Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Vodafone storing + social media lulz

vodafonelulz.jpg Ach arme Vodafone-abootjes in de randstad. Wat hebben jullie het toch zwaar met de Grote Telefoonstoring Des Doods. Al bijna 3 dagen geen/slecht bereik met het lulijzer. En dat met de Paasdagen voor de deur! Wat een ramp! En dan faalt Vodafone ook nog eens eventje bunkerhard met de voorlichting. Dat hebben ze na een aanvankelijke radiostilte overgelaten aan de Engels-sprekende CEO Rob Shuter die in youtubefilmpjes outlegged werum hie nog states gain Nedderlentsj speaks. Had daar geen leuk fris Hollands meisje voor uitgezocht kunnen worden? Zo eentje die op 1:09 met de koffie door het beeld loopt terwijl de grote baas zich door zijn Muzzy-taalcursus worstelt. Hoe dan ook. De derde logicawet van internet zegt: waar verdriet is wordt ook gelachen. En dus zochten we wat vodafonelulz op in de interwebs. Voor in het plakboek en om tegen uw kleinkinderen te kunnen zeggen: ik was erbij toen de telefoon het niet deed op #stillezaterdag tijdens Pasen 2012. vodafonelulz5.jpg Fotosoepje om te lachen. Je moet wat als je dagenlang je favoriete kutspelletje niet online kunt spelen. vodafonelulz3.jpg Hebben jullie bij Vodafone eindelijk je zin? Nu is Jezus boos en belanden we allemaal in de hel. vodafonelulz11.jpg Meest gemaakte screenshot rond Pasen 2012. De nul streepjes van Vodafone. vodafonelulz10.jpg Dan werkt Google Ads ook nog eens tegen met tegenstrijdige berichtgeving. vodafonelulz12.jpg Hilarisch: in het persbericht oproepen tot minder mobiel internet en dan verwijzen naar linkjes. vodafonelulz13.jpg Dat ga je dan krijgen: fotosoeps over Vodafone in combi met morsegrapjes. Best wel dodelijk. vodafonelulz1.jpg En van de vele soeps met het Vodafone logo op internet. En je krijgt het er nooit meer af. vodafonelulz2.jpg Concurrent KPN speelt reclametechnisch heel ludiek in op de hype. Gelukkig gebeurt zoiets als storing nooit bij KPN. vodafonelulz15.jpg MOEHAHAHAHIHAHAHIHAHAHA!!!! Zoiets grappigs hebben we echt nog nooit gezien. Even een lammetje doodtrappen. vodafonelulz4.jpg En zo countert het geheime fotofuckleger van Vodafone-webcare die KPN-grap terug de cloud in. SEO-technisch gezien erg slim. Maar die arme jongen links weet dus van niks. /wysiysb vodafonelulz6.jpg Alweer een concurrent van Vodafone (geen idee welke) die ludiek op de Vodafoneramp inspeelt via het abri-segment naar de mobiele urbanconsument toe. vodafonelulz7.jpg Storing bij de ene telefoonboer. Rijen voor de deur bij de andere. (-red: Klopt, voor deze foto krijgen we belachelijk veel opmaakgeld van T-mobile. Danke schön! -) vodafonelulz8.jpg "Vodafone helpdesk, zegt u het maar?" vodafonelulz9.jpg WTF! Libertel? Nokia Baksteen 2.0 uit 1994? Loopt dat ding op accu's? In welke eeuw LEVEN die Vodafone-klanten?
Dit is een filmpje van de twitterfeed op de website van Vodafone. Gotta love social media! 553271275.jpeg Kopjes niet laten hangen. Dankzij 27MC (sowieso handig voor na armageddon) komt de netwerkgeneratie ook zonder mobiel/internet heus wel Pasen door! (dit topic werd mogelijk gemaakt door 10 minuten zoeken op skylin.es. Die site gaat nog eens HEEL groot worden)

Reaguursels

Inloggen

tjonge jonge,het gepeupel is weer eens in de war door een storing,... DOM VOLK!

ronnie geilstra | 08-04-12 | 19:48

@ dhr v Puffelen | 07-04-12 | 21:41 | + 0 -
Zoals zik | 07-04-12 | 20:41 | + 0 - al aangeeft, zo bijzonder zijn we niet hoor met onze drang tot bereikbaar zijn. We hebben ons dit zelf aangepraat en WILLEN bereikbaar zijn.
In tegenstelling tot eerdere storingen geeft Vodafone openheid in zaken en laten zij daadwerkelijk de schade zien die er is ontstaan en wat er wordt gedaan deze op te lossen.
Had er een back up moeten zijn? Wellicht. Maar dan had iedereen een stuk meer per maand moeten betalen. En ondanks uw drang tot bereikbaarheid wilt u niet 2 of 3 keer meer betalen want als er bij een ander voor €5 minder iets te halen is stappen we over.
De enige faal in dit verhaal is dat iedereen er van uit gaat dat alles maar blijft werken, er nooit iets fout kan / mag gaan en dat andere actie moeten ondernemen maar zelf niet bereid zijn tot enig proactief handelen.

Super Grover | 08-04-12 | 11:36

Goh wat gek. Rob Shuter die net een week in Nederland is spreekt geen Nederlands. Blijkbaar doet geenstijl nauwelijks aan onderzoek. Dat "steenkolen" engels is overigens vrij normaal voor een Zuid-Afrikaan. Ga er maar voor staan: vers CEO in een zeikland als Nederland, vooral die huilanders in de randstad, en dan zo voor de leeuwen gegooid worden.

Metalingus | 08-04-12 | 10:55

Ik moet even wat kwijt hoor, het lijkt iedereen te ontgaan, en mij boeide het niet want heb geen vofkafoon abbo. Maar een brandje in de een of andere tweedehands portacabin op een derderangs industrie -[-want-onze-gemeente-moet-ook-een-industtrieterrein-en-een-rotonde]terreintje zorgt er voor dat half Nederland niet kan bellen.

Ik dacht dat die infra in een zwaar bewapende bunker zat? stelletje prutsers. Hoop dat de andere belboeren het beter geregeld hebben. Hoezo makkelijk doelwit voor kwaadwillenden?

Universalis | 08-04-12 | 00:26

Nu kunnen de jongeren geen "bangalijsten" meer doorsturen.

brentjuh | 07-04-12 | 23:05

Maar even voor de duidelijkheid uit de Encyclopedie:
VOD-AF-O NE...
.
Vod = Dweil,Lomp,Onding, Prul, Pruts, Moeilijkheden.
.
AF = Uit, Afgelopen, Finito, Voorbij;
.
O NE= kreet van verbijstering.

dhr v Puffelen | 07-04-12 | 21:52

Ik ben zelf al enkele jaren klant van Vodafone. Nooit problemen mee gehad, en Vodafone heeft veruit het beste bereik van alle providers. Nu komt er een keer een storing waar Vodafone niks aan kan doen, word er weer met vingers gewezen. Het is een belangrijke schakel die eruit ligt, dan kunnen mensen die geen verstand hebben van IT en ICT wel gaan roepen dat een backup "toch wel zo geplaatst zou moeten zijn". Maar doe het maar eens, met een netwerk dat deels nog loopt. Ik kan alleen maar respect hebben voor de manier waarop Vodafone dagelijks klanten up to date houd.

bartjeb1989 | 07-04-12 | 21:43

Super Grover | 07-04-12 | 18:48
Mijn klanten heb ik een ander nr gestuurd van een internet-bellen en een andere provider. Dus ben ik bereikbaar. Mijn Vodafone doet nog steeds raar. Werd net door een bekende gebeld en binnen 1 seconde heb ik dan een willekeurige andere Nederlander aan de lijn die verbaasd ophangd.
Daarbij is het inderdaad een slechte zaak hoe Vodafone continu aan het downplayen is. En het Vodafone-bericht dat mijn voicemailbox vol zit is kolderiek en misleidend natuurlijk.
Duidelijk probeert Vodafone zijn klanten te misleiden en stelt het de problemen en het aantal gedupeerden kleiner voor.

dhr v Puffelen | 07-04-12 | 21:41

@Brusselmans:

Wat boeit het nou dat ie geen Nederlands spreekt.

Spreek je geen Engels of zo?

Kopvot | 07-04-12 | 21:06

Wat een heerlijke storm in een glas water dit. Allemaal mensen die denken dat ze zó belangrijk zijn dat ze niet een paar dagen zonder een mobieltje kunnen.
.
Er zijn maar een paar mensen in NL die daadwerkelijk bereikbaar moeten zijn. Denk bv. aan een arts.
.
Ben je manager, heb je een kantoorbaan, etc? NEEE dan hoef je niet bereikbaar te zijn, echt niet, je denkt misschien van wel, denkt misschien dat je belangrijk bent, dat ben je niet en hoef je ook niet te denken. De wereld zal prima doordraaien als jij niet bereikbaar bent even, en over een week is iedereen het vergeten.
.
Ik heb de tijd nog meegemaakt dat het ding nog een 'autotelefoon' heette en je een patser was als je er een had. Dat is nog helemaal niet zo lang geleden. Moet je je voorstellen, niemand was zomaar altijd bereikbaar, en toch draaide de wereld gewoon door!
.
Voor Vodafone is dit gewoon overmacht. Het was geen hoofdcentrale ofzo, maar wel een grotere hub in een dichtbevolkt gebied. Het was wel redundant uitgevoerd, maar niet off-site. De brand was niet in hun centrale, maar in een aanlendend pand, het is voornamelijk bluswater wat de boel vernaggelt heeft.
.
Vind dat Vodafone het nog netjes oplost, en welk groot bedrijf ken jij waarvan de CEO op youtube filmpjes zet met statusupdates?

zik | 07-04-12 | 20:41

@ dhr v Puffelen | 07-04-12 | 17:11 |
Uw klanten kunnen u dus wel degelijk bereiken.
U ben immers door hun benaderd en te weten gekomen dat zij uw voicemail vol hebben geluld.
Wellicht zijn uw klanten niet bijster snugger als deze niet op de hoogte waren van dit, al dagen slepende, landelijke nieuws.
Bij mij waren de berichten eerder van "goh, heb jij Vodafone want ik krijg je niet te pakken?"
Wellicht een idee voor de Vodafone ideeen bus, een bandje laten opnemen met alle mogelijke voorvallen en die aanzetten als er iets is. "Het nummer dat u probeert te bellen kan onbereikbaar zijn door een storing, oorlog, laksheid omdat de klant zijn batterij niet heeft opgeladen, dood is, u niet wil spreken, op vakantie is of een van de honderden andere redenen"

Super Grover | 07-04-12 | 18:48

Maakte men zich maar zo druk om iedere storing bij de NS!!! Dat is pas ontregelelen!

kedenge-deng, kedenge-deng, tuut-tuut-tuut-tuut-tuut-
O nee, dat is mijn gsm!!

Vix707 | 07-04-12 | 18:16

Waarom is er eigenlijk een Engels sprekende meneer directeur van Vodafone NL? Waarom heeft ie de Nederlandse taal niet geleerd voordat hij op deze positie ging zitten? Als hij onverwacht directeur is geworden, waarom heeft Vodafone dan niet iemand genomen die al Nederlands spreekt? Waarom moet er iemand uit het buitenland komen om directeur van Vodafone NL te worden? Is er dan helemaal niemand in Nederland die deze functie kan vervullen?
Zomaar wat vragen die bij dikke kutlul door het hoofd gingen.

dikke kutlul | 07-04-12 | 17:33

De "Wie belt er nou nog?"-campagne is geen inhaakcampage, dus die hoort er fijntjes niet tussen.

Neon | 07-04-12 | 17:31

Ik heb nog staan van vroegah een HAM International Jumbo.
Heb hem verleden maand eens even voor de grap aangesloten na dik 25 jaar.Na een rondje draaien zaten er nog een paar op te lullen ook,wel slap geouwehoer maar die dingen blijven werken!

Gmt Master | 07-04-12 | 17:14

Super Grover | 07-04-12 | 13:27
Ik krijg klachten van mijn klanten en relaties dat ik de telefoon niet opneem en dat ik mijn voicemailbox moet legen. Want die zit vol.
.
Vodafone zegt dat namelijk tegen iedereen die mij opbelt.
.
In plaats dat ze netjes tegen mijn bellers zeggen dat de lijn onbereikbaar is door een brand en een incompetent Vodafone safety-beleid.

dhr v Puffelen | 07-04-12 | 17:11

@Reinaert | 07-04-12 | 13:15
*Tam-tam oppoetsen gaat*
Vroeg me meteen af hoe dat alfabet van het semafoorvlaggen dat ik vroeger bij de verkenners heb geleerd ook al weer ging. Opgezocht. Moet wel weer op te halen zijn. www.modelboten.com/mbouw/semtxt/semaph...

lekkurlinx | 07-04-12 | 17:02

Power(but not)to you. Ach, heb je toch lekker een excuus om niet tot afspraken te komen met je suffe schoonfamilie op 2e paasdag.

longblond | 07-04-12 | 16:27

-weggejorist-

Eduard-Khil | 07-04-12 | 16:08

Wat ben ik blij dat ik geen

o)+ | 07-04-12 | 16:08

Dee djust smijl in jor fees.

Hempieman | 07-04-12 | 15:48

@Kaas de Vies | 07-04-12 | 15:26 |
Ik wist niet dat geenstijl ook een berichtenservice was/is.

@Mw A.Th.
Neem ook nog wat bier mee, een pizza met heel veel paprika maar geen kaas, dat hebben we nog. Koter heeft luier volgescheten, kom snel. Neem simkaart mee, alles is goed, behalve vodafoon.

A.Th. | 07-04-12 | 15:42

@necrosis | 07-04-12 | 15:20 |
Ergens staat mij zoiets bij, ja. Maar je kunt hem nog wel een mail sturen. (... nee, ik ga geen hele flauwe grap maken, al branden mijn vingers).

A.Th. | 07-04-12 | 15:30

Lekker in zichzelf gericht boehoe commentaar in het NOS-journaal ook van de heer Shruter: "our clients are angry and frustrated, but we're angry and frustrated as well...". Als dit al gebeurt door een huis-, tuin- en keukenbrandje, welke mobiele verbinding blijft dan nog overeind als er een échte terroristische aanslag plaatsvind??? Denk dat het niet eens een gek idee is om een 27MC-setje op batterijen klaar te hebben staan voor noodgevallen...

Mr Dixit | 07-04-12 | 15:28

De schade is ontstaan door bluswater van de buren.
Meestal is er meer waterschade dan brandschade..
Waarom geen dekzeil over de installaties voor je met 10cm slangen gaat water spuiten?

070 | 07-04-12 | 15:26

@neemjemoederindemali | 07-04-12 | 14:04 | + 0 -
Nee.

Kaas de Vies | 07-04-12 | 15:26

@A.Th. | 07-04-12 | 15:10
Had ik al laten weten dat ik niet 'twitter'?

necrosis | 07-04-12 | 15:20

Beste ouders,
Door de storing moet het maar even zo. Ik hoop dat jullie dit lezen, want ik weet dat jullie soms geenstijl.nl bezoeken. Ik wil maar even zeggen dat ik wat later kom. Jullie hoeven je dus niet te haasten met het eten.

Liefs, Sam.

P.S. Ik ga tante Martha niet weer ophalen, vorige keer rook mijn auto drie dagen naar drank en eau de cologne.

SamKoeman | 07-04-12 | 15:07

@neemjemoederindemali | 07-04-12 | 14:33
Dan heb ik wel een mailadres nodig...
*alvast grinniken doet*

necrosis | 07-04-12 | 15:06

@neemjemoederindemali | 07-04-12 | 14:53 |
Deze hier.
imzadanzad.com/english_v/femme_ev.html...
Best lekker wijf overigens, die moeder van je. Ik kan snappen dat je vader d'r heeft gedaan.

A.Th. | 07-04-12 | 14:59

Hierbij beloof ik plechtig geen VUUR AAN meer te sms-en naar Vodafone.

Fopspeen | 07-04-12 | 14:58

@A.Th. | 07-04-12 | 14:49

Volgens mijn moeder is het een berbervolk en zonder s een type auto van volkswagen. Welke bedoelt u?

neemjemoederindemali | 07-04-12 | 14:53

@neemjemoederindemali | 07-04-12 | 14:47 |
Vraag het even aan je moeder. Die zit toch daar, neemje?

A.Th. | 07-04-12 | 14:49

@Parsons | 07-04-12 | 14:39 |
Waar je het ook over hebt, de paus een beetje urinaal te blussen is altijd een goed plan, ook al komt het op mij af en toe over als het pesten van een zwakbegaafde. En dat die CEO daar geen antwoord op heeft is waarschijnlijk omdat hij zich met wereldse, wat heet, goddeloze zaken bezig houd. Het lijkt me wel een verstandig man. Wat ik me afvraag is of de riagg telefonisch bereikbaar is, voor al die mosseltjes die nu geen 60 sms-jes per dag kunnen verzenden.

A.Th. | 07-04-12 | 14:48

@A.Th. | 07-04-12 | 14:37

What about touaregs?

neemjemoederindemali | 07-04-12 | 14:47

@necrosis | 07-04-12 | 14:15
Ik heb geen problemen gehad de afgelopen dagen, ook niet met internet over het 3G netwerk van Vodafone.

Rest In Privacy | 07-04-12 | 14:41

Het opvallende van Pasen is eigenlijk dat de PO heel erg zijn best doet om het belachelijk te maken. Nu kan wat mij betreft die pedopaus niet hard genoeg afgezeken worden, maar ik zie eigenlijk niet in waarom het wel done is om met Pasen de paus af te plassen en niet done is om tijdens haatfeest de ramadam de pedofeet te duiden.

Weet die CEO van Vodafone ook niet.

Wedden?

Parsons | 07-04-12 | 14:39

@neemjemoederindemali | 07-04-12 | 14:33 |
Heb vertrouwen in necrosis en mail versturen. Dat doet hij gewoon via necrosis@geenstijl.nl
Hoe is het overigens met de touaregs?

A.Th. | 07-04-12 | 14:37

Al dat gezeur over schadevergoeding! Stelletje opportunistische jankerts. Voor een particulier stort de wereld echt niet in als je enkele daagjes niet kunt whatsappen. Voor een bedrijf: pak gewoon die telefoon op je bureau met een draad eraan. Werkt ook!

ole guapa | 07-04-12 | 14:37

@necrosis | 07-04-12 | 14:19

Je mag ook een mail sturen, tenminste, als je dat kunt.

neemjemoederindemali | 07-04-12 | 14:33

@doskabouter | 07-04-12 | 14:23
In de telecom sector kun je niet spreken over 'de betere', hooguit over over de minst slechte.

necrosis | 07-04-12 | 14:27

Vodafone is één van de betere aanbieders en heeft gewoon ontzettend pech gehad dat de boel is afgefikt. Nu komt er ineens een noodnet. Iets met kalf en put.

doskabouter | 07-04-12 | 14:23

Freebs | 07-04-12 | 14:11

Misschien omdat 'ie Zuid-Afrikaans engels spreekt en helemaal geen Nederlander is?

XyberBorg | 07-04-12 | 14:19

Freebs | 07-04-12 | 14:11

Misschien omdat 'ie Zuid-Afrikaans engels spreekt en helemaal geen Nederlander is?

XyberBorg | 07-04-12 | 14:19

@neemjemoederindemali | 07-04-12 | 14:09
Ik volg NIEMAND!

necrosis | 07-04-12 | 14:19

Bereid je voor op een weekend spelletjes doen en gesprekken voeren en merken dat de wereld om je heen nog sneller gaat dan op je telefoon. Dit wordt je mooiste Pasen tot nu toe.

Shareholder II | 07-04-12 | 14:18

@neemjemoederindemali | 07-04-12 | 14:13 |
Wie kol dat 'pennywijs and poundfoelisj'.

A.Th. | 07-04-12 | 14:16

@lion@night | 07-04-12 | 14:07
Ondanks de transparantie en eerlijkheid kunnen de klanten van 'Voda' nog steeds niet pingen/ internetten.
*ADSL aansluiting kusje geven doet*

necrosis | 07-04-12 | 14:15

@A.Th. | 07-04-12 | 14:08

Ze hebben me gevraagd maar helaas, ze betalen te weinig. Nu zie je wat er van komt.

neemjemoederindemali | 07-04-12 | 14:13

@necrosis | 07-04-12 | 14:07

Ssssttt, yup, maar niet verder vertellen hoor.

neemjemoederindemali | 07-04-12 | 14:12

Toch vind ik die CEO van vodafone nog niet eens zo'n steenkolenengels hebben hoor. Tis altijd nog beter dan het eerste de beste kantoorpikkie die opeens Engels moet gaan kleppen.

Freebs | 07-04-12 | 14:11

@necrosis | 07-04-12 | 13:56

Je wordt uitgenodigd om te gaan volgen.

neemjemoederindemali | 07-04-12 | 14:09

@neemjemoederindemali | 07-04-12 | 14:02 |
Je moest woordvoerder worden bij vodaphone ...

A.Th. | 07-04-12 | 14:08

Vodafone communiceert anders via de Youtube filmpjes en overige kanalen wel op een transparante en een vrij eerlijke manier.
Daar kunnen heel wat bedrijven en zelfs Den Haag nog veel van leren.

Rest In Privacy | 07-04-12 | 14:07

@neemjemoederindemali | 07-04-12 | 14:02
Telefoon, internet en camera's?
Volgens mij verkocht je fietsen, of is dat een dekmantel?

necrosis | 07-04-12 | 14:07

@Kaas de Vies | 07-04-12 | 13:45

Geen probleem, heb je al meel ontvangen?

neemjemoederindemali | 07-04-12 | 14:04

@Rocketscientist | 07-04-12 | 13:58
Ahhhh, de Dikvoormekaarshow....
*traantje wegpinkt wegens nostalgie*

necrosis | 07-04-12 | 14:02

@A.Th. | 07-04-12 | 13:39

Je helpt me niet uit mijn droom, wat ik al zei, verschillende systemen van verschillende aanbieders dus. Telefoon en internet via de kabel en via adsl. Mobiel met 2 of 3 verschillende aanbieders. Verder een eigen server en een server van een goede en betrouwbare partner die op zijn beurt ook weer redundant werkt.

Mijn camera systemen werken bvb ook via internet maar ook met een eigen harde schijf en op een server. Mijn pc systemen werken met losse pc's gekoppeld aan mijn eigen server en aan een server van buitenaf. Bij brand of een andere calamiteit kan ik desnoods gewoon vanuit huis verder werken.

Mijn host werkt vanuit een voormalig DNB gebouw, de servers staan in de kelders waar vroeger het goud opgeslagen was. Ik heb er ooit een rondleiding gehad en heb verschillende vragen gesteld over de betrouwbaarheid, ze draaiden op dat moment al 4! jaar 100%. Dus zelfs geen uitval wegens onderhoud oid. Ik draai nu 8 jaar op hun servers en wegens onderhoud is er inmiddels een paar keer wegens onderhoud in de nachtelijke uren uitval geweest. Mochten ze toch uitvallen om welke reden dan ook dan draai ik vrolijk verder op mijn eigen server.

neemjemoederindemali | 07-04-12 | 14:02

Niet voor het een of ander, maar ik vind dat de voorlichting top is, Rob Shuter is net een week in Nederland, vind ga dan niet zitten zeiken dat 'ie "niet eens" Nederlands spreekt. Het feit dat Rob het probeert vind ik al wat waard. Ook ik zit al vanaf woensdag zonder bereik, maar ben best tevreden met Vodafone- dit kan iedereen gebeuren.

XyberBorg | 07-04-12 | 14:01

Stille Zaterdag werd uitgevonden door meneer de Groot in een DikVoorMekaar Show medio de jaren 80.

Rocketscientist | 07-04-12 | 13:58

Zelf vond ik het een heel verfrissende attitude van Vodafone baas Nederland.
Geen smoesjes geen gedraai niets ontwijken, gewoon feiten en Sorry.
Even heel anders dan de het doorsnee pikkebaasje van Drol66. Uri Israëlischeerst Rosenthal .
Of het spieghelbeeld van Je.zus Verhagen.
Kortom , geen gedraai.Misschien is u dat ontwent,heer Brusselmans .

Ratzing. | 07-04-12 | 13:56

@neemjemoederindemali | 07-04-12 | 13:28
Ik ga nooit naar feestjes waar ik geen uitnodiging voor heb.......

necrosis | 07-04-12 | 13:56

Nokia baksteen?
Nokia OMG TEH AWESOME zul je bedoelen.

Ik gebruik nog steeds m'n Nokia 3310, beste mobieltje ooit gemaakt. De Chuck Norris van de telecommunicatie. Onverwoestbaar. weknowmemes.com/wp-content/uploads/201...

Gootbalkoning | 07-04-12 | 13:54

@Boeriboerivogel | 07-04-12 | 13:50
omdat het hier vrij duidelijk om overmacht gaat zijn ze daar volgens mij niet toe verplicht. en zelfs al doen ze het, dan zou 3 dagen neerkomen op 10% van een maand. 10% korting op je maandrekening wordt het dan. (wel mooi meegenomen maar zet nu niet bepaald zoden aan de dijk)

two ball cane | 07-04-12 | 13:54

Belgacom forever... :-))

Fatwabuster | 07-04-12 | 13:53

Shareholder II | 07-04-12 | 13:38: hahaha wacht effe dan plak ik de antenne op de verwarming :)

sufkut | 07-04-12 | 13:52

@necrosis | 07-04-12 | 13:22
Even hierrr www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/04/... kijken om zooo Stormageddon | 04-04-12 | 02:46 | laat.
Die jongen is wat je kunt noemen een visionair.

A.Th. | 07-04-12 | 13:51

Ik ben al drie dagen niet mobiel bereikbaar. Ik ben benieuwd of Vodafone thuis is voor een kleine schadevergoeding.

Boeriboerivogel | 07-04-12 | 13:50

@neemjemoederindemali | 07-04-12 | 13:15 | + 0 -
Ik kom, maar dan wel incognito.

Kaas de Vies | 07-04-12 | 13:45

zo'n ramp kun je verwachten bij een belangrijk knooppunt
winst maken is belangrijker dan 100% uptime anders hadden ze allang een backup systeem gehad

Dhr. de Wit | 07-04-12 | 13:44

@A.Th. | 07-04-12 | 13:42 | + 0 -
Ik moest lachen.
www.lvqr.nl/

Kaas de Vies | 07-04-12 | 13:44

@Maurice63 | 07-04-12 | 13:41 | + 0 -
Wat een onzin, door de schaalgrootte kan je juist een backup veroorloven, dit is het verspreiden van risico. Dat je er dan voor kiest je backup goed te regelen, tja dat is een beetje dom.

Kaas de Vies | 07-04-12 | 13:43

Daarom wordt deze maatschappij langzaamaan onbetaalbaar, een backup hiervan, een backup daarvan, nog een backup voor de backup. Alles dubbel. Heb sinds kort drie auto's, eentje voor de backup van de backup.

Maurice63 | 07-04-12 | 13:41

@widtvoet ® | 07-04-12 | 13:39 | + 0 -
hahaha, trolololo

Kaas de Vies | 07-04-12 | 13:39

Echt niet alleen maar gesodemieter met Vodafone in de randstad hoor....

Jeetjemina | 07-04-12 | 13:39

neemjemoederindemali | 07-04-12 | 13:22
Breekie breekie is er nog iemand staande bij? Sql van puntje 6 is niet bes -over.
Ik zit hier op 8 over de klok van half2 en je komt hier S'je 4 binnen -over?

Shareholder II | 07-04-12 | 13:38

En twitteren ging echt ruk de laatste paar dagen.

De Gooise Matras | 07-04-12 | 13:37

@A.Th. | 07-04-12 | 13:35 | + 0 -
Ik heb geteld, 3.

Kaas de Vies | 07-04-12 | 13:37

En ik vind mijn abonnement trouwens ook te duur.

De Gooise Matras | 07-04-12 | 13:37

Vodafone is een prima telecomaanbieder.
Beetje jammer alleen dat ik mijn voicemails niet meer kan luisteren nu.

De Gooise Matras | 07-04-12 | 13:37

Ik vrag me af hoeveel extra babies dit gaat opleveren.

A.Th. | 07-04-12 | 13:35

Ik heb Vodafone en het maakt me eerlijk gezegd geen reet uit wanneer het weer gaat werken. Lekker rustig zo.

Drecks | 07-04-12 | 13:35

Dat ach en wee geroep is iets van onvolwassen pubers en heel "belangrijke" managers hoewel de vraag zich voordoet of dat niet dezelfde soort mensen zijn.

Wat is er mis mee om je in het onvermijdelijke te schikken en een (extra) biertje te nemen.

Franz Jozef | 07-04-12 | 13:32

Sinds vanochtend heb ik weer bereik. De snelheid van mobiel internet is zelfs hoger dan ooit. Paaswonder?

Boyo | 07-04-12 | 13:32

hehe, lol @ helpdesk..
(ow enne, mag ik dan ook gelijk een kilo bananen van u? we zijn er nu toch..)

flc | 07-04-12 | 13:30

ik vind het toch zo flauw om nu gelijk vodafone helemaal af te zeiken.
9 van de 10 keer is het de schuld van de telecomboer als ik geen bereik of gezeik heb maar dit is dus die ene keer dat het overmacht is.
en verwend als we zijn weer beginnen te gillen dat vodafone zo kut is en het had moeten backuppen...
En ja, ik heb vodafone en kan moeilijk bellen/smsen/internetten en vind dat erg vervelend.
maar wie afhankelijk van z'n telefoon is kan zelf voor redundancy zorgen en voor mensen zoals ik is het even balen.
en die misplaatste grappen van kpn zijn nog wel het ergst. een paar jaar geleden had kpn veel te weinig capaciteit en maakte vodafone reclame voor haar netwerk (met wel voldoende capaciteit). nu er een ongeluk is gebeurd denkt kpn de bal te kunnen terugkaatsen? beetje kinderachtig.

two ball cane | 07-04-12 | 13:30

Toevoeging.
Het verwijzen naar de links is toch niet raar?
Je krijgt ze, door de storing, niet op je mobiel maar op je pc en daar kan je er wel op. Beetje kleinzerig daar over te vallen nietwaar? :)

Super Grover | 07-04-12 | 13:29

@necrosis | 07-04-12 | 13:24

Volg je @GSup21april dan?

neemjemoederindemali | 07-04-12 | 13:28

@Ruskin | 07-04-12 | 13:23

Een beetje bedrijf werkt natuurlijk met een redunant systeem. Telefoon via de kabel en via telefoonlijnen bvb. Net als met je computersysteem, via adsl en kabel bvb.

neemjemoederindemali | 07-04-12 | 13:28

Als Vodafone klant vind ik het wel klote, maar wat doe je er aan? Ga niet lopen zeuren als die "ik kan niet pingen, tweeten, facebooken, hyven en wil schadevergoeding want ik betaal € 10 per maand en nu is mijn leven naar de maan" koters die lopen te kankeren op de provider. Shit happens...

Vind het wel net dat men je op de hoogte houd van de stand van zaken, bij eerdere storingen (ook van andere providers) werd je als klant amper op de hoogte gehouden.
Een back up zou handig zijn, maar moet je dan ook een back up voor een back up maken?
Het zou de aanbieders sieren elkaar, tot zulke problemen zijn opgelost, te laten roamen op hun netwerk. Als ik in het buitenland T-mobile kan kiezen, waarom niet in Nederland?

Super Grover | 07-04-12 | 13:27

Je hebt een mobiel van Vodafone. Hij doet het niet! Op hetzelfde moment voel je je verlaten! Alleen op de wereld. Wie is waar. Waar ben je zelf? Je bent jezelf niet meer. Wat lopen er toch veel arme stakkers rond! Help!!!!(bis).

pitsteen | 07-04-12 | 13:27

Die onbekende moet wel Hi zijn met dat verschrikkelijke lettertype :s

anisocorie | 07-04-12 | 13:24

Email van Vodafone:

"Wij verzoeken u daarom het gebruik van mobiel internet in eerste instantie te beperken om het netwerk zo goed mogelijk te laten opstarten."

2 regels verder:

"Bekijk de videoboodschap van Vodafone CEO Rob Shuter over wat er vandaag is gebeurd."

Conclusie: FAIL!

Dooby | 07-04-12 | 13:24

@neemjemoederindemali | 07-04-12 | 13:15
Waar blijft mijn uitnodiging?
*vloeken doet naar postbeambte*

necrosis | 07-04-12 | 13:24

Foorall doojrgaan, Rob, foorall doojrgaan.

Cuyahoga | 07-04-12 | 13:23

Nou ja, voor particuliere consumenten is het hooguit vervelend, maar voor bedrijven is dit natuurlijk dodelijk. Er wordt bij mij heel wat omzet misgelopen omdat het hele kantoor al drie dagen nagenoeg onbereikbaar is voor de buitenwereld. Krankzinnig natuurlijk.

Ruskin | 07-04-12 | 13:23

@de Bree | 07-04-12 | 13:18

*traantje wegpinkt*

Dat waren mooie tijden, aan de antennes kon je zien dat er een 27mc fanaat actief was. Breakie beak, hier de zwarte Barbaras voor big Mama, ik ontvang u met een sql van puntje 6.0 luid en duidelijk.

neemjemoederindemali | 07-04-12 | 13:22

Volgens mij is die storing het werk van een provinciaal, om de randstad 'plat' te leggen.
*op onderzoek uitgaan doet*

necrosis | 07-04-12 | 13:22

Blij dat ik in het prémobielofoon tijdperk ben geboren, daardoor beschik ik nog over de rudimentaire skills om deze Armageddon te overleven.

zeertegendradig | 07-04-12 | 13:21

Ahhhh, de bakkies met de qsl kaarten, the memories.
Langs de deuren om qsl kaarten te vragen en dan als achtjarige jochies in huis belanden bij een big mamma die alleen een doorzichtig kanten gevalletje aan heeft.
Zelden zó bang geweest.

de Bree | 07-04-12 | 13:18

Uhm ja, ik heb 3 dagen geen bereik gehad en eauk geen 3G - maar vannacht plopte mijn whatsapp ineens vol en was bellen ook weer mogelijk. Hallelujah en een zalig Pasen.

Ashtrey | 07-04-12 | 13:17

Kan ik hier dan ff doorgeven dat de GSup op 21 april gewoon door gaat, ik herhaal de GSup op 21 april gaat gewoon door.

Volgen kan via @GSup21april op den twitters, aanmelden kan ook nog maar u komt waarschijnlijk op de reservelijst. Screening en ballotage wordt verzorgd door de organisatie.

*foon in sloot kiepert*

neemjemoederindemali | 07-04-12 | 13:15

Ach, nu is het Vodafone maar het had ook iedere willekeurige andere aanbieder kunnen zijn. Kennelijk beschikt er niet één over voldoende backup dus waar hebben we het over?

Wat het wel pijnlijk duidelijk maakt is hoe afhankelijk we met z'n allen zijn van bepaalde voorzieningen en hoe makkelijk je die voorzieningen plat legt. Één goeie fik en het halve land ligt op z'n reedt.

Vooruitgang is mooi maar blijkt verdoemd kwetsbaar.

*Tam-tam oppoetsen gaat*

Reinaert | 07-04-12 | 13:15

Vertel eens, wat kun je zoal met een mobiele telefoon doen?
.
Als je bijvoorbeeld in de trein zit, kun je dan je vrienden afbellen met de mededeling: 'ik zit in de trein'?
.
Dat zou wel kek zijn!

Einde van de Domheid | 07-04-12 | 13:14

.... draait die Skilin.es soms ook op Vodafone?

Lepo | 07-04-12 | 13:13

@G.Wilders | 07-04-12 | 13:08
Een volautomatische brandblusinstallatie gaat niet helpen als het pand van de buren in de fik staat. Brand is pas later overgeslagen naar servergebouw van vodafone.
www.telegraaf.nl/binnenland/11849721/_...

mvdwarsligger | 07-04-12 | 13:12

@G.Wilders | 07-04-12 | 13:08 | + 0 -
Ik heb zelfs een blusinstallatie in mijn broek.

Kaas de Vies | 07-04-12 | 13:09

Is inderdaad een zielig filmpje van Vodawerktniet, damage controle heet dat.
Een beetje bedrijf heeft in zo'n belangrijke ruimte toch een vol automatische blus installatie hangen......

G.Wilders | 07-04-12 | 13:08

Iederen die ik bel en die ik niet kan bereiken door het vodafone-debacle, mail ik:
"Je beltoon staat me niet aan"

Kaas de Vies | 07-04-12 | 13:06

Vodafone home

Kaas de Vies | 07-04-12 | 13:06

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl