Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Spoeddebat Fitna nummertje trio

rechterhandje100.jpgDraadje nummer drie inzake het spoeddebat rondom de film van ome Willem. Waarom nieuw topic? Welnu, vanwege het feit dat het onderwerp u blijkbaar weet te boeien en als gevolg van de vele reaguursels onze Joris overuren moet draaien. En daarvoor wil hij weer geld zien, vandaar een nieuw topic. Er was geschorst, maar we gaan weer verder. Kan wel eens nachtwerk worden. Stand van zaken: het kabinet gaat inderhaast in elkaar geflanste notulen uitdelen die moeten aantonen dat Wilders in een gesprek met minister Ernst Hirsch Ballin, dat plaats had op 89 februari, zou hebben aangekondigd dat hij van plan was in zijn film Fitna een aantal pagina's uit de Koran te scheuren en te verbranden. Dat was weer tegen het zere been van de PVV-voorman. Ik ben belazerd, ik ben bedonderd. Nieuwe lading chips en bier, want we gaan weer debatteren met zijn allen. HIERRR, de stream. Lekker puh Joris... UPDATE 23:49 uur: En dan houden we er mee op hier in Den Haag. Conclusie: een glas, een plas, november telt 31 dagen en Wilders is een leugenaar.

Reaguursels

Inloggen

2amazing 02-04-08 @ 17:52
Als dit zo naar de 2e kamerleden is gestuurd, dan is het echt lachwekkend.
Dat zijn gewoon 2 papieren over elkaar gelegd en gekopiëerd!
En dan nog 31/11 er opzetten. Hoe dom kan je zijn?

copy2devnull | 02-04-08 | 18:47

MAXIMO 02-04-08 @ 09:53
Had ik jou toestemming gegeven om na mij te reaguren? Dacht het niet.
Wil je voortaan een beetje opletten?
Dank. Ik kan niet de hele dag je oppas spelen en al je malle kronkels rechtzetten, begrijp dat nou eens.
Weet je wat? Als je braaf bent, mag je in 't weekend in Almere stappen.
Deal?

nattebever | 02-04-08 | 18:36

zie ook de originele "documenten"
download.omroep.nl/nos/docs/vertrouwel...

Knip en plakwerk tekst staat schuin en de geperforeerde gaatjes kloppen niet.
Leuk ook de datum 31-11 de parafeert door de concipient.

2amazing | 02-04-08 | 17:52

@Prof. Dr. F.A. Hayek 02-04-08 @ 10:07
"Helaas is deze debiliteit bij veel anti-Wilders reageerders ook op GS in werking getreden. Je haalt de inhoudsloze anti-Wilders kwezels er zo tussen uit. Slechts zelden zit er een onderbouwd anti-Wilders statement onder de reacties, in ieder geval niet in de laatste 4.000 van gisteren en vandaag."

Dat is nou precies de houding die NIET bijdraagt aan een zinvolle discussie: iedereen die het niet met je eens is en niet als een kip zonder kop achter je aantokt uitmaken voor debielen en kwezels, en hun argumenten afdoen als inhoudsloos niet onderbouwd. Lekker makkelijk he, zo hoef je niet te luisteren naar andermans argumenten. Bah!

Sir Lance | 02-04-08 | 15:53

@v Maerlant 02-04-08 @ 00:33
Haha, die hoop op "een grote gebeurtenis" die de exponentiele curve ombuigt heb ik ook... Een dodelijk virus dat anaal via geiten en schapen wordt verspreid, of zoiets...

Brouhaha | 02-04-08 | 13:40

@fun-lovin-criminal 02-04-08 @ 10:37
"Was het niet zo dat Geert het aanbod van Femke in deze afwees??"

Ja natuurlijk. En terecht! Wat Femke H. zei, was zoiets als: Hier is een hakblok, leg uw hoofd er maar vast op en dan zal ik aan een ambtenaar, in dienst van het kabinet en met verantwoordelijkheden aan de minister die u beschuldigt, vragen of uw kop eraf moet. (met vilein glimlachje erbij...)

De enige manier om dit correct te onderzoeken (en Femke weet dat ook wel) is via een parlementaire enquete. FH werd door vd Vlies hierover terecht op de vingers getikt, want wat zij deed, was pas onfrisse politiek!

JeGrootmoeder | 02-04-08 | 13:32

MAXIMO 02-04-08 @ 09:47
Garçon, doe Maximo nog een Taquilla. . .

De Regisseur | 02-04-08 | 12:22

Als ik op de lichaamstaal afga, heb ik toch wel mijn twijfels over Hirsch-Ballin.

Anth.9403 | 02-04-08 | 11:03

@ Sikkeneur 02-04-08 @ 08:11

Is waar. En veel autochtone meiden kunnen trouwens wat leren van de assertiviteit van de Marokkaanse meiden hier (ahum, kunnen dus, niet moeten). Maar de actie van westerse vrouwen tegen onderdrukking/mishandeling/vernedering van vrouwen elders is matig. Moet ik eens over nadenken.

Nonnes | 02-04-08 | 11:01

Wie zegt trouwens dat de interpretaties van Wilders woorden door de ministers los van elkaar staan, wellicht hebben zij elkaar beinvloed? Doet me toch denken aan het Groupthink fenomeen.

ZSU-23-4 | 02-04-08 | 10:39

@Real Garret Weldon 02-04-08 @ 10:02
Was het niet zo dat Geert het aanbod van Femke in deze afwees??

fun-lovin-criminal | 02-04-08 | 10:37

@ Prof. Dr. F.A. Hayek 02-04-08 @ 08:50
Misschien heeft de Heer Wilders gezegd dat er wat hem betreft wel wat bladzijden uit de Koran gescheurd kunnen worden en dat hij daar een film OVER gaat maken. Toch iets anders dan concreet een film maken WAARIN bladzijden uit een Koran gescheurd worden.
Je kunt figuurlijk de bladzijden uit je leven willen scheuren bijv. en letterlijk je agenda verscheuren. Het een is inhoudelijk, het ander vandalistisch.
De ministers zijn volgens mij niet in staat inhoudelijke kritiek op waarde te schatten, althans, zij weigeren WIlders crediet op grond van het inhoudelijke debat en zijn alleen uit op beschadiging.

ZSU-23-4 | 02-04-08 | 10:33

Het is vreemd dat na zo'n belangrijk gesprek (dat in ieder geval heeft plaatsgevonden) er een document (samenvatting) wordt opgesteld dat slechts door een van de twee partijen (kabinet) wordt ondertekend, waardoor je nu dit soort discussies krijgt. Dit alles zou voorkomen kunnen worden door het stuk na opstellen ook naar Wilders te sturen voor fiat of natuurlijk door het maken van bandopnames. Dat dit allebei niet gebeurd is komt erg amateuristisch over, nietwaar? In ieder geval liegt een van de twee en ik denk dat Wilders in deze de waarheid spreekt.

jeenol | 02-04-08 | 10:26

Geert, een interessant stukje tekst op www.minaz.nl waarin Balkenende zelf zit te beweren... zegt dat ie niets weet over de inhoud van de film! Een beetje gek, als jijzelf, in een eerder stadium hem er toch al wel over ingelicht zou hebben!!! En verder ... heeft dat leugenachtige vod zoals je het noemde geen enkele rechtsgeldigheid-waarde aangezien het hoe dan ook... een interpretatie is van degene die het heeft opgetekend en... het is bekend dat... iedereen daar bij zo n gesprek dan toch vaak weer net iets anders heeft gehoord en-of begrepen. Psychologie en -communnicatie is in deze een zeer grote en vaak zwaar onderschatte factor ;mensen horen wat ze willen horen en-of denken nodig te hebben, dit alles om het verhaal zo in te kunnen kleuren en... daar vervolgens weer hun voordeel mee te kunnen doen. Hoop echt dat je in staat bent om heel snel... deze leugens keihard onderuit te halen en naar huis met de hele bende!

antje2 | 02-04-08 | 10:12

Wilders heeft inderdaad ruggegraat. Wel een leugenaar met ruggegraat, maar ja.

badermeinhof | 02-04-08 | 10:12

Zo hee een heel debat over oude koeien dus en daar mee zo relevant als een hoop stront.
Wilders is duidelijk de enige daar met ruggengraat.
Jammer dat er nu geen verkiezingen zijn.

Be?lzebul | 02-04-08 | 10:09

HuubF 02-04-08 @ 09:36

De verschijning van Wilders met 9 zetels in de TK is bij de gevestigde partijen ingeslagen als een bom.

Ook de TK weet dat als Wilders het charisma van Fortuijn had gehad dat hij potentieel 80 zetels zou kunnen hebben bij een tweede verkiezing.

In de aanloop van die tweede verkiezing is hen er alles aan gelegen om de persoon van Wilders te beschadigen en daarbij wordt geen middel onbenut gelaten. De politieke wereldbibliotheek zit vol met voorbeelden hoe dat het beste gedaan kan worden maar één ding staat daarbij vast: "Wie de media beheerst, beheerst de publieke opinie"

Dat adagio zag je al bij Fortuijn. Fortuijn heeft 276 boeken en essays geschreven, maar de meeste politici en journalisten die hem publikelijk verketterden stonden zich er op voor dat zij geen enkele daarvan gelezen hadden om hun z.g. objectief beeld van de man niet te beinvloeden.

Nederland is gewoon een corrupte linkse bananenrepubliek geworden waar gesubsidieerde onnozelaars de dienst uit maken. Wilders heeft belooft om die zwijnenstal van parasitaire organisaties op te ruimen en dus worden alle kwezels die zich uit de staatruif bedienen gemobiliseerd en gedibilliseerd om een uit de lucht gegrepen profiel van Wilders neer te zetten en dat bij iedere gelegenheid verder te versterken.

Helaas is deze debiliteit bij veel anti-Wilders reageerders ook op GS in werking getreden. Je haalt de inhoudsloze anti-Wilders kwezels er zo tussen uit. Slechts zelden zit er een onderbouwd anti-Wilders statement onder de reacties, in ieder geval niet in de laatste 4.000 van gisteren en vandaag.

Prof. Dr. F.A. Hayek | 02-04-08 | 10:07

Taartschep 02-04-08 @ 07:51

Bedankt! Ben je lekker aan het werk nu achter de leaupende band?

Ali Fal Salarm | 02-04-08 | 10:04

Waarom was de Pvda en het CDA er als de kippen bij om GEEN verhoor onder ede toe te staan van de ambtenaar die bij de gesprekken zat? Dat was het voorstel van Femke Halsema.
Dat was toch de ultieme genadeklap voor Geert?
Of.... waren ze bang dat onder ede iets anders werd verteld?
Geert had er geen problemen mee.

Real Garret Weldon | 02-04-08 | 10:02

Volgens Piet Hein Donner was het debat in de Tweede Kamer over de film Fitna de ontmaskering van de manier waarop Geert Wilders politiek bedrijft. Dat zei de minister van Sociale Zaken vandaag in het radioprogramma De Ochtenden.

Het kabinet stelde gisteren dat de PVV-leider vooraf had aangegeven dat hij in de film mogelijk pagina’s van de Koran zou verscheuren en verbranden.

“Achteraf blijkt dat Wilders verstandig is geweest en zijn film heeft aangepast”, aldus Donner. Verder zei hij dat Wilders niet met oplossingen komt, maar alleen politiek bedrijft door op angst in te spelen. “En dat is geen frisse politiek.''

badermeinhof | 02-04-08 | 10:02

@Kamelenteen 02-04-08 @ 09:47

MAXIMO en Bijstandskoning zijn gewoon een paar rechtse GS trollen die geintroduceerd zijn om de boel lekker op te naaien. Niet eens op reageren zou ik zo zeggen.

Pieter Bas | 02-04-08 | 10:02

Real Garret Weldon 02-04-08 @ 09:54
Anti-Wilders artikelen zal je nu in elke krant vinden na hoe hij zich gister heeft gemanifesteerd.
Adviseer je dus om even geen TV te kijken voordat je straks de kabel en de stroom ook opzegt en suicidaal wordt.
Op Internet daarentegen kun je altijd selectief naar je gelijk shoppen.

MAXIMO | 02-04-08 | 10:01

jullie zitten je allemaal zo druk te maken om die 31 november. de gesprekken vonden net voor 1 november plaats. de drie was doorgekrast zoals een van de kamerleden aangaf. waarschijnlijk is wilde men eerste 31 oktober opschrijven en kwam men erachter dat het 1 november was. hoe knullig dat dan ook is, ik geloof niet dat al die 4 mensen zich de gesprekken verkeerd hebben herinnert. en kwade opzet geloof ik al helemaal niet in. toch wel verdacht dat hij niet op uitdaging van femke halsema ingaat. als hij zo zeker weet dat hij gelijk heeft heeft hij toch niks te verliezen: duidelijke zaak lijkt mij

jweimar | 02-04-08 | 09:58

Zo, vandaag even mijn abonnement op de Telegraaf opgezegd.
Werd wel tijd na al die anti-Wilders artikelen.
Lekker gevoel eigenlijk.

Real Garret Weldon | 02-04-08 | 09:54

Sanny 02-04-08 @ 09:49
Denk je nou echt dat Bijstandskoning bang is voor het onhaalbare, de PVV-utopie?

MAXIMO | 02-04-08 | 09:53

de, het ... je snapt wat ik bedoel ;-[
*geeft zichzelf een wake-up klap in het gezicht*

Kamelenteen | 02-04-08 | 09:53

LOL @ "het stroom"

MAXIMO | 02-04-08 | 09:50

@ Bijstandskoning 02-04-08 @ 09:11
Ik begrijp heel goed dat dit laf links kabinet JOUW kabinet is. Je kan gewoon jaren lang misbruik maken van een bijstandsuitkering. Jij bent iemand die gewoon BANG is dat iemand zoals Wilders hier een stokje voor gaat steken als hij het meer voor het zeggen zou krijgen.

Sanny | 02-04-08 | 09:49

Het lijkt wel alsof de linkse honden wakker zijn geworden. Mag het stroom soms weer aan? Ik heb jullie gisteravond tijdens het spoeddebat hier niet gezien...

Kamelenteen | 02-04-08 | 09:47

nattebever 02-04-08 @ 09:44
Blijkbaar bestaat er dus ook een christelijke en joodse variant van Taquilla, taqiya of hoe dat dan ook heet, jokkebrok.
Peace!

MAXIMO | 02-04-08 | 09:47

Harby de Kafir 02-04-08 @ 09:41
Bedankt!
Veel succes verder met achter het raam staan.

MAXIMO | 02-04-08 | 09:45

MAXIMO 02-04-08 @ 09:39
Ik ken diverse sprookjesboeken waarin de raarste dingen staan. Er zijn alleen weinig mensen die AL die onzin letterlijk nemen als het woord van God. Dat doen joden niet, dat doen christenen niet. Veel moslims wel.
Er is ook geen religie waar de doodstraf op uittreding staat. Zegt me wel genoeg, lijkt me.
Maar... ik ben wel even klaar met jou. Zie je wel weer een keer.
Peace.

nattebever | 02-04-08 | 09:44

MAXIMO 02-04-08 @ 09:01
-
Fout, zelfstandig ondernemer. Have fun!

Harby de Kafir | 02-04-08 | 09:41

nattebever 02-04-08 @ 09:36
Jij zegt dat het irrelevant is. Dat is het niet. Totaal niet.
Tip: lees ook eens andere geloofsboeken dan koran.
Of wees daar gewoon ook eerlijk over.
Of ben jij ook zo'n type dat gelooft dat Khomeini heeft gezegd dat geitenneuken bij gebrek aan beter goed en halal is?

MAXIMO | 02-04-08 | 09:39

Pechtold is the man! Hij toonde aan dat Wilders een sfeerverziekende opportunist is: in november waren al 5 punten van de film bekend! Of heeft het kabinet het gespreksverslag vervalst? Natuurlijk niet, zo belangrijk is Wilders nou ook weer niet. Wilders kan nu nooit meer hoog van de toren blazen omdat iedereen nu weet dat dit op niets is gebaseerd. Helemaal niets. Nul. Verstandige woorden van ALLE anderen trouwens.

HuubF | 02-04-08 | 09:36

Malarkey 02-04-08 @ 09:30
Dat moet gebeuren, alles openbaar mbt de met Wilders gevoerde gesprekken.
Ik kan ook niet wachten op de telefoongesprekken die geert heeft gevoerd met de NCTB, die zouden toch echt ergens opgeslagen moeten zijn.
Overigens was die verkeerde datum doorgekrast en stond er wel een goede datum bij maar goed, een kniesoor die daar op let.

MAXIMO | 02-04-08 | 09:36

MAXIMO 02-04-08 @ 09:29
Dat gedrag komt overal voor & is misschien de aard van het beestje. Ik ken evenwel geen andere godsdienst dan de islam die dat dan ook nog eens rechtvaardigt. En dan kun jij er joden en godweetwat bijhalen, maar 't is volslagen irrelevant.
De bommenleggers en zelfontbranders in de 21e eeuw zijn van islamitischen huize, of jij dat nou leuk vindt of niet.

nattebever | 02-04-08 | 09:36

Best wel knap, 1699comments en slechts één -weggejorist-

Sulfuric-Acid | 02-04-08 | 09:35

@ badermeinhof 02-04-08 @ 09:19
DIe is door geert onderuitgehaald en heeft nu een gebroken been...
of is dat ook gelogen!?
Hey... ff het topic over de 1700 comments helpen...

kopkaasknabbelaar | 02-04-08 | 09:35

wat ging Wilders af zeg. nu kappen met die aandacht voor die sukkel, geen oplossingen, liegen, slecht argumenteren; die man is gewoon rijp voor tbs. het gaat nu al maanden over extremisten in landen waar ik in ieder geval niet op vakantie ga, laten we alsjeblieft ons weer bezig houden met echte problemen, echte mensen en echte politici.

en o ja, al die sukkels die hier roepen dat het kabinet moet aftreden sporen ook totaal niet. niet dat het mijn kabinet iks of dat ik balkenende nou zo goed vond (excuses aan mij als ongelovige, graag), maar wilders blunderde door toestemming te geven voor openbaarmaking (slim gespeeld van kabinet) en dat in combinatie met opnieuw geen enkele inhoudelijk argument, idee of opmerking betekent in ons parlement gewoon dat je niet hebt en niemand bent. misschien werkt dat op straat, een grote muil en hard en inhoudsloos schreeuwen, maar zo werkt democratie dus niet. dan ga je maar naar jordanie ofzo waar dat misschien wel werkt

drk | 02-04-08 | 09:35

@Dommelsch:
Natuurlijk niet. De NOS is waarschijnlijk zelfs degene die de 'scoop' heeft doorgegeven aan de regering. Die heeft het gebruikt alszijnde 'opgetekend uit Wilders' mond'... Zou me niets verbazen.

Rest In Privacy | 02-04-08 | 09:34

Dit kabinet moet ten einde komen en snel ook. Wat een stelletje leugenaars daar in Den Haag. Echt te gek voor woorden.

Sulfuric-Acid | 02-04-08 | 09:33

Het is wel merkwaardig dat de datum niet klopt en er eerdere bewijzen van notule vervalsing is aangetoond.. Ik ben het niet een smet Wilders maar dat geeft andere partijen niet het recht hem uit te maken voor leugenaar (mocht het zo zijn) dus...

Geert Gate!
The Geert Tapes!

Malarkey | 02-04-08 | 09:30

nattebever 02-04-08 @ 09:07
Tuurlijk verwijzen ze niet direct daarnaar maar hun gedrag valt er wel degelijk door te verklaren net zoals jij doet met de moslims die er hier overigens ook niet naar verwijzen.
En dat joden en christenen wat beter zijn in PR en zodoende hun verachtelijke politieke agenda voeren onder de neo-conservatistische en zioninistische vlag, waarbij ze alle internationale regels aan hun laars lappen die ze zelf hebben gemaakt, maakt ze niet minder fout of fouter dan de moslims die op 911 daar wraak voor namen, eppo.

MAXIMO | 02-04-08 | 09:29

Maar waar was Verdonk nou?

badermeinhof | 02-04-08 | 09:19

Bijstandskoning 02-04-08 @ 09:11
Zo is het maar net, blijf vechten voor je uitkering!

nattebever | 02-04-08 | 09:14

De NOS vertelt helemaal niets over de tweede ingebrachte documenten met de onjuiste datum. En ook niet dat Ballin niet toegaf dat de tekst letterlijk uit Wilders' mond is opgeschreven.

Dommelsch | 02-04-08 | 09:13

Spinal Fap 02-04-08 @ 09:08
Helemaal waar. We moeten immers vertrouwen in de boven ons gestelden hebben. In hun allesomvattende wijsheid weten de regenten wat waar en niet waar is, wat goed voor het plebs is en wat slecht. Welterusten!

Aktivist | 02-04-08 | 09:13

Sikkeneur 02-04-08 @ 09:04
Jij ook 1 prettige dag. Wens ik trouwens iedereen, behalve... uhh, nou ja.
Jetzt wird wieder in die Haende gespückt.

nattebever | 02-04-08 | 09:12

Haha eindelijk wordt die blonde fascist een keer ge-POWNED.
serves him right.

Snuifje | 02-04-08 | 09:11

Balkenende en Hirsch-Ballin hoeven dit gezeik van Wilders niet te pikken! Het is toch werkelijk achterlijk wat voor proletentheater de boer uit Venlo in de Kamer opvoert. Mep hem met een lekkende stomazak op zijn bek, JP! Genoeg is genoeg.

Bijstandskoning | 02-04-08 | 09:11

Jokkebrok 02-04-08 @ 09:05
Ja.

MAXIMO | 02-04-08 | 09:10

Wat een bananenrepubliek. Onvoorstelbaar... Publiekelijk aan de schandpaal genageld onder valse voorwendselen. De club die verantwoordelijk is voor zijn beveiliging en deze ook betaalt wordt in diskrediet gebracht door Wilders. Oppassen Geert! Heel erg oppassen nu.....

Rest In Privacy | 02-04-08 | 09:09

*blij is met het démasqué van ome Gheert en zijn PVV-jugend*

Iedereen die hiero loopt te janquen dat het document zoals Wildorrs beweert, vervalst is, moet zijn aluhoedje afdoen. Balk en de zijnen weten hoe brisant dit dossier is, en dit hele verhaal is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid voorbereid. Gheert had niet verwacht dat hij zo te kakken gezet zou worden en reageert derhalve als een klein jammerend kind. Hij had namelijk voor een keertje niet de regie in handen. Mooie TV!

Spinal Fap | 02-04-08 | 09:08

DKP 02-04-08 @ 07:21
Dit liegende, blunderende kabinet van godsdienstwaanzinnigen, alcoholisten en zweefteven is echt niet meer houdbaar. Afzetten die hap en nieuwe verkiezingen!

Aktivist | 02-04-08 | 09:07

MAXIMO 02-04-08 @ 09:00
't Gaat er niet om wat er in de bijbel staat, moron, maar om wat mensen doen en waardoor zij zich gerechtvaardigd weten. Er is geen christen die z'n vrouw mept onder verwijzing naar het OT.
Je staat gewoon uit diepe onnozelheid te liegen. En nee, ook joden meppen hun vrouwen niet. Je kunt trouwens beide godsdiensten buiten beschouwing laten. Die laten geen mensen bommen plaatsen of vliegtuigen gebouwen invliegen onder aanroeping van hun godje.
Dat je kunt zuigen, weet ik. Maar doe dat niet zo opzichtig, malle eppie.

nattebever | 02-04-08 | 09:07

@MAXIMO 02-04-08 @ 08:54
Ok begrepen. Zijn er ook zaken waar jij bang voor bent ?

Jokkebrok | 02-04-08 | 09:05

nattebever 02-04-08 @ 08:43
Dank en klasse, zouden meer mensen moeten doen.
Goed wbt de Islam, ik denk dat iedereen het (er ook gisteravond) eens is dat fundamentalistische groeperingen binnen de Islam ( idem Gristen- en Jeaudendom) geen plaats verdienen in de wereld en daar vind je mij ook aan zijde.
Dat er meer speelt bij het criminele gedrag onder moslimjongeren is ook duidelijk en kan wat mij betreft niet adequaat genoeg aangepakt worden. Mishandeling van vrouwen idem ongeacht levensovertuiging.
Zoals je ziet verschillen we niet zoveel van opvatting, behalve de Islam voor extremen in zijn totaliteit verantwoordelijk te stellen.
Wilders gaat m.i. over de schreef door zich te verstoppen achter zijn haat voor de Islam, maar daar eigenlijk de belijders van dat geloof bedoeld en dat te 'verkopen' als te strijden voor de verworvenheden van het Westen.

Enfin: arbeid adelt, dus ik ga maar weer eens edel doen.
Jij ook een prettige dag.

Sikkeneur | 02-04-08 | 09:04

1678 comments in dit topic alleen al, let op mijn woorden: die geert gaat nog beroemd worden !

(C) Copywrong | 02-04-08 | 09:03

Ik zie wel wat in het scenario dat Hirsch B. iom PJB dit in elkaar heeft gezet. Zo wordt bereikt dat:
- Wilders te kakken wordt gezet,
- de smeekbede aan Wilders om niet uit te zenden gefundeerd,
- naar het buitenland toe de houding van de regeirng verdedigd en versterkt.

En daar Wilders akkoord ging met het openbaar maken van het stuk moet er wel wat aan de hand zijn. En herrineren we ons de heer Donner nog? Die paste ook gespreksverslagen naar eigen inzicht aan. Dus nieuwe is het niet. Wordt vervolgd. Hoop ik.

Lachende mandarijn | 02-04-08 | 09:03

vraag me af waar t volgende topic over gaat...

kopkaasknabbelaar | 02-04-08 | 09:01

Harby de Kafir 02-04-08 @ 08:50
Bedankt en veel succes verder, loonslaaf.

MAXIMO | 02-04-08 | 09:01

nattebever 02-04-08 @ 08:48
Dikke vette onzin, in de bijbel staan genoeg dingen die dat gedrag 'rechtvaardigen' ook al die moorden op vrouwen door hun echtgenoten. Staat ook in de bijbel, dood je vrouw als ze vreemd gaat.

MAXIMO | 02-04-08 | 09:00

Godallemachtig wat ben ik blij dt ik niet meer in dat debiele 0031 woon en dat gisteravond mijn belastingcenten er niet zijn door gejaagd. Dit kun je toch niet met droge ogen in het buitenland vertellen?

James Lastig | 02-04-08 | 08:55

"Wilders wijst erop dat zijn aandeel in het gesprek niet in het verslag is opgenomen. Alleen de woorden van de ministers zijn vastgelegd."
bron: De Pers
oftewel.... op z'n minst dubieus

DenLangel*l | 02-04-08 | 08:54

Jokkebrok 02-04-08 @ 08:43
Hij is bang om in zijn portemonnee te worden getroffen aangezien hij nu opeens wel zijn filmpje wil wijzigen om rechtszaken en schikkingen te voorkomen.
Hij is bang om zijn beoogde film, de director's cut, uit te zenden aangezien hij na de gesprekken met de regering en daarop zijn advocaat ook wel weet dat Janmaat voor minder is veroordeeld.
En ook is hij bang voor moslims.

MAXIMO | 02-04-08 | 08:54

Het is duidelijk dat Wilders probeert tegen te spartelen. Hij is inderdaad ontmaskert.

En dat is ontzettend dom. Ik steunde hem volledig in die film-plannen. ik verdedig uw recht etc etc.
Als hij gewoon toegeeft dat ie gezwicht is voor de druk is er geen schande. Want het punt: het islam-fascisme is onder ons, zou niet krachtiger naar voren gebracht kunnen worden.
nu verandert het debat in welles-nietes tegen de regering terwijl het zou moeten gaan over de islamisering
ontzettend jammer
want de islamisering, en de manier waarop de integratie stokt is wel degelijk een nationaal debat waard
een debat, geen rel
want uiteindelijk zitten we hier wel met zn allen, en moeten we dus praten over manieren om het voor iedereen leefbaar te houden hier

commentaarderer | 02-04-08 | 08:54

Wilders past gewoon niet in het plan van de rest in de 2de kamer (knuffel en tong zo ver mogelijk in aars steken politiek) en daarom word ie nu uitgeschakeld.
Het feit is dat er een probleem is.
Balkies reactie voor de film uit kwam bewees het al hij weet dat de Islam een dreiging is, anders ga je niet in paniek Frankrijk bellen en compleet NL in hoogste staat van paraatheid zetten. Logisch want sinds Irak is die dreiging er gewoon maar ga het dan niet ontkennen.

Barkruk | 02-04-08 | 08:52

MAXIMO 02-04-08 @ 08:17
-
Hee. een echte maximo. Wij gaan fun hebben... Maar nu even niet, want in tegenstelling tot jou ga ik er vandaag weer hard tegen aan, zodat jij aan het eind van de maand weer wat te vreten hebt, of niet, minimo... Môge!

Harby de Kafir | 02-04-08 | 08:50

De spreekkamers van de TK zijn voorzien van door ons geleverde geluids/beeldopname apparatuur. Besprekingen van Ministers over beleid e.d. worden doorgaans opgenomen om daarmee niet aanwezigen te kunnen informeren en om later eventueel bewijs te leveren.

Normaal gesproken worden van deze besprekingen geen officiele notities gemaakt maar iedere deelnemer vat zijn eigen beleving samen.

Het deel waar Wilders zich druk om maakt is waarschijnlijk het verslag van een nabespreking tussen de aanwezigen nadat Wilders de ruimte heeft verlaten. In die nabespreking, zoals dat vaak met belangrijke besprekingen gaat, filosoferen de aanwezigen nog na over indrukken en details van de niet meer aanwezige gesprekspartner. Ook dit wordt vaak opgenomen.

Ik denk dus dat Wilders volkomen gelijk heeft dat deze coalitie een overbezorgde coalitie van angst ipv regeren is.

Wilders, vraag eerst de kamervoorzitster om de tapes en daarna de de rechter om impeacement zodat deze geestelijk onvolwaardige regering uit haar ambt gezet kan worden.

Prof. Dr. F.A. Hayek | 02-04-08 | 08:50

Tja, wie er nou wel of niet jokkebrokt.... Volgens mij is het te doen gebruikelijk om ofwel a) zelf aantekeningen te maken of b) een secretaresse met de juiste clearance te regelen in een gesprek waarbij de belangen van de deelnemende partijen niet dezelfde zijn. Beetje dom van Wilders, magoed, da's hem niet vreemd - z'n reactie op het verzoek van dat hysterische groenlinks-mokkel om een ambtenaar onder ede de 'waarheid' te laten verklaren in de trant van "ik heb er geen zin meer in" was wel van een stevig zandbak-niveau.

Anyways - mijn mening over het lafbekken van Balkie c.s. op voorhand over die baggerfilm blijft onverminderd gehandhaaft, en die houding paste zeker niet in de traditie die we na de Verlichting hier hebben ingericht. Je kunt ook weinig anders verwachten van een laffe christenhond.

Boetsj | 02-04-08 | 08:49

maar wat gaat er nu verder in de kamer gebeuren wat betreft dit onderwerp? Laten ze het gewoon voor wat het is en gaan ze weer over op de orde van de dag?Mierenneuqen enzo?

datgezeik | 02-04-08 | 08:49

En dan u weer aan het werk, ALLE 150!
Er moet een land bestuurd worden, gelukkig hebben we geen serieuze problemen...

Devlaam | 02-04-08 | 08:48

MAXIMO 02-04-08 @ 08:41
Verschil met Spanje is, dat er geen ideologie is die dat goed praat. 't Is macho, meer niet.
Als je zelfs dat soort dingen niet meer ziet, moet je de dokter misschien vragen de eerder ondergane lobotomie ongedaan te maken.

nattebever | 02-04-08 | 08:48

op rtl4 ook niet, maar dat is niet zo verwonderlijk denk ik?!

datgezeik | 02-04-08 | 08:46

Hopelijk is 1 van de gesprekken opgenomen en laten ze ons dat bij een parlementaire enquete horen.
Ben benieuwd hoe al die aluhoedjes dragende PVV-ers reageren nadat Wilders dan opeens toegeeft door te zeggen dat ze dat niet hebben afgesproken.

MAXIMO | 02-04-08 | 08:46

Ging dit over Zimbabwe of over Nederland? .... Wat een bananenrepubliek!

James Lastig | 02-04-08 | 08:46

en dan hebben we het NOS nieuws, waarin ik ook niet echt een objectief verslag van die sessie van gister zie?!

pseudonaam | 02-04-08 | 08:44

Sikkeneur 02-04-08 @ 08:35
Is ook niet mijn gebruik om de naam van MAXIMO ijdel te gebruiken - hij kan wel tegen een stootje, maar je hebt wel gelijk.
Je hoeft niet alles te relateren aan de islam. Zou alleen geen andere ideologie kennen die dit rechtvaardigt. 't Komt bijvoorbeeld in SGP-kringen nauwelijks voor. Come to speak of it: de standpunten van de SGP rond de posiite van de vrouw zijn een baken van licht vergeleken met de standpunten die door de islam daaromtrent worden uitgedragen.
Maar goed, eigenlijk maak ik teveel woorden vuil aan een soort 14e eeuws christendom - de fase waarin de islam nu verkeert, met nog geen begin van een renaissance. Steeds dieper die zandput in, steeds dieper. God, zal ik blij zijn als we geen olie meer nodig zullen hebben; dan kunnen zelfs sukkels als Balkenende net doen of ze principes hebben.
@MAXIMO
Sorry voor de infame aantijging. Wil je er over praten, dan moet je even bellen met Wilders.

nattebever | 02-04-08 | 08:43

@MAXIMO 02-04-08 @ 08:38
Als jij onder laf verstaat de van dale uitleg "zich door angst voor gevaar latende leiden " dan zou ik jou willen vragen door welk gevaar wilders angstig wordt ?

Jokkebrok | 02-04-08 | 08:43

Conclusie: Qoran ies freede
en Ieraan spreekt de waar-hijt

Pigha Lal | 02-04-08 | 08:42

Jokkebrok 02-04-08 @ 08:36
Misschien heeft u gelijk, maar hoe wordt uw reactie als dhr. Wilders heeft zitten jokkebrokken?

Sikkeneur | 02-04-08 | 08:41

nattebever 02-04-08 @ 08:28
Dat zegt helemaal niks.
In een katholiek land als Spanje worden vrouwen ook massaal geslagen door hun echtgenoot.
En joden zoals jij staan er ook niet echt om bekend zo goed om te gaan met vrouwen.
Heb jij eigenlijk wel een vrouw?

MAXIMO | 02-04-08 | 08:41

bottehond 02-04-08 @ 08:22
Laf is ie inderdaad en niet alleen omdat ie zich verstopt achter leugens, Kurt Westergaard en het geluid van een zogenaamd telefoonboek maar ook omdat het te makkelijk is om van alles te roepen als je toch wordt beveiligd.
koerbagh ® 02-04-08 @ 08:24
Nee, in dit geval wel, alu-hoedje.
nattebever 02-04-08 @ 08:26
Dat is ons lot, wij kunnen van alles roepen maar moeten het zonder beveiliging doen, mocht ik het toch ooit krijgen na al die bedreigingen van joodjes en PVV-ers, krijgen ze tegen die tijd allemaal koffie, ik heb de ruimte.

MAXIMO | 02-04-08 | 08:38

De NL politiek is verworden tot een preekpolitiek met een vertrouwde oud- hollandse jokkebrokkenmentaliteit .Destijds succesvol geintroduceerd door het cda en haar samenstellende delen.

Jokkebrok | 02-04-08 | 08:36

nattebever 02-04-08 @ 08:28
Of de vrouw van Maximo er zit, weet ik niet en vind ik ook wat laag om er personen bij te halen die niet aan een discussie mee doen om zo op de man te spelen.
Maar goed, het klopt dat in gevangenissen en BvmL huizen NU procentueel meer mensen zitten met een moslim achtergrond.
Dat is erg genoeg en vraagt zeker de aandacht, om het echter allemaal te relateren aan de Islam gaat mij te ver en klopt ook niet.

Sikkeneur | 02-04-08 | 08:35

Zo, wie wil de drie debatten even in een notendop samenvatten?

Rest In Privacy | 02-04-08 | 08:34

zeshonder duizend stemmers zijn echt naar zijn kop toe gestegen . die gast spoort echt niet

misterplace | 02-04-08 | 08:32

... en in dat nadien opgestelde verslag (dus géén notulen) zijn - niet (door Wilders) ontkrachte - vermoedens van 'scheuren' bevestigd... , dus zonder dat Wilders dat 'letterlijk' heeft aangegeven.... Zo is het gegaan!

Een Soort Iets | 02-04-08 | 08:29

Sikkeneur 02-04-08 @ 08:26
Was er idd., maar evenals in de gevangenissen het geval is met islamitische mannen is het relatieve aandeel in de bvml-huizen van islamitische vrouwen buitenproportioneel.
De vrouw van MAXIMO zit er ook. Dat zegt wel genoeg.

nattebever | 02-04-08 | 08:28

Rabarberke 02-04-08 @ 08:06
Zal wel niet zomaar gebeurd zijn, Wilders kennende heeft ie natuurlijk geeist dat zijn uitspraken niet in het verslag zouden worden meegenomen maar vast staat dat er genoeg reden voor hem was om zo'n gesprek met de NCTB aan te vragen.

MAXIMO | 02-04-08 | 08:27

Hee MAXIMO, is er wel genoeg ruimte bij het koffiezetapparaat voor de pesoonsbeveiligers die je dagelijks om je heen hebt? Of krijgen die geen koffie?

nattebever | 02-04-08 | 08:26

nattebever 02-04-08 @ 08:16
Dat die vrouwen niet om nuance en relativering geven, begrijp ik ook wel.
Je doet het alleen overkomen alsof 'onze' superieure samenleving geen Blijf van Lijf vrouwen kende voor de moslims neerstreken in de Lage Landen en dat verdient wel enige nuancering m.i..
Met het vingertje wijzen is soms wel erg makkelijk...

Sikkeneur | 02-04-08 | 08:26

@MAXIMO 02-04-08 @ 08:17:
"Der Staat hat immer recht!"

koerbagh ® | 02-04-08 | 08:24

MAXIMO 02-04-08 @ 08:17
Hee ambtenaar, moet jij niet bij het koffie-apparaat staan? En, als rechtgeaard collectivist, gaan rondroepen dat onze regering NOOIT zal liegen en dat we het volste vertrouwen moeten hebben in mensen als Balkenende en Hirsch Ballin? Laat me toch niet lachen man. Die twee hebben alles te verliezen (zij ontketenden de hysterie, remember), Wilders niks.
En wat moet je met dat linkje? Daar staat nou werkelijk niks in dat je anders dan als staatspropaganda kunt betitelen.

nattebever | 02-04-08 | 08:23

de lafaard.

MAXIMO 02-04-08 @ 08:17

Laf? Wie juist Wilders laf noemt spoort niet. Laf vind ik om op te roepen Ayaan plat te spuiten en aan een ketting te leggen, zoals jij voorstelde.

bottehond | 02-04-08 | 08:22

Doc Damage 02-04-08 @ 08:11

Het is gewoon geen notulen, maar een verslag van een gesprek... daarin zit het verschil

Een Soort Iets | 02-04-08 | 08:21

Waar was Verdonk?

badermeinhof | 02-04-08 | 08:17

Sikkeneur 02-04-08 @ 08:11
De vrouwen die daar nu zitten geven denk ik niet zoveel om nuance en zeker niet om relativering van hun leed.
't Is gewoon een van de items die spelen rond de islamisering van NL, een belangrijk issue naar mijn idee.

nattebever | 02-04-08 | 08:16

Shalome 02-04-08 @ 07:28
Zo, jij bent ook vroeg uit de vedertjes! Komt er nog een vrouwencomité dat zich gaat inzetten voor die talloze mishandelde islamitische vrouwen? Denk dat de echtgenotes van Balkenende en Hirsch Ballin gelijk lid worden.

nattebever | 02-04-08 | 08:14

Ik vertrouw niemand in die Tweede Kamer, ben niet direct een voorstander van de standpunten van de PVV, maar mijn gevoel zegt me toch dat Wilders door de (te veel) aanwezige Gristenen en Linkserts een pootje wordt gelicht.

Derhalve Wilders +1, Kabinet -1.

Ook waren er in het betoog van Marijnissen dingen waar ik het niet eens mee oneens was, dat was toch wel ff schrikken van zo'n radicale linksert.

Verder kon ik wel lachen om Femke "de schoorsteen" Halsema en Meneer van der Vlies, die echt alle planken leken mis te slaan. Volgens mij zaten ze aan de Valium en maar een beetje te pitten.....

GO Geert GO!

Broekhoest | 02-04-08 | 08:13

Het CDA is een club van landverraders en Balkende ellende is de grootste aller tijden. NIEMAND heeft het land eerder zo te grabbel gegooid als Balkenende en zijn arrogante oplichtersclub. Denk aan de EU grondwet, en nu de Fitna affaire. Lafheid, kortzichtigheid en eigenbelang, om meer gaat het niet. Bah!

DeRuk2008 | 02-04-08 | 08:13

Morning, is het cabinet al gevallen? Ik heb het eind niet meer bewust meegemaakt.*bier en whisky op)

Veldwebel | 02-04-08 | 08:13

@Rabarberke 02-04-08 @ 08:06:
Babs, je hebt antwoord van Hitchens in het fitna 2.0 topic van gisteren.

koerbagh ® | 02-04-08 | 08:12

nattebever 02-04-08 @ 06:49
Ook goedemorgen...
Hoe wrang ook, dat momenteel veel moslima's in blijf van lijf huizen zitten, maar wellicht ook een positief teken dat de emancipatie bij die vrouwen begint te komen.
Nog niet zolang geleden zaten ze vol met autochtonen vrouwen die de losse handjes e.d. van hun kerel niet meer pikten... of ben ik nu te genuanceerd?

Sikkeneur | 02-04-08 | 08:11

Het kabinet liegt wel vaker... Is er al niet eens eerder een rel geweest om het vervalsen van notulen..?

Doc Damage | 02-04-08 | 08:11

Een gespreksverslag waar alleen de woorden iedereen behalve Wilders zijn opgenomen is een lachertje. Een aanfluiting!

Dit is geen kabinet, dit is een boevenbende.

Rabarberke | 02-04-08 | 08:06

@ nattebever 02-04-08 @ 06:49

Goede gedachte.

Nonnes | 02-04-08 | 08:05

@Het_leuke_zuiden 02-04-08 @ 07:56:
Vandaar dat we al 2 eeuwen met die verrotte regeringen zitten. Het is ALTIJD verkeerd. Stem je CDA, dan stem je per definitie verkeerd. Blijf dan thuis, stem niet of stem blanco.

koerbagh ® | 02-04-08 | 08:05

Ga 's deaud.

**stijlvol** | 02-04-08 | 08:03

@Pieter Bas 02-04-08 @ 07:29
Helaas is elke onzekerheid potentieel stemmen voor de CDA, omdat het de enige partij is met een betrouwbare imago. Stem CDA, dan stem je nooit verkeerd. Helaas is dat een teveel gehoord motto.

Het_leuke_zuiden | 02-04-08 | 07:56

Kan ik eindelijk de funbags van Rihanna bekijken.

cram | 02-04-08 | 07:51

@ali 07:49
Deal

@luckor
Ja nu je het zegt, ik voel me ook redelijk vaak belazerd dankzij het kabinet.

nos1991 | 02-04-08 | 07:51

@Ali Fal Salarm 02-04-08 @ 07:44

Leer eens nederlands!
Het is: kleautzak.

Taartschep | 02-04-08 | 07:51

@Ali Fal Salarm 02-04-08 @ 07:44

Ga jij nou maar eerst eens fatsoenlijk Nederlands leren schrijven.

Pieter Bas | 02-04-08 | 07:51

@ G-unite 02-04-08 @ 07:02
Je kunt altijd nog de Page Up en Page down knop gebruiken

kopkaasknabbelaar | 02-04-08 | 07:50

nos1991 02-04-08 @ 07:46

Prima, zolang wilders een grotere is... :-)

Ali Fal Salarm | 02-04-08 | 07:49

Ik vraag me af of het toegestaan is dat een kamerlid wordt afgetapt (al zijn communicatiemiddelen) en dat op een valse manier tegen hem te gebruiken.
Of kunnen die politici alleen maar winnen door valsspelen?
Ik denk het laatste.

Wingwoman | 02-04-08 | 07:48

Ïk wordt hier belazerd, belazerd", welkom in de politiek Geert. Weet je ook eens hoe de gewone NLer zich dagelijks voelt.

luckor | 02-04-08 | 07:46

@ Ali Fal Salarm 02-04-08 @ 07:44

Jij ook

nos1991 | 02-04-08 | 07:46

wilders is een klootsak

Ali Fal Salarm | 02-04-08 | 07:44

Jawel, we moeten respect voor elkaar hebben. Normen en waarden dat is waar het om gaat .hahaha ik hoor het Balk nog zeggen.
Typisch links hoor,met zovelen proberen een man door de modder te slepen.Maar ja we zijn niet anders gewend van dat regeringszooitje.Leugens en bedrog daar moeten ze het mee redden.
En als ze geloven dat er een 31 november bestaat dan snap ik nu waarom ze in de bijbel en in andere heilige boeken geloven.

huppeltrutje | 02-04-08 | 07:35

Ruim 4000 reacties op het fitna-debat, haha nou als dat geen record is.

Fulgrim | 02-04-08 | 07:33

Het feit dat Wilders tijdens de aanloop van de filmhardnekkig heeft gezwegen over de inhoud van Fitna pleit voor hem wanneer hij zegt nooit enige informatie ann deze ministers heeft gegeven. Het is dan ook op zijn minst vreemd te noemen dat het kabinet daar nu pas mee komt op het moment van dit debat, en niet in de aanloop naar de film.

Wat mij betreft bestaat dit hele kabinet uit een bende liegende NSB'ers die over lijken gaan om hun enfant terrible ten onder te laten gaan in hun eigen smerige politieke correctheid. Wat men echter vergeet is dat ze niet alleen Wilders voor zich hebben staan, maar ook nog meer dan 1 miljoen potentiele Wilders stemmers. En als Wilders deze aanteigingen kan ontkrachten, zal een kabinetscrisis niet ondenkbaar zijn. En als er dan verkiezingen komen.... Er wordt hoog spel gespeeld, helemaal door de gristenhonden van het CDA. Oh, en Balkenende, waar blijven de excuses naar de Atheisten in onze samenleving voor je "hour of power" gelul?!

Pieter Bas | 02-04-08 | 07:29

"Without a constant falsification of life, man could not live."
Nietzsche.

Shalome | 02-04-08 | 07:28

@nattebever 02-04-08 @ 06:55:
Vrouwen zijn het antwoord natte... Ik zeg het al een tijdje. Ik word altijd slecht begrepen als ik dat zeg, maar jij snapt het.

koerbagh ® | 02-04-08 | 07:28

FF for the record, de PVDA stelt dat Wilders 15 miljoen Nederlanders de stuipen op het lijf heeft gejaagd: jullie (=PVDA) spreken NIET voor mij. Denk eerder dat jullie eigen achterban misschien wat geschrokken is omdat Fitna zoveel feiten bevat.

DKP | 02-04-08 | 07:21

Het kabinet ies niet vies voor een leugentje, zie generaal pardon.

paintitred | 02-04-08 | 07:07

G-unite 02-04-08 @ 07:0
GU, dat had ik niet achter je gezocht, dat je zo'n vroege vogel bent. Mag ik jou een kudo geven?
En vraag aan de directie maar even om opslag - heb je wel verdiend.

nattebever | 02-04-08 | 07:04

Kudt, Scrollknopje rookt.

G-unite | 02-04-08 | 07:02

In NL is het nu zover dat je in 020 ongeveer 20x zoveel kilometers ongehavend door de stad kunt lopen met burqa aan dan met een petje waarop PVV staat. Dat zal voor 010, 030 en 070 niet veel anders zijn.
Dankjewel, Balkenende, dankjewel. Jij begrijpt het wel, net als de steeds stiller wordende Job Cohen.
Wat dit land nodig heeft, zijn mensen als Harry de Winter, Doekle Terpstra, Willem Velthoven etc. - om van te kotsen. Ja, terwijl ik net wakker ben.

nattebever | 02-04-08 | 06:55

't Wordt tijd dat de vrouwen in NL eens beginnen met een zoveelste feministische golf. Uit die hoek hoor je maar verdomd weinig over de schofferende wijze waarop de islam omgaat met vrouwen. Maar nee hè, al ingekapseld door het establishment.
Terwijl naast de gevangenissen ook de blijf-van-mijn-lijf huizen vol zitten met islamitische vrouwen, dit keer de echte slachtoffers van de islam.
Eigenlijk had Wilders gisteravond elke aanval moeten illustreren met een verwijzing naar een fragment uit zijn film. 'Oh, en die steniging van vrouwen - vertelt u eens, Balkenende, is dat een land waar wij nog diplomatieke betrekkingen mee hebben?'

nattebever | 02-04-08 | 06:49

@nattebever 02-04-08 @ 06:37
Hoezeer ik ook een hekel heb aan 'me too' postjes, toch, bij deze:
me too.

3*links=rechts | 02-04-08 | 06:46

Wilders, kerel, goed dat je je staande hebt gehouden in dit surrealistische debat over een filmpje waarvan de inhoud had moeten worden verdedigd door degenen die jou gisteren afvielen.
Maar nee, die lullen maar over extremisme ('Dat moet hard worden aangepakt'), maar gaan voorbij aan de werkelijke bedreiging die van de doodscultus uitgaat. Ik heb liever 1x een bomaanslag in NL dan jaarlijks een aangroei van duizenden islamieten in NL.
En laat HB maar liegen met z'n vodjes en laat-ie maar z'n ambtenaren opdracht geven (in geval dat) om onder ede te liegen. Hij, die laffe kwezel, en met hem onze MP, krijgen hun trekken wel thuis.
Alsof extremisme het probleem is -dat zijn speldenprikken, meer niet. Erg genoeg ja. Dat ik in dit land moet meemaken dat mensen vanwege hun mening persoonsbeveiliging nodig hebben is te stuitend om over te praten.
Mijn stem heb je Geert. Move on.

nattebever | 02-04-08 | 06:37

deafhaalchinees 02-04-08 @ 04:44

Sterker nog, in het 'jongerenjournaal' (met die korte flitsen), werd alleen gesproken over het feit dat die aantekeningen er waren en niet over het feit dat wilders zei dat die aantekeningen leugens waren. Eenzijdig subjectief staaltje journalistiek

Sangoni | 02-04-08 | 06:28

hoe het ook allemaal zij... ik check ff de herhaling van het staatsomroep en merk toch op dat men op deze manier Wilders ongeloofwaardig te maken... het lijkt er wel op dat ze de boodschap niet willen zien. En ik weet niet wat er allemaal aan de hand is met die datum, maar zo'n memo zou wel heeeeel handig uitkomen om wilders onderuit te halen.... te handig zou ik welhaast zeggen.
ik denk dat door de acties van het kabinet de kloof tussen rechts en links alleen maar groter hierdoor wordt.

deafhaalchinees | 02-04-08 | 04:44

Het is lachwekkend om zo over de rooie te gaan. Je geeft wilders gelijk en TERECHT.

nasenbluten | 02-04-08 | 04:13

Te paard! En nu rap de bedstee in! *plop*

VanFrikschoten | 02-04-08 | 03:53

En iedereen maar een dikke vreet vol woorden en welk vakje gaan ze weer aankruisen bij verkiezingen? "We kiezen voor de Heere Jezus" of "We geven alles op voor het socialisme". Eikels! Ik mot je niet voor m'n deur krijgen... want die kan wel eens heel raar open gaan om vervolgens plat in het aangezicht dicht te slaan...

VanFrikschoten | 02-04-08 | 03:51

Een tegen allen en allen tegen een.
De grote verliezer is in dit geval de Vrijheid van Meningsuiting en indirect het Nederlandse volk.

IJzervreter | 02-04-08 | 03:48

Wilders? De LUTHER van de Islam! Ja wel.

VanFrikschoten | 02-04-08 | 03:41

Het blijkt noodzakelijk te zijn om eikels uit te leggen dat ze tot die groep van verzamelvoeding behoren... Is geen probleem. Maar gedraag je er dan ook naar....

VanFrikschoten | 02-04-08 | 03:38

tsja, morgen verder. (wel veel leeswerk)

cugel | 02-04-08 | 03:34

Nee, dit is geen pleidooi over geloofwaardigheid....

VanFrikschoten | 02-04-08 | 03:33

Moet je vooral bij ons zijn met een grote bek over dat alles maar moet kunnen...

VanFrikschoten | 02-04-08 | 03:32

Ik zeg nog "Goedenavond" maar dat is al teveel Nederlands en de jurk gunt mij geen blik waardig. Ja, "laten we BLIJ zijn met elkaar." Een schop onder z'n reet kan 'ie krijgen!

VanFrikschoten | 02-04-08 | 03:28

Volgens dit kabinet bestaat die man dus niet die gisteravond met een gehaakte muts en een lange baard in bruine djellaba op sandalen met een pinguin op 5 meter afstand achter hem in de regen en het donker voor mijn voordeur langs struint...

VanFrikschoten | 02-04-08 | 03:24

Mensen.... ik heb snap het helemaal! Het is een 1 April grap..... dit zit al jaren in de planning. Wilders is gewoon een acteur en ze spelen het allemaal mee.... die film, dat is ook allemaal een grap. In Iran en Pakistan zijn ze helemaal niet boos... dat zijn allemaal acteurs. Ik weet het zeker!

OneandOnly | 02-04-08 | 03:15

Zelfs Truusje Huppelkudt met haar dieren heeft haar prakje gezwam gedumpt. Het is geweldig...
Mevrouw de voorzitter moet zich donders goed realiseren dat haar houdbaarheidsdatum beperkt is onder dit gesternte.

VanFrikschoten | 02-04-08 | 03:14

De film video.google.com/videoplay?docid=-8105... heeft mij de antwoorden gegeven die de overheid niet in haar mond durft te nemen. Nu geloof ik wel dat er ook moslims zijn die geweld schuwen en meespelen uit angst om zelf slachtoffer te worden. Maar in plaats de wereld te waarschuwen voor de film van GW had de overheid beter haar burgers kunnen informeren over de gevaren van de Islam.

Northwood | 02-04-08 | 03:12

Balkenende heeft papieren laten vervalsen om de hype van de laatste tijd goed wil praten

keizerpierre | 02-04-08 | 03:08

Als je mongeaul wil zijn over een film uit duizend en één YouTube en er alles en iedereen met kop en oren gaat bij slepen in dit land om over de punten en komma's te zeuren, dan moet je ook niet raar op kijken als op een dag er een dijk gaat doorbreken en de vrijheid van meningsuiting je gepresenteerd wordt op een manier die minder vrijblijvend is...

VanFrikschoten | 02-04-08 | 03:06

@-edit 02-04-08 @ 02:59
Ik zal u steunen hierin. Vermoed eerder dat dit - helaas - in de politieke doofpot wordt gestopt.

Sangoni | 02-04-08 | 03:06

@Northwood 02-04-08 @ 02:55
Het eerste zou waar kunnen zijn. Het tweede weet ik nog steeds niet, omdat dit afhankelijk is van wat Wilders al dan niet heeft gezegd. Dat is momenteel in het geheel niet duidelijk.

-edit | 02-04-08 | 03:01

@Sangoni 02-04-08 @ 02:50
Aha. U raakt een mooi punt van onderzoek. Waarom is die 3 doorgehaalt. Wie deed dat en met welke reden. Als je het niet grondig onderzoekt blijft het een alu-hoedjes theorie. Ik ben onderzoeker en ik zou mij graag vastbijten in deze terechte vraagstukken. Vandaar dat ik het liefst mij zou omringen met mensen die het op het politieke vlak totaal oneens met mij zijn. Om elke vorm van partijdigheid te vermijden. Jawel: ik wil de waarheid kennen, zonder politieke pretenties. Voor sommigen is dat wat lastig, nu. Maar iedereen die de waarheid ook wil weten, roep ik op om de krachten te bundelen. Het gaat om onze democratie, per slot van rekening.

-edit | 02-04-08 | 02:59

Dit land zit stikvol met kleffe handjes rukkers, zweet aarsen, achter-de-voordeur-verschuilers en andere laffe honden die het nog niet eens waard zijn om een schot hagel in hun flikker te krijgen.

VanFrikschoten | 02-04-08 | 02:59

Het kabinet schaarde zich na de internationale lobby achter de stelling ‘Don’t shoot at me, I’m only the pianoplayer’. De missie sloeg vervolgens snel om in ‘If you can’t beat them, join them’. En Geert? De kruisvaarder verwordt bijkans tot een Don Quichote. Waar blijft m’n trots op 0031? Marco? Queen Max?

GeenZaak | 02-04-08 | 02:58

Op de Elsevier site staat trouwens 31 oktober en geen 31 november...
Verwarrend. Maar goed, morgen verder. Eens kijken wat de gratis krantjes over het debat gaan schrijven... *snurk*

copy2devnull | 02-04-08 | 02:58

Eindelijk heeft het dan plaats gevonden. De verkiezing van de meest sluwe en onberekenbare Ruggesteker is over en voorbij! Ernstje H-B is zijn naam. Ongekend loyaal aan zijn PM en de verkorenen, haalt hij de kolen uit het vuur. Moet er worden gelogen, gejokt, geintimideerd...... Geen probleem. Ernstje schudt gewoon ff een gespreksnotitie uit de pols om een infidel het zwijgen op te leggen.
Big brother zit niet aan de andere kant van de plas als het gaat om het volk in bedwang te houden. Wij hebben hem gewoon. Ernstje H-B, onthoudt zijn naam!

duivjuh | 02-04-08 | 02:58

-edit 02-04-08 @ 02:46
Ja een typfoutje dat moet kunnen en anders kan Ballin de schuld in de schoenen schuiven van de plaatsvervangende coordinator. Toch is het zo dat Balkenende niet zo hysterisch had moeten reageren door in het buitenland overal zijn excuus aan te bieden als een nederige knecht van de Islam.

Northwood | 02-04-08 | 02:55

Wel een angstkramp die film. Nederland was toch het land van de vrijheid, verdraagzaamheid, diversiteit en het geld verdienen. Het wordt effe moeilijk, en gelijk moeten de grenzen dicht, moskeeën weg, goedkope immigranten onder controle en de koran verboden. Gelukkig is er nog een meerderheid die wel ruggegraat heeft. Op naar aansluiting van Turkije en de Maghreb in de EU. Kunnen we de tomaten daar verbouwen voor minder geld, en krijgen we wat meer ruimte. Sahara voor het windmolenpark. Even verder uitbreiden, en we hebben de olie binnen de grenzen. Kunnen de Chinezen hier komen betalen in de toekomst.

Of is dat al gezegd in dit topic ?

Mocrosoft | 02-04-08 | 02:53

@-edit 02-04-08 @ 02:46

Stelt u zich eens voor: er staat 31 november achter elkaar, de 3 is doorgehaald, zodat er 1 november overblijft, dat is een fundamenteel verschil voor een dergelijk delicaat onderwerp. En dan zwijg ik nog over het feit waarom iemand in een dergelijk belangrijk artikel geen typexx gebruikt en of die fout geen weerspiegeling is van de onkunde van de opsteller van het artikel/

Sangoni | 02-04-08 | 02:50

Het probleem van de uittreksels op de elsevier website, is dat dit niet de papieren zijn die de 2e kamerleden hebben gehad. Ik zie hier nergens de datum 31 november. Ook geen logo's e.d. Ik zie graag de originele notulen.
Kun je ook zien of die 3 inderdaad is doorgestreept. Hopelijk gaat er een kwaliteitskrant doen aan waarheidsvinding, en anders is het wel zo belangrijk dat er een parlementair onderzoek mag komen van mij.
De hele zaak kost toch al klauwen met geld, wat Euri's meer kan er dan ook nog wel bij.

copy2devnull | 02-04-08 | 02:49

Herman Flipsen 02-04-08 @ 02:43
Ja dat heb ik op youtube gezien. En dat gods volgende opdracht Iran zal zijn.

Northwood | 02-04-08 | 02:49

@koerbagh ® 02-04-08 @ 02:45
Nou, zullen we dat eens onbevooroordeeld onderzoeken dan? Ik kan dat. Jij ook?

-edit | 02-04-08 | 02:47

koerbagh ® 02-04-08 @ 02:45

nog één keer dan: het is een aanwijzing dat het mogelijk niet klopt. Dat is wat anders.

Maaier | 02-04-08 | 02:47

@Northwood 02-04-08 @ 02:43
Dat argument was al ontkracht in het debat door Hamer die stelde dat de 3 van 31 november was doorgehaalt en niet door Wilders is bestreden.

-edit | 02-04-08 | 02:46

kga tukken. Tabbé luitjes.....

Wolff | 02-04-08 | 02:46

@-edit 02-04-08 @ 02:42:
Ja, het roept de vraag op: waarom is het niet door een partij ondertekent? Blijkbaar klopt het niet.

koerbagh ® | 02-04-08 | 02:45

Het paringsgedrag van kolibries? Die Rutte heeft vreemde hobby's....

OneandOnly | 02-04-08 | 02:45

koerbagh ® 02-04-08 @ 02:41

Gaap. Ik heb al 20 x keer gezegd vanavond dat het niet "zonder meer accepteren" is. Als je dat niet leest in mijn posts, stel je me teleur. Als je het niet wil lezen, nog meer.

Maaier | 02-04-08 | 02:44

@Northwood 02-04-08 @ 02:35
Ach, iemand die stemmen hoort, krijgt die oxazepam ook, behalve als het de stem van "god" is www.novatv.nl/index.cfm?ln=nl&fuse... dan ben je volstrekt normaal~!

Herman Flipsen | 02-04-08 | 02:43

nee libertas, Brokken zijn op tevens de pilsen. Ook die hebben gesmaakt. Voel je niet aangevallen, je was enkel onduidelijk.

Wolff | 02-04-08 | 02:43

Het gemak waarmee PW en het NOS met geen woord spraken over die 31 november baart mij enige zorgen. Of zou dit zijn omdat zij door de staat worden gefinancierd? Misschien een overbodige vraag.

Northwood | 02-04-08 | 02:43

@koerbagh
Als iets door beide partijen ondertekent is, is het sterk.

Wanneer iets door één partij is ondertekent is het minder sterk. Maar niet niets. Als ex-mederwerker bij een rechtbank zou je dat moeten weten.

-edit | 02-04-08 | 02:42

koerbagh ® 02-04-08 @ 02:37

Hier ben ik het niet met u eens. Femke Halsema is juist wel eenzijdig in haar bewoordingen. De enige die ik (vandaag) dat niet vond was Marijnissen, die een duidelijk en reëel beeld van de problematiek wilde schetsen vanuit zijn eigen ideologie. Heerlijk was zijn opmerking dat 'elke partij behoudens de SGP een scheiding van kerk en staat willen', toen van de vlies zich hier niet in bleek te vinden zei marijnissen: 'daar wil ik het met u een andere keer over hebben, en dan met name met betrekking met de positie van vrouwen.' Ik vond hem scherp. Scheiding kerk en staat? Terwijl er christelijke partijen in de kamer zitten? Hoe valt dat te verantwoorden?
Afijn, dat was even een uitstapje.

Sangoni | 02-04-08 | 02:42

@Maaier 02-04-08 @ 02:34:
Ik zou niet graag worden ontslagen op basis van een verslag van een functioneringsgesprek dat ik niet heb ondertekent en waarin mij woorden in de mond worden gelegd waarvan ik zeker weet dat ik ze niet heb gezegd in dat gesprek, maar hooguit in een mailtje naar een andere collega (geen deelnemer van het functioneringsgesprek) als luchtigheidje heb verteld.
Maar jij zou zo'n ontslag dan zonder meer accepteren. Nou ja, ok... dat mag.

koerbagh ® | 02-04-08 | 02:41

Wolff 02-04-08 @ 02:35
Nee hoor. Ik drink geen bier.
Heb jij je brokken al op? Of moet de baas die weer wegzetten

LibertasSimplex | 02-04-08 | 02:41

Er zijn nogal wat grote beslissingen genomen zie ik! 31 November.....89 Februari.... wel handig, een paar daagjes extra in een jaar en kunnen we ook wat langer blijven leven. En hun maar roepen dat die film niks opgeleverd heeft!

OneandOnly | 02-04-08 | 02:40

@ Flodder 02-04-08 @ 00:18
-
scherp!
-
@ bottehond 02-04-08 @ 00:28
-
"De man is integer en als hij dat niet is is het vanuit de Goede Saeck."
-
als dat een kwinkslag van je is, dan minstens een stalinistische.

glasbek | 02-04-08 | 02:38

@ Koerbagh

"Maar haar skepsis en kritiek is niet eenzijdig. "

Laten wij allen, mijzelf voorop, een voorbeeld aan Femke nemen.

*schuur*

Maaier | 02-04-08 | 02:38

@LoopseTeef 02-04-08 @ 02:32
Wanneer je mij goed begrijpt zou je kunnen lezen dat ik naar niets anders op zoek ben dan naar de waarheid. Wat benauwt je?

-edit | 02-04-08 | 02:37

@spanarchist 02-04-08 @ 02:29:
Ach, dat doet allemaal niet ter zake. Zij is politiek tegen Wilders. Dat is haar goed recht. Zij heeft andere ideeën over de multi-kul en dergelijke, prima. Maar haar skepsis en kritiek is niet eenzijdig. Dat is een houding die mij aanstaat en die het afgelopen jaar vrij duidelijk naar voren is gekomen. Meer niet.
Daarnaast was het niet aan haar om de liefde tussen Bos en Marijnissen te smeden, GL had feitelijk verloren in de verkiezingen. Dan heb je niet zoveel te willen als je collega "linksen" het niet eens kunnen worden.

koerbagh ® | 02-04-08 | 02:37

libertas, biertje op? verduidelijk jezelf even...

Wolff | 02-04-08 | 02:35

Herman Flipsen 02-04-08 @ 02:32:
De gilgamesh nog ouder dan de koran maar goed ook daar zijn geen bewijzen dat het door een god is geschreven. Misschien in opdracht van god? Maar als je dat in deze tijd zou roepen krijg je een mooie witte jas en oxazepammetjes.

Northwood | 02-04-08 | 02:35

koerbagh ® 02-04-08 @ 02:30

Ik wist niet dat je je met die dagboeken bezig had gehouden, dus was puur toevallige opmerking. Is mooi spul trouwens dunkt me.

Punt is: jij weet drommels goed dat het ontbreken van een handtekening van GW in onderhavig geval niet per se duidt op het onbruikbaar zijn van deze documenten. En het zou je sieren af en toe eens net zo goed te kijken naar jezelf hier als naar anderen hier en in de situaties dat het nodig is jezelf corrigeert.

Maaier | 02-04-08 | 02:34

och arme was btw gericht aan de 'oude media'...

Wolff | 02-04-08 | 02:34

Wat was er nou raar? Het kabinet by Balkenende, dat doodleuk allerlei rampspoed aankondigt, en verantwoordelijkheid voor alle Nederlandse betrekkingen bij Wilders legt. Dat suggereert dat het hets best doet om de film die er niet was niet alleen met veel vervloeking af te raden, maar ook te verbieden? En in dit debat niet eens goed gevraagd is waarom die inbreuk op onze vrijheid gerechtvaardigd was?
Of was Wilders raar die daar boos om werd?

LibertasSimplex | 02-04-08 | 02:34

haha die loopseteef. Moet zeggen dat het klootjes volk in dit reaguurselveld over een redelijk intelect beschikt.
Och arme, ons weg zetten als de onderbuik der samenleving.... ;)

Wolff | 02-04-08 | 02:34

@ koerbagh ® 02-04-08 @ 02:25
Nonnes is verbeterde versie van Femke, een FHLALILF (femke Halsema look-a-like etc.)

spanarchist | 02-04-08 | 02:32

Maaier 02-04-08 @ 02:28

Oke, prima dat is uw goed recht. Ik ben wellicht wantrouwiger van aard of (naar gelang de uitkomst) u meer naïef. Wellicht dat morgen meer bekend is.

Sangoni | 02-04-08 | 02:32

-edit 02-04-08 @ 02:24

heeft alles met je studie te maken, want dit heb je allemaal geleerd. Zou geen Marokkaanse kansjongeren kunnen voorstellen die dit zo te vuur en te zwaard kunnen verdedigen als jij

LoopseTeef | 02-04-08 | 02:32

@Maaier 02-04-08 @ 02:24:
Gelul en een analogie van Jan Stront. Dan weet je niks van de dagboeken van Anne Frank. Het is zeker bijzonder dat je nu juist dat voorbeeld aanhaalt tegen mij die alle archieven rondom de publicatie van die dagboeken kent, die de dagboeken zelf in handschrift heeft gezien. Enfin... belachelijk.
Corroborating evidence, maaier.

koerbagh ® | 02-04-08 | 02:30

@OneandOnly 02-04-08 @ 02:27
Objectief: Nee
Subjectief: Herhaling NOS-journaal

Herman Flipsen | 02-04-08 | 02:30

Wilders maakt een film.. AIVD tipt HB en JP... JP in paniek en Wilders maakt een andere film, afgezwakte film(verklaard ook het knip en klap gehalte) om JP als paniekzaaier weg te zetten.. HB heeft dit door en laat Wilders vanavond in val lopen met de aangepaste aantekeningen... zou t zo gegaan zijn ? Waarom zou Wilders anders zo achteloos toegestaan hebben dat die aantekeningen openbaar werden gemaakt als hij weet dat hij dan door de mand zou vallen ? Waarom stuurde HB anders zo aan op t openbaar maken van die aantekenigen ? Toegeven dat de AIVD een parlementariër bespioneert en dat je dan als minister die info gebruikt kan natuurlijk niet he.. Dus HB verzon een list en Geert trapte drin..

krem | 02-04-08 | 02:30

@ koerbagh ® 02-04-08 @ 02:25

Het zijn lichte overeenkomsten... En ik ben nog in denial. Maar ok.

Nonnes | 02-04-08 | 02:29

@ koerbagh ® 02-04-08 @ 02:18
Als ze de boel niet vertrouwt moet ze niet zeggen dat de regering de waarheid spreekt, op die manier legt ze nog meer druk op die ambtenaar. Bovendien loopt ze lang genoeg mee om te weten hoe flexibel ambtenaren met de waarheid omgaan, deze verklaring zal daarom zeker niet zaligmakend zijn.
Daarbij, op de manier waarop zij vanavond, samen met al die andere klaplopers, Wilders op een onbeschofte wijze aanviel was werkelijk beschamend. Ik heb nooit in de oplossingen van Wilders geloofd, maar zou hem nu bijna stemmen als protest.
En principieel? Als je werkelijk gelooft in wat je zegt wil je regeringsverantwoordelijkheid omdat je denkt de juiste oplossingen, waar je kiezers je tenslotte voor kiezen, te hebben. Als je direkt na de verkiezingen al zegt niet in de regering te willen zitten neem je noch jezelf noch je partij noch je kiezers serieus en laat je blijken alleen maar langs de zijlijn te willen protesteren. Dat heeft weiing met principes maar alles met pluche-liefde te maken.

*out, lees eventuele antwoord morgen wel *

spanarchist | 02-04-08 | 02:29

@kopkaasknabbelaar 02-04-08 @ 02:26

Nee, dat zou kunnen betekenen dat dit gesprek helemaal niet is gegaan, omdat (bij mijn weten) geen enkele paraaf of handtekening eronder staat. Irak heeft massavernietingswapens, Fred Spijkers is geestesgestoord, dit gesprek heeft precies zo plaatsgevonden. Voor een leugen meer of minder draait het kabinet zijn hand echt niet om hoor.

Sangoni | 02-04-08 | 02:29

Wat ik niet snap is dat gelovigen zich nooit afvragen waarom Allah of welke god zij ook aanbidden geen letter in dat heilige boek geschreven heeft. Dat is gedaan door gewone mensen zoals u en ik met een visie van hoe de wereld er beter uit zou kunnen zien en daarin nogal is doorgeslagen.

Als ze over 50.000 jaar het boek van harry potter vinden dan denken ze dat er in deze eeuw tovenaars bestonden.

Northwood | 02-04-08 | 02:29

Sangoni 02-04-08 @ 02:25

Nee natuurlijk geloof ik dat allemaal niet, net zoals ik zonder slag of stoot deze aantekeningen geloof. Zeg ik ook nergens. Maar ik zie niet in waarom deze documenten geen enkele waarde zouden hebben in het vinden van waarheid.

Maaier | 02-04-08 | 02:28

Is er ook ergens een samenvatting te zien?

OneandOnly | 02-04-08 | 02:27

@ koerbagh ® 02-04-08 @ 02:23

Blijf in gedachten houden dat degene die het niet ondertekent niet per se oprecht is. Het meest logische is niet automatisch waarheid, maar het meest omlogische ook niet Koer. Jouw afkeer verblindt echt.

Nonnes | 02-04-08 | 02:27

@ sangoni, Excuses.
@ edit, niet wat je gestudeerd hebt. Mijn vraag was waar je dit hebt gedaan, soit. Niet boeiend...

Wolff | 02-04-08 | 02:27

@ koerbagh ® 02-04-08 @ 02:23
Dat wil dus wellicht ook zeggen dat als wilders het document bewust niet ondertekend zou hebben, hij het met voorkennis tegen de rest zou kunnen gebruiken zoals hij nu doet/van plan is/zou kunnen zijn??

kopkaasknabbelaar | 02-04-08 | 02:26

Maaier 02-04-08 @ 02:24

Inderdaad dat zou u ook niet moeten doen. Of gelooft u Mein Kampf ook? Het rode boekje van Mao? Dat is geschreven vanuit een visie en dat betekent niet dat het per definitie waar is.

Sangoni | 02-04-08 | 02:25

@koerbagh ® 02-04-08 @ 02:23
Dat is een aspect. Maar ook niet meer dan dat. Zou jij ook moeten weten.

-edit | 02-04-08 | 02:25

@Nonnes 02-04-08 @ 02:19:
Wil je er over praten Femke? Ik hoor net van spanarchist dat ik liefde voor u koester. Dat kunnen we allicht even onderzoeken.

koerbagh ® | 02-04-08 | 02:25

Omdat iets op papier staat, wat geproduceerd is door een regering, geloof je dat. Ben je echt zo naief? En omdat Wilders geen papier produceert (ter plekke) geloof je hem niet? Geert was laaiend. Toen die de ministers voor leugenaars uitmaakte, zaten ze alleen een beetje te grinniken. Als iemand jou voor leugenaar uitmaakt, reageer jij natuurlijk net zo als die ministers.
Wel eens van lichaamstaal gehoord? Mijn eerste indruk, die ministers lichten de zaak inderdaad op. Mocht blijken dat Geert inderdaad liegt, heeft die voor mij afgedaan. Liegt de regering stem jij op Geert. Deal?

copy2devnull | 02-04-08 | 02:25

@ koerbagh, dat is inderdaad al enkele malen gezegd! Dit is ook het vervelende aan de zaak dat het kabinet bewust een beeldvorming creert met voorbedachte rade!

Wolff | 02-04-08 | 02:24

@Wolff 02-04-08 @ 02:22
Correct dat heb ik ook door. Ik zou het op prijs stellen als u eerdere reacties even doorleest, alvorens mij een standpunt in de mond te leggen waar ik helemaal niet achtersta

Sangoni | 02-04-08 | 02:24

koerbagh ® 02-04-08 @ 02:23

Dan geloof ik het dagboek van Anne Frank ook niet. Natuurlijk is het iets anders dan geaccordeerde notulen, maar dat betekent niet dat het geheel onbruikbaar is om de waarheid boven tafel te krijgen.

Maaier | 02-04-08 | 02:24

@Wolff 02-04-08 @ 02:18
Dat blijft de vraag die opgelost zou moeten worden. Onderste steen enzo. Ik weet niet of het broddeldocumentjes zijn. Of Wilders liegt vind ik minder van belang. Het is een kamerlid met, laten we zeggen, zijn eigen stijl. Als het kabinet op deze, naar mijn mening, cruciale punten liegt, dan hebben we een giga probleem in dit land. En daarom wil ik de onderste steen boven. Het gaat hier om de geloofwaardigheid van de rechtstaat, de vrijheid en de democratoe. Zo'n beetje alles waar ik als mens voor sta.

Maar wat heeft dat met mijn studie te maken, vraag ik mij weer af.

-edit | 02-04-08 | 02:24

-edit 02-04-08 @ 02:14

GW is naar Joustra toe gestapt om de film aan te kondigen omdat hij meende dat dat van belang zou kunnen zijn voor zijn eigen beveiliging.

Ik lees die notitie al voor de derde keer en er valt me steeds meer op:
In deze notitie wordt ingegaan op de inhoud van de film die in productie is, de planning van het productieproces, potentiële risico's van een aankondiging of verspreiding van deze film en mogelijke maatregelen.

Waar staat in deze notitie überhaupt maar iets van: potentiele risico's en de mogelijke maatregelen?

Is deze notitie wel helemaal volledig? En zo niet, wat is de waarde van de rest van deze notitie?

LoopseTeef | 02-04-08 | 02:23

Ik herhaal het nog maar eens: een gespreksverslag waar niet de paraaf of handtekening onder staat van ALLE betrokkenen en ALLE deelnemers van het gesprek, kan niet tegen iemand worden gebruikt die dat verslag NIET heeft ondertekent. Zo simpel is het.

koerbagh ® | 02-04-08 | 02:23

Sangoni 02-04-08 @ 02:19

en nog steeds niets bewezen. maar u bent in het voordeel.

Maaier | 02-04-08 | 02:22

Wolff 02-04-08 @ 02:12
Thanx,
Maargoed, dit lijkt inderdaad op een stukje typwerk, en geen origineel exemplaartje.
Rest ons helaas niets dan het zgn tasten in het duister op dit gebied...
Er kan in ieder geval niet uit gehaald worden dat wilders liegt of niet.
Vond deze link eerder hier ook wel informatief:
www.minaz.nl/Actueel/Radio_en_televisi...

kopkaasknabbelaar | 02-04-08 | 02:22

sangoni, er is geen bewijs. enkel een reactie op een gesugereerde opmerking van wilders. hier is helemaal geen bewijs van!

Wolff | 02-04-08 | 02:22

copy2devnull 02-04-08 @ 02:18

zoals reeds meerdere malen gezegd: nu geen uitsluitsel te geven, op dit moment een lichte pré voor kabinet aangezien dat tenminste iets van bewijs is. Nader onderzoek moet het uitwijzen.

Maaier | 02-04-08 | 02:21

@Maaier 02-04-08 @ 02:18

Ik heb hier een foto waarop u staat tijdens een NVU demonstratie als vooraanstaand lid? Nietus zegt u? Mwah ik geef meer bewijs dan u he

Sangoni | 02-04-08 | 02:19

Goh, ik hoor net dat ik dezelfde bewoordingen gebruik als Femke. Ik heb nu een lichte identiteitscrisis.

Nonnes | 02-04-08 | 02:19

@Maaier 02-04-08 @ 02:14:
Ook jij snapt dus niet wat een analogie is. gotsammekrake... wat zijn jullie voor volk?! Pfff...

koerbagh ® | 02-04-08 | 02:19

Maaier 02-04-08 @ 01:28
Dat zijn de verslagen die uitgedeeld zijn aan de 2e kamer. Die ministers hebben zelf notities gemaakt. Met pen en zo. Bij vergaderingen schrijf ik zelf ook altijd een aantal zaken op, later krijg ik een verslag, en dan controleer meestal of dat overeenkomt met mijn aantekeningen. Jij niet??? Dus kom op met die originele notities. Dus géén Word document.

copy2devnull | 02-04-08 | 02:18

@ edit,

De vraag blijft, wordt wilders nu vreselijk genaaid of niet. Er worden suggestieve, twijfel achtige stukjes boven water getoverd. Niet netjes en onjuist.
Moet zeggen dat ik de spelling van het woord eens kan waarderen. Waar heb je gestudeerd?

Wolff | 02-04-08 | 02:18

@Maaier 02-04-08 @ 02:14

Een goede officier? De staat betaald die officier. Zo niet? Jarenlange pesterijen, afspraken maken die niet nagekomen worden, ontslag, paranoïde verklaringen, vervalste psychiatrische gegevens, afgetapte telefoonlijnen, beschietingen. Huh? Ja, leest u 'een man tegen de staat' van Fred Spijkers er maar eens op na.

Sangoni | 02-04-08 | 02:18

Sangoni 02-04-08 @ 02:14

het is iets meer bewijs dan Wilders 'nietes'. En dat is de enige aanwijzing die we hebben. Aangezien een regering altijd met argusogen bekeken dient te wordn, staat het 0.75-0.5. voor de regering.

Maaier | 02-04-08 | 02:18

@spanarchist 02-04-08 @ 02:00:
Geen liefde, en nee, politiek oneens over bijna alles, maar... Liberaler qua op- en instelling dan Wilders, Rutte en Pechtold samen. Dat blijkt uit alles. Ze is ook de enige die Wilders serieus neemt en er als eerste een keihard punt van maakte. Ik vind haar oplossing niet de beste, maar... ze vertrouwt de boel niet. Dat is wat ik herken, en dat is wat ik waardeer. Ik kan met Femke, zeker het afgelopen jaar, heel goed door 1 deur. Niet qua politieke keuzes, maar wel qua principiële. Daar kunnen de heren Rutte en Pechtold heel wat van leren.

koerbagh ® | 02-04-08 | 02:18

@koerbagh ® 02-04-08 @ 02:11
Dat is een scenario dat je inderdaad niet uit kunt sluiten. Zoals ik al zei: ga je nu voor de waarheid of blijf je liever onder je alu-hoedje?

-edit | 02-04-08 | 02:16

@VanFrikschoten 02-04-08 @ 02:08

Het heeft helemaal geen zin, om met dergelijke landen te spreken.
Als er een ambassadeur van Nederland in Iran op het matje geroepen wordt om de vrijheid van meningsuiting te verdedigen, zou de enig gepaste reactie van Nederland daarop zijn, het ontbieden van de ambassadeur van Iran.
En wel dagelijks, om keer op keer te wijzen op de gruwelijke misstanden die er in Iran plaats vinden.
Echter, doet Iran dat af, als interne aangelegenheden en de wereld zwijgt....

Herman Flipsen | 02-04-08 | 02:15

koerbagh ® 02-04-08 @ 02:11

Met wat eenvoudige fotoshoptactieken weet je zo of die foto bewerkt is en hoe. Een goede officier zal zo'n onderzoek doen. En wilders/-edit zal daar als het goe dis op aansturen.

Maaier | 02-04-08 | 02:14

koerbagh ® 02-04-08 @ 02:11

Correct! Ik vond het daarom ook zo sterk van marijnissen dat hij aangaf dat zoiets op papier niet direct een bewijs. Er bestaan 2 verschillende stukken, de een aantekeningen, de ander een officieel verslag met meningen van de fractieleiders. Dat is zoals marijnissen (terecht) aangeeft geen bewijs ansich. Dat dit wel als bewijs word gebruikt noemt men demagogiek. En dat vind ik gevaarlijk

Sangoni | 02-04-08 | 02:14

@Wolff 02-04-08 @ 02:06
Dat zou het punt van de MvJ zeker sterker hebben gemaakt. Eensch. Maar daartegenover staat een schamel "nietus" van Wilders, die met al zijn jarenlange ervaring in de politiek toch in had moeten schatten dat dit kon gebeueren. Zeker toen hij zelf de regie in handen had door uit eigener beweging naar Joustra te stappen met het verhaal dat er een film zou komen. Ik vind het moeilijk te geloven dat hij daar alleen heen is gegaan met de mededeling: ik maak een film. Zonder er inhoudelijk over te spreken. Het is immers niet de gewoonte om elke film met Joustra te bespreken. Op dat punt heb ik zo mijn vraagtekens bij het betoog van Geert.

-edit | 02-04-08 | 02:14

@Maaier 02-04-08 @ 02:07 Nee, dat houdt geen stand.
Lees 't nog eens als je wilt?
Uit de DIV. citaten van JP blijkt dat hij daarin uitsluit dat Wilders op enig eerder tijdstip iets welomschrevens heeft gezegd over de content van "Fitna".
Conclusie: Die notulen zijn suggestief vervaardigd èn suggestief gebruikt.
Logisch nadenken voert tot slechts die ene conclusie, en geen andere.

Maar nu ga ik eindelijk naar mijn mand. Ik gun ieder zijn eigen bot om op verder te kauwen.

Behaard smaalkopje | 02-04-08 | 02:13

Hulde @mijzelf en verder bekijk je het maar... plop

VanFrikschoten | 02-04-08 | 02:13

@van Frikschoten
Precies, we betalen alimentatie zonder ooit een relatie te hebben gehad.

CoJoNes | 02-04-08 | 02:11

@ kaasknabbelaar

hier boven staat ergens een elsevier linkje dat is het document

Wolff | 02-04-08 | 02:11

@-edit 02-04-08 @ 01:58:
Ja, je vergist je. Goed, nog maar eens analogie. Ik speel even Tjibbe Joustra. Jij Wilders (dit even voor het beeld) Wij praten in de kroeg en jij zegt: ik vind jonge meisjes leuk. Ik hack jouw computer en verdomd: kleuterneuqfoto's! Ik kan toevallig photoshoppen en pleur jouw foto over een kleuterneuq-foto. Nou, ik naar het OM (in dit beeld: Hirsch Ballin) met die foto. "-edit vertelde mij dat hij van jonge meisjes houdt, dit is het bewijs", zeg ik. Wat moet jij dan? Bewijs maar dat je het niet bent. Dat is waar Hirsh Ballin mee komt.
Ik (Tjibbe Joustra) kan gewoon met de hand op de bijbel zweren dat jij dat gezegd hebt en dat jij me zelf die foto hebt gegeven. Maakt mij niks uit, het kost me mijn baantje toch niet.

koerbagh ® | 02-04-08 | 02:11

elsevier.nl

Maaier | 02-04-08 | 02:10

@ edit,
je bent in ieder geval een goede gozer die zich baseerd op de feiten, chapeau...
Ik ben trouwens benieuwd wanneer de Burke stichting van zich laat horen in dit debat...

Wolff | 02-04-08 | 02:10

@ Wolff 02-04-08 @ 02:04
Tja, ik realiseer me net dat het me eigenlijk niet geheel bekend is gewoden wat de punten A tm F waren uit de notitie.
Punt werd gemaakt door marijnissen geloof ik.
Wellicht waren deze punten wel zo obvious dat ze niet fout gegokt konden worden.
Iemand een linkje naar de notitie voor mij??

kopkaasknabbelaar | 02-04-08 | 02:09

Laat die LAMZAK van een Balken(ia)ende zelf maar eens wat toegeven, hij is de vleesgeworden afspiegeling van zijn eigen overheids apparaat.
Deze weten oh zo goed recht te praten wat krom is, en de burger maar bloeden!
Nu weer boetes gaan verhogen om al die financiele migratie tekorten weer te kunnen dichten.
Misschien moeten we zo langzamerhand de landsgrenzen maar eens los gaan graven om dit god vergeten eiland in wording af te laten drijven naar Afrika of zo.
Daar zijn dit soort taferelen beter op zijn plek.

aliheijn | 02-04-08 | 02:09

debatdraad: 3x over de duizend!

cugel | 02-04-08 | 02:09

@Wolff 02-04-08 @ 02:04
Ik heb het hem in de kamer wel horen roepen. Maar niet in het openbaar aangaande Fitna. Tot zover de feiten. Vond trouwens die scheurscene en de daaropvolgende tekst erg flauw. Wel willen provorceren, maar toch nét niet doen.

-edit | 02-04-08 | 02:08

Wat heeft het voor zin überhaupt om in dialoog te zijn met achterlijke landen als Iran en Pakistan terwijl we weten dat ze onze manier van leven nooit zullen accepteren? Op dezelfde manier kunnen we stellen dat als we hier binnen de grenzen mensen hebben die onze manier van leven om welke reden dan ook afkeuren het geen enkele zin heeft om daar ook maar een stuiver aan te spenderen. Love us or leave us.

VanFrikschoten | 02-04-08 | 02:08

@vrijheid-van-spreken 02-04-08 @ 01:49
Laat maar vallen dat kabinet.

tipo | 02-04-08 | 02:07

Behaard smaalkopje 02-04-08 @ 02:02

Daarmee zit AZ niet in d eproblemen. Immers, Balkenende kon heel goed niet weten wat d eiuinhoud was, wél wat Wilders van plan was te laten zien volgens het gesprek op "31 november". Met die redenering kan Balkie zich er goed uitredden.

Maaier | 02-04-08 | 02:07

@ edit 204....
dat is precies wat ik zei om 1 uur 45...
en dat zegt wel degelijk aan welke kant we het gelijk moeten zoeken. Enkel de inbrengers van het document worden geQuote... Als MvJ gelijk had en een echt sterk punt dacht te hebben waren er wel quotes van Wilders naar voren gekomen. Ze kijken wel uit, niet voor niets dat Wilders zo boos is!

Wolff | 02-04-08 | 02:06

Ik vraag me vooral af welk land als eerste een grote rel krijgt omdat een lid van hun koningshuis of een presidentiële familie besluit in NL vakantie te houden. We stonden immers massaal te preken en te wijzen toen Trix in het land van Jörg Haider ging skieën...

Wickie de Viking | 02-04-08 | 02:05

@ kopkaasknabbelaar 02-04-08 @ 01:59
heel veel meer kan je in zo'n film niet vertellen. ik zet mijn geld in op goed gegokt.
Het was tegen die tijd trouwens al lang duidelijk wat er ongeveer gezegd zou worden in die film. Het scheuren uit de koran is ENKEL EN ALLEEN door het Kabinet gesuggereerd. heeft niemand van Wilders zijn kant horen roepen!

ik zeg we worden belazerd dmv suggestieve Quotes....

Wolff | 02-04-08 | 02:04

@Wolff 02-04-08 @ 01:59
Volgens de notulen heeft hij er nooit mee in willen stemmen, want hij vond ze niet nodig. Dat is iets anders dan er mee in kunnen stemmen. Los daarvan zegt dat niets over wie er gelijk heeft.

-edit | 02-04-08 | 02:04

Ben de hele avond uit geweest... Iets gemist?

Whore Whisperer | 02-04-08 | 02:03

@koerbagh 01:47
Is wel zo, en de Kamer mag best gaan graven om te kijken of de kluit hier belazerd wordt. Maar toch vind ik het allemaal maar een beetje een flauwekuldiscussie, een dog-and-pony show waarin de regering (en een groot deel van de Kamer) haar handen schoon kan wassen en de aandacht kan afleiden van de beschuldiging dat hun paniek over de film volkomen ongegrond was. Ik ben bang dat de discussie in details en regelneverij gaat verzanden, en dat is precies de bedoeling van het kabinet.

Muxje | 02-04-08 | 02:02

maargoed, ik ga maar belangrijk werk doen: d enieuwe R.E.M. plaat luisteren. Weltrusten allemaal, fijne nacht, droom over haastig typende ambtenaren zonde rkalnder bij de hand en tot morgen in deel 4 t/m 19

Maaier | 02-04-08 | 02:01

Kan iemand de stekker uit dit kabinet trekken? PLEASE??

Canis Spurcus | 02-04-08 | 02:01

Nooit in de geschiedenis is ons land zo te kakken gezet door het buitenland. En als die andere landen dan niets meer van ons willen weten dan willen wij ook niets meer van die landen weten! Er staat maar één ding voor op en dat is het welzijn van de Nederlandse burgers. Als ze in andere landen daar problemen mee hebben moeten het daar zelf maar uitzoeken...

VanFrikschoten | 02-04-08 | 02:00

@ koerbagh ® 02-04-08 @ 01:47
Van waar toch die liefde voor Halsema? Afgezien van het feit dat ze nog nooit ook maar één reëele, werkbare oplossing voor welk probleem dan ook heeft aangedragen en van het feit dat ze keihard wegrent voor regeringsverantwoordelijkheid, heeft ze vanavond weer een staaltje politiek opportunisme laten zien: "we horen de ambtenaar onder ede, maar de regering spreekt de waarheid" (maw woorden, Wilders liegt). Dat staat toch in schril contrast met wat je nu beweert, als ze werkelijk zo genuanceerd is als ze probeert over te komen had ze nooit haar mening (want dat is het, haar mening, niets meer en niet minder) moeten geven voordat ze die ambtenaar had gehoord.

spanarchist | 02-04-08 | 02:00

@koerbagh ® 02-04-08 @ 01:54
Ach. Je doet wel vaker veronderstellingen aangaande mijn persoon die kant noch wal raken. Hier ook. Je kent mij niet en dat is wel duidelijk.

-edit | 02-04-08 | 02:00

@loopse teef,
precies wat ik zeg(1.45). Wilders is waarschijnlijk nooit het uiteindelijke resultaat van de notule laten lezen. Hij heeft er nooit mee in kunnen stemmen dat deze juist zijn.

Wolff | 02-04-08 | 01:59

@ Bricktop 02-04-08 @ 01:55
Vandaar dat ik inderdaad net zei:
Misschien had Geert er niet op gerekend dat er iets in die orde genoteerd was...
Erg frappant/opmerkelijk is verder dat puntje A t/m E van die notities overeenkomen met de uiteindelijke film, en dat puntje F het einde dan toch weer anders is.
Je kunt mij niet vertellen dat je de eerste 5 goed gokt en de laatste mis hebt.
Of naderhand geschreven of aangepast, of wilders is toch even niet eerlijk

kopkaasknabbelaar | 02-04-08 | 01:59

zo al niet opgemerkt: iets zegt me dat het tijd is voor verkiezingen

hetluis | 02-04-08 | 01:58

@koerbagh ® 02-04-08 @ 01:51
Hoezo omgekeerde bewijslast? In het civielrecht komt het vrijwel altijd voor dat partijen elkaar beschuldigen. En partijen dienen die beschuldigingen dan maar aannemelijk te maken.

Kabinet beschuldigt Geert. Kabinet komt met stukken die al dan niet kloppen. Geert beschuldigt kabinet. De waarheid achterhalen heeft niets met omgekeerde bewijslast te maken. Die kan ook op andere manieren achterhaalt worden. Ik krijg het gevoel dat je er op de één of andere manier bang voor bent. Of vergis ik mij?

-edit | 02-04-08 | 01:58

@ nattebever 02-04-08 @ 01:15

Nee bever, ik trouw ook niet met de dorpsgek. En ik wil het niet reduceren tot een woordenstrijd. Wees realistisch. We moeten de zendelingen (al dan niet met mes of bomgordel) kwijt. En die gasten die een ongeletterde trien (excusez le mot) hier naartoe willen halen hebben het al een stuk lastiger dan 5 jaar geleden. Terecht. En ja, dat mag nog wel een stukkie lastiger worden. Net als profiteren en nooit bijdragen (en dat is niet alleen voorbehouden aan moslims). Maar ik blijf erbij dat we op Wilders' manier generaties lang tweederangsburgers creeeren. Moslims in het algemeen dus. Daar sta ik niet achter, daarvoor ken ik er misschien ook teveel. Dat kun je capituleren noemen (op GS is het eerder lef). Ze moeten wennen aan de toon en worden de tenen niet vanzelf langer, dan hebben ze pech gehad. Clash it is.
Koerbagh: je afkeer moet je niet verblinden.

Nonnes | 02-04-08 | 01:58

Mag ik nu wat porto op die Limbabwneese geblondeerde rotkop plakken en 'm op de bus gooien richting Moslimistan? Pleeeaaaasssee?

Wickie de Viking | 02-04-08 | 01:57

@Mislich 02-04-08 @ 01:46

Aha, dan is er (blijkbaar) niets aan de hand en kan ik lekker gaan slapen. Dank.

Canis Spurcus | 02-04-08 | 01:57

Als ik de stukken goed lees kom ik tot de volgende passages:
verslag NCTb:
Recent is de NCTb benaderd door de Hr. Wilders, met de mededeling dat hij voornemens is een film te produceren die als voornaamste boodschap zou moeten hebben dat de Koran een boek is dat oproept tot geweld en dat de Koran om die reden verboden zou moeten worden. Het ligt in zijn bedoeling om de betreffende film te laten uitzenden via de Nederlandse publieke omroepen in het kader van de zendtijd voor politieke partijen alsmede via de toonaangevende internetsite "YouTube". Het laatste zou een wereldwijde verspreiding tot gevolg kunnen hebben. In deze notitie wordt ingegaan op de inhoud van de film die in productie is, de planning van het productieproces, potentiële risico's van een aankondiging of verspreiding van deze film en mogelijke maatregelen

De rest kan gewoon informatie uit andere bron zijn.

Verslag van de ministers:
Op een vraag van de Mv J geeft de heer Wilders een nadere toelichting op de beoogde opbouw van de film en de beelden die daarin mogelijk getoond zullen worden.

Geen uitwerkingen van de opbouw van de film en wat er in getoond zal worden.

Ik maak me sterk dat na het gesprek met Wilders het verslag is opgemaakt waarbij de NCTb de informatie voor een tweede keer heeft ingebracht en de ministers zich beraden hebben over de gevolgen die dat zou kunnen hebben. Nergens kan ik ontdekken dat Wilders zelf op die specifieke onderdelen van die film is aangesproken en daarop weerwoord heeft gegeven

LoopseTeef | 02-04-08 | 01:57

koerbagh ® 02-04-08 @ 01:47

Een volksvertegenwoordiger moet niet ervan uitgaan dat de regering waardeloos beleid voert en dat ze liegt, ze moet controleren óf dat zo is. Een burger dient ervan uit te gaan dat er een waarheid is, die de kamer in zijn plaats moet proberen te achterhalen. Die kán anders zijn dan wat het kabinet voorstelt. Dat is wat anders dan 'ervan uitgaan dat'.

Maaier | 02-04-08 | 01:55

Wilders liegt ook niet, het kabinet ook niet....
De draai zit hem in het feit dat het kabinet een raadsel achtig document te voorschijn tovert. Staan geen feiten mbt wilders uitspraken in, enkel suggesties. Dit zou voor de rechter ook geen stand houden.
.
Dit is een aanval vanuit het kabinet jegens wilders uit pure angst, met als munitie suggestieve argumenten. Ze zijn louter bezig met beeldvorming. Geen feitelijke argumenten.

Wolff | 02-04-08 | 01:55

@kopkaasknabbelaar 02-04-08 @ 01:51
Tijdens enkele zooms leek het mij op een mailtje.. Aan de outlook header te zien. Maar er zijn meer vodjes in beeld geweest... De snelheid van openbaar maken verrast me iig. Dat gebeurt meestal alleen maar als het iemand erg goed uitkomt.

Bricktop | 02-04-08 | 01:55

@-edit 02-04-08 @ 01:50:
Je praat in ambtenarenlogica. Dus ofwel je bent ambtenaar ofwel je werkt meestentijds voor de overheid en samen met ambtenaren. Either way... bullshit smells the same when produced by a cow.

koerbagh ® | 02-04-08 | 01:54

In hoeverre kan je een kabinet vertrouwen dat de burgers met absurde boetes uitmelkt en dan beweert dat ze dit doen vanwege de verkeersveiligheid.
-
In hoeverre kan je een kabinet vertrouwen dat beweert dat de EU echt heel goed is voor NL maar dat niet kan aantonen.
-
In hoeverre kan je een kabinet vertrouwen dat als volksvertegenwoordiging stiekem toch de EU grondwet tekent hoewel het volk, waarvan zij de vertegenwoordiger zouden moeten zijn, overduidelijk tegen is.
-
Wie zal het zeggen wanneer die verslagen gemaakt zijn ?

Moi2 | 02-04-08 | 01:53

Het is onmogelijk dat Wilders liegt. Hij kan het hooguit bij het verkeerde eind hebben....

VanFrikschoten | 02-04-08 | 01:52

@koerbagh ® 02-04-08 @ 01:47
Nou, daar zijn we het zowaar eens, zeg. Ik ging helemaal met kaakklem mee om de onderste steen boven te krijgen. Ongeacht de uitkomst.

-edit | 02-04-08 | 01:52

@-edit 02-04-08 @ 01:45:
Omgekeerde bewijslast dus hè... dat is het punt. Maar dat je niet al te sterk bent in analogieën dat was me eerder vanavond al duidelijk geworden.

@Herman Flipsen 02-04-08 @ 01:46:
Ja, het was niet zozeer tegen je gericht, als wel een aanleiding om er even wat over te zeggen. Ik had het al gelezen.

koerbagh ® | 02-04-08 | 01:51

@ Bricktop 02-04-08 @ 01:46
Dan begreep ik m dus niet goed inderdaad.

Alhoewel een vodje ook gewoon een printje kan zijn van een reeds bestaand documentje.
Dan is overtikken niet echt nodig.
Opsturen zal vanavond echt niet per fax gebeurd zijn lijkt mij...

kopkaasknabbelaar | 02-04-08 | 01:51

mislich, jij bent zeker werkzaam bij de volkskrant?
ga eens heel snel slapen en morgen weer lekker rondhangen aan de koffie automaat.

Wolff | 02-04-08 | 01:50

Slaapt Joris op dit moment al of kan ik nu gewoon alles lullen over wat ik al wil ;)

btw snap eigenlijk heel de discussie niet... Iemand heeft gebruik gemaakt van zijn vrijheid en dan?

PiefPaf | 02-04-08 | 01:50

@Behaard smaalkopje 02-04-08 @ 01:49
Yep. Precies de reden waarom ik niet veel waarde hecht aan de inhoud..

Bricktop | 02-04-08 | 01:50

@koerbagh ® 02-04-08 @ 01:42
Ambtenaar?
Muhahahaha.
Je moest eens weten....

-edit | 02-04-08 | 01:50

@Bricktop 02-04-08 @ 01:39 Ik snap er ook niks van.
Maar het staat er wèl, en het breekt zo lekker de week.
Nu ga ik in coma. Truste.

Behaard smaalkopje | 02-04-08 | 01:49

@Maaier 02-04-08 @ 01:41:
Je moet er altijd vanuit gaan dat ze liegen. Elke andere houding is flauwekul.
De kamer, en Femke was weer de enige (samen met Jan Mao overigens), die dat scherp ziet. Je kan er godverdomme nooit voetstoots vanuit gaan dat wat de regering zegt waar is, dat moet nu juist de grondhouding van een parlementariër zijn. Dáár zitten ze voor in de kamer, dat is hun hele raison d'être, om die klootzakken in vak K te controleren en desnoods over elke komma te zeiken en elke mier te neuken.

koerbagh ® | 02-04-08 | 01:47

@Canis Spurcus 02-04-08 @ 01:36:

Hier de samenvatting:

Kamer is niet blij met Geert. Geert is niet blij met kamer en kabinet en is eigenlijk alleen in z'n nopjes met zichzelf en dat heeft ie dan weer gemeen met de kamer en het kabinet. Kamer valt Geert aan op propagandafilmpje en Geert is zich uiteraard van geen kwaad bewust en glibbert langs lastige vragen om vervolgens helaas o helaas om de oren te krijgen met een leugentje van zichzelf. Dan moet ie zeggen dat ie geflikt wordt, want dat klinkt z'n stemmertjes logisch in de oren, want de wereld is slecht en uit op Geerts ondergang, waar deze avond dus de inleiding van was. Maar geen nood o kleine neuenazimedemensjes, want Rita staat al te trappelen om Geerts werkstukje af te maken.

Mislich | 02-04-08 | 01:46

@koerbagh ® 02-04-08 @ 01:35
lees mijn comment van 00:39 ook even...
Het was een reactie op een vraag waar de notities te lezen waren, niet meer, niet minder.

Herman Flipsen | 02-04-08 | 01:46

@ kopkaasknabbelaar 02-04-08 @ 01:43
Je reactie is voor mij bedoeld? Dan snap ik jou ook ff niet :P Ik doelde op de snelheid van plaatsing van de stukken op teh internetz.. Leek me toch echt een vodje en nu is er al een transcript? Of is het vodje gewoon ff overgetikt door een ijverige ambtenaar?

Bricktop | 02-04-08 | 01:46

Ten aanzien van de verslaglegging tussen de Overheid en dhr Wilders.
Wilders geeft aan dat hij het niet nodig vindt dat er een notule wordt gemaakt van het gesprek.
De overheid, in persoon van de betrokken ministers, vindt dit wel.
De normale gang van zaken is dan dat Wilders niet achteraf de notule gelezen gaat laten worden. Jammer en misschien onjuist, maar wel waar.
Duidelijke conlusie dan, Wilders heeft geen invloed gehad op de officiele versie van de notule.
.
.
2e punt, de verslaglegging is wel degelijk juist mbt de bezorgdheid en wat wilders wel en niet gezegd heeft.
.
.
Neemt niet weg dat ik het eens ben met Wilders....
.
.
truste

Wolff | 02-04-08 | 01:45

@koerbagh ® 02-04-08 @ 01:42
Daar gaat het hier niet over, is het wel?

-edit | 02-04-08 | 01:45

@koerbagh ® 02-04-08 @ 01:24
U heeft gelijk. Maar is dit nu echt de hoofdzaak van vanavond (en de laatste dagen eigenlijk)?
Als de regering liegt, is dat (zoals met verve betoogd door CoJoNes) een ernstige reden om de komende tijd moeite met slapen te hebben.
Als Wilders liegt, cq politieke zelfmoord gepleegd heeft cq door het pluche politiek vermoord is, gaat het een ernstig lange tijd duren voordat we weer een tegengeluid horen op het moment dat de islamitische ideologie weer wensen, eisen en verlangens neerlegt mbt onze NL stijl van leven. Voor mij is dat eveneens een reden om slecht te slapen.

Maar inderdaad, uit een stemwijzer valt af te leiden welke waarden een partij zegt te ondersteunen en waardevol te vinden. Een blik op de laatste paar dagen (als voorbeeld) vertelt wat die stemwijzer in de praktijk waard zal zijn.

HY78. | 02-04-08 | 01:45

Zitten we toch met een kabinet dat,
A) een kamerfractie controleert (via AIVD)
B) een kamerlid intimideert (via 1 op 1 gesprekken)
C) een kamerlid voor leugenaar uitmaakt
D) en vervolgens geeneens verbaasd is dat Wilders kwaad wordt en achteloos de rest van de redevoering uitspreekt.
Wilders liegt niet.

tipo | 02-04-08 | 01:44

zuurkool 02-04-08 @ 01:37 Ja met 31-10-2007 is niets mis, op zo een datum mogen zelfs de koeien hazen vangen (tot uiterlijk 31-12).

Alleen wordt 31-10-2007 nerruguns genoemd in die notulen.
Zelfs de klabamka van de PvdA zag er "NOVEMBER" staan.
Alleen meende zij dat de "31" geen "3" bevatte, maar een doorgekraste nul.
Maar op 't moment dat zij dat zei keek ze net even rond in de eigen fractie.
Ja, dan is zo'n vergissing snel gemaakt natuurlijk ;)

Behaard smaalkopje | 02-04-08 | 01:44

@Maaier 02-04-08 @ 01:36
Het gaat niet om die mensen. Het gaat om het huis waar in die mensen wonen en waarvan de zelfbenoemde eigenaar de deur wagenwijd open laat en het huurbeleid verkwanselt aan alles en iedereen die er maar omheen woont. Niemand gaat mij er onder krijgen. Je wil niet eens naast me wonen als je raar bent... De pest heeft een gezicht: VanFrikschoten

VanFrikschoten | 02-04-08 | 01:44

@koerbagh ® 02-04-08 @ 01:37
Daar ga ik, als persoon zeker niet van uit. Nu ga je uiteraard mij post @01:39 erbij halen om die stelling onderuit te halen, maar dat is een weergave hoe de zaken geregeld zijn. Ik ken ook de gevallen waarin de overheid schromelijk en schandelijk leugens heeft verspreidt. En in deze casus heb je mij nergens zien beweren dat ik dit uitsluit. Wilders kán gelijk hebben. Hirshi Balin ook.

Kortom: ik ben redelijk blanco in dit geval en ik constateer dat jij wel partij kiest. Ik wil de naackte waarheid kennen. Hoe die ook luidt, zei ik al. Wat jij?

-edit | 02-04-08 | 01:44

'k Vond Wilders niet sterk debaten vandaag. Traag, weinig argumenten, veel herhalingen, niet altijd overtuigend. Wel gedreven en heldhaftig zo in z'n eentje in die Tweede Kamer. 'k Denk dat 'm dat uiteindelijk toch veel aanhang gaat opleveren.

Vraag blijft toch wel; was er een acute crisisdreiging of heeft Balkenende die dreiging in scene gezet en opgepookt en waarom dan wel? Geruststellende antwoorden op deze vragen lijken egenlijk bij voorbaat uitgesloten.

dawg | 02-04-08 | 01:43

-edit 02-04-08 @ 01:39

nee, dat is een goed gebruik, geen 'geregelde verhouding'. IN dit kader dien je op 0 te beginnen.

Maaier | 02-04-08 | 01:43

@ Bricktop 02-04-08 @ 01:39
Blijkbaar belangrijk genoeg om als weerwoord tegen wilders te gebruiken.
Andere mogelijkheid:
Wilders had even niet bedacht dat er zulks aantekeningen waren en moet nu ineens een andere uitweg zoeken...
Nog ff volhouden dus tot zich een andere mogelijkheid voordoet dunkt mij...

kopkaasknabbelaar | 02-04-08 | 01:43

@ 01:42:
want = wat

koerbagh ® | 02-04-08 | 01:43

*sluit zich blind aan bij Pat Condel*

Canis Spurcus | 02-04-08 | 01:42

@-edit 02-04-08 @ 01:39:
Bewijs even het niet bestaan van god, wil je. Tjongejonge... het is te merken dat je ambtenaar bent. Allemachtig want een kromme kul komt er uit je toetsenbord.

koerbagh ® | 02-04-08 | 01:42

koerbagh ® 02-04-08 @ 01:37

Dat argument is wel heel makkelijk om te draaien koer. Dat kun je beter. En nee, Cojones opsomming van politieke leugens is geen argument om te veronderstellen dat ze nu niet de waarheid spreken.

Maaier | 02-04-08 | 01:41

@Behaard smaalkopje 02-04-08 @ 01:32
Ik snap ff iets niet, maar dat kan liggen aan de tijd *gaap*.. Die stukken staan nu (al) op die site, terwijl ze pas vanavond laat, zo rond de tijd van plaatsing (22.44u?) niet meer onder het kopje vertrouwelijk geschaard hoeven te worden?

Dat vind ik dan wel erg snel gegaan..

Bricktop | 02-04-08 | 01:39

bottehond 02-04-08 @ 01:22

En hoe vind men die, die ethische uitweg... Mijn waarde, ik vrees dat zoals het verleden heeft uitgewezen (de eeuwige conjunctuur van de historie) east -vs- west gaat meeten. Er zijn teveel strubbelingen onderling, teveel leugens, corruptie en bedrog. Wat dunkt u. .?

De Regisseur | 02-04-08 | 01:39

@koerbagh ® 02-04-08 @ 01:35
De verhoudingen zijn in dit Nederland zo geregeld dat de minister de waarheid spreekt tenzij de kamer anders oordeelt. Aan Wilders de nobele taak om het ongelijk van de minister aan te tonen en de rest van de kamer en het volk te overtuigen. Wat begrijp je niet van de parlementaire democratie?

-edit | 02-04-08 | 01:39

* Sluit zich aan bij het legertje van VanFrikschoten *@ 1:33

kopkaasknabbelaar | 02-04-08 | 01:39

kom op zeg, ik ga geen 4000 berichten lezen!

Canis Spurcus | 02-04-08 | 01:38

@Behaard smaalkopje 02-04-08 @ 01:32
31-10-2007 daarentegen

zuurkool | 02-04-08 | 01:37

@-edit 02-04-08 @ 01:33:
Nee, jij gaat er vanuit dat wat het kabinet en de ambtenarij zegt waar is. Lijkt me geen grondhouding voor waarheidsvinding.

koerbagh ® | 02-04-08 | 01:37

LoopseTeef 02-04-08 @ 01:32

Neen. Hij kan wel degelijk andere info krijgen van Wilders zelf of over wilders via veiligheidsdiensten. Maar dan stuurt ie nog steeds niets aan.

VanFrikschoten 02-04-08 @ 01:33

Goed plan, maar hoe gaat die 6-10% de komende 50 jaar jou eronder krijgen?

Maaier | 02-04-08 | 01:36

Verdomme ik heb die hele zooi gemist de aflopen dag. Iemand een samenvatiing?

Canis Spurcus | 02-04-08 | 01:36

@Herman Flipsen 02-04-08 @ 01:28:
Daar staat dus nergens dat Wilders dat gezegd heeft, het is een veronderstelling van Hirsch Ballin. Waar heeft 'ie dat vandaan? Wilders zegt dat hij dat niet in dat gesprek heeft gezegd. En in het debat vanavond wilde Hirsch Ballin niet zeggen wat de bron dan wél is. Hij heeft nadrukkelijk niet gezegd dat Wilders dat in het gesprek heeft gezegd. Comme c'est curieux n'est-ce pas?

koerbagh ® | 02-04-08 | 01:35

Biomassa gaat nu slapen (mits gentle giant het goedkeurt natuurlijk)...

Biomassa | 02-04-08 | 01:34

@koerbagh ® 02-04-08 @ 01:28
Oh ja. Da's waar ook. Hoewel het opvallend is dat jij banger voor de waarheid lijkt te zijn dan ik. Waarom melden we ons beiden niet aan als lid van een onafhankelijke waarheidscommissie die de onderste steen boven krijgt? Het zal je verbazen, maar ik wil écht de waarheid kennen. Hoe die ook luidt.

-edit | 02-04-08 | 01:33

Stir Glenfarclas II 02-04-08 @ 01:29

kwalijke zaak, zoals die Brown het opschrijft. Ga ik morgen eens verder bestuderen.

Maaier | 02-04-08 | 01:33

Honderden jaren heeft dit volk gevochten tegen de zee, de Fransen, de Spanjaarden, de indoctrinatie van de katholieke kerk en tegen de Nazi's en dan zouden we nu gaan buigen voor een geïmporteerde religieuze indoctrine? Buigen voor andere landen die ons het liefst van de aardkloot zien verdwijnen. Aan u is de keuze, maar ik zeg u: NOOIT zal IK mijn Neerlands bloed verloochenen en sterf liever op het slachtveld dan te leven als een slaaf onder het juk van de Islam!

VanFrikschoten | 02-04-08 | 01:33

Als Balkenende JapannerT was met nog enig eergevoel in zijn donder dan krijgen we morgen een leuke krantenkop.
=out

nattebever | 02-04-08 | 01:32

Ten eerste: 31-11-2007 is een niet-bestaande datum.
Zo'n dagtekening geeft te denken.

Ten tweede: Hirsch Ballin is ongeloofwaardig. Daar kan hij op zich niets aan doen, zo is hij namelijk geboren. Maar het laat zich vast stellen dat HB niet alleen het praten met meel in de mond heeft uitgevonden, maar bovendien met het klimmen der jaren steeds meer de voorkeur aan die walgelijke expressiewijze geeft.

Ten derde: In geen van de stukken staat "Wilders zei dat hij ging scheuren". Er staat slechts dat Joustra, Ballin en Ter Horst over die eventualiteit paniekerige teksten spraken.
Men vindt het op dit moment opportuun om te verkopen dat zulks betekent dat Wilders dat ook zèlf zei. Maar dat is niet zo, en dat staat zelfs niet in die opgepoetste notulen. 't Is slechts suggestief spelen met woorden wat Ballin doet.

Ten vierde: Met het aantal leugens dat van oudsher vanuit Den Haag en de lagere overheden wordt verspreid kan men met gemak een 2e Afsluitdijk aanleggen, 3 maal zo hoog als de eerste. Het aantal voorbeelden (geheel los van Wilders) is ontelbaar. Fotorolletjes raken er spontaan van kwijt. Het is de Haagse standaard-modus-operandi. Henk Kamp zou beter moeten weten.

Check zelf de teksten van die notulen:
www.elsevier.nl/nieuws/politiek/artike...
www.elsevier.nl/nieuws/politiek/artike...

Behaard smaalkopje | 02-04-08 | 01:32

Maaier 02-04-08 @ 01:26

dan heb je het systeem niet goed begrepen. Hij zal toch aan zijn informatie moeten komen en dat gaat toch echt volgens de regelen der kunst zoals die al een eeuw bestaat in Nederland. Hij gaat de minister van Justitie geen informatie geven die de min van Biza al heeft via haar AIVD. Het scenario dat werd geopperd zou dan een U-bocht constructie geweest moeten zijn en dan liegt het hele kabinet

LoopseTeef | 02-04-08 | 01:32

@koerbagh ® 02-04-08 @ 01:28

Thanks voor de bewijzen. Mij heb je overtuigd.

Mislich | 02-04-08 | 01:32

bah dat vuile lachje van balkenende toen hirsch ballin met zn varkensoogjes zn papiertje voorlas...

zuurkool | 02-04-08 | 01:32

gentle giant 02-04-08 @ 01:10
Ach Edele Gigant, dan bevind ik mij hier in elk geval in goed gezelschap...1395 reaguurders waarvan er minstens een stuk of duizend inhoudelijk niks toevoegen aan welke discussie dan ook! Maar daar ben jij (gezien jouw nick) blijkbaar een uitzondering op? Jouw bijdrages dwingen mij telkens weer tot een andere kijk op de werkelijkheid en ik vraag me nog steeds af waarom onze Edele Gigant het nog niet tot afgestudeerd socioloog heeft gebracht.. Maar wie weet schop je het ooit nogges zover?!

Biomassa | 02-04-08 | 01:31

Moet ik nu respect krijgen voor de regering? Dat ze mij laten weten dat ze flinke overuren draaien?

Wat ik er een beetje van begrepen is is dat:
31 November boven de notule staat oid? Waarin het gesprek tussen Wilders en consorten is vastgelegd? Maar zeg nou zelf. Heel kabinet op de schop, of 1 persoon in dit geval Wilders de zwarte piet toespelen. 1+1=2 en als ik zo de beelden zie dan kan ik me niet indenken dat Wilders leugens verkondigd.

En dan nog iets over de regering. We stemmen op de goede idealogie van een partij. Die partij staat voor zijn/haar standpunten en dan vervolgens wordt hier een beetje in gecompenseerd. Misschien een idee op na elk jaar even het VOLK te vertellen wat er is uitgevoerd van die plannen, welke niet en welke zijn veranderd en door wie! Dan weet ik tenminste op wie ik moet stemmen. Iemand die standvastig is.

Ik zeg opzouten met dit kabinet. Ze brengen meer ellende dan goeds. Economie was in trek. Hup het gaat FFIES wat beter en graaien maar!!!!! Stelletje lutsers. En geen enkele hollander haalt het in zn hoofd om maar eens te gaan demonstreren. Neej, kamervragen en debatten over Wilders.

Trusten!

NaZa | 02-04-08 | 01:29

mark twain 02-04-08 @ 01:26
O het was maar een pavlov reactie van een intellectueel afgestompte atheïst. Daar ga ik mijn energie niet aan verspillen.

Jeremia | 02-04-08 | 01:28

@-edit 02-04-08 @ 01:26:
Dat wist ik al, je bent te dom om voor de duvel te schijten. Next.

koerbagh ® | 02-04-08 | 01:28

copy2devnull 02-04-08 @ 01:24

Los van je ridicule argumenten, moet je op elsevier.nl gaan kijken, je hebt ze wel die documenten. Of ze echt zijn, dat is de vraag.

Maaier | 02-04-08 | 01:28

Goed nieuws. De VN is nu ook om. Vrijheid van meningsuiting behoort voortaan tot het verleden. Bye bye universele mensenrechten.

richarddawkins.net/article,2416,n,n

Quote:

The internationally agreed limits to Freedom of Expression are detailed in article 19 of the legally binding International Covenant on Civil and Political Rights and are already referred to in the preamble to the resolution. If abuse of freedom of expression infringed anyone's freedom of religion, for example, it would fall within the scope of the Special Rapporteur on Freedom of Religion.

Stir Glenfarclas II | 02-04-08 | 01:27

@ Jeremia 01:19

Ik wil altijd alles 4 en 5 maal aan iedereen uitleggen, maar voor hergeboren
christenen maak ik een uitzondering. Zondag is het kutweer en veel succes
met het rondbrengen van de " Wachttoren".

mark twain | 02-04-08 | 01:26

@koerbagh ® 02-04-08 @ 01:24
Ikke! Want het bewijs voor jouw stelling is menigeen ontgaan. Doe eens aantonen wie er liegt? Ik zou het graag willen weten.

-edit | 02-04-08 | 01:26

koerbagh ® 02-04-08 @ 01:24

De staatsmacht, ambtenaren en kamerleden zouden wel eens niet te vertrouwen kunnen zijn. Het zijn godverdomme net mensen.

LoopseTeef 02-04-08 @ 01:21

Daarom stuurt ie ook geen inlichtingediensten aan, maar mag ie informatie bijelkaar plakken en doorsturen naar het kabinet

Maaier | 02-04-08 | 01:26

VanFrikschoten 02-04-08 @ 01:22
Top.
Denk wel eens dat iemand die niks te vertellen heeft ook niet zo'n boodschap heeft aan de vrijheid om niks te vertellen. Enfin, dat werd vanavond wel duidelijk.

nattebever | 02-04-08 | 01:26

koerbagh ® 02-04-08 @ 01:24

Tot die conclusie was ik 30 jaar geleden ook al gekomen. En ze hebben in die tijd niks gedaan om het tegendeel te bewijzen

LoopseTeef | 02-04-08 | 01:25

@VanFrikschoten 02-04-08 @ 01:22
Hoe zit het dan goddomme met de vrijheid van planeet? Nou?

-edit | 02-04-08 | 01:25

Die Balin heeft het steeds over 'notities'. Waarom worden die notities dan niet geproduceerd... Waarschijnlijk omdat die er niet zijn! Die Ter Horst is ook een doos. Die geloof ik sowieso nooit.

copy2devnull | 02-04-08 | 01:24

Whimpysinger 02-04-08 @ 01:18

Dan heeft JOustra ze niet uit elkaar kunnen houden. In ieder geval, als dat het geval is, heeft het jkabinet gelogen dus moet ze vallen.

kersenflap 02-04-08 @ 01:03

Als ie met open vizier heeft gestreden, zou hij het ook best tegen HB & TJ gezegd kunnen hebben

Maaier | 02-04-08 | 01:24

Dat is democratie,
macht aan het volk. Het hele debat gezien, kennis genomen van de standpunten. Wat ga ik stemmen Geert, Balkie of toch maar Bos?
nl.youtube.com/watch?v=5uvSgG8ZonQ&...

Medium-Tali-BAN | 02-04-08 | 01:24

Goed, zijn we er al uit? Dat de staatsmacht en ambtenarij niet te vertrouwen is?
Als iemand NIET tot die conclusie komt na vanavond heeft 'ie niet goed opgelet.

koerbagh ® | 02-04-08 | 01:24

@LoopseTeef 02-04-08 @ 01:16
Nee hoor. Wilders heeft niets tegen moslims, volgens eigen zeggen (recent).

-edit | 02-04-08 | 01:24

mark twain 02-04-08 @ 01:18
Gelijdelijk, Twain?
Laat mij maar voor mezelf en tegen mevrouw Nonnes spreken. Brokkie dialoog, maar... natuurlijk zonder elkaar te KWETSEN.

nattebever | 02-04-08 | 01:23

Naar de hel met de kletsmajoors die het dun door de broek loopt van een dom filmpje met een al lang bekende boodschap! U conformeert zich maar aan de vrijheid van meningsuiting en anders zoekt u maar een planeet voor u zelf!

VanFrikschoten | 02-04-08 | 01:22

bottehond 02-04-08 @ 01:13
Dat kan inderdaad, anders nog iets. . ?

De Regisseur 02-04-08 @ 01:15

Wensen zat, maar tis een aardige parameter. Een ethisch verantwoorde uitweg, dat zoeken we.

bottehond | 02-04-08 | 01:22

@Whimpysinger 02-04-08 @ 01:18
Op die vraag van Marijnissen heeft hij ontkennend geantwoord.

-edit | 02-04-08 | 01:21

Whimpysinger 02-04-08 @ 01:18

Dat scenario zou best eens kunnen kloppen. Maar dat zou ook aangeven dat Joustra geen knip voor de neus waard is als het gaat om het aansturen van inlichtingendiensten. Dan weet ie niet hoe hij objectieve verslagen moet maken met bronvermelding en al. En dus begrijp ik ook dat ie niet voor vol wordt aangezien in de Europese inlichtingenwereld

LoopseTeef | 02-04-08 | 01:21

@VanFrikschoten 02-04-08 @ 01:16, Sieg!

gentle giant | 02-04-08 | 01:21

EEN VERTONING 1 APRIL WAARDIG!

QZNYWRLD | 02-04-08 | 01:20

conclusie:

Garret Weldon is en blijft een lelijke mongool zonder oplossingen

derechtsesocialist | 02-04-08 | 01:20

-weggejorist-

Pl4tium | 02-04-08 | 01:20

mark twain 02-04-08 @ 01:14
Leg eens uit.

Jeremia | 02-04-08 | 01:19

@ nonnes 01:09

Het kan niet anders dan dat nattebever het daar eigenlijk diep in zijn hart ook wel mee eens is. Maar ja, gelijdelijkheid en nuances doen het niet zo leuk.

mark twain | 02-04-08 | 01:18

Mogelijk scenario: Joustra heeft in zijn rapport verslag gedaan van zowel zijn gesprek met Wilders als van info die hij buiten Wilders om heeft verzameld (afluisteren e.d.), en Hirsch Ballin heeft die twee soorten gegevens niet goed uit elkaar weten te houden.

Whimpysinger | 02-04-08 | 01:18

Jeremia 02-04-08 @ 01:10
Oké, was ik even vergeten. 't Is niet mijn ding, maar dat zal je niet verbazen. Op een ander topic zou ik je het vel over de oren trekken, maar dat lijkt me nu niet nodig.

nattebever | 02-04-08 | 01:18

@ bottehond 02-04-08 @ 01:13

Sorry Botte, maar ik ben ineens alle oplossingen vergeten die niet gingen over onderdrukken en rechten ontnemen.
Het kwaad van de Islam in het groot heb ik toch nog steeds helder voor de geest. Gek.

Nonnes | 02-04-08 | 01:17

Ik vind wel dat iedereen iedereen na zit te wauwelen. Bij mijn weten heeft Wilders nooit gezegd dat ie de moslims wilde uitzetten. Alleen geen nieuwe moslims er bij en criminele moslims MET dubbele papoorten uitzetten. Hij weet dus goed wat ie wil. Kun je mee eens zijn of niet

LoopseTeef | 02-04-08 | 01:16

@bottehond 02-04-08 @ 01:13
Oh? Ik heb er bosjes niet uit kunnen zetten, heur.

-edit | 02-04-08 | 01:16

Al die politieke partijen die zo vol zitten met aversie tegen een kritisch filmpje en geen kans laten liggen om de PVV te demoniseren. Wat hebben die u gebracht? Belasting op belasting! De grenzen open gezet voor volk waarvan voor af bekend is dat 90% nooit een baan zal hebben en op onze kosten leeft. Ze hebben onze trots verkwanseld aan de macht van de EU voor hun eigen gepreidde bedjes als ze uit de politiek stappen. Het Nederlandse volk bepaald hier niet meer de regels aber Frankreich und England! Wir müssen nur zahlen! Dazu sol ein Ende kommen!

VanFrikschoten | 02-04-08 | 01:16

Een leugendetector is niet nodig hoor sikkeneur. Wel lastig dat je te maken hebt met aan beide kanten leugenaars, maar in dit geval is het duidelijk dat Wilders liegt. Z'n "zelfvertrouwen" schrompelde ineen. Als hij de waarheid sprak zou hij de onderste steen boven willen, maar niks van dat al. Aan hirsch en balk kon je zien dat ze de waarheid aan hun zijde hadden. Niet zo moeilijk dat te zien, want zo heb ik ze nog nooit zien kijken. Mensen die achter balk en co of wilders of een vd andere leugenaars uit de kamer aanlopen zullen het niet zien. Die letten sowieso niet op.

Mislich | 02-04-08 | 01:16

Nonnes 02-04-08 @ 01:09
Je kunt alles reduceren tot een woordenstrijd - de strijd zul je dan zeker verliezen.
Er is niets op tegen om onze verworvenheden tijdelijk in de ijskast te zetten tot behoud van juist die verworvenheden. Daar zijn ijskasten voor.
Sommigen komen hier omdat ze vrij willen spreken. De meesten omdat NL (nog) een verzorgingsstaat is. Die laatste groep - out; of ga jij dat onderhouden? Enfin, het debat gaat niet over alle immigratie, maar om moslimimmigratie (inclusief importhuwelijken) en de totale incompatibiliteit tussen islam en het westen.
Daarin zie ik alleen maar een uitweg, geen samenleving op langere termijn. Jij trouwt toch ook niet met de dorpsgek?

nattebever | 02-04-08 | 01:15

bottehond 02-04-08 @ 01:13
Dat kan inderdaad, anders nog iets. . ?

De Regisseur | 02-04-08 | 01:15

@ Sir Lance 02-04-08 @ 00:58
Of de oplossing van de PVV werken weet ik niet, maar na 40 jaar kan wel gesteld worden dat de oplossingen van de opeenvolgende kabinetten vwb de integratie in ieder geval niet hebben gewerkt.

spanarchist | 02-04-08 | 01:15

@ Jeremia 01:10

Is er niemand in uw nabijheid? Heeft u het alarmnummer van de ambulance?

mark twain | 02-04-08 | 01:14

@Biomassa 02-04-08 @ 01:10, neuh, bij deze, complimenten van een kortzichtige idioot.

gentle giant | 02-04-08 | 01:14

@LoopseTeef 02-04-08 @ 01:09
Tsja: het lijkt mij niet logisch dat je zelf naar de coördinator terrorismebestrijding stapt om te vertellen dat je een film gaat maken zonder het erover te hebben. Dat vind ik nogal ongeloofwaardig aan het verhaal van Wilders.

-edit | 02-04-08 | 01:14

en omdat je 'de moslims' ook niet kan uitzetten.

Nonnes 02-04-08 @ 01:04

Ja hoor.

bottehond | 02-04-08 | 01:13

ik ben ff 3 uurtjes naar een verjaardag ik kom terug en wat nu??? ik heb wat gemist geloof ik ?

Behangdelul | 02-04-08 | 01:13

@nattebever 01:08

Ik had nog trek in en biertje.

mark twain | 02-04-08 | 01:12

* 02-04-08 @ 01:08

www.nujij.nl/peiling-meerderheid-vindt...

070 legitimeert het laf islamappeasen en de inmiddels

Persoonlijke Vendetta

van de Balk jegens Wilders vanwege Wilders radicale voorstel de koran te verbieden. Te gemakkelijk en beschamend.

bottehond | 02-04-08 | 01:11

nattebever 02-04-08 @ 01:05
Uiteindelijk heb ik als wedergeboren christen als het er werkelijk op aan komt niets te maken met het cultuurchristendom van het CDA, de CU en de SGP. Het CDA is in wezen niet christelijk. Het is een lege huls met een gelovig vernisje erop. Het is zelfs de vraag of de CU en de SGP dat zijn.

Jeremia | 02-04-08 | 01:10

@01:08

Bent u familie van Char?

mark twain | 02-04-08 | 01:10

Ja dat zal best dat ze 200 maatregelen hebben voorgesteld. Maar Wilders gooit zijn eigen glazen in, en blaat onzin over het verbieden van een religieus boek (censuur) en een aantal andere veel te overdreven of zelfs illegale oplossingen, en daardoor luistert er niiemand meer naar hem. Dat is dom. En dus wordt hij gemarginaliseerd. En dat is jammer. Want hij heeft een aantal heel goede opvattingen die te weinig gehoord worden.

Sir Lance | 02-04-08 | 01:10

gentle giant 02-04-08 @ 01:03
Moet ik dat belangrijk vinden? En zo ja, waarom dan???

Biomassa | 02-04-08 | 01:10

@ nattebever 02-04-08 @ 01:07

En dat is niet zo. De weg is de verleiding van de verworvenheden van het westen.

Nonnes | 02-04-08 | 01:09

-edit 02-04-08 @ 01:02

Ik weet het ook echt niet. Ik vertrouw het kabinet niet en van Wilders weet ik niet of die liegt. Ik ben eerder geneigd om hem wel te geloven......... hij was vrij resoluut toen iemand voorstelde om de verslagen te laten komen. Die lagen natuurlijk al lang vervalst e wel klaar, want ik neem aan dat het kabinet ook heeft besloten welke verdediging ze zouden voeren: Wilders heeft gepraat en als bewijs hebben we de verslagen, dus zie je wel dat we een crisis moesten vrezen! Wilders had natuurlijk al lang afschriften van die verslagen moeten hebben, ook door hem geparafeerd.
Weet je wat: ik wacht toch maar gewoon op het eerste lek op het ministerie

LoopseTeef | 02-04-08 | 01:09

bottehond 02-04-08 @ 01:04

Gemist. Er kwam voor de tweede keer die mooi zingende mevrouw met lekkere memmen op m'n tv voorbij. De cue voor mij om mijn nest op te zoeken. Morgen weer een dag. Trusten all.

Flodder | 02-04-08 | 01:08

mark twain 02-04-08 @ 01:05
Praat je nu in je slaap? Je moet een nachtmerrie hebben, dat je het woord richt tot een ondode.

nattebever | 02-04-08 | 01:08

Ik denk dat Wilders wel op kan doeken, zelfs als hij gelijk heeft.

* | 02-04-08 | 01:08

@Flodder 02-04-08 @ 01:01
Nee, later is dat geworden: "Ik zou het erg vinden dat er iets met je familie gebeurt."

tipo | 02-04-08 | 01:07

Nonnes 02-04-08 @ 01:04
Ach, waar een wil is, is een (uit-)weg.

nattebever | 02-04-08 | 01:07

Sikkeneur 02-04-08 @ 01:02

Eensch

*

Nonnes 02-04-08 @ 01:04

Oneensch en niet zo'n beetje.

bottehond | 02-04-08 | 01:07

@ Sir Lance 02-04-08 @ 00:48
Ik wil het ook niet geloven, maar sluit het zeker niet uit.
JPB ziet zichzelf, in tegenstelling tot een groot deel van de bevolking, als een groot leider en ambieert imho een Europese topfunctie. Vandaar ook de verlenging van de Afghanistan-missie, de Europese knieval zonder tweede referendum, het weggeven van de KLM, het niet inmengen bij de ABN-kwestie en het feit dat hij er geen problemen mee heeft dat NL relatief de grootste betaler aan Brussel en aan de ontwikkelingslanden is. Alles om het buitenland tevreden te houden.
Dan komt het niet uit dat je een relatief klein probleem zoals deze film onnodig tot enorme proporties opblaast, daaaruit straalt geen leiderschap. De enige manier om deze idiote reactie te verantwoorden is door dit soort onzin te verkondigen, "het was wel heel erg, maar ik heb het gelukkig opgelost". Iemand die een volkomen zinloze oorlogsmissie ondanks afspraak met twee jaar verlengd zodat zijn politieke vriend de Hoop Scheffer geen gezichtsverlies lijdt, ondanks de risico´s voor de soldaten aldaar, acht ik tot veel in staat.

spanarchist | 02-04-08 | 01:06

Jeremia 02-04-08 @ 01:02
En dat zegt, uit jouw mond, heel wat. Of rangschik je het CDA niet onder de gristelijke partijen? Waaronder dan wel?

nattebever | 02-04-08 | 01:05


@ van dal 00:55

Of iemand wel of niet slim is doet er soms in het geheel niet toe, toch?
Neem nou eens de Jehova's getuigen. Oke, je hoeft het niet met ze eens te zijn, maar je gaat toch geen onderscheid maken tussen een slimme en minder slimme blijde verkondiger van de boodschap van de Heer of wel soms?
Welnu, waarom doe jij dat nu wel bij de Botte?

mark twain | 02-04-08 | 01:05

@ bottehond 02-04-08 @ 00:55

Jaja, voor jou is dat natuurlijk een retorische vraag.
Maar Wilders is nu hier de issue wel. Trek het even niet breder. Wilders heeft misschien de functie van stormram, maar het moet echt gematigder en vooral doordachter in mijn optiek. Alleen al omdat je de moslims niet moet willen degraderen tot tweederangsburgers (ja, daar hebben we echt allemaal last van) en omdat je 'de moslims' ook niet kan uitzetten.

Nonnes | 02-04-08 | 01:04

@ Flodder

tsjek Ned 2.Kaakklems' Judaskus.

bottehond | 02-04-08 | 01:04

@Biomassa 02-04-08 @ 01:00, heeft iemand je al gecomplimenteerd met je nick?

gentle giant | 02-04-08 | 01:03

Ik geloof er geen ene donder van dat Wilders dergelijke uitlatingen zou hebben gedaan. Je kunt de man veel verwijten, maar níet dat hij niet met open vizier strijd. Dit is een opzetje van die vieze gluiperd Hirsch Balin.

kersenflap | 02-04-08 | 01:03

*kuch.. glimmende laarzen aan doet*

VanFrikschoten | 02-04-08 | 01:03

LibertasSimplex 02-04-08 @ 00:58

The thruth is in the eye of the beholder.

Flodder | 02-04-08 | 01:02

Voor straf iedereen in de 2e kamer verplicht aan de leugendetector, zodat het volk kan zien wie er liegt tijdens de debatten....

Hé, ik heb het kunstje door (spatie enzo) *KLIK*

Sikkeneur | 02-04-08 | 01:02

CoJoNes 02-04-08 @ 01:01
Hoe combineer je dat toch met rauwkost en yoghurt.

LibertasSimplex | 02-04-08 | 01:02

@LoopseTeef 02-04-08 @ 00:53
Zou kunnen dat hij slachtoffer is van het systeem. Maar dan zeg ik: eigen schuld, dikke bult. Wilders is geen groentje in de politiek. Heeft de nodige kamerjaren achter de rug en daarvoor is hij fractiemedewerker van de VVD geweest. Die man weet tot in de poriën hoe Den Haag werkt. Daarom hecht ik minder waarde aan zijn "nietus".

-edit | 02-04-08 | 01:02

Boven het Maaiveld 02-04-08 @ 00:59
De integriteit van Balkenende haalt als je het mij vraagt ongeveer het niveau van de nu aan banden gelegde belspelletjes op de tv.

Jeremia | 02-04-08 | 01:02

tipo 02-04-08 @ 00:52

Dat pleit weer voor de authenticiteit van het stuk.

Flodder | 02-04-08 | 01:01

@Sikkeneur
Nee, dat kun je dus niet. Mijn voorbeelden zijn niet volslagen blind gekozen. Het zijn feitelijke leugens.

CoJoNes | 02-04-08 | 01:01

Comments (1337) LEET COMMENTS!

De Regisseur | 02-04-08 | 01:00

Sir Lance 02-04-08 @ 00:58

Wie heeft je wijsgemaakt dat de PVV geen oplossingen heeft? Ze hebben meer dan 200 maatregelen tegen de islamisering voorgesteld. Spoor jij wel, hee?

bottehond | 02-04-08 | 01:00

Wilders is een waardeloze L*L !! Lang leve Lingo!
Ik wil over over dit onderwerp geen enkele uitspraak meer doen, zolang iedereen Lingo blijkbaar belangrijker vindt dan de uitzending van dit debat!

Politiek wordt zowiezo beschouwd als onbegrijpelijk voor "sukkels" en het liegen en bedriegen levert bij de aanhang van Wilders resultaat op.. Dus steun ik de standpunten van Wilders niet, maar hij heeft wel gelijk! Sukkels genoeg in Nederland die hem zomaar blindelings vertrouwen.. Dat heeft Wilders wel beter dan wie dan ook begrepen en dat is uitermate knap! Hij is de enige echte Kampioen "belazeren van kortzichtige idioten"!!!

Biomassa | 02-04-08 | 01:00

@Sikkeneur 02-04-08 @ 00:52
Nee. Maar hoe bestaat het dat een land met 10 partijen nog geen gat in een natte krant weet te slaan? En dan noemen die negen partijen Wilders maar een extremist. En dan laat de PVV maar extreem zijn! Het gaat er om dat de problemen worden opgelost en als anderen daar niet toe in staat blijken met hun christelijke en sociale ideologie die al decennia faalt dan moet het maar eens over een andere boeg.

VanFrikschoten | 02-04-08 | 00:59

Reykjavik 02-04-08 @ 00:54

Doe de Autonomen eensch mobiliseren. Wat voor nut hebben die anders, als ze niet tegen deze staatsfraude zijn? Leefde Seveke nog maar, die mocht ik wel.

bottehond | 02-04-08 | 00:59

@Gravin v Kippenbouth 02-04-08 @ 00:50
Ik ken die stichting, maar dat wil nog niet zeggen dat alles wat daaruit (of van de hand van medewerkers ervan) voortkomt ook meteen een standpunt van de partij is.

Herman Flipsen | 02-04-08 | 00:59

"Vleugels vindt dat premier Balkenende op merkwaardige manier opereert door te stellen dat hij niets van de inhoud weet."
Dit is wel verdacht natuurlijk. Weet iemand het precieze citaat van Balkenende dat hierbij hoort?

reagurotron | 02-04-08 | 00:59

Het lijkt er sterk op dat er een stukje notulen is "toegevoegd". Het verhaal eindigt al nagenoeg in de voorlaatste alinea. Toch komt er ineens een soort "tenslotte" bij met daarin uitsluitend zaken die JP vrij moeten pleiten. Lijkt erg doortrapt.

Boven het Maaiveld | 02-04-08 | 00:59

Wilders heeft geen oplossingen, maar zijn constateringen zijn goed, en helemaal het feit dat hij ze uitspreekt. Daarvoor is zeer veel moed nodig. Zijn "radicale" woorden maken het makkelijker voor de rest (Rutte, etc.) om ook openlijker over de islam te spreken. Ook goed. Maar hij heeft geen oplossingen (ja oplossingen die niet binnen de grenzen van onze wetten vallen) Daarom wordt hij aangevallen. En daarom heeft hij geen weerwoord. Maar dat wil trouwens niet zeggen dat de oplossingen die de linkse kerk aandraagt werken.

Sir Lance | 02-04-08 | 00:58

Het enig oprechte in dat hele debat dat ik heb gezien, is de ontzetting van Wilders geweest.

LibertasSimplex | 02-04-08 | 00:58

bottehond 02-04-08 @ 00:52

Mocht het zover komen, pak ik alsnog de wapens op. Beloof ik je.

Flodder 02-04-08 @ 00:55

*lebber*
www.sanbornscandies.com/moldedchocolat...

( psst: Wilders liegt niet. Instinct. Al zou het mij niet deren, geef ik grif toe )

bottehond | 02-04-08 | 00:57

CoJoNes 02-04-08 @ 00:50
Je kan het ook politieke keuzes noemen....,. Daar hoef je het niet mee eens te zijn, maar om het dan gelijk maar leugens te noemen.....?

Sikkeneur | 02-04-08 | 00:56

@Flodder 02-04-08 @ 00:55

Ik doe mee....... *zoekt plunjebaal*

frenkie4allll | 02-04-08 | 00:56

@reagurotron 02-04-08 @ 00:51
'k heb een beter idee. We heffen de PvdA zoals deze nu bestaat op wegens totale zinloosheid en 'dopen' deze om in de Partij van de Atheisten.

Dysforia | 02-04-08 | 00:55

@Sir Lance 02-04-08 @ 00:48
Ik kan mij ook niet voorstellen dat het kabinet electoraal gezien dergelijke risico's zou nemen, gelet op de fluwelen handschoenen waarmee ze Wilders tot op heden hebben aangepakt.

Maar ja: er zijn genoeg voorbeelden, onder andere die CoJones aanhaalt die in het verleden het tegendeel hebben aangetoont. Hoe schokkend ook: ze zeggen uiteindelijk helemaal niets over deze casus. Die zal op zijn merites beoordeeld moeten worden.

-edit | 02-04-08 | 00:55

Nonnes 02-04-08 @ 00:53

Enige kans dat de massieve anti- prop jegens de islamwatchers (want wilders is de issue im Grunde niet, bedenk dat wel) een klein beetje invloed op je meningsvorming heeft?

bottehond | 02-04-08 | 00:55

bottehond 02-04-08 @ 00:52 flodder naief? nee, dan jij, jij bent lekker slim.

van dal | 02-04-08 | 00:55

bottehond 02-04-08 @ 00:52

Mocht het zover komen, pak ik alsnog de wapens op. Beloof ik je.

Flodder | 02-04-08 | 00:55

@ nattebever 00:50

Mijn laatste comment en dan ga ik naar bed. De staat heeft geen geweten.
Voor de staat is meineed dus veel eenvoudiger dan voor jou en mij .

mark twain | 02-04-08 | 00:54

Ik heb niet alles gezien, maar ik vond het debat een verademing. Het complete establishment gooide de haren los en ging frontaal in de aanval. En alsof dat nog niet genoeg was werden de bewindslieden met Balkenende voorop als een stelletje oplichters weggezet door een volksvertegenwoordiger. Het mag dan wel geen politieke crisis in de kamer wezen, maar er is wel sprake van een geloofwaardigheidscrisis! Onze ministerpresident is neergezet als een frauderende bange achterbakse leugenaar en van excuses was geen sprake. Of Wilders liegt bewust of is hartstikke gek, of het kabinet. Meer smaken zijn er niet! Overigens vond ik van der Vlies erg sterk opereren.

Jeremia | 02-04-08 | 00:54

Ben geen Wilders-fan, maar vertrouw die uitgestreken smoel van Hirsh-Ballin ook voor geen ene meter. Om over de fiene kop van Balkenende tijdens het gehele debat maar te zwijgen. Ik heb het sterke idee dat dit kabinet deze gelegenheid heeft aangegrepen om Wilders tot de enkels toe af te branden. Wilderd heeft de schijn tegen, maar wie bedreven is in het lezen van lichaamtaal (en uw Reykjavik is dat beslist) kon duidelijk zien dat hij oprecht kwaad was en zich zwaar geschoffeere voelde. Oftewel: voltallige kabinet pwnd Wilders, en niet zo zuinig ook. Treurig...

Reykjavik | 02-04-08 | 00:54

Is dit hier al voorbij gekomen?

'Wilders afgetapt; premier kent inhoud Fitna'
vrijdag 7 maart 2008 20:35

Volgens AIVD-criticus Roger Vleugels wordt al het telefoon- en dataverkeer van Geert Wilders afgetapt door de Algemene Inlichtingen en Veiligheidsdienst (AIVD). Hierdoor zou premier Jan Peter Balkenende allang op de hoogte zijn van de inhoud van de koranfilm van de PVV-leider.
www.elsevier.nl/nieuws/politiek/artike...

frenkie4allll | 02-04-08 | 00:54

edit 02-04-08 @ 00:47

Daar heb je natuurlijk gelijk in. Met de stelling dat het een originele management-truc is, geef ik natuurlijk ook aan dat Wilders naïef is. Ik weet niet wat hij voor de VVD heeft gedaan, maar hij zal toch een redelijk intelligent mens zijn, neem ik aan. Ik ben bang dat hij het slachtoffer is van de politieke mores dat je altijd een minister gelooft totdat het tegendeel wordt bewezen. Inmiddels is het wel weer zo, dat ook als de minister heeft gelogen hij daar ook wel weer mee weg komt. Maar dat terzijde

LoopseTeef | 02-04-08 | 00:53

Ik zie alle punten die ik in eerste instantie op Wilders tegen had nu weer voorbijkomen naar aanleiding van het debat. Ik kreeg iets meer begrip voor Wilders, maar ik hoor hem en zie hem... en krabbel hard terug. Jammer dat hij niet vaker in debat gaat, dan had ik minder hoop gehad over de omvang van zijn positieve invloed. Die is dus veel minder groot dan ik dacht. Hij krijgt steeds engere trekjes en roept daarmee teveel weerstand op.

Nonnes | 02-04-08 | 00:53

Flodder 02-04-08 @ 00:50

Jouw naiviteit kost Nederland de kop, onnozelaar.

bottehond | 02-04-08 | 00:52

VanFrikschoten 02-04-08 @ 00:47
In een radicale bui vanavond...?

Sikkeneur | 02-04-08 | 00:52

Mocht dit het einde worden van Wilders, dan hoop ik dat er ruimte komt voor een anti-gristelijke en harder anti-islamitische gat-op-rechts-partij (GORP).

reagurotron | 02-04-08 | 00:51

even over dat 31 november vehaal

stel dit is NADAt de film is uitgebracht opgemaakt, dan is het toch niet slim om het risico te nemen om een ongeldige datum te gebruiken? Neem da van mij part 22 november probeer, als je niet weet (!) hoeveel dagen een maand heeft.... tja

of betreft dit een even snel als Wilders zijn film in eklaar heeft geflanst een in elkaar gezet document?

jury is out on this one.... zowel Wilders als HB klinken niet echt super overtuigend, Balkenende zou weleens als minister president (verantwooordelijke voor dit land) niet eens bekend zijn me dat i elkaar geflanste vodje... Zo naief vind ik m wel.

Wat dit debat nu heeft uitgewezen is dat geen van de huidige 2e kamer leden kunnen overtuigen. :(

blackjag | 02-04-08 | 00:51

Deel quattro?

Bakepa | 02-04-08 | 00:50

@ Herman Flipsen 02-04-08 @ 00:42
Wel eerst het artikel goed lezen.
[citaat]
Welkom bij de Teldersstichting, de politiek-wetenschappelijke instelling voor de liberale benadering van maatschappelijke vraagstukken en het wetenschappelijk bureau ten behoeve van de VVD.

www.teldersstichting.nl/

Gravin v Kippenbouth | 02-04-08 | 00:50

Voor deze keer sla ik het inlezen even over....... ik was er tot 17.30 getuige van...... de rest kan ik me wel voorstellen.

DANNY3960 | 02-04-08 | 00:50

bottehond 02-04-08 @ 00:45

Toe maar. Jouw voorgestelde verbanning van de gehele islam en aanhangers is gewoon geen reeele en humane optie. Ik heb nu eenmaal iets meer realiteitszin als jij. Heeft niets te maken met geen vuile handen willen. Ik zie nog mogelijkheden om de strijd met het fundamentalisme aan te gaan zonder onze westerse waarden bij het grof vuil te gooien.

Flodder | 02-04-08 | 00:50

Ja, inderdaad. Allemaal goed en wel. Maar toch blijf ik van mening dat het EK 2008 plaats moet blijven vinden.

E-cards | 02-04-08 | 00:50

@reagurotron 02-04-08 @ 00:45
ik neem even aan dat je daarmee indirect reageert op mijn 2 comments. De leugen dat het verdrag van Lissabon wezenlijk anders is dan de eerste, afgewezen, grondwet is wel zo vreselijk flagrant, daar lusten de honden geen brood van.

Het feit dat wij op opbouwmissie zijn in Uruzgan laat ik dan nig maar even achterwege, evenals het rapport van IPCC over de door mensen veroorzaakte klimaatverandering die tegen beter weten in is aangenomen.

Nog een leugen? Rekening rijden en de kosten?
Nog een? De sultan van Oman is een wijs man. De man is een dictator.

CoJoNes | 02-04-08 | 00:50

mark twain 02-04-08 @ 00:44
As it is heb je gelijk. 't Gaat me dan ook meer om de waarschijnlijkheid dat die papiertjes ook maar iets vertellen dat gezegd is. Ik schat die waarschijnlijkheid niet hoog in, zeer laag zelfs, dus laat open of Wilders die papiertjes terecht of onterecht leugens noemde.
Ik zie evenwel niets in een onderzoek van staatswege, nu de staat partij is. Wie het dan wel moet doen, geen idee.
Balkenende cs hebben zich de laatste maanden (!) leren kennen als een stel ongelooflijk laffe kwezels; dat soort mensen lijkt me tot alles in staat. Voor de staat gaat de staat voor alles - dat zijn dingen die nooit anders zijn geweest.
Enfin, kan nog wel even doorrazen, maar laat het hier maar bij.

nattebever | 02-04-08 | 00:50

GS poll:

2/3 van de reag(l)uuderTs gelooft Wilders. Morgen de rest van integer Nederland. Lees:

*

Mag ik me de vrijheid permitteren om het volgende in uw collectieve bewustzijn te prenten:

Dit kabinet heeft gelogen over het verdrag van Portugal, dat een heel ander verdrag zou zijn dan de weggestemde EU grondwet.

Deze MP heeft gelogen over de WMD in Irak.

Dit kabinet heeft gelogen over de kosten van het Generaal Pardon.

Dit kabinet liegt over de naderende recessie.

Waarom zouden ze hier niet over liegen? Ze hebben alle schijn tegen.

CoJoNes 02-04-08 @ 00:24

bottehond | 02-04-08 | 00:48

@spanarchist
Verlicht je met me wijsheid? Wat een dom gelul. Ik vindt het moeilijk te geloven dat het kabinet op zo'n manier een fout - het spreken van een crisis, en het opstoken van de hype - probeert te verdoezelen. Het risico weegt niet op tegen de eventuele winst.

Sir Lance | 02-04-08 | 00:48

En als die 141 parlementsleden dan niet willen samenwerken met Wilders, dan zou Wilders niet met die 141 parlementsleden moeten samenwerken maar ze bestrijden tot aan het graf aan toe!

VanFrikschoten | 02-04-08 | 00:47

nattebever 02-04-08 @ 00:39

Lol, frusti. Wilders is na een miskleun nog niet uitgespeeld. Kop op.

Flodder | 02-04-08 | 00:47

Tyler-Durden 02-04-08 @ 00:43 nee hoor.... gna gna...

van dal | 02-04-08 | 00:47

@LoopseTeef 02-04-08 @ 00:39
Wanneer je dat als sollicitant overkomt, kan ik mij dat indenken. Wanneer je op eigen initiatief, als politiek opponent gesprekken voert met ministers en terrorismebestrijders, wetende (of zou moeten beseffen) dat ze geen gelegenheid ongemoeit zullen laten je in diskrediet te brengen, is het naïef geen aantekeningen of opnamen te hebben van dergelijke gesprekken. Niets wijst erop dat Wilders die heeft, op dit moment. Onderschatting van zijn kant, op zijn minst. Daarnaast bestaat de niet uit te sluiten mogelijkheid dat Hirschi Balline en co gewoon niet liegen. Kan ook.

-edit | 02-04-08 | 00:47

geef ik je gelijk in Rokershoest... het gaat helaas, ook in politiek Nederland, allang niet meer om de waarheid.. maar het hoe en waarom.. pff.. wil er niet aan denken.. potje schaken schaken ten koste van..
ik ben weg.. Nederland is going down the drain. 50 jaar buigen, knikken, gelijk geven.. thee drinken.. opkomen voor de "gekwetsten".. fuck you! got some balls..

Mr MoFo | 02-04-08 | 00:47

Het debat had dus moeten gaan over de vraag of een toenemende islamisering van Nederland wenselijk is en hoe wij in de toekomst omgaan met de toename van vluchtelingen uit voornamelijk islamitische landen maar ja, dat mag niet van onze grote held, da's niet lief, in plaats daarvan was 't 'shoot the messenger'.

Dysforia | 02-04-08 | 00:46

out

religion is war | 02-04-08 | 00:46

Flodder 02-04-08 @ 00:43

Domme gans. Op dit dossier heb ik geen luze viva-geweten zoals jij. Sommigen noemen jouw soort laf. Ik noem jouw soort verwend en verwaand.

bottehond | 02-04-08 | 00:45

Ik weet het niet, frauderen met documenten op deze manier lijkt mij een andere soort leugens dan beloften aan de kiezers niet nakomen en dat soort dingen.

reagurotron | 02-04-08 | 00:45

Het kan best zijn dat Wilders nooit iets over het einde van de film heeft gezegd maar dat het kabinet dacht hoe de film eruit zou gaan zien door inlichtingen van de AIVD en van de beveiligers van Wilders.
Dat Wilders er op het laatste moment een heel ander einde van gemaakt heeft zal dan best een schok geweest zijn voor Balkie.
www.youtube.com/watch?v=S7cbQlFlne0

Oeleflaffel | 02-04-08 | 00:45

Bottehond blijkt eauk een keffertje te zijn.

kneuterzak 02-04-08 @ 00:36

Zolang jij maar wakker ligt van mijn gekef.

bottehond | 02-04-08 | 00:44

@CoJoNes 02-04-08 @ 00:40, sterk punt.

gentle giant | 02-04-08 | 00:44

gebruikt

Flodder | 02-04-08 | 00:44

@nattebever 00:33

Desgewenst komt die ambtenaar opdraven en komt ie ambstedig verklaren dat
Wilders heeft gezegd dat de aarde vierkant is. Dat neem ik zonder meer aan.
En nooit of te nimmer zal die ambtenaar Wilders gelijk geven.
Dat is ondenk- en onbestaanbaar. Punt uit. Maar daarmee is nog niets gezegd over het gelijk van Wilders.Right?

mark twain | 02-04-08 | 00:44

@ bottehond 00:42

Slaap met u mee.

Mekker | 02-04-08 | 00:44

* met voet tapt *

Ik voel me bedonderd.
Ik voel me belazerd.

Deze redactie heeft gewoon 15 smurfen verdonkeremaand !!

* dit tot st juttemis kan volhouden *

Tyler-Durden | 02-04-08 | 00:43

... maar Dion Graus is echt een enorme knor. Als hij eruit kan, krijgt Geert m'n stem.

mogu@i | 02-04-08 | 00:43

@ van Dal
Meneer van dal, ik had U om nadere uitleg gevraagd, niet mijn moeder.

IdiotUberAlles | 02-04-08 | 00:43

bottehond 02-04-08 @ 00:38

Nee, jij bent zwak om Wilders het mogelijke liegen te vergeven met als argumentering dat hij dezelfde wapens (taqiyya) als zijn tegenstanders. Aan mijn geweten is niets gekunsteld of elitair. Het is gewoon gezond en IK doe niet aan zelfbedrog.

Flodder | 02-04-08 | 00:43

typisch voorbeeld van:

i did not write that document on the 31st of november.... hierbij lieg je dus niet ;)

blackjag | 02-04-08 | 00:42

CoJoNes 02-04-08 @ 00:40

* schrik! *

Ik peer hem. Lekker ff in mijn genoeglijke zorgeloze slaap. Morgen word ik voor het eerst wakker in een dictatuur.

* mand *

bottehond | 02-04-08 | 00:42

@Gravin v Kippenbouth 02-04-08 @ 00:38
Bij sommige partijen mogen columnisten schrijven wat ze willen, zonder te vrezen voor ontslag www.geenstijl.nl/mt/archieven/1133061.... dat wil niet meteen zeggen dat het een partijstandpunt is.

Herman Flipsen | 02-04-08 | 00:42

Ik stel voor om te wachten op de komende dagen: als Wilders niet gelogen heeft gaat er ergens op de ministeries iemand lekken. Zo is het altijd nog gegaan. Ik ben bang dat dit muisje nog een staartje gaat krijgen

LoopseTeef | 02-04-08 | 00:41

-weggejorist-

de grote boze wolf | 02-04-08 | 00:41

Maaier 02-04-08 @ 00:35
Da's dan niet slim van 'm, aangezien hij tog al zo'n hoge pet op heeft van dit Kabinet. Elk opgeschreven woord zou ik dan in cc willen hebben, je weet nooit wanneer je het weer nodig hebt.... hoewel vanavond zo'n moment was.

Sikkeneur | 02-04-08 | 00:41

aantekeningen die aangepast worden ?? dit is wel een heel eng kabinet aan het worden...

krem | 02-04-08 | 00:41

"neuzelen" is het woord. We gaan het niet over inhoud hebben maar we gaan kamerbreed neuzelen over "stukken" en handtekeningen en briefjes. Om ons heen sluit de kransslagader zich dicht tot een infarct....

VanFrikschoten | 02-04-08 | 00:41

De politiek zou er goed aan doen om ten koste van alles de waarheid boven tafel te krijgen. Ook Wilders zou er goed aan doen om zijn beschuldigingen te ondersteunen met overtuigend materiaal. Anders blijven ze loos, objectief bezien.

-edit | 02-04-08 | 00:40

Voor de twijfelaars. www.google.com/search?q=leugen+kabinet...
Schrik niet. Dezelfde mensen die het kabinet keer op keer van leugens beschuldigen zijn nu allemaal overtuigd van de eerlijkheid van diezelfde beroepsleugenaars. Waarom? Omdat het beter uitkomt en er nog niks te winnen valt.

CoJoNes | 02-04-08 | 00:40

@ Sir Lance 02-04-08 @ 00:32
Dit papier kan ook achteraf gefabriceerd zijn. Ik weet niet wie ik moet geloven, ik denk dat ze allemaal kilo´s boter op hun hoofd hebben. Maar blijkbaar heeft Sir Lance inside information en alle wijsheid in pacht. Verlicht ons eenvoudigen met uw wijsheid, edele ridder.

spanarchist | 02-04-08 | 00:40

Ik heb eens een gesprek aangevraagd naar aanleiding van een afwijzing voor een functie. Kreeg ik de baas met een personeelstrut die gingen oplezen uit het verslag dat van mijn sollicitatiegesprek was gemaakt: kon me daar niet een heel klein beetje maar HELEMAAL niet in herkennen. Moest om een totaal andere sollicitant gaan zei ik nog. Dus: verslagen worden gemaakt om later evt gerezen vragen meteen de kop in te drukken. Een gewone ordinaire management-truc

LoopseTeef | 02-04-08 | 00:39

@ rokershoest 00:37

dat zeg ik: "Al is de leugen nog zo snel etc."

Mekker | 02-04-08 | 00:39

Het zou mij niet verbazen, dat de verslagen van de besprekingen achteraf gemaakt zijn, op basis van een eigen interpretatie van de door Wilders uitgesproken woorden.
Teksten, die wel schurken tegen de uitgesproken woorden, maar met een -door vooroordelen ingegeven- sausje van eigen interpretatie ervan.
Zo zou een opmerking van Wilders "het kan allemaal" op de vraag of hij in de film de Koran wil verbranden, al snel samen- en opgevat worden, als een uitspraak, dat hij de Koran zou willen verbranden.

Maar goed, de waarheid zal waarschijnlijk nooit boven tafel komen. Geert is wat de notulen erg naïef geweest, iedereen weet dat de partij die notuleert bepaald, het niet (willen) controleren van de notulen, is in alle gevallen onverstandig.

Herman Flipsen | 02-04-08 | 00:39

Flodder 02-04-08 @ 00:35
Ach, jij bent de moeite van het reaguren in feite niet waard, zoals je zelf ook wel zult weten. Binnenkort weer afdelingsvergadering van de PvdI?
Ennuh, kun je daar zonder persoonsbeveiliging naar toe? Denk het wel hè, mislukte ambtenaar.

nattebever | 02-04-08 | 00:39

@Gravin v Kippenbouth 02-04-08 @ 00:30
Lijkt me sterk, daarmee maak je gespreksverslagen over zulke belangrijke gesprekken bij voorbaat waardeloos. Ze worden dan controversieel en discutabel. Van deze gesprekken had Hirsch bovendien in december gezegd dat Wilders er om had gevraagd, terwijl hij net ik de kamer stelt dat hijzelf het gesprek in tweede instantie had georganiseerd. Alleen dat al is niet de gehele waarheid. (die wij overigens ook nooit gaan horen....)

religion is war | 02-04-08 | 00:39

I DID NOT HAVE TAUGÉ WITH THAT WOMAN, nee, dat wordt hem niet.

gentle giant | 02-04-08 | 00:39

CoJoNes 02-04-08 @ 00:34 Promoot ik meteen even broccoli vanwege het hoge calciumgehalte.

Willianus Wortelus | 02-04-08 | 00:39

* mail stuurt naar chef dat morgen geen werkdag wordt *

CoJoNes, heb jij nog guacamole ??

* opblijft tot de comments 2k doorbreken *

Tyler-Durden | 02-04-08 | 00:39

@bottehond 02-04-08 @ 00:30
Hmm iets positiefs... ja, Fleur Agema is best wel lekker. En of 't licht nu echt uit gaat in dit land, nou... volgens mij heeft dit kabinet het lichtknopje nog niet eens gevonden om het aan te doen.

Dysforia | 02-04-08 | 00:38

waar blijft spoeddebat Fitna: de 4e helft?

Maaier | 02-04-08 | 00:38

bottehond 02-04-08 @ 00:28

Tsss, zwak heaur.

Flodder 02-04-08 @ 00:30

Je gekunsteld elitair "geweten" weerhoudt je om normaal te denken en te reageren. Dat denk ik écht over je.
nederkrant.wordpress.com/2007/03/23/he...

bottehond | 02-04-08 | 00:38

Ik zie een kans van zo'n 25% dat Wilders wordt omgelegd al is het door onze eigen regering. Mocht ie een verdwaald cctje in z'n inbox vinden

bravvour | 02-04-08 | 00:38

Probleem is helaas dat het voltallige kabinet een lichtelijk eigen interpretatie van hetgeen werkelijk gezegd is niet als leugen beschouwd. Ze beschouwen het slechts als een slimme politieke strategie om een tegenstander uit te schakelen. Dat is het politieke spel.
.
I DID NOT HAVE SEX WITH THAT WOMAN!..:-) Zei een wijs staatsman eens..

rokershoest | 02-04-08 | 00:37

Wanneer is het vervolg? *agenda er vast bijpakt*

Cesar Millan | 02-04-08 | 00:37

@CoJoNes 02-04-08 @ 00:34, was iedereen maar zo slim, maar ja....

gentle giant | 02-04-08 | 00:36

IdiotUberAlles 02-04-08 @ 00:33 ik zie je nick en begrijp ineens dat je nadere uitleg nodig hebt.... vraag het je moeder maar.

van dal | 02-04-08 | 00:36

Bottehond blijkt eauk een keffertje te zijn.

kneuterzak | 02-04-08 | 00:36

@ Sir Lance 02-04-08 @ 00:32
Ik heb geen idee wie ik moet geloven, deze verklaring kan ook achteraf gefabriceerd zijn. Maar gelukkig is Sir Lance precies op de hoogte. Verlicht ons eenvoudigen met uw wijsheid, uw edele ridder.

spanarchist | 02-04-08 | 00:36

@CoJoNes
Ga es lezen!! LOL!!

verbaast | 02-04-08 | 00:36

@bottehond 00:28

Leuk is dat om het op te nemen voor leugenachtige politici!

mark twain | 02-04-08 | 00:36

Eindelijk weer eens een debat dat lekker wegkijkt. Kan de tournee ook live bekeken worden? Maar we zullen wel weer de hele week tegen de kop van pechthold, femke, tofik etc. in P&W zitten aan te kijken.

mogu@i | 02-04-08 | 00:35

Sikkeneur 02-04-08 @ 00:33

Uit die stukken bijkt (voor wat het waard is) dat Wilders geen notulen wilde. Misschien daarom ook niet verstuurd?

Maaier | 02-04-08 | 00:35

Als Wilders niet liegt, dan helpt het oproepen van 1 ambtenaar ook niks natuurlijk. Ede of niet, wie is er hier nou de baas; de regering of Wilders? Niet iedereen heeft de moed om tegen de regering in te gaan. De voorbeelden (Spijkers, Oltmans) moedigen ook niet bepaald aan.

Arjan | 02-04-08 | 00:35

Als Wilders niet liegt, dan helpt het oproepen van 1 ambtenaar ook niks natuurlijk. Ede of niet, wie is er hier nou de baas; de regering of Wilders? Niet iedereen heeft de moed om tegen de regering in te gaan. De voorbeelden (Spijkers, Oltmans) moedigen ook niet bepaald aan.

Arjan | 02-04-08 | 00:35

nattebever 02-04-08 @ 00:31

Een bevooroordeelde mening onderbouwt met drogredeneringen.

Flodder | 02-04-08 | 00:35

*kelder inloopt en diep inhaleert*
Had even zin in taugé, na zo'n hevige debat avond. Wisten jullie dat in taugé genoeg vitaminen zitten om er niet dood aan te gaan? Maar dit terzijde.

CoJoNes | 02-04-08 | 00:34

@ van dal

geert is een eikel
van dal 01-04-08 @ 23:30

Dat was je eerste comment, ik dacht laat ik je daar even aan herinneren alvorens je weer begint te neuzelen over scheldende mensen...

bottehond 01-04-08 @ 23:37 niet voor mij praten, daarvoor ben je te min.
van dal 01-04-08 @ 23:38

Die is ook zeer sterk beargumenteerd.

wilders liegt.
van dal 02-04-08 @ 00:12

Nog een sterke oneliner.

Beargumenteer je uitspraken eens. Ik ben nu wel benieuwd.

IdiotUberAlles | 02-04-08 | 00:33

Wellicht een stomme vraag bij zoveel wetendheid hier vanavond....., maarreh, als er tijdens een gezeliige babbel tussen Wilders en Kabinetsleden en die knaap van terrorismebestrijding notulen worden gemaakt, zou dhr Wilders daar dan ook niet een cc-tje van gehad hebben?

Sikkeneur | 02-04-08 | 00:33

Brouhaha 02-04-08 @ 00:27

Als je het lineair doortrekt: zeker. Nu moet ik wel kwijt dat ik schijnbaar (eindelijk!) in jou iemand gevonden heb die nóg pessimistischer is dan ik. In niets meer dan deze loutere demografische evolutie geloof zelfs ik niet. En een mens moet toch ook hopen, niet? Ik zet m'n weinige geld dan maar op een Grote Gebeurtenis die de kaarten dooreen schudt. Kan tenslotte ook in een ander land plaatsvinden en een domino-effect hebben.

v Maerlant | 02-04-08 | 00:33

mark twain 02-04-08 @ 00:28
Zie mijn post 00:31.
Jammer, Islamabad is hot! And getting hotter.

nattebever | 02-04-08 | 00:33

Het is een domme illusie te denken de geschiedenis te kunnen ontlopen met zalvende woorden en een mantel der liefde. Dat is niet de aard van de wereld.

VanFrikschoten | 02-04-08 | 00:32

@ Spanarchist
Een leugentje om bestwil? Anderhalf A4'tje verzinnen over een film waarvan je slechts weet dat die over de koran gaat? En precies de inhoud van de film beschrijvend, behalve het einde? Knap.

Sir Lance | 02-04-08 | 00:32

Die Rutte denkt sier te maken bij zijn achterban, maar hij bereikt het tegendeel. Een deel van de VVD loopt over naar de PVV of de onzichtbare (oke geblesseerde) Verdonk. Wat is die Van Geel trouwens een enge miet. En dan nog durft te zeggen "Wees een vent". Kom op Wilders; zeg dan "Ïk ben geen mietje, vuile flikker" Jammer dat Geert zich terugtrok op het laatst. Waarschijnlijk die leugens zat.

Boven het Maaiveld | 02-04-08 | 00:32

@van dal 02-04-08 @ 00:26
Ga eens testen wat er gebeurt als je iets poneert waar een muzelman het niet mee eens is! Dat blijft niet bij schelden, hoor. Roep eens bij een moskee dat de Koran zo lekker de barbeque aansteekt. Onthoud dit: schelden doet geen pijn, een mes in je rug wel.

Brouhaha | 02-04-08 | 00:32

bottehond 02-04-08 @ 00:28

Ik wil liever niet op WIlders'cq Hirsch Ballins blauwe ogen of subjectieve reacties vertrouwen om hier een oordeel over te vellen. Ik zeg alleen dat de bireven die op elsevier staan, tot nog toe niet in Cheerts voordeel spreken. En zelfs als het kabinet liegt en dus aftreedt, zal ik niet voor Geert Wilders zijn.

Maaier | 02-04-08 | 00:32

Nou ik vind niet dat Wilders als een leugenaar wordt bestempeld. Het moet toch wel iets complexer liggen.

GS zorgt er maar wel weer eens mooi voor dat ik als 'simpele ziel' een tweede kamer debat heb bekeken, dankzij Wilders met zijn film.

Wilders zorgt hier dus voor en toch ben ik het eens met het gros van de kamer. De eindconclusies, om het maar even te verwoorden in mijn termen vond ik sterk. Ik denk niet dat het helpt te gaan stigmatiseren. Ik zie het alleen al aan mezelf. Ik was op mn werk Fitna aan het bekijken toen er ineens iemand (overigens een zeer aardig iemand --deze nadere verklaring zegt eigenlijk al genoeg--) van Turkse afkomst achter me stond die ook ging meekijken. Hoewel ik al niet eens wist dat deze persoon ook Moslim zou zijn voelde ik me ineens een beetje lullig dat ik de film aan het bekijken was, waarna ik me wat ongemakkelijk tegenover deze persoon voelde.

Deze situatie zegt toch eigenlijk in het klein al wel genoeg. Radicalisering, daar gaat het denk ik om, niet over (het modewoord) 'hokjes'. Hoe moeilijk en onmogelijk het ook is... Neen, radiCAAL, daar gaat het om. Geen compleet geloof. Ik heb geen oplossing. Misschien meer humor en relativering. Dat blijft toch mijn geloof. Oh ja, en ik hou ook van muziek.

E-cards | 02-04-08 | 00:31

Flodder 02-04-08 @ 00:22
Denk je in al je onnozelheid dat de ambtenaar in kwestie niet onder ede zal liegen als hem dat (kruiper die hij beroepshalve al is) bevolen wordt? Jezus, op wat voor planeet leef jij? Alsof het de eerste keer is dat iemand op ambtseed liegt. Was het fair gespeeld, dan zou een ambtseed niet aan de orde komen, omdat men dan simpelweg om een handtekening van Wilders had kunnen vragen, waarmee hij aangeeft het eens te zijn met de schriftelijke weergave van het gesprek. Een gesprek waar Wilders niet om gevraagd zal hebben.
Dat hebben ze niet gedaan, 't had gekund, zeker als het om zo'n kwestie gaat als die het kabinet er toen al van maakte. Dat men dat niet heeft gedaan, zegt mij, en naar verwachting zeer velen, genoeg.
Elk pv moet je zelf ondertekenen, zoiets als dit niet? En dan aan komen kakken met een ambtseed, van deze overheid (zie ook CJN 00:24)?
Jij begrijpt het wel, dat is duidelijk.

nattebever | 02-04-08 | 00:31

@Flodder 02-04-08 @ 00:23
Jazeker wel, bovendien is het weer errug toevallig dat hirsch deze stukken (die vertrouwelijk zijn, waren) open en bloot bij zich heeft en daar ook voorzichtig melding van maakt. Bovendien blijf ik erbij dat gespreksverslagen onder alle deelnemers verspreid worden, dat moet dus makkelijk te controleren zijn. Geert wint niets bij de openbaarmaking van stukken die hem alleen maar verlies opleveren.

religion is war | 02-04-08 | 00:31

@CoJoNes 02-04-08 @ 00:27, don't come stoned, and don't tell koerbagh!

gentle giant | 02-04-08 | 00:31

@CoJoNes
Ik ben bang dat je gelijk hebt. Het is opvallend dat de MP en HB er nu pas mee komen. Terwijl ze de weken hiervoor een andere koers hadden.

verbaast | 02-04-08 | 00:30

bottehond 02-04-08 @ 00:28

Tsss, zwak heaur.

Flodder | 02-04-08 | 00:30

ik weet niet precies waarom maar ik vond Guusje Nadorst haar verhaaltje nog wel geloofwaardig overkomen, maar misschien kwam dat door de alcohol mijnerzijds maar niet allen dat denk ik.
welterusten allen.

Onderbuik | 02-04-08 | 00:30

@ religion is war 02-04-08 @ 00:2
Hij heeft mogelijk aangegeven geen verslag te willen, omdat hij toch niets inhoudelijks wilde vertellen over de film.
Hoe dan ook: deze strijd kan Wilders niet winnen, dat wordt politieke zelfmoord of hij wordt vandaag of morgen in opdracht vermoord.

Gravin v Kippenbouth | 02-04-08 | 00:30

Nonnes 02-04-08 @ 00:27
Ja het is een trilogie, maar dat was de originele Ciske de rat ook.
Waarmee ik niet wil suggereren... of eigenlijk wel.

ADO-Le-Cent | 02-04-08 | 00:30

Dysforia 02-04-08 @ 00:26

Qut, je maakt me depressief dudette. Valt er nog iets positiefs te melden of gaat het licht nu echt uit in de vml. Vrijstaat Nederland?

bottehond | 02-04-08 | 00:30

@CoJoNes 02-04-08 @ 00:27
Shirtlifter!

Murdockyoufool | 02-04-08 | 00:30

@CoJoNes 02-04-08 @ 00:24

uhh mag ik u in dat verband een ISBN nummertje door geven
ISBN13: 978904390734

modahfokah | 02-04-08 | 00:29

Ik dacht dat ik het nooit zou doen. Maar vanaf nu stem ik Wilders

bravvour | 02-04-08 | 00:29

@ Nonnes 02-04-08 @ 00:28

Hou even rekening met minimaal 4 posts per minuut... Bijblijven dus.

Nonnes | 02-04-08 | 00:29

@bottehond 02-04-08 @ 00:19
Na vanavond is mijn vertrouwen in elke partij in deze casus even weg. Als ex-opsporingsambtenaar is dat mijn primaire reactie als partijen elkaar tegenspreken. En dus is alles subjectief totdat de waarheid boven tafel komt.

Laat ik het zo zeggen: Als Geert gelijk heeft, is het tijd dit land de rug toe te keren. Als Hirschi Balin gelijk heeft, is Geert afgeserveerd. Alles afwegende heeft Geert de schijn tegen, maar ik ben gepokt en gemazzelt genoeg om daar nog geen eindconclusie aan te kunnen en willen verbinden.

-edit | 02-04-08 | 00:29

Hoe nu verder met GS nu wilders in de hondepeop van zijn eigen maltheser is getrapt.
Gaarne een poll

kneuterzak | 02-04-08 | 00:29

HP 02-04-08 @ 00:26

Ik vond ze allebei leugenachtig overkomen.

Flodder | 02-04-08 | 00:29

Heeft iemand al gevraagd wat de groot moefti van Damascus van dit al vindt? Even een geheugensteuntje. Dat is die aap met dat zwaard met dat hoge stemmetje die de hele tijd iets over westerlinge, joden en homo's roept. Ben wel benieuwd wat hij van deze grof liegende christelijke broeders vindt.

Mokum Kosher | 02-04-08 | 00:29

@ CoJoNes 02-04-08 @ 00:24
En ook geen tweede referendum en geen onderzoek of de gronden om in Afghanistan mee te doen terecht waren. Belangrijker is een onderzoek naar één of ander vod waaruit zou moeten blijken dat HB persoonlijk Fitna gecorrigeerd heeft.

spanarchist | 02-04-08 | 00:29

CoJoNes

VanFrikschoten | 02-04-08 | 00:28

@ CoJoNes 02-04-08 @ 00:27

Waaaat? Alweer over knapperige groente?

Nonnes | 02-04-08 | 00:28

bottehond 02-04-08 @ 00:24

Het zou natuurlijk ook kunnen dat Wilders wel heeft gelogen hierover. Dat hoeft verder niet te betekenen dat je m niet meer steunt.

Maaier 02-04-08 @ 00:25

Inderdaad, dan zou ik nog steeds op hem stemmen,. Voor de eerste keer. Desalniettemin is de geschokte verontwaardiging van Wilders in jouw ogen dubieus. De man is integer en als hij dat niet is is het vanuit de Goede Saeck. Oog om oog, tand om tand. Taqquyaplegers met eigen wapen bestrijden. Haha.

bottehond | 02-04-08 | 00:28

@nattebever 00:22

Wilders zal tot zijn dood blijven ontkennen. Dat is enige wat zeker is. Maar
om daaruit nou uit af te leiden dat Widers niet liegt.
Overigens ik ben niet levensmoe en ga dus geen DD,s verbranden in
Islamabad.

mark twain | 02-04-08 | 00:28

Stuur het document naar CSI The Hague en ze kunnen het binnen 50 minuten vertellen of het vervalst is..

Brakke Obama | 02-04-08 | 00:28

Het zal niet de eerste keer zijn dat vadertje Staat zich geen modelouder betoont. Vraag maar aan Fred Spijkers.

Murdockyoufool | 02-04-08 | 00:28

@v Maerlant 02-04-08 @ 00:05
Ja, de br*edst*ven draaien op volle toeren. In 2050 is het hier over en uit: dan is het op vrijdagmiddag, na het middaggebed, verplicht naar het snollen-stenigen op de Dam. Daarna het homowerpen vanaf het Hilton Hotel en afgesloten door het atheisten-afmaken en grrristenen grillen op het Leidseplein. Dan weer naar de moskee, waar je met je neus in de reet van de baard voor je tot Allaaaah-o-hakbar mag bidden.
.
Maar er is hoop: zelfmoord plegen is simpel in 2050. Roep gewoon keihard tijdens het gebed dat de profeet een pedofiel is en vervolgens wordt alles voor je gedaan. Je einde is dan snel, doch niet pijnloos. Maar dat is voor de trein springen tenslotte ook niet....

Brouhaha | 02-04-08 | 00:27

Aaaah k** kl** g********** ik kon er vandaag helemaal niets van volgen. Zie ik dat ik hier drie delen moet doorlezen voor een samenvatting. Hmm...

Nonnes | 02-04-08 | 00:27

*even een schaaltje knapperige rauwkost pakt met yoghurt dip*

CoJoNes | 02-04-08 | 00:27

Leuk te zien hoe er weer om de hete brei wordt heen gezwommen. Zo lang het "M" woord maar niet valt.... Volgende week een debat over bouwfraude m.b.t. moskeeën. Allah Hakbar.

VanFrikschoten | 02-04-08 | 00:27

Flodder 02-04-08 @ 00:18,
Om dat dan later glashard te ontkennen? En dan te zeggen: kom maar op met die notities. En in die notities staat dan ook nog eens niet wat dhr Wilders zelf gezegd heeft... Kent u iemand die op die manier notulen maakt van een meeting? Ik niet.
.
Nee, dat kan ik me niet voorstellen. In dat geval had hij geweten dat hij daarmee geconfronteerd zou worden in dit debat.
.
Ik geloof daar in eerste insteek maar eens niets van. Graag zou ik, of de tapes van dat gesprek horen, of een onderzoek zien.
.
Op deze manier komen we nergens.
.
OVerigens de manier waarop Hirsch Ballin reageerde op de beschuldiging van dhr Wilders sprak boekdelen. Hij had niet anders verwacht. Hioj wist dat hij leugens stond te verkondigen.

Rest In Privacy | 02-04-08 | 00:26

Nou dat was leuk, Wilders duidelijk niet op z'n sterkst, een bezopen Verhagen, een domme PvdA tokkie, een slijmerige dhimmie Balkenende waardoor je het kabinet werkelijk gaat haten (da's pas haatzaaien), de draaierige Pechteld zeikmonotomen, een keffende Halsema die af en toe nog iets zinnigs zegt, gemengd met wat botte boerenwijsheid van Marijnissen, populistje Rutte die af en toe iets steengoeds zegt om je vervolgens weer te laten kotsen als ie z'n arm diep in Balkje z'n reet steekt, de SGP die elke spreekbeurt afsluit met een jezussausje en een triest einde zonder ook maar iets bereikt te hebben. Intussen stroomt het land voller en voller met ongewenste vreemdelingen, wordt de segregatie steeds erger, neemt religieuze waanzin en intolerantie alleen maar toe en brokkelt Nederland af tot een land waarin trots tot het verleden behoord. Niets aan de hand mensen, gewoon lekker gaan slapen.

Dysforia | 02-04-08 | 00:26

nattebever 02-04-08 @ 00:25 jij stemt wilders, dat kan niet anders, al die wildersstemmers kunnen niet anders dan schelden als ze merken dat je het niet met ze eens bent.

van dal | 02-04-08 | 00:26

-weggejorist-

Lizzard | 02-04-08 | 00:26

CoJoNes 02-04-08 @ 00:24

Zo dan. IJzersterk, CoJoNes.

bottehond | 02-04-08 | 00:26

Wat de uitkomst ook zou zijn, de waarheid moet echt boven water komen! Als het kabinet liegt, is dat een hele enge situatie, dan kunnen we de overheid echt niet meer vertrouwen... als Geert Wilders liegt kan dat hem wel eens zetels gaan kosten.

Fulgrim | 02-04-08 | 00:26

bottehond 02-04-08 @ 00:24

Het zou natuurlijk ook kunnen dat Wilders wel heeft gelogen hierover. Dat hoeft verder niet te betekenen dat je m niet meer steunt.

Maaier | 02-04-08 | 00:25

Ik dacht dat het een discussie zou gaan worden over de ongehoorde amateuristische en tenenkrommende lafheid van Balkenende en consorten.

rokershoest | 02-04-08 | 00:25

@CoJoNes 02-04-08 @ 00:24, Mozeskriebel!

gentle giant | 02-04-08 | 00:25

wilders je bent en blijft een held fuck the regering leugenaars

duncen | 02-04-08 | 00:25

van dal 02-04-08 @ 00:21
Had iemand jou al een gore klotendhimmie genoemd, een hielenlikkende slaaf, een onderkruipsel? Sodemieter toch op man en ga ergens anders leuk lopen doen.

nattebever | 02-04-08 | 00:25

@ bottehond!
Oh jeetjeminaa! We gaan eraan!

Where is Garret Weldon to Save us?

derechtsesocialist 01-04-08 @ 23:23

Onnozele hals. De Burger kan zich alleen zelf redden. Wilders is de steenkoolmijnkanarie van het Vrije Westen.

bottehond | 02-04-08 | 00:24

Flodder 02-04-08 @ 00:22

Ja, dan krijg je het vervelende geval van een complottheorie, die z'n eigen bewijzen fabriceert, wat weer niet betekent dat het niet waar is.

Maaier | 02-04-08 | 00:24

Mag ik me de vrijheid permitteren om het volgende in uw collectieve bewustzijn te prenten:

Dit kabinet heeft gelogen over het verdrag van Portugal, dat een heel ander verdrag zou zijn dan de weggestemde EU grondwet.

Deze MP heeft gelogen over de WMD in Irak.

Dit kabinet heeft gelogen over de kosten van het Generaal Pardon.

Dit kabinet liegt over de naderende recessie.

Waarom zouden ze hier niet over liegen? Ze hebben alle schijn tegen.

CoJoNes | 02-04-08 | 00:24

@ Bert M.:

Hoe zo de regering er dan uit moeten zien?

Tuomas | 02-04-08 | 00:24

religion is war 02-04-08 @ 00:22

Hij kon niet meer terug op dat moment. Dat bewijst dus niets.

Flodder | 02-04-08 | 00:23

@HP 02-04-08 @ 00:15
Ja, waar. Maar dat zegt niets over het gelijk van wie dan ook. Als ik in Wilders' positie had gezeten, had ik dat ook betoogd met zoveel gebaren. Je kunt het makkelijk ontkennen met wegwerpgebaren, maar dat zegt nog niet dat het niet zou kunnen kloppen.

Misschien heeft Geert gelijk. Ik miste wel wat passie en argumentatie om zijn gelijk te ondersteunen, eigenlijk.

-edit | 02-04-08 | 00:23

@ Sir Lance 02-04-08 @ 00:17
Het zou een relatief onbelangrijke gebeurtenis geweest zijn als er niet zo overdreven veel aandacht aan gegeven was. Nu is het een proeve van leiderschap geworden en daar is JPB, door eigen toedoen, lelijk door de mand gevallen. Dus nu wordt er op alle mogelijke manieren gedownplayed, "we hadden wel gelijk". Bovendien, Wilders is fout, Wilders is het kwaad, en dan mag een leugentje om bestwil best.

spanarchist | 02-04-08 | 00:23

Dat tóóntje van Valsema...*ril*
Dat smerige lachje van de Balk...*gruw*
Dat hele kabinet....*kots*
VERKIEZINGEN! NU!

Bert M. | 02-04-08 | 00:22

Sir Lance 02-04-08 @ 00:17
Zoals ik al zei.
.
Wilders gaat nadat die ambtenaar onder ede vertelt dat Wilders liegt heel hard schreeuwen dat die ambtenaar ook liegt en dat het een complot is. Zijn achterban zal er genoegen mee nemen. Denk ik.
Flodder 01-04-08 @ 22:32

Flodder | 02-04-08 | 00:22

van dal 02-04-08 @ 00:21

Hoho, maar ze heeft wel lekkere toastjes.

Maaier | 02-04-08 | 00:22

Leek er toch duidelijk op dat deze stukken nooit eerder gedeeld zijn met Wilders, is toch te doen gebruikelijk dat dit soor gespreksverslagen onder alle deelnemers verspreid worden? Ook het niet hebben van enig bezwaar van wilders om de stukken te openbaren lijkt er op dat hij de rotsvaste overtuiging had dat er niets in de stukken zou staan dat hem zou kunnen schaden.

religion is war | 02-04-08 | 00:22

De waarheid rond de uitspraken van Wilders over dat filmpje zullen we nooit horen. De staat zal het nooit toegeven en als Wilders gaat aandringen, dan wordt hij ingemaakt (op ambtseed, iedereen is te koop) of afgemaakt.
Totaal ongeloofwaardig, dat 'zwart-op-wit'. Papier is geduldig & zeker als je als kabinet in je hemd dreigt te worden gezet. Net doen of die damage-control ergens op sloeg.
't Was een verkwanseling van onze vrijheden. Alleen al dat er van te voren een gesprek is geweest, is al absurd. Dat zal zeker niet op initiatief van Wilders zijn gebeurd.
Dit kabinet heeft voor mij volkomen afgedaan.
ONTWAAKT, NEDERLANDERS!

nattebever | 02-04-08 | 00:22

wilders wordt ontmaskert als leugenaar en verliest aanzienlijk zetels bij de volgende verkiezingen, dan komt die dikke trol van verdonk met heur schijnheilig gezicht aanzetten met : "daar ben ik niet bij geweest, daar heb ik niks mee te maken".
TON, dat kun je vanaf nu al beter "HAAS" noemen.

van dal | 02-04-08 | 00:21

@Maaier 02-04-08 @ 00:18
wat dat betreft zijn kabinet en 2e kamer erg hardleers, en hebben ze niets geleerd van de afgelopen jaren. Gewoon laten ploffen die bak ellende.

Onderbuik | 02-04-08 | 00:21

ik heb eeb aantal echte veluwse gristenen in de familie (verloekt zij hun ziel) en die en hun wereld goed kennende ben ik er 100% zeker van dat het kabinet de zaak bedonderd heeft en dat wilders evenzeer 100% de waarheid spreekt. Het superieure glimlachje van de drie griezels uit het kabinet zei mij genoeg

jan-lul-de-behanger | 02-04-08 | 00:21

De waanzin van één persoon noemt men krankzinnigheid, De waanzin van een groep noemt men een religie.

Jc.B | 02-04-08 | 00:21

HP 02-04-08 @ 00:15

Mwa, ik denk dat ie óf oprecht zich niet meer precies de inhoud van dat gesprek kon herinneren, óf het wel wist en bewust gokte, óf ietwat wanhopig was. Laconiek, neen.

Maaier | 02-04-08 | 00:20

-edit 02-04-08 @ 00:15

Wilders was écht aangedaan. Jij vertrouwt de man niet. Ik wel. Kijk maar naar dat stukje toen kaakklem een brug offreerde van de miljoenen islamwatchers naar de zelfislamiseerders. Grotesk.

bottehond | 02-04-08 | 00:19

worden we niet wildersmoe? pfffffffff

beninhet2 | 02-04-08 | 00:19

Aanvankelijk heeft Geert ons een zeer spectaculaire film beloofd. Welnu,
we kunnen er lang en breed over zeiken, maar een ding is zeker; de film van Geert is maar een flauwe afspiegeling van een film, die de moslims echt gekwetst zou hebben.Het kan dus bijna niet anders dan dat Geert - onder
druk - halverwege toch maar besloten heeft om zich enigszins te matigen.
Dat kan en zal hij natuurlijk nooit en te nimmer toegeven, want dat zou politieke
zelfmoord zijn.

mark twain | 02-04-08 | 00:19

Ik snap niet waarom Wilders zou liegen als hij wist dat die aantekeningen bestonden. Die nu.nl link van daarnet snap ik ook niet als Hirsch B in grote lijnen de inhoud al wist; wat voor details had hij dan nog nodig? Verder vind ik wel dat Wilders de schijn tegen zich heeft.

reagurotron | 02-04-08 | 00:19

Lijkt me leuk om bij de volgende nationale iq test een vak wilders stemmers te hebben.

jamio | 02-04-08 | 00:19

bottehond 02-04-08 @ 00:08
Oh je bedoeld het debat met Wilders vandaag, vlagen van meegekregen voor de plaspauze.
1. niet onder de indruk van Wilders verhaal, veel draaikonterij op vragen en gebruikelijke retoriek die ik hier ook vaak tegenkom tussen Wilders-adepten en andersdenkenden.
2. Janneman had wel een aardig betoog over vrijheid enzo, waar vdVlis Wilders een zalvende hand toestak aangaande de zwarte kant van de Islam, maar de eigen zwarte kant van het Gristendom vergat ten faveure zijner Heiland.
3. verder niets gezien en snel wat draadjes doorgelezen te hebben er niets veranderd is.

Dus ja, nog wat gebeurd vandaag.....

Sikkeneur | 02-04-08 | 00:18

HP 02-04-08 @ 00:17
Hoezo?? Ik vraag om duidelijkheid en ik word afgedaan als een nitwit die geen vragen mag stellen? Ik ben verdomme heel vriendelijk!

verbaast | 02-04-08 | 00:18

Onze Nietzsche die niet in den hemel zijt,
uw profetieën geschieden in nederland zoals in uw boeken vermeld.
Geef ons heden onze dagelijkse motie van wantrouwen,
en vergeef ons dit slappe kabinet, zoals we ook marco van Basten zullen vergeven mocht hij de titel pakken.
En benoem de beproeving
En verlos ons van christenhonden, en blindemannetjes.
Want aan de ongelovigen behoort de toekomst, de vooruitgang en wetenschap koesterend tot in de eeuwigheid
amen.

IdiotUberAlles | 02-04-08 | 00:18

HP 02-04-08 @ 00:09

Je gaat voorbij aan het gegeven dat Wilders de regering flink voor schut kon zetten door ze voor te spiegelen dat er heftige beelden in de film zouden zitten met garantie op rellen waardoor Balkie, voor het uitkomen van de film, in scherpe bewoordingen afstand van Fitna zou doen. Om hem dan later na de minder provocerende film op die woorden weg te zetten als Dhimmi, angsthaas. Een valletje opgezet door Wilders waar hij nu zelf in trapt.

Flodder | 02-04-08 | 00:18

Onderbuik 02-04-08 @ 00:15

Zowel kabinet als tweede kamer heeft helemaal niets gedaan vanavond aan het oplossen van problemen. Het enige resultaat is dat óf het kabinet heeft gelogen en dus moet vallen of Wilders heeft gelogen en z'n krediet dient te verliezen.

Maaier | 02-04-08 | 00:18

lenegro@heijls 02-04-08 @ 00:15
vs en nieuwzeeland beide 1% en hun nemen wel langzamerhand maatregelen.

repulse | 02-04-08 | 00:18

@vander F 02-04-08 @ 00:11
+100000 christelijke kudo's

Dirkstra | 02-04-08 | 00:17

Lizzard 02-04-08 @ 00:10

Ik moet eerlijk zeggen dat ik twijfel over wie liegt. Aan de veiligheid van Wilders kunnen wij niet bijdragen (tenzij door belastinggeld), zo werkt dat nu éénmaal niet. En liegende christendemocraten... in Vlaanderen hebben wij het gewoon over tsjeven, bekt wat makkelijker en iedereen weet wat je bedoelt.

repulse 02-04-08 @ 00:12

Ik vind je nog mild rekenen. Jammer dat je weggaat, Nederland heeft mensen zoals jij nodig. Maar misschien heb je wel kinderen en die gaan natuurlijk voor.

v Maerlant | 02-04-08 | 00:17

verbaast 02-04-08 @ 00:16,
U bent niet erg vriendelijk.

Rest In Privacy | 02-04-08 | 00:17

@ Bottehond 00:11
Wache effe, dus je denkt dat het kabinet documenten vervalst, maar dat de waarheid nooit boven tafel komt. En de ambtenaar, die hebben ze ook in hun zak zitten? En alleen om hun overreactie over die film te verdoezelen? Dat is wel een relatief onbelangrijke gebeurtenis om twee documenten en een ambtenaar voor om te kopen. Wat een onzin. Geert heeft gebluft en verloren.

Sir Lance | 02-04-08 | 00:17

@van dal 02-04-08 @ 00:12

gezien het slappe filmpje wat het gewoon was, leun ik helaas ook uw kant op

modahfokah | 02-04-08 | 00:17

@nattebever zelfs een filmpje waar zelfs op het boekje gezeken wordt!

datgezeik | 02-04-08 | 00:17

Satans' engelen zijn diep gevaren in onze Christenbroeders,
laten we het met z'n allen overdenken.

Dit meen ik echt.

vander F 02-04-08 @ 00:11

MakDevil:
www.elsevier.nl/opinie/weblog/asp/artn...

bottehond | 02-04-08 | 00:16

Het zal me niks verbazen dat ze Wilders hebben afgeluisterd en zo hun conclusies hebben getrokken wat er in die film zou komen. Dit kabinet liegt en bedriegd en ik zou het moeten weten want ik werk bij een ministerie en zie genoeg nota's om tot die conclusie te komen!

Dinand | 02-04-08 | 00:16

@Mekker
Nee stomme lul. Dat is juist mijn probleem! Je vraagt niets, je zegt maar wat! En als je een probleem heb met een reactie; rot dan op!!

verbaast | 02-04-08 | 00:16

Vond het eigenlijk ook wel jammer dat Fitna niet eindigde met een verbranding van de koran of het door de plee trekken van dat vod.
Handleiding
Men kope een koran. Herstel: stelen is ook goed.
Men neme een lucifer.
Men steekt de koran in de fik, maakt er een filmpje van en zet het op YouTube.

Er zijn trouwens al genoeg filmpjes op YouTube waarop de koran aan flarden wordt geschoten e.d. Mo had ook niet zo'n raar boekie moeten (laten) schrijven.

nattebever | 02-04-08 | 00:15

LoopseTeef 02-04-08 @ 00:12
Jij snapt het. Als de regering zelf al met leugens aankomt, welk vertrouwen kun je dan hebben in "die ambtenaar"..

Overigens moet ik zeggen dat ik er nog niet uit ben wie hier nou met een lange neus moet zitten.

Bricktop | 02-04-08 | 00:15

@repulse 02-04-08 @ 00:12

Mazzel, waar ga je naar toe? Canada, VS, Engeland. daar liggen de cijfers wel wat hoger vriend.

lenegro@heijls | 02-04-08 | 00:15

Maaier 02-04-08 @ 00:12,
Vond ik wel.
.
Toen de notities ter tafel kwamen, was zijn houding helder: gooi alles maar in de openbaarheid - hem een zorg.
.
Mooiste voorbeel daarvan was dat wegwerp gebaar, toen Hirsch Ballin vroeg of hij bezwaar had dat de tweede vervalste set aan aantekeningen ook publiek gemaakt mocht worden. Alsof dhr Wilders wilde zeggen: "Doe wat je niet laten kunt."

Rest In Privacy | 02-04-08 | 00:15

ik heb niet echt het gevoel dat het kabinet en de meerderheid van de gehoorde politici vanavond echt begaan zijn met de autochtone medemensch. Als ze dát gevoel eens wat meer aandacht geven en vooral ook met DADEN kan het misschien nog goed komen. Anders nieuwe verkiezingen.

Onderbuik | 02-04-08 | 00:15

wilders liegt en verdonk is een lafbekje.

van dal | 02-04-08 | 00:15

@bottehond 02-04-08 @ 00:07
Je denkt wel wat vreemd over mijn seaurt, maar dat terzijde. De casus die jij noemde is een aanfluiting voor Nederland. Zoals gezegd een grof schandaal. Van de hoogste plank. Ik sluit niet uit dat dit ook hier het geval kan zijn, maar tegelijk moet ik toch ook constateren dat er aan de kant van Wilders weinig overtuigend een poging tot ontkrachting werd gedaan. Behalve het hard roepen van "nietus". Dat weegt mee in mijn beeldvorming.

Ik ben oprecht geïnteresseert in de waarheid, hoe die ook luidt, omdat ik nu het gevoel heb dat mogelijk de Nederlandse rechtstaat in gevaar kan komen als de regering ons voorliegt. Speculaties zijn altijd leuk: maar het gaat maar om één ding: hoe zit het nu in deze casus....

-edit | 02-04-08 | 00:15

bottehond 02-04-08 @ 00:11

NOgmaals;: ik ga uit van het nu bekende bewijsmateriaal in deze. En daaruit kan een verstandig mens geen andere conclusie trekken dan dat tot nu toe het kabinet de waarheid lijkt te spreken. Kan veranderen natuurlijk.

Maaier | 02-04-08 | 00:14

@ verbaast 00:11

Vroeg ik u wat?

Mekker | 02-04-08 | 00:14

niemand wil mee????

datgezeik | 02-04-08 | 00:13

Ach de meeste CDA kamerleden doen zich voor als gristen om zo meer stemmen te krijgen

Northwood | 02-04-08 | 00:13

v Maerlant 02-04-08 @ 00:05
In 2006 is het cpb over gegaan naar een andere rekenmoethode om de hoeveelheid moslims te berekenen vandaar dat er in eens 300000 minder waren.
De rest van wat je wil weten is niet uit te rekenen omdat je geen vaste cijfers krijgt van het cpb. De cijfers die ik heb kunnen vinden zijn inmiddels alweer verdwenen.
Maar als je de emigratie bekijkt uit nederland die ongeveer 100000 is grotendeels hoogopgeleide nederlanders tegen over 140000 immigranten van wie volgens het cpb ogeveer de helft vanuit Islamitische culturen(niet gezegd of zij alle moslim zijn) dan kom ik over ongeveer 5/6 jaar op 8% uit en dat is mijn seintje om weg te wezen

repulse | 02-04-08 | 00:12

wilders liegt.

van dal | 02-04-08 | 00:12

HP 02-04-08 @ 00:09

Laconiek is niet precies de goede beschrijving van Wilders' gemoedstoestand heden avond.

Maaier | 02-04-08 | 00:12

Flodder 02-04-08 @ 00:03

Waarom zou Wilders op Halsema ingaan? Halsema begint met haar vertrouwen uit te spreken in het kabinet. Vervolgens stelt ze voor om een ambtenaar een proces-verbaal op te laten maken van het gesprek. Hoe moeilijk denk je dat op dit niveau een ambtenaar te vinden zal zijn die dat niet voor zijn minister doet?

LoopseTeef | 02-04-08 | 00:12

Aub verkiezingen morgen!

Sjaaakie | 02-04-08 | 00:12

@ Bottehond 00:07

U is Verdonk?

Mekker | 02-04-08 | 00:12

Maaier 02-04-08 @ 00:10

Goedgelovige.

bottehond | 02-04-08 | 00:11

@Mekker
Zeg, mekkerbek.. Welke leugen? Hoe is het dan achterhaald? Dit soort 1 lijners kunnen we heel goed zonder..

verbaast | 02-04-08 | 00:11

bottehond 02-04-08 @ 00:07
Verdonk is heel slim er buiten gebleven om geen partij te hoeven kiezen.
Niet als 'verrader' van de Islamwatcher zaak te hoeven worden gezien, en ver uit de buurt zijn mocht Wilders per ongeluk op zijn smoel gaan.
Het is een opportunistische, vadzige lafbek.

brulkikker | 02-04-08 | 00:11

Ik blijf nog in Nederland zolang het hier nog enigszins doenbaar is. Maar zodra moslims hier mijn rechten aantasten. (dit gebeurt al maar nog niet in een mate waarin ik mij in mijn persoonlijke vrijheid voel aangetast) verhuis ik naar de USA. Liever christenfundamentalist dan moslimextremisten.
*luistert naar Barry Mcguire - Eve Of Destruction*

bravvour | 02-04-08 | 00:11

Satans' engelen zijn diep gevaren in onze Christenbroeders,
laten we het met z'n allen overdenken.

Dit meen ik echt.

vander F | 02-04-08 | 00:11

Ik heb tot nu toe slechts bewijs gezien in het nadeel van Wilders.
De brieven op Elsevier spreken boekdelen.

www.elsevier.nl/nieuws/politiek/artike...

Het is geen 100 % bewijs, het kabinet kán die vervalst hebben, maar tot nu toe heeft het kabinet ene stuk meer kans.

Maaier | 02-04-08 | 00:10

Neeeee...... dat gebeurt toch niet in Nederland, ministers die liegen en erop aansturen dat hun 'aantekeningen' openbaar worden gemaakt om hun politieke hachje te redden? Neeee hoor, dat gebeurt ECHT niet in Plopsaland.... Dat gebeurt alleen in Grote Mensenlanden! Niet hier. ECHT niet... toch?

Brouhaha | 02-04-08 | 00:10

@/\/\addog 02-04-08 @ 00:03:

Beschamend zeker. En het zou een wijze les moeten zijn eigenlijk. Alleen dat laatste zie ik nog niet gebeuren.

Onze democratie wankelt maar onze volksvertegenwoordigers vangen ondertussen elkanders vlooien af. En meer niet.

Reinaert | 02-04-08 | 00:10

-weggejorist-

Lizzard | 02-04-08 | 00:10

Peter R komt volgende week met de onthullende feiten....

modahfokah | 02-04-08 | 00:10

Tja, kan me niet aan de indruk onttrekken dat Wilders het zelf heeft verkloot. Het debat ging uiteindelijk nergens anders meer over dan of de notulen klopten. Typische Nederland, dat dan weer wel.

Don Knieschot | 02-04-08 | 00:10

Ik ga emigreren. Wat een onzin om NIKS!

Boris Poepnagel | 02-04-08 | 00:09

Flodder 02-04-08 @ 00:01,
Die beschuldiging heeft hij niet nodig. Hij heeft zijn film al uitgebracht. Voor dhr Wilders is de gehele discussie met Balkenende en co. bijzaak. Daarom is hij er zo laconiek onder.
.
Anderzijds: Als hij het wel zou hebben gezegd, dan was het punt toch zoooOooo makkelijk te maken:
.
Enkel een film, en u brengt zelfs het leger in stelling. Het enige dat ik doe is het verband leggen tussen de islam en geweld. Welnu, u doet precies met u beleid hetzelfde. Vanwaar anders het intrekken van de verloven, het mogelijk inzetten van het leger bij rellen, het uitroepen van een crisis, etc. ,etc. ?
.
Ze bewijzen hiermee zijn punt.

Rest In Privacy | 02-04-08 | 00:09

Maaier 02-04-08 @ 00:07
Als de Staat iets niet wil, dan gebeurt er niets. Denkt aan filmrolletjes.
Wilders is totaal kansloos tegen de Staat.

nattebever | 02-04-08 | 00:09

Dus heeft Balin deze info niet van Wilders maar van de NCTB !

Wilderts | 02-04-08 | 00:09

@Wilderts 02-04-08 @ 00:00
Grappige stijlwissel overigens bij dat tussenstuk waar iets staat over de verbranding van de koran. Zonder die alinea is het ook een afgerond stuk. *Zoekt aluhoedje op*

religion is war | 02-04-08 | 00:09

Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel.

Mekker | 02-04-08 | 00:09

Nog wat bijzonders gebeurd vandaag?

Sikkeneur 02-04-08 @ 00:04

Neuh. Doordeweeksche Putsch door het establishment. De tweede in een jaar tijd.Nog blij met je gekozene?

bottehond | 02-04-08 | 00:08

Ik heb Geert toch wel eens gehoord over een koran verscheuren, dus het zou me echt niet verbazen als hij die beelden er inderdaad oorspronkelijk wel in wilde hebben.
Maar ja, met zijn imago van 'hardliner' kan hij natuurlijk niet toegeven dat hij dat geschrapt heeft.
Geert heeft overigens wel gelijk dat hij zich boos maakt over de openbaarmaking van deze naar ik aanneem toch in vertrouwen gegeven informatie.

Zeurders | 02-04-08 | 00:08

foutenmet datums krijg je altijd als er wat herschreven moet worden achteraf.
iets gehoord hebben en dan met 3 ministers en een coordinator daaruit een scherpe stelling nemen doe je alleen als je een excuus wilt maken.
Zwakteboden van Balin en dat dronken wijf maken het verhaal compleet.
Wilders die even precies gaat vertellen hoe zijn film eruit gaat zien en dat juist tegen mensen die hij niet vertrouwd.. klinkt ook niet geloofwaardig.
En dan tegen het volk zeggen dat stewardessen gevaar lopen.. wat ene kul.. als het zo dreigend was geweest had je als kabinet scherpere woorden gebruikt.
Wilders zijn woorden zijn verdraaid en hij wordt gewoon gemangeld en geen hond die daar wat tegen doet.

Baron de laclou | 02-04-08 | 00:08

ik ben ook echt pissig, gelieg, gedraai, gedoe, door allemaal. Zijn er mensen die er iets voor voelen om de straat op te gaan ofzo? (wel een leuk aantal anders staat het ook zo lullig!)

datgezeik | 02-04-08 | 00:08

tipo 02-04-08 @ 00:04

LOL @ meest verlichte politici, de SGP.

Flodder | 02-04-08 | 00:07

Patrick Bateman 02-04-08 @ 00:03

Volgens de TV kunnen ze precies zien wánneer iets is geschreven etc. Nu laten innemen door jusititie en forensisch laten onderzoeken. Op last van de kamer. Desnoods dan eerst even een noodwetje en onderzoeken die hap.

Maaier | 02-04-08 | 00:07

-edit 02-04-08 @ 00:04

Het hoernalje, waarvan je dacht dat het "jouw seaurt" was, heeft het lef niet, vriend. Dewaarheid komt nimmer boven tafel. Mede dank zij de TK, laat dat gezegd zijn. Alleen Verdonk heeft schone handen. Toeval? Ik denk: slim. Verdonk gaat hier vuurwerk van maken, mark my words!

bottehond | 02-04-08 | 00:07

@ Reinaert 23:58

Omdat Wilders een buitengewoon slimme politicus is, die i.t.t. bijna
alle andere kamerleden ook nog eens goed kan bluffen. Vanavond is hij
net een stap te ver gegaan. Hij zwijnt als hij hier zonder ernstige kleerscheuren vanaf komt.

mark twain | 02-04-08 | 00:06

* Zet verbijsterd de TV uit en slaat het prachtige boek "The Suicide of Reason open" *

Kruisvaarder | 02-04-08 | 00:06

Een minister van justitie die liegt of over de rug van een plaatsvervangende coordinator de schuld van de overdreven reactie van Balkenende in zowel binnen als buitenland aan Wilders wilt geven.

Northwood | 02-04-08 | 00:05

Het leek wel een voorafgesproken taktiek om met z'n allen weer tegen wilders te gaan. Het NOS journaal neemt de verslagen van Ballin en consorten al aan als woorden van Wilders. Apart, maar wat het NOS in dezen doet is al tijden bekend. Niets nieuws. Vragen vragen en nog eens vragen. Marijnissen die eens uithaalt naar de SGP en die zich dan meteen aangevallen voelt. We worden in een hoekje gezet. Dat is nu juist wat Wilders al de hele avond voelt, of al tijden voelt. Net zoals ten tijden van Pim F.
31 November blijft een aparte datum voor een paraaf. Dat het verslag van Oktober bijna exact klopt met de gepulibiceerde film is nog opvallender. Had wilders toen al uberhaupt iets af?
Vragen, vragen, vragen. Antwoorden zullen er wel niet meer komen. We gaan over tot de orde v/d dag en alles blijft zoals het was.

TheSmartAss | 02-04-08 | 00:05

Met z'n allen alleen maar Wilders onderuithalen, inclusief de VVD.
Die Balkenende vertrouw ik voor geen cent. Zelfs zijn haar is voor de kijkcijfers geverfd. Als god dat maar goed vindt; liegen en bedriegen. Kom op Geert, zoek de bewijzen en haal dat zooitje onderuit!

Boven het Maaiveld | 02-04-08 | 00:05

Maaier 01-04-08 @ 23:59
Het kabinet liegt heus wel vaker. Is hoofdverdachte balkenende ook niet dezelfde man die zoet na het zuur beloofde? Ook pure leugens gebleken.

rokershoest | 02-04-08 | 00:05

Volgende conclusie:

De islam is een vredelievende godsdienst

In Nederland is Kerk en Staat gescheiden.

N.O. Brains | 02-04-08 | 00:05

Delphin 01-04-08 @ 23:59
Als balin toegeeft dat hij niet de informatie van wilders kreeg kan het alleen van de aivd vandaan komen kamerleden zijn nog al boos als hun doen en laten word gecheckt door de aivd. Als balin toe had gegeven was het vanavond nog gedaan geweest met balki

repulse | 02-04-08 | 00:05

Anno 2004 had de NOS het over 1 miljoen moslims, zowat 6% van de bevolking. We zijn dikke drie jaar later. De verhouding autochtone kinderen - moslimkinderen ligt zowat 1 tegen 4. Gezinshereniging en immigratie gaan door, maar ook emigratie van autochtonen staat al jaren op een recordpeil. Vergeten we ook de asielzoekers en de illegalen niet. Bovendien is de autochtone bevolking gemiddeld zowat 15 jaar ouder dan de moslimallochtone. Al deze indicatoren samen geven volgens Femke Halsema 8% moslims in 2050. Wie rekent even uit hoeveel niet moslimse allochtonen FH wil 'adopteren' om tot 'maar' 8% moslims in 2050 te komen?

v Maerlant | 02-04-08 | 00:05

nog een postje erbij, gewoon, omdat het kan =)

porno-utopia.com | 02-04-08 | 00:05

@Bakepa 00:03

en dat kapsel niet wil je zeggen? :P

blackjag | 02-04-08 | 00:05

@Flodder 01-04-08 @ 23:57
Nergens op. Als Wilders niet liegt, dan is alles erger dan ik kan dromen. Als Wilders kon debateren als Condel, dan hadden we nu verkiezingen gehad. Helaas, Wilders kan niet overtuigen en hij liegt. Maar ik pis niet op het fornuis. De SGP heeft het debat gewonnen: Zij zijn de meest verlichte politici in het Islam-debat. Wat bewijst dat Wilders wel gelijk heeft, maar het niet kan overbrengen.

tipo | 02-04-08 | 00:04

DEN HAAG - PVV-leider Geert Wilders bemoeilijkt het werk van de veiligheidsdiensten door de inhoud van zijn anti-Koranfilm en het moment van publicatie geheim te houden.
‘
Dat mag inderdaad als kop op elke krant morgen

LifeCatcher | 02-04-08 | 00:04

Maaier 01-04-08 @ 23:59,
Omdat ze na hun zelfverzonnen crisis nu toch eigenlijk wel heel erg voor lul staan: knieval richting de islam, het land in rep en roer, het leger paraat (omdat er geen link is tussen de islam en geweld), etc..
.
Om niets.

Rest In Privacy | 02-04-08 | 00:04

Delphin 01-04-08 @ 23:59

Niet downplayen. De regering liegt glashard. Maak jezelf iets wijs, zeg. Lekker onder de warme deken..... Zo komen we er niet.

bottehond | 02-04-08 | 00:04

Nog wat bijzonders gebeurd vandaag?

Sikkeneur | 02-04-08 | 00:04

@bottehond 02-04-08 @ 00:02
Die ken ik maar al te goed. Grof schandaal. Daarom wil ik ten koste van alles de waarheid weten in deze casus

-edit | 02-04-08 | 00:04

Nog nooit zo'n wanstaltige vertoning gezien als van deze zogeheten volksvertegenwoordigers. Ik wil wel weten wie er liegt. Waarom niet gewoon live op TV aan de leugendetector? Kom op!
Goed, het is al bijna 25:00 uur op deze 31e april. Ik ga naar bed.

harl | 02-04-08 | 00:04

Dat pak van wilders ziet er wel een beetje goedkoop uit, ofniet?

Bakepa | 02-04-08 | 00:03

Maaier 01-04-08 @ 23:59

Bijna alle oppositiepartijen lopen al dagen te roepen dat het kabinet de zaak te zwaar aangezet was en dat ze daardoor paniek zelf zaaide. Je kunt beter één 2e kamerlid 9 die door niemand gepruimd wordt) wegzetten dan toe moeten geven tegenover je coalitiegenoten EN de oppositie, dat je verkeerd zat

LoopseTeef | 02-04-08 | 00:03

Reinaert 01-04-08 @ 23:49

Een druk log is ook wel 's leuk. En zo'n beschamende bijeenkomst als vanavond zie je ook maar zelden. En deze 149 lamstralen hebben wij gekozen?

* balletje eet en proost *

/\/\addog | 02-04-08 | 00:03

-edit 02-04-08 @ 00:01

Idd, en dan vergeet je nog dat hij Halsema afvalt op het moment dat zij pogingen doet om de waarheid boven tafel te krijgen.

Flodder | 02-04-08 | 00:03

Wilderts 02-04-08 @ 00:00

Je hebt gewonnen en het antwoord goed geraden. Wilders liegt. Hulde voor Elsevier en Wilderts.

Maaier | 02-04-08 | 00:03

Sinds wanneer is liegen fout?
Grappig overigens hoeveel 'mensen' Wilders serieus nemen.
Het is niet te hopen dat deze 'beschaving' ooit wordt opgegeraven...

correct | 02-04-08 | 00:03

@ Delphin 01-04-08 @ 23:59
Geert beweert dat hij NIETS over de inhoud heeft gezegd.
80% van de aantekeningen over de inhoud klopt.

Of Geert liegt of het document is ná verschijnen van de film gefabriceerd.
Geen compromis mogelijk!

Patrick Bateman | 02-04-08 | 00:03

[citaat]De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding (NCTb) had Wilders eerder al gevraagd de film van tevoren te laten zien om veiligheidsmaatregelen te kunnen nemen. [/citaat]
.
www.nu.nl/news/1487830/11/'Wilders...
.
Er klopt hier inderdaad iets niet........

Gravin v Kippenbouth | 02-04-08 | 00:02

Wie is daar tegen?

-edit 02-04-08 @ 00:01

U kent de Fred Spijkers casus?

bottehond | 02-04-08 | 00:02

@Maaier 01-04-08 @ 23:59

Om zich alvast in te dekken als straks uit komt hoeveel die hele klerenzooi rondom die filmna heeft gekost...

Boris Poepnagel | 02-04-08 | 00:02

het enige wat we vanavond gezien heben is het kronkellen van het grote geld
om de waarheid te verdoezellen en alle poppetjes deden mee.

LifeCatcher | 02-04-08 | 00:02

@Maaier
Omdat anders ze moeten toegeven te krampachtig te hebben gehandeld.

Sir Lance | 02-04-08 | 00:02

Delphin 01-04-08 @ 23:59

Zeer juiste analyse !

Een Soort Iets | 02-04-08 | 00:01

@Gravin v Kippenbouth 01-04-08 @ 23:56

Dat is fijn, zo'n grote pot thee, kunnen er meerdere meedrinken.
*zoekt in telefoonboek naar een zekere J. Cohen te 020*

Ommezwaai | 02-04-08 | 00:01

Toch is het wel een strakke zet van HB! Als je het niet kan winnen; lieg dan!!
Mijn f***ing hemel.. Zoiets verzin je toch niet?

verbaast | 02-04-08 | 00:01

The bottom line is: Het maakt geen reet uit uit wat er verklaard is op 31 November. Balkenende had niet met 100 bar in zijn broek mogen schijten ten overstaande van de rest van de wereld.

goudbrasem | 02-04-08 | 00:01

HP 01-04-08 @ 23:58

Omdat dan zijn beschuldiging aan het kabinet dat zij paniek zaaide ZONDER aanwijzingen te hebben dat de film provocatief was, geen stand zou houden.

Flodder | 02-04-08 | 00:01

Wie niet horen wil moet maar voelen. Ik zeg: Fitna 2. Ditmaal met het originele script zoals het geschreven is door 3 ministers en die corrupte lul van het UWV.

de grote boze wolf 01-04-08 @ 23:48

Post van de avond. Zeer intelligente "grap". Gouden kraan en benen bot veur jou!

bottehond | 02-04-08 | 00:01

Alles overwegende:
Pechthold voert aan dat hij constateerde dat de complete inhoud van fitna, op het einde na, bekend was.

Wilders werpt tegen dat het op 31 november 2007 was opgetekend.
Hamer constateert dat er 1 november 2007 staat en de 3 is doorgehaald.

Hisrch Ballin voert aan dat Wilders uit eigener beweging naar Joustra is gestapt. Wilders spreekt dat niet tegen. Joustra licht de bewindslieden in over de inhoud van dat gesprek. Er volgt een uitnodiging waar Wilders mee instemt en daar worden aantekeningen gemaakt waar Wilders om vertrouwelijkheid verzoekt.

Vragen die in mij opkomen: waarom ga je uit eigener beweging naar de nationaal coördinator terrorismebestrijding wanneer je alleen wilt melden dat je een film maakt en niet globaal aangeeft wat de inhoud zal gaan worden?

Waarom verzoek je om vertrouwelijkheid als je met 2 ministers praat over een film waarin je helemaal niets zegt over de inhoud.

Meneer Geert heeft wat mij betreft alle schijn tegen, maar da's niet belangrijk. Belangrijker is dat de waarheid omwille van de democratie, de veiligheid en de vrijheid boven tafel komt. Wie is daar tegen?

-edit | 02-04-08 | 00:01

mark twain 01-04-08 @ 23:58
Ah, jij wilt een verkleedpartijtje. Islamabad optie? Gaan we ook poppen maken, ies leuk!

nattebever | 02-04-08 | 00:00

HP 01-04-08 @ 23:58

omgekeerd is de vraag dan ook waarom het kabinet zou liegen?

Maaier | 01-04-08 | 23:59

Hirsch Ballin wist bijna als eerste dat de film op die bewuste dag 19:00 uur zou worden gepresenteerd. Ra, ra.....

Ommezwaai | 01-04-08 | 23:59

Volgende conclusie:
Wilders liegt niet. Hirsch Balin ook niet. HB heeft het over de conclusies uit het gesprek getrokken. GW over het gezegde. HB is kinderachtig door niet toe te geven dat ze het gesprek geïnterpreteerd hebben in lijn met hun interpretatie van de woorden door GW gedurende een langere periode. GW doet kinderachtig door te ontkennen dat hij enige suggestie zou hebben gewekt dat grote zorgen nodig waren.

Die twee moeten verplicht eens een fles whiskey drinken op een eiland met mooie vrouwen. Als wij dat opnemen komt de waarheid misschien boven water..

Delphin | 01-04-08 | 23:59

ok voor zover ik het heb begrepen is voor Wilders de definitie van een islamiet een moslim zonder islam....

daarnaast heb ik vandaag geleerd dat november 31 dagen heeft.... hebben we daarmee naast zomertijd nu ook novembertijd?

en datgenen wat ik vroeger deed op de mavo, verslagje in elkaar flansen in 5 minuten, dat gebeurd nu door deze hoge heren van het kabinet en door Garret Weldon... (niet echt well done uiteraard)

ok..... duidelijk

blackjag | 01-04-08 | 23:59

LOL @ tipo 01-04-08 @ 23:56

Patrick Bateman | 01-04-08 | 23:58

Geert gaat nu lekker aan de gang met word; heeft ie morgen ook een mooie uitdraai van de gesprekken.

Cesar Millan | 01-04-08 | 23:58

@nattebever 23:53

Nee, ik blijf liever alleen recordhouder. Als de DD versie uitkomt wil ik wel met je meedoen.

mark twain | 01-04-08 | 23:58

@CoJoNes 01-04-08 @ 23:54:

Scenario II zou zo maar kunnen. Het immer hautaine grijnsje van Hirsi Ballin verdween als sneeuw voor de zon toen een dergelijk scenario ter sprake kwam.

En mimiek zegt veel, zeker bij zelfingenomen elementen zoals Hirsi Ballin.

Reinaert | 01-04-08 | 23:58

CoJoNes 01-04-08 @ 23:54,
En daarbij:
Waarom zou dhr Wilders leigen? Wat zou zijn afbreuk zijn als hij direkt gezegd zou hebben: Natuurlijk heb ik mijn ideeen over de inhoud van de film ook met de ntcb gedeeld.
.
Ik zie het ECHT niet waarom hij dat tot een groot punt zou maken, als het niet daadwerkelijk ook zo was.

Rest In Privacy | 01-04-08 | 23:58

tipo 01-04-08 @ 23:56

Dat is nogal een statement. Waar baseer je dat op?

Flodder | 01-04-08 | 23:57

Northwood 01-04-08 @ 23:56
Heb ik ook gehoord. Gevalletje wannabe...

Net niet... | 01-04-08 | 23:57

Na de pauze volgt zeker een spoeddebat over de uitwijzing van het Iraanse homoventje ---------------- Toch...?

Wilder Wein | 01-04-08 | 23:57

Tuomas 01-04-08 @ 23:56
Goede sex = orgasme = slappe lul

Phillain | 01-04-08 | 23:57

CoJoNes 01-04-08 @ 23:54
Scenario 2 is hoe het altijd hoort te gaan in de politiek, waarom denk je dat ik al jaren niet meer slaap

repulse | 01-04-08 | 23:57

@ CoJoNes 01-04-08 @ 23:54
Amen!

OT: nog een reden om voorlopig niet te gaan slapen: http://www.ad.nl/binnenland/2188461/Jongeren_massaal_aan_breezerseks.html

Patrick Bateman | 01-04-08 | 23:57

Summertime,
And the livin' is easy
Fish are jumpin'
And the cotton is high

Ja, dat waren mooie tieten bij P&W. Zangniveau kudt, maar hee, een paar lekkere tietuh is ook wat waard.

nattebever | 01-04-08 | 23:57

Hé, hé, rust. Stream, P & W en GS tegelijk, daar kan een mens aan onderdoor gaan. Gelukkig staat de uitkomst vast: Wilders liegt, Wilders liegt, Wilders heeft gelijk.

spanarchist | 01-04-08 | 23:57

CoJoNes 01-04-08 @ 23:54

k hoop dan ook heel erg op de blauwe ogen van HB

Maaier | 01-04-08 | 23:57

IK ZEG
Haal die ambtenaar drbij!!!
uitzoeken tot de bodem !!

Sir Lance | 01-04-08 | 23:57

Zei Halsema nu dat ook zij doelwit van de extreme islam in Nederland is?

Northwood | 01-04-08 | 23:56

Wilders heeft wel mooi iedereen eruit geluld. Eerlijke man ook.

tipo | 01-04-08 | 23:56

Zo kan Geert weer rekenen op mijn stem, heerlijk deze debatten. Kan er echt van smullen. Geniet er gewoon van hoe Geert de pis lauw maakt van alle aanwezigen, echt geweldig.
Kan niet vaak genoeg gebeuren bij dat haagse zooitje.

Muffepeer | 01-04-08 | 23:56

Gewoon de Islam kont blijven schoppen,
hoe subtiel je dat aan wil pakken zoek je zelf maar uit.

vander F | 01-04-08 | 23:56

@ Ommezwaai 01-04-08 @ 23:53
*Gravin rent naar de keuken en zet grote pot rooibosthee*

Gravin v Kippenbouth | 01-04-08 | 23:56

Patrick Bateman 01-04-08 @ 23:54

Ik hoop dat het volk die nuances kan zien.

Maaier | 01-04-08 | 23:56

Huh..? Was dit het nou?
Wat een raar einde.

photto | 01-04-08 | 23:56

@ Phillain

Ik weet niet wat voor seks jij hebt...

Tuomas | 01-04-08 | 23:56

Heb alleen het laatste deel meegekregen, is het de hele tijd zo gegaan? Iedereen tegen eentje. Ongelovelijk en domme stellingen voorbij horen komen ook.

ZSU-23-4 | 01-04-08 | 23:55

Goed scenario I:
Geert Wilders liegt en de verklaringen zijn authentiek. In dat geval zal Wilders als onbetrouwbaar worden gezien en z'n gehele electoraat verliezen.

Scenario ÌI:
Het kabinet liegt en wil Wilders willens en wetens zwart maken om de eigen grove fouten te verdoezelen.

Als scenario II ook maar een greintje waarheid in zich draagt, zou het reden genoeg zijn om nooit meer rustig te slapen.

CoJoNes | 01-04-08 | 23:54

wAAROM o waarom heeft het kabinet en de voltallige kamer instemming verleend aan een vals document?
31 NOVEMBER morgen heeft iedereen het er over!

LifeCatcher | 01-04-08 | 23:54

Anti-climax hierzoo hahaha

PerZia | 01-04-08 | 23:54

@ Maaier 01-04-08 @ 23:52
Maar een kabinet Wilders is in dat geval wél weer verder weg...

Patrick Bateman | 01-04-08 | 23:54

@ mark twain 01-04-08 @ 23:50

Daarnaast is de verhouding marketingbudget en internationale aandacht voor deze film ook een recordje waard!

Delphin | 01-04-08 | 23:54

RTV Utrecht 01-04-08 @ 23:52
Jij hebt er niks aan. Dat is ook wel weer zo.
*out

LibertasSimplex | 01-04-08 | 23:54

maaruh; hoezo doofpot? het was toch niet op geert zijn initiatief dit debat? :s

fandi11 | 01-04-08 | 23:54

Apart, de overeenkomsten tussen het debat en:
- De laatste aflevering van The O.C.
- Kanker
- Een Orgasme

ALLEMAAL EEN SLAP EINDE !

Phillain | 01-04-08 | 23:54

Goede avond lieve mensen, nog iets gemist?...

da wizard | 01-04-08 | 23:53

heeft iemand zin om alle uitspraken van Hirsch B en Ter H sinds november na te gaan om te kijken of ze kloppen met wat we nu (al dan niet) weten?

reagurotron | 01-04-08 | 23:53

@Gravin v Kippenbouth 01-04-08 @ 23:51

Doe mij maar een kopje rooibos... pff

Ommezwaai | 01-04-08 | 23:53

Hop, Wilders in de hoek, niets gebeurd hoor, wilt u astublieft doorlopen er is niets aan de hand, business as usual.

Kets22 | 01-04-08 | 23:53

mark twain 01-04-08 @ 23:50
Interesse in een recordpoging Koranverbrandingen binnen 1 uur?

nattebever | 01-04-08 | 23:53

Dat was grappig. Nou weer allemaal naar bed, er moet morgen wedeom had gewerkt worden zodat Wouter Bos weer gratis paspoorten kan gaan uitdelen op schiphol.

despecialist | 01-04-08 | 23:53

@Bommenleggert | 23:50
Dat zou op zich nog wel mogelijk zijn zodat hij later dit verhaal op kon houden zodat het kabinet alles overdreven heeft en onrust zaaide. De enige die voor crisis zorgden zou in het verhaal van Wilders het kabinet zijn geweest en dat zou hij zo goed kunnen spelen.

Neemt niet weg dat ik ze ervoor in staat zie om elkaar allemaal een handje boven het hoofd te houden, en ik het volkomen logisch vind dat Wilders niet meewerkt aan het voorstel van Halsema.

KingB | 01-04-08 | 23:53

filmrolletjes laten verdwijnen is nog makkelijker dan een word document vervalsen.

Brakke Obama | 01-04-08 | 23:53

Eindstanden van vanavond.
Wilders : Kamer = 1:0
Wilders : Kabinet = 1:0

Conclusies.
Balin heeft gelogen (31 november.....)
Femke, Jan, Alexander kruipen voor het kabinet.
Geert wordt genaaid en wij weten dat.
Bij de volgende verkiezingen gaat ome Geert lekker winnen!

Real Garret Weldon | 01-04-08 | 23:53

mark twain 01-04-08 @ 23:5
ROFLOL

verbaast | 01-04-08 | 23:53

Iemand nog een plakje lood om oud ijzer?

VanFrikschoten | 01-04-08 | 23:53

@ datgezeik:

Nee, dat komt morgen pas in de kranten en dan is het weer te laat.

Tuomas | 01-04-08 | 23:53

@ RTV Utrecht 01-04-08 @ 23:50
Glas, Plas, Was...

Patrick Bateman | 01-04-08 | 23:53

Als geert idd nooit heeft gezegd wat de inhoud van zijn film was dan zijn de enigste 2 die daar achter hadden kunnen komen de leiding van de aivd en tereurbestreiding. Dat waren de ambtenaren die ze wouden oproepen, Geert wist ook wel dat hij links om of rechts om genaaid was en het nooit kon bewijzen.
-
Nu maar hopen en bidden dat er genoeg mensen wakker worden om pvv bij de volgende verkiezingen ongeveer een zeteltje of 40 te krijgen
Anders ga ik echt me spullen pakken en me best doen om fleur mee te nemen
Fleur is lief

repulse | 01-04-08 | 23:53

Kort samengevat... Zwake vertoning.

Haloef | 01-04-08 | 23:53

Heerlijk om Wilders zo opzichtig op zijn bek te zien gaan. Wat een slappe zak. Geen argument van hem gehoord. Weer 2 zetels erbij, ongetwijfeld.

HuubF | 01-04-08 | 23:52

Patrick Bateman 01-04-08 @ 23:50

Ja, maar ook in dat geval heeft het kabinet gelogen over die aantekeningen. DUs struikelen ze alsnog.

Maaier | 01-04-08 | 23:52

31 november
jz

Junkie Jantje | 01-04-08 | 23:52

Lizzard 01-04-08 @ 23:51

Ja, aan dit tempo gaan we ons nog moeten haasten willen we de laatste op sterk water kunnen zetten.

v Maerlant | 01-04-08 | 23:52

@LibertasSimplex 01-04-08 @ 23:51.
Aargh.. C'mon, als je het zelf ook niet goed volgt is ok, maar hier hebben we beide niks aan.

RTV Utrecht | 01-04-08 | 23:52

Nou, het was weer leuk. Trusten, allen!

Hertogin v. Pauperen | 01-04-08 | 23:52

Daan8059 01-04-08 @ 23:47
Das inderdaad wel een prima docu. Maari k geloof dat Balkie nog druk bezig is met "The Power of Nightmare" & "the Century of Self" gezien z'n liefde voor fear appeal en zijn bijbeltje.

pseudonaam | 01-04-08 | 23:52

Ik zou me toch enigszins zorgen maken als kabinet, Volgens mij is de Koran verbranden geen strafbare daad, dus als Wilders echt pissig wordt kan hij alsnog Fitna II uitbrengen waarbij hij dat alsnog doet, met het argument dat als hij daarvan beschuldigd wordt, dat hij het dan net zo goed kan doen. En dan zijn de rapen pas echt gaar.

ratio | 01-04-08 | 23:52

Flinke memmen ja

Bakepa | 01-04-08 | 23:52

Borrel iemand?

Gravin v Kippenbouth | 01-04-08 | 23:51

@ bottehond 01-04-08 @ 23:47
Geloof NOOIT een politicus, zelfs niet als je het met zijn standpunten eens bent...

Patrick Bateman | 01-04-08 | 23:51

ik weet niet hoeveel uur lullen en dan.... niks? Kan toch niet, krijgt hopelijk toch wel een flinke staart dit?

datgezeik | 01-04-08 | 23:51

RTV Utrecht 01-04-08 @ 23:50
Niks en zomaar.

LibertasSimplex | 01-04-08 | 23:51

ah shit Champions LEague gemist...... ;)

eindoordeel: in de doofpot met die in elkaar geflanste aantekeningen
wilders heeft zich zelf nogmaals eens belachelijk gemaakt
kabinet , hmmm in elkaar geflanst vodje -5

blackjag | 01-04-08 | 23:51

Dat was het dan weer ....... goedenacht allen , slaapt u rustig.......

y@joh | 01-04-08 | 23:51

Wat komt iedereen nou slijmen bij JP?

Inspiration | 01-04-08 | 23:51

Gewoon d'66 blijven stemmen.

meeralsjouw | 01-04-08 | 23:51

Zo. Dat was het weer!

Bijzonder: Net als in de klas is iedereen al op aan het staan voordat de bel gaat.

Tuomas | 01-04-08 | 23:51

-weggejorist-

Lizzard | 01-04-08 | 23:51

Vlug naar P&W.... Tieten!!

Ommezwaai | 01-04-08 | 23:50

Nu, dit was de langstdurende filmbespreking aller tijden. Morgen staan het kabinet en de kamer in het Guiness Book of records. En daar was het ze
volgens mij ook om te doen. Daarnaast heeft de recensie vele malen meer geld
gekost dan het maken van de film.Ook die prestatie haalt de Guiness.

mark twain | 01-04-08 | 23:50

Nou dat was leuk

Mrs. Smith | 01-04-08 | 23:50

best vermakelijk; jammer dat het echt is

Eddie Barzoon | 01-04-08 | 23:50

*repost*
Kan iemand mij updaten? Wat is er gebeurd, wat is er bereikt, en waarom gaat het kabinet vallen?

Het duurt lang en gaat snel, excuses voor mijn domheid.

RTV Utrecht | 01-04-08 | 23:50

@ Stropdasje 01-04-08 @ 23:46
"Of de inlichtingendienst heeft op een andere manier informatie gekregen."

In dat geval is Geert een bange peopert die het eind van de film heeft afgezwakt...

Patrick Bateman | 01-04-08 | 23:50

Einde oefening, wat een debat... wel erg interessant om te volgen! Trusten allemaal, we moeten morgen weer gewoon allemaal werken voor onze Audi :-).

hetgeleteken | 01-04-08 | 23:50

ok nu komt geert hier

LifeCatcher | 01-04-08 | 23:50

Ik heb een leuke avond gehad.

Peijnenburg | 01-04-08 | 23:50

afgelopen lol?

PerZia | 01-04-08 | 23:50

waskuip-admiraal 01-04-08 @ 23:48

Sorry,ik sloot me aan bij het niveau van de voorstelling.

Maaier | 01-04-08 | 23:50

Toch heeft Wilders niemand iets maar dan ook iets verteld over de film voor wat betreft media, pers of welk ander lek. Waarom zou hij dan wel wat aan hun in een gesprek hebben verteld daat waar hij zelfs tjibbe doustra niet de film wilde voorvertonen ?

Bommenleggert | 01-04-08 | 23:50

Doorschakelen, Menschen! Superboobs bij Pauw en Pauw!

Ciao!

bottehond | 01-04-08 | 23:50

FIN.

bello | 01-04-08 | 23:50

We gaan verder op 31 april

ADO-Le-Cent | 01-04-08 | 23:50

Verworpen, verworpen, verworpen, verworpen, verworpen, verworpen....

Neon | 01-04-08 | 23:49

vicecity 01-04-08 @ 23:48

Lol, thanks. Dat was dan meteen de grootste leugen in dit debat gedebiteerd.

v Maerlant | 01-04-08 | 23:49

en tussen neus en lippen door, zullen we minder neuclaiere wapens maken? Nope, ok, verworpen, next!
Wat een poppenzooi!

LifeCatcher | 01-04-08 | 23:49

"Bij het horen van de plannen heeft de MBZK een associatie met de heer Van Gogh. Zij zou absoluut niet willen dat iets dergelijks de heer Wilders of zijn omgeving zou overkomen."

m.a.w.: "leuke nek hebt u daar meneer Wilders, zou jammer zijn als er iets mee zou gebeuren, mhehehe"

reagurotron | 01-04-08 | 23:49

lol, als een geslagen hondje staat geert erbij... t is me wat.. ik zeg dat onze beste vriend geert wilders vanavond ontmaskerd is... t is niet anders.. het was dus slechts opruiend.. t blijkt dan toch een ietwat narscistisch mannetje te zijn die geilt op aandacht...
geert; ur the weakest link.. goodbye

fandi11 | 01-04-08 | 23:49

COPS op rtl7. Salut!

HaanzonderkoP | 01-04-08 | 23:49

@/\/\addog 01-04-08 @ 23:46:

Domme vraag. Mot je in de kerk stellen niet hier. Daar knielen z'n fans!

* Bier en bitterballen richting Maddog sodemietert - verdwaald? *

Reinaert | 01-04-08 | 23:49

Kan iemand mij updaten? Wat is er gebeurd, wat is er bereikt, en waarom gaat het kabinet vallen?

Het duurt lang en gaat snel, excuses voor mijn domheid.

RTV Utrecht | 01-04-08 | 23:49

En dadelijk net voor 24u: "Dank allen voor uw aandacht. Dit was de 1-aprilgrap van uw kabinet. Welterusten."

Cesar Millan | 01-04-08 | 23:49

En ondertussen komt Oekraïne bijkans bij de NAVO. En bedankt he jongens.

Maaier | 01-04-08 | 23:49

Als die moslims nou niet zo'n kort lontje hadden dan was deze hele discussie niet nodig geweest. Het is toch belachelijk voor woorden dat we respect moeten hebben voor een geloof waar wij niet eens in geloven of zoals Marilyn Manson ooit schreef: I'm not a slave to a god that doesn't exist.

Dinand | 01-04-08 | 23:49

Toch jammer dat Rita er niet is.

Tuomas | 01-04-08 | 23:48

-weggejorist-

de grote boze wolf | 01-04-08 | 23:48

nopedope 01-04-08 @ 23:44

Dat gevoel hebben heel veel mensen, denk ik. Mensen delen de zorgen van Wilders omtrent de islam, ookal overdrijft hij die, maar ze staan niet achter zijn voorstellen en werkwijze. Zo lang politici uitblijven die wel de problematiek serieus nemen en met uitvoerbare voorstellen komen om fundamentalisme tegen te gaan, zal de achterban van Wilders groeien.

Flodder | 01-04-08 | 23:48

he verdomme, verworpen

Jrt | 01-04-08 | 23:48

-weggejorist-

Lizzard | 01-04-08 | 23:48

@ JeGrootmoeder 01-04-08 @ 23:46

Dat durft hier geen enkele journalist want dan krijgt hij helemaal geen info meer

N.O. Brains | 01-04-08 | 23:48

@maaier
kom op zeg...

waskuip-admiraal | 01-04-08 | 23:48

v Maerlant 01-04-08 @ 23:47

yeps goed gehoord . word bevestigd op 31 november

vicecity | 01-04-08 | 23:48

Stemkastjes: u kunt NU drukken...

Stropdasje | 01-04-08 | 23:48

Dames heren ook, ik ben weg.

Neon | 01-04-08 | 23:48

Stemmen...

hetgeleteken | 01-04-08 | 23:47

Idols.... wie mag er door naar de volgende ronde?
RUST we willen slapen!!!

Captain Orange | 01-04-08 | 23:47

Nou gaan we de conclusie krijgen... laat me raden: "Wilders moet z'n bek houden?"

VanFrikschoten | 01-04-08 | 23:47

Curtis, A. (2007). The Trap, What Happened To Our Dreams of Freedom BBC.

Daan8059 | 01-04-08 | 23:47

Patrick Bateman 01-04-08 @ 23:44

Ik niet. Maar in het tweede geval wel. We worden gepiepeld, Patrick. Dat je dat niet ziet.

bottehond | 01-04-08 | 23:47

Politiek ben ik nu al benieuwd naar de komende peilingen. Juridisch wil ik goddomme wel eens helder krijgen wie er keihard staat te liegen.

-edit | 01-04-08 | 23:47

Typisch JPB, ziet zijn eigen rol weer eens niet.
Stille diplomatie en informatieverstrekking was ook een optie geweest.

Nee, JPB noemt het de ergste crisissituatie die hij ooit heeft meegemaakt, zonder ook maar 1 seconde van de PowerPointpresentatie gezien te hebben. Een premature kniebuiging voor de lichtgeraakte zieltjes van mensen die in barbaarse landen de macht hebben.

Herman Flipsen | 01-04-08 | 23:47

Blakie moet maar een naar de BCC serie van Curtis, A. (2007). The Trap, What Happened To Our Dreams of Freedom BBC.
kijken als hij het heeft over respect en vrijheid want voglensmij weet hij niet meer zo goed welke vrijheid hij bedoelt...

Daan8059 | 01-04-08 | 23:47

CoJoNes 01-04-08 @ 23:42
You Go!!! LOL

verbaast | 01-04-08 | 23:47

en we zijn terug bij 150 idioten in 1 kamer

Mrs. Smith | 01-04-08 | 23:47

===Balkenende is de man
Held van onze natie
Onze leider grote vriend
Verdient toch een ovatie!
Balkenende onze baas
Leider van ons landje
Steek je handen uit de mouwen
Help hem een handje!===

PerZia | 01-04-08 | 23:47

Kan iemand nu eens bevestigen dat ik dat van die acht procent moslims in 2050 goed gehoord heb?

v Maerlant | 01-04-08 | 23:47

@Boellie 01-04-08 @ 23:45
Veel werklozen die zodanig veel zuipen dat er geen stress is denken dat hoor.

BloedendMaandverband | 01-04-08 | 23:47

ok! Welke journalist wil z'n mouwen opstropen om NOTULEN-GATE te onderzoeken???

JeGrootmoeder | 01-04-08 | 23:46

Is er iemand die het met JPB cs eens is toevallig?

/\/\addog | 01-04-08 | 23:46

"Laten we met z'n allen ons richten op de toekomst, en dit kabinet ontbinden"

jimbrowski | 01-04-08 | 23:46

waskuip-admiraal 01-04-08 @ 23:44

R-woord? Roslims? Rilders? Ritna? renendertig november?

Maaier | 01-04-08 | 23:46

Whahah die Balkenende over een sterk land, hij is de eerste die capituleert als eerste, het symbool jegens alle extremisten die wilden dat de film er niet kwam.
En verder ook "we pakken mensen die de wet overtreden hard aan"... laat me niet lachen

KingB | 01-04-08 | 23:46

Wat schnell stijgt kan hard vallen.
Doe eens stof happen Geertjuhhh

kneuterzak | 01-04-08 | 23:46

@Boelie, doen ze allemaal.

De een pijpt en de andere doet gek met z'n nek en mond.

Audi4life | 01-04-08 | 23:46

Wat een klauèoys daah zeg lèk wel seisamstraat, zâh ut kabinet ech expres een nep veklaring make.
As dat ùitkom gaat de 2e kamâh ech met een vebanning naah iran!!

joop3689 | 01-04-08 | 23:46

K U T Muziek

Tuomas | 01-04-08 | 23:46

Leuk muziekje....

Pietjo | 01-04-08 | 23:46

"overtreden van de wet wordt HARD GESTRAFT"

Egg wel.....

las3r | 01-04-08 | 23:46

@Patrick Bateman 01-04-08 @ 23:44
Of de inlichtingendienst heeft op een andere manier informatie gekregen.

Stropdasje | 01-04-08 | 23:46

Waarom doet Wilders soms zo spastisch met zijn nek en z'n mond?
Vind ut een beetje raar overkomen....

Boellie | 01-04-08 | 23:45

draadomroep???

Mrs. Smith | 01-04-08 | 23:45

Bruggen slaan? Zou anders liever gaan meppen.

nattebever | 01-04-08 | 23:45

Het zou mooi zijn als Wilders een alibi op die data heeft.

harl | 01-04-08 | 23:45

@ pseudonaam en Fulgrim:

Dank voor de info!

Even een wijntje inschenken.

Tuomas | 01-04-08 | 23:45

DRAADOMROEP? Ik heb Wifi, stomme kut!

Neon | 01-04-08 | 23:45

en ten derde, dit past wel allemaal mooi bij AUTHISMEDAG!!!!

LifeCatcher | 01-04-08 | 23:45

Ik voel me altijd een beetje kind worden als balkenenden gaat praten...

Daan8059 | 01-04-08 | 23:45

nog een kwartiertje en de beste 1 aprilgrap allertijden is alweer voorbij...

Bisschop Gijsen | 01-04-08 | 23:45

ha, ha, ha, ha... zeldzaam zwak. "laten we de guillotine op de Dam zetten"

VanFrikschoten | 01-04-08 | 23:45

Ze gaan stemmen *niet spannend*

enlosssch | 01-04-08 | 23:45

Hè jammer, tis afgelopen...:(

HaanzonderkoP | 01-04-08 | 23:44

@ bottehond 01-04-08 @ 23:40
Wat nu?
Eerst HARDE BEWIJZEN.
Geert zegt dat hij NIETS heeft verteld over de inhoud van Fitna.

Dus OF de gespreksverslagen zijn de afgelopen week inelkaar geflanst OF Geert liegt.

Als het eerste het geval is ben ik ervan overtuigd dat het uitkomt.

Patrick Bateman | 01-04-08 | 23:44

* Hoeveel MBit/s heb je nodig om dit alles nog te kunnen volgen? F5 F5 F5 *

Reinaert | 01-04-08 | 23:44

Wat een wezel, die Wilders. Een man een man, een woord een woord; dat geldt zeker niet voor hem.

tafkaFM | 01-04-08 | 23:44

Laten we dit.., laten we dat... Ga toch naar huis!

Cesar Millan | 01-04-08 | 23:44

je ziet egwoon dat ze allemaal alleen nog maar over 31 november denken en dat is net zo een fout als de foto van bouyeri mo en die zanger, allebij fout geproduceert, universiteit media is niet meer wat het eens was.

LifeCatcher | 01-04-08 | 23:44

Braak, braak, braak.

Knuckle Sandwich | 01-04-08 | 23:44

Goh, indrukwekkende slotconclusie...

jimbrowski | 01-04-08 | 23:44

@ Amen...... burp.

bottehond | 01-04-08 | 23:44

Samen, samen, samen. Brug blabla.
.
Dweil.

Rest In Privacy | 01-04-08 | 23:44

Respect..... Wie de wet overtreedt pakken we hard aan...

Ik word misselijk.

Neon | 01-04-08 | 23:44

steeds minder vrijheden Balkenende!

superjan | 01-04-08 | 23:44

Nederland als sterk land met positieve uitstraling? Zout dan zelf op JP... de zwakste premier na de oorlog! Verschrikkelijke draaikont, totaal ongeschikt voor de functie van MP.

Bob Sponge | 01-04-08 | 23:44

Je krijgt toch het gevoel dat je in de kerk zit.

Flodder | 01-04-08 | 23:44

Volgens mij kijk ik naar de verkeerde zender; ik zie alleen die ouwe kop van Henk van der Meijden

de taptabernakel | 01-04-08 | 23:44

morgn jammer genoeg krijgen we zoals altijd een links verslag te zien van dit debat.

ultravibe | 01-04-08 | 23:44

hand in hand......

Pluisju | 01-04-08 | 23:44

dat R-woord komt me de keel uit.

waskuip-admiraal | 01-04-08 | 23:44

-weggejorist-

Lizzard | 01-04-08 | 23:44

RITA, WAAR BLIJVEN DE TOASTJES?

Maaier | 01-04-08 | 23:44

wakey wakey rise and shine balkie.. open je ogen en zie NL op dit moment...

hondehok | 01-04-08 | 23:44

@ Lizzard 23:38

Heel scherp!

Mekker | 01-04-08 | 23:44

next

blackjag | 01-04-08 | 23:44

@bottehond 01-04-08 @ 23:41

Geert drijft mij niet tot de PVV dat doen de andere partijen ik heb geen opties meer......

Rest In Privacy | 01-04-08 | 23:44

Eind novenmber stuk in de krant. dat koran verbranden niet uitgesloten werd is gewoon als "notitie" in de kamer verschenen :P

achja.. die lui handelen allemaal ook maar naar wat hun voorgeschoten wordtdtdt.

Geen01 | 01-04-08 | 23:44

Land met vrijheden balkie? En hoe zit het dan met het nieuwe kabinet? Tegenwoordig is alles verbot=verbot. Niet roken, niet blowen ... slappe zak!

Bibberbalk | 01-04-08 | 23:43

nattebever 01-04-08 @ 23:41
Dank u

Daan8059 | 01-04-08 | 23:43

geen wj zij gedoe? waar is die JP dan mee bezig...

Eddie Barzoon | 01-04-08 | 23:43

Bla bla bla JP & oude koeien.
Ben ik nu al 2,5 uur aan het kijken, en nog steeds niet veel meer gehoord dan datum dit en dat, mogelijke verbranden van blz. uit de Koran etc. Duidelijk nu.

Poekaa | 01-04-08 | 23:43

TRIIINNGGG

hondehok | 01-04-08 | 23:43

@ Tuomas 01-04-08 @ 23:40
Hij zei dat iedereen in de Kamer voor het behoud van de scheiding van kerk & staat, maar dat hij daar alleen bij de SGP niet zo zeker van was.

Fulgrim | 01-04-08 | 23:43

Balkblaatschaap

y@joh | 01-04-08 | 23:43

nl heeft jp iig niet nodig

pdc | 01-04-08 | 23:43

Ik kan hier bijna niet naar kijken zonder het schuim op de bek .... wat een teringhond is die balkenende... een vieze leugenachtige hypocriete slang!

Bommenleggert | 01-04-08 | 23:43

KWETSEND
I knew it, I knew it!

nattebever | 01-04-08 | 23:43

hahaha. dat beeld van Balkie over NL. Dan moet je zelf uit beeld als landsvertegenwoordiger primus.l

pseudonaam | 01-04-08 | 23:43

geen wij/zij verhouding???... maar wel rijk/arm verhouding Balkellende

KarelKopKaas | 01-04-08 | 23:43

Ik wil een samenleving zonder Balkellende.

Pinjataaa! | 01-04-08 | 23:43

Moslims van goede wil????????

Friend of the family | 01-04-08 | 23:43

Bibbberdebiberrdebibberrrr

Rabarberke | 01-04-08 | 23:43

Herhaling van zetten. Gaap. Ga toch slapen JP...

jimbrowski | 01-04-08 | 23:43

Blijft staatsrechtelijk bijzonder kwalijk dat in het ja-nee spel tussen kabinet en Wilders wordt afgedaan dat iedereen geen reden geeft om aan het kabinet te twijffelen en gaan over tot de orde van de dag. Balkendende gebruikt het nu weer, bijzonder zorgelijk.

1oog | 01-04-08 | 23:43

br00djeaap 01-04-08 @ 23:40

Enthousiast over deze Putsch? Het zal je nog spijten, vrind. Neem dat van me aan. Heden wij, morgen gij. Op dictatoriaal gedrag zit nooit een maat of rem. Ik heb oprecht medelijden met je.

bottehond | 01-04-08 | 23:43

Leugenachtige dhimmi's, dat is niet het beeld van nederland dat wij willen.

Rest In Privacy | 01-04-08 | 23:43

'Alle reden om bezorgd te zijn', zegt Balkie. Dat zegt dus al dat hij verwachtte dat er acties kwamen uit het Midden-Oosten, dwz dat hij dus bang was voor het geweld van de islam. Dus, islam = geweld, geeft onze eigen MP dus toe.

the_real_stefmeister | 01-04-08 | 23:43

Daar komt de riedel van Balk weer.

Paradijs | 01-04-08 | 23:43

De galg! de galg!

VanFrikschoten | 01-04-08 | 23:42

Wel een hoop heisa om 15 minuten "film".

Stropdasje | 01-04-08 | 23:42

Real Garret Weldon 01-04-08 @ 23:41

Ben je moslim, dat je homo als negatieve connotatie gebruikt?

Maaier | 01-04-08 | 23:42

"Info over een film waarin een Koran wordt verscheurd geeft alle reden voor alertheid."

Kennelijk hebben we toch iets om bang voor te zijn, JP?

Tuomas | 01-04-08 | 23:42

GODVERDOMME wat wordt ik kotsmisselijk van die laffe hond Balkenende. Zelden heb ik iemand meegemaakt die zulke heftige, onaangename fysieke sensaties te weeg brengt. Schaamte, haat, walging, haat, kippevel, haat, misselijkheid, algeheel gevoel van onbehagen en paranoia. Dit stuk schimmel bestuurt ons, deze kwezel vertegenwoordigt ons.
Ik meen het serieus als ik zeg, dat ik de tranen in m'n ogen voel uit pure onmacht als ik dit zieke excuus voor een mens zie of hoor.

CoJoNes | 01-04-08 | 23:42

yep yep, Wilders is de winnaar!

Kamelenteen | 01-04-08 | 23:42

@joris

Gooi nog eens wat bitterballen in het vet, pedaalemmer!

Boris Poepnagel | 01-04-08 | 23:42

Maaier 01-04-08 @ 23:40
Eens, dan zou je nu JPB niet horen en de meeste leden van het kabinet niet.
Zou jij nog wel commenten als dat hier de maatstaf was? Wees gerust, ik zou je positief discrimineren.

nattebever | 01-04-08 | 23:42

Als het verscheuren van de koran tot dit soort ellende kan leiden is het toch duidelijk dat er een groot probleem gaande is of heeft Balkenende dat niet door?

Northwood | 01-04-08 | 23:42

Balk verwart allertheid met blinde paniek

goudbrasem | 01-04-08 | 23:42

die man is lucht en tijd aan het vullen met zijn onzin

LifeCatcher | 01-04-08 | 23:42

@bottehond 01-04-08 @ 23:37:

En wat denk je daar zelf van dan? Dat ís toch de teneur? Het begrip landsbelang is allang opnieuw gedefiniëerd, alleen hebben "wij" eenvoudige burgers daar nog geen briefje over op de mat gehad.

Landsbelang á la Balkenende c.s. komt overeen met een uitverkoop van normen en waarden, een uitverkoop van cultuur, talent, intellect enzovoorts.

Dit kabinet dient niet het land, dit kabinet dient megalomane gekken ergens in Europa en dient daarnaast geïmporteerde sentimenten. Kwalijke sentimenten. Buitengewoon kwalijke sentimenten.

Reinaert | 01-04-08 | 23:42

ch jee, Balkie gaat huilie doen

Tobi | 01-04-08 | 23:42

Ja Gravin, dat is nog eens preken hè?!

HaanzonderkoP | 01-04-08 | 23:42

@Tuomas 23:40
dat iedere partij, met mogelijk de uitzondering van de SGP - scheiding van kerk & staat hoog in het vaandel heeft staan.

pseudonaam | 01-04-08 | 23:42

Oh nou krijgen we dat "ik ben niet boos maar wel teleurgesteld". JE PRAAT GODVERDOMME NIET TEGEN JE INTEELTKOTERS, gristelijke lamlul!

Neon | 01-04-08 | 23:42

Mijn stream is gehackt, krijg alleen nog maar een kip te zien
*tok tok tok*

spanarchist | 01-04-08 | 23:42

Balkenende is een leugenaar.

Rest In Privacy | 01-04-08 | 23:42

Harry Potter, ga naar huis

despecialist | 01-04-08 | 23:41

Balkellende = LEUGENAAR

KarelKopKaas | 01-04-08 | 23:41

Weet iemand hier of die stukken openbaar kunnen worden gemaakt?

Sir Lance | 01-04-08 | 23:41

29 november: Alweer een nieuwe datum.

Maaier | 01-04-08 | 23:41

@Keaning_Radboud 01-04-08 @ 23:38

ik voel me zoooo kut nu ......

nopedope 01-04-08 @ 23:40

Troost je: ik was ooit CPN-er.

bottehond | 01-04-08 | 23:41

de grote leider spreekt :D

wat een kleautzak

las3r | 01-04-08 | 23:41

Goddomme, Balkenende had prietser moeten worden.

Gravin v Kippenbouth | 01-04-08 | 23:41

En wat zijn we nu wijzer geworden? .......

HaanzonderkoP | 01-04-08 | 23:41

JP wil bloed van Wilders!

Paradijs | 01-04-08 | 23:41

Balin heeft gelogen.
Balkenende heeft gelogen.
Rutte is links.
Kereltje Pechtold is homo.

Geert is de winnaar!

Real Garret Weldon | 01-04-08 | 23:41

J.L. Balkenende ga weg met je kabinet

greetenthea | 01-04-08 | 23:41

-weggejorist-

br00djeaap | 01-04-08 | 23:40

Ik heb Marijnissen over SGP even gemist. Wat zei hij precies waarvan men ging lachen?

Tuomas | 01-04-08 | 23:40

Deze kwal moet ik nu even niet horen, ik ga een pilsje halen.

Pinjataaa! | 01-04-08 | 23:40

nattebever 01-04-08 @ 23:39

intelligentie. Daarop dient gediscrimineerd te worden.

Maaier | 01-04-08 | 23:40

hij klinkt een stuk minder overtuigend

Pluisju | 01-04-08 | 23:40

Sorry, dit trek ik niet, JeePee ná 23.30. Ik ga even wat onthoofdingsvideo's kijken, ter compensatie.

Neon | 01-04-08 | 23:40

@Tuomas
Precies nieuw debat, Fleur Agema is de lekkerste van de kamer :)
Wie stemt voor?

konthoofd | 01-04-08 | 23:40

Patrick Bateman 01-04-08 @ 23:34

Vriend, onze Volksvertegenwoordiging laat het gebeuren terwijl wij als Burger er op kijken. Ze verslijten ons voor dom. De Tweede Putsch (na het Referendum). Je mening graag. Wat nu?

bottehond | 01-04-08 | 23:40

Lol @ Van der Vlies: 'de manier waarop ik hier word geportretteerd. :P

Fulgrim | 01-04-08 | 23:40

Marijnissen heeft er vertrouwen in. Alles komt weer goed.

spanarchist | 01-04-08 | 23:40

31 november bestaat niet, 3 november is zaterdag (werken ambtenaren op zaterdag?) dus 1 november blijft over. Wilders maakt op 28 november bekend dat hij aan een film over de Koran werkt...
Of men kan in de toekomst kijken (Fortuyn, Van Gogh... Nee) of dit zaakje stinkt tot aan de hemel.

Net niet... | 01-04-08 | 23:40

@Keaning_Radboud 01-04-08 @ 23:38

ik voel me zoooo kut nu ......

Rest In Privacy | 01-04-08 | 23:40

Laat ons dank zeggen...

Dirkstra | 01-04-08 | 23:40

JP gaat bidden!
Even stilte a.u.b.

nattebever | 01-04-08 | 23:40

Ah, de opper lafbal spreekt.

Rest In Privacy | 01-04-08 | 23:40

Ik ben het niet met Marijnissen eens. Geven en nemen? Waarom zou ik moeten inleveren omdat bepaalde geïmporteere bevolkingsgroepen mijn rechten willen inperken?

harl | 01-04-08 | 23:40

ok enuff ga eens regeren !!! vergeet dat zondag avondje werkje van Wilders

blackjag | 01-04-08 | 23:40

MP JP! Go!

Tuomas | 01-04-08 | 23:39

Goed verhaal van onze SP-ert!

verbaast | 01-04-08 | 23:39

Oh shit. "Het kan niet zo zijn" Telt u ze mee?

Neon | 01-04-08 | 23:39

El Gordo 01-04-08 @ 23:38

Dat is net zo'n insinuatie als dat je nu kán zeggen dat Wilders ofwel het kabinet liegt.

Maaier | 01-04-08 | 23:39

Ik ben trouwens voorstander van discriminatie. Niet op basis van ras of sexe - de rest is alleen maar gelul.

nattebever | 01-04-08 | 23:39

Daan8059 01-04-08 @ 23:38 Misschien mediaplayer eens updaten?

Northwood | 01-04-08 | 23:39

Iedereen is vóór scheiding van kerk en staat!!! (?!?) .. wow, ben benieuwd wanneer we daar wat van gaan zien.

saintinel | 01-04-08 | 23:39

Ok, wat is er nu bereikt? Er wordt al gesproken van een kabinet dat gaat vallen.. Hoezo, hoezo? Ikke niet volgen :(

RTV Utrecht | 01-04-08 | 23:39

Marijnissen komt zeker alleen in de goede buurten van Oss. In de rest daar zijn de Marokkaanse capuchonterroristen de baas :(

enlosssch | 01-04-08 | 23:39

Lol @ marijnissen over SGP

Zer0x | 01-04-08 | 23:39

de christenhonden nog een royaale drol in het gezicht :P
wat een gouwen koooi

LifeCatcher | 01-04-08 | 23:39

@ Daan:

Heerlijk toch.

+2 voor Fleur Agema, toch wel de mooiste van de Kamervrouwen.

Tuomas | 01-04-08 | 23:39

Iemand hier, die stream loopt voor geen meter, Piepstemmetjes,

Daan8059 | 01-04-08 | 23:38

@ bottehond 01-04-08 @ 23:30

aftreden, da's logisch. ALs Ballin heeft gelogen, gaan ze allemaal.

Maaier | 01-04-08 | 23:38

nopedope, heb ik ook eens gedaan... ik schaam mij er nog steeds voor. Maar het is alweer tijden geleden. Nu stem ik gelukkig pvv... Geert is mijn held!

Keaning_Radboud | 01-04-08 | 23:38

Kunnen WIJ die notities geheel inzien?

Sir Lance | 01-04-08 | 23:38

bottehond 01-04-08 @ 23:37 niet voor mij praten, daarvoor ben je te min.

van dal | 01-04-08 | 23:38

-weggejorist-

Lizzard | 01-04-08 | 23:38

Dat van die vrouwen was wél een provocatie. En een leuke.

Neon | 01-04-08 | 23:38

Oeleflaffel 01-04-08 @ 23:23
Ja, heb je wel gelijk in, maar toch denk ik dat bij Wilders in zijn achterhoofd speelde dat het hem goed uit zou komen als er niet werd genotuleerd. Maar goed, hopelijk duikt de pers erop en komt de waarheid boven tafel. Als dit kabinet liegt dan zou dat echt schandalig zijn. Dan mag het vallen van mij, dan rotten ze maar op

El Gordo | 01-04-08 | 23:38

streampje zegt au?

Joet met de Hoed | 01-04-08 | 23:38

Zouden we niet juiste de vrijheid moeten gunnen aan individuen om hun eigen conclusies en interpretaties te geven aan een bepaald boek

Zelfs Shakespeare zou je verkeerd kunnen interpreteren beteekent dat dan dan we zijn boeken moeten verbieden??

We moeten tegen radicalisering strijden niet tegen de islam, maar tegen die partijen die de koran gebruiken om hun doel te bereiken

blackjag | 01-04-08 | 23:38

Slaap lekker Nederland. Uw overheid heeft alles onder controle.

Northwood | 01-04-08 | 23:37

Wélke cultuur? Wélke "Nederlanders"?

Neon | 01-04-08 | 23:37

Nounou, wat een verongelijkt toontje weer. Blijkbaar horen niet alleen moslims maar ook Geert Wilders tot de gekwetsten van deze wereld.
www.dumpert.nl/mediabase/66511/e77f5f0...

Zeurders | 01-04-08 | 23:37

Doe eens een stropdas om, idioot

despecialist | 01-04-08 | 23:37

Wijze woorden

Dhr. Krans van Donk | 01-04-08 | 23:37

Maorijnesen met visie: tunnel visie...

Stropdasje | 01-04-08 | 23:37

Nee hoor, slaap lekker verder...

Captain Orange | 01-04-08 | 23:37

Leugens zijn toegestaan, mits in het landsbelang. Dat is de teneur. En wat dan vervolgens het landsbelang is dat blijft de grote vraag.

Reinaert 01-04-08 @ 23:35

Heibeltje en van dal zijn het daar zeer mee eensch.

OT
Jan Tomaat is een islam appeaser. Links is verloren. Ik geef ze nu op.

bottehond | 01-04-08 | 23:37

Of je worst lust?

gentle giant | 01-04-08 | 23:37

Kunnen we als volk die notities geheel inzien?

Sir Lance | 01-04-08 | 23:37

De enige die Wilders steunt is de SGP. Toevalligerwijs is dat ook de enige partij die, naast de PVV, niks te verliezen heeft bij de verkiezingen.
Groenlinks kan het zich niet veroorloven het kabinet te laten vallen t.g.v. Wilders.

CoJoNes | 01-04-08 | 23:37

Funneltisie....

Captain Orange | 01-04-08 | 23:37

Zeau, had even mijn meissie an de lijn. Is de leugenaar al ontmaskert?

Flodder | 01-04-08 | 23:37

Tuomas 01-04-08 @ 23:32
Ik ziet hier om, en dan zal ik het heeeel netjes houden, effe lekker mijn frustraties te uiten op alle linkse "mensen" hier

Daan8059 | 01-04-08 | 23:36

kut ik stemde SP :((((

Rest In Privacy | 01-04-08 | 23:36

Stigmatisering is goed.

Knuckle Sandwich | 01-04-08 | 23:36

Julius C. 01-04-08 @ 23:36
Doe wat je wil, jouw/onze mening is toch niks waard.

Pinjataaa! | 01-04-08 | 23:36

Mao: woorden hebben een betekenis.
Goh.
Nou, ben benieuwd of er dadelijk weer iemand GEKWETST is.

nattebever | 01-04-08 | 23:36

whahaha : ohw u heeft er in meegeschreven ? huhuh

Bommenleggert | 01-04-08 | 23:36

@Maaier 01-04-08 @ 23:32
Dat vind ik ook. Wat mij betreft gaat het hier om waarheidsvinding. Ik steun Femke in haar opvatting iedere betrokkene te horen. Als het kabinet zou liegen dat het gedrukt staat, hebben we een heel erg groot probleem met dit land. En als Wilders liegt, heeft hij een probleem. Volgens sommigen dan ook met dit land.

-edit | 01-04-08 | 23:36

nou jan heeft dus ook schijt aan regels...

Mrs. Smith | 01-04-08 | 23:36

We moeten Geert te hulp schieten... die arme jongen wordt gemangeld door de linkse maffia...

Julius C. | 01-04-08 | 23:36

Reinaert 01-04-08 @ 23:35
+1

Cesar Millan | 01-04-08 | 23:35

Er staat in de aantekeningen GEEN WOORD van drh Wilders. Enkel staat erin wat anderen gezegd hebben.
.
Dat stinkt. Op die manier maakt niemand aantekeningen van een gesprek.
.
Bovendien gaf Hirsch Ballin geen direkt antwoorden op de vraag: heeft dhr Wilders dat nu gezegd, of niet?

Rest In Privacy | 01-04-08 | 23:35

Gelukkig Marijnissen, nu wordt alles opgelost.

spanarchist | 01-04-08 | 23:35

Wie is die lelijke kale arbeider

kingdingeling | 01-04-08 | 23:35

daar heb je mr. klaplopert uit Oss

hondehok | 01-04-08 | 23:35

Hij is door de bank genomen. Zou dat lekker zijn?

Neon | 01-04-08 | 23:35

Pfff Geert Wilders dient een motie van wantrouwen in tegen het kabinet. Zal wel weer 9 voor zijn en 147 tegen hehe

Tsjonge jonge wat een kleuter klas zeg daar in Den Haag. In plaats dat ze wat nuttigs gaan doen.

peter73 | 01-04-08 | 23:35

Eén advies aan Wilders:
"blaas dit kabinet op! Kill kill kill!!!"

Boris Poepnagel | 01-04-08 | 23:35

Het kabinet heeft er gewoon geen baad bij om dit te verzinnen, het is zelfs mogelijk ongunstig voor ze. Dus sjah, waarschijnlijk is Wilders hier de leugenaar.

Heibeltje | 01-04-08 | 23:35

Gelijk Mao, debat is volslagen onzin. Zeker met dit kabinet.

nattebever | 01-04-08 | 23:35

wat je zaait zal je oogsten, in een veelvoud van wat je zaaide, weet elke boer, waarom weet wilders dat niet?

van dal | 01-04-08 | 23:35

Eindelijk thuis, *unf* Fleur Agema is stiekum best lekkâh zo in de plenaire zaal.

IdiotUberAlles | 01-04-08 | 23:35

www.youtube.com/watch?v=wcAq9mOUx8s

Ik zei dus: Geert is een Spartaan. Ik vind hem écht een held. En dat vind ik van zeer, zeer weinig Menschen.

bottehond | 01-04-08 | 23:35

Het blijft toch een historisch debat waar nog lang over nagesproken zal worden.. Des te jammer dat zo'n debat tegen zessen door Ned(nog) 1 onderbroken moet worden voor het "reguliere" programma! En dan worden we weer gedwongen te kijken naar een journaal waarvan we de inhoud de hele dag al op de radio hebben kunnen volgen, vervolgens een sport"journaal" dat helemaal nergens over gaat en dan moet daarna de gehele natie weer aan het dagelijkse k*tspelletje llliingooo... Ik wil bij deze dan ook een verzoek indienen bij die z.g. "publieken" om zo snel mogelijk dat mongeaule spelletje te verbannen naar de huiskamers van diegenen die er lol aan beleven (God hebbe hun ziel) maar dit geneuzel niet langer belangrijker te achten dan een debat als sluitstuk van iets waar de gehele natie al maanden lang mee bezig is!!

Biomassa | 01-04-08 | 23:35

@bottehond 01-04-08 @ 23:30:

Dit kabinet komt overal mee weg. Simpelweg omdat het deels bestaat uit door en door corrupte en door de wol geverfde Regenten en voor de rest uit volstrekt incompetente - en daarmee eigenlijk onschuldige - meelopers.

Leugens zijn toegestaan, mits in het landsbelang. Dat is de teneur. En wat dan vervolgens het landsbelang is dat blijft de grote vraag.

Reinaert | 01-04-08 | 23:35

Zo'n 15 comments per minuut. Begint het al te roken daar, Joris?

-Strotgrondel- | 01-04-08 | 23:34

Basje basje basje... tot dat laatste geloofsstukje met je naastenliefde een prima verhaal.

pseudonaam | 01-04-08 | 23:34

Marijnese zal wel weer meelullen...

Bommenleggert | 01-04-08 | 23:34

Kameraad Marijnissen, joh, is die er ook?

Neon | 01-04-08 | 23:34

OT/
@koerbagh
Mooi verhaal waar je de link in plaatsten van de islamisering.
(Ben net terug van werk)

verbaast | 01-04-08 | 23:34

scheiding tussen kerk en staat beste Mr de Vlies...

Rest In Privacy | 01-04-08 | 23:34

@ bottehond 01-04-08 @ 23:30
Ik acht het kabinet niet competent genoeg een zodanig bewijs te fabriceren (ná verschijnen van Fitna) dat stand houdt bij nader onderzoek.

Mocht dat toch het geval zijn dat ze deze verslagen achteraf bijelkaar gelogen hebben dan zal het kabinet vallen en het eerste kabinet Wilders/Verdonk binnen 3 maanden een feit zijn.

Patrick Bateman | 01-04-08 | 23:34

eh wreedzaamheid

Gravin v Kippenbouth | 01-04-08 | 23:34

Salomon werd ook in een brandende braamstruik achtergelaten en daar ligt de kwestie van beproeving van de teleurgestelden die in de hoeck zijn gezet. Amen.

Dirkstra | 01-04-08 | 23:34

Neen van der Vlies. Een cruciaal gesprek met de NcTB wordt uiteraard opgenomen. Dus de bewijslast ligt bij de BVD de MIVD of bij Joustra.

superjan | 01-04-08 | 23:34

Ik hoor op die stream alleen maar een piek stem via mijn media player, wat te doen???????????/

Daan8059 | 01-04-08 | 23:34

Tjonge, de SGP is ook saai.
Opzouten met je geloof: God bestaat niet.

Real Garret Weldon | 01-04-08 | 23:34

Jezus. Een (min of meer eerlijke) politicus. Ik ben geroerd, Van der Vlies...

Bink! | 01-04-08 | 23:34

Simpele vraag: als in November de gehele inhoud besproken is en alleen het eind anders blijkt te zijn, waarom heeft het dan in GODSNAAM 5 maanden geduurd voordat de film uitkwam?

Denk dat het 'verslag' dus na het uitkomen van de film geschreven is.

Bubba | 01-04-08 | 23:33

Top TV, dat dan weer wel. En dat voor een publieke omroep....

Bert M. | 01-04-08 | 23:33

@Daan8059 01-04-08 @ 23:32
Ja, alle comments lezen is een dagtaak.

Bakepa | 01-04-08 | 23:33

Nee Bas, je godsdienst truukjes gelden niet in het politieke debat! Wie stelt die bewijst.

-LoKi- | 01-04-08 | 23:33

heeft die gristenhond nou 2 bierviltjes in zijn hand??

uuuu | 01-04-08 | 23:33

Die SGP-erT is helaas wat naïef; hij gelooft het kabinet.
Bewijslast: kan alleen onder ede. Liegt men ongestraft door.

nattebever | 01-04-08 | 23:33

@koerbagh ® 01-04-08 @ 23:32
Sure. Keep on poeping, kul.

-edit | 01-04-08 | 23:33

*Gruwt en zegt lidmaatschap op bij Marianne*

Wilder Wein | 01-04-08 | 23:33

bottehond 01-04-08 @ 23:28
Je hoort politici zichzelf onsterfelijk belachelijk maken. Maakt me vrolijk. Beste manier to voorkom een staatsgreep.

LibertasSimplex | 01-04-08 | 23:33

Ga godverdomme eens naar buiten man. Dan heb je je bewijzen.

Neon | 01-04-08 | 23:33

@ Daan8059

Wat doe jij hier dan?

Tuomas | 01-04-08 | 23:32

LOL@LibertasSimplex 01-04-08 @ 23:27

@-edit 01-04-08 @ 23:27

Indeed Mocht het blijken een grove leugen van het kabinet te zijn, zal zelfs Bas van der Vlies ben ik bang tegen het kabinet stemen. Ik hoop het niet, Wilders krijgt daar allerlei stemmen mee die niet over z'n standpunten gaan, maar als het moet, dan moet het.

Maaier | 01-04-08 | 23:32

GEERT tegen HET SOEPZOOITJE!!

Sir Lance | 01-04-08 | 23:32

Haha, dat pleps in die bankjes achter G. Niet te geloven.

beastie | 01-04-08 | 23:32

@Neon
Ze krijgen gigantische eindejaarsbonussen op basis van leugens.

vitu | 01-04-08 | 23:32

@-edit 01-04-08 @ 23:30:
Je snapt er dus nog steeds geen HOL van. Laat maar. Je bent te dom om voor de duivel te poepen.

koerbagh ® | 01-04-08 | 23:32

Pechtold, lafbek!

oude Schaterhand | 01-04-08 | 23:32

ga is deaud gristenhond

majorkingkong | 01-04-08 | 23:32

Misschien toch maar emigreren naar Zweden ben ik bang.. Achja daar zijn de vrouwen toch veel mooier!

Pinjataaa! | 01-04-08 | 23:32

Dhr Van der Vlies, maak er eens wat van.
.
De meeste ervaren man in de kamer: Wat moet je hier nou mee?

Rest In Privacy | 01-04-08 | 23:32

schitterend motie van wantrouwen . GO GEERT GO !!

vicecity | 01-04-08 | 23:32

Fuqk man, hebben jullie niks te doen, ik post een commend, druk op F5 en er zijn er al weer 20 bij

Daan8059 | 01-04-08 | 23:32

Hoppaaaaaaaaaaaa

fuck you linkse grafhonden!

Motie aan je foute aars!

Bommenleggert | 01-04-08 | 23:32

verdonk kreeg het hele zooitje ook ten val... misschien is geert de volgende

Mrs. Smith | 01-04-08 | 23:32

Nieuws voor je Vlismans! Bewindslieden hebben liegen in hun taakomschrijving staan.

Neon | 01-04-08 | 23:31

"ik voel me gemanouvreerd."

Goed Nederlands.

Tuomas | 01-04-08 | 23:31

Is Bas ook een held?

-LoKi- | 01-04-08 | 23:31

Wat een kapitaalverkwisting dit debat. Eerst maar eens uitzoeken of die notulen echt zijn. Dan kabinet de laan uit, vervroegde verkiezingen, etc. Dat wachtgeld kunnen we compenseren met die 20% boeteverhoging.

Snorry! | 01-04-08 | 23:31

Basjeee.. hup bas hup bas hup bas!!

enlosssch | 01-04-08 | 23:31

Goed zo Geert, + 1 stem.

jimbrowski | 01-04-08 | 23:31

Draai het eens om. Door Wilders worden 'we' geconfronteerd door de vraag wat de Nederlandse identiteit nu eigenlijk is. Die vraag had zonder problemen vijftig jaar geleden beantwoord kunnen worden: blanke pit, zuinig, erwtensoep en Sinterklaas. Die vraag nu beantwoorden legt pijnlijke verschillen bloot. Maar om deze vraag kunnen we niet heen. Als we deze niet durven te beantwoorden, zal het antwoord met de tijd steeds pijnlijker worden.

Pimpbot | 01-04-08 | 23:31

tijd voor een referendum van 't volk

Cesar Millan | 01-04-08 | 23:31

Hoei, daar blijf ik graag nog even voor op!

Hertogin v. Pauperen | 01-04-08 | 23:31

@van dal 01-04-08 @ 23:30
Shhht!

VanFrikschoten | 01-04-08 | 23:31

heel nederland wil dit, behalve 142 mensen die net pluche reet kregen.

LifeCatcher | 01-04-08 | 23:31

Jawel, motie van wantrouwen. Die gaat het natuurlijk niet redden, maar dat dondert niet. Ik begin die man nog aardig te vinden ook.

Neon | 01-04-08 | 23:31

Geert! Je bent mijn held, echt, eindelijk s een duidelijke stem! Go Geert!

the_real_stefmeister | 01-04-08 | 23:30

Geert roeleert.

Knuckle Sandwich | 01-04-08 | 23:30

Motie van wantrouwen, yeah.
Wordt aangenomen, NOT.
Goed om terug te vechten. Never surrender. Go Geert.

nattebever | 01-04-08 | 23:30

Prima, Geert.
.
Volgende keer heb je mijn stem weer. Dit is buitengewoon triest.

Rest In Privacy | 01-04-08 | 23:30

Balkenende moet gewoon pleiten, en als HB inderdaad gelogen heeft mag hij ook vertrekken, en neem Ella dan meteen mee. Danku!

Bob Sponge | 01-04-08 | 23:30

HELDEN!

-LoKi- | 01-04-08 | 23:30

whahahaha motie!

Mrs. Smith | 01-04-08 | 23:30

Go Geert Go.... motie motie motie

pieter88552137 | 01-04-08 | 23:30

Kamp bij P&W zegt dat Wilders zegt dat Koran=Islam=Moslims.
Wat een smerige leugenaar is die Kamp.

Mark d'Aviano | 01-04-08 | 23:30

Motie :D

appeltje | 01-04-08 | 23:30

woooooooooow motie tege de hele kamer^^

uuuu | 01-04-08 | 23:30

Alle LinkschMenschen:

* Wat als Wilders niet liegt en het Kabinet komt er mee weg *

bottehond | 01-04-08 | 23:30

geert is een eikel

van dal | 01-04-08 | 23:30

@koerbagh ® 01-04-08 @ 23:26
Ga je gang. Ik PM je de gegevens van mijn baas wel even als je mij je gegevens PM't. Ik kan het tegendeel namelijk onomstotelijk aantonen en daarmee jouw smaad.

-edit | 01-04-08 | 23:30

jeej motie van wantrouwen !

Kamelenteen | 01-04-08 | 23:30

dat gezicht van die balkenende.. haha

Keaning_Radboud | 01-04-08 | 23:30

Motie van wantrouwen! Spannend!

Fulgrim | 01-04-08 | 23:30

Motie van Wantrouwen! we zijn er!

pseudonaam | 01-04-08 | 23:30

Haha een motie van wantrouwen tegen het hele kabinet

Vincentrh | 01-04-08 | 23:30

geert vs iedereen?

porno-utopia.com | 01-04-08 | 23:30

Ha, lachen! Hij maakt de Kamer nu uit voor leugenaars. Goh, da's nieuws! :-)

Neon | 01-04-08 | 23:30

Go GEEEEEERT !!

despecialist | 01-04-08 | 23:30

@harl 01-04-08 @ 23:25:

Femke denkt over ons zoals ook Honecker c.s. dat deden: "Unsere Menschen" dusch. Wij, simpele belastingbetalende en hardwerkende burgers gediskwalificeerd als zijnde onnutte elementen.

Femke is equivalent aan de Waarheid. Femke is Groot. Femke is Heilig.

Nu mot ze alleen nog voor elkaar zien te krijgen dat wij er ook nog in trappen.

Reinaert | 01-04-08 | 23:30

YIHAAAAAAAAAAA GEERT... KLASSE MOTIE... IK STA 8ER JE!!!!!!!

KarelKopKaas | 01-04-08 | 23:29

Eigenlijk doet mij dit allemaal een beetje denken aan vroeger op de basis school. Toen ging het altijd ook met zijn alle tegen een, ohoo dat mag niet ohoo dat mag niet, ohoooo dat mag niet..

P.s. neee niet bij mij

Daan8059 | 01-04-08 | 23:29

Ik hoor nu ook al een paar kamerleden zeggen dat Wilders mensen "het recht" wil ontnemen naar Nederland te komen. WTF.

Oeleflaffel | 01-04-08 | 23:29

Knuckle Sandwich 01-04-08 @ 23:28

ik vond ook al dat er iets niet goed zat

Mrs. Smith | 01-04-08 | 23:29

Geert is triest.... en kwaad.

beastie | 01-04-08 | 23:29

Die pvdd doos lijkt wel lam
Laat je niet kisten Geert

Zitvlak | 01-04-08 | 23:29

Thieme is op het matje geroepen door de 7de dag adventisten of hoe die secte van haar ook heet

N.O. Brains | 01-04-08 | 23:28

Zegt wel genoeg als de gristen partijen zich zo opstellen en het niet erg vinden als in de toekomst Nederland een Islamitische staat zou worden.

Northwood | 01-04-08 | 23:28

"U bent triest!" Go Wilders!

oude Schaterhand | 01-04-08 | 23:28

LOL @ LibertasSimplex 01-04-08 @ 23:27
Vissen zijn geen dieren.... Alle sportvissers zijn weer blij.

koerbagh ® | 01-04-08 | 23:28

Is die Hirsch Ballin ergens halverwege de evolutie blijven steken?

Knuckle Sandwich | 01-04-08 | 23:28

yeah go geert.. kom op

ultravibe | 01-04-08 | 23:28

Het wordt steeds vreemder.. Tiemen die het opneemt voor halal slachters ?

Haloef | 01-04-08 | 23:28

Thieme: "Wij zijn geen voorstander van vissen."
Zo verraad je je electoraat natuurlijk.

LibertasSimplex 01-04-08 @ 23:27

Kostelijk! Slimmerik. Jij bent nog vrolijk na deze staatsgreep. Lees je dat goed?

bottehond | 01-04-08 | 23:28

"ik ben triest"

Yup.

Tuomas | 01-04-08 | 23:28

En we slachten nog even ritueel een skaapje, thieme

Kicker2 | 01-04-08 | 23:28

Thieme heeft al goed aan de sherry gezeten

Bijvangst | 01-04-08 | 23:28

KOMT IE!!!!!!!!!!!!!!

Captain Orange | 01-04-08 | 23:28

Leuk, discussie over een scenie die Geert NIET heeft gemaakt.

De discussie moet gaan over de delen de er WEL in voorkomen !!!!

eed | 01-04-08 | 23:28

@ HP 01-04-08 @ 23:26
Te veel biefstukken.

spanarchist | 01-04-08 | 23:28

dit is zijn kans

Pluisju | 01-04-08 | 23:28

stoppen met rukken svp

Gravin v Kippenbouth | 01-04-08 | 23:28

hoe laat komt Rita binnen trouwens. Of is ze met Maurice de hond aan t bellen?

beppy van de pvdD heeft haar hondenketting nog om.

superjan | 01-04-08 | 23:28

En voorts zijn wij van mening dat Marianne zuigt.

gentle giant | 01-04-08 | 23:28

De Dieren!
Ik ben 1 en al oog en oor!
Gaat weer over de toon hè, Thieme?
Lachen met Thieme, vissen, troebel water, moehahahaha.
En de problemen maar uit de weg gaan. Slappe doos.

nattebever | 01-04-08 | 23:28

Heil!

VanFrikschoten | 01-04-08 | 23:28

Ik pak nog een biertje :)

Neon | 01-04-08 | 23:28

spanarchist 01-04-08 @ 23:27

Overigens is het kopen van vlees zeer slecht voor de integratie.

Maaier | 01-04-08 | 23:28

GO geeeeert

uuuu | 01-04-08 | 23:28

Laatste zin: en bovenal zijn wij tegen de bio-industrie.

Dhr. Krans van Donk | 01-04-08 | 23:28

SPANNENEEEEEND ;p

Jrt | 01-04-08 | 23:28

spanarchist 01-04-08 @ 23:27
... met troebel water.

Net niet... | 01-04-08 | 23:28

Nu zullen we het krijgen.

Inspiration | 01-04-08 | 23:28

Ik geloof echt dat we een kleine Balingate hebben. Die aantekeningen klopt helemaal niets van. Hirsch Kwallin liep alleen maar te stamelen. En dan 31 november.... beetje vreemd allemaal.

Julius C. | 01-04-08 | 23:28

Meer islam == meer ritueel slachten... heb ze niet aan gedacht...

Stropdasje | 01-04-08 | 23:28

@ Cesar Millan 01-04-08 @ 23:26

Hartelijke dank aan u mijn grote helpert!

hondehok | 01-04-08 | 23:27

dit kan ik echt niet serieus nemen

kingdingeling | 01-04-08 | 23:27

blablabla.... dit was mijn spreekbeurt. Nog vragen?

Cesar Millan | 01-04-08 | 23:27

Zo, thieme staat er geyl bij, beetje rijen tegen dat tafeltje haha

El Gordo | 01-04-08 | 23:27

@ blackjag 01-04-08 @ 23:24
*1. attacking freedom of speech
2. racism
3. etnische zuivering*

Dan heb jij zekers naar Idols gekeken vanavond???

KarelKopKaas | 01-04-08 | 23:27

Thieme is een dik polariserend wijf.

Rest In Privacy | 01-04-08 | 23:27

Heeft iemand vanmiddag Thieme's geniale grap gehoord?

Dhr. Krans van Donk | 01-04-08 | 23:27

Thieme: "Wij zijn geen voorstander van vissen."
Zo verraad je je electoraat natuurlijk.

LibertasSimplex | 01-04-08 | 23:27

Eindelijk!

monsieur croco | 01-04-08 | 23:27

Ze is dik geworden...

Tuomas | 01-04-08 | 23:27

De kongsi is gesmeed. Wilders wordt door de hele kamer geïsoleerd. Een cordon sanitaire wordt live via internet wereldkundig gemaakt. Schokkende TV.

CoJoNes 01-04-08 @ 23:25

* PUTSCH *

bottehond | 01-04-08 | 23:27

zeehonden moeten deaud

majorkingkong | 01-04-08 | 23:27

Denk dat Wilders doelde op de 400+ moskeetjes die je vroeger alleen in de efteling tegenkwam in Nederland.

Northwood | 01-04-08 | 23:27

@Reinaert 01-04-08 @ 23:24
Als Wilders gelijk heeft, dan hebben we een politieke crisis van het allergrootste formaat. Hij zal er dan ook bijzonder veel garen bij spinnen om alles in het werk te stellen om dat aan te tonen. Vooralsnog heb ik dat niet kunnen ontdekken uit zijn betogen.

-edit | 01-04-08 | 23:27

geert gaat zometeen helemaal los in zijn tweede termijn.....
.
*bier pakt*

QB (ja die.....) | 01-04-08 | 23:27

ja prima zo, ongeveer op pikhoogte en dan zo een beetje omhoog loeren.

FcKM! | 01-04-08 | 23:27

Thieme: wat doe je nu :-( -3

pseudonaam | 01-04-08 | 23:27

"We zijn geen voorstander van vissen"
uhuh, grapjas

AG | 01-04-08 | 23:27

-weggejorist-

Lizzard | 01-04-08 | 23:27

Halsema mag alleen haar mond opendoen om mijn genotsknots tot aan de balzak af te sabbelen. Voor de rest: muil houden muts, ik heb jouw hulp niet nodig. En ik heb het vermoeden dat ik hoger ben opgeleid dan jij.

Neon | 01-04-08 | 23:27

Er wordt tegen die mensen gezegd: Handen op tafel, dat straalt zelfvertrouwen uit. Niet als je continu loopt te stotteren, niet hardop durft te spreken, niet naar het publiek kijkt of op je benen staat te schommelen. Dat zijn nu onze leiders...

harl | 01-04-08 | 23:27

Thieme gaat toch over konijnen etc. ??

goudbrasem | 01-04-08 | 23:27

Och wat een slechte humor van de PvdD.

Peijnenburg | 01-04-08 | 23:27

redt de vissen!

VanFrikschoten | 01-04-08 | 23:27

zou ze straks ook weer de bio industrie er bij halen?

Keaning_Radboud | 01-04-08 | 23:27

En nu Thieme: het is de schuld van Wilders én van de boeren, en nu maar weer discussieren over vissekommen.

spanarchist | 01-04-08 | 23:27

partij van de dieren geen voorstander van vissen??? slecht woordgrapje! ;)

blackjag | 01-04-08 | 23:27

CoJoNes 01-04-08 @ 23:25

Cordons sanitaires worden aangelegd door niet te debatteren. Wilders heeft alle mogelijheden te ageren en te reageren. Dat is oneens zijn, geen cordon sanitaire.

Maaier | 01-04-08 | 23:26

Kiek dan, die jas kan niet eens dicht, zo dik is dat wijf.

Rest In Privacy | 01-04-08 | 23:26

Haal die rozenkrans s van je nek,,,christenfundi

Captain Orange | 01-04-08 | 23:26

De uitkomst van een debat staat al vast, het komt altijd uit op draaikonterij van het kabinet en het 'vaststellen' van onwaarheden.

Inspiration | 01-04-08 | 23:26

de dierenpoes vindt het vooral stigmatiserend voor alle poezen in Iran.

CoJoNes | 01-04-08 | 23:26

Wie is dat? IK MIS GONNY

Stropdasje | 01-04-08 | 23:26

@ CoJoNes 01-04-08 @ 23:23
heet tegenwoordig heel eufemistisch 'karaktermoord'

vander F | 01-04-08 | 23:26

De linkse typetjes hebben altijd wel een weerwoord onderbouwd op achterhaalde non-argumentatie. Het is namelijk altijd makkelijk om vanaf de zijlijn toe te kijken zonder zelf met een oplossing te komen, want dat kunnen jullie niet. Waarom nemen jullie de “mensen” waar het de afgelopen tijd om gaat niet gewoon zelf in jullie eigenhuisje. Tja, maar dat willen jullie ook niet.. Kom dan zelf met een oplossing, niet dit niet dat niet zus en niet zo, gewoon hier en nu een oplossing waar we allemaal tevreden mee zijn……

Daan8059 | 01-04-08 | 23:26

Bij Marianne zou ikgraag een kwakje achterin haar keel deponeren....

Bink! | 01-04-08 | 23:26

@cojo> ik vond de VVD mild.

superjan | 01-04-08 | 23:26

hulde @ loromits. Check s monsterboard voor een vacature als MP? Mijn zege hebt ge

drijflijk | 01-04-08 | 23:26

zo broekje op de knieen^^

uuuu | 01-04-08 | 23:26

Thieme heeft nog vrolijk een flesje whiskey achterovergeslagen?

vitu | 01-04-08 | 23:26

owh tieme .... er staaaaaaaat een paard in de gangg.. uhhh 2e kamer

ultravibe | 01-04-08 | 23:26

Wat een avond.. heb ik morgen tenminste weer gespreksstof.

Kamelenteen | 01-04-08 | 23:26

*Gaat verslag schrijven van functioneringsgesprek van -edit waarin hij zegt zijn baas een lul te vinden, de vrouw van zijn baas heeft genaaid en ontslag te willen nemen; en indienen als bewijsstuk bij zijn baas zonder -edit's handtekening*

koerbagh ® | 01-04-08 | 23:26

YIHAAAA...

gentle giant | 01-04-08 | 23:26

Halsema brengt het net alsof ze een klokhuis aflevering presenteert. En nu komt Thieme ook weer even haar spreekbeurt houden bah.

Baklap | 01-04-08 | 23:26

Thieme! :D Daar wil ik wel s een avondje lekker intensief mee debatteren!

the_real_stefmeister | 01-04-08 | 23:26

Ah, het poezemeisje!

Knuckle Sandwich | 01-04-08 | 23:26

Kunnen die knoopjes nog verder los...

monsieur croco | 01-04-08 | 23:26

Het schaap gaat blaaaaaten

Captain Orange | 01-04-08 | 23:26

Wees gegroet kabinet,
Zo vol van leugens, de here is boos
De duivel wacht op u
Terwijl hij het hellevuur opstookt
Geert heeft het begrepen
Vrijheid van meningsuiting is het allerhoogste
Hier, nu en in het uur van onze dood.
Amen.

Gravin v Kippenbouth | 01-04-08 | 23:26

@ CoJoNes 01-04-08 @ 23:23
"In het parlement insinueren dat iemand psychiatrische klachten heeft, aan waandenkbeelden lijdt en voor leugenaar uitmaken is volgens mij smaad."

Niet als het waar is...

Patrick Bateman | 01-04-08 | 23:26

Thieme blijft toch een lekker ding

Audi4life | 01-04-08 | 23:26

Die Thieme is dik geworden, zeg.

Rest In Privacy | 01-04-08 | 23:26

heey geyl slap lullend wijf op tv fap fap fap

majorkingkong | 01-04-08 | 23:26

Jammie !

despecialist | 01-04-08 | 23:26

PVDD haha, hebben die ook een mening?

Jrt | 01-04-08 | 23:26

ooh, alle wilders stemmers moeten geholpen worden dus.

Demonische Eend | 01-04-08 | 23:26

Marianne verschijnt. Trekken!

Korreltje Zout | 01-04-08 | 23:26

Ach gut, Femsmuts kwalificeert ALLE PVV-stemmers als dom volk met lage opleidingen die hulp nodig hebben.


WIE?!?!?! TIEME?!?!?! WHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA

Neon | 01-04-08 | 23:26

@pseudonaam.
Thanks jongen.

RTV Utrecht | 01-04-08 | 23:26

Mooi he, hoe Femke zich denigrerend over ons ontfermt.

harl | 01-04-08 | 23:25

Ze is gewoon een beetje boos op Geert! Dus dat is het!

superjan | 01-04-08 | 23:25

Famke klinkt alsof ze het kwakje van gisterenavond nog achterin haar keel heeft...

Bink! | 01-04-08 | 23:25

Mrs. Smith 01-04-08 @ 23:24
Het kabinet is van plan om te vallen op 31 april

Stropdasje | 01-04-08 | 23:25

de kiezers van Wilders dreigen te verdwijnen in de woestijn leuke woordspeling muhahaha famke -10

majorkingkong | 01-04-08 | 23:25

*En toch... smerige rat!*

Harby de Kafir | 01-04-08 | 23:25

koerbagh ® 01-04-08 @ 23:20

JAwel, het geeft een beeld van de werkelijkheid. Vervolgens ga je de betrouwbaarheid van die verslaggeving na etc. etc. etc. Je kent het wel, het is net historisch onderzoek. De kamer dient in onderhavig geval de rol van de onderzoekerr op zich te nemen.

Maaier | 01-04-08 | 23:25

Tyfuswijf...

oude Schaterhand | 01-04-08 | 23:25

Fapke is uit op een fistfuck met Balkie, na te zijn afgewezen door Wilders. Ze blijft de hand reiken, ze zegt het zelf!

nattebever | 01-04-08 | 23:25

Koop een mac...

Dhr. Krans van Donk | 01-04-08 | 23:25

*repost*
Kan iemand kort samenvatten wat er nou aan de hand is? Iets met aantekeningen, belazering en iets met dat de regering hangt? Het duurt erg lang, en gaat erg snel.

RTV Utrecht | 01-04-08 | 23:25

dit is echt stof voor de gebroeders Grimm

Pluisju | 01-04-08 | 23:25

De kongsi is gesmeed. Wilders wordt door de hele kamer geïsoleerd. Een cordon sanitaire wordt live via internet wereldkundig gemaakt. Schokkende TV.

CoJoNes | 01-04-08 | 23:25

@RTV:

Geert: ik wil excuses van Balkie, teveel heisa rond film
Balkie: hier is geen basis voor, we gaan discussieren
Ballin/ter Horst: wij hebben dit gedaan op basis van een papiertje van de coordinator ntcb & geertje
Geert: daar klopt geen flikker van
Ballin/ter Horst/Geert: nietus, welles, nietus, welles, nietus
Geert: jullie zoeken het maar uit.

pseudonaam | 01-04-08 | 23:25

Help, ik kan het niet zien omdat winamp de link probeert te openen.. Hoe los ik het op?

hondehok | 01-04-08 | 23:25

Bah cultuurrelativisme...

Dhr. Krans van Donk | 01-04-08 | 23:25

@ Rustige

Irrationele doembeelden, kwaakt je kampioen Liberaal. Wat een afgang!

bottehond | 01-04-08 | 23:24

het gebid van die hoer zit lossssssss

Von Poepenickel | 01-04-08 | 23:24

gaat dus gewoon naar bed.

vander F | 01-04-08 | 23:24

@KarelKopKaas jury has reached a verdict....

we the jury find the defendent Geert Huppeldepup Wilders .... quilty for

1. attacking freedom of speech
2. racism
3. etnische zuivering <- wist effe geen engelse benaming ;)

blackjag | 01-04-08 | 23:24

@-edit 01-04-08 @ 23:22:

Zodra men het over "onderzoek" heeft dan wel over "waarheidsvinding" zitten we met een nieuwe situatie.

Mocht Wilders gelijk hebben dan is hier sprake van smaad, toch op z'n minst. Even afgezien van eventuele politieke leugens, maar die zijn aan de orde van de dag en politieke leugens zijn niet strafbaar.

Smaad en meineed zijn wel degelijk strafbare feiten. Maar zover is het nog niet.

Reinaert | 01-04-08 | 23:24

Hulde!

Dirkstra | 01-04-08 | 23:24

Wat een dom praat. Die andere partijen lopen allemaal als bange kinderen achter elkaar aan. Als iemand iets anders denkt dan moet die zich maar aanpassen.

Keaning_Radboud | 01-04-08 | 23:24

@Longstreet 01-04-08 @ 23:22
Al heel lang onder de schuilnaam "Koran"

Stropdasje | 01-04-08 | 23:24

Eerlijk gezegd, m'n kop ratelt. Wat een geouwehoer, wat een laf gedrag. Waar is mijn seculiere kutlandje gebleven. Het enige wat ik eigenlijk zie is een land dat zich in allerlei bochten probeert te wringen om maar tegemoetkomen te kunnen komen aan allerlei kleine minderheden die geloven in goden die mij als ongelovige het liefst kokend lood in de ogen zou gooien. De hel komt in vele van de psychiatrische afwijkingen genaamd religie voor. En zij is bijna altijd voorbehouden aan mensen zoals ik, de ongelovige hond. Alleen ik ben in de meerderheid, maar de mensen die MIJN rechten zouden moeten verdedigen lopen bij mij weg. Ze verraden me. Live op televisie. Laten we elkaar niet meer in de maling nemen. De wissel die religie op de samenleving trekt is op z'n zachtst gezegd eng. Waarom is het zo dat dat niemand, maar dan ook niemand nog opkomt voor het recht van de meerderheid. Die geen religie in de openbare ruimte wil. Geen burkini's, geen haatimams, geen brandend a 'dam west, geen JP in het Catshuis die het woord van dat sprookjesfiguur verspreid, gewoon stoere museum directeuren.... die gwoon niet bang hoeven te zijn. Ik kan nog wel doorgaan. Ik ben dat gezeik met die zeloten gewoon zat.

Loromits | 01-04-08 | 23:24

Wilders wil ik wel weer horen. Geert, dit is je kans. Laat zien dat je ook maar iets van Pim in je hebt zitten!

Tuomas | 01-04-08 | 23:24

Verslag laten leggen achteraf is niet betrouwbaar, weten psychologen, vrouwtje Halsema...

ZSU-23-4 | 01-04-08 | 23:24

Halsema zit er zo diep in, dat ze een bruine schouder heeft.....

Snorry! | 01-04-08 | 23:24

Fapke, wil jij ook burgemeester worden? Gaan staan voor 16 mln Nederlanders, terwijl er > 6 mld mensen op aarde zijn.
Armoe.

nattebever | 01-04-08 | 23:24

gatverdamme .. wat een vieze pijpslet die Halsema

Korreltje Zout | 01-04-08 | 23:24

nieuwe poll:
het kabinet valt wel
het kabinet valt niet

zou wel weer eens tijd worden, ze zijn toch zo traditioneel daar?

Mrs. Smith | 01-04-08 | 23:24

Elke keer denk ik dat m'n tenen niet veel krommer kunnen, maar Femke krijgt 't toch voor elkaar

despecialist | 01-04-08 | 23:24

@ El Gordo 01-04-08 @ 23:19
Er staat helemaal niet dat Wilders geen aantekeningen wilde laten maken. Er staat dat hij er geen behoefte aan had.
Als je in dat gesprek niets wil zeggen over de inhoud van de film, dan hoef je dat toch niet op te laten schrijven.

Oeleflaffel | 01-04-08 | 23:23

ieder zen eigen weg ieder zen eigen weg ieder zen eigen weg weg weg lol

LifeCatcher | 01-04-08 | 23:23

In het parlement insinueren dat iemand psychiatrische klachten heeft, aan waandenkbeelden lijdt en voor leugenaar uitmaken is volgens mij smaad.

CoJoNes | 01-04-08 | 23:23

aaah Femke, kom nou toch. Daar meen je geen woord van.

superjan | 01-04-08 | 23:23

Haha, Rutte was goed bezig net.. of nee, mevrouw Hamer was gewoon ongelooflijk slecht en legde een heel vreemd verband.

Wilders ziet er redelijk nerveus uit nu trouwens, hij is niet blij met dat verslag.

Fulgrim | 01-04-08 | 23:23

Zelfs Halsema wilt geloven in 31 november :s

Northwood | 01-04-08 | 23:23

@ bottehond!
Oh jeetjeminaa! We gaan eraan!

Where is Garret Weldon to Save us?

derechtsesocialist | 01-04-08 | 23:23

-weggejorist-

Lizzard | 01-04-08 | 23:23

Okeeeeeeeeeeeee! Steek de lont maar aan, de onbespoten linkse kerk gaat spreken. Eerst Balk een lekker trillend eitje in zijn anus duwen zodat die de komende minuten welwillend gaat zitten grijnzen, en dan kan Halsmutsje lekker haar gang gaan.

Neon | 01-04-08 | 23:23

Hmm ferrie mingelen! Much better.

Dhr. Krans van Donk | 01-04-08 | 23:23

*heft amechtig nog z' rechterarm op, en sterft*

vander F | 01-04-08 | 23:23

Femke: Eeuhmmm Voorziterrrrrj euhmmj

goudbrasem | 01-04-08 | 23:23

Femke stoot geen CO2 uit tijdens debatten... slechts zuivere zuurstof...

VanFrikschoten | 01-04-08 | 23:23

Drie wit?

goodray | 01-04-08 | 23:23

Femke! Wat een bruine hand haal je bij Balkenende.
U was ook mijn premier.... kots....

Real Garret Weldon | 01-04-08 | 23:23

Kan iemand kort samenvatten wat er nou aan de hand is? Iets met aantekeningen, belazering en iets met dat de regering hangt? Het duurt erg lang, en gaat erg snel.

RTV Utrecht | 01-04-08 | 23:23

gatverdamme .. wat een vieze pijpslet die Halsema

Kamelenteen | 01-04-08 | 23:22

Hij is niet mijn premier, opzouten.

ADO-Le-Cent | 01-04-08 | 23:22

tRutte denkt nog steeds dat het om een kleine minderheid gaat. Leest ook hij de AIVD rapportage niet?

tRutte
Kereltje
hamer
Van Geel

www.jihadwatch.org/archives/007963.php...
www.jihadwatch.org/archives/018003.php...

Luister eensch naar gerespecteerde islamkenners. We zitten opgescheept met zeer middelmatige politici zonder Grootse Visie voor Vrijzinnig Nederland. Deze kruideniers zouden geen enkel middelgroot bedrijf kunnen leiden.
Ik herhaal deze nog maar eensch voor Hamer en Ter Dorst. Zalk maar in de stront, PvdA!

allochtonen.web-log.nl/allochtonen/joh...

bottehond | 01-04-08 | 23:22

Ik moet overgeven.. ineens... heel spontaan..... HOER!@#$%#%$#

Captain Orange | 01-04-08 | 23:22

femke kissass

Jenesepa | 01-04-08 | 23:22

Niet de mijne.

Rest In Privacy | 01-04-08 | 23:22

ik ben ook een optimist.
ik zie graag iedereen gelukkig in zijn eigen cultuurgebied

FcKM! | 01-04-08 | 23:22

Ik stop er maar snel een dvd in om dit op te nemen.... dan kan mijn dochter morgen deze poppenkast ook bekijken. Ze is namelijk gek op praatpoppen die eigenlijk niks zeggen, maar wel leuk om naar te luisteren. Kolderieke zooi.

Cleanforce | 01-04-08 | 23:22

Wat kan Halsema slijmen... bah.. irritante stem en lach

Keaning_Radboud | 01-04-08 | 23:22

Begrijp ik nu goed dat Mein Kampf ook weer verkocht mag worden

Longstreet | 01-04-08 | 23:22

AAAARGH...
Wat maakt het uit of je een Koran, Bijbel etc. etc. in de fik zet ? Het blijft papier bedrukt met inkt???
Man man man gelul om niets...

Kris | 01-04-08 | 23:22

Zou dat ventje Pechthold wel kunnen hebben...
Onderscheid geloof en moslims...
Vage lege termen gebruiken...

ZSU-23-4 | 01-04-08 | 23:22

FEMKE ALERT!

Stropdasje | 01-04-08 | 23:22

@koerbagh ® 01-04-08 @ 23:20
een handtekening kun je ook altijd nog vervalsen

porno-utopia.com | 01-04-08 | 23:22

koerbagh ® 01-04-08 @ 23:20

We zitten natuurlijk wel met die overeenstemming in regie.

v Maerlant | 01-04-08 | 23:22

een boek pleegt geen misdaden... in welke winkel kan ik mein kampf koen?

KarelKopKaas | 01-04-08 | 23:22

@koerbagh ® 01-04-08 @ 23:20
Verwar politiek nou niet met het strafrecht, mijn waarde. Je hoeft mij niets uit te leggen over wettelijk bewijs enzo.

-edit | 01-04-08 | 23:22

Het gebrek aan integratie levert terreur op, pechlul. Maar dat snap jij niet zo goed. Interesse in een burgemeestersbaantje in 020?

Neon | 01-04-08 | 23:22

Pechtold heeft een goed punt over Wilders zwakke inhoudelijke argumentatie tegen het verwijt van gelijk tellen van moslims en terrorisme. Verder heb ik 'm beter gezien.

Maaier | 01-04-08 | 23:22

Alex, niet aan je zak krabben!

gentle giant | 01-04-08 | 23:21

-check ook ff Pauw en Witteman-

Cesar Millan | 01-04-08 | 23:21

@ lenegro@heijls 01-04-08 @ 23:18
Liegen als volksvertegenwoordiger is erger, ben het met je eens.

spanarchist | 01-04-08 | 23:21

Anders haal je je hand eens uit je zak als je tegen mensen praat, wel zo beleefd.

Inspiration | 01-04-08 | 23:21

Jongens, lul maar lekker verder. Ik zie de koppen van het kabinet vanzelf wel langsrollen.

JosVerbeek | 01-04-08 | 23:21

Is die niet van die splinterpartij D66?

Stropdasje | 01-04-08 | 23:21

lijkt wel P R de Vries

Pluisju | 01-04-08 | 23:21

Schande Pechtold, schande. Wat een vieze reactie, viezer dan Hamer!

superjan | 01-04-08 | 23:21

Die doorgekraste 3 is net zo goed verdacht als 31 november. Eerst op 3 november (achteraf) het document dateren en er dan achterkomen dat het op zaterdag valt en het veranderen naar 1 november?

Elmauro | 01-04-08 | 23:21

Scheelt dat we met overtuigend bewijs de Irak missie steunde, Guusje nooit een alcoholist was, en onze PM niet gebruik maakt van Donner maar van Hirsch Ballin om de kastagnes uit het vuur te halen.

dekijker | 01-04-08 | 23:21

Pechtold:

Handen uit je zakken!

Tuomas | 01-04-08 | 23:21

Kereltje, bang? Jij bent een salonlafaard - ja, dat is heel erg.
Wilders is de enige met moed, JIJ ziet dat niet in en je lult maar over de Koran of het verbieden ervan. Ga je eigen programma nog eens lezen en ga kijken of je ergens nog een gaatje kunt vinden om, na wethouder in Leiden te zijn geweest, nog ergens burgemeester kunt worden.
Dit soort gezwam kan in een normale democratie, al zit ik er niet op te wachten. Dit debat was er zonder islam nooit geweest, begrijp je dat, kereltje?

nattebever | 01-04-08 | 23:21

is 2008 een extra schrikkeljaar? 31 november kom op zeg!!

<-- zoekt algoritme voor schrikkeljaar op....

blackjag | 01-04-08 | 23:21

Oeh. Hete blikken tussen voorzitter en sprekertje.

LibertasSimplex | 01-04-08 | 23:20

Zouden deze kamerleden ook in die mooie prachtwijken wonen..? deze vraag komt opeens bij mij op.

Keaning_Radboud | 01-04-08 | 23:20

Ja hoor Pechtold, wij thuiskijkkindertjes hebben het wel kunnen volgen in tegenstelling tot jullie zogenaamde volksvertegenwoordigers die continu om herhaling vragen.

harl | 01-04-08 | 23:20

Extremistische moslims kosten de samenleving al zoveel.... En dan gaan ze daar nog allemaal overuren zitten draaien ook!

Snorry! | 01-04-08 | 23:20

Pechtold: "Een boek pleegt geen misdaden..."
* Naar de winkel loopt om een dubbelloops en Jericho 9mm te halen *

Net niet... | 01-04-08 | 23:20

@-edit 01-04-08 @ 23:16:
Het ZEGT geen F-U-C-K. Een gespreksverslag is van nul en generlei waarde als de uitspraken daarin die Geert in de mond worden gelegd niet zijn ondertekend door Geert. Krijg dat nou eens in je botte hersens. Wat bewijs dat namelijk? Helemaal niks. Ik kan na een gesprek met jou achteraf ook wel allerlei briefjes tikken waaruit zou moeten blijken dat jij een gore fascistische racist bent en jouw uitspraken in de mond leggen. Als jij het niet ondertekent zegt het helemaal niks.

koerbagh ® | 01-04-08 | 23:20

Ja Leuk Pechtold met 149 tegen 1, dan kun je die man niet kwalijk nemen dat ie af en toe het even gehad heeft. Overigens bewijst pechtold nu dat ie qu ainhoud echt zwakker is dan Rutte, wat me verbaast!

superjan | 01-04-08 | 23:20

KarelKopKaas 01-04-08 @ 23:17
IK (het is trouwens naar hen en niet hun) (het is trouwerns niet een kwestie van luisteren maar mijn stem vertegenwoordigen)

spooky | 01-04-08 | 23:20

Pechtold is gewoon een radicale immigrant uit Antartica.

Baklap | 01-04-08 | 23:20

In het land der blinde landverraders is koe-oog koning.

-LoKi- | 01-04-08 | 23:20

HAHAHAHAHA Pechtold, moslims in Nederland hebben geen kracht als individu, daarom komen die kutmarokkaantjes altijd in groepen relschoppen.

Neon | 01-04-08 | 23:19

blackjag 01-04-08 @ 23:11
blackjag 01-04-08 @ 23:17
in de jury vanavond?

KarelKopKaas | 01-04-08 | 23:19

31 november, de dag dat Nederland de vrijheid verloor ...

J.B. van Heutsz | 01-04-08 | 23:19

democratie: debatteren over moslims (en de islam) zonder moslims.... hmm???

blackjag | 01-04-08 | 23:19

Ha, hj zit lekker te sms-en

Captain Orange | 01-04-08 | 23:19

ehm waarom heeft niemand het over die foute datum op die aantekening van Ballin. Dat is toch valsheid in geschrifte?

Northwood | 01-04-08 | 23:19

@ Captain Orange 01-04-08 @ 23:17
LOL!!

Snorry! | 01-04-08 | 23:19

31 november, dat weet ik nog goed, toen was ik in het 18e-eeuwse stadscentrum van almere met de zoon van pim fortuyn en de neef van de koning van duitsland.

reagurotron | 01-04-08 | 23:19

Ik ben zeker geen voorstander van dit kabinet, en in Wilders zijn standpunten kon ik me enigzins wel vinden. Al kon hij mij nooit vertrouwen geven, twijfels over zijn oprechtheid. Dat zal ie nu helemaal niet meer snel krijgen, aangezien hij hier leden van het kabinet hardop leugenaars noemde terwijl daar toch echt helemaal geen reden voor was. De verslagen van die gesprekken zijn m.i. niet ge-edit na dat gesprek en ook op de site van elsevier (link ergens hierboven) blijkt dat wel. Want in dat stuk op de elsevier-site staat dat Wilders liever geen verslag wilde hebben met het gesprek dat hij heeft gehad. Donders goed wetende dat dat ooit tegen hem gebruikt kon worden, en dat ie zonder verslag het kabinet kon laten wankelen door twijfel te zaaien door ze te betichten van leugens.
Wilders bespeelt de media en zo dus het publiek heel goed, efficient en intensief. Ik vertrouw hem niet meer, al vind ik het zeker belangrijk om alle problemen die allochtonen in ons land veroorzaken te blijven benoemen en kei hard aan te pakken.

El Gordo | 01-04-08 | 23:19

Gaat weer geld kosten want ik begrijp dat wij ons weer extra moeten inzetten (lees extra belasting) om de gemiddelde baardmans te laten integreren. En wat nou Willem van Oranje alsof die zo verdraagzaam was tegenover de Katholieke Nederlander. afschaffen en verbieden alle geloven!

Longstreet | 01-04-08 | 23:19

Hij staat toch op een krukje?

VanFrikschoten | 01-04-08 | 23:19

Naar oordeel van alle 4 de D66 leden? *proest*

vitu | 01-04-08 | 23:19

superjan 01-04-08 @ 23:17

Ik vraag me af hoe de beveiliging van zowel Wilders als de NCTB geregeld is, als er geen getuigen van zo'n gesprek zijn te vinden danwel opnames.

Maaier | 01-04-08 | 23:19

kan mannetje pechtold niet eens gewoon doodgaan

Demonische Eend | 01-04-08 | 23:19

anne frank let op gaat ie noemen

modahfokah | 01-04-08 | 23:19

en wilders speelt tetris op zijn pockegt pc :D hehe

Kris | 01-04-08 | 23:19

De naam Mugabe komt steeds bij me bovendrijven.

CoJoNes | 01-04-08 | 23:18

Nu de vieze man.

Knuckle Sandwich | 01-04-08 | 23:18

@Cleanforce 01-04-08 @ 23:16
Balin liegt niet, 31 november bestaat echt. Sommige noemen het 1 december.

Stropdasje | 01-04-08 | 23:18

Siddering door de zaal. Het kereltje

LibertasSimplex | 01-04-08 | 23:18

Hee! Een goochelaar! Wat leuk, entertainment in de Kamer!


Oh nee. Het is Pechtold.

Neon | 01-04-08 | 23:18

@spanarchist 01-04-08 @ 23:16
Moet ik je het verschil tussen generaliseren en liegen uit gaan leggen?

lenegro@heijls | 01-04-08 | 23:18

Balkie gaat straks de islamitische populatie vragen of zij ons een Generaal Pardon willen geven. Sorry hoor, we wilden jullie niet KWETSEN.

nattebever | 01-04-08 | 23:18

alexander met z;n wijze woorden weer

ultravibe | 01-04-08 | 23:18

Wat nou integratie bevorderen?

Knuckle Sandwich | 01-04-08 | 23:18

Rutte steent hem zwaar. Lekker rechts. Nou ja, nu even dan.

Korreltje Zout | 01-04-08 | 23:18

Nou daar heb je onze grote held Pechtold *proest*

Keaning_Radboud | 01-04-08 | 23:18

+10 voor Rutte !

majorkingkong | 01-04-08 | 23:18

mensen zijn gevlucht uit regimes en ze zijn in verbrand gebracht, bedankt Hamer voor dit vermaak.

superjan | 01-04-08 | 23:18

Waar ook niet moslims bij zitten, dus zij vindt alle moslims radicaal?

konthoofd | 01-04-08 | 23:18

Hammerhead, dom dom dom wicht... Als die naar het strand gaat komt greenpeace dr terug de zee in duwen!!!

Captain Orange | 01-04-08 | 23:17

d'66.... hahahahaaaaaaaaaaa... wie luisterd nou nog naar hun

KarelKopKaas | 01-04-08 | 23:17

nou ze is wel weer goed aan het hameren

ultravibe | 01-04-08 | 23:17

@CoJoNes 01-04-08 @ 23:15
En als jij dat weet en een gesprek met dit soort types voert, dan ben jij toch wel zo slim om eigen aantekeningen te hebben, of hoe zit het?

-edit | 01-04-08 | 23:17

Rutte wordt wakker?

Rest In Privacy | 01-04-08 | 23:17

echt die trol... in een doos, cargo vlucht en droppen boven het andes gebergte ofzo

Mrs. Smith | 01-04-08 | 23:17

Ik vond het debat op 31 november toch een stuk beter

spelfoud | 01-04-08 | 23:17

Nee KUT, dat zei hij niet, en jij mag schrikken wat je wilt, maar Rutte heeft gelijk: JE SNAPT ER NIKS VAN, maar dat verbaast me niks met je domme linksdraaiend melkzuurhoofd

Neon | 01-04-08 | 23:17

Rutte @ Relatie extremisme en asielzoekers

Wow, gewaagd van je, Rutte. Meer hiervan!

Tuomas | 01-04-08 | 23:17

Dat is een link die ik nog niet leg als ik straallam ben

vitu | 01-04-08 | 23:17

omg die hamer snapt het ook echt niet he :(

Jrt | 01-04-08 | 23:17

VVD Powned naief links wicht

Jan Middelmaat | 01-04-08 | 23:17

radicale islam -10 koran teksten worden uit hun verband gerukt env verkeer geinterpreteerd (hey waar heb ik dat eerder gehoord?
islam +5 veel mensen die de ware boodschap van de koran begrijpen zijn het meest vriendelijke mensen die je je ooit wil tegenkomen
wilders -5 werkt tegen integratie en is voor assimilatie.. slecht
kabinet -5 , lachwekkende vertoning dit....

blackjag | 01-04-08 | 23:17

@VanFrikschoten 01-04-08 @ 23:14
Wat zielig, net nu ze juist nu zo trots kan zijn op Nederland...
(pak even kotsbakje, sorry)

Stropdasje | 01-04-08 | 23:17

Hamer, pleur op uit de tweede kamer.
Die 26.000 asilanten zijn allemaal oplichters.

JosVerbeek | 01-04-08 | 23:17

ooeeh rutte geeft die pvda trut er van langs hoor

Jenesepa | 01-04-08 | 23:17

'in verbrand brengt'

Peijnenburg | 01-04-08 | 23:17

Hamer zien we niet snel meer terug.

Inspiration | 01-04-08 | 23:17

ah.. John Steward Mills... als A -> B dan zal A altijd -> B (causaliteitsprincipe). Mooie quote Rutte, mooi toepasbaar hiero.

En waar komen die asielzoekers ineens vandaan bij Hamer(tje tik?)

pseudonaam | 01-04-08 | 23:17

@patrick Bateman> zoiets moet toch opgenomen zijn. kan niet anders.

superjan | 01-04-08 | 23:17

spooky 01-04-08 @ 23:13

Spookster: eensch. Putsch van het Kabinet. How about that? Gaan de autonomen nu eindelijk de straat op? Of worden die niet woedend als het hier net zo gaat als in de eerste de beste bananenrepubliek. Er is voorlopig geen enkele reden voor de autonomen om zich met bv. China bezig te houden.

bottehond | 01-04-08 | 23:17

Oh nou schrikt ze

LibertasSimplex | 01-04-08 | 23:16

Fitna hier.... Fitna na daar
Is Geert of Balin een leugenaar

Cleanforce | 01-04-08 | 23:16

Kan die doos niet worden opgeborgen in een asielzoekerscentrum? Waarna uitzetting.

nattebever | 01-04-08 | 23:16

In de meeting van 33 november, en 35-ste maart daarvoor, was natuurlijk glashelder dat dhr Wilders de Ka'ba zou gaan verpulveren.
.
Vandaar dat wij - als kabinet -voorovergebukt en achterwaarts de islamitische leiders hebben benaderd.

Rest In Privacy | 01-04-08 | 23:16

Hey verdomd, hij zegt wat zinnigs! En hij is boos ook.

Neon | 01-04-08 | 23:16

" lenegro@heijls 01-04-08 @ 23:12
Als Toffifee mag generaliseren, sterker nog, feitelijk aantoonbaar mag liegen, op tv nog wel, en zonder enige tegenspraak van P & W, hoef ik ook niet meer te nuanceren.

spanarchist | 01-04-08 | 23:16

@nattebever> ik vond het een goed verhaal.

superjan | 01-04-08 | 23:16

@koerbagh ® 01-04-08 @ 23:10
Dat principe geldt in het strafrecht. De politiek werkt anders, want dan zou het kabinet haar onschuld ook niet aan hoeven tonen, niet? Kennelijk is Hirshi Ballin en Co zo klever geweest om notities te maken en heeft Wilders dat verzuimt. Althans: hij geeft niet aan dat hij die heeft. Nogal Naïef, politiek gezien.

-edit | 01-04-08 | 23:16

hamer neeee neit weer .... ga koken mens

ultravibe | 01-04-08 | 23:16

En weer een citaat.. geweldig jongens. Ik zit nu al bijna 2.5/3 uur te kijken/luisteren maar heb nog weinig mensen iets zinnigs horen zeggen.
Hulde aan Marijnissen, Petchold, Halsema (een beetje) en Geert. De rest deed niet anders dan kromlullen wat al krom was

Vincentrh | 01-04-08 | 23:15

Van Geel is een enorme zweetbal!
Als hij 1 minuut stil staat krijgt hij natte voeten

Gradus Grafhengst | 01-04-08 | 23:15

Hamerteen.

CoffeePatch | 01-04-08 | 23:15

Pechtold had wél gelijk:
Als Geert de waarheid spreekt is het HELE document ná het verschijnen van Fitna inelkaar geknutseld.
Dit zou toch te bewijzen moeten zijn als het (niet) zo is.
* CSI The Hague belt *

Patrick Bateman | 01-04-08 | 23:15

Krijg het nou helemaal... Rutte wil dat "mensen beoordeeld worden op hun daden"...

EK055 | 01-04-08 | 23:15

Mijn god, rot op snol!

Kamelenteen | 01-04-08 | 23:15

Ok Mark. Goed gezegd! Helder betoog.

superjan | 01-04-08 | 23:15

Precies.. op hun misdaden moet je ze beoordelen... kudt!

Captain Orange | 01-04-08 | 23:15

Rutte leest voor uit de Donald Duck.
De staat moet kleiner, Rutte. Dat moet je zeggen. Moet zichzelf zoveel mogelijk overbodig maken.
Religie is een psychiatrische aandoening Rutte. Zeg maar, je kunt het.
Kwal.

nattebever | 01-04-08 | 23:15

@-edit 01-04-08 @ 23:13
Hij zet het op papier, samen met 2 andere mensen waarvan bekend is dat ze een grafhekel aan me hebben.

CoJoNes | 01-04-08 | 23:15

Citaten, Rutte? G-Sus, OT alstublieft!

Snorry! | 01-04-08 | 23:14

@Stropdasje 01-04-08 @ 23:14
Rita is stuk

VanFrikschoten | 01-04-08 | 23:14

NEE? Rutten heeft een mening ? of is het zijn moeder ? lol

Kris | 01-04-08 | 23:14

donderop met je citaat, verzin zelf iets :(

Jrt | 01-04-08 | 23:14

-weggejorist-

Lizzard | 01-04-08 | 23:14

jezus, iedereen gaat lopen citeren, dan lijken ze slimmer

Korreltje Zout | 01-04-08 | 23:14

porno-utopia.com 01-04-08 @ 23:13
Ik hoop dat ie morgen enorme herpesplekken op zn mond heeft hangen

KarelKopKaas | 01-04-08 | 23:14

Tijd voor een tiende Kruistocht?

Willianus Wortelus | 01-04-08 | 23:14

Waar is Rita?

Stropdasje | 01-04-08 | 23:14

Het is een schande dat het debat gewoon verder gaat terwijl er zovelen twijfels zijn over het debat rondom de aantekeningen. De parafen zoals Koerbach schrijft de vreemde datum en de algehele slechte reputatie die zowel Ballin en vooral de coördinator terrorisme bestrijding maatschappelijk heeft. Het slot voorbereid door het kabinet van opbouwen en bouwen moest kosten wat het kost doorgaan. Het verhaal moet een mooi opbouwend slot hebben en die aantekeningen gaan mooi onder het tapijt. Ik geloof niet in Wilders ook wat betreft de aantekeningen niet meer. Maar er zijn duizenden die dat wel doen en die zien in dit gedoe een bewijs dat de regering alles bij elkaar liegt. Een gemiste kans!

spooky | 01-04-08 | 23:13

Rutte: "Het debat van vanavond"? Prijsschieten bedoel je...

Net niet... | 01-04-08 | 23:13

dames en heren zojuist hebt u kunnen luisteren naar Adriaan. Mijn naam is Bassie

Pluisju | 01-04-08 | 23:13

Rutte, ga terug je bed in anders wordt je moeder boos!

Mrs. Smith | 01-04-08 | 23:13

Hmm Kamp of Rutte luisteren

Bakepa | 01-04-08 | 23:13

Preekpolitiek is wat dit kabinet bedrijft.

Jokkebrok | 01-04-08 | 23:13

Rutte zit zich wel mooi in de positie tussen het kabinet en Wilders in te werken. Slim!

Inspiration | 01-04-08 | 23:13

Hee opRutte!

Stropdasje | 01-04-08 | 23:13

nou berg je maar

modahfokah | 01-04-08 | 23:13

@CoJoNes 01-04-08 @ 23:10
Die Iemand. Als die iemand met materialen aankomt zetten die die stelling zouden kunnen bevestigen en jij zegt dan nog steeds dat die iemand liegt zonder tegenbewijs, wordt het verhaal van jou er niet aannemelijker op.

-edit | 01-04-08 | 23:13

die rutte pakt zomaar een glas dat niet eens van hem is? schande!

porno-utopia.com | 01-04-08 | 23:13

Slob gaat de atheïsten eren en dienen, godallemachtig!
Of bedoelde hij wat anders?

nattebever | 01-04-08 | 23:13

Ach gut. Jongetje Rutte. Mag die wel zo laat op zijn?

Neon | 01-04-08 | 23:13

@ Pimpbot 23:11: U zegt hele ware dingen.

Tuomas | 01-04-08 | 23:12

@spanarchist 01-04-08 @ 23:12
racist

lenegro@heijls | 01-04-08 | 23:12

nou rutte, niet zo kuchen. zeg ff wat zinnigs ja

JosVerbeek | 01-04-08 | 23:12

Slob gaat net niet over tot een rechtstreekse preek

Jokkebrok | 01-04-08 | 23:12

Jezus de heiland in de hemelen zegene dit betoog, mevrouw de voorzitter, een rondje van de zaak voor mevrouw nadorst.

EK055 | 01-04-08 | 23:12

@Biomassa 01-04-08 @ 23:10

Lingo? Wat was daar ook alweer mee aan de hand?

Ommezwaai | 01-04-08 | 23:12

Slop rot op met je god.

Korreltje Zout | 01-04-08 | 23:12

nnneeeeeeeeeee niet mark

ultravibe | 01-04-08 | 23:12

Nou, daar zal je 'm hebben...

VanFrikschoten | 01-04-08 | 23:12

Ik ga zo huilen... prachtig.. prachtig.... ik draag m steentje bij hoor.. vrachtwagen beton.. mag dat ook... snik snik

Captain Orange | 01-04-08 | 23:12

Ik denk dat ik ook de politiek in ga, veel ouwehoeren en niets zeggen.

Kamelenteen | 01-04-08 | 23:12

@blackjag 01-04-08 @ 23:11

Er stond hoogstwaarschijnlijk geen 31 november maar 1 november, daar waar de drie was doorgekruist

lenegro@heijls | 01-04-08 | 23:12

En dan zingen we nu Psalm 23, De Heer is mijn Herder

De heer is mijn herder,
het ontbreekt mij aan niets.
Hij laat mij in grazige weiden rusten,
Hij voert mij naar vredig water,
daar geeft Hij mij nieuwe kracht.
Hij leidt mij op het rechte spoor,
omwille van zijn naam.
Al moet ik door dalen van duisternis en dood,
ik ben voor geen onheil bang,
want U bent bij mij:
uw knots en uw staf

Neon | 01-04-08 | 23:12

En Toffifee verdraait ook de woorden van Wilders weer bij P & W. Hij bevestigt wel dat allochtonen leugenaars zijn.

spanarchist | 01-04-08 | 23:12

Nog een tip: leuk voor een alibi: zondag 30 maart 2008 om 2:30...

Stropdasje | 01-04-08 | 23:12

Iemand die in sprookjes gelooft, hoort niet in de poltiek thuis, maar in een rusthuis...

bello | 01-04-08 | 23:12

Tja.

Don Knieschot | 01-04-08 | 23:12

Dit duurt wel heel lang allemaal, kap is en kom is met leuke dingen

Jazz87 | 01-04-08 | 23:12

volgens Kamp heeft Wilders nooit gelogen (bron: P&W)

cowman 01-04-08 @ 23:10

Nonsens. DNA-Henkie Kamp beweert dat het ongeloofelijk is dat 4 ambtenaren liegen:

nl.wikipedia.org/wiki/Fred_Spijkers

OT

Arie Slob hangt Überdhimmie Kennedy aan. Moehahahahahahahahahahahahahhahahahahahhaha!

bottehond | 01-04-08 | 23:12

Willem van Oranje bedoelde met vrijheid van Godsdienst dat de Katholieke en Protestantse Christenen met elkaar samen kunnen en moeten leven.

Zocalo | 01-04-08 | 23:11

koerbagh ® 01-04-08 @ 23:10
Op ambtseed kun je niettemin behoorlijk verneukt worden.

nattebever | 01-04-08 | 23:11

Slob, pleur op met je willem van oranje kwoot. Waarom alweer een kwoot? Om je onkunde te verbloemen?

JosVerbeek | 01-04-08 | 23:11

misschien moeten we de naam Tweede Kamer aanpassen in : Psychiatrische Inrichting... stel idioten

Mrs. Smith | 01-04-08 | 23:11

Kabinet liegt --> verliest vertrouwen --> verrechtsing wordt verder gestimuleerd.

Snorry! | 01-04-08 | 23:11

GET TO THE POINT

Tuomas | 01-04-08 | 23:11

Dit heeft hij toch snel in elkaar gefranst... hij leest het gewoon voor ! Tsja....

Kris | 01-04-08 | 23:11

Nu geschiedenisles

ADO-Le-Cent | 01-04-08 | 23:11

Slob heeft het over de nationale gemeenschap. Maar waar is die op gebaseerd? De grondwet? Laten we eerlijk zijn en bekennen dat een nationaliteit meer is dan een juridisch werk. Anders hadden we al lang een Verenigde Staten van Europa.

Pimpbot | 01-04-08 | 23:11

voor zever de gescoorde punten vandaag

Marijnise +2 verdedigt vrijhij van menisguiting of je nou moslim of niet moslim bent.
Halsema +1 scherpe kritiek zoals altijd
Wilders -5 snel in elkaar geflanst filmpje, waarbij angst voor het onbekende heerst
Balkenende 0 kon niet anders aangezien Wilders niet duidelijk wlde maken waarop Nederland zich zou moeten voorbreiden op evt. "cartoonrellen"
Hirsch Ballin -5 snel in elkaar geflanste vodje waarop de datum 31 november staat... slecht!
de Vries

Fitna -5 biedt geenoplossing alleen maar an youtube gestolen beelden die naast koran teksten zijn geplaatst en wat al-qaeeda alleen maar kan gebruiken voor hun propaganda en hun slechte doelen

blackjag | 01-04-08 | 23:11

ls ewr een beedigd ambtenaar moet komen om iets te verifieren...
WAAR blijft dan GVD de ambtenaar die HERFKENS die subsidie heeft gegeven!!!

bubbeltjeswijn | 01-04-08 | 23:10

@-edit 01-04-08 @ 23:08:
Hoho! Je hoeft je onschuld niet te bewijzen. Dat weet jij ook. Geert wordt beschuldigd van uitspraken die niet overtuigend kunnen worden bewezen. Hij hoeft niet te bewijzen dat hij dingen NIET heeft gezegd. Dat kan ook helemaal niet, tenzij je gesprekken opneemt op band/mp3.

koerbagh ® | 01-04-08 | 23:10

Slob: "Christenen, Joden en Moslims"

Dus atheisten, hindoeisten e.d. niet?

Tuomas | 01-04-08 | 23:10

Juist Slob, die vrijheid van godsdienst moet uit de grondwet.

nattebever | 01-04-08 | 23:10

Wel mooi hoe het kabinet durft te zeggen dat GW een gevaar is voor vrijheids van meningsuiting.

Inspiration | 01-04-08 | 23:10

Hmmm, eindelijk een semimoedig antwoord. en nog wel van Slob.Ik geloof mijn ogen en oren niet.

superjan | 01-04-08 | 23:10

nattebever 01-04-08 @ 23:09

Salomo is toch van het liedje met de geile neuqsex? Onee, die heeft Arie Slob nooit mogen lezen natuurlijk.

Maaier | 01-04-08 | 23:10

@koerbagh ® 01-04-08 @ 23:06
Hulde.

Loromits | 01-04-08 | 23:10

@edit
Iemand zegt dat ik heb ingebroken. Ik zeg dat ie liegt.
Wie begint er dan met beschuldigen?

CoJoNes | 01-04-08 | 23:10

Loenatik is er niets bij ... wat een aanfluiting deze soap

Pluisju | 01-04-08 | 23:10

Sorry dat ik ff wat minder opgewonden c.q. geyl reaguur, maar waar ik me vandaag vooral over heb opgewonden is iets anders... Namelijk dat ik als werkende nederlander om iets voor zessen dacht dat ik het debat live zou kunnen volgen en dan vervolgens van Ferry (jeweetwel) de mededeling krijg dat ze met de uitzending moeten stoppen en plaats moeten maken voor "linggooo e.d." Hoe MONGOOL kan die publieke omroep eigenlijk zijn en wanneer maken we als belastingbetalerts daar es definitief een EIND aan??!!

Biomassa | 01-04-08 | 23:10

Hey slopmans, we ZIJN helemaal niet in staat om in deze multikul-snelkookpan te leven, dat zie je toch elke dag? Heeft niks met moslims alléén te maken, maar ze helpen ook niet mee.

Neon | 01-04-08 | 23:10

Hamer en meer politici met haar hebben een werkelijk verbazingwekkend concluderend vermogen... Conclusies? De heer Wilders is een haatzaaijer verder komt ze eigenlijk niet. Afgeven op de vorm, maar de inhoud wegcijferen. Met hetzelfde morele gevoel cijfert zij haar verantwoording jegens het NL-volk weg.

Net niet... | 01-04-08 | 23:10

Gore godvrezende linkslikkende christenfundamentalist, kan ie nog dieper?

vitu | 01-04-08 | 23:10

-weggejorist-

Lizzard | 01-04-08 | 23:10

heb Wilders toch echt op 32 Septober bij het AIVD zien binnenstappen

KarelKopKaas | 01-04-08 | 23:10

Ik geloof dat relikabinet ook niet.

RobbieG | 01-04-08 | 23:10

volgens Kamp heeft Wilders nooit gelogen (bron: P&W)

cowman | 01-04-08 | 23:10

@wo ist der bahnhof 01-04-08 @ 23:07
Nee. Die documenten die op 1 november 2007 zijn getekent met de 3 doorgehaald. Ik denk dat we ze beiden niet hebben gezien, maar beide "argumenten" zijn wel aangehaald.

-edit | 01-04-08 | 23:10

ik slapen..... ben moe....

Rest In Privacy | 01-04-08 | 23:10

"Je kan geen minister zijn als je liegt". Kamp bij P & W. Die zal ik dus ook nooooooit meer verdedigen.

spanarchist | 01-04-08 | 23:10

En wat is Rutte stil

Dommelsch | 01-04-08 | 23:10

Slobberdepop is geen Salomo .. ach de teleurstelling

Willem H. | 01-04-08 | 23:09

Wederom een kwalijke beoordeling van mevrouw Hamer en zij leest duidelijk een van te voren gemaakt statement voor. Het is wel degelijk de hamvraag vanavond of dhr Wilders zelf het kabinet heeft ingelicht waardoor het zo paniekerig MOEST reageren. Dit debat dreigt te gaan eindigen in wollig taalgebruik en die verslagen zonder meer als waarheid aangenomen waarvoor geen reden bestaat. Zorgelijk..

1oog | 01-04-08 | 23:09

Slob. je bent geen Salomo nee. Je bent een gristenhond, zelfs dat was Salomo niet.
Die was heel wat simpeler en zou zeker gepleit hebben voor een Wilders' aanpak.

nattebever | 01-04-08 | 23:09

NIEUWE verkiezingen :)

RozeBig | 01-04-08 | 23:09

Vraag ook even aan dhr. Spijkers of de Staat en deze regering wel te vertrouwen zijn. En met hem nog tienduizenden anderen.

jospeh6085 | 01-04-08 | 23:09

Het debat is godverdomme nog niet afgelopen hoor. Wie is die gek?

-LoKi- | 01-04-08 | 23:09

Gaaaap.... Get to the point Slob!

Snorry! | 01-04-08 | 23:09

Vrouwen in de politiek ........... bla bla blablabla bla bla bla .... blabla? bla bla blablabla bla bla bla .... blabla bla bla .... blabla? bla bla blablabla bla bla .... blabla? bla bla blablabla

Hobbykip | 01-04-08 | 23:09

bottehond 01-04-08 @ 22:53

Ik vertrouw ze geen van allen.

Flodder 01-04-08 @ 22:56

Het is één van beiden. Wilders liegt of de SStaat liegt. Daar zit geen licht tussen.

OT
gristenhundenalarm! Staat de islamdraak netjes geparkeerd?

bottehond | 01-04-08 | 23:09

Het boek van de film van Wilders sluiten? Het boek moet nog uitkomen....

fc vinkenslag | 01-04-08 | 23:09

Engerd van een Slob, vond het achteraf nuttig... Christenfundamentalist

religion is war | 01-04-08 | 23:09

Heeeeeey, de volgende patiënt doet zijn zegje.

Primal | 01-04-08 | 23:09

Gemeente... laat ons bidden...

Dirkstra | 01-04-08 | 23:09

jasje dicht!

superjan | 01-04-08 | 23:09

Kijk, CU-Slob en het gaat weer over God.

Tuomas | 01-04-08 | 23:09

Tips voor het kabinet voor nieuwe hoax documenten:
29 februari (1x per 4 jaar niet te gebruiken!), 30 en 31 februari
31 april
31 juni
31 september
31 november (is reeds in gebruik genomen)

Stropdasje | 01-04-08 | 23:09

nu al afgelopen?, het kabinet komt wel makkelijk weg hiero

konthoofd | 01-04-08 | 23:09

zelfs die slet heeft het weer over "dûh waiken"... alsof niet 99.9% van nederland in een wijk woont.

EK055 | 01-04-08 | 23:09

Kamp bij P&W

CoJoNes | 01-04-08 | 23:09

We kunnen na vanavond vaststellen dat <insert totaal tegensprekende zaken> . Makkelijk zo een land regeren.
.
Ik heb gemist dat Wilders is vertrokken, wanneer en hoe is dat gebeurd? Iemand die de moeite wil nemen me dat te vertellen?

Inspiration | 01-04-08 | 23:08

Een debat over bijna niks dus. Alle belangrijke onderwerpen niet besproken. Zoals het willen verbieden van een film die nog niemans gezien heeft.

Don Knieschot | 01-04-08 | 23:08

ah meneer slob

ultravibe | 01-04-08 | 23:08

@koerbagh ® 01-04-08 @ 23:06
Da's waar. Net zoals het beschuldigen zonder tegenbewijs een gotspe is. Patstellinkje.

-edit | 01-04-08 | 23:08

Ah! Politiek in 't Slop! :)

Neon | 01-04-08 | 23:08

" Het boek van Wilders sluiten": nooit!

cool99 | 01-04-08 | 23:08

ghehehehe, heb weinig zo gelachen. wist niet dat een debat zo grappig is :)
de clowns doen hun zegje. echt een giller dit :)

RauwKotsch | 01-04-08 | 23:08

* lieve heer alert*

Gravin v Kippenbouth | 01-04-08 | 23:08

Wilders on tour... heeft ie al geile grooupies?

Captain Orange | 01-04-08 | 23:08

"Angst is een slechte raadgever" maar "het kabinet heeft adequaat gereaguurt op een dreiging die er niet was". muts!

Korreltje Zout | 01-04-08 | 23:08

Ja hoor. Toernee schrappen en wel doorpraten. Kuthoerrrrrrrrrr.

Peijnenburg | 01-04-08 | 23:08

Arrogantie heeft een gezicht gekregen...

VanFrikschoten | 01-04-08 | 23:08

Ik hoor de angst in Hamer's stem

Northwood | 01-04-08 | 23:08

Waar is Leco als je hem nodig hebt.

superjan | 01-04-08 | 23:08

(Ze gaat janken)

Neon | 01-04-08 | 23:08

het boek van de film van Wilders sluiten... waarom dit debat dan?

Rest In Privacy | 01-04-08 | 23:08

Ik moet zo echt even sjorren, anders gaat het niet goedkomen vanavond.

Pinjataaa! | 01-04-08 | 23:08

Ik word angstig als een bevolking politici als vertegenwoordigers kiest die er uit zien alsof ze onder hun auto hebben liggen sleutelen.......

fc vinkenslag | 01-04-08 | 23:08

Inderdaad een zwak betoog (lees:monoloog) van van Geel.

Hij gedraagt zich zoals in die oude mop;

Punt 1, IK heb ALTIJD gelijk
Punt 2, als IK geen gelijk heb, treedt automatisch punt 1 in werking....

Ommezwaai | 01-04-08 | 23:08

Dat truitje, in combinatie met dat haar... hoe krijg je het verzonnen? De haarkleur is nep - was dat maar het enige.

nattebever | 01-04-08 | 23:07

Heeft deze PvdA kut het nu over problemen oplossen............. het moet toch niet gekker worden.

frenkie4allll | 01-04-08 | 23:07

"Nederlanders zijn nuchtere mensen."
Maar met zo'n kabinet raak je vanzelf aan de drank.

ADO-Le-Cent | 01-04-08 | 23:07

moslimfundamentalisme en terrorisme bestaan niet. niets aan de hand dus.

Demonische Eend | 01-04-08 | 23:07

(Ja, ik ben een ignorant bastard, wie er in Den Haag de overbetaalde baantjes hebben weet ik niet. Laat staan dat ik de smoelen erbij ken)

Neon | 01-04-08 | 23:07

-edit 01-04-08 @ 23:05
Je bedoelt die documenten die op 31 november zijn ondertekend?

wo ist der bahnhof | 01-04-08 | 23:07

Man, man, man wat een vertoning. De waarheid is natuurlijk dat een opzetje van Wilders via email is afgetapt. Met als puntje 5 'de scheurscene' die verkeerd geinterpreteerd is. Ipv een man te zijn en als kabinet te zijn en te zeggen staatsveiligheid was in het geding, hebben afgeluisterd en verkeerd begrepen, proberen ze het helemaal recht te breien. Leve de democratie!

donaldo | 01-04-08 | 23:07

Hup weer die neus in de kabinetskonten.

Rest In Privacy | 01-04-08 | 23:07

Ik heb geen antwoord gehoord van Wilders, heeft iemand een gebakje voor me? Aldus Hamer

Kamelenteen | 01-04-08 | 23:07

Waar was dit licht toen vanGogh met een kogel door zijn kop en een mes in zijn barst op de grond lag?

modahfokah | 01-04-08 | 23:07

@nattebever 01-04-08 @ 23:06
Ik heb er gewerkt, ja

-edit | 01-04-08 | 23:07

Veel gelul om te verbloemen dat multicultuur niet deugt.

BloedendMaandverband | 01-04-08 | 23:07

Nl nuchtere mensen.. was een nuchtere reactie van JP die extra exta beveiliging... heel nuchter...

Rest In Privacy | 01-04-08 | 23:07

Ik geloof dat zojuist de buitenspelval is open gegaan. Iedereen hard terughollen, zodat Geert met zijn constatering van de Grote Leugen, EN DE BEWIJSBAARHEID DAARVAN, alleen komt te staan. Alle ballen verzamelen! Houdt de politieke correctheid staande, de baantjes behouden, de contacten met de overige EU elite intact!

Ron de Weijze | 01-04-08 | 23:07

'De kop niet gek maken' Ga nederlands leren, stomme doos

JosVerbeek | 01-04-08 | 23:07

Wat zeggen P&W ervan?

J.B. van Heutsz | 01-04-08 | 23:07

Wie is trouwens die mevrouw in dat rode glittershirtje? Familie van Gordon ofzo?

Neon | 01-04-08 | 23:07

Hamer: Er zijn geen islamisten en islamisering is nonsens. Exit PvdA.

bottehond | 01-04-08 | 23:06

laten we als afsluiting samen in gebed gaan .... AMEN

Pluisju | 01-04-08 | 23:06

Bah, weer die suffe mevrouw Hamer...

Fulgrim | 01-04-08 | 23:06

@ knutsel... ga je gang, je doet het volk er een dienst mee

KarelKopKaas | 01-04-08 | 23:06

Nooit gedacht dat ik nog eens zó mooi gebruik kon maken van twee schermen aan mijn peeceetje.

Neon | 01-04-08 | 23:06

net als je dacht dat van geil de ergste bottom van het kabinet was... komt die hoer van de partij voor de arabieren... "moslim-landgenoten" "angss in het denkhû van da pay-veeh-veej" ... wat ene blabla

EK055 | 01-04-08 | 23:06

Ze kunnen geen eens normaal de woorden uitspreken. Volgens mij weten ze geen eens wat er hier in het land allemaal afspeelt.

Wikimedia | 01-04-08 | 23:06

-edit 01-04-08 @ 23:05
Kom jij wel eens op het politiebureau?

nattebever | 01-04-08 | 23:06

@-edit 01-04-08 @ 23:05:
Zoals gezegd: een gespreksverslag met Wilders waar de handtekening van Geert niet onder staat kan niet tegen hem worden gebruikt. Dat dit wel wordt geprobeerd is een schande en een gotspe.

koerbagh ® | 01-04-08 | 23:06

Wat een kut is dit zeg, net zoals die idioot die net Wilders zwart aan het maken was.

Vincentrh | 01-04-08 | 23:06
<