democratisch-socialisten zouden Karl Popper's boek: De open samenleving en haar vijanden eens moeten lezen om weer te beseffen dat Islam een totalitaire onderneming is die de vrijheid van moslims en niet-moslims bedreigt.
Maar ja, het levert baantjes op, hè

Islamofiel | 12-08-13 | 11:45

@dubbert | 12-08-13 | 11:39
Laat ze in ieder geval open en transparant zijn. Dat de islam het meest geschikt is om de komende eeuwen eens lekker te gaan nivelleren is helder en duidelijk.

First Contact | 12-08-13 | 11:45

@Kaas de Vies | 12-08-13 | 11:42
Met duckface?

dlseth_ | 12-08-13 | 11:45

Hoe zijn die spoorlijnen naar het oosten tegenwoordig?

Gewinflipt | 12-08-13 | 11:44

Het wordt eens rap tijd voor een schoonmaak tornado in de (kan het bijna niet uit mn mond krijgen) PVDA club.
Kan er bij die club nou eens niet 1 opstaan en gaan spitten in de misere? De beerput openbreken zeg maar? Is ie wel zn zetel kwijt maar kan die zich daarna aansluiten bij Geert. Voor mij zou die persoon een held zijn.
Dit is gewoon ziek.

KannieWaarZijn | 12-08-13 | 11:43

@dlseth_ | 12-08-13 | 11:41 | + 0 -
Hey, ik maak ook selfies!

Kaas de Vies | 12-08-13 | 11:42

Typisch het 'moderne' westen. De mossels plegen links en rechts aanslagen, haattempels ontvangen miljoenen van terroristische organisaties uit het Midden-Oosten, de meest radicale strijden openlijk voor de islam in andere landen en hoe denken onze overheden onze veiligheid te kunnen garanderen? Door de Facebook selfies van 13-jarige meisjes en het gezeik van Kaas de Vies op Twitter tot het einde der tijde op te slaan. Want ja, ook die zijn levensgevaarlijk. Met hun Justin Bieber posters. En natuurlijk belastingverhogingen.

Sterf, overheid. Sterf!

dlseth_ | 12-08-13 | 11:41

Dezelfde PVDA die leden verbiedt naar Israël te gaan?

dubbert | 12-08-13 | 11:39

en straks gaat het domme volk weer hun stemwijzertje invullen en vreemd genoeg staan er geen vragen in over dit soort gefaalde resultaten uit het verleden.
Dus leraren, kinderjuffen, ziekenhuispersoneel, buschauffeurs en ambtenaren zullen weer massaal op de achterlijke collaborateurs van de pvda stemmen.

Kaosu | 12-08-13 | 11:38

Lodewijk slappe plAsscher.

Conan de Rabarber | 12-08-13 | 11:37

E.Kruize | 12-08-13 | 11:33 | + 0 

De islam domineert zowiezo het wereldnieuws en nooit eens met iets positiefs. Nooit !

RegseHippie | 12-08-13 | 11:37

de mix moslims pvda wordt steeds enger in dit land!
ik voorspel binnen nu en 3 jaar draagt maxima een burka en willem een baard!

bubbabuks | 12-08-13 | 11:36

Blijf het vreemd vinden dat "links" (gutmenschen,milieufreaks en wegkijkers)rechts gedachtegoed van de islam blijft steunen,verdedigen en pleasen. Wat is hiervan de reden? Evolutie die onomkeerbaar is? Bilderberg/NWO aka the puppet masters? Zou het nazisme wel worden geaccepteerd indien dit een religie zou zijn?

First Contact | 12-08-13 | 11:36

Ook in Utrecht een gigantisch gedrocht van een moskee erbij.
Merkava | 12-08-13 | 11:04 | + 18 -
Je doelt zeker op dat onding dat je ziet zodra je in de stad aankomt met de trein? Lekkere boel ja. Het is een soort zeer brutaal ''overwinnings''gedrag. Daar waar een moskee staat, is gebied van de islam. Zo'n gedrocht dat je prominent ziet prijken als je de stad binnenrijdt is daarmee een leuk signaal. Ironisch genoeg vrees ik dat het nog terecht/representatief is ook....

Ik ben bang dat we niet van de PvdA af komen. Ze definiëren bijna ''overheid'' en ''bestuur'' en ze hebben sowieso 1 miljoen stemmers. De mensen die deze berichten lezen op GeenStijl zijn waarschijnlijk sowieso al wat ''geïnteresseerder'' en meer ingelicht, die zullen ook minder kans hebben om in dezelfde leugens te trappen. Het publiek dat dit nieuws moet bereiken bereikt het niet.

Wie weet is het een verwaaid restant van het internationalisme van de Good Old Days. Who knows.

Interessant is hoezeer de PvdA gewoon doet wat hij altijd doet. Op het karikaturistische af. Eerder beleid en het partijprogramma worden gewoon gevolgd. Ik hoop nog steeds op een dag te begrijpen hoe je dan als PvdA-stemmer teleurgesteld kan zijn, als de PvdA zo heerlijk stabiel is in wat het biedt.

Gallemies | 12-08-13 | 11:34

GS wordt een beetje de islam site van Nl. Ongeveer 6 berichten per dag over islam. Je zou bijna gaan denken dat het een belangrijke religie is.

E.Kruize | 12-08-13 | 11:33

Niet zeiken, jullie stemmen zelf iedere keer weer op de PvdA.

Elk volk krijgt de leiders die het verdient.

James Lastig | 12-08-13 | 11:33

@Not Muhammad | 12-08-13 | 11:26
Angst is het antwoord op die vraag.

Parsons | 12-08-13 | 11:29

Moslims met absolute macht zijn gevaarlijk. In Amsterdam is iets soortgelijks; daar heeft de almachtige pvda de absolute macht. Gevolg; cliëntelisme, nepotisme en miljoenen naar moskees.

Rico Tampeloerus | 12-08-13 | 11:27

Integratie door geloof. Whoehahaha, integratie door geloof.
Hoe zag Jopperdepop dat voor zich?
"Dit en dat mag je allemaal in Nederland doen. Je hebt rechten. Je bent gelijk aan je man. Er is geen discriminatie op geloof of afkomst. Maar als je er gebruik van maakt, ga je naar de HEL"
Of ben ik nu sceptisch? Wordt er ook aan homo-emancipatie gedaan in de Blauwe Moskee? En dan nog iets, iets wat me al jaaaaaarenlang verbaasd. Waarom moet Cohen (een Jood) zo nodig in de bres springen voor een clubje aanhangers van een ideologie waarvan bekend is een broertje dood te hebben aan Joden. Die logica ontgaat me vol-ko-men.

Not Muhammad | 12-08-13 | 11:26

Heb er vooral geen kritiek op, want dan ben je een xenofobe racistische fascist.

Parsons | 12-08-13 | 11:26

Zolang het maar niet de gewelddadige variant is vind ik het allemaal best. Geweld is waar begrip stopt. Altijd.

Er staan ook mooie dingen in de Koran, ben het voor het eerst aan het lezen.

Achterbak | 12-08-13 | 11:25

Bijna goed nanninga. Linkse masochisten en de meerderheid allochtonen. Dat zijn/is het Amsterdamse electoraat.

rien6139 | 12-08-13 | 11:24

Ik heb het al eerder gezegd: AFSCHAFFEN DIE OFFICIËLE GESPREKSPARTNERS.
Of ze nu CMO of ANWB heten, allemaal clubjes waarmee de overheid "naar de burgers"wil luisteren. Daar zijn verkiezingen voor, inspraakrondes, openbare vergaderingen, Malieveld-demonstraties. Al die "officiële gesprekspartners" maken dat allemaal nutteloos, omdat de goedgekeurde inteeltclub toch vooraan zit als er iets besloten moet worden (je zou ze bijna adelijke titels kunnen gaan geven).

frank87 | 12-08-13 | 11:24

Het is een groot feest bij de pvda, niveleren was al een grote gala voorstelling en nu dit feest weer, pvda heet ook vanaf nu Partij Voor De Feesten en Partijen…zou Johan Vlemminx geen ministerschapje ambieeren ?

vhKarelkruizenruiker | 12-08-13 | 11:24

Fraai ook "Het is overheden toegestaan contact te onderhouden met (voormalige) landgenoten", er is natuurlijk een invasie van Koeweiti hier geweest die vreemd genoeg niemand is opgevallen. Clientisme viert hoogtij in A'dam, zo weet de maffia in Sicilië ook aan de macht te blijven, baantjes en centjes, raden wat het stemadvies uit de moskee wordt.

bijna_raak | 12-08-13 | 11:24

@ Snackbar 11:18

Die zijn allebei rijp voor de vuilcontainer.

eerstneukendanpraten | 12-08-13 | 11:23

www.deweekkrant.nl/media/item?mediaid=...

Kijk, zo begint het altijd.
Een middeleeuwiër in een jurk en een PvdA'er met zijn blije bakkes die komt verkondigen hoe geweldig zo'n gebouw voor de samenleving is.
De PvdA'er denkt dat hij met het faciliteren van haattempels een hogere status in zijn beter-dan-ons-vriendengroepje krijgt, de jurk staat de lachen van ongeloof hoe makkelijk dit volk zich naar de slachtbank laat lijden.
Hij gaat na de foto ook zijn hand wassen, want een hand van een dhimmi is zwaar haram.

Cuyahoga | 12-08-13 | 11:23

Speciaal verhuisd van Den Haag naar een dorpje in het Gelderse. Zie ik gister hier in de straat 4 burka's. Hier begint het dus ook al. Er is geen ontkomen meer aan. Ik wil weg uit Nederland. Ik wil niet in een islamitisch land wonen !

RegseHippie | 12-08-13 | 11:22

En wat gaan we ertegen doen als Nederlanders?
Helemaal niets!
21 september sta ik daar met honderd man, en de rest vindt het allemaal wel prima wat er allemaal gebeurd in Nederland.
Ik ga verder ook niets meer tikken over moslims en wat het uiteindelijke doel is van deze haatideologie, dat heb ik al tot in den treure gedaan, en zal ik ook blijven doen, maar vandaag ben ik even moslimmoe.
Laat allemaal nou eens zien dat we het zat zijn om geregeerd te worden door sukkels, het zijn maar een paar uurtjes van je tijd, en als er veel mensen komen een daad van belang.
Het gaat om onze vrijheid verdomme!

Mozeskriebels | 12-08-13 | 11:22

-weggejorist-

Thomasjee95 | 12-08-13 | 11:21

Parel van het Zuiden | 12-08-13 | 11:16
Daag me niet uit...

Ommezwaai | 12-08-13 | 11:19

In de jaren dertig van de vorige eeuw hadden we ook zo'n partij die de loper uitlegde voor de intocht van vreemde buitenlandse mogendheden. De Pvda is van hetzelfde kaliber, gevuld met profiteurs en opportunisten die zichzelf verrijken met hulp van hun buitenlands stemvee en de duizenden minderbedeelden in ons land die nog echt denken dat deze salonsocialisten voor hun belang opkomen.

Nestorix | 12-08-13 | 11:19

Wat is de overeenkomst tussen PvdA - leden en een oude telefoon?

Snackbar van Allah | 12-08-13 | 11:18

Islamisering? NOOOIT van gehoord! Dat bestaat niet zit tussen jullie oren.

Ondertussen zijn ze van Nederland de Arabische Nederlanden aan het maken, heel sneaky met hulp van de landverraders beter bekend als Partij voor de Allochtonen. Wanneer barst de bom en hebben we een revolutie, weg met al die gekke godsdiensten. Islam is vrede, ja als iedereen die het er niet mee eens is dood is of bekeerd dan pas is Islam vrede.

Gekkenwerk, kutland en ga zo maar door...

cestca | 12-08-13 | 11:18

Het Christendom is "Platonismus fürs Volk" (Nietzsche). De Islam heeft dezelfde metafysische grondslag, Plato voor het woestijnvolk zullen we maar zeggen, maar met wat extra ingredienten een woestijnvolk eigen. De sociaal democratie is in grondvorm een mengeling hiervan, in feite ook een Platoonse ideologie maar dan zonder God, met dezelfde onhebbelijke elementen zoals het geloof in een heilstaat, het besturen van een samenleving vanuit de onderkant, en een onwrikbare eigenwijsheid en zelfingenomenheid. Christendom, Islam en Socialisme; een duur, zelfingenomen en benauwd troika van toezicht, bedilzucht en verdachtmakerij. Zet ze bij elkaar en de samenleving verstikt.

aceofspades | 12-08-13 | 11:17

Mensen luister, ach laat ook maar.

niksneem | 12-08-13 | 11:17

Dit soort politici zijn juist extreem dapper. Je eigen carriére boven het landsbelang stellen. 17 miljoen mensen ondergeschikt maken aan eigen belang. Een over honderden (bewogen) jaren ontwikkelde rechtstaat en haar verworvenheden riskeren voor je eigen persoonlijke dromen en noden.
.
Er zijn er in het verleden voor minder tegen een muur geëindigd. Het is maar goed dat de Nederlandse burger geen historisch en staatsrechtelijk besef heeft, anders waren we al lang weer op zo'n punt aangekomen.

Parel van het Zuiden | 12-08-13 | 11:16

Als dat zo doorgaat dan zie ik hier ook een Breivikje komen.

PowPow | 12-08-13 | 11:16

De Partij van de Arabieren word nog eens de ondergang van de BV Nederland, ze zijn al aardig op weg met het knuffelbeleid het land naar de afgrond te duwen....

FapMaster | 12-08-13 | 11:15

Uiteraard weer Dramsterdam

Bokito ergo sum | 12-08-13 | 11:14

Ja als je een flut verkiezingsprogramma hebt en een partij vol incapabele idioten dan koop je je stemmen toch gewoon middels discutabele subsidies en baangarantie voor ambtenaren? PvdA, de maakbare democratie.

Harry Turtle | 12-08-13 | 11:12

Slome Duikelaar | 12-08-13 | 11:06
Zoals het er nu naar uit ziet stemt men massaal op een politieke partij die wordt gefinancierd door buitenlandse religekkies.

kicktherabbit | 12-08-13 | 11:12

Zelfs Alice in Wonderland was meer streetwiser dan sommige van onze bestuurders.

brutus68 | 12-08-13 | 11:12

Gossie de PvdA..

Waren die niet ook vandaag hard aan het blazen omdat de PVV buitenlandse sponsors had... "moeten we niet hebben hoor buitenlandse inmenging"

Sure... en nu dit

nobody@home | 12-08-13 | 11:11

neemjemoederindemali | 12-08-13 | 11:08
In het hoofd van Ton Elias past wel een bulkwagen zaagsel...

Ommezwaai | 12-08-13 | 11:10

KNETTERGEK zijn onze bestuurders geworden, of nee, dat zijn ze al tijden. Hoeveel zaagsel past er in die dikke koppen.

neemjemoederindemali | 12-08-13 | 11:08

Godsammekraken | 12-08-13 | 11:02
En onze bloedeigen homo's worden in Nederland uit hun huizen gejaagd of mishandeld door bontkragen en haatbaarden.
En over dit onderwerp gaat Nederland Poetin de maat nemen... Hoe blind kun je zijn?
.
Enfin, blijkbaar zijn onze grote steden nog niet genoeg verpest door allerhande import en kan er nog veel meer bij.

Ommezwaai | 12-08-13 | 11:06

Tenzij we bij de eerstkomende verkiezingen radicaal ander stemgedrag gaan vertonen zijn we verloren.

Slome Duikelaar | 12-08-13 | 11:06

Cliëntelisme in optima forma: iedere PvdA'er die zijn (of haar) corrupte reet op het pluche wenst te houden danst naar de pijpen van de (vermeende) achterban. En als die achterban 'toevallig' islami(s)tisch is dan wordt het een buikdansje. Het doel heiligt tenslotte als altijd de middelen.

Wat de consequenties voor het bestuur zijn doet er niet toe. Pluche FTW!

Reinaert | 12-08-13 | 11:06

@zeg maar jansen | 12-08-13 | 11:04
In mijn geval is het opvallend genoeg allebei even goed en even slecht.

Godsammekraken | 12-08-13 | 11:06

Wanneer gaat de PvdA de moskeeën nivelleren?

Kaas de Vies | 12-08-13 | 11:05

PvdA, een bende volksverraderlijke huichelaars van de ergste soort; aan de ene kant meehossen in een Gay Pride boot, aan de andere kant vuistdiep in de homohaatbeweging die zich de ware religie noemt.

Fijnstoffer | 12-08-13 | 11:05

Ik vraag me de laatste tijd steeds vaker af; worden we nou echt bestuurd door een zooi naïeve oncapabele watjes of zijn deze mensen wel degelijk bewust van het feit dat ze dit land naar de klote helpen?

HetMannetje! | 12-08-13 | 11:04

Job Cohen aka het bangige sukkeltje van de basisschool die bevriend is met iedereen, omdat hij een te grote broekpoepert is om partij te kiezen.

OverdrevenGeouwehoer | 12-08-13 | 11:04

Ook in Utrecht een gigantisch gedrocht van een moskee erbij. Nee, is echt een verrijking hoor, want deze moskee is gematigd en predikt liefde naar vrouwen, ongelovigen en homo's. Hoe naïef kun je als bestuurder zijn zeg. Ondertussen worden er hele wijken gebouwd om buitenlanders in op te nemen die hier niet komen om te werken. Als je je deur uit stapt lijkt het wel alsof je in Afrika bent belandt. Mijn stad is mijn stad niet meer en binnenkort is mijn land ook mijn land niet meer. Sterker nog, ik mag nu al niet eens meer spreken over mijn land, wat dat is rasisme pur sang volgens de gutmensen die anno 2013 NOG STEEDS de touwtjes in handen hebben.

Merkava | 12-08-13 | 11:04

Het is een groot feest, een PvdA feest, een gemaskerd bal; en tegen het einde, nu het te laat is, gaan de maskers af en wordt het duidelijk dat het hier geen feest betreft.

Simon de Danser | 12-08-13 | 11:04

Godsammekraken | 12-08-13 | 11:02 Mijn Russisch is net iets beroerder als mijn Arabisch.

zeg maar jansen | 12-08-13 | 11:04

De PvdA ronselt nieuw stemvee. Volgend voorjaar Europese verkiezingen.

zeg maar jansen | 12-08-13 | 11:03

Yep. Met deze malloten moeten we volgens de linkse kerk vooral in dialoog en integreren. En de Olympische Spelen in Rusland moeten we boycotten want met Russen valt toch niet te praten.

Godsammekraken | 12-08-13 | 11:02

Hoe verrassend weer...

DayMack | 12-08-13 | 11:02

We worden bestuurd door stommelingen. Ik voel weer een winterdepressie opkomen.

Wie stopt deze waanzinnigen. Kijk die religekkies kan je eigenlijk niets kwalijk nemen, die zijn namelijk religekkie, maar die lui die hier het beleid in mekaar aan het schroeven zijn... tjonge jonge jonge.

Wat vindt zo'n AIVD er nou van? Of is die te druk met het mailverkeer tussen Bakito en mij?

Kaas de Vies | 12-08-13 | 11:02

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen