Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Reclame Code Commissie steunt PowNed

pownedgodisgeenlid.jpgOh jee, we hebben God achter ons aan. Zijn aanhangers dan, want God bestaat natuurlijk niet. Zo heeft een inwoner uit het Gelderse Gorssel een klacht ingediend bij de Reclame Code Commissie inzake onze advertentie (Een dikke vette uitprintbare PDF!) met daarin de 12 argumenten waarom iedereen lid zou moeten worden van PowNed. Alleen schijnt argument nummer 5 (God is geen lid) het niet zo lekker te doen bij de gelovigen. En dus mag je niet communiceren dat wij pas iets geloven als we het kunnen zien, ruiken, horen of vast kunnen pakken. Voor God ben je dan ook bij PowNed aan het verkeerde adres. Die heeft al omroepen genoeg aan zijn voeten liggen. Maar ook valse profeten als Al Gore kunnen op onze warme belangstelling rekenen. En dat is dus tegen het zere been. Onze constatering als zou God al genoeg omroepen aan zijn voeten hebben liggen is suggestief en nergens op gebaseerd dan wel wel aangetoond. Verder is ook onze opmerking dat valse profeten als Al Gore op warme belangstelling kunnen rekenen een verwijtende opmerking richting God en deels deels discriminatie, want voor Al Gore hebben we wel belangstelling, maar niet voor God. Tsja, wat moet je daar nu mee als Reclame Code Commissie. Nou simpel, zo’n klacht neem je dus gewoon niet in behandeling. Val maar lekker dood met die God van je. POWNED!

Reaguursels

Inloggen

-weggejorist-

bennyvx78 | 15-03-09 | 23:24

Waar is de speeltuin? u zei? ah!

Sergej Korsakov | 15-03-09 | 20:36

Als powned dit nu over allah mohammed was geschreven dan had je de poppetjes wel aan het dansen... dus of het geheel terecht is dat er niets aan gedaan wordt...

FrAgFo0d | 14-03-09 | 22:52

Gorssel... daar wonen bij mijn weten geen gelovigen, alleen maar boomknuffelaars

*complot vermoed*

Geile Markeerstift | 14-03-09 | 19:50

Zaad Jan
mooi comment, kudos van een toekomstige PVV stemmer

bejaarde op brommer | 14-03-09 | 16:17

De hetze van geenstijl tegen global warming is werkelijk waar te debiel voor woorden. Blijkbaar weten de heren vleesboom en consorten het beter dan duizenden wetenschappers en een lawine aan wetenschappelijk onderzoek. Wel gelovigen pesten omdat ze ergens in geloven wat je niet kunt zien, horen, voelen, proeven of ruiken, maar vervolgens wordt de wetenschap maar even aan de kant geschoven op het moment dat het tegen de eigen politieke kleur indruist. Meten met twee maten heet dat. Om over dat gedweep met Wilders nog maar te zwijgen. Vleesboom en consorten hebben blijkbaar zo'n hekel aan hun eigen land, dat ze het liever naar de kloten zien gaan, dan er wat aan te willen doen. Lekker marchanderen voor wat extra comments en reclame-inkomsten en vervolgens ook nog tenenkrommende televisie maken. Triest...

Zaad Jan | 14-03-09 | 16:05

pfff, mijn bijdragen zijn weer eens te geniaal voor het voetvolk...
ff voortborduren op Xenophanes:
de bacterie was het zat om op zwavelzuur te kauwen en schiep atmosfeer, planten, dieren en menschen...
de Heilige Bacterie, intergalactisch reiziger, schepper van al het leven, heeft sindsdien een rijk gevulde menukaart...

bejaarde op brommer | 14-03-09 | 10:43

Klagen is totale tijd en energie verspilling. Daarnaast voedt je de boodschap en krijgt het nog meer aandacht. Ik dank deze tuthola voor het nog es onder de aandacht brengen van het feit dat GOD NIET BESTAAT!
peeoowww-eneeedee *dansen doet*

Stroopdoos | 14-03-09 | 08:49

Met alle respect (moewahaha) ik vind die leus ook best wel gaar. Zo heb ik nog nooit een krokodil gezien, geroken noch vastgepakt. De krokodil bestaat dus niet.
De kortzichtig- en belachelijkheid van het fundamentalisme der atheisten zij hiermee aangetoond.
Dat diehard kerkgangers hier over gaan zeyken, zegt echter meer iets over hen dan over die stupide ( stijlloze, en an sich dus weer OK) reclame.
Hoe het ook zij ligge dan de ware: ik wens POWNED veel succes!

-edit dikke doej!- | 14-03-09 | 05:40

De atheïst Adolf Hitler had niet volledig ongelijk...

P.C.M. Baas1309 | 13-03-09 | 23:
-
Was er nóg een Adolf Hitler dan? Vertel eens!

You On A Gin | 14-03-09 | 03:54

Heel goed einde!

Topjob | 14-03-09 | 01:16

@P.C.M. Baas1309 | 13-03-09 | 23:25:
Moet je dat nu werkelijk er weer aan de haren bij slepen? Dat is hetzelfde als in iedere mossel een terrorist te zien.

DeBruineSter | 14-03-09 | 00:14

De atheïst Adolf Hitler had niet volledig ongelijk...

P.C.M. Baas1309 | 13-03-09 | 23:25

Ik voel me dagelijks door het Kabinet Balk-4 diep in de kont geneukt. Daardoor lijd ik ernstige schade in mijn dagelijkse geestelijk welbevinden.

Wat moet ik nu doen?

Boris Poepnagel | 13-03-09 | 23:10

en wat als God PowNed straft om eind van de maand maar 49.990 leden te hebben en 10 graden vriest ... geloven jullie God dan wel en Al Gore niet ?

Je Verzint Het Niet | 13-03-09 | 22:51

Tjonge.
Kan iemand die daar verstand van heeft mij vertellen waar in de bijbel staat:
"Want gij zult geen spellingchecker gebruiken. Zelfs niet als ge laaggeletterd zijdt."

Kapitein Sjaak Mus | 13-03-09 | 22:49

GeenStijl begint in herhalingen te vallen. Het liedje wordt wel erg eentonig de laatste tijd. Nog even en jullie zijn net zo saai en gezapig als de NOS.

Mark van Dam | 13-03-09 | 22:18

@KwaadBloed | 13-03-09 | 21:44:
Nee.

koerbagh ® | 13-03-09 | 21:46

"Val maar lekker dood met die God van je"

nou nou gs, dat kan wel wat minder toch?

KwaadBloed | 13-03-09 | 21:44

GS > God
maar dat is niet zo lastig want god bestaat niet:)

BeenThereDoneThat | 13-03-09 | 21:41

kleur, zoveel kleuren....

bejaarde op brommer | 13-03-09 | 21:40

Fleisch...ik begin hier een beetje moe van te worden.

KXRonnie | 13-03-09 | 21:39

Nieuw topic.

bottehond | 13-03-09 | 21:34

bij de BBC is het mooi een uur vroeger
*gardens*

bejaarde op brommer | 13-03-09 | 21:30

bottehond | 13-03-09 | 21:27
jij zit geweaun in je nakie naar Ria te kijken, loopse teef dat je d'r bent!

Teun van het Tuinpad | 13-03-09 | 21:29

Nog een uurtje en dan weer POWNED!

* zonder pyama en met droog haar voor TV zit *
( gejat van een andere regauurderT, heur. Ik vond hem wel leuk)

bottehond | 13-03-09 | 21:27

linkje:
*knars knerp hiss rumble*

bejaarde op brommer | 13-03-09 | 21:26

Ria Visser ziet er weer extreem neuqbaar uit. Jammie!

bottehond | 13-03-09 | 21:26

G*dver @vander F ! Da's pas een Tegel.

DonQ. | 13-03-09 | 21:24

*gebruiksgemak langspeelplaten herwaardeert*

bejaarde op brommer | 13-03-09 | 21:22

vander F | 13-03-09 | 21:08

ja, die was echt spot on. Brilliant.

bottehond | 13-03-09 | 21:20

@chew | 13-03-09 | 20:51 ,

De a priori godsbewijzen zijn een stuk minder onderbouwd hoor,
eigenlijk niet.

Godsbewijs van Anselmus:

'God is het meest perfecte wat wij kunnen bedenken; iets wat is, is beter dan iets wat niet is. Daarom bestaat God.'

Hier nog eentje van Thomas van Aquino,
nu een a posteriori bewijs:

"Het godsbewijs ex motu (uit beweging) is het eerste van de vijf godsbewijzen van Thomas. Het gaat als volgt:

* 1) Er is verandering in de wereld
* 2) Alles wat beweegt moet door iets anders bewogen worden
* 3) Dit wordt door weer iets anders bewogen, enzovoorts
* 4) Er is een Eerste Onbewogen Beweger, ofwel Demiurg"

Afijn, dat soort werk.
Tja.

vander F | 13-03-09 | 21:15

wie heeft youtube ondergepeopt?
ik kan er niets meer terugvinden

bejaarde op brommer | 13-03-09 | 21:15

Teun van het Tuinpad | 13-03-09 | 21:05
Niet mooi omm naar te kijken, maar wél effectief.

Schoorsteenveger | 13-03-09 | 21:12

Einde van de Domheid | 13-03-09 | 20:51
Morgen in de korte broek boodschappen doen?

Teun van het Tuinpad | 13-03-09 | 21:10

vander F | 13-03-09 | 21:08
daar hebben ze Kelten voor ingehuurd
luie donders

bejaarde op brommer | 13-03-09 | 21:10

Altijd aardig om te zien hoe de Mens god naar z'n evenbeeld heeft geschapen.

Overigens geen nieuwe gedachte:

Als runderen , paarden en leeuwen handen hadden,
en als ze konden tekenen en kunstwerken maken zoals mensen
dan zouden paarden paardachtige godenvormen tekenen
en runderen rundachtige, en ze zouden beelden maken die
leken op hun eigen gestalte. (DK B 15)

Xenophanes van Colophon, 570 - circa 475 v.Chr.

vander F | 13-03-09 | 21:08

Einde van de Domheid | 13-03-09 | 20:51

Je bent een gelovige. haha! Wat een arremoei.

Pl4tium | 13-03-09 | 21:01

F*ck 'em. Die lui bij het CvM zijn zelf allemaal lid, wist je dat niet?

bottehond | 13-03-09 | 21:06

geurtje | 13-03-09 | 20:59
Ik vind Jan Bos een huilerT.
Maar goed, ik heb ook geen verstand van schaatsen.

Schoorsteenveger | 13-03-09 | 21:00
Ik denk dat Mart teveel last heeft van scheve schaatsen.

Teun van het Tuinpad | 13-03-09 | 21:05

alweer een trage bocht
*verontrust*

bejaarde op brommer | 13-03-09 | 21:05

Schoorsteenveger | 13-03-09 | 21:02
hij zit er altijd naast ja.
wat dat betreft lijkt ie wel een beetje op jan b. helaas.

geurtje | 13-03-09 | 21:04

geurtje | 13-03-09 | 20:59
Ja, als die zegt "hij gaat het niet halen, dat kan hij nooit meer goedmaken", dan weet je zeker dat het wél gaat gebeuren.

Schoorsteenveger | 13-03-09 | 21:02

-weggejorist-

Pl4tium | 13-03-09 | 21:01

-weggejorist-

bennyvx78 | 13-03-09 | 21:00

Teun van het Tuinpad | 13-03-09 | 20:54
Ja, je denkt dat hij het niet gaat halen, dat hij verzuurt omdat hij te hard van start is gegaan, maar dan maakt-ie slim gebruik van de slipstream en heeft-ie óók nog eens het voordeel van de binnenbocht.

Schoorsteenveger | 13-03-09 | 21:00

Teun van de Schoorsteen,
maar die commentatort naast hersman, die is toch het allerergstst? ik weet z'n naam niet eens, wil 'm ook niet weten, maar hij doet zooo alsof hij heel wat voorstelt.
jan bos, die gaat nooit verloren daarentegen. die vind ik echt zo fijn om naar te kijken.

geurtje | 13-03-09 | 20:59

Schoorsteenveger | 13-03-09 | 20:50 dankzij Ria, dat wel.
En ach, Mart.... het is een beetje als een huisdier die erbij hoort maar waarvan je toch verwacht dat tie kerst niet haalt.

Teun van het Tuinpad | 13-03-09 | 20:54

Fleauxe | 13-03-09 | 20:40
Standaard antwoord van mijn moeder op alles wat ze nog nooit gezien had. Telexen, faxen enzo. Computers hebben we het maar nooit over gehad.

Elisabeth2 | 13-03-09 | 20:54

Fleauxe | 13-03-09 | 20:40
Hoe bestaat het, hè.

Elisabeth2 | 13-03-09 | 20:51

ik ben verward aangezien atomen ook nog nooit zijn gehoord gezien gevoelt geproeft, alleen theoretisch bewezen, onomstotelijk, dat dan weer wel.

chew | 13-03-09 | 20:51

Al Gore is geen valse profeet.
Het is een politicus en hij zou wel eens gelijk kunnen hebben.
Voor de economische crisis begon werd Willem Middelkoop ook voor gek versleten.
OT Die terreurdreiging zo'n twee dagen voordat de kern van het fabinet de financiele plannen voor de komende jaren dichttimmert, is dat nou gunstig toeval of ordinaire budgetmanipulatie?

Einde van de Domheid | 13-03-09 | 20:51

Teun van het Tuinpad | 13-03-09 | 20:42
Ria en Mart samen, dat is leuke televisie, Mart in z'n eentje is verschrikkelijk.

Schoorsteenveger | 13-03-09 | 20:50

bottehond | 13-03-09 | 20:40
Die Pauw die mot gvd eens een cursus begrijpend luisteren volgen.

Isser | 13-03-09 | 20:46

Nog maar 6607!!! jahooooo

-=PyP=- | 13-03-09 | 20:44

bottehond | 13-03-09 | 20:40
als het zo is merken ZE het snel genoeg

bejaarde op brommer | 13-03-09 | 20:43

Schoorsteenveger | 13-03-09 | 20:38
Zie hier het failliet van Mart.

Teun van het Tuinpad | 13-03-09 | 20:42

ik geloof niet in god en ook niet in al gore

GOEM | 13-03-09 | 20:42

... alweer vertraging...
*gefascineerd naar half afgesabbelde zuurstok tuurt*

bejaarde op brommer | 13-03-09 | 20:41

woo00OO Satan!

Canis Spurcus | 13-03-09 | 20:40

OT

www.telegraaf.nl/binnenland/3471807/__...
Geen hoax, dus. Niet dat het uitmaakt voor het dossier an sich, maar ik ben blij dat men in 020 mogelijk enige honderden doden heeft weten te voorkomen.
Tsjek Arthur van Amerongen over de explosieve stemming in Brussel Eurabië.
Als het je verders niet boeit gewoon niet aanklikken.
www.youtube.com/watch?v=0GNbDBJxiF8

Is trouwens een enorm leuke kerel, Arthur van Amerongen, die niet zou misstaan bij POWNED. Net als Muntz.

bottehond | 13-03-09 | 20:40

www.intermediair.nl/artikel.jsp?id=180...
Zelfs Albert Einstein deed aan religiekritiek.
.
Godsdienst
* "Vrijdenkers en materialisten beschouwen elke godsdienst als bijgeloof."
Winkler Prins Encyclopedie
* "Tacitus noemde het christendom een bijgeloof; veel protestanten vinden het aanbidden van heiligen en afbeeldingen door rooms-katholieken bijgeloof; christenen vinden veelhindoe-praktijken bijgeloof; en aanhangers van ‘hogere religies' vinden het aanbidden van de totem door aborigines bijgeloof; en voor ongelovigen zijn alle religies bijgeloof."
Encyclopedia Britannica
* "Zelfs in de huidige zogeheten moderne tijd, waar objectieve waarneming hoog wordt gewaardeerd, zijn er weinig mensen die nooit iets bijgelovigs doen."
Encyclopedia Britannica
.
* "Het joodse geloof is net als alle andere religies kinderachtig bijgeloof in een ander jasje."
Albert Einstein in een onlangs ontdekte brief uit 1954 aan de filisoof Eric Gutkind
.
* In China werden in 2007, het Jaar van het Varken, een kwart meer baby's geboren dan gemiddeld de afgelopen jaren. Het jaar van het varken is voor Chinezen een geluksjaar.

Ella | 13-03-09 | 20:39

Teun van het Tuinpad | 13-03-09 | 20:28
Een God had zoiets nooit kunnen bedenken. Met 'intelligent design' kun je nooit uitkomen op Ria Visser. Zoiets is voortgekomen uit chaos, uit oersoep, dat kan niet anders. Die Mart zit volgens mij, elke keer als hij met haar aan tafel zit, met een stijve, al dan niet met behulp van een pilletje Viagra, al terugdenkend aan die goede oude tijd dat hij wat met haar had, een tijd die nooit meer terug zal komen. En Ria, zij kijkt hem o, zo geil en uitdagend aan, wetend dat de boodschap driedubbell duidelijk overkomt, de boodschap die zegt dat ze hem écht niet meer nodig heeft, nooit meer.

Schoorsteenveger | 13-03-09 | 20:38

(R)evolutie | 13-03-09 | 20:34
Het maakt je in ieder geval afhankelijk, dat wel.
Zelfs voor de Balk is er zonder geloof geen leven.
*hoopt dat hij snel tot inkeer komt*

Teun van het Tuinpad | 13-03-09 | 20:37

Isser | 13-03-09 | 20:32 als de B voor Bitch staat wel ja.;

Teun van het Tuinpad | 13-03-09 | 20:34

Edammertje | 13-03-09 | 20:22
In je hoofd bestaat gOD wel degelijk maar maakt dat je een beter mens?

(R)evolutie | 13-03-09 | 20:34

*proust*

bejaarde op brommer | 13-03-09 | 20:34

Teun van het Tuinpad | 13-03-09 | 20:28
dat is toch een B.I.L.F?

Isser | 13-03-09 | 20:32

Ik vind trouwens dat Ria Visser er, godverdomme, lekker uitziet.

Teun van het Tuinpad | 13-03-09 | 20:28

aardGas, in orginele vorm

Kun je niet ruiken, vast pakken, zien of horen,

Maar het is wel gevaarlijk.

Frits Juppenklooster | 13-03-09 | 20:26

God is de waarheid, maar de waarheid is een illusie die geen illusie meer blijkt te zijn * gaat verder aan de waterpijp *

orgasHuismus | 13-03-09 | 20:25

Edammertje | 13-03-09 | 20:22
dat is fijn voor je.

Teun van het Tuinpad | 13-03-09 | 20:25

dit loopt niet, of gaan minuten sneller?
@Edammertje
klopt, ze heet:

bejaarde op brommer | 13-03-09 | 20:24

(R)evolutie | 13-03-09 | 20:15 lol.

Teun van het Tuinpad | 13-03-09 | 20:24

Edammertje | 13-03-09 | 20:22
Dat zeg jij.

Schoorsteenveger | 13-03-09 | 20:24

Religiekritiek is van levensbelang ook voor zijn Gristen-Honden-Geloof. Met zijn Heilige-Groot-Sprookjesboek uit het jaar Nul.

Ella | 13-03-09 | 20:23

... ik lees het wel in de krant morgen... de regie alhier wil weer RTL Wijf kijken...

VanFrikschoten | 13-03-09 | 20:23

-weggejorist-

Edammertje | 13-03-09 | 20:22

Laddoe | 13-03-09 | 19:53
En dit is nog maar het begin!
www.refdag.nl/artikel/1397658/De+werkv...
Nog even en Fleisch, Hoxha, Mutsaers en de verdere crew knielt 's morgens neder en bidt voor een betere wereld alvorens te beginnen aan de tendentieuze, ongefundeerde en nodeloos kwetsende arbeid. Het is niet tegen te houden.

Schoorsteenveger | 13-03-09 | 20:22

VanFrikschoten | 13-03-09 | 20:13
Te laat. Lig dan al heerlijk te snurken. Na eerst een overheerlijke stoommaaltijd genuttigd te hebben en als toetje mandarijen en bananen gedrenkt in griesmeelpap.

Elisabeth2 | 13-03-09 | 20:20

Teun van het Tuinpad | 13-03-09 | 20:13
Dat is te gevaarlijk want dan kan je de man te makkelijk bij de (h)oren(s) vatten.

(R)evolutie | 13-03-09 | 20:15

Al Gord, en we lullen verder nergens over.

romax | 13-03-09 | 20:15

VanFrikschoten | 13-03-09 | 20:13
04:13

Isser | 13-03-09 | 20:14

blij dat ik zoiezo niet in die zooi geloof, zouden ze zich niet schamen dat ze in fabeltjes geloven?

EthidiumbromidePen | 13-03-09 | 20:14

Hoe laat begint die ellende op VOO?

VanFrikschoten | 13-03-09 | 20:13

Trouwens heeft Martijn altijd al een kale kop willen hebben maarja, die oren he.

Teun van het Tuinpad | 13-03-09 | 20:13

Teun van het Tuinpad | 13-03-09 | 20:11
En ik denk dat die boze hengelaar ook vloekte!

(R)evolutie | 13-03-09 | 20:13

(R)evolutie | 13-03-09 | 20:10
Laat de rijdende rechter zich daar maar eens over buigen.

Teun van het Tuinpad | 13-03-09 | 20:11

Doodverwensing. Ban + slotje. ;w.

Andersofniets.nl | 13-03-09 | 20:10

Teun van het Tuinpad | 13-03-09 | 20:00
Nu vloekt die langharige presentator ook nog eens!
Wie in God geloofd word geen llid van de VARA.

(R)evolutie | 13-03-09 | 20:10

-weggebid-

Fietsenpomp | 13-03-09 | 20:10

*iets over ledenaantal en net niet halen mompelt.

SmileOn | 13-03-09 | 20:09

rhodamagnetics | 13-03-09 | 20:01
Het zegt natuurlijk ook wel iets over jouw taalbeheersing als je die brief bijna onleesbaar vond.

Elisabeth2 | 13-03-09 | 20:07

@Fapje | 13-03-09 | 19:57
Als dat nou de enige taalfout in de klacht was... De brief was haast onleesbaar. Zoiets zouden ze bij voorbaat principieel moeten weigeren, dat deden ze vroeger op school ook.

rhodamagnetics | 13-03-09 | 20:01

(R)evolutie | 13-03-09 | 19:58 aanpakken die handel!

Teun van het Tuinpad | 13-03-09 | 20:00

LOL@Godverdomme bij DWDD.
*Stuurt mailtje naar bond tegen het vloeken*

(R)evolutie | 13-03-09 | 19:58

In strijdt!?

Joehoe klagert! Doe es bidden voor een betere taalbeheersing, dit is wel een heel ernstige spelvaudt!

Fapje | 13-03-09 | 19:57

Leuk eigenlijk, zo'n sjabloontje waar je een paar zinnetjes intypt, en de klager/klaagster ongegeneerd terug op de plaats zet.

Trouwens, het zinnetje: "Wij geloven pas iets als we het kunnen zien, ruiken, horen of vast kunnen pakken" is natuurlijk koren op de molen van God-aanhangers. Zij vinden namelijk dat wanneer je in God gelooft, je God overal voelt, ruikt, hoort en vast kan pakken.
Eigenlijk moet de redaktie zich maar bekeren denk ik. Eens zien of God antwoord kan geven op prangende vragen van redaktie en reaguurders.

BeunDeHaas | 13-03-09 | 19:56

@Kabouter Klop | 13-03-09 | 19:39
Het is een complot. De grrristen hebben de mossellims het vuile werk laten opknappen omdat men zogenaamd tolerant moet zijn voor gelovigen. Nu blank Nederland voor mossellims door het stof kruipt, komen de grrristen met hun campagne. Onder het mom, gelijke hoofddoeken, gelijke kappen.

Beeldenstorm III - Weg met intolerante mensen!!!
www.wereldorientatie.net/htm/opstand/i...

Laddoe | 13-03-09 | 19:53

Gorssel, het is dat ik er in de buurt woon en weet waar het is maar als ik God was dan was dit mijn grootste Mistake in mijn scheppingsstory.

aad7143 | 13-03-09 | 19:49

Wij geloven pas iets als we het kunnen zien, ruiken, horen of vast kunnen pakken.
-
Is natuurlijk ook een behoorlijk bekrompen opvatting.

madakantognie?! | 13-03-09 | 19:49

@geenstijlsteengeil | 13-03-09 | 18:33
@JosVerbeek | 13-03-09 | 18:37
God, Jaweh, Rastafari of allah maakt niet uit hoe je het beestje wilt noemen, komt op het zelfde neer.
Dus als God geen lid is, dan is Jaweh, Rastafari en allah geen lid.

In ieder geval, PowNed +1. Niet buigen voor enge intolerante mensen.

Laddoe | 13-03-09 | 19:48

ik ben god... toen ik laatst bij de hoeren kwam zeiden ze.... oooooo GOD ben je der al weer

opperdepop | 13-03-09 | 19:48

Ik blijf het godverdomme heel irritant vinden dat gelovige imbecielen in dit land altijd maar menen dat zij het gelijk aan hun kant hebben,en dat allemaal gebaseerd op het kinderlijke geloof in een nog nooit gezien of gehoord fictief opperiets.
Pleurt toch een heel terinend op,met je kut klacht,lelijke gristengek.

captainobvious | 13-03-09 | 19:46

gerechtigheid

de beer van de meer | 13-03-09 | 19:45

al gore heeft een punt maar ook een tipper, dat heft elkaar op

bejaarde op brommer | 13-03-09 | 19:45

Neerlands skraive bedoel ik he.

clint | 13-03-09 | 19:45

En niemand die op de zin: "Verder zijn ook valse profeten als Al gore rekenen op warme belangstelling" comments levert????

dan zal ik t maar doen.

clint | 13-03-09 | 19:44

.

Laddoe | 13-03-09 | 19:42

JosVerbeek | 13-03-09 | 19:33
Er kwam even een vleug nostalgie over me heen. Op de lagere school, één vinger omhoog betekende iets vragen en twee vingers dat je moest plassen. De juffrouw of meester knikte dan goedmoedig (er werd wel bijgehouden hoe vaak je ging) en dan met bijeengehouden beentjes rennen naar de WC.

Elisabeth2 | 13-03-09 | 19:40

Vanwaar toch die angst voor het geloof, is dat omdat ze met het cda en cu in het kabinet nu langzaam weer uit hun holen tevoorschijn komen en zich meer en meer laten gelden ?
Ik heb niet het idee dat er nu meer mensen naar de kerk gingen, dus uit de breedte komt het niet.

Kabouter Klop | 13-03-09 | 19:39

-weggejorist-

Edammertje | 13-03-09 | 19:39

superjan | 13-03-09 | 19:26
over de kleine spiekertjes, net zo verhaalbaar als 98% van internet

bejaarde op brommer | 13-03-09 | 19:37

-weggejorist en opgerot-

lexdura | 13-03-09 | 19:37

Bomb Buma, en laat de verdachten vrij.

Isser | 13-03-09 | 19:35

Wacht op de andere wang..

visionary | 13-03-09 | 19:34

Elisabeth2 | 13-03-09 | 19:30
Volgens mij is het in dat geval nuttiger om een toilet op te zoeken?

JosVerbeek | 13-03-09 | 19:33

superjan | 13-03-09 | 19:26
Buma zit in het mooiste kantoorpand van Hoofddorp. Die kosten moeten er toch uit.

Elisabeth2 | 13-03-09 | 19:33

JosVerbeek | 13-03-09 | 19:20
Maar, maar, twee vingers in de lucht steken betekent toch dat je moet plassen?

Elisabeth2 | 13-03-09 | 19:30

superjan | 13-03-09 | 19:26
Es ist belachelijk. Fuck de buma, leve vuze!

JosVerbeek | 13-03-09 | 19:29

keer een paar van die posters afdrukken en in RIJSSEN ophangen word een hit misschien nog wel meer dan ELSROCK

KingKreje | 13-03-09 | 19:26

DonQ. | 13-03-09 | 19:15
www.venganza.org/
O1 | 13-03-09 | 19:13
Ik zou het, bij goDt, niet weten.
*twee vingers in de lucht steekt*

JosVerbeek | 13-03-09 | 19:20

Dikke flapstaart!

Bos Hout | 13-03-09 | 19:20

[quote]Dirk: Als mens zijn we beperkt met 5 zintuigen die lichamelijk zijn en die niet alles kunnen waarnemen wat er zich rondom ons bevind.[/quote]
Duidelijk autochtoon geschoold.

DonQ. | 13-03-09 | 19:18

LoLLoL
De wetten van allah gaan voor de tijd dringt en de klok tikt maar door!
Maar...
Masha-allah ik vind ze prachtig (?)
nou allah ook een nickname... wij blij, Allah blij, jij blij, Allah kan lid worden op 't forum/site.

By the way, is allah wel lid?
JosVerbeek | 13-03-09 | 18:37

"Djazakalahoe ghairan, voor het reageren.."

_- ViXXeN -_ | 13-03-09 | 19:18

Koenders | 13-03-09 | 19:11
Vloeken is aangeleerd gedrag. net als geloven.

(R)evolutie | 13-03-09 | 19:17

Trouwens, in de bijbelgordel neemdt men de Nederlandsche taal zo te zien ook niet al te serieus.

E-cards | 13-03-09 | 19:17

@ alle spel en grammatica fouten in bovenstaand artikel:

jullie worden er zenuwachtig van?

Ivy League | 13-03-09 | 19:16

@Koenders | 13-03-09 | 19:11
Eindelijk een zinnige actie van de anti vloekbond. Niets tergt een ongeleauvige meer dan een musical!

@JosVerbeek, spuiten en naaien met Haar. Welk forum?

DonQ. | 13-03-09 | 19:15

bottehond | 13-03-09 | 19:10
In de categorie 'domme vragen': forum.walidin.com/Default.aspx?g=posts...
Een beetje cabaretier zou z'n kans grijpen en hier een gigantisch goed programma over kunnen maken. Die quatsch vraagt er om belachelijk gemaakt te worden.

JosVerbeek | 13-03-09 | 19:15

KaKeL Kees | 13-03-09 | 19:10

Ik geef ze een kans. Weesie heeft e.e.a. beloofd en daar vertrouw ik op.
De stukjes zijn nog net zo goed als voorheen en de draden bevatten nog steeds kwalitatief hoogstaande discussies en een berg lol en ongein.
POWNED irriteert jou wellicht qua exposure op GS. Ook daarover hebben ze een verklaring gegeven. Die vind ik afdoende om het 3 maanden te verdragen.

bottehond | 13-03-09 | 19:14

De oude nar (2) | 13-03-09 | 19:03
Regilio zeker die je aan 't helpen was.

E-cards | 13-03-09 | 19:14

Waarom in Darwinsnaam?

O1 | 13-03-09 | 19:13

Recreatiedictator | 13-03-09 | 18:48
Waarom maar 500? Als 'le aanklager' een beetje creatief gaat denken, dan gaat hij gewoon even door de Biblebelt.

doritos | 13-03-09 | 19:12

*edit* ik geloof dat wij zojuist afscheid hadden genomen van elkaar

KaKeL Kees | 13-03-09 | 19:10

@ Vixxen

WTF, die eerste link, puur theater! Moslimse sinterklaasgedigten! Kostelijk.

kwoot
De enige reis die de moeite waard is is de reis naar het paradijs.

Pijn in m'n hart pijn in m'n ziel ik buig voor Allah hij is de enige waarvoor ik kniel!

de sjaytan verleidt maar ALLAH bevrijdt

De Wetten Van Allah Die Gaan Voor , De Tijd Dringt En De Klok Tikt Maar Door.

Zoek ALLAH snel, zoek ALLAH vroeg, wie ALLAH heeft die heeft genoeg.

Islaam is mij Godsdienst Allah is mij Schepper met deze twee woorden kan ik weer verder.

Al zijn de Dagen Groot of Klein, door Allah te vertrouwen zul je nooit alleen zijn.

Allah dat is onze God Allah die bepaalt het lot wij moeten met ons hart geloven in plaats gods licht te doven.

Heb geduld, wees sterk en ALLAH doet het verdere werk,Wees in alle tijden tevreden met je lot,Ga niet onnodig lijden,maak jezelf niet kapot.

De Profeets(vzhm) zei"Als jullie wisten wat ik wist, zouden jullie veel huilen en maar weinig lachen.
ontkwoot

bottehond | 13-03-09 | 19:10

DonQ. | 13-03-09 | 19:06
Het FSM! -vreten en zuipen met Hem-

JosVerbeek | 13-03-09 | 19:09

De oude nar (2) | 13-03-09 | 19:03
Ben blij dat je er zelf om vraagt.

Elisabeth2 | 13-03-09 | 19:09

... krijgt ie er niet voor.
Hij mag ze 'handjes samen vouwen' voor 175.000

_- ViXXeN -_ | 13-03-09 | 19:08

@JosVerbeek
Da's inherent aan fora.

DonQ. | 13-03-09 | 19:08

_- ViXXeN -_ | 13-03-09 | 19:02
Damn, wat voor debielen zitten er op dat waladinforum?!? Het is toch niet te geloven dat die knakkers de onzin die ze uitkramen serieus nemen?

JosVerbeek | 13-03-09 | 19:06

Sorry, God? Moet ik die kennen?

peterweethetbeter | 13-03-09 | 19:06

Er is maar 1 God. nema!

DonQ. | 13-03-09 | 19:06

KaKeL Kees | 13-03-09 | 19:00

Je höeft hier niet te lezen en te commenten, halve tamme zeur.

bottehond | 13-03-09 | 19:05

lol

Pearly | 13-03-09 | 19:05

Pearly | 13-03-09 | 19:03

Als je God omdraait ben ik het, eigenlijk.

* Zegent de Reag(l)uurderTs en Jeauris *

bottehond | 13-03-09 | 19:04

God zij met u

Pearly | 13-03-09 | 19:03

Geachte redactie.
Zou U zo vriendelijk willen zijn om die foto te verwijderen. Ik heb niemand toestemming gegeven om een foto van mij te plaatsen van het moment dat ik een vreselijke zaadlosing kreeg. Ook mijn vriend (hier niet zichtbaar op de foto, zat op zijn knieen) heeft er problemen mee.

mvg,

U weet wel!

De oude nar (2) | 13-03-09 | 19:03

LOL@schrijvvouten

(R)evolutie | 13-03-09 | 19:02

-weggejorist-

Gegrond | 13-03-09 | 19:01

Ik zou het weerbericht maar flink in de gaten houden, Fleischbaum... zulks i.v.m. lokale bliksemontladingen...

Dirkstra | 13-03-09 | 19:01

-weggejorist-

KaKeL Kees | 13-03-09 | 19:00

Toch altijd weer prima van GS dat ze de klagende partij 'onherkenbaar' maken!

Sgt. SuperJost | 13-03-09 | 19:00

JosVerbeek | 13-03-09 | 18:57
*naar ingang kerk rijdt en keel schraapt*

Teun van het Tuinpad | 13-03-09 | 19:00

Teun van het Tuinpad | 13-03-09 | 18:56
Godverdomme, je bent niet de enige.
*plotseling pop-up van papegaai op beeldscherm krijgt*

JosVerbeek | 13-03-09 | 18:57

SeriousBusiness | 13-03-09 | 18:53
Yep, but I will shut up, anders krijg ik een van Dalletje/Bloedjelink om mijn oren.

Isser | 13-03-09 | 18:56

"Val maar lekker dood met die God van je."

Altijd veel kudoos!

CoJoNes | 13-03-09 | 18:56

*zin heeft om eens lekker te vloeken*

Teun van het Tuinpad | 13-03-09 | 18:56

Geenstijl gelooft niet in een objectieve beoordeling van de klachten. De reclame code commissie steunt jullie niet, maar neemt een klacht tegen jullie niet in behandeling. Das een groooot verschil.

de modelburger | 13-03-09 | 18:55

Als GOD echt bestaat krijgt PowNed geen 50000 leden. Goede deal toch? We wachten af!

wallie100 | 13-03-09 | 18:55

is een maand oud?

SeriousBusiness | 13-03-09 | 18:53

God is geen lid? Huh!? Is God toch géén lul?

Bottleneck | 13-03-09 | 18:53

Over reclamecode's gesproken; is het het ethisch verantwoord om in 030 stickers in GVU-bussen te plakken?

JosVerbeek | 13-03-09 | 18:52

"Val maar lekker dood met die God van je!"
Hear hear...

Watcher | 13-03-09 | 18:51

Er gaat iemand aan ze'n stringetje getrokken worden.

Bedenk | 13-03-09 | 18:50

En HIJ zag dat het goed was.

wallie100 | 13-03-09 | 18:49

koerbagh ® | 13-03-09 | 18:48
Ja, zag het te laat.

Elisabeth2 | 13-03-09 | 18:49

-weggejorist-

ZDS | 13-03-09 | 18:49

Denk nou eens ff commercieel jongens. Deze persoon moet je aanschrijven, plechtig met het hand op de ongetwijfeld kleine hartjes beloven dat jullie het argument/advertentie verwijderen als hij minimaal 500 leden aanbrengt. Da's namelijk goedkoper dan het bezwaarschrift ad 12 euro.

/Natasja Froger-ik-moet-poepen-gezicht-mode AAN:

Ik zeg: Doen!

/Natasja Froger-ik-moet-poepen-gezicht-mode UIT.

Recreatiedictator | 13-03-09 | 18:48

@Elisabeth2 | 13-03-09 | 18:31:
Als belanghebbende krijg je inzage in de klacht zodat je eventueel een verweerschrift kunt opstellen.

koerbagh ® | 13-03-09 | 18:48

Ok, biecht maar op: wie van de redactie heeft familie in Gorssel?

koerbagh ® | 13-03-09 | 18:46

Maarre, er zijn dus echt mensen die alles nasnuffelen op het oneigenlijke gebruik van het woord God en dan gaan klagen. Jezus wat eng...

Klaagmens, ga breien!

Elisabeth2 | 13-03-09 | 18:46

* Bal terugkaatst naar Gorssel*


4. Reclame mag niet nodeloos kwetsend zijn, noch een bedreiging inhouden voor de geestelijke en/of lichamelijke volksgezondheid


Je zou hieruit kunnen gevolgtrekken dat een reclame voor het gggrristendom waarin je als heiden wordt geattendeerd op het niet binnenkomen van de hemel, als geestelijk dreigement kan worden beschouwd.


* powned sticker op zijkant bierflesje plakt en slok neemt *

Tyler-Durden | 13-03-09 | 18:43

En al zou god wel bestaan zou hebben, dan had hij blijkbaar partij gekozen voor Powned gezien de uitspraak hihi.

Rest In Privacy | 13-03-09 | 18:42

JosVerbeek | 13-03-09 | 18:37
Allah zeker toch wel?

Gexto | 13-03-09 | 18:38

Waarmee de noodzaak van het benadrukken van het niet lid zijn van GoTd maar weer eens aangetoond is. Zeikstralen. By the way, is allah wel lid?

JosVerbeek | 13-03-09 | 18:37

Alweer dat gezeik? Was het niet die Weeswaakzaam site die ook nog eens beweerde dat één van de mensen achter Geenstijl satanist was? Pffft, lutsers!

Dr Mastermind | 13-03-09 | 18:36

Vind Onze Lieve Heer het wel goed dat deze zeikah naar GeenStijl surft?

Gexto | 13-03-09 | 18:35

citeerd..

Als je een fout hebt gemaakt...
Jezus snapt jou. Hij voelt met je mee. Gelukkig is Hij niet in zonde vervallen.
Het is heel moeilijk om te begrijpen dat God je oké vindt als je een fout hebt gemaakt...
... En,
Stoffige voeten
Je BENT dus rein, maar je moet wel af en toe even je voeten wassen. Wat houdt dat in? Als je aan het wandelen bent in je leven en er gaat even iets mis, dan kun je je daar best rottig over voelen, dan word je stoffig.

www.eo.nl/ronduit/page/Vieze_voeten_/a...
".. die zal al de omproepen aa zijn voeten hebben liggen(?)"

_- ViXXeN -_ | 13-03-09 | 18:35

Sterk staaltje suggestieve argumentatie van de bible-belter (sic). "Gore een valse profeet noemen is discriminatie want men heeft niet belangstelling voor god."

Tsja...

Maareh, zeg eens, wat is toch dat Powned waar jullie het steeds over hebben?

Thomas Chatterton | 13-03-09 | 18:35

Goede beslissing van de commissie, keurig verwoord in de brief. Als je brief hebt gelezen valt er eigenlijk niets meer toe te voegen. Mevrouw G. ten Hond moet maar begrijpen dat ze zich schromelijk aanstelt.

Fleauxe | 13-03-09 | 18:35

Had deze persoon tijd over of zoiets? Ga werken! Misschien dat je dan ook je onzichtbare vriendje vergeet.

Syntax | 13-03-09 | 18:34

'' The Ji-hakbar ''

geenstijlsteengeil | 13-03-09 | 18:34

God? Is dat een broer van Leen ofzeau? Bekt anders helemaal niet lekker dan, God Huizer.

peenindiees | 13-03-09 | 18:34

Van die 12 euro kan je beter 2 mensen lid maken denk ik..

Frisbee20 | 13-03-09 | 18:33

Uit den bundel "RCC" de gedigt "God"
bestaat niet
PowNed

Gexto | 13-03-09 | 18:33

God is geen lid, allah wel.
Allah heeft zelfs een profeten cafeetje ''het Kleine gaatje'' in Amsterdam
naast Powned cafe
Toegang 13 - Geen alcohol onder de 9.

geenstijlsteengeil | 13-03-09 | 18:33

Elisabeth2 | 13-03-09 | 18:31
Sorry, niet ver genoeg naar beneden gescrolled bij de PDF.

Elisabeth2 | 13-03-09 | 18:33

Zou niet nog een aanklacht indienen als ik die man was, kost 12 euro en dat is een god`s zonde

Gexto | 13-03-09 | 18:32

al gore is being sssuper serial

derka | 13-03-09 | 18:32

Keihard ondergeplast dus: "Hier. Lees de brochure nog eens door."

widtvoet ® | 13-03-09 | 18:32

LOL. Zit er een lek bij de Reclamecode commissie, of is dit soort informatie plus PDFjes vrijelijk beschikbaar?

Elisabeth2 | 13-03-09 | 18:31

God oh god oh god... Moet dat nou zeau?

De Badtegelzetter | 13-03-09 | 18:31

-weggejorist-

Ubbo Emmius Sukz | 13-03-09 | 18:30

En God schiep den mens naar Zijn beeld; naar het beeld van God schiep Hij hem; man en vrouw schiep Hij ze.
En God zag al wat Hij gemaakt had, en ziet, het was zeer goed.
ROTFLMAO

dagrunge | 13-03-09 | 18:30

Zit de teller vast ? controleer eventjes...

new93 | 13-03-09 | 18:29

Ach gut we hebben weer een qequetste. Krijg eens eelt op je ziel of zo.

die ene van daarzo | 13-03-09 | 18:28

Zou god die dwaas echt nodig hebben..?

Doc Damage | 13-03-09 | 18:27

viva la darwin!

Tellsell | 13-03-09 | 18:26

god klaagt niet

hyperactmaster2 | 13-03-09 | 18:25

-weggejorist-

naaml00s | 13-03-09 | 18:25

-weggejorist en opgerot-

Drmark | 13-03-09 | 18:23

REAGEER OOK

bespaartips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken