Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Albert Krielen. De Regilio Tuur van de Lee Towers

krielen.jpg Philips-topman in Japan. Columnist. Grootste piemel. Winterschilder. Stuntvlieger. Wethouder. Topvolleyballer. Geniale reclame-man. Uitvinder van de versnellingspook. Glazenwasser. Langste teennagels van Azië. HP/De Tijd-verslaggever. Burgemeester. Superheld. KLM-baas. Uitvinder van het Teletekst. Ad-interim entrepreneur. Hockey-scheidsrechter. Defensie-imam. Huis-dichter. Gezellige huisvader. AIVD-infiltrant. Extremist. Volkszanger. Media / Communication expert. Record-houder de 4 x 100 wissel. Piraat. CEO van Microsoft. Drugsverslaafde. Waterdrager. Fierljepper. Internet-goeroe. Woekeraar. Kankerpatiënt. Kazenmaker. TV-dominee. Twitteraar. Prins Carnaval. Radicale hakbar. Draaideurcrimineel. Spachtelputzer. Android developer. Conditie-trainer. Bon-vivant. Anti-racismebestrijder. Marketing Recruitment Strateeg. Sterkste man van Drenthe. Weblogger. Eigenaar van een lintzagerij. Worstendraaier. Satiricus. Bommenlegger. Omroepman. Crisis-bestrijder. Francofiel. Leernicht. Geheim Agent. Pederast. Bruggenbouwer. Architect. Korfballer. Straaljagerpiloot. Bestuursrechtendeskundige. Miss-USA. Ach, welke bezigheid staat eigenlijk niet vermeld op de indrukwekkende CV van de Nijmeegse schouwburgdirecteur Albert Krielen? (salaris 2 ton p/j)

Reaguursels

Inloggen

noemen jullie dat een CV, op mijn CV staat Koningin der Nederlanden
(denk dat ik er binnenkort mee stop trouwens)

b_b | 23-04-09 | 16:22

Pathologische leugenaars zijn mensen met een dik salaris

dennisdemennis | 23-04-09 | 11:22

fantastisch!

wordt deze oplichter nu opgepakt en kaalgeplukt of krijgt hij een reeds jaren geleden met de RvC overeengekomen vertrekbonus?

vranac | 23-04-09 | 10:27

-weggejorist-

Zeikgraaf | 23-04-09 | 10:22

wordt ie nu dan commissaris van de koningin of toch gewoon burgermeester?
bij de pvda is alles mogelijk.

Vitayalin | 23-04-09 | 09:53

Twee ton per jaar verdienen voor drie dagen per week werken en dan ook nog de schouwburg twee keer failliet mogen laten gaan... Hmm, ik ga me toch maar eens laten hervormen tot PVDA'er en aan Hannie vragen of ze voor mij niet ook een leuk baantje heeft (en voor 4 ton per jaar wil ik ook nog wel zes dagen in de week werken).
Jezus wat een stelletje slapers daar op het gemeentehuis en in de raad van bestuur, heeft nog nooit iemand daar van google gehoord? Wethouder in r'dam, topfunctie bij Philips, dan moet je naam toch in dat verband voorkomen op internet denk ik dan. Oh nee wacht, er moest natuurlijk thee gedronken worden met de kansenjongeren, dan heb je ook geen tijd om sollicitanten voor een parttime baan met een salaris van 2 ton te screenen.

leoleo | 23-04-09 | 00:16

Alles weg uit www.krielenholding.nl/docs/ , mirror iemand?
Blijkbaar is Albert Krielen ook een begenadigd Joris (tipje voor op je CV?).

tripwire | 22-04-09 | 23:12

Seauw..... die kan het CWI op zn cv toevoegen....

radbraker | 22-04-09 | 23:12

Die Kriel is ook zo onnavolgbaar snel, deze week buitengeschopt en (waarschijnlijk) volgende week weer opgegraven, samen met Cleo..

Petrus Poortwachter | 22-04-09 | 22:19

Ik mis reaguurder in het lijstje.

Barbatruuk! | 22-04-09 | 21:25

Gek hè, maar als ik het commentaar van lees van 49.doc in de Geldelander dan denk ik bij mijzelf. Die Krielen is gewoon OK.
Zie voor gemak hieronder of de link die Brusselmans geeft.

"Als de problemen zijn opgelost, schuif ik ongemakkelijk op m’n stoel"

Twintig jaar management in veertig bedrijven

Interim-bestuurders zijn lieve mannen en vrouwen die harde beslissingen nemen. Uit betrokkenheid bij mensen (en goed betaald, natuurlijk) treden zij tijdelijk in de rol van sheriff, die de stabiliteit in een organisatie moet herstellen. Eén zo’n vreemde vogel is Albert Krielen uit Ravenstein (bij Nijmegen). In de afgelopen 20 jaar werkte hij bij meer dan 40 verschillende bedrijven, in binnen- en buitenland. Zijn ideeën haalt hij vooral vanaf de werkvloer.

Eigenlijk was Albert Krielen al piloot bij de KLM. Maar toen het avontuur verdween en de vluchten door de voortschrijdende techniek steeds meer op busreisjes gingen lijken, begon het te kriebelen. Hij zag achterin de zakenlieden zitten, op weg naar afspraken in Parijs, Londen of New York en dacht: dat wil ik ook. In die wereld hoor ik thuis.
Nu, twintig jaar management bij circa veertig bedrijven later, is hij één van de top interims van het land. Hij is actief geweest over bijna de volledige breedte van ons bedrijfsleven; om maar wat vrij willekeurige voorbeelden te noemen, hij werkte in de filmbranche, de vleeswarenindustrie, de sociale werkvoorziening en bij vooraanstaande fabrieken die zich bezighouden met handel en industrie. In Engeland zijn z’n diensten eveneens veel gevraagd. Hij is mede geassocieerd aan Boer&Croon Executive Managers B.V. en was daarnaast eigenaar van de – inmiddels grotendeels verkochte – Krielen Group.

Ondanks alle successen is zijn ambitie nog lang niet gedoofd. "Ik wil graag nog veel ervaring op doen, op terreinen die ik nog niet heb betreden. Van huis uit heb ik een enorme leergierigheid meegekregen. Misschien dat ik in de toekomst ook nog iets kan betekenen voor het vakgebied waar mijn passie ligt, de luchtvaart. Niet meer als vlieger in de cockpit, maar op bestuurlijk vlak. Vanuit de controlekamer, zeg maar."
In zijn loopbaan is kruisbestuiving erg belangrijk geweest. "Je pikt overal iets op, dat je ergens anders weer kunt gebruiken. Steeds vaker ga je situaties hérkennen. Ik vind het ook erg waardevol om collega’s te ontmoeten om samen over het vak te praten, en om te counselen. Dan zit je tot diep in de nacht over projecten van gedachten te wisselen. De volgende morgen moet je vroeg weer op. Je verstand zegt dat je moe zou moeten zijn, maar je voelt je fris en vol energie en staat te popelen om weer aan het werk te gaan."

Zo wil ik niet worden

Krielen groeide op als zoon van een spoorwegambtenaar. Het ouderlijk huis was een klein stationnetje in Limburg. Toen zijn vader promotie maakte, verhuisde het gezin naar Rotterdam. Het was een enorme overgang, die hem leerde zich aan te passen aan een op het eerste oog vijandige omgeving.
Zijn ouders waren arm, noch rijk. In de havens vond Albert de bijbaantjes die nodig waren om zijn studie economie (aan de NEH, later de Erasmus Universiteit) te bekostigen. Hij werkte er soms ’s nachts, tussen de classificeerders. Dat waren bijna allemaal alcoholisten of vreemdelingen die illegaal in Nederland verbleven. "Dan zag je mensen die je vader hadden kunnen zijn, die waren helemaal verloederd en dan dacht je bij jezelf: zo wil ik niet worden. Ik denk nog vaak aan die tijd terug. Ik heb er geleerd met hele verschillende mensen om te gaan. Ik denk dat ik daarom nu zo makkelijk met iedereen kan praten. Het interesseert me ook niet wat voor positie iemand heeft, hoog of laat zit in een organisatie. Het maakt geen indruk op me."

Wanneer Krielen bij een organisatie aan de slag gaat, kijkt hij naar de processen die er plaatsvinden en luistert hij naar de mensen. "Het is een trucje dat al twintig jaar werkt. Gewoon je zintuigen gebruiken. Je moet niet achter je bureau gaan zitten en mensen laten opdraven. De boekhouder, het hoofd van de technische dienst. Natuurlijk luister ik daar ook naar, ik begin er vaak mee, maar daarna ga ik het echte werk doen, dan ga ik met externe relaties praten en op de vloer kijken. Vaak weten ze daar donders goed wat er mis is en ook wat er zou moeten veranderen. Ik collecteer de verhalen en ga kijken of ik er wat van kan maken. Heel vaak moet ik constateren dat mijn ideeën van de vloer afkomen."

"Bijna alle problemen in organisaties hebben te maken hebben met communicatie. Veel managers kunnen maar slecht communiceren. Met mensen van hun eigen niveau wil het nog wel, maar vaak lopen ze vast als ze iets duidelijk willen maken aan anderen in het bedrijf. Ik heb in Japan gewerkt, daar praten managers met iedereen, ook met mensen op de werkvloer. In het westen wordt de bestuurder veel te veel op een voetstuk geplaatst door zijn omgeving en zijn bedrijf. Ik merk het zelf dagelijks. Ze schrikken zich rot als ik een keer een grapje maak."
Om het niveau van de communicatie te verhogen, organiseerde Krielen enige jaren geleden nu al legendarische trainingen op de Ionische Zee. Managers bemanden met z’n drieën of vieren kleine zeilbootjes en werden uit lijfsbehoud gedwongen om samen te werken. Gebrekkige communicatie kwam aan boord vrijwel direct aan het licht. De ervaringen werden met behulp van een simpel whiteboard besproken op onbewoonde bounty-eilanden.

Op tijd loslaten

Het is Krielen’s diepste overtuiging dat veranderingsprocessen niet aan mensen mogen worden opgelegd. Het gaat erom ze te overtuigen, te laten inzien wat er moet gebeuren. "Dit duurt wat langer", zegt hij met een ondertoon van ironie, "maar het duurt ook wat langer voor iedereen het weer is vergeten."
Een goede interim neemt heldere beslissingen. De lijn die hij heeft uitgezet, dient duidelijk te zijn, ook voor zijn opvolger. "Het is fnuikend als iemand die na je komt, het allemaal weer anders gaat doen. Hij moet het eens zijn met het proces dat in gang is gezet. Ik heb het één keer meegemaakt dat een opvolger helemaal zijn eigen gang ging. Negen maanden later zat het bedrijf weer in de rode cijfers, en vroegen ze of ik terug wilde komen."
"Interim managers zijn soms net gewone mensen. Het is verleidelijk om als de klus eigenlijk al is geklaard, nog even te blijven zitten. Je te wentelen in dat aangename gevoel. Een cursusleider vergeleek het ooit met jongleren. Je moet de ballen op het juiste moment los laten. Het gevaar dat ik ze te lang vasthoud, is niet zo groot. Als de problemen zijn opgelost, schuif ik ongemakkelijk op m’n stoel. Dan ga ik me vervelen."

- 22-04-2009 | 19:16

The Prisoner | 22-04-09 | 21:14

PvdA-er, en dat is niet gelogen ...

justinianus | 22-04-09 | 21:00

TV Dominee: Check!

TV Dominee | 22-04-09 | 20:25

Zijn CV had beduidend korter gekund. Als je in Nijmegen aangeeft lid van de PvdA te zijn, ligt er altijd wel een functie voor je in het verschiet.

Alquin | 22-04-09 | 20:21

Anti-racismebestrijder die houden we er in! Geweldig!

Stropdasje | 22-04-09 | 20:16

Uhhhhhhhttp://www.sleen.nu/images/166???

hero_of_heaven | 22-04-09 | 20:02

De man heeft meer fantasie dan ons kabinet. Was hij trouwens ook spindokter in N,Korea?

happygolucky | 22-04-09 | 19:15

Hij is vergeten zijn Willemsorde te vermelden.

Kingeef1975 | 22-04-09 | 19:01

Als hij z'n piloten opleiding heeft gevolgd bij Turkish Airlines is dat het enige wat kan kloppen.

R.B.Scott | 22-04-09 | 18:56

Tussendoor heeft tie ook nog een bepaald soort kip uitgevonden.

marsipulami | 22-04-09 | 18:54

Wat ook zo maf is: ondanks dat de man al een conflict met een groot deel van zijn personeel had en er al ophef was over zijn salaris, werd hij per 1 januari 2009 ook nog eens aangesteld als directeur van de ACBN (organisator van de Vierdaagsefeesten).

harry pikkel | 22-04-09 | 18:41

Johan1438 | 22-04-09 | 17:55
Ik hoop dat ie genoeg verdient heeft de rest van zijn leven uit te kunnen zingen.
Een baan vinden bij de Aldi misschien maar meer zit er voor hem niet meer in.

Stroopdoos | 22-04-09 | 18:20

Update: Albert Kriel wil graag Directeur worden van een Airline comp.
"Lijkt me leuk: te eindigen in de branche waarin ik begonnen ben."

www.deondernemer.nl/artikel/1215211/De...

Johan1438 | 22-04-09 | 17:55

Brusselmans... gefeliciteerd met je stukje... Hi-La-Risch !!

Een Soort Iets | 22-04-09 | 17:52

Maar hij heeft wel gevlogen naast de Prins Bernhard, om vervolgens het nijmeegse theater uit de sloppen te trekken. En dat terwijl hij eigenhandig 3 terroristische aanslagen voorkomen heeft, Osama Bin Laden heeft afgeschoten, de economie van India opgebouwd, Saddam Hoessein heeft opgepakt, in Dubai een grote draaiende toren neergezet en natuurlijk niet te vergeten houdt hij Nijmegen eigenhandig boven het NAP door middel van een constructie van wortelen en sardientjes!!
Wat een vent!

Booka | 22-04-09 | 17:45

Sjesus wat oneerlijk t.o. mensen die ECHT die dingen op hun CV hebben staan. Maar was die meneer d'n oplichter wel goed in zijn werk als directeur?

De Regilio Tuur van de Lee Towers....
The Return of the Two Towers?

MoToR | 22-04-09 | 17:41

Geloof het of niet, ik heb wel eens met hem gevolleybald. Maar toen hij vertelde dat hij voor Philips in Japan gezeten heeft dacht ik eerder aan een sumo worstelaar, want dat postuur heeft hij wel. Overigens mocht hij bij onze club langer blijven, maar de aftocht was net als bij Zoloft.

Joe Speedboot | 22-04-09 | 17:32

Onthutsend slap commentaar van de nijmeegse wethouder van cultuur en geen enkele politieke conclusie verbinden aan de cock-up . . . Vogelaar ruimde tenminste nog het veld. Het zoveelste voorbeeld van de totale incompetentie, die met name op lokaal niveau bij een groot deel van het gevestigde politieke establishment heerst. Een veel te hoog gehalte aan onbekwame wauwelaars zonder enig verantwoordelijkheidsbesef.

baba4oog | 22-04-09 | 17:31

Aangeven als oplichter en al het salaris van de afgelopen jaren terugvorderen... Oplichters!!

Maar die lui die hem hebben aangenomen, hebben ook flink zitten slapen. Die ook maar ontslaan... overduidelijk niet geschikt voor hun baan

sapjes | 22-04-09 | 17:23

Deze man was ooit I.M. bij een bedrijf waar ik werkzaam was. Toen al had hij verhalen over zijn vliegkunsten, voornamelijk in de surinaamse jungle. Wat een fantast. Ohja, na 3 maanden werd hij met alle egards eruit getrapt.

Zoloft | 22-04-09 | 17:22

LOL @aap de Paap | 22-04-09 comments @ this topic today.
Jij kent hem echt hé.

E.Colli | 22-04-09 | 17:21

in havana aan de maas is altijd wel iets mis...
de nijmeegse wethouder van cultuur mag van mij ook de laan uitgetrapt worden..

de beer van de meer | 22-04-09 | 17:14

Ik mis nog de term 'ras-swaffelaar'...

Maelstrom | 22-04-09 | 17:02

Ook mag niet onvermeld blijven dat hij een paar maanden als vervanger heeft gefungeerd voor Atlas, toen die wat last van een hernia had.

100%Mezelf | 22-04-09 | 16:48

Topvent! Ik ken hem al vanaf de slag bij ieper toen we met zijn tweeën een paar peletonnetje kromme moffen de pan inhakten.

Lets Kuttekrap | 22-04-09 | 16:32

@EllenWieman
Ga eens deaud. Jij kan de echte Ellen Wieman nooit overtreffen.

Rest In Privacy | 22-04-09 | 16:29

Wel goed wat hij zelf zegt in doc.49, onderaan: "Het is een trucje dat al twintig jaar werkt."

@ 00:00:01 | 22-04-09 | 16:17

In gewoon Nederlands noemt men zo iemand een oplichter.

aquarius | 22-04-09 | 16:15

diegene die deze man hebbe naangesteld kunnen ook meteen opstappen voor het niet nalopen van zijn CV.

Semen666 | 22-04-09 | 16:13

Amerikanen beweren nu dat Obama gezegend is met 'Kriellistic qualities'. Gelul natuurlijk want De Kriel IS Obama.

@ 00:00:01 | 22-04-09 | 16:13

"Het is ongelooflijk dat destijds zijn cv niet is gecheckt bij zijn komst in 2002 en dat hij jarenlang kon blijven zitten."

Mooi, ik weet nu wel hoe ik mijn komende CV schrijf. Eigenlijk had ik dat van Charles Schwietert al kunnen leren, ik ben wat traag.

Arrabinekoeterine | 22-04-09 | 16:03

Hij is in ieder geval een goede CV monteur

the wanderer | 22-04-09 | 16:00

Etter!! GU treedt op.

-Strotgrondel- | 22-04-09 | 15:58

-weggejorist-

EllenWieman | 22-04-09 | 15:55

Ik geef het toe, Leen heeft zijn meerdere gevonden. *snif*

Mister Write | 22-04-09 | 15:52

Nog vergeten: lid van de Sjors van de Rebellenclub: de PvdA.....

mick jagger | 22-04-09 | 15:52

@ Brusselmans
plofkop, zweefstengel , kalfskop , rukduck , leklul, je moeder , wiejadie, kipknipper , dildo-met-oren , doorweekt beflapje , krulhournalist , strotgrondel ,
doorgeschifte reetdooier , gedemonteerde kronkeldraad. ;

-Strotgrondel- | 22-04-09 | 15:50

pianostemmer-leeuwentemmer

Der Icebear | 22-04-09 | 15:46

ROFL! @ KaiserSoza | 22-04-09 | 15:34

Jaap de Paap | 22-04-09 | 15:39

Krielio Tuur?

KaiserSoza | 22-04-09 | 15:34

@Maddog: 'Krieltje doen', dat wordt 'm in deze krisistijd.

--gaat zich ff in het MT van een multinational werken--

pmo | 22-04-09 | 15:30

Dat Albert destijds in zijn eentje en in zijn blote krielen de Romeinen heeft geplet: daar hoor je dus ook niemand over.

Jaap de Paap | 22-04-09 | 15:27

Het zit de arme man ook niet mee deze week. Eerst dit gelazer over een lullige verschrijving in z'n telefoonboekdikke CV en nou dalijk ook nog eens een negatief besluit over de aankoop van die twee door hemzelf in elkaar geknutselde (test)vliegtuigjes...

*fruitmand richting Nijmegen stuurt*

widtvoet ® | 22-04-09 | 15:27

*klassieker in wording vermoed*
Waardoor komt het ook alweer dat *kuch* de poolkappen smelten? Juist ja, Albert die te beroerd is om even naar het toilet te lopen.

JosVerbeek | 22-04-09 | 15:26


Ge*fucking*weldig dit!

7 jaar à 2 ton, gewoon, ff cv'tje pimpen en klaar.

Nieuwe term onder ranzige P&O'ers, ff een Krieltje doen, whahaha

Kijk, daar betaal ik nou graag belasting voor!

/\/\addog | 22-04-09 | 15:24

Mensen, mensen! Niet zo afgeven op Albert, ik heb hem persoonlijk nog gekend, wereldgozer! Wisten jullie trouwens dat hij het was die de continenten gespleten heeft? Met zijn blote handjes heeft hij er voor gezorgd dat die verrekte Amerikanen nou zo lekker ver weg wonen!

Geiteneuker | 22-04-09 | 15:23

JosVerbeek | 22-04-09 | 15:22
LOL @ gepimpte CV.

Jaap de Paap | 22-04-09 | 15:23

Het Schouwburgwezen verliest hiermee een groot bedenker.

Jaap de Paap | 22-04-09 | 15:22

Hm, als ze bij die schouwburg in zo'n gepimpt CV trappen verdienen ze eauk niet beter.
Hier nog zo'n gepimpt CV: www.caradisiac.com/media/images/le_mag...
Oh ja, Krielen is ook nog een tijdje manager van Leen geweest, iets wat Leen eigenlijk niet wil weten.

JosVerbeek | 22-04-09 | 15:22

@ pmo
Geweldig!

Bos Hout | 22-04-09 | 15:21

Haha. Het CV was doorgestuurd door het gerenommeerde adviesbureau GITP, dat hem heeft voorgedragen voor de vacature. Wellicht heeft hij het niet eens zelf bedacht en lachten de GITP-ers zich een deuk. GITP krijgt provisie wanneer zij iemand plaatsen en de provisie is afhankelijk van de hoogte van het salaris.

juriste | 22-04-09 | 15:21

Voor dit soort gasten is het woord CHARLATAN ooit bedacht.

Meiden van heelul | 22-04-09 | 15:20

Albert Krielen heeft via teletekstpagina 316 laten weten "verkeerd geciteerd' te zijn...

Travis Jr. | 22-04-09 | 15:20

@myk 15:12

Meer dan uitstekend. Absoluut briljant. De man is de beste schouwburgdirecteur die ooit op aarde heeft rondgelopen. Schouwburgen van Londen tot Peking proberen hem al jaren weg te kopen en schermen met jaarsalarissen waar je alle bestuurders van alle woningkorporaties in Nederland dik 200 jaar van kunt betalen...

Althans dat vermeldt hij op zijn site.

widtvoet ® | 22-04-09 | 15:20

Jaap de Paap | 22-04-09 | 15:11
Een "vliegende carrière" voor deze krielkip. LOL

Stroopdoos | 22-04-09 | 15:18

Welke bezigheid ik nog mis op dat cv: pathologisch leugenaar!
Stemt hij toevallig PvdA/ is hij lid?

necrosis | 22-04-09 | 15:18

En als klap op de vuurpijl beweert Krielen straks ook nog dat hij mijn echte vader is...

Simon de Danser | 22-04-09 | 15:18

@tripwire | 22-04-09 | 15:15

Nee, dat was Wim Heitinga, de echte, wel te verstaan.

KaiserSoza | 22-04-09 | 15:18

Wat maakt dat nau uit als 'ie zijn werk goed doet, euh, deed? En dat komt er nu van: selecteren op CV snobisme in plaats van kunde.

Als er nu een opleiding Schouwburgdirecteur zou bestaan (woeha!), dan zou men simpelweg naar zijn diploma's en certificaten van erkende cursussen kunnen vragen. Maar ja, ze hebben liever iemand die een hefig bla-bla verhaal op kan hangen in de lobby. Tja, dan krijg je dat. Als je liever hebt dat je directeur de menselijke variant van bling-bling is, dan dat je een afgestudeerd bedrijfskundige aan de top van je instelling zet....

Stelletje CV scho-o-o-o-o-bszzzzzz!

Zwavelzuur | 22-04-09 | 15:15

Welk beroep er niet vermeld staat?

Meneer was wethouder in Rotterdam voor de PVDA...

The_Challenger | 22-04-09 | 15:15

KaiserSoza | 22-04-09 | 15:13
Geruchten gaan ook dat hij de echte Kaiser Soza is.

tripwire | 22-04-09 | 15:15

Albert heeft ook een secretaresse en 400 PeeKaa.

steven paul | 22-04-09 | 15:15

snuff | 22-04-09 | 15:14
LOL. Tara Singh Krielen.

Jaap de Paap | 22-04-09 | 15:15

KaiserSoza | 22-04-09 | 15:13
Precies. Hij was er al, toen de maan nog moest worden opgericht.

Jaap de Paap | 22-04-09 | 15:14

Ach, triest geval van pseudologica phantastica. Binnenkort brengt hij het bericht naar buiten dat hij aan een hersentumor lijdt en dat de wereld hem nooit heeft begrepen.

snuff | 22-04-09 | 15:14

*nooit meer krielen zonder eerbied op tafel zet*

Jaap de Paap | 22-04-09 | 15:14

Hoeveelste man op de maan was hij ook al weer?

KaiserSoza | 22-04-09 | 15:13

*22 april uitroept tot "World Krielen Day*

Jaap de Paap | 22-04-09 | 15:13

Alleen al bij de naam KRIELEN moet je toch al achterdochtig worden?
Waarom heb ik dat wel en anderen niet? (vrij naar een enigszins bekende trainer uit Alkmaar)

Koos Knak | 22-04-09 | 15:13

Maar hoe doet' ie het als schouwburgdirecteur?

mykdelta | 22-04-09 | 15:12

Stroopdoos | 22-04-09 | 15:09
LOL! En dan de lead beginnen met "We zoeken Albert Krielen".

Jaap de Paap | 22-04-09 | 15:11

De lokale PvdA-politici zijn héél goed in het neerzetten van politieke vriendjes als schouwburgdirecteur. In de jaren tachtig heeft theater de Flint in Amersfoort jarenlang aan een incompetente schouwburgdirecteur vastgezeten (Tonnie Porringa-Bolhuis) dankzij het gelobby van toenmalig PvdA-wethouder Albert van der Weij. Want haar man (Hans Porringa) was bevriend met deze wethouder!

doortrapper | 22-04-09 | 15:11

Leugens! Albert Krielen is een bescheiden held!

Potverdomme eigenhandig het Suaz kanaal met zijn blote poten uitgegraven, de Kilimanjaro in de nieuwe stop-verf gezet EN heel Canada aangeveegd.

Maar hoort u hem er ooit over opscheppen? Dat bedoel ik. Ondankbare honden!

Travis Jr. | 22-04-09 | 15:09

Weer een bewijs dat de overheid niets kan. In het bedrijfsleven kan een HR manager zo'n klets CV er vrij snel uit filtreren.

Masturwasbeer | 22-04-09 | 15:09

Die man is echt een ongelofelijke narcist, hij bewaart alle stukjes waarin zijn indrukwekkende nep-verleden wordt genoemd:
"When he left for Canada for jetpilot training with the Royal Canadian Air Force, his boss prophesized that one day, he would be back."
"After a year at Geesink it was back to flying, as a highly-paid freelance pilot with KLM. He flew DC10s for the newly-formed Surinam Airways out of Curacao. KLM were the managing agents."

Zie www.krielenholding.nl/docs/flyingdutch...

tripwire | 22-04-09 | 15:08

Krielen FAIL. Wat moet het een genot zijn geweest om die opsomming samen te stellen. Ik heb me er in ieder geval goed mee vermaakt.

Bluebook | 22-04-09 | 15:08

Topje van de ijsberg binnen bestuurlijk Nederland?

Grisha Eisenov | 22-04-09 | 15:08

een echte bruggenbouwer...

William_Gibson | 22-04-09 | 15:08

langzaam komt al het vuil bovendrijven.

Eurotokkie | 22-04-09 | 15:07

En wie pronkt met Krielens veren? Precies. Alsof iedereen de schepping even in een dag of zes realiseert.

Jaap de Paap | 22-04-09 | 15:06

kneuterzak | 22-04-09 | 14:57
Hmm, dat is een interessante verzameling onwaarheden dan.

Stroopdoos | 22-04-09 | 15:05

Wat ik mooi vind van Krielen is zijn bescheidenheid. Ik bedoel: hij is het brein en de uitvoerder achter en van de afsluitdijk. Afgezien van een shoveltje of twee erbij heeft hij het allemaal eigenhandig gedaan. En dat dan niet op z'n CV zetten, hè. De Chinese muur gebouwd, de Berlijnse muur omvergegtrokken ... Je hoort hem er niet over.

Jaap de Paap | 22-04-09 | 15:04

kneuterzak | 22-04-09 | 14:57
Geweldig!

hanzebal | 22-04-09 | 15:02

Hij schrijft ook alle nummers van Leen...... zelfs You'll never walk alone.

OneandOnly | 22-04-09 | 15:01

Wel weer kudt dat de belasting betaler dit voor de kiezen krijgt. *zeau nieuw c-veetje klaar heeft en op top baan solliciteren gaat*

Stroopdoos | 22-04-09 | 15:01

Dat van die piemol had ie zelf gehoord van Kim Holland. En die kan het weten.

Sinar | 22-04-09 | 15:00

Hahaha, als je met zo'n lul verhaal zo veel mensen voor de gek kunt houden, verdien je die knaken gewoon.

luie hond | 22-04-09 | 15:00

Wat een koning. Die heeft zich compleet blauw gelachen toen hij hoorde dat hij was aangenomen.

Harry Turtle | 22-04-09 | 15:00

Hypothese: Albert Krielen is inderdaad geheim agent, en de overige bezigheden waren zijn dekmantels. De achtervolgingsscene uit het begin van 'Casino Royale' is dan ook een reconstructie van een van zijn eerste missies.

tripwire | 22-04-09 | 14:59

Na onderzoek is ook geleken dat de laatste Vierdaagse maar drie dagen heeft geduurd.

Bos Hout | 22-04-09 | 14:59

Jezus... 'besluit om te vertrekken' ; aanpakken die klaploper!

hanzebal | 22-04-09 | 14:59

En hebben ze er wat van geleerd? Nee hoor, gewoon wachten tot de volgende pathologische leugenaar aanschuift om 2 ton te vangen als directeur van de schouwburg, je hoeft er niks voor te weten, niks voor te kunnen, niks voor te doen, gewoon omdat het kan.

60CX | 22-04-09 | 14:58

Geen wonder dat je met zo'n CV niet verder komt dan schouwburgdirecteur.

steven paul | 22-04-09 | 14:58

En nu kan hij mooi bij Japie gaan wonen.

Jaap de Paap | 22-04-09 | 14:57

Een PvdA/GL/SP college is soms nog wat naïef.

kapotte_stofzuiger | 22-04-09 | 14:57

die is uitermate geschikt voor cirsis manager PVDA

andre9738 | 22-04-09 | 14:57

Anti-racismebestrijder, kijk dat is nu pas echt een politiek incorrect beroep, ben benieuwd of ik dan ooit nog ergens wordt aangenomen met zo'n werkervaring op m'n CV. Misschien bij een groepering racistische wannabe skinheads

Zuma | 22-04-09 | 14:57

C-veetje aan het opschonen is

Stroopdoos | 22-04-09 | 14:57

"Destijds was PvdA-wethouder Hannie Kunst van cultuur degene die de C.V.-leugenaar aannam en hem een startsalaris van 160.000 euro gaf (later oplopend tot boven de 2 ton). De PvdA-wethouder was natuurlijk ook verantwoordelijk voor het controleren van het C.V."
Dus.

Bos Hout | 22-04-09 | 14:57

Is ie ook hoerenloper geweest?

basset hound | 22-04-09 | 14:57

Krielen: de man die eigenhandig Nederland heeft ontworpen. Jammer dat bijna niemand dat weet. Topgozer, die Albert.

Jaap de Paap | 22-04-09 | 14:57

Wat een vlut CV zeg, moet je die van mij is kijken. Ps ga nou niet echt Obama bellen met de vraag oftie me kent...

Hezzy | 22-04-09 | 14:56

Schitterend. Zeker dat opgevoerde wethouderschap te Rotterdam.

Nie-mand op het idee gekomen even te checken. Gore incestbende.

widtvoet ® | 22-04-09 | 14:56

*snel CV van Albert kopiëert en doet opsturen naar plaatselijke schouwburg*

Kollius | 22-04-09 | 14:55

Waar kan ik mijn cv naartoe sturen? Ik wil ook solliciteren voor dat salaris!

Kattenk0p | 22-04-09 | 14:54

moet wel een dikke duim hebben nu

capoen | 22-04-09 | 14:54

En scoorde hij ook niet een keer 4 touchdowns in een wedstrijd?

Pieter | 22-04-09 | 14:52

Oh ja, zit in Nijmegen

ploert | 22-04-09 | 14:52

Ik ken Albert.. hij zit in de business club CLUB 52.. strijkt ie ook wat centen mee op (á 4500 ballen per jaar/lid)

ploert | 22-04-09 | 14:52

Er staat een spelvaudt in het artikel. Piemol is met een o

Pieter | 22-04-09 | 14:52

Doet 'tie goed dan!

Accountant | 22-04-09 | 14:52

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl