Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

'Stewardes, kunnen die moslims van boord?'

Nog maar net vookomen!!!Geef terrorisme geen kans, voorkom exploderende vliegmachines. Want terrorisme kan door de oplettende burger eenvoudig worden bestreden. De maatschappij, dat ben jij! Dus vergeet vooral niet je medepassagiers op te hitsen wanneer je een Mekka-ganger spot in de vertrekhal. Baard, warme kleding en het veelvuldig checken van het polshorloge betekent in veel gevallen namelijk boem. Althans zo redeneert het klapvee op een willekeurige chartervlucht. U weet wel, van die types die in bermuda, teenslippers en t-shirt zonder mouwen huiswaarts keren. Dan val je natuurlijk op wanneer je in leren jas aan boord stapt. Veels te warm voor de Spaanse costa’s. Dat in het thuisland de rayonhoofden alweer bij elkaar zijn gekomen, ontgaat de plakjes kaas. En dus is het zij eruit, of wij eruit. Nee, daar hoef je je niet voor te schamen, kwestie van integreren. Van die moslims dan...

Reaguursels

Inloggen

Zoals ik mijn vorige bericht al heb gezegd, ik heb alles al gezegd wat ik wilde zeggen. Jij valt weer in de herhaling, dus lees mijn vorige bericht, die gelijk een reactie is op je nieuwe berichten.
Je leest zelf ook niet helemaal goed, he? Ik zeg toch dat ik niks aanhang/geloof, ik kan voor mezelf denken. Mijn moslimvriendjes wrijven me ook niks in, die gaan minder achter dit soort discussies aan dan ik. Hoofdzaak waar ik met mijn vrienden over praat: hee, wat zullen we vanavond doen jongens? Dus kom op, overdrijf je niet.
En veel wat voor de islam geldt, geldt net zo goed voor de christendom (voorbeeldje Madonna, en nog veel meer). Jij wilt dat alleen niet inzien; ofwel, je doet hetzelfde als wat ik doe: ontkennen. Toch?
En dat je Van Gogh als voorbeeld blijft geven; ook hier heb ik het over gehad. Je overdrijft dus. Als een moslim door een 'kaalkopje' vermoord wordt (ja dat gebeurt ook!), haat ik jullie toch ook niet allemaal?
Ik kan er niks aan doen dat ik in Nederland zit, hier geboren, he? Verwacht maar niet dat ik wegga, nu ik mijn leven hier opgebouwd heb. Maar ik zit hier absoluut niet om jullie uit te buiten.
Wat jij moet doen, is die angst gewoon over je heenzetten, sinds je in je jeugd een keer door een moslim gepest bent, en eens een moslim leren kennen. Maar wil je vast niet, hoeft ook niet, kwijn maar lekker weg achter je pc, in zoveel angst dat je bijna overgeeft als de deurbel gaat.
.
En wachtmeester de bruy: Ga toch heen man!

lvet | 24-08-06 | 18:11

en als je meent dat die geweldsoproepen zoals ik die kan vinden in de koran niet bestaan, uit hun verband zijn gerukt, of overdreven zijn, omdat de koran poetisch moet worden opgevat, VERTEL DAT GODVERDOMME AAN JE GELOOFSGENOTEN DIE GEWELD GEBRUIKEN.

'dat heeft NIETS met de koran te maken' zeg je. Dat heeft het GODVERDOMME wel. De REDEN dat theo is vermoord, is dat je onder de sharia (he? hebben we hier al sharia?) de profeet niet mag beledigen (apostacy). Die regels, halen moslims uit de KORAN. Wat heeft dat met de koran te maken? ALLES. Zolang er nog mensen de koran op geweldadige wijze interpreteren, en de 'gematigde' moslims alleen maar boos worden als wij daarover klagen, zal er geen vrede zijn tussen ons en de moslims, en dat ligt niet aan ONS.

voordat theo vermoord werd was het ONDENKBAAR Dat iemand vermoord zou worden om wat ie zei. De islam heeft de doos van pandorra geopent. Nu regeert angst. De enige oplossing is ons land zuiveren. Sorry, dat jij en je aardige familie daar het slachtoffer van zullen worden, maar we weten geen andere oplossing.

misschien zou je ons moeten helpen de gewelddadige elementen uit je geloof te halen (als je dat overleeft). misschien moet je ervoor zorgen dat je geloofsgenoten geen aanslagen meer plegen. Maar dan zou je de koran moeten herschrijven. Ik denk niet dat je dat lukt. Sluit je daarom bij ons aan, en bevecht de gewelddadige islam met alles wat je in je hebt.

waarom verdedig je de koran? waarom hou je van de profeet? Hij is een klootzak, een kinderneuker, een moordenaar, een dief, een leugenaar, een shizofreen die stemmen hoorde. Zijn boek verdedig jij. Jij bent blind voor de haat jegens ongelovigen in jou handleiding, omdat je hem niet eens gelezen hebt. Nep moslim. Maar je gelooft wel je geloofsgenoten die je bezweren dat de islam vredig is. Dat noemen wij een vooroordeel.

de doden op straat hebben ons doen beseffen dat de islam helemaal niet vrede is. Jou onvermogen tot introspectie, jou gebrek aan kritiek op de gewelddadige kant van je geloof, maakt je handlanger van de geweldplegers.

zij plegen het geweld, jij zorgt voor het rookgordijn.

brullioo | 24-08-06 | 10:35

overigens heb ik zeven vertalingen gelezen van de koran, allemaal in het engels of nederlands. Ik claim nergens 7 talen te kennen.

hoe zit het nou met die 'diervriendelijke' slachting? dat gaat dus als volgt: snij het vee snel de keel door, zonder je mes op te heffen, en laat het dier vervolgens doodbloeden. Snij nooit de nekwervels door. Van onthoofding is dus geen sprake. Je moslimvrienden liegen je voor.

brullioo | 24-08-06 | 10:26

@ivet
rustig maar

je bent geen gelovige, maar wel een moslim. Je loyalyteit ligt duidelijk bij de moslim-facisten.
je roept bijvoorbeeld dat ik zeven talen ken. Je leest niet goed. Ik las zeven verschillende vertalingen. Allemaal in het engels of nederlands. Weet jij hoeveel bijbelvertalingen er in het nederlands zijn?

jij begint met godverdomme, laat het genoteerd staan dat jij met schelden begon, klootzak, moslimapologeet, je kent de koran niet, maar komt toch voor lieden op die moorden plegen vanuit die koran. FOEI.

als jou theorie klopt, dat de islam vredig en goed is, waar komt dan het moslimgeweld vandaan? waarom moet ik jou geloven, als je zegt dat de islam goed is, als mijn goede vriend en held theo door een van je geloofsgenoten om zeep is geholpen om wat in de koran staat, en wat jij niet wenst te lezen/weten, namelijk de oproep een ieder te vermoorden die de profeet tegenspreekt?

jij kan honderden vredelievende quotes uit de koran laten zien, maar daar heben de slachtoffers van de islam niet aan heh? die zijn het slachtoffer geworden van de quotes zoals ik je die liet zien, maar waarvan jij glashard wenst te ontkennen dat ze in de handleiding van je geloofsgenoten staan.

wachtmeester heeft gelijk. Waar sta jij, als een 'radicale' geloofsgenoot (eentje die simpelweg DOET wat jouw handleiding hem opdraagt, terreur plegen) je vraagt hem even te helpen. Ben je dan loyaal aan ons, de vrije mensen, of roep je dan allah akbar! voor god! en help je hem aan een schuilplaats/vervoer oid? waar ligt je loyaliteit? je bent geen moslim, maar wel geboren moslim, en als iemand iets onaardigs over moslims zegt spring je uit je vel. Maar wat doe jij dan als je geloofsgenoten een ongelovige vermoorden? glazig kijken?

ben je nou moslim of niet? zo ja, ben je een gevaar. Noem je je kinderen mohammed, stuur je ze naar koran school, dan worden het misschien terroristen. Ook al word maar 0,1 procent terrorist, dankzij de koran, en 99 procent brave burgers, ook dankzij de koran, bedenk dan, dat een handvol poep 1000 liter melk vies kan maken. Wij, ongelovigen, weten niet wie van jullie de volgende terrorist zal zijn. Wel weten we, dat er altijd mensen met messen en bommen op zullen staan die de koran gelezen hebben, OMDAT WIJ HEM OOK KUNNEN LEZEN.

jij, moslim die de koran nooit heeft gelezen, maar toch weet dat er alleen maar lieve dingen in staan, omdat je familie lief is, moet de koran maar eens gaan LEZEN. En vergeet in godsnaam de hadiths niet. Die maken veel duidelijk over de profeet van je geloofsgenoten. HEEL VEEL.

je kan niet ontkennen dat de islam oproept tot oorlog, moord, discriminatie van vrouwen en homos, en dat in islam landen de vrijheid van godsdients en meningsuiting VER te zoeken is. Dat wensen wij niet in ons land. En aangezien 'gematigde' moslims als jij niet mee wensen te werken de gewelddadige elementen uit je eigen geloofsgemeenschap aan te pakken, laten jullie, als groep, als moslims, ons maar weinig keuzes. Mogen wij geen tekeningentjes maken over de profeet? worden wij anders vermoord? wij buigen niet voor geweld. FUCK ISLAM. wij laten ons niet met geweld een geloof opdringen. Een geloof, dat jij dan 'vredig' durft te noemen. Bah!

wat komen jij en je familie hier doen? zeg het dan? jullie komen hier fortuin maken. Geld verdienen. Ons leegzuigen. En allicht ons land overnemen. Moslims zijn 10 keer crimineler. Trekken 5 keer meer uitkeringen. Hebben (grosso modo) totaal geen respect voor vrouwen of homos. en, als klap op de vuurpijl, VERMOORDEN jullie onze nar ook nog. En vervolgens vraag jij, waarom ik op de islam pis? DUH!

de situatie is overal in de wereld hetzelfde: moslims komen, moslims plegen aanslagen, vermoorden mensen, en installeren de sharia, zuiveren het land, en roepen allah akbar als ze met messen zwaaien. ZO wil allah het. Thailand, waar boedhisten wonen, waar je echt heel moeilijk ruzie mee krijgt, zucht onder de aanslagen van de moslims in het zuiden, die willen dat iedereen zich aan de KUT-regels van de 'vredige' islam houd. India, ghandi, meester van het geweldloze verzet, kreeg ruzie met de islamieten. Die wilden namelijk, weer met geweld, hun 'vreedzame' geloof aan iedereen opdringen waar ze de meerderheid waren. Uiteindelijk heeft ghandi ze maar pakistan en bangladesh kado gedaan, om van het gezeik af te zijn. De voorbeelden zijn legio. Algerije, moslims, terreur. Egypte, moslims, terreur. Saudi-arabie, vrouwen haat, terreur, moslims. Nederland, moslims, terreur, engeland, moslims, terreur, overal waar moslims komen vallen mensen dood op de grond. Wij, voorheen vrije burgers van een open maatschappij staan machteloos tegen het geweld. Wat moeten wij doen om het moslimgeweld te stoppen, als de moslims zelf dat niet van plan zijn ooit te doen, aangezien hun handleiding oproept tot geweld.

we moeten de islam verbieden, en iedereen die de koran als woord van god ziet het land UITTRAPPEN. Wat moeten wij anders doen? rustig wachten, tot het geweld van de islam al onze vrijheden heeft verpletterd, en wij zuchten onder de knoet van de sharia, precies zoals de kinderneukende kut profeet wenst?

ik PIS op de koran, omdat ik PIS op geloven/ideologyen die bereid zijn met geweld andere 'op andere gedachten' te brengen. Jou agresieve manier van antwoorden sterkt mij in die mening. Moslims zijn alleen trouw aan moslims. Jullie zijn een staat binnen onze staat. Het is tijd dat jullie maar weer eens gaan.

o ja, wachtmeester zij dat je besneden was. Arme jongen. Stel je voor, dat ik een geloof aanhing, waarin wij de oren van onze kinderen afsnijden, zonder verdoving, als ze 9 zijn. Moet, van ons geloof.

moslims snijden met een mes in het meest private deel van hun zonen.

hoeveel meer bewijs heb je nodig dat de islam slecht is?

vraag even aan je imam hoe oud aisha precies was toen ze geneukt werd door de profeet, en ga mij dan vertellen hoe puur die profeet was, wil je?

voordat de islam hier kwam, mochten we zeggen wat we wilden, want we wisten, dat NIEMAND ons zou vermoorden om onze mening. Nu, na theo, durft niemand zijn bek meer open te trekken. Dat heet TERREUR. Het onderdrukken van de vrije mening met behulp van GEWELD. en ga asjeblieft niet zeggen dat mohammed b geen moslim was. HIJ WAS JE GELOOFSGENOOT, die DEED wat jou handleiding oproept te doen: MOORDEN.

KIES godverdomme aan welke kant je staat. OF je bent moslim, gelooft in de koran, en bent daarmee een klootzak en een terrorist, OF je verwerpt de gewelddadige islam, de kinderneukende profeet, en zijn gewelddadige aanhang.

laat jij je kinderen snijden, noem jij ze mohammed, dan is mijn conclusie dat je een potentiele terrorist bent. Als een op de 10 moslims bereid is geweld te gebruiken, en iedere moslimnest heeft 10 kinderen, dan is dus elke hoofddoek een broedplaats voor extremistisch geweld. Elke moslim die zegt trots te zijn moslim te zijn is een gevaar voor de vrije samenleving.

jij bent een geboren moslim. Denk even na. Als jij ergens anders was geboren, was je geen moslim geweest. de reden dat jij je moslim noemt is belachelijk. Je bent geen moslim door keuze, je bent moslim, door DWANG.

brullioo | 24-08-06 | 10:22

@ivet
moslims zitten niet allemaal plannen uit te broeden om jou te onhoofden....
Als brullioo zijn naam en adres hier bekend zou maken , zou zijn kop binnen de kortste keren rollen.
Doe niet zo onnozel.
Zegt de naam Theo van Gogh je misschien iets?
Hij heeft alleen maar de film Submission opgenomen, het idee was van Hirsi Ali (dochter van Magan enz.).
Dit is hetzelfde als de drukker van De Duivelsverzen vermoorden.
De recente aanhoudingen in Groot Brittannië waren potentiële hooligans?
De rugzakken in Duitse treinen bevatten rotjes van een paar grapjassen?
Waar sta jij, als streng in de leer zijnde moslims jou als niet moslim moslim even tot de orde roepen om mee te helpen de kafir een kopje kleiner te maken,en zo niet gaat jouw kop eraf?

wachtmeester de bruy | 24-08-06 | 07:30

@brullioo
Vergeefse moeite.
Ivet is momenteel een beetje aan het freewheelen.
Oefenen op Nederlandse breezahs etc.
Op de ene topic zegt hij dat hij geen moslim is, op deze topic is hij een niet moslim moslim.
Hij is geen moslim maar is als moslim geboren???????
Besneden is hij ook al (dit heeft hij op een ander topic toegegeven).
Hij durft of wil geen afstand nemen van wat hem van jongs af aan met de paplepel is ingegoten (dit geldt voor bijna alle moslims).
De niet moslim moslim is zonder het te beseffen al gehersenspoeld.
Natuurlijk moet straks de bruid van deze geïntegreerde niet moslim moslim uit Turkije komen en als de kinderen jongetjes zijn moeten ze worden besneden en als het meisjes zijn, worden het later broedkippen met als doel deze hele wereld te overspoelen met vreedzame moslims....
Niet omdat de ouders moslim zijn , maar omdat de kinderen als moslim zijn geboren???????
Ik denk dat hij model staat voor een groot deel van de allochtonen die hier geboren zijn en die zeggen dat ze modern en geïntegreerd zijn.
Zolang ze niet helemaal afstand nemen van deze KUDT "RELIGIE" blijven het potentiele terroristen, zonder dat ze het misschien zelf beseffen.
Een Amerikaanse senator heeft eens voorgesteld om moslims te dwingen om katholiek te worden.
Volgens hem was er dan wereldwijd een heel groot probleem opgelost.
Als dat zou kunnen........
Helaas.

wachtmeester de bruy | 24-08-06 | 06:59

@brullioo:
Volgens mij lees je niet goed. Ik kan wat verwarrend overgekomen zijn, maar nogmaals:
IK BEN NIET GELOVIG. Dat wil zeggen: Ik geloof niet in God/Allah/Jezus/Mohammed of de Koran, ik vermeld alleen dat ik in een islamitische familie opgegroeid ben en daarmeee ben ik dan zogenaamd 'moslim'. Is dit duidelijk? Niet gelovig dus. Ik kan namelijk prima voor mezelf denken.
Verder durf ik prima openlijk te beweren dat ik niet geloof. MIJ GEBEURT NIKS. Oprotten met je theoriën dat Nederland vol zit met extremisten die alleen maar willen moorden. Er zijn 2 komma fucking 5 miljoen moslims, en eentje vermoordt Van Gogh, en jij schijt gelijk je hele broek vol.
Alle moslims in dit land zijn niet gekomen om te leven van jullie subsidies en om jullie daarna het land uit te schoppen. GET REAL. Kom op zeg. Ik studeer als de tering om niet van subsidies te hoeven leven. En alle gastarbeider-moslims zijn hier maar voor één ding gekomen: hard werken omdat er hier werkgelegenheid was (jullie wilden dat vieze werk niet doen). En een enkeling is lui geworden en die vallen dan op bij de Nederlanders en daarmee denken jullie dat we allemaal van jullie subsidies leven. Is niet waar.
Verder schijt je zeven kleuren terwijl de kans dat je door een paar gestoorde moslims die de weg kwijt zijn vermoord wordt zo klein is als ik weet niet wat. Waarom roei je niet meteen alle auto's ook uit? Want die zijn gevaarlijker dan moslims.
.
Nogmaals, ik heb de Koran niet gelezen, en daarmee heb ik eigenlijk niet het recht om jouw theoriën te verwerpen. Ik zal dus niet teveel ingaan op de alle dingen waarvan jij beweert dat ze in de Koran staan.
Mijn excuses, ook geloof ik niet dat je zo goed over zeven talen beschikt dat je in alle talen de Koran gelezen hebt. Ik wil best geloven dat je kennis hebt van zeven talen, dat heb ik ook (Nederlands, Turks, Engels (100%) en kennis van Frans, Duits, Latijn, Grieks). Maar om nou de Koran te kunnen lezen in alle zeven talen en het dan ook allemaal te begrijpen, dat geloof ik NIET. En hoe komt het dat je zoveel tijd hebt? Leef je soms van onze subsidies?
.
Dat je nog zoveel voorbeelden geeft over moslim-geweld, is leuk geweest. Zoals ik al zei, een aantal moslims zijn het verkeerde pad op gegaan. EN GEWELD KOMT OVERAL VOOR. Denk eens na. Hoeveel mensen worden door andere groepen (gewoon Christenen, Joden, ongelovigen, wat dan ook) mishandeld/vermoord. Dat komt omdat we allemaal mensen zijn. Er zitten nou eenmaal slechte tussen. Maar niet alle slechte mensen zijn moslims, de media geeft slechts EXTRA VEEL aandacht aan moslim-geweld. Propaganda vind ik dat eerlijk gezegd.
.
Denemarken-spotprent: ik ben zelf ook een aanhanger van vrijheid, ik ben ook iemand die zomaar ergens kritiek op durft te geven en ik vind deze vrijheid van meningsuiting geweldig. De tekenaar heeft iets getekend wat beledigend kon zijn voor sommige moslims, maar ikzelf vind ook dat deze moslims dit gewoon moeten negeren. Als echte moslim laat je de straf hiervoor over aan Allah. Dus in dit geval hebben een aantal inderdaad weer verkeerd gehandeld. Maar ook dit heeft niks te maken met de Koran. En het gebeurt onder alle soorten mensen. Bijvoorbeeld bij de christenen, aanhangers van jouw Jezus, die kwaad werden op Madonna, omdat zij het leuk vond om aan een kruis te hangen. En dat terwijl dit niet eens een rechtstreekse belediging is. Wat ik dus zeg: een mens is een mens, en sommige kunnen zich ergens over opwinden. Gebeurt nu eenmaal. Don't blame the Islam.
.
En hoe durf je mij en mijn familie als gespuis of terrorist te bestempelen, zonder ons te kennen. Jouw indenkingsvermogen is niet veel groter dan dat van een garnaal. Ik bestempel jou toch ook niet als een extreem-rechtse wannabe-Hitler die nog meer geloofsaanhangers wil uitroeien. Terwijl je duidelijk beweert dat je dat wil.
.
Over de slachting: sorry dat ze eeuwen geleden geen elektrische schokken konden toedienen of een kogel door het hoofd konden jagen. Toen was de meest pijnloze dood simpelweg onthoofding. Omdat dit in 1 slag moet gebeuren (zegt wikipedia, waar jij ook al je theoriën op baseert), is het dier zijn bewustzijn kwijt, dus dit is de meest beschaafde manier, voor die tijd.
.
Verder: Al je Engelse (Amerikaanse propaganda, omdat Amerika net zo bang is voor onschuldige moslims als jij) tekstjes geloof ik niet. Ter vergelijking, een stukje uit De Koe:
.
JOUW STUK:
1. Don't bother to warn the disbelievers. Allah has blinded them. Theirs will be an awful doom.
2. Allah has sickened their hearts. A painful doom is theirs because they lie.
3. A fire has been prepared for the disbelievers, whose fuel is men and stones.
4. Disbelievers will be burned with fire.
5. For disbelievers is a painful doom.
6. For unbelievers: ignominy in this world, an awful doom in the next.
7. Allah will leave the disbelievers alone for a while, but then he will compel them to the doom of Fire.
8. The doom of the disbelievers will not be lightened.
9. They will not emerge from the Fire.
10. Those who hide the Scripture will have their bellies eaten with fire. Theirs will be a painful doom.
11. How constant are they in their strife to reach the Fire!
12. Kill disbelievers wherever you find them. If they attack you, then kil them. Such is the reward of disbelievers.
13. War is ordained by Allah.
14. Those who die in their disbelief will burn forever in the Fire.
15. Disbelievers worship false gods. They will burn forever in the Fire.
16. Allah does not guide disbelievers.
17. "Give us victory over the disbelieving folk."
.
NEDERLANDSE STUK:
1. Alif Laam Miem.
2. Dit is het volmaakte Boek, daaraan is geen twijfel, een gids voor de godvrezenden.
3. Die in het onzichtbare geloven en het gebed houden en die weldoen met hetgeen Wij hun hebben geschonken.
4. En die geloven in hetgeen je is geopenbaard en in hetgeen vóór je is geopenbaard, en een standvastig vertrouwen hebben in dat wat komen zal.
5. Zij zijn het, die de leiding van hun Heer volgen en zullen slagen.
6. Zeker, zij die (de waarheid) verwerpen, het is hun om het even, of je hen waarschuwt of niet - zij zullen niet geloven.
7. God heeft hun hart en oren verzegeld en over hun ogen is een sluier en hen wacht een zware straf.
8. En er zijn mensen, die zeggen: "Wij geloven in God en in de laatste Dag, hoewel zij geen gelovigen zijn."
9. Zij trachten God en de gelovigen te bedriegen, zij misleiden echter niemand dan zichzelf en beseffen dat niet.
10. Er is een ziekte in hun hart en God heeft die ziekte verergerd; er wacht hen een pijnlijke straf, omdat zij plachten te liegen.
11. Wanneer hun wordt gezegd: "Richt geen onheil op aarde aan" dan zeggen zij: "Wij zijn slechts vredestichters".
12. Pas op! Voorzeker zij zijn het die onheil stichten, doch beseffen het niet.
13. En wanneer hen wordt gezegd: "Gelooft, zoals andere mensen geloven", zeggen zij: "Zullen wij geloven, zoals de dwazen hebben geloofd?" Ziet toe! Zij zijn het die dwaas zijn, doch weten het niet.
14. En wanneer zij de gelovigen ontmoeten, zeggen zij: "Wij geloven", doch wanneer zij naar hun leiders gaan, zeggen zij: "Wij zijn waarlijk met u, wij spotten slechts (met hen)."
15. God zal hun spotternij bestraffen en Hij zal hen blindelings in hun overtreding verder laten afdwalen.
16. Zij zijn het die dwaling hebben aanvaard in ruil voor de rechte weg, maar hun handelwijze heeft hen geen gewin gebracht, noch konden zij worden geleid.
17. Hun toestand is als die van iemand die een vuur ontstak en toen het zijn omgeving verlichtte, nam God hun licht weg en liet hen in diepe duisternis, zodat zij niet meer zien.
.
Nee dat lijkt niet echt op elkaar he. Wat veel sites doen, is stukken uit de Koran halen die op moord lijken te duiden, terwijl dit niet zo is, om de Koran als slecht te benadrukken. Ze voegen stukjes bij elkaar, en zonder de context te lezen, lijkt alles oproep tot moord. DAT HETEN MISVERSTANDEN, de gemiddelde mens is nou eenmaal niet slim genoeg om te begrijpen dat toen de Koran geschreven werd, zoveel eeuwen geleden, en in een wildvreemde taal, dat er toen dingen in stonden, waar men nu niks uit kan halen en denkt dat alles slecht is. Het volgende stuk bijvoorbeeld (wat ook in jouw Engelse stuk staat, alleen op de verkeerde plek):
.
"191. En doodt hen, waar je hen ook ontmoet en drijft hen uit, vanwaar zij u hebben uitgedreven; want vervolging is erger dan doden. En bevecht hen niet nabij de heilige Moskee, voordat zij je daarin bevechten. Maar indien zij je bevechten, bevecht hen dan - zo is de vergelding voor de ongelovigen."
En de volgende stukken:
"192. Maar als zij ophouden, dan is God zeker Vergevensgezind, Genadevol."
"193. En bestrijdt hen, totdat er geen vervolging meer is en de godsdienst alleen voor God wordt. Maar indien zij (met strijden) ophouden, dan is er geen vijandelijkheid meer toegestaan, behalve tegen de onrechtvaardigen."
.
Wat hier staat lijkt sterk op oproep tot moord. Is het echter niet, je moet ze alleen doden, als ze jouw aanvallen. Pure zelfverdediging dus. Want anders ga je zelf dood. En dat wil je niet. Lees goed, God is genadig als zij stoppen. Ofwel, zodra de vijand stopt jou aan te vallen, ben je verplicht ook te stoppen, omdat de rest aan God is (Allah dus). Jij mag niet verder gaan, omdat "God de overtreder niet lief heeft (190)."
Wat betekent dit dus? Sommige stukken uit de Koran, lijken voor de moderne mens oproep tot moord en men schrikt hier nogal snel van, en wordt bang. Maar lees zelf alsjeblieft de bovenstaande stukken eens goed door. Het is PURE zelfverdediging. Dat is normaal voor die tijd, en ik denk dat ik het ook normaal vind voor deze tijd. Als een inbreker mij wil vermoorden, zal ik terug moeten vechten, anders is het game over voor mij.
Amerikanen voegen dergelijke stukken samen en vertalen het zodanig dat het op oproep tot moord lijkt, omdat ze, net als jij, de islam vrezen of haten.
.
Nogmaals, ik heb de Koran niet helemaal gelezen, ik ben er geen aanhanger van, maar ik ga hem zeker lezen. En hoe Mohammed geleefd heeft, weet ik echt niet. Boeit me ook niks, want ik ben niet zijn aanhanger.
.
Begrijp je mijn punt nu? Ik zal het samenvatten, omdat het lastig is om uit bovenstaande stuk te halen:
» Er zijn GOEDE en SLECHTE mensen. Zo zijn mensen, en het heeft niks met geloof, ras of wat dan ook te maken. Heeft te maken met gedrag, of wat je iemand vanaf zijn jeugd inwrijft (terroristen bijvoorbeeld, je ziet hoe ze kleine kinderen al het kwaad inpraten).
» De Koran is oud en uit een geheel andere cultuur dan dat van nu. Dit levert misverstanden op waardoor de mensen bang worden, en waardoor sommige moslims ook de weg kwijt raken.
» Moslims zitten niet allemaal plannen uit te broeden om jou te onthoofden. Zet die angst eens van je af. Je wordt misschien wel een keer platgereden door een vrachtwagen, of je krijgt een dodelijke stroomschok. Maar ik durf er een miljoen op in te zetten, dat jij niet vermoord wordt door een moslim. Probeer eens daglicht te zien in plaats van zweetangsten uit te staan achter je computer.
.
Ik denk dat ik alles wel kwijt ben wat ik wil zeggen, dus een reactie van mijn kant is niet echt meer nodig. Ook ga ik er niet verder op in, omdat ik niet de fout in wil gaan, aangezien ik de Koran niet heb gelezen. Maar kom op, probeer niet weer alles wat ik gezegd heb te verwerpen, lees het eens goed en denk eens helder na. Je hoeft niet gelijk van de islam te houden, maar het is heus niet zo slecht als jij beweert.

lvet | 24-08-06 | 06:12

@ivet
>Ik heb je berichten zitten lezen, en het eerste wat in me opkomt is: waarom deze haat?
-Omdat de islam mijn land koloniseerd, en iedereen die in de weg staat uit de weg ruimt. Omdat de oproepen tot haat in elke moskee als woord van god worden aangezien. Omdat er altijd moordenaars zullen opstaan binnen de moslimgemeenschap die dat woord letterlijk gaan uitvoeren. Omdat samenleven met moslims zelfs ghandi niet lukte. Omdat moslims de nieuwe facisten zijn.

>Om meer duidelijkheid te scheppen in mijn berichten, ben ik even helder: ik ben een moslim. Dat is mijn religie. Omdat ik zo opgegroeid ben. MAAR, ik ben níet gelovig. Dat moet je even weten voordat je verder leest. Dus eigenlijk ben ik helemaal geen moslim, maar ik ben het gewoon omdat ik het ben.
-ah, dus je bent moslim, bent het niet, gelooft in de koran maar hebt hem nooit gelezen. Ik snap het. denk ik.

>Waarom ik de islam dan verdedig? Simpel, omdat haters van de islam mij ook haten.
-ik haat geen moslims. Ik haat de islam.

>Jij bijvoorbeeld, bestempelt ELKE moslim die de Koran aanhangt als terrorist. Ik zal eerlijk zijn, ik heb de Koran noch de Bijbel gelezen, slechts enkele passages.
-dus jij verdedigt mensen die de koran als leidraad nemen, en meent dat het wel goede mensen MOETEN zijn, omdat jou familie zo aardig is, maar je hebt de koran zelf nooit gelezen. Je bent dus onwetend, en baseert je oordeel op een vooroordeel.

>Maar is de gelovige deel van mijn familie nou terrorist? Terwijl het zulke lieve mensen zijn? Ze zitten heus niet thuis de Westenaren te haten en plannen uit te broeden om ze uit te moorden.
-mohammed atta was ook heel aardig voor zijn familie. Jij weet niet wat je radicale broertjes en zusjes van de baard-en hoofddoek groep aan het bekokstoven zijn, en waarom (hun handleiding, de koran, vertelt ze dat ze moeten moorden voor allah).

een voorbeeldje. In de islam is het nooit zeker of je naar de hemel mag. Er is echter EEN pad, waarmee je gegarandeert, 100procent zeker in de hemel komt: word martelaar, sterf, terwijl je moord voor allah. Dan ben je verzekert van 70x70x70 maagden (lekker de hele dag neuken!), en rivieren van wijn (ehm, wijn was toch van de duivel?).

de islam is een fout geloof. Kijk even naar het leven van de profeet. Maar eerst naar het leven van jezus, ghandi en boedha bijvoorbeeld. Die moorden niet. die roven niet. Die verkrachten geen meisjes van 9, zoals jou profeet. De profeet kon niet schrijven. Hij hoorde stemmen, dacht dat ze van djinns waren, en begon ze te gehoorzamen. Maar ik dwaal af.

>Je beweert dat ik door mijn geloofsgenoten in elkaar word geslagen. Dat is dus absoluut niet waar, ik zeg altijd openlijk dat ik niet gelovig ben. Mij overkomt niets. En al mijn islamitische vrienden zijn niet elke dag niet-gelovigen in elkaar aan het meppen.
-een wonder! waarom noemen jullie je nog moslims? de islamregels zijn heel duidelijk: op afvalligheid staat de doodstraf. Probeer eens openlijk te vertellen dat je geen moslim meer bent. Dat je de profeet een klootzak vond, omdat ie aisha verkrachtte toen ze negen was, of omdat ie slaven hield, of hele dorpen uitmoorde. Lukt dat? probeer het dan eens in een moslim land. Iran ofzo.

>Je hebt echt érge vooroordelen over de islam. Ik mag toch wel zeggen dat je duidelijk een moslimhater bent?
-dat zijn geen vooroordelen, dat zijn NA-oordelen. Theo ligt dood op de grond dankzij jou vredelievend geloof, DUIZENDEN mensen liggen dood op de grond, alleen al deze eeuw, dankzij jou geloof. De moordenaars waren moslims, hun inspiratie, de koran. Jij bent ook moslim. Godzijdank leef je niet letterlijk na wat in de koran staat, anders was ook jij een TERRORIST. maar een moslimhater? neen. Een islam-basher ja. Een islamfoob ja. Bang voor het geweld van de islam ben ik ja. Maar moslims haten? Neen.

>Nu over de profeet: Omdat ik de Koran niet heb gelezen, weet ik absoluut niet wat waar is en wat er in de Koran staat.
- toch heb je er een mening over. dat zijn dus vooroordelen. Ik heb de koran in wel 6 totaal verschillende vertalingen gelezen. In allemaal staan de oproepen de ongelovigen te vermoorden, en overal ter wereld doen moslims exactly that. Niet allemaal. Maar je hebt maar een paar korrels zand nodig om een open, vrij systeem met geweld om zeep te helpen. Daar strijd ik tegen. Weg met de islam!

>Maar weet je wel heel zeker dat die passages uit de Koran komen?
-nee echt, je bent dus totaal onwetend over wat er in je eigen handleiding staat? ik moet hier om lachen, maar ik vind het echt heeel sneu... hier, lees zelf maar...
www.faithfreedom.org/Quran.htm

>En zelfs als het er staat, is het dan nog waar?
ik weet het niet, vraag het aan mohammed B, wat las die dan? de koran? of niet dan?

>Waarom zou een religie het eerst verbieden om te moorden en dan toch oproepen tot moord?
-de islam verbied het om een andere MOSLIM te doden. Dat is een van de 3 redenen om de doodstraf te krijgen onder de sharia. De andere zijn afvalligheid (de reden dat theo werd neergeknald, belediging van de kinderneukende profeet), en onzedigheid (dus ik zou mijn hoofddoekje maar recht doen als ik jou was in een moslimlandje)
bovendien roept de islam op tot het met geweld veroveren van ongelovige landen. Waarom dacht jij dat er 2,5 miljoen moslims ons land zijn binnengekomen? om samen met ons aan de toekomst te werken? of om de sharia hier over 15 jaar in te voeren?
en.wikipedia.org/wiki/Apostasy_in_Isla...
de islam vermoord afvalligen. In duitsland is laatst een meisje door haar kop geknald omdat ze haar hoofddoekje niet meer wilde dragen, en zelfstandig over straat probeerde te lopen. De reden voor deze moord: de islam.

in saudie arabie is een meisjeschool afgebrand, met de meisjes er nog in. 45 oid meisjes kwamen om. De brandweer stond erbij, maar mocht niet naar binnen van de kut-moslims. De meisjes waren namelijk niet gekleed met hoofddoekjes, dus bleef de poort gesloten, terwijl de meisjes binnen jammerlijk omkwamen door het vuur. Allah akbar! wat is dat voor geloof.

moslimlanden waar je gemarteld word als je van je geloof afvalt (egypte, bijvoorbeeld). Wat is dat voor geloof. Het is onderdrukking. Jij mag van geluk spreken dat jou familie wat ruimer is gaan denken, dat jullie bijna onder het juk van de islam af zijn.

jij noemt je moslim, de profeet is je grote voorbeeld. Maar hij neukte een meisje van negen, aisha. Vraag maar aan de imam. Je weigert de koran te lezen (vergeet ook de a-hadith niet, over het 'pure' leven van de rovershoofdman- pardon, profeet), maar denkt toch al te weten dat er geen oproepen tot geweld in staan. Ik las ze wel. De oproepen staan er wel. Zolang de koran mag oproepen tot geweld, mag ik oproepen alle koran-aanhangers ons land uit te trappen.

je zegt zelf dat je het goor vind dat de 56 jarige profeet met een meisje van 6 trouwde, en dat huwelijk zelfs daadwerkelijk consumeerde toen ze negen was. Nou dan! wat is dat voor klootzak, die profeet. Waarom doe je nog zijn wil?
en.wikipedia.org/wiki/Aisha's_age_...

>Waarom zou een religie het eerst verbieden om te moorden en dan toch oproepen tot moord?
-omdat het een ziek geloof is?

>In de Islam is het verplicht een dier te slachten volgens bepaalde tradities. We zijn omnivoren en móeten vlees eten, dus het dier moet sowieso dood. Maar volgens de islam moet zo'n dier op een zodanige wijze gedood worden dat het dier niet lijdt. Het dier mag het slachtmes niet eens zien, en de kop moet er in 1 beweging af, zodat de bewustzijn van het dier weg is. Nu vraag ik mij af: Kan een religie, die het alleen voor dieren al zo goed maakt, zo wreed zijn als sommige passages op internet beweren? Lijkt mij onwaarschijnlijk.
-ehm, onze belevingswereld verschilt enorm, blijkt hieruit. De gruwelijke, amateuristiese slachting dmv keeldoorsnijding (van onthoofding heb ik alleen gehoord ivm moslimteroristen), gevolgd door laten doodbloeden (duurt even, maar dan heb je ook lekker vlees). Het gegil van de shapen die lagen dood te bloeden op de balkonnetjes zit nog in mijn oren. Kijk, wij schieten ze met een metalen stang door de kop (0,2 seconden later zijn ze dood), of met 15.000 volt (0,1 seconde). Gelukkig werd er hard opgetreden tegen halal-slachten, en moet het nu door een profesional gebeuren. Het aspect van het dood laten bloeden blijft me achtervolgen. Gruwelijk, noem ik dat.
www.jucanada.org/halalguidelines.htm
kijk even bij de regels: snij 3 van de 4 aders onder de adamsappel door, en (regel 6): zorg ervoor dat de nekwervels INTACT blijven. Dus van onthoofding kan geen sprake zijn. Ik denk dat je bent voorgelogen door je geloofsgenoten.

>(slacht alle eerstgeborenverhaal in de bijbel)
-klopt. Maar dat was het OUDE testament, met de god van de joden. Het nieuwe testament, de leer van jezus, daarin zal je zoiets niet vinden. Ik vond het ook gruwelijk. Net als die keer dat 'god' vroeg om een zoon-offer. Of de verwoesting van sodom. Het veranderen in zoutpilaren. inderdaad. geloven is gevaarlijk. Maar het geloof van jezus is geen oproep tot geweld. Jezus riep niet op tot geweld. Zijn volgelingen pleegden geweld inzijn naam. Maar wie de bijbel letterlijk naleeft (het nieuwe testament), zal nooit een moord plegen. Wie de koran letterlijk naleeft echter....

>Wat ik verder over ongelovigen in de Koran kon vinden is het volgende:
1. Zeg: "O gij ongelovigen,
2. Ik bid niet aan, wat gij aanbidt,
3. Noch gij bidt aan, wat ik aanbid.
4. Noch wil ik aanbidden, wat gij aanbidt,
5. Nogmaals gij wilt niet aanbidden wat ik aanbid.
6. Derhalve voor u uw godsdienst en voor mij mijn godsdienst."
En dat is alles wat er op die pagina staat. Ofwel, de moslim moet volgens dit stukje de ongelovige negeren en alles laten voor wat het is. Dit vind ik nou niet bepaald moord.
-gek, dat er dan mensen gemarteld en vermoord worden in moslimlanden die kritiek op de islam durven hebben, nietwaar? de koran staat vol dubbele boodschappen. Kijk even nog een keer naar die link over apostacy. En vertel mij de moslimlanden, waar je WEL kritiek op de profeet overleefd. feit is, dat je in een land waar meer dan 50 procent moslim is, geen kritiek op de profeet mag hebben, anders word je vermoord. Hell! zelfs als je in een NIET-moslim land woont, word je vermoord (theo) als je kritiek hebt (denemarken, cartoon).

nog even over denemarken. Vrije mensen tekenen een paar cartoons over de profeet en zijn geweld/kindslet. Dat heet vrijheid van meningsuiting. Overal waar moslims waren braken rellen uit. Priesters werden vermoord door moslims. Honderden mensen kwamen om door de woede en haat van de islamieten. Maar denemarken is geen islam-land? waarom dreigen ze dan die mensen te vermoorden? omdat de islam 'vrede' is?

>Overigens zijn alle religieën op dezelfde ideeën gebaseerd. Zowel de christendom als de islam zijn uit het jodendom ontstaan (tenminste, zo is het mij op school geleerd).
-ehm, dat is een misvatting. Alle religies zijn fundamenteel anders. Bijna alle goede religies zijn op wederzijds respect gebaseerd. Behalve de islam, waarbij alle ongelovigen minderwaardig worden gevonden. De islam is totaaaal anders dan het boedhisme. Het jodendom heeft geen ruk te maken shinto. Maar de meeste geloven hebben als motto onder andere: 'wat niet wilt dat u geschied, doet dat ook een ander niet'. Behalve de islam. Die heeft als motto: 'kniel voor ons geweld, of sterf'

>Wat uiteindelijk mijn punt is: Hou alsjeblieft op met die generalisatie. Haat jij mij, en wil jij mij weg uit Nederland, omdat ik moslim ben? Terwijl ik jou absoluut geen kwaad zou willen doen?
-de islam is als een doos. Soms kruipt er een terrorist uit. De reden dat die terrorist moord is de koran. Jij gelooft ook in die koran, hoewel je hem niet kent. Jij noemt je ook moslim. Hoe weet ik nou, dat jij geen terrorist bent? zodra jij gaat doen wat je handleiding je opdraagt, moeten wij gaan vrezen voor het geweld. Neem dus afstand van de koran (bijvoorbeeld omdat de bron, de profeet, onwaardig is), en je mag blijven. Zeg je allah akbar, wil je de sharia hier invoeren, lees en volg jij de koran letterlijk, dan ben je een terrorist in opleiding.
jij wil mij geen kwaad doen. Maar je loyaliteit ligt nog bij de islam. Daarmee ben je in mijn ogen een gevaar. Zolang er nog scholen en moskeeën de haatleer van de profeet mogen verkondigen, zullen er terroristen opstaan die dat in de praktijk gaan brengen. De enige manier om dat te voorkomen is de islam verbieden, en de moslims ons land uit te zetten. ook jij kwam hierheen vanuit turkije, om ons geld, onze huizen, onze subsidies te genieten. Je gezin zal heel groot zijn. De invloed van de islam in ons land word steeds groter. Het zal niet lang meer duren, of de door ons verworven vrijheden (waarvan ook jij geniet) zullen door de islam vernietigd worden, precies zoals in de koran staat.

>En ik kan niet gelovigen dat de islam en Koran slecht zijn. Maar ik heb, zoals al eerder vermeld, de Koran niet gelezen. Dat eeuwenoude boek was oorspronkelijk in het Arabisch geschreven, en door de eeuwen heen zijn er wel degelijke vertaalfouten gemaakt. Niet alles wat je in het Arabisch met 1 woord kan zeggen, is uit te leggen in het Nederlands. Er zijn hierdoor veel misverstanden.
-lees dan ALLE vertalingen in door jou begrijpbare talen. Je weet dan waar vertaalproblemen liggen. De 280 oproepen tot haat jegens ongelovigen in de koran zijn niet allemaal vertaalproblemen. De bewijzen daarvoor liggen in de lieden die dat letterlijk gaan uitvoeren, de moslimterroristen. Lazen die een fout vertaalde koran, en was de 'echte' koran wel vredelievend? kijk eens naar het leven van de profeet. Moord na moord, slaven, seks met een meisje van 9, hoe kan in godsnaam de leer van zo'n klootzak 'mooi' en 'vredig' zijn.

moslims noemen hun kinderen mohammed. Mohammed Atta, mohammed b, als wij de naam mohammed horen, krijgen wij dezelfde stuip alsof we 'adolf' horen. Mohammed was de eerste moslimterrorist.

>Ik geloof dus niet dat de islam slecht is, maar een aantal moslims (de extremisten en dergelijke) het verpesten. Gaat de Koran echter wél over oplichting, bedrog, leugens, moord of wat dan ook, als dit echt het geval is, en ik lees dergelijke passages met mijn eigen ogen uit de Koran (en niet uit andere moderne boekjes), dan ben ik het met je eens. Dan is de islam slecht. Maar dan ben ik als moslim nog niet slecht.
-de vraag is dan, waarom verdedig jij willens en wetens een geloof dat slecht is. Waarom blijf je je moslim noemen, als je weet dat het een slecht geloof is. Jij, als persoon, bent niet slecht. Maar zodra je je overgeeft aan de islam word je een moordenaar.

dat 'aantal moslims' die het verpesten (in nederland is 10 procent van de moslims bereid geweld te gebruiken, en 40 procent geeft openlijk toe het westen te HATEN), waarom pak je die niet aan? die zullen je dan wijzen op de koranteksten waarop zij hun haat baseren. Dan heb jij de keuze, waar het om draait. ben je moslim, en moet je ons haten van je geloof, waarom zouden wij je dan tolerenen in ons land? of, neem je afstand van dat verderfelijke geloof, en laat je je niet meer bij de neus nemen door de kinderneukende profeet, maar noem je dan geen moslim meer. Noem je kinderen geen mohammed. Draag geen hoofddoekje. kom openlijk uit voor je mening tussen de moslims, om meer mensen van de waarheid te doordringen. Ik haat moslims niet. Niet alle moslims zijn slecht. Ze hangen alleen een erg fout geloof aan, waaruit af en toe een moordenaar op ons afspringt. Dat kunnen wij niet tolerenen. Help ons mee de gewelddadige islam te bestrijden. Ik smeek U.

'Warfare is ordained for you, though it is hateful unto you; but it may happen that ye hate a thing which is good for you, and it may happen that ye love a thing which is bad for you. Allah knoweth, ye know not. Quran, Surah 2:190-194'

www.skepticsannotatedbible.com/Quran/c...

(Koran 76: 4): "Lo! We have prepared for disbelievers chains, yokes and a blazing fire."

brullioo | 23-08-06 | 10:49

@brullioo:

Ik heb je berichten zitten lezen, en het eerste wat in me opkomt is: waarom deze haat? Je antwoord daarop zal wel zijn omdat moslims moordenaars zijn en wij jullie ook haten. Dan vind ik het logisch. Maar zo zit het niet in elkaar.

Om meer duidelijkheid te scheppen in mijn berichten, ben ik even helder: ik ben een moslim. Dat is mijn religie. Omdat ik zo opgegroeid ben. MAAR, ik ben níet gelovig. Dat moet je even weten voordat je verder leest. Dus eigenlijk ben ik helemaal geen moslim, maar ik ben het gewoon omdat ik het ben.
Waarom ik de islam dan verdedig? Simpel, omdat haters van de islam mij ook haten. En dat wil ik niet, omdat ik geen slecht mens ben. Jij bijvoorbeeld, bestempelt ELKE moslim die de Koran aanhangt als terrorist. Ik zal eerlijk zijn, ik heb de Koran noch de Bijbel gelezen, slechts enkele passages. Maar is de gelovige deel van mijn familie nou terrorist? Terwijl het zulke lieve mensen zijn? Ze zitten heus niet thuis de Westenaren te haten en plannen uit te broeden om ze uit te moorden.
Je beweert dat ik door mijn geloofsgenoten in elkaar word geslagen. Dat is dus absoluut niet waar, ik zeg altijd openlijk dat ik niet gelovig ben. Mij overkomt niets. En al mijn islamitische vrienden zijn niet elke dag niet-gelovigen in elkaar aan het meppen.
Je hebt echt érge vooroordelen over de islam. Ik mag toch wel zeggen dat je duidelijk een moslimhater bent?

Nu over de profeet: Omdat ik de Koran niet heb gelezen, weet ik absoluut niet wat waar is en wat er in de Koran staat. Ik mag je mening dus niet weerleggen, omdat ik het nergens op baseer. Maar weet je wel heel zeker dat die passages uit de Koran komen? Komen die niet gewoon uit andere boeken (die immers, net zoals de Koran en Bijbel, gewoon door de mens geschreven zijn)? Soms overweeg ik om de Koran daadwerkelijk te lezen, al ben ik niet gelovig. We leven in een wereld van religie en dan kunnen we het niet zomaar negeren.
ALS Mohammed daadwerkelijk met het kindje getrouwd is (wat ik ook absoluut goor vind), en alle andere slechte dingen over hem waar zijn, dan heb ik daar niets meer aan toe te voegen. Dan is het een slecht mens. Daar zijn we het eens. MAAR waar het nu om gaat is: Is dit allemaal wel waar? Staat het wel in de Koran? En zelfs als het er staat, is het dan nog waar?
Waarom zou een religie het eerst verbieden om te moorden en dan toch oproepen tot moord?
Het volgende voorbeeldje gebruik ik ter verduidelijking:
In de Islam is het verplicht een dier te slachten volgens bepaalde tradities. We zijn omnivoren en móeten vlees eten, dus het dier moet sowieso dood. Maar volgens de islam moet zo'n dier op een zodanige wijze gedood worden dat het dier niet lijdt. Het dier mag het slachtmes niet eens zien, en de kop moet er in 1 beweging af, zodat de bewustzijn van het dier weg is. Nu vraag ik mij af: Kan een religie, die het alleen voor dieren al zo goed maakt, zo wreed zijn als sommige passages op internet beweren? Lijkt mij onwaarschijnlijk.
Verder is religie ouderwets, en waren de gebruiken toen anders. Nog een voorbeeld. Jij zegt dat in het Christendom geen moord voorkomt? Niet? Maar we kennen allemaal dit verhaaltje:
(Ex 12,12)
"Ik zal die nacht rondgaan door Egypte, en ik zal daar alle eerstgeborenen doden, zowel van de mensen als van het vee, en ik zal alle Egyptische goden van hun voetstuk stoten, want ik ben de HEER.
(...)
Midden in de nacht doodde de HEER alle eerstgeborenen in Egypte, van de eerstgeborene van de farao, zijn troonopvolger, tot de eerstgeborene van de gevangene, en ook al het eerstgeboren vee."
Nou, dat vind ik dan ook wreed. Ook hier is geweld gebruikt in belang de gelovigen.

Wat ik verder over ongelovigen in de Koran kon vinden is het volgende:
1. Zeg: "O gij ongelovigen,
2. Ik bid niet aan, wat gij aanbidt,
3. Noch gij bidt aan, wat ik aanbid.
4. Noch wil ik aanbidden, wat gij aanbidt,
5. Nogmaals gij wilt niet aanbidden wat ik aanbid.
6. Derhalve voor u uw godsdienst en voor mij mijn godsdienst."
En dat is alles wat er op die pagina staat. Ofwel, de moslim moet volgens dit stukje de ongelovige negeren en alles laten voor wat het is. Dit vind ik nou niet bepaald moord.

Overigens zijn alle religieën op dezelfde ideeën gebaseerd. Zowel de christendom als de islam zijn uit het jodendom ontstaan (tenminste, zo is het mij op school geleerd).

Wat uiteindelijk mijn punt is: Hou alsjeblieft op met die generalisatie. Haat jij mij, en wil jij mij weg uit Nederland, omdat ik moslim ben? Terwijl ik jou absoluut geen kwaad zou willen doen? Als dat het geval is, wie zet hier aan tot geweld en haat dan? De islam? Of jij? Denk daat maar eens over na.
Ik ben TEGEN terroristen. Ja natuurlijk. Maar niet alle moslims zijn niet slecht, zoals jij beweert. Dat kun je gewoon niet zeggen. Om ons dan te vergelijken met nazi's en de profeet met Der Führer, is wel heel erg hypocriet.
En ik kan niet gelovigen dat de islam en Koran slecht zijn. Maar ik heb, zoals al eerder vermeld, de Koran niet gelezen. Dat eeuwenoude boek was oorspronkelijk in het Arabisch geschreven, en door de eeuwen heen zijn er wel degelijke vertaalfouten gemaakt. Niet alles wat je in het Arabisch met 1 woord kan zeggen, is uit te leggen in het Nederlands. Er zijn hierdoor veel misverstanden.

Ik geloof dus niet dat de islam slecht is, maar een aantal moslims (de extremisten en dergelijke) het verpesten. Gaat de Koran echter wél over oplichting, bedrog, leugens, moord of wat dan ook, als dit echt het geval is, en ik lees dergelijke passages met mijn eigen ogen uit de Koran (en niet uit andere moderne boekjes), dan ben ik het met je eens. Dan is de islam slecht. Maar dan ben ik als moslim nog niet slecht.

Ik hoop dat je hiervoor een beetje begrip kan tonen. En de haat iets vermindert. Ik hoop ook dat je mij nu niet haat, enkel omdat ik moslim ben (nogmaals, niet gelovig). Want, in tegenstelling tot wat jij beweert, ik woon niet in Nederland om jou te haten of uit te moorden. Ik houd ook van VRIJHEID. Ik ben er dol op. En daarom woon ik ook liever in Nederland dan in Turkije. Maar zoals jij over de moslims denkt, dat noem ik geen vrijheid.

lvet | 22-08-06 | 22:32

@bottehond 21-08-06 @ 13:47 Ik vermoed dit persoonlijk al langer. Het is net goochelen. Gewoon een kwestie van de aandacht afleiden van de plaats waar je eigenlijk zou moeten kijken. Niemand verwacht de Spaanse Inquisitie.

poppermotje | 22-08-06 | 13:55

Noem mij EEN ander geloof met enige aanhang heden ten dage, dat niet alleen oproept tot moord, maar waarvan de aanhangers dat ook daadwerkelijk uitvoeren. Ik weet er maar een. Islam.

misschien dachten de aanslagplegers wel aan deze quote uit hun heilige, door jou zo hartstochtelijk vergoeilijkt geloof:
'We shall cast terror into the hearts of those who disbelieve'

hoe stoppen wij dit geweld? eenvoudig. Door de islam te stoppen.

brullioo | 22-08-06 | 11:18

@nduss
je gebruikt een oud argument. De islam is slecht, moordzuchtig en haatdragend. Maar jij denkt, dat dat ok is, zolang je nog iets aan kan wijzen wat ook slecht is, of zelfs slechter. nee, nduss, het feit dat de paus in de middeleeuwen slecht was, is nog geen ENKEL excuus voor de islam om dan ook maar slecht te zijn.

pol pot was slecht. Hij vermoorde vele mensen. O, dan mag ik ook wel een paar mensen vermoorden, want pol pot was veel slechter, Duss, volgens jou redenatie, mag ik dan ook mensen vermoorden.

en ik mag in mijn handleiding de oproepen tot moord van jou zetten, omdat er ook lelijke dingen in de bijbel staan. Wat ben je STOM!

dat de kerk in de middeleeuwen mensen vermoorde, wat leer jij daarvan? dat mensen vermoorden voor je geloof SLECHT is, toch? en WIE vermoorden vandaag de dag ongelovigen? juist! de moslims! als jij tegen de moorden van de paus was, MOET jij ook tegen de moorden van de islamietische terroristen zijn! toch?

want, mensen vermoorden, omdat die niet geloven wat jij wilt, is facisties. Iran, Saudi arabie, landen waar de islam heerst, daar word je vermoord als je uit de islam stapt. Dat is facisties. De profeet was geen puur voorbeeld, zoals je jezus zou KUNNEN zien, maar een moordenaar, een praktiserend pedofiel.

dat wens jij te vergeten. Bij elke dode die de islam maakt, roep jij vertwijfeld: 'tja, de gristenen waren vroeger ook geen lieverdjes.', en je doet een plas, en alles blijft zoals het was. Mooi van je. Heel vreedzaam.

hoeveel mensen heeft jezus vermoord? laten vermoorden dan? door zijn 12 volgelingen? hoeveel zeg je? NUL? hoeveel mensen heeft de profeet vermoord? duizenden zeg je? waarom dan? omdat dat moest, van de profeet? zijn handleiding kan je nog steeds lezen? toch? iedereen kan nagaaan dat de profeet een EIKEL was, die alleen maar op MACHT uit was.

jij verzint excuses voor de islam om door te kunnen gaan met het verspreiden van hun haatleer, hun eenduidige oproepen tot moord.

eerlijk, ik zeg je, ik heb nog NOOIT een priester horen oproepen tot moord. Het is ook TOTAAL niet in overeenstemming met de leer van jezus. Dat in het oude testament ook wierde dingen staan over god klopt. Geloven is dan ook gevaarlijk. En van alle geloven is de islam het gevaarlijkst, want onomwonden gewelddadig.

ik snap niet, dat jij het geweld en de oproepen daartoe probeert te verdoezelen. Ben je blind? kan het je niet schelen dat de islam overal ter wereld slachtoffers maakt? kan jij niet lezen? snap jij niet dat ze dat doen, omdat dat moet van de koran? snap jij dat niet? of wil je dat niet snappen?

voor het geweld van de islam bestaat geen excuus.

oproepen tot geweld mag niet. Verbieden dus, die koran!

brullioo | 22-08-06 | 11:13

@nduss
1) mijn bloeddruk is binnen de normen
2) wel eens een christenzeloot mensen zien vermoorden, omdat dat moest van de paus? nee heh? ja, in de middeleeuwen. Dus, de gristenen waren vroeger ook moordenaars. IS DAT EEN REDEN om de moslims dan ook maar lekker hun gang te laten gaan?

de islam roept op tot moord. ' sommige ' islamieten DOEN ook wat hun handleiding ze opdraagt. Wie doet wat jezus zegt heeft zijn naaste lief (ondanks dat de paus niet helemaal check was in de middeleeuwen). Wie doet wat de profeet zegt, moet ongelovigen vermoorden, en (he! wat toevallig!) dat is precies wat de volgelingen van allah DOEN: mensen vermoorden! wat toevallig!

maar omdat de paus vroeger ook mensen op de brandstapel zette, mag dat van jou? whoehahahahahahahah, o, kijk eens aan.. wat een logica..

wel eens de bijbel gelezen? jazeker, ik ben opgegroeit in een christelijk millieu. Er is veel onderdrukking in de het christendom. Maar moorden voor jezus? nee. Nonnen vermoorden geen ongelovigen. Priesters roepen niet op tot oorlog en haat. Imams wel. omdat dat moet, van hun handleiding.

mag dat van jou? mag ik oproepen tot geweld? neen? waarom de islam dan wel? omdat de gristenen vroeger ook niet aardig waren? wat een KUL

mensen worden vermoord omdat dat moet van de profeet. De reden dat mensen worden vermoord door moslims is de KORAN. niet de christenen, die in de middeleeuwen ook wat boosaardige dingen flikten.

we hebben ons niet aan de knoet van de kerk ontworsteld om te knielen voor het geweld van de islam.

maar jij vind dus, dat oproepen tot geweld mag? dat wij niets mogen zeggen over het geweld van de islamterreur, omdat de kerk vroeger wel eens wat flikte? wat een drogredenatie zeg.

de islam is een recept voor oorlog. Jij denkt dat de kern van elk geloof mooi en waarachtig is. Dat is niet zo, de kern van de islam is geweld, moord en intimidatie, waarvan de paus in de middeleeuwen bleek zou worden.

de profeet roept op tot moord. islamieten vermoorden ook daadwerkelijk mensen (waar zijn de zelfmoordnonnen? ze BESTAAN niet). Volgens jou mogen deze lieden daarmee doorgaan, omdat er ook lelijke dingen in de bijbel staan? whahaahahahahhahaha.. landverader...

ik leer je een les: oproepen tot geweld MAG niet. Jezus riep niet op tot geweld, en TOCH wisten zijn priesters de boel te verneuken. Mohammed (de kinderneukende profeet) roept AAN EEN STUK DOOR op tot GEWELD.

raar heh? dat de islamieten dat geweld plegen? misschien, ik noem maar een idee, komt het wel, omdat het moet, van hun geloof? dat vind jij ok? WAAROM?

brullioo | 22-08-06 | 10:58

zucht. lees eerst eens het bericht... die passagiers - en ook de lieve reaguurders hier - weten niet eens of het moslims waren. Het betrof hier twee asians.
Maar goed, iedereen kan weer effe lekker kankeren, klagen en kotsen op den vreemde.

@ brullioo: 1. denk om je bloeddruk 2. wel eens de bijbel gelezen?

nduss | 22-08-06 | 10:00

@ivet
iedere moslims die de koran als woord van god ziet is een terrorist.

Don't bother to warn the disbelievers.Disbelievers will be burned with fire. Kill disbelievers wherever you find them. If they attack you, then kil them. Such is the reward of disbelievers.War is ordained by Allah.Give us victory over the disbelieving folk.Those who disbelieve will be fuel for the Fire. All non-Muslims will be rejected by Allah after they die.We shall cast terror into the hearts of those who disbelieve. Their habitation is the Fire.Those who disobey Allah and his messenger will be burnt with fire and suffer a painful doom.For the disbelievers, We have prepared a painful doom.Allah will bestow a vast reward on those who fight in religious wars.

etc etc etc etc

het gaat maar door. De oproepen tot geweld, moord, intimidatie en onderdrukking staan in jou heilige handleiding.

mag ik van jou zeggen: vermoord alle moslims, waar je ze maar vind, want dat is het lot van de moslims? nee heh? maar in jou handleiding staat EXACT hetzelfde!

Have no unbelieving friends. Kill the unbelievers wherever you find them.If the unbelievers do not offer you peace, kill them wherever you find them. Against such you are given clear warrant.Never help disbelievers.Disbelievers will be brought to doom.The worst thing you can do is to deny the revelations of Allah.Don't obey disbelievers.Allah has cursed the disbelievers, and has prepared for them a flaming fire, wherein they will abide forever.

wat is dat toch met allah en disbelievers? Waarom moet met geweld ongelovigen tot geloof worden gebracht? waarom moeten moslimterroristen ongelovigen vermoorden?

antwoord:
omdat dat moet, van hun geloof. Omdat dat is, wat de profeet wil: oorlog. Omdat hun handleiding, de koran, oproept tot het vermoorden van ongelovigen.

jij, moslim, gelooft dat de koran het woord van god is. Waarom? omdat je anders door je geloofsgenoten in elkaar word geslagen.

waarom mag je niet uit de islam stappen? omdat je dan word vermoord. Hoe kan een geloof dat je opgedrongen word met geweld nou puur zijn?

jij bent een moslim, jij geloof in de koran. Iedere moslim die de koran gelooft is een terrorist, net zoals iedere nazie die in de fuhrer gelooft een jodenhater is, is iedere moslim die de kinderneukende profeet gelooft een terrorist, die ongelovigen moet vermoorden van zijn 'profeet'.

de islam is een verwerpelijk, achterlijk kutgeloof, dat oproept tot geweld. Jij bent ook moslim? SCHAAM je je niet voor het geweld van je geloofsbroeders? SNAP je niet waarom die dat doen? LEES jij je eigen handleiding, de koran, wel? DAAROM doen die dat! omdat het moet, van de profeet, van god! ongelovigen haten, vermoorden, de wereld in een oorlog storten, het staat gewoon in je handleiding.

je hebt 2 soorten moslims: diegenen, die het geweld hanteren, en diegenen, zoals jij, die dat proberen te verdoezelen.

de kern van islam is geweld, onderdrukking. Je bent TIEN keer loyaler met moordende moslims, dan met vrijheidsminnende 'ongelovigen', OMDAT je ongelovigen moet HATEN van je handleiding.

nu vraag ik jou: hoe kunnen wij lieden in ons land verwelkomen, die ons moeten HATEN van hun handleiding? antwoord; dat kan niet.

zolang de koran oproept tot geweld, zal ik iedere aanhanger van dat verwerpelijke geloof als terrorist zien.

MOSLIMS ZIJN TERRORISTEN, omdat dat MOET van hun handleiding.

ben je nou boos op ons, ongelovigen, omdat wij vermoord worden door de islamieten, en daarover klagen? WTF? pardon? zou u zo vriendelijk willen zijn om uw gewelddadige geloofsgenoten tot de orde te roepen, voordat u met uw vingertjes naar ons gaat wijzen? maar o wacht, dat zal u niet lukken, omdat die TERRORISTEN gewoon doen wat in UW handleiding staat.

sieg heil! allah akbar!

brullioo | 22-08-06 | 09:52

De enige manier om de kans op aanslagen te halveren is het aantal moslims in ons land halveren (door uitzetting, niet door abknalling, btw)

denk even na. Als nederlanders aanslagen in mecca (waar de moslims een steen aanbidden die uit de lucht viel, wij noemen dat een meteoriet) zouden plegen, zouden wij dan nog in hun bussen mogen? als wij moslims vermoorden omdat hun mening ons niet aanstaan, of omdat dat moet van onze handleiding, zouden wij dan nog welkom zijn?

kan iemand mij uitleggen waarom wij leden van de criminele organisatie genaamd Ieslam in ons land moeten tolereren? omdat wij zo beschaafd zijn? dat we zelfs holbewoners met plofzolen tolereren? dat wij zelfs een 'geloof' tolereren dat oproept tot moord, aanslagen, geweld, intimidatie? hoe tolerant.

islam is een ziekte. Verbied islamieten gebruik te maken van het openbaar vervoer. Verbied ze, ons land te koloniseren. Geef ze geen kinderbijslag, huursubsidie of andere kadootjes, maar schup ze ons voorheen vredige landje uit.

er kan nooit vrede komen met lieden die ons moeten haten en aanvallen van hun handleiding. Zolang de islam mag oproepen tot moord, zal ik oproepen ons land te zuiveren van de islam.

ALLAH AKBAR! = SIEG HEIL!

de nazies zijn kleuters. ze deden wat de fuhrer ze vertelde. De moslims doen, wat God Zelf ze heeft verteld: moorden. Roven. Plunderen. Vernietigen. Precies, zoals het in hun handleiding staat.

islam is een recept voor oorlog. Laat de islamieten maar lopen, voortaan.

en als de islamieten in nederland een aanslag plegen, ga dan in godsnaam geen kopjes thee met ze drinken, maar sla gewoon kei- en keihard TERUG. De enige taal die islamieten verstaan, is de taal waarin ze ons toespreken: geweld. Als wij knielen voor islamgeweld, zijn we verloren.

Vertel het de kut-moslims daarom van te voren: als jullie nog meer nederlands bloed laten vloeien, is het einde speelkwartier. Dan sluiten we de moskeeën/haatfabrieken, dan zetten we ALLE imams uit, en droppen we een mini-nuke op mekka, ok? flikker toch op, kankermoslims, dit is niet jullie land, dit land is VRIJ. en als dat niet bevalt, kanker dan op naar je eigen achterlijke kutland, alwaar je elkaar de hersens in mag slaan omdat dat moet van allah. Hier zijn we vrij te denken wat we willen, te zeggen wat we willen en te geloven wat we willen. Wij laten ons nooit met geweld een geloof aansmeren. Wie islam zaait zal kaalkopjes oogsten.

schup de moslims ons land uit, voor ze ONS ONS land uitschoppen!

de moslims willen zijn als hun voorbeeld, de grote kinderneuker en roofmoordenaar, slavendrijver en leugenaar, de profeet. Hier volgt een lezing uit zijn werk, zijn leven, zijn leugens.

'the Prophet, may Allah bless him and grant him peace, had launched a sudden attack on the Banu'l-Mustaliq while they were unwatchful and their herds were being watered at the watering-place. He killed their fighters and took their women and children captive. He got Juwayriyya [in his share] on that day.'

moslims roemen de edele inborst van de profeet, omdat hij zelfs een weduwe huwde. Ze vergeten erbij te vertellen dat hij net haar hele dorp, haar gezin, haar man had laten vermoorden (welke profeet vernoord hele steden? mladic?), en haar en de kinderen van het dorp als SLAVEN afvoerden. Het bloed van haar man was nog niet droog, of de geyle profeet wilde zijn profeten pik al in haar duwen.

zo puur, die profeet, nou! wie daar heden ten dage kritiek op heeft, word in moslimlanden simpelweg vermoord. Kritiek op de fuhrer is namelijk verboten.

de moslims zijn zo blind. Ze noemen puur wat voor iedereen duidelijk een zieke eikel was. De profeet is alleen geintereseerd in macht, geld, neuken, en kleine meisjes. Hij maakte regels voor zijn volgelingen. Bijvoorbeeld dat je niet meer dan 4 vrouwen mag hebben, wil je de hemel ingaan. Gek genoeg hoefde hij zich daar zelf niet aan houden, hij had wel 11 vrouwen en nog een stel slaafsletjes. Wilde de profeet dan niet naar de hemel? of wacht, het waren niet de regels van GOD, maar de regels van de PROFEET. en wie de regels MAAKT, hoeft zich daar niet aan te houden.

de profeet wees dus niet het pad naar de hemel aan. Hij leefde niet bij zijn eigen regels. Regels, waarvoor hij mensen ter dood bracht die zich er niet aan hielden. Maar hij zelf dan? Hij zelf mag alle regels breken. Dat is niet puur, dat is niet zuiver. Dat is een leugenaar.

het verhaal van aisha mogen jullie zelf lezen, ik word er altijd misselijk van.
www.faithfreedom.org/Articles/sina/aye...
hoe kan een pure profeet nu geylen op een meisje van 6? natte dromen krijgen van een meisje van VIER?

Aisha said: Allah's Apostle said to me, "You were shown to me twice (in my dream) before I married you. I saw an angel carrying you in a silken piece of cloth, and I said to him, 'Uncover (her),' and behold, it was you. I said (to myself), 'If this is from Allah, then it must happen.'Later I dreamt of the angel carrying someone in a silken piece of cloth, and I said (to him), 'Uncover (her),' and behold, it was you. I said (to myself), 'If this is from Allah, then it must happen.' " [Sahih of Bukhari, vol 9 p 115-6 no 140]

twee jaar later huwde hij aisha. ZES jaar oud tegen die tijd. Ik herhaal het even: ZES jaar oud. ik raad iedereen aan bij een kleuterklas te gaan kijken, en stel je het je dan voor, de profeet, zogenaamd puur, die droomt van een meisje van VIER, haar huwt als ze zes is, en neukt als ze negen is.

moslims hebben daar geen antwoord op. Het is voor iedereen duidelijk dat de profeet geen profeet was, maar een kinderneukende klootzak. Het is nu ook duidelijk waarom de moslims met geweld iedere vorm van kritiek met geweld en moord de kop indrukken. Ieder weldenkend mens zal direct inzien dat de profeet een klootzak was, het naleven onwaardig. Zijn boodschappen zijn niets waard.

als de profeet nu geleefd zou hebben, zou men zijn medicatie hebben aangepast.

islam is geen geloof. Het is een onderdrukkingsmechanisme.

brullioo | 22-08-06 | 09:31

@Pheser en Aars:
Jullie zijn twee (en gelukkig niet de enige) reaguurders die tenminste kunnen denken. Ik word ook helemaal gek van die schijterds die moslims met terroristen verwarren. Dat de meeste terroristen moslims zijn, betekent nog niet dat de meeste moslims terroristen zijn. Maar dat kunnen een aantal mensen niet inzien, ik snap niet waarom. Misschien staan ze niet open voor de wereld? Misschien zijn ze bang? Of misschien denken ze dat ze nu stoer zijn? Net zoals een breezah hoofdletters nodig heeft om op te vallen. Ik weet het niet.
.
Toegegeven, ik zelf zou me ook niet helemaal op mijn gemak voelen met een baardmans met een laken om zijn lijf heen naast mij in een vliegtuig. En dat terwijl ik zelf moslim ben. Maar om nou als verwende Britse 'happy-white-family' deze mensen nou te vernederen door ze aan te zien voor terroristen, slechts omdat ze dragen wat volgens hun cultuur gepast is, gaat echt té ver. En om ze ook nog van het vliegtuig af te gooien...
.
En een beetje terrorist is denk ik slim genoeg om niet op te vallen. Hoewel ik ze toch wel erg oppervlakkig en dom over vind komen als ze 'moorden in naam van Allah'. Hoe kun je nou iets voor Allah doen, als je tegelijkertijd hetgeen doet wat het meest verboden is door Allah? Namelijk moorden.
Als een beetje islamitische terrorist de Koran heeft gelezen, zou hij heel goed moeten weten dat hij absoluut fout handelt. Zo moeilijk lijkt het me niet om dat in te zien. Toch raar.

lvet | 22-08-06 | 03:30

Rechtse prietpraatjes daargelaten, moeten we er niet meer van maken dan het is.

-

-

Tegenwoordig geldt: de passagiers van een vliegtuig = een handjevol mensen van dezelfde groep.

Dinalfos | 22-08-06 | 02:26

nadenkeniseenkunst 21-08-06 @ 21:52

Preaujecteren en ridiculiseren van eigen angsten op een argeleauze veaurbijgangerTs eauk..... lutserT.

bottehond | 22-08-06 | 00:22

Uh huh. Als ik een moslim terrorist zou zijn, zou ik ook vooral heel opvallend met baard en jalaba op het vliegtuig stappen. Hoe fucking dom zijn deze mensen zeg?

Tjupkes | 21-08-06 | 23:09

Volkomen terecht. Ik pleit voor een vliegverbod voor alle moslims waar ook ter wereld. Behalve als ze naar Moslimterritorium vliegen.

schele henk | 21-08-06 | 21:52

Beste ongelettrede boer: Sterke analyse.
Lang leve de grenzeloze paranoia. Hij zal velen van ons niet gauw in de steek laten.

Nu is het nog wachten op boem op de camping. Krijg je straks bomvrije tenten en een scanpoort bij de ingang. Maar die kans is wel errug klein.Of toch niet ?

nadenkeniseenkunst | 21-08-06 | 21:52

En ik maar denken dat alleen de hakbars lemming en kudde gedrag vertoonden...
Maar ja, als ik in dat vliegtuig had gezeten, was ik waarschijnlijk ook uitgestapt.

Irish_Bastard | 21-08-06 | 20:39

Uiterst begrijpelijk. Wat mij betreft gewoon alle moslims europa uit. Grenscontrole om west-europa en nooit geen reizigers uit het midden-oosten meer erin. Ze gaan maar in hun eigen zandbak scheppen.

DeKeet | 21-08-06 | 19:50

De mensen op de foto van dat artikel zou ik als ik de foto zonder verhaal onder mijn ogen kreeg typificeren als racisten. Je herkend ze gewoon, zure betweterige kop, tikje ordinair, en verder zien ze eruit alsof ze altijd gelijk hebben, dat komt omdat ze dat denken.

gevallenverstand | 21-08-06 | 19:20

Gewoon zelf uit het vliegtuig stappen als het je niet bevalt, probleem ook opgelost

lievkuikentje | 21-08-06 | 16:55

Des te onopvallender is het om eens een keer wél met turquejurque een aanslag te plegen. Niemand die het verwacht! Maak een klapband van je tulband.

sexpack | 21-08-06 | 16:47

Echte terroristen lopen niet in een jurk en dragen geen baard. Kijk gewoon eens naar de videobeelden van de daders van 9-11, Madrid en Londen. Zij weten wel beter dan op te vallen. Deze consternatie is net zo dom als die toestanden over 2 jallaba's in de trein naar Amsterdam. Duh!
(Mohammed Bouyeri was dan weer een uitzondering, maar die was eerder gestoorde gek dan gewiekste terrorist).

Ongeletterde Boer | 21-08-06 | 16:38

"klapvee op een willekeurige chartervlucht", wat is dat voor een pedante kwalificatie voor Engelse toeristen in Spanje op vakantie, die op de terugweg naar huis liever niet in een waaier van bloedend gehakt uit elkaar spatten, tegenwoordig een steeds waarschijnlijker scenario vanwege de islam-inquisitie (van die vreedzame religie).

julesdeboules | 21-08-06 | 16:02

""klapvee op een willekeurige chartervlucht", wat is dat voor een pedante kwalificatie vaar Engelse toeristen in Spanje op vakantie, die op de terugweg naar huis liever niet in een waaier van bloedend gehakt uit elkaar spatten, tegenwoordig een steeds waarschijnlijker scenario vanwege de islam-inquisitie waar wij respect voor dienen te hebben.

julesdeboules | 21-08-06 | 16:00

Goed uitgelokt van die baarden! Typisch geval van vooroordelen. Indien bij deze heren alle bagage en holtes (dubbel)gecheckt zijn moet je niet zeiken. Checkt allen nog even het uiterlijk van de moslimhelden van 9/11... Gladgeschoren (kudtkoppen, dat wel),overhemd enzo. Wie had dat nou gedacht van zulke nette jongens?!

Kleinius | 21-08-06 | 15:22

clandestino 21-08-06 @ 14:03
En dan mogen ze zeker alleen vliegen door islamitisch luchtruim, landen op islamitische bodem in vliegtuigen gebouwd door een islamitisch land.
Of is dat economisch niet verantwoord?
We moeten ons langzamerhand toch maar een "die muslime frage" gaan stellen wat zien wij in het westen als de eindoplossing voor dit vraagstuk. En hopen dat we niet de fouten maken die er in het verleden ook zijn gemaakt.

Weisse rose | 21-08-06 | 15:21

Fury 21-08-06 @ 14:34

ROTFL!

bottehond | 21-08-06 | 14:59

Terecht laat ze maar met Onur-Air gaan.

bad to the bone | 21-08-06 | 14:49

Zij dachten juist vooruit. Je weet toch dat het op die toestellen stervens koud is door die airco. Het gros van de kaasplakjes vergeet dat steeds (sorry, meneer, de dekentjes zijn op) en komt zo verkouden terug in NL.

Die Hakbars hadden dit gewoon allang door. OK, alleen dat dan. Dat er geen 70 maagden wachten na een succelvolle boem .... ach, laat ze in de waan.

Symphony No. 9 In D | 21-08-06 | 14:44

Ik vind het persoonlijk niet zo vreemd dat mensen wat huiverig zijn, zeker niet na alle ellende die extremisten inmiddels veroorzaakt hebben.

Zolang er geen harde veroordelingen vanuit de Islamitische wereld komen op aanslagen terwijl ze wel op hun achterste benen staan als er een keer iemand met een baard in een soepjurk onterecht geweigerd wordt kan ik om eerlijk te zijn weinig sympathie voor dit soort gevallen opbrengen.

De mens leert door ervaringen... de eerste holbewoners die dachten een mammoet wel te kunnen aaien omdat dit zo'n mooi wollig beest was hebben dit waarschijnlijk niet overleefd... de overlevenden hebben waarschijnlijk de conclusie daaruit getrokken dat mammoeten waarschijnlijk beter als voedsel kunnen dienen dan als huisdier... als die eerste mammoet op z'n rug was gaan liggen en was gaan spinnen hadden we nu waarschijnlijk veel grotere kattenluikjes gehad om over de kattenbak maar niet te spreken ;)

Misschien een beetje rare vergelijking, maar zo werkt het uiteindelijk wel. En of het nou om rechts/links/reli-extremisten, hooligans, fundamentalisten, filatelisten of andere subgroepen gaat.... het principe blijft hetzelfde...

Fury | 21-08-06 | 14:34

Als ze nou vliegtuigen met enkel zulk stom xenofoob volk aan boord zouden opblazen dan mag het van mij.

proats | 21-08-06 | 14:30

@clandestino 21-08-06 @ 14:03:Goed idee, gesluierde stewardessen die met thee en lamsandwiches rondgaan, een gebedsruimte, en altijd 2 F-16's als escorte, want je weet maar nooit met al die hoge gebouwen tegenwoordig.

Levereter | 21-08-06 | 14:15

Bovendien, het hele doel van terrorisme is toch ook bangmakerij? Ze zeggen het bij het voortduring zelf: Jullie zijn bang voor de dood, wij omarmen de dood. Dus het werkt. Om als weerwoord op de preventieve maatregelen om die angst weg te nemen dan maar de dubbele omkering te gebruiken, zo van: zie je wel, jullie discrimineren is natuurlijk een lachertje. Ja, als je geconfontroreerd wordt met terrorisme uit naam van een geloof, een god, een profeet (ozmh) dan moet je niet raar opkijken als mensen wantrouwend worden ten opzichte van mensen met dat geloof. Daar heb je dan zelf naar gemaakt.

koerbagh | 21-08-06 | 14:08

Er moeten speciale vluchten komen voor moslims. Deze moeten met moslimpiloten en moslim stewardessen worden uitgerust.

clandestino | 21-08-06 | 14:03

De bommenleggers in Bali gaven als reden op dat ze dachten dat Australiers net zoiets als Amerikanen waren. Die maakten ook niet echt een onderscheid naar nationaliteit en burger of soldaat. Net zo min als die engelse vakantiegangers, maar de vermeende kapers kunnen het tenminste na vertellen. Kwestie van gebrek aan beschaving vs het geheel ontbreken van beschaving.

sjaakdeslinksesul | 21-08-06 | 14:01

Er wordt altijd gezegd dat jezélf moet opletten, doen ze dat een keer, is het weer niet goed.

Levereter | 21-08-06 | 13:58

petjesman 21-08-06 @ 13:49
-
Ik denk dat er wel begrip is onder moslims betreffende dit soort acties. We moeten niet vergeten dat het slechts een marginale groep is die kwaad in de zin heeft. De fout van autoriteiten en media berust in het gegeven dat deze mensen bij voorbaat al worden veroordeeld en een etiket opgeplakt krijgen. Zou hier wat genuanceerder en voorzichtiger omgegaan mee zijn dan zou het niet voor zo een ophef zorgen. Neem die Britten, dat ze worden gecontroleerd ok dat is te begrijpen. Maar om vervolgens het vliegtuig zonder hen te laten vertrekken geeft toch een verkeerd beeld. Hetzelfde kunnen we zeggen over die gasten die hier in NL in de trein werden opgepakt. Nadat na een intensieve controle van bagage, kleding en de trein geconcludeerd kon worden dat zij niets bij zich droegen, hadden ze gewoon weer op dezelfde trein hun reis moeten kunnen vervolgen.

Pariah | 21-08-06 | 13:57

Misschien wordt het ook eens tijd dat de brave moslims de straat op gaan om tegen het terrorisme te demonstreren, in plaats van de straat op gaan als er weer eens ergens een bom is afgegaan om het te vieren. Misschien dat we dan wat minder argwanend tegenover de moslims komen te staan.

Flirting With Suicid | 21-08-06 | 13:57

En dit is iets vreemds omdat? En wat is er precies mis met mensen die bang zijn dat vreemde moslimkerels de boel opblazen? Ik geloof dat we deze maand nog maar negen vliegtuigen en twee treinen hadden waar ze een bom in hadden willen smokkelen respectievelijk het ontstekingsmechanisme laten afgaan.

geytennöker | 21-08-06 | 13:54

*zucht* was er maar een oplossing om die zelfontbranders eruit te pikken.
Het is lullig voor Moslims maar ze zullen maar een beetje begrip en sympathie moeten tonen in de huidige situatie.
Het lullige is wel dat terwijl iedereen die kerel met baard en woestijn kleding in de gaten zit te houden niemand let op die hoogblonde bekeerde Moslima die druk bezig is met flesjes sportdrank en lucifers.

petjesman | 21-08-06 | 13:49

Een echte moslim gaat natuurlijk op vakantie naar het thuisland in zijn 7e hands Mercedes waarvan de assen doorbuigen onder het gewicht van de dikke vrouw in burka, 5 kinderen, 3 neven en 2 collega's als ook 2-hands televisies, magnetrons en andere verderfelijke westerse consumptiegoederen, bijvoorkeur vastgebonden op het imperiaal afgedekt met vuilniszakken, die, bij gebrek aan kamelen in Nederland, als bruidschat voor de oom zijn waarvan de zoon aan hun dochter is uitgehuwelijkt.
Zo gaat de ware moslim op reis. Als ze dan plotseling met een rugzakje en zonder verdere bagage opduiken in een vliegtuigcharter naar een vakantiebestemming waar nomaliter alleen lower-middle-class Engelsen naar toe gaan die de Britse vakantiekampen van Butlins en Pontins zijn ontgroeid, dan geeft dat natuurlijk wel te denken.

koerbagh | 21-08-06 | 13:49

@Sanspareille
Ik ben het 100% met je eens. Ik begrijp die bokkige zwijgzaamheid ook niet. Maar ik vermoed dat ze daar te a-relaxt voor zijn. Ik ben als Amsterdamse zo vaak eruit gelicht door douane omdat ik Amsterdamse ben 'dus wel dope bij me zou hebben'. Tsja, ik kon er niet mee zitten. Ik kende de reputatie vanm mijn stad, dus dat is dan het gevolg. Niks aan het handje.

Jez | 21-08-06 | 13:47

De voorspelbaarheid van dommigheid

Maar zoals gewoonlijk krijgt dom klapvee weer gelijk. En zo worden de
"gewone" moslims weer eens in een kwaad daglicht gezet. Nee van de angstige medemens moeten we het hebben.
En als het nu echt terrorgasten waren geweest was BOEM gewoon ho geweest.

StijlvolStijlloos | 21-08-06 | 13:47

sanspareille 21-08-06 @ 13:35
-
Wie zegt dat dat niet zo is gegaan? Je kan het ook omdraaien. Als ze consequent hadden willen zijn, hadden ze de naar de betreffende personen gestapt en hen uitgelegd dat zij de zaak niet vertrouwden, gevraagd of ze zich vrijwillig wilden laten controleren door de marechaussee en als dan zou blijken dat zij niets bij zich hadden zouden zij hun excuses kunnen maken en binnen een paar uur thuis zijn.

Pariah | 21-08-06 | 13:46

Gelukkig waren het geen Christenen die uit het vliegtuig moesten. Dan was het pas ècht een naar stukje geworden van heer Lucas ;-).

De Vrolijke Kaafir© | 21-08-06 | 13:44

Etnische profilering zou aan de vliegtuigpoort moeten plaatsvinden. Dat zou de doorstroom verbeteren en veiligere situaties creëren. Ook zou het dit soort situaties helpen voorkomen, aangezien de passagiers weten dat de beveiliging niet langer blind opereert, en niet meer hun tijd verspilt aan groepen die statistisch gezien weinig aanslagen plagen.

Maarja, etnische profilering vindt plaats op basis van statistieken (profielen) en feiten. En feiten zijn rechts.

Davitamon | 21-08-06 | 13:41

Toch is er een ding opvallend. Als je toch, als 'verdachte moslim' zijnde in de gaten krijgt dat het oponthoud met jou te maken heeft, dat men niet met je in een vliegtuig durft te zitten, waarom zit je er dan met je mond dicht bij? Hoe ver reikt je onvermogen of onwil tot communicatie als je dan niet gewoon op die Britski's af kunt lopen, ze de hand schudden, zeggen, hallo, ik ben Hassan Hupseflups uit Oldham en ik heb mijn tante in Valetta bezocht die een heupoperatie heeft gehad, kijk, in mijn tas zit belastingvrije Lego voor mijn zoontje en een paar monetoorbellen voor mijn wijf en niks geks, ik snap dat jullie bang zijn voor terrorisme, ik ook, maar he, laten we gewoon vertrekken dan zijn we over een paar uurtjes thuis. Wedden dat het dan allemaal is opgelost? Als zij in alle consternatie blijven zitten zwijgen en niksen zou ik me er ook niet tof bij voelen, en het deugt-niet vermoeden blijven. Niemand wil het leven van zijn kinderen in de waagschaal stellen uit angst 'discriminerend' over te komen. Je wil niet dat je laatste gedachten zijn, had ik maar naar mijn gevoel geluisterd. Als die lui dat niet snappen, en daar niet zelf een beetje relaxed en communicatief mee omspringen, ontbreekt er echt wat aan ze. Maar dat wisten we al

sanspareille | 21-08-06 | 13:35

@Henk de Denktank 21-08-06 @ 11:47 Haal dat "Denktank" er maar vanaf, halve zool...
@MAXIMO 21-08-06 @ 12:56 Nee, dat is zo. Maar tegenwoordig maak je toch 99,9% kans dat het wel een moslim is...

Lachende Scheerkwast | 21-08-06 | 13:35

Rachel Hazes heb een nieuwe vriend begrijp ik??

Momindz507 | 21-08-06 | 13:34

het volgende dat er gaat gebeuren.

1 vliegtuig met passagiers, zonder niks.
1 vliegtuig met alle bagage erachteraan.

superjan | 21-08-06 | 13:34

Sommigen maken een fout hier. Die mensen wisten niet zeker of het terroristen waren, maar waren bang dat het terroristen waren. En kozen in hun paniek het zekere voor het onzekere. Dat er kennelijk een situatie ontstaan is waarbij mensen zo gaan denken is ook niet verwonderlijk. Om dat racisme te noemen geeft aan dat racisme een nutteloze term geworden is (was al zo).

bottehond | 21-08-06 | 13:33

Segregatie in de luchtvaart invoeren zou ik zeggen: alle Hakbars met Hakbar Plof Airlines mee in het vervolg. Kunnen ze lekker zichzelf massaal opblazen. Misschien ook leuk om wat stoelen te reserveren voor suicidale Breezah sletjes...

Antigoog | 21-08-06 | 13:30

Laat ze maar gaan lopen die achterlijke baardmannen, vliegen is voor westerlingen.

GutterMouth | 21-08-06 | 13:30

Het is geweuan een zionistisch complot.

Als hakbarren nou allemaal terug gaan naar de woestijn dan kunnen ze weer met kamelen reizen zoals het hoort. Mohammed vloog ook niet behalve op een wit paard. Aangezien witte paarden niet kunnen vliegen, vliegen moslims dus eauk niet en horen ze eauk niet te vliegen.

Einde discussie.

solidstate | 21-08-06 | 13:12

@sjaakdeslinkselul 12:56
Juist.

controle | 21-08-06 | 13:07

Een andere betekenis van vliegangst ?

het witte schaap | 21-08-06 | 13:06

Ho Ho... snel allemaal naar het volgende topic! Het gaat over... Pim! Hup. Klaar met moslims bashen, we kunnen het weer over pim's gedachtengoed gaan hebben. Hmmmm...

MDA | 21-08-06 | 13:05

@fuck duck, jij bent een van de weinige die er bewust niet in staat omdat ik u eigenlijk een beetje een mongeaul vind.

Aars | 21-08-06 | 13:05

@ Aars,
Waarom sta ik niet in je lijstje?
laat maar, ik zet mezelf wel in je lijstje
DANK UUUUUUU

FUCK DUCK | 21-08-06 | 13:03

Nou zo te lezen aan de reacties kan de apartheid zo weer ingevoerd worden. Bij elke gate met blanke vakantiegangers: "Moslims nie welkom nie."

Rabarberke | 21-08-06 | 13:03

Dat krijg je met zo'n goedkope chartervlucht. Ga dan met Royal Air Maroc, Royal Jordanian Airlines, of Egypt Air.

Mr.D. | 21-08-06 | 13:00

Aars 21-08-06 @ 12:50
-
GS bespaart mij een hoop kroeg bezoekjes. Het niveau hier ontstijgt maar zelden dat van de borreltafel.
-

Pariah | 21-08-06 | 12:56

Als je je kop kaalscheert en met witte veters in een bomberjack gaat rondlopen kan je rare reacties verwachten. De dragers van deze klederdracht zitten er blijkbaar niet mee, of accepteren het als een van de minder plezierige kanten die hun outfit oproept. Andersom kun je met die 19e eeuwse Afghaanse schaapsherdersotfit van othodoxe moslims ook rare reacties verwachten. Dat is vervelend voor de dragers van deze kleding, maar zij vinden het waarschijnlijk belangrijker om door andere als moslim geidentificeerd te worden dan om door hen geaccepteerd te worden. Het is en blijft een vrije keuze en om nu te gaan jammeren dat de westerlingen niet meer zo tolerant zijn als dat ze ooit (wanneer?) waren komt wat slap over. Er is in de afgelopen 5 a 10 jaar namelijk het een en ander gebeurt.

sjaakdeslinksesul | 21-08-06 | 12:56

@MK
excuus, Schaar jezelf onder "ik vergeet er vast nog een paar."

Aars | 21-08-06 | 12:55

Niks nieuws, in november 2001 vloog ik van Philadelphia naar Tampa en het vliegtuig vertrok pas nadat twee traditioneel gekleede moslims op aandringen van de overige passagiers waren verwijderd. Niet zo gek, ik denk zelfs dat dit een marketinginstrument van vliegmaatschappijen gaat worden "Enjoy save and Muslim-free flying. Guaranteed" !

fart majeur | 21-08-06 | 12:55

Tering, wat een paranoide zootje zijn die britten.
Zoals we een paar weken geleden op GS mochten lezen, is de kans dat je bij een auto-ongeluk omkomt, nog altijd 400 keer groter dan dat je door een terrorist wordt gedood.
Uiteindelijk hebben we ons door de media en de politiek dan toch gek laten maken.

binnengewoon | 21-08-06 | 12:55

@Aars: Jammer dat ik niet in jouw lijstje sta. Ik kan nu echt niet meer werken hoor. Mijn energie voor de dag is compleet weg.. Wat een teleurstelling!

Mokum Kosher | 21-08-06 | 12:51

Iedereen hier is gestoord. (behalve melkboer en pheser, en ik vergeet er nog vast een paar)

Ik ga weer aan het werk, ik krijg hier hoofdpijn van.

Aars | 21-08-06 | 12:50

Stel je voor dat dit gebeurd zou zijn met een vlucht van Egypt Air ofzo. Sjeetje mensen, dan hadden ze 274 mensen van boord moeten halen. Zelfs de piloot was van boord gemoeten.. ;-)

Mokum Kosher | 21-08-06 | 12:48

@PARIAH
Ik heb het gewoon helemaal gehad met die baarden,stuur ze allemaal naar Iran,daar zullen ze vast met open armen ontvangen worden.En Europa word weer een stuk gezelliger.Alleen al die leegstaande gevangenissen is wel vervelend natuurlijk.

kruisridder | 21-08-06 | 12:47

Wat een kutracisten! ik stel voor dat wie dat vraagt zelf aan het "onderzoek" (lees: driedubbele anale visitatie) wordt onderheven en dan vervolgens maar de volgende vlucht neemt.

Knotje | 21-08-06 | 12:42

Ja dat is makkelijk, makkie.

Jan Passant | 21-08-06 | 12:42

kruisridder 21-08-06 @ 12:36
-
Waarom? Het feest is nog geen eens begonnen en jij wilt al afkappen? Zwak hoor!

Pariah | 21-08-06 | 12:39

Geenstijl is duidelijk een beetje naar links op aan het schuiven. 2 jaar geleden zou de redactie nog voor een koninklijke onderscheiding voor de toeristen hebben gepleit, maar nu wordt ineens een stukje geschreven dat net zo goed van Joke Kaviaar had kunnen zijn

die hofstadtgruppe | 21-08-06 | 12:38

:D

ik snap wat je bedoelt melkman, maar je begrijpt mij ook wel toc.h. mensen doen allergisch als ze dudes n dudettes tegenkomen van de andere kant van de aarde... terwijl die mensen gewoon direct verband hebben emt ons dagelijks leven. het zijn geen aliens ofzo

Pheser | 21-08-06 | 12:37

Wil iedereen die MOSLIM-MOE is nu even zijn vinger opsteken!!!!!!

kruisridder | 21-08-06 | 12:36

Ed Cetera 21-08-06 @ 12:26
-
Helemaal mee eens. Daarom zijn er na 9/11 ook een aantal Sikhs in de VS afgeschoten. Moeten ze er maar niet uitzien als Arabieren!

Pariah | 21-08-06 | 12:36

@Jan Passant 21-08-06 @ 12:31
Je vergelijkt appels met peren. Hakenkruizen zijn verboten. Baarden, leren jassen en horloges niet.

makkie | 21-08-06 | 12:36

@ Pheser,
je ben gewoon bang, dus durf je niet kritisch te zijn...
Daar hebben ze een woord voor ......

FUCK DUCK | 21-08-06 | 12:36

tering...! begin ik nou ook al.. @mezelf @12:33 ----->@pheser

de melkboer | 21-08-06 | 12:35

brederodekater...
ik hoop dat je sarcastishc doet...

Pheser | 21-08-06 | 12:35

@DeRuk 21-08-06 @ 12:23
Dat heet zaken doen vriend... Ik koop wat van jou en verkoop het elders voor meer... Gebeurd over de hele wereld. Ik verkoop melk aan Melkunie, die maakt er wat leuks van en verkoopt het door aan ome Appie & die verkoopt het aan Jan boerenlul... is toch hetzelfde...
Niet zo hypocriet lullen, face it zonder al die handel was bijv china nog steeds 50 jaar achterop dan waar ze nu zijn..

de melkboer | 21-08-06 | 12:33

Die kerels vroegen er gewoon om moeten ze maar niet zo verdacht doen.
Je weet dat je verdacht bent met zo'n outfit.
Eigenlijk zouden ze die al moeten verbieden bij de toegang van de luchthaven.

Brederodekater | 21-08-06 | 12:33

CoJoNes 21-08-06 @ 12:20
-
Idd, je vergeet de moord van Balthasar Gerards op W.v.Oranje. Na een " fatwa " van Filips II besloot Gerards om W.v.Oranje om te brengen. Boze tongen beweren dat hem voor deze moord een aanzienlijk geldbedrag in het vooruitzicht werd gesteld dat na zijn dood aan zijn moeder is overhandigd.

Pariah | 21-08-06 | 12:32

Aan de andere kant: als deze toeristen zo gehandeld hadden vanwege een paar hitlerfans in haakjeskruizenpak, zouden de foei-roepers alhier met bloemen werpen en juichkreetjes geven.

Jan Passant | 21-08-06 | 12:31

DeRuk 21-08-06 @ 12:23p
Lezen PIK... !! Je bedoelt pheser...

de melkboer | 21-08-06 | 12:29

Melkboer;
Ja klopt ja.. we brengen idd ook welvaart daar.... Maar dat doen we niet voor de mensen die daar wonene maar voor onszelf toch?

Pheser | 21-08-06 | 12:29

MDA 21-08-06 @ 12:18

Zo is het op de maledives je wijsvinger opsteken iemand de dood verwensen, zo is er overal wel wat... Ga en heb dus geen rekeing te houden met wat een woord of gebaar in een apenland betekend...

RoekelooS | 21-08-06 | 12:28

pheser 21-08-06 @ 12:20
In dat geval ben ik het absoluut dus niet met je eens. Bekijk het van de andere kant. Wij brengen daar rijkdom door daar te produceren en niet andersom. Misschien zie jij het als "over de rug van" maar de werkelijkheid is anders. Helaas zijn het vaak de corrupte systemen van het land zelf dat slechts de hoge heren er goed vanaf komen financieel gezien. Het klootjesvolk heeft vaak te lijden onder de discriminatie van het eigen land en niet van Jan boerenlul die hier in +31 een goedkoop produkt wil hebben.

de melkboer | 21-08-06 | 12:27

Wilders wil 114, Moslim-meldpunt.

aivd | 21-08-06 | 12:27

oh enneh...

we zijn toch niet vergeten wat er met die ICE trein gebeurde bij amsterdam CS vorig jaar heh?

Om even te laten zien dat dit niet uniek is...

Pheser | 21-08-06 | 12:27

Als ik in een Ajax-tenue rondloop, zie ik eruit als een Ajax-supporter. Als ik geen Ajax-supporter ben maar wel in een Ajax-tenue rondloop ben ik niet helemaal wijs.

Ed Cetera | 21-08-06 | 12:26

"maar ik denk dat ik meer van de wereld heb gezien als jij"
mooi he? zo`n atlas...

Detox | 21-08-06 | 12:26

Sjonge, wat een toerreristen !
Nee maar serieus.., te simpel voor woorden gewoon.
Elke zichzelf respecterende terrorist weet toch dat je niet als Hakbarrr aan boord moet gaan om succesvol te zijn.

René B. | 21-08-06 | 12:26

shit ik hap nog ook op die fuckduck....
wat laag

Pheser | 21-08-06 | 12:25

En klappan op het moment dat de wielen de landingsbaan raken, je kunt dan welliswaar nog 6 x over de kop, naast de baan of een klapband krijgen, maar dat vergeten die zenuwelijers voor het gemak even.

Neehè | 21-08-06 | 12:25

jij hebt lekker lullen lucas, jij die hoogstens met je bakfiets van en naar de reforma winkel pendelt. Ik moet jou nog horen, opgesloten in een vliegkist met een stel van die harige bangmakers.

drijflijk | 21-08-06 | 12:25

Pheser 21-08-06 @ 12:12
helemaal mee eens. Geluukig zijn er ook nog mensen die zelf na kunnen denken (en die vind je meestal niet op een chartervlucht en ook niet al te vaak tussen reaguurdersvolk)

Hugo's Boss | 21-08-06 | 12:25

"alleen als ze zo nodig willen verkondigen dat iedere westerling dood moet, en er ook nog druk mee bezig zijn, hoef je niet te accepteren."

Welke ZE?
over wie heb je het?
Terroristen zijn representatief voor alle moslims?

Dit soort gelul, daar kan ik niet tegen

ik ben natuurlijk ook tegen terorisme.. maar je hebt het over "ze" en volgens mij... (zo lijkt het) bedoel je daar een heeeeeeeeele grote groep mensen mee. Waar je erg bang voor bent... of niet?

Enneh... ik weet niet OF je meer van de wereld hebt gezien... maar of dat relevant is trek ik in twijfel.... Hoeveel buiten-europese stempels staan er in je paspoort?

Pheser | 21-08-06 | 12:24

@Dr. Faustus
"wie niet wil integreren moet maar lopen"
Nee hoor, je kunt ook gewoon je angsten van je afzetten of anders fietsen...

MAXIMO | 21-08-06 | 12:24

@MDA: Ik ben het met je eens met dat de angst toegeslagen heeft en dat mensen belachelijke dingen spuien. Overigens, het woord kaffer dat in Afrika gebruikt wordt, komt volgens mij toch echt van het Arabische woord kefir. Vraag maar even aan Bwaha, Crazyfool, Mohamed4life en Nivea wat dat precies betekent. ;-)

Mokum Kosher | 21-08-06 | 12:24

Is toch heel normaal dat hakbars de lucht in gaan?!

Major Woody | 21-08-06 | 12:23

@de melkboer: ik word over niemands rug rijk. Spreek voor jezelf a.u.b. en zoek een andere baan, als je ermee zit dat jij wel over andermans rug rijk wordt.

DeRuk | 21-08-06 | 12:23

In welk jaar leven de moslims momenteel? 1427? Toen hadden wij ook nog geen vliegtuigen. Dusss.

gainsteel | 21-08-06 | 12:23

TM 21-08-06 @ 12:11
Nu je het zegt; ze scheren zich altijd voor de "daad"?
Dus het hebben van een baard kunnen we nu ook afschrijven van het lijstje karakteristieken van de standaard terrorizt.
@Sisenandus
Precies, als je toegeeft aan je angsten heb je geen leven meer in een gemiddelde grote stad.

MAXIMO | 21-08-06 | 12:23

Vroegah hadden politiek correcte menschen altijd en automatisch gelijk.

Ook dat was vroegah.

Jan Passant | 21-08-06 | 12:22

@Dr.Bob 21-08-06 @ 11:38

Je spreekt jezelf tegen Dr.Bob. Als ze onschuldig zijn hebben ze het er niet zelf naar gemaakt.

makkie | 21-08-06 | 12:22

@fuck duck
"Tuurlijk wat jij wil denken, maar ik denk dat ik meer van de wereld heb gezien als jij, dus wat dat betreft heb ik geen 8 uur journaal nodig."

HAHAHAHAHA

de rest van het stukje besteed ik echt geen aandacht meer aan.

Aars | 21-08-06 | 12:22

@Pheser 12:11
over hun rug worden we rijk???
Denk dat ze meer geld kosten dan dat ze binnen brengen!

RedScorpion | 21-08-06 | 12:21

@ Pheser
Tuurlijk wat jij wil denken, maar ik denk dat ik meer van de wereld heb gezien als jij, dus wat dat betreft heb ik geen 8 uur journaal nodig.
En nee ik ga niet zoals jij lekker veilig naar spanje...
En ja, ik wordt graag rijk, en het intereseerd me inderdaad geen reet over wie zijn rug dat is...
En dat er meer mensen zijn dan nederlanders klopt ook en vind ik best, alleen als ze zo nodig willen verkondigen dat iedere westerling dood moet, en er ook nog druk mee bezig zijn, hoef je niet te accepteren.
Dus dat ze zo behandeld worden hebben ze zelf om gevraagd...
Maar goed, ik kan nu een verhaal ophangen van 5000 regels, geen trek in. als jij zo graag met ze samenleeft laat dan zelf ook lekker je baard groeien!

FUCK DUCK | 21-08-06 | 12:21

@Pariah
Je vergeet de politieke moord op Oldebarneveldt, ook erg. Daarnaast heeft een groep onverlaten in 1943 een gemeentelijk archief opgeblazen in Uchteldseveld. Ja,ja, terrorisme en politiek moorden zit ons Nederlanders in het bloed. Uitroeien dat moordzuchtige volk, met wortel en tak. Een beetje hulp van ideologische medestanders uit de orient is derhalve meer dan gewenst.

CoJoNes | 21-08-06 | 12:20

veel te hoog

Aars | 21-08-06 | 12:20

melkboer, ik bedoel dat "wij nederlanders" de mensen aan de andere kant van de wereld nodig hebben zodat we veel spullen goedkoop kunnen aanschaffen. Zonder deze landen stort onze economie in, omdat we zelf te duur zijn om goedkope spullen te maken.

De tijd dat nederland een autarkie was (zelfvoorzienende staat) is al jaren voorbij.
Waarom snappen mensen niet dat ze behalve nederlanders ook wereldburgers zijn......

Pheser | 21-08-06 | 12:20

@Mokum: helemaal mee eens... Maar je moet het met me eens zijn dat de geert-wilders gehalte weer vrij hoog is bij dit topic.

MDA | 21-08-06 | 12:20

@iedereen.
Alert, ik heb inderdaad een baard.
'
Maar , zo lekker rechts en kort door de bocht is wel het makkelijkst voor je eigen gemoedsrust.
Houd het lekker leeg en simpel in je hoofd, je kan inderdaad wel vertrouwen op de overheden om de rust en kalmte te bewaren. Ook het hele maatschappij ding heb je totaal geen invloed op met je domme denkbeelden, neen niets van dat al. FUCK DUCK, Roekeloos we zijn blij met jullie aanwezigheid en koesteren jullie opinies, ik hoop dat er maar veel mensen het met je eens mogen zijn des te eerder zal de hele wereld ontploffen

Aars | 21-08-06 | 12:18

@RoekelooS: Kaffer is een scheldwoord voor negers in Z-Afrika... beetje domme comment vind je ook niet?

MDA | 21-08-06 | 12:18

@Pariah
Bin Laden met een rat vergelijken is op zich nog niet zo gek

Detox | 21-08-06 | 12:17

offtopic:
google ad bij deze pagina:
"Verleid iedere vrouw
Mijn trukendoos leert je precies wat te zeggen tegen mooie vrouwen. "
ROFL

blaffer | 21-08-06 | 12:17

@MDA: NOu moet je niet iedereen over een kam scheren. Er zijn ook gematigde reakties, waaronder die van mij. Ik eis dat jij van GS wordt verwijderd. Ik voel mij niet veilig meer hier op GS door jouw insinuatie(s). ;-) Zoiets?

Mokum Kosher | 21-08-06 | 12:17

Tsja, wie niet wil integreren moet maar gaan lopen.

Dr. Faustus | 21-08-06 | 12:16

Vroegah zouden al die xenofobe pasagiers aan de schandpaal genageld worden in een vlijmscherp links tv programma. En terecht. Alsof het alleen maar moslims zijn die naar het paradijs willen.

Maar goed, dat was vroegah.

Jan Passant | 21-08-06 | 12:16

Zo die moslims krijgen wel veel aandacht terwijl er veel ergere gevaren zijn. Volgens biologen vormt de muskusrat een veel groter gevaar voor Nederland dan Bin Laden. Maar goed dat terzijde. We hebben namelijk zelf onze eigen nationale zelfmoordterrorist! Van Speijk werd na zijn zelfmoordactie in 1831 op dezelfde lijn gesteld als Michiel de Ruyter.

Pariah | 21-08-06 | 12:15

@Aars: ons aller geliefd "editor" heet Joris... Hai Joris. Het wordt weer druk editen hier voel ik al...

MDA | 21-08-06 | 12:15

@Mazzeltov
eh, één zonder lontje

blaffer | 21-08-06 | 12:15

Pheser 21-08-06 @ 12:11
Mjaaa, niet dat ik eraan twijfel dat fuckduck nog in een grot, zoniet in de baarmoeder zat tijdens 9/11, maar wat bedoel je met ... over hun rug worden wij rijk & laten we ze inderdaad vooral discrimineren?

de melkboer | 21-08-06 | 12:15

-weggejorist-

RoekelooS | 21-08-06 | 12:14

Aan de ene kant te begrijpen, maar een beetje te overdreven reactie.
Ik zou zelf eerlijk gezegd ook veel meer kijken naar de moslims dan naar de gewone Nederlanders, maar zo reageren gaat toch iets te ver.

JorgeF | 21-08-06 | 12:14

ach Geert Wilders zou het zo gewild hebben

B*U*S*H | 21-08-06 | 12:14

@ Pheser @ 12:11
Krokodil in je tuin? Eng he, andere levende wezens.

Maagzuur | 21-08-06 | 12:13

Terrorristen zijn zo benauwd dat hun telefoon en dataverkeer wordt afgeluisters dat zij zich yelkens weer verzamelen bij simpathisanten thuis, in koffiehuizen en in de nevenruimtes van moskeen.

Het valt de buurt of de moskeebezoekers altijd op maar de politie reageert niet op deze meldingen en maakt ook geen zaken "stuk" zodat de kankergezwellen van muzelterrorisme de kans krijgen te groeien.

Het is simpel om op afstand te zien waar het schorum op de TV of computer naar kijkt en een goede richtmicrofoon luistert tot op 500 meter kamers af. Ook het ID nummer van pre-pay telefoons is ongecodeerd met een simpele ontvanger vast te stellen. Een simpel briefje in de bus van een buurtbewoner of agent dat zij onder toezicht staan maakt de zaak al stuk en iedere halfwas terrorrist moet dan zoeken naar alternatieven die niet zo gemakkelijk toegankelijk zijn.

Als muzelterrerrisme zo gemakkelijk vindbaar en stuk te maken is, dan is het ontstaan en de groei daarvan alleen mogelijk dankzij de AIVD en de wens van de platte petten om iets anders te doen dan bonnenschrijven.

Hans Anders | 21-08-06 | 12:13

MAXIMO 21-08-06 @ 12:03
Volledig mee eens. Als je de tram uitstapt bij elke persoon met vreemd uiterlijk&rugzak&baard, wordt het lopen.

Sisenandus | 21-08-06 | 12:12

@ editor,
Het enige wat fuck duck doet is zichzelf voor lul zetten, laat hem lekker

Aars | 21-08-06 | 12:12

Bigup naar aars... hij snapt het

Pheser | 21-08-06 | 12:12

Oeh Ja, een moslim-topic... en het is meteen weer druk in het forum! En de "allemaal-de-noordzee-in" reacties liegen er weer niet om... Stelletje simpele zielen.

MDA | 21-08-06 | 12:11

@MAXIMO 21-08-06 @ 11:48 : Maar dat *IS* al lang 'the attire of the modern-day terrorist'.

TM | 21-08-06 | 12:11

fuckduck.. in welke grot zat jij vor 911? oh, toen had je nog nooit van moslims gehoord? laat me raden... de wereld om je heen boeit je niet... tenzij het plotseling dichtbij komt doordat het 8uur journaal het erover heeft?

eng heh... andere mensen.
Als je op vakantie gaat eet je zeker het liefst kroketten....

Voor mensen die pas begrijpen dat we met veel soorten mensen samen leven op deze aarde wanneer er iets in het nieuws verschijnt is het even wennen ja... dat er meer mensen zijn dan ons Nederlanders.....

Over hun rug worden wij rijk... maar laten we ze inderdaad vooral discrimineren. Niemand heeft ons nog nodig over een paar tientallen jaren...

Pheser | 21-08-06 | 12:11

Plakjes kaas? Lauwe biertjes zult u bedoelen!

Tobus | 21-08-06 | 12:10

Jongens, Ik begrijp alleen die angst niet die mensen hebben voor een man met een baard.
Ik kan er niet bij dat mensen denken dat zo iemand per definitie een gevaarlijke terrorist is. Ik zei het alleen iets lomper.

Aars | 21-08-06 | 12:10

Volgens mij schaamden die Moslimmannen zich voor dat chartervullis en hebben ze gesmeekt of ze van boord mochten.

Abracadaver | 21-08-06 | 12:08

de melkboer 21-08-06 @ 12:05
Hij kijkt nu boos omdat de foto op zo'n laat tijdstip genomen is, maar normaal gesproken kijkt hij heel blij.

Henk de Denktank | 21-08-06 | 12:07

Zal je bij Emirates Air niet lukken denk ik, al zou het erg prettig zijn als er geen vloeistoffen meer aan boord mogen op die vluchten. Dus ook geen reeds opgespoten vloeistoffen. De geur van Old Spice is op zich al een aanslag op de gemiddelde reiziger.

CoJoNes | 21-08-06 | 12:06

@ Aars
Val zelf deaud! radicale kudtmoslim!

-Edit: waarschuwing...-
-edit uberedit, laatste waarschuwing -

FUCK DUCK | 21-08-06 | 12:06

@Aars: Moslims worden goed geboren. Is dat wat je zegt? Ze worden goed geboren, maar worden langzaam maar zeker verrot? Ik snap jouw reaktie niet.. ;-)

Mokum Kosher | 21-08-06 | 12:06

@mazzeltov.
Één zonder bom.

Aars | 21-08-06 | 12:05

@blaffer 21-08-06 @ 11:50 : Wat is een normale Moslim?

Mazzeltov | 21-08-06 | 12:04

tyfus dronken tyfus engelsen. Doorgedraaide angsthazen. Moslims zijn niet per definitie slecht, en iedereen die anders claimt mag van mij dood vallen.

Aars | 21-08-06 | 12:04

baarden doen boem in de lucht - bermuda's klappen bij het landen - wat is het verschil ?

Nick Smetemaeke | 21-08-06 | 12:04

@Sisenandus
Mee eens.
Ik doe het niet als verkeerd af, tuurlijk is het goed om naar je angsten te luisteren, maar laat jezelf niet beheersen door diezelfde angsten.
Dan wordt je namelijk paranoia en ga je overal spoken zien, dat bedoel ik..

MAXIMO | 21-08-06 | 12:03

ik zou met mijn knieen op de grond vallen bij die familie die moeilijk aan het doen is en heel hard en gemeend al huilend zeggen "nee jullie zijn niet zo dom, zeg me alsjeblieft dat jullie niet zo dom zijn. Ik schaam me zo voor jullie" *huil huil huil* Zielige barrel ja weer

hobbit | 21-08-06 | 12:03

Lucas je stuk zuigt, het is volkomen begrijpelijk dat mensen zo reageren, net doen als of er geen terrorisme bestaat is links eigen, ondertussen worden overal op de wereld aanslagen gepleegd en voorkomen.

Detox | 21-08-06 | 12:03

@SuperG 21-08-06 @ 12:00
wat scooter! je gaat je fiets maar terug halen in duitsland

RedScorpion | 21-08-06 | 12:02

Het is slecht voor de democratie in Europa. Maar aan de andere kant ook wel begrijpelijk misschien. De overheid pompt de angst er goed in. Overigens, ik zit liever ook niet in een toestel vol met dronken door de zon verbrande Engelsen. Wat is verdacht gedrag? Niet praten met de omgeving? Een leren jas? Ik? Jij?

Mokum Kosher | 21-08-06 | 12:02

Zullen we voortaan ook de buschauffeur waarschuwen als er moslimgriezels instappen? Lopen jullie!
(en blijf van die scooter af)

SuperG | 21-08-06 | 12:00

Die rode kreeften hebben groot gelijk! Hakbars ontploffen sneller dan je lief is!

Major Woody | 21-08-06 | 12:00

wat een geblaad...
de meeste zullen zich tegenwoordig beter kleden en daardoor dus niet opvallend zijn...
een baard hebben ze (bijna) allemaal... dus daar kan je al niet op oordelen...
als je bang bent ga je zelf maar met de trein... of desnoods dat rubbere bootje!

Is de kans groter dat je neerstort of dat er een aanslag is op je vliegtuig?

RedScorpion | 21-08-06 | 11:59

@ Pheser
Vooroordelen??? in welke grot heb jij de laatste 5 jaar gezeten?

FUCK DUCK | 21-08-06 | 11:58

Gaat wel wat ver. Als ze nou alleen met Onur-air mogen, OK. Hierbij hoeven ze ook niet veel moeite te doen om het neer te laten storten.

waarheid_maakt_vrij | 21-08-06 | 11:57

In de VS is het besnijden ook onder atheisten, christenen en mexicanen standaard."

Wat een gelul weer.... standaard mn ass

Pheser | 21-08-06 | 11:56

MAXIMO 21-08-06 @ 11:51
Angst is een oeroud instinct om te overleven. Het is onzin om angst als per definitie verkeerd af te doen.

Sisenandus | 21-08-06 | 11:55

Ik zie de gemiddelde reaguurder hier er wel voor aan om ook zo tekeer te gaan.

wat een schande...

Lekker elkaar opfucken en op basis van vooroordelen handelen...

Het aantal semi stoere comments hier stoort me echt... Het laat duidelijk zien dat er een kloof is tussen redactie en reageerders

Pheser | 21-08-06 | 11:55

ed.. 21-08-06 @ 11:47
Omdat hun meeste aandacht naar joden uitgaat, noemde ik dit groepje maar even apart. Als je in het heilige boek van 1 miljard mensen staat genoemd als te bestrijden, word je wel apart he? Ik ben er een groot voorstander van om het MO niet elke keer onder het vergrootglas te leggen en bij elke scheet de vn-veiligheidsraad bijeen te roepen.
Nyg 21-08-06 @ 11:49
In de VS is het besnijden ook onder atheisten, christenen en mexicanen standaard. Geen religieuze connotatie maar gewoon een voorkeur voor de Duitse helm boven de mierenetert.

Der Icebear | 21-08-06 | 11:55

Ik voel me ook behoorlijk onveilig tussen al die luidruchtige dronken Britten. Moeten die dan ook thuisblijven?

zwubu | 21-08-06 | 11:55

baarden in jurken die mogen op de fiets vanaf nu.

goede ontwikkeling.

QB (ja die.....) | 21-08-06 | 11:54

@salonsocialist goed idee, apartheid rulez vraag maar aan Nelson

De dikke vandaal | 21-08-06 | 11:53

@SloopKogel:
Helemaal waar. Als je iets van plan bent zorg je dat je juist niet opvalt.
Dit uiteraard tot we op het punt komen dat we traditioneel geklede baardmannen volledig vertrouwen waarna we ze weer moeten wantrouwen...
Ingewikkeld allemaal zeg. :')

MrJ | 21-08-06 | 11:53

dit wordt pas echt een probleem bij vluchten vanuit Algerije of Pakistan.

zwubu | 21-08-06 | 11:53

@ sloopkogel
Een geintegreerde baard??? mwhoehahaha
Laat me niet lachuh zeg........

FUCK DUCK | 21-08-06 | 11:52

Is het stewardes of stewardess?

888HaNs888 | 21-08-06 | 11:52

-weggejorist-

Debbiiejj | 21-08-06 | 11:51

we moeten gewoon aparte vliegtuigen en treinen voor moslims... je kunt ze toch makkelijk hermennen aan de hoofddoek en de baarden.
mmm ik krijg nu wel zo'n 9 op 10 november 1938 gevoel.

salonsocialist | 21-08-06 | 11:51

Overigens, gezien mensen zich in deze Westerse samenleving zo op deze manier laten leiden/lijden door hun angsten mogen we concluderen dat de terroriztjes van oost tot west hebben gewonnen.

MAXIMO | 21-08-06 | 11:51

Vliegende mensen zijn sowieso verdacht. Vliegen is voor vogels.

Maagzuur | 21-08-06 | 11:51

Zal rustig worden in Mekka, met de komende Id ul Hadj (jan. 2007).
Voor de die hards, begin maar vast te lopen en haast je niet op de terugweg!

style.councillor | 21-08-06 | 11:50

Tja een kleine groep heeft het nogal verpest voor alle normale moslims, het is niet anders. Dat zie je overal, bij voetbal, uitgaansleven etc etc.

blaffer | 21-08-06 | 11:50

het waren toch geen hakbar krijsende baarden die zichzelf in gebouwen persten of de metrodienstverlening verstoren. maar geintegreerde types die de taal spraken, vrouw en kinderen... het soort mensen dat _wel_ gewoon aan boord zou mogen? inderdaad fijn dat de staatsterreur goed werkt. al die bange domme mensen toch.

SloopKogel (wie zijn | 21-08-06 | 11:49

@aivd: Sorteren op "besneden" en "onbesneden" mag niet, want dan discrimineer je die arme Joden, en wordt Bushje boos! (Of in ieder geval degenen die hem vertellen wat hij moet denken en doen)

Nyg | 21-08-06 | 11:49

ik zit net te denken, ik heb een buurman en die is moslim en die gedroeg zich laatst wel vreemd. Hij praatte arabisch met een andere moslim waarna hij wegreed in zijn Opel Astra.
Misschien een ideetje voor Geert Wilders, 113 voor dieren en 672 (voor de naambellers: nsb) voor het aangeven van verdachte moslims

De dikke vandaal | 21-08-06 | 11:48

Ik voorspel een wijziging in de standaard Al-qaeda bedrijfskleding/look.
Ongeschoren, Bermuda, teenslippers, zonnebril, Wilders-kapsel en t-shirt zonder mouwen gaan het helemaal worden voor de incheckende terrorist.

MAXIMO | 21-08-06 | 11:48

@ der icebear
... en de gematigde moslims over de hele wereld duidelijk moeten maken dat geweld en rare praatjes over joden en westerse mensen niet kunnen.... weaarom worden joden toch weer apart genoemd? maken zij geen deel uit van de westerse wereld? als de joden (en hun supporters) dat 'wij zijn bijzonder' gevoel nou es laten varen, misschien worden ze dan ook wat vaker met rust gelaten...

ed.. | 21-08-06 | 11:47

Ik had die twee mee laten gaan en de rest achterlaten. Dat zal ze leren.

Henk de Denktank | 21-08-06 | 11:47

@Lenegro@heijls
Hoezo nou weer, spelevaren kan toch ook leuk zijn als je een baard bent? Juist met een baard zou je denken, kapitein Iglo heeft er ook een.

sjaakdeslinksesul | 21-08-06 | 11:46

@ mister crabs
TOP IDEE, ik betaal als eerste die opslag.

FUCK DUCK | 21-08-06 | 11:43

@julesdeboules: Badinerende toontje? The daily telegraph is een van de rechtste kranten die je kan krijgen in the UK. Daarnaast wonen er al langer moslims in Malaga dan dat er Nederlands Camping volk komt.
@Tosk -> Joris, dagje vrij?

lenegro@heijls | 21-08-06 | 11:42

En toch voelde ik mij ongemakkelijk toen er vier, vijf van die baarden in leren jackjes in de toeristen-dubbeldecker stapten. Zaten te roken, spraken arabisch en hadden geen oog voor de omgeving. En toch is dat iets anders dan discriminatie uit het verleden. Anders dan joden in jaren 30 en Turken in de jaren 70, hebben een aantal broeders van de baardjurken wel wat op hun kerfstok, althans weinig goeds in de zin. Als je mij vraagt naar een oplossing, dan zouden de gematigde arabische landen onmiddellijk vrede moeten sluiten met Israel, hun uitzinnige retoriek tegenover hun bevolking moeten laten varen, en de gematigde moslims over de hele wereld duidelijk moeten maken dat geweld en rare praatjes over joden en westerse mensen niet kunnen.

Der Icebear | 21-08-06 | 11:42

Goedzo.
Het is helaas nog altijd zo dat de goeden onder de kwaden lijden. Maar liever zo, dan dat er weer een vliegtuig boem zegt.
.
Had pas nog een discussie over de stelling "ik zou een opslag willen betalen om te vliegen met een moslim-vrij vliegtuig". Verbazingwekkend hoeveel mensen daar achter stonden.

Mister Crabs | 21-08-06 | 11:41

Infantiele engelse campinggasten in angst voor mannen met baard.
Zo zie je maar weer dat de bush-terror-media-machine prachtig werkt.

Ik vind het serieus belachelijk dat die 2 niet mee mochten.

Aars | 21-08-06 | 11:41

En terecht! vragen ze zelf om.
Vanaf vandaag zijn de vliegtuigen voor ons, en rubberen opblaas bootjes voor hun!
Lang leve onze vrijheid!

FUCK DUCK | 21-08-06 | 11:41

Sorteren op "besneden"en "onbesneden"?

aivd | 21-08-06 | 11:41

Hier kun je op wachten.....

bannibal | 21-08-06 | 11:40

Wat nou op de boot of trein? Een enkeltje in een containerschip, dat is veel makkelijker, saampjes in een gewapende container, mocht er eentje zijn vergeten zijn bommen af te doen tijdens inladen ben je ineens van een hele groep.

ikweetgeennicknaam | 21-08-06 | 11:40

Met 8 Rolexjes om je pols maak je jezelf nu eenmaal verdacht.

De Intrigant | 21-08-06 | 11:39

-Edit: dubbel, heb ik al...-

julesdeboules | 21-08-06 | 11:39

Zaten ze vóór- of achterin het vliegtuig? Rosa Parks... kom er maar in!

Hannibeaul Lectuur | 21-08-06 | 11:39

Ze hebben het er zelf naar gemaakt, helaas dat enkele onschuldige moslims er onder moeten leiden.

Dr.Bob | 21-08-06 | 11:38

-weggejorist-

Tosk | 21-08-06 | 11:38

Voortaan gaan ze maar per ezel op weg, net als vroegah

Tobi | 21-08-06 | 11:37

Dat badinerende toontje van dit bericht slaat helemaal nergens op. Moslims die in de zomer op Malaga in leren jassen een vliegtuig instappen, en die zich ook nog verdacht gedragen....... heel begrijpelijk dat de passagiers daarvan op tilt slaan.

julesdeboules | 21-08-06 | 11:37

lol. Ik snap niet hoe mensen een link leggen tussen wandelende bommen en traditioneel geklede moslims.

Jan Passant | 21-08-06 | 11:37

bizar verhaal dit!

lenegro@heijls | 21-08-06 | 11:37

ik zou zeggen, zet ze op de trein

De dikke vandaal | 21-08-06 | 11:36

Alle baarden op de boot dunkt me.

St-Eenmans | 21-08-06 | 11:35

Heel prettig zou ik me geloof ik ook niet voelen, al gaat dit wel wat ver.

ZoekDeNuance | 21-08-06 | 11:33

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online Casino | Online Casino | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen