Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Deep Anal Cumswap Opinie met Nina Brink!

ohnina.jpg Geinig, lezen wij nu pas: Nina Brink & Pieter Storms (maken wij verder geen grappen over, voor we het weten wordt er beslag gelegd op ons huis) staan voortaan pal voor de vrijheid van meningsuiting. Echt waar. Hoe? Leggen wij even uit. De bekende NOS anchor verslaggever Charles Groenhuijsen is een "opiniewebsite" begonnen (die zijn er namelijk nog niet op het internet). Aan deze site (dubbelcheck) werken belangrijke opiniemakers geheel belangeloos mee en geven dagelijks hun keigave opinie, maar dan wel in 140 tekens. Want daarmee doorbreek je het opiniemonopolie (mirror). Right. Goed Plan Charles. Opiniesites gaan nog eens heel groot worden. Maar nu komt het: deze handel wordt dus gefinancierd door Nina Brink en Pieter Storms. Laat dit even op u inwerken. Charles Groenhuijsen, een gerespecteerd journalist, die in zee gaat met mensen die...ehm...in het verleden niet zo heel erg blij waren met de vrijheid van meningsuiting zullen we maar voorzichtig zeggen. Ene Eric Smit kan daarover meepraten. Hij en zijn gezin werden heel vrijheid van meningsuiting liefhebbend kapotgemaakt omdat Smit een nare mening over Brink had opgeschreven. Wat doet zoiets nou voor je reputatie Charles? En al die opiniemakers die "geheel vrijwillig" voor je schrijven, wat vinden die er precies van? Of waren die nog niet op de hoogte van de medefinaciering door het duo Journalistieke Ethiek & Duimen Omhoog? Goed, de rest van het ranten laten we maar aan Max Pam en Youp van 't Hek over. Komen wij toch niet meer overheen. Succes nog met die poet van Nina, Charles. En jullie ook natuurlijk, Hans van Baalen, Guusje ter horst, Frits Huffnagel, Wouke van Scherrenburg, Arend jan Boekesteijn, Linda Polman, Frans Timmermans, Diederik Samsom, Jan Dijkgraaf, Sywert e.v.a. Update: wederhoor zegt: "Brink en Storms zijn geen aandeelhouder en het is een onafhankelijke stichting". Wel jammer dat de site op naam staat van Nina Brink's dochter... Update 2: Pieter Storms blijkt wél mede aandeelhouder. Conclusie: Mootz = Storms = Brink.

Reaguursels

Inloggen

Kratman, van Twitter krijg je helemaal niks.

garagedeur | 08-10-11 | 15:33

Leuk, voor 25% van de winst "geheel belangeloos" meewerken. Zal het aan mijn baas voorleggen, ik kom voortaan geheel belangeloos werken en ontvang 25% van de winst...
Zou Nina overigens als "geheel niet belanghebbende" toch een leuke cream-pie gepresenteerd krijgen van Charles op Pieter?

Kratman | 08-10-11 | 11:28

Kom weer veel op Duits klinkende namen tegen???!!!

Freba | 07-10-11 | 13:52

Charles kan 1 trucje erg goed: vanuit een studio met green screen net doen alsof hij middenin de Amerikaanse samenleving zit. Daar had hij het lekker bij moeten laten, want door zich zakelijk te binden aan de familie Brink is zijn credibility in een klap weg. Zie Kirsten Verdel die een boek schrijft voor Shylock Scheringa.

LJBrinkhorst | 07-10-11 | 10:30

Hé GS. Toen Bosma van de PVV zich vorige week nog belachelijk maakte via kamervragen met de verdachtmaking dat mediatycoon Derk Sauer als symphatisant van de SP zich als grootaandeelhouder van de NRC vast en zeker ook bezighield met beïnvloeding van deze krant moesten we allemaal vreselijk lachen om die malloot. Dus nu ook: Stelletje malloten!

Ginger Ted | 07-10-11 | 09:48

@AlanTuring | 07-10-11 | 00:38
Tuurluk herinner ik me de Wouke (journaliste wil de kamer in voor D66) van haar tijd. Moet nog altijd aan haar denken als ik Marcy zie in reruns van Married With Children.

Prof. D.A.H. Vintik | 07-10-11 | 03:08

Nou en?! Dit 'nieuws' is trouwens al weken oud.

garagedeur | 07-10-11 | 02:29

Noemt die Charles Groenhuijsen zichzelf nu een 'Coryfee ?' Ha ha, wannabeee.... Er is maar één Charles die zichzelf titels kan meegeven.

Charles Swietert | 07-10-11 | 01:11

MARIJN DE KONING doet mee. Zit in de stichting. Komt het nou omdat ik zo'n ouwe zak ben of herinnert niemand zich meer die overassertieve blonde dame.
Ik kende de term toen nog niet, maar "ik zou haar niet doen."

AlanTuring | 07-10-11 | 00:38

Ik mis Eric Smit nog in de lijst van opiniemakers ('opinie makers' volgens Charles).

DSK | 06-10-11 | 23:29

Nou, lekker veel nieuwswaarde: stilstaand plaatje met 1 artikel... over het stilstaand plaatje.

Steylleaux | 06-10-11 | 22:54

Vincent Everts probeert zichzelf er ook naar binnen te dreinsen..... pffffff

SickSense | 06-10-11 | 22:51

Leo Beenhakker wordt er opgevoerd als potentiele opinieleider. dus..

nuckin*futs | 06-10-11 | 21:49

Dacht eerst dat het over honden- en kattenvoer ging, maar te snel getypt. Het niveau zal ongeveer hetzelfde zijn.
www.nootz.com

Nestorix | 06-10-11 | 21:42

Heeft de PVV al kamervragen gesteld over het aandeelhoudersschap?

BennieB | 06-10-11 | 21:35

Toch leuk om te zien dat er weer wat met mijn poen gedaan wordt nog :-((

Vitayalin | 06-10-11 | 21:20

Nina in Oh Cherso dat lijkt me wel wat.

herodus | 06-10-11 | 21:07

Nina Brink = Volksverlakker nr.1

En Pietertje Storms is in de ban van deze toverkol. louter en alleen omdat hij éénmaal per week haar knotje wol uit elkaar mag halen in een comfortabele
omgeving.

Maar dat Charles Grünhausen zich door dit alom bejubelde stel laat gebruiken > jakkes

herodus | 06-10-11 | 21:06

wat een wtf lol site.

marxistje | 06-10-11 | 20:44

Sjarl deed het tien jaar geleden heel goed in de usa. Tot ie door de NOS eruit geflikkerd werd wegens te veel geld vragen. Dus ging ie het scharrelcircuit in. En eindigt vervolgens bij een dubieus stelletje met geld. Jammer Charlie, je deed het zo goed en gedegen.
Ow, Pieter, ip-nummer bij de redactie bekend.

weesgegroet | 06-10-11 | 19:23

widtvoet ® | 06-10-11 | 18:33 |
lol

Heb je mooi gedaan.

zovoklets | 06-10-11 | 18:56

@rara | 06-10-11 | 17:41
Niet doen! Dan ga je er ook zo uitzien.

Prof. D.A.H. Vintik | 06-10-11 | 18:54

Ik hoopte dat ze haar kelder niet meer uit zou komen. Want aan handen en voeten gebonden enzo.

natte krant | 06-10-11 | 18:22

Hier raak je echt van in de mootz.

Hölzenbein | 06-10-11 | 18:20

gaat Nina herself iedereen wegjorrissen?

deraderendraaien | 06-10-11 | 18:11

wat nina scheef lult .. lult pieter weer recht.

sjomp | 06-10-11 | 18:02

die storms vuist wat af in medialand, nina als geldkonijn maar wat willen ze nu eigenlijk bereiken.
el nina doet het vooral goed in boekvorm, met haar muts op de c.v.

protocus | 06-10-11 | 18:01

@harry pikkel | 06-10-11 | 17:51 In zijn functie van voorzitter van die Marokkofora (zijn vrouw is trouwens Marokkaanse) kwamen de ongeregeldheden in Oosterwei hem heel slecht uit: immers, zijn subsidieslurper-clubjes waren reuze succesvol *kuch* dus kònden er geen problemen zijn. Dan kwam de subsidie in gevaar!

Dus zat niet voorzitter Cornelisse maar burgemeester Cornelisse bij DWDD te vertellen dat het allemaal prima ging in Gouda en dat er slechts enkele kleine incidentjes waren met 'jongeren'.

Hijzelf woont niet in oosterwei, is daar ook nog nooit geweest. Hij woont elders, in een zwaarbewaakt en -beveiligd huis. Bang voor autochtone Gouwenaren....

vraagstaart | 06-10-11 | 17:59

Tsja, en geensteyl is van de Telegrof.
En die zijn ook heel erg onafhankeloos!

De Treinende Rechter | 06-10-11 | 17:52

vraagstaart | 06-10-11 | 17:45
Hoe meer ik over die mafkees lees, hoe gekker het wordt. Dit was nieuw voor mij: "Ook is er zorg om de vele nevenfuncties van Cornelis, achttien stuks totaal. .... Zo is hij onder anderen voorzitter van het Platform Marokko, van de Stichting Initiatief Gouda Imzouren Marokko en van Stichting Adopt Your Own
Granny; een fonds voor oude, alleenstaande vrouwen in Ghana.Daarnaast voert hij zes keer de titel beschermheer en is hij vijf keer lid
van een comité voor aanbeveling."

En de PVDA maar lullen over fatsoen en denken dat het slecht met ze gaat omdat Job de boodschap niet goed kan uitdragen.

harry pikkel | 06-10-11 | 17:51

Nina Brink is hoer! Mijn vader heeft haar laatst nog gedaan!

de kudtkrantenjongen | 06-10-11 | 17:50

vraagstaart | 06-10-11 | 17:45
En dat valt al bijna niet te doen!

irma zonderboezem | 06-10-11 | 17:48

Wel leuk om een stuk of tien reaguurders daar te laten posten. Eens kijken of ze de VVM dan nog steeds hoog in het vaandel hebben staan.

harry pikkel | 06-10-11 | 17:46

*high five* @harry pikkel | 06-10-11 | 17:35 en de eikel zit er nòg he, in Gouda.

Je krijgt makkelijker een pastoor uit een misdienaar dan een PvdA-er van het pluche.

vraagstaart | 06-10-11 | 17:45

joemiejas | 06-10-11 | 17:39 | + 0 -
bedankt.

Eurotokkie | 06-10-11 | 17:42

@Prof. D.A.H. Vintik | 06-10-11 | 17:38
Die eerste link... Had je me niet even kunnen waarschuwen?

*ogen uitspoelt met wc-eend.

rara | 06-10-11 | 17:41

overVecht | 06-10-11 | 17:32 |
Nee, da's niet m'n bedoeling hoor. Maar je hebt natuurlijk hele volksstammen die blindelings zo'n figuur (Brink, Mens, vul maar in) volgen om er beter van te worden. Als iets te mooi is om waar te zijn, is het meestal niet waar.

Ars Vivendi | 06-10-11 | 17:41

@:Eurotokkie en OverVecht: Het is tenminste niet zo`n huilie-huilie geval dan jullie.

joemiejas | 06-10-11 | 17:39

@rara | 06-10-11 | 16:46
Nina tegen Charles: "Met de juiste make-up ( bit.ly/qoSlOS ) kun je ook de aandacht van je ogen ( bit.ly/pgApac ) afleiden."

Prof. D.A.H. Vintik | 06-10-11 | 17:38

Krachtmeester | 06-10-11 | 17:36 |

lol

Niet te diep graven hoor.

zovoklets | 06-10-11 | 17:37

Hier in Leiden doet men Moot court.
Heeft iemand nog een aantrekkelijke casus en sponsor? Iets met aandelen ofzo?

zovoklets | 06-10-11 | 17:36

Ik ben even in m'n tuin, de opinie omleiden.

Krachtmeester | 06-10-11 | 17:36

Goed bezig die BertBrussen. Stormsie is dus wel aandeelhouder. Nou ja, dan kunnen ze ook gelijk alle schroom van zich afgooien, en weer lekker getweeën bij P&W aanschuiven.

Bart_Bart | 06-10-11 | 17:36

vraagstaart | 06-10-11 | 17:34
Ghe,je was me net voor.

harry pikkel | 06-10-11 | 17:35

@FreshClash | 06-10-11 | 17:33 Ja, eentje. Chief NanYaw Boafa the First.

vraagstaart | 06-10-11 | 17:34

FreshClash | 06-10-11 | 17:33 |

Ik zou zeggen kijk even in de spiegel.

Eurotokkie | 06-10-11 | 17:34

Zou er een grotere eikel bestaan dan Pieter Storms? (Rene Froger niet meegerekend)

FreshClash | 06-10-11 | 17:33

@Ars Vivendi | 06-10-11 | 17:30 |

Zo kan je natuurlijk (zowat) alles goed praten...

overVecht | 06-10-11 | 17:32

@eerstneukendanpraten | 06-10-11 | 17:26 Dat is meer jouw field of expertise dan het mijne, nicksgewijs gesproken.

Maar nee, dat was me niet opgevallen. Omdat ik er totaalgeen arvaring mee had en eerlijk gezegd kan ik daar ook heel erg goed mee leven.

vraagstaart | 06-10-11 | 17:30

overVecht | 06-10-11 | 17:28 |
Ik ben geen lid van haar fanclub. Ze maakt gewoon heel handig gebruik van de hebberigheid van mensen

Ars Vivendi | 06-10-11 | 17:30

Heeft Charles Groenhuijsen Dirk Scheringa al gevraagd.

Eurotokkie | 06-10-11 | 17:30

@eerstneukendanpraten | 06-10-11 | 17:26 |
Waarschijnlijk komt dat door de context van Storms en Brink. De hersenen staan zulke gedachten dan tijdelijk niet toe.

Bart_Bart | 06-10-11 | 17:29

eerstneukendanpraten | 06-10-11 | 17:26 |
tenzij met condoom gepenetreerd wordt

Ars Vivendi | 06-10-11 | 17:28

@joemiejas | 06-10-11 | 17:23 |

Wat is er in vredesnaam gaaf aan iemand die andermans leven kapotmaakt? Zowel qua geld als mentaal.

overVecht | 06-10-11 | 17:28

Niemand opgevallen dat als er diep wordt ge-analt er geen cumswap meer kan plaatsvinden?

eerstneukendanpraten | 06-10-11 | 17:26

joemiejas | 06-10-11 | 17:23 |

Er zijn nu eenmaal mensen die vallen op foute vrouwen .

Eurotokkie | 06-10-11 | 17:25

@ harry pikkel 17.20:

Is dat zo?

Nou, ik was laatst in Gouda en ik wist niet wat ik daar allemaal zag rondlopen.
Hebben ze daar blijkbaar ook een zwarte prins Bernard.

The eimer | 06-10-11 | 17:24

En toch vind ik het een gaaf wijf.

joemiejas | 06-10-11 | 17:23

Krijg nog steeds 5 ruggen van dat mens, aandeeltjes WOL, sukkel die is was.

Uw Verzekeringsadvis | 06-10-11 | 17:22

Dus als ik de update begrijp hebben ze er inderdaad niks mee te maken. In theorie... dat dan weer wel..

overVecht | 06-10-11 | 17:22

ghe [email protected] youp: 'de burgemeester van Ghana die 16x in Gouda is geweest.'

harry pikkel | 06-10-11 | 17:20

@Bart_Bart | 06-10-11 | 17:15
Onweerstaanbaar, ja.

Art Vandelay Ultor | 06-10-11 | 17:20

@bokbier | 06-10-11 | 17:14
Zulke onthullingen zul je op mootz.com nooit zien.

Prof. D.A.H. Vintik | 06-10-11 | 17:20

Toch wel lekker zo.n wijf te hebben.
Je laat ze aan stapel bankbiljetten ruiken en vort, daar gaat ze als een speer tekeer om een hele schuur vol van dat spul te zoeken.
En geheid dat ze dat als geen ander kan.
De enige tegenprestatie is ze op tijd een goede beurt krijgt en dat is alles.
Stel voor om een gericht fokprogramma met haar op te zetten en haar kroost naar EU-Brussel te sturen.
Goed voor Nederland.

The eimer | 06-10-11 | 17:18

Vergeten en vergeven me moeten naar de toekomst kijken , dat Nina Brink een spoor van vernieling heeft achtergelaten het zij zo.
Nina is nu wat ouder en wijzer geworden en ze zal het nooit meer doen.
C.G

Eurotokkie | 06-10-11 | 17:16

@Bart_Bart | 06-10-11 | 17:12
'Oeps - er is niets!

U heeft een verkeerde URL ingetypt.'

Zie je nu wat er gebeurt? Ik krijg de schuld, terwijl het jouw schuld is.

Naja zeg.

Art Vandelay Ultor | 06-10-11 | 17:14

Ik kan, ipv mootz.com, www.mootz.nl van harte aanraden, kwam ik zojuist achter!

bokbier | 06-10-11 | 17:14

@Che_cuevara | 06-10-11 | 17:04
Ze moet het wel kunnen dragen, hè.

Art Vandelay Ultor | 06-10-11 | 17:13

Che_cuevara | 06-10-11 | 17:02
Zweepjes EN slipjes.
eerstneukendanpraten | 06-10-11 | 17:03
Heb Nina centjes dan ?
;)

Teun van het Tuinpad | 06-10-11 | 17:13

@Art Vandelay Ultor | 06-10-11 | 17:07 |
Ik zit nu even wat foto's te kijken, en het valt toch iets meer tegen dan ik in mijn hoofd had.

Terwijl ik toch een bepaalde positieve associatie heb met haar. Misschien had ze een keer een goed optreden bij P&W. Aangezien jij al helemaal geen liefhebber bent, deze foto (bij voorbaat excuses, NSFW).
www.hetnieuwejournaal.nl/wp-content/20...

Bart_Bart | 06-10-11 | 17:12

Goed iniatief, reaguurders zijn zo 2010.

vip33 | 06-10-11 | 17:12

Welkom in onze nieuwe, parallelle letterhel, die veel warmer en gezelliger zal zijn dan de met nutteloze opinies besmeurde opperletterhel!

Krachtmeester | 06-10-11 | 17:12

Onbedaarlijk in de lach schiet, Joris succes!

ox | 06-10-11 | 17:10

fauxnews.nl

Bamzaaiert | 06-10-11 | 17:09

@Bart_Bart | 06-10-11 | 17:05
Ze heeft wel iets, namelijk een standaard promillage van minstens 175ug/l.

rara | 06-10-11 | 17:07

@Bart_Bart | 06-10-11 | 17:05
Dat meen je? Nou, smaken verschillen, laat ik maar voorzichtig zeggen.

Ze zuipt als een Pool, dus ze zal best wel makkelijk zijn ook. Sla je kans, zou ik zeggen.

Neem GHB mee voor de zekerheid.

Art Vandelay Ultor | 06-10-11 | 17:07

@Bart_Bart | 06-10-11 | 17:03
Het komt alleen niet goed tot zijn recht.

Che_cuevara | 06-10-11 | 17:05

@Art Vandelay Ultor | 06-10-11 | 17:03 |
Dat (gerucht?) wist ik nou echt niet. Ik vind haar namelijk wel iets hebben.

Bart_Bart | 06-10-11 | 17:05

Bart_Bart | 06-10-11 | 17:03

Oestrogeen, anders zou ze een snor moeten hebben!

eerstneukendanpraten | 06-10-11 | 17:04

@Art Vandelay Ultor | 06-10-11 | 17:03
Je vergeet "Tank"

Che_cuevara | 06-10-11 | 17:04

Che_cuevara | 06-10-11 | 17:01

Zijn nick geeft al een hoop aan idd...

eerstneukendanpraten | 06-10-11 | 17:04

Volgens mij heeft Nina Brink meer testosteron in haar lijf dan Chuck Norris, Jack Bauer en The Rock bij elkaar.

Bart_Bart | 06-10-11 | 17:03

Volgens mij wordt het een Storm in een glas water.

Che_cuevara | 06-10-11 | 17:03

sjaakdeslinksesul | 06-10-11 | 16:53 |

Gadverdegadver alleen bij de gedachte al kruipt mijn eenogige broekslang diep in mijn buik

Idontgiveafunk | 06-10-11 | 17:03

Teun van het Tuinpad | 06-10-11 | 17:00

Dan moet hij wel een machtig breekijzer hebben! Denk meer dat Pietertje gek was op haar prachtige inborst en zeker niet op haar gevulde bankrekening...

eerstneukendanpraten | 06-10-11 | 17:03

@Bart_Bart | 06-10-11 | 16:55
Glaasje.

Glas.

Emmer.

Art Vandelay Ultor | 06-10-11 | 17:03

@smdyasc | 06-10-11 | 17:01
Uiteraard.

Che_cuevara | 06-10-11 | 17:02

Opinies van uitgerangeerde omhooggestuiterden.
Dat mootzen we toch niet willen met z'n allen.

Krachtmeester | 06-10-11 | 17:02

@Teun van het Tuinpad | 06-10-11 | 17:00
Ik denk eerder dat Pieter is gevallen voor het zweepje van Nina.
Vindt hij wel lekker.

Che_cuevara | 06-10-11 | 17:02

Voor het geld hoeft ze het niet te doen, haar intenties kunnen niet anders dan nobel zijn .....

smdyasc | 06-10-11 | 17:01

@eerstneukendanpraten | 06-10-11 | 17:00
Spellingscontrole is een te lang woord voor hem.
Dat moet korter.

Che_cuevara | 06-10-11 | 17:01

Che_cuevara | 06-10-11 | 16:57
Nina is gevallen voor Pieter z'n breekijzer.
Denk ik.

Teun van het Tuinpad | 06-10-11 | 17:00

@ox | 06-10-11 | 16:57
Lees je tegel nog eens.

Che_cuevara | 06-10-11 | 17:00

Bart_Bart | 06-10-11 | 16:50 | + 1
JA leuk man, laat GS een echte boomersite worden!

Einde van de Domheid | 06-10-11 | 17:00

ox | 06-10-11 | 16:57

Je kunt ook de spellingcontrole gebruiken hoor!

eerstneukendanpraten | 06-10-11 | 17:00

@ox | 06-10-11 | 16:57 |
Omdat je als een VMBO dropout van 14 schrijft.

Bart_Bart | 06-10-11 | 16:59

@frank jansen7866 | 06-10-11 | 16:57
Jawel hoor, waarom zou dat niet mogen?

Che_cuevara | 06-10-11 | 16:58

weggejorist? WTF?!?!?!?

- Edit: als je nou gewoon iets leesbaars schreef...-

ox | 06-10-11 | 16:57

@Teun van het Tuinpad | 06-10-11 | 16:41
Pieter lust er ook wel pap van volgens mij.

Che_cuevara | 06-10-11 | 16:57

-weggejorist-

frank jansen7866 | 06-10-11 | 16:57

Lijkt een beetje een beroepsgroep of Linkedin. (Vooral de reacties op 'we zoeken nog betaalde medewerkers'. 'Goed initiatief' Boris van der Ham. Yek!

Einde van de Domheid | 06-10-11 | 16:56

Ik wacht wel even op de opinie van @cumswappingnina57.

Ashtrey | 06-10-11 | 16:55

@Art Vandelay Ultor | 06-10-11 | 16:54 |
Ja, houdt Guusje van een glaasje?

Bart_Bart | 06-10-11 | 16:55

@sjaakdeslinksesul | 06-10-11 | 16:53 |
Met twee mannen dus? Het lijkt mij met 1 man al libido-verlagend.

Bart_Bart | 06-10-11 | 16:54

Guusje ter Horst steunt dit initiatief zeker omdat er vele Mootz-borrels zullen gaan volgen?

Art Vandelay Ultor | 06-10-11 | 16:54

@sjaakdeslinksesul | 06-10-11 | 16:53
Charles Groenhuysen, natuurlijk.

rara | 06-10-11 | 16:54

Nina staat ook leuk op quotenet met huilverhaal! Leuk om te lezen!

Kalaforni | 06-10-11 | 16:54

Wie zou een trio met nina en pieter doen?

sjaakdeslinksesul | 06-10-11 | 16:53

Mooie website. Krijg er tranen van in mn ogen. Zou Nina zo Eric terug willen pakken? Hem geheel onopvallend opvallend kapot laten schrijven door Charles. Dikke middel vinger voor je Nina! Je bent en blijft een dief en een oplichtster!

Rest In Privacy | 06-10-11 | 16:52

Nina..... altijd -1

VariousVirtues | 06-10-11 | 16:52

Een nog dubieuzere opiniesite dan de Joop. Het kan dus toch.

Prof. D.A.H. Vintik | 06-10-11 | 16:52

Iemand trouwens ooit nog iets gehoord van de Indische Mac Donalds die dochter Karen over de hele wereld groot zou gaan maken?

jump-to-it | 06-10-11 | 16:50

Kan die Maximus Pam niet een gastcolumn op GS krijgen?

Bart_Bart | 06-10-11 | 16:50

Gelukkig hoeft Steve Jobs dit niet meer mee te maken.

Gier | 06-10-11 | 16:49

-weggejorist-

ox | 06-10-11 | 16:49

@ vraagstaart | 06-10-11 | 16:30

Wat dacht je van Preekijzer?

Traxor | 06-10-11 | 16:48

Andere vergelijkingen dienen zich aan
maar ik vrijheid van mening me even binnensmonds

Tobi | 06-10-11 | 16:48

Ferrier, Samson, van Boxtel, ter Horst olv Sjarrel en gefinancierd door Nina -oplichtster- Brink.

Ik kijk nog liever naar OhOh Cherso.

Spuitelluf | 06-10-11 | 16:48

Waar gaat het over? Brink en Storm in 1 stukkie... ploef, interesse weg namelijk (en dat is mijn mening, opinie).

je | 06-10-11 | 16:48

SM moet hier de 'bindende' factor zijn. Moet wel.

Rollins | 06-10-11 | 16:47

Charles heeft dezelfde plastisch chirurg als Nina. Ze hebben elkaar in de kliniek leren kennen.

rara | 06-10-11 | 16:46

Een beetje je mening gaan lopen geven op internet, wie doet zoiets nou?

Boyo | 06-10-11 | 16:46

Epic fail.

Koud flesje Alfa | 06-10-11 | 16:46

Als ze het interface en gebruiksvriendelijk-technisch een beetje goed aanpakken, kan dit wel wat worden.

Bij sommige mensen.

Bart_Bart | 06-10-11 | 16:46

@Gier | 06-10-11 | 16:43
Dick Pels?

rara | 06-10-11 | 16:45

Weet je wie ook een opinie had ?

Gier | 06-10-11 | 16:43

@ox *zuurstof aangeven doet*

V.O.C. FTW | 06-10-11 | 16:43

Dat word trollen geblazen!

Kalaforni | 06-10-11 | 16:43

Dat word trollen geblazen!

Kalaforni | 06-10-11 | 16:43

Volgens mij is Charles ook een beetje van de SM.
En Nina weet dat, gezien dat ooglapje tijdens Eva op Zondag.

Teun van het Tuinpad | 06-10-11 | 16:41

-weggejorist-

frank jansen7866 | 06-10-11 | 16:40

-weggejorist-

ox | 06-10-11 | 16:39

doorbreken van opinimonopolie = oplossing voor niet bestaand probleem. Hoe krijgen ze het bedacht

Ars Vivendi | 06-10-11 | 16:38

Ik ga nog liever Dootz dan dat ik daar wat ga lezen.
/Seth

Biff Eagleburger | 06-10-11 | 16:37

Zijn er al pikante verhalen over Charles "Deep Anal Cumswap " Groenhuysen verschenen?

rara | 06-10-11 | 16:36

Dat Mootz gaat ons nog een vermaak opleveren, als ik die site zou eens bekijk, een soort van digitale omroep Max in opinievorm. Hoe dan ook, alles waar Storms zich mee bemoeit is tot mislukken gedoemd.

brutus68 | 06-10-11 | 16:36

Ik heb hier geen opinie (voor) over.

nogeentjedan | 06-10-11 | 16:34

Nina verkoopt weer gebakken lucht

Idontgiveafunk | 06-10-11 | 16:34

En als ik dan het lijstje lees van diegenen die een bijdrage gaan leveren aan Mootz in combinatie met het "doorbreken van het opiniemonopolie" dan kan ik een zekere vorm van verbazing niet onderdrukken.

Alsof Ahmadinejad het christendom propageert.

vraagstaart | 06-10-11 | 16:33

Een geflopte zakenvrouw en haar geflopt presentator vriendje werken samen met een uitgerangeerde journalist. Dat gaat me een website worden, zeg.

Traxor | 06-10-11 | 16:33

*gaat porno-vocabulaire bijwerken*

Indates | 06-10-11 | 16:32

is ze ontspoort ?

darkkid | 06-10-11 | 16:32

Is daar al een spel van in de winkel: OPINIEMONOPOLIE?

eerstneukendanpraten | 06-10-11 | 16:31

Storm op komst!!1!

V.O.C. FTW | 06-10-11 | 16:31

Hoe gaat die site heten? World On Lies?

vraagstaart | 06-10-11 | 16:30

Nina is een beetje de weg kwijt.

WieWiebe | 06-10-11 | 16:30

REAGEER OOK

bespaartips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken