Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Rene D. mogelijk betrokken bij brand

renedanenbalk.jpg De brand in de voormalige houten barakken van kamp Westerbork in het Groningse Veendam is mogelijk aangestoken door frontman Rene D. van antiracismeclub Nederland Bekent Kleur. Dat vermoedt De Bond Voor Aandachtszieke Mediahoeren, zo laat de organisatie maandag weten. Vermoedelijk motief is, niet geheel verrassend, inderdaad aandacht. De twee barakken die zaterdagnacht in vlammen opgingen, werden door de huidige eigenaar als schuren gebruikt. Er was met het herinneringscentrum in de Drentse plaats Westerbork afgesproken dat ze zouden terugkeren naar het kamp. De BVAM wijst er op dat precies drie weken geleden in Veendam een moskee en het gebouw van een Turkse vereniging werden beklad met hakenkruizen en leuzen als 'oprotten uit NL', 'white power' en 'Geert Wilders'. Gezien de overduidelijke spelfout in 'Lonsdale' en het omdraaien van het hakenkruis, wordt ook hier betrokkenheid van D. - IQ van 78 - niet uitgesloten. De organisatie van D. - in de volksmond ook wel eens gekscherend 'Nederland Overschat Opkomst' genoemd - lijdt al jaren onder teruglopende belangstelling en doet telkens weer verwoede pogingen de media te halen. De Bond Voor Aandachtszieke Mediahoeren roept de politie en de gemeente dan ook op om Rene D. eens serieus te onderzoeken. En of er sprake is geweest van brandstichting met racistische motieven. Het onderzoek naar de brand loopt nog, laat de politie maandag weten. De recherche onderzoekt de zaak. Een woordvoerder verwacht dat dit nog wel een paar dagen in beslag zal nemen. Hij kon dan ook nog niets zeggen over de mogelijke oorzaak van de brand.

Reaguursels

Inloggen

Dat zeg ik: hij is net als de vegan steaker erg gezond levend.
En wel zo extreem gezond levend dat hij een stofje mist in zijn hersens, dat zorgt dat hij een gewoon leven had kunnen kan leiden.

Hoogachtend: DRS Weert Gilders

TUBBS | 22-07-09 | 02:52

@harry pikkel | 20-07-09 | 23:45
Een beetje kaalkop kan het merk van z'n bomberjack toch wel spellen... en vooral die Davidster is erg schattig. De volgende keer zullen ze een aanslag plegen door 'Leve de Roma' op een moskee te kalken. Het creëren van verwarring is het ultieme wapen van een hoogbegaafde guerrillero.

@Berserker Nr. 1 | 20-07-09 | 23:45
Gelukkig kom ik uit Allochtonië, en wordt de eerste spelfout door ons soort mensen per decreet door de vingers gezien. Truste.

Zware Guy | 22-07-09 | 01:18

Rado heeft alle Dam-foto's verkocht aan de makers van de Mona-toetjes reclame.

jarretelli | 21-07-09 | 14:59

Voigt | 21-07-09 | 12:02
Hij verdient z'n geld voornamelijk via zijn stichtingen, hij zal wel een grote strijkstok hebben want buiten dat heeft hij naar ik weet enkel een uitkering.
Zijn betrokkenheid bij xminy maakt dat soepsidie vangen des te gemakkelijker, daar hij zijn vrienden wat kan motiveren om hem en zijn knokploeg AFA/antifa wat extra geld toe te steken. De ware kwade geniussen zijn de SP en de PvdA die weer vuistdiep in xminy zitten, en op die manier ongrondwettelijk gedragende kliekjes zoals de "we zullen de deportatiemachine slopen" actiegroep van de nodige fondsen te voorzien zonder dat de schuld in de schoenen van de PvdA of de SP te schuiven is.
Hi Ha Halal | 21-07-09 | 10:33
In woord, ja, in financiële bijdrage, via-via (zie boven)
Danen is een nuttige ezel die zich leent voor partijpolitieke spelletjes. PvdA wilt PVV een hak zetten, maar heeft de ballen niet om hem zelf voor het gerecht te dagen (kan de trias politica wel eens beïnvloeden), dus daarom schuiven ze een paar mongolen als Danen en Spong naar voren, en mogen zijn met via-via doorgesluisd belastinggeld het Wilders lastig maken met een risicodragend experiment (de rechter kan hem evengoed vrijspreken).
Mocht Spong&Danen in hun opzet slagen, dan kraait ook de PvdA victorie.
Faalt Spong in z'n betoog, dan trekken diezelfde PvdA'ers hun handen er vanaf en doen ze alsof hun neus bloedt, en is de imagoschade beperkt tot Spong en Danen.
En wij als belastingbetalers betalen per definitie de rekening.
.
Wilders en Israel zitten eigenlijk in hetzelfde schuitje, er is een grote industrie ontstaan die deze twee partijen voortdurend aan het demoniseren zijn om er zelf beter van te worden. het bestaan van Wilders geeft lieden als Danen hun bestaansrecht, stel je voor dat hij geen Wilders had, dan moest hij zich keren tegen het antsemitisme, de homohaat en het anti-emancipatisme onder islamitische jongeren, zonder Wilders was Doekle Terpstra als opperhoofd HBO-raad in de vergetelheid verdwenen, zonder Wilders moest Spong scoren met de Vegan Streaker. Maar ook Israel is een van de weinige doelen waar men nog grof geld en aandacht mee weet te verwerven. Hoe anders krijgt Danen zoveel jongeren de straat op, hoe anders kan Harry van Bommel zich nog omringt zien van zoveel manifestanten die vrolijk 'hamas joden gas' scanderen, wie zou Gretta nog zijn zonder Israel, of Anja Meulenbelt zonder Hamas, en waar zou die Hamas zijn als ze geen vijand meer had? De fondsen uit het buitenland zouden opdrogen, de bevolking pikt het dictatoriale en corrupte beleid niet meer, het zou het eidne van de Hamas betekenen, en ook het begin van nog meer problemen voor landen als Egypte en Saoedi-Arabië, men heeft dan namelijk niks meer om de volkswoede naar te kanaliseren.
.
Neen, alle partijen die zo tegen Wilders en/of Israel staan te ageren ontlenen een steeds groter deel van hun bestaansrecht bij de gratie van die Widlers en dat Israel. Vandaar dat men er niet bij gebaat is dat hier ooit een oplossing toe komt, en vandaar dat de PvdA geen baat heeft bij een geslaagde intergratie, dat zou hun banggemaakte en onmondig gehouden allochtone achterban namelijk doen vertrekken naar partijen die wel met hun overtuigingen stroken.
.
ibifa ho | 21-07-09 | 07:56
Ik vrees dat je gelijk hebt, het zal wel aan de zomervakantie liggen, dan heeft dat toekomstig beroepswerkeloze VMBO-tuig wederom geen drol te doen (en geen cent te kakken) waardoor ze onze webstek maar komen verstieren met allerhande linksige prietpraat.

koen_c_s | 21-07-09 | 14:23

*volslagen

Jolly Roger | 21-07-09 | 14:19

@Steerpike | 21-07-09 | 00:55 & 01:05
Omdat dat een irrelevant raadsel is. Je historisch besef heb je net zoals je geweten zeker gestopt in een plek waar het heel donker is. Of gewoon meer een gevalletje van een gebrek aan superego, m.a.w. een gs-je.
@Zo jammer! | 21-07-09 | 01:01
Paranoïde redenaties, op het cynische af, zijn meer dan jammer. Je kan er gewoon geen reet mee. Dat maakt ze verslagen overbodig.

Jolly Roger | 21-07-09 | 13:27

Laat Rene Danen maar los op een peloton negers die het een maand niet gedaan hebben. Wat een linkse fascist is die vent. Waar verdient die vent zijn geld eigenlijk mee?

Voigt | 21-07-09 | 12:02

Er gaan wel meer schuren de fik in op het platte land, nou en?
Rene D. verdient het vuurpelloiton wanneer blijkt dat hij de dader is. Niet vanwege in het fik steken van die houten hutten maar omdat hij Wilders hiermee opzetelijk associeert.

Sweaty fat fuck | 21-07-09 | 10:27

Het grucht gaat dat Rene D. de minnaar is van de Veganstreaker

ExtremeExtremist | 21-07-09 | 10:11

We wisten hier al dat alle haat en ellende uit den linkschen hoek komt. Niks nieuws dusch.

ReligionSucks | 21-07-09 | 09:39

waarom kan extremistisch tuig nooit spellen?

is deze de 'ik zou mn hond er afschuppen' D. , ook wel bekend als oprichter van het 'gekke en criminele' weblog Geen Stijl?

kan het niet zo goed zien door balkje anders alvast excuses voor de kwetsende woorden

Achterbak | 21-07-09 | 09:34

Vergeef mij dat ik veel woorden ga gebruiken, lang verhaal, veel uitleg.

Als men het fascisme afwijst dan moet men ook alles afwijzen wat het fascisme gebracht heeft. Men heeft niet de keuze om gebruik te maken van een deel van het waan-gedachten van het Nazisme, en dan toch tegelijkertijd blijven volhouden dat men tegen racisme en/of fascisme strijdt.

Of men is het in de grond ergens wel mee eens dat het fascisme ook wel goede kanten had, en dat men dan bepaalde gedachten overneemt en onderschrijft, of men veroordeelt het. Meer keuzes zijn er niet.

Als ik van vrouwen hou dan geef ik elke vent die vrouwen wil mishandelen een flinke trap tegen de kloten. Als het clubhuis van vrouwenonderdrukkers in brand wordt gestoken dan is dat geen daad van fascisme, maar dan is dat een legitieme daad voor de strijd van de gelijk-berechtiging van de vrouw. Anja Meulenbelt zou voorop moeten lopen met een jerry-can benzine.

Als de moskee, want daar hebben wij het hier over, wordt beklad met hakenkruisen dan is dat geen daad van fascisten en racisten, maar dan is dat een verduidelijking naar de andere mensen toe dat in die moskee jodenhaat wordt gepredikt. In de moskee wordt niet alleen slecht gesproken over joden; vrouwen worden in de stront getrapt en het racisme wordt er beleden. Namelijk een neger mag wel moslim worden maar hij zal volgens de boeken van de islam nooit in de hemel komen, omdat het een neger is.

Als strijders tegen het racisme vergeten dat 'de moskee' jodenhaat algemeen aanvaardbaar heeft gemaakt dan zijn die zogenaamde strijders tegen dat racisme geen drol waar! Het ontbreekt hen aan realiteitszin.

Als een anti-racismeclub geen folders uitdeelt op vrijdag bij de moskee dan hebben zij een groot werkterrein braak laten liggen. Of zou het misschien zo zijn dat die anti-racisme club wellicht het niet aandurft om te protesteren tegen deze verstokte hartgrondige aanhangers van islamo-fascisme.

Nu kom ik terug op het punt waar het over gaat. Als men joden-vervolging gaat aanmerken als racisme, dan is dit onjuist. Er is geen joods ras! Dat joodse ras is er nooit geweest. Het is een uitvinding van het Nazisme geweest om joden als een apart ras neer te zetten, dit heeft een woord: rassenwaan!

Kortom we hebben hier te maken met een clubje dat oude fascistoïde theorieën aanhangt, en hun smoel angstig dicht houdt als het op het aanpakken van de echte problemen aankomt.

vanhetgoor | 21-07-09 | 09:27

ik zeg Rene D op transport

scorpion71 | 21-07-09 | 09:21

ik voel me 's ochtends eerder verganistisch.

geurtje | 21-07-09 | 09:12

Teun van het Tuinpad | 21-07-09 | 08:53
Oeps. Een mislukte grap uitleggen is ook niet leuk. Dus geloof me maar dat het goed bedoeld was, op m'n blauwe ogen. En geloof me, die heb ik.

Gallisch | 21-07-09 | 09:00

En nog even heftig ontopic: het zou me niets verbazen als de eigenaar van die barakken de boel in de fik heeft gestoken om de verzekering een poot uit te draaien, wellicht kan iemand even nagaan of de eigenaar banden heeft met Nederland Bekend Kleur.

necrosis | 21-07-09 | 08:57

Het wordt tijd dat de allochtonen die al lang kleur bekend hebben en normaal meedoen in de maatschappij, en dus gewoon Nederlander geworden zijn, zich ontdoen van deze René D, door zijn links-fascisme nadrukkelijk af te wijzen. Deze gestoorde aandachtshoer spreekt niet namens hen. Hij doet hen veel meer kwaad dan goed met zijn aandachtshoerige antisemitisme, islamknuffelarij en haatzaaiende maatschappijverziekende acties. René D is een flapdrol die nodig doorgespoeld moet worden.

Fijnstoffer | 21-07-09 | 08:57

@(R)evolutie | 21-07-09 | 08:53

dank u, die had ik gemist!

ibifa ho | 21-07-09 | 08:57

Gallisch | 21-07-09 | 08:49
geen idee waar je het over hebt maar het zal wel goed bedoeld zijn... ghe ghe

Teun van het Tuinpad | 21-07-09 | 08:53

Teun van het Tuinpad | 21-07-09 | 08:41
* Teun voor zich ziet in luipaardvel, kansloos gesticulerend *

Gallisch | 21-07-09 | 08:49

wie is Bas Taart trouwens?

ibifa ho | 21-07-09 | 08:42

Gallisch | 21-07-09 | 08:37
Dat zeg ik ook altijd als ik Mevr Teun zo ver wil krijgen.
Agent327 | 21-07-09 | 08:37
Het leek wel een geschoren stierenvechter..

Teun van het Tuinpad | 21-07-09 | 08:41

Meestal zijn dit soort streken aandachtshoererij van linksen/andere gelovigen, we zullen zien

Fragony | 21-07-09 | 08:41

@Teun van het Tuinpad | 21-07-09 | 08:30
Vooral toen dat broekje uit ging

Agent327 | 21-07-09 | 08:37

Teun van het Tuinpad | 21-07-09 | 08:30
Ja maar dat was voor de dieren.

Gallisch | 21-07-09 | 08:37

Gallisch | 21-07-09 | 08:25
Dat weet ik zo net nog niet..... bij Paul de Leeuw kwam hij wel heel "spontaan" over.

Teun van het Tuinpad | 21-07-09 | 08:30

@necrosis | 21-07-09 | 08:16
nee eigenlijk nooit zo'n krulletje gehad, ik ben van voor die generatie :-)

ibifa ho | 21-07-09 | 08:26

necrosis | 21-07-09 | 08:20
Zie je het al voor je. Komtie binnen om gefouilleerd te worden, 'wilt u zich even uitkleden' - 'ik ga alleen voor dieren uit de kleren'.

Gallisch | 21-07-09 | 08:25

@Gallisch 8:13
Dat was D. niet maar J.
En ik hoop dat J. flink pijn in zijn aarsch heeft.
Op D.'s ontmaagding moeten we nog even wachten.....

necrosis | 21-07-09 | 08:20

lieverdeauddanreaud | 21-07-09 | 08:
Je had beter de moeite kunnen besparen en gewoon niet wakker moeten worden.

Teun van het Tuinpad | 21-07-09 | 08:16

@ibifa ho 7:56
Er lopen inderdaad wat zwitsalletjes rond maar geef ze een kans, jij bent toch ook begonnen met zo'n krulletje?
Overigens lopen er een paar goede moderators rond die ervoor zorgen dat reaguursels van het niveau Fok ingedamd worden.

necrosis | 21-07-09 | 08:16

Zeau, dezelfde treurnis als gister op de krepeerplek. Goeie moge dus maar weer, komt over 1 nachtje slapen nog wel eens kijken.

lieverdeauddanreaud | 21-07-09 | 08:15

Zou D. een lekker nachtje hebben gehad in de cel?

Gallisch | 21-07-09 | 08:13

necrosis | 21-07-09 | 07:55
dat zou best eens kunnen, hij doet zijn best maar, de lul.
ibifa ho | 21-07-09 | 07:57
oke.
Duidelijk.
;)

Teun van het Tuinpad | 21-07-09 | 08:03

@Teun van het Tuinpad | 21-07-09 | 07:56
geen specifiek geval hoor, deze fijne knul moet ook wat te zeuren hebben ;-)

ibifa ho | 21-07-09 | 07:57

@Agent327 | 21-07-09 | 07:53
oké, dan doe ik mee :-)

ik heb het idee dat er steeds mee FOKkertjes hier uithangen, veelste veel babyhoofdjes, of leg dat aan mij?

ibifa ho | 21-07-09 | 07:56

ibifa ho | 21-07-09 | 07:51
Hmm, wat is er niet lief aan de reaguursels ?
Motten we gaan zoenen ofzeau ?

Teun van het Tuinpad | 21-07-09 | 07:56

@Teun van het Tuinpad 7:29
Dat heeft niets met principe te maken, niemand WIL met haar copuleren.
En René moet zijn bek houden, hoe vaak zijn er al niet objecten vernield en beklad met hakenkruizen, die achteraf kwajongensstreken bleken en niets met "extreemrechts" te maken hadden.
Ik vermoedt dat René de anti-Wilders sentimenten weer op de agenda probeert te krijgen.

necrosis | 21-07-09 | 07:55

@ibifa ho | 21-07-09 | 07:51
Doe we altijd, als vroege reaguurders zijnde

Agent327 | 21-07-09 | 07:53

jongetjes doe eens lief tegen elkaar!

ibifa ho | 21-07-09 | 07:51

Agent327 | 21-07-09 | 07:44
Ik wel.
Alleen heb ik iedere keer de neiging om weg te kijken als zij aan het woord is.

Teun van het Tuinpad | 21-07-09 | 07:51

@necrosis | 21-07-09 | 07:28
Wel eens een kamerdebat of vragenuurtje ggevolgd?

Agent327 | 21-07-09 | 07:44

necrosis | 21-07-09 | 07:28
Ik denk dat ze uit principe ook niet copuleert..*proest*

Teun van het Tuinpad | 21-07-09 | 07:29

@Agent327 7:16
Dikke kont?
Die is dus geen veganist!
En hoe weet jij dat, of is dat geheim?

necrosis | 21-07-09 | 07:28

necrosis | 21-07-09 | 07:14
Ze is gewoon dubbel fout.
Agent327 | 21-07-09 | 07:16
Ik waag me er niet aan..
*pijn in rug opkomen voelt*

Teun van het Tuinpad | 21-07-09 | 07:18

@necrosis | 21-07-09 | 07:14
Zal nog een beste hijs zijn met die dikke kont van haar

Agent327 | 21-07-09 | 07:16

@Teun van het Tuinpad 6:55
Da's waar ook, die Thieme was toch lid van de 7e dag adventisten ofzo?
Dierenactivist én gelovig, ook maar even preventief van haar bed lichten?

necrosis | 21-07-09 | 07:14

Agent327 | 21-07-09 | 07:11
Dat moet hij ook hebben gedacht toen hij die beesten vrij liet...

Teun van het Tuinpad | 21-07-09 | 07:13

@Teun van het Tuinpad | 21-07-09 | 07:06
Doodziek?
Hij is beter af dood dan ziek.

Agent327 | 21-07-09 | 07:11

necrosis | 21-07-09 | 07:04
Zijn moeder schijnt er goed ziek van te zijn.

Teun van het Tuinpad | 21-07-09 | 07:06

Moggû @ Teun en Agent
Mijn dag begint weer goed met de arrestatie van Peter Janssen en de inbeslagname van 2 computers, hopelijk kan de pliessie nu eens een zaak maken tegen dat graatmagere stuk uitschot.
Hopelijk weet de pliessie nog wat bruikbare info over René Danen cs. uit Peter te persen.

necrosis | 21-07-09 | 07:04

Agent327 | 21-07-09 | 06:52
ik denk dat ze eerst de Heer om hulp vraagt.

Teun van het Tuinpad | 21-07-09 | 06:55

Agent327 | 21-07-09 | 06:49
Vlees is moord, of iets van die strekking, denk ik..

Teun van het Tuinpad | 21-07-09 | 06:51
Dat betekent dat die nertsen moordenaars zijn. Hmmm, interessante gedachte. Wat voor straf verdienen die nertsen dan?

Agent327 | 21-07-09 | 06:54

Wat zou Thieme doen? Het is nacht, zoemende mug, heeft haar al een keer gestoken, kan door het insect niet slapen. Slaat ze hem kapot of berust ze in het feit dat het een beestje is?

Agent327 | 21-07-09 | 06:52

Agent327 | 21-07-09 | 06:49
Vlees is moord, of iets van die strekking, denk ik..

Teun van het Tuinpad | 21-07-09 | 06:51

@Teun van het Tuinpad | 21-07-09 | 06:34
Hoe zou vegan zich voelen over die doodgebeten kippen?

Agent327 | 21-07-09 | 06:49

Agent327 | 21-07-09 | 06:26
*vlieg deaud mept*

Teun van het Tuinpad | 21-07-09 | 06:34

Mogguh.
Schijnbaar niet, nee

Agent327 | 21-07-09 | 06:26

Agent327 | 21-07-09 | 06:07
Mogguh 327.
Zo ziek was de moeder van Peter niet...

Teun van het Tuinpad | 21-07-09 | 06:14

*Verwacht nog wel een vegan streaker topic vandaag*

Agent327 | 21-07-09 | 06:07

Er is niks mis mee om te onderzoeken of er racistische motieven aan die branden ten grondslag liggen. De link met die vorige gebeurtenissen is makkelijk gelegd omdat het ook in Veendam plaatsvond. Zeker geen spijkers op laag water zoeken zoals Brusselmans doet voorkomen. Slappe tekst en vervolgens een hoop geconditioneerd met-de-zelfde-wind-mee-waai geouwehoer. Het broze denkwerk stelt diep, danig diep, zeer diep teleur. De Bond Tegen Het Met De Zelfde Mee Wind Meewaai Geouwehoer doet een duit in het zakje en spreekt zijn zorg uit. Laat die Danen zijn bek opentrekken als hij dat wil. Dat mag in dit land. Kudo: -1. Duit in zak: +1.

Jolly Roger | 21-07-09 | 03:47

JeGrootmoeder | 21-07-09 | 02:24

Er zit meer aan vast. Zegt de naam Peyman Jafari je iets? Fellow traveller van Rene D.

bottehond | 21-07-09 | 02:29

Femko van Halsemoe | 21-07-09 | 02:11

Je verhuld cynisme is lachwekkend. Join The Sea of Green. Een seaurt Internationale Vrouwen en Jongeren en Ouderenbeweging. Helemaal jouw seaurt ding? Tog?

Dat is 3.

* mand *

bottehond | 21-07-09 | 02:26

Rene D. en zijn paar linksche meelopers doen een "Jules Croiset"-je.... Einde verhaal

JeGrootmoeder | 21-07-09 | 02:24

Ik denk dat de batterijen maar 50 jaar meegingen. Daarom ging die blokhut natuurlijk in vlammen op. Tsk. Wat zou de ARBO daar van zeggen?

Onkel Tom | 21-07-09 | 02:20

We zouden Obama moeten vragen, die weet beslist meer over deze brand. Watskebeurt in de barak? -Well yes, you see? This is change, people. Because we can!

Femko van Halsemoe | 21-07-09 | 02:11

-weggejorist-

bottehond | 21-07-09 | 02:02

*vertrekt naar Nijmegen*

Willianus Wortelus | 21-07-09 | 01:29

Als na de vakantie de bouw instort zijn er zat lege barakken, sommigen zelfs met airco, dus waar hebben we het nou over?

Steerpike | 21-07-09 | 01:17

Waarom hadden die barakken nu ineens culturele waarde trouwens. Na 60 jaar al.

LoopseTeef | 21-07-09 | 01:16

Harry Mulisch heeft het gedaan die ouwe aandachtzieke dwaas. Alles geoorloofd voor de hogere mythologie.

Vieze Tonnie | 21-07-09 | 01:13

doppertje | 21-07-09 | 00:58
Neen ik hoop en vermoed dat niet ander kun je beter het huis aan de Prinsengracht zelf in de hens steken.
Het is alleen walgelijk van onze overheden om met hun wetenschap zolang te wachten met de verplaatsing tot het is afgebrand en dan met allerlei complotten te komen.

dickel | 21-07-09 | 01:07

"Batterijen demonteren", waren die Nazi's al lekker groen bezig.

Steerpike | 21-07-09 | 01:05

@doppertje | 21-07-09 | 00:58, 10 juli artikel in de volkskrant, 12 juli fikkie, heel vreemd indeed.

gentle giant | 21-07-09 | 01:04

Bewijs van de Holocaust dient vernietigd te worden om de nieuwe samenleving te faciliteren. Lijkt mij duidelijk.

Zo jammer! | 21-07-09 | 01:01

@ dickel | 21-07-09 | 00:47

Hoe onsterfelijk belachelijk kun je jezelf maken om na zowat 65 jaar je landbouwtroep te stallen in een barak/schuur waar misschien cultuur historische waarden aan zitten en nu huilie huilie te doen.

Veiliger kan niet, is redelijk anoniem. De beste bescherming voor cultuurbezit.
Zo belachelijk is het niet.
Tenzij je er op doelt dat er mensen zijn die er bewust op uit zijn deze waarden te traceren en te vernietigen...
Het mag duidelijk zijn dat er geen enkele reden te verzinnen is voor eventuele -rechtse rascisten- daar de brand in te steken..

doppertje | 21-07-09 | 00:58

Misschien had de goede man zijn buik vol van dat eeuwige Anne Frank gezeik " de barak waar "Anne" batterijen demonteerde, hijg hijg".
Het is me trouwens een raadsel waarom Amsterdam nog niet is omgedoopt in "Annefrankendam".

Steerpike | 21-07-09 | 00:55

Fleauxe | 20-07-09 | 23:48
Arrogantie?
Let de komende jaren maar eens op de Moslims.
And you may mark my words.

Zo jammer! | 21-07-09 | 00:53

Hoe onsterfelijk belachelijk kun je jezelf maken om na zowat 65 jaar je landbouwtroep te stallen in een barak/schuur waar misschien cultuur historische waarden aan zitten en nu huilie huilie te doen.
Te koop een paar kastanje takken en vermoedelijk gezien door Anne F
Metalen garage deur ( vul zelf maar in ).
Kaboutert met olympische groet.

dickel | 21-07-09 | 00:47

Zal mij niet verbazen dat Rene Danen achter deze brand zit en achter de vele brandstichtingen in de regio Groningen. Rene wil de herinnering aan de jodenvervolging nog liever gisteren wissen dan vandaag zodat de holocaust ontkend kan worden door hem en zijn linkse & islamitische vrindjes. Een levensgevaarlijke combinatie, links & islam. Dat is vuur met een kruidvat.

Groene Leeuw | 21-07-09 | 00:39

There are many here among us , who think their live is but a joke. But you and I we've been through that. and this is not our faith. So let us not talk falsily now, the hour is getting late.

*Tra la la la la*

harry pikkel | 21-07-09 | 00:19

Ik heb net via-via geheurd dat Rachel Hazes heur been heeft gebroken, op 2 plaatsen zelfs. Waarom springt GS news flits hier niet op in?

kneuterzak | 21-07-09 | 00:18

Rammstein | 20-07-09 | 23:55
Have fun! Ik verheug ons er alvast op.

Jaap de Paap | 21-07-09 | 00:16

als die vent het echt heeft gedaan laat hem maar ff hier komen, die barakken staan niet ver uit de buurt waar ik woon (nog geen km vandaan).. zal ik hem eens ff wat doen. Zinloos dit... niet alleen om die barakken maar ook om materiaal van die boer wat er in stond... gewoon met je poten van andermans spullen afblijven.

Grunn90 | 21-07-09 | 00:15

Kan de gedachtengang wel begrijpen (alleen vindt ik h'm erg dom)
Het rechtse gevaar is in opkomst en niemand die het ziet.
Maar als je nou een aanslag pleegt waarvan het lijkt op rechts het heeft gedaan scheert iedereen zich weer aan jou kant en komt alles weer goed.
Wat dat betreft doet het mij een beetje denken aan Jules Croiset, die was ook allemaal nare dingen aangedaan door recht, maar later bleek dat ie het zelf was.

Osdorpertje | 21-07-09 | 00:12

www.dumpert.nl/mediabase/313121/efe043...
ingewikkeld allemaal....
Maar, inderdaad, sluit niet uit dat de vermeende blusser? zelf de brand heeft gesticht.
Die hoofdoekjes ( www.nederlandbekentkleur.nl/ ) in de kop van de site Nederland Bekent kleur doen ook vermoeden dat reneetje niet weet waar de islam voor staat, of -erger- juist wel...

doppertje | 21-07-09 | 00:12

*applaudiseert en joelt richting uitkijktoren*

harry pikkel | 21-07-09 | 00:12

gentle giant | 21-07-09 | 00:02
*zwaar onder indruk is & gerust gaat snurken*

JosVerbeek | 21-07-09 | 00:06

Geen dj vannacht?

harry pikkel | 21-07-09 | 00:03

*onbezoldigd*

gentle giant | 21-07-09 | 00:02

*fort bewaakt*

gentle giant | 21-07-09 | 00:02

Truste Berserkje
Truste Jos
Truste Po
Fijne week Ramms
.
En thans Merlot ook naar het wijnrek om te rusten.

Merlot | 20-07-09 | 23:59

Fleauxe | 20-07-09 | 23:48
Een keer gedaan. Nie wieder. Het lijkt alsof met de Franse taal een overdosis arrogantie etc. de menselijke hersenen insluipt..
Lol@ glorikxpeauveeg | 20-07-09 | 23:55
Wens jou een drieweekse racekak toe ;-)
Rammstein | 20-07-09 | 23:55
Enjoy your holiday, of iets dergelijks.
*gedag zwaait tot Rammstein de hoek om is*

JosVerbeek | 20-07-09 | 23:59

Zware Guy | 20-07-09 | 23:32
Pro-Israel is ook een uiting van fascisme volgens de verlichte extreemlinkse geesten.
Verlicht met molotov-cocktails uiteraard, maar soit.

Merlot | 20-07-09 | 23:58

Tot over een week *aus*

Rammstein | 20-07-09 | 23:55

JosVerbeek | 20-07-09 | 23:43
Ja, maak er maar grappen over.
Bah, en straks duikt die VanFrikscheiter natuurlijk ook weer op met zijn snedigheden.

Ik wens mezelf een goede nacht.
trusten lelijk gepeupel zonder manieren, ik hoop dat jullie straks allemaal vreselijk moeten poepen en dat dan het papier op is.

glorikxpeauveeg | 20-07-09 | 23:55

CH is mooi maar pas op, in sommige delen spreekt men Frans. Rij daar met een grote boog omheen.
Fleauxe | 20-07-09 | 23:48
========
Geldt ook voor Belgie, Luxemburg, Afrika en de Caraiben.
Alsof de duvel ermee speelt.

Merlot | 20-07-09 | 23:55

@bottehond | 20-07-09 | 23:47, respect, edoch, men moet het daar zelf doen, net als in Afghanistan, of we er nu over 6 weken of 6 eeuwen weggaan, het maakt niet uit.

gentle giant | 20-07-09 | 23:53

koreapassie | 20-07-09 | 23:13
Voor jou misschien.

Merlot | 20-07-09 | 23:52

@JosVerbeek | 20-07-09 | 23:15: CH is mooi maar pas op, in sommige delen spreekt men Frans. Rij daar met een grote boog omheen.
@pius | 20-07-09 | 23:18: BMW koop je voor het leven, punt uit.
@Berserker Nr. 1 | 20-07-09 | 23:21: Geef mij maar de M6, of anders koop ik 'm zelf wel.
@Berserker Nr. 1 | 20-07-09 | 23:26: Geen slechter volk dan de Fransen en een ieder die Frans spreekt. Arrogante klootzakken zijn het, allemaal!

Fleauxe | 20-07-09 | 23:48

-weggejorist-

bottehond | 20-07-09 | 23:47

Zware Guy | 20-07-09 | 23:32
'... beïnvloed...' moet wel met 'dt'. Gelett op de avond zou ik 'tt' ook goedkeuren, dus wij zaniken daar verder niet over. Strong buy. Call itt!

*TTombe*

Berserker Nr. 1 | 20-07-09 | 23:45

Zware Guy | 20-07-09 | 23:32
Tuurlijk, het is volstrekt uitgesloten dat een autochtoon zo'n taalfout maakt.

harry pikkel | 20-07-09 | 23:45

boerenvla | 20-07-09 | 23:38
Als u hiermee alltexx bedoeld ben ik met u eens.
Maar fusileren lijkt mij voldoende, ik ben niet wraakzuchtig.

glorikxpeauveeg | 20-07-09 | 23:44

Berserker Nr. 1 | 20-07-09 | 23:29
Dat valt me weer mee. Napalm gebruik ik op de barbecue, erg prettig spul, helemaal niet zo kwaadaardig als het lijkt, en je vlees krijgt er een zeer aparte smaak van.
glorikxpeauveeg | 20-07-09 | 23:35
Je kent de uitspraak 'met Vlemmix blijf je aan het poetsen' toch wel? Need to say more?
*gelijk een haas de 2 meterbak in duikt*

JosVerbeek | 20-07-09 | 23:43

Als het waar is dan moet er gewoon een publieke ophanging ! want gefusilleerd worden is te eervol !
Het is toch al een eikel en aan zo`n figuur mis je niets !

boerenvla | 20-07-09 | 23:38

alltexx | 20-07-09 | 23:11
Johannetje Vlemmix. Alleen die naam klinkt al als een toiletreiniger.???

Dit neem ik je kwalijk.
Het is bovendien ook onnodig kwetsend voor WC eend.

Ik hoop dat je jouw bescheten toilet es met een fles Vlemmix moet reinigen.
Verder wil ik er geen woorden meer aan vuil maken.

glorikxpeauveeg | 20-07-09 | 23:35

Het gebrekkige onderwijs aan Neerlands allochtonen begint wel z'n vruchten af te werpen, zonder enige historische kennis en beheersing van de juiste spelling worden eventuele hoax-aanslagjes snel ontmaskerd.

Als we ze voortaan gewoon helemaal analfabeet laten (scheelt een hoop geld, en beïnvloed het functioneren in de maatschappij nauwelijks), blijven alleen gespiegelde hakenkruisen over. Oh ja, en een Davidster, want pro-Israel is natuurlijk ook weer een uiting van fascisme volgens de verlichte geest van Mo.

Zware Guy | 20-07-09 | 23:32

JosVerbeek | 20-07-09 | 23:14
Ben vrij vredelievend, eigenlijk.
Napalm, oké, maar kloten met een .50 is me iets te gortig.

Berserker Nr. 1 | 20-07-09 | 23:29

Rene Danen=NBK=GL=PvdA=VARA=Volk(ert)skrant=gesubsidieerde volksverraad

ad melkert | 20-07-09 | 23:28

Die bekladdingen op dat Turkse buurthuis KAN bijna NIET door echte rechtsextremen gepleegd zijn. Zo dom! Net echt *kuch* Dat organisaties zoals die van Danen baat hebben bij dit soort bekladdingen en wel eens het brein*hatsjoe* achter dit soort hetzen kunnen zijn, is alles behalve ver gezocht. Goed werk GeenStijl!

Mijnbescheidenmening | 20-07-09 | 23:28

@Fleauxe
Klopt trouwens, Frankrijk zuigt. Parijs zuigt zelfs zeer zwaar. Gewoon een kudtstadt, nog erger dan 020. Iets goorders dan een croissant is nauwelijks voorstelbaar, om van dat achterlijke stokbrood maar te zwijgen.

Dat ze in de provincie die kudt-jeu-de boules-ballen in hun reedt steken.

Berserker Nr. 1 | 20-07-09 | 23:26

*woordje 'van' omhooggooien doet*

alltexx | 20-07-09 | 23:23

Bonnie St. Klaar had toen een IQ 52. *gegoogled heeft*

alltexx | 20-07-09 | 23:22

Rechtse facisten?

Cookie v. eigen deeg | 20-07-09 | 22:59

Krom he?
Links en rechts vervaagt, moslims en links zijn nu de behoudende partijen.
De een wil de liberale droom en idealen redden, de ander wil het geloof terug naar de fundamenten.
Samen zijn ze sterk.

Zo jammer! | 20-07-09 | 23:21

Fleauxe | 20-07-09 | 23:10
Gansch eensch. De overbrenging van stuur naar wiel is fenomenaal. Zag laatst autootje uit linkje hieronder rijden. Volop ruimte voor De Jonge Berserker, lijkt me wel wat op termijn.

www.autoweek.nl/autotest/2039/BMW-X6-x...

Berserker Nr. 1 | 20-07-09 | 23:21

Fleauxe | 20-07-09 | 23:10

En kan ik bij u restitutie krijgen? Uw opmerking is namelijk als een bom ingeslagen, Ik overweeg juridische stappen wegens derving voorpret.
*zich afvraagt waar saint-marie la mer ligt*

pius | 20-07-09 | 23:18

Fleauxe | 20-07-09 | 23:10
Ah, kijk. Dan kan ik er dus bij voorbaat vanuit gaan dat de nog te maken trip naar CH zonder meer een geslaagde vakantie gaat worden.
*helemaal gerustgesteld is*

JosVerbeek | 20-07-09 | 23:15

Berserker Nr. 1 | 20-07-09 | 22:51
Een drivebyshooting, is dat niet iets voor je?

'met een .50 op het dak
schiet ik met gemak,
ied're sleurhut in de brand
Aan Kip, Südwind en Eriba
heb ik grondig het land '
*neuriet*

JosVerbeek | 20-07-09 | 23:14

Tekst is te lang.

koreapassie | 20-07-09 | 23:13

Ik verwacht trouwens vliegennnsssszvlug ener duchtiger sommering von Bohler und Extrrrreemlinkse Kameradjuristen BV, names Rene Dee, dat dit ON-Mid-Del-Slags RAUS VON DER website genomen worden moet!!

Merlot | 20-07-09 | 23:12

Ik was die nulliteit net weer vergeten...

Whimpysinger | 20-07-09 | 23:11

Johannetje Vlemmix. Alleen die naam klinkt al als een toiletreiniger. De gevuldekoekbreinigen noem ik ze voortaan (copyright Merlot)

alltexx | 20-07-09 | 23:11

@Berserker Nr. 1 | 20-07-09 | 22:51: BMW is een wagen waaraan je kunt merken dat er altijd met veel plezier aan gewerkt is. En dan kunnen zogenaamde 'historici' wel anders beweren, die worden gewoon betaald door Audi. En dat terwijl Audi zelf ook geen schone handen heeft hoor, nee zeg. Daar kan ik je verhálen over vertellen, nom nom nom. Met veel genoegen heb ik over de autobahn gereden, daar weet men tenminste wat doorrijden is. Al met al was de vakantie dus helemaal top. Nu is elke vakantie die men niet in Frankrijk doorbrengt een goede vakantie, maar dat weet je zelf natuurlijk ook wel.

Fleauxe | 20-07-09 | 23:10

Kan niet echt de waarheidsgehalte/serieuheidsgehalte van het artikel inschatten. Maar ik schat wel in dat "ons Reneetje" anderen de kolen hiervoor uit het vuur laat halen. In de middeleeuwen zou dit soort hallucinanten op de vuurstpel belanden.

ad melkert | 20-07-09 | 23:10

jakyll | 20-07-09 | 23:06

ghe ghe, over een gevaar gesproken....

pius | 20-07-09 | 23:08

IQ van 78?
Dan is hij officieel zwakzinnig LOL

Merlot | 20-07-09 | 23:07

Die hele kerel interesseert me geen reedt.

alltexx | 20-07-09 | 23:06

'De Bond Voor Aandachtszieke Mediahoeren', ik wist niet dat Johan Vlemmix een nieuwe club had opgericht

jakyll | 20-07-09 | 23:06

Rene danen, voor al uw illusies en wanen.En geert probeer eens een peerdesteert. Non-nieuws dus. Het is Vakantietijd! Alleen leuke en prikkelende topics Aub. Het leven sucks het hele jaar genoeg toch.
Lang leve de Vakantie!

pius | 20-07-09 | 23:02

is drie huizen naast mij gebeurd,
lekker, die asbest!

shannon89 | 20-07-09 | 23:00

"smoking gun" dit..

de creatyfuslijer | 20-07-09 | 23:00

Rechtse facisten?

Cookie v. eigen deeg | 20-07-09 | 22:59

@linda4960 | 20-07-09 | 22:56
Ja en een hele waslijst van andere zaken waar hij bij betrokken is.
Deze enge nazi.
Als het aan rene danen lag werd er een nieuwe holocaust op de joden uitgevoerd.

solidstate | 20-07-09 | 22:59

Alex J | 20-07-09 | 22:45
Oke ik was dus niet de enige die dacht aan Fleischbaum met een balkie :) Danen is vast het zwarte schaap van familie Fleischbaum.

spooky | 20-07-09 | 22:59

Goh kan mij nog een Rijksdag-brandje herinneren. Zaten de facisten ook achter, van de rechterkant dat dan weer wel, hier hebben we het over linkse facisten, net zo erg.

Kingeef1975 | 20-07-09 | 22:57

Is dat die gozer die een klacht ingediend tegen Wilders? Samen met Spong ??
?????????????????????

linda4960 | 20-07-09 | 22:56

Die rene danen is tot alles in staat.
Wat een gluiperige enge cypto-nazi.

Brrrr...

solidstate | 20-07-09 | 22:55

Dit is hele enge elite van links.
Helemaal geobsedeerd door Geert en zijn partij.
Triest en gevaarlijk, een broeinest van Volkertjes, en heimelijke ondersteuners van Mohammed B's. Alles om hun gefaalde liberale droom nog enigszins te redden, voor hun twijfelachtige eer gevoel.

Zo jammer! | 20-07-09 | 22:55

Als het maken van spelvouten een reden is om als verdachte aangemerkt te worden, dan zal ik me maar vast instellen op een politiebezoekje. Vaag verhaal.

Cookie v. eigen deeg | 20-07-09 | 22:54

Fleauxe | 20-07-09 | 22:40
Dat je een BMW rijdt doet mijn hertje opspringen van vreugde. Beter een BMW dan een Audi TT, om maar wat te noemen - in zo'n nichtenbak wil je niet dood gevonden worden, oder? Begrijp trouwens niet zo goedt waarom Audi reclame maakt voor TT. Misschien is er wel een complot, ik denk het wel.

Los daarvan, fijn dat je een prettige vakantie hebt gehad. Ik hoor dat graag. De meeste mensen hebben altijd wel wat te kankeren (doorgaans het Noorden kwijt etc.) en die mensen, nee, dat zijn niet mijn vrienden.

Goeie wegen ook hè, daar in Dld? Lekker rausen, hoppa, met 250/u medeweggebruikers van de weg afblazen, toppie. Mijn persoonlijke hobby heet 'caravanschampen'. Een klein tikje is al voldoende om het ding dwars te krijgen en naar de kloten te helpen. Vaak zijn de eigenaren nog blij ook dat ze eindelijk van dat kudtding af zijn.

Ik denk altijd win-win, zelfs als het win-lose is. 't Voert te ver daar nu verder op in te gaan.

Berserker Nr. 1 | 20-07-09 | 22:51

-weggejorist-

En-el Hak | 20-07-09 | 22:50

Met zo'n balkie over zijn ogen is het net Fleishbaum, de krullebol.

koen_c_s | 20-07-09 | 21:49
Ja jij zet de tendens weer keihard neer. Lekkere bron ook weer met die antiantifa "Ravage (extreem-links actieblad)" en dat is dan bedoelt als beschuldiging van activisme? Actief zijn als beschuldiging moet wel van hele luie mensen komen denk ik dan. En geheel polico een mening in een blaadje schrijven is een doodzonde. Kijk ik moet die Danen ook niet maar iemand die schriftelijk een mening verkondigt hierover beschuldigen is ZO bruinhemdachtig.

spooky | 20-07-09 | 22:48

Dat nu juist NBK zich er mee moet bemoeien. Op 4 mei staan ze altijd schijnheilig te janken op de Dam, om vervolgens de rest van het jaar alles er aan te doen de joden kapot te maken. Danen, Rabae en dat soort enge mannetjes voelen helemaal niets bij zo'n barak. Met dit soort relikwieën hebben ze niks. Het is inderdaad niks meer dan schijnheilge aandachttrekkerij als je nagaat dat de islam bij het NBK boven alles gaat.

rapunzelklokje | 20-07-09 | 22:48

Met zo'n balk over z'n ogen is die Rene D net een pafferige Fleischbaum.
Of ligt dat aan mij?

Alex J | 20-07-09 | 22:45

Hep de plisie 'm al op 't rek gelegd. Danen jij bent verleden tijd, lul!

Hanxie | 20-07-09 | 22:44

Rene wie?

vander F | 20-07-09 | 22:43

Wat ik me wel eens afvraag, is of je de Nijmeegse Vierdaagse gewoon kunt lopen zonder allerlei kaarten bij je of dat het domweg handiger is om een TT bij je te hebben. Tegenwoordig sterft het van de onverlaten en die zetten natuurlijk alle routebordjes fout om al die sportlustige wandelaars te fucken. Gaan ze zelf achter een struik zitten lachen.

Lekker volk ja. Moet daarbij wel aantekenen dat je redelijk gestoord moet zijn om vier dagen te gaan lopen, terwijl je ook gewoon met de auto kunt. Nee, daar begrijpen wij niets van, meneer.

Berserker Nr. 1 | 20-07-09 | 22:42

Gallisch | 20-07-09 | 22:35
Mwoach... (dat zit precies tussen ja en nee in)

Randfiguur | 20-07-09 | 22:42

@Berserker Nr. 1 | 20-07-09 | 22:01: Ja, jij ook een goede avond toegewenst. Uit principe rij ik BMW, dus een TomTom is overbodig. Ik was er even niet, dat klopt. Was heerlijk op vakantie in Bechtesgaden, die plaats haalt het beste in me naar boven. Oude liedjes zingen met gelijkgestemden tijdens één van onze vele wandeltochten door de bergen. Dat lijkt vrij zwaar maar in zo'n luchtige lederhose is geen berg te stijl. Tijdens het WK vaandelvouwen attendeerde een NSB'er ons op het bericht van de afgebrande barak van Anne-Frank, en dat wij daar de schuld van zouden krijgen. Nou, daar hebben we smakelijk om gelachen. Alsof we er tijd voor hebben zeg, wat denken ze wel niet. Daarbij, als het echt Nazi's waren, dan staken ze toch zeker geen eigen materiaal in de hens?
Enfin, het was een fijne vakantie.

Fleauxe | 20-07-09 | 22:40

@zeroise | 20-07-09 | 22:27, ga er naar toe, het viel mij tegen, vooral als je dan begrijpt dat authentieke details voor het oprapen liggen.
Maar er is nooit de moeite genomen om dat weer bij elkaar te krijgen, triest.

gentle giant | 20-07-09 | 22:39

-weggejorist-

theo4116 | 20-07-09 | 22:38

Kreeg iedere brandstichting maar zoveel aandacht van de pliesie. Normaal komt bromsnor niet eens uit de auto bij zo'n gebeurtenis. De schuur was toch echt flink oud hout waar je geen stuiver meer voor zou maken. Van de foto's af kan men toch gewoon hetzelfde ding als nieuw bouwen. Het gaat voornamelijk om de stijl en vorm. De beleving is dan eigenlijk gelijk. De meeste molens zijn ook niet zo oud als er op de kroonsteen staat. De boer is overigens ook z'n spullen kwijt. Iemand hier nog medelijden of belangstelling getoond?

antizanic | 20-07-09 | 22:38

Randfiguur | 20-07-09 | 22:31
Tis een beetje haastig geschreven, maar leuke insteek toch?

Gallisch | 20-07-09 | 22:35

Over die spelfout, er staat lonsdele iemand opgevallen. spelfou-ten dus. Niet dat het verder nou zo belangrijk is maar als het toch GS-bashavond is...

alltexx | 20-07-09 | 22:35

@Randfiguur | 20-07-09 | 22:31, OK, duidelijk, maar het zet randfiguren wel aan het denken, dat is dan weer mooi meegenomen.
( en dit allemaal onbezoldigd ).

gentle giant | 20-07-09 | 22:35

Rammstein | 20-07-09 | 22:11 Alle pogingen nog wat slaap te pakken zijn mislukt.

Willianus Wortelus | 20-07-09 | 22:31

gentle giant | 20-07-09 | 22:13
Onduidelijke toon, veel herhaling, 3x "onderzoek" achter elkaar, ongemakkelijke mix van persbericht van de Bond en nieuwsfeiten... leest gewoon niet lekker. En dat is een doodzonde bij (fictieve) persberichten.

Randfiguur | 20-07-09 | 22:31

nu is @stoney meloni op sn aan het zeuren,hou die jankert hier en hou een sop.

bijtieakumaai | 20-07-09 | 22:29

gentle giant | 20-07-09 | 22:00
De aanblik op die rails moet hartverscheurdend zijn geweest. Ik ga ook niet de inhoud van het artikel betwisten, het hele gebeuren is te zot voor woorden. Het had van mij alleen wel wat scherper gemogen ... wat meer GS.

zeroise | 20-07-09 | 22:27

Je kunt trouwens de dingen ook positief benaderen en iedereen die het Noorden kwijt is op staatskosten voorzien van een TomTom. Wouter Bos geeft wel miljarden aan een kudtbedrijf als ING, maar wat heeft de gewone man daar aan? Juist, niks. Terwijl hij erg geholpen zou zijn met iets dat hem een beetje wegwijs maakt in ons sublunarische tranendal. Moet je je voorstellen, nooit meer de weg kwijt!

Ik zeg, geen gelul, Nederland gidsland!

Berserker Nr. 1 | 20-07-09 | 22:25

gentle giant | 20-07-09 | 22:17
LoL. Rene D. is nog steeds verdacht...

Vieze Tonnie | 20-07-09 | 22:22

Over Lord Ice Dog | 20-07-09 | 22:18
Doe het dan ook niet. Zo blijven we immer verstoken van je inhoudelijke comments.

Jaap de Paap | 20-07-09 | 22:22

Trieste zaak als reaguurders met elkaar gaan lullen over onbenul... :(

Over Lord Ice Dog | 20-07-09 | 22:18

@Vieze Tonnie | 20-07-09 | 22:11, OK hebben we wat aan, ik kon het artikel niet, thnx, mijn interpretatie is dan weer, dat een Volkskrant lezer daarna die barak in de fik heeft gestoken.

gentle giant | 20-07-09 | 22:17

Elisabeth2 | 20-07-09 | 22:05
Kost teveel centjes, vinden de hoge heren. En vrijheid vinden ze ook al niet zo belangrijk.
*het een grof schandaal doet vinden*

JosVerbeek | 20-07-09 | 22:15

Rammstein | 20-07-09 | 22:07
In China heet het kreng Lee-Lee. In Japan Kariburi-Kariburi. Japanners houden van eenvoud, 't is daarom een zeer hoogstaand volk, dat zeer goed begrepen heeft dat de wereld schreeuwt om spiegeltjes en kraaltjes. 't Loopt daar als een Lee-Lee.

Berserker Nr. 1 | 20-07-09 | 22:14

@Randfiguur | 20-07-09 | 22:08, wil jij dat dan even onderbouwen, bij voorbaat dank.

gentle giant | 20-07-09 | 22:13

Wil ik dit weten? nee. is dit leuk? nee. heb ik hier zinnigs op te zeggen? Driewerf NEEN dus.

alltexx | 20-07-09 | 22:12

Is Geert ook tegen Joden dan? Wist ik nog niet. Zo leer je toch nog wat op internet in de zomer.

bbbachstra | 20-07-09 | 22:11

Willianus Wortelus | 20-07-09 | 22:07
Jij ook al ?

Rammstein | 20-07-09 | 22:11

@Elisabeth2 | 20-07-09 | 22:05, een grof schandaal, was het laatste jaar dat ik lid was van "d'n bond", 1993 of zo, pure ervaring hier, breek me de bek niet los.

gentle giant | 20-07-09 | 22:11

Een linksch extremist met terroristische trekjes...? RaRa hoe kan dat nou?

FreshClash | 20-07-09 | 22:09

Dit artikel is echt een train wreck, zoals de Yanks plegen te zeggen.

Randfiguur | 20-07-09 | 22:08


Ik ga straks de vierdaagse lopen maar daar hoor je niemand over.

Willianus Wortelus | 20-07-09 | 22:07

Berserker Nr. 1 | 20-07-09 | 22:01
Horst Horst

Rammstein | 20-07-09 | 22:07

Je hoeft fascisme niet goed te hoeven schrijven om er diepe gevoelens voor te koesteren.

Zo maakt het niet uit of een fascist een Marokaanse schone neersteekt of een facist. Bloederig blijft het. En zonde.

MacVulpen | 20-07-09 | 22:06

gentle giant | 20-07-09 | 22:00
Net zoals Nederland de bevrijding niet elk jaar eert met aan nationale vrije dag.

Elisabeth2 | 20-07-09 | 22:05

Sinar | 20-07-09 | 21:07
.
Goed idee. We gaan ze allemaal het land uit zeuren met jammer-stories uit de
vorige eeuw.

Peukenvreugd | 20-07-09 | 22:04

Fleauxe | 20-07-09 | 21:48
Tijd niet gesproken, Fleauxe, ouwe schat van me. Dat je een Duits sprekende GPS hebt pleit zwaar voor je, en ik vond je al zo'n lieverd. Ich habe keinen Namen Dafür.

Zelfs als het geen TomTom is, maar... misschien vindt je moeder het wel leuk om een TomTom op haar rollator te krijgen, mocht ze nog in leven zijn en anders sorry blabla.

Berserker Nr. 1 | 20-07-09 | 22:01

@zeroise | 20-07-09 | 21:51, nee, een brandje in een schuur die toevallig ooit in Westerbork heeft gestaan, en onderdak heeft geboden aan Joodse gevangenen van een perfide regime, dat lullige schuurtje, waarom stond dat niet allang in Westerbork dan?
Ik ben er geweest, paar kromgebogen rails, en een hoop grote schotels, dat is Nederland.

gentle giant | 20-07-09 | 22:00

Zullen wel weer "minderen" van een niet nader te noemen bevolkingsgroep zijn.
Neo-nazies zijn even erg maar die krassen swastika´s correct en niet in spiegelbeeld xD

Schande trouwens dat monumenten in brand worden gestoken -1

inktpot | 20-07-09 | 21:59

Elisabeth2 | 20-07-09 | 21:44
Inderdaad, je komt nog eens ergens, binnendoor is (zeker met files) net zo snel en minstens drie keer zo mooi. Verdwalen lukt me nooit, aangezien ik met gyroscopisch kompas in mijn hoofd ben geboren..
koen_c_s | 20-07-09 | 21:49
Kortom, Rene Danen bukt periodiek HEEL ERG diep voor de man met de subsidielul en laat zich zodanig volblaffen dat daarbij vergeleken een autoband op 15 atmosfeer een slap waterballonnetje is..

JosVerbeek | 20-07-09 | 21:54

Bonnie Swart | 20-07-09 | 21:43
.
Daar hoef jij je niet voor te generen, juf.
Het is ook een onzin sensatie-stukkie.
Als je een stukje vlees teveel met spek lardeerd, gaat de vleessmaak ook verloren.
Je proeft in dit opstel dus teveel vet spek en te weinig vlees.
Zelfs een blondje zal dit begrijpen.

Peukenvreugd | 20-07-09 | 21:53

Nou nou ... zwart balkje, 'mogelijk', 'vermoedelijk' en 'niet uitgesloten'. Allemaal in hetzelfde artikel. Wat zijn we weer heerlijk tendensjeus Brusselmans.
Moet jij nou de kar trekken?

zeroise | 20-07-09 | 21:51

Rene houdt er overigens ook een privé-webstek op na
www.renedanen.nl/

En anti-afa heeft ook zo het een en ander te melden:
www.antiantifa.net/index.php?Itemid=47...

Danen is nauw verwoven met stichting xminy en stichting zwartzaad, beide zijn organisaties zie staatssubsidie en giften doorsluizen naar doelen.
Waarom niet direct soepsidie verstrekken aan de beoogde doelen, zou je denken?
Dat is vrij simpel, als in een overheids-jaarverslag zou staan dat ze jaarlijks duizenden euro's over maken naar een extreem-linkse knokploeg, dan zou dat bij de pers wel eens een belletje kunnen doen rinkelen.
Vandaar dat ze dergelijke constructies hebben verzonnen.
www.xminy.nl/files/XminY-JV2007binnen....
Van Heijningen (SP) is bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het financiëren van de taart voor Fortuyn...
www.stormfront.org/forum/sitemap/index...
En zo zijn er talloze links tussen linkse politici, extreem linkse actiegroepen en uitermate linke lieden die na hun vervroegde vrijlating meteen met een pistiool op zak aanslagen gaan beramen..
www.om.nl/actueel/nieuws-_en/@151543/d...
.
Stan de Jong had Peter Janssen al eerder door...
www.standejong.nl/2009/04/08/volkert-e...
.
De lijst van Bemoeizieke Nederlanders en Slinkse Politici die verbonden zijn aan Danen en de zijnen is ellendiglang, van Christa van Velzen tot aan Wijnand Duyvendak en Diederik Samsom, allemaal schurken ze tegen elkaar op alszijnde een vieze bal samenklittende soepsidieverterende rioolwormen.
www.dumpert.nl/mediabase/554621/13324a...

koen_c_s | 20-07-09 | 21:49

Drie mogelijkheden:

(1) Extreem-linkse elementen hebben getracht alle resterende symbolen van de eau zeau verfoeide nationaal-soosjalistiese dictatuur te vernietigen en in al hun wijsheid dus besloten twee boerenschuren af te fakkelen.

(2) Extreem-rechtse elementen hebben getracht alle mogelijke bewijsmaterialen voor een eventuele (door hen uiteraard ontkende maar door extreem-linkse elementen reeds jarenlang *kuch* opgeklopte) genocide te vernietigen en in al hun wijsheid dus besloten twee boerenschuren af te fakkelen.

(3) Kortsluiting (of daaromtrent).

Reinaert | 20-07-09 | 21:49

Elisabeth2 | 20-07-09 | 21:44
Met TomTom en "vermijd snelwegen" aangevinkt kom je ook de meest ongebruikelijke en mooie routes tegen, alleen in Zwitserland kun je dat beter niet doen als je last hebt van hoogtevrees.

CoffeePatch | 20-07-09 | 21:49

I did not see any ordinary people among the protesters, that’s why it was a great opportunity to take some portraits. LOL

tismaareenmening | 20-07-09 | 21:48

Bonnie Swart | 20-07-09 | 21:43
Ik snap het ook niet zo, hoor. Maar ssssjjt

Elisabeth2 | 20-07-09 | 21:48

Mijn GPS spreekt Duits...

Fleauxe | 20-07-09 | 21:48

@Bonnie Swart | 20-07-09 | 21:43, heel raar, ik vind het juist een prachtig cynisch topic.

gentle giant | 20-07-09 | 21:47

@ Brusselmans. Lekker man. Fijne dag vandaag, topicaal gezien. Ouderwets goed. Thanks.

Jaap de Paap | 20-07-09 | 21:47

Er is blijkbaar een links terroristisch offensief gaande als je dit combineert met het oppakken van aankomend-moordenaar VeganStreaker. Proberen ze een coup te plegen nu de regering op vakantie is?

Sinar | 20-07-09 | 21:46

JosVerbeek | 20-07-09 | 21:37
Zonder TomTom kom je de meest ongebruikelijke en mooie routes tegen. Al dat gejakker op snelwegen ben ik beu. Als ik naar een vergadering moet diep in de binnenlanden van NL neem ik altijd een uur extra de tijd om te verdwalen, wat ook altijd gebeurt.

Elisabeth2 | 20-07-09 | 21:44

Ik begrijp helemaal niks van 't bericht.
Wat een van-de-hak-op-de-tak-verhaal.
Tsja, 'ben blondt, heh?!
.

Bonnie Swart | 20-07-09 | 21:43

Aanpakken dat linkse tuig.

breinpulp | 20-07-09 | 21:42

Wel een beetje raar fout hakenkruis lonsdale fout gespeld en de referentie naar hitler.
En dan een davidster erbij volgens mij stinkt dat zaakje net zo erg als een ongewassen kraker.

Tostihamkaas | 20-07-09 | 21:41

kersenflap | 20-07-09 | 21:33
.
Helemaal mee eens, flapmans.
Die fik zou wel eens de zoveelste ordinaire haathoax kunnen zijn.

Peukenvreugd | 20-07-09 | 21:41

Nederland waar is je ruggengraat gebleven.
Elisabeth2 | 20-07-09 | 21:11

ook al op zoek naar die goeie ouwe VOC-mentaliteit?

landlopertje | 20-07-09 | 21:40

Prachtig stuk, complimenten. Rene weet het zeker, een stel puisterige 'Londsdele' tieners heeft na jarenlang onderzoek de barak van Anne-Frank ontdekt en het ding in as gelegd. (want daar zijn Nazi's nogal goed in) Je moet er maar in geloven zeg... Arme Rene, he-le-maal van de kaart.

Fleauxe | 20-07-09 | 21:40

Wilders moet gewoon aan de macht,met dat kapsel van hem,draagt de politiek ook weer een steentje bij naar de terugkeer naar de middeleeuwen.
Guillotine op de binnenplaats en wie de koning niet respecteert, wordt zonder pardon gechopt.
En natuurlijk ipv. water,BIER!!!

evolutietheezakje | 20-07-09 | 21:38

Berserker Nr. 1 | 20-07-09 | 21:27
Fantastisch. Daar ben ik blij mee. Iemand die bid voor een verstokt kaartgebruiker zoals ondergetekende, waar vindt je dat nog?
*met E2 mee dankt*

JosVerbeek | 20-07-09 | 21:37

mooooos | 20-07-09 | 21:32
Merendeel van de reaguurders is hoog opgeleid, toch?

CoffeePatch | 20-07-09 | 21:35

Berserker Nr. 1 | 20-07-09 | 21:27
Dank.

Elisabeth2 | 20-07-09 | 21:34

Jezus Brusselmans,
Rene Danen is een linkse subsidie clown, maar ik vind dit pure lasterpraktijken, gericht op een individu. Eigenlijk hetgeen waar je hem van beticht.

kersenflap | 20-07-09 | 21:33

Brusselmans, dit was iets te subtiel... de reaguurders hebben er zichtbaar moeite mee :P

mooooos | 20-07-09 | 21:32

JosVerbeek | 20-07-09 | 20:52
TomTom gaat zwaar roeleren. Zelfs krakerTs en ex-krakerTs kunnen niet meer zonder.

Mijn gedachten gaan uit naar de TomTom-lozen. Ik bid voor hen.

Berserker Nr. 1 | 20-07-09 | 21:27

Rene D. die is toch lid van die nationaalsocialisten die zich internationaal hebben verenigd?

CoffeePatch | 20-07-09 | 21:26

Dat mag die man best denken, maar waarom vind Trouw en nu dus geenstijl, zijn mening zo interessant om het te publiceren? Weet hij meer dan de politie? Komt NBK met nieuwe feiten? Neen; flikker dus een eind op aub. Dikke fail van trouw en een nog grotere fail van geenstijl om er voor een tweede keer aandacht aan te besteden.

Rest In Privacy | 20-07-09 | 21:24

@stoney meloni
.
He, krullebol, jij hebt je aandacht en Bertus verveelt zich.
Plemp je nog wat, of hoe zit het?

Bertus Betonsloper | 20-07-09 | 21:21

Who gives a rat's ass anyway about die barakken?
Als het zulk belangrijk historisch erfgoed was geweest, was het nooit 60 jaar als schuur gebruikt, toch?

En trouwens, anders reconstrueren ze de boel toch in Westerbrok, zoals men in Auschwitz I gedaan heeft?
Zo kunnen we allemaal zoals in Oswiecim in de vakantie de gloednieuwe oven daar bewonderen, foto's nemen en aan ons flesje water lurkend barak in, barak uit door sloffen op onze birckenstocks. 'wat was het hier erg he? krijg jij ook zo'n kippenvel van deze plek?'

En on topic; over 10 jaar lachen we om Rene D., want zelfs hij gaat nog wel eens een Prem doen (lees: van pro-multicultimeuk naar anti-multicultimeuk).

General.Lee | 20-07-09 | 21:21

Links... pro dierenrechten en in bezit van een vuurwapen... Had Wilders morgen afspraak op Mediapark? :-D

Powned | 20-07-09 | 21:19

Lol, geinig stukje.

fappefras | 20-07-09 | 21:19

@stoney meloni | 20-07-09 | 20:38

Hakenkruizen & de leuzen pro-adolf staan haaks op het gedachtegoed van Geert Wilders, die krijgt nl al een lichte erectie als ie Israel denkt te horen. Het geluid wat Geert Wilders laat horen gaat vooral over de in zijn ogen 'gevaarlijke' islam. Zowel het voorval in Westerbroek en de bekladding van de moskee zou ik een joe-job niet uitsluiten als ik justitie was.

Rene D. is een persoon volgens mijn bescheiden mening het lieft samenleving ondermijnend werkt. Al hoewel serieus werken heeft ie in z'n levensdagen amper gedaan. Maar dat zie je vaker in die kringen, veel bleren maar nog nooit serieus blaren gehad (okey wellicht de tong)

Bluto Blutarsky | 20-07-09 | 21:18

Peter Janssen, de vegan streakerT is weer eens opgepakt.

Nee dus! | 20-07-09 | 21:18

Den Ouwe Rukkert | 20-07-09 | 21:14
rofl, en justitie maar denken dat hij z'n zieke moeder aan het verplegen was (de reden waarom hij vervroegd vrijgelaten was).
Ik vraag me af wie er met deze arrestatie eigenlijk de kogel van links ontsprongen is.

koen_c_s | 20-07-09 | 21:17

Heet ie nu ineens weer D?
Dacht dat zijn naam al allom bekend was, Dickhead.

bijbal | 20-07-09 | 21:15

Blue Leader | 20-07-09 | 21:10
.
Probeer dat zo'n links geretardeerde maar eens aan z'n verstand te peuteren; gaat je ech nie lukken.

Bertus Betonsloper | 20-07-09 | 21:14

Hier is maar 1 woord voor: Amateurs!

En waarom staat er een ster naast de woorden 'sieg heil adolf'?

Klapband | 20-07-09 | 21:13

Rene D. altijd -100, smerige achterbakse lutser.

Dr Mastermind | 20-07-09 | 21:12

Pas na zestig jaar zouden die barakken in een museum opgenomen worden. Slaakt diepe zucht. Nederland waar is je ruggengraat gebleven.

Elisabeth2 | 20-07-09 | 21:11

@stoney melnoni
Achterhaald links argument
PVV aanhangers bashen gaat helaas ook niet lukken, net zomin als de PVV en Wilders monddood krijgen met slappe cliche's.

Blue Leader | 20-07-09 | 21:10

@leo de pejo | 20-07-09 | 20:59
Ja Leo, laten we elke herinnering aan het joodse verleden maar snel ausradieren uit Nederland. Het zit de zo gewenste islamisering nogal in de weg he?

Sinar | 20-07-09 | 21:07

Gallisch | 20-07-09 | 20:46
Neen, Joris zal het wel hebben doorgesluist, het blijft echter de vraag wat ik met het etiket "De Bond Voor Aandachtszieke Mediahoeren" aanmoet, vooralsnog bezie ik het maar als een compliment.
.
Overigens zie ik Danen hier niet zelf met een doosje lucifers rondlopen, de AFA is al eens vaken in Veendam geweest, ze beschikken over voldoende lokale kennis en betrokkenen om in Veendam een anti-Israel betoging te houden:
"Veendam, Osman Gazi moskee naar centrum: Demonstratie tegen de aanval op Gaza en het buitensporige geweld van het Israelische leger tegen de bevolking van Gaza."
estrecho.indymedia.org/mod/mediacenter...

Frappant genoeg is dit ook precies dezelfde moskee die later is beklad.

koen_c_s | 20-07-09 | 21:05

Rene Danen, brrr... het is net Hitler die je vertelt dat racisme verkeerd is.

De Vrolijke Kaafir© | 20-07-09 | 21:02

speltip 9: laat ironische collumns over aan Niceau

Francisco | 20-07-09 | 21:02

Wat een onsamenhangende column is dit.
Er wordt een link gelegd dat René Danen mogelijk de brandstichter is, maar in het artikel uit de Trouw waar naar gelinkt wordt staat dat nergens en wordt het eens niet gesuggereerd.
Wie of wat is De Bond Voor Aandachtszieke Mediahoeren?
En in de laatste link wordt-ie weggezet als opkomsthoaxer, maar ook dat is gebaseerd op jullie dikke duim. Al zou het me niets verbazen als hij de aantallen wat opgekrikt heeft want dat is standaard bij legio evenementen.
En is het nu zo erg dat die barakken afgebrand zijn? Dan maak je ze toch na, van al die molens die er nog staan en al die grachtenpanden is ook geen steen meer origineel. Maar het zal wel te maken hebben dat het verbonden is met de naam Anne Frank, dan reageert men nogal spastisch. Denk maar aan de dode boom in de tuin van het compleet gerestaureerde en in oude staat teruggebrachte Anne Frankhuis.
Welkom in openluchtmuseum Nederland.

leo de pejo | 20-07-09 | 20:59

dacht dat het weesie was

jantje smut | 20-07-09 | 20:59

@stoney meloni | 20-07-09 | 20:38

Hypocrietie... Iemand die voor zijn land vocht, krijgt levenslang, maar de amerikanen die beograd bombardeerden gaan vrijuit.
Overigens vergeet iedereen de Dayton akkoorden
Richard Holbrook zou berecht moeten worden
Ook g w bush, maar de amerikanen waren zo wijs om het den haag tribunaal niet te erkennen,
In elke oorlog zijn er foute partijen, maar waarom werden Tudjman en Izebegotvic niet veroordeeld? Precies, omdat die massa moordenaars onder 1 hoedje speelden met de Yanken.
De wereld is onrechtvaardig
stoney meloni | 20-07-09 | 20:23

wel consequent blijven hoor PVV is namelijk voor Nederland

henkt | 20-07-09 | 20:59

Seht etwas Jiddish aus, wass? (Zie zijn krulletjes...)

Nee dus! | 20-07-09 | 20:35

Ben even kwijt uit welke film ik dit citeerde, maargoed...

Nee dus! | 20-07-09 | 20:59

Rene Danen.. laatste keer dat hij op GS was was volgens mij bij die Hamas-Hamas-joden-aan-het-gasdemonstratie. Nou, als dit niet reden genoeg is om het op te pakken weet ik het ook niet meer..
Danen -78

Sr. Martinez | 20-07-09 | 20:58

Nuke the motherfucker

Erectus Enormus | 20-07-09 | 20:58

Ow als ze toch bezig zijn, laat de FIOD dan even zijn belastingen nagaan, net als het rechtmatig omgaan met de kilo's subsidie die hij krijgt. Het riekt behoorlijk...

Rollins | 20-07-09 | 20:57

Ik durf te stellen, dat 80% van de zg pvv kiezers achterbakse stiekeme racisten zijn en nu maar wachten op de comments..
stoney meloni | 20-07-09 | 20:38
.
Zit je om aandacht verlegen, krullebol?

Bertus Betonsloper | 20-07-09 | 20:55

Kijk, dit is het betere werk, Brusselmans.
*zoen geeft en poëzieplaatjes plakt*

VanFrikschoten | 20-07-09 | 20:55

Berserker Nr. 1 | 20-07-09 | 20:37
Ik had me ingeschreven op de emissie, er zit volgens mij wel muziek in dat aandeel, voorlopig.
Overigens, Rene D. werkt ongetwijfeld nog met een stratenatlas en zal door zijn enorme dyslexie gecombineerd met invallende schemering mogelijk de plaatsen 'Westerbork' en 'Westbroek' verward hebben. Waarbij automatisch de vraag rijst: wat heeft meneertje D. in Westbroek te zoeken?

JosVerbeek | 20-07-09 | 20:52

koen_c_s | 20-07-09 | 20:44
goeie voorzet Waarde !

Teun van het Tuinpad | 20-07-09 | 20:52

Zitten er enorme wallen onder dat zwarte blokje? Dan ken ik hem wel.

madakantognie?! | 20-07-09 | 20:50

koen_c_s | 20-07-09 | 20:44
Ghe... jij hebt Brusselmans getipt!

Gallisch | 20-07-09 | 20:46

Zou D. echt zo handig met lucifers zijn?

Vieze Tonnie | 20-07-09 | 20:45

Iedereen met enig historisch besef begrijpt natuurlijk dat een fascist (of racist) weinig motief heeft hiervoor

Caturman | 20-07-09 | 20:45

Leuk gedaan, Brusselmans.

de Bree | 20-07-09 | 20:44

Goh, ben ik nu zo slim of is de rest van journalistiek Nederland zo dom?
Gelukkig is er altijd GS nog..

koen_c_s | 20-07-09 | 20:44

@stoney meloni: ik denk dat het vooral gewoon mensen zijn die gefrustreerd en teleurgesteld zijn over het gebrek aan daadkrachtige politiek en het totale ontkennen van het probleem met bepaalde groepen immigranten.
En dan gaan mensen het zoeken buiten de gevestigde partijen. Enige die je hiervan de schuld kan geven zijn de zittende partijen, niet wilders en niet de kiezers.

panadol | 20-07-09 | 20:43

Ook linkse fascisten horen aan een boom

Tobi | 20-07-09 | 20:42

Hoe zal ik het noemen, het Marinus van der Lubbe syndroom...

KaiserSoza | 20-07-09 | 20:42

stoney meloni | 20-07-09 | 20:38
De PVV houdt zich niet zozeer bezig met buitenlanders als wel met de islamisering van NL. De islam is geen ras, wist je dat, krullenbol? Dat jij die dingen verwart betekent alleen maar dat je een volstrekt onbeduidend leeghoofd bent.

Dat laatste wist je natuurlijk dan weer wel, maar 't leek me een goed idee je dat nog eens in te wrijven.

Berserker Nr. 1 | 20-07-09 | 20:42

Trotskist Rene D. (vermoedelijke dader)

QB (ja die.....) | 20-07-09 | 20:41

Precies, het nederlandse pvv volk, zo achter de ellebogen als een rotte appel en maar de linkse media blaimen voor alles, maar als de linkse media gehaaid zou zijn, dan hadden ze de Geert Wilders spreuken in Veendam wel uitvergroot.
Ik durf te stellen, dat 80% van de zg pvv kiezers achterbakse stiekeme racisten zijn en nu maar wachten op de comments..

stoney meloni | 20-07-09 | 20:38

Links draaiend hakenkruis dat is wel verdacht inderdaad.
De moffen hebben vanwege de dyslexie onder de hakenkruis baniers makers er ook een rechtsdraaiende standaard van gemaakt met voorbeelden en alles er bij.

Beëlzebul | 20-07-09 | 20:38

Kan ook zijn dat die arme René z'n TomTom vergeten was en dus verdwaald was of zelfs dat hij er niets mee te maken heeft. In beide gevallen geldt natuurlijk het advies 'naar extreme strong buy van buy'.

Rumour has it dat de zwervers en daklozen op staatskosten worden uitgerust met een TomTom. Ik zeg het, een groeimarkt.

Overigens ben ik tegen het bekladden van andermans eigendom en pleit daarom, naast een volledige schadeloosstelling, voor een gevangenisstraf waarop per week 1 streepje op de muur mag worden gezet ter grootte van 2 cm en men pas vrijkomt als er evenveel streepjes op de muur staan als er aan lengte beklad is bij een ander.
Bij recidive 2 mm. Dat zal ze leren.

Berserker Nr. 1 | 20-07-09 | 20:37

Die man kijkt tenminste hoe z'n achterban het doet. En leert er van.

Jammer dat z'n achterban zo verrot is, dat dan weer wel.

Requiescat in pace | 20-07-09 | 20:37

Seht etwas Jiddish aus, wass? (Zie zijn krulletjes...)

Nee dus! | 20-07-09 | 20:35

Negeren die D.

Nee dus! | 20-07-09 | 20:33

Die kleautzak weer, wordt tij dat iemand hem eens podium afschopt; wat heb ik een hekel aan deze vent en waar hij voor staat.
*filmpje op dumpert herinnert doet"

Jezweetzelluf | 20-07-09 | 20:33

Aandachtsgeil mannetje met laag IQ, en nog een racist ook! Moeten we hier nu echt veel aandacht aan besteden!?

De_Kerstman | 20-07-09 | 20:32

Rene D is een linkse fascist.
Deze linkse fascisten proberen , desnoods met geweld, hun zin door te drijven.

kuifje. | 20-07-09 | 20:29

Niet elke schrijver heeft 'ironie' onder de knie.

Powned | 20-07-09 | 20:28

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl