achtergrond

Geenstijl

Vodafone storing + social media lulz

vodafonelulz.jpg Ach arme Vodafone-abootjes in de randstad. Wat hebben jullie het toch zwaar met de Grote Telefoonstoring Des Doods. Al bijna 3 dagen geen/slecht bereik met het lulijzer. En dat met de Paasdagen voor de deur! Wat een ramp! En dan faalt Vodafone ook nog eens eventje bunkerhard met de voorlichting. Dat hebben ze na een aanvankelijke radiostilte overgelaten aan de Engels-sprekende CEO Rob Shuter die in youtubefilmpjes outlegged werum hie nog states gain Nedderlentsj speaks. Had daar geen leuk fris Hollands meisje voor uitgezocht kunnen worden? Zo eentje die op 1:09 met de koffie door het beeld loopt terwijl de grote baas zich door zijn Muzzy-taalcursus worstelt. Hoe dan ook. De derde logicawet van internet zegt: waar verdriet is wordt ook gelachen. En dus zochten we wat vodafonelulz op in de interwebs. Voor in het plakboek en om tegen uw kleinkinderen te kunnen zeggen: ik was erbij toen de telefoon het niet deed op #stillezaterdag tijdens Pasen 2012.
vodafonelulz5.jpg Fotosoepje om te lachen. Je moet wat als je dagenlang je favoriete kutspelletje niet online kunt spelen. vodafonelulz3.jpg Hebben jullie bij Vodafone eindelijk je zin? Nu is Jezus boos en belanden we allemaal in de hel. vodafonelulz11.jpg Meest gemaakte screenshot rond Pasen 2012. De nul streepjes van Vodafone. vodafonelulz10.jpg Dan werkt Google Ads ook nog eens tegen met tegenstrijdige berichtgeving. vodafonelulz12.jpg Hilarisch: in het persbericht oproepen tot minder mobiel internet en dan verwijzen naar linkjes. vodafonelulz13.jpg Dat ga je dan krijgen: fotosoeps over Vodafone in combi met morsegrapjes. Best wel dodelijk. vodafonelulz1.jpg En van de vele soeps met het Vodafone logo op internet. En je krijgt het er nooit meer af. vodafonelulz2.jpg Concurrent KPN speelt reclametechnisch heel ludiek in op de hype. Gelukkig gebeurt zoiets als storing nooit bij KPN. vodafonelulz15.jpg MOEHAHAHAHIHAHAHIHAHAHA!!!! Zoiets grappigs hebben we echt nog nooit gezien. Even een lammetje doodtrappen. vodafonelulz4.jpg En zo countert het geheime fotofuckleger van Vodafone-webcare die KPN-grap terug de cloud in. SEO-technisch gezien erg slim. Maar die arme jongen links weet dus van niks. /wysiysb vodafonelulz6.jpg Alweer een concurrent van Vodafone (geen idee welke) die ludiek op de Vodafoneramp inspeelt via het abri-segment naar de mobiele urbanconsument toe. vodafonelulz7.jpg Storing bij de ene telefoonboer. Rijen voor de deur bij de andere. (-red: Klopt, voor deze foto krijgen we belachelijk veel opmaakgeld van T-mobile. Danke schön! -) vodafonelulz8.jpg "Vodafone helpdesk, zegt u het maar?" vodafonelulz9.jpg WTF! Libertel? Nokia Baksteen 2.0 uit 1994? Loopt dat ding op accu's? In welke eeuw LEVEN die Vodafone-klanten?
Dit is een filmpje van de twitterfeed op de website van Vodafone. Gotta love social media! 553271275.jpeg Kopjes niet laten hangen. Dankzij 27MC (sowieso handig voor na armageddon) komt de netwerkgeneratie ook zonder mobiel/internet heus wel Pasen door! (dit topic werd mogelijk gemaakt door 10 minuten zoeken op skylin.es. Die site gaat nog eens HEEL groot worden)

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.