Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1...

janEen broodje na het stappen werd Jan Kievit uiteindelijk fataal. De 38-jarige man uit Ridderkerk werd op de Rotterdamse Lijnbaan doodgeslagen door een paar opgeschoten jongeren. Het zoveelste geval van zinloos geweld in Nederland. Mensen die geen brains hebben, beslechten het geschil met een paar rake klappen. Tot zover niets nieuws. Wat ons echter de keel uithangt, is dat er blijkbaar weer een paar kamelenrijders bij betrokken waren. Je zou maar uitgeteld en vechtend voor je leven op de grond liggen en ondertussen horen: "ga maar dood, ga maar dood." Benieuwd hoe Rotterdam dit gaat oplossen.

Reaguursels

Inloggen

ik ga me niet kaal scheren maar zat benk er wel van .
tis gewoon zo je kunt niet aleen meer ergens gaan stappen zonder dat je naar dre word geschopt.
en die deelt zijn biertje daar vast niet met je.
dus moet ik me eigen bier kopen.
en om mezelf denken .leve holland!!!!!

speedy33 | 19-01-05 | 23:32

@Wizard of Oz
-
My point exactly.
-
Over dat aromatisch en romantisch, dat zal heerlijk romantisch zijn en de aroma therapie is een aangename bijkomstigheid ;)

.KicksAss | 19-01-05 | 11:01

romatisch moet natuurlijk romantisch of aromatisch zijn of het beste van de twee

Wizard of Oz | 19-01-05 | 02:02

@ . .KicksAss

Wat dacht je van Marocaanse of Turkse cellen of het beste van de twee?

30 man op een cel met een pis en schijt gat in het midden, beetje krap, maar wel romatisch

Gij zult niet oordelen, maar ondertussen en sinds jaar en dag drukt "Links" Nederlanders stront door de strot en als ze/we niet slikken worden we opgescheept met publieke omroep preken van wouddemagogen zoals een van Dam en tete a tetes van Rosemuller, aardige knul, maar heeft toch een paar klappen van de molen gehad.

Nederland is nu een land met vrijheid van "hun" meningsuiting. Alles wat niet links is is natuurlijk rechts of racistisch of ondoordacht of een overreactie of al het voorgaande en meer.

Kijken we naar de recente geschiedenis dan zien we toch dat het voornamelijk linkse regeringen waren die het beste op het oog hadden voor hun bevolking
Zij ik op het oog?
Ik bedoelde in het vizier en "van de bevolking"

Kapitalisme is "natuurlijk" niet goed, wat wel goed is is de subsidie pot die het verschaft en waaruit ze maar al te graag eten

Communisme is "natuurlijk" niet goed, maar je zult zien dat de helft van "dat volk een stijfe krijgt van het horen van de Internationale en dat als zij Stalin of Lenin of Hitler waren geweest ze het heel anders zouden hebben aangepakt

Argggg... ik wordt er giftig van

Wizard of Oz | 19-01-05 | 02:00

@c@rg@w@r
"Ik ben in de ogen van velen nu een rasverrader."
Wat is dat nou weer voor gelul man!

Pannie | 18-01-05 | 23:16

Rust in vrede Jan...

Voor zijn vrouw en dochtertje, familie, vrienden en kennissen heel veel sterkte en kracht toegewenst.

Hotlips | 18-01-05 | 16:17

. c@rg@w@r
Luister eens, HET IS VERDOMME EEN RECHT OM JE RECHTS TE UITTEN.
En nee we zijn hier niet uiterst rechts, leer je geschiedenis eens. Uiterst rechts is zoiets als de NVU.
Ik vind jou uiterst-links: jij staat hier steevast te verkondigen dat we ons hoofd in het zand moeten steken. Dat we niks mogen zeggen van de huidige misstanden op het gebied van integratie e.d. omdat je anders discrimineerd, extreem-rechts of racistisch bent.
Kijk eens waar jou standpunten ons de afgelopen decennia hebben opgeleverd.
-
Door mensen met jouw mentaliteit gaat dit land finaal naar de klote. Niemand durft z'n scheur open te trekken over al dat gajes. De mensen die het wel doen worden bedreigd, vermoord, het werk onmogelijk gemaakt en bovenal belachelijk gemaakt. En ja er zullen hier best wel wat mensen met hard-rechtse gedachten zijn. Mijzelf meegerekend, maar wat ik dagelijks meemaak, wat ik op mijn werk, op school en in mijn vrijetijd allemaal meemaak is te erg voor woorden. Ik kom met grote regelmaat in R'dam, Den Haag en Utrecht.
Ik zou de vergelijking willen maken met de VS, in Orlando op vakantie waren we een keertje verkeerd gereden, we waren een zwart ghetto ingereden. Het gevoel van angst wat mij toen bekroop bekruipt mij steevast wanneer ik in bepaalde wijken en zelfs hele stadsdelen ben.
-
Ik ben nog maar net begonnen, maar als ik nu door blijf ratelen ben ik vanavond rond 8 uur nog bezig. En ik heb meer te doen dan me kwaad te maken over jou: een kruising van Gerard van Jole en Marcel van Dam.

.KicksAss | 18-01-05 | 16:12

Ik wens de 43 jarige mevrouw veel sterkte !!

Teuvo | 18-01-05 | 14:54

@c@rg@w@r

Ik zei niet dat je niet je mening moet geven, net wel! Je moet alleen niet zeuren dat er ook mensen met een andere mening hier comments posten. Ik reageer ook niet op elke comment, ik kies welke ik wel en niet serieus neem.
Je opmerkingen tav. surinamers en turken: ook zij zijn extreem oververtegenwoordigd in de criminaliteitsstatistieken. Maar misschien is het type criminaliteit de reden waarom marokkanen meer in de picture staan. Ook de religie component speelt daarbij een rol, alhoewel ik die relatie met de criminaliteit onder de marokkaanse jongeren niet zie (wel een relatie met de cultuur, die [sterk] is beinvloedt door religie via de ouders).

TheRealShowstopper | 18-01-05 | 13:15

@ ZI:
Wel jammer dat we elkaar in de tussentijd het graf inwensen.
Ook wel jammer dat er van GS uit geen reaktie komt op mijn observatie over de huisregels. Emailen mag ook uiteraard...

c@rg@w@r | 18-01-05 | 12:48

@cargawar
Lieve jongen, ik ben als, relatief jongere, opgevoed door mensen uit de hippie tijd. Ben ik een hippie? Zit ik heel de dag aan de drugs? Kraak ik panden? Nee, doe ik allemaal niet. Die 'racisten' van 17 hier draaien nog wel bij, als ze het vermogen krijgen na te denken over gevolgen.

ZI | 18-01-05 | 12:39

Goh, wat hebben we allemaal een commentaar en meningen op alles wat die primaten(lees meeste allochtonen)kunnen
uitvreten in (niet alleen Nederland).
Als er weer eens iets gebeurd past de Nederlandse regering snel het Colijnmodel toe.
En wij met elkaar steken weer wat kaarsjes op, leggen wat bloemen en storten massaal op 555.
Het moet toch na al die jaren duidelijk zijn dat er zeer krachtig moet worden ingegrepen?
Laten we ons "messen" in de rug steken of vechten we terug?

Jackxx | 18-01-05 | 12:01

Noem mij wat je wilt: ik blijf erbij dat GS geheel tegen de eigen huisregels handelt en daarmee reakties uitlokt.
GS bezigt dezelfde methodiek als Andries Knevel, reakties uitlokken. Inspelen op het onderbuikgevoel en ja hoor: zitten er weer een paar honderd GS-lezers met opgekropte woede thuis achter de PC.
En maar roepen dat Nederland naar de klote gaat. Gek he?

Dit staat geheel buiten mijn mening over dat wat er gebeurd is, ik keur dit af en ben van mening dat iedereen die zich niet weet te gedragen daar een gepaste straf voor moet krijgen.

@ TheRealShowstopper:
Makkelijk natuurlijk, om de PC dan maar uit te laten. Ik vind het echter mijn maatschappelijke plicht om m'n bek open te trekken wanneer sites als GS en VK (met een enorm bereik onder de bevolking) een duidelijk uiterst-rechts standpunt innemen.
Als het aan sommige lezers ligt pleuren we alle buitenlanders eruit. Mijn vrouw is surinaams-hindoestaans en vrij donker. Ik heb sinds augustus een "bastaard"-kindje: half blank, half donker. Ik ben in de ogen van velen nu een rasverrader. En tróts dat ik ben!
De pest is alleen: al die 17-jarige kleuters die hier dat racisme aan het verspreiden zijn groeien ook op en krijgen wellicht ook kinderen. Waar mijn dochter straks mee te maken krijgt... Dát probeer ik koste wat kost zo soepel mogelijk te laten verlopen, want we zullen tóch met z'n allen in dit land moeten leven. En dan heb ik liever dat zij straks normaal over straat kan zónder uitgescholden te worden voor kankerturk ofzo.
Toen ik in de jaren '70 opgroeide waren Surinamers een bezienswaardigheid. Zélfs in Hoogvliet! Wie maakt zich nu nog druk om de "bloedhoutjes" van toen? Niemand toch? Surinamers: zúlke toffe mensen! Later waren de Turken de lul. Turken worden nu gezien als fijne medelanders. Nu zijn het de Marokkanen. Ik verwacht dat over 10 jaar de Oostblokkers de gebeten hond zijn. Wat dat betreft leren we het nooit...

c@rg@w@r | 18-01-05 | 11:49

@KicksAss

Even serieus, de moslimpartij in belgie stelt in haar program voor om idd. lokale regelgeving toe te kunnen passen, maw. dus bv. de sharia voor een gemeente of stad die daarvoor kiest (alhoewel de sharia volgens mij niet letterlijk wordt genoemd, zoals alles rondom [straf]wet-geving niet expliciet op hun site wordt genoemd). Het is een idee dat ook vanuit andere hoeken wel is voorgesteld als radicaal nieuwe maatschappij ordening. Hebben ze zoiets niet in Canada ingevoerd?

TheRealShowstopper | 18-01-05 | 10:54

. Starf*cker

juist aanpakken

en ook gelijk terugsturen

Meki | 18-01-05 | 10:14

Deze lieden hebben ook goed opgelet bij de actie tegen zinloos geweld. www.zinloosgeweld.nl/wat_te_doen/defau...
In plaats van het slachtoffer te helpen schijnen ze met z'n allen in koor 'ga maar dood' gezongen te hebben.....

S.T.F.U. | 18-01-05 | 10:09

@Wizard of Oz
Nee nee nee neeeh jonges en meisjes, dames en heren.

We voeren de Sharia in voor alle Moslims.

Jatten: Handje afsnijden (Hallal natuurlijk!)

Vreemdgaan: Publieke Steniging! (Non-moslims kunnen meedoen!)

Dansen, drinken en versieren???? Effe checken wat de Profeet daarvan vindt... NEE, dat wordt dus ranja en koeskoes op vrijdag avond met papa en die tent die zich je moeder noemt

De mogelijkheden zijn IMMENS
-
*bedenkt meer mogelijkheden*
-
*Kwaardige grijns*
-
*Kwaadaardige lach*
-
Nou laat ze onder de Sharia maar eens proberen iemand te verkrachten ;)

.KicksAss | 18-01-05 | 09:57

tering geitenneuqers! Stuur die vrouw uit Amsterdam er maar met haar auto op af! Die weet wel hoe je die kut-Marokkanen aan moet pakken.

S.T.F.U. | 18-01-05 | 09:56

@. c@rg@w@r
-
Luister ik ben totaal geen voorstander van kaalkopjes, maar GS is verre van.
Ook gebruikt GS geen populair taalgebruik al sinds GS bestaat is dit de stijl van posten.
-
Nog wat, meestal wat ik om 6 uur op het journaal zie is rond 9 uur s'ochtends al op GS geweest.
-
Alle informatie op GS is feitelijk, actueel en maatschappelijk relevant.Het enige wat ze echter doen is hun eigen mening in de manier van presenteren verwerken.
-
En nou weg wezen Marcel van Dam No.2 of heeft ie meer weg van Van Jeaule :P

.KicksAss | 18-01-05 | 09:54

tsja... Waardeloos volk die Marokkanen.

En natuurlijk weer een KK laffe actie want dat is ongeveer het enige wat dat ongedierte kan produceren.

Moge de daders en de mede verrantwoordelijke een zeer langsame en heel erg pijnlijke dood sterven

gwdtjuh | 18-01-05 | 09:50

Ja helaas ook hier weer die kut-marokaantjes,vroeger veegde het Korps Mariniers nog weleens de straten schoon in het centrum maar ja die mentaliteits verandering heeft ook bij deze beroepsgroep zijn intreden gedaan!
Toont weer duidelijk aan dat onze regio-politie niet meer is dan een veredelde padvinderij en alles op zijn beloop laat,helaas ontbreekt het de dienders ook aan wettelijke mogelijkheden,ze hebben hette druk met het bewaken van die beroeps allochtoon Hirshi Ayaan!

coadriaan | 18-01-05 | 09:16

Frappant dat jullie je pas roeien als de kust veilig is. Neem om die reden daarom niet eens de moeite om een tegenreactie te geven.

Sunnygirl | 18-01-05 | 08:12

Ja dat krijg je als je die ongeletterde schaapherders hun gang laat gaan. Voorstel: Poetin heeft vast nog wat werkkampen leegstaan in Siberie. Stuur dat tuig daarheen, samen met de voddebalen die ze thuis hebben zitten ter afwisseling als de geit zoek is.

burnie | 18-01-05 | 07:39

Nee nee nee neeeh jonges en meisjes, dames en heren.

We voeren de Sharia in voor alle Moslims.

Jatten: Handje afsnijden (Hallal natuurlijk!)

Vreemdgaan: Publieke Steniging! (Non-moslims kunnen meedoen!)

Dansen, drinken en versieren???? Effe checken wat de Profeet daarvan vindt... NEE, dat wordt dus ranja en koeskoes op vrijdag avond met papa en die tent die zich je moeder noemt

De mogelijkheden zijn IMMENS!

Wizard of Oz | 18-01-05 | 04:15

typisch zou zijn dat diegene die het dodelijk letsel toegevoegd heeft niet vast te stellen is. dus dan maar doodslag en 3 jaar straf. het is echter moord en/of medeplichtigheid aan moord. kan je zeggen wat je wilt over duitsland, daar staat op allebij levenslang. per definitie. een goed idee.

weissbier | 18-01-05 | 01:40

Zonder te kijken naar wie het is, wat het is, waar ie vandaan komt:

"Wie doodschopt, doodschoppen!" Es kijken of de volgende die dood wil schoppen nog doodschopt!

Maar ja, ik ben achterlijk........

SlipperyDick | 18-01-05 | 01:21

Een linkje naar lappen tekst, anders wordt het zo'n scroll terreur.

Kunnen we geen staatsgevangenis oprichten
in cambodja waar ze geboeid met hun handen voor de rest van hun leven mijnen vegen (kunnen ze zelf kiezen wanneer ze een einde maken aan hun leven als goede burger).

zeemeeuw | 18-01-05 | 01:05

in het vliegtuig en uitzetten boven marokka op een hoogte van een of kilometertje 2... schorem...
doodstraf niet mogelijk in nederland?
dan maar verplichte castratie!

thamaikel | 18-01-05 | 01:05

oog om oog tand om tand ik wil de doodstraf trug. voor geieteneuqers en voor een ieder die het recht neemt een ander zijn leven te eindigen

speedy33 | 18-01-05 | 00:43

En dan vergeten jullie er nog bij te zetten dat ze ook nog het ambulancepersoneel verhinderden bij hun hulp.

hdma* | 18-01-05 | 00:16

@ Fleisch Voor jou. Ik tik het vanavond local time. Die Starbucks zijn we nog eens geweest. Onder het Mariott.

Starf*cker | 18-01-05 | 00:11

@Star
Voor jou morgenochtend of voor ons?

ZI | 18-01-05 | 00:09

-weggejorist-

Pieter Baan | 18-01-05 | 00:09

@The Real Dat is wat ik ook aangaf. Wel criminele groepen en hun achtergronden benoemen, maar niet generaliseren en verder lik op stuk en keihard straffen.Ongeacht afkomst,geloof of ras.
----------

Maar dat is logisch...
Lijkt me dat dat voor iedereen duidelijk zou moeten zijn en dat iedereen dat toejuicht..'
Of zouden er echt mensen zijn die vinden dat nederlanders wel mogen verkrachten, moorden en roven...?

Oow ja en sunny.. ik geef het op.. jij wint het wie het langst zn mond dicht kan houden spelletje...

GaoZ | 18-01-05 | 00:09

@Starf*cker: Voor mij of voor jou in de morgen?

Fleischbaum | 18-01-05 | 00:07

@Starf*cker
Ja, wanneer gaan we weer een column van je lezen? De PvdA daalt weer in de peilingen...

ZI | 18-01-05 | 00:07

@Fleisch Morgenochtend!

Starf*cker | 18-01-05 | 00:06

Een land voor Jemme's. Dat klinkt als een vloek. Jemme/yanken What's in the name

@ Jemme
Nog plannen om naar je soulbrothers te gaan?

Sunnygirl | 18-01-05 | 00:06

@Starf*cker: Wat nou in zonnetje zitten, een column tikken moet je!

Fleischbaum | 18-01-05 | 00:05

@The Real Dat is wat ik ook aangaf. Wel criminele groepen en hun achtergronden benoemen, maar niet generaliseren en verder lik op stuk en keihard straffen.Ongeacht afkomst,geloof of ras.

Starf*cker | 18-01-05 | 00:04

@. c@rg@w@r

Er is idd. een hoop ellende op de wereld. Dus dit soort "klein leed" dan meer negeren? Hmmm... ik houd niet zo van die redeneringen. En er zijn niet alleen extreem rechtse comments hier, ook extreem linkse comments, en soms iemand die met wat links wat achtergrond info biedt :-)
Als je alleen wilt lezen waar je het (reeds) mee eens bent stel ik voor dat je je internetverbinding opzegt.... dat laat dan weer meer tijd voor de spelletjes etc....

TheRealShowstopper | 18-01-05 | 00:04

@Sunny, ZI Hier in de USA is het heerlijk. Winterzonnetje. Graad of 15. Alleen moesten er geen Amerikanen wonen. Dat is ongeveer Jemme 101 in het kwadraat.

Starf*cker | 18-01-05 | 00:01

@ Alle Autochtone en Allochtone Nederlanders.. Aangezien ik op de korte termijn toch geen oplossing verwacht van de verantwoordelijken in Den Haag vraag ik u om uw eigen verantwoordelijkheid te nemen ten opzichte van de nieuwe generatie . Besteed eens wat meer tijd aan jullie kinderen zodat zij straks wel normaal denkende burgers worden en niet opgevoed worden met een negatief beeld van welk ras dan ook.. dat zijn mijns inzien belangrijkere zaken dan de kloof alleen maar groter laten worden.mischien komt het dan ooit nog eens goed

supernatural | 18-01-05 | 00:00

@ Starf*cker 17-01-05 @ 23:45

"The Real Volledig mee eens, maar geen onderscheid naar aard of ras."

Mij maakt het niet zo veel uit welk verband er blijkt te zijn, het gaat erom dat het duidelijk wordt zodat er gerichte actie kan worden ondernomen. Het lijkt er toch sterk op dat het een opvoedings- en cultureel probleem is, dat bij antilianen weer een iets andere achtergrond heeft dan bij marokkanen en turken. Maar ontkennen helpt deze groepen ook niet, zelfs de "kwetsbare subgroepen" (daders en vooral de potentiele daders) niet!

TheRealShowstopper | 17-01-05 | 23:58

Als we het over geytenneuqert hebben.
www.nu.nl/news.jsp?n=469564&c=15
Mo B misschien ook vervolgt voor het beramen van moordaanslagen op -let op SF- Aboutaleb, Cohen en Wilders. Maare, dan vraag ik mij af. Waarom beraam je een moordaanslag als je er vanuit gaat dat je doodgeschoten word door de politie na je moord op Van Gogh?

ZI | 17-01-05 | 23:57

"
Op de een of andere manier vind ik jouw reactie ook extreem.... waar blijft de relativering? :-)"

de tijd van betutteling hebben we toch wel gehad anno 2005?
Wat valt er te relativeren aan het taalgebruik van GS? Je ziet zelf wat voor reakties het oproept hier.
Ik hoopte echt dat de Tsunamiramp ons weer met beide benen op de aarde zou zetten, maar we zijn weer terug bij af en sommige populaire sites (als GS & VK) staan te trappelen om die doorstart te maken, want: een rel = hits = egostrelend...
(en ja: ik benijd hun bezoekersaantallen)
Ik weiger alleen om me door die hersenloze racistische brei heen te moeten worstelen keer op keer, zonder dat er 1 figuur even een iets slimmere en nuchtere opmerking over maakt. Laat mij dan een poging wagen op z'n minst...(en ik denk dat jij er net zo over denkt... misschien wel mensen buiten ons, maar die nemen de moeite niet meer..." de storm waait wel weer over" is zo'n beetje de gedachtengang geloof ik)
anywayz, m'n vrouwtje wil de pc overnemen voor een spelletje - over tot de orde van de dag, welterusten allemaal... slaap lekker... kusje (en als je in de gelegenheid bent om effe te komen buurten: klik even op mijn naam!)

c@rg@w@r | 17-01-05 | 23:57

@ ZI
Koud heel koud. Zo koud dat zijn Star zijn vingertjes bevroren waren!

Sunnygirl | 17-01-05 | 23:55

@starf*cker
en ik elke dag met gore koffie in de trein de metro en de spits lezen. Wat is het leven toch oneerlijk. Goed weer daar op dat eiland?

ZI | 17-01-05 | 23:53

@ Mer

Geen speld tussen te krijgen. Nu hoeft het niet per definitie een geintegreerde allochtoon te zijn. Al is dat wel prettiger en vergroot de kansen op de arbeidsmarkt.
Maar als het gaat om asperges en bloembollen. Dan is nog steeds de Nederlandse kwaliteit hoog genoeg om een prima concurrent te zijn voor de goedkopere variant. Dus voor die Bollenpellers en Aspergestekers is zeker wel plaats. De garnalenpeller zijn verplaatst naar Marokko.

Sunnygirl | 17-01-05 | 23:53

@. c@rg@w@r

Op de een of andere manier vind ik jouw reactie ook extreem.... waar blijft de relativering? :-)

TheRealShowstopper | 17-01-05 | 23:51

@ Gaoz
Heb je nog een stelling of geef je het nu al op. Dat versieren van je wordt ook niks als ik het zo bekijk.
----------

Is het zo duidelijk... sjit joh...
Maar erm.. stelling.. ja.. mijn stelling voor vanavond: nederland als multiculturele samenleving is een utopie, nederland als multiculturele op scherp staande bom is realiteit..
Zo iets?
Of heb je liever iets tmf achtigs als: meisjes die geen zaad slikken zijn stom?

GaoZ | 17-01-05 | 23:51

@Starf*cker
Polen schijnen een aangeboren talent te hebben voor bollenpellen, ze werken voor minder dan het minimumloon, ik weet even niet meer wat het nou was.

ZI | 17-01-05 | 23:49

@ZI En om heerlijk iedere ochtend in de Starbucks met een dry cappuccino mij door de New York Times te worstelen. Dan vergeet je Nederland snel. Maar ook over het "feel free" Amerika is een klamme deken gevallen.

Starf*cker | 17-01-05 | 23:49

@ Gaoz

Je begint me een beetje lief te vinden? Zelf in het lekkerste snoepje kan je je lelijk verslikken!
----

Lief is iets anders dan lekker poedeliewoepsie...

GaoZ | 17-01-05 | 23:48

@Starf*cker

Importeren is toch al goedkoper, dus bollenpellers en aspergestekers hebben we hier in Nederland al lang niet meer nodig.

@Sunnygirl

Wij, hardwerkende Nederlanders (gintegreerde allochtonen incluis) gaan die AOW betalen. Mensen die in de bak zitten kosten alleen maar geld.

Merizzle | 17-01-05 | 23:48

@ Gaoz
Met hetzelfde gemak ga ik met jou in discussie en van mij krijg je geen enkel denigrerende opmerkingen vanwege je werk. Slecht alleen om domme uitlatingen. Ja ook ik discrimineer op mentale capaciteit.
--------
wat zal jij dan een hekel aan jezelf hebben..
Van jezelf weten dat je discrimineert op mentale capaciteiten maar tegelijkertijd zo onzeker zijn over je eigen mentale capaciteiten dat je het nodig hebt om op deze manier via een weblog anoniem je gelijk te halen...
en dan ook nog op zo'n zelfingenomen, nergens op gebaseerde wijze...
Met een beetje goede wil zou ik het zo kunnen zien dat je eigenlijk gewoon jezelf aan het discrimineren bent..
Dat is natuurlijk meteen een verklaring waarom je zo overgvoelig en serieus reacties de wereld in slingert...
Of tenminste, dat is wat ze me bij het riagg verteld hebben...

GaoZ | 17-01-05 | 23:47

@ Gaoz

Je begint me een beetje lief te vinden? Zelf in het lekkerste snoepje kan je je lelijk verslikken!

Sunnygirl | 17-01-05 | 23:46

@Starf*cker
Salt Lake City?! Oh, met de schaatsclub! Starbucks is wel cool, op zich..

ZI | 17-01-05 | 23:46

Drie moorden: levenslang (?three strikes you?re out?) zal wel weer teveel Geert Wilders zijn.

Nooit meer slapen | 17-01-05 | 23:45

@'TheRealShowstopper´:
ik bedoel alleen te zeggen dat GS totaal GEEN bijdrage levert aan eventuele rust in dit land door het openingbericht deze zin te gebruiken: "Wat ons echter de keel uithangt, is dat er blijkbaar weer een paar kamelenrijders bij betrokken waren."
Is dat de nieuwswaarde van GS? Dat noem ik goedkoop populisme, aanwakkeren tot vreemdelingenhaat en gewoon racisme.
Druist geheel in tegen de eigen huisstijlregels. Maar dat ziet niemand geloof ik. Het gaat GS om het aantal hits, dus gewoon effe wat populair taalgebruik en ja hoor: meer dan 300 replies! Op mijn site(www.cargawar.com) gaat de link er af morgen. Net als die van VK. Is toch allemaal incest... Denk dat Neukia.nl meer mijn stijl is... Het wordt me te eng hier met al die kaalkopjes-met-haar in de redactie...

c@rg@w@r | 17-01-05 | 23:45

@The Real Volledig mee eens, maar geen onderscheid naar aard of ras.

Starf*cker | 17-01-05 | 23:45

@ Mer
Wie gaat straks onze AOW betalen?

Sunnygirl | 17-01-05 | 23:45

@ Gaoz
Met hetzelfde gemak ga ik met jou in discussie en van mij krijg je geen enkel denigrerende opmerkingen vanwege je werk. Slecht alleen om domme uitlatingen. Ja ook ik discrimineer op mentale capaciteit.

Sunnygirl | 17-01-05 | 23:44

@Mer Goeie vraag wie gaan er bollenpellen en asperges steken?

Starf*cker | 17-01-05 | 23:42

En dan? Na 5 jaar weer de straat op om weer wat mensen neer te knuppelen? Ons rechtsysteem staat het niet toe om dit soort mensen voor lange tijd vast te zetten. Laten we uitgaan van 20 jaar, dan komen ze toch alweer na een jaar of 12 vrij. En zijn ze in de bak minder slecht geworden? Nee, helaas... Niemand wordt beter van een decennium brommen.

Merizzle | 17-01-05 | 23:42

@Merizzle
Volgens mij zorgen niet de nieuwe immigranten, maar vooral de 3e generatie allochtonen voor problemen. Maar misschien is het idee nog niet zo gek. Even een 'opnamestop' om hier de boel op de rails te krijgen met onze buitenlandse landgenoten. Maar ja, dat werkt toch niet, want er zijn altijd gevallen waarvoor je uitzonderingen MOET maken.

ZI | 17-01-05 | 23:42

@Starf*cker

De vraag blijft altijd: onderken en onderzoek je (mogelijke) verbanden om er vervolgens iets aan te doen, of blijf je ontkennen, mogelijk tegen beter weten in. Ik heb sterk de indruk dat velen nog steeds in de laatste hoek zitten. En nogmaals, met name de mensen die we proberen te beschermen zullen hiervan de gevolgen gaan dragen. Feitelijk is dat misschien nu al aan de hand. Relativeren maakt misschien meer kapot dan je lief is.

TheRealShowstopper | 17-01-05 | 23:42

@ StarF*cker
Ik gok met bijles. En nooit in staat geweest het lokaal voor maatschappijleer te vinden.

@ Jemme
heb je nog loze one-liners? Het begint een beetje stil te worden. En je bent toch echt aan de beurt om een steekhoudend argument te gaan geven.

Sunnygirl | 17-01-05 | 23:42

Sunnygirl heeft een makkelijker slachtoffer gevonden..
beetje jammer ik begon haar net lief te vinden..
Maar het is eigenlijk maar beter zo, ik moet zo toch nog een en ander gaan doen voordat ik onder de wol kruip.
Morgen heb ik weer een lange dag vol noeste arbeid in de stadsplantsoenen te doen...

GaoZ | 17-01-05 | 23:41

@ZI Ik zit in Salt Lake City - Utah, geen joint en geen alcohol, maar gelukkig een Starbucks om de hoek.

@Mer Grenzen sluiten is de ondergang van de bv Nederland. Nederland is door zijn ligging en historie een transito-land en multicultureel. Daar is niets mis mee.

Starf*cker | 17-01-05 | 23:41

@Starf*cker
Batavieren? Huh? Verder volledig gelijk, keihard aanpakken. Klaar met dat softe gedoe.

@Merizzle
Je zegt het zelf al! Je weet dat ze niet meer op het rechte pad komen (is een discussie op zich, maar goed) dan ga je ze toch niet verplaatsen naar een plek waar je geen grip meer hebt? Dan pak je ze op, sluit je ze op en straf je ze keihard af. Niks het land uit sturen.

ZI | 17-01-05 | 23:39

-weggejorist-

Pieter Baan | 17-01-05 | 23:38

Ik ben zelf al jarenlang voorstander van het volgende systeem; Slecht ingeburgerde geitenpijpers die een wettelijke overtreding maken > op een vliegtuigie richting het o-zo-fijne vaderland zetten. En anders met zn allen in dezelfde cel proppen. (helaas kan dat niet om o.a. juridische redenen) En daarom kom ik weer terug op het volgende, zoals al vaker was te lezen in de reacties op dit bericht, "dit is dweilen met de kraan open" Heeeeel treurig, maar waar. Helaas. Nederland gaat/is naar de klote.. en dat grotendeels door een stelletje slecht ingeburgerde karel ankerlijers.. :-(
R.I.P. Jan Kievit +

l3nt | 17-01-05 | 23:38

@ StarF*cker
Jemme is volgens mij niet eens in staat zich zelf te bevredigen. Die man is een en al lul! Een lul met oortjes, een hitler snorretje, met zwarte laarzen en een beetje erg dom!

Sunnygirl | 17-01-05 | 23:38

@ZI

Daar heb je gelijk in, maar wordt het dan niet eens tijd dat we de boel hier sluiten? Grenzen dicht, alleen nog maar mensen eruit. Niets erin. Problem solved... (technically speaking)

Merizzle | 17-01-05 | 23:37

@The Real Niks relativeren. Blank en zwarte criminelen spijkerhard aanpakken!!! Maar ook niet onnodig stigmatiseren.

@Sunny 3 jaar MAVO MET Aardrijkskunde die Jemme. Geschiedenis is gestopt bij de Batavieren.

Starf*cker | 17-01-05 | 23:37

@Starf*cker
Uiteraard, jij ook in de United States of America? Niet te veel bier drinken heh, enne, blowen mag daar niet..

ZI | 17-01-05 | 23:35

@Starf*cker
@Mer En dan? Wat doen we met al die Nederlanders die zich misdragen? Ik snap werkelijk niet hoe groot je herseninhoud moet zijn om dit soort mallotigheid op te schrijven.
-------------------------------------------
En dan? Ik betwijfel of mensen die dit soort daden doen ook nog op het rechte pad terecht zullen komen. Sterker nog, ik weet het wel zeker van niet. Wat moet je dan? De bak in helpt niks, begeleiding helpt niet, taakstraf helpt niet. Maar wij zitten er wel mee. Waarom kan iedereen hier maar heen komen om zich maar effe helemaal los te laten gaan op jan en alleman en er nog mee wegkomen ook? Zie jij daar serieus heil in? Dit gaat van kwaad tot erger, maar niemand roept het een halt toe. :-S En ik zie dat de komende 10 jaar ook niet gebeuren. Het is nu al te laat, kun je nagaan hoe het er tegen die tijd uitziet. Ik weet niet hoe het met jouw zit, maar ik wil in zo'n land niet wonen.

Merizzle | 17-01-05 | 23:34

@Pieter Baan Jemme is z'n zwarte laarsen aan het poetsen en bevredigt zich ondertussen bij foto's van Michiel Smit. Dan heb je toch een sneu leven. O ja, wel aardig dat hij de negerkids in Darfur steunde.

Starf*cker | 17-01-05 | 23:34

@ . Starf*cker 17-01-05 @ 23:29

Onderzoek naar herseninhoud bij dat soort lutsers valt onder de microbiologie!

Sunnygirl | 17-01-05 | 23:33

@c@rg@w@r

Prachtig al die relativeringen. En ja, Wilders lijkt idd. een ongeleid projectiel (of is het na Kouwes: omgeleid projectiel). Maar de extreme oververtegen-woordiging van een aantal allochtonen groeperingen in de criminaliteit is tegenwoordig geen vooroordeel meer maar een feit.

Ook relativeren kan schadelijk zijn. En de grootste schade daarvan zal de goedwillende meerderheid van die allochtone groeperingen op z'n bord krijgen. Met dank aan de zachte relativerende heelmeesters, incl. zij die niet wensen in te zien dat er blijkbaar iets structureels aan de hand is, zoals dat idd. ook met kampers het geval blijkt te zijn (iets dat we 20 jaar geleden toch ook al wisten?). Het een praat het ander niet goed.

ps. GS de schuld geven is wel erg dom, een discussie aanzwengelen op de bekende "stijlloze wijze", daar is niets mis mee lijkt me.

TheRealShowstopper | 17-01-05 | 23:33

@Merizzle
Wat ik eerder al zei. Het land uitjagen is mooi makkelijk natuurlijk, maar je kunt op 1001 manieren weer terugkomen! Schop Ali de crimineel het land uit, en ze komen als Achmed terug, maar dan weten we niet dat ze er zijn en wat ze doen. Daar heb je dus niks aan. Daarom zeg ik: vasthouden die criminelen. Zwaar straffen en in de gevangenis, daar horen ze, daar kunnen we ze in de gaten houden. Nog een bijkomend voordeel is dat we geen scheiding hebben tussen autochtoon en allochtoon, beide groepen moeten even hard gestrafd worden. Het land uitzetten werkt gewoon niet, dan speel je ze alleen maar ind e kaart.

ZI | 17-01-05 | 23:32

@ Jemme101
Plegen StarF*cker en Zi je. Wat lullig voor je. En weet je wat nog lulliger is. Je bent niet eens in staat om ze van repliek te dienen. Ik zou toch maar aan dat boek beginnen. En gooi er dan gelijk een bezoekje aan de psycholoog tegenaan.

Sunnygirl | 17-01-05 | 23:32

-weggejorist-

Pieter Baan | 17-01-05 | 23:30

@ZI Thanks. Doe je voorzichtig in Apeldoorn?

Starf*cker | 17-01-05 | 23:30

@ Gaoz
Je bent echt de weg kwijt. Weet je dat ze je bij het Riagg best goed kunnen helpen en daar zijn mensen die wel de moeite doen om je te begrijpen.

En een date? Ik ben niet te beroerd om belangenloos ergens hulp te verlenen maar ik jou geval is dat een mission impossible en ik wil het niet op mijn geweten hebben dat ik je tere zieltje door mij een deuk oploopt en dat je ook niet meer in staat bent om het kruisje voor Wilders te zetten. Blijf vooral de kranten lezen. Dat lukt ook best wel met Avi 4. En als ik zie dat je een beetje inhoud begint te ontwikkelen mag je het best nog een keertje vragen. En kan je je eigen kistjes al strikken?
-----------

Wauw, wat een typisch 4vwo antwoord...
Proberen iemand te beledigen doormiddel van overhaaste conclusies..
Wil je er een overhaaste van mij horen?
Je ben 17, je vind jezelf enorm slim doordat je gymnasium doet en je rijd op zondag middag paard op de veluwe...
Correct me if i'm wrong, mn kristallen bol is buiten dienst...

GaoZ | 17-01-05 | 23:30

De eigen huisstijlregels worden lekker nageleefd door GeenStijl trouwens zeg...
Alleen als het jullie uitkomt zeker?
==================================
Ik QUOTE:
Wat we niet toestaan
(en u een ip-ban oplevert)
Kaalkopjes
Racisme, anti-semitisme, rabiaat extreemrechts taalgebruik en bedreigingen.
==========================

En toen? (Zal me wel een IP-ban kosten, dit)

c@rg@w@r | 17-01-05 | 23:29

@Starf*cker
Rustig joh, Jemme101 krijgt het even niet gebolwerkt in het kopje, kan hij ook niet helpen heh Jemme? Geen aandacht geven, zo werkt het bij kleine kinderen ook. Schijnt...

ZI | 17-01-05 | 23:29

@Mer En dan? Wat doen we met al die Nederlanders die zich misdragen? Ik snap werkelijk niet hoe groot je herseninhoud moet zijn om dit soort mallotigheid op te schrijven.

Starf*cker | 17-01-05 | 23:29

@Jemme101 Waarom doe jij me nou zo aan de betreurde Hans Janmaat denken, fijne verzetsheld-van-na-de-oorlog?

Starf*cker | 17-01-05 | 23:26

-weggejorist-

Pieter Baan | 17-01-05 | 23:25

Weet je wat ons probleem is... We zijn bang, te schijterig om met z'n allen in te grijpen. Zij, als in Marokkanen, zijn in de minderheid. Wij hebben het hier voor het zeggen als het erom gaat. Maar wat doen wij? Wij wenden onze blik af, kijken even de andere kant op, lopen door alsof we niks gezien hebben. Daar gaan we de fout in. Nederlanders, kom op voor jezelf. Niet in je eentje, maar met z'n allen.

Dit soort volk mogen ze van mij linea recta richting Geytenneukers-paradise sturen. Opgeflikkerd!

Merizzle | 17-01-05 | 23:25

@Jemme101
Wat is er toch met je, kom op, leg je hart op tafel. Wat is het grootste probleem? Ben je dronken? Is dat het? Vertel het maar, ome ZI is bij je...

@Starf*cker @23.12
Jij wil Woutertje Bos iets leren? Jaja, en Wilders is de nieuwe FNV voorzitter...

ZI | 17-01-05 | 23:25

-weggejorist-

Pieter Baan | 17-01-05 | 23:24

Zowel aan Pieter Baan als aan Starfucker, krijg maar lekker de kanker aan je hartkleppen, de bagger die jullie hier neer zetten is te pijnlijk om nog te moeten doornemen. De tyfus dus voor je kankerhoeren.

Jemme101 | 17-01-05 | 23:24

@Jemme101 En lees jij eens een boek achterlijke. En dan bedoel ik niet Mein Kampf. Of de memoires van Rost van Tonningen.

Starf*cker | 17-01-05 | 23:22

@Vanrechts Die van Jock Ewing vnd ik wel aardig. Alleen de naam Geert Wilders roept bij mij al agressie op.Wat een boterletter! Dit soort mannen komt hier in de USA niet eens in de oudercommissie van de buurtschool.

Starf*cker | 17-01-05 | 23:21

Iemand met een nick als Pieter Baan zou niet eens ze bek moeten open trekken in de context van dit verhaal. Dan ben je namelijk de schaamte wel helemaal voorbij. Ga nou maar morgen je puistjes uitknijpen 12 jarige en nu naar bed, dan wordt het misschien ooit nog wat met je.

Jemme101 | 17-01-05 | 23:21

@Sunnygirl
'k Denk dat ik verliefd ben..

vanrechtsheeftvoorra | 17-01-05 | 23:20

@ Gaoz
Herkenbaar he dat beeld van StarF*cker. Heerlijk die spruitjeslogica. Maar ik heb een goed excuus van je gelezen. Je denkvermogen is zwaar aangetast door een overdosis draadjesvlees en populisme.
-----------

Natuurlijk poedliewoepsie, als jij het zegt dan is dat zo...
Mijn iq is niet hoger dan mn schoenmaat en ik schoffel plantsoentjes om mn dunbelegde boterham te verdienen..
Verder heb ik achtereenvolgens op Cp'86, CD en pim fortuyn gestemd en ga ik nu mijn stem aan geert wilder geven, oow ja, ik draag ook graag kistjes, lonsdale en bomerjacks..
Fancy a date?
Heb altijd al eens een helderziende willen ontmoeten...

GaoZ | 17-01-05 | 23:20

-weggejorist-

Pieter Baan | 17-01-05 | 23:19

@C@r Chapeau!!!!

Starf*cker | 17-01-05 | 23:19

@Starf*cker
Bush denkt dat ie de reincarnatie van Jock Ewing op zich af ziet komen als ie Widers ziet.
Maarrrrrrrrr, ik denk dat onze Geert nog een hoop kan leren van Sjors Doppeljoe...

vanrechtsheeftvoorra | 17-01-05 | 23:18

@Jemme101 Heb jij je iq wel eens laten testen? Lees je meer dan de koppen in De Telegraaf? Weet je IETS van geschiedenis? Ik vrees dat al deze vragen met "nee" te beantwoorden zijn. Als jouw definitie van een NSB-er is dat dat iemand is die niet op voorhand Marokkanen discrimineert, dan ben ik er ook een en daar nog trots op. Dan kan ik gewoon zeggen dat ik je achterlijke kippeneuker vind. Grazie ..

Starf*cker | 17-01-05 | 23:17

@Yvo: Dat doe ik ook. Het is MIJN stad en niemand die me in mijn eigen stad bedreigt! Als je die attitude aanneemt zal je je ook niet kwetsbaar opstellen. Ik weet echt niet wat de toedracht was met dit voorval, ik ken alleen mijn praktijkervaring - heb een tijd bij de Greenhouse (nw Binnenweg) gewerkt en was daar 's nachts om 2 uur pas klaar. Heb aardig wat mensen met ijzer in hun borstkas voorbij zien lopen... Woonde in het Oude Noorden (ook niet echt een florisante buurt, maar wel de mijne!) en liep gewoon 's nachts over straat in m'n eentje.

Ik ben het er wel over eens dat die bewuste groep moet worden aangepakt: de daders in de gevangenis gooien voor lange tijd op water en brood en de Lijnbaanproblemen aanpakken. Shit, dit speelt al meer dan 10 jaar man! Weet je nog dat de Zevenkampse "vlaggetjes-bombers" altijd relden op vrijdagavond daar? Is hetzelfde probleem hoor, 't is alleen de politie en politiek die weigert dit aan te pakken... Met o.a. dank aan de LPF.

c@rg@w@r | 17-01-05 | 23:17

@ Gaoz
Herkenbaar he dat beeld van StarF*cker. Heerlijk die spruitjeslogica. Maar ik heb een goed excuus van je gelezen. Je denkvermogen is zwaar aangetast door een overdosis draadjesvlees en populisme.

@ Star(F/B)*ck(s)er
Koffiedik kijken? Zei ik Starbucks? Te diep in het Starbucks glaasje gekeken?

Sunnygirl | 17-01-05 | 23:17

@Starfucker, nee nieuwe gun maat. Probleem voor je?

Jemme101 | 17-01-05 | 23:17

@KicksAss
Verdwaald? Stoned? Iets anders? Even cursusje Nederlands voor dummies, lees je mee?

Je zegt, 'Als m'n vrienden en ik', het is niet netjes om jezelf eerst te noemen en daarna 'je vrienden'. Ik vraag me verder af hoe je kunt zien dat mensen 'ga maar dood' roepen. Verder denk ik dat je er nog niet eens haar op heb, dus als ik denk niet dat die idioten die dit gedaan hebben erg onder de indruk zijn van je dreigement aangezien je waarschijnlijk net zo groot ben als hun huisdier. En verder... ach laat maar. Wat doe je in godsnaam op GeenStijl man?

ZI | 17-01-05 | 23:16

-weggejorist-

Pieter Baan | 17-01-05 | 23:16

-weggejorist-

Pieter Baan | 17-01-05 | 23:14

Car behoort tot de linkse lafbekken die onder Den Uyl al begonnen zijn met ons land te verzieken. Ga jij maar lekker heulen met geyteneuqers die 2000 jaar achter lopen qua beschaving en ontwikkeling. Wij kunnen namelijk hel erg goed zonder nsb-ers zoals jij.

Jemme101 | 17-01-05 | 23:14

@ GaoZ
Gelukkig ben je wel realistisch op een onderwerp. je erkent gelukkig je eigen bekrompenheid. En zelfkennis is weer een positieve eigenschap. heb je er toch nog een. je bent waarschijnlijk te schijterig om uberhaupt een theehuis binnen te stappen. Ik denk dat je niet eens weet hoe het er van binnen uitziet en als je er al eens bent geweest had je vast niet zo'n grote bek als hier
---------

En dat haal jij allemaal uit twee sarcastische berichtjes op geen stijl...
Dat zou ik met een beetje fantasie ook best bekrompen kunnen noemen...
En nee ik ben niet te schijterig om een theehuis binnen te stappen, ik vind thee gewoon niet lekker...
Maaruh.. Kusje voor jou hoor sunny...

GaoZ | 17-01-05 | 23:13

@Jemme101 Dronken?

Starf*cker | 17-01-05 | 23:13

@Vanrechts Ha,ha. Nee ik ben bezig om in het geheim Wouter Bos te leren hoe je politiek kunt oogsten door je vooral niet druk te maken over de minkukels om je heen. Het Bush-model. Verder ben ik namens GS op het Witte Huis bij de inhuldiging van Bush en zal jullie rapporteren hoe poedel Wilders met rode vlechtjes op gaat zitten en pootjes geven.

Starf*cker | 17-01-05 | 23:12

@Jemme101
Huh?

ZI | 17-01-05 | 23:11

Als ik en me vrienden dat zien/horen dat mensen roepen ga maar dood: we schoppen hun dan eens dood, zonder genade op ze in trappen en slaan tot dat ze geen kik meer geven.

.KicksAss | 17-01-05 | 23:10

@. vanrechtsheeftvoorra 17-01-05 @ 23:05

haha, StarF*cker de mediatrainer van Geertje! LOL ik zie het voor me.

@ StarF*cker
Als je toe bent aan een echte uitdaging heb ik zojuist een mooi voorstel zien langskomen van van Rechts....

Sunnygirl | 17-01-05 | 23:10

@ZI
Het gaat hier inderdaad 'de verkeerde kant' op als het stoer is om allochtoon te zijn, of een wannabe-allochtoon. Nog even hulde voor het prachtige retro-epos van dig_mo_grave 17-01-05 @ 19:21. Ik moest gelijk weer denken aan de nonukes-stickers en de PPR terwijl de videoclip van Madness werd geimiteerd en dat er werd gediscussieerd over de diepzinnige betekenis van alle Pink Floyd-albums. Momenteel heb ik persoonlijke kanttekeningen bij het invoeren van de gele en rode kaart betreffende het rijbewijs. Het typeert dat de politiek alleen de inwoners met kleuterschoolwetjes in het gareel wilt krijgen, maar zogauw het op religieus-getinte maatregelen aankomt maar snel nog liever de koppen in het zand steken dan zichzelf vertonen op welke stille tocht dan ook. En dan nog niet eens te spreken over het fenomeen STILLE tocht... Eigenlijk de meest dankbare aktie voor politiek Nederland. Geen gebleech'te kopjes boven het maaiveld, maar wel zo hard mogelijk miepen dat je het er niet mee eens bent zonder dat het geluid maakt.

OoO | 17-01-05 | 23:09

@c@rg@w@r
De groeten aan Gullit en welterusten.

vanrechtsheeftvoorra | 17-01-05 | 23:09

@ c@rg@w@r het is heel erg wat er gebeurd is, maar denk even 1 fractie van een seconde aan de beelden van de Tsunami, of aan de moordpartijen die plaatsvinden in Darfur. Guttegut, wat hebben WIJ het dan toch moeilijk in Nederland zeg. Ik schaam me soms voor mede-Nederlanders als jullie...
-
Dit is niet goed te praten met dit argument. Omdat ergens anders verschrikkelijke dingen gebeuren moet ik dit maar accepteren?! Ik loop daar (rdam, beurs o.g.) vaak s'avonds na het uitgaan en ik weiger te accepteren dat ik bang dan zou moeten zijn omdat ik misschien doodgeslagen kan worden.

yvo | 17-01-05 | 23:08

@ZI , je vindt het hopelijk toch niet erg als ik tegenwoordig met een doorgeladen pistool in de auto stap? Of wel soms?

Jemme101 | 17-01-05 | 23:08

@Car Wilders zal ik met de pen blijven bestrijden. Dat is politiek schorrie-morrie.

@Sun We komen net van het terras bij, inderdaad, de Starbucks. Heerlijk is het dan om draadloos de naar draadjesvlees ruikende comments te lezen waarin het navelstaren tot kunst verheven wordt. Kunnen we Wilders en zijn gevolg niet vriendelijk vragen naar Utah te emigreren?

Starf*cker | 17-01-05 | 23:08

Het populisme (zoek maar op in je woordenboek - je hebt toch tijd zat!)dat hier gespuid wordt kan écht niet meer. Racisme en Rechts zijn zóóóó 2004...
--------------

en wat is dan helemaal 2005?
Gewoon nog wat toekijken en wachten tot het hier helemaal fout gaat?

GaoZ | 17-01-05 | 23:08

@ GaoZ
Gelukkig ben je wel realistisch op een onderwerp. je erkent gelukkig je eigen bekrompenheid. En zelfkennis is weer een positieve eigenschap. heb je er toch nog een. je bent waarschijnlijk te schijterig om uberhaupt een theehuis binnen te stappen. Ik denk dat je niet eens weet hoe het er van binnen uitziet en als je er al eens bent geweest had je vast niet zo'n grote bek als hier

Sunnygirl | 17-01-05 | 23:07

Daar moet ik starf*cker toch wel gelijk in geven. Ken genoeg kampers waar je echt niets tegen moet zeggen.
-----------

Maar dat ontken ik helemaal niet ho eens even..
Asociale kampers zijn net zo erg als aso allochtonen!!!

GaoZ | 17-01-05 | 23:07

-weggejorist-

Pieter Baan | 17-01-05 | 23:06

@Sunnygirl
In Apeldoorn? Paaldansen? We hebben wel palen, maar zijn vooral om in het centrum mensen het parkeren van hun auto onmogelijk te maken. En dansen? Dat kan hier niet.

ZI | 17-01-05 | 23:05

en dan nog wat: als jullie zo graag op Wilders willen stemmen, bedenk je even wat die man méér te bieden heeft in zijn partijprogramma behalve het dichtgooien van de grenzen. Wordt er gedacht aan de ouderen in dit land (dat zijn wij straks ook namelijk)? Hoe zit het met scholing? Hoe zit het met ons stelsel van sociale zekerheid? Je gaat mij niet vertellen dat alle GS-lezers die hier overdag posten een kantoorbaan hebben met Internetvoorziening. Daar is een groot gedeelte gewoon werkloos van lijkt me. (Zal wel weer komen "omdat die kutbuitenlanders het baantje hebben ingepikt"... ik heb nieuws voor je: dan ben je een lamzak - als je geeneens je baan weet te behouden ben je gewoon niet goed genoeg) En wie werkloos is heeft een uitkering. Stem op Wilders en zie maar dat je die uitkering straks nog steeds hebt...
Zo kan ik mijn linkse werkschuwe geschorriemorrie wel even volhouden, maar bij deze sluit ik mijn betoog af.
GeenStijl: schaam je voor het meehelpen aan de tweezaaiing in dit land.
En iedereen die een greintje gezond verstand in zijn donder heeft zal dat met me eens moeten zijn. Het populisme (zoek maar op in je woordenboek - je hebt toch tijd zat!)dat hier gespuid wordt kan écht niet meer. Racisme en Rechts zijn zóóóó 2004...

c@rg@w@r | 17-01-05 | 23:04

@ Zi
Apeldorp. Nee daar heb ik ook geen wilde gedachte bij! Kan je daar paaldansen?

Sunnygirl | 17-01-05 | 23:00

@Car Niets aan toe te voegen, maar hier heerst soms de eenvoud van het zondebokprincipe. Het kunnen morgen evengoed weer Chinese restauranthouders met flaporen zijn, die in de ogen van deze simplisten Nederland verzieken. Het leidt ook zo lekker af van je eigen bekrompenheid.

Starf*cker | 17-01-05 | 22:59

Heb je ook nog iets slimmers te melden dan dit soort loze one-liners?
-------------

Nee helaas.. helemaal niks... ik ga maar eens een kijkje nemen in het theehuis en ondertussen kijken of er nog een vrouw alleen over straat fietst wiens tasje ik kan stelen, zoek er wel een op een fiets, vrouwen in een auto zijn link...

-----------------

@GaoZ Dat is inderdaad toevallig!!!

--------------

daar was ik al bang voor.. ik kan zelfs niet eens fatsoenlijk ruzie zoeken.. :-(

GaoZ | 17-01-05 | 22:59

@GaoZ
Daar moet ik starf*cker toch wel gelijk in geven. Ken genoeg kampers waar je echt niets tegen moet zeggen. Maar om nou te zeggen dat je meer 'last' hebt van kampers dan van allochtonen, dat kun je toch niet echt zeggen. Integendeel zelfs, en dat is een constatering, geen vooroordeel.

ZI | 17-01-05 | 22:58

@ StarF*cker en ZI
Heren, nu buk ik even diep. Eindelijk mannen die wel verstand hebben!

@ Starf*cker
is het koud daar? Al aan de Starbucks?

Sunnygirl | 17-01-05 | 22:57

@ZI Cafe Marktzicht was vroeger hetzelfde wat een koffiehuis voor de Noordafrikanen is. Nee, ben het met je eens. Apeldoorn is not wild enough.

Starf*cker | 17-01-05 | 22:56

@iedereen die zich afvraagt waarom ik @ in mijn naam heb:
ik was al eerder aangemeld met de naam CARGAWAR (van www.CARGAWAR.com) maar ben op de een of andere manier mijn login etc. kwijtgeraakt
Maakt geen reet uit aangezien ik op deze site niet dood gevonden zou willen worden (sorry voor de foute woordkeuze misschien)
www.nieuwrechts.nl heeft een eigen forum dus waarom zou je hier komen, beste GS lezer?
Ik twijfel echt sterk aan twee dingen: ben ik de enige volwassene hier op deze site of de enige met het laatste beetje gezond verstand?
Wat wou je doen dan? Overtreders terugsturen naar waar? Naar het land van herkomst? Dat is in 99% van de gevallen NEDERLAND, Einsteins bij elkaar!

Ik woon in Rotterdam.
Deze stad heeft bijna 1 miljoen inwoners.
Ja, er is een kleine groep onruststokers in de binnenstad, NET ALS IN ELKE GROTE STAD. Zijn het geen kampers in Limburg dan zijn het wel Normaal-boeren in Twente (moet je daar eens gaan stappen. Leuk! Vooral als de kroegen dichtgaan...)
Wij hebben de Marokkanen. Maar ook de autochtone blanke Nederlanders! Een vriend van mij (en zijn buren) zijn lange tijd belaagd door een grote groep BLANKE NEDERLANDERS, die het wonen in "Klein Volendam" onmogelijk maakte. De politie durfde niet op te treden. De VVD en de LPF hadden zo'n grote muil bij de verkiezingen, maar aktie: ho maar! De enige partij die op durfde te staan was de SP en die hebben de zaak dan ook weten op te lossen. Leve links! Links heeft hoedanook respect voor de ander, wat die mening ook mag zijn (en dan heb ik het niet over ene Volkert, wiens aktie vooral door Links is afgekeurd...)...

Jongens en meisjes: het is heel erg wat er gebeurd is, maar denk even 1 fractie van een seconde aan de beelden van de Tsunami, of aan de moordpartijen die plaatsvinden in Darfur. Guttegut, wat hebben WIJ het dan toch moeilijk in Nederland zeg. Ik schaam me soms voor mede-Nederlanders als jullie...

c@rg@w@r | 17-01-05 | 22:55

@GaoZ Dat is inderdaad toevallig!!!

Starf*cker | 17-01-05 | 22:54

@Starf*cker
Dat zeg ik juist, dat het in Apeldoorn net zo hard misgaat met zowel allochtonen als autochtonen, maar dat het toch vooral allochtonen zijn. Maar stappen? Hier? Waar in godsnaam? Apeldorp is de saaiste stad in Nederland.

ZI | 17-01-05 | 22:54

@ GaoZ
Voor jou is het Mw. meisje
Het zijn altijd de allochtonen want bij autochtonen staat het er niet bij.

Heb je ook nog iets slimmers te melden dan dit soort loze one-liners? Vast niet! Het is niet moeilijk om creatief met cijfers te zijn. Ga je eerst eens een beetje verdiepen in de maatschappij en in de politiek voordat je weer eens van die losse flodders plaatst.

Sunnygirl | 17-01-05 | 22:54

JE hebt wel een heel fris en fruitig beeld van apeldoorn sterrenneuker...
De laatste keer dat ik in epaldoorn was kreeg ik ruzie met een noord afrikaans uitziende jongeman die wel heel erg duidelijk mn vriendin aan het uitchecken was, die dreigde zn broers zn neven en zn ooms te halen en of ik maar even wilde wachten tot ze er waren..
Daarentegen heb ik nog nooit ruzie gehad in apeldoorn met een geert wilder stemmende kamper...
Maar dat is vast erg toevallig...

GaoZ | 17-01-05 | 22:53

@Starf*cker
Is goed maar ik heb geen levende kip...

auxtistische loggert | 17-01-05 | 22:50

Nee, daar in Apeldoorn is het fijn. Lekker stappen met die blanke kampers die ongetwijfeld bij de komende verkiezingen allemaal hun stem aan Geert W. geven. Daar kun je veilig over straat. ZI

Starf*cker | 17-01-05 | 22:50

@Sunnygirl
Het is niet alleen de berichtgeving, waar inderdaad die toevoeging 'allochtoon' vaak voorkomt. Maar kijk om je heen, je ziet het zelf toch ook? Zelfs hier in Apeldoorn, het zijn nauwelijks groepen die autochtoon zijn en rotzooi trappen. En als ze het doen, dan zijn het vooral wiggers, dus wannebe's. Het is gewoon geen toeval meer. Ik zou ook liever dat het anders was, maar het maakt ook niet uit of het meer allochtoon of autochtoon is. Feit blijft dat er bij beiden groepen mensen zijn die er een tiefuszooi van maken. En dat moet dus de kop ingedrukt worden. Autochtoon of Allochtoon, even hard.
"Hetzij door gewoon te werken en zo min mogelijk op de zak van de sociale zekerheid te teren." Ik denk dat de stoere rechtse praat hier vooral uit middelbare school jochies komt. En niet zo zeer uit werkende, danwel uitkeringtrekkenden. Die jongens zijn nog in hun weg naar volwassenwording, dat kun je ze niet kwalijk nemen.

ZI | 17-01-05 | 22:45

En heeft Geert Wilders al kamervragen gesteld of is hij te druk met hier in de USA het uilskuiken uit te hangen?

Starf*cker | 17-01-05 | 22:45

Wat een stom potje generaliseren. Daders zijn daders. Blond of zwart. Moslim of Christen. En of ze nou op een kameel of een paard rijden interesseert me geen lor. Wat een achterlijke zondebokken-discussie. Uit protest ga ik hier in Salt Lake vanavond aan de cous-cous. Wat een kippeneukers daar in Nederland. En Sunny is top met haar reactie.

Starf*cker | 17-01-05 | 22:42

Sunny.. meisje.. het zijn ook vaker allochtonen....

GaoZ | 17-01-05 | 22:34

@ ZI 17-01-05 @ 20:47
Ik ben absoluut ook voor een harde aanpak. Nu schrijf je het volgende: "Het is alleen opvallend dat het in het algemeen allochtonen zijn." Nu heb je een hoop berichten waar inderdaad bij staat dat het een allochtoon is. Maar de berichten waar het niet bijstaat, staat nooit dat het weer een autotochtoon is. Door de toevoeging van allochtoon lijkt het net of het vaker de allochtonen zijn. Dit zorgt wel voor een scheef beeld van de realiteit. En als we nu alleen discrimineren op crimineel gedrag dan is eigenlijk het ras niet van belang. Fout is fout en wordt niet fouter om welke huidskleur dan ook.

Sunnygirl | 17-01-05 | 22:21

@ vraagstaart 17-01-05 @ 21:16

Antwoord België

@ . ZI 17-01-05 @ 19:32
Helemaal eens, Geen soft gedoe maar een harde aanpak. En dan wel een harde aanpak voor criminelen en een harde aanpak voor mensen die aanzetten tot rassenhaat. Dus voor alle stoere rechtse reageerders hier. Ik hoop dat ook jullie keihard worden aangepakt. Het wordt tijd voor een maatschappij die mensen afrekent op hetgeen ze wel en niet doen. Loon naar werken. Niet lullen maar poetsen. Van mij mag een ieder een grote bek hebben als je ook kan laten zien dat je niet alleen een grote bek hebt maar ook daadwerkelijk je inzet. Hetzij door gewoon te werken en zo min mogelijk op de zak van de sociale zekerheid te teren. En als je geen baan kan vinden je in ieder geval gewoon nuttig maakt voor de maatschappij. Bij een ieder die zich hier als een soort übermensch profileert omdat zij toevallig geen allochtoon zijn heb ik bij voorbaat al enige twijfel. Het getuigt niet van kracht en inzet als je beter moet voordoen over de rug van een ander en dat hele gezeik over criminelen waaraan een ras wordt gekoppeld is te makkelijk. Ik durf ook te wedden dat geen enkele reageerder hier kan aantonen dat alle allochtonen slecht zijn. En zijn ook genoeg autotochtonen die maar eens flink aangepakt moeten worden. Laten we dan ook maar gelijk bij de groep rassenhaters beginnen. Ik heb onlangs begrepen dat die zo makkelijk te herkennen ( aan kleding en haardracht) als marokkanen aan hun gelaatstrekken en huidskleur.

Sunnygirl | 17-01-05 | 22:15

Wat ik me afvraag is waarom die omstanders, 'oh we zijn er zo ziek van', zelf niet ingrijpen als het gebeurt. Achteraf lullen is altijd zo makkelijk. Als je niet de ballen hebt om op dat moment in te grijpen, moet je achteraf ook je bek maar houden.

Ferre | 17-01-05 | 22:13

Tja, aan de wilgen hangen dan maar weer? Het nieuwe van die nieuwe culturen is er ook wel weer een beetje vanaf.

semmetje | 17-01-05 | 22:09

*pakt strydbyl*
*begint zwygzaem op heer oerWouter in te slaen*

Voelt gy zich konstruktiever alnae deezen begroeting van myn Byl Johannes?

Hertog Walram I. | 17-01-05 | 22:04

@auztistische loggert
Maar het is alleen jammer dat we geen grenzen meer hebben heh. Ze hier in de cel flikkeren heeft het voordeel dat we ze in de gaten kunnen houden. Als we ze het land uitgooien komen ze geheid terug. Met nadelen dat de haat tegen ons, als land, enorm gegroeid is. Plus dat ze in de illegaliteit komen. En ze dus moeilijk traceerbaar zijn. Dat ze terugkomen is logisch aangezien ze hier hun contacten hebben. Ik denk dat het daarom verstandiger is om die criminelen een keer een stap voor te zijn en ze daar te zetten waar we ze in de gaten kunnen houden.

ZI | 17-01-05 | 22:02

@ZI Het land uitgooien is op dit noment nog
een zwaardere straf dan 40 jaar "cel".(in feite een verplicht gratis verblijf in een hotel*****)

auxtistische loggert | 17-01-05 | 21:55

@myrz: Boos worden op dit soort berichten betekent (in mijn ervaring) dat ik me de hele dag loop op te winden. Je hoort mij niet zeggen dat het niet mag hoor, als het voor jou lekker werkt ga je gang!
De dingen die ik voorstel (gemengd wonen, school en verplichte taalcursus) zijn landelijk nooit goed uitgevoerd en op de plekken waar ze wel goed zijn uitgevoerd plaatselijk heeft het gewerkt. Wat mij betreft is de huidige problemen niet aan een bepaalde bevolkingsgroep te wijten, maar aan het feit dat we niet in staat zijn ons land op daadkrachtige wijze te besturen en tijdig in te grijpen op de dingen die spelen.
Ik kijk er totaal niet van op dat het op dit moment uit de hand loopt, maar daar een bevolkingsgroep de schuld van geven vind ik ongenuanceerd, alhoewel ik het wel begrijp als ik de berichtgeving volg.

oerWouter | 17-01-05 | 21:48

@auxtistische loggert
Ja tuurlijk, maar ik heb het over 'mensen het land uit zetten', dat is heel wat anders natuurlijk. Moskeeen waarin haat en geweld wordt goedgekeurd moeten onmiddelijk dicht en die imams moeten vervolgd worden. Maar ditzelfde geldt natuurlijk ook voor kerken die vergelijkbare dingen uitdragen. Hoewel ik denk dat dit in Nederland nog wel mee zal vallen.

ZI | 17-01-05 | 21:46

@KABAAL
Kennis van mij stond een beltegoed kaartje te kopen bij de Shell in Culemborg toen de donkere meneer binnenkwam en even DOODleuk tegen de kassiere zei: "Wilt u de politie bellen, ik heb net mijn zusje neergestoken."
En bedankt.

oerd | 17-01-05 | 21:41

@ZI Dat is waar maar er zijn ook mosk(n)eeën waar imams het geweld goedkeuren of zelf aanmoedigen.
Gevangenis straffen van 40 jaar zou inderdaad helpen maar om het probleem op te lossen moeten de mosk(n)eeën met extremistische geitenneuqers ook dicht.

auxtistische loggert | 17-01-05 | 21:40

En dan bedoel ik het slachtoffer van de beroving.Tja actie =reactie. Zie post 21;31

rn1970 | 17-01-05 | 21:33

. Europa
Begrijp wat je bedoelt maar een wijk is toch wel iets anders dan gebieden zo groot als provincies;)

bethundered | 17-01-05 | 21:32

Jan Maat wist jaren geleden al dat dit soort dingen zouden gaan gebeuren , maar werd met de nek aangekeken !!

Teuvo | 17-01-05 | 21:31

@ bethundered
Spreek je jezelf nu niet een beetje tegen ?:)

Europa | 17-01-05 | 21:21

@gladio> sorry? ik vroeg alleen maar om een profieltje.
Als ik jou goed begrijp waren het 7 kaaskoppen? boeiend.

superjan | 17-01-05 | 21:21

nou ik zit al te wachten op de GS partij. GS loggers durven de confrontatie wel aan. Wat een helden heerlijk

ro..or | 17-01-05 | 21:21

INSIDE INFO DADERS WAREN MAROKANEN!!!!

rn1970 | 17-01-05 | 21:20

@ ZI 100% eens. Rot voor degenen die ten voorbeeld worden gesteld, maar dat moet wel gebeuren.

vraagstaart | 17-01-05 | 21:18

. Europa
Bosnie kan je niet vergelijken met nederland. Ik ben er met een keer vakantie doorheen getrokken en daar zijn hele gebieden puur moslim en gebieden christen, populaties opzich...

bethundered | 17-01-05 | 21:17

@ Liberte doen ze in België wel. 80% van de daders van gewelsdelicten komt uit...... raad eens?

vraagstaart | 17-01-05 | 21:16

Weet je wat ik jammer vind. Er is geen normale discussie mogelijk. Tussen de softe linkse sussers zitten de extreem rechtse idioten zonder genuanceerde mening. Laat staan dat enige argumentatie te ontdekken is in de comments die zij uitbraken.

Natuurlijk is het logisch dat dat soort reactie's in je opkomen. Mijn eerste reactie is ook: 'weg met die lui', maar is dat een oplossing? Werkt het inderdaad zo? Kun je ze niet veel beter keihard aanpakken? Ff die rode bril afzetten en gewoon bikkelhard 40 jaar de cel in gooien? Afschrikkende werking? Ja, ik ben er van overtuigd dat dit werkt. Gevaar voor herhaling is nauwelijks aanwezig. Zeker als je die mensen in die 40 jaar mooi laat integreren, dit is hun enige mogelijkheid tot terugkeer in de samenleving. Laat ze maar eieren voor hun geld kiezen. Is dit een politiestaat? Nee dus, het is harde aanpak. Anders dan de linkse aanpak die niet werkt.

ZI | 17-01-05 | 21:16

4 woorden:"Weg met de islam"

Ohw ja en ik heb genoten van de kunstwerken in het cobra museum in amstelveen.

auxtistische loggert | 17-01-05 | 21:15

@ Gladio77 17-01-05 @ 21:02
tja.... waar ik dus diep, diep triest van wordt is dat het gedogen van absoluut verwerpelijke zaken leidt tot het steeds verder leggen van de grenzen - zodat de fuckje's niet meer in de trein durven en het gajes tenslotte de straat regeert. En,uiteindelijk, de reactie komt die jij beschrijft. Met alle ellende voor onschuldige mensen die zoals altijd het eerst de lul zijn. Want natuurlijk worden er geen groepen Diamantbuurt-kutmarokkanen als eerste aangevallen; het zijn hun zusjes die alleen lopen, oude mensen en kinderen. En natuurlijk de fatsoenlijke jongens, want die zijn zichtbaar ongevaarlijk en dus te pakken. Met dank aan Job Cohen en zijn geestverwanten, die hebben getoond niets, maar dan ook echt niets in hun geschiedenislessen te hebben opgestoken.

vraagstaart | 17-01-05 | 21:14

@Lucas: je moet het probleem niet ontwijken. Marrokaanse jongeren vormen een probleem. Autochtonen jongeren in veel mindere mate.

Je moet dus een onderscheid maken tussen Marrokaanse jongeren en autochtone jongeren. En ja dit is discriminatie. Maar dit is wel positieve discriminatie. Het is namelijk de bedoeling om het land hierdoor veiliger te maken.

Je vindt vrijwel iedere oplossing fascistisch. Maar die Marokkanen zijn zelf zo fascistisch als de pest, zij leven met de wet van de sterksten: als ze in een meerderheid zijn, slaan ze iedereen die hun tegenwerkt de kop in. En die personen wil jij een hand boven hun hoofd houden.

Gabr | 17-01-05 | 21:12

@Gladio77
"We hebben tenslotte gezien wat er met de laatste multiculturele smaneleving gebeurde.

Bosnie."
En dat staat ons ook te wachten.
Toch nog even een kleine correctie,Nederland is net zoals vele andere Europese landen geen multiculturele maar een bi-culturele samenleving.En dit alles nog geen 60 jaar na WOII... geweldig.

Europa | 17-01-05 | 21:09

k wil niet stoken in een geweldige samenleving , maar die 7 stekeboefjes in Alkmaar, eh iemand een profieltje "

Wat een gelul. In elke maatschappij komt criminaliteit voor.
Dus zullen deze boefen hun terechte straf niet ontlopen. Waar het om gaat is de gigantische hoeveelheid buitenlands tuig die onze democratische
staat aanvalt en onze mensen vermoord.
En inderdaad wij hebben al genoeg crimineeltjes van onszelf. We hoeven de buitenlandse terroristes er niet bij.

Gladio77 | 17-01-05 | 21:06

Grenzen sluiten, dat teringvolk gaat nu toch allemaal naar Mekka, gewoon niet meer binnenlaten.

Black Haze | 17-01-05 | 21:04

En de huidige: Irak....

KABAAL | 17-01-05 | 21:03

k wil niet stoken in een geweldige samenleving , maar die 7 stekeboefjes in Alkmaar, eh iemand een profieltje?

superjan | 17-01-05 | 21:02

. vraagstaart

Een coma is inderdaad een betere omschrijving. toch ben ik ervan overtuigd dat er een nieuwe beweging zal opstaan die de terroristen en zandmensen
weer hun plek zal laten zien.

Op die tijd wacht ik nog even af.
We hebben tenslotte gezien wat er met de laatste multiculturele smaneleving gebeurde.

Bosnie.

Gladio77 | 17-01-05 | 21:02

We're all dying in EUrabia,
EUrabia is wunderbar.
We're all dying in EUrabia,
EUrabia, EUrabia.

Wenn getanzt wird, will ich stören,
sicher wenn ihr euch alleine dreht,
lasst euch nur alles kontrollieren,
Ich zeige euch wie´s richtig geht.
Wir bilden einen Drittes Reigen,
Unser Frechheit spielt auf allen Geigen,
Musik kommt aus dem Duschehaus,
vor das haus steht Soldat Klaus.

Chorus:
We're all dying in EUrabia,
EUrabia is wunderbar.
We're all dying in EUrabia,
EUrabia, EUrabia.

Ich kenne Schritte, die sehr schützen,
und werde ihre Fehltritt nützen,
und wer nich beten will am Schluss,
der schiessen wir kaputt! Das muss!
Wir bilden einen Schwarzes Reigen,
Wir werden Euch die Richtung zeigen,
von Afrika kommt Shari'aaa,
nach Paris geht der burkha.

Chorus:
We're all dying in EUrabia,
EUrabia is wunderbar.
We're all dying in EUrabia,
EUrabia, EUrabia.
We're all dying in EUrabia,
Import-Cola,always war!
We're all dying in EUrabia,
EUrabia, EUrabia.

This is not a love song,
this is not a love song.
I don´t sing my mother tongue,
No, this is not a love song.

Chorus:
We're all dying in EUrabia,
EUrabia is wunderbar.
We're all dying in EUrabia,
EUrabia, EUrabia.
We're all dying in EUrabia,
Import-Cola,world WAR,
We're all dying in EUrabia,
EUrabia, EUrabia.

Europa | 17-01-05 | 20:55

Als men eerwraak zo hoog in 't vaandel heeft staan, waarom grijpen er dan geen ooms of vaders in, en leren hun eigen kutblagen een lesje, om de familie-eer te redden ??? Doen ze immers wel met hun dochters.....

KABAAL | 17-01-05 | 20:55

@Gladio77 slapen? in coma, bedoel je. Overigens leuk dat ook de goed opgeleide moslims (turken) NL al verlaten. Tekst "we willen naar een seculier land (Turkijke) want NL is dat al lang niet meer". En we slapen door........

vraagstaart | 17-01-05 | 20:53

Buiten het FEIT dat ze voor 80% van alle zinloos geweld verantwoordelijk zijn (morgen kan jij het zijn hoor) veroorzaken zij ook grote problemen op scholen die zij vaak niet afmaken. Potentieel genoeg aanwezig, als wij er met zijn allen bij staan kijken.

superdick | 17-01-05 | 20:52

@oerd,
Stond wel in de Gelderlander. Vroeg mij wel af, welke vreemde mogendheid dit weer zou zijn...

KABAAL | 17-01-05 | 20:52

@oerd,
Sond wel in de Gelderlander. Vroeg mij wel af, welke vreemde mogendheid dit weer zou zijn...

KABAAL | 17-01-05 | 20:52

De Groep "Nieuwe NSB"?!

De nieuwe NSB hoeft niet opgericht te worden. Die zijn er namelijk al lang in de vorm van de www.internationalesocialisten.org.

Zij hebben onze cultuur en ons land allang verkwanseld aan de moslimhorden.
Diezelfde moslims die openlijk lak hebben aan alles waar wij en onze voor ouders voor hebben gevochten.

Slaap zacht Nederland.

Gladio77 | 17-01-05 | 20:50

@ . c@rg@w@r 17-01-05 @ 20:12
Nou niet alle GS-ers bashen hè? Da's ook generaliseren :P

vraagstaart | 17-01-05 | 20:50

In het AliB topic begon ik er al over maar ik moet het nog een keer noemen.
www.112rivierenland.nl/nieuwsphp/uploa...
Op die manier redden deze mensen de eer van de familie; door hun zus dood te steken omdat ze moeder geworden was terwijl ze niet getrouwd was. Nu trouwt ze nooit meer. Dit kleine berichtje komt niet in het landelijk nieuws denk ik, omdat niet iedereen mag weten dat het in Culemborg al jaren broeit...

oerd | 17-01-05 | 20:49

Gootsteenontsopper, oftewel caustic soda, werkt het beste met heet water. Kokend misschien.....?

KABAAL | 17-01-05 | 20:47

@carg@dinges
Mensen met '@' in hun naam neem ik bij voorbaat al niet serieus. Maar goed, slimme opmerking van je. Hoor je hier mensen zeggen: weer een marokkaan! Laat ze allemaal opkankerne? Volgens mij niet. Volgens mij word hier gezegd dat de DADERS het land uitgezet zouden moeten worden.
Overigens denk ik zelf dat dit het probleem niet oplost, maar ik ben in ieder geval voor een hardere aanpak. Autochtoon of allochtoon, mongeaulen die dit doen moeten aangepakt worden. Het is alleen opvallend dat het in het algemeen allochtonen zijn. Dat is geen racisme of Wilders-praat. Dat is een constatering. Mensen die het ontkennen beseffen niet in welke samenleving ze zitten.

@Warrior
Ik vind mensen vermoorden zo Amerikaans heh. Overigens is het wel gebruikelijk op geenstijl dat je een argumentatie geeft voor je standpunten. Ik ben benieuwd.

ZI | 17-01-05 | 20:47

De Zandmensen hebben dit land al lang geleden overgenomen. Maar vooral doorgegaan met het verketteren van mensen zoals Geert Wilders die nog wel het lef hebben om er wat van te zeggen.

Bah ik word kotsmisselijk van al die " multiculturele aanwinsten" die onze parlementariers bedreigen en onze medeburgers vermoorden.

Gladio77 | 17-01-05 | 20:46

En naar verluidt ruikt het ook beter :)

Neh Dah Belluch | 17-01-05 | 20:46

@Neh Dah Belluch
Had ik nog niet aan gedacht. Stukken goedkoper.

vanrechtsheeftvoorra | 17-01-05 | 20:44

Ik heb begrepen dat de doelgroep in het verleden zelf bijzonder goede resultaten heeft behaald met gootsteenontstopper... misschien een werkbaar alternatief?

Neh Dah Belluch | 17-01-05 | 20:42

@. Sunnygirl,
Tja, inderdaad niet zulke slimme opmerkingen. Laten we het er maar op houden dat e.e.a. door de emoties komt.....

KABAAL | 17-01-05 | 20:40

Dat blauwzuur was echt een grapje. Werkt te snel.

vanrechtsheeftvoorra | 17-01-05 | 20:39

@ Warrior
Heb jij ook net zo'n tokkie kuif als Geert Wilders? Doe even normaal! Je reactie van 17-01-05 @ 20:12 is ver beneden peil. Ik ben ook niet van pappen en nathouden maar jouw opmerking slaat echt alles. In jouw geval zou ik twijfelen aan mijn eigen verstandelijke vermogens. In vergelijking tot jou, is Geert Wilders zelfs slim te noemen. Heb je nog meer van die hersenloze one-liners? Misschien kan ook jij je eigen politieke groepje beginnen. De Groep "Nieuwe NSB"?!

Sunnygirl | 17-01-05 | 20:36

Die linkse lucashoeren durven gewoon de confrontatie niet aan, schijtbakken

Got | 17-01-05 | 20:31

Ach.. de dader heeft waarschijnlijk een "moeilijke" jeugd gehad.
En neen, ik heb niet alle ruim 200 reacties gelezen.
Whats new in NL????

~Pyro~ | 17-01-05 | 20:30

Sorry, jongens. Ben een beetje laat vandaag. Zat weer eens in een teringfile.
Dat stukkie is trouwens wel uit de Telegraaf. Vraag mij af welke linkselul (sorry, Lucas) nu weer een stille tocht gaat organiseren. Of misschien wel met pannen en potten op Lijnbaan lawaai gaan maken. Suggestie: honderd kutmarokkaantjes oppakken en die allemaal met koppen tegen elkaar slaan. Geeft een hoop herrie en, da's nog het leukst: een hoop lol. Daarna krijgen ze van mij een paracetamolletje met blauwzuur.

vanrechtsheeftvoorra | 17-01-05 | 20:26

. GaoZ
Lol;)

bethundered | 17-01-05 | 20:19

voor elke nederlander die wordt vermoord moeten we tien kamelenrijders vermoorder!
----------

Dan heb je nog een flinke inhaalslag te gaan warrior.. wat doe je hier nog?
Ten aanval heilige paladin!

GaoZ | 17-01-05 | 20:18

c@rg@..

Je mag niet meer met lood schieten.
Da's slecht voor het millieu. Gaan de zeehondjes van dood.
En da's slecht voor de bonthandel.

Neh Dah Belluch | 17-01-05 | 20:16

voor elke nederlander die wordt vermoord moeten we tien kamelenrijders vermoorder!

Warrior | 17-01-05 | 20:12

Ja stoer!
Gedwongen dienstplicht, naar irak sturen en ze dan opdragen om met hun geliefde messen hun geloofsgenoten af te maken!
Briljant!

GaoZ | 17-01-05 | 20:12

Gotverdoimme, in-en intriest...
Nog triester eigenlijk is GeenStijl.nl en sommige lezers die menen dat wanneer er allochtonen bij betrokken zijn, we maar even de gehele allochtone bevolking van Nederland mogen bashen.
GeenStijl: het nieuwe platform voor Nieuw Rechts! Gefeliciteerd: mijn loden eikel gaat naar jullie!

Tevens mijn condoleances naar familie en nabestaanden van Jan

c@rg@w@r | 17-01-05 | 20:12

Wat moet ik hier nog aan toevoegen?
Het is gewoon dieptriest, wat een stelletje laffe honden ook zeg. :(

ThE_ED | 17-01-05 | 20:08

't Punt is, dat we niet mogen demoniseren en niet mogen generaliseren. Vind ik ook. Alle trammelant is te wijten aan slechts een kleine groep moslims, namelijk opstandige jonge Marokanen. Van bijv. opstandige jonge Turken is er geen sprake, deze zijn ook vaker aan het werk en luisteren minder naar de radicale Imam. Incidenten als hierboven omschreven, zijn meestal te wijten aan Marokaande jongeren en in een enkele geval aan Antilianen, of kat-kauwende Somaliers. Men moet zich daar eens over durven uit spreken, en deze kutblagen eens goed aanpakken. Voor mijn part in gedwongen dienstplicht, eventueel gecombineerd met een heropvoedingskamp. We moeten er voor waken, dat we niet tegen alle allochtonen aanschoppen, terwijl er slechts een klein deel verrot is. Klinkt heel erg politiek, bijna JPB-achtig, maar zo is het nu eenmaal. Is het bijv. bij iedereen bekend, dat de grootste groep allochtonen in Nederland de Chinezen zijn? Juist en daar hoor je nou nooit wat van.....

KABAAL | 17-01-05 | 20:08

. Ariel
Mmm... Tja ik vraag me af als het zo door gaat wanneer er rassenrellen uitbreken...

bethundered | 17-01-05 | 20:07

@MYRZ Ja christus gelul is dat, maar ja jullie volste recht, Nederland is ook een christelijk land.

Ariel | 17-01-05 | 20:06

@Ariel - het enige positieve van het halfbakken linkse beleid is dat je in ieder geval eenderde van de toch al te lichte straf automatisch niet hoeft uit te zitten. Dus; profiteer ervan nu het nog kan :-)

Neh Dah Belluch | 17-01-05 | 20:06

@Ariel: Je nickname is joods, dus dat zegt genoeg....

Ruler | 17-01-05 | 20:06

@Warrior: Terugsturen is wat handiger, we hebben onze haven wel nodig denk ik. Zowieso de grond, Nederland is aardig vol.

MYRZ | 17-01-05 | 20:05

@Ariel: Nederlanders willen geen vergelding voor hun onrecht, maar willen preventie en rechtvaardigheid! En het maakt zeker uit of dat helpt.

MYRZ | 17-01-05 | 20:03

laat rotterdam maar vol stromen met buitenlanders, dan een muur er om heen bouwen net zoals israel heeft gedaan met de palestijnen en klaar ben je, muhahaha

Warrior | 17-01-05 | 20:03

Tja of harde maatregelen helpen of niet.. Is het werkelijk zo belangrijk? Nederlanders vinden hun eigen familie niet veel waard lijkt het wel. Als een familielid vermoord wordt dan wil je toch dat er vergelding volgt op die moord? Of het nou helpt of niet, wat maakt het nou uit? En aangezien de landverraders bij het openbaar ministerie het niet doen zou ik zelf bloedwraak nemen. Maar ja, misschien denk ik er alleen zo over, ik heb dan ook een iets andere culturele achtergrond dan de gemiddelde Nederlander.

Ariel | 17-01-05 | 19:59

@oerWouter: dus je mag niet boos worden op dit soort berichten? denk je dat allochtonen zich vrijwillig uit rotterdam naar drenthe laten verhuizen? denk je dat je met een talencursus de kern van het probleem aanpakt? Al die maatregelen zijn de voortzetting van pappen en nathouden. Je mening is net zo slap als het asielbeleid tot nu toe altijd is geweest.

MYRZ | 17-01-05 | 19:58

En als je dan het sommetje maakt aan de hand van het percentage allochtonen/autochtonen kom je toch angstig dicht bij 90% zo niet hoger...

GaoZ | 17-01-05 | 19:57

@fuckje 17-01-05 @ 19:07 graag gedaan en laat je niet kisten. x

vraagstaart | 17-01-05 | 19:56

Klopt ook precies met de percentages in detentie....

KABAAL | 17-01-05 | 19:55

@ Lucasdelinkselul 17-01-05 @ 19:05 (ik was ff eten)
1: heb je mij "amerikanen"in de tekst zien gebruiken? Eerst lezen, jongen. Dat de USA pas later en tegen de wil van een groot deel van de bevolking in de oorlog is getrokken, is mij wel bekend. Wat ik wil zeggen is: als er geweld tegen jou wordt gebruikt en jij niets terug kunt doen, als individu, als groep of als land, ben je het haasje. zie dit topic. Dan is het leuk als er anderen wel voor jou opkomen, Lucas.

2: ben ik degene die tegen zinloos geweld is? ?? waar gaat dit over? wat is er vreemd? hoezo geweldsretoriek? Hier ben ik je volkomen kwijt, vrees ik.

vraagstaart | 17-01-05 | 19:55

@ GaoZ,
Je komt al in de buurt, het programma is nog niet afgelopen, maar 3 van de 4 gezochten is........ Juist.

--------------

75% "maar" jeetje het valt allemaal dus reuze mee....

GaoZ | 17-01-05 | 19:52

Late reactie @ Hedgehog:

"Ik ben zelf vrij links, maar ik wordt ook weleens schijtziek van die marokkaanse jongeren."
"Negen van de tien keer zijn het marokkanen dat is voor mij gewoon een feit."
.
Dit zou zo uit de mond komen van een gemiddelde Lonsdaler (die op hun beurt ook weer vaut zijn, maar dat terzijde). Grappig om nou ook eens te horen dat deze linkse-kerkgangers óók in Nederland wonen, en niet in Utopië.
.
"Ik ben trouwens absoluut geen voorstander van Wilders en dergelijke, roepen wat veel mensen willen horen kan iedereen."
.
Dit rijmt niet. Als Wilders 'roept; wat veel mensen willen horen, dan zegt hij toch wat de meeste mensen vinden? Dan is zijn mening blijkbaar in overeenstemming met veel mensen? Is dat niet de hoeksteen van de democratie, dat de degene die de mening van de grootste groep vertolkt de verkiezing wint?
.
"PS: Met 'teringlijer' en 'tuig' bedoel ik in mijn reactie niet alleen marokkanen, maar alle jongeren die zich niet normaal kunnen gedragen of zelfs iemand dood trappen."
.
Dat probleem is bij wet al sinds de introductie van de grondwet al geregeld. Je hoeft daar geen zorgen over te maken dat dat veranderd, ook niet als Geert Wilders een meerderheid in de kamer krijgt. 'Goede' allochtonen worden echt niet teruggestuurd.

MYRZ | 17-01-05 | 19:51

@ GaoZ,
Je komt al in de buurt, het programma is nog niet afgelopen, maar 3 van de 4 gezochten is........ Juist.

KABAAL | 17-01-05 | 19:50

@oerWouter: Gewoon uitzetten kan natuurlijk ook....

Ruler | 17-01-05 | 19:48

@Ariel: Nee, geen stille tocht, een luide tocht. Die schijnen, naast moskee bezoek, namelijk wel te helpen.
Dan hoor je de overweldigende kritiek op je falende beleid namelijk niet meer.

Neh Dah Belluch | 17-01-05 | 19:44

Punt is dat hier zoals Zl al zegt generaliserend (links<>rechts) gepraat wordt. Waar het om gaat is: wat werkt wel en wat werkt niet. "Pappen en nathouden" werkt niet (zie situatie nu) "hard aanpakken" werkt ook niet (zie vs) als de diensten die dat moeten uitvoeren zelf ook verrot zijn. Laten we (eindelijk) es beginnen met consequent ingevoerde landelijke spreiding van woningen en scholen en verplichte taalcursussen. In de tussentijd rustig de rechterlijke macht z'n werk laten doen en je niet op laten fokken door dit soort berichten.

oerWouter | 17-01-05 | 19:43

Het nieuws volgend heb ik het idee dat we de afgelopen dagen nogal wat dodelijk geweld is geweest.
Welke achtergrond hebben de daders??????

paasei | 17-01-05 | 19:43

@ kabaal

90% is een vrij veilig percentage om op te wedden...

GaoZ | 17-01-05 | 19:40

@Lucas: Precies! Ik lul je natuurlijk zo onderuit, geen probleem. Het probleem is dat jij, ook al wordt je aan twee enkeltjes onderuit gehaald, het nog niet zou doorhebben. Omdat dat voor mij een verspilling van energie (positief, thanx to JM!) zou zijn, begin ik er niet aan. Daarom hou ik het liever bij wat prikkeltjes uitdelen, al zullen die je misschien ook wel zijn ontgaan, gezien je reacties...

Ruler | 17-01-05 | 19:39

" Nee jongens, het is jullie schuld, jullie sussen altijd maar. Woede kropt zich op en komt sowieso naar buiten. Ga jullie maar vast schamen voor de chaos die jullie er van maken.."

ben al weg, zo'n formulering, zo'n standpunt is onweerlegbaar. mea culpa.
EN ik ga ook, want doodzwijgen is lekker retro, en retro is zooo 2005

ro..or | 17-01-05 | 19:39

How, Opsporing Verzocht is er weer op, tenminste ik hoor iets van: "Dader 1, lichtgetinte huidskleur......"
-
Sorry, maar we zijn in dit land ondertussen zo ziek geworden, dat we hiero weddenschappen afsluiten, hoe groot het percentage gezochte buitenlanders weer is in Opsporing Verzocht......

KABAAL | 17-01-05 | 19:37

Rotterdam gaat dit niet oplossen want de gemeenteraad daar is veel te rechts en rechts verergerd de problemen alleen maar. Er zullen steeds rechtsere partijen nodig zijn om de criminaliteit tegen te houden totdat je bij de meest extreme rechtse vorm aankomt ( zeg maar nsdap stijl). En tja, wie wil dat nou buiten het feit dat dat niet kan omdat het verboden is...

pietje ruk | 17-01-05 | 19:37

Zal wel weer een stille tocht worden (kots) . Mocht ik ooit dood worden geschopt, bespaar je zelf dan de moeite van zo'n stille tocht. Wil je mij een dienst bewijzen mag je om te beginnen, the Israeli way, het huis van de familie aan gort schoppen!

Ariel | 17-01-05 | 19:35

Lucas - je moet nu toch echt gaan opletten in de klas; anders wordt het in de zomervakantie wederom overblijven en doorleren op de vaderlandse politieke geschiedenis.

En Herben? Laat me niet lachen.
Zelfs wanneer ik een Joint Striker Fighter deal er door wil rammen zou ik de man nog niet vertrouwen.

Dus doe me een lol en ga lekker rukken op Femke. Of ben je meer een Paul type?

Neh Dah Belluch | 17-01-05 | 19:32

Weet je wat het is met die linkse mensen? *Jep, ik generaliseer, dus ik ben* Ze proberen altijd maar te sussen. Altijd weer sussen, je word er zo hondsberoerd van. Wat hebben we in godsnaam nu 30 jaar gedaan? 30 Jaar op onze luie reet staan kijken hoe het land naar de klote gaat. Schuld van de buitenlanders? Daar doe ik geen uitspraken over. Maar daar gaat het nu niet om. Zaterdag bij het Lagerhuis, Van Dam die doodleuk staat te verkondigen dat mensen banggemaakt worden voor terrorisme, terwijl er nog geen doden gevallen zijn. Typisch een linkse houding. Er moeten eerst doden vallen, dan gaan we geld investeren. Ik word er zo ontzettend moe van heh. En nu proberen we weer met zn allen iedereen die voor een harde aanpak is in het extreem rechtse hoekje te stoppen. Vind je het gek dat er om een harde aanpak geschreeuwd word? Ik weet niet of het het gewenste effect geeft, maar het is nu wel gebleken dat de softe methode niet werkt, dus tijd voor hardere actie. Als de boel straks escaleert er de eerste groepen autochtonen gaan verhaal halen bij allochtonen staan onze rode vrinden langs de zijlijn weer te roepen dat het schandalig is en dat het de schuld van Wilders is. Nee jongens, het is jullie schuld, jullie sussen altijd maar. Woede kropt zich op en komt sowieso naar buiten. Ga jullie maar vast schamen voor de chaos die jullie er van maken..

ZI | 17-01-05 | 19:32

Dit weekend ook nog ruzie gehad met de zgn. 'kamelenrijders'. Ik loop met drie vrienden door de Herestraat in Groningen, komen er drie van die mensen langs schelden ze je uit, zonder dat er wat gebeurt. Dus één van m'n kameraden zei voor de grap 'doei', alledrie stappen ze tegelijk van hun fiets en beginnen moeilijk te doen. Gelukkig geen vechtpartij uitgebroken, was opzich wel leuk geweest, maar niet als ze messen trekken of hun vrienden bellen.

hdma* | 17-01-05 | 19:30

@NDB als jij denkt dat die uitspraak is terug te leiden tot een persoon...
beter wordt het hier niet. Zouden er touwens ook van die lieverdjes achter die messteek incidenten in Alkmaar zitten? Waren het dezelfde? Wie uit Panningen stak een moskee in de fik? Wie was het toch die grondstoffen leverde aan Sadam. Het is al jaren dezelfde bevolkingsgroep. Wie smolten de kazen, He gaat Rotterdam dit oplossen? een naam: JAn M. met zijn Jane Goodall partij

ro..or | 17-01-05 | 19:30

@. Lucasdelinkselul,
Waar ergens? Ik houd wel van cabaret...

KABAAL | 17-01-05 | 19:30

voldoende...

Lucasdelinkselul | 17-01-05 | 19:29

Ja ruler. Gelukkig heeft de tegenpartij ruim voldeonde kennis...

Lucasdelinkselul | 17-01-05 | 19:29

@dig_mo_grave

Goed verhaal! Vroeger, toen de term zinloosgeweld nog niet bestond en kutmarokkanen nog gewoon gastarbeiders waren.

Fury | 17-01-05 | 19:29

Volgens mij was het Churchill maar het lijkt mij sterk dat jij dat niet van Herben hebt...

Lucasdelinkselul | 17-01-05 | 19:28

@Lucas: Nee, ik zeg dat niet! Voorwaarde voor een zinnige discussie is dat beide partijen beschikken over een bepaalde hoeveelheid kennis. Het ontbreekt jou aan eenvoudig aan ter zakevoldoende kennis....

Ruler | 17-01-05 | 19:28

Enniewee, de stemming slaat om want ik ben weer weg. Ik ga mijn beroemde nazi-goreng eten en daarna wat aan mijn pik sjorren. Vanavond laat borrel bij de GroenLinksfractie. Kabaal, Fuckje, RN1970, komen jullie ook? Gaan we lekker bomen knuffelen.

Lucasdelinkselul | 17-01-05 | 19:27

Ik heb ook lol @lucas.. maar dat is dezelfde lol die ik heb als ik bij mn vriendin op dr werk zie hoe de ene minderbegaafde de andere minderbgeaafde pasta in zn haar zie smeren...

GaoZ | 17-01-05 | 19:26

@neh dah,
woorden van gelijke strekking heb ik ook uit de mond van van Gogh gehoord, ik sluit me erbij aan vrees ik

MILF | 17-01-05 | 19:26

het straatinterview als genre

ro..or | 17-01-05 | 19:26

@Lucas: als je denkt dat die van Herben is moet je toch echt beter je huiswerk gaan doen...

Neh Dah Belluch | 17-01-05 | 19:26

LOL@lucas

ro..or | 17-01-05 | 19:24

Ik ben ook gewoon ingehuurd door GS om stemming te maken. Stiekem ben ik Geert Wilders.

Lucasdelinkselul | 17-01-05 | 19:22

@Lucas:
Wie jong is en niet links stemt heeft geen hart.
Wie oud is en niet rechts stemt heeft geen verstand.

Neh Dah Belluch | 17-01-05 | 19:22

Ben jij geboren voor 1980 ???

Hoe is het in godsnaam mogelijk dat wij als geborenen voor de 80-er jaren, nog leven?

Volgens de theorieën anno 2004 zouden we toch al lang dood moeten zijn ?

Wij zaten in auto's zonder veiligheidsstoeltjes, gordel of airbag.

Onze bedden en speelgoed waren geschilderd met verf vol lood en cadmium.

Boven aan een trap was géén hekje; wie te ver ging kukelde naar beneden.

Als je wakker werd in bed hoorde niemand dat, en als er écht iets was moest je hard schreeuwen voordat je ouders het merkten.

Flessen met gevaarlijke stoffen en alle apotheekflessen konden we gewoon met onze handjes en beperkte motoriek openen.

Poorten en deuren gingen gewoon dicht, en als je met je vingers er tussen zat waren ze weg.

Op de fiets zat je achterop met je gat op de bagagedrager en probeerde je vast te houden aan de schroefveren van het zadel voor je.

Een helm hadden ze nog niet eens op een bromfiets, laat staan op een Fiets.

Water dronken we uit de kraan, niet uit een fles.

Brood stond stijf van conserveringsmiddelen, na twee weken was een Brood nog nét zo vers als in de winkel.

Kleur en smaakstoffen moeten ook toen al bestaan hebben, want zo rood, groen of geel als die limonade toén was, zie ik ze nu écht niet meer.

Een kauwgom legde je 's avonds op het nachtkastje en stak je 's morgens weer in je mond.

Op school hadden ze maar één maat bank en met zo'n heerlijk gevaarlijke klep d'r aan.

Schoenen waren meestal al ingedragen door broer, zus, neef of zo, en ook je fiets was óf te groot óf te klein.

Een fiets had geen versnellingen en als een band kapot was leerde je vader je zo snel mogelijk om hem zelf te plakken.

We gingen 's morgens weg van huis en we kwamen terug als de straatverlichting aan ging.

Niemand wist waar we waren in de tussentijd en we hadden geen GSM mee! Het bos of een park was een plek om te spelen en géén vieze mannetjes verzamelplek.

Als we naar een vriendje gingen, liep je er gewoon naar toe, je hoefde niet aan te bellen en ook geen afspraak te maken.

Er ging ook geen volwassene met je mee.

Wij aten ook al koekjes en kregen brood met veel boter en werden toch niet dik.

We dronken uit dezelfde fles als onze vrienden en niemand werd er ziek van.

Wij hadden geen Playstation, Nintendo, X-box, 64 televisiezenders, videofilms, surround sound, eigen televisies, computer of internet.

Wij hadden vrienden!

De televisiezender begon pas om 18.00 uur. Dan kwam een uurtje wat leuks voor kinderen en oh wee als je daarna durfde op te staan om op een knopje van een andere zender te duwen (die zaten aan het toestel vast).

Pa bepaalde wat en hoe lang je daarna nog keek.

We hebben ons gesneden, botten gebroken, tanden uitgevallen en er werd niemand voor naar de rechter gesleept.

Dat waren gewoon 'ongelukken' en soms kreeg je er ook nog zelf een extra pak slaag voor.

Wij vochten en sloegen elkaar soms groen en blauw, en er was geen volwassene die zich er druk over maakte, laat staan een lieveheersbeestje die op je jas kroop.

Pedagogisch verantwoord speelgoed maakten we zelf; met stokken sloegen we naar ballen, we bouwden zeepkisten en merkten onder aan de berg dat we de rem vergeten waren.

We voetbalden op straat, en alleen wie goed was mocht mee doen; wie niet goed genoeg was moest maar blijven kijken en leren omgaan met teleurstellingen.

Op school zaten ook domme kinderen, zij gingen en kwamen op dezelfde tijd als wij en kregen de zelfde lessen.

Zij deden soms een klas nóg een jaar en daarover waren ook geen discussies op ouderavonden.

De meester had altijd gelijk. We smeerden onze boterhammen zelf, met een grote mensen mes, en als je ze vergeten was kon je op school niets kopen!

Als je de korst niet at had je een beetje meer honger de rest van de dag.

Wij gingen met de fiets naar school, helemaal zelf, ook in de winter! Als je moeder aan de huisdeur nog naar je zwaaide was je al een watje!

Als je problemen veroorzaakt had waren je ouders het eens met de politie.

Ze kwamen wél om je te halen, maar niet om je er uit te lullen.

Onze daden hadden consequenties,dat was duidelijk en je kon je niet verstoppen.

Wij hadden vrijheid, mislukkingen, succes en verantwoordelijkheid.

We hebben moeten leren er mee om te gaan.

Onze generatie heeft véél mensen voortgebracht die problemen kunnen oplossen, innovatief bezig zijn en daar bij risico durven nemen en voor de gevolgen in staan.

Hoor jij ook daar bij ?

GEFELICITEERD ! WIJ WAREN HELDEN !!!!!!

dig_mo_grave | 17-01-05 | 19:21

Het wachten is op de eerste "nederlander" die het genoeg vindt...
Ik zou het kunnen zijn, als mijn vriendin tijdens het hond uitlaten/hardlopen/boodschappen doen zo zou worden toegesproken door zo'n kamelenbeminnert zou ik die persoon zonder pardon de tyfus inschoppen, en dan kunnen lucas en zn vriendjes dat schandalig vinden en roepen dat ik de dialoog moet aangaan maar het lijkt me toch duidelijk dat dat me aan mn achterwerk zou roesten!
Overigens zou ik dat ook doen als het een autochtone nederlander was, maar aangezien dat er in mijn wijk niet zoveel zijn...

GaoZ | 17-01-05 | 19:21

Ach ik dacht: laat ik het eens omdraaien. Een beetje aan wat rechtse pikken trekken is ook wel eens leuk. En wat fuckje betreft: vervelend hoord at meisjes worden uitgescholden, maar 'ik zie alleen maar greopjes scheldende buitenlanders (...) ik word in mijn eigen land vernederd' zegt denk ik meer over de persoon in kwestie dan over buitenlanders.

Lucasdelinkselul | 17-01-05 | 19:21

@natural: verlangen naar Geert is heumeu-praat

praatmemaar | 17-01-05 | 19:20

@natural: verlangen naar Geert is homo-praat

praatmemaar | 17-01-05 | 19:19

ok
bedankt vor de info

pruuske | 17-01-05 | 19:19

Aan degenen die "links" de schuld geven van de huidige toestand: als je "links" zou vervangen door "PvdA en GL" kan ik het begrijpen. De SP is de partij die niet alleen vanaf het begin van de immigratie aandrong op verplichte taalcursussen, het is ook de enige partij die met behoorlijk succes (plaatselijk) voor integratie heeft gezorgd door bijv. verplicht spreidingsbeleid voor woningen.

oerWouter | 17-01-05 | 19:19

30 jaar geleden waren mijn oom en tante uit Rotterdam de koning te rijk: ze hadden geld voor een autotje en konden familie in de provincie opzoeken, reden: ze durvden niet met de trein want dan moesten ze langs het centraal station waar het niet pluis was, anno 2005 (omm en tante al jaren dood) lijkt het geen haar beter in Rotterdam, mijn wortels liggen er maar ik kom niet meer terug...

MILF | 17-01-05 | 19:19

@19.04uur vraag:
Diverse ooggetuigen vonden van wel.

Neh Dah Belluch | 17-01-05 | 19:18

@lucas, ik ben het gewoon met je eens.
@de grote rest
Lekker makkelijk ouwehoeren over wat er allemaal met wie zou moeten. Wat een onzin. De GS redactie houdt blijkbaar van stemmingmakerij (en dan zijn er mensen die Lucas met Marcel van Dam vergelijken NB) en dat slaat aardig aan bij de lezerts. Beetje tragisch LPF gelul. Gedoe over kaalkopjes? Er 'gewoon' (weet ik natuurlijk ook niet ) uitzien en zulke radicale onzin verkondigen pfff. Emigreren ja, maar dan alleen om al uit de buurt van al die stoer pratende Nederlanders te blijven.

ro..or | 17-01-05 | 19:18

"de vraag van Pieter Baan - 19.04H"
Volgens verschillende lieden op verschillende fora die zeggen nauw bevriend met / verwant aan het slachtoffer te zijn waren het twee Marokkanen. Dat is alles wat er bekend is.

Zeiksnor | 17-01-05 | 19:18

Ruler, zeg toch eens wat je op je hart hebt jongen! Straks word jij ook zo'n gefrustreerde geweldspleger! Gooi het er toch eens uit! Je bent maar kwinkslagen aan het maken in de hoop dat ik daar iets mee doe? Je opmerkingen zijn nogal doelloos... Wat wil je precies? Dat ik spontaan ophoud met links zijn? Want?
Is 'ja dat zie je toch om je heen' je enige argument voor anti-links? Nauwelijks overtuigend te noemen... Als je me van het linkse af wilt hebben moet je wel een beetje een poging doen. In ieder geval meer dan 'zet die oogkleppen eens af' of andere gemeenplaatsen.

Lucasdelinkselul | 17-01-05 | 19:17

heeft de intellegentia, rijk vertegenwoordigd alhier, een antwoord op de vraag van Pieter Baan - 19.04H.

pruuske | 17-01-05 | 19:16

als ik zulke LULLEN hoor als @Lucas verlang ik ineens weer naar Geert

supernatural | 17-01-05 | 19:16

@Lucas
Actie - Reactie?
Niet de zaken gaan omdraaien...

Je Zwager | 17-01-05 | 19:15

@striffelburg: oeii je legt de vinger op de zere wond. Ik ben het afgelopen jaar ook verkracht. Door veel en veel te hoge boetes van de pliesie, nog maar te zwijgen van de parkeermaffia. Dat ze godverdomme gewoon is normaal hun werk gaan doen en liefst ook op het juiste moment met genoeg man op de lijnbaan staan. Dit probleem is namelijk veel en veel kutter voor iedereen die samen de maatschappij vormen. De politie die verworden tot loopjongens van de staatsportomonee en achter de doodgeslagen feiten aanhobbelt. Het leger legale maffia dat zich parkeerwacht noemt en voorzien is van burgermeesters handtekening. Dat is waar ik en vele met mij dagelijks mee worden geconfronteerd en wat bij mij hetzelfde oproept als dat die idioten op de lijnbaan hebben aangericht. Het roept de blinde woede van de idioot in mij op, om eens wat lucas termen te gebruiken...

praatmemaar | 17-01-05 | 19:14

Fuckje verwoordt wat wij allen al lang weten en waar niets maar dan ook niets aan gedaan wordt; het neerkijken op Nederlandse vrouwen als hoer.
Maar als een stel voetbal mongeaulen "Joden Joden" roepen is het land te klein.

Lucas, als je een dochter hebt: ga eens drie stoelen achter haar zitten in de metro en verbaas jezelf over de parel van Neerlands integratie beleid.
En neem je pistool mee als ze lekker is.

Neh Dah Belluch | 17-01-05 | 19:13

@lucasdelinksehoer Hoop dat je daar dan een reden voor heeft.Of zomaar omdat ze dat verdient?

rn1970 | 17-01-05 | 19:13

Hey, Lucasdelinkseimpotentelul, doe je oogkleppen eens af !!

KABAAL | 17-01-05 | 19:13

Ja heel rot voor je dat je wordt uitgescholden voor hoer. Zeker. Maar om daar nou gewapenderhand een hele bevolkingsgroep voor aan te vallen...

Lucasdelinkselul | 17-01-05 | 19:13

Lucasdelinkselul in het pooier circuit net als vele andere ....... ? (vul dat maar in)

Wulfpack | 17-01-05 | 19:12

@Lucas: Zitten die oog en oorkleppen nou niet in de weg als je wilt gaan slapen?

Ruler | 17-01-05 | 19:12

"Ik scheld ook hollandse vrouwen uit voor hoer ja. Hoezo?"
En dit is een intelligente en constructieve bijdrage HOE?

Zeiksnor | 17-01-05 | 19:11

@Lucas
Niemand zegt dat je stil moet zijn...

Je Zwager | 17-01-05 | 19:11

Ik scheld ook hollandse vrouwen uit voor hoer ja. Hoezo?

Lucasdelinkselul | 17-01-05 | 19:10

Of links faalt is iets totaal anders dan 'een mening'. Links of rechts, beiden vallen onder vrijheid van uiting. Ik zie dan ook nooit zo in waarom ik niet eens mag zeggen wat ik denk van sommigen. Wat is er leuk aan om alleen 'rechtse' praat te horen? Neem een voorbeeld aan Pieter Baan, die is tenminste nog bevriend met de pliesie...
Fuckje komt denk ik niet uit Groningen maar uit Panningen.

Lucasdelinkselul | 17-01-05 | 19:09

@fuckje Lucas is geintregreerd ook hij scheldt de hollandse vrouwen uit voor hoer.

rn1970 | 17-01-05 | 19:08

@ fuckje;nee die moet je dood knuffelen.

braadlap | 17-01-05 | 19:08

"Links valt zeker niet onder 'vrije mening'..."

Niet de zieligerd uithangen, Lucas. It doens't become you, en draagt ook bitter weinig bij datgene aan waar deze discussie intussen in verzand is.

Zeiksnor | 17-01-05 | 19:07

@vraagstaart,
bedankt, had ik ff nodig!!!

fuckje | 17-01-05 | 19:07

@Lucas
"Links valt zeker niet onder 'vrije mening'..."
Kijk eens om je heen man. Links faalt aan alle kanten.

Je Zwager | 17-01-05 | 19:07

mensen als @ lucas de linkse lul
vinden het kennelijk nog steeds heel normaal dat gewone hollandse meiden voor van alles worden uitgemaakt door die moslimgraftakken! hoort bij hun cultuur, moet je respecteren, he lucas????

fuckje | 17-01-05 | 19:06

@pieter baan Ga daar maar van uit,anders was er geen reactie bij de arrestatie van de verdachten.

rn1970 | 17-01-05 | 19:06


Stemt allen :

Groen Rechts!

Voor een mooi en 'schoon' Nederland!

Grtz

HarryBacardi | 17-01-05 | 19:05

*zucht* "ja, in '39 liepen we met gebroken geweertjes rond, gelukkig waren de amerikanen wel gewelddadig!'
ja, huhu. Gelukkig waren de Amerikanen uberhaupt te beroerd ook maar iets te doen toen Hitler aan de macht kwam, openlijk anti-semiet was, tegen afspraken in een wpenvoorraad aanlegde en zonder reden landen binnenviel. Nee, gelukkig hadden de Amerikanen wapens... En natuurlijk gaat het UITSLUITEND om wapens, niet om politiek.
Zwakzinnige geweldsretoriek wordt het helemaal in 2005...
Oh, wacht, ben jij niet degene DIE TEGEN ZINLOOS GEWELD is? Vreemd...

Lucasdelinkselul | 17-01-05 | 19:05

@Pippeau du Klaun,
Als je iets racistisch noemt, ben je al aan het discrimmineren....(!?)

KABAAL | 17-01-05 | 19:05

@Lucas
"Links valt zeker niet onder 'vrije mening'..."
Kijk eens om je heen man. Links faalt aan alle kanten.

Je Zwager | 17-01-05 | 19:04

En de linkse colonne is wel degelijk verantwoordelijk te houden voor de huidige staat van het land. Links lullen, rechts zakken vullen - Nederland zit er overvol mee. Maar geen van deze fijne linkse ideologen woont in een allochtone wijk in Nederland. Noch zijn het middenstanders of marktkoopmannen die overdag alleen nog maar allochtonen voorbij zien trekken aangezien de gemiddelde Nederlander naar z'n werk is.
Eerlijke cijfers mogen niet zonder meer worden gepubliceerd, berichtgeving is uitermate gekleurd door de overwegend linkse media die zichzelf en het publieke bestel wanhopig in stand probeert te houden. Kortom: salon socialisten genoeg - realisten te weinig. En als je dan een keer een op het oog integere knakker treft is het een ex-communist die de staatsschuld maar wat graag op laat lopen om zijn natte droom waar te kunnen maken. Ten koste van ons allen welteverstaan. De rechtse partijen zijn ook ver van alle realiteit - de enige verlichting lijkt te schuilen in personen waarvan je nu al eigenlijk weet dat ze weining zullen veranderen. Maar iets is dan toch nog beter dan niets, en wanhoop doet geloven.
Maar ik troost mijzelf met de gedachte dat Lucas ook verplicht tewerkgesteld zal worden als aspergesteker terwijl Mao hem toelacht over onze groene akkers...

Neh Dah Belluch | 17-01-05 | 19:04

-weggejorist-

Pieter Baan | 17-01-05 | 19:04

@ lucas
Links valt zeker niet onder 'vrije mening'...

klopt

dig_mo_grave | 17-01-05 | 19:03

Links valt onder sages en mythes.Klinkt leuk,maar uiteindelijk is het gewoon een verhaaltje.

rn1970 | 17-01-05 | 19:03

@ fuckje Leuk hé, die "weg met ons" gedogers? Blijkbaar heb jij niets in de trein te zoeken, die hebben we weggegeven aan het gajes. Ik vond deze wel zelfs beneden jouw peil, Lucas.

vraagstaart | 17-01-05 | 19:03

Denk eens bij jezelf na, zou die Jan ook zijn vermoord als hij zelf een Marokkaan was? Nee, natuurlijk niet. Het is een racistische moord (of moord met een discriminatoir motief). Maar daar hoor je niemand over.

Pippeau du Klaun | 17-01-05 | 19:02

@. Lucasdelinkselul:
Speciaal voor jou: alle "witte" criminelen op een boot plaatsen, midden het ijsselmeer of de noordzee opvaren en de afsluiters openzetten. Maar opzouten met dat tuig, niet de normale jongere maar dat tuig.

Wulfpack | 17-01-05 | 19:02

Fuckje, wat fijn dat je gaat! Altijd leuk als mensen zo snel luisteren!
Ruler: waar heb je het over? Ik verdedig gewoon mijn mening net als de rest hier. laten we 'waarheid' en 'gelijk' maar in het midden laten.
Vreemd genoeg zijn degene die bij de dode Theo als hardste stonden te schreeuwen om 'vrijheid van meningsuiting' ook degene die elke linkse mening zo snel mogelijk met geweld de kop in willen drukken. Links valt zeker niet onder 'vrije mening'...

Lucasdelinkselul | 17-01-05 | 19:00

kunnen de ouders van nu alstublieft ook wat meer tijd aan hun kinderen besteden en niet alleen maar met hun carriere bezig zijn waardoor ze zogenaamde sleutelkinderen worden en er totaal geen toezicht en begeleiding is voor de jeugd van een ouder die ze nog enige normen en waarden kan bijbrengen ........ nu weet ik wel in onze consumptiemaatschappij dat dit niet altijd haalbaar is ,maar als de jonge ouders van nu een beetje hun best doen kan er straks een nieuwe generatie staan die wel weet hoe het moet..

supernatural | 17-01-05 | 19:00

Een tijd geleden werden op de Keerweer en in het parkeerhof midden in het centrum van Rotterdam homo's bedreigd en beroofd door onze kameelrijders. helaas had de homohoreca er zelf belang bij dat hier geen ruchtbaarheid aan gegeven werd. Ook werden aan de lopende band mensen in elkaar gedreund, zelfs overdag op de Coolsingel door getinte types. Ik weet nu pas wat ik de laatste tijd steeds toegespuuwd kreeg als ik over de nieuwe binnenweg die bloeiende drugsmiddenstand passeerde. Zemmel of zo. Ik was nog aan het integreren met Gogoman, Boelr en Ibne. Zo leer je vreemde talen en culturen kennen zonder één stap over de grens te doen. De Bijenkorf had nooit Berbers in moeten voeren in de jaren '70. Je krijgt uiteindelijk mot ervan.

brom | 17-01-05 | 19:00

@lucasdelinkselul Nee daar hebben we andere mensen voor.Zijn trouwens wel nodig.Ben eigen baas en heb genoeg opleiding genoten,plus de nodige levenslessen.Als 10 jaar geleden dat softe gelul is was aangepakt hadden we nu niet zo'n zooitje.En als je je ogen sluit is het er echt nog wel.

rn1970 | 17-01-05 | 18:59

@ Lucas Maar dek het maar lekker toe hoor jongen. En om in jouw beelden te blijven: in '39 liepen we met gebroken geweertjes rond - wij zijn tegen de oorlog. Gelukkig dachten er buiten Nederland mensen anders over, anders spraken wij nu allemaal Duits en zat JIJ in een concentratiekamp.

vraagstaart | 17-01-05 | 18:59

... van een slachtoffer dus

Je Zwager | 17-01-05 | 18:58

@Lucas simpel. Ik verzet me niet bij arrestatie; en zo arrogant is het niet om op de politie te vertrouwen hoor. In Nederland is dat hoogstens naief. Dat een voor een genweldsdelict opgepakte persoon die zich verzet niet zachtzinning wordt behandeld, leidt bij ons tot een rel voor de agenten in kwestie. Daar niet. Hoort zo, volgens mij.Maar ik ben dan ook om niks neergestoken door 14 man en heb de daders intensieve begeleiding zien krijgen. Ik mocht het zelf uitzoeken.

vraagstaart | 17-01-05 | 18:58

Volgens mij zitten hier mensen zich ontzettend af te trekken als ze het woord 'geweld' voorbij zien komen. Je moet toch eens van de anabolen afblijven KABAAL...

Lucasdelinkselul | 17-01-05 | 18:57

*gaat is gaan

Nootenkraeker | 17-01-05 | 18:56

@oer(?)wouter:

Meindert Tjoelker zag een aantal mensen fietsen in een gracht gooien en zei daar wat van.

Het maakt geen bal uit of je dan aangeschoten bent of niet.

Blfrt | 17-01-05 | 18:56

Gaat dit weer een ouderwets Lucas log worden?

@Lucas: zoals je ziet heeft iedereen hier ongelijk behalve jij! Wat zou dat toch zeggen Lucas?

Ruler | 17-01-05 | 18:56

Het wachten is op de eerste tegenactie tegen dit soort kamelen ridders... en dit zal niet door kaalkopjes zijn, maar door een losgeslagen familielid.

Je Zwager | 17-01-05 | 18:56

Who cares - het feit dat iemand iets zegt geeft je nog niet het recht met 80 man op z'n hoofd te gaan staan springen.
Of wel?

Neh Dah Belluch | 17-01-05 | 18:56

@lucasdelinkselul,
dit is de laatste keer dat je van mij hoort, je bent een minderwaardig soort onderkruipsel, door zulke opmerkingen tegen mij te maken!

fuckje | 17-01-05 | 18:55

Zo zie je maar: de pliesie is je beste vrind...

Lucasdelinkselul | 17-01-05 | 18:55

Wanneer gaat we die gasten es keihard terugschoppen? Letterlijk en figuurlijk.

Nootenkraeker | 17-01-05 | 18:55

Meer blauw is niet nodig, als het blauw maar fatsoenlijk blauw was, wat nog enigzins respect afdwong. De gemiddelde agent een grote bek geven is vaak al voldoende, om ze van je af te houden. Als het blauw nou is niet bestond uit "meisjes" van 1m50, of knulletjes van 1m60 met het postuur van een winkelmeisje, was er niet zoveel aan de hand. Agenten moeten in mijn ogen minimaal 1m90 zijn, een meter breed en altijd een lange wapenstok bij zich hebben. En als dat gajes de boel weer zit te verzieken op straat, niet twijfelen, maar meteen erop los meppen...

KABAAL | 17-01-05 | 18:54

-weggejorist-

Pieter Baan | 17-01-05 | 18:54

Ja rn1970. Hoe is dat nou, elke dag stront scheppen?

Lucasdelinkselul | 17-01-05 | 18:54

"nadat hij zich in een nabijgelegen broodjeszaak had bemoeid met een woordenwisseling tussen enkele anderen"

Wat een zinloos bericht en wat een zinloze commentaren hier. Hoe zat het met die Tjoelker ook al weer? Die bleek behoorlijk aangeschoten te zijn toen hij zich ergens tegenaan ging bemoeien (en op wat voor toon gebeurde dat?), heel NL liep toen huilend over straat. Ik kan uit deze berichten niet opmaken dat het hier om iets anders gaat dan een ordinaire straatruzie en een staaltje stemmingmakerij waar ze bij sbs nog wat van kunnen leren.

oerWouter | 17-01-05 | 18:54

5 jaar geleden zou ik er 1000 gulden op gezet hebben dat ik dit nooit gezegd zou hebben. Gelukkig heb ik dat niet gedaan, want ik zeg het nu toch:

Theo had gelijk!

Blfrt | 17-01-05 | 18:54

@lucasdelinkselul. Volgens mij ben je zo'n mannetje wat jarenlang heeft geprofiteerd, zo'n eeuwige student.En nu uit schuldgevoel het links blijft aanhangen.Veel binnenblijven en als je de andere kant opkijkt,bestaat het niet en valt het allemaal reuze mee.

rn1970 | 17-01-05 | 18:52

Goh, zou je wel eens de verkeerde dood kunnen meppen? hoe kom je aan het arrogante idee dat die agenten jou of jouw familie niet dood komen meppen??

Lucasdelinkselul | 17-01-05 | 18:52

@Lucas
gewoon, op zijn Marokkaans. De politie *daar* wordt niet gedwarsboomd door mutitculti softies die in dialoog willen blijven. En neh dah belluch heeft daar in zijn landje ook minder last van. in Borgerokko (Borgerhout, Antwerpen) gebeurt ook wel eens wat, maar daar wordt er regelmatig één door de wouten in zijn eigen huis "verzet bij arrestatie" doodgemept. Fascistisch? Zeker. Maar deze mannetjes zijn dat zelf ook. In gesprek gaan met hufters die dat niet willen en alleen minachting hebben voor een dialoog, werkt niet.

vraagstaart | 17-01-05 | 18:51

Reorganistaie van politieapparaat ben ik zeker voor. Maargoed, zul je zien dat je toch nog een slordige 2 miljoen agenten tekort komt...

Lucasdelinkselul | 17-01-05 | 18:50

PVDA.... wat een idioten hebben jullie toch binnengehaald in de jaren 70. (Toen was het nog heel stoer om een geytenneuqer als buurman te hebben)

clandestino | 17-01-05 | 18:50

Vooral in Groningen blijven inderdaad. Kun je anders jezelf niet afschieten? dat is een stuk doeltreffender: heb je nooooit meer ergens last van.

Lucasdelinkselul | 17-01-05 | 18:49

-weggejorist-

Pieter Baan | 17-01-05 | 18:48

Afgelopen september moest ik, meisje van 18,donkerblond krulhaar, cup-b met de trein vanuit groningen naar Rotterdam. Vanaf Utrecht begon het al; een stel marokkaanse jongens scholden me de huid vol toen ik op hun vraag of ik hun wilde pijpen ik daar geen zin in had! Tot Rotterdam was die treinreis een regelrechte hel!!!Stationsplein R'dam de volgende scheldpartij door een ander groep!!!!terugreis,s'middags, weer hetzelfde, wel andere groep, maar toch!!
Je krijgt echt de neiging om als ik weer zo'n reis moet maken, ik wapens meeneem en de hele zooi afschiet; ik hoef toch niet in mn eigen land totaal vernederd te worden door een stel bosberbers zonder geldig vervoersbewijs?????
Voortaan gaat er niets boven Groningen....

fuckje | 17-01-05 | 18:46

Waar wil je dat meer blauw vandaan halen dan?

Lucasdelinkselul | 17-01-05 | 18:46

Volkert van der G. was binnen tien minuten geen 'blanke' maar 'een milieufreak...' met als gevolg dat alle milieufreaks het moesten ontgelden.
Punt is: het is heel makkelijk om buitenlanders eruit te schoppen, maar dan? Dan zit je nog steds met 15 miljoen kut-nederlanders. Moet je nog steeds een SERIEUZE oplossing gaan bedenken.

Lucasdelinkselul | 17-01-05 | 18:45

-weggejorist-

Pieter Baan | 17-01-05 | 18:44

Wij, het volk, hebben er tot op heden simpelweg voor gekozen een politieapparaat in stand te houden dat zich richt op poen binnenhalen ipv ordehandhaven. Wij, het volk, moeten dus niet zeuren, want dit is immers een democratie, dus wij zullen er zelf wel voor gekozen hebben, nietwaar?

Het lijkt mij dat menig agent minstens zo gefrustreerd is over de huidige willekeur.

Zodra wij, het volk, het zat zijn ons te laten beschermen door mensen die ons niet mogen beschermen voordat ze hun quota gehaald hebben met bonnen uitdelen, zullen we er vanzelf wel voor kiezen ons belastinggeld anders te besteden. Het lijkt mij dus niet helemaal eerlijk om, puur uit woede en onmacht, het huidige systeem de schuld te geven.

Striffelbuur | 17-01-05 | 18:42

@ Lucas:
Bootcamp works.
Recidivisme is vele malen lager dan bij reguliere, laat staan bureau HALT, straffen.

Neh Dah Belluch | 17-01-05 | 18:40

Ik ben overigens niet voor pappen en nathouden. Als er 'harde maatregelen' bestaan die effectief zoden aan de dijk zetten ben ik daar zeker voor. Tot nu toe hoorde ik nauwelijks effectieve maatregelen, in elk geval geen maatregelen die ook haalbaar zijn. (tanks inzetten, alle buitenlanders dood en op elke hoek een agent = dus NIET haalbaar...)

Lucasdelinkselul | 17-01-05 | 18:40

Nou Harrie Nak, ik ben benieuwd hoe jij deze gebeurtenis HAD WILLEN VOORKOMEN.

Lucasdelinkselul | 17-01-05 | 18:38

Ik snap niet wat nou het probleem is van uitzetten? Gewoon, weg, terug naar eigen land. Ik zie werkelijk geen reden waarom voormalig gastarbeiders hier kost en inwoning moeten krijgen en ondertussen m'n huis afbreken.... waanzin!

Ruler | 17-01-05 | 18:37

-weggejorist-

Pieter Baan | 17-01-05 | 18:36

Waar blijven de Jantjes ??

KABAAL | 17-01-05 | 18:36

Als mensen om een politiestaat zeuren is er niets mis met Nazi-vergelijkingen. Politiestaat=politiestaat. Je kunt niet gaan spreken van 'de leuke politiestaat' of iets dergelijks...
@chiant:tsja, ik spreek slechts over de politiestaat zoals ik dacht dat jij die voor ogen had, ik denk geenzins dat herde aanpak automatisch politiestaat inhoudt. Echter, jij srak zelf al van 'omogelijkheden binnen de democratische rechtstaat.' Blijkbaar heb je toch dingen voor ogen die niet draagbaar zijn binnen onze huidige vrije democratie.
Wat je punten betreft: dat zijn geen pasklare oplossingen maar methoden om tot iets te komen, waarvan maar d evraag is of het werkt.
Punt 1: Wat is crimineel? Iets ergers dan iemand zijn kind afnemen kun je niet doen. Het is niet zo vreemd dat zoeits niet zomaar kan.
Punt 2: heropvoeden kan werken, maar again, gestoorde idioten bereik je er niet mee.
Punt 3: Leerplicht is goed, naleven is een klus. Tuchtrecht voor scholen is onmogelijk. Zie ook punt 1, je hebt een rechter nodig om tot straf over te kunnen gaan.
Punt 4: en dan? Leuk, dan gaan de 18 jarigen, die niet studeren, anderhalfjaar het leger in. Kunnen ze fijn daarna iemand effectiever doodschoppen. Maar evengoed zou dat nog enige weerklank vinden.
Punt 5:strenger straffen is ok, een grotere pakkans blijft hangen op het probleem: hoe? Word jij agent?
Punt 6: Tsja. Ik zie het probleem van verzuiling niet zo. integreren klinkt leuk als het over Turken gaat, tegen verzuiling zijn is wel erg raar. Wil je gereformeerden dwingen T.V. te kijken ofzo? Subsidies naar kerken dichtdraaien? buurthuizen verbieden? Met welk doel?
je kunt zeggen dat mensen niet in zuilen moeten gaan leven, dat effectief bewerkstelligen gaat echt niet.

Al met al zijn je punten inderdaad onuitvoerbaar in de huidge rechstaat. Wat jij wil is 'gemakkelijk straffen'. maar het is niet voor niets dat het veel moeite kost: als schooldirectueren straks 'tuchtig' op mogen treden kun je je gaan afvragen hoe luek jouw kinderen het nog hebben op school. 'Recht' wordt beoefend door rechters. Zodra je dit uitsluit vervalt je vrije samenlecing en wordt JIJ het moeglijke volgende onschuldige slachtoffer die 'keihard' wordt aangepakt ook al ben je dan onschuldig. Het hele 'onschuldigen hebben niets te vrezen'-verhaal vervalt dan.

Lucasdelinkselul | 17-01-05 | 18:36

Helaas zijn er in dit land nog veel teveel "pappen en nathouden" Nederlanders die net zo denken als Lucas. Ons land gaat naar de knoppen, maar ze hebben oogkleppen voor.
We kunnen lullen wat we willen over die "domme" Belgen, maar dit zou in België nooit gebeurd zijn. Daar zou de pleuris allang zijn uitgebroken.

Harrie Nak | 17-01-05 | 18:34

Blanke misdadigers moeten ze IN het land schoppen.

braadlap | 17-01-05 | 18:34

@Chiant... volgens mij is Lucas Marcel van Dam...

supernatural | 17-01-05 | 18:33

OK, 't hoort niet bij een afschuwelijk onderwerp, maar ik moest toch lachen @ Pieter Baan 17-01-05 @ 18:28.
:-)

Zeiksnor | 17-01-05 | 18:33

@. Neh Dah Belluch,
Juist ja, gemonteerd achter op een Toyota Pick-up, zie je in die oeroe boeroe landen ook altijd.

KABAAL | 17-01-05 | 18:33

Als effectieve maatregel tegen de Rotterdamse samenscholing van berggeiten stel ik een ouderwetse vlammenwerpert voor. Effectief, prima te gebruiken in deze donkere dagen en bovenal lekker warm voor drager en ontvanger met dit kille winterweer.

Bijkomend pluspunt dat overtreders ook bij daglicht bijzonder goed herkenbaar blijven.

... En hun hart was blijvend vol van vuur voor het Nederlandse vaderland...

Neh Dah Belluch | 17-01-05 | 18:30

"Another one bites the dust" Nieuwe rap voor Ali B ??

KABAAL | 17-01-05 | 18:29

-weggejorist-

Pieter Baan | 17-01-05 | 18:28

Wat lult die Lucasenzovoorts eigenlijk? Nooit gehoord van de reakties op ene Volkert van der G. of zo? Of was dat ook een allochtoon?
Figuren zoals jij zijn juist de oorzaak dat iedereen loopt te zeiken over discriminatie.

TM | 17-01-05 | 18:27

@T: dat ligt er maar net aan hoe oud je bent

@Lucas: Ik durf te beweren dat het er zeker minder zouden zijn.

Neh Dah Belluch | 17-01-05 | 18:27

Mijn bovenstaande reactie was overigens @Lucas 17-01-05 @ 18:20

Zeiksnor | 17-01-05 | 18:27

Een discussie op basis van een enkel bericht is loos en zelfs stemmingsmakerij.
Als de discussie over allochtonen moet gaan dan liever op basis van een artikel wat duidelijk getallen laat zien of bevindingen van een comissie of iets dergelijks.

the_Tzar | 17-01-05 | 18:27

opkomen voor een ander kan tegenwoordig niet meer.

lekker lauw | 17-01-05 | 18:26

@Lucas. Snap ik, maar ik vind dat de term "nazi" en politiestaat iets te vaak en te onpas valt op het moment dat mensen een (begrijpelijke) behoefte aan sterkere (overheids)controle hebben.
Ik denk dat het één het ander niet uitsluit: terwijl er best (veel) meer zichtbaar blauw op straat mag zijn, zou de taak van een agent moeten zijn om de oproerkraaiers in "zijn" wijk te kennen, en dus niet alleen hem, maar zijn familie en vrienden op zijn gedrag aan te spreken.
Maar dat dient hand in hand te gaan met een vrij rigoreuze maatschappelijke ommezwaai waar dingen als snelle bijsturing op sociaal gebied prioriteit krijgen (Geen clubhuizen: vervangende dienstplicht!).
Er is niet een eenduidige oplossing.
Maar noch "vierendeel"-bedreigingen, noch "politiestaat"-bezweringen zetten veel zoden aan de dijk.

Zeiksnor | 17-01-05 | 18:25

Ik blijf erbij, invoeren die doodstraf!!

Dr_Snuggles | 17-01-05 | 18:24

@chiant mijn stem heb je.

rn1970 | 17-01-05 | 18:24

Waarom zegt men bij allochtone daders altijd: 'Oprotten met die kamelenneukers. Uitkering afschaffen en geen asielzoekrs mer binnenlaten' terwijl men bij blanke misdadigers niets zegt. Denken mensen hier werkelijk dat er niemand meer wordt doodgetrapt als je alle allochtonen hebt weggestuurd?
Zo niet: wat is dan de volgende stap? Een 100% blank land, en toch nog misdaden... Gaan we dan alle blanken wegsturen?

Lucasdelinkselul | 17-01-05 | 18:23

@Lucasdelinkselul:
Je zou een waardig opvolger van Marcel van Dam kunnen zijn; stemmingmakerij en het aanvoeren van schijnvergelijkingen is ook jou niet vreemd.
Harde aanpak &#8800; politiestaat &#8800; fascisme. Je kunt dit nog eens nalezen in VanDale.
Van de door jou gevraagde oplossingen heb ik er wel een paar in gedachten:
1. Sneller uit de ouderlijke macht zetten van ouders van jeugdige criminelen en onder toezicht van kundige voogden plaatsen.
2. Heropvoedingskampen voor criminele jongeren.
3. Stringenter naleving van de leerplichtwet, meer bevoegdheden voor schoolbesturen m.b.t. tuchtrechtelijke handhaving.
4. Herinvoering van de militaire dienstplicht of vergelijkbaar.
5. Strenger straffen in het algemeen en een grotere pakkans.
6. Stoppen van alle subsidies die verzuiling bevorderen.

Chiant | 17-01-05 | 18:23

iedere lul (links of rechts) die de nazi-tijd erbij haalt als argument in dit soort discussies is niet serieus te nemen.

T | 17-01-05 | 18:22

Zeiksnor: dat maakt ze geen nazi maar een legitimatieplicht voorkomt dus niet dat iemand wordt doodgetrapt.

Lucasdelinkselul | 17-01-05 | 18:20

Voordat men tot oplossingen komt voor de problematiek van alledag (lees Dit Soort Lieden), moet men in algemene kring, van Rijksoverheid tot badmeester, van lullige burgervader tot ....... Iedereen die maar wat te vertellen heeft/ verantwoordelijkheid draagt in naam van de Overheid.
Zal men toch eerst zowel links als rechts eens moeten erkennen dat we een major Fucking probleem hebben in dit land.

exarchos | 17-01-05 | 18:20

ik discrimineer enorm als het gaat om moordend tuig van de richel. Ja hoor, noem me maar een fascist. Zolang dat vullis maar wordt opgeruimd.

TM | 17-01-05 | 18:19

Ik heb ook geen pasklare oplossingen en ik denk ook niet dat dergelijke voorvallen bestreden worden met clubhuizen en dialoog.
Maar jij schijnt te denken dat 'op elke kilometer een agent' helpt, nog afgezien van het feit dat er nooit zoveel agenten zullen zijn. Politestaatjes hebben nog nooit wat opgelost uberhaupt. Verschil is dan dat de gweldsdaden door politie worden begaan in plaats van voorbijgangers. Daar wordt het alleen niet leuker van.

En dan nog, iemand die blijkbaar geen enkele moeite heeft met het doodtrappen van iemand is niet tegen te houden. Tenzij je dat van et voren weet maar meestal blijken dat soort lui 'aardige jongens waarvan je het niet verwacht'. In dit geval had er precies daar op die plaats een politieagent moeten staan, maar dan waren deze lieden ergens anders iemand staan trappen.

Het probleem is ook niet 'de aanpak' of 'de hoeveelheid politie' het probleem is het bestaan van idioten. En vind maar eens een oplosing om van idioten af te komen. Als ze er allemaal als de Tokkies zijn zou het gemakkelijk zijn, helaas is het tegendeel waar.

De oplossing van Wilders en Eerdmans strekt zich meestal uit tot: 'dan zetten we wel tanks in.' Tsja. Wat moet je met tanks? Op loslopende jongeren schieten? Op huizen?

De totalitaire staat stracht het probleem op te lossen door zo'n beetje alles wat los en vast zit op te pakken: dissidenten. DE jood, DE buitenlander, maar daarvoor is een uitgebreid opsporingsappraat noodzakelijk en een forse geheime dienst. Resultaat is dat iedereen zich bespied waant en iedereen regelamtig een pak slaag van een agent krijgt. Dat levert ongelukkige en ontevreden burgers, die veroorzaken weer een revolutie en dan kleurt het land weer rood. (Socialistische revoluties vonden vaker plaats na een dictatuur.)

Het einde is dus zoek bij politiestaten. Het is OF in vrijheid leven en hoe dan ook last hebben van geschifte idioten, of terug naar de spionage-dictatuur van Stalin en Hitler. Maar dat kost meer slachtoffers dan dat het rendabel is.

Oplossingen heb ik verder niet. Wat mij betreft mag je best zo'n idioot voor altijd vastzetten of watd an ook om herhaling te voorkomen, maar degen die het nog gaan doen, waar zijn die?

Lucasdelinkselul | 17-01-05 | 18:18

Nu nog mooier!! Nog durven zeiken tegen de politie ook, die agenten hadden dat smerige woestijnvolk meteen kapot moeten slaan!Bah! Mijn nekharen staan overeind,als ik hoor dat er een jonge vader is doodgeslagen door zo`n stelletje kamelenbeffers.

kees pekelvlees | 17-01-05 | 18:15

Lucas mag dan wel een linkse lul zijn maar wat zijn politie staat betreft heeft hij wel gelijk - het argument dat je niets verkeerd doet en dus niets te vrezen hebt ging bijzonder slecht op voor bepaalde groeperingen zo rond 1939. Of recentelijker in voormalig Yugo country. Die wonen nu ook allemaal permanent in een ondiepe kuil.

Maar of het linkse alternatief nu zo vooruitstrevend te noemen valt.
Ik herrinner met iets met een sikkel, een hamer.. een rode mars.. grote roergangers en veel, heel veel ondiepe kuilen.

Neh Dah Belluch | 17-01-05 | 18:14

@ Hedgehog: ik ben feitelijk ook best wel ?links? op een heel hoop punten en voorheen was ik zelfs net zo politiekcorrect als Jacques ?slang? Wallage. Nu ben ik nog steeds ?links?, maar ik heb het inmiddels helemaal gehad met misdadige muzelmannen en andere foute uitheemse lieden die denken dat ze de baas zijn in Nederland en alles maar kunnen uitvreten. Ik probeer altijd de nuance erin te houden, maar dat is niet makkelijk gezien de feiten rondom de misdaad en de problemen in Nederland. Waarschijnlijk staat minstens driekwart van alle misdaad om naam van uitheemse lieden of de kinderen daarvan. De kosten hiervan lopen op in de miljarden en de menselijke gevolgen hiervan zijn minstens zo heftig. Het wordt bovendien met de dag erger.
-
Wat ik verder wil benadrukken is dat je je niet zorgen hoeft te maken over mensen die gaan roepen dat je zou ?discrimineren? of ?rechts? bent. Ook ik schreef een flinke tijd met een soort ?disclaimer? waarin ik benadrukte dan ik niet dus niet ?discrimineer?. Na een tijdje kwam ik er achter dat die ?disclaimer? nergens voor nodig is, omdat elk fatsoenlijk en weldenkend mens (zowel ?links? als vrechts?) weet dat er helemaal geen sprake is van ?discriminatie?, maar van gezonde en terechte kritiek.

Nordthiad | 17-01-05 | 18:13

Nog ff en er zit een burgeroorloggie aan te komen. Dan kan ik dat kankervolk eindelijk eens ongestraft (op hun manier) afslachten.

Dweilen met de kraan open hier in Nederland. Als we wat strenger worden met de uitkeringen en verblijfsvergunningen rotten ze vanzelf wel op.

Harrie Nak | 17-01-05 | 18:12

Wat een stelletje ZAADHAZEN zeg, ongelofelijk dat dtit nog steeds kan,iemadn zomaar met een groep gereten geven is schijnbaar de normaalste zaak geworden.WIE KAN DIT STOPPEN??

PTR | 17-01-05 | 18:12

1. Wat isj annouw aigeluk geboit?
2. Ollanders die dor anderen en dor zichzelf Mokro's wordden genoumd: warum?

Atlas | 17-01-05 | 18:10

@Lucas: polariseren is ook een vak. Dat een agent je rijbewijs vraagt maakt 'm geen nazi, hoor...

Zeiksnor | 17-01-05 | 18:09

Ben benieuwd hoe de liefhebbers van politiestaatjes en fascisme voor zich zien hoe dit kan worden voorkomen. (Hint: het vierendelen en martelen van daders is geen oplossing maar een verplaatsing van het probleem.)

Lucasdelinkselul | 17-01-05 | 18:08

klote man. zinloos geweld, ondergedoken politici, vermoorde politicus,vermoorde cineast/criticus, raciale spanningen, toenemende radicalisme, buurtontvluchters,hoofddoekdiscussie, rap ,msn en weblogs. zo zou je de periode waarin we nu leven samenkunnen vatten aan iemand die in 2030 vraagt: hey hoe was dat begin van t millenium?? Hijs fijn

Tibor | 17-01-05 | 18:06

Zetten we z'n familie uit en hun de vuurpeleton.

rn1970 | 17-01-05 | 18:06

@Lucasdelinkselul:
Ik zat al te wachten op je reactie :-)
Vertel inderdaad nog maar eens hoe dat zit. En kom daarna ook graag eens met jouw adequate oplossing om deze neerwaartse spiraal te doorbreken, waarbij ik je dan verzoek om de reeds beproefde -en feilbaar gebleken- linkse aanpak van de oeverloze dialoog en de geldverslindende clubhuizen en welzijnswerkers achterwege te laten.
-
Liever na elke kilometer een agent die me vraagt om mijn identiteitsbewijs, dan een crimineel die mij vraagt om mijn portefeuille. En inderdaad zou ook ik liever een andere oplossing zien, maar helaas zie ik die in deze situatie niet meer.

Chiant | 17-01-05 | 18:06

@ Watcher : Niks Uitzetten! In de bak met die hufters. Anders lachen ze zich als vrije jochies nog rot in een ander land.

TM | 17-01-05 | 18:05

Het is de zwager van mijn collega.
Hij laat een kleine na van geloof ik 4 maanden.
Veel sterkte aan de familie.

Het schijnt dat een groep verhaal is komen halen bij de politie vanwege de nogal hardhandige arrestatie van de verdachten...

ighvatssohn | 17-01-05 | 18:05

wie gaat er ook dan ook stappen als je al 38 bent. Maar goed, echt attent is het niet. Shame on them!

Roeland | 17-01-05 | 18:02

vriendjes van Ali.B zeker..

effe de rekening sturen..

teringtubbie | 17-01-05 | 18:01

Vraag me af wanneer de eerste Berber zandnegert wordt afgemaakt door een loepzuivere blanke kojak met bomberjasje - en of er dan wel iets anders gebeurd dan de plaats delict te checken - Iets zegt mij van wel.

Maargoed. Laten we fijn weer een stil tochtje organiseren en massaal weer op de Wouters, Femkes en Jannen van deze maatschappij stemmen.
Dan wordt alles vast beter.

Neh Dah Belluch | 17-01-05 | 17:59

Zoals Geert Wilders het zegt, oppakken en uitzetten, mag van mij de hele familie mee en van rotterdam naar de grens lopen met een agent met een paralizer er achter aan die ze aan kan sporen als ze niet doorlopen... oprotten!

Watcher | 17-01-05 | 17:59

Er wordt vast weer gewoon weinig tot niets gedaan. Totdat de gemiddelde nederlander - allochtoon of autochtoon - het zo zat is dat ie met een zootje vrienden een keer verhaal gaat halen. En dan loopt het flink fucking mis, dat kan ik iedereen verzekeren. Er lopen enorm vredelievende mensen in mijn vrienden- en kennissenkring rond en zelfs die zijn het Meer Dan Zat.

Zodra echt duidelijk wordt dat dit soort tuig van de richel er met een relatief lichte straf afkomt, komt er ook een moment dat de nederlander het recht in eigen hand neemt ongeacht de consequenties. De lont zit nog steeds in het kruitvat en dit soort etters stookt het vuurtje nog eens op.

Op moord in koelen bloede hoort per definitie levenslang te staan. Je slachtoffer geen leven, jij ook niet.

TM | 17-01-05 | 17:58

@Braadlap Ben ik ook een voorstander van.Alleen op wondere wijze als de jongens bij elkaar komen is er wel politie aanwezig(erg veel blauw).Terwijl als er 20 marokanen rondhangen geen blauw te bekennen.

rn1970 | 17-01-05 | 17:58

Een colalitie met de SGP zie ik trouwens niet zo zitten. En in Alkmaar is het de latste tijd ook raak: eerst skinheads met knuppels nu weer idioten met messen.

Lucasdelinkselul | 17-01-05 | 17:58

Het is nog veel triester dat sommige omstanders tijdens het gevecht niet eens voor de arme man zijn opgekomen.

Ik zou in ieder geval niet meer met opgeheven kin mijn verhaal kunnen doen.

TroyK | 17-01-05 | 17:58

*zwaait naar Chiant*

Zal ik anbders nog een keer vertellen hoe leuk het is in de politiestaat, ook voor mensen die Chiant heten 'en niets te vrezen hebben'?

Lucasdelinkselul | 17-01-05 | 17:57

en nog een paar, maar ja je snapt t toch?

de flap | 17-01-05 | 17:56

Laten we nou eens voor eenmaal ons gezond verstand en ons gevoel tegelijk spreken. Deze jongens die dit hebben gedaan (Marokkaan of Nederlander)moeten geen begeleiding krijgen van een of andere graseter die het allemaal in een context gaat plaatsen. Hoe deze gigantische renegaten - die totaal geen respect tonen voor het leven van een doodnormale man - toch tot deze satanistische daad komen!!! Het is geen tijd voor dom gelul: Laten we nu eens actie ondernemen. Het gaat niet zo slecht met Nederland maar deze verschrikkelijke excessen moeten uitgebannen worden. En wel zo snel mogelijk. Deze klootzakken mogen nooit meer vrijkomen en ze moeten publiekelijk aan de schandpaal... Gooien met de rotzooi, ze onderspugen en ze tegen de reet aanschoppen terwijl zij uitgejouwd worden in het schavot. Een juridische revolutie is noodzakelijk in dit land!!! Die vuile keutels moeten zich doodschamen... Ik heb gesproken

snoei | 17-01-05 | 17:55

*word (vreselijke spelfout)

Hedgehog | 17-01-05 | 17:55

Echt om gek van te worden!
Nederland ga zo door, dan worden we de nieuwe V.S. !!!!! =@ =@ =@

Ezcos | 17-01-05 | 17:55

@Fluox : wil je een zooi Ddoskabouters op ze afsturen?

Evil D. | 17-01-05 | 17:54

Wanneer word er nu eens duidelijk ingegrepen door de mensen die daar toe bevoegd zijn ????????????Degene die het lef heeft krijgt mijn stem en die van een groot gedeelte van de nederlandse bevolking die dit meer dan zat is..... als ze blijven slapen in den haag dan neem ik ook het recht in eigen hand en zorg zelf dan wel voor mijn eigen veiligheid en die van mijn zoon.... ik begin hoe langer hoe meer te walgen van de ellende in dit land... maar verdom het om te emmigreren of uit angst binnen te blijven ,de waanzin ten top...

supernatural | 17-01-05 | 17:54

gvd... misschien tijd voor eerwraak?

flanker joost | 17-01-05 | 17:54

Ik ben zelf vrij links, maar ik wordt ook weleens schijtziek van die marokkaanse jongeren. Ik wil niet zeggen dat de nederlandse jongeren allemaal even normaal zijn, maar echt elk weekend heb ik wel zin om zo'n teringlijer voor zijn bek te slaan (om maar even te zeggen waarop het staat). Dan zitten ze aan mijn vriendin, dan zitten ze aan/op mijn fiets/auto, dan weer een grote bek tegen mij of een van mijn vrienden. Negen van de tien keer zijn het marokkanen dat is voor mij gewoon een feit.
Ik ben trouwens absoluut geen voorstander van Wilders en dergelijke, roepen wat veel mensen willen horen kan iedereen. Buiten dat gaat het er niet van welke komaf zulk tuig is, van mij mogen ze allemaal voorgoed achter slot en grendel.
En nou niet gaan piepen dat ik zou discrimineren (ik zou ook niet weten hoe), ik heb verschillende allochtone vrienden en mijn vriendin is ook niet in nederland geboren en toch heeft niemand last van hun.
.
PS: Met 'teringlijer' en 'tuig' bedoel ik in mijn reactie niet alleen marokkanen, maar alle jongeren die zich niet normaal kunnen gedragen of zelfs iemand dood trappen.

Hedgehog | 17-01-05 | 17:53

@evil d LOL

rn1970 | 17-01-05 | 17:52

Digitale steniging stel ik voor

Fluox | 17-01-05 | 17:52

Als je teveel rozijnen in een glas rum gooit om appeltaart te bakken, dat is pas zinloos geweld

Evil D. | 17-01-05 | 17:52

-weggejorist-

Pieter Baan | 17-01-05 | 17:51

Dat is toch helemaal niet erg?
Ow, wacht, ik lees het al, het waren Kamelenrijders. Sorry, heel erg dus !
Lijkt me verder overigens wel een levenslang met TBS waard.

the_Tzar | 17-01-05 | 17:51

@braadlap een 38 jarige is van mijn generatie valt onder SCF, FIIIR is tot een jaar of 25.

rn1970 | 17-01-05 | 17:51

En dan te bedenken dat er nog steeds lieden zijn die oprecht menen dat er middels dialoog en wederzijds begrip en respect een kentering van de neerwaartse spiraal te bereiken is.
Dialoog heeft alleen zin als de bereidheid tot het aangaan daarvan bij alle partijen oprecht bestaat. En die bereidheid ontbreekt. Zoals ik al in een eerdere reactie aangaf werkt hier alleen nog maar de harde hand, hetgeen helaas tot gevolg heeft dat wij allemaal een stukje van onze verworven vrijheden zullen moeten inleveren. Een voorbeeld hiervan is de onlangs ingevoerde legitimatieplicht vanaf 14 jaar. Helaas zijn de tot nu toe getroffen maatregelen verreweg van afdoende.
Ook ik word niet vrolijk van dit vooruitzicht, maar ik troost mij met de gedachte dat wie niets fout doet ook niets te vrezen zal hebben. Hooguit er enige hinder van zal ondervinden. Maar dat nog vele malen liever dan de Sharia of anarchie!

Chiant | 17-01-05 | 17:50

Eh... de dode dude heet Kievit (zonder s)

Fluox | 17-01-05 | 17:49

@the evil one. Het blijft smerig @#$%volk. Wordt alleen erger hier in rotterdam.En ze hebben ook zulke goeie plannen hier.Komt de grootste moskee ongeveer naast de kuip.Kan nog gezellig worden na de wedstrijd.

rn1970 | 17-01-05 | 17:49

Wat een kutzooi... Die broodjeszaak tegenover "de beurs" en vlakbij de "Off-Corso" is altijd de ideale plaats om de avond af te sluiten en grote verhalen te vertellen over de lekkere wijven die je bijna had geregeld onder het genot van een stokbroodje krabsalade. Die lol is er nu af door een paar jonge teringleiers die helemaal niks te zoeken hadden in Rotterdam! Blijf lekker in het westland en val het vee van je ouders lastig!

Lawine | 17-01-05 | 17:48

Het is niet te hopen,of wel,dat het er weer eentje is van,FIIIR,je weet wel,die gezellige derde generatie Feyenoord hooli's.

braadlap | 17-01-05 | 17:48

btw van welke komaf waren de daders dan?

de flap | 17-01-05 | 17:47

Kamelenrijders, of dromedarisneuqers?

Het gaat weer de goeie kant op met Nederland.. .. niet?

jpschadde | 17-01-05 | 17:47

Hoeveel moeten er nog komen?
.
Hoe lang laten we dit nog op ons zitten, verdomme!

MYRZ | 17-01-05 | 17:47

Wat een domme gasten zeg!
Enkeltje Guantanamo Bay...

Evil D. | 17-01-05 | 17:46

@rn1970: Nee dat was denk ik gewoon iets verzinnen om bij een Nederlander te kunnen ouwehoeren.

Eentje had er een Breezah flesje in zijn hand.

Ik had alle ruimte om vol met m'n Doc's uit te halen maar toen vertrok de trein en pleurden ze op.

The Evil One | 17-01-05 | 17:46

Het Nederlandse volk?

Wie zijn dat dan?

Frids | 17-01-05 | 17:43

Jan, het eerste kievitsei dat ik dit jaar raap, draag ik op aan jou.

Boris Borsthaar | 17-01-05 | 17:43

Dit is geen zinloos geweld. Dit zijn racistiche moorden, dat is heel iets anders. Ik vraag me af hoe lang het nog duurt voor het Nederlans volk dit niet meer tolereert en het heft in eigen hand neemt.

Horrido | 17-01-05 | 17:42

@the evil one. En welke hollandse kroeg is dat?

rn1970 | 17-01-05 | 17:41

Rotterdam is de voorbode wat de rest van nederland staat te wachten.Alleen volgens de politiek valt het allemaal wel mee.Denk dat je moet overgaan tot eigen rechter.verlicht je ook gelijk de werkdruk bij justitie.

rn1970 | 17-01-05 | 17:40

De zoveelste van dit jaar...

Stephan | 17-01-05 | 17:38

Weer zoiets, die mensen zijn gewoon te dom om te beseffen dat ze zelf zorgen voor de polarisatie waar ze zo over zeiken.
Waarom zijn we zo tolerant in Nederland?! Doet me denken aan nummer van dhr. Teeuwen..

SVEFF | 17-01-05 | 17:38

Giro 666 klinkt beter? Een speciaal fonds voor heropvoeding van aanstaande ouders / ouders met kleine kindjes die nog niet fundementalistjes zijn.

Immers, parentship is the root of all evil. Als die mensen anders gaan denken, dan gaat de jeugd ook automatisch denken. Natuurlijk voor velen al te laat, dus wat overblijft van giro 666 mag dan naar de geheime dienst voor extra donuts. Die kunnen wel een opkikker gebruiken / boel werk aan de winkel om die ontspoorde mensjes op te pakken.

Dva | 17-01-05 | 17:37

geweldig

Fluox | 17-01-05 | 17:37

Benieuwd hoe lang we dit soort moordpartijen blijven bagatelliseren als 'zinloos geweld'... Ik vind nog steeds de term 'zinloos geweld' getuigen van een naieve instelling.

Geweld=gewild

Dr.Martin | 17-01-05 | 17:36

Godverdomme dit brengt herinneringen naar boven: 2 jaar geleden, 's zaterdags 's ochtends half 7 op Rotterdam CS, komen er twee het perron op waar ik al stond (alleen):

"jij portier zijn van hollandse kroeg, jij ons er niet inlaten"

... uiteindelijk van ze af gekomen, helaas zonder de Dr. Martens met stalen neuzen in te zetten... man wat haat ik Godverdomme dat teringvolk

The Evil One | 17-01-05 | 17:35

Rotterdam gaat dit niet oplossen,al zou dat wel moeten...
Het is 1 grote teringzooi, de politie is gewoon niet hard genoeg.... drastische maatregelene en no nonsence..... dat is waar dit land om vraagt.... schreeuwt bijna....
ik woon in Rotterdam en tsja.. what can I say...
Nuff' said if you ask me....

ShameLess | 17-01-05 | 17:32

Daarom heb ik mijzelf jaren geleden al aangeleerd: Niet praten met die lui wanneer ze met meerdere zijn. Maakt niet uit wat je zegt, je bent altijd de lul.

Taaie | 17-01-05 | 17:32

Naar Mekka sturen en in het gedrang om laten komen.

DJFFF | 17-01-05 | 17:32

Kamelenrijders is dat hetzelfde als geitenneuqers ? ja nee dan hebben we het over hetzelfde.

Karel Kruizenruiker | 17-01-05 | 17:31

Tim, wij kunnen je actie misschien op poten zetten.

www.geefgeld.nl

fredmo | 17-01-05 | 17:31

We gaan gewoon verder op dezelfde heilloze weg: oppakken, tot 240 uur dienstverlening veroordelen, bajes interesseert ze ook niks want dat is een familie-reunie.. de oplossing??

Coalitie Wilders/VVD/SGP??

Ik weet het ook gewoon niet meer......

The Evil One | 17-01-05 | 17:31

Rotterdam != oplossen :(

Fluox | 17-01-05 | 17:30

Ja, Rotterdam heeft geen Cohen :]...

parttimeherder | 17-01-05 | 17:28

Ik vind het maar zinloos... vandaar de titel zinloos geweld.

Jaapblaatschaap | 17-01-05 | 17:27

Godver, ben het nu wel een beetje zat, ik ga emigreren!
Giro 556, help Tim emigreren, morgenavond grote benefietuitzending op TV Limburg met Ali B. en Sylvie "de ... van Amsterdam" Meis als hosts!

Tim | 17-01-05 | 17:27

Hoe Rotterdam dit gaat oplossen? Niet. Dit is dweilen met de kraan open. Slechts een totalitaire aanpak zal dit volk kunnen stoppen, want dit is namelijk ook de enige wijze van aanpak die zij zelf begrijpen en (helaas) ook toepassen.
Een dergelijke aanpak zal het in onze democratische rechtsstaat nooit halen.

Chiant | 17-01-05 | 17:26

Bah, dit soort dingen is en blijft belachelijk. Stomme geitenneukers.

Metalman | 17-01-05 | 17:25

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl