achtergrond

Geenstijl

MABELGATE: drugs- en Scientology-connectie

De leugen regeert: cokebabe Mabel Wisse Smit blijkt dubbel fout. Toen ze werkte voor het 'Open Society Institute' (OSI) van miljardair George Soros, bleek ze *kuch* 'onkosten vergoedingen' ter waarde van ruim 9800 euro te hebben uitbetaald aan een pro-drugslobby. Ze gaf het geld aan ene meneer 'Mike Trace', een man die slechts acht weken aan de top stond van de 'United Nations Office for Drug Control and Crime' in Wenen. Trace moest echter snel weer aftreden omdat een Zweedse onderzoeksgroep de hand legde op documenten waaruit bleek dat Mabeltje namens het OSI geld aan hem had uitgekeerd.
Hij gebruikte het geld voor het plannen van congressen en het organiseren van een lobby tegen de harmonisatie (lees: strengere aanpak) van de drugshandel in de wereld. Trace kreeg de vergoeding van het OSI, omdat deze organisatie tegen het afstemmen van de aanpak van soft- en harddrugs is. En wie kan de onschadelijkheid van drugs nu beter beoordelen dan ervaringsdeskundige Mabel? De 'golddigger' zorgde er natuurlijk 'geheel toevallig' voor dat ze een steentje bijdroeg aan het buiten de tralies houden van de Klaas Bruinsma's van deze wereld.

De onafhankelijke organisatie HHN Zweden spreekt al van 'Mabelgate' en ze beloven in de komende dagen meer naar buiten brengen over de handel en wandel van onze aanstaande prinses. Uiteindelijk reserveerde het OSI ruim $225.000 om de plannen van de VN voor de wereldwijde aanpak van handel in harddrugs te kunnen ondermijnen. Het totale bedrag voor de drugscampagne was $405.000. In maart van dit jaar schreef het Australische News Weekly over deze zaak. Wel is het zo dat de ideeën van het OSI - en dus van Mabeltje - redelijk overeenkomen met het liberale Nederlandse drugsbeleid, maar ja: u begrijpt dan ook waarom Klaas zich hier altijd prima op zijn gemak heeft gevoeld.

En omdat de leugen regeert: Mabel W. S. blijkt, toen ze werkte voor het 'Open Society Institute (OSI) van miljadair George Soros, contact te hebben gehad met Scientology. Haar voormalige e-mail adres staat namelijk op een interne Scientology-mailing, samen met dat van enkele andere Scientology-leden. Zoeken we verder uit, net als Bas Taart. Je vraagt je af wat al die zogenaamde koningshuisverslaggevers de hele dag uitvreten! Wilt u Mabel bellen op +32-25054646, of toch liever mailen? (met dank aan Bastard Inc en haantje)

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.