Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

[Discriminatie] Homokroeg is rel-lesbo's ZAT

lesbianmagniemr.png'Lesbo's breken de tent af, allemaal.' Dat is niet onze mening, is de mening van homo establishment De Regenboog (hoi Bonnie) in pottencapital of the world Rotterdam. En die zullen er toch wel verstand van hebben want zij komen dagelijks met deze mensen in aanraking. Als we de geruchten moeten geloven is het in de lesbowereld te 010 thans gebruikelijk elkaar met een barkruk om de frisgekapte harses te slaan als er geen overeenstemming bestaat over wie lekkerder is, Lindy England of Sarah Bettens. En als mevrouw je nieuwe tattoo van Frederique Spigt eerder op Lee Towers vindt lijken douw je d'r toch gewoon even met d'r kop in de spoelbak? Ja toch niet dan? Nog een nadeel: vrouwen onthouden alles. Kan een nichtenruzie doorgaans uitstekend beslecht worden op een bepaalde manier, lesbo's lopen na een maand nog chagrijnig te kijken omdat die-en-die toen-en-toen had gezegd dat je spijkerpak naar vis stonk. Kinderachtig gedoe allemaal. Heeft er een uur na openingstijd nog geen houseversie van De Wandelclub door de speakers geklonken? Trek je dat ding toch gewoon van de muur. En daarom heeft De Regenboos (hyves) dus besloten vanaf nu soms geen lesbo's meer toe te laten. Jammer meiden. Ga maar ergens anders baco's lurken en op Fucking Åmål soppen, hier wordt gefeest. Maar ja. Daar worden die wijven natuurlijk ook weer pislink van (verrassing). En dus is er al melding gemaakt van onterechte uitsluiting en zit de antidicscriminatiebranche er bovenop. Figuurlijk, figuurlijk.

Reaguursels

Inloggen

spycholoog

Aan je reactie zie ik dat je niet begrijp wat ik bedoel !

Ten eerste Homo en Lesbo zijn is geen keuze, je wordt zo geboren.

Ten tweede Homo,s of Lesbo's moeten vooral doen wat ze zelf willen.

Ten derde Denk ik, dus mijn mening > dat ze hun doel voorbij schieten door enerzijds te vechten voor erkenning om net zoals ieder ander voor normaal te worden gezien en anderzijds toch maar de nadruk te leggen op Gaykrant, Gaygames etc.

Mijn inziens is het beter om net zoals Carl Lewis zeven gouden medailles te winnen op de Olympische Spelen waar iedereen aan meedoet Homo,s Lesbo,s, Hetero,s etc. dan verdien je ook nog eens respect en wordt je als in zijn geval later blijkt dat hij Homo is geaccepteerd. André van Duin is een alom gerespecteerd komiek en daar staat toch ook niet op zijn voorhoofd geschreven dat hij Homo is. Ik zou zeggen laat iedereen zijn ding doen zonder het zonodig van de daken te schreeuwen. Want als je het van de daken afschreeuwt zet je jezelf weg alszijnde een groep die anders is als de rest. Mochten ze er toch voor kiezen om dit te blijven doen gaan ze hun gang maar, echter moeten ze dan ook niet piepen dat ze door bepaalde groepen niet serieus worden genomen.

herodus | 18-10-11 | 14:38

herodus | 18-10-11 | 10:25 |
maar iedereen gaat er vanuit dat je hetero bent dus dat hoef je niet te melden. Het duurt nogal lang voordat mensen doorhebben dat je dat niet bent, althans, in mijn geval. Ik kan mijn vriendin zoenen waar mijn studiegenootjes bij zijn en alsnog vragen ze 'en heb je al een vriendje?' Dus ja, dan werkt het om het te zeggen. Het scheelt koppelpogingen.
En tuurlijk zit de verwijzing gay erin. Net als dat in het woord carnaval nog de verwijzing naar het vasten voor Pasen zit. Anders weet niemand waar het over gaat. En door mensen met close minded opmerkingen zoals jij daarstraks, blijven die zaken nodig. Dus ik ben volgende maand weer vrolijk op Pann, in de Palace, en ga zo maar door, omdat ik daar tenminste mezelf kan zijn, zonder erop aangesproken te worden door geile ventjes.
Mannetje en vrouwtje gebeuren is trouwens ook belachelijk. Ik heb lang haar, mijn vriendin ook, en we zijn alletwee even vrouwelijk (of even mannelijk, ligt er maar net aan hoe je het bekijkt). Rokjes of jurkjes dragen we alletwee evenveel, sjans met mannen hebben we ook alletwee evenveel. Al dat gezanik altijd. Vragen wie i