Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

"Nederland heeft nooit van Ayaan gehouden"

iekbenbuitenlanderInternationaal staan we er weer leuk op dankzij de Ayaan-affaire. Conclusie van het buitenland: Nederlanders zijn wereldvreemde burgers. Het buitenland kan prima zonder Nederland, maar niet zonder Ayaan. We verzamelden even wat quotes uit dat enge buitenland. Onze tip: draag de komende tijd maar even een zonnebril op verkansie, laat je unisex windjack maar uit en plak je nummerplaat van je Astra af : Lucas' lijfblad Repubblica zegt: "De Nederlandse media heeft nooit van Ayaan gehouden. Ayaan heeft de Nederlandse regering altijd beschuldigd van het onderschatten van het Moslim-extremisme. Ze was een symbool in de hele wereld, behalve thuis". Of neem Der Spiegel: "Ayaan is de zwarte Jeanne 'd Arc en de Vara is een Sozial Demokratischen Station." Gaan we verder met het conservatieve Human Events met de kop 'Holland Hounds Ayaan. Ook weblokkers zijn eensgezind: "Nederlanders hebben een diepe afkeer voor succes en ambitie van anderen". In Little Green Footballs: "The Dutch are peeing on their little wooden shoes in terror that their Moslem masters are going to punish them for Hirsi's outspokeness. Holland is no longer a country. It's a sick joke. And the more they try to justify themselves, the funnier they get." Voor Ayaan zelf alleen maar lof: kampioen van het gevecht voor de emancipatie voor de vrouwelijke moslims, en ga zo maar door. Oja, en Ayaan zelf? Die heeft gewoon een spreekbeurt.

Reaguursels

Inloggen

@Made in Zoetermeer 18-05-06 @21:22/21:25
Okay, got your message.
Next time in Swahili please, Bwana Sweeterlake..........

wachtmeester de bruy | 19-05-06 | 05:00

@whatdafok! 17-05-06 @ 15:33
En wederom een blunder door mij in het kamp Verdonk te willen stoppen. Mocht u post sarcastisch bedoeld zijn geweest, neem het mij niet kwalijk dat ik 'm niet vatte. Vraag u zelf beter af of uit uw schrijfstijl valt af te leiden dat het sarcasisch bedoeld was. Vooralsnog (dé uitdrukking van deze week immers!) blijf ik bij mijn oordeel: U bent te dom om te poepen.

Lof der Zotheid | 18-05-06 | 22:15

wachtmeester de bruy 18-05-06 @ 07:17

Sorry BOSS. My Dutch is not at the stage where I can show it in public. Looks like my English is not that great either.

OK. Boss. I will write in CHinese, or Malay, or Japanese, or Korean next time.

Made in Zoetermeer | 18-05-06 | 21:25

wachtmeester de bruy 18-05-06 @ 07:17

Sorry Boss. My Dutch is not good enough to show in public yet. Looks like neither is my English. How sad.

OK. Boss. I will write in Chinese, or Malay, or Korean, or Japanese next time.

Made in Zoetermeer | 18-05-06 | 21:22

Wat een domme hork is het ook die Verdonk. Of het opzetje nou van links of van rechts kwam doet er niet toe, je ziet em van mijlen ver aankomen. En toch kopt ze hem er in.

Hastur | 18-05-06 | 13:12

@Nooit meer slapen 18-05-06 @ 10:17
ja opvallend dat vanavond er weer een uitzending is van de Linkse kerk (Vara+NPS).
Hopelijk verdwijnt deze politieke propaganda eindelijk van de buis.

Onderbuik | 18-05-06 | 11:16

Een paar dagen weg en ik schaam we weer om in NL te zijn.

Een aantal hypotheses:

Met welk doel zendt Zembla deze docu over AHA uit en met welke doel vanavond een docu over Rita Verdonk haar beleid?
Wellicht een opzetje om haar een pootje te lichten voor het VVD leiderschap?

Met welke intensie is de oppositie het AHA debat ingegaan: na AHA het NL-schap dan krijgen we de 26.000 smoelen er ook doorheen?

Rita Verdonk en de VVD hebben zichzelf in de voet geschoten.

De NL parlement doet politiek wat Mohammed B. heeft nagelaten: AHA monddood maken

De verliezers: AHA, het integratiedebat, NL, Balkenende voor zijn fantastische regie (noT)

De winnaars: Mohammed B., de Hofstadgroep, Wiegel, de oppositie, Mark Rutte en rigide moslims
Je zal maar in dit rijtje thuis horen!

Nooit meer slapen | 18-05-06 | 10:17

wachtmeester de bruy 18-05-06 @ 06:50

Naar mijn mening heeft u groot gelijk met uw veronderstellingen dat het gevaar voor de NL cultuur vooral door de algemene religieuze domheid komt. Ik denk dat dat vooral komt door de "als je rechts geslagen wordt dan geef je hem ook de linkerwang" gedachte komt. Velen haken daarbij in op het Romeinse verleden waar de Christenen uiteindelijk toch de overhand kregen. In het oude en nieuwe testament staan naast deze ontboezeming echter ook vele tekststukken die zeggen dingen zoals “wie niet horen wil moet voelen”, “gaat heen en doet de volkeren kond”, enz.

Kwezels zoals Sterk vergeten echter het perspectief, in Rome was de terreur tegen de eigen bevolking een niet in de religie opgenomen overheidsactie en het leeuwendeel van de burgers schaamden zich voor hun gewelddadige overheid.

De islam is in werkelijkheid een uiterst intolerante godsdienst, naastenliefde of liefde voor de omgeving zijn nauwelijks er in opgenomen en in nagenoeg alle soera’s vind je de restanten van “als ik groot en sterk ben zal ik je ongelofelijk straffen” zijnde de levenservaringen van de mohammed als opgelegd pandoer terug. Mohammed was immers een enge ongeliefde man die omdat hij smetvrees had, autistisch en epileptisch was, behept was met een zeer grote achterdocht.

De islam is vooral een Calimero religie en omdat er zovele Calimero’s in de wereld zijn die vooral anderen de schuld van hun luiheid willen geven, die hun vuil graag op straat gooien omdat dat weer werkgelegenheid voor dhimmi’s oplevert, voor de cultivering van deze achterlijkheid, daar maken kwezels als Marianne Sterk zich graag druk. De allerbelangrijkste boodschap uit het nieuwe testament: “gaat heen en doet de volkeren kond” wordt door haar en haar mede kwezels uitgelegd als: "als je rechts geslagen wordt dan geef je hem ook de linkerwang".

Ook het socialisme gedijt vooral op het aanwakkeren van het Calimero gevoel bij het uitkeringstrekkende deel van de samenleving en daarom laat de schertsvertoning tegen Verdonk zich vooral typeren als een gezamenlijke “weg met ons” actie van nagenoeg de gehele politieke klaplopers elite.

BruIlio 18-05-06 @ 08:46

AHA is door de achterdeur stiekem binnen gekomen omdat zij waarschijnlijk in meerdere landen tegelijkertijd, met in elk land een andere identiteit, een asielaanvraag had lopen. Zij heeft daarmee bewezen een succesvol product te zijn van de asielzoekers- en mensenhandelindustrie.

Dat zij grotendeels op eigen kracht zich heeft opgewerkt tot een internationaal icoon tegen alle Calimero religies, geeft haar volgens mij voldoende krediet om NL weer via de voordeur binnen te komen en dat is ook precies was Verdonk telkens beweerd heeft in die AHA soap in de TK.

Verdonk heeft haar zorg voor de NL samenleving zeer zorgvuldig geformuleerd, vooral ook omdat zij geen precedent wil scheppen zodat de asielzoekers- en mensenhandelindustrie niet, via een soort AHA uitzondering, in NL een deur vindt om die 26.000 potentiele klaplopers en hun 1 miljoen, familieleden, vrienden en bekenden ook binnen te halen.

Die retards in de TK zagen dat ook wel gebeuren maar zoals het goede landverraders betaamd, gaan zij door totdat allen het afvoerputje bereikt hebben. Als de AHA affaire schade onder de kiezers voor de coalitie heeft aangebracht komt vooral omdat Verhagen zijn € 35,00 nederlaag nog niet vergeten is, dat Verbeek zich op een lullige wijze voor het karretje van homo Bos heeft laten spannen en dat klotelies haar zwarte werkster niet kwijt wil.

Hans Anders | 18-05-06 | 10:03

tja

ze loog een keertje, en kreeg een paspoort. Net als de 26000 leugenaars. in die tijd hoefde je alleen maat op het gemeentehuis te verschijnen, of je kreeg een paspoort. Daar heeft ayaan nooit moeilijk over gedaan. Wat heeft ze nu helemaal gedaan? gelogen over haar naam? ze kwam via kenia-duitsland ons land binnen. zozo.. wat een crimineel.

ik ken een zekere samir a, die met een bom in zijn huis en de plannen op tafel niet gestraft word, en het land niet uitgezet word. Hij is een terrorist. Maar wel een moslim, dus mag hij blijven. Ayaan is een held. Theo en ayaan hebben de waarheid over de islam proberen te zeggen. Theo betaalde met zijn leven, ayaan moet sindsdien onderduiken, voor het geweld van de islam. Net als anne frank.

maar nu moet ze weg? word ze weggestuurd, alsof ze een zware crimineel is?

als ayaan weg moet vanwege dit leugentje, dan moeten daarna ALLE buitenlanders die logen eruit. ALLEMAAL. gelijke monnikken, gelijke kappen.

als ayaan eruit moet, dan ook samir a. Dan ook alle andere nieuwkomers die ooit gelogen hebben.

ayaan is een held. Een ereburger. Wie aan ayaan komt, komt aan mij.

BruIlio | 18-05-06 | 08:46

@made in zoetermeer 18-05-06 @05:35
niet slecht (not bad)
kan beter (could be better)
er zitten nog te veel fouten in ( still too many errors)
you better write it down in Dutch ( m.a.w. je kunt het beter in je moers taal schrijven).

wachtmeester de bruy | 18-05-06 | 07:17

Woensdagavond bij Nova "Zembla" de in driedelig pak gehesen een meter zestig grote "beste interviewer" van Nederland, in gesprek met Mirjam Sterk over extreem rechts.
Enkele jongeren, die volgens mij amper beseften waar ze het over hadden, waren volgens Sterk een bedreiging voor onze samenleving!?
Volgens schattingen van Sterk ging het om enkele duizenden.
Ook wilde zij dat mensen aangifte deden tegen websites die tegen de Islam waren gericht.
Ze wilde zelfs personen aanpakken (via de provider) die anti islam waren.
Dit item samen met een item over Verdonk in hetzelfde programma.
Volgens mij zijn bij de vara/pvda Josef Goebbels' propagandamethoden verplichte kost.
Deze in ggggrrristelijke religie gemarineerde muts lag in het verleden altijd in de clinch met Ayaan Hirsi Ali (Magan) over de Islam.
Terwijl AHA uit deze cultuur en religie kwam, wist Sterk het altijd beter.
Telkens als AHA ons waarschuwde tegen de islam, probeerde Sterk de opvattingen van AHA te torpederen.
Het ging natuurlijk om religie in het algemeen.
Zonder religie is Sterk zo sterk niet meer.
Het grootste gevaar voor onze samenleving zijn (religieuze) naievelingen als
Sterk c.s. , samen met de medetheedrinkers en niet zozeer die honderden extreem rechtse figuren die denken dat Hitler nog leeft.
Dankzij figuren als Sterk wapperen hier straks groene vlaggen met zwaarden.

wachtmeester de bruy | 18-05-06 | 06:50

Too many messages to browse through... perhaps someone already wrote about..

IF the AHM not already has the offer from AEI in her pocket, would she be so bold as to mention on TV she lied about her applications? The first time I knew about AHM was when I moved back from the US. I thought that is a very intelligent person (perhaps using intelligent to use others for her advantage) .. as I know more and more about her, my assumption of her as a USER is getting stronger.

AHM uses Moslim, woman and other hot-topics on her porfoliio because they serve her purpose of achieving her PRIVATE/PERSONAL goal. If tomorrow the hot-topic to propell her to the moon is about supporting Moslim, she would do the same. What I wonder is, when would politicians alike really recognize her 'lethal potentials"? I wonder as well why the Dutch citizenship is so important to her? Since the US and AEI are going to welcome anyway without or without any passport? After all, little Dutch's citizenship is really not something that she needs? Perhaps now she finds the UNimportant Dutch passport would mean literlaly she can travels to almost any country in the the world FREELY, and the American passport NOT? Aaaaaaaaaaaaaaaaaaah ... she has not finish squeezing dry The HoleLAND.

I am also very disappointed with politicians such as Femke, Zalm etc. (too numerous to list). Granting citizenship is a very serious matter. So is changing political believes such as AHM (from PvdA to VVD ... WaH!) ... I used to think Femke is ok, but now I wonder where she stands? How is it possible she asked such as stupid question to Verdonk as: do you know Ayaan's email address? Does that mean that Verdonk should have a different rule for friends and family?? (I would be very disappointed if Verdonk would do that, or any politician for that matter) ... And Zalm ... what can he do but stand to support AHM? After all he accepted the lies from her!! Men or Men ...

I remembered as well that during of of NOVA (or someone else) interviews, the interviewers repeatedly asked AHM is she is going to resign (I think that was during the affair with Wiegel). At first she did not catch the meaning of the question. BUT I think she must have know that she is no longer welcome because there are many more people have seen through what she really like.

One last time she manipulated the Dutch politicians to her advantage. She made her exit of the Dutch politic in such an uproar that the world cannot ignore. And so many of our politicians STILL do not understand they have been used by this woman. How sad. How pathetic.

About the only person that I would vote for next year is Verdonk. Even when she is not left-wing party. Unfortunately we do not have a system where we can vote for our own president. She would be the leader that the Dutch needs at this point of our history. She stands firm on her believes even when it is not popular. What do we want? A leader that stand firm and lead on a projected direction, OR one that depens on where the wind blows?

Made in Zoetermeer | 18-05-06 | 05:35

Theo van Gogh heeft de kogel opgevangen die eigenlijk voor AHM had moeten zijn

vlunk | 18-05-06 | 05:04

@Zalm
hoe vaker ik je toneelstukje voor de camera zie, des te meer mijn respect ten opzichte van het weinige dat ik nog over had, daalt. Wat ben jij een misselijke eigenheimer. Fuck AHM en begin eens nuchter na te denken zoals het Nederlandse volk mag verwachten van een capabele minister van Financiën, manipulerende slijmbal.

vlunk | 18-05-06 | 05:03

@Burgemeester Kiesman,

Leuk dat jij AHA de schuld geeft voor de metamorfose van Theo van Gogh in een "messenblok" en niet de dader, Mo B. Ik begrijp best dat het behalen van het hoogste goed, naast betalen van de dhimmietax, de eeuwige instandhouding van het (s)linkse "alles is gelijk, zelfs de amoebe" verstaat, maar eens moet het toch ophouden. Noem mij eens een niet-Europese staat die niet zo overdreven PC is met het binnenhalen van nieuwe burgers. Ben het niet met mij eens dat met uitzondering van de west europese staten de landen wel mogen uitmaken wie ze binnenhalen? Denk jij niet dat AHA een gouden toekomst tegemoed gaat itt wij met ons euwig gezever en ~1miljoen randmoslims?

RA | 18-05-06 | 04:14

rita verdonk, ik vind dat jij totaal in je recht staat, ten eerste beste lezers, dat meisje dat oh-zo-graag haar diploma wilde halen en ook iets fouts had gedaan moest foetsie right! en kalou kreeg ook niet zijn status, moet daarom nu ineens rita verdonk gana buigen voor 1ne hirsy alibaba die de boel geflest heeft? nemen jullie allemaal van mij aan dat dit het echte verhaal is; hirsy die kreeg en baan aangeboden in amerika oke... en om spectaculair hier afscheid te nemen heeft ze dit openbaar gemaakt, alleen ze had niet verwacht dat het bijna haar nederlanderschap ging kosten... daar baalde ze van. hirsy is altijd al iemand geweest die doormiddels "spectaculaire" dingen in het nieuws bleef, tenslotte denk aan de ruzie met wiegel, ook die kon hirsy wel uitkotsen. kortom fijn hirsy goed voor elkaar, je hebt je zin weer! ga lekker naar amerika en kom NOOIT en NOOIT meerterug!

verdonk-is-cool! | 18-05-06 | 02:46

Een meesterlijke zet van Verdonk.
Het is te verwachten dat zodra Arjaan uit de Nederlandse politiek is verdwenen allerlei tegenstanders zullen proberen Arjaans Nederlanderschap ter discussie te stellen.
Door haar koppige jouding heeft Verdonk nu de bijna volledige Tweed Kamer laten verklaren, en als opdracht aan het Kabinet gegeven, dat Arjaan Nederlandse is of zo snel mogelijk moet worden.
Arjaan zal nu in de toekomst geen mes in de rug te hoeven verwachten.

Ingo | 18-05-06 | 01:47

@Conan:
Heeft geen nut meer, ze heeft haar krediet al verspeeld: nog slechts 20% vindt haar geschikt als lijsttrekker, dat was vorige week nog 53%. Einde oefening dus voor Verdonk.

poktor | 18-05-06 | 01:33

Als Verdonk nu de verkiezingen binnen de VVD niet wint, laat ze het kabinet vallen door AHA geen ruimte te gunnen; en begint ze haar eigen partij. Dan trekt Verdonk toch nog aan het langste eind, althans de mensen achter Verdonk, althans de PvdA aan het kortste eind. Als je het volk in stelling brengt, kun je ook de controle kwijtraken.

Conan | 18-05-06 | 01:28

gelukig woon ik 10 jaar in barbados ik schaaam me voor die domme nederlandse cheap tourist

brinkybanks | 18-05-06 | 00:16

Ik pulk de NL sticker van mijn bumper!

Neuqende Neger | 18-05-06 | 00:09

lol@Little Green Footballs

en ze hebben nog gelijk ook, de linkse kerk met hun moslimknuffelaars hebben gewonnen.

Isser | 18-05-06 | 00:06

Toen Ayaan in Nederland kwam had ze geen papieren, maar een verhaal. Dat mag. En vanaf dat zij hier als AHA in de boeken ging, heeft ze nooit meer anders geheten. Iedereen kent haar als AHA. Wat is dan eigenlijk het probleem ? Somaliërs weten vaak nog niet eens hun geboortedatum. Nou en ?

yoppoyo | 17-05-06 | 23:48

@ Smokey Boris: Vreemdelingenhaat en het adoreren van iron lady Verdonk zijn een slecht excuus om een negert met een mening als Hirshi onze bananenrepubliek uit te zetten volgens mij. Ook al begrijp ik dat u het eng vind dat er een kop boven het maaiveld uitstak. U bent ten slotte Nederlander.

WillemIII | 17-05-06 | 23:29

Smokey Boris 17-05-06 @ 22:55
De kijkcijfers gaven te denken. (Kabinet valt, kabinet valt.... aaaaaah)
poktor 17-05-06 @ 23:06
You got that right!

gevallenverstand | 17-05-06 | 23:28

@frenkie_4all 17-05-06 @ 20:22:
Prachtige uiteenzetting! Zo zie ik het ook. Het mooie is, dat het hele debat overbodig is geweest, daar AHA/M naar de States vertrekt. Mocht Ayaan er alsnog op staan, dat ze een Nederlands paspoort heeft/krijgt, dan had Verdonk dit op de achtergrond in alle rust voor haar kunnen regelen, zonder alle schade die ze nu door dat debat heeft opgelopen. Nadenken is echter niet Verdonk's sterkste kant.

poktor | 17-05-06 | 23:06

Het gebeuren van gisteren heeft duidelijk gemaakt dat die hele kamer daar in Den Haag meer zichzelf vertegenwoordigd dan het grootste deel van de bevolking.
Neem van mij aan dat de meerderheid van het volk achter Rita staat !
Al die engerds van de linkse partijen proberen nu ook nog eens naar aanleiding van dit gebeuren en zo'n 26.000 andere leugenaars hier een generaal pardan te verlenen.
Ik mag hopen dat dit toch niet zal gebeuren.
Ik adviseer Rita om een partij voor zichzelf te beginnen; en vraag een ieder die het nu met haar standpunt eens isop haar te stemmen als het zover is.
Leve Rita !

Smokey Boris | 17-05-06 | 22:55

Tarak,
.
NOVA = VARA.
Zembla = VARA
VARA = PvdA.
.
Rooie NSB ratten.

filter | 17-05-06 | 22:53

TinaTurner, Rita is met open ogen in het valletje van Zembla gestapt. Ongeacht of ze goed of fout zat, heeft ze een beslissing over een met de dood bedreigde dissident door haar departement gejast, en voor de rest bleek ze niet te kunnen debatteren. Ze herhaalde 2 of 3 punten, en waar ze dat niet deed, sprak ze zichzelf ook meteen tegen (of Ayaan nu de Nederlandse nationaliteit heeft of niet). Tenenkrommend STOM, en past niet bij een toekomstig premier.
.
Was ooit een fan, maar Rita zinkt als Iron Lady nu wel erg snel naar de bodem.

SmerigeHarrie | 17-05-06 | 22:53

Wat zijn ze bij NOVA weer ratterig bezig door een item over Rita Verdonk te combineren met een item over extreem rechtse jongeren.

Echte Goebbels aanhangers daar bij NOVA.

Tarak | 17-05-06 | 22:05

Rita... Goed gedaan hoor. You've got my vote.

De rest van de VVD... Wat zijn jullie toch STOM. Draai de boel maar om. De enige die echt fout zit is Ali? en niet Verdonk.

TinaTurner | 17-05-06 | 21:56

@Hirshi Verdonkereman, kom kom, Verdonk is een echte Lijder,
ik denk aan Korsakov wegens dat zij alles steeds vergeet. Of aan zware dyslectie kan ook nog, of dat zij eigenlijk helemaal niet kan lezen.
Regeringslijders kunnen je tegenwoordig maar alles op de mouw spelden en mogen zelfs zo de baas over je spelen. Niet leuk, wel duidelijk!

Deense Postbode | 17-05-06 | 21:22

Zeg!! als al die kamerleden de echte naam wisten van Ayaan Cyaankali en dit al meerdere jaren onder de pet hebben gehouden, hebben zij zich dan niet schuldig gemaakt aan het belemmeren van de rechtsgang, of het verzaken van hun burgerplicht
een flinke pak boter up hun hoofd dus. en daar betalen wij 150 x 130.000 euries salaris per jaar aan.

RITA KEEP UP THEGOOD WORKS BABE, YOU GOT MY VOTE

Bizzy Click | 17-05-06 | 21:13

En Rita Verdonkeremanie LIEGT ALWEER !!! Dat is inmiddels al meer dan 3 keer. (Netwerk van hedenavond.)

Hirshi Verdonkereman | 17-05-06 | 21:11

bottehond 17-05-06 @ 20:24
Fantastisch, collectief TV kijken....
Ik had gehoop dat ik gisteren had aangetoond hoe gevaarlijk het is om iemand aan te moedigen waarran je de draagwijdte niet kent. Ik vergeleek dat met de steun van CIA aan Bin. They created a monster. Datzelfde botte heb jij op kleine schaal ook gedaan. Je vind hem vasthoudend en denkt dat hij wat weet. Vandaag al pleit hij voor Gristenfundamentalisme. Morgen word deze 19 jarige met een bomgordel om bij de opening van een mokee in habberkudtjeveen gevonden. Ik verwacht wel iets meer intel botte! Tot slot heb ik geen bief met hem, als iemand om intrinsieke gevaren van nieuwe bevolkingsgroepen zou wijzen dan is hij waardeloos. hij weet echt niets. Dat hij 6 keer mij verkeerd quotte en dacht bingo te hebben had genoeg moeten zeggen. * Teleurgesteld in Botte. *

gevallenverstand | 17-05-06 | 21:09

Ayaan Hirshi Magan was een goed politica, een voorbeeld voor alle andere moslim vrouwen die zich laten onderdrukken en serieus geloven dat ze minder zijn dan mannen.

En toch heeft Rita groot gelijk, ookal weet ze het erg slecht te presenteren. Ayaan had meteen toen dit akkefietje rond haar naam bekend werd het land uitgetrapt moeten worden, net als Thaïda. Niet aan de regels houden? Oprotten!

Verdonk heeft nu in elk geval laten zien dat ze absoluut geen uitzonderingen maakt, maar het blijft slap dat dit pas zo laat eindelijk eens een keer is gebeurd, en dat ze enkele dagen van te voren zij dat er niets aan de hand was.

Al met al blijft hiermee mijn Verdonk waardering gelijk. Ze doet het prima op haar post, maar ik zie haar de VVD nog niet echt leiden.

Charles Lynch | 17-05-06 | 21:03

frenkie_4all 17-05-06 @ 20:22
interessante theorie. Een beetje minister zou veel meer dan 2 keuzes hebben. Wat denk je van: Onderzoek, afwachten, wachten op info uit Somalie.... vervolgens de parlementarier beschermen met een noodregeling/verordening wegens bedreiging. Zo zijn er nog wel wat varianten te bedenken, maar dan word de post saai. (Ook in smerige linkse strategietjes -wat meer voor de verkiezing bv?- is veel te zeggen. De VVD kan binnen een maand weer op winst staan.

gevallenverstand | 17-05-06 | 21:01

Neuqende Neger 17-05-06 @ 19:19
Van Balkenende mag je wél alleen neuqen als er (ggristelijke) kindjes van komen....

brrkah | 17-05-06 | 21:00

Op StaasTV 1: Verdonk versus het politiek establishment. Ze is nog steeds heel sterk: mark my words: The Iron Lady... first female MP in 0031....

bottehond | 17-05-06 | 20:53

Mooi man ! Kut Hirshi, die trut straalt echt uit dat ze zelf een vieze leugenaar is en een slettebak is, ik geloof geen woord van dat mens, ik heb het altijd vreemd gevonden dat ze serieus werd genomen!

En dan die kortzichtige kut-amerikanen die een mening durven te geven over iets waar ze de ballen verstand van hebben.

gaaies | 17-05-06 | 20:40

gevallenverstand 17-05-06 @ 20:11

Ja, geweldig he... ik vond het ook heel bijzonder.... Moeten we vaker doen. Al die drank, kaasjes en joints die rondgedeeld werden... kostelijk!
schermutseling finito voor de rest van de week? Hope so... ik zei al eerder: jullie hebben allebei gelijk, tot op zekere hoogte... dus....

bottehond | 17-05-06 | 20:24

PvdA zet Verdonk schaakmat!

Hoe verwerpelijk dan ook de PvdA heeft vanuit haar machtspolitieke belangen gezien een meesterlijke zet gedaan. Het moge duidelijk zijn dat Zembla, dat een VARA-programma is, zo’n programma met alle gevolgen niet zonder instemming van de PvdA-top maakt. De makers van de Zembla-documentaire ‘Heilige Ayaan’ wisten heel goed waarmee ze bezig waren. De feiten van Ayaans asielprocedure waren voor een ieder die het weten wilde al bekend en de makers van Zembla hebben dus weinig of helemaal niets hoeven te onderzoeken. De vraag is nu waarom ineens deze documentaire? Heel simpel het Taida-verhaal was niet afgerond en de VARA kreeg de politieke ingeving dat ze door opnieuw de feiten van Ayaan op te lepelen, Verdonk schaakmat konden zetten en tegelijkertijd een critica van de islam politiek in Nederland konden elimineren. Twee vliegen in één klap dus. De VARA bedacht, en niet ten onrechte, dat Verdonk nu net na de Taida-affaire voor Ayaan niet zo gemakkelijk coulant kon zijn. Sterker nog Verdonk stond schaakmat. Zou ze coulant zijn jegens Ayaan dan zouden de linkse media en fracties moord en brand schreeuwen over rechtsongelijkheid en de zieligheid van Taida nog eens aandikken. Je hoorde al de eerste stemmen vanuit de asiellobby die vonden dat Verdonk ook nu streng naar Ayaan toe moest zijn.

Uiteraard zijn die stemmen nu weer verstomd. De bevolking was al aardig opgehitst door de hijgerige manier waarmee Zembla de feiten bracht. Kortom Verdonk zou haar imago van ‘daadkrachtige’ minister kunnen verspelen en dat kan stemmen kosten. Zou ze ‘daadkracht’ tonen, dan elimineert zij een door links, multiculti’s en moslims gehate critica. Een dergelijke zet van Verdonk zou Verdonk ook kunnen schaden. Kortom vanuit de PvdA gedacht altijd bingo. Verdonk hoefde alleen nog maar in de val die voor haar werd opengezet te trappen. En dat deed Verdonk, want ze nam overhaastig het verkeerde besluit. Ze dacht dat ze daarmee haar populariteit in stand kon houden of zelfs vergroten. Maar het ziet er naar uit dat dit uiteindelijk wel eens terecht anders kan zijn. Door dit verkeerde besluit heeft Verdonk bevestigd wat kritische waarnemers al bij haar zagen, namelijk onvoldoende tact en inzicht om zich gemakkelijk in het mijnenveld van de integratie- en asielproblematiek te bewegen. Bij haar was al eerder een bepaalde mate van houterigheid en onhandigheid opgevallen in haar politieke manoeuvreren, ook verbaal is ze niet sterk. Als Verdonk goed was geadviseerd en zelf goed inzicht had gehad, dan had ze Ayaan niet laten vallen. Zelfs al waren er onjuistheden in haar asielprocedure. Het rigide idee dat altijd alle gevallen gelijk aan elkaar zijn is onzin. Gevallen zijn nooit aan elkaar gelijk. Als ze Ayaan had beschermd had ze dit kunnen verdedigen door op de moeilijke omstandigheden van Ayaan te wijzen en te wijzen op het feit dat ze toch al van plan was naar de VS te gaan. Ook dit besluit had op veel gemene en valse kritiek kunnen rekenen, maar achteraf gezien, was dit toch beter geweest en wel in alle opzichten. Het had ook uiteindelijk aan het door Verdonk gekoesterde daadkrachtige imago geen afbreuk gedaan. Nu wassen de aniti-Ayaan politici en personen hun handen in onschuld en misbruiken de affaire Ayaan om een strikt asielbeleid aan te vallen.

Cogito

frenkie_4all | 17-05-06 | 20:22

bottehond 17-05-06 @ 20:07
Zijn die er in Zeeland? (6 uur met twee beeldchermen is niet licht. Wel uniek, samen met 10-tallen TV kijken, een fenomeen!)

gevallenverstand | 17-05-06 | 20:11

gevallenverstand 17-05-06 @ 19:41

Omdat ik altijd ga stappen in neonazi-cafés denk ik, gevallene.... beetje bekomen?

bottehond | 17-05-06 | 20:07

Neuqende Neger 17-05-06 @ 19:19

Tja... op wie stem je....? Maakt het enig verschil? De politieke elite (vvdpvdacdad66groenlinks) verdeelt 90 % van de bestuurdersbanen in de publieke sector onderling. NEGENTIG. Terwijl nog geen 2 % van de Nederlanders lid is van 1 van die partijen. Het is een zieke inteeltclub, die, mede omdat men geen/nauwelijks leden heeft vooral in leven blijft omdat de staat hen met 50 miljoen feteert per jaar, vrij te besteden. Bent ú blij met deze bestedingswijze van uw belastingcenten? Ook de departementen worden gerund door mensen uit deze partijen. Tsjonge... En dát terwijl de Grondwet uitdrukkelijk verbiedt om posities als deze te reserveren voor de politieke partijen. Laat de cijfers even op je inwerken.......
Deze cijfers verklaren namelijk heel veel over de clash vannacht. De politieke elite trekt zich namelijk geen ruk aan van regels en wetten, zodra die op henzelf van toepassing zijn.

bottehond | 17-05-06 | 19:44

bottehond 17-05-06 @ 19:09
Ik ben dol op dit soort quotes:
'Feit is wel dat er een heel grote groep 0031-ers is die juist een figuur als Verdonk nodig heeft.' In de categorie 'steeds meer mensen, een groeiend aantal, de zwijgende minderheid... Botte, waarom is dat een feit? waar baseer je dat op?

gevallenverstand | 17-05-06 | 19:41

Met nog 1 jaar Balkenende te gaan, schrik ik nergens meer van.
Maar ik moet Balkenende helaas weer mijn stem toe vertrouwen.
De handelswijze van Rita zie ik ook niet zitten.
Ik weet bijna zeker dat dit onderwerp bij Jan Peter Veel netter behandeld zou worden!
Dan maar weer de normen en waarden!

Neuqende Neger | 17-05-06 | 19:19

Ik heb daarnet na thuiskomst een kwartier de TV aangehad. Karel vd Graaf gaf een gekend links politicoloog uitgebreid de kans om malle samenzweringstheorieen te ventileren, als zou de VVD Zembla zelf op Ayaan afgestuurd hebben. De clue zou dan zijn dat Verdonk een conservatieve putsch op de "liberale" VVD zou plegen. Verdonk vertrouwt de VVD leiding niet. Gek he? En weer mocht er een Judas van het VVD establishment Verdonk uitgebreid fileren voor de staatstelevisie. Jules Maten (naaier) dit keer. Verder mocht die zelfingenomen volksmenner een hele verhandeling houden en zijn mening geven. Who the fok is die lul? Zijn mening doet in het geheel niet ter zake, maar kale karel had hem zorgvuldig geselecteerd. Op zichzelf kan Verdonk mij niet echt boeien. Maar wat ik zéé'r zorgwekkend vind is dat de gevestigde orde zich kennelijk op geen enkele wijze inhoudt om de geest in de fles te houden, terwijl een heel groot deel van 0031 in feite nauwelijks een stem heeft. De oorzaken daarvan zijn niet relevant in dit verband. Feit is wel dat er een heel grote groep 0031-ers is die juist een figuur als Verdonk nodig heeft. Het politiek establishment heeft de voorbije 30 jaar weinig blijk gegeven van inzicht in wat mensen drijft en raakt en wat ze willen. Veeleer is het andersom. En daarbij is de staatstelevisie in ieder geval een probaat middel gebleken. Dit kán niet goed blijven gaan. Tevredenen van 0031: geniet nog maar even..... maak je vooral geen zorgen. Weet je wat... doe maar net alsof de rest van Nederland niet bestaat. Ies simpel!

bottehond | 17-05-06 | 19:09

wie joint mij in een revolutie?

argh | 17-05-06 | 19:06

Tarak 17-05-06 @ 18:51

Nawijn ziet er potsierlijk uit, praat vreemd en is misschien ook wel vreemd. Maar hij heeft het gisteren inderdaad uitstekend gedaan.

bottehond | 17-05-06 | 18:59

@Tarak 17-05-06 @ 18:51
Pardon? Nawijn? Toch niet Neo-Belg Nawijn? Doe 'es berichtje eerder lezen? Ben wel benieuwd naar je reaguursel en of je nog steeds zo'n fan van 'em bent.

Birds Eye | 17-05-06 | 18:54

Is er al ergens een SGP fansite, Bas van der Vlies was duidelijk de groepsleider van de in de Tweede Kamer aanwezige geestelijk gehandicapten. De enige met een rationeel inzicht. Op - moet ik toegeven - een terecht college over de Trias Politica van Nawijn na.

Tarak | 17-05-06 | 18:51

@crixus 17-05-06 @ 16:48

Stel je heet LPF-minister asielbeleid in 2003, je bent demissionair door wat je omschrijft als "de VVD heeft de stekker eruit getrokken". Je voelt je al schuldig, want een rijzende ster uit Somalië die naar diezelfde VVD gaat is onder jouw directeurschap in 1992 met twee leugentjes het land binnengekomen. Wat doe je dan.
a) Je gaat hard aan het werk en vertelt haar dat ze wordt geacht het Nederlanderschap niet te hebben verkregen?
b) Je laat het lijk 3 1/2 jaar in de kast liggen, want misschien komt het als wraakactie tegen diezelfde VVD later nog eens van pas?

Neo-Belg Nawijn: "Daar gaat het niet om; je dwaalt af van waar het werkelijk om gaat. VVD-minister Verdonk had gewoon tot taak een onderzoek in te stellen naar VVD-parlementariër Hirsi"

Nawijn is een wraakzuchtig persoon. Deze man is errrrg gevaarlijk!

Birds Eye | 17-05-06 | 18:29

tuurlijk hebben we van haar gehouden ayaan hirsi ali , maar helaas het is maar een naam , de persoon zelf bestond niet , was wel een paspoort maar blijkbaar nooit gecontroleerd ergens , zij hete anders , hellaas de wet zegt dat liegen niet mag met een paspoort aanvragen , zelfs niet je leeftijd , (wat zekers veel mensen wel willen al kwamen ze daarmaar eerder de kroeg in of zo ) de minister mevr rita verdonk hoord een wet uit te voeren, die door een kabinet is gamaakt en okee bevonden , nu ze hem uitvoert wordt zij gevloerd en is het ach en wee , sorry maar het is de wet die ieder moet nakomen, ook een minister of burgemeester of wie dan ook , als ze nu goed vinden dat ze toch had mogen liegen voor een paspoort wil ik vortaan punt een jonger zijn daar op , en uh wil ik daggobert duck heten ,

Dion Wassenaar | 17-05-06 | 18:29

ik wel van Ayaan, zij is letterlijk mijn Heldin, blijf aub hier in Nederland en vertrek niet naar de USA :) u bent waar wij voor staan, blijf hier blijf hier...

zo ik heb gezegd ik ga weer verder rondschuumen op GS

cApo Di tutI Cap0 | 17-05-06 | 18:26

Het belang van wetmatigheid (het zorgen dat de wetsregel wordt uitgevoerd) wordt overstegen door het belang van rechtmatigheid (het zorgen dat recht geschiedt). Dit omdat de wetten slechts een POGING zijn om het recht in woorden te vangen. Zorgen dat RECHT geschiedt staat dus voorop.
Dat een ambtenaar veel belang hecht aan wetten, komt voort uit zijn (veronderstelde) onvermogen om zaken te overzien. Zou een ambtenaar toch in de gaten hebben dat hij, met het toepassen van een wetsregel, een rechtsnorm bruuskeert dan heeft ook hij een plicht tot actie.
Een minster is geen ambtenaar die wetten moet volgen maar een boven-ambtenaar die constant moet streven naar wetsaanpassingen zodra er feilen ontdekt worden.
Als Ayaan Hirsi, op goede gronden, meent dat ze haar personalia moet aanpassen, om bv. aan eerwraak te ontsnappen, staat Hirsi in haar recht (want eerwraak is een niet te verantwoorden achterlijk gebruik) en moet de onrechtmatigheid van haar actie eerst maar eens aangetoond worden.
Kortom: Ayaan Hirsi acteerde geheel binnen haar rechtsruimte (voor zover te overzien) en minister Verdonk acteerde als iemand die de school niet heeft afgemaakt.
Overigens zei gesteld dat 'Hirsi' inderdaad de naam van haar vader is (waarmee aan de Nederlandse 'naamnorm' wordt voldaan) terwijl 'Ali' de naam van haar stamvader is. Het verwijzen naar de stamvader is in Nederland weliswaar ongewoon maar zakelijk mankeert er niets aan. Per slot noemen wij Abraham ook een Hebreeuw om te verwijzen naar zijn stamvader Heber en is hij ook een Semiet omdat ook Sem in zijn voorvaderlijke lijn zat.
==

bebop | 17-05-06 | 18:19

lol idd

Omnivoor | 17-05-06 | 18:12

Hé dit topic is op TV :S

henkstubbe | 17-05-06 | 18:09

-----------------precies dat plaatje--------------------precies wat het politieke en media circus door Ayana heeft laten doen-------------------

whiting5 | 17-05-06 | 18:05

Oh en ik ben nog steeds trots op de Nederlanden, drugs, de wallen, vrijheid, een hoop gezever over niks, op je 14e de kroeg in, op je 12e je eerste joint, idd Heineken bier, de deltawerken, Spyker, en nog veel meer. Zijn wij een kutvolk??? Shut the fuck up!!!

Sumimasen | 17-05-06 | 17:47

tss dat buitenland is gewoon jaloers op onze snelheid en ministers, zonder corruptie toch snel oordelen. En die kk amerikanen, god bless them, kuch kuch... hypocriete klootzakken. Nu begaan wij een fout, opeens is heel ons volk KUT. Iraq was namelijk niks vergeleken met dit... Moord aan de Hollanders!!! ohja en wederom, God bless America...

Sumimasen | 17-05-06 | 17:31

Ik ben Uw Heer, maar moet nog geboren worden, en doe me nou maar gauw zo'n paspoort en een oetkering en een moskee.

Deense Postbode | 17-05-06 | 17:18

nou ik ben in ieder geval blij dat de VVD zichzelf hiermee in de voet schiet :)

yurp | 17-05-06 | 17:11

Wat een gelul, tot voor een paar jaar geleden werd 'immigranten' aangeraden te liegen, dit door staatsinstellingen en gesoepsidieerde klupjes als vluchtelingenwerk.
Iedereen wist dit en deed er niet moeilijk over.
Dast kun je de vluchteling in kwestie dus niet kwalijk nemen, wist die veel?

Dat de regels nu strakker zijn aangehaald onder staatssecretarisch Cohen is logisch.
Dat er nog steeds mensen rondlopen zonder duidelijke status, mensen die voor de nieuwe wetgeving al in ons land verbleven, is NIET logisch.

Had men dat generaal pardon doorgevoerd, zaten we nu niet met deze chaos,
die nog erger uit de hand kan lopen trouwens maar dat terzijde.

vander F | 17-05-06 | 16:53

Punt 1: Valse Naam? Hilbrand Pier Anne Nawijn Janszoon -1 van zijn voorvaderen heette Jan-
Punt 2: Geboren op 20 Prairial 156 (Franse Revolutionaire Kalender)

Wil meneer Nawijn Janszoon opzouten alstublieft? Met deze valse identiteit is hij niet degene die hij zegt te zijn.
Oh, enne... Neem even een leuk boek mee "Das Totenschiff" van Ben Traven. Echt een aanrader.

crixus | 17-05-06 | 16:48

@Deense postbode
uhm, slimme harrie, dus als een eenvoudige nederlandse boerenlul een half jaar in het buitenland studeert, is het een allochtoon. Wetten veranderen inderdaad wel heeeeeel snel dan.....

Richlieu | 17-05-06 | 16:46

Laten we mooi aan de hele wereld zien dat we buitenlanders die liegen niet moeten.

Bedankt buitenlandse media voor het verspreiden van de boodschap!

Horsedick | 17-05-06 | 16:26

Was ook sarcastisch bedoeld,@postbode...

En ja,je hebt gelijk dat we onze eigen boontjes moeten doppen.
Vreemd idd,dat ik de islam bijna als een "ras" zie.

de grote Anti | 17-05-06 | 16:21

Dat moeten we dus nou juist eens wel de grote Anti.
Laten zien dat we geen flauwekul pikken van mensen uit den vreemde die ons hun wetten willen opleggen. Wij laten tot nu toe zien dat wij watjes zijn en dat dient te veranderen. Als wij stelling nemen, kan er pas respect voor ons ontstaan. En zeker niet als wij constant roepen van 'weg met ons!'
Sinds wanneeer is de islam een ras trouwens?

Deense Postbode | 17-05-06 | 16:16

En we hadden AHM nog zo hard nodig.
Je kunt toch niet een blanke Politicus het moslim-fundamentalisme laten bekritiseren,dat zou racistisch overkomen.

En wat het buitenland nu vindt van Nederland?
Ach,lekker belangrijk ja,nu zijn we het land van klompen,kaas,drugs,windmolens,heineken en AHM.... dolle pret toch.

de grote Anti | 17-05-06 | 16:07

@bubka
Heb je ze beide gelezen? Dacht het niet.

controle | 17-05-06 | 16:06

Blaas jezelf op Michiel, kom je in de hemel met 72 maagden!

Deense Postbode | 17-05-06 | 16:04

Bubka: Ik ben de Waarheid, het Licht en het Leven.
Houd daar even rekening mee jah!

Deense Postbode | 17-05-06 | 16:02

Dat is een zeer waarachtig aspect helaas filter.
Als het asielbeleid vanaf het begin beter was geweest, zouden dit soort schaamteloze misstanden zich niet voordoen, althans beduidend minder.
Toch heeft Ayaan een mooie groeikans en is ze verre van zielig!
Het 'eruit geschopt' worden komt haar wel goed uit eigenlijk, want goed voor haar PR. Zij is een vechter en berekenend genoeg, daarin schuilt immers ook haar kracht. Ik mag dat op zich wel zo'n vechtertje. Wel jammer dat zij Boesj gaat assisteren;zal ze wel spijt van krijgen en NL indirect ook wellicht.

Deense Postbode | 17-05-06 | 16:01

Welja ga lekker kaalkopjes quoten (kleine groene voetballetjes).
Straks gaan mensen ze nog serieus nemen...

sjonnie | 17-05-06 | 16:00

@controle
Vergis je niet in de geheime agenda van die puriteinen daar, in essentie is de bijbel net als de koran een gevaarlijk boek als je alles letterlijk neemt

bubka | 17-05-06 | 15:58

Ik vind het wel humour, de bekendste Nederlander wereldwijd.......... is niet eens een Nederlander!

BlaaT0001 | 17-05-06 | 15:57

Er keken gisteren 2x zoveel mensen naar Nova-special als normaal. Ik heb ff de kijkcijfers bekeken. Check www.kijkonderzoek.nl/ en zie waar driekwart nederland zijn hardbewerkte vrijetijd zoal aan besteedt. Mij zonk al klikkende de moed in de schoenen.

Shareholder | 17-05-06 | 15:53

Deense Postbode,
Het gaat mij om de vunzige manier hoe 'links' afrekent met haar opponenten.
Het verraad.
.
'Links' is de nieuwe NSB.

filter | 17-05-06 | 15:52

Ik weet hem, die roze zitzak rechtsboven; Sharon Dijksma?!

Deense Postbode | 17-05-06 | 15:51

Haha ben jij de volgende liegende allochtoon Richlieu? Iemand die in Spanje woont en vervolgens doodleuk verkondigt dat dat Nederland is?
We zullen even aan Verdonk voorleggen of je een 0031-paspoort mag en in het Parlement mag gaan zitten..
'Nee' zei ze. Wij zijn snel he hierzeau?!

Deense Postbode | 17-05-06 | 15:50

controle 17-05-06 @ 15:36
Met dit verschil dat de christenfundamentalisten aan de macht zijn in het militair meest bewapende land ter wereld.....
In feite is elk fundamentalisme uit den boze, natuurlijk

bubka | 17-05-06 | 15:47

Ben ik blij dat Limburg niet bij NL hoort (volgens GS)
maar serieus: ik studeer en woon Sevilla (zuid-spanje dus) en er zijn hier heel veel Amerikanen. De gemiddelde haat Bush nog meer dan de gemiddelde GS-er en denkt wel iets genuanceerder over de zaak dan de mensen op bijv. littlegreenfootballs. Iedereen vergeet hier denk ik dat gelul op dit soort sites even betekenisvol is als de zwartwit visies in grote woorden op GS. weinig dus. Het is niet een weergave van de algemene mening. Daar iedereen (eerder gezegd door een hier afgezeken prof die geijk had) elkaar probeert te overtreffen in een soort incestueuze chatroom. Wij zijn even bot over de United States of Mcdonalds als dat de United States of Fatpeople over ons is nu.
Het is gewoon jammer dat wij als heel land nu moeten lijden dankzij onze lompe regering. in een ding geef ik de mensen uit de United States of Burgerkings graag gelijk, te veel hebben we getheeleut, te veel gebogen voor anderen. Het is tijd om ruggegraat te tonen en op te komen voor waar Nederlanders voor staan. Stoppen met weghalen van ´onze´ monumenten uit amsterdamse wijken, stoppen met bang zijn dat onze gewoonten andere kunnen storen. DIT IS NEDERLAND.
gaarne stel me hierbij verkiesbaar.

Richlieu | 17-05-06 | 15:45

Waarom zeau van de sentimentele Filter?
Ayaantje had haar baantje in de VS al lang geleden geregeld en wilde dus toch al weg. Zij heeft haar zegje immers gedaan hier en niemand luistert verder nog.
Zij wist tevens van de gevaren van het moslimextremisme als geen ander en heeft toch van Gogh meegesleept met die rare docu, en we weten hoe dit afliep.
Nu is het tijd voor haar de WERELD wakker te schudden; mag zij samen met Boesj oorlogje voeren.
De enige reden die zij nog kan hebben voor een Hollands paspoort is geldelijk gewin, aardige handdruk en nog wat van die dingetjes.
Vergeet niet wat voor impact het heeft als alle asieleisers nu voortaan liegend mogen binnenkomen, ook al is dit begrijpeleijk als zij dit doen uit angst.

Deense Postbode | 17-05-06 | 15:43

Wat ons eigen Al Jazeera programma Zembla al niet te weeg kan brengen hé? Ook hier is indoctrinatie kennelijk nog steeds effectief. Toen ik het programma zag, krulden mijn tenen gelijk al mijn sokken uit. Ik begin die dubbele moraalridders een beetje meer dan zat te worden eigenlijk. Nederland heeft nooit van zichzelf gehouden moet het eigenlijk zijn.

kRiSdEcAp | 17-05-06 | 15:39

@fnv-lidaf 13:56
"de hele ondergang van de verenigde staten, waarin EUROPA meegesleurd zal worden, het toenemende christenfundamentalisme in dat land, dat is allemaal het werk van de NEO CONS."
.
Liever christenfundamentalisme dan islamfundamentalisme.

controle | 17-05-06 | 15:36

Lof der Zotheid 17-05-06 @ 14:44
schat, lekkerding, honneponnetje van me je zegt dat ik dom ben omdat ik verdonk verketter in een zelfde stuk waar ik AHA het land uit wil hebben.... en dan zeg je dat ik zo´n lonsdale type wel zal zijn..... als ik een lonsdale type ben waarom zou ik dan Verdonk verketteren? dan zou ik toch vierkant achter haar staan..... Ja moet het met enige sarcasme lezen..... oke ik begrijp het dat is een beetje moeilijk als Verdonk aanhanger maar probeer het maar dan kan je misschien er om lachen........

Kom zeg het maar.......`sorry whatdafok ik ben een beetje dom`

hunter_h4 17-05-06 @ 14:49
Nee ik heb niks met enige fok forum te maken, ik ken het niet eens (net als Verdonk AHA mailadres niet kent).... en extreem rechts ben ik al helemaal niet!

whatdafok! | 17-05-06 | 15:33

@FNF-Lidaf. Ik neem vaak de boel weer op en zeg van, ik ben 28. Een grapje af en toe kan geen kwaad. Het leven al te serieus nemen is ook niet gezond. Hoewel die helderheid en duidelijkheid erg prettig is. Het zorgt voor rust. Ayaan is geregristreerd als geboren in 1967 en is daadwerkelijk in 1969 geboren. Dat heb ik dus in mijn hoofd zitten van gisteren. Ze heeft zich 2 jaar ouder voor gedaan dan ze in werkelijkheid is. Erg verwarrend. Als iedereen zulke verwarring zou scheppen, dan zou het overal complete chaos zijn. Geef mij maar orde dan. Orde en genoeg spelings-ruimte om te bewegen. Ik ben 28 dus, ik onthou dat goed. Het tijdstip van geboorte weet ik niet, zou ik goed bezig zijn dan zou ik het tijdstip zelfs in mijn hoofd hebben zitten. Omdat het bij mijn identiteit hoort. En dat kun je dan als muggen-ziften zien, ik vind het belangrijk dat de details kloppend zijn. Een weg met gaten rijdt ook niet lekker. En een glas met barsten is gevaarlijk omdat je glas kunt inslikken. Ben nu echt weg. Afspraak en dan ga ik offline even verder formuleren over hoe ik tegen orde en helderheid aankijk.

hunter_h4 | 17-05-06 | 15:30

Als ik lid was van de VVD zou zijn geweest zou ik het nu uit schaamte opzeggen.

aivd | 17-05-06 | 15:27

Inderdaad, dzjeezus.
.
Speak for yourself, gevallenverstand.
IK ben niet degene die mensen verraad.

filter | 17-05-06 | 15:26

@ffberg. Maar dan ben je zelf schuld dat je niet ziet dat ze een rimpel meer heeft hier en daar ;) Tuurlijk is het systematisch liegen. Ik heb niet altijd een even standvastige mening en hou er vaak een flexibele mening op na, en herstel mezelf ook vaker dus ik hef die fouten vanzelf op, hoewel ik ze liever doe opheffen in mijn hoofd voordat ik ze laat zien hier. Maar als je alle leugens weghaalt, wat blijft er dan over? De waarheid!!! Ik probeer zo makkelijk mogelijk te schrijven dus misschien was ik te complex bezig met schrijven. Het gaat om een goede registratie. Ik ga nu niet verder hier, hoewel ik een stukje ga schrijven in word hierover. Helderheid en duidelijkheid. Geen achterbakse praktijken en ga zo door. Dat is dus tijdens mijn opleiding naar voren gekomen, bedrijven die een valse balans en resultaten-rekening presenteren. En je kunt dat doortrekken. Openheid en eerlijkheid in geschriften. Vooral eerlijkheid. Het beeld dat geschetst wordt, dat moet kloppen. En dan heeft Ayaan inderdaad de boel bedrogen. Je kunt dat zwaar laten wegen, of je zegt, zand erover en het wordt je vergeven. Maar wil je een voorbeeld scheppen, dan moet je laten blijken dat juistheid in informatie belangrijk is. Iedere vorm van informatie moet kloppend zijn. Ik moet weg nu en zal misschien straks nog iets toevoegen. Afspraak even en dan rustig verder.

hunter_h4 | 17-05-06 | 15:26

@hunter

Tja... persoonlijk zou ik er danig van in de war raken als ik eerst zeg 38 te zijn maar in mijn achterhoofd weet dat ik eigenlijk 33 be ( of omgekeerd).
Ik vind het geen detail om daar al te lichtvaardig mee om te gaan...
Hoe oud is die Ayaan nu eigenlijk???

FNV-lidaf | 17-05-06 | 15:21

hunter_h4 17-05-06 @ 15:00

Niet erg?? Als zo'n MILF zich 10 jaar jonger voordoet om mijn goddelijke lichaam onder valse voorwendselen te misbruiken, dat is wel erg!!
De rest volgde ik niet helemaal, maar mischien is dat de vermoeidheid.

ffberg | 17-05-06 | 15:20

Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan, Ayaan....

MiRRoRMaN | 17-05-06 | 15:17

Nog een paar jaartjes en dan vertrek ik ook uit dit verdomde land. Ik weiger mijn kinderen een hoofddoek om te knopen of te besnijden!

Taaie | 17-05-06 | 15:15

Wat lopen die andere landen nou te zeiken? Opgepleurd staat netjes, bye bye zwaai zwaai

benj | 17-05-06 | 15:11

@FNV-Lidaf
Ik schep graag een helder beeld voor ogen. Ik ben ook blij met geenstijl. Hier kan ik lekker op mijn gemak meepraten over zaken die naar voren komen in Nederland en elders. Maar filosofisch, eerder iemand die houdt van helderheid en duidelijkheid. Daarom had ik het over je identiteit en de gegevens die je als mens met je mee doet dragen. Het zijn de kleine details vaak. Maar het is geen muggen-zifterij. Naast die geregistreerde details is er genoeg vrijheid in mijn leven. Opleiding accountancy gedaan een tijd, dan ga je vanzelf letten op de details. Ik zie het soms als computer-systeem allemaal. Daar moet ook alles op orde zijn. En is alles op orde dan kun je met grote vrijheid verder bouwen. Al zegt een bejaarde van 120 dat ze 16 is, dat maakt niet uit. Zolang het in de papieren maar in orde is. En zo vaak zijn de papieren niet nodig. Ze zijn wel nodig, en vaak zijn ze nodig op de cruciale momenten. Niet tijdens het spelen.

hunter_h4 | 17-05-06 | 15:08

@gevallenverstand
onze eer is nooit aangetast, niet die van mij tenminste.

djeezus | 17-05-06 | 15:08

Toedeledokie! Je magan!

Zwarte Kool | 17-05-06 | 15:07

filter 17-05-06 @ 15:01
Daar zullen ze niet van terug hebben Filter, Allen: 's Lands eer is gered!

gevallenverstand | 17-05-06 | 15:03

@ LJBrinkhorst 17-05-06 @ 15:00

Der Spiegel had dat natuurlijk moeten zijn.

LJBrinkhorst | 17-05-06 | 15:02

Mijn brief aan diverse buitenlandse sites/kranten:
.
Here's a bit more background on the story:

Ayaan Hirsi Ali is a member of the same [liberal] party as Rita Verdonk.

Rita Verdonk is well known for her strict, but fair, immigration policy.
Just a couple of weeks ago she'd send a young girl [Taida Pasic] - who lied to get into the Netherlands - back to her own country.
.
Rita Verdonk is the most populair minister at the moment. Her - and Ayaan's - party were gaining in the polls.
.

The party [labor] who was losing in the polls, also has the largest number of muslim-voters.
The radical muslims in the Netherlands hate Ayaan Hirsi Ali.
.
Now listen to this:
.
The documentary, which showed nothing new, [everyone knew Ayaan had lied] was made by Zembla which is owned by the labor party.
.
Right after the 'documentary' was aired, the whole stinking mess began.
.
Rita Verdonk couldn't take any other way with Ayaan as she did with the Pasic girl.
.
Labor knew that.

So:
.
Labor got rid of Ayaan Hirsi Ali, thereby satisfying it's muslim voters.
Labor made sure Rita Verdonk is seen as the monster in this debacle, thereby getting rid of the most populair minister.
Labor is hoping this whole thing will get the voters, who supported Ayaan AND Rita Verdonk, back.
.
As Theo van Gogh's [the director of Ayaan's movie - who was butchered by a muslim] Mother said:
"Labor laid a mouse-trap for Rita Verdonk, with Ayaan Hirsi Ali as bait."

.
In the meanwhile the Netherlands has lost an intelligent and very brave woman.
.
I'm very much ashamed being Dutch, right now.
.
Ayaan: I apologise for the Dutch.
Fare well, my dear.
May peace be with you and may you have a happy life in the beautiful USA.

filter | 17-05-06 | 15:01

De VARA is een uiterst minderwaardige organisatie. Zelfs bij Die Welt hebben ze dat door.

LJBrinkhorst | 17-05-06 | 15:00

@ffberg. Als ik voor de gein zeg dat ik 40 ben omdat ik redelijk grijs ben. Dan maakt dat geen zak uit. Dat vrouwen 10 jaar aftrekken van de leeftijd ook niet. Maar er zijn zaken die geregristreerd staan en waar je bepaalde rechten aan kunt ontlenen. Op 65 krijg je AOW en op 18 jarige leeftijd mag je je rijbewijs gaan halen. En heineken heet heineken. Het gaat ook om de naam die je hebt. De vader van Ayaan was ook vervalst. Het gaat hoe het geschreven staat denk ik ook. Als ze mij vragen hoe oud ik ben dan zeg ik voor de grap wel eens een andere leeftijd. Gaat het om serieuze zaken dan is het wel zo handig dat de gegevens kloppen. Juiste gegevens dus ook. Juiste informatie. Is de informatie vals, dan is de informatie niet betrouwbaar. En is de informatie niet betrouwbaar dan kom je er meestal bedrogen uit. Juiste informatie lijkt me toch belangrijk. Ook wat betreft verzekeringen.

hunter_h4 | 17-05-06 | 15:00

Lekker belangrijk wat ze van ons in het buitenland vinden. Het interesseert hun toch ook neit wat wij van hun vinden.

djeezus | 17-05-06 | 14:58

Een inkoppertje: Een Profeet word in eigen land (eerst) niet geeerd!

gevallenverstand | 17-05-06 | 14:58

Sinds wanneer kan het ons een ruk schelen wat Foxnews en vriendjes van ons vinden?

Nyg | 17-05-06 | 14:55

Ehm. Heet prinses Laurentine nu Petra of niet ?

Shareholder | 17-05-06 | 14:52

we hebben het nog niet over wachtgeld gehad. zit dat erin?

petrova | 17-05-06 | 14:52

hoe kan AHA een Nederlands paspoort krijgen als ze gelijk daarna naar Amerika vertrekt. dat doet ze maar lekker op haar A-status vreemdelingenpaspoort.

daskapitalist | 17-05-06 | 14:51

@hunter

u bent zeer filosofies....

FNV-lidaf | 17-05-06 | 14:50

ik dacht dat jij naar buiten ging

petrova | 17-05-06 | 14:49

Lof der Zotheid. Kan zijn dat het uitwas van fokforum is. Watdafok!, ben ik eindelijk verlost van fok! krijg ik er hier nog mee te maken ;)

hunter_h4 | 17-05-06 | 14:49

Nederland is zo slecht nog niet. Kijk eens naar Amerika met die armoede. Hier is niet veel armoede. Er is wel armoede maar niet zoveel als elders. Zaken zijn hier redelijk op orde. Maar het kan altijd beter. Over die unieke identiteit. Ik snap niet dat iemand bewust een valse identiteit heeft. Ik zou me klote voelen als ik een valse identiteit zou hebben. Dat is als zwart werken. Snap niet dat ze al die jaren zo heeft kunnen leven ook. Dan heb ik het wel over de vele regels hier. Maar ik kan niet zonder die regels. Het zorgt toch voor duidelijkheid ook. Dat je gewoon de juiste gegevens hebt draaien. Ben je in 1967 geboren dan ga je toch niet door het leven met het jaartal 1969? Dan klopt het toch helemaal niet meer? Dan ben je toch je identiteit aan het vervalsen. Niet alleen voor anderen maar ook voor jezelf. Ik ben in 1977 geboren en ben op een of andere manier gehecht aan dat jaartal. Ik zou ook nooit door het leven kunnen gaan met 1975. Dan klopt mijn hele identiteit niet meer. Zo denk ik dus ook erover nu. Over een valse identiteit. Het gaat dan verder dan liegen. Het is je hele overkomen die vals is en niet meer helder is.

hunter_h4 | 17-05-06 | 14:46

@whatdafok
Laat me raden. Mocht je ooit een blind date hebben, dan ben jij te herkennen aan je Lonsdale trui?
.
Verder ben je waarschijnlijk ook behoorlijk dik. Je bent namelijk te dom om te poepen. In één post stel je dat AHM het land uit moet en verketter je de enige die dat probeert te bereiken....

Lof der Zotheid | 17-05-06 | 14:44

Maar over die LEUGEN , zij heeft een 7 ipv 9 ingevuld. Is dat handmatig gebeurd? Of mondeling opgegeven? Een 7 kan al snel op een 9 lijken, of ben ik nou Van Gaal?
En daarnaast gebruikt ze de naam van haar moeder ipv haar opa, geloof ik, en dat zou dan afwijken van wat in Somalie bureaucratisch gewoon is? Duh. Ayaan kan dat uit woede gedaan hebben? Hoe oud was ze toen eigenlijk? En in wat voor emotionele staat zijn die gegevens genoteerd?
AL DIT wordt nu dus kamerbreed geopperd. Daarvoor IS ruimte geconstateerd en gevoegelijk aan de Minister opgedragen om wat mee te doen. Rita vind alles best en komt over 6 weken gewoon met de 4de alinea van het Dictum.
Glas, plas, was. Amen.

Shareholder | 17-05-06 | 14:41

NL is ook a big fuckin joke, altijd al geweest!

gigigi | 17-05-06 | 14:40

@Tall Lesbian
Dat bedoel ik niet. Ik zag alleen maar dat als Ayaan Hirsi Ali nu nog zo graag een Nederlands paspoort wilt hebben, dan zou ze het in Nederland zo slecht nog niet gehad hebben. Reactie op het artikel dus.
Los van het feit dat ik persoonlijk naast het liegen ook best bereid ben om te kijken waarover er geliegd is en waarom er geliegt is. Ik zou ook niet zomaar klakkeloos de hele waarheid aan de autoriteiten vertellen. Zeker niet als ik in een corrupt land was opgegroeid en al helemaal niet als ik ook nog eens op de vlucht was.
Maareh... dat had ik het dus niet over :P

the_Tzar | 17-05-06 | 14:35

Let's face it: Ayaaantje geylde allang op internationaliteit. Ze zat meer in het buitenland persconferenties te geven, om vervolgens hier weer ondergedoken te zitten.
Ik hield wel van haar overigens, maar politiek gezien mag ze van mij optiefen zonder 0031-paspoort. In de US of A zal zij toch in de watten gelgd worden, ook financiëel. Met een paspoort van hier gaat zij toch maar de Nederlandse Staat aanklagen na een vette oprotpremie opgestreken te hebben.

Deense Postbode | 17-05-06 | 14:33

Ze is alleen maar beroemd en berucht in het buitenland omdat ze wat over moslims durft te zeggen en ze dat zelf niet durven.

lamstraal | 17-05-06 | 14:32

En daar stond Nederland dan met zijn broek op de enkels en AHA met een stok porrend in onze reet.... en wij maar roepen `JA AYAAN GA DOOR!´ NOU IK NIET DUS! IK WIL VERDOMME MIJN GELD TERUG VAN DIE HOER! Ze is nu alleen ff bezig met een nieuwe klant de rest van de wereld.....

Wat kan mij het naw schelen wat de rest van de wereld te zeggen heeft over ons land!! We interesseren ons niet om onze eigen buitenlanders dus waarom zouden we ons druk maken over die andere KUT buitenlanders!

Oke mensen en nu RITA nog...... gisteren is maar weer gebleken wat ik al een tijd wist.... op balkenende, zalm, geus.... oke op het hele kabinet na is zij wel de domste nederlander ooit! En hoe krijgen we zulke mensen het land uit!......

whatdafok! | 17-05-06 | 14:26

@TRS Is Ellian niet -net als Nawijn- een gesubsidieerde extremist?

Shareholder | 17-05-06 | 14:24

Zou mark Rutte Zembla getipt hebben qua timing?

/\/\addog | 17-05-06 | 14:23

Ze moeten dat buitenland de wereld uit sturen. Verdonk's next mission.

Days-Of-Wild | 17-05-06 | 14:21

@draak

Stel je komt aan in de Verenigde Staten en het blijkt dat je bij je vorige verblijf 1 dag later dan de verstrekte visatermijn ben gebleven.
Dan ga je KEIHARD met het eerstvolgende vliegtuig naar het land van herkomst.

Regels zijn regels zegt de (door de neo cons gedicteerde) INS.

Dus het zal weer klassejustitie zijn dat de benodigde papieren voor AHA weer snel geregeld zullen worden door de neo cons. Want verschil moet er wezen he? is de conclusie van gisteravond. Het zijn net VVd-ers (en GL/PvdA-ers/D66-ers en de hele meuk), die neo cons

FNV-lidaf | 17-05-06 | 14:21

@Spooky. De unieke identiteit is onvervangbaar inderdaad. Maar het werk kan overgenomen worden. Al het werk is vervangbaar zeggen ze wel eens. Maar of dat helemaal klopt weet ik dus niet, je hebt in het verleden grote leiders gehad, misschien waren die niet vervangbaar op dat moment, het gaat dan wederom dat je op de juiste plek en op het juiste moment aanwezig moet zijn, dat anderen daarna jou functie kunnen overnemen is dan wel geldig maar ook niet helemaal. Ik ga me ook niet meer al te druk maken erover. Ik gun Ayaan de Nederlandse identiteit net zoals ik die iedereen gun. Zolang ze maar niet moorden en inbreken. Maar het gaat niet om gunnen hier. Ik denk toch zeker dat Verdonk ook mensen een Nederlands paspoort gunt? Wie weet wilt Verdonk dus echt een voorbeeld scheppen op deze manier. Dat ze rechtlijnig beleid voert. Zonder af te wijken. En dan kan ik het van de ene kant nog begrijpen ook. Maar dan zit ik op een 2-sprong omdat de menselijke kant van het verhaal ook belangrijk is. Ik denk dus echt dat de mens voorop moet staan. Maar het land ook. Als het land slechter wordt ervan, dan kun je maar beter verstand gebruiken. Maar wordt het land slechter door uit te zetten? Het gaat om het beste voor het land, en het beste voor de mensen in het land. En nu gaat het dus om opvolgen van regels en niet naleven van regels. Straf krijgen ook wel. Maar ik stop nu. Dit lijkt wel een doolhof nu ik ermee bezig ben. Ik ga buiten studeren over heldere materie.

hunter_h4 | 17-05-06 | 14:21

@ redactie Geen Stijl
1 x narcisjes voor Murdockyoufool.

Maagzuur | 17-05-06 | 14:19

@Maagzuur 17-05-06 @ 14:16
Doet u maar die narcisjes...

Murdockyoufool | 17-05-06 | 14:17

"The Dutch are peeing on their little wooden shoes in terror that their Moslem masters are going to punish them for Hirsi's outspokeness. Holland is no longer a country. It's a sick joke. And the more they try to justify themselves, the funnier they get."
Deze vent moeten ze even lang sturen hiero, mafkees

reklaw | 17-05-06 | 14:17

Ondanks hun afgang m.b.t. tot de Euro Grondwet is het bij onze volksvertegenwoordigers wederom niet doorgedrongen dat 70% van de bevolking vindt dat voor Ayaan geen juridische uitzondering gemaakt moet worden.
Wie schets mijn verbazing, zowel de Linkse Kerk en het grootste gedeelte van de overige politiek stromingen hebben elkaar gevonden en pleitten voor klassejustitie.
Waarin een klein land groot kan zijn.

Bunt | 17-05-06 | 14:17

@ Murdockyyoufool @ 14:12
Schoenen uit!
Of heb je liever iets met narcisjes die in bloei staan?

Maagzuur | 17-05-06 | 14:16

@FNV-lidaf 17-05-06 @ 14:00
@Koyt @ Bubka

Ben blij dat we het even over echt belangrijke zaken kunnen hebben, Halsies hangers dus. ECHOO! heeft wel een beetje gelijk, de Ayaankwestie vermoeit nu al. Gisteren tot half 3 naar het debat gekeken en de dagen daarvoor stonden ook in het teken van de Safier uit Somalië. 'k Heb mijn mening kunnen vormen; het is nu weer tijd voor ander nieuws. De waarlijk intellectuele reaguurder -heel veel cynisme in deze woorden- zal nog wel even door willen gaan, maar ik zet mijn Ayaanfilter aan.

Murdockyoufool | 17-05-06 | 14:12

@Boswachter 17-05-06 @ 14:05

Precies, als u of ik de Nederlandse nationaliteit zouden willen bekomen dan dienen wij ook gewoon te doen wat de wet zegt. De wet zegt niet liegen.

AHA heeft geleogen dus de wet overtreden. Hierdoor is zij geen Nederlandse. Jammer dan. Nu gauw terug naar Somalie hier is toch alles verkeerd (overigens niet zo verkeerd als in Somalie maar ja dat ben je vergeten he AHA)

En als in de USA alles zo goed is voor Euro 499, zit je er al met onze nationale trots KLM / Air France.

Conclusie, niet liegen en anders eruit, dat geldt voor mij en dat geldt dus zeker voor mw. AHA.

draak | 17-05-06 | 14:11

@spooky

maar het gedachtegoed dan?

petrova | 17-05-06 | 14:11

*gaat voor de tweede kamer staan brullen 'FEM! IK WIL JE TIETEN ZIEN!'*

koyt | 17-05-06 | 14:10

@petrova
Gezien haar afkomst en geslacht ben ik het niet met je eens en bovendien is Bolkie typische een erudite en licht regenteske persoonlijkheid. Bolkie past naadloos in de VVD Ayaan is altijd een vreemde eend in de bij gebleven.

spooky | 17-05-06 | 14:09

@De Zwitser

zwitsers doen nooit wat, behalve op de centjes passen ( van wie dan ook )

petrova | 17-05-06 | 14:09

@Boswacht@ 14:05

Jij bent de eerste die me begrijpt.

Buiten dat: hier in het kleine gezapige NL kan Ayaan het misschien nog winnen van Verdonk, loesewies, femmy, Wiegel etc etc.

Maar tegen Condi's en Hillary's.... Bij Oprah gaan vertolken dat hoofddoekjes fout zijn en Mohamed een pedofiel...... moeilijk...

FNV-lidaf | 17-05-06 | 14:09

leukste vind ik de mensen die reageren die wel boos zijn, maar om de totaal verkeerde dingen, ik kots ook op het grootste deel nederlanders, maar dat komt gewoon omdat het grootste deel nederlanders totaal achterlijk is en niet langer dan 10 seconden na kan denken over wat ze zeggen, en als ze dat gedaan hebben, het alsnog totaal niet klopt

leukste dingen die gezegt werden vond ik juist ik kost op links tuig etc

en de nick, bepaal zelf maar of die leuk provocerend is, of dat ik extreem rechts ben
-edit je nick wordt een beetje ontkracht door die groteneger in je mailadres

arie-de-arier | 17-05-06 | 14:09

Wat zijn we hier in Nederland toch altijd geïnteresseerd in wat "ze er wel niet van denken". Misschien herinnert iemand zich wat Bolkestein over Fortuyn zei? En waarom we toch vooral voor de EU-Grondwet moesten stemmen?

Nu kan de eenzijdige berichtgeving in buitenlandse media onze zelfhaat weer even lekker voeden. Als wij zelf al zo'n hekel hebben aan ons land, waarom zou een buitenlander hier dan integreren?

Wat Verdonk betreft: die laat zich zo gemakkelijk in de val lokken dat ze volstrekt ongeschikt is als politiek leider.

En Femke had natuurlijk gewoon d'r voedingsbeha aan ...

Meadowmeal | 17-05-06 | 14:09

@Der Icebear 17-05-06 @ 13:34 Ik vind jullie onbehoorlijk en te persoonlijk tegenover bwahaha.

Aaahh... ziellug.
Koekje?Koppie thee? Als bwahaha niet tegen de hitte kan,(lijkt me sterk als zijnde zandnegert!) moet ie gewoon lekker uit de keuken wegblijven!
(Amerikaans spreekwoord)

@Murdockyoufool 17-05-06 @ 13:58
Ja! zagkook op teevee... strakke nippeltjes, dat wel die Valsema!
Ehh... iemand toevallig Caps hmmm..?

Ahasveros | 17-05-06 | 14:08

@bubka 17-05-06 @ 13:56
liever soaps dan het zogenaamd "kalme" poldermodel van de heer Cock. Feit blijft gewoon dat die hele Linkse kerk een kloof heeft veroorzaakt met "het volk" . Het is ook niet voor niets dat de Vara die zembla uitzending heeft gemaakt. Nu nog even wachten op een vervolg over bv Vara Karimi, maar dat zal wel niet, Vara is nog steeds erg subjektief, wat hun goed recht is overigens.
@FNV-lid af.
tja, moeilijke keus: linkse-kerk of neo-cons, waarschijnlijk zal de waarheid in het midden liggen.

Onderbuik | 17-05-06 | 14:08

Liegen is liegen, wetten zijn wetten, regels zijn regels en iedereen dient toch gelijk te worden behandeld in dit land? En dat gejank uit het buitenland (daar waar het allemaal beter is) gaan we toch niet serieus nemen? Schijt aan!

Wij hebben Rita!

Ruftknurft | 17-05-06 | 14:07

Daar gaan we weer. In Nederland weten we het allemaal beter en Amerika is het epicentrum van alle kwaad in de wereld. Nou, hypocrisie of niet, geef mij maar de blauwe pil. Ik verkies de illusie van het Amerikaanse kapitalisme iedere dag boven de illusie van de sociaal-democratie. --- o ja, wat las ik laatst nou? Was het niet zo dat emigratie uit Nederland de laatste jaren zo drastisch is toegenomen? Geef ze eens ongelijk.

De Vrolijke Kaafir© | 17-05-06 | 14:07

@ De dikke vandaal @ 13:45
Goed, gaatie!
Maagzuur is niet mijn echte naam...
Enne... kan ik nog een scooter bij jou kopen?

Maagzuur | 17-05-06 | 14:07

Het lijkt me langzaamaan tijd voor een invasie van Nederland door wat geallieerden. En daarna dan gewoon het land opheffen.

De Zwitser | 17-05-06 | 14:07

@Hellsmurfje 17-05-06 @ 13:41
als ayaan door heel de asielzoekersmolen heen komt heeft wilders schuld wegens laks onderzoek. heb haar ook niet horen fluisteren das sie das nicht gewust hat. verdonk wist dit al lang en liegt zelf, het enige waar het haar om gaat is premier (laat me niet lachen) worden en deze -door woutertje bos aangestuurde?- actie zorgt er iig voor dat dat niet door gaat. jammer alleen dat dit over de rug van ayaan moet. eenmaal nederlander heeft ze geen illegale acties ondernomen dus mag ze van mij blijven. ik heb het niet over klassejustitie maar over kutfinnen die op het pliesiebureau terechtkomen; overtreding van de wet zou moeten leiden tot het afnemen van het nederlanderschap en het terug sturen naar het land van herkomst, niet het oeverloze geneuzel over iets bureaucratisch van 10 jaar geleden.

monike | 17-05-06 | 14:06

Dat je gelogen hebt om een nederlands staatsburgerschap te krijgen: respect.
Dat je het daarnna tot de 2e kamer hebt geschopt: hulde.
Dat je als volksvertegenwoordiger een grote bek durft opzet tegen iemand geloof: soit, vrijheid van meningsuiting.
Dat je voor hoer uitgemaakt wordt: ook vrijheid van meningsuiting.
Dat je met de dood bedreigd wordt: da's niet netjes nee.
Dat je voor Bush en zijn neocons gaat werken: sodemieter gauw een end op zeg!

Boswachter | 17-05-06 | 14:05

De kinderen van Verdonk zullen wel dolblij zijn, die vreemde vrouw die wel eens kwam aanwaaien is binnenkort weer fullime mams.

spooky | 17-05-06 | 14:05

@spooky

je bedoelt dat ayaan een kopie van bolkie is?

petrova | 17-05-06 | 14:04

@hunter_h4
Er is vast wel weer een ambitieuze moslima te vinden die net als Verdonk is. Er zijn ook meestervervalsers die exact als van Gogh schilderen. Toch is er maar 1 van Gogh. Ayaan de tweede zal altijd een kopie blijven. Ayaan 1 heeft met de debatten, submission, beveiliging een dergelijke unieke stempel op dit land gedrukt dat andere altijd een kopie blijven.

spooky | 17-05-06 | 14:03

@Murdockyoufool Ja, dankjewel, ben weer voor jaren impotent, stelde me roze rita topless voor....

bubka | 17-05-06 | 14:03

Kan me geen ruk schelen wat buitenland van ons denkt.

......Duiveltje... | 17-05-06 | 14:02

Moeten we ons druk maken over het beeld dat men in het buitenland over ons heeft? Beter niet doen, wij zijn hier sowieso de pispaal van alle buitenlandse fatsoensrakkers.

ffberg | 17-05-06 | 14:02

@Snor. Kritiek leveren op de gang van zaken is gezond. Zeuren terwijl er geen reden voor is dat is dan weer ongezond. Ik bedoel. Als het 22 graden is met een lekker briesje wind en het is aangenaam, dan kun je ook gaan zeuren dat 22 graden te koud is, of je bent tevreden met 22 graden. Maar zo heeft iedereen wel een bepaald ideaal. Idealen hebben is niet slecht. Zeuren en klagen misschien wel. Zeuren en klagen en niets doen aan de situatie. Ik zeur niet. Ik vertel alleen wat ik om me heen zie. Ik neem wat waar. Maar je had het niet tegen mij. Zeuren doe ik nooit. Ik neem waar. En ik denk ook na over een andere manier. Komt er nooit kritiek en wordt alles maar aangenomen voor koek en ei, dan veranderd er nooit wat aan een imperfecte situatie. En ik denk dat het streven nog altijd een perfecte situatie moet zijn. Dat zal Verdonk waarschijnlijk ook denken. Maar goed, je kunt een perfecte situatie op meer manieren bereiken. En wat voor de een perfect is, dat is voor de ander of voor een groep anderen niet perfect.

hunter_h4 | 17-05-06 | 14:01

@Murdock

femmy is door de hele consternatie gewoon vergeten om een bh aan te trekken, snap dat nou toch!
Weer de schuld van AHA dat ze voor lul staat

FNV-lidaf | 17-05-06 | 14:00

@the_Tzar

, ik ken wel duizenden mensen die heel graag een Nederlands paspoort zouden willen hebben. Zou jij ze die geven als je zou weten dat ze allemaal hadden gelogen?

Tall Lesbian | 17-05-06 | 13:59

* en toen zat Verdonk weer chaggi te mokken op de bank...

davz0rs | 17-05-06 | 13:58

@koyt 17-05-06 @ 13:50
Femmy laat ze inderdaad lekker bungelen en dat mag ook wel zonder bovenkleding. Gewoon topless debatteren. God, wat zouden mannen plotseling politiek geëngageerd worden en wat zou dr. Schuman (of is het Schoeman, Schumann?) een werk hebben.

Murdockyoufool | 17-05-06 | 13:58

Hahaha de larie uit dat soort landen en dat soort media sterkt mij alleen maar in mijn motto "If you're not Dutch you're not much".
Ik bergijp dat in landen zoals Duitsland, Italië en de VS de wet alleen geldt voor de kanslozen maar gelukkig denken wij Nederlanders daar heel anders over, behalve dan de meuk op het pluche want die zien uiteraard zichzelf incluis mevrouw Magan verheven boven de wet.
Het valt me zwaar maar ook voor mevrouw Magan die een van de weinigen is die inderdaad de gevaren van en het niet compatible zijn van de Islam met een democratische maatschappij onder de aandacht weet te brengen geldt de wet.
Wat het buitenland en zeker deze landen daarover denken zal me aan mijn derriere roesten.

capo | 17-05-06 | 13:57

Resulté van dit alles: opmars VVD in de polls gestopt, Verdonk afgebrand, Ayaan weg. Hulde aan de PR-staf van wouter de kontkabouter en zijn vriendjes. Door niets te doen en niets te zeggen wordt hij volgend jaar op zijn kabouterslofjes directeur van dit land.

dathoujetoch | 17-05-06 | 13:57

@ generaal pardon:
ik lieg inderdaad niet bij officiele aanvragen. Ik ga toch ook niet als ik een nieuw paspoort aanvraag zeggen dat ik een diplomaat ben en dus een diplomatenpaspoort wil ofzo....
hoewel... best een goed idee eigenlijk

*rent naar gemeentehuis*

zwubu | 17-05-06 | 13:57

@onderbuik

de hele ondergang van de verenigde staten, waarin EUROPA meegesleurd zal worden, het toenemende christenfundamentalisme in dat land, dat is allemaal het werk van de NEO CONS.
ja... en daar ga je met je liberale denkbeelden voor werken.

Ook nog heel hypocriet: de neo cons zijn voor het jacht maken op illegalen, het zelf crimineel maken van illegaliteit, 100-en moslims hebben vlak na 9/11 onder het mom van de Patriot Act gewoon in het gevang gezeten zonder noemenswaardig bewijs tegen hen gewoon op grond van het feit dat ze moslim zijn en ook geen toegnag gekregen tot een advocaat, de INS (de Amerikaanse IND) zit te miereneuken om elke onvolkomenheid in een paspoort/overschrijding van een visumtermijn... maar AHA toelaten is plotseling no problem.
Ik vraag me af hoe snel de INS dit voor mekaar gaan krijgen want duizenden brave immigranten in de procedure zitten jaren te wachten op hun green card verwerking.

Ben echt benieuwd hoe snel de werkvergunning voor AHA geregeld wordt

FNV-lidaf | 17-05-06 | 13:56

@ ECHOO! @ 13:43
Een team van deskundigen heeft je reaguursel inmiddels geanalyseerd (het was niet helemaal duidelijk) en de voorlopige, voorzichtige conclusie is, dat je nu op je bed ingaat, nog enige handelingen ter hoogte van je kruis verricht, maar dat je daarbij niet meer Ayaan in gedachten neemt, maar iemand anders. En dit alles, terwijl ik hier een beetje zielig zit te Ayaanen. Correct?

Maagzuur | 17-05-06 | 13:56

Eén ding ontkracht alles, namelijk dat Ayaan Hirsi Ali heel graag een Nederlands paspoort zou willen hebben

the_Tzar | 17-05-06 | 13:56

@Onderbuik , nick goed gekozen trouwens, we hebben de afgelopen vier jaar kabinetten gehad waar Mussert nog een puntje kon zuigen, dus stop nou es met dat triestige reflexje van rechts....
Hirsi is door haar eigen partijgenote en vriendin(!) een oor aangenaaid voor enkel en alleen politiek gewin, wat zeer valt te bezien...
De laatste vier jaar hebben we meer politieke soaps gezien als 40 daarvoor, wie is de lpf vergeten of pistolenpaultje?

bubka | 17-05-06 | 13:56

over liegen gesproken

"De controle op onterechte kinderbijslag in het buitenland werd geïntensiveerd. Dat resulteerde erin dat het aantal boetes op grond van de Algemene Kinderbijslag Wet met twintig procent toenam."

www.nieuws.nl/227281/Uitkeringsinstant...

TRS | 17-05-06 | 13:55

@ De dikke vandaal.
We hebben nog altijd een kerk waar we mogen biechten. Of zullen we een algemene schandpaal gaan invoeren waar iedereen gaat biechten? De nationale schandpaal. Iedereen die iets gedaan heeft wat niet mag volgens de bijbel, die moet opbiechten. Alle leugens verzamelen in een database. Wie weet is dat wel een mooie manier om alles op te schonen.

hunter_h4 | 17-05-06 | 13:54

@De dikke vandaal 17-05-06 @ 13:45
als je echt gestraft wilt worden moet je gewoon je adresgegevens op deze site achterlaten. Je mag blij zijn dat je mijn scooter niet gestolen hebt (ik heb nl. geen scooter) want dan had ik je waarschijnlijk doodgetrapt.

Onderbuik | 17-05-06 | 13:53

nou ik ben in ieder geval blij dat je je wijf er nu buiten houdt.

petrova | 17-05-06 | 13:53

@petrova:

Ohjah, dankje. Nog even vergeten erbij te zetten. Nederlanders (lees: Nederlanders zoals jij) zetten zich ook zoooo graag neer als een 'beter volk' dan de rest van Europa / Wereld. Jou opmerking is gewoon dom. Ik ken geen enkele zeikerige Zwitser, maar toch oh zo veel zeikende Nederlanders. Wat kunnen we toch weer zeiken en klagen. Vooral als er weer eens een ongegronde reden is ervoor. De Britten zijn zelfs minder erg.

sn0r | 17-05-06 | 13:51

Liegen is inderdaad liegen en waarschijnlijk is er ook een vervanger mogelijk voor Ayaan. Ik bedoel, ze zeggen wel eens dat iedereen vervangbaar is. Maar het ging me ook over dat ambitie gedoe. Maar wat is de ambitie van de politiek in Nederland? Elkaar doof schreeuwen? Wat is de koers? Welke koers? Wat wilt Nederland in 2020 bereikt hebben? Wouter Bos wilt graag voor de camera staan. Dan moet hij solliciteren voor GTST. Balkenende wilt op een skate-board zijn nek breken. En zo wilt Halsema.... wat wilt Halsema? Wat willen de burgers? We willen welzijn en welvaart. We willen veiligheid op straat. We willen waarschijnlijk een glas kunnen heffen op Nederland en op een gezonde staat. Is het dan niet nodig dat ze iets anders gaan doen en geen uren gaan ouwehoeren over 1 persoon? Is het niet 1/1000000 van het probleem? Ik bedoel. Is er geen groter probleem? Hadden ze deze hele affaire niet beter kunnen behandelen als het hier welvarend beter gaat. Prioriteiten stellen dus. Dat Ayaan illegaal bezig was dat weet iedereen. Een vals paspoort mag niet en dan ben je niet zuiver bezig. Dan is het geen zuivere koffie. Maar dan geldt ook van, ben je bezig met politiek, dan heb je het juiste voorbeeld te geven misschien. Sowieso een schoon strafblad. Als ik ga werken bij de ING bank als gegevens-invoerder dan moet ik al zorgen dat ik een bewijs van goed gedrag heb. Voor de kleinst mogelijke functie.

hunter_h4 | 17-05-06 | 13:50

@Murdockyoufool 17-05-06 @ 13:46:

Sterker nog: voor mevrrrrrrrouw Halsema is een breedbeeld aangeschaft. De mute staat altijd aan en het beeld staat 30 cm te hoog afgesteld. Dat geeft een goed zicht op 'De Hangers'. FREE THE LAREN TWINS!

koyt | 17-05-06 | 13:50

Welterusten?
ECHOO!, live vanuit zorgcentrum De Witte Vloed.

Murdockyoufool | 17-05-06 | 13:50

grmbl 17-05-06 @ 13:28
Dat ticket kost wel een hele maand bijstandsuitkering!
Ayaan kan haar eigen ticket best betalen. Daarentegen heb jij dat geld hard nodig om bier in de aldi halen...

brrkah | 17-05-06 | 13:49

@FNV-lidaf 17-05-06 @ 13:44
het hele debacle van het multiculti gebeuren, en ook het verbieden van een krachtige reaktie op Moslims in Nederland is het gevolg van de oude "progressieven" in Nederland. Groenlinks, pvdallochtonen etc. samengevat de Linkse Kerk.

Onderbuik | 17-05-06 | 13:48

Alsof ik op de buitenlandse pers zit te wachten, schei nou toch uit. Iedere leugenaar die verdwijnt is mooi meegenomen. Laat haar lekker in de Vereenzaamde Staten verder liegen, daar hebben ze een regering vol leugenaars.

Horror Scoop | 17-05-06 | 13:48

FNV-lidaf 17-05-06 @ 13:41
nog één laatste dan... is er niet zo'n video van ayaan en geert ofzo, dan kunnen we gelijk de ultieme leugentest even doen: zit ie er nog of was het toch waar?
Wltrusten en tot de volgende keer.

ECHOO! | 17-05-06 | 13:47

vooruit dan maar,
ik ben de zoon van bernard

de_Tsaar | 17-05-06 | 13:47

@koyt 17-05-06 @ 13:40
Tja, eigenlijk luister ik ook niet naar Femke, maar staar naar haar hangers. Ik loog dus toen ik meldde dat ik vanaf nu zal luisteren. Herstel: ik zal niet meer wegzappen.

Murdockyoufool | 17-05-06 | 13:46

Weet je wat mij nou wel leuk lijkt . Als iedereen die ooit iets heeft gedaan wat niet mag, het eerlijk opbiecht maar dan ook de consequenties ervan gaat trekken. Dus bij deze: Ik heb 3 jaar geleden een scooter gestolen.. Ik wil nu gestrafd worden. Dus als we dat nu allemaal gaan doen.. en niet schijnheilig zijn he.. allemaal meedoen, want ik zie in de vele reacties dat wie gelogen heeft, gestraft moet worden. Kom maar op, verzamel alle leugens/misstanden en dan gaan we het aangeven. Ik eis onderzoek naar IEDEREEN die liegt.

De dikke vandaal | 17-05-06 | 13:45

@De allerkleinste man 17-05-06 @ 13:43
Blijkbaar is lezen niet je sterkste kant... Ook over haar waren de meningen nogal verdeeld...

Hellsmurfje | 17-05-06 | 13:45

@onderbuik

Je hebt werkelijk geen besef van wat je zegt....

FNV-lidaf | 17-05-06 | 13:44

Ach ja, GS-ers, lul maar lekker mee met de meerderheid. Liegende Taida wordt door jullie de grond in getrapt, liegende Hirschi wordt na (aanvankelijk, gebruikelijk) cynisme bijna heilig verklaart. Hou eens op. Het wordt nu echt teveel Telegraaf. Gefeliciteerd met jullie nieuwe loonstrookje, maar komt de inhoud niet ten goede. Hoe noemen jullie zo'n situatie ook al weer? Oh ja, jullie zijn 'lutzers'.

De allerkleinste man | 17-05-06 | 13:43

Maagzuur 17-05-06 @ 13:41
nee knul, terwijl zit te ayanen lig ga ik zo lekker even naar bed.....

ECHOO! | 17-05-06 | 13:43

@FNV-lidaf 17-05-06 @ 13:38
beter een neo-con, dan een old-prog

Onderbuik | 17-05-06 | 13:42

Wat kansloos! Ajaan was tof en blabla, maar liegen is liegen, en ze moet gewoon weg! Is de rest van de wereld dan echt zo kortzichtig? Ajaan wordt bedankt zeg, wat een domper.

Tall Lesbian | 17-05-06 | 13:42

@monike 17-05-06 @ 13:06
Wauw een heuse discussie, dat is ook idd alles wat ze bereikt heeft. Daarnaast is ze gewoon door te liegen nederland binnen gekomen. Daarom geldt voor haar netzoals alle anderen dat je dan niet in het bezit bent van de nederlands nationaliteit (werd redelijk goed verklaard in het debat van gisteravond). Dit houdt weer in dat ze niet mag deelnemen aan de regering (lijkt me ook redelijk terecht).
Ik zie persoonlijk ook liever dat we haar houden en een paar van die handweigerende gebrekkig pratende import burgers eruit flikkeren. Maar als je de regels op die manier gaat buigen kom je op klassenjustitie uit en dat is helemaal niet wenselijk.

Hellsmurfje | 17-05-06 | 13:41

@Echoo

Ik ben ook ayaanmoe... zeg , heeft Lucas niet nog een sexvideo van een juf van de adminstratie.. kunnen we het eens ergens anders over hebben.
Ayaan heeft 1 groot talent: op een of ander manier altijd alle aandacht naar zich toetrekken. Zou me niet verwonderen als ze al heel snel persoonlijk door de andere diva, Condi Rice, er weer uit wordt geschopt

FNV-lidaf | 17-05-06 | 13:41

@ ECHOO!
AYAANMOE? We beginnen net! Ben je in bed ook zo'n kneus?

Maagzuur | 17-05-06 | 13:41

@ Murdockyoufool 17-05-06 @ 13:37: Bij de Femster, gewapende met verrassende hangers, gaat het geluid altijd uit. Niet alleen komt er meer poep uit dat mens dan in een dixi te vinden is, ze heeft ook een bijzonder irritante rrrrrrrr. 'De Hangers' were nice though.......

koyt | 17-05-06 | 13:40

@TRS
"Dom 66 een progessief sociale partij". Ze steunen dit kabinet!!!!!!!! Al wakker?

dathoujetoch | 17-05-06 | 13:40

FNV-lidaf 17-05-06 @ 13:36
Fijn. Toegegeven, ik word ook af en toe moe en geïrriteerd door zijn grammofoon over bepaalde onderwerpen, maar sommige opmerkingen aan zijn adres gaan verder dan ik zelf zou verdragen.

Der Icebear | 17-05-06 | 13:40

TRS @ 13:28
Huh? Voor de rest alles goed met je?

MAXIMO | 17-05-06 | 13:40

Even dit, we hebben ons belachelijk gemaakt ja, maar dat een stronthoop als u.s.a. daar wat van zegt, die een eencellige niet een maar twee keer tot president kiezen, dan gaat toch mijn eergevoel spreken...

bubka | 17-05-06 | 13:40

@BASinnic 17-05-06 @ 13:35

Voor BAsinnic en alle andere 40- IQ'ers die het ook niet begrepen hebben, het ging om de uitspraak over "het vergroten van de kloof" wat op zich geen argument is. Snappie nu?

TRS | 17-05-06 | 13:39

ECHOO! 17-05-06 @ 13:37
Ik eigenlijk ook wel (meer apengevreet, meer, meer...)
:)

PietdePaljas | 17-05-06 | 13:38

En ik zeg het voor de 1000e keer: is werken bij de neo cons een heel leuk vooruitzicht???

FNV-lidaf | 17-05-06 | 13:38

@Charlene 17-05-06 @ 13:34

Dat komt omdat die begrippen in NL en de VS omgekeerd worden gebruikt grapjas. De VVD is een conservatief liberale partij, D66 daarentegen een progressief/sociaal liberale partij. Moeilijk he.

TRS | 17-05-06 | 13:37

Ik verklaar mij vanaf heden AYAANMOE! IK stel voor dat we het weer lekker een paar uurtjes over seksschandalen of opgevreten apen gaan hebben....
Veel plezier nog.

ECHOO! | 17-05-06 | 13:37

Ik ben trots op Nederland en Rita Verdonk!

Dr. Faustus | 17-05-06 | 13:37

De Femster, gewapend met verrassende hangers - hetgeen ik een pré vind, deed het gisteravond buitengewoon goed. Niet dat ik op haar zal stemmen, maar als ze spreekt, heeft ze van nu af aan mijn aandacht.

Murdockyoufool | 17-05-06 | 13:37

"Nederlanders hebben een diepe afkeer voor succes en ambitie van anderen".
Ambitie hebben inderdaad, het begint met ambitie. Ik kan pagina's volschrijven over ambitie. Nederlanders zijn volgens mij graag bescheiden. Maar misschien is het wel valse bescheidenheid. Een keer uitgaan van je eigen kunnen is helemaal niet slecht. Waar kom je als je nooit uitgaat van je eigen kunnen? Als je niet op jezelf bouwt en vertrouwd? Ik hoorde het eergisteren op tv nog, Nederlanders hebben te weinig ambitie. Een professor van de Universiteit vertelde dat. Wat is dat met Nederlanders?? Te nuchter? Je kunt natuurlijk teveel moed in de schoenen hebben en denken dat je de hele wereld aankunt terwijl dat niet zo is, maar dan ben je gewoon niet slim bezig. Als je altijd inziet waar je voor moet oppassen en je bent niet op je achterhoofd gevallen, dan kan ieder mens iets bereiken. Je hoeft maar je hersens te gebruiken en een opleiding volgen die wat theorie aanbiedt. Je hoeft maar met mensen te kunnen samenwerken en hoppah, je hebt de formule tot succes in je bezit. Van de daken schreeuwen dat je de top wilt bereiken, waarom mag dat niet een keer? Een keer boven de massa uitschieten en schreeuwen dat je de top van je kunnen wilt bereiken. De top van je kunnen bereiken, sowieso is dat een gezond streven. De top bereiken op een slimme manier. Over Holland als sick Joke. Dan gaat het over de politiek, daar hebben we Ayaan niet voor nodig om sick joke te zijn. Kijk eens wat daar rondloopt in Den Haag en zie hoe ze zich gedragen. Hoe ze overkomen. Ik ga niet door nu. Kan het ook over Bush hebben, alsof die man een uitstraling van een leider heeft. Amerika moet niet te snel gaan roepen over anderen terwijl ze zelf niet alles op orde hebben. Ik leef nog altijd liever in Nederland dan in Amerika. Maar nergens is het ideaal. Op een onbewoond eiland misschien, maar daar mis je alle luxe die hier wel te krijgen is.

hunter_h4 | 17-05-06 | 13:36

ik zoek nog een appartement op stand in 070. Iemand een tip?

dathoujetoch | 17-05-06 | 13:36


Eerst lopen ze te zeiken over de harde toon in Nederland, en nu zijn we weer laf. Vooral belgische en duitse kranten moeten hun smoel houden.

Multikuli | 17-05-06 | 13:36

@zwubu: Niet bepaald ongefundeerd! Lieg jij nooit trouwens?

Generaal Pardon | 17-05-06 | 13:36

@Der Icebar

maar IK meen het goed met bwahaha

FNV-lidaf | 17-05-06 | 13:36

@TRS Ik zat er al op te wachten. De aandacht in deze Mei-dagen is even van de Holocaust af en hup... een vergezochte link moet weer gelegd worden

BASinnic | 17-05-06 | 13:35

@TRS
goede vergelijking ;)

Charlene | 17-05-06 | 13:35

@allen

je mag wel wel zeggen dat ayaan weg moet, maar HET HOEFT NIET

*proest*

TRS | 17-05-06 | 13:35

@Ahasveros 17-05-06 @ 13:29 en FNV-lidaf 17-05-06 @ 13:29
Ik vind jullie onbehoorlijk en te persoonlijk tegenover bwahaha.

Der Icebear | 17-05-06 | 13:34

@BASinnic
*worship* Wij Nederlanders kunnen koppen boven het maaiveld wel aan, als ze maar wel bij 1 standpunt blijven. Alle hypocriete koppen boven het maaiveld verdwijn naar Amerika!
Trouwens... is het jullie ook opgevallen dat AHA bij een LIBERALEN partij zat en nu bij een CONSERVATIEVE denktank gaat werken?

Charlene | 17-05-06 | 13:34

Het schijnt dat Afshin Ellian ook op oneigenlijke gronden Nederlander is geworden. Dat zal helaas ook wel verjaard zijn.

Cpt. Iglo | 17-05-06 | 13:34

GrijpgrageGraaierd 17-05-06 @ 13:31

precies... en grote voeten staan in relatie tot grote andere delen van de anatomie van de nl mannen...
Gewoon penisnijd van die USASSHOLES

ECHOO! | 17-05-06 | 13:33

@Charlene 17-05-06 @ 13:30

Tja, Simon Wiesenthal heeft kloof met de nazi's ook alleen maar vergroot, maar dat is om die reden toch ook niet afkeurenswaardig, nietwaar?

TRS | 17-05-06 | 13:32

Het buitenland moet hier eerst maar eens inburgeren, voor het z'n muil opentrekt. Heeft het buitenland bijvoorbeeld ook maar iets begrepen van dat prachtige debat van gisteravond/vannacht, met z'n haarfijne nuanceringen?

Maagzuur | 17-05-06 | 13:32

waarom is geenstijl zo'n ontzettende fan van deze liegende immigrant en niet van al die andere liegende immigranten? uitsluitend omdat AHA ook aan ongefundeerd moslim-bashen deed?
Overigens: ZEEER respectabele niewsbron dat little green footballs... de respectabele media neemt zijn bericht letterlijk over van associated press en om dan ook nog Championne te vertalen met kampioen getuigt van 1337kennis van de franse taal...

zwubu | 17-05-06 | 13:32

Een ding is zeker, Verdonk wordt geen premier. Sterker nog, na gisteravond ga ik Femke nog maar eens herevalueren.

de dikke man | 17-05-06 | 13:32

"Peeing on their little wooden shoes in terror that their Moslem masters are going to punish them " ???? Hoe komt deze idioot tot zo een waanzinnige conclusie ? Nederlanders hebben grote voeten dus grote klompen, dat weet toch iedereen ... die kleine worden gekocht door al die stumpzinnige toeristen. Beetje huiswerk doen voor je een mening over Nederlanders geeft kan geen kwaad he!

GrijpgrageGraaierd | 17-05-06 | 13:31

Ik denk dat NL nooit van haar gehouden heeft niet ligt aan het feit dat ze haar kop boven het maaiveld heeft uitgestoken maar simpelweg aan het feit dat ze als een oppurtunistische sprinkhaan van maaiveld naar maaiveld gesprongen is. De meerderheid voelt zich gewoon in de maling genomen en dan nemen Nederlanders geen blad voor de mond, nee.

BASinnic | 17-05-06 | 13:31

Het doet mij overigens sterk denken aan dat geleuter over die mus. Het sop is de kool niet waard.

Der Icebear | 17-05-06 | 13:31

Ayaan wint en vertrekt richting Washington waar ze nog lang en gelukkig moslims kan uitdagen.

Bozepanda | 17-05-06 | 13:31

anaal hischi ali, is dat een nieuwe smaak van coca cola ofzeauw?

Michiel van den Berg | 17-05-06 | 13:31

Yammie 17-05-06 @ 13:26
Ja als een land dat een grotere staatsschuld heeft dan heel westeuropa bij elkaar (italie uitgezonderd) en dat dan ook nog een 1,4 mld per dag blijft uitgeven aan oorlog terwijl zij haar kinderen opleidt met geschiedenisboeken die stoppen in 1984 en zij haar burgers na een pensioendiefstal door een vriendje van de president, die btw medeeigenaar is van bin laden air, in de rij laat staan voor gedeukte blikken, ja, dan moet je je zorgen gaan maken dat we het idd niet heel errug goed doen...

ECHOO! | 17-05-06 | 13:30

Ze maken Nederland dan wel belachelijk, maar wat hebben hun voor geweldigs gedaan dan?
Tevens ben ik het ook eens met eerder gemaakte uitspraken: Wat heeft Ayaan voor Nederland gedaan? Behalve dan gezorgd voor een nog grotere kloof tussen de moslims en de Nederlanders...

Charlene | 17-05-06 | 13:30

@ruk: Pasic en Gumuz hadden nog helemaal geen NL-paspoort, waren geen politici, hadden niets bijgedragen, maar verbleven hier gewoon illegaal. Iets andere situatie lijkt me.

DT71 17-05-06 @ 13:25

Alleen een andere invulling van de tijd die ze hier zijn geweest toen ze alle 3 illegaal hier waren. mag ik je dr aan herinneren dat ayaan ook geen paspoort meer heeft omdat die ingetrokken is/wordt. en zoals verdonk het heeft gezegd is ze nooit nerlandse geweest door de leugen..

Ruk | 17-05-06 | 13:30

Misschien kan ze nu eindelijk iets voor NL doen, vanuit de grote wereld. Vanaf NL heeft ze immers niks kunnen bereiken komt waarschijnlijk doordat ze al haar tijd nodig had voor haar PR in het buitenland. Wel toevallig dat Ayaan nadat ze moest verhuizen van de rechter opeens tot de conclusie kwam dat NL te klein voor haar was, en besloot om weg te gaan. Ik vind persoonlijk dat al het poppenkast rondom haar vertrek haar wel heel erg goed uitkomt. Zo zie je maar NL is een prima opstapplaats voor mensen die nergens asiel kunnen krijgen en toch ambitie hebben.

independ | 17-05-06 | 13:30

Dit vind ik wel de mooiste: "Ayaan is de zwarte Jeanne 'd Arc en de Vara is een Sozial Demokratischen Station."
Die lui van de Vara zijn zo ongelooflijk doortrapt met hun smerige spelletjes.

Aussie | 17-05-06 | 13:29

@ bwahaha
gedraag je nou eens niet als de eerste de beste kutmarokkaan. Je bent het wel, maar je hoeft het niet zo te laten zien.

FNV-lidaf | 17-05-06 | 13:29

bwahaha 17-05-06 @ 12:58
:Ze kwam hier binnen met een boel leugens,
... Ze loog en bedroog de hele boel bij elkaar. En voor de genen die er (alweer) intrappen: ze loog niet omdat ze MOEST. Nee, ze loog, en misbruikte haar leugens keer op keer...

@bwahaha: Goed gezien mon brave! Nét als jouw importmokkel dat In Naam Van... op straat een meter achter jou aan mag hobbelen. Ja, toch?
Eeyy, rezzpec, man, Phat!

Ahasveros | 17-05-06 | 13:29

als ik een bril op mijn rug zet, krijg ik ook zo'n smile

Michiel van den Berg | 17-05-06 | 13:29

@ DT71 17-05-06 @ 13:25:
hmmm.... iets bijdragen.... Ok. Geef mij haar salaris, een goed beveiligde woning en dan wil ik best als een dolle tegen de islam aanschoppen onder het motto 'Het aan de kaak stellen van zaken'.

koyt | 17-05-06 | 13:29

Wat zijn we toch een fijn volkje. Normaal wordt een asielzoeker/ster die liegt over zijn/haar identiteit, die een vluchtverhaal verzint, die liegt over een geboortedatum en/of geboorteland etc toch gewoon aangepakt? Maar hee, hier betreft het iemand met een "bovengemiddelde intelligentie" en inderdaad iemand die wel normaal 2 zinnen achter elkaar kan uitspreken in verstaanbaar Nederlands en heel het land valt over een minister heen. Blijkbaar is dat dus de nieuwe maatstaf. Ik stel dan ook voor om voortaan bij iedere asielzoeker een IQ test af te nemen aan de grens en hem of haar een lijstje met 10 populaire meningen voor te leggen waarbij hij/zij moet aangeven "eens" "oneens" "beetje eens" "beetje oneens" "geen mening". Iedereen met een IQ van minder dan 120 en waarvan de mening afwijkt van wat meer dan 70% van de bevolking vindt (gemeten door Maurice de Hond) wordt per direct afgwezen. De rest mag ongeacht identiteit gewoon naar binnen.

Enkeltje Amsterdam | 17-05-06 | 13:29

Wat een onzin allemaal....

Yop | 17-05-06 | 13:28

In het algemeen ben ik tegen uitzetting van mensen, maar voor onze lieve Ayaan maak ik graag een uitzondering.
Kuthoer al weg?
Ik wil het ticket wel betalen

grmbl | 17-05-06 | 13:28

DT71 17-05-06 @ 13:25:
Gumuz was een gewaardeerd kleermaker, ja!

PietdePaljas | 17-05-06 | 13:27

@sn0r

wat kan mij jouw wijf nou schelen. dan zout je toch lekker op naar zwitserland, daar is het pas echt gezellig!

(zwitsers zijn zeikerds)

petrova | 17-05-06 | 13:26

W8 maar tot ze in hun eigen taal daar in de VS, naar domme uitspraken van die domme muts staan te luisteren!
Wil ik wel ff zien hoe lang dat goed gaat!

basebox | 17-05-06 | 13:26

Holland is no longer a country. It's a sick joke.
Soms schaam ik me echt dat ik een Nederlander ben.Balkenende ,waar kan ik mijn paspoort inleveren??
Schrap mijn naam maar uit de boeken,ik doe niet meer mee.

Yammie | 17-05-06 | 13:26

bwahaha 17-05-06 @ 12:58

kan deze keer het een beetje eens zijn met je comment, een beetje maar he, raak niet opgewonden.

Luckyluuk | 17-05-06 | 13:26

Laat dit land wegzinken zodat niets meer uitsteekt boven welk maaiveld dan ook.

Shareholder | 17-05-06 | 13:25

bwahaha 17-05-06 @ 12:58
Ik kan mij nog herinneren dat jij de argumenten van Ali diskwalificeerde omdat ze zo gefrustreerd was door haar eigen verleden. Sommige mensen zeggen dat ik een ijzersterk geheugen heb.

Der Icebear | 17-05-06 | 13:25

@ruk: Pasic en Gumuz hadden nog helemaal geen NL-paspoort, waren geen politici, hadden niets bijgedragen, maar verbleven hier gewoon illegaal. Iets andere situatie lijkt me.

Rest In Privacy | 17-05-06 | 13:25

@Ahasveros 17-05-06 @ 13:16
Varkensgeluiden? Eerder een chickensound als er een Oranjeklant aan de bal is.

Murdockyoufool | 17-05-06 | 13:24

Grappig, blijkbaar is in de politiek tegenwoordig ook een beetje flame-oorlogje zeer gewaardeerd. Mooi, gaat het in ieder geval niet om de inhoud.

OpenDeur | 17-05-06 | 13:24

hehehe .. die buitenlanders weten het nu ook .. optieven met je corrupte zooi ... nederland is de enige die staat waar ze voor kiezen ! en buitenlandse media zijn gewoon jaloers dat ze zelf geen politici van dit caliber kunnen laten vallen .. Laat weer eens zien hoe klassejustitie ook alweer werkt ! verdonk je bent wereldvrouw .. ook al sta je er persoonlijk niet achter dit is waar voor gekozen is door de meerderheid en dat zal dan ook moeten uitvoeren ! trouwens halsema hebt lekker tieten .. wiebel de wiebel !

Draaitafel Demagoog | 17-05-06 | 13:23

*heeft al copyright laten plaatsen op de megahit van 2006 'Daag hirsi ali daaag daaag daaaag daaaag mevrouw magan'*

koyt | 17-05-06 | 13:23

hahahahahahaha LoL

Terwijl wij hier ons druk maakten om het kamerdebat met minister Verdonk zat de goddelijke Ayaan dus alweer in het vliegtuig (uiteraard Business Class) naar Harvard, Cambridge, Massachusetts, USA voor een dik betaallde spreekbeurt.

Ayaan heeft ondertussen de status van een popster in Amerika.
Ze past gemakkelijk in het rijtje: Bono, Madonna, Robbie Williams, Ayaan
Hirsi Ali (geboren Magan)

keesss | 17-05-06 | 13:23

Geheel eens met de stramme kabouter. Wanneer Rita een uitzondering had gemaakt had iedereen ook gewezen naar Rita en gevraagt waar die daadkracht nu is.

D-J-P | 17-05-06 | 13:22

Buitenlandse buitenlanders die klagen over 0031 moeten dan ook maar niet naar hier komen voor drugs, goedkope alcohol, porno, abortus, heaumeau huwelijken: allemaal zaken die in hun eigen land niet mogen.
En als jullie zo begaan zijn met Ayaan, we hebben er nog meer in de aanbieding hoor, als je zo graag wil.

dathoujetoch | 17-05-06 | 13:22

ik zou me schamen wanneer ik in het buitenland zou wonen

asan | 17-05-06 | 13:22

bwahaha 17-05-06 @ 12:58

Is 'ie een beetje sexueel gefrustreerd? Je zult wel blij zijn met de opkomende moslim dominantie, mag jij straks ook volgens de wet je vrouwtje kortbeuken, daar wordt bwhahaha opgewonden van hé?

scrumpf | 17-05-06 | 13:20

ja, en de skunk is hier nog altijd groener dan in het buitenland...

ECHOO! | 17-05-06 | 13:19

Tubifiks 17-05-06 @ 13:16

... hooi is langer houdbaar

PietdePaljas | 17-05-06 | 13:18

Rita Verdonk wankelt. De Rechtse Kerk staat op instorten.

aivd | 17-05-06 | 13:18

Zolang ze in het buitenland dingen zeggen als, en ik citeer: "Holland! Ah yes, I love Kopenhagen!" en op de kaart naar Australie wijzen kunnen we gevoegelijk de kont afvegen met dat soort commentaren.

Stel dat Verdonk nu een uitzondering had gemaakt had ze weer heel Nederland over zich heen gehad waarom Kalou niet en een politieke "collega" wel. Dan was het weer vriendjepolitiek geweest, dus ze doet het hoe dan ook fout. Het enige waar je vraagtekens bij kunt zetten is waarom men deze zaak niet eerder aanhangig heeft gemaakt.

De Stramme Kabouter | 17-05-06 | 13:18

Het gras is altijd groener in het buitenland.

Tubifiks | 17-05-06 | 13:16

Ha ha ha ha!!!

Daar gaat 0031!! Ik lach me écht de pleuris:-))
"Gidsland"? My ass!
Nederland ontmaskerd als een Achtergebleven Links-lafhartige/Calvinistisch bolwerk met een kruideniers mentaliteit!!

Wij als stipje op de wereldkaart hebben decennialang de grootste BEK maar presteren? ho maar...
Tzou me geen reet verbazen als supporters van onze tegenstanders op het WK varkensgeluiden maken als 'onze jongens' aan de bal zijn...

Gezien de post van enkelen hier, kunnen we overigens ook zeer zeker spreken van een verborgen(?) blut-und-bodem denken...
En intussen maar buigen en smilen tegen fundamentalistische (Mo-B., SamirA, Milli Gorus) randdebielen.

Ahasveros | 17-05-06 | 13:16

de politiek moet maar weer eens wat meer afstand nemen van het klootjesvolk. sinds de politiek 'dichter bij de burger' staat is het niks als gezeik over de meest onzinnige kutonderwerpen omdat 'de burger' het nergens mee eens is en over alles en iedereen loopt te kankeren. bekrompen stinkhollanders.

zakje pinda´s | 17-05-06 | 13:15

Ach, alle promo is goede promo, zo produceerde de manager van Elvis naast "i love Elvis stickers" ook "i hate Elvis stickers", morgen is de US weer de kwade genius in de wereld.

de Botte Bijl | 17-05-06 | 13:15

grappig om te zien welke figuren zich persoonlijk aangesproken voelen door Ayaan; het zijn ook de figuren die dan 'hoer' gaan staan roepen, iets dat ook vaak door die kutmarokkane op straat gebeurt. Sommige mensen laten zich wel erg in de kaart kijken.

TRS | 17-05-06 | 13:15

Maximrita Verdonk was natuurlijk een "beetje dom"
Had ze een week gewacht met reaguuren dan was de storm in het waterglas gebleven.
Nu fluit de gehele 2debezemkast haar retour.
Liegen tijdens je azielig aanvraag moet natuurlijk wel een retourticket blijven opleveren Als Rita en Rutte nu eens kontje kontje gaan staan, kunnen ze elkaars rug rechthouden.
Verder begreep ik dat AHA met een azielig passport de hele wereld over kan dus laat haar een USA papiertje krijgen..

TAFKAVGL | 17-05-06 | 13:14

Ik haat Nederland steeds een beetje meer....

Voornamelijk door linkstuig.

Uifeltje Gnuiffeltje | 17-05-06 | 13:14

Meneer 17-05-06 @ 13:08

OKay, okay,

toch bekruipt me het gevoel dat er ietwat minder berichtgeving is over deze 'slachting' t.o.v. AHA. Onterecht....

PietdePaljas | 17-05-06 | 13:13

@Reez

en vanaf Brielle-busstation 6 strippen...

010HaRdCoRe | 17-05-06 | 13:12

Ja, Ayaan, veilig naar Amerika. Misschien kom je te werken in hetzelfde instituut als waar de broers Kennedy, John Lennon, Martin Luther King en Malcolm X werken. Succes kind!

dathoujetoch | 17-05-06 | 13:12

Rita Verdonk zegt dat zij, tot aan de ZEMBLA-uitzending, niet wist dat Ayan gelogen had over haar identiteit.
Wie van de twee VVD dames is nu eigenlijk de grootste leugenaar?

aivd | 17-05-06 | 13:11

der Spiegel heeft natuurlijk gelijk, en de vervloekte Vara is natuurlijk een ramp voor het voortbestaan van onze democratie, blijkbaar wil de Vara en ook de NPS Nederland nog steeds dwingen om naar hun fossiele linkse ideeën te luisteren.
Als de Vara consequent is (wat ze natuurlijk niet is) gaan ze nu een documantaire maken over Vara Karimi, een linkse oproerkraaier, die óók op valse voorwendselen in Nederland is gekomen...
Vara doe es wat!

Onderbuik | 17-05-06 | 13:11

dan mag het buitenland d'r lekker hebben...

prestodegekste | 17-05-06 | 13:11

Nu was ik de eerste om te roepen dat Nederland te klein en te bekrompen is voor Ayaan, dat WE Ayaan weggepest hebben, dat we op onze klompen pissen bij de gedachte dat Ayaan moslims beledigt, dat Nederland hoofden boven het maaiveld afhakt en dat WE onze NSB-kant weer tonen. Maar als godverdomme Amerikanen en moederneukende Italianen -nee, in jullie land verloopt alles perfect!- ons gaan bashen, bind ik in. Stelletje hypocrieten. De VS: het land dat moslims vernedert en afslacht, en tegelijkertijd Europa een veeg uit de pan geeft omdat er een voor moslims beledigende cartoon gepubliceerd wordt. Italië: het land dat zich jarenlang liet besturen door een megalomane idooit die, als het even kan, zijn Europese bondgenoten belachelijk maakt door ze te vergelijken met kampbewakers en door tegen hun kerken aan te pissen.

Murdockyoufool | 17-05-06 | 13:10

@Brusselmans
Ik smacht ook naar de dag dat ik weer lijnrecht tegenover haar sta.
*Gaat voor de zekerheid op zoek naar de polis om te kijken of Litium ook in het pakket zit*

MAXIMO | 17-05-06 | 13:09

Ik vind little green footballs wel humor. "The Dutch are peeing on their little wooden shoes in terror that their Moslem masters are going to punish them for Hirsi's outspokeness. Holland is no longer a country. It's a sick joke. And the more they try to justify themselves, the funnier they get."
The more hey try to justify themselves, the funier they got...

THERE ARE WEAPONS OF MASS DESTRUCTION IN IRAQ!
but have you found them?
NO, BUT THERE ARE WEAPONS OF MASS DESTRUCTION IN IRAQ!
EVEN IF THERE AREN"T ANY, THAT DOES NOT MEAN THEY ARE NOT THERE!
gwboesj in een intervieuw

ECHOO! | 17-05-06 | 13:09

@Ruk 17-05-06 @ 13:01 Hear Hear!

mag ik daar zelfs aan toevoegen: nu zou men het op bijzondere omstandigheden willen gooien. Wil iemand mij dan aub vertellen welke bijzondere omstandigheden? Liegen is liegen en onrechtmatig is onrechtmatig. En bovendien wat staat ze nou te janken over haar nederlanderschap als ze toch weggaat Of zou haar verblijfsstatus in de VS afhankelijk zijn van datzelfde Nederlanderschap...

De Siamesekolibri | 17-05-06 | 13:08

Door dit gezeur is de marktwaarde van Ayaan in het buitenland verdubbeld. Een activiste die door links uitgekots werd en het land uitgezet werd; een mooier boegbeeld kun je niet krijgen.

Roberto Fransisco | 17-05-06 | 13:07

Dit zeggen mijn vrouw en ik al jaren. Nederland is sinds de moord op Fortuyn en van Gogh en de klucht / politieke farce die om beide gebeurtenissen heen heeft gedraaid voor zo lang door vele mede-europeanen en mede-westerners als onbegrijpelijk gezien voor zo'n 'tolerant' land. Niet alleen discrimineren wij tegen onze ingezetenen, maar via onze bureaucratische rompslomp en politiek gesjors jagen wij ook nog diegenen weg die het hier echt naar hun zin hebben en graag willen werken voor ons en ons land. Het verbaast me niks dat ze nu massaal vinden dat Nederland de weg kwijt is en ons de rug toekeren. Ik lever bij de eerste de beste mogelijkheid mijn Nederlands paspoort in. Gelukkig is mijn vrouw Zwitsers, dus lang zal dat niet meer duren.
Gruesli, Verdonk!

sn0r | 17-05-06 | 13:07

van de naturalisatie van Maxima klopt ook helemaal niks dus verdonk als je echt ballen hebt of moet ze eerst zeggen dat ze gelogen heeft ?

pink indian | 17-05-06 | 13:06

@Hellsmurfje 17-05-06 @ 12:53
lastig dat valt wel mee. ze heeft de discussie geopend (samen met pim en theo, wel gewaardeerd maar ook geen wetgeving op hun geweten) en maakt veel los bij alle lagen der bevolking. kijk alleen maar naar de hoeveelheid reacties op geenstijl, ze is wel recordhoudster gemoederen bezig houden! voor mij heeft ze net zoveel waarde als theo en pim en deze laffe poging om haar de strot af te knijpen is te vergelijken met moord.

monike | 17-05-06 | 13:06

@MAXIMO
Ze zijn maybe wat jaloers op ons, we blinken in een aantal exportproducten best goed uit... en New York is stiekem nog steeds van ons...

HyBriD VorTeX | 17-05-06 | 13:05

* word wakker op bank in bed van chips en bier met sneeuw op Ned.3 *
Heh! Waar is mijn roze-zwarte nimfen testbeeld?

JudgeJuly | 17-05-06 | 13:04

blijkbaar wordt je een ster in het buiteland als je openlijk op moslims loopt te kotzen.

dus wie van jullie is er nog opzoek naar een internationale carriere?

stijlert | 17-05-06 | 13:04

quote:"het buitenland.... waar leg da ?"
asan 17-05-06 @ 13:01

Ik denk in Limburg.

Reez | 17-05-06 | 13:04

nu horen we het ook eens een keer van een ander.

alleen vindt ik wel, dat als we hirsi hier houden, dan taida en alle anderen ook!!

Smilingdevil | 17-05-06 | 13:03

@bwahaha: Ik ben ook blij voor jou bwahaha, dat je nu weer onbezwaard kunt neuken, zonder dat je lid verschrompelt bij de gedachte aan Ayaan. Een hoer stenigen: dat is best een lekker gevoel he? Misschien moet je overwegen naar Saoedie-Arabie te emigreren.

Lagonda | 17-05-06 | 13:03

@asan
Het buitenland is hier.
Blij dat ze ons vaak voor Duitsland, België of iets aan zien... ze weten immers vaak niet eens waar NL leg...

HyBriD VorTeX | 17-05-06 | 13:03

Ja hallo buitenlandse pers......!!
... das wel erg selectieve berichtgeving vanuit NL

Je hoort en leest weer niets over die criminele lippenbeer uit Safaripark Beekse Bergen die een beermakaakje verslonden heeft.

PietdePaljas | 17-05-06 | 13:03

@ Starf*cker

Leg jij het MAXIMO nog even eenmaal rustig uit? Ik ga even mijn uitsmijtertje halen.

Brusselmans | 17-05-06 | 13:03

Waar is de leiding binnen de VVD? Waar blijft Gerrit? Van Beek (wat een snor, hij past op de winkel maar bij mij thuis mag hij nog niet op de hond passen), een genanter optreden heb ik zelden gezien. Verdonk moet linea recta terug naar de gevangenis, waar ze thuishoort (desnoods als kampbewaarder). Wat een pathetisch zooitje die Volkspartij voor Volksverlakkerij en Domoren. Is Rutte nu ook t elaf om zich eens goed uit te spreken.
Ik ga zelf ook emigreren. DIt land is niet vol, maar te klein.

cloggie42 | 17-05-06 | 13:02

is dit hetzelfde buitenland dat denkt dat amsterdam een grote hoernebuurt is, alle nederlanders drugs gebruiken en dat de nederlandse overheid exportsubsidies verstrekt op XTC?

ed.. | 17-05-06 | 13:02

Ach toch blijf ik wel Verdonk steunen. Het is jammer dat Hirsi gelogen heeft. Ik mag ze allebei.
Dit is wel perfect opgezet door de media moet ik zeggen. Ze zijn echt bang voor Verdonk he?

Reez | 17-05-06 | 13:02

Ik zou me rot schamen als ik nu lid zou zijn geweest van de VVD.

aivd | 17-05-06 | 13:02

Sorry hoor, maar als we dit soort regels toepassen op een taida en een familie gumuz en weet ik veel allemaal wie, dan is het toch logisch dat iemand als AHA net zo hard het land uit wordt geknikkerd? En al die koekebakkers in de kamer gaan nu allemaal staan springen en vragen om een versnelde naturalisatie! En als ik mij niet vergis staat in de huidige wetgeving ( toch wat geleerd van de zaak kalou) dat indien er over wordt gegaan tot naturalisatie de persoon de ambitie hebben om in nederland aan het werk te blijven de komende jaren en bij te dragen aan de nederlandse samenleving. Wat niet het geval zal zijn omdat AHA toch naar Amerika vertrekt, nederlandse of niet.

Wet wijzigen of niet janken.

BAH

Ruk | 17-05-06 | 13:01

Gelijk hebben ze, laat haar maar in de US ontsterfelijk maken. Gelukkig weten veel landen niet waar NL ligt dus hoeven we daar van de zomer niet bang voor te zijn. Ze heeft in NL niks bereikt.

independ | 17-05-06 | 13:01

Ow, en wat een grap. Ayaan kampioen verdediger vrouwenrechten?! Hier in NL wordt ze door vrijwel ALLE moslima's uitgekotst. Zelfs toen ze naar de BVML-huis ging met ex-onderdrukte-vrouwen mocht Ayaan daar het onderspit delven. Bwahaha(hahahaaa).

bwahaha | 17-05-06 | 13:01

het buitenland.... waar leg da ?

asan | 17-05-06 | 13:01

Hoe kortzichtig zijn die mongauelen daar in het "enge buiteland" het heeft er volgens mij bar weinig mee te maken of AHA succesvol is of niet... maarja defineer succesvol ze kan der kop niet eens in het openbaar vertonen zonder 9 kleerkasten die er constandt omringen... en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Het feit blijft dat zij heeft gelogen en hoe eens of oneens je het met AHA bent dat is iets wat je niet naast je neer kan leggen.

wmml | 17-05-06 | 13:00

Als dit niet was gebeurd dan was er sprake van klasse justitie, lijkt me ook niet echt wenselijk.

Hellsmurfje | 17-05-06 | 13:00

Ayaan? best grappig wat de staatsmedia kan bereiken.

rawg! | 17-05-06 | 12:59

Goh. Ik had die kop toch eerder verwacht als:
"Ayaan heeft nooit van Nederland gehouden."
Ze kwam hier binnen met een boel leugens, om als (politiek)hoer zich omhoog te neuken totdat ze nu eindelijk onder Bush mag gaan liggen.
Ze loog en bedroog de hele boel bij elkaar. En voor de genen die er (alweer) intrappen: ze loog niet omdat ze MOEST. Nee, ze loog, en misbruikte haar leugens keer op keer. In NL ontpopte ze zich als de guru en wijsheid omtrent moslimtereur. Want zowaar had Ayaan zogenaamd 5 burgeroorlogen meegemaakt. Wat achteraf blijkt: bull. En zou ze nou echt besneden zijn? Dach ut niet.

Dag hoer! Bye bye, zwaai zwaai.

bwahaha | 17-05-06 | 12:58

Andere landen staan inderdaad nooit voor lul..... Wat een fucking onzin!

Stijlvol stijlloos | 17-05-06 | 12:58

Ik heb natuurlijk een pesthekel aan buitenlanders, maar gelijk hebben ze.

Jan Passant | 17-05-06 | 12:58

@ MAXIMO

Het moet een aangenaam gevoel zijn wanneer de wereld het mis heeft behalve Verdonk en jij.

Brusselmans | 17-05-06 | 12:57

Ai, dit gaat ons punten kosten bij het Eurovisie songfestival.

Che Bruta | 17-05-06 | 12:57

We staan inderdaad voor lul in het buitenland met zo'n Minister van Vreemdelingenzaken!

aivd | 17-05-06 | 12:57

@MAXIMO 17-05-06 @ 12:52: provinciale burgelijke bekrompen zielepoot.

o.g. | 17-05-06 | 12:57

Het 'buitenland'heeft wel gelijk. We staan voor lul en ditmaal dankzij een stompzinnige overambitieuze en overgekookte feeks zonder empathie.

Starf*cker | 17-05-06 | 12:56

Ik heb inderdaad nooit van Rita Verdonk gehouden. Ik zal haar niet missen.

aivd | 17-05-06 | 12:55

Lekker kortzichtig allemaal. Dus je kunt tegenwoordig complete naties afrekenen op 1 politieke rel?

Ongelovige atheïst | 17-05-06 | 12:54

Nederland moet zo snel mogelijk een provinsie van Duitsland worden. Kun je jezelf tenminste een duitser noemen, hoef je je niet te schamen op vakantie.

ZakkenVuller | 17-05-06 | 12:53

@monike 17-05-06 @ 12:48
Wat heeft ze dan exact bereikt.. Noem eens iets met veranderde wetgeving ofzo, wordt lastig of niet?

Hellsmurfje | 17-05-06 | 12:53

vergeet het woordje "geen"in mijn eerdere bijdrage, excuses !

Mentaal verzuim | 17-05-06 | 12:52

Ach, ze moeten niet zeuren. Blijkt maar weer dat de buitenwereld moeite heeft met het Nederlands.
Net als de Wall Street Journal die effe de feiten verdraaid door te stellen dat wij een dissidente het land hebben uitgekicked.
Niks van waar natuurlijk aangezien Ayaan's hele verhaal is verzonnen en ze nu dankzij de selectieve perceptie van bijv. de VVD niet in een IND-celletje zit.

MAXIMO | 17-05-06 | 12:52

Ja, dat krijg je als je als door ons betaald kamerlid in plaats van je werk te doen waar we je voor betalen, je al een paar jaar aan het pR-en bent in het buitenland....

ECHOO! | 17-05-06 | 12:52

FF voor de gein: wat heeft Mag Gaan als politica bijgedragen aan dit land, buiten de gesubsidieerde woning en het filmpje waarvoor Theo van Gogh in een messenblok veranderde?

Burgemeester Kiesman | 17-05-06 | 12:52

world.altavista.com/

Misschien handig voor diegenen die geen italiaans of frans willen lezen...

Reez | 17-05-06 | 12:51

Dat die blér-tijdschriften maar es op Geenstijl komen kijken dan zien ze pas hoe nederlanders denken :p Maar ze hebben wel een beetje gelijk!

Markofnikoff | 17-05-06 | 12:51

Verdonk goed gedaan TRUT.

monaco | 17-05-06 | 12:51

Dat klopt, ik heb ook nooit van dat mens gehouden, de splijtzwam en het paard van Troje in één persoon verenigd. Ook nu nog beduvelt ze de boel. Het valt me op dat de "buitenlanden" niet van deze unieke kans gebruik gemaakt hebben om haar geen asiel aan te bieden,
het is oooooooh zo makkelijk om vanaf de zijlijn commentaar te geven.

Mentaal verzuim | 17-05-06 | 12:51

Hehe, hoe ver je met schreeuwen al niet kan komen.

.bolletje | 17-05-06 | 12:50

Ze hebben ZEAU gelijk!

Reez | 17-05-06 | 12:49

eens! altijd dat geschop tegen mensen die goed bezig zijn, het is gewoon de kift! pak criminele medelanders hun paspoort af en stuur ze terug, ayaan moet blijven!!

monike | 17-05-06 | 12:48

Waar een klein land klein in kan blijven, nietwaar?

Brusselmans | 17-05-06 | 12:47

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl