Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Gezocht: leuke uitdagende baan

burkavught.jpgIsmail Akhnikh aka Suhaib is weer op vrije voeten. Het prominente lid van de Hofstadgroep is op zoek naar een leuke baan. Graag wel maandelijks cash zijn salaris uitbetalen, want Justitie heeft zijn bankrekeningen bevroren. Daar de terrorismevleugel in Vught niet over een kapsalon beschikt, wil Ismail eerst even wat doen aan zijn persoonlijke verschijning alvorens op sollicitatiegesprek te verschijnen. Vandaar deze ietwat vreemde beelden vanmiddag. Kom op werkgevers van Nederland, Ismail heeft er zin an!

Reaguursels

Inloggen

koerbagh ® 27-01-08 @ 01:54
-
Een persoonlijke innerlijke overtuiging, een godsbesef, is onverklaarbaar, valt buiten de rede en is wat mij betreft daarom ook niet te gebruiken als argument of rechtvaardiging van wat dan ook... Het is vooral iets persoonlijks en hoeft een 'kritisch denken' niet in de weg te staan, zolang je dogma's en traditie's kunt laten voor wat ze zijn...
-
Met het woord 'memen' was ik vaag bekend, met de principes en werking ervan al sinds ik de leraren op de middelbare school en later de docenten aan de TU het leven zuur maakte met een vrijdenkende kritische geest...
-
Of ik mij vergis of niet is imo hier, ivl niet zo relevant.
Als 'Bertus' of 'Betonsloper' bekijk- en typ ik voor de fun *or whatever* af en toe wat lettertjes in een tegeltje en druk op 'Post'. That's All.

Bertus Betonsloper | 27-01-08 | 19:01

@Bertus Betonsloper 26-01-08 @ 21:50:
Je vergist je. Ik ben niet vol mezelf. Ik beweer verder niet zoveel, ik vraag gewoon naar zekerheden die ik niet heb en jij blijkbaar wel. En ik stel voorwaarden aan bewijs, dat klopt. Geen "face value".
En tsja, je wordt dagelijks door iedereen en alles besmet met memen. Je daarvan bewust zijn is al een begin van kritisch denken. Dat is een positieve eigenschap Bertus. Meen ik. Ik heb geen hekel aan je, ook niet aan je eigen persoonlijke innerlijke overtuiging en geloof. Dat vind ik allemaal prima, ik heb ook niets tegen een persoonlijk beleden geloof, begrijp me goed. Ik heb iets tegen het geloof als argument of rechtvaardiging voor iets. Dat is mijn grootste bezwaar tegen religie.

koerbagh ® | 27-01-08 | 01:54

koerbagh ® 26-01-08 @ 15:5
-
Och, koerbagh®, je bent zo vol van jezelf...
-
Ik impliceer niet dat een atheïst het communisme zou moeten verdedigen. Ik wilde slechts aangeven dat ook het atheïsme omarmt en als uitgangspunt ge- dan wel misbruikt kan worden door politieke stromingen, net zoals elke andere religie; voor zeer uiteenlopende en vervelende doeleinden… (“maar het atheisme is helemaal geen religie” *arghhh, zucht*, ja koerbagh®, het atheïsme is geen religie, dump je linkjes maar weer…)
-
Jij stelt: religie is de bron van alle kwaad. Ik stel vast dat wij daar fundamenteel van mening over verschillen. Jij hebt een latente behoefte om daar te pas en te onpas over te discussiëren; er wetenschappelijk bewijs voor aan te dragen, grijs vertoonde filmpjes te plempen, de ander van jouw gelijk proberen te overtuigen en gewag te maken van je intellect. Ik niet.
-
Om je toch een klein beetje ter wille te zijn en tegemoed te komen in jouw ‘serieuze’ vraag over dat ‘gat’ waar ik het over had; zo je wilt het kale, de leeghte, het dorre.... Het 'gat', koerbagh® is imo niet eens zozeer het ontbreken van ook maar iets van een godsbesef , maar zou alleen al kunnen bestaan uit de verwijdering die onstaat door het categorisch afwijzen, ridiculiseren en minachten van alles en iedereen die het woord religie maar in positieve zin in zijn mond durft te nemen … het is niet anders dan jouw gelijk en anders is er niet (tenzij de ander met keihard wetenschappelijk bewijs komt en dan op z'n minst ook nog eens op een jou welgevallige manier verkregen natuurlijk...)
-
Je impliceert dat het weigeren te klikken op JOUW ‘altijd en eeuwig dezelfde linkjes’ een keuze is voor onwetendheid; dat het aangeeft dat je geen kennis wil nemen van de mening van anderen…Vervolgens geef je gewag van je belezenheid, waarin ik mij vooral niet mag vergissen: En daarom is
”De aanname "kaal en leeg wereldbeeld en volstrekt weigerachtig nieuwe inzichten te accepteren" volkomen onzin”. Om de onzinnigheid van de aanname nog eens te benadrukken verklaar je vervolgens: “Ik zuig alle kennis op die er is. Ik heb dagelijks meer nieuwe inzichten dan mening mens in zijn leven.”
-
Moet ik je nu goedverdoeme ook nog als mijn verlosser gaan zien god koerbagh ® ?? Hoe veel voller en vervuld van jezelf kun je goedverdoeme nog zijn??? Had dit nou allemaal in de pub lopen verkondigen, temidden van mijn oude rugbyclub maatjes... Had ik tenminste nog kunnen lachen om het feit dat je dan letterlijk afgeplast en in een hoek gezet zou zijn om verder de gedenkwaardigste avond van je leven mee te maken... als rugby ball (tssss)

Andermaal bevestig je tot vervelens toe dat voor jou slechts de rede en keihard wetenschappelijk bewijs telt. Als dat wetenschappelijk verkregen bewijs er ooit zou komen dan is dat vanzelfsprekend van jou afkomstig, want ja, wie anders heeft er dagelijks meer nieuwe inzichten dan menig ander mens in zijn leven…

Tsja... en dan jouw lichtpuntje ….die besmettelijke informatie patronen, die zich gedragen als nare besmettelijke ziektes waar ik toch nog iets van opgestoken zou hebben...
-
Ik wissel liever van gedachten, Koerbach®, zonder dat de ander dwingend oplegt hoe en onder welke voorwaarden. Bij voorkeur doe ik dat ook nog eens veel liever in een pub met een paar hele goede vrienden. Ik word ook liever niet bewust door iemand anders besmet of ongezien als drager van besmettelijke informatie misbruikt om weer anderen te besmetten, begrijp je, rugby-balletje?
-
Zeau, genoeg aandacht aan je besteed... nog een leuk afsluitend nummertje van de doobie brothers voor je:
www.youtube.com/watch?v=u2ClBlp9crA&am...

Bertus Betonsloper | 26-01-08 | 21:50

@ 15:53
(...) moet verdedigen *omdat* er communisten zijn geweest (...)

koerbagh ® | 26-01-08 | 15:55

@Bertus Betonsloper 26-01-08 @ 08:07:
Geagiteerd? Waar dan? Ik gebruik het woord "fuck" en dat is geagiteerd? Ik kan me niet echt aan de indruk onttrekken dat jij toch vooral degene bent die geagiteerd reageert.

"'Per definitie?' Heb ik dat gezegd dan?"
Nee, dat heb je niet gezegd, dat impliceerde je. Je impliceert dat een atheïst het communisme moet verdedigen moet er communisten zijn geweest die atheïsten waren en dat Marx zelf een atheïst was. Tsja, er zijn wel meer atheïsten waar ik volstrekt niet mee eens ben. Die ga ik ook niet verdedigen. Ga jij ook elke christen (de paus bijvoorbeeld) verdedigen die iets idioots beweert? Tuurlijk niet, vraag ik ook niet van je. Er zijn

Jij postuleert dat er een gat is... Jij postuleert dat er een god is om dat gat op te vullen. Ik vraag je naar dat gat, ik heb geen idee welk gat dat is en wat die god dan wel niet is om dat niet-bestaande gat op te vullen.
Tsja, als dit je antwoord is... een zielige aanval op de persoon in plaats van een antwoord op een serieuze vraag dan zegt dat meer over jou en de door jouw veronderstelde gaten en goden, dan over mij.
En inderdaad, je hoeft niet klikken op mijn linkjes, je hoeft mij niet lezen. Onwetendheid is een keuze, geen kennis willen nemen van de mening van anderen, van de ideeën van anderen is een keuze, dat mag allemaal. Onwetendheid is echter nooit een excuus of argument. Vergis je niet, beste Bertus, ik heb de bijbel gelezen, meermalen, van kaft tot kaft... ik heb de koran gelezen, meermalen van kaft tot kaft. Ik heb torha en mishna, het boek van mormon, de vedische teksten allemaal gelezen. Ik kies er voor om niet ontwetend te zijn.
Dus de aanname "kaal en leeg wereldbeeld en volstrekt weigerachtig nieuwe inzichten te accepteren" is volkomen onzin. Ik zuig alle kennis op die er is. Ik heb dagelijks meer nieuwe inzichten dan mening mens in zijn leven. En zodra er een keihard wetenschappelijk bewijs komt voor het bestaan van een god dan ben ik de eerste die om is hoor. Vooralsnog is dat er niet en jij levert het ook niet. Nou, dan heb ik geen reden aan te nemen dat er zoiets is.

Maar gelukkig is er een lichtpuntje. Het feit dat je het woord "memen" gebruikt betekent dat je er wel iets van opgestoken hebt. Die meme is in elk geval succesvol verspreid en dus niet uitgestorven.

koerbagh ® | 26-01-08 | 15:53

koerbagh ® 25-01-08 @ 20:30
-
'Welk gat?' Zoek dat zelf maar uit.
'Per definitie?' Heb ik dat gezegd dan? Beter lezen. JIJ redeneert en benoemt, niet ik. Dat je zo geagiteerd reageert zegt me genoeg. Zoals thispissesmeoff 25-01-08 @ 21:12 zegt: halsstarrig.... kaal, leeg... teveel.
-
Verder: koester niet de illusie dat ik je veel heb gelezen of zal lezen. Dacht je nou werkelijk dat er ook maar iemand zal zijn die voor de zoveelste keer op die linkjes van jou zal clicken?
-
Je memen sterven uit, dorre Wiki-Lutser!

Bertus Betonsloper | 26-01-08 | 08:07

Het schijnt dat er nog een functie vrij is als homohoer sinds Tofik Dibi te druk is met tweede kamerlid zijn voor Groen Links.

DIKKEHOMO | 26-01-08 | 02:16

@youpissmeoffandishitbackinyourmouth 25-01-08 @ 21:12:
Nope... Maar goed, je mag aannames maken zoveel je wil. Lees Das Kapital en je weet dat een soort bijbel is. Het is een mooi ideaal, een utopische visie op een volstrekt idiote aanname, namelijk dat het principe van werken naar vermogen en consumeren naar behoefte een gezonde economie oplevert. Want in het echte leven is dat vermogen natuurlijk 0% en de behoefte is uiterard 100%. Als iets gratis is waarom zou je er wat voor doen?
Marx' negeert het fundamentele egoïsme van de mens in zijn werk (overigens net als complotdenkers, want die gaan uit van gezamenlijke belangen die volkomen overlappen met persoonlijke en dat doen persoonlijke belangen nooit). Hoe dan ook: zodra een ideaal wordt geloofd zonder dat er kritisch onderzoek is gedaan naar de aannames en veronderstellingen dan krijgt het al snel iets religieus, dat klopt.
En tja, de mens is goedgelovig. En de mens is evolutionair "geprogrammeerd" om patronen te zien en ontdekken, zelfs als die er helemaal niet zijn. Dat is een hele nuttige eigenschap: zo herkennen we gezichten, landschappen, maar ook familiebanden en dergelijke. Maar dat vermogen kan ook gierend uit de klauwen lopen, en dat gebeurt o.a. bij complottheoretici. Michael Shermer heeft een er een leuke lezing over. www.ted.com/index.php/talks/view/id/22...

koerbagh ® | 26-01-08 | 00:41

Alles is religie (indien de betreffende stroming niet in het schrale straatje van Koebark past) en Koebarrk is de oplossing. Laat me raden: jurist, mogelijk verbonden als wetensjapper aan een faculteit rechtsgeschiedenis. Halsstarrig vasthoudend aan een kaal en leeg wereldbeeld en volstrekt weigerachtig nieuwe inzichten te accepteren. Daar heeft de wereld er teveel van.

thispissesmeoff | 25-01-08 | 21:12

@Bertus Betonsloper 25-01-08 @ 17:15:
Welk gat? Er is geen gat. Ik heb nooit in een god geloofd, ik heb nooit een opperwezen aanvaard. Welk gat?

Communisme? Ja en? Wat wil je daarmee zeggen? Dat een atheist DUS per definitie communist moet zijn of andersom? Dat atheisme per definitie moet leiden tot communisme? Dat is een onzinredenering. In het geval van LoudAndProud gaat dat op, ik ben het tegenvoorbeeld. Ik heb er al het nodige over gezegd: beter lezen.
www.geenstijl.nl/mt/archieven/1151641....
Het communisme is ook een religie. En het communisme heeft heeft alleen daar gezegevierd waar een bevolking was die niet anders gewend was dan slavernij - religieuze slavernij, lijfeigenschap. Atheisme heeft geen fuck met communisme te maken. Het is hetzelfde idiote redenering als ik zou beweren dat alle gristenen en alle wicca's nazi's zijn omdat de de meeste nazi's gristen waren en heidense nordische mythologie aanhingen. Het slaat nergens op.
video.google.com/videoplay?docid=-6145...

koerbagh ® | 25-01-08 | 20:49

koerbagh ® 25-01-08 @ 14:18
-
hehehe... je klinkt als een gelovige, koerbagh ® niets meer en niets minder.
God heb je ingeruild voor het ik en het gat dat ontstond heet atheïsme.
-
Wat verder opvalt is dat je niet ingaat op het communisme dat zich als politieke stroming verbond aan het atheïsme; zoals ook andere politieke stromingen wereldwijd zich verbonden en verbonden weten aan verschillende religies, of zelfs opgaan in een religie (islam) en vice versa. Hoe het communisme omging met mensenrechten, gelovigen van diverse pluimage en 'andersdenkenden'...? Jij bent de Wiki-expert zullen we maar zeggen.
-
Toedels!

Bertus Betonsloper | 25-01-08 | 17:15

@koerbagh ® 25-01-08 @ 02:03
"Als atheisme een geloof is dan is kaalheid een kapsel, naaktheid een klederdracht, gezondheid een ziekte"
Kolere Koerbagh ,tussen al dat bijtende sarcasme van je zitten af en toe toch echt wel juweeltjes, petje af.
En dat bedoel ik niet ironisch, ik meen het echt.

LoudAndProud | 25-01-08 | 16:31

@Koebark: opmerkelijk commentaar, want Occam dwingt nu juist tot de conclusie dat er betrokkenheid moet zijn geweest van de Amerikaanse overheid. Juist die kruistocht tegen Al-CIAda heeft alle kenmerken van een religie: geloof in iets waarvan het bestaan niet bewezen is en naar alle waarschijnlijkheid ook niet bewezen zal worden en waar er eenvoudiger verklaringen aanwijsbaar zijn!

thispissesmeoff | 25-01-08 | 14:37

@thispissesmeoff 25-01-08 @ 10:41:
Ik vond dat al lang voordat ik één letter van Dennett had gelezen. En ja, dat complot gelul is een religie. Niks meer. Met elementaire logica, Occam's scheermesje in de hand en een gezond skeptisch verstand blijft er niks over van die complot onzin en geloof me, ik ken het allemaal. Het is een soort religie. Niks meer.
www.publiceye.org/tooclose/conspiracis...
www.wooster.edu/geology/FYSW/NonsenseF...
skepdic.com/illuminati.html

@Bertus Betonsloper 25-01-08 @ 10:42:
"Ook de beperking tot het feitelijk waarneembare of het logisch afleidbare kan verworden tot een 'heilig en niets ontziend geloof' in bijvoorbeeld de maakbaarheid van de mens, de vooruitgang..."

Dat kan het niet. Daar heb je toch weer een heel stel andere vooronderstellingen en axioma's voor nodig die je met evenveel skepsis en wantrouwen moet beschouwen.

Wat betreft het "slechte" in de mens: dat is een moralistische kwalificatie. Ethiek is een door de mens bedacht en benoemd concept, afgeleid uit natuurlijk geëvolueerd gedrag (instinctief en aangeleerd door natuurlijke omstandigheden). De natuur, de kosmos zelf zijn volkomen amoreel. Niet goed, niet slecht. Het "is" gewoon.
Voorbeeldje uit de oertijd van de mens: De mens leeft in stammen/groepen. De groep biedt bescherming, de groepsleden helpen is goed. Pijn is slecht dus de eigen goede groepsleden pijn doen is kwaad. Andere groepen zijn een bedreiging voor de bestaansmiddelen, dus die zijn het kwaad want die groep wil de jouwe een territorium afpakken waarvan jij eet.
Gewetensconflict: die andere groep is ook mens, en pijn doen is slecht en kwaad. Als je afspraken maakt met die andere groep en stelt grenzen vast: hoef je geen pijn (kwaad) te doen.
Dat (in een hele kleine notedop) is moraal.

koerbagh ® | 25-01-08 | 14:18

wanneer komt zijn boek uit? het wc-papier raakt hier op...

Patrick Zweedsey | 25-01-08 | 14:16

Ooooh, hij heeft een flesje drinken gestolen? Of wat!?

Y. o r a n | 25-01-08 | 13:31

Hij heeft toch niks gedaan? Warom dan die luier om zijn hoofd?

supersniper | 25-01-08 | 13:12

Je kunt zien dat hij minder varkensvlees heeft gegeten in de bak sinds hij gecontroleerd werd door zijn 'geloofsgenoten'' . Hij ziet er aanzienlijk slanker uit en het rennen gaat hem prima af.

DannyV | 25-01-08 | 13:08

Blue Snowball 25-01-08 @ 01:17
Tip voor de AIVD:
Als ze ooit overstappen op crypto-berichten, dan heb je nog aardig wat houvast aan de crib: "Begrijp je". Wat een suffe lui, alleen al de manier waarop ze praten. Dit is gewoon een kwestie van tijd dat dit zal gaan gebeuren (gruwel!) Persona Non Grata stellen en oprotten met die gastjes. Laat ze de rest van hun leven maar een paar geyten verzorgen, want de vrijheid kunnen ze klaarblijkelijk niet aan.
Gisteren bij P&W die moeder gezien. Wat een trieste bedoeling: Een van je kinderen in het gevang = gefaald in de opvoeding. Echt triest. En die advocaat heeft ook zijn diploma gekregen bij een pak dreft. De andere gasten aan tafel zaten zich echt te ergeren.... En weer geen kritische vragen van P&W: Dit had alle redenen om ze journalistiek eens kritischer aan te pakken. Bah, wat is dit een slecht programma.
_
Voor geinteresseerden: Een crib is een soort van houvast die je mathematisch in staat stelt berichten die met crypto versleuteld zijn makkelijker te kraken. Interesse? www.bletchleypark.org.uk/

Dysphemian | 25-01-08 | 11:37

thispissesmeoff 25-01-08 @ 10:41
*eh.. ja.*

Bertus Betonsloper | 25-01-08 | 10:45

koerbagh ® 25-01-08 @ 10:09
Da's wel heeel veel 'niks' koerbagh ® voor het niet aannemen of uitsluiten van het bestaan van een god. Ook de beperking tot het feitelijk waarneembare of het logisch afleidbare kan verworden tot een 'heilig en niets ontziend geloof' in bijvoorbeeld de maakbaarheid van de mens, de vooruitgang *of, whatever*.... of dienstbaar worden aan verwerpelijke politieke stromingen...
-
m.a.w. het slechte zit imo op een of andere rare manier ingebakken in de mens...
-
*jaja adam, eva en de slang, ik weet het wel, maar toch...*

Bertus Betonsloper | 25-01-08 | 10:42

Ha Koebark: ben je een online thesis aan het schrijven over de zin en de onzin van religie? Je schrijft in ieder geval met het dédain van een “wetenschapper”die zich vanuit zijn geleerde toren (for what’it is worth) neerkijkt op al die gelovers, believers and the like. Typical behaviour. Je leest Dennet en meent vervolgens “het” te weten. “Eerst geloven en dan zien” gaat aan jou voorbij. Jammer; een gemiste kans. Nu begrijp ik jouw aversie tegen mensen met het inzicht dat 911 een inside job is. Past niet in jouw wereldbeeld en vervolgens kwalificeer je het (ten onrechte) als religie en serveer je het af als spinsels van believers (die juist un-believers zijn). Klaar in Koebark. Verder kritisch onderzoek is volgens types zoals jij dan verder niet meer nodig. Daarmee ben je een onderdeel van het probleem.

thispissesmeoff | 25-01-08 | 10:41

Er staat nog een vacature open in de PvdA-fractie van de Rotterdamse deelraad Charlois.

Badeendje | 25-01-08 | 10:31

@Bertus Betonsloper 25-01-08 @ 10:02:
Atheisme claimt niks te weten. Het veronderstelt niks.

koerbagh ® | 25-01-08 | 10:09

@ koerbagh ®
"En alle godsdiensten die claimen wat mensen überhaupt niet kunnen weten deugen niet."
-
Zo ook deugt het atheïsme niet; claimt ook iets wat mensen überhaupt niet kunnen weten...

Bertus Betonsloper | 25-01-08 | 10:02

Heeft ie de trein nu al gemist ?

Jan Gordelroos | 25-01-08 | 09:29

Vroeger ving je nog wel eens dieven met dieven.

Kan die man niet bij de Terroristenbestrijding?

delano | 25-01-08 | 09:19

Run forrest run !

Offset | 25-01-08 | 09:05

Tja, sommige mensen komen gelukkig zelf tot de conclusie dat een zak over hun kop ze veel beter staat.

BigFoot | 25-01-08 | 08:38

Prima knul! Gingen er maar meer buitenlanders werken!

Dr. Faustus | 25-01-08 | 08:07

Islam = vrede

Reethaarklont | 25-01-08 | 08:03

... en alle geloven moeten kapot!
... geloof ik

dr.spin007 | 25-01-08 | 07:54

ET phone home

dr.spin007 | 25-01-08 | 07:52

-weggejorist-

eric@fuall | 25-01-08 | 07:43

Godzijdank hebben we nu een VVD-er als burgervader in het Haagsche. Die weet wel raad met dit soort van het Rifgebergte afgevallen schavuiten!

Frankie Fallus | 25-01-08 | 07:13

aah zie de reaguurdertjes eens bang zijn allemaal.. gniffel. Kopje koffie iemand?

Gunner | 25-01-08 | 06:48

Heeft die knakker wel geestelijke begeleiding mee geregen dan? Ik kan me er wel wat bij voorstellen dat hij er aardig door zit, je als terrorist profileren en dan een kudt kloten schamele 1,5 jaar scoren. Dat komt hard aan. Voor je het weet gaat hij echt rare dingen doen. Niet zo raar die theedoek om z'n harses.

Reverend Ray | 25-01-08 | 06:30

hahaha, ik had verscheidene stukjes klaar, maar laat maar. Morgen weer spijt van enzo. Het valt in ieder geval niet mee om dat stukje erkenning te krijgen als terrorist in Nederland. Ik zou het over de grens proberen.

Reverend Ray | 25-01-08 | 06:15

ah ,m,n lezer-reserve gevonden maar euhm.......... ik laat t er maar bij

trusten

DANNY3960 | 25-01-08 | 04:57

heb m'n leesbril enele keren tvell opgepoetst ..... ikben morgen trug

lesbril is in 4 stukken

DANNY3960 | 25-01-08 | 04:44

@BloedendMaandverband 25-01-08 @ 03:36:
Ze zijn intrinsiek allemaal even slecht. Als je dat niet wil snappen, prima.
Ze gaan allemaal van het zelfde sprookje uit en verspreiden dezelfde types doctrines, onwetendheid, afkeer van gezond verstand, haat, en ja... in verschillende perioden van de geschiedenis: geweld.
video.google.com/videoplay?docid=-6851...

koerbagh ® | 25-01-08 | 04:27

@BloedendMaandverband 25-01-08 @ 03:48
Het zijn thema's die niet enkel voorbehouden zijn aan de Islam.

Bush is géén christen? Is de SGP géén christelijke partij? Osama c.s. zijn wël moslim? Hmmm.... toch vreemd, die gelovigen.
=out

Herman Flipsen | 25-01-08 | 03:55

Herman Flipsen 25-01-08 @ 03:45
Ga je nu ook die debiel van een Bush erbij gooien?
Net of dat een echte gelovige is.

Concreet heb je nu de SGP aangehaald en Bush.
Proficiat.
Wat een argumentatie.

BloedendMaandverband | 25-01-08 | 03:48

`Wat is er slecht aan de islam:
Onderdrukking van de vrouw,`
SGP?

"laten overal bommen ontploffen", Bush heeft tot drie maal toe bevestiging van "God" gekregen dat de inval van Irak de juiste was.

"andersgelovigen moeten dood" Inderdaad, bij het christendom mogen ze blijven leven, maar moeten zich wel voegen naar de christelijke moraal.

"de man is superieur", nogmaals SGP?

Herman Flipsen | 25-01-08 | 03:43

Laat het mij samenvatten.

Wat is er slecht aan het Christendom volgens jullie:
Ze zijn tegen euthanasie en abortus, Yvette Lont, ze komen voor in krantenartikels waar ze voor de doodstraf zijn van criminelen, ze hebben politieke invloeden, en in Engeland is het ook niet dat.

Wat is er slecht aan de islam:
Onderdrukking van de vrouw, geen vrije meningsuiting, ze schuwen geen geweld, ze moorden op rituele wijze, laten overal bommen ontploffen, andersgelovigen moeten dood, Christenen moeten dood, joden moeten dood, Amerika moet branden, heilige oorlog, dictatuur op basis van klederdracht, de man is superieur en zo kan ik nog 666 dagen doorgaan.

En toch komt meneer koerbagh aanzetten met het verhaal dat elk geloof even slecht is en ze moeten allemaal kapot. Tjonge jonge.

BloedendMaandverband | 25-01-08 | 03:36

Lekkker Holland................... zeg me waarom????????

DANNY3960 | 25-01-08 | 03:24

koerbagh ® 25-01-08 @ 03:13
Dingen uit de context rukken is ook wel je vak.

Ik heb dus nooit gezegd dat u zich enkel druk maakt om de islam. Dat doe je ook niet, want je scheert alle geloven over dezelfde cam. Mijn vermoeden is enkel dat je haat tegen geloof in het algemeen vertrekt uit je haat tegen de islam. En dat je dus in dezelfde beweging ook de andere geloven in de vuilbak gooit.

Maar blijkbaar heb je ook wel slechte dingetjes over het Christendom. Uit Engeland bijvoorbeeld, en verder kleine krantenartikeltjes.

Dat je deze dingen vergelijkt met terrorisme vanuit de islam.
Het blijft onbegrijpelijk.

Ik zie dus niet waarom alle geloven kapot moeten.

BloedendMaandverband | 25-01-08 | 03:24

Ik zag het 12 jar trug al ......... just the kids.

DANNY3960 | 25-01-08 | 03:21

Weet dat het tijd is om 0031 te verlaten.

DANNY3960 | 25-01-08 | 03:19

@BloedendMaandverband 25-01-08 @ 03:07:
Doe je eigen research maar, ik heb linkjes genoeg gegeven, nu en in het verleden.

koerbagh ® | 25-01-08 | 03:14

@BloedendMaandverband 25-01-08 @ 03:07

Ik mag graag bijleren

DANNY3960 | 25-01-08 | 03:13

@BloedendMaandverband 25-01-08 @ 03:03:
Wat zullen we godverdomme nou krijgen?! Lees even terug, aub!

@BloedendMaandverband 25-01-08 @ 02:05
"Uw probleem is dat u zich blind staart op de islam"
Eat your FUCKING words!

"Ik heb dus nooit gezegd dat u zich enkel druk maakt om de islam"

Dat heb je dus GODVERDOMME WEL!!! En ik moet jouw nog serieus nemen?
Flikker op!

Ja, religies zij allemaal even kut en ik scheer ze over 1 kam. En ik neem het recht om dat vinden. Islam is nu eventjes degene die zich het meest op de voorgrond dringt, maar alle monotheismen zijn in wezen het zelfde, allemaal geplagieerd van dat ene Abrahamistische sprookje. Vergis je niet: gristendom en judaisme zijn minstens even verderfelijk. En alle godsdiensten die claimen iets te weten wat mensen überhaupt niet kunnen weten deugen niet. Punt uit.
video.google.com/videoplay?docid=-4321...
video.google.com/videoplay?docid=-8210...

koerbagh ® | 25-01-08 | 03:13

@Oerkoendoe 25-01-08 @ 03:07
Extremisme A en B, maar hij blijkt gezakt te zijn voor het examen terrorisme...

Herman Flipsen | 25-01-08 | 03:11

Ik heb wel intesse. Wat voor opleiding heeft hij?
.
opleiding?

Oerkoendoe | 25-01-08 | 03:07

koerbagh ® 25-01-08 @ 03:01
Ik was sarcastisch, om u aan te tonen dat het Christendom niet zo fascistisch is als de islam. Want dat is dus exact wat jij beweerdtdt.

Uw verhaaltje over Engeland zal ik spijtig genoeg moeten negeren, want hier weet ik niks over. Bronnen geeft u niet. En het is niet de bedoeling om dingen bij te leren in een discussie. Anders kan ik straks ook een broodje aap verhaal uit de mouw schudden.

BloedendMaandverband | 25-01-08 | 03:07

koerbagh ® 25-01-08 @ 02:52
Ik heb dus nooit gezegd dat u zich enkel druk maakt om de islam.
Wat ik wel gezegd heb is dat u geen enkele reden heeft om andere geloven automatisch ook te haten.

Uw essay is volledig naast de kwestie.
Als dat de enige slechte trekjes zijn van het Christendom, dan kunnen die nog altijd niet op tegen de opperfascisten van de islam. En toch scheert u alle religies allemaal over dezelfde kam.

BloedendMaandverband | 25-01-08 | 03:03

@BloedendMaandverband 25-01-08 @ 02:54:
Bollocks! Waar vind je de meeste moslims in de politiek? Het antwoord zal je verrassen. Niet bij Groen Links, niet bij de PvdA, maar bij het CDA. Daar liggen gemeenschappelijke belangen (Art. 6, art 23 lid 3 GW., art 137 en 147 WvS)
Hetr christendom probeert helemaal niet de Islam te blokkeren. In Engeland, het enige land in de EU met een officiële Gristelijke staatskerk (gebaseerd op de familie-waarden van Hendrik de 8e, maar dat terzijde), waar de koningin hoofd van staat en kerk is, waar de toekomstig Monarch een halve islamiet is, worden voor een relatief kleinere hoeveelheid moslims meer wetten aangenomen om ze te beschermen dan waar ook. Gristendom een buffer tegen Islamisme? Welnee, de twee gaan hand in hand.

Doe me nog maar een teiltje, die vorige is vol.

koerbagh ® | 25-01-08 | 03:01

@Blue Snowball 25-01-08 @ 02:51
Trusten

@BloedendMaandverband 25-01-08 @ 02:54
Ga toch weg, het christendom surft vrolijk mee op de golf van islamisering. Weet je toevallig nog ene Donner voor de geest te halen, die het wetsartikel over de godslastering weer uit de mottenballen wilde trekken, of ene Muskens die opriep voor meer respect voor alle geloven?

Het christendom, is helemaal niet zo vrij. Ze zijn niet zo gewelddadig als de Islam, maar leven en laten leven gaat werkelijk te ver. Het is leven en laten leven (, maar het liefst volgens onze christelijke regels).

Herman Flipsen | 25-01-08 | 03:00

*neemt nog een MC Allen en wacht af

*Vrouw zoekt alu-hoedjes op*

DANNY3960 | 25-01-08 | 02:59

Herman Flipsen 25-01-08 @ 02:45
"hadden", dat zeg je mooi.
Laat het verleden achter u zou ik zeggen en kijk naar vandaag.

Ja natuurlijk, het Christendom heeft een enorme invloed op de politiek. Het zijn echte engerds. Zo proberen ze systematisch de islam te blokkeren in Europa. Zij zorgen er ook voor dat er geen moskees kunnen gebouwd worden. Met andere woorden, het Christendom is enorm fascistisch en een beroving van de vrijheid. (sarcasme)

Volgens de islam is iedereen die niet islamitisch is een zwijn dat dood moet.

Het Christendom is meer iets van "leven en laten leven".

De positie van enkele gebouwen in Duitsland kan me bockwurst wezen.

BloedendMaandverband | 25-01-08 | 02:54

@BloedendMaandverband 25-01-08 @ 02:37:
Gristenen zijn veel geniepiger in het manipuleren van de politiek (ze hebben er ook veel langer ervaring mee natuurlijk) dat maakt het niet minder verderfelijk.
Pim Fortuyn kon wel lullen over de puinhopen van 8 jaar paars, maar dat eerste, atheïstische kabinet Kok was een verademing en een zegen voor dit land. In één veeg werden tal van eewuenoude gristelijke regelingen en wetjes (helaas niet 137 en 147 WvS, want dat speelde toen nog amper, gottegot... wat een kans was dat toen...!) van tafel geveegd. En nu komt al die bekrompen moralistische sores weer terug. Met CDA en CU... (en riding on the wave: de islam gesteund door de PvdA uit electoraal opportunisme)
Ik HAAT dit kabinet en zijn betuttelende fascistische reli-waanzin. Het ergste is wel dat de PvdA, die hoewel het abjecte socialistische fascisten zijn, toch op z'n minst nog atheisten waren, en dat zijn dat allemaal maar slikken en zelfs goedkeuren voor die paar moslim-stemmen.
Gatverdamme en Goedverdoemme!

Stamcelonderzoek? Vergeet het maar in Nederland voorlopig. En dat is nu juist waar GOUD is te verdienen momenteel. video.google.com/videoplay?docid=-1970...
Maar goed, genomics: no way... dat komt er bij CU niet in.
Het duurt niet lang meer of komt ook weer creationisme op scholen. Wat? Het is er al. Biologie is niet verplicht op christenscholen na de 2e klas, maar bijbelles wel. Wat leren die kids bij bijbelles? Creationisme. Wij debiliseren onze jeugd en we hebben GODVERDOMME nog wel een openlijke en overtuigde atheïst als minister van Onderwijs.

En dan denkt U, bloedendmaanverbandje, dat ik mij alleen druk maak om de islam? Flikker toch gauw een paar lichtjaar op.

koerbagh ® | 25-01-08 | 02:52

He Flipsen
Ik ga van beddestijn, slapie enzo. Morgen weer uit de veren, aan t werk. Tip: laat die in de wiek geschoten gristenen lekker wakker blijven. Trusten..

Blue Snowball | 25-01-08 | 02:51

@koerbagh

Denk dat we ons begrijpen

DANNY3960 | 25-01-08 | 02:46

@BloedendMaandverband 25-01-08 @ 02:37
Yvette Lont, leek mij een passend voorbeeld om je ongelijk aan te tonen. Invoering van de diverse verboden, hadden altijd een grondslag/basis in bijbelse teksten/uitgangspunten, pas nadien hebben humanisten de regels zo kunnen oprekken, dat in Nederland nu bepaalde zaken toegestaan zijn. Vergis je echter niet over de invloed, die het christendom wereldwijd heeft in het politieke debat. De lobby van de Duitse "evangelische Kirche", is niet toevallig gevestigd.... recht tegenover het gebouw van het Europees Parlement.

Herman Flipsen | 25-01-08 | 02:45

koerbagh ® 25-01-08 @ 02:32
Met scheldwoorden en insinuerend woordgebruik komt u niet ver bij mij.
Want wat u gebruikt als bewijs is nog slapper dan koffie van een Senseo padje dat al 50 keer heeft mogen dienen.

Dus, het feit dat deze meneer voor de doodstraf is, is ontzettend schokkend, een beroving van uw vrijheid, en slecht voor Nederland?

Bent u dan niet voor hardere straffen voor criminelen?

BloedendMaandverband | 25-01-08 | 02:43

Herman Flipsen 25-01-08 @ 02:28
Precies. Ik ben geen jurist, maar het is van groot belang dat er een onderscheid wordt gemaakt tussen "radicaal" en "extremistisch". In deze zaak: Ismail Akhnikh is een extremist, gewelddadig. Ook al heeft hij niet zelf de granaat naar de politiebeambten gegooid, hij spoorde ertoe aan, en vond het Allah Hakbar geweldig

Herman Flipsen 25-01-08 @ 02:25
't Was aan andere reaguurder gericht
Helemaal mee eens gozert
*zucht*

Blue Snowball | 25-01-08 | 02:43

@koerbagh ® 25-01-08 @ 02:32

Vrienden van mij hebben hun diensttijd in Libanon volbracht,kwamen inderdaad strange terug ,sommigen hebben hier het loodje gelegd.

DANNY3960 | 25-01-08 | 02:42

Herman Flipsen 25-01-08 @ 02:25
Het is natuurlijk leuk om de jehovas erbij te halen.
Hoeveel keer storen deze u? Eén keer per jaar door aan te bellen en u vriendelijk te vragen of u een boekje wil? Rekens eens uit hoeveel de moslims u storen? Per jaar? Of gaat dat per dag?

Welke Christen roept dat ongelovigen naar de hel gaan?

Dat van euthanasie en abortus is niet per se gebonden aan een geloof. Er zijn zat ongelovigen die ook tegen deze dingen zijn. Maarja het zijn natuurlijk altijd die vuile Christenen.

En opnieuw haalt u Yvette Lont uit de kast.
Zelfs aluminium-hoed verhalen gooit u op uw stapel van waanbeelden.

BloedendMaandverband | 25-01-08 | 02:37

@BloedendMaandverband 25-01-08 @ 02:12:
Pardon? Zegt de partij ChristenUnie u iets? Dat kleine idiote zuiderzee/ablasserward/zeelandische-klote-clubje dat hun moraal in het kabinet predikt nota bene? Godverdomme nog eens aan toe... waar haal je het vandaan dat de islam de enige bedreiging voor de vrijheid is? De gristenen zijn minsten even erg als ze de kans krijgen. Geef ze een vinger en ze nemen alles.
Ongeveer 15 jaar geleden (dus helaas niet online, ik zal ooit nog eens even op zoek gaan naar een scan van de papieren versie, als ik tijd heb) stond er in de Volkskrant een schokkend interview met de huidige minister van Defensie, Eimert van Middelkoop.... De bek vol van gristelijke normen en waarden, gristelijke ethische politiek... vol restrictieve beleidsideeën en, als klap op de vuurpijl van meneer de gristenhond (de "GIJ Zult Niet Doden" - adept) een voorstander van de doodstraf. Nu mag iedereen voorstander zijn van de doodstraf, maar als je je bijbelse ethiek wil opleggen met een de doodstraf ben je voor mij geen knip voor de neus waard.
Mag ik even kotsen? Dank u. Ook namens de jongens en meisjes in Uruzgan.

koerbagh ® | 25-01-08 | 02:32

@koerbagh ® 25-01-08 @ 02:20

Ik lees met veel plezier uw blalalabla,met alle respect,maar u drijft nu een beetje over can't follow it ni meer.

DANNY3960 | 25-01-08 | 02:28

@Blue Snowball 25-01-08 @ 02:16
Het geeft enkel één ding aan, de wetgeving deugt (nog) niet en dient aangescherpt te worden.
Al moet (imho) de wetgever er erg voorzichtig mee zijn, aangezien de gronden voor veroordeling steeds minder duidelijk/bewijsbaar worden.

Herman Flipsen | 25-01-08 | 02:28

@BloedendMaandverband 25-01-08 @ 02:15
Moet ik ook nog even de christelijke zendelingen in Brazilië, Irak, diverse landen in Afrika en ga zo maar door aanhalen? Of de Getuigen Jehova?
Of een ieder overtuigd christen, die roept dat de ongelovige naar de hel gaat, de gelovigen die mij proberen te verhinderen, dat ik mocht ik ernstig ziek zijn, geen eigen keus heb in de wijze waarop ik mijn leven mag beëindigen. De gelovigen, die mijn vrouw (indien aanwezig) willen verbieden haar zwangerschap af te breken? De gelovigen, die niet willen hebben, dat twee mensen van het gelijke geslacht -als paar- niet diezelfde rechten hebben, als een man en een vrouw, als paar?
Die gelovigen, die wetenschappers diverse onderzoeken willen verbieden?

Opdringen van geloofsovertuiging? Nee, dat is enkel voorbehouden aan de Islam.
*zucht*

Herman Flipsen | 25-01-08 | 02:25

@DANNY3960 25-01-08 @ 02:18
Ja, er staat hier vaak een voor de deur met een aanhanger vol zand. Ene Klaas, geloof ik... plop.

VanFrikschoten | 25-01-08 | 02:21

@BloedendMaandverband 25-01-08 @ 02:05:
"Dus fascisme moet kapot door het toe te passen, meneer koerbagh?"
Waar beweer ik dat? Ik spreek voor mezelf. I'm nobody's fool but mine. Ik zeg wat ik denk en als andere mensen het er mee eens zijn: mooi. If not: see if I care. Ik verspreid mijn mening, visie, inclusief onderbouwing en dat is het dat het dan. Niets meer. Ik heb geen behoefte een beweging op te zetten, een beweging te leiden, of wat voor kudde-idiotie dan ook.

"Uw probleem is dat u zich blind staart op de islam"
Waar haalt u dat nou weer vandaan? Als u enig GS-historisch besef had gehad (en andere websites for that matter) had u geweten dat ik met dezelfde verve gristenen uit zuiderzeedorpjes neersabel, communisten en fascisten van divers pluimage najaag. Doe maar even google (of beter: yahoo search, google indexeert wel snel maar jorist ook snel oudere indexen) op deze site, mijn nick en elke religie en ideologie idiotie, en dan zul je wel zien dat ik vrij consequent ben in het neersabelen van (metafysische en/of ideologische) flauwekul.

@Reinaert 25-01-08 @ 02:07:
Memetische herhaling. Elke keer dat je iets leest of zegt maak je een nieuwe kopie daarvan in je brein. Aangezien ik denk dat de memen die ik verspreid goede memen zijn kan dat niet vaak genoeg herhaald.

koerbagh ® | 25-01-08 | 02:20

Hey VanFrikscoten......... al gelezen dat de Gay car een Audi is?????

DANNY3960 | 25-01-08 | 02:18

Herman Flipsen 25-01-08 @ 01:21
Daar heb je een punt. Handgranaat gooien is niet hetzelfde als een terroristische daad. Daar is het gerechtshof eveneens vanuit gegaan. Wat mij bevreemd is dat het gerechtshof de AIVD transcripten na de moord op Van Gogh nu duidt zijnde als ‘radicaal’ (niet ‘integratief’, gesegregeerd) in plaats van ‘extremistisch’ (haatzaaiend, oproepen tot en uiting geven aan geweld). Terwijl mijns inziens beide (ex-verdachten, nu:) daders Jason Walters en Ismail Akhnikh islamistische extremistisch zijn: uiting geven aan een gerichte haat, een door politiek islamisme ingegeven afkeer van onze maatschappij, met moedwillige inzet van geweld. Hun handgranaatgooiende bezigheid is niet los te zien van het islamistische kader waarbinnen zij dit hebben gedaan.

Blue Snowball | 25-01-08 | 02:16

gooit a omhoog

explicatie

DANNY3960 | 25-01-08 | 02:16

@VanFrikschoten 25-01-08 @ 02:14
Zeg, Aldo... jij hoort allang op bed te liggen...

VanFrikschoten | 25-01-08 | 02:15

Herman Flipsen 25-01-08 @ 02:13
Het is natuurlijk makkelijk om uit een wereldwijd geloof een rotte appel te plukken. Als dat de enige Christene is die zich opdringt, en u vergelijkt dat met al die radicale moslims over heel de wereld...
Proficiat.

BloedendMaandverband | 25-01-08 | 02:15

@koer

Applaus voor uw explctie

DANNY3960 | 25-01-08 | 02:15

OT
Als je op je tepel drukt met je vinger ontstaat er een kuiltje. Dat heb je niet bij het omliggende gebied. Heel merkwaardig....

VanFrikschoten | 25-01-08 | 02:14

@BloedendMaandverband 25-01-08 @ 02:12
Ken jij Yvette Lont?

Herman Flipsen | 25-01-08 | 02:13

@some people

Spellbinder.

NL=De Scheinheiligen

DANNY3960 | 25-01-08 | 02:13

Herman Flipsen 25-01-08 @ 02:10
Het enige geloof dat zich opdringt in Nederland is de islam.
Dus ja u geeft mij enkel bevestiging.

BloedendMaandverband | 25-01-08 | 02:12

@BloedendMaandverband 25-01-08 @ 02:05
14-december was je aanmelddatum geloof ik?
Lees wat meer van Koerbagh, zou ik zeggen. Die staart zich niet blind op de Islam, maar heeft een gezonde hekel aan ieder geloof dat zich op wil dringen.

Herman Flipsen | 25-01-08 | 02:10

@Reinaert 25-01-08 @ 02:04:
Dat is de schuld van het OM. Het bewijs en de bewijsvoering voldeed niet aan de eisen van het wetboek van strafvordering volgens de rechter, en dan houdt het gewoon op. Daar kun je wel boos op zijn, maar dat is niet de schuld van de rechter. Dat is de schuld van het OM (primair), de wetgever -de lullo's en huppelkudtjes in de tweede kamer dus- (secundair) en van de brakke grondwet (tertair).
Ik kan nog wel wat bedenken, maar dan heb je de drie hoofdschuldigen wel benoemd. En als je hebt benoemd kun je bouwen... (hè Doekle?)

koerbagh ® | 25-01-08 | 02:09

@koerbagh ® 25-01-08 @ 02:03:

Atheïsme kan verworden tot een plaatsvervangend geloof voor mensen die er niet goed mee om kunnen gaan - meestal personen die daarvóór een ander geloof hebben aangehangen dus - en da's algemeen bekend.
.
Ik beschuldig je nergens van, ik zie je alleen regelmatig hetzelfde statement neerplempen. Waarmee ik verder overigens geen enkele moeite heb.
.
* Wederom hol opzoekt - sorry *

Reinaert | 25-01-08 | 02:07

@koerbagh ® 25-01-08 @ 02:03
Jammer dat ik de inloggegevens van mijn ismail-account kwijt ben....
Anders had ik je zo een Star Wars linkje heengezonden...

VanFrikschoten | 25-01-08 | 02:06

koerbagh ® 25-01-08 @ 01:48
Dus fascisme moet kapot door het toe te passen, meneer koerbagh?

Waarom zouden er geen ideologieën mogen zijn die beweren meer te weten over de best mogelijke wereld? Sinds wanneer ontkent het Christendom de vrije mening? En waarom zouden gelijksgezinden zich niet mogen groeperen?
Moet de kaartersclub (op zich ook een groepering met de ideologie dat kaarten leuk is) dan ook weg?

Uw probleem is dat u zich blind staart op de islam. De islam is gewelddadig en opereert in groepen. Vrije mening hoort er niet thuis inderdaad. En ja de islam(ieten) wil(len) alles en iedereen naar hun hand zetten. U staart zich blind op de provocaties van de islam gemeenschap in Nederland.

U geeft mij het gevoel dat u de domme en naïeve mensen die de islam haten ook elk ander geloof wil doen haten.

BloedendMaandverband | 25-01-08 | 02:05

@Herman Flipsen 25-01-08 @ 01:57:
Het hele vonnis voelt sowieso krom. Misschien dat ik daardoor ook even extra lange tenen heb. Hoop dat ze morgen weer gekrompen zijn.
.
Tot die tijd ga ik mijn zonden - al snurkend - overdenken. Have fun!
.
* Hol opzoekt *

Reinaert | 25-01-08 | 02:04

@VanFrikschoten 25-01-08 @ 01:53
Het is een dyslectisch anagram van "Anakin" (Skywalker).

@DANNY3960 25-01-08 @ 01:53:
Nee. Bio-industrie kip-in-het-pannetje... (met haram-spekjes, diverse in de bio-industrie gemartelde groentes, vruchten en kruiden -aardappelen, worteltjes, uitje, knoflook, erwten, paprika, citroen, peterselie-)
Licht verteerbaar, erg lekker en voedzaam.

@Reinaert 25-01-08 @ 01:53:
Nee hoor, atheïsme is geen geloof. Het heeft geen dogma, het heeft geen doctrines, geen wetten, niks... Wat ik aan mening heb (en da's heus niet zo veel, lijkt soms zo, maar is feitelijk niet waar) is wetenschappelijk, logisch onderbouwd. Als atheisme een geloof is dan is kaalheid een kapsel, naaktheid een klederdracht, gezondheid een ziekte.

koerbagh ® | 25-01-08 | 02:03

@ Tarak 25-01-08 @ 01:59

Ik denk aan een bestseller van Harold Robins.

Komt zo.

DANNY3960 | 25-01-08 | 02:03

@koerbagh ® 25-01-08 @ 01:48
Als Protestantse Christen ben ik het niet geheel met je eens. Wel ben ik tegen elke religie die geen scheiding van kerk en staat nastreeft, niet tegen kritiek kan en alleen uit is op het vergroten van haar invloed.
In een hersenspoelende sekte als Scientology - die overigens in Nederland onterecht erkend wordt als kerk, en ook hier belastingvoordeel krijgt - zit echter niets positiefs. Deze sekte heeft alleen als doel om als geldmachine voor haar leiders te dienen.

Scientology krijgt nu alleen haar eigen fair game policy tegen zich:
nl.youtube.com/watch?v=4EYS7SpFTEI

Misschien een goed idee om in het kader van deze actie, wat politieke partijen te mailen of het onterechte belastingvoordeel voor Scientology afgeschaft kan worden. Zeker gezien alle commerciële activiteiten van deze sekte.

Tarak | 25-01-08 | 01:59

@Reinaert 25-01-08 @ 01:48
Ik heb ook geen enkele vorm van respect voor die gasten. Ik reageer rationeel en in lijn van het oordeel van het hof, op Blue Snowball:
"Onschuldige Ismail Akhnikh bedoelde een gewoon een hakbar handgranaat."

Overigens gooide Ismail Akhnikh niet met een granaat, maar Jason Walters, die wel 15 jaar mag brommen, omdat "wij" vinden dat dat niet mag en "wij" vinden dat 15 jaar wel een gepaste straf is voor die handeling. Wat dat betreft, kan ik "ons" (het hof) geen ongelijk geven.

Herman Flipsen | 25-01-08 | 01:57

@koerbagh ® 25-01-08 @ 01:48:
Dat jij feitelijk ook een religie probeert uit te venten dat zien we maar even door de vingers. Een praktizerend atheïst is tenslotte ook gelovig. Op z'n eigen manier dan. Dat dan weer wel.
.
* Nietzsche achterstevoren tracht te lezen .... ja, da's duidelijker! *

Reinaert | 25-01-08 | 01:53

koerbagh ® 25-01-08 @ 01:48

Zwaar getafeld??

DANNY3960 | 25-01-08 | 01:53

"Akhnikh" heten is ook een merkwaardige vorm van aandacht trekken... Als of iemand hier ten lande die sublieme "H's" uitspreekt; Laat staan de functie er van begrijpt... Nee, ik heb er geen hoge pet van op.... Ga maar bijzonder doen in een ander land!

VanFrikschoten | 25-01-08 | 01:53

Heb plenty appartementen in verhuur

DANNY3960 | 25-01-08 | 01:50

@Tarak 25-01-08 @ 01:37:
Helemaal niks off-topic: Elke religie moet kapot. Judaisme, Christendom, Islam, Hindoeïsme, (nou vooruit, Boeddhisme mag blijven, da's meer een filosofie dan religie anyway), fascisme, antifascisme, communisme (en afgeleiden), eco-fascisme en alle ideologie die beweert meer te weten over de best mogelijke wereld, individu en vrij mening fundamenteel ontkent en (niet zelden gewelddadig) in groepen opereert.
Scientology moet ook kapot.
Het enige wat nog even mag blijven is de Kerk van het Vliegend Spaghetti Monster, The Church of Subgenius/Bob Dobbs, Bokononism, en andere pseudo-religies om de waanzin van de "echte" religies aan te tonen maar daarna moeten die ook weg. Religie is de bron van alle kwaad.

koerbagh ® | 25-01-08 | 01:48

oempfff

*schenkt zich een MacAllen Single Highland Malt Scotch Whisky in*

en geniet

DANNY3960 | 25-01-08 | 01:48

@Herman Flipsen 25-01-08 @ 01:39:
.
Ik reageer op je opmerking over het gooien van handgranaten in het algemeen. Zal mij worst wezen wie zo'n ding gooit maar naar mijn bescheiden mening moet je dat gewoon keihard aanpakken.
.
Met andere woorden: ik zeg niet dat je ongelijk hebt ik zeg alleen dat je het toch per saldo wat te soft verwoordt.
.
En ik schrijf ook niet geheel per ongeluk dat het gooien van een handgranaat je dus nog geen terrorist maakt. Wel een crimineel van de ergere soort.
.
Dit alles even afgezien van het feit dat ik geen enkel respect kan opbrengen voor mensen die denken middels handgranaten hun gelijk te moeten halen.

Reinaert | 25-01-08 | 01:48

@Reinaert 25-01-08 @ 01:29
Lees jij wat ik schrijf en begrijp je ook waarom Ismail Akhnikh vrij gekomen is?

Zijn hoge straf, had betrekking op het lidmaatschap/betrokkenheid bij een terroristische organisatie, het hof is van oordeel, dat deze er nooit geweest is. Dus komt hij weer vrij.
Hij heeft (volgens het Hof) reeds langer gezeten voor de strafbare feiten, die hij wel begaan heeft.
Dus je eerste regel, is onzinnig, aangezien ik nergens beweer dat ik het gooien van granaten goedkeur en/of normaal vind.

Herman Flipsen | 25-01-08 | 01:39

@Herman Flipsen 25-01-08 @ 00:41

Dat moeten ze vooral doorzetten dat plan. Heb ik tenminste een excuus om mijn honkbalknuppel eens uit te proberen op iets anders dan ballen.

Het is toch werkelijk niet te filmen waar dit land naar toe gaat.

Templar | 25-01-08 | 01:36

@thispissesmeoff 24-01-08 @ 21:22

Vrijgelaten wegens goed gedrag denk ik. Hoewel... het lijkt er eerder op dat de rechters in dit land ook door en door corrupt zijn. De gemeenschap zal em wel vrij gekocht hebben, Islam is immer vrede nietwaar?

Templar | 25-01-08 | 01:31

oeps...... hier is Zuid-Spanje

DANNY3960 | 25-01-08 | 01:30

@Herman Flipsen 25-01-08 @ 01:21:

Handgranaten gooi je dagelijks. Vooral als de pliesie op je stoep staat, toch?
.
Kom op, niet te soft. Het is geen speelgoed tenslotte. En al helemaal niet als je zo'n monster doelbewust gooit op een plaats waarvan je redelijkerwijs kunt aannemen dat er mensen staan.
.
Okay, dat maakt je nog geen terrorist, maar wel rijp voor een stevige celstraf.
.
En voor wie nog nooit de impact van een handgranaat heeft gezien: ze lijken klein maar ze zijn écht niet fijn! En mede daarom dus keihard aanpakken!

Reinaert | 25-01-08 | 01:29

Sorry hoor ik kom net thuis van een fantaaastiies dineeee .Mijn kids wonen nog steeds in NL........... Ik zet ze zo snel mogelijk hier aan the job......0031 wordt/is een ramp

DANNY3960 | 25-01-08 | 01:29

Is tie ook welkom in de petro-chemische industrie, want dan heb ik nog wel een baantje voor em bij het zoutzuur bad.

Templar | 25-01-08 | 01:29

Bla.... een terroristische bla bla, natuurlijk.

Herman Flipsen | 25-01-08 | 01:22

@Blue Snowball 25-01-08 @ 01:17
Het gooien van een handgranaat, is niet per definitie en terroristische daad, noch zegt het iets over de betrokkenheid -van de gooier- bij een terroristische organisatie.

Herman Flipsen | 25-01-08 | 01:21

AIVD transcript tap Antheunisstraat (gedeclassificeerd)

4 november 2004 01:42 uur:
Ismail Akhnikh (in het NL en deels in Mar-Arab): “Ik getuig dat er geen andere God is dan Allah”, oké? Kijk ik maak…kijk, jij gaat wakker worden Inshallah, later hij ook, wat gebeurt er? Wij hebben een plan…naar achteren komen…eentje doet…die mag zeggen “Allahu Akbar”… want je hoort het aan komen zetten, dan ga jij staan bij de raam…dat doen zij in antwoord op…jij weet toch, jij weet hoe zij dat doen, begrijp je? Want er wordt straks vóór hun aankomst gebeld, wat doe je? Jij maakt… jij wacht totdat zij binnenkomen en dan doe jij eentje gooien, ja? Deur dicht en jij komt hier achter deze deur staan, hier, begrijp je? …desnoods ga jij hier staan, begrijp je?”.

Dat Ismail A.: ‘doe jij eentje gooien’...

Als niet-terrorist wil hij gooien:
Een ei, een pluche beertje, de handdoek in de ring? Tuurlijk niet. Onschuldige Ismail Akhnikh bedoelde een gewoon een hakbar handgranaat.

Blue Snowball | 25-01-08 | 01:17

Ach je moet die jongen op de feauteau begrijpen...
Zijn mond is gewoon glashard uitgewoondt door "good old" Bubba.

Lippen gescheurdt, kaken als slappe ballonnen, scheve tanden.
Bubba's piemol is net als de toren van pizza.
Je begrijpt toch wel dat deze beste man een doekje nodig heeft?

Het is me nu ook stilaan duidelijk wat het nut is van die burkas burkinis en ga zeau maar door.

Mama moslima heeft het namelijk zwaar te verduren van de neefjes, nonkels, zoontjes, bastaardzoontjes, peters, en zowat elk familielid met een piemol. Want fappen is verboTen. Fappen is de daad van het onreine vulgaire racistische modder-rollende varken die hele dagen zit te knorren (reaguren). En dat is niet halal!!!

BloedendMaandverband | 25-01-08 | 01:15

Speciaal veur Allah Veugelaar en Wouter Boslim een stukkie over de *kuch* "winst" die de allochtoon ons brengt (nou ja, niet ons, onze Oosterburen, soit):

www.zeit.de/online/2008/04/integration...

En bij de weg -veur de zeurders- dit komt uit "Die Zeit", da's geen kudtkrantje.

Reinaert | 25-01-08 | 01:13

koerbagh ® 25-01-08 @ 00:52
Ik denk dat hij liefhebber is van Tikkels. Die zijn zwart met wit.

Hmmz, het begint allemaal duidelijk te worden ;)

Cidel Fastro | 25-01-08 | 00:54

@Cidel Fastro 25-01-08 @ 00:46:
Skittles rule... www.dumpert.nl/search/ALL/skittles/
Maar dat zijn gekleurde streepjes... Ismail is dus eigenlijk wel een streepjes-fundamentalist.

koerbagh ® | 25-01-08 | 00:52

@koerbagh ® 25-01-08 @ 00:45
Het was een voorbeeld om aan te tonen, dat "maar religie en democratie kunnen naast elkaar" (Volksmenner) niet vanzelfsprekend is.
Voorlopig kan de El Tahweed ook nog roepen wat ze willen, maar die staat is er nog lang niet. Waakzaamheid zal geboden blijven.

Herman Flipsen | 25-01-08 | 00:52

Koeberg: de feitelijke macht in de VS (niet in heel amerika gelukkig) berust op dit moment op zwaar debiele ccchristelijke grondslag en gedachtengoed. wat feitelijk als je de regeltjes weglaat niet eens zo heel verschilT met dat van sommige achterlijke politieke of religieuze systemen en kulturen in het midden oosten.

Sashimi San | 25-01-08 | 00:49

Wel leuk is dat betrokkene op de foto, een streepjesshirt aan heeft... Modebewust in de gevangenis!

Cidel Fastro | 25-01-08 | 00:46

@Herman Flipsen 25-01-08 @ 00:41:
Die VS-wet gaat er niet komen, die is niet constitutioneel. Het feit dat 'ie door het huis is aangenomen zegt niks, hij moet nog door de senaat en dan nog getekend door de president. Du moment dat dat allemaal gebeurd is staan er burgers op om die wet aan te vechten bij de supreme court. De samenstelling daarvan is wel wankel, maar vooralsnog heel helder voor de scheiding kerk/staat.
video.google.com/videoplay?docid=-3024...

koerbagh ® | 25-01-08 | 00:45

@volksmenner 25-01-08 @ 00:29
Leuke voorbeelde geef je....
Turkije: "De vrijheid van godsdienst en meningsuiting staat nog altijd zwaar onder druk, aldus de CDA'er." www.elsevier.nl/nieuws/laatste_24_uur/...

Amerika: "De Amerikaanse senaat en het Huis van Afgevaardigden (the U.S. Congress) hebben op 11 december 2007 een wet aangenomen die bepaalt dat het Christendom de belangrijkste religie is in de wereld, boven alle andere religies, en dat het christendom (inclusief kerst) speciale status en bescherming verdiend" www.nujij.nl/senaat-v-s-erkent-christe...

Nederland: "De omstreden Amsterdamse moskee El Tawheed wil ook in Nederland een islamitische staat vestigen. " www.telegraaf.nl/binnenland/3106406/__...

Inderdaad, gaat prima naast elkaar.

Herman Flipsen | 25-01-08 | 00:41

zucht.......
JPB verraad het land door stiekum te tekenen
Terroristen worden vrij gelaten door corrupte rechters
"knettergek"Vogelaar denkt nog steeds dat haar IQ boven de 50 uitkomt
Raadslid PvdA roept op tot geweld tegen alles wat niet moslim is en denkt dat zij de Autochtonen zijn
Burka dragen mag, maar niet met carnaval
je hond mohammed of zoiets noemen is bijna dodelijk
Halal kutten denken dat ze rulen
Rutte is ook al links geworden
Een filmpje over de waarheid achter islam beheerst de politiek
Millieu terroristen(stuk of 10) stoppen een grote investeerder omdat justitie niet handeld

moet ik doorgaan?......

KUTLAND

USA klinkt zo slecht nog niet. Als vluchteling uit een land waar ik ooit trots op was.

rovark | 25-01-08 | 00:39

@volksmenner 25-01-08 @ 00:29:
Jij zegt: de meerderheid wil de sharia niet. Maar ja, de sharia is een integraal onderdeel van de islam. Daar heeft de meerderheid verder geen moer over te zeggen. Dat staat helemaal los van de staat waarin een moslim toevallig woont. de islam zegt: Er is Dar el-Islam of Dar el-Harb (en wat tussenvormen, die allemaal naar een uiteindelijk Dar al-Islam moeten leiden).
Islam is niet zomaar een religie over metafysica en andere paranormale nonsens maar ook een staatkundige en politieke ideologie. In Turkije moet het leger de seculiere staat bewaken, in de VS een krachtige grondwet die elke religie uit de staatsinrichting bant gecontroleerd door het oppergerechtshof, en in Nederland... tsja, in Nederland klooien we maar wat aan en mengen we van alles door elkaar en noemen dat "polderen".

koerbagh ® | 25-01-08 | 00:38

@koerbagh ® 25-01-08 @ 00:26
De meerheid heeft geen fuck te zeggen? doe je huiswerk nog eens over. we hebben het hier over een religie lutser en niet over democratie. maar religie en democratie kunnen naast elkaar. zie turkije, amerika of nederland.

volksmenner | 25-01-08 | 00:29

LOL @Nonnes 25-01-08 @ 00:26
*Meel zoekt en even een broodje bakt*

koerbagh ® | 25-01-08 | 00:28

Vergeet vorige post. We're back on track here.

Nonnes | 25-01-08 | 00:28

@koerbagh ® 25-01-08 @ 00:23
Gatverdamme Koerbagh, hou op over die arrogante geldwolf.
Maarre... is er een Voicemail?

Nonnes | 25-01-08 | 00:26

@volksmenner 25-01-08 @ 00:23:
Vertel eens, wanneer waren de laatste democratische verkiezingen in de islam voor een wetgevende raad om de sharia aan te passen aan de eisen van de tijd of de koran- en hadithteksten aan te passen zodat het geopolitieke fascistoïde veroveringsideaal eruit verdwijnt?
De meerderheid heeft geen fuck te zeggen.

koerbagh ® | 25-01-08 | 00:26

@volksmenner 25-01-08 @ 00:23
'... niet.' Moet er nog achter toch?
Ik ben blij dat te horen.

Nonnes | 25-01-08 | 00:25

meerderheid = merendeel.

volksmenner | 25-01-08 | 00:24

Ik mis Ome Willem-Jan. Maar gelukkig heb ik nog een broodje poep.
(bah, ome Willem! Broodje poep is vies!)

koerbagh ® | 25-01-08 | 00:23

het zal me ook worst wezen. die ismael moet maar niet zo extreem zijn om de sharia hier in te willen voeren. zit niemand op te wachten, ook het overoverovergrote meerderheid van de moslims in nederland.

volksmenner | 25-01-08 | 00:23

@ volksmenner 25-01-08 @ 00:20
Sorry dat je uit die droom geholpen bent... Hang on!!

Cidel Fastro | 25-01-08 | 00:22

@ vander F 25-01-08 @ 00:18
Wil je het samen uitzoeken? Ik liever niet. Welterusten.

Cidel Fastro | 25-01-08 | 00:21

@Cidel Fastro 25-01-08 @ 00:16
en ik maar denken dat het westen beschaving had.

volksmenner | 25-01-08 | 00:20

@Cidel Fastro 25-01-08 @ 00:11,
de zin,
'Toch doet deze moslim het op geheel eigen wijze.'
valt wat uit de toon,
ik weet nog niet precies waarom.

vander F | 25-01-08 | 00:18

@ volksmenner 25-01-08 @ 00:13
De redactie heeft het hart op de juiste plaats. Hij wil deze onschuldige jongen weer laten leven! Een baan! Een salaris, een prima excuus voor zijn tenue op de foto... Hij is onschuldig en heeft volgens de redactie recht om iets op te bouwen! Na al die ellende in Vught! Hij zat daar, omdat het OM wat vergissingen heeft gemaakt!

Hulde redactie! Erg netjes! ;)

Cidel Fastro | 25-01-08 | 00:16

@volksmenner 25-01-08 @ 00:13

Weleens erover nagedacht waarom ie op de vlucht is? Neeee dacht ik al. Laat maar.

bello | 25-01-08 | 00:16

@wiebje 25-01-08 @ 00:12
Ik hoop voor jouw eigenste Wijf dat jij zelf dat stinkende en plakkende toetsenbord even schoonmaakt.

Nonnes | 25-01-08 | 00:14

@Cidel Fastro 25-01-08 @ 00:11
Welke boerka?
Dat witte ding, heet een sjaal.

Herman Flipsen | 25-01-08 | 00:13

stoer fleishbaum. iemand die op de vlucht is met angst en zonder toekomst zo laaghartig beschrijven. heb je wel een laten controleren of je hart het nog doet?

volksmenner | 25-01-08 | 00:13

piquant 25-01-08 @ 00:09 naar aanleiding van een post eerder van verbeek, 21.40 om precies te zijn... is dit een gevleugelde uitdrukking geworden in het nijmeegse, op elk toilet in elke kroeg staat het wel op de muur, en ook op straat kom je de kreet regelmatig tegen: "VERBEEK, er is post voor je"...

van dal | 25-01-08 | 00:13

@koerbagh ® 25-01-08 @ 00:08
Zo is het natuurlijk.
En al het gezeik aan het adres van de rechters is eigenlijk bedoeld voor het OM. Zij lijdt de ene gevoelige nederlaag na de andere.

Nonnes | 25-01-08 | 00:12

Ode an mijn eigenste Wijf!! Ik zit nu effe Zalmslaatje te vreten!! Komp bij Albert de Gijn vandaan!! Best lekker!! Zit met mijn vingers door het alluminium bakkie te roeren om maar alles er uut te krijgen!!

Tjaah! ben een Hollander!!?

wiebje | 25-01-08 | 00:12

@ vander F 25-01-08 @ 00:07

Mijn bericht iets duidelijker, omdat ik anders niet lekker kan slapen;

Hey zie ik daar op de foto een moslim-travestiet? Ik zie namelijk een man in een boerka. Klein pervers viespeukje.
Een Apache gevechtshelikopter zag dit fenomeen ook al eens in Afghanistan. Mannen verplaatsend in boerka's.
Als man kan je best met netkousjes en naaldhakken over straat in Nederland... Dit is een tolerant land. Toch doet deze moslim het op geheel eigen wijze. Ies cultuur... denk ik.

Cidel Fastro | 25-01-08 | 00:11

geyl plaetje.
Hoj Neuqen?

Zaadhaan | 25-01-08 | 00:09

@van dal 25-01-08 @ 00:08

Schreeuw niet zo na 00.00h!

piquant | 25-01-08 | 00:09

@Keaning_Radboud 25-01-08 @ 00:05:
Zo moet je het niet zien. Het is geblunder van het OM, niet van de rechter. De rechter toets gewoon het bewijs aan de wet. Wees blij dat je in een rechtstaat woont met onafhankelijke rechters (en een paar kromme wetjes, met name 137 en 147, die heel snel weg moeten, maar da's een politiek verhaal).

koerbagh ® | 25-01-08 | 00:08

JosVerbeek 24-01-08 @ 21:40 VERBEEK! er is post voor je!

van dal | 25-01-08 | 00:08

@Cidel Fastro 25-01-08 @ 00:00,
blijft een stukje met een voor mij ernstge tegenstrijdigheid,
dit had je ongezien ook op Marokko.nl kunnen plempen.

vander F | 25-01-08 | 00:07

@piquant 25-01-08 @ 00:03
Ow, ik herken het altijd zo. Ligt aan de anderen dus. :-)
@beffje 25-01-08 @ 00:03
Precies. Ik zag jouw nick en ik dacht: hmm... jammer Nonnes... druk druk druk.

Nonnes | 25-01-08 | 00:06

Bedankt Linkse rechters voor de mooie beslissingen die dit land naar de klote brengen.... Ieslam ies wrede.....

Keaning_Radboud | 25-01-08 | 00:05

familiei Swinkels! Het Koerbach-Kanon: 8,7% alcohol!!

Briljant idee!

wiebje | 25-01-08 | 00:04

@ Nonnes 25-01-08 @ 00:01

Ik bedoelde het echt liev,maar ik moet toegeven, dat het vaak niet als zodanig wordt herkend.

piquant | 25-01-08 | 00:03

Nonnes 24-01-08 @ 23:59

Hoewel ik redelijk moralistisch ben wil ik dat wel eens laten varen.
Zie mijn nick en bedenk dan dat dat alleen maar een soort prelude is en daarna praatjes vullen geen gaatjes.

Zeg maar wanneer.

beffje | 25-01-08 | 00:03

@vander F 24-01-08 @ 23:50

Als ik daar een kijkje kom nemen, hoe herken ik de GSers?

piquant | 25-01-08 | 00:01

@piquant 24-01-08 @ 23:21
Pest jij maar. Van sommigen kan ik dat goed verdragen.

Nonnes | 25-01-08 | 00:01

koerbagh Uralt.

CoffeePatch | 25-01-08 | 00:01

@vander F 24-01-08 @ 23:58

Je vindt het toch mooi? ;)

Cidel Fastro | 25-01-08 | 00:00

@beffje 24-01-08 @ 23:42
Volgens mij moet jij je nodig eens seksueel ontladen.

Nonnes | 24-01-08 | 23:59

@wiebje 24-01-08 @ 23:52:
Overigens is een biermerk geen slecht idee... Ik zal eens mijn contactjes bij de Grolsch een polsen. Is wel een goede naam voor een straf biertje.

koerbagh ® | 24-01-08 | 23:59

@Cidel Fastro 24-01-08 @ 23:55,
mooi,
en nu in leesbaar Nederlands graag...

vander F | 24-01-08 | 23:58

@koerbagh ® 24-01-08 @ 23:51,
museum, prachtig pand voor een museum.
Museum for Indigenous European Art ofzeau.

(alleen al lekker door de Yanks te laten flippen)

vander F | 24-01-08 | 23:56

Een moslim travestiet? Het is een vent, maar loopt in een Boerka... Lil perv! Een Apache had dit al eerder waargenomen in Afghanirak, en nu hier ook al! Lutsers! Nederland is een tolerant landje, joehoe, je kan best op naaldhakken en in een netkousje over straat terwijl je ballen hebt! Waky waky!

Cidel Fastro | 24-01-08 | 23:55

Wanneer gaan we ook alweer vasten dit jaar?

wisselend | 24-01-08 | 23:53

Koerbagh..!! Hoe komp je an de naam: Koerbagh??

Is dat een Biersoort of zoo?

best wel excelent & Orgieneel gefunden!! Mot Ik nageven!!

wiebje | 24-01-08 | 23:52

@vander F 24-01-08 @ 23:40:
Ik vind het wel een mooi gebouw hoor... Veel mooier dan het onze in Den Haag met die malle toren en half-ronde gang aan de buitenkant.
66.7.194.207/~jeroenfr/wp-content/uplo...
Wat doen we ermee nadat we de EU hebben opgeblazen?
Museum van maken? Met een mooie wetenschappelijke bibliotheek erin?

koerbagh ® | 24-01-08 | 23:51

Nederland krijgt precies wat het verdiend. De meeste zitten hier maar grapjes over te maken maar als het straks echt uit de klauwen loopt dan wil ik wel eens zien wat de mensen dan doen? Uithuilen! Stelletje jankballen! Het eens zo veilige en gezellige Nederland helemaal naar de klote. Geef die gasten maar lekker de ruimte. Bah, wat een kutland.

lhoseumawe | 24-01-08 | 23:51

Ik spreek graag een breed publiek aan.

vander F | 24-01-08 | 23:51

@piquant 24-01-08 @ 23:45,
ik verkoop desnoods Tofuburgers, als er geld mee valt te verdienen.

vander F | 24-01-08 | 23:50

the chair!!

Heini | 24-01-08 | 23:49

@ vander F
Nee joh, we moeten thee schenken! Ik heb nog wel twee pakjes Minthy Morocco (van de C1000 gehad) en een pakje Rooibos uit een kerstpakket.

Robin Hood | 24-01-08 | 23:48

@ vander F 24-01-08 @ 23:43

Kofte, houmous,shoarma, turkse pizza's ,dat zou een mooi gebaar zijn en dan verkopen tegen de kostprijs en gratis mint thee schenken.

piquant | 24-01-08 | 23:45

Binnenkort gaat SAASA (-Saudi Arabian Aeronautics & Space Agency) een bemande rakket (vol met hyper intalligente Mossels) (alle 6!!) lanceren naar Pluto!
Echt waar!! In Nauwe Zusammem-arbeit met: KWAL uut Libie!! (Kadaffi Word-wide Aeronautic Loelhannessen!!

Zo zie je maar weer!! De Arawhiskies zij hard op weg om ons in te halen!!

wiebje | 24-01-08 | 23:45

@Robin Hood 24-01-08 @ 23:35,
maar goed, wij gaan zaterdag hotdog's verkopen op de Dam?

vander F | 24-01-08 | 23:43

koerbagh ® 24-01-08 @ 23:37
Is een fijn beroep om het altijd in een mond te mogen doen en nog geld toe ook.

beffje | 24-01-08 | 23:42

@koerbagh ® 24-01-08 @ 23:28,
LOL!

May the force be with you.


The Darkstar is out there, growing, day by day, gathering strength, obscured by clouds...
www.stopthenorthamericanunion.com/TwoP...

vander F | 24-01-08 | 23:40

Dragen kerels nu ook al hoofddoeken of is 't een vrouw?

Rabarberke | 24-01-08 | 23:40

@beffje 24-01-08 @ 23:34:
Ook van mijn tandarts. Die haalt me dan altijd de woorden uit de mond.

koerbagh ® | 24-01-08 | 23:37

@ GVE
Heb je niet genoeg aan Fuckje, Nonnes, Rabarberke, Piquant, Elisabeth, Wopper, Sijtje, ondergetekende en nog veel meer?

Robin Hood | 24-01-08 | 23:35

wiebje 24-01-08 @ 23:29
Heel goed omdat praatjes vullen geen gaatjes.

Is ook mijn lijfspreek.

beffje | 24-01-08 | 23:34

Jammer, weer een vent.

De God van Empel | 24-01-08 | 23:33

koerbagh
Steengoed en leuk.

beffje | 24-01-08 | 23:32

Hoi, Hostadgroeppie. Kutmuzak vinden we hier.

Stir Glenfarclas II | 24-01-08 | 23:32

Starwars is geweldig!! Sjors Lucas is tha man!!

wiebje | 24-01-08 | 23:31

Het is Volle maan dus ik mot effe een tampon in mijn reedt anbrengen!!

Anders diareer ik overal in mijn slipje!!

wiebje | 24-01-08 | 23:29

Geef het maar een eigen plekje meisjes.

beffje | 24-01-08 | 23:23

@wiebje
Es-tu ein mann oder une femme?

De God van Empel | 24-01-08 | 23:22

@Nonnes 24-01-08 @ 23:21

Hoeft niet, was een pesterijtje.

piquant | 24-01-08 | 23:21

@piquant 24-01-08 @ 23:16
Huh? Ik ga even aan zelfreflectie doen, goed?

Nonnes | 24-01-08 | 23:21

Net op tijd voor carnaval!

De God van Empel | 24-01-08 | 23:20

Tsja die Arrestatie teams kunnen maar beter schieten dan arresteren

Kwatz | 24-01-08 | 23:19

Nederland is helemaal gek geworden. Maar gelukkig blijven de rechters (naar eigen zeggen) erg streng.

Adriaantjeeeeeuh | 24-01-08 | 23:19

@ Piquant
Doe nou eens een keertje niet meteen zo kattig.. Is nergens goed voor. Is toch juist bewonderenswaardig dat Nonnes oog heeft voor haar omgeving?

Robin Hood | 24-01-08 | 23:18

@ Nonnes
Ik voel me ook meteen weer welkom, dankjewel ;) Hartverwarmend, vanmiddag was Fuckje ook al zo lief. Overigens vind ik Hox nog steeds lief, hoor. Hij mij alleen niet zo ;)

Robin Hood | 24-01-08 | 23:17

dit zijn toch ideale menschen voor medische onderzoeken, lijkt mij ??

ongegeneerd | 24-01-08 | 23:16

@ Nonnes 24-01-08 @ 23:15

Schuift het wel een beetje, maatschappelijk werkster van GS?:)
Als het bekend wordt krijg je nog een hoop werk hier.

piquant | 24-01-08 | 23:16

Wat een cultuurverrijking, wat een godvergeten cultuurverrijking.

Hammar | 24-01-08 | 23:15

@Robin Hood 24-01-08 @ 23:10
Hm langdurige kwestie dus. En Prof Hox uit de weg gegaan? Zit vast een goed verhaal achter waar jij verder niets over kwijt wil?!
Inderdaad, goed dat je er weer bent.

Nonnes | 24-01-08 | 23:15

♫ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ wiebje ik heb op je gewacht kon niet in slaap komen.

Maak er maar een decennia van hoor eerst even dhr. Musharif omleggen en dan is alles in huis.

beffje | 24-01-08 | 23:10

Ik wil een zebrapad aanleggen op druk kruispunt hier om de hoek maar mijn verf is op. Doe jij 's ff liggen daar een paar dagen Ismail

Pilsvogel | 24-01-08 | 23:10

Hoi Nonnes, bijna wel! Ik hoest nog behoorlijk, maar dat zal nog wel effe duren.. Ben Prof Hox ff tijdje beetje uit de weg gegaan. Verder druk geweest, maar ben jullie wel bijna dagelijks vluchtig effe blijven volgen hoor ;) Maar I'm glad to be back!

Robin Hood | 24-01-08 | 23:10

Wat is hier het probleem eigenlijk, het is gewoon een aardige jongen, vreselijk verkeerd begrepen...

Dr Doom | 24-01-08 | 23:07

Misschien is raadslid iets voor hem? Daar zitten er nl. wel meer die het terecht vinden dat er een bom op NL zou vallen.

Slephak | 24-01-08 | 23:06

Mooi he, de rechtsstaat NL. Dat allerlei randfiguren hier niet tegen hun kunnen (terwijl z egene kaas hebben gegeten van recht) blijkt ook maar weer. Ongetwijfeld een verachtelijk persoon, deze gast, met foute ideeën, maar hij heeft z'n straf uitgezeten dus mensen moeten niet zeuren.

Maaier | 24-01-08 | 23:05

@Robin Hood 24-01-08 @ 23:03
Heee je bent er weer! Vroeg me af hoe het met je was. Helemaal beter?
OK, schaamtelozer offtopic kan bijna niet, maar ik moet nog even bijlezen.

Nonnes | 24-01-08 | 23:05

Allemaal leuk en aardig dat die terrorist (kan me niet schelen wat de rechter zegt) een baantje zoekt, maar ik ben eerst aan de beurt.

Robin Hood | 24-01-08 | 23:03

Geloof me: binnen 2 decennia gaan deze Raket-geleerden de macht graipen!!

Bilderberg-mode: Toko's als NASA of ESTEC zijn al volledig geinfiltreert door de Rocket-scientists in dienst van Allah!!

wiebje | 24-01-08 | 23:02

@Patrick Bateman 24-01-08 @ 22:32:
"They call me Ismail". Met zo'n naam kun je inderdaad weinig anders dan walvisvaarder worden. Oh... vandaar dat de islam op IJsland in opkomst is...
www.brusselsjournal.com/node/1311 Ze heten allemaal Ismail.
(Ik kan ook complotjes bedenken)

koerbagh ® | 24-01-08 | 23:01

@ moviemaker911 24-01-08 @ 22:23

Daar heb ik eerlijk gezegd geen antwoord op, heb me er jaren in verdiept en ben ermee gestopt omdat je op een gegeven moment overal spoken gaat zien, ik zeg niet dat ze er niet zijn (er gebeurt heel veel wat het daglicht niet kan verdragen)... we krijgen alleen niet echt zicht op het reilen en zeilen van de rulers, never.
Take care.

wopper | 24-01-08 | 22:58

In Italië zoeken ze nog een vuilnisophalerT en een MinisterT PresidentT.

Louis Renault | 24-01-08 | 22:55

Acteur in Dibi's film? De rol van edele vrijheidsstrijder lijkt hem op het lijf geschreven.

Hoen | 24-01-08 | 22:52

Ik zag laatst dat ze iemand zochten voor bij de explosieve opruimingsdienst, waar kan hij bellen?

M299 | 24-01-08 | 22:50

Tot Zaterdag Fuckje.

vander F | 24-01-08 | 22:44

Tieten!
Toch?

vander F | 24-01-08 | 22:44

OT
En weer een misselijk stukje EU-propaganda waarbij middelbare scholiertjes misbruikt worden op NOVA.
*out!*

fuckje | 24-01-08 | 22:43

@Lizzard@22:30,
En ze kan geen wetten lezen. Ik mis die daadkracht van Rita.

fuckje | 24-01-08 | 22:39

Misschien heeft Zeilschool Optimax, www.zeilschooloptimax.nl/ , een baantje voor hem? Daar zoeken ze nog zeilinstructeurs!

vangodlos | 24-01-08 | 22:38

En ze stonk.
Het condoom valt nooit ver van de lul.

krop slaap | 24-01-08 | 22:38

OneandOnly 24-01-08 @ 22:35
Zolang ze hun hoofddoekje maar ophouden is er niks aan de hand natuurlijk, niet zeiken, benen wijd en wippen met die geit ;-)!
ik ga mijn *kuch* contacten bij de staatstelevisie maar eens reetplagen!

JosVerbeek | 24-01-08 | 22:37

tssss, 13 jaar wat gaat dat snel om, zeg.

kopsterk | 24-01-08 | 22:37

@ stinksnol 24-01-08 @ 22:33
Jammer he knul.
Jou moeder was te duur, anders had je mn zoon kunnen zijn.

krop slaap | 24-01-08 | 22:37

Wat ruik ik toch?

krop slaap | 24-01-08 | 22:36

Zoef zoef.
Zo hard loopt ie anders nooit.

Medium-Tali-BAN | 24-01-08 | 22:35

@JosVerbeek 24-01-08 @ 22:23
Dan moeten ze dat hier ook maar eens maken..... een multicultivariant op de gouden kooi, dat is wat de Nederlandse tv nog mist. Maar wel met vrouwen die hun tieten laten zien! Anders is er niet veel aan.

OneandOnly | 24-01-08 | 22:35

@krop slaap
Kijk maar uit dat je moeder niet leest wat je schrijft. Mag je dalijk een week niet internetten!!

stinksnol | 24-01-08 | 22:33

-weggejorist-

Lizzard | 24-01-08 | 22:33

En buuf, je honden stinken ook!
Of heb je geen honden?

krop slaap | 24-01-08 | 22:32

Ik zou zeggen, zoek maar wat uit Ismail:
http://www.identityresolutiondaily.com/wp-content/uploads/2007/08/top-10-dangerous-jobs.png

Patrick Bateman | 24-01-08 | 22:32

Ja onschuldig is onschuldig
Jammer dat hij geen voetbalvandaal is, dan had hij meer kans op stumperwerk via reintegratieprojecten. Ach op deze manier heeft de probleemindustrie er ook wat aan, allerlei mensen van justitie t/m sociaal pedagogische hlupverlening zullen wel weer rapportjes schrijven

Sashimi San | 24-01-08 | 22:30

-weggejorist-

Lizzard | 24-01-08 | 22:30

En zeep doet wonderen!
Hoer!

krop slaap | 24-01-08 | 22:27

Wie van de reaguurders is wel naar de inburgeringscursus geweest. Er komt maar 10%!!!!

piquant | 24-01-08 | 22:26

De PvdA heeft nog een vacature in 010:
http://www.volkskrant.nl/binnenland/article497943.ece/Rotterdams_deelraadslid_PvdA_uit_fractie_gestoten

Patrick Bateman | 24-01-08 | 22:24

@ buzzelbas 22:14:
Dat zou vroegah wel een schande zijn, maar nu zitten we in een overgangsfase tussen het toepassen van de rechtsgang zoals die in een rechtsstaat plaatsvind en een vrije intepretatie van de sharia door een rechter die voorloper in dat soort rechtsspraak wil zijn.
Zijn eigen uitspraak zal hij dus beslist niet opvatten als een blunder.
Integendeel, hij gaf blijk dat de oude rechtsorde maar niks was.

The eimer | 24-01-08 | 22:24

@ stinksnol 24-01-08 @ 22:22
Nou das gemeen, gister zei je nog: Spuit je kwakkie maar op de muur, dan doen de vliegen de rest.
Stinkhoer.

krop slaap | 24-01-08 | 22:24

@Mazzeltov 24-01-08 @ 22:22
In de regel komen kogels van links, maar een frisse wind doet vaak wonderen

krop slaap | 24-01-08 | 22:23

-weggejorist en opgerot-

moviemaker911 | 24-01-08 | 22:23

OneandOnly 24-01-08 @ 22:16
ja, bij al-jazeera natuurlijk

JosVerbeek | 24-01-08 | 22:23

@krop slaap
Oh ja joh? Ben nog bezig je kwakkie van de muur te schrobben. Volgende keer beter mikken!

stinksnol | 24-01-08 | 22:22

We weten nu hoe hij eruit ziet, dus een kogel kan zomaar van rechts komen, nietwaar ?

Mazzeltov | 24-01-08 | 22:22

Nog een vacaturetip:
http://patentpending.blogs.com/patent_pending_blog/images/quitcomplainingaboutyourjob11_3.JPG

Patrick Bateman | 24-01-08 | 22:20

@ stinksnol 24-01-08 @ 22:19

Het was lekker gisteren.

krop slaap | 24-01-08 | 22:20

@krop slaap
Ik BEN je buuf...

stinksnol | 24-01-08 | 22:19

Hou die gast maar goed in de gaten, hij heeft een zwaar regime achter de rug..
Ik heb het idee dat deze gast vol met wrok zit tegenover justitie......

geilaard | 24-01-08 | 22:19

@ stinksnol 24-01-08 @ 22:17

Leuke nick, maar mn buurvrouw heet al jaren zo.

krop slaap | 24-01-08 | 22:17

Heee theedoek-gozert! Ze zoeken nog een balkonjumpert in de Bijlmer... niks voor jou?

stinksnol | 24-01-08 | 22:17

@JosVerbeek 24-01-08 @ 22:13
Is dat ook op tv?

OneandOnly | 24-01-08 | 22:16

Aldo is een schoenenwinkel.
@van frik
Joe sjoeseelsmen?

krop slaap | 24-01-08 | 22:15

Weer eens een gigantische blunder van de softe recherlijke macht. Schande voor de Nederlandse samenleving!

buzzelbas | 24-01-08 | 22:14

Hoi met Aldo...
Hoor ik daar tieten?

VanFrikschoten | 24-01-08 | 22:14

@ Jeremia 21:52;

Ja, het slimste wat hij zou kunnen doen is een linksche partij zoeken, welke doet er niet toe, daar een jankverhaal ophangen dat hij als oprecht beleidende islammer het slachtoffer is geworden van islamietenhatende rechtse rascisten en met gelijkdenkenden in die partij dat rascisme aan wil pakken. Bessefend dat er nog een paar honderdduizend van dat soort debielen rondlopen die verwantschap voelen met die terrorist wordt hij uit electorale redenen direct aan een kamerzetel geholpen.
Daarna is het zakkenvullen geblazen of een burgemeesterspost in een middelgrote stad.
Zo werkt dat in Nederland tegenwoordig.

The eimer | 24-01-08 | 22:14

@De God van Empel 24-01-08 @ 22:00
Ha dank, ik werd al ongerust.
@Teen
TIETEN!!!!!!!!!!!!!!!

krop slaap | 24-01-08 | 22:13

OneandOnly 24-01-08 @ 22:11
Nee meneer, in een gouden moskee natuurlijk

JosVerbeek | 24-01-08 | 22:13

Sjaak zegt: probeer eens een sollicitatie bij de NPS.

sjaakdeslinksesul | 24-01-08 | 22:12

OneandOnly 24-01-08 @ 22:05
Kom ik door die gedachte toch even op een goed ontopic idee.... Ismail in de gouden kooi!

OneandOnly | 24-01-08 | 22:11

beffje 24-01-08 @ 22:08
jepz, dan had jijzelf een rechtszaak gekregen wegens het uitlokken van geweld.

JosVerbeek | 24-01-08 | 22:11

rocco101 24-01-08 @ 22:05
In de VS krijgen die rifapen idd geen kans, maar we zitten hier in 0031, en daar zijn moslimvarkens meer gelijk dan nederlandse varkens.

JosVerbeek | 24-01-08 | 22:10

@ moviemaker911 24-01-08 @ 22:03

Ben redelijk op de hoogte. Prins Naadje > Trix enz.
Lijkt me stug dat eminente Bilderbergers last hebben van islamisten.
Overigens, is er iets te doen aan de NWO?

wopper | 24-01-08 | 22:09

-weggejorist-

Lizzard | 24-01-08 | 22:09

Whahahahaha... run asshole, run... we are comming to get you !...

Plonk | 24-01-08 | 22:09

JosVerbeek 24-01-08 @ 21:59
Moet er nog bij zeggen als ik een diender was geweest van 1400 euri en een handgranaat voor mijn ballen had gekregen was er nooit een rechtzaak geweest.

beffje | 24-01-08 | 22:08

Had 'ie nog een gele wollen onderbroek er bij aan, dan was het net Maja de Bij....

VanFrikschoten | 24-01-08 | 22:07

@ iedereen
Wat zijn we toch triest bezig eigenlijk, ons druk lopen maken over een stel joches/stumperds die geen zelfrespect hebben, of ooit liefde hebben gehad van hun oudertejs, in amerika zouden ze dit soort mensen uitlachen, of een arrestatie team of afsturen. Hoe dan ook , verspeelde moeite eigenlijk. Maarja ik zou ze graag nog eens op hun bek willen hameren, maar dat mag niet nee, want dan wordt je gelijk opgepakt of weggelorist

rocco101 | 24-01-08 | 22:05

JosVerbeek 24-01-08 @ 21:59
Het is inderdaad allemaal te gek voor woorden hier in dit land maar ik denk dat wij er weer voor gaan ophoesten.

beffje | 24-01-08 | 22:05

OneandOnly 24-01-08 @ 22:02
Ze weten er zo wel een goeie reallife soap van te maken... niemand heeft door dat het nep is behalve moviemaker. Daar kan John nog een puntje aan zuigen.

OneandOnly | 24-01-08 | 22:05

Haha, kijk em rennen! De rat!

Koekje-dr-bij? | 24-01-08 | 22:03

@ wopper 24-01-08 @ 21:55

De bestaande vijand is een machts-elite die de hele wereld tracht te regeren. Het streven naar een Nieuwe Wereld Orde (NWO) is al heel wat jaren in volle gang. Probeer je eens de vraag te stellen waarom wereldleiders, royal families, mediamagnaten, multinationals, de Rockefellers etc, jaarlijks in het geheim bij elkaar komen.

moviemaker911 | 24-01-08 | 22:03

René from the Café 24-01-08 @ 22:01
Fuckcature

JosVerbeek | 24-01-08 | 22:03

@Lizzard 24-01-08 @ 21:59

Het is een mirakel dat er zo wie zo niet bestaande arrestatieteams ( niet ) bestaan, als je dit soort etters toch weer na 2 jaar op straat tieft, dan why bother?

bello | 24-01-08 | 22:02

@moviemaker911 24-01-08 @ 21:54
Als ik maar wat te lezen heb vind ik het allemaal wel best.

OneandOnly | 24-01-08 | 22:02

Lizzard 24-01-08 @ 21:59
van het nietbestaande politiekorps Haaglanden (bestaan ook niet)

Niets bestaat, alles is onzin! We zitten allemaal aan de binnenkant van een doperwt!!!

JosVerbeek | 24-01-08 | 22:02

Vakature open bij de firma van dar Horren!
Funktieomschrijving;
Varkens neuken tot zij knorren.

René from the Café | 24-01-08 | 22:01

@krop slaap 24-01-08 @ 21:58
Teen, paar topics geleden, zoek zelf maar.

De God van Empel | 24-01-08 | 22:00

-weggejorist-

Lizzard | 24-01-08 | 21:59

beffje 24-01-08 @ 21:52
Ik heb dan ook een sterk vermoeden dat OM staat voor Ons willen Mohammed.
Het OM is inderdaad wereldkampioen blunderen. Onlangs met de Hells Angels, maar daar heb ik nog zoiets van; terecht (min of meer) want ze hebben niet conform het protocol gehandeld. Daarbij komt wel dat de HA geen 'lieve jongens' zijn, maar ze vormen geen bedreiging voor het voortbestaan van Nederland.

Voor deze stompzinnige infantiele actie heb ik echter geen goed woord over. Ik zou dan als OM voor de Noord- Ierse aanpak kiezen, alles wat ook maar enigzins naar terrorisme ruikt onmiddelijk langdurig straffen. Maar nee, nederland is weer gekke henkie, en juristen die niet verder kijken dan de muur van de studeerkamer spreken die klerelijers en plofbokken weer vrij! *walgt*

JosVerbeek | 24-01-08 | 21:59

@ rocco101 24-01-08 @ 21:57

Really, oh heb ik even gemist.

bello | 24-01-08 | 21:59

Heeft iemand Teen nog gezien de laatste tijd?
Of een topic van Traag?
Iemand?

krop slaap | 24-01-08 | 21:58

Mascotte is ook een leuke baan als je niet met je harses op TV wilt:
http://www.youtube.com/watch?v=QOsj_Jc4iP0

Patrick Bateman | 24-01-08 | 21:57

@ bello
Dat zei ik net ook... was een vuurwerkbom

rocco101 | 24-01-08 | 21:57

@moviemaker911 24-01-08 @ 21:54

Was zeker ook een niet- bestaande handgranaat die toendertijd naar dat arrestatieteam gegooid werd?

bello | 24-01-08 | 21:56

@ moviemaker
Donder toch op man met je conspiracy bullshjit, deze mensen waar we jhet over hebben zijn gewoon zwakzinnig en gestoordt, daar moet je echt bang voor zijn. Ze hebben maar 1 denkwijze, en voorderest lak aan alles. Denk s ff na man . Geloof je nou echt wat je net zei???

rocco101 | 24-01-08 | 21:55

@ moviemaker911 24-01-08 @ 21:54

U bent goed thuis in de materie. Maar wie is dan de bestaande vijand?

wopper | 24-01-08 | 21:55

@ OneandOnly 24-01-08 @ 21:46

Wie beweert hier dat de islam niet bestaat?..
De media in in handen van de machtichste mensen op aarde. Deze mensen behoren tot de harde kern van de Bilderberggroep en velen zijn tevens lid van geheime genootschappen, zoals Skull&Bones en de Vrijmetselarij... Zij bepalen in welke vorm het nieuws je wordt voorgeschoteld, en zó wordt een vals wereldbeeld gevormd bij de grote onwetende massa...

Die hele discussie over die zogenaamde 'Hofstadgroep' is volkomen zinloos. We worden weer een opgezadeld en beziggehouden met een niet-bestaande vijand.

moviemaker911 | 24-01-08 | 21:54

Ik ben het zat , ga lekker dumperen, veel plezier met deze eindeloze en zinloze discussie over dit soort klaplopers. Nog 1 tip , als je er ooit 1tje tegenkomt op straat: duck and hide, werkt echt!!!

rocco101 | 24-01-08 | 21:53

Patrick Bateman 24-01-08 @ 21:50
Zo'n gheyteneuquer krijgt het zelfs voor elkaar om een muilezel te bevruchten, dus:
[X] geschikt
[ ] ongeschikt

JosVerbeek | 24-01-08 | 21:52

Volgens mij kan de PvdA hem wel plaatsen in een functie op het partijbureau (afdeling partij ideologie) en anders kan Ismail altijd nog fractieassistent van Groen Links worden.

Jeremia | 24-01-08 | 21:52

JosVerbeek 24-01-08 @ 21:45
Dit soort gasten moet je ..... laat maar.
Maar de ergste zijn de KNOEIERS van het OM. en die engerts van het cda en de vvd die gelijk klaar stonden om onze rechtstaat nog verder de nek om te draaien oftewel handelaren in angst.
Zijn advocaat heeft al bekend gemaakt dat ie ( met een uitspraak van het euro hof in de hand ) een giga claim gaat indienen en al zijn burger rechten terug vorderen.
Nogmaals het OM dat zijn de lutsers die keer op keer blijk geven van onkunde.

beffje | 24-01-08 | 21:52

In de ezel-KI business is altijd werk:
http://www.youtube.com/watch?v=BuTr4n2FJYY

Patrick Bateman | 24-01-08 | 21:50

Patrick Bateman 24-01-08 @ 21:45
Cheers mate, ben net op zoek naar een carreerswitch; dat gay-aspect is dan een minpuntje, maar zal wel wennen.

madakantognie?! | 24-01-08 | 21:50

@Elisabeth2@21:46,
Dit zijn geïntegreerde topics, journalistieke hoogstandjes dus.
Straks in Nova mag Veugelaer het beleid van Verdonk affakkelen, weer zo iets.

fuckje | 24-01-08 | 21:49

OneandOnly 24-01-08 @ 21:46
Niet waar! Hij staat in een heilig boek, en wij moeten heel bang voor hem zijn, anders wordt ie boos en flikkert hij je in de hel! echt waar hoor, geloof me nou maar. *sarcasm mode off*

JosVerbeek | 24-01-08 | 21:48

moviemaker911
Kijk uit! Achter je! Ze hebben door dat jij ze doorhebt. Vlucht nu het nog kan!
*proest*

Strotgrondel | 24-01-08 | 21:48

@ moviemeter,
Ik geloof natuurlijk ook niet alles, maar dit soort gasten moeten een 'plekje' krijgen, en dat is niet in mmijn vriendenboekje iig

rocco101 | 24-01-08 | 21:47

@moviemaker911 24-01-08 @ 21:43
Die Ismail bestaat ook niet.... dat is gewoon een acteur!

OneandOnly | 24-01-08 | 21:46

Sorry, verkeerde topic. Stopt hoofd in kussen en hoopt morgen weer wakker te worden.

Elisabeth2 | 24-01-08 | 21:46

@ rocco101 24-01-08 @ 21:44

Geloof niet alles wat mainstreammedia je allemaal voorschoteld. Er schuilt veel meer achter dan je denkt.

moviemaker911 | 24-01-08 | 21:45

en dit is echt news?.... ((((yawn))))
next item please >>>
@Flushbodem: man get going and get creative, why do you have to be always so predictable..., take a break from the world of Islam, take a kit-kat.

undutchable | 24-01-08 | 21:45

Ik ben best een beetje links, maar van de kop van de Volkskrant van vanmorgen moest ik toch wel even slikken: 'Wie dweept met Allah is geen terrorist'. Klopt, maar het is in het kader van deze rechtzaak een open deur van de ergste soort. Het ging niet over dwepen met allah, het ging over twee jochies die /heel/ goed wisten wat er gebeurde en waar ze het aan te danken hadden, die zich een dag lang verschansten, en uiteindelijk met een granaat gooiden, in de Anteunisstraat. Voor mijn part dwepen ze zich de pleuris met hun spook, zolang ze hun gedachten en woorden maar niet in daden omzetten. Nee, er kwam echt even wat gal naar boven toen ik die kop zag, vanmorgen. Gadverdamme.

Niet voor Jan | 24-01-08 | 21:45

Als 'ie niet zo bang was voor camera's zou dit wat zijn:
http://www.rssdump.nl/Erotisch-Personeel-Webcammodellen/item/14/1250/Amateur-porno-model-(gay)-gezocht.html

Patrick Bateman | 24-01-08 | 21:45

beffje 24-01-08 @ 21:43
En dat is de ellende met die klerelijers.
Als ze die knakkers nou aan het werk zetten? Dan hebben ze in elk geval
-minder- tijd om aan bommenmaken te denken *droomt verder*

JosVerbeek | 24-01-08 | 21:45

Ik ga maar weer even naar boven scrollen. Dit ging toch over een ziekenhuis bacterie.

Elisabeth2 | 24-01-08 | 21:44

Ik huur hem wel in als pizzakoerier als er een olieboycot komt.

CoffeePatch | 24-01-08 | 21:44

@ moviemaker,
Zeker en die granaat was zeker een vllnder of een nitraatbommetje

rocco101 | 24-01-08 | 21:44

Die krijgt binnenkort een hele dikke vette uitkering hoor.

beffje | 24-01-08 | 21:43

De Hofstadgroep is een leugen. De Hofstadgroep bestaat niet eens. Het is bedacht om 'de angst' erin te houden.

moviemaker911 | 24-01-08 | 21:43

Binnenkort in een van de 4 haatzaaimosketen:
(V)IsMail For Peace.. hij wordt de schuimlikker van El-Moumni en de pikbaard van sjeik G(n)eit.. soelaris iom de soepsidieregels van de Orde Neem Neerland Over... getekend HUT.

wopper | 24-01-08 | 21:42

Op de IC van het ziekenhuis in Enschede zoeken ze nog een schoonmaker...

Patrick Bateman | 24-01-08 | 21:42

Correctie, kwam net op de telex binnen 1,7 cm.

Elisabeth2 | 24-01-08 | 21:41

prima stuur maar mijn kant op, ik heb genoeg hout over trouwens, er kan nog iemand bij

rocco101 | 24-01-08 | 21:41

rocco101 24-01-08 @ 21:36
heb je iets aan roestige schroeven? dat houdt beter!

JosVerbeek | 24-01-08 | 21:41

rocco101 24-01-08 @ 21:36
Ik heb hier nog een doosje koperkleruige spijkers, gekocht om een boom te vermoorden. Maar ja, zijn niet langer dat 0,7 mm.

Elisabeth2 | 24-01-08 | 21:40

DePotOP 24-01-08 @ 21:27
In de Zuid-oostelijke hoek van het land is de naam Verbeek nogal dominant aanwezig (mijn stapelbedovergrootvader was melkboer). In Nijmegen en Venlo heb je bijvoorbeeld veel makelaars die zo heten.
En ik heb er goed de balen van dat een naamgenoot van me pvda-burgermeesterskandidaat is, net als die 'frank verbeek' met de Saskia-Ruiten affaire de boel liep te bedonderen. (dat figuur zit nu in een zweedse kliniek ikea-gehaktballetjes te eten) Gelukkig was dat een valse naam.

JosVerbeek | 24-01-08 | 21:40

ach gewoon een aardige jongen die vroeger geen stepje of fifabal heeft gehad en zich toen heeft afgezet tegen de maatschappij..... toch ?

kan zeau beginnen als beveiligerT in Volkel ofzo....

[/sick]

QB (ja die.....) | 24-01-08 | 21:39

Maar wat gaat hij nu doen dan>? geen werkgever wil hem hebben, geen uitkering, dat wordt weer richting moskee, samen met de hoofdimam een potje pokeren, aka plannen beraden.... ik hou het nog netjes

rocco101 | 24-01-08 | 21:38

Typisch een kansenjongere. Zet 'm maar in een prachtwijk.

Ad337 | 24-01-08 | 21:37

doekie voor het bloeden?

hero_of_heaven | 24-01-08 | 21:36

Heeft iemand nog wat roestige klinknagels over, ik kom tekort....

rocco101 | 24-01-08 | 21:36

Ze zoeken nog schilderij verkopers van Anne Frank met Palestina shawl.

beffje | 24-01-08 | 21:35

Net ratten, als je ze zo ziet rennen.

fuckje | 24-01-08 | 21:35

azijnseikerT 24-01-08 @ 21:32
Ah mooi zo, ik heb m net in zijn kraag gegrepen, dus kom hem maar halen! Ik geloof dat op standplaats grensgebied Egypte/ Gaza net een grote geitenimport heeft plaats gevonden, dus hij kan direct aan de slag.

JosVerbeek | 24-01-08 | 21:34

Kijk nou, daar heb je weer zo'n prominente vertegenwoordiger van de religie der vrede. Wat een verrijking is het toch voor Nederland.

Dr Mastermind | 24-01-08 | 21:34

Ik maak me wel grote zorgen...
Hij krijgt toch wel voldoende kansensubsidie straks voor zijn projektjes?
En een dikke schadevergoeding voor zijn schandelijke onderdrukkening?

ZSU-23-4 | 24-01-08 | 21:34

er staat op wikipedia een fout.
"Ismail Akhnikh alias Suhaib (Amsterdam, 22 oktober 1982), is een Nederlandse Marokkaan."
hoort te zijn:
"Ismail Akhnikh alias Suhaib (Amsterdam, 22 oktober 1982), is een in Nederland wonende marokkaan."

ijsmannetje | 24-01-08 | 21:34

Heb even gebeld en hij kan morgen beginnen op de varkensfokkerij van m'n oom.

madakantognie?! | 24-01-08 | 21:33

Ik ben al bezig met een groot kruis aan het bouwen in mijn tuin, dan kan hij daar aan branden!!

rocco101 | 24-01-08 | 21:33

Net vrij en dan al weer op de vlucht.

CoffeePatch | 24-01-08 | 21:33

Wat zal die jongen gelukkig zijn als hij hoort dat ik nog een vacature zelfmoordterrorist open heb staan. In een keer van al zn geldzorgen af

DonJoe | 24-01-08 | 21:32

Zo'n zwart/wit gestreepte trui, geeft wel een erg stereotiep beeld...

Herman Flipsen | 24-01-08 | 21:32

JosVerbeek 24-01-08 @ 21:27

Er is altijd vraag naar goede ghaiteneukerTs en zelfmoordterroristen. Die slijt ik zo in het midden-oosten.

azijnseikerT | 24-01-08 | 21:32

Gewoon doner snijden van zo'n ronddraaiend spit.

Robert Irving III | 24-01-08 | 21:31

Hij kan toch wel rappen?

OneandOnly | 24-01-08 | 21:31

Hallo Hola, Meneer Fleischbaum. Iets voor op de redactie, in het kader van verplicht allochtonen aannemen. Whahoeha.

Elisabeth2 | 24-01-08 | 21:31

fuckje 24-01-08 @ 21:29
Soort zoekt soort, dus hij is geknipt voor de job

JosVerbeek | 24-01-08 | 21:31

Wegrennen met een theedoek om je harses gaat het helemaal worden dit jaar.

wopper | 24-01-08 | 21:30

Burgemeester van Den Haag?
Voor minder zou ik hem niet neer durven zetten hoor, wel onder de PvdA uiteraard.

ZSU-23-4 | 24-01-08 | 21:30

" Ismael, ik weet dat je meeleest, ze zoeken in Enschede nog een bacterievangert, iets voor jou? "

fuckje | 24-01-08 | 21:29

Wat doet een beetje gedetineerde zodra hij vrijkomt? Juist, hij gaat op zoek naar een rammadam.

v Maerlant | 24-01-08 | 21:29

DePotOP 24-01-08 @ 21:27
Neen

JosVerbeek | 24-01-08 | 21:28

Jongerenbegeleider in 020-gaza lijkt hem wel wat...

Strotgrondel | 24-01-08 | 21:28

@JosVerbeek
Heet jouw broer toevallig Leen?

DePotOP | 24-01-08 | 21:27

Hij kan wel hard rennen met zo'n handdoek op z'n hoofd =) of zou het een nieuwe sport zijn?!

Nibdib Niddib | 24-01-08 | 21:27

Gewoon lekker een filmpje maken.
Krijg je nog subsidie voor ook nog, en een hoop gratis publiciteit.
Doen man...!

dagrunge | 24-01-08 | 21:26

Wat heeft die man een aardig gezicht.
Misschien moetie dan maar leraar worden op het VMBO.

*Niet dat daar iets mis mee is hoor.

DePotOP | 24-01-08 | 21:26

Met die doek over z'n hoofd: opeens weet je het, je wordt IMKER! (bijen-boer)

JosVerbeek | 24-01-08 | 21:25

Hoe kan ik hem bereiken, wat ismail van Ismail?

azijnseikerT | 24-01-08 | 21:25

Veroordeeld tot 13 jaar cel en is weer op vrije voeten.. ja, ik begrijp het helemaal

madakantognie?! | 24-01-08 | 21:24

is dit na de bhurkini de bhurman?

mrSPLIFFY76 | 24-01-08 | 21:24

Hij kan bij mij de plee komen schrobben 2 keer in de week, krijgt hij als salaris een sgop na.

bello | 24-01-08 | 21:22

hoe creeeren we problemen... Misschien is het wat als bommenverplaatser... hoorde iets over een klus in Belgie?

je weet het | 24-01-08 | 21:22

What can I say: zijn we hier de weg kwijt or what?!

thispissesmeoff | 24-01-08 | 21:22

[SP MODE ON/]

Islam is vrede!

[SP MODE OFF/]

RTLNieuws | 24-01-08 | 21:22

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Online Casino

#BREEK

WYBREN VAN HAGA VERLAAT FVD