Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Verdonk onder vuur

verdoenk ga je pakkuBloed aan de muren daar bij dat spoeddebatje over AHA. Het ingeslapen zooitje is voor de verandering klaarwakker en staat op scherp. Ies logisch want dit maal geen Turkse kleermaker of een Taida P. maar een van hunnie die het land uitgetrapt wordt. En dus gaat het er beduidend feller aan toe. Sterker nog de geloofwaardigheid van Rita ligt onder vuur. Haar woorden van vrijdagmiddag dat Hirsi Ali niets te vrezen zou hebben, sloegen volgens Verdonk louter op haar verblijfstatus. Maar natuurlijk. Met dank ook aan Kay van der Linde. Zijn masterplan om wat procentpuntjes in de peilingen te halen over het lijk van Ayaan Hirsi Ali is meesterlijk uiteengeklapt. Volgens Maurice de Hond is ijzeren Rita inmiddels gepasseerd door Mark Rutte. 40 procent van de VVD-kiezers is voor Verdonk, 51 procent is voor Rutte. Maandag was nog 49 procent voor Verdonk. Trek nog maar een biertje open, we zijn nog niet klaar in Den Haag. Zoutje erbij? UPDATE: Volgens Nova is AHA meer dan welkom in de USA. Haar baantje is 100% geregeld. Ook met haar beveiliging gaat het goed komen, zo verzekerde de ambassadeur van de VS haar vanmiddag. Ayaan krijgt Secret Service!

Reaguursels

Inloggen

Laatste keer: Eerst de volledige Quote:
'Kom eens een keer naar 020 botte, de eerste die je aanspreekt op straat over politiek zal het zeggen: 'Politiek, allemaal zakkevullers'. Daarom vind ik die 'Islam in het zadel helpen en compatebiliseren met de eigen verborgen fascistische agenda' zo ongelooflijk leuk! Je denkt dat het ergens over gaat....'

Politici zijn zakkenvullers (dat zegt iedere Amsterdammer) Ik ben een Amsterdammer. Daarom vind ik het idee alsof politici met meer bezig zouden zijn dan macht verwerven en zakken vullen..... Nou komt ie... HEEL GOED OPLETTEN:
Die theorien die jullie erop nahouden. Ongelooflijk leuk. Ik amusere me met JOUW belachelijkheid, Met de paranoia van van Maerlant en die van bottehond.

Maak je eens druk over iets wat je werkelijk bedreigt, de zeespiegel, stelen van Afrika, watdanook. Volledig en dagelijks gefocussed zijn op iets dat op zijn vroegst pas over 30 jaar realiteit zou kunnen zijn vind ik volledig van de pot gerukt. Ook GV is alert, maar de manier waarop jullie dat zijn is obsesief. Als je niet alleen je eigen ruk zou lezen controle wist je allang waar mijn loyaliteiten liggen! En nou oprotte! De zaak is niet gediend met jouw mentale peop!

gevallenverstand | 20-05-06 | 01:31

De hype rond Rita Verdonk;

Vriend? en vijand vallen over Rita heen en dit alleen om haar zo te beschadigen dat zij zich niet langer in de politiek kan handhaven.
Waarom? Omdat ze de wens van het grootse deel van het Nederlandse volk uitvoer door een beter vreemdelingen beleid te voeren.
Of omdat de tweede kamer niet wil dat ze de wet uitvoer en iemand die gelogen heeft over zijn of haar identiteit word gezegd dat ze zes weken de tijd heeft om aan te geven dat alles op een misverstand rust en alsnog Nederlander is.
Wat bezielt mensen om zo achterelkaar aan te lopen en elkaar op te laten hitsen en iemand te veroordelen zonder naar de feiten te kijken.
De wet zegt dat als je als vreemdeling liegt over je identiteit je automatisch het verkregen Nederlanderschap verliest.
Op die manier zij al meerdere vreemdelingen hun Nederlandse paspoort kwijt geraakt, en nog meer, ze werden ook nog het land uit gezet.
Wat voor een volksvertegenwoordiging hebben we in Nederland? Een die wil dat een minister de wet naast zich neer legt omdat een door hun graag gezien persoon nu in deze situatie terecht is gekomen.
Of zit er meer achter? De verkiezingen zitten er aan te komen, heeft dat misschien invloed op onze volksvertegenwoordigers en willen ze zo hun tegenstanders uit de weg ruimen.

peterpan | 18-05-06 | 10:38

@ikke
Ik ben het met je eens er zouden meer mensen voor verdonk op moeten komen ze voerde gewoon de wet uit en daar waren ze het allemaal mee eens.
Nawijn was de enige die haar steunde.
verdonk was goed

geenwegterug | 18-05-06 | 06:47

@Prikker 17-05-06 @ 21:58:
Ach, er zijn heel veel pseudo-columnisten in 0031 die denken dat ze heel scherp en intellectueel zijn, maar geen ander podium hebben (rara, hoe zou dat toch komen... nooit twijfelen aan je eigen leesbaarheid, altijd denken dat iedereen je snapt, tsja... ). Misschien zijn ze ook wel scherp en intellectueel, maar ze missen de vaardigheid om duidelijk en helder te schrijven.

Ik heb ooit op een uitgeverij gewerkt en de berg onleesbare manuscripten van wannabe-schrijvers is niet te overzien. Meestal van een heel bedroevende kwaliteit, en dat soort types ziet op weblogs als GS hun kans schoon.
Gelukkig kunnen we er ook gewoon overheen lezen.

crixus | 18-05-06 | 03:10

@ikke 37 17-05-06 @ 22:18

dus de hele partij wist er van, behalve verdonk???????

swift1.6 | 17-05-06 | 23:51

Mevr.Verdonk u bent een kanjer. naar mijn mening de enige standvastige VVD-er. Uw eigen partij die al jaren van het bedrog door A.H.A. wist heeft een grote fout gemaakt. Alle andere partijen die haar nu, te vuur en te zwaard, steunen zijn m.i. geen geen knip voor de neus waard. Waarom deze steun, omdat alle partijen door haar internationale bekendheid bang zijn om hun gezicht te verliezen? Het slappe argument dat zij een collega kamerlid is, is je grootste kul. Laat haar als staatsloze naar de VS vertrekken en daar de moslimhbestrijder Bush steunen. Deze leeft toch ook van list en bedrog.
De hele politiek heeft voor mij afgedaan.

ikke 37 | 17-05-06 | 22:18

Het met ontsteltenis en diepe bedroefdheid dat wij kennis nemen van een nieuw verschijnsel hier op Geen Stijl, namelijk het plamuren. Plamuren is het in grote getalen kort achter elkaar volstouwen van het comment-board met lange, oninteressante en volledig onleesbare, nietszeggende proza.
Gelieve hier onmiddellijk mee te kappen ja ! Stelletje Heaumeaux !

Prikker | 17-05-06 | 21:58

@Hunter

Ik heb zelden iemand gezien die zo produktief is hier op GS.
Ondanks alle ellende rondom deze problematiek heb ik mij rot gelachen bij het zien van jouw schrijfsels.... diarree.. verbale diarree... maar wel met enkele harde stukjes erin :)

Jokkebrok | 17-05-06 | 21:49

Zeau Deaud Saai Hea Politiek.

Geef mij maar Pliesie geweld.

Hill | 17-05-06 | 21:45

tjonge wat zijn hier veel stukjes geschreven

Opa Bangepoep | 17-05-06 | 20:04

Klopt, de asielprocedure stond NIET ter discussie,maar als men hiermee wegkomt in z'n algemeenheid. Dus geen aanwijsbare noodzaak voor aanvraag
van een dergelijke status en dan ook maar wat gegevens opgeven,maakt een systeem kompleet zinloos. Zelfs een paspoort is dan zinloos.
Dat is wat ik ermee wilde aangeven.

Kijk ze weten ons wel te vinden als je de vuilnisbak een dag te vroeg buiten hebt gezet. Huppeke 6o euro boete.
Moet je eens gaan proberen een bij een geboorte verkeerd opgeschreven dag te laten veranderen bij de gemeente.
Dan kan je vanaf nu dus blijkbaar beter een asielstatus aanvragen,da's makkelijker . Als de kamer zijn zin wil hebben. of geldt dat dan TOCH alleen voor hen die de juiste " Status" bezitten.

Tuurlijk 't is appels met peren vergelijken,maar het geeft dan wel weer waar blijkbaar de nadruk ligt.

Harrij | 17-05-06 | 19:29

@Harrij 17-05-06 @ 18:41:
De asielprocedure stond helemaal niet ter discussie. Die is al aangescherpt door de vreemdelingenwet van Cohen. Jij haalt zoveel dingen door elkaar (zoals Verdonk en haar ambtenaren ook trouwens) dat het bijna zielig is (zoals Verdonk en haar ambtenaren ook trouwens).

crixus | 17-05-06 | 19:09

Verdonk heeft groot gelijk.
Hirsi heeft gegokt en verloren.
Laten we wel zijn,ik ben voor asielverlening wanneer dat nodig is om mensen een beter leven te geven en bescherming te bieden die ze nodig hebben evenals wijzelf.
Ik ben echter in alle verhalen niets tegengekomen waarom Hirsi een terechte claim kan leggen op een onderdrukte status op welke wijze dan ook.
Het geneuzel over een leeftijd vindt ik buiten proportie. In vele landen wordt de geboorte datum niet eens officieel geregistreerd.
Waar ik wel een probleem mee heb,is om een mens welke in een korte periode een status heeft verkregen waar een ander nooit aan komt, te beschermen op basis van naam en status.
Status moet in geval van juridische zaken van absolute generlei belang zijn.
Als dat wel zo is zouden er twee soorten mensen bestaan , met verschillende
zekerheden en juridische mogelijkheden. Dat is tegen de grondwet welke voorschrijft dat er een gelijkheids beginsel geldt voor elke Nederlander.
Het is in Nederland wel vaker dat "Status" leidt tot oneigenlijk erechterlijke uitspraken. Dit is uiterst verwerpelijk en in strijd met de grondwet.
Ik vraag me trouwens af wat Hirsi nu eigenlijk gedaan heeft voor de Nederlandse samenleving tijdens haar tweede kamer periode. Hard geroepen " Weg met de Islam" !
Als dat het kenmerk is voor een prima prestatie,kan half Nederland in aanmerking komen.
Waar blijft de VVD en de Nederlander met z'n alom bekende Liberale gedachte gang.
Stigmatiseren is een blijk van zeer slecht politiek voeren.
Slechte mensen zitten overal en bevinden zich onder alle geloven.
Gun iedereen z'n eigen keuze in geloof en vrijheid ,dat is pas echt Liberaal.
Het kabinet slaakt wekelijks de kreet " respect, waar is het respect gebleven!"
tsja dat slaat dan ook op Hirsi,met haar kretelogie over de Islam.
Ik ben helemaal geen geloofsaanhanger,maar gun wel ieder het zijne.
Enne Hirsi heeft met vuur gespeeld,en brandt nu haar handen. Als ik mijn werkgever heb voorgelogen over opleiding of iets dergelijks,krijg ik ook een retourtje personeelszaken.
Gelukkig geldt dat ook voor politici ( Nou ja, zo noemen ze zich..)
Verdonk,poot stijf houden, anders moet je de gehele asielprocedure overboord gooien.

Harrij | 17-05-06 | 18:41

-----------------nou, dit is dan wel genoeg voor vandaag------------------------

--10--OPEN BRIEF AAN VERDONK
---------------------------------------------------------------------
BEGIN TOCH VERDONK EEN TOF WIJF TE VINDEN
------------------------------------------------------------------------
Verdonk maakt eerlijk bekend wat een paar gevolgen van de wet zijn voor Ayana, die ons formidabel opgelicht heeft. Daar kan Verdonk niets aan doen. Dat is een automatisch gevolg van de wet. Maar er is nog meer dan de nationaliteit. Verdonk drukt tenminste geen stinkende hoop op onze rechtstaat. Dat heeft Ayana wel gedaan, officieel ons belazerd met een valse naam, geboortedatum en vooral een vals verleden. Ons kiezers zo belazeren en zich als parlementslid laten behandelen zonder dat officieel te zijn, daar staat maximaal levenslange gevangenis straf op. Moet ze toch hier blijven, in de gevangenis dus, tenminste als het OM en de rechtspraak hun werk doen.
------------------------------------------------------------------
Waarom Ayana poeslief niet aanpakken terwijl de gewone burger die klem zit keihard vermorzeld wordt?
-----------------------------------------------------------------
Passen jullie klit maar op. Als jullie nog steeds stinkende corrupte hopen op ons Nederland laten drukken, straffeloos door Ayana en zulks. Straks een nieuwe partij die met 43 zetels het record van de LPF verplettert.
-------------------------------------------------------------------
Vond eerst Verdonk een neppert met een grote mond over een paar duizend nepasielanten, terwijl de deur wijd open gaat voor miljoenen Polen die de gewone werker van hier kapot maken. Logisch dat de Polen hier voor vier Euro per uur willen werken, en nog een miljoen Oekrainers die voor drie Euro willen. Maar hier kan daar niemand met een gezin minimaal van leven. JA, POLEN BELAZERT ONS OOK. Ze hebben meer dan een miljoen Oekrainers binnen gelaten om te gebruiken voor een halve Euro per uur. Die zijn dan langer dan vijf jaar in Polen verpest en mogen dan ook hier werken. Vooral daarvoor laten ze zich vijf jaar in Polen gebruiken. We kunnen beter zoveel Oekrainers als nodig zelf direct een tewerkstellingsvergunning geven en de Polen voorlopig daar laten. Zo dat het hier geen puinhoop wordt.
----------------------------------------------------------------
DUS VERDONK, EERLIJK BLIJVEN. Als ze Verdonk er nu nog uit werken ziet iedereen WAT EEN KOHRBALLEN TENT het is. Daar heeft BIJNA IEDEREEN EEN PESTHEKEL AAN. Als Verdonk daarna voor zichzelf begint, ZEKER DAT VERDONK NIET 23 MAAR 43 ZETELS HAALT.
-----------------------------------------------------------------

whiting5 | 17-05-06 | 18:20


--9--leden regering en parlement drukken Verdonk over de rand van de wet

Verbijsterend te zien dat de meeste leden van de regering en het parlement proberen Verdonk over de rand van de wet heen te duwen. Op die manier drukken ze weer een grote hoop op onze rechtstaat. Dat doet de drugsmaffia ook en over zulke daden van Ayana heb ik aangifte bij het OM in Den Haag gedaan.
Wat Ayana in interviews en schrijfsels bekend heeft gemaakt is niet bepalend. Zij heeft officieel in de asielprocedure, de naturalisatieprocedure en bij de verkiezingen een andere naam, geboortedatum en verleden opgegeven, een niet bestaand persoon dus.
Een spook krijgt officieel niets en de werkelijke persoon heeft officieel niets aangevraagd en dus officieel niets gekeregen, zo eenvoudig is dat, dat is glashelder bij de wet en de Hoge Raad bepaald.
Niet tevreden? Ze hebben zelf de wet zo gemaakt.
De meeste leden van de regering en het parlement liegen dat ze het niet begrijpen of ze zijn echt alleen slim voor hun loopbaan en waardeloos dom voor hun taak.

En dan zulks van D66 die bleef drukken tegen Verdonk.
Logisch dat D66 zal verdwijnen.

whiting5 | 17-05-06 | 18:01

ach jah wat kan ik hierover zeggen:

Ffkes pagina's aanmaken bij de reacties, na elke 100 hopla pagina 2 :D

Voor de rest boeit me dit allemaal niet. Regels zijn regels overtreedt je die dan wordt je gestraft heel simpel.

Xaio | 17-05-06 | 14:30

Terug in je mand hunter_h4.

Correcte eikel | 17-05-06 | 14:12

@ hunter_h4 17-05-06 @ 09:10
hunter_h4 17-05-06 @ 09:25
hunter_h4 17-05-06 @ 09:44
hunter_h4 17-05-06 @ 09:49
hunter_h4 17-05-06 @ 10:21
hunter_h4 17-05-06 @ 10:27
hunter_h4 17-05-06 @ 10:49
hunter_h4 17-05-06 @ 10:55
hunter_h4 17-05-06 @ 11:05
hunter_h4 17-05-06 @ 11:38;
hunter_h4 17-05-06 @ 11:57;
hunter_h4 17-05-06 @ 12:14;
hunter_h4 17-05-06 @ 12:32;
hunter_h4 17-05-06 @ 12:34;
hunter_h4 17-05-06 @ 12:37;
hunter_h4 17-05-06 @ 12:51;
hunter_h4 17-05-06 @ 12:57;
hunter_h4 17-05-06 @ 13:15
.
Ik ben het helemaal met je eens, maar kun je je nu effe koest houden? Ik denk dat je je punt nu wel hebt gemaakt.
Voor meer onzin verwijs ik iedereen naar de onzin-generator:
www.komma.net/onzingeneratoren.html

Korreltje Zout | 17-05-06 | 14:08

@HUNTER
je vindt het wel heeel leuk om stukjes te schrijven he?
maar kan het niet effe wat korter en wat duidelijker i.p.v. zulke verschikkelijke lange verhalen neer te zetten.het meeste wordt dan toch niet gelezen of begrepen,en daarbij komt dat als ik nu van boven naar beneden scroll,ik ongeveer 5 minuten ermee bezig ben.maar dat komt ook door GS ,want sinds die nieuwe pagina indeling een paar dagen terug,is GS heel sloom geworden

nldennl | 17-05-06 | 13:34

Laatste bericht voorlopig. Ik zal voortaan niet zo snel invoeren zodat alles in 1 bericht komt te staan. Veel inspanning van de mensen van de 1e kamer, ze spannen zich erg in. Maar het is geen inspanning die ergens toe doet leiden. Kan me voorstellen dat mensen uit het bedrijfsleven geen zin hebben om daar plaats te nemen. Ze spannen zich in, zoals die dame van D66 die bijna hysterisch werd, en ondertussen voegen ze niets toe. Het vele gepraat in de ruimte, voegt niets toe. Je kunt een debat van 6 uur verkorten tot 10 minuten door kort en beknopt te zijn. Eerst laat je ze alles uitwerken, alles wordt uitgewerkt op schrift. Vervolgens wordt er kort en krachtig gewerkt naar een akkoord. Praten. Praten heeft als nadeel dat je met andere zaken bezig bent. Iemand die praat kan ondertussen bezig zijn met 100 andere gedachtes. Zoals ik dat bij Zalm vaak in de gaten heb of bij Balkenende. Hun hoofd is niet leeg te noemen. Daarom is eerst uitwerken op papier wellicht beter. Uitwerken alles. Dat doen ze waarschijnlijk al. Maar waarom duurt het allemaal zo lang en waarom moeten ze schreeuwen voordat er naar ze geluisterd wordt, en waarschijnlijk wordt er maar met een half oor geluisterd. Gisteren ook dat geschreeuw. Als iemand moet schreeuwen om zijn punt duidelijk te maken, dan klopt er iets niet. Sowieso is het vermoeiender om te luisteren naar iemand die aan het schreeuwen is. En zo kun je doorgaan erover. Ik ga eens op zoek naar de achtergronden van iedere politicus. Opleiding en werk-ervaring en standpunten en nog meer. Ik wil alles weten van die mensen. Rustig aan dan maar. Het is interessant om erbij stil te staan hoe politiek gevoerd moet worden op een hoog niveau. Professionaliteit komt daarbij kijken. Je bent een professional of je bent een amateur. Gisteren zag ik amateuren aan het werk. En amateuren mogen geen belangrijke functie vervullen. Het gaat nog altijd om 16 miljoen mensen. En de toekomst van Nederland.

hunter_h4 | 17-05-06 | 13:15

@nldennl Ik schreef net al van " Zet de juiste mensen op de juiste plek". Dat het dus precies in elkaar past die puzzel. De 1e kamer is een puzzel die niet past. Ieder puzzelstuk past niet. En dan is iedere politicus een puzzelstuk en tevens is een afzonderlijke partij een puzzelstuk. Ik ga dan nogmaals over die ideale situatie schrijven nu. Het moet passen. Passend beleid, passende uitvoering. Tis nu makkelijk schrijven natuurlijk. Maar ik ben nog altijd een idealist. Een probleem oplossen. Makkelijk gezegd natuurlijk. Toch begint het met de mensen die zich bezig houden met problemen. Als die mensen onderling problemen hebben, dan kunnen ze in geen mogelijkheid 100 procent concentratie opbrengen op het daadwerkelijke probleem. In Den Haag maken ze denk ik ook vaker problemen die niet bestaan. Er is een probleem dat aandacht eist, en ondertussen zijn ze onderling elkaar aan het bevechten. Op die manier krijgt het echte probleem geen aandacht. Mij valt dat dus op. Er wordt uren geluld en geluld en aan het probleem wordt niets gedaan. Zoals ze me vroeger vertelden dat vergaderen zo lang kan duren zonder resultaat.
Zalm is ook erg nerveus. Ik let ook op hoe mensen overkomen. Zalm is zenuwachtig. En zo heb je Balkenende die niet vuur spreekt. Een premier moet vuur spugen als hij aan het woord is. De hele bevolking moet aan zijn mond hangen als hij spreekt. Een premier moet een en al vuur zijn en toch juist handelen. Zeker overkomen ook. Maar zo kun je dat hele zooitje daar gaan analyseren inderdaad. De volgende keer als er een live debat gaat plaats vinden dan wil ik het opnemen en gaan analyseren. Zelfs de lichaamstaal erbij nemen.

hunter_h4 | 17-05-06 | 12:57

Als je overal de juiste mensen op de juiste plek hebt zitten. Wat kan er dan fout gaan? Tis dan een soort karma op een andere manier. Hirshi Ali zelf is ook schuldig denk ik nu. Ze had anders moeten proberen toegang te krijgen tot ons land. Zoals die film van Tom Hanks. Die kon niet weg van het vliegveld, die zat vast op een vliegveld en heeft via de meest onmogelijke bochen en wegen zich een weg moeten banen op het vliegveld. Zo zat dat vliegveld ook in elkaar. Tom Hanks wilde Amerika in en dat mocht niet. Voor de mensen die de film niet gezien hebben zal ik de film niet verklappen. Zo zie ik het dus in deze situatie ook. De poorten zijn gesloten. De poorten staan op slot. En mensen willen naar binnen. Er staat een wachtrij te wachten die naar binnen wilt. Er is nog plaats genoeg binnen. Nogmaals zou ik wel eens willen weten hoeveel mensen er nog in passen zonder dat het voor oponthoud gaat zorgen. 100,000 mensen? Stel er zijn 100,000 of 50,000 plaatsen weg te geven. Misschien wel meer. Op basis waarvan ga je die plaatsen weg geven? En dan heb je nog Duitsland die plaatsen in de aanbieding heeft en Noorwegen niet te vergeten. Nederland is niet het enige mekka. Daarom moeten ze op Europees gebied beter leren samenwerken. En over Ali nog ff dan maar. Ze is toch in Amerika ook welkom nu? Ze mag meteen aan de slag zelfs. Dus haar hoeven we niet eens ons zorgen om te maken, die komt vanzelf goed terecht. De vraag is alleen, wat laat Nederland vertrekken. Is het goed dat Nederland bepaalde mensen laat vertrekken. Is het niet beter om bepaalde mensen in ere te houden? Over die gezonde wereld-economie schrijf ik elders wel. In de stamkroeg een stukje schrijven als dat mag. Ben het overzicht even kwijt dus ik ga een sigaret roken en muziek luisteren. Geenstijl in de politiek, niet eens zo'n slecht idee!!!! Laten we onze kennis verenigen en laat ons de oplossing bieden tot alle problemen. Geen stijl als enige partij!!!!! Maar nu ben ik even met hoogmoed bezig terwijl ik net 2 dagen onder deze naam aanwezig ben.

hunter_h4 | 17-05-06 | 12:51

eigenlijk blijkt nu na al die "onzin"dat er een aantal smerige scheinheilige ratten in onze kamer zitten zoals :Zalm ,verhagen,JP(de "baas"die net doet alsof hij van niks wist en er aangeslagen van is,bah!) woutertje die niks presteerd maar nu wel een kans ziet om z'n tegenstander onderuit te halen,en nog een paar zielige lui.
en dit is dus onze kamer,de mensen die over ons land regeren
zijn we nu blij?

nldennl | 17-05-06 | 12:47

Die ideale situatie is altijd van toepassing. Is er een ideale situatie, dan waren wij ons niet druk aan het maken over Verdonk en Ali en nog meer. Dan lagen we aan het zwembad te genieten van vakantie en was het overal een paradijs. Maar alsnog is er overal werk te verrichten. Maar dat hoort ook bij een ideale situatie. Eerst hard werken en vervolgens genieten en trots terug kijken op de gedane arbeid. Deze wereld heeft goede leiders nodig. Ik zeg dus echt niet dat ik dat ben, ik ben een stuurlui op dit moment. Maar ik geloof gewoon in de kennis. Dat er uiteindelijk de juiste kennis naar voren komt, en dat de juiste kennis goed wordt toegepast. Ik zie de toekomst altijd rooskleurig in. Ook over deze situatie van AHA. Den Haag mag nu dan wel ziek zijn, in de toekomst geloof ik in gezondheid. Maar dat komt ook doordat ik overal mensen zie nadenken over een betere aanpak. Dan vind ik het logisch dat er ooit eens echt shot in de zaak gaat komen. Dat het van een leien dakje gaat ook. Juiste mensen op de juiste plek met de juiste informatie.

hunter_h4 | 17-05-06 | 12:37

@SeSch. Laten we het hebben over de toekomst-perspectieven van de wereld-economie. Over een opleving van de economie. Over een stabiele economie. Over het mooie op de wereld. Gezonde natuur-omgeving toch ook een wereld waar gebouwd gaat worden. Geen armoede meer. Overal genoeg rijkdom en welzijn. Overal gezondheid. Idealisme!!! Laten we het hebben over een ideale situatie ;)

hunter_h4 | 17-05-06 | 12:34

@outgunned Ze is vandaag aanwezig omdat ze in 1997 gelogen heeft. Ze heeft inderdaad 9 jaar illegaal geleefd hier als leugenaar. Maar dan zou je ook moeten kijken waarom ze dat gedaan heeft. Ze wilde hier iets bereiken waarschijnlijk, anders stond ze niet in de 1e kamer. Ze heeft haar doel bereikt want ze is hogerop gekomen, alleen de manier waarop, ik zou dat persoonlijk niet kunnen, zonder ID-bewijs op straat lopen vind ik al onprettig, dan voel ik me al crimineel tegenwoordig, dat zegt genoeg over het systeem, dat ik als mens zijnde als goede burger bang ben om de ID-kaart op zak te hebben, zo strak allemaal. Maar over AHA, dat ze dan niet helemaal eerlijk was, dat kun je als zwaar opvatten of als noodzaak. Veel mensen handelen wel eens anders uit noodzaak. Maar is de leugen zo belangrijk te noemen? In principe is het alleen verschuiven met de geboorte-datum. En de naam van de vader van haar was iets mis mee of heb ik dat fout opgevangen? Genoeg vrouwen die liegen iedere dag over hun leeftijd om jonger te willen zijn dan ze werkelijk zijn. Alleen wordt dat niet op papier vast gelegd. Een leugentje om eigen bestwil heb je nog. Soms zeggen ze dat je wel eens mag liegen en dat de leugen niet zo zwaar telt. AHA wordt nu afgeschilderd als een zware crimineel. Ze is een beetje crimineel maar hoe erg is dit gegeven nu precies? Het systeem weegt zwaar volgens mij, de regels wegen zwaar, en dan is iedereen slachtoffer ervan, want leef je een redelijk onschuldige regel niet na, dan ben je compleet de sigaar. Is het dan niet mogelijk om te leven met minder regels? Ze heeft tevens geen bloed aan haar handen kleven. Het gaat ook om de complexheid van het systeem en over misbruik van het systeem. Het systeem bestaat en soms maken mensen misbruik van het systeem. Het systeem is belangrijk, maar goed, het systeem kan ook anders. De hele wereld barst van de systemen. Ik ga er nu niet verder op in. Ik schrijf het nog wel eens in word op. Systemen en regels overal. En wat is dan het doel van een systeem? Vooruitgang of niet soms? Stabiliteit ook wel een beetje. Het systeem moet stabiel zijn, maar het systeem is juist niet stabiel als je geen enkele uitzondering kunt maken.

hunter_h4 | 17-05-06 | 12:32

Zo.......... nu genoeg VVD, Ali's en Verdonken.......... tijd voor iets anders?

SeSch | 17-05-06 | 12:28

@OUTgunned. Eens een leugenaar hoeft niet altijd een leugenaar te zijn. Fouten zijn om van te leren. Maar wie gun je de fout is bij jou de vraag of niet? Welke mensen laat je toe en welke mensen zet je uit? Ik heb op dit moment verschillende standpunten. Ik zou ook als ik illegaal was achter mijn oren krabben als ze mij uitzetten en iemand anders niet. Van de andere kant denk ik wederom aan die toegevoegde waarde. Ik zit vast nu, dus ik stop even nu. De toegevoegde waarde. En iedereen kan van toegevoegde waarde zijn. Excuse me dat ik in termen van toegevoegde waarde denk, dat komt door mijn verleden via opleiding. Ieder mens kan succesvol worden is mijn mening. En misschien is het wel zo dat je een vergunning kunt afdwingen. Dat je bepaalde rechten krijgt. Ik zou dat niet eens een slecht idee vinden. Laat je zien dat je van toegevoegde waarde kunt zijn. Dan krijg je een kans. Je krijgt de kans om je te profileren en te manifesteren in Nederland. Dan kunnen ze nog altijd kijken naar plaats gebrek mocht dat ter zake doen. Het aantal uitkeringsgevallen. Maar iemand van toegevoegde waarde, die hoeft geen uitkering. Dan is een werkeloze door gebrek aan werk, in de toekomst van toegevoegde waarde. Ik ga niet alle werkelozen uitschelden dat ze niets toevoegen. Soms is er gewoon overmacht en is er niet altijd werk. Of mensen moeten nog ontdekken wat het mekka is qua werken. De regels aanpassen en kijken naar toegevoegde waarde, daarnaast kijken of er nog een plekje vrij is. En dan zullen er tegenstanders zijn die zeggen dat het niet eerlijk is voor al die duizenden mensen die niets toevoegen. Maar ik zeg dan ook, een vluchteling kan ook welkom zijn. Als het gegrond is. En zo kun je op Europees gebied afspraken maken voor vluchtelingen. Nederland hoeft niet het enige land te zijn.

@NlDennl Ik zou het niet weten of ik het terecht vind. Ik ben 100 procent legaal gelukkig. Een gezonde paspoort. Ik zou misschien denken in Calimero termen van..." Dat is niet eerlijk". Maar wat is tegenwoordig wel eerlijk? Dat mensen uberhaupt moeten vechten om hier te mogen wonen, is dat eerlijk? Dat niet ieder land een land is waar het okey is. De hele wereld is niet eerlijk als je het mij vraagt. Ik zie deze zaak van AHA dus ook als een soort van klein iets dat groot is geworden. In principe is er niets aan de hand. 2 miljoen kinderen sterven per dag, dat zijn pas de problemen en dat is pas oneerlijk. Kinderen die amper het daglicht hebben mogen aanschouwen en al sterven. De hele wereld klopt niet. En dat is ook het gevolg van een gebrek aan inzicht. Nergens op deze wereld wordt volgens mij politiek gevoerd zoals het zou moeten gevoerd worden. Wereld-wijd wordt er ook niet genoeg samen gewerkt. Maar ik ga nu erg ver door. Hopelijk vinden jullie dat niet erg. Ik laat graag zien wat ik denk. Zonder dat ik te dominant wil overkomen. Gedachtes ventileren en dat gaat hier lekker op geenstijl. Ik lees dus ook wat anderen schrijven, ik las in de gebruikershandleiding dat het gewenst is dat je ook andermans schrijven leest. En dat doe ik zeker. Daar leer je alleen maar van.

hunter_h4 | 17-05-06 | 12:14

@hunter_h4
"Het gaat toch om de inhoud of niet soms? Tevens de inhoud van de persoon die mogelijk kan worden uitgezet. Het gaat als het goed is altijd eerst om de persoon en wat die persoon in zich heeft." <--- wat erin zit is een gebaseerd op een leugen

OUTgunned | 17-05-06 | 12:04

Let wel op mensen, we hebben het over iemand die gelogen heeft om het land binnen te komen zodat ze van onze belastingcenten een makkelijker leven zou krijgen. Dus met voorbedachte rade heeft ze zich naar binnen gelogen, en wie zegt dat het bij die keren is gebleven? Welke slapjanus wil een bewezen leugenaar in de regering cq het land houden? Er zijn er al genoeg waarvan we het nog niet kunnen bewijzen...
Als ze werkelijk recht had op asiel had ze niet hoeven liegen, toch?

OUTgunned | 17-05-06 | 12:01

zeg, ik weet het ff niet meer.
Zou iemand me even willen vertellen van welke partij verdonk lid is? Zelf dacht ik VVD, maar haar 180 draai van geen naar wel mogelijkheden, verschillende uitlegmogelijkheden van haar interpetatie en het selectief gebruik van de bijschriften liet me ineens heel erg aan D66 denken, hoewel ik niet goed begreep dat viezeloes geen sympathie had voor een mede draaikont.

swift1.6 | 17-05-06 | 11:59

Over makkelijke prooien nog even. Het probleem is de prooi. En dan heb je inderdaad ook makkelijke problemen. Maar makkelijke problemen zijn ook problemen, en veel makkelijke problemen vormen een groot probleem. In principe zouden ze alle problemen moeten aanpakken. En dat is volgens mij dus echt mogelijk. Wat is een makkelijke prooi? Een mens dat 20 jaar thuis zit zonder werk en aan de uitkering zit te snoepen? Of is dat een moeilijke prooi om zo iemand aan een mooie baan te helpen? Je kunt zo'n makkelijke prooi dumpen in een goedkoop reintegratie-bureau, ze gaan dan wederom onmenselijk te werk, de makkelijke weg. Zo doen ze dat. Dan los je het probleem niet op. Je pakt de makkelijke prooi aan op een foute manier. Maar ik stop nu. Ik wil alleen zeggen dat de politici een soort adelaren moeten zijn. Ze moeten van boven alles zien, en vanuit de lucht alles kunnen inzoomen. Het kleinste probleem moet zichtbaar worden. En dan heb je oplossingen nog. Ieder probleem kent een oplossing. Een probleem kent altijd een oplossing. Je kunt me niet wijs maken dat problemen geen oplossing hebben. Het barst van de kennis, overal barst het van de kennis, en kennis is macht, met kennis kun je een nieuwe wereld opbouwen. Alleen is de kennis niet aanwezig in Den Haag. De kennis ligt elders. De kennis ligt ook op internet. Zoveel mensen hier op internet die vaak een bepaalde juiste visie hebben. Laat die mensen een zetel krijgen. Voeg kennis samen in een partij. Laat de individuele kennis brain-stormen en laat de kennis toenemen. En zo pak je problemen aan. Problemen zichtbaar maken, en juiste kennis toepassen. En nu ga ik even dieper in op AHA. Het probleem is dat ze illegaal aanwezig is. Het probleem is dat het niet mag volgens de regels. Het probleem is in principe klein te noemen. Er gelden regeltjes en iemand heeft zich niet aan de regeltjes gehouden. Dan kun je het probleem gaan oplossen en mogelijkheden naar voren gaan schuiven.
A) We zetten haar het land uit, lekker makkelijk, probleem opgelost.
B) We zoeken naar een manier dat ze wel welkom is. We gaan naar de inhoud kijken. Inhoudelijker bezig zijn. Inplaats van alleen naar die ene statische regel kijken.
Het gaat toch om de inhoud of niet soms? Tevens de inhoud van de persoon die mogelijk kan worden uitgezet. Het gaat als het goed is altijd eerst om de persoon en wat die persoon in zich heeft. De regel zegt dan wel "Nee je bent niet welkom". Maar wat zeggen de mensen die de regels gemaakt hebben en wat zegt een eventuele andere regel? Ik stop nu voorlopig. Een ander nieuwsbericht uitzoeken. Ik ga ook op die andere site schrijven over politiek Den Haag. Zag net een banner over hoe de politiek in de toekomst eruit gaat zien. Op dit moment zie ik nog steeds heil in 1 partij met alle kennis. En dat die partij een staf-functie in zich heeft en nog meer. Een partij die zelf nadelen kan opnoemen van eventuele keuze's. Een partij die gevaren en kansen ziet. Een partij die zich manifesteert als een top-onderneming die op alle mogelijke manieren een 10 scoort.

hunter_h4 | 17-05-06 | 11:57

@hunter
dus jij vind dat als jij in zo'n situatie zit,het dan terecht is dat een hoge pief van een of ander bedrijf voorkeursbehandeling geniet en dat jij dan maar gewoon uitgezet wordt?

nldennl | 17-05-06 | 11:55

@hunter_h4
Ik denk dat ik lekker ook ga liegen over het feit dat ik een vriendin heb zodat ik lekker bij andere vrouwen binnen kan komen. Oh wacht, dat is inderdaad normaal tegenwoordig.
Wat de toegevoegde waarde is dat wij als land een keer een standpunt innemen. Want gegarandeerd dat iedere advocaat dit nu gaat aangrijpen om nog meer leugenaars in het land te kunnen houden. Dat is schijnbaar wat jullie willen... maar ik zit niet te wachten op een land vol allochtone leugenaars en autochtone huichelaars

OUTgunned | 17-05-06 | 11:51

Morielje dus, sorry, was even niet met de concentratie erbij. Denk die t maar weg, voortaan noem ik je bij de juiste naam.

hunter_h4 | 17-05-06 | 11:39

@Morieltje. Je hebt gelijk dat ze ook vaak de makkelijke prooi zoeken, ze zoeken sowieso vaak de makkelijkste weg volgens mij, maar de makkelijkste weg is vaak de lastigste, en of ze de makkelijkste weg kiezen??? Ik zie vaker gebrek aan lef, en dan ga ik niet op uiterlijk af. Een laf beleid wordt ook vaak gevoerd inderdaad. Maar wat voor beleid wordt er gevoerd? Wordt er uberhaupt beleid gevoerd in politiek Den Haag? Ik denk dat het ze daar ontbreekt aan inzicht. Inzicht is belangrijk. Misschien wel het belangrijkste dat er is. Inzicht en overzicht. Ontbreekt het aan die 2 dan zul je nooit het juiste beleid kunnen voeren. Kijk ik nogmaals naar tv en zie ik daar het zooitje ongeregeld in de ruimte schreeuwen, dan is er simpelweg geen structuur. En zonder structuur bereik je ook geen inzicht en overzicht. Ze praten teveel door elkaar heen. Ze luisteren nogmaals niet naar elkaar. Ze gaan lekker hun eigen weg en gaan voor eigen succes en ga zo door. Vraag me uberhaupt af of je met zulk diversiteit aan partijen structuur kunt krijgen. Structuur is helderheid. En dan zal er gewoon een duidelijk plan van aanpak moeten worden gepresenteerd. En niet dat ze uren liggen te zwammen. Complete chaos en het lijkt wel een kleuter-klas die niet in het gareel gehouden kan worden. Heb je nog een paar hysterische vrouwen erbij en het scenario is compleet. Ik zeg nogmaals, 1 partij die alle kennis in bezit heeft en de juiste mensen in dienst heeft, en dat is zeker mogelijk, dan is het een grote partij, de grootste partij. Misschien een 2e partij die af en toe een oogje in het zeil houdt, maar dat hoeft niet, je kunt ook binnen de partij controle hebben en beoordelen of je goed bezig bent. En de rest schrappen. Hoe meer partijen er zijn, des te onoverzichtelijker het wordt. Tis mijn visie erop dus. Correct me if I am wrong.

hunter_h4 | 17-05-06 | 11:38

- grondwettelijk gezien mag de kamer alleen opereren met 150 zetels
- grondwettelijk gezien heeft AHA niet de Nederlandse nationaliteit
- grondwettelijk gezien heeft de kamer dus al 3 jaar lang geoperereerd met 149 grondwettelijk legale zetels
- de huidige kamer met 149 grondwettelijk legale zetels is grondwettelijk gezien niet bevoegd om beslissingen te nemen
- de kamer is grondwettelijk gezien niet bevoegd om beslissingen te nemen omtrend het grondwettelijke onjuist verkregen Nederlandse nationaliteit van AHA
- AHA blijft dus grondwettelijk gezien haar grondwettelijk onjuist verkregen Nederlandse nationaliteit houden.
- De kamer heeft dus wel 150 grondwettelijk legale zetels
- De kamer is dus grondwettelijk gezien wel bevoegd om AHA haar grondwettelijk onjuist verkregen Nederlandse nationaliteit te ontnemen
- Maar dan is grondwettelijk gezien......

Godel, bewees dat de stelling dat, botweg gezegd, alle stellingen onwaarheden bevatten.
Escher, tekende dat uit.
Bach verzon er een leuk melodietje bij.

Marks | 17-05-06 | 11:27

zelden zoveel reacties gezien

Pie.R | 17-05-06 | 11:25

L.S.

In de commotie rond het al dan niet Nederlanderschap van ons (ex-?) kamerlid Ayaan Hirsi Ali wordt wat mij betreft te weinig aandacht geschonken aan het met dubbele maten meten van de VVD.
Zodra gewone burgers een arbeidsovereenkomst aangaan, al is het voor rioolwerker, moeten zij zich keihard legitimeren bij hun nieuwe werkgever. Paspoort in je handje.
Blijkbaar gelden deze regels niet wanneer je kamerlid wordt. Dan mag het partijkader beslissen dat dat niet met zo’n vaart zal lopen.
Wat mij betreft zijn volksvoorzitters die zo handelen lid van een criminele organisatie. Zij moeten absoluut behandeld worden als de eerste de beste spruitjesteler die illegale Polen in dienst neemt.
En eigenlijk is het landsverraad, dat diegenen die ons vertegenwoordigen en ons graag wetten willen opleggen diezelfde wetten niet op zichzelf van toepassing vinden.
Was het niet Mark Rutte die zo rond begin mei riep dat hij alle werkeloosheidsuitkeringen zou schrappen? Wat mij betreft prima, maar dan ook alle wachtgeldregelingen voor onze volksvertegenwoordigers, ambtenaren en burgemeesters geschrapt. Daar krijg je natuurlijk geen politieke steun mee. Dus dat wordt niet opgenoemd. Nee, een alleenstaande ouder of arbeidsongeschikte, dat is gemakkelijk wild, dat zijn natuurlijk allemaal profiteurs.

Morielje | 17-05-06 | 11:17

@nldennl Rita heeft het zwaar met haar baan maar daar kiest ze zelf voor. Een bakker moet ook niet zeuren dat ie om 0300 moet opstaan om brood te bakken. Je kiest voor een bepaald beroep en je hebt maar te accepteren dat je het zwaar hebt. En de mate van zwaarheid heeft ze toch aan zichzelf te danken. Ben je strategisch goed bezig, dan kom je nooit in de problemen als politicus. Weet je continu de juiste beslissingen te nemen dan loopt iedere situatie zoals die moet lopen. Ik ga nu even niet over karma praten want dat gaat misschien te wazig worden. Ik wil alleen zeggen dat je goed moet inschatten wat het beste is. Goed moet weten in te schatten wat het beste is dus. Het beste voor alle partijen. Rita is volgens mij bezig met teveel 1-richtingsverkeer. Ook haar manier van overkomen. Maar dat geldt voor de hele 1e kamer. Ze praten veel maar luisteren niet. Terwijl luisteren eens zo belangrijk kan zijn. Persoonlijk voeg ik nog 1 iets toe. Als je hoog op de ladder staat in de maatschappij, zoals AHA, dan kom je vanzelf eerder aan het daglicht. Dus dan is het tevens logisch dat er sneller over je gesproken wordt. Iemand die onder de grond leeft, daar hoor je inderdaad niets van. Dus ik vind het ook logisch dat er nu veel gesproken en gedacht wordt over AHA. En ook logisch dat er eventueel gesproken wordt over een mogelijke "Voorkeurs-behandeling". Soms gaat dat vanzelf. Een top-functionaris is evenveel mens dan een productie-medewerker. Toch betekend de een meer voor de maatschappij dan de ander. Je hebt mensen die ondernemen en je hebt mensen die werken voor ondernemers. Allebei mensen van vlees en bloed, allebei mensen die gaan naar de wc. Toch voegt de een meer toe dan de ander. New York, Tokyo en nog meer wereldsteden. Zouden niet gebouwd zijn zonder bepaalde mensen. Je gaat toch ook niet het onderste blik nemen uit een toren zodat de toren omvalt? Ik vind het dus logisch dat er gekeken wordt naar de functie van iemand. En wat iemand betekend heeft. Hoewel de arbeiders net zo belangrijk zijn. Iedereen die meedoet in de circel is nodig. Maar sommigen zijn simpelweg meer nodig. De mensheid is ook niets waard zonder de aarde.

hunter_h4 | 17-05-06 | 11:15

Hebben we trouwens ook door wat voor een schitterend stukje symboolpolitiek onze filibusterende rioolrat Verhagen gisteren weer uithaalde door een 3e termijn in het debat te eisen !!!!
_
Het ging werkelijk nergens om, met een "scherpere" motie die werkelijk kant noch wal raakte, waarschijnlijk alleen maar om later ooit nog eens op z'n kippenborstje te kunnen slaan van "IK heb toen PERSOONLIJK een 3e ronde in de heksenjacht op Verdonk afgedwongen !!"
_
Maar hetgeen me 't meest dwarszit ik dat ik nu een kei van 'n gonzende hoofdpijn heb over iets wat geen reet voorstelde, jij misselijkmakend klein ventje !!! Bah.. Bah.. Bah !!!

Prikker | 17-05-06 | 11:14

@kroepoeksklan 10.49
nee,niet Mark R. zit hier achter maar de linkse tegenstanders van Rita,het is toch toevallig dat dit nu ineens zooooo in de picture is,terwijl al jaren bekend is dat AHA heeft gelogen,OOK in de periode dat ze niet bij de VVD zat maar met de PvdA bezig was

nldennl | 17-05-06 | 11:05

@Kroepoeksklan

Rita heeft toch zelf die ellende op de hals gehaald als ik het goed begrepen heb. Ze wilde stel op sprong deze zaak aanpakken uit het niets. De informatie dat ze illegaal was die had ze al jaren tot haar beschikking. En ineens kreeg ze een spontane ingeving dat ze deze zaak wilde gaan aanpakken. En dan is het niets meer dan logisch dat er een crisis uitbreekt. Verdonk had natuurlijk haar mond kunnen houden maar dat is ook niet de manier van aanpak. Ik vind daarbij ook dat je een keer een fout van iemand door de vingers kan zien. Hirshi heeft gelogen in het verleden en heeft bewezen dat ze een goede burger en politicus is. Nou, zand erover denk ik dan. Mensen maken wel eens fouten. Ze beheerst de Nederlandse taal goed. Ze wilt zich inzetten voor iets goeds. Ze heeft nota bene bijna een nobel-prijs gewonnen. Wat houdt je tegen om haar 1 fout te vergeven. Ik denk wederom dat het om die controle gaat. Het voelt volgens mij als onzekerheid aan bij bepaalde functionarissen als iets anders wordt gedaan dan anders. En waarschijnlijk zijn ze bang dat ze continu aanvragen binnen krijgen. De controle is weg. Het overzicht is weg. Maar soms moet je gewoon eens experimenteren. Een compleet andere koers varen. En dit is geen compleet andere koers. Als je bang bent om Hirshi ( geldt ook voor Kalou en Taida) een paspoort te geven, dan faal je op veel opzichten. Ik bedoel dus ook. Ben je zo als onderneming bezig, dan zul je zo failliet gaan en niet kunnen concurreren met de rest. En dan zeg ik nog 1 keer erbij. Flexibliteit.

hunter_h4 | 17-05-06 | 11:05

Krijgt AHA/M nu €40 boete omdat ze geen geldig identiteitsbewijs kan tonen?

ECHOO! | 17-05-06 | 10:58

belachelijk wat hier gebeurd
als AHA geen collega was geweesd van al die politici hadden we hier niks over gehoord,sterker nog waarschijnlijk hadden we dan gevonden dat Rita wel gelijk heeft.
maar nu het een bekend iemand is proberen heel veel politici hier gebruik van te maken om Rita (en de VVD) zwart te maken,terwijl als AHA weer eens haar mond open trekt er maar bar weinig politici zijn die achter haar durven te staan,maar nu ze gebruik en misbruik kunnen maken van de situatie zijn ze ineens de grootste vriendjes met AHA.
dit is al erg genoeg maar dat ook een gedeelte van de eigen VVD-collega's hier aan meedoen is toch wel triest ,en dat terwijl Rita (met alle druk die ze heeft met haar baan)toch wel haar best probeerd te doen,en ik vind dat Rita niet iets verkeerd heeft gedaan ,het enige is wel dat ze inderdaad heel snel was met haar constatering

nldennl | 17-05-06 | 10:57

Regels zijn regels en regels zorgen voor een veilig gevoel, door regels blijft tevens de situatie hetzelfde. Ik denk dat ze ook bang zijn dat ze de controle verliezen. Dat daarom zo strict aan regels gehouden wordt. Regels zorgen voor controle. Zonder regels is er geen controle. Maar controle. Je kunt ook op een foute manier controle voeren. En teveel controle is ook niet goed. Ben je geforceerd bezig met controle uitoefenen, dan kan het schip zijn koers niet goed varen. Om het maar als schip te zien. Voer je continu druk op en heb je teveel controle, dan gaat het niet meer vooruit. Dat geldt volgens mij overal. Dan is het dus wederom die flexibliteit die naar voren komt.

hunter_h4 | 17-05-06 | 10:55

Het is gewoon een complot om onze Rita neer te halen. Hier zit Mark Rutte vast achter. Eikeltje.

Kroepoeksklan* | 17-05-06 | 10:49

@Outgunned. Je weet niet onder welke omstandigheden ze toen gelogen heeft. Tevens is het een aantal jaar geleden dat ze gelogen heeft. Liegen is nooit goed natuurlijk. Een vals paspoort is slecht want dat is illegaal. Tuurlijk is dat illegaal. Maar je kunt regels strict naleven of je gaat soepeler om met regels. En ook is het zo dat je ieder mens gelijk moet behandelen natuurlijk. Maar toevallig is het zo dat Hirshi bekend is en zich heeft ingezet voor het een of ander. Dan is het vanzelf zo dat ze een voorkeursbehandeling krijgt, zodra ze een andere behandeling krijgt. Maar er zijn zoveel regels. Niet alleen op dit gebied zijn er regels. Overal zijn er regels. Ik vind teveel regels niet goed. Het zorgt voor stagnatie en stilstand. Regels houden volgens mij vooruitgang tegen. Heb je regels die 10 jaar oud zijn, of heb je zelfs regels die 6 maanden oud zijn. Dan zou je altijd moeten toetsen of de regels nog wel functioneel zijn en binnen een moderne tijd passen. Maar goed, ze is illegaal aanwezig. Klopt helemaal. Maar wat bereik je door haar uit het land te zetten? Wat is de toegevoegde waarde? Een voorbeeld geven? Zelfde verhaal voor Kalou en Taida. Is het niet verstandiger om de grote problemen eerst aan te pakken? De extremisten eruit. Ik denk altijd dat je beter eerst de grote problemen het beste kunt aanpakken. En zeker stelsel-matig moet handelen. Soms denk ik ook wel eens van. Volgens mij heeft Den Haag helemaal geen structuur of vaste methodiek. Volgens mij hoddelen ze maar wat aan zoals ze hier in Limburg zeggen. Hoddelen betekend dan, ze prutsen maar wat aan. Prutsers. Ik zie op dit moment het voordeel niet van een uitzetting. Er zijn genoeg andere zaken die belangrijker zijn. En misschien is het wel een principe kwestie ook. Maar of principe-kwesties zo goed zijn. Genoeg principes gelden overal. Het principe van vooruitgang door flexibiliteit lijkt me wel een mooie. Flexibel doch zakelijk. Standvastig kan ook ernaast gebeuren. Een standvastige koers, met flexibele kanten.

hunter_h4 | 17-05-06 | 10:49

?!? 80% van de BURGERS vond dat ze de kamer moest verlaten, 47% vond dat ze haar NLschap moet inleveren... HELE VREEMDE volksvertegenwoordiging zeg ik dan...

ECHOO! | 17-05-06 | 10:39

@ Alle verdedigers
Dus volgens jullie moet liegen toegestaan worden zolang mensen maar wat doen?

OUTgunned | 17-05-06 | 10:38

@OUTgunned. Inderdaad is ze illegaal in Nederland gekomen, maar dat wisten ze al jaren. En het is ook een klein feit. Ze had wat gesjoemeld hier en daar. Ze werkt wel. Ze gaat niet onterecht een uitkering opstrijken en ze gaat niet profiteren hier, mensen die onterecht een uitkering opstrijken zijn naar mijn idee vele malen illegaler bezig. Genoeg mensen in Nederland zonder ambitie en zonder enige zin in wat dan ook. Mensen die 30 jaar op de reet blijven zitten. Dan heb ik het niet over mensen die ziek zijn en door overmacht niet kunnen werken. Laat die honderd-duizenden profiteurs maar eens ergens anders heengaan. Laat de mensen met ambitie gewoon eens hun gang gaan. Mensen met ambitie zijn gewoon nodig. En dan heb ik het nogmaals over Nederland in bedrijf. Zoals ze op rtl-z zo mooi verwoorden. Met grenze-loze ambitie. Dat Hirshi Ali in Amerika meteen welkom is dat zegt ook genoeg. Gelukkig dat ze ergens anders terecht kan. Dat ze niet hopeloos verloren is.

hunter_h4 | 17-05-06 | 10:27

Welk één vermakelijke klucht, nog afgezien wat ik persoonlijk van de betreffende hoofdrolspelers vindt, trek ik de volgende conclusies:

1. Muts Verdonk moet nodig aan een inburgeringscursus, gelet op de ontelbare taalfouten die ze gemaakt heeft, en gelet op het niveau van haar betogen kan ze meteen doorstromen naar het VMBO..........

2. Muts Ayaan Hirsi Ali kan meesterlijk toneel spelen, als een willekeurig ander persoon in vergelijkbare omstandigheden een dergelijk kunstje geflikt had, was dat waarschijnlijk voldoende reden geweest om hem/haar als ongewenst vreemdeling het land uit te zetten, waar uit volgt;

3. De vraag of, indien Verdonk bij haar standpunt blijft, of Ayaan Hirsi Ali zelfs strafrechterlijk vervolgd kan worden wegens het opzettelijk verstrekken van onjuiste persoonsgegevens, wat zou kunnen inhouden dat naast juridische stappen, zij bijvoorbeeld ten onrechte de afgelopen jaren haar inkomsten heeft verkregen ?

deFiscus | 17-05-06 | 10:27

@ outgunned heb jij dan nooit gelopgen om ergens binnen te komen ?

024_kicksass | 17-05-06 | 10:22

Ik zie zo'n chaos wel als positief iets. Als de 1e kamer in chaos verkeerd, dan is dat voor mij genieten geblazen. Laat ze daar maar eens flink denken hardop. Laat ze maar eens werken in chaos. Zullen ze alleen maar sterker van worden. Makke lammetjes worden sterker als er crisis heerst. En wie weet leidt zo'n crisis tot iets moois. Hoewel ik betwijfel of er ooit iets moois geschept kan worden uit die lammetjes daar. Politiek Den Haag zet zich waarschijnlijk niet hard genoeg in. Maar dan ga ik een hele andere kant op. Politiek Den Haag zet zich niet hard genoeg in, en de ambtenaren nemen dat voorbeeld over. Als ik ze soms in de 1e kamer zie geinen en ouwehoeren en als ik dan een of andere popi Jopi Bos zie waarbij het alleen maar gaat over hoe hij overkomt, dan denk ik van. Als dit de leiding is van Nederland. Dan mag er vandaag nog de bezem doorheen. Het klopt allemaal van geen kant. Misschien hoort het bij het tijdsbeeld of iets dergelijks. Wie weet is het over 4 jaar beter. Maar dan zullen hele andere mensen daar moeten plaats nemen. Dat continue gebral in de ruimte daar, het heeft totaal geen inhoud. Ik volg het niet op de voet allemaal wat er gebeurt in de 1e kamer, ben dat wel van plan. Voorkeurspositie of niet. Iets roept om verandering. Een drastische verandering. En dat begint bij de top. Is de top ziek, dan is alles ziek. En de top ( top= politiek Den Haag) is ziek, de top is ziek en daardoor is Nederland ziek.

hunter_h4 | 17-05-06 | 10:21

Wie liegt om het land in te komen moet oprotten, zo simpel is het. Verdonk gaat zeker mijn stem krijgen omdat ze geen onderscheid maakt tussen een bekend persoon of onbekend.
De mensen die nu lopen te zeiken mogen van mij allemaal mee het land uit, want dat zijn allemaal hypocrieten. Als het blijkt dat het om een moordenaar zou gaan zou niemand zich druk maken

OUTgunned | 17-05-06 | 10:17

Heb ik het nu goed begrepen?
Een brede kamercoalitie wilde dat verdonk toegaf dat er geen ruimte was, maar dat die er volgens de kamer nu WEL is...
Hierover is tot 02:30 gepraat, geschreeuwd en gebrald. Er is vooral herhaald, van alle kanten. Als stemmer zeg ik: mooi, eindelijk eens waar voor mn geld..
Maar effectiviteit?!? Ik hoorde Verdonk om 23:30 al zeggen dat er geen ruimte WAS bij het maken van de constatering, en dat er nu dus 6 weken de ruimte is voor het beoordelen van nieuwe info, danwel andere interpretatiemogelijkheden van die info om tot een (evt andere) EINDconclusie te komen.
DAt was dus wat de kamer wilde... Toch moesten dames en heren nog tot 02:30 doorknallen op schietschijf Rita...
Femke, Lousewies, Woutertje, Rouwvoet en vooral van Beek: WAAR WAS DEZE LEVENDIGE INZET MET HART, NIEREN EN CAFEINETABLETTEN VOOR TAIDA, KALOU EN VELEN ANDEREN DIE JULLIE NIET KENDEN?!?
Ik weet dat dat andere procedures waren, (naturalisatie ipv de-naturalisatie)maar ik kreeg gisteravond een soort van SHO gevoel in de trend van "RED AYAAN!". Ondanks dat sommige mensen toch zeker 2 minuten besteedden aan het verklaren dat het gelijkheidsbeginsel van kracht moet zijn. Dat bevalt mij dus helemaal niet.
Ik som nu dus op voor alle sprinkhanen die er over denken te verhuizen:
1- Kom naar Nederland en verzin een leuk verhaal, een coole naam en een geboortejaar.
2- Ontvang rap een paspoort en nationaliteit, alsmede een opleiding op hoog niveau.
3- Rond die af en krijg een topbaan door hard te roepen dan anderen van jouw afkomst niet deugen en van plan zijn om ons allemaal aan te vallen.
4- Ontvang naast de baan een mooi appartement en 24/7 bewaking. Vergeetn niet je bonus te vangen door het geven van spreekbeurten en bijwonen van boekenbals en filmfestivals. Je hoeft nu ook niet meer naar het werk waarvoor je wel betaald wordt.
5- Komt je gelogen verhaal uit: no problem, we hebben 150 idioten die dan allemaal tot diep in de nacht gaan staan trappen tegen de persoon die de wet toepast om te eisen dat dat in jouw geval niet gebeurd, omdat jij zo lekker zegt wat zij vinden.
6- Lach iedereen uit en vertrek als je niets meer kunt verdienen naar een ander land, met frisse mogelijkheden, nadat je het huidige land dusdanig ontkracht hebt dat men eigenlijk niets meer kan...

BEDANKT VUILE SPRINKHAAN MET JE VOORKEURSPOSITIE!

ECHOO! | 17-05-06 | 10:10

Een partij die van binnen conflicten heeft, dat kan toch niet? Een partij moet een partij zijn. Een eenheid. De VVD is totaal geen eenheid. Het liefst zag ik de hele 1e kamer als eenheid. Maar dan ga je toch richting een republiek of niet? Dat er 1 partij is die ambitieus is en alles weet. 1 partij die alle juiste mensen heeft met alle kennis en alles dat nodig is om dit land gewoon aan de top van de wereld te krijgen. Zo moet de politiek denken. Ze moeten zich afvragen. " Hoe bereiken wij de top van de wereld". Maar waar zijn ze mee bezig tijdens die urenlange debatten? Elkaar tegenspreken en onderling oorlog voeren. En gisteren dus echt die dame van D66, ze begon bijna te janken. Ik heb niets tegen vrouwen in de politiek, maar dan wel een vrouw die emoties kan uitschakelen. Maar zo zijn er ook mannen daar in de 1e kamer die kant nog wal slaan. Zet daar eens een team neer. Ze daar eens een team neer zoals Sony een team heeft. Ik heb gelezen tijden studie over hoe ze in Japan in de bedrijfscultuur bezig zijn met team-spirit. Daar kunnen ze in Den Haag wat van leren. Zo'n debat moet kort en krachtig zijn. De persoon die aan het woord is die moet weinig woorden gebruiken en precies weten waar hij over praat. De persoon die in debat gaat of daarna komt die moet de kers op de slagroom zijn. En zo moeten beslissingen genomen worden die okey zijn. Meer dan okey. VVD. Tja.... ik heb op VVD gestemd maar dat was ook gebrek aan beter. Geenstijl wilt toch ook de politiek in?? Nou wat houdt geenstijl tegen?? Hier zie ik vaak genoeg mensen met een uitgesproken mening. Talent loopt in Nederland rond, maar waarop verenigt dat talent zich niet? Van mijn part jonge studenten die ervaring willen opdoen. Studenten die 1 boek van management en organisatie goed bestudeerd hebben en de lijn verder doortrekken, die weten vaak meer dan menigeen politicus die ergens van de straat is geplukt.

hunter_h4 | 17-05-06 | 10:04

Gaat lekker zo hè ... Ali weg, want liegbeest, Verdonk snel weg vanwege dom. Rutte lijsttrekker van de Vetnekjes. Dat clubje neemt steeds meer trekjes van LPF over :-))

drivebyposter | 17-05-06 | 09:52

@Patriarch. Die dame van D66 kreeg bijna een hart-infarct. Ik vind ook dat je niet je emoties te hoog moet laten oplopen. Net zoals Femka Halsema dat doet. Ze zijn teveel met emoties bezig en dan is het verstand niet meer aanwezig. Ze schreeuwen te hard en denken te weinig na. Over Wouter Bos. Inderdaad, maar ik ga daar geen woorden meer aan vuil maken. Zit je in de politiek dan heb je je niet bezig te houden met de camera. In principe moet je de camera negeren. Ik zag Wouter Bos ook vaak in de camera kijken gisteren. Maar dat is algemeen bekend dat hij populair wilt zijn. Sowieso, noem eens 1 persoon op die zakelijk overkomt. Verdonk komt zakelijk over. Maar ook die aanpak is niet zoals het zijn moet. Ze is teveel met regels bezig. Volgens mij heeft ze nooit gehoord van flexibiliteit. Maar die hele 1e kamer, tis een zooitje ongeregeld daar. Volgens mij weten ze dus totaal niet welke koers ze op willen met Nederland. Dan heb je nog de Christenunie, dat lijken wel priesters uit de kerk hoe ze staan te preken.

hunter_h4 | 17-05-06 | 09:49

Nou weer de zoveelste reden om dit kabinet te laten vallen.. en weer accepteert de NL gemeenschap het gelaten, rustig op de rug liggende het volgende debacel af te wachten, stelletje makke vetgemeste lammetjes. Misschien moet Ali ons dan toch maar gaan offerren. We verdienen deze onzin kennelijk.

de Botte Bijl | 17-05-06 | 09:46

Toestroom van talent uit het buitenland, volgens mij is dat in de toekomst sowieso nodig wil Nederland blijven concurreren op hoog niveau. Is het hier zo dat er geen technisch personeel te krijgen is, ook niet door opleiding. Dan zou je als je goed bezig bent naar het buitenland moeten gaan kijken. Zoals een voetbal-club ook personeel in dienst heeft die gaat zoeken naar nieuwe spelers waar dan ook ter wereld. Maar dat hebben ze niet door, of ik zie het fout. Pas geleden was nog op rtl-7 dat het hier in Nederland ontbreekt aan ambitie. Dat Nederlanders niet zo ambitieus zijn en dat het ook ontbreekt aan mensen die verstand hebben van computers. Ze vroegen zich af waarom er hier geen 2e Bill Gates rond loopt. En de Technische Universiteit van Delft had het erover dat Nederlanders vaak te bescheiden zijn. Maar goed, Nederland is qua oppervlakte geen groot land, maar je kunt mij niet wijsmaken dat er totaal geen ruimte meer is. Ik wil wel eens weten hoeveel mensen nog erbij passen. Hier in Limburg is nog genoeg ruimte om te bouwen. En dan hoeft het niet compleet ten kostte te gaan van de natuur. Er is altijd wel ergens plek om een gebouwen-complex neer te zetten. Van mijn part van 30 etages hoog. Het gaat erom dat je mensen met verstand naar binnen haalt. En ook de mensen die hier echt de wortel van het kwaad zijn eruit haalt. Prioriteiten stellen ook. Het probleem bij de wortel aanpakken. En niet zomaar ineens iemand aanpakken die zich inzet hier. Pak dan eerst eens die duizenden, tienduizenden of misschien wel honderd-duizenden mensen aan die zorgen dat Nederland niet goed functioneert. Ik wilde het bijna hebben over tunen. Als ik naar Nederland kijk en ik neem mijn opleiding erbij en nog meer zaken. Dan denk ik aan tunen. Alsof je een auto aan het tunen bent. Zo moet Nederland ook aangepakt worden. De zaak grondig aanpakken en eens nadenken of de regel-geving wel in orde is. Oude regels. Nieuwe regels. Vooral oude methodes nakijken en beoordelen of het wel de juiste manier is. Een juiste koers varen ook wel. Zo, ik heb mijn woord geschreven. Ik zie Nederland nogmaals als bedrijf of onderneming. Nederland is een land dat moet concurreren en moet zorgen dat de inwoners het beste krijgen. Nederland moet de top van het kunnen behalen. En als ik dan gisteren dat debat op tv zag, dan denk ik van. Die mensen die daar lopen te ouwehoeren die zijn niet in staat daartoe. Ik ga nu niet zeggen dat er alleen maar mensen uit het bedrijfsleven plaats moeten nemen op de zetels daar. Maar dat geleuter af en toe daar. Alsof ze zelf niet weten waarover ze praten. De beste stuur-lui staan aan wal natuurlijk. En als buitenstaander heb je al snel een ander oordeel.

hunter_h4 | 17-05-06 | 09:44

Verdonk je hebt je werk gedaan, zoals het een minister betaamt
AHA Lekker bijhand gaan doen bij Zembla en nou nog 6weken de tijd, goh dat had je cker niet verw8? 1 lijntrekken geldt gelukkig ook voor jou......... Het punt is gemaakt en uitzonderingen bevestigen de.........

FF m`n gal verder kotsen over t debat van gisteravond gvd wat heb ik me lopen ergeren aan die linkse teef van een Halsema, d`r hals slagader explodeerde zowat van `t gebluf en emoties. Tuinkabouterje Bos dan omfg wat kan jij lekker gebruik maken van de situatie om te proberen het kabinet nog zwarter te maken dan t lijkt. Lafbek, wat val jij toch weer door de mand met je slinkse manier van aantijgingen. gewoon züm kotzen........... heh heh wanneer kom ik aan bod ja ik w8 nog even, ja , ja nu is t moment, nee nog ff w88 heheh,.even serieus kijken de camara staat tegen over me, dammn zit m`n haar wel goed? gvd.... ik loop nu ff weg kom zow terug neem een slokje water en dan ik wat zeggen heh heh ja *neemt slokje cola, rustig lopen wouter, *gooit papier op spreektafeltje zonder aankondiging want meneer denkt al president te zijn :S "ahum ahum, meneer de voorzitter ik wil.......... uhm meneer Bos gaat uw gang,...... ja uh meneer de voorzitter...................*kotst kaas. Cholesterol koppen Verhagen+Nazwijn zuip toch niet zow veel dan kun je beter in debat zonder trillende handjes en kun je nog een jaartje mee als lapzwansch. Geert jouw mening telt niet leer dat toch is, je lult tegen de bierkaai,... zie dat toch in ga conducteur worden in Limburg tussen Helmond en Roermond. Van der Laan, je bent niet alleen scherp je zit ook bij D66, tering......... als jij in `45 had geleefd......... ikwienie hoor maar je hebt nazie trekjes in je manier van praten, je kijkt wel geil trouwens ikzou je graag in je aarsje nemen......... zoooooooooooow dat lucht op :)

The Patriarch | 17-05-06 | 09:37

Inderdaad!!!!
Je mist door die strakke regels veel kansen. Je moet kansen benutten en bedreigingen tegen gaan. Alleen weet Verdonk niet goed wat de bedreigingen zijn. Volgens mij staart ze zich blind op de regels en op die manier mist ze de kansen. Regels regels regels. Ze kijkt waarschijnlijk niet naar het mens inderdaad, ze kijkt niet naar de kansen zoals ik zei, doordat ze naar de regels kijkt, ziet ze de kansen niet. Nederland optimaliseren, dat wil vanzelf zeggen dat ze eerst het tuig gaan aanpakken, laat die goede mensen nog een paar jaar rondlopen hier, laat die goede talentvolle mensen van mijn part voor altijd rondlopen. Kijk of er kansen zijn die je kunt benutten. Pak eerst de rotte appels aan. Je gaat toch niet een fruitmand opschonen door de rotte appels te laten liggen en de mooie appels eruit te halen?

hunter_h4 | 17-05-06 | 09:25

Als Verdonk eerder had geleefd dan zou Nederland nooit helden zoals Erasmus en Willem van Oranje Nassau hebben gehad, als buitenlanders zouden zij immers ook niet welkom zijn geweest. Gelukkig was men toen nog van mening dat humaniteit en tolerantie belangrijkere waarden waren voor het bestaan van dit kikkerlandje dan met demagogische politiek verkregen campagnewinst.

ninjaterrorist | 17-05-06 | 09:17

Ik ben van mening dat je talent moet koesteren. Al zijn ze van het buitenland. Talent laat je binnen en mensen die tegenwerken die biedt je tegenstand.
Zie je Nederland als bedrijf en onderneming, dan kun je makkelijk ruimte maken voor talent. Van mijn part bouw je een complex met woningen voor die mensen. Er is nog altijd plaats genoeg hier. Genoeg mensen die uitkering-trekken zonder recht te hebben daarop. Duizenden Nederlanders die zich niet aan de wet houden. En dan zetten ze mensen uit die wel het beste voor hebben met het land. Zelfde geldt voor Kalou en voor Taida. Maar zo krijg je weer een probleem wanneer veel talent komt aanwandelen hier. Maar dan kun je nog altijd een grens trekken. Ik vind dat je talent moet benutten op alle mogelijke manieren. En jah, zelfs al is het talent geen 100 procent Nederlander. Talent is talent.

hunter_h4 | 17-05-06 | 09:10

@Dömper 17-05-06 @ 08:56

LOL!

Aussie | 17-05-06 | 08:58

@overheidopschonen 17-05-06 @ 08:19

Bos was druk bezig Balkenende en het kabinet aan te vallen dat zo'n "enorme puinhoop" is in plaats van bij de feiten van de avond te blijven. Maar ja, stemmen trekken doe je in dit geval natuurlijk ook over de rug van AHA. Wat een zielig watje die Bos.

Aussie | 17-05-06 | 08:50

@overheidopschonen

Ik weet niet of je het is opgevallen maar als er iemand onder de grond ligt dan is het Verdonk wel.

Rabarberke | 17-05-06 | 08:23

Het niveau van Halsema en Bos is weer op het oude peil d.w.z. beneden peil

overheidopschonen | 17-05-06 | 08:21

I love Rita.

diepnek | 17-05-06 | 08:19

het was toch de PVDA die iedereen zonder paspoort binnen liet komen. En liegen is Bos en Halsema ook niet vreemd. Waar zijn de bedriegertjes ook al weer.

overheidopschonen | 17-05-06 | 08:19

Wat is dieFemke Halsema een rot mens. Zo'n vals mens heb ik zelden gezien Bah wat een trut

overheidopschonen | 17-05-06 | 08:17

Ik vat even het debat samen:

Eerste termijn:

De kamer vindt dat Verdonk onzorgvuldig heeft gehandeld en onvoldoende heeft gekeken naar de bijzonderen omstandigeheden.

Verdonk zegt dat ze zeer zorgvuldig heeft gehandeld en alle de tot haar beschikbare mogelijkheden heeft onderzocht.

Tweede termijn:

Motie van Beek krijgt ruime kamermeerderheid maar blijkt voor de kamer niet scherp genoeg omdat Verdonk op basis van de motie niet genoopt kan worden om te erkennen dat ze tot dusver onzorgvuldig heeft gehandeld.

Ze geeft wel aan op basis van nieuwe informatie haar standpunt te willen wijzigen, maar de kamer wil toch vooral horen dat ze los van de nieuwe informatie erkent dat ze meer had kunnen doen dan dat ze tot dusver gedaan heeft.

Omdat het onduidelijkheid alom is vragen de meesten een derde termijn aan.

Derde Termijn:

Verhagen dient een scherper motie in waarin o.a. staat dat de nietigheid van het Nederlanderschap van AHA niet aan de orde is, dat Verdonk onzorgvuldig heeft gehandeld etc. etc.

Verdonk zegt dat ze de motie zal uitvoeren en verklaart zich daarmee dan ook eens met de inhoud.

RADIOINTERVIEW DAARNA OP RADIO1:

Verdonk: "Ik heb zorgvuldig gehandeld. Ik heb een standpunt ingenomen en we zullen nu zien of de komende zes weken informatie naar buiten komt die leidt tot een ander standpunt"

Hebben ze godverdomme urenlang en drie termijnen dat viswijf duidelijk gemaakt dat de meerderheid van de volksvertegenwoordiging vindt dat ze ONzorgvuldig heeft gehandeld, aanvaardt ze uiteindelijk n.b. de motie waarin dat staat zonder enige aarzeling en nog geen vijf minuten later kakelt ze op Radio 1 weer hetzelfe relaas op van haar eerste termijn.

Kan er nu dan een nieuw debat met een expliciete motie van wantrouwen volgen, nu het evident is dat mevrouw de volksvertegenwoordiging niet serieus neemt?

Rabarberke | 17-05-06 | 08:16

Manke Nelis 17-05-06 @ 07:52
Ambtenaar zeker?

brrkah | 17-05-06 | 08:06

Hopelijk is dit rond verkiezingstijd vergeten en heeft rita weer genoeg goede dingen gedaan.Zonde als dit haar ondergang word...

NoClass24 | 17-05-06 | 08:03

filter 17-05-06 @ 07:31
De PvdA spint hier garen bij, dat is duidelijk. En de "sociaal-liberale" corpsbal Rutte ook. Hij mag nu weer hoop koesteren om lijsttrekker te worden van de VVD. Rutte is ook de favoriete "junior-partner" voor de PvdA bij een nieuw te vormen coalitie in 2007. Ik gok op een een-tweetje PvdA-VVD (Rutte-affictionados) qua vallenzetterij. Een teken aan de wand zijn ook de vele messen in de rug van Verdonk vanuit haar eigen partij.

brrkah | 17-05-06 | 08:02

@filter 07:31
Heeft de PvdA ook het schot gelost op JFK?

orange_revolution | 17-05-06 | 07:57

@filter>je hebt de reposten zonder wegjoris award gewonnen.

superjan | 17-05-06 | 07:56

Ik ga me na deze lange nacht maar ziek melden.

Manke Nelis | 17-05-06 | 07:52

brrkah:
Het was NIET Rita Verdonk die met de 'documentaire' kwam.
Het was NIET de VVD die op achterstand in de peilingen stond.
Het is NIET de VVD die een grote moslim-aanhang heeft [die Ayaan Hirsi Ali maar wat graag zien vertrekken]

.
De PvdA zit hierachter.
Rita Verdonk was de populairste minister.
Ayaan Hirsi Ali wordt gehaat door een groot deel van de PvdA aanhang.
Zembla = VARA = PvdA.
.
Twee vliegen in èen klap voor de PvdA.

filter | 17-05-06 | 07:31

filter 17-05-06 @ 06:59
Dat is duidelijk. Alleen: WIE heeft de val gezet? Suggesties? (en kom nou niet aan met de loopjongens van Zembla)

brrkah | 17-05-06 | 07:16

haasje over 17-05-06 @ 06:49
Verdonk heeft conform de wet Ayaan de wacht aangezegd. Ayaan heeft 6 weken om hierop te reageren.
Ik zie het probleem niet. Het verhaal van Verdonk was stuntelig, maar klopte inhoudelijk wél. De kamerleden (op Rouvoet na) werden te kijk gezet als een hijgerige meute, die bloed wil zien. Treffend was wel weer het "soevereine" optreden van Wouter Bos, die letterlijk met zijn mond vol tanden stond, totdat hem snelsnel een papiertje werd aangereikt.

brrkah | 17-05-06 | 07:07

Theo van Gogh's moeder heeft gezegd dat er een val was gezet voor Verdonk door 'links' - met Ayaan Hirsi Ali als blokje kaas.

filter | 17-05-06 | 06:59

Dit is officieel een kutstreek
Dit heeft me de halve nacht gekost en ze zit er nog.
Ik ben ook geen twintig meer.
En waarom zit ze er nog?
Nobody knows. Ze is zo beschadigd dat ze beter met haar wachtgeld op zak ergens wonden kan gaan likken.
Het gaat allang niet meer over de vraag of ze weg moest, maar nu alleen nog Waarom blijf je zitten?

haasje over | 17-05-06 | 06:49

Ach, al dat gezijk. Ali heeft de Wet overtreden om ons land binnen te schuiven. Eruit met dat wijf.
Verdonk is een held in mijn ogen.
Schop alle Ali's eruit. Allemaal probleem-kinderen waar we niet op zaten te wachten. Geef mij maar namen zoals Guus, Gijs en Jan. Marijke en Marie.
Fuk al die Ali's.

Eurobuck | 17-05-06 | 06:42

@Tarak 17-05-06 @ 03:45:
Punt 1: Kwantiteit is zelden een maatstaf voor kwaliteit. In ieder geval zegt de hoeveelheid leden en de hoeveel posts niets over de kwaliteit daarvan. De opmerking is niet sneu, fok.nl is sneu.

Punt.2: Een "quote" mogelijkheid is alleen handig als je je eigen mening niet stevig genoeg kan onderbouwen en je een geheugen van een vlo hebt. Ik betwist het nut van quoten niet, maar de noodzaak is nihil. Bovendien is quoten erg makkelijk om zinnen uit een contextueel verband te halen en is dus vatbaar voor drogredenen om je gelijk halen. Een fenomeen wat op fok welig tiert.

Punt.3: Mijn commetaar is niet mijn standpunt, een standpunt staat er verder niet in. Het is gewoon een aantal feitelijke constateringen. Wat ik voor het overige van deze hele schertsvertoning en walstaltige poppenkast vind is onbelangrijk.

crixus | 17-05-06 | 05:18

Een nieuwe hier?
Ja!

Oke, dan nu Rita.
Ik ben geen VVDer, dus heb ook geen stem... Maar wel een stem om m'n zegje te doen.
AHA heeft gelogen over haar naam, geboorteland-, en datum: JA
RV is sneller dan het licht erachter gekomen dat AHA nooit Nederlandse is geweest: JA

AHA's leugentjes waren reeds jaren bekend. Een beetje laat dus om er nu zo'n hetse van te maken. De heer Nawijn had 3 jaar geleden moeten zorgen dat AHA een rechtsgeldig paspoort kreeg, dat zij met haar juiste naam en geboortedatum een Nederlandse werd. Maar nee... een onderzoek onder zijn verantwoording toen mondde uit dat alles goed was, Nawijn besteedde er geen aandacht aan. En potverdorrie, nu is ie vergeten dat er een onderzoek was, hij kan zich niks herinneren... Meneer Nawijn had 3 jaar geleden deze hele hetse kunnen voorkomen. Maar meneer Nawijn wast zijn handen in onschuld, in simpelheid m.i. Hij is verantwoordelijk voor dit leed!

Mevrouw Verdonk is een harde tante. Ja! Maar in dit geval doet ze het werk wat 3 jaar geleden gedaan had moeten worden door meneer Nawijn. Dat zou een hoop leed hebben bespaard -- AHA zou een Nederlandse zijn! Nog steeds bedreigt en uit huis gezet misschien..., maar haar paspoort zou rechtsgeldig zijn, en ze zou met blijdschap en trots haar nieuwe baan in de VS kunnen aanvaarden op de tijd die zij gepland had.

Ik schaam niet mij niet voor mijn land, maar ik schaam mij dat het zover heeft moeten komen, ik schaam mij voor incompetente leiders van mijn land.

Zoals ik in het begin al zei, ben ik geen VVDer. Geen fan van AHA, en geen fan van RV! Toch wil beiden sterkte wensen: Ayaan Hirsi Ali in de niet gemakkelijke tijd die ze wellicht tegemoed gaat. Rita Verdonk met het verdedigen van haar werk...

Beiden maken zich soms niet geliefd door wat ze zeggen en doen, maar ze houden ons in iedergeval wakker! Meneer Nawijn daarentegen praat wollig, zegt niets, en is de volgende dag vergeten wat hij gisteren heeft gedaan.

bes | 17-05-06 | 03:56

@crixus Nogal een opmerking met een hoog sneuigheidsgehalte over een forum wat vele malen groter is dan geenstijl en tenminste een fatsoenlijke quote mogelijkheid heeft.

Inhoudelijk: Ik betwist je standpunt op diverse punten. Ik ga nu echter naar bed. Morgen meer.

Tarak | 17-05-06 | 03:45

Tarak 17-05-06 @ 03:00:
U slaat de plank mis. Niet de kamer heeft ongelijk, de kamer is het hoogste orgaan in de rechtsstaat. Als de kamer vindt dat de wet en de jurisprudentie ruimte laat dan is dat zo. De 2 moties zijn met overweldigende steun aangenomen. De kamer vindt dus de facto dat de Minister de brief niet had mogen doen uitgaan met een voorbarige conclusie op basis van de wet en arrest van de Hoge Raad. De minister is gehouden aan het oordeel van de kamer.

Bovendien heeft de minister impliciet toegeven dat het besluit tot het verlenen van het Nederlanderschap geen nietig besluit was, maar een vernietigbaar besluit. Dat was het grote punt dat André Rouvoet maakte.
De minister gaf ruiterlijk toe dat Ayaan NU nog steeds nederlandse is. Hé, dan was het besluit dus niet nietig, want dan was ze nu geen Nederlandse.
Dus is het een weloverwogen besluit geweest om de brief naar Ayaan te sturen. Het was geen kwestie van "ik kon niet anders". De kamer beslist: het kon wèl anders. De kamer heeft gelijk, no matter what. Dat heet democratie.

Daarbij komt nog dat het arrest van de Hoge Raad naar inzicht van de kamer wel degelijk ruimte aan de Minister bood voor een andere overweging. Daarmee is het dus bovenop de impliciete bevestiging van de minister dat het een vernietigbaar besluit tot verlenen van Nederlanderschap is en geen nietig, een extra speelruimte voor de minister om het geval Ayaan individueel te behandelen. Dus op 2 punten ging de minister nat.

Maar ja, u post op FOK. Dat zegt genoeg.

crixus | 17-05-06 | 03:35

dammit, nog één scenario: femke komt morgen met de emails van verdonk aan ayaan op de proppen...
wishful thinking??? tja, zou kunnen *zucht*

anarchez | 17-05-06 | 03:17

Voor de juridische diehards onder ons: er is zeker ruimte, want er is de (wettelijke) mogelijkheid voor betrokkene om binnen zes weken te reageren. Zonder ruimte zou dat inhoudsloos zijn, en de wet is niet inhoudsloos. Er is dus ruimte voor heroverweging, zij het niet aan de voorkant van de procedure, maar aan de achterkant.

Woopidoo | 17-05-06 | 03:13

Voor de volledigheid, hier de bron en het hele interview met Hunkar:

dhost.info/recensent/2000-2004/aldith_...

En ja, ik ben een fan van haar, dus nog een quotje:

Op welke partij ga je stemmen in januari?
"Ik weet het nog niet. In mei heb ik op Zalm gestemd omdat hij de enige was die in ieder geval op papier kon laten zien wat hij vier jaar had uitgespookt, vanwege zijn toenmalige functie. Wat het volgend jaar gaat worden, daar ben ik nog niet uit. Het wordt in elk geval geen linkse partij, geen PVDA, SP, Groen Links of D66."
Waarom die partijen persé niet?
"Omdat ik ze verantwoordelijk houd voor de jarenlange politieke correctheid. Dat is dat wijzende vingertje weer, dat ook in de journalistiek leeft, en eigenlijk in de hele samenleving. Mensen delen teveel meningen die maatschappelijk wenselijk zijn, ik denk liever wat wenselijk is voor mezelf. Ik wil niet dat mensen me blijven zien als een bijzonderheid. Ik ben bijzonder omdat ik geslaagd ben, niet omdat ik een geslaagde allochtoon ben. Dat is ook het punt dat ik bij Knevel gemaakt heb, Nederland is niet van jou of van mij, maar van zestien miljoen mensen die hier wonen en die zien er op allerlei manieren uit, maar die zijn allemaal van Nederland en Nederland is van ons allemaal. Dus ik wil niet aangesproken worden op mijn anders-zijn, want ik ben nooit anders geweest dan Nederlanders. Ik bèn Nederlander, dus ik heb het rècht om zo gezien te worden."

Tarak | 17-05-06 | 03:11

This was all just one heck of a waste of time.

Stem maar voor of tegen...

TM | 17-05-06 | 03:10

@ gevallenverstand
Maar die Treble sloeries zijn tenminste wel echt van ons en kosten een stuk minder in 't onderhoud !

Prikker | 17-05-06 | 03:09

@gevallenverstand 03:05
Versta jij ze dan met hun gebrabbel?

schaamstreek | 17-05-06 | 03:08

Om mevrouw Hunkar te quoten:
"Als we de achterstand willen inhalen, moeten we de mensen die hier nu zijn opleiden, taal leren, vrouwen de deur uit, mannen aan de afwas, in feite hetzelfde als wat Nederlanders 25 jaar geleden zelf hebben gedaan. Gewoon de allochtonen een compleet opleidingspakket aanbieden, en wie niet wil, die moet maar het land uit."

Erg progressief voor iemand die bij de staatsomroep werkt.

Tarak | 17-05-06 | 03:08

@Tarak 03:04
Aldith propageerd de hollandse Oprah te zijn, geen sterk nummer dacht ik.

schaamstreek | 17-05-06 | 03:07

En met treble word het ook al niets!

gevallenverstand | 17-05-06 | 03:05

zucht... eindelijk over...

kolonel klootoog 02:21

Als je nog wakker bent :) Tsja, wat is wijs... Als ze dan kinderen gaan nemen om in Nederland te mogen blijven is het ook niet goed denk ik. De kinderen de kans geven te blijven terwijl de ouders wegmoeten kan toch ook niet de bedoeling zijn. De beste oplossing zal wel niet bestaan, alles heeft nadelen. Ik ben dan ook geen politicus en die zijn toch diegenen die het beleid maken. Maar er gaat wel wat veranderen nu denk ik. Afwachten maar... Welterusten kolonel en de rest ook!

Grunnie | 17-05-06 | 03:05

Wouke was tenminste nog een niet links geluid binnen de NOS. Alhoewel NOS journaallezeres Aldith Hunkar als één van de weinige NOS'ers ook tot de niet linksen zou behoren.

Tarak | 17-05-06 | 03:04

@crixus
Wouke van Scherrenburg als een soort Kay van der Linden voor DD?

schaamstreek | 17-05-06 | 03:03

Leden van het Corps diplomatique hebben nu eenmaal andere rechten als us ordinary people. Als er een ramp is worden CD leden het eerst geevacueerd, het eerst in schuilkelders. Daar had een welwillend minister best een mouw aan kunnen passen. Rita heeft dat niet gekund (te dm) of niet gewild (onwelwillendheid) Je vastbijten op een detail is zooo'n boerenmanier van debatteren,

gevallenverstand | 17-05-06 | 03:02

@Prikker 03:00
Dat zeg ik, we willen weer vuurwerk zien, heerlijk wijf. Weg met Mengele!!

schaamstreek | 17-05-06 | 03:02

@SpankyHenkie

Ik quote even wat ik op FOK! postte:

In de eerste plaats stelt Verdonk zich op het standpunt in dat er sprake is van nietigheid van een Koninklijk Besluit van rechtswege waar ze dus geen invloed op heeft. Zij constateert alleen maar dat het Nederlanderschap dus nooit is verleend.

De Tweede Kamer betwist dit, volgens haar is er wel ruimte en is er sprake van een bijzondere omstandigheid en ze wil daarom dat Verdonk deze bijzondere omstandigheid onderzoekt en haar besluit binnen zes weken heroverweegt. Als er sprake is van nietigheid van een KB is er echter dus geen sprake van een besluit van een minister. De Tweede Kamer vraagt dus aan de minister om een ministerieel besluit te heroverwegen wat er nooit is geweest. De Tweede Kamer blijft vaag over wat de juridische onderbouwing is van haar motie.

Verdonk stelt dat Hirsi Ali een beroepstermijn van zes weken heeft, en als er nieuwe feiten zijn, in theorie dat Ayaan Hirsi Ali toch Ayaan Hirsi Ali heeft, zij haar constatering zal bijwerken. Daarop werd ze aangevallen, want dat zou toch wel heel onlogisch zijn. Verwerpt Verdonk hiermee de motie?

Natuurlijk is het hele theoretische verhaal bullshit, maar dat geldt voor wel meer formele besluiten dat verzet of beroep geen enkele zin heeft. Dat de Tweede Kamer dit niet wil zien, is dus alleen om Verdonk te beschadigen. Sneu allemaal. Nu neemt de LPF het voor Verdonk op.

Naast dit verhaal is er ook een motie aangenomen waarin Verdonk wordt verzocht om te onderzoeken of Ayaan Hirsi Ali in aanmerking komt voor versnelde naturalisatie. A la Maxima dus.

Nawijn heeft gelijk de motie zou Verdonk dwingen om tegen de wet in te gaan, bovendien gaat de Tweede Kamer op de stoel van de rechter zitten.

Tarak | 17-05-06 | 03:00

@ schaamstreek
Schlettenburg : ze is altijd goed voor een relletje !!

Prikker | 17-05-06 | 03:00

14 uur vergaderd. wat een tijgers zijn het toch in 070.

Shareholder | 17-05-06 | 03:00

ehond 17-05-06 @ 02:50
K2 had een voorlopig diplomatiek asiel kunnen geven en dan had er met wat uitstel en aanpassing van de asielwet best zaken gedaan kunnen worden. Er is gewoon onwil.

gevallenverstand | 17-05-06 | 02:59

Glas plas was

de dikke man | 17-05-06 | 02:58

@Prikker 02:55
Wouke.......... geweldig, van mij mag ze terug komen.

schaamstreek | 17-05-06 | 02:58

K2 heeft niks besloten omdat ze niet op de stoel van de rechter kunnen gaan zitten en kunnen eisen dat verdonk wel opeens ruimte zou moeten zien. ze kan het misschien onderzoeken, maar dat betekent natuurlijk niks.

daskapitalist | 17-05-06 | 02:57

@bottehond 17-05-06 @ 02:17 : jij bent gewoon een domme rechtsert die allen maar naar The Dukes of Hazzard kijk en blind achter het vaandel aanloopt! ;) **ssssssmmmmmaaaaaaakkkkkk!!!*

Anyway, crisis eauver, Rita V. nog steeds op de vlucht. Ik niet werken op werk morgen. Muziek-videos and such downstairs..... later..... wellicht.

I love you all! You grafiitti-artists on the toiletwalls of the internet!

TM | 17-05-06 | 02:56

@Ferry Mengele
Ga eens deaud.

Dömper | 17-05-06 | 02:56

Regels Zijn Regels = Befehl Ist Befehl

Heek | 17-05-06 | 02:56

@Tarak:
zo is de hele omroep. Of had je dat nog niet door?

poktor | 17-05-06 | 02:55

Hebben jullie die Wouke van Schlettenburg in de coulissen zien staan ? Zou die nog een impertinente vraag hebben ?

Prikker | 17-05-06 | 02:55

@Tarek: En wat heeft de 2e kamer dan net besloten ? Of is het een instituut voor spek en bonen ? Daar lijkt het wel een beetje op.

SpankyHenkie | 17-05-06 | 02:54

Het NOS blijft van de rooien hè.....

Tarak | 17-05-06 | 02:54

Donner zat vooral baco'tjes weg te tikken, zag ik.

Shareholder | 17-05-06 | 02:54

boehond 17-05-06 @ 02:50 Rita zegt dat ze niet beschadigd is bedoelde ik. Onempathise bitch. Daar is een woord voor!

gevallenverstand | 17-05-06 | 02:54

*haalt de spandoeken en slingers weer binnen*
-
dammit *plop, plop, plop, plop*
-
je weet wat er gaat gebeuren, al aan het begin van de avond, maar je wil zo graag toch.......

anarchez | 17-05-06 | 02:52

Ze heeft nog steeds haar standpunt niet gewijzigd, niet te geloven
Die motie heeftz e toch aanvaard of wat?

collapse | 17-05-06 | 02:52

Over een week of zes zijn we toch wereldkampioen.

Heek | 17-05-06 | 02:52

er is geen ruimte, dat is nog steeds de grap. verdonk zal veel kijken, maar weinig ruimte vinden. die constatering zal gewoon nog staan over 6 weken.

daskapitalist | 17-05-06 | 02:51

@SpankyHenkie Als er sprake is van een nietigheid van rechtswege van een Koninklijk Besluit, dan is er geen ruimte voor een minister.

Tarak | 17-05-06 | 02:51

gevallenverstand 17-05-06 @ 02:48

Cool gedaan Botte, dank je, gevallene!

bottehond | 17-05-06 | 02:50

Je gaat niet onderzoeken OF er ruimte is, ER IS RUIMTE, BITCH !!!!

SpankyHenkie | 17-05-06 | 02:49

Die Mingele is geen gewoon links, dat is extreem links. Smerige manipulatieve rat.

Tarak | 17-05-06 | 02:49

crixus 17-05-06 @ 02:47

ken je dat... zo'n voet met vier lagen sokken....?

bottehond | 17-05-06 | 02:49

@Phoib 17-05-06 @ 02:43

Dat viel mij ook op. Lazrak in de kamer!

CoJoNes | 17-05-06 | 02:48

Ik ben niet beschadigd en voel me goed. Empathie kan gewoon een verboden woord worden. Alles is mogelijk.

gevallenverstand | 17-05-06 | 02:48

Zat ik in het stamcafé dan gaf ik nu een rondje, helaas daar zitten we niet.
Dus slaaplekker allemaal, *god god wat was het weer spannend*.

Levereter | 17-05-06 | 02:48

@daskapitalist 17-05-06 @ 02:45
betekent

bestestuurman | 17-05-06 | 02:47

Loopt Mengele nog te wouwelen over Pacis en Kalou, linkse rukkert.

schaamstreek | 17-05-06 | 02:47

Jim Beam 17-05-06 @ 02:44

Rustig, boon....... er komt altijd een nieuwe fortuin of verdonk, zelfs als het verdonk zelf niet is..... tis net of je naar psv- munchen zit te kijken... ben je toch voor psv.....

bottehond | 17-05-06 | 02:47

"De vergadering is gesloten"
Maar de kous nog niet af....

crixus | 17-05-06 | 02:47

@ daskapitalist
betekent ?
't is laat he jongen... ;)

Prikker | 17-05-06 | 02:46

@BrZ
daar heb ik dus ook last van

collapse | 17-05-06 | 02:46

Godsamme, wat is die Mingele weer achterbaks bezig.

Tarak | 17-05-06 | 02:46

-offtopic-
Kan die Ferry Mengele niet met terugwerkende kracht geaborteerd worden?

Dömper | 17-05-06 | 02:46

@BrZ:
nope. Slechte politiek!

poktor | 17-05-06 | 02:46

betekendt

daskapitalist | 17-05-06 | 02:45

Waarom trap ik er toch altijd weer in !
Uuuuren lang gewouwel en dan de opbouw naar de spanning...
En uiteindelijk gebeurt er vrij weinig..

Lijkt wel slechte sex..

BrZ | 17-05-06 | 02:45

Fractie-genoten, ik wens u allen een goede nacht, het was weer leerzaam.

schaamstreek | 17-05-06 | 02:45

Zo hee.............
Verenstalen Rita dus.
Bamboe Rita.

Jim Beam | 17-05-06 | 02:44

betekend helemaal niks die extra motie van het cda. rita blijft winnaar van het debat.

daskapitalist | 17-05-06 | 02:44

To be continued dus... the people versus the hague? en we gaan nog niet naar huis, nog lange niet!

bottehond | 17-05-06 | 02:44

Goed. Beide moties aangenomen. we gaan pitten. Doei!

poktor | 17-05-06 | 02:43

Hi5 net als die andere Jorritsma!

gevallenverstand | 17-05-06 | 02:43

LOL@Levereter 17-05-06 @ 02:42
Ik had 'm ook al in m'n Ctrl-C staan: Ze dronken een glas... deden een plas... en alles was weer zoals het was.

Dömper | 17-05-06 | 02:43

zo afgelopen.

shitty | 17-05-06 | 02:43

Zelfs Lazsak zat er??????

Phoib | 17-05-06 | 02:43

@Prikker
van der Vlies dus, akkoord.

schaamstreek | 17-05-06 | 02:42

Ze dronken een glas, ze deden een plas en alles bleef zoals het was......

Jim Beam | 17-05-06 | 02:42

AAARRRRRGHHHHHHHHHHHHHH die SGP'er !!! Schiet 'm dood !!!

Prikker | 17-05-06 | 02:42

Mijn teef jankt dat Rita slimmer is dan wij denken en dat zij een echt goed wijf is... snik sobbb... vrouwen.

bottehond | 17-05-06 | 02:42


Morgen in de krant:

IJzeren Rita BUIGT

............................................. dag politieke ambities

yeah

collapse | 17-05-06 | 02:42

Kijk maar:" Ze dronken een glas .....".

Levereter | 17-05-06 | 02:42

nou uh ferry.. het lijkt weer met een sisser af te lopen..

gavrillo | 17-05-06 | 02:41

Degene die nu nog interrumpeert moet direkt ge-excuteerd worden... t'is bedtijd mensen !

Prikker | 17-05-06 | 02:41

En daar blijf je dan wakker voor !!!!

Heek | 17-05-06 | 02:41

damned kut kut kut

collapse | 17-05-06 | 02:40

Ze heeft ingebonden.............................

Jim Beam | 17-05-06 | 02:40

Mijn teefje zit te janken............

bottehond | 17-05-06 | 02:40

Zou onze Joris nog wakker zijn ?

Prikker | 17-05-06 | 02:40

Tis oorlog.................

Jim Beam | 17-05-06 | 02:39

@Levereter:
Inderdaad, de toon is gezet. Verdonk bindt in en gaat haar werk nu goed doen, Ayaan gaat lekker naar de USA en Rutte wordt de nieuwe 1e man. Het is nu enkel nog geneuzel in de marge, waarbij men niet eens meer mag uitspreken van de voorzitter. Iedereen wil naar huis.

poktor | 17-05-06 | 02:39

Damn... de kamer staat voor lul... rrrrrrrita heeft vrienden in de kamer... en ze doen het goed, zwlfs die ladaverkoperT... het Volk tegen den Haag... wat een apoteose!
Mijn teefje vraagt iedereen in de gaten heeft dat niemand het over de inhoud heeft , behalve die gristen.... betrekking dus, en geen inhoud......

bottehond | 17-05-06 | 02:39

Tarak 17-05-06 @ 02:36
De wet biedt geen ruimte, maar je zou bijvoorbeeld kunnen zeggen bedreigde personen blijven voor onbepaalde tijd onder de bescherming van het koninkrijk. Donner kan wel 20 van dat soort varianten uit zijn pink halen. Er is onwil. Dat gold ook voor Taida en Kalou, dat geld voor bolebozestudenten.

gevallenverstand | 17-05-06 | 02:39

christen unie doet ook nog even een woordje.... een nieuwe motie doet minister definitief dwingen???

al met al is dit debat een vertoning = muppetshow

shitty | 17-05-06 | 02:39

@bottehond
Heb je niet wat sterkers zo laat op de avond.

controle | 17-05-06 | 02:38

Ons Nazwijntje moet vaker na 2 uur 's nachts in de kamer optreden ! Wat is het toch een heerlijk Nazwijntje : "De 2e kamer gaat op de stoel van de rechter zitten !" De spijker op z'n kop !!!!!

Prikker | 17-05-06 | 02:38

Neeeeee.. Rouvoet, NIET NOG EEN KEER!!!!

Prikker | 17-05-06 | 02:37

Zelf Nawijn heeft nu gelijk, de rechter heeft een uitspraak gedaan over de procedure dus wat Maxime daarover te melden heeft is staatsrechtelijk onjuist.

gavrillo | 17-05-06 | 02:37

Nawijn voor Prez.

daskapitalist | 17-05-06 | 02:37

Nawijn: he shoots... he scores!

Dömper | 17-05-06 | 02:36

controle 17-05-06 @ 02:34

Ik moet je bekennen dat ik mediator ben. haha... biertje?

bottehond | 17-05-06 | 02:36

Ik zeg het niet graag maar Nawijn heeft gelijk.

Tarak | 17-05-06 | 02:36

zo Nawijn op dreef............... met ze plofkop

shitty | 17-05-06 | 02:35

Totaal nutteloze informatie tussendoor, alle comments tot aan Jim Bean 17-05-06 @ 2:31 aan toe zijn 206.750 bytes groot, als je het in notepad propt.

Einde nutteloze informatie. Gaat slapen. 'Nacht.

Phoib | 17-05-06 | 02:35

@poktor
En ze valt zo in slaap............ zzzzzzzzzzzzzzzz.

schaamstreek | 17-05-06 | 02:35

het lijkt er wel op Levereter 17-05-06 @ 02:31. maar ik vraag me af of ayaan een in-ge-burgeringstoets moet doen, na een nieuwe aanvraag.

ganzo | 17-05-06 | 02:35

@bottehond
Nou vooruit dan.

controle | 17-05-06 | 02:34

@ Levereter

Denk het ook..... Rita blijft.... die druipt later wel af.

Heek | 17-05-06 | 02:34

@Levereter 02:31
Klopt als een bus.

schaamstreek | 17-05-06 | 02:33

controle 17-05-06 @ 02:30

Mag het morgen ajb? Eerst ff sjlapen strakkies... kijk ff TV... jullie missen histo/erie

bottehond | 17-05-06 | 02:32

Zit er een uit d'r neus te vreten. Gatver!

poktor | 17-05-06 | 02:32

Goed zo Nazwijntje !!!
Hij verwijt Verhagen dwang !!!

Prikker | 17-05-06 | 02:31

Ze gaan de wet kloven..........
Ik rook een peuk, ik drink mijn glas leeg en ik ga pitten.
Ik lees het morgen wel of ik merk het aan de brandschattende hordes die door het dorp trekken.

Jim Beam | 17-05-06 | 02:31

Iedereen kan rustig gaan slapen, dit is allemaal nagereutel, er zijn deals gemaakt, er zijn dingen in achterkamertjes bekonkeld, en Verdonk is gered en Rutte wordt de nieuwe Leider.

Levereter | 17-05-06 | 02:31

Jules Deelder druipt af.

Dömper | 17-05-06 | 02:31

Jim Beam 17-05-06 @ 02:27

Ja. Rita daagt in feite AL haar tegenstanders uit... ze kiest de aanval!!! aanvallluhhhhhh... dat vind ik toch wel écht hollands gedrag... alexander curly ... kom er maar in!

bottehond | 17-05-06 | 02:31

oioi, Van As, de tweede-hands-autoverkoperd, snapt t niet, met z'n Quantificeer die ruimte.

bestestuurman | 17-05-06 | 02:31

@ Schaamstreek
Gadverdamme !!! ik ben nogal visueel ingesteld, wil je dat beeld NOOIT meer oproepen !!!!

Prikker | 17-05-06 | 02:31

Wat zijn nou die bijzondere omstandigheden; wanneer mag men liegen tegen de ind en toch blijven?

gavrillo | 17-05-06 | 02:30

@bottehond 2:28
Dan leg mij eens uit wat hij wel bedoelt.

controle | 17-05-06 | 02:30

Bij kalou en Pacietch deden ze er ook al zo lang over.
Wegwezen en vlug ze kost alleen maar belasting centen

thomas hagen | 17-05-06 | 02:30

@Prikker 02:27
Hij is er klaar voor, een UZI in de broek!!

schaamstreek | 17-05-06 | 02:29

controle 17-05-06 @ 02:21

Dat bedoelt hij niet.... turn a blind eye....

PS: LPF scoort!!!!!!!!!

bottehond | 17-05-06 | 02:28

Zometeen komt lapzwans nummer 1 ook even wat blaten. Hup Wijnand, druk een punt kerel !

Heek | 17-05-06 | 02:28

Ohh... dat wordt een kei van een hoofdpijn morgen... maar goed... 't is wel amusant. :)

Prikker | 17-05-06 | 02:28

Hij komt eraan !! Ons Nazwijntje !

Prikker | 17-05-06 | 02:27

Buig of sterf..............
Interpreteer ik dat goed?

Jim Beam | 17-05-06 | 02:27

Vraag me af of er een 4e termijn komt met motie van wantrouwen...

Want ik zie Rita hier niet echt haar mening door doen veranderen... (ugh, half 3 en mn Nederlands gaat rap achteruit...)

Phoib | 17-05-06 | 02:27

Ik lach me rot... MES 1....... Verdonk kiest het martelaarschap.... De slimste keuze.... if you can't beat them, make them beat themselves" yogi blunt

bottehond | 17-05-06 | 02:27

Als K2 niet in staat is om te zeggen: 'Zo doen wij dat dus niet in dit land', dan klopt er toch echt iets niet. De damage control zal dan niet werken. Dat mag leiden tot de val van dit kabinet.

gevallenverstand | 17-05-06 | 02:26

Nawijn, ik NAWIJN!

schaamstreek | 17-05-06 | 02:26

@ bestestuurman
Is meer dan mogelijk !!!
lol

Prikker | 17-05-06 | 02:26

Van het ganzenbord gelopen. :)))))))))))))))))))))))0

Jim Beam | 17-05-06 | 02:25

@Prikker 17-05-06 @ 02:21

Komt een andere keer wel. Mijn punt is ook verdwenen. Misschien dat de pinten die ik ondertussen genuttigd heb daar een rol in spelen.

bestestuurman | 17-05-06 | 02:24

"ben je niet van het ganzenbord gelopen"
..
LOL

kolonel klootoog | 17-05-06 | 02:24

Headline : Verhagen is van het ganzenbord gelopen !

Prikker | 17-05-06 | 02:24

krijtstreep trekt ook ze bek open

shitty | 17-05-06 | 02:24

Jules Deelder weer aan het woord.

Dömper | 17-05-06 | 02:24

tssss

ganzo | 17-05-06 | 02:24

Ze willen gewoon het wachtgeld van een collega beschermen.
Want wie zegt dat ze niet de volgende zijn?

Jim Beam | 17-05-06 | 02:23

@ Jim Beam 17-05-06 @ 02:21
..
LOL

kolonel klootoog | 17-05-06 | 02:23

verhagen doe het licht uit.

ganzo | 17-05-06 | 02:23

@ Jim Beam
I second that motion !

Prikker | 17-05-06 | 02:22

Ik wil graag een motie "leer godverdomme eens klokkijken" indienen.

Jim Beam | 17-05-06 | 02:21

@ Grunnie 17-05-06 @ 02:15
..
ook weer waar. dan kan je als die ouders voldoende geintegreert zijn overwegen dat gezin hier te houden. ik denk persoonlijk dat dat qua cijfers redelijk mee gaat vallen. anders kan je de ouders ook op het risico wijzen en het krijgen van kinderen ontmoedigen. een typisch geval van eigen risico. bovendien kunnen die kinderen natuurlijk altijd een verzoek tot naturalisatie doen en deelnemen aan nederland.

kolonel klootoog | 17-05-06 | 02:21

@ bestestuurman
Eerlijk gezegd, op dit tijdstip niet meer. Maar ik had wel een punt, kweet alleen niet meer welk... affijn.. 't is laat.

Prikker | 17-05-06 | 02:21

@gevallenverstand
Dus begrijp ik je verkeerd dat je zegt dat je de islam in het zadel wilt helpen?
.
Iedereeen kan voorzich zelf oordelen.
@gevallenverstand 00:38
"Daarom vind ik die 'Islam in het zadel helpen en compatebiliseren met de eigen verborgen fascistische agenda' zo ongelooflijk leuk!"

controle | 17-05-06 | 02:21

Zo die Weisglas heeft weer ruim aan de Jägermeister gezeten ... wordt gezellig. Neem er ook nog één (of twee).

cloggie42 | 17-05-06 | 02:20

weisglas lacht, dat ziet er niet goed uit.

ganzo | 17-05-06 | 02:20

er is weer geluid!

poktor | 17-05-06 | 02:20

"het is tien voor half 3 en we gaan weer door"".
DE AFSPRAAK WAS 2 UUR LUL!

Jim Beam | 17-05-06 | 02:20

3e ronde *ping*

Dömper | 17-05-06 | 02:19

Wat staan die Elpee Effers te slijmen bij Rita...

Heek | 17-05-06 | 02:19

Mijn blonde bigbooned teefje zegt dat Rita bij de LPF gaat.... ze is hetzij dumb as hell, of ze mag voortaan zonder riem uit.

bottehond | 17-05-06 | 02:19

@Prikker 17-05-06 @ 02:13

Hmm, wellicht dat ik je verhaal niet helemaal begrijp, maar ik ging ervan uit dat Rouwvoet er op wees dat het geen besluit was, maar een constatering, en dat het daarom niet mogelijk was hiertegen in beroep te gaan. Hoe dan ook, ik kan je verhaal niet helemaal volgen. Kun je iets meer uitleg verschaffen?

bestestuurman | 17-05-06 | 02:19

@ eskatee
Ja dat bedoel ik ook daarmee.... op dit tijdstip duurt uitleggen echter te lang voor mij vandaar m'n korte beschrijving "verneuqen"...

Prikker | 17-05-06 | 02:19

Wat een kutkneuzenmotie gaat de Tweede Kamer indienen. Gaat echt nergens meer over.

Tarak | 17-05-06 | 02:18

Controle luister goed I shall say this only once, daarna praat ik nooit meer met je. Als ik leestekens gebruik (dit soort dingen ''''''') dan betekent dat iets.
In de volgende zin: "Daarom vind ik die 'Islam in het zadel helpen en compatebiliseren met de eigen verborgen fascistische agenda' zo ongelooflijk leuk!" vind ik 'het concept van' ofwel datgene dat jij als schrikbeeld in je hoofd hebt. Daar lach ik om. Dat vind ik onzin. Ik denk dat je banger moet zijn voor de stijging van de zeespiegel. Ik vind, je angst een enorme JOKE (grapje) Je neemt het letterlijk en zonder leestekens.
Beste Jongen. Hoe kun je dan in Godsnaam De Koran quoten en begrijpen, als je nog niet eens een leesteken in een zin van een eenvoudige sterveling begrijpt?
Over en sluiten.

gevallenverstand | 17-05-06 | 02:18

lekker DDing toch die verDDonk

winshots | 17-05-06 | 02:18

Ja Nawijn vond snel op en neer naar Hilversum blijkbaar wel kunnen.
Maar de bevrijdingspop-heli was ff niet paraat voor Hilbrand.
Ex top-ambtenaar, ex-minister en nu kamerlid. Wat een verschrikking.

Shareholder | 17-05-06 | 02:18

Haha! nieuw op de NOS-site: "Verdonk heroverweegt naturalisatie"!

poktor | 17-05-06 | 02:18

er is een gluurder in de tweedekamer hij kijkt door de ramen! Leuk dat roze hesje H&M???

shitty | 17-05-06 | 02:18

TM 17-05-06 @ 02:14

Je korte posts gaan eigenlijk nooit ergens over. fliqqer even op met die pointless geestesboeren!

bottehond | 17-05-06 | 02:17

@tm
Jan was net in beeld. Heb je hem niet gezien? Raadsel waarom hij niet spreekt voor de SP.

controle | 17-05-06 | 02:17

@prikker

Zalm heeft nog wat meer op zijn kerfstok: Hij verminderde in een klap de maatschappelijke geldhoeveelheid met 10% door bij de conversie toe te staan dat de gulden met dit verminderingspercentage werd ondergewaardeerd (de grootste blunder ooit).
Had ik ooit op school geleerd, dat de maatschappelijke geldhoeveelheid gereguleerd werd door het discontopercentage bij de De Nederlandsche Bank te verhogen of te verlagen, het ging in ieder geval heel voorzichtig en heel geleidelijk. Wellink werd de mond gesnoerd om het verhaaltje van Zalm ("maakt allemaal niets uit") niet te kijk te zetten.

eskatee | 17-05-06 | 02:17

als ik naar buiten kijk zie ik nergens meer licht branden.

ganzo | 17-05-06 | 02:17

Fijnsnijden op de vierkante centimeter.
Het kan spannend worden zegtie.
IK WIL BLOED ZIEN! KAN ME NIET VERROTTEN VAN WIE!

Jim Beam | 17-05-06 | 02:16

betaald

amstelaria | 17-05-06 | 02:16

ja TM

winshots | 17-05-06 | 02:15

@crixus
Slaap je al of lig je te neuqen?

schaamstreek | 17-05-06 | 02:15

liegen mag niet klaar!
optruffellen met die somalische reldel, beetje mijn belastingcenten opstrijken en dan een film gaan maken en wat boeken schrijven in de tijd die je had moeten besteden aan waarvoor je in de kamer zit, nl politiek bedrijven voor die janlul die je betaatd!

amstelaria | 17-05-06 | 02:15

hahaha, de eerste zin van dit geen stijl stukkie, spoeddebatje... debatje?? Hoezo debatje!!!

topcat | 17-05-06 | 02:15

kwart over en nog steeds niet begonnen. wordt vast een plannetje gesmeed om snel van Rita af te komen. Rouvoet was ook vervelend, die moet ook nog even de mond gesnoerd.

poktor | 17-05-06 | 02:15

Doe mij ook een bietje...

Prikker | 17-05-06 | 02:15

Aaarghh... Mengele

Dömper | 17-05-06 | 02:15

kolonel klootoog

Klinkt goed, maar dan krijg je weer te maken met kinderen die opgegroeid zijn in Nederland en alleen maar de Nederlandse taal en cultuur kennen en niet terugwillen... Ook weer niet erg menslievend. Ow het gaat zo weer beginnen...

Grunnie | 17-05-06 | 02:15

@ Jim Beam: je lijkt wel Verdonk: "Regels zijn regels". Ze moesten natuurlijk de VVD nog fff omlullen om Verdonk vannacht nog op tijd naar huis te sturen (hoop ik).

cloggie42 | 17-05-06 | 02:15

Ut get oan.

Jim Beam | 17-05-06 | 02:14

Klok is verdwenen, gaat zo beginnen?

Phoib | 17-05-06 | 02:14

Ze hadden *echt* gewoon moeten zeggen : "Foutje, sorry. Lossen we even op.".

TM | 17-05-06 | 02:14

@Shareholder 17-05-06 @ 02:12
Kun je misschien een pint deze kant op schuiven? Mijn Bav is op.

bestestuurman | 17-05-06 | 02:13

@ bestestuurman
Dat ben ik niet met je eens, z'n argumentatie klopt niet. Zo kan AHA bijvoorbeeld tegelijkertijd Nederlander zijn en toch de reeds uitgereikte naturalisatie als niet beschouwd aangekondigd wordt. Het verschil zit 'm in de juridische proceduretijd tussen de aankondiging en in gang stelling van die nietig verklaring.
>
Ook zo met het concluderen dat Verdonk geen ruimte had tot een andere constatering te komen en de mogelijkheid om de geaccepteerde motie alsnog uit te voeren. De motie wordt door Verdonk terecht behandeld als een aandachtspunt, maar niet zoals Bos, Verhagen en Loesewiesje haar proberen te chanteren als een dwangpunt. Je kunt de minister hier niet toe dwingen, dat is niet de manier waarop een minister werkt.

Prikker | 17-05-06 | 02:13

heeft rita zich teruggetrokken in haar bunker of zo?

Ghost_zuidoost | 17-05-06 | 02:13

Zelfs de draadomroep van de 2e kamer is al naar huis

topcat | 17-05-06 | 02:13

@controle 17-05-06 @ 02:09 : Back?????? Die gozert is net zo onzichtbaar als Kabouter Bos!

En guys and gals remember!!! :: het zijn *ambtenaren*. Since when are they on time? Eh?

TM | 17-05-06 | 02:13

Ghost_zuidoost 17-05-06 @ 02:05

GS: ook voor al uw "Bachs Bloesem Therapie * kuch*" Tadatada Tadatada

bottehond | 17-05-06 | 02:13

order!

schaamstreek | 17-05-06 | 02:13

@nietus:
Misschien paranoia, maar je hebt wel gelijk. Wat olie-dollars al niet kunnen...

poktor | 17-05-06 | 02:13

@Jim Beam 17-05-06 @ 02:11
Ja, regels zijn regels ;-)

Dömper | 17-05-06 | 02:12

*plop* er nog eentje mee dan. omdat het feest is.

Shareholder | 17-05-06 | 02:12

Gerda belt maar even naar huis om te zeggen dat ze de piepers tot nader orde op kunnen zetten.

schaamstreek | 17-05-06 | 02:12

Nee die kende ik nog niet bottehond maar ik snap hem wel. Rita is er geen 1 van tenminste.

Grunnie | 17-05-06 | 02:11

Ik vind het a-sociaal zeg, 2 uur is 2 uur.

Jim Beam | 17-05-06 | 02:11

@mahdi33 17-05-06 @ 02:09
Inderdaad, niets dan walging voor Nawijn.

bestestuurman | 17-05-06 | 02:11

het wachten is op een motie van het cda, fasten your seatbelts.....
*plop*

anarchez | 17-05-06 | 02:11

Ik zie ons de 1250 nog wel halen vannacht.

(thee was lekker, dank u, alstublieft, graag gedaan)

Basi | 17-05-06 | 02:11

@MafCees
dat vroeg ik mij ook al was is de hele avond niks uit dat mondje van haar gekomen.

shitty | 17-05-06 | 02:11

Tijd om een slechte rap te schrijven in real media formaat uit "respect" voor AHM...

ToosTietloos | 17-05-06 | 02:10

Een en ander ziet eruit als een van te voren opgezette actie om 2 vijanden van de islam(extremisten)&hun gesubsidieerde vriendjes in 1 klap uit de weg te ruimen: een balletje wordt opgegooid over AHA om haar het land uit te krijgen (1e doel), Verdonk kan niet anders dan reageren (al dan niet correct ingelicht door haar ambtenaren over de (on)mogelijkheden om AHA Nederlander te laten) met als 2e doel om ook Verdonk te dwingen af te treden. Paranoia?

nietus | 17-05-06 | 02:10

@ Grunnie 17-05-06 @ 02:03
..
wat mij betreft gaat het gevolg zijn dat we niet meer zielige vwo meisjes het land uitzetten, ons kunnen blijven laven aan de kul en hobby filmpjes van AHA, en verder ons best gaan doen alleen diegenen die werkelijk zin hebben hier te komen wonen en hun best willen doen er hier iets van te maken hier binnen te laten.
..
dat betekent ook dat er plaats is voor mensen die vluchten voor honger ende geweld ende water ende verdere hele erge dingen. maar met de afspraak dat ze terug gaan, en dan vooral zonder morren, als de situatie in hun land dat toe laat.

kolonel klootoog | 17-05-06 | 02:09

ahahaha ze komen er niet eens uit binnen twintig minuten
zal ik ze een cursusje geven zeg

winshots | 17-05-06 | 02:09

Jezus, tis al 10 over.

Jim Beam | 17-05-06 | 02:09

oh wacht. marijnissen is alweer terug van het strand.

daskapitalist | 17-05-06 | 02:09

zijn met z'n alle de hond aan het uitlaten, die werd wild van het wachten.

ganzo | 17-05-06 | 02:09

Wat is die Nawijn tog een treurig mannetje. Over de rug van AHA zichzelf zo in de schijnwerpers te stellen, terwijl hij geen ene fuk hieraan deed toen hij minister was. Als je een NSB'er zijn nationaliteit mogen ontnemen is het dit varkentje wel.

mahdi33 | 17-05-06 | 02:09

@MafCees 17-05-06 @ 02:08
-- Mvr Verburg

BrZ | 17-05-06 | 02:09

Ik ben geen Rita-fan, maar doodknuffelen moet ook niet!

Grunnie 17-05-06 @ 02:03

De dilemma's van de moderne mensch... hij wil zo graag kleren aan, maar zoveel anderen zijn nog holbewoners.... hey dude.... ken je de uitdrukking: te ver voor de troepen uitlopen? sla er eens een managementboekje op na... staat er altijd in

bottehond | 17-05-06 | 02:09

Jan is back.

controle | 17-05-06 | 02:09

En JP ligt nu al een uur of 5 voor de buis te pitten..

Shareholder | 17-05-06 | 02:09

ik zie de vicepremier van d66 door het beeld lopen, gaat het nu echt goed....

topcat | 17-05-06 | 02:08

Wil nu "de wandelgangen" in beeld !!!

Heek | 17-05-06 | 02:08

Here we go, every-one is a loser...

winshots | 17-05-06 | 02:07

zijn er vandaag geen mensen op de publieke tribune

ganzo | 17-05-06 | 02:07

@Dömper 17-05-06 @ 02:03 : Erm.... of course. whatever you say... ;)

@bottehond : Leert dat nou es : The name is Gaspode!! Wonderdog at your service...

TM | 17-05-06 | 02:06

Ze werken aan een nieuwe motie.

gevallenverstand | 17-05-06 | 02:06

En de Rijkswet op het Nederlanderschap: wetten.overheid.nl/cgi-bin/sessioned/b...

Klik op Hoofdstuk 5, staat Artikel 14 in, ik citeer:
1.
Onze Minister kan de verkrijging of verlening van het Nederlanderschap intrekken, indien zij berust op een door de betrokken persoon gegeven valse verklaring of bedrog, dan wel op het verzwijgen van enig voor de verkrijging of verlening relevant feit. De intrekking werkt terug tot het tijdstip van verkrijging of verlening van het Nederlanderschap. De intrekking is niet mogelijk indien sedert de verkrijging of verlening een periode van twaalf jaar is verstreken. De derde volzin is niet van toepassing indien de betrokken persoon is veroordeeld voor misdrijven als bedoeld in de Wet Oorlogsstrafrecht, de Uitvoeringswet folteringsverdrag en de Uitvoeringswet genocideverdrag.

2.
Het Nederlanderschap wordt door een minderjarige verloren door het vervallen van de familierechtelijke betrekking waaraan het wordt ontleend ingevolge artikel 3, 4, 5 of 6, eerste lid, aanhef en onder c, alsmede ingevolge artikel 4 zoals dit luidde tot de inwerkingtreding van de Rijkswet tot wijziging van de Rijkswet op het Nederlanderschap met betrekking tot de verkrijging, de verlening en het verlies van het Nederlanderschap van 21 december 2000, Stb. 618. Het verlies bedoeld in de eerste zin treedt niet in indien de andere ouder op het tijdstip van het vervallen van die betrekking Nederlander is of dat was ten tijde van zijn overlijden. Het verlies treedt evenmin in indien het Nederlanderschap ook kan worden ontleend aan artikel 3, derde lid, of aan artikel 2, onder a, van de Wet van 12 december 1892 op het Nederlanderschap en het ingezetenschap (Stb. 268).

3.
Het Nederlanderschap wordt niet verloren dan krachtens een van de bepalingen van dit hoofdstuk.

4.
Met uitzondering van het geval, bedoeld in het eerste lid, heeft geen verlies van het Nederlanderschap plaats indien staatloosheid daarvan het gevolg zou zijn.

Phoib | 17-05-06 | 02:06

@Prikker 17-05-06 @ 01:56

Rouwvoet loopt niet vast in zijn argumentatie, hij moet deze steeds herhalen omdat Rita het niet snapt of niet wil snappen en steeds maar weer dezelfde riedel opdreunt.

bestestuurman | 17-05-06 | 02:06

Op naar de 1100 comments..

Wat een stelletje lamzakken... lekker ff rekken tot 2:10..
En dat van onze centen..

BrZ | 17-05-06 | 02:06

volgens mij is iedereen in slaap gevallen daar ofzo...

Grunnie | 17-05-06 | 02:06

@schaamstreek 17-05-06 @ 02:02
en marijnissen loopt zandkastelen te bouwen om mao's culturele revolutie van 40 jaar geleden te vieren

daskapitalist | 17-05-06 | 02:06

Tis al twee uur geweest ! Druk eens op die bel Weisglas!!!

Heek | 17-05-06 | 02:06

OK daar gaan we weer. Zoals van As al zei, een herhaling van zetten. *gaap*

poktor | 17-05-06 | 02:06

achterkamertjes politiek. waarom is het beeld weg via internet. waar is het geluid op ned 3

ganzo | 17-05-06 | 02:05

nou we kunnen weer hoor! als het zo doorgaat wordt het wel 7 uur in de ochtend.

shitty | 17-05-06 | 02:05

bottehond 17-05-06 @ 02:04

white widow inderdaad, hoe wist jij dat?

Ghost_zuidoost | 17-05-06 | 02:05

De vergadering is geopend, eh hallo, waar is iedereen??? hallo, de vergadering is geopend... Hallo? Hallo? De leden moeten hun plaatsen innemen... pfffft, la ook maar... Koekje erbij?

topcat | 17-05-06 | 02:05

Doodknuffelen mag van mij best.
Das net zo effectief.
Maar wel echt he?

Jim Beam | 17-05-06 | 02:05

@keesss 17-05-06 @ 01:53
Met trompetgeschal binnengehaald worden door de adviseurs van een fascistoide regering, omdat je zojuist een fascistoide regering hebt laten vallen..?

Mislich | 17-05-06 | 02:05

Gerda Verburg wordt volgens mij in stelling gebracht.

schaamstreek | 17-05-06 | 02:05

@crixus 17-05-06 @ 01:59 : Dat wordt dan dus *echt* nacht, nee! ochtend-werk. God allemachtig, wat is het toch mooi om een vrij beroep uit te oefenen!

En Balkenende is een professorT die niet weet wat er speelt buiten een radius van 5 meter om hem heen. Waar is die GoxerT???

@gevallenverstand : Yep, my toughts exactly. Maarrrrr het is de 'schuld van links' dat rechts zich zo opblaast... Go figure. Hand + boezem en zo...

TM | 17-05-06 | 02:04

nog maar een joint, werkt bij een goeie comedy ook altijd, dus waarom nu niet....

Ghost_zuidoost | 17-05-06 | 02:04

TM 17-05-06 @ 02:00

witte weduwe?

bottehond | 17-05-06 | 02:04

Er moeten nog credits nog Ferry. Die had allemaal allang gezien en gemeld. En Van As zit tijdens de pauze met een blikje pils naar Ferry te kijken en ontleent er nog een momentje voor zichzelf aan ook. Politiek; het is om te lachen.
Maar goed.. ronde drie nu..

Shareholder | 17-05-06 | 02:04

@ Ghost_zuidoost

Toch niet eentje van de mannen van de radio? ;)

Basi | 17-05-06 | 02:04

Natuurlijk is mensenlievendheid een goed iets kolonel, maar ik vroeg mij meer af wat het gevolg daarvan zal zijn. Ik neem ook geen stellingname in die kwestie maar ik ben wel voor een streng beleid. Ik ben ook voor mensenlievendheid (erg belangrijk zelfs) maar ik denk dat er een tussenweg gevonden moet worden. Ik ben geen Rita-fan, maar doodknuffelen moet ook niet!

Grunnie | 17-05-06 | 02:03

OOOOOk al ben ik zwart als roet, 'k meen het wel goed.
Dag sinterklaasje, dahag, dahag.

Jim Beam | 17-05-06 | 02:03

Beetje dezelfde vragen (en dus hetzelfde antwoord) vragen (en dus krijgen).

Thee iemand?

Basi | 17-05-06 | 02:03

@TM 17-05-06 @ 02:00
Fascistische lefty ;-)

Dömper | 17-05-06 | 02:03

hebben die gasten 1 of ander kutklokje van de hema of zo?

Ghost_zuidoost | 17-05-06 | 02:02

Verdonk is beschadigd. Te beschadigd om opnieuw minister te worden en te beschadigd om partijleider te worden. Dat was dan de laatste loot van de Fortuynstam. Het rechtse triade nawij/Wilders en nog zoeen zien we ook niet meer terug. Nederland verlinkst en heeft het aan zichzelf te danken door teveel engineering on the right side. (vrij naar Fukuyama.)

gevallenverstand | 17-05-06 | 02:02

"Haar baantje is 100% geregeld. Ook met haar beveiliging gaat het goed komen, zo verzekerde de ambassadeur van de VS haar vanmiddag. Ayaan krijgt Secret Service!"

Dit noemen we in Oudhollands: Ere wie ere toekomt!
Ayaan, you go grrl! Laat die Linkse socio-calvinisten (Mak, van Thijn, d'Ancona cs.) uit de Oude Wereld lekker ongezien de tyfus genieten!

CU@ the beach in Sunshinestate!!

Ahasveros | 17-05-06 | 02:02

@winshots 01:57
Balkenende schitterd door afwezigheid i.v.m. z'n wekelijkse bijbelstudie-avond. Het is maar dat je het weet.

schaamstreek | 17-05-06 | 02:02

is er nog plaats op de voicemail van balkenende, verveel me.

ganzo | 17-05-06 | 02:01

gevallenverstand 17-05-06 @ 01:55

Queen of controversy...

bottehond | 17-05-06 | 02:00

Dames en here, alsublieft : don't make GS notice me please! Al die moooie lovende woorden! Prachtig, maar het maakt me verdacht... Waar is de tijd dat de ene helft me uitschold voor leftie en de andere helft voor fascist? Jeweetoch? Drie dagen geleden.

/comedy.

Mensen, het gaat zo weer beginnen. Morituri te salutant!

TM | 17-05-06 | 02:00

Diverse tweedekamerfracties hebben zichzelf al benoemd tot rechtsprekend orgaan (bij meerderheid wordt de "interpretatie" van de wet door die meerderheid voor juist aangenomen)

En die fractievoorzitter van de VeeVeeDee, wat een onmogelijke sukkel

eskatee | 17-05-06 | 02:00

bottehond 17-05-06 @ 01:53

Het mag ook niet zo zijn dat iemand die een groote vechter is geweest voor het vrije woord de nationaliteit wordt afgenomen voor feiten die lang bekend waren. Met alle gevolgen van dien...

mahdi33 | 17-05-06 | 02:00

Prikker 01:56

Ja, hij komt steeds maar terug op hetzelfde! Steeds maar weer dat geneuzel over de beleidsruimte van Rita. Ik vind het erg vervelend worden, zeker omdat het nu al 100x herhaald is. IK WIL SLAPEN! Maar dit is misschien geschiedenis in the making en dat wil ik ook niet missen :)

Grunnie | 17-05-06 | 02:00

@Grunnie
inderdaad. je komt dan alleen het land binnen op invitatie en verantwoordelijkheid van een Nederlands staatsburger.

daskapitalist | 17-05-06 | 02:00

Als Rita nu zich laat chanteren door een scherpere motie van Verhagen en kornuiten dan doet ze dat om haar hachje te redden... de Rita die ik ken staat voor wat ze zegt en dus geeft ze niet toe...
>
Ik ben benieuwd !!! Maar ik ben wel toe aan een uppertje... iemand nog een snuifje in de aanbieding ?

Prikker | 17-05-06 | 01:59

Ik durf 5 tegen 1 te ztten dat wouterT, der neue Führer de trekker mag overhalen. The people of the netherlands versus the 070 vulgus

bottehond | 17-05-06 | 01:59

Ben benieuwd naar de rol van Nawijn in het 3e termijn, of wacht 'ie z'n kans schoon in het 4e?

schaamstreek | 17-05-06 | 01:59

@TM 17-05-06 @ 01:54:
Ja, dat kan in principe wel, als de minister halstarrig blijft en er is in 3e termijn geen motie van wantrouwen of afkeuring geweest.

crixus | 17-05-06 | 01:59

"Je broek zakt toch af van dat omhooggevallen wiswijf..."
Witvis wel he?

Jim Beam | 17-05-06 | 01:58

Rouvoet zal zich straks ontpoppen als een ware Simson in de tempel van de Filistijnen. Boooommm Headshot. Met verdonk als Delilah. Jaja, zulke mooie verhalen staan niet in de Koran.

CoJoNes | 17-05-06 | 01:58

Ayaan is tog net zo geyl als die Condoleeza... mark my words
en hier in dat druilerige Holland blijven we zitten met een Donner en een Nawijn enzo meeeeeeeen ik moet kotsen van die gasten
nou ja OK loosewise is wel ok in d´r blauwe BH maar voor de rest...

Ohja, brevet van onvermogen voor Balkie!

winshots | 17-05-06 | 01:57

Rita maakt zich martelaar van de verweesde 0031-ers. niemand durft de trekker nog over te halen. Perfect gedaan van Verdonk. De kamer (polcor)vs Verdonk(de wezen): 0-1

bottehond | 17-05-06 | 01:57

@ Grunnie 17-05-06 @ 01:52
..
is dat zo erg? er moet natuurlijk wel een zekere mate van civilisatie en integratie van onzen nieuwe medelanders verwacht en verlangt worden. daarnaast gaat het, voor zover ik er nog kijk op heb, om uitzonderingen in bepaalde ernstige gevallen. natuurlijk moeten we dan op de kunde en integriteit van de dienst doende, en als het even meezit nieuwe, minister vertrouwen.

kolonel klootoog | 17-05-06 | 01:57

hehe wat stel jij voor dan daskapitalist? privatiseren? wel een kapitalistische gedachte trouwens :)

Grunnie | 17-05-06 | 01:57

Zo'n minister die de hele dag volhoudt dat ze geen beoordelingsruimte heeft, vervolgens een kamermotie accepteert dat er wél ruimte is, en in een adem door meedeelt dat die ruimte er lekker toch niet is en het gewoon
uitloopt op een nieuwe naturalisatieprocedure.

Je broek zakt toch af van dat omhooggevallen wiswijf...

Rooter | 17-05-06 | 01:57

Benieuwd of er een nieuwe motie komt...

Phoib | 17-05-06 | 01:56

He dat Spice Platinum is ook wel bevordelijk om dit uur

topcat | 17-05-06 | 01:56

zo weer ff een bakkie koffie op naar het derde termijn. verveling ga es mailen magan@tweedekamer.nl

shitty | 17-05-06 | 01:56

@ Grunnie
Ben ik met je eens... ik mag 'm best die Rouvoet, maar dit is niet één van z'n sterkste avonden... hij loopt steeds een beetje vast in z'n argumentatie.

Prikker | 17-05-06 | 01:56

nog 5 minuten.................

Jim Beam | 17-05-06 | 01:55

bottehond 17-05-06 @ 01:49
Wie is Queen?

gevallenverstand | 17-05-06 | 01:55

@TM 01:48. Je hebt gelijk, maar het maakt het niet minder spannend!

de dikke man | 17-05-06 | 01:55

@Grunnie
asielbeleid is te belangrijk om door de overheid geregeld te worden.

daskapitalist | 17-05-06 | 01:54

@bottehond 17-05-06 @ 01:48\ : Hey man, I've known you for what? Three days? Give it time... ;)

@paranoia : sorry, but I just got back from the pub. De reden dat ik nauwelijks spelfouten maak is, dat een zeer anaal-retentieef type ben dat zijn postings drie keer na leest. Nou o.fg. : Dat was een spelfoutje. ;) Anyway : ik ga zo voor je zoeken, als ik tijd heb tussen de debatten door.

@allen : Is er eigenlijk ook een vierde termijn mogelijk?

TM | 17-05-06 | 01:54

Wat een heerlijke tv avond, bijna net zo leuk als de intocht van sinterklaas toen ik een jaar of 5 was

CoJoNes 17-05-06 @ 01:46

lol, tis een vreemdeling zeker die verdwaald is zeker.....

Ghost_zuidoost | 17-05-06 | 01:54

wat is er nu op talpa?

ganzo | 17-05-06 | 01:54

Ik vind rouvoet net Herr Flick of the gestapo.
Van 'allo, 'allo dus.

Jim Beam | 17-05-06 | 01:53

Let op mijn woorden, deze avond gaat de geschiedenis in als "De nacht van Rouvoet"
Vernietigbaar, echt briljant van die ouwe Grefo

CoJoNes | 17-05-06 | 01:53

Er komt een derde termijn met hopelijk een scherpere motie.
Wat zal Rita doen?
Ik vind het smullen.
Het kan van mij niet lang genoeg duren.

Krijgt Ayaan het zelfs voor elkaar om Rita Verdonk te elimineren en met haar het kabinet Balkenende?

Als dat zo is dan wordt ze met nog meer trompetgeschal en sterallures binnengehaald door het American Enterprise Institute te Washington.

Vanavond in NOVA konden we al exclusief Ayaans bureaau door in Washington zin.

Ayaan die de Nederlandse regering topt zou wereldnieuws zijn en haar tot een van de belangrijkste kandidaten voor de Nobelprijs voor de Vrede doen zijn.

keesss | 17-05-06 | 01:53

Het mag niet zo zijn dat wetten verbogen worden indien er een kamermeerderheid is.

Dat gebeurd ook niet indien ik een verkeersboete word gedaan. (correctie behalve als je een PG of andere prominent bent.....)

paranoia 17-05-06 @ 01:51

Modderfokker! JIJ snapt het! Pffff ben niet de enige.

bottehond | 17-05-06 | 01:53

Het is toch wel droevig om die rat Verhagen, het draaikontje Bos en Loesewiesewieseweisje middels een motie een minister te zien dwingen een beslissing te nemen... kan dit zomaar in Nederland ?!?!
.
Dit is toch je reinste chantage ?!?????
Dit heeft helemaal niets meer met politiek of debateren te maken...

Prikker | 17-05-06 | 01:53

Ik vraag me af wat de uitkomst van het debat zal betekenen voor het asielbeleid... Zal het leiden tot een menselijker beleid en zal dat menselijker beleid leiden tot een forse toename van vluchtelingen! Die Rouvoet is wel een een irritant figuur zeg! Wat een attentionwhore zeg met zijn one-issue.

Grunnie | 17-05-06 | 01:52

Oeps, heb ff geblunderd eerder deze avond, Dijkstal was ook tegenstander van aha... hij vond Verdonk niet helemaal kies... Foutje. ik treed wel af... tot 2 uur

topcat | 17-05-06 | 01:51

CoJoNes 17-05-06 @ 01:46

whahahahahahhaaaaa...... * lebber *

bottehond | 17-05-06 | 01:51

TM, hier geen reactie van 21:00 te vinden.

Ik heb geenstijl redactie een sms gestuurd om een stuur verdonk bloemen actie op te zetten.

Het mag niet zo zijn dat wetten verbogen worden indien er een kamermeerderheid is.

Dat gebeurd ook niet indien ik een verkeersboete word gedaan. (correctie behalve als je een PG of andere prominent bent.....)

paranoia | 17-05-06 | 01:51

@TM dito here ;)

Qua sfeeromschrijving verder, ik moet ook nog melden dat Rita wel lief haar haren had gekamd voor ze opkwam. Die kleine dingen zijn belangrijk. Dus Kai is nog standing bai ;) Oh en Wouter gebruikte volgens mij tot 3x de term "keutel terug trekken". Ik wil dhr Wouter Bos danook vragen voor die 100euro te gaan en het als filmpje naar GS te uppen.

Shareholder | 17-05-06 | 01:50

verdomme. ik ben zo fris als een hoentje. ik kan bijna niet wachten op een eventuele vierde termijn.
..
ik vind het een goede tactiek van max, je prooi langzaam uitputten en dan bij de strot pakken.

kolonel klootoog | 17-05-06 | 01:49

Voor diegene die het niet meer trekken tot 02.00, Rita zit morgen gewoon weer op het pluche!

schaamstreek | 17-05-06 | 01:49

heeft de grap niet begrepen?

Jim Beam | 17-05-06 | 01:49

Queen is overspannen van mijn posts. Lutsert. Gevallene waar hang je uit?

bottehond | 17-05-06 | 01:49

GVD dat ik het ooit nog zou zeggen maar Verdonk heeft gewoon gelijk. De kamer kan niet even bepalen dat er een uitzondering moet worden gemaakt. Vriendjespolitiek noemt men dat. Maaruh heeft iemand nog een linkje naar het betreffende arrest van de hoge raad. Waar is Aleid Wolfsen (pvda) eigelijk, hij heeft ervaring met het intepreteren van wetten en jurisprudentie. Begin trouwens ook weer honger te krijgen.

gavrillo | 17-05-06 | 01:49

sinterklaas is ook illegaal/clandestien maar hier z'n nog nooit kamervragen over gesteld.

ganzo | 17-05-06 | 01:49

Dat is pech voor Rita Verdonk; als ze nou eerlijk had gezegd dat ze te snel had gehandeld om punten te scoren in de -politiek correcte - media en het boetekleed had aangetrokken (niet iedereen heeft het altijd juist), had ik d'r nog een kans gegeven.

Jammer te zien dat de enige capabele VVD'er in decennia, waar ik echt in geloofde en die er waarschijnlijk ook echt wat van had kunnen maken, een van de grijze, draaikonterige, wereldvreemde mussen blijkt te zijn. Maarja, het leven is hard, harder dan Rita blijkbaar.

Tip voor Ayaan Hirsi Ali; regel nu snel even die greencard, zodat je bij je vertrek je paspoort kan inleveren... Heeft een vriend van mij ook gedaan, en ik kan je verzekeren, dat vinden ze niet leuk!! Wie het laatste lacht...

Short | 17-05-06 | 01:48

TM 17-05-06 @ 01:46

Mij niet beledigen he, lutsert... sjttttt , geloof ik. Wat de fok dagt jij dan?

bottehond | 17-05-06 | 01:48

@de dikke man 17-05-06 @ 01:43 : No Way! Het is altijd, *altijd* de nacht van de lummel die 'het' liet vallen. Kabinet, minister, maakt niet uit. De nacht van Schmeltzer/Wiegel, dat werk. De executioner will live on...

@paranoia : volgens mij is D65,5 de enige partij die zich enigzins rationeel gedraagt. O.K. En Verhagen...

TM | 17-05-06 | 01:48

Toen hadden ze geen vrouwtjespieten cojones..........

Jim Beam | 17-05-06 | 01:48

bottehond 17-05-06 @ 01:37
Dat was natuurlijk Carl Gustav Jung.

gevallenverstand | 17-05-06 | 01:48

Ik denk dat juist de politiek zich er van bewust moet zijn dat indien Verdonk overstag gaat, ze te nimmer elke fraudeur opstraat zich aan de wet kan houden.

paranoia | 17-05-06 | 01:47

@Gewauwel 17-05-06 @ 01:44
Ben het met je eens mbt de rest van haar betoog, maar juit niet op dat punt.

Dömper | 17-05-06 | 01:47

Wat een heerlijke tv avond, bijna net zo leuk als de intocht van sinterklaas toen ik een jaar of 5 was

CoJoNes | 17-05-06 | 01:46

Jim Beam 17-05-06 @ 01:44

Ondanks alles ben je best een goeie vent.. je IQ... dat 's een probleem.. maar heeeeeeeel langzaam daagt het in het oosten.... RESTECP

bottehond | 17-05-06 | 01:46

Maar laten we eerlijk zijn, het gaat links niet om de kwestie AHA, het gaat hun om de allochtone achterban en de toekomst daarvan. AHA is een prima hulpmiddel en daarmee proberen ze hun doel te verwezelijken, de rakkers.

schaamstreek | 17-05-06 | 01:46

@paranoia 17-05-06 @ 01:42 : Check een van mijn postings van rond 21:00 uur.

bottehond 17-05-06 @ 01:42 : Die dungeon houden we nog even geheim. Dat wordt de onthulling van GS en dan vangen wij eens wat terug aan euri.. *shush!*

Als ik Verdonk was geweest dan had ik allang mijn middelvinger opgestoken trouwens. En is iemand het met me eens dat AHA een ongelofeloos sluwe dame is?

TM | 17-05-06 | 01:46

D66 deugd zowieso homo partij die voor 70% (zie www.peil.nl) achter AHA staan.
Echter hebben ze wel een ex-rechter in hun midden en die weet dondersgoed dat wat Verdonk zegt waar is.

Het is dan ook grappig dat er amper juristen van een partij aan het woord zijn geweest, want die weten allang dat het geen wat de kamer eist alleen normaal is in een bananen republiek.

paranoia | 17-05-06 | 01:45

paranoia 17-05-06 @ 01:42

Indrukwekkende post! * sjeek *

bottehond | 17-05-06 | 01:45

Ik denk dat Rita weer stijgt als ze ook zo'n spoedprocedure voert tegen alle andere economische vluchtelingen.
Bij mij stijgt ze dan in elk geval.
Ik zou al die goudzoekers wel het land uit willen hebben, ik wel.
En dat is niet rechts-extremistisch vind ik.
In die zin dat ik niet vind dat ik iets slechts of onredelijks roep.
Bouw toch wat op in je eigen land! Ik kom toch ook niet naar jouw land?

Jim Beam | 17-05-06 | 01:44

@Barbapoeppa Ik ben bang dat Verdonk ook het fractievoorzitterschap van de VVD niet gaat redden. Jammer, dan wordt het toch LPF, ik ga niet op Rozewater Rutte stemmen. Rutte is een creep, een enge gladde smoothtalker. Wordt het toch maar Eerdmans.

Tarak | 17-05-06 | 01:44

kruideniers.

vinque | 17-05-06 | 01:44

Dömper 17-05-06 @ 01:39
Was misschien inhoudelijk wel een sterk punt, maar zoals gezegd: in de politiek (en eigenlijk ook in het leven) gaat het om gelijk krijgen, niet om gelijk hebben.

Gewauwel | 17-05-06 | 01:44

ristretto 17-05-06 @ 01:42: ik hoop dat ze de rest meesleurt

topcat | 17-05-06 | 01:44

De ware gezicht van de zittende politici heeft zich vandaag laten zien, jammer dat de meeste klootjes volk er niets van mee gekregen heeft. Belangrijke zaken die ons allen duperen krijgen niet zoveel aandacht als deze zaak waarbij slechts één individu zichzelf gedupeerd heeft door te liegen.

Als je voor de rechter staat vanwege fraude moet je de rechter erop wijzen dat hij de ruimte moet gebruiken om je vrij te pleiten ;-)

paranoia | 17-05-06 | 01:43

@paranoia 17-05-06 @ 01:42
Viezeloes trapte om het trappen, de hoerrrr.

Dömper | 17-05-06 | 01:43

@ redactie
..
staat er al een nieuw topic klaar?

kolonel klootoog | 17-05-06 | 01:43

elk land krijgt de regering die het verdient
(ja ik weet, elk volk, maar er zijn zoveel volken hiero...)

winshots | 17-05-06 | 01:43

@MafCees Geyl

topcat | 17-05-06 | 01:43

De nacht van Verdonk. Heerlijk. Ik geniet van elk moment.

de dikke man | 17-05-06 | 01:43

Nee ik ga pitten. Als ik wakker wordt is verdonk nog minister of niet. In ieder geval moet ik er niet aan denken dat zij ooit eens mp zou moeten worden. Verdonk is exit, over en uit.

Barbapoeppa | 17-05-06 | 01:42

Wedden voor een fles Grappa? Ze valt..

ristretto | 17-05-06 | 01:42

Ik ga morgen dus wel van huis uit werken. I'm a witness of history...

@TM 17-05-06 @ 01:24 : Niemand verder? Is dat niet gewoon DE taktiek? StarF*cker where are you???

TM | 17-05-06 | 01:42

Kan Rita de Tweede Kamer niet naar huis zenden wegens zinloos komma geneuk, nogmaals SGP en CU zijn de uitzonderingen. Ook de LPF steunt de motie overduidelijk niet.

Tarak | 17-05-06 | 01:42

Okay ff pause voor de derde termijn. Er is in 070 e.o. geen coke meer te krijgen vrees ik. Lief hoe Lousevies zich nog even drukt maakte over onze internationale positie. Femke is inmiddels te moe. Wouter is scherp vandaag. Leuk hoe Hilbrand steevast in de zeik wordt gezet. Ik vrees dat ik inmiddels meer pro Ayaan dan pro Rita ben. Het is fascinerend wat ze voor elkaar heeft gekregen. Het hele land leert vandaag een les. Ik halveer overigens die 6weken naar 3 want tijdens het WK mot je dat gezeik niet hebben natürlich!

Shareholder | 17-05-06 | 01:42

Donner is grappig "Ik ben geen buikspreker" Ik sta achter de uitspraak van de hoge raad.

SGP en CU, LPF en Nawijn zijn ondanks dat ze klein zijn wel "wijzer" als de rest.

Ik snap niet dat omwille van 1 individu men zo moeilijk doet, belachelijk, en dan die loesewies: Als of onze wetten ondergeschikt is aan de mening van buitelandse media? Who gives a fuck....

Trouwens iemand links gevonden naar uitspraak hogeraad als ook artikel 14?

paranoia | 17-05-06 | 01:42

Fantastisch! Zo'n jaren 70 klok in beeld. 0031 boeit! *grijnst*

ristretto | 17-05-06 | 01:41

ben benieuwd hoeveel lijntjes er nu genuttigd worden

Ghost_zuidoost | 17-05-06 | 01:41

@Ghost_zuidoost 01:38
Suiker en een vleugje melk, @kolonel klootoog staat eieren te bakken.

schaamstreek | 17-05-06 | 01:41

Ow, wat een hoop geleuter! Volgens mij is elk argument al 10x langsgekomen... En dan beweegt Rita en wordt er weer een schot hagel op haar afgeknald! Ik ben geen fan van Rita's harde beleid, maar ik heb het gevoel dat we hier te maken hebbben met een afslachting... Wat ze ook doet, het zal nooit goed zijn. Als ik Rita was zou ik morgen mijn aftreden aankondigen.

Grunnie | 17-05-06 | 01:41

Ik kan niet meer

collapse | 17-05-06 | 01:40

@bottehond 17-05-06 @ 01:27 : Let Op :

1) I always like the underdog
2) Ik snap niet waarom ze zo dom doet

En die Verhagen? Da's een pure volksmenner, ik bedoel een pure kamerlid-menner. Die bespeelt het publiek op een manier waar Kabouter Bos nog ener punt kan zuigen.

Maaarrree bottehond : Begrijp je nu een beetje waarom ik mezelf niet links en niet rechts vind? ;)

TM | 17-05-06 | 01:40

Het niveau van de Tweede Kamer (SGP en CU uitgezonderd) is echt bedroevend.... Wat een kommaneuk motie.

Tarak | 17-05-06 | 01:40

Femke een pijpertje... Die klemkaak sabbelt je eikel blauw.

Murdockyoufool | 17-05-06 | 01:40

Gewauwel
Binnenkort is ze vrij, kun je lekker met haar gaan stappen.
Zet voor iedereen veel sterke koffie.

ristretto | 17-05-06 | 01:39

@Gewauwel 17-05-06 @ 01:37
Dat was haar sterkste punt. Viezeloes ging zwaar offtopic.

Dömper | 17-05-06 | 01:39

bestestuurman 17-05-06 @ 01:35: Ik zal ff bellen

topcat | 17-05-06 | 01:39

Gelukkig, met dank aan de voorzitter heb ik tot twee uur om mijn wederhelft te bevredigen (moet lukken in 21 minuten) *** denkend aan het gemoed van Femke de trap oprennend ***

MafCees | 17-05-06 | 01:39

iemand koffie?

Ghost_zuidoost | 17-05-06 | 01:38

Controle ga eens vreselijk dead,
botte doe es bijten

haasje over | 17-05-06 | 01:38

"Ik ken die Femke nog wel uit haar Enshedesche periode , en gelooft u mij mevrouw was bekend als een pijpertje ."

Gaat het over Femke Halsema? Pijpertje?
Djeez, altijd al verwacht met die ondeugende ooggies.
Tnx man!

Jim Beam | 17-05-06 | 01:38

hé, das nieuws.... het kabinet doet niet aan buikspreken

topcat | 17-05-06 | 01:38

Donnert heeft zijn sleutel aangedraait. Gaat ons in slaap sussen.

ristretto | 17-05-06 | 01:38

Rita wint sowieso op punten in de laatste minuut. De kamer bindt in, dan wint ze en is ze RULER in 0031. óf de kamer pleegt een politieke moord op een zelfgekozen martelaar. wie was dat ook weer, die zei dat we gedreven worden door archetype beelden...

bottehond | 17-05-06 | 01:37

Waarom doet ze dat nou weer, die opmerking over het buitenland? Volstrekt onnodig want het zet die Kamerleden alleen maar weer in de strijdlustige stand. Verdonk is een typisch voorbeeld van "je kunt wel gelijk hebben, maar je moet ook gelijk krijgen" Jammer, want ik vind het een dijk van een wijf.

Gewauwel | 17-05-06 | 01:37

@Mafcees
Ik ken die Femke nog wel uit haar Enshedesche periode , en gelooft u mij mevrouw was bekend als een pijpertje .

Maar waar hadden we het over , moet Verdonk deaud ? dat regelt zij zelf wel , ken je dat gevoel van : stel je voor dat je langs een scherp randje van bv een blikje leverpastei likt .... niet doen , het idee alleen al zorgt ervoor dat je de verleiding weerstaat .
Verdonk heeft dit instict niet ...... ouww

Der Werner | 17-05-06 | 01:37

@bottehond
Geef me nog een uur en je hebt geen last meer van hem. Kom er maar in gevallenverstand. Het hooggerechtshof wilt dat u reageert op de beschuldigingen van hoogverraad op geenstijl op 17 mei 2006 om 00:38. Op dit tijdstip zei U:
.
"Daarom vind ik die 'Islam in het zadel helpen en compatebiliseren met de eigen verborgen fascistische agenda' zo ongelooflijk leuk!"

controle | 17-05-06 | 01:36

Het doet mij veel plezier hen eindelijk eens te zien zwten voor hun geld.

de dikke man | 17-05-06 | 01:35

onze gangster:)

Ghost_zuidoost | 17-05-06 | 01:35

@topcat 17-05-06 @ 01:33
Ja, waar is de Balk? Zit ie nog in Capelle?

bestestuurman | 17-05-06 | 01:35

oh deze wordt leuk!

martix | 17-05-06 | 01:35

Ja hoor, in Nederland houden WE van hoofden boven het maaiveld. Rita, je verloochent je volk.

Murdockyoufool | 17-05-06 | 01:34

controle 17-05-06 @ 01:30

Luister ff naar je oom Botte.. een wapenstilstand van een week? Kun je zelf ook weer iets productiever worden. Gimme 5!

bottehond | 17-05-06 | 01:34

Nou da's lekker. Schorsen. Derde termijn. Loopt straks nog af met strafschoppen. Als dat maar goed gaat...

ISDN adapter | 17-05-06 | 01:33

nou 3e termijn, dus balkie wakker maken, hij mot ook naar le haag

topcat | 17-05-06 | 01:33

raar, als rita gaat praten moet ik altijd schijten

Ghost_zuidoost | 17-05-06 | 01:33

godverdomme, mijn muis gaat die derde termijn niet overleven.

ganzo | 17-05-06 | 01:33

@ ViagraFalls 17-05-06 @ 01:31
..
LOL
..
weisglas: finish her
..
rouvoet: fatality
..
een derde termijn, gezellig.
..
*gat ff een eitje bakken*

kolonel klootoog | 17-05-06 | 01:32

KUT! Ik wil slapen!

BennieB | 17-05-06 | 01:32

Einde ronde 2 *ping*

Dömper | 17-05-06 | 01:32

We're going for an allnighter.

controle | 17-05-06 | 01:32

Had dat dan meteen gezegd, dan waren we anderhalf uur geleden al klaar geweest...

Gewauwel | 17-05-06 | 01:32

3e termijn!!!!

daskapitalist | 17-05-06 | 01:32

Dit gaat steeds meer lijken op rummicub-discussies met schoonmoeders.

LHW | 17-05-06 | 01:32

een fucking derde termijn? maxime gaat het mormel helemaal doodmartelen.

kolonel klootoog 17-05-06 @ 01:28

Dat zeg ik: een MARTELAAR... wat briljant! Ze durven de trekker niet over te halen.

bottehond | 17-05-06 | 01:32

Goeie god.
.
Left, left, High kick, low kick, right, right, right.
.
Rouwvoet wins. Fatality.

ViagraFalls | 17-05-06 | 01:31

schaamstreek 17-05-06 @ 01:28: whahahah, ik geloof het ook.... Hij was toch al een balletje met al die wijn

topcat | 17-05-06 | 01:30

@gevallenverstand 00:38
"Daarom vind ik die 'Islam in het zadel helpen en compatebiliseren met de eigen verborgen fascistische agenda' zo ongelooflijk leuk!"
.
Je zegt duidelijk: "Daarom vind IKKKKK de Islam in het zadel helpen .... ongelooflijk leuk". Het is geen wonder waarom je mij als islamcriticaster de mond wilt snoeren.

controle | 17-05-06 | 01:30

Ze red het maar komt er in de loop van de week achter dat het voorbij is...

gevallenverstand | 17-05-06 | 01:30

Mensen: heeft iemand hier ooit de KRUISWEG gezien. Ze ziet zich als martelaar!

bottehond | 17-05-06 | 01:30

ik val er net in, maar heb nog geen ruk gemist volgens mij

Ghost_zuidoost | 17-05-06 | 01:30

@Conan 17-05-06 @ 01:25

Juist, Conan.
Paranoia, op Nld. 3 is het te volgen.

bestestuurman | 17-05-06 | 01:29

Rita, hou toch de eer aan jezelf!

Gewauwel | 17-05-06 | 01:29

gevallenverstand 17-05-06 @ 01:27

Ik heb geen last van hem... Geef hem een trap, dan laat ie je wel met rust. Werkt vbij mij ook vaak.

bottehond | 17-05-06 | 01:29

Regels zijn regels en ruimte is ruimte. Heb ik het zo goed samengevat?

de dikke man | 17-05-06 | 01:29

Als

gevallenverstand | 17-05-06 | 01:28

En ik ben ook beledigd over Winshots' opmerking over kunstenaars.

Murdockyoufool | 17-05-06 | 01:28

@topcat 01:24
Die is op z'n pielemoos getrapt en linea rectaal naar de ballenbak van de tweede kamer gegaan.

schaamstreek | 17-05-06 | 01:28

@bottehond 17-05-06 @ 01:27
Maar Wouter doet dat wel buitengewoon slim en handig. Hij heeft niet mijn stem, maar dit vind ik wel OK

BennieB | 17-05-06 | 01:28

" Die ruimte zal ik gebruiken zegt ze..." en haalt haar schouders op. Wat een klein kind. GO!

quartz | 17-05-06 | 01:28

een fucking derde termijn? maxime gaat het mormel helemaal doodmartelen.

kolonel klootoog | 17-05-06 | 01:28

@ TM 17-05-06 @ 01:24
dat is not done, er moet nu een concensus gevonden worden, dus er zal steeds meer gelachen worden totdat er iemand OK zegt met een smile

winshots | 17-05-06 | 01:28

Het uur U is nu

haasje over | 17-05-06 | 01:27

bottehond 17-05-06 @ 01:23
Wijs controle eens op www.geenstijl.nl/paginas/huisregels.ph... en neem mij niet kwalijk dat ik dat al een aantal keer heb gedaan. Jij hebt deze vent aangemoedig. ls ik niet reageer post hij tot 5 keer toe dingen die niet aan hem zijn gericht. Het is erg vermoeiend voor iedereen botte dat jij de trol voed!

gevallenverstand | 17-05-06 | 01:27

@topcat 17-05-06 @ 01:24
Die is z'n wonden aan het likken ;-)

Dömper | 17-05-06 | 01:27

TM 17-05-06 @ 01:24

Ik wist het Ik wist het... jij bent een echte! Hahahaha *ligt dubbel*
BTW: zelfs al heb je een hekel aan Rita, dit siert haar toch. Ze blijft trouw aan zichzelf, Wouter doet de executie

bottehond | 17-05-06 | 01:27

buschauffeurtje, waar gaan we heen?

ristretto | 17-05-06 | 01:27

Dömper 17-05-06 @ 01:25 Die is een wijntje aan het drinken

topcat | 17-05-06 | 01:26

@winshots
god wat lullig, werk bij de plantsoenendienst bevalt verder wel? Mooi! Tweede Kamer is trouwens niet per se links. Heel verhaal, maar dat is op zich wel na te zoeken.

LHW | 17-05-06 | 01:25

De ruimte... Is Wubbo Ockels al geraadpleegd?

Dömper | 17-05-06 | 01:25

paranoia 17-05-06 @ 01:18: Jij bent gewoon een beetje dom (net als Verdonk). Hier staat de tekst van het betreffende arrest zoeken.rechtspraak.nl..
Dit is de kernoverweging: "Een naturalisatiebesluit waarin valse of fictieve persoonsgegevens zijn opgenomen, identificeert - behoudens bijzondere omstandigheden waaromtrent door de rechtbank in deze niets is vastgesteld - betrokkene immers niet, en heeft daarom geen rechtsgevolg." Bijzondere omstandigheden=ruimte. Betekent: de regel is niet onder ALLE omstandigheden van toepassing.

Conan | 17-05-06 | 01:25

Ik dacht dat Nawijntje wat wilde zeggen... Is hij soms alweer weg?

topcat | 17-05-06 | 01:24

Rita vecht als een leeuw en dat valt te bewonderen, maar ze is gewoon niet geschikt voor de politiek. Ze had dit met twee vingers in de neus kunnen uitzingen en toch brengt ze zichzelf nog in de problemen...

Gewauwel | 17-05-06 | 01:24

Ik zit Verdonk te kijken. Waarom zegt ze niet gewoon iets als : "Ik ben bereid om in dit geval het oordeel volledig aan de kamer te laten bij hoofdelijke stemming. Maar let Wel! : uw beslissing schept een precedent, een GrOot precedent, waar niet alleen ik maar ook mijn opvolgers grote problemen mee zullen krijgen. Het woord is nu aan u..."

Dan legt ze de bal toch teug bij de tweede kamer, of niet?

TM | 17-05-06 | 01:24

Zo, zijn we er allemaal nog (knipogend naar Nederland 3)? Mijn conclusies voor dit moment: Loesepoes is een erg lelijk paard (die broek en die laarzen zijn zooooo disco 1985) en Femke d'r gemoed heeft duidelijk behoefte aan een push-up bra!

MafCees | 17-05-06 | 01:24

De kamer mag in zijn handen knijpen want Rita zal wel even kijken of...

Barbapoeppa | 17-05-06 | 01:24

gevallenverstand 17-05-06 @ 01:18

Hoe de fok wist jij dat ik ook mental coach ben? Dat komt door dat lompe charisma met een warm hart... die crixus... die snapt dat en daarom wil ik eens per jaar best zijn pantoffels apporteren. Goed... ik doet het... maar op voorwaarde dat jij en controle eens een tijdje NIET op elkaar reaguren... tis vermoeiend... ook voor ons, de gedwongen toekijkerTs.... 1 week stel ik voor.....

bottehond | 17-05-06 | 01:23

partij politieke overwegingen van het CDA zijn bepalend denk ik

collapse | 17-05-06 | 01:21

Neemt u mij niet kwalijk maar voor deze vertoning krijgen deze mensen een jaarsalaris wat het mijne verre overstijgt? Waar gaat dit over? Staan ze alle 150 wel ingeschreven bij Randstad voor een echte baan, waar ze iets kunnen doen wat produktief is? Wat een verspilling van nitwits, het lijken wel artiesten of cabaretiers of kunstenaars, veel poeha en weinig wol...
Is dat nou links?

winshots | 17-05-06 | 01:21

Marijnissen had hem allang ingekopt.

gevallenverstand | 17-05-06 | 01:21

@gevallenverstand 00:38
"Daarom vind ik die 'Islam in het zadel helpen en compatebiliseren met de eigen verborgen fascistische agenda' zo ongelooflijk leuk!"
.
Schelden heeft geen zin. U hebt uw ware aard getoond. En iedereen kan het zien.

controle | 17-05-06 | 01:21

@paranoia 17-05-06 @ 01:18

Discretionaire bevoegdheid, daar gaat het om, maar dat is aan jou voorbij gegaan, begrijp ik.

bestestuurman | 17-05-06 | 01:20

Ze doet dus niet wat de motie vraagt. Waarvan akte.

Barbapoeppa | 17-05-06 | 01:20

Bla bla bla bla AHA bla bla bla Amerika bla bla bla al is de leugen 10 jaar, met Tante Rita ben je nog niet klaar Bla bla blabla

Tomahawk33 | 17-05-06 | 01:19

Van Beek trekt de keutel in... hangt nu van Maxime af vermoed ik

En begrijp ik de beelden nu goed en vraagt de VVD aan Verburg om respijt en zegt ze een beetje nee?

haasje over | 17-05-06 | 01:18

bottehond 17-05-06 @ 01:12
Uitstel is een fijne tactiek. Kijk TV3 en je ziet dat er toch een eind aan komt.
Controle is een autistische debiele trol, in een post waarin ik meld dat de gemiddelde Amsterdammer vind dat alle politici zakkenvullers zijn beweer ik dat er eigenlijk alleen maar (of hoofdzakelijk) carrierepolitici zijn. Dat er dus mensen zouden zijn die de Islam in het zadel zouden helpen en tevens een eigen verborgen fascistische agenda hebben vind ik belachelijk! Dat post de retard dan 4 keer omdat ie denkt dat hij me in een hoek heeft.
Botte, wat heb ik nou aan je als hond? Je bent bedankt. Dit is nou de consequentie van jouw strategien van allianties op GS sluiten. (Denkt aan CIA die Bin van wapens voorzag om tegen rusland te vechten...)

gevallenverstand | 17-05-06 | 01:18

Rita is een iets te strenge huismoederT. daar vkrijg je heeeeeel lastige pubers van (wout, fem, zelfs bas preekt als een rappert).

bottehond | 17-05-06 | 01:18

Hoe kun je eisen van een Minister dat ze CORRUPT moet handelen?

Hoe kun je eisen dat iets waar geen mogelijkheid toe is ALSNOG plaats te laten vinden, dan eis je als kamer toch om corruptie.

Hoogtijd om Rita bossen bloemen te sturen en haar aan te moedigen niet onder druk van een kamer meerderheid corrupt te handelen.

Tering wat schaam ik mij voor dit land. Zelfs in een bananen republiek is er meer rechtsgelijkheid.

paranoia | 17-05-06 | 01:18

orange_revolution 17-05-06 @ 01:14 Ga eens slapen

topcat | 17-05-06 | 01:18

de nacht van de lange messen

LHW | 17-05-06 | 01:17

@haasje over
hangt allemaal van het CDA af.

collapse | 17-05-06 | 01:16

@gevallenverstand
Zijn we er nog? This quote will hunt you forever.

controle | 17-05-06 | 01:16

Verdonk wordt afgeslacht! En ze heeft het niet eens in de gaten. GO RITA!

quartz | 17-05-06 | 01:15

Arme Relus

Conan | 17-05-06 | 01:14

HULDO'S!
..
daar heb je die ouwe zak van lijn 13 weer!

kolonel klootoog | 17-05-06 | 01:14

@topcat
*geeuw*

orange_revolution | 17-05-06 | 01:14

PVDA D66 GL CDA CU kunnen of willen niet terug. Da's toch wel 75+1 tog?

haasje over | 17-05-06 | 01:14

oad-man

LHW | 17-05-06 | 01:14

Nou VVD zeg eens hoe die motie in elkaar zit....

topcat | 17-05-06 | 01:13

Rita's eerste speech als onafhankelijk politica.

bottehond | 17-05-06 | 01:13

Rita, 10 x hetzelfde kromme verhaal vertellen maakt het nog niet recht. .. zucht..

bestestuurman | 17-05-06 | 01:13

Nee ze snapt het niet. Ook niet als het op het niveau wordt uitgelegd dat het gemiddelde jostibandlid het kan volgen.

Barbapoeppa | 17-05-06 | 01:13

ik ben idd aan de buis gekluisterd, ze zouden hier een WK van moeten maken.. Ze wil ech nie!

Ach ze kan nog altijd standwerker op de RAI worden..

martix | 17-05-06 | 01:12

*I'M ba-a-a-ck!!!*

Maar wel eerst even kijken naar de laatste ronde...

TM | 17-05-06 | 01:12

dit is beter dan een goede speelfilm

topcat | 17-05-06 | 01:12

@ gevallene... wat betékent dat compidinges?

bottehond | 17-05-06 | 01:12

Hahaha, zie het Michelinmannetje Nawijn stampvoeten van woede.

Murdockyoufool | 17-05-06 | 01:11

En hij is nu al obstinaat door voor zijn spreekbeurt te willen spreken, de clown.

schaamstreek | 17-05-06 | 01:11

Ze word boos...

gevallenverstand | 17-05-06 | 01:10

Tussenstand:
Verdonk vertoont nu de vitaliteit van een op strand aangespoelde walvis...
Ik ben altijd voor de underdog, dus HUP RITA!
Biertje, iemand?

quartz | 17-05-06 | 01:10

@ Barbapoeppa

Zelfs al heeft de Kamer geen gelijk, dan is dit het moment waarop de Kamer desondanks toch gelijk heeft.
Met rabarbeke eens dus, ze snapt het echt niet. Ach Loesewies maakt het simpel.
En hoe hard kun je Nawijn afbranden, ju

haasje over | 17-05-06 | 01:10

dahag hildebrand!

kolonel klootoog | 17-05-06 | 01:10

Hilly Billy is in da house!!!!!

schaamstreek | 17-05-06 | 01:10

Hahaha, Die zuiplap is terug uit HIL-VER-SUM

topcat | 17-05-06 | 01:10

Komen de traantjes al? *bereid zich alvast voor op een werkdag met veel gegaap*

Oeverloser | 17-05-06 | 01:10

The rusty lady is going down.... 4 down.... 0 to go!

bottehond | 17-05-06 | 01:09

Rita doesn't go down easy ;-)

Dömper | 17-05-06 | 01:09

de hele barrel wordt zes weken uitgesteld

winshots | 17-05-06 | 01:09

Voorzitter! Onrust in de kamer graag..

ristretto | 17-05-06 | 01:09

bottehond 17-05-06 @ 01:05
Ik vind dat je door je nachtpost van gisteren (Veel meer posten/volhouden controle/Yes Sir/right Sir) Dat je een debiel trol in leven houd. Ik vraag je dit te compenseren door ctrl uit te leggen wat ik bedoel met gevallenverstand 17-05-06 @ 00:38

gevallenverstand | 17-05-06 | 01:08

Rita? Rita? Rita?

Hou maar op Henk, er hangt een enorme rookwolk boven de stad. Ze is neergestort.

Jezus!!!

Nee, Rouvoet

topcat | 17-05-06 | 01:08

je moet maar in dat cda clubje zitten om straks je handje omhoog te houden.

ganzo | 17-05-06 | 01:08

Rabarberke 17-05-06 @ 01:05

I hate you, but you re so g*ddamn brilliant!

bottehond | 17-05-06 | 01:07

Nee Verdonk, de KAMER maakt uit of jij aan de motie voldoet en niet jij muts!

Barbapoeppa | 17-05-06 | 01:07

rita's going down, down, down...
*plop*

anarchez | 17-05-06 | 01:06

@Rabarberke 17-05-06 @ 01:04
Inderdaad, het is echt stuitend. Ik begin te geloven dat zelfs ik het beter had kunnen doen. Dat zij die functie kan bekleden is een aanfluiting.

bestestuurman | 17-05-06 | 01:06

@gevallenverstand 00:38
"Daarom vind ik die 'Islam in het zadel helpen en compatebiliseren met de eigen verborgen fascistische agenda' zo ongelooflijk leuk!"
.
Wegens hoogverraad veroordeelt de rechter u tot levenslang.

controle | 17-05-06 | 01:06

Fetch? no problemo...

bottehond | 17-05-06 | 01:06

Going Down, Going Down,
Please do.

K1100 | 17-05-06 | 01:06

Zou Nawijn al weer terug zijn uit HIL-VER-SUM, want Verdonk kan toch nog een vriendje gebruiken

topcat | 17-05-06 | 01:06

verhage de gevaarlijke paap

LHW | 17-05-06 | 01:06

ze snapt het echt niet

Rabarberke | 17-05-06 | 01:06

@ winshots

dan nog... dan nog..

Maxime strekt de stekker er nu toch wel echt uit dunkt me

haasje over | 17-05-06 | 01:06

Botte, last call!

gevallenverstand | 17-05-06 | 01:05

Fatch.. no problemo.... what is it you wish from moi?

bottehond | 17-05-06 | 01:05

Verdonk hangt in de touwen. Wie deelt de knockout uit?

Murdockyoufool | 17-05-06 | 01:05

Als de kamer een beetje geloofwaardig wil zijn en Verdonk deze lijn volhoudt dan sturen ze haar vandaag naar huis.

Barbapoeppa | 17-05-06 | 01:04

ze snapt het niet eens.

Rabarberke | 17-05-06 | 01:04

Het wordt nog es gezellig in NL. Vanaf januari de Polen en vanaf mei weer de stromen asielzoelers.

vinque | 17-05-06 | 01:04

bier nawijn..

024_kicksass | 17-05-06 | 01:03

denk Rubens, haasje... over

winshots | 17-05-06 | 01:03

@Rabarberke 17-05-06 @ 01:00

Inderdaad. Ze heeft namelijk niet de vereiste verbale kwaliteiten, dat blijkt maar weer. In een debat voor grote mensen red je het niet met one-liners.

bestestuurman | 17-05-06 | 01:02

Oei, gaat ze nou toch paspoortjes ophalen

topcat | 17-05-06 | 01:02

wanneer worden die broodjes kaas en ham naar binnen gebracht.

ganzo | 17-05-06 | 01:02

nu heeft ze zichzelf vastgeluld, haar aftreden is onvermijdelijk.

Rabarberke | 17-05-06 | 01:02

*steekt er eentje op voor rouvoet*
..
@ LoL @ Sévèke 17-05-06 @ 00:57
..
ha leuk. we zijn er weer. fortuyn. heb je al gehoord dat Mo B een speciaal getrainde spetsnaz agent is.

kolonel klootoog | 17-05-06 | 01:01

@crixus 00:58
Asperge-steken is echter een zinvol beroep, drukt niet op de staatskas, is onderbetaald maar je bent toch naar hartelust onder de pannen.

schaamstreek | 17-05-06 | 01:01

FNV-lidaf 16-05-06 @ 23:26

gevallenverstand | 17-05-06 | 01:01

nu trapt ze in rouvoet's val

Rabarberke | 17-05-06 | 01:00

@ winshots
Vraag: komt dat mens ooit klaar?
Antwoord: ik kan me daar niets, maar dan ook helemaal niets bij voorstellen..

haasje over | 17-05-06 | 01:00

Nawijn is er weer, daarom is er geschorst...

ristretto | 17-05-06 | 01:00

@gevallenverstand 00:38
"Daarom vind ik die 'Islam in het zadel helpen en compatebiliseren met de eigen verborgen fascistische agenda' zo ongelooflijk leuk!"
.
U bent ontmaskerd.

controle | 17-05-06 | 01:00

@topcat 17-05-06 @ 00:58
Dat weet je met een griste nooit ;-)

Dömper | 17-05-06 | 01:00

nawijn is in dah house.

daskapitalist | 17-05-06 | 01:00

Draai draai. Rita recht door zee. Ha!

Barbapoeppa | 17-05-06 | 00:58

Botte, jij hebt deze trol bevestigd. Ik vraag je FETCH!!!!!

gevallenverstand | 17-05-06 | 00:58

@schaamstreek 17-05-06 @ 00:56:
vinque reaguurt nooit voor 17:00 uur dus hij staat pas om 16:00 uur op.
Geeft toch niks? In de bijstand is hij goedkoper voor de staatskas als duurbetaalde ambtenaar.

crixus | 17-05-06 | 00:58

@control en gevallen verstand

jullie zijn allebei idioten en doe 's ashoera... makkelijk... ies leuk!

FNV-lidaf | 17-05-06 | 00:58

zie je wel... here we go... we doen er nog ff zes weken over... tsjesis komt dat mens ooit klaar

winshots | 17-05-06 | 00:58

andre ?

024_kicksass | 17-05-06 | 00:57

Alweer Rouwvoet, klasse. En Rite herhaalt zich vanaf zin één.

K1100 | 17-05-06 | 00:57

kolonel klootoog 17-05-06 @ 00:52 achja wat is kinds, fortuyn vonden ze een flikker, maar er was helaas geen beerpunt rondom hem...... dus moesten ze hem wegschieten, over kinderachtig gesproken.

LoL @ Sévèke | 17-05-06 | 00:57

@gevallenverstand 00:38
"Daarom vind ik die 'Islam in het zadel helpen en compatebiliseren met de eigen verborgen fascistische agenda' zo ongelooflijk leuk!"
.
Behoedt U voor deze wolf in schaapskleren. Hij wil ons overleveren aan de ayatollahs.

controle | 17-05-06 | 00:57

tromgeroffel....................................
bummer, ze wil nie weg, zet em op André, give the bitch hell.

anarchez | 17-05-06 | 00:57

verhagen heeft snot in zijn hand geniest

LHW | 17-05-06 | 00:56

En nu doorbijten André

haasje over | 17-05-06 | 00:56

@vinque 00:47
Zeker makkelijk lullen als je een uitkering ontvangt en morgen tot 12.00 in je nest kan liggen stinken, lutser.

schaamstreek | 17-05-06 | 00:56

Heel goed Rouvoet. Heel goed.

Barbapoeppa | 17-05-06 | 00:56

FNV-lidaf 17-05-06 @ 00:54
Do not, do NOT feed the trol!

gevallenverstand | 17-05-06 | 00:55

de kou is uit de lucht

LHW | 17-05-06 | 00:55

heroverweging...... mn reet

024_kicksass | 17-05-06 | 00:55

LOL@crixus 17-05-06 @ 00:50
Deze kantoorlutser komt er weer even in.
*blaat*

Dömper | 17-05-06 | 00:55

Rita buigt, diep...

ristretto | 17-05-06 | 00:55

de vele euuhhs van Rita suggereren een gebrek aan daadkracht en besef waar ze mee bezig is.

bestestuurman | 17-05-06 | 00:55

Eeeeeindeeeeeeee

Rabarberke | 17-05-06 | 00:54

@bottehond 17-05-06 @ 00:52:
Auw, kutkeffer!
*Trapt bottehond richting verse bonzo in voerbak*
Ga vreten, trek de keutel in, we gaan strakjes poepjes doen op het gazon van de buuv.

crixus | 17-05-06 | 00:54

kut. ze wil blijven zitten.

kolonel klootoog | 17-05-06 | 00:54

" Ik verwijsT" zegt die HomoOntmoetingsPlaats-slet. Tis ggd een GSerT.

bottehond | 17-05-06 | 00:54

@controle

ook dat is een bekend verschijnsel. Saddam had die hele ashoera rituelen ook verboden en het eerste wat de onderdrukte sjiieten deden na de val van Saddam was ashoera vieren inclusief bloedende kids en al.
Dat katholieken hun kids hierin niet mee laten doen is een ander verhaal.
Maar in feite zijn het allebei processies en katholieken zijn ook capable of kinky shit

FNV-lidaf | 17-05-06 | 00:54

neeeejhhhh!

LHW | 17-05-06 | 00:52

crixus 17-05-06 @ 00:50

* Bijt crixus snoeischerp in de kuit *

bottehond | 17-05-06 | 00:52

Ik snap het probleem niet,het gaat juist hardstikke goed in NL.Cineasten worden vermoord,parlementariers ontvluchtten ons land.Columnisten durven niet meer over de Islam te schrijven etc. etc....... HET GAAT LEKKER HIER... HELP

kruisridder | 17-05-06 | 00:52

@ LoL @ Sévèke 17-05-06 @ 00:50
..
caps = kinds.

kolonel klootoog | 17-05-06 | 00:52

@fnv-lidaf
Heb je de hele film gezien? Waar de kinderen en peuters een zwaard op hun hoofd geplemt krijgen. Dat heb ik bij katholieken nooit gezien.

controle | 17-05-06 | 00:51

@vinque 17-05-06 @ 00:47:
Hinderlijk inderdaad, die kantoorlutsers overal tussendoor te blaten.

crixus | 17-05-06 | 00:50

ze gaat wel zwoel praten...

ristretto | 17-05-06 | 00:50

LINKS = MOORD

LoL @ Sévèke | 17-05-06 | 00:50

GoooOooodbyyeeee, no use leaning with our chins, this is where the end begiiinssss....

Rabarberke | 17-05-06 | 00:50

gaat vehagen de aanvrager van dit debat het licht uit doen.

ganzo | 17-05-06 | 00:50

Ik ben niet links Ik ben niet rechts IK ben recht doorzee!
Rita Rechtdoorzee

collapse | 17-05-06 | 00:50

King of controversy 17-05-06 @ 00:48

Nope, not enough. En "we" gaan niet weg.

bottehond | 17-05-06 | 00:50

@controle

Bij de eerste link gaat het om ashoera en dat is een sjiitisch iets waar ze de moord op een geestelijk leider herdenken... niet veel ergers dan wat sommige katholieken in hun processies doen mbt het lijden van jezus en daar hoort altijd iets van zelfkastijding bij

FNV-lidaf | 17-05-06 | 00:49

Donneriaanse tekst.

gevallenverstand | 17-05-06 | 00:49

Femke zat in een shot ook al een keutel in te trekken.

schaamstreek | 17-05-06 | 00:49

@ bottehond 00:46
Je hoeft me niet te geloven, je zal het vanzelf zien.

King of controversy | 17-05-06 | 00:48

Calimero is in da house

haasje over | 17-05-06 | 00:48

niettemin, dat gezegd hebbende...

LHW | 17-05-06 | 00:48

He he al het arbeider volk naar bed

vinque | 17-05-06 | 00:47

eh, eh, eh...
..
heeft ze aanwijzingen van die buschauffeur hebben gehad?

kolonel klootoog | 17-05-06 | 00:47

Ach god, ze is zielig

K1100 | 17-05-06 | 00:47

respect overigens voor de ambtenaren van Verdonk. Die hebben Verdonk toch net in een kwartiertje bijgepraat waar het allemaal over ging.

King of controversy | 17-05-06 | 00:46

het begint weer... nu zullen we eens zien!

Grunnie | 17-05-06 | 00:46

King of controversy 17-05-06 @ 00:41

Als je wilt dat "wij" je nog maar een keer geloven (zoveel beloofd) dan pleur je de grenzen dicht, stuurt criminele antis terug... illegalen der uit. Grenzen open voor arbeiders binnen EU, en zeker: importbruiden verbieden.

bottehond | 17-05-06 | 00:46

Ik hoop dat Kay haar heeft ingefluisterd dat dit het moment is om solo te gaan!

collapse | 17-05-06 | 00:45

crixus 17-05-06 @ 00:44
uitstel Cixus JP3's sleutel is uit-stel.

gevallenverstand | 17-05-06 | 00:45

geht's los

LHW | 17-05-06 | 00:45

De trol blijft.

zmoo | 17-05-06 | 00:45

Doemscenario: Verdonk die de motie aanvaard maar daar in eerste, tweede, derde en vierde instantie een eigen uitleg aan geeft. Ondertussen drammen de kamerleden zich een ongeluk. En aan het eind van het liedje, zo rond 03:30 uur loopt het met een sisser af.

Barbapoeppa | 17-05-06 | 00:45

steengeyl roze zeg

winshots | 17-05-06 | 00:44

2 minuten stilte.

schaamstreek | 17-05-06 | 00:44

t begint nu eigenlijk meer tijd voor prOn te worden.

024_kicksass | 17-05-06 | 00:44

kolonel klootoog 17-05-06 @ 00:41
U bent goed op dreef vanavond.

gevallenverstand | 17-05-06 | 00:44

The decision bell has rung... Last and final round. Krijgen we een knock out?

crixus | 17-05-06 | 00:44

@ganzo
zie lgf.

daskapitalist | 17-05-06 | 00:43

here we go again

winshots | 17-05-06 | 00:43

ze houdt de eer aan zichzelf en treedt af...

want: als het blijkt dat er toch een e-mail of een memo met magan@ bestaat hangt ze dubbel.

Rabarberke | 17-05-06 | 00:43

En zoals gewoonlijk doet Ferry Mengele weer verwoede pogingen om bewindvoerders de woorden in de mond te leggen.

schaamstreek | 17-05-06 | 00:43

wtf... smilde

tinmachine | 17-05-06 | 00:43

gevallenverstand 17-05-06 @ 00:38

Amsterdam? AHA..... remember 2001? De opera Aisha en de vrouwen van Medina? ON-GE-HOORD in 0031 zou jij 20 jaar terug zeggen? of niet? nou dan.

bottehond | 17-05-06 | 00:43

uhhhh is dit de broer van die gast van het 8 uur journaal? uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

frenkie_4all | 17-05-06 | 00:43

@ gevallenverstand
Nie goe, want Giel moet slapen, die moet over een paar uur moederkoek eten geloof ik

haasje over | 17-05-06 | 00:42

Verdonk is gewoon een beetje een dom meisje. Hier staat de tekst van het betreffende arrest zoeken.rechtspraak.nl/zoeken/dtluitspr...
Dit is de kernoverweging: "Een naturalisatiebesluit waarin valse of fictieve persoonsgegevens zijn opgenomen, identificeert - behoudens bijzondere omstandigheden waaromtrent door de rechtbank in deze niets is vastgesteld - betrokkene immers niet, en heeft daarom geen rechtsgevolg." Bijzondere omstandigheden=ruimte. Betekent: de regel is niet onder ALLE omstandigheden van toepassing.

Conan | 17-05-06 | 00:42

sisserrrrrrrrr

LHW | 17-05-06 | 00:42

@bestestuurman 17-05-06 @ 00:40:
Iets waar Ayaan van droomt, in ieder geval... (of nog nachtmerries van heeft)

crixus | 17-05-06 | 00:42

@ crixus 17-05-06 @ 00:38

ze loopt wel met O benen nu, dus daar beneden heeft het ook geen goed gedaan.......

frenkie_4all | 17-05-06 | 00:41

@ gevallenverstand 17-05-06 @ 00:38
..
het mooiste wat ik hier ooit in een vethut heb gehoort; "fortuyn heb gewoon van kok het zwaard van damoclales in ze rug gestoken gekregen"
..
en daar hebben we de buschaufeur weer.

kolonel klootoog | 17-05-06 | 00:41

@ bottehond 00:29
Zeg ik dat dan?
@ bottehond 00:19
Ik lees die verdeeldheid hier iedere dag. Hoewel op deze site meestal maar 1 kant van die verdeeldheid aan bod komt. Maar ik denk dat die verdeeldheid tijdelijk is. Tijdelijk, duurt misschien dus een paar generatie's. Zelfs de grote tegenstelling tussen rijk en arm, proletariaat en VVD-ers lijkt nu weer naar de achtergrond te verdwijnen, dus waarom zou deze tegenstelling, tussen het Westen en het Oosten niet weer naar verloop van tijd verdwijnen, of naar de achtergrond gaan? Ik denk dat dat gaat gebeuren over enkele decennia, misschien met een paar heftige conflicten in het midden-oosten. Daarna zal de wereld zich bezinnen, en weer een nieuw conflict verzinnen.

King of controversy | 17-05-06 | 00:41

Botte, was jij vroeger politiehond of zeau?

Barbapoeppa | 17-05-06 | 00:41

@crixus 17-05-06 @ 00:38

Flapperende saloondeuren, neem ik aan.

bestestuurman | 17-05-06 | 00:40

winshots 17-05-06 @ 00:37
Winshots is Giel Beelen....

gevallenverstand | 17-05-06 | 00:40

@bottehond, wat zeg je? dhimmies? wat is dat?

ganzo | 17-05-06 | 00:39

de verstopte fles verkaansie-pastis is terecht! iedereen een slokje, van harte gegund. proost, op de goeie afloop

LHW | 17-05-06 | 00:39

zoeffff

topcat | 17-05-06 | 00:39

aivd = femkutje... daarom is zij/hij in de 2e kamerT e not op GS....

bottehond | 17-05-06 | 00:39

Zal Rita eindelijk haar rechte rug tonen en opstappen.... neeeeh. Vlink slikke en blijven zitten.

mahdi33 | 17-05-06 | 00:39

@kolonel klootoog 00:36
Mhwuhahahaha, nu is de trol ineens niet zeker meer over de mails.

schaamstreek | 17-05-06 | 00:38

@frenkie_4all 17-05-06 @ 00:37:
Dit in tegenstelling tot de beide overdwarse onderlippen.

crixus | 17-05-06 | 00:38

femke is wellicht te ruig geweest. geyl.

kolonel klootoog | 17-05-06 | 00:38

Kom eens een keer naar 020 botte, de eerste die je aanspreekt op straat over politiek zal het zeggen: 'Politiek, allemaal zakkevullers'. Daarom vind ik die 'Islam in het zadel helpen en compatebiliseren met de eigen verborgen fascistische agenda' zo ongelooflijk leuk! Je denkt dat het ergens over gaat....

gevallenverstand | 17-05-06 | 00:38

Oplossing: Ayaan gaat naar Gemeentebalie, betaalt 79,50 euri en krijgt een nieuw paspoort. Klaar...

ristretto | 17-05-06 | 00:37

sinds femke die tweeling heeft uitgepoept heeft ze een stijve bovenlip

frenkie_4all | 17-05-06 | 00:37

Ayaan krijgt een paspoort en Rita valt haar huilend in de armen en iedereen staat te klappen

winshots | 17-05-06 | 00:37

@bottehond, het is net een konijn dat kan praten.

ganzo 17-05-06 @ 00:32

Weet je wat je krijgt als dat konijn paart met vvd of cda? dhimmies!

bottehond | 17-05-06 | 00:36

lelijk wijf, maar wel lekker hoe ze die bril rechtzette. ach daar is ook hollie bobbie met de zakjurk

LHW | 17-05-06 | 00:36

@ K1100 17-05-06 @ 00:33
..
lekker!
..
hee femke. nu komt de mail uit de mouw.

kolonel klootoog | 17-05-06 | 00:36

Zo breed in beeld heb ik toch wat moeite met Loesje. Dan bevalt Femke toch iets beter

haasje over | 17-05-06 | 00:36

burp..... U luisterd naar de....... blabla

024_kicksass | 17-05-06 | 00:36

Ze is best eng. Zal je moeder maar zijn.

K1100 | 17-05-06 | 00:36

wat bedoelen ze met gelijksoortige situatie? is dat voor andere niet-hollandse kamerleden?

daskapitalist | 17-05-06 | 00:35

AHA! 26.000 Ayaans... Tieft op, Woutert. Ik vind het dapper van Verdonk om voet bij stuk te houden. Tevens heb ik respect voor Ayaan voor het durven opentrekken van haar mond. Ze had echter gewoon niet mogen jokken. Punt.
Ik ben het echter wel eens met de stelling dat dit hele geval erg wordt opgeblazen en dat de grote winnaar uiteindelijk Links is, terwijl de grote verliezer Nederland is.

ViagraFalls | 17-05-06 | 00:35

godverdegodver, die Rouvoet was errug goed, grrrrr....
-
@KOC tja, gewetensproblemen, hehe.

anarchez | 17-05-06 | 00:35

leuke bril

topcat | 17-05-06 | 00:35

bottehond 17-05-06 @ 00:33
Dankjewel, ik ben ook blij met je laatste inzicht.

gevallenverstand | 17-05-06 | 00:34

@gevallenverstand 00:31
En Nederland staat voor de grote boze buitenwereld weer in z'n blote reet. En dat terwijl Bos voor de tweede keer een keutel terug moet trekken.

schaamstreek | 17-05-06 | 00:34

Alweer keutel intrekken, ja nu weten we het wel dubbeljoe bos.

controle | 17-05-06 | 00:34

wat in godsnaam heeft WB met keutels.
..
en dan meteen overstappen naar vieze loes. het niveau word wel minder daar.
..
"klip en klaar"
..
*huivert*

kolonel klootoog | 17-05-06 | 00:34

gevallenverstand 17-05-06 @ 00:32

Ik ben iets minder dom dan je denkt... weet je wat? Jij hebt gelijk... what do I care?

bottehond | 17-05-06 | 00:34

ff m'n keutel intrekken

tinmachine | 17-05-06 | 00:34

@gevallenverstand 17-05-06 @ 00:31

Een ambtenaar is het; niet zelf nadenken en oordelen, maar de wet uitvoeren. Er is toch ook nog zoiets als discretionaire bevoegdheid?

bestestuurman | 17-05-06 | 00:33

kolonel klootoog
Volle fles, neem er ook een, goed medicijn trouwens.

K1100 | 17-05-06 | 00:33

U heeft een beslissing genomen die de hele wereld schokt en het land in diskrediet brengt. 'Ik heb de wet uitgevoerd, ik kan niet anders.'

gevallenverstand 17-05-06 @ 00:31

Heel treffend. Dat is zelfs voor mij té bizar. Helemaal mee eens... je bent goddomme wel in vorm....

bottehond | 17-05-06 | 00:33

Submission Impossible II

Korreltje Zout | 17-05-06 | 00:32

bottehond 17-05-06 @ 00:31
Het begint geloof ik te dagen?

gevallenverstand | 17-05-06 | 00:32

@bottehond, het is net een konijn dat kan praten.

ganzo | 17-05-06 | 00:32

Kan niet wachten tot de pauze voorbij is.
Dit is bijna beter dan voetbal.

janfortune | 17-05-06 | 00:32

@haasje over 00:30
Heb inmiddels ook de stuitligging aangenomen.

schaamstreek | 17-05-06 | 00:31

De woorden van Van Beek die bijblijven: uhmm uhmmm uhmmm

ristretto | 17-05-06 | 00:31

U heeft een beslissing genomen die de hele wereld schokt en het land in diskrediet brengt. 'Ik heb de wet uitgevoerd, ik kan niet anders.'

gevallenverstand | 17-05-06 | 00:31

Dikke cvrinden... pvda, cda en vvd... het lijkt wel een rituele paringsdienst en wouter geniet zichtbaar.

bottehond | 17-05-06 | 00:31

ik heb al een fles beaujolais achter mijn kiezen, heb niks beters meer in huis.

ganzo | 17-05-06 | 00:31

@LHW 17-05-06 @ 00:29:
Breng de kids naar school en ga dan weer lekker liggen. Doet Wouter ook.

crixus | 17-05-06 | 00:30

keutel intrekken. Waar het hart vol van is

controle | 17-05-06 | 00:30

En morgen een extra debat over Karimi?????

frenkie_4all | 17-05-06 | 00:30

@ schaamstreek
En jij zit nog recht achter je toetsenbord?

@ k1100
Nee maiskorreltjes in mijn schot isse nie lekkuh
hartig worstje, stukkie kaas?

haasje over | 17-05-06 | 00:30

King of controversy 17-05-06 @ 00:28

Dat slaat iig not op mij... been there, seen it, done it, thought it through.

bottehond | 17-05-06 | 00:29

Tegenvragen?! Get it over with, ik moet de kinderen morgen godverdomme naar school brengen. En dan ligt Bos natuurlijk nog lekker uit te ronken

LHW | 17-05-06 | 00:29

*hoekt K1100*
..
ja lekker. heb je ook een flesch talisker bij je?
..
ik ben op momenten zoals deze zo ontzettend blij dat ik niet naar het hoofd van aldith hunkar hoef aan te kijken.

kolonel klootoog | 17-05-06 | 00:29

@024_kicksass 17-05-06 @ 00:23
Hier dreigt hetzelfde probleem. Zo maar even naar de Turkse snackbar-uitbater stiefelen om de voorraad aan te vullen.

@daskapitalist 17-05-06 @ 00:23
Een meritocratie zou beter zijn.

bestestuurman | 17-05-06 | 00:29

Al is een leugen nog zo snel.....
Kunnen we nu weer focussen op echt zielige mensen?

Sner | 17-05-06 | 00:29

K1100 17-05-06 @ 00:26: graag met boter

topcat | 17-05-06 | 00:28

@crixus
morgen naar het malieveld om de monarchie weer in haar oorspronkelijke gedaante te herstellen? beetje revolutie heb ik wel zin in.

daskapitalist | 17-05-06 | 00:28

gevallenverstand 17-05-06 @ 00:25

Je weet tog... het is éminence gris en niet éminence coup soleil... daarom krijgt wilders ondanks een prima program slechts 5 zetels.

bottehond | 17-05-06 | 00:28

Rouvoet, de grootste oorzaak van gewetensproblemen onder het GS reaguurders volk.

King of controversy | 17-05-06 | 00:28

Ugh. ALWEER Woutert?

ViagraFalls | 17-05-06 | 00:28

Gaan we straks nog een telling krijgen wie er in de kamer ligt te slapen? 1/3 zit mijnsinziens al aardig onderuit gezakt.

schaamstreek | 17-05-06 | 00:28

Het is net als met de stemming voor het songfestival. Het beste liedje KAN gewoon niet winnen. De tijdrekkerij hier is inderdaad een manier om iedereen met alles weg te laten komen.

gevallenverstand | 17-05-06 | 00:27

he is dit nou die gast van kopspijkers???

frenkie_4all | 17-05-06 | 00:27

ja hoor verheroverwegen!

janfortune | 17-05-06 | 00:26

Pauze!!!!!!!!
Popcorn iemand?

K1100 | 17-05-06 | 00:26

@ k1100
En dan daarna kneus De Wit en dat doet André (alt 130 Bennie) extra schitteren.
Pauze!!

Op zoek naar nieuwe drank. Op de schotse toer dan maar

haasje over | 17-05-06 | 00:26

Jan Peter.... Help!

ristretto | 17-05-06 | 00:26

kwartiertje rust.
..
kunnen ze mooi hun drumlesjes oefenen. stelletje padvinders.

kolonel klootoog | 17-05-06 | 00:26

RawFeet is altijd uitstekend.... :-)

frenkie_4all | 17-05-06 | 00:26

Verdonk krijgt briefje: See you in hell.
.
Groetjes Mark

controle | 17-05-06 | 00:26

@tinmachine 17-05-06 @ 00:22

neen, Dijkstal is een zeikerd en Wiegel een oude lul die is een borreltje zou moeten lusten.

hondelul | 17-05-06 | 00:26

nog wat: ik heb de kamer de afgelopen tijd zelden zo actief gezien als nu. mja. het gaat natuurlijk om een collega. ach, daar is van aartsen ook.

LHW | 17-05-06 | 00:25

Kan er geen verbod op grijs haar komen?

gevallenverstand | 17-05-06 | 00:25

LHW 17-05-06 @ 00:21
Doet iedereen dubbele espresso en Grappa, het wordt een lange zit...

ristretto | 17-05-06 | 00:25

RawFeet was uitstekend!

bottehond | 17-05-06 | 00:24

@haasje, me eens, maar gristen hé.
toch hoedje af voor die man.

K1100 | 17-05-06 | 00:24

Verdonk heeft 1 uitweg:
Ik voer de motie niet uit, want het parlement is ongrondwettig. Ayaan heeft het Nederlanderschap nooit gehad (hoewel ze Nederlandse is?) en dus heeft de kamer met 149 leden een illegale status.

Ik ga alvast mijn oude ziekenfondskaart weer opzoeken. De zorgwet is ook illegaal.

crixus | 17-05-06 | 00:24

Die SP homo zegt ook steeds hetzelfde...... zitten er nog meer mensen in dezelfde situatie als AHA? Volgens mij is dat alleen Geert Wilders.......

frenkie_4all | 17-05-06 | 00:23

Eh Tinmachine, Dijkstal stond achter AHA hoor... Zie Buitenhof van afgelopen zondag

topcat | 17-05-06 | 00:23

@LHW 17-05-06 @ 00:18
de invoering van de parlementaire democratie is inderdaad een van de zwarte bladzijdes in de nederlandse geschiedenis, maar daarvoor is willem ii verantwoordelijk, de landverrader.

daskapitalist | 17-05-06 | 00:23

kut mn bier is nu bijna op...

024_kicksass | 17-05-06 | 00:23

* schrok wakker en zag gelukkig Rouvoet nog*
maar op hem stemmen zal ik niet.

collapse | 17-05-06 | 00:23

@K1100 17-05-06 @ 00:21

Zeker, scherp als een scheermes

bestestuurman | 17-05-06 | 00:23

Rita blijft gewoon zitten en lacht zich de typhus. TeflonRita.

ventus_aqualis | 17-05-06 | 00:22

Wie is de baas? Vervalt
HaHaHA! waar is de baas? is nu bezig..

ristretto | 17-05-06 | 00:22

@ K1100
I do agree. Geen speld tussen te peuteren, maar ggggggrrrii... brr

haasje over | 17-05-06 | 00:22

Dijkstal en Wiegel, lieten als eersten Ayaan vallen...... Set-up?

tinmachine | 17-05-06 | 00:22

zooo rouvoet *klapklap*

Rabarberke | 17-05-06 | 00:22

wie is de baas vervalt
..
rita is iig niet de baas.

kolonel klootoog | 17-05-06 | 00:22

Donner gaapt

topcat | 17-05-06 | 00:22

@gevallenverstand 17-05-06 @ 00:19

Helliemond is voor een bos juin te verkrijgen.

bestestuurman | 17-05-06 | 00:21

gevallenverstand 17-05-06 @ 00:13

Die is er al tog? Sint WouterT... jij betaalt de tractatie, maar dan heb je ook niks.....

bottehond | 17-05-06 | 00:21

Rauwvoet heerst, de beste debater van de kamer.

K1100 | 17-05-06 | 00:21

met deze ontwikkeling heeft mijn drankvoorraad geen rekening gehouden

LHW | 17-05-06 | 00:21

@tarak, zijn manier van betogen gaat er bij in en er weer uit. er zit geen overtuiging in als je daarmee de oorlog moet winnen.

ganzo | 17-05-06 | 00:20

@ zmoo
..
leuk voor je. dan moet je eens gaan praten met de the Kid in het gssc, die denkt namelijk dat hij de Koning is. misschien kunnen jullie vriendjes worden.

kolonel klootoog | 17-05-06 | 00:20

-weggejorist-

loppa | 17-05-06 | 00:19

Hey Gristenmannetje, God heeft het zo gewild, weet je? Chill, man.

ViagraFalls | 17-05-06 | 00:19

Volgens mij kun je met deze timing/lengte van debat/slaapverwekkers als Bas/Andree/PietHein zelfs de BV 0031 aan een projectontwikkelaar verkopen. (Daar was laatst een prog over; wat kost een stad...)

gevallenverstand | 17-05-06 | 00:19

crixus 16-05-06 @ 23:32: Ik citeer de voorzitter van de 2e kamer. Ik zag de heer Nawijn voor het laatst in een studio in Hilversum, dus ik geef het woord aan etc.

Nog steeds niet overtuigd.....

topcat | 17-05-06 | 00:19

King of controversy 17-05-06 @ 00:10

Iets dieper doordenken... ik ben van het andere kamp, dus misschien dringt het dan door.... pssssttt... die verdeeldheid in de samenleving... das iets geks..... je ervaart hem als je hem ziet en ervaart hem niet als je hem niet ziet. wie er gelijk heeft?... ik zou zeggen: ik hoop jullie... maar gelijk hebben is niet relevant. Er zijn, naast mij, heel veel mensen die wel een probleem hebben of menen te zien.... die voelen zich genegeerd.... heel gevaarlijk... neem van je oom Botte nou aan: er zijn echt heeeeeeeeeel veel van die mensen. Ik zweer het op mijn mand. Kom met een oplossing waar "wij" ook in geloven. "We" zijn niet overtuigd en geloven niet meer in dromen, helaas.
"If you cant beat them... meet them halfway"*) Swami Yogi Botoossha

bottehond | 17-05-06 | 00:19

ViagraFalls 17-05-06 @ 00:06
Van As is een sukkelaar. Geen mafia, ik wel...

ristretto | 17-05-06 | 00:18

Verdonk blijft sterk overeind.

Wat heb ik me weer flink geirriteerd aan Wouter Bos, met z'n zalvende emo betoog.

Tarak | 17-05-06 | 00:18

nu wordt het echt heel triest
*gaat in een hoekje zitten huilen*

dam-dame | 17-05-06 | 00:18

Thorbecke heeft de zaak zwaar verkloot, weet ik nu. 150 jaar geleden was deze kwestie op het marktplein geregeld

LHW | 17-05-06 | 00:18

rauw poot

024_kicksass | 17-05-06 | 00:18

@.vander F @ 00:15
Mozes had zelfs geen kompas.

ventus_aqualis | 17-05-06 | 00:17

en waar is die die kontenbonker van een StaF*cker eigenlijk..

hondelul | 17-05-06 | 00:17

@kolonel klootoog 17-05-06 @ 00:11
Ik ben ieders nieuwe leider, en geef iedereen dus een schop onder zijn kont. Ik ben erg vriendelijk, want dat is immers waar onderdanen naar vragen.

zmoo | 17-05-06 | 00:17

Gristenunie... Iemand die gozer die plant van gisteren al laten zien? Over afgepaald gesproken...

ViagraFalls | 17-05-06 | 00:16

Nawijn heeft zichzelf laten ontvoeren door een groep Nijmeegse krakers. Het vermoeden is dat de verkeerde groep de auto heeft klemgereden.

gevallenverstand | 17-05-06 | 00:16

nawijn is pleiten, ontvoerd door cia.

ganzo | 17-05-06 | 00:16

Nawijn man, had dan de vluchtstrook gepakt. Dan was je stoel nu niet leeg geweest.

daskapitalist | 17-05-06 | 00:16

Gebeurt niet vaak maar de kamervoorzitter benadrukt dat Nawijn vandaag de verstandigste is.

ventus_aqualis | 17-05-06 | 00:16

Ah, Rouwvoet, de man op wie ik zou stemmen vanwege zijn eloquentie, ware het niet dat hij een ggrristenziel is.

bestestuurman | 17-05-06 | 00:16

de ene dag te zeggen: U burger heeft niets te vrezen
de volgende dag te zeggen: U bent nooit Nederlander geweest, optiefen graag
de daaropvolgende dag: U heeft 6 weken om te reageren, tot die tijd heeft u niets te vrezen.

*kompas weg, slingert zich dwars door de zee*

vander F | 17-05-06 | 00:15

intejpetejen, hojren, vojzittej, kadej ja...

LHW | 17-05-06 | 00:15

@fred666 17-05-06 @ 00:08
neen. geen consequenties whatsoever.

daskapitalist | 17-05-06 | 00:14

@ commentaarderer 17-05-06 @ 00:13
..
eh, nee. kaas?

kolonel klootoog | 17-05-06 | 00:14

Wat voor geenstijl kamertje is dit? Mannetje vrouwtje of zestig?
Kom je ook een eind mee...

winshots | 17-05-06 | 00:14

Ik ga met ventus mee voor de bankstellen
Seats en Sofa's

haasje over | 17-05-06 | 00:14

De vraag is: Wanneer komt Sinterklaas binnen?

gevallenverstand | 17-05-06 | 00:13

@commentaarderer 17-05-06 @ 00:10

Inderdaad. Mijn stem gaat in ieder geval niet naar iemand die een mes in je rug steekt door binnen drie dagen als een windvaan van mening te veranderen, zoals Rita backstabber Verdonk

bestestuurman | 17-05-06 | 00:13

ik vind trouwens dat de menselijke maten van Femke wel wat steun kunnen gebruiken

TRS | 17-05-06 | 00:13

kolonel klootoog 17-05-06 @ 00:11
Wat reageer je emotioneel.... snaartje geraakt?

commentaarderer | 17-05-06 | 00:13

Een faute stofzuigertverkopert ook nog.

fuckje | 17-05-06 | 00:13

@ Barbapoeppa 17-05-06 @ 00:11
..
LOL!

kolonel klootoog | 17-05-06 | 00:13

mooi , zijn we als staat weer een paar 100000 rijker , geen wachtgeld , geen beveiliging , geen huisvesting

Nu Wilders nog

kingsjors | 17-05-06 | 00:13

Wat een geld verslindend gewouwel.......

tinmachine | 17-05-06 | 00:12

@.bestestuurman @ 00:10
Trabants en Wartburgs dan zeker.

ventus_aqualis | 17-05-06 | 00:12

ik vind die busschauffeur meer een slager

pieter8jaar | 17-05-06 | 00:12

@fred666 17-05-06 @ 00:08,
ja,
mits ze inderdaad illegaal, non Nederlands staatsburger is gebleken.
Wat allemaal nog niet duidelijk is.

vander F | 17-05-06 | 00:12

En de LPF legt de vinger op de zere plek bij de VVD.

Waarom nu wel om nader onderzoek gevraagd, en met Tajda en Kalou niet?

commentaarderer | 17-05-06 | 00:12

Een discussie tussen een buschauffeur en een autohandelaar. Lachen!

Barbapoeppa | 17-05-06 | 00:11

@ zmoo 17-05-06 @ 00:05
..
om het even voor jou heel duidelijk neer te zetten: wie ben je? en waarom ga je niet; óf deaud, óf naar FOK!
..
@ ristretto 17-05-06 @ 00:05
..
ik heb geen flauw idee. breien?

kolonel klootoog | 17-05-06 | 00:11

overweejgingen, wejken in Ameewewika

LHW | 17-05-06 | 00:10

@ventus_aqualis 17-05-06 @ 00:08

Tweedehandsauto verkoper had ook gekund, gespecialiseerd in Duitse merken.

bestestuurman | 17-05-06 | 00:10

@BennieB 17-05-06 @ 00:04
Altijd leuk kwajongensstreken.

dam-dame | 17-05-06 | 00:10

De menselijke maat
-
Een regering hoort niet:
-
de ene dag te zeggen: U burger heeft niets te vrezen
de volgende dag te zeggen: U bent nooit Nederlander geweest, optiefen graag
de daaropvolgende dag: U heeft 6 weken om te reageren, tot die tijd heeft u niets te vrezen....
-
Dat is waar het om draait wat mij betreft. Ik weet wel dat GSers pleiten voor "wet is wet" (behalve wanneer het de eigen wildplaspraktijken en maximumsnelheden betreft) maar ik wensch graag een regering die gaat voor betrouwbaarheid.

commentaarderer | 17-05-06 | 00:10

zmoo 17-05-06 @ 00:06
Go kick ass loony!

gevallenverstand | 17-05-06 | 00:10

@ViagraFalls 17-05-06 @ 00:06,
da's Gerard Henna.

hondelul | 17-05-06 | 00:10

@ bottehond
Je ziet hier niet de verdeeldheid, je ziet hier vriendjespolitiek. Anderen zeiden het ook al. Zonder grote bezwaren kunnen de grote staatslieden der VVD en CDA allerlei mensen eruit pleuren zonder enige emotie. Maar zodra het een der hunnen betreft, gaan ze een potje lopen miepen (terecht) en wenden ze hun gehele invloed aan om ervoor te zorgen dat hun Ayaan alsnog kan blijven. (minder terecht). Als je dan wilt weten waar de kloof tussen politiek en burger vandaan komt, raad ik iedere politicus aan deze affaire nog eens te bekijken.

King of controversy | 17-05-06 | 00:10

ja ik wil donnert ook wel eens horen over die kwestie !!

TRS | 17-05-06 | 00:09

@bottehond
Nou maak je toch een fout. In Rotterdam won Pastors. Gekochte stemmen tellen niet in een democratie.

vinque | 17-05-06 | 00:09

whatever..... whehehehe, lekker politieke opmerking

024_kicksass | 17-05-06 | 00:09

Van Ashole

tinmachine | 17-05-06 | 00:09

raationaliteit, menister, bezwaj, reachtaj, whatever... je zal notulist wezen

LHW | 17-05-06 | 00:08

Dit is een bewaker van het gedachtengoed van Pim.

Barbapoeppa | 17-05-06 | 00:08

En dan nu de man van de tweedehands bankstellen met afbetalingsregeling.

ventus_aqualis | 17-05-06 | 00:08

Betekend dit dat ook alle wetsaanpassingen van de afgelopen regeringsperiode illegaal zijn omdat er een kamerlid meegestemd heeft dat eigenlijk niet in de kamer had mogen zitten?

fred666 | 17-05-06 | 00:08

hoe de fuck is dit?

024_kicksass | 17-05-06 | 00:07

En gevallen verstand graag ook. Kop houden!!!

zmoo | 17-05-06 | 00:06

Wie is deze Don Corleone? Iemand?

ViagraFalls | 17-05-06 | 00:06

Mijn god Van As, toch nog een paar minuutjes door preken Bas? Ah toe?

haasje over | 17-05-06 | 00:06

*gaat even goed zitten voor van as*
..
ik hou namelijk wel van volsch cabaret.

kolonel klootoog | 17-05-06 | 00:06

Kan kolonel klootoog en fuckje zich een keer buiten de discussie houden!!!!!

Neuk elkaar, maar zeur hoer niet de hele tijd ja!!!

zmoo | 17-05-06 | 00:05

TRS 17-05-06 @ 00:02
Na het verdwijnen van Verdonk gaat men op zoek naar een nieuwe 'tegenkandidaat' men heeft dan nog een herkansing, zeurt bij Verwayen, nog een keer bij Kamp maar zucht uiteindelijk voor Leatitia. Gaat samen op de (rooibos)T met Ayaan bij Condi, komt alles toch weer goed.

gevallenverstand | 17-05-06 | 00:05

*DOEt zijn caps uit*
Ja leuk he kolonel, even in het vel van Targent. Waar istie trouwens?
Het beeld van een Eenvrouws-actie doemt op, onder regie van Kaikaikai van der Linde. Ze heeft wel een mooi GS-mantelpakje aan... dat dan weer wel.

ristretto | 17-05-06 | 00:05

BAS, HET IS ZONDAG ! Zo die houdt nu zijn bek.

ventus_aqualis | 17-05-06 | 00:05

Woot. NOG een motie. Het kan niet op vanavond.

ViagraFalls | 17-05-06 | 00:05

Ik vind het boek toch beter

024_kicksass | 17-05-06 | 00:04

@dam-dame 17-05-06 @ 00:03
Pim ken ik wel, ik was diegene die het hek bij het mediapark dichthield voor de ambulance

BennieB | 17-05-06 | 00:04

@bottehond: ga eens even in de houding staan! Dieper!!! Nog lager! Een schop onder je reet, pijn wil ik je doen, dat je beseft wat je wil!

zmoo | 17-05-06 | 00:04

@bestestuurman 17-05-06 @ 00:00

yep. Maar Bos noemde terecht 3 mogelijkheden.

TRS | 17-05-06 | 00:04

@ kolonel klootoog
Onze ntoekomstige minister van verkeer en waterstaat. (nooit meer met de auto in de file, Halleluja)

King of controversy | 17-05-06 | 00:04

@ fuckje
..
woensdag, gehaktdag.

kolonel klootoog | 17-05-06 | 00:04

@TRS
6. Paars 3 in aantocht met twee huichelaars aan het roer.

dwalmpje | 17-05-06 | 00:04

de verhoudingen in het lichaam van Van der Vlies zijn volledig zoek

LHW | 17-05-06 | 00:04

Kunnen we bas geen president maken?

controle | 17-05-06 | 00:03

@controle, afentoe kijkt hij met een vals oog richting rechts.

ganzo | 17-05-06 | 00:03

Voor de beeldvorming van Nederland heeft Boslim het goed gedaan. Zijn achterban zal zeer tevreden zijn.

Barbapoeppa | 17-05-06 | 00:03

@crixus 16-05-06 @ 23:57
Niet zo onaardig het is al laat en we genieten eindelijk weer eens na pim ( voor bennie pim was een meneer die heeeel lang geleden ook iets in de politiek dee )

dam-dame | 17-05-06 | 00:03

Ze bekijken het allemaal persoonlijk.... Als Rita op haar feit blijft heeft ze gewoon gelijk. Denk je het bij andere mensen anders gaat? Klaar...

Mike van de huls | 17-05-06 | 00:03

@ajaxfan dit is precies zoals Ayaan het gewild heeft, je moet niet vergeten WIE in Zembla heeft verteld dat er gelogen is.

..zapper | 17-05-06 | 00:03

King of controversy 16-05-06 @ 23:56

Maar je ziet hier wel ook de diepe verdeeldheid die in 0031 heerscht. Ik zou de grenzen dichtpleuren als zoenoffer aan rechts en ook omdat dat verstandig is in deze snelkookpan. Daarna kunnen we met de overgrote meederheid gaan proberen de boel bij elkaar te brengen. Want dát is de grote makke van job (ik voel me geen jood) cohen... hij zegt het fout.... het is niet: "de boel bij elkaar HOUDEN". De juiste zin had moeten zijn: "de boel bij elkaar BRENGEN".... wie dat als inzet maakt van de verkiezingen maakt een goede kans.... kijk naar die ouwe hippie van heemst in 010.... en die had het niet eens over ALLE 010-ers en had het niet over "BRENGEN".

bottehond | 17-05-06 | 00:03

SGP mot zn bek houden

024_kicksass | 17-05-06 | 00:03

hest scharp zoin fuckje

winshots | 17-05-06 | 00:02

ok, hier dan de spoiler:

1. ayaan verliest haar paspoort
2. ayaan gaat naar de VS en krijgt een amerikaans paspoort
3. rutte wordt lijsttrekker VVD
4. verdonk verlaat de politiek
5. debat in nederland na twee weken definitief deaud

TRS | 17-05-06 | 00:02

wie is die scheikunde leraar?

kolonel klootoog | 17-05-06 | 00:02

is het nou werkelijk zo sneu voor Ayaan? ze krijgt een goeie baan in de VS. GOH !!!... erg he?

ajaxfan | 17-05-06 | 00:02

Bos valt door de mand, speelt het politiek en vergeet de menselijke maat van Femke.
Zij is het nooit eens geweest met Ayaan maar staat wel voor haar rechten en dat niet alleen nu !
Respect !

burd | 17-05-06 | 00:01

Zag ik daar een apen 'oeoeoeoeooe' klapje op de buro's? Whahahahahahaha rofl ik kom niet meer bij :D:D:D:D

..zapper | 17-05-06 | 00:01

De aap komt uit de mouw. Het gaat helemaal niet om Ayaan maar om 26000 gezichten volgens Bos. Maar dat was voorspelbaar.

ventus_aqualis | 17-05-06 | 00:01

Hans Anders 'Lul met vingers' Ik ben om, mij heb je! (Alle onbuigzame vormen in de natuur zijn dood...)

gevallenverstand | 17-05-06 | 00:01

Het komt NIET over Wouter. Wat een grafrede.

JudgeJuly | 17-05-06 | 00:01

indrukwekkende speech van bos moet ik zeggen, jammer dat die afkeuring niet kwam.

Rabarberke | 17-05-06 | 00:00

wat zou Pim hier van vinden?

024_kicksass | 17-05-06 | 00:00

jeee wouter heeft weer last van het sick puppy syndrome

winshots | 17-05-06 | 00:00

Red het vreemdelingendebat!
Kom maar binnen!

K1100 | 17-05-06 | 00:00

Bos, doe eens pleiten voor een goeie immigratiewet... Kom op: flink wezen nu!

crixus | 17-05-06 | 00:00

Woensdag! Rita had nooit gedacht dat ze vandaag nog minister was!

fuckje | 17-05-06 | 00:00

@TRS 16-05-06 @ 23:53
Die slag om de arm, bedoel je daarmee die "buitengewone omstandigheden", waar ik ene J. Peeters, staats- en bestuursrechtdeskundige, over hoorde praten? Lijkt me wel dat dat die kerel gelijk had. Hij stelde dat AHA een uitzonderlijk geval was, wat rechtvaardigde dat er eens naar die uitzonderlijke omstandigheden gekeken zou worden. Dat hele 'gelijke monniken, gelijke kappen'-verhaal gaat volgens mij niet op, simpelweg omdat AHA niet dezelfde positie inneemt als andere asielzoekers. Wellicht dat ik hier iets te berde breng wat al lang en breed besproken is, waarvoor ik me bij voorbaat excuseer, maar ik ben gewoon te lui om alle voorgaande posts uitvoerig te lezen.

bestestuurman | 17-05-06 | 00:00

@ rist
..
jij? caps?
..
tut tut
..
ik vind trouwens wel een paar aardige puntjes hebben. als snap ik niet hoe je een motie van die buschauffeur ooit zou kunnen ontcijferen.

kolonel klootoog | 16-05-06 | 23:59

Bah Wouter. zoals hij nu een stemmetje opzet.

zmoo | 16-05-06 | 23:59

gaaaaaaaaaaaaaaaaaapppp actie !!

024_kicksass | 16-05-06 | 23:58

Hoor hem eens kwalleballen die lul met vingers. Wat mij ook irriteerd is dat er geen steun wordt gegeven aan gewone handhaving van wetgeving.

Hans Anders | 16-05-06 | 23:58

euhm zei weisglas net niet dat het 3 minuten per fractie was?

King of controversy | 16-05-06 | 23:58

is er hoofdelijke stemming, zijn er vvd'ers die afwijken van het partij standpunt.

ganzo | 16-05-06 | 23:58

*teiltje loopt over*

dwalmpje | 16-05-06 | 23:58

bottehond 16-05-06 @ 23:53
Goed Botte. ayaan weg, morgen de eerste oproep voor het verplichte ochtengebed. I am wrong you are right.

gevallenverstand | 16-05-06 | 23:58

@BennieB 16-05-06 @ 23:54:
Als je Alt129 niet kan typen is daar een trucje voor. Je plakt er "e" achter de klinker waar de Umlaut (en dat is geen trema) op hoort. Is spelling-technisch ook correct. Terug naar school.

crixus | 16-05-06 | 23:57

Wouter: "probeerbare ruimte". Laat ie zelf inlazeren.

ventus_aqualis | 16-05-06 | 23:57

Geloofwaardigheid hier, geloofwaardigheid daar,
politici proberen elkaar onderuit onderuit te schoppen.

Imago Nederland is in gevaar.
iedereen moet Nederland eens uit gaan fokken.

Ikke wil Holland voor mij alleen.
Houd mijzelf wel op de been.

Geen politiek meer voor mij.
Vanaf dan 100% erg blij.

kraushaus | 16-05-06 | 23:57

Bos probeert fikkie te stoken in kabinet. Hij heeft helemaal gelijk want JP de MP is weer ontzettend de regie kwijt. Het zal wel niet gebeuren (want CDA VVD D66 durven niet) maar eigenlijk is dit een goed moment om de stekker er maar uit te trekken, JP een eredoctoraat aan de universiteit van Harderwijk te geven en in september nieuwe verkiezingen.

QStel | 16-05-06 | 23:57

haha, bos, de lul, brengt de winter in

LHW | 16-05-06 | 23:57

Stem op mij!!!!!
Iedereen een schop onder z'n reet!!!

zmoo | 16-05-06 | 23:56

@ bottehond 23:55
Dit debat lijkt me in ieder geval een gevalletje van handhaven waar 'we' niet beter van worden.

King of controversy | 16-05-06 | 23:56

ow, L de Winter......

hondelul | 16-05-06 | 23:56

De veroorzaker van dit gedoe gaat nu ook nog even jp aanvallen joe go wouter.

dam-dame | 16-05-06 | 23:56

-edit schreeuwert-

ristretto | 16-05-06 | 23:55

Woutert manifesteert zich nu echt als een supervalse nicht.

fuckje | 16-05-06 | 23:55

King of controversy 16-05-06 @ 23:52

Ik onderwerp me graag aan het handhaven als we daar uiteindelijk allemaal beter van worden. just my logic......

bottehond | 16-05-06 | 23:55

@gevallenverstand ze wint alles behalve vanavond, door de koppigheid van de tweede kamer leden.

..zapper | 16-05-06 | 23:55

geen motie afkeuring. plas. glas.

daskapitalist | 16-05-06 | 23:55

@gavrillo 16-05-06 @ 23:52:
Nee, er lopen constant obers rond (Bodes heten die in de kamer), ze brengen koffie, thee, water en briefjes rond. Geen bier en bitterballen, helaas. Mar dat krijgt DD er nog wel eens door.

crixus | 16-05-06 | 23:54

Ik wil helemaal geen nederlander zijn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Maar ik zit nu éénmaal opgescheept met dat stelletje zeurpietjes.
Ik wil de hoogte en de eerlijkheid.

zmoo | 16-05-06 | 23:54

Potverdorie! "Werken bij Chanel" vervalt...

ISDN adapter | 16-05-06 | 23:54

daar komt die motie van afkeuring aan :)

Rabarberke | 16-05-06 | 23:54

@crixus dat wordt met terugwerkende kracht terug gedraaid, over zes weken, omdat het juridisch nooit bekrachtigd had kunnen worden op een persoon die niet bestaat. Mits Magan aantoont hier onderuit te kunnen komen.

..zapper | 16-05-06 | 23:54

wouter !! bokkelul

024_kicksass | 16-05-06 | 23:54

@ bottehond 16-05-06 @ 23:50
ik kies voor nadenken overleggen besluiten uitvoeren

winshots | 16-05-06 | 23:53

gevallenverstand 16-05-06 @ 23:48

Joh... ik weet ook wel dat ik gelijk heb,,, daar hoef je toch niet zo opgewonden van te raken...

bottehond | 16-05-06 | 23:53

wilders is toch ook geen nederlander

dam-dame | 16-05-06 | 23:53

@ kolonel klootoog 16-05-06 @ 23:51
Mijn toetsenbord staat op Engels en dan is de trema ineens zo'n kutterige alt-code, maar ik heb jouw schrijfwijze nu onder de CTRL-V (ÜBERGEYL!)zitten. Btw, heeft Wilders nog iets te melden?

BennieB | 16-05-06 | 23:53

Zapper, ook gefeliciteerd. Supporters die alleen maar juichen als hun club wint, daar heeft niemand wat aan!

gevallenverstand | 16-05-06 | 23:53

IK kijken... kijken... zie ik niemand achter Verdonk staan, ook .. zapper niet.

ristretto | 16-05-06 | 23:53

@.dwalmpje @ 23:45
De regie lag bij Zembla; links vreesde Rita. Ze zouden zich wel eens verrekend kunnen hebben.

ventus_aqualis | 16-05-06 | 23:52

@ bottehond 23:50
Nee, we kiezen voor handhaven, handhaven, handhaven voor 'die ander' en gedogen, gedogen, gedogen, voor onszelf.

King of controversy | 16-05-06 | 23:52

Drinken trouwens alle sprekers uit het zelfde glaasje water?

gavrillo | 16-05-06 | 23:52

Karimi, Verdonk, Hirsi Ali, ik heb bij allemaal gemengde gevoelens. Maar een ding weet ik wel heel zeker: die Nawijn is een 100% onversneden NSB'er. Een echte verachtelijke klikkert. Ik hoop dat hij snel dood gaat.

Opa Bangepoep | 16-05-06 | 23:52

@ganzo 16-05-06 @ 23:49:
Ja, dat is ze nog wel... Dat is nu juist het kromme.
Vraag in 1e termijn aan Verdonk: Is Ayaan op dit moment Nederlandse?
Antwoord: Ja.

crixus | 16-05-06 | 23:52

hij heeft een nieuwe kleurspoeling, wat lichter van kleur.

024_kicksass | 16-05-06 | 23:52

Hij blijft blond.... en limburgs..

ristretto | 16-05-06 | 23:51

Loezewies krijgt van mij een 4.

fuckje | 16-05-06 | 23:51

Ik sta volledig achter Verdonk, niet altijd, maar vanavond wel en schaam me dood voor de in herhaling vallende kleuters zonder IQ van de tweede kamer die iedere keer dezelfde vragen stellen omdat ze het antwoord niet willen begrijpen. Bah.

..zapper | 16-05-06 | 23:51

@ BennieB 16-05-06 @ 23:48
..
ÜBERGEYL!
..
lutser. ga anders ff op FOK! oefenen.

kolonel klootoog | 16-05-06 | 23:51

Iedereen die nuchter nadenkt (geen onderbuiken svp) weet heus wel dat "handhaven, handhaven, handhaven" al heel wat problemen op zou kunnen lossen en dan bedoel ik NIET die pesterige onzin van heut zu Tage van kooSS SSpee. Maar tegelijkertijd willen we dat niet... vinden het naar en flauwekul. En dus kiezen we voor gedogen, gedogen, gedogen.

bottehond | 16-05-06 | 23:50

Wat zit z'n haar weer geil. *zucht*

Kurkentrekker | 16-05-06 | 23:50

Ik stel mij hierbij kandidaat voor president van dit land van kortgewiekte wil. Ik heb één belofte: U krijgt allemaal een enorme schop onder uw kont! Dank uwel voor uw stem. Ik kom mijn belofte graag na.

zmoo | 16-05-06 | 23:50

Nummer 4 op de lijst komt nu.

Karel kwakbol | 16-05-06 | 23:50

ZAPPEN!!!!!

BennieB | 16-05-06 | 23:50

Leatitia Griffith Minister van gezelligheid.

gevallenverstand | 16-05-06 | 23:49

Wat een pet betoog van Viezeloes. Ronduit pet! (ze zegt D66 is van mening, hahaha, D66 is van mening! D66 heeft geen mening, dat weet iedereen)

zure hond | 16-05-06 | 23:49

Poezewoes lijkt zo uit een B-sexfilm ontsnapt.

..zapper | 16-05-06 | 23:49

jammer lousewies, ze is geen nederlandse! dus ook geen rechtsbescherming.

ganzo | 16-05-06 | 23:49

liegen is liegen

Shiraz | 16-05-06 | 23:49

@Shareholder 16-05-06 @ 23:45

Dat vat het wel aardig samen denk ik.

TRS | 16-05-06 | 23:49

Als het nog even zo doorgaat, staat de afloop morgen niet in de krant

LHW | 16-05-06 | 23:49

*kijkt verrast*
..
vieze loes vind dat dom66 een mening heeft! dat is nieuw.

kolonel klootoog | 16-05-06 | 23:48

Ik vind die bril van Louske wel leuk, of hoe zeg je zoiets op zijn weblogs, UBERGEIL!

BennieB | 16-05-06 | 23:48

*komt thuis uit een internetloze omgving doet de tv aan op de staatsomroep........................... wtf*

dam-dame | 16-05-06 | 23:48

@fuckje
Ok onderwijs is het overwegen waard, eerst stage komen lopen!

ristretto | 16-05-06 | 23:48

Van de zes streepjes ben ik het alleen met de derde niet met je eens Shareholder, maar dan ook hardgrondig, wat een gepruts

haasje over | 16-05-06 | 23:48

bottehond 16-05-06 @ 23:43
Donder toch op met de feeds van de TROLL 0031 loopt binnen 25 jaar onder water, hou toch op met die Arabische sprookjes.

gevallenverstand | 16-05-06 | 23:48

had d66 ook die motie van de vvd ondertekend?

ganzo | 16-05-06 | 23:48

Ozewiezewozelouzewies... Go girl....

crixus | 16-05-06 | 23:47

Krijgen we nu nog een motie van Rita oprotten graag, of hoe zit dat? Toch duidelijke kots, lijkt mij.

zmoo | 16-05-06 | 23:47

Ik ga ook maar meteen een collecte starten voor een hippe bril voor loezewies.

TRS | 16-05-06 | 23:47

@ rist
..
leuk. heb ik zin in. gooien we meteen seedorf weer open en gaan we weer fijn wekelijks op oefening in een willekeurige belgische of limburgsestad. je moet als leger wel bezig blijven.

kolonel klootoog | 16-05-06 | 23:47

ach jezus, viezeloes, blijft ons dan helemaal niets bespaard?

hondelul | 16-05-06 | 23:47

@crixus,
voor een deeltijdcertificaat, ok.

fuckje | 16-05-06 | 23:47

loesepoezz

024_kicksass | 16-05-06 | 23:47

@zmoo 16-05-06 @ 23:45

Geen antwoord op mijn vraag. Niettemin, ik vind dat Verdonk gelijk heeft op dat punt: wetten zijn wetten. Voor iedereen. T'is niet anders. De echte vraag is: welke vrijheidsgraden zijn er in de wet te vinden in dit soort gevallen. Ik heb daar nog geen definitief antwoord op.

TRS | 16-05-06 | 23:46

Kom op schat! Je kant het.

JudgeJuly | 16-05-06 | 23:46

@fuckje 16-05-06 @ 23:45:
Seksuele voorlichting is ook onderwijs....

crixus | 16-05-06 | 23:46

Verhagen bedankt nog net niet voor de bloemen. Wat een ijslul is dat zeg!

BennieB | 16-05-06 | 23:46

Kan nu die wandelstok in beeld komen die om de nek van die buschauffeur gelegd wordt en hem uit beeld trekt?

Barbapoeppa 16-05-06 @ 23:39

De post van de avond!!! *geeft beker aan barbadrol*

bottehond | 16-05-06 | 23:46

@crixus,
zelf dacht ik meer aan onderwijs.
@Rabarberke,
hoe later op de avond, hoe meer grapjes:-)

fuckje | 16-05-06 | 23:45

Ik zit halverwege 2de termijn in dit kamp :
- Ayaan was oprecht verrast door niet-nederlanderschap
- Dit was dus geen afgesproken een-tweetje met Rita
- Rita is bizonder helder en sterk.
- De Kamer is dom en stelt steeds dezelfde vragen
- Nederland wordt morgen terecht afgeserveerd in buitenlandse media
- Rita heeft een probleem

Shareholder | 16-05-06 | 23:45

Verhagen wil terug naar achterdeurtjes politiek.

..zapper | 16-05-06 | 23:45

@ventus_aqualis, yep de linkerkant van de VVD grijpt de macht, Rutte wordt marionetpop en Verdonk kan de kast in. Een vooropgezette machtovername, wellicht door Alaan zelf geregisseerd. Een ideale manier om met open armen te worden ontvangen in de V.S. om daar macht te gaan uitoefenen.

dwalmpje | 16-05-06 | 23:45

@TRS Verdonk stelt zich op als ambtenaar, als klerk, die regels heeft gekregen. Zoals in die reclame over de paarse krokodil.

zmoo | 16-05-06 | 23:45

@TRS dan heeft ze gelogen over het liegen, dat is om het even.

..zapper | 16-05-06 | 23:44

ach, nu hoort nederland ook bij het oude europa.

ganzo | 16-05-06 | 23:44

Oei Kolonel,
Ik had je op defensie gezet..

ristretto | 16-05-06 | 23:44

leuke stropdas, flitspaal stijl

024_kicksass | 16-05-06 | 23:44

@Shiraz
Die staat hier nou al meer dan 400 x. Niet gelezen?

noorderling | 16-05-06 | 23:44

Dit debat loopt geen eens met een sisser af, maar gaat als een nachtkaars uit.

Karel kwakbol | 16-05-06 | 23:44

Wat uuhhm een eh schijt ehh debat uhm zeg... uuhhm ehh uuhhm,
wat een slappe zak die snor.

zure hond | 16-05-06 | 23:43

@winshots
Ik hoop ook dat het een opzetje van Pastors is.

vinque | 16-05-06 | 23:43

ze hebben tegenwoordig ook honden in de tweede kamer. als ie maar niet gaat blaffen.

daskapitalist | 16-05-06 | 23:43

Ik vind deze Comments van die Amerikaanse weblog wel boeiend:

Holland deserves what's coming.
Go hide behind your dikes, you wooden-shoe cowards.
You caved to the Nazis and now you're doing it again. Difference is there won't be any Canadian soldiers to haul your sorry asses out the fire.

Dit houd dus in dat de Amerikanen ons niet vergeten zijn.

independ 16-05-06 @ 23:38

Heftig.... maar soms zie je dingen van buitenaf beter dan wanneer je er met je snufferd boven op zit (zie bv TM, helaas ook net zo vaak niet... niet jaloers zijn gevallene).

bottehond | 16-05-06 | 23:43

de motie van afkeuring doemt op aan de horizon

Rabarberke | 16-05-06 | 23:43

@Tsuru je ziet meer dan ik, verdonk is in de tweede termijn nog niet aan het woord geweest.

..zapper | 16-05-06 | 23:43

die hond is dat nawijn? staat het hondenhok open?

ganzo | 16-05-06 | 23:43

Ik zie ineens een blinde troel in een groen hemd met hond en al binnenkomen. Zal wel goed kunnen notuleren of zo...

BennieB | 16-05-06 | 23:43

@LHW
Omgekatte Civics, saved my day!!

vinque | 16-05-06 | 23:42

Waar zijn marijnissen, Jan Peter, Jozias, Zalm? Ze laten Rita het lekker zelf uitzoeken.

ristretto | 16-05-06 | 23:42

@fuckje dat van dato steenhuis is toch een grapje hoop ik.

Rabarberke | 16-05-06 | 23:42

Ik snap trouwens nog steeds niet waarom Verdonk tot de conclusie komt dat Ayaan heeft gelogen. Is het voldoende dat Ayaan dat zelf zegt? Dus als Ayaan nu zegt: nee hoor, was maar een grapje, dan is het hele gedoe voor niks?

TRS | 16-05-06 | 23:42

@fuckje 16-05-06 @ 23:41:
En jij als ministert van Seksuele Zaken?

crixus | 16-05-06 | 23:42

wat moeten wij schapen nu zeggen? zijn wij voor of tegen vvd, kunnen wij weer 'linkse kerk'als argument gebruiken, het word
leuk

Shiraz | 16-05-06 | 23:42

@ vinque 16-05-06 @ 23:33
meesterzet van links? moeten ze eerst bedenken hoe ze dit uit gaan leggen... er gaat straks geen hond meer pissen in die stembus joh
te doorzichtig
rechts doet zichzelf de das om, links helpt een handje, en de belastingbetaler denkt bekijk het met je zooitje
een beetje van mijn centen gaan zitten matennaaien

winshots | 16-05-06 | 23:41

Mijn god, als je die Verdonk zo bezig ziet af en toe in de Kamer dan vraag je jezelf toch af hoe iemand het in zijn hoofd haalt om daarop te stemmen.

Tsuru | 16-05-06 | 23:41

Rabarberke 16-05-06 @ 23:38

Omdat jij het bent

Jan Marijnnise is lekker aan het webloggen, beetje spelen met zand,.
Heeft ook een zelf-portretje gemaakt
www.janmarijnissen.nl/weblog/2006/05/1...

Karel kwakbol 16-05-06 @ 22:26

Karel kwakbol | 16-05-06 | 23:41

Ik zei al paars 3 maar dan met Groen Links. Lousewies kan op de Geleenstraat gaan werken na vanavond.
Daar hebben ze het nog dagelijks over Melkert die met een forse buttplug, hangend aan een ketting, ellenlange tirades tegen Fortuijn hield.

Er wordt een tijdperk afgesloten vandaag.
Ali was groots in haar kritiek op de fundamentalisten.
Nu rest drijfzand.

vinque | 16-05-06 | 23:41

A typical case of kneeling down or bending over. Buigen of barsten.

WOAAAH het woord 'afkeuring' is gevallen :)

Rabarberke | 16-05-06 | 23:41

@gevallenverstand,
Familie Moskowitz op justitie, Duyvendack op defensie, Dato Steenhuis voor Verkeer en Waterstaat, met Prins Pietert als staatssecretaris.

fuckje | 16-05-06 | 23:41

@.dwalmpje @ 23:37
Links in de VVD gaat Verdonk wippen? Zie je het voor je dat roze rokje tot op de heupen opgetrokken en de krijtstreepbroeken op de enkels? Deze gangbang zal een berg stof geven.

ventus_aqualis | 16-05-06 | 23:41

@gevallenverstand 16-05-06 @ 23:36

En Peter R de V. op justitie.

bestestuurman | 16-05-06 | 23:41

ghb.... zei die dat nou?

024_kicksass | 16-05-06 | 23:40

@gevallenverstand 16-05-06 @ 23:39:
Triootje met LJB en Heure Majesteit... JP mag niet meedoen

crixus | 16-05-06 | 23:40

Het eindigt vast met een hoop geklets en flauwekul. Ik heb nog even gedacht dat we tot grote hoogte waren gekomen waar de filosofie in de diepte en de pijn gaat. Mis: ze konden Rita ontmaskeren, maar concluderen niet. Concluderen niet dat we de leiding alleen kunnen geven aan diegenen die eerlijk zijn aan zichzelf.

zmoo | 16-05-06 | 23:40

@Fuckje
U heeft 1 nieuw voicemalbericht en 2346654 opgeslagen berichten....

ristretto | 16-05-06 | 23:40

Om de internationale schade enigszins te beperken, zou Nederland in overweging kunnen nemen de hordes Mexicanen - die thans in de VS letterlijk tegen een muur op lopen - hartelijk op te nemen. Voor een dergelijke maatregel pleit dat deze snorremannen minder eisen stellen dan onze Poolse EU-vrienden (ook in arbeidsrechtelijke zin) en bovendien met hun omgekatte Honda Civics niet 's lands fijnstofquota in gevaar brengen. Ik verzoek de minister deze optie serieus in overweging te nemen en ga over tot de orde van de dag.

LHW | 16-05-06 | 23:40

Speelt deze spreker niet ook Pipo de Clown (of zijn broer)?

BennieB | 16-05-06 | 23:40

@Vinque 23.33
Je hebt de qlou verraden!!! En daarmee de nwe musical van Joop "Aya Jaja, uhm, Hee Nee" om zeep geholpen.

JudgeJuly | 16-05-06 | 23:39

Let op: Iets met een glas, een afwas en er ritselt iets in het struikgewas. Er gebeurt vanavond helemaal niets. Kabinet valt niet, Rita breekt niet en Wouter komt ook niet uit de kast. Ik zeg: Oprah om tien voor 12 op RTL4.

Kurkentrekker | 16-05-06 | 23:39

Rabarberke 16-05-06 @ 23:38
Met JP aan het toepen....

gevallenverstand | 16-05-06 | 23:39

ah, het is duidelijk, we gaan denktanken, wel met btw uiteraard..

hondelul | 16-05-06 | 23:39

Kan nu die wandelstok in beeld komen die om de nek van die buschauffeur gelegd wordt en hem uit beeld trekt?

Barbapoeppa | 16-05-06 | 23:39

volgens mij keurde de hoge raad alleen goed wat de regering voorstelde, rita draait de zaken om!!!

pieter8jaar | 16-05-06 | 23:38

Jan Peter zit nerveus te spelen met z'n blackberry...

stretch | 16-05-06 | 23:38

Ik vind deze Comments van die Amerikaanse weblog wel boeiend:

Holland deserves what's coming.
Go hide behind your dikes, you wooden-shoe cowards.
You caved to the Nazis and now you're doing it again. Difference is there won't be any Canadian soldiers to haul your sorry asses out the fire.

Dit houd dus in dat de Amerikanen ons niet vergeten zijn.

independ | 16-05-06 | 23:38

fuckje 16-05-06 @ 23:36
Prof. dr. I.A. Diepenhorst.

Karel kwakbol | 16-05-06 | 23:38

Ik wil weten waar Marijnissen is.

Rabarberke | 16-05-06 | 23:38

@ fuckje
..
ik geloof dat het zijn moeder was, die vinnig wist te melden dat zijn karnemelkse pap koud stond te worden.
..
@ fuckje 2
..
die man is namelijk naast gehandicapt met een walgelijke kledingstijl, ook de messias die de politiek naar de gewone man gaat brengen. ik geloof dat LOL @ Seveke posters van hem onder zijn brug heeft hangen.

kolonel klootoog | 16-05-06 | 23:38

"Ja maar ik mag van de wet niet harder rijden dan 120"
- "U bent minister, ik verzoek u vriendelijk dat te heroverwegen"
DUH!

..zapper | 16-05-06 | 23:38

verdonk ziet er moe uit, ze heeft een oppeppertje nodig

024_kicksass | 16-05-06 | 23:37

Ik snap het gezeur niet, want hirschi gaat toch weg? Eind goed al goed, en hoe we dat hebben geregeld is niet belangrijk. :-)

Onno Thuis | 16-05-06 | 23:37

De linkerkant van de VVD heeft bij deze de macht gegrepen om Verdonk te wippen en weer lekker vlak voor de verkiezingen richting midden te gaan draaien om zich voor te bereiden op paars3. Dit kan geen toeval meer zijn wat er gaande is.

dwalmpje | 16-05-06 | 23:37

@fuckje
hoho, geen mafioso vermengen met zo'n lutser!

ristretto | 16-05-06 | 23:37

het me interesseert!!

dat het me interesseert!!

collapse | 16-05-06 | 23:37

CU heeft niet ondertekend!!!

Barbapoeppa | 16-05-06 | 23:37

@Rabarberke,
dat was Professor Diepenhorst.

fuckje | 16-05-06 | 23:36

fuckje 16-05-06 @ 23:30
OK Scheffer MP, Verwaayen Business en innovatie Marijnissen Sociale Zaken. Koos Plooy Justitie, Volkshuisvesting Duyvestein... Wie nog meer?

gevallenverstand | 16-05-06 | 23:36

wat is de mening van GS in deze?

Shiraz | 16-05-06 | 23:36

hij zei besluit !!! hij zei besluit !!!

HOE VAAK HEBBEN WE HET NOU NIET GEZEGD !!!! SUCKER !!!!!

TRS | 16-05-06 | 23:36

laten vallen die zoooooiiiii, gvd!

024_kicksass | 16-05-06 | 23:36

De anticlitshampoo van Rita verliest haar kracht.

vinque | 16-05-06 | 23:36

Die motie! Ik krijg de slappe lach!

..zapper | 16-05-06 | 23:35

Zag ik daar Norbert Schmelzer niet ergens achterin de bankjes zitten?

Rabarberke | 16-05-06 | 23:35

Jan Peter... JAN PETER!!!! Joehoe..???

superjan | 16-05-06 | 23:35

@Barbapoeppa
true, maar ik hoopte zo, dat zo'n avondje 2e kamer weer eens met echte klapper afloopt. Het eindigt altijd zo slap dat het opeens weer helemaal niet interesseert.

collapse | 16-05-06 | 23:35

Trouwens wat zijn dat voor slappe volksvertegenwoordigers als ze nog niet eens één van hun zelf kunnen beschermen.

zmoo | 16-05-06 | 23:35

@ristretto,
JP luistert naar zijn voicemail.

fuckje | 16-05-06 | 23:35

Wij vragen de minister niet om een aparte procedure voor Ayaan, maar deze minister moet wel dringend op zoek naar een oplossing.

ventus_aqualis | 16-05-06 | 23:35

Eh, heroverweging eh, wens, verzoek. Door iedereen ondertekend.
Einde oefening

Karel kwakbol | 16-05-06 | 23:34

En waar is Jan Peter ? Onze grote roerganger.

ristretto | 16-05-06 | 23:34

eeeeeeehhhhhh, uhhhhhhhhhh, ik weet niet, ehhhhhhhhh, uhhhhhh, mja zoiets zou je misschien wel, eeeehhhhhhh kunnen zegguh, maarrr, uhhhh, kuch, enz (wie zei er ook al weer iets over een pleefiguur ?!)

hondelul | 16-05-06 | 23:34

@kolonel klootoog,
was dat niet die maffioso die met geladen pistool iemand bedreigde die toen bij Maxime naar binnen rende?

fuckje | 16-05-06 | 23:34

Een sterk uitgedunde VVD samen met een PVDA die zeer groot is gecombineerd met Groen Links, werkende moeder zijn toch gezonder, Femke.
Het is een meesterzet van links. Echter wel een opmaat naar een civil war. Wat de geest past niet meer in de fles.

vinque | 16-05-06 | 23:33

Hee die buschauffeur heeft geen v hals trui onder zijn colbertje.

superjan | 16-05-06 | 23:33

@ collapse 23:32
En toch is die meneer fractievoorzitter. Kennelijk heeft de VVD niet beter.

King of controversy | 16-05-06 | 23:33

Die Untergang

zmoo | 16-05-06 | 23:33

Zie het als een soort van solidariteitsverklaring aan Rita..

:D

Brusselmans | 16-05-06 | 23:32

moet ik concluderen dat de buschauffeur rechtsdragend is?

TRS | 16-05-06 | 23:32

@topcat 16-05-06 @ 23:30:
Je geloof in Witteman is vertederend.

crixus | 16-05-06 | 23:32

Die man is nog niet in staat de vergadering van de roeivereniging toe te spreken.

collapse | 16-05-06 | 23:32

Die van Beek is eigenlijk te lief voor de politiek.

Rabarberke | 16-05-06 | 23:32

pieter8jaar 16-05-06 @ 23:29

Starr*ckert, doe es niet zo jolig! Triomfalist!

bottehond | 16-05-06 | 23:31

@collapse 23:29
Dat is maar ten dele waar. Als Rita blijft zitten en het kabinet hobbelt door is de schade nog altijd aanzienlijk. Want dat is het dan natuurlijk: doorhobbelen!

Barbapoeppa | 16-05-06 | 23:31

Maria Cornelia Frederika (Rita) Verdonk: Utrecht, 18 oktober 1955 - + Den Haag, 16 mei 2006.

JudgeJuly | 16-05-06 | 23:31

@Brusselmans 16-05-06 @ 23:27

voor de zoveelste extragratis ban?

TRS | 16-05-06 | 23:30


Wat bedoelt ie nou, ik wordt hier zo moe van ?

collapse | 16-05-06 | 23:30

@gevallenverstand,
Plassterk is een zwevert. Scheffer heeft de capaciteiten voor MP, hij kan BiZa ook aan.

fuckje | 16-05-06 | 23:30

Wie is die uhm, uhm uhm lutser, die daar uhm uhm staat te uhmmen?

ristretto | 16-05-06 | 23:30

@crixus 16-05-06 @ 22:55: Raar dan dat Witteman aan het eind zei dat Nawijn nu weer van Hilversum naar den haag moest en dat de buurman die naast de dronkeboer zat, zei niet 140 gaan rijden hoor. Waarop Witteman zei, nou hij is er nog net voor de stemmingen. Kortom hij zat wel degelijk in Hilversum met zijn alcoholpromilage

topcat | 16-05-06 | 23:30

lol@kolonel klootoog 16-05-06 @ 23:27
Waar zou het GS logo zitten? Ik denk heel groot op d'r geknakte rug

zure hond | 16-05-06 | 23:29

ehhh ehhhh eehm kuch ehhm

pieter8jaar | 16-05-06 | 23:29

FNV-lidaf 16-05-06 @ 23:26

Die doen ALLES om de topdogs te pleasen en carriere middels ejaculaties vlot te laten verlopen.

bottehond | 16-05-06 | 23:29

@fuckje> dat is duidelijk. Maar einde Verdonk dus?

superjan | 16-05-06 | 23:29

denktankje, ja lachen

TRS | 16-05-06 | 23:29

Neenee, Paars zal er nooit meer komen. De PvdA heeft haar les geleerd. Samen met de VVD regeren is vragen om enorme electorale problemen.

Kaaskoppenkoortsige | 16-05-06 | 23:29

ok, heb het gehoord, gebeurt niks
trusten

collapse | 16-05-06 | 23:29

Weer die buschauffeur aan het woord.

BennieB | 16-05-06 | 23:28

staat verbeek daar met trillende benen?

ganzo | 16-05-06 | 23:28

Fortuijn + van Gogh + Ali + Verdonk = Paars 3

vinque | 16-05-06 | 23:27

Ayaan is opgekomen en neergegaan dankzij de politieke harde lijn die zij voorstond.
Zal er hetzelfde met Rita gebeuren?

MAXIMO | 16-05-06 | 23:27

"een groot politiek probleem"
..
zou ze doelen op rita's kledingkeuze?

kolonel klootoog | 16-05-06 | 23:27

@ TRS

Link anders nog even naar Lucas' obscure lijflogje.

Brusselmans | 16-05-06 | 23:27

controle 16-05-06 @ 23:23

Verdonk heeft juist gehandeld, maar is een electoraal probleem voor de andere partijen, Men wil liever iemand die een vastgestelde wet ondergeschikt maakt aan de uitzonderingsgevallen..... zo wordt ieder uitzonderingsgeval de norm... niet meer zeuren over normvervaging daar in den haag

bottehond | 16-05-06 | 23:26

@controle 16-05-06 @ 23:23
Maar Leon de Winter blijkbaar wel. Dus maakt het niet uit.

zure hond | 16-05-06 | 23:26

@beste menschen,
deze Rita V. is echt niet meer te handhaven, jullie hebben allen haar brakke verdediging gevolgd en neen ook het argument dat ze slechts het beleid, uitgestippeld door Job Rooibos, uitvoert biedt in deze zaak echt geen escape meer.

hondelul | 16-05-06 | 23:26

hoor ik femke nou zeggen dat de wetten volgen niet altijd hoeft?
mag ik mijn laatste bekeuring inleveren bij femke?

TRS | 16-05-06 | 23:26

fuckje 16-05-06 @ 23:21
Ik wil Scheffer als MP best voor je regelen, maar bij de vorige verkiezingen is door de rechtse kerk vreselijk veel gezeur geweest over WIE nou PM zou moeten worden. Om dat gezeur voor te zijn heeft Wouter IO gezegd. Maar wie weet? Ik zou Roland Plasterk ook leuk vinden (in debat met Minister van Zaken Ben Verwaayen)

gevallenverstand | 16-05-06 | 23:26

@bottehond @ 23:24

God... doen die Groen Links vrouwen aan seks met dieren???
Pervers

FNV-lidaf | 16-05-06 | 23:26

@superjan,
vanaf vrijdag maak ik me al sterk voor Ayaan, lees al mijn 2738 comments maar even terug.

fuckje | 16-05-06 | 23:26

Laat Ayaan Verdonkermaand worden en verdonk opgeDonnerd zijn, dan eet ik morgen Zalm en Ezel.

fred666 | 16-05-06 | 23:25

Ik dacht niet dat dit mijn pen of mond ooit dit ooit zou laten ontsnappen, maar: You go Halsema.

Conan | 16-05-06 | 23:25

@controle 16-05-06 @ 23:23
---
Idd, ze benadrukte nog dat het haar ging om directe correspondentie

BrZ | 16-05-06 | 23:25

Verdonk heeft één groot probleem: ze weet niet hoe ze moet buigen. In stormachtige tijden plegen dit soort figuren dan ook te barsten. Morgen exit Verdonk of ze gaat alsnog het Licht zien.

Kaaskoppenkoortsige | 16-05-06 | 23:25

moet ik een poll starten? (grapje)

TRS | 16-05-06 | 23:25

@bottehond
ach, je kunt altijd nog een echte rechtse anarchist worden.

daskapitalist | 16-05-06 | 23:24

@TRS
Begin ik er een voor haar derriere. Goddamn.

JudgeJuly | 16-05-06 | 23:24

King of controversy 16-05-06 @ 23:21

Neej... de Groen Links vrouwen die ik bereden heb vielen me tegen....

bottehond | 16-05-06 | 23:24

Femke heeft geen informatie dat Verdonk loog. Dat is wel duidelijk.

controle | 16-05-06 | 23:23

TRS
Plastic vulling, dan doe ik ook mee

Karel kwakbol | 16-05-06 | 23:23

@TRS

Ik zou eerder zeggen the Tighmaster

FNV-lidaf | 16-05-06 | 23:23

east side? .. JA of wat ?

024_kicksass | 16-05-06 | 23:23

In feite komt het er op neer dat vrijwel de hele tweede kamer niet wil dat de regels nageleefd worden. Komt vertrouwenwekkend over..... grrrrrrrrrrrr

bottehond | 16-05-06 | 23:23

@bottehond 16-05-06 @ 23:19:
Nee hoor, als je een kudt had gehad hadden we het daar wel over gehad.

crixus | 16-05-06 | 23:22

@TRS ik zet liever een nieuwe beleidslijn in om groepen waarin Halsema past als ongewenste vreemdeling te bestempelen.

..zapper | 16-05-06 | 23:22

@ TRS

Count me in.

Brusselmans | 16-05-06 | 23:22

@superjan 23:20

fuckje bevindt zich in een groot dilemma.... ze moet kiezen tussen haar 2 heldinnen.

FNV-lidaf | 16-05-06 | 23:22

@ filter 16-05-06 @ 23:18
..
jammer joh. mijn politieke voorkeur is een van de best bewaarde geheimen ter wereld. en als dat het best is wat je vanavond te berde gaat brengen gaat het aan deze kant van het internet een verdomd makkelijke avond worden.

kolonel klootoog | 16-05-06 | 23:22

donnert schuift ook aan

024_kicksass | 16-05-06 | 23:22

@ bottehond 23:19
Nee niet Gay, slechts jaloers. Jij kunt je eigen ballen likken als Femke weer zo geil preekt. ;)

King of controversy | 16-05-06 | 23:21

Ik wil eigenlijk wel een collecte starten voor een goede push-up bra voor Femke. Doen jullie mee?

TRS | 16-05-06 | 23:21

@gevallenverstand,
als die PvdA dan toch in de regering komt, dan liever Woutert in de Kamer, en Paul als MP. Die heeft een natuurlijk gezag, is representatief, ook in Europa.

fuckje | 16-05-06 | 23:21

@crixus

?
verklaar je nadert

Kaaskoppenkoortsige | 16-05-06 | 23:21

Is er al een peiling gehouden naar VVD/PVDA/CDA ?

bwahaha | 16-05-06 | 23:21

$oldier?

cApo Di tutI Cap0 | 16-05-06 | 23:21

@ MAXIMO
dit nivo bedoelde ik nou vanmiddag.

collapse | 16-05-06 | 23:20

@Kaaskoppenkoortsige 16-05-06 @ 23:17:
Daar heb je vast ook wel een citaat uit de King James vertaling van de bijbel voor.

crixus | 16-05-06 | 23:20

@fuckje> ohh sorry, slimme vent die Scheffer. Wat vind jij van de hele situatie Fuckje?

superjan | 16-05-06 | 23:20

@ LoL @ Sévèke 16-05-06 @ 23:15 & jottum 16-05-06 @ 23:16
..
ik geloof dat caps het helemaal gaan worden op het vmbo in 2006.

kolonel klootoog | 16-05-06 | 23:20

Shit ze drinkt Rooibos!

ristretto | 16-05-06 | 23:20

We gaan door....

Eddie | 16-05-06 | 23:19

fuckje 16-05-06 @ 23:14
Ik bedoelde dat als positieve eigenschappen. Denker VS papier en vergadertijger. Van zijn huis naar Studio Artis is hooguit 10 minuten en buitenhof is 12.00 uur/

gevallenverstand | 16-05-06 | 23:19

Nijmegen ja

024_kicksass | 16-05-06 | 23:19

*krijgt net een sms'je van Rita*

Kurkentrekker | 16-05-06 | 23:19

Het begint weer !!

BrZ | 16-05-06 | 23:19

@ Rabarbeke

Ook scherp geconstateerd

Brusselmans | 16-05-06 | 23:19

Verdonk moet door het stof. Maar als ze door het stof gaat is ze d`r geloofwaardigheid kwijt.

Conan | 16-05-06 | 23:19

King of controversy 16-05-06 @ 23:13

Wel verdomm*... dat is al de zoveelste keer dat mijn geslachtsorganen onderwerp van gesprek zijn... zeg, krik-ze-es en Queen, zijn jullie gay?

bottehond | 16-05-06 | 23:19

Rita zit te smssen! (kamerstream)

fuckje | 16-05-06 | 23:19

Heeft rita weleens nagedacht waarover ze moet gaan regeren? Juist, ja, de vvd. En nu krijgt ze van de vvdfractie een motie aan d'r broek....
Leuke werksituatie zometeen.....
By the way, is dat Lolseveketype niet afgedwaald van het voorpostfront?

bubka | 16-05-06 | 23:18

Jammer voor je, kolonel klootoog.
.
Jouw favoriete PvdA staat straks bekend als verraders.

filter | 16-05-06 | 23:18

Rita, in stijlloos roze, wat zou televaag media daarvoor betaald hebben?

Kurkentrekker | 16-05-06 | 23:18

024 kicksass woon je omgeving nijmegen? maybe wijchen? een van `de` $oldiers?

cApo Di tutI Cap0 | 16-05-06 | 23:18

@filter... Ok Bewijs is altijd KEWL. Kommaarkommaarkommaar!!!!!!

superjan | 16-05-06 | 23:18

Ik word helemaal niet goed van dit gedoe. Wat een hypeaukriete klub peaulietiesie. Zijn ze nu allemaal gek geworden? Ik ben toch ook geen Westlander? Nou dan! Petje af voor Nawijn en Verdonk (nooit gedacht dat ik dat zou schrijven.) De wet is de wet (behalve voor peaulietiesie natuurlijk, die leven in een andere dimensie).
De hele tweede kamer aan de Prozak! Stijgen de kosten van de gezondheidszorg nog harder.

De egte Weztlander | 16-05-06 | 23:18

Er spelen te veel belangen mee. Een vuil spel over de rug van Ayaan met als doel Verdonk een hak te zetten. Ayaan zelf heeft uiteindelijk weinig te lijden, haar besluit te vertrekken stond toch al vast, alleen nu versneld (ook dankzij de klagende buren).
Voor Rutte is Verdonk een concurrent. Voor Bos trekt zij te veel stemmen bij de PvdA weg. Idem voor Nawijn of Wilders, maar dan voor hun lijsten.
Halsema kan zich fijn profileren met Verdonk bashen, idem voor vieze Louise. Wat is de rol van het CDA, immers Balkenende heeft Verdonk niet tegengehouden met de brief op maandag.

Mr.D. | 16-05-06 | 23:17

Ik heb nog geen forum meegemaakt waarin er geen forumjoker fungeerde. Filter haalt de titel gelijk binnen met zijn "Er zijn al brieven naar diverse buitenlandse kranten onderweg waarin ik bewijs dat 'links' [Zembla / VARA / PvdA] is begonnen met deze hetze tegen zowel Ayaan Hirsi Ali als Rita Verdonk."

Kaaskoppenkoortsige | 16-05-06 | 23:17

Wat er ook gebeurt, het is history met Rita.

1) Als ze straks voor die motie buigt is ze kansloos als lijsttrekker van de VVD. Niemand van al die aanhangers van haar zullen meer op haar stemmen. Dat hele recht door zee imago is van de kaart geveegd.

2) Buigt ze niet voor de motie, dan de voltallige kamer inclusief haar eigen partij haar onder de grond en wordt ze geen lijsttrekker.

Wie is de architect van deze geniale zet.

(let op wat witteman zegt nu - die kondigt de motie van wantrouwen van bos aan :) )

Rabarberke | 16-05-06 | 23:17

ik kots van ED NIJPELS!

jottum | 16-05-06 | 23:17

Je voelt je wel ontheemd als rechtsstemmer met van die ongelofelijke losers als Nawijn van der Lubbe en Verdonk de lompe. Als ik naar, die door ingewikkelde pijptechnieken geevolueerde kaakreflexen van Femke kijk, is het jammer dat ze aan de verkeerde kant staat.
Pastors kom snel!!

vinque | 16-05-06 | 23:17

Set Filter off in Windows

Karel kwakbol | 16-05-06 | 23:17

@superjan,
Hij zit niet in de Kamer, hij is hoogleraar grote stedenbeleid.

fuckje | 16-05-06 | 23:17

@.. zapper 16-05-06 @ 23:13:
Er is wel een IND directeur... (kom hoe heet hij ook alweer... ehm, zat bij de LPF ooit... ehm...) die Ayaan heeft toegelaten. Dat is een besluit geweest. Met dat papiertje is een naturalisatie gevolgd... Is ook een ambtenaar geweest die dat heeft besloten. Dat het vervolgens nietig blijkt is ook een besluit.
Een tafel blijft een tafel ook al noem je het anders.

crixus | 16-05-06 | 23:16

fah-king ? he kurkentrekker wel nederlands praten anders zet rita je uit!

024_kicksass | 16-05-06 | 23:16

@Brusselmans
Jij? Altijd.

MAXIMO | 16-05-06 | 23:16

controle 16-05-06 @ 23:11
altijd weer verfrissend die kijk op de wereld van de yanks en dixies.

daskapitalist | 16-05-06 | 23:16

@jottum

Als Verdonk het niet haalt, dan betekent dat dat je mag liegen.
En Nijpels is die man die 200.000 gulden declareerde aan taxikosten.... zullen we dat ook even boven water halen?

FNV-lidaf | 16-05-06 | 23:16

-weggejorist-

jottum | 16-05-06 | 23:16

filter 16-05-06 @ 23:07

Ik denk dat je gelijk hebt, maar je doet alsof ze dat expres doen. Ik denk dat dit een duidelijk gevalletje is van "gefundenes Fressen." Je kunt ze nauwelijks kwalijk nemen dat ze prijsschieten als de kermis open is. Maar het komt ze allemaal goed uit. Wat ik moeizaam vindt is dat Cees Driehuis redacteur is bij Zembla en hij SP lid is. Een soort terroristische tomaatvormige granaat, die onverwachts veel schade resp. winst veroorzaakt?
Ik lijk aivd wel zeg.

bottehond | 16-05-06 | 23:16

Balkenende is afwezig omdat het puur een interne VVD-kwestie is geworden. Alle pus binnen de VVD lijkt er nu in 24 uur uit te lopen daar, van de post-Fortuynse interne spanningen.

Kaaskoppenkoortsige | 16-05-06 | 23:16

hondelul,
Verdonk interesseert mij minder dan het verraad van de PvdA.
.

En ik zal NIET rustig doen.
Ik zal NIET mijn mond houden.
Er zijn al brieven naar diverse buitenlandse kranten onderweg waarin ik bewijs dat 'links' [Zembla / VARA / PvdA] is begonnen met deze hetze tegen zowel Ayaan Hirsi Ali als Rita Verdonk.

filter | 16-05-06 | 23:15

!!!ELITE = MOORD!!!

LoL @ Sévèke | 16-05-06 | 23:15

@.. zapper 16-05-06 @ 23:13

idd, laten we nou eindelijk een besluiten dat er geen besluit is genomen, eeeuh ik bedoel : laten we constateren dat er alleen iets geconstateerd is....

TRS | 16-05-06 | 23:15

Met links, bijvoorbeeld Pronk, wilde Nederland gidsland zijn. Niet zo succesvol overigens.
Met AHA was Nederland gidsland. Hier wordt door een aantal mensen neerbuigend over de lijst van 100 invloedrijkste mensen ter wereld gedaan. Internationaal niet. Internationaal wordt deze belediging aan AHA aan heel Nederland aangerekend.
.
Ga maar los Loesje!!

Conan | 16-05-06 | 23:15

filter 16-05-06 @ 22:10

Ik kan ook niet aan de indruk ontkomen dat we het hier over een laag bij de grondse politieke stunt hebben.
De Partij van de Allochtonen heeft hier inderdaad heel veel baat bij.
-
Zowel AHA en Verdonk maken niet iedere keer een knieval richting allochtonen, dus die moeten weg.
Hierna nog even Wilders en dan kunnen ze weer gaan polderen en politiek correct zijn, zoals onder Kok en zijn bende.
De allochtonen ook weer blij want die kunnen dan weer doen wat ze willen en dit land verder uitwonen.

Moi | 16-05-06 | 23:15

ik LIEG dus ik BESTA!

jottum | 16-05-06 | 23:15

Kan iemand Filter Filteren (i=o)?
Ik zit klaar Kurkie!
* wrijf smullend in de handen *
Loopt Ferry nou met een erectie van dit alles door de wandelgangen?

JudgeJuly | 16-05-06 | 23:15

Wie zegt dat hij niet liegt, die liegt...
(citaat van wijs en nobel reaguurder)

stretch | 16-05-06 | 23:14

024_kicksass 16-05-06, Tuurlijk. Doe is niet zo fah-king dom. Is nergens voor nodig.

Kurkentrekker | 16-05-06 | 23:14

@ kolonel 23:11

LOL

Er komen wat pinguins de kamer binnen. Is een eerste signaal
Let the Games begin!

haasje over | 16-05-06 | 23:14

@gevallen verstand> de enige (behalve Geert) die ik normaal vind in de kamer, is helaas een PVDA man... Namelijk die Scheffer.

superjan | 16-05-06 | 23:14

ik hoop dat als ik niet LIEG ik voortaan nog wordt geaccepteerd in nederland!

jottum | 16-05-06 | 23:14

AHA aka AHM is gewoon een infiltrant van de PvdA.
Een voor opgezet master plan, Ayaan over laten lopen naar de VVD als een soort tijdbom met afstand bediening..

Het was alleen een kwestie van afwachten wanneer het geheime wapen gebruikt diende te worden, en nu was de tijd rijp de VVD begon kiezers te winnen..

Hoog tijd om Zembla informeren en de implosie van de VVD in gang te zetten.
De ultieme aanval zonder een spoor na te laten.

(c @ m'n vriendin)

BrZ | 16-05-06 | 23:14

@gevallenverstand,
bij " Buitenhof" is hij altijd klaarwakker. Zijn liefde voor goede muziek is een pre, daar word je ontspannen en evenwichtig van.

fuckje | 16-05-06 | 23:14

@ MAXIMO

Mag ik je voortaan quoten?

Brusselmans | 16-05-06 | 23:13

He veeg die brakies even in de hoek, svp

collapse | 16-05-06 | 23:13

@ crixus
Gelul, ik vind bottehond een lul met ballen.

King of controversy | 16-05-06 | 23:13

dit kabinet gaat vallen

024_kicksass | 16-05-06 | 23:13

Er is toch helemaal geen besluit genomen? Waarom lult die mongool op TV dan de hele tijd over een besluit? Wat is er zo moeilijk aan de Nederlandse taal dat niemand vanavond Nederlands lijkt te verstaan?

..zapper | 16-05-06 | 23:13

LIEGEN = OK IN NEDERLAND!

jottum | 16-05-06 | 23:12

Gewoon op een balk met pek en veren het land uit trappen.
Lekker naar die klootzakken in Amerika en nooit meer terug.
Bye, bye.

Het kabinet moet er ook maar uit.

lecram | 16-05-06 | 23:12

@Brusselmans
In deze wel, alleen gebruikt zij een andere aanleiding dan ik zou gebruiken.
Maar ze moet wel als er juridische haken en ogen aan kleven vanwege het gebruik van een fictieve naam, en wij willen nou eenmaal geen precedent scheppen hé?

MAXIMO | 16-05-06 | 23:12

Nog 3 minuten. Wie pakt het vuurwerk, en neem ook gelijk de oliebollen mee. Mat heeft lekkere Apple flappen. *gaat de champagne halen*

Kurkentrekker | 16-05-06 | 23:12

Ik ga voortaan altijd liegen over mijn naam, adresgegevens en afkomst.... geen probleem in Nederland, en als ik dan heel snel daar op afgerekend wordt dan ga ik daar over klagen want dat MOET langzaam in Nederland..

jottum | 16-05-06 | 23:11

@filter

Je hersenfilter is volledig dichtgeslibd.

Kaaskoppenkoortsige | 16-05-06 | 23:11

2 bottehond 16-05-06 @ 23:10, wat mij betreft spreken we met alle geenstijl hooligans af, en dan gaan we bij al die praatjes makers van de elite even verhaal halen, netzoals op de avond toen fortuyn door de elite werd weggeschoten op het binnenhof, maar dan overwachtser.

LoL @ Sévèke | 16-05-06 | 23:11

@ LoL @ Sévèke 16-05-06 @ 23:06
..
dan hebben wij, van de elite, je weet wel, jullie allang in slecht funtionerende jeugdgevangenissen gezet, alwaar jullie net zolang geslagen en anaal verkracht worden tot jullie kwijlend en met klitteband schoenen in het gras zitten en weer gewoon doet wat we zeggen.
..
@ filter 16-05-06 @ 23:07
..
copy paste je dat allemaal. knap hoor!

kolonel klootoog | 16-05-06 | 23:11

Crixus, scherp gezien dat balkenende 'moved on'.
Fuckje: Scheffer staat laat op en luistert lang naar klassiek, is een twijfelaar, dat is niet het profiel van een partijleider. (Wel van een ideoloog.)

gevallenverstand | 16-05-06 | 23:11

@daskapitalist
This is my favorite:
.
Holland deserves what's coming.

Go hide behind your dikes, you wooden-shoe cowards.

You caved to the Nazis and now you're doing it again. Difference is there won't be any Canadian soldiers to haul your sorry asses out the fire.
.

controle | 16-05-06 | 23:11

filtertje... nu weten we het wel. Als je nog een keer dezelfde post doet wordt Joris wakker.

superjan | 16-05-06 | 23:11

hahahahaha die commercial in de banner: don't be afraid, open your mouth.... zeggen we dat tegen Ayaan ?

TRS | 16-05-06 | 23:11

Ik heb een aha-erlebnis :-)
.
Moet Hirsi nu ook alle inkomsten van de afgelopen jaren terugbetalen aan de NL samenleving?
En komen we nu ook te weten of ze op zijn Somalisch besneden was? Bewijzen op tafel gooien, zou ik zeggen!
.
Ik ben wel een voorstander van het harde beleid van Verdonk, maar in de gevalle Taïda en Ayaan slaat ze toch een beetje door...

Modderfokkert | 16-05-06 | 23:11

Rabarbeke,
Hoe was het volleybal?

Karel kwakbol | 16-05-06 | 23:10

Opmerking:
Om 8 uur wist het staatsjournaal te melden dat er op hun weblog gepost werd met 7 berichten per minuut. GS lijkt dat momenteel te overschrijden, waarmee we dus duidelijk de oude media hebben verslagen in een rechtstreeks duel. Leek me wel even grappig om te roepen.

King of controversy | 16-05-06 | 23:10

Alsof dat hele magan@tweedekamer.nl ergens op slaat? Als ik 'Jan de Vries' intik in een adressenfield bij een mailprogramma, krijg ik het e-mailadres ook niet te zien...(mits Jan De Vries (jan@devries.nl) in de database staat, maar dat lijkt me bij de Tweede Kamer wel?...

Laat Tante Riet met rust, en laat Ayaan lekker gaan denktanken.

dr. Vicious | 16-05-06 | 23:10

Het gaat helemaal niet om Ayaaahaaan.

Ayaan is 'geplant' door de PvdA om rechts te grazen te nemen :)

Rabarberke | 16-05-06 | 23:10

@ zure hond

Klaas de Vriessssss....

haasje over | 16-05-06 | 23:10

filter 16-05-06 @ 23:07
is het nog geen bedtijd voor je? Kun je lekker verder dromen...

Sticky Nicky | 16-05-06 | 23:10

is paul scheffer ook een gereformeerde?

daskapitalist | 16-05-06 | 23:10

LIEGEN wordt de standaard in Nederland!

jottum | 16-05-06 | 23:10

Al dat gelul over Nl te klein voor AHA...... alsof in die denktank van Boesj mee mogen doen iets is om trots op te zijn!
Ik vind de vereniging van plattelansvrouwen van grotere klasse dan die club neo cons creeps.

FNV-lidaf | 16-05-06 | 23:10

LoL @ Sévèke 16-05-06 @ 23:00

De laatste??????? ben je niet wijs.... er zullen er blijven komen, tot er eentje in 1 keer MP wordt met een absolute meerderheid..... het ondenkbare is denkbaar geworden sinds 9/11......... ow... excuses... ik wilde het feestje niet verstoren.
Nee ... jottum! Heel 0031 zal er zéker gezonder van worden na vanavond.

bottehond | 16-05-06 | 23:10

Ik heb trouwens wel de indruk dat Verdonk juridisch gelijk heeft, met een slag om de arm tav. dat ene punt over die bijzondere omstandigheden die niet nader zijn ingevuld door de HR.... wat denken jullie? Hee zwarte kip, wat denk jij?

TRS | 16-05-06 | 23:10

Gaap @filter 16-05-06 @ 23:07
En wie heeft Kennedy vermoord?

zure hond | 16-05-06 | 23:09

@vander F
of in z'n eigen cumshots; hij voelde zich vandaag haast lekkerder dan ooit.

collapse | 16-05-06 | 23:09

het is een schande dat er in Nederland iets wordt gedaan aan personen die de boel proberen te flessen!! goed dat ik het weet...

jottum | 16-05-06 | 23:09

@Filter,
aan Verdronk zullen we echt niets missen dus doe es rustig.

hondelul | 16-05-06 | 23:09

Rabarberke,
Heeft Theo van Gogh's moeder dat gezegd?
Cool.
Tenminste èèn vrouw die de waarheid kent.

filter | 16-05-06 | 23:09

@bottehond 16-05-06 @ 23:06:
Oom Botte: Er is geen grotere lul dan u. Zelfs King en ik zijn het daar ongetwijfeld over eens. Maar ik vind u wel een lieve lul, en King zal daar iets anders over denken. Maar qua lulligheid overtreft u ons allebei. Daarover zullen we het snel eens zijn.

crixus | 16-05-06 | 23:08

ed nijpels houdt van hockeymeisjes, maar ja wie niet?

superjan | 16-05-06 | 23:08

@ TRS

En het ontbreken van enige kennis van Google.

@ Maximo

Sportief hoor. Maar binnen de VVD koken op het moment echt wat pannetjes over.

Maar inhoudelijk ben je het neem ik aan eens met Verdonk?

Brusselmans | 16-05-06 | 23:08

Rita het land uit wegens niet doen wat ze wel wil!!! DAT is namelijk de grootste leugen, een leugen tegen jezelf.

zmoo | 16-05-06 | 23:08

Geschorst tot 22:45
Geschorst tot 23:00
Geschorst tot 23:15
Ruzie in de wandelgangen?

K1100 16-05-06 @ 23:01

Yep, de ME doet charges nu !

024_kicksass | 16-05-06 | 23:08

Zoveelste crash van brokkenpiloot Verdonk.

mahdi33 | 16-05-06 | 23:08

Lamaar MAXIMO, is verzopen in de vloedgolf van comments.

vander F | 16-05-06 | 23:07

mooi.... de standaard in nederland wordt dus dat je mag liegen wat je wil over je persoonsgegevens en indien je op dat gelieg worst aangesproken dat we dan een in een situatie komen dat we ons als Nederlanders moeten schamen dat we daar iest aan doen ...

jottum | 16-05-06 | 23:07

Leon de Winter zou ook Rita hebben proberen te vermurwen na een telefoongesprek dat AHA met haar voerde in huize de Winter. Sinds wanneer hebben B-schrijvers toegang tot ministers?

Kaaskoppenkoortsige | 16-05-06 | 23:07

oh oh zielige jokkebrok Ayaan Hirshi Magan. Liegen en dan huilen. En nu is het Verdonk haar schuld dat ze meedeelt dat AHM geen Nederlander is en ook nooit geweest is. En de parlementariers vallen over elkaar om haar te verwijten dat ze niet 'even geregeld' heeft dat AHM toch Nederlandse zou kunnen worden of blijven. Waarom heeft deze hyperintelligente jokkebrok, die kokketeerd met haar leugens, niet zelf een nieuwe procedure gestart? Grote kans dat dit op niets uitlopen zou zijn, maar wel eerlijk. Maar nee, gewoon niks doen en huilen als het fout gaat. En nu boos zijn dat Rita haar niet geholpen heeft. Het is zoiets als een politieagent die een verdachte van een moord arresteerd en vervolgens na de arrestatie de suggestie doet te zorgen dat het lijk in de oceaan verdwijnt onder het motto: geen lijk geen zaak.

roses | 16-05-06 | 23:07

Het was NIET Rita Verdonk die met de 'documentaire' kwam.
Het was NIET de VVD die op achterstand in de peilingen stond.
Het is NIET de VVD die een grote moslim-aanhang heeft [die Ayaan Hirsi Ali maar wat graag zien vertrekken]
.
De waarheid moet gezegd:
De PvdA zit hierachter.
Rita Verdonk was de populairste minister.
Ayaan Hirsi Ali wordt gehaat door een groot deel van de PvdA aanhang.
Zembla = VARA = PvdA.
.
Twee vliegen in èen klap voor de PvdA.

filter | 16-05-06 | 23:07

Rita heeft dus wel gelogen tenzij Leon de Winter liegt... Volgens hem stond hij ernaast toen Ayaan het gesprek met Rita had over breezah psadic en heeft ayaan wel degelijk aangegeven dat zij ook gelogen had.... Als dat de waarheid is heb ik maar 1 ding te zeggen: OPROTTEN RITA! Waar heb je nog meer over gelogen...

Grunnie | 16-05-06 | 23:07

De moeder van Theo heeft het door: "het is alsof er een val is gezet"

Een val voor Verdonk that is... met Ayaan als rabbit.

Rabarberke | 16-05-06 | 23:06

King of controversy 16-05-06 @ 23:00

Doe es niet zo... "wie heeft de grootste lul" met crixus. Dan doe ik namelijk ook mee... voor wie grootste lul is zeker.
De rest van je stukkie: ben ik het mee eens. Volgens mij is ze dom. En als er iets is waar het "rechts"aan ontbreekt is iemand met brains.... kijk maar naar die clownsoptocht: fortuyn, nawijn, verdonk, pastoors... en dan noem ik de grootsten. Als we niet uit de impasse komen komt er een mussolini.....

bottehond | 16-05-06 | 23:06

2 kolonel klootoog 16-05-06 @ 23:03 als ons generatie op een dag de dienst uitmaakt hier in Nederland, dan zullen we uit dat Radicale Europa stappen, ik zou die smoelwerken van die EU-ers willen zien wanneer ze ons dreigen en wij zeggen dat we een paar a-bommetjes achter de hand hebben. We bouwen tenslotte binnenkort een 2de kerncentralie en die bouwen wij technische inteelt jongens zo om.

LoL @ Sévèke | 16-05-06 | 23:06

@Omnivoor 16-05-06 @ 23:02
Amen !

BrZ | 16-05-06 | 23:06

Mij valt trouwens de gebrekkige juridische kennis bij de 2e kamerleden op.

TRS | 16-05-06 | 23:05

De VVD-fractie schijnt het helemaal gehad te hebben met Verdonk, dus als links haar kwijt wil dan is het ijzer nu witheet klaar om te smeden.

Kaaskoppenkoortsige | 16-05-06 | 23:05

Er is opeens een heel ongelukkig persoontje tevoorschijn gekomen.

collapse | 16-05-06 | 23:04

@vander F
Huh?

MAXIMO | 16-05-06 | 23:04

NL is duidelijk nog niet klaar voor AHA, beetje jammer...

kRiSdEcAp | 16-05-06 | 23:04

owww, nu is verdonk de leugenaar..... lekker land leven wij...

jottum | 16-05-06 | 23:04

Minister en dan "niet anders kunnen", maar wel willen. Ze heeft toch de macht, die hebben we haar gegeven. Wat nu rechte rug? Ik zal er niet missen. Daaaaaaag Rita!

zmoo | 16-05-06 | 23:04

[ironie mode]
Jongens, de schorsing duurt zolang omdat de kamerleden de comments hier niet zo snel kunnen lezen en bijhouden. Hou daar eens mee op! Des te eerder kunnen we verder met het debat!
[/ironie mode]

crixus | 16-05-06 | 23:03

@ LoL @ Sévèke 16-05-06 @ 22:58
..
ook kaas?
..
als we het land zouden moeten overlaten aan types zoals you, die zich liever bedienen van 1nige en vast ook n8 schrijven, en om zoveel slimheid hard moeten gniffelen, dan gaan we pas heel erg naar de typhus. ik heb geen grotere wens dan door die volkswijk van je te lopen, en jou en je trainingspakken volk met rotte komkommers dwars op de inteelt bek te hoeken.

kolonel klootoog | 16-05-06 | 23:03

Paul Scheffer stijgt per minuut in mijn achting.
Laetitia Griffith loopt zich al warm in de coulissen.

fuckje | 16-05-06 | 23:03

Mijn bdsm peeskamertje zit vanavond weer vol met zwetende en smekende politici!

JudgeJuly | 16-05-06 | 23:03

Als de VVD vanavond Rita laat vallen, weten we definitief met wat voor club huichelaars we te maken hebben.
Hoezo selectieve perceptie???

MAXIMO | 16-05-06 | 23:03

De boel gaat klappen... binnenkort verkiezingen !

Cherubim | 16-05-06 | 23:03

@ Lof en Brusselmans
Bespaar me die arrogante houding over 'zegeningen van de democratie'.
.
De publieke omroepen behoren het publiek te informeren, cultuur te brengen, maar zich niet direct met politiek te bemoeien. Dat heeft niets met het doel van de publieke omroepen te maken, daarvoor ontvangen ze geen belastinggeld. 26000 gezichten hoort net zo min bij de publieken thuis als de wanvertoning van Zembla...
.
Het gaat mij er niet om dát Zembla bekend maakt dat AHA niet eerlijk was, dat er gevolgen aan zulke leugens verbonden zijn. Dat het beleid van Verdonk ongelooflijk strikt is en dat haar campagne in het slop zit door haar eigen fouten, door haar eigen geforceerde duidelijkheid. Het gaat erom dat Zembla het juist op dit tijdstip bekend maakt... de gevolgen konden juist nu niet groter zijn. Daarmee toont de VARA zich opnieuw als verlengstuk van de tegenstanders van Verdonk, de VVD en wat niet meer zij...
.
Was er ooit zoveel aandacht binnen de PO voor de zaak van Sam Pormes? Is er ooit serieuze aandacht geweest voor het verleden van collega GL'er Duyvendak? Als er aandacht voor was, zijn er vergelijkbare gevolgen geweest?

Omnivoor | 16-05-06 | 23:02

Ik hou Ad Melkert, Paul Rosenmuller, Wimpy Cock verantwoordelijk voor de dood van Fortuyn!!!! Allemaal moordenaars zijn het!!!!

LoL @ Sévèke | 16-05-06 | 23:02

Maximo beseft ineens dat z'n voorliefde voor verhalen over besneden kudtjes tegelijk met Ayaan down the drain gaat.
Nooit meer klagen over clitorectomie, nooit meer iemand kunnen aansmeren dat juist zij er altijd over begint, zodat hij erover kan beginnen.
Best triest voor 'm.

vander F | 16-05-06 | 23:02

Excusez een "een" te veel

Trouwens wat een zieke nick om 2 voor 11, met dito teksten trouwens.

Het zijn overigens mensen van de klok die Kamerleden.

haasje over | 16-05-06 | 23:02

Willen jullie weten hoe het afloopt?

Rita Verdonk krijgt straks een vraag van Halsema over het (verifieerbare) telefoongesprek in bijzijn van Leon de Winter en er komt een e-mail op tafel waarin met afzender Verdonk magan@tweedekamer.nl in de cc lijst staat.

Enters Wouter Bos met een motie van wantrouwen.

Rabarberke | 16-05-06 | 23:02

Wat een discussie trouwens over die wetgeving en jurisprudentie. Als zij het godverdomme al niet weten....

TRS | 16-05-06 | 23:01

@LoL @ Sévèke 16-05-06 @ 22:58
Zeik niet zo man. Verdonk is een leugenaar, niets meer, niets minder. Kan je wel blijven schelden, maar inhoudelijk stel je niet veel voor.

zure hond | 16-05-06 | 23:01

heerlijk om rita zo in slow-motion onderuit te zien glibberen.. in hard roze nog wel. t werd tijd! santé!

Ultraextremist!

JE DOET JE NICKNAME WEER NAAM EER AAN !
heb je je werk briefje wel op tijd op de post gedaan?

rita for president | 16-05-06 | 23:01

@paranoia 16-05-06 @ 22:52:
Algemene Zaken is 24/7 bezet. Er zitten altijd mensen een beetje te niksen. 1 van de taken is de documentatiedienst en de website vgan het parlement. Tsja... als je daar toch zit koffie te drinken, kun je net zo goed even de website bijwerken.
Ik de bibliotheekwereld is het ook een sport om als bibliograaf en catalogusmedewerker van een bepaalde bibliotheek de persoonsingang van een dooie schrijver bij te werken in de landelijke catalogus als het nieuws bekend werd.

crixus | 16-05-06 | 23:01

Geschorst tot 22:45
Geschorst tot 23:00
Geschorst tot 23:15
Ruzie in de wandelgangen?

K1100 | 16-05-06 | 23:01

@.. zapper,
in die denktank kan iedereen in alle vrijheid denken wat hij/zij wil.
Wat Bush ermee doet is zijn verantwoordelijkheid.

fuckje | 16-05-06 | 23:01

Eindelijk hebben we weer een kans voor open doel, onze laatste held is door de elite weggeschoten, laten we verdonk nou niet verspillen!!!!
FUCK DE ELITE!!!!

LoL @ Sévèke | 16-05-06 | 23:00

Kijk, complottheorie of niet, feit is dat Ali en Verdonk over een maand uit de politiek zijn. Dát is de resultante van de opzet. Links denkt dat ze de baardmannen kunnen temmen door ze feitelijk marginaal te houden en met subsidie's vooral koest. en de baarden vinden alles prima zolang ze maar geen kritiek krijgen.
Er is een enorme afkeer van Verdonk en Ali. Twee lastige vliegen in één klap. Vegis u niet wat een rancune er leeft sinds de opkomst van Fortuijn.

vinque | 16-05-06 | 23:00

LoL @ Sévèke
Biertje op?

Karel kwakbol | 16-05-06 | 23:00

fuckje 16-05-06 @ 22:58
Het land is zo achterlijk en benepen als we zelf zijn.

gevallenverstand | 16-05-06 | 23:00

Ik weet niet wat de motie precies in gaat houden. Mocht Verdonk er door heen komen zal de eerstvolgende VVD vergadering op haar wachten.

Een gezellig vooruitzicht.

Brusselmans | 16-05-06 | 23:00

@ crixus 22:54
Je plan ging sowieso al niet door. Als lid van het bestuur van de PvdA (lees je mee bottehond) had ik je zelfs al door.
@ FNV lidaf
Zembla niet, ik wel, en ik beheers Zembla.
@ bottehond 22:52
Dat kan niet anders, heb je gemerkt hoe die kop van Rita de laatste tijd 'veranderd' is?

King of controversy | 16-05-06 | 23:00

H. Ali heeft dit zelf opgezet...... De manier om een baantje te krijgen in USA...

tinmachine | 16-05-06 | 23:00

Jullie zijn allemaal linksehufters, slaven van europa!!! Allemaal geen rechte rug!!

LoL @ Sévèke | 16-05-06 | 22:59

Ik zal Rita niet missen.

zmoo | 16-05-06 | 22:59

CC:magan@...

Ze zoekt nog een slaapadres in NL... Bied bij deze mijn safehouse aan

El Show | 16-05-06 | 22:59

Amsterdam 15-05-2006

Dear mister DeMuth,

One of our most free, courageous and civilised thinkers has been evicted from our country. Her pasport revoked as if she was a common criminal.
This is a disgrace.
It makes me feel ashamed to be Dutch. And so do a lot of my fellow countrymen.
It feels so good that there is still a country and a company like yours in which she can do here work in an atmosphere of freedom and respect.
Thanks for giving your strong opinion in the letter on Ayaan that was just shown on Dutch television.

Take good care of her!

superjan | 16-05-06 | 22:59

@ gevallene
Scheffer is de pvda niet... hij is de meest rechtse (tsja) pvda-er. Ik wens hem als leiderT van pvda.
Karel kwakbol 16-05-06 @ 22:54
hondelul en bottehond
Zijn jullie familie?
Hij sleept de hele tijd achter me

bottehond | 16-05-06 | 22:59

de vvd heeft net als d666 geen rechte rug, zal zo blijken.

daskapitalist | 16-05-06 | 22:58

Oepssss

Met die VVD-motie is het een wel een heeeel zijden draadje

haasje over | 16-05-06 | 22:58

Wat was dat mailadres van AHA nou? hou spel je dat? .....@tweedekamer.nl

024_kicksass | 16-05-06 | 22:58

tinmachine 16-05-06 @ 22:55
Hee tin knap! Complimenten. steunen is steunen. * Ziet tin nog even wat stoelen op het titanicdek rechtzetten. *

gevallenverstand | 16-05-06 | 22:58

Het gaat weer niet eens om de inhoudt maar om bijzaken, volksvertegenwoordigers?? Amahoela, allemaal vuile gieren die uit zijn op de populariteit van deze dame met de rechte rug!

jottum | 16-05-06 | 22:58

@Brusselmans
dit moeten ze kunnen gebruiken idd.

collapse | 16-05-06 | 22:58

Het is godvergeten 1 en al elite, ze zijn allemaal de rugridders van Europa!!!! Verdonk is de 1nige die geen elite is.
Jullie stomme bekrompen linkse hufterts, jullie allemaal bij elkander!!! Wat een godvergeten uitschot.

LoL @ Sévèke | 16-05-06 | 22:58

@Brusselmans die verklaring lijkt mij interessanter dan die hele zoektocht naar e-mailtjes.

..zapper | 16-05-06 | 22:58

@ brussel
..
en dan ook nog over de telefoon, ik vermoed zo'n mooie oude bakkelieten, rita over proberen te halen dat AHA echt geen nederlandse is. die man heeft wel humor.

kolonel klootoog | 16-05-06 | 22:57

Als Verdonk valt, valt het Kabinet dan ook? Leon de Winter lult nu bij Nova dat Verdonk het al wist dat ze loog over haar identiteit.
rzer0 16-05-06 @ 22:52
---------------------------
AHA aka AHM heeft in de betreffende Zembla uitzending verteld dat verdonk op de hoogte was dat zij gelogen had over haar vlucht verhaal, ze heeft niet beweert dat zij bekend had gemaakt dat ze had gelogen over haar naam en geb.datum.

BrZ | 16-05-06 | 22:57

@Baruch Spinoza 16-05-06 @ 22:25

Liegen blijft liegen, AYa heeft nu eenmal gelogen en dat mag niet als je Nederlander wil worden. Dat geldt voor mij, voor jou en zeker voor iemand in de politiek die een voorbeeld functie heeft.

COnclusie Aya kan opnieuw beginnen en hopen dat ze Nederlandse kan wordne. Kan dit niet dan is ze volgens de staats televisie welkom in the USA.

draak | 16-05-06 | 22:57

Iefje 16-05-06 @ 22:42
Even wachten tot haar e-mailtjes zijn nagezien!
Maar onder ons, laat ze alstjeblieft blijven, haar wil ik zien in debat met alles wat links is (of rechts of alles met meer als drie hersencellen)
Ik zie nl graag een linkse lente

bubka | 16-05-06 | 22:56

Overigens sijpelt er een glansrol voor Leon de Winter om de hoek vanavond.

Brusselmans | 16-05-06 | 22:56

Waarom heeft iedereen het over Ayaan Hirsi Ali? Die bestaat toch niet?

gevallenverstand | 16-05-06 | 22:56

@KK,
Die botte = nep

hondelul | 16-05-06 | 22:55

Het is toch niet te geloven dat ze duizend keer hetzelfde moet vertellen en woezepoes, mevrouw kotsma, meneer bos en nog meer iqlozen nog steeds niet begrijpen hoe de vork in de steel zit? Wat heb ik me geergerd zeg, mijn god. En nu is iedereen opzoek naar emailtjes blaat. Alsof ook maar 1 persoon hier aanwezig exact weet welke e-mail adressen achter de getoonde namen schuilgaan.
Het is natuurlijk onzin dat Verdonk het niet eerder wist, formeel heeft ze het niet eerder geweten, wellicht wel informeel, maar ik kan me voorstellen dat zolang er geen onrust over is, je er formeel niet van op de hoogte bent.
Hoe dan ook, de moordenaar van Theo en de verhater van onze belastingcenten pakt haar biezen en rot op naar het groepje dat de Irak oorlog heeft bedacht (serieus!), er staat ons dus nog wel wat te wachten......

..zapper | 16-05-06 | 22:55

@topcat 16-05-06 @ 22:54:
Studio Den Haag. Twee blokjes lopen van de Kamer. Straks wandelt hij weer vrolijk in de kamer.

crixus | 16-05-06 | 22:55

RITA RULES.........

tinmachine | 16-05-06 | 22:55

@Filter
kom op, vertel me over de rol van de PVDA in dezen

knuffelpoes | 16-05-06 | 22:54

Verdonk heeft ook gelogen, duss......... Paspoort inleveren Verdonk en huphup naar Afganistan.

fred666 | 16-05-06 | 22:54

@ Karel

MAXIMO zit op zijn eigen set, krek eender Nawijn.

Is dat typisch?

Brusselmans | 16-05-06 | 22:54

@ bottehond
LOL

haasje over | 16-05-06 | 22:54

hondelul en bottehond
Zijn jullie familie?

Karel kwakbol | 16-05-06 | 22:54

Die kut Nawijn zit gewoon in Hilversum bij Nova. Wat een klootzak

topcat | 16-05-06 | 22:54

@King of controversy 16-05-06 @ 22:47:
[ironie mode]
*Ahem* ... waarom moet je iets impliciets nou weer expliciet maken.
Waarom denk je dat ik dat comment hier neergeplempt heb? Er zijn mensen zat die een dergelijke hoax kunnen doen. Maar ja, dat hoeft dus niet meer, nu is duidelijk dat het hier is bedacht. De 30 kamerleden lezen mee, nietwaar?
Dank je wel, king....
[/ironie mode]

crixus | 16-05-06 | 22:54

22:45 gingen we toch verder?

guzman | 16-05-06 | 22:53

bottehond 16-05-06 @ 22:32
(Maar Rita; Ik heb ook gelogen. Leon de Winter)
Botte, waarom zou links een Islamisatie willen. Dat kost links toch ook hun baantjes. Waar halen jullie die waanideeen toch vandaan. Denk je nou echt dat er verschil is? Hoor je Scheffer niet?

gevallenverstand | 16-05-06 | 22:53

@ LoL @ Sévèke 16-05-06 @ 22:51
..
hou jij je stemadvies even lekker bij je. pretletter.

kolonel klootoog | 16-05-06 | 22:53

haasje over 16-05-06 @ 22:31
.
Nee.
Waarom zou ik?
IK ben geen NSBer.
Ik zal NIET m'n mond houden als er mensen verraden worden.
.
Daarvoor moet je bij 'links' zijn.
Hier een foto van de maker van de 'poll' waaruit je kon kiezen;
"Wie geeft u de schuld van dit hele debacle?"
1) Ayaan Hirsi Ali
2) Rita Verdonk
3) VVD
[dus geen woord over de PvdA]

www.amsterdam.pvda.nl/fotoboek/view_ph...

filter | 16-05-06 | 22:53

Echt weer tekenend hoe de media hier weer op kickt.
Zolang ze maar iemand onderuit kunnen halen..

BrZ | 16-05-06 | 22:53

wat een beschamende vertoning hier, mevrouw R. Verdronk heeft al bloed aan d'r klauwen, zoals iedereen hier weet, maar weet ondanks dit weer een nieuw dieptepunt te presenteren. Hulde ??

hondelul | 16-05-06 | 22:53

King of controversy 16-05-06 @ 22:50

Zou Taida aan voodoo doen?

bottehond | 16-05-06 | 22:52

oh oh, leon stenigt rita

TRS | 16-05-06 | 22:52

Als Verdonk valt, valt het Kabinet dan ook? Leon de Winter lult nu bij Nova dat Verdonk het al wist dat ze loog over haar identiteit.

rzer0 | 16-05-06 | 22:52

Ik vind al die complottheorien met Zembla en PvdA vermakelijk. Ik geloof er niks van en als het wel waar is, dan is Verdonk toch maar zo debiel geweest om met open ogen in de val te trappen. Of is Kay van der Linde ook een agent van Wouter Bos?

QStel | 16-05-06 | 22:52

@ joosting

Joh Joosting zinvolle bijdrage, zo zonder typ, stijl en andere fouten. Leiden ook helemaal niet af of zeau.

Héééé, Leon bij de linksen, hij hoort ook bij het complot hè Filtertje?

haasje over | 16-05-06 | 22:52

Vuile hufters, linkse godvergeten hufters dat jullie dat jullie allemaal bennen, wie durft het te ontkennen????
Verdonk kon niet anders dan dit besluit uitvoeren!!! Ze had het liever ook niet gewild, maar anders verliest zij haar geloofwaardigheid!!!
Rutte is ook van de Elite, je weet wel het clubje waar Fortuyn radicaal tegen was!
Misschien is het wel hard wat verdonk doet, maar er valt voor ons geenstijlers niks anders te stemmen. Verdonk is het minste elite in de regering!!!!

LoL @ Sévèke | 16-05-06 | 22:51

@King

Dus Zembla heeft politieke agenda's???

FNV-lidaf | 16-05-06 | 22:51

Is Leon de Winter nu al door de FeauteauFoek gehaald?

JudgeJuly | 16-05-06 | 22:51

@fuckje
Targent zal wel dood zijn die heb ik al zo lang niet meer gezien.

knuffelpoes | 16-05-06 | 22:51

Brusselmans 16-05-06 @ 22:45

Maar als ze zo'n geweldig scherp gevoel voor woorden en humor hebben heb ik daar eigenlijk geen last van. Au contraire!

bottehond | 16-05-06 | 22:51

@Iefje
Kafka wel eens gelezen ?

collapse | 16-05-06 | 22:50

Ach ja vinque een complotheorietje. Altijd stoer man. Volgens mij vallen die twee gewoon in hun eigen zwaard.

knuffelpoes | 16-05-06 | 22:50

Overigens als motief voor Zembla om dit nu te gaan onderzoeken. Het was denk ik de bedoeling om dit verhaal voor het vertrek van Taida naar buiten te brengen. Echter, door omstandigheden miste die filmploeg het vliegtuig ofzo. Heeft er dus niet mee te maken om Verdonk of Ali weg te krijgen, maar om Pasic hier te houden.

King of controversy | 16-05-06 | 22:50

@knuffelpoes,
ik mis targent, en zijn frisse kijk op de zaken.

fuckje | 16-05-06 | 22:49

@bwahaha

Ik durf het bijna niet te zeggen... maar voor 1 keer ben ik het met je eens.....

FNV-lidaf | 16-05-06 | 22:49

Ze word niet uitgezet.

Overigens is dit wel weer een leuk verhaal voor op haar CV.....

De Amerikanen kunnen zich nu als barmhartigen opstellen, kijk we nemen zelfs Somilische, uit Kenia gevluchte vluchtelingen uit Nederland op....

Ik voorzie binnen kort dat AHA bij Ophra op de bank komt te zitten om haar boek te promotoen. Wat dat aangaat kan je in Amerika veel beter je persoonlijke "leed" commercieël uitmelken als hier.

Trouwens, de NSA beveiliging ziet er veel stoerder uit. Die hebben niet van die nep-agentjes in dienst die geen indruk maken.

paranoia | 16-05-06 | 22:49

@winshots 22:47

je heb wel gelijk horrs, kunne beter eens schoonschip gaan maken bij degenen die geen flikker doen en alleen maar de uitkering opstrijken. mensen zoald taida die aan het leren waren, of ayaaan die lkkr ant werken was mogen best blijven, prima als ze maar werken en hun best doen, anders oprotten

joosting | 16-05-06 | 22:48

@Lof der Zotheid 16-05-06 @ 22:43
Ik wil graag een consequente overheid: dezelfde regels en behandeling voor iedereen. Een uitzondering maken voor AHA slaat de plank helemaal mis. Sommigen (Taida, Kalou) zoeken de publiciteit op en laten de linkse media de publieke opinie beinvloeden, maar het beleid en de regels zijn er en blijven godzijdank overeind.

Iefje | 16-05-06 | 22:48

Brusselmans 16-05-06 @ 22:45
MAXMO is inmiddels zo vaak klaargekomen, die trekt het vanavond niet meer.

Karel kwakbol | 16-05-06 | 22:48

Ik mis controle nog met een paar koranteksten die altijd weer een frisse kijk op de zaak geven.

knuffelpoes | 16-05-06 | 22:47

Zo verdwijnen er door de links-islamitische-maar onheilige Alliantie twee sterke tegenstanders binnen één week.
Sterk staaltje complotterij.

vinque | 16-05-06 | 22:47

@bwahaha
Nou, wat een klasse....

collapse | 16-05-06 | 22:47

@ crixus
Of stuur zelf even zo'n mailtje " namens" verdonk@min.jus.nl Uiteraard zou ik geen enkele site weten, maar het lijkt me een mooie en GS waardige HOAX.

King of controversy | 16-05-06 | 22:47

@Omnivoor 16-05-06 @ 22:43
Objectieve journalistiek misschien? Verdonk had dit echt wel anders kunnen doen, maar daar heeft ze niet voor gekozen. Nou, dan krijg je dit. Zo stom is ze dus.

zure hond | 16-05-06 | 22:47

Inderdaad dit is echt een beschamende vertoning, Nederland is nogal goed in de rol van "het lachtertje van de rest van de wereld". Verdonk maakt ons allemaal ten schande.

Sinds wanneer gaat de kamer trouwens in debat over een "constatering" die pas over 6 weken daadwerkelijke gevolgen zou moeten hebben??

Wel leuk dat de hele pr-stunt van verdonk, een flinke backfire gaat worden.

r_atzavlatz | 16-05-06 | 22:46

@Omnivoor
Wat ben jij een sneu figuur. De schuld van Zembla? Het is de taak van journalisten van wat voor kleur ook om de politiek te controleren. En er zijn toch ook rechtse journalisten, of hebben die een Berufsverbot ofzo?

knuffelpoes | 16-05-06 | 22:46

@FNV 22:43. Nee, ik vindt dat niet zo sneu. Ik weet best dat ze niet het land uit wordt gekicked naar Somalistan. Dat wens ik niemand toe. Maar ik vindt het klasse dat ze even pispaal is.

bwahaha | 16-05-06 | 22:46

@ bottehond
Weissglas is te druk met Femke, gaattie nie merken

haasje over | 16-05-06 | 22:45

Ik had het toch ook wel kunnen waarderen wanneer MAXIMO vanavond in deze kolommen Verdonk had bij gestaan met de hem kenmerkende doortastende argumenten.

Brusselmans | 16-05-06 | 22:45

@Brusselmans 16-05-06 @ 22:42
Wilde hetzelf iets diplomatieker brengen, maar ben het volkomen met je eens!

Lof der Zotheid | 16-05-06 | 22:45

Ik keek vroeger graag naar "showmasters.... masters of show.... lalala"

maar dit terzijde

collapse | 16-05-06 | 22:45

collapse 16-05-06 @ 22:42

Niet aan Weissglas vertellen dat ik zit te reaguren, he?

bottehond | 16-05-06 | 22:44

ach zullen er echt mensen huilen als ze weg is? ik denk het niet, zonder haar ging t prima en zal ook weer prima gaan zonder dr......!

joosting | 16-05-06 | 22:44

Door AHA zo hartelijk, overtuigend en verwachtingsvol binnen te halen, laten onze Amerikaanse vrienden opnieuw zien dat zij de grote bevrijders zijn.

LHW | 16-05-06 | 22:44

Wat was de reden van de VARA om Zembla naar Somalië en Kenia te sturen, anders dan het vinden van munitie om tegen de VVD en Verdonk te gebruiken?

Omnivoor | 16-05-06 | 22:43

@Iefje 16-05-06 @ 22:40
Nee, maar altijd zorgen dat je integer bent. Vanuit die invalshoek valt Verdonk bijna te prijzen. Alleen klopte haar (te) starre beleid al geruime tijd niet. Van Taïda en Kalou heeft ze prestigezaken gemaakt. En dat wordt nu tegen haar gebruikt. Als ze er nu geen prestigezaak van maakt, is ze haar geloofwaardigheid kwijt. (partijbelangen behartigen is dan nog de minste beschuldiging). Nu moet ze accepteren dat ze de plank met die starheid misgeslagen heeft. En dat daar consequenties uit voortvloeien.

Lof der Zotheid | 16-05-06 | 22:43

@bwahaha

Zeg bwa, vindt jij het ook zo sneu voor AHA???

FNV-lidaf | 16-05-06 | 22:43

Verdonk: Iek heb geen computert, wat ies e-mail?

Webmastert tweede kamer: doe eens even de mailgeschiedenis van magan@tweedekamer.nl nagaan? zit daar een rita, of verdonk@min.jus.nl bij?
Dag Rita, liegen mag niet. Toch?

crixus | 16-05-06 | 22:43

wederom schaam ik me diep voor dit land
voor onze zogenaamde 'bestuurders'
en voor onze minister-president die die titel helemaal niet waard is, hij had in eerste instantie in moeten grijpen en ervoor moeten zorgen dat dit alles tenminste op een fatsoenlijke manier werd geregeld .. nu is het een grote blamage, waar zowat de hele wereld schande over spreekt.

wederom een blamage voor Nederland en vooral een zeer trieste zaak voor iemand die zich zo heeft ingezet voor haar idealen, iemand die het al erg moeilijk heeft gehad de afgelopen jaren .. als je dan ook nog op zo'n manier door een partijgenoot en min of meer je eigen 'collega's' aan de kant wordt gezet is dat toch wel een extra klap lijkt me

Ik schaam me echt diep voor dit land, dat echt werkelijk niks meer tot een goed einde lijkt te kunnen brengen

en daarnaast heeft niemand er iets bij gewonnen, want ook Verdonk kan het leiderschap van de VVD nu wel vergeten en dus zitten we dadelijk opgescheept met die vreselijke gladde aal Rutte.

triest allemaal, zeer triest

gozurtje | 16-05-06 | 22:43

@ Kurketrekker 22:38
ja:
netnup giniew et nav ejtellaveg nee hcsipyt

King of controversy | 16-05-06 | 22:42

bwahaha 16-05-06 @ 22:40

Hahahaha... de eerste keer dat ik om je lach... heel leuk..... haha

bottehond | 16-05-06 | 22:42

@Brentjeee
er zit maar één hond in de kamer en dat is een blindegeleidehond.
(echt waar)

collapse | 16-05-06 | 22:42

@ rist
..
jammer doch helaas, dat is het net niet.
..
maar gooi anders ff je gchat aan. dan kunnen we elkaars bestaan ff bevestigen.
..
ik ben trouwens wel benieuwd wie donners opwind als het kabinet demissionair word.

kolonel klootoog | 16-05-06 | 22:42

Rita gaat het redden. Goed zo meid.

Iefje | 16-05-06 | 22:42

@ Lof der Zotheid

De zegeningen ven een parlementaire democratie en vrije pers zijn nog niet tot iedereens botte hersentjes doorgedrongen.

Brusselmans | 16-05-06 | 22:42

bottehond 16-05-06 @ 22:32
welnee joh ik haat rechtsers niet. Jij ook eens liever zijn voor de linksers? Ja? Zo is ie braaf...

Sticky Nicky | 16-05-06 | 22:41

Rita is er m.i. bijna doorheen maar KAN nog struikelen over 1 fucking e-mailtje. Voor de rest loopt de Kamer stuk. Keer op keer dezelfde vragen dezelfde antwoorden. Rita was -voor mij- volstrekt helder.

Shareholder | 16-05-06 | 22:41

@BrZ 16-05-06 @ 22:39
Ik wil nog verder gaan: AHA of AHM bestaat niet. Het is de geest van Pim.

Iefje | 16-05-06 | 22:41

@filter 16-05-06 @ 22:10
Komt me bekend voor die post van je.
En de pvda de schuld geven? Hou op man, lekker makkelijk of niet? Verdonk is de enige die hier schuld aan heeft, omdat ze haar grote bek-beleid moet uitvoeren. Ze wil zo graag geloofwaardig zijn dat ze zelfs haar partijgenoot het land uit wil flikkeren. Consequent denk ze te zijn. Maar wel een beetje raar als je een paar dagen geleden nog zegt dat ze niets te vrezen heeft, niet?
En je rare complottheorie over zembla en links is voor mij niets anders dan je kortzichtigheid om toe te geven dat hier gewoon vuil spel wordt gespeeld door iemand die graag rechtdoorzee wil zijn, en dat ook wil laten blijken, zelfs over de rug van iemand anders die daardoor schade oploopt.

zure hond | 16-05-06 | 22:41

Vroeger hadden we Wedden dat, The Bold and the Beautiful en V voor spanning en vermaak. Ook Derrick en Zeg eens Aaa waren goed. Maar tegenwoordig heeft het volk de Tweede Kamer! Hoezo vroegâh was alles beter?

bwahaha | 16-05-06 | 22:40

Maar wat gaat dit betekenen voor het kabinet? Ik vond het wel opmerkelijk dat Verdonk (op vragen van Rouvoet) liet weten dat JP de MP wel van haar brieven en acties van de afgelopen dagen wist. Heel opmerkelijk! JP is de regie weer eens kwijt en ik ben benieuwd of Zalm al op zoek is naar de stekker.

QStel | 16-05-06 | 22:40

@jules, Riet is er miss ook al af.

Kurkentrekker | 16-05-06 | 22:40

Leuk Debat .
ik ben geen fan van Rita en ook niet van Ayaan.
maar Rita heeft niet aan Ayaan gezegd dat zij haar paspoort moet inleveren en uit de kamer verdwijnen.
Als die media geile Ayaan haar mond had gehouden en goed had gelezen
dan was er dus geen vuiltje aan de lucht.maar Ayaan moest zo nodig lopen brullen dat haar rechten haar ontnomen zijn.

hargle | 16-05-06 | 22:40

Lof der Zotheid 16-05-06 @ 22:38
Als je niets doet, doe je ook niets fout? Wel een laffe insteek hoor.

Iefje | 16-05-06 | 22:40

@collapse

ik pleit voor persoonbescherming voor verdonk tegen alle honden van de kamer

Brentjeee | 16-05-06 | 22:40

@bottehond 16-05-06 @ 22:36
'2. Geen verlies van het Nederlanderschap uit welken hoofde ook heeft plaats indien staatloosheid daarvan het gevolg zou zijn.'

AHA heeft nooit de Somalische nationaliteit gehad, AHA bestaat namelijk niet.
AHM is de Somalische nationaliteit nooit kwijt geraakt, zij heeft namelijk nooit de Nederlandse nationaliteit aangevraagd.

Lijkt mij simpel..

BrZ | 16-05-06 | 22:39

@Omnivoor 16-05-06 @ 22:34
Lul niet. Zembla is een VARA-programma. Dit soort zaken horen zij te doen. Dat heeft te maken met het omroepbestel wat voorkomt uit de verzuiling. PO is niet objectief, maar per definitie subjectief. Als politicus moet je ervoor zorgen dat je niet op je beleid of gedrag aangesproken kan worden. Want als dat kan, dan zál het ook gebeuren!

Lof der Zotheid | 16-05-06 | 22:38

wat doet die vuile hufter van een Ed Nijpels in godsnaam bij NOVA, heeft die triestzak eerst gezopen voordat hij aan tafel mocht schuiven.... wat een enorme hufter door je partijgenoten zo af te vallen....

jottum | 16-05-06 | 22:38

@Prikker 16-05-06 @ 22:30
Verdonk kalm? Zweten, stotteren, totaal van haar apropos zijn, steeds dezelfde zinnetjes herhalen als een autist? Naar welke zender kijk jij?

Sticky Nicky | 16-05-06 | 22:38

fuckje 16-05-06 @ 22:36

Dat is een man die de boel kan redden... die kleur neem ik op de koop toe. VVD (mijn 4e reseve) of PvdA? Nauwelijks verschil. Ik doe het er voor!

bottehond | 16-05-06 | 22:38

@KOC, nu je het zegt. Heeft Treble al gereageerd?

Kurkentrekker | 16-05-06 | 22:38

Ow, ik heb jou gemaild. Het was toch maggot@ikbendekoloneltog?.nl

ristretto | 16-05-06 | 22:37

@ Lof
En hoewel ik dat niet heel erg zal vinden. Is dit eigenlijk iets om in de Kmer over te vallen. Dat ze uitgekotst is voor het lijsttrekkerschap staat wel vast, maar om deze reden een Minister naar huis?
Een te vlotte brief is wel wat weinig.

Tss Nawijn neemt Verdonk in bescherming. Heet dat nu een judaskus?

haasje over | 16-05-06 | 22:37

@Brentjeee
Verdonk leeft niet, dus kan je ook niet meeleven. Wel precies blijven he, dat wil je idool ook.

collapse | 16-05-06 | 22:37

Kan Nawijn niet ondertiteld worden?

Kurkentrekker | 16-05-06 | 22:37

daskapitalist

owkey, thanx. Maar we zullen Viezelous ongetwijfeld er nog wel over horen. Het zit nogal hoog bij haar geloof ik. En Karel, teruggeven doet deze regering nooit . innen uiteraard wel :)

Grunnie | 16-05-06 | 22:36

Zo de IND gaat het nog druk krijgen als je email pseudoniem een reden zou zijn voor een onderzoek...

BrZ | 16-05-06 | 22:36

Paul Scheffer mag van mij MP worden, ondanks dat hij van de verkeerde partij is.

fuckje | 16-05-06 | 22:36

Die sukkels in de tweede kamer hebben niets geleerd van Einstein (of Treble). Alles is relatief. Was Ali fout omdat ze de regels overtrad, of zijn de regels fout. Ik erger me mateloos aan de heilige regels. Regels zijn menselijk en dus niet perfect.

King of controversy | 16-05-06 | 22:36

Op het net lees ik het volgende:'2. Geen verlies van het Nederlanderschap uit welken hoofde ook heeft plaats indien staatloosheid daarvan het gevolg zou zijn.' Wat gaat dat worden.

Hannalore 16-05-06 @ 22:29

Goeie link! Joh... het is echt een soort voetbalwestrijd geworden. Verdoiiiiink staat met 7-1 achter. Nijpels (brutus) brengt de fatale dolksteek toe. Die vriend van Ayaan zegt dat hij het ranzig vindt dat men er nu politieke munt wil uitslaan.

bottehond | 16-05-06 | 22:36

@Brentjeee 16-05-06 @ 22:34
Lul niet. De enigen die dit verweten kan worden zijn AHA zelf en Verdonk. De één liegt, de ander is te star om daar een vindingrijke twist aan te geven. Je kan de oppositie niet verwijten dat ze daar gebruik van maken. Andersom zou rechts hetzelfde doen. Eén van de weinige landen waar dit niet gebeurde was het Irak onder Saddam!

Lof der Zotheid | 16-05-06 | 22:36

Rita deed het bizonder goed. Het wordt pikant als Femke in tweede termijn straks met een emailtje aankomt.

Shareholder | 16-05-06 | 22:36

Ed is boos, dit wordt leuk..

ristretto | 16-05-06 | 22:35

He bedankt JudgeJuly!
Die Anky van Grunsven blijft maar reclames maken zeg...

QStel | 16-05-06 | 22:35

@ ristretto 16-05-06 @ 22:32
..
heb ik je gemaild? kan niet. ik zal wel gehackt zijn door groen linksch.

kolonel klootoog | 16-05-06 | 22:35

Zembla heeft met het bekend maken van de gegevens over Ayaan Hirsi Ali de VVD in een spagaat gedwongen. Juist in de periode van de verkiezingen binnen de VVD, waar Verdonk als duidelijk en rechtvaardig probeert over te komen, kan Verdonk op basis van de gegevens niets anders dan concluderen dat het burgerschap Ayaan ontnomen moet worden; zoals eerder gezegd is de uitspraak van de Hoge Raad van vorig jaar daarin heel duidelijk...
.
Wat mij betreft is het een doelbewuste actie van Zembla, en daarmee de ultralinkse achterban van Ned3, om de VVD in diskrediet te brengen. Wat de uitkomst ook zou zijn geweest (AHA mag blijven, Verdonk is niet consequent; AHA moet weg, Verdonk blijft consequent), de uitslag kan alleen maar schade aanbrengen aan het imago van Ayaan, de VVD en Rita Verdonk.
.
De leugens van een 23 jarige Somalische, van ruim 14 jaar geleden staan duidelijk niet in verhouding tot de gebeurtenissen en gevolgen nu. De makers van Zembla wisten dit en hun actie moet dan ook als een politieke daad worden beschouwd. Met overheidsgelden gesubsidieerde programmamakers moeten zich ten alle tijden onthouden van zulke doelbewuste onobjectieve, eenzijdige politieke daden.

Omnivoor | 16-05-06 | 22:34

Prikker 16-05-06 @ 22:30
Je lijkt op die soldaat die zegt dat iedereen uit de maat loopt, behalve hij. Als heel de tweede kamer (incl. eigen fractie) zegt dat ze het niet goed gedaan heeft, heeft ze het niet goed gedaan. Of haar gedrag nu consequent is tov haar beleidsverleden of niet. Haar starheid heeft haar in het verleden op het randje van de houdbaarheid gebracht. Ik verwacht dat diezelfde starheid haar er vanavond overheen flikkert.

Lof der Zotheid | 16-05-06 | 22:34

leeft me met verdonk, links strikes again

Brentjeee | 16-05-06 | 22:34

*aait bottehond over zijn botte bol*
Je ruikt ook altijd aan de verkeerde kruizen sufferd!

ristretto | 16-05-06 | 22:33

@ Hannalore 16-05-06 @ 22:29
..
opa klootoog zei vroeger altijd al dat de televee de bron van alle kwaad is. ik hoor hem nu, hij ligt hier vlak achter begraven, gieren van het lachen.
..
@ Prikker 16-05-06 @ 22:30
..
zullen we het er gewoon ophouden dat liefde in jouw geval blind maakt en dat je het moment dat ze bijna in janken uitbarste net ff een shandy was gaan halen.

kolonel klootoog | 16-05-06 | 22:33

Ed Nijpels ziet er ernstig afgetrokken uit.
Kan wel een Grappa gebruiken.
@kolonel
Je hebt met me gemaild, dus je wist wie ik was! *grijnst*

ristretto | 16-05-06 | 22:32

Geheel vrijwillig, maar met grote tegenzin feliciteer ik de politiek correcte haatsekte (niet? rechtsers worden gehaat, trust me) met deze eclatante overwinning. Twee obstakels naar de dhimmificering van 0031 in één klap kaltgestellt. Ik kijk echt op mijn neus, maar dat zal wel niet lang duren.

bottehond | 16-05-06 | 22:32

Grunnie
Precies, en dan krijg je ook al je belastinggeld terug, tenminste als je hebt gewerkt. Anders moet je je uitkering terug betalen.

Karel kwakbol | 16-05-06 | 22:32

@Grunnie
neen. daar zijn geen consequenties aan verbonden.

daskapitalist | 16-05-06 | 22:31

Nova heeft zichzelf een plezier gedaan en Billy Turf ook uitgenodigd.

collapse | 16-05-06 | 22:31

@ filter
De plaat blijft hangen. Misschien het voorstel van de kolonel in overweging nemen?

haasje over | 16-05-06 | 22:31

@mspress 16-05-06 @ 22:26
Is ze dood dan?

Sticky Nicky | 16-05-06 | 22:31

JudgeJuly 16-05-06 @ 22:28, Ik zou zweren dat Bink bank er ook tussen zat. Viezeloes wordt momenteel klaargemaakt op RTL 5.

Kurkentrekker | 16-05-06 | 22:30

Dmenace 16-05-06 @ 22:22
Beste jongen, zelfs mijn huisdieren hebben elkaars email en rita zou dat niet hebben van haar fractiegenote die ook nog eens vaak pleitos is? Jongen, dromen doen we s'nachts.....
@Pieterjan, ze zegt heel nuttige dingen, let daar eens op, verdomme!
(okee, toegegeven, ze ziet er lekker uit vanavond, super tieten!)

bubka | 16-05-06 | 22:30

Verdonk onder vuur ?!?
_
Waar dan ? Wanneer ? Ik heb alle debatten een beetje gevolgd vandaag, maar de enige die niets te verwijten valt lijkt me Verdonk... ik heb de Ayaan, de gehele VVD, Nazwijn, Loesewiesje en nog een paar schapen onder vuur zien staan maar Verdonk heeft kalm haar eerdere woorden herhaald en nergens iets van een stekend verwijtbare aantijging gehoord...
_
Welke zender heb jij gekeken Hoxha ?

Prikker | 16-05-06 | 22:30

@ lof
..
en is weer een yank boos op ons. *rilt*
..
zouden ze AHA dan via de "the hageu invasion act" lekker zelf komen halen. scheelt de nederlansche staat weer een 10 tal tickets washington schelen.

kolonel klootoog | 16-05-06 | 22:30

@024_kicksass 16-05-06 @ 22:22
Laat die Finnen er nu even buiten, alstublieft dankuwel, voordat Bottehond er zijn Finse draak met meerdere koppen er weer bij sleept...

bottehond 16-05-06 @ 22:26
A dead parrot!

Sticky Nicky | 16-05-06 | 22:29

ja die amerikanen zijn gek met hun bemoeienissen .. pfff

Draaitafel Demagoog | 16-05-06 | 22:29

@Karel kwakbol
marijnnisen is nu in China het 40jarig jubileum van de culturele revolutie aan het vieren.

daskapitalist | 16-05-06 | 22:29

Is er iemand met verstand van recht hier? Volgens mij is het zo dat als AH definitief illegaal blijkt te zijn alle beslissingen die genomen zijn in de tweede kamer in deze regeerperiode ongrondwettelijk aangezien de kamer niet mag opereren met maar 149 leden. Dat zou dus betekenen dat alle beslissingen herzien moeten worden omdat die genomen zijn vanuit een kamer die niet had mogen bestaan...

Grunnie | 16-05-06 | 22:29

Wouw, wat een debat, en wat is die Lousewies van der Laan toch lekker op dreef. Verrassend. Is Ayaan Hirsi Ali nu Nederlands of niet.? Lousewies van der Laan kreeg van Rita Verdonk te horen dat Ayaan de komende zes weken beschikt over de Nederlands nationaliteit en in beroep kan gaan. En tegelijkertijd is Ayaan nooit Nederlandse geweest vanwege identiteitsfraude, wat is waar. Femke Halsema beweert dat Verdonk op de hoogte was van Ayaans echte naam, namelijk via haar e-mail adres. De eerste zinnen in een boek leiden niet tot een onderzoek, maar een interview op televisie daarentegen wel. Rita Verdonk heeft geen contact opgenomen met de Somalische overheid, dus hoe zit het met die stateloosheid.

Op het net lees ik het volgende:'2. Geen verlies van het Nederlanderschap uit welken hoofde ook heeft plaats indien staatloosheid daarvan het gevolg zou zijn.' Wat gaat dat worden. Het citaat staat op dit adres:
www.culture.gouv.fr/entreelibre/Lauret...

En nu ga ik eten.

Hannalore | 16-05-06 | 22:29

kurkentrekker val ff lekker dood ofzo.

024_kicksass | 16-05-06 | 22:29

@Qstel
Je miste achtereenvolgens: een reclame van gazelle met anky fluisterende paardenpijpster van grunsven, Fortis de bank van die ene Feynoorder die wel kan meekomen in het NL.elftal en een vooraankonding van een vpro dansballet morgen op N3, We schakelen nu live over naar Tuan Huys in Was DC, het nieuwe opvanghuis van Ayaan. Wat gebeurt er in de Second Dark Room? Wordt LiesjeLoesje al gebangd?

JudgeJuly | 16-05-06 | 22:28

Doet in de pauze Grappa voor iedereen!
Blokje kaas van de Kolonel, en allemaal een klontje boter op het hoofd.

ristretto | 16-05-06 | 22:28

@filter
Zembla had in dit geval de PvdA niet nodig. Ben ervan overtuigd dat deze documentaire en hun timing volledig hun eigen verdienste is!

Lof der Zotheid | 16-05-06 | 22:28

Kern van het betoog van Verdonk: Wat zeiken jullie nu? Ze krijgt gewoon een vluchtelingenpaspoort en kan toch gewoon reizen? Ook naar de US.
.
BREAKING NEWS
Baan in US gaat in ieder geval door.

Lof der Zotheid | 16-05-06 | 22:27

Vergeet ook de poll niet, van Maurice de Hond [PvdA]. Zie waaruit je kon kiezen:

"Wie geeft u de schuld van dit hele debacle?"
1) Ayaan Hirsi Ali
2) Rita Verdonk
3) VVD
.
Geen woord over de PvdA, die deze hele mikmak heeft gestart met hun Zembla 'documentaire'

filter | 16-05-06 | 22:27

Bedankt kolonel klootoog.
Handige site, ook al is er nu een reactie van Co Adriaanse op zijn verkiezing als Portugees trainer van het jaar op Radio 1

QStel | 16-05-06 | 22:26

Rita kan niks doen aan de ontstaande situatie. AHA had meteen eerlijk moeten zijn... Maaaaar, mocht zij het in de aankomende procedure aanenemelijk maken dat het haar enige kans was op een normaal leven (door vervolging van fam., etc.) moet haar genade worden geschonken. Ook met het oog op wat ze voor ons land heeft betekend. In principe heeft ze haar LEVEN gegeven voor ons.

mspress | 16-05-06 | 22:26

superjan 16-05-06 @ 22:22

A dead duck... of een canard?????

bottehond | 16-05-06 | 22:26

Wat Verdonk doet is geen politiek bedrijven maar een hexejacht. Beetje Mccarthy flash-back

Baruch Spinoza | 16-05-06 | 22:25

Goed proza, Hoxha!

bottehond | 16-05-06 | 22:24

@ collapse
..
dat is dan mooi dan.
..
*gevende kaas aan collapse*

kolonel klootoog | 16-05-06 | 22:24

024_kicksass 16-05-06 @ 22:22, Hou je bek es.

Kurkentrekker | 16-05-06 | 22:24

@ Qstel

maar voor bewegende beelden idd tweedekamer.nl en geen N3

haasje over | 16-05-06 | 22:24

@Sticky Nicky, of Pieter Hofstra.

Kurkentrekker | 16-05-06 | 22:22

ah... censuur op GS Wat ik dus zei; Rita is niet zo leuk, en ze zou beter de minder prettige finnen t land kunnen uitwerken dan mensen die wel een positieve bijdrage geven aan de de maatschappij.

024_kicksass | 16-05-06 | 22:22

Ik geniet van dit debat. Eindelijk gaat het ook eens over de "buurvrouw" van de leden van de Tweede Kamer en kijk wat er gebeurt !
Al die andere discussies in vergaderzaaltjes, parochiehuizen etc.,toen hun "buurvrouw te horen kreeg om binnen dertig dagen het land te verlaten, gingen gepaard met hetzelfde soort emoties maar werden door dezelfde minister en tweede kamer als irrelevant afgedaan.
Nu maar eens zien welke consequenties de kamer hieruit gaat trekken.

burd | 16-05-06 | 22:22

kijk vanavond is weer typisch holland. lekker melodramisch lullen over de politiek die toch nergens over gaat, en waar iedereen gewoon Nederlander blijft. dat zou het hollands exportproduct moeten zijn. kunnen die chinezen vast niet aan tippen.

daskapitalist | 16-05-06 | 22:22

Zal ik je ns wat zeggen. Die gaat vallen vanavond,

superjan | 16-05-06 | 22:22

@kolonel klootoog
het gebeurt gelukkig zelden of nooit.

"kaas ?'

ik lust het eigenlijk niet, maar doe maar dan:)

collapse | 16-05-06 | 22:22

Ze denkt echt dat ze alles goed doet. Er is geen sprake van kwade wil. Dan moet ze wel te dom zijn voor dit soort zaken, want ze zegt telkens hetzelfde. Geeft geen antwoorden op vragen en verrekt geen spier.
Femke bluft met haar mail verhaal. Laat ze maar eens met bewijs komen...

dmenace | 16-05-06 | 22:22

@ QStel 16-05-06 @ 22:20
..
www.nederland.fm/ en dan radio 1 kiezen.

kolonel klootoog | 16-05-06 | 22:21

I beg to dream and differ from the hollow lies. This is the dawning of the rest of our lives.... on Holiday!

Iefje | 16-05-06 | 22:21

@024> das beter dan lege tieten.

superjan | 16-05-06 | 22:21

@fuckje
waarom heet dit een nieuw topic? Niets nieuws.
Boter op het hoofd gaat het helemaal maken in 2006.
aandelen zijn te koop bij de melkboer en ondergetekende.

ristretto | 16-05-06 | 22:20

Dikke draaikont is die Verdonk, dat "recht door zee" is er nu al af. "Ik heb het niet geweten" gaat het helemaal worden in 2006.

wegkwijnenaanzee | 16-05-06 | 22:20

@fuckje
Nee, ik zit in het buitenland... Volgens mij bestaat er geen live Ned. 3 feed he?

QStel | 16-05-06 | 22:20

Heeft de redactie van Zenbla al de solidariteits verklaring voor AHA getekend?
Je weet wel, datgene dat ook door Geert Mak, Sophie Hilbrand en andere grote lichten wordt onderschreven?

FNV-lidaf | 16-05-06 | 22:20

volle tieten ? ..

024_kicksass | 16-05-06 | 22:19

LOL@superjan

LHW | 16-05-06 | 22:19

*sleept zijn kaasplankje en doos met hans "order, order"weisglas shirts naar binnen*
..
@ filter 16-05-06 @ 22:10
..
jij weer? ga pamfletten pakken en op zoek naar ufo's en graancirkels.

kolonel klootoog | 16-05-06 | 22:19

@QStel,
op de stream hoor je alleen het geluid uit de kamer. Het is idd pauze. Heb je ned.3?

fuckje | 16-05-06 | 22:18

@kroonk: loeswies is d66... die kunnen niet veel, maar van grondwettelijke zaken weten ze dan wel weer het nodige.

pieterjan | 16-05-06 | 22:18

@QStel, verrek, 'k dacht dat ik koefnoen had aanstaan!

Kurkentrekker | 16-05-06 | 22:17

@pieterjan: Dat lijkt me een briljant spectakel! Waarom is er nog niemand eerder op dat idee gekomen?

Overigens wel mooie verkiezingsstunt natuurlijk! Zembla zorgt voor eliminatie grootste opponent van Wouter Bé (van beiden geen fan) zodat de PvdA na de verkiezingen de D66 omroepplannen terugdraait! Lang leve het geredde publieke bestel!

kroonkurk | 16-05-06 | 22:17

maar het mooiste zou zijn 3 jaar politieke beslissingen terug draaien .. komt u maaaaaarrrrrrrr !!!

Draaitafel Demagoog | 16-05-06 | 22:16

Ik volgde het debat via de stream op tweedekamer.nl Is het nu pauze ofzo? Ik zie De Vries van de VVD met Ferry Mingelen praten maar hoor niks. Zegt hij nog wat interessants?

QStel | 16-05-06 | 22:16

pieterjan
Femke is een topwijf. Ik kan het weten.

doktersnuggles | 16-05-06 | 22:16

Af en toe vindt ik de 2de kamer, maar een kleuter klasje.

Die halsema maakt ook zo lekker van een mug een olifant, als is een mug nog zo iri.

Ewoud | 16-05-06 | 22:16

Wie is die buschauffeur?

superjan | 16-05-06 | 22:16

wat me ook opviel is dat halsema lekkere volle tieten heeft

pieterjan | 16-05-06 | 22:15

-edit: dom lullen blijft dom lullen, ook in het fins-

024_kicksass | 16-05-06 | 22:15

oh wat was dat weer dikke pret heee .. iid bijna 2 catfights met van dr laan en halsema met der mailen naar megan@tweedekamer.nl .. hehehehe

Draaitafel Demagoog | 16-05-06 | 22:14

verdonk laat je niet afleiden , ga doooor!!

guzman | 16-05-06 | 22:14

@haasje over, dan heb je helaas de laatste zin gemist van Donner van ju-sti-tie, waardoor ook Rita's highlights onderwater verdwenen.

Kurkentrekker | 16-05-06 | 22:14

Stel dat ayaan vluchteling blijkt ipv nederlander, dan is de kamer 3,5 jaar ongrondwettelijk en illegaal bezig geweest. namelijk met te weinig kamerleden, dat zei loesewies. ALLE beslissingen mogen over worden gedaan, waarschijnlijk inclusief de veranderingen op de integrasiewetten. ... lol

pieterjan | 16-05-06 | 22:14

kontje had wel een goeie vraag over de somalische nationaliteit die AHM no way terug krijgt.

superjan | 16-05-06 | 22:13

die rare Imams hadden toch ook de Nederlandse nationaliteit en konden, hoewel ze geen Nederlands konden spreken, het land niet uit (2001)? Wat doe je daaraan Verdonk?

Frans Witglas | 16-05-06 | 22:12

Dijk van een afscheidsreceptie tot nu toe

LHW | 16-05-06 | 22:12

heerlijk om rita zo in slow-motion onderuit te zien glibberen.. in hard roze nog wel. t werd tijd! santé!

Ultraextremist! | 16-05-06 | 22:12

Dit is lachen. Wat de kamer aan verdonk in principe vraagt is het bewust sjoemelen met regels. M.a.w. het zijn een stelletje zakkenvullers die de regels voor eigen gebruik invult. .... Maar als iemand volgens de wet moet worden ontslagen worden WEL alle regels doorgevoerd.
.
Verdonk, doorgaan!

Atlantis-95 | 16-05-06 | 22:12

E-mail-gate...???

stretch | 16-05-06 | 22:12

Heeft Magan al mail ontvangen?

orange_revolution | 16-05-06 | 22:11

Met Donner aan het woord is er sprake van een mooi pauze moment. Biertje los, effe plasse en volop verder.
Oeps tot kwart voor elf pauze. Da's balen. Ook vast de hond uitlaten.

Botte ook mee plasje doen??

haasje over | 16-05-06 | 22:11

Eh, rustig rondom Gümüs? Het ging maanden nergens anders over.

Woefwoefgrrr | 16-05-06 | 22:11

Verdrink, Verdonk. En al die Arabisch sprekende, en tot Jihad oproepende Imams, die het land niet konden worden uitgezet? laten we die lekker zitten?

Frans Witglas | 16-05-06 | 22:11

Is iedereen er wel zo zeker van dat het Verdonk's schuld is?
Ik ben geen fan van iron Rita, maar wat kon ze anders doen, na Taida?
.
Dat Ayaan Hirsi Ali gelogen had was al jaren geleden bekend. Oòk bij de Wiarda Beckman stichting [PvdA] waar Ali destijds werkte.
.
1) Wie heeft er het meest belang bij dat zowel AHA als Rita Verdonk beschadigd worden?
.
2) Wie zond de 'documentaire' uit?
.
3) Wie stond op zetelverlies, terwijl de VVD op winst stond?
.
4) Wie heeft de grootste moslim-aanhang?
[die nu staat te juichen]
.
Schande.
Ik schaam me ontzettend om Nederlander te zijn.
.
Bedankt, PvdA.

filter | 16-05-06 | 22:10

tis ook nooit goed in nederland. Zijn we niet streng genoeg vrezen we voor ons werk. Zijn we eens hard, willen we de excuus neger behouden

MOL | 16-05-06 | 22:10

ik denk dat wouter een fles champange ontkurkt nu...

de rotte appel | 16-05-06 | 22:09

Storm in glas water... ?

IkBenWeerloos | 16-05-06 | 22:09

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl