achtergrond

Geenstijl

Het is FeauteauF*ck Vrijdag!

w00tMensen, we gaan weer FeauteauF*cken. De opdracht van deze week: FeauteauF*ck de omslag van Jorans onthullende ego-document over zijn buitenseks avonturen op het goudgele strand van one happy island. Check vooral het vorige topic, want daar staan de links naar het nodige bronmateriaal. Voor de absolute n00bs is er natuurlijk de online -winkansverkleinende- covergenerator. Goed f*ckerts, uploaden doet u hierrr. Bent u een lurker? HIERRR zijn alle creaties van uw prettig gestoorde collega F5-ers te vinden. Pierre, vertel ons nu snel over de prijzen!



w00tZoals altijd, hebben we lekkere prijzen! Check de Sony-Ericsson K800i. Een Cyber-shot™ digitale camera en een kleine en verfijnde UMTS-gsm vol opties, in één toestel. Open de lensafdekking en je bent klaar om de foto te nemen. Met de K800i bij je beschik je over een 3.2 megapixel camera met autofocus, ingebouwde xenonflits en foto- en videostabilisatiefunctie voor elk moment, altijd. En een UMTS-gsm om je foto's te delen. Meteen.


w00tEen functie... Als je een foto gemaakt hebt kun je die meteen delen via Bluetooth™, MMS of hem bloggen. Maak een foto, zet er tekst bij en verzend hem naar een blogsite. De site wordt gemaakt als je de eerste keer een foto blogt en je krijgt dan een SMS-je terug met het webadres en de inloggegevens. Stuur het adres naar vrienden en deel je leven met foto's.


Neen, deze prijzen betalen we natuurlijk niet zelf. Alle lof gaat uit naar: Belcompany!

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.