Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

[Discriminatie] Homokroeg is rel-lesbo's ZAT

lesbianmagniemr.png'Lesbo's breken de tent af, allemaal.' Dat is niet onze mening, is de mening van homo establishment De Regenboog (hoi Bonnie) in pottencapital of the world Rotterdam. En die zullen er toch wel verstand van hebben want zij komen dagelijks met deze mensen in aanraking. Als we de geruchten moeten geloven is het in de lesbowereld te 010 thans gebruikelijk elkaar met een barkruk om de frisgekapte harses te slaan als er geen overeenstemming bestaat over wie lekkerder is, Lindy England of Sarah Bettens. En als mevrouw je nieuwe tattoo van Frederique Spigt eerder op Lee Towers vindt lijken douw je d'r toch gewoon even met d'r kop in de spoelbak? Ja toch niet dan? Nog een nadeel: vrouwen onthouden alles. Kan een nichtenruzie doorgaans uitstekend beslecht worden op een bepaalde manier, lesbo's lopen na een maand nog chagrijnig te kijken omdat die-en-die toen-en-toen had gezegd dat je spijkerpak naar vis stonk. Kinderachtig gedoe allemaal. Heeft er een uur na openingstijd nog geen houseversie van De Wandelclub door de speakers geklonken? Trek je dat ding toch gewoon van de muur. En daarom heeft De Regenboos (hyves) dus besloten vanaf nu soms geen lesbo's meer toe te laten. Jammer meiden. Ga maar ergens anders baco's lurken en op Fucking Åmål soppen, hier wordt gefeest. Maar ja. Daar worden die wijven natuurlijk ook weer pislink van (verrassing). En dus is er al melding gemaakt van onterechte uitsluiting en zit de antidicscriminatiebranche er bovenop. Figuurlijk, figuurlijk.

Reaguursels

Inloggen

spycholoog

Aan je reactie zie ik dat je niet begrijp wat ik bedoel !

Ten eerste Homo en Lesbo zijn is geen keuze, je wordt zo geboren.

Ten tweede Homo,s of Lesbo's moeten vooral doen wat ze zelf willen.

Ten derde Denk ik, dus mijn mening > dat ze hun doel voorbij schieten door enerzijds te vechten voor erkenning om net zoals ieder ander voor normaal te worden gezien en anderzijds toch maar de nadruk te leggen op Gaykrant, Gaygames etc.

Mijn inziens is het beter om net zoals Carl Lewis zeven gouden medailles te winnen op de Olympische Spelen waar iedereen aan meedoet Homo,s Lesbo,s, Hetero,s etc. dan verdien je ook nog eens respect en wordt je als in zijn geval later blijkt dat hij Homo is geaccepteerd. André van Duin is een alom gerespecteerd komiek en daar staat toch ook niet op zijn voorhoofd geschreven dat hij Homo is. Ik zou zeggen laat iedereen zijn ding doen zonder het zonodig van de daken te schreeuwen. Want als je het van de daken afschreeuwt zet je jezelf weg alszijnde een groep die anders is als de rest. Mochten ze er toch voor kiezen om dit te blijven doen gaan ze hun gang maar, echter moeten ze dan ook niet piepen dat ze door bepaalde groepen niet serieus worden genomen.

herodus | 18-10-11 | 14:38

herodus | 18-10-11 | 10:25 |
maar iedereen gaat er vanuit dat je hetero bent dus dat hoef je niet te melden. Het duurt nogal lang voordat mensen doorhebben dat je dat niet bent, althans, in mijn geval. Ik kan mijn vriendin zoenen waar mijn studiegenootjes bij zijn en alsnog vragen ze 'en heb je al een vriendje?' Dus ja, dan werkt het om het te zeggen. Het scheelt koppelpogingen.
En tuurlijk zit de verwijzing gay erin. Net als dat in het woord carnaval nog de verwijzing naar het vasten voor Pasen zit. Anders weet niemand waar het over gaat. En door mensen met close minded opmerkingen zoals jij daarstraks, blijven die zaken nodig. Dus ik ben volgende maand weer vrolijk op Pann, in de Palace, en ga zo maar door, omdat ik daar tenminste mezelf kan zijn, zonder erop aangesproken te worden door geile ventjes.
Mannetje en vrouwtje gebeuren is trouwens ook belachelijk. Ik heb lang haar, mijn vriendin ook, en we zijn alletwee even vrouwelijk (of even mannelijk, ligt er maar net aan hoe je het bekijkt). Rokjes of jurkjes dragen we alletwee evenveel, sjans met mannen hebben we ook alletwee evenveel. Al dat gezanik altijd. Vragen wie in een lesbo-relatie het mannetje is, is net zoiets als vragen welke van de twee eetstokjes de vork is.

spycholoog | 18-10-11 | 13:54

die mogen de boel wel afbreken hoor

uitgeslapen | 18-10-11 | 11:50

Wat een gejank om niets zeggen!
Weten die vrouwen ook eens hoe het is om niet een disco/kroeg binnen te mogen omdat ze dan toevallig vrouw zijn!

Ik vind het schitterend, geweldig, magnefiek en chapeau!

Hoe vaak wij met een groepje vrienden niet toegelaten worden in een disco/kroeg, omdat we met alleen mannen zijn en die monkeys van een uitsmijters het beleid krijgen om alleen geblondeerde met silliconentieten op hoge hakken lopende sletjes binnen te laten (waarvoor hulde, niets mis mee ALS je binnen mag:P)
Hoor je ons janken en huilend bij de eerste de beste geitenwollensokken antidiscriminatieclubje?
Nee een keer slikken en doorgaan.Maar dat doen die lesbo's niet.. :)

G0nz081 | 18-10-11 | 10:58

Spycholoog

Dat er meer achter zit weet ik ook wel, het zit hem juist in de naam met een overduidelijke verwijzing naar Homo's.

Daarom is naar mijn mening de film die Arie Boomsma heeft gemaakt waarin een jongen in de kleedkamer aan zijn voetbalmaatjes vertelt dat hij Homo is fout en helpt de Homo,s geenszins. Moet je voorstellen dat een Hetero aan zijn voetbalmaatjes zou vertellen dat hij Hetero is, dan is de kans groot dat ze hem voor gek verklaren.

herodus | 18-10-11 | 10:25

Foto 1660 (de laatste) is dan wel weer leuk, voor de rest dikke spookalert!!!

filepoper | 18-10-11 | 08:56

Heerlijk, modderbad erbij, strak pakje aan..... hmmmm niet

Iwmac | 18-10-11 | 08:20

pffff echt weer zo domme reacties dat je bij gays het mannetje en vrouwtje herkent en bij de potten ook. open je ogen kijk is niet naar die stereotypes die je met hun blote reet op de canalprade ziet, of in een club kijk is gewoon nuchter naar de normale mens. Maar nee dat kan men niet want men geniet, smult van mensen die opvallen en zich onderscheiden en trekken daar hun conclussies uit en veroordelen de hel gay gemeenschap hierop. Voor de mensen die anti gay zijn prima ieder zijn ding . maar ga is kijken in de gaypalace op een zaterdag gemiddeld 1/3 is hetero... allemaal jongens en meisjes door elkaar en niet bi, niet gay geen lesbo etc etc.. nee ze komen bij ons stappen omdat het meestal gezellig is. waar vind je nog een discotheek waar 1000 man binnen zit met maar 3 portiers.... wijs ze maar is aan en dan in de hetero scene zijn er niet, is onderzoek naar gedaan. tolerantie in gay zaken ligt heel hoog iedereen wordt geaccepteerd en kan zich zelf zijn. maar kan nou is met homows en potten te onderscheiden met mannetje vrouwtje. de meest domme mensen stellen de vraag wie van jullie is nou het vrouwtje... wel is van versa gehoord? blijkbaar niet alleen maar afgeven op het beeld wat zo nu en dan op tv voorbij kom. Ik walg ervan. altijd die relnichten op tv en foto etc nooit is de normale homo. ik kan je zeggen in mijn vak is het al helemaal niet zeg maar geaccepteerd, meeste weten hetmaar die zeggen het is dat je het zegt anders had ik het nooit geweten. blijf je zelf en gedraag je waar je ook opvalt. en nog 1 ding vroeg uit de kast komen is ok, alleen het begint wel op te vallen dat hoe jonger ze uit de kast komen hoe verwijfder en nichteriger ze zijn en denken dat ze alles al meegemaakt hebben en de hele wereld aan kennen. ik ben mezelf en op normaal vlak en hoop dat mensen nu is in gaan zien dat maar een klein gedeelt het vrouwtje, en het relnichtje uithangt ipv iedereen over 1 kam te scheren.... begin me steeds meer te schamen voor die scene

endoffthenetherlands | 18-10-11 | 07:58

Zijn hetero's wel welkom daar?

rotweer | 18-10-11 | 07:21

herodus | 17-10-11 | 23:08
Je snapt wel dat ik pas naar een hetero cafe ga met mijn vriendin als ik haar daar kan zoenen zonder een stel geile mannen om me heen te hebben? Dat is wel zo prettig.
Op de rest ga ik op dit tijdstip niet reageren, maar zeker achter de pride en de gay krant zit meer dan jij nu kort door de bocht denkt.

spycholoog | 18-10-11 | 00:09

Gewoonweg keihard blijven roepen dat je als homo of lesbo geaccepteerd wil worden in onze maatschappij, maar ondertussen je wel als aparte groep wegzetten.

Gay Games, Gay Krant, Gay Bars, Gay Parade de Gay Kermis en natuurlijk "De Regenboog"

Vanaf nu ga ik voor een Hetero Krant, Hetero Café, Hetero Games, Hetero Parade.

Lieve Homo's en Lesbo,s jullie doen maar !
maar jullie schieten je eigen doel voorbij!

herodus | 17-10-11 | 23:08

Fucking Åmål is echt kult. :) Ik ga er iets over proberen te uploaden op de dumpert, maar dat hebben jullie niet van mij. Als de heren redactie het doorlaten.

Een paard | 17-10-11 | 20:00

Scharen is buiten de pornofilms om niet te doen, De Regenboog is toch al geen fijne tent en ik sop als echte lesbo alleen op Loving Annabelle. Ik ga wel lekker ergens anders gaystappen. En de lesbo's die wel moeilijk doen, vroeger liet De Trut ook geen mannen toe.

spycholoog | 17-10-11 | 18:54

Er bestaan helemaal geen potten in Rotterdam

Rotterdammers heb je in drie categorieen: gasten, dat zijn gozers, wijven, dat zijn mokkels, en homo's, dat zijn mietjes.
Potten bestaan niet, potten zijn om op te schijten.

Greed=Good | 17-10-11 | 18:20

Feyenoord lesbo's?

starry | 17-10-11 | 18:12

Waarom is het nou dat bij homo's het "vrouwtje" er zo verwijfd uitziet en bij lesbo's het "mannetje" er nou zo mannelijk mogelijk uit moet zien in kleding en gedrag. Zijn volgens mij dan niet meer als transsexuele die gewoon hetro willen zijn, alleen niet willen toegeven dat ze transsexueel zijn.
Maarja dat discremineren is van alle soorten iedereen doet het en lijdt eronder.

Umberto die trotzoni | 17-10-11 | 18:06

Joost Maghetweten | 17-10-11 | 17:18

Stel, je bent gay en je wilt met je vrienden een leuke gay-avond hebben. Dan wil je toch niet dat er van die manwijven met half afgeschoren snorren en tattoos je avond zitten te verpesten? Lijkt met niet meer dan logisch dan alle dames worden geweigerd, laten ze maar naar een pottenbak gaan of zo...

eerstneukendanpraten | 17-10-11 | 17:21

@treser.info | 17-10-11 | 17:05
Nou, volgens mij staat er : "vanaf nu soms geen lesbo's meer toe te laten"

Joost Maghetweten | 17-10-11 | 17:18

Uhh | 17-10-11 | 17:11

Sorry, fijn dat je me even verbetert! Bij Stefano krijg is associaties van een warm eiland bij Zuidamerika in de buurt maar bij Tanusan (hadden ze vroeger geen Ford die zo heette?) kom ik niet verder... Help me eens uit vriend!

eerstneukendanpraten | 17-10-11 | 17:17

Zo, die tent ziet er wel heel truttig uit. Ik ken nog wel een goeie gayfeest in Utrecht waar iedereen welkom is. Goeie muziek. Krijg je af en toe nog een gratis vermakelijke striptease-act van een travestiet bij. Homo's applaudiseren, de heterovrouwen kijken geschokt en heteromannen liggen dan dubbel van het lachen. En het bier is heel goedkoop. Wat een feest.

blinde kip | 17-10-11 | 17:15

Hadden ze maar bi moeten zijn.

mygfisbrazilian | 17-10-11 | 17:11

@eerstneukendanpraten | 17-10-11 | 17:00

Dit is de tweede keer dat ik jou betrap op dezelfde leugen. Stefano L. en Tanusan S. zijn geen Marokkanen.

www.l1.nl/content/5319180/acht_jaar_ce...

Uhh | 17-10-11 | 17:11

@treser.info | 17-10-11 | 17:05
Je mag toch zelf weten wie je binnenlaat in je eigen toko?

Bart_Bart | 17-10-11 | 17:07

@reageerbuis | 17-10-11 | 17:00
OK.

rara | 17-10-11 | 17:06

@eerstneukendanpraten | 17-10-11 | 16:58
Komt volgens mij niet vaak voor, tijdelijke doofheid. Wel lastig dat je daar soms de hele dag geen last van hebt, maar dat het plotseling op komt zetten als moeder de vrouw thuiskomt. En haar ei kwijt wilt.

Ach, shit happens he.

Bart_Bart | 17-10-11 | 17:06

waarom niet gewoon alleen de onruststokers de toegang ontzeggen. Is de eigenaar soms bang voor deze potten?
Ik was hier zo klaar mee. Beetje alle lesbo's de toegang ontzeggen is id discriminatie. beetje dom van die uitbater omdat niet te begrijpen.

treser.info | 17-10-11 | 17:05

Meid, nog erger zijn die vieze voortplanters die altijd alleen maar bier drinken en niet van disco houden.

blinde kip | 17-10-11 | 17:04

@eerstneukendanpraten | 17-10-11 | 17:00
Nog steeds een heerlijk ding om later eens mee te praten ;)

reageerbuis | 17-10-11 | 17:02

Trapin | 17-10-11 | 17:00

Iets te weinig teen-lesbian action, dat dan weer wel...

eerstneukendanpraten | 17-10-11 | 17:01

@rara | 17-10-11 | 16:57
Ja

reageerbuis | 17-10-11 | 17:00

Fucking Åmål, mooie film!

Trapin | 17-10-11 | 17:00

rara | 17-10-11 | 16:57

Twee Marokkaanse jongens die veinsden potenrammer te zijn om hun homo-geaardheid te verdoezelen...

eerstneukendanpraten | 17-10-11 | 17:00

zo... bijna 5 uur. compjuter uitzetten. En vanavond gezellig tv kijken. torrent vlaamsche pot is binnen. gecopied op stick. Pr. avond allen.. *out*

reageerbuis | 17-10-11 | 16:58

Bart_Bart | 17-10-11 | 16:57

Ik doe alsof ik doofstom ben....

eerstneukendanpraten | 17-10-11 | 16:58

Weet je wie er ook aan potenrammen deed?

rara | 17-10-11 | 16:57

@eerstneukendanpraten | 17-10-11 | 16:54
Ik begrijp niet hoe jij dat doet. #jenaam Wel knap heur.

Bart_Bart | 17-10-11 | 16:57

Bart_Bart | 17-10-11 | 16:48

Praten is inderdaad een moeilijk uit te roeien hobby voor vrouwen en handtasjes...

eerstneukendanpraten | 17-10-11 | 16:54

Op elke pot past een potje.

stoepheer | 17-10-11 | 16:53

@reageerbuis | 17-10-11 | 16:49
Hee, dat is blijkbaar een liedje. Kewl.

Neen, geef mij maar een frikadellenbroodje #bakkerbart.

Bart_Bart | 17-10-11 | 16:53

@eerstneukendanpraten | 17-10-11 | 16:51
ech wel :)

reageerbuis | 17-10-11 | 16:52

@ mezelf
moet zijn tweeDE

eerstneukendanpraten | 17-10-11 | 16:52

miko | 17-10-11 | 16:35

Zou er na Tofik nog een twee zijn die er voor uitkomt dan?

eerstneukendanpraten | 17-10-11 | 16:52

@Bart_Bart | 17-10-11 | 16:48
welk maatje nylons draag jij?

reageerbuis | 17-10-11 | 16:52

reageerbuis | 17-10-11 | 16:42

Met die geyle Dirkje...

eerstneukendanpraten | 17-10-11 | 16:51

Één pot nat.

Getson | 17-10-11 | 16:50

De Regenboog? Nooit van gehoord... Gay Palace rules!

Chicka | 17-10-11 | 16:49

@Bart_Bart | 17-10-11 | 16:46
ze reageren idd heel positief op mijn naam bart. Lust jij trouwens ook geen bruine bonen?

reageerbuis | 17-10-11 | 16:49

@reageerbuis | 17-10-11 | 16:45
Ik heb het al verklaard. Het stereotype is dat homo mannen zich vrouwelijk gedragen. Zoals meer behoefte om 'te praten' en 'hun ei kwijt te kunnen'.

Bart_Bart | 17-10-11 | 16:48

@reageerbuis | 17-10-11 | 16:44
Ze zijn ook blij met je naam, dunkt mij.

Bart_Bart | 17-10-11 | 16:46

@Bart_Bart | 17-10-11 | 16:40
mooi woord... verklaar?

reageerbuis | 17-10-11 | 16:45

Als ik heel hard nadenk weet ik 2 heaumeautenten te zitten in Rotterdam. En ik hoor de heaumeaux die ik ken niet klagen, dus ik denk dat wij ze gewoon niet nodig hebben.

Biff Eagleburger | 17-10-11 | 16:45

Sinds ik een keer ben uitgegleden over een lap rondslingerend tandvlees van Bonnie St.Claire kom ik daar nooit meer.

R.B.Scott | 17-10-11 | 16:45

Gewoon keihard meppen met de vuist! Emancipatie works both ways!

Rikketiktik | 17-10-11 | 16:45

"Herrie in de homobar!" De nieuwe Suske en Wiske.

de vleesgigant | 17-10-11 | 16:44

@Bart_Bart | 17-10-11 | 16:37
Ja hoor ik val namelijk alleen op vrouwen.

reageerbuis | 17-10-11 | 16:44

@eerstneukendanpraten | 17-10-11 | 16:32
was wel een wereldserie. ff torrent zoeken.

reageerbuis | 17-10-11 | 16:42

@eerstneukendanpraten | 17-10-11 | 16:30
lopen beffen klinkt als een onbeschreven standje uit het neuqhandboek. kamasutra er nog eens op naslaat.

reageerbuis | 17-10-11 | 16:41

@reageerbuis | 17-10-11 | 16:38
Vind jij homo mannen dan net vrouwen? Nou zeg, wat een stereotypering.

Bart_Bart | 17-10-11 | 16:40

@eerstneukendanpraten | 17-10-11 | 16:27
voor of na het neuqen.

reageerbuis | 17-10-11 | 16:40

"Met zijn opmerkingen over het afschaffen van artikel 1 van de Grondwet, het non-discriminatiebeginsel, ten gunste van de vrijheid van meningsuiting, wist Pim Fortuyn de discussie over het onderwerp op het hoogste platform te plaatsen. Van verschillende kant is betoogd dat het systeem zoals dat in de VS bestaat, een vrijwel ongebreidelde voorrang voor de vrijheid van meningsuiting boven andere grondrechten, in Nederland zou moeten worden ingevoerd."

de Bree | 17-10-11 | 16:39

@miko | 17-10-11 | 16:35
Bestaan niet volgens de islam.

reageerbuis | 17-10-11 | 16:38

@Bart_Bart | 17-10-11 | 16:35
Misschien omdat het homo's zijn? Jij bent wel een vakjesdenkert he.

reageerbuis | 17-10-11 | 16:38

@reageerbuis | 17-10-11 | 16:36
Lesbo's zijn wel blij met jou neem ik aan?

Bart_Bart | 17-10-11 | 16:37

Artikel 1 is een gedrocht.

de Bree | 17-10-11 | 16:37

@miko | 17-10-11 | 16:35
Dat is toch een kerel of nie? Serieus. Ja echt, rechts is een kerel-fin. I am sure.

Bart_Bart | 17-10-11 | 16:37

lol.. figuurlijk natuurlijk.

reageerbuis | 17-10-11 | 16:36

Waarom zijn twee homo mannen vaak nog vrouwelijker dan twee lesbo vrouwen?

Bart_Bart | 17-10-11 | 16:35

Ondergetekende blijkt na het lezen van het bericht een nogal vertekend beeld van de lesbo-wereld te hebben en die fantasie houdt hij het liefst zo.

Simon de Danser | 17-10-11 | 16:34

Pot verwijt de regenboog.......... dat ze niet binnen mag?
Zijn ze daar nu helemaal van de pot gerukt bij de regenboog?
En is er ook een pot goud bij de regenboog te vinden?

miko | 17-10-11 | 16:33

Loopt 'In de Vlaamsche Pot' nog btw?

eerstneukendanpraten | 17-10-11 | 16:32

wel POT-verdorie!

MH026 | 17-10-11 | 16:32

Zal ik jou eens ff lekker aan je houten oorbellen trekken dan?

blauweleasebaklul | 17-10-11 | 16:32

Laten ze in The It gaan lopen beffen...

eerstneukendanpraten | 17-10-11 | 16:30

Zaterdag nog de Les Bos aflevering gezien van South Park.
Komt er nu ook een gevecht in 300 style ?

Idontgiveafunk | 17-10-11 | 16:29

Die pica achter het 'meiden' linkje, had u niet even kunnen waarschuwen middels NSFW of zoiets? Mijn hele libido is zeker een week van slag...

*braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakt*

eerstneukendanpraten | 17-10-11 | 16:29

Lesbos zijn net als zustertjes; de waarheid staat ver af van het beeld dat youporn in mijn netvlies heeft gebrand...

M'n ex had eens een zusterpakkie van het MST naar huis mee genomen. Lekker, dik en stug wit katoen met crocs... Blegh!

dlseth_ | 17-10-11 | 16:28

Wat mij betreft kunnen ze best een potje breken.

faptastic4 | 17-10-11 | 16:28

Het moet eens afgelopen zijn met die pottenkijkers

Opgepit | 17-10-11 | 16:27

Lesbo's praten per definitie te veel...

eerstneukendanpraten | 17-10-11 | 16:27

Bevolkingsgroep buiten zetten mag dat? Horeca nl superblij !

Kalaforni | 17-10-11 | 16:26

Ah, Fucking Åmål. Da's lang geleden.

Passant | 17-10-11 | 16:25

Teveel testosteron zo te zien. #ninabrink

Het ies trouwens anti di-C-scriminatiebranche

Bart_Bart | 17-10-11 | 16:24

scharen = geyl

Den Meester | 17-10-11 | 16:23

Potverdomme.

Gier | 17-10-11 | 16:23

vond er toch al geen flikker aan.

codedelight | 17-10-11 | 16:22

Krijg je met die nepmannen.

1teen | 17-10-11 | 16:16

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen