Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Gesnapt! De Palestijnse Rage Boy

schreeuwboy.jpgKent u hem nog? De wereldberoemde Green Helmet Guy. De rare Libanese gozer die bij elke Israelische aanval een dood babylijkje wist op te duikelen en hiermee voor de camera's van de wereldpers paradeerde. Welnu, er is een nieuwe hoaxert ontdekt, de Rage Boy. Een meneer die bij elke (geagendeerde) confrontatie tussen het Israelische leger en Palestijnen plots opduikt en Heel Verschrikkelijk Boos Doet. Beetje negatieve energie uitstralen, precies daar waar de AFP en Reuters fotografen bezig zijn. Dankzij het fotojournalistenweblog Snappedshot werden we gewezen op deze dude, maar ook onze eigen ANP/AP/Reuters/Epa/Kippa fotobank waar we grof geld voor neertellen loopt ons te neppen met deze beroepsmatige boe-roeper. Inderdaad we voelen ons genept, want die fotografen herkennen hun pappenheimers heus wel. Maar ja, het het maakt nu eenmaal zo'n mooi plaatje, een schreeuwende Palestijn tegenover de Israelische grenswacht. Check hieronder de keiharde bewijzen van een bepaalde AFP-fotograaf en zijn muze... screem1.jpg credit: AFP/Abbas Momani, tijd: 7 december 2007 locatie: Bilin screem2.jpg credit: AFP/ Abbas Momani tijd: 1 december 2006 locatie: Bilin hilarisch bijschrift: "An injured Israeli activist is helped by a Palestinian man holding the national flag as they and foreigners protest the construction of the controversial separation barrier which is being built by Israel close to the West Bank village of Bilin screem6.jpg credit: AFP/Abbas Momani tijd: 24 november 2006 locatie: Bilin screem3.jpg credit: EPA/Pavel Wolberg tijd: 20 januari 2006 locatie: Bilin mogelijke 'sighting' van Rage Boy. Maar lijkt toch meer zijn tweelingbroer te zijn. screem5.jpg credit: AFP/Abbas Momani tijd: 04 november 2007 locatie: Beit Ur Check dat kekke shirt, Rage Boy is gek op blauwe ruitjes. screem4.jpg credit: AFP/Jamal Aruri tijd: 16 december 2005 Rage Boy krijgt zelf de wind van voren, maar zie de datum, hij was nog in opleiding. Elders gespot: Onder andere in Haaretz. sgreeuw1.jpg credit: Reuters/Getty Paula Bronstein locatie: onbekend tijd: 31 mei 2006 screamon.jpg skreem3.jpg skreem2.jpg skreem4.jpg Onbekende fotograaf (90% zeker dat het ene meneer Abbas Momani is)

Reaguursels

Inloggen

Israel is van Israel! en de bezettte gebieden door de palestijnen, moeten onmiddelijk opnieuw heroverd worden!!

Gereformeerd | 31-12-07 | 12:11

@ potpindakaas 30-12-07 @ 11:06
“hermetisch afgesloten van de buitenwereld” Ik weet het, of men de “bezette gebieden” nu ontruimt ja of nee. De puinhoop en anarchie is hoe dan ook de schuld van “de joden”.
Men is sowieso afhankelijk van Israël daar de stroom, water, werk/inkomen etc. daar vandaan moet komen of gaat dit allemaal van buurman Egypte komen ? Egypte kan deze luitjes ook missen als kiespijn.
“Ook al vind je dat 'Palestijnen' niet bestaan, dat geeft Israel niet het recht om bijvoorbeeld land af te pikken van mensen die daar al generaties lang wonen”
Zo geredeneerd had men de oorspronkelijke joodse/christelijke bewoners van het Britse/Franse mandaatgebied die verdreven zijn door deze arabieren ook wel in aanmerking mogen laten komen voor compensatie van de verloren bezittingen en grond. Is dat gebeurd ?
.
“je commentaar over 'Palestijnen'... dat vind ik een nutteloze discussie”. Daar draait toch het hele verhaal om ? Men noemt zich “Palestijn”, inwoner van een voormalige natie “Palestina” die verdreven zijn door die vervloekte joden die hun grond en bezittingen hebben ingepikt en nog meer gebieden hebben bezet ? en nu doet dat er ineens niet meer toe. Jij lult ook maar net zoals het uitkomt niewaar ?
.
“Als de Palestijnen' niet bestaan, dan bestaat 'Israel' al helemaal niet, of israeli's”
Nu wordt je verhaal kolderiek. Het betreft hier een soevereine, democratische natie.
Wiens naam Israël, Judea, Samaria etc al een 1500 jaar voor Christus in de analen wordt vermeldt. En die inwoners van deze natie heten Israëli. nl.wikipedia.org/wiki/Geschiedenis_van...
de PLO topman geeft exact aan waarom men met hele idee van “Palestijnen” is gekomen en wat de opzet is. Geen woord chinees bij lijkt het mij.

saidfred | 30-12-07 | 14:12

ja ierder zijn hobby

kuiken | 30-12-07 | 14:09

@saidfred
precies, 'daar ging het zeker fout', blijkbaar heb jij niet helemaal meegekregen hoe dat is 'teruggegeven',... hermetisch afgesloten van de buitenwereld, waarbij Israel de macht heeft over alles wat erin en uitging; zoals water, bevoorrading... etc. Een afhankelijkspositie van Israel gecreerd en het overgrote merendeel van de bewoners dus onder de armoedegrens leeft. Daarnaast ook het gebied binnenvalt, te pas en te onpas. Daarnaast... Palestijns gebied is niet alleen maar Gaza.

je commentaar over 'Palestijnen'... dat vind ik een nutteloze discussie. Ja, het zijn arabieren, maar om een bepaald gebied aan te duiden in een streek, zeg je ook irakezen of Jordaniers... als ik mee zou gaan in je argument. Ookal vind je dat 'Palestijnen' niet bestaan, dat geeft Israel niet het recht om bijvoorbeeld land af te pikken van mensen die daar al generaties lang wonen. Mooi is dat, aangezien alle inwoners in Europa ook worden aangeduid als 'europeanen', zou dat dan een staat het recht geven jouw huis in te nemen of je te bezetten?... want tsja, 'de Nederlander' bestaat toch niet. Ga je toch lekker naar Duitsland? Daarnaast, het gaat er niet om of een natie al dan niet ooit bestaan heeft, het gaat erom dat op dat stuk gebied wel degelijk generaties lang al mensen woonden, die aangeduid kunnen worden als Palestijnen (dat is incl. een groep joden) en recht hebben op hun eigen land, wat geannexxeerd is en WORDT door zionisten van buiten dit stuk land. Als de Palestijnen' niet bestaan, dan bestaat 'Israel' al helemaal niet, of israeli's.

en basta, dit gaat buiten het verhaal.

potpindakaas | 30-12-07 | 11:06

@ potpindakaas 30-12-07 @ 00:00
“Feit blijft wel, dat Palestijnen al zo'n halve eeuw onder bezetting leven en er steeds meer land ingepikt wordt... met alle gevolgen vandien;”
Ook daar gaat het al fout, een paar jaar geleden werd een “gazastrookje” overgeleverd aan de “Palestijnen”. De laatste ontwikkelingen in “hamastan” al meegekregen ?
Dat de bewuste figurant niet in het eerste van de tientallen filmpjes uit “Pallywood” opduikt is ook niet echt boeiend te noemen. Wat men benoemd is dat de één een camera uitgereikt krijgt en betaald wordt voor geleverde smakelijke beelden door westerse agentschappen en de anderen hebben een leuke nevenverdienste door voor hun toneelstukjes op te voeren waarin ze figureren.
En wat betreft je “Palestijnen”;
“on March 31, 1977, the Dutch newspaper Trouw published an interview with Palestine Liberation Organization executive committee member Zahir Muhsein. Here's what he said: The Palestinian people does not exist. The creation of a Palestinian state is only a means for continuing our struggle against the state of Israel for our Arab unity “
www.worldnetdaily.com/news/article.asp...
een volk dat nooit bestaan heeft uit een natie die nooit bestaan heeft.

saidfred | 30-12-07 | 00:38

@said fred
ben zeer benieuwd naar 'scepsis' geworden op elsevier.nl. Dit ben ik nl. NIET. Maar dat is wel gecopy-paste van een commentaar op nieuwsfeit dat ik, voor zover ik weet, wel geschreven heb, met -jazeker- dezelfde info; gaat nl. over juridische feiten, dat is dus geen persoonlijke mening. Dus bedankt voor deze zeer interessante info!
Je relaas over 'democratie' kun je dus beter aan 'scepsis' kwijt. de quote 'mooie democratie' komt nl. dus niet van mij, ervanuitgaande dat je er daarom hier een heel stuk over schrijft. Snap ook niet de relevantie ervan in dit verhaal.

Verder:
Ik heb 1 van de Pallywood filmpjes bekeken; sommige stukken zijn overtuigend, anderen minder. Over de beste meneer; hij is blijkbaar, naast een actieve activist, ook zeer fotogeniek en snapt hoe het spelletje gespeeld moet worden. Een 'ontmaskering' op GeenStijl maakt dan echt niet zoveel uit. Bovenstaande foto's geven naar mijn idee de sfeer en emoties van de demonstraties in Bil iln best goed weer... buiten al het traangas, stenen gooien, en geschiet dan. (traangas, fysiek geweld, verbaal geweld en geschiet: israelische soldaten. stenen gooien, verbaal geweld, spanddoeken: palestijnen, israeli's en buitenlanders). En als voorzitter van het Bil Iln committee lijkt het me logisch dat hij 1 van de frontmen is in de discussie aangaan met soldaten. In het pallywood-filmpje dat ik gezien heb, heb ik beste meneer niet gespot, maar ervanuitgaande dat het klopt wat je zegt... meneer weet dus hoe het werkt, media is een belangrijk wapen in iedere strijd, waar ter wereld ook, maar m.n. in de strijd tussen Israel en de Palestijnen. Media moet bespeeld worden, Israel weet dit zelf maar al te goed en miljoenen israelische shekkels door de Israelische regering worden er gespendeerd om dit spelletje te spelen. Nu vind ik zelf dat dit zeer gevaarlijk is, dit kan de zaak kan schaden... wie neemt je dan nog serieus in 'de buitenwereld'? Naar mijn idee, niet altijd een te slimme zet dus. Feit blijft wel, dat Palestijnen al zo'n halve eeuw onder bezetting leven en er steeds meer land ingepikt wordt... met alle gevolgen vandien; en dan is mediamanipulatie om aandacht hiervoor te krijgen, nog 1 van de minst erge vormen van verzet. Nogmaals: ik zeg NIET dat het daarom okay is.

potpindakaas | 30-12-07 | 00:00

@ potpindakaas 29-12-07 @ 16:22
bij de weg pindakaas, je hebt deze exacte tekst ook nog eens her en der gespamd lijkt het met een muisklik in Google. Niet alleen als pindakaas maar de exacte bewoordingen hebben we ook bij; www.elsevier.nl/opinie/reacties/asp/po...
Maar hoe dan ook het veranderd tamelijk weinig aan de voornoemde feiten zoals “Pallywood” waar meneer één van de figuranten is.
.
Er is geen enkele democratie onder de Arabische landen. Je wilt niet weten hoe “Palestijnen” behandeld worden door hun mede-Arabieren. De “Palestijnen” die slim genoeg waren om in ‘48 niet te vluchten plukken nu de vruchten van hun Israëlische burgerschap. Ze hebben zelfs eigen kamerleden, die ze zelf mogen kiezen! Zelf kiezen dat kan alleen in Israël. Voor de rest haten alle Arabische stromingen en stammen elkaar. Kijk maar naar Libanon en Irak.
Hoeveel joden mochten er voor 1967 naar de klaagmuur? Nul komma nul.
Hun graven en hun synagogen waren allemaal door de ““Palestijnen”” en Jordaniërs vernietigd. Het wordt nooit vrede daar. er is teveel haat en frustratie bij de Arabieren...

saidfred | 29-12-07 | 21:37

@ potpindakaas 29-12-07 @ 16:22
hulde, dit gaat nog ergens over.
enkel;
"Je kan nl. alleen nationaliteit krijgen in Israel als je een Jood bent! iedereen die niet-jood is en in Israel woont krijgt burgerschap en NIET de nationaliteit. Daarom; iedereen die een Israeli is (Israelische nationaliteit heeft)... dat zijn alleen maar joden."
daar kun je ook makkelijk genoeg in vergissen nietwaar ?
.
getuige alleen al;
"De meerderheid van de joden is in Israël geboren (65%) en noemt zich seculier (51%). Slechts 15% van de joodse bevolking noemt zichzelf religieus en 34% is traditioneel. De joodse bevolking leeft verspreid door het hele land, met grote concentraties in de steden zoals Tel Aviv, in en rond het westelijk deel van Jeruzalem, langs de kusten en in de valleien van Galilea.

De meerderheid van de Arabieren is in Israël geboren en is moslim (16,6% van de Israëliërs). 2,1% van de Israëlische bevolking is christen en in meerderheid Arabisch, de Arabische Druzen vormen 1,7% van de bevolking. Belangrijke Arabische concentraties zijn plaatsen in het oosten van de Sharonstreek, langs Wadi Ara en in Centraal-Galilea, de oostelijke wijken van Jeruzalem en Bedoeïenen-plaatsen in de noordelijke Negev."
nl.wikipedia.org/wiki/Israel

saidfred | 29-12-07 | 17:59

en p.s.
na wat navraag (ik herkende de man nl. al); deze man IS DE VOORZITTER van het committee van Bil Iln... dus DUH.... logisch dat hij vaak op die foto's staat en vaak op die demonstraties is. Iemand die zijn eigen stuk land en huis verdedigt... gut wat gek?!

potpindakaas | 29-12-07 | 16:22

Geenstijl moet zich eens wat meer verdiepen, voordat ze iets plaatsen. ben het eens met raoul5498... Dit zijn zo goed als allemaal foto's van Bil'Iln... inmiddels bijna een 'beroemd' dorpje waar iedere week een demonstratie wordt gehouden tegen de bouw van de muur. De groengeklede mannen zijn trouwens GEEN grenswachten, maar soldaten!!!! Dit soort demonstraties vinden iedere week plaats in de Palestijnse gebieden, Bil'Iln is dus 1 van de meest beroemde. Demonstraties tegen de illegale landpik-politiek van Israel, een vorm van verzet dus. Demonstraties moeten worden georganiseerd (met mensen... jeweetwel, lijkt me niet zo moeilijk om te bedenken), dus dat die man vaak op kiekjes staat, is helemaal niet zo raar. Dat geeft alleen maar aan dat hij op komt voor zijn rechten, iedere week weer. En juist die wekelijkse regelmatigheid is de kracht van verzet in de vorm van demonstraties. Een paar maanden geleden heeft de Israeli High Court of Justice nl. bepaalt dat de route van de muur in Bil'Iln ILLEGAAL is. Uiteindelijk maakt die uitspraak in de werkelijkheid niets uit, want Israel bouwt gewoon vrolijk door. Maar toch.

Er zijn weet-ik-veel hoeveel mensen die daar standaard iedere week aanwezig zijn.... en ja OOK Israeli's! Of Joden... hoe je ook wilt noemen. Israeli's niet Israeli's noemen, maar Joden... dat is geen antisemitisme, maar Israel's eigen beleid. Je kan nl. alleen nationaliteit krijgen in Israel als je een Jood bent! iedereen die niet-jood is en in Israel woont krijgt burgerschap en NIET de nationaliteit. Daarom; iedereen die een Israeli is (Israelische nationaliteit heeft)... dat zijn alleen maar joden. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan de term 'Israeli's' om mensen die blijkbaar niet snappen hoe dit in elkaar zit niet voor het hoofd te stoten.

potpindakaas | 29-12-07 | 15:15

Ik ben er geweest dus ik weet iets uit ervaring, misschien een kleine waarheid!

Het punt is dat het niet vergelijkbaar is met the Green Helmet Guy of een professionele Palestijnse PR man, maar om een man die elke week op de zelfde plek Bilin ( www.bilin-village.org/english/ ) en ongeveer de zelfde tijd opduikt na het vrijdag gebed.

Dat Momani hem opvallend vaak voor de lens krijgt is omdat Momani zijn gezin met kinderen moet onder houden en binnen de check pointen moet blijven van het Israelische leger en daarom niet echt verder kan dan 16 KM rond Ramallah waar hij woont, dus elke vrijdag voor zijn baas AFP naar Bilin gaat. Waar van hij voor zijn baas met mooie plaatjes terug moet komen.

Groet,

raoul5498 | 29-12-07 | 11:52

@ hoelahoep 29-12-07 @ 10:31
je vergeet nog het staatshoernaal met zijn "agenda-journalistiek" die elke demo van 3 man en een paardekop van (betaalde) beroepsdemonstranten verslaat.
Zat me even geleden nog in de trein tegenover een paar studenten met gratis ov jaarkaart die aan het uitzoeken waren welke demo's het best betaalden en ze waren een rooster aan het maken waar, wanneer te verschijnen om hard boe te roepen.
Dat is de simpele realiteit. Het heeft niets met nieuwsgaring te maken, maar wel veel met policor propaganda.
Het hele proces dat een “het vingertje” Joleaux zowel als een all gore of een IPCC prachtig demonstreerden en demonstreren.
De “extreem rechtse socialist” Goebbels nl.wikipedia.org/wiki/Goebbels kan er nog een puntje aan zuigen.
.
Ook mooi gedemonstreerd door ; Steerpike 29-12-07 @ 00:58
“Zal wel weer een geval van die vervelende MEMRI agitprop zijn.”
Dit werd ook nog eens besproken door Paul Rosenmöller in zijn serie gesprekken. In het gesprek met Maorijnissen vroeg hij toen aan maorijnissen of hij niet achteraf gezien uitspraken die hij indertijd had gedaan over Mao terug wilde nemen omdat hij tot nieuwe inzichten was gekomen met betrekking tot Mao. Maorijnissen kijkt hem vies aan en meldt dat ie daar niet over peinst. Want, vervolgt Paultje, indertijd werd alles dat niet strookte met de eigen ter plekke verzonnen dogma’s Amerikaanse propaganda genoemd. Of zoals all gore/”het vingertje” Joleaux /Karen Black het zouden noemen “deniers” die je “in de war” proberen te brengen door je de simpele, bewijsbare feiten voor de neus te houden.

saidfred | 29-12-07 | 11:34


Hetzelfde fenomeen kenden we in de jaren 80 ook in NL:

beroepsdemonstranten, die met volledig behouden van uitkering en met soepsidie van de toenmalige linkse partijen in de vorm van witte huurbusjes van een verhuurbedrijf uit Adam op iedere demonstratie verschenen.

Je kwam ze overal tegen, bij de krakersrellen, de parkeergaragerelen in Nijmegen, Woensdrecht bij de kruisraketten, Borsele enz enz enz.

Hun doel was eenvoudig: stennis maken, media mooie plaatjes laten maken en wegwezen tegen de tijd dat de politie ingreep.

hoelahoep | 29-12-07 | 10:31

Leest "HET ZIJN NET MENSEN" van Joris Luyendijk.

Sinbad | 29-12-07 | 10:20

Zal wel weer een geval van die vervelende MEMRI agitprop zijn.

Steerpike | 29-12-07 | 00:58

Dus eigenlijk is er maar 1 boze palestijn? En we weten nu ook nog wie het is. Een definitieve oplossing voor het probleem in het midden oosten lijkt me haalbaar.

Cookie v. eigen deeg | 29-12-07 | 00:50

ouwe media zuigt

3*links=rechts | 29-12-07 | 00:15

@ noorderling 28-12-07 @ 16:22
“israeliërs bestaan ook niet. Het zijn gewoon Joden die eerst op voorspraak van een of andere leiperd het land op de filistijnen hebben veroverd. Maar ze vonder er kennelijk niks aan en liepen weg naar alle werelddelen. Opgestaan plaats vergaan zou je denken. Maar nee hoor, toen moest zonodig, op gezag van een oud boekje en de VS”
.
Het trieste is dat je bovenstaande lariekoek waarschijnlijk nog meent ook.
Weer vooroordelen bevestigend. Naar goed gebruik duidelijk nergens een flauw benul van, maar dat hindert ons niet om als een dronkeman lallend dingen te verkondigen.

saidfred | 28-12-07 | 23:56

www.radioislam.net/

Hier nog wat leesvoer voor de islam-watchers. prettige avond verder!

Fred V | 28-12-07 | 22:21

wopper 28-12-07 @ 20:02
Thnx. Nu je Yanks zegt valt het muntje. Kleine groene voetballetjes.
Ik was even de draad kwijt.

Bigi Bana Boy | 28-12-07 | 21:59

p.s. Ik heb nog geen post gezien van Gretta Duisenberg? Ben heel benieuwd naar haar reactie.. ook op green helmet guy trouwens..

gunmeat | 28-12-07 | 20:31

Het heeft toch ook wel wat komisch als je zo al die foto's op een rijtje ziet.
Iedere keer precies hetzelfde smoelwerk. Slechte acteur dus.. maar hij zal dan ook wel slecht betaald worden..

gunmeat | 28-12-07 | 20:28

@ Lizzard 28-12-07 @ 19:40

Oi, geen worries heur, la sombresse gaat weer over. Bedoelde eigenlijk dat m'n family helemaal niet into de I-Frage is en de buren stemmen SP/GL dan weet je 't wel, de vriendenkring twijfelt niet.
*huggels*

.

@ Bigi Bana Boy 28-12-07 @ 19:47

Botte's column op hvv is 'vertaald' op LGF en de meute heeft 'm besprongen. Die Yanks zien spoken en weten niets van congsi's sluiten.
Bigi, oliedom nikkertje.. LOL, ouwe poseur..

wopper | 28-12-07 | 20:02

Toch maar even 'het zijn net mensen' van Joris Luijendijk lezen. Dat geeft weer nieuwe inzichten in deze materie.

de voorzitter | 28-12-07 | 19:49

wopper 28-12-07 @ 19:27
LGF ? Doe es uitleggen aan een oliedom nikkertje ? Heb ik iets gemist ?

Bigi Bana Boy | 28-12-07 | 19:47

-weggejorist-

Lizzard | 28-12-07 | 19:40

@ bottehond 28-12-07 @ 18:37

Zinloosch, ben 'alleen op de wereld'..
Doe jij maar blaren typen en tokken, heb de cult aan de strop gehangen, waar ie hoort, het stuiptrekt nog wat maar de dood zal over 3 seconden intreden..

.

Hee ouwe, je bent beroemd.. eigen column op LGF! LOL
Zet 'm op, botte & don't worry, you're safe.

wopper | 28-12-07 | 19:27

Bigi Bana Boy 28-12-07 @ 17:16

Met een paar bekende afro-american acteurs en side-kick flavor flav daar staan met een aantal vuisten omhoog en fight the power schreeuwen. Ja, ik zou me inderdaad ook bescheuren. Ik kan het hele tafereel al voor me zien incl. de bijbehorende gezichten (voornamelijk vraagtekens).
www.youtube.com/watch?v=v1gFH--Y1Xs

azijnseikerT | 28-12-07 | 19:23

-weggejorist-

Lizzard | 28-12-07 | 19:16

Palestenengooiers deaud!

Dr R. Clavan | 28-12-07 | 19:16

pssssst hey heb je een vuurtje??http://ziza.ru/2007/12/28/vzryv_benzovoza.html

DANNY3960 | 28-12-07 | 18:41

Bigi Bana Boy 28-12-07 @ 17:16

Maar u stelt zich weleens de vraag HOE het er dan zou uitzien.

DANNY3960 | 28-12-07 | 18:05

Waar zit hem nou de hoax dan? Deze man struint blijkbaar alle protesten en confrontaties af, net als de persfotografen, en doet dan even extra boos als er een foto wordt genomen (hoewel dat trouwens niet eens hieruit blijkt, misschien is constant net zo boos als er géén fotografen in de buurt zijn). Je kunt die man toch niet verwijten dat ie weet hoe pers-->beeldvorming-->publieke opinie werkt?

Wowzers | 28-12-07 | 17:59

als er één schapenneukert over de dam is volgen er meer.
Ga toch thee drinken.
zelfs foteuografen kunnen we niet meer geloven, laten wel altijd huilende kinderen of vrouwen zien, dat werkt beter op je gevoel.
hoax dus die foteaus

Sodommer | 28-12-07 | 17:57

En toch mis ik die Irakese minister van informatie nog wel eens. Dat waren nog eens mooie tijden.

Juan Queso | 28-12-07 | 17:52

Geinig, maar dit genep gebeurt denk ik wel vaker. Dingen zoals rellen (in Israël bv), nasleep van aardbevingen ed. zijn toch altijd weer hetzelfde, daar gaan ze heus niet elke keer weer nieuwe beeldjes voor schieten.

henkiedenkiedenkie | 28-12-07 | 17:48

Die stond gisteravond naast mij aan de bar. Hij stond ook een beetje zoals op de eerste foto: "Bier!" Riep ie. Daarna stak ie ook twee vingers op: "Oh nee, doe maar twee bier." Met drie vingers:"Nee, ik moet drie bier!" En toen begon ie te schreeuwen dat ie altijd overal gevolgd wordt als ie ergens bier wil bestellen. Wel een aardige man verder.

OneandOnly | 28-12-07 | 17:44

MAXIMO 28-12-07 @ 15:01
hadden ze zeker homo geschreeuwd. dat is erom vragen

LibertasSimplex | 28-12-07 | 17:36

Ik zeg 1 boze israeli die eventjes zijn werk als soldaat doet en dit soort aandachtstrekkerts zijn historie.

Captain Diehard | 28-12-07 | 17:26

Dat is die ober van Falty Towers

Pannie | 28-12-07 | 17:17

azijnseikerT 28-12-07 @ 17:12
Met één subtiel verschil en dat is dat wij de humor van zo'n tegenaktie inzien. Ik zou mij beschijten van het lachen bij zo'n tegendemo in ieder geval.

Bigi Bana Boy | 28-12-07 | 17:16

ik zou zweren dat tie in het weekend staat bij te klussen bij de shoarma tent op de Voorstraat.

kutchris | 28-12-07 | 17:16

Aan de andere kant is deze Palestijnse rage boy wel een soort jongere Charles Bronson. Ik bedoel een goeie kop heeft hij wel voor dit werk, dat moet je hem nageven. Die pica waarbij hij bijna zijn vuist in die koshere soldaat zijn porum plant is toch wel cool. Hij lijtk wel cojones te hebben.

Bigi Bana Boy | 28-12-07 | 17:14

Inderdaad, ons verlagen tot hetzelfde niveau. Fight the Power of zoiets.

azijnseikerT | 28-12-07 | 17:12

Ik heb het al eens eerder gezegd, maar het wordt tijd voor een Christian rage boy. Botte, heb jij een beetje de kop er voor om hysterisch te schreeuwen ?
Het is dat negers niet zo geschikt zijn als symbool voor het Westen want
anders deed ik het zelf wel. Verder stel ik voor om bij het minste geringste incident met z'n alleen hysterisch en uitzinnig van woede te gaan staan schreeuwen bij ambassades van Islamitische landen en daarbij het hele repetoire uit de kast te trekken. Je weet wel, vlag-, boek- en popverbrandingen, schreeuwen om onthoofdingen. Het hele islamitsiche repetoire zeg maar. Fight fire with fire zou ik willen zeggen.

Bigi Bana Boy | 28-12-07 | 17:09

@ noorderling

Dat lastig vallen van buren viel wel mee hoor. Vooral wat ze op economisch gebied presteerden viel op. Maar het belangrijkst is natuurlijk dat er in de arabische wereld geen niet-islamitisch land mag zijn. Eens islamitisch dan ook altijd islamitisch. (Geldt by the way ook voor andalusie) Dat multi-culti kennen ze daar nog niet. Logisch ook voor mensen voor wie een achterneef eigenlijk al niet meer iemand is die je tot je medemensen rekent. Nee liever met een volle neef getrouwd, dan weet je waar je aan toe bent. Oef dit is geloof een beetje off-topic. Maar ik zie het verband toch nog wel. Jij ook?

alwayslearning | 28-12-07 | 17:03

Mooi geshopt jongens, alles is een Hoax ook 9/11. De twin towers staan er gewoon nog.

OlympianMaster | 28-12-07 | 16:56

Is dit nou niet precies hetzelfde als bij een Pyromaan???
Daar blijft de dader ook altijd kijken hoe het afloopt!!!!

Thorin | 28-12-07 | 16:54

@ noordeling

Get your facts straight. Amerika heeft geen poot uitgestoken, pasna 67 kwam de amerikaanse steun op gang. Nee Israel is een self-made country waar heel wat landen een puntje aan kunnen zuigen.

Kniftig | 28-12-07 | 16:54

Wedden dat je nog 10 van dit soort figuren vind als je een beetje zoekt!

Kniftig | 28-12-07 | 16:52

Vraag niet wat je land voor je kan doen, vraag wat jij voor je land kan doen!
-jfk-

Dephne Dackers | 28-12-07 | 16:51

och ja, relatief onschuldig. er zijn ook palestijnen die het anders doen.

rjochtrêgich | 28-12-07 | 16:46

Waarom zou het daar anders werken dan dat het hier doet?

Mossel | 28-12-07 | 16:39

Is die ook te boeken voor feesjes en partijen????

Prof. Dr. Paardekuth | 28-12-07 | 16:30

@alwayslearning 28-12-07 @ 15:57
Israeliërs bestaan ook niet. Het zijn gewoon Joden die eerst op voorspraak van een of andere leiperd het land op de filistijnen hebben veroverd. Maar ze vonder er kennelijk niks aan en liepen weg naar alle werelddelen. Opgestaan plaats vergaan zou je denken. Maar nee hoor, toen moest zonodig, op gezag van een oud boekje en de VS, het zootje weer terug. En begonnen ze weer al hun buren lastig te vallen met religies gezwets en agressie in naam van.

noorderling | 28-12-07 | 16:22

"COEBERGH!!!!"

Shalome | 28-12-07 | 16:22

Die amerikanen hebben een team van hollywood scenario-schrijvers om de pers tijdens oorlogen af te leiden. De palestijnen / libanezen hebben hem. Is ook wat waard

fiorie | 28-12-07 | 16:16

@ carlos
Stoer man!
wauw! Zelf bedacht tijdens de kerst?

derechtsesocialist | 28-12-07 | 16:12

Vinden jullie hem ook op Hitler lijken als ie schreeuwt?

geintegreerde allo | 28-12-07 | 16:11

ik wordt wel flink misselijk van dat Green Helmet mannetje... gatverdamme het zal je kind maar zijn.

Lebowski Achiever | 28-12-07 | 16:05

Gotthard 28-12-07 @ 15:37
lol
.
"stam beeld"
Stolker 28-12-07 @ 15:53
Hoe kom je er op! Nattebever zal hier waarschijnlijk niet over te spreken zijn. Ik vind het in ieder geval geweldig.

Jeremia | 28-12-07 | 15:57

Palastijnen bestaan helemaal niet. Zijn gewoon arabieren die daar woonden toen israel mot kreeg met al zijn buren en die daarna iets verderop op een kluitje zijn gaan wonen en verder heel arabierisch zijn gaan doen en daarom nu met heel veel zijn. Maar ja als er geen palestijnen zijn dan is er ook geen probleem waar de grote en kleine satan de schuld van kunnen krijgen en daarom zijn er palestijnen. En daarom subsideert de EU dat heel royaal. Hoeveel kreeg de vrouw van arafat, die in parijs woonde ook alweer van haar ari. Was het niet 200 miljoen euri per jaar.

alwayslearning | 28-12-07 | 15:57

Geen kragtiger wapen dan propaganda.

widtvoet... | 28-12-07 | 15:54

ALLAH AKBAR!!! = KUST MIJN KLOTEN!!!

carlos klik | 28-12-07 | 15:54

Zelfde als bij dat stam beeld van Sadam.. Ook mooi geregisseerd :P

Stolker | 28-12-07 | 15:53

een protestant

Papa is er niet meer | 28-12-07 | 15:52

Zet een camera neer en op die plaats ,waar het voorheen rustig was, beginnen er rellen.
Alles mooi geregisseerd.
En zo worden de mensen belazerd.

Bijstandtrekker | 28-12-07 | 15:51

vraagt die nou de hele tijd om 3 bier?

pinkindian | 28-12-07 | 15:51

Jeremia 28-12-07 @ 15:10

Deze subsidiering zou me inderdaad niets verbazen (even kijkend naar Sjonnie's reactie).

Fred V | 28-12-07 | 15:48

Goede acteur.

Fred V | 28-12-07 | 15:45

Leuke shirts heeft die man trouwens aan. Hebben ze daar ook een Zeeman?

VanFrikschoten | 28-12-07 | 15:41

Ze lijke allemaal op elkaar die negerts.

Kennie Die | 28-12-07 | 15:41

Boeroepsboeroeper.

Hutspotentieel | 28-12-07 | 15:41

@ Jeremia 28-12-07 @ 15:31
Die andere joodse jongetjes staan heel rustig in zijn billen te knijpen, daarom...

Gotthard | 28-12-07 | 15:37

Whatever works.
sjonnie 28-12-07 @ 15:30
Bravo! Kijk dit is nu een antwoord dat eerlijk is. Jij bent een activist of in ieder geval een sympathisant die er een warm voorstander van is om de domme massa te bespelen! Of om Saidfred te citeren: "bewuste policor propaganda leugenpartijtjes dus om het domme klootjesvolk een oor aan te naaien'.

Jeremia | 28-12-07 | 15:36

Wat een moeimaker is die vent. Achterlijke beroepsprotesteerder!!

Sulfuric-Acid | 28-12-07 | 15:32

Gotthard 28-12-07 @ 15:29
Er is een duidelijk verschil. Die andere joodse jongetjes staan allemaal rustig te wachten terwijl het bij die pallies altijd één grote klerezooi is.

Jeremia | 28-12-07 | 15:31

Whatever works. Het is tijd voor een dikke boycot van dat judeo-fascistische landje.

sjonnie | 28-12-07 | 15:30

this is sparta!... o nee toch niet

HendrikIdoPapendordt | 28-12-07 | 15:30

ga toch fietsen

Ploegschaar | 28-12-07 | 15:26

@MAXIMO 28-12-07 @ 15:01,
weer 2 Israeli's vermoord vandaag, maar daar lezen we natuurlijk niks over MAXIMO
En het zijn trouwens Israeli's ouwe anti-semiet, er staat nergens dat het joden zijn.
Wel het woord Palestijn in de bek nemen, maar Israeli kan er weer niet af,
doorzichtig.
www.haaretz.com/hasen/spages/939443.ht...

vander F | 28-12-07 | 15:25

maar goed dat die ME een anti-knoflookluchtscherm heeft...

Multikuli | 28-12-07 | 15:18

buiten deze stumper die hoernalisten helpt bij het maken van de gewenste stemmige propaganda-pica's was greenhelmetman ronduit een misselijkmakende randdebiel die letterlijk over lijken ging.
Conny Mus laat zich vaker ontvallen dat hij het bewust niet teveel aandikt omdat ie anders teveel kritiek zou krijgen.
bewuste policor propaganda leugenpartijtjes dus om het domme klootjesvolk een oor aan te naaien.

saidfred | 28-12-07 | 15:18

Goh, dat ze die vent zo lang door laten brullen. Die had allang volledig tot frut geslagen moeten zijn door wat overijverige oproerpliesies.

Tobus | 28-12-07 | 15:17

@ Jeremia 28-12-07 @ 15:10

Haha, ook een goeie! A. Mollahbelt met dat afrokapsel uit 't jaar nul als raging boerkabom.

wopper | 28-12-07 | 15:16

Alle Falasteinen zijn oplichters. Janken op elke hoek, en ondertussen hun eigen kinderen en andere randdebielen zelfmoordaanslagen laten plegen, terwijl de gehele aravieze wereld toekijkt en het wel goed vindt zonder ook maar een vinger uit te steken.
Misbaksels.

mokum | 28-12-07 | 15:12

Ergen in 2008 kunnen we zeggen "gelukkig hebben we de foto's nog"

Mastermattie | 28-12-07 | 15:12

lol @vander F 28-12-07 @ 14:59

Deze kende ik nog niet,maar ziet er ook fraai uit ja.

DANNY3960 | 28-12-07 | 15:12

brutus68 28-12-07 @ 15:04
mwah.. denk dat hij qua werk de komende decennia nog wel gebeiteld zit daar.

madakantognie?! | 28-12-07 | 15:12

maar wanneer komt Rage Woman nou eens?
wopper 28-12-07 @ 15:02
Je bedoelt Anja Vuilnisbelt of toch die zwarte weduwe die nog steeds onder ons is (Ggggrrretta)?
brutus68 28-12-07 @ 15:04
Zo'n beroepsdemonstrant zou best wel eens gesubsidieerd kunnen worden door een organisatie als de internationale socialisten. Of door een geschifte saoedische sheik, de regering van Syrië, Iran enz.

Jeremia | 28-12-07 | 15:10

Zwager van Anja Meulenbelt?

Conan de Rabarber | 28-12-07 | 15:10

@ HoerenSloep 28-12-07 @ 15:04
Precies. Diep triest wordt je als je dat boek leest. Mede daardoor krijg je steeds meer het idee, als jullie het nou lokaal effe lekker uitzoeken allemaal, dan hoef ik alleen het eindresultaat over een tiental jaar nog maar te horen.

Days-Of-Wild | 28-12-07 | 15:08

Zolang ie het maar bij schreeuwen en boeroepen laat, vind ik het prima. Vraag me dan wel weer af waar zo'n vogel van leeft, meestal hebben dit soort lieden een kinderschare waar je u tegen zegt, en betaald demonstrant lijkt me toch een vrij onzeker bestaan...

brutus68 | 28-12-07 | 15:04

"Het zijn net mensen." van Joris -Zomergasten- Luyendijk. Gaat over zulke taferelen. Best wel lachuh, als het niet zo triest zou zijn.

HoerenSloep | 28-12-07 | 15:04

Nep-nieuws is ook nieuws.

De God van Empel | 28-12-07 | 15:03

@Maximo: Kudt voor die Palestijnen zeg!

Fleauxe | 28-12-07 | 15:02

Mwah, da's Hamzah, de broer van Khalid, de eenbenige echtgenoot van Mollahbelt, volgens de famielje een josti-acteur betaald door de Mossad.
Lollig.. maar wanneer komt Rage Woman nou eens?

wopper | 28-12-07 | 15:02

Vandaag weer 6 Palestijnen gedood door joden, lees ik hier natuurlijk niets over, Hoxha.
Geen wonder dus dat sommige mensen meer dan eens boos demonstreren voor de juiste zaak aangezien de joodse bezetting en onderdrukking nog steeds een feit is.

MAXIMO | 28-12-07 | 15:01

Google maar eens op pallywood youtube,
nog veel fraaiere beroeps boeroepers, beroepsgewonden en zelfs beroeps lijken.

vander F | 28-12-07 | 14:59

Qua marketing is het natuurlijk perfect.

*steekt sigaar op en denkt diep na*

DANNY3960 | 28-12-07 | 14:56

Ach, laat hem lekker zijn hobby beoefenen. Als ie zijn huiswerk maar af heeft.

niet voor de hond | 28-12-07 | 14:55

-weggejorist-

KaKeL Kees | 28-12-07 | 14:54

ZO! Gemanipuleerde media door palestijnen! Dat moet op geenstijl, want zie je wel! De joden zijn gewoon goed man!

derechtsesocialist | 28-12-07 | 14:52

Stijlloos boeroep advies:
Dat haar niet strak achterover in de Hema-gel zetten maar net als op de eerste foto een beetje nonchalant losjes. Zo'n meezwiepende lok straalt ook meer drama uit...

VanFrikschoten | 28-12-07 | 14:52

Er zullen altijd slechtgeinformeerde nieuwslezers/kijkers zijn, die daar met beide poten instinken.

pbuh | 28-12-07 | 14:51

nou en,... Philip Freriks zien we ook bijna elke avond op tv,..... zeggen we toch ook nix van,........... ;)

@xel | 28-12-07 | 14:51

hahaha pic eens goed bekeken, komisch tafereel de nieuwe Borat?.

willempie84 | 28-12-07 | 14:50

lol

uchman | 28-12-07 | 14:50

Tis daar vooral een mediaoorlog, dus best slim om de grootste toneelspelers in kaart te brengen.
Deze is in ieder geval niet zo gevaarlijk voor palestijnse kindjes als collega greenhelmet.

Jan Passant | 28-12-07 | 14:50

Kom er maar in Gretta, Driss van Agt, Mocro4life, Moslim4ever, Volksmenner en andere figuren die onder het mom van de liefde voor het Palestijnse 'volk' hun jodenhaat proberen te verbergen.

Jeremia | 28-12-07 | 14:49

Het is toch inmiddels een feit van algemene bekendheid dat die "massale woedeuitbarstingen" in het Midden-Oosten georkestreerd zijn, veelal door de staat. Vaak wordt er zelfs voor betaald.

Elegast | 28-12-07 | 14:48

Green wie?...... ik ken hem niet.

willempie84 | 28-12-07 | 14:48

Pallywood ja.

Ik heb zin om op z'n snor te schijten

PiraatMan | 28-12-07 | 14:47

@ His Goofness 28-12-07 @ 14:45: Je voelt hem al aankomen, Hoeveel schepjes suiker wil je in je kopje thee ;)

Burgerlijke ongehoor | 28-12-07 | 14:47

Tjeetje, als we de berichtgeving al niet kunnen vertrouwen. Kga wel zelf kijken de volgende keer.

Mr. Hu | 28-12-07 | 14:46

All the world is a stage and men and women are merely players
-Shakespeare

koetjeboe | 28-12-07 | 14:45

Hmmm... Kan het niet zo zijn dat de beste man gewoon heel erg achter zijn eigen punt staat? En overal zijn stem wil doen laten gelden? Hart heeft voor de zaak? Palestina weer op de kaart wil zetten? Zoiets? Of klink ik nou heel erg Marijnissen/Cohen?

His Goofness | 28-12-07 | 14:45

Ik zie het al, wel een grote bek maar geen zelfmoordaanslag ! Watje !

Burgerlijke ongehoor | 28-12-07 | 14:45

Dat GS al een foto heeft van 7 december 2008 is wel stijlloos ja.

-edit: GS is omnipresent -

Zwerrever | 28-12-07 | 14:45

On your old tricks again Hoxha! (.. and on the Israel payroll again aswell!)

hendrik jan langer34 | 28-12-07 | 14:44

Palestijnen zijn net chinezen. Ze lijken allemaal op elkaar.

steven paul | 28-12-07 | 14:44

Die pica met onze Boze Paki Baardman heeft toch meer swoeng.

beffje | 28-12-07 | 14:43

Heee, nieuw beroep. Misschien dat het CWI daar boeroepers kan datacheren. Ben je toch mooi uit de bijstand.

bijtertje1001 | 28-12-07 | 14:43

GEENSTIJL radio is chilll :) ff tussendoor!! does een pol!

Geenstyl | 28-12-07 | 14:43

De Palestijnse Danny Trejo :)
Hij zal wel denken: die Mexicaan klimt van roofovervaller op tot topacteur, dat kan ik ook...

Captain Pervert | 28-12-07 | 14:41

Tsja, en zo word je door links Nederland genept en als makke schapen naar de slachterij gebracht, de beweegredenen zijn duister en obscuur.

MrFancyPants | 28-12-07 | 14:41

doe mijn dan toch maar dat witte paard tegen die donkere wolken, da's pas een goeie nepfoto, van die paarden van dit jaar die op een eilandje stonden....

DasDude | 28-12-07 | 14:41

De term pallywood is er niet voor niks. Meester bedriegers en leugenaars.

Dr.Bob | 28-12-07 | 14:41

Het is al heel lang bekend dat die "confrontaties" op bepaalde plekken plaatsvinden, zodat de pers mooie plaatjes kan schieten. Zodra die mooie plaatjes geschoten zijn, gaat ieeder weer zijns weegs.

Horror Skopie | 28-12-07 | 14:40

ga toch thee drinken

jepperaar | 28-12-07 | 14:39

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl