achtergrond

Geenstijl

Re: groeten uit Amstelveen!

Zo, eindelijk even de tijd om de ingezonden brieven te behandelen:

Jammer dat jullie gisteravond niet meer gekomen zijn op het Hockeysletjes/GeenStijl bowlingevent in Amstelveen. Jullie leken ons sportief genoeg om op onze uitnodiging in te gaan. We hadden jullie het daarom ook van harte gegund om te genieten van een avond met de Hockeysletjes.
Ondanks onze lichte teleurstelling, kunnen we jullie mededelen dat we toch een fantastische avond hebben gehad. Om te zien wat jullie hebben gemist, willen we jullie deze foto van gisteravond dan ook niet onthouden."
Met vriendelijke groet,
De Hockeysletjes


naschrift: We zullen het dubbel en dwars goed maken dames. Gelukkig was het toch ook gezellig zonder ons. Adressen en telefoonnummers zijn nu inmiddels uitgewisseld, dat lukte voor gisteren niet meer. Dit aangezien we veel vrienden hebben en onze SecurityAdvisors een bezoek naar de provincie sterk ontraadden (dat belletje naar het bowlingcentrum was ook ontluisterend). Anyway, de voorbereidingen voor het stijlloze GeenStijl-event zijn in volle gang. De vrijkaartjes en breezah-muntjes komen jullie kant op. Trouwens, leg uit, zijn jullie nu in een avondje opeens zo'n vijf jaar ouder geworden, of komt het door de make-up?

Kusjes,

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.