Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

O.J. Simpson: de aanklacht

facesimpson.jpgInderdaad, O.J. Simpson is guilty as hell. Meneer riskeert een levenslange gevangenisstraf, hierboven zijn hoofd nadat hij dit besefte. Priceless... Ook de videobeelden willen we u niet onthouden, dame leest de lijst van misdrijven op waarvoor de misdadiger werd veroordeeld. Iets met deadly weapons.

Reaguursels

Inloggen

Dag dag lieve OJ!

Archaisch | 07-10-08 | 14:20

Delayed justice. Alsnog levenslang. Zijn voormalige advocatenteam maakt het niet meer mee.

boasatlas | 05-10-08 | 20:32

Op de stoel ermee.

**stijlvol** | 05-10-08 | 20:26

Ik heb altijd al gevonden dat mensen die topsport bedrijven soms niet helemaal goed snik zijn. Monomaan egocentrisch met zichzelf bezig of zoiets. Krijg je ongelukken van...

Je-Zus Redde | 05-10-08 | 20:20

Pappa, ik zie tranen in je o-o-ogen.....

T.H&N.V. | 05-10-08 | 15:00

wat een ezel

_DiaZePaM | 05-10-08 | 12:20

amen.

pingpongballetje | 05-10-08 | 12:06

Jammer OJ.
Je was ooit eens de lieveling van USA...

+ 1 voor die heerlijke chick die de aanklachten voorlas.

Ahasveros | 05-10-08 | 12:01

Prison Break seizoen 5 met OJ

Marat | 05-10-08 | 11:44

klompenmeissie | 05-10-08 | 10:51

Niks aan de hand! Over enkele jaren mag Volkert weer verder 'actievoeren', wordt zijn verhaal door een linkse subsidiespons voor een fortuyn, sorry: fortuin, gekocht en mag Voljert zich laten bewieroken in besloten kring, tot welke linkse mensen plachten te behoren. Ze voelen zich vast nog verwant aan 'het verzet' ook. I say no more!

NoMinister | 05-10-08 | 11:07

klompenmeissie | 05-10-08 | 10:49
en dit waren in deze zaak de --->deadly weapens

klompenmeissie | 05-10-08 | 10:51

Verklaart verbeurd het inbeslaggenomen en nog niet teruggegeven voorwerp, te weten:

1) 1.00 STK Personenauto kenteken […] Toyota Starlet Kl: rood
RPGOOI-02032013-0079.

Gelast de teruggave aan de verdachte van de inbeslaggenomen en nog niet teruggegeven voorwerpen, te weten:

118) 1.00 FLS Fles glazen met inhoud met label zoutzuur 37%

120) 1.00 FLS Fles glazen met inhoud voorzien van label tolueen

121) 1.00 STK Niet te definiëren goederen kunststof voorraadbus met zg. "Time Power Unit"

122) 1.00 STK Tas Doeland plastic garage F met daarin plakken lood

123) 2.00 STK Container Kl:wit kunststof garage F met rode schroefdop, daarin witte korrelachtige substantie

124) 1.00 STK Container Kl:wit grotere garage F met schroefdop met witte substantie, kaliumchlorid

125) 1.00 STK Niet te definiëren goederen garage F glazen pot, daarin zwarte substantie, 60% gevuld

126) 1.00 STK Niet te definiëren goederen garage F met klemdeksel met zwarte substantie

127) 1.00 STK Niet te definiëren goederen kunststof garage F voorraadbus inh. witte substantie (condensvorm. bin.)

128) 1.00 STK Glas garage F laboratorium glaswerk (maatbekers/kolven)

129) 1.00 STK Niet te definiëren goederen garage F glazen pot, inh. capsules met rubberen dop en kop.

klompenmeissie | 05-10-08 | 10:49

Dit arrest is gewezen door de negende meervoudige strafkamer van het gerechtshof te Amsterdam, waarin zitting hadden mrs. Chorus, IJland-van Veen en Scholten, in tegenwoordigheid van mr. Van Stein Callenfels als griffier en is uitgesproken op de openbare terechtzitting van dit gerechtshof van 18 juli 2003.

klompenmeissie | 05-10-08 | 10:47

JanRap | 05-10-08 | 01:45
Wat was de straf ook weer???????
Het hof acht wettig en overtuigend bewezen dat de verdachte het tenlastegelegde heeft begaan, met dien verstande dat hij

1. op 6 mei 2002 te Hilversum opzettelijk en met voorbedachten rade W.S.P. Fortuijn van het leven heeft beroofd, immers heeft de verdachte met dat opzet en na kalm beraad en rustig overleg, met een pistool vijf kogels in de rug, de nek en de schedel van die Fortuijn geschoten, waardoor die Fortuijn zodanige verwondingen aan het hart, de linker long, de hals en de hersenen heeft opgelopen, dat hij daaraan is overleden;

2. op 6 mei 2002 te Hilversum H.A.J. Smolders heeft bedreigd met enig misdrijf tegen het leven gericht, immers heeft de verdachte tijdens een achtervolging door die Smolders opzettelijk dreigend zich in diens richting omgedraaid en een vuurwapen op hem gericht;

3. hij op 6 mei 2002 te Hilversum een wapen van categorie III, te weten een pistool, merk Star, model Firestar 34, kaliber 9x19 mm, en munitie van categorie III, te weten één patroon, merk MRP, kaliber 9x19 mm,
en
te […] munitie van categorie III, te weten 27 patronen, merk S&B, kaliber 9x19 mm, en 18 patronen, merk MRP, kaliber 9x19 mm, en één patroon, merk PMC, kaliber 9x19 mm, voorhanden heeft gehad;

4. op 24 juni 2002 te […] 35 condooms, elk inhoudende een materiaal bevattende een mengsel op basis van kaliumchloraat en suiker, en hoeveelheden van een materiaal bevattende zwavelzuur, zijnde voorwerpen die in combinatie met elkaar bestemd zijn voor het treffen van personen of zaken door vuur, voorhanden heeft gehad.

Hetgeen onder 1, 2, 3 en 4 meer of anders is ten laste gelegd, is niet bewezen. De verdachte moet hiervan worden vrijgesproken.

Het hof grondt zijn overtuiging dat de verdachte het bewezengeachte heeft begaan op de feiten en omstandigheden die in de bewijsmiddelen zijn vervat.

klompenmeissie | 05-10-08 | 10:42

Zijn vrouw waarvan hij onschuldig werd gevonden dat hij haar vermoord heeft. En haar vriend. Op een of andere manier moet ik steeds aan die niet aan hem gelieerde gebeurtenissen denken. En dan denk ik toch: fuck you. Heel gek. Zo ongelooflijk ongefundeerd. Ik walg van mezelf. Hopelijk leeft hij nog heel lang en binnen de muren van een gevangenis met een heel trieste binnenkant. Ik gun het hem van harte! Shame on me! Bah. Het hoofd van zijn vrouw lag er bijna af by the way, maar daar had hij niets mee te maken en sindsdien verkeert hij in shock, dus geen tranen. Ikke begraip. Maar toch kan een langdurige, uitzichtloze, keiharde, oijnlijke, geestelijk verwoestende straf voor hem geen kwaad. Denk ik dan.

NoMinister | 05-10-08 | 10:04

Heeft die gozer van de rechtbank zijn hobby gemaakt ofzo?

ouwelauwe | 05-10-08 | 09:53

brutus68 | 04-10-08 | 22:15
Die lul heeft de samenleving 100× meer ellende opgeleverd dan alle steuntrekkers bij elkaar! Opbergen dus met de criminele schietnegerTTT.

Bijstandskoning | 05-10-08 | 09:36

".. En vergeet niet dat OJ ook een kleurtje heeft. Dat wordt dus niet éénmaal, maar minstens tweemaal levenslang!.."
--
En zo hoort het ook, allochtonen dienen zich te gedragen

united.provinces | 05-10-08 | 09:26

Dan ben je ook een lul als je 2 mensen vermoord, vrijgesproken word
--
Dat heeft ie juist niet gedaan want hij is immers vrijgesproken. "If the glove doesnt fit"

united.provinces | 05-10-08 | 09:25

Naar de Douche met jou..!!

grapjasz | 05-10-08 | 08:51

Hey OJ, meet Karma she is a bitch :-)
Have funn with Bubba the AssBreaker.

RechtsTuigje | 05-10-08 | 08:25

@Artois Arnhem 07:37 Het is altijd weer lachen met jou.

Rammstein | 05-10-08 | 07:39

En vergeet niet dat OJ ook een kleurtje heeft. Dat wordt dus niet éénmaal, maar minstens tweemaal levenslang!

Artois Arnhem | 05-10-08 | 07:37

Word gewoon nu betalen voor 2 moorden 13 jaar geleden.

joopata | 05-10-08 | 06:10

-Schuldig aan stelen van een brood.
-Schuldig aan poging tot stelen van een brood.
-Schuldig aan voorbereidingshandelen tot het stelen van een brood, of tot de poging daartoe (twee charges).
-Schuldig aan het wederrechtelijk opeten van een gestolen brood.
-Schuldig aan broodroof.
Eis: Levenslang voor een waslijst aan ernstige misdrijven.

LibertasSimplex | 05-10-08 | 05:38

Herstel: "Why did I do It"

Rammstein | 05-10-08 | 05:08

Wauw, krijg je dat te horen en ben je 61 en dan nog......

sokke | 05-10-08 | 05:04

Live is live,

Canis Spurcus | 05-10-08 | 03:50

En hij denkt al aan zijn nieuwe boek ``Why did I do this ?``

Rammstein | 05-10-08 | 03:14

Of hij slaapt slecht, of hij huilt veel, of hij is net wakker, of moet juist nodig naar bed. Of er zit een vuiltje in zijn oog, of de airco staat op hem gericht, of hij is allergisch voor de man die naast hem zit. Of hij stak per ongeluk zijn vinger in zijn oog, onderweg naar de rechtzaal vloog er een mug in zijn oog, of hij wou een luchtje opdoen en zag niet welke kant de sprayer opstond en spoot in zijn oog, of hij heeft onlangs zijn ogen laten laseren, heeft nieuwe lenzen, te harde lenzen, te zachte lensen of nieuwe lenzenvloeistof waar hij niet tegen kan.
Of ..... usw.

Rammstein | 05-10-08 | 03:10

1 van die aanklachten was zeker voor het stoned verschijnen in de rechtzaal

Kartoffelkotser | 05-10-08 | 02:58

Ohjee, O.J.
Foute boel.

Doorgaans Nooit | 05-10-08 | 02:28

@ JanRap | 05-10-08 | 02:03
Nou alleen nog lezen en de quiz goed invullen, dan maak je kans op de hoofdprijs: 'an inside look on O.J.'s anus'.

handsomedevil | 05-10-08 | 02:07

handsomedevil | 05-10-08 | 01:50
ISBN-13: 9789043010436 ?

JanRap | 05-10-08 | 02:03

grote haas | 05-10-08 | 01:38
Hoezeau bij z'n soortgenoten in de kast? Hebben ze daar aparte afdelingen voor negerts? (of zit er niks anders, dat kan ook nog)

JanRap | 05-10-08 | 01:51

@ JanRap | 05-10-08 | 01:45: zoek op in je woordenboek voor dummies: "overspannen".

handsomedevil | 05-10-08 | 01:50

Zo zouden ze dat in 0031 moeten doen met die mocro-overvallertjes:
Schuldig aan samenzwering voor het overvallen van een supermarkt
Schuldig aan deelname aan een crimonele organisatie
Schuldig aan het overvallen van een supermarkt
Schuldig aan bedreiging van mevrouw Jansen met een dodelijk wapen
Schuldig aan bedreiging van mevrouw Pietersen met een dodelijk wapen
Schuldig aan bedreiging van mevrouw Klaassen met een dodelijk wapen
Schuldig aan bezit van een dodelijk wapen
Schuldig aan openbare geweldpleging
Schuldig aan winkeldiefstal
Schuldig aan verzet bij arrestatie enz enz enz enz

JanRap | 05-10-08 | 01:45

He´s gonna be the hero on his cell block U bunch of nitwits.

Rammstein | 05-10-08 | 01:42

@Rabarberke 01:29 Of wethouder sociale zaken te Amsterdam. Of een sigarenzaak.

Rammstein | 05-10-08 | 01:40

Oh jee, daar gaat ie weer. Nou voor zijn hele leven. Komt ie bij zijn soortgenoten in de kast. Het blijft tòch een negert.

grote haas | 05-10-08 | 01:38

OhJee zal best wel vriendjes krijgen in jail (hijg); hij is best een knappe negert.
Dat dan weer wel.

JanRap | 05-10-08 | 01:36

In Nederland had ie subsidie gekregen om rapper te worden...

Rabarberke | 05-10-08 | 01:29

@ pietjeplukt | 05-10-08 | 01:21: Gelukkig. Want sommige mensen zijn nou eenmaal meer gelijk dan de anderen....

handsomedevil | 05-10-08 | 01:25

Teering. Issie stoned ofzo.

ackZsel | 05-10-08 | 01:24

@ handsomedevil: Haha duidelijk!

pietjeplukt | 05-10-08 | 01:21

@pietjeplukt: O.J. bends for no one. Hij ís de ster. Duidelijk?

handsomedevil | 05-10-08 | 01:14

Boontje komt om zijn loontje, dat wordt uitkijken waar je bukt O.J...

pietjeplukt | 05-10-08 | 01:11

@Rammstein | 05-10-08 | 00:45: Ik ben omnipresent.

Fleauxe | 05-10-08 | 01:08

2000 yards in één seizoen. Holy canoli, dan verdien je toch een vrijkaart om hier en daar wat te moorden en te overvallen. Leave O.J. alone!!!!

handsomedevil | 05-10-08 | 01:05

@van dal 00:52 Eifersucht.

Rammstein | 05-10-08 | 01:02

Ooh Jee, hij moet zitten.
Eigen rechter spelen moet je ook met een paraplu doen!

robterdam | 05-10-08 | 00:57

lol, exit O.J.
.
offtopic: die zaadvragende knar van Palin op de page begint oud te worden.. .

cockroach | 05-10-08 | 00:53

het moet wel fantastisch zijn om in de states te zijn. o.j. simpson krijgt voor elk onderdeel van zijn crime aparte straffen opgelegd en fleauxe zit daat de hele overdag op zijn laptopje geenstijl te f5-en.. is er dan helemaal niks aan? fleauxe?

van dal | 05-10-08 | 00:52

@Fleauxe 00:44 Mark vraagt of je ook naar het vorige topic komt/ er al bent.

Rammstein | 05-10-08 | 00:45

@mark twain | 05-10-08 | 00:42: Ik snap je vraag niet.

Fleauxe | 05-10-08 | 00:44

@ Fleauxe 23: 43

Ook bij een ander item?

mark twain | 05-10-08 | 00:42

Hij had het kunnen weten,wapens zijn in USA ter zelfverdediging. Niet om souvenirs terug te halen.

lichtpunt | 05-10-08 | 00:34

ik rem niet voor oj

aarsmaad | 05-10-08 | 00:31

@down-under 00:18 Dat gevoel van "nergens meer passen" heb ik hier al jaren.

Rammstein | 05-10-08 | 00:22

Kwam er vorig jaar achter dat ze hier in oz ook een jury systeem hebben. Krijg je als jurylid 8 dollar per uur. Gelukkig mag je weigeren.

En heimwee ? Tja, soms denk je dat je thuis bent in 2 landen, soms denk je dat je eigenlijk nergens meer past. Wat mij helpt is kijken wat het weer is en hoe lang de files zijn. Ook hoe vriendelijk de mensen zijn, maar dat heeft waarschijnlijk met de vorige twee te maken.

down-under | 05-10-08 | 00:18

ex-footballplayer, ex-movie star, axe murderer.

zum kotzen | 05-10-08 | 00:18

(R)evolutie | 05-10-08 | 00:05
Ik lees de kranten..

[email protected] Riest | 04-10-08 | 23:54
heb je er ervaring mee?

(R)evolutie | 05-10-08 | 00:05

Voor zulke misdrijven krijg je hier 20 uur park aanharken en met de goede dubbele nationaliteit komt de burgemeester op bezoek met een ferme kan thee en begrijpend knikken wanneer de oorzaak eigenlijk koeltoer is.

Duidelijk te merken dat Johnny Cochran dood is. Die had hem al lang vrij gehad.

Is cos I is black?!

Whitehouse | 04-10-08 | 23:53

@Rammstein | 04-10-08 | 23:11: Kom dan weer snel eens langs, mag je bij tante Fleauxe logeren! O.J. Simpson.
@Elisabeth2: Ik krijg €5 van je, ik ben een half uurtje stil geweest.

Fleauxe | 04-10-08 | 23:43

Even Apeldoorn bellen...

chr!!s | 04-10-08 | 23:37

13 jaar geleden vrij gesproken , en nu na 13 uur beraadslagen...

Badeendje | 04-10-08 | 23:34

@Elisabeth2 23:17 Ik zou zo gaan, zonder om te kijken. Maar dat kan nog niet.

Rammstein | 04-10-08 | 23:33

gadver de gadver
google ik op zijn ex vrouws naam kom ik murder scene foto"s tegen
www.bobaugust.com/photo.htm

(R)evolutie | 04-10-08 | 23:30

@ Prof. Hoxha:
Nog bedankt, waaromeennick, voor het uploaden van het filmpje en verzinnen van het spitante commentaar?

waaromeennick | 04-10-08 | 23:28

Rammstein | 04-10-08 | 23:11
Die heimwee zul je altijd hebben. Ik heb in Engeland gewoond in een prachtige omgeving en daar had ik heimwee naar Amsterdam. Toen ik terug was had ik heimwee naar Engeland. Ik hunker nog steeds.

Elisabeth2 | 04-10-08 | 23:17

@Fleauxe 23:05 Ik ben er - OJ Simpson - ooit eens in een maand geweest, toen werden er dagelijke baby's te vondeling gelegd, soms op tijd gevonden. OJ Simpson, hij had er niets mee te maken.
Er lijkt altijd één type criminalitietsgolf van de maand te zijn.
Maar ik heb een dagelijkse scheut heimweh ins USA.

Rammstein | 04-10-08 | 23:11

ita vero | 04-10-08 | 22:59
welkom welkom

(R)evolutie | 04-10-08 | 23:06

@Rammstein | 04-10-08 | 22:58: Het is ook een zalige staat, wat ik het prettigste vind is het klimaat en de palmbomen. Je hebt hier ook de leukste vogels die bovendien niet bang zijn voor mensen. Maar het is natuurlijk niet alléén maar pracht en praal. Zo zijn er in Orlando meer krokodillen dan mensen (zo lijkt het soms) en de criminaliteit is ook niet van de lucht. Oh ja, en de hispanics die de taal niet spreken, daar wordt je ook niet goed van.
-
*nog iets over OJ kucht om het OnT te houden*

Fleauxe | 04-10-08 | 23:05

Hij kijkt zo omdat ze 'm net hebben verteld dat Johnnie Cochran dood is...
-Neemt wit/roze pilletje en gaat naar bed-

ita vero | 04-10-08 | 22:59

Fleauxe | 04-10-08 | 22:55
Ik geef je vijf euro voor eem ijsje, onder het voorbehoud dat je een half uur wegblijft.

Elisabeth2 | 04-10-08 | 22:59

@Fleauxe Als ik in Florida ben, lik ik nog nét niets staat's reedt, echter, ik snuif het bijn a op, inhaleer de hele staat, de ruimte, de lucht, het weer, de malls, de gewoonheid, de idioterie, de racoons, de pelikanen, de zwarte, dakpan jattende gieren, Miami, Keys, Miami .... malls ..... *passes out*

Rammstein | 04-10-08 | 22:58

*zwaai*

Pr0nfessor | 04-10-08 | 22:57

@Elisabeth2 | 04-10-08 | 22:53: Met die omschrijving kun je nog alle kanten op, niet te missen zo dik óf niet te missen zo strak en welgevormd.

Fleauxe | 04-10-08 | 22:55

Fleauxe | 04-10-08 | 22:51
Dat was niet te missen die reedt van Klompenmeissied.

Elisabeth2 | 04-10-08 | 22:53

Elisabeth2 | 04-10-08 | 22:41
Naam Station (Tijd) Temp Vocht% Wind (bft) Stoten km/u Luchtdruk
Vlissingen (22:40) 11.5 78 ZZW 6 71.0 1008.3

www.buienradar.nl/

niks aan de hand

(R)evolutie | 04-10-08 | 22:51

@Rammstein | 04-10-08 | 22:42: LOL! Downtown, heb je ook een bezoekje gebracht aan the Florida mall?
@klompenmeissie | 04-10-08 | 22:45: Ondergetekende reedt heeft het nog vroeg in de avond maar wenst de reedt in kwestie alle goeds toe. Mits fraai om te aanschouwen, anders niet natuurlijk.

Fleauxe | 04-10-08 | 22:51

Fleauxe | 04-10-08 | 21:50
Alleen daarvoor zou ie al levenslang moeten krijgen, wat n walgelijke films zijn dat.

baca | 04-10-08 | 22:48

Fleauxe | 04-10-08 | 22:36
kben altijd bereid om van mening te veranderen als nieuwe informatie daar aanleiding toe geeft. ik hoop dus dat voornoemde reedt in goede gezondheid de zaterdagnacht in gaat.

klompenmeissie | 04-10-08 | 22:45

Dat was n.a.v. de civil suit van de Goldmans trouwens, effe duidelijker.

Rammstein | 04-10-08 | 22:44

Ik citeer "No, impossible, he seems like súch a nice guy"


Rammstein | 04-10-08 | 22:43

@Fleauxe 22:40 Zal het sterker vertellen: werd een keer in downtown Orlando geïnterviewd door een zeer aardige meneer van CBS radio, heel verhaal gehouden met hem, de europese invalshoek en het inzicht in usa rechtsysteem usw.
Prachtig interview, tót hij me vroeg of ik dacht dat hij schuldig was .....

Rammstein | 04-10-08 | 22:42

Ik ben nu heel even ietwat meer geinteresseerd in de storm, die hier over het kustgebied raast.

Elisabeth2 | 04-10-08 | 22:41

@Rammstein | 04-10-08 | 22:36: Omwille van die film vergeef ik hem al zijn 'vermeende' daden.

Fleauxe | 04-10-08 | 22:40

Martijnok | 04-10-08 | 22:37
jij?

(R)evolutie | 04-10-08 | 22:39

teveel geblowd?

Martijnok | 04-10-08 | 22:37

Maar ja, dankzij Boogaards weten we nu dat sporthelden na hun carrière in een diep gat vallen. Ik zeg: Johnny Rep.

Rammstein | 04-10-08 | 22:37

@klompenmeissie | 04-10-08 | 22:30: Zo zie je maar weer, van wat jij denkt klopt geen reedt.

Fleauxe | 04-10-08 | 22:36

@Fleauxe 21.30 Daar vond ik hem echt geweldig in.

Rammstein | 04-10-08 | 22:36

Fleauxe | 04-10-08 | 22:22
ksnapt. ik dacht je alleen trauma's hebt opgelopen van handtastelijke finnen.

klompenmeissie | 04-10-08 | 22:30

Die hautaine kop!

Elisabeth2 | 04-10-08 | 22:29

Me dunkt dat de Goldmans nu toch wel een bepaald gevoel van genoegdoening moeten hebben.

Rammstein | 04-10-08 | 22:27

@klompenmeissie | 04-10-08 | 22:21: Geen van beide, ik heb hem een keer ontmoet op een terrasje en zodoende.

Fleauxe | 04-10-08 | 22:22

Fleauxe | 04-10-08 | 21:50
Heb je het met dat handen thuis houden dan over dat souvenierrovinkje of over het meppen van zijn ex-vrouw/moeder van zijn kinderen?

klompenmeissie | 04-10-08 | 22:21

Elisabeth2 | 04-10-08 | 22:18
en haar nieuwe partner

(R)evolutie | 04-10-08 | 22:20

O.J. Simpson had toch ook al zijn vrouw/vriendin vermoord?

Elisabeth2 | 04-10-08 | 22:18

OJ? Is het een broer van?

..zapper | 04-10-08 | 22:17

@Bijstandsparasiet 22:13

Hoe cynisch dan ook, hij doet in ieder geval wat, kunnen we van jou niet zeggen..

brutus68 | 04-10-08 | 22:15

Rode ogen, pruilmond en een neus van een KILOMETER breed.

Bijstandskoning | 04-10-08 | 22:13

Tsja, uiteindelijk gaat Barbertje toch hangen....., wat niet wegneemt dat het Amerikaans rechtsysteem niet geheel deugt....

brutus68 | 04-10-08 | 22:10

net als in de film

(R)evolutie | 04-10-08 | 22:09

@JamesHuntLive | 04-10-08 | 21:57: Ik ook, god wat was dat toch een grappige serie films.

Fleauxe | 04-10-08 | 22:06

Gewoon oneindig lang opsluiten............

kritische consument | 04-10-08 | 22:03

Eigenlijk hebben ze hem natuurlijk zwaar gepakt voor relatief onnozele dingen omdat iedereen dacht dat hij de vorige x met moord weggekomen was. Nu pakken ze hem alsnog.

cugel | 04-10-08 | 22:00

Ojee Simpson..

Frits Bom | 04-10-08 | 21:58

Zo! Da's pas een rappende rechter! Impressive.
OJ laatste 10 jaar alleen maar in court gezien. Zegt misschien genoeg. Wel jammer.
Zal vooral z'n profetische hoogtepunten als acteur www.youtube.com/watch?v=cnv7SH1BXdc herinneren.

JamesHuntLive | 04-10-08 | 21:57

Al is de leugen nog zo snel ..........

misswhateverdude | 04-10-08 | 21:51

O.J. Simpson... waar was die ook alweer bekend van, behalve rechtzaken...?

VanFrikschoten | 04-10-08 | 21:51

is tufallig rasjediskrillematie

fockewoelff | 04-10-08 | 21:51

Gewoon een kleine borg betalen en hopsakee, daarna nog zo'n winkeltje beroven en hij heeft zijn geld weer terug, klaar is kees, eeh O.J.

Frussif | 04-10-08 | 21:50

waskuip-admiraal | 04-10-08 | 21:30
Dank voor de link, eindelijk begint het kwartje kennelijk ook bij de media te vallen.

Lt_Gruber | 04-10-08 | 21:50

@darmflora | 04-10-08 | 21:35: Hij heeft mooi wel aan de wieg gestaan van het genre films als Scary Movie en American Pie. Jammer dat hij zijn handen niet kon thuishouden.

Fleauxe | 04-10-08 | 21:50

@ Stir Glenfarclas II | 04-10-08 | 21:37
Elke clip van Bill Maher is welkom, maar wat heeft dit met Nordberg te maken?

spanarchist | 04-10-08 | 21:49

Niet te vroeg juichen, de strafmaat is nog niet uitgesproken. Het kan alles zijn tussen 240 uur schoffelen en levenslang.

OversteKarremans | 04-10-08 | 21:47

lekker kut voor hem +1 voor sue you

jemoederkijktmee | 04-10-08 | 21:46

Ladies and gentlemen... we've got him!

Massawoordenaar | 04-10-08 | 21:46

Henk Jan Smits..

henk jan S | 04-10-08 | 21:45

vuurrode ogen heeft ie, alsof de duivel er in schuilt.

Spanning is er een beetje van af bij O.J,,

rutger net op de avro als omhooggevallen figuur met bord voor de kop achterop de jetski bij henk jan smit..

SpookinSchelp | 04-10-08 | 21:39

uurtje schoffelen en klaar is kees!
o..... wacht ff...
dit is niet in Nederland?

koeltoer | 04-10-08 | 21:39

Jajaja... Maar Rutgert was in Koefnoen!

Chipdude | 04-10-08 | 21:38

Ojee!

Captain Orange | 04-10-08 | 21:37

@waskuip-admiraal

Exactement. Dat OJ met z'n diamanten anus de bak in moet zal allemaal wel.

Ga die delta commissie eens even pijnigen!

Held op slippers | 04-10-08 | 21:37

Dan ben je ook een lul als je 2 mensen vermoord, vrijgesproken word en daarna nog eens gaat inbreken.
Al is hij wel een geweldig acteur.(HHHHHaaaaaaAAAAA)

zakmetgras | 04-10-08 | 21:36

't was net iets leuker geweest als er een verwijzing naar the Borg in dit stukje stond.

Conan de Rabarber | 04-10-08 | 21:36

waskuip-admiraal | 04-10-08 | 21:30
Ben ik absoluut met je eens.... STUITEND gewoon.
Zoals deze Veerman -ons burgers- gewoon weg zet als schemielen.

Prins_Hendrik_1 | 04-10-08 | 21:35

@ Fleauxe | 04-10-08 | 21:30
Yep; en nu is hij net als Character Nordberg ook fucked.

darmflora | 04-10-08 | 21:35

Hij staat erbij en kijkt ernaar. Ik dacht dat OJ de handschoen wel zou opnemen.

Weest gegroet | 04-10-08 | 21:34

@fuckje | 04-10-08 | 21:29: Criminelen onderling hé, je weet hoe dat gaat.
-
Wie doet er trouwens huilie-huilie op dat bankje? Slachtoffers of familie?

Fleauxe | 04-10-08 | 21:34

Toen hij nog de Bill Cosby Show deed... keek die altijd veel vrolijker.

Prins_Hendrik_1 | 04-10-08 | 21:31

Ik vond O.J. altijd wel sympathiek, maar dat mag niet meer van mijn vrouw.

Joost Maghetweten | 04-10-08 | 21:31

Toch was hij wel grappig in The Naked Gun, dat moet je hem nageven.

Fleauxe | 04-10-08 | 21:30

OT!
Ja verdomme, GeenStijl. Vanavond op het nieuws blijkt dat dat paniek-rapport van Veenman zo'n beetje net zo'n grap is als de massavernietiginswapens van Colin Powell. En jullie komen met deze volstrekt onbelangrijke draaideurcrimineel op de proppen. Gaat lekker; als een paar gejatte bekers en plakplaatjes belangrijker zijn dan jaarlijks meer dan een miljard aan belastinggeld weg voor onnodige bouwuitgaven.
www.rtl.nl/(/actueel/rtlnieuws/binnenl...

waskuip-admiraal | 04-10-08 | 21:30

Hij was toch één van de hoofdsponsors van Obama?

fuckje | 04-10-08 | 21:29

ghehehe... toch nog:)

P-eat-her | 04-10-08 | 21:29

Prachtig, meneer pleegt een gewapende overval op een souvenirwinkel waar iemand aanwezig was, en ze weten er 12 veroordelingen uit te knijpen.
Laat dit een les zijn voor rechters, wees creatief met strafbare feiten.

Colin O | 04-10-08 | 21:28

Heerlijk zo'n puntensysteem! Optellen al die aanklachten en tel uit je winst. Ik denk overigens dat Bubba wel blij zal zijn met een footballheld als bitch.

- teruggejorist - | 04-10-08 | 21:27

Wat een verschrikkelijk gespeeld volk die Amerikanen

Die twee die zitten te janken.. dat is puur show ! Walgelijk

O.J. doet het weer! -1

welstijl01 | 04-10-08 | 21:26

Even Apeldoorn bellen.

Wappelflap | 04-10-08 | 21:25

dope ogen.

superjan | 04-10-08 | 21:24

REAGEER OOK

bespaartips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken