Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Kim Yong Il DOOD

kimmill.jpgAh, de grote inspiratiebron voor kuch 'weldenkend' en onderdrukkend Nederland is dood. Tenmiste, gezien de lange traditie van linkse media en communistische partijmededelingen in het bijzonder mogen we dat concluderen na dit bericht:"Het communistische Noord-Korea heeft ontkend dat leider Kim Jong-il ziek is. De nummer twee van het land, Kim Yong-nam, sprak tegen dat er problemen zijn." De grote ontkenning is begonnen, en met die communisten weet je dan zeker dat het waar is. De geruchten ontstonden omdat hij op zijn eigen feestje ontbrak. Kim Yong Ill is dood en vergiftigd. Op dit moment zijn artsen bezig zijn gezicht te plaatsen op dat van een dubbelganger, iets wat niet moeilijk zal zijn. Echter, wat ook kan is dat hij nog kunstmatig in leven wordt gehouden nadat hij weer eens een beroerte gehad heeft als gevolg van zijn kudtland. In dat geval hebben wetenschappers zijn gezicht alvast van zijn hoofd verwijderd. Hoe dan ook, de wereld is weer een kleurrijke figuur kwijt. Marijnissen, gecondoleerd.

Reaguursels

Inloggen

You're Il, but I'm iller!

1sokkie | 11-09-08 | 10:41

Welnee, hij is niet dood. Dat is alleen maar een verzinsel van alu-hoedjes.

PAAL! | 11-09-08 | 04:30

hee mannen, TIETEN op 3!!!

Brb | 10-09-08 | 23:08

@ Klaboesterbeer | 10-09-08 | 19:08

Ik zal niet verhullen dat ik het nodige respect heb voor Jan Marijnissen als politicus. Ik weet niet meer van hem dan het gene er over hem in de media is veschenen en wat hij zelf in zijn boeken en artikelen heeft geschreven. Of ie "als mens" deugt zou ik niet weten. Op mij komt ie over als iemand die verdomd goed weet wat ie wil en hard kan zijn voor zichzelf en anderen als dat moet. 'k Heb hem één keer in aktie gezien op een bijeenkomst voor SP-leden en andere geinteresseerden. Dat was ergens in 2004, tijdens een paneldiscussie over de rol van de vakbonden. Jan opende de bijeenkomst, stelde de panelleden voor, gaf mensen in de zaal het woord, kapte ze af, bediende de overheidprojector, het licht in de zaal en sloot de bijeenkomst af. 'k Bedoel dat hij zeer dominant was, zeer direct in z'n spraakgebruik en dat dat op menig aanwezige een licht intimiderende invloed had.

Ik gaf de link naar "Andere Tijden" omdat het iets vertelt over de ontstaangeschiedenis van de SP waarin dat geflirt met het maoisme vooral een manier was om een arbeideristisch image aan te meten, een soort socialistische streetcredibility.

dawg | 10-09-08 | 22:52

@Koerbagh 19:42
Ik viel over de zin dat Mao verantwoordelijk is voor veel meer leed dan Hitler. Je kan natuurlijk naar het aantal slachtoffers kijken maar dan moet je niet vergeten dat Hitler graag veel meer slachtoffers had gemaakt als hij de kans had gekregen. Hij had de hele wereld wel willen uitmoorden als zijn eigen clubje maar kon blijven bestaan. En ja, dat geldt voor alle dictators. Dus met cijfers aankomen heeft niet zoveel zin, het gaat om de moordzuchtge ideeen. En om dan te zeggen dat Hitlers daden 'kinderspel' waren vergeleken met Mao is natuurlijk idioot.
Joden en zigeuners werden sinds mensenheugenis vervolgd en afgeslacht. De nazi's zagen deze volkeren en ook de slaven als minderwaardig net zoals veel mensen in heel Europa dat altijd gedaan hebben. Hoe kan je dan zeggen als je het opneemt voor die volkeren dat je dan rascist ben?

deoudererijperevrouw | 10-09-08 | 21:41

@deoudererijperevrouw | 10-09-08 | 17:57:
Je brein is inderdaad verrot. Waar schrijf ik dat de daden van de socialist (ja, Hitler was een socialist... jonjayray.tripod.com/hitler.html ) "wel meevallen"? En wie schrijft dat wel? Helemaal niemand.
Jij schrijft wel: "Maar er kan nooit iemand slechter zijn dan Hitler." Juist dat is behoorlijk discutabel. Ik kan elk geval zo twee andere socialistische dictators aanwijzen die in moordlust en aantallen dodelijke slachtoffers Hitler verre overtreffen, te weten ome Josef Stalin en kameraad Mao Tse Dung. Nog maar helemaal afgezien van kameraad Mao's perverse voorliefde voor pre-puberale meisjes... (als je het dan toch over kinderspel wilt hebben).

@deoudererijperevrouw | 10-09-08 | 17:51
En joden, zigeuners en slaven zijn geen blanken volgens jou? Wie is er nu racist?

koerbagh ® | 10-09-08 | 19:42

de crematie zal mooi georganiseerd worden.

colmschate | 10-09-08 | 19:20

@dawg | 10-09-08 | 18:45

mooi genuanceerd comment, waarvoor dank. Ik begreep de bedoeling het vpro linkje niet helemaal, alhoewel er best wel interessante teksten tussen zaten. Je redenatie over het zoeken van symboliek en na-oorlogse communistische symaphtie, bevat denk ik een hoop waarheid. Mensen zijn gevoelig voor symboliek. Zowel nazi's als communisten begrepen dat heel goed. Dat mensen daardoor wel eens wat 'details' door de vingers zagen, is inmiddels wel bekend. Waar ik me desondanks vaak over verbaas is hoe naief 'modern day'-sp'ers zijn over de historie van 'hun club', of breder gezien, in de historie van links/socialisme en de regimes die daar uit zijn voortgekomen. De kritiekloosheid t.o.v. dergelijke regimes is gigantisch. Niemand zou ooit meer mogen heulen met communisme, net zo goed als dat niemand ooit meer zou mogen heulen met nazisme. Hier manifesteert zich een gigantisch gebrek aan historisch en politiek inzicht. Een volk dat haar geschiedenis niet kent, loopt het risico die te herhalen. We moeten met z'n allen veel kritischer gaan kijken naar deze fenomenen en ook naar waarom vroeger (en nog steeds) zo veel mensen zo vatbaar zijn voor het totalitaire gedachtegoed. Daarbij zouden politici voorop moeten staan. Vooral mensen als marijnissen zouden zich onomwonden moeten uitspreken, hij is zeker niet zo 'schoon' als u doet voorkomen, maar er zijn er meer. Bij 'rechtse' politici waar een extreem-rechts luchtje aan hangt is iedereen er als de kippen bij. Bij een kritische blik op het verleden van linkse politici valt al heel snel de naam mcCarthy. Daarin schuilt een heel raar en vertekend wereldbeeld.

Klaboesterbeer | 10-09-08 | 19:08

@ Klaboesterbeer | 10-09-08 | 16:28

Ik snap heel goed wat je bedoelt, ga er zelfs een heel eind in mee. De selectieve verontwaardiging bij links en de vermeende verwantschap met gangsters als Mao en Stalin hebben mij altijd verbaasd en vaak ook geergerd. Bij doorvragen bleek die houding vaak n op niet meer te berusten dan een mengsel van onwetendheid, opportunisme en een onnozele romatisering van revolutionaire elan.(Che Guevara schijnt weer terug van nooit helemaal weg geweest)

Het linkje uit mijn vorige plemp verwijst naar een item van VPRO's Andere Tijden over Daan Monjeé, de oprichter van de voorloper van de SP. Yes, hij was afkomstig uit de CPN en hij schurkte later tegen het maoisme aan. We kunnen ons dat nu steeds moeilijker voorstellen, maar voor veel CPN-ers had hun partijlidmaatschap ook lang na WOII nog een bijzondere betekenis alleen al vanwege de rol die hun partij had gespeeld in de strijd tegen de Duitse bezetter.
Kritiek op hun Russische bloedbroeders in die strijd lag alleen daarom gevoelsmatig wat moeilijk. Daarnaast hadden partijen links van de PvdA een sterke behoefte aan symboliek waarmee ze hun positie ten opzichte van de sociaaldemocraten duidelijk konden maken aan achterban en electoraat. Die symboliek werd eerst geleverd door het het marxisme later door het maoisme.
Als je tijd hebt moet je het linkje naar Ander Tijden eens aanklikken. Lezen kost een minuut of 15.

'k Ben m'n eigen baas en voel er niks voor om m'n ogen te sluiten voor de onmenselijkheid, onredelijkheid en het opportunisme die vaak uit naam van links of socialisme wordt bedreven. Gebeurt al veel te vaak. Maar Marijnissen is uiteindelijk toch de man geweest die de SP op een meer pragmatische koers heeft gekregen en daarmee stem heeft gegeven aan dat deel van de bevolking dat anders domweg niet gehoord zou worden door het politieke establishment.
(Dat heeft Marijnissen gemeen met Fortuyn en Wilders en daarom worden/werden alle drie ook zo gevreesd of door het politieke establishment).

Ik vind het net zo makkelijk om Fortuyn of Wilders weg te zetten als simpele populisten als om de SP of haar (tot voor kort) leider als een maoistische beweging. Maorijnissen, hahaha. Dat werk, weet je wel. 't Is allemaal zo stompzinnig en humorloos. Dat laatste is niet persoonlijk bedoeld overigens.

dawg | 10-09-08 | 18:45

Als ik ziek ben is dat ook geen wereld nieuws! Doei meneer chen-chang whatever

Kingdom | 10-09-08 | 18:41

@deoudererijperevrouw | 10-09-08 | 17:45

zucht, wordt jij nooit moe van jezelf.... doe eens leren lezen, als je daar net zo goed in wordt als in 'mensen woorden in de mond leggen' praten we wel weer verder.

Klaboesterbeer | 10-09-08 | 18:33

Koerbagh 13:54
Ik zeg helemaal niet dat Mao geen vreselijke dictator was die miljoenen mensen vermoord heeft. Ik vind het alleen verschrikkelijk als gezegd wordt dat de daden van Hitler wel meevallen omdat we hier bij GS links nu eenmaal flink willen aanpakken. Je gelijk over links/rechts in Nederland willen krijgen over de rug van miljoenen vermoorden is erg fout.

deoudererijperevrouw | 10-09-08 | 17:57

@Warrior4Freedom 13:50
Het waren vooral joden, zigeuners en slaven die vermoord zijn. Hoezo 'blanken' en hoezo 'links is rascistisch'. Vreselijk dom geklets.

deoudererijperevrouw | 10-09-08 | 17:51

@Klaboesterbeer 14:59
Onvoorstelbaar dat je het in je mond durft te nemen dat de daden van Hitler kinderspel waren. Waar haal je de gore lef vandaan. Ik snap niet dat niemand hierop reageert en dat GS dit accepteert. Ik hoop dat je op deze uitspraken eens fink aangesproken wordt.
Weet je wat het kinderspelletje was dat Hitler met kindertjes speelde? Gaskamertje o.a. en ophangertje. En ik ben zeker geen nitwit want ik heb vele boeken gelezen, documentaites gezien en verhalen uit eerste hand gehoord over die vuile oorlog.
Ach, ik heb oo geen zin om verder te reageren. Fascisten moet je opsluiten en er niet mee discussieren.

deoudererijperevrouw | 10-09-08 | 17:45

lol @ laatste twee woorden!

DenLangel*l | 10-09-08 | 17:43

Kleurrijk figuur? Hij was altijd geel met grijs.

chr!!s | 10-09-08 | 17:38

In Noord-Korea wil je nog niet dood worden gevonden.
Kim zelf ook niet.

Cazi | 10-09-08 | 17:29

marijnissen is onze, onbetwiste, leider die goed doet en goed ontmoet.
zolang er zich geen ander aan betreed en goed doet wat hebben wij dan te mekkeren met z'n allen ! Dat is ook de kracht van een onbetwiste leider, hij doet goed en dan is het ook goed. Geeft eenwording en volslagen consenus binnen de groep die maatschappij heet. Vandaar mijn strikte voorkeur voor, ik noem een Marijnissen. Tuurlijk zijn er alternatieven , tuurlijk ! maar doen die goed en ontmoeten die goed ? ik heb mijn twijfels en zal dat manifest doen verdorie. Ik wou het ook niet erkennen dat er altijd sprake moet zijn van een zekere onbetwistheid maar sinds ik me daar niet meer voor verberg kan ik het zo laten en het groot laten worden. Ik wil hier op een later tijdstip nog wel eens wat uitgebreider op doorgaan maar liever hou ik het nu kort en bondig. Maar ik moets mijn motivatie even kwijt. (mooie bril trouwens, Kim ! van spec savers misschien ??

ploet | 10-09-08 | 16:43

@dawg | 10-09-08 | 16:02

en wat van datgene wat ik in voorgaande comments heb gezegd meent u daarmee te ontkrachten? De discussie over dat de sp (en al die andere linkse clubjes die zich door enge despoten hebben laten inspireren) vandaag de dag Wel ok zijn, aangezien ze niet meer (openlijk) dit soort types aanbidden, ga ik niet meer aan. Ik heb gemerkt dat linkschmensen nogal blind zijn voor hun eigen achtergrond. Best raar, aangezien ze altijd iedereen die ook maar een enigszins rechts standpunt heeft meteen in de hitler/fascisten hoek weten te plaatsen...

All i'm saying is: het bovengenoemde verband tussen nederlandse linkse politici en een type als Kim yong ill is niet zo ver gezocht. Als we 20/30 jaar eerder hadden geleefd, dan had deze man zonder enige twijfel erg populair geweest in linkse kringen. Hele hordes nederlandse politici (onder wie marijnissen, rosemuller en vele andere sp'ers en gl'ers) hebben eigenlijk nooit echt afstand gedaan van hun heldenverering. Ze hebben nooit echt verantwoording afgelegd, en dat hoeft ook niet, want het naive volk (waarvan we in dit draadje weer een heel aantal exponenten hebben zien langskomen) vraagt er ook niet om. Men is onwetend over de misdaden van deze figuren. Het onderwijs besteed eindeloos aandacht aan hitler, maar veel mensen weten nauwelijks wat er in siberie allemaal gebeurt is (om maar een van de vele misdaden van dergelijke regimes te noemen). Het zou linkerts sieren als ze eens wat meer zouden weten over hun eigen politieke achtergrond voordat ze weer een wanstaltige poging doen om fortuyn of wilders in een nazi-hokje te duwen, doe er uw voordeel mee zou ik zeggen!

Klaboesterbeer | 10-09-08 | 16:28

Ik vind hel wel ver gaan om links met het communisme te vergelijken, das het zelfde als rechts met adolf hitler te verglijken. ;)

//\//\attie | 10-09-08 | 16:11

@ Klaboesterbeer | 10-09-08 | 15:41

Als we dan toch selectief stukjes uit de Wiki gaan quoten:

" Anders dan Schrevel en Monjé destijds, was Marijnissen weinig geïnteresseerd in de vraag welke socialistische ideologie nu precies de meest correcte was. Het etiket maoïstisch verdween onder zijn leiding definitief uit beeld: politicoloog Ruud Koole schaarde de SP in 1995 nog slechts om historische redenen onder de communistische partijen."

dawg | 10-09-08 | 16:02

Dood of niet, het blijft een naar mannetje, die Kim. Maar de vergelijking met Hitler, Mao of Stalin houdt geen stand.

Het maakt mij niet of zo iemand links of rechts is, kapatalistisch of communist. Het gaat erom of iemand de macht die hij heeft op de verkeerde manier gebruikt. En honderden/duizenden/miljoenen mensen vermoorden valt daar inderdaad wel onder.

Leuk voorbeeld is Rusland. Hoewel Poetin en zijn hondje het niet zo nauw nemen met de vrijheid van hun burgers, ok, maar ze hebben uiteindelijk wel het beste voor met Rusland en zijn bewoners. Volgens een eigen filosofie, maar dat hoeft niet verkeerd te zijn.

Marijnissen specifief condoleren vind ik een flauwe grap, maar die komen we wel vaker tegen op GS. Hilarisch vind ik sommige reactie van mensen die de hele tekst blijkbaar serieus nemen.

Als je echt nieuws wil lezen, ga naar de spits.nl of nu.nl of nog beter, koop gewoon een krant. GS is meer voor de lol...

@Haarlem | 10-09-08 | 15:47

@dawg 14:59
Doe zelf een zoeken
nl.wikipedia.org/wiki/Socialistische_P...)
Grappig trouwens; de sp werd pas minder opgewonden van al die dode en gemartelde chinese reactioneren vanaf het moment dat Mao een amerikaanse president ontving.
Het kan verkeren.

Warrior4freedom | 10-09-08 | 15:42

@dawg | 10-09-08 | 15:41

doet eens rustig, btw u kunt toch ook googlen. Het vereist geen genie om dergelijke zaken boven water te halen hoor...

Klaboesterbeer | 10-09-08 | 15:42

@dawg

are you for real? Even een stukje wikipedia (nl.wikipedia.org/wiki/Socialistische_P...

Tot 1976[30] hanteerde de SP als symbool een gestyleerd rijtje portretten van Marx, Engels, Lenin, Stalin en Mao. Dit verscheen onder andere op de voorkant van het ledenblad Tribune. Hamer en sikkel werden nauwelijks gebruikt, vanwege de associatie met het Sovjet-communisme.

De laatste regel slaat natuurlijk op het de tweedeling in de communistische wereld nav de meningsverschillend tussen mao en de soviet unie, wat in nederland resulteerde in de sovjet-unie georienteerde CPN en de mao-georienteerde SP.

Nog even een quotje van luxetlibertas: (interessant maar kort stukje in dit kader, er is veeeeel meer over te vinden: www.luxetlibertas.com/sp_1.html)
De bewondering voor Mao betekende echter niet dat Stalin door de lieden van de SP niet werd vereerd. Tot 1977 werden de lezers van het partijblad De Tribune maandelijks getrakteerd op redactionele aansporingen om Stalin-klassiekers als Over het dialectisch en historisch materialisme en Over de partij bij de SP te bestellen.

Klaboesterbeer | 10-09-08 | 15:41

Klaboesterbeer | 10-09-08 | 14:59

Kom op dan. Doe die beerput dan eens open.

dawg | 10-09-08 | 15:41

Oh grote leider, laat u ons nu alleen? Waar moet het heen met ons zonder u? N-Korea zal ontroostbaar zijn. Uit RESPECT! lees pure angst maar Kimmie is vrij propulair (= populair door propaganda) daar. Die gasten aanbidden hem gewoon. Rare jongens die communisten.

Code | 10-09-08 | 15:22

Lekker ongefundeerd bericht, hahaha. Mao is voor linkse mensen als Hitler voor rechtse mensen is; Irrelevant. Althans, dat hoop ik dan.

Anomalicious | 10-09-08 | 15:20

@ Klaboesterbeer | 10-09-08 | 10:32

Doe eens wat namen noemen van publicaties waarin de SP Mao of Stalin omarmt.

dawg | 10-09-08 | 14:59

@vandegekke | 10-09-08 | 14:12

U vind het normaal dat grote delen van partijkaders van GL en SP heulen of hebben geheuld met 'volksleiders' als Mao, Stalin en Pol Pot. U vind dat daar niets kritisch over gezegd mag worden? U heeft natuurlijk gelijk, het bovenstaande stukje is niet puur humoristisch bedoeld. Het is onvoorstelbaar dat al deze mensen nooit verantwoording hebben afgelegd over hun denkbeelden. Het is nog ongelovelijker dat Nederland zoveel volksvertegenwoordigs heeft die openlijk hebben gesympatiseerd met de grootste massamoordenaars aller tijden. U vind kennelijk dat daar niets kritisch over gezegd mag worden. Ik vind dat het tijd is dat die beerput open gaat en dat links in Nederland massaal verantwoording gaat afleggen.

Ik proef in diverse comments al de sfeer van mcCartny-achtige beschuldigingen. Ik vind dat bezopen. Waarom zijn we zo kritiekloos over onze volksvertegenwoordigers. Hoe kan het zijn dat nitwits als deoudererijperevrouw kennelijk geen idee hebben van de misdaden van linkse dictatoren, waarbij de daden van hitler inderdaad kinderspel waren (voor de slechte lezers: nee ik praat niets goed... zucht dat je dat er tegenwoordig al bij moeten zeggen...). Is het racisme, tunnelvisie, is ons onderwijssysteem zo rot?. Waarom zou iemand met een achtergrond in neo-nazistische organisaties politiek gezien zo totaal onaanvaardbaar zijn, terwijl de politiek uit z'n voegen barst van types die blindelings achter stalin en pol-pot hebben aangehobbelt? Is het nederlandse volk dan echt zosimpel, zo totaal gebrainwashed?

Klaboesterbeer | 10-09-08 | 14:59

@ vandegekke | 10-09-08 | 14:12

Er schijnt een Eerste Wet van Lucas (de Linkse Lul ?) te zijn die stelt dat 80 % van de GS-reaguurders mongool (mongeaul) is. Persoonlijk denk ik dat die schatting een beetje aan de lage kant is. Zie 't als ballast die je moet uitwerpen om op te kunnen stijgen. Ik ga geen namen noemen. Je herkent de reaguurders die wat te melden hebben zelf wel.

dawg | 10-09-08 | 14:57

@ vandegekke
"O ja en ik ben dus geen stiekeme linkse bezoeker."
ehhhhh....

"stukje is dom en naargeestig"
"iedereen die dat niet ziet heeft gewoon geen nivo"
"polarisatie"
"negatieve burgermannetjes"

say again?

Warrior4freedom | 10-09-08 | 14:28

vandegekke | 10-09-08 | 14:12
Wat is er in dat kader mooier dan irritatie opwekken, tegengeluiden posten, sarren en bloedzuigen vraag ik u af ?

Bigi Bana Boy | 10-09-08 | 14:21

@Bigi Bana Boy

Ik hoef er helemaal niets aan te doen. Dit is zowiezo mijn laatste bericht. Ik wilde alleen even laten weten dat ik van mening ben dat het betreffende stukje, door bepaalde zinnen, erg dom en naargeestig is en dat de opvatingen en werkwijze waarmee de redactie stemming loopt te maken in mijn opinie geen spat beter is dan waar jullie je tegen afzetten. Ik geloof er ook niets van dat bepaalde reakties humoristisch of satirisch bedoeld zijn. De toon is vaak net zo negatief als bloedserieus. Ik vind eigenlijk dat bepaakde frases uit het stukje voorzich spreken en dat iedereen die dat niet ziet, of hier onder zijn nivo zit of gewoon geen nivo heeft. Voor de rest zei ik in mijn reaktie precies hoe ik erover denk. Ik ben geenzins van gedachte dat ik het verbaal / intelectueel zou kunnen winnen van hen of een aantal van de reaguurders. Het lijkt mij echter dat mensen die grote groepen stemmers vertegenwoordigen neer gaan zetten als monsters ipv mensen die in bepaalde omstandigheden uit goede bedoelingen fouten hebben gemaakt een verdere polarisatie teweeg brengt die niet in het belang is van de samenleving. Maar alleen de sensatiezucht bevredigd van een handjeovol negatieve burgermannetjes die nu eindelijk ook eens aan het woord mogen. Dat we daar niets mee opgeschoten zijn is iets dat alleen in dat kleine wereldje nog niet bekend is. O ja en ik ben dus geen stiekeme linkse bezoeker.

vandegekke | 10-09-08 | 14:12

Geeft niks, zijn vader Kim Il Sung is ook al jaaaaaaren dood en dat belet hem niet om nog steeds president en staatshoofd van de republiek te zijn. Dood is ook maar relatief in een volksrepubliek. Het lijkt wat dat betreft wel op het koninkrijk gods, daar ontkom je ook na de dood niet aan. 't Is de hel op aarde.

@deoudererijperevrouw | 10-09-08 | 12:58 :
Ah welja, die 100 miljoen dodelijke slachtoffers van het Mao-regime vallen in het niet bij de 10 miljoen van Adolf. De doden van Mao waren maar Chinezen immers. En kapitalisten. Die verdienden natuurlijk niet beter.
(De rijpheid heeft je hersenen als eerste doen wegrotten, is het niet?)

koerbagh ® | 10-09-08 | 13:54

@deouderedommeteef 12:58
"Maar er kan nooit iemand slechter zijn dan Hitler"
Leg eens uit dom oud vrouwtje. Misschien omdat Hitler in Europa heeft huisgehouden.
En dat is natuurlijk veel erger dan dictators in Afrika en Azie.
Er zijn daar geen blanken en dan is het dus echt niet zo erg.
20 miljoen in europa is veel erger dan 60 miljoen in china. Toch?
Heeft Eddy Terstall dan toch gelijk met zijn uitspraak: Oud links is (en denkt) racistisch.

Warrior4freedom | 10-09-08 | 13:50

+1 voor foto

Groenepuntmuts. | 10-09-08 | 13:34

Zo die is tenminste voor z,n leven lang dood!

hero_of_heaven | 10-09-08 | 13:20

Ja, maar die duitsers waren ook geen lievertjes. [/Hans T.]

QB (ja die.....) | 10-09-08 | 13:16

@QB 13:06
Ik begin niet met dat links/rechts gedoe, ik reageer er slechts op. Ik vind het trouwens ongelooflijk dat hier personen zijn die over het fascisme denken alsof het allemaal wel meeviel. Wie zijn er hier nou kortzichtig?

deoudererijperevrouw | 10-09-08 | 13:15

Die foto ook he... Adolf eat your heart out...

Watcher | 10-09-08 | 13:09

deoudererijperevrouw.
u = kortzichtig en erg vooringenomen,
laat me raden: u bent dom genoeg om op de eSPee te stemmen... correct ?
.
.
.
btw links/rechts denken is trouwens wel erg 1983.

QB (ja die.....) | 10-09-08 | 13:06

@Warrior4freedom 12:48
Rechtse idioot. Je gaat toch niet zeggen dat Mao erger was dan Hitler? Dat heeft weer een hoog Lunsgehalte om eens een rechtse fascistoide dwaas te noemen. Het waren alletwee gekken ja. Maar er kan nooit iemand slechter zijn dan Hitler.

deoudererijperevrouw | 10-09-08 | 12:58

@oudevrouwenaldement 12:34
Dom links mensch. U ontkende dat Mao meer leed heeft veroorzaakt dan die andere gek.
Ik geef u cijfers. U kunt dat niet hebben en spuit onzin met een hoog tarasinghvarma gehalte.
Test: Ik vind zowel Mao als Hitler gestoorde gekken. Nu mag u dat herhalen.

Warrior4freedom | 10-09-08 | 12:48

@Warrior4freedom 12:22
Oh, Hitler was dus helemaal niet zo erg. Dan heb ik al die documentaires en verhalen over de gruweldaden van hem verkeerd begrepen en moeten inzien dat het allemaal verzonnen was door de linksen. Stuur je ook even een mailtje naar alle nabestaanden? Dat ook zij HET LINKSE COMPLOT eens gaan doorzien?

deoudererijperevrouw | 10-09-08 | 12:34

'Marijnissen gecodoleerd'
GIEB (Groot Inquisiteur Edmund Burke) Bart Jan Spruyt GEFELICITEERD!
Mooie gelegenheid om de vraag aan alle stiekeme linkse bezoekers van deze site te stellen: WHERE YOU EVER A COMMUNIST?!

Artois Arnhem | 10-09-08 | 12:33

@deoudererijperevrouw | 10-09-08 | 12:08

Ik heb nergens gezegd dat fascisme zijn goede kanten zou hebben (lezen is moeilijk). Voor de rest bevestigd u (ongetwijfeld ongewild) mijn woorden... wat een onvoorstelbare onnozelheid....

En zoals Warrior4freedom al terecht aangeeft, zoek de getalletjes er eens bij op. En bedenk dan dat de huidige situatie in china een rechtstreks gevolg is van Mao's denkbeelden. Hij heeft duidelijk een grotere erfenis dan hitler. Weet waarmee u heult!

Klaboesterbeer | 10-09-08 | 12:32

Kim Yong Il is een grote inspiratie voor de golfwereld. Volgens het staatspersbureau heeft Kim ooit een rondje 34 gelopen op een par 72 baan, inclusief een stuk of 10 holes-in-one. Het meest inspirerend voor ons golfers is echter dat dit zijn *eerste* rondje golf ooit was.
Eat your heart out Tiger

BASinnic | 10-09-08 | 12:24

@veel teoudevrouw 12:08
Mao wint toch echt van Hitler qua aantal doden. 60 tegen 20 miljoen.
Maar misschien gaat u er als oude hippie vanuit dat Mao alleen de kapitalisten vervolgde
... en die tellen dan natuurlijk niet.
Laat mij raden: u was fout in de koude oorlog. Linksmensch.

Warrior4freedom | 10-09-08 | 12:22

-weggejorist-

jiggernaut | 10-09-08 | 12:14

@Klaboesterbeer 10:32
Mao is verantwoordelijk voor heel wat meer leed dan Hitler?? Bent u wel goed snik? U weet totaal niet waar U over praat. En fascisme heeft ook zijn goede kanten?? Linksen uitmaken dat zij Stalin en Mao vereren terwijl U zelf Hitler nou niet zo'n slecht figuur vind? U bent een heel eng mannetje die het in de oorlog goed naar zijn zin zou hebben gehad. NSB-er.

deoudererijperevrouw | 10-09-08 | 12:08

Een negerrobot is in de maak.

Prof. Cor Rupt | 10-09-08 | 11:55

Bush is ook al jaren dood. Het schijnt dat Japan de robot heeft ontworpen die voor Bush door het leven gaat...

Prof. Cor Rupt | 10-09-08 | 11:55

Wellicht is de grote leider Kim Yong-il ritueel geslacht en verslonden door hongerige, Ramadannende moslims, zoals in Amsterdam West nu al plaatsvindt:

Schaap kinderboerderij afgeslacht

Dinsdag, 9 September 2008 - Op kinderboerderij de Strohalm in Geuzenveld is op lugubere wijze een schaap afgeslacht. Dinsdagochtend vonden buurtbewoners de vacht met de kop van het beest in de sloot vlakbij de boerderij.
Waarschijnlijk hebben de daders het schaap over het hek getrokken en achter de bosjes geslacht. Het vlees is meegenomen. Een ander schaap wordt nog vermist. Van de daders ontbreekt elk spoor.

www.at5.nl/nieuwsartikel.asp?newsid=37...

paardenvijg | 10-09-08 | 11:36

Is Wouter Bos trouwens wel de ECHTE Wouter Bos???????

echt_links | 10-09-08 | 11:22

vandegekke | 10-09-08 | 10:12
Doe er dan wat aan lul ipv hier te gaan lopen janken.
Neem een voorbeeld aan Bigi die ook doorgaans tegen de stroom in loopt omdat het kan.
Geef die borderliners van de redaktie dan onderuit de zak. Vinden ze nog mooi ook is mijn ervaring.

Bigi Bana Boy | 10-09-08 | 11:22

zolang er 'dood' staat in plaats van 'DEAUD' bovenaan het bericht is het niet waar.

HOAX

yarrage | 10-09-08 | 11:17

Ik kan me niet herinneren dat deze Kim of wel Noord Koreaan dan ook de inspiratiebron is geweest van welke nederlander dan ook. En communistische partijmededelingen? Waar dan? Wanneer dan? Zijn jullie een beetje los? Zien jullie het allemaal niet meer zo helder?? Is dit een bewuste koerswijziging of zijn het domme losse flodders want ik kan het allemaal niet goed meer volgen. Vroeger was Geen Stijl de leuke dagopening maar het beste is er nu wel af. Jammer hoor.

bbbachstra | 10-09-08 | 11:15

"Kim Yong Ill DOOD. Marijnissen, gecondoleerd."
equivalent van:
Adolf Hitler ruim 63 jaar door. GeenStijl gecondoleerd.
?!?

ykeltje | 10-09-08 | 11:11

Fortuyn en Kim Jong Ill vergelijken is wel heel ongefundeerd.
Op naar de hereniging van Korea!

Decak | 10-09-08 | 11:09

@vandegekke
Welkom op geenstijl! *mist Jack Random en Bijstandskoning*

Lucifer | 10-09-08 | 10:52

pffff hoop text. Graag wat meer aandacht voor alinea's en graag uw mening kort en bondig..... mijn baas wil niet dat ik zoveel tijd steek in uw verhalen...

illuvatar | 10-09-08 | 10:52

Mark d'Aviano
De Kneet zei ooit tegen minister-president Joop den Uyl: 'U woont in een mooie bungalow. Bent u socialist?' Den Uyl zei gortdroog: 'Ja.' 'Dan wil ik ook socialist worden', grapte Gerrie. Kneet wist dat van die villa, hij was ook stratenmaker, oa in zijn straat. Kreeg van iedereen in de straat koffie. Niet van de vrouw van de Uyl, het blijft volk nietwaar. En daar deed de "socialist" niet aan. Maar ach, door welke hond je gebeten wordt, Wiegel of den Uyl, gebeten wordt je toch.

spooky | 10-09-08 | 10:50

@degekke
Bekijk ook eens onze Joop den Uyl. Een tamelijk gematigd socialist. Was daarom geen aanhanger van Stalin, maar van Hitler. Bleek begin dit jaar maar weer.

We zouden zijn lijk alsnog moeten opgraven en ophangen aan de hoogste boom.

Mark d'Aviano | 10-09-08 | 10:41

@Zuurkool met Worst | 10-09-08 | 10:35

U vergist zich wat marijnissen betreft. Die heeft nog nooit echt afstand genomen van zijn maoistische verleden. Hij wordt altijd een beetje knorrig als je erover praat. De partij weet niet zo goed wat ze ermee aanmoeten. An sich is dat al ernstig genoeg natuurlijk: Het is de hoogste tijd dat deze club eens heel duidelijk afstand neemt van hun roots.

Verder, bedankt voor de aanvulling...

Klaboesterbeer | 10-09-08 | 10:40

Is that you Hans Blix? Fuck you Hans Blix

Kingeef1975 | 10-09-08 | 10:39

Lach er maar om maar heel Noord-Korea was er kapot van toen zijn vader overleed. Zelfs de vogels in de vrij natuur waren stil en floten niet volgens de Noord-Koreaanse televisie. Kom daar maar eens om in Nederland. Bij het aanschouwen van zoveel leed en liefde van een volk voor hun leider past slechts een bescheiden zwijgen en respect van onze kant.

Bigi Bana Boy | 10-09-08 | 10:38

Sinds Team America moet ik bij ieder bericht over Noord-Korea altijd een beetje lachen. I'm so woney. Do i need to fucking do eveything myself?

Kingeef1975 | 10-09-08 | 10:37

@ Nonnes | 10-09-08 | 10:27
Exact.Kudo's voor jou.
Die vandegekke heeft wel een klein beetje een punt, let vooral op die oerdomme reacties van lutsers als XSdenied @ 10:15 . Er was een tijd dat genuanceerde discussie bon ton waren op GS. Nu begint zo'n figuur meteen met doodwensen bij ieder spatje van kritiek. En maar schelden op de vermeende korte lontjes van Allo's en ( andere) Aso's.
en BTW : thnx @ Mark d'Aviano | 10-09-08 | 10:07
die bedoelde ik @ 9:56.

J. Trajkovic | 10-09-08 | 10:37

vandegekke | 10-09-08 | 10:12
Het principe deel ik wel met je en dat stoort mij ook. Maar kom op zeg, doe eens lachen om deze onzin. Er is geen Nederlander die treurig is als meneer tussen 4 plankjes licht. Er waren zat andere topics waar je opmerking hout zou snijden, dit is echter zo opzichtig alles uit het verband getrokken dat het grappig is.

spooky | 10-09-08 | 10:37

@vandegekke

Leuk dat je van argumentatie houdt en dat je in ieder geval de moeite neemt om eens 'bij de buren' te komen kijken (dit is niet ironisch bedoeld). Toch even wat feiten:

Marijnissen was aktief in de maoïstische Kommunistiese Partij Nederland/Marxisties Leninisties (KPN/ML), later de Socialistiese Partij sinds 1971.

Noord Korea kent een vorm van communistische dictatuur die ook wel Juche genoemd wordt. Dit heeft een een onomstotelijk maoistische inslag.

Alhoewel de heer Marijnissen inmiddels veel verder is dan zijn maoistische verleden, is een associatie misschien niet erg kies, maar niet geheel onterecht.

De fascistische banden van Pim Fortuijn echter, zijn naar mijn weten, er nooit geweest. Hij werd door zijn tegenstanders uiteraard als zodanig bestempeld, om hem zodoende zonder enige vorm van discussie kalt te kunnen stellen.

Kleine nuance dus.

Zuurkool met Worst | 10-09-08 | 10:35

@vandegekke | 10-09-08 | 10:12

Meent u dit serieus? Gelukkig zegt u zelf al dat u redelijk a-politiek bent. Als u dat niet was had u ongetwijfeld geweten dat links in nederland van oudsher allerlei banden heeft onderhouden met types als Kim Yong ill. De Fortuyn vergelijking raakt kant nog wal. Fortuyn zou nooit hebben gezegd dat hij geinspireerd zou zijn door het fascisme of door hitler. De SP daarentegen komt rechtstreeks voort uit mao-verering (opgestart met Chinees geld), het communistische verleden wordt daar maar heel moeilijk afgeschud. De meeste SP kamerleden hebben marx of (ookal komen ze daar de laatste jaren niet meer echt voor uit) Mao als hun grote inspiratiebron. Vooral de laatste is verantwoordelijk voor heel wat meer leed dan Hitler. Mensen die met dit soort volk heulen zouden opgesloten moeten worden. De stemmingmakerij hier op GS is echt VEEEEEEEl te mild voor wat dat soort schrorem verdient. Als je een keer zegt dat het fascisme ook zijn goede kanten had, wordt je van alle kanten aangevallen. Zit je bij een partij die de grootste massamoordenaar allertijden vereerd, dan ben je een linkse held! Legt u het mij eens uit?

De connecties van politiek-links nederland naar extreme figuren zijn eindeloos. Rosemuller was een groot fan van Pol Pot. Stalin was zowel in CPN/GL als in SP kringen een geliefd leider. Er werden in dit soort kringen studiereisjes georganiseerd (wederom rosemuller) naar landen als albanie om de pracht van het meest totalitaire land van europa te aanschouwen.

De verbanden die in bovenstaand stukje worden gelegd naar nederlandse linkse politici zijn niet denkbeeldig. Zij hebben hier zelf voor gezorgd. Links heeft altijd geheult met massamoordenaars en dictators. Een verleden waarvan ze nog lang niet los zijn gekomen, waar eigenlijk nooit verantwoording over is afgelegd en waar ze nog veeeeel te weinig op worden aangesproken. Als u daar geen zin in heeft, moet u maar weer lekker uw kop in het zand steken.

Klaboesterbeer | 10-09-08 | 10:32

@vandegekke btw.

Het gaat bijna naar aluhoedjesniveau...

Nylez | 10-09-08 | 10:29

Volgens professor Toshimitsu Shigemura van de Waseda Universiteit in Japan (en die kan 't weten) is Kim Jong-Il al in de herfst van 2003 overleden aan diabetes. Sindsdien is bij officiële gelegenheden zijn plaats steeds ingenomen door een van de dubbelgangers van de leider. Shigemura schreef dit in zijn boek 'The True Character of Kim Jong Il'.

Triviantvraag: Hoe heette de dubbelganger?

handsomedevil | 10-09-08 | 10:29

@vandegekke | 10-09-08 | 10:12
Je zou wat langer kunnen blijven lezen, dan zie je geregeld iets waar je over na kunt denken. Van die types die je doodwensen moet je gewoon negeren. Die hebben niets anders tot hun beschikking dan de opgestoken middelvinger van Hilhorst en proberen dat in letters te vatten. Dat is een kunst op zich.

Nonnes | 10-09-08 | 10:27

vandegekke | 10-09-08 | 10:12
Met of zonder je begeleider?

Superior Bastard | 10-09-08 | 10:27

Zeker actie bij Hans, alleen de prijs is anders

protocus | 10-09-08 | 10:27

Kim doet een elvis

Nylez | 10-09-08 | 10:26

Fidel is ook deaud, Sharon is ook deaud en voor George Bush kan hetzelfde gezegd worden!

brain damage | 10-09-08 | 10:20

@vandegekke:
Dit is ook geen forum. Misschien is dat je probleem?

Rest In Privacy | 10-09-08 | 10:19

Veeg tranen weg van het lachen.

monaco | 10-09-08 | 10:17

-weggejorist-

water&brood | 10-09-08 | 10:16

@ vandegekke | 10-09-08 | 10:12
Ga jij Kim eens achterna...

XSdenied | 10-09-08 | 10:15

rip

ziekebroeder | 10-09-08 | 10:13

Hey, zulks een bericht stond pas eergisteren bij Reet. Chapeau GS, jullie zijn er razend snel bij.

retecool.com/post/harro

kolonel klootoog | 10-09-08 | 10:12

Ik ben hier op dit forum terecht gekomen omdat ik wel iets heb met prikkelende humor en omdat het van mij allemaal niet zo braaf hoeft. Daarnaast luister ik als van huis uit tot het linkse kamp behorend, naar de argumenten en naar mijn politieke tegenstanders in het algemeen. Ik ben echter snel genezen. Zaken worden doelbewust uit zijn context getrokken om de haat tussen zich rechts noemende en linksnoemende mensen te vergroten. Daarbij de misdaden van links in nederland tot het absurde overdrijvend. Suggereren dat we in Nederland onderdrukt worden kan alleen maar bedoeld zijn voor het opruiende effect. Ook dit flut stukje is niet anders dan een veel te gemakkelijke sneerbeurt naar anders denkende mensen.
Ik zie echt het verschil niet tussen wat er in de tijd gebeurde met Fortuijn die voor fascist werd uitgemaakt en wat dit stukje zegt over Marijnissen. Hem condoleren met dat moordzooitje uit noord korea is gewoon alleen maar laag en lekker haatdragend. Ik als betrekkelijk a pokitiek persoon weet in alle oprechtheid niet van wie ik geloof dat ze Nederland naar de klote helpen. De linksen met hun regenteske en in het verleden toegepaste ongeoorloofde methoden, maar iig met goede bedoelingen en idealen of dit zogenaamde rechtse cynisch negatieve haatdragers zooitje. sterkte en beterschap. Ik ga even een luchtje schepen.

vandegekke | 10-09-08 | 10:12

Dr. Mabuse | 10-09-08 | 09:38

Joooow! 1 voor 1 lekkerder dan Agnes!

Gianni A | 10-09-08 | 10:11

Domme stemmingmakerij. Denk je echt dat er weldenkende NLers zijn die Kim Jong Il sympathiek vinden?

Gianni A | 10-09-08 | 10:10

Ik wil ook die vloerbedekking van dat plein,gelijk even Kim 2 bellen voor de
leverancier.

jarretelli | 10-09-08 | 10:09

Goed zo, den eersten Duivel in eenen menschlicken die het zwarte vacuum gat in is gezogen. Op naar de volgende

Neuq-erwt | 10-09-08 | 10:07

Stivoro heeft nu ook een afdeling een Noord-Korea?

Slappehap | 10-09-08 | 10:04

Dat maakt de weg vrij voor Duy Ven Dak.

Superior Bastard | 10-09-08 | 10:03

kWazt | 10-09-08 | 09:53
Wil Balkenende aub niet vergelijken met deze dictator. Die vergelijking gaat namelijk geheel mank, wat je ook van JPB vindt.

Inert | 10-09-08 | 10:01

@blikjegrolsch | 10-09-08 | 09:44 Toen Leen geboren werd, verscheen er geen nieuwe ster aan de hemel maar ontstond het universum.
Met hem als middelpunt.

vraagstaart | 10-09-08 | 09:58

@hans98 merci gappie

protocus | 10-09-08 | 09:57

-weggejorist-

Hermelijnen Rev. | 10-09-08 | 09:57

@ DavidC | 10-09-08 | 09:36
Een goede zou die kerel van die reclame zijn van: ... even apeldoorn bellen.( Die uitslapert bij de manifestatie... overigens niet te vinden op you-tube)

J. Trajkovic | 10-09-08 | 09:56

Gelukkig hebben we de foto's nog! Vond hem wel goed in Team America! Top acteur, wel jammer van de touwtjes.

Martinus_van_Oranje | 10-09-08 | 09:56

-weggejorist-

hans98 | 10-09-08 | 09:55

Met excuses aan Gefundenes Fressen | 10-09-08 | 09:52
2 sick minds.... ;-D

vraagstaart | 10-09-08 | 09:55

@zedong, sambal bij

protocus | 10-09-08 | 09:55

Misschien dat Kim Holland zijn plaats kan overnemen?

vraagstaart | 10-09-08 | 09:54

Niets blijft ons ook bespaard. Eerst Jong Oranje uitgeschakeld en alsof die klap nog niet dodelijk genoeg is, nu dit.

vraagstaart | 10-09-08 | 09:54

Jammer zal wel een tijdje duren voor zijn record van 22 slagen over een par 72 baan wordt verbeterd.

Lucifer | 10-09-08 | 09:53

Wat een geruststellende gedachte. Alle leiders gaan een keer dood, de goede zeker, maar ook de slechte. Dus Balkenende is ook eindig! YES!!

kWazt | 10-09-08 | 09:53

@protocus | 10-09-08 | 09:50
Ga eens terug naar fok.

zedong | 10-09-08 | 09:52

www.korea-dpr.com/
Indrukwekkend, waar dat land allemaal toe in staat is. En dan past het ook nog allemaal binnen één website. *kucht*

JosVerbeek | 10-09-08 | 09:52

Kim Holland for president.

Gefundenes Fressen | 10-09-08 | 09:52

kim yong is ill...
No, he is dead

saiwttvotsod | 10-09-08 | 09:51

Yang ToMaot is ook al een paar weken geleden overleden, naar goed cripto-facistisch gebruik zal dit rond de kerst 2009 bekend gemaakt worden......

QB (ja die.....) | 10-09-08 | 09:51

-weggejorist-

protocus | 10-09-08 | 09:50

RIP. Dat lijkt me beter dan dat hij blijft leven.

Slappehap | 10-09-08 | 09:49

Volgens de Noord-Koreaanse autoriteiten is Kim geboren op 152 m hoogte op de flanken van Korea's hoogste berg, de (vulkaan) Paektu. Op het moment van zijn geboorte zou er voor de kust bij Pyongyang een zeemonster zijn opgedoken dat begon te zingen. Daarnaast zou er dubbele regenboog boven de stad zijn verschenen en gingen in heel het land de bloemen midden in de winter bloeien. Naar aanleiding van zijn geboorte zou ook een nieuwe ster aan de hemel zijn verschenen.

blikjegrolsch | 10-09-08 | 09:44

Alweer?
Nu moeten ze een dubbelganger voor de dubbelganger vinden.
Hoe zouden ze zo iemand noemen?
Kwartet Marjonet?

Vuilnis | 10-09-08 | 09:42

@redactie ... Net zo dood als Felix Meurders en Steve Jobs zeker?

James Lastig | 10-09-08 | 09:41

broodje hond verhaal

drijflijk | 10-09-08 | 09:38

Grappig die foto van het feestje: een neutronenbom erboven en het vraagstuk 'Noord Korea' zou zijn opgelost. (PS meldpunt R&D: dit is een gedachtenvlucht van mij en niet een aanzet tot genocide).

Boerenlol | 10-09-08 | 09:38

Tssk. Vorige week was er een theorie dat de nu bestaande Kimmetje een dubbelganger was. En nu 'vindt Geenstijl uit' dat het gaat gebeuren. Volgende week roept GS weer dat iedereen het gejat heeft van GS :/

bwahaha | 10-09-08 | 09:38

Kim Yong Il ging dood en de Noord Koreanen leven nog lang en gelukkig...... of zoiets

ServerGenius | 10-09-08 | 09:36

Koud flesje Alfa | 10-09-08 | 09:25
Jaja, de standaard Letterman grap: Kim Yong Il de broer van Mentally Ill
Al die Aziaten lijken op elkaar, dus een dubbelganger is zo gevonden: Moon over Parador!

DavidC | 10-09-08 | 09:36

Ik wil eerst een geregisseerde massabijeenkomst zien van miljoenen huilende mensen op één of ander plein, dan geloof ik het pas...

MichieldeMuiter | 10-09-08 | 09:35

Hij was maar een clown.....

bakboord | 10-09-08 | 09:35

So ronery.

zedong | 10-09-08 | 09:34

en hij was zo eenzaam

belicbelic | 10-09-08 | 09:33

Hee, mijn vorige comment is blijkbaar in een zwart gat verdwenen?
In ieder geval, al is die knakker dood, dat maakt niet zoveel uit. Papa Kim ll Sung is nl. nog steeds officieel staatshoofd (N-Korea is in feite een necrocratie) dus wie hem in dit ondermaanse vertegenwoordigd zal weinig uitmaken.
Of zou er eindelijk eens wat veranderen in dat geitenland?

JosVerbeek | 10-09-08 | 09:33

Beste Kim,
Kom je op mijn feestje?
Bruin Mao-pakje meenemen, hoor!
Je wordt thuisgebracht.

de laatste man | 10-09-08 | 09:32

@ bakboord | 10-09-08 | 09:29

Kim Lian?

-BoRo- | 10-09-08 | 09:31

Dood, dat is een rekbaar begrip voor een geliefde leider.

niet voor de hond | 10-09-08 | 09:31

Kim = Il...

Kunnen we Jantje Pipelantje Marijnissen niet outsourcen naar dat land?
Ideaaaaaal voor hem: nooit geen tegenspraak en verantwoording meer afleggen. Dat moet toch de ultieme natte droom van Jantje zijn!!

NoStyle=AlsoStyle | 10-09-08 | 09:30

Ze hebben vast nog wel een Kim op voorraad

bakboord | 10-09-08 | 09:29

Ze hebben hem te hard de hemel in geprezen.

Schoorsteenveger | 10-09-08 | 09:27

losvliegende particle uit het vorige topic heeft hem gedood

Hellsmurfje | 10-09-08 | 09:26

Ach, het zal allemaal wel loslopen. Geenstijl heeft Fidel Castro ook al 3 keer deaudverklaard.

witwas | 10-09-08 | 09:26

Kim yong ill is geen gezicht !

solidstate | 10-09-08 | 09:26

-edit bijna, maar niet helemaal. En doei-

JosDaBosS | 10-09-08 | 09:26

beetje oud nieuws niet?

macabre | 10-09-08 | 09:25

Hij zal op links gemist worden, het is toch een beetje de Robben van de axis of evil.....

Fimbulvetr | 10-09-08 | 09:25

Kim Yong Il of Kim Yong Ill?

Koud flesje Alfa | 10-09-08 | 09:25

daar zijn we ook weer vanaf. Op naar de eenwording van Korea

arie_goudstein | 10-09-08 | 09:25

wat een gemis...... was die en beetje ill

paddostoel | 10-09-08 | 09:25

REAGEER OOK

bespaartips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken