Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

En de winnaar is... God!

arknoachhandreiking.jpgEindelijk zijn de zwartgekousde kerkgangers er uit. Hoe dat nou zit met schepping & evolutie. Spannend, wat zou de uitslag zijn! Heeft Darwin met die kutvinken van em gelijk of houden we het gewoon lekker op die zes dagen. Uit de oude doos het Geheim Topoverleg waar de mannenbroeders samenkwamen voor een middagje exegese. Dat was in 2009. We zijn inmiddels wat maanden verder dus die bijbel is wel herlezen. Nou, wat heeft dat WC-Eend onderzoek opgeleverd. De Gereformeerde Bond publiceert op haar site de langverwachte handreiking voor gemeenten en kerkenraden. Komtie. En de winnaar is (tromgeroffel en bazuingeschal): GOD!!! Jawel mensen, God aka Jahweh pakt de hoofdprijs met een straatlengte voorsprong op die Midas Dekkers van een Darwin. Voor de liefhebber zeker de moeite waard die handreiking even binnen te halen (pdf-alert). Prijsloze Godwin: "De evolutietheorie spreekt over de ontwikkeling van soorten waarbij telkens de sterkste en meest aangepaste de overhand behaalt en de zwakste uitsterft (‘the survival of the fittest’). In bewegingen als het communisme en het fascisme is deze gedachte toegepast op het menselijk leven: de sterkste bezit de geschiedenis en heeft de toekomst". Zo is het maar net. Evolutie is de duivel en "De vreze des HEEREN is het beginsel van alle wetenschap". Mooi. Opgelost. En nu graag weer over tot de orde van dag.

Reaguursels

Inloggen

Religie is vaut, God(verdomhem) is vaut, gelovigen zijn vaut.
Het is allemaal een mentale & emotionele kapstok voor de emotioneel en mentaal onrendabelen onder ons.
Het is ook wat om om te moeten gaan dat je van apen afstamt en daarbij dus niet meer bent dan een opgeschoten bonobo met een attitude.
Voeg daar aan toe de absolute van de dood, de onmetelijkheid van het heelal en al wat er in zit, het feit dat de aarde en het geteisem wat er op leeft net zo makkelijk niet had bestaan (dat het allemaal een toeval van botsende atoompjes is) en den gelovige ligt schuimbekkend op de grond te stuipen.

Courage78 | 27-08-10 | 11:50

Beste Mau74,

Het bestaan van God is een theorie en vervolgens een idee schrijf jij in je reactie.

Jij schrijft dit alszijnde een vaststaand feit.

Echter is het wel te bewijzen dat er door de eeuwen heen super veel mensen zeggen dat God bestaat, dus dat is een vaststaand feit en bewezen.

Ook heb ik het idee dat je vaak het woord theorie gebruikt maar uiteindelijk bedoel je waarschijnlijk in veel gevallen opvatting, inzicht, beschouwing en/of mening.

Volgens mij hoef je het bestaan van God niet te bewijzen, daarom spreekt men over geloven. Dus geloven d.m.v. overlevering en de ervaringen die heel lang geleden opgeschreven zijn.

Beste Mau74 als je partner met de auto 10 km verderop een boodschap moet doen, echter onderweg krijgt je partner panne en heeft geen telefoon bij zich.
Het toeval wil dat je buurman langs fietst die onderweg naar huis is, je partner vraagt hem of dat hij je thuis wil berichten m.b.t. de panne en of je kan komen helpen. De vraag is geloof je de berichtgeving van je buurman of zeg je dan zolang ik het niet zelf gezien heeft is deze berichtgeving geen overtuigend bewijs en blijf je vervolgens thuis ?

Ook zijn er op deze aardkloot al heel bewijzen geleverd die door feiten waren onderbouwd en dit later niet bleek te kloppen, denk bijv. aan moordzaken die na jaren ineens andere daders opleveren, dus hoe moet je bewijs en feiten dan zien, omdat ieder mens hierover weer een geheel eigen opvatting heeft.

herodus | 27-08-10 | 09:15

Is dit niet fantastisch, het gaat over God en er komen zo een kleine duizend reacties op, religie houdt ons dus geweldig bezig met z'n allen.
Het gaat er niet om HOE er over God gepraat wordt, ALS er maar veel over gepraat wordt.

theist | 27-08-10 | 01:15

God zuigt

Appie Knots | 26-08-10 | 21:32

"De vreze des HEEREN is het beginsel van alle wetenschap."
Het is precies andersom! Vrees voor natuur(wetenschap) was de start van alle goderij. Opzouten met die godwinnersmentaliteit.

Petskast | 26-08-10 | 20:11

Mijn pa zei altijd: het enige geloof waarbij openlijke belijdenis onmiddellijk beloond wordt en significant voordeel oplevert, is het geloof in Sinterklaas.
En die toont zich ook nog eens ieder jaar aan de mensheid. Is ie niet te beroerd voor, wat wil je nog meer.

Do007 | 26-08-10 | 18:19

@ Mau74 | 26-08-10 | 16:44
.
pfff wat een verhaal man.
Enfin, mijn theorie :P was niet helemaal zelf bedacht.
Zie: nl.wikipedia.org/wiki/Theorie
.
Jij roept dat een theorie hetzelfde is als een idee.
Ik beweer dat een idee onderdeel kan zijn van een theorie, maar de 2 termen zijn niet uitwisselbaar.
Je stoep verhaal is een conclusie c.q. verklaring.

nenny | 26-08-10 | 18:15

Mau74 | 26-08-10 | 17:41
Er zijn inderdaad weinig theorieën zo robuust als die van Darwin. En dat komt juist omdat hij falsifieerbaar is: Als jij het skelet van een kip vindt in een laag van de aarde die correspondeert met het Pre-Cambrium, dan kan Darwin's theorie niet kloppen.

Je poging om te laten zien dat biologen dogmatisch te werk gaan is een zwakke. Mensen die ervoor geleerd hebben zijn zich danig bewust van het feit dat een theorie of hypothese nooit absolute zekerheid kan bieden over wat dan ook. Hoeveel waarnemingen er tot nu toe ook zijn gedaan, er kan altijd die ene komen die anders is en een revolutie veroorzaakt.

Dat zie ik in Christelijke kringen nog niet gebeuren.

Canterwood | 26-08-10 | 18:03

Mau74 | 26-08-10 | 17:41
Je maakt het jezelf wel een beetje moeilijk. Je kunt verschillende theorieën naast elkaar hebben aangaande dezelfde empirische feiten zonder dat ze elkaar 'onderuitschoppen'. Uiteindelijk zal extra empirisch onderzoek de ene theorie aannemelijker maken dan de ander, maar dat kan ooit lang duren.
Jouw onderscheid tussen een waarneming en een feit is erg discutabel. Of je zou moeten veronderstellen dat er feiten bestaan die nooit zijn waargenomen, dat een feit een 'Ding an Sich' is, los van de meting of waarneming die dat feit tot feit maakt.

Schoorsteenveger | 26-08-10 | 17:47

Ik geef het op. In de biologie wordt er, door mensen die ervoor geleerd hebben duidelijk gesproken over een evolutieleer juist omdat het bewezen is. Maar de thuis google en wiki zoekers vinden dat die biologen maar onzin lullen. Tja, zo kan je uren doorgaan.

www.wikihow.com/Explain-the-Difference...
(punt 6 is erg goed)

Dat hele gelul over hypthese, theorieen: we weten allemaal dat er verschillende theorieen zijn over dezelfde onderwerpen zijn en dus per definitie elkaar onderuitschoppen en dus per definitie niet op feiten maar op waarnemingen (=interpetaties) gebasseerd zijn. Daar heb ik geen google of wikipedia voor nodig me dunkt.

Mau74 | 26-08-10 | 17:41

RLR | 26-08-10 | 17:05
Klopt. 'Survival of the fittest' is een platitude die de theorieën van Darwin, en zeker het neo-darwinisme geen recht doet. Voorts is het de vraag of de idealen van de Nazis zouden hebben geleid tot de 'survival' van 'the fittest'. Die Grefo's maken hier de grote fout om datgene te doen wat ze de wetenschap verwijten, namelijk kennis en moraal, feit en ideologie met elkaar te verwarren.
Ach, ze balen er gewoon van dat de wetenschappen hun eigen plan trekken en zich in het geheel niet wensen te storen aan geopenbaarde waarheden. Dat kunnen ze niet verkroppen, die christenen. Telkens beweren ze dat er een strijd zou zijn tussen geloof en wetenschap, maar eigenlijk is die er helemaal niet. Het een is het gevolg van het ander. De door het Christendom ontwikkelde 'wil tot waarheid' heeft zichzelf in de staart gebeten door een discipline mogelijk te maken die die waarheid als onaantastbare waarheid onderuit heeft gehaald. Dat is niet meer te herstellen.

Schoorsteenveger | 26-08-10 | 17:40

De gynaecologie-theorie spreekt over de vleselijke daad waaruit kleine miniatuur wezens ontstaan die uit lichaamsholten kruipen zodra ze klaar zijn met parasiteren.
Nazi-duitsland werd bestuurd door de volgroeide versies van deze wezens. Daarom geloof ik in de ooievaar-theorie.

1337haxxor | 26-08-10 | 17:27

Mau74 | 26-08-10 | 16:44
Een theorie is een model van de werkelijkheid dat tot nu toe (!) blijkt te stroken met de feiten. Een theorie is in andere woorden zwaar afhankelijk van feiten, want als er ooit een feit boven water komt dat de theorie tegenspreekt, dan moet of de theorie radicaal anders, of hij moet overboord.

En niet ieder idee is zomaar een theorie. In strikte zin begin je met een hypothese die naarmate hij volwassener wordt (= kloppende voorspellingen doen die overeenkomen met het bewijs) langzamerhand een theorie gaat heten.

Ja, in alledaagse zin is een theorie een idee van wie dan ook over wat dan ook, maar in wetenschappelijke zin werkt het anders. Google en Wikipedia zijn je grootste vriend.

Canterwood | 26-08-10 | 17:05

Grappig hoe mensen (vnl. gristenfundi's) nog steeds denken dat 'survival of the fittest' betekent dat de sterkste overleeft. De nazi's maakten diezelfde interpretatiefout. Kijk, ik kan ook Godwinnen!

RLR | 26-08-10 | 17:05

@Nenny
Leuk geprobeerd. Ben je een zusje van? Volgens mij zeg ik steeds: een theorie is een idee en geen vastaand feit. Laat dit nu net jouw triomfantelijke conclusie zijn waar je zelf mee eindigt. Dus eigenlijk zeg je dat je het mij eens bent.Ergens een verklaring voor geven, maakt het niet tot een feit. Een theorie is het pogen iets te verklaren waarvan de feiten ontbreken. Juist daarom zijn er verschillende theorieen mogelijk over 1 onderwerp. Maar daarmee is het niet zo dat ze allemaal waar zijn.

Daarom: als het getoetst is, en dus bewezen, hoe kan het dan dat er meerdere theorieen zijn over een (1) bepaald onderwerp? En dat is wat ik steeds zeg: theorie is een idee. Dus niet een vaststaand feit. Je praat in hetzelfde cirkeltje als je broer.

Als je wakker wordt en je ziet dat de stoep nat is, dan heeft het geregend. Dat is een mogelijke conclusie/redeniring, theorie. Geen vaststaand feit (je sliep immers), want de stoep kan namelijk ook natgespoten zijn of zo. Dat is ook een theorie. Ziehier, twee verschillende, ideeen, over hetzelfde onderwerp die allebei kunnen. Echter, er is maar een verklaring mogelijk niet? Uiteindelijk blijft er een verklaring over.

@libertanimal
" the·o·rie de; v -rieën 1 kennis die niet met praktische oefening verbonden is"

inderdaad... theorie is niet in praktijk getest. Blij dat je hetzelf nu ook inziet.

Dus nog een keertje:
Darwin had een idee over evolutie, dat was dus een theorie. Een idee van hem. Op het moment dat dit door de wetenschap bewezen en aanvaard werd (en dat duurde dus een tijdje) werd het een leer (feit). Het bestaan van God is ook een theorie, alleen kun je die niet bewijzen noch ontkrachten dus zal altijd een theorie blijven. Evolutie, daarvan ligt het bewijs voor je voeten. Daarmee is het geen theorie meer, maar een feit.

Vroeger waren er psychologische theorien over de structuur van iemands hoofd en de samenhang van criminaliteit. Dat is niet algemeen wetenschappelijk aanvaard en daarom doen we er niks mee. Daarmee blijft het een (belachelijke) theorie.

Over het uitsterven van Dinousauriers deden tot 10 jaar terug verschillende THEORIEEN de ronde. Echter weten we het nu zeker: meteoriet inslag in golf van Mexico. Nu zijn er geen verschillende theorien meer over, maar een duidelijke oorzaak.

ps: Midas Dekkers is een bioloog, iemand die daarvoor gestudeerd heeft. Schijnbaar hebben biologen het over een evolutieleer, en niet een theorie. Maar jij weet het blijkbaar beter toch?

Enz. enz.

Mau74 | 26-08-10 | 16:44

Als god de winnaar is waarom verliest deze dan steeds meer aanhang aan Midas. Das toch ook een vorm van 'survival of the fittest' ?

Iedereen die na 1900 in god/allah/beelzebub/ali baba gelooft is zwakzinnig, dus zo onvoorspelbaar is deze uitkomst niet.

Herr_Kalashnikov | 26-08-10 | 16:34

@ Nau74
.
In de wetenschap is een theorie een toetsbaar model ter verklaring van waarnemingen van de werkelijkheid.
In zijn algemeenheid is een theorie bijna altijd een verklaring. (men heeft ergens een theorie OVER)
.
Een idee kan onderdeel zijn van een theorie (denkbeeld) maar bestaat altijd uit meer dan alleen dat (een verklaring), ergo... theorie != idee

nenny | 26-08-10 | 16:07

Poe's Law waaat?

According to Poe's Law, we should emphasize the radical aspect of Jesus in order to appeal to today's spirited youths. It is taught to modern evangelists as a way to better target the message of the Gospel to different audiences for maximum salvific efficacy.

Wat is dat? Heb ik dat gedaan? Klinkt als vreemd evangeliseren, zou kunnen, als anderen er hoofdpijn van krijgen. Maar probeerde meer een parodie op de gelovige neer te zetten die God in de Evolutie willen persen.

Ik kan niet zo goed snappen hoe je die twee geloofwaardig samen kunt voegen. God = goed en gebruikt dood en verderf als bron van vooruitgang. Dat dood en verderf gedeelte past niet zo goed met mijn beeld van goed namelijk. Dood zou er door zonde zijn, en op deze manier zou het eerder andersom zijn.

Some1!!11 | 26-08-10 | 15:51

Jongens rustig libertanimal weet er meer van dan je denkt volgens mij.

Lekker zelf nadenken | 26-08-10 | 15:48

Het is een beetje een treurrig, deerniswekkend stukje geworden, die handreiking. Allen het woord al, handreiking. Men durft al niet meer met de vuist op tafel te slaan of een agressieve donderpreek af te steken, nee men reikt degenen die twijfelen of misschien al radeloos zijn de hand. Een slap handje als je het mij vraagt, want men gooit eigenlijk de handdoek al in de ring, men weet dat men het gevecht dat men aan wilde gaan heeft verloren:
• "belijdende taal is een andere dan wetenschappelijke taal"
Hier geeft men toe dat de empirische wetenschappen een ander paradigma hanteren en dat er dus geen sprake is van een strijd tussen gelijken;
• "dit is een geloofsuitspraak; voor dit apriori schamen we ons niet"
Hier geeft men toe dat geloven een a priori aanvaarden van een waarheid is, hetgeen iets anders is dat het empirisch vaststellen van feiten;
Maar dan, o jee, gaat men weer zwaar in de fout door die waarheid te verabsoluteren:
• "het geloof bouwt niet op de stand van het wetenschappelijk onderzoek maar op het onfeilbare en vaste Woord van God"
Hier wordt gesuggereerd dat de wetenschap enkel die ene waarheid aan het licht kan en mag brengen.
• "als de evolutietheorie uit de natuurwetenschap wordt gehaald om tot levensfilosofie te worden, kan zij tot een ernstige morele bedreiging worden"
Hier komt dan de aap uit de christelijke mouw. Het gaat niet om waar of onwaar, bewezen of onbewezen, het gaat om goed of slecht. De wetenschap wordt gezien als bedreiging van de christelijke moraal en, in het verlengde daarvan, bedreiging van kerkelijke macht.
Wat verder volgt is haarkloverij en rechtlullen wat krom is. Bijbelse teksten die wetenschappelijk gezien onzin zijn worden verdedigd tegen elke vorm van kritiek door ze op te voeren als "dieper dan een exacte weergave".
De evolutietheorie wordt niet meer ontkend of afgewezen, men poogt 'm een plaatsje te geven in een breder verband:
• "wetenschappelijke bezinning sluit gelovige bestudering van Gods schepping niet uit: dat wil zeggen: ook een gelovige gaat in zijn wetenschappelijke bestudering van de schepping uit van objectieve gegevens, maar hij weet tegelijk dat de dingen ‘hun geheim’ hebben"
Ik gun deze brave borsten hun "geheim". Als ze maar afgeleerd hebben om mij hun geheim als de enige waarheid op te dringen.

Schoorsteenveger | 26-08-10 | 15:48

Ja, ik had wat.
the·o·rie de; v -rieën 1 kennis die niet met praktische oefening verbonden is 2 leer vd grondregels en beginselen ve wetenschap enz.
.
Uit de Van Dale. Je verwart wél een theorie met een hypothese, ongeacht wat de overigens geweldige kerel Dekkers daarover zegt.

Rest In Privacy | 26-08-10 | 15:41

@libertanimal

"stomme zwitsal, snor"

Ben je een kleuter of zo? Ik verwar helemaal niks, jij snapt er gewoon de ballen van. Google gewoon eens wat. Hier, speciaal voor jou uit een gesprek van Jan Marijnissen met Midas Dekkers: www.janmarijnissen.nl/2010/01/28/in-ge...

Hieronder een extract, en kijk even wat hij (Dekkers) zegt na het woord THEORIEEN:

Ontlokt de bestudering van de evolutie nog wel eens bewondering of verwondering bij je, een minzame lach?
“Het schoolvoorbeeld is het antwoord op de vraag hoe de veren zijn ontstaan bij de vogel? Veren zijn immers nodig voor de vleugels, en die zijn weer nodig om te kunnen vliegen. Maar waarschijnlijk zijn die veren niet ontstaan om te vliegen, maar bijvoorbeeld om lichaamswarmte vast te houden. Maar er zijn ook theorieën die zeggen dat het om een geslachtskenmerk gaat, zoals het gewei bij herten. Daar zijn we dus nog niet helemaal uit."

Kortom... een theorie is een idee. Daarom kunnen er verschillende theorieen over hetzelfde onderwerp zijn die blijven bestaan totdat er eentje bewezen wordt en daarmee dus theorie af is.
Had je nog wat? Ik lees het graag!

Mau74 | 26-08-10 | 15:31

@Alle religies
Direct verbieden op straffe van dood.

Courage78 | 26-08-10 | 15:14

Mensen, maak je niet druk! Het is maar geloof..

Neusje van de zalm | 26-08-10 | 15:04

@Mau74 | 26-08-10 | 14:19
Je verwart de term theorie (in wetenschappelijke zin) met de term hypothese.
@BSE rundfunk | 26-08-10 | 14:22
Dat zeg ik niet.

Rest In Privacy | 26-08-10 | 14:27

@Libertanimal | 26-08-10 | 14:13
Wat zal de forensische opsporing een moeilijke tijd krijgen als feiten slechts op zichzelf staan...
Recherchewerk en onderzoek zullen er niet wel bij varen.

Rest In Privacy | 26-08-10 | 14:22

@libertanimal

wetenschap.infonu.nl/wetenschappers/32...

zo.....

Darwin had een theorie (een idee)...... en die is wetenschappelijk aanvaard en bewezen, daarmee theorie af en dus evolutieleer.

Mau74 | 26-08-10 | 14:19

@Mau74 | 26-08-10 | 14:15
Ha! Stomme zwitsal.
Doe voor de grap even voorgaande postings nalezen, snor.

Rest In Privacy | 26-08-10 | 14:17

@Libertanimal

Druktemakertje.... je zit er helemaal naast en ik denk dat jij zelf even de definitie van theorie moet opzoeken. Het is een onderbouwd vaststaand/bewezen feit. Dus geen theorie. Daarom noemen grote mensen het een evolutieleer.

Nu snap ik ook wel gezien je reacties dat jij het toch niet gaat opzoeken, dus ik geef je een hintje: een complottheorie is OOK geen feit, daarom heet het een complottheorie. Snap je het nou of ga jij je nu weer nodeloos druk maken en nog meer wartaal uitslaan? Je moet vooral niet denken dat hoe meer je reageert je daarmee je gelijk haalt of zo, je wekt voornamelijk op de lachspieren.

Mau74 | 26-08-10 | 14:15

Lekker zelf nadenken | 26-08-10 | 13:54
Ik doe niet vaak aan smilies, maar vooruit-> :)
Een 'absolute' atheïst ben ik ook niet, dat kan ik ook niet zijn. Iets met een theepot.
Het enige probleem binnen de wetenschap zijn mensen.
Uiteindelijk vallen we over een definitie, maar ik heb al zo vaak zulke enorme onzin gelezen omtrent wetenschap maar voornamelijk evolutie(-kunde), dat ik er simpelweg op moet reageren.
BSE rundfunk | 26-08-10 | 13:50
Wat ik zei blijf ik bij staan. Een feit, vooruit, _op zichzelf_ is niets anders dan dat, een feit. Waarmee je nog steeds niks kan.

Rest In Privacy | 26-08-10 | 14:13

"In bewegingen als het communisme en het fascisme is deze gedachte toegepast op het menselijk leven..."
Wat een onzin zeg! Sterker nog, als je evolutie loslaat op ideologieen dan moeten beide ideologieen het onderspit delven, voor zover ze nog niet zijn uitgestorven staan ze op de lijst van bedreigde ideologieen. En dat is maar goed ook.

Darylium | 26-08-10 | 14:00

koerbagh ® | 26-08-10 | 13:40
Ik denk dat ik je punt begin te snappen. Maar goed, vind je niet dat we op het gebied van evolutie het stadium van hypothese al ver voorbij zijn.

Lekker zelf nadenken | 26-08-10 | 14:00

@Libertanimal | 26-08-10 | 13:46
Een leuke test om de noodzakelijkheid van de context aan te tonen is bijvoorbeeld de vraag: Wat heb je nodig om een deur te openen?
Deze vraag heeft het volgende feit in zich: het feit dat je in staat bent een deur te openen.
Maar dit feit heeft geen betekenis zonder de context die aan de vraag verbonden is.
Het is leuk dat je een deur kunt openen, maar als er geen deur is, preciezer gezegd, als er geen GESLOTEN deur is, betekent dit feit niets.

Rest In Privacy | 26-08-10 | 13:59

@Libertanimal | 26-08-10 | 13:21
Kijk zo komt er steeds meer duidelijkheid. Blijft het toch een beetje de discussie wat er onder een theorie wordt verstaan. Ik ben zelf altijd een beetje voorzichtig met absolute waarheden, wat ik ergens verschrikkelijk vind. Want hierdoor moet ik als wetenschapper zeggen dan er een minime kans is dat er een god bestaat. En hoe belachelijk klein deze kans ook is, hij is er wel. En ook de wetenschap kent goede en slechte wetenschappers. Stanley Miller is er 1 van. Hij heeft een geniale vinding gedaan, alleen zei hij daarna dat alleen op "zijn" methode leven kan onstaan, waarmee je dus weer een absolute waarheid claimt. En later is ook zijn ongelijk gebleken. Maar dat is wat wetenschap voor mij zo mooi maakt. Er niet direct een absoluut antwoord, maar we komen steeds dichterbij!

Lekker zelf nadenken | 26-08-10 | 13:54

@Libertanimal | 26-08-10 | 13:46
Dat klopt niet.
Een feit is alleen relevant als deze een context heeft, sterker nog: het feit dient noodzakelijkerwijs een context te hebben, anders kan er geen betekenis gegeven worden aan dat feit.
En het zit hem nu juist in die betekenis.
Hoe omvattend is de context waarin het feit zich voordoet? dat is de vraag die gesteld wordt bij het ontwikkelen van een wet, of van een theorie.

Rest In Privacy | 26-08-10 | 13:50

@BSE rundfunk | 26-08-10 | 13:40
Tja. Het wordt dan wel heel erg filosofisch natuurlijk.
Een feit is in mijn ogen niets dan dat, een feit. Het verklaart niks, het is gewoon zo. Daar kan je ook verder helemaal niks mee. Dat het 'sterk' is is helemaal niet relevant.

Rest In Privacy | 26-08-10 | 13:46

En de winnaar is... God!
Wattizzerjoh !

Neerlandsbloed | 26-08-10 | 13:40

@Lekker zelf nadenken | 26-08-10 | 12:27:
Wat jij theorie noemt, noemen we in de wetenschapsfilosofie: een hypothese. Het wordt pas een theorie, een samenstelling van wetten, observaties die als geheel een fenomeen verklaring bieden als het getest is en nog niet gefalsificeerd is.

koerbagh ® | 26-08-10 | 13:40

@Libertanimal | 26-08-10 | 13:21

Het is ook een kwestie van invalshoek.
Wat betreft kennis kennen we drie gradaties: een feit, een wet, en een theorie.
Je zou kunnen stellen dat een feit de sterkste van de drie is, het is immers waar.
Volgens dezelfde manier van denken kun je zeggen dat een theorie slechts een idee is waarvoor geen bewijs is.
Maar andersom kan ook: de theorie is dan een stelling die het grote geheel beschrijft en een grotere realiteit omvat. Het feit is dan slechts een ondersteunend onderdeel van de theorie.
Te denken valt aan de gravitatie theorie, de gravitatiewet, en het feit dat gravitatie bestaat.
De theorie omschrijft hier een grotere realiteit die ook de aantrekkingskracht tussen hemellichamen (bijv. binnen melkwegstelsels) omvat, de wet stelt dat twee objecten elkaar aantrekken volgens bepaalde constanten, en het feit is hier bijvoorbeeld de appel die met een zekere versnelling naar beneden valt.

Rest In Privacy | 26-08-10 | 13:40

@koerbagh
De meing van dei nitwits zijn net zo waardevol als jouw reactie(waarom zou hun mening meer of minder zijn), maar hun punt klopt wel. En het is een behoorlijk gedateert filmpje moet ik zeggen.

Lekker zelf nadenken | 26-08-10 | 13:38

Lekker zelf nadenken | 26-08-10 | 12:41:
Commentaar van de nitwits op youtube? Het gaat erom wat Eugenie Scott te vertellen heeft, niet allerlei randdebielen die reaguren op youtube.

koerbagh ® | 26-08-10 | 13:26

@k3 | 26-08-10 | 12:27
Daar zou ik heel erg goed mee kunnen leven ja.

Rest In Privacy | 26-08-10 | 13:23

@Lekker zelf nadenken | 26-08-10 | 12:27
Hmmm. Ik heb het zo geleerd:
- Waarneming
- Hypothese
- Test v.d. hypothese
- Is het falsifieerbaar, wordt het een theorie
- Blijven testen en proberen te ontkrachten.
Wat ik bedoelde met 'absolute waarheid' omschrijf je mooi in je op 1 na laatste zin. Ik had het niet over metingen.
V.w.b. je laatste zin, ik had het niet over het hoogst haalbare voor een wetenschapper, maar in de wetenschappelijke methode.

Rest In Privacy | 26-08-10 | 13:21

@koerbagh ® | 26-08-10 | 12:37
Heb je ook al het commentaar bij je linkje gelezen?

Lekker zelf nadenken | 26-08-10 | 12:41

Wat een grote onzin verkopen ze hier.
Survival of the fittest, zoals Darwin het beschreven heeft (niet ik), gaat over willekeurige mutaties binnen populaties, die gradueel, dus over langere tijd, verlopen.
De condities die de natuurlijke leefomgeving stelt zorgen ervoor dat de gemuteerde populaties die aansluiten op die condities kunnen overleven, en dat de gemuteerde populaties die niet voldoen aan deze externe randvoorwaarden uitsterven.
Maar dit is een gradueel proces: wanneer van populatie A 60% overleeft, en van populatie B 40%, omdat deze zich door de mutatie bijv. minder goed voedsel kan bemachtigen, dan zullen de genetische kenmerken van populatie A na ettelijke generaties veruit in de meerderheid zijn.
Dit heet natuurlijke selectie.
-
Dat is iets geheel anders dan sociale selectie en sociaal Darwinisme, omdat sociaal Darwinisme de maatschappij als grondslag heeft en dat is de kunstmatige leefomgeving die manipuleerbaar is door macht en ideologie.
Onnatuurlijke selectie wordt daarin bepaald aan de hand van zgn. 'normen en waarden', en dat wil zeggen dat de norm van de despoot de waarde van de onderdanen moet worden.
Het is begrijpelijk dat men politieke motieven er bij wil halen, omdat politiek en religie beiden ideologisch van aard zijn, terwijl de leefomgeving in Darwin's natuurlijke selectie dat niet is.
Om de zaak gelijk te trekken moet je er dus voor zorgen dat je van appels peren maakt en zodoende dus ook appels met peren kunt vergelijken.
-
Overigens leven we al in een wereldwijd communisme, dat is de grondslag van de westerse maatschappij. Dat heeft niets met Marx te maken, Marx beschreef de linkervleugel van het communisme, het zgn. 'Russisch communisme'.
Communisme is echter al in de 18e eeuw opgezet door de 'League of just men', en kent zijn oorsprong in Londen. De Duke of York heeft dit vanuit Engeland vervolgens meegenomen naar de USA, en sindsdien is New York de powerplant van het wereldwijd communisme.
Vergeet niet dat het symbool voor communisme de rijzende zon is die achter de bergen opkomt - The Dawn of a new day van Obama.
Een equivalent symbool is de adelaar, en de adelaar heeft een linker- en een rechter vleugel.
De linkervleugel staat symbool voor het Russisch communisme en socialisme, de rechtervleugel voor fascisme. Hybride varianten zijn hierin ook mogelijk.
Hoe dan ook, beide vleugels behoren tot dezelfde adelaar, dus dan weet u waarop u stemt als u naar de stembus gaat.
www.youtube.com/watch?v=07REkvATHb8

Rest In Privacy | 26-08-10 | 12:27

Als je dat een theorie het hoogt haalbare is, omdat er niet aan absolute waarheden gedaan dan mis je een stukje. Eerst wordt er een theorie opgezet. Vervolgens wordt gekeken hoe je dit kunt aantonen of ontkrachten met reproduceerbare metingen/bevindingen. Dit zijn dus absolute waarden. Als dit overeenkomt met de theorie dan wordt dit een "model". Dit kan je dan laten gelden als absolute waarheid. Dit wordt alleen in de wetenschap zelden zo genoemd omdat bij alles wat je meet ook een bepaalde onnauwkeurigheid zit, hoe groot of klein deze ook is. Meestal zeggen we iets met 95 of 99% nauwkeurigheid. En het hoogt haalbare in de wetenschap is als je zo`n theorie kunt ontkrachten.

Lekker zelf nadenken | 26-08-10 | 12:27

Wildplassert, uit jouw teksten kan ik opmaken dat jij zeker wel in het bestaan van God gelooft, kan gewoon niet anders. Want als je God een laffe loser noemt moet hij wel bestaan. Of noem je iets wat er niet is een laffe loser ?

herodus | 26-08-10 | 12:23

@Lekker zelf nadenken | 26-08-10 | 11:56
Blijkbaar. Enlighten me.

Rest In Privacy | 26-08-10 | 12:08

Gelovigen die religie in wetenschap proberen te passen en andersom omdat ze in de knel komen door vervelende feiten waar men niet meer om heen kan: AANDOENLIJK.
chrristenen zijn op grote schaal schaamteloos psuedowetenschap aan het bedrijven om het tussen de oortjes allemaal nog te kunnen bolwerken.
.
Maar het is toch moeilijk om een boek te blijven verdedigen dat uitgaat van een geocentrische wereld een historie van een paar duizend jaar en een schepping van een weekje.
.
Ik ben die slappe bochtjes zo zat. Die scheppingsweek moeten we nu opeens niet meer letterlijk nemen, dat kunnen wel miljoenen jaren geweest zijn (terwijl dit wel letterlijk als dagen in Genesis omschreven staat)
Kom ik gelijk weer met vragen verderop in de bijbel, want er zijn zat referenties naar de rustdag (Sabbath) en die komt toch echt rechtstreeks uit het scheppingsverhaal: De rustdag van god. Hadden de mensen dat dat niet zo moeten interpreteren? was het toch geen dag? was het een figuurlijke dag? Jezus zelf heeft het over de rustdag tegen de schriftgeleerden in het nieuwe testament... maar nu zijn het opeens geen scheppingsDAGEN meer.
.
En zo gaan christenen zelf uitmaken wat ze wel en niet letterlijk gaan nemen, dingen die men duizenden jaren letterlijk heeft genomen nu opeens weer niet letterlijk gaan nemen in die bijbel en dan boetseren we er lekker een eigen verhaal van.
.
Binnenkort gaan christenen ook nog even uitleggen dat we die teksten in de bijbel over homo´s (homo´s zijn een gruwel) niet zo letterlijk moeten nemen.
.
Bah, geef mij maar die ouderwetse christenen die stug de bijbel letterlijk nemen, alles beter dat dit halfzachte zooitje die op de meest stuitende manier tegen wetenschap aan zit te schurken en waarbij de tijdsgeest direct invloed heeft op de uitleg van de bijbel, zodanig, dat het bijna lachwekkend is.

nenny | 26-08-10 | 12:00

Mwah.. net ff de pdf doorgelezen en ik moet eerlijk zijn dat er nog best wat zelf reflectie in voorkomt. De twee beste uitspraken, en waar eigenlijk het gros van het verhaal over gaat:
.
- Wetenschap en Geloof gaan over twee verschillende zaken (het hoe en het waarom) ze moeten elkaar daarom niet proberen in de spaken te fietsen. Ben ik het al jaren mee eens. Elk stukje 'hoe' in een geschrift moet altijd met wat korreltjes zout worden genomen.
- Genesis 1 praat over het scheppen in 6 dagen, dat betekent niet dat het in 6x24 uur is gebeurt maar in 6 periodes van licht en duisternis. Men moet niet willen aannemen dat de 6 dagen exacte tijd zijn. Dat vond ik een sterke uitspraak in de PDF en neemt meteen enorm veel hooi van de vork van Creationisten die alles letterlijk nemen. (Tevens krijgen Creationisten het er ook nog even van langs in het document.. wordt eigenlijk verteld dat ze het allemaal niet zo letterlijk moeten nemen)
.
Moet eerlijk toegeven.. Had van de Gereformeerde toch meer verdedigende taal verwacht, dit is voor hun doen toch nog best een hand in eigen boesem steken. Kan nog wel wat verder, maar het is een stap.

Devlonir | 26-08-10 | 11:58

Oh je meende dit serieus. Ik denk dat jij in dit geval het niet helemaal snapt.

Lekker zelf nadenken | 26-08-10 | 11:56

Beste Wildplassert,

Begrijp ik nou goed dat jij ook in het bestaan van God gelooft ? Tenslotte noem je hem een "laffe loser".

herodus | 26-08-10 | 11:47

@Lekker zelf nadenken | 26-08-10 | 11:28
Je hebt moeite met Nederlands of Engels? Was het niet duidelijk wat ik getypt heb?

Rest In Privacy | 26-08-10 | 11:30

Libertanimal | 26-08-10 | 11:21
Pardon?

Lekker zelf nadenken | 26-08-10 | 11:28

@k3 en Lekker zelf nadenken:
en.wikipedia.org/wiki/Scientific_theor...
Een theorie in de wetenschap is het hoogst haalbare, omdat er aan absolute waarheden niet wordt gedaan.

Rest In Privacy | 26-08-10 | 11:21

Ohja, goed dat ik dit artikel las, ik was het bijna vergeten!
*uitschrijf formulier naar kerk brengen doet*
Nu die andere 5 kudtbrieven nog.. Wat een gedoe

Chill | 26-08-10 | 11:17

@k3 | 26-08-10 | 11:11
God zij dank. Er zijn gelukkig nog meer mensen die dit snappen.
(vertrouwen in de mens is weer een stukje omhoog gegaan)

Lekker zelf nadenken | 26-08-10 | 11:12

@ mezelf beseffen dan = beseffen dat

Lekker zelf nadenken | 26-08-10 | 11:11

Het is evolutieLEER en geen evolutieTHEORIE. Het woord theorie suggereert dat het niet bewezen is. Dat is het wel.

k3 | 26-08-10 | 11:11

@mezelf beseffen dan= beseffen dat

Lekker zelf nadenken | 26-08-10 | 11:10

FF pdf-je gelezen. Zieke zooi hoor! Als je je een beetje in evolutie, quantum-mechanica, relativiteit en menselijke psychologie verdiept dan is dat hele stuk zo belachelijk. Echt ziek! Hoelang komen die idioten hier nog mee weg. Het is F#CKING 2010 mensen. We leven in een tijd waarin anti-materie gewoon is(PET-scan). We beseffen dan tijd kan versnellen en vertragen(GPS-satelieten gebruiken dit). We kunnen met telescopen/satelieten terugkijken tot 13 miljard jaar terug(hoezo ze zitten er een beetje naast met die debiele 5000 jaar). Hoe lul je dit in godsnaam vast aan een 2000 jaar oud boekje.
Zo, ik heb me d`r weer ff druk genoeg over gemaakt. Ff tot tien tellen: 1...2...3...4... g#dverdeg#dver...5...666...7...

Lekker zelf nadenken | 26-08-10 | 11:09

@vincent S. | 26-08-10 | 10:22
Nee. Zoek voor de grap maar eens op wat een theorie is.

Rest In Privacy | 26-08-10 | 11:05

Some1!!11 | 26-08-10 | 10:03

Man, je bezorgd me hoofdpijn. Wat een gekakel.

DANNY3960 | 26-08-10 | 10:35

@ Ashtrey | 26-08-10 | 09:59

Zin in een potje kwartet?
*onderwijl kaarten schudt*

Mag ik van jou:
Dries, Sieneke of Roef
*zelf al The Working Girls heeft*
www.partynet.nl/zanggroep/the-working-...

De Gooise Matras | 26-08-10 | 10:23

Evolutietheorie???? Dan is het bestaan van een god ook een theorie, toch?

vincent S. | 26-08-10 | 10:22

Menschen , god bestaat niet, en wie gelooft in wetenschap geloofd ook in iets wat niet is hard te maken.......... maar als je perse in iets wil geloven, prima maar laat mij fucking met rust.Dingen op te graven uit het verleden ,boeie kijk naar waar het heen moet.... ...... volgens mij gaat de bel

30secondstorotterdam | 26-08-10 | 10:15

Some1!!11 | 26-08-10 | 10:03
Sorry, maar ik roep Poe's Law aan. Zo belabberd schrijven gelovigen doorgaans ook weer niet.

Achterdocht | 26-08-10 | 10:09

God wint, natuurlijk, daarvoor is Hij God.
Maar dat moet ook wel natuurlijk.

Anders miljarden jaren aan dood en verderf voor een zondeval en wie geef je daar de schuld van dan? En God zag dat het goed was? Goed voorbeeld doet goed volgen?
Natuurlijk kan de evolutie theorie niet binnen een godsdienst passen tenzij je het godsbeeld "anders uitlegt".

Waren we net aanbeland bij het: "als je gemept wordt, keer de andere wang toe"
en dan terug willen naar: "Jij bent zwak dus moet je dood (of op zijn minst niet helpen (not fit enough)), want dat is vooruitgang"
Sluit die ziekenhuizen maar en bejaardenzorg was toch al te duur.
Dat kan natuurlijk helemaal niet, dus winnen God en de 6 dagen.
Terecht.

Some1!!11 | 26-08-10 | 10:03

@DANNY3960 9:35 Valt eauk niets aan te snappen, Roef is Roef, of zoiets.

@DGM 9:42 Nog nooit van het fenomeen Roef gehoord? Ga je schamen, want dit is toch het beste wat de afgelopen jaren binnen de entertainment industrie naar boven is komen drijven, I think... ;)

Ashtrey | 26-08-10 | 09:59

De reden dat gelovigen niet in de evolutie geloven is omdat de evolutie (lees culturele en biologische ontwikkeling) al jaren lang aan de aanhangers van Allah en God lijkt te zijn voorbijgegaan, hoe zou je anders hun achterlijkheid nog kunnen verklaren?
Enne, als ik God aan mijn deur zie rotzooien sla ik hem met een stuk hout voor zijn kanis en leg hem ergens in de bosjes, geen politie. Het is maar dat ie het alvast weet.

ZSU-23-4 | 26-08-10 | 09:57

Argument van de kerk dondert onderuit door te stellen dat de evolutie het over "soorten" heeft. Dat is al een zeer discutabele klassificatie, en is voornamelijk een conventie uit gemak.

Een heerlijk klassiek geval van het misverstaan van een theorie om je eigen gelijk te bewijzen. Ik moet de eerste creationist nog tegenkomen die de evolutietheorie probeert te weerspreken op basis van theorieen jonger dan vijftig jaar oud.

Daar staat ook tegenover dat ik ook nog de eerste hardcore evolutionist moet tegenkomen die creationisme weerspreekt op kerkelijke gronden, wat ook prima kan.

Ach ja, lekker leesvoer zo op een regenachtige ochtend in elk geval :)

Destrukto | 26-08-10 | 09:53

O is dat zo? | 26-08-10 | 09:27
Met dat verschil dat verreweg de meeste gelovigen in Sinterklaas geen stemrecht en politieke partijen hebben. De impact op het dagelijks leven verschilt nogal. 1 keer per jaar mal geklede figuren in het winkelcentrum trek ik eerlijk gezegd een stuk beter dan een hoop acties van de diverse aanhangers van al die varianten op een grote stapel woestijnpamfletten.

Achterdocht | 26-08-10 | 09:46

@ necrosis | 26-08-10 | 09:01

Slaap jij nooit?

De Gooise Matras | 26-08-10 | 09:43

@ Ashtrey | 26-08-10 | 09:15

Mijn God, wie is deze creatuur?

De Gooise Matras | 26-08-10 | 09:42

Eerst even churros ophalen.

DANNY3960 | 26-08-10 | 09:37

Ashtrey | 26-08-10 | 09:15

Euh, en nu? Ik heb het bekeken en snap 'm niet.

*waarschijnlijk te lang uit 0031 weg*

DANNY3960 | 26-08-10 | 09:35

God is deaud.
Tolerantie t.b.v. de religie van de vrede, zoals die tolerantie beleden wordt door Links, betekent een lege kist vereren waarin de mummie allang is vergaan. Jezus is gesneuveld aan het kruis zoals alle goedwillende de naïevelingen, en Mohammed is gestorven, net als kalief Omar, Cromwell, Lodewijk XIV, Dzjinghis Khan, Stalin en Mao en de meeste bloedhonden in de geschiedenis, op zijn bed.
Dát is beschaving.
Het ultieme bewijs dat de mensen meer waarde hechten aan succesvol sadisme dan aan goedheid, tolerantie en "respect" ten allen prijze. Waarom anders al die succesromans over onprettig gestoorde massamoordenaars en diehard criminelen? Vanwaar die obsessionele belangstelling voor hen? Vanwaar die massale behoefte?
Maar als wij zo ineen zitten, waarom dan de doodstraf niet herinvoeren? Kan iedereen zich opnieuw echt vermaken. Weg met dat slappe gelul in de rechtspraak, de erfenis van bijbel en evangelie: Gij zult niet doden!

Waaligator | 26-08-10 | 09:31

Een topic over god zou eigenlijk niet zoveel reacties moeten opleveren. Dat deed het laatste topic over sinterklaas ook niet.

O is dat zo? | 26-08-10 | 09:27

God is machtig en wijs, beste Geenstijlers.

Cynische Ambtenaar | 26-08-10 | 09:26

Ashtrey | 26-08-10 | 09:15

Toch even kijken gaat.

DANNY3960 | 26-08-10 | 09:20

Clockwork Orange | 26-08-10 | 09:06

Hier nog één, en verslaafd aan zoet en chocolade....

*zich met spoed naar de churros con chocolate-kraam begeeft*

DANNY3960 | 26-08-10 | 09:18

Godzijdank ben ik atheist.

Clockwork Orange | 26-08-10 | 09:06

en door de middenvoet beenderen en de handen. =
Correctie: Moet zijn: NIET door de middenvoetbeenderen en de handen.

Opmerking: De hele Gnostische kant van het geloof is gewist omdat dit niet uitkwam, om machtspolitieke redenen.

Sjeng de helle | 26-08-10 | 09:05

Ik ben blij dat er nog mensen zijn die het wel bij het rechte eind hebben... wat geloof betreft dan: www.zeitgeistmovement.nl/ zo moeilijk is dat toch niet..
of gewoon eens op youtube zoeken.. The best story ever told (zit op werk en youtube is stonewalled)

nadastilo | 26-08-10 | 09:02

@Ashtrey 8:53
Natuurlijk niet.
Heb net het hele schap in de lokale super leeggehaald en wacht tot de postbesteller de checklist van De Gooise Matras in mijn brievenbusje gooit.
*zie DGM 2:45*

necrosis | 26-08-10 | 09:01

Typo-R | 26-08-10 | 08:41
Klopt precies! De aanpassing vanaf 350 AD kwam Constantijn beter uit, de latere James vertaling heeft nog meer steken laten vallen.
Als je de kerkgeschiedenis bekijkt zie hetzelfde spel bij het ontstaan van de Russisch orthodoxe kerk uit de Grieks orthodoxe geschiedenis. De destijdse Russische Tsaar had een bindmiddel nodig voor zijn samenleving, en heeft in zijn eigenbelang als machthebber de boel zo geïnstalleerd.
Zo zijn er aanduidingen dat er eerdere Messiassen zijn geweest zoals 4 voor Christus Simon van Perea die een opstand leidde tegen de Romeinen. De brave man werd gekeeld en in een ravijn gedumpt. en op de derde dag verrees hij ook(Chai = leven) .
met hem werden 2000 joden gekruisigd. overigens uit onderzoek is gebleken dat de spijker door het hielbeen en de polsen werden geslagen en door de middenvoet beenderen en de handen. Door het hielbeen omdat daar wel zenuwbanen lopen en geen bloedvaten, het moet tenslotte een beetje lang duren. Deze voorstelling van zaken klopt dus ook al niet.

Sjeng de helle | 26-08-10 | 09:00

Ze hebben gelijk. God is groot. Toen ik hem gisteren vanachter penetreerde dacht ik nog: " Wat is zijn reet groot".

exciter | 26-08-10 | 08:59

@Typo R 8:41
Penn & Teller roeleren greaute tijd, aflevering over de interwebs porn industrie eauk gezien?

Ashtrey | 26-08-10 | 08:58

God is een winnaar, Hij wint altijd!

ludokrijger | 26-08-10 | 08:56

@DANNY3960 8:41
Wat is er op het nieuws vanavond?
Ik in mijn blote reedT? da's geen nieuws maar een dagelijkse aangelegenheid.

necrosis | 26-08-10 | 08:54

@necrosis Morning! Vergeet de tripeltjes niet mijn beste... ;)

Ashtrey | 26-08-10 | 08:53

Hopelijk is GSHQ niet weggespoeld, het moet natuurlijk wel topics blijven regenen.
*trailer met zandzakken naar 020 stuurt*

necrosis | 26-08-10 | 08:50

God zorgt wel goed voor zijn schaapjes :
-
'Technisch textielbedrijf TenCate uit Almelo heeft voormalig minister van Buitenlandse Zaken Jaap de Hoop Scheffer en generaal buiten dienst Dick Berlijn aangesteld in een speciaal adviesorgaan voor de raad van bestuur. '
(gokje : kogelwerende burka's?)

nachtschilder | 26-08-10 | 08:49

@Tux1337 | 26-08-10 | 08:36
Uhm, bedankt, maar dat wist ik al. Het eerste deel van mijn posting was wat ondoordachte tekst die neergeplempt was door Mau74.

Rest In Privacy | 26-08-10 | 08:47

"De juistheid van een theorie kan althans volgens vele wetenschapsfilosofen zoals Karl Popper nooit bewezen (geverifieerd) worden[1]. Dit komt doordat ongeacht het aantal bevestigende waarnemingen dat wordt gedaan, er nimmer kan worden uitgesloten dat de volgende waarneming een andere uitkomst zal geven."
nl.wikipedia.org/wiki/Theorie
@Bos Hout | 26-08-10 | 08:35
Waarom denk je dat Wouter, in de bloei van zijn carriere, er voor "gekozen" heeft om thuis op de bank te gaan zitten?

SyntaxError | 26-08-10 | 08:42

Voor wie nog twijfelt, zoek ff op youtube naar bible bullshit en je vind een episode van Penn & Tellers Bullshit over de bijbel, erg leuk en educatief.
De bijbel die we nu kennen is samengesteld 300-400 jaar n. Chr. door katholieken en orthodoxen, alles wat niet paste bij hun geloof flikkerde ze eruit, zoals het evangelie van Judas en Thomas. Beide boeken hebben grote tegenstrijdigheden met de andere evangelies en zijn een aanrader, vooral die van Thomas.

Typo-R | 26-08-10 | 08:41

necrosis | 26-08-10 | 08:01

Let maar op, vanavond "NEWS"

DANNY3960 | 26-08-10 | 08:41

Nou.
Allahluja dan maar.

ZDEV | 26-08-10 | 08:40

@Libertanimal | 26-08-10 | 08:30
Het verschil tussen een theorie en een hypothese is, dat er voor een theorie wel degelijk ondersteunend bewijsmateriaal is. Een hypothese vormt een mogelijke verklaring voor een bepaald verschijnsel, die niet op voorhand kan worden uitgesloten door de reeds aanwezige feiten.

Tux1337 | 26-08-10 | 08:36

OT
'We' zouden als Nederland geld gaan verdienen met de ABN-bank. Nou, daar komt-ie dan: het verlies in de 1e helft van 2010 is ...1 miljard!
www.bnr.nl/artikel/20121305/abn-amro-d...

Bos Hout | 26-08-10 | 08:35

Ik kan nergens parkeren, overal ligt water. De straf Gods waarschijnlijk.

weesgegroet | 26-08-10 | 08:34

@meneer Q 8:26
Voel jij eens even aan je voorhoofd, volgens mij heb je koorts.

necrosis | 26-08-10 | 08:33

@meneer Q | 26-08-10 | 08:26
Als ze dadelijk in geldnood komen zullen ze wel gaan fuseren.
‘De broeders hebben ons uitgekleed. Nu gaan wij de kerk uitkleden’
www.volkskrant.nl/binnenland/article13...

SyntaxError | 26-08-10 | 08:32

Kansloze circelredenering in het allereerste begin. Je kan geen bron citeren, die aantoont dat diezelfde bron waar is. In lekentaal: de bijbel kan nooit als bewijs dienen, dat de bijbel waar is. Dat is een dogma, in het beste geval een axioma. Stel die ter discussie en de hele redenering stort als een kaartenhuis in. Losers!

Tux1337 | 26-08-10 | 08:31

" Evolutietheorie..." Wat een raar woord zeg. Een theorie moet nog bewezen worden. Wat Darwin zei is bewezen.
Mau74 | 26-08-10 | 07:54
Ik denk dat jij de definitie van theorie nog even na moet zoeken.

Rest In Privacy | 26-08-10 | 08:30

Kan iemand trouwens het licht aandoen, het is hier fucking donker!
*vreescht foute toetsaanslagen en illuvatar's rietje*

necrosis | 26-08-10 | 08:30

@DANNY3960 8:09
Are you shitting me?
50 graden is niet gezond!
Zelfs in de schaduw overleef ik dat niet!

necrosis | 26-08-10 | 08:27

Wanneer gaan die Gristenen samen met een andere idiote religie: Islam.

meneer Q | 26-08-10 | 08:26

God o God wat een gedoe! eeeehhh, Gut o Gut wat een gedoe!
Zal wel hetzelfde zijn.

Sjeng de helle | 26-08-10 | 08:22

gedurende zo'n formatie is zo'n God wel weer handig :
-
„CDA-ers luisteren altijd naar hun leider en zullen ook nu doen wat de partijtop wil. Dat is handig aan het christelijke geloof, leiderschap is door God gegeven, dus doen ze wat er gevraagd wordt. Bij GroenLinks of de PvdA zou iemand kunnen worden teruggefloten, zoals in 1977 bij de PvdA.”

nachtschilder | 26-08-10 | 08:20

necrosis | 26-08-10 | 08:01

Gisteren zag ik ineens mensen met een paraplu langslopen. Dacht ik dat er een buitje kwam, neen, is ter bescherming tegen de zon. No bullshit.... vandaag 40º plus voorspeld, Sevilla gaat naar de 50º.

DANNY3960 | 26-08-10 | 08:09

necrosis | 26-08-10 | 07:56

Twee pokertafels bijhouden, 3 katten voeden, glas bijvullen en joint rollen.... valt mee toch?

DANNY3960 | 26-08-10 | 08:01

@DANNY3960 7:54
Ik vind die warme regenbuien anders best lekker, straks even in adamskostuum naar buiten met mijn flesje sjampoo.
Vervolgens even een duik in de eendevijver en vanavond necro-duck op het menu.
*hoor ik daar tandengeknars...*

necrosis | 26-08-10 | 08:01

@DANNY3960 7:50
Had je daar 17 minuten voor nodig?
*giechel*

necrosis | 26-08-10 | 07:56

necrosis | 26-08-10 | 07:33

Moge het zo zijn dat u gevolgd wordt door een regenwolk, terwijl u op zoek bent naar een paraplu!

DANNY3960 | 26-08-10 | 07:54

Grappig, het staat vol met beginnersfouten.

" Evolutietheorie..." Wat een raar woord zeg. Een theorie moet nog bewezen worden. Wat Darwin zei is bewezen.

"Survival of the fittest..." betekend niet dat de sterkste overwint..... maar dat degene die zich het beste aanpast blijft voortbestaan.

Mau74 | 26-08-10 | 07:54

necrosis | 26-08-10 | 07:33

Zeikerd.

DANNY3960 | 26-08-10 | 07:50

illuvatar | 26-08-10 | 07:34

Ohja, en dan ook nog , zoals in Frankrijk, minstens 70% Spaanse muziek.

Weleens een uurtje naar Spaanse "Rock" geluisterd?

DANNY3960 | 26-08-10 | 07:47

Die lui zijn echt achterlijk.
Heel dat kutpdf-je staat vol met middeleeuwse statements die al lang onderuit zijn gehaald. Ook door relatieve leken als ik.
Het is enigzins verbazend dat Thomas van Aquino er niet bij is gesleept.
.
Oeh, en als het dan toch een god moet zijn geweest, waarom is het dan per sé dat zielige kutgodje uit de bijbel, en niet Altjira zoals geloofd door Aboriginals?

Rest In Privacy | 26-08-10 | 07:44

illuvatar | 26-08-10 | 07:34

Ik lees een paar Spaanse kranten ..... radio is echt niet te doen. Drie personen die allen tegelijk aan het woord willen komen.

DANNY3960 | 26-08-10 | 07:44

Kan Geenstijl me vertellen wanneer die Moesson des Doods een keer ophoudt, al dat vocht trekt muggen aan...

necrosis | 26-08-10 | 07:39

@DANNY3960 | 26-08-10 | 07:32
Doet eens inburgeren daaro en luister eens naar radio Olé of zo.

illuvatar | 26-08-10 | 07:34

@illuvatar 7:26
Oke, voor deze keer geleuf ik je.
Maar hoe staat het met DANNY3960 7:21?
Cruell telt toch doorgaans maar één "l" ?
*hup,hup, illuvatar*

necrosis | 26-08-10 | 07:33

illuvatar | 26-08-10 | 07:

radio2.nl........ kwijlmuziek en nieuws items

DANNY3960 | 26-08-10 | 07:32

gelukkig! Heb altijd al meer sympathie voor de duivel gehad...

vincent S. | 26-08-10 | 07:30

@DANNY3960 | 26-08-10 | 07:13
Ik zou niet eens weten wat er wordt uitgezonden op radio 2, of op welke etherfreq die zit.
*op radio POWNeD! wacht*

illuvatar | 26-08-10 | 07:27

@necrosis | 26-08-10 | 07:14
Dat was geen typo maar een bewuste speling, doelend op het weigeren van deelname aan de evolutie zijn deze broeders van gisteren.

illuvatar | 26-08-10 | 07:26

DANNY3960 | 26-08-10 | 07:15

Sorry, dat is cruell

DANNY3960 | 26-08-10 | 07:21


*airco aanzet*

DANNY3960 | 26-08-10 | 07:15

@illuvatar 7:11
Gisterenbroeders?
*karwats uit vet halen doet*

necrosis | 26-08-10 | 07:14

illuvatar | 26-08-10 | 07:0

Geen idee, heb radio 2 aanstaan en daar wordt al uren gepushed.

DANNY3960 | 26-08-10 | 07:13

Wat is de positie van Allah in de overwegingen van de gisterenbroeders?

illuvatar | 26-08-10 | 07:11

@DANNY3960 | 26-08-10 | 06:57
Hoeveel geld hebben ze toendertijd gedoneerd, of waren het ´arbeiders´die ze ons toezonden?

illuvatar | 26-08-10 | 07:08

Oh, en dat ze zo aardig waren Nederland te helpen na de watersnood in 1953!!

*eyeroll*

DANNY3960 | 26-08-10 | 06:57

Hoor ik net op de radio dat men in Pakistan gebrek heeft aan water(!)

*naar glas kijkt*

DANNY3960 | 26-08-10 | 06:54

* plicht roept * fijne dag!

Drs.. Gelul | 26-08-10 | 06:22

DANNY3960 | 26-08-10 | 06:04

Die boys hebben het al zo zwaar: mogen ze niet meer aan kleine jongetjes zitten, komt nu ook nog hun schamele oudedagvoorziening in het geding. Ja, Gods wegen zijn ondoorgrondelijk, ook voor de paapse kindervrinden.

Drs.. Gelul | 26-08-10 | 06:19

Volgens mij is God in janken uitgebarsten vannacht vanwege de uitslag. Wat een weertje. Laat de zondvloed maar komen.
Goede morgen allen.

Drs.. Gelul | 26-08-10 | 06:08

DANNY3960 | 26-08-10 | 05:48
Zo zie je maar,

je krijgt wat je toe komt.
;)

-out-

Teun van het Tuinpad | 26-08-10 | 05:50

Teun van het Tuinpad | 26-08-10 | 05:41

Ik las het ja, moeilijk voor te stellen hier vandaan.

DANNY3960 | 26-08-10 | 05:48

Maar goed, ik ga maar weer eens godts-wegen bekijken.

Dat hele geloof is regenen met de pet op.
Om te huilen dus.

Fijne dag @ all

Later !

Teun van het Tuinpad | 26-08-10 | 05:47

De boeren met Stro enzo zullen die oppergodt nu ook wel vervloeken.

Darwin had een stuk vriendelijker geweest, denk ik.

Teun van het Tuinpad | 26-08-10 | 05:43

DANNY3960 | 26-08-10 | 05:40
Godts zegen komt met bakken naar beneden.

Teun van het Tuinpad | 26-08-10 | 05:41

Qua weer ziet het er niet zo best uit dacht ik te lezen.

DANNY3960 | 26-08-10 | 05:40

Die pdf's laat ik meestal liggen.

DANNY3960 | 26-08-10 | 05:38

En die PDF haal ik niet binnen.
Voor je het weet leest godt *kuch* al je e-mail enzo.

Ik ben Leipe Loetje niet.

Teun van het Tuinpad | 26-08-10 | 05:36

Mogge Danny.

Aan het weer te merken is die godt van hun het ook niet eens met de uitslag.
Dat is gewoon kudt.

Net als dit onderzoek eigenlijk.
;

Teun van het Tuinpad | 26-08-10 | 05:34

Mogge Teun

DANNY3960 | 26-08-10 | 05:31

necrosis | 26-08-10 | 03:02
Oh, het was al aan.
Het zal de regen wel zijn.

Teun van het Tuinpad | 26-08-10 | 05:25

"De evolutietheorie spreekt over de ontwikkeling van soorten waarbij telkens de sterkste en meest aangepaste de overhand behaalt en de zwakste uitsterft (‘the survival of the fittest’). In bewegingen als het communisme en het fascisme is deze gedachte toegepast op het menselijk leven: de sterkste bezit de geschiedenis en heeft de toekomst"

*achter over valt en tegelijk het licht aan doet*

Man man, wat een vergelijking.

En wie is de schepper van Stalin en Ome Aad ?
Nou nou ?

Maar goed.

Mogge @ all

Teun van het Tuinpad | 26-08-10 | 05:24

@De La Puerco | 26-08-10 | 04:03

Contradictio in terminis

1337haxxor | 26-08-10 | 04:29

Zolang niemand mij uit kan leggen waar de eerste molecuul vandaan kwam, hou ik het er maar op, dat er 'iets' boven ons staat.

De La Puerco | 26-08-10 | 04:03

goet=doet

DANNY3960 | 26-08-10 | 03:18

necrosis | 26-08-10 | 02:57

Na de ijdele metroseksueel en de gevoelige überseksueel, hebben vrouwen zin in een ander soort man: de retroseksueel. Die heeft stoppels, een behaarde borst en gaat graag op café met vrienden. Als we de huidige trends mogen geloven, is hij de ideale vent. Vrouwen vallen weer voor 'echte mannen'.


www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?...

*borstpluimen opkammen goet*

DANNY3960 | 26-08-10 | 03:17

*licht uitdoet*

necrosis | 26-08-10 | 03:15

Overigens blijft het hier ouwe wijven regenen, heeft iemand nog een bootje te koop?

necrosis | 26-08-10 | 03:14

@koerbagh ® 3:01
Mag jij zeggen, ik val toch niet op je.
*grinnik*

necrosis | 26-08-10 | 03:06

@ necrosis | 26-08-10 | 02:57

*beetje hoonlachen doet ja maar tegeltje is dan ook grappig*
We gaan eerst ff een paar keer kletsen en misschien stuur ik je dan wel die checklist toe.
Ik weet dat er dooie Korenwolfjes in je koelkast liggen maar daar is alles mee gezegd.

Have fun nog hier (wordt een beetje remi zo),
DGM gaat haar nick eer aandoen.
*X en out is*

De Gooise Matras | 26-08-10 | 03:02

*licht vast aandoet voor Teun*

necrosis | 26-08-10 | 03:02

@necrosis | 26-08-10 | 02:57
Hahahaha... boeoeoeoe!

koerbagh ® | 26-08-10 | 03:01

@necrosis | 26-08-10 | 02:57
Ik citeer "ik heb kort haar (Marine stijl) en GEEN Snor (gezichts/ okselbeharing wordt sowieso weggejorist). "ik ben gewoon de leukste vent die er rondloopt"
*doet zich onthouden van commentaar*

afvaller | 26-08-10 | 03:01

@De Gooise Matras 2:45
Heb ik even goed nieuws voor je: ik heb kort haar (Marine stijl) en GEEN Snor (gezichts/ okselbeharing wordt sowieso weggejorist).
Kom maar op met je checklist, ik ben gewoon de leukste vent die er rondloopt.
*vreescht hoongelach/ boegeroep*

necrosis | 26-08-10 | 02:57

Deze mensen zijn zo ontzettend de weg kwijt...

PauperPanda | 26-08-10 | 02:56

Goedenacht allemaal. Ik ben moe.

*out*

pius | 26-08-10 | 02:49

@koerbagh ® 2:33
Ik heb zojuist begrepen van pius 2:38 dat ik beter niet op je linkje kan klikken.
Ik ga me nog even verlustigen aan pica's van Clairy en Anita....
Dat wil zeggen: als het nog mag van de MagNiePliessie van überggristenhond EHB.

necrosis | 26-08-10 | 02:47

@ necrosis | 26-08-10 | 02:41

Nee hoor, niet gereduceerd. Ik zal je een checklist toesturen, als je die even invult krijg je later een ( )geschikt, danwel ( )ongeschikt-predikaat.
Dit soort muzak is echter euh, ja, ehm, eh....
nogal niet echt mijn ding.
Mannen met lang haar, zó strak gestyled, dat moet ik niet hebben hoor. Die zijn doorgaans langer bezig met hun uiterlijk dan ik.
En snorren zijn ook kudt. Maar dat terzijde.

De Gooise Matras | 26-08-10 | 02:45

De Gooise Matras | 26-08-10 | 02:42

Die bible-beltlooney? Ik zou het niet weten. Tis wel zo rampzalig dat je van de weersomstuit blijft hangen. Niet vaak maar toch.

pius | 26-08-10 | 02:44

@ pius | 26-08-10 | 02:31

Lollig!
Ik kon 'm zelf ook niet meer overtreffen.
Hoe heten die afschuwelijke programma's op zondagochtend op SBS en zo, daar heb je toch van die heerlijke Amerikaanse priesters die de domme schapen toespreken? David nog iets...

De Gooise Matras | 26-08-10 | 02:42

@De Gooise Matras 2:29
Muzakje niet leuk?
Zijn mijn kansen om "meneer Matras" te worden gereduceerd tot nul?
En Marijke is viesbah!

necrosis | 26-08-10 | 02:41

necrosis | 26-08-10 | 02:28

Een uitstekend antwoord. Was een flauw geintje ook. Sorry. En om op je vraag terug te komen. Roef en marjan zijn de grootste proleten die de muziekwereld ooit heeft voportgebracht. Samen met andré hinnik. Dat dan weer wel.

pius | 26-08-10 | 02:38

@De Gooise Matras | 26-08-10 | 02:31
hij komt hier al zo lang, hij kan het handelen

afvaller | 26-08-10 | 02:35

@necrosis | 26-08-10 | 02:28
Ze zijn net offline.
ww.com/riksman

koerbagh ® | 26-08-10 | 02:33

De Gooise Matras | 26-08-10 | 02:27

Ja en grazie. Gaan we zeker doen!

shit, bij god, nou word ie moeilijk..*peins*

Frank Marsmeyer en Grad damen veel erger dan Nederland zingt.

pius | 26-08-10 | 02:31

afvaller | 26-08-10 | 02:16

een mega homo en dan het vrouwtje zeg maar

neemjemoederindemali | 26-08-10 | 02:20

Volgens mij wordt iemand hier in de maling genomen en het is niet mijn moeder.
;)

De Gooise Matras | 26-08-10 | 02:31

@ necrosis | 26-08-10 | 02:17

Nice.
Not.

@ necrosis | 26-08-10 | 02:21

Ik vraag me af of zij überhaupt wel gedaan kan worden.
Volgens mij valt haar hoofd subiet van haar romp indien te ruw geënterd.

De Gooise Matras | 26-08-10 | 02:29

@pius 2:22
Zweren is een ziekte en leg me even uit wie Roef en Marjan zijn.
Die ken ik namelijk niet.
*erewoord*

necrosis | 26-08-10 | 02:28

necrosis | 26-08-10 | 02:24

Nou. Die doodschietretoriek was inderdaad van een goddelijke diepzinnigheid.

pius | 26-08-10 | 02:27

@ pius | 26-08-10 | 02:16

Nederland zingt op zondag. Veel erger dan Roef en Marjan.

Had je mijn aanvulling over het Gili-eiland nog gelezen? Vindt mevrouw pius vast leuk.

De Gooise Matras | 26-08-10 | 02:27

@koerbagh ® 2:18
Het klonk meer als Rambo/ Dirty Harry.
Maar nogmaals, jouw argumenten waren een stuk beter en ik mis die bijstandsgrappenmaker dan ook niet.

necrosis | 26-08-10 | 02:24

@neemjemoederindemali | 26-08-10 | 02:22
Afhaker.. ik ben een man natuurlijk, maar stuur je vrouw maar langs
al je toch te moe bent :)

afvaller | 26-08-10 | 02:23

necrosis | 26-08-10 | 02:21

En Roef en marjan? Wel met je hand op de bijbel zweren als je antwoord.

pius | 26-08-10 | 02:22

afvaller | 26-08-10 | 02:20

sorry, moe en wil slapen

neemjemoederindemali | 26-08-10 | 02:22

@De Gooise Matras 2:14
Marijke is anders de enige levende etalagepop van NL.
En nee, ik zou haar NOOIT doen!

necrosis | 26-08-10 | 02:21

@neemjemoederindemali | 26-08-10 | 02:20 come again

afvaller | 26-08-10 | 02:20

afvaller | 26-08-10 | 02:16

een mega homo en dan het vrouwtje zeg maar

neemjemoederindemali | 26-08-10 | 02:20

@necrosis | 26-08-10 | 02:04
Ik weet ook nog wat er stond hoor... Een aardige verwijzing naar Forrest Gump.
Ennieweetjes...

koerbagh ® | 26-08-10 | 02:18

@De Gooise Matras 2:05
Geen idee, lees ik zelden.
Wat vond je van mijn 1:56 linkje?
*duikt met biervoorraad achter bank*

necrosis | 26-08-10 | 02:17

@neemjemoederindemali | 26-08-10 | 02:13
Dude... welke chick spreekt er een gast aan met dude?

afvaller | 26-08-10 | 02:16

De Gooise Matras | 26-08-10 | 02:14

Roef en Marjan vele malen erger dan marijke (hel)wegen.

*die haakjes zijn voor het ontopic gebeuren*

pius | 26-08-10 | 02:16

@ pius | 26-08-10 | 02:13

Marijke van Helwegen. Veel erger dan Astro-tv.

De Gooise Matras | 26-08-10 | 02:14

afvaller | 26-08-10 | 02:09

ben je nu m of v?

neemjemoederindemali | 26-08-10 | 02:13

Astro-tv. Vele malen erger dan sjef in de bijstand.

pius | 26-08-10 | 02:13

@ afvaller | 26-08-10 | 02:11

Was verwijzing naar meel.
Ik wil harde cijfers!
;)

De Gooise Matras | 26-08-10 | 02:13

@ afvaller | 26-08-10 | 02:10

Wat was dat nou toch over intellect, een paar uurtjes geleden?
;)

De Gooise Matras | 26-08-10 | 02:12

@Parsons 1:58
Dat jullie gelijk hadden zal ik niet ontkennen, de uitvoering (comments) waren echter zéér Joris-gevoelig.
En nee, ik heb niet op knopjes zitten drukken.....

necrosis | 26-08-10 | 02:11

De Gooise Matras | 26-08-10 | 02:05 maar waarom wacht je op antwoord>?

afvaller | 26-08-10 | 02:11

Ohhhhh wacht... .De Gooise Matras = DGM

afvaller | 26-08-10 | 02:10

@De Gooise Matras | 26-08-10 | 02:05
DGM?

afvaller | 26-08-10 | 02:09

@Parsons | 26-08-10 | 01:47
Na 1 minuut begon ik al te gapen..
Volgens mij heeft M.T die gemetseld trouwens met maatje C L.. :)

atm0s | 26-08-10 | 02:08

@ Parsons | 26-08-10 | 01:58

Ja, jij hebt hem ook wel een paar keer virtueel gelyncht.
*realiseert zich dat ze veel te veel uurtjes achter de pc doorbrengt de laatste tijd*
Sad, sad, sad.

De Gooise Matras | 26-08-10 | 02:07

@ necrosis | 26-08-10 | 02:04

Die van de bijstand?
Circuleerde vandaag nog op spitsnieuws, naar ik meen.

De Gooise Matras | 26-08-10 | 02:05

@ afvaller | 26-08-10 | 01:55

No more tricks left, I suppose.
Dan maar onder de zonnebank liggen, dan.
DGM wacht op antwoord.
:)

De Gooise Matras | 26-08-10 | 02:05

@koerbagh ®1:50
Laat ik nou weten wat er stond voordat Joris ingreep.....
En nuance was toen ver te zoeken.
Je bent er nog, en Sjef heeft zich niet meer laten zien, een positief resultaat dus.

necrosis | 26-08-10 | 02:04

Nou, voor alle godgelovertjes nog even een stichtelijk woord van een echte priester.
Deze vent heb d'r voor doorgeleerd, dus hij weet het vast. Goed luisteren, kinders!

www.youtube.com/watch?v=R5Kkt8uewew

koerbagh ® | 26-08-10 | 02:00

Parsons | 26-08-10 | 01:53
My point exactly!

pius | 26-08-10 | 01:59

@koerbagh ® | 26-08-10 | 01:50
Ik vond het achteraf ook enorm meevallen, maar zelfs ik heb een joris aan m'n broek gekregen. En zo erg was het inderdaad allemaal niet, zeker niet gezien het feit dat je gewoon 100% gelijk had.

Parsons | 26-08-10 | 01:58

@De Gooise Matras | 26-08-10 | 01:51
het geluk lacht je toe, of lacht je heel hard uit.... once a nickel never a dime, once a dime maybe a quarter, but ey everything is been done for attention so what's your trick?

afvaller | 26-08-10 | 01:55

@De Gooise Matras | 26-08-10 | 01:49
Niks mis mee toch? Lijkt een beetje op Three things...

Parsons | 26-08-10 | 01:54

@pius | 26-08-10 | 01:46
Geh, zal best, maar als God in Ajax zou spelen zou ik ook gaan geloven. #messi

Parsons | 26-08-10 | 01:53

@ afvaller | 26-08-10 | 01:43

Sommige mensen zullen nooit begrijpen dat het uitblijven van eventueel succes niet zonder reden is.
En dan worden ze opportunistisch en zijn ze bereid om hun eigenwaarde-lat enorm naar beneden te leggen. Sad, sad, sad.

De Gooise Matras | 26-08-10 | 01:51

@neemjemoederindemali | 26-08-10 | 01:35
@pius
Neem norit mee!

Parsons | 26-08-10 | 01:51

afvaller | 26-08-10 | 01:47

ik hou me aan de aanwijzingen uit mijn boek

neemjemoederindemali | 26-08-10 | 01:51

@necrosis | 26-08-10 | 01:33
Ik heb het net allemaal even teruggelezen en verdomd, ik was nog erg genuanceerd.
Zelf nog 1x weggejorist, en dat was echt niet nodig geweest. Maar goed, wellicht lieten de bewoordingen te wensen over. Maar goed, we hebben het thans over de kindjes van god, the big imaginary pedophile in the sky.

koerbagh ® | 26-08-10 | 01:50

@pius | 26-08-10 | 01:32
Ik ben eens 3 weken in Venezuela geweest en de enige van m'n jaarclub die niet ziek is geworden. Alleen bier drinken en in goede restaurants eten, vertrouw je het niet? Dan maar leven op bier. En *nooit* op straat eten en vooral handen wassen, handen wassen en handen wassen.

En god weet het beter.

Parsons | 26-08-10 | 01:49

neemjemoederindemali | 26-08-10 | 01:48

Oh, was jij dat?

pius | 26-08-10 | 01:49

@ Parsons | 26-08-10 | 01:47

Wat een hoog Amerika-gehalte. En dan die intonatie van het Gesproken Woord!
Verschrikkelijk.
*kan nu helemaal niet meer slapen, vreest*

De Gooise Matras | 26-08-10 | 01:49

necrosis | 26-08-10 | 01:41

na hun laatste bezoek lag er een brief in de bus ( niemand was thuis) ik heb even gebeld met de betreffende afdeling en verklaart dat ik met een shovel op bezoek zou komen als ik weer iemand aan de deur kreeg cq een brief zou krijgen. Sinds die tijd nooit weer iets van gehoord.

neemjemoederindemali | 26-08-10 | 01:48

@neemjemoederindemali | 26-08-10 | 01:44
Topicwending van het jaar.......

afvaller | 26-08-10 | 01:47

Parsons | 26-08-10 | 01:28

voor een digibeet als ik zijn je twitters onnavolgbaar. Wist je trouwens dat feyenoord-supporters atheist zijn, oranjefans agnost en Barcelona fans streng religieus.

pius | 26-08-10 | 01:46

afvaller | 26-08-10 | 01:40

mijn vrouw vind het niet goed als ik me met iedereen inlaat, geef eens aanwijzingen waarom jij wel.

neemjemoederindemali | 26-08-10 | 01:44

@De Gooise Matras | 26-08-10 | 01:42
Je bent voor het geluk geboren of net natuurlijk :)

afvaller | 26-08-10 | 01:43

@ afvaller | 26-08-10 | 01:40

Het kan alle kanten op.
Modern setje, iig.
Je bent er maar druk mee, Dries.

De Gooise Matras | 26-08-10 | 01:42

@neemjemoederindemali 1:21
Zoiets ja.
Heb ik trouwens al jaren geen last meer van aangezien ik destijds met het lokale jehovaHQ gebeld heb met de mededeling dat ik geen prijs stelde op "huisbezoek" en ook geen "presentjes" in mijn brievenbus wilde ontvangen.
De dame aan de andere kant van de lijn heeft mijn adres + huisnummer genoteerd en had mij verzekerd dat ik gevrijwaard zou blijven van ongewenst bezoek.
Waarvan akte.....

necrosis | 26-08-10 | 01:41

@neemjemoederindemali | 26-08-10 | 01:38
nu begin ik te twijfelelen m/f

afvaller | 26-08-10 | 01:40

neemjemoederindemali | 26-08-10 | 01:35

Doe ik.

pius | 26-08-10 | 01:39

afvaller | 26-08-10 | 01:32

dan krijg je eerst mijn vrouw die bekijkt of het de moeite is om door te geven aan mij.

neemjemoederindemali | 26-08-10 | 01:38

@ neemjemoederindemali | 26-08-10 | 01:35

Jouw ervaringen zijn een stuk minder frivool dan die van mij, denk ik.
Bali is zo verwesterd, dat zit wel goed hoor. Was daar niet ziek, iig. OP de rest van de bezochte eilanden (noordelijker) wel. Toen waren de pilletjes geen overbodige luxe.

De Gooise Matras | 26-08-10 | 01:37

@DANNY3960 | 26-08-10 | 01:34
Thnxx! ga ik doen :)

afvaller | 26-08-10 | 01:36

Parsons | 26-08-10 | 01:28

tip van mij, koop gelijk van die pillen bij de apotheek tegen voedselvergiftiging, duurt altijd minimaal 3 dagen.

neemjemoederindemali | 26-08-10 | 01:35

@ afvaller

Ook niet Dries Roelvink?
*DGM normaalgesproken eerst doet en dan denkt*
*slaat zichzelf voor het hoofd*
;)

De Gooise Matras | 26-08-10 | 01:35

@koerbagh ® 1:25
Keurig genuanceerd?
Whatever, je bent er nog.

necrosis | 26-08-10 | 01:33

@neemjemoederindemali | 26-08-10 | 01:32
Ik zal het aan je vrouw doorgeven :) LOL

afvaller | 26-08-10 | 01:32

Parsons | 26-08-10 | 01:28

Ik weet. Heb de me helemaal sufgegoogled. Denk dat ik maar mee ga doen met de Ramadan puur uit praktische overwegingen , durf niets meer in mijn mond te douwen. Aardig wat doemscenario's geabsorbeerd.

pius | 26-08-10 | 01:32

afvaller | 26-08-10 | 01:25

ik ben bereikbaar op indestal at hetemeel dot com

neemjemoederindemali | 26-08-10 | 01:32

@ pius | 26-08-10 | 01:27

Je moet je er gewoon voor afsluiten.
Op het grootste Gili-eiland (eigenlijk wel het leukst om te bezoeken) zijn er veel eettentjes aan zee, en daarmee bedoel ik letterlijk aan zee, met goedkope en heerlijke tonijnsteaks van de BBQ, echt fantastisch.
Als je daar een paar nachtjes gaat blijven zou ik niet bezuinigen. Voor 35 à 40 euro he b je een prachtige kamer pal aan het spierwitte strand. Bedje uit, zeetje in en zwemmen tussen de enorme turtles.
Vind je niet op Bali.

De Gooise Matras | 26-08-10 | 01:30

@De Gooise Matras | 26-08-10 | 01:27
lol
@necrosis | 26-08-10 | 01:26
Trouwen? Gast.....

afvaller | 26-08-10 | 01:30

@neemjemoederindemali | 26-08-10 | 01:26
I know!

Parsons | 26-08-10 | 01:29

afvaller | 26-08-10 | 01:22

Jammer. Mijn neefje wou je handtekening en ik je zonnebrandrecept:)

pius | 26-08-10 | 01:29

@pius | 26-08-10 | 01:26
Nog 1 tip: let op met wat en waar je eet en drinkt!

Parsons | 26-08-10 | 01:28

@ necrosis | 26-08-10 | 01:26

Dat is een heul goed concept.
Echter, over het algemeen hebben we hier te schaften met anonieme lafbekjes. Die zoeken wel een vrouw maar dan bij de Appie. Lekker anoniem.

De Gooise Matras | 26-08-10 | 01:28

De Gooise Matras | 26-08-10 | 01:24

Daar kan ik ook niet tegen nee. Zorgt toch voor enige interne dialoog. Maar ik zal eraan moeten wennen. Of failliet gaan.

pius | 26-08-10 | 01:27

@ afvaller | 26-08-10 | 01:25

Je bent ook niet toevallig Gabber Piet?

De Gooise Matras | 26-08-10 | 01:27

@afvaller 1:19
Je brengt grappenmakers nog op ideëen.
Anderzijds zie ik wel brood in een topic over het "eerste Geenstijl huwelijk", of zoiets...
*reaguurder zoekt vrouw*

necrosis | 26-08-10 | 01:26

Parsons | 26-08-10 | 01:19

tahnx mate. Doe ik.

pius | 26-08-10 | 01:26

Parsons | 26-08-10 | 01:21

ik doe mijn best voor je, dat weet je. laat maar weten wanneer je tijd hebt.

neemjemoederindemali | 26-08-10 | 01:26

@necrosis | 26-08-10 | 01:19 :
Zo stevig waren die uitspraken niet, ik heb ze keurig genuanceerd. HoT-style weliswaar, maar toch. En Sjefke denkt er nu al 24 uur over na. Da's ook wat waard.
En Joris weet wel dat ik het nooit kwaad bedoel.

*Gratis escort voor Joris bestelt*

koerbagh ® | 26-08-10 | 01:25

koerbagh ® | 26-08-10 | 01:11

Tis fascinerend inderdaad. Misschien is het adagium baad het niet dan schaad het niet hierop nog wel het meest van toepassing. Nog een stapje erger zijn de astro-tv kijkers die het bestaan van god volstrekt verwerpen maar wel via de Tv met de overleden schoonvader in cointact gebracht worden. Dat is pas fucked up.

pius | 26-08-10 | 01:25

@De Gooise Matras | 26-08-10 | 01:21
Ik ga het natuurlijk niet goedpraten maar soms is het heel handig om iets te hebben wat niet en nooit aan jou gelinkt kan worden :)

afvaller | 26-08-10 | 01:25

@ pius | 26-08-10 | 01:19

Hoge factor smeren.
Verder weet ik het niet. Beetje uit de zon blijven?
In Kuta is er een leuk eet-plein, met allerlei verschillende tokootjes in de open lucht. En die zonsondergangen zijn ook gaaf. En de shoppingmalls (leuk voor mevrouw Pius, misschien?).
Je moet er wel tegen kunnen dat je als een geldzak gezien wordt. Ik vond dat echt een ramp. Kinderen riepen niet 'hallo', maar 'money'.

De Gooise Matras | 26-08-10 | 01:24

@Expert Homo | 26-08-10 | 01:22
Agnost? No way & welterusten.

Parsons | 26-08-10 | 01:24

Parsons | 26-08-10 | 01:16

gheghe, was inderdaad het betere orale werk zeg maar.

neemjemoederindemali | 26-08-10 | 01:23

pius | 26-08-10 | 01:10
Ja, maar niet alles. Het is lang geleden, er nog niks veranderd als je het mij vraagt.

toetanchamon | 26-08-10 | 01:23

@pius | 26-08-10 | 01:20
Don't ask,,,, ik trol zo een beetje de internets af ;)

afvaller | 26-08-10 | 01:22

@Parsons | 26-08-10 | 01:12
Ah, u bent dus overtuigd agnosticus!
.
Hoe dan ook, ik ben pitten. Morgen 9:03 weer vroeg ...

Expert Homo | 26-08-10 | 01:22

@ afvaller | 26-08-10 | 01:19

Als je mentale Theo bent, neem ik alles wat ik eerder tegen je gezegd heb weer terug.
DGM valt dan toch af want is geen 16 meer.

De Gooise Matras | 26-08-10 | 01:21

necrosis | 26-08-10 | 01:12

u bedoelt dat boekje wat je op zondagochtend kunt krijgen door zo'n ikwasnetaanhetneuqenentoengingdebel dame of man?

neemjemoederindemali | 26-08-10 | 01:21

@neemjemoederindemali | 26-08-10 | 01:17
Wat niet is kan nog komen!

Parsons | 26-08-10 | 01:21

@ afvaller | 26-08-10 | 01:19

Let maar op het bouwjaar en je eerder gestelde veronderstelling.

De Gooise Matras | 26-08-10 | 01:20

afvaller | 26-08-10 | 01:19

mental theo?

pius | 26-08-10 | 01:20

neemjemoederindemali | 26-08-10 | 01:17

Lol, wat ben je toch een droogkloot

pius | 26-08-10 | 01:20

@necrosis | 26-08-10 | 01:12
Ze kunnen het oneindig lang volhouden. Er zullen altijd dingen overblijven die te bewijzen, noch te weerleggen. 'De wetenschap uit zich niet over het waarom van de natuur, evenmin over het waartoe. Zin en doel blijven verborgen, terwijl juist zin en doel de kern van het mens-zijn uitmaken.' Kortom: Mensen willen een invulling van 'het waarom', dus verzinnen we er wel een.

Expert Homo | 26-08-10 | 01:19

@pius | 26-08-10 | 01:13
Het is sowieso al kudt (vliegen) maar met onze lengte is het een regelrechte ramp. Maar goed, je gaat de bordes scene met Bea én Prinsjesdag missen dus! 3 weken pleitos wat een luxe, geniet er van :)

Parsons | 26-08-10 | 01:19

@koerbagh ®
Mag ik je feliciteren met je aanwezigheid, afgelopen nacht was ik even bezorgd dat je een W&O zou krijgen na enkele stevige uitspraken.
Maar gelukkig heb je heel wat krediet opgebouwd bij Joris, een ander had een perma gekregen......
*op koerbagh en Joris proost*

necrosis | 26-08-10 | 01:19

@De Gooise Matras | 26-08-10 | 01:15
Schuiladresje dan... theomentale@gmail.com
hoe weet u dat ik dat u het bent?

afvaller | 26-08-10 | 01:19

De Gooise Matras | 26-08-10 | 01:14

Nope, alleen Bali. De Gili-eilanden daar had mijn vriendin het ook al over.Dat schijnt echt hemels te zijn. Ik lust geen paddestoelen dus dat komt wel goed en het Noorden vind ik te ver. Ik hoorde dat je daar levend verbrand, heb je nog kledingtips?

pius | 26-08-10 | 01:19

Parsons | 26-08-10 | 01:12

dat rondhangen in de panelen kan ik bevestigen, de rest niet.

neemjemoederindemali | 26-08-10 | 01:17

neemjemoederindemali | 26-08-10 | 01:12

Ghe ghe. Thanx! Ik zal eraan denken.

pius | 26-08-10 | 01:16

@neemjemoederindemali | 26-08-10 | 01:09
Het betere babbelwerk dus, geh.

Parsons | 26-08-10 | 01:16

@ afvaller | 26-08-10 | 01:10
Doet dan ff een meeladresje plempen dan.

De Gooise Matras | 26-08-10 | 01:15

afvaller | 26-08-10 | 01:12

daarom stelde ik de vraag ook, gewoon een man dus.

neemjemoederindemali | 26-08-10 | 01:15

@necrosis | 26-08-10 | 01:12
In een instituut geloven is als in Albert Heijn geloven..... Kansloos, niet te begrijpen, zal nooit iets toedragen dus +1 voor je opmerking

afvaller | 26-08-10 | 01:14

@ pius | 26-08-10 | 01:07

Bali.
Als je kunt, breng dan een bezoekje aan de Gili-eilanden. Is leuk om een paar dagen door te brengen (maar je moet wel tegen paddenstoelenverkopende Indo's kunnen die ook op die elandjes wonen).
Verder is Kuta leuker dan Sanur (mening DGM).
Mijd de dolfijnen'jacht' in het noorden, slaat werkelijk nergens op.
Ga je alleen naar Bali of doe je ook nog een ander stukje Indonesië?

De Gooise Matras | 26-08-10 | 01:14

Parsons | 26-08-10 | 01:10

Van 29 augustus tot 21 september geloof ik. Ik ben een bevoorrecht mens. En ik ben ook geen held met vliegen maar het moet maar, kan slechts met de boot gaan:)

pius | 26-08-10 | 01:13

De aarde werd pas op dag 3 geschapen, dag 1 het licht en dag 2 de ruimte en het water, dit was ongeveer 4000 jaar voor J. Christus geboren werd:
nl.wikipedia.org/wiki/Scheppingsverhaa...)
Dat al "honderdduizendmiljoen" keer bewezen is dat er heeeeel lang voor die tijd al van alles was, ja ook licht, ook water, ook aarde, ook leven en sinds een KWART MILJOEN JAAR ook mensen ( nl.wikipedia.org/wiki/Evolutie_van_de_... )
dat doet schijnbaar niet ter zake.
Hoe achterlijk kun je zijn ????

SyntaxError | 26-08-10 | 01:13

@Willem VanDer Decken | 26-08-10 | 01:08
Dat roep ik ook al jaren.

Parsons | 26-08-10 | 01:13

pius | 26-08-10 | 01:07

vanaf deze kant in ieder geval een goede, prettige en vruchtbare reis gewenst en onthoud dat Allah groot is enzo.

neemjemoederindemali | 26-08-10 | 01:12

@Expert Homo 1:02
Ik mag hopen dat georganiseerde religie het net zo moeilijk zal krijgen als Joran het nu heeft.
Het is hoog tijd voor de waarheid!

necrosis | 26-08-10 | 01:12

@Expert Homo | 26-08-10 | 01:08
Ik geloof helemaal niks, ik doe gewoon m'n ding en dat is geld verdienen, neuken en soms wat rondhangen in de panelen.

Parsons | 26-08-10 | 01:12

@Willem VanDer Decken | 26-08-10 | 01:08
'Zo historisch als Jezus’ kruis en opstanding uit de dood zijn, zo waar gebeurd is ook de zondeval.'

Expert Homo | 26-08-10 | 01:12

@neemjemoederindemali | 26-08-10 | 01:08
Dude.... ik ben niet wat u denkt dat ik ben....
@De Gooise Matras | 26-08-10 | 01:10
Ja :D

afvaller | 26-08-10 | 01:12

@pius | 26-08-10 | 01:01
Nee, als ik bid gebeurt er niks, maar ik ben dan ook een waardeloze goddeloze en verwerpelijke atheist die gewoon moet werken voor z'n brood. In het zweet des aanschijns enzovoorts, maar een beetje blije christen kan gewoon bidden en dan komt er manna uit de lucht vallen. Dus. Ik weet niet of dat spul te vreten is zonder knoflooksaus, maar ik heb het dan ook nog nooit gehad. Maar het staat in de bijbel dat het werkt dus dan zal het wel waar zijn. Ik begrijp niet waarom een christen überhaupt nog een baan heeft: beetje bidden en er komt vreten. Nou, met een beetje bidden komt er ook vast een huis en een auto...

Werkelijk, ik snap niet waarom christenen nog werken als ze ook gewoon kunnen bidden. Blijkbaar bidden ze niet goed of niet hard genoeg dat ze toch allemaal een baan moeten hebben. Of ze geloven niet hard genoeg. Kan ook nog. Hoe dan ook is er iets aan de hand, want als de bijbel waar is en god bestaat en dan nog moeten zij allemaal gewoon werken voor brood en onderdak... tja, dan moet het wel aan hun liggen. Aan god en bijbel ligt het vast niet. Dat is gewoon waar. Maar voor hun werkt het trucje blijkbaar niet.

Ik zou dan toch aan dat boekje gaan twijfelen, maar dat komt bij hun blijkbaar niet op.

koerbagh ® | 26-08-10 | 01:11

toetanchamon | 26-08-10 | 01:08

Jouw vader is staat aan de bakermat van de monotheistische religies. Wist je dat?

pius | 26-08-10 | 01:10

@De Gooise Matras | 26-08-10 | 01:06
We spreken langs elkaar heen.
Hinten doe ik niet aan, hete brij is er om je tong aan te verbranden ;)
Jij krijgt de tijger (wat), ik fix de koffie(waar) alleen hoe dat is nog even de vraag.

afvaller | 26-08-10 | 01:10

@pius | 26-08-10 | 01:07
Ik benijd je niet om het vliegen, ik heb er een grondige hekel aan en 16 uur, man man. Maar eenmaal ter plaatse is het meestal weer snel vergeten. Hoe lang moeten we je hier missen?

Parsons | 26-08-10 | 01:10

@neemjemoederindemali | 26-08-10 | 01:00
Centrum Den Haag, maar wat is u val plan?

afvaller | 26-08-10 | 01:02

Het lijkt erop dat hier sprake is van gender-verwarring.
Maar ik kan het ook mis hebben.

De Gooise Matras | 26-08-10 | 01:10

Parsons | 26-08-10 | 01:06

Ik had ook "meetings", vooral oraal enzo..........

*biertjuh naar vriend parsons paast*

neemjemoederindemali | 26-08-10 | 01:09

Nou dat klinkt allemaal heel plausibel en geloofwaardig.
En die meneer god stuurt z'n zoon op een zelfmoordmissie zodat degenen die schuldig zijn aan het een of ander, niet meer schuldig zijn.

Mensen die in een opperwezen geloven horen thuis in een gesloten psychiatrische inrichting.

Willem VanDer Decken | 26-08-10 | 01:08

afvaller | 26-08-10 | 01:02

centrum den haag, pffff, da's wel een klere eind voor mij, moet je wel heel veel in huis hebben, btw, ben nogal domi.

neemjemoederindemali | 26-08-10 | 01:08

@Parsons | 26-08-10 | 01:03
De meeste mensen met een psychiatrische aandoening lopen gewoon op straat ja. Sterker nog: Er lopen er veel. Of eigenlijk: We zijn allemaal gek, want ons wereldbeeld is nooit zo perfect als de werkelijkheid. We kunnen allemaal niet anders dan handelen met onze omgeving op een manier waarvan we GELOVEN dat dat de juiste is.

Expert Homo | 26-08-10 | 01:08

@De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:25
Uw bedoeling heeft mijn voorkeur, is wel mijn intentie.

toetanchamon | 26-08-10 | 01:08

Parsons | 26-08-10 | 01:04

Thanx man. Reis ligt al helemaal vast ja. 16 uur vliegen is mij avontuurlijk genoeg. Maar ga natuurlijk wel een beetje cultuursnuiven. Ben goed zenuwachtig al, mijn meissie word er gek van.

pius | 26-08-10 | 01:07

@De Gooise Matras 0:59
Daarover mag ik geen mededelingen doen, is GS topsecret!

necrosis | 26-08-10 | 01:07

De Gooise Matras | 26-08-10 | 01:02

zeer effectief, athans, in mijn ogen.

neemjemoederindemali | 26-08-10 | 01:07

@ afvaller | 26-08-10 | 01:00

God, dacht ff dat ik mezelf verkeerd had geciteerd.
Anyway. De signalen zijn nogal, eh, dubbel, zal ik maar zeggen. Hinten maar toch weer niet wakker gebeld willen worden. Begrijp jij het nog? Ik niet meer.
:)
Zondvloed is nu in opmars hier, btw.

De Gooise Matras | 26-08-10 | 01:06

@neemjemoederindemali | 26-08-10 | 01:03
Ik had een kudtdag, veel te druk, vooral met niks. #meetings

Dus doe gofferdegoffer maar inschenken want morgen wordt weer zo'n dag.

Parsons | 26-08-10 | 01:06

Ha ha wat schitterend, ze geven een negatief oordeel over een feit. En dus is het feit fout.
Met andere woorden is een fout feit geen feit. Uuuh.
Veel krommer gaat het niet worden lijkt me.

Cunard | 26-08-10 | 01:05

@pius | 26-08-10 | 01:02
Oh ja, richting Azië - had het al eerder gelezen. Mocht ik je onverhoopt niet meer spreken, heel veel plezier! Ga je onze Azië guurders nog opzoeken? Of ligt de reis helemaal vast?

Parsons | 26-08-10 | 01:04

@ koerbagh ® | 26-08-10 | 00:58

Het is schitterend. Vooral als je er niet woont.
Indien dat wel het geval is, is het vooral heel benauwend.

De Gooise Matras | 26-08-10 | 01:04

@Expert Homo | 26-08-10 | 01:00
Het fascineert me in zoverre dat ik niet begrijp dat gelovigen nog niet achter slot en grendel in de TBS instituten zijn opgenomen.

Parsons | 26-08-10 | 01:03

Parsons | 26-08-10 | 00:57

heb een goed humeur en had een leuke dag, daarna kan ik overal tegen

neemjemoederindemali | 26-08-10 | 01:03

@necrosis | 26-08-10 | 00:50
Ja ok, bijna. Dan is Joran de Bijbel, en de verklaring die hij steeds geeft de interpretatie daarvan. Het bewijs waar hij steeds mee geconfronteerd wordt is de wetenschap. Hoe meer bewijs, hoe moeilijker hij het zal krijgen. Mooie vergelijking!

Expert Homo | 26-08-10 | 01:02

Parsons | 26-08-10 | 00:58

Bali. Sorry;)

pius | 26-08-10 | 01:02

@neemjemoederindemali | 26-08-10 | 01:00
Centrum Den Haag, maar wat is u val plan?

afvaller | 26-08-10 | 01:02

@ neemjemoederindemali | 26-08-10 | 00:57

LOL!
Is het een goed boek wat je hebt geschreven, in de zin van effectief?

De Gooise Matras | 26-08-10 | 01:02

Jezus, RoemerT is tegen de PVV en wil een linkse regering. Dat wist ik nog niet, ben blij dat NOVA er over bericht. Dat soort nieuws mag ook wel eens vertelt worden.

Parsons | 26-08-10 | 01:01

@De Gooise Matras | 26-08-10 | 01:00
ja, ik ben al een keer wakker gebeld door een reaguurder..... dat gaan we niet nog eens doen :)

afvaller | 26-08-10 | 01:01

koerbagh ® | 26-08-10 | 00:55

Als dat zo is dan is de here jou in ieder geval gunstig gezind. Dat is de eerste gedachte die bij me opkomt. De tweede hou ik voor me. Ouwe fatsoensrakker.

pius | 26-08-10 | 01:01

afvaller | 26-08-10 | 00:50

die 130m2 waar is dat ongeveer? en ben je bereid mijn vrouw leugens te vertellen?

neemjemoederindemali | 26-08-10 | 01:00

@De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:56
Er schijnt een mooie stad achter de duinen te liggen :)

afvaller | 26-08-10 | 01:00

@ afvaller | 26-08-10 | 00:58

Je horrorbeeld, opgesomd in een eerder plempsel. Gok ik.

De Gooise Matras | 26-08-10 | 01:00

@Parsons | 26-08-10 | 00:49
Ja, het blijft fascineren he? De evolutietheorie kan nog veranderen, de Schift niet. Zo wordt dus gesteld dat de laatste meer zekerheid biedt. Schitterend! Alsof geloven in een antiek boek dan ook zekerder is dan iets geloven dat zo veel mogelijk waarneembare dingen probeert te verklaren!
.
Alle rare gedachtenspinsels berusten op het niet-twijfelen aan het geloof. Vreemd dat het dan wel weer 'geloof' mag heten.

Expert Homo | 26-08-10 | 01:00

@ necrosis | 26-08-10 | 00:54

Heb je ze stiekem gevild, dan?

De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:59

mark twain | 26-08-10 | 00:53

helemaal mee eens, is zelfontbranding accepetabel of heb je een ander idee?

neemjemoederindemali | 26-08-10 | 00:59

@De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:54
Ik zou bijna mijn ware identiteit vrijgeven om je uit te nodigen voor een kop koffie bij 't onbijt.... toch, iets houd mij tegen

afvaller | 26-08-10 | 00:58

@pius | 26-08-10 | 00:54
Waar gaat de reis naar toe?

Parsons | 26-08-10 | 00:58

@afvaller | 26-08-10 | 00:55
Zeelnad. Mooi.

koerbagh ® | 26-08-10 | 00:58

@mark twain 0:53
Speciaal voor jou:
It's easy to judge when you're only fifteen,
It must be great to know EVERYTHING!
(Olde Tyme Hardcore - Slapshot)

necrosis | 26-08-10 | 00:58

@neemjemoederindemali | 26-08-10 | 00:52
Het is maar wat je leuk vindt, lol.

Parsons | 26-08-10 | 00:57

De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:50

Heb mijn eigen boek geschreven, nooit uitgegeven maar werkt uitstekend maar evengoed bedankt voor de links.

neemjemoederindemali | 26-08-10 | 00:57

@ pius | 26-08-10 | 00:54

Ik heb wel een paar vegaburgertjes voor je hoor.
Drank moet je zelf meebrengen, dat heb ik dan weer niet meer.

De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:57

mark twain | 26-08-10 | 00:49
God zag dat het goed was. Maar het begon meteen met moord en incest.
necrosis | 26-08-10 | 00:50
+100

gladstoned66 | 26-08-10 | 00:56

@ afvaller | 26-08-10 | 00:55

Het is heel zwaar en ik overweeg een remigratie.

De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:56

@pius | 26-08-10 | 00:54
Ga bidden. Dan valt er vanzelf manna naar beneden. Staat in de bijbel en de bijbel is waar.

koerbagh ® | 26-08-10 | 00:55

@ afvaller | 26-08-10 | 00:49

Dat is trouwens al de tweede belofte. U is goed op dreef.

De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:55

De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:53
éénpersoonsbed en dan in zeelnad wonen... u heeft het zwaar

afvaller | 26-08-10 | 00:55

Nog één dagje en dan heb ik vakantie. Ik dank god op mijn blote knieen. Heeft er iemand iets te eten trouwens. Ik sterf van de honger.

pius | 26-08-10 | 00:54

@ afvaller | 26-08-10 | 00:49

Is een leuke stad daar, achter de duinen.
;)

De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:54

@De Gooise Matras 0:46
Daar mag ik niets over zeggen.....

necrosis | 26-08-10 | 00:54

@ afvaller | 26-08-10 | 00:48

Helft waar en de helft niet. Ben kritisch en niet zo gauw tevreden (heeft met een bepaald bewustzijn te maken, denk ik dan maar), zodoende op dit moment een éénpersoonsmatras.

De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:53

@neem nog niks serieus 00:49
Als we nu eens beginnen met het afschaffen van jouw soort. Ik bedoel het type , dat nimmer nadenkt en maar wat in het wilde weg lult.
Wat denk jij? Kan de wereld niet slechter van worden. Kom op. Weg met de oetlullen en dus weg met jou.

mark twain | 26-08-10 | 00:53

Parsons | 26-08-10 | 00:47

neuh, heb wel plezier in idieauten die hun mening hier verkondigen, blijft toch een soort gratis amusement.

neemjemoederindemali | 26-08-10 | 00:52

@neemjemoederindemali | 26-08-10 | 00:46
Lol.... beter dan een blik geile negertz

afvaller | 26-08-10 | 00:50

@Expert Homo 0:44
Het heilige schrift is net zoiets als een verklaring van Joran van der Sloot.
Wanneer je de leugens in de teksten ontmaskert, wordt de interpretatie aangepast....

necrosis | 26-08-10 | 00:50

@Expert Homo | 26-08-10 | 00:44
Nee hoor, de kern blijft dat geloven achterlijk is. Ongeacht de hoeveelheid lettertjes van welke tegel of welk boekje dan ook. Allemaal verspilde moeite om het waarheidsgehalte van Doornroosje te doorgronden.

Parsons | 26-08-10 | 00:49

@De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:48
:) you're more than welcome

afvaller | 26-08-10 | 00:49

mark twain | 26-08-10 | 00:41

Je hebt volledig gelijk, laten we het bedrijfsleven afschaffen, ipv daarvan gaan we........... (vul jij ff in hoe het moet lieverd?)

neemjemoederindemali | 26-08-10 | 00:49

@gadstone d 66 00:46
Ook al ze elkaar niet hadden doodgeslagen. Wat wil je dus vertellen?

mark twain | 26-08-10 | 00:49

afvaller | 26-08-10 | 00:29

U weet er weinig vanaf, ik geef het u te doen de Belgische bieren met KURK op één avond te proeven.

*hoofd schudden doet*

DANNY3960 | 26-08-10 | 00:49

@De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:45
Chick...... als je onder de 1% valt moet je toegevoegde waarde hebben. Toch?
Dan even een analyse Afvallerstijl; jij bent, begin 30, hebt het voor elkaar, gesettled, maar toch.... er ontbreekt iets.

afvaller | 26-08-10 | 00:48

@ afvaller | 26-08-10 | 00:44
Je realiseert je dat belofte schuld maakt?

De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:48

@fritsspits
Leuk; die krankzinigge waanzin.

mark twain | 26-08-10 | 00:47

@neemjemoederindemali | 26-08-10 | 00:43
Ik twitter zelden of nooit en eigenlijk nog iets minder dan dat. Maar het is lastig om hier (html) code te pasten, vandaar. Ik dacht dat je die blokker wellicht wilde toevoegen. Scheelt een hoop ergernis.

Parsons | 26-08-10 | 00:47

@ necrosis | 26-08-10 | 00:42

Lagen die niet in de koelkast bij jou?

De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:46

Manonvriendelijk | 26-08-10 | 00:33
Adam en Eva kregen twee zonen. Een slaat de ander dood. Om meer nageslacht te krijgen moet die toch op zijn moeder gekropen zijn.

gladstoned66 | 26-08-10 | 00:46

afvaller | 26-08-10 | 00:37

Ik wilde even ckerheid alvorens ik mijn verleidingstactiekenboek open trek.

neemjemoederindemali | 26-08-10 | 00:46

De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:37

Yep.

pius | 26-08-10 | 00:46

@ afvaller | 26-08-10 | 00:43

Heee, pas op hè?
*puntjes afvalt bij afvaller*

De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:45

Kern van de wetenschap-geloof vraag blijft: De wetenschap vult een deel in, het geloof de rest. Het inzicht van de wetenschap schrijdt WEL voort, dus die rest wordt steeds kleiner, maar verdwijnt nooit helemaal. Er zijn immers altijd dingen te verzinnen die niet te weerleggen zijn.
.
Er is nu wel één punt waar die rest duidelijk kleiner wordt. Er mag vanaf nu aan getwijfeld worden of de 6 'dagen' wel echt 6x24 uur zijn! Wellicht wordt het later iets anders, zodra er een nieuwe (andere) 'letterlijke' vertaling van de Schrift is geaccepteerd.

Expert Homo | 26-08-10 | 00:44

@De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:42
@ afvaller | 26-08-10 | 00:36
Bedoel je dit zoals ik denk dat je dit bedoelt?
De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:42
>>> Ja ;)

afvaller | 26-08-10 | 00:44

Manonvriendelijk | 26-08-10 | 00:33

Ah, we hebben een kenner, wat is uw theorie?

neemjemoederindemali | 26-08-10 | 00:44

"De evolutietheorie spreekt over de ontwikkeling van soorten waarbij telkens de sterkste en meest aangepaste de overhand behaalt en de zwakste uitsterft (‘the survival of the fittest’)

Helemaal mee eens en geen speld tussen te krijgen en dan ben ik nog niet eens gelovig.

fritsspits | 26-08-10 | 00:44

@ lion@night | 26-08-10 | 00:40

Succes Simba!

De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:43

Laat ze.

Mac The Ripper | 26-08-10 | 00:43

@necrosis | 26-08-10 | 00:42
Beter witbier :)
ik moet zeggen ondanks de belabberde vragen wel smaak :)

afvaller | 26-08-10 | 00:43

Parsons | 26-08-10 | 00:30

Dat twitter beheerst je leven zo langszamerhand, ga eens praten met het trimbos instituut, biertjuh?

neemjemoederindemali | 26-08-10 | 00:43

afvaller | 26-08-10 | 00:33

Ik ben niet bang dat jij het somber inziet, DGM ziet het somber in..
*zich tot God wenden gaat dan maar*

@ afvaller | 26-08-10 | 00:35

Ik herinner me ook leuke zondagen hier, ja.

@ afvaller | 26-08-10 | 00:36

Bedoel je dit zoals ik denk dat je dit bedoelt?

De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:42

Wie evolutie ontkent is eigenlijk een beetje onderontwikkeld en ontkent, wetenschappelijk gezien, zichzelf en zaait een hoop verwarring.
Wij zíjn het resultaat van de evolutie.
En daarom zijn wij eigenlijk perfect, want anders zouden we er niet zijn. Maar dokters en dominees enzo willen ons andere doen geloven. Ja, anders hebben ze geen werk meer.

AntiSoof | 26-08-10 | 00:42

@Manonvriendelijk | 26-08-10 | 00:33
Klopt, daar was een papa en een mama voor nodig, die hebben geneukt waardoor 13 strengetjes DNA van papa konden fuseren met 13 strengetjes DNA van mama. Dat is inderdaad niet zomaar simasalabim, abacadabra, hocus pocus pilatus pas zoals christenen geloven.

koerbagh ® | 26-08-10 | 00:42

@De Gooise Matras 0:31
Ik heb juist iets met levende Korenwolfjes, maar daarover mag ik niets zeggen...

necrosis | 26-08-10 | 00:42

@lion@night | 26-08-10 | 00:40
Geen dingen doen die ik ook niet zou doen hè
lol

afvaller | 26-08-10 | 00:41

@neem niks serieus 00:30

De mensen , die ik zo even noemde , werden tot voor kort als de hard core van het bedrijfsleven beschouwd. Mijnheer Sukkelmaans; ik kan nog wel wat namen noemen. Mevrouw Vogelaar; voorzitster van de Raad van C van Unilever. De volledig waardeloze CEO van de Raad van Bestuur van dat zelfde bedrijf; mijn heer Brugmans.
Hoe was de naam ook weer van de voorzitter van de Raad van bestuur van Fortis. Welke kneus zat ook alweer de ABN voor?
Ja; in het bedrijsfleven struikel je over je de capabele mensen.

mark twain | 26-08-10 | 00:41

@lion@night | 26-08-10 | 00:36
LOL

afvaller | 26-08-10 | 00:40

koerbagh ® | 26-08-10 | 00:29

Ik had het al ergens eerder gehoord maar heb het nog even voor de ckerheid gecheckt.

nl.wikipedia.org/wiki/Liefde

wiki heeft altijd gelijk toch?

En op zondagmorgen is er altijd zo'n lachende man op televee die niets anders roept dan dat godt liefde is, moet wel waar zijn dan.

neemjemoederindemali | 26-08-10 | 00:40

@ De Gooise Matras
@ Afvaller

wens jullie een prettige voortzetting.
* out gaat *
morgen moet ik een pittige materie induiken.

Rest In Privacy | 26-08-10 | 00:40

@De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:37
En daarom komen gasten in cafés, bij opdrachtgevers en bij vrienden en klanten bij hoeren werkgevers en de lokale supermarkt.

afvaller | 26-08-10 | 00:39

@neemjemoederindemali | 26-08-10 | 00:17
Nee, beweer ik ook niet. Was gewoon een mooie zin die ik las tijdens het lezen van het geheel. Ik ben er nu helemaal doorheen.

Expert Homo | 26-08-10 | 00:38

@ pius | 26-08-10 | 00:29

Mee eens. Echter, degenen die wél gedreven en met passie aan het werk gaan (ze bestaan echt wel, hoor), raken burned-out omdat ze zich zo verantwoordelijk voelen voor het wel en wee van hun cliëntèle.

De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:37

@neemjemoederindemali | 26-08-10 | 00:36
Neem jij je moeder even in de maling....
Domme vragen bestaan niet... Domme mensen daarentegen....

afvaller | 26-08-10 | 00:37

afvaller | 26-08-10 | 00:26

ben je man of vrouw?

neemjemoederindemali | 26-08-10 | 00:36

@De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:35
Lieverd als ik mijn bek open trek weet ik zeker dat je van je stoel glijd :)

afvaller | 26-08-10 | 00:36

@afvaller | 26-08-10 | 00:33
of de dikke mat,
met een trampolinesprong er bovenop
;)

Rest In Privacy | 26-08-10 | 00:36

Ja!! dit is net zo leuk als die ene zondag... ik pleit voor een GS forum :)

afvaller | 26-08-10 | 00:35

@ afvaller | 26-08-10 | 00:26

Doorgaans is het verstandiger dat mooie mensen vooral mooi zijn en verder hun klep houden. (werd eens geattendeerd door een vriendinnetje die David B. een leuke vent vond, totdat ze hem hoorde praten met een hoge piepstem. De liefde was subiet over). Maar die vlieger gaat voor jou niet op, begrijp ik?

De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:35

@Manonvriendelijk | 26-08-10 | 00:33
helaas zijn er genoeg groeperingen die daar wel van overtuigd zijn.
En zoals Parsons al zei, die horen thuis in een gesticht.

Rest In Privacy | 26-08-10 | 00:35

@Manonvriendelijk 0:33
Je hebt gelijk, in den beginne was er een eitje en een zaadje.....

necrosis | 26-08-10 | 00:35

@necrosis | 26-08-10 | 00:33
Al doende leert men ;)

afvaller | 26-08-10 | 00:34

Parsons | 26-08-10 | 00:26

ben net een half uurtje thuis maar een biertje gaat er wel in ja, tnx

neemjemoederindemali | 26-08-10 | 00:34

Jezus, Prins Laurens in On Air.

Parsons | 26-08-10 | 00:34

@lion@night | 26-08-10 | 00:32
Net matrassen
*+ veel geven doet*

afvaller | 26-08-10 | 00:33

@afvaller 0:29
*zucht*
De volledige naam is kroonkurk, dus: zal ik voor deze of gene een WT ontkroonkurken.

necrosis | 26-08-10 | 00:33

@De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:29
En dan bent u bang dat ik het somber inzie? 1% kereltjes zijn er, kom een keer naar Den Haag... wellicht dat de tijger dan ook een keer getemd word ;)
en ja Duvel, je moet er van houden maar ik kan je vertellen, prosecco was er niets bij ;)

afvaller | 26-08-10 | 00:33

Wie denkt dat wij zomaar ontstaan zijn is niet goed snik.

Manonvriendelijk | 26-08-10 | 00:33

@afvaller | 26-08-10 | 00:30
gymzaal was beter,
op de judomatten
;)

Rest In Privacy | 26-08-10 | 00:32

@ necrosis | 26-08-10 | 00:27

Ik houd van Korenwolfjes. (niet die hamstertjes heur)

De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:31

@necrosis | 26-08-10 | 00:29
Khep
Plempsel
Nie
;)

Rest In Privacy | 26-08-10 | 00:31

neemjemoederindemali | 26-08-10 | 00:20

Dat sluit ik zeker niet uit. Sterker nog het word een steeds aantrekkelijker idee. Maar het moet wel passen. In veel dingen ben ik niet echt een uitblinker.

pius | 26-08-10 | 00:31

mark twain | 26-08-10 | 00:24

Zoals gewoonlijk zie jij het weer helemaal verkeerd, het bedrijfsleven, dat zijn de mensen die elke dag werken en spullutjus produceren alsmede de mensen die de BV 0031 draaiende houden. De namen die jij noemt zijn de laaielichters die je in elle branche tegenkomt, zeg maar de volkertjes van de graaf van het bedrijfsleven.

neemjemoederindemali | 26-08-10 | 00:30

@lion@night | 26-08-10 | 00:28
waarom niet? Die tafels zijn hard trouwens en precies de verkeerde hoogte
* even braaf glimlachen doet *

afvaller | 26-08-10 | 00:30

@ lion@night | 26-08-10 | 00:25

Lekker, dank!

De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:30

@lion@night 0:26
Geen tele2, KPN.

necrosis | 26-08-10 | 00:29

WTF .. ouders in Edam-Volendam worden gratis op drugs getest.

nachtschilder | 26-08-10 | 00:29

@ afvaller | 26-08-10 | 00:23

LOL
Zie tegeltje DGM met daarin enige zelfreflectie...
Duveltjes zijn niet echt mijn ding, houd zelf meer van Godt.
Of een tijger in mijn bed, dat ook.
Maar die 1%-kereltjes zijn natuurlijk al lang weer weggegrist van de normalemannenmarkt.

De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:29

@necrosis | 26-08-10 | 00:27
Een kurk op de westmalle... waar heb je die van daan
Dopjes op bierflesjes heten kroon..... Je ontkroond een biertje en ontkurkt een mooie fles wijn. Net als dat de plebs proosten en wij uit de gegoede delen van de wereld de glazen klinken.

afvaller | 26-08-10 | 00:29

De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:19

Eigenlijk moet het doel zijn onszelf overbodig te maken maar dat zit niet echt in de welzijns en zorgcultuur verweven. De drive en de passie zijn vaak ver te zoeken en dat heeft mede geleid tot de reputatie van de sector. Jammer maar helaas.

pius | 26-08-10 | 00:29

@neemjemoederindemali | 26-08-10 | 00:23
En hoe kom je daar nou weer bij? Zowel bij de bewering god=liefde, als ook dat het concept liefde werkelijk zou bestaan?

koerbagh ® | 26-08-10 | 00:29

@afvaller | 26-08-10 | 00:26
was in de jeugdtijd hè,
klassefeestje of iets dergelijks,
je kon moeilijk op het bureau van de decaan gaan liggen
;)

Rest In Privacy | 26-08-10 | 00:28

@De Gooise Matras 0:23
Westmalle Tripel?
U vraagt, wij ontkurken!

necrosis | 26-08-10 | 00:27

@ mark twain | 26-08-10 | 00:24

Sjoerd houdt er nog steeds een bedrijfsleven op na. Ditmaal zet hij de bedrijfjes in de fik, in plaats van de pachters uit te buiten, die op hun beurt weer de gasten uitbuitten.

De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:27

@necrosis | 26-08-10 | 00:25
Tele2 als provider?
Heb ook continue problemen

Rest In Privacy | 26-08-10 | 00:26

@lion@night | 26-08-10 | 00:22
ik heb hier een kleine 130m² met een riant bed.... en aangezien ik mijn geld verdien met slap ouwehoeren, mooi zijn en iets wat lijkt op boeren verstand sla ik beide opties af.
1. Ik kan me nog een situatie herinneren met een paar gemeenteraadslieden die in een fietsenhok werden betrapt...
2. steegjes? Dude.... als dat het niveau is waar de dame gelukkig mee is dan val ik af.

afvaller | 26-08-10 | 00:26

@neemjemoederindemali | 26-08-10 | 00:14
Jezus, daar kan geen drank tegenop. Bier dan maar.

Parsons | 26-08-10 | 00:26

mark twain | 26-08-10 | 00:20

de Heere is met 3 E's heur en met heufdletter maar dat had je wel goed.

neemjemoederindemali | 26-08-10 | 00:25

@ toetanchamon | 26-08-10 | 00:23

Tuurlijk skatje.
Ik ken je al zo goed, inmiddels, dat ik gefundeerde tegeltjes kan produceren.
Anyways, met ontvangen bedoelde ik ontvangen in de mannenminnende zin.

De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:25

@De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:23
fles rosé koud heeft staan,
kurkentrekker pakt,
*plop*
*glaasje koude rosé aanbiedt aan DGM*

Rest In Privacy | 26-08-10 | 00:25

Waarom nou weer een internal server error, mijn mooie plemp is verdwenen.
*snik*

necrosis | 26-08-10 | 00:25

@neem en nog wat 00:20
Het bedrijfsleven ; dat is toch Sjoerd Kooistra en dat is toch Cees van der Hoeven. Dat is toch die man van Schiphol, Dat is toch Scheringa en dat is toch Nypels. Of zie ik dat fout en verkeerd?

mark twain | 26-08-10 | 00:24

@ afvaller | 26-08-10 | 00:18

Ik weet het al. Ik begreep het zelf niet meer.
;)

De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:23

@De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:23
Duvel....

afvaller | 26-08-10 | 00:23

@De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:06
Beetje jammer he, die uitspraak komt uit uw roeptoeter.
Met La Vie ging het over "hebben en krijgen" niks meer niks minder.
Daar op ventileert u uw mening.
Je mag alles over me zeggen, maar het moet wel waar zijn.

toetanchamon | 26-08-10 | 00:23

@De Gooise Matras
Laat ik je helpen:

Begrijp je het nog?

De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:14

afvaller | 26-08-10 | 00:23

koerbagh ® | 26-08-10 | 00:18

tuurlijk bestaat god, god = liefde en liefde bestaat natuurlijk wel, alleen niet tijdens het neuqen, dat dan weer niet.

neemjemoederindemali | 26-08-10 | 00:23

Heeft iemand nog alcohol in de aanbieding?
*dorst heeft en koelkast herbergt enkel sapjes. Is ontoereikend ter ondersteuning van de huidige gespreksvoering....*

De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:23

@nachtschilder | 26-08-10 | 00:06
Ruwe diamant, beetje slijpen, toppertje!

Parsons | 26-08-10 | 00:22

@afvaller | 26-08-10 | 00:20
steegjes deden het ook goed heur!
alleen in de winter, koud!

Rest In Privacy | 26-08-10 | 00:22

@ lion@night | 26-08-10 | 00:21

Kewl!

De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:22

@ afvaller | 26-08-10 | 00:18

Huh?
*zich niet bewust is van intellecttwijfel*
ff nalezen..

De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:21

@ De Gooise Matras
Heb artiestennaam al,
namelijk,
als eerbetoon;
DGM
.. Double Gigs Masters..
nou?

Rest In Privacy | 26-08-10 | 00:21

Voor de zoveelste maal komt K hier zeuren over het bestaan van de Here.
Wat een ellendig leven moet die man hebben.

mark twain | 26-08-10 | 00:20

@lion@night | 26-08-10 | 00:18
Nice :D Oldskool

afvaller | 26-08-10 | 00:20

pius | 26-08-10 | 00:12

Ik zou zeggen, probeer het eens in het bedrijfsleven.

neemjemoederindemali | 26-08-10 | 00:20

@ pius | 26-08-10 | 00:12

Geef je groot gelijk hoor, was ik zelf ook niet van plan. Maar intussen worden al mijn idealen structureel de kop ingedrukt en ben ik onderhand steeds minder bezig met het vak waar ik ooit voor gekozen heb. Dus vanuit die conclusie mijn fantasie.
We gaan wel zien wat de toekomst brengen zal. Het scheelt mij een hoop dat ik het goede voornemen heb gehad om de managers-rariteiten van me af te laten glijden en ik concentreer me met name op wat ik leuk vind. Verrassend genoeg gaat dat prima, ondanks alle rapportage- en dbc-plichtpleginkjes.
Wel jammer dat het zo moet gaan. Maar eigenlijk is het überhaupt jammer dat wij nodig zijn. Je wilt toch liever niet dat kinderen voor galg en rad opgroeien, toch?

De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:19

@afvaller | 26-08-10 | 00:16
je kunt altijd nog het fietsenhok in.
Schijnt nog steeds populair te zijn.

Rest In Privacy | 26-08-10 | 00:18

@De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:14
ik zie de toekomst met vertrouwen tegemoet, echter ben ik teleurgesteld dat je twijfelt aan mijn intellect. Een spelfout hier en daar wil niet zeggen dat ik jouw logica niet meer kan volgen :)

afvaller | 26-08-10 | 00:18

@godbestaat | 26-08-10 | 00:16
God bestaat niet. Let maar op!!!!!!!!

koerbagh ® | 26-08-10 | 00:18

@De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:14

haha...
eerder behaalde resultaten geven geen garantie voor de toekomst.

Maar afvaller is afvaller, heeft dus nog geen resultaten, maar wacht wel op de toekomst

*gecompliceerd geval*

Rest In Privacy | 26-08-10 | 00:18

goh, god leeft wel, hier

hetluis | 26-08-10 | 00:17

Expert Homo | 26-08-10 | 00:09

Dat is HET argument van de bijbelbelievers, de evolutie Theorie is slechts een theorietje, ofwel, geen geloof aan hechten. AMEN

neemjemoederindemali | 26-08-10 | 00:17

@lion@night | 26-08-10 | 00:14
Ik heb een beter bed verbod, mag nooit meer in matrassenland komen en de matrassenkoning wil mij ook niet meer zien ;)

afvaller | 26-08-10 | 00:16

God is de uiteindelijke winnaar, let maar op!!!!!!!!!!!!

godbestaat | 26-08-10 | 00:16

Heb ik al gezegd dat ik een agnost ben. Bij deze dan.

pius | 26-08-10 | 00:15

@ afvaller | 26-08-10 | 00:11

Je hebt gooise matrassen afgevuld, ja. Mogelijk van die echte, met parelkettinkjes (of in ieder geval parelketting-dragende moeders) en een hockeybal in hun keel.
Natuurlijk is deze matras van een geheel andere kwaliteit en gelden in het verleden behaalde ervaringen niet voor mogelijke toekomstige ervaringen.
Begrijp je het nog?

De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:14

@afvaller | 26-08-10 | 00:11
ghè.. ghè..
dat is waar.
Ik kan het ook anders interpreteren,
je viel altijd af,
en dat heb je gebotvierd op een hele matrassenparade
;)

Rest In Privacy | 26-08-10 | 00:14

@lion@night | 26-08-10 | 00:12
+1

afvaller | 26-08-10 | 00:13

De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:04

Daarom moet er duidelijk profiel komen in wat we doen. Nu doen we overlast, leefbaarheid, criminaliteit, belangenbehartiging, een stukje hulpverlening en talentontwikkeling. We zijn manusjes van alles op conflicterende terreinen.

Er dienen heldere keuzes te worden gemaakt wat we wel en niet doen. Maar het komt de beleidsbepalers wel goed uit heb ik het idee. Je laatste punt is iets waar ik al vaker over nagedacht heb. Alleen droogt het geld sneller op dan de Sahara in onze branche heb ik het idee.

Heb geen zin onverantwoordelijke risico's te nemen na al die tropenjaren. Beetje laf maar toch.

pius | 26-08-10 | 00:12

@De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:09
doen we een duo,
die zijn er wel, maar nog niet M/F
*ff artiestennaam verzinnen gaat*
;)

Rest In Privacy | 26-08-10 | 00:12

@ nachtschilder | 26-08-10 | 00:06

Zij neemt alle vooroordelen over luipaardprint-leggings weg! No shit.

De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:12

@De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:08
meerdere Gooise matrasjes gehad... maar oud geld is ook geen zak waard uiteindelijk :P
Daarbij val jij (redactioneel vastgesteld) onder de laatste 10%
@lion@night | 26-08-10 | 00:07
Lol ;) vergeet niet, ik ben "afvaller"

afvaller | 26-08-10 | 00:11

@De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:08
uuhhhh.... Nala,
wat heb je nou zelf gezegd over dames uit ut Gooi?
Nou geef je afvaller weer nieuw materiaal.

Rest In Privacy | 26-08-10 | 00:11

@ lion@night | 26-08-10 | 00:06

Plannen worden gesmeed nu en over een jaar gerealiseerd.
Há!

De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:09

"Wanneer iets een hypothese is, getuigt het van wijsheid om je er niet mee te willen verzwageren." ... hilarisch!
Dus wijze wetenschappers moeten niet geloven in hun eigen werk? Ok, ze blijven eraan twijfelen, maar dat is niet een reden om maar gelijk te stellen dat er geen waarheden achter schuilen, laat staan minder dan achter De Bijbel, Startrek of whatever.

Expert Homo | 26-08-10 | 00:09

@ lion@night | 25-08-10 | 23:52

Lucky Bastard!

De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:08

@ afvaller | 26-08-10 | 00:05

Maar je hebt dan ook geen gooise matras gehad (was iig niet genoemd in het rijtje)

De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:08

@De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:06
*mompelt iets over 86%*

afvaller | 26-08-10 | 00:07

@afvaller | 26-08-10 | 00:05
vind dat je het nu wel een beetje zwartwit neerzet.
Trauma?
;)

Rest In Privacy | 26-08-10 | 00:07

verraad van links | 26-08-10 | 00:03

Dan word je ook niet geredt, verraderrrrrrrrrrrrrrr

neemjemoederindemali | 26-08-10 | 00:07

@ Steilloos ten Onder | 26-08-10 | 00:02

Dat lijkt me nou heel vermoeiend. Voor jou.
2 dames tegelijk van dienst zijn.
Je kent Toet? Is ook een vrouwenexpert. Zegt hij.

De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:06

neemjemoederindemali | 26-08-10 | 00:05

Volledig eensch!

pius | 26-08-10 | 00:06

@necrosis | 26-08-10 | 00:04
Dat heb jij toch nog nooit bij mij geflikt mag ik hopen?

Als dat wel het geval is, dan krijg je ongezien de tiefus!

;)

Art Vandelay Ultor | 26-08-10 | 00:06

Toepasselijk OT video'tje er bij pakt.
www.youtube.com/watch?v=QkFtqGELrwY

*thuistap installeer, bakken chips op de staantafels, DJ DGM achter de draaitafel*

Rest In Privacy | 26-08-10 | 00:06

Graaf van Egmont | 26-08-10 | 00:00

Yep. En het is gedeeltelijk ook een goede en noodzakelijke ontwikkeling. Maar ik word erg moe van de politieke spelletjes, die mijn team bij tijd en wijle in een uitermate lastig parket brengen. Maar je doet er weinig aan.

pius | 26-08-10 | 00:05

pius | 25-08-10 | 23:57

je maakt deel uit van een verrot systeem maar dat wist je al voor jou zal het er straks helemaal niet makkelijker op worden.

neemjemoederindemali | 26-08-10 | 00:05

@De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:01
Met mij hoef je geen medelijden te hebben hoor... Ik kies er zelf voor een hufter tussen de hofdames te zijn en blijven ;)
@lion@night | 26-08-10 | 00:01
Nee maar na kwantiteit kan ik zeggen er is weinig kwaliteit...
Gooise matras maar een strikken, kijken hoe dat bevalt.

afvaller | 26-08-10 | 00:05

@Art Vandelay Ultor 23:56
... totdat ik weer op knopjes ga drukken...

necrosis | 26-08-10 | 00:04

@ pius | 25-08-10 | 23:57

Ja, dat turnen (in de zin van spagaat en zo) herken ik heel goed. Toch vreemd dat hetgeen je uitdraagt in een hv-contact niet echt overeenkomt met hetgeen je wordt geacht te doen vanuit het HKM en de zorgkantoren met hun nza of dbc.
Een kleine organisatie beginnen met een stel idealisten die hart hebben voor wat ze doen lijkt me nog wel een positieve optie. Of deze realistisch is, is een tweede.

De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:04

Bij noodweer komt de oermens naarboven. Oneindige krachten stellen je in staat om een overvloed aan bedreigende krachten een kopje kleiner te maken.

dogbitedog | 26-08-10 | 00:03

@neemjemoederindemali | 25-08-10 | 23:58
Vandaag niet.

verraad van links | 26-08-10 | 00:03

"All truth passes through three stages.
First, it is ridiculed.
Second, it is violently opposed.
Third, it is accepted as being self-evident."
(Arthur Schopenhauer)

Bos Hout | 26-08-10 | 00:02

@neemjemoederindemali | 26-08-10 | 00:00
Haha, ik denk dat beide opties dicht bij de waarheid zitten.

Maar wellicht channel ik nu mt.

Art Vandelay Ultor | 26-08-10 | 00:02

@De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:57
Een trio.

Steilloos ten Onder | 26-08-10 | 00:02

@zeg maar jansen | 25-08-10 | 23:58
Mooi niet. Ik zal die papenkeet eens verbouwen.
*pleister pakt*

verraad van links | 26-08-10 | 00:01

@ lion@night | 25-08-10 | 23:56
@ afvaller

Heel secuur. Duidelijk overdacht.
En medelijden heeft met afvaller. Heb zelf een wat positiever gekleurd beeld van vrouwen. Maar hoef er dan ook geen relatie mee aan te gaan, dat scheelt weer.

De Gooise Matras | 26-08-10 | 00:01

@afvaller | 25-08-10 | 23:58
neem aan dat ze niet allemaal voor ALLE disciplines slechte handelingen verrichten
;)

Rest In Privacy | 26-08-10 | 00:01

pius | 25-08-10 | 23:57
Kijk, zo doet een oveheid dat nu. Dat heet namelijk inkapselen

Graaf van Egmont | 26-08-10 | 00:00

@Art Vandelay Ultor | 25-08-10 | 23:49

Die opleiding van jou stelt niet veel voor of kan iedere idieaut die opleiding volgen?

neemjemoederindemali | 26-08-10 | 00:00

@ necrosis | 25-08-10 | 23:55

Zo lang jij niet met mijn nickje aan de haal gaat vind ik jou ook wel aerdig, heur.

De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:59

verraad van links | 25-08-10 | 23:57 Heb jij die? terugbrengen naar de Stevenskerk dan.

zeg maar jansen | 25-08-10 | 23:58

koerbagh ® | 25-08-10 | 23:56
Dank u. Als ik liedjes schreef zou het "Who's Jezus" worden.

Johnny Redt | 25-08-10 | 23:58

@lion@night | 25-08-10 | 23:57
Soms?

afvaller | 25-08-10 | 23:58

verraad van links | 25-08-10 | 23:53

zolang je heartattack meuk in die vetput blijft gooien wel ja

neemjemoederindemali | 25-08-10 | 23:58

@kleingrutter | 25-08-10 | 23:55

bye Grut!
Laterz!

Rest In Privacy | 25-08-10 | 23:58

@ Steilloos ten Onder | 25-08-10 | 23:54

Ikke niet begrijp.
Significate andere, DGM veren aanbiedt, tegeltjes voor DGM, wass will Die Steilloos?

De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:57

@afvaller | 25-08-10 | 23:52
dat is dan weer waar,
hoe slecht ze soms ook zijn,
ghè ghè....

Rest In Privacy | 25-08-10 | 23:57

De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:47

Ik vind het steeds moeilijker worden. Doordat we steeds meer uitvoerder zijn van integraal overheidsbeleid en ik steeds minder voor de jongeren kan betekenen gevoelsmatig. Verder is de splagaat tussen vertrouwen winnen en houden en informatie verstrekken iets waar ik me soms erg judassig door voel, ik moet dit enigzins cryptisch formuleren maar ik denk dat je wel begrijpt wat ik bedoel.

De continue afweging van belangen en gevolgen maken het vak er niet leuker op. Vroeger kon je lekker autonoom zijn en tegen het systeem aanschoppen nu ben ik de frontlijn van datzelfde systeem met de grootste risico's en een te lage beloning. Klinkt enigzins negatief maar ik heb de ervaring dat door het ontbreken van een duidelijk profiel en heldere keuzes van de bepalers wij nooit de credits krijgen maar wel de pek.

En daar word ik een beetje moe van de laatste tijd. Aan de andere kant heb ik natuurlijk de mooiste baan van de wereld en word ik betaald waar ik vroeger voor werd ontslagen. Ik mag niet klagen dus.

pius | 25-08-10 | 23:57

@zeg maar jansen | 25-08-10 | 23:54
Nog niet. Maar ik ben er hoe dan ook tegen bestand.
*Statenbijbel pakt*

verraad van links | 25-08-10 | 23:57

@necrosis | 25-08-10 | 23:55
Daar noem je ook wel iemand zeg, pfoe hé.

Steilloos ten Onder | 25-08-10 | 23:56

necrosis is lievv

Art Vandelay Ultor | 25-08-10 | 23:56

@De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:51
bedoelde meer eigenlijk wat jij van die verdeling vindt, dit vraagt namelijk om een objectieve reactie uit de vrouwelijke hoek
;)

Rest In Privacy | 25-08-10 | 23:56

*Out gaat vanwege huwelijkse plichten en geen zin in nog meer advocaten heeft*
@L&N Ik geef je deze week een adres en dat moet je maar delen met DGM.

kleingrutter | 25-08-10 | 23:55

@Steilloos ten Onder 23:48
Dat komt dan goed uit want iedereen heeft een hekel aan me.
Vraag maar aan mark twain...

necrosis | 25-08-10 | 23:55

Die gast bij Knevel en co weet blijkbaar niet wie Johnny is.

Johnny Redt | 25-08-10 | 23:55

@De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:51
daar ga ik me niet aan wagen...

Rest In Privacy | 25-08-10 | 23:55

@toetanchoetamon | 25-08-10 | 23:53
Moet je niet om het te kunnen uitspugen het eerst in je mond gehad hebben?
Ik wil je niet in een onbehoorlijk daglicht zetten maar er klopt iets niet in je verhaal.

afvaller | 25-08-10 | 23:54

verraad van links | 25-08-10 | 23:53 Bij jou ook geen noodweer?

zeg maar jansen | 25-08-10 | 23:54

Is het bij jullie al weeralarmweer, trouwens?

*Ark van Noach weer in de kelder legt*

De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:54

@De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:52
Die was voor jou.

Steilloos ten Onder | 25-08-10 | 23:54

@Steilloos ten Onder | 25-08-10 | 23:52
Ik negeer de plicht, de significante andere gaat maar naar Gossip Girls kijken of zo.

Steilloos ten Onder | 25-08-10 | 23:53

@ necrosis | 25-08-10 | 23:50

Niet doen, heur, ben er net zo content mee!

De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:53

@afvaller | 25-08-10 | 23:50
scherp!

Rest In Privacy | 25-08-10 | 23:53

Ik ben gered.

verraad van links | 25-08-10 | 23:53

@De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:42
Met uw vraag kan ik 2 kanten op.
Nee, ik ben een gulle gever.
of
ja, als u van plan was langs te komen.

toetanchamon | 25-08-10 | 23:53

@De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:50
En geloof me, het is waar, ik heb ze nu bijna allemaal gehad en ik kan een ding over allemaal zeggen... ik zou niet zonder kunnen :)

afvaller | 25-08-10 | 23:52

@De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:50

*maar Lion juicht!*
Een overschot aan goed vlees.
*verder werken gaat aan sixpack*

Rest In Privacy | 25-08-10 | 23:52

@ Steilloos ten Onder | 25-08-10 | 23:48

Is de plicht opgehouden met roepen, dan?

De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:52

@Art Vandelay Ultor | 25-08-10 | 23:50
ge-wel-dig.

Steilloos ten Onder | 25-08-10 | 23:52

@ lion@night | 25-08-10 | 23:45

Duw jij mij maar in een percentage, ben wel benieuwd...

De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:51

@Parsons | 25-08-10 | 23:49
zo'n shirtje doet me denken aan een aflevering van Married with Children,
iets met No MaM... nog wat,
als de heren weer eens gingen bowlen...

Rest In Privacy | 25-08-10 | 23:51

@Art Vandelay Ultor | 25-08-10 | 23:49
Jezus, wat een idioot.

Parsons | 25-08-10 | 23:51

dogbitedog | 25-08-10 | 23:45
Die zal zo wel weer de nachtdienst ingaan om als beveiliger zijn werk te doen.

kleingrutter | 25-08-10 | 23:50

@lion@night | 25-08-10 | 23:47
;) ik zeg: hoop doet leven, en hopen doe je vooral op het toilet!
Hoop niet te veel want als je schijt de ventilator raakt dan zit het riool verstopt :)

afvaller | 25-08-10 | 23:50

@ afvaller | 25-08-10 | 23:42

LOL om uitwerking categorieën vrouwvolk!

@ lion@night | 25-08-10 | 23:47

Droefenis om rekensommetje Simba en constatering dat het inderdaad zo werkt.

De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:50

@Parsons | 25-08-10 | 23:48
ROFLOL!!

Rest In Privacy | 25-08-10 | 23:50

@De Gooise Matras 23:43
Ik heb nooit beweerd dat ik je zal helpen met een nieuwe nick, ik kan je hooguit helpen om de "oude" kwijt te raken.

necrosis | 25-08-10 | 23:50

@neemjemoederindemali | 25-08-10 | 23:47
zag 'm al!

Joop van Ooijen - evanglist

ik voel de straling al uit de tv komen

*onder de bank liggen gaat - aluhoedje op*

Rest In Privacy | 25-08-10 | 23:49

@neemjemoederindemali | 25-08-10 | 23:47
Ja, lach er maar om, het zal godverdomme je vader zijn.

Parsons | 25-08-10 | 23:49

@Parsons | 25-08-10 | 23:45
Hoe is je bloeddruk op het moment? Als deze oké is mag je hier www.joop.nl/politiek/detail/artikel/dr... op klikken.

wo 25 augustus 2010 22:45 (reactie) is een studiegenoot van me.

Geweldig man, de RU.

Art Vandelay Ultor | 25-08-10 | 23:49

wat een Jezus geleuter bij Revel en van Klink

Rest In Privacy | 25-08-10 | 23:48

@necrosis | 25-08-10 | 23:46
Vooruit ik blijf nog even.

Je moest juriste niet zo serieus nemen en dan was ze prima te doen. Hield de draad altijd levend. Zo iemand mis ik nu, iemand die je niet mag maar waar je wel op reageert.

Steilloos ten Onder | 25-08-10 | 23:48

LOL@evangalist. Heerlijke man, kan zo het gesticht in, hoeft de dokter niet meer naar te kijken.

Parsons | 25-08-10 | 23:48

nu bij knevel en poephoofd op staatstelevee 1 "JEZUS REDT"

neemjemoederindemali | 25-08-10 | 23:47

@ pius | 25-08-10 | 23:41

Jazeker. Maar het mooie aspect van dit vak weegt vooralsnog het zwaarst. Ik heb me op een gegeven moment neergelegd bij het idee dat ik niet iedereen kan redden (ideetje wat ik ergens in mijn jeugd heb opgedaan), en dat scheelt een hoop stress en onmachtsgevoelens. Ik kan me niets leukers en zinvollers voorstellen, maar wellicht denk ik daar over een paar jaartjes weer anders over omdat ik dan nóg iets leukers doe. Hoe zit dat bij jou?

De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:47

@afvaller | 25-08-10 | 23:42
dus voor 1% goede mannen zijn 10% goede vrouwen?

* er is hoop *
;)

Rest In Privacy | 25-08-10 | 23:47

lion@night | 25-08-10 | 23:40
Volledig mee eens.

kleingrutter | 25-08-10 | 23:46

afvaller | 25-08-10 | 23:42

Ik weet niet waar je van afgevallen bent maar een dikke LOL voor jou.

pius | 25-08-10 | 23:46

@Steilloos ten Onder 23:40
Ik ben nergens bang voor, ik vond dat "smaad & laster" geouwehoer gewoon strontvervelend.
Oftewel: don't free juriste!

necrosis | 25-08-10 | 23:46

@ De Gooise Matras

your votes please inzake @afvaller | 25-08-10 | 23:42

;)

Rest In Privacy | 25-08-10 | 23:45

Vereenzelvigen jullie je ook zo met meneer de evangelist?

Parsons | 25-08-10 | 23:45

Het lijkt wel een feel good movie vandaag . Een soort kleine huis op het net.
Dankje , een beetje , graag , helpen , gegroet
Mis toch een dwarsligger. MT kom er maar in.

dogbitedog | 25-08-10 | 23:45

@afvaller | 25-08-10 | 23:42

*staande ovatie geeft aan afvaller*

ROFLOL!

Rest In Privacy | 25-08-10 | 23:45

@ necrosis | 25-08-10 | 23:39

Lief dat je je welgemeende (not) hulp aanbiedt, maar ik had zelf al een aantal lumineuze ideeën.
;)

De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:43

@Steilloos ten Onder | 25-08-10 | 23:42


Adios amigo!

Rest In Privacy | 25-08-10 | 23:43

Steilloos ten Onder | 25-08-10 | 23:42

latersz!

pius | 25-08-10 | 23:43

@lion@night | 25-08-10 | 23:36
heb je ff?
2% is compleet niet van deze aarde
3% denkt niet van deze aarde te zijn
7% denkt dat ze denkt
12% zal het een wordt zijn want ze weet dat ze een vrouw is en rijk kan worden met in bed liggen
18% zoekt alleen naar rijke mannen
20% ziet er leuk uit maar is dat helemaal niet
3% zegt niet op haar moeder te willen lijken en is daarbij precies de moeder
10% is goed te doen maar niet langer dan 2 weken
5% ziet er zo goed uit dat alleen de echte kneuzen het durven
8% is zo frigide dat ze liever alleen blijven
2% heeft de halve stad al gepijpt
en de laatste 10% is voor de een leuk en de ander zou haar met een stok niet aanraken ;)

afvaller | 25-08-10 | 23:42

@ toetanchamon | 25-08-10 | 23:36

Momenteel gebeurt er helemaal niets.
Geen idee dus.
En jij? Ontvang je?

De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:42

@De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:40

*wacht nog steeds op antwoord van @afvaller*

*met spanning het getrommel tot aankondiging afwacht*

Rest In Privacy | 25-08-10 | 23:42

Je verwacht 'm niet hè? Hoi mark.

zeg maar jansen | 25-08-10 | 23:42

Adieu. De plicht roept.
*plop*

Steilloos ten Onder | 25-08-10 | 23:42

-weggejorist-

mark twain | 25-08-10 | 23:41

De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:36

Vind je het niet zwaar bij tijd en wijle?

pius | 25-08-10 | 23:41

@kleingrutter | 25-08-10 | 23:36
Naar mijn mening vind er een smerige campagne plaats met maar 1 einddoel;
het gedoogkabinet van de PVV moet koste wat het kost worden voorkomen.
Vorige week bij Bevel en van de Link, man man man, hoe vaak een punt wel niet werd omgebogen naar de PVV.
Werkelijk schaamteloos.
Accent is nu weer verlegd naar Nova meen ik.

Ik zeg je, een smerige campagne.
Anti-democratie ten top waarbij zelfs oude fossielen van stal worden gehaald.
Te triest voor woorden.

Rest In Privacy | 25-08-10 | 23:40

@afvaller | 25-08-10 | 23:32
hoe ligt die verhouding bij den damesch?

lion@night | 25-08-10 | 23:36

Goede vraag, Simba!
*benieuwd is hoe afvaller zich hieruit redden gaat*

De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:40

@necrosis | 25-08-10 | 23:35
Het is niet alsof het uitmaakt, waar ben je bang voor?

Steilloos ten Onder | 25-08-10 | 23:40

@De Gooise Matras 23:28
Laat me even weten als je aan een nieuwe nick toe bent, ik help je graag.
*ghehehehe*

necrosis | 25-08-10 | 23:39

@afvaller | 25-08-10 | 23:37
Geen enkele. Ik sta boven categorieën.

Die hokjesmentaliteit, daar doet een debiel als ik niet aan.

Wacht...

Art Vandelay Ultor | 25-08-10 | 23:38

@ afvaller | 25-08-10 | 23:32

Daar ben ik mooi klaar mee, dan.
Potverdorie.

De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:38

@ afvaller | 25-08-10 | 23:30

U weest gegroet.

De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:37

@Art Vandelay Ultor | 25-08-10 | 23:36
en ik weet in welke categorie jij past ;)

afvaller | 25-08-10 | 23:37

lion@night | 25-08-10 | 23:32
Ik luister ook op de achtergrond en verbaas me eigenlijk nergens meer over.
Het zou niet op de PO thuis horen mi.

kleingrutter | 25-08-10 | 23:36

@De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:31
U spuugt uit en slikt niet?

toetanchamon | 25-08-10 | 23:36

@ La Vie En Rose | 25-08-10 | 23:31

Leidt helaas ook weleens tot suïcide, ook al mag dat niet van Godt. En tot zeer ernstige persoonlijkheidsproblematiek. Heel jammer dat het zo moet lopen in 's mens leven. Ik ging al bijna denken dat het bijzonder is als ouders lief zijn voor hun kinders. Maar dat is gelukkig weer wat genormaliseerd.
LOL om tegel aan Toet, btw.

De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:36

@afvaller | 25-08-10 | 23:32
hoe ligt die verhouding bij den damesch?

Rest In Privacy | 25-08-10 | 23:36

@afvaller | 25-08-10 | 23:32
Die 13% zit dan toch al bij die 86% als ze het wél zijn? ;)

Art Vandelay Ultor | 25-08-10 | 23:36

"De vreze des HEEREN is het beginsel van alle wetenschap", galmen de mannenbroeders in hun handreiking.

Wie de toevlucht zoekt tot zo'n groteske onwaarheid voert een verloren strijd en weet dat.

Adalgar | 25-08-10 | 23:35

@Steilloos ten Onder 23:23
Doe eens niet !

necrosis | 25-08-10 | 23:35

@Steilloos ten Onder | 25-08-10 | 23:28
alle 72 uitgerookt of afgerookt?
;)

Rest In Privacy | 25-08-10 | 23:33

@De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:31
86% van de mannen is debiel, 13% zegt van niet maar is het toch... de laatste 1%... Tja, daar moet je het maar mee doen lol

afvaller | 25-08-10 | 23:32

@kleingrutter | 25-08-10 | 23:27
Het is überhaupt te triest voor woorden dat deze fossielen nog spreektijd wordt gegeven op de PO.
Lieden die te ver van de realiteit staan, waarschijnlijk net weten hoe je een email moet sturen, maar that's it.
En die pachten vanuit hun wijsheid te weten wat goed is voor de actuele Nederlandse maatschappij.
*nog eens z'n hoofd schudt*

Rest In Privacy | 25-08-10 | 23:32

@ Steilloos ten Onder | 25-08-10 | 23:28

Wordt er iets anders gespreekwoordt over alcohol?
*ontwenningsverschijnselen heeft nu*
*en nóg een veer wilt*

De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:32

toetanchamon | 25-08-10 | 23:28
Gaat henen en vermenigvuldigt u niet ;)

La Vie En Rose | 25-08-10 | 23:32

Je moet geloven wat je wil geloven, maar je dient naar mijn idee wel open te staan voor argumenten en logica van anderen. Ik ben geen bioloog -verre van- maar de redenering van de bond is zo krom en getuigt van zo'n totaal gebrek aan kennis dat het zielig is. 'Sterkste' en 'meest aangepaste' zijn rare termen en te kort door de bocht. Fascisme en communisme zijn politieke ideologieën en hebben uiteraard niets te maken met wetenschappelijke theorieën. Dit zijn mensen die het bewijs voor de evolutie niet serieus bestudeerd hebben. Prima, misschien kon je niets meer verwachten.

Heb zelf The Greatest Show on Earth van Richard Dawkins bijna uit. Een geweldig boek met verbluffende voorbeelden. Dawkins is erg hard naar creationisten toe en laat zijn afschuw in zijn boeken te pas en te onpas blijken. Ook hier doet hij het weer. Maar dit boek concentreert zich puur op bewijs en zijn uitleg is briljant. De analogieën waar hij mee komt zijn geweldig en hij legt zelfs uit waarom hij voor die analogie kiest. Een aanrader, vooral voor leden van de bond.

KapiteinClaus | 25-08-10 | 23:32

De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:23
Die ken ik ook en ook de omstandigheden waarin zij zijn opgegroeid, al is dat niet bij al die meisjes het geval. Moeilijk werk, maar mooi als je ziet dat je werk tot de gewenste verbetering leidt.

La Vie En Rose | 25-08-10 | 23:31

@ toetanchamon | 25-08-10 | 23:28

Zei de Grote Toet.
U bent zeker vrouwenexpert?
*proest*

De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:31

Brb. Niet te veel tegelen anders moet ik weer bijlezen.

Steilloos ten Onder | 25-08-10 | 23:31

Ik wist dat god het in zich had ook deze weer te winnen....
*doet tien heilige vaders om zijn lof voor deze fabuleuze overwinning te vieren*

afvaller | 25-08-10 | 23:30


@ kleingrutter | 25-08-10 | 23:25
je hebt gelijk;

"De Amish is een puriteinse ofwel rigoristische protestantse geloofsgemeenschap in Noord-Amerika"

Rest In Privacy | 25-08-10 | 23:29

@De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:28
dan ben je inderdaad een aanwinst.
*nu echt geen veren meer heeft*

Steilloos ten Onder | 25-08-10 | 23:29

@lion@night | 25-08-10 | 23:25
Graag. :-D

Steilloos ten Onder | 25-08-10 | 23:28

@ Steilloos ten Onder | 25-08-10 | 23:19

Geen wederopstanding maar verse aanwas.
Heb wel al leuke nicks voor in de toekomst, als ik eventueel moet wederopstanden.
Maar zo ver is het nog niet.
Haha!

De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:28

@De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:24
LOL.

U heeft gezocht op witbier
Dit heeft 0 resultaten opgeleverd.

Sorry.

Steilloos ten Onder | 25-08-10 | 23:28

La Vie En Rose | 25-08-10 | 23:23
Vrouwen willen altijd alles hebben en alles krijgen.
Dan krijgen ze wat en is het achteraf piepen.

toetanchamon | 25-08-10 | 23:28

lion@night | 25-08-10 | 23:25
Das mooi voor Van Agt. Typisch iemand die gaat dreigen als hij zijn zin niet krijgt. Ik zou juist blij zijn als zo'n fossiel zou willen overlopen.

kleingrutter | 25-08-10 | 23:27

@Steilloos ten Onder | 25-08-10 | 23:23
een beetje wel,
behalve dat CDA gelul.

Rest In Privacy | 25-08-10 | 23:27

Nou maar goed dat godt op de valreep gewonnen heeft, nu is die aangekondigde moesson niet doorgegaan hier.

zeg maar jansen | 25-08-10 | 23:27

amish zijn protestant maar dan wat orthodox

caravaggio | 25-08-10 | 23:27

@Parsons | 25-08-10 | 23:25
Dat zou vervelend zijn. Ik heb net namelijk Vleespet Samsom gekidnapped en ben bezig om wat flessen bbq-sauce op hem leeg te knijpen. Juju is de vulkaan al aan het opstoken.

Art Vandelay Ultor | 25-08-10 | 23:27

@Parsons | 25-08-10 | 23:23
dat is 'm!
*bier uitreikt en Parsons de hand schudt*

Rest In Privacy | 25-08-10 | 23:26

@kleingrutter | 25-08-10 | 23:25
Dat dacht ik ook, maar ik denk dat hij die bedoelde. Even KdB kijken. *out

Parsons | 25-08-10 | 23:26

@ caravaggio | 25-08-10 | 23:16

25 jaar geleden was DGM bezig met Barbies en Lego, en zich van nog geen gereformeerd kwaad bewust.
Echter, woon nu in griffodurp en de tijd lijkt stil te hebben gestaan.
Wat jij schetst gebeurt hier nog steeds. Alleen werken ze niet in de kaaskraam maar in de C1000.

De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:26

@Steilloos ten Onder | 25-08-10 | 23:23
en Belinda zeker als de 72 maagden?
;)

Rest In Privacy | 25-08-10 | 23:25

@Art Vandelay Ultor | 25-08-10 | 23:23
Mijn onzichtbare blauwe vuurspuwende draak is het daar niet mee eens zegt hij net.

Parsons | 25-08-10 | 23:25

Parsons | 25-08-10 | 23:23
Amish zijn toch meer een soort Refo's? Geen Joden dacht ik.

kleingrutter | 25-08-10 | 23:25

@kleingrutter | 25-08-10 | 23:21
waar is die eigenlijk gebleven?
Zou nu een welkome bijdrage kunnen leveren nu het CDA door God is getroffen en er klaarblijkelijk een heuse afsplitsing gaat plaatsvinden.
Eén zijde, onder de *kuch* leiderschap Vannacht wil een stap naar GroenLinks maken.

Rest In Privacy | 25-08-10 | 23:25

@ Steilloos ten Onder | 25-08-10 | 23:15

Dat heb je inderdaad gezegd, ja.
Maar wat als ik witbier wil? Ga je die dan ook verdunnen met water? Of aanlengen met wijn?
*ff kijkt wat het grote spreekwoordenboek over witbier tegelt*

De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:24

@kleingrutter | 25-08-10 | 23:21
wel jammer dat Juriste weg is, mis dat gezever wel een beetje.
free juriste!

Steilloos ten Onder | 25-08-10 | 23:23

toetanchamon | 25-08-10 | 23:20
Gelukkig voor mannen ja.;)

La Vie En Rose | 25-08-10 | 23:23

@ La Vie En Rose | 25-08-10 | 23:16

Wat leuk zeg! Feelgood story voor DGM.
*dagelijks heel veel bedroefde dochters met 0 vriendinnen en score 0 op eigenwaarde-schaal begeleidt*

De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:23

Ik ben de laatste tijd wel geneigd om te gaan geloven in the great Juju up the mountain trouwens. Zijn beloftes van met rum gevulde kokosnoten en wulpse dames zijn zeer aanlokkelijk. Als ik vanavond nog reageer krijg ik zelfs een premium membership en mag ik gebruik maken van zijn vulkaan om mijn vijanden in te offeren.

Art Vandelay Ultor | 25-08-10 | 23:23

@God Zelf | 25-08-10 | 23:21
Ik ging al naar de hel. Heb mijn ziel verkocht voor een slof marlboro, van God kreeg ik alleen maar Lucky Strike.

Steilloos ten Onder | 25-08-10 | 23:23

@Steilloos ten Onder | 25-08-10 | 23:19
Nee,
dat heb ik kunnen opmaken uit de oprechtheid van haar tegels.

Rest In Privacy | 25-08-10 | 23:22

kleingrutter | 25-08-10 | 23:20

Dat snap ik volledig;) Insgelijks!

pius | 25-08-10 | 23:21

Steilloos ten Onder | 25-08-10 | 23:19
Het is iig geen Juriste. Dat moge duidelijk zijn.

kleingrutter | 25-08-10 | 23:21

@Steilloos ten Onder | 25-08-10 | 23:14

Mensen die mij beoordelen naar eigen goeddunken belanden zonder uitzondering in de hel, alwaar het geween is en het tandengeknars.

God Zelf | 25-08-10 | 23:21

@Parsons | 25-08-10 | 23:17
lol!
doet me denken aan die ene gemeenschap in Amerika, ben de naam even kwijt.
Een één of andere strenge Joodse leefgemeenschap,
die hebben zichzelf al opgesloten.

Overigens, religie interesseert en boeit me geen reedt, behalve het Boedhisme, daar kan ik wel respect voor opbrengen.
Maar goed, dat is een levenswijze.
Maar ik vind 'm bijzonder.

Rest In Privacy | 25-08-10 | 23:21

La Vie En Rose | 25-08-10 | 23:04
Gelukkig heeft emancipatie ook grenzen, er blijft 1 taak over.

toetanchamon | 25-08-10 | 23:20

pius | 25-08-10 | 23:17
Ik kreeg even de indruk van iets anders ;-)
Ook goedenavond trouwens.

kleingrutter | 25-08-10 | 23:20

Ik kijk momenteel naar 'The God Delusion' van Richard Dawkins op de Britse zender More4. Wat een held. Hij weet perfect uit te drukken en te onderbouwen hoe ik er (nu) ook over denk. Let wel, tot kort geleden was ik nog een fundamentalische Flying Spaghetti Monster-geloofsgekkie.

Maar nu ik dit heb gezien snap ik dat er helemaal geen Flying Spaghetti Monster bestaat, net als God, Allah, Boeddha, Thor, Odin, de Grote Juju op de bodem van zee etc. etc. Oh - my - science. Ik heb het licht gezien...

Pokkel | 25-08-10 | 23:20

Sinds ik mijn religie opzij heb gezet geloof ik dat de waarheid tussen Darwin en iets - nu nog - ongrijpbaars ligt. Darwin alleen klopt namelijk ook niet. Buitenaardse bemoeienis sluit ik niet meer uit.

Bos Hout | 25-08-10 | 23:19

@SvennusMax | 25-08-10 | 23:16
Rustig eej, Jezus zit aan tafel bij Knevel en hij gaat straks nog praten ook.

@Steilloos ten Onder | 25-08-10 | 23:16
Graag!

Parsons | 25-08-10 | 23:19

@ pius | 25-08-10 | 23:09

Oh, mijn God.
Pius, ik ga meerdere raadseltjes jouw kant opsturen! Wist niet dat je jezelf ergens zó goed uit kunt lullen.
Chapeau!
*broeden gaat op heule moerlijke dingetjes nu*

De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:19

@lion@night | 25-08-10 | 23:17
Is DGM niet een wederopstanding van iemand dan?
Want anders is dat het perfecte voorbeeld ja.
*geen veren meer heeft om in sphincter te planten*

Steilloos ten Onder | 25-08-10 | 23:19

LOL@pius | 25-08-10 | 23:09

La Vie En Rose | 25-08-10 | 23:18

Weer wordt er tweespalt gezaaid in het CDA bij K&B.
Lekker dan met zo'n god.

kleingrutter | 25-08-10 | 23:18

@Steilloos ten Onder | 25-08-10 | 23:16
Graag!

Art Vandelay Ultor | 25-08-10 | 23:18

@lion@night | 25-08-10 | 23:14
De werkelijkheid is is dat religieuzen/gelovigen in het gekkenhuis, ook wel gesticht genaamd opgesloten zouden moeten worden.

Parsons | 25-08-10 | 23:17

@sk!llz | 25-08-10 | 23:10
Je moet dan ook inderdaad gewoon helemaal nergens in geloven.

Art Vandelay Ultor | 25-08-10 | 23:17

@Steilloos ten Onder | 25-08-10 | 23:14
We hebben in dit draadje toch een duidelijk voorbeeld,
namelijk De Gooise Matras.
Inmiddels een volwaardige en bedreven reaguurster.
Helaas is zij een uitzondering.
Dat dan weer wel.
De meeste zwitsals sneuvelen in hun zwitsalperiode.

Rest In Privacy | 25-08-10 | 23:17

kleingrutter | 25-08-10 | 23:12

Meestal Marlboro.

pius | 25-08-10 | 23:17

De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:08

naar school in spijkerbroek, naar de disco in rok. en dan omkleden. ik moet wel spreken van 25 jaar terug. Dus verleden tijd. Maar de beste arbeiders die je je maar kunt wensen zijn die van de ger. gem. dit geldt ook voor de dames totdat ze bezwangerd zijn, dan verlaten ze de kaaskraam en vermenigvuldigen zich.

caravaggio | 25-08-10 | 23:16

/facepalm
/facepalm
/facepalm
/facepalm
/facepalm
/facepalm
Wat een bericht. Die mensen moeten toch echt zelf ook wel weten dat ze complete peop praten. Allejezus.... Zelfs Knevel (ja, KNEVEL ja!) is niet zo achterlijk.

SvennusMax | 25-08-10 | 23:16

@Art Vandelay Ultor | 25-08-10 | 23:13
@Parsons | 25-08-10 | 23:13 |
Bier?

Steilloos ten Onder | 25-08-10 | 23:16

De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:05
Ze zijn mooi, leuk, hebben bergen vrienden en vriendinnen, doen het goed op school, spelen in een bandje en La Vie hoopt dat dit nog een tijdje zo zal blijven.;)

La Vie En Rose | 25-08-10 | 23:16

Steilloos ten Onder | 25-08-10 | 23:13

Dat zullen we nodig hebben. Thanx!

pius | 25-08-10 | 23:15

@ koerbagh ® | 25-08-10 | 23:08

LOL!
Dank voor deze goddelijke grap, hij is erg leuk!
Voor hazelippen verwijs ik je trouwens door naar de oudere, ongehuwde vrouwen uut mien durp.

De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:15

@De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:13
Dat heb ik al terug genomen! Daar kan je me niet op pakken.
Ik zei toch al dat ik water bij de wijn deed? *kuch*

Steilloos ten Onder | 25-08-10 | 23:15

@Lady Vagabond | 25-08-10 | 23:13
Vandaar dat die om 20:47 meteen al werd gemaakt.

koerbagh ® | 25-08-10 | 23:14

Mesjoggah | 25-08-10 | 23:04
Ben je helemaal mesjoggah?
*De vraag stellen is hem beantwoorden*

kleingrutter | 25-08-10 | 23:14

@Parsons | 25-08-10 | 23:12
Die mening deel ik met je.
Je kan het ook omschrijven als een beperkt vermogen tot zelfreflectie, het niet in willen zien van de werkelijkheid.

Rest In Privacy | 25-08-10 | 23:14

@lion@night | 25-08-10 | 23:11
We zullen zien, we zullen zien

@God Zelf
Ik zal je kritisch in de gaten houden en beoordelen naar eigen goeddunken.
;)

Steilloos ten Onder | 25-08-10 | 23:14

@ Steilloos ten Onder | 25-08-10 | 23:05

Och, Jezus, we gaan nú al hetzelfde zeggen...

De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:14

Godwin is in deze trouwens een leuke, lichtelijk ironische woordspeling.

Lady Vagabond | 25-08-10 | 23:13

@pius | 25-08-10 | 23:10
Dank dank. Jullie ook succes morgen.

Art Vandelay Ultor | 25-08-10 | 23:13

@De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:10
geen minirokjes?
*to do list er bij pakt en dat griffodorp van de lijst streept voor Lion's sightseeing tour*
;)

Rest In Privacy | 25-08-10 | 23:13

@pius | 25-08-10 | 23:10
Dank dank!

Parsons | 25-08-10 | 23:13

@ Steilloos ten Onder | 25-08-10 | 23:04

Dat is goed hoor, als je maar je tengels thuislaat en niet uithaalt naar DGM, zoals in een ander draadje aangegeven.
Want dan ga ik je om je oren slaan tot vervelio's aan toe, met spreekwoorden Uit Den Ouden Doos!
Dus.
;)

De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:13

@pius | 25-08-10 | 23:10
U bent een echte heer.
Ik zal ook voor jullie duimen tegen Gent, en dat meen ik serieus!

Steilloos ten Onder | 25-08-10 | 23:13

pius | 25-08-10 | 23:09
Wat rook jij in vredesnaam?

kleingrutter | 25-08-10 | 23:12

@lion@night | 25-08-10 | 23:09
Ik denk dat het voortkomt uit het feit dat we het hier hebben over een geestesziekte.

Parsons | 25-08-10 | 23:12

@Steilloos ten Onder | 25-08-10 | 23:07
mwoah,
scheer ze nou niet allemaal over één kam.
Inzake velen heb je gelijk,
incidenteel ontpopt zich een waarde reaguurder vanuit een zwitsal.

Rest In Privacy | 25-08-10 | 23:11

@pius | 25-08-10 | 23:09
Ik heb eerlijk gezegd nog nooit zo hard gelachen om een stukje.
Hulde!

Steilloos ten Onder | 25-08-10 | 23:11

@ Mesjoggah | 25-08-10 | 23:04

Voel je je buitengesloten?

De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:10

De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:06
Dan moeten we maar met zijn drieen afspreken.

kleingrutter | 25-08-10 | 23:10

@De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:06
zou gezellig zijn als je meegaat Nala.

Rest In Privacy | 25-08-10 | 23:10

Steilloos ten Onder | 25-08-10 | 23:07

Feli's. Ook aan art en parsons trouwens.

pius | 25-08-10 | 23:10

@ lion@night | 25-08-10 | 23:01

Had hij al gedaan maar het probleem is inmiddels getackeld en opgelost.

Strakke minirokjes zijn ook niet echt done, hier.

De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:10

@Parsons | 25-08-10 | 23:04
Ik heb de indruk dat dit grotendeels ook uit een frustratie gebeurt, frustratie door een verplichte levenswijze waar sommigen simpelweg niet inpassen.
Maar je hebt weinig keus, want anders volgt uitsluiting van de gemeenschap zo heb ik eens in een documentaire gezien.
Zelfs je eigen ouders stoten je af.

Rest In Privacy | 25-08-10 | 23:09

De Gooise Matras | 25-08-10 | 22:28

In Het vroegere Mantsoerije betekende een tok letterlijk een dame van stand. Dan komt uw nick ten tonele. Die suggereert dat u uit het Gooi komt. De sleutel zit hem in de combinatie met het woord matras. De Gooise= dame van stand. De gooise matras word dan met enig onfatsoenlijk redeneren ''dame van standjes''. Dus dame van stand=tok en dame van standjes verkleint dat tot tokkie. Ergens bent u dus wel een tokkie.

U moet begrijpen dat ik u ten zeerste respecteer en dit verhaal puur heb geconstrueerd om mijn gelijk te halen. Ik hoop dat dit onze goede virtuele verhouding niet in de weg zal staan. Zowel dan ben ik ten alle tijde bereid om en publiekelijk door het stof te gaan.

Met vriendelijke en enigzins angstige groet, pius.

pius | 25-08-10 | 23:09

@ caravaggio | 25-08-10 | 23:00

Mochten ze wel met strakke broek de deur uit, dan?
Ik had de indruk dat het andersom ging (mét deugdelijke rok van huis, onderweg omkleden, mét strakke spijkerbroek de school enteren).

De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:08

@lion@night | 25-08-10 | 23:05

jaja. En wat je oma betreft...... guess again...

God Zelf | 25-08-10 | 23:08

Jah! Rastafari...
*steekt nog een joint op en een cd van Bob Godwin in de spelert*

lichtpunt | 25-08-10 | 23:08

@Mesjoggah | 25-08-10 | 23:04
Als ik bij De Gooise Matras op visite ga dan komt er niks van "beppen". Ja, beppen uitgesproken door een hazelip. Dat wel.

koerbagh ® | 25-08-10 | 23:08

Als God bestaat, waarom is er dan zoveel ellende op de wereld?
1st ik ben een sadist & 2nd I don't fucking care.
God Zelf | 25-08-10 | 23:01

Daar heeft de Bijbelgetrouw Christen anders een antwoord op waar geen speld tussen te krijgen is.

Inferi0r | 25-08-10 | 23:07

@Mesjoggah | 25-08-10 | 23:04

pardon?
zoek je vrienden?

Rest In Privacy | 25-08-10 | 23:07

@lion@night | 25-08-10 | 23:05
Zal wel een oude bekende zijn. Zwitsals zijn per definitie niet leuk.
#generaliserenkunjeleren

Steilloos ten Onder | 25-08-10 | 23:07

@ kleingrutter | 25-08-10 | 23:00
@ Lion

Men only?

De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:06

@De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:04
you're welcome dear!

Rest In Privacy | 25-08-10 | 23:06

Jezus redt! #kvb

Parsons | 25-08-10 | 23:06

Tegenwoordig heb je een meerderheid die bepaald wat discriminatie is. Discriminatie is verboden, dus wat de minderheid vindt is verboden. Ook de D666 weet nu dat je zo onder religieuzen verdeeldheid kan zaaien en ondertussen toch het liberalisme prediken. Als een prominente CDA'er al naar de D66 wil overlopen zal het wel een onzichtbare tactiek wezen.

Inferi0r | 25-08-10 | 23:05

koerbagh ® | 25-08-10 | 23:02
Ik zat echt te ROFL'en. je hebt helemaal gelijk in deze.

kleingrutter | 25-08-10 | 23:05

@ La Vie En Rose | 25-08-10 | 23:00

Jeetje, gezellig pubermeidenhuis daar in Huize LVER!
En nu al slapen?
*iets anders deed op 17e, dacht ik*

De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:05

@God Zelf | 25-08-10 | 23:01
lol!
Je hebt humor moet ik zeggen.
Ik mag je nu al.
Gebeurt niet vaak met zwitsals
;)

Rest In Privacy | 25-08-10 | 23:05

@Mesjoggah | 25-08-10 | 23:04
Voel je je buitengesloten?

Steilloos ten Onder | 25-08-10 | 23:05

@Parsons | 25-08-10 | 23:03
Onbegrijpelijk inderdaad. Zit ik weer te vloeken en tieren voor die teevee.

Is ook niet goed voor een mensch.

Art Vandelay Ultor | 25-08-10 | 23:04

Was te verwachten!
Die brochure is trouwens hilarisch! Een boek van Hawking is 100 keer beter opgesteld en begrijpbaar dan deze verwarde tekst.
*Ziet catechisanten hier al serieus over discussiëren... Unbelievable

Lady Vagabond | 25-08-10 | 23:04

@koerbagh ® | 25-08-10 | 23:02
Daarom neuqen ze ook het liefst kleine kinderen. Die kunnen niet onbevlekt bezwangert worden zoals hun eigen zeugen.

Parsons | 25-08-10 | 23:04

@De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:02
Is standaard leesvoer in huize StO.
Lees ik altijd voor het slapen gaan nog even.
Zullen we eens een avondje spreekwoorden samen lezen? ;)

Steilloos ten Onder | 25-08-10 | 23:04

koerbagh ® | 25-08-10 | 22:56
" waarom die omweg van zwanger worden? Kan die god niet gewoon de volgende dag een baby'tje bij de open haard leggen, net als Sinterklaas, zeg maar?"

Als dat zou kunnen zouden de meeste vrouwen direct in deze Verlosser gaan geloven...

La Vie En Rose | 25-08-10 | 23:04

@ De Gooise Matras & @Koerbagh & @ Kleingrutter & @ lion@night
Ga anders eens bij elkaar op visite. Kun je de hele avond tegen elkaar beppen

Mesjoggah | 25-08-10 | 23:04

@kleingrutter | 25-08-10 | 23:00
zeker doen.
Ik woon naast Schiphol, dat is niet ver bij jou vandaan.
Avond of middag, maak mij niet uit.

Rest In Privacy | 25-08-10 | 23:04

@ lion@night | 25-08-10 | 23:00

Ach, thanx Simba!
*Simba aait nu*

De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:04

@La Vie En Rose | 25-08-10 | 23:00
Ach,
mijn oma.
Als ik aan haar denk, het was een schat van een mens.
Mis haar wel eens, dat kleine mens.

OT
Maar ik weet dat God goed voor haar zorgt.

Rest In Privacy | 25-08-10 | 23:03

@Art Vandelay Ultor | 25-08-10 | 23:01
Gelukkig wel, maar waarom ze het nou weer zo spannondt moesten maken weet alleen god, of allah for that matter.

Parsons | 25-08-10 | 23:03

@ Steilloos ten Onder | 25-08-10 | 22:58

Heb je wel een Groot Spreekwoordenboek? Doe ik het ook mee. Euh.., voor
;)

De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:02

@kleingrutter | 25-08-10 | 22:58
Ik heb het altijd merkwaardig gevonden. Kijk, dat atheisten moeten neuken als dolle wilden als ze kinderen willen spreekt voor zich, wij weten hoe dat werkt met chromosomen en genen enzo, en dat als er niet geneukt wordt er ook geen kindertjes komen. Maar christenen beweren altijd dat zij een kind van god zijn en zijn geschapen door de god. Maar dan is dat geneuk van die christenen toch niet nodig? Laat ze er mee ophouden, ze vinden het toch allemaal maar viesbah.

koerbagh ® | 25-08-10 | 23:02

@De Gooise Matras | 25-08-10 | 22:58
Dan zou ik uit protest een korte strakke minirok aantrekken.
Daar zal het mannelijk geslacht, zelfs de griffo's, geen enkel probleem mee hebben.
Denk alleen dat je buurman zich gaat ontpoppen tot stalker, dat is weer wat minder.

Rest In Privacy | 25-08-10 | 23:01

@lion@night | 25-08-10 | 22:44:
Als God bestaat, waarom is er dan zoveel ellende op de wereld?

1st ik ben een sadist & 2nd I don't fucking care.

God Zelf | 25-08-10 | 23:01

@ kleingrutter | 25-08-10 | 22:56

Hier nog één.
Dat specifieke woordgebruik is je al vergeven, hoor!

De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:01

Het is trouwens jhwh, niemand weet of men het toen wel uitsprak als jahweh.

Maar ik zal geen mieren gaan neuken, want Ajax is door!

Art Vandelay Ultor | 25-08-10 | 23:01

@La Vie En Rose | 25-08-10 | 23:00
Ik snap het, ik ga wel weer.

Steilloos ten Onder | 25-08-10 | 23:01

De Gooise Matras | 25-08-10 | 22:55

nee dame, dit is een uiterst nauwkeurige beschrijving van het leven van meisjes levend in de bible belt. Ik ben maar een ondeugende mannelijke outsider.

caravaggio | 25-08-10 | 23:00

lion@night | 25-08-10 | 22:57
We moeten elkander maar eens ontmoeten. Ik geef je deze week wel een wegwerpadresje en het lijkt me leuk om eens wat te drinken.

kleingrutter | 25-08-10 | 23:00

De Gooise Matras | 25-08-10 | 22:50
17 jaar.

lion@night | 25-08-10 | 22:51
Ha lion. Hoe later op de avond, hoe schoner het volk, zei mijn oma altijd ;)

La Vie En Rose | 25-08-10 | 23:00

@kleingrutter | 25-08-10 | 22:57
Ja, DGM kan goed van zich afbijten heur!
Maar wel een schatje is.
;)

Rest In Privacy | 25-08-10 | 23:00

@ koerbagh ® | 25-08-10 | 22:56

In de schoen douwen, die baby's! Met een wortel in hun mond.
Geen idee waarom ze aan seks doen als alles eigenlijk al is geregeld door Den Godt.
Misschien kunnen we het vragen op een religriffoforum?
Oh nee, dat mógen ze natuurlijk niet.

De Gooise Matras | 25-08-10 | 23:00

@kleingrutter | 25-08-10 | 22:56
Ik volg het niet (meer),
wel de CL als deze zich in de eindfase bevindt.
Ben wel lid van de Supportersclub Oranje, sinds 1998 op alle EK's en WK's geweest waar NL elftal aan deelnam (behalve ZA, te duur)
En eerlijk is eerlijk,
dat waren fantastische dagen.

Rest In Privacy | 25-08-10 | 22:59

@De Gooise Matras | 25-08-10 | 22:57
Daar ben je al. GS.

koerbagh ® | 25-08-10 | 22:58

koerbagh ® | 25-08-10 | 22:56
Dat is een mooi argument. Die ga ik onthouden.

kleingrutter | 25-08-10 | 22:58

@ lion@night | 25-08-10 | 22:55

Ik draag veuls te strakke broeken, denk ik.
Vrouwen mogen hier geen broeken dragen.

De Gooise Matras | 25-08-10 | 22:58

@De Gooise Matras | 25-08-10 | 22:57
Rugzakken? Geld heb ik niet.

Steilloos ten Onder | 25-08-10 | 22:58

@kleingrutter | 25-08-10 | 22:53
Grut,
over eten gesproken,
dat ene voorstel wat ik je deed in een eerder draadje is van mijn kant serieus.
Zou dat gezellig vinden.

Rest In Privacy | 25-08-10 | 22:57

koerbagh ® | 25-08-10 | 22:56 | Reageer
Een christenleuter wil ook wat.

Steilloos ten Onder | 25-08-10 | 22:57

@ caravaggio | 25-08-10 | 22:51

Ben nog op zoek naar een mannenmarkt, eentje zónder gelovigen, wel met grote (geld)zakken. Weet God iets, dat jou toevallig ter ore is gekomen?

De Gooise Matras | 25-08-10 | 22:57

lion@night | 25-08-10 | 22:55
Ik zei van de week een keer "meisje" en gelijk had ik commentaar ;-),

kleingrutter | 25-08-10 | 22:57

Dan ga ik me zondag maar weer melden bij meneer pastoor. :(

Snap je!? | 25-08-10 | 22:57

@kleingrutter | 25-08-10 | 22:53
Ik heb niet gegeten daar.
De bediening zag er wel OK uit
;)
Was overigens de eerste keer daar, maar was als deels geïnformeerd door DGM

Rest In Privacy | 25-08-10 | 22:56

@De Gooise Matras | 25-08-10 | 22:38
Wat ik mij afvraag: waarom doen christenen überhaupt aan seks? God schept toch al het leven? Vanwaar dan nog die biologische handeling? Gewoon hard bidden moet toch genoeg zijn om zwanger te worden? En dan nog: waarom die omweg van zwanger worden? Kan die god niet gewoon de volgende dag een baby'tje bij de open haard leggen, net als Sinterklaas, zeg maar?

koerbagh ® | 25-08-10 | 22:56

lion@night | 25-08-10 | 22:52
Ik ben anti-voetbal. Behalve toen het Nederlands elftal speelde van de zomer maakte een gevoel van patriotisme zich meester en liet ik me helemaal gaan.

kleingrutter | 25-08-10 | 22:56

Gefeliciteerd God! (en Ajax!)

Schaamharing | 25-08-10 | 22:55

@De Gooise Matras | 25-08-10 | 22:52
*haat Robert Long*
wrong link!

haha...
je wordt als kansloos ingecalculeerd door de griffo's?
Mijn kind,
Ik zal U troosten!

Rest In Privacy | 25-08-10 | 22:55

@ caravaggio | 25-08-10 | 22:51

Hmm. *even in de war is nu*
Droeg caravaggio vroeger strakke broeken? Kwam je de school wel binnen met die kledij, dan?

De Gooise Matras | 25-08-10 | 22:55

En de winnaar is... Ajax!

Art Vandelay Ultor | 25-08-10 | 22:55

En wij zijn fucking door!
Bier voor iedereen.
Hoera, hoera, hoera!

Steilloos ten Onder | 25-08-10 | 22:53

lion@night | 25-08-10 | 22:48
Naar de Witte Bergen ga ik alleen als ik zeker weet dat niemand me ziet. Wat een tent zeg. Vroeger was het nog wel wat. Tegenwoordig zie je alleen maar louche figuren rondlopen daar. Nog afgezien van de bediening en het eten.

kleingrutter | 25-08-10 | 22:53

@De Gooise Matras | 25-08-10 | 22:51
dat had ik al verwacht,
daarom maar een cola zero genomen?
Was best te drinken,
in ieder geval geen witte poeder aan het glas
;)

Rest In Privacy | 25-08-10 | 22:53

@ lion@night | 25-08-10 | 22:51

Zoals ik al plempte, ik ben opgegeven, gok ik. Alleen niet door de eenzame, oudere, mannelijke buurtbewoner. Dat dan weer niet.
Especially for you:
www.lyricstime.com/robert-long-jezus-r...

De Gooise Matras | 25-08-10 | 22:52

@kleingrutter | 25-08-10 | 22:50
genoten van de wedstrijd grut?

Rest In Privacy | 25-08-10 | 22:52

...... de handreiking is gestoeld op een verzameling boeken, waarin men ook spreekt over: "de einden der aarde" en " hetgeen in de wateren onder de aarde is"..... I'll rest my case

Mesjoggah | 25-08-10 | 22:52

@La Vie En Rose | 25-08-10 | 22:49
Hoi La Vie!

Rest In Privacy | 25-08-10 | 22:51

De Gooise Matras | 25-08-10 | 22:38

de boerderijen waren groot, evenals de kinderscharen. aan verzekeringen werd niet gedaan want als je boerderij dan toch afffikte, dan legde God de volgende dag wel een zak geld neer. er mocht nergens aan gelikt worden, zeker niet aan de postzegels. maar het leukste was de dagelijkse verkleedpartij. Op de fiets ,20 km naar school in een mega strakke spijkerbroek. Op het toilet werd dit kledingstuk liggend verwijderd en vervangen door een rok van degelijke snit. voor ontmoetingen was er "vrouwenmarkt" elk weekend in Ede in de bossen maar wel voor 12 uur thuis zijn. de hoeren van Babylon waren er niets bij na 12 uur. Maar goed, God bestaat dus.

caravaggio | 25-08-10 | 22:51

@ lion@night | 25-08-10 | 22:48

Zal ongetwijfeld ook dergelijke doelen dienen...
Slechte koffie daar, hè? Man, man, man.

De Gooise Matras | 25-08-10 | 22:51

@De Gooise Matras | 25-08-10 | 22:48
ach,
staan ze gelijk met zo'n kudtblaadje voor je neus met
"Jezus redt U'

Dan ben ik er klaar mee.;

*verbaast is dat juist in jouw durp dit niet voorkomt*

Rest In Privacy | 25-08-10 | 22:51

caudillo | 25-08-10 | 22:30

Er zijn veel meer gradaties. en.wikipedia.org/wiki/Agnostic_atheism...

Verder is er een goede grond om aan te nemen dat er geen God is. Elke voorspelling die de godshypothese van de verschillende godsdiensten naar voren hebben gebracht hebben ooit geklopt, er is een kloppend geschiedkundig verhaal over hoe bijvoorbeeld het Christen/Jodendom is ontwikkeld uit het polytheisme en is het duidelijk waar de behoefte aan monotheisme vandaan kwam, de 'heilige' boeken staan aantoonbaar vol onzin, de godshypothese is logisch onzinnig en natuurkundige hints duiden op een juist extreem simpele basis waaruit uit het niks iets kan ontstaan.

Alles bij elkaar is het daarom op rationele gronden wel degelijk mogelijk om atheïstisch te zijn, zonder dit te betitelen als een geloof systeem op zichzelf.

sk!llz | 25-08-10 | 22:50

lion@night | 25-08-10 | 22:45
LOL

kleingrutter | 25-08-10 | 22:50

@ La Vie En Rose | 25-08-10 | 22:49

Mag ik vragen hoe oud de roosjes zijn?

De Gooise Matras | 25-08-10 | 22:50

@toetanchamon | 25-08-10 | 22:48
tegenwoordig zit ik om andere redenen op de knieën,
overigens wel op die manier die God verboden heeft,
;)

Rest In Privacy | 25-08-10 | 22:49

toetanchamon | 25-08-10 | 22:30
Graag gedaan!

De Gooise Matras | 25-08-10 | 22:31
W.b. die tolerantie, dat ligt aan wie wat zegt en aan mijn humeur, zeg maar ;)
Nee ff geen filmpjes. Heb me tussendoor met de roosjes bezig gehouden, die een uurtje geleden thuis kwamen en inmiddels hun bed hebben opgezocht.

La Vie En Rose | 25-08-10 | 22:49

@De Gooise Matras | 25-08-10 | 22:46
ik zag 't allemaal wel, maar helaas buiten handbereik.
Wat een baggertent trouwens, die Witte Bergen
Die naam alleen al in combi met het Gooi,
lijkt me meer zo'n snuif- en rukhok.

Desalniettemin, het was een goede meeting.

Rest In Privacy | 25-08-10 | 22:48

@ lion@night | 25-08-10 | 22:44

En, wat zeggen ze dan?
Krijg die gasten nooit aan mijn deur trouwens.
*vermoedt dat ze DGM al hebben opgegeven*

De Gooise Matras | 25-08-10 | 22:48

@lion@night | 25-08-10 | 22:34
Lol, u maakt meer kans als u het hier zou vragen, van uit uw luie stoel, dan op uw knieën op de koude vloer.

toetanchamon | 25-08-10 | 22:48

@ pius | 25-08-10 | 22:43
*wacht geduldig af*

De Gooise Matras | 25-08-10 | 22:47

@kleingrutter | 25-08-10 | 22:43
en buiten dat,
hij claimt 'm te hebben,
maar volgens mij is het er eentje die op stoom loopt
;)

Rest In Privacy | 25-08-10 | 22:46

@ lion@night | 25-08-10 | 22:42

Heb je nog enkele wensen betreffende onderstaande zaken kunnen realiseren aldaar?
-Ferrari
-zak geld
-villa met zwembad
-jacht van 50 meter
-rijk wijf
;)

De Gooise Matras | 25-08-10 | 22:46

@kleingrutter | 25-08-10 | 22:43
mijn wens als klein jochie was een radiografische ferrari.
Uiteindelijk kreeg ik er wel een, maar het was geen ferrari
;)

Rest In Privacy | 25-08-10 | 22:45

@deraderendraaien | 25-08-10 | 22:43
dat heb ik al gedaan dacht ik zo...

Rest In Privacy | 25-08-10 | 22:44

Als er gristen voor m'n neus staat met als doel mij te bekeren vraag ik hem (of haar, incidenteel);

Als God bestaat, waarom is er dan zoveel ellende op de wereld?

Rest In Privacy | 25-08-10 | 22:44

De Gooise Matras | 25-08-10 | 22:28

Ik ben inmiddels ver gevorderd in mijn antwoord op uw scherpe reply. Heb nog even geduld.

*hersens kraakt en zich sufgoogeld*

pius | 25-08-10 | 22:43

lion@night | 25-08-10 | 22:40
Er is een reaguurder die ook altijd op zijn knieen zit en wel een Ferrari claimt te hebben.
*Denkt aan Flater*

kleingrutter | 25-08-10 | 22:43

@ kleingrutter | 25-08-10 | 22:41

Ah, 'k zie het. Scusi.
Neemt niet weg dat het onhandig kan zijn.

De Gooise Matras | 25-08-10 | 22:43

@lion@night 22.36
goedenavond lion
volgens mij zijn de reaguurders hier boven er nog niet helemaal uit,
u komt uw alwetend oordeel posten?

deraderendraaien | 25-08-10 | 22:43

@lion@night | 25-08-10 | 22:40
hi Nala!
gut gut gut wat was het gezellig in t Gooi
;)

Rest In Privacy | 25-08-10 | 22:42

@fuckje | 25-08-10 | 22:40

Yep,

lig je daar met een elftal bestaande uit boys, de godenzonen
;)

Rest In Privacy | 25-08-10 | 22:41

De Gooise Matras | 25-08-10 | 22:40
Dat beweer ik niet maar IWAB.

kleingrutter | 25-08-10 | 22:41

Dus... Als wetenschap misbruikt wordt, dan is het niet waar?

Specy | 25-08-10 | 22:41

@ lion@night | 25-08-10 | 22:36

Ha Simba!

De Gooise Matras | 25-08-10 | 22:41

@God Zelf | 25-08-10 | 22:38
LOL!

Rest In Privacy | 25-08-10 | 22:40

@lion@night |22:38
Maar zonder maagdjes, dat dan weer niet ;-)

fuckje | 25-08-10 | 22:40

@ kleingrutter | 25-08-10 | 22:35

Is niet altijd even handig hoor, om te goed van vertrouwen te zijn.

De Gooise Matras | 25-08-10 | 22:40

@kleingrutter | 25-08-10 | 22:38
man man man,
je moest eens weten
op de kleine knietjes voor het bed..
turend naar het plafond,
alsof ik daar een schim dacht te zien,
maar het was allemaal een illusie,
de volgende dag gewoon weer,
een wortel in m'n schoen
ipv van een mooie Ferrari
;)

Rest In Privacy | 25-08-10 | 22:40

Uiteraard ben ik de winnaar.

God Zelf | 25-08-10 | 22:38

@fuckje | 25-08-10 | 22:37
hij is wel in de hemel momenteel
;)

Rest In Privacy | 25-08-10 | 22:38

@ caravaggio | 25-08-10 | 22:32

LOL
De dames die reageerden op de advertenties waren vast ongewenst ongehuwd (en mogelijk al een stukje ouder?). Pa zou je mogelijk postzegels op de koop toe hebben gegeven, desnoods zijn hele verzameling, om ook die oudste dochter uit huis te krijgen.
Doorgaans ontmoeten de jongelui elkaar in de kerk en trouwen ze zo snel mogelijk omdat ze wegens levenslange onthouding (maar, nog jong dus begrijpelijk) zo snel mogelijk van bil willen gaan.

De Gooise Matras | 25-08-10 | 22:38

lion@night | 25-08-10 | 22:34
Goedenavond Leeuw. Drink wat want je schijnt het nodig te hebben ;-)
En houd op met dat gesmeek. je ziet het helpt toch niet...

kleingrutter | 25-08-10 | 22:38

Er is maar één godt, en die zat in een slobberig trainingspak van de Lidl met een tokkieblik naar een grasveld te kijken.

fuckje | 25-08-10 | 22:37

Goedenavond allen overigens...

Rest In Privacy | 25-08-10 | 22:36

@Parsons | 25-08-10 | 22:34
haal er net 1 koud uit de koelkast
*zakken chips halen gaat*

Rest In Privacy | 25-08-10 | 22:35

@Heau even | 25-08-10 | 22:26
Dat betekent nog niet dat de waarschijnlijkheid van beide proposities even groot is en dat de argumenten voor de positieve claim van een hiernamaals ook deugen. Daarbij: kleingrutter heeft gelijk: de bewijslast ligt bij degene die de bewering doet.

koerbagh ® | 25-08-10 | 22:35

IWAB | 25-08-10 | 22:29
Dat was mijn vraag niet.
En waarom zijn onnozelen en mensen die te goed van vertrouwen zijn veruit het beste?

kleingrutter | 25-08-10 | 22:35

Jippie! CL!

Drs.. Gelul | 25-08-10 | 22:34

*weer ademhalen doet en bier uitdelen gaat*

Parsons | 25-08-10 | 22:34

Ik heb den Heer meerdere malen gesmeekt om een Ferrari..
Ik heb den Heer meerdere malen gesmeekt om een zak geld
Ik heb den Heer meerdere malen gesmeekt om een villa met zwembad
Ik heb den Heer meerdere malen gesmeekt op een jacht van 50 meter
Ik heb den Heer meerdere malen gesmeekt om een rijk wijf.

But all I've got was a lousy t-shirt met 'Jesus'

God bestaat dus niet.

Rest In Privacy | 25-08-10 | 22:34

@ Parsons | 25-08-10 | 22:31

Niet te lang, hoor. Daar zijn je longen niet voor gemaakt. Was Gods wil, weet je.

De Gooise Matras | 25-08-10 | 22:32

Heau even | 25-08-10 | 22:26
Formeel heb je gelijk maar waarom zou ik dat gedeelte opeens wel geloven terwijl de bijbel, koran en thora vol met onzin en contradicties staat waar geen enkel wetenschappelijk bewijs voor is?
Daarom veronderstel ik ook dat er geen hemel en hel is. Dat ligt dan geheel in de lijn der verwachtingen en lijkt me evident.

kleingrutter | 25-08-10 | 22:32

Luie Kut Student | 25-08-10 | 22:18

geloven is aanname zonder bedenkingen. iets accepteren als zijnde waarheid.
Dat van die postzegelverzamelaars klopt zeker wel. vroeguh plaatste ik voor de grap vaak contactadvertenties in het Reformatorisch Dagblad. De hobbies van de dames waren orgelspelen, breien en fluitspelen. Dat sprak me wel aan. Dus op weg naar Genemuiden en Zwartsluis. De vader zat altijd aan de jenever en verzamelde postzegels. Dus er is er maar 1 almachtige..

caravaggio | 25-08-10 | 22:32

@ La Vie En Rose | 25-08-10 | 22:27

Had filmpje helemaal gekeken en me kapot gelachen, waarvoor dank btw!
De andere 'ga eens deaud-en' nam ik ook niet serieus, maar dit sloeg kant noch wal. Je bent tolerant, heur!
Nog leuke filmpjes in de aanbieding?

De Gooise Matras | 25-08-10 | 22:31

De godenzonen wacht een spannende 3 minuten. *adem inhouden doet*

Parsons | 25-08-10 | 22:31

@La Vie En Rose
Bedankt voor de filmpjes.

toetanchamon | 25-08-10 | 22:30

@ sk!llz
&
Luie Kut Student
-
Heeft niemand jullie nou ooit het verschil tussen een atheïst en een agnost uitgelegd?
Iemand die niet gelooft in het bestaan van God is niet hetzelfde als iemand die gelooft dat God niet bestaat.
-
De gelovige weet zeker dat God bestaat.
De atheïst weet zeker dat God niet bestaat.
De agnost weet niks zeker, hij gelooft geen van beiden.
Vroeger leerde je dit op school.
-
Maar op die manier is de atheïst dus ook een soort gelovige. (Maar geen postzegelverzamelaar, behalve als hij postzegels verzamelt.)

caudillo | 25-08-10 | 22:30

IWAB | 25-08-10 | 22:24
Als wat goed is?

kleingrutter | 25-08-10 | 22:25
.
Een ware gelovige moet ook naief zijn. Dat is veruit het beste.

IWAB | 25-08-10 | 22:29

@ pius | 25-08-10 | 22:25

Dat ging iets te gemakkelijk, Pius.
*schikt zich in lot van geen tokkie, dus toch tokkie zijn*

De Gooise Matras | 25-08-10 | 22:28

Luie Kut Student | 25-08-10 | 22:18

En of dat kan. Een wereldreligie verzamelt gelovigen en een postzegelverzamelaar postzegels. Dat had je kunnen weten als je niet zo'n luie kutstudent was geweest.

pius | 25-08-10 | 22:27

Who the fuck is VanKoetsveld? De reincarnatie van Johnny Quid, zo aan dit kudtstuk te zien?

Dr.Zeldenrust | 25-08-10 | 22:27

De Gooise Matras | 25-08-10 | 22:16
Je moet het filmpje even helemaal kijken als je tijd hebt, dan zie je hoe het met JC afloopt.
W.b. dat winkje: Die chipolatabom neem ik helemaal niet serieus. Bovendien wordt hier regelmatig gezegd: 'Ga jij eens deaudt'. Maar niet tegen iedereen die dáár iets van zegt. Dat dan weer niet.

La Vie En Rose | 25-08-10 | 22:27

kleingrutter | 25-08-10 | 22:20
Heau even. U zult uw laatste bewering wel degelijk moeten bewijzen. Dat is namelijk wat u gelooft, dat er niks is. Bent u er geweest en weer terug gekomen? Heeft u het van iemand anders vernomen dat er niks is?
Kortom, hoe weet u 100% zeker dat er niks is na de dood? Het enige correcte antwoord is, dat u dat niet kunt weten. Daar hoeven we overigens niet over in discussie, ik weet het namelijk ook niet, dit is pure logica: Wij weten het niet en kunnen het niet weten. Waar sommigen in een hemel en hel geloven, gelooft u dat er niets is.

Heau even | 25-08-10 | 22:26

@ pius | 25-08-10 | 22:21

Ik vraag me af of hij überhaupt zo ver is gekomen tot het leren lezen van een boek.
aap - noot - mies - ga eens dood...

De Gooise Matras | 25-08-10 | 22:26

IWAB | 25-08-10 | 22:24
Als wat goed is?

kleingrutter | 25-08-10 | 22:25

Dit is geen argument, dit is geen tegenbewijs, dit is gewoon slap ge-ouwehoer en slaat echt nergens op.
En stop met dat pseudo-wetenschappelijke gedoe.
Dit is echt bedoeld voor de 100% geloofsfreaken. De rest: 99,9% van Nederland snapt er geen ruk van.

Crazy Horse | 25-08-10 | 22:25

De Gooise Matras | 25-08-10 | 22:21

Zeker. Als ik uw verdiensten afzet tegen dat van de gemiddelde wasvrouw in Sierra leone dan bent u waarschijnlijk zeer rijk.

*zich eruit gered heeft*

pius | 25-08-10 | 22:25

Gelovigen zijn per definitie dan ook naieve mensen.

kleingrutter | 25-08-10 | 22:22
.
Ja, dat klopt (als het goed is). Mooi toch?

IWAB | 25-08-10 | 22:24

Eens zullen we het allemaal zeker weten. Ik nú al!

IWAB | 25-08-10 | 22:23

Gelovigen zijn per definitie dan ook naieve mensen.

kleingrutter | 25-08-10 | 22:22

@ kleingrutter | 25-08-10 | 22:20

Misschien had je dat vernomen van iemand die dat aan den lijve (figuurlijk dan, hè, want lijf gaat natuurlijk niet mee naar de veronderstelde hemel) had ondervonden.
:)

De Gooise Matras | 25-08-10 | 22:22

@ pius | 25-08-10 | 22:18

Maakt dat mij, geen rijke vrouw, mij dan stiekem toch een rijke vrouw?
*verheugd is ook al klopt de zin voor geen meter*

De Gooise Matras | 25-08-10 | 22:21

De Gooise Matras | 25-08-10 | 22:12

Een gevalletje; wat u niet wil dat uzelf geschied doe dat ook een ander niet. Kennelijk zijn eigen boek niet gelezen.

pius | 25-08-10 | 22:21

De Gooise Matras | 25-08-10 | 22:18
Je moet het niet omdraaien. Ik hoef niets te bewijzen. Zij geloven dat.
Het is een veronderstelling omdat de rest ook niet klopt. Waarom dat laatste wel dan?

kleingrutter | 25-08-10 | 22:20

@ kleingrutter | 25-08-10 | 22:16

Voor de rest trouwens eens met hetgeen je schrijft. Ik begrijp er heel weinig van dat mensen anno 2010 nog zo denken *ziet het dagelijks*.
Ongelofelijk.

De Gooise Matras | 25-08-10 | 22:19

sk!llz | 25-08-10 | 22:04

Inderdaad. Iemand die geen postzegels verzamelt, verzamelt dus geen postzegels. en dat maakt hem dus een 'soort' postzegelverzamelaar. Van het soort geenpostzegelverzamelaar. Geen postzegels zijn ook een soort postzegels namelijk.

*tegel in envelop doet en postzegel erop plakt*

pius | 25-08-10 | 22:18

@sk!llz | 25-08-10 | 22:04
You've got me.

Geloven = Vertrouwen in de waarheid van iets.
Als je dus niet vertrouwd in de waarheid van iets, dan geloof je dat iets niet.

Maarja, dan blijft het de vraag of je wereldreligies en postzegelverzamelaars over een kam moet scheren. ;)

Luie Kut Student | 25-08-10 | 22:18

@ kleingrutter | 25-08-10 | 22:16

Jouw laatste veronderstelling, hè, hoe weet je dat?

De Gooise Matras | 25-08-10 | 22:18

dat van Koetsveld van de apen afstamt wil ik nog wel geloven... meer ook niet

dikkemin | 25-08-10 | 22:17

toetanchamon | 25-08-10 | 22:12
-L

toetanchamon | 25-08-10 | 22:16

De Gooise Matras | 25-08-10 | 22:08
God is een excuus voor mensen die geen beslissingen kunnen nemen.
Daarom zeggen ze altijd dat het god's wil is. Ongeacht of de beslissing goed of fout was.
Het is gemakkelijker om te geloven in een god en dan alle verantwoording aan die god over te laten. Daar komen ze altijd mee weg.
Het ergste vind ik het voor de mensen die hun hele leven gelooft hebben en na hun dood tot de ontdekking komen dat het een wrange grap was.

kleingrutter | 25-08-10 | 22:16

@ La Vie En Rose | 25-08-10 | 22:13

Potverdorie.
Volgende keer wat minder door de schone schijn laten leiden, dan.
Waarom gaf je winkjes aan B.C.? Hij was toch heulemaal niet liev?
*laatste steen werpt naar die lelijke soepjurk dan*

De Gooise Matras | 25-08-10 | 22:16

seven | 25-08-10 | 21:42
Wel eens bedacht dat juist gelovigen geloven in een sterke (almachtige) leider en zichzelf betere mensen (die naar de hemel gaan) vinden dan ongelovigen (naar de hel)? Voeg er nog het groepsgedrag van fanatieke gelovigen tegen ongelovigen (ketters, vervolgingen, heksverbranding, geen twijfel over de bijbel mogen uiten (Copernicus bv) bij en je hebt facisme 101.
...........
Yes, seven, dat heb ik wel eens bedacht. Vandaar dat ik bij Mohammedanen altijd moet denken dat.... Maar dat zou te ver voeren.
-
Net als sommige anderen schijnt U te denken dat ik de anti-evo-bijbelgekken verdedig, of dat ik de evo-theorie aanval. Nee hoor.
-
Mijn post was meer een bespiegeling. (Ik zal het nooit meer doen.)
En behalve voor sommige idioten (in USA wat meer van die idioten) is de evo-theorie wel degelijk te rijmen met geloof. Dat probeerde ik te betogen. En zelf ben ik atheïst. Maar ik haat niet alle gelovigen, zelfs niet de mohammedanen.
Peace!

caudillo | 25-08-10 | 22:15

De Gooise Matras | 25-08-10 | 22:00
Ik zou in deze scene niet voor John Cleese en zijn mooie jurk gaan. Ik kom terug op Bomba Chipolata als JehovaroeperT. Bomba Chipolata is diegene die de doodstraf uitspreekt, die met die mooie jurk dus ;)

La Vie En Rose | 25-08-10 | 22:13

Nou vooruit 1x dan, @ Bomba Chipolata
Of u heeft olie aan uw stok en vertelt iedere zondag leuke verhaaltje. U verliest uw "mooie" leventje tzt. (Ik moet me mond houden straks weet iedereen het, dus dood)
U bent kapot aan de drugs gegaan, doet nu vrijwilligers werk voor de kerk en gelooft in mooie verhalen. Een aanhanger.
We kunnen er nu nog over praten, uw gebeld is nog niet gehoord.

toetanchamon | 25-08-10 | 22:12

@ pius | 25-08-10 | 21:52

Zijn consequentheid heeft hem de das omgedaan. Jammer, hoor.

De Gooise Matras | 25-08-10 | 22:12

Ik ga even een uurtje of 8 doen of ik dood ben, nog veul tegelpret gewenst voor u allen.

*schijndood*

Jackanders | 25-08-10 | 22:11

Jezus wat een slap gelul ja

nlshit | 25-08-10 | 22:10

In de tijd van Darwin betekende fittest vooral best passend (meest aangepast aan de leefomgeving, vermogen tot aanpassen aan de veranderende leefomgeving)
to fit = passen.

seven | 25-08-10 | 22:09

@ kleingrutter | 25-08-10 | 21:51

Ik nam je tegeltje letterlijk, niet dat ik er zelf iets van geloof.
Als er al een God is (en niet dat wat de mens geneigd is ervan te maken) dan geloof ik niet dat het werkelijk in staat is om met de tengels aan kleine kindertjes te komen.
De mensenkinderen, daarentegen...

De Gooise Matras | 25-08-10 | 22:08

De Gooise Matras | 25-08-10 | 22:03

Ach, als God dat wil; aldus geschiedde..

Drs.. Gelul | 25-08-10 | 22:06

Hoe vaak moet het nog worden gezegd.. het is geen 'survival of the fittest', maar 'survival of the fit enough'.

sk!llz | 25-08-10 | 22:05

Bomba Chipolata | 25-08-10 | 21:56
Ja, whatever.

Jackanders | 25-08-10 | 22:04

@Luie Kut Student | 25-08-10 | 22:02

Als iets niet geloven ook een vorm van geloven is, is geen postzegels verzamelen zeker ook een bepaald soort van postzegel verzamelen?

sk!llz | 25-08-10 | 22:04

@ Drs.. Gelul | 25-08-10 | 21:59

Pas op, straks heb jij ook nog een doodswens aan je broek.

De Gooise Matras | 25-08-10 | 22:03

goddamn.. hoe dom moet je zijn om ‘the survival of the fittest’ zo te vertalen...
kan iemand die stumperts aub een woordenboek geven

flunkerT | 25-08-10 | 22:03

Iederéén gelooft. De ene geloof in God, Allah, buddha of wie dan ook, de andere niet. Ofterwijl: De andere gelooft dat het niet waar is. Want zeker weten doet niemand het.

Stelletje gelovigen hier...!

Luie Kut Student | 25-08-10 | 22:02

Bomba Chipolata | 25-08-10 | 21:56:
La Vie En Rose | 25-08-10 | 21:56 is aan u gericht.
Nog één keer en u bent de Sjaak!;)

La Vie En Rose | 25-08-10 | 22:02

@sjaakdaak | 25-08-10 | 21:52

U hebt helemaal gelijk hoor. Maar ik val de evolutionisten niet aan. Ik beweer alleen dat een bepaalde vergelijking niet belachelijk is. (Ook niet per se juist, maar niet belachelijk, omdat er wel degelijk overeenstemmingen zijn.)
-
Ik kan het woord fascisme gebruiken zonder iemand te willen beledigen. Misschien kunt U zich dat niet voorstellen.
-
Ik gebruik het woord fascist nooit als scheldwoord. Als zodanig betekent het namelijk niks, behalve: "Jij bent rechtser dan ik acceptabel vind" en/of "Ik vind jou een gevaarlijke klootzak!". Alleen als historische term die een bepaalde denkrichting beschrijft, heeft het woord "fascist" zin.

caudillo | 25-08-10 | 22:01

@De Gooise Matras | 25-08-10 | 21:54
Dit weet ik van God, meesterlijk verwoord door een komisch genie:
www.youtube.com/watch?v=LZJ-_OTvsqo
Dieselkachels om b.v partytenten verwarmen...
* Toch maar even meer aandacht aan voetbalkijkend volk naast me besteden *

An die ARBEIT | 25-08-10 | 22:00

@ La Vie En Rose | 25-08-10 | 21:56

Wat een LOL!
Was liever John Cleese geweest, die heeft zo'n mooie jurk aan!
*stenen gooien doet*

De Gooise Matras | 25-08-10 | 22:00

@De Gooise Matras | 25-08-10 | 21:56
Geh, mooi gevonden :) *out *pizza

Parsons | 25-08-10 | 22:00

pius | 25-08-10 | 21:55
God waait met alle winden mee, een vuige opportunist is Hij.

Überkopf | 25-08-10 | 21:59

Bomba Chipolata | 25-08-10 | 21:56

Waarom praat jij zo lelijk en voeg je weinig inhoudelijks toe?

Drs.. Gelul | 25-08-10 | 21:59

@Critical Distance | 25-08-10 | 21:55
Nee ik hap niet!

Parsons | 25-08-10 | 21:59

Critical Distance | 25-08-10 | 21:55
Een sprookjesboek gelover die vraagt of we wat meer open minded willen zijn.
Het moet toch niet gekker worden.

gladstoned66 | 25-08-10 | 21:58

Parsons | 25-08-10 | 21:50
Blijft leuk! En die van Bill Maher ga ik zeker kijken. Laat je nog weten wat ik er van vind.

La Vie En Rose | 25-08-10 | 21:58

@Drank Orgelt | 25-08-10 | 21:54
De godenzonen spelen op 3, fuck die poll pot aanhanger.

Parsons | 25-08-10 | 21:57

Critical Distance | 25-08-10 | 21:55
Want youtube is de waarheid en niets anders dan de waarheid?

kleingrutter | 25-08-10 | 21:57

@An die ARBEIT | 25-08-10 | 21:50
Oh gevalletje Bomba Chipolata.

toetanchamon | 25-08-10 | 21:57

Tommygunner | 25-08-10 | 21:15
Ik heb nu het eerste kwartier van die docu gezien en heb al een aantal creationistische argumenten voorbij zien komen die al lang en breed weerlegd zijn. Het overgrote merendeel van die honderden wetenschappers die niet in evolutie geloven zijn Christenen (shocker) en slechts een klein deel heeft een diploma in een relevant vakgebied. Ook het achterhaalde irreducible complexity argument wordt weer eens van stal gehaald. Evenals de 'missing links'.
De conclusie van die docu lijkt te zijn: "omdat we nog niet alles van evolutie begrijpen moet een bovennatuurlijk wezen er achter zitten". Zo'n conclusie heeft niks met wetenschap te maken.

FrankieHapsberger | 25-08-10 | 21:56

An die ARBEIT | 25-08-10 | 21:53
Haha ze hebben elkaar gevonden hoor.
Daarentegen vind ik nog steeds dat jullie allebei dood moeten.

Bomba Chipolata | 25-08-10 | 21:56

Parsons | 25-08-10 | 21:52

Simpel. De doos was er eerder dan de pizza.

pius | 25-08-10 | 21:56

Andries Knevel kan gezien worden als een progressief denker in de wereld van de Ger.Gem. 7 dagen was toch wel wat kort om hemel en aarde met alles er op en eraan te scheppen. de predestinatieleer is tanende . Vrijheid van meningsuiting en wilskracht zouden nu de plaats ingenomen moeten hebben. maar wat leest mijn oog: Calvijn is terug in Nederland. alleen de God is ingeruild. Feyenoord!

caravaggio | 25-08-10 | 21:56

@ Parsons | 25-08-10 | 21:52

Omdat God niet zo creatief is.

De Gooise Matras | 25-08-10 | 21:56

Bij u schakel ik het woord 'dood' gelijk aan het woord Jehova.
Nog één keer en dan...

www.youtube.com/watch?v=MIaORknS1Dk
Hoewel dit een mannenaangelegenheid is zie ik De Gooise Matras en La Vie tussen het publiek staan, ik geloof zelfs vooraan...

La Vie En Rose | 25-08-10 | 21:56

gladstoned66 | 25-08-10 | 21:53
Indat geval kunnen ze morgen giro 555 afblazen want ik heb de oplossing; Een gat graven.

kleingrutter | 25-08-10 | 21:55

@caudillo 21:40

Tis prachtig, zo ook is het buddhisme strikt genomen wars van een Godsbeeld.
Alleen jammer dat de praktische invulling van mensen altijd leidt tot gedrag dat verdomd veel op religie lijkt, met of zonder God.

Drs.. Gelul | 25-08-10 | 21:55

Een van de mooiste zinnetjes uit Genesis vind ik het achteloze 'en ook de sterren'. Alsof je die bijna zou vergeten. Sinds Hubble weten pas we een klein beetje wat dat behelst. Ook die schepping van de zon is leuk terwijl het al 3 dagen licht is volgens die gekke Genesis.

Rest In Privacy | 25-08-10 | 21:55

Zoek maar eens op Youtube op: "Evulotion exposed" of "evulution debunked"

Daar word haarfijn uitgelegd en met wetenschappelijk bewijs onderbouwd waarom evolutie niet waar kan zijn. Be open minded people!

God vs Evolutie 1-0

Critical Distance | 25-08-10 | 21:55

Dank, zelden zo gelachen...
Maar het communisme gebaseerd op 'survival of the fittest', hoe dan? Ik dacht toch echt dat ze meer via het principe "De grootste losers krijgen hetzelfde loon als de meest fitte, intelligente en creatieve mensen" werkten...
Maar ok... de Gristenen laten liever een kind met een open ruggetje geboren worden en zien stamcelonderzoek als massagenocide, die punten op het gebied van morele superioriteit gun ik ze dan wel weer :').

jeanmondo | 25-08-10 | 21:55

Überkopf | 25-08-10 | 21:51

Ach als de toekomst verloopt zoals ik vrees. Crisisje hier, oorlogje daar, dan stromen de kerken sneller vol dan de Ikea op koopzondag.

pius | 25-08-10 | 21:55

Spannond. Paul Rosenmuller ontvangt volgende week in zijn progje (Spraakmakende Zaken) Sytse v/d V., Pedofiel...

Drank Orgelt | 25-08-10 | 21:54

@ An die ARBEIT | 25-08-10 | 21:48

Dat klinkt als Gods vinger, Andie!
*linkje tussen kachels en evenementen niet goed begrijpt maar gaat het nog weleens horen, bij de gratie Gods*

De Gooise Matras | 25-08-10 | 21:54

Gemene Deler | 25-08-10 | 21:45
Volgens somige is de aarde hol. Het zal godverdomme toch niet waar zijn.

gladstoned66 | 25-08-10 | 21:53

@koerbagh ® | 25-08-10 | 21:38

Ja natuurlijk is dat zo. Die link van jou is een apologie van evolutie-apologeten die zich verdedigen tegen onzinnige claims dat de evo-theorie niet deugt omdat Hitler er verkeerde conclusies uit trok. (Wrschnlk bedacht door bijbelfanaten uit de USA.)
-
Maar als je een politieke theorie wil baseren op een wetenschappelijk verhaal, dan kun je de evo-theorie (en ook Nietzsche als je wil) heel goed gebruiken voor sociaal-darwinistische theorieën, die, NATUURLIJK NIET door Darwin zijn bedacht of gesteund. Die theorie van darwin namelijk was alleen maar een biologische theorie over het ontstaan der soorten. Je zegt het.
En de term "sociaal darwinisme" werd vooral gebruikt door tegenstanders van die stroming.
en.wikipedia.org/wiki/Social_Darwinism...

caudillo | 25-08-10 | 21:53

@Jackanders | 25-08-10 | 21:50
Bomba Pudding is maar zuur. Daar, tegel...

An die ARBEIT | 25-08-10 | 21:53

Kortom:

Regel 1: Wat in de bijbel staat is waar.
Regel 2: Als de werkelijkheid niet overeenstemt met de bijbel treedt automatisch regel 1 in werking.

Weer te laat | 25-08-10 | 21:52

Waarom heeft godt bij het maken van de pizza geen rekening gehouden met de vorm van de doos?

Parsons | 25-08-10 | 21:52

@caudillo | 25-08-10 | 21:33
"Vergelijking evolutietheorie met fascisme is niet belachelijk. "Sociaal Darwinisme" was favoriet bij de Nazis. "
-
En nu uw punt? Ze heetten ook nationaal socialisten. Maakt dat de SP tot nazi's? De griffo's gebruiken halve stellingen als de uwe ook maar wat graag merk ik. Storen doe ik me daar al lang niet meer aan. Griffo's hebben een bord voor de kop. Dat bord mogen ze daar houden, zolang ik er niet mee lastig gevallen word.
Een kleine bijdrage aan uw kennis: Het "sociaal darwinisme" heeft met de neodarwinistische evolutietheorie niet zoveel van doen. Met modder gooien kan natuurlijk best, maar realiseer je dan wel dat teruggooien in het geval van een verderfelijke ideologie als de monotheïstische religies samen vormen niet zo moeilijk is voor iemand die een paar boeken gelezen heeft.

sjaakdaak | 25-08-10 | 21:52

De Gooise Matras | 25-08-10 | 21:43

lol@zin tussen de sterretjes. Hij is wel consequent trouwens. Voor wat het waard is.

pius | 25-08-10 | 21:52

pius | 25-08-10 | 21:48
Ben je gek, het is genetisch bepaald. En ras uitstervend. Nog nooit zo snel evolutie aan het werk gezien als in de twintigste eeuw in Europa. Turbo-evolutie.

Überkopf | 25-08-10 | 21:51

De Gooise Matras | 25-08-10 | 21:46
Jij gelooft dat?

kleingrutter | 25-08-10 | 21:51

An die ARBEIT | 25-08-10 | 21:43
Neehee, niet iedereen moet dood.
Ik màg dood, heeft Bamboepudding zelluf op tegel gezet.

Jackanders | 25-08-10 | 21:50

@toetanchamon | 25-08-10 | 21:48
Sorry? Leuk u ook weer te zien, de vakantie was nogal doordrenkt met alcohol, maar waar bedankt u me voor?

An die ARBEIT | 25-08-10 | 21:50

@La Vie En Rose | 25-08-10 | 21:39
Heerlijk! Die van Bill Maher is trouwens ook erg geestig. Het kijken waard.

Parsons | 25-08-10 | 21:50

flink gevalletje van jezelf gigantisch tegenspreken (uit de lol-pdf):

eerst over de wetenschap: "Zij wil niet meer doen dan vastleggen wat waargenomen kan worden en ordenen wat door feiten aangereikt wordt."

even later over macro-evolutie:
"Alleen al omdat het niet gaat over waarneembare feiten of door experiment herhaalbare zaken, is deze theorie zonder meer een hypothese die op langere termijn zou kunnen vervangen worden door een andere, als die de bestaande feiten beter zou verklaren."

Dus als ik het goed begrijp willen deze mensen waarneembare feiten zien voor ze iets als waar aannemen? Contradictie. Conclusie: Gristenen meten met twee maten. Q.E.D.

harde rots | 25-08-10 | 21:48

MacVulpen | 25-08-10 | 21:44

Ik neem aan dat jij in het zeventiende eeuwse madrid ook een devoot gelovert geweest was. En zoniet dan was er altijd nog de inquisitie. Daar werd je nogal vroom van.

pius | 25-08-10 | 21:48

@De Gooise Matras | 25-08-10 | 21:28
Rustige day in the office.. Vannacht nog laat bezig geweest met een klus, kachel die er mee uit schee. Wat mij betreft weer een reden om te geloven dat ALS er een God bestaat, hij een sadistische moddafokka is... Maar me vandaag dus maar rustig gehouden...
Nu nog even gasten aan het onderhouden... Een Godsgeschenk!
De Glorie is met Leen, amen.

An die ARBEIT | 25-08-10 | 21:48

@An die ARBEIT | 25-08-10 | 21:43
Fijn dank u. fijn u weer te zien, hoe was de vakantie.

toetanchamon | 25-08-10 | 21:48

@ kleingrutter | 25-08-10 | 21:43

Maar gelukkig is Hij in den Hemel en niet gematerialiseerd, van fysieke aanrakingen zal het dan ook niet komen.

De Gooise Matras | 25-08-10 | 21:46

An die ARBEIT | 25-08-10 | 21:43
U incluis.

Bomba Chipolata | 25-08-10 | 21:46

Ik flikker zo ff een handgranaat in mijn slaapkamer.
Kijken hoeveel orde ontstaat na die big bang...

k-schaaf | 25-08-10 | 21:46

Spasshose | 25-08-10 | 21:43
Ik interpreteer dat als vermenigvuldig u en gaat heen.

kleingrutter | 25-08-10 | 21:46

En de Aarde is plat...

Gemene Deler | 25-08-10 | 21:45

Ik denk dat het geloven in god genetisch is bepaald en als je een afwijking hebt op dat gen heet dat godsdienstwaanzin, vervelend. "k heb niks tegen god, maar heb wel moeite met zijn grondpersoneel"

MacVulpen | 25-08-10 | 21:44

De Gooise Matras | 25-08-10 | 21:41
Dat "onze vader" riekt al naar incest.

kleingrutter | 25-08-10 | 21:43

+s

seven | 25-08-10 | 21:43

@Bomba Chipolata | 25-08-10 | 21:40
Iedereen moet dood, u gelukkig inbegrepen, bedankt voor het oude nieuws.

An die ARBEIT | 25-08-10 | 21:43

Ik heb op een gristelijke kaleuterschool gezeten en één citaat uit de bijbel is mij altijd bijgebleven: "Gaat heen en vermenigvuldigt U" (Farizeeërs 113 t/m 116)

Spasshose | 25-08-10 | 21:43

De Gooise Matras | 25-08-10 | 21:37

Great minds, enfin. Een godsgeschenk:)

pius | 25-08-10 | 21:43

@ pius | 25-08-10 | 21:41

De enige respons die je krijgt, is dat je ook deaud moet. Zelfs een Tokkie weet nog beter te interacteren.
*naast goddelijk tarief ook engelengeduld vereist is*

De Gooise Matras | 25-08-10 | 21:43

Bomba Chipolata | 25-08-10 | 21:28
Ja, dat zal ik doen, maar nu nog niet, mèt of zonder uw welnemen.;)

La Vie En Rose | 25-08-10 | 21:42

toetanchamon | 25-08-10 | 21:40
Ga eens dood.

Bomba Chipolata | 25-08-10 | 21:42

caudillo | 25-08-10 | 21:33
Wel eens bedacht dat juist gelovigen geloven in een sterke (almachtige) leider en zichzelf betere mensen (die naar de hemel gaan) vinden dan ongelovigen (naar de hel)? Voeg er nog het groepsgedrag van fanatieke gelovigen tegen ongelovigen (ketters, vervolgingen, heksverbranding, geen twijfel over de bijbel mogen uiten (Copernicus bv) bij en je hebt facisme 101.

seven | 25-08-10 | 21:42

@ kleingrutter | 25-08-10 | 21:39

Kleine kinderen kunnen in hun grootheidswaanzin ook het één en ander roepen. Laten we het hem vergeven. Zou Onze Vader wellicht ook doen.

De Gooise Matras | 25-08-10 | 21:41

De Gooise Matras | 25-08-10 | 21:38

Zeker. Wel tegen een goddelijk tarief. Je moet toch ergens de motivatie vandaan halen.

pius | 25-08-10 | 21:41

De meeste mensen moeten dood!

Überkopf | 25-08-10 | 21:40

En toch hebben ze gelijk, zolang je maar snapt wat GOD is en waar het voor staat.

Goud
Olie
Drugs

Door de crisis is geld geen f.ck waard, goud is nu de vraag.
De kerk heeft al goud( kijk naar de paus ect.) en wil van u geld zien. U heeft geen geld of u wilt ook goud, maar niet meer om weg te geven. probleem voor het geloof.

Olie is voor de stok van de pastoor/dominee ect. om de koorknaapjes te versoepelen.
Maar er is olie aan het knaapje blijven plakken en dat kom nu aan het licht. dus dat is ook over straks. probleem voor het geloof.

Drugs is voor u, om in uw eigen wereld te zitten en niet aan dat van het geloof te komen.

GS= GeenStijl, weet ook niet iedereen in de samenleving.
Dus ja, GOD doet het geloof de das om.

toetanchamon | 25-08-10 | 21:40

@ Drs.. Gelul | 25-08-10 | 21:27
Nou, weledelgeleerde Heer Gelul, de oude Chinezen hebben anders een prachtige beschaving opgebouwd, zonder in een persoonlijke God te geloven. Later werd een deel der Chinezen boeddhist. Maar confucianisme is een succesvolle geestelijke stroming, DIE GEEN ENKELE GOD KENT!
Mooi, hè?

caudillo | 25-08-10 | 21:40

-weggejorist en opgerot-

Bomba Chipolata | 25-08-10 | 21:40

Pff.. gelukkig maar

GSpot | 25-08-10 | 21:39

De Gooise Matras | 25-08-10 | 21:34
God bestaat niet dus hij ook niet.
De lompe l*l.

kleingrutter | 25-08-10 | 21:39

@caudillo | 25-08-10 | 21:33
Doe nou even normaal man. Darwin's theorie gaat over de biologische ontwikkeling van soorten en is geschreven in het midden van de 19e eeuw.
wiki.cotch.net/index.php/Hitler_based_...

koerbagh ® | 25-08-10 | 21:38

Bomba Chipolata | 25-08-10 | 21:32
Ik wil uw feestje niet bederven heur maarrûh, u moet ook dood.
Heeft got zo geregeld.

Jackanders | 25-08-10 | 21:38

@ pius | 25-08-10 | 21:36

Bekeer je ook antisocialen, btw?
Heb zojuist een klantje voor je gevonden.

De Gooise Matras | 25-08-10 | 21:38

Ik ben het Hiermee eens;

Het is voor een bepaalde groep mensen niet te accepteren dat ze maar een zucht in de tijd zijn.
Een paar jaar op de vele miljarden jaren die kwamkomen.
Dat je gewoon weer een stukje sterrenstof wordt wat eindigt in het grote zwarte gat.
Dat al het bestaan zinloos is als je erover nadenkt, dat je eigenlijk alleen maar moet bewonderen dat je dit 80 jaar mag meemaken... meer is er niet maar sommigen weigeren dat te geloven en verschuilen zich achter allerlei sprookjestheorieen..
Prima.
Maar laat mij dan ook met rust.
Mij... de atheist.

Terpen-tijn | 25-08-10 | 21:10

droldraaier | 25-08-10 | 21:37

Ergens te zijn waar je de omgeving niet kent is voor de meesten van ons een enigszins angstaanjagende toestand waarin het brein een waarneming doet met een vaak heel sterke ingebouwde vooringenomenheid die later, wanneer men de omgeving beter heeft leren kennen, danig zou moeten worden bijgesteld. Zo gaat het ongeveer ook met begrip en kennis van de materie waaruit wij bestaan. Maar mensen zijn (als) kinderen en houden van nature niet van verandering. Dus zijn religieuze mensen heel doodgewone types die hun oorspronkelijke waarnemingen, influisteringen en gevolgtrekkingen niet willen corrigeren maar eindeloos herbeleven. Uit angst voor het onbekende.

BillyTheCad | 25-08-10 | 21:37

@ pius | 25-08-10 | 21:36

Ja, ja, had ik al gezien.
Maar, hij was wél leuk!
;)

De Gooise Matras | 25-08-10 | 21:37

De Gooise Matras | 25-08-10 | 21:34

Ikke was eerst;D

pius | 25-08-10 | 21:36

@ pius | 25-08-10 | 21:33

2 zielen...
En God. Die over leven of dood denkt te kunnen beslissen.
Wat een zieligheid.

De Gooise Matras | 25-08-10 | 21:35

@ Bomba Chipolata 21:27 Nee, die is van mijn vader. Deze komt regelrecht uit de bijbel: " Zie, Ik kom als een dief. Zalig is hij, die waakt en zijn klederen bewaart, opdat hij niet naakt wandele, en men zijn schaamte [niet] zie." Openbaring 16:15

WildPlassert | 25-08-10 | 21:34

@ Bomba Chipolata | 25-08-10 | 21:32

U denkt dat u God is?

De Gooise Matras | 25-08-10 | 21:34

Vergelijking evolutietheorie met fascisme is niet belachelijk. "Sociaal Darwinisme" was favoriet bij de Nazis.
-
Communisme (althans de ideologie daarvan) leidt juist tot het overleven van de zwakste: : "Van eenieder naar vermogen, voor eenieder naar behoefte." Dwz straf voor presteren en beloning voor totaal waardeloos zijn.
Christendom lijkt qua idealen in dezen op communisme.
-
Dat de USSR zo niet was georganiseerd en die Christenen te hypocriet zijn om er echt naar te leven, heeft het overleven van die systemen (USSR erg tijdelijk, maar toch nog drie generaties) mogelijk gemaakt.
-
Ander vaatje:
Ik heb iemand gekend die uit vrije verkiezing RK geworden was. Hij ontleende veel vreugde aan het feit dat God zijn bestaan persoonlijk gewild had, en zag zijn leven als een opdracht van die God om er wat van te maken.
Zelf kan ik er niet in geloven, maar wat levensfilosofie betreft, het kan slechter dan die van deze figuur. Ik hoop dat het goed met hem gaat. (Hij geloofde dan ook WEL in de evolutieleer - ook allemaal gewild door God. Dat van die zes dagen en zo, dat was meer voor protestanten. Die zijn niet goed wijs volgens hem.)

caudillo | 25-08-10 | 21:33

Bomba Chipolata | 25-08-10 | 21:32

U bent god?

pius | 25-08-10 | 21:33

-weggejorist-

Bomba Chipolata | 25-08-10 | 21:32

@ Bomba Chipolata | 25-08-10 | 21:28

Doe es niet zeau stom.

De Gooise Matras | 25-08-10 | 21:31

threewing | 25-08-10 | 21:28
Er staat toch ook aangepaste. Ook een klassieke fout, in elk debat: de leesfout.

Überkopf | 25-08-10 | 21:30

er is bewijs dat Elvis bestaan heeft maar niet dat god bestaan heeft. Wat die evolutie betreft... het waren de onaangepaste vissen die zo nodig het land op moesten, de boom in of gaan vliegen. De rest bleef duf doorzwemmen en op de PVDA stemmen. Dus de onaangepasten hebben de evolutie gaande gehouden. Hou dus nu degenen in de gaten met onaangepast gedrag zoals Hero Brinkman. Zij worden de mens van de toekomst.

jan-lul-de-behanger | 25-08-10 | 21:30

La Vie En Rose | 25-08-10 | 21:25
Ga eens dood.

Bomba Chipolata | 25-08-10 | 21:28

als je je zo goed en langdurig weet te verstoppen moet je wel god zijn.

MacVulpen | 25-08-10 | 21:28

En meteen al de klassieke fout in elk evolutiedebat maken. Survival of the fittest vertaalt zich naar: het overleven van de best aangepaste. Niet de sterkste.
Dus ook voor die creationisten-fundi's is er op de lange termijn geen hoop.

threewing | 25-08-10 | 21:28

Ajax zwijnt, zal de hand van got wel zijn ..

Jackanders | 25-08-10 | 21:28

De godenzonen rammen hem er eindelijk in!

Parsons | 25-08-10 | 21:28

@ An die ARBEIT
Hallo Sunny Boy, nog van God los geweest, vandaag?

De Gooise Matras | 25-08-10 | 21:28

1-0

Drs.. Gelul | 25-08-10 | 21:28

De Literator | 25-08-10 | 21:17

Kijk, dat die rare trip hippie zoveel volgelingen zou krijgen wist ie zelf ook niet. Toch is ie voor al dat gelul van em vastgespijkerd en dat is lullig. Welnu, de intense pijn die ik ervaar bij het besef dat de overgrote meerderheid van de mensheid in die sprookjesfiguren gelooft is vele malen erger dan het lijden van voornoemde hippie. De geschiedenis heeft ons immers geleerd dat geloof er niet uit te krijgen is. Geen enkele beweging/ideologie/theorie is erin geslaagd om een puur seculiere bevolking te scheppen op deez' wereld. Ergo, God wint keer op keer. En ik wil en kan het maar niet geloven.

Drs.. Gelul | 25-08-10 | 21:27

Heb je twee mensen geschapen, eten ze zomaar je appel op. Logisch dat God een jaar of duizend pislink bleef op die mensen.

WildPlassert | 25-08-10 | 21:27

WildPlassert | 25-08-10 | 21:23
Zelf bedacht.

Bomba Chipolata | 25-08-10 | 21:27

De sterkste en meest aangepaste overwint?

*Mompelt iets met Volledig Vrije Mededinging*

Drank Orgelt | 25-08-10 | 21:27

koerbagh ® | 25-08-10 | 21:18
Leugens zijn inderdaad geen waarheid, maar ze bestaan wel. De dommen hebben niet gelijk, maar ze zijn met veel. God is trouwens verrekte handig om die mensen er een beetje onder te houden.

Überkopf | 25-08-10 | 21:26

two ball cane | 25-08-10 | 21:13
Dat u zo naar wordt van het hoofdlettergebruik heeft blijkbaar tot gevolg gehad dat u dit gebruik zelf ook heeft afgeschaft. Ik wil u er op wijzen dat het gebruik van hoofdletters geen gebruik is, of iets vrijblijvends, maar een spellingsregel. Elke nieuwe zin begint met een hoofdletter is zo'n spellingsregel. U maakt dus ook expres taalfouten om over de inhoud maar te zwijgen.

La Vie En Rose | 25-08-10 | 21:25

God probeerde te verhoeden dat DGM tegeltje plempte maar DGM strafte terug. Zeau!

De Gooise Matras | 25-08-10 | 21:24

Gek eigenlijk dat deze zwakken van zinnen niet uitgestorven zijn . . . .

BTW: uit het morgenland komen er nog meer . . . .

Byter | 25-08-10 | 21:24

"Zalig zijn de armen der geest"

WildPlassert | 25-08-10 | 21:23

@Tommygunner | 25-08-10 | 21:15

Begint wel heel vet......

Hobbykip | 25-08-10 | 21:23

"Help uzelf zo helpt u God"
of
"God wreekt daar hij niet spreekt"

Uit Grootmoeders Gereformeerde Gezegdenboek.

De Gooise Matras | 25-08-10 | 21:23

Drs.. Gelul | 25-08-10 | 21:04
Van elke soort die ooit bestaan heeft een fossiel eisen voordat de evolutietheorie geaccepteerd wordt is onzinnig en wat heeft de leeftijd van onze planeet met evolutie te maken?
 
Ik krijg een punthoofd van al die mensen die denken dat Darwin en passant ook het ontstaan van het universum heeft uitgelegd met zijn theorie.

FrankieHapsberger | 25-08-10 | 21:23

Tommygunner | 25-08-10 | 21:15
Hahaha dank je, het is lang geleden dat ik zo hard heb moeten lachen.

Bomba Chipolata | 25-08-10 | 21:23

"Help uzelf zo helpt u God"
of
"God wreekt daar hij niet spreekt"

Uit Grootmoeders Gereformeerde Gezegdenboek.

De Gooise Matras | 25-08-10 | 21:23

God was a chevydealer..

lefbak | 25-08-10 | 21:22

God is een laffe looser. Die hele schepping kwam hem zo zijn strot uit dat hij de hele mensheid en alle dieren heeft verzopen, en met Noach en zijn dierentuin overnieuw moest beginnen. Een mislukking dus. Waarom laat hij zich nooit eens zien op TV ofzo, maar verstopt hij zich in bramenbosjes en dergelijke. En altijd maar een persoon tegelijk toespreken, en die moet dan iedereen maar weer zien te overtuigen dat hij het allemaal van God heeft.

WildPlassert | 25-08-10 | 21:22

Vooral dat gelul van "kijk mij eens even scheppen" stuit me tegen de borst.
Scheppen stelt geen ene moer voor, dat kunnen we allemaal.
us.123rf.com/400wm/400/400/rgebbiephot...

Jackanders | 25-08-10 | 21:22

Jackanders | 25-08-10 | 21:16
Niks geen gouden handdruk maar zo'n handdruk: www.laughshop.com/lsstore/gag_gifts/ha...

WildPlassert | 25-08-10 | 21:18
Ja. Er zijn een hoop dommeriken.

Überkopf | 25-08-10 | 21:21

@Tommygunner | 25-08-10 | 21:15
Creationistische bullshit.

koerbagh ® | 25-08-10 | 21:20

bomba chipolata 21:10: oh, okee dan.

Kletskop | 25-08-10 | 21:20

Ergens te begrijpen met de godvrezende mensen, Jezus is zo'n geval waar je als verhaal naar moet kijken en niet als feiten. Darwin wint het namelijk niet tegen iemand die dood kan gaan en dan weer terugkomt, in dat geval is evolutie van de onsterfelijke redelijk zinloos omdat het gewoon niet nodig is.
Ik ben dan wel hervormd opgevoed, maar geloof is niet meer iets wat me bezighoudt als zodanig, maar meer iets wat een herinnering is aan hoe kinderlijk ik dingen ooit gezien heb.
Rationaliteit en observatie van feiten is voor mij een stuk beter om de wereld te begrijpen.

Dezenaamhier | 25-08-10 | 21:20

Het communisme en het fascisme houden zich er juist totaal niet aan. Die stromingen gaan tegen de natuurlijke gang van zaken in waardoor ze inefficiënt zijn en blijken te falen.

Semper Pecunia | 25-08-10 | 21:19

@Tommygunner | 25-08-10 | 21:15
Als deze reactie de film samenvat vraag ik me af of ik wel wil kijken.

"Thanks for the video. It is truly more logical to believe everything in the universe came from a supernatural being than to come from matter which came from nowhere."

Parsons | 25-08-10 | 21:19

@ Überkopf 21:13, iedereen doet het zonder een god. Alleen de domoren hebben het niet door. Net als met placebo's....

WildPlassert | 25-08-10 | 21:18

@Überkopf | 25-08-10 | 21:13
Er zijn geen mensen met god, er bestaan namelijk geen goden. Er zijn wel mensen die geloven dat ze bestaan, of tenminste ééntje. Die zijn niet goed snik. In het beste geval blijft het daarbij, maar sommigen zijn levensgevaarlijk en dat waren ze niet geweest als ze niet zouden geloven in sprookjes.

koerbagh ® | 25-08-10 | 21:18

Op een intelligente (!) site als GeenStijl hoort religie helemaal niet thuis. De Literator vindt het christelijk geloof maar achterlijk gedoe. Had vroeger, toen je gemiddeld niet ouder werd dan 30 en het échte leven dus zogemaand begon in het hiernamaals, als houvast en troost nog wel zin. Maar nu niet meer. Al dat gedoe rond een verwarde hippie die 1.977 jaar geleden op een stukkie hout werd gespijkerd. Hou er 's mee op, te beginnen op GeenStijl.

De Literator | 25-08-10 | 21:17

Ik vraag mij toch af wie het boek Genisis geschreven heeft en of hij/zij getuige was van wat God allemaal aan het scheppen was. Zou God (nadat hij zichzelf had geschapen) dan toch eerst een mens geschapen hebben die een verslagje moest tikken op een kleitablet? Zeg maar de Hugo Walker ("Komt dat licht!") van de schepping?

Rideo Ergo Sum | 25-08-10 | 21:16

God gokt gewoon op een flinke oprotpremie na zwaar falend beleid.
HufterT!

Jackanders | 25-08-10 | 21:16

Hier een goede docu over "Wetenschappelijk bewijs voor het bestaan van God" www.youtube.com/watch?v=ppIgFEFUpjw
Hier zitten wel een aantal aparte dingen in, zoals dat er van die "boom" van Darwin geen reedt klopt, dat het baanbrekende onderzoek waarbij cruciale eiwitten werden gewonnen uit een soort kunstmatige oersoep blijkt ook een faal en natuurlijk de honderden universiteiten die aan Darwin twijfelen...
Maar om dan gelijk weer naar de bijbel te wijzen als absolute waarheid...

Tommygunner | 25-08-10 | 21:15

@pius | 25-08-10 | 21:11
Handen schud en snel verder kijken doet.

Parsons | 25-08-10 | 21:15

xzaz2 | 25-08-10 | 20:56
Al die mensen die in godt geloven... zucht... wat doen we eraan.
Ik, als een soort van goddelijk schepsel ;) zoude tegen die mensen willen zeggen:
"Gaat henen en vermenigvuldigt u niet!"
Het punt is dat ze dit nu juist wel doen en niet zo'n beetje ook! Zucht...

La Vie En Rose | 25-08-10 | 21:13

Veel mensen zijn slechter af zonder God. Nog altijd. Dat is toch een nederlaag voor de mensheid. Daar kan ik altijd wel om lachen.

Überkopf | 25-08-10 | 21:13

ik word altijd helemaal naar van dat hoofdlettergebruik. volgens de Nederlandse spelling moet bijbel dan nog altijd met een hoofdletter (verachtelijk, gewoon kleine letter tenzij je religieus bent). maar om nu expres taalfouten te maken en 'heeren' met louter kapitalen te schrijven...
om over de inhoud van zulks proza nog maar te zwijgen...

two ball cane | 25-08-10 | 21:13

Vindt geloven mooi

hfakker | 25-08-10 | 21:12

Eigenlijk is religie de ultieme bevestiging van wat Darwin beweerde: God is the fittest of them all.

Jopie2009 | 25-08-10 | 21:12

Geloof is intellectuele armoe. Te laf om toe te geven dat je iets niet weet, en te lui of te dom om uit te zoeken hoe het wel zit.

Muxje | 25-08-10 | 21:11

Parsons | 25-08-10 | 21:04

Voor een Feyenoorder is dat natuurlijk godslastering. Maar als je zweert het niet door te vertellen dan vind ik ook dat Ajax zich wel weereens mag plaatsen voor de CL. Vooral om het spitsenduo. Maar wel mondje dicht graag, ze moesten eens weten. De sharia is mild in vergelijking tot de straffen die in Rotjeknor op Ajaxophemeling staan. Het is de goden verzoeken.

*alles ontkent en van niets weet*

pius | 25-08-10 | 21:11

Waarom nog steeds die PDF-alerts?
Anno 2010 gebruikt menig GS-er zijn Windows 7/iMac/iPxd/Android phone die gemakkelijk een PDF-je kan vertonen.

Weeraanmelden | 25-08-10 | 21:10

Het is voor een bepaalde groep mensen niet te accepteren dat ze maar een zucht in de tijd zijn.
Een paar jaar op de vele miljarden jaren die kwamkomen.
Dat je gewoon weer een stukje sterrenstof wordt wat eindigt in het grote zwarte gat.
Dat al het bestaan zinloos is als je erover nadenkt, dat je eigenlijk alleen maar moet bewonderen dat je dit 80 jaar mag meemaken... meer is er niet maar sommigen weigeren dat te geloven en verschuilen zich achter allerlei sprookjestheorieen..
Prima.
Maar laat mij dan ook met rust.
Mij... de atheist.

Terpen-tijn | 25-08-10 | 21:10

Kletskop | 25-08-10 | 21:05
Nietes.
Een Godwin kan door iedereen aangeroepen worden.

Bomba Chipolata | 25-08-10 | 21:10

@An die ARBEIT
Kan het me nog moeilijk herinneren 5 daagjes Praag doen veel met je.

xzaz2 | 25-08-10 | 21:10

"Genesis 1 bedoelt een historisch bericht te zijn." En wie was de schrijver dan, die mee kon maken dat de mens nog geschapen moest worden maar er toch al bij was?

De enige bron waarop de gerelicapten zich op beroepen is de bijbel, en het ontbreekt weer eens aan bewijzen voor hun groteske claims. Dat komt omdat er geen ruk klopt van de waanzinnige theorie dat een onstoffelijke (overigens loopt hij in Genesis te wandelen in een tuin en is hij te dom om Adam te vinden) oppertovenaar alles gemaakt heeft en dat je hem maar beter te vriend kan houden.

WildPlassert | 25-08-10 | 21:10

20-12 2012 heb je het échte antwoord.

droldraaier | 25-08-10 | 21:09

Het overleven van de zwakste, zoals gepredikt door de gekruisigde god JC (nee, niet JP) leidt tot ernstige degeneratie-verschijnselen. Zo keren de gelovigen weer snel terug tot de apen van wie ze afstammen.
QED

ik heet joran | 25-08-10 | 21:07

*Stekelenburg uitroepen doet tot halfgod*

Parsons | 25-08-10 | 21:05

dat met die godwin klopt niet, godwin is bij argumentatie aangeven/suggereren dat de ander een nazi is. Daarmee de discussie doodslaan.

Kletskop | 25-08-10 | 21:05

@pius | 25-08-10 | 21:02
Poo, dit is niet de eredivisie eej, in Europa kiezen we toch hopelijk de kant van elke Nederlands club mag ik hopen? Als Feyenoord, of erger PSV, tegen het buitenland speelt juich ik net zo hard hoor. En daar heb ik god niet voor nodig trouwens.

Parsons | 25-08-10 | 21:04

Wat een wereld... om te janken, echt. De evolutietheorie dient nog wel even nader uitgewerkt te worden (missing links ed ouderdom van de aarde is ook lastig vast te stellen), maar om die sprookjesboeken dan maar voor waarheid aan te nemen duidt toch wel op schaamteloze onwil/onkunde om te willen nadenken. Het meest debiele wat ik ooit gehoord heb is toch wel dat er mensen zijn die zeggen dat God dinobotjes heeft verstopt om hun geloof in hem te testen. Ik kan er echt niet bij en ik word er moedeloos van.

Drs.. Gelul | 25-08-10 | 21:04

Mooi hoor. Het valt me niet eens tegen, de heren houden het netjes, zonder net te doen alsof ze gestudeerd hebben.

sjaakdaak | 25-08-10 | 21:03

tja, en op de achtste dag schiep god de evolutietheorie.

lgv | 25-08-10 | 21:03

@Linke Joop | 25-08-10 | 20:58
Daarom drinken wij het hier!
* Doet open deur weer op een kier *

An die ARBEIT | 25-08-10 | 21:02

@Zzzzooooffff | 25-08-10 | 21:01
En nu we dat juk eindelijk van ons hebben afgeworpen worden we geknecht door mohammed en achmed. Mooi toch?

Parsons | 25-08-10 | 21:02

Al die opmerkingen hier over de Here God. Trieste lijkenpikkerij.

Überkopf | 25-08-10 | 21:02

Parsons | 25-08-10 | 20:58

Ik heb altijd al beweerd dat erfopvolging desastreus is voor de kwaliteit:D

pius | 25-08-10 | 21:02

Ze vergeten er en passant bij te zeggen dat het christendom mensen eeuwenlang heel braaf en volgzaam had gemaakt zodat ze precies deden wat het communisme en fascisme van hen wilden.

Zzzzooooffff | 25-08-10 | 21:01

wc-eendpapier

hfakker | 25-08-10 | 21:00

xzaz2 | 25-08-10 | 20:56
Als jullie ons gewoon negeren zou ik daar erg mee geholpen zijn.

FrankieHapsberger | 25-08-10 | 20:59

In de hemel is geen bier.

Linke Joop | 25-08-10 | 20:58

@xzaz2 | 25-08-10 | 20:56
U bent onze eerdere ontmoeting vergeten, meen ik.....

An die ARBEIT | 25-08-10 | 20:58

@pius | 25-08-10 | 20:56
En z'n zonen staan nu in het veld!

Parsons | 25-08-10 | 20:58

@Harry Turtle | 25-08-10 | 20:54
Dat doen linksmensen de hele dag, waarom zouden geesteszieken die in een toverkabouter dat dan niet mogen?

Parsons | 25-08-10 | 20:57

Zijn ze helemaal van godloss..

reageerbuis | 25-08-10 | 20:57

@An die ARBEIT | 25-08-10 | 20:55
-s

An die ARBEIT | 25-08-10 | 20:57

Parsons | 25-08-10 | 20:48

Ajax was een god. Lang geleden..

pius | 25-08-10 | 20:56

@An die ARBEIT
Ik weet het, die mensen die in de boem geloven... zucht, wat doen we er aan.

xzaz2 | 25-08-10 | 20:56

De vreze des WETENSCHAP is het einde van alle goden.

Terpen-tijn | 25-08-10 | 20:56

@An die ARBEIT | 25-08-10 | 20:51
There is no reason in reasoning with people who don't have descent reasoning skills....

An die ARBEIT | 25-08-10 | 20:55

Hoe zou dat nou voelen, tegen beter weten in redeneren? Ze zijn niet echt overtuigd van die onzin? Toch?

Harry Turtle | 25-08-10 | 20:54

hoog over

randje-om-tepel | 25-08-10 | 20:54

Wat een heerlijk neutrale uitslag :D

Gijsso | 25-08-10 | 20:53

nou Allahu Akhbar dan maar.

Bomba Chipolata | 25-08-10 | 20:53

Hadden ze toch gelijk, goh best een teleurstelling

Idontgiveafunk | 25-08-10 | 20:52

^ramt hoofd tegen muur*

Gedeeltelijk frustratie maar misschien ga ik ze dan ook beter snappen. Die gristenen.

tembacostyle | 25-08-10 | 20:51

@An die ARBEIT | 25-08-10 | 20:49
Enorme Error... VanKoetsveld... Andie -1

An die ARBEIT | 25-08-10 | 20:51

Zijn de religekken nou helemaal besodemieterd. Het moet eens langzamerhand afgelopen zijn met die sprookjes, zeker in het onderwijs.

Blaat1984 | 25-08-10 | 20:50

Als je maar bang bent. Believe it OR ELSE!

DeBruineSter | 25-08-10 | 20:50

Gelul.

Herr Erik | 25-08-10 | 20:50

Heb net God gebeld, hij was blij met de felicitatie.
Hij mompelde nog wel iets van : ook dat wist ik al.

jankerd | 25-08-10 | 20:49

Met geen speld tussen te komen... Toch?
LOL @ Midas Dekkers... + 1 voor Johnboy

An die ARBEIT | 25-08-10 | 20:49

Btw, waarom is die pol altijd zo kut, ik stem altijd Gristen maar er is een groot verschil tussen SGP en CU, het verschil is groter dan tussen CU en CDA.
Doe Gristen dan CU en CDA en SGP gewoon los.

xzaz2 | 25-08-10 | 20:49

@Maaier | 25-08-10 | 20:47
Daarvoor moet je heel erg gereformeerd in de Here zijn.

koerbagh ® | 25-08-10 | 20:49

God bestaat niet, Ajax wel!

Parsons | 25-08-10 | 20:48

En te recht! Atheïsme levert geen vooruitgang, dat levert alleen dom hedonisme op waardoor ons maatschappij bijna bezwijkt.

Joe Speedboot | 25-08-10 | 20:48

"En de winnaar is... God!"
Dat is geen vraag vanKoetsveld (who the fck r you?) dat is gewoon een feit.

xzaz2 | 25-08-10 | 20:48

terecht god rules en hij heet elvis

superjan | 25-08-10 | 20:47

Welja, waarom zou je wetenschap ook wetenschappelijke merites beoordelen als je a) niet weet wat wetenschap is, en b) een Godwin wel zo makkelijk is en niet voor niets een God-Win heet.

koerbagh ® | 25-08-10 | 20:47

Schijt aan de Here is het beginsel van alle wetenschap heur.

Bluebook | 25-08-10 | 20:47

aiai, hoe kun je anno nu nog het woord "fittest" zo verkeerd uitleggen.

Maaier | 25-08-10 | 20:47

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl