Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Vrijdagmiddag Middeleeuwen op GeenStijl

warriorprincess.jpg Ten aanval! Horigen bevrijdt de riekh uit uwe knuysten! Femke de Groenlinks-warrior princess wordt van alle kanten belegerd. Sinds ze gisteren toegaf de hoofddoek toch best wel een beetje een soort van naar vervelend vrouw-onvriendelijk vodje te vinden jagen duistere middeleeuwse krachten onafgebroken haar ongelovige ziel op. Te beginnen met Imam Sheik Jneid huppeldepup, opperbaardaap van de As-Soennah moskee in Den Haag en volleerd islamidioot. Zijn repliek op Halsema luidt: "Ik stel een simpele vraag: Welke vrouwen zijn vaker het doelwit van verkrachtingen en seksuele intimidaties in de wereld? Gesluierde vrouwen of niet-gesluierde? Beseft zij dan niet dat de vrouw juist uit de hoofddoek een veiligheidsgevoel put en daarmee respect afdwingt? Daarnaast staat de hoofddoek voor een Goddelijk gebod." U begrijpt de boodschap. Hul uw vrouwen en dochters in een gewaad want anders voelt zij binnenkort de kloppende toorn van Allah tussen haar dijbeenderen. Verzet is zinloos. Zelfs Anja de mystieke CensuurTrol heeft haar grot verlaten en wacht iedere liefhebber van lang golvend haar op met haar knots der vergelding. Tot zo ver de pro-feminine Vrijdagmiddag Middeleeuwen op GeenStijl. Lid worden van een extreem-linkse vrouwenpartij kan HIERRR.

Reaguursels

Inloggen

Die gesluierde vrouwen zijn natuurlijk ook gewoon spuuglelijk. Wie gaat er nou zo'n nijlpaard met een tent erover verkrachten?

fappefras | 14-09-09 | 10:31

"-edit omdat ik je ave gezeik zat ben -
Evocatus | 13-09-09 | 11:43"

Ach gut, jonge toch, je hebt een zwaar leven. Ik begrijp het.
Je zinnetje loopt wel mooi "ave, gezeik zat" Kwiek geschreven.
Maar goed kennelijk dus niet weggejorist vanwege inhoudelijke zaken.
Gegroet, Edmond V.O. Katusz
Zo beter?
-edit nee-

Evocatus | 13-09-09 | 23:29

Onderstaande tekst naar Trouw als commentaar op verhaal van Bennema verstuurd, stukje werd niet geplaatst.
Anderen met de zelfde grappige ervaring ?

Bennema heeft wel gelijk
In onze islamitische wijken valt op dat niét-hoefddoekdraagsters door de notoire 'rot-Marokkaantjes' niét met psst-psst of handtastelijkheden worden getreiterd.
Hoofddoekjes geven de vrouw dus vrijheid om onaangerand over straat te gaan.
Een bekende moslim-voorman onderschrijft dit vanuit zijn deskundigheid.
www.elsevier.nl/web/Nieuws/Nederland/245707/I...
"Welke vrouwen zijn vaker het doelwit van verkrachtingen en seksuele intimidaties ? Gesluierde vrouwen of niet-gesluierde ?"
Mevrouw Halsema volgt dus een gevaarlijk pad, in feite roept zij op tot seksuele provocatie.

W.v.O.N. | 13-09-09 | 21:06

-edit omdat ik je ave gezeik zat ben -

Evocatus | 13-09-09 | 11:43

zum kotzen | 13-09-09 | 10:03
"Wat jij bij deze vergelijking geheel buiten beschouwing laat, is dat er sprake is van een wijdverbreide anti-moslim stemming in Nederland. In zo’n context is kritiek op de islam van een ander soortelijk gewicht dan kritiek op de opvattingen van de SGP."
Ach jee, Meulenbelt pleit voor politiek correct handelen in plaats van de beuk erin. Dat lag wel even anders toen ze meedeed aan het ritueel verbranden van bh's en elke huisvrouw uit naam van de strakke ideologie per definitie tot slachtoffer werd gepromoveerd.
"Dit was toch een van de belangrijkste lessen in de vrouwenbeweging: dat geen elite (blank, hoger opgeleid, zich progressief achtend, wat ook) het recht had om voor andere vrouwen te bepalen hoe hun emancipatie er uit hoorde te zien."
Que? Als ik het me goed herinner was er een voorhoude van agressieve wijven die de hele samenleving tot op het bot verrot verklaarde en elke huisvrouw die niet achter hen aan wilde lopne tot muts veroordeelde. Elke man was een potentiële verkrachter, zo werd elk braaf vrouwtje verteld, en geen enkele kerel was te vertrouwen. Er werd druk gezet, enorme druk gezet, tot in de wetenschappen toe, om 'bewezen' te krijgen dat 'de vrouw' onderdrukt werd. En nu mogen we nergens meer over praten?
"En de Sheikh spreekt niet namens die vrouwen, dat doen ze namelijk zelf. Jij zou kunnen weten dat er een ware emancipatiegolf onder islamitische migrantendochters plaats vindt, en dat dat net zo goed gepaard kan gaan met de vrijheid om wel een hoofddoek te dragen als met de vrijheid om dat niet te doen."
Mijn god, vrouwtje Meulenbelt is helemaal vergeten hoezeer de burgertruttenkleding destijds verketterd werd als symbool van de onderdrukking, geheel parallel aan hoe Fawaz nu de westerse kledij veroordeelt.
Hier vinden we overigens intersssante parallellen tussen het Meulenbeltisme en de salafisten: beiden veroordelen ze fel een 'gesexualiseerde maatschappij' en vereenzelvigen ze emancipatie met het afwijzen van wat zij als uiterlijke kenmerken van die maatschappij zien. De tuinbroeken ontmoeten de burka's.

Schoorsteenveger | 13-09-09 | 11:15

Moet je eens aan Femke vragen:
vraaghetfemke.groenlinks.nl/
"Wat vind je van de islam ?"
Je hebt nog nooit zoveel politiek correcte peop gehoord in je leven. Het woord "probleem" neemt ze overigens niet in de mond.

Marcus Porcius Cato | 13-09-09 | 10:13

Het moet toch niet gekker worden. Alsof een vrouw zich gedraagt of kleedt om (alleen) aandacht te krijgen (lees: verkracht te worden). Maar ik moet professor Barabas maar even vragen of ik de tijdmachine in kan en een paar honderd jaren terug en me als vrouw weer wegcijferen voor de allemachtige mannen, die dit denken. Hoe triest kan je zijn!
Die vrouwen, die sex hebben met deze mannen hebben, gok ik, echt fijne sex! Zoiest noem ik geen verkrachting, maar martelaarspraktijken!
En in die kringen van streng gelovige wordt alles binnenkamers gehouden. Wat men niet weet.... succes met je stompzinnige denkbeelden. Toevallig weer een moslim????

Debbeding | 13-09-09 | 02:03

-weggejorist-

Evocatus | 12-09-09 | 22:40

ethan_joy | 11-09-09 | 22:00
Het kan niet vaak genoeg onder de aandacht gebracht worden dat lieden die binnen het religieuze systeem machtsposities bekleden alles maar dan ook alless in het werk stellen om die macht te behouden. Dat doen ze door eeuwenoude technieken van intimidatie en onderdrukking toe te passen, want iets anders hebben ze niet.
De Meulenbelt-houding geeft dat soort lui alle ruimte om het maximale uit de situatie te halen. De Meulenbelt-houding sterkt die lui in hun overtuiging dat ze het ook hier in het westen kunnen maken om die technieken te bezigen.
Daar zit ook hun zwakte. Het systeem dat hen de macht geeft houdt niet van dialoog, van verandering, van kritiek en stort ook in als die zaken te veel ingang vinden.
Die Fawaz is weer verdacht fundamentalistische taal uit aan het slaan. Kennelijk is dat nodig, want hij weet drommels goed dat dit glad ijs is omdat niet de hele samenleving uit Meulenbelts bestaat. Hij weet dat zijn macht verdwijnt als sneeuw voor de zon als hij de knoet er niet overheen kan blijven halen.
Daar zit ook de zwakte van de menners. Ze hebben maar een klein arsenaal aan technieken. Ze zijn zwakker dan wij denken.

Schoorsteenveger | 12-09-09 | 21:05

said_fred | 12-09-09 | 13:15

"“Die Religion ist das Opium für das Volk." (Lenincitaat)

Kleine correctie.
Lenin volgt Marx: "Die Religion is das Opium DES Volkes" Als er "für das Volk" stond dan zou de betekenis anders zijn.
Ave, Evocatus

Evocatus | 12-09-09 | 17:04

-weggejorist-

De galactische | 12-09-09 | 15:02

Het is ook wel een beetje erg triest als “volksvertegenwoordigers” als een Meulenbelt en aanverwante artikelen niet alleen waanideeën hebben en duidelijk het spoor een beetje bijster zijn als een hond die continu rondjes rent in een poging zichzelf in z’n staart te bijten maar ook nog eens als communist niet echt bijster strak in het geloof van de Linkse Kerk zijn of ook maar in overeenstemming met het jaren ’70 Hippie geneuzel.
Wat zeggen per slot van rekening de Übermenschen Marx en Lenin over religie an sich ?
.
“Die Religion ist das Opium für das Volk.
Die Religion ist eine Art geistigen Fusels, in dem die Sklaven des Kapitals ihr Menschenantlitz, ihren Anspruch auf ein auch nur halbwegs menschenwürdiges Dasein ersäufen.”
Vladimir Iljitsch Lenin: 'Sozialismus und Religion'
.
“Das religiöse Elend ist in einem der Ausdruck des wirklichen Elendes und in einem die Protestation gegen das wirkliche Elend. Die Religion ist der Seufzer der bedrängten Kreatur, das Gemüt einer herzlosen Welt, wie sie der Geist geistloser Zustände ist. Sie ist das Opium des Volks.”
K. Marx: 'Zur Kritik der Hegelschen Rechtsphilosophie' (Einleitung)
.
Trollen als een Anja spotten niet enkel met simpele dingen als een Ratio maar staan ook nog eens diametraal tegenover de standpunten van een Lenin en Marx.
.
“Diametraal tegenover elkaar staan, tegenovergestelde standpunten hebben
1. Moderniteit en christendom staan tegelijk diametraal tegenover elkaar.
2. Natuur en cultuur staan niet langer diametraal tegenover elkaar, maar het feit dat de mens cultuur maakt, behoort tot zijn natuur en is ook al aantoonbaar aanwezig in het gedrag van apen en mensapen.”

said_fred | 12-09-09 | 13:15

Ik ben zelf een man, maar soms schaam ik mij ervoor. Hieruit blijkt maar weer eens dat de meeste mannen sukkels zijn en ik biedt hierbij mijn excuses aan voor hun gedrag en uitlatingen. Ik ben wel bang dat vrouwen de barricaden weer op moeten, anders is hier in ons land een hoofddoek en het aanrecht jullie voorland, zeker als het aan de zalvende linkse kliek ligt. (Voor de goede orde Wilders is ook niet de oplossing, maar wat dan wel)

JeanP161 | 12-09-09 | 11:39

@Chiant | 12-09-09 | 08:07
Als je man tegen jouw wil sex met je heeft in een Islamitisch land (of in een Islamitisch huwelijk in een Westers land) is het geen verkrachting, dan is het de wil van Allah, verkrachting bestaat eigenlijk niet binnen het huwelijk (en familie). Ik vrees dat die cijfers dus wel eens in zijn voordeel kunnen zijn.

En als je geen hoofddoek draagt, dan verdien je het in dat soort landen, dan ben je namelijk een hoer.

Framoes | 12-09-09 | 10:23

Gooit Anja reacties weg of zijn jullie bang dat het besmettelijk is? Oh nee, het is natuurlijk nog vroeg.

Jeetje007 | 12-09-09 | 09:17

"Welke vrouwen zijn vaker het doelwit van verkrachtingen en seksuele intimidaties in de wereld? Gesluierde vrouwen of niet-gesluierde?"
Imam Sheik Fawaz Jneid speelt een gedurfd staaltje blufpoker, want dat zou ik nou inderdaad wel eens wereldwijd onderzocht willen hebben...

Chiant | 12-09-09 | 08:07

Zou sheik assoena niet eeeeeventjes de islamitische vrouwen vergeten zijn die binnenshuis verkracht worden, of de jonge gesluierde meiden die 'geschaakt' worden? Gebeurt nog zat in 0031, de pliesie weet het maar 'geen aangifte, dus doen we niks'.....

F. von Zeikhoven | 12-09-09 | 07:48

Zou Fawaz Jneid vinden dat pr0n tot verkrachtingen leidt?

P.C.M. Baas1309 | 12-09-09 | 07:01

Evocatus | 12-09-09 | 00:43
Er bestaat geen verkrachting in Islamitische landen want verkrachting is seks tegen haar wil, en vrouwen in Islamitische landen hebben gewoon niets te willen

Mark d'Aviano | 12-09-09 | 01:22

"Imam Sheik Jneid huppeldepup, opperbaardaap van de As-Soennah moskee in Den Haag en volleerd islamidioot. Zijn repliek op Halsema luidt: "Ik stel een simpele vraag: Welke vrouwen zijn vaker het doelwit van verkrachtingen en seksuele intimidaties in de wereld? Gesluierde vrouwen of niet-gesluierde? Beseft zij dan niet dat de vrouw juist uit de hoofddoek een veiligheidsgevoel put en daarmee respect afdwingt? Daarnaast staat de hoofddoek voor een Goddelijk gebod." "

Bravo heer Jneid, u begint het licht te zien. U noemt pas als tweede reden voor het dragen van een hoofddoek, een "Goddelijk gebod" en nog wel "daarnaast". Het antiverkrachtingsbeginsel is dus evenwaardig aan het "Goddelijk gebod"

Tsk, tsk, heer Jneid toch, u als goed moslim zou toch op de "eerste plaats" en "bovenal" het "Goddelijk gebod" moeten noemen. Past U op, u bevindt zich op een steil hellendvlak, u past zich aan, u integreert, u assimilileert un peu(tje).

Mag ik u daarmede feliciteren? Kan ook zijn dat u de Nederlandsche taal nog niet goed onder de knie heeft. Maar goed laten wij op het eerste hopen. Doet uw stinkende best en over een tijdje wordt u missschien onthoofd als u zich weer in Midden-Oostelijke contreien begeeft. Ach, wat zijn sommige rituelen toch mooi toch mooi en zinvol voor u. Tja, u steekt regelmatig een opiumpijpje van het volk op.

@Ferme Femke,
Hartelijk Dank voor uw duidelijke taal. U begrijpt tenminste hoe het Islamitsche onderdrukkende denken bij sommige Moslima's geinternaliseerd moet zijn. Er was ook een tijd dat vrouwen er niet aan dachten om om stemrecht te vragen. Eerst moesten zij zich realiseren dat ze in een onderdanige positie verkeerden, die gans niet vanzelfsprekend was. De sufragettes moesten eerst het werk opknappen.

Wat de Moslima's nodig hebben zijn vrouwen als Emily Wilding Davison. Mensen zoals zij, die de krankzin van het systeem aanvallen, al volgt de dood daarop. Moet sommige moslims toch aanspreken, zou ik zeggen.

Oh, ja heer Jneid, u heeft de cijfers toch wel bij de hand, nietwaar? Was zeker nog een behoorlijke klus om alle verkrachtingscijfers uit het Islamitische Midden-Oosten te oogsten. Verkrachting binnen het huwelijk natuurlijk meegenomen? Ben zeer benieuwd, mogen wij horen?
Ave, Evocatus

Evocatus | 12-09-09 | 00:43

ethan_joy | 12-09-09 | 00:09
Opmerkelijk is dat Vos anderhalve maand geleden zei ze nog dat ze als raadslid door wilde gaan als verkiezingen. ,,Toen heb ik inderdaad gezegd dat ik verder wilde in de Amsterdamse politiek. Maar ik heb er van de zomer goed over nagedacht en over gesproken met mijn gezien. Wat ik nu wil is iets anders, maar hopelijk wel iets met milieu of kwetsbare mensen.”
www.telegraaf.nl/binnenland/4814278/__...

"wel iets met milieu of kwetsbare mensen"
Dat wist ze met dat gifschip inderdaad goed te combineren.

Mark d'Aviano | 12-09-09 | 00:35

@E.betty

Was een oude 020 Vos!

En dan nog dit, uithuwelijken van je dochter van 14 is toch ook een vorm van verkrachting... ondanks de kopvodde?

*plopt mee*

WimDorsman | 12-09-09 | 00:18

crankshaft | 11-09-09 | 16:27
LOL Dat denk je niet alleen... dat is ook zo. Alleen de duivel is iets minder lelijk, iets jonger en objectiever. Vrouwvriendelijker ook...

e.t. | 12-09-09 | 00:13

Stop Saoedisch smaadtoerisme
-------------------
De wereld kent Osama bin Laden, de leider van Al-Qaida. Dat is slechts een van de talloze radicale moslimorganisaties die met heel veel Saoedisch oliegeld Amerika en het Westen wil vernietigen. Maar zij moet ook Khalid bin Mahfouz leren kennen als de Saoediër die Amerikaanse en andere westerse media tot zwijgen bracht.
extra.volkskrant.nl/opinie/artikel/sho...

ethan_joy | 11-09-09 | 23:40

De mate waarop Anja M. elke haar onwelgevallig commentaar op haar log uitgumt is schokkend.Het kan niet zo zijn dat een politiek figuur, want Anja M. opereert namelijk vanaf het SP domein, zich op zulke wijze keert tegen de vrijheid van meningsuiting. Het waren niet alleen mijn kritische commentaren, vragen en kanttekeningen ("wat is er mis met het idee dat een hoofddoekje prima is, mits het uit vrije wil wordt opgedaan") die onverbiddelijk op de trein naar de vergetelheid werden gezet. Neen, ook anderen moesten er aan geloven. Slechts een handje vol mensen, die er kennelijk een heimelijk genoegen in hadden kond te doen van het feit dat ze collectief de boodschap van Femmie in De Pers niet op de juiste waarde konden schatten, er geen snars van begrepen hadden en als een rumoerig blok achter Anja M. gingen staan mocht gewag maken van hun zinloze gekwaak.

Heb ik dan niets beters te doen dan me druk te maken om de zwakke tactieken van iemand die lijkt op een ongelukkige kantinejuffrouw? Dingen zoals daar zijn een fijn biertje drinken, mijn pijp stoppen met Havezaethe Minstreel, mijn vriendin slaan en eens mijmerend naar de einder staren. Neen. Want ik maak me zorgen. Het zijn dit soort flagrante stupiditeiten die de blonde vaandelzwaaier Gheert W en zijn manke maatje Dion G in de kaart spelen. Du moment dat het integratie debat gekaapt dreigt te worden door een stel naar de afgrond geëmancipeerde heksen, en dan druk ik me nog zacht uit, hoeft er alleen maar een paar citaten van die zelfingenomen kokosmatti's aangehaald te worden en het ongelijk van welk genuanceerd tegengeluid dan ook is weer met verve aangetoond. Deze prachtige eigen goal op het WK Populisme, na een grandioze voorzet van Tineke B (driest en blind opstomend vanaf de linkerflank) vandaag in Trouw gaat Gheert W meer stemmen op leveren dan zijn eigen schuimige gekrakeel.

Het enige positieve aan het gegil van het Duo B & M was de ongelooflijk terechte schrobbering die B vandaag kreeg te verduren in de reactie panelen onder haar eigen slecht geinformeerde, van incompetentie en falen aan elkaar hangende, broddelwerkje.

kolonel klootoog | 11-09-09 | 23:13

Ben ik nou heel gek als ik zeg dat verkrachtingen waarschijnlijk stil worden gehouden in islamitische families? Iets met eer enzo.

PauperPanda | 11-09-09 | 23:12

Er bestaat zonder enige twijfel een duidelijke correlatie tussen het aantal hoofddoekjes per vierkante kilometer en de onleefbaarheid van deze vierkante kilometer voor mensen met een moderne, vrije, westerse identiteit, ergo voor volk dat al meerdere generaties op Nederlands grondgebied woont. In dat opzicht kun je de hoofddoek zien als een middel ter afbakening van door de islam gekoloniseerd Nederlands grondgebied.

freedom for all | 11-09-09 | 23:08

*O Profeet, zeg tot jouw echtgenotes en tot jouw dochters en tot de vrouwen van de gelovigen dat zij hun overkleden (Djilbaab) over zich heen laten hangen. Op die manier is het gemakkelijker om hen te herkennen en worden zij niet lastig gevallen*.
Gemakkelijker hen te herkennen? Moehahaha!
Allah moet een brilletje.

Lewinsky | 11-09-09 | 22:44

Ivoren Toren | 11-09-09 | 22:33
Ik heb het artikel niet helemaal doorgelezen, maar ik heb er wel wat van geleerd: de Ramadan is een echte terreurmaand. Verklaart de rellen en de moord op Theo, terwijl moslims het als een vredesmaand presenteren.

Mark d'Aviano | 11-09-09 | 22:42

@ Mark d'Aviano | 11-09-09 | 22:29
Sorry hoor, maar die stukken van E.J. Bron op Het Vrije Volk zijn wel erg alarmistisch. Ik ben echt niet pro-islam, maar als je Bron leest dan is het altijd net alsof morgen de wereld vergaat. Ik kom vaak op HVV, maar Bron sla ik tegenwoordig meestal over.

Ivoren Toren | 11-09-09 | 22:33

Een antwoord op Imam Sheik Jneid Islamidioot?
Het aantal verkrachtingen in islamitische landen is potentieel groter dan in niet islamitische landen, omdat de mannen daar niet gewend zijn vrouwen met respect te behandelen, zelfs niet als ze een sluier dragen. Een vrouw zonder hoofdtooi is daar als een konijn onder het vizier van een uitgehongerde, ongeremde wolf. Ken die moslim mannetjes daar wel, kunnen hun handjes niet van de vrouwtjes afhouden, zodra ze kunnen zitten ze overal aan. Overal zeg ik u.
Omdat de islam een weerwoord van de vrouw niet als evenzwaar meeweegt als de wil van de man, moet de islam de vrouw beschermen tegen de binnen de cultuur opgelegde ongelijkheid door ze zo onaantrekkelijk mogelijk te maken. Zouden vrouwen binnen de islam wel gelijkwaardig behandeld worden, dan zouden ze zich niet hoeven verstoppen, zelfs niet als ze verleidelijk zijn. Hun "nee" weegt dan simpelweg zwaarder dan een "Ja, ik wil" van de man, omdat de man zich in de intieme zone van de vrouw begeeft en dus daarom meer respect moet tonen (zoals een gast respect toont voor de plaats en de mensen waar hij te gast is).
De islam is dus een ongemanierde doctrine te aanzien van de vrouw, de islam leert niet aan de man het domein van de vrouw te eerbiedigen en zich aan de huisregels te houden, maar de islam leert dat de vrouw zich moet verstoppen in haar konijnenhol, om niet geschoten te worden.
En dat laatste is nou wat men binnen de islam verstaat onder vrijheid van de vrouw.

ZSU-23-4 | 11-09-09 | 22:30

Ondertussen op Teletekst:
Het aantal asielzoekers dat naar Nederland komt, stijgt harder dan het kabinet had verwacht. Voor dit jaar werd gerekend op 16.000, maar dat worden er duizend meer, staat in de stukken voor Prinsjesdag. Voor 2010 is het verschil groter. Het aantal asielzoekers is dan geen 10.000, maar 17.000. De toename kost 14 miljoen euro extra.
teletekst.nos.nl/gif/107-01.html

Ivoren Toren | 11-09-09 | 22:30

Cortes | 11-09-09 | 22:12
Mijn reactie bleef bijna 30 minuten staan. Gewoon een beetje subtiel aanpakken.

Mark d'Aviano | 11-09-09 | 22:16

ethan_joy | 11-09-09 | 22:00
Volgens mij is die canvas link fout

Mark d'Aviano | 11-09-09 | 22:14

De meeste moslimvrouwen bedekken niet hun gezicht. En vragen dus om verkrachting. Ook strakke broeken en mooie hoofddoeken komen veel te vaak voor.
Tegenvraag aan Fawz Jneid: Is abortus erger dan het lijden van het Palestijnse volk? Ik bedoel, als vrouwen hoofddoeken dragen, gaan mensen abortus moord vinden.

P.C.M. Baas1309 | 11-09-09 | 22:13

@ Osdorpertje | 11-09-09 | 21:59
Mao had een tyfushekel aan godsdienst. Onder Mao had die sjeik allang in een heropvoedingskamp in de bergen gezeten, en waren de hoofddoekjes vervangen door de beroemde mao-pakken.

Ivoren Toren | 11-09-09 | 22:08

@Ivoren Toren | 11-09-09 | 21:59
Ik hoop het, Ivoren Toren, ik hoop het. De islamiseerders zijn volkomen geschift, totaal krankjorum, geheel ziek in het hoofd, maar daar kunnen de Femkes toch niet eeuwig blijven intrappen?

Lewinsky | 11-09-09 | 22:05

Effe wat Euroshopperbier gehaald, en mijn bijdrage is weggecensureerd.
Die lelijke verzuurde pruim wil geen discussie, maar dat zijn we van de SP gewend.
Alleen gelijkgezinde met het rode boekje van Mao in de hand mogen reageren.

Osdorpertje | 11-09-09 | 21:59

@ Lewinsky | 11-09-09 | 21:53
Er gaat een moment komen, en dat moment is niet ver meer, dat erkend zal worden dat de islamcritici van de afgelopen jaren geen islamofobe racisten waren, maar een visionaire voorhoede. Letmaaropwachtmaaraf.

Ivoren Toren | 11-09-09 | 21:59

Een ding wordt toch wel duidelijk.
Het dragen van een hoofddoek, of er sympathie voor hebben, tast de hersenen aan.
(zal wel te warm worden daarboven, of overvloedig gebruik van geestverruimende middeltjes)
Geen van de mensen die nu mevrouw klemkaak hierover bekritiseren zijn in staat om goed begrijpend te lezen.
Ik vraag mij af of ze sowieso dat interview met mevrouw klemkaak wel gelezen hebben.
Bijna durf ik het niet te zeggen, maar Go klemkaak!

Echt waar? | 11-09-09 | 21:59

*El M. werd oktober vorig jaar opgepakt nadat zijn dochtertje aan haar pleegmoeder had verteld dat ‘haar pappa met een grote schaar in haar plasser had geknipt'. Later bleek uit onderzoek dat de clitoris en de kleine schaamlippen van het meisje voor een deel zijn verdwenen*. www.elsevier.nl/web/Nieuws/Nederland/2...

Lewinsky | 11-09-09 | 21:57

Mooi, mooi, mooi. Islamiserend Nederland kraakt en begint af te brokkelen. Kaakklem heeft toch nog een restje gezond verstand. Goed zo, Femster.
*NL islamvrij*

Lewinsky | 11-09-09 | 21:53

Het simpele antwoord aan de nepsheik is: gesluierde vrouwen worden vaker verkracht dan ongesluierde. Gesluierde vrouwen worden ook vaker gestenigd, vaker mishandeld, vaker om hals gebracht, vaker met bijtend zuur in het gezicht gegooid zodat ze verminkt raken en vaker besneden. Gewoon omdat ze in islamitische landen wonen waar vrome mannen die deze ingeteelde godsdienst waar de honden geen brood van lusten aanhangen, denken dat dat mag.
.
Heb je dat gehoord, Sheich Fawaz Jneid?

Lewinsky | 11-09-09 | 21:38

Mensen, het ware gezicht van GroensLinksch zijn de Borgthouts. De zakkenvullers die zich als een gezwel overal genesteld hebben.
Femke is gewoon een trekpop, die jarenlang de aandacht heeft afgeleid voor de grote criminelen achter de schermen.
Haar kinderen zullen haar uiteindelijk wel ter verantwoording roepen voor haar wildershaat en linksche blindheid, als ze bont en blauw thuiskomen.

leefbarbaar | 11-09-09 | 21:35

Geweaun alle lelijke wijven verplicht boerkaas aan en gelul is over.

pennestront | 11-09-09 | 21:33

Groen Linksch, zin in de middeleeuwen !!

Marcus Porcius Cato | 11-09-09 | 21:27

Ik vind het altijd genieten met Anja, wat voor stuk ik ook inbreng, hoe neutraal ook, het wordt met een hartstochtelijke vijandigheid beantwoord.
Ook het klapvee is werkelijk fantastisch, de Geerts, Everts, Olavs en Claras en Anne-Maries weten werkelijk elk soort slijmen te overtreffen.

websenior | 11-09-09 | 21:25

Vraagje aan meneer baardaap: onder welke bevolkingsgroepen is het percentage zelfmoorden onder jonge vrouwen hoger meneer haatbaard?

Cryonic Devil | 11-09-09 | 21:23

In heel Europa zijn vast wel 6 miljoen mensen te vinden die er net zo over denken als Anja.

*Moe-ha-ha-ha/Gretta-modus off*

Berserker Nr. 1 | 11-09-09 | 21:12

Anja heeft zonder het te weten een punt gemaakt op haar site.
--
3.En ik zeg het nog maar even, dat scheelt weer voor niks reacties insturen: ik stel geen prijs op reacties van mensen die nog steeds denken dat hoofddoeken per definitie tegen de emancipatie zijn, of per definitie onvrijwillig. Ik vind het niet meer interessant en kennelijk is de moeite om nog eens uit te leggen dat dat volledige klets is niet aan jullie besteed. Dus doe geen moeite.

Reactie door Anja — vrijdag 11 september 2009 @ 10.48
-----

Ze geeft toe te kletsen. Ik vind zelfs als een kip zonder kop.

BBmetR | 11-09-09 | 21:07

Osdorpertje | 11-09-09 | 20:52
Jouw reactie is binnen 10 minuten weg. Dan was mijn reactie met 30 minuten toch wat moeilijker voor Anja om qua ideologische zuiverheid te beoordelen.

Mark d'Aviano | 11-09-09 | 21:07

Mark d'Aviano | 11-09-09 | 20:41

Typjes als Meulenbelt zorgen ervoor dat veel mensen de SP de rug toekeren.
Ze zou niet misstaan in een dictatuur zoals die in Noord-Korea zoals Remus eerdr opmerkte.
Een ondemocraat, een trol van het zuiverste water...

knerf | 11-09-09 | 20:52

Dit heb ik op Anja Meulenbelt's blog geschreven.

Femke heeft helemaal gelijk. Wat jij vergeet is dat de generatie van mijn ouders zich met veel moeite onder het juk van de religie heeft uitgevochten. Zouden wij onze Turkse en vooral Marokkaanse medeburgers niet moeten helpen om ook vrij te worden in plaats van een gevangenen van het geloof te blijven.

Eens kijken hoe snel ik wordt weggecensureerd.

Osdorpertje | 11-09-09 | 20:52

anjameulenbelt.sp.nl/weblog/2009/09/11...
"Ik was nooit zo voor een moslimpartij, al ga ik daar niet over omdat ik geen moslim ben, om dezelfde reden waarom ik nooit voor een vrouwenpartij was" ........
OMFHERMAFRO

gentle giant | 11-09-09 | 20:50

Je kan de mensen uit de woestijn halen, maar je kan nooit de woestijn uit de mensen halen. Middeleeuwen is nog veel te veel eer voor waar we mee te maken hebben. Deze middag in Londen: www.dailymail.co.uk/news/article-12128...
Deze generatie laat een fijne erfenis na...

Karel Martel | 11-09-09 | 20:48

binnenhof | 11-09-09 | 20:33
Botte is sinds kort weer terug, maar nog niet erg actief. O.a. bij Joost Niemoller op het blog geweest.

Mark d'Aviano | 11-09-09 | 20:46

Er zijn natuurlijk vast mensen die het voor mij al gemerkt hebben, maar dat gedrocht van een Meulenbeld verwijdert gewoon alle reacties op haar blog die maar enigzins afwijken van haar standpunten.. Dit vreselijke linksmensch moet er 's nachts van dromen om ooit eens op de thee te mogen komen bij Kim Jong-Il over hoe je nog beter mensen dom kunt houden in een land dat je wilt regeren. Mocht de situatie zich ooit voordoen dat de SP gaat regeren met deze onuitstaanbaar omhooggevallen oppasbuurvrouw dan kunnen we Nederland failliet verklaren.

Remus | 11-09-09 | 20:44

knerf | 11-09-09 | 20:31
Toch was mijn reactie instemmend, en kritisch over Femke. Het bevatte alleen een slinks dilemma voor links: islam of vrijheid; een beetje verborgen dus duurde het bijna een half uur voor het verwijderd werd.

Mark d'Aviano | 11-09-09 | 20:41

Het feit dat vrouwen met een hoofddoek minder vaak het slachtoffer zijn van verkrachting komt omdat:
[A] Vrouwen met een snor doorgaans niet de gewenste prooi zijn
[B] Vrouwen met een kopvod doorgaans een BMI hebben van >= 50
[C] Zich niet onbegeleid op straat mogen begeven.
.
Sjeik Jneid Afwas slaat de plank dus weer volledig mis!

McPhart | 11-09-09 | 20:40

door omstandigheden kon ik 2 maanden niet reageren maar waar is botte toch een van mijn favorieten een perma ban maby ben benieuwd.

binnenhof | 11-09-09 | 20:33

Mark d'Aviano | 11-09-09 | 20:06 (mezelf)
Na een klein half uur is mijn positieve bijdrage bij Frau Anja verdwenen. Je mag dus bij Anja niet de argumentatie van Fawaz voor de hoofddoek herhalen.

Mark d'Aviano | 11-09-09 | 20:32

Mark d'Aviano | 11-09-09 | 20:06

Volgens mij is jouw reactie ook verwijderd. Alleen instemmende reacties blijven staan.

knerf | 11-09-09 | 20:31

Fijnstoffer | 11-09-09 | 19:35
Die Fawaz moet openlijk uitgedaagd worden zijn standpunten te verkondigen ten overstaan van een samenleving, een cultuur, een moraal die hem en zijn volgelingen de ruimte gunt. Hij beroept zich op vrijheid van godsdienst en vrijheid van meningsuiting, maar wijst tegelijkertijd de normen en waarden die hem die vrijheid schenken radicaal en ondubbelzinnig af. Hij vertelt de moslima dat ze zich dient te beroepen op die vrijheid als het gaat om het dragen van een hoofddoek maar vervolgens die vrijheid principieel dient af te wijzen als voortkomend uit een verderfelijke wereld.
De man roept openlijk op tot het diskwalificeren van alles dat riekt naar westerse waarden en iedereen die die waarden aanhangt. De man roept openlijk op tot een weigering om welke vorm van dialoog dan ook aan te gaan met niet-moslims, met iedere individuele mens die de Waarheid die Islam heet niet onvoorwaardelijk accepteert. Als je geen moslim bent dan deug je niet, dat is zijn boodschap.
Dat is tien keer erger dan het ergste wat Geert Wilders verweten wordt.
En hij zegt het écht. Hij zegt het echt. Letterlijk en zonder omhaal.
www.al-yaqeen.com/nieuw/bibliotheek/ar...
"Dit is de zogenaamde vrijheid van het Westen. Het wil iedereen binnenvoeren binnen de sfeer van het praten. Maar de Islam laat zich hier niet binnenvoeren. Wij blijven buiten. Misschien dat een enkele moslim zich laat verwarren door Kalaam, maar de Oemmah blijft buiten. Dus zal er ook nooit een ontmoeting plaatsvinden tussen het Westen en de Islam. Er is geen gemeenschappelijke grond."
Ik snap niet waarom de Meulenbelts van deze wereld dit soort haatbaarden onvoorwaardelijk de ruimte willen blijven geven om hun gif te spuien.

Schoorsteenveger | 11-09-09 | 20:16

Die imam kan niet zo goed rekenen. want er zijn 1 miljard moslims dus en dus een half miljard moslima's tegenover 2.5 miljard niet moslima's (6 miljard mensen aka 3 miljard vrouwen min een half miljard moslima's) dus is er 5 keer zoveel kans dat een verkrachte vrouw een niet moslim is.

joories | 11-09-09 | 20:15

Soms zien vrouwen met hoofddoek met mooie bruine ogen er best erotisch uit, tenminste dat vindt deze tandarts.

de tandarts | 11-09-09 | 20:13

knerf | 11-09-09 | 19:36
Zo'n aggressieve reactie komt er natuurlijk nooit op bij Frau Anja. Je moet het wat subtieler aanpakken. Mijn reactie op anjameulenbelt.sp.nl/weblog/2009/09/11... staat er nu al 6 minuten. Eens kijken hoe lang het nog duurt:

De Imam Sheik Fawaz Jneid van de As-Soennah moskee in Den Haag stelt dat het dragen van een hoofddoek voorkomt dat vrouwen worden verkracht. Er is vandaag veel kritiek op die uitspraak, maar welbeschouwd heeft hij gelijk. Geen man wordt opgewonden van een vrouw met een hoofddoek, zeker niet wanneer er ook vrouwen met bloot haar in de buurt zijn.
Vrouwen moeten dus zelf kunnen kiezen dat ze een hoofddoek dragen, als ze het risico op verkrachting zo klein mogelijk willen maken. Gewoon een kwestie van veiligheid. Maar daar hoor je Femke niet over.

Reactie door Mark — vrijdag 11 september 2009 @ 20.01

Mark d'Aviano | 11-09-09 | 20:06

Blijft toch een goeie serie: Xena Warrior Princess

miknic | 11-09-09 | 20:01

In heel Europa is de radicale islam bezig met het nestelen in en beïnvloeden van de maatschappij, ter verspreiding van hun zwarte patriarchale doodsideologie waarin de vrouwen moeten worden weggestopt in huizen, joden vogelvij zijn, homo's aan een strop moeten bungelen, en christenen en andersgelovigen zullen worden weggediscrimineerd. Zwakkelingen zoals Anja Meulenbelt en Tineke Bennema, vechten niet terug, maar vallen ervoor, en vallen zelfs feministes als Femke Halsema aan. Alles wat er in een paar eeuwen bereikt is voor de vrouw, stellen ze in de waagschaal. Een bijna niet te geloven interessant psychologisch fenomeen van angst en onderwerping. Er moet iets goed mis zijn met deze zwakke vrouwen die niet vechten of vluchten maar hun hoofd vrijwillig in de strop steken.

Fijnstoffer | 11-09-09 | 19:51

I told you so!

Binnen 5 minuten was mijn bijdrage op de website van onze stalinistische mevrouw Meulenbelt verwijderd......
Niet dat mijn woorden onkies waren maar kritisch waren ze wel.

Het gaat daar echt Oostduits aan toe op die website van de ex-coryfee van het Baas in Eigen Buik-clubje.

knerf | 11-09-09 | 19:49

In mijn geloof moeten vrouwen tepelklemmen dragen.

funkyd | 11-09-09 | 19:46

-weggejorist-

Arie Pastafari | 11-09-09 | 19:44

Welke vrouwen zijn vaker het doelwit van verkrachtingen en seksuele intimidaties in de wereld? Gesnorde vrouwen of niet-gesnorde?

Hobbykip | 11-09-09 | 19:41

Net een stukje geplaatst op de website van mevrouw Meulenbelt.
Ben benieuwd hoe lang het duurt voor het eraf gegooid wordt.

Mevrouw Meulenbelt is een exponent van de linkse, semi-intellectuele klasse die uit schuldgevoel over het wegvoeren van de Joden in de 2e WO en schuldgevoelens over haar eigen semi-intellectuele en financiele positie een blinde barmhartigheid tentoonspreidt t.o.v. alles wat allochtoon is en dan met name het islamitische deel daarvan.
Haar zieligheidsdenken is geborneerd en bovendien nog vals ook want het is ingegeven door verkeerde motieven.
Hopelijk wordt ze nog eens flink te grazen genomen door wat bontkraagjes (berovinkje of zo) maar zelfs dan vrees ik geen genezing.

knerf | 11-09-09 | 19:36

Sheik Jneid huppeldepup moet z'n haatzaaibaardenbek dicht houden, hij die onze vrije samenleving met haar vrije vrouwen zo graag misbruikt en verkracht om zijn religie van Onvrijheid en Vrouwenvernedering op te leggen. Zelfstandig logisch denken heeft deze niet-Nederlander nooit geleerd.
En die Anja moet uitgekotst worden door de ware feministes. Anja, met haar "Goed stuk Anja!"-klapvee, is er één van Het Verraad van Links. Het verraad dat er toe kan leiden dat vrouwen hun verworven vrijheden weer zullen kwijtraken.

Fijnstoffer | 11-09-09 | 19:35

Teun van het Tuinpad | 11-09-09 | 19:29
Precies! :D
Ik moet de stad maar weer eens onveilig gaan maken ^^

GeflipteVlaflap | 11-09-09 | 19:32

Fleauxe | 11-09-09 | 19:22
Hear hear.
GeflipteVlaflap | 11-09-09 | 19:19
Lipjes getuit en met je........... vooruit.
;)

Teun van het Tuinpad | 11-09-09 | 19:29

Anja Molenbult de kwalificatie "mystieke " meegeven is hetzelfde als Harry van Bommel impotent noemen. Veel te veel eer bovendien voor deze door Israelhaat
aangedreven whiskyliefhebster.Mystiek is mooi en breekbaar.

xavier | 11-09-09 | 19:28

Geschiedenis heeft het vervelende aspect om zich te herhalen, helaas beseffen de meeste mensen dat niet, Politici bijvoorbeeld, zijn hier een schoolvoorbeeld voor.
En uiteraard de 'linkse' elite, die willen de geschiedenis het liefst herschrijven, in hun voordeel.

Zo jammer! | 11-09-09 | 19:28

Go Londen!! "Planned anti-islam demonstration sparks angry reactions", maar toch komt ie er, mooi zo.

Pizzakoerier | 11-09-09 | 19:24

@Teun van het Tuinpad | 11-09-09 | 19:14: Waarvan akte. Telkens als ik die Femke, met dat arrogante toontje, anderen de morele laat hoor/zie nemen, dan schieten die verhalen door m' n hoofd. Kan dat niet iets minder, vraagt een mens zich dan af.
Ik hoop dat PowNed ook aan dit soort zaken aandacht zal schenken, opdat er maar veel nieuwe Bill O'Reilly's aan het huidige *kuch* pluriforme *kuch* medialandschap worden toegevoegd.
Fuck it, we' ll do it live!

Fleauxe | 11-09-09 | 19:22

ik wist het nog niet zeker maar de trol modereeert........... comments die niet in het wereldbeeld van de meulenbelt adepts passen, worden geruisloos verwijderd. En zo krijgen we weer een inkijkje in de strategie (nou ja..) van de dames die als eerste onder de sharia worden opgeruimd maar dat zelf nog niet weten.

spekpater | 11-09-09 | 19:21

Teun van het Tuinpad | 11-09-09 | 19:18
Weet ik, been there, done that.
Bovendien schijnt er een jongen bij mij in de klas te zitten die me leuk vindt. xD
En dan heb je natuurlijk ook altijd die leuke jongen uit de stad nog. ^^
Ik heb niks te klagen hoor.
Bovendien, hij verliest hier iets, ik niet.

GeflipteVlaflap | 11-09-09 | 19:19

GeflipteVlaflap | 11-09-09 | 19:12
Dit is nu 1 van de redenen waarom ik niet op jongetjes val.;)
Succes en kop op.
Voor je het weet is het weer anders.
Enne, Anja is een trut, voor wat dat waard is.

Teun van het Tuinpad | 11-09-09 | 19:18

Jaap de Paap | 11-09-09 | 19:14
Ja, inderdaad =)

Elisabeth2 | 11-09-09 | 19:14
Een jongen waarvan ik dacht dat ie echt gek op me was. Maar klaarblijkelijk heb ik me weer eens vergist. Een waardeloos stuk stront waar ik een sprankje goud in dacht te zien. Little did I know.

GeflipteVlaflap | 11-09-09 | 19:16

GeflipteVlaflap | 11-09-09 | 19:12
Jij hebt het volle recht om sjacharijnig te zijn. Wie is de klootzak.

Elisabeth2 | 11-09-09 | 19:14

GeflipteVlaflap | 11-09-09 | 19:12
Eentje van wie je dus blij kunt zijn (straks) dat je 'm kwijt bent. Tiet veur 'n neie.

Jaap de Paap | 11-09-09 | 19:14

Fleauxe | 11-09-09 | 19:08
De tentakels van links vieren vooralsnog hoogtij.
Van Hilversum tot Den Haag.
Maar vrees niet, de roze plaag prikt daar genadeloos doorheen.

Teun van het Tuinpad | 11-09-09 | 19:14

net weggejorist door anja haar joris.

alleen maar de volgende tekst geschreven:

hoofddoekndragers, lees een het boek MONDDOOD van Doris G.

waarschijnlijk begreep Anja het boek niet.

Ollie B. Bommel | 11-09-09 | 19:14

Dat mijnheer de hakbar beweert dat een hoofddoek verkrachting voorkomt, onderstreept nog maar eens de ziekheid van de hele achterliggende islamitische ideologie, die er vanuit gaat dat een vrouw alleen kuis is met een lap stof om dr kop, en op die manier beschermd moeten worden tegen mannen, waarvan wordt verondersteld dat zij zich niet kunnen inhouden. Gevolg is een compleet ziek en verkeerd beeld van de verhouding tussen man en vrouw, die in vele islamitische landen tot monsterlijkheden leidt en dat hier in Europa gewoon geen plaats heeft. Dat de dag mocht komen dat Halsema dit nog eens zou zeggen, bewijst dat er nog genoeg hoop is voor Europa.

Pizzakoerier | 11-09-09 | 19:14

Jaap de Paap | 11-09-09 | 19:08
Als 't werkelijk aan jou had gelegen wel =)

GeflipteVlaflap | 11-09-09 | 19:13

Typisch een links en/of religieus trekje: voor een ander vinden wat hij/zij moet.

Jaap de Paap | 11-09-09 | 19:12

Teun van het Tuinpad | 11-09-09 | 19:09
Punt 1 : een jongen die niet aan zijn ouders verteld dat ie iets met jou heeft.
Punt 2 : een jongen die op woensdagavond uitgaat met een vriendin en jou niet mee vraagt, simpelweg omdat ie er niet aan gedacht heeft.
Punt 3 : een jongen die er werkelijk alles aan doet om er maar voor te zorgen dat ie jou niet hoeft te zien.
Punt 4 : je belt 'm op omdat je 'm bitch ass hard gaat dumpen, en meneer drukt je weg.
Do I need to say more?

GeflipteVlaflap | 11-09-09 | 19:12

Rammstein | 11-09-09 | 19:08
Al moet ik me doodvechten. Nooit zal dat gebeuren.

Elisabeth2 | 11-09-09 | 19:10

GeflipteVlaflap | 11-09-09 | 19:01
Iets niet goed gegaan vandaag?
*oprecht benieuwd is*

Teun van het Tuinpad | 11-09-09 | 19:09

Elisabeth2 | 11-09-09 | 19:04
Ik snap het hele debat niet. Het is onderdrukking, punt. En dit topic bewijst maar weer eens hoe dichtbij we zijn tot het dragen van zo'n kreng.

Rammstein | 11-09-09 | 19:08

GeflipteVlaflap | 11-09-09 | 19:03
Ik bedenk een genadeloze straf van jou voor mij. Dat zal me leren!
Zo: voelt 't beter nu?

Jaap de Paap | 11-09-09 | 19:08

@Teun van het Tuinpad | 11-09-09 | 18:55: Nog altijd kan ik er niet over uit dat de partij zo makkelijk met de kwesties Pormes (mogelijke steun aan aanslag de Punt), Herman Mijer (openlijk pedofiel en openlijk lid van pedoclub Marijn) en Farah Karimi (lidmaatschap Mujahedeen-Khalq Iran)
-
Kun jij mij nu eens uitleggen hoe het mogelijk is, dat zo' partij daar gewoon mee wegkomt? Als een procent van die ellende zich bij Wilders zou voordoen lag z' n kop eraf. Dan waren de krantenkoppen en hetze(s) niet van de lucht. Grrrrrrrr, god god god wat heb ik een hekel aan Groen-Links. *het ook niet meer weten doet*

Fleauxe | 11-09-09 | 19:08

Ik heb het al zovaak gezegd,volgens mij lopen veel hoofddoekjes gniffelend door wanneer ze zien dat een westerse meid weer eens wordt lastiggevallen door hun 'broeders'.. Misschien worden ze wel eens hard genomen door manlief,in ruil daarvoor zal een andere moslim man het niet zo snel in zijn hoofd halen ze lastig te vallen.

Ach,laat ze lekker dat hoofddoekje dragen,piraten dragen ze ook.. Maar geef die vervelende opdringerige mannen van ze dan tenminste af en toe een trap tussen de kleauten.

de grote Anti | 11-09-09 | 19:05

Tijd om de schapen en geiten in dit land ook maar hoofddoeken om te doen....

UOYKCUF | 11-09-09 | 19:04

Rammstein | 11-09-09 | 18:59
Daar heb je zo gelijk in. Wij doen gewoon precies aan wat we zelf willen, daar komt absoluut geen gedwongen achtergrond bij kijken.

Elisabeth2 | 11-09-09 | 19:04

Jaap de Paap | 11-09-09 | 19:02
Ja!
Hoe durfde je!?

GeflipteVlaflap | 11-09-09 | 19:03

GeflipteVlaflap | 11-09-09 | 19:01
Alleen omdat ik je Vlaflap noemde gisteren, zonder geflipte?

Jaap de Paap | 11-09-09 | 19:02

Godvergeten tyfuszooi.
Joris me maar weg, I don't give a fuck.
Dit moest er gewoon even uit.
Doodtrappen die hap.
*weet gelukkig zelf waar 't over gaat*

GeflipteVlaflap | 11-09-09 | 19:01

Brusselmans +1 ;)

Twinklebrother | 11-09-09 | 19:00

juriste | 11-09-09 | 18:58
Ik vind, let op, dat vrouwen niet moeten hoeven kiezen.

Rammstein | 11-09-09 | 18:59

Die vrouwen dragen die doekjes omdat ze buitenshuis niet ook nog eens verkracht en in elkaar gemept willen worden...

Pauvre Con | 11-09-09 | 18:58

Ik vind dat volwassen vrouwen zelf moeten kiezen voor een hoofddoek.

juriste | 11-09-09 | 18:58

Fleauxe | 11-09-09 | 18:43
Gl is zelf een "mengelmoes" van de CPN, de PSP, de PPR en de EVP.
Veroordeelt tot elkaar omdat ze het zelf niet konden waarmaken.
Hoge ogen gooien met "een vrouw die aanspreekt" lukt ze ook al jaren niet.
En da's maar goed ook.

Teun van het Tuinpad | 11-09-09 | 18:55

@waddapatja | 11-09-09 | 18:48: Als jij maar weet waar je het over hebt, zelf kan ik er geen chocola van maken.
@ethan_joy | 11-09-09 | 18:49: Welk filmpje aan te klikken?

Fleauxe | 11-09-09 | 18:54

Jaap de Paap | 11-09-09 | 18:51
Dag Jaap, zie je zo terug.

Elisabeth2 | 11-09-09 | 18:53

Goed, ik ga naar het volgende topic.

Jaap de Paap | 11-09-09 | 18:51

Fleauxe | 11-09-09 | 18:43

tja de weerstand en gezondheid van een bastaard is per definitie ook beter dan die van een rashond. Zoiets bedoel je toch?

waddapatja | 11-09-09 | 18:48

Hee, GS, gaat eens nieuws breken doen! Anti-moslim demonstraties in Londen. NU.

Boer in Amsterdam | 11-09-09 | 18:47

Door het laten groeien van lang haar door Femke Halsema en het dragen van Bjon Börg onderbroeken te vergelijken met het dragen van een hoofddoek diskwalificeert Anja Meulenbelt zichzelf op een manier die alleen zijzelf kan. Lang haar en BB onderbroeken zijn niet voorgeschreven door geestelijken met als doel de drager te objectificeren en als zodanig tot een minderwaardig schepsel te reduceren.

Dat mens heeft werkelijk géén idee waar ze het over heeft door zomaar even de hele achtergrond van dat stukje stof te negeren -het dragen van een hoofddoekje is géén teken van emancipatie maar een teken van vrijwillige onderwerping en een actieve afwijzing van onze grondwet en de normen en waarden die in dit land gelden.

Je keuzevrijheid houdt op waar de grondwet begint. Basta.

Pepsicle | 11-09-09 | 18:45

@Teun van het Tuinpad | 11-09-09 | 18:35: De rooie rakkers van GL zien in de ' mystieke' vreemdelingen de brengers van een nieuwe cultuur. Deze mensen zijn heilig overtuigt van een vreemd soort ' optel-principe'. De stelling luidt dan; onze cultuur kent manco's, die zullen worden aangevuld en weggewerkt door nieuwe invloeden, noem het synergie. 1+1=3 Het komt in hun naieve bolletjes niet op dat er ook negatieve factoren zijn. Die theorie scharen ze onder de term discriminatie, al het afwijkende dient te worden onderzocht en verklaard. Is er een verklaring, dan is er ook geen probleem meer. Vandaar dat je ook zo vaak hoort van termen als ' verrijking' en ' mengelmoes'. Hoewel ik de latente hippies van GL hun optimisme gun vraag ik me sterk af of deze handelswijze nog enig effect kan sorteren, gegeven de huidige problematiek. Volgens mij dus niet.

Fleauxe | 11-09-09 | 18:43

Teun van het Tuinpad | 11-09-09 | 18:41
Dat is zo. Die time-leap kunnen ze niet aan.

Elisabeth2 | 11-09-09 | 18:42

Elisabeth2 | 11-09-09 | 18:39
Dat is waar maar dat station hebben wij gehad..
En ik denk dat dit soort mensen niet eens de trein willen pakken.

Teun van het Tuinpad | 11-09-09 | 18:41

Teun van het Tuinpad | 11-09-09 | 18:32
Hoi Teun. Ik heb ondertussen even een dochterpagina van de startpagina ondergespamd. Was ook genoegelijk.
*Geeft GU koekjes en kopjes thee om bij te komen*

Die imam sheik lult ook enorm uit zijn nek trouwens, alhoewel het hier in NL ook niet zo heel erg lang geleden is dat verkrachtte meisjes verweten werd dat ze dan maar niet in minirokjes de mannen moesten uitlokken.

Elisabeth2 | 11-09-09 | 18:39

Blauw is inderdaad een mooie kleur. Maar hadden ze nu toch maar die gele genomen.

Richard H. | 11-09-09 | 18:38

Fleauxe | 11-09-09 | 18:33
*mompelt iets met Stockholm enzeau"

Teun van het Tuinpad | 11-09-09 | 18:35

Elisabeth2 | 11-09-09 | 18:31
jij was inderdaad blijkbaar een zware belasting, sindsdien geen problemen.
*zich voor het hoofd slaat dat 'jij' en 'zware' in 1 zin tegen een vrouw gezegd heeft*

waddapatja | 11-09-09 | 18:34

Off topique:
Waar is de reaguur-functie bij de laatste filmpjes in Dumpert gebleven? Niet dat ik zit te popelen om een fraai plempsel af te leveren, maar het zou toch wel leuk zijn.

SODEP | 11-09-09 | 18:34

... om Joris te ontlasten...

Elsje, ik denk in beelden. Niet meer doen.

Leo* | 11-09-09 | 18:33

@Teun van het Tuinpad | 11-09-09 | 18:29: ... laat zich door een haatbaard uitwonen. Die kennen we allemaal.

Fleauxe | 11-09-09 | 18:33

Elisabeth2 | 11-09-09 | 18:31
Hij is weer E oké Els.
Avond dame.

Teun van het Tuinpad | 11-09-09 | 18:32

*Flashes van "Ga toch koken, mens" probeert te onderdrukken.*

Leo* | 11-09-09 | 18:32

@GeinPonempie | 11-09-09 | 18:24: Ach, een kinderhand is snel gevuld. Die mensen zijn al blij wanneer Dibi aangeeft de Koran niet elke dag te lezen.

Fleauxe | 11-09-09 | 18:32

waddapatja | 11-09-09 | 18:29
Da's dan weer aardig.
Nou, dank je wel hoor.

Teun van het Tuinpad | 11-09-09 | 18:31

Gaat het weer hier? Had even uitgelogd om Joris te ontlasten.

Elisabeth2 | 11-09-09 | 18:31

Het partijprogramma van die extreemlinkse meiskens komt mij ietwat onrealistisch over. Maar mochten ze het hier ooit voor het zeggen krijgen, dan wil ik ze allemaal heel erg graag helpen moeders te worden.

Hijo del Sol | 11-09-09 | 18:29

Teun van het Tuinpad | 11-09-09 | 18:21
jij krijgt er gratis knoflooksaus bij.

waddapatja | 11-09-09 | 18:29

Fleauxe | 11-09-09 | 18:17
Femke weet niet hoe snel ze eventueel kiesvee binnen moet halen.
Ze hunkert naar erkenning.
Tsja, een "poes" in het nauw....

Teun van het Tuinpad | 11-09-09 | 18:29

Een paar jaar terug zaten we (NatteBever, Bottehond, Seven, van Frikschoten en moi) over precies ditzelfde gedoe te praten. Er zijn nu eenmaal elementen die alles op alles zetten om maar niet te hoeven integreren. Sterker nog, die zijn bezig met het helpen wortelen van de eigen cultuur in onze samenleving. Moskeeën, subsidies, speelplaatsen, gescheiden loketten, man en vrouw apart op de universiteit. Meldpunt Moslim Discriminatie, webfora, voorlichtingspakketten. Knorbert weg bij Fortis vanwege haram, kunst verwijderen uit het gemeentehuis vanwege haram. De politie Utrecht geeft aan dat tijdens de ramadan, -inherente- criminaliteit de spuigaten uitloopt. Dermate dat de bewoners van een bejaardenhuis worden beschermd door een hek, ipv de politie. In politiecellen staan pijlen op de muur getekend, richting oosten. In elke zorginstelling kan halal gegeten worden en de gemeente Amsterdam knijpt een oogje toe als het gaat om scheiding van kerk en staat.
-
En alsnog krijgt Halsema de wind van voren, ze zou zelfs verkrachting in de hand werken. En bedankt orthodoxe moslims, enkeltje zandbak dan maar?

Fleauxe | 11-09-09 | 18:28

Dit lijkt het log van Anja Baggermuil wel, alles verdwijnt spontaan !

Nu dit weer : deleukehoofddoekjessite.blogspot.com/?...

Het is voor ons te hopen dat de piccas op dit log ook door Guus de photograaf gemaakt zijn, dan zal ze wat beleven !

Maar we laten ons niet stoppen: Borghoudts weg, Duyvendack weg, Ramadan weg, nu nog Tinneke "Ramallah " Bukkenmaar, de Haagse VerkrachtingsSjeik en de hele Anja Islam-belt erbij. En dan hebben we daarna nog wel een paar derderangsfiguren waar minder haast mee is zoals de meiden van Halal, Benzakour, en nog wat ander kruimelwerk.

Monkeyman | 11-09-09 | 18:28

@ Fleauxe | 11-09-09 | 18:17
Dat is ook om te bulderen van het lachen, maar het doet niets af aan het feit dat Femke Halsema het toppunt van hypocrisie is, in tegenstelling tot bijv. Pim Fortuyn.

Overigens, iedereen die nu 'hulde Femke, waren er maar meer vrouwen zo als jij' etc. gaat lopen bleren, mogen hun kop wat mij betreft keihard tegen de muur rossen, want dat is wel zooo stupide. Die zijn allemaal helemaal mesjogge!

GeinPonempie | 11-09-09 | 18:24

het antwoord op de vraag zit in het volgende:
welke mannen weten zich minder vaak te gedragen zodat hun vrouwen genoodzaakt zijn om zich in een sluier te openbaren? westerse of oosterse mannen?

Patrick Zweedsey | 11-09-09 | 18:23

Jaap de Paap | 11-09-09 | 18:15
Je moet je matje ook gebruiken als je knielt tijdens het gezang.;)

Teun van het Tuinpad | 11-09-09 | 18:23

waddapatja | 11-09-09 | 18:19
Kédan: ik ben er alweer overheen. Morgen zaterdag, dus dan slaap ik de halve nacht op een emmer kamillethee, om het rectum wat verzachting te bieden. Maar goed: een hoofddoek blijft een hoofddoek, waar je 'm ook voor gebruikt :)

Jaap de Paap | 11-09-09 | 18:23

waddapatja | 11-09-09 | 18:15
1 patatje met.
Meenemen graag.

Teun van het Tuinpad | 11-09-09 | 18:21

Jaap de Paap | 11-09-09 | 18:17
sorry de verkrachting is erg genoeg, ik had niet over zo'n detail moeten vallen.

waddapatja | 11-09-09 | 18:19

Het probleem van links is dat ze decennia lang de islam hebben bewonderd en aanbeden (lees hierover het boek 'Why I am not a muslim' van Ibn Warraq, de 'savage noble' theorie). Dat kon omdat het een ver-van-mijn-bed-show was. Nu weten we meer en meer over hoe moslima's onderdrukt worden en dan is het natuurlijk niet zo leuk als je er achterkomt dat je hele wereldbeeld een grote leugen is. Femke komt er openlijk voor uit en nu wordt ze dus door de rest als een afvallige gezien.
Het is niet alleen een issue van het hoofddoek, maar ook in de sharia worden vrouwen achtergesteld. Overigens in de wereld van de islam, nu we het toch over de sharia hebben, is een verkrachting pas bewezen als de vrouw 4 MANNELIJKE getuigen heeft en de getuigenis van een niet-moslim telt niet (of de dader moet alles zelf opbiechten). Daarom worden er nooit vrouwen verkracht in de moslimwereld. Ze kunnen het gewoon niet bewijzen als is er bewijs voor handen waarop wij de dader wel zouden veroordelen (DNA enz). En er zijn meer redenen dat moslima's in die landen niets zullen zeggen als ze verkacht zijn, aangezien ze dan als de dader vrijgesproken wordt, zelf automatisch schuldig zijn aan overspel. En dat wilt zeggen dat vaderlief de dochter gewoon vermoord (anders doen de broers het wel) of de vrouw wordt gewoon lekker opgehangen (Iran). In Pakistan is het overigens normaal dat als je aangifte doet van verkachting de politie je gangraped en/of aangeklaagd voor overspel.
www.womensenews.org/article.cfm/dyn/ai...
Hey linkse troela's zullen we het daar een over hebben? Of misschien een woordje over het gooien van zuur over je vrouw in Pakistan of haar neus of oren erafsnijden? Minder schokkend, wat vinden jullie femi's van het uithuwelijken? Zoals die 10 jarige in Saudi-Arabie? Overigens laats is er nog een meisje weggerend van haar ouders uit Engeland want die hadden haar uitgehuwelijkt richting Pakistan. Ow wat? Willen julie dat niet horen? Ah ja de waarheid is te hard voor de gemiddelde linkse islamknuffelaars.

Eventhorizon | 11-09-09 | 18:19

Zag onlangs enkele moslima's als begeleidsters tijdens een uitje. Ze waren de poort van het attractiepark nog niet door of roetssjj, de hoofddoek ging met zo'n wegwerpgebaar van de knikkebol af. Femke, je hebt gelijk!! En de druk op deze groep vrouwen is groot.

PG4161 | 11-09-09 | 18:19

Femke heeft deze week heel veel bereikt:
Ze laat zien dat links gespleten is door de islam.
De moslims zullen de linkse partijen de rug toe keren omdat ze nu ook wel voelen dat ze als 'stemvee' hebben afgedaan.
Die gaan ipv Pvda, SP, Groen Links nu allemaal op de moslimpartijen stemmen.
Dan kunnen de linkse partijen gewoon hun oude standpunten weer innemen mbt emancipatie en seculariteit. De moslimpartijen zullen onder de inmiddels beruchte 'groepsdwang' snel radicaliseren en de overige partijen ervan overtuigen dat er geen land mee te bezeilen is.
Kortom, islam in Nederland? Nog zo'n 15 jaar......

vinque | 11-09-09 | 18:18

waddapatja | 11-09-09 | 18:15
Had ik het over pubernonnen dan? Ook een tachtigjarige non met voorbindhulpstuk is pijnlijk genoeg hoor.

Jaap de Paap | 11-09-09 | 18:17

Kan een kleine glimlach toch niet onderdrukken, nu Femke zelf eens in het hobby-fascisten-hoekje wordt geduwd. Ik weet nog hoe GL over Pim Fortuyn sprak, en nu zijn ze zelf de ' islam-bashers'. Gna gna gna.

Fleauxe | 11-09-09 | 18:17

in belgie verbod op hoofddoek in alle openbare scholen!

wolfje23 | 11-09-09 | 18:17

Over hoofddoekjes gesproken: waar is ons Nonnes eigenlijk?
En Merlot: ben je al uitgerocheld?

Jaap de Paap | 11-09-09 | 18:16

Jaap de Paap | 11-09-09 | 18:11
waar jouw huis woont is heel geen klooster, je bedoelt het oude-van-dagen-huis.

waddapatja | 11-09-09 | 18:15

Teun van het Tuinpad | 11-09-09 | 18:13
Ja, en de halve zondag mank lopen is hier vaste prik. Pijnlijke prik, mag ik wel zeggen.

Jaap de Paap | 11-09-09 | 18:15

Krijg de tering stomme moslims. Hulde voor Femke! Hopelijk volgen er meer vrouwen.

Nifelheim | 11-09-09 | 18:15

lol @ Jaap de Paap | 11-09-09 | 18:11
Zij nemen "in den Here"iets te letterlijk,.... denk ik.

Teun van het Tuinpad | 11-09-09 | 18:13

DE HOOFDDOEK ALS WAPEN TEGEN DE MODERNITEIT — De hoofddoek is een symbool van onderdrukking dat bewust in onze vrije samenleving wordt geïntroduceerd door hen die met die vrijheid weinig goeds van plan zijn. BENNO BARNARD roept, samen met Wim Van Rooy en Johan Sanctorum, op tot een taboeloos politiek debat over deze dreiging
www.standaard.be/Artikel/Detail.aspx?a...

ethan_joy | 11-09-09 | 18:11

De meiskes in het klooster hier tegenover dragen ook allemaal hoofddoekjes en habijt. En die komen ons elke zaterdag verkrachten: dus wat nou 'hoofddoekje is veilig'? Oké, het zijn nonnen, maar toch: de verkrachting is er niet minder om.

Jaap de Paap | 11-09-09 | 18:11

Jackanders | 11-09-09 | 18:08
leg jij dat G-unite even uit?

waddapatja | 11-09-09 | 18:10

Jackanders | 11-09-09 | 18:08
Dus ik........
Nee joh, dat kan toch niet ?

Teun van het Tuinpad | 11-09-09 | 18:10

" want buiten de Islam is slechts een wereld van ellende en verdriet te vinden. " die aap moet eens nodig uit zijn boom vallen. god o god dat was het weer voor het weekend. of moet ik alla zeggen?

oh ja, Brusselmans, ga zo door.

kaarslicht | 11-09-09 | 18:09

Beste Meneer Imam Sheik Jneid,
Elke dag worden er in de islamitische landen duizenden minderjarige uitgehuwelijkte meisjes verkracht. Telt je deze misdaden niet mee?

Reaaalist | 11-09-09 | 18:09

Zoals Vagehond reeds eerder vermeldde is er in de hele Koran niets te vinden over een verplichte kopvod of gezichtssluier.
Wel staat er:
- Dat als gasten in de tent van de profeet aan de vrouwen van de profeet iets te eten of drinken willen vragen, ze voor het gordijn moeten blijven. Zo iets als: Wilt als gast in mijn huis niet in de keuken komen.
- Dat vrouwen buitenhuis iets van doeken over hun borsten laten hangen, opdat men hen niet lastigvalt.
.
Het enige dat er over gezichtsbedekking in een "heilig" boek te vinden is, staat in de Bijbel. Namelijk in Genesis 38:14, waar Juda zijn eigen schoondochter als hoer benadert. "Als Juda haar zag, hield hij voor een hoer, overmits zij haar aangezicht bedekt had zoals voor hoeren gebruikelijk was."
M.a.w. in de nomaden-zandbak van het jaar "nul" was gezichtbedekkende kledij voor vrouwen het kernmerk van hoerderij en niet van eerbaarheid!

Mr. Bator | 11-09-09 | 18:08

goh geen MediaMarkt-balancer grappen vandaag?

waddapatja | 11-09-09 | 18:08

De 'echte' reaguurders/sters zijn er wel makkelijk uit te pikken nu.
Die posten niet dubbel omdat ze per ongeluk een error'tje tegenkomen .. ;

Jackanders | 11-09-09 | 18:08

Waar is de afscheidsreceptie voor Harry? Heb wel trek.

Bos Hout | 11-09-09 | 18:07

oke, beter.
Waar waren we...
Oja,
Anja is maf.

Teun van het Tuinpad | 11-09-09 | 18:06

Even kijken hoe het met de serverT gaat..

Teun van het Tuinpad | 11-09-09 | 18:05

Ik stel een simpele vraag: Welke mannen kunnen hun handen nooit van vrouwen zonder sluier afhouden, Islamitische of niet islamitische?

thetosser | 11-09-09 | 18:04

@ servert.
Ik heb wel 12 x op de poll kunnen stemmen, dat dan weer wel.

Idi Amin | 11-09-09 | 18:03

O ja. Doordat ze slachtoffer dreigen te worden, sluiten we de slachtoffers op en laten we de daders vrij rond lopen. Heel logisch.

En de imam moet vooral niet de vele rapporten lezen over de positie van vrouwen in moslim landen. Verkrachting vind ook binnen een huwelijk plaats.

Tegen totale domheid is geen argument gewassen.

RepubliekNederland | 11-09-09 | 18:02

Biertje koud zetten doet voor G-Unite

geenstijlsteengeil | 11-09-09 | 18:01

Het was ook wel een beetje te verwachten natuurlijk. Iemand van Groen Linksch die zomaar ineens stamelt dat de islam misschien toch wel een klein beetje een probleem is. Tsja...

Marcus Porcius Cato | 11-09-09 | 18:00

Zullen we met zuh allen wat geld doneren zodat er een nieuwe servert gekocht kan worden. GS is de laatste dagen telkens stuk.

fender05 | 11-09-09 | 18:00

Pica: Lucy Lawless (+1)

synchronicity | 11-09-09 | 18:00

GS, julie server doet weer eens, nou ja zeg maar de hele week eigenlijk al heel gek!
(vandaar dus zowaar een dubbelpost; één keer is wel voldoende!)

GeinPonempie | 11-09-09 | 17:59

-weggejorist-

GeinPonempie | 11-09-09 | 17:57

En Afshin Ellian bij elsevier met dit artikel over 'goede' en 'foute' NL'ers slaat weer eens de spijker op z'n kop:
www.elsevier.nl/web/Opinie/Afshin-Elli...
Ik vind die Femke Halsema echt zo'n walgelijk pedanterig zelfingenomen stom stuk vreten, de honden lusten er nog geen brood van, bah! Wat heb ik me van de week zitten ergeren aan dat labbekakkerige kutwijf toen ik dat interview met haar in dat slinkse propaganda blaadje 'gratis maar niet goedkoop' *pardon* kwaliteitskrant de Pers las. Wat een goedkope truc in een poging electoraal al vast wat garen te proberen te spinnen voor a.s. verkiezingen (wanneer dit kolere kabinet voor de zoveelste keer eindelijk weer eens mocht komen te vallen, dan wel de gemeente verkiezingen die anders vooralsnog eerst op de agenda staan).
ps.
Tip 1 van GeinPonempie:
Stem NOOIT op die milieumaffia partij!!!
Ach wat de neuk, maakt er maar direct ook tip 2, 3, enz. van!

GeinPonempie | 11-09-09 | 17:56

Is G-unite nu zichzelf aan het weg-jorissen?
-edit yups -

fender05 | 11-09-09 | 17:56

Had ik al gezegd dat dat hele hoofddoek verhaal draait om projectie? De sjeik ziet een vrouw zonder hoofddoek, wordt daar geil van maar wil geen verantwoordelijkheid nemen en zegt dan dat zíj een hoer is. En omdat hij haar een hoer vindt insinueert ie dat het logisch is dat ze op verkrachting kan wachten. Daarmee de mogelijkheid en vrijheid gevend aan al z'n volgenlingen om maar vooral 'onreine' vrouwen als vuil te behandelen. HOEZEEEE! Oh nee, toch niet. Damn ik word hier zo link van!!

marshmallow | 11-09-09 | 17:50

... ja een vrouw verkrachten is daar normaal geloof ik, aangifte doen ze dus niet omdat ze dan helemaal..... worden afgesjorst....
Hier doen de vrouwen aangifte en word niet alles af-gehoofddoekt.
Dus doekje af voor de de vrouwen!
Ik ga aan me Sjabbat beginnen.

fleppenstein | 11-09-09 | 17:49

King of controversy | 11-09-09 | 17:38

Joris draait nu de duimschroeven aan bij de serverT.

Elisabeth2 | 11-09-09 | 17:49

euhhh... gesluierde vrouwen worden minder verkracht?
maar dat zijn toch ook die vrouwen die ZELF gestenigd worden als ze zijn verkracht?
Zou dat een reden zijn om er maar je mond over te houden?
Stelletje idiote islamfantielen.

beastiaan | 11-09-09 | 17:47

Zoals Vagehond reeds eerder vermeldde is er in de hele Koran niets te vinden over een verplichte kopvod of gezichtssluier.
Wel staat er:
- Dat als gasten in de tent van de profeet aan de vrouwen van de profeet iets te eten of drinken willen vragen, ze voor het gordijn moeten blijven. Zo iets als: Wilt als gast in mijn huis niet in de keuken komen.
- Dat vrouwen buitenhuis iets van doeken over hun borsten laten hangen, opdat men hen niet lastigvalt.
.
Het enige dat er over gezichtsbedekking in een "heilig" boek te vinden is, staat in de Bijbel. Namelijk in Genesis 38:14, waar Juda zijn eigen schoondochter als hoer benadert. "Als Juda haar zag, hield hij voor een hoer, overmits zij haar aangezicht bedekt had zoals voor hoeren gebruikelijk was."
M.a.w. in de nomaden-zandbak van het jaar "nul" was gezichtbedekkende kledij voor vrouwen het kernmerk van hoerderij en niet van eerbaarheid!

Mr. Bator | 11-09-09 | 17:44

In de baardaapinteeltkringen doen ze inderdaad zo'n doek om uit veiligheidsredenen. Want als pa of broertjelief baviaan je kop er al niet afsnijdt omdat je een opstandige hoer bent ben je volgens dezelfde haatsprookjesboekvertegenwoordigers als meneer in het artikel namelijk fair game voor alles wat aan het verkrachten wenst te slaan. Wordt gewoon aangemoedigd in de gemiddelde haathut waar die kneuters voor de doodscultus staan te preken. Ik word al helemaal misselijk van zo'n blanke "amg dnot hurt teh poor musilmz:((" knuffelteef in haar ongetwijfeld roomblanke woonwijk.

Hertogin v. Pauperen | 11-09-09 | 17:42

"Ik stel een simpele vraag: Welke vrouwen zijn vaker het doelwit van verkrachtingen en seksuele intimidaties in de wereld?"

Voor het gemak gaat ie dan uit van 'doodgewone' verkrachting op straat natuurlijk, niet van die binnen het huwelijk van die vrouwen die in huis worden opgesloten, of meisjes van 10 die worden uitgehuwelijkt.

marshmallow | 11-09-09 | 17:41

draai het om en denk spannend wat er onder zit

antipoli | 11-09-09 | 17:40

Ik kan die verschrikkelijk domme reacties op de site van Meulenbelt niet meer lezen. Al die gasten een paar maanden in een cel opsluiten en verplicht de vaderlandse (en andere) geschiedenis laten lezen. Vooral hoeveel bloed zweet en tranen het geeft gekost religie als factor uit een samenleving te verbannen. En lezen over een paar eeuwen vrouwenemancipatie zou ook geen kwaad kunnen. Daarna een reisje van een week of wat naar Iran en Saudie Arabie om daar eens met vrouwen te praten. Hoe verwent moet je zijn ??

DannyV | 11-09-09 | 17:39

draai het om en denk spannend wat er onder zit

antipoli | 11-09-09 | 17:39

Pff, echt vrijdagmiddag middeleeuwen bij Geenstijl vandaag
*kaarsje voor Joris branden doet*

King of controversy | 11-09-09 | 17:38Vlaanderen boven!

Hoofddoek-verbod op school vr 11 sep 2009.
Op Vlaamse openbare scholen is het vanaf vandaag verboden een hoofddoek te dragen. De overkoepelende organisatie van Vlaamse scholen heeft besloten alle religieuze symbolen, dus ook bijvoorbeeld kruisjes, per direct te verbieden.

Scholen krijgen een jaar de tijd om de maatregel in te voeren. Het verbod geldt voor zowel leraren als leerlingen. In Vlaanderen zijn zevenhonderd openbare basisscholen en middelbare scholen.
Twee weken geleden voerden middelbare scholen in Antwerpen al een hoofddoekjesverbod in. Dat leidde tot veel protest van islamitsiche leerlingen. In Frankrijk is eerder ook al zo'n hoofddoekjesverbod ingevoerd.

de honden blaffen... | 11-09-09 | 17:37

Centauri | 11-09-09 | 17:27
Nou, zo te zien, hoef je dat niet lang meer te zijn.
*teken wand aan*

Rammstein | 11-09-09 | 17:37

Zoo, wist niet dat die M.belt/ Bennink en hysterisch achterban zo tegen nederland zijn.

Uw Verzekeringsadvis | 11-09-09 | 17:37

Kan me nog een filmpje herinneren waarin een stel dronken jurken (M) een gesluierd meisje lastigvielen. Imam Sheik Jneid huppeldepup moet dus geen onzin verkopen.

Hulde voor Femke trouwens.

G-unite, dit is mijn derde poging om comment te verzenden. Do not wordt moordlustig, please. Ies kudtserverT zijn ssschjuldT.

Elisabeth2 | 11-09-09 | 17:36

Zoals Vagebond reeds vermeldde is er in de Koran niets te vinden over een verplichte kopvod of gezichtssluier voor vrouwen. Wel staat er:
- dat als gasten in de tent van de profeet zijn en ze willen de vrouwen van de profeet iets te eten of te drinken vragen, ze dan voor de afscheiding/ gordijn moeten blijven. ( vertaald: "Wilt u u als gast in mijn huis s.v.p. niet in de keuken komen.")
- dat vrouwen buitenhuis iets van doeken over hun borsten laten hangen, opdat men hen niet lastig valt.
.
Het enige wat er over een gezichtsluier in een "heilig" boek te vinden is, staat in de Bijbel. Namelijk in Genesis 38:14 waar Juda zijn eigen schoondochter als een hoer benadert . "Want als hij haar zag, hield hij haar voor een hoer, overmits zij haar aangezicht bedekt had zoals voor hoeren gebruikelijk was."
M.a.w. in de nomaden-zandbak van het jaar "nul" was gezichtsbedekkende kledij een kernmerk voor hoerderij en niet voor eerbaarheid.

bedekt

Mr. Bator | 11-09-09 | 17:27

ik ben bang voor vrouwen!

Centauri | 11-09-09 | 17:27

Ik kan die verschrikkelijk domme reacties op de site van Meulenbelt niet meer lezen. Al die gasten een paar maanden in een cel opsluiten en verplicht de vaderlandse (en andere) geschiedenis laten lezen. Vooral hoeveel bloed zweet en tranen het geeft gekost religie als factor uit een samenleving te verbannen. En lezen over een paar eeuwen vrouwenemancipatie zou ook geen kwaad kunnen. Daarna een reisje van een week of wat naar Iran en Saudie Arabie om daar eens met vrouwen te praten. Hoe verwent moet je zijn ??

DannyV | 11-09-09 | 17:27

geenstijlsteengeil | 11-09-09 | 17:21

Kijken zal het zijn als je zo doorgaat..

Ik begin zeer moord.. banlustig te worden vandaag.

G-unite | 11-09-09 | 17:25

Teun van het Tuinpad | 11-09-09 | 17:22
Ga ik doen Teun, een heel weekend lang! Prettig weekend....

Lying Dutchman | 11-09-09 | 17:25

Lying Dutchman | 11-09-09 | 17:16
Laat ze maar gaan feesten ivm Harry, een beter plan.

Teun van het Tuinpad | 11-09-09 | 17:22

''Joris mag gaan overwerken hi ha ho
dubbelpost mag weggejorist hi ha ho.
Met een biertje kijk ik dan hoe-hij-dat doet
Met een biertje kijk ik dan hoe-hij-dat doet''

geenstijlsteengeil | 11-09-09 | 17:21

-weggejorist-

poursuivant | 11-09-09 | 17:20

Stijlloze bezoeker | 11-09-09 | 17:17
Al het goede komt in drieen, tog?

Jackanders | 11-09-09 | 17:20

Joris DOE wat!
Nog eens een poging: Je kunt ook zeggen: wij denken daar anders over. Waarom gaat u niet ergens anders kijken waar uw mening wél door een meerderheid van de bevolking gewaardeerd wordt. We willen natuurlijk niet dat u gefrustreerd in dit land rondloopt doordat de meerderheid van uw medelanders uw mening volslagen abject, idioot, achterhaald en te dom voor woorden vinden. Toch, meneer?

Nu geef ik het op.

poursuivant | 11-09-09 | 17:19

"Tot slot wil ik tegen de moslima die vol trots en uit geloof haar hoofddoek draagt, zeggen: Doorsta de storm en laat je niet beroven van je kuisheid en reinheid, want buiten de Islam is slechts een wereld van ellende en verdriet te vinden." Aldus Imam Sheik Jneid...
Zouden die integratie cursussen echt gaan werken terwijl ze iedere week naar dit soort Imam´s in de moskeeen luisteren?

de^mol | 11-09-09 | 17:19

"We are the Borg. Lower your shields and surrender your ships. Your culture will adapt to service us. Resistance is futile. You will be assimilated..."

Stijlloze bezoeker | 11-09-09 | 17:19

-weggejorist-

Stijlloze bezoeker | 11-09-09 | 17:17

-weggejorist-

Stijlloze bezoeker | 11-09-09 | 17:16

Teun van het Tuinpad | 11-09-09 | 17:13
Ok, gelukkig. Mensen hadden voor vanavond al stille tochten geplanned en mensen zoeken steun bij hun tuinpad.

Lying Dutchman | 11-09-09 | 17:16

"We are the Borg. Lower your shields and surrender your ships. Your culture will adapt to service us. Resistance is futile. You will be assimilated..."

Stijlloze bezoeker | 11-09-09 | 17:15

Ook mevr. meulebelt is zo'n feministisch voorvechter voor de vrijheid van meningsuiting van moslima om een hoofddoek te dragen, waarom dan hier in Nederland ?.
Haar ideale sekte is de grootste onderdrukker van vrouwen en er zijn nog genoeg islamitische landen waarin de vrouw GEEN keuze heeft of ze een hoofddoek wil dragen of niet.
De Imam Sheik Fawaz Jneid van de As-Soennah moskee in Den Haag stelt dat het dragen van een hoofddoek voorkomt dat vrouwen worden verkracht.
De iman zegt daarmee hoe zijn cultuur denkt over vrouwen en maakt de vrouwen zonder een hoofddoekje bang om verkracht te worden.
Dus een "vrije mening" is eigenlijk een "vrij mening" waarbij de hoofddoek aangeeft of je zin in seks hebt of niet !.
Tineke Bennema en Anja Meulenbelt zorgen, zonder gehinderd te zijn door enige kennis, toch voor een beter en veilig Nederland.

I.P standing up | 11-09-09 | 17:14

Niet huilie huilie doen Tofikje

lightpole | 11-09-09 | 17:14

Lying Dutchman | 11-09-09 | 17:10
Rustig maar, rustig maar.
Was even met je vrouw in de weer.
*broek ophaalt en verder reaguren gaat*

Teun van het Tuinpad | 11-09-09 | 17:13

Sorry Jorris voor de tripple post, ik kreeg steeds dit op me rekest:
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, root@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.
Maar ik doelde dus op de verkrachtingswet in Afghanistan waar er 4 keer per week sex moet worden bedreven wat natuurlijk onherroepelijk leidt tot verkrachtingen, but correct me if iam wrong.

- opgejorrist - | 11-09-09 | 17:11

Reaguren gaat vanmiddag eauk op een middeleeuwse manier. Per postduif is sneller.

JosVerbeek | 11-09-09 | 17:11

Teun van het Tuinpad | 11-09-09 | 16:59
Nee!?!?!? Dat ik dit ooit nog mag meemaken. Radiostilte. De aandelen GS schieten naar beneden, het energienet zit met een overschot, mensen kijken verdwaasd om zich heen, statistieken staan onder druk, Maurice de Hond heeft zijn jas al aangetrokken, je vrienden vragen zich af waarom ze je ineens weer eens zien en je vrouw moet ineens haar lover snel de deur uit werken. Doe ons DIT niet aan Teun!

Lying Dutchman | 11-09-09 | 17:10

Een verkapte bedreiging, als je geen hoofddoek draagt dan moet je zelf maar voor de gevolgen instaan. Feit is dat de moslimmannen de schuldigen zijn omdat die zich zonder hoofddoek niet schijnen te kunnen beheersen. Is het dan niet handiger de oorzaak aan te pakken bij de bron en alle orthodoxe moslim mannen preventief te castreren? Kan in een moeite door met het besnijdenisritueel van de hele familie. Over verkrachting binnen het huwelijk/familie door onze bebaarde medemens zal ik hier niet eens beginnen

Lucifer | 11-09-09 | 17:10

*weer een keer Anja typt*

Teun van het Tuinpad | 11-09-09 | 17:08

Wow www.SPMC.nu : 50 procent vrouwen en 50 mannen als rechter zetelen per provinicie. Waarom hoor/lees ik nooit eens 50% vrouwelijk vrachtwagenchauffeurs, 50% vrouwen als vuilnisman, 50% vrouwen als bouwvakker, 50% als IT-er, 50% vrouwen als .... emanciperen is er volledig voor gaan en niet enkel als het uitkomt.

Je Verzint Het Niet | 11-09-09 | 17:08

euhhh... gesluierde vrouwen worden minder verkracht?
maar dat zijn toch ook die vrouwen die ZELF gestenigd worden als ze zijn verkracht?
Zou dat een reden zijn om er maar je mond over te houden?
Stelletje idiote islamfantielen.

beastiaan | 11-09-09 | 17:07

Ik snap die Femke niet. Je zegt toch ook niet dat je hoopt dat die Friezen dat spraakgebrek ooit eens zullen afleren.

Ulle Ruttelflut | 11-09-09 | 17:07

Heey! Borghouts tieft op!

*Zwaait vrolijk*

Eek the Cat | 11-09-09 | 17:07

euhhh... gesluierde vrouwen worden minder verkracht?
maar dat zijn toch ook die vrouwen die ZELF gestenigd worden als ze zijn verkracht?
Zou dat een reden zijn om er maar je mond over te houden?
Stelletje idiote islamfantielen.

beastiaan | 11-09-09 | 17:07

*twee biertjes tegelijk pakt*

Jackanders | 11-09-09 | 17:05

Je kunt ook zeggen: wij denken daar anders over. Waarom gaat u niet ergens anders kijken waar uw mening wél door een meerderheid van de bevolking gewaardeerd wordt. We willen natuurlijk niet dat u gefrustreerd in dit land rondloopt doordat de meerderheid van uw medelanders uw mening volslagen abject, idioot, achterhaald en te dom voor woorden vinden. Toch, meneer?

poursuivant | 11-09-09 | 17:05

Een react posten op de weblog van bitch Anja Meulenbelt levert ook geen suc-6-
Elk kritisch nootje wordt er snel afgekegeld. 15 sec. en het was er al weer af...

tsja.. met zo'n kop wil je wel een hoofddoek.

Wie verbetert het record ?

D. Warsligger | 11-09-09 | 17:05

-weggejorist-

- opgejorrist - | 11-09-09 | 17:04

-weggejorist-

- opgejorrist - | 11-09-09 | 17:03

Euhh.. was er niet een bepaald moslim land (Afghanistan) waar je bij wet je vrouw mocht neuqen ook al heeft ze geen zin. Het zal wel aan mij liggen...

- opgejorrist - | 11-09-09 | 17:02

tssskkk zelfs bij Anja Meulenbelt mag je geen reactie plaatsen die Anja tegen het zere been kan schoppen... Bericht hield het 15 seconden vol !!
Het was eraf voordat je met je ogen kon knipperen :-)

Tsja... met zo'n kop moet je wel een hoofddoekkie...

D. Warsligger | 11-09-09 | 17:02

Wow www.SPMC.nu : 50 procent vrouwen en 50 mannen als rechter zetelen per provinicie. Waarom hoor/lees ik nooit eens 50% vrouwelijk vrachtwagenchauffeurs, 50% vrouwen als vuilnisman, 50% vrouwen als bouwvakker, 50% als IT-er, 50% vrouwen als .... emanciperen is er volledig voor gaan en niet enkel als het uitkomt.

Je Verzint Het Niet | 11-09-09 | 17:01

Ik verkracht vanaf nu alleen nog maar vrouwen die gesluierd gaan in een burka. Als die 80 vrouwen zijn afgewerkt, kunnen we spreken van andere statistieken :D

Maar goed, wie wil nou zo een burka met snor verkrachten. Dan ga je toch liever voor een 18jarig blond kippetje. Zo kan menig kutmarokkaantje beamen.

Kamisei | 11-09-09 | 17:01

Ik zzzie alles dddddubbel. maar dat kan ook de koorts zijn natuurlijk.

doe eens niet | 11-09-09 | 17:01

-weggejorist-

oekaze | 11-09-09 | 17:01

Gut, een simpel rekensommetje aan de hand van wat cijfers van de WHO zou toch uitkomst moeten bieden. Tellen we besnijdenis mee of laten we die erbuiten. Wat een malle meneer zeg.

oekaze | 11-09-09 | 17:00

*stopt tijdelijk met reaguren*

Teun van het Tuinpad | 11-09-09 | 16:59

"Manieren in het verkeer:
- Houd orde en netheid aan. Zit op een goede manier, gedraag je netjes in het verkeer en dring niet voor in de rijen.
- Steek je hoofd niet uit het raam en gooi niets vanuit de auto naar buiten. Spuug ook niet op straat en wees anderen niet tot last door teveel lawaai te maken.
- Ga niet zitten, in bijvoorbeeld de bus of tram, als hier ouderen aanwezig zijn. Sta altijd op en laat de oude mensen zitten. "
Bron: www.al-yaqeen.com/nieuw/kinderhoek/art...

Ik kan zo nog wel even doorgaan. Ik bedoel, dit zijn toch echt één voor één punten waar de jeugd zich schuldig aan maakt. Zo ook jeugdige Moslims. Waarom word hier niet zo hard naar opgetreden vanuit de moskee, maar o wee als een Moslima haar hoofddoek niet om doet.

Notenkast | 11-09-09 | 16:58

*geeft het op met die servert*

zeg maar jansen | 11-09-09 | 16:56

Joris, doe die server eens fixen, ik schaam me dood voor zoveel dubbelposts.
*bosje bloemen doet aanbieden*

JosVerbeek | 11-09-09 | 16:55

alpha_mannetje | 11-09-09 | 16:35
Richard H. | 11-09-09 | 16:36

Ik geloof niet dat jullie begrijpen wat ik bedoel, maar goed. Een lam breezer sletje laat soms dingen toe, die ze eigenlijk liever niet toelaat , snapje? En er zijn genoeg hoofddoekdragende sletjes, maak je geen zorgen, die worden niet gestenigd. Ik probeer aan te geven dat het een niet wezenlijk anders is dan het ander.

Drs.. Gelul | 11-09-09 | 16:55

Het is wachten op de eerste hoofddoekjesverkrachtingsbrigade. (+ veel scrabblepunten)

harl | 11-09-09 | 16:55

-weggejorist-

JosVerbeek | 11-09-09 | 16:55

*geeft het op met die servert*

zeg maar jansen | 11-09-09 | 16:54

Notenkast | 11-09-09 | 16:43
Een goudmijn? Eerder een grote bak vol stront, niet in het minst door dat kekke bruine achtergrondje. Het biedt in ieder geval een perfecte blik op het stupide gedachtegoed van die haatbaardmansen.
(poging numero 7896)

JosVerbeek | 11-09-09 | 16:54

Nogal ziek om de oorzaak van verkrachting bij het slachtoffer te leggen. Punt.

knutsel | 11-09-09 | 16:53

Kijk als nou zijn punt was dat je niet in je blote kont de Adonis-bar moet binnenlopen dan zeg ik, ja daar zit wat in. Maar zonder hoofddoek op straat als een vergroting van het risico van verkrachting zien is voor mij voldoende reden om deze man onder curatele te plaatsen. en hen wiens gedachtengoed hij vertegenwoordigt.

SheriffSharif | 11-09-09 | 16:53

-weggejorist-

JosVerbeek | 11-09-09 | 16:53

Notenkast | 11-09-09 | 16:43
Een goudmijn? Eerder een grote bak vol stront, niet in het minst door dat kekke bruine achtergrondje. Het biedt in ieder geval een perfecte blik op het stupide gedachtegoed van die haatbaardmansen.

JosVerbeek | 11-09-09 | 16:51

"Manieren op straat:
- Op straat lopen wij bescheiden en niet stoer of arrogant.
- Als wij op straat lopen, kijken wij naar beneden, we zijn niemand tot last en we helpen die mensen die hulp nodig hebben.
- Wij gebieden het goede en verbieden het slechte. En het verwijderen van iets schadelijks dat op de weg ligt, behoort tot ons geloof. "
Bron: www.al-yaqeen.com/nieuw/kinderhoek/art...

Notenkast | 11-09-09 | 16:51

Ik begrijp dat er bij deze vrijmibo geen alcohol gewenst is?
OT
Loket dicht. Mooi zo
Amanda Kluveld, 11-09-2009 14:49

Na een half jaar is het doorverwijsloket bij de Utrechtse moskee in Overvecht gesloten. De rekening bedraagt 100 duizend euro. De zwaksten in de wijk draaien daar voor op.

Over de kosten van het immigratiebeleid gesproken. Het doorverwijsloket bij de Utrechtse moskee in Overvecht is gesloten. Het loket dat 100 duizend euro subsidie kreeg uit de Vogelaargelden, kwam februari dit jaar negatief in het nieuws toen bekend werd dat mannen en vrouwen er apart geholpen werden.
extra.volkskrant.nl/opinie/artikel/sho....

ethan_joy | 11-09-09 | 16:49

Weten jullie dan nog niet dat in veel gevallen die hoofddoek nodig is om ons te beschermen van het vreselijk gelaat wat er onder zit

peutware | 11-09-09 | 16:49

*Bemanning ISS doet waarschuwen voor rondvliegende stijlloze serverTs*

Ivoren Toren | 11-09-09 | 16:37
De eerste stap om dat tuig in te dammen inderdaad. Prettig nieuws in deze 'barre tijden', volgende stap een kopvodverbod in alle openbare gebouwen.. lijkt me fantastisch. O ja, kaboutervrouwtjes zouden eigenlijk eauk gewoon zonder hoofddweil op de foto moeten voor hun paspoort.

JosVerbeek | 11-09-09 | 16:46

Al eerder vandaag van mijn stoel gevallen toen ik die baardaap over hoofddoek en verkrachting begon op een nieuws site. Dit is precies dat gedachtegoed waar ik dit van doe pakken www.bright.nl/kotsen-stijl Een geheven vingertje wat angst predikt om de schapen weer in de kudde te krijgen. Uiteraard geldt dit hier een domme uitspraak maar een Meulenbagger ziet zelfs die smerigheid liever dan een vrij volk. Baardmans samen met Anja maar naar die leuke Oasis in centraal Sahara sturen als predikanten. Lijkt me verstandig. En die Borghouts mag mee!

Stroopdoos | 11-09-09 | 16:46

@ Kneuterzak
@ James Lastig
Ja, zo gaan we toch nog met een goed gevoel het weekend in! Laat de VrijMiBeau maar beginnen.
* Plop *

Ivoren Toren | 11-09-09 | 16:44

@fuckje | 11-09-09 | 16:35
We zijn pas klaar als ook de hele ggristelijke huichelbende uit Den Haag opgesodemieterd is.

James Lastig | 11-09-09 | 16:43

Jaja.
"Vraag: Waarom moeten vrouwen een hoofddoek dragen?
Antwoord: Vrouwen moeten een hoofddoek dragen omdat dit van Allah moet. Het maakt niets uit of hier een reden voor is gegeven of niet, wij moeten Allah altijd gehoorzamen. "
www.al-yaqeen.com/nieuw/kinderhoek/art...

Die hele site is een goudmijn...

Notenkast | 11-09-09 | 16:43

Tsja na de simpele vraag van Imam Sjeik hatsekidee is het wel duidelijk. Ik ben best wel blij dat ik niet een moslim vrouw ben. Geslagen worden, verkracht worden, besneden worden, uitgehuwelijkd worden, gediscrimineerd worden. Leuk mens, de doorsnee radicale Islam man.

henkojenko | 11-09-09 | 16:41

BREAKING NEWS !!!!!!!!!!!!!!!
Harry Borghouts stapt op

kneuterzak | 11-09-09 | 16:40

Ow en mogen we bij iedere Joost Doublepost KudtserverT zeggen of is dat nog aan limieten gebonden?

Heldpesk | 11-09-09 | 16:40

Waarom start "het openbaar onderwijs" in Nederland geen actie dat op alle openbare scholen het geloof op welke manier dan ook buiten de schoolgebouwtje wordt gehouden. Het is idd van den zotte dat je op een openbare school wordt overladen met kinderen, die vaak door hun ouders gedwongen,hun geloofsovertuiging aan het provoceren zijn... hier moet nu een einde aan komen.

wimdorsman.hyves.nl/blog/26823016/Kap_...

WimDorsman | 11-09-09 | 16:40

Zag ik daarnet een server door de lucht vliegen?

Lets Kuttekrap | 11-09-09 | 16:39

Toch wel vriendelijk van die Sheik-el, dat ie in feite zegt 'alle vrouwen zonder kopvod zijn hoeren en mogen stukgetrokken worden'. Dan weten 'we' precies wat we aan deze mislukte inteeltkameleneuker hebben..

JosVerbeek | 11-09-09 | 16:38

"Te beginnen met Imam Sheik Jneid huppeldepup, opperbaardaap van de As-Soennah moskee in Den Haag en volleerd islamidioot."
LOL

Defconfire | 11-09-09 | 16:38

@ James Lastig | 11-09-09 | 16:21
"De auditeur van de Raad van State adviseerde woensdag een schorsing van het hoofddoekenverbod in het Antwerpse Atheneum. Hij stelde dat het niet aan de scholen is om autonoom een verbod in te voeren, maar wel aan de Raad van het Gemeenschapsonderwijs. Die koos er nu dus om nog voor de uitspraak van de Raad van State een algemeen verbod in te voeren."

Haha! In Your Face, stelletje haatbaarden!

Ivoren Toren | 11-09-09 | 16:37

Drs.. Gelul | 11-09-09 | 16:29
Scherp comment van me toch? Laten uitwonen is anders dan ongevraagd uitgewoond worden en daarna stenen naar je hoofd te krijgen omdat je een kopvod draagt. Is in NL nog niet zo. Met de nadruk op nóg.

Richard H. | 11-09-09 | 16:36

Die nieuwe loodbalanceerder die loopt wel lekker he?

alpha_mannetje | 11-09-09 | 16:36

Ik heb vele vreemde benamingen voor de klabanus gehoord, maar "kloppende toorn van Allah" is toch best een leuke :D

Heldpesk | 11-09-09 | 16:36

Dank u wel Sheik Jneid, duidelijker had u het niet kunnen uitleggen!

Zwarte Zwadderneel | 11-09-09 | 16:35

*zucht* Joris? 500 serverT weer?

vraagstaart | 11-09-09 | 16:35

Na Duyvendack hebben wij van GeenStijl nu ook Borghoudtdst weggepest!
" Ik vond het niet leuk meer ". Whahahaha!
Nu Marijke Vos nog!

fuckje | 11-09-09 | 16:35

Na Duyvendack hebben wij van GeenStijl nu ook Borghoudtdst weggepest!
" Ik vond het niet leuk meer ". Whahahaha!
Nu Marijke Vos nog!

fuckje | 11-09-09 | 16:35

@ Drs.. Gelul | 11-09-09 | 16:2
Aangifte doen van vrijwillige seks lijkt me dan ook een tijdrovend en weinig efficiënt klusje.

alpha_mannetje | 11-09-09 | 16:35

Vrouwen in een ondergeschikte rol worden meer verkracht dan seksueel vrijgevochten vrouwen (en daarmee bedoel ik niet de hersenloze Breezers). Durf ik best vergif op in te nemen. Seksualiteit is niet alleen iets geyls. Het is levensenergie, het geeft kracht. Juist die kracht wordt onderdrukt en die smerige hoofddoekjes zijn daar de symbolisering van. Alles wegstoppen ook en vooral wat er achter de gesloten deuren gebeurt.

doe eens niet | 11-09-09 | 16:35

Ik heb vele vreemde benamingen voor de klabanus gehoord, maar "kloppende toorn van Allah" is toch best een leuke :D

Heldpesk | 11-09-09 | 16:35

Dat was twee keer, de 'loadbalancer' heeft de biggenkuch..

JosVerbeek | 11-09-09 | 16:34

Lieve Imam

De gustibus non est disputandum.

Voor veel vrouwen geldt inderdaad dat de Hoofddoek een object van Hemelse Genade is. Zonder die hoofddoek zouden ze zich een stuk moeilijker voortplanten. Da's niet handig als je een geloof wilt verbreiden. Uw geloof heeft dat, en ook andere zaken, dus goed geregeld.

Net als u vinden wij sex vóór het huwelijk onfatsoenlijk. Wij zouden daarom ook het liefst meisjes al op 13-jarige leeftijd huwen om ze vervolgens ongevraagd stuk te trekken, achter het aanrecht te zetten en ze onder het mom van "bescherming en zorg" afschermen van de rest van de wereld. Daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Immers, met 16 beginnen ze al aardig een snor te krijgen en dat maakt het allemaal een stuk minder aantrekkelijk, nietwaar ?
Familie of niet, met of zonder hoofddoek: het maakt ons eigenlijk niet uit. En laat staan dat ze godbetert een eigen mening vormen over wat weet niet al.

Het punt is, dat onze samenleving zich een paarhonderd jaar geleden helaas is gaan schamen voor dat soort gedrag. En we generen ons om terug te gaan in de tijd. Dat lijkt immers niet op vooruitgang. Daarom laten we de dingen het liefst zoals ze nu bij ons zijn. We hebben nog een tijdje geprobeerd de rest van de wereld ervan te overtuigen dat wij het eigenlijk allemaal wel wisten. Kolonisatie en zending noemden we dat. Maar ook dat ligt al een tijdje achter ons.

We nemen het u niet kwalijk dat u er wat langer over doet om een dergelijk bewustzijn te ontwikkelen. Wel vragen wij u, zoals wij zelf doen, uw mening niet op te dringen aan anderen en ons niet te veroordelen.

Met vriendelijke groet
Feuer Frei

Feuer Frei | 11-09-09 | 16:33

-weggejorist-

James Lastig | 11-09-09 | 16:33

Tsja, het dringt blijkbaar niet tot onze bebaarde 'vrienden' door dat ze hun pik ook gewoon in de broek kunnen houden..

James Lastig | 11-09-09 | 16:21
Goed nieuws! Nu alleen nog zien te handhaven, geen gemakkelijke zaak gezien de protesten bij die school in Hoboken.

JosVerbeek | 11-09-09 | 16:33

Binnen het huwelijk heet het geen verkrachting, en je Philippijnse kinderoppas in de kast opsluiten en uitwonen is ook gewoon toegestaan.

Oh ja, deze is al wat ouder , maar geeft ongeveer de zeden en gewoonten van sommige van onze vrienden uit de Rif weer. Let ook op de inmiddels bekende censuur-reflex. Discriminatie, vrouwenmishandeling en antisemitisme, dat mag natuurlijk allemaal niet, behalve als je moslim bent. En waag niet er iets over te zeggen. Veel leesplezier !

www.hetvrijevolk.com/index.php?pagina=...

Monkeyman | 11-09-09 | 16:33

@Femke: Vervelend he? Als andersdenkenden hun levenswijze aan jouw proberen op te dringen.
Dat doe je nu zelf ook al heel je leven bij ons.

Vogelbeest | 11-09-09 | 16:32

BREKEND NIEUWS ... In Belgie is vanaf vandaag de hoofddoek in de klas VERBOTEN op openbare scholen. Daar hebben ze dus wel door hoe het moet.
www.standaard.be/Artikel/Detail.aspx?a...

James Lastig | 11-09-09 | 16:32

*zucht* Joris? 500 serverT weer?

vraagstaart | 11-09-09 | 16:32

Volgens mij gaat GS zo stuk ofzo... wat is er aan de hand met die server!?

flaptop | 11-09-09 | 16:32

Jessus Geert,.... haal Joost E. in huis.
En wel NU!

Frau Antje | 11-09-09 | 16:32

Duh.
Je prikt je lul ook niet zo makkelijk door die sluier heen

geenstijlsteengeil | 11-09-09 | 16:31

Tsja, het dringt blijkbaar niet tot onze bebaarde 'vrienden' door dat ze hun pik ook gewoon in de broek kunnen houden..

James Lastig | 11-09-09 | 16:21
Goed nieuws! Nu alleen nog zien te handhaven, geen gemakkelijke zaak gezien de protesten bij die school in Hoboken.

JosVerbeek | 11-09-09 | 16:31

Er wordt dus voor chantage gekozen ? "Draag je hoofddoek, or else .. " "Ze droeg geen hoofddoek, dusssss .... "
Hip.

Rammstein | 11-09-09 | 16:31

Richard H. | 11-09-09 | 16:22

Breezersletjes laten zich door drie boyz tegelijk uitwonen omdat ze denken dat dat leuk is en doen daarom ook geen aangifte. Je voorbeeld klopt, maar andersom klopt het ook.

Drs.. Gelul | 11-09-09 | 16:29

-weggejorist-

vraagstaart | 11-09-09 | 16:29

Als er ergens veel vrouwen worden verkracht is het wel in de bakermat van de islam, Saudi Arabië. Allemaal vrouwen met een kopvod. Maar ja, ze komen maar uit Indonesië, Maleisië of de Filippijnen dus dan zijn het wel moslims maar eigenlijk geen mensen.

Volgens hen, die het weten - sheik Asheniegeilish Maggetog van de As-Soennah moskee voorop.

vraagstaart | 11-09-09 | 16:28

Help de hoofdoek de wereld uit!

Jan Boel | 11-09-09 | 16:27

Als er ergens veel vrouwen worden verkracht is het wel in de bakermat van de islam, Saudi Arabië. Allemaal vrouwen met een kopvod. Maar ja, ze komen maar uit Indonesië, Maleisië of de Filippijnen dus dan zijn het wel moslims maar eigenlijk geen mensen.

Volgens hen, die het weten - sheik Asheniegeilish Maggetog van de As-Soennah moskee voorop.

vraagstaart | 11-09-09 | 16:27

@ lieverdeauddanreaud | 11-09-09 | 16:18
Is dat zo? Wil je dat ik daderstatistieken ga googlen of doe jij het? I

alpha_mannetje | 11-09-09 | 16:25

Nu weet ik ook wel wat de imam zegt over de hoofddoek, als een vrouw die draagt dan helpt dat tegen verkrachting... Ach deze sukkel weet niet beter,immers mijn Duitse Herder draagt ook geen hoofddoek en is nog nooit verkracht, dus ik bedoel maar... Imam Sheik Fawaz Jneid van de As-Soennah moskee in Den Haag. Je zou ook kunnen stellen als een vrouw een hoofddoekje draagt wordt je ook niet zo snel overvallen of beroofd... maar je loopt wel weer de kans als je "fouten" maakt, vanwege je geloof, dat je eerder wordt vermoord door je broer of je vader.
De opmerking die kant nog wal raakt schrijft hij in een reactie op de oproep van GroenLinks-leider Femke Halsema om "hoofdoekjes af te slingeren". Deze hersenloze gelovige weet niet beter, maakt niet uit maar er luisteren wel enkele honderden mensen naar hem per week... Het zal toch geen oproep zijn; "Verkracht een ieder zonder hoofddoek broeders!"

Waar kennen wij deze haatzaaiert baardmans ook weer van? Sheik Fawaz Jneid werd bekend toen hij als imam van de Haagse As Soennah-moskee Ayaan Hirsi Ali en Theo van Gogh vervloekte. Dat deed hij twee maanden voor de moord op Van Gogh... Dus houdt deze geitenbreier in het vizier.

WimDorsman | 11-09-09 | 16:24

Hahaha, die verkrachtingsvergelijking. Geniaal, hoe verzint hij het... Zeker een PR-cursus gedaan.

Esus | 11-09-09 | 16:24

Borghouts stapt op en de prinsjesdagstukken zijn uitgelekt, maar GS zit te vrijmibeauen...

McMe | 11-09-09 | 16:23

Maar die Sheik zegt er eerlijk bij ---interpretatie ----- dus misschien staat er wel heel iets anders, je kan er toch alle kanten mee uit. En natuurlijk heeft Anja Vuilnisbelt er meteen een itempje van gemaakt. Eigenlijk was ze ' er helemaal klaar mee', maar kennelijk heeft het toch weer een snaar geraakt in dat gerammalahficeerde lijf van haar. Kunnen we dat ellendige log niet een keer kraken ? Doodziek wordt je ervan. Maar ik heb ze nog niet in de rij zien staan voor de Saoedische of de Iraanse ambassade. Vreemd, terwijl ze toch denken daar de dingen "van binnenuit" te kunnen veranderen. Totdat er eens iemand uit hun omgeving "van binnenuit" veranderd wordt in een garagebox of zo, omdat ze geen hoofddoek draagt en dus een ho is .....

Monkeyman | 11-09-09 | 16:23

Die Joods-indische dame met hoofdoek is echt goed de weg kwijt. In het spoorboekje kijken dan maar weer.

crankshaft | 11-09-09 | 16:23

Beste haatbaard, de enige reden dat gesluierden wereldwijd minder in de verkrachtingsstatistieken voorkomen dan ongesluierden heeft twee redenen:

1. Ongesluierden doen wél aangifte. Soms.
2. Gesluierden worden gestenigd na hun eerste contact met een door geitenstront besmeurde piemol. Dus degenen die het wel melden gaan hooguit 1x de statistieken in.

Maar dat is slechts een aanname hoor. Correct me if I'm wrong...

Richard H. | 11-09-09 | 16:22

Brekend nieuws uit België.
Daar is met onmiddellijke ingang het dragen van de hoofddoek in openbare scholen verboden. Zo kan het dus ook !
www.standaard.be/Artikel/Detail.aspx?a...

James Lastig | 11-09-09 | 16:21

Ik herinner me nog goed dat diezelfde feministes hun bh’s verbrandden om ‘vrij’ te zijn. Nu zijn ze opeens heel erg voor een uiting van vrouwelijke onvrijheid. Blijkbaar zijn ze gewoon altijd gestoord geweest.

Waffa Nkulo | 11-09-09 | 16:21

Zeg GS...... doe es weghalen.... dat vrouwen spul.

*vrouw vaatdoek ombindt*

NoObmetPeeCee | 11-09-09 | 16:21

Het klopt zelfs niet. Ik weet nagenoeg zeker (geen bewijs, gewoon vermoeden) dat gesluierde vrouwen vaker worden verkracht (al dan niet binnen het huwelijk).

Sjors W. | 11-09-09 | 16:20

er ik bedoelde Anja...

poli | 11-09-09 | 16:20

Maar die Sheik zegt er eerlijk bij ---interpretatie ----- dus misschien staat er wel heel iets anders, je kan er toch alle kanten mee uit. En natuurlijk heeft Anja Vuilnisbelt er meteen een itempje van gemaakt. Eigenlijk was ze ' er helemaal klaar mee', maar kennelijk heeft het toch weer een snaar geraakt in dat gerammalahficeerde lijf van haar. Kunnen we dat ellendige log niet een keer kraken ? Doodziek wordt je ervan. Maar ik heb ze nog niet in de rij zien staan voor de Saoedische of de Iraanse ambassade. Vreemd, terwijl ze toch denken daar de dingen "van binnenuit" te kunnen veranderen. Totdat er eens iemand uit hun omgeving "van binnenuit" veranderd wordt in een garagebox of zo, omdat ze geen hoofddoek draagt en dus een ho is .....

Ni Pute, Ni Soumise !

Monkeyman | 11-09-09 | 16:20

Whahahahaha geweldig geschreven! hulde moest lachen:D

Baffel | 11-09-09 | 16:20

Wie stuurt Agnes zonder hoofd-doek naar mekka?
Zodat ze dat 'respekt' eens zelf kan voelen?

poli | 11-09-09 | 16:18

@alpha_mannetje | 11-09-09 | 16:04
Het antwoord op die vraag wilt u niet weten, daar het uw comfortabele zwart/wit wereldbeeld zou verstoren.

lieverdeauddanreaud | 11-09-09 | 16:18

Jammer hé? van die servert.

zeg maar jansen | 11-09-09 | 16:18

Liever een doekie dan een breezersletje. Bovendien; mijn oma zei altijd: " jongen, hoe korter de rok, des te droger de muts". Imam praat peop, maar heeft ook een punt.

Drs.. Gelul | 11-09-09 | 16:17

Pleur maar lekker op met je kudt hoofdoek stelletje relifanaten en geloofsgekken, al die verraders die het harstikke normaal vinden mogen van mijn part ook een enkeltje Iran/Iraq/Afghanistan krijgen. Opzouten met dat achterbakse gespuis dat het echt overal mee eens is om lekker politiek correct te blijven.

Jezweetzelluf | 11-09-09 | 16:17

-weggejorist-

sneaker | 11-09-09 | 16:14

Kunnen we 'n keer stoppen met dat eeuwige gelul over islam, imams en weetikveel wat voor idioten daar nog meer bijhoren... manmanman.. allah klinkt als alaaf en is net zo carnavalesk.....

Serieus Hert Bal In | 11-09-09 | 16:14

Die Anja Meulenbelt moet een gelukkig mens zijn, er staat niet één negatieve reactie op haar weblog.

zeg maar jansen | 11-09-09 | 16:14

Hahaha
bedankt voor het posten van me tip over die enge vrouwen :P

Fabeltjes. | 11-09-09 | 16:14

De echte reden dat vrouwen in woestijnlappen niet worden aangerand is omdat het vrijwel zonder uitzondering allemaal vette varkens met een snor zijn! Daar wordt zelfs de meest geile aanrandert impotent van...

Brouhaha | 11-09-09 | 16:14

Built in Frontpage... ROFLOL

sneaker | 11-09-09 | 16:14

Die Anja Meulenbelt moet een gelukkig mens zijn, er staat niet één negatieve reactie op haar weblog.

zeg maar jansen | 11-09-09 | 16:13

Geenstijl made a funny:)

Fladiefliedie | 11-09-09 | 16:13

@hekkesluiter | 11-09-09 | 16:09
"God Geert" ? Gaat het wel helemaal lekker met je ?
Je representeert je collega Wilders-stemmers uitmuntond, dit is precies wat er aan de hand is / was.

Balzakius | 11-09-09 | 16:13

" ... Help het GS-serverpark de winter door! ... "

* Met virtuele pet rond gaat *

Reinaert | 11-09-09 | 16:13

Kunnen we 'n keer stoppen met dat eeuwige gelul over islam, imams en weetikveel wat voor idioten daar nog meer bijhoren... manmanman.. allah klinkt als alaaf en is net zo carnavalesk.....

Serieus Hert Bal In | 11-09-09 | 16:13

De echte reden dat vrouwen in woestijnlappen niet worden aangerand is omdat het vrijwel zonder uitzondering allemaal vette varkens met een snor zijn! Daar wordt zelfs de meest geile aanrandert impotent van...

Brouhaha | 11-09-09 | 16:13

Built in Frontpage... ROFLOL

sneaker | 11-09-09 | 16:13

Nee bedankt!

H3Ad-- | 11-09-09 | 16:13

Sorry voor vage dubbelpost. Servert.

Pressanykey | 11-09-09 | 16:10

@Bigi Bana Boy | 11-09-09 | 16:05:

Je hebt het exact gedefiniëerd, geen enkel misverstand mogelijk.

Geen woord meer aan vuilmaken dusch!

Reinaert | 11-09-09 | 16:10

Allahzijdank.
Dankzij de I-Mam (interactieve mam, red.) weet ik wat ik met mevrouw Multi aan moet. Ik kan met een gerust hart het weekend in.

Multiflauwekulti | 11-09-09 | 16:10

O/T
Jolo op radio one.

Lets Kuttekrap | 11-09-09 | 16:10

Hahaha
bedankt voor het posten van me tip over die enge vrouwen :P

Fabeltjes. | 11-09-09 | 16:09

Beste Sheik Jneid,
met betrekking tot goddelijke geboden: God Geert zegt dat u op moet tiefen.

hekkesluiter | 11-09-09 | 16:09

*zucht* Het gaat ook eigenlijk altijd over hetzelfde. Als er nu eens een trend zou komen dat niet-moslimvrouwen hoofddoekjes gaan dragen omdat ze het sexy vinden oid, dát is pas nieuws. Dit niet.

Pressanykey | 11-09-09 | 16:09

Een hoofdoekje als verkrachtingsontheffing, haha. Geen hoofddoekje op: dan vraag je er ook om hoer!
En die baardaap heeft nog een publiek ook dat naar hem luistert. Ik weet niet wat erger is: dat er zo'n achterlijke idioot bestaat die uit naam van z'n fantasievriendje mohamed deze kwalijke middeleeuwse onzin mag debiteren, of dat er een hele stoet hersendoden is die naar hem luistert. Allebei wel triest he?
Hee baardmans: weet je wel dat dikke baardapen met jurken aan in dit land veel vaker dan anderen in mekaar worden geramd door islamofoben en potenrammers? Pas maar op.
En dan zo'n dichtgegroeide rooie k*t - wat een hemeltergende domheid. Uit solidariteit een hoofdoekje dragen. Kun je nog verwachten dat die haatbaard je meteen terug de keuken in mept - dat dan weer wel.

Beer71 | 11-09-09 | 16:08

*zucht* Het gaat ook eigenlijk altijd over hetzelfde. Als er nu eens een trend zou komen dat niet-moslimvrouwen hoofddoekjes gaan dragen omdat ze het sexy vinden oid, dát is pas nieuws. Dit niet.

Pressanykey | 11-09-09 | 16:08

@Bigi Bana Boy | 11-09-09 | 16:05:

Je hebt het exact gedefiniëerd, geen enkel misverstand mogelijk.

Geen woord meer aan vuilmaken dusch!

Reinaert | 11-09-09 | 16:08

@Bigi Bana Boy | 11-09-09 | 16:05:

Je hebt het exact gedefiniëerd, geen enkel misverstand mogelijk.

Geen woord meer aan vuilmaken dusch!

Reinaert | 11-09-09 | 16:07

*zucht* Het gaat ook eigenlijk altijd maar over hetzelfde. Als niet-moslimvrouwen hoofddoekjes gaan dragen omdat ze het mooi vinden oid, dát is nieuws. Dit niet.

Pressanykey | 11-09-09 | 16:07

Een hoofdoekje als verkrachtingsontheffing, haha. Geen hoofddoekje op: dan vraag je er ook om hoer!
En die baardaap heeft nog een publiek ook dat naar hem luistert. Ik weet niet wat erger is: dat er zo'n achterlijke idioot bestaat die uit naam van z'n fantasievriendje mohamed deze kwalijke middeleeuwse onzin mag debiteren, of dat er een hele stoet hersendoden is die naar hem luistert. Allebei wel triest he?
Hee baardmans: weet je wel dat dikke baardapen met jurken aan in dit land veel vaker dan anderen in mekaar worden geramd door islamofoben en potenrammers? Pas maar op.
En dan zo'n dichtgegroeide rooie k*t - wat een hemeltergende domheid. Uit solidariteit een hoofdoekje dragen. Kun je nog verwachten dat die haatbaard je meteen terug de keuken in mept - dat dan weer wel.

Beer71 | 11-09-09 | 16:07

die foto van die lul op elsevier.. hahahaha , een pratende besneden penis... en dan dat advies.... tja, ik neem een pratende penis echt niet serieus, heur.
www.elsevier.nl/upload/02aaddae-2579-4...

Causa Sui | 11-09-09 | 16:06

Sommige vrouwen willen gewoon huisslaaf en dienend zijn. Zelfontplooiing en zelf beslissingen nemen is te eng voor ze en alle beslissingen aan hun echtgenoot overlaten geeft ze rust en zekerheid. Voor die vrouwen zijn hoofddoeken en boerka's binnen een onderdrukkend geloof een uitkomst.
Echter voor de overgrootte meerderheid van moslimvrouwen is het een onderdrukking die ze in hun hart niet willen maar daar door hun sociale omgeving wel toe verplicht zijn. Wanneer gaan die domme tuinbroeken dat nou eens inzien?

Sinar | 11-09-09 | 16:06

Hulde voor Femke! Niet persé tegen hoofddoeken zijn maar wel tegen de onderdrukking van de vrouw in het algemeen.

En wíe nemen daar dan aanstoot aan? Onze "gasten". Dit is een voorbode van hoe zíj willen dat wij onze staat inrichten, integratie maar dan andersom.

Dat moeten we niet willen.

zeg maar jansen | 11-09-09 | 16:05

Die Meulenbelt is zoooooooo gek.
Wat kan ik nog meer over dat mens zeggen ?

Bigi Bana Boy | 11-09-09 | 16:05

Nee, nee Jneid! Ik stel u een simpele de vraag: Welke mannen zijn vaker dader van verkrachtingen en seksuele intimidaties in de wereld? Die afkomstig uit gesluierde vrouwen of niet-gesluierde? Besef je dan niet dat je die achterlijkheid en minachting al heel vroeg in de breintjes stanst met die carnavalspraktijken van je?

alpha_mannetje | 11-09-09 | 16:04

Is het mogelijk om op vrijdagmiddag TIETEN te kunnen zien Brusselmans?

Van een kopvot kan ik niet geyl worden.

dickel | 11-09-09 | 16:04

Ik neem aan dat de AhZoenah imam verkrachting binnen het huwelijk niet meerekent. Misschien toch wel, want thuis mogen die hoofddoekjes af.

DonJohnson | 11-09-09 | 16:04

Hey GS HQ !! Jullie servert doet raar man !!
Wtf is going on ?!?! Ddos attack maybe ?!?!

33zLa | 11-09-09 | 16:04

en ja, ik ben enigszins aan het projecteren.
maar je kunt het ook 'ervaringsdeskundige' noemen.

JeGrootmoeder | 11-09-09 | 16:04

Iedere verkrachting van een blanke vrouw door een moslim wordt door het cbs meegerekend als bijdrage van 10.000 euro aan de maatschappij.

Jelotchka | 11-09-09 | 16:04

Zullen we elke tegen haar wil uitgehuwelijkte vrouw dan ook even meetellen als verkrachting?

die ene van daarzo | 11-09-09 | 16:04

-weggejorist-

boerenvla | 11-09-09 | 16:03

PS: lees nog eens goed wat deze en gene uit het 'progressieve' kamp online hebben geplempt de afgelopen twee dagen. En beantwoordt dan de vraag: Wie polariseert hier de boel nu eigenlijk?

JeGrootmoeder | 11-09-09 | 16:03

Xena !!

boerenvla | 11-09-09 | 16:02

-weggejorist-

JeGrootmoeder | 11-09-09 | 16:01

De hoofddoek was toch om aan te geven dat het meisje vruchtbaar en daardoor huwbaar was?

photto | 11-09-09 | 16:01

POLEMIEK(JE) VOOR FEMKE:
En zo merkt ook Femke dit: Als je iets signaleert en bezorgd bent omdat het problematisch is, moet je toch maar je mond houden, anders krijg je de hele linkse kliek genadeloos over je heen, ze bespugen, verraden en vertrappen je, noemen je xenofoob en racistisch en de nieuwe Hitler.
Tsja, Femke, zo gaat dat. Het rechtse spectrum is gevuld met teleurgestelde idealisten die de wraak van de linksche babyboomers over zich heen kregen. Dat ze nu iets naar rechts zijn opgeschoven, maakt ze geen monsters, maar gewone mensen met hun eigen idealen en gedachten, en een verlangen naar het vrije woord. Ik hoop je te verwelkomen.

JeGrootmoeder | 11-09-09 | 16:00

Ik zet in op de gesluierde vrouwen, en god bestaat niet dus dat is geen argument.

Wolfgang von Trips | 11-09-09 | 16:00

Ariel | 11-09-09 | 15:54
Jep, volgens die, en eigenlijk gewoon alle imams, mag je vrouwen zonder hoofddoek verkrachten. Geen moskee waar het nooit gezegd is, geen moslim die het er niet mee eens is. Dat is de realiteit die we zullen ondervinden zodra die haatsekte hier meer macht krijgt.
Verder benieuwd naar het antwoord van Femke. Zal wel iets met de rechtstaat zijn, de realiteit van straatjihad is ze niet mee bekend.

Jelotchka | 11-09-09 | 16:00

aangezien het volgens de cijfers juist de autochtonen waren die oververtegenwoordigd schijnen te zijn bij zedendelicten.. is de enige conclusie die mogelijk is dat autochtonen niet geneigd zijn gesluierde vrouwen te verkrachten.. omg..

Causa Sui | 11-09-09 | 15:59

Wedervragen aan Sheik Njet:

Welke vrouwen worden gestenigd na verkrachting? Gesluierde of niet gesluierde?
Welke vrouwen worden gedood door eerwraak? Gesluierde of niet gesluierde?

Rob van Roos | 11-09-09 | 15:59

Goddelijk voorschrift mijn reet.
De Koran zegt hoogstens dat vrouwen hun boezem met een kleed moeten bedekken in het bijzijn van vreemde mannen.
Over een hoofddoek wordt in de hele Koran niet gesproken, maar de uitleg is door de jaren heen steeds meer veranderd naar een complete bedekking van alle aantrekkelijke delen van de vrouw.
Sommige imams (de meeste tegenwoordig) zeggen dat zelfs de handen en de ogen bedekt moeten zijn vanwege hun schoonheid om niemand uit te dagen.
In werkelijkheid droeg niemand (werkelijke niemand) in de tijd van Mohamed een hoofddoek, behalve de vrouwen van Mohamed zelf.
In die tijd droegen mannen hoofddeksels als statussymbool en was dat voor vrouwen niet fatsoenlijk.
Na de dood gingen vrouwen de echtgenotes van Mohamed steeds meer imiteren om belangrijker voor te komen en kwam de hoofddoek in de mode.
Heb ik trouwens niet zelf bedacht, maar van een niet-praktiserende moslim vernomen.

vagehond | 11-09-09 | 15:58

Dit is echt onnodig en volledig uit z'n verband getrokken. Het is vrijdag 4 uur, en meneer de islamist gaat nog maar eens een keertje zijn gal spuwen over een stuk tekst dat hij net zo slecht gelezen heeft als Tineke Bennema omdat ze allebei niet konden wachten met schrijven voordat ze het artikel grondig hadden bestudeerd.

Balzakius | 11-09-09 | 15:58

Mooie Site zeg. Zo zie je ze al jaren niet meer.
*Nostalgisch terugdenken aan jaren '90 doet*

Dolle Dries | 11-09-09 | 15:58

Allemachtig. Ik begin zo langzamerhand zo'n tyfushekel aan dat kut geloof van die reli gestoorden, Anja Vuilnisbelt en andere extreem linkse zwakzinnigen te krijgen dat ik er bijkans agressief van word!

de republiek | 11-09-09 | 15:57

Wie vaker het doelwit zijn van verkrachting en sexuele intimidatie door finse jongeren? Dat zullen vast de hoofddoeklozen zijn.

lekker moeder | 11-09-09 | 15:57

Excuses voor de driedubbele post maar die server doet raar.

Zwarte Koffie | 11-09-09 | 15:57

Goddelijk voorschrift mijn reet.
De Koran zegt hoogstens dat vrouwen hun boezem met een kleed moeten bedekken in het bijzijn van vreemde mannen.
Over een hoofddoek wordt in de hele Koran niet gesproken, maar de uitleg is door de jaren heen steeds meer veranderd naar een complete bedekking van alle aantrekkelijke delen van de vrouw.
Sommige imams (de meeste tegenwoordig) zeggen dat zelfs de handen en de ogen bedekt moeten zijn vanwege hun schoonheid om niemand uit te dagen.
In werkelijkheid droeg niemand (werkelijke niemand) in de tijd van Mohamed een hoofddoek, behalve de vrouwen van Mohamed zelf.
In die tijd droegen mannen hoofddeksels als statussymbool en was dat voor vrouwen niet fatsoenlijk.
Na de dood gingen vrouwen de echtgenotes van Mohamed steeds meer imiteren om belangrijker voor te komen en kwam de hoofddoek in de mode.
Heb ik trouwens niet zelf bedacht, maar van een niet-praktiserende moslim vernomen.

vagehond | 11-09-09 | 15:57

Is Anja Meulenbelt nu verkracht door die imam Assemargeilis?

Superior Bastard | 11-09-09 | 15:57

-weggejorist-

Bloodzone | 11-09-09 | 15:57

Wie vaker het doelwit zijn van verkrachting en sexuele intimidatie door finse jongeren? Dat zullen vast de hoofddoeklozen zijn.

lekker moeder | 11-09-09 | 15:57

Allemachtig. Ik begin zo langzamerhand zo'n tyfushekel aan dat kut geloof van die reli gestoorden, Anja Vuilnisbelt en andere extreem linkse zwakzinnigen te krijgen dat ik er bijkans agressief van word!

de republiek | 11-09-09 | 15:56

-weggejorist-

Bloodzone | 11-09-09 | 15:56

Het is al lang bekend dat vrouwen in streng-gelovige kringen vaker verkracht worden, omdat men in die kringen daar "niet over praat" - uit schaamte zeggen slachtoffers niks. Het blijft binnen de familie, zeg maar. Westerse vrouwen worden minder vaak verkracht dan mosseldoeken.

mxistence | 11-09-09 | 15:56

Ongelooflijk. Dat zijn dezelfde vrouwen die 30 jaar geleden hun beha aan het verbranden waren. Ga toch afwassen, mens.

Lets Kuttekrap | 11-09-09 | 15:56

Aha, Xena Warrior Princess

Jax | 11-09-09 | 15:56

-weggejorist-

33zLa | 11-09-09 | 15:56

-weggejorist-

Zwarte Koffie | 11-09-09 | 15:55

Volstrekt onnodige discussie die kennelijk toch iedere keer weer herhaald moet worden.

Net zoiets als het eindeloze gelazer met die ongelovigen die beweren dat de aarde rond is. Hou tog een sop!

Reinaert | 11-09-09 | 15:55

Misschien dat onze, immer de lieve vrede prefererende, dames nu eindelijk ook eens gaan beseffen dat we in oorlog zijn met een middeleeuwse ideologie, nl. de Islam.
.
Dames, stemt allen op de Goddelijke Chloorkuif of kwijn voor eeuwig weg in staat van slavernij onder een donkere burka!

Brouhaha | 11-09-09 | 15:55

Het is al lang bekend dat vrouwen in streng-gelovige kringen vaker verkracht worden, omdat men in die kringen daar "niet over praat". Het blijf binnen de familie, zeg maar. Westerse vrouwen worden minder vaak verkracht dan mosseldoeken.

mxistence | 11-09-09 | 15:55

'Knots' en 'grot' in één zin en het dan toch niet over sex o.i.d. hebben. +1

Zwarte Koffie | 11-09-09 | 15:55

-weggejorist-

Ariel | 11-09-09 | 15:55

Nee.

Gino Pietermaai | 11-09-09 | 15:54

hihi @ "kloppende toorn van Allah tussen haar dijbeenderen"

kloodtzakje | 11-09-09 | 15:54

betekent dat ook dat je vrouwen zonder hoofddoek mág verkrachten?

Ariel | 11-09-09 | 15:54

So, tijd om met een fles bier voor de Vuelta te gaan zitten.

Jan Vlag | 11-09-09 | 15:54

'Knots' en 'grot' in één zin en het dan toch niet over sex o.i.d. hebben. +1

Zwarte Koffie | 11-09-09 | 15:53

Laat die vraag eens objectief uitzoeken. Ik ben benieuwd naar het antwoord.

GoedenMorgenDezeMorg | 11-09-09 | 15:53

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl