Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Christenmeisjes vuistdiep in pr0n

Zwarte kousen zijn zooooooo seksy! Hallo christenmeisjes, wat zijn we daar aan het doen onder die lange rok? Beetje stiekem zitten fapfapfappen op naaktfoto’s van Bert van Leeuwen en Rogier Havelaar! Jezus ziet alles hoor, dit keer komen jullie er niet zo makkelijk mee weg. Toegegeven, gristenmannen hangen vaker de hand in de geruite broek als ze op het net zitten maar twintig procent is toch een mooie score voor vlechtendragers en rokkenlopers. Wij zijn natuurlijk erg nieuwsgierig hoeveel Nederlandse refo-chicks fappen in naam van De Heiland, en vooral: waarop. De reaguurpanelen staan geheel tot uwer (anonieme) beschikking. En vergeet niet, Jezus ziet, hoort en weet alles.

Reaguursels

Inloggen

Ja ze moeten toch ergens die grote gezinnen vandaan halen en onderhouden...

Sautje | 15-08-06 | 22:38

@Highlight, ik ben op driekwart van het oude testament gekomen. Ik kon aan het meeste geen touw vast knopen. Of beter nog, ik kon er elk touw aan vast knopen dat ik wilde. Het heeft me bepaald niet geïnspireerd, al die verhalen van het volk van zonen van Israël die de vrouwen van een naburig dorp stalen en de rest uitmoorden. Misdaden tegen de menselijkheid heet dat tegenwoordig.

Hoe dan ook, ik leef mijn leven met als richtlijn een goed mens te zijn voor anderen en voor mijzelf. En mocht blijken dat jij gelijk hebt en dat God en Satan bij het uitladen van de dodentrein de selectie maken tussen blijvers en de rest die de oven ingaat, dan zie ik dat dan wel. Ik heb mijn best gedaan, meer kan ik niet.

vast goed | 15-08-06 | 22:34

"Verrassend is echter het gegeven dat bijna een vijfde deel van de christelijke vrouwen eveneens dwangmatig pornografie consumeert.”

hehe... dwangmatig? ^^

Jaap Bonestaak | 15-08-06 | 10:51

Ach weet je, ik wil niemand het Christendom door de strot douwen, maar je wordt er zelf zoveel gelukkiger van! Waarom zou je God niet liefhebben: Hij wil van jou houden, Hij is trouw, barmhartig, almachtig, groot, eeuwig, Hij verandert nooit, alziend, alwetend, enz. Er zijn geen woorden om Hem uit te drukken. Waarom iedereen nou zo fel op Hem reageert, ik snap er niks van. Ik denk jaloers op het houvast van Christenen. De grote toekomst. Want bij jou als niet-christen stopt het na je dood? Wordt jij in een zwart gat gestopt en KLAAR je bent dood en nergens?! Geloof je in satan? Ik wel in ieder geval en ik geloof dat hij zal lachen als jij sterft. Hij zal altijd macht over je hebben. Hij heerst over je en dwingt je op je knieen voor zijn satanische praktijken. Je kunt alleen maar zonde doen. Nou, kies maar: God of satan? Een liefhebber van jou of een liefhebber van zichzelf? Ik wil iedereen aanraden de Bijbel te lezen, nog niet eens om Christen te worden (want dat wil je toch niet) en daarna hier pas te reageren.

Pfff einde preek, denk jij. Sorry mensen, vat het niet verkeerd op want ik moet je toch waarschuwen?! Doe het echt niet met een gevoel van 'haha de stommerds' en 'woww wat ben ik goed' Succes allemaal!

Highlight | 15-08-06 | 08:30

I reject reality and substitute my own.

SpcMnk | 15-08-06 | 01:58

Als er iemand was die met z'n hand aan z'n kruis zat was het Jezus wel.
Oh ja en z'n voeten.
En dan stevig vast met spijkertjes.
Dat wil je toch goverdomme niet meemaken, dat doet allerjezus zeer hoor !!

rocco tevredi | 15-08-06 | 00:43

*case closed*
-iedereen ging weer verder waar we waren...- Waar staan dan die foto's van zulke meiden!!(even nivo weer omlaagtrekken na die best we'll stere discussie van de laatste217 kb)-

00000111000111001111 | 14-08-06 | 23:51

@ marlinn 14-08-06 @ 23:10
Hetzelfde kerel :)

RedBullshitter | 14-08-06 | 23:16

@ de grote Anti
.
Zoals uit mijn tekst bleek: ik geloof ook dat de maan van kaas is. Maar volgens de bijbel is het geen edammer maar een kleine gouda.
.
Ok, je zegt dat het geloof inbeelden/placebo/etc maar dat God dus niet bestaat. Prima, maar sta open en kijk bij gelegenheid eerlijk eens hoe het zit. Het is zeker niet dat al het onverklaarbare aan God toekomt maar je zult verbaast zijn. (het kan ook bedrog zijn :( tja, t komt voor, maar ik hoop dat je het beter treft)
.
"verbiedt mij te geloven in onzichtbare zaken.. Behalve dan zwarte materie,krachten,lucht etc.." lol, vergeet alle EM velden niet ;)
.
@ RedBullshitter
.
Nou eigenlijk ga ik er al vandoor. Een goede avond. Ik moet je zeggen, ik heb er weer wat van geleerd. Ik hoop jij ook. Het ga je goed.

marlinn | 14-08-06 | 23:10

@ Braaklander 14-08-06 @ 22:50
Tja mijn naam. Het is maar een nick. Mijn ogen blijven dicht. Intolerantie jegens niet-gelovigen werkt voor mij als een rode lap voor een stier.
Zelfs de Joden zullen het licht zien?! Wow, dat zal übergggrrrist Mel Gibson wel leuk vinden dan. Het komt inderdaad goed met me, en ik maak me niet druk over dat ik niet 'opgestraalt' zal worden en de gggrrristenen wel en blablabla. Daar heb je mij niet mee, alleen jezelf omdat je me zo graag als gggrrristen wilt hebben. Vergeven voor wat? Dat ik niet geloof? Hoef je me niet te vergeven hoor. Past bij je intolerantie karakter.
Negatieve interpretatie? Je laat nogal weinig ruimte over voor een andere, niet? I'm not paranoid, en wie zou er achter me aan zitten? Satan? Oh nee! Help me!
Ik kan best wel iets voor een ander doen, positief, zonder dat ik er iets voor terug hoef te krijgen. Gelukkig ben ik niet de enige (zie comment president 14-08-06 @ 21:43). Maar dat zul je van mij als niet-gelovige waarschijnlijk niet aannemen.
Ik zal heerlijk slapen.

RedBullshitter | 14-08-06 | 23:09

Jezus,de gristenen nemen over.. Hellup!
Gelukkig is wetenschap mijn leermeester,en die verbiedt mij te geloven in onzichtbare zaken.. Behalve dan zwarte materie,krachten,lucht etc..

de grote Anti | 14-08-06 | 23:00

Ach ja, wie heeft er nooit last van een 'opstanding des vleses'? :D

Aad Pilsch! | 14-08-06 | 22:54

@RedBullshitter
Je doet je naam eer aan. Aangezien alles wat Bijbels is bij jou werkt als een rode lap op een stier, is het nog niet de tijd voor jou om de ogen open te krijgen. In Openbaringen kun je vinden dat uiteindelijk zelfs de Joden het licht gaan zien, dus ik heb goede hoop dat het met jou ook wel goed komt. Als het aan mij ligt, ben je al vergeven, nu nog met jezelf in het reine komen.
Wel blijft het een karakterfoutje van je, om steeds uit te gaan van de meest negatieve interpretatie van een reactie van mede reaguurders.
Persoonlijke noot, just because you're paranoid, don't mean there not after you. Probeer deze week eens iets voor een ander te doen, positief, zonder dat je er iets voor terug krijgt.
Slaap lekker straks.

Braaklander | 14-08-06 | 22:50

@marlinn

De maan is ook van kaas gemaakt,lutser..
Bewijs het tegendeel maar,he wacht even,kaas wordt gemaakt van melk,zuursel en stremsel.Goedverdoeme,waarom draait er in godsnaam een Edammer rond deze aardkleaut!!
.
Trouwens,ik geloof heilig in een Afrikaans beeldje die ik al heel lang heb..
Het heeft genezende krachten namelijk,elke keer dat ik verkouden ben of kiespijn heb,bid ik naar dit beeldje.Binnen luttele dagen (soms een week) gaat het meestal over.

de grote Anti | 14-08-06 | 22:34

@ marlinn 14-08-06 @ 22:18
Dan concludeer ik dus dat jij denkt dat er in deze dimensie maar 1 waarheid kan zijn. Ik had het helemaal niet over dimensies maar over interpretaties en dat is heel wat anders. Dus god is volgens jou alom aanwezig, ook in de interpretaties van niet-gelovigen? Ik zeg dat god zich beperkt tot de wereld van de mensen die in hem/haar/het geloven. Jij zegt dat god er altijd is. De absolute waarheid is volgens jou een waarheid MET god. Je kunt dus niet accepteren dat jouw waarheid ook relatief is. Of dat mensen een waarheid zonder god accepteren. Dat bedoel ik met intolerantie.

RedBullshitter | 14-08-06 | 22:34

@ president 14-08-06 @ 21:43
Zo te horen heb jij een zware baan. Ik lees tussen de regels door dat jij netjes met die man omgegaan ben. Het is sneu voor hem, maar dood gaan we allemaal. En dat is het goed dat er een begripvol persoon bij hem is, zoals jij. Daar heb ik echt respect voor. Harstikke goed van je.
Dat het hier hard tegen hard gaat, tja, het is tenslotte GeenStijl.

RedBullshitter | 14-08-06 | 22:21

@ RedBullshitter 14-08-06 @ 22:05
.
De zee splijten, wie is daarbij gebaat? Bovendien kun je zoiets mee maken maar na een jaartje leef je net zo makkelijk zonder God. In de Bijbel zie je dat God telkens zo'n wonder deed (bv Karmel ) maar dat mensen er snel weer mee kapten. Toen dacht God natuurlijk ook van:"hallo, ik kan wel bezig blijven, misschien moet je serieuzer zijn en niet alleen van een paar sterke indrukken leven"
.
Graag kom ik terug bij de maan van kaas. Het lijkt me sterk dat je het gaat controleren dus of het nou kaas is of niet, geloof je dat het tegelijkertijd kaas en niet kaas kan zijn als twee quantumtoestanden? Nee he? dat werkt zo niet. Ik accepteer ook best het feit dat jij denkt dat de maan niet van kaas is ;), tuurlijk ieder zn idee daarover, maar ik vind het nog wel moeilijk te accepteren dat je dus zegt dat het allebei (tegelijk) waar is en tegelijkertijd niet waar is, want dat tart logica -mijns inziens, en je overtuigt me nog niet waarom niet.
.
Nu zou een puur geestelijke God zo kunnen zijn maar bij interactie met de wereld moet gelden: er is een nietlichamelijk persoon dat mijn gebed hoort, of hij is er niet? Dus nogmaals, ik accepteer het prima als je zegt dat ik maar hallucineer of je op zit te naaien of hoe ik dan ook zou geloven. Maar ik vind het wel onzin dat ik wel echt contact met God zou kunnen hebben (mijn waarheid) terwijl je tegelijkertijd zegt dat God niet bestaat (jouw waarheid). Zeg aub: ik heb gelijk, jij niet. Of andersom ;) maar niet allebei tegelijk. Ok, ik val in herhaling.

marlinn | 14-08-06 | 22:18

@ marlinn 14-08-06 @ 21:39
Ik geloof dus niet dat dat een wonder is. Wat ik zou willen zien is dat als ik bijv. op het strand loop, de zee weer eens splijt. Dat zou een redelijk signaal zijn.
.
'Seeing is believing' staat daar inderdaad los van, maar wat ik bedoelde is dat er ook een verklaarbare wereld is buitenom een geloof. En andersom. Dus is het relatief, tenzij je iemands andere keuze om niet te geloven niet accepteert. Dan is jouw waarheid absoluut volgens jou. En dat knelt bij anderen.
.
Ik ontken ook niet dat er een geloof is. Geloof is vooral een belevenis, een way of life. Toevallig weet ik er best wat vanaf, aangezien ik op een streng-protestantse basisschool heb gezeten. Maar ik vond het geloof niet overtuigend, niet bij mij passen.
En ja, Zweden is mooi, toevallig weet ik dat.

RedBullshitter | 14-08-06 | 22:05

@ miko 14-08-06 @ 21:50
.
De natuur is zo door God. Daarom is natuur vs God heel mal. Net als mens vs God. God staat er niet tegenover. Natuurlijk geeft Hij om zijn schepselen.
.
God doet idd niks als jij niet wil dat Hij iets doet (globaal gezien). God dringt zich niet op aan mensen. Als jij elke dag 'doodgegooid' werd met wondertekenen van zn bestaan, dan zou je niet meer een vrije keus van geloof in hem hebben. Hij laat je de keus om helemaal zonder hem te leven -afgezien van wat je tegenkomt aan mensen die wel met hem leven danwel mensen die doen alsof (en het evt keihard misbruiken.

marlinn | 14-08-06 | 21:55

@ arme braaklander,
hezus is niet uit vrije wil gestorven.Dat gebeurt namelijk met alle zoontjes, boodschappers ,uitverkoren en etc van de goden.Ze zijn nooit onsterfelijk en gaan gewoon deaud.
@ Marlinn

De natuur is namelijk wat God zegt het is. En hoe God daardoor handelt kunnen we idd niet (helemaal) bevatten.
God zegt het is??Het is wat de natuur??Een oliebol??Sinds wanneer praat god?Daar heeft hij toch die discipelen en zo voor??Hij zegt al 5000 jaar niks, hij doet niks !!!Alles is tot nu toe in zijn naam door mensen gedaan en gesproken en als jij ook zo iemand bent die fijn met hem praat.Dan zou ik maar geen Natuurwetenschappen studeren maar psychiatrie.

miko | 14-08-06 | 21:50

@ Braaklander 14-08-06 @ 21:35
Het duurde even...
Ik vond het typisch dat je een homoseksueel, het hebben van relaties met meerdere vrouwen in een leven en een moslimgroep aanhaalde. Ik bedoel, daar hebben jullie juist zoveel problemen mee. Je probeerde te suggereren dat ik ook maar zo'n 'heiden' was. Je bevestigd jezelf als een gggrrristenfundamentalist.
Ik probeer mijn waarheid helemaal niet op te dringen. Dat zou hypocriet zijn. Maar dit doen jullie wel. Daar staat een prachtige clausule over in het boek 'Openbaringen'. Kort samengevat: 'met ons gggrrristenen komt het toch wel goed, en die heidenen zullen gestraft worden, want wij hadden toch wel gelijk.' Intolerantie zit gewoon in het gggrrristendom.
En dan suggereren dat ik een Fortuyn-aanhanger ben/was. Godverdomme wat ben jij een lutser.

RedBullshitter | 14-08-06 | 21:48

hmm de ctrl v knop verkeerd gebruikt lijkt me :)
noem je dit een diskussie RedBullshitter? meer een scheldparade, de zoveelste, GS valt weer eens in herhaling, blijkbaar houden ze van lange logs om eerslijk te zijn houd ik niet zo van disscussie en ga die ook niet aan. Wat ik hier doe? Ja goeie, mischien wel van mijn recht gebruik maken om religieuze quotes te maken............... hoewel ik anti-religieus ben. Hij die dit schreef trouwens ook. Ik erger me nogal aan de toon van dit soort blogs, kun je het je voorstellen. Ik begrijp niet goed wat er leuk aan is? Zijn er antwoorden...........? Vanavond zag ik weer iemand van 90 doodgaan in zijn bed. Behoefte aan naastenliefde had die man. Ik stond geen gesprek te voeren met hem over grabblen in ondergoed of platte seks, (bij christen of geen christen) Hij vroeg om begrip. Ik mis dat hier, mischien ben ik verkeerd hier. wijs me dan de weg! gegroet

president | 14-08-06 | 21:43

@ RedBullshitter 14-08-06 @ 21:22
.
Over wonderen die nooit meer vertoond worden. Dat gebeurt nog wel, er worden mensen (ook vrienden) genezen door God. Vooral van allergie genezen was handig want nu kan ik alles koken zonder dat ze over dr nek gaat. Het is niet meer op 1 plek op de schaal zoals Jezus dat deed, hoewel ene T.B. Joshua in Nigeria wel flink bezig is.
.
'seeing is believing' staat toch los van relatieve/absolute waarheid? Maar het is wel logisch dat je het wil ervaren voordat je jezelf eraan geeft. En, toegegeven, er zijn veel Christenen die maar meedoen (traditie etc), en zodoende ook niet hun leven inzetten voor Hem.
.
Wat betreft de waarheid... het is wel lastig om idd iets te beweren waarvan je weet dat het waar is maar wat niet ff met wikipedia geverifieerd kan worden (of je moet het natuurlijk editten ;). Dus ik besef dat het arrogant over kan komen maar zo is het niet bedoeld.
Vergelijk het met dat ene meertje in Zweden wat zo prachtig is; ik ken het, jij niet. Ik vertel het maar je moet wel serieus moeite doen om dat ook te ervaren, tis nogal een reis. Het zou natuurlijk nergens op slaan als jij gaat ontkennen dat het meertje er is zonder dat je gaat kijken.
Het verschil in de vergelijking is dat iemand een foto maakt (Google Earth), dat dat anderen dat vervolgens ook kunnen zien. Wat betreft geloof moet ieder het zelf bekijken. Maar dat maakt het nog niet een relatieve waarheid.

marlinn | 14-08-06 | 21:39

@ president 14-08-06 @ 21:35
Ach wat leuk... Een religieuze quote, maar wat is je punt? Sowieso heeft het schermen met religieuze quotes weinig zin voor een normale discussie.

RedBullshitter | 14-08-06 | 21:38

@RedBullshitter
Dat was een andere stijfiguur, ironie. Jij claimt dat Christenen zichzelf zo goed vinden, daar zit je al naast. Daarnaast probeer je zo ontzettend jouw waarheid op te dringen dat het bijna niet serieus meer is te benaderen.
Het mooie is, mensen als jij zijn er altijd al geweest. Sterker nog, er zijn mensen geweest die alles van dichtbij hebben meegemaakt, en toch niet in Jezus hebben geloofd. Om jouw verhaal door te trekken, jij hebt vast Willem van Oranje nog nooit gesproken of gezien, die is er dus ook nooit geweest, en daarom zouden we het Wilhelmus nu moeten afschaffen. Pim zou het zo gewild hebben.

Braaklander | 14-08-06 | 21:35

Hij zei tegen hen: ‘Wanneer jullie bidden, zeg dan:
“Vader, (11:2) Vader – Andere handschriften lezen: ‘Onze Vader die in de hemel is’. En aan het einde van het vers: ‘Laat uw wil gedaan worden, op aarde zoals in de hemel’.laat uw naam geheiligd worden
en laat uw koninkrijk komen. 2 En Hij zeide tot hen: Wanneer [11:2] Matt 6:9. gij bidt, zo zegt: Onze Vader, Die in de hemelen zijt! Uw Naam worde geheiligd. Uw Koninkrijk kome. Uw wil geschiede, gelijk in den hemel, alzo ook op de aarde.
3 Geef ons dagelijks het brood dat wij nodig hebben. 3 Geef ons elken dag ons dagelijks brood.
4 Vergeef ons onze zonden,
want ook wijzelf vergeven iedereen
die ons iets schuldig is.
En breng ons niet in beproeving.”’

president | 14-08-06 | 21:35

Hee LdLL leest het RD! Mag dat wel, in de linkse bakfietscultuur?

Kbee | 14-08-06 | 21:30

@ marlinn 14-08-06 @ 21:09
Waarom God een relatieve waarheid is?
Kijk, bij mij is het 'seeing is believing'. Ik heb nog nooit een signaal gehad dat er een god bestaat. Daarom geloof ik er ook niet. En ik geloof ook niet dat andere mensen dat wel hebben gehad, omdat de menselijke psyche in staat is de meest rare dingen te verzinnen. Ik geloof dus ook niet in de bijbel, omdat deze gebaseerd is op getuigenissen van mensen die weinig begrepen van de wereld om hun heen. Waren dus makkelijk te overtuigen dat het maar allemaal door een opperwezen veroorzaakt werd. Lekker makkelijk als uitleg, scheelt een hoop vragen enz.
Daar komt nog eens bij dat alle 'wonderen' waarschijnlijk dus geen wonderen waren, en dat die 'wonderen' daarna nooit meer vertoond zijn.
En ik kan mijn uitleg nog veel langer maken. Maar daar wacht ik nog even mee.

RedBullshitter | 14-08-06 | 21:22

@ RedBullshitter 14-08-06 @ 21:02
.
Ok, je lijkt redelijk serieus met je verhaal over relatieve en absolute waarheid. Als ik geloof dat God wat met deze wereld doet, dan moet daar ook voor gelden: waar of niet waar. Net zoals de maan van kaas, daar kan je ook niet van zeggen dat het voor de ene zo is en voor de ander niet. Kan je uitleggen waarom dat voor God dan wel zou gelden? (sorry, kwartje is nog niet gevallen)

marlinn | 14-08-06 | 21:09

@ marlinn 14-08-06 @ 20:59
"Maar 10 is wel door 3 te delen. Voor mij is dat 3 1/3."
Ja maar probeer het eens in decimalen uit te drukken dan.
"Dat verhaal over relatieve waarheden is zo gek nog niet."
Goh, het kwartje lijkt gevallen te zijn...

RedBullshitter | 14-08-06 | 21:02

@ RedBullshitter 14-08-06 @ 20:55
.
Maar 10 is wel door 3 te delen. Voor mij is dat 3 1/3. Dat verhaal over relatieve waarheden is zo gek nog niet.

marlinn | 14-08-06 | 20:59

@ marlinn 14-08-06 @ 20:47
Je kan je intolerantie jegens andere interpretaties van de wereld gewoon niet onderdrukken he. Ik wist het wel. Nogmaals, jouw waarheid is relatief (ken je dat woord?), net als de mijne. Als ik zou zeggen dat mijn interpretatie de absolute waarheid is, dan ben ik net zo hypocriet als jij.
In mijn 'waarheid' komt geen sprookjesverhaal voor. Het spijt me, maar ik zal nooit bekeerd worden. Dat kun jij simpelweg niet hebben. Waarschijnlijk kun je het ook niet hebben dat 10 niet door 3 te delen is.

RedBullshitter | 14-08-06 | 20:55

@ RedBullshitter 14-08-06 @ 20:34
.
Idd, ik ben ook zon christenhond. En ik ben er nu al een paar jaar mee bezig (overigens ook met natuurwetenschap) en dan kom ik een Redbullshitter tegen die er nu dan toch een paar minuten over nadenkt en die zegt dat dat mijn correctie van zijn onzin verkeerd begrepen is.
.
Tuurlijk. Verdiep je er misschien eens in dan zou je dit niet zeggen. Je lult vanuit je onwetendheid. Dan zie je dat het lot door natuur en God wel eens overeen zou kunnen komen. De natuur is namelijk wat God zegt het is. En hoe God daardoor handelt kunnen we idd niet (helemaal) bevatten.

marlinn | 14-08-06 | 20:47

De beste s-x heb ik op de EO jongeren dagen gehad. klasse

q18 | 14-08-06 | 20:42

@ Braaklander 14-08-06 @ 20:31
Wat lul jij nou weer? Hoe kom jij door middel van mijn comments tot zo'n idiote post?

RedBullshitter | 14-08-06 | 20:36

@ marlinn 14-08-06 @ 20:10
Laat me raden, jij bent zeker ook zo'n gggrrristenhond? Jij denkt zeker dat de natuur ook god is? Dan is het inderdaad een domme vergelijking. Maar je moet het zien als de religieuzen vs. de natuur. De natuur bepaalt hun lot, niet hun god. Maar ook jij kunt dat vast niet bevatten.
Namens de natuur... Ga eens deaud.

RedBullshitter | 14-08-06 | 20:34

@RedBullshitter
Okee, en Boy George is gewoon iemand van de gemeentereiniging, een levenslange relatie met één vrouw kan je niet gelukkig maken en Hezbollah heeft zojuist een oorlog gewonnen. Eindelijk zie ik jouw licht.

Braaklander | 14-08-06 | 20:31

Waarom kan GS (en de meerderheid van de reaguurders) geen onderscheid maken tussen het (af te keuren!) gedrag van een of meerdere Christenen en de hele Christenheid?
Als een niet-Christen als Folkert van der G. zo gek is om een politicus voor z'n hoofd te schieten, zijn dan alle Linkse L*llen moordenaars? Nee toch?! Beetje nadenken op z'n tijd is niet verkeerd hoor mensen.

een_refo | 14-08-06 | 20:27

"En vergeet niet, Jezus ziet, hoort en weet alles."
Jezus is een viese gluurdert.

lvet | 14-08-06 | 20:20

"God vs. Natuur."
Dit is de domste tegenoverstelling die ik heb gehoord. Echt nog dommer dan het gebruik van het woord tegenoverstelling.

marlinn | 14-08-06 | 20:10

@ Highlight 14-08-06 @ 18:19
"Hihi mensen eens weten jullie dat de Christenen gelijk hebben en Christus helemaal. Hij leeft mensjes, echt waar!"

Kijk dat bedoel ik nou met gggrrristenen. Kunnen het ECHT NIET hebben dat er niet-gggrrristenen zijn. Refo, luister nou eens GOED; de bijbel, gggrrristus en al het andere gggrrristelijk gelul BESTAAN simpelweg niet voor mij! Laat staan dat jullie gelijk hebben. Nogmaals jouw waarheid is niet ABSOLUUT, maar RELATIEF. Maar dat zul je vast niet kunnen bevatten.

"Christenen bestaan al vanaf het begin, ze zijn niet uit te roeien omdat God hen in Zijn handen houdt."

Welk begin? Zijn niet uit te roeien? Daar zorgt de natuur wel voor. God vs. Natuur. Natuur heeft nog nooit verloren. Nee echt niet.

RedBullshitter | 14-08-06 | 19:26

@Highlight
Refootjes zijn niet op eigen kracht superieur, maar ze hebben iemand gevonden die hen het goede leven heeft voorgeleefd. We weten vooraf al dat we dat ideaalbeeld niet halen, maar wel dat we op de nieuwe aarde komen.
Wij bepalen niet wie daarbij komen, de vele woningen in het huis, maar dat ook dat op een rechtvaardige manier gaat gebeuren staat vast.
Ook staat in openbaringen al dat Christenen met hun getuigenis mensen pijnigen. Dat is zelfs op GS terug te lezen:-).

Braaklander | 14-08-06 | 18:27

Heee! Eindelijk 'n refo die hier reageert!! Wil ff kwijt: alle beschuldigingen die wij refo's en dus ook ik naar mijn hoofd (ehm ja zonder vlecht) heeft gekregen, zal wel in onwetendheid getypt zijn. HEEEE SUPERIEUR REFOOTJE HE?!?! Hihi mensen eens weten jullie dat de Christenen gelijk hebben en Christus helemaal. Hij leeft mensjes, echt waar! Christenen bestaan al vanaf het begin, ze zijn niet uit te roeien omdat God hen in Zijn handen houdt.

Highlight | 14-08-06 | 18:19

@Baltazar:
maar als de lieve heer had gewild dat we gingen rukken had hij wel gezegd dat we moesten gaan worteltrekken c.q. aftrekken in plaats van vermenigvuldigen.

obominotie | 14-08-06 | 18:11

Domme slappe blaaters, afgeven op alles wat anders is, net zo kortzichtig als de refo's zelf...
Is dat het enige waar je verstand goed voor is? Een beetje stom gristen afzeiken?
Get a life.

Oxazepammetje | 14-08-06 | 18:09

ha lekker, een verhaal over geyle neuqsex
*fapfapfap*

obominotie | 14-08-06 | 18:09

@NahUnd? 14-08-06 @ 17:49

Teveel van Dat soort vieze filmpjes gezien toevallig?
Brave meisjes willen af en toe wel stout zijn,maar dat betekent nog niet dat ze gepaald willen worden door een bende kroeskoppen.
(Die niets liever zouden willen overigens..)

de grote Anti | 14-08-06 | 18:08

Gaat heen en vermenigvuldig u...

Baltazar | 14-08-06 | 18:06

@ Braaklander
Suggereer je dan dat de reaguurders geen normen en waarden hebben? Of slechtere normen en waarden, omdat zij geen gggrrristen zijn? Zo ja, dan denk je dus dat Christenen moreel superieur zijn.
Nou, ik zal je geruststellen; ik weet prima onderscheid te maken tussen goed en kwaad. Ik heb daar helemaal geen religie bij nodig.
Leer nou eens dat jouw gggrrristelijke waarheid gewoon niet de ABSOLUTE waarheid is. Jouw waarheid is relatief. Zonder een religie leven maakt je geen slecht persoon / heiden. Dus hou eens op met stiekem denken dat jij superieur bent, omdat je 'wel in de hemel komt' en blablabla...

RedBullshitter | 14-08-06 | 17:53

-weggejorist-

NahUnd? | 14-08-06 | 17:49

@ Braaklander 14-08-06 @ 17:25
Ik ben ook Christen, maar ik herken me helemaal niet in je gepiep, beetje ruggegraat knul!

Spaansche Griep | 14-08-06 | 17:36

@Redbullshitter
Christenen hebben normen en waarden, zeg maar het ideaalbeeld, maar zijn tegelijk niet zonder zonden. Elke keer als ze tegen die normen en waarden handelen, de spreekwoordelijke zonde, drukt ze met de neus op de feiten dat ze hier niet zondeloos zijn. En dat geeft ze een slecht gevoel.
-Het verschil tussen u ... - dient in combinatie te worden gezien met het vervolg.
Niet de Christen is perfect, maar de Christus. Aan de vruchten herkent men de boom. De eerste Christen die zegt dat hij zondeloos is, is een neppert.

Braaklander | 14-08-06 | 17:25

Aangezien ik zelf het reformatorisch dagblad niet lees vind ik het wel fijn dat Lucas dat wel voor me doet en de meest opmerkelijke berichten uit de wereld die Gristenhondendom heet op Geen Stijl publiceert. Waarvoor dank.
Met betrekking tot dit bericht: 20% van de gristenteefjes verslaafd aan porno lijkt mij een lage schatting, evenals 50% van de gristenreuen... Het lijkt me eerder dat 80% van de enkelrokdraagsters en 50% van de grijze pantalondragers liegt.
Bovendien is hun perceptie en definitie van pornografie natuurlijk nogal verschillend van de doorsnee mens. Ik vind een gemiddelde plaatje van een halfnaakte dame in de Panorma of de Waomm (of woamm ofzo) niet pornografisch maar daar denkt de gemiddelde zwarte kous heel anders over.
Affijn, de mens is nu eenmaal van nature genetisch bepaald om tijdens zijn leven te zorgen voor nageslacht en dus interesse in het andere geslacht te hebben en van nature het proces van verwekken als belangrijkste onderwerp in zijn gedachten te hebben. Dat heeft God zo gewild. "Gaat heen en vermenigvuldigt U" sprak Hij, niewaar? Dus er moet meer geneukt worden en dat lijkt me een goede zaak. Fysiologisch gezien is het orgasme een uitstekend middel om van de stress af te komen, het zorgt voor het vrijkomen van endorfinen in de hersenen waardoor mensen gelukkiger worden. Behalve als ze van jongs af aan zijn geindoctrineerd in het fabeltje dat seks en orgasme zondig en verkeerd zouden zijn. Dan komen ze onnodig in gewetensnood. Dat hoeft niet. Als zij in God geloven en ze geloven dat God de mens naar zijn evenbeeld heeft gemaakt en het beste met de mens voorheeft dan kan het niet zo zijn dat die lieve Here God het allerlekkerste gevoel dat een mens kan hebben zou bestraffen. Althans, zo'n God zou de mijne nooit kunnen zijn. Make love, not war.

Dit gezegd hebbende: gristenteefjes kunnen zich bij me melden voor wat onderricht op dit gebied. De redactie heeft mijn e-mailadres.

koerbagh | 14-08-06 | 17:25

Je bent jong, geyl en.. gristen. Dan Baal je dat je de heer dient. Verzaak je geloof en fapfap tot stekeblind bent ! Da's een stuk natuurlijker en gezonder bovendien.

gainsteel | 14-08-06 | 17:24

@ Braaklander
"Reaguurders,

Het verschil tussen u en de Christen is, dat de Christenen weten hoe het moet, en zich rot voelen als hij/zij zelf hiertegen handelen."

Wat bedoel je dan met deze zin? Het komt nogal arrogant over namelijk.

RedBullshitter | 14-08-06 | 17:18

@Redbullshitter
- Dus kom nou niet ons reaguurders vertellen hoe het moet; die typische arrogante houding jegens niet-gelovigen kun is hier nogal dodelijk voor je standpunt.- Als ik mij niet vergis is dit de stroman (stijlfiguur). Je weerlegt een standpunt waar ik niet mee ben gekomen. Ik zeg niet dat een reaguurder iets moet, ik geef alleen aan hoe een Christen het ziet.

Braaklander | 14-08-06 | 17:14

@ Braaklander
Enlighten me...

RedBullshitter | 14-08-06 | 17:11

@TurboStijl. Biechten gebeurt al lang niet meer, sinds het Tweede Vaticaans Concilie niet, dat was in de jaren 70 dacht ik. Bovendien was dat een katholiek gebruik en zoals je weet (hopelijk) zijn er meer soorten christenen, waar ze het biechten maar meteen hebben afgeschaft.

Yellowflower | 14-08-06 | 17:06

@Redbullshitter

I rest my case. Ook jij denkt dat ik je vertel hoe jij dient te leven, maar ik zou je moeten vertellen hoe je zou moeten lezen.

Braaklander | 14-08-06 | 17:04

@blikjegrolsch. Ben het met Gelauo eens, het begint een beetje oud te worden, steeds dezelfde uitgekauwde onderwerpen. Kom eens met iets nieuws!

Yellowflower | 14-08-06 | 17:04

Jezus zei al; laat alle meisjes tot mij komen.

q18 | 14-08-06 | 17:00

Ach laat die gristenmeisjes toch soppen zo nu en dan.. Lijkt me minder pijnlijk voor de ogen dan zeg maar een ....... die het doet.

de grote Anti | 14-08-06 | 17:00

Gelauo, ben jij toevallig familie van Leon de Winter? Je arrogantie is gelijkend. Jij vindt het niveau omlaag gaan dus is de vaste en solide conclusie dat de site dingen publiceert om bezoekers te trekken of pagina's te vullen. Waar haal je dat toch vandaan? GS post al jaren wisselende dingen, met gristenbashes van Lucas en onzin van Pritt. Hoe kun je zo arrogant zijn door te zeggen dat inholud die niet aan jouw smaak voldoet "slechts kijkcijfertrekkers" zijn. Ik kan daaruit opmaken dat jij de maat van kwaliteit bent? Jij vindt het niet leuk, dus is het niet leuk, dus is het paginavulling.
Ik zou juist zeggen: jij vindt het niet leuk, leve GS, leve kwaliteit!

blikjegrolsch | 14-08-06 | 16:47

Fappen is lekker, maar je laten fappen is nog veel lekkerder...
En als je dat als een zonde ervaart als christen dan ga je toch biechten. En de pastoor maar zeggen: Goed zo ga zo door!

TurboStijl | 14-08-06 | 16:31

Gods wegen zijn niet te volgen.

q18 | 14-08-06 | 16:27

De naam van die club is superstom schijnheilig: Second Glance is nl. ook te vertalen als 'tweede eikel'.

noorderling | 14-08-06 | 16:25

@maakjegeenzorgen : maak je geen zorgen... en niet zo gefrustreerd... beetje discussie moet kunnen....

kusje

Gelauo | 14-08-06 | 16:23

Gelauo (gore zeikerd) als je het zo erg vind hier , de berichten niet geschikt , en overduidelijk niet naar je zin is. Wilt u dan alstublieft vertrekken. En stop met zeuren.

maakjegeenzorgen | 14-08-06 | 16:21

@Ammehoelahoep
masturbatie is al heeel lang een geaccepteerd feit binnen de gereformeerd vrijgemaakte hoek hoor...

KarelJansen | 14-08-06 | 16:21

wij zeggen hier niet voor niets:

Hoe langer de rok hoe natter het hok.

dutchghost | 14-08-06 | 16:10

Er zijn vele christenen. o.a Christenen(bijv.de RKatholieken) die alleen met kerst naar de kerk gaan,gaan trouwen in de kerk en hun kids laten dopen enkel omdat het zo mooi is. Die fapfapfappen wat af. maar de christenen zoals de Gereformeerd Vrijgemaakten enzo die mogen beslist niet fapfapfappen. Die mogen alleen binnen het huwelijk gemeenschap hebben om zich voort te planten. Maar ik weet zeker dat daar ook heel wat afgefapt wordt stiekem....

Ammehoelahoep | 14-08-06 | 16:09

Maar llte

00000111000111001111 | 14-08-06 | 16:08

@blikjegrolsch: ik zeg ook niet dat het niet vermakelijk is, maar ik mis de zelfspot, het is als pornofilmpjes, je blijft hopen op iets nieuws, maar wanneer je er 1 gezien hebt, heb je ze allemaal gezien.

Zo is GS ook geworden naar mijn idee, ongetwijfeld vind iedereen het prachtig, maar ik mis gewoon de scherpte van vroeger.

Maar ja, ook GS moet zijn tekstblokken vullen. De Telegraag heeft niets voor niets 2,4 miljoen betaald voor deze website.
GS moet daardoor aan bepaalde bezoekersaantallen voldoen en ik begrijp dat nieuwtjes als hierboven een middel zijn om aan deze verplichting te voldoen.

Dit wil echter niet zeggen dat ik vind dat het positief is geweest voor de ontwikkeling van GS...

Gelauo | 14-08-06 | 16:05

@gelauo
Onzijdige berichtgeving bestaat niet en zij die het tegendeel beweren zijn de meest huigelachtige hufters
@Braaklander
Staakt uw hopeloze pogingen uw troep is niet gewenst.
@Blikjegrolsch
Doe geen moeite, je hoeft gelauo niet overtuigen van de objectiviteit van GS want die is er niet.

Aars | 14-08-06 | 16:04

@gelauo: selectief lezen heet dat. GS heeft al meerdere malen de hedonisten, materialisten etc afgezeken. Onlangs nog een strandtent-jongen om te zwijgen over stoere studenten. Niks eenzijdige berichtgeving.

blikjegrolsch | 14-08-06 | 16:00

@ Braaklander
Ik heb geen trek in je gggrrristengejammer. Dat jij zo graag in je sprookjeswereld wilt leven is jouw eigen zwakte. Dus kom nou niet ons reaguurders vertellen hoe het moet; die typische arrogante houding jegens niet-gelovigen kun is hier nogal dodelijk voor je standpunt.

RedBullshitter | 14-08-06 | 15:59

Primaten schijnen ook verslaafd aan seks te zijn... ik weet niet of de relatie gelegd kan worden, maar snap nu wel dat de Darwin Theorie niet echt lekker ligt bij onze ggrisstelijke medemens.

litebyte | 14-08-06 | 15:57

waar halen jullie het vandaan dat christenen niet zouden mogen fapfapfappen?
dus ik zie het moraal van het verhaal niet....

KarelJansen | 14-08-06 | 15:57

Waarom denk je dat ik Christen ben?? Juist jaaaahh!!!

Ammehoelahoep | 14-08-06 | 15:56

Feit wil dat veelal gedacht wordt dat GS iedereen afzeikt, volkomen objectief is en niets en niemand heel laat.

Realistisch is dat GS slechts een beperkte groep afzeikt, te weten:

Kaalkopjes (terecht)
Christenen (terecht)
Moslims (terecht)
Homo's (terecht)

Maar waar zijn al die anderen dan? De Hedonisten, de materealisten, GS zelf en ga zo maar door.

Het is eenzijdige berichtgeving en op den duur gaat dat gewoon vervelen.. Dat bedoel ik met ' GS is een beetje uitgeschreeuwd'!

Gelauo | 14-08-06 | 15:55

Dus niet alleen gggrrristenhonden, maar ook gggrrristenteven doen fapfapfappen.

RedBullshitter | 14-08-06 | 15:52

Reaguurders,

Het verschil tussen u en de Christen is, dat de Christenen weten hoe het moet, en zich rot voelen als hij/zij zelf hiertegen handelen. Maar ze weten ook dat er vergeving is, als de Christen er om vraagt.
U wekt de indruk dat de Christen denkt dat ie alleen maar goede dingen doet, en roept dat u hen dient na te volgen. U dient echter niet de Christen, maar Christus te volgen. Dat is een fundamenteel verschil.
Als de Christen dacht dat hij/zij zondeloos was, was er geen vergeving nodig, en is Christus voor niets gestorven.

Braaklander | 14-08-06 | 15:48

@blikjegrolsch... kom kom kom, wat een aanvallende taal toch weer. Dat ik nuances aanbreng, zegt niet per definitie dat ik in sprookjes geloof. Laten we het houden op het feit dat ik inderdaad wat ouder ben geworden....

wijsheid komt nu eenmaal met de....

Gelauo | 14-08-06 | 15:44

"maar heb gewoon het niveau van GS achteruit zien gaan"
Waarschijnlijk ben je zelf achteruit gegaan, een veel voorkomende fout van mislukte critici.
"dat GS een beetje uitgeschreeuwd lijkt te raken, dit zelf ook door heeft en daardoor (gefrustreerd) nog harder gaat schreeuwen"
Sommige mensen worden een beetje doof, dan is het goed dat er geschreeuwd wordt.
Toch een gristen naar ik aanneem? Geeft niet natuurlijk, frustratie is veel voorkomend bij mensen die in sprookjes geloven en met de werkelijkheid worden geconfronteerd.

blikjegrolsch | 14-08-06 | 15:42

Natuurlijk mag je Christenen onderuit halen, iedereen mag onderuit, maar de tendens wijst wel een beetje in een bepaalde richting...

GS maakt het gewoon te gemakkelijk..

Dat maakt het jammer... partijen verbieden, natuurlijk niet... wanneer je dergelijke dingen gaat doen, kan ook GS verboden worden.... en dat willen we natuurlijk niet!

Gelauo | 14-08-06 | 15:40

@ klaasjeanco 14-08-06 @ 15:38 vergeet je het vl0ekverb0d n1et? klaark0men mag alleen met psalmen h1er

00000111000111001111 | 14-08-06 | 15:40

Christenen onderuit halen ? Dat moet op zijn tijd kunnen ,als principes niet meer aan het gezonde verstand getoetst mogen worden ,dan sterft iedere gezonde discussie:met name SGP-ers (nederlandse versie van Hezbollah)
kun je niet genoeg hard aanpakken,het enige raadslid van de SGP in ons dorp zou het liefst hebben dat alle kroegen zaterdagavond om tien uur sluiten ,zodat het ganse dorp zich kan gaan voorbereiden op de sabbat.
Dan ben je dus a)achterlijk b) zeer ondemocratisch :druk de fucking Heere Jezus maar bij iedereen door zijn strot, zonder je ook maar een moment af te vragen of de persoon in kwestie daar prijs op stelt.
Nee de SGP is voor mij de geslachtsziekte van de nederlandse politiek en had al lang, heel lang geleden verboden moeten worden.

klaasjeanco | 14-08-06 | 15:38

Gôh,

In mijn pubertijd waren mijn vriendjes en ik er al achter dat gristenmeisjes heel gewillig en heel nieuwsgierig waren. Heel nat ook trouwens. Ruim 30 jaar na dato wordt mijn nog immer bestaande euforie over destijds met één onderzoek als doodnormaal afgeschilderd.

Dat is pas een fijt!

sexpack | 14-08-06 | 15:32

@monaco.. hehe, ik ben zeker geen extremist, maar heb gewoon het niveau van GS achteruit zien gaan. Ik weet inmiddels wel Christenen ook fap fap fap doen, ga zo nog maar even door......

Feit blijft overeind staan, dat GS een beetje uitgeschreeuwd lijkt te raken, dit zelf ook door heeft en daardoor (gefrustreerd) nog harder gaat schreeuwen.

GS, misschien tijd voor een strategische planning ;-)

Gelauo | 14-08-06 | 15:31

En wij maar denken dat de brave christen meiskes hun huiswerk zitten te maken achter hun computer......

TurboStijl | 14-08-06 | 15:25

Flauw van je, Lucas. Weer christenen onderuit halen. Is dat nou het enige onderwerp wat je kunt verzinnen? En die enquete is wel vaag, want wat is een zondige seksuele handeling? Moeten ze wel eerst specificeren. En wat bedoelen ze met "Are Pastors dealing with sexual issues?"? Hebben ze zelf seksuele problemem of staan ze gemeenteleden bij die seksuele problemen hebben? Beetje vaag dit.

Yellowflower | 14-08-06 | 15:19

Wat doen die christenen toch moeilijk over seksualiteit :God heeft hoogstpersoonlijk de clitoris ontworpen,dus een beetje freubelen op zijn tijd kan geen kwaad,daar wordt den Heere heus niet boos om..........

Halleluja

klaasjeanco | 14-08-06 | 15:16

ik maar wachten op de nonnen op foto, maar helaas

RedScorpion | 14-08-06 | 15:15

Half niet-bijgelovig nederland ruckt zich af op katholieke schoolmeisjes, zouden die meisjes zich dan op foto's van heidense nerds kneden?

Leandroz | 14-08-06 | 15:14

Pak de trein eens door Veenendaal of iets dergelijks. Zitten regelmatig Grrristelijke meisjes met hun rokken omhooggeschoven bij hun vriendjes op schoot op de stations Veenendaal-West en Centrum.

Nyg | 14-08-06 | 15:12

Mariiiiaaaaaaaa!!!!! fapfapfapfap...

Ik weet het beter | 14-08-06 | 15:10

Uberlol@enquete uit de tweede link
Vraag: is masturbatie zondig? Ja 774 Nee 226. Vraag: maakt masturbatie deel van je leven uit? Ja 317 nee 653. Vraag: heb je dit jaar een zondige sexuele handeling bedreven? Ja 466 Nee 504.
Dus 149 keer ging het om iets anders dan masturbatie, zoals anaal, incest of wellicht toch vreemdgaan? Want: "Are Pastors dealing with sexual issues?" Ja 573 nee 397.

sjaakdeslinksesul | 14-08-06 | 15:05

@schollenkop 14-08-06 @ 14:46
"Ik ben dus een werktuig in handen van de Heer."
Daar ben je dan lekker klaar mee. Ik hoop dat ie eerst z'n handen gewassen heeft. Daar kleeft nl. sinds de schepping een hoop rooizooi aan.

On Topic: Er is dus gelukkig nog hoop voor die meisjes. En die 20%; daar geloof ik niks van. De rest durft het waarschijnlijk gewoon niet toe te geven. Het zielige is dat Gristenkinderen het geloof opgedrongen wordt. Een wereld waaruit vaak moeilijk te ontsnappen is. Als Internet(pron) hierbij een beetje helpt is dat welkom.

'k Ben trouwens benieuwd wanneer je volgens de schrijvers van het stuk 'addicted' bent. waarschijnlijk al vanaf 1 vies plaatje per dag.

Grappig trouwens dat 5% van de Gristenen geen problemen heeft met vreemdgaan.

Atheïst tot in de ki | 14-08-06 | 15:05

blikjegrolsch @ 14:46 Ligt er wel aan wie er naakt loopt. In jouw geval doe maar niet.Ik zie liever geen internetverslaafde GS/NN reaguurders met overgewicht naakt over straat gaan.

Yammie | 14-08-06 | 15:00

''Verboden vruchten smaken het zoetst'' en wat te denken bij de muzikale fruitmand. Naja met die rokken is het zo tochtig, geef ze 's ongelijk.

Jan Boel | 14-08-06 | 14:56

@Mellorenz 14-08-06 @ 14:47
Dus de aarde is in 6000 jaar geschapen?

padjakker deluxe | 14-08-06 | 14:55

Hahaha, die poll resultaten brachten toch wel een grote glimlach op mijn gezicht

ShinDeluxe | 14-08-06 | 14:54

Als er zo'n visje linksboven die gepermanente pruik is getatoueerd heb je wel het summum in huis.

ventus_aqualis | 14-08-06 | 14:54

Die geilheid halveert zodra ze getrouwd zijn.

Traag | 14-08-06 | 14:50

blikjegrolsch Gat in de markt de naturismeburka

Mellorenz | 14-08-06 | 14:48

padjakker deluxe Even goed lezen, een dag kan duizend jaar duren volgens het boek der boeken

Mellorenz | 14-08-06 | 14:47

@Mellorenz: he ja, jammer zeg. Beetje al dat moois van het naturisme besmeuren. Waren we allemaal maar naturisten dan zou de wereld er pas eeeeeecht leuk uitzien.

blikjegrolsch | 14-08-06 | 14:46

@Atheist tot in de kiem: Je hebt gelijk.... Ik ben dus een werktuig in handen van de Heer. En een moslim is een geitenneuker. Een christen is een schaap van Jezus en dus ben ik een schapenneuker....

schollenkop | 14-08-06 | 14:46

Trouwens wel grappig dat dit in het 'Reformatorisch Dagblad' staat. Lezen mijn opa en oma ook al jaren trouw van voor tot achter. En dan hebben we het over het type dat nog steeds gelooft dat de aarde letterlijk in 6 dagen is geschapen...

Zal ik binnenkort wel weer te horen krijgen hoe verderfelijk dat 'internet' (wat het ook wezen mag) toch eigenlijk is...

padjakker deluxe | 14-08-06 | 14:46

wordt naturisme weer met pron verward, jammer hoor

Mellorenz | 14-08-06 | 14:44

Kunnen meisjes zichzelf ook fapfapfappen dan? Ik dacht dat dat anders ging?

padjakker deluxe | 14-08-06 | 14:44

@schollenkop 14-08-06 @ 14:37
Mooi stukje proza hoor. Vooral aan het eind:
"P.S. You did not find this site by chance. With God, there are no "coincidences." You were meant to find this site because God cares about you"
Dat heb jij dus op je geweten, schollenkop!

Atheïst tot in de ki | 14-08-06 | 14:43

Schollenkop voor de gemiddelde gristenman is dit wartaal, wat heeft neuqen nou in godsnaam met een orgasme te maken moehahahaaa

Mellorenz | 14-08-06 | 14:41

Er gaat niets boven een christen met een nat kruisje.

TeenEnKaas | 14-08-06 | 14:41

@schollenkop 14-08-06 @ 14:35

Maar verder was er dan ook gelukkig helemaal niks op aan te merken.

KaiserSoza | 14-08-06 | 14:40

@Gelauo 14-08-06 @ 14:26

Jij bent een eXtremist.

monaco | 14-08-06 | 14:39

neuqen met een gristen is tog geweaun gratizz of is dat alleen als je allebei gristen bent en mag je als niet gristen geen gebruiken maken van de onbevlekte deurmat

Mellorenz | 14-08-06 | 14:37

dat heb je natuurlijk als meneer de paus zegd dat ge géén sex mag hebben voor het huwelijk, dat is de kat voor de melk zetten hé.

carlos klik | 14-08-06 | 14:37

Ff zoeken via funda.nl naar een huisje in Staphorst

UncleBenz | 14-08-06 | 14:36

@ KaiserSoza:Fijt is een etterende ontsteking in een vinger of teen. De aandoening ontstaat doordat er een wondje onder of langs de nagel is ontstaan, waarin vuil terecht is gekomen. Hierbij valt te denken aan splinters die onder de nagels komen of door het werken in de tuin of in verontreinigd materiaal, waarbij de handen bezeerd worden. Fijt kan ook ontstaan door een ingegroeide nagel of een wondje aan de andere zijde van de vinger of de teen. Fijt wordt in de medische wereld ook wel een paronychia genoemd.

schollenkop | 14-08-06 | 14:35

?, ee beetje hoerenbuurt sterft van de turken , zijn di edan allemaal gristen?

castor | 14-08-06 | 14:35

Als je gristen bent krijg je op je vijfde al door van God hoe je moet neuqen, dat is gewoon een teken van de allerhoogste en dan ben je dus uitverkoren

Mellorenz | 14-08-06 | 14:35

Echte gristensletjes fappen het liefst op grote pikken met een neger.

Specht | 14-08-06 | 14:34

En lucas zelf rukt ook weer lekker door.

bang voor moslims?

grun | 14-08-06 | 14:34

Dat zijn wanabee-gristenen, geen echte gristenen.

bolddt | 14-08-06 | 14:33

"Elia
Kreeg de opdracht van God om zijn kleren van zijn lijf te scheuren en liep twee jaar naakt in opdracht van God. Om zijn schaamte te tonen voor het niet dienen van God. Het kenbaar maken dat men de heren moest dienen en niet god Baal.

In die tijd was naakt lopen een fijt omdat je geen geld had voor kleren te kopen.
Het verhaal van de samiritaan b.v."

Godskolere, en een beetje Nederlandsch schrijven, ho maar.

KaiserSoza | 14-08-06 | 14:32

ik wacht op het volgende onderzoek , en dan op di evoor hakbARS

castor | 14-08-06 | 14:32

@ Lucas
Bedoel je niet Joris in je laatste zin?

Bokkenlul | 14-08-06 | 14:32

Gristen meisjes die hun benen niet scheren zijn zeeaauu heet.

goudbrasem | 14-08-06 | 14:31

Ik denk op de priesters.... die willen namelijk niet meer aan ze zitten als ze de 12 gepasseerd zijn!

recht_door_een_bocht | 14-08-06 | 14:31

@ Gelauo 14-08-06 @ 14:26

Voel je je aangesproken?

El Gringo | 14-08-06 | 14:28

@gelauo... Oh echt? Plassex ook?

schollenkop | 14-08-06 | 14:27

@Dirrek 14-08-06 @ 14:24
Wel eerst ff met de ragebol die spinnewebben verwijderen

Tamme lul | 14-08-06 | 14:27

Ruikt Jezus ook alles?

Vossie | 14-08-06 | 14:26

Vernieuwend, die Links LUL, we gaan weer Christenen afzeiken.... Blijkbaar was het leuke nieuws op voor vandaag....

Gelauo | 14-08-06 | 14:26

LOL @ Traag

Ongeletterde Boer | 14-08-06 | 14:25

Ooit wel eens een refo genökt ? Sluimerende vulkanen zijn het. Omhoog die ruitjesrok en . . . hoppa !

Dirrek | 14-08-06 | 14:24

Ik ga me ook bekeren!

Sietse Vliegen | 14-08-06 | 14:23

En zo blijkt maar weer: hoe meer je iets verbiedt, hoe meer het gebeurt.

ZoekDeNuance | 14-08-06 | 14:22

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen