Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Zondag vogeltjesmarkt in Brussel

kentudezeman.jpgEven een stijlloze uittip voor dit weekend. We gaan wandelen in Brussel. En het belooft een spannende middag te worden. Want wij mogen in Nederland dan speuren naar Johan Stellingwerf, in België is het gehele land op zoek naar twee kudt-Marokkaantjes die het nodig vonden een zuiderbuur lek te prikken in ruil voor zijn MP3-speler. Ter nagedachtenis van het slachtoffer wordt zondag een stille tocht georganiseerd. De imams hebben beide daders inmiddels opgeroepen zich te melden bij de pliesie, uit angst voor een volkstribunaal, dus wellicht is het handig met de trein naar Brussel te reizen. Ondertussen zijn ook nieuwe beelden van daders vrijgegeven. We hadden al de wat verveelde beelden vanuit het station, maar er zijn betere platen. Hierrr. En mochten die niet helpen, dan schijnt Justitie echt los te gaan door haarscherpe printjes het net op te sodemieteren. Kijk dat is nog eens handelen. Ondertussen moeten wij het doen met een korrelige door justitie verspreide zwart-witfoto van Johan. Het kan ook duidelijker, maar dat mag –in het kader van de privacy- eigenlijk niet...

Reaguursels

Inloggen

veest van pim 22-04-06 @ 18:12
Haha loser je moest eens weten wat ik allemaal geleefd heb en wat ik allemaal gezien en meegemaakt heb.
Ik heb ook marokkaanse VRIENDEN (Ok anderhalf dan, toch nog altijd een meer dan jij) dus waar lullen we over.
Dit was overigens gewoon de zoveelste racistische moord van Berberzijde.

Pannie | 24-04-06 | 11:29

wachtmeester de bruy , je hebt gelijk.
nog een toevoeging : marjokanen zijn laffe mensen. heb je ooit 1 marjokaantje gezien die iets durfde te doen? nee,want ze doen het lekker in groepjes,anders durven ze niks,de laffe varkens (oh sorry varkens,ik wil jullie niet beledigen)
soms zie je die laffe kneusjes zitten,helemaal alleen weggedoken in de bus ofzo,en wat blijkt,dan zijn ze niet zo flink meer totdat hun pubervriendjes binnen komen ,dan beginnen ze in een keer recht op te zitten en stoer te doen.zielig maar zo worden de marjokanen opgevoed blijkbaar.

nldennl | 24-04-06 | 10:23

@veest van pim 23-04-06 @11:19
volgens mij lijdt jij aan een ernstige vorm van tunnelvisie.
of je bent zelf een broeder van de vredelievende sekte of je woont in bobbejaanland.
mij betichten van bekrompen racisme is wel erg kort door de bocht.
dat is hetzelfde als een criticus van het nazisme uitmaken voor nazi.
en als er iemand beschuldigd kan worden van discriminatie en racisme dan zijn het de moslims.
ik zit echt niet te wachten op een volgend slachtoffer, er zijn er al genoeg gevallen in naam van deze sekte en helaas zullen het niet de laatste zijn.
vandaag op tv weer een oproep van bin laden (zeer populair onder degenen waar jij het zo voor opneemt) om de eventuele vn vredestroepen in soedan te doden, terwijl daar moslims christenen aan het uitmoorden zijn.
ik vind de islam een gevaar voor onze samenleving en zeker geen verrijking.
dankzij de islam begint nederland steeds meer op een politiestaat te lijken en wereldwijd beginnen ze zich steeds meer te roeren en wel op een zeer onaangename manier.
na de aanslagen op 9/11 in new york was het feest bij de marokkanen in nederland.
antwoord van een belgische marokkaan op de brt na de moord op theo van gogh: net goed voor diejen gast!
heb je geen zin om naar de kermis in roosendaal te gaan, dit ligt net over de belgische grens in nederland.
o nee, dit gaat niet, de kermisexploitanten zijn al voortijdig vertrokken omdat de kermis geterroriseerd werd door marokkanen, zoals bijna alle kermissen in nederland worden geterroriseerd door marokkanen en ook andere activiteiten, zoals tijdens de kerstdagen de schaatsbanen in het centrum van diverse nederlandse steden het plezier van anderen wordt vergald door dit rifschorum.
en maak je maar geen enkele illusie, mocht de identiteit van de twee laffe moordenaars bekend zijn bij de rifrafs (en gegarandeerd dat ze bekend zijn) dat ze aangegeven zullen worden.
overigens VEEST (=geluidloze buikwind, ook wel sluipscheet genoemd) wist je dat deze veel meer stinken dan de harde scheet?
o ja, er zullen best wel aardige marokkanen zijn, maar waar?

wachtmeester de bruy | 24-04-06 | 05:17

"haarscherpe printjes" van de daders van de mp3-moord?

die hebben ze niet hoor

CyFo | 23-04-06 | 19:59

wanneer stoppen we met als gewillige schaapjes naar het offeraltaar te lopen, maar worden we wakker

we zullen ons moeten verenigen en onze individualistische levenstijl voor even achter ons laten

hmpf maar ik denk dat voor dit gebeurt het nog wel 10/20 jaar moet duren

UandME1vs1 | 23-04-06 | 17:34

Regels van de Islam:
Vliegtuig door torens boren: toegestaan
Mensen onthoofden: toegestaan
Man doden voor MP3: toegestaan
Vrouw finaal in elkaar slaan: toegestaan
Theo van Gohg Vermoorden: toegestaan

paar zielige Spotprentjes van profeet: VERBODEN!

Geen touw aan vast te knopen toch????

rikb | 23-04-06 | 16:35

@Deense postbode en wachtmeester De Bruij: jijbak maar lekker, als dat is waar je van houdt. Het zet geen zoden aan de dijk, maar dat is nou net het leuke aan forumflamen he? De absolute betekenisloosheid ervan. Goed, je raakt er wat haatgevoelens mee kwijt - dat moet blijkbaar hoognodig - maar zolang je niet nadenkt, maar je liever laat bangmaken op het hysterische af om dan al die gal, haat, angst en bitterheid te lozen op de eerste zondebok die langskomt, is dat een straatje zonder eind. Door jullie bekrompen, racistische denktrant wordt dat haatreserve gewoon heel snel weer aangevuld. Ik krijg de indruk dat je gewoon zit te wachten op drama's als de dood van Joe Van Holsbeeck, omdat je dan weer lekker kan spuien. 't Is wat je leuk vindt, maar het doet je morele verontwaardiging wel erg hol klinken.

veest van pim | 23-04-06 | 11:19

Oh ja, er zijn ook nog leuke Marokkanen, alleen die ben ik nog niet tegengekomen. *Gaap*

Deense Postbode | 23-04-06 | 08:12

Die rifratten zijn bovendien zelf de grootste racisten Veest van Pim, want ik weet niet wie er laatst in Molenbeek is afgeslacht door dat ongedierte, wel dat het een neger was. (wat voor soort weet ik evenmin, maar het was geen Arabier, Berber of Marokkaan dus, maar een negroïde jongeman. Ja, je hebt allerlei soorten in bruin, dat wist jij nog niet he)
En dan lopen ze zelf maar te brullen de hele tijd van 'resjpekt!' en 'diesjkriminaatzie' verachtelijk kudtvolk.
Of die moord op Joe het eerste is dat zij uitvreten.
Weet je wat Veest, kruip gewoon maar weer lekker onder je steentje, want de echte wereld kun jij nog niet aan. Dat donkere, vochtige en meurende hol voldoet exact aan de eisen die gesteld zouden moeten worden aan een passende habitat voor jou.
Dciple, waar komt je citaat vandaan? Wat een minne gasten, wat een kodstverwekkende mentaliteit. Wil die doodleuk wel een rouwkaart sturen en de familie steunen zonder de daders aan te willen geven. Terrring zo'n dikke plaat heb ik nog nooit voor iemands harses gezien.
Laat me is raden. Zeker mohammedanen he?

Deense Postbode | 23-04-06 | 08:07

@veest van pim 22-04-06 @ 18:12
ben jij in het dagelijks leven soms pastoraal werker in het belgische gevangeniswezen, waar, denk ik, net als in nederland, het merendeel van de populatie bestaat uit rifraf, dat daar natuurlijk door onze schuld in terecht is gekomen, dat je zo begaan bent met het wel en wee van de islamitische vredelievende medemens?
of ben je gewoon een naieve wereldverbeteraar die een cursus sociologie heeft gevolgd en die eraan zit te denken om toe te treden tot de meest vredelievende sekte op deze wereld genaamd islam en zie je misschien op tegen de onvermijdelijke genitale verminking, de besnijdenis?
hoe weet jij , blijkbaar als enige, dat een noordafrikaanse man het slachtoffer hulp heeft verleend (hoewel dit er volgens mij niet toe doet, er waren bijvoorbeeld ook goede nazi's) en waarom ga je ervan uit dat hij
moslim was?
misschien was het wel een rooms-katholieke, of protestantse, of misschien wel een atheistische of homosexuele noordafrikaan?
of is dit een contradictio in terminis?!
sinds een aantal jaren is belgie nederland links aan het inhalen.
en jij bent volgens mij iemand die voorop rijdt en die wij hier politiek correct noemen.
helaas voor jou loop je een paar jaar achter; dit proces hebben wij hier al sinds pim fortuin voor een groot deel achter de rug (hopenlijk)!
zelfs wijlen gerard reve had al een vooruitziende blik over het multiculturele drama.
ik vind mensen zoals jij eigenlijk nog gevaarlijker dan die lafaards die die belgische jongen hebben vermoord.
zoals politici voor W.O.II; gaat u maar rustig slapen!
natuurlijk is de islam geen achterlijke ,verachtelijke,oorlogszuchtige ,moorddadige, vrouwonvriendelijke, ondemocratische, racistische, fascistische sekte, opgericht door een hallucinerende godsdienstwaanzinnige tiran met behoorlijk wat bloed aan zijn handen.
als ik jou was zou ik mijn nickname veranderen van" veest van pim" in
"de zalvende zalver".
p.s. en lees eens wat anders dan de partijkrant van Agalev en de gazet van de moskee van antwerpen.

wachtmeester de bruy | 23-04-06 | 06:57

@Pannie: en dat heeft wat precies met dit topic te maken?
Vreemd dat het toch weer verzwegen wordt dat het een noordafrikaanse man - een moslim? - was die Van Holsbeeck na de aanslag de eerste zorgen heeft verleend. Zijn vriend was te zeer van de kaart om iets te doen. Van Holsbeeck heeft nog geleefd tot in het ziekenhuis, dat is waarschijnlijk te danken aan die man die nu van idioten als Pannie te horen krijgt dat zijn hele ras of godsdienst verachtelijk, oorlogszuchtig, moorddadig en weet ik al niet is. Ik troost me met de gedachte dat de man die Van Holsbeecks laatste uren nog een beetje menselijkheid gaf, die onzin waarschijnlijk nooit zal lezen, omdat hij het te druk heeft met werken en leven. Echt werken, voor echt geld, en echt leven, met echte mensen. Dat is meer dan je van Pannie c.s. kan zeggen.

veest van pim | 22-04-06 | 18:12

Wie zegt dat ik speur naar Johan Stellingwerf ? Het kan me niks rotten wie of wat een ander kapottrekt....

Herman Brood | 22-04-06 | 15:28

Racisme kent geen kleur alleen Veest weet dat zogenaamd nog niet.

Pannie | 22-04-06 | 14:28

vreemd dat het toch weer "noordafrikaanse" mannen zijn. Kijk eens naar opsporing verzocht; allochtonen. Maar de islam is een vredelievend geloof hoor! als je je bekeerd tot christen; gewoon kop eraf! Maar de islam is een vredelievend geloof hoor! 95 % van de oorlogen en terroristische aanslagen op de wereld worden uitgevoerd door islamieten, bijna altijd in naam van Allah! Maar de islam is een vredelievend geloof!

swilleke_b | 22-04-06 | 13:55

Laat Iran wat kernproeven nemen in het rifgebergte

kruisridder | 22-04-06 | 12:48

@dciple_: en je punt is?
@Deense postbode: wie is er in Molenbeek geslacht door Marocs?
Kruipt in Nederland Simonis of Alfrink 'Mea culpa' huilend door het stof elke keer een blanke man met een doopregister iemand vermoordt?

veest van pim | 22-04-06 | 11:18

De Executieve van de Moslims van België (EMB) ondersteunt de oproep niet van de Unie van Moskeeën in Brussel aan de daders van de moord op Joe Van Holsbeeck om zich aan te geven bij het gerecht. Dat heeft Imran Akhtar, de communicatieverantwoordelijke van de Executieve, meegedeeld.

"Het is niet onze taak hen te vragen zich over te geven. Zolang de daders niet geïdentificeerd zijn, zien wij het nut niet in erover te praten", aldus Akhtar, die de stigmatisering van de moslimgemeenschap betreurt na de moord op de 17-jarige Joe in het Centraal Station. "Het is niet omdat de daders een Arabisch uiterlijk hadden dat het moslims zijn. Onze rol is het rouwende gezin te steunen. De Executieve zal de komende dagen een rouwbrief sturen naar de ouders van Joe", klonk het.

dciple__ | 22-04-06 | 11:08

@Deense postbode: wie is er in Molenbeek geslacht door Marocs?

veest van pim | 22-04-06 | 10:48

Dat dit de eerste keer zou zijn, kan ik niet volgen. Regelmatig worden er mensen vermoord door rifnegers. In Molenbeek was ook al iemand geslacht door maroks, en in NL ook al een paar keer, en weet ik waar nog meer en wanneer.
Het is niet meer bij te houden; elke week legt er wel ergens één het loodje.
Maar het ligt niet aan het geloof hoor, want dat is vredelievend!

Deense Postbode | 22-04-06 | 10:40

@veest van pim 22-04-06 @ 00:17
jouw theorie van een zoals jij het noemt "statusmoord" is helemaal niet zo gek, hoewel dit volgens mij de eerste keer zou zijn dat dit in de benelux gebeurd.
als dit waar is, dan zijn alle remmen los en krijgen we irakese toestanden.
als je de beelden op de brt ziet van dit duo , toont duidelijk dat ze een slachtoffer aan het uitzoeken zijn.
de "buit", een mp3 speler, staat in geen enkele verhouding tot de vijf gerichte dodelijke messteken, die blijkbaar ook mogelijk werden gemaakt door de hulp van de andere lafaard.
het is natuurlijk wel weer frappant dat hiervoor een autochtone belg werd uitgezocht en ik denk ook nog een bewust gekozen "soft target".
nee, correctie, het is niet frappant, marokkanen stelen niet van marokkanen, alleen maar van de ongelovigen en zelfs het doden van ongelovigen is volgens de koran (*dfidkb) geoorloofd.
ondanks de (volgens mij pro forma ) oproepen uit de rifhoek, denk ik niet dat de marokkaanse gemeenschap ze zal aangeven.
als deze twee lafaards uit de brusselse, ja zelfs belgische marokkaanse gemeenschap komen, zijn ze allang herkend en zo niet zouden de beelden beter getoond kunnen worden via al-jazeera waar alle schotels op gericht zijn, dan via de brt, waar de gemiddelde achmed niet naar kijkt.
een andere mogelijkheid zou natuurlijk zijn dat ze bijvoorbeeld uit frankrijk, nederland of een ander land afkomstig zijn.
de laffe moord op deze belgische jongen is uiteindelijk natuurlijk de schuld van onze westerse maatschappiij.
zoals altijd zullen de moslims nooit eens de schuld bij zichzelf zoeken.
wat een verrijking zijn deze religieuze dinosaurussen voor onze samenleving.
*de fik in dit kudt boek !

wachtmeester de bruy | 22-04-06 | 06:34

maar hebben ze die mp3-speler nou of niet?

SuperrrNiFF | 22-04-06 | 00:30

@Hertog Joris @21:10: Volgens mij is die mp3speler een trofee. Dit lijkt op een 'statusmoord', waarmee nieuwe leden, of leden die een motie van wantrouwen tegen zich hebben gekregen, zich (opnieuw) aan een jeugdbende moeten bewijzen. Brussel heeft een handjevol van die bendes. Mohammed Modaal haalt z'n mp3speler gewoon bij Aldi, Lidl, Kruidvat of Blokker, die riskeert daar geen levenslang voor.

De politiepatrouilles in CS blijken ondertussen naar aloude Belgische traditie NIEMANDS verantwoordelijkheid te zijn. De federale (=Belgische, staatsniveau, onder BiZa) politie liep er af en toe eens rond op eigen initiatief. Hadden die wat anders te doen, dan was er alleen Securail, de eigen veiligheidsdienst van de spoorwegmaatschappij. En dat, met alle respect, zijn knoeiers.

veest van pim | 22-04-06 | 00:17

uit de brand?.. je wordt erin geduwd!! hou de eer aan jezelf en spring er zelf alvast in...

Piemelhoofie | 21-04-06 | 23:21

-weggejorist-

dom blondje | 21-04-06 | 22:33

Links had mij overtuigd dat het aan ons Nederlanders lag... maar in Belgie flikken ze al hetzelfde als hier?! Wie helpt mij uit de brand?

Multomap | 21-04-06 | 21:28

Voor de muur, aanleggen, SCHIETEN
stelletje kk mongeaulen, voor een mp3 speler, djeez, die krijg je tegenwoordig bij een pak afwasmiddel

Hertog Joris | 21-04-06 | 21:10

moslims europa uit, te beginne uit de benelux

islamietje | 21-04-06 | 20:54

En nog even over die Stellingwerf. In dat profiel van de pliesie staat dat hij 'lichtgetint' is. Kunnen wij hieruit concluderen dat het een halfbloed is, of is dit de PC-manier om te vertellen dat hij onder de zonnenbank heeft gelegen?

Deense Postbode | 21-04-06 | 20:20

Ik hoop dat die mp3 kapot gaat!! Zal ze leren die belhamels!

President Babboe Bab | 21-04-06 | 19:11

Niet normaal het wordt steeds erger !

Neeh... | 21-04-06 | 18:23

"Hier Donnert op de Podcast ...-kraak-... willen de marokaanse medemensen die per ongeluk iemand hebben lekgeprikt zich melden bij de plaatselijke politieagent? ...-kraak-... wel duidelijk articuleren en Nederlands praten, anders dan begrijpen de agenten niet wat je komt doen en wordt je misschien per ongeluk het land uitgezet ...-kraak-... ... maar dat is een ander verhaal... -kraak-... maak anders een tekening met een mes, MP3 speler en dood lichaam om te verduidelijken wat je komt doen ...-kraak-... einde van mijn Podcast".

Joltcan | 21-04-06 | 18:18

-weggejorist-

Bep Handicap | 21-04-06 | 18:17

onze rif ratjes weer ach jah opvoeding he

rif_soldaat | 21-04-06 | 17:34

Achja, de privacy neemt ons mee de afgrond in (Lees: terroristen kunnen hun gang aan)

Grote Zut | 21-04-06 | 17:23

Opvallend dat het toch altijd om de allochtone medemens gaat en dan met name Marokkaantjes....

MiRRoRMaN | 21-04-06 | 17:20

Nederlands is toch nog even duidelijker
sura 9:29 "Bestrijdt diegenen onder de mensen van het Boek, die in God noch in de laatste Dag geloven, noch voor onwettig houden wat God en Zijn boodschapper voor onwettig hebben verklaard, noch de ware godsdienst belijden totdat zij de belasting met eigen hand betalen, terwijl zij ONDERDANIG zijn."

controle | 21-04-06 | 17:06

@deense postbode
ik heb het verkeerd geschreven: jizya: de speciale belasting voor Joden en christenen ingesteld door onze grote vriend. en.wikipedia.org/wiki/Jizya
.
sura 9:29:"Fight those who believe not in Allah nor the Last Day, nor hold forbidden that which hath been forbidden by Allah and His Messenger, nor acknowledge the religion of Truth, (even if they are) of the People of the Book, until they pay the Jizyah with willing submission, and feel themselves subdued."

controle | 21-04-06 | 17:04

Controle, nou weet ik als ongelovige best veel van het geloof, maar van een jizzah gheb ik nog nooit gehoord. Is dat een muntsoort of kan je dat eten?
Of is het een Huis van de mohammedaanse Heer?
De lengte van dejellaba misschien? Die moet tot op de enkels van de imam, anders hebbie zeau een fatwa aan je broek!
De grootte van het ruitje voor je ogen? Dat mag niet groter dan twee keer 1,5 cm en het gaasje mag geen grotere openingen hebben dan gemiddelde vitrage. Ja dat weet ik nog, want die ontwerper wou me een poot uitrdraaien met dat viziertje, maar ik zei 'ik heb nog wel ergens een stukkie horregaas leggen' Scheelde me weer een slordige driehonderd pleuroos.
Was nog wel een onderhandelen of hij zijn naam nog wel aan dat ontwerp wou verbinden, de aasgier. Maar het kwam goed ( Inschahalal, en de imam vond het prachtig en sleurde me meteen achter de kansel, maar ik zei heau heau en gaf hem een muilpeer.
Nou heb ik wel een ftawa maar ja, wel me eer gered. En dat is het belangrijkste. En ik weet het beter!

Deense Postbode | 21-04-06 | 16:37

veest van pim 21-04-06 @ 14:51
*applause*

don goost | 21-04-06 | 16:13

@deense postbode
Jij weet niet toevallig hoe hoog de jizzah is he?

controle | 21-04-06 | 16:10

Controle, bedenkk wel ff dat zij liegen voor het Goede Doel: het vestigen van het Kalifaat. Hiephoj, mag ik eindelijk me burqua aan die ik heb laten ontwerpen door een bekende Goojse ontwerper.
Eentje met een swastika, egt geinag.

Deense Postbode | 21-04-06 | 16:08

Gisteren kregen er 6 naffers bij mij in de straat ruzie. Erg lollig. Eerst gingen ze elkaar bedreigen. Ik neuk je moeder, ik maak je dood en natuurlijk de hele tijd WAT WAT WAT WAT en dan in dat taaltje. De hele straat keek en stond eigenlijk te wachten totdat ze elkaar iets aan zouden doen. Eindelijk, na 10 minuten werd het matten. Ppffff 10 minuten!!! Maar jammer genoeg reed er toevallig politie langs. Het feest eindigde al voordat het goed begonnen was. Jammer. Raar wel, want toen mijn auto opengebroken werd was er geen smeris te bekken. Toen mijn moeder beroofd werd was er geen smeris te bekken. En als er dan eindelijk eens een naffer door een andere naffer geschopt wordt dan is er meteen smeris. Anyway, Belgie is nog leuker dan Nederland qua multiculti....

Mokum Kosher | 21-04-06 | 15:58

die leipe groenlandFlAvOuR

Johnny Bravo | 21-04-06 | 15:43

Hopen dat wanneer ze gevonden worden, dit over enkele dagen verspreid is. Niet alles in één keer dus voor de wat langzamere onder ons.

..Whatever | 21-04-06 | 15:32

@Maagzuur
Mahja, ik kom ook niet achter m'n schermpje vandaan.

Maagzuur | 21-04-06 | 15:25

in dit soort kwesties waarbij de spanning overal bijna tastbaar wordt, roepen de imams graag wat de burgers (van hoofdzakelijk ongelovige afkomst uiteraard) willen horen.
In werkelijkheid is het een knap staaltje van tequija, het voorliegen en misleiden van de ongelovige, om deze rustig te houden.

Deense Postbode | 21-04-06 | 15:24

laat ze maar skieen van de riff-gletsjer

Johnny Bravo | 21-04-06 | 15:23

Beetje vogelvrij kan geen kwaad voor die gasten (ach sorry: geen gasten, Belgen natuurlijk).

Maagzuur | 21-04-06 | 15:19

na angst komt gewenning en op gewenning volgt onderscheidingsvermogen. het vermogen om een vaut persoon te herkennen en die als eerste hard te hoeken als hij (niet vaak zij) een vaute beweging maakt, in plaats van jezelf of een ander te laten slaan. en met dit soort gasten niet stoppen met slaan. tipje. ik zie hierboven al veel gewenning. een goed teken.

neuzel | 21-04-06 | 15:17

@Mariska vd P
Begin je nou alweer? Voor jou geen kuddo's meer !!! tRuT

de melkboer | 21-04-06 | 15:14

Gewoon deaud die stekende debieltjes.

watkijkikoptv | 21-04-06 | 15:11

@veest van pim,

columns of topics i.d.g. horen niet in comments toch?

rosalie | 21-04-06 | 15:10

@veest van pim sharp as a knife.

neuzel | 21-04-06 | 15:03

Terwijl de multikulti knuffelaars dankbaar zijn voor de steun van de Brusselse imams, maak ik mij er grote zorgen over het beeld dat deze noodzaak impliceert.
Klaarblijkelijk is het voor Marokkanen uitsluitend geboden om de wet te volgen en het gezag te gehoorzamen wanneer dit vanuit het religieuze gezag wordt opgelegt.
Het maatschappelijk geldende normen en waarden stelsel, de nationale cultuur, de staats wetgeving, blijkbaar van geen enkele waarde voor die bewust onderontwikkelde bedoeine sekte.

OngeFundi | 21-04-06 | 15:02

Deze fatwa door de imams uitgesproken laat zien dat moslims hun eigen wetgeving al ingevoerd hebben.
Nu gaat de moslim gemeenschap pas rond kijken.
Dat had al een vanzelfsprekendheid moeten zijn onder de belgische wetgeving.

De daders zijn natuurlijk al lang in marok aan de marok.

solidstate | 21-04-06 | 15:00

@TM, denk dat dat wel meevalt, die zitten nu vast bij hun familie in marokko. Het zou me niks verbazen als die imams geld hebben ingezamelt voor een ticket, en dat er uiterst genereus gegeven is.

Multikuli | 21-04-06 | 14:58

gelukkig wonen er niet zoveel Marokkanen in Brussel....

prestodegekste | 21-04-06 | 14:58

"wellicht is het handig met de trein naar Brussel te reizen. "
Denk je slim te zijn en op deze manier je auto te verhoeden tegen een brandje, wordt je lek geprikt op het station.
Ik ga dus niet!

Traag | 21-04-06 | 14:55

En de D is een t geworden

quutje | 21-04-06 | 14:54

Zullen wel slecht slapen, die twee. Goed zo.

TM | 21-04-06 | 14:51

Emotionele vampieren weten dit weekend waarheen. Blank schuldgevoel en ontkenning zullen zondag hand in hand door Brussel struinen. Schuldgevoel om de opluchting die ze voelen, dat ZIJ niet in zijn plaats zijn geofferd, en om de onverschilligheid waarmee dezelfde duizenden die zondag op zullen dagen, tijdens de doodstrijd van Joe gewoon doorliepen. Misschien dachten ze dat het een verlaat Passiespel was: 'Snel doorlopen, voor de collectebus komt'. Ontkenning van de angst die deze moord heeft aangewakkerd, angst die ook zij voelen voor elke opgeschoten noord-afrikaan in een sportjasje die ze in hun eentje moeten kruisen. En ontkenning van de woede om deze brutale moord, woede die geneutraliseerd en dus waardeloos wordt door de oproep om tijdens de optocht toch vooral geen stelling in te nemen over wat dan ook. Zo drijf je mensen in de armen van de valse profeten van de veiligheid: door ze bang te maken en ze daarna het zwijgen op te leggen. Het resultaat van die cocktail: een groteske carnavalsoptocht aangevoerd en aangevuurd door zelfingenomenheid en opportunisme vermomd als altruïsme en betrokkenheid, en struisvogelgedrag vermomd als redelijkheid.
Allemaal over de rug van Joe Van Holsbeeck en zijn familie en vrienden. Een van de lijkenpikkers op het CS bestond het zelfs te zeggen dat hij 'de pijn van de ouders van Joe voelde'. Die zijn dus niet alleen hun zoon (en zijn mp3-speler) kwijt, zelfs het rouwen om hem wordt al geparasiteerd door mensen die per se willen logenstraffen dat ze emotioneel verlamd zijn, vervreemd van zichzelf en hun medemensen, gevoelsmatig geämputeerd.
Jezus Christus. Arme Joe. Terwijl de omstandigheden waarin Van Holsbeeck stierf, dat toch duidelijk genoeg maken. Het was moeilijk kiezen, maar mijn prijs voor de meest stijlloze reactie gaat naar de Belgische spoorwegmaatschappij NMBS. Nu blijkt dat de bewapende beveiligingsagenten er vooral zijn om de NMBS tegen boze reizigers te beschermen (niet verbazend: www.zi-biz.be/zint/dvp_articles.NewsDe... ) , en dat je in een station wel kan buitengeflikkerd worden omdat je op een bankje slaapt, maar niet omdat je iemand berooft en vermoordt, komt de NMBS op de proppen met een éénmalig one-size-fits-all treinticket aan gereduceerde prijs, waarmee je zondag naar Brussel en weer terug kan om de manifestatie bij te wonen. De Joe-pass, zoals ik 'm maar zal noemen, is schamel en schaamteloos.

En de daders? Woordvoerders van de moslimgemeenschap in België en allochtone politici struikelden over elkaar om te roepen dat wie zwijgt, medeplichtig is, en dat de moslim- en allochtone gemeenschap zelfs moest helpen zoeken naar de daders. Alsof we geen politie hebben. Alsof die jongens Joe met een koran de schedel hadden ingeslagen. Alsof een Marokkaanse grootvader partij is voor een jonge messentrekker met een abonnement op alle sportscholen waar hij binnen mag. Allemaal gebaren, voor het grootste deel leeg. Enkele dagen nadat hun signalement bekend werd, kondigde de imam van een moskee aan, dat zijn gebedshuis voortaan ook 'kerkasiel' zou geven aan mensen zonder papieren. Benieuwd wanneer de onderzoekers op het idee komen om daar eens te gaan kijken.

veest van pim | 21-04-06 | 14:51

zijn er nog geitenwollensokken in de zaal met een plausibele verklaring waarom ik zonder te generaliseren, 9 van de 10 keer weer bij kudt-marrokaantjes uitkom, als er iets te lezen valt over roof of mishandeling? Het begint zo langzamerhand gewoon te wennen..

don goost | 21-04-06 | 14:51

@melkboer
En melkboeren ook.

Mariska vd P. | 21-04-06 | 14:50

Eigenklijk moet je elke rennende riffkameel gelijk een doodtrap geven, gewoon als een "pre-emptive-strike', doorgaans zie je hen toch niet joggen. Dus 99 van de 100 x is het terrecht ze onderuit te schoppen en een civil arest uit te voeren.

't Is wel mooi tekkellen op zo'n hard stenen trottoir.

de Botte Bijl | 21-04-06 | 14:50

@Virtueel
Nee dat alle groenlanders hun bek voor eeensh en altijd moeten houden..

de melkboer | 21-04-06 | 14:47

Hahahahahaha @ superjan 21-04-06 @ 14:24 :) :)

filter | 21-04-06 | 14:46

Tuig van de RIFfel

Rest In Privacy | 21-04-06 | 14:46

Belgisch opsporingsbevel:

"hedenmiddach zijn wij op zoek naar twee neaurd afrikaanse uitziende belchen. Zij worden verdacht van een roofmoord. Zij zijn te herkennen aan een grote rode pijl boven hun kopske. Gelieve ons te faxen of mailen wanneer u ze ziet." pliesieke@suske&wiskefanclub.be

Ike Turnert | 21-04-06 | 14:46

Stille tocht, betekent alle MP3 players uitmoeten ?

Virtueel | 21-04-06 | 14:44

@crixus
Zolang er maar cavveïne in zit.
@vieze rik
Idd, in België is dat weinig anders. Een betere titel bij het artikel was geweest "Reeds 15% werknemers komt uit Polen".

DiagnosisTyphus | 21-04-06 | 14:41

@Harige Bangmaker egt is met 'ch'

wattan!! | 21-04-06 | 14:39

@ Harige
Ga goedverdoeme wat aan je taal doen anders haal ik Kouwes weer terug.

Mariska vd P. | 21-04-06 | 14:39

Het is weer toeval denk ik

gezeik | 21-04-06 | 14:38

style.councillor 21-04-06 @ 14:30

Ha, wachd maar tod je degene bend, die verbauwt word. Dan wort het pas egt lastug.

Harige Bangmaker | 21-04-06 | 14:37

@Diagnosis Typhus

www.telegraaf.nl/binnenland/38724471/Z...

Ik denk niet dat de Belgen en de Nederlanders elkaar veel ontlopen op dat gebied. Uiteaard zullen deze marokkanen niet werken in België want dat doen ze in Nederland ook niet.

vieze rik | 21-04-06 | 14:36

@DiagnosisTyphus 21-04-06 @ 14:31:
Het is toch kovvie?

crixus | 21-04-06 | 14:36


Wel oprecht van die imams hoorrrr

Multikuli | 21-04-06 | 14:34

@crixus
Zonder koffie wel.

DiagnosisTyphus | 21-04-06 | 14:31

Zo'n discussie over verbuigingsvormen is nog tamelijk heftig, als je net iemand aan het verbouwen bent.

style.councillor | 21-04-06 | 14:30

Nu de speulvauten er weer uitgejorist zijn:
Ik denk dat die MP3-geyle kudtlui zich nu wel even stil houden. Of zouden ze geen krant lezen?

DiagnosisTyphus | 21-04-06 | 14:30

Maar op fok.nl (jaja sorry ik weet het) las ik een tip, knijp klein beetje met je ogen en je ziet het een stuk beter hoe hij eruit ziet!

Reez | 21-04-06 | 14:29

@DiagnosisTyphus 21-04-06 @ 14:22:
Ironie is moeilijk, ik weet het...

crixus | 21-04-06 | 14:28

Het zijn toch niet.. Marokanen?

McCool | 21-04-06 | 14:28

LOL@wisselend 21-04-06 @ 14:23

pooface | 21-04-06 | 14:25

Hij schijnt op Aruba te zitten

style.councillor | 21-04-06 | 14:25

Om in de discussie over verbuigingsvormen te blijven: wat heeft het kofschip er nu weer mee te maken?

Xixulon Gralgrathor | 21-04-06 | 14:24

@Baron von Proxy
Ik dacht eerder aan de naam Jonas of Mika. Finnen heten toch geen Mohammed?!!

Aussie | 21-04-06 | 14:24

Joh t lijkt wel of het gezicht van die twee ratjes opgebouwd is uit allemaal vierkantjes. Dat moet toch opvallen.

superjan | 21-04-06 | 14:24

@Mariska
Voor de val van het Communisme was het nog gewoon 't KoVSKi.

DiagnosisTyphus | 21-04-06 | 14:24

Wat is nu eigenlijk de beste straf voor die Finnen?

Jedi | 21-04-06 | 14:24

Vroeger zeiden we FokSCHaaP, maar sinds de weblog en de negerzoen, mag dit woord ook al niet meer

wisselend | 21-04-06 | 14:23

Een jonge mohammed ali ?

Baron von Proxy | 21-04-06 | 14:23

@crixus
Zie beauvenaan in het artikel. Bij mijn weten is het gewoon stam + t, i.p.v. voltooid deelwoord.

DiagnosisTyphus | 21-04-06 | 14:22

KoFSCHIP? Passen se tog ellek jaar wwer aan.

Mariska vd P. | 21-04-06 | 14:22

@crixus dit meen je niet...

wattan!! | 21-04-06 | 14:21

Toch wel het beste tot nu toch nog verstopte paas ei, die Johan. Weten we nou al wat hij tot in detail gedaan heeft?

wisselend | 21-04-06 | 14:21

@DiagnosisTyphus 21-04-06 @ 14:16:
't KoFSCHiP? Waar heb je het eauver?

crixus | 21-04-06 | 14:20

Weer die dekselse Finnen inderdaad! Maar allez, de mennekes stoan d'r moi op,niewoar? Doe es melden bij de pliesie..

Aussie | 21-04-06 | 14:20

laat me raden, Lucas was verantwoordelijk voor het d/t foutjes opsporen..

Robbie H. | 21-04-06 | 14:19

Ze lijken toch allemaal... Wat heeft het voor nut.

Reez | 21-04-06 | 14:19

@pooface
Ik prefereer Finnen.

controle | 21-04-06 | 14:18

Weer een kut marokkaan. What a surprise!

clandestino | 21-04-06 | 14:17

@Fleisch
"En het beloofD..."
Die belgen, met het greaut dictee zullen ze wel weer winnen.

DiagnosisTyphus | 21-04-06 | 14:16

@controle 21-04-06 @ 14:13
groenlanders toch?

pooface | 21-04-06 | 14:16

@de_grote_roerganger:
Rift??? waar ligt dat dan?
ik maar denken dat het het Riffgebergte was.. maar ja.. ik ben ook maar een nederlander die een belgisch stripfiguur denkt te zijn.

Biebel | 21-04-06 | 14:15

@de_grote_roerganger
Finnen noemen we die tegenwoordig.

controle | 21-04-06 | 14:13

RiftRaTtEn

de_grote_roerganger | 21-04-06 | 14:11

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl