Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Spring in! de allereerste GeenStijl-verkiezingen

de stem des volksInternetstemmen is het helemaal en ons bindende stemadvies werkt altijd. Vandaar dat we de boel eens gaan omdraaien. Laten we zelf maar eens een internetverkiezing houden die er toe doet. Een die uw leven aangenamer, leuker en plezieriger zal maken. Vandaag openen we de commentpanelen voor de eerste nominatieronde: "Welke tv-persoonlijkheid moet zo snel mogelijk voorgoed van de buis verdwijnen." Dat is simpel, maar we leggen het toch nog even uit: Welke presentator is zo slaapverwekkend dat doodschoppen eigenlijk het meest humaan is. Welke tv-man of -vrouw verdient volgens u een ouderwets schot hagel in het gezicht omwille van úw geestelijk welzijn. Is er een zwaar irritante tv-ster die zo hoog in de boom zit dat alleen GeenStijl de boodschap nog kan overbrengen? Of denkt u meer aan beeldbuisbejaarden die al lang geleden in een tehuis met ongewassen airo zouden moeten zitten, nomineert u suf, we gaan wegstemmen! De gang van zaken Voor de volstrekt onafhankelijke kiescommissie is het handig als u eerst de voornaam+achternaam in de comments knalt, met daaronder eventueel een korte motivatie. Die motivatie komt in het uiteindelijke juryrapport weer goed van pas. Om iedere tv-persoonlijkheid een eerlijke kans te geven, laten we u kiezen. We zetten al uw nominaties gesorteerd en wel op de interactieve online stemlijst, de werkelijk idiote suggesties daargelaten. Geleide demokratsie heerst. Zodra deze stemlijst online staat, hoort u weer van ons, u kunt vervolgens 14 dagen lang stemmen. Volkskrantabonnees mogen niet stemmen. Om te zorgen dat alles, net als bij echte verkiezingen, volstrekt eerlijk verloopt zal de uitslag zal gecontroleerd worden door een volstrekt onafhankelijk en anoniem opererend persoon. Werking Bindend StemAdvies Mocht de stemming fout, danwel niet geheel naar onze smaak verlopen (bijvoorbeeld als Mart Smeets dreigt te verliezen), dan gaan we over tot een Bindend StemAdvies. Verzet is zinloos. Maar we hopen dat we dit paardenmiddel niet in hoeven te zetten. De Uitslag Om het wat eenvoudiger te maken, kiezen we zowel een man als vrouw. De winnaars ontvangen een juryrapport, een passend afscheidscadeau en een vriendelijk doch dringend verzoek om namens u zonder getreuzel per direct van de plasma te verdwijnen. Zo rond september, als het tv-volk weer van de halfjaarlijkse vakantie terug is, presenteren we de uitslag.

Reaguursels

Inloggen

Traag 08-08-06 @ 23:44

Hahahahahah... f*cking brilliant... je bent in ieder geval veel scherper dan dat je snel bent... heheheheheh

bottehond | 09-08-06 | 11:12

Het zal Jack Spijkerman weinig kunnen boeien dat schot hagel in zijn gelaat. Zijn gezicht ziet er toch uit alsof hij dat al gehad heeft. Meerdere malen.

Traag | 08-08-06 | 23:44

Over Tygo gesproken, ik heb wel eens een verborgen camera actie gezien waar ze hem beetnamen. Hij was met een rapgroep aan het rusten bij een snelweg. Op het moment dat een "rivaliserende rapgroep" uitstapte zette de laffart het op een rennen en was spoedig uit beeld gerend.
Hij baalde enorm dat zijn ware (laf)aard aan het licht was gekomen. Wel schitterende tv.

Traag | 08-08-06 | 23:38

Ik zie ook dat Tygo Gernandt nog niet genoemd is. In Fort Alpha was hij nog wel te tolleren maar daarna ging het snel bergafwaards. Bij voorkeur nooit meer op mijn netvlies.

Traag | 08-08-06 | 23:29

Gelukkig is dit topic nog open. Tijdens het langzappen zak ik Sander Foppele. Hierbij nomineer ik hem, ik erger me aan alles bij hem.

Traag | 08-08-06 | 23:22

@Kardinaal Meier 08-08-06 @ 10:56
u heeft volkomen gelijk.
En nova speelt al jaren een opdringerig schreeuwerig schijnheilig vies politiek-correct dogmatisch links spelletje met de goedwillende kijkbuiskijker.

Onderbuik | 08-08-06 | 15:32

Kardinaal Meier 08-08-06 @ 10:56
Eigenlijk heeft u een hekel aan nova en niet zo zeer aan Clairy.

Traag | 08-08-06 | 13:12

@ Kardinaal Meier
Whaha, meesterlijk! :D

WinX | 08-08-06 | 11:32

@ veest van pim
Nou vooruit dan, een motivering voor Clairy Polak:
Wat Nova brengt is geen Nieuws, maar uitsluitend P☻litiek C☻rrect Nieuws. Voorbeeld is een item, vlak voor bevrijdingsdag, over een Marrokaanse gevechtseenheid aan de kant van de geallieerden. Doel: Nederlanders laten geloven dat we onze bevrijding o.a. te danken hebben aan de Islamaanhangers.
-
Dat Ome Hitler over SS- en Wehrmachteenheden kon beschikken die van voor tot achter uit Islamieten bestonden: dAt vermeld Nova er niet bij. Dat zou de zaak te veel nuanceren, en daar hebben ze bij Nova een hekel aan.
-
Dit is slechts één voorbeeld uit een eindeloos aanbod van roodgekleurd nieuws, dat we op onze eigen kosten ingetrechterd krijgen.
-
Omdat Clairy Polak nu eenmaal het gezicht van Nova is, en omdat het haar nog nooit is gelukt zich onpartijdig op te stellen tijdens interviews (heftig NEE schudden met d'r hoofd als de geinterviewde zijn mening geeft; ze kan haast niet wachten om hem in de rede te vallen), moet deze rode bloedzuigster hoognodig een staak door d'r hart. Ik neem aan dat ze in een doodskist slaapt ergens in de gewelven onder de Nova-studio, dus dat zal niet al te moeilijk zijn.
-
Zo beter?

Kardinaal Meier | 08-08-06 | 10:56

Laat de gemiddelde reaguurder eens lekker oprotten, beetje azijnpissen over mensen die in ieder geval nog iets bereikt hebben en (terecht of onterecht) niet meer bij de campingzender werken....

De gemiddelde reaguurder is een loonslaaf of een betweterige student, twee typen mensen die meer volger zijn dan leider dus wat willen die nou bewijzen tegenover de gemiddelde TV-presentator, stelletje gefrustreerde recensenten!!

Het enige wat de nederlander zou moeten interesseren omdat ze massaal genaaid worden is politiek en dat interesseert ze niet genoeg om tot een beter oordeel te komen dan in meerderheid op CDA en PVDA te stemmen, het niet kiezen van een leider als premier zegt veel over een volk..

De meeste mannen en vrouwen van karakter zijn inmiddels boven de 50 en alles wat daaronder hangt neemt af in persoonlijkheid.

El diablito misterio | 08-08-06 | 10:21

Andries Knevel (leugen op leugen)
Jack van Gelder (zijn kreet: 'ik maak zelf het nieuws')
Evert ten Napel (zijn agressie)
Theo reitsma (zijn agressie)
weerman Erwin Krol (hij noemt alles verschrikkelijk)
Paul Rosenmoller (onoprecht)
Wouter Bos (mensenafzeiker)
Piet Paulusma (zwakbegaafd)
Patty Brard (vies)
Paul Haenen (geschift)
Mart Smeets (dat eeuwige 'Hoe voelde U zich?')
Wim Kok (hij heeft veel mensen bestolen)
Femke Halsema (met haar slissend gepraat)
Max van Wesel (hij spreekt onduidelijk omdat hij v/f en s/z en g/ch gelijkluidend uitspreekt)

==

bebop | 08-08-06 | 10:09

@veest van pim 07-08-06 @ 20:23
je hebt er helaas nog niet veel van gesnapt en je leest niet goed. Clairy Polak is een journalist bij het programma nova, dit programma bestaat uit vara en nps mensen, en dat is op zich schyzofreen: linkse journalisten worden deels betaald uit algemene pot (NPS). Clairy is een linkse rakker, geen probleem mee, maar laat dit dan niet steeds zo irritant vaak merken in je vragenstelling (zie reakties hierboven) en weergave van wat de ander gezegd heeft. Omdat nova betaald wordt uit algemene (nps) pot.
Ze en paul witteman trouwens ook, moeten gewoon weer terug in de bips van Marcel van Dam.

Onderbuik | 08-08-06 | 09:34

Claudia de Brij.... BRAAK! Altijd haar klep los en op het verkeerde moment. Dwars door je heen lullen en zichzelf errug belangrijk vinden. NEUS!

Gromule | 08-08-06 | 09:05

* MAARTJE VAN WEGEN (wegens TE walgelijke kapsones en pseudo chic)
* CHAZIA MOURALI (wegens grenzeloos narcisme)
* PHILIPS FRERIKS (een totaaal dyslectische nieuwslezer)
* MART SMEETS (flapdrol)

Tante Eulalie | 08-08-06 | 08:22

Deze tv persoonlijkheden zouden weer terug moeten komen.
Aan Momfer kan verre neef Sjonnie van Talpa niet tippen.
www.fabeltjesweb.nl/personages/persona...

En wie mist verder niet grote TV PERSOONLIJKHEDEN zoals:
Sjef van Oekel (reeds met stip)(wie kent niet het wonderschoone lied" vette jus").
Boy Bensdorp (houder van het eerste OK keurmerk van de smaakpolitie).
Gé Braadslee (kon heerlijk spinazie ontdooien).
Dominee Bongers (was spiritueel voorbeeld voor koninklijkhuis ds Ter Linden).
Barend Servet (van pollens).
Fred Hachee (van de vettige mop).
ir. Evert van der Pik (geluidstechnicus van van Oekels discohoek).
Jantje Vos (voor bruiloften en partijen).
LUV (van ver vóór de klisma's), de vaste babegroep van Sjef van Oekels(alias Waldo van Dungen) nachtclub Waldolala.

Sjef van Oekel had toen al een vooruitziende blik wat betreft de Nederlandse tv, door in de fietstas van ir.Evert van der Pik's fiets te kotsen.

wachtmeester de bruy | 08-08-06 | 05:18

@ vreest, ik haat Clairy,

Waarom? Omdat ik haar haat. Waarom haat ik haar? Ze is links, en haar smoel staat me niet aan.Let op: als ze niet links was geweest, had ze een volstrekt andere smoel gehad!
Iemand haten omdat zij/hij links is, is dat tegenwoordig niet meer genoeg?

monfer | 08-08-06 | 03:58

Vooruit dan maar:
Meest weggewenste televisiefiguur mannen: Sven Kockelman
Runner up: Mart Smeets
Meest weggewenste televisiefiguur vrouwen: Nance Rutten
Runner up: Martha Smeets
Eerste erejonker van de Orde der Overbodige Beeldbuisbewoners: Johnny Kraaijkamp jr.
Eerste eredame van de Orde der Overbodige Beeldbuisbewoners: de oma van Johnny Kraaijkamp jr.
Meest Veelbelovende Uit Lijnen Opgebouwde Braakmiddel mannen: Pierre Stukken
Meest Veelbelovende Uit Lijnen Opgebouwde Braakmiddel vrouwen: Corry Brokken
Mohammed Saeed Al Sahaf Persprijs: Jack Spijkerman
Aanmoedigingsprijs de Gouden Galbak: Jack Spijkerman

veest van pim | 08-08-06 | 03:57

10.000 x Clairy Polak

Pretorius | 08-08-06 | 03:27

FRITS VAN TURENHOUT

O nee

driest vannacht | 08-08-06 | 03:00

Aan leeghoofden, luchtballonnen en ijdeltuiten kun je gelukkig voorbij zappen...

Mensen die denken goed bezig te zijn, maar toch fout zitten, dat is veel enger.
1. Mart Smeets: denkt er uit zichzelf voor geen milimeter aan dat ie het stokje allang door had moeten geven. Zinnen en intonatie zijn slaapverwekkend voorspelbaar. Hij méént het ook echt niet meer. (Tom Egbers praat intussen hetzelfde).
2. De HELEMAAL-NIET-HEILIGE Kees Driehuis
3. Johan Derksen: ietat chagrijnig en heeft toch het hele WK met Barbara aan tafel gezeten.
4. Barbara Barends: hoe lang blijft ze het nog proberen?

Tot slot gewoon hinderlijk:
- Iedereen die eens op tv is geweest en denkt een tv-"persoonlijkheid", "ster" of BN'er te zijn en daarom ook steeds terug blijft komen.
- Iedereen die een vader of moeder heeft die op tv is geweest en daarom denkt ook iets te kunnen (Johnny d Mol krijgen we vast ook nog jaren te zien)

En weet iemand waarom die man die altijd bij Jenssen op de bank zit, daar zit?

Mamalou | 08-08-06 | 01:44

Clairy Polak bij de dames (hoewel...) en die l*l van een Marcel van Dam bij de gents. Links Tyfustuig...

Ronplaza | 08-08-06 | 00:47

het hele kabinet, mensen die langer dan 5 jaar bekende nederlander zijn en de rest die poep en pis praat

fred666 | 07-08-06 | 23:35

@superjan: Logisch, I presume???

campion | 07-08-06 | 23:21

Gelieve per direct Bridget Maasland richting Playboy tv te laten verhuizen.

BrEeZaH bOy | 07-08-06 | 22:30

Patty Brard ja, ik krijg nog nachtmerries van dat gedoe met die klisma.

Louis van Delden | 07-08-06 | 22:14

Ik zeg: Christine van der Horst, of hoe die geblondeerde opgepompte geyle kip ook heet. Ze doet dat nacht belspelletjes programma, waar ik, wanneer ik weer eens net zo ongesteld moet worden als die gastvrouw, nog wel eens naar kijk om me weer eens kapot te kunnen ergeren.

HornieHenkie | 07-08-06 | 21:24

OMG, ik vergeet bijna de ergste: Chantal Janzen, GATVERDAMME wat een vieze snol is dat. Ik krijg rillingen van afschuw als ik haar zie op tv en Jorgen Raymann ook, walgelijke vent!

WinX | 07-08-06 | 21:23

Alles wat socialistisch is!!

Wilders4President | 07-08-06 | 20:54

BARBARA BAREND

Il Pato | 07-08-06 | 20:51

ik vergeet er 1: TED DE KOTS uhh BRAAK..(k weet ut heel flauw)
TED DE BRAAK moet echt DEAUD

Il Pato | 07-08-06 | 20:49

In wille keurige volgorde:

1) Marcel kots van Dam
2) Brandsteder JUNIOR ahhhhhh
3) Jack neus van Gelder & en onze eigen klokkenluider van de notre dam Jack Spijkerman

Il Pato | 07-08-06 | 20:46

@Pannie: nee, ik probeer duidelijk te maken dat stuff als 'Wat haat ik Polak' en 'De linkse vara en die linkse Polak zijn links!' niet erg zwaar doorwegen als argumenten. Dat jij aan fappen begint te denken zodra iemand iets over Polak schrijft dat niét neerkomt op 'wat haat ik dat linkse gedrocht', bevestigt mijn stelling dat de anti-Polak-posse heel weinig munitie heeft. Kijk, de Vara links noemen, dat is geen verwijt. Je kan net zo goed de paus verwijten dat hij katholiek is. Als je Polak van het scherm wil, leg dan uit waarom ze geen goed werk als presentatrice levert. Maak je meer kans dat ze ook effectief vertrekt. Dat of die SUV van Talpa, natuurlijk: we weten hoe gevoelig linkse mensen voor materiële welstand zijn.

veest van pim | 07-08-06 | 20:23

Veest jij fapfapfapt toch niet op mejuffrouw C. Polak mag ik hopen??

Pannie | 07-08-06 | 20:03

Andries Knevel, alias Evil Knevel... verder uitleg lijkt me overbodig en gezien het aantal commenters die hem reeds genoemd hebben heeft hij reeds gewonnen. Ik neem aan dat het vonnis is een uitverkochte Arena zal worden voltrokken door een opperbeul in Geenstijlrose!

witchdoctor | 07-08-06 | 20:01

Jack Spijkerman?? Is die nog op tv dan?

Pannie | 07-08-06 | 19:58

Die KUDT jenssen en z`n huisdier hoe heet ie nou? jan papparazi ofzo; hun atomen moeten door de hele melkweg verspreid worden

Class-X | 07-08-06 | 19:37

De motivering van de voorstanders van een Clairy Polak-ban gaat zelden dieper dan 'wat heb ik een hekel aan haar' en een heleboel nsfw-termen. Jammer. Zo blijft ze zeker zitten. Want gehaat worden doet de Vara helemaal niks. Als je haar beroepsfouten kunt aanwrijven, of als Talpa haar een vette suv voor de neus laat bengelen, dàn maakt zo'n nominatie kans.

veest van pim | 07-08-06 | 18:43

Die nicht van rtl boulevard.. kwalbert verlinden

Femer | 07-08-06 | 17:38

Die ontsnapte vleermuis uit een slechte LSD-trip: Clairy Polak!

Por Dios! Wat heb ik een hekel aan dat zelfgenoegzame mens! En als we dan toch bezig zijn: hang de rest van dat collaborateursnest, die islamietenvrienden van de Nova, er maar naast.

Poehee, dat lucht op...

Kardinaal Meier | 07-08-06 | 17:14

Gordon.
Simpelweg onsmakelijk.

Antira | 07-08-06 | 16:35

Jensen en K. Keyl

hAl | 07-08-06 | 16:30

Robbert Jensen

fffranck | 07-08-06 | 16:19

Harry Mens,.... ouwe VVD slijmbal
Piet paulusma, zeer treurig geval van omhoog gevallen lokaal suffertje.

De volledige cast van GTST, Hart van NL en Jenssen, uitleg echt niet meer nodig....

Estys The Singh | 07-08-06 | 16:18

Bulletje...

lulhannes | 07-08-06 | 16:09

Uhm ik nomineer alle Talpa presentatoren!

ev0l_cookies | 07-08-06 | 16:06

Ron Brandsteder. De vieze poepsex fetisjist heeft altijd nog stukkies stront tussen z'n tanden als hij zo uitbundig lacht. Gatver.

Red Rooster | 07-08-06 | 15:58

Paul de Leeuw....

IkBenWeerloos | 07-08-06 | 15:51

Iedereen van BNN!

Hodja | 07-08-06 | 15:29

fuckje 06-08-06 @ 21:39

"Ik stel voor dat diegene die in de 1000e post wordt genoemd idd daadwerkelijk door GS hardhandig van de tv wordt weggepleurd!"

Dat wordt dan Hans Kraay jr...........Maar ik hoop toch echt dat het Van Jole of Rosenmuller wordt....

rosalie | 07-08-06 | 15:27

Mart Smeets! In een notendop: Het ziekenfondsbrilletje en de cursus filosofie van de LOI werpen zijn wrange vruchten af.

ic3y | 07-08-06 | 15:27

Mart Smeets!

Want het is genoeg. Klaar, over en uit. Het kwalgehalte is te groot geworden.

Uit naam van oranje, hossende menigte, immer op zoek naar sufchauvinisme, besmeert de goede man nu al jaren het beeldscherm.

Als een ware Momfort glibbert hij langs de waardigheid van de krultenende tv kijker. Basta.

Wij, ons, toch, hé gezellig. Brr. Ja, geef maar toe, had je dat zelf gedacht en dat voelt natuurlijk whatever. Argh.

Niet meer als een driejarige randdebiel toegekwijld worden. Dat is de wens, en is dat nou zoveel gevraagd?

Kwak 'm eruit. Alsjeblieft. Verlos de hersenceldelers van die tirannie van volkse ingetogen Calvinistische arrogantie. Uit naam van waardigheid: Make him stop. Please!

Errol Dynamikus | 07-08-06 | 15:04

Mart Smeets, de Fidel Castro van de NPS, voor wie breedbeeldtelevisie persoonlijk is uitgevonden, de plucheplakkende zelfingenomen oliebol mag van mij ongezien de teringtyfus krijgen. Daar! Pak aan!

Patty Brard, het ouwe lijk dat haar bekendheid ontleent aan klysma's en psychiatrisch gedrag mag van mij op slag diarree krijgen en - uiteraard - ongezien de tyfus.

likme | 07-08-06 | 14:48

ik sluit me aan bij Iko Nal, Hans Kraay Jr.

Jassus | 07-08-06 | 14:38

Hans Kraay Jr. Please, acuut, jetzt et maintenant

Iko Nal | 07-08-06 | 14:25

Ik schaam mij het diepst voor Hans Kraaij... maar ja, die bekijk je ook maar 2 keer per jaar, als er een voetbalwedstrijd op SBS6 is.... Verder...
Nekschot voor iedereen die Hans Kraaij nomineerden omdat ze SBS 6 kijken....

groenteman | 07-08-06 | 13:52

Die Ron Brandsteder met zn Dancing wisss the Stars... Die mogen ze van mij ritueel slachten... Verder ben ik niet zo haatdragend hoor..

Sjadeee | 07-08-06 | 13:52

Sophie Hilbrand omdat ze bij mij in bed hoort te liggen ipv. op de buis te zijn.
En Ron Brandsteder, vies mannetje.

Onmeunig | 07-08-06 | 13:48

Andre van der Toorn (wegmisbruikers-loser) en Jensen op een gedeelde 1e t/m 100e plaats.

pooksob | 07-08-06 | 13:47

Sorry, nog eens:
1 Jokkebrok Spijkerman
2 Hadassah de Boer
3 Linda de Mol

schnitzel | 07-08-06 | 13:34

Jack Spijkerman
Linda de Mol

schnitzel | 07-08-06 | 13:32

ERNST-PAUL HASSELBACH! Ik neem aan dat jullie hem vergeten zijn omdat jullie hem in sjohk allemaal in het donkerste kamertje van het geheugen hebben geproppeld. Vervelende expeditie robinson kerel...
En uiteraard Robbert 'weet je het zeker/weet je het heeeeeeeeeeeeeel zeker/ga je hiervoor spelen' ten Brink.

Heaus | 07-08-06 | 13:28

Frank Awick (Eeuwige AT5 looser) moet echt heel snel optiefen: awick.at5.nl/
Evenals Gordon, Gerard Joling, Evert ten Napel, Mart Smeets e.a.

ShullBit | 07-08-06 | 13:09

Evert ten napel, de man die standaard overtredingen/kaarten/ingooien/uitslagen/kansen/wissels/fluitsignalen/buitenspelsituaties/ de rest op en om een voetbalveld verkeerd beoordeeld. Of we lappen allemaal bij voor zijn ooglaserbehandeling en stemhervorming, of hij gaat de rest van zijn leven lekker garnalen pellen in een isoleercel. Ik prefereer laatste....

Rimpelrolex | 07-08-06 | 13:02

Jerney Kaagman mag deaud met d'r botoxkop, en Joling en Spijkerman

*Mini-Caro* | 07-08-06 | 12:59

Hans Kraay jr.

HenkhenK | 07-08-06 | 12:43

Hans Kraay jr.

HenkhenK | 07-08-06 | 12:43

Als 1000 ste reaguursel ! Van Dam en Polak neqschot!

broodjemaagwand | 07-08-06 | 12:37

Jensen. Wel duidelijk lijkt me zo..

blub. | 07-08-06 | 12:29

Heeft iemand George Bush al genomineerd ?
Liefst een nekschot, maar als het niet anders kan dan maar een neqschot.

Prikker | 07-08-06 | 12:19

1. Patty Brard. wat een vieze...... kudt hoerrrr.. gewoon opzouten!!! zonde van mn lcd!
2. ED ALDUS... (zit op een regiozender in rijnmond! ) Neqschot!!! in de maas met 500 kilo lood aan z'n poten!
3. ALLE MAAR DAN OOK ALLE!!!! schijndoden die een belspel/ puzzel of zoiets presenteren! wat een tyfus hekel heb ik daar aan!

Val_Deaud | 07-08-06 | 12:15

Bart Peters wil ook nooit meer zien. Nog niet genoemd gvd!

Traag | 07-08-06 | 12:03

1. Raymann. Ik schrik me altijd dood als ik aan het zappen ben en die kop van Raymann zie. Dat is een hese Surinaamse leukdoenert in de vorm van een leuterende nachtmerrie.
2. Patty Brard. Een ergerlijke sloerie, die denkt dat een IQ van nul een show waard is.
3. Clairie Polak. Een immer linksdraaiende troela, die altijd verongelijkt kijkt als mensen iets anders zeggen dan zij wil.
4. Chazia Mouralli. Behoeft geen commentaar.
5. Die kale Surinaamse van dat makelaarsprogramma. Doodeng om te zien.
6. Aldith Hunkar en Noraly Beijer. Die zien er altijd uit of ze pijn lijden of op eieren zitten. Het nieuws lijkt daardoor veel minder erg.
Philip Freriks moet blijven. Die spreekt tenminste het Frans als Frans uit en begrijpt de rest ook al voor het zelfs nog maar gezegd is. Prima kerel!

Romanus | 07-08-06 | 11:57

Ivo niehe, jack spijkerman, mart smeets, hans kraay jr.(gewoon je vader nadoen), edward van cuylenborg, die nicht van de eo(hebben der tog maar een)

Drika99 | 07-08-06 | 11:40

Clairy Polak! Wat een ramp is dat om daar naar te moeten kijken! Dat mens is zo gehersenspoeld dat ze alleen nog maar links kan kijken en praten! Ze lult met alle linkse rakkers mee! Nekkie links omdraaien dat is de oplossing!

Andre van der Toorn! Grr het pijpertje van Koos S. Die man in zo irri!
Als die is normaal gaat worden dan wordt ie weer gek van blijdschap! Nee de duim verdiend ie niet!

systemgo | 07-08-06 | 11:38

Johan Derksen, Opzouten met je snor en je kankersigaar! En ik word ook altijd zo agressief van Frits Wester.

Dirk de Swaffelaar | 07-08-06 | 11:38

De eindredacteur van live voetbalwedstrijden bij SBS. Elke idioot die heeft bedacht om belspelletjes in de rust van een wedstrijd te zetten, verdient het om door elke toeschouwer een kwartier met een stok in zijn reet te worden geport!!

TeenEnKaas | 07-08-06 | 11:36

Chazia Mouralli, en als ze al van de buis was geef dan het liefst nog een schop na!
Johan Derksen die dikke, vieze voetbalroddelaar en pessimist van RTL 5 voetbalboulevard!

Groot Beest | 07-08-06 | 11:33

@Belgiaan 07-08-06 @ 11:19

Sophie is idd een lekker ding en ook nog eens vakkundig ook. Die combinatie is uiterst zeldzaam op de NL buis.

Niels Holgerson | 07-08-06 | 11:31

Mart Smeets, helemaal mee eens! Die kerel denkt dat hij bij elke sport weet wat de sporter voelt, wat er door hem heengaat. Hij praat zelf te veel en de sporters te weinig! En die domme one-liners van hem! "SANK YOU!" 1 van z'n favoriete uitspraken. Je zou op z'n minst kunnen verwachten dat een sportverslagever die internationaal bezig is (Olympische spelen, Tour de France) toch wel een beetje engelse uitspraak zou hebben.

Laat die dikke met z'n lelijke overhemden en z'n clowns jasjes maar snel uit het televisie- en sportwereldje verdwijnen!

B-Monk | 07-08-06 | 11:29

Ow ow ow was ik bijna Kurt "kuttekop" Rogiers vergeten. Laat ik maar gelijk alle Belgen op de Nederlandse buis nomineren m.u.v. Herman Brusselmans en Dyab Abou Jahjah... die zijn lache.

Belgiaan | 07-08-06 | 11:29

Winston Gerschtanoschnitzel. wat een ontiegelijke kudtnaam.

Scavaged | 07-08-06 | 11:23

Mental Theo, Barend, Van Dorp & Mulder en Rob de Smaakjuut. Ook wil ik oproepen tot een nekschot voor de reaguurder / nicht die Sophie Hilbrand nomineerde.

Belgiaan | 07-08-06 | 11:19

Oh ja, ik moet toch stemmen. Dan maar de twee mensen bij wie ik altijd meteen weg stem omdat hun verschijning en stem mij al rillingen bezorgen; Piet Paulesma en Patty Brard.

TeenEnKaas | 07-08-06 | 11:19

Om bij TeenEnKaas aan te sluiten. Maak alleen een bruggetje als het kan. Er is niets mis met: "Nu het volgende onderwerk" of "We gaan verder met totaal iets anders."

Traag | 07-08-06 | 11:15

Alle mensen die voor MTV werken.
Giel Beelen.
alle presentatoren van Nederlandse autoprogramma's
Iedereen die met de postcodeloterij heeft te maken
Albert Verlinde
Nada van Nie
Alle presentatoren van Ned 3 die filmfestivals tot iets saais weten te maken.

Maar de engste man en vrouw zijn:

Jochem van Gelder en Bridget Maasland

Hodja | 07-08-06 | 11:14

Presentatoren wegstemmen, hoe leuk ook, heeft geen enkele zin. Hun plaats wordt wel weer ingenomen door een ander narcistisch leeghoofd. kan er niet wat gedaan worden aan die debiele tv-programma's? IK WIL GEEN BELSPELLETJES, GEEN PROGRAMMA'S MET LIJSTJES, GEEN SBS6, GEEN VERONICA, GEEN SMSBALKEN MET ONZINNIGE BOODSCHAPPEN!! Hoe dom moet Nederland worden voordat hier eens iets aan gedaan word? AAARRRGGHHH!!

TeenEnKaas | 07-08-06 | 11:05

paul de l

monte cassino | 07-08-06 | 11:04

mjuh 07-08-06 @ 10:47
Man-lijk-eend?

Niels Holgerson | 07-08-06 | 11:04

mjuh 07-08-06 @ 10:47
manlijkend?

Niels Holgerson | 07-08-06 | 11:02

@mjuh 07-08-06 @ 10:47
veenlijk?

Niels Holgerson | 07-08-06 | 11:01

Pino
Altijd al een hekel aan die vogel gehad!

gigigi | 07-08-06 | 10:59

@mjuh 07-08-06 @ 10:47
Bedoel je misschien man-lelijk?

Niels Holgerson | 07-08-06 | 10:52

Tis nou niet echt een tv persoonlijkheid, meer een reclame troll.... Leen van Frisia! gewoon achtertuin muurtje, nekskot, probleem opgelost.

Hagel | 07-08-06 | 10:51

manlijek = manlijke :-|

mjuh | 07-08-06 | 10:47

André van der Toorn

Misschien dat we hem dan niet elke week tot aan z'n ellebogen in de kont van Koos Spee zien zitten...

Alfa33QO | 07-08-06 | 10:47

Nederland 1 als manlijek kandidaat, Nederland twee als vrouwlijke kandidaat en Nederland drie als, nou ja, nog iets.

Je kunt je tv ook uitzetten, dat scheelt ook een heleboel. Geen tv kopen scheelt nog meer.

mjuh | 07-08-06 | 10:46

wow!! wat een reacties. Valt me op dat sommigen wel heel veel namen kunnen noemen die ze liever niet kenden..
.
.
Ik nomineer: RON BOSZHARD

Digna-22 | 07-08-06 | 10:45

Die zelfingenomen bokkelul, Andries Knevel. Wat een pisvlek is dat die vent!
lijkt mij goed als hij middels zelfkastijding nog dichter tot de heer komt....

driftwood | 07-08-06 | 10:37

Filip Freriks
Als Frankrijk zo leuk is dan moet ie daar maar het journaal gaan presenteren. Misschien dat ze daar zijn mislukte grapjes en verprekingen wel kunnen waarderen.

Days-Of-Wild | 07-08-06 | 10:32

bij de mannen: Marcel van Dam
bij de vrouwen: Clairy Polak

Onderbuik | 07-08-06 | 10:30

Ik heb een uitknop op mijn televisie. Elke presentater kan ik elk moment een fataal neqschot geven. Heb ik GS niet voor nodig.

makkie | 07-08-06 | 10:29

andre van den toorn die achterbakse bekeuringen-uitlokker en ik wil het hem zelf graag ff vertellen krijgt ie ook zo,n omgekeerde duim van mij.
marcel van dam daar zou ik een nietmachine op leeg willen schieten om hem voorgoed zijn irritanta muil te laten dicht houden.
En verder alle progamma,s die over huizen verbouwen gaan daar krijg ik helemaal de plurus van die wijven willen elke keer veranderen en wie kan zijn gereedschap weer pakken ???

speurneus | 07-08-06 | 10:24

Die vuile hond van een brandsteder, met dat uiterst onsmakelijke kinkhoestlachje

Robobop | 07-08-06 | 10:20

Georgina Verbaan, och och, wat is zij oliedom (ja heel af en toe kan die uitdrukking nog...). Zelfs van de buis in DWDD

Reden: www.georginaverbaan.nl , jeez, wat een niveau...

Creyfs_Interim | 07-08-06 | 10:16

dead is natuurlijk geen bestaand woord
Dat moet uiteraard deaud zijn

jk76 | 07-08-06 | 10:15

Barbara Barend word ik nou net zo geyl van met dat piepstemmetje van der. Oh well je kan niet alles hebben. Toch al minstens twee nominaties voor Sven "half hoofd, half balzak" Kockelman.

veest van pim | 07-08-06 | 10:15

1. Barbara Barend
2. Karin Bloemen
3. Andries Knevel
4. Paul de Leeuw
5. Patty Brard
6. Claudia de Breij
7. Herbert Dijkstra
8. Jeroen Gruter

slimjannie | 07-08-06 | 10:14

Oh, en KOOS SPEE!!!
Die gast moet ook gelijk dead!! (figuurlijk dan)

jk76 | 07-08-06 | 10:14

Laten we kijken bij het NOS-Journaal daar is Hans Leroes,je weet wel de man die ooit tydens het posten van zijn brief een mesje in zijn rug kreeg!Deze Leroes is dus de baas bij het journaal,waarom laat hij Philip Frederiks daar zitten,deze semi fransman is niet in staat om twee regels zonder fouten voor te lezen,maar hij mag al die jaren gewoon blijven zitten!Verder wordt het moeilijk de vraag had eigenlijk moeten zijn wie mag er blijven zitten?
Eigenlijk moeten ze allemaal weg,er is er niet eentje te noemen die een warme eerlijke oprechte tv-persoonlijkheid is,bij de TV-babes proberen die teefjes elkaar de vliegen af te vangen met allerlei k-u-t- programma,s,die van der Molen bij SBS Shownieuws kan beter in een haringtent gaan werken,dan die kunsthaar Joling met zijn vriendje dikke Gordon die allebei voor varken zijn opgevoed,vette varkens dan wel te verstaan deze gasten worden voor ieder akevietje op de TV gedumpt om weer een paar regeltjes voor te lezen,tegen natuurlijk een veel te hoge beloning,kortom onze nederlandse tv is totaal gewoon voor zijn R A A P - K U T!
Gelukkig bedien ik myzelf van een schotel en kijk graag naar de BBC en zie dat het daar wel kan,kwaliteits tv maken dus,nou GOOGLEDADDY altijd te vinden via google heeft het gehad met de omroepmafia in Hilversum!

googledaddy | 07-08-06 | 10:10

Ik zou nog een onderscheid willen maken tussen irritante betweters als Smeets ( nekschot ) en opportune schoften als van Dam en Rosenmuller ( het liefst slepende kanker gecombineerd met een niersteen transplantatie )

Amoebe | 07-08-06 | 10:09

o, ja en natuurlijk:
hans kraai jr
claudia de brei
mart smeets
die enge netwerk presenter gijs?

respect | 07-08-06 | 10:08

1. Jorinde Mol - de domste der Mollen in de stomste programma's en geeneens familie van! Dan moet je echt terug naar waar je vandaan komt, onder het graveldje!
2. Johnny de Mol - acteurt kut, draait kut, neukt kut (July en Chantal kunnen het weten) en praat als een kut. Terug naar de studiovloer om kabels te sjouwen en bovenal ACHTER de schermen. Want hoe je het ook wendt of keert: mollen zijn extreem moeilijk uit te roeien.

Voetnoot:
Martje S. moet natuurlijk fysiek weg van het scherm, maar vreemdgenoeg is hij de enige sportjournalist die mij kippenvel kan bezorgen als hij een sporter portretteert of een wedstrijd verslaat. We hebben een soort haat/liefde-verhouding. Want na zo'n item zit hij zeau van zichzelf te genieten, dat spat van je hdtv-tje af. Zeau zelfingenomen, zeau'n master in selffullfilment, dat die kippenvel weer snel transformeert naar kippenstront.

JudgeJuly | 07-08-06 | 10:07

Gewoon iedereen van Talpa.. En dan het liefst Joling en Gordon en alle andere "ik vind mezelf zo grappig" figuren

jap | 07-08-06 | 10:03

Mart Smeets
omdat het een oud zeikwijf is zonder enig verstand van sport

JackTheR | 07-08-06 | 10:01

Mart Smeets... basketball.... pfffff

Golradir | 07-08-06 | 10:01

Oh ja nu ik toch bezig ben... doe Eddo "shoarmalucht" Rosenthal en Paul "nek zonder hoofd" Sneijder ook lekker uitzwaaien!

Niels Holgerson | 07-08-06 | 10:01

Mijn journaal bijdrage: Noraly Beyer;Philip Freriks;Aldith Hunkar en die vette gans van het weer.

Niels Holgerson | 07-08-06 | 09:57

Rutger van Santen. Buiten mededinging want die is gelukkig al weg.

Oculus Malus | 07-08-06 | 09:57

andries knevel!!!!!

respect | 07-08-06 | 09:57

Sven Kokkelmans al genomineerd? Wat een zelfingenomen mannetje is dat met zijn ongeschoren ponem.

Oculus Malus | 07-08-06 | 09:56

Jensen, Robert
Volgens mij spreekt die bolle kop boekdelen, dus uitleg overbeaudig!

Wittesaus | 07-08-06 | 09:55

Hans Kraay Jr.

Nr. 17 | 07-08-06 | 09:53

Deaud aan Chrtistine van der Horst. Echt een heel eng vrouwtje met een misplaatste air van hier tot Tokio.

kruT | 07-08-06 | 09:51

Andre van Duin

pimpstah | 07-08-06 | 09:49

Marc-Marie Huibregts a.k.a. dat mietje

jk76 | 07-08-06 | 09:46

Andre van der Toorn.... is dat geen vage familie van Bassie???

Niels Holgerson | 07-08-06 | 09:41

"zal de uitslag zal gecontroleerd worden" ???

Mailert | 07-08-06 | 09:39

Mart Smeets
Wat een dikke, volgevreten, zelfvoldane arrogante kleaudtvieaul is dat zeg. En het feit dat hij dan ook nog eens Ria V. heeft uitgewoond maakt hem er ook niet beter op, waarbij hij ook nog eens *kuch* sportkennis *kuch* heeft waar zelfs de gemiddelde jostibandlid zich voor zou schamen. Ik zou maar zeggen, ga eens deaud!

Sucker | 07-08-06 | 09:33

Jack Spijkerman,

Kwark | 07-08-06 | 09:31

Ook belangrijk om nog even te melden: Maartje van Weegen moet met pensioen (ik ben in een milde bui). Ze krijgt als dank voor bewezen diensten een afgietsel van de reet van Beatrix mee, waar ze thuis lekker verder aan kan likken.

weetnietgeenmening | 07-08-06 | 09:29

BRINK, Tijs van der. EO-Frankenstein. Erg, heel erg.

TENSEN, Caroline. TROS-trutje. Ook erg, heel erg.

Leviathan | 07-08-06 | 09:29

Alle medewerkers van Talpa.

Nyg | 07-08-06 | 09:28

Mijn eerdere campaigne tegen Bo van Erven heeft dramatisch goed gewerkt. Nu zijn Jan Mulder en Marth Smeets aan de beurt.

Der Icebear | 07-08-06 | 09:24

Sacha de Boer
Ja, ik weet het, ze ziet er leuk uit, maar een nieuwslezer hoort het nieuws te lezen zónder Gooise errrrrrrrrrrr. En dat kan ze niet, de bekakte tr*t. Philip Freriks kan trouwens geen twee zinnen achter elkaar foutloos oplezen, dus mag ook pleite als het aan mij ligt. Goede nieuwslezers: Harmen Siezen en Fred Emmer. Ook goed: Henny Stoel, Aldith Hunkar en Noraly Beyer (ja, onze Suri-nieuwslezers kunnen wél goed lezen en spreken).

ZoekDeNuance | 07-08-06 | 09:23

Hans Kraay Jr.
Caroline Tensen.
Bert van Leeuwen.

Opsnijden in pakketjes van max. 10 bij 15 cm. en aan uitgehongerde varkens voeren a.u.b.

creatyfuslijer | 07-08-06 | 09:22

Hans Kraaij Junior! Wat een eersteklas panfluiter is dat!

creatyfuslijer | 07-08-06 | 09:17

Ben Ketting van prinsen en prinsessen: " Ja kinderen Jezus is groot, als je niet in m gelooft ga je eenzaam en ongelukkig dood, dus prijs de heer, anders schiet hij je neer"

shining1 | 07-08-06 | 08:49

Ria Visser en die muts die het vrouwentennis zo enorm irritant verslaat (ben haar naam gelukkig kwijt, maar er is vast wel een ongelukkige die het nog weet). Jezus Christus van Nazareth te paard, wat een irritante kutwijven zijn dat zeg. En als vrouw wilde ik graag nomineren: Edward van Cuylemborg, vanwege die heeeeele irritante Gooische rrrrrrrrrrr

foppe | 07-08-06 | 08:44

Mag ik Diana Woei terug als weervrouw, Daniëlle Overgaag terug bij studio sport. Sacha de Boer moet alle journaals for ever blijven doen.

Overigens zie ik namen langskomen waar ik nog never van geheaurd heb. Hebben GS'ers nix beters te doen of zeau?

Djokur | 07-08-06 | 08:44

De vaderlandse tv-geschiedenis kent voornamelijk dieptepunten, dat weet ik ook wel, maar het genie dat ooit Ron Boszhart aan een baantje bij de tv geholpen heeft, moet aan een doelgroep van doofstomme blinden gedacht hebben, dat kan niet anders. Snel terug in zijn kooi die Ron, voordat er nog meer ongelukken gebeuren.

Ik zie nergens Gerard Cox en Sjoerd Plezier vermeld en dat is volkomen onterecht. Die mensen mogen nooit, ik herhaal nooit meer 1 seconde op de buis komen, nooit. Stop maar in die kooi bij Boszhart.

Voorts in de kooi:
- Bavo Galama, met die WO 1-kop van 'em (autoprogramma RTL 7)
- Vigo Waas, die is gewoon niet leuk KLAAR (behalve die Cruyff imitatie dan, OK)
- Chazia Mourali, getver!
- Mart Smeets, t'is mooi zat geweest niet?
- Bert Kuizinga en die onsmakelijke kok van 'em.
- enzo enzo enzo

weetnietgeenmening | 07-08-06 | 08:42

Sowieso reeds, de grap genaamd........Mart Semeets!!!!

En natuurlijk de doos uit ene ei.......fap lik fap....Claudia de Breij!!!

Geronimo | 07-08-06 | 08:39

soms heeft het echt zin om alles te lezen
uberlol @ murdockyoufool 00.13
eveneens megapwnage lol @ veest 02.48

superjan | 07-08-06 | 08:35

Yorinde Mol!

-=PyP=- | 07-08-06 | 08:25

Gwoon een aanstekervlammetje erbij. Dan ontbrandt van Dam spontaan door de alcoholdampen.

G-unite | 07-08-06 | 08:01

Ik heb de 919 comments niet doorgelezen, maar hij zal al wel vaker genoemd zijn: Jack Spijkerman moet door zijn eigen X5 worden overreden.

En op Marcel van Dam, niet meer op TV maar achter de schermen nog actief, moet het nieuwste type vlammenwerper worden uitgetest.

zum kotzen | 07-08-06 | 07:58

Bij volle verstand trek ik hierbij mijn eerdere nominaties in.
==================
Karl Noten
Olga Commandeur
=================

zijn de nieuwe nominees.

van de buis af, en rappido!

G-unite | 07-08-06 | 07:52

En natuurlijk Baantjer ruilen voor Horst Tappert.

Don Quichote | 07-08-06 | 07:51

Mart Smeets dus. Weg democratie, redactie gaat over tot een Bindend StemAdvies.
Dan maar Edward(!) van Kuilemk*t.

Don Quichote | 07-08-06 | 07:50

Alle linkse kwallen weg van de buis.

IJzervreter | 07-08-06 | 07:27

Rooie Marcel alias Marcel van Dam

Euroboerrrt | 07-08-06 | 07:24

Pauline Broekema de meest waardeloze mutsch
die met haar hulpeloze toontje
de eenvoudigste onderwerpen verprutscht

Dame Tuleche | 07-08-06 | 07:20

Welke TV-PERSOONLIJKHEID moet zo snel mogelijk van de buis verdwijnen?
Zowel op:
Nederland 1
Nederland 2
Nederland 3
RTL 4
RTL 5
NET 5
SBS 6
RTL 7
Veronica
Talpa (op tien).

Ik ken geen enkele Nederlandse TV persoonlijkheid.
Dus helaas kan die hele zooi blijven zitten.
GS, andere vraagstelling a.u.b.

Bijvoorbeeld:
Wie willen we nooit meer met zijn of haar kop op tv zien?
Antwoord, bijvoorbeeld:
Maartje van Weegen.
Reden: Ja !
Welke?: allemaal.

wachtmeester de bruy | 07-08-06 | 06:31

3.Claudia de Breij... 2. Fons de Poel... En met stippert op nummer 1!!! MART SMEETS!!!
Jury raport:
- Claudia de Breij: Als ze lacht gaat er iets helemaal mis in haar gezicht. En ze is vooral niet grappig.
- Fons de Poel: Is groot fan van Israel, zoals veel (foute) mensen fan waren van het 3e Rijk.
- Mart Seets: pedante, beterwetende, arrogante, kleinerende nietsnut die denkt dat 'ie alles kan zeggen tegen mensen die wel wat gepresteerd hebben.
Voor Mart Smeets het GOUDEN NEKSCHOT 2006!!!
Dank u wel.

Tuig | 07-08-06 | 05:12

Ik erger me altijd dood aan die Frank Visser van de rijdende rechter.
Altijd dat gezemel en dat zeik stemmetje van hem.

Shika | 07-08-06 | 04:50

Al die presentatoren zijn maar een afspiegeling van de Nederlandse maatschappij. Don't shoot the messenger.

holtor | 07-08-06 | 04:14

En ik mis toch wel een beetje Hans van der Togt.

Levereter | 07-08-06 | 02:52

Alle 'dochters en zonen van' moeten ook deaud, allemaal!

-Rick Brandsteder
-Barbarababarend
-Martijn Krabbé
-Youri Mulder
-Johnny de Mol
enz.enz.enz.

monfer | 07-08-06 | 02:48

Ik merk dat Marcel Arthur Parcifal Guinevere Lanceloet Merlijn Bedevere Mordred Athos Porthis Aramis d'Artagnagnagnan Van Dam hier nog hevig de zielen beroert. Terwijl hij toch echt niet meer op TV is en De Achterkant Van Het Gelijk ("De achterkant van uw gelijk is natuurlijk mìjn gelijk!") ook al eeuwen oud is.
Ben ik nou nog steeds de enige die ziet dat Marcel Enzovoort Van Dam eigenlijk gewoon een betaversie van Pim Fortuyn was/is?
Ter zake: Een vrouw die van mij niet meer op tv hoeft, is Nance Rutten. Ik krijg heimwee naar François Boulanger van haar. En de voltallige Luv mag ook in de formol.

veest van pim | 07-08-06 | 02:48

@import: via Sven Kockelman heb je toch ook een stukje Karel Van de Graaff mee want van hem heeft Kockelman die afgrijselijke pauze in zijn aankondiging gejat.

veest van pim | 07-08-06 | 02:39

@poktor: is er een Marokkaanse vrouw in Nederland die er geen been in ziet een varken te knuffelen, wil jij d'r weg. Zo wordt het nooit wat met die integratie.

veest van pim | 07-08-06 | 02:35

Dione is lief.

monfer | 07-08-06 | 02:34

handen AF van Dione de Graaf!

Count Spatula | 07-08-06 | 02:29

Iedere zelfgenoegzame linkse, narcistische onanist die meer dan pak weg € 50,= per uur betaald krijgt. Iedere zelfbenoemde en ongefundeerde sokialist die meer dan 1,2 x modaal verdient. Alle, iedere en elke VARAHOND dus! Deaud Deaud Deaud ja! Leefde mijn vader nog maar, die kon het vast nog beter onder woorden brengen. Sterf linkse hond, sterf!

Vaginakel | 07-08-06 | 02:16

Toch begrijp ik het niet. Mart Smeets heerscht gewoon qua kennis en inzicht, zeker op wielergebied. Hij heeft een mening, dat klopt en net als jullie laat ie zich de mond niet snoeren door de NOS bobo's. Dat is alleen maar klasse en zou juist toegejuicht moeten worden. Een verademing dat deze gast nog op tv is, ipv die talpa mongeaulen. Wat mij betreft de beste wielerverslaggever van de benelux. Hopelijk gaat deze "draak" nog erg lang mee.
Go Mart!

Mosselprikker | 07-08-06 | 02:15

Dat kankervarken uit Sesamstraat en vooral die marokkaanse tiefushoer uit sesamstraat met haar gruwelijk arrogante rotkop! Allebei Opzouten! Door die 2 kijk ik niet meer mee met m'n kinderen omdat ik die gruwelbeelden niet meer aan kan zien!

poktor | 07-08-06 | 02:15

@CoJoNes 07-08-06 @ 02:00:
Je ziet de Exota-flessen bij wijze van spreken al knallen, inderdaad. Toch wel zuur voor de fabrikant van Exota. Miljoenen verloren door het faillissement en de man die hem dat heeft aangedaan woont op een landgoed ter grootte van 5 vierkante kilometer en een waarde die je met 7 nullen moet uitdrukken... Erg zuur. Niet alle feiten zijn waar... inderdaad.

koerbagh | 07-08-06 | 02:08

@koerbagh
Idd, die zak schimmel is zo overtuigd van zichzelf, dat ie zelfs 'het gelijk' nog een achterkant moet geven, om zo z'n veluwse mening door te kunnen drammen. onder het motto: Niet alle feiten zijn waar.

CoJoNes | 07-08-06 | 02:00

@CoJoNes 07-08-06 @ 01:55:
We hebben het nu over dat prachtprogramma "De onderkant van het gelijk dat Marcel van Dam heet"?

koerbagh | 07-08-06 | 01:58

Nog even een fijne quote van onze erudiete vriend:

Ik maak niet alleen de indruk dat ik de zaak volledig in de hand heb, ik ben de zaak volledig meester. Van het onderwerp dat we behandelen weet ik op zo'n moment echt alles. De mensen die daar achter de tafel zitten, kunnen niets bedenken wat ik niet al bedacht heb.

-Marcel van Dam-

CoJoNes | 07-08-06 | 01:55

@ stem des volks
Je bedoeld die pijnlijke stiltes, waar duidelijk uit bleek dat hij in een totaal andere belevingswereld zit als de gast en vervolgens conclusies trok die totaal niet overeen kwamen met wat die gast zei...
oja waar clairie zei moet zijn connie.
stop.

Urby McFluffin | 07-08-06 | 01:51

@stem des volks 07-08-06 @ 01:38:
Iemand die Tijs heet kun je natuurlijk sowieso moeilijk serieus nemen.
Evenals een Jasper, Martijn, of Joris (sorry lognazi-dude!). Helemaal niet als ze ook nog eens Krabbé van achternaam heten, of van den Brink... (ik denk dan ook even aan die boer koekoek van de LPF)

koerbagh | 07-08-06 | 01:47

stem des volks 07-08-06 @ 01:41

Dus dan krijgen we volgend jaar 'Rollers in Concert' ipv Toppers?

Godt verhoede het!

Dikr | 07-08-06 | 01:45

Typisch, de kots/nekschot gevallen hebben allen een hoog VARA gehalte.

Levereter | 07-08-06 | 01:43

Dikr 07-08-06 @ 01:39

Dus dan krijgen we volgend jaar 'Rollers in Concert' ipv Toppers?

stem des volks | 07-08-06 | 01:41

Kwalijk mannetje was ook Frits Bom, maar ik meen dat hij nu eindelijk coolectief uitgekotst is.

Levereter | 07-08-06 | 01:41

Urby McFluffin 07-08-06 @ 01:23

Die gast heet Joris Luyendijk ofzoiets. Hij heeft op de Volkskrant een weblog bijgehouden over zijn ervaringen bij Zomergasten. Hij zegt dat hij al die stiltes bewust laat vallen omdat zo zijn gast beter tot z'n recht komt. Right.

stem des volks | 07-08-06 | 01:40

Jan Mulder, de vleesgeworden hollandse zeikmentaliteit zelve. En als jullie toch bezig zijn met knieschoten uitdelen geef Gerard Joling en Gordon er gelijk twee, kunnen ze samen met Koos Alberts een rolstoeltrio beginnen.

Dikr | 07-08-06 | 01:39

Tijs van den Brink heeft ooit over zichzelf gezegd dat ie zichzelf dus één van de beste (scherpste) interviewers van Nederland vindt. Ach... ja, als niemand anders het zegt moet je het zelf zeggen hm. Eén van de engste is ie zeker.

stem des volks | 07-08-06 | 01:38

Dit vind ik toch ook zo'n griezel: Tijs van den Brink van de EO. Maar ja, in vergelijking met Van Dam? Dan wint van Dam. Moet je het CV van die Tijs eens bekijken - Evangelische School voor de Journalistiek! Wat leer je daar dan? De Bijbel verslaan ofzo.

images.google.com/imgres?imgurl=http:/...

stem des volks | 07-08-06 | 01:35

Jan Peter Balkenende

SuperrrNiFF | 07-08-06 | 01:33

Oeh, oeh, en Paul Rosenmuller inderdaad. Omdat zijn interviews met wie dan ook eigenlijk stiekem over hemzelf gaan.
" Ik liep bij <Random BN-er> in de tuin, en dacht bij mezelf <Random semi-intellectueel blaatverhaal>"
Paul Rosenmuller, ik ben totaal niet geinteresseerd in wat jij op een bepaald moment vond, ik wil een goed stel uitspraken horen van diegene die jij interviewt. Als je zonodig moet vinden dat het middelpunt van de aarde je eigen navel is, vetileer dat dan eens even lekker in een of ander suf boekje ofzo. Dat mijdt wat makkelijker, dan constant jouw arrogante ik-heb-de-waarheid-in-pacht-bek op de publieke omroep.

Mark_ | 07-08-06 | 01:32

Of deed ze nou puzzeltijd?

daan010 | 07-08-06 | 01:24

Is de uitslag al bekend?

Grote Pier | 07-08-06 | 01:24

Oja en die gast van zomeravonden van tegenwoordig, hoe haal je het in je hoofd om 3x te vragen, lijdt jij hem even in. En verder geen diepgaande vragen kunnen stellen, nee dan liever Clairie...
oh nee

Urby McFluffin | 07-08-06 | 01:23

1) Gerard Joling (vanwege de extreem nare onderbuikgevoelens die hij losmaakt)
2) Alle call-tv breezahs
3) Piet Paulusma
4) Ron Brandtsteder (die boemst alleen maar vieze heroine spuiters, kijk naar z'n kop en het kan niet anders)

flashkiddy | 07-08-06 | 01:22

Dat blonde wijf van Lijn 4, die heeft echt een ongeloofelijke sla-mij-hoofd!
Wie weet hoe ze heet?

daan010 | 07-08-06 | 01:15

Piet Paulusma!

habl | 07-08-06 | 01:12

@koerbagh 07-08-06 @ 00:55
Very nice! Carolyn Lilipaly was ook niet verkeerd, zoals DeMan schrijft.

Murdockyoufool | 07-08-06 | 01:11

Oh ja: Pino en ieniemienie moeten ook acuut optyfen.

Bostroljager | 07-08-06 | 01:08

Ik nomineer Hanneke Groenteman. Uitleg lijkt me overbodig. Overigens hoeft ze van mij geen schot hagel of zo te krijgen, ze is toch al een jaar of 40 deaud.

Bostroljager | 07-08-06 | 01:03

Weg met Emile Ratelband aub!!!

trut-de-la-mode | 07-08-06 | 01:03

@Aldi informeert 07-08-06 @ 00:45
Kun je je Carolijn Lillipali nog herinneren? Die keek immer bijkans verlegen onder haar winpers vandaan omhoog de camera in om me dan nog een prettige dag te wensen. God nog an toe, ik word er weer wee van, nu ik er zo aan terugdenk.

DeMan | 07-08-06 | 01:00

LOL@ CoJoNes 07-08-06 @ 00:51 wat een kneiter

goudbrasem | 07-08-06 | 00:55

@Murdockyoufool 07-08-06 @ 00:45:
Ze hebben bij de BBC een dametje gehad (in het begin van de jaren '90 deed ze het breakfast news, daarna heeft ze een tijdje het 9 o clock news gedaan en ze is ook bij Nesw24 geweest) en bij haar interesseerde het me geen fuck waar ze het over had... als ze maar in beeld was. www.knightayton.co.uk/gwenanedwards.jp...
Gwenan Edwards.

koerbagh | 07-08-06 | 00:55

Philip Freriks en Fons. De. Poel.

anarchistica | 07-08-06 | 00:53

Marjon de Hond is lief maar er komt wel steeds meer Marion.

Levereter | 07-08-06 | 00:53

al die overlopers naar talpa, weg ermee

blijven mogen (hoewel niet gevraagd, spontaan overal gegeven) Sacha de Boer, Dionne de Graaff, Marjon de Hond en Jetske van Willem Wever!!!

topcat | 07-08-06 | 00:51

@Aldi
En soms, heel soms, als ze na het late journaal nog op stap gaat denk ik dan, heeft ze van die dik zwart opgemaakte ogen. Dan slaapt CoJo immer zeer tevreden en staat de volgende dag met een glimlach op. Astrid heerscht, hoe meer ik erover nadenk.

CoJoNes | 07-08-06 | 00:47

@veest: én gehandicapt, én allochtoon, gouden combinatie in Hilversum.

Levereter | 07-08-06 | 00:47

@veest: Ik hoop zo..
btw verrassend weinig stemmen op Nivo Nihiel.
Terwijl je met zo'n kapsel normaal gesproken de straat nog niet op gaat.

Niet schrikken hoor:
www.tmpublishers.nl/result-auteur.asp?...

goudbrasem | 07-08-06 | 00:47

@Levereter 07-08-06 @ 00:43
Kun je beter de Engelsen hebben, weet je achteraf precies waar het over ging.

Murdockyoufool | 07-08-06 | 00:45

Astrid Kersseboom sluit bijna altijd af met een supergeile blik...

Aldi informeert | 07-08-06 | 00:45

Als je trouwens de presentatrices van het Italiaanse RAI journaal ziet, mijn god, je weet niet wat je ziet, enige nadeel is dat je achteraf geen idee had waar het nou over ging.

Levereter | 07-08-06 | 00:43

@Levereter: prima aflevering was dat.
Aldith H. lijkt trouwens geen been meer te hebben onder die ene knie. Weird. Gevalletje minderheidsgroepquotum bij aanwerving halen?

veest van pim | 07-08-06 | 00:43

@veest: Juistem.

Levereter | 07-08-06 | 00:40

@goudbrasem: 95% van die mensen bedoelt daar Erik Van Muiswinkel mee.

veest van pim | 07-08-06 | 00:40

Hé... ik had aldoor al het idee dat er iemand vreselijk miste in alle namen die voorbij flitsen... maar eh, die lelijke blonde muts die altijd op vakantie is voor d'r "werk", Floortje Dessing, mag die alsjeblieft neerstorten in één van de vliegtuigen waar ze in reist? Statistisch gezien moet ze wel eens keer aan de beurt zijn met al die airmiles die ze al gespaard heeft.

koerbagh | 07-08-06 | 00:39

@Levereter 00:31 was dat die DWDD met Lucas?

veest van pim | 07-08-06 | 00:38

Maar Iwris Kelly vind ik op zich niet zo verkeerd. Fijne dikke lippen, mooie warme stem. Zie ik in elk geval liever dan de hakkelaar en de drol die zich door z'n nieuwsberichtjes heen krast.

Murdockyoufool | 07-08-06 | 00:38

@veest van pim 07-08-06 @ 00:31
van Dam dendert met rollator en wel dwars door de aanstaande verkiezingsstrijd. Let eens op hoeveel idioten hem een "verstandige" man vinden die "verstandige dingen zegt.

goudbrasem | 07-08-06 | 00:37

Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik geen commerciële Nederlandse tv kan kijken. Ik blijf dus verstoken van Talpa en Ellendemol-bagger. Dat kleurt mijn keuze wel een beetje bij. Als je trouwens goed naar de foto van Hunkar kijkt zie je onder haar linkeroksel (rechts voor ons) toch wel een zekere welving die de aanwezigheid van minstens één tiet (tot op de bodem van de tobbe) doet vermoeden. Maar ik herhaal dus mijn nominatie nog even voor de vorm: Sven Kockelman, omdat hij denkt dat een stoppelbaard hetzelfde effect heeft als tien kilo afvallen en omdat hij denkt dat we ademloos van spanning naar 'm blijven kijken in de pauze die hij tussen "Dit..." en "Is Netwerk" laat vallen.

veest van pim | 07-08-06 | 00:36

@koerbagh
Ik mag Astrid ook zeer graag zien en horen, samen met Sacha maakt zij het aanzien van het NOS journaal draaglijk.

CoJoNes | 07-08-06 | 00:36

@CoJoNes: Winston is small beer, irritant maar niet relevant.

Levereter | 07-08-06 | 00:35

*trekt de trieste conclusie, dat het gemiddelde GS publiek zeer te spreken is over Winston G. en vindt dat iets meer dan jammer*

CoJoNes | 07-08-06 | 00:33

Bavo Galema moet ook onmiddelijk verdwijnen,die naam alleen al!!En hij lult stom en hij heeft een lelijke kutkop.

Yammie | 07-08-06 | 00:32

Andries "brrrr" Knevel. Clairy Polak. die hyperactieve kokende vethond, die altijd met z'n vieze kale vunzbek te dichtbij komt (hoe heet ie ook alweer?) Catherine Keijl heeft weer een half uurtje op de late avond weten te bemachtigen bij de met-één-been-in-het-graf omroep: MAX; laten we haar comeback in de kiem smoren nu het nog kan. Het zoontje van Ron: Rick Brandsteder (Oh nee! niet nog één!). Modenicht Maik mag van mij ook per direct de brandstapel op.

Coenass | 07-08-06 | 00:32

@CoJoNes 07-08-06 @ 00:23:
Astrid Kersseboom is aardige, best wel mooie en gezien haar taalgebruik ongetwijfeld intelligente vrouw. Dus die mag zeker blijven.

koerbagh | 07-08-06 | 00:31

@goudbrasem: Marcel Van Dam gevaarlijk? Hij kan nog geen fles Exota breken.
Zo gevaarlijk als mijn tweejarig neefje is Van Dam en hij dreint ongeveer net zo. Nee, Van Dam is pas een gevaar als de remmen van zijn rollator het niet meer doen.

veest van pim | 07-08-06 | 00:31

@Broeder: Ik vind "De wereld draait door" eigenlijk wel leuk, met name toen die gek van een van Jole oprotte.

Levereter | 07-08-06 | 00:31

@litebyte
Kom toch eens van je hoge paard af, man. Wie is er nou een zeikerig groen ventje?

CoJoNes | 07-08-06 | 00:30

Bij de frauen is het absoluut televisie showmasteres Verdonk, vervelende show die zij heeft (had) goedkoop en vol met leugens. Waarschijnlijk het enige manwijf, als 'het' een bel spelletje zou kunnen presenteren nagaat of de beller wel legaal in neederland is.

Bij de mannen is het kermit de kikker, zeikerig groen mannetje, het is nooit goed en dan dat domem lachje. Kermit zou het goed doen als belspel presentator

litebyte | 07-08-06 | 00:29

Giel Beelen !!! Met stip op nummer 1 Nummer 2 Matthijs van Nieuwkerk.
Vrouwelijke celebrity: Nada van Nie (die hebt echt niks, niente ... )

Broeder | 07-08-06 | 00:28

Mag ik concluderen dat we het eens zijn om zo spoedig mogelijk het omroep bestel op te heffen ???
Verder een speciale vermelding voor Marcel van Dam omdat het "een minderwaardig mens is" , en voor Mart Smeets ( zie Landis Pol ) .

Amoebe | 07-08-06 | 00:27

@koerbagh: u got me there. Ik val op Antillianen zonder borsthaar en met koeienogen. Aldith (geboren: Ali) Hunkar moet dus blijven!

veest van pim | 07-08-06 | 00:27

Kerseboom is lief.

Levereter | 07-08-06 | 00:26

@Levereter 07-08-06 @ 00:22
je bedoelt Iwris Kelly
Atrid Kerseboom mag wel blijven vind ik dan weer

CoJoNes | 07-08-06 | 00:23

De prentjes zijn wederom omgewisseld op de hoofdpagina. Toeps, terugkomen.

veest van pim | 07-08-06 | 00:23

LOL@ stem des volks 07-08-06 @ 00:16

goudbrasem | 07-08-06 | 00:22

Bij het Nos journaal van 6 uur wordt "Nieuws in het kort" vaak gepresenteert door een medelanderachtig vrouwtje met Reusachtige ballonlippen, erg beeldvervuilend, weg der mee.

Levereter | 07-08-06 | 00:22

@stem
LOL
van de site: 'Bedboy' Marcel van Dam over slaapromantiek

CoJoNes | 07-08-06 | 00:21

Fred Emmer.
Omdat 'ie zo lekker op zn'n krukje, geyl, het "donder en bliksem" vertelde..

dhimmi | 07-08-06 | 00:19

@stem: Bedboy Marcel van Dam???
Moet niet gekker worden.

Levereter | 07-08-06 | 00:18

Sylvana Simons 'ik ben zo succesvol ondanks mijn kutjeugd' mag ook wel weg.

stem des volks | 07-08-06 | 00:17

@broodjemaagwand 07-08-06 @ 00:12: Juist, en niks anders.

Levereter | 07-08-06 | 00:16

Simons kan zo naar UPC, want ze is eng!

laffer | 07-08-06 | 00:16

Wisten wij dit??? Marcel van Dam heeft zijn werkveld uitgebreid:
www.marcelvandam.com/

stem des volks | 07-08-06 | 00:16

@beller,
Simons doet me vaak denken aan een van die twee jongens uit de Bert&Ernie-show, die met het platte hoofd, maar dan met een ander kleurtje.
Niet alleen qua inhoud overigens.

DeMan | 07-08-06 | 00:15

Van Dam hoeft niet weg, die moet gewoon de kaakklem krijgen.

Conan de Rabarber | 07-08-06 | 00:14

Naast Prem, de mannelijke genomineerde, mag ik een irritante televisie-snol op de lijst zetten. Velen noemen Clairy Polak, wat terecht is. Deze linksgedraaide vragenstelster hoort puur en alleen bij de radio thuis. Maar Clairy nomineren is afgezaagd. Tooske is ook een veelgenoemde en waardige kandidate. Toch zou ik deze buikspreekpop met musicalmaniertjes best een veeg willen geven. Next! Lucille Werner? Kan er niets aan doen, maar ik heb geen problemen met de licht gehandicapte presentatrice. Ik ga voor Patty Zomer. 'k Heb de voormalige Dolly Dot één keer in het hoogstaande programma De Modepolitie mogen aanschouwen en dat viel niet mee. Mevrouw geeft kleding, make-up- en haaradvies terwijl ze er zelf uitziet alsof ze rechtstreeks van de Keileweg is geplukt. Zomers' slachtoffers krijgen uiteindelijk dezelfde verweerde look. Dusssss, Patty Zomers mag naar de vergeetplaneet.

Murdockyoufool | 07-08-06 | 00:13

@koerbagh
Over tieten gesproken, had iemand Hanneke Groenteman, Nelleke van der Krocht en Georgina Verbaan al genomineerd? Anders bij dezen.

DeMan | 07-08-06 | 00:12

v.dam v.dam vandam dam dam dam van dam van dam van dam dam dam ( opde maten van de Radetzky Mars (voor GS cultuurbarbaren Tietekonttietekont )

af te wisselen met......
Polak polak polak lak lak lak Polak polak polak lak lak

broodjemaagwand | 07-08-06 | 00:12

Lul van Dam moet trouwens niet helemaal weg, want hij is het enige punt waar mijn schoonvader en ik het volledig over eens zijn, dus als aan de Kerst dis het fout gaat gooi ik van Dam in de conversatie en is alles weer A-OK.

Levereter | 07-08-06 | 00:12

modekameleon Sylvana Simons,die alle aandacht van een onderwerp weet af te buigen op haar nieuwste make-over.

beller | 07-08-06 | 00:11

laffer 07-08-06 @ 00:09, maakt niet uit, gewoon nomineren.

Conan de Rabarber | 07-08-06 | 00:10

@Conan de Rabarber 07-08-06 @ 00:04

Wanneer is die op de "buis" dan?

laffer | 07-08-06 | 00:09

@veest van pim 07-08-06 @ 00:04:
Ik zie op die foto van "mevrouw" Hunkar tieten noch kut, dus CoJoNes zou best eens gelijk kunnen hebben.

koerbagh | 07-08-06 | 00:08

@veest van pim 07-08-06 @ 00:04
Hate to break it to you, maar dat is nou een knie...

CoJoNes | 07-08-06 | 00:06

@veest van pim 06-08-06 @ 23:58
van Dam een typetje? Je hebt het over de hogepriester van de linkse kerk.
De man is staatsgevaarlijk.

goudbrasem | 07-08-06 | 00:06

Ron Brandsteder: gewoon omdat het een misbaksel is.
Paul de Leeuw: omdat hij misselijke geintjes had gemaakt over Dutroux, zodanig dat hij het allemaal wel grappig deed wat deze lijer heeft geflikt.
Jantje Smit: omdat hij o.a. heeft gezegd dat hij niks te maken heeft met wat er vroeger in de oorlog is gebeurd met de oudjes van nu. Dat ie het niet boeiend vind. De kneusch! En verder ist gewoon een sukkeltje.

Mad_ | 07-08-06 | 00:06

Kan ik nog stemmen? Ik wou graag Hoxha nomineren.

Conan de Rabarber | 07-08-06 | 00:04

Sven Kockelman, excellente keuze

CoJoNes | 07-08-06 | 00:04

@Levereter nou dat gaat snel dan, die directe democratie. Even kijken... Volgende is... Sven Kockelman, die ongeschoren korenwolf van "Dit (2 uur pauze) is Netwerk".

veest van pim | 07-08-06 | 00:02

@veest van pim 07-08-06 @ 00:01
Ah, u valt eigenlijk op mannen, begrijp ik?

CoJoNes | 07-08-06 | 00:02

@ Met Zondergulp:
Met topics als deze, krijg je de indruk dat GS in dat Lake House woont.

e.claudius | 07-08-06 | 00:02

@broddelaar: Aldith Hunkar gaat helemaal nergens naartoe want Aldith Hunkar is een HEET WIJF!

veest van pim | 07-08-06 | 00:01

@veest van pim: Spijkerman is toch al weg?

Levereter | 07-08-06 | 00:00

Marcel Van Dam was toch gewoon een typetje van Toon Hermans? En die is al jaren niet meer op tv.
Dus ik zeg dag en bedankt, Jack Spijkerman.

veest van pim | 06-08-06 | 23:58

@stem des volks 06-08-06 @ 23:55

Als de uitslag tegenvalt (lees het wordt niet Mart Smeets) dan wordt het Mart Smeets. Dus, ja het is al bepaald.

laffer | 06-08-06 | 23:58

@Levereter 06-08-06 @ 23:52
Aaargh.. wat een gruwel, dat zijn geen geintjes.

goudbrasem | 06-08-06 | 23:58

Goeoeoeoeoeoeoeoeoedemiddag! Had iemand overigens al aan die corpulente kale blije eikel Gaston (achternaam) gedacht?

DeMan | 06-08-06 | 23:57

@laffer: Nee, van Dam, de man heeft me al 3 TV's gekost, het moet nou maar eens ophouden.

Levereter | 06-08-06 | 23:57

laffer 06-08-06 @ 23:53

Weet je zeker dat GS dat al bepaald heeft? En Marcel van D. en Jack S. dan???

stem des volks | 06-08-06 | 23:55

1. M. Smeets (alvast bepaald door Geenstijl en terrecht)

Geen discussie dus!

laffer | 06-08-06 | 23:53

Sascha de Boer, Willem Lust (nova), Clairie Polak, Twan Huis, Paul Witteman.

LoL @ Sévèke | 06-08-06 | 23:53

Caroline Tensen, doe die in zo'n postcodeloterijkoffertje en opsturen naar de binnenlanden van Oeleboelistan! NU!!!!

SapperdeFap | 06-08-06 | 23:53

Oef, op de nipper:
Winston Gerstanovicz
De natte droom van de rollatordrukkende gerontohomo.

CoJoNes | 06-08-06 | 23:53

@DeMan 06-08-06 @ 23:48: Zo erg is het nog niet maar nadat ik Sophie op TV geconsumeerd heb, moet altijd wel even rustig gaan liggen.

Levereter | 06-08-06 | 23:52

Koerbagh, en hij spreekt Toine uit als Twan, dan is er toch iets niet in den haak, dacht ik zo.

DeMan | 06-08-06 | 23:52

Heeft niemand die lul van Studio Sport genoemd? Die de "R" als "G" uitspreekt?
Toine van Pepegstgaten... Nee? Bij deze. Het zou toch zonde zijn als die die sukkel niet genomineerd werd.

koerbagh | 06-08-06 | 23:49

goudbrasem 06-08-06 @ 23:47

Totally mee eens. Mart Smeets is erg, maar Van Dam is erger dan erg. ERGSTERERE ERGST. Hé GS, mag Van Dam op één???

stem des volks | 06-08-06 | 23:49

@CoJoNes 06-08-06 @ 23:44: Als ze dat konsekwent zouden toepassen zou de VARA geen zendtijd meer hebben.

Levereter | 06-08-06 | 23:48

@Levereter 06-08-06 @ 23:41
Ben jij ook een zodanig Sofie-adept dat je gedurende dat douchen je haar onbewust ongewassen laat. En daarenboven wel zegt dat je heel cool over seks praat maar dat dan nauwelijks doet?

DeMan | 06-08-06 | 23:48

Ik wil niet aandringen maar vergeet alsjeblieft Smeets, van Dam is irritatiekanon nummero uno.

goudbrasem | 06-08-06 | 23:47

mart omdat mart er alleen voor mart en mart en mart en niemand anders
dan mart en mart en enz enz enz enz
doe dan maar hadassa of hoe heet het.
even frisse lucht halen nuuuuuuuu.

justforfun | 06-08-06 | 23:47

Levereter 06-08-06 @ 23:42
I believe you. Ongelooflijk, die dinosaurus. Hij heeft of had (ik kijk er maar nooit meer naar) ook een column in de Volkskrant elke week. Godallemachtig wat kan die man toch vreemd denken. Een cirkelredeneringen waar je u tegen zegt. En dan te bedenken dat toen ik een jaar of 12 was die man een intellectueel vond. Dat duurde wel tot mijn 18e - jeugdzonde!

DeMan 06-08-06 @ 23:37
Meest geliefd??? Sacha de Boer en Philip Freriks vind ik toch ook wel leuk. En tja, I am a fan of Ronald Plasterk.

stem des volks | 06-08-06 | 23:47

Jack Spijkerman! 10 jack 10! Jomanda heeft nog steeds geen excuses ontvangen. Jack, de links luller, rechts zakkenvuller!

Kris | 06-08-06 | 23:45

@Levereter 06-08-06 @ 23:42
Ik mag toch verdomme hopen dat dat afgaat van de 'Zendtijd voor Politieke PArtijen' van de PvdA !?

CoJoNes | 06-08-06 | 23:44

Wouter Bos

chauvelin | 06-08-06 | 23:44

Ik mis Ton van Rooyen met zijn prachtdocumentaires over het echte leven trouwens. Is iedereen Ton vergeten? Of vinden we hem goed? Nee toch zeker. Maar Van Dam is erger.

stem des volks | 06-08-06 | 23:43

@stem des volks: I shit you not, in September.

Levereter | 06-08-06 | 23:42

Iedereen behalve Sasha de Boer.

Freerider | 06-08-06 | 23:42

@DeMan 06-08-06 @ 23:37: Ik vind Sophie wel wat hebben, steeds als ik haar zie ga ik even een koude douche nemen.

Levereter | 06-08-06 | 23:41

Levereter 06-08-06 @ 23:21

Komt Van Dam weer op tv?? Nee toch zeker! Hoe kan dat nou? Wie beslist zoiets? Van Dam zelf zeker.

stem des volks | 06-08-06 | 23:41

e.claudius 06-08-06 @ 23:34

2004?

Kom je net terug van de film The Lake House?

Met Zondergulp | 06-08-06 | 23:40

Hugo Borst.

Henk de Denktank | 06-08-06 | 23:39

@CoJoNes 06-08-06 @ 23:34: Jammer van de Jupiler, maar zie je wel, weer die van Dam dus.

Levereter | 06-08-06 | 23:38

@DeMan
Theo Reitsma

CoJoNes | 06-08-06 | 23:38

Wie is overigens de meest geliefde tv-persoonlijkheid?

Postscriptum: BNN-doos Hilbrands mag ook weg, met haar vunse, verlepte, vette bosje ongekamde haar.

DeMan | 06-08-06 | 23:37

B&VD!

Hinkstapsprong | 06-08-06 | 23:36

@Levereter
ik moet dan zeggen dat dat te grof is, maar ik spray net een hele fles jupiler over m'n scherm.

CoJoNes | 06-08-06 | 23:34

Ow, sorry ik dacht dat ik op mijn geenstijl-bladwijzertje klikte, maar ik ben blijkbaar doorverwezen naar FOK? forum.fok.nl/topic/451047

e.claudius | 06-08-06 | 23:34

Feitelijk kan natuurlijk - met uitzondering van de voltallige presentatiecrew van het geniale Keuringsdienst van Waarde - ieder tv-hoofd gedelete worden, maar als ik echt maar één mag kiezen, dan is het zonder twijfel noch discussie 's lands meest incapabele, hysterische, ongetallenteerde, doch bovendien ook nog foeilelijke volwassen ADHD-kind Sybrand Niesen (of hoe hij dat zelf ook schrijft.) (Met z'n lelijke rooie bek en dito haarkleur!)

Met op een onoverbrugbare achterstand de nagenoeg even incapabele RTL-black-beauties Sylvana Simons en John "kijk ik heb al baardgroei" Williams op een gedeelde tweede plaats.

DeMan | 06-08-06 | 23:33

Ik droom weleens van een Two way TV, je gaat voor de buis zitten met een Sig, en daar is Andries en KNAL, weg Andries, even switchen naar 3, daar is Clairy, en KNAL weg Clairy.

Levereter | 06-08-06 | 23:32

@pussje 06-08-06 @ 23:28

Het wordt ook gewoon Mart Smeets dat is door Hoxha en GS allang bepaald...

Werking Bindend StemAdvies

Mocht de stemming fout, danwel niet geheel naar onze smaak verlopen (bijvoorbeeld als Mart Smeets dreigt te verliezen), dan gaan we over tot een Bindend StemAdvies. Verzet is zinloos. Maar we hopen dat we dit paardenmiddel niet in hoeven te zetten.

laffer | 06-08-06 | 23:31

De radioreporter Max van Wesel, omdat hij onverstaanbaar is omdat hij een s en z gelijkklinkend uit spreekt. En dat ook doet bij een g en ch, en dat ook doet bij een v en f.

bebop | 06-08-06 | 23:30

@pussje: LOL

Levereter | 06-08-06 | 23:29

Tsja, die Joling, hij is irritant, maar onschuldig. Zelfs mongeaulen nemen hem niet serieus, dus niks aan het handje, een van de uitwassen van stompzinnige televisie. Weet er trouwens weer een, wat te denken van de -kug- altijd kritische Maartje van Weegen? De hofnar van Beatrix? Moet ook weg.

brutus68 | 06-08-06 | 23:29

het moet gewoon mart smeets worden!!!!! die man wordt dan uitgenodigd in een zaaltje waar hij denkt een prijs te krijgen maar dan ineens roept iedereen :"NEKSCHOT! NEKSCHOT! NEKSCHOT!" en de dag daarna is het iets minder erg op tv!!!

pussje | 06-08-06 | 23:28

superjan 06-08-06 @ 23:24: Zeker en bij wie? juist de VARA.
Wat is de overeenkomst tussen Marcel met kanker, en een auto met airco?
Van buiten zie je er niks van, maar het is wel prettig dat het erin zit.

Levereter | 06-08-06 | 23:27

@livinggod 06-08-06 @ 23:23

Dirk Scheringa is de persoon achter bijna al die vervelende spotjes.

laffer | 06-08-06 | 23:26

Jack van Gelder bij de heren en Gerard Joling bij de dames. Jack mag opgeroepen worden voor dienstplicht bij de IDF aan het front. We kunnen nog wel even stemmen of hij naar Gaza of Libanon zou moeten. Gerard mag tijdens de volgende gay-pride spread eagle worden vastgebonden boven het IJ aan het Shell-gebouw en het havenkantoor, waarna de boegspriet van de Amsterdam hem onder vol zeil zijn ultieme rectale ervaring mag geven.

Feuer Frei | 06-08-06 | 23:25

@Levereter 23.21

Nee, Van Dam komt terug met een bindend stemadvies. Wijk je daar vanaf, dan ben je een minderwaardig mens, je weet tog?

brutus68 | 06-08-06 | 23:24

Jan Mulder (of issie al weg sinds BVD weg is?)

broomstick | 06-08-06 | 23:24

@levereter> Dat is niet waar tog?

superjan | 06-08-06 | 23:24

Leen van lenen.nl(zoizo alle mensen en bredrijven die in reclames spelen of reclames maken
ik wil dat schot hagel in de kop zelf wel komen uit delen
ze mogen ook zelf moord plegen dat maakt het een stuk makkelijker

livinggod | 06-08-06 | 23:23

@fuckje 06-08-06 @ 23:14
Fawlty Towers zei je?.. nou het zal mij benieuwen.

goudbrasem | 06-08-06 | 23:22

Het erge is dat van Dam weer terugkomt met een (objectief) "kuch" verkiezingsprogramma.

Levereter | 06-08-06 | 23:21

1. Iedereen van SBS6 - Ze hebben een gezamelijk IQ van een dropveter.
2. Clary Polak - Ze is lelijk en heeft een buitengewoon irritant stemgeluid.
3. Mart Smeets - Ik ben hem zo onderhand een beetje zat.
4. Hans Kraaij Jr. - Irritanter dan Sr.

Framoes | 06-08-06 | 23:20

Had ik die bokkelul van een van Dam al genoemd?

goudbrasem | 06-08-06 | 23:19

CoJoNes 06-08-06 @ 22:37

O ja, die Desanne, die is ook heel erg. God, wat een enorm stomme columns over 'liefde' en 'dat we allemaal van elkaar moeten houden' enzo, althans, daar komt het altijd op neer. Met Plastrek (met 1 s hoor) ben ik het niet eens - die vind ik heel erg oké. Heldere denkert.

stem des volks | 06-08-06 | 23:17

Zo dit niet kunnen?
Lul van Dam, ex equo Paul Rozenluller.

Levereter | 06-08-06 | 23:17

Zou niet kijken, Fuckje, is eng hoor...

brutus68 | 06-08-06 | 23:16

Die weerman die steeds met zijn armen staat te wapperen en zo veel 'verschrikkelijk' in zijn babbel doet.
Paul Rosenmoller vanwege zijn onoprechtheid.

bebop | 06-08-06 | 23:15

1 Patty Brard (kots kots kots kots kots enz enz)
2 Femke Halsema (De eerste vrouw in Nederland met een hersenbeschadiging ,die het schopt tot fractieleidster,klasse Femke!)
3 Marcel van Dam ( het doorslaggevende bewijs dat socialisme niet werkt)
4 Wim Kok (moeder aller pvda zakkenvullers en huichelaars)
5 Paul Zakkenvuller (ga zo door Paul ,op een dag haal je Wim rechts in)
Hoewel ik al 43 jaar een jongetje ben, ben ik binnen 5 minuten zwaar ongesteld ,als ik een van de vijf op tv tegenkom.

klaasjeanco | 06-08-06 | 23:14

Zometeen komt de KRO met een nieuwe serie: Fawlty Towers. Ben benieuwd!!

fuckje | 06-08-06 | 23:14

O, nu zie ik er nog een paar bij de mede-reaguurders die ook erg zijn:
Nance
Tooske - omdat ze allebei alleen een voornaam hebben, ze denken zich blijkbaar Elvis.
En Wendy van Dijk - omdat ze enorm onecht is.

stem des volks | 06-08-06 | 23:13

@broodje 23.04

U bent lid van die prachtige omroep Max? U vergeet Willem Duijs, dat was nog eens een presentator... Of -lieve, lieve menschen- Mies Bouwman, ik zou zeggen, Bridget eat your heart out, want presenteren doe je dus zeau...
Nu ik toch over die zelfingenomen bitch van een Bridget heb, die moet dus ook weg. Wat een ongelooflijk fake-wijf is dat, met die arrogante ordinaire harses van d'r. Slim is ze zeker, maar, zoals mijn oude wijze moeder altijd zegt, je ziet aan d'r ogen dat dat meisje niet deugt..., en m'n moeder die kan het weten, dus waarvan akte..

brutus68 | 06-08-06 | 23:13

Omdat ik sowieso nooit sport kijk (behalve voetballen, maar zonder de talking heads daarna) zullen Smeets en Kraaij me worst wezen.
Weg moet wel:Megalul van Dam.
Weg moet ook: Dat vrouwke van Polak, de schrik van Nova.

Levereter | 06-08-06 | 23:13

Gordon. Klaar.

/FLX | 06-08-06 | 23:12

1. Marcel van Dam - altijd een mening en áltijd de verkeerde
2. Paul Rossenmuller - omdat ik niet tegen dat geslijm van die man kan, gedver de gedver wat een liquoricecock zeg.
3. Mart Smeets - omdat ie zo vreselijk zelfingenomen is én omdat ie tegenover mij woont (draak van een kerel, ook in het echt)
4. Jack Spijkerman - maar die mag ook op 1 eigenlijk - hoewel ik niet in volgorde van ergheid nomineer, omdat ie van het cijfer 10 is
5. Linda de Mol - omdat ze nu veel en veel te vaak op de treurbuis is
6. Hans Kraaij jr. - omdat ie gewoon écht niet leuk is

Dit zijn wel de ergste, maar er zijn er nog zoveel meer.

En Harmen Siezen wil ik óók terug. En Clairie Polak moet blijven.

stem des volks | 06-08-06 | 23:11

Mogen dan ook alle Afrikanen, Indonesiers en aanverwante volkeren van TV zender die in het kader van het programma "families in de bush" of hoe dit zieke gebakje Tv dan ook heet,van mij hun eigen bananen doppen. Dat geldt ook voor de zogenaamde families die ook, on camera, uitgebreid terug werden geworpen op hun aangeboren" Darwin-gedrag".
Nurture or Nature?
Het aanzien niet waard!
Geen van allen.

Cryptocheilus | 06-08-06 | 23:06

die claudia de breij mag van mij wel potten en pannen gaan schoonlikken. Dat kan ze vast beter als presenteren.
Verder iedereen die zich voordoet als intelligente linkse weet ik wat. Graftak Polak voorop.

Hmmz Verder mag Hans Kraaij jr wel eens naar het CWI toe voor ander werk. Enne die Rayman is ook allang niet grappig meer. Ook ben ik geen liefhebber van tomaten dus jack van gelder tot ziens he

Duivel666 | 06-08-06 | 23:05

Verlang terug naar Helden en Heldinnen als Kick Stockhuizen, Herman Emmink,Ted de Braak. Tanja Koen, Willy Dobbe,Sonja Barend,Jan Brusse, Cees Brusse, Martine Bijl, Albert Mol,Willem Ruijs,Chriet Titulaer,Antoon van Hooff.... vroeger was alles veel leuker

broodjemaagwand | 06-08-06 | 23:04

-mag de beste Jack Spijkerman volledig van de buis gegumd (trofee liefst geschonken door Jomanda in een 10 jurkje fzo),
-dan die vreselijk domme man van de Weddingplanner van de EO-->vernietig die man
-meneer Raymann, vervelende vent zonder humor
-alles met de naam Brandsteder en Römer
-Wendy van Dijk met haar hart in actie
-Nance
(*rochelt)

helpdeskmedewerker | 06-08-06 | 23:03

Voortaan de Treble Triple-presentatie van het journaal alstublieft.

fuckje | 06-08-06 | 23:03

Ik vergat nog Marcel "Exota" van Dam, omdat het een waanzinnige klootzak is.

goudbrasem | 06-08-06 | 22:59

Iefje 06-08-06 @ 22:53

Giel Beelen
Jack Spijkerman
Dolf Jansen
Paul Rosenluller
Marcel van Dam

Zeg maar gewoon VARA of voorheen Vara

Samen met Janssen mag die Lebbis ook wel geruimd worden.Dat wandelende neusgat yek!!!

broodjemaagwand | 06-08-06 | 22:58

Jack van Gelder (vanwege zijn visie: "Als er geen nieuws is moet je nieuws maken!!!"
Evert ten Napel vanwege zijn agressie
Theo Reitsma vanwege zijn agressie
Mart Smeets vanwege zijn: "Hoe voelde je doen?"
Andries Knevel vooral laten omdat niemand beter kan aantonen hoe dom het Christendom gestructureerd is.

bebop | 06-08-06 | 22:57

@cojones> tja dat verhaal heb ik weer wel helemaal gevolgd. Die gek met die groene helm zit constant discontinu in beeld. (dat betekent dat hij een dood kind eerst naar de ziekenwagen brengt en er 4 uur later weer mee loopt te sjouwen en hetzelfde kind 2 uur later weer onder het puin vandaan trekt)En hij was er 10 jaar geleden ook al!

errug kinky allemaal.

superjan | 06-08-06 | 22:57

Nivo Nihiel moet zo snel mogelijk worden kaltgestelt. Deze kale oetlul (want kamt zijn 40cm lange haar vanuit de nek naar voren) gaat quasi inteligent in het spaans een interview doen. Echter dreunt hij van tevoren ingestudeerde vragen op en luistert niet eens naar het antwoord!

goudbrasem | 06-08-06 | 22:57

Goed. De keuze van Brutus.

1. Andries Knevel. Buitengewoon irritant zelfingenomen figuur die niet in staat is/lijkt z'n gasten hun eigen verhaal te laten doen, zonder met een u-bocht weer bij z'n grote held God te eindigen. Onfatsoenelijk, onbeleefd en irritant.
Dus weg met die goser...
2. Hans Kraaij junior. Valt niks over te zeggen, wat het is niks. Hoort in een instelling thuis, niet op de buis.
3. Martin Simek. Goddank al een tijd niet op de buis gesignaleerd, ies vervelende Tsjech, die na ruim 4 decennia nog steeds niet fatsoenslijk Nederlands spreekt.
4. Jurgen Raymann. Buitengewoon vervelende Surinamer, die denkt grappig te zijn door met een raar accent te spreken, want ies grappig..., enkele reis C.I.W. te 036 wat mij betreft.

brutus68 | 06-08-06 | 22:56

Giel Beelen
Jack Spijkerman
Dolf Jansen
Paul Rosenluller
Marcel van Dam
Ach - de hele publieke omroep mag van mij opzouten.

Iefje | 06-08-06 | 22:53

Jeroen Kijk in de Vegte, Dat figuur is zo verschrikkelijk. Als ik zijn stem hoor moet ik zo ongeveer wel zappen.

kiestumaar.kro.nl/Gasten/JeroenKijkind...
Die kerel is t trouwens voor de mensen die net als ik alleen zijn rot kop kennen en niet zijn naam.

Gonzo the Magician | 06-08-06 | 22:53

Marcel van Dam: omdat we met zijn allen zwaar onder de achterkant van zijn gelijk zitten!

beller | 06-08-06 | 22:49

NOOIT MEER EVERT TEN NAPEL.

Iefje | 06-08-06 | 22:48

Elsemieke Havinga-kijk en huiver
Susanne Bosman-schudt met haar hele lichaam als ze het nieuws leest bah zwaar irritant
Rick Nieman(d)-een leeghoofd,kan niks zal nooit iets kunnen
Jeroen Latijnhouwers-ga es naar de tandarts man
Het gehele team van hart van nederland-Brrrrrrrrrrrr nemen zichzelf en het "nieuws"dat ze brengen veels te aux serieux
en zo kan ik er nog vele noemen................

kookaburra | 06-08-06 | 22:47

@CoJoNes 06-08-06 @ 22:46 (mezelf dus)
Nogal OT, sorry.

CoJoNes | 06-08-06 | 22:47

Dudes en Dudettes, dit is niet te geloven: Ik presenteer u, wederom, op een nieuwe lokatie met nieuwe 'onschuldige' slachtoffers, vol in beeld: Green Helmet
eureferendum.blogspot.com/2006/08/trut...

CoJoNes | 06-08-06 | 22:46

Beau Noël van Erven Dorens en die ouwe lullen van Jiskefet.

aivd | 06-08-06 | 22:44

@ de belg 06-08-06 @ 21:47. Ja, of gewoon saai stemmen welke presentator van de buis moet.

Lijpe Jopie | 06-08-06 | 22:42

Goedverdoemme, meer stemmen voor dat fregat uit de Muzzy talencursusreclame, dagelijks een keer of zevenhonderdtwaalf te zien op DC, NGC enz. Kapot moet ze, dat zwijn in dat groene gordijn. Dood door kaasschaaf! Brrr..... Ook Karl Noten, die homosuwele katoenplukkert mag linea recta de schredder in!

DerBomber | 06-08-06 | 22:41

@cojones> ja desanne, het intellectuele zusje van bonnie st clair.

superjan | 06-08-06 | 22:40

LOL @Onderbuik 06-08-06 @ 21:59
Jij doelt waarschijnlijk op zijn homosexualiteit.
Maar goed, als hij maar weggejorist wordt.
En over eten gesproken.
Alles wat lijkt op een vijf-uur-show moet ook verboden worden.
Elke presentator(trice) die daar nog aan mee gaat werken een nekschot.

De Intrigant | 06-08-06 | 22:39

- Paul Witteman
- Desanne van Brederode (?) die columniste met die kudtstem van Buitenhof
- Peter van Ingen
- Ronald Plassterk

CoJoNes | 06-08-06 | 22:37

M A R T S M E E T S !!!

Kots en kots misselijk word ik daarvan dus trem die
Ria Visser neuqende ex-basketballer voorgoed van
het scherm!!!

keesss | 06-08-06 | 22:37

Hans Kraay Junior, irritante cavia.
Gerogina Verbaan, toch net iets te dom.

Jap Wab | 06-08-06 | 22:36

met een afstandsbediening kun je lekker handig zappen !!!

ESER2005 | 06-08-06 | 22:35

ook een vrouw lees ik net... paula udondek of zoiets, ga lekker bij die mongeaule wone mens!

Valpa.tk-Meister | 06-08-06 | 22:34

Kees Driehuis: Irritante linkse pseudointellectueel
Claudia de Breij: Dit multitalent *kuch kuch* is absoluut niet grappig

broodjemaagwand | 06-08-06 | 22:32

De arrogante zelfingenomen bijziende zak Philip Freriks lijkt me zeer goed in aanmerking te komen voor een flinke dosis hagel!

flupsen | 06-08-06 | 22:32

Clairy Polak, Mart Smeets

Ondehwezah | 06-08-06 | 22:31

ik denk heeeeeeel hard na...
*niets van talpa, want die zender is goddelijk
*op mart smeets na niemand van de NOS Sport

dan is het duidelijk, hans kraaij junior... das een enorme lul, vraag het maar na aan ruud gulllit!

Valpa.tk-Meister | 06-08-06 | 22:31

@koerbagh en Cojones> ik heb dat hele hezbolah topic gemist. Excuus. Even goed schandalig. Reuters notabene.

superjan | 06-08-06 | 22:30

Sowieso de zoon van Ron Brandsteder omdat we die gevolgen al gezien hebben .

En nog een ideetje voor de redactie, vooruitlopend op...:
De top 25 van de lijst de iq-test laten doen en alles onder het Landelijk Gemiddelde (LG plus 15 punten; ivm toegevoegde waarde televisie) wordt op staande voet en natuurlijk live ontslagen.
De gewone iq-test begint toch wat oubollig aan te doen en aan de stand van zaken te zien zit het met de gegarandeerde ontslagen ook wel snor.

Frits Bernard | 06-08-06 | 22:28

@superjan 06-08-06 @ 22:23
Net wakker? eureferendum.blogspot.com/
niet echt gewend van een scherpe geest als jij.

CoJoNes | 06-08-06 | 22:27

De milde ergernis die M smeets bij me doet opkomen, herrinert me aan mijn kindertijd, (toen ik dit gevoel ook al had over hem) Om nostalgische redenen mag hij dus van mij blijven.

superjan | 06-08-06 | 22:26

eeeehhmmmmm
Kees Geel?

CoJoNes | 06-08-06 | 22:25

Clairy Polak mag van mij absoluut blijven. Sterker zulke iron ladies hebben meer nodig.

laffer | 06-08-06 | 22:24

Zonder enige twijfel MART SMEETS, er staan hier vele rake typeringen van dit fossiel die het voor meer dan JPB doet. En laat hij dan dat juffertje met die SNOR van het journaal meenemen !

Mentaal verzuim | 06-08-06 | 22:24

mart smeets en de chris(tine) vd horst

smeets omdat hij de reden is om een sportprogramma over te slaan en christine omdat hij tijdens het zappen in de weg zit. heb ik het wel goed begrepen?

fanta | 06-08-06 | 22:23

ot
Reuters (de enige echte!!!) heeft trouwens Qana feauteaux lopen feauteauf*cken.

superjan | 06-08-06 | 22:23

Valt niet mee om alleen de twee ergste te noemen. Nah, vruit:

Scheet in de nek van Klereplak en Sven Kokhals graag.

Behaard smaalkopje | 06-08-06 | 22:21

@Bucky 06-08-06 @ 22:17

Goed stukje.

laffer | 06-08-06 | 22:19

Clairy Polak
alias
Clairy Pola
alias
Clairy Polka

Met zulke dochters heeft het Joodse volk geen Hezbollah meer nodig.

Caliry is een humorloze, staalharde propaganda appartsjik, die met valse trucs en sturende dwingende vragen gasten haar mening wil laten verkondigen of zo dit niet lukt, gasten volledig in de (foute, vaak extreem rechtse) hoek zet.

Clairy is een rudiment uit het tijdperk van Beria. Een ijsheks die met mede commisaris tovaritsj Kees Driehuis naar de heilstaat Noord Korea zoude moeten worden verbannen.

superjan | 06-08-06 | 22:18

@Jelle 06-08-06 @ 22:13

Bestaat dat nog programma aankondigingen?

laffer | 06-08-06 | 22:17

Owja PAUL ROSENMULLER ja, die was ik bijna vergeten.
De oud kopman van GroenLinks. Hij ging uit de politiek, en vertelde in een diepte interview dat hij nooit meer op tv wou komen, en dat hij de rust wou gaan opzoeken.
Uiteraard was dit, net zoals alles wat deze man in zijn leven heeft gedaan, een leugen.
Nu maakt hij opzichtige extreem politiek gekleurde tv, en hij is hier nog trots op ook.
In dat diepte interview (wat volgens mij na de dood van Fortuyn gemaakt was), vertelde hij in een trein dat hij zich bedreigd voelde. Hij schetste een voorbeeld: Ik kijk tegenwoordig heel goed uit overal, ook op het station. Ik ben bang dat iemand me voor de trein duwt. Enkele shots verder zie je hoe de huichelaar op een station loopt, op 1 meter van het spoor. (dit is niet verzonnen, ik zou een moord doen om dat interview nog eens te zien, zeker nu, dat is echt het bewijs dat deze man een slechte leugenaar is)

Hatsiemoko | 06-08-06 | 22:17

Nomineer alle bekende "TV advocaten". Ach noem ze maar op.
Zakkenvullers en kwijlebabbels. Bah!!

Cryptocheilus | 06-08-06 | 22:17

Mensen prima dat piet paulusma van de buis afmoet maar dan wel alle weermensen want het weer is niet te voorspellen dus in feite is het dom wat jullie zeggen in mijn ogen maar goed dat is mijn mening.
Voor de rest Herr Rudi Carell is helaas dood en iemand anders wou bart boos van de tv af hebben.
Deze Bart Boos ook wel officieel Bart de Graaf boegbeeld en maker van BNN is helaas ook al dood door allerlei stomme rot ziektes.
Maar Bart was wel de kleine grote man en hij was een super goeie man dus hij niet van de tv maar juist erop blijven.
Wie er echt af mag met zij raggebollekop is Mart Smeets wat moet die ouwe zeikerd nog op de tv doen?

Bucky | 06-08-06 | 22:17

doe liever wat brekend nieuws, trap in Utrecht pleurt uit elkaar!!!!

taslul | 06-08-06 | 22:17

Ellen Brusse. Programma-aankondigingen zijn zeeeeaaaaauuuuu 1988.

Jelle | 06-08-06 | 22:13

Aan het aantal reactie's te zien is de gayparade afgelopen?

..zapper | 06-08-06 | 22:12

@fuckje 06-08-06 @ 22:06:
Ja, ik moet het ook met Essent doen. Het lijkt wel analoge TV met een onweersbui boven Smilde. Zoals vroeger.

koerbagh | 06-08-06 | 22:10

Jan "the blue lion " Mulder... Die infantiele nepintelectueel mogen ze per direct ophokken...

Tevens, de godvrezende christenterrorist Andries Knevel.

Mosselprikker | 06-08-06 | 22:10

Jensen, die gast moet z'n humor oplezen van een briefje.

stomvolk | 06-08-06 | 22:10

Ron Brandsteder. By far.

sulako | 06-08-06 | 22:08

Ik ben blij om te lezen dat Marcel van Dam hier zwaar gehaat is.
Waarom Marcel van Dam ? Hij is : een oplichter, een leugenaar, een wolf in schaapskleren, een secreet, een huichelaar. Kortom een socialist van de puurste klasse.
Deze man dringt zijn mening op bij zwakke schapen, met een overtuigingskracht waar het zwakzinne volk op breekt. Deze man moet duidelijk van de buis, in het 1 na beste geval wordt deze man een kluizenaar. Het beste geval lijkt me duidelijk, maar ik weet dat dit niet het toneel is waar je mensen neckschoten mag wensen, daarom doe ik dat ook niet.

Hatsiemoko | 06-08-06 | 22:08

TV is zeau passé!

War On Errorism | 06-08-06 | 22:08

De eerste die een schot hagel verdient is die gnoom van wegmisbruikers.
En bij de dames Christine van de Horst. Argggghhhh!!!!!!!

SuperG | 06-08-06 | 22:08

Doe maar Talpa verdwijnen.... Al die heaumeaux en neem dan meteen Paul de Leeuw mee...

FredGrb | 06-08-06 | 22:07

Er is een oplossing voor al je (TV) irritaties die ik al jaren met succes toepas:

Geen TV

Je zult verbaasd zijn hoeveel vrije tijd je ineens hebt.

Met Zondergulp | 06-08-06 | 22:07

*Aart Staartjes. Een pedofiel in een kinderprogramma, onbegrijpelijk.
*Felix Meurders. Irritante zelfingenomen klote kwal die NOOIT iemand laat uitpraten en het altijd beter denkt te weten.
*Fransiso van Jole. Ik had al een tyfus hekel aan deze gast toen de redactie van Geenstijl nog aan mama's tiet hing. Heeft mij ooit een kunstje geflikt van grote aarslikkerij en liegt nog erger dan Pinokkio. Ooit hoop ik hem nog eens te treffen op een zebrapad...
*Christine van der Horst. Ik zweer het je, deze homo had ooit een lul en geen tieten. Weg met die travo.
*Ron Boshart. 1 Boshart kunnen we nog wel hebben.

gsxr | 06-08-06 | 22:06

@koerbagh,
ja, dat is weer eens wat anders dan fap fap fap. Is het beeld bij jou ook zo trillerig?

fuckje | 06-08-06 | 22:06

Op ned.3 was net een heuse klootzak vol in beeld. Die haalde het niet bij alle genoemde heren.

koerbagh | 06-08-06 | 22:04

Jan Mulder de Geldwolf van Talpa

Jack Spijkerkop die kop alleen al

Beau van Erven Dorens biggest asshole

cafe de wereld | 06-08-06 | 22:03

1. Mart Smeets
Deze man is anti voetbal en moet daar wel wat overzeggen bij de NOS dus dan maar lekker afkraken echt associaal. Daarnaast vind meneer vooral zichzelf belangrijk wat het iritatie niveau tot heel hoog laat oplopen.

2. Fransico van Jole
Deze man diskwalificeert zich steeds weer met geklungel, geheugen verlies, ongefundeerde uitspraken en vooral het continue onderuit halen van GS en het internet in het algemeen.

Trouwens wel een beetje een komkommer poll Hoxha!

laffer | 06-08-06 | 22:00

Hans Kraaij Jr. Alles is fout aan die man, Voetbal, darten, hij weet alles te verkloten en het ingezette middel voor verwijdering moet adequaat zijn, want zelfs op TV Gelderland aanwezig, en dat kan ook sneakie, net als Henk Mouwe (brrrrrrrr). Andre van Toorn. Met dank aan Cryptocheilus doe ik ook Maurice de Hond in de aanbieding

Vrouwen (nou ja) Brard (geen nadere argumenten, kijk zelf), Tensen (ooit een natte droom waard, maar nu de vleesgeworden Gooise nachtmerrie). Marga van Praag (maar die is al weg geleauf ik, maar gelijkwaardig aan Kraaij jr)

Buitenlands: Dr Phill (en zijn zoon) die betweters moeten gewoon deaud en bij de vrouwen die broodplank van Flikken, voormalig omroepster BRT. Daar krijg ik al jaren zakkramp van.

haasje over | 06-08-06 | 22:00

ehh... is Jean Pierre B. al genomijneerd?

Albert Bauerstein | 06-08-06 | 21:59

@De Intrigant 06-08-06 @ 21:55
mopje/doordenkertje: weet je trouwens wat het verschil is tusen joop braakhekke en kas spijkers?
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
Kas Spijkers roert in het eten van vandag, en joop braakhekke in dat van gisteren...

Onderbuik | 06-08-06 | 21:59

Piet Paulusma, omdat hij bij het. Praten de nodige leestekens, overslaat en ze. Willekeurig terugplaatst in. De zin

hefschroefvliegtuigw | 06-08-06 | 21:56

Hans Kraaij Jr. Duidelijk.

Scavaged | 06-08-06 | 21:56

Nog even voor de Joristroffee.
Joop Braakhekke
Arrogante kwal bij uitstek.
Joop de selfkicker.

De Intrigant | 06-08-06 | 21:55

@de belg,
je bedoelt Henk Bres?

fuckje | 06-08-06 | 21:54

gvd

Thurkish | 06-08-06 | 21:53

Ga eens Deaud!!!!!!!!! En als het dan toch fout moet dan maar Franchois Boulange... LINGO

Adekikker | 06-08-06 | 21:53

@mezelf
ferry mingele moet zijn ferry mengele
@Thurkish 06-08-06 @ 21:51
je leest inderdaad niet goed, egbers en hunkar zijn ook weg...

Onderbuik | 06-08-06 | 21:53

Als ik het allemaal goed lees hebben we straks dus nationale tv over met Sacha de Boer, Tom Egbers en Aldith Hunkar, ideaal.

Thurkish | 06-08-06 | 21:51

Man en vrouw? Barend en van Dorp.

winshots | 06-08-06 | 21:50

Han Pekel met je kut Woody Woodpecker

De dikke vandaal | 06-08-06 | 21:48

@ mijzelf
Mauricic= Maurice

Cryptocheilus | 06-08-06 | 21:48

jorgen rayman (ook weer de nps), marga van praag en haar vader/broer van praag (de ex-voorzitter van ajax) en de huidige voorzitter lijkt me nog irritanter, en gretta duisenberg (!), en ferry mengele inderdaad, en nog heel veel meer...

Onderbuik | 06-08-06 | 21:47

De pratende nachtampon Christine van de Horst en haar mannelijke uitgave Albert "roddelen is een leuk glijmiddel" Verlinden.

nadenkeniseenkunst | 06-08-06 | 21:47

Mauricice de Hondt! Met zijn peilingen en moordzaakjes.Hoop dat hij op GS gepeild wordt. Moordzaakjes, anyone?

Cryptocheilus | 06-08-06 | 21:47

@ lijpe jopie

schot hagelslag dan maar?

de belg | 06-08-06 | 21:47

Bij de heren:
Harry Mens, geen mens die er naar kijkt. Dom geluk van die vent.
Hans Kraay Jr, iedereen scheit op die mat van em.
Koos Spee, de goorste pliesievent die ik ook heb gezien. NEEEEEE, dat mag ook niet...
Prem, een of andere te rijke hindoehuppelaar die het met z'n linkse gelul opneemt voor allerlei zwakke schaapjes.
Pierre Wind, een ADHD-kok waar je werkelijk niets van kan verstaan.
Yvo Niehe, met z'n vieze compensatiehaar, bah!
Herman Boon, onbekend bij het grote publiek gelukkig, maar hij indoctrineerd op oudduitse wijze de Nederlandsche kinderschare die op een vrije middag nietsvermoedend tv aan het kijken zijn met dat gristelijke gebabbel.

Vrouwen:
Rebecca Bijker, zie Herman Boon.
Patty Brard, hoe smerig kan een vrouw, herstel lijk, zijn.
Nienke van de belspelletjes, dat iq bereik je in een vrieskist nog niet.
Cilly Dartel, nog een graadje smeriger dan Patty.
Sylvana Simons, je weet wel die kale negerin die zich overal mee bemoeit.
en als klap op de vuurpijl, die koe van een Christine van de Horst, die mag zelfs 's nachts nog de tv niet vervuilen, m'n tv wordt groen als dat mormel weer eens haar hok uit is gelaten.

winssen | 06-08-06 | 21:46

@ LifeCatcher 06-08-06 @ 16:21 Dat is wel zo maar toch. Maak het dan voor iedereen leuk. Schot hagel in iemands gezicht wensen moet zelfs voor Geenstijl een brug te ver zijn.

Lijpe Jopie | 06-08-06 | 21:45

Jorgen Raymann, de knuffelallochtoon met zijn zeikerige scheithumor.

cor123 | 06-08-06 | 21:45

Rick Engelkes
Hans Kraaij Sr.!
Rutger (die debiel van Rijnmond)
John de Wolf (die andere debiel van Rijnmond)
Martine Bijl (zwaar over de datum)
Karin v.d. Horst - Pelikaan
Arjan Ederveen
Ferry Mingele

plaspop | 06-08-06 | 21:44

hoe heet die beroepshagenees ook all weer?

de belg | 06-08-06 | 21:44

AL het huidige tv tuig ontslaan. Hoeft helemaal niet deaud van mij, als het maar van de buis is.
Ik heb het hierboven al een paar keer eerder gelezen, maar niet echt onderbouwd waarom... bij deze mijn poging:
-De Nederlandse televisiepersoonlijkheden zijn niet grappig
-De Nederlandse televisiepersoonlijkheden zijn NOOIT objectief
-De Nederlandse televisiepersoonlijkheden zien eruit of ze zo van de zwarte markt in Beverwijk zijn geplukt
-De Nederlandse televisiepersoonlijkheden hebben het IQ van een waterplant
-De Nederlandse televisiepersoonlijkheden blinken uit in middelmatigheid.
-De Nederlandse televisiepersoonlijkheden zijn pretentieus, maar komen nooit verder dan provinciaal
-De Nederlandse televisiepersoonlijkheden pretenderen te concurreren met internationale televisiepersoonlijkheden... broehabroeha
-De Nederlandse televisiepersoonlijkheden willen daarom een internationaal salaris... fijn, gauw oprotten, ga dan maar bij Nuon werken
.
Allemaal ontslaan dus.
Excuses aan 'die twee of drie' die het wel leuk doen op tv... jullie zijn dan ook je baan kwijt, maar misschien zullen ze jullie in een opgeschoond systeem weer inhuren...
.
Aan de rest: OPGERUIMD STAAT NETJES

fweddy | 06-08-06 | 21:44

Ik heb d'r al een paar keer vermeld zien staan, maar dat teefje dat een ieder met enig intellect direct jeuk en bulten bezorgd moet ook deaud. Inderzaad, ik heb het over:

Tooske Breugem

Reden: ze roept spontaan niet te behandelen allergische reacties op.

Anon | 06-08-06 | 21:43

clairy polak. en snel

jazzcat | 06-08-06 | 21:43

Hugo Borst, als meest irritante vrouwelijke persoonlijkheid

de belg | 06-08-06 | 21:42

@nl0raf 06-08-06 @ 21:32
bedankt lekker fap fap filmpje...

Onderbuik | 06-08-06 | 21:41

wilfried geneer, met stip

de belg | 06-08-06 | 21:41

Rudi Carell

Redwatch | 06-08-06 | 21:40

@Dorko 06-08-06 @ 21:19

Je had je heel wat typwerk kunnen besparen als je je laatste statement al in het begin had gemaakt....

Ahasveros | 06-08-06 | 21:40

Ik stel voor dat diegene die in de 1000e post wordt genoemd idd daadwerkelijk door GS hardhandig van de tv wordt weggepleurd!

fuckje | 06-08-06 | 21:39

Iedereen van 'Allstars' behalve die boerenlul. Die is wel lache.

braadlap | 06-08-06 | 21:39

Wilfred Genant
Iemand?

CoJoNes | 06-08-06 | 21:38

nl0raf 06-08-06 @ 21:32

Anniko van Santen toch?

broodjemaagwand | 06-08-06 | 21:38

Rudy Carrel, Oh shit, die is van de duitse zender. De TV in Nederland is zo slecht dat ik er niet meer naar kijk en af en toe een lekker duits muziekprogramma opzoek, dus nederlandse commentatoren weet ik niet. O, ja FRANK SNOEKS, na het NL 11-tal heeft hij het WK verpest.

Johannes Gerbrand | 06-08-06 | 21:38

Heel acterend nederland mag bij nader inzien ook wel van de buis geweerd worden.

Thurkish | 06-08-06 | 21:37

Humberto Tan.
Iemand?

CoJoNes | 06-08-06 | 21:37

Hugo Borst Lelijke ongeshoren zeikbal. Eddy Zoey hier nog weinig genopemd maar ook tenenkrommend lomp.
Lucille Werner, en natuurlijk Clairy Polak met afstand de meest libidododende types van de TV

broodjemaagwand | 06-08-06 | 21:36

Sonja Barend (domme vrouw, is misschien al weg maar irriteert me nog steeds)
Gerard Joling (drie keer erger dan Gordon, kun je nagaan)
Jan Mulder (donder toch op, lul)
Jack Spijkerzak (lelijke puistenkop)
Youp van het Hek (lelijke en dikke schreeuwlelljk, krijgt gelukkig snel een hartaanval)
Willbrord Frequin (is misschien ook al weg bij de TV maar was de ergste ooit)
Karel van de Graaf (wat een domme man)
Paul Rosemöller (need I say more ?)

Andreas B. | 06-08-06 | 21:35

Rudy Carrel!!

Johannes Gerbrand | 06-08-06 | 21:35

@koerbagh,
Ik wist niet dat je ook opgewarmde lijken mocht nomineren!
@CoJoNes,
Klopt! Maar zonder drank in je lijf is het minder leuk om naar te kijken:-)

fuckje | 06-08-06 | 21:33

@CoJoNes 06-08-06 @ 21:26
ja die haas is inderdaad politiek correct, jammer..., afknallen maar.
@De Intrigant 06-08-06 @ 21:28
bedankt, en respekt terug... :-)

Onderbuik | 06-08-06 | 21:33

Van mij mag Paul Pielesma, Erwin Krol en niet te vergeten Ferdinand Fransen (heaumeaugeaul) opzouten!

aldi | 06-08-06 | 21:32

Jos - harrrtelijk goedenavond - Brink
Willebrord Frequin, de arrogante zak
Peter R. de Vries, die andere arrogante zak
Martin - hondelul - Gaus
Andries Knevel, met zijn gristelijke rotbek
André van der Toorn, die rare foob
Goor en Geer, brrrr....

Patty Brard, onsmakelijk wijf met d'r brede bek
Simone Ikweetnietmeerhoezeheet, met die nog bredere bek

Oh ja, doe die Leen Frisia ook maar, die maakt meer kapot dan wie dan ook lief is!

Jawatnou? | 06-08-06 | 21:30

wie we ook collectief vergeten is natuurlijk AART STAARTJES, wat een vervelende "kindervriend", weg met die kwal...

Onderbuik | 06-08-06 | 21:28

@Onderbuik 06-08-06 @ 21:00
Uiteraard respecteer ik jouw mening.
Over de tieten van lucille doe ik geen uitspraken.
Over tieten gesproken.
Ik wil Italiaanse toestanden op de buis.
Ik wil bij elk programma een of meerdere lekkere wijven zien die niets zeggen maar gewoon geyl kijken.
Alle goedkope shows, op Amerikaanse/Engelse leest geschoeid, van de buis.
Geen 24-uur-TV meer.
Verder wil ik nog de groeten doen aan mijn oma.
Dat was het.

De Intrigant | 06-08-06 | 21:28

overigens vind ik aniko van zanten wel leuk... die mag blijven.

Onderbuik | 06-08-06 | 21:27

@fuckje
Maar dan wel zonder die Policor slappe hap Jan-Jaap en Heertje mag alleen als ie minstens 5 glazen en lijnen wit acter de kiezen heeft.

CoJoNes | 06-08-06 | 21:26

Dat nou niemand op de naam Marga van Praag komt....
Dat is natuurlijk ook een naam die je je het liefst niet herinnert (laat staan het gezicht en de stem erbij) maar toch bizar dat ze niet éénmaal is genoemd.
Bij deze dus. Marga van Praag. Kan die geen Hezbollahraketjes in Haifa gaan wegkoppen? Ik zal haar nogmaals noemen: Marga van Praag.
Zij dus: www.muziek-buro.nl/Boekingen%20marga%2...

koerbagh | 06-08-06 | 21:26

Thurkish 06-08-06 @ 21:21
klopt, vind het een vervelende kwal.
net als:
1.prem radakisjoe
2.mart smeets
3.kees driethuis
4.marcel van dam
6.frits spits
7.paul rosemuller
8.paul witteman
9.clairy polak
10.jeroen trotse pauw.

Onderbuik | 06-08-06 | 21:25

1. Joris Luyendijk
2. Inie Minie
3. de hele familie De mol
4. Alles wat bij de tros werkt
5. mart Smeets als toegift dan

Lettera22 | 06-08-06 | 21:24

@cojones, mee eensch. Maar dan wel zonder Mike en Thomas

De dikke vandaal | 06-08-06 | 21:23

@CoJoNes,
" Dit was het nieuws" met Edens ook!!

fuckje | 06-08-06 | 21:23

paul rosenmuller

geytennöker | 06-08-06 | 21:23

Philip Frederiks
*damm, weer naar therapie morgen*

nl0raf | 06-08-06 | 21:23

Na lang beraad en gepijnigde hersenen, is er eigenlijk maar één programma dat van mij mag blijven:
De Mike en Thomas Show.

CoJoNes | 06-08-06 | 21:21

Jochem van Gelder heeft ook zijn beste tijd wel gehad.

Thurkish | 06-08-06 | 21:21

Prem

Meiden van Halal

Clairy Polak

Jack Spijkerman

Dhr. M.c. Farmer | 06-08-06 | 21:19

Wie? Mart Smeets.

Waarom? Over de datum.

Max@Laadvermogen | 06-08-06 | 21:19

0 Mart Smeets
Slaapverwekkende ouwe zemelaar
1 Gerard Joling & Gordon
Als tienermeisjes giechelende pisnichten wekken walging op. Volstrekt overbodige 3e rangs uitgescheten zangertjes.
2 Gerard Joling & Gordon
3 Gerard Joling & Gordon
4 Hans Kraay jr.
24/7 met een natte vlek in zijn broek (er is immers altijd wel ergens een vrouw in de buurt). Penetreert graag personal space met zijn lekijke apenhoofd.
5 Mentol Theo
Kleinemeisjesfluisteraar heeft ook 24/7 natte vlek in (motor)broek, alleen dan van vieze woordjes in kleine oortjes.
6 Daphne Dekkers
mijn hond kraamt zinnigere dingen uit als ie zit te schijten.
7 Ali B
Wie heeft die eikel bedacht zeg! Oprottten met je mening en je Opel
8 De Veerkampjes
Als ze begraven worden ga ik kijken naar die serie
9 Patty Brard
Vleesgeworden schaamteloosheid. Elke cel van Patty is al eens op tv geweest en het was niet fris...
10 Harry Mullisch
Neehee jij bent niet de beste schrijver van NL! Wel de lelijkste.
11 Andries Knevel
Tja, reli-zeikerd. Dus optiefen.
12 Jan Smit
Stond niet vooraan toen van alles werd uitgedeeld. Maakt kutmuziek. De haven in met die zak.
13 Dinand Woesthoff
KUCH KUCH KUCH Aargh.....
14 Nada Van Nie
Niks Nada Nakkes van Nie
15 Martin Gaus
Waardeloze trainer die met elke wind meewaait. Raadt af wat ie vroeger luidkeels aanprees.
16 Youri Mulder
Voegt niets toe aan nietszeggende voor-, tussen- en nabeschouwingen. Voetballen kon ie ook al niet,
17 De Tokkies
Hup, terug het riool in, stelletje paupers.
18 Adje
Er gaat een gerucht dat adje niet echt is. Wegwezen dan nepper!
19 De Zusjes van Eneco
Wat een iritante kutreclame met die twee zogename bijdehandte zusjes. Mogen een beetje lastige vragen stellen terwijl ze op een bureau zitten. Is het niet een beter idee dat ze de Enecoklerken onder het bureau pijpen? Houden ze tenminste hun bekken dicht en kunnen die Enecolui doorwerken.
20 Het Postbankmeisje
Wat een iritante kutreclame met die Blauwe Leeuw en die trut met die grijns op haar bek. Volgens mij verdwijnt die grijns alleen als die Leeuw haar anaal eens helemaal uitwoont.
21 Rik Felderhof
Lazer toch op met je hoedje
22 Jamai
meest nietszeggende homo van NL
23 Jim
idem
24 John de Wolf
John had behalve eerder moeten stoppen met voetballen, ook moeten stoppen met ademen.
25 Myrna Goossen
Nog saaier dan Mart Smeets
26 Marianne Timmer
Schaatschagrijn met die teringstem en dat kutaccent
27 De pfaff's
Belgisch Kampervolk ala Veerkampjes
28 Jamie Oliver
kookheaumeau
29 Gordan Ramsey
scheldende kutkankerkookheaumeau
30 Robert Jensen
Volgevreten scheetzak met die uberweke garnaal van een sidekick. Een soort bankkwal.
31 Yorinde Mol
Aaw, wat een ontiegelijke huppelkut. Onwijs populair bij Halford racers.
32 Johnny Kraaijkamp jr.
33 Harry Mens
34 Sylvana Simons
35 Carlo Boszhard
36 Reinout Oerlemans
37 Catherine Keyl
38 Peter Scheele
39 Chazia Mourali
40 Caroline Tensen
41 Rob Stenders
42 Jeroen van Inkel
43 Marcel van Dam
44 Marjon de Hond
45 Menno Buch
46 Tineke Schouten
47 Ivo Niehe
48 Tim Coronel
49 Tom Coronel
50 Gonnie van Onderhuren
51 Aniko van Santen
52 Astrid Kersseboom
53 Francisco van Jole
54 Fabienne de Vries
55 Johan Derksen
56 Quinty Trustfull
57 Vincent de Klerk
58 Lange Frans
59 Baas B
60 Lucile Werner
61 Toon Hermans
62 Tineke de Nooij
63 Mariska Hulscher
64 Estelle Gullit
65 Connie Breukhoven
66 Char
67 Jody Bernal
68 Hans Klok
69 Hans Kazan & zonen
70 Robert van den Broeke
71 Linda en John de Mol
72 Gert Timmerman
73 Rachel Hazes
74 Jort Kelder
75 Georgina Verbaan
76 Edwin de Roy van Zuydewijn
77 Chris Zegers
78 Tim Immers
79 Winston Gerschtanowitz
80 Rene Froger
81 Marga van Praag
82 Ron Bozhard

Bij nader inzien flikker ik mijn tv gewoon weg....

Dorko | 06-08-06 | 21:19

er is toch altijd al de stijlloze poll om te stemmen????

DJmarco | 06-08-06 | 21:19

@ beller; enigste? wat is dat? kun je dat eten?

Tony S | 06-08-06 | 21:18

Ik sluit me aan bij Sjirll @ 30-07-06 @ 14:56

Wegmisbruikers moet kapot en die klotepresentator moet mee

al Sasr | 06-08-06 | 21:18

Die flikker van rtl 4 boulevard of zo die alles zo goed weet.

flyinghollander | 06-08-06 | 21:15

Iedereen schijnt onbewust Karel-bweurk-van-de-Graaf uit zijn geheugen gewist te hebben. Begrijpelijk want alle andere nominaties komen niet eens bij hem in de buurt.
Ook Smeets niet of die anderen die hierboven en hieronder genoemd worden.

import | 06-08-06 | 21:15

Mijn personality die een nr. 1 plek verdient op de neutralisatielijst is sowieso terug te vinden in de publieke omroep: daar gaan belastingcenten naartoe, de rest van de private boys zoeken het zelf maar uit, daar is de zapper voor. Mijn stem gaat uit naar die nazale zanger van de NMO, dat die gast centen krijgt om koranteksten vals te zingen en dan ook nog op zo'n mono toon. Bert van Leeuwen en Andries Knevel met de tali-bijbel-achterban van de EO mag wat mij betreft net zo goed eraf.

tinusdetrekvogel | 06-08-06 | 21:15

Mart Smeets:omdat hij de enigste is die mijn breedbeeld tv volledig vult

beller | 06-08-06 | 21:14

De gewone man met een mening... daar kots ik op. (uuhm sorry iedereen)

De dikke vandaal | 06-08-06 | 21:13

1. Mart Smeets
2. Mart Smeets
3. Mart Smeets
...
10. Mart Smeets

ivar | 06-08-06 | 21:13

Oké dan even een tussenstandje...
1. Clairy Polak
2. André van der Toorn
3. Andries Knevel
4. Hans Kraaij jr.
5. Prem (stijgende!)
6. Philip Freriks
7. Mart Smeets
8. Jack Spijkerman
9. Gerard en Gordon
10. Patty Brard
Niet zo'n heel erg verrassend lijstje eigenlijk...

highcity | 06-08-06 | 21:10

Gerard joling hoe dan ook...

Die vetzak Mart Smeets met zijn ouwe kop met te lang haar en zijn vaderlijke toespreken alsof je een debiel bent die natuurlijk niet kan waarnemen wat zijne-koninklijke-hoogheid wel kan waarnemen.

Jeroen Pauw: alles aan deze man is manipulatie en nep: zijn 'intelectuele' haar, mensen met een geknikt hoofd aankijken. Wil oh zo graag intelligent en excentriek overkomen.

Peterstan | 06-08-06 | 21:09

@braadlap 06-08-06 @ 21:01
Hahaha, die koelie verdient idd een nominatie. Goeie.

Murdockyoufool | 06-08-06 | 21:09

@ 21:06 krijg jeuk, natuurlijk niet, sinds Karel van de Graaf geboren is is tv kijken deaudelijk.

import | 06-08-06 | 21:08

Jorinde Mol van SBS.
OMG wat een dombo is dat!

Zwaetelaer | 06-08-06 | 21:06

Kijken jullie dan nog allemaal TV dan...? Mwuhahahaha, wat een kleautjesvolk zijn we toch.

krijgjeuk | 06-08-06 | 21:06

Piet Paulisma, met zijn stomme vragen en altijd foute weersvoorspellingen.
Oetmoen!

broodjeaap | 06-08-06 | 21:05

Karel van de Graaf, ga eens van mijn planeet.

import | 06-08-06 | 21:04

Die patjakker van 'Nederland in beweging'.

braadlap | 06-08-06 | 21:01

Karel van de graaf moet deaud! Bindend stemadvies.

import | 06-08-06 | 21:01

@buscemi 06-08-06 @ 20:54
frits spits blijkt op tv inderdaad een eikel te zijn, jammer vond het vroeger een leuk programma...
@De Intrigant 06-08-06 @ 20:54
lucille werner is leuk en ze heeft mooie borsten, Nance lijkt me tamelijk neurotisch...

Onderbuik | 06-08-06 | 21:00

Van de hierbovengenoemde nominaties komen er veel in de buurt, maar helaas; allemaal fout, er komt er niet eentje in de buurt van Karel-teiltje-van-de-Graaf. Met kop en schouders boven de rest uit is hij de aller aller aller Allergrootste SUPERGLANSEIKEL van het universum sinds de uitvinding van tv. Krijg daarom bij het woord AVRO al kokhalsneigingen. Degenen die het presteren om langer dan 0,2 seconden naar de Graaf te kijken hebben een stalen maag, zijn blind en doof of hebben een negatief IQ. Ivo-kwijlebabbel-Niehe is een aardige tweede.

import | 06-08-06 | 21:00

Hans Kraay jr bij nader inzien ook weg, dat is echt een paardelul. Krijgen we wel de mogelijkheid om er meer dan 1 te stemmen? Gaat het helpen en last but not least, svp een ander votingsysteem dan dat systeem voor de feauteauf*ck want daar begrijp ik tot op heden nog steeds niets van

McCool | 06-08-06 | 20:55

Bij de vrouwen: Lucille Werner.
Zij heeft van een simpel spelletje als Lingo een drama gemaakt.
Daarnaast heeft ze geen persoonlijkheid.
Kortom, ik wil Nance terug.

Bij de mannen: Smeets en/of Joling
Smeets is al heel veel over gezegd. Met al het lelijke ben ik het eens.
Joling is van angsthaas over zijn geaardheid uitgegroeid tot grootstse verwijfde nicht op TV.

De Intrigant | 06-08-06 | 20:54

is dan wel van de radio maar kunnen we gelijk frits spits ook opruimen

buscemi | 06-08-06 | 20:54

Hans Kraay junoir natuurlijk. Zijn 'interviews' zijn van uitermate lage journalistieke waarde. Als je geen journalistiek gedaan hebt, dat geeft niets, maar blijf dan godver gewoon een tering eind bij die microfoon vandaan! Zijn vragen zijn vaak zeer subjectief, waar een journalistiek toch objectief behoort te blijven. Daar komt dan nog bovenop dat hij gewoon een bijzonder vervelend hoofd heeft. Ben je over de homevideo's op SBS aan het zappen, komt - zonder waarschuwing! - die Hans Kraay in beeld. Je schrikt je ongezien de tyfus!

Think | 06-08-06 | 20:53

Ik zeg: Bert van Leeuwen, van That's the Question

Mr. Knakworst | 06-08-06 | 20:52

Aangezien er toch een man en een vrouw worden gekozen, stel ik de volgende voor:
- Joke Bruis
- Andries Knevel

finale_plank | 06-08-06 | 20:52

bart boos!

kolonel klootoog | 06-08-06 | 20:52

Die vieze pedante Mart Smeets. De grootste lul van Nederland.
Stokslagen, kielhalen, radbraken, vierendelen, verbranden en zeiken over de as.

Hommel | 06-08-06 | 20:52

rob van de eikehoute tuinmeubele

buscemi | 06-08-06 | 20:51

De hele NOVA klotekliek. Jeroen Pauw, Rebecca (zaad)Loos.

Redaksie zou het niet makkeljker zijn om aan te geven wie WEL mag blijven op de buis? Ik bedoel, het overgrote deel is bagger.

doskabouter | 06-08-06 | 20:50

.volgens mij heb ik niks meer toe te voegen...

OoO | 06-08-06 | 20:49

"Leen van frisia"... gewoon zwaar irri
Die mutsen van die spelletjes programma's overdag... ook zwaar irri

Gleipaal2001 | 06-08-06 | 20:48

Die doos van UPC!

Onatopp | 06-08-06 | 20:42

die blauwe postbankleeuw.

buscemi | 06-08-06 | 20:41

Karl Noten van Nederland in beweging... driewerf HU!

Betwetert | 06-08-06 | 20:40

Rob "ff de handjes wassen en dan naar de rubbertjes kijken" Geus.
Die afgekeurde chefkok die ook bij de keuringsdienst van waren niet aan de bak komt

Fapdrol | 06-08-06 | 20:38

Andries Knevel: die gggrrrristelijke oetlul van de EO. Ik krijg acute jeuk op de meest onaangename plekken wanneer ik hem op tv zie.

Onatopp | 06-08-06 | 20:36

Irene Moors, al die kutjes en homo's van de belspelletjes

Fapdrol | 06-08-06 | 20:36

Marcel van Dam, Marcel van Dam, Marcel van Dam
Rosenmoller, Rosenmoller, Rosenmoller. Ophoepelen, foute politici die voor journalistje gaan spelen.

kniebelknuistje | 06-08-06 | 20:36

fuckje 06-08-06 @ 19:08

Dan nomineer ik ze nòg een keer: 'De Meiden van Halal'
.

Domme wichten die letterlijk niets interessants te melden hebben.
Zonde van tijd en geld.
Heel Haram, ook.

.

En Kees - "Onzorgvuldigheid suggereren, dat is pas onzorgvuldig" - Driehuis.
De moslim hoer.

filter | 06-08-06 | 20:33

paul rosemuller, joost zwagermans en dat soort linkse debielen.

Onderbuik | 06-08-06 | 20:32

Al dat volk wat behoort tot de Amsterdamse grachtengordel.

UncleBenz | 06-08-06 | 20:30

De hele cast van ONM! Wegens schrikbarend weinig talent (inclusief de blinde regisseur).

Baron Zuivelstein | 06-08-06 | 20:30

Kan men zich niet gewoon beter afvragen, welke tv-persoonlijkheden er niet af moeten?

Ik bedoel, Jezus en Mohammed op een stokje, kijkt er überhaupt nog iemand televisie?

Harige Bangmaker | 06-08-06 | 20:26

Alle vrouwen, Hans Kraaij jr. en Lucille Werner in het bijzonder. Evert ten Napel moet gewoon deaud.

St-Eenmans | 06-08-06 | 20:25

Ik sta geheel achter de wijze reaguurders die prem nomineren. Dom dat ik daar niet aan dacht. die ranzige kruipende holtor. nederlanders doorlopend beledigen, afzeiken, de maat nemen, criminaliseren. Deze zelfbenoemde inquisiteur van de policor verdient eigenlijk méér dan een schot hagel. even denken.... vierendelen, het spaansche paard, tong uitrukken, villen, levend koken, in de fik steken, knielend in een kooi opsluiten en die kooi ophangen voor de ingang van het huis van custers, spiezen, bakken, flamberen, pocheren, onthoofden.... goddomme... mijn fantasie kent ineens geen grenzen. Ik stop maar voor ik weggejorist wordt. wie weet hebben de andere geachte reaguurders nog suggesties om iets met prem te doen?
BTW: gaat GS degene die wint kapotmaken? dat wordt wel fun, ik kijk er naar uit. 't is dat ik al lang wist dat iedere mens tot het laagste van het laagste in staat is, anders zou ik schrikken van mezelf. Hatsikidee! bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz (een van de woedende bijen die door GS in zwermformatie op "willekeurige" passanten afgestuurd wordt).

bottehond | 06-08-06 | 20:24

De hele cast van de EO

Hertog Joris | 06-08-06 | 20:22

Er is één kandidaat die werkelijk overal uitspringt: aartsmongeaul EVERT TEN NAPEL. Tijdens het WK heeft hij iedereen met zijn irritante kudtcommentaaral genoeg verveeld, weg dermee.

Rimpelrolex | 06-08-06 | 20:22

een extra nominatie
Frank Masmeijer, die mag van mij ook van de buis af.

geert trilders | 06-08-06 | 20:21

Dit is een moeilijke.. Kan ik ook een algemene nominatie plaatsen voor de gehele belspel-maffia?

co commentaar | 06-08-06 | 20:18

Maar Jensen mag wel deaud trouwens

fluh | 06-08-06 | 20:18

@idv01 20:09
Eh als je piet paulusma weg wilt hebben waarom dan niet alle personen die het weer voorspellen?
Je zegt zelf dat het weer onvoorspelbaar is dus wat hebben we dan als piet weg is?

Bucky | 06-08-06 | 20:16

Hans Kraay jr.
Rebecca Loos.
( voor de zekerheid nog een keer... sterf!! )

*Hans vd Tocht is al van de buis toch?*

Koekje-dr-bij? | 06-08-06 | 20:16

Marcel van Dam!

Bert Graat | 06-08-06 | 20:16

De komkommertijd bereikt een piek zie ik. Je kan ook gewoon de tv uit laten?

fluh | 06-08-06 | 20:15

@Bucky
Ze bedoelen dan de 'voice-over' bij Lingo.
Jij is vmbo-er?

geert trilders | 06-08-06 | 20:15

carry tefsen

Onderbuik | 06-08-06 | 20:12

Doe maar Wendy van Dijk weg want ze helpt misschien veel mensen maar ik heb iemand aangemeld met een sterk verhaal en ook eentje die veel problemen had en nog doet ze niks dat vond ik erg.
En er was iemand die zei dat die lul van get the picture weg moest.
Eh het spijt mij zeer voor hem maar get the picture is altijd gepresenteerd door een DAME dus je moet die man achter de schermen bedoelen die het publiek bezig houd of echt die dame(s).
Er zijn der veel meer die van mij weg mogen maar dan ben ik 3dagen bezig dus dat doe ik maar niet

Bucky | 06-08-06 | 20:11

Piet Paulusma, omdat hij zo'n raar wiebelhoofd heeft, spastische bewegingen met z'n handen maakt en het weer toch niet te voorspellen valt!

idv01 | 06-08-06 | 20:09

Catherine Keyl, omdat ze dik, lelijk en dom is, volgens mijn bitch. Ivo Niehe, met zijn plaggenhutkapsel en Ivo Niehe jr. aka Reinout Oerlemans met zijn arrogante rotbek, hoewel zijn vrouw wel mag blijven, Danielle Altegraag...
En Jack "Tien" Spijkerman... De mazzel!

Vincentius | 06-08-06 | 20:08

peter timoshave, weg ermee...

Naaistersforum | 06-08-06 | 20:08

andre van de toorn, en leg hem meteen een rijverbod op

vodkahetvarken | 06-08-06 | 20:07

Klaas Wilting is nog niet genoemd.

Traag | 06-08-06 | 20:07

Komt er ook een optie 'Allemaal'? Please?

..zapper | 06-08-06 | 20:06

Als prem eraf gaat moet er een andere hindoestaan voor terug komen. Onder die bevolkingsgroep heb je genoeg figuren zitten die politiek incorrect zijn.

Barbapoeppa | 06-08-06 | 20:06

Rene van der Gijp! Hand in hand met Johan Derksen van een klif af wandelen aub

Sill | 06-08-06 | 20:05

Eddo Rosenthal, lijkt me duidelijk!!!

Mayumi | 06-08-06 | 20:05

Prem is zo irritant dat ie gewoon vermakelijk is, mensen als Kuizinga en Boszhard zijn irritant, PUNT.

geert trilders | 06-08-06 | 20:05

Nu even serieus: De bovenstaande reacties gelezen hebbend, en ik ben het met de meeste reacties roerend eens, kan het resultaat alleen zijn, dat de dames en heren omroeppersoneel er en bloc worden uitgegooid en dat iedere nieuwe een tijdje moet proefdraaien en dan op basis van een enquette in GS een contract krijgt aangeboden of er weer uitvliegt. Salaris niet meer dan schaal 10 BBRA (vorstelijke beloning voor een dergelijke job).
Als je die namen voorbij ziet komen, dan slaat de triestheid toe.
Ik voeg nog 2 toe: die man en die vrouw van RTL-nieuws.

Satan Loves You Too | 06-08-06 | 20:05

@Traag
Inderdaad, dat is wel het eerlijkst en geeft dan het beste beeld weer..

MAXIMO | 06-08-06 | 20:04

523 comments als reactie op een topic dat nergens over gaat en nergens toe leidt. Interessant als verschijnsel, dat wel.
(Met excuus als iemand van de 523 voorgangers al hetzelfde heeft gepost: je verwacht toch niet dat íemand werkelijk al die posts leest? Net zo min als ik verwacht dat iemand deze leest, nou ja, behalve jij dan, natuurlijk.)

gezontverstant | 06-08-06 | 20:04

@gentle giant 06-08-06 @ 20:00
Of u verwijdert behalve Prem, ook d comma aan het eind van het linkje.

HY78 | 06-08-06 | 20:03

Ik zie hem nu weer op Ned.3 ... als kandidaat... HUUB STAPEL!
Kan die meneer die met een postpakketje naar Beiroet?

koerbagh 06-08-06 @ 19:46

.
Dat wordt een aparte zwitserlevenreclame.

Barbapoeppa | 06-08-06 | 20:03

STEMT ALLEN PREM. Prem Radhakishun is uw man. Vergeet die naam niet: Prem Radhakishun.

Murdockyoufool | 06-08-06 | 20:02

Overigen hoop ik dat je met het stemmen meerdere keuzes mag maken, bijvoorbeeld door 10 punten weg te geven. Want als iedereen meerdere keuzes mag maken wordt het veel duidelijker wie echt vervelend is. Zo wint degene waar we allemaal echt een hekel aan hebben.

Traag | 06-08-06 | 20:02

Clairy Polak: vreselijk vooringenomen ouwe vrijster... bah!

jesitsmie | 06-08-06 | 20:02

Iedereen moet weg, buitenlandse kwaliteitsprogramma's aankopen en ondertitelen. Iets dat match in NL taal mag dan weer wel.

gevallenverstand | 06-08-06 | 20:00

Heeft iemand al Rebecca Loos genomineerd?
Bij deze dan..
En oh ja, Gordon en Joling met hun irritante overdreven nichtenhumor zijn hier ook genomineerd.
Evenals Wendy van Dijk, Linda de Mol, Nada van Nie en Catherina Keyl die ook altijd niets te melden hebben.

MAXIMO | 06-08-06 | 20:00

Pagina niet gevonden

Helaas, het opgevraagde document bestaat niet (meer). De gevolgde link is waarschijnlijk verouderd, onnauwkeurig of niet beschikbaar.

Jemig, ik bedoelde Prem Radhanogwat, wat werkt zo'n stemming snel.

gentle giant | 06-08-06 | 20:00

Isabelle Brinkman. De trien die meer wilde en eindelijk 3fm verliet om haar carriere een boost te geven. Om vervolgens hopeloos het toonaangevend shownieuw te verzieken. Nu duikt ze op, als er echt niemand anders wil, in een of ander kut-panel. Maar het ergste is: ze komt nu in bijna elk reclame-blok langs met haar nazale zeikstem.

Traag | 06-08-06 | 19:57

Philip Freriks (Het staats journaal wordt niet mooier door proberen chique te lullen, helemaal niet door te stotteren)
Jorinde Mol (lelijk, eng, dom, en LELIJK)

BrZ | 06-08-06 | 19:56

www.omroep.nl/nps/premtime/, met dank aan Murdock.
Niemand zal zijn achternaam foutloos in de comment's zetten, dus daar heeft hij een voordeel, maar voor de rest, opzouten met die sukkel, ga werken man!

gentle giant | 06-08-06 | 19:55

Bavo Galema: die "gek op wielen" Deze man is een aanfluiting! Zijn programma is een grote reclamespot. Hoe durf je zo'n programma te maken als je 1x Topgear hebt gezien! En zijn rotkop helpt ook al niet.
Bavo Galema vouw je in je rijdende reclamespot om een boom!

Cryptocheilus | 06-08-06 | 19:55

claudia de breij
Dolf Jansen
Max Westerman (is al opgelost)
En al die dozen van vier in het land....

grun | 06-08-06 | 19:55

G. verbaan, j. rayman, robert-weet je het echt zeker- ten brink co stompe hans kraay jr. arnon grunberg, prem weet ik veel hoe je z'n achternaam spelt bert van leeuwen lucile werner paula udondek joling en gordon jan smit andre rieu denny christian bert kuizinga van jeaule ruud gullit johan derksen barbara barend elsemieke havinga chazia mourali cilly dartel pernilla lalau christine van der horst en alle andere belspelletjesmutsen (behalve gigi en wytske) kim-lian van de meij jack spijkerman caroline tensen ( nog niet tegengekomen.... heel vreemd) winston gerstanowitz k3 paul rosenmoller harry mens mariska hulscher yorinde mol marlayne molukse achternaam en dan vergeet ik er nog tientallen

shining1 | 06-08-06 | 19:54

Het gehele gevulde Gooise matras. Al diearrogante nietsnutten eruit.

overheidopschonen | 06-08-06 | 19:51

Komt Luuk Koelman wel eens op de TV, of kunnen wij die de volgende keer voordragen?

Duitse helm | 06-08-06 | 19:49

En Tooske van Idols

Schipper Ahoy | 06-08-06 | 19:48

Caroline Tensen, Hans Kraay, die vette weerteef van RTL, Hennie (wat ben ik leuk)Huisman, die lul van de smaakpolitie, Andries Knevel (mag branden in de hel als hemel), Jan Mulder, en als ik echt op de rode stopknop mocht drukken, dan JENSEN wat is dat een irritant, leuk willen zijn kwalletje, oh ja die Rayman die mogen ze ook een enkeltje Libanon geven.

kneuterzak | 06-08-06 | 19:47

Ik zie hem nu weer op Ned.3 ... als kandidaat... HUUB STAPEL!
Kan die meneer die met een postpakketje naar Beiroet?

koerbagh | 06-08-06 | 19:46

En gelukkig presenteren ze geen programma's maar aangezien ze toch zo af en toe op tv komen wil ik "de vrienden van Theo", Wilders, Verdonk, Abou Jah Jah, Ayaan, Leon de Winter, Ronny Naftaniël, Frits Barend en al zijn vrienden en familie nomineren, die hoef ik nooit meer te zien.
En van degene die wel presenteren mogen Ruud de Wild en Jeroen Pau het snelst verdwijnen..

MAXIMO | 06-08-06 | 19:46

Robert Jensen, ik vind het maar een mietje met een grote bek.

Schipper Ahoy | 06-08-06 | 19:46

1. Mart Smeets omdat ie een waardeloze drol is die denkt dat de sport om hem gaat ipv de sporters, bovendien heeft ie een kutkop en meent ie zich in spuuglelijke aandachtrekkende outfits te moeten steken, hij is eigenlijk een ouwelul die z'n beste tijd heeft gehad
2. Arnie Alberts omdat ie te arrogant dreigt te worden, hij denkt dat ie het helemaal gemaakt heeft terwijl ie eigenlijk niks kan
3. Linda de Mol die botoxkop kan echt niet meer in 2006
4. Tooske Ragggasch inderdaad gewoon een vies wijf

S.T.F.U. | 06-08-06 | 19:44

Allereerst Marcel van Dam, een smerige zelfingenomen demagoog van (uiteraard) PvdA-huize. Beau van Erven Dorens (veto op zijn nominatie, naar mijn bescheiden mening) slaat de spijker op zijn kop op pagina 71 van zijn boek "Het Boze Oog": column 'Arme Marcel' is een aanrader!
Ten tweede graag Clairy Polak, omdat haar enige manier van 'kritisch' interviewen is dat ze mensen woorden in de mond legt en direct daarna een nieuwe vraag steld, zodat de ondervraagde zich niet kan verdedigen. Blijkbaar nooit verder gekomen dan "Interviewen voor Dummies"
Als derde wil ik graag Patty Brard nomineren. Je bent geen twintig meer Patty. Accepteer dat, trek een zak over je onsmakelijke hoofd en val ons er niet langer mee lastig. Als ik een realityshow van jouw soort allooi wil zien dan zet ik wel een webcam op een varken in vergaande staat van ontbinding.

Mark_ | 06-08-06 | 19:44

Ik nomineer: Ari Deelder , De Dochter Van..., want dat is ook het enige wat ze in haar voordeel heeft wanneer ze haar wekelijkse column voor het Onafhankelijke en Objectieve radiostation voor het Rijnmondgebied uitspreekt.

luisindepels | 06-08-06 | 19:43

@Murdockyoufool 06-08-06 @ 19:25
je hebt volkomen gelijk, bovendien is Prem de vleesgeworden NPS met zijn dwingende schijnheilige fatsoenrakkerig gedrag t.a.v. allochtonen.
Eigenlijk moet heel Nederland 3 opzouten, het brengt niets dan ellende...

Onderbuik | 06-08-06 | 19:40

CoJoNes 06-08-06 @ 19:32

Youp van 't Hek, daar ben ik het zeer mee eens, maar dat is toch geen tv persoonlijkheid? laat staan een persoonlijkheid. Paul de Leeuw gaat over the edge momenteel, maar kan teruggeschakeld worden...misschien, ooit

rosalie | 06-08-06 | 19:38

*Stopt nog maar een dvd in de speler, want de programma's op tv met die geweldige prentatoren zuigen zoals gewoonlijk big time*

Mammoth | 06-08-06 | 19:38

A CoJoNes

*CTRL F* *typ paul de leeuw* resultaat: 10 (incl jezelf)

bd | 06-08-06 | 19:37

Ik wil omwille van de objectiviteit geen enkele Jood meer verslag zien doen vanuit Israël over welk conflict dan ook.
Dus geen Conny Mus, Eddo Rozenthal en Ankie Reggers meer...

MAXIMO | 06-08-06 | 19:37

Mart Smeets: Zoals die vent denkt dat tíe alles beter weet en zichzelf ver verheven voelt boven een eventuele medepresentator en die dan bij voorkeur doorlopend in de rede valt en afbekt. Weg dermee !!

OpaWizzkid | 06-08-06 | 19:36

Lijkt me duidelijk, Gaston Starreveld, die kale prijsuitreikert van de adres loterij. "en wat gaat er nu door u heen mevrouwtje?"

SapperdeFap | 06-08-06 | 19:34

[quote]foute links lullende Barbara lesbo barend met haar voorbinddildo's[/quote]
klinkt niet verkeerd, moet ik toch maar eens tv gaan kijken.

0900 | 06-08-06 | 19:34

Paul de Leeuw
Iedereen vergeet Paul d Leeuw, wat een over the top adoptie homo, gadverdamme.

En niet te vergeten: Youp van 't Hek
Langzaam rectaal volgieten met Buckler.

CoJoNes | 06-08-06 | 19:32

Jack spijkerman natuurlijk. Moet ik dat nog gaan uitleggen? Oké hier gaan we. Zijn kop staat me niet aan. Meneer gaat voor het grote geld en is volgens zichzelf "sociaal". Tiss een kwal een lul een zakkenvuller en hij is alles behalve grappig! Zo dat moest der ff uit

......Duiveltje... | 06-08-06 | 19:31

@cafe de wereld:
Je CapsLock blijft hangen.

Chiant | 06-08-06 | 19:31

Kees Driehuis, gewoon omdat ik niet weet waarom niet. Gelieve hem alleen nog eens op de buis te tonen als het een onthoofdingsfilmpje betreft.

DiagnosisTyphus | 06-08-06 | 19:30

Over André van der Toorn gesproken:
Waar ik altijd direct massale en fatale stomale en thoraxale retroperistaltische en antidigestive contracties van krijg is het moment dat hij daar pseudo-verontwaardigde vragen staat te stellen in het zogenaamde interview met Opperpinokkio Koos Spee.

Chiant | 06-08-06 | 19:29

Gelukkig ken ik de meeste namen van de hierboven genomineerden niet eens. Ik vind Philip Freriks verder eigenlijk wel leuk (niet zo leuk als Sacha, maar daar kan Philip niets aan doen). Paul Haenen en Pino vind ik ook leuk.

Jorinde Mol was ik nog vergeten te nomineren; alsnog volledig betaalde enkele reis naar de Styx.

Clairy terug naar Radio 1 journaal.

Pansje Kevertje | 06-08-06 | 19:29

Klopt als een zwerende Prem.

gentle giant | 06-08-06 | 19:28

@tyylitön! 06-08-06 @ 18:59

Echt, als ik dat vliegdekschip voorbij zie drijven in beeld, krijg ik hele enge gedachten. Wat een walg is dat, kapotmaken met een kaasschaaf zeg ik, of dood door tandenstokerts!!!

DerBomber | 06-08-06 | 19:28

Moeha. Inie Minie krijgt meer stemmen. Zei toch dat het een kudtmuis is.

bd | 06-08-06 | 19:27

-weggejorist-

cafe de wereld | 06-08-06 | 19:27

Sorry redactie, maar ik vergeet de meest fucked up tv-persoonlijkheid te vermelden. Daar kunnen geen tien Ron Boszhards tegenop. Komt ie: Prem Radhakishun. Is een motivatie echt noodzakelijk? Is zijn naam alleen al geen garantie om nooit meer naar NED 3 te kijken?

Vooruit dan. Prem, want:
1. Hij bedacht PREMtime.
2. Hij verwerkte zijn naam in de titel (heerlijk bescheiden).
3. Hij is altijd overtuigd van zijn gelijk.
4. Hij veroorzaakt kippenvel, peristaltische bewegingen, impotentie en ander ongerief met zijn presentatie.
5. Hij kaart zogenaamde misstanden, natuurlijk veroorzaakt door onze rechtse regering, aan. In de meeste gevallen hebben de 'slachtoffers' echter zelf schuld aan de situatie waarin ze verkeren.
6. Hij kijkt niet verder dan zijn neus lang is (links trekje).
7. Hij is veel te vaak op televisie.
8. Hij verdient genoeg euro's als advocaat, maar gedraagt zich als kampioen der arbeiders.
9. Hij is Prem.

Murdockyoufool | 06-08-06 | 19:25

@Geert Trilders @19:11
Niemand hier neemt de TROS serieus, dus niemand zal nomineren. Da's ongeveer hetzelfde als de Jostiband nomineren voor een Naomi Award.

Chiant | 06-08-06 | 19:24

@de grote Anti 06-08-06 @ 19:06
ja ik zag het in de gids staan, maar kijk het niet, slecht voor de bloeddruk.
Typisch zo'n programma dat past in het NPS beleid: moslims knuffelen, en als je dat niet wilt ben je een slecht mens.
Typische een omroep voor mensen als Rosemuller, die zit er ook bij... bah bah en nog eens bah...

Onderbuik | 06-08-06 | 19:23

Mart Smeets: Hij wordt echt zo dik dat hij teveel ruimte in het beeld in neemt. Het bijkomende irritante verschijnsel is dat zijn ontzettend lelijke kleren nogal de aandacht trekken. Hij hoeft niet weg van de TV, hij mag wat mij betreft ergens in de loopgraven een item maken. Met zijn omvang en walgelijke aandacht trekkende kleding zal dat zeker een kort item worden!

Barbara Barend: Zij heeft alles tegen. Gelukkig is die ander barend er al vanaf gegooid, nu deze nog!

Giel Beelen: Hij zit niet echt op tv, maar als ie er wel op te zien is dan is zooooo duidelijk dat ie op een radiozender hoort waar ik nooit naar wil luisteren. Laat hem ergens lekker zijn gesubsidieerde salaris vangen voor programma's die te slecht zijn om echt af te kunnen luisteren.

Tooske Ragggasch: gewoon vies

pussje | 06-08-06 | 19:23

Die Lul van een Hans kraaykamp ofseau
die alles over voetbal denkt te weten.
hij is deprimerend

kouwekicker | 06-08-06 | 19:21

"Die drol van SBS6, die wegmisbruikers presenteerd. André nogiets."

Ja.

Correcte eikel | 06-08-06 | 19:20

- Gordon & Joling
- Jensen
- Yorinde Mol
- Irene Moors (gaaaaaaap, telekids is nu al lang afgelopen, ga een thuis de afwas doen ofzo)

pjort18 | 06-08-06 | 19:20

Andre van der Toorn, wat een schijheilige wereldverbeterende eikel, geboeid op de A2 neerleggen.

Ali Chemicali | 06-08-06 | 19:20

Die Samson is ook al zo onuitstaanbaar.Dat ligt daar maar vanuit z'n mand alles en iedereen af te zeiken.Verdient waarschijnlijk enkele tonnen per jaar maar te beroerd om z'n mand uit te komen.
Begint iedere zin met 'awel', om gek van te worden.
Sluit hem samen met Clairy Polak op in een dierenasiel.

monfer | 06-08-06 | 19:20

Die zwaar gesubsidieerde Ieniemienie van tommie uit sesamzaad..

UncleBenz | 06-08-06 | 19:18

Die trafoos van K3.

aivd | 06-08-06 | 19:17

Ome Willem en Tante Lien.

aivd | 06-08-06 | 19:16


Mart Smeets, omdat ik vlekker in mijn nek krijg van die vent.

Barbara Barend, omdat ze zonder haar vader nooit zo dom in de camera had kunnen kijken maar dit zelf volgas blijft ontkennen.

mikee | 06-08-06 | 19:16

de grote Anti 06-08-06 @ 19:13

de verklede meiden: wat bedoel je met dat we de boel overnemen?
we bestaan toch al duizend jaar?

duidelijke taal.................

rosalie | 06-08-06 | 19:15

Misschien wordt het tijd om met categorien te gaan werken?

berluscottero | 06-08-06 | 19:15

Hans Kraay jr!

wat een verschrikkelijke bal is dat, met zn hielenlikkerij bij voetballers enz *kots!*

Martin_II | 06-08-06 | 19:14

Jack Spijkerman

10 Jack, bij 10 zal je mij gelijk geven en je verontschuldiging aanbieden!

DirtyDude | 06-08-06 | 19:14

Is er al een tussenstand?

Detox | 06-08-06 | 19:14

Ik vind Inie Minie ook altijd erg vervelend. Terwijl Pino powned.

Traag | 06-08-06 | 19:13

@fuckje

Ja ik weet het,zeer irritant.Ze stellen vragen waar ze het antwoord al op hebben.

de grote Anti | 06-08-06 | 19:13

Ik nominaai denk ik maar heel SBS6. Kudtzendert.

bd | 06-08-06 | 19:12

fuckje 06-08-06 @ 19:08

't Is toch geen carnaval nu in augustus? waarom dan die verklede meiden?

rosalie | 06-08-06 | 19:12

Fons de Poel met zijn arrogante kop

E. coli | 06-08-06 | 19:11

En als we toch bezig zijn:
Omroep: NMO -> Naam zegt genoeg
Zender: Talpa -> Naam zegt genoeg

Mammoth | 06-08-06 | 19:11

Zolang deze verkiezing geen Tros-presentator als eindwinnaar heeft, beschouw ik deze verkiezing als niet-serieus.

geert trilders | 06-08-06 | 19:11

@ de grote anti: Tjeez.... inderdaad zeg! Had dat nog nooit gezien. ik zou bijna zeggen: Van mij mag iedereen weg gaan als ze beloven om die 3 voor de rest van hun leven weg te stoppen in een varkens-kibboets..... Maar ja... dan denk ik aan kleerie en dan ga ik toch weer twijfelen

schollenkop | 06-08-06 | 19:09

Samson. Gertje mag blijven. Wat een luthond! (een luthond, awel manneke, ge bedoelt natuurlijk een kuthond!).

prohibitandis | 06-08-06 | 19:08

@de grote Anti,
ik had hun al genomineerd, werkelijk, ergerlijke tv!

fuckje | 06-08-06 | 19:08

Ik weet niet hoe hij heet, maar werkt bij SBS6 en heeft krulhaar.
Zeer iritant mannetje, kan niet missen.

De StoorZenDer | 06-08-06 | 19:08

@ mark twain

Doe us CTRL-F'en

bd | 06-08-06 | 19:08

De Meiden Van Halal...*Strijkt nekharen abuis neer* Nu op 3,wat een kakelkippen.

de grote Anti | 06-08-06 | 19:06

De gehele cast van Goede tijden Slechte tijden, Jorinde "paardekop" Mol, Kees Driehuis en al het andere links gespuis, Patty Brard natuurlijk , Carlo Boszhard en Gordon die altijd homodingetjes moet verwerken in zijn monologen.

WinX | 06-08-06 | 19:06

Dat Jack - ter land ,ter zee en liefst uit de lucht - van Gelder nog niet
genomineerd is !

mark twain | 06-08-06 | 19:05

1. Marcel van Dam (was al opgetyft, maar ik trap hem graag na)
2. Clairy Polak
3. André van der Toorn
4. Paul Zakkenvöller
5. Jan Mulder
6. Ron Brandsteder
7. Hennie Huisman
- Motivatie nr 1 t/m 5: Omdat het dictatoriale, zelfgenoegzame, eigenwijze, irrationele, pedante, pseudo-intellectuele, drammerige en irritante baasjes zijn.
- Motivatie nr 6 & 7: Omdat ik er jeuk van krijg en mijn zap-vinger kramp.

Chiant | 06-08-06 | 19:05

Hele moeilijk vraag want het liefst stemde ik gewoon iedereen weg maar de grootste en irritantste minkukel aller tijden vind ik toch...... Irene Moors... kots kuch rochel

Bombadil | 06-08-06 | 19:04

Jack Spijkerman, hij irriteert me

McCool | 06-08-06 | 19:04

Andries Knevel

Die gozert kan stiekem (maar toch heel duidelijk te zien) zijn intolerantie jegens niet-gggristenen niet verbergen.

"Geloof je in God.?"
- Nee
"Ook niet een klein beetje? Heb je ooit in God gelooft?"
- Nee
" Voor mij is het geloof heel belangrijk. De gedachte dat ik wél naar de hemel ga sterkt me in mijn leven. Geloven is goed, geloof me nou!"
- Ja... uhm... nee dankje...

Grrrrr wat kots ik van dat gggristentuig. Ze kunnen het gewoon niet hebben dat iemand NIET gggristus in zijn/haar leven accepteert. En dan zo van
'Ja maar als de Messias terugkomt worden wij wél opgestraalt he (lekker puh), en dan blijven jullie ongelovigen achter en het leven zal dan niet fijn zijn, dus kom nou bij ons en geloof ook, anders ben je inferieur...'

Maar voor niet-gelovigen is al dit theocratisch gedoe gewoon BULLSHIT! Wij zullen het never-nooit-niet geloven... nee echt niet!

RedBullshitter | 06-08-06 | 19:04

Tros-presentatoren zoals Ron Boszhard en Bert Kruizinga en die nieuwe presentatrice van de Tros Angela Esajas. Die drie zijn mijn nominaties, verschrikkelijk.
Is het grote-mensen-journaal voor jou moeilijk te volgen, fuckje, meid?

geert trilders | 06-08-06 | 19:03

-weggejorist-

stretch | 06-08-06 | 19:01

Sinds de uitvinding van de draadloze afstandsbediening van de TV is het een koud kunstje om iemand van je scherm af te krijgen hoor.
Maar iemand die live een houten staak door zijn hart gespiest mag krijgen is Tijs van den Brink. Uitleg onnodig. www.netwerk.tv/index.jsp?p=biografie&a...

Traag | 06-08-06 | 19:00

Bij deze door mij gemonineerd: Mijheertje"would be" psycholoog Rik Felderhof die behalve die keer dat hij Herman Brood op zijn overdone Villa had uitgenodigd, geen enkel boeiend programma wist te maken met de soms wel boeiende gasten.
Rik Felderhof val in je zwembad en kom niet meer boven!

Cryptocheilus | 06-08-06 | 19:00

Paul Rosenmoler had nooit op de buis mogen verschijnen.....

maar @redactie houden jullie alles nauwkeurig bij nu?

rosalie | 06-08-06 | 19:00

Piet Paulusma en Paul Haenen.

aivd | 06-08-06 | 18:59

O sorry voor repost.. reactie stond nog in mijn comments.

Stealth Ninja Pirate | 06-08-06 | 18:59

@DerBomber 06-08-06 @ 18:55

dat geverfde gevalletje post-menopauze-stress-syndroom van de talencursussen op Disc/NGC/AP verdient inderdaad ook wel betonnen muiltjes

tyylitön! | 06-08-06 | 18:59

die jodin van nova.... zeurie polak

QB (ja die.....) | 06-08-06 | 18:59

@ globetrottert @18:57

Ze heeft wel een lekker pijpbekkie

bd | 06-08-06 | 18:58

Paul Rosenlöller...

~Johan | 06-08-06 | 18:57

Vergeten we Inge ' Het gebit; Met een kop om hout op te hakken. 'de Bruin niet?! Graag met een molensteen om haar nek af laten zinken.

globetrottert | 06-08-06 | 18:57

Carlo Boszhard, Joling, Gordon: topproleten zonder stijl, niet gekweld door enige vorm van klasse of beschaving. Het lijkt wel of ze het laatste redmiddel zijn van de tv-makers om nog iemand aan het kijken te krijgen. Verder graag een bom onder het gebouw van BNN. En snel.

sjoerd zwoerd | 06-08-06 | 18:56

Ja, ja, ja, er zijn een hoop irritante tv-klootzakken, maar ene Ron Boszhard -familie van Carlo, niet van de majoor- spant de kroon.

Ron Boszhard dus. Motivatie:

1. Hij presenteert De Leukste Thuis... Amerikaanse homevideo's aangevuld met heel erg onleuke filmpjes van vallende Nederlanders. Nuff said.
2. Hij presteert het om nog minder grappig dan Bob Saget, zijn Amerikaanse evenknie, te zijn. Zelfs de lachmachine heeft moeite met de grappen van Ron Boszhard.
3. Hij lult op soon seikerige Amsterdemse pisnichterige menierrrr.
4. Hij kruipt altijd op de schoot van zijn gasten, die daar duidelijk niet van gediend zijn.
5. Hij heeft nog minder talent dan broertje Carlo.
6. Hij is Ron Boszhard.

Murdockyoufool | 06-08-06 | 18:56

Mannen : Knevelt, van Gangelen, Wilfred "natuurlijk buk ik Johan, ik zeg" Genee, Gaus, Luske und der Brandtstedert, op een houtvlot naar okkietokkie-eiland, en rapido!

Vrouwmensen: alles wat ooit zo'n hersenleaus belspel heeft mogen presenteren, meneer Polak, Falwty Towers fan Wernert, de hondt Marjon en dat hoogstirritante fregat van de Muzzy talencursusreclame, brrr.........

Onzijdig: Goordom en Kelly, enkeltje Iran voor deze kneukels....

DerBomber | 06-08-06 | 18:55

1. Van Jole (vingert teveel)

2. Knevel (l*lt teveel)

Duidelijk toch?

En van de vrouwen: Claudia de Breij (wil te leuk zijn)

rosalie | 06-08-06 | 18:55

Die gasten van De grote beurt, het slappe aftreksel van Pimp my ride.
Wat een zielig zooitje bij elkaar.
Ze maken van een mooie auto een soort Sinter Klaas suprise, bij elkaar geknutselde troep.

Rechtse_Rukker | 06-08-06 | 18:54

Jorgen Raymann!

net als die europese wetgeving dat producten geen naam meer mogen hebben waarvan de betekenis niet overeenkomt met het product, zo zouden er ook strenge regels moeten komen voor termen als "komiek"

Die man is gewoon niet grappig :s

praatgeenpoep | 06-08-06 | 18:53

Robert Jensen, Willibrord Frequin, Patty Brard, Ivo Niehe, Felderhof, Vincent Bijlo, Marco Borsato, Barend en Van Dorp, Hans Kraay jr., Tineke Schouten, Frank Boeijen, Gordon, Jos Brink, Wieteke van Dort, maar vooral die enge slecht Nederlands sprekende Ron Boszhard! Met pek en veren het dorp uit. Allemaal graag!!!

Roep Toeter | 06-08-06 | 18:53

Patty Brard, hoewel die prijs haar dan juist MEER op TV laat komen, ik zie de SBS headlines al...

Bushokje | 06-08-06 | 18:52

jack van gelder

sluipschutter | 06-08-06 | 18:51

Man: Philip Freriks -> Voor zijn uhh geweldige spra.. uhhh voorleeswerk.
Vrouw: Gordon ( en ook gelijk van de radio aub) -> No comments at all!

Mammoth | 06-08-06 | 18:51

Ik heb niet 't hele rijtje doorgelezen, maar die Marijke Hellraizor
ben ik nog niet tegengekomen. Met klapstuk Gordonroos als
mannelijke drol. En Beaublow als goeie tweede.

deaardeisplat | 06-08-06 | 18:49

@campion 06-08-06 @ 18:44
mee eens, bovendien blijft het zo zijn linkse propaganda de ether in spuien.
@campion 06-08-06 @ 18:46
cees grimbergen is zo mogelijk nóg slechter in het presenteren, hij doet het al jaren, maar een normale discussie leiden kan hij gewoon niet, en volgens mij is hij ook links...

Onderbuik | 06-08-06 | 18:49

Kijk inmiddels heel weinig Tv maar wil nog wel eens naar Netwerk kijken (ben ik de enige hier?) Thijs van den Brink (of is het Tijs): die vuile, hypocriete, uitgestreken smerige EO kankerlijer. Als ik die stem hoor, die kop zie, dan gaat de TV op zwart (Tijsje helaas niet...). Godsallejezus, dat zo’n misbaksel de buis gehaald heeft... Zijn Godszaligheid druipt uit zijn ooghoeken, zijn gristelijke zelfvoldaanheid (Ich habe es gewusst) druipt van zijn opgeschoren rotkop. Langzaam in een verse betonfundering laten zakken en laten opdrogen wat mij betreft.

Andere hier genoemden zijn (vaak) ook heel erg, vooral de regelmatig genoemde Sjek Spijkerman. Wat een zakkenvullende loser. En dat terwijl Jomanda al jaren geleden voorspelde dat Cheque zou vallen voor het grote geld. Door de mand gevallen. Pek en veren en de berg afrollen graag. Maar (gelukkig!) de meeste ken ik niet eens (meer). Ik kijk te weinig denk ik....

Ro1951 | 06-08-06 | 18:48

Van Jeaule is nu ( voor het laatst hoop ik!!!) op het jeugdjournaal....

fuckje | 06-08-06 | 18:48

Ik had niet zo'n zin om allle 418 reaguurders voor mij door te lezen, maar wellicht staat ie er nog niet tussen en dat zou zonde zijn. Want als er eentje van de buis mag verdwijnen is het wel de man die elke keer weer het Journaal weet te verzieken. Meer spreekfouten dan zinnen in het Journaal. Inderdaad, Philip mag van mijj het veld ruimen. En als ie daarmee klaar is mag ie eventueel ook varkens gaan ruimen als dat nodig is. Als de beste man maar geen nieuws meer leest.

Brutus de Beer | 06-08-06 | 18:48

MART SMEETS MART SMEETS MART SMEETS MART SMEETS MART SMEETS MART SMEETS MART SMEETS MART SMEETS MART SMEETS MART SMEETS MART SMEETS MART SMEETS
-edit de short version -

diepnek | 06-08-06 | 18:48

Is Peter Timoteef al genominaait?

bd | 06-08-06 | 18:48

Tom Egberts! Wegwezen met die stotterende zenuwlijer! Hij is nog erger dan Humberto Tan en Marts Smeets bijelkaar. Volgens mij zeg ik dan genoeg...

Van Poogum Bok | 06-08-06 | 18:47

mart smeets moet zeker deaud, cheque spijkerman ook, al die nos- en vara- en nova communisten, sbs-sletten, peter "fear the water" timon-teef, mike & john van telsel, die lingeau hoerr, patty "afwerkplek" brard, barend & vanwatdanook, van jeaule, jantje smit, wouter boslim, zeker ook, maaaaaarrrrrrrrrrr.... de allerergste is en blijft:

paul rosenmussert! je reinste schermvervuiling, die afgeserveerde slinkse drol.

tyylitön! | 06-08-06 | 18:47

kingsjors 06-08-06 @ 17:31

Exje van Carolien?

rosalie | 06-08-06 | 18:46

En Cees Grimbergen met zijn vingertje

campion | 06-08-06 | 18:46

Mart Smeets omdat het gewoon een uitgerangeerd stuk tyfus is met een kop en karakter die je het liefst gebruikt om je reet mee af te vegen.

nunu | 06-08-06 | 18:45

Als alle GS-leden nou eens samen lid worden van de nieuwe omroep GS. Zijn we groeter dan de VPRO! Ik zeg: subsidie! (neenee meneer naftaniel... ik zei geen subcidi)
Huren we een paar belgische omroepsters in en dione en daphne. En ipv reclame de hele dag korte spiting image fragmenten. En dan eisen wel &^(*^&%^$ Loekie terug!!!

schollenkop | 06-08-06 | 18:45

Overigens is Diane Beekman of hoe dat stylingwijf ook heet ook zwaar irritant. Bovendien laat ze zich sponsoren door het bontinstituut. Ook niet zo fris.

campion | 06-08-06 | 18:45

Een schot hagel is nog te goed voor ze,allemaal naar een kamp en vijf jaar dwangarbeid laten verrichten.:Andre v d Toorn,Gordon,Gerard Joling,Claire Polak,die brabbelende allochtonen bij het nos-journaal,Mart Smeets,Sylvana,al die soap-"acteurs",Albert vd Linden,Ron Brandstreker,Piet Paulusma,die domme hoer van kunst en kitch,en Philips Frederiks die is ook al 25 jaar op tv dus hij mag ook wel oppleuren naar zijn 3de huis in Frankrijk.Daphne Bunskoek mag nog wel even blijven!

Yammie | 06-08-06 | 18:44

@monfer 06-08-06 @ 18:40
linda heeft een botox kont.

Onderbuik | 06-08-06 | 18:44

PAUL ROSENMOLLER moet onmiddellijk weg. Van slechte politicus NOG slechtere journalist, en ook nog eens niet om aan te zien. Tenenkrommend domme zeurvragen aan oninteressante gasten. Geef hem tot zijn pensioen wachtgeld, als ie maar in godsnaam niks anders meer doet, althans waarbij wij hem hoeven zien. Journalistiek is een vak, en niet een afvalputje voor gemankeerde polietiesie

campion | 06-08-06 | 18:44

schollenkop @ 18.35

Mijn zusje Linda wordt gelukkig met rust gelaten ;-)

monfer | 06-08-06 | 18:40

Is de Crazy Frog overigens al genomineerd ;)

bwahaha | 06-08-06 | 18:40

Wat te denken van die zogenaamde stylist..... MAIK DE BOER..... met dat stomme opgeverfde zeikschaduwbaardje. Loopt er ook altijd bij alsof zijn kleren door een mongeaul uitgezocht zijn.

Rest In Privacy | 06-08-06 | 18:40

Hanneke Groenteman, joost zwagerman, maarten Ducrot en zijn collega, linda de mol.
Met name hanne groenteman en joost zwagerman gedragen zich als ubermenschen en moeten m.i. om te beginnen hun medicatie verhogen, en het liefst weggaan uit Nederland.

Onderbuik | 06-08-06 | 18:39

Terug op de buis: Spitting Image.

Barbapoeppa | 06-08-06 | 18:38

Wat raar dat Catherine Keyl nog niet genoemd is...
Of Viola Holt-Enkelaar-Van Emmenes- (of hoe ze ook mag heten tegenwoordig)
En Willy Dobbe natuurlijk.

koerbagh | 06-08-06 | 18:37

en natuurlijk Clairy Polak en alles wat Nova presenteert

MJ | 06-08-06 | 18:37

Caroline Tensen, Irene Moors, Philip Freriks, Peter van der Korst uhh ik bedoel van der Vorst, Hans Kraay Jr en Sr,.

MJ | 06-08-06 | 18:36

Andries Knevel,

Parkinson Scientology Jehova

Stealth Ninja Pirate | 06-08-06 | 18:35

@ monfer... iedereen die hier "de mol" is moet echt uitkijken met wat hij zegt he.... dat je wel effe op let :)

schollenkop | 06-08-06 | 18:35

hahahahahahahah GS redactie, jullie hoeven ZEKER niet meer een poll te maken, de uitslag is al he-le-maal bekend. Dames en Heren, vaste reageerdurhs en geinteresseerden, met gepaste trots maak ik bij deze bekend dat na een recordaantal van 110 stemmen Clairy Polak en Jack Spijkerman uitgeroepen zijn tot TVpersoonlijkheden die ter plekke gecremeurdt moeten worden. Kunnen we nu dan weer wel grappige items krijgen??

Den Brabander | 06-08-06 | 18:34

Jah, hoe heet die ene h*er van dat klote belspel programma en erotiek proggie?! Die ene die ik niet eens zou neuqen als ik er geld voor toe kreeg ?
Die moet ongezien stikken in de pretzils!

bwahaha | 06-08-06 | 18:34

@grote pier, precies.

frozenhenk | 06-08-06 | 18:34

Patty Brard, Robert Jensen, Hans Kraaij Jr., Mart Smeets en natuurlijk Henkjan Smits.. Die hoef ik echt niet meer..

Alex3305 | 06-08-06 | 18:33

Rudi Carel
Behoeft geen uitleg.

Grote Pier | 06-08-06 | 18:33

@ bottehond 06-08-06 @ 18:30
joden hebben momenteel clairy niet nodig om slechte naam te regelen

Shiraz | 06-08-06 | 18:32

Olav Flap Drol *kuch* Mol.

monaco | 06-08-06 | 18:32

Sinterklaas moet lekker van de buis blijven! Steeds met zijn zak en SM roede.

Thalassa | 06-08-06 | 18:31

Daphne Bunskoek is lief, en Mieke van der Weij is lief - en Dione is ook lief.

Maar Clairy Polak moet deaud, echt waar, zij moet DEAUD.

monfer | 06-08-06 | 18:31

Hans Kraay Jr.!!!!

FiDDeR | 06-08-06 | 18:31

ik weet dat het wat te laat is maar kunnen we niet als nog Rudi carrell afzinken, gewoon om zeker te weten

frozenhenk | 06-08-06 | 18:30

!) Cees Driehuis, vanwege de onverantwoordelijke reportage van Zembla. Dat was in feite een soort putsch van de linkervleugel van de policor.
2) Spijkerzak, vanwege de politieke lading van zijn programma's. op zich niet erg, maar wel als je systematisch "rechtse"(kuch) politici ridiculiseert
3) clitje polak (jammer dat ze jeauds is, zij geeft de jeauden pas een slechte naam) te pvda, te propaganda, te misplaatst arrogant
4) De gehele publieke omroep op een enkeling na.

bottehond | 06-08-06 | 18:30

Idd jackdepijpman mag wel oprotten

imprezza | 06-08-06 | 18:29

@edit 06-08-06 @ 18:23
Pfffff, crypto heaumeau!!

CoJoNes | 06-08-06 | 18:29

Als eerste Gordon & Gerard Joling. Oe wordt 'r bijna impotent van.

En anders stuurt oe moar Hezbollah op de SBS redactie+directie.. D'r zit net zoveel hooi in hun koppen als in mien hooischuur.

Veural om dat de meeste andere genomineerden deur hun werkgever gekozen zijn om hun domheid. Doar kunn'n ze dus zelf niks oan doen dat zij op de beeldbuis te zienne zijn.

Wienholt | 06-08-06 | 18:27

Jack Spijkerman mag sinds zijn vertrek naar Talpa gewoon doodbloeden (figuurlijk dan wel hè). Ik keek altijd ontezettend graag naar kopspijkers maar sinds hij bij Talpa zit kan ik zijn kop niet meer uitstaan en ook zijn programma niet meer uitstaan.

Carlo Boshart, omdat ik niet tegen zijn vervelend, niet grappige en irritante grappen kan.

En als dame nomineer ik Gordon, blegh

Gesus | 06-08-06 | 18:24

Aniko van Santen

Omdat ze een piepstemmetje en een centenbak heeft, waar onze Groningse draaiorgelkeizer z'n vingers bij aflikt.
-edit blijf van Aniko af !-

CoJoNes | 06-08-06 | 18:23

1. Die twee nieuwe kneuzen van NOVA, hele irritante presentatoren.
2. Mart Smeets, lijkt me duidelijk.
Die gast van "Get the picture"
3. Olav Mol, moet echt heel snel dood.
4. GS redactie, mogen zich nooit meer op TV vertonen
5. En die homo van de smaakpolitie en die andere kale kok, echt opzouten.
6. Heel SBS6 en Talpa, zogenaamde volkszenders.
7. En NOS journaal lezeres Aldith Hunkar.

Rechtse_Rukker | 06-08-06 | 18:23

Eerst allemaal oprotten, dan met een schone lei verder en niet meer bieden dan een modaal salaris. Dan gaan we stemmen en de echte presentator komt wel bovendrijven. Eindelijk schoon schip, al die ijdeltuiten in de WW. Kost ons minder dan wat het stellletje onbenul ons nu afhandig maakt.
Oh ja, Floortje Dessing mag blijven!

Muggenzifter | 06-08-06 | 18:23

Fransisco v.Jole: deze man kan he-le-maal niets. Heeft geen presentatie talent, of enig ander talent

Daphne Dekkers : lelijk doos, slecht gebit, te dun en kan niet presenteren

chebruta2 | 06-08-06 | 18:23

Hakim van Sesamstraat. Al minstens 30 jaar in Nederland en er komt geen woord Nederlands uit. Leve de integratie.

koerbagh | 06-08-06 | 18:22

Kijk al jaren geen TV meer (heb nog een Philips Matchline 100 Hz). Is toch achterhaald, TV kijken?

Misschien kan ik stemmen op een populaire pedofiel?

rico tico | 06-08-06 | 18:22

Gordon en Mart smeets ze irriteren me gewoon......

-_-suusje-_- | 06-08-06 | 18:22

die al lang uitgezogen hoer van een Patty Brard,
Willibrod Frequin, dat die tijdens opnamens nog geen kopschot gekregen heeft is een wonder.
(dus bij deze even regelen?)

Stefannn | 06-08-06 | 18:21

@ Schele Henk: echt? Kon jij daar om lachen? Nou sorrie dan. Zal het wel aan mei liggen.

Oh ja. Ik heb het trouwens ineens wel door door jullie geweldige info over Kleerie Polar. Andries Knevel=Kleerie !!!!!!!!!!!! hup: vrouwenkleertjes aan en voila! Hoe heb ik dat ooit kunnen missen. Viel natuurlijk niet op omdat hij als kleerie nooit over je zus lult.

schollenkop | 06-08-06 | 18:21

Die schorre kikker NOS-nieuwslezeres. Ooit de trots voor allochtoonse promotie, nu een beeldbuisstoornis.

Ingelheit | 06-08-06 | 18:21

Als ik Fons de Poel hoor praten: dan vlieg ik tegen de muren op!

monfer | 06-08-06 | 18:21

@Fritzzel jij ziet ze vliegen of ga jij vliegen? MUHHAHAHAHAHAHAHAHA

..zapper | 06-08-06 | 18:20

Ik wilde trouwens ook nog Boris Dittrich en Lousewiesewiesewies van der Laan nomineren, maar dat hoeft natuurlijk nu niet meer...

Prikker | 06-08-06 | 18:19

@ koerbagh 06-08-06 @ 18:15
dat linkje is een extra motivatie om Herbert Dijkstra te nomineren

Shiraz | 06-08-06 | 18:19

Thijs van Netwerk, Fons van Netwerk en Aart van Netwerk, maar vooral Fons de Poel.

Die pratende boomstronk is uberirritant, dom en een gristenhond. Ik ben eigenlijk erg voor een clean-sweep in Omroepland, gewoon vanaf nul beginnen met allemaal nieuwe mensen.

CoJoNes | 06-08-06 | 18:18

Vind deze tekst redelijk smerig
Ben bang dat dit zelfs voor GS en de Televaag wat te gek wordt.
Goodbye Hox,
-edit toedels. Haal je de link wel weg? -

Fritzzel | 06-08-06 | 18:17

Uit velen kies ik dan toch Ron Brandsteder.

Deze man is te erg voor woorden. Deze verkiezing is mijn laatste hoop.

Kittekatje | 06-08-06 | 18:16

@ schollenkop 06-08-06 @ 18:10

Muntz!? Die is verantwoordelijk voor een van de meest hilarische stukje tv ooit; toen ie bij tv dominees in de US of A was.

schele henk | 06-08-06 | 18:15

Clairy Polak wordt ook veel genoemd. En terecht.

Ion Susai | 06-08-06 | 18:15

Noraly Beijer

Als je na 25 jaar nog steeds niet verder komt dan GoedenavEnd, is het wat mij betreft net even een tikje te etnisch.

CoJoNes | 06-08-06 | 18:14

En ik wou nog even Paul Pot Rosenmullert nomineren voor de "levend te cremeren" oplossing.

schele henk | 06-08-06 | 18:12

Clairy Polak.

Motivatie: Haar zelfgenoegzaamde rotkop en die oh zo superieure mening die ze tijdens elke uitzending moet doorschemeren.

Davitamon | 06-08-06 | 18:11

ik wil naast wilfred gene idd ook nog even lucille werner nomineren..

kierewietje | 06-08-06 | 18:11

Dijkstra & Ducrot

Shiraz | 06-08-06 | 18:11

wil trouwens ook leen van frisia nomineren voor een neqschot, maakt niet uit dat t geen "tv personality" is, moet gewoon kapot.

shining1 | 06-08-06 | 18:10

@Jagua... je hebt geileik. Laten we het beschaavd hauden. Bij deze trek ik mijn *&^%"::*& in. @ dione ; en nu je handen onder de tafel!

Het valt me overigens op dat Daphne Bunskoek den dansch ontspringt. Niet dat ik die dan PER ZEE van de buis wil, maar ze doet het wel aardig hier. En... en at vin ik wel storund: waarom heeft niemand Robbie Muntz nog genoemd. Weg met die zogenaamd lollige, vette en krankzinnige uitzuiger die volgens mij alles zou doen om leuk gevonden te worden. Ik heb gehoord dat hij zijn ziel aan de duivel wou verkopen voor roem maar dat die hem vriendelijk naar de 77 maagden doorverwees....

schollenkop | 06-08-06 | 18:10

Johnny de Mol
Zelf vindt meneer het maar vervelend dat hij steeds als 'de zoon van' wordt gezien. Als hij meer realiteitszin en zelfkennis zou hebben, zou hij echter toch snel moeten inzien dat dit juist de enige reden is dat hij op televisie is en een -kuch- filmcarriere op touw heeft kunnen zetten. Zijn grootste dieptepunt beleefde hij echter enkele jaren geleden op TMF, waar hij 's middags een programma aan elkaar mocht praten. Presentatietalent was echter ver te zoeken. Waar de meest blonde call tv-mutsen met gemak een uurtje alleen vollullen, is zelfs dit niveau voor Johnny te hoog gegrepen. Op een gegeven moment hebben ze hem maar een soort van buikspreekpop gegeven die hem steeds voorzetjes moest geven, omdat de lange stiltes die vielen te pijnlijk werden. Weg met die vent dus!

die hofstadtgruppe | 06-08-06 | 18:08

kraakhelder 06-08-06 @ 18:04
Ooh die hoer die altijd scheel kijkt?

Boze Buur | 06-08-06 | 18:07

@TRS
Great Minds think alike. Excellente keuze van Showstoppper

CoJoNes | 06-08-06 | 18:07

Sylvana - hallo ik presenteer een boekenprogramma, ik ga jou interviewen over het boek dat jij geschreven hebt, maar ik moet bekennen dat ik het niet gelezen heb, aangezien ik helemaal niet kan lezen, eigenlijk kan ik helemaal niets, wat een geluk dat ik gekleurd ben dan word ik er niet zo snel uitgeflikkerd, want dan klaag ik je aan, als ik weet hoe dat moet, want ik zei al ik kan absoluut niets- simons

shining1 | 06-08-06 | 18:06

Clairy Polak

Motivatie? Val eens lekker kapot, met je motivatie. Als dat niet duidelijk is...

CoJoNes | 06-08-06 | 18:06

1. Kleerie Plak
2. Kleerie Plak
3. Kleerie Plak
4. Kleerie Plak
5. Kleerie Plak
6. Kleerie Plak
7. Kleerie Plak
8. Kleerie Plak
9. Kleerie Plak
10. Kleerie Plak

TRS | 06-08-06 | 18:05

Robert Jensen, omdat proleten hem leuk vinden en die schele hoer van AT5 (ik weet niet hoe ze heet, maar wij noemen haar thuis altijd 'die schele hoer van AT5') omdat ze een schele hoer is.

kraakhelder | 06-08-06 | 18:04

Clairy Polak

Deze linkse feeks heeft altijd een antwoord klaar voor de geïnterviewde, legt mensen woorden in de mond, en vat andermans uitspraken samen zodat het in het haar straatje past. Ik kan dit ongelooflijke kudtwijf niet uitstaan, ik moet er van kotsen en ik hoop dat ze tegen een boom aan gaat kleven in de nabije toekomst. Clairy Polak, je zuigt en ik wil dat je met je ongelooflijke grafkop van de televisie verdwijnt en neem dat hele NOVA direct mee! Ik dank u.

Mannekino | 06-08-06 | 18:04

Mogen het alsjeblieft Bassie en Adriaan worden, het is het meest kindonvriendelijke duo wat er bestaat!

snollie.pollie.nl | 06-08-06 | 18:02

Rob Geus moeten ze opknopen.

Wokkel | 06-08-06 | 18:01

@shiraz
duidelijk hoeft voor mij ook niet nee ben blij dak nie in groningen woon

redthehaghue | 06-08-06 | 17:59

Nou ik zie het al... Patty Brard gaat hier winnen.

Mordechai | 06-08-06 | 17:59

en ik nominaai pseudo-persoonlijkheid Jek Speikermann

bd | 06-08-06 | 17:58

die oerlelijke irritante gast van de grote beurt..

sjarelt | 06-08-06 | 17:57

@ Steilvol 06-08-06 @ 16:57
dank voor de reminder.
3. Kim Lian van der Meij, door die achterlijke kinderkut zou je bijna zelfcastratie overwegen.

BassieNietAdriaan | 06-08-06 | 17:57

Rebecca Loos ?!?
.
Die zou ik toch zeker m'n bed niet uitschoppen hoor...
.
De rest mag rustig een neque-schot krijgen ja.

Prikker | 06-08-06 | 17:57

Ik ben het eens met Koerbagh. Iedereen die dit niet vindt, heeft hem waarschijnlijk nog nooit gezien.

koerbagh 06-08-06 @ 16:12
Met superstip op 1: Hans Kraaij Jr.

Kapucijnes | 06-08-06 | 17:56

Zijn Monique Sluyter en die andere doos, Christine van der Horst al genoemd?
Nee? Bij deze.
Als ik wil fappen dan ga ik wel even naar The Hun's Yellow Pages of The Milkman's Book.

koerbagh | 06-08-06 | 17:56

Alles zoeens doorgelezen hebbend kom ik tot de conclusie: we pleuren alles van de buis en vullen de overgebleven tijd met top gear.

Henkiemaardannietgek | 06-08-06 | 17:56

Piet Paulusma! Iedere keer als die kerel geheel onverwacht zijn gezicht laat zien tijdens de reclame met zijn sem-grappige weerbericht krijg ik prompt last van obstipatie en is mijn hele avond naar de klote.

Delius | 06-08-06 | 17:55

Inderdaad. De meeste presentatoren hierboven mogen ze rustig laten inslapen en zijn van een zodanig niveau, dat de tv het raam uit mag.
Nee, vroegah. Dick Passchier, Mies Bouwman, Chiel Montagne en . . . . <roffelderoffel> Hans van Willigenburg !
* pinkt traantje weg *

Dirrek | 06-08-06 | 17:53

Hans Kraay jr.

Die kerel slaat echt alle planken mis.

sinnedsawereh | 06-08-06 | 17:53

@ redthehaghue 06-08-06 @ 17:52
vraag maar aan fuckje

Shiraz | 06-08-06 | 17:53

@Shiraz ... oe de fucq beno

redthehaghue | 06-08-06 | 17:52

ned 2, klassiek wereldrecordje door een lekker wijf

Shiraz | 06-08-06 | 17:52

En wat dachten we van rebecca 'kans' loos ? Omhooggevallen neuqslet, enige wat zij gepresteert heeft is een potje stokslurpen met beckham...
domme, irritante en esthetisch zwaar overschatte bimbo

Koekje-dr-bij? | 06-08-06 | 17:52

Beno

Shiraz | 06-08-06 | 17:51

Jorinde Mol!

Bladie | 06-08-06 | 17:50

-Edward van Cuilenborg

Zwaar irritante mongool

-Leendesk Lokkertje Co Stompé

Storend commentaar, afgetrokken bek en faalhaas.

naamloos.doc | 06-08-06 | 17:50

Wim en Sjon Heitinga. Die kan ik niet meer horen, lezen noch zien!

fuckje | 06-08-06 | 17:49

Cheque Spijkerman en Daphne Dekster

elfman | 06-08-06 | 17:49

1. Johnny de Mol, ongetalenteerde rukker die zgn. zonder bemoeienis van papa het wereldje is ingerold. Dan is het wel heel triest gesteld met acterend NL.

2. Andre van der Toorn, met zijn vreselijke schijnheilige rotharses. Daarnaast staat hij wekelijks die minstens even erge droplul van VVN , of hoe die homo's zich nu ook noemen, midden op een fietspad te interviewen. Oprotten met dat zwarte Tonachtige schaap, en rap een beetje.

BassieNietAdriaan | 06-08-06 | 17:49

wat dachie van johan vlemmix

redthehaghue | 06-08-06 | 17:48

@ filter @17:44

Welkom in de wereld van de contacktlensz

bd | 06-08-06 | 17:47

Carlo Boszhard scoort ook hoog, motivatie overbodig

QuidProQuo | 06-08-06 | 17:46

- Leen - van die debiele Lenentotjezodiepindeschuldzitdatjenietmeerweetwatlinksvanrechtsis.nl
Mag die alsjeblieft gexecuteerd worden ?

Prikker | 06-08-06 | 17:45

Ik zie hem niet veel meer maar ik wil graag,preventief, Emile -tjakka- Ratelband
nomineren

Cryptocheilus | 06-08-06 | 17:44

LOL, schele henk 06-08-06 @ 16:35
.
Nòg een stem tegen Clairy Polak. - Een interviewster moet niet àl te nadrukkelijk partijdig zijn.
.
Philip Freriks. - Kan niet uit z'n woorden komen, is kippig en te ijdel om een bril op te zetten zodat hij de auto-cue kan lezen. Ik verwacht professionaliteit van het staatsjournaal.

filter | 06-08-06 | 17:44

Hanneke Groenteman; Anti-Israelische Jodin die elk woord uitspreekt alsof ze net drie porties spaghetti tegen heug en meug heeft zitten opvreten.

Ion Susai | 06-08-06 | 17:44

O ja nog eentje, Ik weet niet of je ook stemmen mag nominaaien, het gaat over die programma aankondiger (moet een woord voor zijn) van èssbeeèszsèss. Word ik lichtelijk (lees:zwaar) onpassellijk van.

bd | 06-08-06 | 17:44

LOL @Shiraz 17:42

Jaha, Jerry wist wel raad met die creditcards van z'n medespelerts.

Aussie | 06-08-06 | 17:43

Die varkenslul van een Nasrallah wil ik niet meer zien, oplossing "blinde shjeik" aub!

capo | 06-08-06 | 17:43

Of Albert Verlinde idd, ook een irritante kudtvogel.

crisis? what crisis? | 06-08-06 | 17:43

@ Aussie 06-08-06 @ 17:39

in principe moet je je portemonnee in de gaten houden als pa de Jong in de buurt is

Shiraz | 06-08-06 | 17:42

Pino! Irritante kudtvogel...

crisis? what crisis? | 06-08-06 | 17:42

Albert Verlinde..... die mag echt opzouten net zoals die walgelijke Bo

echt je krijgt er een beroertje van door alleen maar naar ze te kijken.

Ohja shownieuws mag ook van de ether...

Eddo | 06-08-06 | 17:42

semi-OT

Het AD heeft ook een interessante poll. D66 moet kaput? Bindend stemadvies lijkt me overbodig.

www.ad.nl/

Ion Susai | 06-08-06 | 17:41

Gaarne alles en iedereen van de EO, met Knevel voorop om de eerste klinkers op te vangen. Na de EO graag die nachtelijke mongeaul op SBS6.

KipNugget | 06-08-06 | 17:41

Die hoofdredacteur van de Volkskrant moet trouwens ook dood, met z`n misselijk makende bril.

nickker | 06-08-06 | 17:41

boze buur, ja totdat hij niet zon groot talent bleek en de creditcard niet meer gedekt was. Silvie is een hoer die op geld aast.

TobiasG | 06-08-06 | 17:40

@Boze Buur

Ja man, tot ze doorhad dat bij Dordrecht '90 geen miljoenen worden betaald aan voetballertjes.

Aussie | 06-08-06 | 17:40

Hans Kraay jr
Jeroen Pauw
Mart Smeets
Jack Spijkerman
Reinout Oerlemans
Martijn Krabbe
Edward van Cuilemborgh
Youri Mulder
Barbara Barend
Die kale negerin van RTL
De gehele modepolitie
Rob Geus
Yorinde Mol
Alle Hart van Nederland dozen
Ton van Rooyen
En natuurlijk iedereen van de VARA

Romulus | 06-08-06 | 17:40

Ik snap het niet, er zijn 100 doden gevallen bij een overstroming in Ethiopie... Dat is echt de meest verwrongen ironie aller tijden, k dacht dat daar nooit water was? de eerste de beste presentator van het nieuws die dit bericht durft uit te lachen mag wat mij betreft een levenslange TVban krijgen

Den Brabander | 06-08-06 | 17:39

Niemand in medialand durft albert aan te pakken behalve jensen. Rest eet uit zijn chocoprinshandjes, de rugridder

TobiasG | 06-08-06 | 17:39

“mental theo” omdat hij gewoon deaud moeten , die man zou niet eens in de buurt van een camera moeten mogen komen , laat staan zich voort te planten of iets achter te laten wat verdere generaties schade kan berokkenen , dus van de buis is stap een , chemische castratie stap twee. Met hem nomineer ik ook graag de rest van de mtv/tmf cast.

de rotte appel | 06-08-06 | 17:39

@Shiraz 06-08-06 @ 17:36

Gelukkig zit Nigel "in principe" de Jong tegenwoordig in Duitsland. Die gast is nog erger dan Sneijder.

Aussie | 06-08-06 | 17:39

De Teletubbies mogen blijven, Pino mag weg!

fuckje | 06-08-06 | 17:39

Die kleuterneuquert Metal Theo affakkelen graag

Enzo Voorts | 06-08-06 | 17:38

TobiasG 06-08-06 @ 17:33
Zat Sylvie eerst met die Molukkert dan?

Boze Buur | 06-08-06 | 17:38

Marcel van Dam is al weg, maar toch nomineer ik alsnog hem. Verder mag Jan Mulder ook een minuutje of twee onder water worden gehouden.

Ion Susai | 06-08-06 | 17:38

en op carolien tensen zou ik mijn peuken ook niet uitdrukken, ook nomineren

TobiasG | 06-08-06 | 17:38

Ok, definitieve top 5:

1. Inie Minie
1. Gerard Joling
2. Hans Kraay Junior
3. Patty Brard
3. Piet Paulusma

bd | 06-08-06 | 17:37

Paris Hilton moet Hans Laroes gaan vervangen. 100% zeker dat het journaal objectiever wordt!

Vladimir | 06-08-06 | 17:37

Hans Kraay Jr. Wat een walgelijke kerel is dat!!!

Koekje-dr-bij? | 06-08-06 | 17:37

Albert Verlinde..... die mag echt opzouten net zoals die walgelijke Bo

1 advies terug naar de parkeerplaatssloot waar ze hun uit hebben getrokken.

Eddo | 06-08-06 | 17:37

Andre van der Toorn van wegmisbruikers moet DAUD!

ViPER | 06-08-06 | 17:36

Bolke de beer.

Rosario | 06-08-06 | 17:36

@ iedereen
mijn raam geeft zicht op Hoogkerk. (om "uit mijn raam ook niet" even voor te zijn)
Wesley Sneijder, binnenkort weer wekelijks op tv

Shiraz | 06-08-06 | 17:36

Mart 'senk you Lance' Smeetsvirus

Sill | 06-08-06 | 17:36

Astrid Joosten...
Omdat ze haar kleding toch aan houd !

OpenMind | 06-08-06 | 17:35

Of misschien de HELE publieke omroep (waterstofbom op het mediapark).
Alleen Sacha de Boer en Hans Goedkoop (Andere Tijden) mogen eemn programma gaan doen op Private Spice :D

Vladimir | 06-08-06 | 17:35

Albert Verlinde.
SVP die fatwa met flatgebouw en gezicht naar beneden zo snel mogelijk uitvoeren, en dan een snelweg eroverheen aanleggen zodat hij iig ook niet meer uit de dood terugkomt en ons als zombie lastig valt, want zo iritant is dat figuur ook nog wel.

En van de vrouwen Patty Brardt. Alhoewel die volgens mij al een paar keer uit de dood is opgestaan en inmiddels zelf de Dood de stuipen op het skelet jaagt...

Phoib | 06-08-06 | 17:34

PATTY BRRRRARD ; behoeft verder geen uitleg....

JC | 06-08-06 | 17:34

O ja en deze nog, maar dat schijnt zich al vanzelf op te lossen:
Boris Dietrich
Thom de Graaf

QuidProQuo | 06-08-06 | 17:33

Met ultieme stip op 1 ; albert Verlinken met zijn misselijkmakende lach en nichtengeroddel!! Weg met die nicht met teveel macht
2: Silvie, ik ben fake en neuk geld, Meijs (remember admodikoro)
3: Die botox bakkus van idols; scheurnie klaagman

TobiasG | 06-08-06 | 17:33

Die ongelooflijk irritante negerin van de Tros die een of ander programma heeft gewonnen

Bokkelul | 06-08-06 | 17:33

De meiden van Halal mogen ook een enkele reis krijgen, die snolletjes komen vanavond weer op Staatstv 3 met hun eenzijdige propaganda.

fuckje | 06-08-06 | 17:33

Piet Paulusma moet echt van de buis, als ie nou is een keer ging poepen VOORdat ie t weer gaat presenteren, misschien komt het er dan niet uit alsof ie nodig moet... en dan staat ie altijd bij die leuke mensjes die niet in beeld willen staan maar toch moeten en dus hard voor peniiz staan van de lokale scoutingvereniging ofzo.

en Pino moet in de gehaktmachine, niet om Pino, maar ik hou gewoon van gehakt

MiniCooper | 06-08-06 | 17:32

PAUL DE LEEUW!!!

Godver wat haat ik die vent. Beetje lachen met andermans leed en heel NL voor schut zetten voor de rest van de EU (ik Lordi fan dus ja). Schop die vent naar een onbewoond eiland voor mijn part...

DJ Cubefanatic | 06-08-06 | 17:32

Caroline Tensen ( dat ik nog van mijn keyboard kan halen is al een wonder) wat een omhoog geneukt kadaver is dat man , kinderen op tennis en hockey , dat mormel voelt zich echt een ekite en dat is juist waar ze niet thuis hoort
inkoppertje : ik zou er mijn hond nog vanaf trappen en dat is ook zo
ik gruwel echt bij het aan blik van die zak hooi en dat heb ik nu al jaren

kingsjors | 06-08-06 | 17:31

LEEN van FRYSIA...

simonsays | 06-08-06 | 17:30

Barend en van Drop, incluus Mulder, en die ADHD nicht Sjabot (of hoe die lelijke nageboorte dan ook mag heten). Jensen moet ook gewoon dood. En laat ik gelijk Giel Beelen noemen. Toegegeven, die doet voornamelijk spotjes voor 3FM, maar ik zou er geen probleem mee hebben als die gast een intercity in zijn poepert zou proppen. En Loesewies wil ik ook NOOIT NOOIT NOOIT meer zien!

Zo. Dat lucht op. En ik kijk zelden tv.

ViagraFalls | 06-08-06 | 17:30

aldith hunkar anyone?
omdat we liever sasha of iwris zien?

petrova | 06-08-06 | 17:30

Ow kudt, doe eigenlijk maar Clairy Polak! Die linkse heks vind ik nog 100 keer zo erg als Cheque Spijkerman.

Aussie | 06-08-06 | 17:30

Zo zie je maar weer wat er werkelijk leeft onder de gemiddelde GS reaguurders. De figuren waar ik een ongelofelijke hekel aan had zijn gelukkig al lang niet meer op de buis, te weten Sonja Barend en Marcel van Dam. Voor figuren als Mental Theo is de afstandbediening uitgevonden. Trouwens, alles wat zich afspeelt op MTV, TMF en aanverwante BrEaZaH zenders wordt door mij vrolijk weggezapt.

Barbapoeppa | 06-08-06 | 17:30

Willibrod Frequin
Marcel van Dam
Ron Brandsteder
Femke Halsema
Paul Rozemuller
Paul de Leeuw
Erwin Kroll

En de velen, velen waar ik effe niet op kan komen ....

QuidProQuo | 06-08-06 | 17:30

Marcel van Dam.
Ik kijk maar heel weinig tv dus heel veel wat andere reaguurders genomineerd hebben, ken ik niet eens.
Maar Mart Smeets en trouwens alle presentatoren van Studio Sport nomineer ik ook want ik heb nog nooit 1 van die lutsers een wedstrijd leuk horen verslaan. Zoals Theo Koomen dat kon bijvoorbeeld.

Grasgriezel | 06-08-06 | 17:30

Zeg eens uhhhhhhhhhhhhhh Philip Freriks en Clairy Polak met haar uitstreken en achterbakse smoel! Ik zou toch wel eens een lekkere donkerbruine vlaai op haar gezicht willen laten spatten. Hmmmmm

frenkie_4all | 06-08-06 | 17:29

Pino ! Omdat het een kudtvogel is.......

Meeler | 06-08-06 | 17:29

Pierre Wind
Als ik die ooit in levende lijve tegenkom krijgt ie een zidaantje in zijn smoel.

kareltje22 | 06-08-06 | 17:29

Fred Emmer.

Rest In Privacy | 06-08-06 | 17:29

CHAZIA MOURALI wil ik nooit meer zien en nooit meer horen op de verrekijk. Ik moet altijd meteen aan een dampende drol denken als ik per ongeluk langs die h0er zap. Ook MARJON DE HOND moet per direct worden verbannen naar een eng ver land, om precies dezelfde reden als Chazia. Ik ben het spuugzat om steeds de kots van mijn tv te moeten krabben na een confrontatie met deze leeghoofdige nepmensen.
En als we dan toch bezig zijn met onkruid verdelgen: MART SMEETS Deaud + Wegwezen! Nooit meer dat tenenkrommende Geschmier van die kwal!
Please please please God laat deze wens alstublieft uitkomen, dan vraag ik verder nooit meer iets van u, eerlijk.

Friet Met | 06-08-06 | 17:29

Euh.... meneer Aart. Omdat ie altijd zo lelijk doet tegen Tommie en Pino.

highcity | 06-08-06 | 17:28

1. André van der Toorn (Een verkeersovertreding is geen halsmisdrijf, breng het dan ook niet zo)
2. Paul Rosenmöller
3. Andries Knevel (Zolang je geen 'Hints' presenteert moet je je handen stilhouden)
4. Phillip 'de Hakkelaar' Freriks (Optiefen met die gast, kom er maar in Groenhuizen!)
5. Jeroen Pauw
6. Hugo Borst (Als je niets anders kan dan over voetbal lullen verdien je die paar ton ook niet.)
7. Alle andere voetbal-analytici
8. Alle linkse journalisten: we willen OBJECTIEVE journalistiek
9. Jack '10' Spijkerman en al die andere schijnheilige, demagogische, linkse zakkenvullers, zoals Marcel van Dam
10. Al die domme dozen die belspelletjes presenteren
11. Iedereen met een Gooise 'R'
12. Al die roddelige showbizz-flikkers.

Stijlloze_Blater | 06-08-06 | 17:28

Jack Spijkerman!

Aussie | 06-08-06 | 17:28

Barend & Van dorp en Peter Jan Rens met zijn comeback op Max mag ook meteen wel dood geschopt worden. Tineke de Nooy op Max idem. Die drie vingerige zeug.

MiRRoRMaN | 06-08-06 | 17:28

Kees Driehuis (van Zembla en per seconde wijzer). Ook SVP ZIJN paspoort afnemen en droppen in een door oorlog verscheurd afrikaans land!

Vladimir | 06-08-06 | 17:28

De familie Veerkamp (ofzeau. je weet wel die graftakken van sbs 6 die zo 'normaal zijn gebleven')

Motivatie: Kijk er naar, de beelden maken meer kapot dan je lief is.

RvdB | 06-08-06 | 17:28

Charly Luske - presentator van Funniest Home Videos op Talpa, voor het presenteren van ouwe rotzooi en dan net alsof doen alsof het nieuwe rotzooi is.
Patty Brard - Ga ik nie uitlegge hoor..

grote dik | 06-08-06 | 17:27

Leo de Haas, ziekelijk irritant en daarom een neqshot waard.

IQnullus | 06-08-06 | 17:27

@schollenkop 17:15; doe ik op jou uitdrukkelijk verzoek, als Dioontje haar handjes onder de tafel houdt en jij dat scheldwoord eerst intrekt !!!

jagua | 06-08-06 | 17:27

@King of controversy 06-08-06 @ 17:21:
Goeie! Ik nomineer Jochem de Bruijn. (Zijn Zweedse sauna-sletje mag blijven)

koerbagh | 06-08-06 | 17:26

Bridget Maasland. Omdat ze al lang niet meer lekker is en een steeds prominentere rol dreigt te gaan spelen in mijn avondprogramma. Dat ze Big Brother doet ok, maar ga nu geen andere programma's verneuken.

DJW | 06-08-06 | 17:25

* nieuwe nominatie, dat stuk hoofdpijnverwekkende stuk schroot van het cidi, waar ik helaas de naam van ben vergeten.

nickker | 06-08-06 | 17:25

inderdaad die hans kraay jr. is wel iri

redthehaghue | 06-08-06 | 17:25

Vigo Waas was toch meegegaan met die ándere proleten naar Talpa ?

Broodjeharing | 06-08-06 | 17:22

@ redactie
Mag je ook reklame persoonlijkheden nomineren, of is dat te makkelijk?
Zo niet, dan moetn Leen Frisia per onmiddelijk dood.
-edit second that -

King of controversy | 06-08-06 | 17:21

tooske ragas
irene moors
froukje de both
carolien tensen
bridget maasland
katja schuurman
shownieuws-team
victoria koblenko

gijs staverman
reinout oerlemans
hans kraay jr.

lars_veenstra | 06-08-06 | 17:21

@ bad to the bone 06-08-06 @ 17:15

Ik zat meer aan friendly fire of Katuscha raketten richting het Gooise Matras te denken :-)

Pansje Kevertje | 06-08-06 | 17:20

blaas heel hilversum maar op.... en luxemburg dan ook maar(rtl)

redthehaghue | 06-08-06 | 17:20

Andries Knevel.
Andre Zwartbol
Direct afschieten met hun schijnheilige smoelen
Die mannen haat ik niet eens meer, dat stadium ben ik voorbij.
Zij moeten gewoon asap deaudt

Satan Loves You Too | 06-08-06 | 17:19

En als we dan toch bezig zijn, dan ook maar die Viggo Waas met zijn flauwe grappen.

K. Leajeau | 06-08-06 | 17:18

@laardepul 17:11
Ja, en het schijnt dat meneer ook bij Talpa actief was. Lijkt mij dus een TV persoonlijkheid, en ik nomineer hem hierbij. (motivatie is gelukkig niet verplicht)

King of controversy | 06-08-06 | 17:18

@ bad to the bone 06-08-06 @ 17:15

Ik zat meer aan friendly fire of Katuscha raketten richting het Gooise Matras te denken :-)

Pansje Kevertje | 06-08-06 | 17:18

@schollenkop Die Maartje van Wegen is inderdaad wel de meest irritante persoon op de TV, met dat miezerige koningshuis gebabbel van der, bah !

nickker | 06-08-06 | 17:17

Ja, Jack Spijkerman en Maartje van Weegen. Die mogen dus ook weg.

K. Leajeau | 06-08-06 | 17:17

Ron Brandsteder
Henny Huisman
Jack Spijkerman
André van der Toorn

Speedfight | 06-08-06 | 17:16

PATTY BRARD! De grootste nul in televisieland, die heeft echt nog nooit iets gepresteerd. Bovendien is ze oerlelijk en rete-irritant.

schuldige_omstander | 06-08-06 | 17:16

@Pansje Kevertje 06-08-06 @ 17:11
Revolutie, 't is meer anarchie!

bad to the bone | 06-08-06 | 17:15

Of krijgen we dan de hele dag het gesprek met de minister president... Ik ga weg uit nederland hoor. En Maartje van Weegen zie ik ook bij niemand... @ jagua... wil je wel eens heel gauw dione de-nomineren *&^%"::*&

schollenkop | 06-08-06 | 17:15

Ik dacht dat Marcel van Dam al lang van de buis was? Anders gaat mijn stem naar Catherine Keyl.

K. Leajeau | 06-08-06 | 17:14

foute links lullende Barbara lesbo barend met haar voorbinddildo's

UncleBenz | 06-08-06 | 17:14

Maar effe serieus,
Die Andrè vd Toorn van wegmisbruikers. ( misselijkmakend, klein, miezerig en heeft krullen -ik haat krullen- )
Voor de vrouwkes kies ik voor Brrrrridget Maasland (arrogant, zelfvoldaan en dom)

Boze Buur | 06-08-06 | 17:13

Van mij mag ook Claudio Lippi meteen afgevoerd worden... of gaat het alleen om Nederlandse televisie?

berluscottero | 06-08-06 | 17:13

@schollenkop 06-08-06 @ 16:36 Volkomen gelijk! Hierheen halen!

@ alle andere reaguurders, ik weet niet wie die mensen zijn, die jullie nomineren... Daar heb je nou een afstandbediening voor...

Modderfokkert | 06-08-06 | 17:13

Als Volkskrantlezert mag ik zo niet stemmen, maar het zou zo rampzalig zijn als ze de shortlist niet halen dat ik toch graag een man en een vrouw zou willen nomineren.

Methal Theo. Bracht televisie naar een nieuw niveau - ergens op onpeilbare diepte.

Patty Brard. Heeft weliswaar niet op een soortgelijke wijze bijgedragen aan de Endlösung der Fernsehfrage (ik heb al jaren geen beeldbuis meer), maar staat bij de vrouwen wel op eenzame hoogte. Lelijk, dom, plastic. Sowieso verdient iedereen die met Ron Brandsteder trouwt een <i>mercy killing</i>.

Brrrtje | 06-08-06 | 17:13

-weggejorist-

laardepul | 06-08-06 | 17:11

Ja,

Als de revolutie uitbreekt, dan wordt het stil op de nederlandse buis. Veel overbodige artiesten zullen de republiek nooit meer meemaken:
* Hanneke Groenteman (of moet het tegenwoordig Groentenman zijn)
* Die twee van Hoe schoon is je huis
* Marcel van Dam
* Fransiceau van Jeaule
* Hans Kraaij jr en sr
* Eigenlijk iedereen van SBS6 en Talpa
* Alle presentatoren van belspelletjes op TV
* De cast van alle Nederlandse soaps sinds De Fabriek
* Jochem van Gelder (brrrr!)
* Presentatoren van Netwerk

Hmmmm, revolutie! (kijkt ondertussen dromerig voor zich uit....)

Ter opvulling van de ontstane zendtijd: Sacha de Boer, Ferry Mingele en Bob Saget 24/7!

Pansje Kevertje | 06-08-06 | 17:11

@zapper bedoel je dr Phil ????, die moet blijven kan je verschrikkelijk om lachen...

nickker | 06-08-06 | 17:10

@Detox, danku, Jenssen bedoelde ik. En voeg Adje ook maar toe aan de lijst.

..zapper | 06-08-06 | 17:10

Aldith Hunkar: lijkt ziekelijk, met kringloopkleren, onfris uiterlijk
Tooske: vreemde rrrrrrr en schreeuwt altijd, hoogst irritant
Bridget Maasland: geen gezichtsuitdrukking,egotripper,maakt alleen contact met haar ijsberg
Paul de Leeuw: vergane glorie, net als zijn humor, te beeldvullende kop
Andries Knevel: EOpatser, met neurotische bewegingen,dwangmatige gek
Fransisco v.Jole: heeft rare spastische linkerhand, lijkt eigen uitspraken niet te snappen, zenuwen niet in bedwang,statische ogen
Mart Smeets: heeft zichzelf overleefd
Dione de Graaf: vieze handjes, rare slepende intonatie met gaps (zg.sporttimbre geleerd van die dikke Smeets)
Jeroen Pauw: verwonderd over zijn onfrisse ongekamde ongeschoren uiterlijk ??? te vies om naar te kijken.

jagua | 06-08-06 | 17:10

Fred Emmer, Willie Dobbe, Mies Bouwman.

Boze Buur | 06-08-06 | 17:10

Ik moet zeggen dat er wel een wereld voor me open gaat. Wat een hoop rare programma's kijken mijn mede reaguurdertjes (snapt ook opeens waar die rare standpunten over moslims vandaan komen) ;)

King of controversy | 06-08-06 | 17:09

@fuckje 06-08-06 @ 17:00:
Mooie foto wel... Daar kan de Hezbollah fotograaf nog veel rook van kopieren en boven de onbewolkte luchten van Beiroet plakken.
www.rtvnoord.nl/home/

koerbagh | 06-08-06 | 17:09

Oh ik vergeet rasmongool euh hoe heet ie ook alweer, die omhooggevallen radiopresentator met die ontzettende rotkop die die talkshow op tv heeft?

..zapper | 06-08-06 | 17:09

Ik wil de vorige paus terug op tv en alle anderen die wegmoeten zijn al genoemd
Oja sinterklaas mag blijven maar dan wel met blonde milf's ipv zwarte pieten.

har | 06-08-06 | 17:08

_ Jam Mulder
_ Clairy Polak
_ De eerste presentatoor van GS-TV
_ Jenssen
_ Alle belspel terroristen
_ Antoinette Hertsenberg (tros radar)
_ Prem Radhakkishun (schreeuwallochtoon)

blijven?

_ Mieke van de Weij (geilste stem van het universum)

Detox | 06-08-06 | 17:08

Gijs Staverman! Ow ow ow wat is die man toch grappig zeg! Volgens mij is hij niet meer op de buis te zien, maar zie het als een nominatie om de irritaties voor te zijn.

Bakplaat | 06-08-06 | 17:08

Reinoud Oerlemans,
Die omhooggevallen kut-kakker doet me m'n bloed koken zodra ik z'n rotkop op tv zie.

de_republiek | 06-08-06 | 17:08

Marcel van Dam, Hanneke Groenteman, Francisco van Jole, Mart Smeets, Boudewijn Buch, Chiel Montange, Alexander Pola, Martin Gaus, Gordon, Joling, Jan Mulder, Barend en van Dorp, Mental Theo, Ron Brandsteder, Henny Huisman en niet te vergeten de gruwelijke mongool Harry Mens, daar ga ik voor. Zijn dochter mag hoe heter hoe beter gaan presenteren.

..zapper | 06-08-06 | 17:08

Gerard Joling deelt de eerste plaats met Inie Minie

bd | 06-08-06 | 17:07

<diepdoorutstof> Kudt.... ik moet mij verontschuldigen. Naast Dione mag Pino natuurlijk ook blijven</diepdoorutstof>

schollenkop | 06-08-06 | 17:07

@koerbagh,
Geen idee! Ik geef alleen de officiele info door.

fuckje | 06-08-06 | 17:07

@Mazzeltov.
Maar wel een SPer die in Amsterdam oproept om VVD te gaan stemmen!

aivd | 06-08-06 | 17:07

Krocht, Nelleke van der
Presentatrice van Tussen Kunst en Kitch van de AVRO

Deze dame moet uit de genenpool verwijderd worden.

Ze is zo ontzettend dom en zo ontzettend van zichzelf overtuigd, dat, al ik naar het programma kijk voortdurend een drol in een pispot zie.
De opmerkingen die ze maakt zijn ongelofelijk stompzinnig.
Tenenkrommend

Satan Loves You Too | 06-08-06 | 17:07

pff zometeen hebben we 24 uur Pino op TV......

nickker | 06-08-06 | 17:07

In Hoogkerk vlakbij Groningen staat een fabriek van asfaltdaken in de brand, en mensen tot aan Assen wordt verzocht ramen en deuren te sluiten. Maar dit is niet in de randstad, dus geen nieuws.
fuckje 06-08-06 @ 17:00

Wonen daar mensen dan ?

Ruk | 06-08-06 | 17:07

Lucille Werner!! Geen twijfel over mogelijk... Begrijp best dat ook de TROS op de centen moet letten en het (qua subsidies) lucratief kan zijn om een minder valide in dienst te nemen. Maar het is toch zo'n ongelofelijk irritant wijf. En sluit me dus aan bij Urby McFluffin 06-08-06 @ 16:20.
.
En wat de mannelijke nominatie betreft. De peppi en kokki van de EO. André Zwartbol en Tijs van den Brink van Netwerk. Mogen van mij ook nog wel wat hagel meepakken.

blackbird | 06-08-06 | 17:06

1. Jack Spijkerman, die vanwege het grote geld naar Talpa is gegaan. En blijkt dus iemand zonder principes te zijn. Bovendien zijn zijn programma's op Talpa zwaar kut.

2. Herbert Dijkstra, die vent lult aan 1 stuk door over niks, en verziekt daarmee het hele wielrennen.

Louis van Delden | 06-08-06 | 17:06

Dat is simpel:Jorgen Raymann en Patty Brard... srry hoor,owja en Funda!
Zelfs na een paar biertjes zijn ze niet grappig.

de grote Anti | 06-08-06 | 17:06

Freek de Jonge. Te oud, niet leuk (meer) en SPer.
Harry de Winter. Te oud, niet leuk en SPer.
Dolf Jansen. Te oud, niet leuk (meer) en SPer.
Harry Slinger. Te oud, nooit leuk geweest en SPer.
Jan Douwe Kroeske, nooit leuk geweest en SPer.

aivd | 06-08-06 | 17:06

@fuckje 06-08-06 @ 17:00:
Waarom tot aan Assen? Het is noorwestenwind... Tot aan Stadskanaal of Winschoten lijkt me logischer.

koerbagh | 06-08-06 | 17:05

die melige peaut Awick van at5 en die weervrouw met die grote broek aan van de publieke omroep.

flapstra | 06-08-06 | 17:05

- Catherine Keyl

- Jan Mulder

- Paul de Leeuw

- Henny Huisman

van dit viertal krijg ik ernstige allergische uitslag

Blue Snowball | 06-08-06 | 17:04

@ Mazzeltov Maar Prem blijft een wazige clown.........

nickker | 06-08-06 | 17:04

Johan Flemminx.

tafelschuimer | 06-08-06 | 17:04

[foute voiceover]
Het is weer zaaaaaterdagavond, KRO Nederland 2, dit is live vanuit baloemenstad Aalsmeeeeeerrrrrrr KRO's surpraissjooooow en hierrrr is uw gastheer uw vlucht-snel-uit-huis-man, uw-schop-hem-van-de-buis-man, Henny Buislamp
[/foute voiceover]
[crescendo /]
[vreselijk vals ondanx allerlei pogingen om dat technisch op te lossen]
Surprais surprais
het onverwachtSe bracht u van de wijs
de KRO di gaf u deze sjo kado
Surprais Surprais
[zangmodus uit]
Goedenavond dames en heren, hebt u er weer zin in?
Oh, wat heb ik een geweldig publiek vanavond
haha, dank u wel
....
(need 2 say more?)
Ik neem aan dat er intussen weinig veranderd is ("en dat had je niet gedacht hè, ze is hieeerrrrrr"). Henny Huislamp genomineerd om zijn geweldige creatieve programma's (not)

berluscottero | 06-08-06 | 17:04

@ aivd 06-08-06 @ 17:00 :Prem Radakishun is SP'er.
Valt weer tegen hè?

Mazzeltov | 06-08-06 | 17:03

Valerio en Lauren die moeten weg, met het meest zielige datingshow ooit op dat zielige BreeZaH TV-station.

nickker | 06-08-06 | 17:02

FEMKE HALSEMA is geen TV-persoonlijkheid. Dus mag niet meedoen.

aivd | 06-08-06 | 17:02

Dick Passchier en Leontien Ceulemans

duimdrop | 06-08-06 | 17:02

... En Floyd Landis mag blijven want iedere persoon die op TV keihard zegt dat ie van nature synthetische testosteron in z'n lichaam heeft is zo ongelovelijk komisch dat ik er de hele dag naar kan kijken (omdat het dan toch in studiosport zit met Dione ;)

schollenkop | 06-08-06 | 17:02

Zoals bij elke wedstrijd kan er maar één, de winnaar zijn: CHARLY LUSKE. deze monsterlijk irritante gay (u gelooft me niet? check www.charly.tv of kijk naar zijn heaumeauvideos op tv) haalt zoveel bloedt onder mijn nagels vandaan dat ik het zonlicht niet meer kan verdragen.

Ook de vrouwelijke kandidaat lijkt me duidelijk: FEMKE HALSEMA: die linkse hoer heeft al jaren een harde anale beurt nodig, zodat ze die kaken eens van elkaar krijgt.

Zeau

paulito | 06-08-06 | 17:01

@Gravin v Kippenbouth,
Ik schud u de hand, zie mijn reactie 16:11u.
Maar bij gebrek aan echt nieuws is dit wel even leuk. Hoewel, geen nieuws?
In Hoogkerk vlakbij Groningen staat een fabriek van asfaltdaken in de brand, en mensen tot aan Assen wordt verzocht ramen en deuren te sluiten. Maar dit is niet in de randstad, dus geen nieuws.

fuckje | 06-08-06 | 17:00

Inie Minie, ik word schijtziek van die kudtmuis

bd | 06-08-06 | 17:00

Kwam er nog een aantal tegen:
Jan Joost van Gangelen: Lange krullebol, overgenomen door Talpa, god mag weten waarom, probeert altijd grapjes te maken, waar meneer alleen zelf om kan lachen en ten 2e Bert Kuizinga van de Tros, oa Ter land, ter zee... bleh braakneigingen komen al boven bij de gedachte

Luctor_et_emergo | 06-08-06 | 17:00

Prem Radakishun. Onverstaanbaar, niet leuk en VVDer.

aivd | 06-08-06 | 17:00

Zit die Jacques d'Ancona wel in de volstrekt onafhankelijke kiescommissie van GS?

Mazzeltov | 06-08-06 | 17:00

@ Fenway: omdat Olav Mol in vergelijk met Allard Kalff de Mesias is.... Je moet er toch niet aan denken dat die Kalff weer terug zou komen ipv Mol?

schollenkop | 06-08-06 | 16:59

Arnie a.k.a Reinout Oerlemans soll sich verabschieden.

Shareholder | 06-08-06 | 16:58

Bert Brussen deed toch ook iets met TV?

King of controversy | 06-08-06 | 16:58

Om toch nog even een naam te noemen..
Ron Brandsteder.
En dat deze meneer nog even met terugwerkende kracht van de buis verwijderd mag worden.
Wat een kutkop heeft die vent.

Mosi Bendt | 06-08-06 | 16:58

@kuifjes 06-08-06 @ 16:52:
Ah... Nou gezien het feit dat de reaguurders alhier waarschijnlijk niet meer weten dat Studio Sport ooit Sport in Beeld heette en geen idee hebben dat Wageningen ooit een heuse professionele voetbalclub had (op Lucas na, die heeft waarschijnlijk zijn oude seizoenskaarten nog), lijkt me die nominatie niet helemaal van toepassing. Ik geloof dat de bedoeling dat het gaat om personages die het afgelopen jaar de beeldbuis hebben vervuild.

koerbagh | 06-08-06 | 16:58

@ kuifjes... OOoooooo OK. Scheveningen Rulezz

schollenkop | 06-08-06 | 16:57

Kim Lian van der Meij.

Steilvol | 06-08-06 | 16:57

Marcel van Dam en alle Islamietjes.
Joling en z'n holmaat mogen ook oprotten.
Alle belspel-hoertjes mogen ook oprotten.
Voor alle boven genoemde lijkt me geen uitleg nodig.

jelderkamp | 06-08-06 | 16:57

Fons de Poel moet inderdaad weg: dom en erg arrogant.
philip freriks: idem dito
aldith hungar: idem dito
clairy polak: idem dito
marcel van dam en zijn zoontje Paul Witteman
mart smeets

Onderbuik | 06-08-06 | 16:56

WAAROM is OLAV MOL nog niet genoemd?!?!?!? Ben ik de enige die zich dood ergert aan deze man?? Vatsige slijmbal!!

Fenway | 06-08-06 | 16:56

CLAIRY POLAK. Ziet er niet uit, heeft een super irritante zeurderige stem, is nog net niet communistisch georienteerd en kost de gemeenschap ongetwijfeld weer een hele bak met doekoe. Advies: ga weer terug naar Radio 1. Mocht dit niet werken: laat Leco van Z. is naar je kijken

(Gelukkig heb ik een heleboel medestanders.............)

Jamai en alles mannelijk wat Idols/starmaker enz heeft voortgebracht (JA OOK JIM)

Mauguio | 06-08-06 | 16:56

Claudia de Breij ze is pot,dik en niet grappig.

danie | 06-08-06 | 16:54

Carlo Boshardt. JA DIE!

Osaka | 06-08-06 | 16:54

fransisco van jole.. idd die van wegmisbruikers... hans kraay junior... de kwal van sbs:@... gigi ravelli moet meeeer zendtijd krijgen... die koningingen muts uhm.... maartje van wegen ook weg! uhm mart '''grote meneeren'' smeets:@ moet ook verdwijnen... martin gaus... beau van ervendorens...! uhm.... harmen siezen terug!!! en uhm.. jaa... even denken.. dat was t eigenlijk wel!!

zlatanmania | 06-08-06 | 16:54

Sylvana Simons!!!! en Patty uiteraard en Lucile Werner en Tooske natuurlijk...... zum kotsen allemaal...

Boer K | 06-08-06 | 16:54

Alle Joden?!

aivd | 06-08-06 | 16:52

@ multikuli zeker Marcel van Dam (maar die is al weg)

en ook Jan Mulder, maar die is ook al weg. Verder zie ik Paul de Leeuw niet graag terug. Ik heb meer aversie tegen programma's. Al die herhalingen van middelmatige comedies (gilmore girls, dharma/ greg, etc), saaie praatprogramma's en vooral die eewige woensdagavondfilms, waarin arme Amerikaanse meisjes in verschrikkelijke situaties en zich daar heldhaftig uit terug vechten om moreel wraak te nemen op de verrotte wereld om hen heen....

Ik kijk sinds 2 jaar steeds minder tv, daar ben ik blij mee. Ik mis niets. De namen hierboven zijn ook al sinds 1980 dezelfde; brandsteder, huisman, katherine keijl, mart smeets... leg je erbij neer. Ze blijven lekker zitten en over 5 jaar zitten ze er nog.

jimmy | 06-08-06 | 16:52

deze meneer stond ooit eens op het veld van het legendarische Holland Sport ( Scheveningen) na een wedstrijd tegen A(lles) D(oor) O(efening) te juichen en dat werd door de camera van de almachtige NTS feilloos geregistreerd....

kuifjes | 06-08-06 | 16:52

Doe mij heel Talpa maar.

Mosi Bendt | 06-08-06 | 16:52

Op zéééér korte termijn zou ik graag zien dat Paul de Leeuw ergens in een bodemloze put valt... en er noooooiiiiitttt meer uit komt. Walgelijke vent...

Lachende Scheerkwast | 06-08-06 | 16:51

Al die over het paard getilde dames, pleite ermee!:
Alwien Tulner, Amber Teterissa, Anatevka Bos, Angela Kluivert, Angela Schijf, Anita Doth, Annette Barlo, Anniek Pheifer, Anouck Klomp, Anouk van Nes, Armanda Barten, Aukje van Ginneken, Beertje van Beers, Birgit Schuurman, Bridget Maasland, Candy Dulfer,
Carice van Houten, Chantal Jansen, Christine van der Horst, Cindy Pielstroom, Danielle Overgaag, Daphne Bunskoek, Daphne Deckers, Dewi Pechler, Elise Boulogne, Ellemieke Vermolen,
Ellen ten Damme, Ellen van Lange, Esmée de la Bretoniere, Eva Duyvesteijn, Fabienne de Vries, Fajah Lourens, Fatima Moreira de Melo, Fleur van der Kieft, Floortje Dessing, Froukje de Both, Georgina Verbaan, Halina Reijn, Heleen van Royen, Hind Laroussi, Ilse de Lange, Inge Schrama, Irene van de Laar, Isa Hoes, Jasmine Sendar, Jennifer de Jong-Kepel, Jorinde Moll, Katja Schuurman, Kim Kotter, Kim Lian van der Mey, Kim Pieters, Kristel van Eijck, Kristina Bozilovic, Leontine Borsato, Lieke van Lexmond, Liesbeth Kamerling, Lucille Werner, Marieke van Ginniken, Mariska Hulscher, Marit van Bohemen, Maud Mulder, Micky Hoogendijk, Mimi Ferrer, Mieke de Boer, Miryanne van Reeden, Monique van der Werff, Nadja Hüpscher, Nikki Plessen, Nova van Dijk, Patty Brard, Quinty Trusfull, Rebecca Loos, Regina Romeijn, Renate Verbaan, Renée Vervoorn, Reshma Roopram, Robine van der Meer, Sabine Koning, Sandy Kandau, Silvie Meis, Sonja Silva, Tamara Brinkman, Tanja Jess, Tara Elders, Tatum Dagelet, Terence Schreurs, Tessa Brix, Tooske Ragas van Breugem, Touriya Haoud, Valerie Zwikker, Victoria Koblenko, Vivienne van den Assem, Wendy van Dijk en Yvon Jaspers.
Zo dat lucht op! (Ctrl+C, CrtlxV is wat mij betreft toegestaan)

Mordechai | 06-08-06 | 16:51

@Jan Boel

helemaal mee eens!!

hetkansnellerofniet | 06-08-06 | 16:51

Die is lief.

G-unite | 06-08-06 | 16:51

Heeeeee.. Marjon de Hond is mijjn natte droom. Doe eens niet nomineren!

G-unite | 06-08-06 | 16:51

Clairy Polak - omdat ze niet in staat is het stof van zich af te presenteren

Ron Brandstigter - nooit leuk geweest, bovendien zitten we nu ook nog met die mongeaulenzeaun van 'm opgezadeld. Weg ermee!

Blowfish | 06-08-06 | 16:51

Clarie Polak en Jan Mulder.... commentaar overbodig.

Mazzeltov | 06-08-06 | 16:51

Patty Brard als ik er zo uit zag en handelde begroef ik mijzelf wel six feet under levend en wel

simpele Drent | 06-08-06 | 16:51

Ik wil Wouke van Scherrenburg terug op de tv die zou zo soep koken van Oudenallen en alle andere patjepé.

Jan Boel | 06-08-06 | 16:49

@Antonn: "Die lul van Wegmisbruikers (André van der Toorn)(al is het alleen maar omdat hij de boete's van andere mensen vermakelijk vind)"

Dat IS toch ook vermakelijk, als er weer zo'n boerenstrontpummel met zijn patserkutpooierhoerensloep met een bon voor honderden euro's genaaid wordt? :D

Neon | 06-08-06 | 16:48

Sorry, gooi Femke maar weg, ik ga Dione de Graaf beffen....

Duitse helm | 06-08-06 | 16:48

Martin Gaus! Gezwemel over die stinkende poepfabrieken die de hele dag en nacht bij de buren herrie lopen te maken moet afgelopen zijn.

rotweer | 06-08-06 | 16:48

aivd 06-08-06 @ 16:26
EN al het linkse tuig, feministen en Talpapresentatoren!
Wie houden we over dan?

En dan wat namen:
Mannen:
Marcel van Dam, commentaar overbodig.
Clairy Polak, je maag draait zich spontaan om. Gadverdamme wat een vies wijf is dat zeg. Schmink, wat is dat? Het is gewoon ongehoord dat zoiets op TV mag komen. Dat schot hagel zou alleen maar een verbetering zijn.
Paúl Zakkenvuller

Vrouwen:
Marjon de Hond, wij willen net als SAT1 en de Itakkische zenders een lekker wijf om het weer te presenteren.

Oke, wie mogen er blijven?
Mannen: Philip Freriks
Vrouwen: Sacha de Boer

Der Lehrer | 06-08-06 | 16:48

Kyla king, vies camperwijf, praat 's nachts dating en sexreclames aan elkaar.
Een nog lelijkere versie van Kim Holland zeg maar. Die mogen ze van mij met een stuk hout in de nek slaan.
-edit nog lelijker? dat kan haast niet -

tafelschuimer | 06-08-06 | 16:47

Andre van der Toorn omdat het een pisnicht is die Koos Spee (mr. Verkeerslandwacht) naar de mond praat en daarop klaarkomt en
Clairy Polak omdat ik dat wijf nog nooit op een intelligente opmerking heb kunnen betrappen. Jezus wat is dat wijf dom en oppervlakkig.

Eigenlijk zou GS een verkiezing moeten organiseren wie we wel op de buis zouden willen zien, imho wordt het dan een veel korter lijstje :-)

Mr. Mouskovic | 06-08-06 | 16:47

... en waarom hebben wij in godesnaam eigenlijk niet zulke leuke presentatrixes als op de belgiese zenders???? Welke homo zoekt die dametjes in nederland eigenlijk uit. Stevie Wonder of Vincent Bijlo ofzo? Ik vind dus eigenlijk dat we alle presentaniksen moeten uitwisselen met het buitenland..... Behalve Dione uiteraard.

schollenkop | 06-08-06 | 16:46

"Doodschoppen" "schot hagel in het gezicht" - Net nu zelfs Franscsciscscscko "Vingertje" van Jeaule op Radio Online verklaarde dat er een verschil is tussen "NEKSCHOT" en "NEQSCHOT" en dat dat laatste dus ironisch bedoeld was.

Met dit soort berichten versterkt GS het beeld bij Mien met de Beaudschappentas dat het een tot haat aanzettende site is. Chapo!

Neon | 06-08-06 | 16:46

Aldith Hunkar, mart smeets, paul rosemuller, paul witteman, marcel van dam, freek de jonge, youp van het hek, jack spijkerman, jack van gelder, clairy polak, Ron en Carlo Boszhar incl. irene moors, Gordon en Jeauling, die vent van het acht uur journaal met dat ego, ben ff zijn naam kwijt. en die dwangneuroot van sbs6 smaak politie.

Onderbuik | 06-08-06 | 16:46

Hans Otjes

Felix Laband | 06-08-06 | 16:46

JACK SPIJKERMAN

Hakbarrr | 06-08-06 | 16:46

Andries Knevel, the enemy of god.

Pingu | 06-08-06 | 16:45

Ha das een makkelijke.
Bij de heren met stipt op 1 die gast van wegmisbruikers. Bij de dames zonder twijfel Clairy Polak.

vmbo.nl | 06-08-06 | 16:45

@kuifjes 06-08-06 @ 16:42:
Om iemand van de buis te willen nomineren moet hij eerst wel eens op de TV zijn geweest. Of zat deze meneer ooit eens in het publiek van Te Land Ter Zee En In De Lucht? Telt dat?

koerbagh | 06-08-06 | 16:45

Hans Kraay Jr. Ik vond het altijd al een loser die niets kon. Toen bracht hij nog een single uit... de nederlandse versie van Dr Alban... brrrrrr...

Koon | 06-08-06 | 16:44

Peterrrrrrrrrrrr RRRRRRRRRRRRR de Vrrrrrrrrrriessssssss!!

wN.Dani | 06-08-06 | 16:43

Ohja en die dikke pisnicht van een Paul De Leeuw. In een vuilnisauto flikkeren en platpersen die mislukte variete artiest.

schele henk | 06-08-06 | 16:42

Hans Kraay jr., Carlo Boszhard en Claudia de Breij. Brrrr...

Hilversumse | 06-08-06 | 16:42

Adri Munier moet, ik herhaal; moet, moet van de buis! wat een eikel, zelfingenomen kwiebus is dat! complete loser; overweegt weer eens zelfmoord of einde relatie (wat bij hem hetzelfde is) kan het niet hebben dat ie steeds meer op zijn pappie lijkt, heeft op zijn bijna 50e nog immer geen positie in het maatschappelijk bestel, wil geen uitkering, wil een einde aan dit aardse paradijs, gelooft dat ie bijzonder is, kortom: van de buis, die gek!
wil een "meer democratische" wereldheerschappij; vindt het te gek voor woorden dat er mensen zijn die meer dan 1 miljoen doekoes op hun bankrekening hebben ( en dat zijn er nogal wat....) en wil dat er een instantie komt die dat controleert; dat er mensen komen die bepalen dat het godsonmogelijk zou moeten zijn dat er meer verdient wordt dan noodzakelijk, dat er een systeem wordt bedacht dat eerlijker is, dat al die nepsocialisten eens zouden moeten willen dat er in hun lifetime echt zou worden afgerekend met schrijnend onrecht en schending van de meest elementaire mensenrechten, i.p.v. druk doen over aow, wao, ww of ander geneuzel...
hier geboren zijn is meer dan een voorrecht; het is een mazzeltje dat zijn weerga niet kent en daar zeurt die eikel elke keer weer over.
Van de buis, te beginnen in Nederland en wel onmiddellijk!

kuifjes | 06-08-06 | 16:42

Vrouwelijke nominatie: Paul Rosenmöller, lijkt me duidelijk Mannelijke nominatie: Kelly, idem

The Axe | 06-08-06 | 16:41

Miljuschka van TMF, Domme bRe3ZaH poepoog die denkt dat ze een negert is!

mattieboy | 06-08-06 | 16:41

De familie Brandsteder! die zoon heeft ook al zo een kotsmisselijke kop als zijn vader!

Luctor_et_emergo | 06-08-06 | 16:41

Alles wat links is op Femke Halsema na. (Die wil ik nog eens een keertje beffen, yeah)

Duitse helm | 06-08-06 | 16:41

Wanneer ik in NL ben, wordt ik gedwongen naar zo'n locale omroep te kijken, SBS heet die geloof ik. Die heeft een ongelovelijk irritante weerman: Paul Pietsma of zoiets. Krijgt van mij een nominatie voor zijn ontzettend stuntelige bruggetjes "Ik sta hier in de supermarkt bij de bananen. Bent u ooit uitgegleden over een bananeschil? En dat kan u morgen ook overkomen, want dan wordt het glad in heel Nederland. Oet dwain".

berluscottero | 06-08-06 | 16:40

Voor als u het niet weet:
presentator.startpagina.nl/
Mijn persoonlijke voorkeuren:
Al die hoertjes van de Belspelletjes, behalve Wytske.
Die is wel fapbaar.
En A. Knevel. Die mag God ontmoeten.

G-unite | 06-08-06 | 16:39

o en joost karhof. Ook zo'n talentloos kind, met zijn geaffectioneerde stemmetje. Regelrechte amateur. HOUDOE!

hetkansnellerofniet | 06-08-06 | 16:39

@Tafelschuimer
Oh ja en Tineke de Takkentrol met de biodebiel natuurlijk, was ik vergeten... thanks.

Kingeef1975 | 06-08-06 | 16:39

@ Urby McFluffin je vergeet nog de Mis(s) verkiezing! ;)

Luctor_et_emergo | 06-08-06 | 16:38

Geheel eens met fuckje, alle eo presentatoren in het bijzonder knevel, en ik laat niemand uitpraten tijs van de brink.

D-J-P | 06-08-06 | 16:38

nova team

diesel | 06-08-06 | 16:38

Die gast met die beslagen bril, kees driehoek ofzeau. Presenteert een kwiz voor slimmerts.

mallesander | 06-08-06 | 16:37

Mart Smeets - slaapverwekkend, saai en arrogant.

@schollenkop @ 16:36 - correct!

Taeglian | 06-08-06 | 16:37

JENSEN OPROTTEN!

koningshuisheeter | 06-08-06 | 16:37

Carlo Boshart (life & cooking, need I say more?)
Irene Moors (life & cooking, need I say more?)
Die lul van Wegmisbruikers (André van der Toorn)(al is het alleen maar omdat hij de boete's van andere mensen vermakelijk vind)
Mentale Theo (Kleuterneuqert)
Patty Brard (een schot hagel gaat heel veel goeds doen bij haar gezicht)
Allard 'Jos Verstappen, Jos Verstappen, Jos Verstappen' Kalff
Kwalbert Verlinden (GA EENS DEAUD!)
.
Zo genoeg redactie?

Antonnn | 06-08-06 | 16:37

Claudia de Breij en alle andere nepsterren van de publieken. Iwris Kelly mag trouwens ook snel weg, ik word direct onpasselijk van die vleesmond.

hetkansnellerofniet | 06-08-06 | 16:37

Het team Top Gear vind ik meest komische trio ooit gezien.

-=PyP=- | 06-08-06 | 16:37

Tineke de nooij en die Italiaanse charlatan met z'n biostabiel.

tafelschuimer | 06-08-06 | 16:37

Jan "Ik lul links maar woon in een villa in wassenaar" Mulder mag op transport en verder Barend en van Jood eeeuh Dorp

Kingeef1975 | 06-08-06 | 16:36

Oh.... en ik vind dat we Topgear presentator Jeremy Clarkson door een flink dure transfer naar nederland moeten halen...

schollenkop | 06-08-06 | 16:36

Frits Barend met z'n linkse propaganda

-=PyP=- | 06-08-06 | 16:36

@CAPSLOCK 06-08-06 @ 16:08
simpel wijf? en dan zelf "presenteerd" schrijven?

janjoker | 06-08-06 | 16:35

Clairy Polak natuurlijk.

Zoals Theo v Gogh haar omschreef; "een rondfladderende vleermuis uit een slechte lsd-trip".

Deze über dhimmy schurkt aan bij alles en iedereen die staat voor de ondergang van het vrije woord. Moge zij wegrotten in een groene kliko.

schele henk | 06-08-06 | 16:35

Wat grappig dat er een boel TV-persoonlijkheden worden genoemd die ik helemaal niet ken... TMF-"presentatoren" zou ik ook niet onder de TV-persoonlijkheden willen scharen, bijvoorbeeld.
In dat geval weet ik nog wel wat: Al die blonde belspelletjes dozen. Oh, en natuurlijk die ultieme loser Mike Starink.

koerbagh | 06-08-06 | 16:34

Mart Smeets == het icoon van de armoede van de tv in nl

mokum | 06-08-06 | 16:34

Felix Laband.

blikjegrolsch | 06-08-06 | 16:33

Heleen van Rooyen, Sophie Hildebrand, Katja Schuurman, Bridget Maasland.
Allemaal onmiddelijk van de buis en 1-2-hup mijn slaapkamert in !

Aboriginal | 06-08-06 | 16:33

( gefrustreerde huilmodus )
Wat een zeiklog zijn jullie toch, opdat jullie zelf eens met de hagel in het gezicht worden geschoten, vuile hufters! *boehoehoehoehoeeeee*
( /gefrustreerde huilmodus )
Mogen we ook regelmatig op de plasma terugkerende politici nomineren?

blikjegrolsch | 06-08-06 | 16:32

JenSSen !! Die mag gelijk zodanig ge-lippo-sucked worden dat er niks van over blijft.....

The_Beum | 06-08-06 | 16:32

Andries Knevel, uitleg overbodig.

L | 06-08-06 | 16:32

Mag je ook meerdere nomineren? Zou bijna die engerd van de EO, dracula, met dat vingertje, die je woorden in de mond legt, uitzuigt.. evil Knevel.

Jan Boel | 06-08-06 | 16:31

Harry Mens: smerige hypocriete rechtse opportunist.

aivd | 06-08-06 | 16:31

Chriet Titulaer!

Talrijke Tips | 06-08-06 | 16:31

Mart Smeets...

bethundered | 06-08-06 | 16:30

Carlo Boszhard

zeauuu Stijlloos | 06-08-06 | 16:30

Marcel van Dam: smerige hypocriete linkse opportunist.

Libertijn | 06-08-06 | 16:30

* PuberneuqerT Theo; die knaap is 40, maar gedraagt zich als een keuaterT van 12. * Patty Brard; heel Hillywood heeft haar al uitgekotst, waarom moeten wij daar nog aan blootgesteld worden? * Mart Smeets; Ria Visser is de enige die zijn zelfingenomenheid kan waarderen. * Ron Brandsteder; gebruik alsjeblieft je astmamedicatie eens man! * Dan weer wat dames: Geer en Goor, uitleg overbodig. * Dan weer een man: Clairy Polak, die is zo links dat ze topfavoriet is om het stokkie van Fidel over te nemen. * En ten slotte nog maar een vrouw: Miljuschka van TMF, kan niet anders of die is pak 'm beet 5 a 6 jaar terug geneuqt door Pedeau Theo, en tegen zoveel BreeZaH-gehalte is verder geen enkel zelfrespecterend persoon bestand.

Co Rupsie | 06-08-06 | 16:29

Ron Brandsteder .

Flippie F | 06-08-06 | 16:29

Jan Mulder en Frits Barend............. van Dorp mag blijven

de deuk | 06-08-06 | 16:28

Iedereen van BNN, Sofie Hilbrand in het bijzonder.

blikjegrolsch | 06-08-06 | 16:26

Alle homo's, vrouwen, negers en allochtonen. ?!

aivd | 06-08-06 | 16:26

allen, zijn wij hansje kraaitje junior vergeten?!!

kwant | 06-08-06 | 16:26

Philip Freriks.
Je let niet op de bommen maar wanneer struikelt ie weer over het volgende woord. U begrijpt ik kijk nooit het 8 uur journaal.

Jan Boel | 06-08-06 | 16:25

Dione de Graaf is lief.

monfer | 06-08-06 | 16:25

Osama Bin Laden

corvinus | 06-08-06 | 16:25

die ene gast die de hele zomer door vanbasten werd afgezeken tijdens de persconfo's. die gast heeft echt de meeste irritante stem en manier van spreken ever. serieus, als hij door martsmates getraind zou worden dan heb je echt de poppen aan het spreekwoordelijke dansen.

verder trek ik die bridgent wasteland ook niet. wat een afgetrokken kop (ondanks dat ik haar niet trek). dat wijf is niets, doet niets en rekt haar imago op door haar zaadvanger te tonen vanaf een of ander balkon, gefotografeerd voor een overrated magazine.

da.dude.meister | 06-08-06 | 16:25

Bij de mannen is er wat mij betreft 1 die er met kop en schouders boven uit steekt en dat is Allard Kalff. Flikker die man alsjeblieft zo snel mogelijk van de buis. (op de voet gevolgt door Piet Paulusma en Jensen)...
en voor wat betreft de dames; die negerzoen die dat Tros presentatie talent ding won. Ik weet niet eens hoe ze heet. Heel snel weg....
Pfff... Hoe langer ik er over nadenk hoe meer ik tot de conclusie kom dat iedereen behalve Dione de Graaf weg moet... Lang leve Dione, verder iedereen opzouten.

schollenkop | 06-08-06 | 16:25

Barbara Barend
Ze kan geen discussie leiden en heeft geen verstand van zaken.

raples | 06-08-06 | 16:24

LUCILLE WERNER is idd extreem irritant! Hoe kon ik die vergeten.

titsme | 06-08-06 | 16:24

Inzending:

Hans Kraay Junior, wat een loser.

kwant | 06-08-06 | 16:23

Deja vu.

Phake | 06-08-06 | 16:23

Gonny v Oudenallen (spreekt voor zich), Clairy Polak (oud a-sensueel lijk), Jan Mulder (a-komisch en nep), Lange Frans (spreekt voor zich), Edwin de Roy v Zuiderwijn (aandachtvragende loser), Dennis van der Geest (bolle judoka die zonodig regelmatig met zijn plofkop in domme tv-spelletjes op tv moet) Patty Brard (need I say more?) Mart Smeets (extreem zelfingenomen opa, MOET van de buis) Ria Visser (als je openlijk toegeeft met Mart Smeets seks te hebben gehad verdien je de prijs bij voorbaat) Albert Verlinden (natte wind) Harry Mens (nooit 1 kritische vraag stellen als hij met vastgoedvriendjes (o.a. willem endstra) een interview maakt), zal ik doorgaan?!

titsme | 06-08-06 | 16:22

Alsjeblieft, Ron en Carlo Boszhart van de buis!

Tick | 06-08-06 | 16:22

Nogmaals; Andre van der Toorn, van het progamma wegmisbruikers van sbs6, Motivatie; de schijnheiligheid druipt er van af, en presenteert alsof hij voor de klas van een lompschool staat!! Kan er niet genoeg van krijgen, zijn er nog meer verkiezingen??

groezel | 06-08-06 | 16:21

Lijpe Jopie 06-08-06 @ 16:06
Ah joh, laat ze toch, ze hebben zoveel competitie van drollen en trollen als mo4life en crazyfooool en soortgenoten. probeer maar eens je hoofd boven water te houden met zulke wreedheden als die optypen hier.:P

LifeCatcher | 06-08-06 | 16:21

Winston Gerschtanowitz.... En als ik dat nog moet motiveren...

hippie hippie | 06-08-06 | 16:20

Chazia Mourali
Simpel, vanwege ten eerste het feit dat ze probeert grappig te doen met 15jarige Breazahs terwijl ze ook probeert streng te doen bij 40 jarige MILF's. Ten tweede vanwege het feit dat ze om zichzelf lacht in interviews, en ten derde omdat ze zooooooo ontzettend gemaakt is

Den Brabander | 06-08-06 | 16:20

Lucille Werner
1. Ze is mank
2. Ze is zwaar irritant
3. Lingo....
4. * RTL actueel shownieuws
* Showtime
* Hollands Hollywood
* Big Entertainment Club
* Kijk op Wonen
* Henny's House Party
* Zomerkampioen
* 4 de zomer
* Van Koninklijke Huize
* Puzzeltijd (September 1999 tot Mei 2001)
* Alle dieren tellen mee
* Smarttest
* Get The Picture (vanaf 2002 tot eind augustus 2004)
* Capibara
* Lingo (vanaf 1 september 2005)

Volgens mij hebben we dit allemaal niet nodig

Urby McFluffin | 06-08-06 | 16:20

Barbara Barend, omdat ze altijd anti- verdonk propaganda loopt te verkondigen tijdens een voetbalprogramma.
Mart Smeets, omdat die te dik is voor een "sportfanaat".
Marcel van Dam, Jan Mulder, Jack spijkerman, boegbeelden van links lullen, rechts vullen.

Nageboorte | 06-08-06 | 16:19

Reinoud Oerlemans, hij heeft een kutkop, lult zwak en stompzinnig en met zijn mediabedrijfje verzint hij de meest stompzinnige Talpa niveau programma's als "Ik wil je kind en meer niet"

as-saboer | 06-08-06 | 16:19

3 Inzendingen:
-Gerard Joling
-Gordon
-Jan Mulder

JJoost | 06-08-06 | 16:19

Mart Smeets: omdat hij zonodig alle emotie op de verkeerde manier probeert te beleven. En omdat die nog steeds gelooft dat de wielersport een eerlijke sport is om naar te kijken.

Meijer | 06-08-06 | 16:18

Andre van der Toorn mag wat mij betreft publiekelijk een dubbelloopsjachtgeweer in zijn neus geramd worden.
En als vrouw kies ik Paul de Leeuw... en nou niet zeuren dat het geen vrouw is want ze houd van stokzitten en ze heeft kids gebaard.

Specht | 06-08-06 | 16:18

Piet (tyfus) Paulusma.... als ik er een ongezien de tyfus wens....
en veeg gelijk talpa van het scherm als we dan toch bezig zijn!

Qlit | 06-08-06 | 16:18

Ik kan dat zelfgenoegzame smoelwerk van Clairy Polak niet meer zien.En Marcel van Dam, en Jack Spijkerman, kortom weg met al dat linksche tuigh!

monfer | 06-08-06 | 16:17

JACK SPIJKERMAN!!! Die man mag zelf een soort gouden Eikel krijgen, vanwege het vullen van zijn zakken met de slechtste TV-programma's bij Talpa ooit!!!
WEG MET DIE LINKSE ZAKKENVULLER!

inquisitra | 06-08-06 | 16:17

Oh ja, doet maximo iets bij de TV?

Jan Passant | 06-08-06 | 16:16

Jack Spijkerman
Dolf Jansen
Viktor Brand
Patty Brard

tantetruus | 06-08-06 | 16:16

@hans39 06-08-06 @ 16:14:
Wat heeft Jan Mulder met Enschede te maken? Of liever gezegd, waarom zouden speciaal mensen in Enschede zich kapotschamen over Jan Mulder in een Postbankreclame?

koerbagh | 06-08-06 | 16:16

Hebben we in Nederland tv-persoonlijkheden? Of bedoel je elke eikel die regelmatig op tv komt?

Karel kwakbol | 06-08-06 | 16:16

Mmm. Ik zou ut ff niet weten. Ik heb zo'n afstandsbediening waarmee je irritante TV persoonlijkheden zelf kan wegzappen.

Jan Passant | 06-08-06 | 16:15

jan mulder 100%, omdat ie de humor van de postbank vertegenwoordigt.
in enschede schamen zich rot, vroeger een ikoon, nu een rechtse rakker.

hans39 | 06-08-06 | 16:14

@ waller, ies dat famiellie van die Talpa mol........

CAPSLOCK | 06-08-06 | 16:12

Ik wil Fred Emmer zo snel mogelijk voorgoed terug op de buis.

Karel kwakbol | 06-08-06 | 16:12

Jack Spijkerman moet weg.

Dr. Faustus | 06-08-06 | 16:12

Met superstip op 1: Hans Kraaij Jr.

koerbagh | 06-08-06 | 16:12

pssssst niemand van BNN noemen anders krijg je een ban!!!

TRS | 06-08-06 | 16:11

Jack '10' Spijkerman....

Vooral omdat hij denkt dat hij nog steeds bij de PvdA werkt, terwijl hij daar inmiddels al een jaar weg is.

DK | 06-08-06 | 16:11

henny 'miniplaybackshow' huisman en snuitje

Y062 | 06-08-06 | 16:11

@Redactie,
U vraagt, en Wij draaien! Ik zie jullie gniffelende smoeltjes voor me, elke keer als er een reagluursel binnenkomt!

fuckje | 06-08-06 | 16:11

+Ron Brandsteder omdat hij me al jaren irriteert met die kutlach van 'em

+Jan Mulder omdat ie slim denkt te zijn en zich vervolgens als een hoer verkoopt voor die postbank reclames

.dave | 06-08-06 | 16:10

zo veel opties.... schier onmogelijk om te kiezen
.
@GS
kunnnen jullie ook een verkiezing doen "wie moet er terug op de buis"?

TRS | 06-08-06 | 16:10

Paul de Lul, eeeeeehhhh Leeuw.

bad to the bone | 06-08-06 | 16:10

@ capslock..... Jorinde de Mol of zo???

Wallar | 06-08-06 | 16:10

FONS DE POEL, aaaaaaaaaaaaaaaaargh
Inge Diepman, brrr

blaffer | 06-08-06 | 16:09

Ik nomineer Paul Rosenmöller..

CasaMan | 06-08-06 | 16:09

Alle SBS6 dozen

wetsontwerp | 06-08-06 | 16:09

Aldith Hunkar, of hoe het mens ook mag heten. Opzouten daarmee. Sascha de Boer 24/7!

broddelaar | 06-08-06 | 16:09

Ik weet niet hoe ze heet, wil het niet weten ook. Maar ze presenteerd: de grote beurt en veronica's lekerste. Jezus man wat een simpel wijf is dat...........

CAPSLOCK | 06-08-06 | 16:08

Dolf Jansen & Jenssen

Fumando | 06-08-06 | 16:08

Alle presentatoren van de EO, die mensen die nooit iemand uit laten praten, en met hun zelfgenoegzame toontje altijd hun eigen gelijk willen halen.
1. Andries Knevel.
2. Tijs van der Brink.
3. De rest, ben hun naam gelukkig even vergeten:-)

fuckje | 06-08-06 | 16:08

Sonja Barend, Frits Barend, Jan Mulder, Van DorpJos Brink, Ron Brandsteder, Youp van 't Hek, Lebbis en Jansen, Freek de Jonge, Ton dinges (je weet wel, die van SBS6 die met die hoerrr van Van Rooyen getrouwd is), en verder alle presentatoren die meer verdienen dan € 50.000,-- per jaar.

stuyterkuycken | 06-08-06 | 16:07

Go(o)rdon & Gerard Joling, "Mental" Theo Nabuurs, Jan Mulder.
Ik vermoed dat het bij geen van hen nodig is om te vertellen waarom ik ze nomineer.

Perv | 06-08-06 | 16:06

Wat een onwaarschijnlijke schijtlog zijn jullie toch. Ik plaats hier meteen een oproep om het meest kloterige redactie lid van Geenstijl.nl met een ouderwets schot hagel in het gezicht op zijn hufterigheid te wijzen.

Lijpe Jopie | 06-08-06 | 16:06

Natuurlijk trutje Tooske en goede 2e Marcel van Dam.

Wallar | 06-08-06 | 16:06

Ik zie geen rondjes waar ik in kan klikken..... nou lamaar dan

Tomahawk33 | 06-08-06 | 16:06

en 4. Catherine Keyl, omdat er ook een vrouw bij moet.

Count Spatula | 06-08-06 | 16:05

Barend, Van Dorp en Jan Mulder. Het meest irritante stel idioten ooit op de NL tv.

DeKeet | 06-08-06 | 16:05

Gordon en Jeauling.
Motivatie lijkt mij onnodig.

mr_666 | 06-08-06 | 16:05

Daphne Deckers mag nooit, ik herhaal, NOOIT meer op de buis.... en dan bedoel ik dus echt NOOIT!!!!

dus.. | 06-08-06 | 16:05

Fred Oster moet van de buis! en Fred Emmer. En Boudewijn Buch. en Chiel Montange. En Alexander Pola! Martin Brozius kan ik ook niet meer zien.En dat vreselijke programma Stuif 's in met die vreselijke Ria Bremer. Van de buis!Weg ermee. Frans van Dusschoten, ook niet te pruimen. en die Ton nogwat van TiTaTovenaar. Vind ik ook een enge man.

fluxie | 06-08-06 | 16:05

nou als we eerst die dikke drol van een mart smeets nemen en dan die slaapverwekend verslager die geen ek finale mocht verslaan dan zou de tv al heel wat vrolijker erop worden . en dan als prijs 2 schoenen van beton met de microfoon om hun nek

de_onderzoeker | 06-08-06 | 16:04

Nee ik weet het! Die irritante lul van: "Get The Picture". Doe die maar!

Harley Quinn | 06-08-06 | 16:04

Die l*l van smaakpolitie Rob Geus
door hem eet ik nergens meer.
Die k*t van slikken en spuiten, Sofie Hilbrand
door haar blijf ik roken...

LifeCatcher | 06-08-06 | 16:03

Ik ga ook voor; Andre van der Toorn, van het progamma wegmisbruikers van sbs6, Motivatie; de schijnheiligheid druipt er van af, en presenteert alsof hij voor de klas van een lompschool staat!!

groezel | 06-08-06 | 16:03

1:Mart Smeets: fossiel die denkt dat hij meer van sport weet dan de sporters, en vaak zelf antwoord geeft op vragen die hij stelt. Bovendien is hij de meest non-objectieve sportjournalist.
2: Edward van Kuilemborgh. die kop alleen al is genoeg voor nominatie. Zijn manier van vraagstelling is om te huilen.
3: die gast van 'Helpdesk" Dit heerschap is in staat om getraumatiseerde shizo's
naar een predikant te sturen in plaats van het GGZ zoals het hoort. Bovenidien trekt hij een gezicht alsof hij constant een drol probeert op te houden.

Count Spatula | 06-08-06 | 16:03

Te flauw, vooral met dat schot hagel blabla.

de Conciërge | 06-08-06 | 16:03

Van Jole omdat hij een mongeaul is en Clairy Polak omdat ze een vieze linkse tyfushoer is.

joyce1981 | 06-08-06 | 16:03

Mart Smeets ... god wat moet die dood. En anders heel de SBS6 Hart van Nederland en Shownieuws cast.

Dog | 06-08-06 | 16:03

Van mij mag die Gigi van de buis van dat: Oh los deze hele moeilijke puzzel op programma. Waarna ze vervolgens bij mij mag komen zodat ik lekker persoonlijk met dr kan puzzelen...

Harley Quinn | 06-08-06 | 16:03


Marcel van Dam met zijn enorme MUIL. God wat heb ik een hekel aan die man.

Multikuli | 06-08-06 | 16:03

wilfred gene!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *no comment*

kierewietje | 06-08-06 | 16:01

niet dus...

simonsays | 06-08-06 | 16:00

Francisco van Jole

(is dit nu een firstpost of niet?)

simonsays | 06-08-06 | 15:59

Moeilijk, moeilijk. Ik kies eerst voor Rob Geus, de latente heaumeau van "De Smaakpolitie". Omdat het lekker makkelijk is.

Bries | 06-08-06 | 15:59

Sjirll 30-07-06 @ 14:56
dan meteen die foute Kooi. S. er ook bij. Die twee gaan voor de nominatie Fout Setje 2006.
db

DenBolle | 30-07-06 | 15:33

te vroeg gepubliceerd hox?

TRS | 30-07-06 | 15:30

Hoe noemen we prijs? Het Zilveren Knieschot?

TRS | 30-07-06 | 15:29

foute datum en tijd hoxie !!

TRS | 30-07-06 | 15:26

Zullen we niet stemmen wie er mag blijven? maakt het een stuk eenvoudiger?!

PhD | 30-07-06 | 15:10

Ron Brandsteder, Andre van Duijn, Mart Smeets, Youri én Jan Mulder, Bvd, alle weermannen en vrouwen (behalve Krol), Noraly Beyer. En Fred Emmer en Harmen Siezen willen we terug.

dmenace | 30-07-06 | 15:03

Die drol van SBS6, die wegmisbruikers presenteerd. André nogiets.

Sjirll | 30-07-06 | 14:56

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen