Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Kruipende luierslaaf houdt eigen Slutwalk

feestinamsterdam.pngEen Slutwalk kun je natuurlijk met z'n allen tegelijk doen. Lekker opgaan in de massa, opeens alles durven, oh oh wat zijn we toch vrijgevochten. NOT. Want de echte autonome geesten houden die Slutwalk gewoon als ze daar zin in hebben, en wat de rest er verder van denkt boeit-ze-niet. FILMPJE!

Reaguursels

Inloggen

Beste mensen
\
Na bijna 22 maanden dubio en twijfel over het het wel en wee van FORAisme is een half uur geleden feestelijk de knoop doorgehakt.
Ik ga volledig als Anti FORA ist door het leven.

Want met de menselijke beschaving en technologische ontwikkeling hadden wij nu anno 2011 geen problemen meer op de wereld en geen armoede . en een wereldwijde economie en geld genoeg voor natuur en natuur en ecologische verantwoorde welvaart.
Dat is er anno 2011 nog steeds niet wereldwijd en daar kan ik alleen maar het FORAisme de schuld van geven.
Excessen als koninginnendag 2009 en schiet partij Alphen aan de rijn is gekomen door de maatschappelijke verloedering en dat komt allemaal door internet fora . komt allemaal door het Foraisme

Foraisme leid tot minder arbeid prestatie en zelfs met als gevolg grote krediet crisis.
Minder bedrijfs winst dus minder belasting die de overheid vangt doordat internet fora de servers belasten voor normaal internet verkeer dus dat brengt economische schade met zich mee.
Dus door de internet fora moet er op sociale voorzieningen voor ouderen en gehandicapten bezuinigd worden.

Ik zal na dit bericht geen naar geen FORA meer toe surfen en de knoop doorhakken, wel zal ik gewoon overal en op reageer velden van kranten artikels van alle problemen op de wereld gewoon de internet fora en het foraisme de schuld geven.

Net als de vroeger de meest smerigste en ergste persoon van de wereld Adolf Hitler de Joden de schuld gaf van alle wereld problemen , zo zal ik het FORAisme en de internet fora de schuld geven.
Problemen ergens ik zeg overal dat het FORAisme de schuld heeft. Op den duur lopen e raltijd mensen m,et je mee en zal er de komende decennia een haat groep ontstaan tegen het FORAisme met wie weet een gekoppelde politieke partij met grote kans op enkele zetels

Dat houd dus in dat ik nu ik als poster gestopt bent en nog veel groter last bent voor de internet fora en het foraisme alleen dat duurt even voordat er anti foraistische groepen uit ontstaan. Ik ben de pionier tegen het FORAisme en hoop op maatschappelijke inkeer.

Zodat het internet weer gewoon gebruikt kan worden voor website online invoer dingen raadplegen maar het doel is ooit een FORA FREE wereldwijde web

Zelfs de autisme prikbord en andere autisme fora buiten de startpagina belemmert andere autisme met integratie in de maatschappij , gevolg hogere kosten, gevolg de PGB gaat op de schop voor de rechthebbende en wajong op de schop voor de recht hebben.
Door de autisme fora op het w.w.w. en fora voor andere mensen met een stoornis of handicap zijn mensen minder bezig om met een bepaalde stoornis of handicap meen goed leven te lijden dat lijd tot meer kosten, dus die fora zijn schuldig aan het uithollen van de sociale voorzieningen

Ik heb niks met Hitler want FORAisme en FA.SS.isme liggen heel dicht bij elkaar en zijn beide fout en dienen beide bestreden te worden.

Maar een ding is hetzelfde waar die vuile kort snor de joden de schuld van gaf . geef ik de internet fora en het foraisme de schuld .
Hamas Hamas alle internet fora aan het gas .

Meld dit bericht even bij justitie en doe aangifte als het strafbaar is deze post dan komt het in krant en krijgt het anti foraisme gratis publiciteit .
Dan komen de kranten met anti fora propaganda in het nieuws

Zelfs dat ik in 1970 met een bepaalde handicap geboren bent kan door de voorbereide uitvindingen naar naar het foraisme gekomen zijn .

Ik moet nooit aan de macht komen want dan gaan alle fora uit de lucht en alle IP die meer dan een bepaald aantal uren online per jaar op fora is geweest worden opgepakt en krijgen werkkamp om de economische schade te herstellen. Overigens wel onder beschaafde werk omstandigheden want ik hou niet van FORAistische nazi praktijken. De rechtelijkemacht gaat er dan over en ook als ik de baas word blijft die los en gescheiden van de overheid.
Ik hou van beschaving en wat de beschaving en groei naar een beter wereld belemmerd zoals internetfora het foraisme dat moet als pestratten bestreden
worden . Als ik eenmaal de baas word van Nederland dan breid het anti foraisme uit tot ver over de huidige staatsgrenzen

Daar mee blijf ik roy nog steend een sympathiek persoon vinden en ik voorspel dat ie ooit ook het foraisme spuugzat word dat kan ik voorspelen.

wij worden vanzelf wel bondgenoten als duurt het 5 tot 10 jaar. Dan heeft ROY weer voer voor ons anti fora isme beleid .

Met anti fora groet

EX DL & AB | 09-06-11 | 01:01

Veel van die pamper mensen zonder dat er sprake is van incontinentie liggen aan het potentiële uitkering infuus van de verzorgingsstaat en verzinnen alles om bij de geld verslinderen de verzorgingsstaat zo ver te krijgen dat ze niet meer hoeven te solliciteren.

Ik

AB_DL : Deze mensen zijn gewoon nog luier dan werkelozen die niet willen werken! Te beroert om hun eigen reet af te vegen, of 10 passen naar de plee te lopen.! dus pissen maar in hun luier Hmm ff zien hoe kom ik onder mn laatste beetje werk uit kom . Oh ik weet het! ik wordt een volwassene in luiers en ontduik al mijn verandwoordelijkheden door adultbay of adultkind te worden!

EX DL & AB | 08-06-11 | 17:38

mensen die SM en BDSM SUB zijn hebben geen eigen karakter eigen waarde en vinden dat ze gedomineerd moeten worden geslagen moeten worden en vervolgens maakt de SM en BDSM DOM daar misbruik van want die geilt er op om macht uit te oefenen op zo sub met een gebrek aan zelf respect

Dat soort SM en BDSM DOMS waren nou die type mensen waar je van kunt verwachten dat ze zich in oorlogstijd met liefde en plezier melden als kampbeul bij de waffen SS of net wat het dan gaat heten en zo als kampbeul weer grote macht kunnen uitoefenen.

Binnenkort word trouwens SM en BDSM samengevoegd onder 1 naam namelijk Saddisme & Slaag . Afgekort SS

en de dom met zijn martel instrumenten noemt men dan de waffen SS

Maar in de ageplay BDSM wereld moet ook Cindy/kees en Fixertje en Guilty straks gewoon hun pamper uit doen en aardbuien gaan plukken. I.p.v. de hele dag dit soort stomme ziekelijke spelletjes te spelen

SM+BDSM=FaSScisme

EX DL & AB | 08-06-11 | 17:19

Wat is het verschil tussen een aangereden DL in een Dikke en HOND Bij een aanreden hond zie je slip sporen Bij een aangereden DL in een pamper Niet

mensen die DL en AB en infantilist zijn kan en mag eigenlijk niet dezelfde rechten hebben als de andere
staatsburgers
wij staan op de
leer van het volwassen zijn cultuur en een voor de leeftijd gepaste handeling en gedraging.
De Niet tot inkeer willen komende infantilist en DList in PAMPERS zonder dat er sprake van incontinentie hoort niet tot ons volk, nog veel
minder tot ons bloed. ze zijn mensen met een verkeerde leefwijze . .
Het is een kwestie van geestelijke volksgezondheid."

Met vriendelijke groet,

EX DL & AB | 08-06-11 | 15:29

DLisme = Volwassen mensen die luiers dragen zonder dat er sprake is van incontinentie

Mensen die met luiers spelen hebben een chronische tekort in hun daily live , dat is duidelijk.
Vooral gepaard met infantiliteit adultbaby en peuter en kleuter , is een extreme uiting van onvrede in de mooie volwassen geest en volwassen leven.
Daarom denken ze alles te kunnen op lossen door weer in hun luier te schijten
Ik ben vroeger ook een AB-DL en ageplayer geweest, maar het is gewoon domweg een uiting van onvrede die er heerst bij vele in die wereld van de AB-DL luiers.org.
Die onvrede uit zich in een cultuur op de Ab en DL gerelateerde fora in soms windel fascistische toestanden.
Want de onvrede is niet opgelost.
Mij is dat als enige daar wel gelukt voor zo ver ik weet, de meeste EX infantilisten vertrekken met de noorderzon daar en hoor je niks meer van. Lijkt mij ook verstandiger want ze zuigen je als een sekte terug in hun pamper pis milieu.

Ik heb zowel in als aan het volwassen leven genoeg bekoringen en plezier en mij omhoog gewerkt dat ik dit niet meer nodig vind.
Het is gewoon een uiting van tekorten die snel met een pamper word verborgen.
Een verkapte depressie , onvrede en in enkele verpakte pedofilie ( de meerderheid niet )

Ik heb duurzame oplossingen gezocht . en zo lang ik niet incontinent word draag ik geen pamper.

Your daiperfuck

Mensen moeten daar gewoon een zaken in hun leven loslaten en hun leven eens een aan een grondige evaluatie brengen en dan aan hun mentale weder opbouw werken.
Ipv als een staats mongool in de pampers te blijven en naar dat domme zwakte te vluchten.

Ik behoor tot de weinigen die nog tot inkeer is weten te komen en weer gewoon normaal leef en volwassen doe.
Sinds ik dat pamper pis gedoe en infantiele gedoe heb los gelaten , heb ik inmiddels alle eu landen al eens gezien. Ben geïnternationaliseerd en heb van een unieke hobby een betaalde baan weten te maken en heb een schat van hond die mee gaat met het werk.

DL en AB mensen vragen van ieder respect , maar geven u geen enkele ruimte .

Deze groeiende ontwikkeling van infantilisering en DLisme word een bedreiging voor de geestelijke mentale volwassen beschaving.

In 1945 viel het Nazisme en fascisme
In 1989 viel het communisme

NU moet het DLisme & infantilisme nog worden uitgebannen in de maatschappij.
\
Kwestie van geestelijke volksgezondheid , zodat geen vast lopende pubers deze weg op gaan , terwijl zonder het bestaan van DL isme en Infantilisme die vast gelopen pubers 5 jaar later een goede baan en studie gehad kunnen hebben.

Het lijd dus tot onnodig non participatie aan de maatschappij en de economie

Met vriendelijke groet,

EX DL & AB | 08-06-11 | 15:24

KlaaSS van de luiers.org en ELLA en CAMERON en STE Moeten binnenkort aardbeien en tomaten gaan plukken Nieuwe wet opkomst en maar goed ook. Net als voor de oorlog. [www.nu.nl] De werkloze die de hele dag lopen te niksnutten in hun of haar pamper en speen in de smoel moeten gewoon aardbeien gaan plukken ipv oost Europeanen hier heen halen ten koste van de economische opbouw van hun eigen land. Er komt een nieuwe wet dat werkloze verplicht om ook dit soort banen aan te pakken als ze zogenaamd geen baan kunnen krijgen waarvoor ze geleerd hebben. Dus led van de luiers.org als Cameron Klaas en een aantal andere niksnutten achter de PC daar , moeten straks aan het werk , anders word gewoon de uitkering stil gezet. je gaat maar aardbeien plukken asgergers steken en de openbare plee's boenen ipv te niksnutten achter jullie PC en over iedereen kritiek te spuien. Dus pamper uit en aan de schop. Niets maakt ons zo vrij als arbeid Dit heb je met ledigheid, vandaar dat er ook staat ledigheid is des duivels oorkussen. Mijn pauze is bijna om ik ga weer aan het werk, want niets maakt ons zo vrij als arbeid. Aangezien ik mobiel internet net heb kan ik ook mijn kantoorwerk doen op een veldje in het honden losloop bos , dan kan ik werken en de hond lekker spelen en los lopen . het veldje is ook toegankelijk voor auto omdat het een dag kampeer terrein is . Dus dag kampeer terrein waar honden los mogen, dus katten in de buurt , zijn er niet . Ik overdag dus in de auto/brommobiel aan het werk en ben alleen nog thuis om te slapen . Overdag ben ik in het veld en als ik kantoorwerk doe ben ik in de auto gewoon. gewoon stuur tafeltje waar de laptop op kan. Als ik rond 22 uur thuis aankom hoef ik alleen de extra caravan accu op het stroom te zetten zodat ik om 4 in de morgen weer genoeg stroom in de accu heb om alles te doen wat ik moet en wil doen. Ik heb van en hobby mijn werk weten te maken. arbeid macht frei Dat is nog eens efficiënt en productief werken

EX DL & AB | 08-06-11 | 14:59

@de aarde | 06-06-11 | 18:21

Wees blij...

pretparkdrievliet | 07-06-11 | 10:07

... Nah... dit zie ik nou nooit es hiero in Drenthe !

de aarde | 06-06-11 | 18:21

Maar heeft iemand nu al gebeld naar Rutger dat z'n kelder open staat?

jappertje | 06-06-11 | 18:08

Vroeger sloten ze dit soort mensen op in een netjes gecapitonneerde ruimte met zachte blokken om mee te spelen.

TM | 06-06-11 | 18:06

@Nacho_Vidal | 06-06-11 | 15:39
pretparkdrievliet zegt het eigenlijk al, dus dat hoort dan gewoon bij onze normen en waarden en tegelijkertijd wil men hoofddoekjes verbieden? Ben ik ook raar als ik dit raar vind?

Hölzenbein | 06-06-11 | 16:42

@kras | 06-06-11 | 13:10 |
Je moet wel een ware kleptomaan zijn als je zelfs andermans grappen van dumpert gaat stelen.

vMuiden | 06-06-11 | 16:19

De teloorgang van het menselijke ras.

SjiekDeFriemel | 06-06-11 | 15:58

-weggejorist-

pretparkdrievliet | 06-06-11 | 15:51

@Einde van de Domheid | 06-06-11 | 15:19
Militante homobeweging? Waar moet ik dan aan denken? Aanslagen op weigerambtenaren? Gifgas bij heterohuwelijken? COC-SchutzGruppe-Eins? Vuile bom op Urk?

Aansteller.

dlseth_ | 06-06-11 | 15:46

@Hölzenbein | 06-06-11 | 15:23
Dan zeg je dat het sinterklaas is op zoek naar zijn toga.

doenormaal! | 06-06-11 | 15:43

Laat Mutsaerts die meesteres maar niet tegenkomen. Voor je het weet krijg je tegenwoordig klappen als journalist en cameraman... (In dit geval ook de boeien om en zweepslagen)

doenormaal! | 06-06-11 | 15:41

Hölzenbein | 06-06-11 | 15:30
Wees blij dat we in een land wonen waar dit kan. Die vent doet echt niemand, behalve zichzelf kwaad.

Nacho_Vidal | 06-06-11 | 15:39

Einde van de Domheid | 06-06-11 | 15:28
Kijk natuurlijk is het ziek wat die vent doet. Maar ach, fuck it.

Nacho_Vidal | 06-06-11 | 15:30

@Nacho_Vidal | 06-06-11 | 15:24
Dus trek je gewoon even je lolbroek aan om een en ander te bagatelliseren (ik doel uiteraard op die laarzen maar dat wist je hopelijk al)?

Hölzenbein | 06-06-11 | 15:30

Nacho_Vidal | 06-06-11 | 15:23 | + 0 -
OK dan hebben we het niet over vrouwen die worden lastiggevallen, niet over deIslam maar over de vrijheid om je fetish in de openbare ruimte te beleven? Is dat wat je wilt? *afhaakt*

Einde van de Domheid | 06-06-11 | 15:28

Ben ik raar als ik dit raar vind?

@Kaas de Vies | 06-06-11 | 13:05

Raar, wat is raar ?
Mijn buurman in Indonesie ,- NL diplomaat-,kwam aan zijn gerief door // reve modus aan// zichzelve ontuchtig te beroeren terwijl hij omhoogkijkend naar de glazen overkoepeling van de gudang,zijn aldaar hurkende Javaanse chauffeur zag kakken. Vermeld dient te worden, dat de brave dienstverlenende borst de dag tevoren slechts beschuit als voeding tot zich had genomen teneinde te kunnen voldoen aan de door zijn meester zo gewenste tint van zijn met grote opwinding verwachte kakikleurige pisang.
Mijn moeder heeft na kennis te hebben genomen van buurman’s bijzondere voorkeur ons bij het ontbijt dan ook nooit meer durven vragen of wij nog een beschuitje beliefden. Ben dus veel tekort gekomen in mijn jeugd. En het is ook nooit meer helemaal goed gekomen.

snuff | 06-06-11 | 15:26

Hölzenbein | 06-06-11 | 15:23
Ben het eens met het feit dat deze man dit niet moet doen in het openbaar. Maar om hele andere redenen die jullie aankaarten. Ten eerste is hij een gevaar voor zichzelf. En ten tweede beschadigt hij die prachtige laarzen.

Nacho_Vidal | 06-06-11 | 15:24

Einde van de Domheid | 06-06-11 | 15:15 |
Oh god, bang dat je kindjes deze enge man zien en gelijk nachtmerries krijgen?

Komop zeg. Die vent doet niemand kwaad. Hij heeft wel hulp nodig, dat dan weer wel.

Je straalt enorm veel negativiteit uit met je comments en je gedachtengang wat betreft rokjesdag. Je moet niet alles zo serieus nemen man.

Nacho_Vidal | 06-06-11 | 15:23

@Einde van de Domheid | 06-06-11 | 15:15
Vindt ook dat ie het niet zelf moet weten. Van de straat afhalen zo'n figuur. Doet ie maar in besloten kring maar niet publiek. In het publiek kunnen inderdaad ook kinderen rondlopen. Niet OK dus.

Hölzenbein | 06-06-11 | 15:23

Daarnaast is er toch wat onbegrip over het begrip 'slutwalk'.
Slutwalk is iets soortgelijks als wat ze in Frankrijk 'rokjesdag noemen. En voordat iedereen begint te geilen vanwege het enig dat vooralsnog van Martin Bril is blijven hangen, dat daat niet over een mannenfeestje, maar over de vrijheid van de vrouw om zich te kleden hoe ze wil ZONDER daarmee lastig gevallen te worden.
De NL versie is gekaapt door de militante homogeweging.
Wie heeft er dus weer niets aan?
Precies, de vrouw.

Einde van de Domheid | 06-06-11 | 15:19

Nacho_Vidal | 06-06-11 | 14:48 | + 0 -
Hij moet dat niet zelf weten. Hij zadelt (mogelijk) ook mijn kinderen daarmee op, en gezien de sexuele connatatie van zijn hobby heeft de maatschappij daar geen enkele behoefte aan.

Einde van de Domheid | 06-06-11 | 15:15

iewl!

Centauri | 06-06-11 | 15:07

La Vie En Rose | 06-06-11 | 14:16 en Holzenbein

Holy fuck, we zien een man door de straten kruipen (wat hij overigens totaal zelf moet weten) en jullie krijgen het alsnog voor elkaar om de PVV er bij te betrekken.

Vind ik knap.

Nacho_Vidal | 06-06-11 | 14:48

@ojediare 14.28
Dat wist ik niet, wel een beetje omslachtige manier dan.

Uw Verzekeringsadvis | 06-06-11 | 14:46

Misschien zit er wel een steekje los bij deze meneer, maar het is in ieder geval een duidelijk steekje. Dat kun je van de meeste 'normale' mensen niet zeggen. In mijn ogen is deze man een absolute held, omdat hij zonder de bescherming van een groot aantal gelijkgestemden, voor zichzelf opkomt.

Cor Rupteling | 06-06-11 | 14:44

@La Vie En Rose | 06-06-11 | 14:35
Je weet niet waar je het over hebt met "mijn geliefde partijen". Ik stem niet, en als ik zou stemmen zou ik het zeker niet op de PVV doen (wereldvreemde idioten) en ook niet op de VVD (supergraaiers) en al helemaal niet op de CDA (schijnheiligen). Maar dat jij mij weer in een hokje plaatst is jouw probleem. Zal wel weer een extreemlinkse socialist zijn (mwoehaahaahaa). En jullie zijn dezelfde mening als SP (socialisten alert!), CU en dierenpoes? Nou nou, dat bevestigd wel weer de bunch of losers.

Overigens denk ik dat de supergraaiers van de VVD in die regeringen de grootste puinhopen gemaakt hebben. Iets waar ons ariesch clowntje uit voortgekomen is.

Hölzenbein | 06-06-11 | 14:42

+ ons

La Vie En Rose | 06-06-11 | 14:36

Hölzenbein | 06-06-11 | 14:18
Mijn comment van La Vie En Rose | 06-06-11 | 14:05 gaat idd over de toekomst en in mijn plemp over jouw miskleun heb ik het over de partijen die zowel in het verleden als in het heden, ons land aan de EU hebben verkwanseld en nu weer miljarden steun gaan verlenen aan landen die er een puinzooi van hebben gemaakt.

Daarvoor zal bij ons en onze kinderen de broekriem nog verder worden aangehaald en zullen wij, maar zeker onze kinderen tot 75e moeten werken. Mede dankzij de door jou zo geliefde partijen die allemaal vóór de EU zijn en voor het gooien van miljarden in bodemloze putten.

Dus lul nou niet over de PVV. Die zijn tegen!!!!

La Vie En Rose | 06-06-11 | 14:35

@Uw Verzekeringsadvis | 06-06-11 | 14:19
Dat willen ze juist zo graag, die slaven.

ojédiaré | 06-06-11 | 14:28

@Kaas de Vies | 06-06-11 | 13:05
Ik kan mij voorstellen dat een man als u liever brommergaetkieken of karbietgaetschieten of fierljeppen of ganstrekken of mee oew wiev gaet zoupen bie dikke Doede, enfin enz... ?

ojédiaré | 06-06-11 | 14:26

Kan je hier eigenlijk voor opgepakt worden, bedoel die stakker in z n onderbroek niet de meesteres.

Uw Verzekeringsadvis | 06-06-11 | 14:19

@La Vie En Rose | 06-06-11 | 14:16
Oh, verdomme ja, nu je het zegt. Ik dacht dat je het over de toekomst had, maar je hebt het over het verleden. Want die 75 jaar is toch nog heel ver weg, of niet? De PVV hielt zich de eerste dag al niet aan datums, dus je weet maar nooit. Heb ik wat gemist?

Hölzenbein | 06-06-11 | 14:18

@dlseth_ | 06-06-11 | 14:10
'milking' is voor Christenuniewatjes. De echte SGPert gaat voor doublefist-rebirthing. (no oil)

ojédiaré | 06-06-11 | 14:18

Blije provinciaal schiet filmpje in de stad, van iets dat hij niet begrijpt. En dan die blije harses van zichzelf aan het eind. Totaal -1 deze actie.

netniet | 06-06-11 | 14:17

Hölzenbein | 06-06-11 | 14:08
Oepsch Holzie, das een enorme miskleun van je. De PVV hoort helegaar niet in je rijtje thuis. Die was al tegen de EU en zeker tegen het storten van miljarden in bodemloze EUputten.
Wie wel in jouw rijtje thuis horen zijn de PvdA, GroenLinks, D66, en de SGP.

(PVV, SP, CU en dierenpoes waren en zijn tegen)

La Vie En Rose | 06-06-11 | 14:16

@ojédiaré | 06-06-11 | 14:07
Maar dan wel andersom dan wij denken. Iedere avond zo'n ferme SGP mannenbroeder bij moeders de vrouw in de bench en dan 'milking' met ruwe lederen handschoenen aan.. Lekker!

dlseth_ | 06-06-11 | 14:10

@La Vie En Rose | 06-06-11 | 14:05
En dat allemaal door de vuile plannen van de CDA, VVD, PVV. Fantastisch gewoon.

Hölzenbein | 06-06-11 | 14:08

Die Nina Brink-Storms-Vleeschhouwertz is een vervelend dominant mannetje. Zo ga je niet met je slaven om!
D/s relaties zijn trouwens heel SGP.

ojédiaré | 06-06-11 | 14:07

Prima act! Deze man beeldt de slaafse Nederlander uit die voor meester Overheid door de knieën is gegaan en tot hun 75e gaan werken om o.a. de burgerts van in financiële nood verkerende EU-landen - mn die van hun machthebberts - van een uitstekend pensioen te kunnen voorzien.

La Vie En Rose | 06-06-11 | 14:05

@Art Vandelay Ultor | 06-06-11 | 13:44
Daarom schreef ik ook: luie ruifvreter en nietsnut.

Hölzenbein | 06-06-11 | 14:03

@dlseth_ | 06-06-11 | 13:59
*stiekem grinniken doet*

necrosis | 06-06-11 | 14:02

-weggejorist-

De Opste | 06-06-11 | 14:01

Godverdomme Muts! Met je geile plaatjes. Ik ben niet van steen hoor.

McSnor | 06-06-11 | 13:59

@necrosis | 06-06-11 | 13:55
Volgens mij is Paul de Leeuw nog steeds een man hoor..

dlseth_ | 06-06-11 | 13:59

Contra naturam!

Abelardus | 06-06-11 | 13:59

-weggejorist-

Self Swindler | 06-06-11 | 13:58

@Che_cuevara | 06-06-11 | 13:54
Mijnenruimers.

Detlev Tarnowitz | 06-06-11 | 13:55

Filmpje? Nee dank je.

NickV2.0 | 06-06-11 | 13:55

@Biff Eagleburger | 06-06-11 | 13:42
Je moet Hölzenbein niet zo plagen, dat vindt zijn meesteres niet leuk.

necrosis | 06-06-11 | 13:55

@Detlev Tarnowitz | 06-06-11 | 13:52
Denk je dat de vijand hier niet tegen kan?

Che_cuevara | 06-06-11 | 13:54

Dienstplicht invoeren, sofort!

Detlev Tarnowitz | 06-06-11 | 13:52

@Art Vandelay Ultor | 06-06-11 | 13:49 | + 0 -
Daar kan ik met mijn Kaas niet tegenop.

Kaas de Vies | 06-06-11 | 13:52

@Kaas de Vies | 06-06-11 | 13:46
Maar zeg nu eerlijk, verdienen jullie dat?

Ik verwacht jegens mezelf ook geen andere behandeling.

*ruft laat en dekens optillen doet*

Art Vandelay Ultor | 06-06-11 | 13:49

@Art Vandelay Ultor | 06-06-11 | 13:44 | + 0 -
Dat is vrij respectloos.

Kaas de Vies | 06-06-11 | 13:46

@GekkeGerda | 06-06-11 | 13:32
ik weet natuurlijk niet wat er dit weekeinde heeft afgespeeld..

Diederik-Maximiliaan | 06-06-11 | 13:46

slutcrawl.

Geile Markeerstift | 06-06-11 | 13:45

@Conan de Rabarber | 06-06-11 | 13:42
Wel een rare manier om je frustraties kwijt te raken.

Che_cuevara | 06-06-11 | 13:44

@Hölzenbein | 06-06-11 | 13:31
Ik lig nog in m'n bed. Voor reaguren hoef ik niet op te staan.

Art Vandelay Ultor | 06-06-11 | 13:44

Is Jelte trouwens al uit coma ontwaakt?

Bakito | 06-06-11 | 13:43

met zulke hakken onder mijn schoenen zou ik ook kruipen, daar lig je toch zo mee op je bakkes.

stephan66 | 06-06-11 | 13:43

@dlseth_ | 06-06-11 | 13:35

Gezien zijn reactie, ga ik er steeds meer van overtuigd raken.
You go girl Hölzie!

Biff Eagleburger | 06-06-11 | 13:42

Hmmm, is dat een van die rechters van het Wilders-proces?

Conan de Rabarber | 06-06-11 | 13:42

Vrijheid van meningsuiting. Om dat te verdedigen heb je dus helemaal geen peperdure beveiliging en maffiamaatjesadvocaten nodig.

Het is dan ook volkomen duidelijk wie de echte aanstellers zijn.

Bakito | 06-06-11 | 13:41

Ha die Pa.

Uw Verzekeringsadvis | 06-06-11 | 13:41

@Johan1438 | 06-06-11 | 13:35
Gretta?

Che_cuevara | 06-06-11 | 13:36

@Johan1438 | 06-06-11 | 13:29 Huldoos! Mede namens de financiële sector, uiteraard :-)

vraagstaart | 06-06-11 | 13:36

@Hölzenbein | 06-06-11 | 13:31
Studenten gebruiken andere pilletje dan u, daarmee halen ze de hele nacht door.

toetanchamon | 06-06-11 | 13:36

@Posselmetzuremossel | 06-06-11 | 13:27
Zou dit dat moeten van Maxima?

Che_cuevara | 06-06-11 | 13:36

Ik ruik een interview door Jelte.
Iemand een idee welke meester(es) hier achter zit... kan Jelte ook even kennismaken.

Johan1438 | 06-06-11 | 13:35

@Biff Eagleburger | 06-06-11 | 13:09
Ik weet niet, bij die idioot heb ik nog steeds het beeld van het 12-jarige liefdeskindje van Hanneke Groenteman en de Vegan Streaker, inclusief een tout-hip PDDNOS rugtasje of een andere aandoening in het autismespectrum.

dlseth_ | 06-06-11 | 13:35

Top die kop: Naast spugen en 'slet' roepen nu ook niets te doen aan uitingen sexuele perversie.

Einde van de Domheid | 06-06-11 | 13:34

@vraagstaart | 06-06-11 | 13:23
Luier kopen gaat.

Je hebt mij de ogen geopend.

Che_cuevara | 06-06-11 | 13:32

@ Diederik-Maximiliaan | 06-06-11 | 13:27
Wat had u in gedachte dan?

GekkeGerda | 06-06-11 | 13:32

@Art Vandelay Ultor | 06-06-11 | 13:21
Ik heb gehoord dat die gekocht werd bij een luie ruifvreter en nietsnut, dus waarschijnlijk van jou. Dat jij al zo vroeg op bent studentje?

Hölzenbein | 06-06-11 | 13:31

de wraak van Jelte, duidelijk.

Ratzing. | 06-06-11 | 13:30

vraagstaart | 06-06-11 | 13:26
Niet zo naïef vraagstaartje... Mijn belastingdruk wordt ruimschoots gecompenseerd door hypoth. aftrek van € 900.000,- dus dat zit wel snor.

Johan1438 | 06-06-11 | 13:29

@GekkeGerda | 06-06-11 | 13:12
Ahh dat was jij dus. Scheelt dat je niet in de Vinexwijk genaamd Utrecht wakker werd..

Diederik-Maximiliaan | 06-06-11 | 13:27

Da's Willem-Lex!!!

Posselmetzuremossel | 06-06-11 | 13:27

@Johan1438 | 06-06-11 | 13:24 O? Als jij weet waar jouw belastingcenten heen gaan, zou het zo maar kunnen dat jij je net zo voelt als deze meneer.

Maar dan ook nog eens hard genomen in je sterretje, met een ananas (omdat komkommers niet meer mogen).

vraagstaart | 06-06-11 | 13:26

Er is niet echt veel te melden vandaag he?

Toontje Larger | 06-06-11 | 13:25

Ik vind hem zielig. Laat iemand hem helpen onder het juk van zijn meesteres uit te komen... Dit gaat toch echt te ver. SM spelletjes horen thuis achter gesloten deuren. Dit is ziek. En dat is geen snel oordeel... Helaas ongeneeselijk.

doenormaal! | 06-06-11 | 13:24

Gelukkig is dit bericht een teken dat het best goed gaat in het knotsgekke Nederland.

toetanchamon | 06-06-11 | 13:24

Dit is toch gewoon deze gek
www.geenstijl.nl/mt/archieven/2011/05/... waarover de politieagent al twitterde? Wie stuurt de agent even een linkje met dit filmpje!

t'Is niet te geloven dat deze debiel hier zijn meesteres voor betaald.

Johan1438 | 06-06-11 | 13:24

@Che_cuevara | 06-06-11 | 13:17 Je ziet 't op het filmpje: mensen spreken je aan, tonen belangstelling, lachen je toe/uit (daar ben ik nog niet helemaal uit) zonder dat jij het initiatief hoeft te nemen.

Dit wordt het nieuwe Nordic Walking, mark my words.

vraagstaart | 06-06-11 | 13:23

@petethemeat1
Ja hoor, regelmatig te vinden in de JPH straat, voor zn dagelijkse thc dosis bij de kashmir lounge...

kras | 06-06-11 | 13:22

Leve de seksuele revolutie!

Davidson | 06-06-11 | 13:21

@Che_cuevara | 06-06-11 | 13:18

Ja, laten we het niet merken, anders komt er morgen 500 meter bij.

Biff Eagleburger | 06-06-11 | 13:21

@Hölzenbein | 06-06-11 | 13:17
Zeg Hölzie, waar heb je die roze onderbroek eigenlijk gekocht?

Art Vandelay Ultor | 06-06-11 | 13:21

@petethemeat1 | 06-06-11 | 13:18
Er was ook een rollerblader in een tangaslip die zich helemaal zilver had gespoten. Weer of geen weer. Dat soort toeristische attracties moet je koesteren, vind ik.

vetkleppert | 06-06-11 | 13:19

@Vierkantachter | 06-06-11 | 13:17
Ze komen allemaal wel eens aan je suikerspinkraam hé?

Che_cuevara | 06-06-11 | 13:19

rijdt die man op rolschaatsen in dat leren pakkie trouwens nog wel eens door Amsterdam?

petethemeat1 | 06-06-11 | 13:18

@Hölzenbein | 06-06-11 | 13:17
Je bent toch niet boos?

Che_cuevara | 06-06-11 | 13:18

@Hölzenbein | 06-06-11 | 13:14

Eens. +1. Enzo.

Biff Eagleburger | 06-06-11 | 13:17
-weggejorist-
BToery | 06-06-11 | 13:17

@vraagstaart | 06-06-11 | 13:14
Dat van die schoenzolen begrijp ik.
Maar hoe leg je die contacten?

Che_cuevara | 06-06-11 | 13:17

@Biff Eagleburger | 06-06-11 | 13:09
Ben je weer bezig idioot? Heb je niets anders te doen? Moet jij niet een rotte ananas neuken?

Hölzenbein | 06-06-11 | 13:17

-weggejorist-

Vierkantachter | 06-06-11 | 13:17

Triest dat mensen dit filmen... Laat die vent lekker zijn ding doen en laat hem met rust...

c.onjo | 06-06-11 | 13:17

ROFLOL@Biff Eagleburger | 06-06-11 | 13:09

vraagstaart | 06-06-11 | 13:16

Die man is raar, maar nog veel erger hij is heel erg ziek.

Hölzenbein | 06-06-11 | 13:14

@Che_cuevara | 06-06-11 | 13:09 Ik kan het iedereen aanraden. Je komt nog eens onder de mensen, contacten leggen was nog nooit zo makkelijk èn je schoenzolen slijten niet.

vraagstaart | 06-06-11 | 13:14

Altijd al een keer een eigen topic op GS willen hebben.

Superior Bastard | 06-06-11 | 13:14

@GekkeGerda | 06-06-11 | 13:12
Ach, met jouw nick vinden ze dat niet eens zo abnormaal.

Che_cuevara | 06-06-11 | 13:13

Zo werd ik zondagochtend ook wakker, geen pretje hoor, knieen helemaal kapot, spierpijn, en 100 smsjes van collega´s wat ik in Eindhoven aan het doen was.
ik spuit nooit meer heroine rechtstreeks in mijn ogen! damn

GekkeGerda | 06-06-11 | 13:12

Waar is de bezemwagen?

borderliner | 06-06-11 | 13:12

@macflipper | 06-06-11 | 13:10
Nou ja, 't is maar wat je een leven noemt.

Che_cuevara | 06-06-11 | 13:11

Waarom dat roze onderbroekje, dat kan toch ook gewoon nakend?

Ronman2k | 06-06-11 | 13:11

@Bisschop Gijsen | 06-06-11 | 13:09
Dan moet hij echt nog dieper door het stof.

Che_cuevara | 06-06-11 | 13:11

@Gewoon Iemand | 06-06-11 | 13:09
Waar lees jij dat hij homo is?

Che_cuevara | 06-06-11 | 13:10

@Gewoon Iemand | 06-06-11 | 13:09
Ik zie het verband niet.

vetkleppert | 06-06-11 | 13:10

leven en laten leven

macflipper | 06-06-11 | 13:10

Godverdomme pa! je zei dat je was gaan vissen!

kras | 06-06-11 | 13:10

Toch leuk dat je nu ook een gezicht bij Hölzenbein kan plaatsen hè?

Biff Eagleburger | 06-06-11 | 13:09

Zeker CEO van een groot bedrijf.
Die wil voelen hoe het is om loonslaaf te zijn.

Bisschop Gijsen | 06-06-11 | 13:09

Aandachtsgeile mensen. Hierdoor krijg je juist een hekel aan homo's

Gewoon Iemand | 06-06-11 | 13:09

@Kaas de Vies | 06-06-11 | 13:05
Dan ben je gezakt voor de inburgeringscursus.

landlopertje | 06-06-11 | 13:09

@vraagstaart | 06-06-11 | 13:07
Zo, rare hobby heb jij. :)

Che_cuevara | 06-06-11 | 13:09

paspoortje inleveren die jongen.

DubbelDubbz | 06-06-11 | 13:08

Dit is dus de normaalste zaak hier in het Gooi.
Nieuwswaardig? um. NOT!

Diederik-Maximiliaan | 06-06-11 | 13:08

Hij doet er niemand kwaad mee, dus laat die man toch lekker kruipen.
Als hij zijn poep maar opruimt is het allemaal best.

Che_cuevara | 06-06-11 | 13:08

Godverdorie Mutsaerts, ik had nog zo gezegd: niet filmen!

vraagstaart | 06-06-11 | 13:07

De een etaleert haar onderdanigheid met een hoofddoek en de ander met zijn sexy laarzen.

vetkleppert | 06-06-11 | 13:07

@Kaas de Vies | 06-06-11 | 13:05
Je bent raar als je dit niet raar vind

Che_cuevara | 06-06-11 | 13:07

Ben ik raar als ik dit raar vind?

Kaas de Vies | 06-06-11 | 13:05

Laat die man toch lekker, hij valt niemand lastig met die hippe knielaarzen.

BlackDeathMetal | 06-06-11 | 13:04

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl