Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Imam Van de Ven geeft cursus Jihad

kareem00.jpgDe zomer is een goed moment voor rubriekjes als 'Hoe is het nu met ...'. Daar doet GeenStijl ook fijn aan mee en voor deze eerste aflevering zoeken we Jilles Lambertus Henricus van de Ven op (die u waarschijnlijk beter kent als Abdul-Jabbar de Doodwenser). Deze bekeerling mag de laatste tijd dan weinig te zien zijn op televisie, maar hij is nog steeds flink actief op de internets. Zo is hij één van de schriftgeleerden op Ontdek de Islam punt NL en daar gaf hij gistermiddag college over de jihad. Dat Van de Ven een voorstander is van de verdedigende jihad in Afghanistan tegen onder andere Nederlandse troepen, zal weinig mensen verrassen. Interessanter is zijn verhaal over de aanvallende heilige oorlog tegen de de landen van de ongelovige koeffaar. Dat is een rechtvaardige oorlog die de moslims - in tegenstelling tot die gewelddadige westerlingen - met bloemen voeren: "Een verschil met de koeffaar is echter dat de eerste Moslims deze landen niet binnenvielen om rijkdommen te plunderen en vrouwen te verkrachten en wereldse macht te vergaren, maar om de harten te openen van de bevolking en de rechtvaardige wetgeving van Allah op aarde te vestigen. Toen de bewoners van deze landen dat zagen, bekeerden zij zich vrijwillig tot de Islam." Tuurlijk Abdul-Jabbar. Herschrijf anders de hele wereldgeschiedenis. Zowel recent als langer geleden hebben vele mensen hardhandig met die zogenaamde hippie benadering van de Islam kennis gemaakt. Abdul-Jabbar, je bent een sprookjes vertellende fantast. Instant update Toevallig *kuch* heeft Ayman al-Zawahiri gisteren weer een audio boodschap de wereld ingestuurd.

Reaguursels

Inloggen

beter politiek correct dan intollerant tot onnozelheid toe. Begint een beetje naar 1930/40 te ruiken hier, pfoe had niet verwacht dat ons mooie tollerante nederland zo diep gezonken was in radicalisme

koen_c_s
met een paar regels zonder achtergrond maak je toch niemand bang, overtuig je mij tenminste niet.
Ten eerste is het duidelijk te snappen dat in dat tijdsbeeld dit redelijk normale zaken zijn, ten tweede is het ongelofelijk hypocriet om alleen de slechte zaken uit de hele bundel geschriften te filteren om hiermee aan te tonen dat een hele berg volkeren het kwaad zijn. De joodse stammen die aangevallen zijn bijvoorbeeld, zijn aangevallen nadat ze bij een veldslag tegen mekka, ja ik heb me inderdaad ingelezen, mekka is een tijd de vijand geweest van mohammed omdat ze zich bedrijgt voelden doordat ze met hun eigen godsdienst geen mensen meer konden onderdrukken, verraad hadden gepleegd tegen de troepen van
mohammed.Dit is niet eens te vergelijken met de vele slachtingen onder joden door christenen en atheisten om veel onnozelere redenen, denk aan de pest en ongewtwijfeld jullie favoriet de holocaust. Mohammed was inderdaad een politicus, handelaar, militair en religieus leider. maar zoals altijd zijn mensen vanuit de ene kant verkrachters en moordenaars en vanuit de andere kant helden, dat is nooit anders geweest, denk je nu echt dat bijvoorbeeld richard leeuwenhart o.a. niet als verkrachter en moordenaar gezien wordt terwijl hij hier als held gezien wordt in onze geschiedenis, dit is dus gewoon non informatie omdat het van een kant bekeken wordt. Tuurlijk heeft de islam ook geweld gebruikt, maar er zijn ook talloze soera's te noemen die juist geweldloosheid prediken net als dat de bijbel zijn slechte en goede kanten kent.

Maar de islam bekijkt het zoals alle religies ook van een kant dus die visie is ook onbetrouwbaar, conclusie, jullie hebben allebei ongelijk en gelijk op verschillende punten.

de islam pervers noemen is natuurlijk onnozel daar hoeft niet eens wat over gezegt te worden.

tsjongejongejonge | 17-07-09 | 14:38

koen_c_s | 16-07-09 | 13:29
En laat het nu eens voor echt iedereen duidelijk zijn, de Islam is pervers.

Zo jammer! | 16-07-09 | 18:05

tsjongejongejonge | 16-07-09 | 11:30
Nuance? dit is gewoon geschiedenisvervalsende islampropaganda waar van der Ven een putje aan kan zuigen. islam is vrede, Orwell kon het niet beter verzinnen, je reinste newspeak, islam is oorlog, is haat, is rechtsongelijkheid , is legitimatie voor de meest gruwelijke misdaden, ontkent de basiswaarden die mensen mensen maken, verbiedt alles wat mensen vreugt brengt, islam is geen geloof, het is een dwangbuis die het verstand langzaam maar zeker van de nodige suurstof afknijpt, resulterende in een totaal gebrek aan medemenselijkheid, zelfreinigen vermogen, kritisch denken, contemplatie, en zelfbewustzijn.
Islam vromt een strak afgezet denk en voel-kader, waarin geen enkele vorm van dissidentie is toegestaan. Het gegeven dat men Mohammed als de perfecte mens acht, terwijl deze zich te buiten heeft gegaan aan roof, moord, liegen, bedriegen, bedreigen, verkrachtingen en pedofilie geeft aan hoe gemankeerd het kritisch denkvermogen van de gelovige is. Ghengis Khan's voornaamste verschil met Mohammed is dat hij zijn veroveringsideologie nooit in een boek vervat heeft, helaas eigenlijk, want hij had zo'n enorme hekel aan moslims dat zijn geschriften zonder twijfel een anti-moslim variant van de vele koranistische oproepen tot het uitroeien van de joden zou bevatten.
www.answering-islam.org/Dutch/arlandso...

Om korte metten met Mohammed te maken hoeft een zinnig mens slechts een klein deel van de koran te lezen:

"Bukhari, Deel 5, Boek 59:512
De Profeet liet hun strijders doden, hun nageslacht en vrouwen tot krijgsgevangenen maken. Safiya was een van hen. Zij viel eerst ten beurt aan Dahya Alkali, maar behoorde later toe aan de Profeet.
.
Bukhari, deel 3, Boek 46:717
De profeet had plotseling en zonder waarschuwing [de joodse stam, red.] Bani Mustaliq aangevallen terwijl zij weerloos waren en hun vee zojuist te drinken kreeg bij de waterplaats. Hun mannen werden gedood en hun vrouwen en kinderen werden tot krijgsgevangenen gemaakt; op die dag kreeg de Profeet Juwairiya.
.
‘Sirat e Rasalullah’, door Ishaq, pagina 464
Na 800-900 werden mannelijke volwassenen van [de joodse stam, red.] Bani Quraiza groepsgewijs onthoofd en in Medina in greppels gegooid; de Apostel verdeelde hun eigendommen, vrouwen en kinderen als oorlogsbuit. Hij nam Rayhana b. Khunafa voor hemzelf.
.
De geschiedenis van Tabari, deel 8, pagina 29-30
Van zijn aandeel van gevangen genomen vrouwen gaf de Profeet zijn schoonzoon Ali een slavinnetje, Raytah bt Hilal, om volgens zijn wil van haar te genieten. Hij gaf ook zijn andere schoonzoon, Uthman b. Affan, een ander slavinnetje, Zainab b. Hyan, en droeg een ander meisje (naam onbekend) over aan zijn schoonvader Omar Ibn Khattab. Omar schonk dat meisje aan zijn zoon Abdullah. De meeste uitverkoren metgezellen kregen een slavin cadeau."
www.frontaalnaakt.nl/archives/00000443...

Wie na het lezen van deze teksten Mohammed nog steeds de perfecte mens noemt, is al even pervers als Mohammed zelf.

koen_c_s | 16-07-09 | 13:29

tsjongejongejonge | 16-07-09 | 11:30
Sjongejonge wat een enorm politiek correct stukje weer.
Een beetje mooi ergens over lullen, paar losbandige vergelijkingen trekken en je hebt het probleem opgelost, ja toch? Vervolgens nog even de Westerse geschiedenis erbij pakken en dan kunnen we helemaal al het geweld goedpraten tegenover ons. Ik zal een zin erbij pakken uit jouw betoog: "In principe is gewelddadige bekering uit den boze in de islam" Deze zin laat zien dat je een bord voor je hoofd hebt ten grote van de Grand Canyon, je hebt totaal geen onderzoek gedaan naar de Islam, je hebt de koran niet gelezen (staat VOL met bekeringen doormiddel van geweld, dat wordt zelfs opgedragen in de vers van het zwaard), je hebt oogkleppen op voor hoe de Islam zichzelf verspreid heeft door de geschiedenis en vandaag de dag nog steeds verspreid. Nuancering lost geen problemen op het maskeert ze, waardoor ze kunnen doorbroeien en verder onze samenleving kunnen verzieken. Een zeer zwak betoog van uw kant, gewoon het standaard linkse verhaaltje.

Poepus | 16-07-09 | 12:27

de Westerse mentaliteit van de andere wang toe keren. Niet bepaald iets dat respect afdwingt, zou je zeggen?
Voor je het weet word je nodeloos in elkaar getrapt.
____________________________________
Dit is toch precies het aspect van de westerse mentaliteit waar we trots op kunnen zijn en het aspect dat we oh zo graag in de arabische wereld zouden willen zien?

En ik zeg blijf hier maar gewoon mee doorgaan, zo heeft Ghandi ook India bevrijdt. Het verschil is natuurlijk dat meneer ghandi een serieus probleem voor zich had, dat hebben wij niet. kom op zeg, klagen en angstzaaien over het onbekende, dat komt rechtstreeks uit de middeleeuwen. Ik kan je garanderen dat de mensen die hier klagen over de Islam de zelfde mensen zijn die in de arabische wereld klagen over het westen, ontmoet uw gelijke beste mensen. Maar zouden jullie niet willen dat de oh zo gehate genuanceerde linksstemmer niet meer vertegenwoordigt was in saoedi arabie? Bekijk het vanuit hun kant, dan zijn jullie de extremisten.

Leve de nuance!

en over al de terugvallen op geschiedenis die hier te pas en te onpas worden aangehaalt, dit is totaal irrelevant en schreeuwt om weetjes over de oh zo mooie christelijke maatschappij, denk bijvoorbeeld aan spanje dat economisch en cultureel bloeide in het omajjidisch kalifaat om na de christelijke 'bevrijding' de worden geteisterd door de inquisitie waarbij ongeveer alle joden en andersdenkenden het loodje legden. In principe is gewelddadige bekering uit den boze in de islam. maar zoals ik al zei, de geschiedenis is irrelevant.

nou nog even een afsluiting,
de normale zaken, het is overduidelijke onzin om de moslims als groep te bestempelen als haatzaaiers, er zijn er een paar miljard ofzo, en iedereen in je eigen omgeving is ook verschillend, verrassend genoeg mensen, is dat daar hetzelfde. angstzaaien is altijd dom en de politiek van wilders is -verrassing- behoorlijk laf, jaja het zijn niet de linksen, maar de pvv die laf zijn. Niet in debat gaan, en de grootste groep tegenstanders uitsluiten voor het volk met het simpele woordje, linkse elite, vind ik behoorlijk laf.

als afsluitende zin opnieuw,
leve de nuance, als iedereen genuanceerd was, zou de wereld geweldig zijn, en het mooiste spreekwoord uit de nederlandse taal, verbeter de wereld begin bij jezelf, is dus inderdaad, MOOI!

tsjongejongejonge | 16-07-09 | 11:30

De Imam (Echt Leuk!!)

Een Imam stapt in een bus en ziet een knappe jonge non op het eerste bankje achter de bestuurder zitten.

Hij gaat naast haar plaats en zegt plompverloren: "Ik zou graag met je naar bed willen."

"Maar meneer," zegt de non, "vanuit uw geloof weet u dat misschien niet, maar ik ben de bruid van de Heer en aardse seks is mij niet toegestaan."

Bij de volgende halte stapt ze uit, spijtig nagekeken door de Imam.

De buschauffeur, die het gesprek heeft gehoord, buigt zich over naar de imam: "Pssst! Ik weet hoe je seks met haar kunt hebben.

Elke dinsdagavond, dus vandaag, gaat ze naar het kerkhof om te bidden.

Als jij nou een witte burka over je heen trekt en je smeert wat lichtgevende poeder in je baard en haren, dan zal ze je in het donker vast niet herkennen, en dan zeg je gewoon dat je God bent.

Uiteraard is het plan goed genoeg om uitgeprobeerd te worden en inderdaad, als de imam, omhuld door lichtend wit in een burka op het kerkhof komt, ziet hij uit de verte de non al vol devotie in gebed.

Hij gaat naar haar toe en zegt met galmende stem: "Ik ben God en ik wil mijn bruid bezitten!"

De non stribbelt geen moment tegen, maar ze heeft één verzoek.

Ze wil toch wel graag haar maagdelijkheid bewaren, dus vindt God het goed haar anaal te bevredigen?

Geen enkel punt dus zo gebeurt het, maar de Imam is een gemene kerel, dus als hij aan zijn gerief is gekomen slaat hij zijn hoofddoek terug en toont haar schaterlachend zijn gezicht.

Hahaha! ik ben de Imam! roept hij.

Hahahaha!!! roept de non terug, "en ik ben de buschauffeur!"

-S-T-F-U- | 16-07-09 | 09:12

Boer in Amsterdam | 15-07-09 | 22:58
De sfeer is naar mijn inziens allang verrot, vooral voor het Nederlandse volk, we worden massaal weg-geterroriseerd uit de steden we worden uitgelachen bespuugd , bestolen en verkracht door het Marrokaanse moslimtuig.
Waar jij waarschijnlijk op doelt is dat de sfeer voor allochtonen minder aangenaam zal worden in Nederland, ongetwijfeld maar dat is een bijproduct van hun eigen misdragen in Nederland, actie-reactie.
Maar je moet niet doorslaan in je argument, het gaat natuurlijk nergens over om het 'eng' te noemen, net alsof Wilders een 2e Hitler is ofzo, ik denk dat je te sterk bent beinvloed door de propaganda van de linkse media. Wilders probeert een enorm probleem aan te pakken en doet dit met de feiten en argumenten aan zijn kant, niet omdat ze Marrokaan zijn maar omdat ze zich misdragen. Hitler trachte een heel ras en puur op basis van ras geheel te vernietigen, das een behoorlijk verschil. (nou wil ik niet zeggen dat jij Wilders met Hitler vergelijkt , maar het gebeurt regelmatig , ik wil alleen laten zien dat dit puur linkse propaganda is). Ik denk dat de holocaust gewoon nog zo vers in het geheugen van velen ligt (het is tenslotte nog maar ongeveer 65 jaar geleden gebeurt) dat we bang zijn voor herhaling hiervan, door deze ongegronde angst vallen we in valse conclusies en zijn we bang om problemen aan te pakken van bepaalde bevolkingsgroepen. Over die angst moeten we ons heenzetten, als we onze cultuur van vrijheid willen behouden en deze economie weer gezond willen maken.

Poepus | 16-07-09 | 08:43

Sorry, moet nu echt geld gaan verdienen om deIslam in Europa te gaan ondersteunen.
-out-

Zo jammer! | 16-07-09 | 08:25

Doc Damage | 16-07-09 | 08:14
Pas maar op, straks moet je nog excuus gaan aanbieden.
De Grondwetgehandicapten kunnen niet anders.

Zo jammer! | 16-07-09 | 08:23

Islam = kudt... Wanner stop dit land eens met radicale moslims knuffelen en worden ze gewoon keihard terug de zandbak ingestuurd...

Doc Damage | 16-07-09 | 08:14

Zo, ik ga maar eens werken, om de uitkeringen te betalen.
Eigenlijk zijn we allen reeds dhimmi's.
Terwijl de helft of meer vijf keer per dag op bidt, en uitkeringen ontvangt, huizing etc, zijn de werkenden de slaven geworden van hen, die dan kunnen bidden, hun vrouwen onderdrukken en de Jihad volgen.
En slavernij, onderwerping, da's Islam in een notendop.
Goedemorgen Nederland. Lekker weer aan het werk?
Voor wie, is nu de vraag....
Niet voor je land, dat is wel duidelijk.
Ik zou bijna zeggen, neem ontslag, massaal. Zeker met dit weer.
Lachen, meer dan 6 miljoen in de bijstand. En de immigranten gaan dit oplossen.
Nou ja, ik heb een ochtend humeur.

Zo jammer! | 16-07-09 | 08:06

Nog iemand met een policor excuus?
Of gaan we belachelijk maken, schelden of bedreigen.
Islam: The Religion of Fear, nog meer voor hun eigen aanhangers.
Kijk maar hoe ze elkaar afmaken, in de strijd om de uiteindelijke macht.
Mohammed (nsfw) heeft veel geleerd van ene G. Khan. Behalve de onderlinge cohesie in stand houden om het doel van zijn Jihad te bereiken.
Nu reeds maken Soenieten en Shiieten oorlog.
Laat dat nu voor eens hun zwakte zijn.

Zo jammer! | 16-07-09 | 07:58

En zie hier we de excuus gemeenschap die we zijn geworden.
We worden geprovoceerd, uit gedaagd, en wat doet men?
Bieden excuus aan, aan wie zich er ook bij betrokken voelt.
Lees maar eens als voorbeeld een klein berichtje uit Nederland:
www.ad.nl/economie/3371767/Geen_Marokk...
Ooit vanuit de Islam excuses gehoord?
Knieval na knieval, zal wel iets met Calvinisme hier te maken hebben, maar binnen de gehele Westerse samenleving is dit blijkbaar heel normaal.
Je blaast je zelf op, en het Westen zoekt een excuus.
Hoezo fatalistisch. Mensen, wake up!
Gaat u allen maar eens na, hoeveel keer u dit al heeft mee gemaakt. Jongeren meppen een jochie in elkaar, omdat hij naar ze keek?
Tja, dat zit in de cultuur (excuus).
Denk er nog eens diep over na. Over dit gegeven. Denk er dan ook over na, dat in het geval van het in elkaar slaan, van een enkele, of het verkrachten van een meisje, grote frustratie blijkbaar aanwezig is bij de daders.
En die komt door een gebrek aan intelligentie, en opvoeding ten opzichte van de gemiddelde autochtonen van de zelfde leeftijd. Ze willen respect, aanzien, maar kunnen die klaarblijkelijk niet door getoonde resultaten afdwingen.
Angry Youth. Kansloos?
Nee, er is de politieke Islam. De frustratie en haat zal die ideologie verder voeden. Zeker in de Westerse Wereld, waar hun ouders naar toe gevlucht waren. De nieuwe fase is merkbaar, de Imams zijn recente immigranten, om de inheemse moslims op hun verantwoordelijkheden te wijzen, te dwingen.

Zo jammer! | 16-07-09 | 07:51

flikker al deze, niets aan de samenlevening bijdragende, dwazen het land uit..
scheelt een hoop belastinggeld en ergernis...

Tinus de Hakker | 16-07-09 | 07:11

En morgen allemaal een plezierige dag.
Truste.

Blue Leader | 16-07-09 | 03:11

En uiteraard er voor zorgen dat men niet te veel excuses hoeft te maken richting de gelovigen.
Wetje aannemen doen ze in Ierland ook gemakkelijk:
www.nieuwreligieuspeil.net/node/2873
Alles om geen provocatie uit te lokken (van een politieke ideologie, genoemd Islam).

Blue Leader | 16-07-09 | 02:54

Zou het CDA weten wat ze in de toekomst te verwachten krijgen, en voor hun nakomelingen?
"Muslim persecution of Christians - built as it is into the foundations of Islamic theology and law - is only going to increase as the Islamic reawakening continues in the Muslim world."
www.humanevents.com/article.php?id=327...

Om maar te zwijgen over Iran, Egypte etc.
"gaan uitsterven"

Blue Leader | 16-07-09 | 02:33

Nog een aanvulling op het vorige bericht van depers.nl

www.depers.nl/binnenland/322666/Je-wor...

Wanneer je als Marokkaanse Nederlander je lippen aan een glas koud bier zet, kan het je tegenwoordig overkomen dat een autochtone Nederlander je voorhoudt: ‘Hé, je bent toch moslim? Jij mag toch geen alcohol drinken?’

Of je staat bij de supermarkt je kipfilet af te rekenen en de caissière zegt ernstig: ‘Dat is niet halal, hoor.’

In het Nederland van 2009 word je door de niet-moslim geïslamiseerd, vertelt Mohammed Mohandis. En dat, zegt hij, gebeurt ook in zijn eigen partij – de PvdA.

De PvdA die Dawa doet, het moet niet veel gekker worden.
Opium voor het volk, wie zeiden dat ook alweer?

koen_c_s | 16-07-09 | 01:50

Boer in Amsterdam | 23:42
Ow bedoel je dat met nuance. Dat er moslims zijn die de islam niet zien zitten zullen velen op GS ook niet ontkennen. We moeten wel de nodige maatregelen nemen. NU. Liefst gisteren nog. Als Wilders zegt dat het 5 voor 12 is heeft hij daar groot gelijk in. Want het zit zo... de moslims die de islam niet zien zitten, hebben dankzij de linkse kerk, helemaal niets in te brengen. Dus, voor 5 jaar de grenzen dicht, prima plan. Imams uitzetten, meteen. De vrijheid van meningsuiting onbeperkt maken en pas strafbaar maken waar oproepen tot geweld begint, een soort Amerikaans model zeg maar, liefst vorige week nog. Het stoppen van de geldstromen naar Vogelaarwijken etc. Het is toch een gotspe te denken dat radicalen gedachten van verlichting krijgen als ze een barbeque wordt aangeboden of ze een nieuwe voordeur krijgen. Zo zijn er nog tig maatregelen te verzinnen. Pas als wij dit soort maatregelen gaan nemen, zullen we de steun van velen moslims krijgen. Thans is het beleid dat de islam geweldig is en zou je als moslim wel gek zijn er afstand van te nemen.

rapunzelklokje | 16-07-09 | 00:02

@rapunzelklokje | 15-07-09 | 23:24
"Dat geldt óók voor moslims die de islam niet meer zien zitten. Die snakken naar wetgeving en daadkracht zodat ze een reden hebben om niet met de islam te worden geconfronteerd."
Dát is dus de nuance die ik zoek. En ja, ik weet wat er in moslimlanden gebeurt. Laten we tot onze redelijke opluchting constateren dat we het ondanks alle shit in ons land nog steeds over een minderheid hebben.... niet om te bagatelliseren, wel om in de gaten te houden dat het een minderheid BLIJFT.

Boer in Amsterdam | 15-07-09 | 23:42

Hmmm, hun redenen zijn een beetje duister: "ze bemoeien zich te veel met de relilgie". Merkwaardig. De kritiek ter rechterzijde van de PVDA is toch juist dat ze deze religie met haar perfide kenmerken te veel ruimte geven?

Boer in Amsterdam | 15-07-09 | 23:26

@Boer in Amsterdam
Welke nuance probeer je toch te vinden? Overal waar de islam is binnengekomen is het slecht afgelopen. Als je wilt weten wat ons te wachten staat, moet je naar mijn mening kijken hoe het andere landen is vergaan. Niet één land is het gelukt de moslims te pacificeren. Ik denk dat het een niet goed is het probleem bij onszelf te zoeken. Wat wij niet goed doen in Nederland, is dat we de mensen die de islam niet zien zitten geen stem geven. Dat geldt óók voor moslims die de islam niet meer zien zitten. Die snakken naar wetgeving en daadkracht zodat ze een reden hebben om niet met de islam te worden geconfronteerd.

rapunzelklokje | 15-07-09 | 23:24

@Poepus | 15-07-09 | 22:39
Ik vind het een interessant experiment, maar een eng experiment. Ik vrees namelijk dat als hij groot wordt (of zo groot blijft als hij nu is), in elk geval de sfeer een tijdje verrot zal zijn in NL, omdat dan de verschillen tussen bevolkingsgroepen héél duidelijk aan het licht komt. Los van de vraag of er inderdaad een cordon sanitaire om hem heen gelegd gaat worden.....
Economische plannen ken je beter dan ik, ik ga me daar nog eens beter in verdiepen. Ik vind het de laatste jaren inderdaad een grof schandaal dat het geld wordt weggehaald bij de zorg, bij onderwijs, op de voet gevolgd door kunst. Helemaal sinds we door de strapatsen van een paar inhalige bankiers noodgedwongen het economische systeem héél duur hebben moeten redden. Ik vind het ook absurd dat ik als hardwerkende freelancer een derde van mijn centen standaard mag inleveren. Ik ben uiteraard niet de enige in die schaal en als freelancer is onzekerheid ook een bewust aanvaarde consequentie, maar beloon die ondernemersgeest dan! (Of die leraar, of die dokter, of die bejaardenverpleger, of die collega van mij die zijn eigen bedrijf opstart met een lening in plaats van een ruif uit te zoeken)

Enfin, dat was een afdwalertje. Wilders zal niet zo gauw MP worden, maar als minister van de heikele dossiers? Pffff. Ik vind hem ook wel gewoon ráár hoor, met dat haar en die tunnelvisie....

Boer in Amsterdam | 15-07-09 | 22:58

Boer in Amsterdam | 15-07-09 | 22:02
Dat is inderdaad precies wat er gebeurt is, er is misbruik gemaakt van onze goedheid en onze gastvrijheid, wij zijn simpelweg overdonderd, dit verklaard ook waarom ik zo vaak mensen hoor op komen voor Moslims ondanks de trieste feiten en al het slechte nieuws over deze bevolkingsgroep. En inderdaad om dit aan te spreken is heel lang taboe geweest, nog steeds , maar dat taboe wordt langzaam doorbroken door mensen als Fortuyn en Wilders. Enorm moedige mensen die met hun hart en ziel om Nederland geven en daar (voor Fortuyn helaas letterlijk) hun leven voor opgeven. Mensen gaan eindelijk in zien dat je het oke is om over deze onderwerpen te praten en dat ze niet alleen staan in hun ontevredenheid, allerminst aangezien Wilders in de peilingen op dit moment de grootste partij heeft. Ik snap je argument wat Wilders betreft over zijn economisce plannen, ze zijn niet ver genoeg uitgediept , en dat vind ik logisch, de PVV is namelijk momenteel nog een kleine ongesubsidieerde partij die als speerpunt niet de economie heeft maar vooral het beschermen van onze Nederlandse cultuur door het stoppen van de Islamisering. Hoewel ik vindt dat hij zeker in de goede richting zit, het verlagen van de loonbelasting in schijf 2 zou de economie enorm veel goed doen en zou een welkome verandering zijn tegenover het 'we pikken steeds iets meer weg van de werkende persoon" beleid wat momenteel wordt gevoerd. Meer geld naar de zorg , de mensen die hun hele leven hebben meebetaald aan de economie. Het opheffen van zinlose geldstromen naar probleemwijken en kansloze boomknuffel projectjes, het aanscherpen van de uitkeringsvoorwaarden, stuk voor stuk goede ideen mijns inziens een stuk beter dan het steeds verder uitmelken van de werkende mens, het verhogen van de pensioenleeftijd of het verder bezuinigen op de zorg en pensioenen van mensen. Ik ben het met je eens dat hij deze ideen beter moet uitwerken maar ik denk dat hij dat ongetwijfeld ook zal doen, wanneer hij eenmaal een grote partij heeft met een sterke achterban, die niet langer om elke uitspraak zwart wordt gemaakt in de media, op dit moment zit hij nog inde oppositie en is het speerpunt van zijn partij iets anders. Daarnaast denk ik dat als Wilders aan de macht komt het zal leiden tot het opstaan van andere mensen, net zoals het opstaan van Pim Fortuyn heeft gezorgt voor het opstaan van Geert Wilders. Als Wilders niet de oplossing voor het probleem is dan is hij ongetwijfeld een stap die we moeten nemen in de oplossing van het probleem.

Poepus | 15-07-09 | 22:39

@Poepus | 15-07-09 | 21:53
"Wij zouden de eerste moeten zijn die de verdorvenheid er van zouden herkennen en er tegen verzetten."

Zeer mee eens! Wij verzetten ons er ook tegen. Maar het is logisch dat er in NL eerst een soort nationale identiteitscrisis voor nodig is om het lampje te doen branden. Als je zo gewend bent aan openheid en tolerantie, ben je gewoon verbaasd als nieuwelingen die openheid gebruiken om anderen het recht op mooi leven willen ontnemen. Ik denk daadwerkelijk dat er een hoop mensen het gemodder van nu niet zagen aankomen, domweg omdat een dermate gebruik van onze vrijheid niet in hun systeem zat. Het was te onvoorstelbaar. En iedereen die wat onaardigs zei over buitenlanders was meteen een fascist. Het argument "we hebben ze hier naar toe gehaald" klopt alleen nog maar voor een splinter van de totale groep die er nu is.

Ook ik zie mezelf wel eens op Wilders stemmen, maar daar heb ik als argument weer tegen dat hij op alle andere beleidsgebieden een beetje een blinde vlek voor me is. Hij roept wel van alles op het gebied van zorg en welzijn en hypotheken, maar of hij dáár nou ook de oplossingen voor heeft?

Verder zeer eens met uw topic, mocht ik gesuggereerd hebben dat je gezegd zou hebben dat 'alle moslims slecht zijn', dan excuus.

Boer in Amsterdam | 15-07-09 | 22:02

Leipe haatbaarden, altijd lollig. ( Vooral nu het komkommer-en-kwel tijd is. )

dubber | 15-07-09 | 22:02

Wat nu? Is de islam niet HET geloof van de vrede en liefde en tolerantie en konijntjes met van die leuke hangoren? Van der Ven, onze harten hoeven niet geopend te worden voor jouw vuil rotgeloof. Wij wensen niet terug te keren naar het jaar 700 waar jullie met jullie koppen inzitten. Wij stenigen niet, of hangen geen verkrachte meisjes van 16 op. Wij geven geen zweepslagen omdat vrouwen broeken dragen. Wij willen ook geen dichters doodmaken of slaven houden. Want dat is die sharia van je en dat weet je donders goed. Dus houd op met goed-weer spelen over je islam.

ExtremeExtremist | 15-07-09 | 21:59

Boer in Amsterdam | 15-07-09 | 21:16
Net als jij ben ik ook op zoek naar een tussenweg. Ik zeg ook helemaal niet dat alle Moslims slecht zijn en teruggestuurd moeten worden (dat zegt Wilders overigens ook niet, hij heeft het over de criminelen en de sharia aanhangers). Ik heb zelf ook moslim vrienden. Het probleem is echter dat we niet alleen om de reden 'dat er ook goede zijn'' maar moeten voorbij gaan aan het enorme gevaar wat we lopen als we Moslims hier de dienst laten uitmaken. De Islam is een ideologie die tracht zijn invloed over de hele wereld te verspreiden, dat is gewoon zo, als je naar de geschiedenis kijkt, de koran leest en kijkt naar wat er vandaag de dag allemaal gebeurt, alle problemen die Moslims overal veroorzaken, hoe zeer zij Westers gezag ondermijnen en zich verzetten tegen de mensen die hun juist steunen op gebied van integratie en subsidies dan kun je maar een conclusie trekken tenzij je oogkleppen op hebt en de waarheid niet wil zien, net als zovelen. Ik ben het zeker met je eens dat we ook de hand in eigen boezem moeten steken, wij hebben dit gedrag toegelaten, wij laten toe dat over ons heengewandeld wordt onze vrijheden worden afgenomen en dat bepaalde bevolkingsgroepen hier de overhand nemen (multicul doofpot, politie weinig gezag geven, eindeloze subsidies). Maar dat betekend niet dat we dat tij niet kunnen keren, als de goede mensen aan de macht komen kunnen wetten aangepast en gehandhaafd worden, problemen benoemd en aangepakt worden. Mijns inziens is Wilders de man die deze dingen kan veranderen. Ongetwijfeld zullen ook goede Moslims lijden onder de maatregelen die genomen worden (evt verbod koran) maar dat hebben ze puur en alleen te danken aan hun eigen gemeenschap die zich niet weet te gedragen en misbruik maakt van onze gastvrijheid. Als jij mijn huis binnenkomt en je misdraagt dan zet ik je er ook uit, of ik geef je een ultimatum met bepaalde voorwaardes anders ga je er uit, dat lijkt me toch niet meer dan logisch? Ik wil Nederland niet zien veranderen in een 2e mekka, daar is het veel te mooi voor. Ironisch is het eigenlijk dat juist een land als Nederland wat voor vrijheid staat zo makkelijk ten prooi dreigt te vallen voor de Islam. Wij zouden de eerste moeten zijn die de verdorvenheid er van zouden herkennen en er tegen verzetten.

Poepus | 15-07-09 | 21:53

@Zo jammer! | 15-07-0
zucht....

Boer in Amsterdam | 15-07-09 | 21:43

Nog zo een signaal, is het volgende verhaal uit Berlijn, dat ik al eens eerder noemde:
www.hetvrijevolk.com/index.php?pagina=...
Is het de bedoeling dat we dit soort zaken ook in bijvoorbeeld Utrecht of Rotterdam gaan krijgen?
Ik hoop het niet, ik wil niet, en mijn kinderen ook niet, verzuipen onder die inktvlek.
De Westerse Regeringen zijn machteloos, zolang men nog deze ideologie als een religie zet.
Dat maakt ons Grondwetgehandicapten. Waar gemakkelijk gebruik van gemaakt zal worden. En dat gebeurd veel. Heeft de Burgemeister van Berlin al excuses gekregen?
Nee, natuurlijk niet. Dat doe je niet als je bezig bent met je Jihad, of hoe dat Islam imperialisme ook heet.

Zo jammer! | 15-07-09 | 21:22

@Poepus | 15-07-09 | 20:51
Ja, toegegeven, heel duidelijk is het niet waar ik naar toe wil. Ik heb ook meer een vraag als uitgangspunt dan een stelling. Uw reactie op het eigen-deeg koekje was zeer sluitend. Mijn poging tot nuance ligt in het volgende: als Amsterdammer én GS-reaguurder ondervind ik aan de lopende band de problemen met de Marokkanen en de moslims. De tegenbeweging zoals die op dit forum vaak wordt ingezet is bijna zo ongenuanceerd als dat waartegen men zich verzet. Ik snap die tegenbeweging, maar zie ook in dat een botsing van de twee extreme golven weinig constructief is. Daarom mijn zoektocht naar de nuance, en het betoog ingezet met een vraag. Is er er meer mogelijk dan haat en nijd over en weer? Is er een ander antwoord dan inblikken en terugsturen? Hoe bang moeten we écht worden? Waar zit de hand in eigen boezem? Wat kunnen we doen om de boel te redden? Of nog eenvoudiger: zijn alle Nederlandse moslims de vijfde kolonne? Mensen die zeggen dat er niets aan de hand is, hebben ongelijk. Mensen die alle moslims tot vijand uitroepen ook. Ik hoop op een waarheid in het midden. Want laten we eerlijk zijn: de mensen die hier dagelijks hun portie moslim-anger er uit typen, zijn ook niet allemáál de mensen die het land gaan redden als de Baard aan de poort staat.

Boer in Amsterdam | 15-07-09 | 21:16

Boer in Amsterdam | 15-07-09 | 18:27
Excuus, maar ik ben gewoon een beetje Islam moe.
Steeds maar weer in herhaling moeten vallen, met vele artikelen die gepubliceerd worden buiten de linkse media om.
Gelukkig ben ik niet de enige. Die Marokjes hier, en in Frankrijk ook de Algarijenen.
De Turken in Duitsland en noem maar op. Dat zijn allemaal duidelijke signalen zoals aangekondigd door Gunar Heinsohn. Een demografisch probleem waardoor er miljoenen onze kant op worden gestuwd, helaas het merendeel drager van het virus Islam (en dat is een politieke ideologie). En hun 'geestelijken' achtervolgen hen, om ze duidelijk te maken dat ze nog steeds moslim zijn, en ze zich moeten scharen achter de Jihad.

Zo jammer! | 15-07-09 | 21:06

Boer in Amsterdam | 15-07-09 | 20:01
Geloof me ik ga een goede discussie echt niet uit de weg, ik vind je standpunt alleen een beetje vaag. Ik zou graag willen dat je het wat zou verduidelijken zodat ik er op in zin zou kunnen gaan, wat betreft je eerdere stelling, daar ben ik toch gewoon op in gegaan?

Poepus | 15-07-09 | 20:51

De draad gelezen, fraai gereaguurd, knuffels all around, nog inlichting verstrekken aan
ErikZA | 15-07-09 | 15:08 : THEO vergeten?
*verder niet veel veel tijd belieft vuil te maken aan entropie lijdend stelsel van door hegeliaanse dialectiek ingegeven collectieve dwaasheid, leugens, religie, sjoernalistiek en politiek*

hallevvezool | 15-07-09 | 20:41

Boer in Amsterdam | 15-07-09 | 20:13
.
1/12/1982 -> 15/07/2009
Bertus schat jou slim genoeg om in te kunnen zien hoe succesvol deze 'worldwide strategy for Islamic policy' de afgelopen decennia is geweest, waar we op dit moment staan en hoe de toekomst eruit gaat zien als we dit geen halt toeroepen.
.
*out*

Bertus Betonsloper | 15-07-09 | 20:34

De naam van de schepper is een roestige spijker in m'n andere voet.
Wanneer de boer geen groente verbouwt loopt de machine niet goed :-D

hallevvezool | 15-07-09 | 20:20

@Bertus Betonsloper | 15-07-09 | 20:09
Niet vrolijkmakend, wel belangrijke informatie.
*leest*

Boer in Amsterdam | 15-07-09 | 20:13

Ik had met deze discussie niet echt een richting in gedachten, was gewoon nieuwsgierig hoe het hele verhaal er uit ziet als je er iets meer factoren bij haalt dan alleen de gebruikelijke mikpunten als Blablabla van der Ven en de preken van Yasin.
Boer in Amsterdam | 15-07-09 | 20:01
.
Laten we deze factor dan vooral niet vergeten:
www.frontpagemag.com/readArticle.aspx?...

Bertus Betonsloper | 15-07-09 | 20:09

Het gebruikelijke verhaal van Sayyid Qutb.

P.C.M. Baas1309 | 15-07-09 | 20:02

@Poepus | 15-07-09 | 19:46
Ik had met deze discussie niet echt een richting in gedachten, was gewoon nieuwsgierig hoe het hele verhaal er uit ziet als je er iets meer factoren bij haalt dan alleen de gebruikelijke mikpunten als Blablabla van der Ven en de preken van Yasin. Ik deel uw gedachte dat Amerika niet het beste is wat je kan hebben, maar beslist niet het slechtste. Maar de discussiebereidheid is ietsje minder dan ik dacht. Wellicht ook omdat ik me -ondanks genuanceerde vraagstelling- niet als suffe baardpijperT opstel, dat ik bij voorbaat de angel er uit getrokken heb :-)

Boer in Amsterdam | 15-07-09 | 20:01

Nou nou wat een sensatie. Stokton een nieuwe hier ofzo?

splijtzwam | 15-07-09 | 20:01

Boer in Amsterdam | 15-07-09 | 19:34
Wat betreft Amerika , ik ben er zelf ook geen grote fan van. Vind het over het algemeen domme mensen. En het oorlog voeren over de hele wereld wat ze doen ben ik ook geen fan van. Maar toch ben ik reuze blij dat ze aan onze kant staan, als buffer. Zonder Amerika hadden we het waarschijnlijk allang aan de stok gehad met het Midden-Oosten of China/Zuid-Korea, maargoed das allemaal speculatie natuurlijk. Maar om mijn standpunt te herhalen, overal waar Moslims zitten zijn conflicten, geweld en is er oorlog. Hoewel het Westen (ik zie Europa graag als apart van de VS , maar voor dit argument zal ik ze als samen beschouwen) ook oorlog voert. Kent het onderling vrede doet het zijn best om positieve relaties met andere niet Westerse landen te onderhouden en gaan wij vooruit in ons denken en doen op zowel sociaal als wetenschappelijk gebied. De Moslim gemeenschap staat aan de andere kant stil in zijn sociale ontwikkeling en op wetenschappelijk niveau bakken ze ook niet veel, wat aan de ene kant wel een enorm geluk is omdat het Westen hierdoor Technologisch en op militair gebied veel en veel sterker is. Ik snap overigens niet helemaal waar je heen wilt met deze discussie, als we de geschiedenis erbij gaan pakken kunnen we al het geweld tegen het Westen wel goedpraten en nuanceren, maar dat kan andersom ook. De moslims zijn door de geschiedenis heen altijd bezig geweest met oorlog voeren. Maar we leven nu, en het westen is nu een verlicht werelddeel wat niet langer doet aan kruistochten of inquisities (het voert wel oorlog, maar om defensive of politieke redenen, niet omdat mensen anders denken dan zij), de Moslims daarentegen schuwen niet weg van dit soort dingen, dat hoort allemaal bij de strijd tegen de ongelovige.

Poepus | 15-07-09 | 19:46

-weggejorist-

witte kuif | 15-07-09 | 19:39

''Verder snap ik wel dat de jihad-propaganda zo grotesk is dat het eigenlijk vanzelf humor wordt (de viagra pillen in Gaza).''
Boer in Amsterdam | 15-07-09 | 19:24
.
En de 'output' van deze 'input' zal over een jaar of vijftien ook als 'humor' worden ontvangen denk je?
www.youtube.com/watch?v=HCnqD1PX3yQ&am...

Bertus Betonsloper | 15-07-09 | 19:38

@Poepus | 15-07-09 | 19:19
Niet heel verheffend, wel verhelderend. Dank! Overigens gaat het deeg van mijn koekje niet helemaal terug tot de Middeleeuwen, hoor. Ik zal ook nooit het Rifapengedrag in 020 goedpraten onder het motto "Tsja, want Godfried van Bouillon, hè. We vragen er om". Wat ik er wel in wil betrekken is de huidige geschiedenis. Face it: Amerika zat na de WW2 overal. De CIA heeft regeringen omver geworpen en in het zadel geholpen. Waar wij bang voor zijn dat de baarden gaan doen, heeft Amerika al decennia lang op zijn repertoire. Niet meteen anti-moslim of pro-christen wat ze deden, maar vooral gericht op het uitbreiden en consolideren van de eigen macht. Voor ons niet zo bedreigend, want de VS is nu eenmaal één van ons. Het meeste heikele voorbeeld is natuurlijk Israël, bloem van ontwikkeling in het midden van de zandbak. En alles met VS - steun. En ik zal ze altijd dankbaar blijven voor WW2, zonder 'm te hebben meegemaakt. Maar dat soort gedrag voedt al gauw een demonisch vijandbeeld, waar de fundi's op teren. Ik verwerp fatwa's, jihads en dat soort dingen, maar dat je als Westen zijnde niet over de hele wereld vriendjes hebt, verbaast me niets. En met Amerika bedoel ik het ook echt Amerike plus hele Westen. Zelfs ten tijde van George W. was NL nog steeds een trouwe partner.

Boer in Amsterdam | 15-07-09 | 19:34

@sjaakdeslinksesul | 15-07-09 | 19:15
Ik dacht al, "dhimmi" als antwoord op een uitnodiging tot betoog? Uit uw mond? Van u ben ik beter gewend. Daarom dank voor 2e post. Ik heb nu een aantal video's bekeken van Pat Condell en eerlijk is eerlijk, ondanks zijn steekhoudendheid heb ik 'm nog niet echt op "humor" kunnen betrappen. Hij is vooral een zeer bezorgde man en ik vind zijn moed op hardop te spreken verbluffend. Verder snap ik wel dat de jihad-propaganda zo grotesk is dat het eigenlijk vanzelf humor wordt (de viagra pillen in Gaza). Ik probeer alleen de zaken in een soort van groter historisch perspectief te zien, en de mensen die mij een beetje kennen van mijn posts weten ook heus wel ik geen GL-er ben die alle moslims lievv vind. Ik vraag mij alleen hardop af of de blinde afkeer van haatbaarden en zeiksikken het beste gepareerd kan worden met een houding die er erg op lijkt, alleen dan hun kant op. Want je kan zeggen van de Westers koloniale oorlogen in Vietnam en de uitbuiting van Indonesië wat je wilt, maar die blanken waren toch ook geen lieverdjes :-) (Voor de GS-ers: als je niet doorhebt dat dit een irionische parafrase is op een beroemde Hans Teeuwen-tekst, gelieve niet te reageren).

Boer in Amsterdam | 15-07-09 | 19:24

koen_c_s | 15-07-09 | 19:07
.
De maangod en zijn proleet zijn d'n satan gelijk; de gemiddelde mossel is nog te dom om voor d'n duvel te dansen...

Bertus Betonsloper | 15-07-09 | 19:20

zag vanavond even een flits van "2 vandaag" maar ook daar werd Israel beschuldigt van geweldadigheden tijdens de oorlog in Gaza, alsof het aan de Joden lag i.p.v. de Hamas die TUSSEN de bevolking gaat zitten.
Tros -1

Onderbuik | 15-07-09 | 19:20

Boer in Amsterdam | 15-07-09 | 18:09
Je standpunt is dus eigenlijk dat wij een koekje van eigen deeg krijgen als het Westen, omdat wij ons vroeger ook erg hebben misdragen.
Dat lijkt me toch een beetje kort door de bocht, ik voel mijzelf namelijk totaal niet verantwoordelijk voor de spaanse inqiusitie of de kruistochten hoewel ik toch echt een Westerling ben. Maar van een andere generatie. Het zou idioot zijn om alle toekomstige generaties te straffen voor wat hun voorouders gedaan hebben. Dat zou een beetje hetzelfde zijn als dat we naar Duitsland zouden gaan, en alle Duitsers van de 2e generatie na W02 in concentratiekampen zouden stoppen onder het mom van, een koekje van eigen deeg. Ik heb zelf heb totaal geen problemen met Duitsers (tuurlijk je maakt er wel eens grapjes over)

Een ander punt wat ik wil maken is, dat als jou redenatie zou kloppen en het Westen van de Moslim gemeenschap een koekje van eigen deeg krijgt (en dat dus de enige reden is waarom ze zich hier zo misdragen), dan zou het dus zo moeten zijn dat de Moslims zich alleen in het Westen agressief en vijandig gedragen, maar het tegenovergestelde is waar. Overal waar Moslims zitten is er oorlog, in het Midden-Oosten met de Israeliers, in Afrika en zelfs onder elkaar weten ze de vrede niet te bewaren.

En geloof je dat serieus? Dat ze zich bedreigd voelen? We bouwen moskeen voor ze, we geven ze onderdak, we geven ze speciale rechten en we houden rekening met hun gewoontes op gebied van eten etc.
Als er iemand is die zich bedreigd moet voelen is het , het Nederlandse volk wat op massale schaal geterroriseerd en gediscrimineerd wordt door Moslimtuig, maar wel mag betalen voor hun levensonderhoud. Steeds meer vrouwen moeten met pepperspray over straat omdat ze anders misschien half dood worden geslagen wanneer ze een versierpoging van zon Straatjochie proberen af te wimpelen. Hun minachting voor het Westerse volk , onze normen en waarden, schijnt in al hun acties door, de feiten spreken voor zich.

Poepus | 15-07-09 | 19:19

apennootje | 15-07-09 | 15:03
Tja en dan voert bijna de voltallige 2e kamer, oppositie tegen geert wilders.
De 2e kamer hoort eigenlijk oppositie te voeren tegen het kabinets beleid, maar wilders vinden ze een groter gevaar voor n.l.

grote grutjes | 15-07-09 | 19:17

Boer in Amsterdam | 15-07-09 | 18:09
Maar ff serieus... Condell heeft tenminste nog humor.
De baarden waarover je spreekt, hebben geen motieven nodig, die verzinnen ze zelf wel. Of ze halen het uit hun boekje. Schijnbaar hebben wij het nu gedaan in Iran. Of hebben we Gaza overspoelt met viagrapillen. Er is altijd wel iets waaraan het westen of de joden schuld hebben.
Daar tegenover staat dat als je door de uitspraken van een zielepoot eerste klas en aandachtshoer als Jilles van de Ven in je gelijk bevestigd moet worden, ontbreekt het bij jezelf ook wel een beetje aan humor en relativeringsvermogen.

sjaakdeslinksesul | 15-07-09 | 19:15

Zo maar een willekeurige quote uit van der Ven´s webstek, gedaan door een van zijn mede/mafketels

Re: Zedenpolitie van Hamas: hoofddoeken verplicht en lachen verboden
Allaahu a'lam. Weet niet wat het echte verhaal is. Als ze gewoon chill glimlachte naar de neerdalende zon, is 't natuurlijk best lastig voor haar als ze daarvoor is opgepakt.
Zelf kom ik soms vrouwen tegen die op zo'n vervelende "kijk-mij-aanwezig-zijn-waaa-ik-heb-lol-en-elke-jongen-mag-weten-dat-ik-een-hartstikke-vrolijke-meisje-ben-*knipper-knippert*-naar-jongens" wijze kakelend lachen. Je ziet hun ogen gewoon elke kant op schieten, om te zien of iedereen wel ziet dat ze zo populair aan het lachen zijn, hi hi hi. Je ogen, hoe belangrijk ook, zijn maar twee kleine (in vorm) onderdeeltjes van ons lichaam. Omdat we dóór onze ogen kijken, denken we soms dat mensen pas door hebben dat we kijken, als we onze hoofd meedraaien. Maar dat is niet waar. Mensen zien heel goed waarnaar je kijkt. Vooral als je specifiek deze mensen aankijkt. Soms zie je dan de mensen elkaar aankijken, van: heeft ze nou echt niet door dat we zien dat ze steeds onze kant op kijkt?
Ja, die mogen zelfs hier in Nederland van mij een boete krijgen.
www.ontdekislam.nl/forum/viewtopic.php...
islam is des duivels, alles wat menselijk is wordt door hun verboden, alles wat vreugde brengt is Haram. het is veel te onmenselijk om goddelijk te kunnen zijn.

koen_c_s | 15-07-09 | 19:07

Boer in Amsterdam | 15-07-09 | 18:09
Dhimmi!

sjaakdeslinksesul | 15-07-09 | 19:05

*Pat Condell bekijkt op YouTube*

Boer in Amsterdam | 15-07-09 | 18:31

@ Zo Jammer! 18:19

"Ik bedoel, als je mee wil doen, moet je eerst weten waar het over gaat."
Ja, duhuh, en dát aangevuld met wat anderen mij daarover vertellen kunnen. Waar denkt u nou dat het hele verzoek om draait. Of is U hier niet gewend aan mensen die op een normale toon iets vragen?

Boer in Amsterdam | 15-07-09 | 18:27

@Zo jammer! | 15-07-09 | 18:18
Dank! Ik was daar reeds mee bezig. En dat "luiwammes", vooruit dan maar. Iemand die oprecht vraagt om debat en uitleg, kan je toch moeilijk lui noemen. Niet veel luier dan het verwijzen naar wat internetlinkjes, in elk geval. Ik ga daarin al verder dan menig baard, Wilders of reazuurder. Maar toch dank. Blijft moeilijk om uit te leggen dat je het hele veld wilt overzien, zonder meteen de vijand te willen knuffelen. Iets waar de hele wereld moordt en brandt om schreeuwt, is nu eenmaal razend interessant.

+topic: ik weet ook wel hoe moeilijk het is en hoe gevaarlijk ze zijn. U weet ongetwijfeld dat zelfs in sjieke buurten de mocrootjes al oprukken? In het doorgaans relaxte Vondelpark heeft bewakingspersoneel elk weekend zijn handen vol aan gebontkraagde ordeverstoordertjes tijdens de openluchtconcerten. En persoonlijk heb ik een Noord-Afrikaans lichtgetint vermoeden wie afgelopen week die auto's bij een synagoge met hakenkruizen heeft beklad...

*zich nu al verheugt op posts van Berserker*

Boer in Amsterdam | 15-07-09 | 18:25

Boer in Amsterdam | 15-07-09 | 18:09
Ik bedoel, als je mee wil doen, moet je eerst weten waar het over gaat.
Check anders video van Pat Condell, Mark Steyn.

Zo jammer! | 15-07-09 | 18:19

@Kobus Kloothamer | 15-07-09 | 18:00
Wat mij zo verbaast, is dat ze op de home-page een citaat neerzetten "laat geloven wie dat wil en niet geloven wie dat niet wil". Zo, dat klinkt wel een beetje hippie, inderdaad..... als iedereen zich daar nu aan hield, hadden we geen probleem, denk ik?

Boer in Amsterdam | 15-07-09 | 18:18

Bovenaan in de top 10 van de dunste boeken van de wereld:
1. Islam en zelfreflectie
2. Humor en Islam
3. Islam en logica, een uitgebreide verhandeling
4. Hoop, liefde en empathie in Islam
5. Lijst van arabische nobelprijswinnaars
6. ...
..
56. 100 jaar Duitse humor
57. Italiaanse heldendaden

E.Colli | 15-07-09 | 18:17

OK, ik gooi eens een balletje op. Ben tenslotte al veel te lang niet voor moslimknuffelaarT uitgemaakt en begin het een beetje te missen. Voorop staat dat ik vind dat alle Marokkaanse kutjochies tot de orde geknuppeld moeten worden, evenals hun familie, waarin je je ouders tevens als je oom en tante kan introduceren. Voor de rest moet alle antisemitische propagande ogenblikkelijk verboden worden, dus alle tv- schotels: RAUS! Verder vind ik de Westerse cultuur te prefereren boven de Oosterse en Hubba de Bubba van der Ven is een kwijlende idioot die een isolatiecel op Antarctica moet gaan zitten.

Van alle kutsystemen die mensen ontwikkelen om een soort van samenleving op te bouwen is die van ons wel het leukste. Maar dan, dit gezegd hebbende: het Westen heeft óók een lange traditie van andere landen uitroken, bombarderen, bemoeizucht, moord en landen binnenvallen met bud-redenen. Is het enigszins denkbaar dat we gewoon een koekje van eigen deeg krijgen? Weliswaar niet in de vorm van oorlog vanuit een land (voor dat soort grootschalige organisatie hebben die moslims helemaal geen talent), maar een soort sluimerende veenbrand? Onder de oppervlakte? Is het enigszins denkbaar dat een hoop baarden zich bedreigd voelen door ons en daardoor terug dreigen?
Collega-guurders, doe je best. Probeer me niet meteen uit te schelden, want ik sta aan uw kant, maar overtuig mij van uw gelijk: dat er vele moslims uit zijn op onze ondergang weten we wel, maar hoe ver moet de hand in eigen boezem? Feiten, getallen, kom maar op. En zet uw woede om in een gloedvol betoog, scheldpartijen zonder inhoud op een blind gefundeerd eigen gelijk is zo..... haatbaard

Boer in Amsterdam | 15-07-09 | 18:09

Laat ze die moskee's maar bouwen in het westen:
hoeiboei.blogspot.com/search?updated-m...
Arabist Jansen: "Bij de opmars van de islam speelt die moskee een centrale rol. De moskee is niet alleen het gebedshuis, het is ook het commandocentrum van de jihad. Dagorders worden vanaf de kansel in de moskee uitgevaardigd. Steniging van overspeligen en onthoofding van afvalligen vindt plaats op het plein voor de moskee."

E.Colli | 15-07-09 | 18:03

www.ontdekislam.nl/forum
Kan die site met dat hele fakking forum plat misschien? Godallejezus wat een volk!

Kobus Kloothamer | 15-07-09 | 18:00

Teveel 1001 nacht gelezen die Vd Ven vrees ik. Volgens mij heb ik hem wel eens gezien bij de Fata Morgana in de Efteling. Als figurant.

Affengeiler Schwanz | 15-07-09 | 17:59

www.frontpagemag.com/readArticle.aspx?...
Tsss, Obama, Bush was al fout met zijn excuus om de Islam de Religie van de Vrede te noemen. Hoeveel excuses ga jij zoeken, ipv afdwingen?

Zo jammer! | 15-07-09 | 17:50

E.Colli | 15-07-09 | 17:44
Een orkaan waait ook over, en daarna ben kan je weer opnieuw gaan bouwen.

Zo jammer! | 15-07-09 | 17:47

@Het waait wel over! | 15-07-09 | 15:50
Ik zal je wat vertellen: Het waait helaas niet over.
Gematigde Islam bestaat niet.
Net zo iets als een beetje zwanger.

E.Colli | 15-07-09 | 17:44

Poepus | 16:41
Tsjah... deze en andere criticcasters van de islam zouden hoognodig eens gelezen moeten worden door onze warrige linkse bestuuders.
Zij luisteren alleen naar elkaars gekakel, waardoor hun analyse van de problemen totaal verkeerd is.
Alleen al 't simpele feit dat ze denken dat de islam een godsdienst is als alle anderen.
De informatie die hier tegenwoordig over te krijgen is, is O-VER-WEL-DI-GEND en nog presteren ze 't met allerlei domme uitspraken en voorstellen te komen.
Ik vertrouw ze dan ook voor geen meter.

rapunzelklokje | 15-07-09 | 17:17

Wat mij betreft is deze knakker de personificatie van de Islam in Nederland.

Zo jammer! | 15-07-09 | 17:15

Aaaah wat brengt die man mooie herinneringen in mij naarboven. Jaartje geleden, vlak na die "kanker ofzo" uitspraak was ie overal letterlijk het mikpunt op de campus in Nijmegen. Ja meneer Van de Ven, die kwam van PTS, dat blikje op je knars bij het Erasmusgebouw. Doet 't nog zeer? Volgende keer niet een willekeurig persoon aanwijzen en door de beveiliging laten verwijderen he.

PTS | 15-07-09 | 17:09

Of:
www.hetvrijevolk.com/index.php?pagina=...
Het is gemakkelijker om iets negatiefs te vinden over Islam, dan iets positiefs.
De propaganda van de Islam overlaten aan linkse media is niet zo een best idee.

Zo jammer! | 15-07-09 | 17:08

En het gaat maar door:
www.nrc.nl/opinie/article2294850.ece/D...
Wat voor excuus zal de regering nu weer uiteindelijk opkotsen om dit uiteindelijk te tolereren. Islam is niet zo tolerant, zeker niet naar ongelovigen.
Dat we het maar weten.

Zo jammer! | 15-07-09 | 17:02

sorry, maar in mijn ogen is de Islam enkel dood en vernieling

wazabi | 15-07-09 | 17:02

Laat die jongen toch. Was al heel vroeg op zoek naar een identiteit. Als hiphopper kwam hij niet uit de verf en nu is hij koning in het land der blinden. Scherp gezien Jilles dat je in de schrale moslimcultuur nog iets kon betekenen. Fijn als mensen naar je luisteren, niet waar. He, hoe is het met je broer Max?

@raket | 15-07-09 | 16:55

Poepus | 15-07-09 | 16:41
yep, maar ook de onwetendheid over de islam en zijn volgers is hier debet aan....

de^mol | 15-07-09 | 16:47

Zo jammer! | 15-07-09 | 16:27
.
De islam is volmaakt, want gestoeld op het sprookjesboek de koran. De koran is het onweerlegbare, onfeilbare en ware woord van allah (vrede zij met alle ongelovige 'apen en varkens' die gedood zijn in de naam van deze maangod)
Elke gelovige moslim, die de bizarre regeltjes uit het sprookjesboek consequent naleeft, is dientengevolge 'onfeilbaar' en zal de oorzaak van alle gruwelijkheden, barbarij, dood en verderf tengevolge van zijn geloof, noch de fouten die hij in zijn eigen leven maakt, bij zichzelf of de zijnen zoeken, laat staan oprechte excuses aanbieden...

Bertus Betonsloper | 15-07-09 | 16:44

rapunzelklokje | 15-07-09 | 16:08
Enorm goed blog!
Staan heel veel waarheden in, vooral dit sprak me aan:

"Volgens de Franse filosoof en schrijver Pascal Bruckner is Europa verlamd door berouw. We voelen ons zo schuldig door het bloedige verleden van oorlog, genocide en kolonialisme dat we nu onze waarden niet meer durven te verdedigen: ‘Niets is meer westers dan de afkeer van het Westen."

Dit beschrijft mijns inziens precies waarom de weerstand tegen de Islam zo langzaam op gang komt in het Westen.

Poepus | 15-07-09 | 16:41

Frits Bom | 15-07-09 | 16:27

Ja.
Ik weet hoe lang OBL al dood is: Te kort.

glorikxpeauveeg | 15-07-09 | 16:39

Moslims openen slechts harten met een kromzwaard. Het zou voor iedereen beter zijn als ze met zijn allen naar hun oorspronkelijke habitat, de zandbak, zouden terugkeren. Anders gaat het zo geheid mis en dan bedoel ik echt mis. Alles tussen Marokko en India lijkt hiervoor prima geschikt. Wel hermetisch afsluiten natuurlijk. Brengen we de Jeauden naar Duitsland en geven we ze Beieren cadeau. Die moffen hebben nog wel wat goed te maken.

Vindefin | 15-07-09 | 16:32

Vd Ven is ook zeer actief op thabaat.net, de haatbaardjes hebben deze site inmiddels gesloten voor lastige kuffaar pottenkijkers zodat ze samen heerlijk kunnen keuvelen over jihad, polygamie, neuqbare maagden in allah's paradijs en het dappere verzet in afghanistan, irak en palestina.

zum kotzen | 15-07-09 | 16:30

We proberen in Irak en Afganistan ook onze westerse normen en waarden op te leggen aan landen die daar misschien helemaal niet op zitten te wachten.
Het waait wel over! | 15-07-09 | 16:19
Denk ik niet. In Afghanistan proberen we van de Taliban en hun vriendjes Al-Qaida af te komen, zodat ze niet rustig aanslagen op het westen kunnen plannen...

de^mol | 15-07-09 | 16:30

Zo jammer! | 15-07-09 | 16:22

En Wilders wat die krijgt toch overal de schuld van.

Eurotokkie | 15-07-09 | 16:28

Is er iemand die weet hoe lang Osama nu deaud is?

Frits Bom | 15-07-09 | 16:27

Ooit vanuit de Islam en oprecht excuus gehoord, over hun 'beleid'en de wat het allemaal aanricht in de Wereld?
Iemand?

Zo jammer! | 15-07-09 | 16:27

Bigi Bana Boy | 15-07-09 | 15:57
Alicante 1609

de^mol | 15-07-09 | 16:25

Het waait wel over! | 15-07-09 | 16:19

klopt ik denk dat 2% van de moslims best aardig zijn.

Eurotokkie | 15-07-09 | 16:24

Het waait wel over! | 15-07-09 | 16:19
Aha, da's jouw excuus dus.
*zucht*
How fitting, moet je Gaza er ook niet bij halen?

Zo jammer! | 15-07-09 | 16:22

""Een verschil met de koeffaar is echter dat de eerste Moslims deze landen niet binnenvielen om rijkdommen te plunderen en vrouwen te verkrachten en wereldse macht te vergaren, maar om de harten te openen van de bevolking en de rechtvaardige wetgeving van Allah op aarde te vestigen.
Toen de bewoners van deze landen dat zagen, bekeerden zij zich vrijwillig tot de Islam."

@Abdul-Jabbar
Mooi...
Maar wat gebeurde met hen die in alle vrijheid wensten te leven en:
-Het hart NIET opende voor de islam
-Weigerden te buigen?
-Heldhaftig verzet pleegden?
-Het waagden 'Neen' te zeggen?

Ahasveros | 15-07-09 | 16:22

Luid en verheugd klapt voor de post van: koen_c_s | 15-07-09 | 15:09

Stroopdoos | 15-07-09 | 16:20

Eurotokkie | 15-07-09 | 16:17
Handige regenhoes voor je brievenbus. Of voor vette moslima's op dieet.

Zeddegeizot | 15-07-09 | 16:19

@Zo jammer!
We zijn zelf toch niet veel beter dan de fanatieke Islam aanhangers? We proberen in Irak en Afganistan ook onze westerse normen en waarden op te leggen aan landen die daar misschien helemaal niet op zitten te wachten. Ik wil heus niet goedpraten dat een flink aantal aanhangers van de Islam aanslagen pleegt onschuldige burgers, maar we moeten niet doen alsof elke Moslim een bomgordel om heeft. Met oogkleppen achter Wilders aan lopen is ook niet de oplossing.

Het waait wel over! | 15-07-09 | 16:19

Zeddegeizot | 15-07-09 | 16:15

cool een eenpersoonstent met kijkgat.

Eurotokkie | 15-07-09 | 16:17

Ik ben geschokt! Verbijsterd! Verontrust! enz.
* Kopje thee inschenkt *

Kobus Kloothamer | 15-07-09 | 16:15

De enige goede moslim radicaal is een dode moslim radicaal.
shoot on sight imo

jikiri | 15-07-09 | 16:13

de moslims die in noord-afrika de islam verspreidden deden het juist alleen voor de wereldlijke macht, de religie van de plaatselijke bevolking boeide hen niet zo. als niet-moslim mocht je gewoon in leven blijven en doorgaan met je werk en je vrouwtje pakken en je kindertjes opvoeden en wat al niet meer. enkele van de redenen waarom velen tot de islam bekeerden waren belastingvoordelen en het mogen uitoefenen van bestuursfuncties. zeer wereldlijke zaken lijkt me.

aight.. | 15-07-09 | 16:12

Van der Ven zal wel geen defensie-Imam worden.

Zeddegeizot | 15-07-09 | 16:12

Wat heeft de slachtpartij in Hebron in 1929 met een veroveringsoorlog te maken? Dit was een extreme uiting van de spanningen tussen Joden en Arabieren die in het mandaatgebied Palestina woonden, en moet in een reeks van aanslagen over en weer worden opgevat.

De spanningen zijn er overigens nog steeds. Ik was net nog in de Oude Stad van Hebron en je mag het gerust een wonder noemen dat er de laatste 15 jaar niet net zulk massaal bloedvergieten is geweest als in 1929, of in 1994: en.wikipedia.org/wiki/Cave_of_the_Patr...

dekker.m | 15-07-09 | 16:11

@Bertus Betonsloper | 15-07-09 | 16:02: Inderdaad, het klopt nog ook. Min of meer, omdat hij waarschijnlijk te laf is om zelf een trekker over te halen...

Fleauxe | 15-07-09 | 16:09

Kan die homo ook nog even uitleggen waar de islam-liefde zit in het feit dat Mohammed beschrijft dat hij 600 Joden persoonlijk met een mes het hoofd heeft afgesneden? (Ook kinderen.) Ik hoef alvast niet te weten wat ze doen als moslims boos zijn. (En dat is al snel als je striptekenaar bent.)
---
Ik denk dat Geert Wilders de enige is die ons nog kan helpen...

funkyd | 15-07-09 | 16:09

Kareem Abdul Jabbar... long time no see. Was altijd een hele goeie in dat ene NBA-computerspelletje... Dat heeft Van de Ven waarschijnlijk ook gespeeld vroeger. Of doet hij hier zijn inspiratie op? vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=...

Gallisch | 15-07-09 | 16:08

Bertus Betonsloper | 15-07-09 | 15:58

idd , zeker met de woorden dat de islam superieur hoort te zijn, en moet triomferen
dit zullen ze ook nooit worden en met dit vooruitzicht komt de frustratie omhoog
en zoeken ze een schuldige en dit is het westen want ja bij je zelf naar
de fout gaan zoeken in onmogelijk omdat de Islam volmaakt is.

Eurotokkie | 15-07-09 | 16:06

Vlijmscherpe, humoristische en intelligente reacties hierboven. Zelfs nog wat interessante nieuwe links gezien zelfs, ehlaas wel naar dezlefde drie sites. De islamitische wereld bibbert in alle toonaarden dankzij dit topic. Ze kunnen maar beter meteen capituleren.
Helden!

sjaakdeslinksesul | 15-07-09 | 16:05

Raar eigenlijk dat links denkt dat het allemaal kewle koeltoer is i.p.v. ouderwets achterlijke onderontwikkelingstaal. Hierdoor voelen die haatpredikers zich nog gesteund ook. *achter oren krabt en nog een pijp na vult*

Stroopdoos | 15-07-09 | 16:03

@ Fleauxe | 15-07-09 | 15:57

"Een landverrader is een persoon (of organisatie) die in een bepaalde situatie de loyaliteit aan zijn land verruilt voor loyaliteit aan de vijand.''
.
De islam lijkt mij ons 'ongelovige apen en varkens' nogal vijandig gezind, dus ja, dat recht heb je, vindt Bertus.

Bertus Betonsloper | 15-07-09 | 16:02

Het waait wel over! | 15-07-09 | 15:50
BTW, wat jij zoekt is overigens geen nuance, maar een excuus.
De Westerse Wereld is continue bezig met het zoeken naar excuses tegen de Jihad, en voor hun eigen volk.
Daar zit een heel groot probleem in, de Westerse mentaliteit van de andere wang toe keren. Niet bepaald iets dat respect afdwingt, zou je zeggen?
Voor je het weet word je nodeloos in elkaar getrapt.

Zo jammer! | 15-07-09 | 16:00

Iedereen met een instelling als: 'het waait wel over' is nog enger dan de engste fanaticus.

Bertus Betonsloper | 15-07-09 | 15:58

"Een verschil met de koeffaar is echter dat de eerste Moslims deze landen niet binnenvielen om rijkdommen te plunderen"

Evident onwaar. Lees het boek over de Arabische veroveringen door Kennedy. Wat wel waar is dat de bekering tot de Islam pas later volgde.

Arrabinekoeterine | 15-07-09 | 15:58

Meneer van der Ven heeft het recht om dit te zeggen, en ik heb het recht om te zeggen dat ik deze meneer een landverrader vind.

Fleauxe | 15-07-09 | 15:57

Al schreeuwen de Nieuwe Nederlanders nog zo hard.
Haar geloof en overtuigingen blijven mij ridicuul en apart.

Potloodventer | 15-07-09 | 15:57

Covadonga 722, Poitiers 732, Granada 1492, Wenen 1683 ...
Hoeveel schoppen onder jullie moslimreedt hebben jullie nog meer nodig om te beseffen dat we jullie achterlijke geloof niet willen en dat jullie het hier NOOIT voor het zeggen zullen krijgen ?

Bigi Bana Boy | 15-07-09 | 15:57

koyt | 15-07-09 | 15:52
Is al gezegd.

Lying Dutchman | 15-07-09 | 15:56

Kan die site niet even heel snel van het net ge-ddossed worden?

jimbrowski | 15-07-09 | 15:55

Het waait wel over! | 15-07-09 | 15:50
.
Ga jij nou eerst eens op zoek naar de nuance in die fascistoïde, totalitaire politieke doctrine die 'islam' heet - en laat ik het je maar alvast verklappen: die is er niet - praten we daarna weer verder...

Bertus Betonsloper | 15-07-09 | 15:55

Het waait wel over! | 15-07-09 | 15:50
Zoek jij eens een nuance op?
Overigens, vele moslims zijn uit het uitzichtloze vaderland gevlucht voor de vrijheid beperkende Islam naar het Westen. Helaas zijn ze ook besmet met het virus.
In Scandinavie vluchten vele van de moslims de steden uit, omdat de nieuwe generatie immigranten maar liefst nog radicaler zijn, dan hun leiders in het thuisland. Hoe is dat voor nuance?

Zo jammer! | 15-07-09 | 15:55

waar kan ik inschrijven?... wil dit wel eens meemaken...
Ik vindt dat moslims helemaal nog niet zo slecht zijn.. alleen dat radicale geloof... dat zuigt.
maar gristenen ook.... en boedisten, hindoes... en agrariers...

googleandi | 15-07-09 | 15:55

Denk dat Moslims elkaar ook een beetje zat zijn aangezien er steeds meer
Moslims door moslims worden gedood.

Eurotokkie | 15-07-09 | 15:54

Zo jammer! | 15-07-09 | 15:49
En wordt je van die wetenschap dan net zo'n humorloze paranoide betweter las jij? In dat geval wordt een keuze tussen islam en PVV een keuze tussen lood en oud ijzer.

sjaakdeslinksesul | 15-07-09 | 15:53

het stuk is niet compleet. Tussen 'de harten openen' en 'van de bevolking' is Jabbie vergeten te zetten: 'met een willekeurig voor handen zijnde scherp object'...

koyt | 15-07-09 | 15:52

ALLE fanatici zijn eng. ALLE extremisten van, links, rechts, Islam, gristenen, dierenrechten, anti-Islam of wat dan ook, allemaal zijn ze niet goed bij hun hoofd. Iedereen die zijn mening probeert op te dringen aan een ander met geweld is een idioot.

Maar wat hier gebeurt en wat in Nederland consensus begint te worden, is iedereen van de islam over één kam scheren. Elk incident waar een Moslim bij betrokken is wordt uitvergroot en als we met z'n allen daarbij maar hard genoeg roepen dat Moslims eng en gevaarlijk zijn, gaat iedereen het nog geloven ook. "Een paar procent van de Moslims is extremist, dus ze moeten ALLEMAAL het land uit." Denk toch een keer na voordat je wat roept en zoek ook eens de nuance op.

Het waait wel over! | 15-07-09 | 15:50

two ball cane | 15-07-09 | 15:38
De Islam is niet van plan te gaan dimmen, laat dat nu maar eens duidelijk zijn, met of zonder linkse propaganda. Dat is niet de intentie, zoals het wetboek de koran voorschrijft.
Maar dat blijft blijkbaar voor velen een moeilijk te beseffen toekomst beleid.
Men kan het gewoon niet geloven, wat de ernst is.
Nu steeds meer de waarheid boven komt over de ware aard van de Islam, beginnen nu ook linksen zich echt achter de oren te krabben.
De onrust die aan het ontstaan is in de Westerse samenlevingen, zoals Denemarken, Frankrijk, Duitsland etc. is een duidelijk voorbode en is geheel conform de voorspellingen van de inlichtingen diensten, maar ook het wetboek zelf. Google maar, ik ga van het weer genieten.

Zo jammer! | 15-07-09 | 15:49

Ik kan met geen woorden uitdrukken hoe zat ik die Moslims ben. Wilders moet echt snel aan de macht komen zodat er eindelijk wat gedaan kan worden aan dit soort haatzaaiers.

Poepus | 15-07-09 | 15:49

Die gast is nog steeds de weg kwijt , tijd voor een tomtometje dan maar.

Eurotokkie | 15-07-09 | 15:46

koen_c_s | 15-07-09 | 15:33
Dat heeft hij, indirect welliswaar, al gedaan in dat tenenkrommende programma dat onlangs de beeldbuis een paar weken heeft vervuild.

Superior Bastard | 15-07-09 | 15:44

Dat maakt hem dus de enige publieke (rand-)figuur die de afgelopen decenia DIRECT heeft opgeroepen tot geweld tegen een andere "groep". Haat zaaien heet dat geloof ik ook...) En daar klaagt hij dus anderen voor aan... Hoe wonderlijk...
e.t. | 15-07-09 | 15:28
.
In de wondere, achterlijke, barbaarse welhaast 'extraterrstriale' wereld van het mohammedanisme is dit een vrij normaal verschijnsel, e.t.

Bertus Betonsloper | 15-07-09 | 15:43

Nou die is vast gaan folderen op de markt van Maarssen ofzo... want hij weet! Van dattem!

sjaakdeslinksesul | 15-07-09 | 15:42

Ik ben nieuwsgieriger naar wat onze islamatischehandenschuddenweigeraar tegenwoordig doet? Nog steeds advocaat (van de duivel?)

basset hound | 15-07-09 | 15:40

@Zo jammer! | 15-07-09 | 15:28
true maar dat geldt voor beide kanten. als ik nu op groenlinks.nl op zoek ga naar verstandige standpunten over de islam kan ik me heel belezen en interessant gaan voelen. alleen denk ik nu dat dat niet bijdraagt aan een tweezijdig begrip van de situatie waaruit ik m'n eigen conclusie kan gaan trekken. juist op sites die 100% tegen (of voor) de islam zijn kom je heel veel 'mening gepresenteerd als feit' tegen.
maargoed, we treden hier in details, essentie is dat religie (en dan misschien met name de islam) eens even moet gaan dimmen. mij niet lastig moet vallen met berichten van haat of liefde of godt.

two ball cane | 15-07-09 | 15:38

@ Lewinsky | 15-07-09 | 15:02
Goed punt.
-
@ koen_c_s | 15-07-09 | 15:09
Wauw. +1

You On A Gin | 15-07-09 | 15:35

Dank u allen, ik doe het met graagte
Overigens is van der Ven niet de pipo wiens aanklacht ik opwacht, dat is meer gericht op het Ierse jsutitie-apparaat
islamireland.ie/guestbook/0

Al lijkt het me prachtig om een rechter eens te laten buigen over mijn classificatie van Mohammed, ik zie de jurisprudentie al voor me, en de daaropvolgende internationale krantenkoppen:
"Dutch judge deems Mohammad guilty of all charges, be it mass-murder, rape, pedophillia, theft, incitement to sectarian violence and war, the islamic prophet is irrefutably guilty of crimes against humanity."

Ik vraag me af welke advocaat dan voor Mohammed gaat pleiten, ik gok op Spong.

koen_c_s | 15-07-09 | 15:33

Zo jammer! | 15-07-09 | 15:26
Doe niet zo achterlijk en zeg wat je bedoelt crypto-aluhoedje.

sjaakdeslinksesul | 15-07-09 | 15:32

@StijlVoorover | 15-07-09 | 15:25
net als inlichten. daarvoor moet er wel licht in kunnen.

two ball cane | 15-07-09 | 15:29

two ball cane | 15-07-09 | 15:16
Daar kom je uiteindelijk wel achter.
Je kan je er ook eerder wat in de materie gaan verdiepen. Er is zat op de markt te lezen en op internet te vinden tegenwoordig.

Zo jammer! | 15-07-09 | 15:28

vd Ven schijnt in een preek ooit gezegd te hebben dat het pas vrede kan zijn als alle Ahmadiya moslims uitgeroeid zijn (Ahmadiya = incourante, tolerantere islam-stroming die door de andere sprookjesboekers als ketterij gezien wordt)

Dat maakt hem dus de enige publieke (rand-)figuur die de afgelopen decenia DIRECT heeft opgeroepen tot geweld tegen een andere "groep". Haat zaaien heet dat geloof ik ook...)

En daar klaagt hij dus anderen voor aan... Hoe wonderlijk...

e.t. | 15-07-09 | 15:28

sjaakdeslinksesul | 15-07-09 | 15:23
Dat bedoel ik dus.

Zo jammer! | 15-07-09 | 15:26

'harten openen' doe je met een groot mes

Rest In Privacy | 15-07-09 | 15:25

Niks aan de hand dit is christen links groen beleid.
Als we halsstarrige waren geweest hadden we nu ruimte en een gezond leefklimaat.
Och wat zit ik toch te dromen.
Zo weer half nederland in het buitenland moet U eens kijken hoe lekker rustig dat is.

K.jongerensponsor | 15-07-09 | 15:25

*nog iets over verderfelijke godsdienst mompelt*

JosVerbeek | 15-07-09 | 15:24

Laat
ons
met
rust

Oeverloos gezwatel over religie is vervelend. soit

~Strotgondel Sr.~ | 15-07-09 | 15:24

Zo jammer! | 15-07-09 | 15:08
Waar heb jij het nu over?

sjaakdeslinksesul | 15-07-09 | 15:23

-weggejorist-

thefed1973 | 15-07-09 | 15:22

"In Hebron in the early 1920s, periods of Arab harassment, involving cursing on the street, intimidation, various beatings, rocks through windows, and disturbances at the Cave of the Patriarchs, would disturb what was, by some accounts, an otherwise amicable relationship between the Hebron Jewish and Arab communities[6], notwithstanding a strong tradition of hostility to Jews["

Lijkt de huidige staat van nederland wel. Doet bang doen. :<

Tomonic | 15-07-09 | 15:21

@ Zo jammer! | 15-07-09 | 15:15
sooow, interessante site.. thanks..

Billie Turf | 15-07-09 | 15:20

sommige mensen verdienen het leven niet...

de beer van de meer | 15-07-09 | 15:20

Gewoon een wolkenkrabber binnenvliegen met een gekaapt vliegtuig en dan zeggen: we komen jullie harten openen.
Ja, zo moet dat van de koran.
*nederland islamvrij zou fijn zijn*

Lewinsky | 15-07-09 | 15:20

Ik ben zo fokkin islam-moe...........

looranks | 15-07-09 | 15:19

Krijg je er van als je maar 1 boek kent.

Fragony | 15-07-09 | 15:18

koen_c_s kan ook een aanklacht van Van de Ven in de bus verwachten binnenkort..

De_Sfinx | 15-07-09 | 15:17

de islam zegt 't met bloemen??
au con-fucking-traire, vriend, waar zit jij met je hoofd??!!

Flin | 15-07-09 | 15:17

Als je dat verbeten snuitje van die vent ziet weet je al meer dan genoeg. Hopelijk komt er ooit ook een rechtbank waar deze hersensverbrande mafketels zich moeten verantwoorden voor hun haatzaaien.
Islam? Rot op met je haat!

steile helling | 15-07-09 | 15:16

koen_c_s | 15-07-09 | 15:09
Geweldig reaguursel, ik print hem uit en hang hem boven mijn bed. Je kan natuurlijk niet tippen aan mijn vier firstposts.

Lying Dutchman | 15-07-09 | 15:16

ik heb een clubje opgericht voor mensen met een lelijk gezicht, JIJ hoort erbij, LALALALALALALA. lelijkerds zij het toch allemaal, die moussies

Billie Turf | 15-07-09 | 15:16

@Zo jammer! | 15-07-09 | 14:51
sorry hier ben ik het niet mee eens.
ik geloof niet in die wilders hetze dat het alleen de islam is. m.i. verschilt islam niet veel van andere religies, hoogstens wat agressiever en nog zieker maar in essentie is het gewoon een religie.
en daar moet ik bij vermelden dat ik een religie niet per definitie afkeur, maar een religie die propagandeert (alle grote religies zegmaar) vind ik een teken dat het een levensbeschouwing inhoudt die niet voldoende voor zichzelf spreekt. daar moeten blijkbaar mensen in gelokt worden.

two ball cane | 15-07-09 | 15:16

Zeddegeizot | 15-07-09 | 15:09
De PVV is heel wat linkser dan men wil weten;
Kijk maar naar hun Sociale programma bijvoorbeeld.
Wat wel een conservatieve extreem rechtse ideologie is, is de Islam.
Met een duidelijk doel, de Jihad tegen de ongelovigen. Ondertussen maken ze elkaar al af, in hun bloedige en barbaarse interne strijd om de uiteindelijke macht.
Zie: www.. thereligionofpeache.com nog maar eens, ongelovigen.

Zo jammer! | 15-07-09 | 15:15

/sarcasm modus on
Ah, dus eigenlijk zijn de moslims uitvinder van de kreet 'make love, not war'. Zoals iedereen ook wel weet zijn zij de drijvende kracht geweest achter de ontwikkeling van de boekdrukkunst, de verbrandingsmotor, elektriciteitscentrales, stuwdammen, hebben hordes moslimingenieurs er voor gezorgd dat in alle westerse landen prachtige bruggen en snelwegen aanwezig zijn en last, but not least, moslims zijn de motor achter die fantastische uitvindingen die 'computer' en 'internet' heten. Dit laatste in het kader van de absolute vrijheid die de islam te bieden heeft aan zijn aanhangers en heeft als doel iedere moslim ter wereld een spreekbuis te bieden om dit fantastische en vreedzame gedachtegoed nog verder te verspreiden.
/sarcasm modus offk

JosVerbeek | 15-07-09 | 15:15

ik irriteer me kapot aan het feit dat al die jihadisten zoveel aandacht krijgen in de media van de wereld. een quick look naar het lijstje van landen dan een moslimmeererheid heeft leert al snel dat moslims paupers zijn, maar dat vooral ook altijd zullen blijven.

china is de nieuwe soviet union, niet islamitische landen of hun inwoners.

Libertair | 15-07-09 | 15:14

De jihad moet zich wel op burgerdoelen richten aangezien die arabieren het tactisch inzicht hebben van een poffertje. Militair gezien maken ze helemaal niets klaar, alleen door burgerdoelen aan te vallen kunnen ze via de propaganda melding maken van slachtoffers bij de tegenstander.
Het frapante is echter dat ze altijd brullen dat het allahs wil is. Hebben ze dan niet in de gaten dat die allah van ze het blijkbaar gewild heeft dat er sinds mensenheugenis geen enkel militair doel meer behaald is. Het zou een gezond mens aan het denken zetten, maar daar zit net het probleem bij die zandvreters.
Zal blij zijn als we genoeg alternatieve energiebronnen hebben, kunnen we die arabs het lekker onder elkaar uit laten vechten, want ze pruimen elkaar ook voor geen meter. Zou wel goede tv op kunnen leveren.

LaMeR | 15-07-09 | 15:14

koen_c_s | 15-07-09 | 15:09
Goed luisteren Koen.... hoor je dat ?
Dat ben ik, klappend voor jou.
Duim op!

Teun van het Tuinpad | 15-07-09 | 15:13

V/d Ven is een nep moslim die elk platform gebruikt om zijn miezerige ego op te vijzelen.

boeit niet | 15-07-09 | 15:13

@ koen c s @ 15:09
Hear, hear! Hulde voor jouw treffende reactie!

Sir Galahad the Pure | 15-07-09 | 15:10

"Andere landen zijn vrijwillig tot de islam bekeerd."
Hoofdstuk 3 uit "Taqiyyaa voor Dhimmies".
Ik heb de paperback eens doorgelezen. Staan nuttige tips in hoor.
De eerste hoofdstukken gaan over voorliegen van infidels, financieel uitknijpen van inboorlingen ( westerlingen ) en hoe je de islam als een religie van vrede kan bezingen.
Deel twee t/m achttien gaan over lijfstraffen, oorlogsvoering, terreur, en sex met geiten.

Koekje-dr-bij? | 15-07-09 | 15:10


Hoezo is er nog niet gemeld dat de ex van Liza gisteraaf op Jan Smit wou inrijden...... Dat is toch wat het nieuws beheerst? Jan Smit!!

Frankstuursel | 15-07-09 | 15:10

Slightly OT. Prachtig hoe de staatsroeptoeter de PVV probeerde weg te zetten als een "extreem rechtse" en machteloze fractie in het EU-parlement. Oftwel: Schofterig politiek gekleurde berichtgeving.
Op het journaal zijn Moslims nooit "extreem"
Op het journaal zijn linkse partijen nooit "extreem"
Op het journaal zijn milieubewegingen nooit "extreem"
Maar iedere mening rechts van de PvdA is altijd "extreem"

Zeddegeizot | 15-07-09 | 15:09

"Dat Van de Ven een voorstander is van de verdedigende jihad in Afghanistan tegen onder andere Nederlandse troepen,"

In een normaal land zou dit als hoogverraad bestempeld worden, met bijbehorend executiepeleton en begrafenis op de vuilnisbelt.
Helaas is dit het land waar Chaimberlin een stijve van zou krijgen... Go! Cohen!

"Een verschil met de koeffaar is echter dat de eerste Moslims deze landen niet binnenvielen om rijkdommen te plunderen en vrouwen te verkrachten en wereldse macht te vergaren, maar om de harten te openen van de bevolking en de rechtvaardige wetgeving van Allah op aarde te vestigen. Toen de bewoners van deze landen dat zagen, bekeerden zij zich vrijwillig tot de Islam."
Dat klopt, nog iedere dag danken de Egyptische Kopten Mohammed op hun knietjes vanwege de vele zegeningen die hij bracht.

Mohammed was dan ook het grote voorbeeld, nadat hij 600 joden in koude bloede had onthooft en hun vrouwen en dochters als sexspeeltjes onder zijn vlogelingen had verdeeld, verkrachtte hij Rayhana b. Khunafa met het bloed van haar vader nog vers aan zijn handen.

De profeet was een moordenaar, een verkrachter, een pedofiel, een verdragverbreker, een volksmenner en een despoot, en daar kan geen enkel mens omheen.
Dat maakt het gegeven dat hij 1.6 miljard volgelingen heeft des te zieker, hoe blind moet je zijn om iemand die zoveel gruwelen op naam heeft staan heilig te verklaren?

koen_c_s | 15-07-09 | 15:09

sjaakdeslinksesul | 15-07-09 | 14:53
Wat jij probeert in je naiviteit te verdedigen is je eigen vrijheid en die van je eigen volk:
www.hetvrijevolk.com/index.php?pagina=...
Een duidelijk schrijven.

Zo jammer! | 15-07-09 | 15:08

Begrijpt het probleem niet. Iedere 5 minuten wordt er iemand deaud gewenst op deze site. Wat maakt deze relidwaasie zo bijzonder?

ErikZA | 15-07-09 | 15:08

@ Lewinsky @ 15:02
Mohammed Bouyeri volgde het voorbeeld van zijn naamgenoot, de islamitische pedofeet Mohammed. Die liet ook dichters (de columnisten van destijds) door zijn volgelingen afslachten, omdat die satirische gedichten over hem hadden geschreven. Daaronder was ook een zwangere dichtster: Asma Bint Marwan. 't zit dus ingebakken in de islam, die gewelddadigheid tegen andersdenkenden.

Sir Galahad the Pure | 15-07-09 | 15:07

Even off topic ik lees net dat Rebert zich terug getrokken heeft :O

paultje-paranoia | 15-07-09 | 15:07

"Ieslam ies vrede" natuurlijk.

Superior Bastard | 15-07-09 | 15:06

Daar ik op de site, ontdekdeislampuntnl, geen enkele reactie van de heer Wim Heitinga kan waarnemen, kan en wil ik deze niet serieus nemen.

Lying Dutchman | 15-07-09 | 15:06

Even kijken dit is dus bericht no 1 van vandaag.
Bericht 2. PVDA lutsters luisteren niet naar vd. Laan.
Bericht 3. JeePee haalt Al Quaida gevangen hierheen.
Bericht 4. Hirsch Balletje/Amnestie denkt dat deze Al Quaida's gelijk de
vluchtelingen status moeten krijgen.
Bericht 5. Albayrak is weer eens 3000 asielzoekers "kwijt".
Bericht 6. Hirsch Balletje vind zichzelf een knoert in de politiek.

Ziehier de oogst van EEN dag aan volksverneukerij.
En Wilders lacht zich kapot.

apennootje | 15-07-09 | 15:03

Opvallend dat die Van de Ven naar Duitsland is verhuist (dat lees ik althans hierboven). Wat betreft carriere-kansen had hij beter naar de VS kunnen verhuizen: www.nieuwreligieuspeil.net/node/2695

Sir Galahad the Pure | 15-07-09 | 15:03

Maaier | 15-07-09 | 14:59
Wraak van de Nerd zullen we maar zeggen.

Teun van het Tuinpad | 15-07-09 | 15:02

@You On A Gin | 15-07-09 | 14:59
Mohammed Bouyeri is anders ook geen lieverdje.

Lewinsky | 15-07-09 | 15:02

Ik weet nog dat die gast ion de kantine op de KUN zat. Sneue gast, toen al. Durfde met niemand te praten, alleen aan een tafeltje.

Maaier | 15-07-09 | 14:59

Sir Galahad the Pure | 15-07-09 | 14:54
-
Yep, de 'born again mossels' zijn het allerergst. Beetje de ex-rokers onder de islammietjes.

You On A Gin | 15-07-09 | 14:59

* bidt tot God dat Abdul J. Kwak hem ooit eens recht in zijn gezicht een koeffaar noemt *

You On A Gin | 15-07-09 | 14:57

Mooie pica van één van de beste korfballers ooit.

Lets Kuttekrap | 15-07-09 | 14:56

Hey, da's Kareem Abdul-Jabbar, de man van de sky hook!

Otis B. Driftwood | 15-07-09 | 14:55

Bekeerlingen tot de islam zijn de ergste aanhangers van het woestijnnazisme. Kijk maar naar Peter Breedveld, die zich (de facto) ook tot de islam heeft bekeerd, omdat zijn liefje Hassnae Bouazza geen kritiek op de islam duldt (en islam-critici als Hans Jansen met islamitische terroristen vergelijkt). Net als Van de Ven vertelt Breedveld allerlei leugenachtige bullshit-verhalen over de islam. "Sugar-coating Islam" noemt men dat in het Engels.

Sir Galahad the Pure | 15-07-09 | 14:54

Vrijheid van godsdienst of vrijheid van haatzaaierij?

Zeddegeizot | 15-07-09 | 14:54

Inshallaah broeders en zusters
wikipedia is een zionistisch bolwerk. geloof hun leugens niet. de waarheid staat geschreven in meloenen. broeder shakur

sjaakdeslinksesul | 15-07-09 | 14:53

Stokton kan deze film erbij als update of het is op zijn minst een eigen topic waard?

Dit is must see voor iedereen die denkt alles te weten van de islam en zijn zogenaamde vrede maar er nog steeds geen fuck van begrijpt.

video.google.com/videoplay?docid=-8105...

solidstate | 15-07-09 | 14:53

Harten openen. Ja, dat heeft een moslim ook gedaan met Theo van Gogh.

Lewinsky | 15-07-09 | 14:52

two ball cane | 15-07-09 | 14:44
We hebben het niet over een religie, maar een politieke ideologie verpakt als religie.
Een prachtige combinatie waar de Westerse Grondwetgehandicapten weinig tegen kunnen beginnen. Het is dan ook zeer de bedoeling de Islam niet als een religie te erkennen. Er zijn zat bewijzen, zo langzamerhand.
U weet wel, waar dhimmi's hun uiterste best doen om dat te vermijden, om de rust te bewaren, tijdens het proces van Islamisatie. Islam staat voor onderwerping, en da's precies wat het Vrije Westen dus doet.

Zo jammer! | 15-07-09 | 14:51

Lekker, we kunnen weer los.

Teun van het Tuinpad | 15-07-09 | 14:51

Wellukdan | 15-07-09 | 14:45
Hij woont al in Duitsland.

Superior Bastard | 15-07-09 | 14:51

god schiep de mens adam en eva.
de neandertalers waren niet geschapen, maar kwamen uit het midden oosten en noemden zich arabieren.
deze waren geschapen door de god alla
als ik het goed heb ga ik naar de volgende ronde

grote grutjes | 15-07-09 | 14:49

Tja, die vent is net zo raar als Bush, dat blijkt wel weer.

Niet voor Jan | 15-07-09 | 14:48

Wat eng allemaal.

DonQ. | 15-07-09 | 14:47

-weggejorist-

Verminus | 15-07-09 | 14:47

Komen ze weer met hun desinformatie, en leugens.
Hier weer zo'n beroeps leugenaar. Ga es deaud, ik trap er niet.

Zo jammer! | 15-07-09 | 14:45

-weggejorist-

Wellukdan | 15-07-09 | 14:45

Zijn alle Islamieten geen sprookjesvertellende fantasten? Ja dus..
*Dutchman hart onder riem steekt*

Stroopdoos | 15-07-09 | 14:44

hoho geenstijl!
laten we wel even eerlijk blijven. het is niet de schuldt van de moslims. het is de schuld van de reli-mafketels. die eeuwige missiedrang, die de ziekte geloof zo besmettelijk maakt als waterpokken.

two ball cane | 15-07-09 | 14:44

Misselijke vent die richting noord afrika mag worden gestuurd

Erectus Enormus | 15-07-09 | 14:43

Als ze meneer van de Ven gaan waterboarden dan wil ik wel het water betalen.

Sinar | 15-07-09 | 14:43

Lying Dutchman | 15-07-09 | 14:40 Rustig! ik moet eerst die beuzel van een van de Ven verwerken ( meteen naar de medicijnkast gerend)hanjevol naar binnen en nu even laten inwerken.

Sjeng de helle | 15-07-09 | 14:42

Islam blijft een gevaarlijke ideologie die de democratie wil omver wil werpen en de sharia in wil voeren.
aan de sura's mag niet getwijfeld worden, deze woorden komen rechtstreeks van god en moet als absoluut gezien worden.
iemand die twijfelt is geen goede moslim.
www.wijblijvenhier.nl/index.php?/archi...

grote grutjes | 15-07-09 | 14:42

Van onbeschermd geitenneuken krijg je Q-koorts, en daar ga je van ijlen.
I rest my case.

Zeddegeizot | 15-07-09 | 14:42

Hiero Dutchman.
-
Abdul Blubber van der Ven woont toch in Duitsland?
*Vele Godwins door hoofd flitsen laat*

Superior Bastard | 15-07-09 | 14:41

Ga ook maar eens op huis aan.

Lying Dutchman | 15-07-09 | 14:41

Abdul-Jabbar, je bent een sprookjes vertellende fantast?
-
That`s it?
*scheldwoordenboekje opstuurt naar redactie*
**lying dutchman kopje koffie geeft**

Koekje-dr-bij? | 15-07-09 | 14:41

Deze dan, een beetje off topic, maar ook weer niet...
Amsterdam wil én moslimstad zijn, én homostad numero uno in de wereld!
Dream on Cohen, soms moet je kiezen!
www.at5.nl/artikelen/19902/nbtc-lancee...

p0rn0 | 15-07-09 | 14:40

Hallooooooooo????????

Lying Dutchman | 15-07-09 | 14:40

Waar is iedereen?

Lying Dutchman | 15-07-09 | 14:39

Hebben moslims eigenlijk nog andere hobby's?

Lying Dutchman | 15-07-09 | 14:39

Iedereen die Islam = vrede plempt dient gebanned te worden. Ik ben het nu echt zat.

Lying Dutchman | 15-07-09 | 14:38

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl