Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Aanslag op René Danen mislukt

pasopdaaaaaan.pngOok echt weer iets voor links hè. Gewoon keihard verzwijgen als er afgelopen zaterdag op de anti-Wilders demo even groot nieuws gemaakt wordt. Nee mensen er is niks aan de hand, het valt allemaal wel mee, doet u maar rustig... Gelukkig weten wij wel beter en spreken de beelden voor zich. Toen René Danen (gelijkhebbend since 1995) net lekker in zijn kolderspeech over de vrijheid om iemand het zwijgen op te leggen begon te komen gebeurde het. Een laffe aanslag. Zo een die je niet aan ziet komen. Te snel voorbij om je goed te realiseren wat er nou precies gebeurd is. En wie er achter zit. Was het een PVV-aanhanger? Waren het de vrienden van Pim? Rita Verdonk in een recalcitrante bui? Neen. U moet het in de meer symbolische hoek zoeken. Het was de vrijheid die René Danen zo pijnlijk trof. (via) Update: Ook het geheugen van Mohammed Rabbae stort donderend in elkaar.

Reaguursels

Inloggen

Mijn stukje weggejorist?.
Ik dacht dat je op Geen Stijl alles mocht poneren, dus ook een platvloers stukje zoals menig linkse collumnist en linkse politicus dat in mooi verpakt Nederlands doet. De bevolking begrijpt de taal niet meer en haakt af.Ik zal mijn taalgebruik dus moeten nuanceren tussen links ( gebrabbel) en rechts (beter weten) denken. Nah ja.... dus toch censuur. Om met de woorden van Marcel van Dam
af te sluiten, ik kan niet tegen mijn verlies, dus u bent een Fascist..... PF.
Beetje jammer.

ThaWizzard. | 20-09-10 | 08:44

Mohammed Rabbae tracht groepen die niet ter discussie staan er bij te slepen om op die manier hun sympathie of hun steun te werven. Of om op de manier het volk te laten zeggen: "Zie je wel, er is niets aan de hand!"
Sinds wanneer worden Antillianen, Surinamers en Molukkers moslims genoemd? Antillianen en Suri's houden van vrouwen, moslims doen dat niet. De Molukkers zijn de slachtoffers van de Indonesische bezetting, het islamitische Indonesië! De terreur komt van de andere kant dus!

Het uitschakelen van de reactiemogelijkheid bij YouTube is ook zwaar klote. Past echt in de lijn van Pol Pot, Joseph Goebbels en René Danen. (en dan maakt het niet uit of je het er mee eens bent of niet)

vanhetgoor | 20-09-10 | 00:08

@BasKoning

Alhoewel wat lang van stof, plaats je rake opmerkingen. Zoals: " links betekent: twee maten hanteren, en geloofsgeweld tolereren, en dan met een groot pak boter op het hoofd op arrogante toon de pvv van 'discriminatie' betichten, zonder dat ze ooit, OOIT, dezelfde maat voor de islam van toepassing achten."

Dank U.

Frederico Jacobse | 19-09-10 | 12:31

Je kan aan de kop van rene danen zien, dat ie zichzelf ook amper serieus neemt.

Gek word ik van lieden, die twee maten hanteren, maar wel de bek vol hebben over discriminatie, zoals 'de heer' rene danen.

Natuurlijk mogen gelovigen namelijk WEL discrimineren: 'de heer' rabbeaeaea roept bijvoorbeeld dat homosexuelen 'nu eenmaal' nooooooit door de islam geaccepteerd zullen worden: en daar moeten wij maar aan wennen. dat mag de heer rabbea: want het is een gelovige. Zou de pvv zoiets roepen over de islam, dan zou de heer rabbea daar ontzettend boos over worden: en rene ook! want alleen gelovigen mogen oproepen tot discriminatie. Genoeg! over discriminatie!

laten wij het hebben over het geweld. Dreigen met geweld is nog veel erger dan discrimineren. En weet je wat nog erger is dan dreigen met geweld? geweld plegen.

De islam pleegt geweld. Links dreigt met geweld (en begint het ook te plegen).

Mag de pvv dat nou ook? dreigen met geweld: geweld plegen? nee, natuurlijk niet, alleen gelovigen en linkse mensen mogen dreigen met geweld, en geweld plegen.

Wij mogen daarover niet eens klagen. Want dan zijn wij racisten. Stel je voor, dat wij ook gelovigen waren: dan mochten wij ook discrimineren, geweld prediken, EN geweld hanteren: van rene danen!

maar wat zit ie dan te zeuren over discriminatie? wie hanteert er nu twee maten? wie staat geloofsgeweld toe? RENE DANEN! die vind dat gelovigen ALLES mogen: want die staan ALTIJD vrij! rene danen hanteert twee maten, en staat geweld toe: MITS het door een gelovige word gepleegd...

'je mag moslims niet discrimineren'
betekend dat nou, dat je altijd maar weer een uitzonderingspositie moet maken voor de islam? of: dat je de islam langs dezelfde lat moet leggen, als ongelovigen? dus: wat ongelovigen niet mogen (discrimineren, oproepen tot geweld, geweld hanteren), waarom mogen gelovigen dat dan wel? omdat je gelovigen niet mag discrimineren? en ongelovigen dan? die wel?

De pvv is de emancipatiebeweging van de ongelovigen.

anti-kolonialisme is geen racisme.

'wij sluiten niemand uit' - behalve degene die uitsluiten, zoals de pvv, dan.
Maar waarom sluit de pvv de islam dan uit? omdat de islam homos uitsluit. En ongelovigen. En vrouwen insluit. Omdat de islam geweld predikt. EN hanteert.

Maar waarom sluit danen de islam dan niet uit? omdat het een geloof is. En gelovigen mogen ALLES: gelovigen zijn 'nu eenmaal' ubermenschen waar wij voor moeten knielen, volgens danen, de dubbelemaatdrager, de geloofsgeweldknuffelaar, de landverrader.

Terwijl de islam geweld predikt, geweld hanteert, oproept tot discriminatie, zal rene danen er alles, maar dan ook alles aan doen, om iedereen die dat tegen wil houden te stoppen. Desnoods met geweld: maar niemand, niemand, mag ooit 'nee' zeggen tegen een gelovige, van danen. 'want dan discrimineer je gelovigen, en dat mag niet'.

Nee: maar die gelovigen mogen wel: alles! ALLES! geweld plegen! discrimineren! geweld prediken! haatzaaien! terreur! dreigen! mag! want 'geloven staat vrij' heh?

klagen erover niet natuurlijk: je mag moslims niet 'beledigen' met de waarheid! kom nou! stel je voor: de islam gewelddadig noemen, omdat die geweld pleegt! dat kan natuurlijk niet: dan beledig je de daders! en de slachtoffers? die noem je dan gewoon 'racist' en 'dom' en 'tokkie'! Ja, ongelovigen discrimineren, geweld prediken tegen ongelovigen, geweld hanteren tegen ongelovigen, ongelovigen beledigen, DAT mag natuurljik WEL! want: altijd TWEE maten hanteren: een voor gelovigen, een voor ongelovigen: dat is links! dat moet, van rene danen!

*&^R#^$Q@#*$*#@%$@%$#@

links betekend: twee maten hanteren, en geloofsgeweld tolereren, en dan met een groot pak boter op het hoofd op arrogante toon de pvv van 'discriminatie' betichten, zonder dat ze ooit, OOIT, dezelfde maat voor de islam van toepassing achten.

Links discrimineert ongelovigen. Links tolereert geloofsgeweld. De pvv niet. Die hanteert maar een maat: en staat geweld NIET toe.

Terwijl de islam mensen vermoord, geweld predikt en oproept tot discriminatie, staat rene danen PAL achter de islam.

Ik weet zeker dat rene danen het antwoord op deze vraag niet heeft:

'staat u toe, dat een organisatie geweld predikt en pleegt?'

1) ja hoor, geen enkel probleem, iedereen mag dat
2) nee, niemand mag dat!
3) dat ligt eraan: gelovigen mogen dat!

kiest ie 1: dan stopt het zeuren over de pvv natuurlijk ook
kiest ie 2, dan staat ie het de islam ook niet toe.
kiest ie 3, dan geeft ie toe, dat ie twee maten hanteert: ongelovigen discrimineert! en dan ons beschuldigen van discriminatie?

de islam dwingen zich aan de wet te houden is geen discriminatie: moslims toestaan de wet naast zich neer te leggen, maar ongelovigen niet, DAT is discriminatie.

BasKoning | 19-09-10 | 04:10

En je mag geen negatieve beoordelingen geven en de reacties moeten eerst gekeurd worden. Het lijkt daar wel Joop. Kunnen ze ook uitzoeken wie de vrienden van Links zijn? Zullen ook wel wat fijne gasten tussen zitten.

reade romke | 18-09-10 | 18:30

Volgende keer beter.

Quuick & Dirty | 18-09-10 | 18:20

Zegt die oetlul van een Rabbae nou 9 september ??

Carpa | 18-09-10 | 16:30

-weggejorist-

arjan7741 | 18-09-10 | 14:29

Mohammed Rabbae maakt zichzelf en de gehele islam weer legendarisch belachelijk. Eerder riep de Groen Links politicus al op voor de vervolging van Salman Rushdie, Ayaan en Kurt Westergaard.
Kortom alles wat niet in het islamistische straatje past.

Frederico Jacobse | 18-09-10 | 14:00

Rene danen heeft een bord voor zijn kop.

solidstate | 18-09-10 | 13:41

Hm, nu ik hem eens zie spreken vind ik hem eigenlijk wel sympathiek. fuck, de GS propaganda heeft me echt blind gemaakt! *mooi links gaat stemmen*

Groenepuntmuts. | 18-09-10 | 13:04

Ik denk toch dat het probleem het beste wordt opgelost als de overheid zich ergens juist niet mee bemoeit. Zowel van links als rechts denkt men dat het normaal is dat een overheid zorgt voor wel of geen discriminatie. Iedereen denkt zich dan met iedereen te kunnen bemoeien, en dat werkt zo'n ruziemakende maatschappij alleen maar in de hand. Ik ben wat meer voor een opnieuw opkomende verzuiling, wat grotendeels een initiatief was van groepen burgers in de maatschappij. Als je zelf zonder bemoeienis van een ander je identiteit beter kunt hebben, dan weet je als burger ook beter bij wie je wel of niet hoort. Ik denk dat het ingrijpen van links of rechts in de culturele identiteit van een volk, een onwenselijke vorm van beïnvloeding is om iedereen van het volk gelijk te krijgen. Zowel linksom als rechtsom zijn je vrijheden en rechten dan in het geding. Om dit soort taferelen te voorkomen kun je beter zo liberaal mogelijk stemmen de volgende keer.

Pteranodon | 18-09-10 | 12:52

-weggejorist-

Rest In Privacy | 18-09-10 | 12:46

Die prutser op het eind, van de internationale sozialisten met geel t-shirt en petje heeft zeker ook nooit van deugdelijk argumenteren gehoord. De ene drogreden na de ander. Wilders krijgt steun van Geller en Geller zei ooit dit of dat, dus Wilders is een racist. Dat is het bedroevende niveau van dit soort aanstellers.

lekker wijf | 18-09-10 | 12:31

Wat ik niet begrijp: de aanslag kwam van links. Dan moet die club wel heel extreem zijn. Die Rabbea is hondsdol en verdient een dosis morfine. Zou die nog in zijn wachtgeldperiode zitten?

Dulf | 18-09-10 | 12:30

*nog even snel "zelfs" door "goed" vervangt in de tegel hierboven*

widtvoet ® | 18-09-10 | 12:20

@gentle giant 11:59

Tamelijk bizar idd. Kan me zelfs voorstellen dat sommige mensen (zeker direkt betrokkenen) laaiend worden om al die waanzin. Maargoed. Tis zaterdag en dat douchen is er voor ondergetekende vanochtend bij ingeschoten maar de tas voor het strand is inmiddels gepakt. Widtvoet gaat maar weer eens lekker ontstressend wat baantjes trekken voor de kust van Schouwen. Prettige voortzetting nog en tot later.

*out for the weekend*

widtvoet ® | 18-09-10 | 12:10

@R.B.Scott | 18-09-10 | 11:56
Wedden dat Tresie niet 1 voorbeeld kan geven van moslims die een positief steentje willen bijdragen aan onze maatschappij.

ReligionSucks | 18-09-10 | 12:04

Tresie | 18-09-10 | 11:36
De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet... je doet nu exact het zelfde als GW, iedereen hier over 1 kam scheren. Zo slim ben je dus ook weer niet. dag dag!

gozahtje | 18-09-10 | 11:59

@widtvoet ® | 18-09-10 | 11:15, bizar verhaal weer, was even lekker lang douchen, kan het zelf nog.

gentle giant | 18-09-10 | 11:59

Kekke, die Rabbae spreekt goddomme nog steeds géén nederlands. Hetzelfde gebrabbel als de helft van de muzelmannetjes (de andere helft spreekt helemaal geen NL's natuurlijk). Leuk dat hij daar weer staat. Over gelijkheid prediken terwijl hij zelf uitspreekt dat moslims altijd homo's zullen blijven uitsluiten. Wat hebben we aan die verkapte haatbaard? Welke ongeïnformeerde idioot neemt deze in de achterkamertjes van moskeeën 'geformuleerde' propaganda nog serieus?
Gelukkig kwam dat bord op het filmpje van rechts. Relifreaks als het zijn moet dat ze toch ietwat aan het wankelen brengen.

ReligionSucks | 18-09-10 | 11:59

Wacht eens even... is dat vrijheidsbeeld op dat bord een BLANKE mevrouw? RACISME!!

FirstAnnual | 18-09-10 | 11:58

@Tresie 11:14
... Ach,ach,ach die Tresie toch...
Zat met overtollig okselvocht ijverig te proberen om,geheel tegen haar gewoonte in,nu eens één keertje een foutloos dingetje te posten.
Hè wat jammer nou:Zèlf staat ze vooraan bij de "behordende losers".

R.B.Scott | 18-09-10 | 11:56

-weggejorist-

Tresie | 18-09-10 | 11:36

@Tresie 11:14
Probeer het eens op Joop.nl en vergeet je GS lidmaatschap niet in te leveren bij Joris op weg naar de uitgang.
*zwaait*

necrosis | 18-09-10 | 11:25

Had die ouwe haat-pinda niet in z'n doorzonwoninkje in de buurt van Wijster kunnen blijven i.p.v. ongenuanceerd vuil te spuiten over de heer Wilders?

R.B.Scott | 18-09-10 | 11:25

-weggejorist-

Tresie | 18-09-10 | 11:18

*toch geklikt heeft*

@gentle giant 10:41

Lekker weer. Wát een wereld. Nou is er op een organisatie als Humanitas ook best een en ander aan te merken maar uit "eigen" ervaring en het summier volgen van de berichtgeving van en over die klub komen toch heel andere beelden naar voren dan die van plat en oneigenlijk graaien ten koste van mensen die dit land sinds de wederopbouw hebben vormgegeven. Mi. het enige "voordeel" van voortschrijdende *rochel* marktwerking is dat klubs als Osira tzt. uit het veld gedrukt zullen worden ten bate van de Humanitassen van Nederland.

widtvoet ® | 18-09-10 | 11:15

-weggejorist-

Tresie | 18-09-10 | 11:14

@Necrosis
Mooi.

ojédiaré | 18-09-10 | 11:14

@ojédiaré 10:49
Ik heb geen bedrijf, ik ben werknemer en soms is taalkennis nodig voor de broodnodige communicatie op papier.
En nogmaals: mijn nick is zonder hoofdletter!

necrosis | 18-09-10 | 11:12

Deze linkse schaapjes lopen overal achteraan als het maar links is.
Ja, Nederland is er, pak em beet, de laatste 25 jaar echt op vooruit gegaan ;-(

Jackxx | 18-09-10 | 11:06

Die announcer heeft een splaakgeblek

Mohammed Arabbae
Amax van Lingen

Barry Hay | 18-09-10 | 10:50

@gentle giant 10:41

En nou was m'n ochtend net zo lekker begonnen...

*voorlopig niet op linkjes klikken gaat*

widtvoet ® | 18-09-10 | 10:49

Necrosis
Dan heeft u een bedrijf waar den NL taal een voorwaarde is om goed te kunnen te functioneren? De meeste taal-maché kunstenaars zoeken zo'n baan niet. Die willen ergens achteraan lopen of bijvullen, toch?

ojédiaré | 18-09-10 | 10:49

@ojédiaré 10:29
De achterliggende gedachte mijnerzijds is dat mensen die een sollicitatiebrief schrijven met zulke slechte kennis van de Nederlandse taal nauwelijks serieus genomen worden.
Ze krijgen geen baan (in ieder geval niet bij mij) en dus moeten ze aan het staatsinfuus, gratis geld waar vele Nederlanders elke dag voor moeten werken.

necrosis | 18-09-10 | 10:42

Even off topic, gewoon voor de leuk.
www.parool.nl/parool/nl/4/AMSTERDAM/ar...
de huidige directeur van Osira, Willeke Stadtman, kon wel op kosten van de zaak, met behoud van salaris, een maand vrijwilligerswerk gaan doen. Van der Pligt: “Vrijwilligerswerk doen is heel goed, maar dan moet je het wel in je vrije tijd doen en je er niet riant voor laten betalen. Zeker niet, als je salaris als zorgdirecteur sowieso al flink boven de Balkenendenorm uitkomt: Stadtman verdient ruim 2 ton per jaar
www.nieuwsuitamsterdam.nl/2010/09/onde...

gentle giant | 18-09-10 | 10:41

Wijze Uil | 18-09-10 | 10:34
Sommige reaguurders hebben een ongeneeslijke verslaving aan het bashen van alles wat maar links is. Er moeten vele monden gevoed worden, vandaar het volledig uitsmeren van de boterhammetjes.

Bakito | 18-09-10 | 10:38

necrosis | 18-09-10 | 10:29

Ik zie het ja. Erg zwak zinnetje en bij deze mijn excuses.
Voor het ontkrommen van uw tenen heb ik wel iets:
www.orthocor.nl/tag/product/list/tagId...

Weird Guilders | 18-09-10 | 10:36

Alleen dat bord had wel volstaan qua filmpje. Waarom nou al dat oeverloze geleuter er nog achteraan kwam met die genetische dwaling van een Rabae is mij een raadsel...

Wijze Uil | 18-09-10 | 10:34

-weggejorist-

ojédiaré | 18-09-10 | 10:29

@Weird Guilders 10:27
Je comment snijdt hout maar je taalgebruik.......
*tenenontkrommer bellen gaat*

necrosis | 18-09-10 | 10:29

duncen | 18-09-10 | 10:07

Ga jij lekker werken jochie, laat me raden jij doet iets met je handen?
Als jij nou heel hard werken kunnen de onrendabelen lekker van hun WWW uitkering genieten... fair deal toch?

Weird Guilders | 18-09-10 | 10:27

Vrije vertaling van manifestatie?
:Ik haat u want u bent een minderwaardig mens.
Legaal, want dat geloof ik nu eenmaal en dus mag dat.
U moet mij liefhebben
en ook alles doen wat ik wil.
Anders haat ik u nog meer en dat is zielig voor mij.
Gemenerik!

ojédiaré | 18-09-10 | 10:27

@duncen 10:07
Fette? vette!
Www uitkering? WW uitkering!
Maatschapij? maatschappij!
Doe mij een lol en doe een LOI cursus "Nederlands voor beginners".
Dat uitroepteken krijg je gratis!

necrosis | 18-09-10 | 10:22

moeten die gasten niet aan het werk zijn.. Zullen wel allemaal een fette www uitkering hebben .. Ga lekker werk zoeken en maak je nuttig in de maatschapij

duncen | 18-09-10 | 10:07

@Galaick 9:52/ 9:53
Daar heb ik een hele harde opmerking over maar volgens mij valt dat onder de noemer "permaban".
Die "grap" post ik pas als ik nadrukkelijk toestemming krijg van Joris.
En dat zit er, denk ik, niet in.

necrosis | 18-09-10 | 10:02

@ mezelf
9 september bedoel ik

Galaick | 18-09-10 | 09:53

wat is er gebeurd op september?

Galaick | 18-09-10 | 09:52

@kleingrutter 9:42
Varkenskop ies Haram, dus MagNie!
*grinnik*

necrosis | 18-09-10 | 09:44

Rene Danen en Mohammed Rabbae zijn zelf de grootste uitvreterTs die er maar bestaan in nederland. Zonder subsidie waren ze nergens. Ik snap ook niet dat daar uberhaupt subsidie naar toe gaat.
Landverraders zijn het in optima forma. Ik vind het gevaarlijke mensen omdat ze denken dat ze voor de goede zaak opkomen maar dat is natuurlijk niet zo.
Hooguit voor twee man en een varkenskop.

kleingrutter | 18-09-10 | 09:42

Geen mensen uitsluiten= PvdACohen jargon. De PvdA heeft te veel mensen ingesloten= massa immigratie en daar komt reactie op.

IndoFortuyn | 18-09-10 | 09:36

kan dat soort tering links kut volk niet oprotten naar de zandbak, dat zijn nou levensgevaarlijke figuren, daar heb ik wel wat woorden voor maar die mag ik niet typen.

mamma5506 | 18-09-10 | 09:30

DANNY3960 | 18-09-10 | 09:04
De kinderen gaat het goed mee, de oudste zit in het leonardo onderwijs en is 1 van de weinige zonder aanvullende gedragsproblematiek.(nijmegen getest iq 134)
De jongste ontwikkelt zichzelf in dezelfde vaart(wordt bijna 4)
Ruzie is nodig om terrein af te bakenen, kritiek nodig om te groeien. Ik zal nooit een ruzie per definitie uit de weg gaan. Wel kan ik een afweging maken of een ruzie het waard is.
.
reactie van een repulsief karaktertje...

repulse | 18-09-10 | 09:29

repulse | 18-09-10 | 08:46

Overdrijf het niet, doe niet overdreven met de kids en ga ruzie met je ex uit de weg.

Advies van een gescheiden vader.

DANNY3960 | 18-09-10 | 09:04

DANNY3960 | 18-09-10 | 08:51
De kinderen zijn de helft van de tijd bij mij, die dagen werk ik niet. De dagen dat ze bij mijn ex zijn, zijn mijn werk dagen.

repulse | 18-09-10 | 08:54

t opgooien doet.

DANNY3960 | 18-09-10 | 08:53

repulse | 18-09-10 | 08:46

Huisman?

DANNY3960 | 18-09-10 | 08:51

*douchen en werken gaat*

repulse | 18-09-10 | 08:49

Bakito | 18-09-10 | 08:28

Heeft geen nut, pa is digibeet en die snotneus houd mijn website aan de gang. Later meer over de website.... under construction.

DANNY3960 | 18-09-10 | 08:47

DANNY3960 | 18-09-10 | 08:39
Hehe, pap moet rondkomen op basis van een heel klein inkomen( wel wat investeringen voor later, maar daar weiger ik om nu geld uit te trekken) Dus op die manier worden ze niet verwend, wel met aandacht en liefde. Ik bouw hun referentiekaders dus ook op de basis van respect en liefde die hun voor mij hebben en ik voor hun. Pap is altijd eerlijk(dingen waar ik geen antwoord op wil of kan geven op dit moment tegen hun worden ook zo benoemd) ik leg geen regels op waar ik zelf niet aan voldoe, dus ik denk dat dat fundament stevig genoeg is.

repulse | 18-09-10 | 08:46

Het_leuke_zuiden | 18-09-10 | 08:28


Ergens is er een leeg zwembad. Ik wacht op een filmje.

DANNY3960 | 18-09-10 | 08:42

repulse | 18-09-10 | 08:17

Leg ze ook niet teveel in de watten.

DANNY3960 | 18-09-10 | 08:39

Luitjes tot laters, nog een mooie dag allemaal.

Sjeng de helle | 18-09-10 | 08:39

repulse | 18-09-10 | 08:32
Mooi gezegd. Beter een weloverwogen egoïsme dan vertwijfelde rechtschapenheid is mijn adagium in deze grootschalige problematiek.

Bakito | 18-09-10 | 08:38

rara | 18-09-10 | 08:15
Het punt ligt hem meer in het systeem dat je nu kijkt naar brainwaves als een oorzaak, terwijl het eerder een symptoom is.
Denk dat je andere vraag duidelijk wordt in het antwoord richting bakito( zo niet zeg het even)
Bakito | 18-09-10 | 08:16
Het ligt er aan wat je inschat als het belangrijkste. Ik ben een redelijk pragmatisch mens wat dat betreft en vind mijn eigen leven, mijn rol binnen de mensheid niet als een belangrijk iets. Ik ben maar een heel minuscuul stapje in de ontwikkeling van de mens als soort door de honderdduizenden jaren heen. Een wereldoorlog, epidemieën e.d. zijn niet zo boeiend in het grote geheel. Ik wil dat mijn kinderen het beter krijgen, net zo goed als dat ik wil dat mijn kinderen hun best zullen gaan doen om het nog beter te willen voor hun kinderen enzovoort.
.
Dat er momenteel te veel mensen op de aarde zijn om duurzaam te onderhouden lijkt mij evident, de natuur heeft altijd goede methodes gevonden om wanneer de top van de voedselketen te sterk werd die top ook uit te roeien tot een mate van beheersbaarheid. Wij als mens hebben de kans om die keuze zelf te maken of af te wachten tot de natuur het doet. Voor mijn invulling van mijn rol is het nauwelijks boeiend welke keus de mens daar in maakt.

repulse | 18-09-10 | 08:32

DANNY3960 | 18-09-10 | 08:22
Idem!
Die zever heb ik me ook moeten aanhoren meestal van lieden die weke knietjes hadden en geitenwollen sokjes.
Er gaat geen dag voorbij of ze zijn bij me, soms tot vervelens toe.
En als ze een dag overslaan, vraagt moeders: "Zou er wat zijn?"
En dat zijn nu volwassen kerels van in de dertig die hun eigen boontjes aardig goed kunnen doppen.
wat is er dan mis mee? Niets!

Sjeng de helle | 18-09-10 | 08:29

DANNY3960 | 18-09-10 | 08:26
Schrijft u dan ook met de handrem erop?

Bakito | 18-09-10 | 08:28

Ondanks dat mensen 20jaar school hebben genoten, stemmen ze nog Wilders. Ik dacht dat de leerplicht alleen bedoeld was om te leren rekenen en te schrijven.

Het_leuke_zuiden | 18-09-10 | 08:28

DANNY3960 | 18-09-10 | 08:22

Hij leest niet mee, maar ergens later vandaag tsjekt hij de comments van pa.

DANNY3960 | 18-09-10 | 08:26

Sjeng de helle | 18-09-10 | 08:12

Dat dirigeren met de ogen. Man ik deed het zelf.

Mensen die erbij zaten zeiden dat ik een dictator was, ben nooit zo kwaad geweest. Even een oogopslag en alles rustig, die snotneus die momenteel 23 is, bevindt zich nu op vakantie bij pa, geloof maar dat hij het naar zn zin heeft.

DANNY3960 | 18-09-10 | 08:22

rara | 18-09-10 | 08:18
Dat is toch toppie!
Misschien moeten we Danessen en andere lutsers niet met een bord voor de kop slaan, maar dat bord er eens vandaan halen dat die zich hebben aangemeten.

Sjeng de helle | 18-09-10 | 08:21

LOL @ Moharamed Rabbae de overkammer

Fratello | 18-09-10 | 08:19

DANNY3960 | 18-09-10 | 08:15
Super toch?
Pa is nu 30 jaar dood en de liefde en genegenheid die ik destijds voor hem voelde is er ook nog steeds net als die voor mijn grootvader.
Hun warmte en humor beleef ik ook nog steeds en vooral hun inzicht en wijsheid.

Sjeng de helle | 18-09-10 | 08:18

@Sjeng de helle | 18-09-10 | 08:12
Zo'n vader had ik ook. Als kind was ik wat driftig, dus gaf hij me voor mijn 10e verjaardag een zakmes. Inclusief de belofte dat, als ik dat ding ooit zou trekken in een ruzie, ik een paar weken naar het ziekenhuis zou mogen. Dat heeft goed gewerkt, ik heb dat bezoek nooit af hoeven leggen.

rara | 18-09-10 | 08:18

DANNY3960 | 18-09-10 | 08:09
Zo ongeveer, maar dat werkt alleen als je kind ook de emotionele binding met je heeft. Als je kind je maar 3 uurtjes er dag ziet, werkt emotionele druk veel minder. De oudste is momenteel veel meer met zijn vriendjes bezig, maar ook nu gaan we regelmatig samen naar buiten om te voetballen, maak ik ruimte en help bij zijn 'uitvindingen". De jongste word volgende maand 4 lig ik minimaal 1 keer in de week mee in het zwembad, samen tekenen en kleuren en pap speelt gezellig mee met my little pony, haar poppen, leest twee keer per dag stukjes voor enz.enz

repulse | 18-09-10 | 08:17

repulse | 18-09-10 | 08:10
Misschien staan we spiritueel wel op het punt een sprongetje te maken, de fysieke omstandigheden zijn echter niet zo gunstig. De explosieve bevolkingsgroei in combinatie met klimatologische veranderingen zullen of leiden tot een ecologische ramp dan wel tot een fikse wereldoorlog. In beide gevallen zal ons bestaan er over tientallen jaren een stuk anders uitzien. Zo'n marginale politieke omslag die we nu doormaken zal daar weinig aan veranderen.

Bakito | 18-09-10 | 08:16

@repulse | 18-09-10 | 08:10
Neurofeedback zit (nog) in de alternatieve hoek. En heeft u het nu over 'sterrenkinderen', en spirituele evolutie, of vergis ik me?

rara | 18-09-10 | 08:15

Sjeng de helle | 18-09-10 | 08:06

Vanaf m'n 6e ging ik met pa mee als tracker, ik mocht zelfs z'n dubbelloops poetsen.

DANNY3960 | 18-09-10 | 08:15

DANNY3960 | 18-09-10 | 07:59
De jongste van mij wel, die had vuurtje gestookt op zijn slaapkamer, toen heeft zijn kont kermis gehad.
van mijn pa heb ik maar een keer billekoek gehad, nadat ik het een goed idee vond om te zien wat er zou gebeuren als ik de varkens los had gelaten. Eeen wroetend varken in de moestuin vond hij maar niets en een hele kudde al helemaal niet, de zeikerd.
Die lui hadden een persoonlijk overwicht, die gebruikten geen geweld die dirigeerden je met de ogen.

Sjeng de helle | 18-09-10 | 08:12

Bakito | 18-09-10 | 08:05
Nope, we zijn op het punt van een sprong in bewustzijn, dat dat gepaard gaat met wat strubbelingen is een evolutionair gegeven.(kijk maar naar kleine kinderen) Het is het revalueren van vorige normen/ waarden gebaseerd op oude indrukken. Inmiddels worden door vroeger opgedane ervaringen de indrukken nieuwe normen en waarden ontwikkeld. Kortzichtig links was progressief, was vooruitstrevend, heeft haar doel bereikt, nu komt gewoon weer de volgende stap.

repulse | 18-09-10 | 08:10

repulse | 18-09-10 | 07:58

Bedtijd....... Nee nog niet. Luister jongeman(4jaar) ik ben hier de baas, we kunnen hier over praten, doch je weet, binnen nu en afzienbare tijd ga je naar je bed, ......... wil je er ruzie over of krijgt papa een kusje en ga je naar boven?

Welterusten papa.

ADHD? DOEI!

DANNY3960 | 18-09-10 | 08:09

DANNY3960 | 18-09-10 | 07:51
Ik ben 59 momenteel, dus dat klopt aardig.
Bakito | 18-09-10 | 07:51
Inderdaad op veel plaatsen is dat zo, het is gewoon triest.
Dit mag niet en dat mag niet, ik heb vanaf mijn vijfde schietles van mijn opa gekregen. Die leerde mij, op de boerderij ,de kopjes van lucifers af te schieten maar wees me ook op de gevaren en hoe met een wapen om moest gaan.
Die heeft me leren jagen en spoorzoeken maar ook de etiek geleerd en de verantwoording.

Sjeng de helle | 18-09-10 | 08:06

davesl1210 | 18-09-10 | 07:53
De toekomst van ons land ligt nu in handen van lieden met een geheel andere invalshoek. Of het wat uitmaakt?
De westerse beschaving is al lang over zijn hoogtepunt heen, misschien iets voor u om te accepteren.

Bakito | 18-09-10 | 08:05

Sjeng de helle | 18-09-10 | 07:47

Onze tijd misschien, ik kan je vertellen dat mn ouwe me alle hoeken van de kamer liet zien. Vandaar dat ik NOOIT een tik aan mijn kinderen uitdelde. Integendeel, ooit heb ik de leraar in de 3e klas lagere school even hallo weesten zeggen omdat hij mijn dochter aan dr haar had getrokken. Indien ik het kan zonder fysiek geweld moet een leraar het ook kunnen.

DANNY3960 | 18-09-10 | 07:59

Sjeng de helle | 18-09-10 | 07:43
yep, kinderen moet je afmatten, zowel fysiek als mentaal.
Sjeng de helle | 18-09-10 | 07:47
Ik vind het wel belangrijk dat ze hun mening als mens mogen verwoorden, wanneer ze hun mening niet mogen zeggen of niet uitgelegd wordt waarom iets niet op een bepaalde manier is, onderdruk je hun zelfvertrouwen.
Ik hou nou eenmaal van echte sterke persoonlijkheden. Sterke persoonlijkheden kunnen alleen ontstaan als er mogelijkheden zijn om meningen ook te uiten. Als ze het niet met mij eens zijn, wie ben ik dan om hun mening niet te willen horen?
Voorlopig ben ik nog wel degene die de eindbeslissing maakt, maar ze hebben zeker het recht op inspraak en een vrije menings uiting.

repulse | 18-09-10 | 07:58

Grappig als je kijkt wat voor gemiddelde mensen daar rondlopen. Prototype ongewassen geitenwollen sokken, ik ben overal tegen, lid van milieudefensie en hard werken laten we aan anderen over (wij strijken liever een subsidie op dan er zelf voor te werken). Deze mensen kunnen het niet vedragen dat er een einde lijkt te komen aan hun tijdperk waarin zij de dienst uitmaakte in ons land.

davesl1210 | 18-09-10 | 07:53

Sjeng de helle | 18-09-10 | 07:43
Kinderen spellen sowieso niet meer buiten. De boomgaarden, boerderijen en bosjes zijn vervangen door industrieterreinen en beton.

Bakito | 18-09-10 | 07:51

Sjeng de helle | 18-09-10 | 07:43

Mijn leeftijd heb ik hierboven ergens prijsgegeven, ik vermoed dat we ongeveer hetzelfde bouwjaar hebben.

DANNY3960 | 18-09-10 | 07:51

DANNY3960 | 18-09-10 | 07:34
Dat kan ook, ik ben altijd de helft van de tijd thuis geweest vanaf het moment dat onze eerste was geboren. Mijn (inmiddels) ex werkte dan wanneer ik thuis was. Geen van beide kinderen heeft een minuut in een creche of kinderopvang gezeten.
.
Ik vond het belangrijk om zelf ook tijd te investeren in de kleintjes om een band op te bouwen, terwijl ik het ook belangrijk vind voor een vrouw ruimte te hebben om zichzelf te ontwikkelen buiten de deur.
.
Zelfs als baby is het belangrijk om als papa gewoon op de bank te liggen, met zo'n klein mormel op je borstkas, laat ze gewend raken aan jouw lichaamsgeur, jouw hartslag jouw ademhaling. Dat hebben ze ook met moeders gedaan in de buik.
.
En ja wat mij betreft werkt het helemaal super, ik heb een super band met ze. Ik hoef nooit mijn stem te verheffen, wanneer ik nee zeg, hebben ze 1 kans om met een goed verhaal te komen waarom het toch ja zou moeten zijn in hun ogen. Blijft het nee en leg ik uit waarom dan is dat ook goed, dan word er gewoon geluisterd zonder gedrein. Natuurlijk vreten ze ook wel eens iets uit wat niet helemaal de bedoeling is( zoals het hoort) Dan speel ik netjes de rol van strenge papa, lossen we het op, knuffelen wat en gaan vrolijk weer verder.

repulse | 18-09-10 | 07:50

klijnkinderen= kleinkinderen uiteraard.
Die gasten zijn veel drukker. Als de oude Heer zei zit dan zat je en dat gold ook op school, anders kreeg je een "watsch" om je oren en als je dat thuis durfde te zeggen kreeg je van pa er nog een gratis bij, want je had je niet gedragen.
Nu wordt met de kinderen gedebatteerd, of dat zo goed is?

Sjeng de helle | 18-09-10 | 07:47

DANNY3960 | 18-09-10 | 07:34
Mogguh,
Soms denk ik wel eens over die ADHD ptoblemen die ouders hebben dat het gewoon komt doordat die kinderen veel minder lichamelijk te doen hebben.
In mijn kindertijd speelde ik met mijn vriendjes in het bos, we bouwden hutten vingen eekhoorns en schoten met de katapult, en naderhand met de windbuks, op ratten. Op zo'n vakantiedag liepen en renden we wel 20 km. Je gaf je nog niet de tijd om te eten. S'avonds werd je in bad gestopt en viel je met je hoofd in het eten in slaap.
Op mijn twaalfde kreeg ik van mijn ouders een zwemabonnement en lag ik de hele zomer uren in het zwembad te badderen en te voet er naar toe 4 km en terug.
En niemand had die drukte. Mijn klijnkinderen zijn veel minder fysiek actief, overal wordt met de auto naar toegegaan en vaak naar kuntmatige attracties. Dit mag niet meer en dat mag niet meer.

Sjeng de helle | 18-09-10 | 07:43

repulse | 18-09-10

Ik ontmoet ook mensen MET hun 14-15-16- jarigen die hun pa bij de voornaam aanspreken. Mijn zoon kan me "ouwe" "pa" "dad" of weet ik veel aanroepen maar ik denk niet dat het in hem opkomt om me bij mn voornaam aan te spreken.

DANNY3960 | 18-09-10 | 07:42

repulse | 18-09-10 | 07:28

Ik begrijp het. Toen onze eerste geboren werd is mijn vrouw gestopt met werken en zorgde voor de baby. Het is dan na 20 jaar mijn ex geworden, but enieway.

DANNY3960 | 18-09-10 | 07:34

Mogguh @ All,
Tja wat moet je met Dhr. Danen, hij is wel geraakt.

Sjeng de helle | 18-09-10 | 07:32

DANNY3960 | 18-09-10 | 07:16
Ik zat er in, maar juist omdat er binnen de geestelijk gehandicapten zorg teveel volgens protocollen gehandeld word en te weinig naar mensen zelf word gekeken ben ik er uit gestapt.
.
Kinderen horen bij tijd en wijle moeilijk te zijn, horen autoriteiten ter discussie te stellen. In de huidige samenleving waarbij veel ouders beiden werken is het logisch dat er meer problemen ontstaan tussen kinderen en hun opvoeders.
.
Kinderen zitten in creches samen met 10/15/20 andere kinderen begeleid door een paar meestal jonge meiden die met alle liefde in hun nooit van ze leven de vader en moeder kunnen vervangen.
.
Kinderen moeten eerst echt binden met 1 a 2 personen, pas daarna kan je morele normen en waarden overdragen, oorzaak/ gevolg systemen leren. Wanneer kinderen dus paps en mams heel even zien voor de creche, heel even na de creche en dan in bed worden gestopt is er niet de emotionele binding, dus ook niet het emotionele overwicht. Combineer dat nog eens met ouders die moe uit hun werk komen, "tijdvoorzichzelf" nodig hebben en de classificatie moeilijk hanteerbaar is snel gemaakt.

repulse | 18-09-10 | 07:28

DANNY3960 | 18-09-10 | 07:16

Eerlijkheidshalve moet ik er even bijvertellen dat ik zo af en toe de lust krijg om iemand naar de andere wereld te helpen. Het vangt meestal aan begin Juni en stopt eind Augustus, het is mogelijk dat het iets te maken heeft met vakantiegangers die ons komen vervelen.

DANNY3960 | 18-09-10 | 07:25

Rene Danen is een misleide idioot.

Blue Leader | 18-09-10 | 07:25

repulse | 18-09-10 | 06:5

Zo te lezen zit je er midden in en weet je waar je over praat. Ik ben 52 en herinner me dat ik als snotneus een "moeilijk" en zenuwachtig kind was. De huisarts schreef toen (ergens 1962'63) een dagelijkse portie kalmeringsmiddelen voor. CRAZY ik vermoed Valium. Iets als 3x daags 4 druppels in water.... het hielp niet en ma voerde het op tot 3x 30 druppels per dag. Tot ze tot de conclusie kwam.... het helpt niet. we hadden het er onlangs nog over, mn moeder verklaarde toen haar huisarts compleet gek. Ik was de eerstgeborene en ma was een beetje zenuwachtig.

DANNY3960 | 18-09-10 | 07:16

rara | 18-09-10 | 07:08
De hersengolven kunnen getraind worden, vergelijkbaar dus met kinderen die gewoon door paps of mam gestructureerd worden, alleen nu met wat extra technieken.
www.addadhdblog.com/neurofeedback-for-...
Doormiddel van een simpel oorzaak-gevolg systeem word de kinderen geleerd wat het effect is als zij hun aandacht niet bij het onderwerp houden, waar ze mee bezig moeten zijn. Uhh klinkt erg als gewoon simpel opvoeden volgens mij....

repulse | 18-09-10 | 07:14


@DANNY3960 | 18-09-10 | 06:46
Goedemorgen.
ADHD kan gemeten worden in proefpersonen. Wetenschappers kunnen aan de patronen van de hersengolven zien of iemand last heeft van ADHD. Er betsaat dus minimaal 1 niet-falsifieerbaar bewijs voor het bestaan van ADHD. Dit heeft niets met geloof te maken, het is harde wetenschap.
En dat veel kinderen ten onrechte worden gediagnostiseerd, dat ben ik met u eens.

rara | 18-09-10 | 07:08

DANNY3960 | 18-09-10 | 06:46
Jaren geleden is de mbd groep(minimal brain disfunction) uit elkaar getrokken binnen de dsm 4 en daarna samen met adhd in dezelfde groep geduwd. Hierdoor is historisch onderzoek niet meer te realiseren. Er is een kleine groep die je als echte adhd'ers zou kunnen kwalificeren, dit is een groep waarbij de hersenen een iets kleinere volume hebben.
pn.psychiatryonline.org/content/37/21/...
Belangrijk om bij dit onderzoek in het achterhoofd(pun intended) te houden is dat de adhd groep was geselecteerd op basis van symptomen. Als je alle jongeren die gediagnosticeerd met adhd zou onderzoeken zal je er achter komen dat maar een klein gedeelte ook idd kleinere hersenvolumes heeft.
Ik vermoed dat aangezien de grote opmars van adhd is begonnen een aantal jaar na het advies aan vrouwen om foliumzuur te slikken en tegelijk met het samenvoegen van mbd/ adhd binnen dsm4 dat de problemen komen vanuit de foliumtoevoeging ( folium heeft b.v ook goede effecten op alzheimer patiënten.
.
De kinderen waar niet de fysieke problemen plaats vinden, maar het probleem meer in gedrag zit. Kun je wat mij betreft dus zien als pseudo adhd'ers. Het probleem voor deze kinderen zal veel meer zitten in sociale problematiek, voortkomend uit beide ouders werkend, creches, kinderopvang e.d.. Veel ouders willen alleen die mogelijkheid niet zien of onderzoeken, want dat zou het falen aan hun kant in de opvoeding van hun kind probleemloos blootleggen. Het is natuurlijk makkelijker en geniet meer de voorkeur om het probleem te zoeken in een oorzaak, waar niemand de schuld van kan dragen en dus niemand voor verantwoordelijk is.

repulse | 18-09-10 | 06:59

repulse | 18-09-10 | 06:14

Ik dacht dat het kijken en luisteren was, vandaar niet aangeklikt in eerste instantie. Nu ik m toch aanklikte en zag dat het tekst was heb ik het even gelezen.

Ik geloof sowieso niet in ADHD en doe het af als een verzonnen iets voor ouders die hun kinderen niet onder controle hebben. Zelf was ik als kind geen lieverdje en kreeg van mijn pa enkele oorvegen wanneer ik "stout" was.

DANNY3960 | 18-09-10 | 06:46

DANNY3960 | 18-09-10 | 06:30
Het stuk over adhd zal vanavond pas worden uitgezonden. Ik kan een ieder die een kind heeft, die of de diagnose adhd al heeft gekregen of zichzelf gepushed voelt door instanties om zijn/ haar kind te laten testen op adhd aanraden te kijken.(maar ook gewoon iedere ouder!)
.
Dat de dsm4 veels te ruime definities hanteert is iets wat ik al jaren roep( niet alleen op adhd maar ook autisme gerelateerde stoornissen) De afweging van de psychologe om ontslag te nemen op basis van haar normen en waarden, niet te buigen voor het systeem, maar haar eigen verantwoording te nemen, is ongeveer dezelfde waarom ik zelf ook de zorg ben uitgegaan.
"Dat zouden meer mensen moeten doen!"

repulse | 18-09-10 | 06:41

repulse | 18-09-10 | 06:14

Ik bekijk het later, er is iets mis met mn PC. Geen geluid. Gelukkig brengt mijn zoon hier zijn vakantie door, die zet ik morgen een uurtje op de stoel van Pa digibeet.

DANNY3960 | 18-09-10 | 06:30

Zie ik als enige die zieke Reclame op de home page? "John van den Heuvel" "Joran's Moord mysteries... Wat een uitzuiger die gast..Uitmelken.. Uitmelken uw verhaal van niets.. is Wel lef hebben..

Crematorium-de-Asbak | 18-09-10 | 06:22

*het licht uit doet*

Parsons | 18-09-10 | 06:11

*zich de vraag stelt wanneer die anonieme meelezers iets roepen*

DANNY3960 | 18-09-10 | 06:11

Teun van het Tuinpad | 18-09-10 | 05:55
Later Teun & all!

*eauk out is *

Ashtrey | 18-09-10 | 06:00

Rammstein | 18-09-10 | 05:48
Later !
DANNY3960 | 18-09-10 | 05:51
Dan zal ik maar niet de naam Lodewijk de Waal in de mond nemen.
Oeps.
Nu doe ik het tog.

Verder helemaal eens, doodziek wordt je van die lui.

Wat lui, dat zijn ze.

Verder wens ik jullie allen een prettige voortzetting.
Er staan wat Verkeerregelaars op me te wachten.

Fijne dag @ all.

Tot vanmiddag.

Teun van het Tuinpad | 18-09-10 | 05:55

Teun van het Tuinpad | 18-09-10 | 05:41
Vooral die Rosenmöller, als vakbondsmannetje en later als geldschraper. Doodziek wordt men ervan, zo zijn er nog een paar....... breek me de bek niet open..... iets met KOK.

DANNY3960 | 18-09-10 | 05:51

Rammstein | 18-09-10 | 05:48
Have a good one. Bye!

Ashtrey | 18-09-10 | 05:49

Maar nu, de wijde wereld in, have fun.
*aus*

Rammstein | 18-09-10 | 05:48

Ashtrey | 18-09-10 | 05:38
Of op zee. Of in een bos.
Ik houd er wel van.

Rammstein | 18-09-10 | 05:47

de grote Anti | 18-09-10 | 05:40
Doelde meer op films binnen een kleine ruimte in het algemeen.
Zoals de film in de link.

Ashtrey | 18-09-10 | 05:46

Rammstein | 18-09-10 | 05:41
Then I will say no more. Zeker de moeite waard.

Ashtrey | 18-09-10 | 05:45

Ashtrey | 18-09-10 | 05:28
Ik moet 'm nog zien !

Rammstein | 18-09-10 | 05:41

DANNY3960 | 18-09-10 | 05:35
Die mannen leven nog steeds in hun "Ik ben nog niet droog achter mijn oren" tijd.

Vrij onnozele type's.

Van die personen die nooit eens denken 'He, wacht eens even' en zich daarna achter de oren krabben.

Je kent ze wel.

Teun van het Tuinpad | 18-09-10 | 05:41

@Ashtrey | 18-09-10 | 05:38
Phonebooth heb ik allang gezien.. en echt,het is een klotefilm naar mijn standaard.

de grote Anti | 18-09-10 | 05:40

de grote Anti | 18-09-10 | 05:32
Films binnen een beperkte atmosfeer - a la Phonebooth - gaan 'em helemaal worden volgens mij, zag een aardige trailer: Devil www.imdb.com/video/imdb/vi1736574489/

Ashtrey | 18-09-10 | 05:38

@Ashtrey | 18-09-10 | 05:28
Het unieke aan 'Frozen' vond ik de manier waarop de personages reageren in plotselinge stress situaties.. Behoorlijk realistisch zou ik denken.

de grote Anti | 18-09-10 | 05:37

Toch is het raar dat ik me de naam Mohamed Rabbae en Paul Rosenmöller herinner uit de tijd dat ik nog niet droog was achter mijn oren.

DANNY3960 | 18-09-10 | 05:35

Ashtrey | 18-09-10 | 05:32
Niet schokkend maar wel goed betaald.
Dat wel.
;)

Teun van het Tuinpad | 18-09-10 | 05:34

@Ashtrey | 18-09-10 | 05:28
Blij dat je de film ook kon waarderen.. hehe.

de grote Anti | 18-09-10 | 05:32

Teun van het Tuinpad | 18-09-10 | 05:30
Klinkt alsof er werk aan de klinkers is, goed zo.

Ashtrey | 18-09-10 | 05:32

Ashtrey | 18-09-10 | 05:27
Spoed klus nabij 020.

Iets met verzakte bestrating rondom OV-verbindingen.

Dat werk.

Maar niet de gehele dag, om 12:00 geef ik de -spreekwoordelijke- pijp aan Maarten.
Dus.

Teun van het Tuinpad | 18-09-10 | 05:30

de grote Anti | 18-09-10 | 05:24
Frozen was bizar, vooral de wolven waren erg onsmakelijk.

Ashtrey | 18-09-10 | 05:28

de grote Anti | 18-09-10 | 05:24
Als er niets aan de hand is, geen aandacht aan besteden.

Logisch.

Geen dank, doe maar € 10,-.
Ofzo.

Teun van het Tuinpad | 18-09-10 | 05:27

Teun van het Tuinpad | 18-09-10 | 05:23
Slapen gaat me slecht af de laatste tijd, wat dat betreft zou een klap met een bord op m'n achterhoofd wonderen kunnen doen...
Gelukkig is het voor mij - en velen met mij - weekend, en u, vast ritme?

Ashtrey | 18-09-10 | 05:27

*pakt pijp af van @DANNY3960*
He maar @Teun.Er is eigenlijk helemaal niets aan de hand met onze tuin en pad.. zelfs de straat doet het nog.Heeft U enige tips? Hoe wij dat kunnen verhelpen.

de grote Anti | 18-09-10 | 05:24

Ashtrey | 18-09-10 | 05:21
Ik had niet anders verwacht.

Mogge As, u bent er vroeg bij ?

Teun van het Tuinpad | 18-09-10 | 05:23

Teun van het Tuinpad | 18-09-10 | 05:09
Binnen de categorie: Mag dat?
Zeg ik volmondig "JA", maar goed das persoonlijk.
Mogge Teun, rest!

Ashtrey | 18-09-10 | 05:21

DANNY3960 | 18-09-10 | 05:12
Mogge Dan.

Ik las het, geniet maar van die pijp.
Voor je het weet komt Maarten 'm halen.

;

Teun van het Tuinpad | 18-09-10 | 05:15

Teun van het Tuinpad | 18-09-10 | 05:09

Buenos dias, ik had de klok niet in de smiezen daar ik een vredespijp aan het roken ben.

DANNY3960 | 18-09-10 | 05:12

Ik las "Mohammed Rabbae stort in elkaar" en ik moest juichen.

Mag dat ?

Mogge @ all

*niet naar licht zoeken doet*

Teun van het Tuinpad | 18-09-10 | 05:09

Rammstein | 18-09-10 | 04:55

No problem. Iedereen z'n mening. Ik zie stierenvechten verboden worden in heel Spanje; Catalunia is de eerste, de rest volgt. Waar ik dan echt misselijk van word is die stieren laten opdraven met brandende fakkels op de horens, dat is echt ziek. Maar enniewee, we vergeten de strijd en gaan verder. Ik hoop dat we mekaar wel zo af en toe iets naar het hoofd kunnen slingeren, anders is de lol eraf.

DANNY3960 | 18-09-10 | 05:04

@DANNY3960 | 18-09-10 | 04:37
Ik heb het geluk dat mijn hazetanden niet onder mijn lip komen en ik lach ook niet zo vaak.. Dus dat beetje groen komt er later wel uit.Hmm.. No big deal.
Nog even en ik ga met een make-up tasje rondlopen.

de grote Anti | 18-09-10 | 05:01

Een verbod op verbieden.
Misschien werkt dat.

Rammstein | 18-09-10 | 04:55

DANNY3960 | 18-09-10 | 04:49
Luister: daar worden wij het nooit over eens. Daar kunnen we nog meters internet voor gebruiken, jij & ik komen daar absoluut niet uit. En dat geeft niks.

Er zijn tegenwoordig meer verboden dan er in de hele bijbelt staan.

Rammstein | 18-09-10 | 04:54

Rammstein | 18-09-10 | 04:43

Over stierenvechten... ooit heb ik er één gezien. Het zal wel en gebeurt, het gaat mij er altijd om dat het door de rest van Europa verboden dient te worden. Ik heb het niet zo op met verboden, vandaar.

DANNY3960 | 18-09-10 | 04:49

DANNY3960 | 18-09-10 | 04:39
Iets met stierenvechten of zo, maar who cares. Zand erover. Op naar onze volgende fittie.

DANNY3960 | 18-09-10 | 04:41
Ben ik ook niet helemaal vrij van.

Rammstein | 18-09-10 | 04:43

Rammstein | 18-09-10 | 04:34

Er is ook een poos geweest dat ik nogal gefrustreerd was.... zie..... DANNY3960 | 18-09-10 | 03:34

DANNY3960 | 18-09-10 | 04:41

Rammstein | 18-09-10 | 04:34

I do. Weet eigenlijk niet meer waar de strijd begon. Misschien over muziek, maar het is belachelijk enieway.

Zand erover?

DANNY3960 | 18-09-10 | 04:39

de grote Anti | 18-09-10 | 04:29

Men neemt geen tandenborstel mee naar een restaurant. Ik heb meerdere keren met een stukje papier voor de spiegel staan poetsen in eetgelegenheden. Na de maaltijd een koffie nuttigen en de groene restjes aanschouwen bij je disgenoot is ook geen pretje.

DANNY3960 | 18-09-10 | 04:37

Lets Kuttekrap | 18-09-10 | 04:30
Ja, echte.

DANNY3960 | 18-09-10 | 04:29
Like u care.

Rammstein | 18-09-10 | 04:34

@Rammstein | 18-09-10 | 04:23
Echt.

Lets Kuttekrap | 18-09-10 | 04:30

@DANNY3960 | 18-09-10 | 04:27
Of je poetst gewoon je tanden na elk maal.. rottend vlees tussen je tanden is ook nogal genant.

de grote Anti | 18-09-10 | 04:29

Rammstein | 18-09-10 | 04:23

Hoi, alles goed?

DANNY3960 | 18-09-10 | 04:29

Haha.. Ik heb medelijden met de poor bastard aan wie de foto toebehoord eigenlijk.. Maarja.. Ik ben ook geen loverboy.

de grote Anti | 18-09-10 | 04:27

de grote Anti | 18-09-10 | 04:20

TIP: Poets je tanden na het eten van spinazie en/of gerechten waar peterselie in verwerkt is.

DANNY3960 | 18-09-10 | 04:27

Hmmmm .... green eyes ......
gggghhhhhhhhh

Rammstein | 18-09-10 | 04:23

de grote Anti | 18-09-10 | 04:20

Bibberend ende bevend klik ik.

DANNY3960 | 18-09-10 | 04:23

Nog eenmaal zal ik mijn schitterende striphoofd laten zien.. Zoals je ziet een echt iers/engels/nederlands hoofd.Groene ogen,smalle rechte neus en bruin haar.
www.dumpert.nl/mediabase/17013/ad6e7a2...

de grote Anti | 18-09-10 | 04:20

Lets Kuttekrap | 18-09-10 | 04:02

Ik dacht ergens iets gelezen te hebben over een bruine partij, normaal gesproken ben ik allert op het nieuws, doch daar ik gasten heb, ontgaan me een paar dingetjes de laatste dagen. Moge de rode vlag branden.

*oeps, da mag ni denk ik*

DANNY3960 | 18-09-10 | 04:19

Vergeet Keek Op De Week, we hebben nu Uitgesproken Vara!

Lets Kuttekrap | 18-09-10 | 04:15

Overigens hebben veel Gutmenschen schitterende striphoofden!

Lets Kuttekrap | 18-09-10 | 04:12

@DANNY3960 | 18-09-10 | 03:44
Het linksdraaiende zuurkoolkapseltofutuig is niet alleen bang dat powned populair gaat worden, ze is nog banger dat het klootjesvolk zich gaat roeren en op een in hun ogen systeemhatende unterpartei gaat stemmen. Maar daar hebben we de democratie niet voor uitgevonden! Je mag stemmen, maar het moet wel op een policor establishment partei zijn, anders is de lol er gauw vanaf en gaan we noodgedwongen werken aan een totalitair regime a la 1984, iets wat René Danens en zijn fascistenvriendjes het liefst zouden willen.

Lets Kuttekrap | 18-09-10 | 04:02

*boel scroll:
Ik wacht, op de dag, dat de VMU, (Verenigde Marokanen Unie) een serieus landelijk offensief in gaat zetten.

dunc | 18-09-10 | 04:00

de grote Anti | 18-09-10 | 03:46

Thanks voor de support, ze is hier bij ons en geniet met volle teugen.

DANNY3960 | 18-09-10 | 03:50

DANNY3960 | 18-09-10 | 03:41
Ik ben aardig bescheten, fuck het grondelteefje. Ik mis die heerlijkheid nog steeds.
auw*

Strotgrondel | 18-09-10 | 03:49

@DANNY3960 | 18-09-10 | 03:34
Zelfs op jonge leeftijd.. Het is altijd al zo geweest,niets nieuws,maar pijnlijk voor familie en vrienden.Maar met onze moderne geneeskunde komt het vast goed.

de grote Anti | 18-09-10 | 03:46

koerbagh ® | 18-09-10 | 03:41

Thanks, ze zijn dus op hun dood dat POWNED populair zou kunnen worden. Wat ik bekeken heb is niet echt iets waar ze mee door zullen breken.

DANNY3960 | 18-09-10 | 03:44

Strotgrondel | 18-09-10 | 03:31

Ben je wel goed? Ik weet sinds een paar jaar waar Abraham de mosterd haalt, m'n 10 jaar jongere broer is steeds happy wanneer hij z'n vakantie bij mij doorbrengt en hoort wat ik 's nachts mijn 16 jaar jongere vriendin laat beleven. Life is what you make off it!

DANNY3960 | 18-09-10 | 03:41

@DANNY3960 | 18-09-10 | 03:29
De net-manager is een door de gezamenlijke omroepen (NOS - dus de PvdA) aangestelde manager om er op toe te zien dat de PO op de 3 netten niet gelijktijdig dezelfde soort programma's uitzendt en de concurrentie aan kan gaan met de CO.
Of zoiets. Het betekent dat de netmanager kan bepalen hoe een uitzending op 1 bepaald net eruit ziet. Dus: nee, een Veronica-idee van 1x per maand een avond lang uitzenden is niet aan de orde.

koerbagh ® | 18-09-10 | 03:41

@DANNY3960 | 18-09-10 | 03:34
Dan hebben we het 100% zeker over dezelfde. Hoe groot is de kans om elkaar dan hier in de panelen te treffen! Het is dat ma al slaapt, anders had ik *nu* de telefoon gepakt. Nogmaals: LOL

Parsons | 18-09-10 | 03:40

Parsons | 18-09-10 | 03:30

Indien het over recent nare ziekte is gaat het over de vriendin van mn zoon, hersentumor geconstateerd in november, .... operatie in december.......6 weken coma, vijf maanden ziekenhuis en nu even uitblazen in Spanje.

DANNY3960 | 18-09-10 | 03:34

@Strotgrondel | 18-09-10 | 03:31
Inderdaad leuk dat gokken,ik dacht 28..

de grote Anti | 18-09-10 | 03:33

@koerbagh ® | 18-09-10 | 03:24
Het blijft lastig,powned had een hoop formats klaarliggen toch,wanneer de fuck komen die dan.Een paar mensen een zak geld geven om tieners in spanje lastig te vallen zou bv wel wat kijkcijfers trekken.Vreemd genoeg zijn veel kijkers niet geinteresseerd in bijzondere subjects.Gelukkig wel een hoop.. dat dan weer wel.

de grote Anti | 18-09-10 | 03:33

*begin^
deprimerend

Strotgrondel | 18-09-10 | 03:33

@DANNY3960 | 18-09-10 | 03:30
Die kans is zeker niet 0%.

Parsons | 18-09-10 | 03:32

@Parsons | 18-09-10 | 03:30
*trouwen

Parsons | 18-09-10 | 03:31

de grote Anti | 18-09-10 | 02:57
30. Ik ben een ouwe lul te worden.

Strotgrondel | 18-09-10 | 03:31

Parsons | 18-09-10 | 03:24

We komen mekaar ooit tegen op een familie reunie. LOL.

DANNY3960 | 18-09-10 | 03:30

@DANNY3960 | 18-09-10 | 03:18
Ik zal m'n moeder eens navragen over hoe en wat, want het Dirk verhaal vrijwel helemaal aan me voorbij gegaan. Begreep wel dat het nogal als een schok is overgekomen in de familie destijds en dat er ook nog een nare ziekte heeft gespeeld.

Maar anwyays, is de wereld klein of wah? :)

En doe je zoon de groeten, oom Danny! (als ze gaan trouwens zijn we ergens een soort familie, LOL)

Parsons | 18-09-10 | 03:30

koerbagh ® | 18-09-10 | 03:27

Het is niet toegestaan, OK. Dat Net-manager, wat heeft dat er mee te maken?

DANNY3960 | 18-09-10 | 03:29

@DANNY3960 | 18-09-10 | 03:19
Jouw vraag was: "Waarom niet de formule van Veronica destijds, alles opsparen en 1 maal per week een avondvullend programma. Of is zoiets niet meer toegestaan?"

Het antwoord is:
"1 woord: Net-manager. (Dus: nee)"

Wat begrijp je niet?

koerbagh ® | 18-09-10 | 03:27

Parsons | 18-09-10 | 03:24

Small world.

DANNY3960 | 18-09-10 | 03:26

test

DANNY3960 | 18-09-10 | 03:25

@DANNY3960 | 18-09-10 | 03:18
Dat *meen* je niet. LOL

Parsons | 18-09-10 | 03:24

@koerbagh ® | 18-09-10 | 03:14
Exact. Nogmaals, wat ik in bovengelinkt topic al zei denk ik dat het format in de huidige vorm geen lang leven is beschoren. Het ontbeert de toegevoegde waarde van hetgeen hier op de website gebeurt: het reaguurdersgilde.

Ik denk dan - maak dankbaar gebruik van de input en aanvullende informatie die hier in de panelen wordt gemetseld. Je gaat mij niet vertellen dat je geen themaweek over Hitchens, Condell of Harris kunt maken op basis van de links je hier tegenkomt.

Dat is vernieuwende TV, en dat is wat kijkcijfers zal trekken. Ik wil hier niet de wijsneus uithangen, maar ik kan hier zo een tiental nicknames noemen die die 20 minuten interessanter en aantrekkelijker zouden invullen dan dat nu het geval is.

Daarmee wil ik geenszins afgeven op de kwaliteiten van Weesie, Rutger en consorten. Begrijp me niet verkeerd.

Voor mijn part "verloot" je een week PowNews onders de guurders. Ik zou wel een weekje HoT en koer PowNews willen zien hoor.

Parsons | 18-09-10 | 03:24

@de grote Anti | 18-09-10 | 03:07
Het gaat niet om joetoep filmpjes uitzenden, de meeste joetoep filmpjes die de moeite waard zijn, die zijn vaak geript van TV elders of DVD's etc. Slechts heel beperkt wordt er op joetoep iets origineels gepresenteerd waarvan je denkt: Ja goh, dat is uniek (Pat Condell is zo'n geval). Die gevallen moet je dan contracteren en opnieuw voor TV produceren. Dan krijg je een crossover van media waar powned voor is opgericht, lijkt me. En als je het niet opnieuw produceert: koop dan het origineel van de joetoep hits aan.

koerbagh ® | 18-09-10 | 03:24

@de grote Anti | 18-09-10 | 03:07
Het gaat niet om joetoep filmpjes uitzenden, de meeste joetoep filmpjes die de moeite waard zijn, die zijn vaak geript van TV elders of DVD's etc. Slechts heel beperkt wordt er op joetoep iets origineels gepresenteerd waarvan je denkt: Ja goh, dat is uniek (Pat Condell is zo'n geval). Die gevallen moet je dan contracteren en opnieuw voor TV produceren. Dan krijg je een crossover van media waar powned voor is opgericht, lijkt me. En als je het niet opnieuw produceert: koop dan het origineel van de joetoep hits aan.

koerbagh ® | 18-09-10 | 03:23

test

DANNY3960 | 18-09-10 | 03:23

koerbagh ® | 18-09-10 | 03:14

Euh, sorry kan je uitleg.....1 woord: Net-manager. (Dus: nee) niet volgen.

DANNY3960 | 18-09-10 | 03:19

Parsons | 18-09-10 | 03:16

Inderdaad, met Dirk.

DANNY3960 | 18-09-10 | 03:18

@DANNY3960 | 18-09-10 | 03:09
Met Dirk?

Parsons | 18-09-10 | 03:16

@DANNY3960 | 18-09-10 | 03:01
1 woord: Net-manager. (Dus: nee)

@Parsons | 18-09-10 | 03:04
Dat is precies wat het nu is: een beetje geneuzel over wat GS-media zoal gedurende de dag aan topics heeft gebracht met aanvullende repo-dingetjes. Hoe grappig ook: ik zit niet op die repo-dingetjes te wachten. CQC is niet voor niets mislukt, denk ik dan.

koerbagh ® | 18-09-10 | 03:14

Parsons | 18-09-10 | 02:59

Onze blablabla over TNZ afgelopen nacht krijgt een aardig vervolg. Ik had het erover met m'n zoon en zijn vriendin die hier vakantie vieren.

Hou je vast.... De moeder van mijn a.s. schoondochter is getrouwd (hertrouwd)met de zoon van de dokter.... je neef dus, indien ik vannacht alles goed begrepen heb.

DANNY3960 | 18-09-10 | 03:09

Een iets weet ik wel..'youtube filmpjes uitzenden op powned zou ik met zeer geringe mate doen.Maar oke,het kunnen soms filmpjes zijn die jongeren/hippies nooit voor mogelijk hadden gehouden ofzo.. Maar wees daar slim in.

de grote Anti | 18-09-10 | 03:07

@koerbagh ® | 18-09-10 | 02:56
Dat is nou precies wat ik in deze ( www.geenstijl.nl/mt/archieven/2010/09/... ) draad al betoogde en hoopte te zien. Ook in 20 minuten dagelijkse TV kun je heel erg veel bereiken. Tenzij je het ziet als een verlenging ter vermaak van het blog alhier. Dan blijft het bij neuzeltopics in de marge waarbij de guurder (de kijker) wordt genegeerd.

Parsons | 18-09-10 | 03:04

koerbagh ® | 18-09-10 | 02:56

Ik zie er weinig van, uitzending gemist heb ik een paar keer bekeken en kan niet zeggen dat ik iets vernieuwends zag. Waarom niet de formule van Veronica destijds, alles opsparen en 1 maal per week een avondvullend programma. Of is zoiets niet meer toegestaan?

DANNY3960 | 18-09-10 | 03:01

@DANNY3960 | 18-09-10 | 02:35
Of course.

Parsons | 18-09-10 | 02:59

@koerbagh ® | 18-09-10 | 02:56
Mee eensch.. maar het is een begin denk ik..'hoop ik.

de grote Anti | 18-09-10 | 02:58

@Strotgrondel | 18-09-10 | 02:54
Ik schat U zo rond de 28 tot 48.. Am i right ?

de grote Anti | 18-09-10 | 02:57

@de grote Anti | 18-09-10 | 02:36
Ik snap best dat PowNed weinig kan met de beperkte uurtjes TV die ze als aspirant-omroep hebben, maar de keuze voor een dagelijks dingetje met de oubollige repo's van Ruktor... tsja... Ik zit er niet op te wachten. Als zender van de netwerk-generatie denk ik dat het hun taak is om allerlei info die niet op de PO te zien is geweest, maar wel vrij beschikbaar op het net, uit te zenden voor het door de PvdA geïndoctrineerde klootjesvolk. Dat lijkt me een nuttige taak.
Kijk, Jelte, Ruktor, Jojanneke etc. zijn allemaal wel leuk op hun manier, maar het voegt feitelijk geen reet toe aan het media-landschap.

koerbagh ® | 18-09-10 | 02:56

de grote Anti | 18-09-10 | 02:49
Het is altijd leuk de leeftijd van reaguurders te schatten.
Het valt altijd tegen.

Strotgrondel | 18-09-10 | 02:54

@de grote Anti | 18-09-10 | 02:49 ,
jezus, ga je een beetje het wijf uithangen..

*schuimende triples op tafel klapt*

vander F | 18-09-10 | 02:52

@vander F | 18-09-10 | 02:44
Charmante vraag.. Nog eentje,hoe groot is je huis en wat voor auto heb je op je marmeren oprijlaan staan?
Maarja,oud genoeg om bier te halen laten we maar zeggen.

de grote Anti | 18-09-10 | 02:49

@koerbagh ® | 18-09-10 | 02:31 ,
ach ja, de Islamitische 'Rechten' van de Mens..

Kan nog leuk worden wanneer men dat wil handhaven,
Iets met 'vredestroepen' enzeau?

vander F | 18-09-10 | 02:37

@koerbagh ® | 18-09-10 | 02:31
We moeten het maar afwachten beste koerbagh.. Dat probeer ik mijzelf wijs te maken althans.Ik kan weinig doen,PowNed kan weinig doen.Bijna iedereen kan weinig eraan doen.

de grote Anti | 18-09-10 | 02:36

Parsons | 18-09-10

Still around?

DANNY3960 | 18-09-10 | 02:35

@vander F | 18-09-10 | 02:24
Over vlammetjes gesproken. Hier hoor je dus in de MSM in NL nooit iets over... Alsof de OIC in de VN niet bestaat. En dan denk je: ach PowNed zal er misschien wel iets aan doen. Niet dus.

www.youtube.com/watch?v=Gki50QhqunU

koerbagh ® | 18-09-10 | 02:31

@DasUnterMensch | 18-09-10 | 02:12
Wat te denken van PVDA stemmers? Die zijn mogelijk nog een slag achterlijker. Eerlijk gehoord op verkiezingsavond een straatinterview bij het stembureau:
"Meneer, weet u al wat u gaat stemmen?"
"isch wat zhegt?"
"Wat! Gaat! U! Stem! Men?"
"..."
meegekomen dochter: "aggemelaggsaaschaahalla?"
"Aaah! Euh, PDD... euh PV... uhm uhm..."
Dochter: "PvdA."
"Ow jah, iek gha sjtem PvdA."
*nuf said*

Lets Kuttekrap | 18-09-10 | 02:24

@La Vie En Rose | 18-09-10 | 01:14
Ik weet het niet precies meer schat. Ik metsel hier te veel. En zoals ik al zei, die man is rijp voor het gesticht.

Parsons | 18-09-10 | 02:16

kwajtsnet | 18-09-10 | 02:01
Misschien wel, daar zit een kern van waarheid in.
En ik plemp 'n nummer die ik goed vind, ik ben nogal stoned.
www.youtube.com/watch?v=barLaHrtvoM

Strotgrondel | 18-09-10 | 02:16

@koerbagh ® | 18-09-10 | 02:09
*leesbril opzetten doet* Ojeetje..

de grote Anti | 18-09-10 | 02:12

Oowja en die zelfde gast is dan ook nog eens de enigste gast op aarde ouder dan 18 die niet weet dat de aanslagen in NY op 11 september wareneEn ook de zelfde gast die niet weet dat ze in de VS in een datum de maand eerst zetten en pas daarna de dag (9/11). Die gast die noemt de PVV stemmers dom. Nou als hij de PVV stemmers dom vind dan is dat een hele geruststelling voor de PVV stemmers lijkt me zo.

DasUnterMensch | 18-09-10 | 02:12

@vander F | 18-09-10 | 02:06
Jah hmm.. Vroegah *opa nadoet* luisterde ik de britse dj keltech veel.
Geen idee waarom,maar zijn tracks zijn uniek op de een of andere vreemde manier.

de grote Anti | 18-09-10 | 02:11

@kwajtsnet | 18-09-10 | 01:34
Dat zal binnen de orthodoxie dan en slechts dan een probleem worden als een meerderheid het gelul van de imams gaat afwijzen. Dat gaat niet gebeuren zolang ze zich in hun eigen getto's kunnen blijven opsluiten. Waarom denk je dat Hamas in een afgesloten gebied als de Gaza-strook een verkiezing gewonnen kan hebben?

(Overigens: dit jaar zouden volgens de afspraken en de Palestijnse wet nieuwe verkiezingen moeten zijn. De zittende Hamas-regering negeert dat gewoon. Geen nieuwe verkiezingen in Gaza. En ik vermoed zolang zij er zitten: nooit. En dan klagen de pro-Hamas axie-voerders in NL - Ik noem slechts een René Danen - dat Wilders niet democratisch is. Als het niet zo zielig was, zou je erom moeten lachen. Socialisten als hoeders van de democratie en vrijheid. En ze geloven het zelf ook nog.)

Nochtans: het probleem van apostasie in de islam is een academisch punt, in de realiteit is er geen islamitisch pausdom die een soera kan herroepen of een hadith ongeldig kan verklaren. Het punt is: er is geen verschil van mening, het is oorlog. De hele islam moet als ideologie, als religie of wat dan ook worden uitgebannen. Het enige wat een "gematigde" moslim kan doen is ongematigd atheist worden en radicaal afstand nemen van de haatbaarden en taqiyya-islamisten als Tariq Ramadan en consorten.

koerbagh ® | 18-09-10 | 02:09

Geweldig. Iemand die in Allah geloofd en denkt dat de stemmers van de PVV denken dat Wilders wel even alle problemen gaat oplossen, noemt de stemmers van de PVV dom.

DasUnterMensch | 18-09-10 | 02:08

@de grote Anti | 18-09-10 | 01:05 ,
verfrissend muziekje,
wel lekkâh.

vander F | 18-09-10 | 02:06

@La Vie En Rose | 18-09-10 | 02:00
Euhm, ik bedoel, trust Rooske! Droom niet te veel over enge Reneetjes met halfkale zuurkoolkapsels!

Lets Kuttekrap | 18-09-10 | 02:05

@Antisoof 1:25
Ik heb er geen moeite mee als mensen van hetzelfde geslacht elkaar eeuwige trouw beloven voor een altaar of burgelijke stand.
Het is mijn kopje thee niet maar ik verkies het boven schijnheilig man/ vrouw huwelijk waar de man (die duidelijk nog in de kast zit) na zijn werk nog even naar een homo ontmoetingsplaats gaat voordat hij zich weer richting zijn vrouw en kinderen begeeft.

necrosis | 18-09-10 | 02:03

Geen stijl gaat de moeite met je aan Strotgrondel.

kwajtsnet | 18-09-10 | 02:01

Lets Kuttekrap | 18-09-10 | 01:48
Nog ff dan. Da weet ik omdat jij dit nummer van Les Claypool hier regelmatig hebt geplempt en Reneetje Danen alleen de derde viool speelt met nog slechts 1 gevoelige Wilderssnaar.

necrosis | 18-09-10 | 01:49
Je hebt volkomen gelijk!

*Lets en Necrosis een lekker koud trippeltje? aanbied en nu echt out is*

La Vie En Rose | 18-09-10 | 02:00

necrosis | 18-09-10 | 01:49
Ghehe, veel verschil maakt 't niet. Over 't algemeen als ik de moeite neem is het de kutmoeite niet waard, hier op geenstijl.

Strotgrondel | 18-09-10 | 01:57

Heeft René Danens überhaupt ooit iets structureels uit zijn klauwen laten komen behalve dat hij als een zure overal tegen loopt te protesteren? Ik bedoel. Wat schiet de maatschappij op met dit soort onrendabele gasten?

Lets Kuttekrap | 18-09-10 | 01:53

@La Vie En Rose 1:32
Ik ben nog steeds piswoest op het feit dat de SGP tóch staatssubsidie kreeg ondanks het feit dat ze door een rechter werden teruggefloten en niet meer mochten meevreten uit de staatsruif wegens vrouwonvriendelijk gedrag.
Je weet wel: de man is het hoofd van het gezin, de vrouw is slechts nuttig als baarmachine, afwasslaaf, etc.
"Levensvatbaren" als van der Vlies/ van der staaij doen mijn nekharen rijzen als ware een hanekam.
Hoewel het verschil tussen moslims/ Danen enerzijds en bekrompen SGP onrendabelen anderzijds enorm is, hebben ze toch een gemene deler: de vrouw is ondergeschikt aan de man.
En die mening deel ik niet, en dat zeg ik niet om bij jou te slijmen.
*tikplank en oren blussen doet*

necrosis | 18-09-10 | 01:49

@La Vie En Rose | 18-09-10 | 01:39
Keey, I took you in the mailing Rooske, maaaaarr dan vraag ik me nog steeds af hoe jij weet dat Les Claypool, en niet bijvoorbeeld een Reneetje Danens, miiijn favo bassie is.

Lets Kuttekrap | 18-09-10 | 01:48

@ Antisoof
^^
God, zoals wel vaker dè afwezige,
Weet, binnen de perceptie, vanuit niets
Hij, de vraagbaak voor velen, doofstom
Meent het alomaanwezige publiek te kunnen
Verantwoorden; Das z'n ding. eat it.

keloel in de ruimte will do.

kwajtsnet | 18-09-10 | 01:48

La Vie En Rose | 18-09-10 | 00:50
Beter laat dan nooit: besteeD.

*Dromen gaat maar niet van Danen, Rabbae en von der Dunk*

Leuke voortzetting@all of sweet dreams.
*out*

La Vie En Rose | 18-09-10 | 01:46

@necrosis | 18-09-10 | 01:34
Het is bijna beangstigend als je de laatste zeg,4 eeuwen op een rijtje zet jah..
Wat wel en niet mocht/mag.Daarom moeten we ervoor waken dat we focking gewoon lekker mogen doen wat we willen zolang we daar niemand anders fysiek lastigvallen.Er zijn natuurlijk grenzen,zoals ramen ingooien of autobanden lek prikken,maar daar hebben het wetboek voor..*zucht*

de grote Anti | 18-09-10 | 01:40

Lets Kuttekrap | 18-09-10 | 01:24
Niet mij in de maling nemuh hè, Buckethead? met je wie zijn da?

Lets Kuttekrap | 18-09-10 | 01:28
Ik twitterT niet.

La Vie En Rose | 18-09-10 | 01:39

@de grote Anti 1:21
Ik ben nog altijd van mening dat politiek en religie in Nederland gescheiden dient te blijven (worden).
Beide stromingen werken nogal contra-productief en bijten elkaar.
Overigens opmerkelijk: in Engeland mogen homosuele mannen elkaar niet eens zoenen in het openbaar, daar staat een flinke boete op.
Zeer opmerkelijk is dat heftig tongende vrouwen géén boete krijgen.
De/ een Engelse koningin had namelijk besloten dat mannen wél viesbah seks met elkaar konden hebben maar twee vrouwen niet.
Zo schijnt het zelfs in de UK wet te staan.
Overigens zie ik liever 2 dames zoenen dan 2 mannen maar ik ga niet gelijk om een hijskraan lopen janken.
*nog steeds geen ontopic muzakje heeft gevonden*

necrosis | 18-09-10 | 01:34

@koerbagh ® | 17-09-10 | 23:44
--
U is niet helemaal van de gekke/mi/.
Eerder gaf ik al de volgende conclusies uit.
--@koerbagh ® | 17-09-10 | 22:12
--
Verlichte denkers als een Abdel-Samad en wijlen Mahmoed_Mohammad_Taha krijgen/kregen binnen het conservatisme wat de leidraad blijkbaar is voor de islamitisch-orthodoxen geen enkele zeggenschap hoe de islam zich kan bezinnen mbt de ridda.

Wat dan met de 'ridda'?

kwajtsnet | 18-09-10 | 01:34

necrosis | 18-09-10 | 01:18
Yep. Gelukkig heeft de SGP maar 2 zetels hetgeen betekent dat hun aanhang niet groot is en gelukkig niet gewelddadig is of iedereen wil bekeren. W.b. de rol van de vrouw en het taboe op seksualiteit vertonen ze een lichte gelijkenis met de Islam.
Ik hoop ook dat Rutte1 de gedoogsteun van de SGP niet nodig heeft.

La Vie En Rose | 18-09-10 | 01:32

@de grote Anti | 18-09-10 | 01:29
U bedoelt?

AntiSoof | 18-09-10 | 01:32

@AntiSoof
Bent u trouwens nog wel een beetje nederig met uw naam.. Daar hebben we al eerder een despuut over gehad.Haha.Ik was eerder verdomme.
*slaat nog een tequilalala achterover*

de grote Anti | 18-09-10 | 01:29

@La Vie En Rose | 18-09-10 | 01:19
*vraagt zich af wat roosjes artiestenaam op den twitters is*
#durftnietevragen

Lets Kuttekrap | 18-09-10 | 01:28

'Woowhhh woh woh *au*.. nou, de vrijheid komt je tegemoet'. Nee lul, das een omgewaaid bord.

titsme | 18-09-10 | 01:25

@necrosis | 18-09-10 | 01:18
Dus jij vind het als hetero het normaal dat twee mensen van hetzelfde geslacht trouwen?

AntiSoof | 18-09-10 | 01:25

@La Vie En Rose | 18-09-10 | 01:19
Klinkt goe Roosje! Wie zijn da? Die zullen vast nie uitgenooigd worden op Danens protestfeestjes. Klinken veels te vrolijk!

Lets Kuttekrap | 18-09-10 | 01:24

@DANNY3960 | 18-09-10 | 01:14
*wat ik nu weer heb meegemaakt...*
Het liefst zou ik die Danen met zijn mombakkes tegen een protestbord willen hengsten, maar dat ist verboten me dunkt.

Lets Kuttekrap | 18-09-10 | 01:22

@necrosis | 18-09-10 | 01:18
U krijgt zowaar een dikke sigaar van mij.. Waarschijnlijk hebben de gristenen daarom ook het poortje opengezet.Zodat atheisten tussen twee (helle) vuren zijn komen te liggen.

de grote Anti | 18-09-10 | 01:21

Tsaj, één ding komt bij me op: jammer ...

MrFancyPants | 18-09-10 | 01:21

@La Vie En Rose 0:50
Dat was voor mij reden om dit linkje te plempen.
Zelf ben ik heterosueel maar ik ken diverse homosuele mensen waar ik het prima mee kan vinden.
Wat die Jihad of Rabbae betreft, die kunnen ongezien de typhus krijgen, het homohuwelijk is een feit in Nederland, die hakbars hebben het maar te accepteren.
Net zo goed dat ik het maar te accepteren heb dat homosuelen in Arabische landen als zondaars worden bestempeld en de doodstraf krijgen.
En mede vanwege bovenstaande ben ik het ook niet eens met de opvattingen van de SGP.
Ze dragen een zware religieuze boodschap uit met betrekking tot (oa) seksualiteit, mannelijke homosuelen die sex hebben is viesbah, maar ondertussen wordt er in menig gggrefodorp een vrouw via de artiesteningang "genomen".
Dat die vrouwen het vaak niet als "prettig" ervaren (meer als "vernedering") doet ineens niet ter zake.
Hopelijk heeft Rutte I die ggggrefo's niet nodig.

necrosis | 18-09-10 | 01:18

PowneWs

La Vie En Rose | 18-09-10 | 01:16

De Gooise Matras | 18-09-10 | 01:12
Het is mijn muziek niet, maar enig talent kon je die man niet ontzeggen. Een goede nacht toegewenst.

titsme | 18-09-10 | 01:16

OT/
Leuke meisjes trouwens in de dumpert zeg.. jezus.
*fap fap fap*

de grote Anti | 18-09-10 | 01:15

Lets Kuttekrap | 18-09-10 | 01:11

Had je iets spannends? Vertel.

DANNY3960 | 18-09-10 | 01:14

Parsons | 18-09-10 | 01:01
Juist. Daarover stond overigens een prima column in de VK. Volgens mij had jij die link hier geplempt, klopt dat?
Was even aan het zoeken, maar kon hem niet vinden.
Hier nog een column van Von der Eigendunk met een pica van Pownes en Weesie. Hier gaat tie flink tekeer tegen rechts.

extra.volkskrant.nl/opinie/artikel/sho...

La Vie En Rose | 18-09-10 | 01:14

Mogen we al off-toppik?/?

Lets Kuttekrap | 18-09-10 | 01:11

De Gooise Matras | 18-09-10 | 01:05
Lol. Je moet voor de grap eens 'songtekst' op youtube intypen, dan krijg je me toch een pak resultaten. Jeuj, de songtekst van Thomas Berge! Beetje een conradictie om de songtekst te plaatsen, ik ben gvd toch niet doof? Dan zou ik immers in beginsel geen muziek opzetten.
Ik ben ook niet van de herenneuk, maar ze gaan hun gang maar. Zolang ik maar geen beeldjes met stijve piemeltjes hoef te zien als ik nog een bakkie gemeentepils inschenk.

titsme | 18-09-10 | 01:10

@ necrosis
Geen idee of je 'm gesmeerd bent of dat het zoeken niet zo wil vlotten, maar ik ga slapen. Muzakje houd ik nog wel tegoed van je.
*out is*

De Gooise Matras | 18-09-10 | 01:10

Als het mogelijk is om een aanklacht tegen Wilders te formuleren en tot een rechtszaak te brengen, moet datzelfde toch ook mogelijk zijn tegen Danen, zeker in dit tijdsgewricht.
Hiddema, schiet eens op.

de honden blaffen... | 18-09-10 | 01:07

@koerbagh ® | 18-09-10 | 00:56: Mooi gezegd. En waar.
@La Vie En Rose | 18-09-10 | 00:58: Juist! Enge hypocriete haatzaaiers, dat zijn het.
*en out*

Lewis Lewinsky | 18-09-10 | 01:06

Probleem met deze hippies is dat de emotie zo duidelijk aanwezig is.. eigenlijk.
Maar het niet zien van een probleem kan natuurlijk ook gewoon een keihard geval van stockholm syndroom zijn.Wereldvrede roepen/schreeuwen/nertsen bevrijden om de man met het kromzwaard gunstig te stellen.Of die denkbeeldige man op een wolk.Kan ook nog..

Als Ali van de shoarmatent vraagt of ik hem verdenk dat hij zich zou opblazen met een bomgordel zeg ik 'natuurlijk niet Ali,je rijdt in een bmw 850i..'

Maarja,hoorde wat drum&bass.
Iemand ooit van dj keltech gehoord?
www.youtube.com/watch?v=jnXbbaFqLP4

de grote Anti | 18-09-10 | 01:05

@ titsme | 18-09-10 | 00:56
Die gitaar was onderdeel van de guitar-hero-karaoke-uitbreidingsset.
Is lekker nummertje, idd. Dacht eerst dat je me nogmaals in de maling wilde nemen door een liedje met bijgevoegde tekst te plempen, maar dit was een leuke combi.
Leuk uitgedoste bandleden ook, trouwens. Weer enigszins relevant, gezien het toch overduidelijke herenliefdebedrijvers zijn. Mag niet, hè, van Jihad van Halal.

De Gooise Matras | 18-09-10 | 01:05

@prekert | 18-09-10 | 00:55
Neuh, een feit helaas.

Parsons | 18-09-10 | 01:03

@La Vie En Rose | 18-09-10 | 00:50
En alleen dat laatste geeft al aan dat links volledig de weg kwijt is. Links denkt mee te kunnen liften of de succesvolle verspreiding van een politieke haatideologie. Links gaat al lang niet meer over opkomen voor de arbeider waar an sich niet zo heel veel mis mee is. Je kunt het er mee oneens zijn, maar toch het vormt ene basis voor open discussie. Nu links kennelijk heeft besloten de islam te omarmen en de door henzelf vrijgevochten seculariteit los te laten hebben ze zich volstrekt belachelijk gemaakt. En dat ziet de kiezer gelukkig ook.

Parsons | 18-09-10 | 01:01

Lewis Lewinsky | 18-09-10 | 00:38
Die columns zijn erg, maar dan komt ook nog het linkse addergebroed uit hun holen
om de aars van Thomas te likken. Wat zeg ik, erin te kruipen. Wat een enge hypocriete haatzaaiers. En maar met het vingertje naar Wilders wijzen. Brrr

La Vie En Rose | 18-09-10 | 00:58

De Gooise Matras | 18-09-10 | 00:50
Voordat je die gitaar kapot smeet zojuist.. als wat veur'n meubel gebruikte je het?
Dit nummer blijft ook zo gaaf, de clip evenzo www.youtube.com/watch?v=5cAQlDf9Vs0&am...

titsme | 18-09-10 | 00:56

@Lewis Lewinsky | 18-09-10 | 00:38
De man is fout na de oorlog. En dus ook fout vóór de oorlog. Hij zal ook fout tijdens de oorlog zijn. Een non-valeur terend op de roem van papa, met een klein promillage van diens intellect.

koerbagh ® | 18-09-10 | 00:56

Die meneer Danen gelooft wel in zichzelf hè? Mijn lieve hemel. Hoe egoïstisch kan men zijn? Wat een type zeg. Als het niet waar zou zijn, dan zou ik zeggen hij is van eoa geloof. Maar ik denk dat hij er lekker van eet.

AntiSoof | 18-09-10 | 00:55

@ necrosis | 18-09-10 | 00:42
Is zeker niet zo gemakkelijk om een ontopic muzakje in jouw genre te vinden?

De Gooise Matras | 18-09-10 | 00:51

necrosis | 18-09-10 | 00:24
Yep, gelezen.

Nadat Elsevier en GS aandacht hadden besteedt aan het feit dat Jihad Alariach het festival voor tolerantie zou presenteren, ondanks dat zij zich eerder negatief over homo's had uitgelaten, schrok Danen zo van de ontstane commotie dat hij Jihad snel afserveerde, terwijl hij zich niet distantiëert van uitlatingen van Rabbae dat Nederland er maar aan moet wennen dat de Islam homoseksualiteit nooit zal accepteren.

Dat is ook tekenend voor Danen. Die heeft Rabbae nodig voor zijn missie om Wilders veroordeeld te krijgen.

La Vie En Rose | 18-09-10 | 00:50

@ titsme | 18-09-10 | 00:38
Dank, dank.
*gitaren en ander meubilair kapotgooit*

De Gooise Matras | 18-09-10 | 00:50

@De Gooise Matras 0:30
Nee hoor, muzakje is niet ontopic, ik ga direct een ontopic muzakje zoeken.

necrosis | 18-09-10 | 00:42

De Gooise Matras | 18-09-10 | 00:31
Ghehe, je zingt best goed. *headbangend met duivelsgebaar door de kamer zwiert*

titsme | 18-09-10 | 00:38

@ necrosis | 18-09-10 | 00:34
Ik heb jou wel begrepen, maar jij mij niet *gelooft*.
Lees anders nog een keer DGM 0:30.
;)

De Gooise Matras | 18-09-10 | 00:38

@La Vie En Rose | 18-09-10 | 00:33
Haha! Ik lees de waanpraat van Von Der Dunk ook nooit. Mijn excuses. Ik had bij de link moeten vermelden: *beter niet lezen, is waanzin*.

Lewis Lewinsky | 18-09-10 | 00:38

@ DANNY3960 | 18-09-10 | 00:32
Je interpunctie-inzet sluit nog niet helemaal aan, ben ik bang.

De Gooise Matras | 18-09-10 | 00:35

@De Gooise Matras 0:19
Zie necrosis 0:24, geen hiphop/ terorhakkeboemboem, gewoon een oerdegelijk necrodeuntje.


necrosis | 18-09-10 | 00:34

@Parsons | 18-09-10 | 00:27
Precies. Het is meten met twee maten. Die wetsartikelen aangaande *aanzetten tot haat* kunnen volgens mij dan ook beter worden geschrapt. Ik hoop dat Rutte dat regelt. #kabinetregenboog1

Lewis Lewinsky | 18-09-10 | 00:34

Lewis Lewinsky | 18-09-10 | 00:17
Ik lees de columns van PvdAer Thomas von der Uberkinnbackenkrampf Dunk, tevens Wildershater, niet meer i.v.m. sterk stijgende bloeddruk.
Verder sluit ik mij aan bij het comment van Parsons | 18-09-10 | 00:27

La Vie En Rose | 18-09-10 | 00:33

claener | 18-09-10 | 00:07

Jou gaad mein avond goetmaken, plemp er noch 1.

DANNY3960 | 18-09-10 | 00:32

@ titsme | 18-09-10 | 00:27
Leuk, kan ik karaoke-en vanachter de peecee.

De Gooise Matras | 18-09-10 | 00:31

@ necrosis | 18-09-10 | 00:24
Ja, tegeltje gelezen. En nu?
Wb jouw muzakje, is deze toevallig ook ontopic, een soort boodschap aan het demonstratiebord of zo?

De Gooise Matras | 18-09-10 | 00:30

Ohjee, er is even iets mis met sound op m'n PC, wat jammer nou. NOT.


DANNY3960 | 18-09-10 | 00:29

@Lewis Lewinsky | 18-09-10 | 00:17
Die man is knettergek. Dat mag dus allemaal wel gezegd worden in Nederland, dat valt wel onder de vrijheid van meningsuiting. Wijzen op de feitelijke gevaren van de islam daarentegen is verboTen. Dan wordt je vervolgt wegens haatzaaien. Bah, bah en nog een bah!

Parsons | 18-09-10 | 00:27

@ zovoklets | 18-09-10 | 00:26
LOL

De Gooise Matras | 18-09-10 | 00:27

@ Parsons | 18-09-10 | 00:22
Beide nummertjes waren al geproduceerd vóór Saltwater, maar daar doelde je waarschijnlijk niet op?

De Gooise Matras | 18-09-10 | 00:26

Trouwens. Heeft iemand nog iets van Necrosis gehoord de laatste tijd?

zovoklets | 18-09-10 | 00:26

Nacho_Vidal | 18-09-10 | 00:19
Het fenomeen 'mens' staat er nog best goed op bij jou Nacho.

titsme | 18-09-10 | 00:23

@ Nacho_Vidal | 18-09-10 | 00:16
David G is leuk! Kan lekker draaien ook, btw.
@ Nacho_Vidal | 18-09-10 | 00:17
Jee-Z is weer wat minder.

De Gooise Matras | 18-09-10 | 00:23

-Straatverlichting- | 18-09-10 | 00:21
Graag gedaan

Nacho_Vidal | 18-09-10 | 00:22

@De Gooise Matras | 18-09-10 | 00:14
Zoals ik al zei: ook slecht gejat van Chicane.

Parsons | 18-09-10 | 00:22

@ betrokkenen ;)

Thx voor de levendige en interactieve bijdragen (mocht u zich niet bewust zijn van uw medevolgers - reaguurders)

Ik vermaak mij prima al lezende... nogmaals met dank!

-Straatverlichting- | 18-09-10 | 00:21

een bord op je knar,,,
gewoon omdat het kan.

AnThRaXXX | 18-09-10 | 00:21

Toch jammer dat Gorbatsjov de Rodina heeft opgeblazen. Nu zitten we over achterlijke, hersenbeschadigde moslims te zeiken en hebben de Russen het voetbal overgenomen. Mooi is dat.

zovoklets | 18-09-10 | 00:20

@ Ashtrey | 18-09-10 | 00:17
Trusten!

De Gooise Matras | 18-09-10 | 00:20

titsme | 18-09-10 | 00:16
Snel typen jah,

Minder dan 15%

Nacho_Vidal | 18-09-10 | 00:19

@ Nacho_Vidal | 18-09-10 | 00:12
Sorry Nacho, maar hiphop vind ik zelfs nog veel kloteriger dan terrorhakkeboemboem.
Heb je nóg iets in de aanbieding?

De Gooise Matras | 18-09-10 | 00:19

@La Vie En Rose | 18-09-10 | 00:13
Ik vrees van niet. De Azijnbode kan er ook wat van: *als ik een beetje fanatiek moslim was, zou ik Wilders vanzelf­sprekend ­als een volstrekt legitieme schietschijf beschouwen*. Aldus Thomas von der Dunk. extra.volkskrant.nl/opinie/artikel/sho...

Lewis Lewinsky | 18-09-10 | 00:17

De Gooise Matras | 18-09-10 | 00:10
Toch al snel zo'n 6, 7 jaartjes geleden dat ik mij actief in de environment begaf.
Veelvuldig (jeweetwel) ging mij dermate opbreken... ach ik zeg al teveel, never mind.

Truste @ all

*out*

Ashtrey | 18-09-10 | 00:17

Nacho_Vidal | 18-09-10 | 00:13
Dan denk je van 'dit rotkop', vast een gevolg van snel typen.. Maar ja, dat 'claener' dan ook nog. Kunnen al die mensen met het iq van een glas water niet gewoon extra belasting over internetgebruik betalen? 15% ofzo?

titsme | 18-09-10 | 00:16

De Gooise Matras | 18-09-10 | 00:14
jah duhhh

Nacho_Vidal | 18-09-10 | 00:15

titsme | 18-09-10 | 00:12
Boeren dat ze zijn ;)

Nacho_Vidal | 18-09-10 | 00:13

Lewis Lewinsky | 18-09-10 | 00:05
Yep. Vraag me af of dit soort gassies in de gaten worden gehouden.

La Vie En Rose | 18-09-10 | 00:13

claener | 18-09-10 | 00:07
Ha, een Wilders-adept! Ongeletterde boer dat je er bent.

titsme | 18-09-10 | 00:12

Markies de Schade | 18-09-10 | 00:03
Ja ja, blijft lekker.

Ashtrey | 18-09-10 | 00:11

@ Ashtrey | 18-09-10 | 00:05
Ook vele feestjes bezocht, maar ik ging niet voor de minimal. Kan ik weinig mee. Onder bepaalde geestverruimende omstandigheden heb ik MDH kunnen waarderen, maar dat is slechts 1 x geweest. De rest van de tijd ben ik zijn sets ontvlucht. Ik dans(te) graag op Joost van Bellen, Vitalic, Sven Väth, Felix da H, Tiga en dat soort muzakjes. Hoe lang geleden is 'vroeger', trouwens?

De Gooise Matras | 18-09-10 | 00:10

-bed opzoeken gaat-
Heren, de enkele dame daargelaten, het gaat u allen goedt

Markies de Schade | 18-09-10 | 00:09

Bovendien is al die meuk die jullie hierboven plempen zonder uitzondering een aftreksel van Chicane.

www.youtube.com/watch?v=9u6jKV9TPLc

En dat is dan wel weer goed.

Parsons | 18-09-10 | 00:09

Daar moet een trein over heen wat een gezwel is dat gatverdamme.ik rem niet voor dit rotkop danen.

claener | 18-09-10 | 00:07

De symboliek is wel briljant. Lullen over hoofddeksels die wel of niet mogen plus het gezegde 'bord voor de kop' indachtig, en dan precies op dat moment: BOINK! Blijft leuk.
Iets anders, best cool: www.youtube.com/watch?v=4ba1BqJ4S2M&am...

titsme | 18-09-10 | 00:07

De Gooise Matras | 18-09-10 | 00:01
Was wel een tijdje into the techno, uiteraard hoort 010 representative Michel daar eauk bij. Struinde vroeger menig feestje af.
Jij?

Ashtrey | 18-09-10 | 00:05

De Gooise Matras | 18-09-10 | 00:02
Nope

Nacho_Vidal | 18-09-10 | 00:03

@ Nacho_Vidal | 17-09-10 | 23:59
Oké, jammer (not). ;)
Dan moet ik iets anders bedenken waarmee ik jou kan aanspreken.
Ben jij René Danen-fan, toevallig?

De Gooise Matras | 18-09-10 | 00:02

Lewis Lewinsky | 17-09-10 | 23:50
Zo te lezen wel ja.

La Vie En Rose | 18-09-10 | 00:01

@ Ashtrey | 17-09-10 | 23:58
Houd je ook van Michel de Hey (zijn muziek, dan)?

De Gooise Matras | 18-09-10 | 00:01

Ashtrey | 17-09-10 | 23:58
Nais....

Markies de Schade | 18-09-10 | 00:00

Nacho_Vidal | 17-09-10 | 23:58
Zeg dat dan even na 4 minuten, dan lijkt het tenminste nog alsof je ook echt geluisterd hebt :P

titsme | 17-09-10 | 23:59

De Gooise Matras | 17-09-10 | 23:55
Geen terror meer :p

Nacho_Vidal | 17-09-10 | 23:59

Fantastisch filmpje btw.
Zelfs demonstratieborden keren zich tegen Retard Danen

De Gooise Matras | 17-09-10 | 23:58

titsme | 17-09-10 | 23:56
Netjes
koerbagh ® | 17-09-10 | 23:56
Klopt, ik hou me ook in

Nacho_Vidal | 17-09-10 | 23:58

Lewis Lewinsky | 17-09-10 | 23:50
Ik moet zeggen, die kinderen worden wel steeds inventiever.
Nacho_Vidal | 17-09-10 | 23:49
Great tune! Alweer belegen, wel heel lekker: www.youtube.com/watch?v=wPf3OUE8lBs

titsme | 17-09-10 | 23:56

@Nacho_Vidal | 17-09-10 | 23:53
Er zijn bans voor minder uitgedeeld.

koerbagh ® | 17-09-10 | 23:56

@ Nacho_Vidal | 17-09-10 | 23:49
Huh?
Geen terrordrome?
*is hoogst verbaasdt*

De Gooise Matras | 17-09-10 | 23:55

Markies de Schade | 17-09-10 | 23:52
Vanavond even in de hardsoul mood...

Nacho_Vidal | 17-09-10 | 23:53

@Markies de Schade | 17-09-10 | 23:48
*Buiging maakt*

Parsons | 17-09-10 | 23:53

Jammer jammer jammer, volgende keer beter.

lanex | 17-09-10 | 23:49

Parsons | 17-09-10 | 23:46
Was bedoelt als #applaus. Zeauiets.

Markies de Schade | 17-09-10 | 23:48

Ha, dit linkje met de titel "René Danen buigt diep voor Elsevier en GeenStijl" mag natuurlijk niet ontbreken:
www.artikel7.nu/?p=13475
Lees ook de reacties onder het stukje.

necrosis | 17-09-10 | 23:47

@Markies de Schade | 17-09-10 | 23:44
Tsja, hoezo? Ik word tegels lang aangepist en krijg vervolgens geen reactie mee. Sorry heur.

Parsons | 17-09-10 | 23:46

Lol! Waar is de chef animatie gebleven? Komt dat bord *KLONK*

titsme | 17-09-10 | 23:46

Het bord kwam ook al van linksch!

Jolly Jumper | 17-09-10 | 23:44

Parsons | 17-09-10 | 23:43
Haha, vilein als een ware Biatch....

Markies de Schade | 17-09-10 | 23:44

@kwajtsnet | 17-09-10 | 23:38
Methinks I just have done so.

koerbagh ® | 17-09-10 | 23:44

@Elisabeth2 | 17-09-10 | 23:37
En Rabbae? Of is dat off topic?

Parsons | 17-09-10 | 23:43

Markies de Schade | 17-09-10 | 23:37
Vet nummer, wel soft ;)

Nacho_Vidal | 17-09-10 | 23:38

koerbagh ® | 17-09-10 | 23:31
--
Ten principale acht ik u, alhier, de aangewezen persoon hier een mening over te willen verkondigen >>GS en zeau weet je. Wat let u?

kwajtsnet | 17-09-10 | 23:38

Gezellig weer hier te zijn even. En ja, Rene Danen vind ik ook een trut.

Elisabeth2 | 17-09-10 | 23:37

Ashtrey | 17-09-10 | 23:35
:p

Nacho_Vidal | 17-09-10 | 23:36

LOL@harry pikkel | 17-09-10 | 23:33

Parsons | 17-09-10 | 23:35

Nacho_Vidal | 17-09-10 | 23:34
NOG een keer? ;)

Ashtrey | 17-09-10 | 23:35

Danen, boontje komt om z'n loontje hahaha

lanex | 17-09-10 | 23:34

Elisabeth2 | 17-09-10 | 23:33
Geef een hint...

Nacho_Vidal | 17-09-10 | 23:34

Parsons | 17-09-10 | 23:31
Niet zo handig om met je parachute tussen 300 jaar gevangenisstraf te landen.

harry pikkel | 17-09-10 | 23:33

Nacho_Vidal | 17-09-10 | 23:27
ngf iis een rebus. +o laat g staan en - f. Zo ongeveer.

Elisabeth2 | 17-09-10 | 23:33

@harry pikkel | 17-09-10 | 23:22
Een typisch geval van lolwut?1!

Parsons | 17-09-10 | 23:31

@kwajtsnet | 17-09-10 | 23:17
Wat dacht je? Ik plemp het gewoon nog een keer, misschien reageert hij dan wel?
Beste man, het kan me niet schelen wie Abdel-Samad en wijlen Mahmoed_Mohammad_Taha zijn. Ik heb geen simpel verschil van mening met salafisten en wahabisten, het is totale oorlog wat mij betreft. Een verschil van mening betekent een bereidheid van beide partijen om op basis van argumenten tot overeenstemming te komen. Met de meteorietaanbidders is dat ten enen male onmogelijk. Ten principale onmogelijk.
video.google.com/videoplay?docid=-2255...

koerbagh ® | 17-09-10 | 23:31

kwajtsnet | 17-09-10 | 23:22
Introperspectief biedt in mijn denkwereld niet altijd soelaas.

Ashtrey | 17-09-10 | 23:29

Elisabeth2 | 17-09-10 | 23:26
ngf?

Nacho_Vidal | 17-09-10 | 23:27

Strotgrondel | 17-09-10 | 23:20
Goed zo, mijn kind ga zo door.
Valt er hier ngf iets te reaguren zoals vroeger?

Elisabeth2 | 17-09-10 | 23:26

Overigens veerde ondergetekende eventjes verblijdt op toen hij de kop van het artikel zag. Maar dat bleek kortstondigh' vreugd, het had zo mooi kunnen zijn.....

Markies de Schade | 17-09-10 | 23:23

Ashtrey | 17-09-10 | 23:15
\--
Hoe je een tekst wilt kunnen analyseren.. Tsja. Das ook mijn probleem. Boudewijn/fietser inbrengt.**

kwajtsnet | 17-09-10 | 23:22

Elisabeth2 | 17-09-10 | 23:12
Ik leef nog steeds een klein beetje, Moeder.
;}

Strotgrondel | 17-09-10 | 23:20

Dus als ik het goed begrijp wist Mohammed Rabbae het 2 dagen vóór die tijd al?
En niet alarmeren? .. Oppakken die man!!

drentie | 17-09-10 | 23:18

@harry pikkel | 17-09-10 | 23:11
Dat er op vrijdag 15 minuten meer tijd is komt het format ten goede. Maar ik blijf er bij dat de helft niet wordt begrepen door mensen die GS niet kennen.

Parsons | 17-09-10 | 23:18

Ashtrey | 17-09-10 | 23:15
poezie album klaarleggen

Nacho_Vidal | 17-09-10 | 23:17

@koerbagh ® | 17-09-10 | 22:12
--
Verlichte denkers als een Abdel-Samad en wijlen Mahmoed_Mohammad_Taha krijgen/kregen binnen het conservatisme wat de leidraad blijkbaar is voor de islamitisch-orthodoxen geen enkele zeggenschap hoe de islam zich kan bezinnen mbt de ridda.

kwajtsnet | 17-09-10 | 23:17

Nacho_Vidal | 17-09-10 | 23:15
.... oh het wordt een diepte-interview. Met een kickboxer. LOL.

Bakito | 17-09-10 | 23:17

kwajtsnet | 17-09-10 | 23:12
Normaal is een tekst(je) analyseren één van mijn sterke kanten, maar deze moet u toch even verder uitleggen.

Ashtrey | 17-09-10 | 23:15

Bakito | 17-09-10 | 23:14
*wacht af*

Nacho_Vidal | 17-09-10 | 23:15

Jammer, dat bord was net niet hard genoeg!

RightOfMind | 17-09-10 | 23:15

Stukje testosteron nu....

Bakito | 17-09-10 | 23:14

Rammstein | 17-09-10 | 23:12
Al die nieuwe omroepen doen weinig volgens mij.

Ik betaal braaf mijn geld, en ik zie het wel... :)

Nacho_Vidal | 17-09-10 | 23:14

Nacho_Vidal | 17-09-10 | 23:06
Het wordt hier altijd even omgeroepen, anders had ik het ook nog geen een keer gezien.

Rammstein | 17-09-10 | 23:12

Strotgrondel | 17-09-10 | 23:09
Was eigenlijk nooit weg.Hoest mijn kind?

Elisabeth2 | 17-09-10 | 23:12

Ik vind Weessie niet echt een goede presentator..

ilse | 17-09-10 | 23:12

Poepiederpoep
Hoe sterk is de eenzame moslimmeid
die onverdroten alhier d'r weg wel vindt

Zelf haast kaputt gaat
-
Die zonder mededogen van familie
haar eigen pad baant
---
. . . . .

kwajtsnet | 17-09-10 | 23:12

verraad van links | 17-09-10 | 23:10
Ik snap het al, helemaal klaar aan het maken voor het 'feest' van morgenavond

Nacho_Vidal | 17-09-10 | 23:11

Pownews?

Mijn HDD-rec. staat dagelijks op 22:50.

Hahaha...

Oberschwaffelmeister | 17-09-10 | 23:11

Parsons | 17-09-10 | 23:10
Die negatieve comments gewoon uitzenden, dat mag ik ook wel.

harry pikkel | 17-09-10 | 23:11

Dat gezeik over die dooie motorrijder. Alsof de politie daar wat aan kon doen.

Bakito | 17-09-10 | 23:11

@Nacho_Vidal | 17-09-10 | 23:10
Nee.

verraad van links | 17-09-10 | 23:10

@harry pikkel | 17-09-10 | 23:06
Eens het wordt steeds beter. Dat valt niet te ontkennen.

Parsons | 17-09-10 | 23:10

verraad van links | 17-09-10 | 23:08
Last van vroege winterdip?

Nacho_Vidal | 17-09-10 | 23:10

Elisabeth2 | 17-09-10 | 23:08
Goed te lezen.

Ashtrey | 17-09-10 | 23:09

Elisabeth2 | 17-09-10 | 22:53
Daar ben je weer. ;]

poezzebeest.

Strotgrondel | 17-09-10 | 23:09

Ook nu weer komt het onheil weer van links.
Enkel bevestigend voor een ieder uit welke hoek de wind waait.

said_fred | 17-09-10 | 23:09

@Nacho_Vidal | 17-09-10 | 23:08
Gaat wel.

verraad van links | 17-09-10 | 23:08

Rutger vs. Brinkhorst op POWnieuws:
U ging toch emigreren als Wilders ging regeren?..
pwnd

vermetel&consorten | 17-09-10 | 23:08

verraad van links | 17-09-10 | 23:03
U ook hier?

Gezellig, wat vind jij van Powned tot nu toe?

Nacho_Vidal | 17-09-10 | 23:08

Ashtrey | 17-09-10 | 23:00
Goed, goed. De Rooie is ook streng anti links. Noem de naam Rene Daamen en hij gromt en loopt van pure frustratie tegen de muren op en doet een rondje over het plafond.

Elisabeth2 | 17-09-10 | 23:08

Ah. Computerspelletjes. Journalistiek van de bovenste plank. Tot op het bot.

Bakito | 17-09-10 | 23:08

Ashtrey | 17-09-10 | 23:05
Jammer he. Zelfreflectie hebben ze nooit van gehoord...

Nacho_Vidal | 17-09-10 | 23:07

Fantastisch interview met Brinkhorst. Doei! Pleur op dan met je kuldreigementen.

tembacostyle | 17-09-10 | 23:07

Rammstein | 17-09-10 | 23:05
Heb nog geen enkele aflevering gezien :)

Geen idee waarom, tijdstip misschien.

Nacho_Vidal | 17-09-10 | 23:06

Dat Pownews begint langzamerhand zijn lidmaatschapsgeld op te leveren. LOL@ Rutger *U moet weg.... Daaaaaag"

harry pikkel | 17-09-10 | 23:06

De spreker wordt bij de aanslag getroffen door het Vrijheidsbeeld, een kado van de Franse vrijknutselaars aan hun Amerikaanse broeders.
Ik heb derhalve de gendarmerie om een onderzoek gevraagd. www.youtube.com/watch?v=TeUC1eXDT1E

Bos Hout | 17-09-10 | 23:06

Nacho_Vidal | 17-09-10 | 23:05
Ik vind Weesie fantastisch.

Rammstein | 17-09-10 | 23:05

Nacho_Vidal | 17-09-10 | 23:02
Avond Nach!
Naar buiten kijkend zie ik dat het net zulk troosteloos weer is als die troosteloze figuren in het filmpje, opruiend tuig, hoezo haatzaaien.

Ashtrey | 17-09-10 | 23:05

La Vie En Rose | 17-09-10 | 22:58
Heel goed dat u zich niet eenzijdig laat informeren, maar ook andere bronnen raadpleegt. Chapeau!

Bakito | 17-09-10 | 23:05

Rammstein | 17-09-10 | 23:03
En jij dan?

Nacho_Vidal | 17-09-10 | 23:05

Elisabeth2 | 17-09-10 | 22:57
Hey pop !
Hoe vind jij Weesie 't doen ?

Rammstein | 17-09-10 | 23:03

@mezelluf: holy shit: no zwitsal??

Markies de Schade | 17-09-10 | 23:03

@Ashtrey | 17-09-10 | 23:00
Ja, dat geleuter over die kat was ook altijd zo lekker on topic.

verraad van links | 17-09-10 | 23:03

Elisabeth2 | 17-09-10 | 22:53
Wat niet?
Rabbae is een smerige, lispelende haatzaaier van het ergste linksche soort. Iedereen die die achterbakse slang vanonder het struikgewas weet te slepen verdient een prijs. Zeer selectieve verontwaardiging ook bij die vent.

#rabbaemoetkapodt

Markies de Schade | 17-09-10 | 23:02

Ashtrey | 17-09-10 | 23:00
N'avond

Nacho_Vidal | 17-09-10 | 23:02

@Elisabeth2
Lang geleden Els!
Hoe is het met je en die ondeugende rooie?

Ashtrey | 17-09-10 | 23:00

D'r is trouwens op RTL4 een documentaire bezig over de mafketel Hazes...

Oberschwaffelmeister | 17-09-10 | 22:59

Bakito | 17-09-10 | 22:46
;)
*nu pownews kijken gaat*

La Vie En Rose | 17-09-10 | 22:58

@Parsons | 17-09-10 | 22:56
*Heb

@La Vie En Rose | 17-09-10 | 22:54
Staat op, goed optreden van Rutte & Verhagen.

Parsons | 17-09-10 | 22:57

Parsons | 17-09-10 | 22:54
Wat niet gelezen?

Elisabeth2 | 17-09-10 | 22:57

La Vie En Rose | 17-09-10 | 22:54
Eerder een bladluis in uw pels.

Bakito | 17-09-10 | 22:57

@Elisabeth2 | 17-09-10 | 22:53
Het je de update gemist schat?

Parsons | 17-09-10 | 22:56

@Elisabeth2 | 17-09-10 | 22:45
Als je het had gelezen had je de vraag niet gesteld.

Parsons | 17-09-10 | 22:54

kansloze mensen die ook nog gesponsord worden door donaties etc. Deze protestactie die bekend was bij veel zogenaamde anti PVV/GW mensen leverde maar liefst 200-250 demonstranten op. De FaceBook pagina heeft 103.000 leden en Nederland bekend kleur ook wel een aantal. Ik zag ook bar weinig moslims.

Deze mensen moeten WIlders juist bedanken voor hun bestaansrecht ;)

iter | 17-09-10 | 22:54

Parsons | 17-09-10 | 22:42
Die Eenburger is ook zo'n goed geïnformeerde reaguurder op de VK. Jammer dat hij de laatste tijd zo weinig van zich laat horen.

Nu Pownews!

Bakito | 17-09-10 | 22:46
Jij bent net een teek.

La Vie En Rose | 17-09-10 | 22:54

Parsons | 17-09-10 | 22:49
Wat heeft het met het topic te maken? Gewoon een vraag.

Elisabeth2 | 17-09-10 | 22:53

@Parsons
--
Doet zelluf maar een leeg teiltje vinden. :)

kwajtsnet | 17-09-10 | 22:52

Jammer dat het niet met de scherpe kant dwars door die vooringenomen krakerskop ging. Geen schade, schade. Mohammed Rabbae: de raciest Wilders. De raciest WIlders (die geen rasciest is) bestaat alleen omdat jouw volk het hier zo verbruid. In de categorie oer Hollandse namen: pannuhkoekuh. Met boter.

Sliptong | 17-09-10 | 22:51

Een negert??

gentle giant | 17-09-10 | 22:48

hoe vaak is de grap: "de aanslag kwam van links!" al gemaakt?

zoalshetis | 17-09-10 | 22:48

Zo, weekend voor Paul, nu Weesie.

gentle giant | 17-09-10 | 22:47

La Vie En Rose | 17-09-10 | 22:44
Parsons praat je naar de mond, de ouwe snoeperd.

Bakito | 17-09-10 | 22:46

Parsons | 17-09-10 | 22:42
Heeft die meterslange comment iets te doen met het topic?

Elisabeth2 | 17-09-10 | 22:45

Parsons | 17-09-10 | 22:42
Hij is inderdaad bijna net zo erg als Wilders zelf. Ik schrik ervan.

Bakito | 17-09-10 | 22:45

Parsons | 17-09-10 | 22:34
Goed stukkie van Carel Brendel. Spijker-kop-raak!

Parsons | 17-09-10 | 22:35
Hou een sop. Jij bent zo ontzettend goed geïnformeerd.
Dus ik maak een buiging voor jou! Wel leuk dat je nog kan blozen.;)

La Vie En Rose | 17-09-10 | 22:44

(... De "handreikingen" van Mohammed Rabbae:

Mohammed Rabbae is één van de aangevers van de heer Wilders in het politieke proces, waarbij de heer Wilders wordt vervolgd vanwege zijn uitspraken over de islam en zijn film Fitna. Zo'n dagvaarding is natuurlijk ook een positief bedoelde handreiking?!
...
Bij Nioweb (Nederlands Islamitische Omroep)
"Wilders is een kleine Hitler"

Bij de Kristalnachtherdenking 2008
"Hij (Wilders) discrimineert zoals hij ademt!! Discriminatie is zijn zuurstof!"

Bij het journaal n.a.v. de kristalnachtherdenking 2008
"Ik constateer persoonlijk dat de extreem rechtse racisten in Nederland dezelfde strategie toepassen als de nazi’s tegen de joden toen.”

Bij debat Universiteit van Amsterdam (maart 2007)
"Met Wilders zit er een islamracist in de Tweede Kamer”

Over "De Duivelsverzen" van Salman Rushdie
"Al was ik de laatste moslim in Nederland, dan nog zou ik mijn best doen het boek te laten verbieden".

NB De gevolgen van de fatwa van ayatollah Khomeiny mogen bekend worden verondersteld; Rushdie dook onder, de Japanse vertaler werd vermoord en de Noorse uitgever neergeschoten.

In de Volkskrant 11 juni 2009
"Wilders heeft duidelijk een blanke, joods-christelijke samenleving op het oog. Wie daarin niet past moet het land uitgegooid worden, om te beginnen: de moslims van niet-westerse herkomst. Wilders is dus een puur racist."

"Nederland is ONS land en we zullen nooit wijken voor Wilders, al krijgt hij de absolute politieke meerderheid."

Tja de "handreikingen" van Mohammed Rabbae, hoe zou u ze noemen? ...)

www.rijnlandmodel.nl/allochtonen/vijfd...

Parsons | 17-09-10 | 22:42

@koerbagh ® | 17-09-10 | 22:12
--
Verlichte denkers als een Abdel-Samad en wijlen Mahmoed_Mohammad_Taha krijgen/kregen binnen het conservatisme wat de leidraad blijkbaar is voor de islamitisch-orthodoxen geen enkele zeggenschap hoe de islam zich kan bezinnen mbt de ridda.

kwajtsnet | 17-09-10 | 22:42

Elisabeth2 | 17-09-10 | 22:40
Goeie vraag.

Bakito | 17-09-10 | 22:42

verraad van links | 17-09-10 | 22:30
Jammer is dat de Nederlandse regering dit soort provocateurs niet linea directa terugstuurt naar het land van herkomst.

de honden blaffen... | 17-09-10 | 22:40

Wat gebeurde er nu precies en waar?

Elisabeth2 | 17-09-10 | 22:40

René Danen? Dat is toch die AIDS negert van Mister Blue?

Harrie Nak | 17-09-10 | 22:40

@La Vie En Rose | 17-09-10 | 22:32
*buiging maken doet en rood aanloopt*

Parsons | 17-09-10 | 22:35

La Vie En Rose | 17-09-10 | 22:31
Volgens mij kunt u wel een vent gebruiken die een beetje tegengas kan geven.

Bakito | 17-09-10 | 22:33

Parsons | 17-09-10 | 22:24
+ veel voor je comments!

La Vie En Rose | 17-09-10 | 22:32

Bakito | 17-09-10 | 22:25
Dat zou je wel willen hè? Ik zoude zeggen, droom maar lekker verder...

La Vie En Rose | 17-09-10 | 22:31

@de honden blaffen... | 17-09-10 | 22:28
Jammer dat die idioot niet eens is verhoord door de Fransen.

verraad van links | 17-09-10 | 22:30

Een leuk citaat over Rabbae, hier omschreven als beroepsballing:
" Mohammed was niet alleen lief, maar ook moedig. In 1952, bij de rellen tegen de Fransen, ging hij, elf jaar oud en gewapend met een bijl de straat op. Tijdens het broodoproer van Casablanca in 1965 was hij er ook bij. "Ik merkte toen dat ik, hoewel ik niet gewelddadig ben, toch niet bang was om voorop te lopen.""http://retro.nrc.nl/W2/Archief/Irt/Biografie/rabbae.html

de honden blaffen... | 17-09-10 | 22:28

La Vie En Rose | 17-09-10 | 22:23
Wederzijds hè...?

Bakito | 17-09-10 | 22:25

LOL@gentle giant | 17-09-10 | 22:17
Cynisme of niet, ik zie het voor me.

La Vie En Rose | 17-09-10 | 22:25

Nog fouter dan Ahmadinejdad. Eat that mofo!

Parsons | 17-09-10 | 22:24

Bakito | 17-09-10 | 22:12
Je zweept de boel weer op, zoals altijd.

Detlev Tarnowitz | 17-09-10 | 22:23

(... Rabba is een bizarre man, een product van het intolerante GroenLinks van de jaren negentig. Het huidige GroenLinks schaamt zich waarschijnlijk voor dit despotische mannetje. Is Mohammed de bedenker van het idee dat die Marokkaanse crimineeltjes geen echte moslims zijn? Kunnen de echte moslims nooit criminaliteit plegen? Zelfs Ahmadinejdad huldigt deze opvattingen niet. Er is ook nergens een uitspraak van profeet Mohammed te vinden over de excommunicatie van de criminele moslims...)

Parsons | 17-09-10 | 22:23

Bakito | 17-09-10 | 22:15
Ik sla je even met je eigen woorden om je oren.

"Die fixatie voor mij begint groteske vormen aan te nemen. Zullen we Freud er eens bijhalen?"

La Vie En Rose | 17-09-10 | 22:23

Rabbae daarentegen is liev, dom maar liev .....

gentle giant | 17-09-10 | 22:23

orthodoxe..

kwajtsnet | 17-09-10 | 22:18

Parsons | 17-09-10 | 22:14
Rabbae ziet in dat zijn volk het vooralsnog niet heeft gered in de grote mensenwereld. Waarschijnlijk lijdt hij aan schaamte, een zwaar onderschatte emotie.

Bakito | 17-09-10 | 22:17

Rabbea zouden ze aan z'n voorhuid moeten ophangen.
#cynisme#

gentle giant | 17-09-10 | 22:17

Rabbae is de tribale gebruiken(inherent aan de orthoxe islam) + de stamverbanden + de cultuurclash nog niet te boven. Een oude løl zeg maar .

kwajtsnet | 17-09-10 | 22:16

La Vie En Rose | 17-09-10 | 22:08
U zou blij moeten zijn met zulke kneuzen als politiek tegenstander. Kennelijk bent u niet geheel overtuigd van uzelf.

Bakito | 17-09-10 | 22:15

@koerbagh ® | 17-09-10 | 22:12
Dat die man nog vrij rondloopt is aan niemand uit te leggen. Het is een haatzaaier pur sang.

Parsons | 17-09-10 | 22:14

@Parsons | 17-09-10 | 22:10
Mohammed zal maar moeten accepteren dat Nederland dat dus nooit zal accepteren.

koerbagh ® | 17-09-10 | 22:12

Mohammed Rabbae is onder meer bekend van de uitspraak dat “Nederland maar zal moeten accepteren dat wij moslims homosexuelen nooit zullen accepteren” en was een voorstander van de fatwa die ayatollah Khomeiny tegen Saman Rushdie uitsprak.

Parsons | 17-09-10 | 22:10

Muxje | 17-09-10 | 21:56
Mee eens!

La Vie En Rose | 17-09-10 | 22:10

@Leo* | 17-09-10 | 22:02, Henk en Ingrid aan de slag.
Wat een trieste happening trouwens, de hele meuk terugziende.

gentle giant | 17-09-10 | 22:10

Geinig stukkie Mutsaerts!
De klap van dat bord had van mij wel iets harder aan mogen komen, maar dit was toch ook wel leuk. Danen en Rabbae, de engste GroenLinksers die er rondlopen en beide een groot gevaar voor het recht op VvM.
Dat vinden blijkbaar meer mensen, gezien de geringe opkomst bij die Anti-Wilders demonstratie. Mooi zo.

La Vie En Rose | 17-09-10 | 22:08

@Bakito 21:59: De Telegraaf? daar begin ik niet meer aan... En ja, helaas heb je daarin wellicht gelijk.

Muxje | 17-09-10 | 22:08

Bakito | 17-09-10 | 21:56
Lol, deze raakt weer een heel andere gevoelige ader.

Detlev Tarnowitz | 17-09-10 | 22:06

Wat ik niet zo goed snap: Waarom zijn er de aantijgingen dat als ik het niet zo heb op de islam, dat ik een racist ben? Het heeft met ras niets te maken.
Wel heeft het alles met geloof te doen. Even zoeken naar het goede woord.... geloovist.., nee, religist.... nee. Oh wacht, ik heb 'm, ik ben realist ;)

Colalala | 17-09-10 | 22:03

Het was de hand van God. En terecht.

GSpot | 17-09-10 | 22:03

@G G

Euhh, vertaling?

Leo* | 17-09-10 | 22:02

@ben nuchter | 17-09-10 | 20:37, 'ordinary people' dus eigenlijk.
www.youtube.com/watch?v=TQVLYR908PA
Down at the factory, they're puttin' new windows in.
The vandals made a mess of things, and the homeless just walked right in.
Well, they worked here once, and they live here now, but they might work here again,
They're ordinary people.
And they're livin' in a nightmare, hard workin' people.
And they don't know how they go there, ordinary people.
And they think that you don't care, hard workin' people.

gentle giant | 17-09-10 | 22:00

Muxje | 17-09-10 | 21:56
Mocht u het nog niet opgevallen zijn, ons land is zwaar manisch-depressief met alle gevolgen van dien. Het hele politieke spectrum maak t zich schuldig aan opruiing. Wel eens een Telegraaf gelezen?

Bakito | 17-09-10 | 21:59

@Bakito 21:40: Ik vind het een kwalijke zaak als politici elkaar niet meer op ideologische gronden durven te bevechten en ideeën met ideeën bestrijden, maar proberen de tegenstander monddood te maken dan wel het volk met valse emoties tegen ze op te hitsen. En ja, met name links maakt zich daaraan schuldig.

Muxje | 17-09-10 | 21:56

Hey Mutsaerts.... misschien is interessanter om een artikeltje te schrijven over Danen's bord VOOR zijn kop i.p.v. een bord op zijn kop.....

CDlogo | 17-09-10 | 21:54

Jammer dat René niet die rand van dat bord op zijn kop kreeg.

verraad van links | 17-09-10 | 21:49

Ik zou ze allemaal niet doen.

zovoklets | 17-09-10 | 21:37
--
Heaumeau? 3.bp.blogspot.com/_zENuDflPejY/Rwkuf8h... Houri doen alles voor je indien moslimman. Voor inlichtingen belt u de plaatselijke, semi-alfabeet, baardmans/imam.

kwajtsnet | 17-09-10 | 21:48

Rabbae, een vuile boekverbrander die voor de vrijheid opkomt.
Muxje | 17-09-10 | 21:16
Zou Rabbae ook gevraagd hebben aan de Molukkers in Culemborg wat zij er van vinden?

La Bailaora | 17-09-10 | 21:46

Bakito | 17-09-10 | 21:32
De zaag raakt een gevoelige ader bij mij.

Detlev Tarnowitz | 17-09-10 | 21:46

@2:11 ===> The Hand of God +1000

FerdiV | 17-09-10 | 21:45

ThaWizzard. | 17-09-10 | 21:36
Zoiets heet oppositie. De gevestigde orde moet ten alle tijden uitgedaagd worden, redelijk maar ook op onredelijke wijze. Als zij daar niet tegen kan, is ze geen knip voor de neus waard.

Bakito | 17-09-10 | 21:40

ThaWizzard. | 17-09-10 | 21:36

Laat je niet zo opnaaien door een paar hippies.

zovoklets | 17-09-10 | 21:40

Ik zou ze allemaal niet doen.

zovoklets | 17-09-10 | 21:37

-weggejorist-

ThaWizzard. | 17-09-10 | 21:36

nee tegen rene. wat een zielige landverkoper, met zijn mohamed rabbee-zielige-stinkluier-politikus-van-lik-me-vestje.

en als ik hun namen verkeerd heb gespeld, dan is dat voor mij een eer. weggaan.

zoalshetis | 17-09-10 | 21:34

Dus ik ben een domme racist volgens die door mij betaalde marokkaanse parasiet?

Lieve Mo, Uit persoonlijke overwegingen heb ik op die blonde malloot gestemd. Een goede marokkaanse taxichauffeur krijgt van mij een forse fooi, ik heb Turkse vrienden die ik midden in de nacht kan bellen. Dus nee, ik ben geen racist. Al overweeg ik het nu wel te worden. Dat jij van mijn (en mijn ouders') belastingcentjes hier hebt kunnen studeren, je in de/onze politiek hebt mogen mengen en dientengevolge nog steeds uit de door mij gevulde staatsruif vreet, dat alles wil nog niet zeggen dat je me uit mag maken voor iets dat slechts in je eigen verrotte geest bestaat .


Is het gek dat die criminele mocrootjes zo worden met dat gedrocht als lichtend voorbeeld......

koolteer | 17-09-10 | 21:33

Detlev Tarnowitz | 17-09-10 | 21:23
Tenzij het op een René D. majeur akkoord wordt gegooid. Heb ook nog zoiets gevonden. Niet geschikt voor ongevoelige luisteraars.

www.youtube.com/watch?v=l4NiILx8joc

Bakito | 17-09-10 | 21:32

Wat laat de postert van die video op Youtube zichzelf toch makkelijk op de kast jagen...

dlseth_ | 17-09-10 | 21:29

@bru

De "beste man" is nooit jong geweest.

*Rabbae treedt nog vaak in de openbaarheid, in ingezonden stukken en tijdens speeches vergelijkt hij de discriminatie van moslims in Nederland met de wijze waarop Joden in Duitsland in de jaren '30 werden uitgesloten, dit deed hij onder andere tijdens de Kristallnachtherdenking van november 2008.*

Leo* | 17-09-10 | 21:26

Mohammed Rabbae wist al op 9 september 2001 hoe het zou worden.

Ik vind dat verdacht.

Nee dus! | 17-09-10 | 21:25

Mohammed Rabbae wist al op 9 september 2001 hoe het zou worden.

Ik vind dat verdacht.

Nee dus! | 17-09-10 | 21:25

Bakito | 17-09-10 | 21:17
René Danen zingend doorzagen, dat heet toch poetic justice?

Detlev Tarnowitz | 17-09-10 | 21:23

Leo* | 17-09-10 | 21:16

"Buurtopa" is meer op zijn plaats. Wat is die man oud geworden...

brutus68 | 17-09-10 | 21:18

Detlev Tarnowitz | 17-09-10 | 21:11
Een zingende zaag! Hoe toepasselijk.

Bakito | 17-09-10 | 21:17

Grappig: Rabbae, een vuile boekverbrander die voor de vrijheid opkomt. En die het bovendien weer eens niet snapt. Hij meent dat Wilders alle buitenlanders nu als Moslims afdoet en wil buitensluiten. Leuk verhaaltje maar volgende keer toch iets beter opletten.

Muxje | 17-09-10 | 21:16

Voor commentaar op Rabb*** heeft Joris me al eens een maandje of wat in the dungeons of despair verdoemd.

Dus: Mohammed Rabb***, ga d**** of wordt een naamloze buurtvader.

Leo* | 17-09-10 | 21:16

Bakito | 17-09-10 | 21:14
Neuh. Fijne avond verder

*plop*

Nacho_Vidal | 17-09-10 | 21:15

Nacho_Vidal | 17-09-10 | 21:05
Nooit opkroppen.

Bakito | 17-09-10 | 21:14

Ik weet niet wie die Daanen is, maar aangezien hij hier niet populair is zal het wel een fijne knaap zijn.

ex-prostituee | 17-09-10 | 21:10

Flauw van Geenstijl. Ik weet nog dat Geenstijl zelf een keer 9/11 vertaalde naar 11 november ...

bwahaha | 17-09-10 | 21:09

Bakito | 17-09-10 | 20:59
Fuck die onzin.

Laatst liep ik voor de gein een christelijke boekhandel binnen hier in de buurt puur uit interesse
(en om te vragen of ze niet toevallig de Origin of Species hadden)

Maar mijn haren gingen recht overeind staan. Wat een bullshit indoctrinatie!

Sorry voor mijn taal (biertje gedronken)

Nacho_Vidal | 17-09-10 | 21:05

Lachen als een boer met kiespijn... Kent U die uitdrukking..?

Bert M. | 17-09-10 | 21:02

Damen begint vet te worden, wat een dicht gegroeide kop. Treurige vertonig, verzameling gekken en dwazen.

BRT020C | 17-09-10 | 21:01

Gesubsidieerd bord valt op gesubsidieerde man die sprak voor gesubsidieerde demo namens een gesubsidieerde stichting die opkomt voor gesubsidieerde mensen.

seven | 17-09-10 | 20:58

Zelfs ik heb een hekel aan René Danen. Volgens mij zegt dat genoeg.

Bakito | 17-09-10 | 20:54

Je MOET kiezen: welke aanslag moet beter? Die op de Paus of op Rene Danen? Jaja, daar sta je dan met je dilemma.

Canis Spurcus | 17-09-10 | 20:50

Bord voor z'n kop en klap van de molen!

camff | 17-09-10 | 20:49

'Ze hebben geprobeerd een aanslag te plegen dmv een kneedbom van tofu te maken'?

Nacho_Vidal | 17-09-10 | 20:47

altijd moeite met lui die hun "dikbelegde" boterham verdienen met jij bent slecht want hun zijn goed .
wie is jij wie is hun? er zijn rechten en plichten deze hebben geen FUCK met afkomst, politieke richting of geloof te maken! jij hier wonen jij meebetalen !

lidlbier | 17-09-10 | 20:45

Mooi geschreven, Mutsaers.

Petrus de Rewa | 17-09-10 | 20:44

Dìt was nu een sublimanale boodschap van got.

Jackanders | 17-09-10 | 20:43

Hoog in de bergen | 17-09-10 | 20:19
Mijn huis verkeert in prima staat. Maar het valt me wel tegen dat jullie niets over die subliminale reclame van SBS6 berichten, in tegenstelling tot die verkeerde camerafilter bij de VARA, was dat wel degelijk sluikreclame.
Midden in Cast Away schreeuw Tom Hanks "Who's there" waarna het deuntje van popstars wordt afgespeeld. Even later komt Henkjan zelfs fullscreen door de film heen gezet.

Hoog in de bergen | 17-09-10 | 20:42

@ Mazzeltov 20:40

pas toch op, strtaks heb je weer een rechtzaak wegens bedreiging aan de broek. big brother is watching

ben nuchter | 17-09-10 | 20:42

-weggejorist-

spaghettie | 17-09-10 | 20:42

*proest* Zijn dit nou die links-intellectuelen en moreel superieuren waar ze het steeds over hebben?

Canis Spurcus | 17-09-10 | 20:41

Eigenlijk hoef ik liever helemaal nooit meer iets van Rene Danen te horen of te zien. Ik bedank er voor m'n sporadisch goeie buien ook nog te laten vernaggelen met die fascistische Karpatenkop.

Hanxie | 17-09-10 | 20:41

Rene, ik ken wel een Rene.

Maar da's een wijf

Nacho_Vidal | 17-09-10 | 20:41

Het bord kwam van achteren, maar de kogel komt nog wel een keer van rechts.

Mazzeltov | 17-09-10 | 20:40

Dit was duidelijk geen aanval vanaf rechts! Die was wel harder aangekomen.

menotyou | 17-09-10 | 20:39

nou.. waar blijven die grappen over "plaat" + "kop" + "renee" ??

flunkerT | 17-09-10 | 20:38

Overtuigend betoog...

Dhr. Klapsigaar | 17-09-10 | 20:37

@gentle giant 20:29

neil en geert gaat niet lukken denk, volgens mij zit hij meer in de linkerhoek, hoewel hij is nogal van de "gewone man" (henk en ingrid?).

ben nuchter | 17-09-10 | 20:37

Teun van het Tuinpad | 17-09-10 | 20:29
Zet wat deuren tegenover elkaar open, wie weet tocht de erfenis zo je schoot in.

Jackanders | 17-09-10 | 20:35

Nou nou, is dat alles? Beetje woei en een omwoeiend bordje. En dat bovenop een kerel met een beetje uitgewoeid haar.
Woei!

dosis | 17-09-10 | 20:35

Teun van het Tuinpad | 17-09-10 | 20:29
Toedels.

Ashtrey | 17-09-10 | 20:34

@ Teun van het Tuinpad | 17-09-10 | 20:29
Sterkte..

BroncO | 17-09-10 | 20:30

Man, wat een treurigheid in dat fimpje..

BroncO | 17-09-10 | 20:29

@ben nuchter | 17-09-10 | 20:24, mooi hé, "partij voor de vrijheid".

gentle giant | 17-09-10 | 20:29

René, mijn schoonmoeder loopt net binnnen hier.

Ik wens je een hele fijne avond.


Oetlul.

-out-

Laters.

Teun van het Tuinpad | 17-09-10 | 20:29

gentle giant | 17-09-10 | 20:19
Een quote van ome Neil.
Altijd +2!

Prof. Dr von Fotze | 17-09-10 | 20:28

Toch is dat bord vóór z'n kop veeeeel groter en harder.

Fijnstoffer | 17-09-10 | 20:25

grinnik

mokum4all | 17-09-10 | 20:21

Bakito | 17-09-10 | 20:17
Kon hij maar koeken bakken.
;

Teun van het Tuinpad | 17-09-10 | 20:21

Na dat artikel over subliminale reclame dacht ik dat geenstijl niet dieper kon zakken. Ik had het fout.
-edit het is vrijdagavond. Ga je kamer opruimen of zo -

Hoog in de bergen | 17-09-10 | 20:19

Goed werk Keesje.
Even een Neil Young quote:

"And I still can hear him say:
You're all just pissin'
in the wind
You don't know it but you are.

And there ain't nothin'
like a friend
Who can tell you
you're just pissin'
in the wind."

Rene, vriend, you're just pissing in the wind.

gentle giant | 17-09-10 | 20:19

Jammer...

de honden blaffen... | 17-09-10 | 20:17

Wat een onbenullig hoofd heeft die gast. Kijkt uit zijn ogen of hem net is verteld dat de ooievaar helemaal geen kindjes brengt.

Russ Meyer | 17-09-10 | 20:17

Teun van het Tuinpad | 17-09-10 | 20:14
Hoop doet leven; zo kom je nooit van die koekenbakker af.

Bakito | 17-09-10 | 20:17

Tsja, en bewijs dan later maar eens dat je niet op je achterhoofd gevallen bent.

SjiekDeFriemel | 17-09-10 | 20:16

Zapruder filmpje is er al, merk ik

Tobi | 17-09-10 | 20:15

En ik maar hopen op een ploffende Haatbaard.

Mis.

Teun van het Tuinpad | 17-09-10 | 20:14

Wie is René Danen?? aub geen aandacht geven meer...

Crematorium-de-Asbak | 17-09-10 | 20:13

LOL!
Net goed!

Hobbykip | 17-09-10 | 20:13

Over een plaat voor z'n harses gesproken.....

brutus68 | 17-09-10 | 20:11

windbuil

ZDEV | 17-09-10 | 20:11

♪Daar moet een gifje van!♫

wakkere_nederlander | 17-09-10 | 20:11

wat een treurige figuren bij elkaar... je zou bijna medelijden me ze krijgen.. stelletje droeftoeterts...

h28 | 17-09-10 | 20:11

-weggejorist-

gentle giant | 17-09-10 | 20:10

Ik kan die gast echt nog geen 10 seconden bekijken. Ik sla deze even over.

Snikkeldrift | 17-09-10 | 20:10

Jammer dat het goed af liep, van mij had het bord boven dit pest ventje mogen vallen.

rotterdammeraanzee | 17-09-10 | 20:08

Hahahaha! Lulz-worthy.

SeriousBusiness | 17-09-10 | 20:08

Komt dat bordt!

Parsons | 17-09-10 | 20:08

Zelfs de wind heeft de hekel aan 'm LOL

wakkere_nederlander | 17-09-10 | 20:07

Voor minimale kijkschade: op 2:13

G-unite | 17-09-10 | 20:07

Af en toe ga je toch bijna geleauven in een hogere macht.
LOL@the empire strikes back.

Ashtrey | 17-09-10 | 20:06

René Danen is ZO 1994!

wakkere_nederlander | 17-09-10 | 20:06

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl