Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Eikel in Polo op vluchtstrook. Meisje dood

Polocrash.jpg Zo enorme lul in je smerige kut Polo. Daar lig je dan met onbekend letsel in het ziekenhuis. Gelukkig stromen de steunbetuigingen via krabbels je hyves binnen. Gaat het weer een beetje jongen? Ook met de kater? Wat een gedoe dit weekend he? Lekker met de auto stappen in Duitsland en daarna plankgas weer terug naar het Limburgse hellhole waar je vandaan komt. In het pikdonker 's-ochtends vroeg knallen over de A76. Bochten beetje aansnijden. Hier en daar wat zwabberen. En natuurlijk een stukje over de vluchtstrook. Kan jij er wat aan doen dat daar net een auto met pech staat. BOEM! Er bovenop. Dus niet een beetje schampen. Nee, gewoon vol achterop een stilstaande auto klappen. Bestuurder (22) zwaargewond. Meisje (20) in de bijrijdersstoel bijna op slag dood. Nog een mazzel dat omstanders je uit je eigen brandende wrak hebben weten te halen. Nou jongen, het allerbeste en veel beterschap. Dat je maar snel een nieuwe auto mag krijgen. In verband met de impact (mirror) van het ongeval heeft GeenStijl enige terughoudendheid toegepast bij het tikken van dit topic.

Reaguursels

Inloggen

ik vind het knap dat geenstijl dit allemaal weet na een dag, maar ze hebben zelf geenstijl als direct zij hyves erop moeten met een of ander uit de duim gezogen verhaal en ik citeer : van het ongeval heeft GeenStijl enige terughoudendheid toegepast bij het tikken van dit topic. ( hmmmm misschien komt het door geen stijl van de reporter als hij zich uberhaupt zo mag noemen),,,, het is natuurlijk niet leuk voor beide partijen maar als iemand hier nog op regeageert ga eerst de feiten na voordat je iets zegt ;), iedereen weet dat hij gedronken heeft te hard gereden heeft.. maar de media zoals ( geenstijl) kan het erg mooi maken moet ik zeggen maar weten jullie ook dat ie ZELF uit zijn auto is geklommen de jongen ZELF heeft geholpen en ZELF de politie gebeld. dus als iemand nog iets zinnigs wil vertellen laat het me weten uit het limburgse hell hole ;)

huwharry | 18-03-10 | 01:44

Kijk en dat is het opeens stil...
Misschien is zijn internet afgenomen... of zijn bril? Of waar zijn je grote verhalen nou 'Michelos'?

aliciaaa | 17-03-10 | 19:20

Dit noem je toch geen discussie? Als het bovenstaande verhaal nou klopte dan konden we beginnen aan een discussie. Maar over een uit de duim gezogen verhaal kunnen we niet gaan discussieren. Er is nog steeds helemaal geen sprake van alcohol, te hard rijden of iets dergelijks. Hier worden allemaal berichten gepost met ''hij is ontslagen uit het ziekenhuis'', '' Het is bekend dat hij alcohol heeft gebruikt'', '' Hij heeft veel te hard gereden''. Hoe komen jullie erbij? Wie van jullie wil mij eens antwoord op deze vraag geven?

nielske90 | 17-03-10 | 19:02

Michelos volgensmij ben je echt zon lelijke jongen met een dikke bril op je hoofd! en als iemand voor je staat dan ren je naar mammie:( hoe haal je het in je hoofd om zoiets te zeggen! weet je mammie dit? nee als ze dat leest krijg je zeker een week straf! GEEN INTERNET JONGEN! haha.. herselozen figuren! je dacht ja meerderheid zegt dat ie gezopen heeft, daar moet ik wel bijhoren dan:O IEDEREEN die zegt dat hij gezopen heeft.. zet hier de link neer waar dat staat? oh nee die heb ik niet.. heb t ook maar gehoord! geef t dan toe dat je t alleen maar hebt gehoord! ZIELIGE LELIJKE HONDEN ALLEMAAL!

Ronnie7105 | 17-03-10 | 18:23

Nee dit is lekker genuanceerd, verstaan ze dit bij jou toevallig onder intelligente verweren: "niemand weet wat er precies gebeurd is" zeggen over dit ongeluk terwijl er nog minder bekend is over de moord.
Maargoed verzink fijn in zelfmedelijden, als je niet tegen dit soort discussies kunt, kom dan niet op de site...

Sgt_Lyna | 17-03-10 | 17:07

wat zijn jullie kaaskoppen tog randdebielen!!!!
niemand weet wat er precies gebeurd is... ik woon een paar straten verder van die gast en ik weet het nog niet eens... dus waarom zoude jullie die honderden kilometers verderop wonen het allemaal beter weten!!! wacht eerst het onderzoek af en trek dan je bek pas open!!!

en dan nog is dit een nieuwssite???? en geloven jullie ook nog echt wat hier gezegt word??? ik hoop dat daar boven alle dijken het begeven dan heb ik teminste nog dit "limburgse hellhole' aan zee, en ben ik van dit gezeiks af!!!!

en dan nog iets dit ongeluk is nog steeds minder erg dan die pedofiele moordende agent die jullie daarboven in kaaskoppen onderwaterwereld hebben!!!

val allemaal maar kapot gr uit klimmen (ruim boven zeeniveau)

en dan nog

hollanderszijnkanker | 17-03-10 | 15:08

Beste Michelos,

Jij bent egt zo zwak jonge, je gaat toch geen mensen de dood in wensen? Je moet jezelf eens horen praten hier. Je weet nieteens waar het over gaat. Er is nog steeds helemaal geen sprake van alcohol, en hij is ook nog helemaal niet uit het ziekenhuis. Wat ik mij afvraag is hoe jullie bij al dit nieuws komen? Komt hier een stelletje levenloze figuren bij elkaar en gaan telkens maar meer erbij verzinnen. Kom het recht in me gezicht zeggen, dan kunnen we er eens over discusieren sul!
Ik hoop dat jou ooit het zelfde gebeurt, dan ben ik de eerste die de vlag uithangt, schaam jullie stelletje levenloze figuren bahbah....

nielske90 | 17-03-10 | 13:59

Stelletje achterlijken hier! Hoe weten jullie nou in GODSNAAM wat er gebeurd is? Nou dat weten jullie NIET. Maar wel even allemaal een reactie plaatsen waarbij je hem helemaal zwart mee maakt en dood wenst! FUCK JULLIE! Jullie baseren je verhaaltje maar op een topic die door een of andere idioot is geschreven! Hoe kun je nou zoiets schrijven! Denk nou toch eens na ! Het is voor iederen erg genoeg JAA OOK VOOR HEM EN ZIJN FAMILIE! Alleen daar denken jullie hersenloze figuren niet bij na! Iedereen neemt het voor hem op jaa want hij heeft WEL echte vrienden, die er voor hem zijn, en jaa dat is nodig want hier wordt hij door iedereen de grond in geboord, terwijl ze er niks vanaf weten! Dit gaat gewoon echt te ver!

senn- | 17-03-10 | 13:21

Boehoe hij en zijn familie hebben het al zwaar genoeg. Snap ik ja, als je moordenaar bent omdat je teveel gezopen hebt. Iedereen die die idiote achterlijke stinkhond kent, en nog steeds beschermt of voor hem opneemt, ga gewoon kapodtdeaud, is niks verloren met het slag volk zoals jullie in elkaar steken. Smerige moordende zuiplap moet verder creperen, en nooit meer daglicht zien, net zoals iedere goorlap hierboven die het voor hem opneemt.

Michelos | 17-03-10 | 12:24

Brusselmans, jij vuile rattenkop hoe durf je zulke onzin te schrijven. Jij schrijft dingen die je niet kunt weten, waarop anderen reageren en deze jongen helemaal zwart maken. Waar is dit voor nodig, hij en zijn familie hebben het al zwaar genoeg. Ik zeg niet dat het goed te praten is wat hij gedaan heeft maar dit gaat echt te ver. Jullie zeggen maar wat en onderbouwen niks. Kuddedieren, dat zijn jullie.

Ook wordt er geschreven dat hij uit het ziekenhuis ontslagen is, ook dat is grote onzin, en ik vraag me af uit welke duim je dat gezogen hebt jij ezel?????

nino9 | 17-03-10 | 01:56

Beste 10nz hoe weet JIJ dan dat dat al bekend is van de alcohol? ik lees een paar berichten terug van jou en daar staat al iets in wat ook al niet klopt dus:P waar krijg jij die informatie van binnen? een verhaal is snel gemaakt he! 1 iemand (zoals die debiel die dit topic begonnen is) heeft gehoord ja dronken dit dronken dat en hup het wordt geplaatst en iedereen gelooft het! tzelfde als dat ie 180 heeft gereden en dat ie aan het straatracen was! jongens waar zijn we mee bezig! denk eens een keertje na aub! doe eens normaal en zoek idd een leven! vooral die wat hem de dood inwensen.. hebben niks beters te doen dan topics zoals dit te bezoeken en wat DOM erop te reageren! geeft dat een kick ofzo? gebeurt dit een vriend van jou.. reageer je dan ook zo? en dan niet zeggen enne kerel was je erbij dan? NEE maar ik denk dat ik het 10x beter weet dan jullie als goede vriend zijnde! die wat hem de dood toewensen FUCK JULLIE ALLEMAAL!! Als hier nou ns normaal op gereageerd werd zoals er een paar doen wat wel hersens hebben! maar toen ik dit las.... kom op hej!

Ronnie7105 | 17-03-10 | 01:54

Beste 10NZ,

Als zeer goede vriend van de bestuurder zal ik beter weten wat gebeurt is dan jij via via te horen krijgt. Ik ben zelf een inwoner in klimmen dus je hoeft me niks te gaan vertellen.

Bedankt

nielske90 | 17-03-10 | 00:59

10 NZ En de rest

jullie moeten eerst een bij jezlef nadenken..

pff

hennyy | 16-03-10 | 22:02

Kortom,

Hou gewoon op met dat commentaar ook tav de veroorzaker. Denk dat we uit respect voor de slachtoffers en nabestaanden de rust bewaren. En eens goed nadenken voor we zelf de auto instappen met alcohol op.

10NZ | 16-03-10 | 22:00

Beste Nielske90 en beste kikker123,

Zoals je misschien al gelezen hebt, verwoord ik in bovenstaande tekst dat een kennis deze mensen uit de auto heeft gehaald. Misschien geloof je het niet maar dat maakt mij echter helemaal niets uit. Het is niet iets om trots op te zijn en ik wens alle slachtoffers het beste. OOK de bestuurder en zijn ouders. Om verder in details te treden hoe het ernstig het allemaal was. Dat hoeft niet nog eens uiteengezet te worden en ook onnodig. Er is immer genoeg verdriet.

Waarschijnlijk kan je uit bovenstaand verhaal tevens concluderen dat ik ook uit die omgeving kom. Klimmen (zijn woonplaats) en omgeving is niet groot dus iedereen kent elkaar. Of in mijn geval via via. Deze jongen is eerst naar een feest geweest in de buurt van zijn dorp en is daarna met zijn auto richting starfish (grote discotheek in Aken) gereden. Op dat feest heeft hij teveel gedronken.... En Niels je probeert heel interessant te doen met je testuitslag over 2 weken maar die opmerking slaat kant noch wal. De uitslag van zijn promillage is al bekend het is alleen om juridische redenen verplicht deze test uit te voeren en dan gaat het met name om de aquraatheid van zijn promillage. Wettelijk is dat verplicht... en we hebben het dan niet over twee weken beste niels.

btw. de bestuurder heeft vrijwel niets opgelopen aan het ongeval.... vanuit fysiek oogpunt

10NZ | 16-03-10 | 21:57

Wat een deuzen allemaal hier... Als jullie dit gebeurd hoe zou jij je voelen? Hoe zou jij je voelen als zon topic word geplaatst.. Hoe kun je een verhaal schrijven als je zelf het verhaal niet kent? Hoe kun je zo reageren?

FUCK OFF

hennyy | 16-03-10 | 21:52

@Fap Fapsen

nee jong, hij heeft teminste vrienden.
stelletje achterlijke met jullie vooroordelen.
en jou Fapje Fransen, amuse ik niet....

aliciaaa | 16-03-10 | 21:42

Ik zit voor de eerste keer op deze site,..... een kennis had mij deze tip gegeven. Geschokt las ik het eerste bericht van een zekere "Brusselmans"..... hoe haalt de randdebiel het in zijn hoofd om zo een kwetsend artikel op deze site te plaatsen!!!Hij leest wat in de krant, of ziet iets op televisie..... een bericht dat door een woest uit zijn slaap gerukte en op sensatie uitzijnde journalist vol halve waarheden in elkaar gedraaid wordt, en deze hersenloze Brusselmans gaat met zijn eigen fantasie aan de slag en knalt zoeen waanzin op het internet. Maar het word nog gekker....... komen er nog dik 500 onnozelaars met hun bezopen commentaar erachteraan. Echt....... dit is nieuw voor mij...... ik val bijna van mijn stoel....... wat is dit voor site??????
Mensen denk toch a.u.b. na....... dit is een verschrikkelijk drama..... maar dan wel voor BEIDE partijen. Ook de "veroorzaker"van dat ongeval is een kind van zijn liefhebbende ouders.

biker1234 | 16-03-10 | 19:13

ik vind het knap dat mensen precies weten wat gebeurt is terwijl ze er niet bij geweest zijn!!!!wat moete die 2 ook in de auto blijve zitte. het ongeluk was op de afrit van de autobaan gebeurt en der was geen straatrace bochtjes afsnijde of dergelijke want die weg is kaarsrecht. mensen zoek allemaal een leven en bemoei je vooral met je eigenzaken.ik hoop het slechtste voor jullie losers

kikker123 | 16-03-10 | 17:51

Iedereen maakt hier alleen maar vooroordelen, jullie denken allemaal dat jullie alles maar weten. Waar halen jullie in godsnaam vandaan dat hij alcohol heeft gedronken? te hard heeft gereden? De testuitslag komt pas over 2 weken dus niemand van deze 600 zielige mensen kan weten dat hij alcohol gehad heeft! Heb je misschien al eens gewoon gedacht aan een ongeluk? Komt terug uit duitsland, valt in slaap en toevallig staat daar net een auto, wie kan daar wat aan doen? Wat ik mij afvraag is waar jullie je allemaal in verdiepen, hebben jullie allemaal niks beters te doen?
En wat me nog het meeste tegenvalt is de schrijver van dit stuk, realiseer je je wel waar je mee bezig bent? Je moet niet zoveel jointjes roken dan kom je ook niet in die fantaseer wereld. Het moet gewoon stoppen deze reacties allemaal, als dit een keer jullie overkomt dan rook ik ook een jointje en ga ik eens een verhaaltje verzinnen!
Welke woorden hier allemaal voorbij komen, zatlap, straatrace? Zielige mensen die zo een reactie gaan plaatsen. ZOEK EEN LEVEN!

Hou jullie gewoon rustig en ga verder met je andere zaakjes.

Niels

nielske90 | 16-03-10 | 17:28

Bestuurder is vandaag uit ziekenhuis ontslagen. Is waarschijnlijk inmiddels weer thuis. Die heeft heel erg veel geluk gehad in tegenstelling tot de twee belgische slachtoffers.

10NZ | 16-03-10 | 15:01

en blaster komt de midlife crisis dichtbij ?

hallie015 | 16-03-10 | 14:16

McGhanees | 15-03-10 | 18:02
Waarom hebben we jouw halve hersencel dan nog niet van een trailer kunnen schrapen? Toch selectief in je uitkijken? Ik hoop dat je heel snel een keer een grote zwareladingtruck tegenkomt, voordat je een keer mijn vrouw, mijn kinderen of schoonkinderen de dood injaagt. Voor je gaat, waarschuw je dan even? Kan ik de vlag alvast in top uitsteken!

blaster | 16-03-10 | 13:06

@ aliciaaa;
jij weet er vast meer van, vriendinnetje van die zatlap? amuse us....

Fap Fapsen | 16-03-10 | 12:17

En ja de bestuurder had inderdaad teveel gezopen

10NZ | 16-03-10 | 11:30

Je gelooft het of niet maar een kennis van mij heeft die mensen uit het wrak gehaald. Om maar niet al te diep in te gaan op details... het was een verschrikkelijk aangezicht. Hij heeft moeten zoeken in de auto waar die meid zich bevond. Dus ik denk dat je wel kan inschatten hoe verschrikkelijk het was.

Denk dat er wat meer respect uit mag gaan naar alle slachtoffers.... ook de bestuurder die teveel gezopen heeft.

10NZ | 16-03-10 | 11:28

Wat zitten jullie nou te eikelen hierboven in de slachtofferrol voor de Polo-dader. Het is toch allang en breed bekend dat ie veel te hard reed en bezopen was, en wellicht in slaap gevallen zelfs. Dat weet heel de omgeving van die jongen allang.

Michelos | 16-03-10 | 11:17

Even voor de goede orde: niet iedereen KAN achter de vangrail gaan staan. Ik heb ooit met mijn moeder pech gekregen - in de stromende regen, maar dat terzijde - naast zo'n hoge geleiderail, met in de verste verte geen trappetje te zien. En dan kan zij met haar 2 kunstheupen gewoon niet over dat ding heenklimmen. Die hoek kan en mag zij niet meer maken, anders gaan die stuk. Dus dan blijf je toch maar liever in de auto; de kooiconstructie zal je nog iets veiliger houden, dan wanneer je zo naast de auto gaat staan. En ja, dat is dan best eng, zeker in de stromende regen, als het zicht ernstig verminderd is en mensen evengoed met een rotvaart langs komen scheuren.
.
Maar dat zal voor dit meisje niet van toepassing zijn geweest (tenzij ze hoogzwanger was, maar daar lees ik niks over). Evengoed medeleven voor de familie van het slachtoffer. Sterkte!

Tante Kaatje | 16-03-10 | 11:00

Applaus aan de mensen die dit geschreven hebben... want hoe kan je iemand NOG erger de grond in boren .... wantja hij heeft dat ook echt allemaal express gedaan he stelletje achterlijken.

En verder wil ik ook nog even de mensen bedanken die hier met hun kutcommentaar even de show komen stelen, ZONDER dat ze iets van het hele verhaal afweten.
Ik hoop dat jullie net zoiets verschrikkelijks gebeurd en dan ben ik de 1e die met commentaar paraat staat.
geen stijl.nl ... wat een grap

aliciaaa | 16-03-10 | 10:52

Over geen stijl gesproken.. Lezen jullie je eigen stukken ook wel eens terug? Stelletje aandachtsgeile mediajunkies.. Goede journalisten moesten er toch voor zorgen dat ze de 'facts straight' hebben in hun verhaal.. Misschien kun je eens gaan solliciteren bij de story of de privé.. Daar kloppen de verhalen ook nooit..
Als je je werk goed had gedaan, wist je dat er geen alcohol in het spel was..
En als jij ooit een keer in een ziekenhuis ligt te herstellen van een ongeluk hoop ik dat ze jou dat herstel ook van alle kanten heel zwaar gaan maken, dan weet je meteen wat je andere mensen aandoet!

doenormaal86 | 16-03-10 | 10:20

HS204, prima maar dan moet je ook niet miepen als je onschuldig met je hoofd op de guillotine terechtkomt. Dat is dan jouw offer voor een betere samenleving.

Vleeschmans | 16-03-10 | 09:16

@H2S04 | 15-03-10 | 20:33

Ach ja, een ieder leeft zo in zijn eigen realiteit he

IDSMadDog | 16-03-10 | 07:48

Ik denk dat men totdat er een conclusie uit het onderzoek is getrokken we geen voor-oordelen moeten gaan nemen. Échter kun je het natuurlijk van twee kanten bekijken , namelijk als vreemde , die meteen het woord Alcohol begint te roepen , en waar de rest vrolijk achteraan huppelt , maar ten Tweede kun je het ook neutraal bekijken en denken en eerst eens even afwacht wat er uit het politieonderzoek komt. Voor hetzelfde geld heeft de jongeman een bestuurdersfoutje gemaakt (wat ons allemaal wel eens kan overkomen) en dan is een gewone snelheid van bijvoorbeeld 120 km/h op een stilstaande auto ook al fataal.
Ook bij 120 km/h kun je door wat voor reden dan ook de macht over het stuur verliezen. Ik ken deze autoweg omdat ik er vaker voor mijn werk langs rijd , en weet dat er ook waarschuwingsborden voor herten staan , dus wie weet kunnen we dan weer een andere conclusie trekken.

Guilty , or not guilty , het onderzoek gaat dat bepalen , niet geenstijl , niet de reaguurders.

Sterkte voor de nabestaanden van het slachtoffer en de gewonden.

bartjeb1989 | 16-03-10 | 00:26

Men moet 'ns opletten hoeveel gespuis er over de weg gaat dat zich heeft ingeblikt in een volksblik. Aannemersbusjes, golfjes, polotjes, maar ook het bovenmodale tuig in audi's hebben de gewoonte drie centimeter achter je te rijden als je zelf al in een file rijdt. Ook op de motor met regen in de bocht: 3 cm. afstand tot de nummerplaat. VAG schijnt te betekenen: Voornamelijk Agressief Gespuis.

j.m.de graaff | 15-03-10 | 23:57

Geile Markeerstift | 15-03-10 | 12:38
jeetje... Joris mag mij niet?

Geile Markeerstift | 15-03-10 | 23:32

Het plaatsen van een dergelijke tekst bij bovenstaand bericht getuigt van weinig respect voor de rechtsstaat. En van een bijzonder gebrek aan beschaafdheid.

brabant altijd -1 | 15-03-10 | 23:31

In Holland rijden ze ook altijd over de vluchtstrook. Je zal er maar met pech staan. Ik vind dat er wel boetes van 1000 euro op mag staan als je over de vluchtstrook rijdt!

reade romke | 15-03-10 | 23:05

Wat een teringlijer!
Hopelijk komt het O.M hem binnenkort van zijn ziekenhuisbed lichten.

kersenflap | 15-03-10 | 21:32

-weggejorist-

H2S04 | 15-03-10 | 20:33

Hey Brusselmans kruip jij terug naar je hollands gat !

Retep Neknarf | 15-03-10 | 20:31

Je kunt in dit geval niet spreken van een noodlottig ongeval maar van roekeloos rijgedrag van de Polo bestuurder. Het is eigenlijk geen bestuurder maar een (vermeende) dader. Jawel. Want rijden over de vluchtstrook zonder reden is er bewust voor kiezen dat je een ongeluk kunt veroorzaken.
Je mag er vanuit gaan dat er ergens iemand met pech staat, daar is een vluchtstrook immers voor.

Ik zou (als ik het OM was) deze man aanklagen voor dood door schuld omdat hij willens en wetens een groot risico heeft genomen door over de vluchtstrook te rijden zelfs als het maar een paar honderd meter was, of een klein stukje.
Of hij nu drugs/alchol/medicijnen gebruikt heeft mag de politie verder uitzoeken, dit zal de strafmaat alleen maar opschroeven.

Hoppy | 15-03-10 | 20:07

sterkte aan nabestaanden van het meisje

waziddegij | 15-03-10 | 19:45

Nooit wil ik ook maar iets voelen van het schuldgevoel dat deze jongen vast moet hebben nu. Ik denk dat hij eraan kapot zal gaan

Nifelheim | 15-03-10 | 19:32

-weggejorist-

Zachte G | 15-03-10 | 19:18

@McGhanees | 15-03-10 | 17:50

Oh, dus men zou dan maar begrip moeten hebben voor het feit dat jij "altijd flink doorplankt op de snelweg", mocht jij onverhoopt iemand kapot rijden op de vluchtstrook?

Ik sluit mij aan bij Gijsbert, ik hoop dat je snel een stilstaande vrachtwagen tegenkomt op je volgende gehaaste reis op de snelweg.

IDSMadDog | 15-03-10 | 19:14

@G-unite | 15-03-10 | 18:12 :
Heeft het gesmaakt? Wilt u de dessertkaart nog zien?

koerbagh ® | 15-03-10 | 19:08

Iets rammen in volle vaart zonder klapband op de snelweg is doorgaans bestuurders fout.
Bij pech de passagiers in de auto laten zitten is ook niet verstandig,tenzij je denkt met drie tellen weer verder te kunnen rijden wegens vervangen van een lampje of zekering bijvoorbeeld.
Dingen waarbij dat in en uitstappen in de driedeurs meer tijd kost dan een lampke verwisselen.
Het was een ongeluk dat is altijd meerdere fouten in het systeem die op een verkeerd moment gelijktijdig komen.
Als Geenstijl alle ongelukken met twijfelachtige achtergronden hier zou publiceren zou de server direct aan meer opslag moeten en de site alleen nog maar vol staan met broodje auto ongeluk verhalen.

Beëlzebul | 15-03-10 | 18:58

@Karl, jij trekt genuanceerde conclusies op basis van de foto's die je ook nog eens toelicht, ik laat dat liever aan de experts maar dat is een keuze die ik respecteer.
Over de vraag wie het ongeval veroorzaakt heeft bestaat wat mij betreft geen twijfel. Waar nog wel twijfel bestaat zijn de omstandigheden waaronder het ongeval heeft plaatsgevonden. Schuld in juridische zin staat ook vrijwel vast, M had op de vluchtstrook niets te zoeken en dat kan hem ook worden verweten, behoudens het geval dat hij onwel wordt. Aan de hand van de omstandigheden kan dit gedrag als roekeloosheid en zelfs als doodslag aangemerkt worden, maar dat hangt volledig af van wat er verder nog aan feiten naar boven komt. Natuurlijk is er een goede kans dat de (jonge) jongen bezopen achter het stuur zat en flink door zat te jassen, ik laat het aan de OVD en politie over om dat uit te zoeken. Op basis van wat ik nu weet kan ik als leek op het resultaat van dit onderzoek nog geen voorschot nemen.

Vleeschmans | 15-03-10 | 18:44

zeker bezopen met nog een pilletje of wat

Ed71886710 | 15-03-10 | 18:17

Burp.

G-unite | 15-03-10 | 18:12

@lijpkuikentje
Volgens mij ben je niet verder gekomen dan de basisschool,als er één niet oke is dan ben jij dat wel,leeghoofd....

kees2790 | 15-03-10 | 18:04

Gijsbert | 15-03-10 | 17:58
Nee, dat dan weer niet inderdaad.
Van de andere kant is het wel dom om niet achter de vluchtstrook in de berm te gaan staan ipv midden op de snelweg.

McGhanees | 15-03-10 | 18:02

Wat een gigantisch dom bericht is dit, er word gesuggereerd dat er alcohol in het spel is, iets waar in deze fase nog geen uitsluitsel over is, iedereen weet dat als je pech hebt op de vluchtstrook dat je ACHTER de vangrail moet gaan staan.
Daarnaast is het zo dat als je ergens van schrikt en plotseling op de rem moet dat je onbewust naar het punt stuurt waar je naartoe kijkt (de meeste mensen zullen naar de boom of auto kijken waar ze niet tegenaan willen zitten)
niemand heeft dit gewild en iedereen kan zoiets overkomen, fuck dit superieure reaguurdertjes gedrag, stelletje schapen

halalgehaktbal | 15-03-10 | 18:02

@Gijsbert
Maaruuuuuuh misschien beetje dom van mij hoor....
Uhm der staat nergens dat die gezopen heeft behalve gs .
En alsof gs zo betrouwbaar is ..................
eeuuh het is maar een gokjeuh hooooowr.

hallie015 | 15-03-10 | 18:01

-weggejorist-

lijpkuikentje | 15-03-10 | 18:00

-weggejorist en opgerot-

lijpkuikentje | 15-03-10 | 17:58

McGhanees | 15-03-10 | 17:50

Dus jij rijd ook over de vluchtstrook>?!?!
Hoop dat je snel achterop een stilstaande vrachtwagen zit

Gijsbert | 15-03-10 | 17:58

GAATJENIKSAAN.nl | 15-03-10 | 17:43

Maaruuuuuuh misschien beetje dom van mij hoor....
maarrruuuuhhh is het niet een beetje uhhhh verboden om euuuhh dronken te rijden en over de vluchtstrook te rijden eeuuh het is maar een gokjeuh hooooowr.

btw. eigelijk zou je geleerd moeten hebben dat je bij pech altijd ACHTER de vangrail moet gaan staan en niet in de auto.

Gijsbert | 15-03-10 | 17:56

-weggejorist en opgerot-

limburg4444 | 15-03-10 | 17:55

Stel schijnheiligen hier. Ik ben er ook zo één die altijd flink doorplankt op de snelweg, en als er iemand met pech stilstaat kan ik die ook niet meer ontwijken, hoe hard ik ook rem. Deze man deed het heus niet opzettelijk, 999 van de 1000 keren gaat het goed en daar heeft hij op gegokt. So be it.

McGhanees | 15-03-10 | 17:50

Hmm zullen we de lijn van een mooie "after" foto ook gelijke even doortrekken!
Was wel smaakvol.

Hangplek | 15-03-10 | 17:50

het type bumperklever dat met de lampjes seint dat het er langs wil met hoge snelheid, en het liefst dwars door je heen

Ed71886710 | 15-03-10 | 17:44

-weggejorist en opgerot-

GAATJENIKSAAN.nl | 15-03-10 | 17:43

Altijd jammer dat er bij die gastjes anderen het slachtoffer worden.

Mask | 15-03-10 | 17:38

hyves site wordt net gewist. Kon nog net een paar krabbels lezen. Hupsakee net zo snel weg als hij zelf op de snelweg... foetsie.... Iemand spiegeltje???

kweetnietje | 15-03-10 | 17:37

Vleeschmans | 15-03-10 | 13:20

Touché. Maar je kan er mi van uitgaan dat als auto 1 met volle snelheid (zie foto) tegen auto 2 aanrijdt en dat op de vluchtstrook op een rustige weg (05:00 uur) er of een reflex probleem was, of de VW 300 km/uur ging. Kies.

En stel dat auto 2 aan de kant stond wegens elektrische leidingen kapot (zeer onwaarschijnlijk), dan stond die nog altijd op de vluchtstrook.

Ik zie niet hoe de bestuurder 1 niet 100% schuldig is aan de aanrijding.

Verlies ter zake doende details niet uit het oog, maar wat ik net geschreven heb is de hoofdlijn. En Brusselmans..? Ach, Brusselmans...

En aannames als zou het gaan om vrienden of familie zijn ook onwaarschijnlijk. In het onderzoek komt naar voren dat auto 2 panne had, dus is zeer waarschijnlijk ook bekend of het een vriendengroep betrof.

Rest In Privacy | 15-03-10 | 17:29


verder zie ik weer allemaal slimme reacties op hyves . Jullie laten je weer kennen

hallie015 | 15-03-10 | 17:24

@H2S04]

Dat zeg ik toch niet of wel ? het zijn geruchten ! misschien cursusje begrijpend lezen ?

hallie015 | 15-03-10 | 17:23

die raymond op hyves is echt niet lekker

hallie015 | 15-03-10 | 17:21

-weggejorist-

H2S04 | 15-03-10 | 17:15

prutser, denk na voordat je achter dat stuur gaat zitten.

cheapthrilss | 15-03-10 | 17:15

Polo rijders doen net zo stoer en aso als Golf rijders.

Zo jammer! | 15-03-10 | 17:10

Ik mis de gevarendriehoek

kees2790 | 15-03-10 | 17:09

Kenteken: "SLappe-LuL-51" ?

CynicalBastard | 15-03-10 | 17:06

nou ja zuur maar het commentaar op zijn profiel vind ik eigenlijk nog veel zieliger wat een heerlijk gekanker weer.

sufkut | 15-03-10 | 17:05

Dat alleen koplampen echt niet genoeg is . Zie bijvoorbeeld vermeerdering van straatverlichting .

Tevens rijd ik iedere dag die weg naar hszuyd en op die weg kan je niet harder als 130 vanwege bochten / gaten in weg door vorst

hallie015 | 15-03-10 | 17:04

Kijk, polodruiper wist donders goed wat hij aan het doen was, stoned als een aap, dronken als een tor of nuchter als een biggetje. Want waarom horen we nu ongelofelijk weinig keren dat een wit petje met bassen op 40 met zijn zatte of stoned harses achterop een stilstaande vrachtwagen knalt? Dat heet 'evolutie', want de domsten worden dan gelijk uitgeschakeld. Maar zo ontzettend dom is hij dus ook niet, want anders hadden we echt wel eerder zijn anderhalve hersencel van de bumperbalk van een trailer kunnen schrapen.
Dus, conclusie? Hij heeft dus willens en wetens het risico genomen dat er een personenauto of motor stil kon staan. Een vrachtauto had ie zeker gemist in zijn laagvliegen. Kwestie eigenbelang?

blaster | 15-03-10 | 17:02

hallie015 | 15-03-10 | 16:58
Ik heb ondertussen al een jaar of 8 mijn rijbewijs en pas mijn snelheid altijd aan aan de omstandigheden. Racen vind ik even erg als dronken rijden: in beide gevallen zou zo iemand levenslang het rijbewijs kwijt moeten zijn. Ga maar lekker in de bus zitten.
Wat is jouw punt?

Kaas 82+ | 15-03-10 | 17:01

@Neuzerpeuter
Als je over een jaar of acht je rijbewijs haalt dan snap je het wel

hallie015 | 15-03-10 | 16:58

en en moet dan dus een zijn.

Of je worst lust | 15-03-10 | 16:56

@ mezelf, LUTSER: eerst herlezen voordat je iets post.
Wat ik dus bedoelde is ".... heb wel het idee dat dit soort stukjes steeds van dezelfde auteur komen. GS tijd voor en evoluatie gesprek...."

Of je worst lust | 15-03-10 | 16:54

-1 GS, -1 Brusselmans. Dit ongefundeerd (oke, jullie trademark) zwartmaken en schandpaal nagelen voordat er ook maar iets bekend is, staat me elke keer minder aan. Heb wel het idee dat dit soort stukjes van dezelfde auteur komen. GS tijd voor een evolutiegesprek!! NEXT

Of je worst lust | 15-03-10 | 16:51

Kan iemand even uitleggen waarom het minder erg is als hij aan het racen was op de vluchtstrook (in plaats van dronken achter het stuur)? En slechte verlichting de schuld geven is onzin: een auto heeft koplampen, en als je zicht dan nog niet genoeg is moet je je snelheid daar aan aanpassen.

Neuzerpeuter | 15-03-10 | 16:51

wat een k-kerel zeg, die chauffeur, inderdaad een 'enorme lul in je smerige kut Polo' , ongelovelijk lekker stappen en dan nog ff zo'n vet ongeluk veroorzaken, k-vent

Ed71886710 | 15-03-10 | 16:49

Niet handig roepen dat iemand dronken achter het stuur zat. Nodeloos kwatsen is anders dan doelbewust levens vergallen. Of was je misschien dronken toen je het schreef?

Het is een drama maar dan hoeft er nog niet meteen een schaap zwartgeverft te worden wel?

keerf | 15-03-10 | 16:43

zijn e-mailadres staat nog wel op hyves?

draakjes | 15-03-10 | 16:39

jammer gs heeft meteen zijn oordeel klaar
-. Bestuurder had niet teveel gezopen
-. Zeer slecht verlicht stuk snelweg
-. Er gaan geruchten van straatrace
- Met pech nooit wachten in de auto ! maar achter de vangrail !!!!!!!!

misschien eerst de feiten uitzoeken voordat je iemand anders zijn leven verziekt (wat hoogstwaarschijlijk al gebeurdt is)

hallie015 | 15-03-10 | 16:24

@carpa heb ik gezegd dat dat meisje half dood is? Dat bedoel ik nou met Geenstijl: gewoon dingen zeggen die niet eens bewezen zijn!

knoetsknoets | 15-03-10 | 16:19

@ Carpa:

nee de aanleiding. Eerst maar eens de aanleiding afwachten voor iemand zo aan de schandpaal wordt geknuppeld.

meneer de Regtur | 15-03-10 | 16:12

@knoetsknoets | 15-03-10 | 16:08 Van een mug een olifant? Is dat meisje maar een beetje dood ofzo?

Carpa | 15-03-10 | 16:10

GS maakt van een mug een olifant, ook hier moeten ze maar eens een straf op gaan zetten: bericht gevingen die niet kloppen.

Vind het toch knap dat GS meer weet dan de Limburger of L1. Werkt soms Jomanda bij jullie????

knoetsknoets | 15-03-10 | 16:08

Heer Brusselmans, dit is niet alleen een tragisch gebeuren, dit is ook nog een een tragisch stukje hoernalistiek. Als het toevallig uw jongere zusje was in die auto, dan kunt u op begrip rekenen -en anders is er geen enkel excuus voor dit misbaksel!
-
'Geen Stijl heeft enige terughoudendheid toegepast (u bedoelt wellicht te zeggen: 'betracht'???) bij het tikken van dit topic' . Het enige waar GS in deze berichtgeving terughoudendheid aan de dag heeft gelegd zijn de broodnodige FEITEN. Dat is mogelijk te wijten aan het gegeven, dat GS niet over feiten beschikt.
-
Hetgeen aanleiding zou mogen zijn om nog veel meer terughoudendheid te betrachten - teneinde niet door dit soort larie overgetestosteroonde VMBO-ertjes met uitgevallen lesuren de gelegenheid te geven om ondoordachte oneliners te plempen, respectievelijk: werkeloze vijftigers die In GS een medium zien om op de werkeloze maandagmiddag geestelijk achter de geraniums vandaan te komen de gelegenheid te geven om ondoordachte oneliners te plempen.
-

azoturie | 15-03-10 | 16:02

jezus, wat een kutstuk. @ geenstijl: check eerst je bronnen, voordat je met je vingertje gaat wijzen...
@ jesrr: Geef mij de link waar staat dat die me 180 reed dan? of een link waarin uberhaupt staat dat meneer zat/te hard reed/ en volledig bewust op de auto inreed?!

DaSanniej | 15-03-10 | 16:00

Ze moesten hem gewoon in dat brandend wrak moeten laten zitten

adallos | 15-03-10 | 16:00

jesrr | 15-03-10 | 15:35
Gedraag je een beetje pubertje.

random gast | 15-03-10 | 15:55

-weggejorist-

zegmaarwij | 15-03-10 | 15:53

Ik begrijp de laatste Kersttoespraak van de koningin ook opeens, als je al die berichten op zijn hyves pagina leest. Wat een triest tokkie volk zeg.

RugOp81 | 15-03-10 | 15:51

Gias | 15-03-10 | 15:47
Binnenkort worden de lynch setjes al uitgedeeld.

magentaplacenta | 15-03-10 | 15:50

@ Tennessee Whiskey | 15-03-10 | 11:57
Originele reactie. Voegt echt iets toe. Want buiten Limburg gebeuren helemaal nooit geen ongelukken.

En Brusselmans, al eens van bronvermeldingen gehoord? Ik kan nergens vinden dat hier sprake was van een zatlap. Dat kan wel zo zijn maar er is nergens ook maar enige melding gemaakt dat er alcohol in het spel was. Stop dus met deze sensatiejournalistiek en lig niet al die GS reaguurders, die niet verder kijken dan hun neus lang is, op te hitsen. Wat een slappe vertoning zeg.

Toontje Larger | 15-03-10 | 15:47

jammer GS,
Stemmingmakkerij van het laagste niveau.

Het is wachten tot iemand van de GS redactie ergens bij betrokken raakt*.
Gaan we dan ook allemaal roepen dat het dan wel met opzet of roekeloosheid te maken zal hebben?

(*en nee dit is geen verwensing, ik vraag me alleen af waar dit kortzichtige gedrag vandaan komt)

Gias | 15-03-10 | 15:47

Is het wel bewezen dat ie gast te veel op had? Als het zo is moet diegene natuurlijk nooit meer een auto aan kunnen raken. Maar echt, hoe bedoel je op een lullige manier aan je einde komen... Ik vind het wel knap dat de omstanders die vent nog uit zijn auto hebben getrokken, voor hetzelfde geld laten ze em lekker zitten.

KevinBeun | 15-03-10 | 15:45

Bah, hier zijn geen woorden voor, alleen maar nare herinneringen die weer boven komen.

..zapper | 15-03-10 | 15:42

@random gast:
Wtf...
tuurlijk is er opzet in het spel of rij jij altijd snachts met 180 over de vluchtstrook als je gezopen hebt?
Lutser!

jesrr | 15-03-10 | 15:35

speechless....

Mac The Ripper | 15-03-10 | 15:31

Alcohol maakt alles kapot wat je lief is, en zo niet jouw lief dan wel die van anderen!

Ðystopia | 15-03-10 | 15:31

@ DaG | 15-03-10 | 15:16
Terechte kritische vraag. Menig automobilist is na 3 seconden alweer vergeten wat hij heeft gezien. De radio/telefoon/tomtom/vrouw is immers belangrijker.

H4rrie | 15-03-10 | 15:19

6 seconden is niet bijster lang om aan de kant te springen. Zeker niet als je zelf aan het kijken bent of je het op kunt lossen of niet.

Vanilla | 15-03-10 | 15:18

@Vanilla | 15-03-10 | 15:13

200 meter? U zet de gevarendriehoek bij de vorige afslag?

DaG | 15-03-10 | 15:16

H2S04 | 15-03-10 | 14:43
En wat heeft dat met dit topic te maken? Je gaat er van uit dat Brusselmans een gedegen journalistiek onderzoek heeft gedaan naar de oorzaak van dit ongeluk? Je was er zelf bij? Je kent dader/slachtoffers? Vertel vertel.

baca | 15-03-10 | 15:14

Is ook niet handig om midden in de nacht op een vluchtstrook in de auto te wachten. Hoeveel vrachtwagenchauffeurs pakken de vluchtstrook wel niet mee tijdens het sjekkie rollen/radio bedienen/tomtom invoeren/kaart lezen?

Mijn hebben ze geleerd, auto zover mogelijk rechts parkeren, gevarendriehoek op MINSTENS 200 meter zetten en achter de vangrail wachten. Indien je iets hoort kraken dan heb je nog 6 seconden om aan de kant te springen. (mits er 120 km/h gereden wordt, bij 240 heb je 3 tellen)

Vanilla | 15-03-10 | 15:13

ow het is middag... ghehe

Modder Neetjer | 15-03-10 | 15:11

Wees blij met dit enigzins niet provercerende verhaal van Brusselmans. Prof Hoxha had er van gemaakt: Kijk een "Geen extra geluidgevende relief-band samen met cat-eyes dinges" Dode !

Shadow112 | 15-03-10 | 15:11

ik krijg trouwens plaatsvervangende schaamte vanwege de vele opmerkingen hier.
het gezonde verstand is bij velen nog ver te zoeken zo op de maandagochtend...

Modder Neetjer | 15-03-10 | 15:11

@ politiek corrupt | 15-03-10 | 11:58
Juist. Het is u, als het goed is, bij uw rijopleiding ook geleerd om ZO SNEL MOGELIJK aan de andere kant van de vangrail plaats te nemen, zelfs als het koud is buiten.
Dat doet overigens niets af aan het feit dat een normaal rijdende auto (laat staan een te hard rijdende) helemaal NIETS te zoeken heeft op de vluchtstrook. Gevalletje oververmoeid achter het stuur? Drankgebruik? Drugs misschien? Ach, dood door schuld is het sowieso. En de groeten aan Bubba.

H4rrie | 15-03-10 | 15:11

20 jaar = meisje?
Op welke leeftijd begint het vrouwzijn dan?

NewEnglandPatriots | 15-03-10 | 15:09

is het bewezen dat hij alcohol had genuttigd?
zou hij ook in slaap kunnen zijn gevallen?
ik neem aan dat er sowieso geen opzet in het spel is, je rijd niet voor de lol je auto achter op een ander...
van de terughoudendheid ervaar ik hier weinig, alleen een paar harde beweringen die niet met bewijs worden onderbouwd, best slordig...

Modder Neetjer | 15-03-10 | 15:07

paranoia | 15-03-10 | 14:37
He kijk een auto op de vluchtstrook, laat ik daar op af sturen.

Nietvoordekat | 15-03-10 | 15:06

sjalabab | 15-03-10 | 14:36
*sjabsjabbalapap een doekje geven doet*

Sliptong | 15-03-10 | 15:06

Hmmm, zo te zien heeft AN die arbeit een tijdje frei gekregen.

Sliptong | 15-03-10 | 15:05

HS204, aka Eeps K en Vernederland ? nog steeds zo'n gefrustreerd k*tleven ?

Vleeschmans | 15-03-10 | 14:56

Het zal wel aan mij liggen maar het bovenstaande verhaal ben ik nergens tegengekomen en is dan ook een blamage (weeral) voor geenstijl. Mensen tegen die jongen opzetten met een zeikverhaal nog voor er een officiële statement is, is er dik over. Hoe geloofwaardig willen jullie nog in de toekomst overkomen zonder eerst feiten te checken, want dit is niet de eerste keer.

zweigelstekske | 15-03-10 | 14:56

@ Paranoia 14:38

So what? Die vent in die Polo heeft toch ook lampen aan of niet dan? Als je zo blind bent dat je een auto niet ziet vanaf die afstand kun je denk ik beter stoppen met autorijden. Plus je zegt het zelf al, hij reed gewoon veel te hard. Die hele auto is in de berm beland door de klap, en de andere zit in elkaar gevouwen als een harmonica. Dat ging echt niet zachtjes. Nog een derde punt en dat is dat je gewoon met je bak op de snelweg moet rijden en niet op de vluchtstrook moet komen. Als je niet eens binnen de belijning van de weg kunt blijven moet je ook maar kappen met autorijden.

OpperGek | 15-03-10 | 14:55

Daarom leer je ook tijdens rijles al dat wanneer je pech hebt en met je auto op de vluchtstrook staat, je uit de auto moet stappen en achter de vangrail moet gaan staan. Ook moet je (+/- 100m) achter je auto een gevarendriehoek neerzetten.

rixard | 15-03-10 | 14:52

nou zou ik niet snel iemand de dood in wensen maar eikels zoal in bovenstaand bericht maak ik meer dan graag een uitzondering !
Ze moeten ze rijbewijs gewoon afpakken, idioot !

paranoia | 15-03-10 | 14:37
Had weinig uitgemaakt als zo`n maniak over de vluchtstrook scheurt.

boerenvla | 15-03-10 | 14:51

-weggejorist-

H2S04 | 15-03-10 | 14:47

-weggejorist-

H2S04 | 15-03-10 | 14:43

Vreselijk dit! Jonge boeren die met de auto op stap gaan buiten hun eigen trieste woonplaats en dan gaan zuipen en op de terugweg iemand dood rijden. Hoe treurig wil je het hebben. Provincialen moeten gewoon thuis blijven. Dat is voor een ieder het beste!

m@rkus | 15-03-10 | 14:38

Leren ze in Belgie niet dat je lichten aan moet laten staan, knipper lichten aan, 50 meter een gevaren driehoek, auto zo ver mogelijk rechts, deels in de berm, en zelf auto verlaten en achter (indien aanwezig) op ruime afstand in de richting van gevaren driehoek achter vangrail staan.

Het is algemeen bekend dat mensen de kant op sturen die ze op kijken en een auto op de vlucht strook is zeker iets waar je naar gaat staren als je te hard rijd.

paranoia | 15-03-10 | 14:37

-weggejorist-

H2S04 | 15-03-10 | 14:37

had die auto met pech wel z'n gevaren driehoekje minimaal 30 meter achter de auto gezet?

epsilone | 15-03-10 | 14:36

Drs. D. | 15-03-10 | 14:23: jan-de-hard-werkende-burgerlull heeft natuurlijk gelijk. want die heeft genoeg geld (over), een opleiding en een fatsoenlijke baan. Met andere woorden is ver superieur aan die omgedraaide petjes lamlullen in hun belachelijke VW golfs.

Cobra6 | 15-03-10 | 14:36

Ik vind dat H2S04 ondertussen wel een ban verdiend met zijn ruzie zoeken hier.

Zie je wel weer hoe zielig mensen hier zijn. Ten eerste de schrijver die alleen maar onwaarheden verteld. Daarna mensen die deze jongen meteen beginnen te vermoorden. Laat eerst eens duidelijk zijn dat het een ongeluk is en daarbij is helaas een dode gevallen! maar om meteen de schuld te geven aan de bestuurder en hem voor eikel uit te maken sorry hoor dat is typisch gedrag van een puber. Ik ben zeer zeer teleurgesteld in geenstijl dat geenstijl toch uiteindelijk een grote PUBER website is. Ik hoop dat geenstijl snel van het internet verdwijnt want dit is echt het toppunt van een haatzaaiende website!

sjalabab | 15-03-10 | 14:36

Tja. Heb wel eens de ANWB gebeld toen ik met pech langs de snelweg stond; Een van de eerste dingen die ze zeiden: "Loop een eind weg van uw auto. Bent u er al? Nee NOG wat verder alstublieft".

Ik ben zelf niet stom ofzo en de meeste mensen weten dit niet of denken er niet direct aan in de verwarring van met een kapotte auto staan, maar idd. de vluchtstrook IS een levensgevaarlijke plek om te staan.

Excuseert natuurlijk niet het vermeende gedrag van de bestuurder die er bovenop knalt, maar ja.

openbaarminiserie | 15-03-10 | 14:34

Trieste zaak.

Johnnie Stalker | 15-03-10 | 14:34

-weggejorist-

H2S04 | 15-03-10 | 14:31

H2S04 | 15-03-10 | 14:09
Weet je wie ook graag onschuldige mensen vastzette?

baca | 15-03-10 | 14:30

Zoals op de foto's te zien is, stond de aangereden auto op de vluchtstrook rechts van een invoegstrook. De ongeluk-veroorzaker heeft dus twee banen teveel meegenomen.
De berm aldaar lijkt vrij snel over te gaan in een oplopend talud.
Voor degenen die menen te weten dat je nooit in je auto moet blijven zitten op de vluchtstrook: misschien waren ze net gestopt en aan de lijn met 112 of de ANWB.

dosis | 15-03-10 | 14:26

Uitlachert | 15-03-10 | 14:23
Arbeit macht Frei, toch..

Drs. D. | 15-03-10 | 14:25

@H2S04 | 15-03-10 | 14:09

Nog even en je zit met er met je schouders in... Dit is wel leuk he? Lekker iemand veroordelen nadat je dit stukje heb gelezen. Todat je zelf een hand diep in je reet krijgt gedrukt terwijl je weet dat je die fietser geen licht aan had.

checksor | 15-03-10 | 14:24

Stap maar een keer de ring in KENKERfascist
An die ARBEIT | 15-03-10 | 14:17

Jij zet je zelf wel erg te koop. Ik denk dat ik wel mag zeggen dat je meer voor lul staat dan H2S04, met zo'n opmerking.

Uitlachert | 15-03-10 | 14:23

Cobra6 | 15-03-10 | 14:08
MAargoed, zij vinden jan-de-hard-werkende-burgerlull ook kansloos. Dus tja, wie heeft er dan gelijk...

Drs. D. | 15-03-10 | 14:23

'... het Limburgse hellhole ...'
Niks mis vertoeven hier hoor? Alsof het in de randstad beter is ofzo? Hier hebben we nog niet zo'n last van gettovorming.

d_2k | 15-03-10 | 14:22

-weggejorist-

An die ARBEIT | 15-03-10 | 14:21

@K.Zwellever | 15-03-10 | 14:18, *gniffel*, u heeft wel humor, dat dan wel weer.

Ovideandfriends | 15-03-10 | 14:21

-weggejorist-

K.Zwellever | 15-03-10 | 14:18

H2S04 | 15-03-10 | 14:07
Als jij dat zegt dan zal dat wel zo zijn......

Drs. D. | 15-03-10 | 14:17

-weggejorist en opgerot-

An die ARBEIT | 15-03-10 | 14:17

NOOIT in de auto blijven zitten bij pech op de vluchtstrook!! Dat zou toch wel een regel moeten zijn die IEDEREEN nu al wel had moeten weten. Zo niet is dit een wrange herinnering, veel sterkte voor slachtoffer & families!

Fred Janssen | 15-03-10 | 14:15

-weggejorist-

H2S04 | 15-03-10 | 14:13

-weggejorist-

An die ARBEIT | 15-03-10 | 14:13

H2S04 | 15-03-10 | 14:09
Bimboo of the day. Kom maar van die trap af.... H2S04

BaadErInMeinhof | 15-03-10 | 14:11

H2S04 | 15-03-10 | 14:09
Okay, heb je net maar even voor de zekerheid aangegeven voor het in bezit hebben van vieze porno. Bewijs je onschuld maar.

BaadErInMeinhof | 15-03-10 | 14:11

@ HS2S04

Ik hoop dat jij dan de onschuldige bent die vast zit lutser

sjalabab | 15-03-10 | 14:11

-weggejorist-

H2S04 | 15-03-10 | 14:10

H2S04 | 15-03-10 | 14:09
Hahahaha.... jij bent dom zeg.

BaadErInMeinhof | 15-03-10 | 14:10

Ow jee, P2000 staat weer aan. Gecondoleerd allen!

JP_Nee! | 15-03-10 | 14:09

-weggejorist-

H2S04 | 15-03-10 | 14:09

H2S04 | 15-03-10 | 14:04
En jij PVV? Gezien je eerdere comment: zonder kennis van zaken of feiten een standpunt innemen.

baca | 15-03-10 | 14:09

En als er dan een (ter zake doende) verslag gedaan moet worden vanuit Culemborg is GS niet thuis.

BaadErInMeinhof | 15-03-10 | 14:09

Drs. D. | 15-03-10 | 14:02 : Ik vraag me af hoe slim die werkelijk zijn. Al moet ik zeggen dat ze wel "werken" voor hun geld, dat is al een stap vooruit. Maar zij hebben het geld er wel voor. Een 18 jarige lummel met een petje niet. Die moet werken om überhaupt een auto te kunnen betalen. En zodoende is het kansloos. Maar dat kun je meestal al inderdaad aan hun uiterlijk zien, toevallig dat die vooroordelen in 95% van de gevallen ook nog blijken te kloppen ook :D
Drs. D. | 15-03-10 | 14:02(2) : Nee hoor :D

Cobra6 | 15-03-10 | 14:08

-weggejorist-

An die ARBEIT | 15-03-10 | 14:08

checksor | 15-03-10 | 14:06

Zo is het. Feiten ontbreken. Het lijkt wel een Pruisje.

BaadErInMeinhof | 15-03-10 | 14:07

-weggejorist-

H2S04 | 15-03-10 | 14:07

Wat een mooi stukje schrijfwerk Brusselmans...
Dikke leuter ben je gewoon. Als alle feiten niet bekend zijn dan ga je dat toch op deze manier op GS zetten. Vies achterbaks sensatiezoekertje ben je gewoon. Hoe meer hits hoe beter nicht? Dan is je dat bij deze gelukt. Het mooie ervan is dat jij nu gewoon je bek niet meer open trekt terwijl je weet dat je een dikke fail bent. Hup naar het volgende artikel en net doen alsof dit nooit is gebeurd...
Bah, dat je ontslagen mag worden.

checksor | 15-03-10 | 14:06

verschrikkelijk wat hier gebeurd is. Natuurlijk is de bestuurder die achterop reed fout geweest, maar hoe vaak moeten mensen nog gewaarschuwd worden dat stilstaan op de vluchtstrook levensgevaarlijk is? zet je auto in de berm en verlaat het voertuig. Dat had hier ook gedaan kunnen zijn en dan had dat meisje nog gewoon geleefd. Ik praat niks goed, maar volwassen mensen hebben zelf ook een verantwoordelijkheid, dus niet alleen de schuld op de bestuurder gooien.

sjalabab | 15-03-10 | 14:06

Lijkt wel een schrijfseltje van van Pruisen. Het gaat nergens over.

BaadErInMeinhof | 15-03-10 | 14:05

Vriend Ricardo op z'n Hyves is het type mens dat Nederland nodig heeft in deze bange dagen. Wat een mensen, wat een land.

Scrabble | 15-03-10 | 14:05

-weggejorist-

H2S04 | 15-03-10 | 14:04

Limburgers altijd -1, limburgsters +1.

BaadErInMeinhof | 15-03-10 | 14:04

Geen feiten , geen oordeel.

BaadErInMeinhof | 15-03-10 | 14:03

Cobra6 | 15-03-10 | 13:47
Ow wat ben ik vervelend ;-)....

Drs. D. | 15-03-10 | 14:02

Geen teen, -1

BaadErInMeinhof | 15-03-10 | 14:02
-weggejorist-
Hanz Ziezo | 15-03-10 | 14:02

Cobra6 | 15-03-10 | 13:57
Cobra6 | 15-03-10 | 13:47
Fout, wat je nu doet is oordelen op het uiterlijk. Kijk eens naar mensen zoals 50-cent, P-diddy, e.d. Dit zijn ontzettend slimme mensen maar zie hoe ze eruit zien (bling bling, alleen maar gepimpte auto’s, hoeren, etc).
Wat ik hiermee wil zeggen is dat jij niet kan oordelen wat voor lull is en wat niet. Veel mensen (jij, ik, Teun) vinden een gepimpte auto er niet uit zien. Maar je kan het vergelijken met kunst. Sommige vinden het mooi en sommige niet, dat is persoonlijk. Er zijn hele groepen mensen die gepimpte auto mooi vinden. Er zijn zelf clubs en zelf zijn er films over gemaakt. Kijk naar landen zoals in de Antillen, daar vindt het merendeel van de inwoners een gepimpte auto mooi.

Drs. D. | 15-03-10 | 14:02

Crusader of the rose | 15-03-10 | 14:00
Blijft moeilijk om persoonlijke voorbeelden te scheiden van wetgeving he.
Hoezeer ik je hartekreet ook begrijp hoor, je hebt er niets aan.

BaadErInMeinhof | 15-03-10 | 14:01

-weggejorist-

H2S04 | 15-03-10 | 14:01

-weggejorist-

An die ARBEIT | 15-03-10 | 14:01

Wat een lul.
Zullen je kinderen maar zijn.

Opsluiten en sleutel weggooien.

Crusader of the rose | 15-03-10 | 14:00

snelheid x snelheid x alcehol promilage x 2 keer het aantal dodelijke slachtoffers + het aantal zwaargewonde slachtoffers = aantal jaren achter de tralies. En dan wel op eigen kosten.

Kafironic | 15-03-10 | 13:59

kapotte_stofzuiger | 15-03-10 | 13:58
hahahaha, tja....

Drs. D. | 15-03-10 | 13:59

@Drs. D. | 15-03-10 | 13:52
Dat is nu zo mooi van reaguren, we beginnen met doodsbedreigingen aan het adres van de dader en eindigen met een discussie over de wenselijkheid van schooluniformen.

kapotte_stofzuiger | 15-03-10 | 13:58

Te weinig feiten om een oordeel te hebben.

BaadErInMeinhof | 15-03-10 | 13:58

netjes, 67% van alle links dood.

Ariel | 15-03-10 | 13:57

Drs. D. | 15-03-10 | 13:52: Voor zover ik kan zien is het merk van de kleding alleen belangrijk voor kinderen op de basisschool, of volwassenen met hetzelfde niveau mentale capaciteiten. Of ze nou buitenlands zijn of niet :D
Het enige wat iemand duidelijk maakt door dure kleding/auto hardware te kopen is dat hij/zij een ramp is met geld, en duidelijk de eigen achterlijkheid moet compenseren met bling. Op zich best, maar verwacht niet dat mensen die wel een stel hersenen hebben onder de indruk zijn van die onzin :)

Cobra6 | 15-03-10 | 13:57

-weggejorist-

An die ARBEIT | 15-03-10 | 13:55

Drs. D. | 15-03-10 | 13:53
*grinnik*

Teun van het Tuinpad | 15-03-10 | 13:54

Teun van het Tuinpad | 15-03-10 | 13:49
Idd, vond zijn boek toch al niet zo goed....

Drs. D. | 15-03-10 | 13:53

Cobra6 | 15-03-10 | 13:47
Nou, als ik bijvoorbeeld kijk naar Marokkaanse en Antilliaanse jongeren, daar is naast een gepimte bak “gepimpte” kleren ook heel belangrijk. Hoe mooier de kleren hoe hoger het aanzien. En hoe komen deze jongeren vaak aan geld om mooie kleertjes te kopen, precies stelen/overvallen/dealen/etc.
Verder, wat is de reden dat scholen vroeger iedere leerling verplichten om een uniform te dragen, precies, om geen onderscheid te maken tussen rijk/arm. Dus tja, ik zie niet in waarom gepimpte kleren dan ook zouden mogen, zorgt indirect alleen maar tot veel overlast, niet??? Geld voor de kleren kunnen ook zij beter besteden aan bijvoorbeeld hun studie…

Drs. D. | 15-03-10 | 13:52

Nou Brusselmans dit lijkt mij de ultieme poging als het over "tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsend" gaat, Chapeaux!
Ik ga het emmertje pek ende pluimen toch nog even laten staan tot er meer feiten bekend zijn... If you don't mind.

Max Bal | 15-03-10 | 13:50

Drs. D. | 15-03-10 | 13:47
Bedankt voor de samenvatting.
Scheelt me een berg leeswerk.
;

Teun van het Tuinpad | 15-03-10 | 13:49

Geef mij 1 goede reden om hier een topic aan te wijden? De nabestaanden doe je er geen lol mee en de veroorzaker van het ongeluk evenmin.

Terpetijnzeikert | 15-03-10 | 13:48

Teun van het Tuinpad | 15-03-10 | 13:45
Kom Teun, A,B,C,D,E.
(psst, het is die schrijverT omdat gister kon je gratis met de NS op vertoon van o.a. zijn boek)....

Drs. D. | 15-03-10 | 13:47

Drs. D. | 15-03-10 | 13:43: Kleding heb je nodig om niet dood te vriezen. Die auto rijd ook wel zonder die kansloze spoilers en velgen.
Als je het geld er niet voor over hebt (zoals ik al zei, echt over hebt, en je er dus niet speciaal voor hoeft te werken), moet je het laten, wat je zet jezelf alleen voor lul, want je kunt schijnbaar niet normaal prioriteiten stellen.

Cobra6 | 15-03-10 | 13:47

Weet nog goed dat Hans Kraaij jr. wat lacherig op TV vertelde dat hij bij files ook wel over de vluchtstrook rijdt als hij wat laat is voor een studio opname. Aso tuig vind ik dat soort types.

Simon_GS | 15-03-10 | 13:47

Cobra6 | 15-03-10 | 13:35
p.s. wat is pimpen. Ik heb normale velgen op mijn banden zitten, omdat ik zo’n zwarte gapende band er niet uit vindt zien. Echter mijn conservatieve christelijke/joodse/moslim buren vinden dit waarschijnlijk gepimpte velgen… Dus waar trek je een grens…

Drs. D. | 15-03-10 | 13:46

Als hij PvdA stemt krijgt hij vast wel subsidie om zijn ongeluk op een tropisch eiland te verwerken.....

Fatwa | 15-03-10 | 13:46

Drs. D. | 15-03-10 | 13:41
Ben me nog in dat topic aan het inlezen.
Vandaar.

Teun van het Tuinpad | 15-03-10 | 13:45

Tjonge, wat een berg speculatie en bitter weinig feitelijkheden. Verschrikkelijk wat hier is gebeurd. Verschrikkelijk hoeveel onzin er vervolgens over geschreven wordt.

Jerry Nick | 15-03-10 | 13:44

-weggejorist-

Natte_Annie | 15-03-10 | 13:43

Cobra6 | 15-03-10 | 13:35
Maar, euhh, mooie kleren kopen mag dan ook niet. Dat is toch ook soort van pimpen, maar dan van jezelf…

Drs. D. | 15-03-10 | 13:43

@Brusselmans; alles wijst idd naar de dader maar wat is jullie bron dat de man alcohol heeft genuttigd? Ik wil niets maar dan ook niets goedpraten, maar is dit journalistiek te noemen? Hoor-wederhoor? Met stukjes over politici etc heb ik totaal geen moeite maar wacht aub ff de conclusies af wat er daadwerkelijk is gebeurd.

Deze jongen is zijn leven namelijk kwijt nu. Blijkt dat hij idd heeft gezopen etc dan is het terecht dat deze jongen zijn leven kwijt is (naam+toenaam op internet etc). Blijkt echter dat er wat anders aan de hand is krijg je een Fred Spijkers verhaaltje... alles tevergeefs moeten doen om je naam enigszins te zuiveren.

Quanquer | 15-03-10 | 13:42

-weggejorist-

An die ARBEIT | 15-03-10 | 13:41

Teun van het Tuinpad | 15-03-10 | 13:37
Dacht dat jij naar zwaffelmans zijn topic was gehopt, niet boeiend dus??

Drs. D. | 15-03-10 | 13:41

+10 voor Cobra6

Be de Laer | 15-03-10 | 13:38

Lafayette | 15-03-10 | 13:34
Een tegel met een hoog "Hey Mabel, ken je me nog" gehalte.
;

Teun van het Tuinpad | 15-03-10 | 13:37

-weggejorist-

Kjev21 | 15-03-10 | 13:36

Rammstein | 15-03-10 | 13:34
Later.
Have fun.

Teun van het Tuinpad | 15-03-10 | 13:36

An die ARBEIT | 15-03-10 | 13:31
Sorry, ik heb een van jouw eerste comments niet gezien. Mijn excusses.

kut_zooi | 15-03-10 | 13:35

Mensen die hun auto pimpen moeten ze zowieso het rijbewijs afnemen. Tenzij je 30000 over hebt en het nergens anders aan hoeft te besteden, is je auto pimpen kansloos. Want je kunt dat geld dan veel beter aan wat zinnigs besteden, zoals je studie.

Cobra6 | 15-03-10 | 13:35

Dramatisch!
Als hij inderdaad dronken was ten tijde van het ongeval mogen zij hem wat mij betreft aan zijn ballen in een hoge boom hangen.

robert39 | 15-03-10 | 13:35

@Drs. D. | 15-03-10 | 13:32
Hulde voor deze diepzinnige opmerking.

Lafayette | 15-03-10 | 13:34

Teun van het Tuinpad | 15-03-10 | 13:33
Speaking of which ..... laters : )
*aus*

Rammstein | 15-03-10 | 13:34

Drs. D. | 15-03-10 | 13:32
Da's mooi.
*naar Zwaffelmans-topic hopt*

Teun van het Tuinpad | 15-03-10 | 13:34

Limbo voorlopig het nadeel van de twijfel geven doet.

lieverdeauddanreaud | 15-03-10 | 13:33

Brusselmans volgens mij had hij ook geen winterbanden, maak daar ook nog even een topic over.

baca | 15-03-10 | 13:33

Rammstein | 15-03-10 | 13:31

Daar zou je weleens gelijk in kunnen hebben.

Teun van het Tuinpad | 15-03-10 | 13:33

Brusselmans jij bent een eikel!
je weet niet eens wat precies gebeurd is en dan zoiets doms roepen
dat verklaart het niveau van geenstijl toch maar weer.
zeer zeer triest

sjalabab | 15-03-10 | 13:32

Teun van het Tuinpad | 15-03-10 | 13:30
Maar ik ken je wel... Niet persoonlijk, maar ik weet fictief wie je bent...

Drs. D. | 15-03-10 | 13:32

Teun van het Tuinpad | 15-03-10 | 13:30
Voor sommige Leute begint happy hour vroeg vandaag.

Rammstein | 15-03-10 | 13:31

-weggejorist-

An die ARBEIT | 15-03-10 | 13:31

Mislich | 15-03-10 | 13:28
Dat zeg je goed.
" jou niet kennende "

Dat wilde ik graag zo houden.

Teun van het Tuinpad | 15-03-10 | 13:30

@Leiphuizen | 15-03-10 | 13:26
Misschien naar huis rijden?

Uitlachert | 15-03-10 | 13:30

Leiphuizen | 15-03-10 | 13:26
De wallen zijn tot 4:00 open dus wellicht waren ze net klaar met werken? Je weet het niet.

Sliptong | 15-03-10 | 13:30

Leiphuizen | 15-03-10 | 13:26
LEZEN, in de pech auto zat een meisje en de bestuurder (jongen) stond buiten. Een andere jongen is daar achter op geknald. Waar zie jij 2 meisjes...?

Drs. D. | 15-03-10 | 13:29

Teun van het Tuinpad | 15-03-10 | 13:23

richting mekka jou niet kennende.

Mislich | 15-03-10 | 13:28

An die ARBEIT | 15-03-10 | 13:23
Let een beetje op je woorden eikel, ik zeg ook niet dat hij gedronken heeft.
Ik vroeg je alleen wat, maar als je zo reageerd trek ik liever mijn eigen conclusies.
MONGOL!

kut_zooi | 15-03-10 | 13:28

kansloos

-TIMO- | 15-03-10 | 13:27

@Mplay 13:16
Uw tegeltje bevestigt exact datgene dat ik met mijn eerdere plempsel verkondigde. Het niveau van jijbakken nog niet ontstegen zo blijkt, en de moeite van meer aandacht niet waard.

koolteer | 15-03-10 | 13:27

Leiphuizen | 15-03-10 | 13:26
Onderweg.

Rammstein | 15-03-10 | 13:27

Brusselmans | 15-03-10 | 11:55
Driftig opzoek naar materiaal voor een update ;-)...

Drs. D. | 15-03-10 | 13:26

wat deden die 2 meisjes van net 20 om 5:20 op de snelweg vraag ik me dan af.....

Leiphuizen | 15-03-10 | 13:26

Ontzettend sneue loser. Ik weet niet wat het is maar het zijn ook altijd dezelfde eikeltjes in de polootjes, seatjes, astraatjes, en meer van dat ranzige autospul.

2 weken geleden had ik ook zo'n polopet in de spiegel, bumperkleven als een idioot links ernaast rechts ernaast, bah. Gewoon geen rijbewijs onder de 22.

Be de Laer | 15-03-10 | 13:24

yuck fou | 15-03-10 | 13:22
Llüll, lees de comments eens....

Drs. D. | 15-03-10 | 13:24

Sliptong | 15-03-10 | 13:21
*er eens goed voor staan gaat*
;)

Teun van het Tuinpad | 15-03-10 | 13:23

En weer een stel van die ongelooflijke dropeikels die dan op 'niet ok' klikken in Hyves. Vertel eens eerlijk, hoelang heeft het zuurstof tekort geduurd tijdens de bevalling?

John_Galt | 15-03-10 | 13:23

Kjev21 | 15-03-10
Hoezo fictief, heb hem zelf op TV gezien hoor. Drie keer zelfs....

Drs. D. | 15-03-10 | 13:23

-weggejorist-

An die ARBEIT | 15-03-10 | 13:23

Kleaudtzakje. Zo vreselijk. RIP voor het overleden meisje.

yuck fou | 15-03-10 | 13:22

Sliptong | 15-03-10 | 13:16
Dan gooien wij de polo rijder alsnog op de brandstapel. Echter in NL ben je onschuldig tot het tegendeel bewezen is....

Drs. D. | 15-03-10 | 13:22

@ Terpen-tijn | 15-03-10 | 13:12
.
Welke hoge snelheid ?
Heb jij een bericht gezien wat ik heb gemist ?
Tot op heden heb ik nog niets gelezen over de snelheid van de auto van de dader, dus wederom worden er hier aannames gedaan welke nergens zjn te staven.
.
Mocht blijken dat de dader inderdaad zo schuldig is als het maar zijn kan dan mag hij aan de hoogste boom, maar tot die tijd...............

mambo43 | 15-03-10 | 13:21

Drs. D. | 15-03-10 | 13:20

*beukt met tong uit z'n bek met hoofd op toetsenbord*

Kjev21 | 15-03-10 | 13:21

zovoklets | 15-03-10 | 13:12
U selecteerde daarnet de meest verstokte fosielreaguurder van deze site. Daar valt geen garen mee te spinnen hoor.

ojédiaré | 15-03-10 | 13:21

Sinds wanneer dient GS zich aan enige moraal te houden? Prima post. Klaar. Schuldig tot het tegendeel bewezen is.

Lafayette | 15-03-10 | 13:21

Sterkte voor de nabestaanden van het meisje.

Limburg vrij!! | 15-03-10 | 13:21

Mislich | 15-03-10 | 13:17
Ik denk dat je Sliptong | 15-03-10 | 13:14 bedoelde? Zo ja, ach Teun is een heel integere reaguurder *veren pakken gaat*. En het gaat om des lands belang en dan is alles geoorloofd. Zelfs lijkenpikkerij ;

Sliptong | 15-03-10 | 13:21

An die ARBEIT | 15-03-10 | 13:18
Hoe weet je dan dat hij NIET gedronken heeft?

kut_zooi | 15-03-10 | 13:21

Kjev21 | 15-03-10 | 13:17
Heel goed, u heeft den grap gesnapt...

Drs. D. | 15-03-10 | 13:20

@Karl, ik ga alleen uit op basis van feiten, en ik constateer er geen feiten zijn die het verhaal van Brusselmans bevestigen. Er staat nergens iets over snelheid, alcoholgebruik en bochten afsnijden. Behalve dat M om nog onbekende reden, dat kan opzet zijn, onoplettendheid, onwel worden, alcohol, drugs we weten het niet. En juist die feiten heb je nodig om een oordeel te kunnen vormen.
Zolang er geen verdere feiten bekend zijn gemaakt valt is elke conclusie ongefundeerd.
Neemt niet weg dat het een enorm drama is, maar woede lijkt me pas gepast op het moment dat boven water staat wat er nou echt is gebeurd. Ik laat mijn mening daarom ook nog in het midden totdat ik daar meer over weet.

Vleeschmans | 15-03-10 | 13:20

-weggejorist-

An die ARBEIT | 15-03-10 | 13:18

Meneer Brusselmans wanneer u morgen eenzelfde soort voorval veroorzaakt, springt u dan even zelf de heer Brood achterna?
Of is enige nuance wellicht toch op zijn plaats? Dat de dader nu met de schuld moet leven iemand van het leven beroofd te hebben, dat dit op zich al verschrikkelijk is.

Maar mocht dit inderdaad een alcohol rijdert zijn, dan neem ik alles terug, en verdient deze heer het voor het veroordeeld te worden voor moord met voorbedachte rade. En dan droog brood en water, weg met de vertroetel gevangenissen in NL.
Maar tot dat dit bewezen is blijft iemand bij mijn weten onschuldig, verdacht wellicht, maar nog steeds wel onschuldig.

Some1!!11 | 15-03-10 | 13:18

Sliptong | 15-03-10 | 13:15

moet er alweer om lachen, maar het kon echt niet. zelfs hier niet.

Mislich | 15-03-10 | 13:17

Drs. D. | 15-03-10 | 13:15

je bedoelt de hoofdpersoon in een fictief boek?

Kjev21 | 15-03-10 | 13:17

An die ARBEIT | 15-03-10 | 12:55
Of ben jij zijn vriendje Thijs wiens hyves profiel ook al is verwijderd.

kut_zooi | 15-03-10 | 13:17

Drs. D. | 15-03-10 | 13:15
pps: als GS wel gelijk heeft vind ik een rectalisatie wel op zijn plaats.

Sliptong | 15-03-10 | 13:16

-weggejorist en opgerot-

Mplay | 15-03-10 | 13:16

Sliptong | 15-03-10 | 13:14
Laat ik deze reaguurder dat nou net niet gunnen.
Iets zegt me dat met deze brave borst niet te praten valt.

Teun van het Tuinpad | 15-03-10 | 13:16

Regel 1/Goude regel in medialand "Check je bronnen"....
Kijk maar naar Micheal Blomkvist. Die moest ook 1/2 jaar de bak in omdat zijn bronnen niet waterdicht waren....
(Achteraf bleek trouwens dat hij wel gelijk had)
P.s. als GS ernaast zit vind ik enige rectificatie wel op zijn plaats...

Drs. D. | 15-03-10 | 13:15

X Tendentieus
X Ongefundeerd
X Nodeloos kwetsend
Checked!

bintang | 15-03-10 | 13:15

koolteer | 15-03-10 | 13:13
Mplay is niet Mkay.

Sliptong | 15-03-10 | 13:15

Kan nergens in een bron vinden of meneer gedronken heeft...?

Boris011 | 15-03-10 | 13:14

Teun van het Tuinpad | 15-03-10 | 13:02
je verstond me wel.
Mislich | 15-03-10 | 13:10
-
Ja Teun je hoorde het wel *fittie opstoken doet*

Sliptong | 15-03-10 | 13:14

An die ARBEIT | 15-03-10 | 12:55
Jij bent zeker een vriendje van Mark.
Gedronken of niet hij heeft een ernstig ongeluk veroorzaakt omdat hij zonodig over de vluchtstrook moest rijden. LUTSERT

kut_zooi | 15-03-10 | 13:14

blaster | 15-03-10 | 12:28
Laat jezelf even nakijken idioot.

random gast | 15-03-10 | 13:13

Mislich | 15-03-10 | 13:10
Luid en duidelijk, blijkt.

Teun van het Tuinpad | 15-03-10 | 13:13

@Mplay 13:10
Het is hier geen kinderspeelplaats, doe es opzouten.

koolteer | 15-03-10 | 13:13

@Rammstein 13:10

Maar niets van geleerd. Dat blijkt nu weer.

mark twain | 15-03-10 | 13:13

-weggejorist-

An die ARBEIT | 15-03-10 | 13:13

Mislich | 15-03-10 | 13:10
Zit er geluid bij?

Sliptong | 15-03-10 | 13:12

koerbagh ® | 15-03-10 | 13:08

De PvdA bestaat bij gratie van ongefundeerde, tendentieuze en nodeloos kwetsende medeburgers?

zovoklets | 15-03-10 | 13:12

Mambo43 13:05
Een vluchtstrook is afgescheiden van de weg dmv een wiitte streep.
Iedereen weet dat toch en zeker die bestuurder die er bekend is.
Bovendien reed hij er met hoge snelheid en in het donker.
Zeer roekeloos rijden is het op zijn minst.

Terpen-tijn | 15-03-10 | 13:12

Ik wacht nog even het proces af voordat ik de veroorzaker iets toewens waardoor ik legaal van mijn bed gelicht mag worden door Herr Ernst H&B und zijn ordediensten. Tot die tijd gaat mijn deelneming uit naar de familie van het slachtoffer. Wat een vreselijk bericht.

ojédiaré | 15-03-10 | 13:12

mambo43 | 15-03-10 | 13:05
Omdat als "we" wachten het alweer achterhaald is. Bovendien zijn er dan alweer allerlei nieuwe topics waarop gereaguurd moet worden. Dus hup, met gestrekt been er in. Stijlloos en nodeloos kwetsend ;

Sliptong | 15-03-10 | 13:11

expat | 15-03-10 | 13:01
En wat te doen wanneer je een lekke band hebt?

Lying Dutchman | 15-03-10 | 13:11

mark twain | 15-03-10 | 13:05
Het hele artikel is verwijderd en er zijn excuses gemaakt, schijnt.

Rammstein | 15-03-10 | 13:10

Terpen-tijn | 15-03-10 | 13:04 nog zown frusti , heeerrrrluk fapfapfap*

Mplay | 15-03-10 | 13:10

Teun van het Tuinpad | 15-03-10 | 13:02

je verstond me wel.

Mislich | 15-03-10 | 13:10

Waarom moet altijd de zuiplap het overleven!

kettingzaag | 15-03-10 | 13:09

Sliptong | 15-03-10 | 13:06
De opvolger van Gerda.
*nieuwe glossie voor zich ziet met schapen enzo*

Teun van het Tuinpad | 15-03-10 | 13:09

Dus ze had uit moeten stappen omdat er mogelijk nog wel eens een zatte herder in een Polo van de weg af zou kunnen zwabberen en mogelijk misschien nog wel eens precies waar hun auto stond zou crashen. Daar hou ik namelijk al-tijd rekening mee, 24/7. Die kans is namelijk laaiend groot.
Buffell | 15-03-10 | 12:39
Zoiets dacht die zatte herder van jou ook toen hij een stukje vluchtstrook meepakte.
Jij mag wel lekker blijven zitten hoor, misschien komt er een rukkende trucker voorbij.

dutchdelightz | 15-03-10 | 13:08

Slecht bericht op geenstijl, maar dat is niet de eerste keer. Is al een tijdje niet meer echt goed geweest.

Vragen:
- Was hij dronken?
- Reed hij te hard?
- Zwabberde hij?
- Nam hij bewust de vluchtstrook?

Dat weten we allemaal niet. Geenstijl wel, want die hebben een directe lijn naar Yomanda of zo. Maar stel dat deze jongen gewoon in slaap is gedonderd, of onwel is geworden. Dan heeft hij dankzij Geenstijl ineens een horde hersendode 'ga es deaud' roepers, als hij weer wakker wordt in 't ziekenhuis.

nebulous | 15-03-10 | 13:08

Heeft de PvdA al gereageerd? Dat het bijzonder spijtig is dat deze jongeman in de bloei van zijn leven zo'n lange revalidatie moet ondergaan terwijl hij net bezig was met een nieuwe opleiding of zoiets?

koerbagh ® | 15-03-10 | 13:08

Bos Hout | 15-03-10 | 13:04
Of hij wenst me beterschap, zou ook kunnen.
Sliptong | 15-03-10 | 13:04
Thanks !
*blij met compliment is*

Teun van het Tuinpad | 15-03-10 | 13:06

Even hoor, mensen. Is het al zeker dat deze meneer dronken was, te hard reed, expres de vluchtstrook op ging etc.? Of bestaat de kans dat het een tragische fout was?

Nee, ik ben geen thee-drinkende moslimknuffelaar, probeer gewoon kritisch nieuwsberichten te lezen om pas dán mijn oordeel te vellen.

072 | 15-03-10 | 13:06

OT: Marcouch minister van shoarmazaken?

Sliptong | 15-03-10 | 13:06

expat | 15-03-10 | 13:01
Zijn wijze woorden.

Bos Hout | 15-03-10 | 13:06

Vleeschmans | 15-03-10 | 12:04

? Wat is ongefundeerd aan? Dit artikel is gemaakt op basis van een krantenartikel en een brandweersite. Hoe gefundeerd wil je het hebben?

Tendentieus? Ik kan me de woede wel voorstellen. Omdat iemand besluit over de vluchtstrook te rijden zijn twee levens plus 1 of 2 families verwoest.

Nuance is goed, maar er moet wel reden voor nuance zijn.

Rest In Privacy | 15-03-10 | 13:06

Heel apart dat de dader meteen aan de schandpaal wordt genageld, terwijl niemand precies weet wat er is gebeurd.
.
Wat we wel weten is dat het donker was, de snelweg waarschijnlijk ook nog eens leeg, ik zie geen lantaarnpalen, dus zal wel donker zijn geweest en het is naast een voorsorteer vak voor rechts af.
.
Ik wil deze joker niet verdedigen, maar kan het zijn dat ze achter elkaar naar huis reden, ze moesten rechts af, auto 1 gaat kapot en staat gewoon met lampen aan op de vluchtstrook.
De dader denkt dat de auto nog rijdt en ook gewoon rechtsaf wil (immers daar moeten ze ook naartoe) en niet in de gaten heeft dat de auto stil op de vluchtstrook staat.
.
Het is allemaal mogelijk en zonder officiële verklaring van de pliesie weten we helemaal niets.
Was deze joker dronken, was hij zo stoned als een garnaal, waren ze aan het racen ?
We weten het niet.
Voor hetzelfde geld was het wel een tragische samenloop van omstandigheden.
.
Hem voor rotte vis uitmaken kan altijd nog, maar waarom niet even wachten ?

mambo43 | 15-03-10 | 13:05

@Rammstein 12:55
Ja; je hebt gelijk. Maar ook dat stuje was een schoolvoorbeeld van hoe het niet moet.

mark twain | 15-03-10 | 13:05

Ik ga die gast niet verdedigen, daar is het ongeval véél te gruwelijk voor, maar YouTube staat vol met filmpjes over dit soort ongevallen. Kennelijk is desorentatie voor veel bestuurders een groot probleem. :(

Iedereen heeft waarschijnlijk dit filmpje wel eens gezien: www.youtube.com/watch?v=i_0O6wODmp8

Het kan niet vaak genoeg gezegd worden: stoppen op de vluchtstrook = benen maken!

Fluffball | 15-03-10 | 13:05

Teun van het Tuinpad | 15-03-10 | 13:02
Het is ten strengste verboten een gevoel van politiek onbehagen te uiten aan de hand van de term 'koude rillingen'. Denk dat-ie zoiets met weinig woorden wil zeggen.

Bos Hout | 15-03-10 | 13:04

Teun van het Tuinpad | 15-03-10 | 13:02
Ja, smeerlap ; *gniffel*

Sliptong | 15-03-10 | 13:04

Mplay 12:54
Stoer man!
Maar goed je krijgt aandacht..
Jak jak jak
Ga maar snel je hyves weer ff checken..

Terpen-tijn | 15-03-10 | 13:04

Je krijgt tijdens je rijles en examen te horen dat je NOOIT op de vluchtstrook mag rijden, tenzij op aangeven van borden of politie.
Je leert ook tijdens rijles en examen dat je NOOIT op de vluchtstrook mag stilstaan en in de auto mag blijven zitten. Altijd de auto verlaten. Auto in de berm zetten als dat mogelijk is, anders een gevaren driehoek achter de auto zetten en de parkeerlichten aan.
Trek een veiligheids hesje aan en verwijder je 10 meter, in de berm of over de vangrail naar de achterkant van de auto.
Degene die achterop reed heeft naar het zich laat aanzien doelbewust daar gereden en zal daar dan ook voor moeten worden gestraft.
Maar het is ook wel dom om in de auto te blijven zitten terwijl je op de vluchtstrook staat. Welke reden daar ook voor is, het is en blijft dom.
Wel mijn steunbetuiging aan de familie van het dodelijke slachtoffer en de gewonden.

borderliner | 15-03-10 | 13:03

mayor_pickwick | 15-03-10 | 12:59
Als je geen geweten hebt of schijt aan dronken neel, heb je nergens last van je hele leven. Aangezien we in een fuck you maatschappij leven zal het hem waarschijnlijk weinig interesseren. Als hij veroordeeld wordt zal het een tamelijk lage straf zijn en ook daar zal weinig bloed uit vloeien. Hooguit 5 jaartjes last door gevangenis, boete, schade afkopen. Dan blijft lichamelijk letsel over. Mocht hij schuldig zijn dan hoop ik echt dat hij er wat aan over houdt zodat dat hem z'n hele leven wel helpt herinneren.

Sliptong | 15-03-10 | 13:03

@An die ARBEIT | 15-03-10 | 13:01
Niet verder kijken DAN, mijn beste....

Boer in 020 | 15-03-10 | 13:03

@All | 15-03-10 | 11:57
Je bedoeld het leven van het slachtoffer dat in het ziekenhuis ligt. In de praktijk pakken veroorzakers van dodelijke ongelukken helaas vrij snel de draad weer op. Dit soort gasten zouden de rest van hun leven elk jaar op de datum van het delict een herinnering moeten krijgen (of verplicht melden bij de politie, meer niet enkel meldingsplicht).

Lafayette | 15-03-10 | 13:02

Mislich | 15-03-10 | 13:01
Pardon ?

Teun van het Tuinpad | 15-03-10 | 13:02

-weggejorist-

An die ARBEIT | 15-03-10 | 13:01

En dus daarom MOET je ook ALTIJD uitstappen en ACHTER de vangrail gaan staan/of zitten

expat | 15-03-10 | 13:01

@An die ARBEIT | 15-03-10 | 12:55
Hou toch eens op met die -1000 en al die onzin.
link/bron in plaats van, graag.

Uitlachert | 15-03-10 | 13:01

heeft de boy al een advocaat die hem gaat verdedigen, ze staan vast en zeker in rijen te popelen om de goede sier te maken.

Sodommer | 15-03-10 | 13:01

@Aktivist | 15-03-10 | 12:58
Is uw stelling niet net zo kort door de bocht als de Duitse standaardgrap dat Nederlanders altijd links blijven rijden met 45 km/u en sleurhut?

Boer in 020 | 15-03-10 | 13:01

Teun van het Tuinpad | 15-03-10 | 12:30

sick fuck.

Mislich | 15-03-10 | 13:01

Bos Hout | 15-03-10 | 12:59
Patat met Jobbie-saus.

Teun van het Tuinpad | 15-03-10 | 13:01

hoop gehuilie tegen mijn persoontje :) sorry dat mijn visie geweldadiger is en afwijkt van die van jullie , maar k veroordeel jullie ook niet , en ik moet opgroeien ? trouwens ik ben niet het onderwerp van discussie , probeer eens op het topic te blijven

Mplay | 15-03-10 | 13:00

@An die ARBEIT | 15-03-10 | 12:55

En op de vluchtstrook racen is normaal? -1 voor jou.

IDSMadDog | 15-03-10 | 12:59

Ollecram | 15-03-10 | 12:58
Ik kan het ook niet mooier maken.
Helaas.

Teun van het Tuinpad | 15-03-10 | 12:59

@Merlot: Gay Niaal | 15-03-10 | 12:51
Volgens mij heb je sjans ;

Sliptong | 15-03-10 | 12:59

Teun van het Tuinpad | 15-03-10 | 12:53
Overdag zijn de meeste Cohenfans thuis of online natuurlijk. Takfans zijn buiten aan het werk voor het land.
Hmm...
Cohenfan
Cohencouver
Cohenmania
Cohenergy
Jobflop

Bos Hout | 15-03-10 | 12:59

Als die 21-jarige polobestuurder een beetje een geweten heeft dan heeft hij de ergste veroordeling al te pakken: een levenslang schuldgevoel. Daarnaast zal hij juridisch ook nog flink aangepakt worden mag ik aannemen (al was het alleen maar voor alle verkeersovertredingen als onder invloed rijden en de vluchtstrook pakken).

mayor_pickwick | 15-03-10 | 12:59

Mark Levinson | 15-03-10 | 12:57
Of een pizza Margaritha bestellen en vervolgens je geld terugeisen omdat je allergisch bent voor kaas.

Nietvoordekat | 15-03-10 | 12:59

@ Matthias Reim | 15-03-10 | 12:54
Goh, u was in de veronderstelling dat ik dat niet wist? Ik dacht dat u niet aan aannames deed, tenminste daar kwam u uiteindelijk mee? Dan het verschil van vluchtstrook en vangrail verwarrend gebruiken en onvolledig zijn in het begin. Ik weet niet wat u gebruikt, maar ik wil het ook!

YouBastard | 15-03-10 | 12:58

@ Teun van het Tuinpad | 15-03-10 | 12:30
Dat ga je niet menen..... OMFG!!

Ollecram | 15-03-10 | 12:58

Boer in 020 | 15-03-10 | 12:53
Niet om dat kloodtzakje in z'n polo goed te praten, maarrr:
Vergeet niet dat de inzittenden van de pechstrook-auto BELGEN waren.
Daar krijg je je rijbewijs nog steeds gratis bij een pak wasmiddel, gezien de rijstijl van de gemiddelde Belg.
De pechstrook is voor de gemiddelde Belg dus iets waarop je achteruit rijdt als je de afslag hebt gemist. Dus domheid trof hier domheid. Dan krijg je dit (helaas)

Aktivist | 15-03-10 | 12:58

1) deze jongen zal z'n levenlang spijt hebben van het gebeurde. Wat de omstandigheden ook waren
2) Hyves heeft met grote spoed een Joris nodig, de kommentaren daar gaan echt ver over de schreef.

Sterkte aan alle nabestaanden/overlevenden.

ReaguurDit! | 15-03-10 | 12:58

"ik word misselijk van geen stijl"
patteks | 15-03-10 | 12:18

Dat is net zo dom als wanneer je een dure plasmatelevisie koopt,
om vervolgens te gaan roepen dat je televisie helemaal niks aan vindt.

Mark Levinson | 15-03-10 | 12:57

Boer in 020 | 15-03-10 | 12:56
Great minds think alike...

Nietvoordekat | 15-03-10 | 12:57

An die ARBEIT | 15-03-10 | 12:55
Link schreeuwerT, link.

Sliptong | 15-03-10 | 12:57

@12:55 An die ARBEIT

Bron of (beter nog) linkje aub?

widtvoet ® | 15-03-10 | 12:57

@Mplay | 15-03-10 | 12:54
Hey dappere Zwitsal, ga eens volwassen worden!

Uitlachert | 15-03-10 | 12:57

An die ARBEIT | 15-03-10 | 12:55
Bron?

Nietvoordekat | 15-03-10 | 12:57

@An die ARBEIT | 15-03-10 | 12:55
Bron?

Ikzitopjelip | 15-03-10 | 12:57

Misschien zaten er Toyota-onderdelen in zijn Polo?
Niet gelijk conclusies trekken, al is één en ander wel waarschijnlijk.

Brakke Obama | 15-03-10 | 12:56

@An die ARBEIT | 15-03-10 | 12:55
Bron?

Boer in 020 | 15-03-10 | 12:56

Ik kan z;n hyves niet bekijken:(...

King Kermis | 15-03-10 | 12:56

mark twain | 15-03-10 | 12:53
Uit mijn hoofd: dat was Hoxha.

Rammstein | 15-03-10 | 12:55

@Mplay | 15-03-10 | 12:54
Je hebt je Playmobil nog laten slingeren in de speelkamer. Doe eens opruimen, krijg je daarna een schone luier.

Boer in 020 | 15-03-10 | 12:55

Het vervelende is dat zo'n pannekoek die het veroorzaakt heeft al zo hersenleaus zijn dat ze het ze geen reedt boeit wat er gebeurt is. Over een paar weken gaan ze gewoon weer aan de zuip en stappen ze weer achter het stuur. Hoe vaak lees je niet dat een dronkenrijder voor de zoveelste maal zijn rijbewijs kwijt is, om hem dus vervolgens na een beplaade tijd gewoon weer terug te krijgen. Dat zijn van die Job wetjes.

Barbatruuk! | 15-03-10 | 12:55

Ach.. Gezien de straffen hier in NL gaat die gast, nadat hij uit het ziekenhuis is ontslagen, gewoon door met zijn leven. Dit zijn echt van die typerende gastjes die geen enkel moment stilstaan wat ze mensen hebben aangedaan. Waarschijnlijk zal hij (en zijn familie) het alleen maar zielig voor zichzelf gaan vinden en zich dus een slachtofferrol aanmeten. Niets aan de hand mensen, gewoon doorlopen.

De-Joego | 15-03-10 | 12:55

@ Mplay | 15-03-10 | 12:48
Kom met feiten en niet met je eigen aannames lutser. Dat babyhoofdje staat je prima. En gezien je opmerkingen zal je die ook nog wel een tijdje naast je naam aantreffen.

Mikey is #1 | 15-03-10 | 12:55

-weggejorist-

An die ARBEIT | 15-03-10 | 12:55

Mplay | 15-03-10 | 12:45

U getuigt van een zeer grote volwassenheid en bovenal hoog niveau: al zou deze kerel in kwestie fout zijn geweest, ik denk dat de huidige situatie al erg genoeg is voor deze (idioot/lul/kerel)... laat het straffen nu maar over aan de grote mensen. En nu opschieten, anders kom je te laat voor de les!

SearchExpert | 15-03-10 | 12:54

YouBastard | 15-03-10 | 12:47
Oh, en check even wat een aanname is www.vandale.nl/vandale/opzoeken/woorde...
Een veronderstelling dus: "hetgeen men als waar aanneemt". Verschillende mogelijkheden noemen, is dus het tegenovergestelde. Verder rust ik mijn zaak.

Matthias Reim | 15-03-10 | 12:54

Kjev21 | 15-03-10 | 12:47 & ganzo | 15-03-10 | 12:47 doe es niet zo huilen , als je n moord op je geweten heb mag je zelf ook dood kort door de bocht ? ja , ruimt het lekker op ? zeker weten!

Mplay | 15-03-10 | 12:54

Bos Hout | 15-03-10 | 12:50
Lijkt me wel.

Teun van het Tuinpad | 15-03-10 | 12:53

Hoe komt het toch dat die Brusselmans altijd dingen weet, die niemand kan weten ?
Zie ook zijn stukje over die mevrouw , die zonder winterbanden gereden zou hebben.

mark twain | 15-03-10 | 12:53

Had hem lekker laten in zijn brandende auto laten zitten dan. Wat een lutser. Hoop dat hij levenslang krijgt, maar dat zal wel weer niet in dit softe prutsland. Faalhaas.

Semper Pecunia | 15-03-10 | 12:53

@Sliptong | 15-03-10 | 12:49
"2. Niet slim dat je in je auto blijft zitten als je pech hebt. De vluchtstrook in Nederland is nog gevaarlijker dan downtown Bagdhad alhoewel het waarschijnlijker is dat je kapot gereden wordt door een zwalkende vrachtwagenchauffeur dan door een ongelooflijke klootmongeaul in een polo."
Helemaal waar! Ik ben wel eens op een PARKEERPLAATS (!!!) opzij gegaan voor een vrachtwagen die met 120 km/u aan kwam rossen. Hij hield een race-wedstrijdje met een collega-trucker van hetzelfde bedrijf en nam de parkeerplaats om rechts van de rijbaan in te halen....

Boer in 020 | 15-03-10 | 12:53

Terpen-tijn | 15-03-10 | 12:45
Verrek, je hebt gelijk.

Rammstein | 15-03-10 | 12:53

Mss heeft die wel gewerkt in Duitsland en reed die 120 kmph en was die aan het prutsen met zijn radio toen die per ongeluk van zijn lijn week en op de vluchtstrook terecht kwam. Ge weet t niet.

Siebrandt | 15-03-10 | 12:52

Klóótzak.

einschtein | 15-03-10 | 12:52

YouBastard | 15-03-10 | 12:47
Goed zo, +1 voor jou.

OT: ik geloof niet dat dit verhaal een beetje achterhaald is www.news-media.nl/bereik.html

Matthias Reim | 15-03-10 | 12:51

Merlot | 15-03-10 | 12:41

Ik hoef niets te onderbouwen, beste druif. De types op die Hyves pagina bevestigen zichzelf... (nog een paar puntjes omdat je daar zo gelukkig van wordt)

XXX

Gay Niaal | 15-03-10 | 12:51

@Mplay
Stoere jongen; als je het allemaal zo goed weet wat doe je nog thuis?
Zou vooral zelf het gaan regelen''; niet gaan huilen als je daarna jaren vast komt te zitten en een hoop gezeik van onbekenden via internet over je heen krijgt...

keizeradmiraal | 15-03-10 | 12:51

Iedereen weet dat mensen tegen auto's op de vluchtstrook rijden. Zoals eerder aangegeven moet je dus bij pech uit de auto achter de vangrail staan.

Integrevenge | 15-03-10 | 12:50

Teun van het Tuinpad | 15-03-10 | 12:48
serieus: is toch ernstig?
/serieus off

Bos Hout | 15-03-10 | 12:50

@Mplay | 15-03-10 | 12:48
Met mensen zoals jij komen we er wel. NOT. Laat je eens niet zo leiden door je vooringenomen gedachten.

Ikzitopjelip | 15-03-10 | 12:50

Als Cohen Tak passeert in de poll vreet ik een rooie roos op. Of doos. Kan ook.

Bos Hout | 15-03-10 | 12:48

Gaan we regelen! wel foto's dan he!

Kjev21 | 15-03-10 | 12:50

Die gast gaat het nog wel te weten komen als die ontslagen word uit het ziekenhuis. Treurig voor de familie en nabestaande van de vrouw die overleden is.

DE ARK | 15-03-10 | 12:50

1. Heerschap pololul krijgt een aantal aanklachten aan z'n broek en na zijn herstel zal hij zeer waarschijnlijk 3 maanden cel krijgen. Je mag het niet zeggen maar zo iemand gun je blijvend lichamelijk letsel. Ik zie een beeld voor me van Timmeh in de bajes.

2. Niet slim dat je in je auto blijft zitten als je pech hebt. De vluchtstrook in Nederland is nog gevaarlijker dan downtown Bagdhad alhoewel het waarschijnlijker is dat je kapot gereden wordt door een zwalkende vrachtwagenchauffeur dan door een ongelooflijke klootmongeaul in een polo.

Sliptong | 15-03-10 | 12:49

Mikey is #1 | 15-03-10 | 12:43 te hard rijden + vluchtstrook meepakken =nuffsaid damn en ik ben de switzal

Mplay | 15-03-10 | 12:48

lol @ Bos Hout | 15-03-10 | 12:48

Teun van het Tuinpad | 15-03-10 | 12:48

OT
Als Cohen Tak passeert in de poll vreet ik een rooie roos op. Of doos. Kan ook.

Bos Hout | 15-03-10 | 12:48

blaster | 15-03-10 | 12:39
Oh, dus als er ergens iemand met een petje een ongeluk in een golfje heeft veroorzaakt is het in alle gevallen met een golfje hetzelfde? Alle zaken zijn hetzelfde? Lekker generaliserend knul.

Dejive | 15-03-10 | 12:48

@ Matthias Reim | 15-03-10 | 12:42
Tja, "er is van alles te bedenken" is voor mij niet hetzelfde als aanname. Ik was in de veronderstelling dat u excuses maakt voor de slachtoffers aangezien u niet volledig was. Dus mijn plempsel van | 15-03-10 | 12:38 blijft gewoon van toepassing. +1 voor mijzelf.

YouBastard | 15-03-10 | 12:47

Mplay | 15-03-10 | 12:45
idioot!

ganzo | 15-03-10 | 12:47

in welk ziekenhuis kan ik dit heerschap bezoeken om mijn medeleven te tonen ?

Mplay | 15-03-10 | 12:45

Zo heej, jij bent stoer, leer mij dat ook, oo wijze.

Kjev21 | 15-03-10 | 12:47

-weggejorist-

Moofuher | 15-03-10 | 12:47

-weggejorist-

Mplay | 15-03-10 | 12:45

Krachtmeester | 15-03-10 | 12:43
Rond 12:30.
Dacht ik.

Teun van het Tuinpad | 15-03-10 | 12:45

totdat ik weet dat het een fin was die achter het stuur zat ga ik niemand lopen beschuldigen....

watsinneneem | 15-03-10 | 12:45

Rammstein 12:40
Mijn vraag was eerst en jij beweert dat ik het omdraai?

Terpen-tijn | 15-03-10 | 12:45

Hoe erg het voorval ook is, hoe erg ik het vind dat er iemand is overleden: ik zie in het krantenbericht nergens staan dat de bestuurder alcohol heeft gebruikt noch dat ie veel te hard heeft gereden.

Dat hij een aanrijding heeft veroorzaakt op de vluchtstrook is een feit maar al het andere is nog niet bewezen en het reaguren op deze aannames lijkt me dan ook iets te voorbarig.

Mikey is #1 | 15-03-10 | 12:43

van al dit gelul over over drank in het spel is krijg ik dorst.

Kjev21 | 15-03-10 | 12:43

Teun van het Tuinpad | 15-03-10 | 12:40
Hoe laat ongeveer?

Krachtmeester | 15-03-10 | 12:43

Terpen-tijn | 15-03-10 | 12:38
Jij bent niet meer te redden. Als je straks op de A4 op de vluchtstrook gaat staan, verlos ik je wel uit je lijden.

Lying Dutchman | 15-03-10 | 12:42

Buffell | 15-03-10 | 12:41
Vergeet je hooivork en fakkel niet.

Rammstein | 15-03-10 | 12:42

YouBastard | 15-03-10 | 12:38
Heel bijzonder, hoe je het voor elkaar krijgt de frase "Er is van alles te bedenken" niet te begrijpen en vervolgens intellectuele superioriteit probeert te claimen.

Matthias Reim | 15-03-10 | 12:42

Gay Niaal | 15-03-10 | 12:39
Waarom eindigen linkse gutmenschen hun digigekwaak toch altijd met van die puntjepuntjepuntjes?
Vanwege het suggestieve en insinuerende karakter, en het dientengevolge bedroevenswaardig lage gehalte aan feitelijke onderbouwing, misschien?

Merlot | 15-03-10 | 12:41

gtothew | 15-03-10 | 12:38

Ben blij voor je dat ook jij plaatsvervangende schaamte kent.

Maar begrijp je het ook?

zovoklets | 15-03-10 | 12:41

-weggejorist-

Buffell | 15-03-10 | 12:41

@Boer in 020 12:32
Volledig eens. Eerst maar eens het volledige verhaal horen alvorens te (ver-)oordelen.
Heb een maand of twee terug op de A7 een vrouw met dochter uit een mazda geplukt die in de sneeuw een 180 graden gedaan had. Ze stond tegen de vangrails, maar door ramptoeristen die op de linkerbaan in de ankers gingen moest achteropkomend verkeer uitwijken tot over de vluchtstrook. Geen idee of iets dergelijks ook hier gebeurd is, maar de 'dader' nu publiekelijk betichten van moord is erg kort door de bocht.

koolteer | 15-03-10 | 12:41

Terpen-tijn | 15-03-10 | 12:38
Nu draai je het om.

Rammstein | 15-03-10 | 12:40

Die auto is goed naar de puinpoeier!! God tering zeg, RIP voor meisje!

Booka | 15-03-10 | 12:40

Krachtmeester | 15-03-10 | 12:39
Daarnet op BNR.
Vandaar.

Teun van het Tuinpad | 15-03-10 | 12:40

Mss had de jongen wel een aanval van het 1 of ander.. epilepsie ofzeau. Kleine kans, maar weten wij veel.

madakantognie?! | 15-03-10 | 12:40

@djmenno you absolutuley sure about your statement?

Ik kan mij voorstellen dat als die Belgische wagen met normaal dimlicht stil staat op de vluchtstrook het achteropkomend verkeerd denkt dat dit een rijdende auto is en op het moment dat ze tot kortbij naderen pas te laat zien dat deze auto stilstaat en er op klappen. Zo kan die silstaande auto, indien ie geen alarmlichten aan had, juist als een magneet werken op aankomend en afslaand verkeerd.
Ik heb dit vaak genoeg gezien dat stilstaande auto's terhoogte van een afrit juist ongelukken aantrekken en veroorzaken.
Natuurlijk als die knaap in de Polo gedronken heeft blijft hij 100% verantwoordelijk.
En gezien het tijdstip zal dat wel het geval zijn.
Maar ja ook megafail van die Belgen om op zo'n plek stil te gaan staan.

Je denkt in eerste instantie dat zo'n plek extra veilig is omdat je iets verder van de hoofdbaan af staat maar in real life is zo'n deze plek juist dodelijk.
Laten we er allemaal wat van leren en voortaan de auto ff enkele meters verder in het gras zetten of uitsluitend stil staan op de vluchtstrook op een kaarsrecht stuk ver voor de volgende afslag.

treser.info | 15-03-10 | 12:39

Dejive | 15-03-10 | 12:24
Nog geen week geleden reed zo'n zielig knaapje (Golfje GTI, wit petje op, bassen op 40 in de auto) met zeker 100 km per uur over een spoorwegovergang, werd gelanceerd, ramde eerst een vluchtheuvel (ging helaas niet deaud), kaatste toen tegen een andere vluchtheuvel in de S-bocht die er vlak op volgde en ramde toen met zeker nog 60 km per uur een meeligende auto schuin van achteren. Vrouwtje hoofdwond, rukkertjes (hij zat met nog zo'n petje in de auto) hadden niets (helaas). Had precies een dag zijn rijbewijs.
Zeker ook een gevalletje 'epilepsie"?...
Nou, er rijden wat witte petjes rond met bassen op 40 die constant 'epilepsie' hebben. Og gewoon te maken hebben met de gevolgen van inteelt, dat kan natuurlijk ook. Of gevolg zijn van te ver doorgetrokken bescherming van de dommen in onze samenleving, dat kan ook nog. Want domheid wordt absoluut beloond en elke vorm van intelligentie absoluut gestraft in dit 'sosjalistiese arbeidersparadijs'.

blaster | 15-03-10 | 12:39

Teun van het Tuinpad | 15-03-10 | 12:30
Is het echt waar? Waar staat het? ROFLWTFBBQ! Als DIT waar is! DE twee architecten van het ambtelijk Amsterdams PvdA-monstrum 'compenserende neutraliteit' (lees: de overheid mag 'in voorkomende gevallen' omgekeerd discrimineren over etno-religieuze lijnen) gaan dus voor de functie van MP en VP (sidekick). Dit wordt een field day voor Brendel en de zijnen! Carel: kom er maar in!

Krachtmeester | 15-03-10 | 12:39

dutchdelightz | 15-03-10 | 12:36
Dus ze had uit moeten stappen omdat er mogelijk nog wel eens een zatte herder in een Polo van de weg af zou kunnen zwabberen en mogelijk misschien nog wel eens precies waar hun auto stond zou crashen. Daar hou ik namelijk al-tijd rekening mee, 24/7. Die kans is namelijk laaiend groot.

Buffell | 15-03-10 | 12:39

't Komt omdat hij op zomerbanden reed, is ' t niet Bursselmans? Die verdomde zomerbandenrijders ook...

60CX | 15-03-10 | 12:39

wel een verhelderend topic. Je ziet nog eens wat koppen en profieltjes van reaguurders voorbij komen op zo'n Hyves pagina. Krijg je meteen een indruk van het behoorlijke Neanderthaler gehalte der GS-bezoekers. Niet dat het me verrast...

Gay Niaal | 15-03-10 | 12:39

Rammstein 12;36
Doe eens een poging en maak eens een dom zwitsalletje wijzer.

Terpen-tijn | 15-03-10 | 12:38

Ik durf niet meer achter het stuur zonder drank. Al die idiote bestuurders van tegenwoordig, om je daar tussen te begeven moet je wel eerst drinken.
zovoklets | 15-03-10 | 12:15

gtothew | 15-03-10 | 12:17
Zo hé. En hoe gaat het verder met je?
zovoklets | 15-03-10 | 12:19

Misschien was dat meisje een tandeloze pijpjunk die, na een kort leven lang haar ouders te hebben bestolen en iedereen besodemietert, na een klus in Nederland, door haar Loverboy terug werd gebracht naar het Junkopvanghuis?
Zeg niet dat het zo is, maar het zou kunnen.
zovoklets | 15-03-10 | 12:30

Eerst even stoer melden dat jij niet meer de weg op durft zonder drank in een topic waarin het er juist over gaat dat mensen die dat doen gewoon deaud moeten voordat ze iemand anders de vernieling in rijden!
Vervolgens commentaar hebben op mijn reactie!
Daarna ook nog eens insinueren dat het overleden meisje haar dood misschien wel verdiende!

Krijg door jouw gedrag echt plaatsvervangende schaamte, loser!

gtothew | 15-03-10 | 12:38

@ Matthias Reim | 15-03-10 | 12:33
En wat ik dus duidelijk wilde maken; het zou communicatief heel handig geweest zijn als u erbij had gezegd dat u voorbeelden van aannames gaf om aan te geven dat u niet werkt met aannames. Dus noem het maar flauwekul, ik noem het communicatief achtergesteld. U stemt PvdA?

YouBastard | 15-03-10 | 12:38

-weggejorist-

Geile Markeerstift | 15-03-10 | 12:38

De PvdA gaat onmiddelijk pleiten om de dader vooral niet te straffen.
Want hij heeft net een nieuw hondje en een nieuwe teevee.
In de bajes kan hij daar niet van genieten.

Merlot | 15-03-10 | 12:38

-weggejorist-

Boer in 020 | 15-03-10 | 12:38

Prof.Drs.Ing.B | 15-03-10 | 12:34
Stik in je lunch.... kunnen we de bakker lynchen.

Lying Dutchman | 15-03-10 | 12:37

Eerst dacht ik ook dat geenstijl wel erg snel met de conclusie was maar naar de comments van djmenno | 15-03-10 | 12:21 en FlesjeFanta | 15-03-10 | 12:14 begin ik te denken dat er al meer bekend is dan wij weten.

Ovideandfriends | 15-03-10 | 12:37

Terpen-tijn | 15-03-10 | 12:35

Overstekende ree of das? Zou het anders niet weten...

eerstneukendanpraten | 15-03-10 | 12:36

Prof.Drs.Ing.B | 15-03-10 | 12:34
Domoor.

Lying Dutchman | 15-03-10 | 12:36

Terpen-tijn | 15-03-10 | 12:35
Geen idee miss Marple, vertel eens ??????

Rammstein | 15-03-10 | 12:36

Prof.Drs.Ing.B | 15-03-10 | 12:34
Eetsmakelijk en amèn!

Buffell | 15-03-10 | 12:36

Je moet ook niet in de auto blijven zitten op de vluchtstrook , het is geen parkeerstrook.

dutchdelightz | 15-03-10 | 12:36

Rammstein | 15-03-10 | 12:34

Feuer frei!

zovoklets | 15-03-10 | 12:36

Het ongeluk gebeurde op een recht stuk weg.
Wat bezielt iemand om met hoge snelheid s nachts op een vluchtstrook van de snelweg te gaan rijden?

Terpen-tijn | 15-03-10 | 12:35

YouBastard | 15-03-10 | 12:31
Met vangrail bedoel ik natuurlijk vluchtstrook.

Matthias Reim | 15-03-10 | 12:35

met of zonder alcohol, je hoort niet op de vluchtstrook te rijden en al helemaal niet als er een auto staat, dus zijn incapabelheid mag zijn dood worden wat mij betreft.

R5593 | 15-03-10 | 12:35

Fleauxe | 15-03-10 | 12:33
Het zou zomaar kunnen. Maar dat is nu nog niet aan de hand.
Overigens: mocht dat wel zo zijn, vind ik het nog steeds te ver gaan om een stukje zoals dat hierboven te schrijven.

Matthias Reim | 15-03-10 | 12:35

@Wammes Waggel | 15-03-10 | 12:31
De één kwam uit Klimmen, de ander uit Maasmechelen. Ze kwamen uit dezelfde plaats, zei u?

Ikzitopjelip | 15-03-10 | 12:34Echt, er zijn hier Leute die niet doorhebben dat ze zo met jurk & baard een pop zouden gaan verbranden, als ware het Kandahar.

Rammstein | 15-03-10 | 12:34

@ Wammes Waggel | 15-03-10 | 12:31
Sinds wanneer zijn Kilmmen en Maasmechelen dezelfde gemeente?

YouBastard | 15-03-10 | 12:34

@Brusselmans: Stel dat het anders is gelopen dan jij beschrijft (ook al is die kans nog zo klein), hoeveel heb jij dan nu al kapot gemaakt met je hijgerige stukje?

niet voor de hond | 15-03-10 | 12:34

henkdekanarie | 15-03-10 | 12:31
U en vele anderen hier zijn blijkbaar niet bekend met het merk 'GeenStijl.'
Voor boomknuffelaar-berichtjes ga je maar naar een andere site.

Buffell | 15-03-10 | 12:34

Tzelfde geld is die gast onwel geworden zie nergens terug dat er alcohol in het spel is ...
Beetje jammer dit

zohjahh | 15-03-10 | 12:34

Die jongen zal het ook niet expres hebben gedaan, wie van ons heeft er in zijn 'jeugd' nou niet eens een balorig ritje gemaakt na het stappen. Erg vervelend voor beide partijen die er een trauma aan over zullen houden.

Gewoon Niels | 15-03-10 | 12:00
.
Heerlijk om te zien hoe mensen gelijk in de verdediging schieten bij dit soort onzin. Doet me trouwens denken aan met de brommer over de snelweg, volgens velen onder u ook onschuldige balorigheid van de 'jeugd'. En nu loopt het verkeerd af (hoewel ik betwijfel of met drank op en slaperig achter het stuur een kwajongensstreek is, als het al zo is) en gaat men gelijk huilie huilie medelijden met de veroorzakert.
.
En voor eenieder die het motto "je moet niet in je auto op de vluchtstrook blijven zitten" erbij halen onder het mom 'de dode griet was dom bezig' moeten nog eens goed na gaan denken, dat je het uberhaupt durft te denken. Het is debiel dat je met kudt-kneusjes rekening moet gaan houden die hersencellen tekort komen om te beseffen dat een vluchtstroom VERBOTEN ist. Jammer dat de knul in kwestie niet gewoon een boom kon koppen i.p.v. een onschuldig meisje in een auto.
.
Tijd voor de lunch, stelletje viezen hypocrieten.

Prof.Drs.Ing.B | 15-03-10 | 12:34

YouBastard | 15-03-10 | 12:31
Ik noemde wat voorbeelden van mogelijke oorzaken waardoor de Polo op de vangrail terechtkwam. En als je meer voorbeelden hebt dan (zoals jij) één lijkt me dat het tegenovergestelde van een aanname. Succes met je flauwekul.

Matthias Reim | 15-03-10 | 12:33

@Matthias Reim | 15-03-10 | 12:25: Sure, niet alles is nog duidelijk. Toch weet ik bijna zeker dat er alcohol in het spel is.

Fleauxe | 15-03-10 | 12:33

@FrikandelSpeciaal Ze bleven zitten in de kapotte auto. Wie zegt dat-ie niet net tot stilstand was gekomen? Maar inderdaad: Altijd onmiddelijk eruit!

Lex Trumbauer | 15-03-10 | 12:33

poltergijst | 15-03-10 | 12:03
Wat wil je hiermee bereiken. Moeten wij het recht in eigen handen nemen, haatmailtjes sturen, etc. Denk dat de gemiddelde reaguurder op GS hier wel boven staat….

Drs. D. | 15-03-10 | 12:32

Ik heb wellicht iets gemist, maar hoe weet U dat van het alcoholgebruik en die maximumsnelheid? Ik zie dat nergens in de persberichten. Of kijk ik scheel? Zijn er dingen die wij nog niet weten? Op de vluchtstrook rijden is natuurlijk absurd, maar hoe kwam hij daar? Ik zou eerst wel eens een compleet verslag willen van de feiten, voordat we deze "Mark" publiekelijk afmaken. Ik neem het niet op voor eventueel wangedrag, maar wat weten we nu feitelijk écht? Zo werkt de media: eentje begint te brullen, de rest loopt meteen met fakkels en hooivorken richting de vermeende heks. Blij dat ik nog nooit ten onrechte op internet ben geplempt als dader van het één of ander.

Boer in 020 | 15-03-10 | 12:32

Een ooggetuige schrijft dat de inzittenden van de twee auto's elkaar kenden en had de indruk dat zij een straatrace hielden. Ze komen uit dezelfde woonplaats en hebben als dit klopt beide een onaanvaardbaar risico genomen met alle gevolgen van dien...

Wammes Waggel | 15-03-10 | 12:31

@ Matthias Reim | 15-03-10 | 12:26
Ik heb bezwaar tegen gebrekkige communicatie. Het lijstje wat u opnoemt beschouw ik als aardig wat aannames. Kan echter er niet in teruglezen dat u niet aan aannames doet. Kan het ook niet vinden in uw plemspel van 12:25. Nee, geen sprake van voortschrijdend inzicht door het communiceren met u. Helaas -1 voor uw gedachtespinsels die u niet goed verwoord.

YouBastard | 15-03-10 | 12:31

Waarom zo'n bullshit tekst gebaseerd op hersenspinsels, stemmingmakerij en aannames? Vrij laag dit.

henkdekanarie | 15-03-10 | 12:31

poltergijst | 15-03-10 | 12:03
Waarom?????

Drs. D. | 15-03-10 | 12:30

Ikzitopjelip | 15-03-10 | 12:28
Dat mag je helemaal zelf bepalen.

djmenno | 15-03-10 | 12:30

random gast | 15-03-10 | 12:24
Ver-oordelen zonder bewijs (niet bewijsvoering, enkel bewijs) is verkeerd, niet oordelen. In het geval, wat ik me niet kan voorstellen, en wat waarschijnlijk ook niet zal blijken, dat hij er absoluut niks aan kon doen ben ik de eerste om mijn woorden in te trekken. Maar op basis van wat ik eerder heb gezegd, en wat djmenno zegt, gaat dat waarschijnlijk niet gebeuren.

gemenerT | 15-03-10 | 12:30

Misschien was dat meisje een tandeloze pijpjunk die, na een kort leven lang haar ouders te hebben bestolen en iedereen besodemietert, na een klus in Nederland, door haar Loverboy terug werd gebracht naar het Junkopvanghuis?

Zeg niet dat het zo is, maar het zou kunnen.

zovoklets | 15-03-10 | 12:30

OT
Marcouch is inderdaad runningmate van Job.

Nu had ik al rillingen van bovenstaand topic maar dit bezorgt me kippevel.

Teun van het Tuinpad | 15-03-10 | 12:30

En dat vaders op verjaardagen trots vertellen dat hun zoontje een goede tweedehands Golf GTI TDS Q gekocht/gekregen hebben. En dattie wel 210 Km/uur gaat. En dat W. Bos een knappe rechte rug heeft. En dat Balkenende geen charisma heeft en daarom niet op hem stemmen. Gezellie.

Normpje | 15-03-10 | 12:30

DaG | 15-03-10 | 12:24
True, true

Geboefte | 15-03-10 | 12:30

Ik wens hem een lang leven met derdegraads brandwonden, rip meissie

Fragony | 15-03-10 | 12:30

@poltergijst | 15-03-10 | 12:03
Je doet gewoon niet meer mee!

rick-gs | 15-03-10 | 12:29

Een rechtbank oordeelt toch ook niet zonder bewijsvoering?

random gast | 15-03-10 | 12:24
.
In 0031 wel hoor. Hier kan AL-LES - maar dat terzijde. Al is het bewijs in dit soort zaken natuurlijk meestal goed fysiek na te lopen. Als de recherche haar werk goed doet, dan kan zo'n zaak vrij eenvoudig technisch gereconstrueerd worden.

Krachtmeester | 15-03-10 | 12:29

@Buffell | 15-03-10 | 12:28

Beruchte Nederlander

IDSMadDog | 15-03-10 | 12:29

Dejive | 15-03-10 | 12:24
Precies, wat weet GS wat wij niet weten. Is het familie van een van hun....

Drs. D. | 15-03-10 | 12:28

IDSMadDog | 15-03-10 | 12:27
Ja hij is nu een BN-er hè!

Buffell | 15-03-10 | 12:28

Valt wel op dat er veel vriendjes hier nu posten van mark

super-woman | 15-03-10 | 12:28

@djmenno | 15-03-10 | 12:21
En als jij het zegt, geloven we het natuurlijk allemaal.

Ikzitopjelip | 15-03-10 | 12:28

-weggejorist-

blaster | 15-03-10 | 12:28

@Buffell | 15-03-10 | 12:25

Ik wacht nog ff, hij zal het voorlopig wel een beetje druk hebben met het leegruimen van zijn inbox.

IDSMadDog | 15-03-10 | 12:27

Wat een kansloos stuk is dit. Verschrikkelijk wat er met die meid is gebeurd maar wtf.... De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend. Hoe kan je in godsnaam die jongen de schuld geven. Ongelofelijk hoog prive gehalte. Te smerig voor woorden.
Beetje jammer brusselmans.

de_spammer | 15-03-10 | 12:27

Als de dader zich schuldig voelt is hij het maar wat eens met alle begrijpelijke (en toch behoorlijk stijlloze, reacties (maarja, geenstijl, dus als je het niet kan hebben die reacties moet je vooral niet hier komen))
Sterkte aan de familie van de slachtoffers, en aan de familie van de dader.
Dader: volgens mij was je dood beter afgeweest. Sterkte mocht je je schuldig voelen en zet je vooral de rest van je leven in om het goed te maken (altans te proberen)
Iedereen die de slachtoffers ook maar enige vorm van schuld in de schoenen te schuiven: Ga je eens kapot schamen debielen!

OpenDeur | 15-03-10 | 12:26

YouBastard | 15-03-10 | 12:23
Ik speel niet met aannames, ik heb er juist bezwaar tegen. Verder wat ik om 12:25 zei.

Matthias Reim | 15-03-10 | 12:26

Ben ook wel benieuwd waar de feitenkennis van GS vandaan komt...

Dafman | 15-03-10 | 12:26

IDSMadDog | 15-03-10 | 12:24
Mail jij of ik? :)

Buffell | 15-03-10 | 12:25

Fleauxe | 15-03-10 | 12:20
Ja, precies. Niemand schiet er iets mee op dat zijn stupiditeit (die overigens nog niet eens aangetoond is) belicht wordt, aangezien men het hier over een klein uur weer vergeten is. Helaas blijven er mongolen die op Hyves en IRL hem gaan lastigvallen. Ik zie niet precies wat hij daar mee opschiet.
Dat verhaal van de maximumsnelheid is helemaal te vroeg om te zeggen. Het zal je verbazen hoe makkelijk zo'n ernstig ongeluk gebeurt.

Matthias Reim | 15-03-10 | 12:25

gemenerT | 15-03-10 | 12:18
Ik zal in in dubio over de verleden tijd van het werkwoord. Ik ben geen taaldeskundige, dus bij dezen bied ik mijn excuses aan voor mijn slechte taalgebruik.
Het is wellicht een debiele actie.... Maar wanneer er geen duidelijke oorzaak is van het ongeluk, is oordelen naar mijn idee verkeerd. Een rechtbank oordeelt toch ook niet zonder bewijsvoering?

random gast | 15-03-10 | 12:24

meneer de Regtur | 15-03-10 | 12:23
Ik wil ook wel even bij hem langsgaan om hem de waarheid te vertellen hoor? Denk alleen niet dat dat gaat lukken.
En bovendien, U 'verdoet' Uw tijd blijkbaar ook hier, want U leest alle reacties. Doe eens wat zinnigs met je tijd toch, zei U?

Buffell | 15-03-10 | 12:24

@Brusselmans
Zelf ooit zoiets meegmaakt? Het volledig ontbreken van enige objectiviteit in het stuk doet mij vermoeden dat er zoiets speelt.
Hoe kun je de bestuurder bij voorbaat al veroordelen zonder dat je weet wat er precies is gebeurd.
Ga je ook een rectificatie plaatsen, mocht blijken dat de bestuurder geen blaam treft?

Flash | 15-03-10 | 12:24

Wat stond er op die hyves? Staat niets meer...

Mr.V8 | 15-03-10 | 12:24

Drs. D. | 15-03-10 | 12:21
Dat weten ze dus niet.. ze branden zo'n jongen (misschien achteraf terecht) van tevoren helemaal af. Feiten zijn er nog niet behalve dat er een grote ongeluk is gebeurt met een dood meisje als gevolg. Hoe en wat weten we nog niet, maar gelukkig zijn er al velen dit dit ventje al afbranden voordat er feiten naar buiten zijn gekomen.
Stel die jongen kreeg epilepsie of iets anders dan wil ik sommige reaguurders wel weer horen met hun te vroege klotereactie.

Dejive | 15-03-10 | 12:24

Nietvoordekat | 15-03-10 | 12:20
Met het kopiëren van alle comments (ipv enkel de reaguurdersnamen), worden deze comments natuurlijk ook verwijderd..

Zeeschuimer | 15-03-10 | 12:24

@Geboefte | 15-03-10 | 12:22

Had ik het geweten,waarschijnlijk niet meer nee. Daar word je toch stil van.

DaG | 15-03-10 | 12:24

Buffell | 15-03-10 | 12:21
Hmmm je hebt gelijk
We zouden het kunnen vragen eventueel, zijn E-mail adres wordt hierboven ergens wel een paar keer vermeld.

IDSMadDog | 15-03-10 | 12:24

LoL @ zijn nieuwe krabbels op zn hyves

DEAUD VEAUGELTJE | 15-03-10 | 12:24

Goed. Heel tragisch allemaal, maar als je zo dom bent om in de auto te blijven zitten als je op de snelweg stilstaat is het gewoon een gevalletje Darwin. En ja, de vluchtstrook is ook onderdeel van de snelweg. Het had net zo goed een ambulance of ander voertuig met vluchtstrookbevoegdheden kunnen zijn die achterop die stilstaande auto klapte.

FrikandelSpeciaal | 15-03-10 | 12:23

Maar hoe is het met de polo?

Kjev21 | 15-03-10 | 12:23

Beter hadden ze hem lekker laten zitten in z'n polo, burn in hell mf...

Izbut | 15-03-10 | 12:23

@djmenno: Als u het zegt dan neem ik mijn woorden terug... op de brandstapel ermee.

gristenhoer | 15-03-10 | 12:23

@ Matthias Reim | 15-03-10 | 12:20
Natuurlijk, excuses zijn net als poepgaten, iedereen heeft er één. Neemt niet weg dat die excuses die u aanhaalt door elke verzekeringsmaatschappij als statistisch onmogelijk beschouwd worden. Het is te toevallig. Dus ja, ik begin over traag zijn, is overigens niet hetzelfde als intelligentie. Neuh, alcohol lijkt mij een betere verklaring, ook volgens de statistieken van de verzekeraars. Dus blijft u vooral spelen met aannamen dan doe ik dat ook maar pak wel de meest reële aanname.

YouBastard | 15-03-10 | 12:23

Iedereen zet zijn wagen met pech wel eens stil op de vluchtstrook, vind niet dat je die man daar zo hard voor moeten aanpakken.

sjaakdeslinksesul | 15-03-10 | 12:23

't is nog niet eens duidelijk hoe het ongeluk is gebeurd... wel tof om dan iemand die waarschijnlijk zijn hele leven met een schuldgevoel (en terecht) blijft zitten, lekker makkelijk via internet (hyves, e-mail) af te maken.
Simpele zielen die negatieve reaguurders, ga liever iets zinnigs met de tijd doen en wacht de feiten af.

meneer de Regtur | 15-03-10 | 12:23

Zuma | 15-03-10 | 12:22
En nu weer OT?

Geboefte | 15-03-10 | 12:23

Link al dead? "You don't have permission to access /joomla/index.php on this server."

vip33 | 15-03-10 | 12:22

Rammstein | 15-03-10 | 12:20
Precies, ik weet niet wat ik treuriger vind.

Lying Dutchman | 15-03-10 | 12:22

Rammstein | 15-03-10 | 12:20
Laten we het inderdaad even afwachten.
Tot die tijd, een drama.
Anders kan ik het niet noemen.

Teun van het Tuinpad | 15-03-10 | 12:22

Tja, hij kan ook heel goed in slaap gevallen zijn.
De sporing van de meeste auto's is zo afgesteld dat ze langzaam naar rechts gaan in dat geval, normaal levert dat dan een vangrailafdruk op in de zijkant maar in dit geval stond er dus iets in de weg.

Al met al vreselijk, maar als het een in slaap gevallen bestuurder betreft, is dit een beetje overdreven standpunt.
Wie heeft er nog nooit geknikkebold in zijn of haar auto? Je bent je er dan terdege van bewust dat het gevaarlijk is maar zolang er geen afrit of parkeerplaats is, kun je geen kant op. Dit kan ervan komen.

Deaude_Lutser | 15-03-10 | 12:22

-weggejorist-

Zuma | 15-03-10 | 12:22

De grootste eikel hier is Brusselmans.

bakboord | 15-03-10 | 12:22

DaG | 15-03-10 | 12:20
Nog een beetje kunnen slapen?

Geboefte | 15-03-10 | 12:22

IDSMadDog | 15-03-10 | 12:21
Een 21-jarige met een Polo.
Daar zit geen turbootje en/of intercoolertje opgeschroefd dacht je?

Buffell | 15-03-10 | 12:21

oh, en RIP.

gristenhoer | 15-03-10 | 12:21

Rammstein | 15-03-10 | 12:20
*drietand en fakkel wegmoffelen doet*
Je hebt gelijk.

Ashtrey | 15-03-10 | 12:21

Even voor de duidelijkheid: de knaap was zat en is achter het stuur in slaap gevallen. Dat weet ik omdat ik hem ken. Zeer dom om in zo'n toestand auto te gaan rijden, maar aan de andere kant, les 1 bij het stilstaan op de vluchtstrook is: nooit in de auto blijven zitten, altijd achter de vangrail gaan staan.

djmenno | 15-03-10 | 12:21

Nou jullie zijn weer lekker snel met jullie conclusies allemaal. N.a.v. de toon van het artikel had ik toch op z'n minst verwacht dat die Polorijdert teveel gedronken had, maar daarover is nog helemaal niets te vinden. Misschien had-ie wel een klapband of iets dergelijks. Alhoewel ik (als ik die foto's zie) wel denk dat-ie in elk geval te hard gereden heeft...

Overigens kunnen dronken doodrijders wat mij betreft niet streng genoeg gestraft worden, maar het lijkt mij nog lang niet zeker of dat hier ook het geval was.

gristenhoer | 15-03-10 | 12:21

@twitter.com/Grimbek | 15-03-10 | 12:1

Hmm, welke Polo haalt die snelheid?

IDSMadDog | 15-03-10 | 12:21

Effe een vraagje. Hoe weet GS dat die polo rijderT zich misdragen heeft qua snelheid e.d. Ik zie nergens in de berichten dat er drank/snelheid/etc in het spel waren...

Drs. D. | 15-03-10 | 12:21

@Matthias Reim | 15-03-10 | 12:15: Laten we in eerste instantie hopen dat de jongen het overleeft, er zijn al genoeg doden gevallen en zielen bekrast. Zoveel stupiditeit echter mag best een belicht worden. En maak je geen zorgen, straks komt er een nieuw topic en is driekwart van de goegemeente het voorval alweer vergeten. Ergens is het netjes dat je ook in het belang van de dader kijkt, dat siert je, maar ik heb daar moeite mee. Helemaal als je de foto´s ziet, hij heeft wel héél erg onverantwoordelijk gereden. Dat hij niet tijdig kon remmen voor een geparkeerde wagen op een recht stuk, wijst op een snelheid van minimaal 170km/pu.

Fleauxe | 15-03-10 | 12:20

vuile klootzak

Jax | 15-03-10 | 12:20

-weggejorist-

Nietvoordekat | 15-03-10 | 12:20

Ah fijn, dat is hier welgeteld 3 minuten vandaan. Dat verklaarde dus ook de vele sirenes.

DaG | 15-03-10 | 12:20

Ik hoop dat ie blijft leven en niks meer kan, z'n leven lang. Kutjoch.

tukimai | 15-03-10 | 12:20

het is heel triest voor dat meisje en haar vriend. Wat zijn er toch een hoop een boel gekken en dwazen op de weg.
benieuwd of nog bekend gemaakt wordt of die Mark idd te veel gedronken had.
If so : levenslange ontzegging.

svw | 15-03-10 | 12:20

De lynch-mob is weer wakker ?

Beetje voorbarig allemaal, een drama desalniettemin maar wacht even met vierendelen tot er meer duidelijkheid is.

Rammstein | 15-03-10 | 12:20

YouBastard | 15-03-10 | 12:16
padlarf | 15-03-10 | 12:15
Lekke band, epileptische aanval, olievlek op de weg, technisch probleem... Er is van alles te bedenken. Begin nou niet over mijn gebrek aan intelligentie.

Matthias Reim | 15-03-10 | 12:20

gtothew | 15-03-10 | 12:17
Zo hé. En hoe gaat het verder met je?

zovoklets | 15-03-10 | 12:19

twitter.com/Grimbek | 15-03-10 | 12:18
Slechtste. Reaguurdernaam. OOIT.

Buffell | 15-03-10 | 12:19

Lijkt me een "normale" rit van de kroeg naar huis , en zoals alles , het gaat 100 x goed en dan ..
Ik rij elke maand van zuid naar noord NL en terug en kom op die 300 KM rit zeker 10 man (lees gevorderde bestuurders) tegen die ik ,mocht ik het kunnen,ter plekke het rijbewijs zou willen afnemen en rectaal inbrengen!
@ de limburghaters , en de volkswagen bashers : dit heeft niets met afkomst of voertuig te maken .

Mr aarsch | 15-03-10 | 12:18

patteks | 15-03-10 | 12:18
ik word misselijk van ontbrekende interpunctie en nutteloze tegels

Buffell | 15-03-10 | 12:18

aan de foto's te zien, moet hij minimaal 200 gereden hebben..
en niet geremd..

twitter.com/Grimbek | 15-03-10 | 12:18

@random gast | 15-03-10 | 12:11
Nee, er staat niet waarom hij van de rijbaan afweek (zo schrijf je dat). Maar het was nacht, hij is jong en rijdt in een Polo. Wees realistisch: het was gewoon niet een debiele actie. En ik zei ook niks over alcohol, maar als er geen alcohol in het spel was, maakt dat het meisje toch niet minder dood?

Het is wel belangrijk om zo iemand compleet af te branden. Dit werkt dan nog een beetje als preventie voor die gasten, als de dood van iemand anders al niet motivatie genoeg is om iets niet te doen.

En sarcasme bij GeenStijl... serieus?

gemenerT | 15-03-10 | 12:18

gtothew | 15-03-10 | 12:17
Amen.

Buffell | 15-03-10 | 12:18

-weggejorist-

patteks | 15-03-10 | 12:18

-weggejorist-

An die ARBEIT | 15-03-10 | 12:17

Vreselijk voor die man die naast het overleden meisje zat!

Misschien moeten ze wat meer gaan controleren op dit soort debielen die dronken in de auto stappen in plaats van gratis "bob"sleeën uit te delen.

Die gozer heeft straf genoeg want hij zal hier de rest van zijn leven mee rondlopen, maar ik hoop voor de zekerheid toch dat hij onherkenbaar verbrand is en het maar net overleeft zodat hij nog even hard door bubba in zijn verbrande strakke reetje geneuqt kan worden!

gtothew | 15-03-10 | 12:17

-weggejorist-

IDSMadDog | 15-03-10 | 12:17

The Globetrotter | 15-03-10 | 12:15
Beste Mark, wat jammer nou dat je compleet bezopen een meisje dood hebt gereden. Hier kon jij niets aan doen, dit was overmacht. Je hebt gedaan wat je kon, wees trots op jezelf en HEEL veel beterschap gewenst.
-
Flikker toch op man.

Buffell | 15-03-10 | 12:17

Nu is het een polo rijder.. volgende keer een suffende poolse vrachtwagenbestuurder.. op de vluchtstrook is het gewoon gevaarlijk vanwege dit soort idioten.

IgNOraNcE | 15-03-10 | 12:17

FlesjeFanta | 15-03-10 | 12:14
Damn.

Ashtrey | 15-03-10 | 12:17

@ Matthias Reim | 15-03-10 | 12:12
Als hij niet op de vluchtstrook reed dan was dit artikel niet geschreven en had het meisje nog geleefd. Bent u nou zo traag van begrip?

YouBastard | 15-03-10 | 12:16

Brusselmans -1 waardeloos stuk, dit zijn drama's voor beide partijen. Beetje nuance zou hier gepast zijn. Sterkte voor de familie van het meisje.

The Globetrotter | 15-03-10 | 12:15

Ik kan het mis hebben maar het gebeurt wel vaker dat een auto op de vluchtstrook wordt geramd. Het is niet voor niks dat je achter de vangrail moet gaan staan. Ik heb ook wel eens op de vluchtstrook gestaan en werd bijna geramd, eerlijk gezegd kon de aanstormende auto er niets aan doen.

Wat mij betreft een kudt ongeluk zoals alle ongelukken kudt zijn.

neemjemoederindemali | 15-03-10 | 12:15

Ik durf niet meer achter het stuur zonder drank. Al die idiote bestuurders van tegenwoordig, om je daar tussen te begeven moet je wel eerst drinken.

zovoklets | 15-03-10 | 12:15

@ Matthias
Tuurlijk, als je de vluchtstrook oprijdt omdat je panne hebt is er 1 dood en worden er 2 zwaargewond naar het ziekenuis afgevoerd

padlarf | 15-03-10 | 12:15

Fleauxe | 15-03-10 | 12:10
Ten eerste wat ik om 12:12 zei.
Ten tweede is het niet cool om iemand (mogelijk zelfs twee mensen) dood te rijden, dat heb ik ook nooit beweerd. Maar ik denk dat de ernst van de zaak best bij hem is doorgedrongen hoor. Het blijft een ongeluk - hoeveel stupiditeit er ook aan vooraf ging.

Matthias Reim | 15-03-10 | 12:15

poltergijst | 15-03-10 | 12:06
Ik heb het woord 'beterschap' niet in de mond genomen.
Ik zei; 'lijden voor de rest van z'n leven.' Da's wel wat anders.
nsfw | 15-03-10 | 12:12
Ohja, oeps. Misschien heeft het meisje zich wel voor de auto gegooid en was deze jongen helemaal niet onder invloed en had die auto met pech daar helemaal niet mogen staan.
Zullen we het maar houden op een ongelukkige samenloop van omstandigheden?
Kom toch op man.

Buffell | 15-03-10 | 12:14

ik zie niet dat de auto op de vluchtstrook staat: zie een auto in de berm en een op de uitvoegstrook.

ganzo | 15-03-10 | 12:14

-weggejorist-

FlesjeFanta | 15-03-10 | 12:14

Ja hoor, ze moesten weer op 'dit is niet ok' klikken met z'n allen, godverdomme

Geboefte | 15-03-10 | 12:14

@Dejive | 15-03-10 | 12:10
Precies. Misschien was de jongen wel in slaap gevallen, of kreeg hij een epilepsie-aanval. Er is te weinig bekend om naar hem met beschuldigende vinger te wijzen. In ieder geval, zoals ik eerder zei, spreken de gegevens elkaar tegen: de jongen op hyves is 20 en de bestuurder van de auto is 21. Is het dus wel de goede jongen op wie GeenStijl zijn pijlen richt?

Ikzitopjelip | 15-03-10 | 12:13

fart majeur | 15-03-10 | 12:09
Weet jij zeker dat deze jongen drank op had? Staat nergens nl. Lekker vroeg oordelen over iemand met eigen verzonnen feiten.

Dejive | 15-03-10 | 12:13

-weggejorist-

Geiteneuker | 15-03-10 | 12:13

Het is natuurlijk verschrikkelijk dat dit gebeurd. En als iemand op de vluchtstrook terecht komt met zijn auto kun je je inderdaad afvragen wat hij aan het doen was op dat moment, reden voor twijfel. Maar waar staat bevestigd dat hij gedronken had?

Rustybird | 15-03-10 | 12:13

1) Blijf nooit in je auto zitten als je op de vluchtstrook moet staan en ga zelf achter de vangrail staan want: 2) Er zijn en blijven altijd van dit soort zichzelf overschattende imbecielen die ff stoer op de vluchtstrook rijden.

I-I@I_@I_ | 15-03-10 | 12:13

Matthias Reim | 15-03-10 | 12:08
-
Geenstijl, het ethisch besef van een pinda. :')

CYFAWS | 15-03-10 | 12:13

Door net geen schade en schande wijs geworden is er maar één veilige plek als je strandt met je auto en dat is in de berm en achter de vangrails (als die er zijn).
Dit is niet de eerste dode bij een dergelijk geval en ook zeker niet de laatste.

vandezijlijn | 15-03-10 | 12:13

Kansloze stemmingmakerij!

Wacht nou maar even op dat politierapport en ga daarna maar eens conclusies trekken

nsfw | 15-03-10 | 12:12

Waar staat trouwens dat hij op de vluchtstrook reed? Er zijn wel meer manieren om achterop een auto te rijden die op de vluchtstrook staat. Lekke band bijvoorbeeld. Moet je je voorstellen hoe het dan is voor Polo-jongen.
Jullie zijn echt te bot en te vroeg. Epic teringlijer fail.

Matthias Reim | 15-03-10 | 12:12

poltergijst | 15-03-10 | 12:03

Joris, doet eens iets!

eerstneukendanpraten | 15-03-10 | 12:12

azijnseikerT | 15-03-10 | 12:10
Als het sjeggie gedraaid is heeft u zelfs geen aanstekerT meer nodig.

Ashtrey | 15-03-10 | 12:12

Overigens kan de bestuurder ook nog onwel zijn geworden om medische redenen en dan is het helemaal triest.

Hellsmurfje | 15-03-10 | 12:11

gemenerT | 15-03-10 | 12:05
Staat er ergens in het articel waarom de jongen van zijn rijbaan afwijkte? Staat niks over een hoeveelheid alcohol of zie ik dat verkeerd? Het is daarom verkeerd om er gelijk conclusies aan te binden, en de jongen publiekelijk af te branden. Bovendien is hetgeen wat hieruit voorkomt al straf genoeg voor de jongeman. Ook hij zal zijn leven lang een trauma met zich meedragen... Dat sarcasme van de GS-redactie is in dit geval gewoon misplaatst en misselijkmakend te noemen.

random gast | 15-03-10 | 12:11

@An die ARBEIT | 15-03-10 | 12:08
Onbelangrijk detail. Verandert niet wat er gebeurd is.

Uitlachert | 15-03-10 | 12:11

Het enige dat vaststaat is dat er een enorm drama heeft plaatsgevonden en dat de Polo om onbekende reden op de vluchtstrook heeft gereden, en dat er een clio op die vluchtstrook heeft gestaan.
De rest is er allemaal bij verzonnen, zolang geen verdere feiten zijn is het kansloze stemmingmakerij -100

Vleeschmans | 15-03-10 | 12:11

Daarom ga ik, mocht ik stuk staan, uit de auto en achter de vangrail staan achter de auto. Zo zie ik alles aankomen en weet dat ik nog kan wegkomen. Twee weken geleden nog moeten doen, en het was koud! R.i.v. en veel sterkte aan de nabestaanden. Persoonlijk hoop ik dat de vader van de dader zijn zoon nog een keer het ziekenhuis in mept.

YouBastard | 15-03-10 | 12:10

@ Gewoon Niels | 15-03-10 | 12:00
Gaat dat de ouders van het dode meisje maar vertellen! "Ach, u bent toch ook jong geweest, foutje bedankt".

Spaansche Griep | 15-03-10 | 12:10

@Matthias Reim | 15-03-10 | 12:08: Nee hoor, dit soort asfaltpiloten mogen aan de hoogste boom. Come on, de vluchtstrook. Daar heb je niets te zoeken bij nacht, dan is de weg toch al leeg. Zeker de A70 wegen rondom en in Limburg. En het wordt nog véél erger als meneer nog gedronken blijkt te hebben ook. Dan mag hij helemaal aan de hoogste boom.

Fleauxe | 15-03-10 | 12:10

Moet dit nou Geenstijl.. wat een kutstuk zeg. Alsof die jongen het express deed.. alsof hij dronken was? Heb het nergens kunnen vinden.. gewoon een tragische ongeluk zo te zien.
Jullie doen alsof er kwaad in het spel was of doen alsof jullie weten dat hij met drank op achter het stuur zat.. Wie zegt mij dat die auto die langs de weg stond niet vlak achter een bocht iets te dicht op de weg stond en ook nog eens geen waarschuwingsteken had? Vragen vragen.. ik weet het niet, maar dit stukje slaat nergens op.

Dejive | 15-03-10 | 12:10

nog effe krabbel gestuurd
nu is ie niet ok

Dertev | 15-03-10 | 12:10

Jammer dat ik niet die omstander was. Als hij bewust over die vluchstrook had gereden, had ik nog een sjeggie gedraaid en er bij staan kijken.

azijnseikerT | 15-03-10 | 12:10

He Mark, gefeliciteerd! Door jouw IDIOTE gedrag is een meisje in de bloei van haar leven opeens dood. Je mag trots op jezelf zijn! Mocht je ooit nog aan zelfmoord gaan denken: ik zeg geen nee. En mocht je schuldgevoel niet genoeg zijn, denk dan ook even aan de familie en misschien wel het vriendje van dat arme, arme meisje.

Dat dit je je hele leven mag achtervolgen. En zo zielig ben jij echt niet, hoor. Mijn gedachten gaan uit naar de familie van het meisje.

Nietvoordekat | 15-03-10 | 12:10

Driewerf Bah!!! Eensch met fart majeur 12:07

Optimel Prime | 15-03-10 | 12:09

Krachtmeester zegt: bij voorbaat een hele berg RIPSPECT voor iedereen en alles.

Krachtmeester | 15-03-10 | 12:09

@WatZalIkErvanZeggen | 15-03-10 | 12:04

Tussen vangrails staan is ook maar heel relatief veilig. Wel eens een vangrail gezien na getoucheerd te zijn door een auto?

KaiserSoza | 15-03-10 | 12:09

the_next_generation | 15-03-10 | 12:07
Heel ironisch inderdaad. Stammen zeker van de aap af.

Siebrandt | 15-03-10 | 12:09

Wanneer gaan we nou eens invoeren dat als je ooit opgepakt wordt met drank achter het stuur, dat je nooit! meer een auto mag besturen??? Zo lang we blijven roepen: foei, nie weer doen en hier is boete, dan blijft het dweilen met de kraan open! Volgens mij is het maatschappelijk draagvlak voor het invoeren van zo'n regel wel aanwezig!

Chris666 | 15-03-10 | 12:09

-weggejorist-

ouwe_trekpop | 15-03-10 | 12:09

-weggejorist-

DEAUD VEAUGELTJE | 15-03-10 | 12:09

PolorijderT, u bent gered van de dood, maar u had van mij mogen branden!

Zeeschuimer | 15-03-10 | 12:09

Gewoon Niels | 15-03-10 | 12:00 : iemand doodrijden met je dronken kudtkop is inderdaad BALLORIG.

fart majeur | 15-03-10 | 12:09

Polopipo doet Clownactie zonder applaus.

Frederik Vijf | 15-03-10 | 12:09

-weggejorist-

An die ARBEIT | 15-03-10 | 12:08

poltergijst | 15-03-10 | 12:03 Nee, nee, nee ohw & Tabee!

Ashtrey | 15-03-10 | 12:08

@poltergijst | 15-03-10 | 12:03
Dag dag!

Jelle528 | 15-03-10 | 12:08

Staat nergens dat die dronken was, misschien in slaap gevallen en dat doe je zeer zeker niet met opzet.

Hellsmurfje | 15-03-10 | 12:08

Jezus... Moet dit nou, GeenStijl? Volgens mij is dit voor iedereen erg tragisch, ook voor die Mark. Ethisch knap dubieus om alles zo met naam en toenaam hier neer te zetten.

Matthias Reim | 15-03-10 | 12:08

-weggejorist-

exciter | 15-03-10 | 12:08

Laat het in ieder geval een les zijn voor degenen die met pech staan. Ga verdoeme achter de vangrail staan en blijf niet in de auto zitten! Het land zit vol met randdebielen die het verschil niet weten tussen een vluchtstrook en een rijstrook.

Pieter Bas | 15-03-10 | 12:07

Daarom moet je ook, mocht je ooit met pech op de vluchtstrook belanden, meteen iedereen uit laten stappen en achter de vangrail laten wachten.
Is wel eens vaker voorgekomen; dat een eoa slapende vrachtwagen chauffeur een heel gezin door reed.

Wim-Lex | 15-03-10 | 12:07

Dat je voortaan met een rietje op je voorhoofd mag typen. LUL.

fart majeur | 15-03-10 | 12:07

Kansloze mongolen hier die hem de dood in wensen op zn Hyves. Betekend dat je zelf nog veel te leren hebt

the_next_generation | 15-03-10 | 12:07

hyves is niet meer ok!

spiegeltje?

johan902 | 15-03-10 | 12:07

@ Gewoon Niels tja wat een ontzettend dom antwoord zeg OMFG. weet niet hoe het met jou zit. maar heb denk ik een ander beeld van balorig. met je zatte harses in een auto stappen... kweet nie, versta en denk ik wat anders onder. Ik denk dat het woord verlend nog enigzins zwak is uitgedrukt. some people really.

A.Skywalker | 15-03-10 | 12:07

@Gewoon Niels | 15-03-10 | 12:00
Fouten maken we allemaal. En ja, ik heb ook rare dingen gedaan met een auto.
Maar over de vluchstrook rijden? Nee.
De Polo-bestuurder heeft geen fout gemaakt maar zich levensgevaarlijk gedragen. Met afgrijselijke gevolgen.
Wat mij betreft geen genade bij een eventuele strafzaak.

Ollecram | 15-03-10 | 12:06

Je moet ook nooit in de auto blijven zitten als deze op de vluchtstrook staat.

kut_zooi | 15-03-10 | 12:06

-weggejorist-

Nietvoordekat | 15-03-10 | 12:06

Smerig 'ongeluk'! Sterkte voor slachtoffers en nabestaanden.

Stroopdoos | 15-03-10 | 12:06

@Buffel... hier heb je ook wel weer een punt.
Maar beterschap lijkt me ook wat overdreven.

poltergijst | 15-03-10 | 12:06

De brandweer mag z'n eigen servertje gaan blussen.

Claude Viool | 15-03-10 | 12:06

Servert bij de brandweer rookt: Database error. Rol de waterslangen maar uit...

eerstneukendanpraten | 15-03-10 | 12:05

Hyves al zo goed als verwijderd.

Buffell | 15-03-10 | 12:05

@random gast
Hij heeft bewust het risico genomen om over de vluchtstrook te gaan rijden, waar misschien mensen zouden kunnen staan. Opzet genoeg. Ook om publiekelijk aan de schandpaal genageld te worden.

gemenerT | 15-03-10 | 12:05

Rijbewijs afpakken en 10 jaar celstraf.

kut_zooi | 15-03-10 | 12:05

Lekker stukje hoor, help die jongen ook nog ff naar de klote

k-schaaf | 15-03-10 | 12:05

Nu is z'n hyves niet meer Ok.. En dat terwijl er wel hele vriendelijke reacties binnenkwamen..

Jory M | 15-03-10 | 12:05

Ranzige debiel dat het is.
-
poltergijst | 15-03-10 | 12:03
Doodsverwensingen zijn toch eigenlijk voor tokkies, hoe erg het ook is.
Laat hem maar lijden, de rest van zijn leven, dat is meer geschikt, dat doen de nabestaanden van de familie ook.

Buffell | 15-03-10 | 12:04

Ik wil niet zeiken maar je moet ook NOOIT in je auto blijven zitten op de vluchtstrook. Is bekend verhaal dat daar relatief vaak mensen achterin rijden. Het is wat koud maar beter klappertanden achter de vangrail dan dood door zo'n mongool in je achterkant. Ik heb zelf nog een keer heerlijk een uur op het puntje tussen de A4 en de A10, vlak achter de tunnel dus, staan klappertanden maar zeker wel tussen die 2 vangrails. Veel en veels teveel kansloze bestuurders op de weg om lekker in je auto te blijven wachten op de wegenwacht. Ontzettend sneu voor het meisje. RIP

WatZalIkErvanZeggen | 15-03-10 | 12:04

Ongefundeerde en tendentieuze berichtgeving, was Brusselmans er zelf bij ?

Vleeschmans | 15-03-10 | 12:04

Only god will judge you....

Drs. D. | 15-03-10 | 12:03

-weggejorist en opgerot-

poltergijst | 15-03-10 | 12:03

random gast | 15-03-10 | 12:02
Als je midden in de nacht ZO slecht tussen de lijnen kan blijven, moet je verstandig zijn en een hotel binnenwandelen.

Kaas 82+ | 15-03-10 | 12:03

De jongen op hyves is 20 en de bestuurder van de auto is 21. Is het wel dezelfde?

Ikzitopjelip | 15-03-10 | 12:03

@Vogelbeest | 15-03-10 | 12:01
Golfjes, Polootjes... het trekt toch een bepaald volk aan (behoudens hen die niet weten te onderhandelen voor een goede leaserT).

kapotte_stofzuiger | 15-03-10 | 12:02

Met dit soort idiote acties begrijp ik dat er 200 euro boete staat op rijden over de VLUCHTstrook..

Transformatorhuisje | 15-03-10 | 12:02

Toch altijd weer knap hoe de GS de reconstructie eerder klaar heeft dan de pliesie.

Bos Hout | 15-03-10 | 12:02

Jezus hee. Hoop dat ie heeeel lang met Bubba kan nadenken over wat hij heeft gedaan. Klaplul.

vriendje | 15-03-10 | 12:02

RIP en veel sterkte voor de nabestaanden van de slachtoffers. De dader mag de tering krijgen

Rest In Privacy | 15-03-10 | 12:02

Waarom moet de dader publiekelijk aan de schandpaal genageld worden? Hier is toch geen opzet in het spel?

random gast | 15-03-10 | 12:02

Aiaiai, dat belooft niet veel goeds.
De terughoudende reaguursels zullen wel een beetje het gevoel beschrijven dat hierdoor veroorzaakt wordt.
Breek maar los allemaal.;
Zo verder met de lunch, heb eigenlijk geen trek meer.

StijlvolleZwitsaLupo | 15-03-10 | 12:01

En dit is niet de eerste keer dat iemand op de vluchtstrook wordt "gepakt". Wat een drama en ik mag hopen dat de dader zijn levenlang boet blijft doen aan de nabestaanden: 25% salaris inleveren zijn levenlang.

ecologiste | 15-03-10 | 12:01

@kapotte_stofzuiger | 15-03-10 | 11:58
Kun je aub die volkswagen er buiten laten? die kan er ook niets an doen dat er een UberLUL achter het stuur zat.

Vogelbeest | 15-03-10 | 12:01

Matthijs van Muijen van de PvdA komt je wel knuffelen als je in de cel zit.

Blokjeom | 15-03-10 | 12:00

Die jongen zal het ook niet expres hebben gedaan, wie van ons heeft er in zijn 'jeugd' nou niet eens een balorig ritje gemaakt na het stappen. Erg vervelend voor beide partijen die er een trauma aan over zullen houden.

Gewoon Niels | 15-03-10 | 12:00

Damn... Twintig jaar, dat is onvoorstelbaar jong. Wat een tragedie, arme arme nabestaanden.

Fleauxe | 15-03-10 | 11:59

tja, en wat dan nog de straf zal ook wel weer minimaal zijn, mijn medeleven voor de slachtoffers en vooral niet voor de dader, van mij mag hij doodgeknuppeld worden

T-Bone | 15-03-10 | 11:59

-weggejorist-

kapotte_stofzuiger | 15-03-10 | 11:58

Hoop dat-ie een kasplantje word!
Timmy!

ReetNeet | 15-03-10 | 11:58

Pfff, lekker bericht voor de maandagmorgen. Wat een manier om op zo'n jonge leeftijd te gaan. RIP

Jory M | 15-03-10 | 11:58

vluchtstrook is ook levensgevaarlijk.. zou nooit in mijn auto blijven zitten als je daar midden in de nacht stil staat..

politiek corrupt | 15-03-10 | 11:58

Da's weer lekker geregeld. Binnenkort dus boehoehoe verhaal van advocaat van de doodrijder en mijnheer mag 40 uur schoffelen..

Overigens link naar "impact" werkt bij mij niet

IgNOraNcE | 15-03-10 | 11:57

Ik had hem in die auto laten zieten, tss, jeugd van tegenwoordig. Helaas hoor ik daar zelf ook nog eens bij.. Ik schaam me ervoor...

modernization | 15-03-10 | 11:57

daar gaat de rest.... van je leven

Allardus | 15-03-10 | 11:57

-weggejorist-

the_next_generation | 15-03-10 | 11:57

Limburg... Nuff said.

Tennessee Whiskey | 15-03-10 | 11:57

Man man, wat een drama.
Verdoeme.

Teun van het Tuinpad | 15-03-10 | 11:57

opsluiten en sleutel wegmikken

Uilskuiken | 15-03-10 | 11:56

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen