Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Per Seconde Leugenachtiger

voor al uw partijpolitieke journalistiek Goed. Dat er een bloedrood PvdA-lijntje loopt van de Volkskrant naar het Vara-gebouw te 035, dát wisten we reedsch. Maar dat het zo erg was... GeenStijl werd vrijdagochtend vroeg getipt dat er op donderdag een auto met hakbars was gesignaleerd op het MediaPark. Een aantal Bin Laden-fans uit de Hofstad had een bloemetje laten bezorgen bij Zembla. Als blijk van waardering voor het succesvol onthoofden van Ayaan Hirsi Ali. Zo meldde ons een Anonymus. De tip leek serieux, want afkomstig van het MediaPark. (Onze Joris zag dat het ip-nummer van de tipgevert uit het aanpalende VPRO-gebouw afkomstig was. Prima tip dus.) Maar de Hofstad-groep en humor, dat ging er bij ons niet in. Het zou ook zomaar een 'grap' van Flopspijkers kunnen zijn. Dus trokken we de info maar even na. We belden daarom zelf maar even met Kees Driehuis, chef Zembla, en hoofdelijk verantwoordelijk voor de dood van Miss Somalië 1969. Als er iemand weet wat er op zijn redactie speelt, zou Driehuis het moeten zijn. Daar ben je immers hoofdredacteur voor. Maar Driehuis bleek allerminst gecharmeerd van onze poging tot hoor en wederhoor. Met een knorrig "Hofstad-groep? Een bloemetje? Weet ik niets van? Ik hou mij voornamelijk bezig met belangrijke zaken" werden we afgewimpeld. We weten nu waarom. Want de primeur was natuurlijk voor de bevriende Volkskrant. Allemaal onderdeel van een snood PvdA-plannetje om niet één maar twee kopstukken van zetelmagneet VVD om zeep te helpen. Sorry Rita. Sorry-sorry-sorry. We waren even de weg kwijt. Maar we houden weer van je. Van ons mag je iedereen die liegt over de kling jagen. Wipe them out! Kusje!

Reaguursels

Inloggen

Het communisme is een prachtig plan met een in- en in- slecht uitvoering. De islam is een door en door slecht plan.

daarom zeg ik: -Slacht alle moslimfacisten, waar je ze maar vind, want dat is het lot, van de mohamenazies.
maar ook: -het is verboden vrouwen te verkrachten en als slaaf te misbruiken, tenzij ze moslima is.
en: -diegene die de profeet als puur zien, moeten direct ter dood worden gebracht.

o, is dat niet beleefd? ik haal deze quotes anders gewoon uit de koran, met ipv het woord 'ongelovige' het woord 'islamiet'......

de islam is, namelijk, per seconde leugenachtiger.....

Broolio | 23-05-06 | 07:01

Zembla heeft heel wat euries gehad van de pvda + sp
maar goed ,een beetje zonde van het geld want het werkt averechts.

nldennl | 22-05-06 | 11:03

stampertje 22-05-06 @ 03:49

De basis van nagenoeg alle grote industrielen in deze wereld is afkomstig uit de onderzijde van de samenleving, immers de reeds rijken willen geen afbraak risico lopen en lullen liever patserig intellectueel.

Het verkopen van bodemschatten zoals b.v. aardolie en gas, die eerst met vreemd geld in hun land gevonden zijn, is geen bewijs voor een goede startkwalificatie, immers 99% van de islamieten, ook die in NL, bevind zich aan de onderkant van de sociale ladder van de omgeving waarin zij wonen.

Zolang wij hen niet weten te motiveren om hun startkwalificatie te verbeter, zal de islamiet, vroeg of laat terugvallen naar de parasitaire status, terwijl de bedrijven van de christenen, ook na een moeilijke start toch doorgroeien. In islamitische landen zijn het vaak de kleine indische, christelijke en joodse minderheden die de lokale economie, kunst, literatuur en wetenschap draaiende houden.

Alle gelden die momenteel besteed worden aan de instandhouding van de islamitische cultuur zullen op termijn alleen maar voor een steeds grotere domme onderklasse zorgen die uitsluitend en alleen gecultiveerd wordt om werkgelegenheid te bieden aan de steeds verder groeiende parasitaire industrie.

Hans Anders | 22-05-06 | 08:55

wachtmeester de bruy 22-05-06 @ 05:32

Oh vertel eens verder.

stampertje | 22-05-06 | 07:01

@stampertje 21-05-06 @06:58
Ik heb je raad opgevolgd, maar heb geen brief maar een liefdes-email naar Andries Knevel gestuurd.
Ik heb inmiddels bericht van Andries gekregen dat ik zijn type niet ben, maar hij schijnt bijzonder gecharmeerd te zijn van jou.
Bij jouw nickname krijgt hij de wildste fantasieen.
Dezelfde wilde fantasieen die Joop Schafthuizen kreeg bij de pielemuis van zijn 6 jarig buurjongetje.

wachtmeester de bruy | 22-05-06 | 05:32

filter 21-05-06 @ 11:21

Analoog aan jouw redenering is iedereen die tegen de islam is dus links.

Hallo links filterje!

stampertje | 22-05-06 | 05:17

@Max@laadvermogen 21-05-06 @ 06-54
Je neemt wel alles letterlijk is het niet?
Het is niet bij je opgekomen dat iets ook figuurlijk bedoeld kan zijn?
Je roept zelfs de hulp in van joris en zijn hulp-sinterklazen.
Het spijt me je te moeten mededelen dat Sinterklaas ook niet bestaat.

wachtmeester de bruy | 22-05-06 | 05:09

Hans Anders 21-05-06 @ 23:47

Dus volgens U is er geen verschil of je in een sloppenwijk geboren wordt, geen mogelijkheid krijgt om een goede educatie te krijgen en van de armoe geen ontlasting hebt. Die hebben dezelfde kansen als iemand in de westerse wereld. Interessant (maar niet heus)

Mohemmedanen hebben het anders goed voor elkaar in de diverse oliestaten. Waarom U die ineens erbij haalt is mij een raadsel.

Iemand die met zulke rare ideeen rondloopt als U kan ik toch moeilijk serieus nemen.

stampertje | 22-05-06 | 03:49

Een paar maanden geleden was HA eens op de radio in een nachtprogramma
Daar vertelde ze desgevraagd het achteraf nog eens het leugenverhaal en
deed geen enkele poging (achteraf gezien)om dingen recht te zetten. ZE heeft willens en wetens de media opgezocht om haar relaas te doen.
Ze had het ook later kunnen doen of gewoon alles kunnen ontkennen.
De vraag blijft dus; waarom ze met gezochte media-aandacht juist nu
de publiciteit te zoeken, ze had ook ver uit de buurt van de media kunnen blijven en heel stiekum kunnen proberen om alles goed te regelen, bv vanuit het verre Amerika

prof.dr.ir.clavan | 22-05-06 | 00:07

Een paar maanden geleden was HA eens op de radio in een nachtprogramma
Daar vertelde ze desgevraagd het achteraf nog eens het leugenverhaal en
deed geen enkele poging (achteraf gezien)om dingen recht te zetten. ZE heeft willens en wetens de media opgezocht om haar relaas te doen.
Ze had het ook later kunnen doen of gewoon alles kunnen ontkennen.
De vraag blijft dus; waarom ze met gezochte media-aandacht juist nu
de publiciteit te zoeken, ze had ook ver uit de buurt van de media kunnen blijven en heel stiekum kunnen proberen om alles goed te regelen, bv vanuit het verre Amerika

prof.dr.ir.clavan | 22-05-06 | 00:05

stampertje 21-05-06 @ 18:47

Een ieder kent wel grote families waar één of twee achterblijvers in zitten of zelfs maar één uitschieter. Nog nooit is iemand in staat gebleken om objectief te bewijzen dat armoede een slechte start kwalificatie is, het is slechts voor de hand liggende semi wetenschappelijke prietpraat ter instandhouding van de parasitaire industrie.

Wel staat vast dat de mohammedaan wereldwijd de slechtste strartkwalificatie heeft, enerzijds door het al eeuwenlang in een beperkte kring huwelijkspartners zoeken en anderzijds door het verbod op rente en belasting betalen. Ook het in de koran opgelegde gebruik om te mogen parasiteren op succesvollere familieleden werkt zeer demotiverend.

Hans Anders | 21-05-06 | 23:47

@joelende boer
Heb geleerd dat havo mensen rationeel zijn maar dat mis ik bij jou enigszins. Heb in diverse ontwikkelingslanden gewoond en ook in andere arme landen. Ben geen geitenwollensokkenfiguur, maar ben wel tot de slotsom gekomen dat onze welvaaart voor een deel ten koste gaat van medewereldbewoners gaat. We zijn egoistisch en ik ben dat net zo goed ook.

Van de te verdelen koek nemen wij gewoon tamelijk veel. Kijk maar eens hoe wij reageren op de komst van de Polen die ook wel eens wat van het leven willen hebben na al die jaren onder een verschrikkelijk regime. Ik hou ook graag wat we hebben. En de Polen zijn vast binnenkort welvarender dan wij.

Maar we zullen toch eens wat meer aandacht moeten hebben voor onze arme medeaardklootbewoners die vaak nog harder werken dan wij en er niet voor worden beloond door welke omstandigheden dan ook. Ik heb in veel van die landen ook geleerd dat "rechts' elke kans aangrijpt om zich te verrijken ten koste van de rest. Daar hebben de vakbonden en sociaal democraten in west europa gelukkig een eind aan gemaakt. De huidige regering probeert die verworvenheden weer terug te draaien maar daar schijnt toch een meerderheid van de nederlanders tegen te zijn. Dit rechtse kabinet heeft er een puinhoop van gemaakt.

Voor de verketteraars van links: we hebben in Nederland nog nooit een links kabinet gehad en we zullen dat vermoedelijk ook niet krijgen. We hebben aan de sociaal democraat Lieftink onze opbouw na de oorlog te danken en aan de sociaal democraat Drees onze oudedag voorziening. Aan Lubbers en Van Agt hebben we onze begrotingstekorten te danken.

Theeman | 21-05-06 | 22:58

he fuckje : Niet verdraaien de feiten aub ,je liefde voor de communisme is wel beetje erger dan voor je eigen land ,dat terzaken ,niet verwarren aub

prins74 | 21-05-06 | 20:37

joelende boer 21-05-06 @ 20:05

Hoezo stigmatiserende post LOLOLOLOL. Autochtonen zijn illegale criminelen, en socialisten bedekken criminaliteit van autochtonen met de mantel der liefde. Hoe diep kan men zakken.

Eet smakelijk

stampertje | 21-05-06 | 20:09

joelende boer 21-05-06 @ 19:27

Ik moet toch altijd lachen om dit soort argumenten van "Waarom verkoop je je computer niet en stort het geld voor Suriname?" . Een beetje zinnig antwoorden is voor jou onmogelijk. Tegenvraag: als je voor Nuken van iran bent, moet je je maar gelijk verplicht aanmelden bij het leger als potentieel kanshebber op een -oranje- bodybag? Moet men tegenwoordig gelijk tot uiterste gaan om een mening te hebben?

joelende boer 21-05-06 @ 19:32

Dat soort posts geven precies de inhoud van je hele betoog aan. Leeg en een beetje om je heen slaan.

stampertje | 21-05-06 | 20:05

@bubka
Ik had het ook over de rest van de wereld.
Stel nou dat er een tweetal hongerige ethiopische illegalen je huis binnenvallen, je vrouw verkrachten je hond schoppen, de inboedel in je auto prakken en er vandoor gaan. Dan hoop ik voor je dat er geen socialist in de buurt is die je uitlegt dat je het ze eigenlijk niet kwalijk kunt nemen en dat je er eigenlijk wel een beetje zelf om hebt gevraagd met al die rijke spullen.

Ik ga nu een prefab bamihap van de Spar eten, want meer poen heb ik momenteel niet. En daarna door naar de voorleesavond voor veertig plussers in het buurthuis.
Geen zak aan natuurlijk, maar wel gratis.

Gegroet kameraden!

joelende boer | 21-05-06 | 20:05

@joelende boer
*zucht* Ik heb het uiteraard niet over mensen in 0031, misschien een verrassing voor rechtse boertjes, de wereld is groter dan dit kikkerlandje...
Maar inderdaad, als je niet deelt komen ze het halen, zie hier ons assielprobleem...

bubka | 21-05-06 | 19:57

@burka
Ik geef onmiddelijk toe dat een aantal van die idealen in de eerste instantie heel mooi klonken. Maar de geschiedenis leert dat er de grootste massamoordenaars uit voorkomen.
Trouwens idealen worden geboren uit onvrede. Ik had ze ook ooit. Maar ik voel me nu een tevreden en bevoorrecht mens in een land als Nederland (alhoewel er van echte trots (oew:vies woord) natuurlijk geen echte sprake meer kan zijn)
Ik ben niet op weg naar het perfecte straks, maar geniet in het perfecte hier en nu. En als ik in dat hier en nu een mensvriendelijk verschil kan maken zal ik dat doen. As a matter of fact lukt me dat zelfs beter als ik tevreden ben.

joelende boer | 21-05-06 | 19:54

@burka
'Uiteraard'
Kijk dat bedoel ik nou: de kromme linkse logica onrafeld: Iemand bestelen of diens hersens inslaan is verboden.
Tenzij het een rijke bastard is.
Dan moet jij trouwens ook op je tellen passen want met een pc en een internetverbinding behoor je duidelijk niet tot die gelukkige 30%

joelende boer | 21-05-06 | 19:50

@joelende boer
Dus jij staat een maatschappij voor zonder idealen, visies en whatever omdat een aantal dictators die ook zeiden te hebben....

bubka | 21-05-06 | 19:44

@joelende boer
Hoeveel onzin kan een beeldscherm verdragen...
Stampertje heeft het over het feit dat op zin minst 30% van de wereldbevolking minder geld verdient per dag als wij hier fooi geven aan de taxichauffeur. Dat schept uiteraard een wereld van vluchtelingen, misdadigers en oorlogen....
Als een ieder een volle maag heeft zijn er, geloof mij nou, een stuk minder vluchtelingen en oorlogen....

bubka | 21-05-06 | 19:35

@bubka
Karl M. Josef S. Adolf H. Mahmoud A. die hebben ook allemaal een visie.
Kill all your ideals zou ik zeggen.

joelende boer | 21-05-06 | 19:32

'De oorzaak van alle ellende is rijk en arm'
Betekent dat dat iedereen rijk moet worden of iedereen arm?
Betekent dat dat alleen rijke mensen gelukkig zijn?
Of denk jij dat jij niet rijk bent met je computer en je betaalkaart, je cd-speler en je supermarkt? Waarom verkoop je je computer niet en stort het geld voor Suriname?
Grotere nonsens is nauwelijks denkbaar.
Dat op dat principe een hele politiek stroming is gebaseerd nog minder.

joelende boer | 21-05-06 | 19:27

@Joelende boer
Het grootste verwijt dat je links maakt is dat die richting een bepaalde visie heeft waar het naartoe moet in dit land, in deze wereld...
En dat is nu juist wat ik rechts verwijdt, men doet maar wat en dan uiteraard alleen voor eigen doelgroepen, maar als je de vraag stelt welke doelstellingen men heeft krijg je Verdonkiaanse antwoorden. Ja, de buitenlanders moeten eruit, ja, de hypotheekrente moet aftrekbaar blijven, ja, wij moeten achter Amerika staan, al gaan ze de maan aanvallen...
Waarom dat alles, ik mis onderbouwing, ik zie alleen een conservatieve reflex...

bubka | 21-05-06 | 19:24

@joelende boer 21-05-06 @ 17:56

Betreft AHA. Gezien haar vertrek naar de superrechtse neo-con denktank van Bush is het niet zo verwonderlijk dat AHA zich niet thuis voelde bij de PvdA. Om dit de PvdA in de schoenen te schuiven vind ik zwak. Beide partijen zijn debet hier. AHA omdat ze haar neo-con inslag verborg, PvdA kan men m,oeilijk verwijten een neo-con weinig ruimte te geven.

Je hebt het ook over het niet aankunnen van gevaar als kritiek op links. Ik denk dat links het onderscheid maakt om een ieder de vrijheid te laten om een geloof te belijden, maar niet keihard moslims en allochtonen het leven zuur maakt door allen over een kam te scheren. Ik verwijs naar de diverse reacties op geenstijl hoe er over moslims gedacht wordt door de rechtse kerk.

Inderdaad is de oorzaak van alle ellende, rijk en arm. Al eeuwenlang onderdrukt rijk arm, en in vele landen is dat nog zo. Wie rijk is heeft macht en die heeft het voor het zeggen. De rijkdom die NL vroeger vergaard heeft op de overzeese kolonies, maakten rijken rijke, en de bevolking is na eeuwen van plundering arm achter gelaten toen er niks meer te halen viel.
En daar is heden ten dage niets aan veranderd. Tegenwoordig halen we geen grondstoffen uit de 3e wereld meer, maar importeren we de arbeid van de lokale bevolking die we daar keihard laten werken voor een dagsalaris dat je hier nog niet eens aan een toiletjuffrouw na een bezoek zou geven.

Over het WAO-plan van Bos.... ik betaal liever belasting als dat ik tot mijn 67-e 70-e door zou moeten werken. Maar dat is een persoonlijke keus. In ieder geval vind id ouderen langer door laten werken geen optie, want er zijn genoeg jongeren die een baan nodig hebben.

stampertje | 21-05-06 | 18:47

@joelende boer

Het enige wat ik gedaan heb is jouw argumenten waarom de links kerk een religie is, losgelaten op rechts. Vaak blijkt ook rechts een religie te zijn, dus je stelde het wat te eenzijdig voor. Het feit dat jij geen rechtse identiteit kan vinden bij organisaties , instanties of media, zegt niet dat ze er niet zijn. Geef ik een paar voorbeelden, vindt je ze weer discutabel.

Ik heb totaal geen problemen met mensen die veel verdienen, itt tot de rechtse kerk die het niet uit kan staan als linkse mensen een veel verdienen. Bij rechts staat links-zijn gelijk aan een kutsalaris ontvangen, anders mag je niet links denken. Het is meer de groep bestuurders die onder de Tabaksblad code vallen die aanstoot geven.

Voorts besluit je met de opmerking dat een WAO-er maar rechts zou moeten stemmen omdat rechts ook het geld binnenhaald. Ik wil U bedanken voor deze lach! Ik zou zelf het MKB adviseren om geen VVD te stemmen. De uitverkoop van ons land hebben we aan Zalm te danken. Alle eenmansbedrijfejes worden weggedrukt door het 1200-ste filiaal van alweer een multinational/groot bedrijf. VVD is er voor de hele grote bedrijven, niet voor de hardwerkende man met een eenmanszaakje.

stampertje | 21-05-06 | 18:32

joelende boer 21-05-06 @ 17:56

* kijkt schaterend hoe de joelende het kopje thee van Tdrinkert over diens verbouwereerde hoofd uitgiet *
De joelende is crocodile dundee!

bottehond | 21-05-06 | 18:18

@Theeman
.
Gewoon havo.
.
Het lijkt me duidelijk dat er sfeertjes zijn waar een linkse opmerking direct wordt neergesabeld en om eerlijk te zijn: in dat soort omgevingen kunnen de opmerkingen mij niet links genoeg zijn. Ik heb het ook niet zozeer over rechts als de zelfvoldane ballencultuur maar over het conservatisme als staatsvorm.
.
Verder is de Pvda zooo liberaal dat er over bepaalde dingen niet gesproken mag worden. Wat dat betreft kon ik de overstap van Hirshi Ali goed begrijpen. Wat had ze in godsnaam nog te zoeken bij een partij die de specifieke problematiek waar zij zich mee bezig hield liever buiten de agenda houd? Wat rechts liberaal noemt is voor links 'progressief' Dat is het linkse vrijheidsdenken. De meester met 'je' aanspreken etc. allemaal progressieve verworvenheden waar ik er overigens een aantal van zeer liefheb. Maar als je het vervolgens als partij niet aandurft om de gevaren die die vrijheden bedreigen bij de naam te noemen dan ben je je als partij dus niet eens bewust van die vrijheden. Dan kun je rooibosthee drinken tot ze je komen halen.
Te hard van stapel? De hakbaarden in Iran joegen de Sjah van zijn troon met hulp van de communisten. En het eerste wat Jan, Piet, Joris en Corneel deden toen ze de macht hadden was die communisten over de kling jagen. 'Verzoeners' zei Churchill (een rechtse zak) 'dat zijn mensen die de krokodil voeden in de hoop als laatste te worden opgegeten'
.
Vervolgens begin je weer zo'n links verhaal over zelfverrijking en oneerlijke verdeling en het zou me eerlijk gezegd ook niets verbazen als je de wereldellende wijt aan het grote verschil tussen arm en rijk. Want zo simpel ligt het immers: Als de oogst mislukt geef je gewoon de boer de schuld.
.
Verder is niet fijn als je op straat komt te staan. Ik heb het zelf meegemaakt maar ik kan je verzekeren: ik was niet zielig, had geen hulp nodig en legde de schuld al helemaal niet bij de raad van bestuur.
.
en over 'de oude dag' gesproken (ook weer zo'n lekkere zielige bevolkingsgroep: bejaarden) heb je Wouter Bos' laatste plannen hierover gehoord.
Is het geen schatje?

joelende boer | 21-05-06 | 17:56

Zo loopt er toch ook een lijntje van geenstijl naar de telegraaf?

www.siteadvisor.com/sites/geenstijl.nl...

Dat de website van de telegraaf daar bij "Online affiliations" de enige nieuwssite is zegt misschien niet alles maar interessant is het zeker...;)

bitkrieg | 21-05-06 | 17:47

malik 20-05-06 @ 23:59

Hyperboooohooooooool.... let es op! En nee, ik kom niet uit een schaamcultuur....

bottehond | 21-05-06 | 16:37

Theeman 21-05-06 @ 16:07

Je hebt heel veel woorden nodig om niets te zeggen. Quasi intellectueel.

bottehond | 21-05-06 | 16:31

"Linkse journalist" is een pleonasme....

oebiedoebie | 21-05-06 | 16:14

@joelende boer
Bij je commentaar op stampertje kon ik een glimlach niet onderdrukken. Volgens mij heb je een probleem met het onderscheid tussen links en rechts. Ik neem aan dat @Dutch en anderen die op dezelfde wijze hebben gereageerd toto het rechtse kamp behoren. Het zijn het soort kleinburgelijke onderbuik reacties van rechts die jij veronderstelt bij links te vinden. Rechts is niet perse altijd conservatief maar in ieder geval niet liberaal zoals de VVD ons wil laten geloven. Liberalisme zul je meer vinden bij een partij zoals de PvdA. Daarom is er geen echte behoefte aan een links-liberale partij en zal D66 het nooit echt maken. Liberalisme is het soms niet geheel toepassen van de regels als daarvoor een platform en een aanleiding bestaat. Regels worden gemaakt voor de samenleving en niet andersom. Soms lost het door de Telegraaf verfoeide kopje thee drinken met andersdenkenden meer op dan het zonder pardon neersabelen van de andere kant.

Ik heb beroepshalve vaak grote zakelijke ontvangsten bijgewoond. Het is mij opgevallen dat mensen uit de rechtse hoek vaak nodig vonden luid en met overtuiging hun mening verkondigden en er zonder meer van uitgingen dat de aanwezigen hun mening deelden. Discussie was niet mogelijk want op een tegengestelde reactie werd niet gereageerd of het werd afgedaan met de opmerking "jij bent toch niet zo'n linkse rakker die Nederland naar de verdommenis wil helpen?"

In het linkse kamp wordt veelal met bewondering gekeken naar mensen die het op eigen kracht maken en dan soms veel geld verdienen. Kunstenaars, sportmensen en ondernemers. Waar de afkeer zich tegen richt is de verrijking binnen het bedrijfsleven door medewerkers in de vorm van raden van bestuur enz. Zij strijken grote salarissen op zonder veel risico te lopen. Als zij de zaak naar de knoppen helpen worden ze met een grote afkoopsom de laan uitgestuurd en komen via een bestuursvriendje wel weer aan een toppositie. Zij krijgen riante bonussen door te bezuinigen door duizenden mensen werkloos te maken. Zij houden zelf de mythe instand dat zij een schaars talent bezitten en dat het daarom gerechtvaardigd is zulke hoge salarissen op te strijken.

Het is treurig dat mensen zoals jij durven te spreken over jalouzie in dit verband. Probeer dat maar eens te verkopen aan de werknemer die op straat staat vanwege het wanbeleid van zijn hoogbetaalde raad van bestuur. Of vanwege de bonus die de raad van bestuur wil opstrijken.

Hoogopgeleiden hebben kunnen studeren door ondersteuning van de gemeenschap. Maar als laagbetaalden die hun hele leven hebben gesappeld voor een minimum loon ook graag een redelijk pensioen willen krijgen en daarvoor hulp vragen van hogere inkomens dan krijgen ze van rechts te horen dat ze maar beter voor hun oude dag hadden moeten zorgen en hun inkomen niet hadden moeten verkwanselen. Dat het in Nederland nog eens zo ver heeft kunnen komen.

Overigens viel mij je neerbuigende toon tegen stampertje op. Hoogopgeleid, studentencorps? Leiden?

Theeman | 21-05-06 | 16:07

Driehuis het land uit , paspoort afnemen en af laten zinken !
eens kijken of het water ook zo rood kleurt als zijn beleid.

Dutch123 | 21-05-06 | 14:55

@stampertje

De voorbeelden van 'rechts' die je noemt daar kun je over twisten.
Er zit mijns inziens geen adequate partij bij maar al helemaal geen partij die dezelde zendingsdrang aan de dag legt als links.
'Kaalkopjes' lijken me geen partij die een normaal denkend mens zal aansporen om die richting te volgen. Gevoelloze ministers,
het 'zakkenvullende bedrijfsleven' (wat is daar mis mee, proef ik hier weer de linkse verongelijktheid?) de Telegraaf (volgens sommigen een krant) ze wekken bij mij geen van allen de indruk dat ze me willen winnen voor hun zaak of dat ik minderwaardig ben als ik een andere weg kies. Als het je wat lijkt ben je welkom, zo niet dan niet. en misschien heb ik hun manifest wel gemist maar ik heb ook bij de Tros nog nooit de indruk gekregen dat ze me wilde bekeren. En de EO dat zijn gristenen, dus ook religieuzen, net als links.
.
Natuurlijk zijn er discussies en twisten tussen links en rechts maar die onstaan vooral uit de zogenaamde kritische aanval van het politiek correcte establishment op alle onmensen die hun mening niet delen. Als je Nederland voorsteld als een schip dat voorwaarts wil, zitten de politieke correcten achterin hun armen in het water te houden om de vaart te remmen.
.
Dat de koers van de liberale en conservatieve partijen teruggrijpt op het verleden staaft juist mijn bewering. Zij kijken naar welke maatregelen er in het verleden beproefd zijn, eerder dan dat zij zich op een onrealistische en onhaalbaar ideaalbeeld in de toekomst richten en tot die tijd alles afzeiken wat daar in hun ogen niet aan bijdraagt. Want het is niet het onbreken van het ideaal in de toekomst dat maakt dat ze zich zo ontevreden voelen over de wereld. Het is eigenlijk hun eigen kleinburgerlijke leventje waar ze ontevreden over zijn. Ze voelen zich 'gepeupel' en zien dat andere mensen het beter hebben, hun 'zakken vullen' zeg maar, terwijl hun eigen levenshouding hen belet datzelfde te doen. En dat brengt gedonder in de glazen en het antwoord van links is om het gepeupel te verheffeb tot het heldendom. Winnaars zijn de verliezers (zakkenvullers) en andersom.
.
Als ik links ook maar 1 keer zou kunnen betrappen op een daadwerkelijk begaan zijn met de specifieke problematiek die ze aansnijden zou ik daar zondermeer respect voor opbrengen. Maar wat ik vooral steeds zie als de linkse kerk zich roert is verongelijktheid. Als ik het niet mag mogen jullie het ook niet.
Dit blijkt ook uit de bewonderingswaardige manier waarop je het in je relaas opneemt voor de zwakkere in de samenleving, de mensen die je liefkozend 'het gepeupel' noemt. Maar wie het volk graag aan de macht ziet vergeet dat het volk traditiegetrouw vooraan staat bij het schavot.
.
Ik heb geen idee wat je beroep is maar stel voor dat je na een periode van jarenlange researsch, hard werken en op een houtje bijten een roman schrijft die in 1 klap Harry Potter van de troon stoot. Wekelijks komen er bedragen bij op je 'vette' bankrekening van 3 nullen.
Ben je dan automatisch ook meteen een volgevreten zakkenvuller of geldt dat alleen voor mensen uit het zakenleven?
Ga je de helft weggeven? Aan Greenpeace? Driehuis? De weggeefwinkel?

En waarom zou je gek zijn om als je in de WAO zit om rechts te stemmen?
Daar zitten per slot van rekening de mensen die het geld verdienen.

joelende boer | 21-05-06 | 13:43

bubka 21-05-06 @ 13:14
Een rechtse regering?? Wij?? Woehahaha!

Pannie | 21-05-06 | 13:36

bubka 21-05-06 @ 13:14

Ik weet het jong. Ik maak rechts niet heilig. Rechts heeft in mijn ogen onbeschaamd profijt getrokken uit de anti-immigratiestem om haar economisch programma door te drukken: volksverlakkerij. De gewone burger blijft verweesd achter. Overigens maakt ook rechts zich zorgen om de allochtone stem en probeert ze die ook te recupereren om links wat gras voor de voeten weg te maaien, wat dan weer nefaste invloed heeft op het immigratiestandpunt. Eerlijkheid gebiedt trouwens om erop te wijzen dat de bedenker van het islamvriendelijke lexicon bij de EU Gijs De Vries is, een VVD-er. Het is zooooo kleaute allemaal.... Ben van nature geen nihilist, maar zoals de kaarten nu liggen zie ik geen uitweg.

Moet naar een feestje toe. Hoop bij een latere gelegenheid door te kunnen bomen.

v Maerlant | 21-05-06 | 13:32

@v Maerlant
Ik weet het niet, hoor, maar volgens mij hebben wij deze engrechtse regering te danken aan niets anders dan de religieuzen, nota bene de grootste partij in de regering. Rechtse typetjes hebben altijd uitstekend samengewerkt met de kerk onder het mom van "jij houd ze dom, dan hou ik ze arm"

bubka | 21-05-06 | 13:14

Bij de weg: De broer van Driehuis, Gerard, is directuer van de sozialistiche regionale krant Tubantia. Het schijnt dat hij de drukkinkt voorzien heeft van zijn eigen urine.Om de azijnpisserige stijl van die godvergeten linkse kudtkrant nog meer elan te geven. En ik zweer je, deze zelfingenomen etterbak voelt zich zowaar nog hoger verheven boven het plebs dan z'n broer Cees.Sinds de man de scepter zwaait bij dit blaadje gaat het daar alleen maar slechter. Menig directeur was allang op straat gepleurd, maar hij niet. Kennelijk is het rooie gevaar ook al doorgedrongen in het bestuur van Wegener.

vanrechtsheeftvoorra | 21-05-06 | 13:02

@ superjan Sorry, 't is 1:27

v Maerlant | 21-05-06 | 12:36

superjan 21-05-06 @ 12:11

Hetzelfde geldt trouwens voor joelende boer 00:21: het betere werk.

v Maerlant | 21-05-06 | 12:34

hahahaha prittstift nu ga je echt de fout in. Ik citéér: "zetelmagneet VVD" ZETELMAGNEET?! Jeses. Zetelmagneet voor iedereen die in het Gooi woont of een hekel heeft aan buitenlanders ja! Sjongejongejonge. Er moet 's een keer een goeie linkse je ogen open komen pissen want dit slaat nateurlijk nergens op.

hé man | 21-05-06 | 12:16

mooie post filter. (nou deze niet 5 x herhalen he?)

superjan | 21-05-06 | 12:11

bubka 21-05-06 @ 12:02

Bubka, in België verklaarde Louis Tobback, émincence grise van de SP (nu sp a) enkele jaren geleden nog dat 'we niet aan de imam gaan geven wat we de pastoor hebben afgepakt'. Aan die uitspraak wordt hij niet graag meer herinnerd. De cynische waarheid is dat de sossies het potentieel van de allochtone stem hebben ontdekt, dat het kiesvee moet compenseren dat ze zelf door verwaarlozing in de armen van rechts hebbene gedreven. Daarbij wordt dan gemakshalve het dogma verkondigd dat dat met die religie, mits economische emancipatie, wel goed komt. Puur lemmingengedrag, maar hey: alles voor de votes!

v Maerlant | 21-05-06 | 12:06

@filter, wat een gelul, ik neem aan dat je ook weet dat links juist betekent dat je godsdienst ziet als opium van het volk.
Nee, wat dat betreft is rechts hier meer uit op bekering want ik ben al drie bewonderaars van Knevel tegengekomen op deze topic.....

bubka | 21-05-06 | 12:02

Alleen linkse politici die door de kadaverdicipline hersendood gehouden worden uiten zich voortdurend linksig. Zijn ze ouder enzitten ze in een eindrang bij het parasitair circuit, dan durven sommigen wel een kritische noot over de linkse kerk los te laten en die vaak toch tot uitsluiting uit het incestueze ons-kent-ons circuit leidt.

Ik denk dat bijna alle eerlijke mensen ook hun vijanden de rechterwang toekeren als zij menen dat dat helpt, bij links betekend dat een onmiddellijk royement.

Hans Anders | 21-05-06 | 11:54

filter 21-05-06 @ 11:21

Mooie synthese filter. Hou je nu maar vast hoor! Je gaat wat te horen krijgen.

dhimmimodus:

Filter, jij weet helemaal niets van de islam. Alles wat je zegt van de islam is uit z'n verband gerukt. Je kunt de koran alleen in het arabisch begrijpen. En als je arabisch geleerd hebt, dan moet je nog contextueel leren lezen. En de christenen.. etc.... etc....

v Maerlant | 21-05-06 | 11:47

@ stampertje:
.
Zijn we het allemaal eens dat de Islam:
conservatief
onveranderlijk
niet progressief
ouderwets
orthodox
& behoudend
is?
.
Zijn we het allemaal eens dat Islam gesteund, getolereerd en in sommige gevallen zelfs verheerlijkt wordt door 'links'?
[zie het aantal moslims dat PvdA stemt - de gratis 'Islam voor beginners' lessen van de SP - Halsema's aanhang]
.

Kijk nu in het woordenboek naar synoniemen voor:
conservatief
onveranderlijk
niet progressief
ouderwets
orthodox
behoudend
.
Juist.
= Rechts.
.
Een partij of individu dat voor Islam kiest = rechts
.

Dàg, Rechts stampertje.

filter | 21-05-06 | 11:21

joelende boer 21-05-06 @ 01:27

Je vraagt je af waar rechts is: U hoeft niet ver te zoeken: U kunt rechts vinden bij kaalkopjes, neonazi's, liegende kamerfracties, internet forums, talloze rechtse websites, gevoelloze ministers, de zakkenvullende top bij het bedrijfsleven, de Telegraaf, EO, Tros, alle conservatieve religieuzen, de voorstanders van de hypotheekrente-aftrek etc.

De argumenten die U gebruikt om links als een religie te bestempelen gaan evenzeer zo goed op voor de rechtse kant. Ieder mens die voor iets staat zal vinden dat zijn mening de goede is, links of rechts dat maakt geen verschil. Rechts voelt zich toch ook verheven boven links?
Plekken genoeg waar zowel links als rechts elkaar met argumenten elkaar proberen te overtuigen.

De rechtse meute staat ook niet vaak open voor nieuwkomers, vaak worden die belachelijk gemaakt. Een goed voorbeeld is inderdaad Spijkerman, die werd weggehoond door de rechtse meute. Dit riekt een beetje naar de ijver om bekeerlingen een kopje kleiner te maken.

Voor rechts ligt het ideaalbeeld in het verleden. Een maatschappij waarbij een kleine elite het voor het zeggen krijgt, zich ongecontroleerd te goed doet aan zelfverrijking en het gepeupel de typhus kan krijgen. Gelijk een religie die haar volgelingen ook arm houdt, en zelfs ook nog aan hen graag de collectebuidel voorschoteld, opdat zij dan misschien in de hemel moge komen.

Inderdaad ze stelt rechts helemaal geen voorwaarden aan het leven in het algemeen. Alleen maar aan hun eigen leven. Alles groter en beter als de buurman, elkaar de baantjes toeschuivende, worden miskleunen beloont met gouden handrukken die soms de hoofdprijs in een loterij doen verbleken.
Ze hoeven niemand te bekeren want de medemens heeft hun interesse niet, apart van het feit dat het gepeupel wel nodig is om hun rekeningen constant te bevoorraden. Sterker nog, ze zijn er niet eens bij gebaat dat mensen zich bekeren, want dat betekent alleen maar meer concurrentie voor henzelf.
Het ideaalbeeld van rechts is grote huizen, vette bankrekeningen en volgevreten lijven. Uiteraard alleen voor de eigen autochtone kliek.

Tot slot; Natuurlijk is niemand tot zijn leven veroordeeld om een links of rechts mens te blijven. Wijzigende omstandigheden mbt carriere of verworven rijkdom kan natuurlijk een persoonlijke koerswijziging betekenen. Omgekeerd, als men door bijv. scheiding of werkloosheid een enorme armoedeval maakt, en in een minimum uitkering komt zal men vanzelf wel de overstap maken naar links, omdat die hun belangen beter bewaakt. Ik bedoel je zal wel gek zijn om rechts te stemmen als je uitzichtsloos in de WAO zit. Dus inderdaad halen die gevallen de krant niet nee. Maar dat betekent niet dat het niet gebeurd.

stampertje | 21-05-06 | 10:55

@botte hond>

kees driehuis heeft niks van een Nazi IMHO.

t is meer zo'n NKVD officier die de opdracht gaf om de tsarenfamilie af te knallen. Zal wel door dat politieke commisarissen brilletje komen.

superjan | 21-05-06 | 08:58

goh een briljante middernachtse post van joelende boer. 1:27

prachtpost boerke.

superjan | 21-05-06 | 08:51

@stampertje 21-05-06 @ 06:55
Kees nu al op?

Onderbuik | 21-05-06 | 08:47

Volgens mij heb ik de eer om mezelf nu de meest geflipte 30er te noemen van heel nederland! Weltrusten ik kan pitten!

Lizzardking | 21-05-06 | 07:08

Ik he dah nie gezacht witege dah??? Geloof het of niet maar 80 km hiervandaan lullen ze zo

Lizzardking | 21-05-06 | 07:00

wachtmeester de bruy 21-05-06 @ 06:50

Dat U knevel leuk gaat vinden zegt een heleboel over U. Stuurt U hem eens een liefdesbrief.

stampertje | 21-05-06 | 06:58

Gsus man, wat heb jij gebruikt??? Of heb je net 18 uur geslapen en ga je nu een boswandeling maken??

Lizzardking | 21-05-06 | 06:57

Ik geef zelden commentaar aan een redactielid, maar die PrittStift is wel erg bezig om spijkers op laag water te zoeken. Gaat dit hele stuk nu omdat Kees Driehuis niet aan hem wilde vertellen van die bloemen? Ik heb het 3 keer gelezen, maar nieuwswaarde behalve dat PrittStft een grote rechtse huilebalk is, heb ik niet kunnen ontdekken.

Toch een vreemde vertoning van de redactie, deze veel te ondiepe aanval op de media, iemand als leugenaar bestempelen omdat ie je geen primeur wil geven. Hahahahaha @ losers van de redactie.


stampertje | 21-05-06 | 06:55

en jij dan, net als ik ook vrij kansloos op een zondagochtend op geenstijl te lullen, ook een pilletje?

Lizzardking | 21-05-06 | 06:55

wachtmeester de bruy 21-05-06 @ 06:50
"Of...... de hele kop gaat eraf ."

Waar is Joris met z'n hulpklazen?

Max@Laadvermogen | 21-05-06 | 06:54

Je hebt helemaal gelijk, eerst kakken en douchen en dan lekker slaapjes doen en morgen nadenken over wat ik vannacht allemaal weer uitgekraamt heb................ maar vergeet niet dat kinderen en dronken de waarheid spreken!

Lizzardking | 21-05-06 | 06:54

Er is maar 1 ding wat ik goed vind van het midden oosten EN DAT IS GVD HASH!

Lizzardking | 21-05-06 | 06:52

Lizzardking 21-05-06 @ 06:47
Ik zou gaan voor nóg één pilletje. En dan gaan slapen, hé.

Max@Laadvermogen | 21-05-06 | 06:51

Kunnen ze die kop van Driehuis niet eens een keer oppimpen in het programma Mooi!Weer De Leeuw.
Zo'n gezicht krijg je als je steeds achter je hand zit te smoezen met politieke huurmoordenaars.
Ik denk dat zelfs een plastisch chirurg hier een hele kluif aan zou krijgen.
Of...... de hele kop gaat eraf .
Kijk je nog tegen zijn scheve stropdas aan.
Tot mijn verbijstering merk ik dat ik de programma's van Andries Knevel steeds leuker ga vinden?!

wachtmeester de bruy | 21-05-06 | 06:50

Tis gewoon fucking jammer dat er 15000000 mensen zijn die zich wel gedragen, gvd al 5 dagen lang naar een kansloze kut moeten kijken op hun eigen kosten.
Wat kan het mij nou verkankeren hoe en wat met een leugenachtig wijf die deel uit maakt van een zo mogelijk nog fucking kansloze minderheid, ik wil kijken naar dingen die die andere 15000000 mensen bezig houden! Die GVD elke fucking dag naar hun fucking uitzichtloze job gaan MAAR HET WEL DOEN en die niet liggen te roven en te jatten en te kutten maar die gewoon dat gene doen wat mijn fucking ouders me bijgebracht hebben en dat is GVD : als je iets wilt moet je er voor knokken en niet gaan liggen janken en gaan lopen bedriegen
!

Lizzardking | 21-05-06 | 06:47

Nog maar eens. De uitzending van ZEMBLA over AHA heeft niets te maken met de constatering van mevrouw Verdonk. Van een minister mag worden verwacht dat die, zeker in deze zaak waarin het lasndsbelang (JAAAAA) een rol speelt, alle beschikbare info verzamelt, overleg heeft met het kabinet, en pas na rijp beraad een besluit, sorry, constatering doet, dat door een zorgvuldige motivering wqrdt gedragen. Cees Dreihuis, ZEMBLA, de Hofstadtgroep (Bestaat die wél?) of de linksekerk (zie er nooit een) hebben daar niets mee te maken.
Als het gaat om goedkope stemmingmakerij dan is de redactie van GS daar grootmeester in. HULDE!

Max@Laadvermogen | 21-05-06 | 06:37

Briljante grap, misschien moeten we de hofstadt groep een collum geven!

Yop | 21-05-06 | 06:35

@Pharos 21-05-06 @ 04:13:
Misschien kun je beter eerst gaan slapen als je uit de kroeg stuitert. Dan schrijf je niet van wartaal op het eind.

crixus | 21-05-06 | 06:19

Wasdah nu weer voor ongenuanceerd Teleslaafmening propaganda?

bah!

Bam! | 21-05-06 | 05:43

Ik snap NIKS van het bericht. Dus Geenstijl.nl, etters avant le lettre, bellen iemand op - WOOOOH!!! GEENSTIJL ACTUALLY *CHECKED* SOMETHING! - en die iemand reageert persoonlijk gepikeerd.
Ja, en?
Wat nu?
Dus dat iemand van JULLIE TEAM opbelt en afgebekt wordt betekent AUTOMATISCH dat die tent dus wel fout moet zijn?
GET-A-FUCKING-LIFE!!!
Maar goed, dit is kritiek en dat mag natuurlijk helemaaaaaal niet, dus zal het wel weer weggejorist worden, toch?
WAR IS PEACE
FREEDOM IS SLAVERY
IGNORANCE IS STRENGTH
En dan vooral die 'ignorance' die 'strength' is door Joris-censuur, for he who controls the present, controls the past and therefore, the future.
-edit viel de shandy verkeerd?-

Pharos | 21-05-06 | 04:13

"Dank voor uw steun SMS aan Rita Verdonk!"
Geillllllllllllll

Reez | 21-05-06 | 04:02

Huh, 00.21? Dat zal wel de alcohol zijn, dat moet natuurlijk 01.27 zijn...
Ach het is zondag!

Reez | 21-05-06 | 03:53

@Joelende Boer 0.21
Hulde, mooi stukje, die ga ik bewaren;)

Reez | 21-05-06 | 03:50

@luke

Eigenlijk precies zoals : als NEDERLANDERS zouden sms'n had Turkije geen 12 punten van Ollanda gekregen ...

Der Werner | 21-05-06 | 03:46

Mensen die tegen Rita zijn die halen het niet eens in hun hoofd om uberhaubt maar bij die site in de buurt te komen..

Luke S. | 21-05-06 | 03:38

Wat vreemd trouwens dat er maar zo weinig TEGEN Rita stemmen op die site... de winst gaat naar haar campagneteam.. dan stem je sowieso niet als je tegen haar bent, want dan steun je haar alsnog.. beetje vreemd, en al helemaal niet lekker ;)

wingbone | 21-05-06 | 03:16

oesophaag 21-05-06 @ 02:55

Hee.. slokdarmontsteking... je slikt te veel.... zoals zoveel 0031-ers... en daar krijg je dus slokdarm- en maagproblemen van... onverteerbare rotzooi...

bottehond | 21-05-06 | 03:11

En toch, Finnen zijn best grappig en echte Turken zijn ook anders dan ik ze hier zie. Het NOS journaille wordt ook niet door de meest sereauxe meneren voorgelezen. Allemaal gezien op deze ouderwets gezellige VARA avond!

oesophaag | 21-05-06 | 02:55

daskapitalist 21-05-06 @ 02:42

Wie weet is dat gedoe met de islam wel het einde van de democratie zoals wij die kennen, als een onhoudbaar gebleken doorgeschoten emancipatiestreven...

bottehond | 21-05-06 | 02:46

@bottehond
democratie en socialisme staan niet ver van elkaar. de een is tirannie van de meerderheid, de andere is tirannie van het partijbureau.

daskapitalist | 21-05-06 | 02:42

-weggejorist-

Ayaan Sorry | 21-05-06 | 02:31

daskapitalist 21-05-06 @ 02:15

Net zo goed met de lijst GS... dusssss....

bottehond | 21-05-06 | 02:23

@cricus

Dat zal, maar die mensen die zijn schrijfsels lazen liepen aardig vast.

Rabarberke | 21-05-06 | 02:15

over slechte menschen gesproken, marx en engels waren ook niet vies van het kroegleven. misschien zijn er toch overeenkomsten met sartre.

daskapitalist | 21-05-06 | 02:15

@Rabarberke 21-05-06 @ 02:01:
Valt mee hoor, JP Sartre heeft behoorlijk wat vrouwen en kroegen afgewerkt in zijn leven. Het was geen slecht mensch verder, wat dat betreft.

crixus | 21-05-06 | 02:11

Prachtig! Het gaat gewoon door! Relatie Zembla Nova bekend? Klierie Pulluck vanavond in Nova in een private sessie met een CDA buster...."veel lager dan 28 zetels kan niet he... en de onrust blijft uit.." ... en die leeplippige draaiorgelbazin die rammelend met haar koperen bakkie langs de deur gaat voor de sosjalistiese zaak (not)... Groooooose! de publieken vechten voor hun leven en plegen daardoor politiek zelfmoord... adios... lutsers!

bottehond | 21-05-06 | 02:10

Toch attent van ze :s

Kris | 21-05-06 | 02:08

Tsja dat gedenk over het leven en dan vergeten te leven.

Rabarberke | 21-05-06 | 02:01

crixus 21-05-06 @ 01:48

sartre was een kind van zijn tijd. Helaas heeft hij door zich te focussen op uitsluitend de zwarte kant van de mensch en dat zó overtuigend te doen door zijn nietsontziende mentale scalpel een wat al te grote invloed gehad... Okay JP, we weten het nu... het leven zou best zinloos kunnen zijn... Next!
* geeft JP een bos ruikers en leidt hem naar de deur *

bottehond | 21-05-06 | 01:58

@joelende boer 21-05-06 @ 01:38:
De teerling is geworpen. (Les jeux sont fait)
Geschreven als filmscript, bewerkt tot novelle/roman. Als inleiding op het existentialisme te beschouwen. Op zich wel een aardig leesbaar boekje.

crixus | 21-05-06 | 01:48

Ik lees nog wat in 'Koken met Patty Brard' en ga snurken.
gegroet

joelende boer | 21-05-06 | 01:46

@Igorus 21-05-06 @ 01:36:
Valt wel mee... Alleen dat existentialisme is zware kost. Is op zich niet zozeer links, alleen zijn consquentie van die filosofie was dat je communist moest zijn. Dat heb ik er nooit uit begrepen, maar goed.

crixus | 21-05-06 | 01:45

Igorus 21-05-06 @ 01:36

Even doordenken... "zij"hebben indertijd "gewonnen"... de bourgeoisie van Heut zu Tage... waren de jonge honden van toen... vileine onderdrukkerTs zijn het geworden... de parasieten op de BV 0031...

bottehond | 21-05-06 | 01:41

@Shareholder: Toch weer dat laatste woord hè, slaap leker.

Levereter | 21-05-06 | 01:38

@Igorus
Heeftie niet een leuke streekroman op zijn naam staan waar ik mee kan beginnen?

joelende boer | 21-05-06 | 01:38

@jolende boer
Niet doen, Sartre was een vuile communist. Zware kudtboeken zijn het.

Igorus | 21-05-06 | 01:36

@levereter
Ik zag gewoon even het licht.
misschien even een zonnebankje en de politiek in?

joelende boer | 21-05-06 | 01:36

@crixus
Sartre?
Ik vond het altijd zo'n moeilijke naam dat ik er nooit aan begonnen ben maar ik ben nu erg nieuwsgierig geworden.

joelende boer | 21-05-06 | 01:34

Liegen; een typische karaktereigenschap van de salonsocialist. Eerst Ayaan onthoofden omdat er details van haar jaren oude vluchtverhaal niet klopten, dan wat mensen omkopen om je rapportage wat linkser te maken en dan, als klap op de vuurpijl, wanneer een terroristische organisatie je feliciteert met je waanzinnige prestatie, lekker liegen... Kees Driehuis vond ik altijd wel een grappig mannetje maar heeft nu de status van Marcel van Dam te pakken. Lekker bezig!

Tonnie | 21-05-06 | 01:33

@Levereter spreeckende over Dom ende Goedkoop.. Maar goed, jij je zin: we houden er over op.

Shareholder | 21-05-06 | 01:32

@joelende boer 21-05-06 @ 01:27:
Jean Paul Sartre

crixus | 21-05-06 | 01:31

joelende boer 21-05-06 @ 01:27

Joelende Hertogh!
* gaat bij de boer zijn voeten liggen *

bottehond | 21-05-06 | 01:31

*steekt vinger op* en oppert Herr Flick als derde zuil, in drie-huis.

Shareholder | 21-05-06 | 01:30

I shit you not... kijk eens naar die bril... remember? 4HAVO of VWO... linksachter in de klas... dicht bij de deur... die muis met pukkels... die we op kamp tandpasta op zijn lippen deden en zijn klauwen in een bakje water deden... die nerd... Kees Driehuis... vuile rat! Je komt wraaknemen op ons!

bottehond | 21-05-06 | 01:29

@bottehond 21-05-06 @ 01:24: Leuk.
Shareholder: Laten we er maar over ophouden, heb al de nodige alcoholische versnaperingen op, en zo is het wel welletjes.

Levereter | 21-05-06 | 01:28

@nooit meer slapen.

Comments van de reaguurders lezen? Dat doet de redactie na de overname allang niet meer. Het motto is nu om een provocerend, zogenaamd nieuwsbrekend stukje te schrijven. Vervolgens wordt alleen gekeken hoe de kassa van de Speurderslink oploopt. Enkel Joris kijkt de reacties na en dat slechts voor teksten die niet door de beugel kunnen, tot een inhoudelijke reactie is hij toch niet in staat.

Igorus | 21-05-06 | 01:28

Worstelde vandaag met een vraag...
.
Waar is rechts eigenlijk??
Waar zijn de rechtse kranten, de rechtse omroepen en de rechtse Zembla's???
.
De term 'linkse kerk' heeft niets met een complot-theorie te maken maar met de stichtelijke neigingen die links heeft. Er zijn namelijk verbluffend veel overeenkomsten met een religie.
.
-Als je links bent vecht je voor de goede zaak en daarom voel je je een beetje beter dan mensen die niet links zijn net als gelovigen.
.
-Omdat je voor de goede zaak vecht, en overtuigd bent dat die manier de juiste is, zul je iedereen in je omgeving willen bekeren. Wie wil er nu geen beter wereld?
.
-Mensen die zich niet druk maken om een beter wereld en gewoon leven zijn dan natuurlijk ergens ketters want ze verdommen het om mee te werken.
.
-Zodra iemand uit het linkse kamp overloopt naar het rechtse kamp kan geen straf te hoog zijn, ze worden verbannen en geexcommuniceerd en nooit meer aangekeken. Dit hebben we vele malen kunnen zien o.a. bij Jack Spijkerman maar ook bij Hirsi Ali. Het riekt in de verte een beetje naar de ijver die moslims aan de dag leggen om bekeerlingen een kopje kleiner te maken.
.
-Voor links ligt het ideaal in de toekomst. Als alle politieke gevangenen zijn vrijgelaten, al het fascisme, al het sexisme, en alle ongelijkheid uit de wereld zijn *dan* is de wereld pas de moeite waard om in te leven. Gelijk de neiging van al die religies om het ware leven 'het paradijs' bij voorkeur pas na het stoppen met roken te situeren.
.
Politiek rechts, of de conservatieven, stellen geen voorwaarden aan het leven. Ze situeren de wereld in het hier en nu en proberen de problemen op een directe pragmatische manier op te lossen, zonder ideaalbeeld in het achterhoofd.
Ze hoeven dus niemand te bekeren en hebben dus ook geen programma's nodig om dat ideaal uit te dragen.
.
Er zijn vele mensen die vroeger links zijn geweest. 'Als je het voor je 25e niet geweest bent hebt je geen hart' zo heet het 'en als je het na je 25e nog bent heb je geen hersens'
Ooit wel eens iemand gezien die omgeturned is van rechts naar links?

joelende boer | 21-05-06 | 01:27

Wie vindt dat Käss Driehaus er uitziet als een kruising tussen Himmler en Schindler? Vingers opsteken... jij ook, IgNorus!

bottehond | 21-05-06 | 01:26

@Levereter Kut op dirk is geen schelden. Zie woordenboek. Je tweede opmerking slaat als een lul op een drumstel ;)

Shareholder | 21-05-06 | 01:26

@Levereter want..

Shareholder 21-05-06 @ 01:15

Wat dachten de Heeren van de Waffen GS....... ik heb wel vast een amendement op de schutkleuren ... die zijn uitsluitend op de Veluwe in de herfst bruikbaar.....

bottehond | 21-05-06 | 01:24

Tja, Pritt, had dan ook mijn eerdere commants gelezen!

Wie heeft er baat bij een linkse regering? Subsidie lurkende publieke omroepen.
Driehuis was één van de aanzeters voor de protesten tegen het regeringsbeleid m.b.t. het publieke omroep bestel!

Nooit meer slapen | 21-05-06 | 01:22

@Shareholder:
Dom, "Kut op Dirk" schelden is het wapen van de inferieuren.
Goedkoop:Met het woord "Mof" (want dat is verkeerd) een discussie op een onzuivere manier te beinvloeden.

Levereter | 21-05-06 | 01:19

@Jacob
In Ijsland 1 lid, in Noorwegen geen, In Zweden 3, Finland geen etc. In Noord-Ierland zit de grootste club met 233 leden/donateurs, In Ierland zelf minder, weet ik niet want uiteengevallen door/tijdens de troubles in het Noorden o.i.d. NL op dit moment 36. Rest van de wereld 18.

baltasargerards | 21-05-06 | 01:19

@Levereter want..

Shareholder | 21-05-06 | 01:15

LOL@Bottehond

Kurkentrekker | 21-05-06 | 01:12

@Shareholder:Dom en Goedkoop.

Levereter | 21-05-06 | 01:12

Kurkentrekker 21-05-06 @ 00:59

Linkse propaganda... Ze beweren dat Ik Adolf Hitler en Goebbels in 1 persoon ben... lutsers... Aus der Fúnten is hier ook....

bottehond | 21-05-06 | 01:10

@levereter Idd, term "pro mof" slaat als kut op dirk :) Immers was "mof" een scheldwoord voor duitse bezetter. In dier voege noem ik die duitsers dan ook moffen.

Shareholder | 21-05-06 | 01:09

Owwwww Rocky krijgt het moeilijk nou

Igorus | 21-05-06 | 01:08

baltasargerards 21-05-06 @ 01:03

Nou breekt m'n klomp. Dààr zullen ze vast blij met je zijn. Zoals overal zeker?

v Maerlant | 21-05-06 | 01:05

Wat een prachtspel! Kasparov kan er nog wat van leren.
Ben benieuwd wanneer Geert de Dame vooruit schuift.

Chiant | 21-05-06 | 01:04

@Shareholder:Vreemd om het nu opeens over "Mof" te hebben, dat is zoo... etc. etc. je hoeft je nergens voor te schamen hoor, De Waffen-SS waren de beste strijders die er ooit hebben rondgelopen op deze aarde

Levereter | 21-05-06 | 01:03

@v Maerlandt 00:49
Nooit als zodanig. Dus als gelovige in de voor ons dezelfde, ene, god. Dus niet als joodse clan voorzover dat woord clan de lading dekt. Zie "A short historie of Is....
Ik had & heb ook fanclubs in Ierland.

baltasargerards | 21-05-06 | 01:03

@Igorus, niet eerst Piet Paulusma die gaat zeggen welk cijfer het BBQ-weer krijgt?

Kurkentrekker | 21-05-06 | 01:02

Levereter 21-05-06 @ 00:58

Hey.. cynische vriend van me... weet je ... ze dronken ook thee... maar ZIJ wonnen wel! Dronken die lui rooibos of earl grey? Daar zit hem het verschil in! We moeten Job (ik voel me geen jood) Cohen voortaan Earl Grey geven.

bottehond | 21-05-06 | 01:01

@Botte
Zoiets als helderheid van geest (wel even snel opgezocht).

Barbapoeppa | 21-05-06 | 01:00

Duitse helm 21-05-06 @ 00:56

Hou ik je aan! Truste Duitsche, en spaar jezelf: we hebben je nog nodig...

v Maerlant | 21-05-06 | 01:00

Nu wordt het spannend mensen, zal Rocky Balboa Apollo Creed weten te verslaan?

Igorus | 21-05-06 | 00:59

Vadertje 21-05-06 @ 00:51

Dat ze zoiets durven denken! De jeugd van tegenwoordig!

v Maerlant | 21-05-06 | 00:59

Barbapoeppa 21-05-06 @ 00:56

Poepert, weet jij wat "lucide"
betekent?

bottehond | 21-05-06 | 00:58

@bottehond:Dat waren ze ook, maar wel literair.

Levereter | 21-05-06 | 00:58

@van Maerlant, wij gaan een keer een biertje doen. Maar nu ga ik mijn helm even laten bestralen (nee, niet zandstralen..) Welterusten GS

Duitse helm | 21-05-06 | 00:56

Kees Driehuis op één lijn met Joseph Goebbels stellen? Zou een goeie monty pyton scetch in zitten. *Ziet Joseph Goebbels in gedachten per seconde wijzer presenteren*

Barbapoeppa | 21-05-06 | 00:56

@vadertje niet gaan schelden. Sommige mensen hier kiezen voor de derde weg en bespotten zowel links als rechts. Maar wees eerlijk, je linkse vriendjes hadden die wannabe terroristen wel een paar klapjes mogen geven.

Igorus | 21-05-06 | 00:55

@baltasargerards 21-05-06 @ 00:41: Dit is een grapje, toch?

Levereter 21-05-06 @ 00:45

Are you kidding? Als ik met mijn plastic soldaatjes speelde wilde ik altijd die moffen zijn. Die waren stoer met die geweldige helmen en die Adler! de Engelsen waren watjes. Ik ben geloof ik een nazi......

bottehond | 21-05-06 | 00:53

baltasargerards 21-05-06 @ 00:52

Vautje gemaakt baltsmaschien: we = ze!

v Maerlant | 21-05-06 | 00:53

@Shareholder 21-05-06 @ 00:49:En allemaal droegen ze zwart en zilver.
Goud is zo oerwoud.

Levereter | 21-05-06 | 00:53

Pas maar op dat straks de Westermoskee niet wordt overgenomen. Het meerendeel van de moslims is net zo achterlijk als die ketterverbranders, heksen- en jodenjagers, inkwisiteurs & staatshoofden die we hier een ampele 500 jaar geleden kenden.

baltasargerards | 21-05-06 | 00:52

Er zijn zat liberale blaadjes dus ik zie het verkeerde niet in van die rode PvdA-lijntjes overal. ^^ Geef nu maar gewoon toe dat de linkse mensen hun zaakjes beter op orde hebben, stelletje rechtse balletjes. En zelfs als die extremelingen daadwerkelijk hun dank hebben betuigd, so what? Dan hoeven ze toch niet gelijk onze linkse vrienden te zijn?

Vadertje | 21-05-06 | 00:51

Tarak 21-05-06 @ 00:38

Tarak... opvallende naam... ben jij bruin met zwart haar, bruine ogen en een brutale grijns? (just kidding.... are you?)

bottehond | 21-05-06 | 00:50

baltasargerards 21-05-06 @ 00:41

Tuurlijk niet BaltSer, en nog nooit heeft een volgeling van Ibrahim last gehad van 1 lid van de UmmaH, nImmeR!

v Maerlant | 21-05-06 | 00:49

@Levereter D'r is ook nog Oberstandartenführer. Maargoed ze klinken allemaal geweldig.

Shareholder | 21-05-06 | 00:49

baltasargerards 21-05-06 @ 00:41
Ga effe plassen ofzeau

Fatwabuster | 21-05-06 | 00:49

Tarak 21-05-06 @ 00:38

Jij snapt het helemaal. Het gaat niet om de negerTs, allahtonen en zo voorts... het gaat om de etische suprematie van de 0031 "intellectueel"... de zoveelste zonnekoningen, die hun eigen ondergang in het nageslacht faciliteren... de 0031 intellectueel is groot geworden met Easy Rider en Woodstock en wiet (vandaar het gedogen?). De negerT Hirsi etc. wordt gebruikt door de morele Junta in 0031... een eigen knuffeldier (het was toch naar de VVD en onze allahbukkerTs willen haar kwijt) opofferen voor Het Ghroote Doel!... de MultiKulturSekte.....

bottehond | 21-05-06 | 00:47

Of That's The Question natuurlijk.

Kurkentrekker | 21-05-06 | 00:46

@baltasargerards 21-05-06 @ 00:41: Dit is een grapje, toch?

Levereter | 21-05-06 | 00:45

Mohammed (p)? Leuk! Gaan we what's the question spelen?

Kurkentrekker | 21-05-06 | 00:44

@baltasargerards
En nu in mensentaal.

Igorus | 21-05-06 | 00:43

Morgen overigens eindelijk weer de fernzeh Garten met Andrea Kiwel , moeha vroegere DDR zwemster vrolijk Duits wijf mit ne fette kiste pompelmusen in die bluse .
Heerlijk kater programma met enorm lullige artiesten en Penny de Jager baletten

Der Werner | 21-05-06 | 00:43

@Igorus
nazibashing op de bbc!

daskapitalist | 21-05-06 | 00:42

In 1584 moordde ook ik bij de gratie Gods. Ik heb binnenkort een weblog waarin fanatieke ultramontanen alsnog mijn zaligverklaring afsmeken. Net als voor Mohammed B door A.J. van der Ven.
Blijven jullie vooral lekker katten op moslims en op Mohammed (p) in het bijzonder. Zeg vooral en met grote nadruk en in de bekende spelling peaudeaufiel. Vrijheid van meningsuiting in Opperland ? Prachtig maar blijf met je poten van onze Mohammed (p) af. Nog nooit heeft binnen het islamitische (FUCK fuckje) 1 lid van de umma (lees Karen Armstrong, "A short history of the Islam") Jesus, David of Abraham a.k.a. Ibrahim bespot, nimmer !

baltasargerards | 21-05-06 | 00:41

@Shareholder: De mooiste is natuurlijk de "Standartenführer" (Kolonel) met de klémtoon op de tweede lettergreep.

Levereter | 21-05-06 | 00:41

Duitse helm 21-05-06 @ 00:37

Gloeps. Alle respect voor je vrouw en je helm. Wat jou betreft... tja, we kunnen nu éénmaal iederéén gebruiken! *Sluit de ogen en stelt zich het tafereel voor waarbij de vrouw de helm ten afscheid kust*

v Maerlant | 21-05-06 | 00:41

Zoals TM al eerder deze avond zei: Line-dancing is zeauuuuu Duits
Iemand een linkje naar het nummer van Duitsland? Heb m'n kouwbooijhoed al op. Maerlant, Vodianova, gevallenverstand, controle? Inhaken en dansen maarrr. Hup-één-stap-en-kick en Hup-twee-stap-en-draai

Kurkentrekker | 21-05-06 | 00:40

Onze hollandse Goebbels Kees, zal blij zijn met deze grote erkenning van zijn multikultualiteit. Weliswaar begrijpt Kees niets van eer en oneer culturen in Somalië en haar invloed op interviews, dat ook de allochtone medemens Ayaan Hirsi Magan als een grote bedreiging zag voor de multikultualiteit begreep simpele Kees maar al te goed.

Tarak | 21-05-06 | 00:38

De Hoffmeister is er gelukkig ook een echte popster , en wat dacht je van Womack&Womack .... nog steeds op numero einz

Der Werner | 21-05-06 | 00:38

Voor de liefhebbers: Rocky op RTL7

Igorus | 21-05-06 | 00:37

v Maerlant

Het is een lief helmpje, glad en smal. Als je hem lang genoeg aait gaat 'ie spugen. Dat doet dus alleen mijn vrouw af en toe, daar wil je niet bij zijn.

Duitse helm | 21-05-06 | 00:37

Ja, beter een gruppenführer in de achtertuin dan een oberstormbahnführer in de voortuin.

Shareholder | 21-05-06 | 00:36

@Kurkentrekker: Yip, was er al bang voor.

Levereter | 21-05-06 | 00:36

@Levereter, anti Duits? Ik? Ik vind line-dancen juist hart-stikke-leuk!

Kurkentrekker | 21-05-06 | 00:34

Duitse helm 21-05-06 @ 00:31

Ode aan je kennis, Duitse helm. Is 't er eentje met zo'n punt op? Telt voor een bajonet! Blijf je bij me in de buurt? Voelt wel zo veilig!

v Maerlant | 21-05-06 | 00:33

@Kurkentrekker: Ben jij soms anti duits?
Dat is zó seventies.

Levereter | 21-05-06 | 00:32

baltasargerards 21-05-06 @ 00:20
Niet geheel waar, in Warschau staat een moskee met uterlijke vertonen van een moskee. En die oud burgemeester, nu president, had hem met liefde in de fik gestoken als dat ding clandestien was

Duitse helm | 21-05-06 | 00:31

@Levereter, Töll, haulen graben!

Kurkentrekker | 21-05-06 | 00:29

@ igorus

#70 Italy 987,751
#71 Netherlands 984,449

We hebben er dus ongeveer evenveel als de knakkers die op een stukje zwemmen wonen vanaf de paaiplaats van de Zand-Finnen , mmmm zal toch wel z'n voordelen hebben om een eind verder te reizen , in een kut klimaat te wonen en tussen erg " ongastvrije varkens te verblijven "

Der Werner | 21-05-06 | 00:28

Leve de verifieerbare valseriken: ze passen hun armbandje al.

v Maerlant | 21-05-06 | 00:27

@Kurkentrekker: beter een Obersturmbannführer in de achtertuin dan een moslim in je keuken.

Levereter | 21-05-06 | 00:27

@Shareholder 21-05-06 @ 00:22: was echt vet, al die zingende mietjes, en spaarzaam geklede sletjes, en dus The Masters from Finland, prachtig en mooi.

Levereter | 21-05-06 | 00:26

@gevallenverstand of GV zoals ik vaak voor t gemak tik,
conspiracy-theory.com ofzo aanraden?
@baltasar,
250 miljoen Turkstaligen ok...
maar ziganie, zingaro of çingene dat zijn zigeuners dus van het volk Roma

Vodianova | 21-05-06 | 00:25

Vodianova, en uiteindelijk vangen ze je op een misplaatste komma, iets wat je ironisch bedoelde. ze pingpongen, spelen door, likken en uiteindelijk zijn DIT de huidige Ayatollahs, de gednkenpolizei. Als ze geen gelijk krijgen worden ze vals! Sterkte.

gevallenverstand | 21-05-06 | 00:25

@Levereter, geen Moslims? Wat wil je met al die Obersturmbannführers.

Kurkentrekker | 21-05-06 | 00:25

Alleen ff gekeken toen mijn vriendin me riep voor Finland en Lithouen. Ik vond het heersen. Nu maar heaupen dat er een trend is gezet.

Shareholder | 21-05-06 | 00:22

Vodianova 21-05-06 @ 00:19

Hola! 't Zou me spijten je te laten kennismaken met m'n zingend zwaard; volgens mij horen we zij aan zij.

v Maerlant | 21-05-06 | 00:22

@Vodianova
Die basis is er wel, daar buitenlandse regeringen (Marocco, Turkije, Saudi-Arabie etc.) bij herhaling hun ex landgenoten proberen te beinvloeden. Zie hiertoe de problemen van Milli Görüs afdeling Noord-Holland. En als dit een topic wordt, dan gaan we daar eens goed voor zitten.

Duitse helm | 21-05-06 | 00:22

@Igorus 21-05-06 @ 00:15: een VUTtende kennis is naar Argentinië uitgeweken, heerlijk land, niet duur, en moslims bestaan daar niet.

Levereter | 21-05-06 | 00:20

Vodianova, een van de drie post dat iedere dag bij ieder onderwerp......... It's a drag!

gevallenverstand | 21-05-06 | 00:20

@Duitse helm 00.03 en 00.07
Er zijn er - welgeteld - 23 en voor het Vrijdagavondgebed kun je ook terecht in een tweetal hotels met gebedsruimte. Die 23 zijn overigens clandestien, in garages e.d. Net als roomsche schuilkerken indertijd "gedoogd". Ook de Farsi- en de Saoedische ambassade geven "gelegenheid".

baltasargerards | 21-05-06 | 00:20

vander F 21-05-06 @ 00:06

lol Satanism rules!

v Maerlant | 21-05-06 | 00:20

@van Maerlant,
uitnodiging aangenomen; de wapens en de uitrusting zullen ter ere van de uitdager blinkend zijn....

Vodianova | 21-05-06 | 00:19

.... dan word in en na twee regeerperiodes de gondwet omgegooid.....

gevallenverstand | 21-05-06 | 00:18

democraty = democracy *hips*

v Maerlant | 21-05-06 | 00:16

.... vervolgens gaat iedereen die ooit Islamiet was (en is) op EEN partij stemmen...

gevallenverstand | 21-05-06 | 00:15

@GV,
doemdenken is gewoon peop, helemaal als de paranoïa bij herhaling geen basis heeft...

Vodianova | 21-05-06 | 00:15

Vodianova 21-05-06 @ 00:10

Maak je geen zorgen: ik wil het ook rustig houden. Ter verklaring nog even: ik probeer het Europees te volgen, en kom dan als vanzelf bij Igorus uit.

Vodianova... Europa islamiseert. Daar kan niemand een speld tussen krijgen. Time is not on our side. Demography and thus democraty are not with us. Maar sta me toe - tenzij je aandringt om m'n argumenten voor me te houden tot we een keertje hélemaal on topic zijn. Je hebt gelijk: dit is te zwaar om in een groezelig thema op een zaterdagavond besproken te worden. Maar hey: I didn' t start this! Hoop dat je erbij bent als we on topic allles geven...

v Maerlant | 21-05-06 | 00:14

Wat leuk trouwens dat die Finse Goth's hebben gewonnen, "Fuck you Songfestival".

Levereter | 21-05-06 | 00:14

@baltasargerards
Ik bedoel het Noordelijk Oosten

Igorus | 21-05-06 | 00:14

@Igorus
We zullen zien, maar met onze tweeling aan het roer zie ik een goede kans dat we voorlopig geen Nederlandse taferelen krijgen.

Duitse helm | 21-05-06 | 00:12

.... en dan komen de voortplantingsstatistieken.

gevallenverstand | 21-05-06 | 00:12

@Igorus 23:58
Van Thracie (Griekenland) tot in westelijk China : 250 miljoen Turkstaligen. Tot in Beiijing turkstalige (wij noemen die ziganie) straatmuzikanten. Hoever naar het Oosten ?

baltasargerards | 21-05-06 | 00:11

@van Maerlant,
ik zie hier in Europa niemand gedwongen worden tot het hebben van een bepaalde overtuiging.
laat jij je sturen of brainwashen als je zo'n Jermaine tegenkomt?
denk je dat je mede-landers allemaal zulke simpele zielen zijn dat zij de sharia zullen gaan slikken op een dag?
in principe bent u en uw mede rel-GS'ers al een stap te ver voor me in deze discussie...
ach ja, laten we OT blijven; ik bevrees nl dat overeenstemming helaas niet plaats gaat vinden

Vodianova | 21-05-06 | 00:10

@Duitse helm
Echt waar? In Warschau heb je een moskee met een dienst per week. Het percentage moslims in Polen bedraagt echter 0.08% tegen 1.3% in Griekenland. (bron nationmaster). Daarom zal Polen het nieuwe bastion tegen de moslims worden net als in de 16/17 eeuw tegen het Ottomaanse rijk.

Igorus | 21-05-06 | 00:09


Achach, het mannetje aan het groene bandje wordt nog 's uitgelaten.

v Maerlant | 21-05-06 | 00:09

12 punten voor turkije? wat een dhimmi actie!

daskapitalist | 21-05-06 | 00:08

@v Maerlant
Misschien moeten we een steunbetuiging aan het adres van de Grieken regelen. Toch wel koddige jongens dat ze al jaren zo'n gebouw weten te weren. Lang leve de bureaucratie.

Duitse helm | 21-05-06 | 00:07

Vodianova 21-05-06 @ 00:00
Vodianova, Doe geen moeite voor van Maerlant, bottehond en controle. Ze doen alsof ze wetenschappelijk zijn maar ze verdiepen zich niet, ze weten. Vervolgens gaan ze jou op enig moment een dhimmi noemen. van Maerlant heeft het over 'cultuurverrijkers', botte over 'kanslozen broedmachines', en controle is een doorgeslagen schriftgeleerde die nog nooit van scepsis en leestekens heeft gehoord.
Het is ook heel comfortabel om uren per dag bezig te zijn over een probleem dat op zijn vroegst over 20 jaar actueel zou kunnen worden. Hoef je ook verder nergens over na te denken.

gevallenverstand | 21-05-06 | 00:07

@doktersnuggles 20-05-06 @ 23:58:
Nokia komt uit Finland. SMS-stemmen... mmmm... I smell a rat!

crixus | 21-05-06 | 00:06

Leve de Finnen

vander F | 21-05-06 | 00:06

Wat Finland kunt, kunnen wij toch ook? Don-don-donner, The Balk, Wilders en IronRita.

Kurkentrekker | 21-05-06 | 00:05


@ Duitse helm

Greece: 12 points

v Maerlant | 21-05-06 | 00:04

@Igorus
Ik moet je teleurstellen, Athene is de enige europese hoofdstad zonder moskee. M.a.w., ze zitten in het oosten. Ijsland is nog een mogelijkheid

Duitse helm | 21-05-06 | 00:03

Vodianova 21-05-06 @ 00:00

Helaas: i'm talking facts. Vind het lief van controle dat ie me moed wil geven, maar de Duitsers wordt al 60 jaar SCHULD SCHULD SCHULD ingeramd, die durven gewoon de mouwen niet meer opstropen.

Kan je me erop wijzen wààr ik overdrijf?

v Maerlant | 21-05-06 | 00:02

@igorus
Gelukkig back on topic

@ crixus bel dan eerst even met dokter Bart in Groningen , Mmm menig guldentje aan zijn groene gespendeerd

Der Werner | 21-05-06 | 00:02

@baltasargerards 20-05-06 @ 23:59
10/10 voor stijl

Igorus | 21-05-06 | 00:01

@Gravin v Kippenbouth, Lutser! Zo gaat het elk jaar. Nederland gaat niet door, reacties: "Dit heeft niets met muziek te maken. Alle buurlandjes stemmen op elkaar. Het is allemaal voor heaumeaus. Het gaat alleen maar tussen de sovjetmelkunie." Kijk dan niet! Haus Maul! De plaatselijke camping houdt vast wel een bingoavond. Als Nederland wel had doorgegaan dan had je niets dan lovende berichten gelezen. Nu heeft Trouble het verziekt, dus waren ze kut.

Kurkentrekker | 21-05-06 | 00:01

Ik vind dit wel aardig. Een stijlloze winnaar. Prima.

crixus | 21-05-06 | 00:00

De gravin heeft gelijk. Dit doet me denken aan toen ik 11 was.

v Maerlant | 21-05-06 | 00:00

@van Maerlant,
overdrijving kan ook een eerzaam beroep zijn, t is net hoe je het bekijkt...

Vodianova | 21-05-06 | 00:00

Bestaat er iets als Sharia Hard Rock?

Duitse helm | 21-05-06 | 00:00

bottehond 20-05-06 @ 23:28

dat je zoveel tijd neemt om wat onzin te diepen, schaam je.

malik | 20-05-06 | 23:59

@fuckje haar postings
Mijn frouwke fluistert me in dat je 's Karen Armstrong, "A short history of Islam" moet lezen. Het ISBN nummer heb ik niet bij de hand maar het ligt of staat bij de Bruna in Gr. Centraal. Die Karen Armstrong is een uitgetreden RK-non. Mijn frouwke zegt dat het jou zal aanspreken.
Mijn frouwke is een Farsi-vriendin (geen aanhangster van de v/h de burgemeester van Teheran) maar ze trekt wel op met die disco-farsies in Cal, USA en Dubai die - naar miin idee kwats - op de komst van de twaalfde opvolger van Mohammed (p) wachten in de persoon van Uncle Sam.

baltasargerards | 20-05-06 | 23:59

Briljante SMS coupe van de Finnen. Dat zal de Eurovisiefans leren.

doktersnuggles | 20-05-06 | 23:58

Igorus 20-05-06 @ 23:58

Onderschrijf ik.

v Maerlant | 20-05-06 | 23:58

Maar dat is toch al jarenlang bekend? Nederland 1,2,3 is links... het boeit mij toch niks... als ik alleen al naar ''Nederland in Beweging'' kijk moet ik braken...;)

Hugo Van Den Loonsch | 20-05-06 | 23:58

@v Maerlant
Die hebben ze er tegen die tijd wel uitgekickt. Die Duitsers laten hun land niet zomaar innemen. We zullen ze nog eens nodig hebben.

controle | 20-05-06 | 23:58

@controle
West-Europa is al verloren. De beschaving zal zich naar het Oosten verplaatsen, waar nog geen moslims zijn.

Igorus | 20-05-06 | 23:58

controle 20-05-06 @ 23:54

Duitsland:ongeveer 40.000 tot de tanden gewapende grijze wolven.

Maar natuurlijk ken ik Duitsland helemaal niet, en ben ik nooit bij de wolfjes op de thee geweest...

v Maerlant | 20-05-06 | 23:56

LOL @ Kurkentrekker 20-05-06 @ 23:52
Ik ga maar een visrestaurant beginnen in Rolde. Prima naam.

crixus | 20-05-06 | 23:55

@commentaarderer
Wie wil er nou naar Frankrijk? Fransen en moslims, de uitwerpselen van de aardkorst, of er moeten wat Duitsers nog tussen wonen.

Igorus | 20-05-06 | 23:55

van mij mag het songfestival afgeschaft worden.
Dit heeft namelijk niets meer met muziek te maken.

Gravin v Kippenbouth | 20-05-06 | 23:54

v Maerlant
Geloof me, als het bijna te laat is zullen ze hier wel de ogen openen. Tenminste die hoop heb ik. anders is Duitsland altijd een goede uitvalsbasis. Kunnen ze tenminste eens vechten voor een goed doel. En vechten kunnen ze.

controle | 20-05-06 | 23:54

commentaarderer 20-05-06 @ 23:52

Moet je stront eten om te weten dat je het niet lekker vindt?

v Maerlant | 20-05-06 | 23:54

@Igorus 20-05-06 @ 23:44:
Ik heb geen slaven. Alleen slavinnen en zelfs daar gehoorzaam ik aan.

crixus | 20-05-06 | 23:53

controle 20-05-06 @ 23:48

Dacht ik tot voor kort ook... maar de neem-me-maar-ik-doe-alvast-m'n-broekje-uit - mentaliteit die Nederland meer en meer lijkt te kenschetsen doet me voor 0031 het ergste vrezen. Frankrijk spartelt nog wat tegen, Nederland lijkt betoverd door de kudtfluit van de rattenvanger.

v Maerlant | 20-05-06 | 23:52

v Maerlant, klets niet uit je nek.
-
Jij kent Frankrijk helemaal niet, laat staan dat je in die wijken geweest bent. De angscht is kennelijk al zo diep geworteld dat je de propagandistische FN lulverhalen voor zoete koek slikt.

commentaarderer | 20-05-06 | 23:52

Zou dit het laatste jaar zijn van het Songfestival? Wat een belachelijke zooi, wel leuk dat Finland gaat winnen, lijkt wel een nee-stem tegen Europa en alles wat de EU ons door de strot geduwd wil hebben.

Igorus | 20-05-06 | 23:50

@Kurkentrekker 20-05-06 @ 23:47:
Groot-Drenthe met Groningen als hoofdstad. Want als voormalig brinkdorp aan de uitloper van de Hondsrug willen we als Drenten wel gewoon Groningen terug. En dan nemen de rest van het spul er ook wel bij. Drenthe aan zee... Holadijee.

crixus | 20-05-06 | 23:49

v Maerlant
Ik geloof dat qua relatieve moslimpopulatie Frankrijk het eerste aan de beurt is. Hebben wij tenminste nog wat tijd om in te grijpen.

controle | 20-05-06 | 23:48

@igorus

Nee jij eerst

Der Werner | 20-05-06 | 23:48

Maak iedere provincie zelfstandig en Drenthe wint.

Kurkentrekker | 20-05-06 | 23:47

@bottehond
Fuckje is lid van een "deep embedded moslim fanatical combat team". Meer weet ik er nog niet van, maar Gordon heeft er ook iets mee van doen.

Duitse helm | 20-05-06 | 23:47

controle 20-05-06 @ 23:42

Frankrijk: 1400 nogozones, waaronder 11 steden, waar de facto de sharia geldt... in dat licht is het geruststellende commentaar van Vodianova een beetje 'faible'... Ik denk dat Vodianova een goede ziel is die aan ons hart denkt, controle.

v Maerlant | 20-05-06 | 23:46

Calisperma?

Kurkentrekker | 20-05-06 | 23:46

Duitsland ook 12 punten voor turkije. Europa toedeledoki.

controle | 20-05-06 | 23:44

@der werner
Tyf zelf op crixusslaaf.

Igorus | 20-05-06 | 23:44

Wel OT , maar sluit me aan bij Igorus: de waarheid en z'n rechten...

v Maerlant | 20-05-06 | 23:43

Heeft iedereen die fotof*ck gezien bij dit topic. Daar heeft iemand zijn best op gedaan en over nagedacht. Heel goed! Kees DreiHaus en mo(HAM)met boeeeeeeeeeeeeee- jeri beiden in presentatorskostuum op de buis. boejerie der achter, maar hij is toch groter dan DreiHaus (ook fanatiek SP-lid... I shit you not. Daar hoor ik niemand over....... More conspiracy please)... chappeau voor de fotoF*ukkerT.

bottehond | 20-05-06 | 23:43

Mooi van die Fransen, laten Turkije niet toe maar geven 12 punten. Dat is pas een goedmakertje

Duitse helm | 20-05-06 | 23:43

Frankrijk heeft ook een grote moslimpopulatie, zoveel is duidelijk.

controle | 20-05-06 | 23:42

@ igorus
Tyf op , we hebben het inmiddels op advies van crixus al een poosje over het songfestival

Btw de Leeuw moet nu echt deaud

Der Werner | 20-05-06 | 23:42

Ah ga toch weg GS. Zelf op de Volkskrant zeiken terwijl jullie het Iraanse jodenster verhaal, een grote hoax, nog steeds niet gecorrigeerd hebben.

Igorus | 20-05-06 | 23:40

Waarom laten we Saudi-Arabie dan niet meedoen, mogen we daar ook een keer optreden. En met al die blonde mokkels uit scandinavie moet het daar een compleet feest worden

Duitse helm | 20-05-06 | 23:39

Finland gaat winnen...

stretch | 20-05-06 | 23:39

Tjonge waar moet dat heen met het songfestival ??? Waar is de klasse en stijl gebleven ? Als Finland echt gaat winnen kijk ik nooit weer... sms liever naar Rita....--xxx--

Delfzijl | 20-05-06 | 23:39

Der Werner 20-05-06 @ 23:37

Moewhahahha... hij is hatelijk... maar goed!

bottehond | 20-05-06 | 23:39

yes en weer 12 points voor Turkije van

Ik pies bijna in mijn luier , ik hoop echt dat Marocco volgend jaar mee gaat doen , kunnen "wij" eindelijk laten zien van wie "we" echt het meest houden .
Wel mooi voor iedereen die morgen op een helpdesk werkt " sjiieet goevedoeme jai iesj moet comjoeter adssl aanluit nu sjnel niks primagoed ... tuut tuut tuut , weg beltegoed .

Der Werner | 20-05-06 | 23:37

Leuk figuurtje, die russin

Duitse helm | 20-05-06 | 23:36

Vodianova 20-05-06 @ 23:32

Dank: nuchter en to the point. Maar begrijp ook ons wantrouwen: het WRR-rapport lijkt de weg te effenen, en het weinige bezwaar tegen de conclusies ervan verontrustend. Velen hebben het gevoel dat we op een hellend-vlak-van-appeasement zitten.

v Maerlant | 20-05-06 | 23:35

Turkije 12 punten, hoe zou dat nu komen? BBC commentaar op paul de leeuw: "this is pathetic, this is ludacris".

controle | 20-05-06 | 23:32

@fuckje,
tot in t stamcafé, ooit... goede nacht
@van Maerlant,
die conspiracy-theory proef ik hier dus telkens bij meerdere GS-klanten,
persoonlijk lijken mij de wortels van de landen in West-Europa ook sterk genoeg om weerstand te kunnen bieden aan welke vorm van bedreiging dan ook.

Vodianova | 20-05-06 | 23:32

malik 20-05-06 @ 23:22

Are you an alien entity... we mean you now harm... do you mean us harm... if so... please forgive us... we ment no offence... can you forgive us?... Hier ... een palet van de geneugten van de Lusthof Holland. Voor U. He-le-maal gratis! Komt U binnen.. hier... uw paspoort... U hebt overal recht op... anders nog iets?.. Ja meneer, ik ben een varken en een lafaard... Dank U voor de feed-back... Een prettige dag nog, meneer, mevrouw, oma, opa, neef, nicht, neef, nicht, wannabecool, zoon......

bottehond | 20-05-06 | 23:28

He fuckje, denk je dat Finland gaat winnen?

Duitse helm | 20-05-06 | 23:28

@botte,

Ik vergis me zelden en ook in dit geval niet. Het zogenaamde linkse complot om Verdonk cs te beschadigen gaat niet een beetje voorbij aan het feit dat de voltallige regeringscoalitie Rita de mantel uitveegde en daarna ging Balkenende met zn kabinet er nog even overheen.
-
Dat allemaal toeschrijven aan 1 zembla-uitzending is wel heel erg veel invloed toeschrijven aan die omroep....
-
Rita heeft nu al zoveel gedraaid de afgelopen week en nog steeds zijn er mensen die geloven dat zij het slachtoffer is.
Ik lach me helemaal gek en verheug me al op het moment dat Rita de VVD mag gaan leiden.
-
De koude kermisjaren komen er aan!

commentaarderer | 20-05-06 | 23:26

Die 70 ct per bericht vor het campagneteam (ook als je rita niet steunt) vind ik nogal goedkoop. Wonderlijk hoe die VVD'ers altijd geld verdienen over de rug van een ander. 'Geld maken' noemt Zalm dat.

blawablawa | 20-05-06 | 23:25

Vodianova 20-05-06 @ 23:21

Als ik je zo - oppervlakkig - volg in deze draad en op je deskundigheid mag vertrouwen, dan zou de sharia nog eerder in een Europees land toepassing vinden dan in Turkije... een beetje in het verlengde van de hoofddoekjeskwestie, zo je wil.

v Maerlant | 20-05-06 | 23:25

@Vodianova,
een gemiste kans dat U Uw bronnen niet wilt prijsgeven. Vooralsnog ga ik uit van mijn gelijk, van mijn informatie die overal te vinden is. Welterusten voor nu.

fuckje | 20-05-06 | 23:22

haha die gozers zijn grappig man, ik mag ze wel.

malik | 20-05-06 | 23:22

@fuckje,
U mag je zeggen hoor...
ik zou voorstellen om elke willekeurige bio van Mustafa Kemal te lezen, vervolgens z'n legacy in de verschillende naslagwerken te bekijken.
het is deze nalatenschap die altijd verdedigd zal worden, in TR bestaat de discussie simpelweg niet over de secularisatie.
het zijn de hezbollaatjes aldaar die dit zo enorm frustrerend vinden dat ze tot wanhoopsdaden als die van laatst komen.

Vodianova | 20-05-06 | 23:21

commentaarderer 20-05-06 @ 23:17

Je vergist je. GS steunt Jan "Tomatoe" Mandarijnissen niet.

bottehond | 20-05-06 | 23:19

GS Steunt de Demagocratie.

commentaarderer | 20-05-06 | 23:17

Nog even,@Vodianova,
ik zou graag Uw bronnen vernemen, en mij daarin verdiepen, om eventueel die weddenschap aan te gaan.

fuckje | 20-05-06 | 23:13

Turkije staat nog op zero points, maar ik heb goede hoop.

JudgeJuly | 20-05-06 | 23:13

Niets aan de hand verder, maar botte heeft na een dagje overvlijtig fascistje zoeken (met redeneringen die haren ten berge rijzen) op een fundamentalistisce manier dus is weer vlijtig contact aan het zoeken met andere vrouwtjes. Zijn vrouw is al computerweduwe en moet dit er nog bij verdragen. Controle zit weer op zijn stokpaardje, immers als goede Gristen is hij niet zijn gelijk aan het halen. En Fuckje, je bent toch niet boos aan het worden? Turkije en Egypte zijn de enige hoop voor de gematigde Islam. Gun ze dat ze net hoeven toe te treden, hun cultuur mogen behouden en geen speelbal worden tussen EU en de fundi's.

gevallenverstand | 20-05-06 | 23:13

Sorry Vodianova, maar daar hebben de "rechtse"partijen gal over gespuwd.
U heeft kennelijk de media niet echt gevolgd, de laatste 3 weken. Een beetje selectief, wellicht?Wij gaan nu bieren in "Westend", het ga U verder goed.

fuckje | 20-05-06 | 23:12

@GV,
idd 'verdonken'
@fuckje,
ik weet niet waar je die info vandaan haalt maar ik kan me niet voorstellen dat zo'n instantie uitspraken van dat kaliber heeft gedaan.
maar over TR, ik durf alle weddenschappen aan; het zal nooit gebeuren.

Vodianova | 20-05-06 | 23:08

@Vodianova,
ik ken uw eerste hand niet natuurlijk, en voorlopig ga ik uit van wat ik uit diverse bronnen lees.

fuckje | 20-05-06 | 23:06

Vodianova 20-05-06 @ 23:02
Dat heet 'verdonken'.

gevallenverstand | 20-05-06 | 23:04

@fuckje,
nogmaals dat zal niet gebeuren...
leest u überhaupt m'n posts of is de mening al zo standvastig gevormd dat de vergelijking 'oogkleppen op' van toepassing is?

Vodianova | 20-05-06 | 23:02

@Vodianova,
er is natuurlijk in de laatste 20 jaar wel heel erg veel veranderd is de Islamitische wereld, en daardoor ook in de rest van de wereld. Zelfs de Nederlandse Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid ziet in een gedeeltelijke invoering van de Sharia in Nederland een goede manier om de integratie te bevorderen. Waar gaan wij naartoe?....

fuckje | 20-05-06 | 23:01

@fuckje
Die Erdogan is geen 100% zuivere koffie. "Op 12 april 1998 werd Erdoğan veroordeeld tot 4 maanden celstraf wegens aanzetten tot religieuze haat en poging tot vestiging van een islamitische staat." Verder heeft hij een keer gezegd: "Minaretten zijn onze bajonetten, koepels onze helmen, moskeeën onze barakken en gelovigen onze soldaten" nl.wikipedia.org/wiki/Recep_Erdo%C4%9F...

controle | 20-05-06 | 23:00

Fuckje, ik denk niet dat de commercielen enig brood zullen zien in het Eurovisie songfestival. Ze hebben al 2 van dat soort programma's en waarom een oud duur lijk kopen als je voor een studio, een lamp en een camera een fluxe variant kunt maken. (Oprah had eens iets met 40ers....)

gevallenverstand | 20-05-06 | 22:59

@controle,
De rechters hebben het dragen van hoofddoeken in overheidsgebouwen, op scholen, op universiteiten en voor onderwijzeressen zelfs op straat verboden.
De regering verzet zich, en vogens de voormalig president Ecevit is de regering daardoor mede schuldig aan de aanslag op de rechters. Dit is het voorspel op de echte oorlog die in 2007 zal losbarsten.Dan moet de zittende regering een president kiezen, en dat wordt waarschijnlijk een vrouw met een hoofddoek.
"Als het leger accepteert dat in het paleis van Atatürk een vrouw met een hoofddoek rondloopt, kan ik beter niet meer leven", zegt Altun, een "gewone "Turk uit Istanbul.

fuckje | 20-05-06 | 22:58

Die wimhijgingga, ik heb hem helemaal gemist, en ik kom hier toch al eventjes ( ik weet zelfs wat de strip was ) of het moet wannabefool zijn geweest.

gentle giant | 20-05-06 | 22:56

@fuckje,
ik zie het stukje nu; hmmm best interessant...
nou ik kan je uit eerste hand meegeven dat in TR de sharia nooit zal dicteren.
de vorige x dat men het probeerde (jaren '80) was dat wel duidelijk gemaakt door de generaals, aangevoerd door Evren.

Vodianova | 20-05-06 | 22:53

@fuckje
Attatürk wist als geen ander dat alleen een sterk leger de islamisten kan bedwingen.

controle | 20-05-06 | 22:49

@Vodianova,
Ik hoop dat GS er morgen een topic over maakt, maar in het kort gaat het over de hoofddoekjes strijd, nadat die Turkse rechter is vermoord. De eerste stap naar een volledige Sharia-wetgeving. Eng !!

fuckje | 20-05-06 | 22:47

@fuckje,
niets om je zorgen over te maken, de boyz van Kara-Kuvvet waken over het seculaire stelsel daar...
heb de Trouw niet gelezen maar wat staat er zo ingeveer in?

Vodianova | 20-05-06 | 22:42

@ botte

Company is already provided for. Thanks for offering. Maar lieve hondjes zijn altijd welkom.

smartist | 20-05-06 | 22:42

@bottehond 20-05-06 @ 22:36:
Ben je gek, alleen al het risico dat je daar allerlei *kuch* bekende gezichten tegen het lijf loopt doe me al huiveren. Bovendien, als je zelf een kelder hebt, waarom moet je dan nog naar een club?
Bovendien: dat kost alleen maar geld, en daar kun je ook flessen fijne alcoholische versnaperingen uit Schotland en Ierland voor kopen.

crixus | 20-05-06 | 22:41

smartist 20-05-06 @ 22:34

* donkere stem * Hello Ma'am.... lookin' for company?
*kuch*

bottehond | 20-05-06 | 22:39

@bottehond
Mooi ras. En er is meer: het teefje is van Duitse komaf (wel zo lekker), 3 jaar, dus strak, met een witte bef (duidelijk zichtbaar voor mij) en met een tattoo op haar poot! Dus nog een stoere bitch ook. Je begrijpt, ik ga nergens meer heen vanavond.

JudgeJuly | 20-05-06 | 22:38

crixus 20-05-06 @ 22:26

Ad Mekkert kun je niet zijn, die is te miezerig en te kruiperig. Maar hij frequenteert dit etablissement... jij ook? www.smclubdoma.nl/
(sorry ad, je had nog wat tegoed)

bottehond | 20-05-06 | 22:36

@Ahasveros,
Vandaag een heel bijzonder en angstaanjagend artikel gelezen over de invloed van Islamisten in Turkije. Staat in Trouw, blz. 11. Wou dat ons Parlement en onze Ministerraad dat ook even ging lezen en daaruit lering ging trekken.

fuckje | 20-05-06 | 22:36

Morgen bij Buitenhof. 'Zijn regels regels?' Over de naamgeefster van het werkwoord 'verdonken' (regels zijn regels zeggen.)

gevallenverstand | 20-05-06 | 22:35

@superjan
Zie je het voor je: Rita smackt Ayaan anaal in de kelders van het Binnehof, Zalm trimt Wilders in de geldbunker en JP probeert met zijn leutertje Wouter te penetreren in het Torentje. Ik voorspel een opkomstpercentage bij de volgende verkiezingen van 99,9%. Het gaat tenminste weer ergsn over. En er worden duidelijke keuzes gemaakt. En gelukkig zit in elk debat een fiks hoogtepunt waar tranen van geluk over menig wangetje biggelen.

JudgeJuly | 20-05-06 | 22:34

Botte niet te hard kwispelen!

smartist | 20-05-06 | 22:34

JudgeJuly 20-05-06 @ 22:22

Uhu.. net zo iets al kinderen.... houdt U van mooie sterke honden?
www.hondenras.com/

bottehond | 20-05-06 | 22:33

Tering, het lijkt wel of Nova hier leest. Ze spugen gewoon op ons, publiekelijk. "Jullie kunnen ons toch niets maken".

controle | 20-05-06 | 22:29

Het bewijs is geleverd oh, beminde stijlleauzen!
Islamisten en Socialisten: Hou dat tuig van de richel uit mijn buurt!

Ahasveros | 20-05-06 | 22:28

@FNV-lidaf,
Onder meer beschuldigde Wim GS ervan, dat de redactie zg klonen inhuurde, zoals targent, rabarberke en ondergetekende. Ik zou het alter ego van Fleischbaum zijn.....

fuckje | 20-05-06 | 22:27

@doktersnuggles 20-05-06 @ 22:21:
Zonder een "alsjeblieft" doe ik helemaal niets. Ik ga alleen in op de gebiedende wijs in het geval ze door een vrouw worden uitgesproken en van seksuele aard zijn.

crixus | 20-05-06 | 22:26

Wim heeft wel een mooie lay-out... Kunnen ze hier niet allemaal zeggen. Moehahahaha.

JudgeJuly | 20-05-06 | 22:26

@judge> addendum .... met mijn broek omlaag!

superjan | 20-05-06 | 22:25

Quote van het jaar:
"Ik sta niet tegenover Wouter B. Ik sta achter hem!"
was getekend: JPB/President of the Lowlands

JudgeJuly | 20-05-06 | 22:24

@FNV lidaf> tja niemand heeft helemaal zijn vingers erachter maar de zogenaamde hyperlink die ik zojuist plaatste geeft een aardige samenvatting. een vreemde snuiter. Maar wel amusant.

superjan | 20-05-06 | 22:22

Vreemd dat Wim op zijn eigen lok keurig de Nederlandse taal hanteert. Ik moet mijn mening over Wim herzien: de redactie-stagiaire van Wim kijkt vanavond naar Ned.2 en kan zijn woordjes niet verbeteren.

@bottehond
Puppies. Houden van is een groot woord. Je vindt ze schattig, je weet dat ze groter worden, blikken ranizgheid opvreten, je halletje onder zieken en de buurman in zijn been bijten.

JudgeJuly | 20-05-06 | 22:22

superjan
Hij is dubbel, ik weet het. De finnen.
crixus
Jij doet nou eens een keertje wat IK zeg.

doktersnuggles | 20-05-06 | 22:21

Zie je, VVD scoort alweer...

gevallenverstand | 20-05-06 | 22:21

Kan iemand mij een samenvatting geven van de persoon Wim Heitinga en waarom fuckje een hekel aan hem heeft? Ik hoor de naam vaker vallen en ik bespeur enig ongenoegen over deze figuur maar ben te lui de archieven erop na te slaan....

FNV-lidaf | 20-05-06 | 22:20

@doktersnuggles 20-05-06 @ 22:17:
Van mij mogen ze winnen, maar ik hoop heimelijk toch op die Zweedse.

crixus | 20-05-06 | 22:20

Hey omgevallene... vraagje... straight answer, graag... denk jij dat als we in een shariastaat woonden het in sommige opzichten beter zou gaan?

bottehond | 20-05-06 | 22:20

@dr snuggles> doen die mee dan? of bedoel je die reuteldeathmetalrock uit het hoge noorden?

superjan | 20-05-06 | 22:19

Gasten, ff allemaal een keertje op de Finnen stemmen. Stelletje malloten!

doktersnuggles | 20-05-06 | 22:17

fuckje 20-05-06 @ 22:16
In mijn Islamsocialisme komt geen voetbal meer voor Fuckje!

gevallenverstand | 20-05-06 | 22:17

heee balkenende krijgt een vette kop.

superjan | 20-05-06 | 22:17

@gevallenverstand,
en het foeballuh mag ook naar de commerciëlen.
(wim is nu echt weg toch?)

fuckje | 20-05-06 | 22:16

JudgeJuly 20-05-06 @ 22:07

Zeg, RechtRt... houdt u van puppies?

bottehond | 20-05-06 | 22:13

oh oh een regie fuckup je.

superjan | 20-05-06 | 22:12

he jongens we gaan socialistische srijdliederen kijken met kleerie Polka op 3!

superjan | 20-05-06 | 22:11

lol

superjan | 20-05-06 | 22:10

Als er nou iets wegmag van de collectieve volksomroep dan is dat dit minderheidsnichtenfeestje.

gevallenverstand | 20-05-06 | 22:08

@ superjan

Proest , die sneuhans moet nodig eens naar buiten , de hele dag achter de mac zitten masturberen op je eigen blogje en af en toe verongelijkt GS bespuwen kan niet gezond zijn .

Overigens serie moordenaars blijken achteraf ook vaak van dit type trollen te zijn , in hun eigen wereldje stekelbaarsjes elektrocuteren en maar vloeken op die rare wereld

Der Werner | 20-05-06 | 22:08

Opgelost! Wim terug naar de burgklas (of is net blijven zitten?) en Polletjepiekhaar en gevallenverstand vormen samen het ongenaakbare (Wim!) duo Cock & Vledder: Treble is op de Wallen terug gevonden met 10 klotsende Kabouter Plopjes in hun vagijnen. De VVD heeft beloofd een onderzoek in te stellen...

JudgeJuly | 20-05-06 | 22:07

superjan 20-05-06 @ 21:58

*springt op de wepstek van wim, snuffelt onder diens staart... snuffffff.... aanloopje.... wim: bend over and spread 'em .... jump... bullseye! *

bottehond | 20-05-06 | 22:07

[offtopic]Lithuania: de grootste onwaarschijnlijke bagger ooit gemaakt.... Noorwegen wint, dat was zonder geluid prima te bekijken[/offtopic]

Hellsmurfje | 20-05-06 | 22:06

Goede voetbalyell.

gevallenverstand | 20-05-06 | 22:05

O verrek Songfestival.... Zat een NG te kijken over de Openbaringen. Wat een vage programma's toch. (Vanmiddag ook met die clown Dan Brown, wat een rijmelarij....)

gevallenverstand | 20-05-06 | 22:02

snurk!!!!! en ik denk dat kabouter plop, er ook iets mee te maken heeft.

polletjepiekhaar | 20-05-06 | 22:02

@judge July> Die meisjes (van 40) van Treble sprongen tijdens hun 5 minutes of fame, op en neder alsof hun vagijnen werden bezeten door tientallen vrolijk klotsende ben wah balletjes.

superjan | 20-05-06 | 22:01

Ik wil Wim anders best bijles geven in de Nederlandse taal. Wim blij, jullie blij en ik weer blij. Treble schijnt namelijk ontvoerX (Wim, d, t of dt?) te zijn door de Joegoslavische vrouwenhandelaren met Chinese Wallen connecties.

JudgeJuly | 20-05-06 | 21:58

Wim Heitinga 20-05-06 @ 21:49
Zal ik eens vriendelijk zijn en je een beetje op weg helpen?
Het is niet: vindT je het vast, maar vind je het vast.
En in je post van 20-05-06 @ 21:33 aan fuckje:
"Begon jouw de laatste tijd zelfs een beetje leuk te vinden."
Nee oen, het is jou (persoonlijk voornaamwoord) en geen bezittelijk voornaamwoord.
Hoe oud ben je eigenlijk?

Mexicano | 20-05-06 | 21:55

Wim Heitinga
pssstttt, tis een gozer. maar dat wist je al

doktersnuggles | 20-05-06 | 21:54

Als iemand anders Daar vliegen de panters, Spooks, Shoushouf, Nova en Sopranos gaat uitzenden mag de VARA van mij weg.

gevallenverstand | 20-05-06 | 21:54

@fuckje 20-05-06 @ 21:48
Ok Kleine fuck, om jou een plezier te doen verwijder ik mijzelf uit deze non-discussie, prettige avond jongen.

Wim Heitinga | 20-05-06 | 21:53

@superjan 20-05-06 @ 21:45
Ik hou dat zelf niet zo bij Jan, maar google even op mijn naam, vindt je het vast.

Wim Heitinga | 20-05-06 | 21:49

@fuckje> hij vind jou anders best leuk. Maar goed wie niet.

superjan | 20-05-06 | 21:48

@Mexicano,
niet zolang superjan hem aan het teruglokken is.

fuckje | 20-05-06 | 21:48

Is Treble al geweest?

JudgeJuly | 20-05-06 | 21:47

fuckje 20-05-06 @ 21:30
Kom maar terug. Wim zit weer uit huilen bij zijn mamma.

Mexicano | 20-05-06 | 21:45

@wim heitinga> even serieus, kun jij jouw stukkie op ayaan weblog nog ff ctrl V en. als ik me vergis wil ik dat gaarne toegeven. (ik kan em niet meer vinden namelijk)

a bit confused
SJ

superjan | 20-05-06 | 21:45

@ crixus
Nu ophouden , ik lees mijn eigen gedachten in je schrijfsel .
Denk : Bucksfizz , the Herreys etc

Heerlijk gewoon weer ergeren aan die lullige liedjes en 12 punten van Belgie , 1 terug voor de vorm en eens kijken hoe schuldig de moffen zich nog voelen (en een afgemeten bakje chips in een tupperware schaaltje ).

12 punten voor Turkye my arse !

Der Werner | 20-05-06 | 21:42

crixus 20-05-06 @ 21:35
LOL

Mexicano | 20-05-06 | 21:39

@wim> das gek ik las juist een heel kritisch mailtje over onze zwarte parel. maar misschien postte een onverlaat onder jouw naam.
Over Ebru, touche, Ebru had zich erbuiten moeten houden.
En in Nederland zitten de judassen niet links OF rechts ze zitten overal. T is alleen zo rritant dat de linkse judassen de dienst uitmaken in de media.

superjan | 20-05-06 | 21:35

Wim Heitinga 20-05-06 @ 21:12
Om een column te kunnen schrijven moet je in de eerste plaats je Nederlandse taal beheersen. En je bent daar al vele malen malen op gewezen. Maar jij bent zo'n stronteigenwijs figuur die dat allemaal negeert.
Crixus heeft volkomen gelijk als hij stelt dat het niemand interesseert wat voor lulkoek jij uitkraamt.

Mexicano | 20-05-06 | 21:35

@Der Werner 20-05-06 @ 21:27:
Ik pleit dan ook voor een alternatief songfestival waaraan alleen de "oude landen" meedoen. Is wel iets voor Talpa, lijkt me. (Lees je mee John?)
Gewoon keihard gelijktijdig met het "echte" songfestival, en dan met de "oude" regels. Alleen in de eigen landstaal zingen en dan weer gewoon lullige liedjes. Ik wil weer Udo Jürgens, Abba, Johnny Logan, Brotherhood of Man, dat soort zooi en hele traditioneel slechte inzendingen uit België.
Volgens mij wordt het een hit.

crixus | 20-05-06 | 21:33

@fuckje 20-05-06 @ 21:30
Begon jouw de laatste tijd zelfs een beetje leuk te vinden, nu niet verpesten hé!

Wim Heitinga | 20-05-06 | 21:33

Geef even een teken als Wim weg is,keej?

fuckje | 20-05-06 | 21:30

@ Crixus , verdomd , Leco zij het ook al

Ow shit las ketchup komt nu laterz

Der Werner | 20-05-06 | 21:30

crixus 20-05-06 @ 21:11
DD Donald Duck?

Mexicano | 20-05-06 | 21:29

Overigens, als ik zo naar dat songfestival kijk: White is the new black. Ze dragen allemaal iets wits, lijkt wel. Alleen daarom al maakt Finland een goede kans, denk ik zo.

crixus | 20-05-06 | 21:28

@ crixus

Maak er maar grapjes over , teken jij maar eens een kaartje van wat in jouw ogen Europa is en leg daar dan de Eurovisie kaart overheen ; )
Snap zelf eigenlijk niet waarom Marocco niet mee doet , die jongens liggen doorgaans erg lekker bij Paul Corneej en de rest van de doelgroep .

Der Werner | 20-05-06 | 21:27

@superjan 20-05-06 @ 21:20:
Ah... nou ja, slangen vreten ratten. Of het is een rat, of hij zit er vol mee.

crixus | 20-05-06 | 21:23

@superjan 20-05-06 @ 21:14
Ik heb daar een comment geplaats waarin ik het voor Ayaan opnam.
Zo'n rechtse mes in de rug verdiende ze dan ook niet, ondanks dat ik het met haar manier van doen niet eens ben.
De NSBers zitten bij rechts mijn beste Jan.Denk daarbij aan Ebru.

Wim Heitinga | 20-05-06 | 21:23

@crixus 20-05-06 @ 21:18
schurftige ratten wel.

Onderbuik | 20-05-06 | 21:20

@Der Werner 20-05-06 @ 21:18:
Ik wist niet dat Marokko ook meedeed...

crixus | 20-05-06 | 21:20

@superjan 20-05-06 @ 21:17:
Ik ben geen bioloog, maar eh... vervellen ratten?

crixus | 20-05-06 | 21:18

@crixus
Wordt ook al uitgezonden door ..... inderdaad en ik hoor ook alweer het kommentaar van Paul de leeuw , gokje ... de Finnen gaan winnen

Der Werner | 20-05-06 | 21:18

@wim>is dat nou lastig dat je elk jaar moet vervellen?

superjan | 20-05-06 | 21:17

@wim> je was weer lekker afschuwelijk bezig op dat ayaan blog wim, de landwacht had een goeie aan je gehad 60 jaar terug. feldwebeltje.

superjan | 20-05-06 | 21:14

@Wim Heitinga 20-05-06 @ 21:12:
Alleen jammer voor je dat niemand het nog ene flikker interesseert wat jij ergens van vindt.

crixus | 20-05-06 | 21:14

@crix> of over petra de pr0n soldaat, of Louske, of de meisjes van de quote challenge, of eeeh ho zou het met hans de paedeau zijn?

superjan | 20-05-06 | 21:13

Moehahahah, wat een belachelijk ongefundeerd verhaal pritje.
En dat alles om de eigen aanhang weer achter Rita te krijgen!
Ik heb weer materiaal voor een leuke column, bedankt.

Wim Heitinga | 20-05-06 | 21:12

@superjan 20-05-06 @ 21:05
ja dat is misschien waar, toch hoop ik ook dat Medy van der Laan weer tot leven geroepen wordt en dat ze eens flink gaat snijden in dat Linkse Kankergezwel.

Onderbuik | 20-05-06 | 21:11

Goed... we zijn er wel uit dacht ik. Kees Driehuis is een lul, de Omroep links en Nederland reddeloos verloren zonder DD. En dan gaan we nog allemaal deaud ook, uiteindelijk.
Gaan we het nog over songfestival hebben, of is dat tè stijlloos?

crixus | 20-05-06 | 21:11

@onderbuik> Nederlanders zijn gelukkig koppige loerende eigengereide boeren. Als iets wordt voorgekookt doet men gegarandeerd t tegenovergestelde. Als ik Spindokter van Bos zou zijn zou ik Verdonk via kleerie polka en andere spreekbuizen helemaal de hemel in prijzen.

StaatsTV infodoctrineterreur heeft desastreus uitgepakt bij PF (die moest uiteindelijk zelfs echt doodvermoord worden). Maar ook bijvoorbeeld bij de EU Grondwet.

superjan | 20-05-06 | 21:05

@superjan 20-05-06 @ 20:56
"De fratsen van staatsTV zijn gelukkig zo doorzichtig dat iedereen, echt iedereen het doorheeft."
.
Daar vergis je je toch in. Voor zover ik het kan peilen is het aantal mensen dat dit door heeft zeer beperkt.

Gekke Gerritje | 20-05-06 | 21:04

@superjan 20-05-06 @ 20:56
ik hoop van ganser harte dat je gelijk hebt, als ik sommige linkse mensen zoals die Kees Driethuis hoor praten over de media vraag ik me echt af of hij zo onnozel en onschuldig is als hij zich voordoet. Ik krijg de laatste tijd vaak aandrang om Marcel mf van Dam te gaan citeren.

Onderbuik | 20-05-06 | 20:59

Het zijn de dagen als vandaag met topics als deze dat ik als oud AD lezert toch zeg: Pritt is Pamela Hemelrijk!

haasje over | 20-05-06 | 20:57

er was even sprake dat er een niet linkse mijnheer ankerman zou worden bij de NOS. Die is toch in een half jaar weer keurig uitgestoten.

De fratsen van staatsTV zijn gelukkig zo doorzichtig dat iedereen, echt iedereen het doorheeft.

superjan | 20-05-06 | 20:56

De VVD was kansloos met zoveel interne tegenstrijdigheden. Ik voorspel dat ze erdoor succesvoller zullen zijn. Als het een links complot is dan is het net zo slim als dat plan om de reichstag in de hens te zetten.

gevallenverstand | 20-05-06 | 20:55

@ tichtus
na 3 keer lesen, snap ik het noch nied, wat bedoel je nou? (ben net 9 geworden)

bd | 20-05-06 | 20:54

bubka 20-05-06 @ 19:40

Door in bijna onbewoonde landen roofbouw laten plegen op de natuur en bodemschatten kan een loodzware overheid gefinancieerd worden, zonder die inkomstenbron zouden Zweden en Noorwegen derde wereldlanden zijn.

Hans Anders | 20-05-06 | 20:52

@nquisitra 20-05-06 @ 20:40
onafhankelijk mensen bestaan volgens mij niet, ook niet als ze geen lid van een politieke partij mogen zijn.
Volgens mij is het beter om omroepen zonder leden zoals NPS, NOS, IKON, RVU, NMO, etc. af te schaffen.
Wat je overhoudt is een aantal zuilen: eo, kro, ncrv, avro, tros, vara, vpro. Je weet op die manier precies uit welke wind hun journalistieke informatie waait.

Onderbuik | 20-05-06 | 20:52

Gaat dit nog ergens over? Hoewel men in het digitale tijdperk allicht geneigd is te denken dat 1 of 0 dan wel "ja" of "nee" de enige mogelijkheden zijn is het in MIJN wereld toch zeker gelijktijdig mogelijk dat Ayaan heeft gelogen, Rita heeft geklungeld en Kees Driehuis vanuit 'n verborgen agenda heeft gehandeld.
"Met Bos bent U de klos"
Voorwaar een woordspeling om de stem dan maar in arren moede te geven aan Maxime Verhagen - als U tenminste denkt met hem wel te zullen slagen...
("Met Balkenende uitsluitend ellende! Wat daar zo stonk? Rita Verdonk! Penetrante Walm? Gerrit Zalm! Niet helemaal normaal: Jelleke Veenendaal! het land in puin dankzij Pim Fortuijn en Beatrix vind ik ook eigenlijk nix...")
De gedachte dat Kees Driehuis bij voorbaat ontstemd en knorrig reageert wanneer d'r een GeenStijl redacteur aan de lijn hangt is 'n brug te ver voor Pritt Stift - terwijl dat MIJ nou juist als eerste te binnen zou schieten.
"Maar dan liegt ie tegen mij!"
"Nou en - heeft ie misschien een grondwettelijke plicht om tegen jou (of all people) de waarheid te spreken?"
Vervolgens gaat de Volkskrant met de primeur op de loop? Ook gecheckt of DIE Argus-van-de-Rommeldamsche-courant 'z'n stukkie rechtstreeks van Kees Driehuis gedicteerd kreeg of dat ie uit andere bronnen put?
En voor wat betreft je wens dat Rita alle leugenaars over de kling gaat jagen kan ik alleen maar zeggen dat ik altijd voorzichtig ben met wat ik wens, voor het geval dat ik per ongeluk m'n zin krijg...

tichtus | 20-05-06 | 20:52

@ crixus 20-05-06 @ 20:15
haasje over 20-05-06 @ 20:47
Dronken (deel)gemeenteraadsleden zijn (links en rechts) schering en inslag. Edgar Peer (020) reed ook eens een keer met een slok teveel op. (Het is dat stofje, weetje...)

gevallenverstand | 20-05-06 | 20:51

@aivd 20-05-06 @ 20:42
je weet veel voor een mongeaul.

Onderbuik | 20-05-06 | 20:50

@Cpt. Iglo

'Somalische Schreeuwlelijk' ? rechstrexe?

Verkopen die vissticks goed in Finland?

Ed Cetera | 20-05-06 | 20:49

@ crixus 20-05-06 @ 20:15

Met alle respect maar een deelraadvoorzitter (ok die Swiebertjes- burgemeesters hier im osten, mochten zo'n achterban willen) met een slokje (het ging om schikkingen) te veel, levert toch echt minder rimpels in de vijver op dan een liegend kamerlid. En ja het is gekleurd, hoewel ik hem wat dat betreft donderdag over Rita V. gekleurder (maar niet minder waar) vond.

haasje over | 20-05-06 | 20:47

@ aivd

Marsel ven damned, moet echt kodsen van die man

bd | 20-05-06 | 20:44

@Onderbuik 20-05-06 @ 20:37
Inderdaad. Gebruikt door Marcel van Dam.

aivd | 20-05-06 | 20:42

Eigenlijk zouden alle medewerkers van de publieke omroep om juist hun zogenaamde gepropageerde onafhankelijkheid te waarborgen niet lid mogen zijn van een politieke partij. Er zijn teveel banden met de politiek en dus niet alleen financieel.

inquisitra | 20-05-06 | 20:40

@ aivd @ 20:21

een echte speurneusert, vandaar de nik

bd | 20-05-06 | 20:40

@ aivd @ 20:21

een echte speurneusert, vandaar de nik

bd | 20-05-06 | 20:40

Pritt speelt teveel met z`n eigen plakstaafje....

Dr.D | 20-05-06 | 20:39

@aivd 20-05-06 @ 20:36
ja vóór Pim Fortuyn, maar dat bedoel je waarschijnlijk ook.

Onderbuik | 20-05-06 | 20:37

ik snap er geen fuk van, gisteren was dit bericht tog al bij gs? Of moed ik beter lesen?

bd | 20-05-06 | 20:37

@GS
alles leuk en aardig, maar Rita heeft geen enkele fuck over dieHofstaddebielen te zeggen.
Dus hoezo "go Rita" ?

collapse | 20-05-06 | 20:36

@Onderbuik 20-05-06 @ 20:31
Minderwaardig mens. Dat was toch het koosnaampje van Pim Fortuyn?

aivd | 20-05-06 | 20:36

aivd 20-05-06 @ 20:30
Nee hoor, probeer alleen eens wat meer inhoud te geven aan je kritiek in plaats van die lullige oneliners, je zet je zelf compleet voor lul........ niet dat het mij wat uitmaakt, wilde je er alleen even op wijzen....... succes met het formuleren van je linkse retoriek

Fatwabuster | 20-05-06 | 20:36

@ aivd
en waarom rechtse met een hooftletterd?

bd | 20-05-06 | 20:32

Allen; Wat betekent het dat de tipgever van dit nieuwtje bij de VPRO zit?
1) De VPRO wil een hardere fascistische lijn.
2) Links is een naast een fascistisch bolwerk ook een slangenkuil.
3) Er zitten verraders van de fascistische zaak bij de vpro.
4) Anders namelijk:....................

gevallenverstand | 20-05-06 | 20:31

@ aivd geen rechtse onzin, geen linkse onzin. Nee, rechtdoorzee onzin :P

bd | 20-05-06 | 20:31

wat ontzettend kinderachtig van die Kees Driethuis om het te ontkennen, en dat minderwaardig mens zit van onze belastingscenten (NPS) programma's te maken. Weg met dat verkankerde gezwel dat Linkse Kerk heet met die irritante linkse dominee's met hun linkse wijsvingertjes...

Onderbuik | 20-05-06 | 20:31

Nieuws is nieuws, Crix.... En Fok is met sommige items veel sneller...
Ik heb maling aan labels.

preacher | 20-05-06 | 20:31

@Fatwabuster 20-05-06 @ 20:28
Mag hier dan alleen Rechtse onzin worden uitgekraamd?

aivd | 20-05-06 | 20:30

Aaaaaaaaah wat zielig toch.

Onno Thuis | 20-05-06 | 20:29

@preacher 20-05-06 @ 20:25:
Linken naar fok? Ben je ziek geworden?

crixus | 20-05-06 | 20:28

aivd 20-05-06 @ 20:21
Als je het niet bevalt dan ga je toch lekker ergens anders heen........ niemand houdt je tegen

Fatwabuster | 20-05-06 | 20:28

@avid
Wordt gs betaald door de doorsnee belasting betaler die om 8 uur onafhankelijk nieuws verwacht ?

Tyf op

Der Werner | 20-05-06 | 20:24

ik denk dat jij als AIVD zo ongeveer de enige bent die dat weet.

frozenhenk | 20-05-06 | 20:24

Vandaag bij GS geen nieuws over de VVD/Rita Verdonk maar alleen hetzerige bijdragen over de PvdA/VARA. Toeval of een Rechtse media-campagne? Hoe onafhankelijk zijn de journalisten van GS? Wat is de invloed van de Telegraaf op de redactie?

aivd | 20-05-06 | 20:21

Lucas verdonkt het nog steeds om bij de Iran-topic UPDATE: HOAX neer te zetten. En de rest van de Geenstijl-redactie VVD't het hem gewoon.

bwahaha | 20-05-06 | 20:19

@zeven, dat de gemiddelde NRC lezer wat rechtser stemt kan ook liggen aan het feit dat de krant zich op een wat meer belezen danwel ontwikkeld deel van de maatschappij richt. (net zo als geenstijl dus eigenllijk...........)

overgens zijn er tussen alle belangrijke politieke partijen wel verbindingen naar een of andere publieke omroep.

frozenhenk | 20-05-06 | 20:18

bwahaha 20-05-06 @ 20:13
Ik had een beetje de hoop dat jij dat ons zou gaan vertellen.......

Fatwabuster | 20-05-06 | 20:15

Kom op zeg, de NOS onafhankelijk, of de VARA of welke omroep dan ook?? Laat me niet lachen. Werk zelf op dat deprimerende Media Park, en ik kan jullie verzekeren, en ik heb veel te maken met die zogenaamde -kug- onafhankelijke "journalisten", met name van de NOS, ze zijn zeker niet onafhankelijk... Het probleem zit 'm in dat de diverse redacties bevolkt worden door wijsneuzen, die elders mislukt zijn, en hun heil bij de publieke omroep hebben gezocht, de sociale werkplaats voor links & wijsneuzerig Nederland. Met de uitzondering van de EO, iemand die uitzending van Netwerk gezien, met de kruiperige v/d Brink die bij JP op bezoek mocht ter ere van de verjaardag van onze grote leider....

brutus68 | 20-05-06 | 20:15

@MAXIMO 20-05-06 @ 19:52:
De eerste keer dat ik je zowaar betrap op iets zinnigs. Als je het niet eens bent dat er geen rechts geluid bij de omroep is, moet je dat het linkse geluid niet verwijten, maar de Tros, Avro en Confessionelen.
Overigens moet het hele omroepbestel op de schop, maar dat verzekert niet dat een publieke omroep geen links geluid zou laten horen. Onder Margaret Thatcher werd de BBC vanuit de Tories ook beschuldigd dat ze "links" zouden zijn. De motivatie van de Vara, en in het bijzonder de Zembla redactie om juist aandacht te besteden aan een 2-tal VVD kopstukken en het gedonder binnen de PvdA (met zuid-oost, zie het stukje van GS eerder op de dag) met rust te laten is wel opvallend. Vroeger was de Vara ook nooit te beroerd om gekrakeel binnen de eigen de partij aan de schandpaal te nagelen. Dat ze dat nu niet of nauwelijks meer doen is wel een teken dat de lijntjes Omroep-Partij heel erg kort en veelvuldig zijn.

crixus | 20-05-06 | 20:15

LOL@De Hofstadgroep

neuzel | 20-05-06 | 20:14

Ergens wel aandoenlijk die ziekelijke affectie van Prutstift voor Rita. Als een Sancho Panza die zijn nieuwe meester(es) gevonden heeft. Staat je goed, die roze bril Prittstift...

stretch | 20-05-06 | 20:13

Ik lees dit nu pas. Ik snap dat Pritt iets wilt zeggen tussen de regels door. Het is overduidelijk. Maar wat precies mag Joost weten :/.

bwahaha | 20-05-06 | 20:13

MAXIMO 20-05-06 @ 20:02
hahaha........ ja erg leuk alternatief, niet dus en toch maar niet..... gewoon een paar kranten lezen en je kan zelf wel een oordeel vormen over het nieuws

Fatwabuster | 20-05-06 | 20:06

De hele Zemblauitzending over mevrouw de Somalische Schreeuwlelijk was gewoon een onderdeel van het complot om de rechtsstaat af te schaffen. De rechtstrexe uitzending van het kamerdebat ook. Inmiddels is de Tweede Kamer er woensdag in alle rust mee akkoord gegaan dat je voortaan na een anoniem telefoontje van je buurman (en ook wel zonder anoniem telefoontje) de bak in kunt draaien als "potentieel terrorist".
Niemand gemerkt zeker?

Cpt. Iglo | 20-05-06 | 20:05

"Ik hou mij voornamelijk bezig met belangrijke zaken..."

... zoals snel iets verzinnen om het gezicht van het hele Vara-kliekje te redden.

Ed Cetera | 20-05-06 | 20:05

Is Pritt Stift ook al toegetreden tot het campagneteam van Kay & Rita?

aivd | 20-05-06 | 20:02

@Fatwabuster
De NOS is nog redelijk onafhankelijk.
En je hoeft er niet naar te kijken, SBS Actienieuws is een *kuch* goed "rechts" alternatief om 20:00.

MAXIMO | 20-05-06 | 20:02

@ bubka , mijn vriendin is Zweeds en geloof mij dat wat jij links noemt kent men daar niet , Zweden zijn en het is mooeilijk naar onze maatstaven om te zetten heul erg rechts , kijk eens naar de defensie uitgaven ( kun je je voorstellen dat wij hier in Nederland straaljagers , tanks en etc voor eigen defensie ontwikkelen en dat we daar ( zonder buitenlandse orders zelf voor betalen ) ?

Der Werner | 20-05-06 | 20:01

Kees Driehuis erklärt Rechts den totalen Krieg!

CoJoNes | 20-05-06 | 19:59

AIVD per seconde Leeghoofderig, maakt niet kan jij ook niets aan doen...... koekje erbij?

Fatwabuster | 20-05-06 | 19:57

@Aussie: nee, omdat het aan elkaar hangt van vooringenomenheid, afgunst, debiel scheldproza en loze beweringen.

veest van pim | 20-05-06 | 19:57

MAXIMO 20-05-06 @ 19:52
Volgens mij hoort de NOS onafhankelijk te zijn en wat is er mis met entertainment? Je hoeft er niet naar te kijken...... je kan ook lekker gaan ganzeborden of mensergejenieten..... de tv staat bij mij sowieso niet vaak aan

Fatwabuster | 20-05-06 | 19:56

Rita Verdonk: Per Seconde Leugenachtiger
VVD: Per Seconde Leugenachtiger

aivd | 20-05-06 | 19:54

P(vara)VDA, Wouter B(nos)OS,
Mensen wordt wakker , we worden verneukt door die linkse zakkenvullers, heilige boontjes, allemans ( maar vooral derzelf) vrienden.
Ben het volledig eens met het suk. zo is het .

Dutch123 | 20-05-06 | 19:52

Ooooh... die GeenStijl zit weer boven op het nieuws. Een soort Peter R, maar dan van eenzaam hoog niveau.

blawablawa | 20-05-06 | 19:52

Bubka en Brrkah hebben m.i. gelijk in deze.
Dat de rechtse omroepen in dit verzuilde omroepbestel met belastinggeld (!)*seint fatwabuster* hun rechtse publiek liever snel en goedkoop
entertainment voorschotelen dan FOX-propaganda is hun goedrecht en valt niet te verwijten aan de Linkse publieken die wel een poging wagen (al dan niet altijd even objectief maar dat maakt niet uit) een kleiner publiek te informeren. Ik betaal daar graag belasting voor.
Dat de boodschapper, Zembla, nu met allerlei goedkope aantijgingen wordt beschuldigt en wordt aangevallen omdat er in algemeen belang een fraudeur is ontmaskerd valt mij net zo erg tegen als de manier waarop Verdonk door *kuch* "rechtlijnige"geloofsgenoten zoals Zalm en van Aertsen bij de VVD werd afgevallen en voor de eerste keer bijna op de knieen werd gedwongen terwijl ze haar standvastige "recht-door-zee" gimmick voor één keer uit urgent landsbelang op de juiste manier tentoonspreidde.

MAXIMO | 20-05-06 | 19:52

@ frenkie_4all

Wederom enkel rechtse zwartmakerij zonder inhoud....

Ik ga me bezatten....

Zeven | 20-05-06 | 19:51

Zeven 20-05-06 @ 19:47
Met dat verschil dat die kritiek via de partijcongressen van het CDA en de VVD kwam en niet via een in elkaar geknutseld en gekleurd programma

Fatwabuster | 20-05-06 | 19:50

bubka 20-05-06 @ 19:45
Proost.......... er zit een knop op ding en via internet kanje alle herhalingen zonder reclame zien als je dat wilt

Fatwabuster | 20-05-06 | 19:49

Dat wordt vast een doofpotje Zeven..............

frenkie_4all | 20-05-06 | 19:48

Kees Driehuis ? Wie's da ?

fart majeur | 20-05-06 | 19:48

controle 20-05-06 @ 19:42
Dat kan ik me voorstellen, de PVDA is gek op staatsgestuurde instellingen. Je kan zo af en toe je tegenstanders, wanneer ze boven het maaiveld uitkomen, op de kosten van de belastingbetaler in een kwaad daglicht stellen. Ik mag dan ook hopen dat de PVDA zijn streken thuis krijgt, gelukkig bleek uit de laatste peilingen dat het 'bashen' van Verdonk nauwelijks gevolgen heeft gehad

Fatwabuster | 20-05-06 | 19:47

@ frenkie_4all 20-05-06 @ 19:41

Volgens mij is Wouter Bos ook behoorlijk neergesabeld na zijn AOW-betaalideeën....

Zeven | 20-05-06 | 19:47

Natuurlijk heeft de linkse kerk het gedaan. Maar er is binnen deze denominatie geen structureel overleg met elkaar over hoe rechts nu weer een oor aan te naaien. Nee, iedere parochie knutselt af en toe zelf wat in elkaar. En de pastoors, misdienaartjes en diakenen van de VARA waren dit keer succesvol in het torpederen van politica Ayaan die, zo bleek achteraf, dan ook wel een sitting duck was. De rechtse kerk is op dit moment in verwarring, maar dat komt nog wel goed. Niet dat dit goed is voor Nederland. Maar van het landsbelang ligt de gemiddelde politicus toch niet wakker. Dus waar hebben we het over.

Barbapoeppa | 20-05-06 | 19:45

Geef nou maar gewoon toe dat jullie er te laat bij waren.

Cpt. Iglo | 20-05-06 | 19:45

En dat er een donkerbruin lijntje loopt tussen de Telegraaf/GS en de VVD, dát wisten we ook wel.

SuperG | 20-05-06 | 19:45

@fatwabuster, wilde jij nog meer reclame en nog meer onzinprogramma's en nergens om heen te vluchten op televisiegebied, bewaar me!
En nou ga ik een biertje kopen...

bubka | 20-05-06 | 19:45

@fatwabuster
Bos heeft al beloofd het geld dat naar de publieke omroepen gaat te verhogen.

controle | 20-05-06 | 19:42

@ Morizz :

Ze hebben allen een socialistische achtergrond!
Applaus!
Nou en....
NRC Handelsblad zal waarschijnlijk wat meer "rechtse kiezers" als lezer hebben.

Zeven | 20-05-06 | 19:41

Ben geen Volkskrantfan, maar vind het een beetje flauw van GS om nu te gaan zeiken dat vriendjes elkaar primeurs toestoppen. Fleischbaum heeft jarenlang uitgerekend bij een krant gewerkt die van alle kanten primeurs krijgt toegestopt op basis van goede vriendjescontacten. De andere kranten balen daar ook van, maar die gaan niet zoals Pritt hele huilverhalen schrijven als ze eens een keer achter het net vissen

die hofstadtgruppe | 20-05-06 | 19:40

@Der Werner, of daar nu links of rechts zit doet scandinavie het al jaren goed met een sociaal gezicht en een forse overheid
@daskapitalist, kom nou, zeg, johny de mol heeft meer poen als de publieken bij elkaar, nee, vriend, dit gaat over prioriteiten en dat had het voetbal (wattie dus gelijk maar verklootte) Ik heb de indruk dat rechts zich niet zo graag verdiept, zie de telegraaf

bubka | 20-05-06 | 19:40

vind het wel allemaal vreemd dat Geen Stijl dit gisteren niet heeft geschreven. Toen was de Volkskrant de bron en geen opmerkingen van dit wisten we al eerder...

topcat | 20-05-06 | 19:40

Multikuli 20-05-06 @ 19:34
Er is niets oprecht aan Vera Keurs, of hoe dat wijf ook mag heten......... gewoon een links mens die alleen haar principes met de mond beleid en vervolgens een veel te hoog inkomen krijgt van jouw en mijn belastingcenten

Fatwabuster | 20-05-06 | 19:40

Een ieder die beweert dat er geen relatie is in het ideeéngoed van PvdA, Volkskrant en VARA probeert te verhullen wat overduidelijk is.
Om dat af te doen als complottheorieën is stemmingmakerij waar de Volkskrant zeer bedreven is gebleken.

Morrizz | 20-05-06 | 19:38

poursuivant 20-05-06 @ 19:36
Woooow, lekker inhoudelijk........ dat schiet behoorlijk op, niet dus!

Fatwabuster | 20-05-06 | 19:37

Goedverdegoeder, alweer Rita!? Rita, Rita, Rita, en nog eens (draaikontende en paniekzaaiende) Rita. Als het nou nog een verstandig en lekker ding was.

poursuivant | 20-05-06 | 19:36

@frozenhenk .. hear hear !!

Draaitafel Demagoog | 20-05-06 | 19:36

bubka 20-05-06 @ 19:33
Dus afschaffen die handel, zie mijn comment van 19.32

Fatwabuster | 20-05-06 | 19:35

@frozenhenk, "en geenstijl verklaart van zich zelf dat ze niet (extreem) rechts zijn (zijn jullie ook niet) maar aggeert wel sterk tegen andere media met het verwijt dat die links is."
Wat is daar mis mee? Geenstijl is niet links niet rechts, maar stoort zich daarom aan het linkse geleuter van het grootste gedeelte van de media

NoRulezz | 20-05-06 | 19:34

@Fatwawbuster, inderdaad. En ik wil ook eigenlijk weten wat oprechte linkse Vera Keurs verdient in citroenen.

Multikuli | 20-05-06 | 19:34

Ik vind het wel opvallend dat het SMS nummer 4999 is.
Dat is een nummer van een dochter van de Televaag.
En GS is ook een dochter van de TeleV.
Gaat dat geld soms naar????

minik | 20-05-06 | 19:34

frenkie 4all, zoals al is aangegeven, de publieke omroep is niet net als in andere landen neutraal, hier heeft iedere zendgemachtigde een eigen achterban die ze moeten bedienen
@Der Werner, geloof mij nou, als je neutraal wilt zijn, wat de nos inderdaad moet zijn, doe je het nooit goed, links vind je te rechts en visa versa

bubka | 20-05-06 | 19:33

@bubka, finland

frozenhenk | 20-05-06 | 19:33

in feite worden al die gekleurde kul items die Zembla maakt, betaald door de belastingbetaler. Zo te horen is een groot deel van de nederlandse belastingbetalers niet gediend van dergelijke idioterie. Het wordt in mijn ogen tijd om de subsidies die naar de publieke omroepen gaan stop te zetten. Maak de heleboel maar commercieel dan kunnen onze belastingcenten in ieder geval niet meer voor tv propaganda van welke partij dan ook worden gebruikt

Fatwabuster | 20-05-06 | 19:32


@Max, je weet best wat er aan de hand is dus doe niet alsof je dom bent.

Multikuli | 20-05-06 | 19:31

@ Max@Laadvermogen 20-05-06 @ 19:29

Rita "recht door zee / draaikont" Vedonk...

Zeven | 20-05-06 | 19:31

ach gut zeg, beetje veel kleinzielig gelul hier.

ten eerste, sinds wanneer trekt geenstijl zich ene fuck aan of het waar of niet is, als je twijfelt aan het waarheidsgehalte dan zeg je dat er gewoon bij.

ten tweede, die linkse media heeft ook de niet uiterst linkse professor pim in het zadel geholpen (over het paard getilt). dus zo links is die media ook weer niet. en geenstijl verklaart van zich zelf dat ze niet (extreem) rechts zijn (zijn jullie ook niet) maar aggeert wel sterk tegen andere media met het verwijt dat die links is.

frozenhenk | 20-05-06 | 19:30

@frenkie_4all 20-05-06 @ 19:23
4 jaar geleden is in 050 een Blokker in vlammen opgegaan, zoek dat uit!!

CoJoNes | 20-05-06 | 19:30

GS legt nog steeds niet uit wat een 'links' programma van doen heeft met een 'rechts' besluit. Mevrouw Verdonk heeft haar besluit, sorry, consatering, kennelijk uitsluitend gebaseerd op de info van een 'links' programma. Paniekvoetbal van deze vrouw van geen woorden maar daden? GS kan zelf ook constateren dat de door jullie gevierde Verdonk volledig aan de kant is geschoven door het kabinet, inclusief haar eigen partijgenoten. Als ze echt wil laten zien wie ze is stapt ze nu op en begint ze een eigen kaalkopjespartij. Maar nee, ze bindt in! Zucht...

Max@Laadvermogen | 20-05-06 | 19:29

@bubka 20-05-06 @ 19:11
die rechtse journalisten worden allemaal weggeconcurreerd door de publieke omroep. er zullen er vast wel een paar bij de commerciëlen zitten, maar door die concurrentie van de publieke omroep wordt een goede redactie al snel te duur voor een commerciële zender, en moeten die zenders zich dus beroepen op de standaard-berichtgeving van het anp.

daskapitalist | 20-05-06 | 19:25

Inderdaad Fatwabuster. Ze kunnen wel 10 afleveringen vullen met alleen Groen Links. Ze mogen wel eens uit gaan zoeken wat de connectie is tussen Duyvendak en de Makro branden.

Waarom horen we hier niets over bij de publieke tv?

België vermoedt aanslagen op Blokkers

DENDERMONDE/BRUSSEL - De Belgische justitie vermoedt dat een brandstichter het op Blokkerwinkels heeft gemunt. Al zeven vestigingen in België zijn sinds 1997 in brand gevlogen. „De branden ontstaan telkens op ongeveer identieke wijze”, zegt de Dendermondse parketwoordvoerder Theo Byl zaterdag in de Vlaamse krant Het Nieuwsblad. Het vuur breekt steeds uit in het magazijn.

Donderdag ging op deze manier een Blokker en vier omliggende winkels in Lokeren in de as. Ook Nederland bleef niet gespaard. In januari ontstond brand in een Blokker te Krommenie, waardoor uiteindelijk elf winkels in vlammen opgingen en veertien woningen zwaar zijn beschadigd.

De Blokker-keten wordt geleid door Jaap Blokker. Hij kwam in 2002 en 2003 in aanvaring met antiracisten. De zakenman had in zijn jaarverslag 2002 en 2003 geklaagd over de „asielindustrie”, die hij verantwoordelijk houdt voor roofovervallen op zijn 2400 filialen.

bron: www.telegraaf.nl/binnenland/43028031/B...

frenkie_4all | 20-05-06 | 19:23

@bubka

Heb het echt Geen probleem met de VARA , wat de VARA doet moet ze vooral voor haar leden doen , het probleem is alleen dat Jounalisten bij bv NOS en voor velen nauwelijks op omroep te onderscheiden programma's als NOVA , Den Haag vandaag etc volledig links gericht zijn , dat stoort mij als niet rechts niet links zijnde mateloos ( stoor me in de media dus vooral aan links ) .

Der Werner | 20-05-06 | 19:22

@frenkie_4all 20-05-06 @ 19:02

Leuke feitjes over de geschiedenis van de NOS Journaal medewerkers, maar kun je je verhaal misschien wat duidelijker maken, met wat voorbeelden, van deze "linxe landverraderij". Want zo lul je maar een eind in de ruimte... En trouwens wat maakt het uit dat de VARA een socialistische achtergrond/ achterban heeft. Andere omroepen hebben weer een andere doelgroep, zoals christenen, moslims, jongeren...

Zeven | 20-05-06 | 19:22

Ik heb geen bloemetje gestuurd naar de VARA (ik zal me daar gek zijn).... maar ja.. ik ben dan ook rechts... en heb dus een SMS'je gestuurd VOOR, JA VOOR Rita...

Lachende Scheerkwast | 20-05-06 | 19:20

Kom op zeg lieden, is er werkelijk iemand die gelooft dat de bloemenbezorgers ook maar iets met de echte Hofstadgroep van doen hebben???

ZoekDeNuance | 20-05-06 | 19:20

Bubka de publieke omroep dient onafhankelijk te zijn. En dat zijn ze dus niet. Of vind jij dat niet belangrijk? De naam Bubka zegt het natuurlijk al.....................

frenkie_4all | 20-05-06 | 19:20

Overigens was de laatste uitzending van Zembla een hoop blabla en lekker makkelijk scoren, wanneer komt er zo'n uitzending over de in hun ogen 'correcte' Bos, Halsema en Marijnissen?

Fatwabuster | 20-05-06 | 19:19

@matazurka, ben jij niet in de war? soms lijkt het erop., maar dit is niet de KKKsite, hoor....
Ik weet zeker dat er met veel hulp en bijstand ook voor jou nog redding is, toegegeven, het word een meerjarenplan, maar het kan...

bubka | 20-05-06 | 19:19

Ik zie dat de politie slimme mensen heeft aangenomen:

"‘We werden ingeschakeld omdat het ging om de Hofstadgroep. We hebben bekeken of het om een strafbaar feit ging. Dat was niet zo. Je mag bloemen geven aan een omroep."

Of het was een agent met humor of een kansloze pennelikker.

-=PyP=- | 20-05-06 | 19:17

Houwzee mensen.

Shareholder | 20-05-06 | 19:16

Intussen weet toch wel iedereen dat de VARA en de Volkskrant een hoog links gehalte hebben. Komen ze rond voor uit. Is an sich ook geen probleem.
Voor enigszins objectief nieuws heb je internet en eventueel de RTL Z nieuwsuitzendingen. Je mag zelf kiezen wat je leest of kijkt.
Kijk, de telegraaf is ook niet alles (understatement). Dat is dan een "rechtse" krant. Als je die leest ben je uitstekend geinformeerd over de kleur onderbroek van Gerard Joling en Gordon, maar verder is het huilen met de pet op. Een intelligente niet-linkse krant of omroep is er helaas niet (meer) in NL.
Zeitgeist of onvermogen van rechts, ik weet het niet, maar kankeren dat de linkse media links zijn, is ook niet echt constructief.

brrkah | 20-05-06 | 19:15

Het links geteisem verdient een brandend kruis in de tuin.

matazurka | 20-05-06 | 19:13

Ach ja, was Hans Laroes niet immers de man die, toen hem tijdens het 50-jarig jubileum van het journaal gevraagd werd naar de politieke onafhankelijkheid van zijn programma, verklaarde: 'Nu ja, op de redactie vinden wij de mensen van GroenLinks nou eenmaal leuker dan een LPF-er'. Pim Fortuyn is vermoord door een groenlinkser; maar desalniettemin vindt ons Journaal de partij van de moordenaar leuker dan de partij van de vermoorde. Onthoudt u dat even, ja?

Lagonda | 20-05-06 | 19:12

@frenkie 4all, goed, ik heb in dat stuk bijna alle bekende namen weer gezien, als ik het goed begrijp zitten die allemaal in HET GROTE LINKSE COMPLOT, maarrrrr, waar zijn die rechtse journalisten dan, opgesloten, uitgeroeit of?
Het probleem dat jullie hebben is dat jullie overal leeuwen en beren zien.
Komt meer voor, mijn vader kijkt sinds de golfoorlog alleen nog naar het BRTnieuws want volgens die ouwe is de NOS te RECHTS....
De waarheid ligt in het midden, denk je niet?

bubka | 20-05-06 | 19:11

Dus: Het gerucht gaat dat Zembla een bloemetje van de Hofstad-groep heeft gekregen. Driehuis ontkent dit. Vervolgens schrijft de Volkskrant er wat over.

OMIGODOMIGODOMIGODOMIGODOMIGODOMIGOD!

Morosoof | 20-05-06 | 19:06

@ Jokkebrok
En rechts dan? Dat doet helemaal niks en laat zich dus zomaar neuken door links?

Jan-Joris-Jaap-Joop | 20-05-06 | 19:03

Leuk stukje uit een nieuwsgroep. Vind je ook niet Bubka. :-)

Het meest achterlijke is dat legio mensen de linx-vervormde berichtgeving van de PvdA geloven. Het is zo doorzichtig als het glas van de beeldbuis. Als je dan ook nog eens die stotterende kwijlponem Philip Freriks er bij ziet en vooral hoort, dan druipt de linxe landverraderij er helemaal van af. Philip Freriks was in de zeventiger jaren werkzaam voor de linxe Vara, werkte in de negentiger jaren voor de NPS, ook al zo'n linxe politieke televisiekliek.

NPS en Vara maken samen Nova, vroegere NOS en Vara, dus dan weet je het weer wel. Freriks mag stotteren wat hij wil van hoofdredakteur Nico Haasbroek, die natuurlijk ook afkomstig van de Vara is. Henny Stoel, afkomstig van jawel de Vara ('In de Rooie Haan'!) en werkte ook voor de NPS. Marga van Praag afkomstig van, u raad het al: De Vara! Brecht van Holten (Jeugdjournaal) werkte bij, u mag nu niet meer raden, de Vara! Andere liegende NOS-VARAnen zijn Kees Driehuis, Wouke van Scherrenburg, Ferry Mingele. "Den Haag Vandaag" zou beter "PvdA Vandaag" kunnen heten, dat dekt de lading beter.

"Politici zoeken voor hun boodschap wel degelijk bepaalde media", aldus Hans Laroes, adjunct-directeur van het NOS-journaal. Dat kan Nederland dan ook dagelijks ondervinden want de NOS lult naar het bekkie van de PvdA. Hans Laroes zei eens: `Zuivere berichtgeving is verantwoordelijkheid van de media'. Laat hem daar eens mee gaan beginnen dan, zuiveren dat NOS Journaal! Alle door de PvdA omgekochte linxe Vara-journalisten eruit donderen, zodat het Nos Journaal weer enige schijn van
onafhankelijkheid kan gaan krijgen. En daarna de bezem er door bij Nova. Al die van
Nederlandse belastingeuro's betaalde beroepsleuteraars kunnen zo plaatsnemen bij Paul Witteman en Marcel van Dam in het PvdA-programma 'Lagerhuis', lekker gezellig zwelgen in elkaars Vara/PvdA leugens en soortgelijk populistisch gebral. Jaren aan een stuk is de burger tot diep in de huiskamers paars geindoctrineerd.

De Nederlandse Programma Stichting heeft geen leden. Zij heeft een wettelijke
taakopdracht ter aanvulling van de programma's van de andere zendgemachtigden. Deze aanvulling betreft vooral culturele programmering en uitzendingen voor en over etnische minderheden. De NOS kan de NPS dus zonder probleem voor haar PvdA-politieke karretje spannen en doet dat veelvuldig. De NPS is dus de multikul-tak van de door de Vara geinfiltreerde NOS. De NPS en de Vara produceren samen Nova, het partijpolitieke televisieprogramma van de PvdA. Commissariaat voor de Media kan misschien tegen eens dit soort van misbruik van publieke zendtijd optreden.

frenkie_4all | 20-05-06 | 19:02

Hm opvallend hoe weinig serieus het gevaar van dhr. driehuis en consorten wordt genomen. Het overduidelijke spel dat hier wordt gespeeld kan oncontroleerbare vormen aan gaan nemen.

Alles wordt ondergeschikt gemaakt aan dat ene doel .... nml. de linkse kerk weer aan een zegen helpen.

Het is zo doorzichtig dat kennelijk veel mensen het niet eens opvalt. Zoals brutale roof op klaarlichte dag in de regel weinig als zodanig herkend wordt.

Dhr. Driehuis maakt zich er opvallend gemakkelijk vanaf , heeft amper echte verantwoordelijkheid afgelegd en houdt zich net als wouter Bos maandenlang in de 2e kamer deed ... low profile.

Jokkebrok | 20-05-06 | 19:00

Het gaat geweldig met Nederland. Graag op deze wijze verder.

Shareholder | 20-05-06 | 18:59

Het zou www.steunrita.nl sieren als ze haar K.v.K. nummer gaf & vermeldde of de gift fiscaal aftrekbaar was. Dat laatste is toch van zwaarwegend belang bij de gemiddelde VVD-er. Een fiscale aftrekpost voor giften aan plegers - zoals Rita - van zware ambtsmisdrijven zie ik niet zo zitten tenzij de Stichting SRV een politieke partij i.s.n. is.

baltasargerards | 20-05-06 | 18:59

@ JeanPierre @ 18:52
Met slechts enkele zinnetjes weet jij jezelf al tegen te spreken!
Bravo! En je meende het vast leuk ...

Jan-Joris-Jaap-Joop | 20-05-06 | 18:58

@Der Werner
*diepe zucht* Nog een keer dan, IEDEREEN kan in ons bestel, inderdaad door ons allemaal betaald, een omroep oprichten. Heb je meer dan een x-aantal leden krijg je zendtijd. Dat geld ook voor al die rechtse balletjes hier.
Het punt is dat die mensen waarschijnlijk liever kijken naar SBS....
Zo komt de Vara inderdaad voort uit de socialistische beweging. Und?

bubka | 20-05-06 | 18:57

Wanneer krijgt Rita nu een bloemetje?

brrkah | 20-05-06 | 18:57

Een beetje humor kun je die hofstadjes dan toch niet ontzeggen, dunkt mij dan.
Kees D. met het rotte gebit daarentegen ...

Jan-Joris-Jaap-Joop | 20-05-06 | 18:55

"‘Ik hoef geen bedankje of zo, maar ik vind het wel netjes dat je iets van je laat horen als je iets krijgt.’"

Hilarisch.

TRS | 20-05-06 | 18:54

Is dit nieuws? Elke weldenkende nederlander weet dat er een verband is tussen links en de media. Laat ze nu maar. Ze weten niet beter.

JeanPierre | 20-05-06 | 18:52

Een ding is zeker: er zit weer iemand te verdienen aan die SMS-jes

eskatee | 20-05-06 | 18:50

Ach ja gelukkig is er ook positief nieuws,
Munster heeft de finale van de Heineken Cup gewonnen na een rete spannende finale..... da's toch een stuk leuker dan topics over de PVDA
-edit 23-19 w00t -

CumGranoSalis | 20-05-06 | 18:48

@bubka

Ben jij de afgelopen paar decenia gevriesdroogd geweest ?
Je gaat me toch niet beweren dat de publieke PVDA omroep geen feit is .

Der Werner | 20-05-06 | 18:47

@bottaehond, er valt weinig schoon te vegen op links, op rechts daarentegen buitelt iedereen over elkaar heen en ja, dan heb je een bliksemafleider nodig, ziehier, zembla!

bubka | 20-05-06 | 18:44

Een hoop geschreeuw om lucht dunkt me.

Zeven | 20-05-06 | 18:40

niet de boodschapper koud te maken,

bubka 20-05-06 @ 18:29

Ik vind het wel vertederend, de manier waarop koster bubka de stoep van de linkse kerk schoonveegt.

bottehond | 20-05-06 | 18:38

En nu goed:
Wat de volkskrant er natuurlijk niet bij schreef ivm het bedankbriefje was de zin "wij danken jullie opnieuw voor een vruchtzame samenwerking en dat er nog velen mogen volgen"

controle | 20-05-06 | 18:37

Wat de volkskrant er natuurlijk niet bij schreef ivm met het bedankvriefje was de zin "wij danken jullie opnieuw voor een vruchtzame samenwerking"

controle | 20-05-06 | 18:36

@ MiRRoRMaN, kunnen jullie geen boek gaan schrijven,Ludlum is er niks bij met al die complottheorieen

bubka | 20-05-06 | 18:34

@controle
In dat geval is De volkskrant mij alweer een stapje voor geweest.. tis oppassen met die lui.

BlitzFlicker | 20-05-06 | 18:34

beschikken dus.

Deense Postbode | 20-05-06 | 18:33

Ik zie een lichtpunt, een fantastisch leermoment der politie, die hier laat zien over veel wetskennis te bezitten: ][We hebben bekeken of het om een strafbaar feit ging. Dat was niet zo. Je mag bloemen geven aan een omroep.][ Hulde!

Deense Postbode | 20-05-06 | 18:32

@BlitzFlicker
Dat is alleen om de theorie van de linkse samenzwering te ontkrachten.

controle | 20-05-06 | 18:30

Moslims en humor. Misschien lukt het ze toch nog om te integreren. Maar dan moet het de volgende keer natuurlijk niet een bom of bloedbad zijn.

MiRRoRMaN | 20-05-06 | 18:30

Hakbarren die zoete broodjes bakken met het staatbureau voor volksopvoeding - en andersom.
Wat is daar precies nieuw aan, behalve dat erover geschreven wordt?

Jan Passant | 20-05-06 | 18:29

@Aussie, ziekig, omdat verstandige mensen hier al een aantal dagen roepen om niet de boodschapper koud te maken, maar zelve de hand in eigen boezem te steken...

bubka | 20-05-06 | 18:29

In de zaterdag editie van De Volkskrant staat meneer Driehuis trouwens vermeld als de "daler van de week". Wat natuurlijk genoeg motief voor Driehuis zou kunnen zijn om die Volkrants primeur weer te proberen ontkrachten met hulp van de grootste 'shocklog' van Nederland. Zo'n steek in de rug kan natuurlijk niet zonder gevolgen blijven.

BlitzFlicker | 20-05-06 | 18:27

@veest van pim 20-05-06 @ 18:19

Zielig omdat het toevallig niet in jouw straatje past?

Aussie | 20-05-06 | 18:22

Wat een zielig stuk. Zure druiven gevreten, PrittStift?

veest van pim | 20-05-06 | 18:19

Ansterdam heb ik op de wereldkaart ook nog niet gevonden, maar het zal wel in de buurt van Nigeria liggen. Maar als je toch van je beltegoed af moet is altijd beter om een poging te doen om rita te steunen dan het meteen door sms'n richting tmf.

BlitzFlicker | 20-05-06 | 18:18

NOS, de al jazeera van het Westen.

controle | 20-05-06 | 18:18

Net weer het NSB journaal gekeken. Ze zaten weer te zeiken over de oneliners van het CDA omdat deze ayatollah Bos aanvallen. Die ayatollah doet niet anders met zijn gezeik dat het beter kan.

controle | 20-05-06 | 18:16

*Ahem*

Ik steun Rita Verdonk niet!
SMS dan Kies 1021 naar 4999*

15 stemmers steunen Rita niet.

* 0,70 cent per ontvangen SMS bericht, u ontvangt max. 1 bedank bericht per stemming!
De winst uit deze SMS-actie zal worden gestort op de rekening van het campagneteam van Rita Verdonk, te weten de Stichting Stem Rita Verdonk te Ansterdam."

Of die 15 mensen hebben niet helemaal goed gelezen, of niet goede begrepen. ze hebben Rita met hun nee-stem gesteund met € 10,50. Toch al gauw goed voor een paar biertjes een schaaltje bitterballen.
(Overigens heb ik geen idee waar Ansterdam ligt)

crixus | 20-05-06 | 18:14

Binnekort ook bloemen voor kantoor van GS-Media?

Ordinella Weeldrich | 20-05-06 | 18:13

iedereen die liegt over de kling jagen? suggereert geen stijl dat rita de hand aan zichzelf moet slaan?

pink indian | 20-05-06 | 18:13

als de VARA het mediaparkhek opendoet voor de Hofstadgroep, wie heeft dan Volkert van der Graaf binnengelaten?

daskapitalist | 20-05-06 | 18:11

Ja lekker dan: je kan op die steunrita site ook sms-en dat je Rita niet steunt, maar de opbrengst van je sms-je (70 ct per bericht) komt toch ten goede van het steun Rita Verdonk actie-commitee!

kniebelknuistje | 20-05-06 | 18:10

pfft primeurtje gemist?

topcat | 20-05-06 | 18:09

hoeveel treuriger en desperater moet dat rechtse kerkje nog worden...
Hoeveel samenzweringen gaan ze nog zien voor de stap naar psychiater gezet wordt...
Rechtse balletjes, verman jezelf, stoppen met huilen en brokstukjes gaan lijmen!

bubka | 20-05-06 | 18:08

Göbbels heeft gesproken.

controle | 20-05-06 | 18:07

@ Kusje
Och wat zalig!
Met Rita de sms-kelder in.

Maagzuur | 20-05-06 | 18:07

Nog meer conspiracy theories?

Mister.Bagger | 20-05-06 | 18:06

Haha... lijmmans, je liehiegt! Er is GEEN verband tussen pvda/sp/gl en de media... haha!

bottehond | 20-05-06 | 18:05

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl