Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Gezocht redacteuren GeenStijl (m/<s>v</s>)

fleischbaumstaatklaar.jpgGoedemoggel, een sproetje van GeenStijl. Wij zoeken namelijk op korte termijn een aantal nieuwe tekstverwerkers voor ons volstrekt onethisch opererende weplok. Vereisten? Een scherpe pen en een indrukwekkend netwerk. Daar wij met beide benen in de samenleving staan, gaat de voorkeur deze keer uit naar een Arabier. Een neger hebben we al, evenals homoos, heao-lullen en Friezen. Alleen vrouwen komen er niet in, want die maken alles kapodt. Wat wij bieden is een prettige werkomgeving (wanneer Rutger tenminste op reportage is) een bureau en een salaris. Daarnaast krijgen werknemers een onbeperkte toegang tot onze geheime sectie van Dumpert. Iets wat niet in geld is uit te drukken. Rest ons nog te zeggen dat u dient te beschikken over het ethisch besef van een pinda. Wie aan bovengenoemde eisen denkt te voldoen kan een mailtje sturen naar onze afdeling human resources met als onderwerp: “ja, ik heb het ethisch besef van een pinda.” Een ETHISCHE TEST behoort tot de selectieprocedure. Gaarne de 30 vragen naar waarheid beantwoorden en wellicht bent u: The One.

Reaguursels

Inloggen

Kouwes is gewoon die nieuwe redacteur, alleen nog ff leren normaal schrijven doen.

G5 | 08-12-07 | 13:07

Hahahaha! Wie waren er nog meer humorloze zure lullen (oid)? Nou?..!
Ik rook geen shag, kijk wel vpro, drink altijd bier en wordt ZEKER, herhaal: ZEKER niet geil van Vlairy Polak. Dan word ik nog liever heaumeau! Zal dan helaas mijn leasecontractje uit moeten zitten en dus niet goed betaald halve waarheden mogen publiceren. Volgende week dus maar naar hilversum karren en kijken of ik daar nog wat research voor Pauw & Witteman mag doen.

kutopdirk | 07-12-07 | 16:29

UW UITSLAG: Gezocht: redacteuren GeenStijl (m/v)

U bent een zure humorloze lamlul, die Vrij Nederland leest en naar de VPRO Radio luistert. Een shagrokende Oerol-bezoeker met rodewijntanden en een abo op de Azijnbode. Kortom; we hoeven u niet. Val maar lekker dood, ga solliciteren op het MediaPark (vragen naar Chris Kijne) en trek u af op Clairy Polak. Wij wensen u veel succes met uw carriere in de oude journalistiek, en als u later dan een hypocriete schnabbelende dagvoorzitter bent geworden, fakkelen we u wel weer eens af. Uw cv kan naar Hans Laroes. Wij willen u nooit meer zien. Dag drol.

Nou moe !

ass in the lab | 07-12-07 | 13:14

Ik emigreer nog liever naar Limburg, dan treurig te eindigen op de GS redactie.
-
Brrr.

A. Hilter | 07-12-07 | 13:11

@Fleishbaum... "Een neger hebben we al"... Edit: Your wife has one, not you!

undutchable | 07-12-07 | 10:18

Seau, de verplichte sollicitatie -inclusief afwijzing- voor de maand december gedaan. Hartstikke bedankt Fleisch, ik ga maar eens richting sportschool.

Mout van Amstel | 07-12-07 | 09:35

Oh je kunt 'm dus ook echt invullen?? Dat jullie daar tijd voor hebben...

Steylleaux | 07-12-07 | 01:52

Wat schuift het om deze creatieve bloedworst los te laten op je website?

Mr_Pikibelly | 07-12-07 | 00:53

@E-cards 07-12-07
Als je alle 30 goed had, heb je dus gelogen dat je voor een goed verhaal wel duft te liegen. En dat kan niet.
De a.s redacteur is per definitie een zure humorloze lamlul.

VVD | 07-12-07 | 00:51

@ koerbach
tsja als ik zover weg zou wonen zou ik ook aan het wit gaan... dus .... succes met je neus schotje dan maar,

sijtje boes | 07-12-07 | 00:16

Heibeltje 06-12-07 @ 22:37

En je zou zo'n goede kans maken, met je 'weleens waar', Jammer. Als je geen vrouw was geweest...

Nonnes | 07-12-07 | 00:11

Goeie test! Je hoeft er slechts 30 van de 30 goed te hebben. Dat noem ik nu eens oprechte tolerantie.

E-cards | 07-12-07 | 00:10

ik wil niet, kudt

zaqje | 06-12-07 | 23:21

Dat is balen.. Ben weleens waar Arabisch maar Allah maakte me een vrouw. :-p Wat nu?

Heibeltje | 06-12-07 | 22:37

Ik ik rook shag, jammeerrr.

Terreurbv_Fu | 06-12-07 | 22:02

x De redacteur komt het recht op vrije nieuwsgaring toe. Hij brengt het nieuws waarheidsgetrouw, onafhankelijk, fair en met open vizier.

x De redacteur brengt in de berichtgeving een duidelijk onderscheid aan tussen feiten, beweringen en meningen.


x De redacteur beschouwt een deugdelijke publieke nieuwsvoorziening als maatschappelijk belang van de eerste orde. Bij het doorgeven van nieuws handelt hij waarheidsgetrouw. Hij neemt de werkelijkheid zoals hij die aantreft en waarneemt als uitgangspunt.

x De redacteur gaat zorgvuldig en integer te werk en geeft daarvan ook blijk in zijn berichtgeving door verantwoording af te leggen over zijn journalistieke methoden.

x In zijn berichtgeving baseert de verslaggever zich alleen op zijn eigen waarneming of op bronnen die hem bekend zijn of die hij betrouwbaar acht.

x De verslaggever vermijdt eenzijdige, tendentieuze berichtgeving.

x De verslaggever controleert de feiten in zijn berichtgeving en maakt die feiten waar mogelijk controleerbaar.

x Bij het bewerken van nieuws, in tekst, geluid, beeld of combinaties daarvan (infografieken, animaties) maakt de journalist duidelijk waaruit zijn bewerking bestond.


x De verslaggever die in zijn berichtgeving fictieve elementen verwerkt, door namen van betrokkenen te wijzigen of feiten te dramatiseren, legt daarvan telkens rekenschap af.

x Zie hier de essentie van GeenStijl

x De verslaggever die verwijst naar informatie van derden, door een ander medium als bron te noemen of door het aanbrengen van een hyperlink, doet dat openlijk en royaal, maar is daarmee niet per se verantwoordelijk voor de inhoud van de onderliggende informatie.

x De verslaggever verricht zijn werk in onafhankelijkheid en vermijdt (de schijn van) belangenverstrengeling.

x De verslaggever zal, indien hij gebonden is aan enige politieke partij, belangenvereniging of bedrijf anders dan de uitgever van zijn eigen medium, daarvan in zijn berichtgeving telkens rekenschap geven indien dat voor de beoordeling van het bericht relevant is.

x De verslaggever maakt geen misbruik van zijn positie.

x De verslaggever neemt geen materi&#65533;le of immateri&#65533;le vergoedingen aan die bedoeld zijn berichtgeving te be&#65533;nvloeden, te bevorderen of tegen te gaan.

x Bij het verzamelen, selecteren en bewerken van nieuws gaat de verslaggever fair te werk.

x De verslaggever beschermt bronnen aan wie hij vertrouwelijkheid heeft toegezegd.

x Het zoeken naar hoor en wederhoor is een journalistiek basisprincipe. In het bijzonder bij het publiceren van beschuldigingen of verdachtmakingen aan het adres van een persoon of organisatie, past de journalist wederhoor toe. De beschuldigde krijgt voldoende gelegenheid, liefst in dezelfde publicatie en zonder onredelijke tijdsdruk, te reageren op de aantijging.

x De journalist zal de privacy van personen niet verder aantasten dan in het kader van een open berichtgeving noodzakelijk is.

x Goh, televisie en kranten worden straks helemaal saai. Een goede reden uw abonnement, voor zover u er nog een had, op te zeggen. Driemaal daags GeenStijl en u bent op de hoogte.

x De verslaggever gebruikt persoonlijke documenten wanneer deze nieuwswaardig zijn.

x De journalist van wie blijkt dat hij een onjuist bericht heeft gepubliceerd, zal een schadelijke onnauwkeurigheid, gevraagd of ongevraagd, op zo kort mogelijke termijn op royale wijze corrigeren.

x De verslaggever verzamelt, selecteert en publiceert het nieuws zonder zich te verschuilen achter een andere dan zijn eigen identiteit.

x Wat is er mis met verborgen camera's?

x De verslaggever lokt geen incidenten uit met de bedoeling nieuws te cre&#65533;ren of er een misstand mee te illustreren.

x De verslaggever neemt niet anoniem of onder pseudoniem deel aan discussies, op internet of in andere media indien er raakvlakken tussen zijn gewone berichtgeving en zijn bijdragen aan die discussies.

x De verslaggever steelt geen informatie en betaalt niet voor gestolen informatie.

x De verslaggever maakt geen gebruik van onrechtmatig door derden verkregen informatie, tenzij met publicatie daarvan een groot maatschappelijk belang is gediend.

x De journalist die zich baseert op anonieme bronnen moet aannemelijk maken dat zijn bronnen betrouwbaar zijn, de informatie niet op andere wijze kon worden verkregen en hij die zo goed mogelijk elders heeft geverifieerd.

Dr Doom | 06-12-07 | 22:00

Ik ben vrouw en wil toch in aanmerking komen. Ik beloof dat ik echt mijn best zal doen om deze keer niets kapot te maken !

clara de k. | 06-12-07 | 21:46

@ bloedjelink 06-12-07 @ 16:19

Deze moet 't worden, @ redactie, dat voel ik aan m'n Balinese water.
Dit creatuur heeft de ballen van een vent en de intelligentie van een real dame.
Helaas zal dit wezen jullie overvleugelen in creativiteit, schrijfkunst, pathos, belezenheid en mededogen.. kortom, dit is een beest van een redacteur waarbij jullie verbleken als roze watjes.

wopper | 06-12-07 | 21:44

behoort vergoeding van bordeelbezoek ook tot de secundaire arbeidsvoorwaarden?

Machteld van vlaanderen is wel wat voor jullie. Ze combineert het uiterlijk met het uiterlijk en moet het erg hebben van haar uiterlijk. En zoals het speekwoord luid: het gaat om het uiterlijk.
Daarnaast heeft ze een zeer goed ontwikkeld uiterlijk, tevens heeft ze een zeer genuanceerd uiterlijk.
Aannemen op inhoud zeg ik...

firecow | 06-12-07 | 21:23

GS moet in tegenstelling tot de SGP aangepakt worden voor vrouwendiscriminatie. hehehe

Fred V | 06-12-07 | 21:01

altijd kudt die geenstijl.fr site:

VOTRE RÉSULTAT : Recherché : redacteuren style aucun (m/v) vous êtes un lamlul dénué d'humour aigre qui lit les Pays-Bas libres et le VPRO radio écoute. Oerol-bezoeker shagrokende avec rodewijntanden et un abo sur le Azijnbode. Bref ; nous ne vous devons pas. La chute mais bonnement mort, descends postuler sur le parc de médium (demandes de Chris Kijne) et le trait vous sur Clairy le polak. Nous souhaitons vous beaucoup de succès avec votre carriere dans le vieux journalisme, et si vous êtes devenus plus tard qu'un président de jour se faisant des à-côtés hypocrite, fakkelen nous vous bien encore une fois . Votre CV peut vers Hans Laroes. Nous ne voulons voir vous jamais plus. Jour le drol.

SCHEIT Reigah | 06-12-07 | 20:47

Herstel, DOE eens geld geven!

sr69 | 06-12-07 | 20:11

Haha... werken voor een salaris? Iek ies moe.... geef es geld...

sr69 | 06-12-07 | 20:11

@redactie,
Begrijp ik nou dat er een brada op de burelen aanwezig is (werken wil ik niet meteen suggeren ...) ?

Bigi Bana Boy | 06-12-07 | 20:05

Elisabeth2 06-12-07 @ 18:58
Ga eens effe bij Fuckje op de bank zitten. Jullie maken geen kans bij de 'club'

miko | 06-12-07 | 19:51

Kijk wel uit. Ik heb niet de zaak verkocht om als loonslaaf te gaan op een of ander suf kantoortje.

miko | 06-12-07 | 19:49

Laat ze maar's beginnen de server in't buitenland te plaatsen... Scheelt een hoop gezever

Aatje | 06-12-07 | 19:35

Gefeliciteerd. Alle dertig goed. U hebt de voorselectie succesvol doorstaan. Tests bewijzen het, u beschikt over een positieve grondhouding jegens de stijlloze journalistiek. Uiteraard zult u verder getest moeten worden, en ook zult u nog nader kennis moeten maken met een cursusje guerilla journalistiek tijdens onze winterbivak. Maar we geloven nu al in u. Voor meer informatie mag u mailen met redactie@geenstijl.nl Tot later, kanjer!

Niet zo moeilijk, de verkeerde antwoorden staan hier
www.denieuwereporter.nl/?p=1357

CoffeePatch | 06-12-07 | 19:30

"Alleen vrouwen komen er niet in, want die maken alles kapodt"
Discriminatie (in welke vorm dan ook) is niet toegestaan, ook niet in de sollicitatiefase.

Zowaar een gelegenheid voor een advocaat, een officier van justitie en de Commissie gelijke behandeling om nu een keertje wél succes te behalen in rechtszaak tegen GS.
Strafrechtelijke vervolging wegens overtreding van Wetboek van Strafrecht artikel 429quater en civielrechtelijk schadevergoeding wegens overtreding van Art 5 Algemene Wet Gelijke Behandeling AWGB.
Discriminatie (in welke vorm dan ook) is niet toegestaan, ook niet in de sollicitatiefase.

LoudAndProud | 06-12-07 | 19:28

Waarom doen steeds antwoorden van plek verwisselen als ik F5??? Doorgestoken kaart weer.

W_ou_T | 06-12-07 | 19:22

Geachte redaktie,

Hartelijk dank voor uw open invitatie. Gezien ik mijn noeste doch overbodige commentwerk regelmatig geannuleerd zag, zie ik bij dezen af van uw genereus aanbod. Desondanks blijf ik van mening dat er een groeimarkt is voor labiele praatjes.

Mvrgr.

VanFrikschoten | 06-12-07 | 19:14

"UW UITSLAG: Gezocht: redacteuren GeenStijl (m/v)
U bent een zure humorloze lamlul, die Vrij Nederland leest en naar de VPRO Radio luistert. Een shagrokende Oerol-bezoeker met rodewijntanden en een abo op de Azijnbode. Kortom; we hoeven u niet. Val maar lekker dood, ga solliciteren op het MediaPark (vragen naar Chris Kijne) en trek u af op Clairy Polak. Wij wensen u veel succes met uw carriere in de oude journalistiek, en als u later dan een hypocriete schnabbelende dagvoorzitter bent geworden, fakkelen we u wel weer eens af. Uw cv kan naar Hans Laroes. Wij willen u nooit meer zien. Dag drol."

Mwa, kan me er toch niet zo in vinden. Vind dit stukje geweldig leuk, dus humorloos?

Tobus | 06-12-07 | 19:14

Is lang geleden dat ik een drol genoemd werd. Ga het vlug nog eens invullen.

Elisabeth2 | 06-12-07 | 18:58

Even random met de ogen dicht invullen en zie hier het resultaat"
UW UITSLAG: Gezocht: redacteuren GeenStijl (m/v)

U bent een zure humorloze lamlul, die Vrij Nederland leest en naar de VPRO Radio luistert. Een shagrokende Oerol-bezoeker met rodewijntanden en een abo op de Azijnbode. Kortom; we hoeven u niet. Val maar lekker dood, ga solliciteren op het MediaPark (vragen naar Chris Kijne) en trek u af op Clairy Polak. Wij wensen u veel succes met uw carriere in de oude journalistiek, en als u later dan een hypocriete schnabbelende dagvoorzitter bent geworden, fakkelen we u wel weer eens af. Uw cv kan naar Hans Laroes. Wij willen u nooit meer zien. Dag drol.

ROFL

Gripzz | 06-12-07 | 18:53

@PrAn @16:58
Eager heeft een positieve, enigszins agressieve connotatie.
Gewillig is eerder een passief woord dat je zou kunnen associeren met overgave en slaafse kontlikkerij.
De slet die het verschil tussen d en dt niet kent en de benen maar lukraak ergens heen spreidT blijft op de onderste trede van de ladder neuken. Dat kan verder heel bevredigend zijn voor de betrokkenen en is wellicht ook voldoende voor iemand met een beperkt wensenpakket.

bloedjelink | 06-12-07 | 18:35

UW UITSLAG: Gezocht: redacteuren GeenStijl (m/v)

Gefeliciteerd. Alle dertig goed. U hebt de voorselectie succesvol doorstaan. Tests bewijzen het, u beschikt over een positieve grondhouding jegens de stijlloze journalistiek. Uiteraard zult u verder getest moeten worden, en ook zult u nog nader kennis moeten maken met een cursusje guerilla journalistiek tijdens onze winterbivak. Maar we geloven nu al in u. Voor meer informatie mag u mailen met redactie@geenstijl.nl Tot later, kanjer!

Muha. Nu nog even een leuk mailtje.

Takenu | 06-12-07 | 18:33

Ze willen mij hebben!
(maar ik wil niet, geen tijd..)

kermitthefrog | 06-12-07 | 18:32

Hoera ben een vrouw ;)

Nifelheim | 06-12-07 | 18:27

Heel raar, het is dat ik geen baan zoek en dus ook niet alles naar eer en geweten heb ingevuld; hoe kan het dan dat ik contakt mag opnemen met de redactie??
Toeval, of wordt oneerlijkheid echt beloond??

*misschien toch het overwegen waard*

piquant | 06-12-07 | 18:14

... moggool...

Rest In Privacy | 06-12-07 | 18:13

jammer, dan maar gewoon thuis zitten.

BravoBAT | 06-12-07 | 18:10

Mensen die meedoen afzeiken, leuke sport !

goodray | 06-12-07 | 18:08

Brusselmans, binnenkort carpoolen?

Dop | 06-12-07 | 18:06

@King of controversy 06-12-07 @ 14:51
Dat wilde ik 'm net ongezien nog even in zijn gezicht smeren i.v.m. een akkefietje van een aantal weken geleden, maar je was me voor...

VanFrikschoten | 06-12-07 | 18:06

alle 30 goed :)

Jan Passant | 06-12-07 | 18:05

Moet Mein Kampf naast je bed liggen? Of is dat te onethisch?

volksmenner | 06-12-07 | 18:02

Zoals dikr zei, doe is in de bron van de pagina kijken en de antwoorden van value 2 nemen -> Geleliciflopstaart. Omdat er maar van twee values is gebruik gemaakt, bestaan er ook maar twee antwoorden.

Inferi0r | 06-12-07 | 17:59

En je CV kan naar?

Robin Hood | 06-12-07 | 17:56

Harry Turtle 06-12-07 @ 13:37
-edit: Als jij een site als GS op 1 server kan draaien wil ik graag eens bij je langskomen-

U is welkom!
www.xs4all.nl/~paost712/poster2949228....

paost712 | 06-12-07 | 17:53

UW UITSLAG: Gezocht: redacteuren GeenStijl (m/v)

U bent een zure humorloze lamlul, die Vrij Nederland leest en naar de VPRO Radio luistert. Een shagrokende Oerol-bezoeker met rodewijntanden en een abo op de Azijnbode. Kortom; we hoeven u niet. Val maar lekker dood, ga solliciteren op het MediaPark (vragen naar Chris Kijne) en trek u af op Clairy Polak. Wij wensen u veel succes met uw carriere in de oude journalistiek, en als u later dan een hypocriete schnabbelende dagvoorzitter bent geworden, fakkelen we u wel weer eens af. Uw cv kan naar Hans Laroes. Wij willen u nooit meer zien. Dag drol.

aardt | 06-12-07 | 17:37

@Neon 17:07

Dat zijn ze eauk niet. Duh. Zie 14:53.

widtvoet... | 06-12-07 | 17:25

@mezelf
Nederland=Nederlands

Mark2007 | 06-12-07 | 17:24

Ik ben een Limburger.
Ik spreek geen woord Nederland.
Ik weet niet wat techniek is, laat staan internet of een computer.
Wanneer hoor ik of ik ben aangenomen?
(Deze tekst is vertaald door Google.)

Mark2007 | 06-12-07 | 17:24

UW UITSLAG: Gezocht: redacteuren GeenStijl (m/v)

U bent een zure humorloze lamlul, die Vrij Nederland leest en naar de VPRO Radio luistert. Een shagrokende Oerol-bezoeker met rodewijntanden en een abo op de Azijnbode. Kortom; we hoeven u niet. Val maar lekker dood, ga solliciteren op het MediaPark (vragen naar Chris Kijne) en trek u af op Clairy Polak. Wij wensen u veel succes met uw carriere in de oude journalistiek, en als u later dan een hypocriete schnabbelende dagvoorzitter bent geworden, fakkelen we u wel weer eens af. Uw cv kan naar Hans Laroes. Wij willen u nooit meer zien. Dag drol.
.
Dus, dan blijf ik maar reaguren he? Trouwens, wat is er mis met Vrij Nederland en Clairy Polak?! *probleem niet ziet*

BeunDeHaas | 06-12-07 | 17:23

Ik begrijp eigenlijk niet goed waarom mensen die slaafs zo'n testje gaan invullen ueberhaupt in beeld zijn voor een functie bij GS.

Neon | 06-12-07 | 17:07

Alleen vrouwen komen er niet in, want die maken alles kapodt.

Ik ruik een rechtzaakje............ :P

dolle mina | 06-12-07 | 17:05

bloedjelink 06-12-07 @ 16:50
eager = paarsbebroekte lullo die graag de zaak van zijn pa over wil nemen
gewillig = slettebak die graag haar benen spreid om te bereiken wat ze wil
Agree?

PrAn | 06-12-07 | 16:58

@PrAn @16:39
En nu nog het verschil tussen eager en gewillig uitvogelen en je bent er.
Mazzel.

bloedjelink | 06-12-07 | 16:50

Mijn nickname zegt genoeg.

In afwachting van uw afwijzing verblijf ik enzovoort bla bla. Recent werk van mij is nergens te lezen. Voor 0031 is het beter dat dat zo blijft.

P. Deauville | 06-12-07 | 16:45

Ik dat formulier banaal ingevuld en idd ik kom niet in aanmerking, wat een geluk. Ik kan slecht nee zeggen, namelijk.

Zo jammer! | 06-12-07 | 16:42

bloedjelink 06-12-07 @ 16:30

Brilletje? Lenzen will do. En die heb ik inderdaad nodig.
Mijn Prammen zijn niet mijn sterkste punt, alhoewel ik er inderdaad 2 bezit. Ik zal informeren in mijn vriendenkring wie er dyslectisch is. Wil je een aantal weten of een percentage... Je merkt het ik ben erg gewillig... Misschien ook een goede eigenschap om in aanmerking te komen? Maar dat laat ik aan anderen over.
Toedeloe.

PrAn | 06-12-07 | 16:39

U bent een zure humorloze lamlul ...... Dag drol.

. geschikt
. X ongeschikt

Steve0510 | 06-12-07 | 16:38

@PrAn @16:42
Je vrienden zijn wat leesblind?
Zo te lezen kun je zelf ook wel een brilletje gebruiken.
Als ik jou was veranderde ik mijn nick in PRAM of PRAMMEN. Je kans op een sollicitatiegesprek wordt ineens een cupmaat groter.
Niemand verlaat de GS clan.... althans niet vrijwillig. Er verdwijnt er wel eens eentje waar we nooit meer iets van horen.

bloedjelink | 06-12-07 | 16:30

Dieskrieminaazie..... Coolness.
Mijn vrienden vinden me vaak een vent in discuise. Mag ik dan wel solliteren? Etische quizen doe ik niet aan. Lokt te veel uit tot liegen.

P.S. Wie verlaat de GS clan dan eigenlijk?

PrAn | 06-12-07 | 16:24

Ik ben zo link als een looien deur en alleen daarom al geschikt voor de job.
Als je mij inhuurt kun je zwarte kip bedanken want dat werk doe ik er met links even bij.
Je moet mij wel apart in een kamertje zetten en af en toe een stuk rauw vlees naar binnen gooien. Op de kerstparty ben ik de eerste die de ballen in de boom hangt en verder doe ik niet moeilijk over seksuele intimidatie op het werk. Mijn netwerk bestaat uit invloedrijke heren en gearriveerde vrouwen.
Ik ben uiterlijk vrouw maar innerlijk gender in de war.

bloedjelink | 06-12-07 | 16:19

Beste redactie,

Ik zit momenteel in de regeling schuldsanering, echter ben ik wel verplicht af en toe te solliciteren. Uiteraard zou ik dat liever niet doen daar mijn leventje mij tot nu toe prima bevalt. Beetje bijklussen en ik heb een dusdanig inkomen dat ik toch lekker drie keer per jaar op vakantie kan(soms vier keer, en ik heb ook een Audi A6 2.3 6cil. Helaas niet op mijn eigen naam... maarja)
Nu heb ik altijd al stukjesschrijvert willen worden, ik lees iedere dag GS en NN. Nu wil ik graag van u weten of u mij ook zwart zou kunnen betalen? Naar ik aanneem heeft u hier wel begrip voor na het lezen van bovenstaande tekst. En dan vooral ook hoeveel het betaald?
Alvast bedankt voor de te nemen moeite.

Met vriendelijke groet en graag tot horens,

Geert W.

P.S. de naam Geert W. is niet mijn echte naam, dat u het even weet.

Geert W | 06-12-07 | 16:16

Vast werk is voor lutsers

captainobvious | 06-12-07 | 16:14

Mag een pinda-allergie voor ethiek ook?

Iko Nal | 06-12-07 | 16:13

biesboschbever 06-12-07 @ 15:50
Niet zo critisch, da's voor de vorm.

Zo jammer! | 06-12-07 | 16:12

Ethisch is zeau jaren tachtig.

azijnseikerT | 06-12-07 | 16:11

&#1606;&#1578;&#1610;&#1580;&#1577; &#1575;&#1604;&#1582;&#1575;&#1589; &#1576;&#1603; : &#1571;&#1585;&#1575;&#1583; : &#1575;&#1604;&#1605;&#1581;&#1585;&#1585;&#1610;&#1606; geenstijl (&#1605; / &#1578;)
&#1575;&#1606;&#1578; &#1589;&#1608;&#1585; humorloze lamlul &#1548; &#1607;&#1608;&#1604;&#1606;&#1583;&#1575; &#1575;&#1604;&#1580;&#1605;&#1593;&#1577; &#1610;&#1602;&#1585;&#1571; &#1608;&#1610;&#1587;&#1578;&#1605;&#1593; &#1575;&#1604;&#1609; vpro &#1575;&#1604;&#1575;&#1584;&#1575;&#1593;&#1577;. &#1571; shagrokende oerol &#1575;&#1604;&#1586;&#1608;&#1575;&#1585; &#1605;&#1593; rodewijntanden &#1608;&#1571;&#1581;&#1583; &#1575;&#1604;&#1587;&#1603;&#1575;&#1606; &#1575;&#1604;&#1571;&#1589;&#1604;&#1610;&#1610;&#1606; &#1593;&#1604;&#1609; azijnbode. &#1576;&#1575;&#1582;&#1578;&#1589;&#1575;&#1585; &#1548; &#1606;&#1581;&#1606; &#1576;&#1581;&#1575;&#1580;&#1577; &#1604;&#1603;&#1605;. &#1601;&#1575;&#1604; &#1575;&#1604;&#1605;&#1608;&#1578; &#1608;&#1604;&#1603;&#1606; tasty &#1548; &#1610;&#1585;&#1580;&#1609; &#1571;&#1606; &#1610;&#1578;&#1602;&#1583;&#1605; &#1604;&#1604;mediapark (&#1575;&#1604;&#1575;&#1587;&#1569;&#1604;&#1607; &#1575;&#1604;&#1609; &#1603;&#1585;&#1610;&#1587; kijne) &#1608;&#1575;&#1604;&#1575;&#1606;&#1587;&#1581;&#1575;&#1576; &#1601;&#1610; clairy polak. &#1608;&#1606;&#1578;&#1605;&#1606;&#1609; &#1604;&#1603;&#1605; &#1581;&#1592;&#1575; &#1587;&#1593;&#1610;&#1583;&#1575; &#1605;&#1593; &#1575;&#1604;&#1608;&#1592;&#1610;&#1601;&#1610; &#1575;&#1604;&#1582;&#1575;&#1589; &#1576;&#1603; &#1575;&#1604;&#1602;&#1583;&#1610;&#1605;&#1577; &#1601;&#1610; &#1575;&#1604;&#1589;&#1581;&#1575;&#1601;&#1577; &#1548; &#1608;&#1575;&#1584;&#1575; &#1603;&#1606;&#1578; &#1601;&#1610; &#1608;&#1602;&#1578; &#1604;&#1575;&#1581;&#1602; &#1605;&#1606; &#1570; &#1606;&#1601;&#1575;&#1602; schnabbelende dagvoorzitter &#1607;&#1610; &#1548; fakkelen &#1606;&#1602;&#1608;&#1605; &#1576;&#1607; &#1605;&#1585;&#1577; &#1571;&#1582;&#1585;&#1609;. &#1575;&#1587;&#1578;&#1574;&#1606;&#1575;&#1601; &#1575;&#1604;&#1582;&#1575;&#1589; &#1576;&#1603; &#1602;&#1583; &#1607;&#1575;&#1606;&#1586; laroes. &#1608;&#1606;&#1608;&#1583; &#1571;&#1606; &#1610;&#1606;&#1592;&#1585; &#1573;&#1604;&#1610;&#1607;&#1575; &#1605;&#1585;&#1577; &#1575;&#1582;&#1585;&#1609; &#1575;&#1576;&#1583;&#1575;. &#1575;&#1604;&#1610;&#1608;&#1605; turd.
&#1606;&#1578;&#1610;&#1580;&#1577; &#1575;&#1604;&#1582;&#1575;&#1589; &#1576;&#1603; : &#1571;&#1585;&#1575;&#1583; : &#1575;&#1604;&#1605;&#1581;&#1585;&#1585;&#1610;&#1606; geenstijl (&#1605; / &#1578;)
&#1575;&#1606;&#1578; &#1589;&#1608;&#1585; humorloze lamlul &#1548; &#1607;&#1608;&#1604;&#1606;&#1583;&#1575; &#1575;&#1604;&#1580;&#1605;&#1593;&#1577; &#1610;&#1602;&#1585;&#1571; &#1608;&#1610;&#1587;&#1578;&#1605;&#1593; &#1575;&#1604;&#1609; vpro &#1575;&#1604;&#1575;&#1584;&#1575;&#1593;&#1577;. &#1571; shagrokende oerol &#1575;&#1604;&#1586;&#1608;&#1575;&#1585; &#1605;&#1593; rodewijntanden &#1608;&#1571;&#1581;&#1583; &#1575;&#1604;&#1587;&#1603;&#1575;&#1606; &#1575;&#1604;&#1571;&#1589;&#1604;&#1610;&#1610;&#1606; &#1593;&#1604;&#1609; azijnbode. &#1576;&#1575;&#1582;&#1578;&#1589;&#1575;&#1585; &#1548; &#1606;&#1581;&#1606; &#1576;&#1581;&#1575;&#1580;&#1577; &#1604;&#1603;&#1605;. &#1601;&#1575;&#1604; &#1575;&#1604;&#1605;&#1608;&#1578; &#1608;&#1604;&#1603;&#1606; tasty &#1548; &#1610;&#1585;&#1580;&#1609; &#1571;&#1606; &#1610;&#1578;&#1602;&#1583;&#1605; &#1604;&#1604;mediapark (&#1575;&#1604;&#1575;&#1587;&#1569;&#1604;&#1607; &#1575;&#1604;&#1609; &#1603;&#1585;&#1610;&#1587; kijne) &#1608;&#1575;&#1604;&#1575;&#1606;&#1587;&#1581;&#1575;&#1576; &#1601;&#1610; clairy polak. &#1608;&#1606;&#1578;&#1605;&#1606;&#1609; &#1604;&#1603;&#1605; &#1581;&#1592;&#1575; &#1587;&#1593;&#1610;&#1583;&#1575; &#1605;&#1593; &#1575;&#1604;&#1608;&#1592;&#1610;&#1601;&#1610; &#1575;&#1604;&#1582;&#1575;&#1589; &#1576;&#1603; &#1575;&#1604;&#1602;&#1583;&#1610;&#1605;&#1577; &#1601;&#1610; &#1575;&#1604;&#1589;&#1581;&#1575;&#1601;&#1577; &#1548; &#1608;&#1575;&#1584;&#1575; &#1603;&#1606;&#1578; &#1601;&#1610; &#1608;&#1602;&#1578; &#1604;&#1575;&#1581;&#1602; &#1605;&#1606; &#1570; &#1606;&#1601;&#1575;&#1602; schnabbelende dagvoorzitter &#1607;&#1610; &#1548; fakkelen &#1606;&#1602;&#1608;&#1605; &#1576;&#1607; &#1605;&#1585;&#1577; &#1571;&#1582;&#1585;&#1609;. &#1575;&#1587;&#1578;&#1574;&#1606;&#1575;&#1601; &#1575;&#1604;&#1582;&#1575;&#1589; &#1576;&#1603; &#1602;&#1583; &#1607;&#1575;&#1606;&#1586; laroes. &#1608;&#1606;&#1608;&#1583; &#1571;&#1606; &#1610;&#1606;&#1592;&#1585; &#1573;&#1604;&#1610;&#1607;&#1575; &#1605;&#1585;&#1577; &#1575;&#1582;&#1585;&#1609; &#1575;&#1576;&#1583;&#1575;. &#1575;&#1604;&#1610;&#1608;&#1605; turd.

Ze zoeken dus geen nieuwe correspondent buitenland, zoveel is duidelijk!

gentle giant | 06-12-07 | 16:07

geintegreerde allo 06-12-07 @ 15:48:
Dude, je bent veel te goed geintegreerd... Je moet geen dingen vragen, je moet dingen eisen, en als je het niet krijgt dan noem je dat een gebrek aan respect. Succes!

GodHandKiller | 06-12-07 | 15:58

Misschien wel leuk om eentje aan te stellen die gewoon uit de voeten kan met Nederlands? Daar kan de rest zich dan mooi aan optrekken...

War On Errorism | 06-12-07 | 15:57

Kan je als je bij GS werken wel de hele dag F5-en?

ijsklont | 06-12-07 | 15:55

Ik wilde altijd dolgraag Geenstijl redacteur worden, totdat ik merkte daarvoor meer als 10 vragen te moeten invullen. Dat is me echt teveel moeite, dan maar vakken vullen bij de Makro.

GodHandKiller | 06-12-07 | 15:54

als vrouwen niet gewenst zijn (goed zo!), waarom staat er dan "Gezocht; redacteur m/v"?

biesboschbever | 06-12-07 | 15:50

Op naar de skietbaan, scope heeft een kleine afwijking naar links.

Zo jammer! | 06-12-07 | 15:49

Ik ben Turk, krijg ik geen positieve discriminatie?

geintegreerde allo | 06-12-07 | 15:48

Uit verveling zou ik deze job wel aannemen, opmerkelijk is dat het blijktbaar zo beroerd is dat ze je er zlefs voor willen betalen. helaas ben ik waarschijnlijk een te brave rechtse burger.

Zo jammer! | 06-12-07 | 15:47

U bent een zure humorloze lamlul, die Vrij Nederland leest en naar de VPRO Radio luistert. Een shagrokende Oerol-bezoeker met rodewijntanden en een abo op de Azijnbode. Kortom; we hoeven u niet. Val maar lekker dood, ga solliciteren op het MediaPark (vragen naar Chris Kijne) en trek u af op Clairy Polak. Wij wensen u veel succes met uw carriere in de oude journalistiek, en als u later dan een hypocriete schnabbelende dagvoorzitter bent geworden, fakkelen we u wel weer eens af. Uw cv kan naar Hans Laroes. Wij willen u nooit meer zien. Dag drol.

Heb ik dat, ga wel voor fuk schrijven.

de schopper | 06-12-07 | 15:45

Uberlol... Hie! lamloze etc...

Zuma | 06-12-07 | 15:41

@ mjfreaky 06-12-07 @ 15:31

Een vrouwelijke Kouwes...

ijsklont | 06-12-07 | 15:40

Herman Flipsen 06-12-07 @ 15:22
LOL.

Sikkeneur | 06-12-07 | 15:39

Ik ga puur voor de centen, en de linkse media betalen gewoon beter dan die paupers van GS. Kansloos dus.

dagrunge | 06-12-07 | 15:39

@ oakie 06-12-07 @ 15:26
Joh, wees niet zo'n zeikert.

Prikker | 06-12-07 | 15:34

eerst dacht ik niet zo'n interessant stukje in weze gezien we al loonslaaf zijn maar als echte vrouw zijnde ben ik nu natuurlijk verplicht om te reageren (a), grinnikt hinnekt rustig verder om deze geenstijl vrouwuitdetentlokactie helemaal in de roos geschoten dus bij deze mijn compliment aan de vrouwelijke schrijver lol.

mjfreaky | 06-12-07 | 15:31

Hé Fleish, ik ben een halfbloed Turk.
Daar is vast nog wel een subsidiepotje voor te vinden...

da wizard | 06-12-07 | 15:31

je moet geen vacatures openbaar maken gewoon vriendjes politiek en aan iemand geven die je liev vind

dragontje | 06-12-07 | 15:30

@ superjan 06-12-07 @ 15:26: Da's mijn stagiare ook en die moet ook gewoon slikken en der bek houden!

Burgerlijke ongehoor | 06-12-07 | 15:28

Djiezus
Joris, kun jij al die identieke copy-paste-plempsels-antwoord-uitslagen ff editten ?
M'n scroll-wieltje vertoont reuma verschijnselen.

oakie | 06-12-07 | 15:26

@burgerlijke ongehoor> Traag is anders hartstikke lief, talentvol en aantrekkelijk. dus ehh...

superjan | 06-12-07 | 15:26

@ van dal 06-12-07 @ 14:47
Mezelf?

Lidiaaaaaaaaaa | 06-12-07 | 15:25

Ik ben een zeeeeeeeeeeuuuwww

Larry King | 06-12-07 | 15:25

UW UITSLAG: Gezocht: redacteuren GeenStijl (m/v)

U bent een zure humorloze lamlul, die Vrij Nederland leest en naar de VPRO Radio luistert. Een shagrokende Oerol-bezoeker met rodewijntanden en een abo op de Azijnbode. Kortom; we hoeven u niet. Val maar lekker dood, ga solliciteren op het MediaPark (vragen naar Chris Kijne) en trek u af op Clairy Polak. Wij wensen u veel succes met uw carriere in de oude journalistiek, en als u later dan een hypocriete schnabbelende dagvoorzitter bent geworden, fakkelen we u wel weer eens af. Uw cv kan naar Hans Laroes. Wij willen u nooit meer zien. Dag drol.
---
En ik deed nog zo mijn best...

da wizard | 06-12-07 | 15:25

@ Traag: Ik denk dat onderstaande per ongeluk naar mij is gecommuniceerd, maar ben er 100% zeker van dat voor jou bedoelt is !
.
"U bent een zure humorloze lamlul, die Vrij Nederland leest en naar de VPRO Radio luistert. Een shagrokende Oerol-bezoeker met rodewijntanden en een abo op de Azijnbode. Kortom; we hoeven u niet. Val maar lekker dood, ga solliciteren op het MediaPark (vragen naar Chris Kijne) en trek u af op Clairy Polak. Wij wensen u veel succes met uw carriere in de oude journalistiek, en als u later dan een hypocriete schnabbelende dagvoorzitter bent geworden, fakkelen we u wel weer eens af. Uw cv kan naar Hans Laroes. Wij willen u nooit meer zien. Dag drol"

Burgerlijke ongehoor | 06-12-07 | 15:23

"gaat de voorkeur deze keer uit naar een Arabier"

Doe Mhajou eens een mailtje sturen dan, die is erg creatief met taal.

Herman Flipsen | 06-12-07 | 15:22

Iedereen krijgt dus hetzelfde antwoord. Jammer voor jullie jongens...

Kartoffelz | 06-12-07 | 15:20

Waar staan de antwoorden dan, Fleisch?

Maserati | 06-12-07 | 15:18

Ik denk dat ik, als hermafrodiet en dus aan zowel de "m" als de "v" optie vol-doend, een grotere kans maak, ondanks het feit dat ik ook wel eens communiceer met de diverse vlunken.

oakie | 06-12-07 | 15:17

@Mozak 06-12-07 @ 15:07 Hihi, dat denk JIJ.

Dikr | 06-12-07 | 15:17

@sijtje boes 06-12-07 @ 14:13:
't Is in 020 wat goedkoper als hier. En als hij op weg naar mij even langs Urk rijdt is het helemaal voor een prikkie. Daar is verder niks sneus aan.

koerbagh ® | 06-12-07 | 15:15

... je laat je natuurlijk liever niet kennen, maar toch: GRTVR!

waskuip-admiraal | 06-12-07 | 15:13

@pronto 06-12-07 @ 14:44
neehee zoals ik al zei "De Stad Utrecht". Misschien krijg ik binnenkort promotie en dan mag ik er ook folders bij doen.

overVecht | 06-12-07 | 15:13

@ijsklont> neen Lucas rectificeert wel degelijk.

superjan | 06-12-07 | 15:13

@Human Resources
Ja, ik heb het eighties besef van een pinda.

Horror Skopie | 06-12-07 | 15:11

@ Mozak 06-12-07 @ 15:07

Als je terugleest kan je zien dat er ook een andere uitkomst is, tijgernootje.

ijsklont | 06-12-07 | 15:10

[geert wilders modus aan] Als zelfs geenstijl arabieren gaat aannemen is dat het definitieve bewijs dat nederland overspoelt wordt door een tsunami van moslims! /[geert wilders modus uit]

steiler | 06-12-07 | 15:09

Wat een sufkudten zijn jullie zeg. De uitslag van de quiz is immer hetzelfde, wat je ook invult. Behalve een ethisch gehalte van een pinda, kennelijk ook de creativiteit van een kesjoe.

Mozak | 06-12-07 | 15:07

Lucasdelinkselul...
Als hij voor de test slaagt.

ijsklont | 06-12-07 | 15:01

ze willen me niet! Kan ik nu naar de EO

chop46 | 06-12-07 | 15:00

UW UITSLAG: Gezocht: redacteuren GeenStijl (m/v)
U bent een zure humorloze lamlul, die Vrij Nederland leest en naar de VPRO Radio luistert. Een shagrokende Oerol-bezoeker met rodewijntanden en een abo op de Azijnbode. Kortom; we hoeven u niet. Val maar lekker dood, ga solliciteren op het MediaPark (vragen naar Chris Kijne) en trek u af op Clairy Polak. Wij wensen u veel succes met uw carriere in de oude journalistiek, en als u later dan een hypocriete schnabbelende dagvoorzitter bent geworden, fakkelen we u wel weer eens af. Uw cv kan naar Hans Laroes. Wij willen u nooit meer zien. Dag drol.
Opgeslagen bij mn cv, altyd makkelijk zo,n objectieve beoordeling

hero_of_heaven | 06-12-07 | 14:56

Sinds wanneer heeft Ethiek een plaats op Geenstijl??

breiz | 06-12-07 | 14:56

Heej das grappig, ik heb em blind ingevult en kan nu al zonder opleidng een cariere beginnen bij de oude media.
*koopt taart om dit te vieren*

Pluizig Konijn | 06-12-07 | 14:55

kanjer? haha.

Lydus | 06-12-07 | 14:55

UW UITSLAG: Gezocht: redacteuren GeenStijl (m/v)
Gefeliciteerd. U heeft de ongestelde eenendertigste vraag goed beantwoord. Voorselectie is voor kansleauzen. Kluitjes in het riet. Tests bewijzen het, u beschikt over de capaciteit zinloze windowdressing razendsnel en haarscherp te doorzien, een absoluut vereiste in de wereld van de stijlloze journalistiek. Uiteraard zult u voor de vorm verder getest moeten worden, en ook zult u nader kennis moeten maken met een cursusje guerilla journalistiek tijdens onze winterbivak. Maar we geloven nu al in een vruchtbare samenwerking. Voor meer informatie mag u mailen met redactie@geenstijl.nl Tot later, collega!


Kijk, sommige tests leg je dus met goed gevolg af door je niet te richten op de afzonderlijke vragen maar op de test als geheel...

widtvoet... | 06-12-07 | 14:53

Wie is Clairy Polak?

TheInfamousDodger | 06-12-07 | 14:52

@ koerbagh
grappen van Finkers jatten zonder bronvermelding is 1.
Grappen van Finkers jatten als Drent is totaal ontoelaatbaar
Jij hebt echt het morele besef van een pinda. Succes ;-)

King of controversy | 06-12-07 | 14:51

Redactie, u denkt dat een tallent zijn tijd gaat verknoeien met een test als deze? U lijkt wel niet goed bij uwe hoofd.

Drs Aprilio | 06-12-07 | 14:51

ik vraag ook niet zoveel uuroo's, van 500 uuroo kan ik hier als een koning leven, wit snuiven met gorden, batsen met wendy van dijk

Kaapstad | 06-12-07 | 14:50

IHR ERGEBNIS: Gesucht: Redakteure GeenStijl (m / v) in
Sie sind sauer humorloze lamlul, Niederlande Freitag liest und hört auf den VPRO Radio. Ein shagrokende Oerol Besucher mit rodewijntanden und Abo auf Azijnbode. Kurz gesagt, wir brauchen Sie. Val Tod, sondern schmackhaft, wenden Sie sich bitte für die MediaPark (Fragen an Chris Kijne), und ziehen Sie auf Clairy Polak. Wir wünschen Ihnen viel Glück mit deiner Karriere in der alten Journalismus, und wenn Sie später als heuchlerisch schnabbelende dagvoorzitter sind, fakkelen wir wieder. Ihren Lebenslauf Mai Hans Laroes. Wir würden nie wieder gesehen. Tag turd

superjan | 06-12-07 | 14:50

* Herinnert zich hoe het met Traag is afgelopen en besluit toch maar niet te solliciteren *

Patrick Bateman | 06-12-07 | 14:49

@ Bigi Bana Boy 06-12-07 @ 14:35: Niet op lopen schppen ouwe surinamert ! Ik zag die baan als eerst !

Burgerlijke ongehoor | 06-12-07 | 14:49

pff ik doe alleen mee als er een soort idols selectie rond is .. inclusief achteraf filmpjes in de dumpert .. anders niet !

Draaitafel Demagoog | 06-12-07 | 14:47

Lidiaaaaaaaaaa 06-12-07 @ 14:45
het is niet je zus, en tóch een dochter van je vader..... rara wie ben je?

van dal | 06-12-07 | 14:47

ViagraFalls 06-12-07 @ 14:41
ik gun het nattebever wel, een grasgriezel.... zo een van de waterkant... zul je zien, zegt natte straks gewoon buurvrouw tegen haar...

van dal | 06-12-07 | 14:46

@ van dal 06-12-07 @ 14:25
Nee, die claudiaaaaaaaaaaaaaaaaa ken ik niet.

Lidiaaaaaaaaaa | 06-12-07 | 14:45

Hey. Waar's dat topic over SMS nou gebleven?

ViagraFalls | 06-12-07 | 14:44

@overVecht 06-12-07 @ 14:34
Wat bezorg jij zoal in Utreg? Ook patat? Dan bel ik je ff.

pronto | 06-12-07 | 14:44

Ik had inmiddels wel een mailtje verwacht van de redactie, met de mededeling " Je bent aangenomen" maarre... mooi niet.

Karel Kruizenruiker | 06-12-07 | 14:43

@van dal 06-12-07 @ 14:36 - Ik ben bang dat natte bever besmettelijk is. Gelijk na lezen van de reactie van GrasGriezel was dat mijn eerste impuls.

ViagraFalls | 06-12-07 | 14:41

Ik heb zojuist Bert Haanstra gebeld, maar die neemt niet op.

* | 06-12-07 | 14:41

gelukkig kan ik volgens de test altijd nog de oude media in

Marv007 | 06-12-07 | 14:40

Al Suid Afrikaners?
of is dat te apart.... heid?

Kaapstad | 06-12-07 | 14:40

Al die vragen zijn toch irrelevant? Ik wil alleen maar weten hoe groot de Audi is die ik erbij krijg.

toyotus | 06-12-07 | 14:40

@Grasgriezel 06-12-07 @ 14:34
ik weet nog wel een plekje waar je naar het koken kan komen neuqen

overVecht | 06-12-07 | 14:40

Kan ik wel m'n 70 maagden meenemen ??

hawaii-nld | 06-12-07 | 14:39

Anderzijds besef ik na gisteravond weer als nooit te voren dat die Audi R8 wel nooit zal komen (bedankt Hoxha) als ik zo doorga in het leven.

Bigi Bana Boy | 06-12-07 | 14:39

Grasgriezel 06-12-07 @ 14:34 Nattebever weet nog wel iets voor je... blijf in de buurt, hij meldt zich vanzelf...
hij is voornamelijk herkenbaar aan zijn lokroep, die luidt: "Neuqen?"...

van dal | 06-12-07 | 14:36

Kijk Bigi vult die hele kudtkwis gewoon niet eens in. Ik word al moe bij het bekijken van al die vragen. Bovendien is ethiek voornamelijk saai en is mij van huis uit ingeprend dat integere journalisten met een kogel van Bouta in hun kop eindigen.

Bigi Bana Boy | 06-12-07 | 14:35

Ik kan alleen maar neuquen en koken helaas.
Ik ben dan ook een vrouw dus ik kom al niet in aanmerking.

Grasgriezel | 06-12-07 | 14:34

Is blij genoeg met zijn baantje als bezorger bij de Stad Utrecht..... althans....... meer mijn niveau...

overVecht | 06-12-07 | 14:34

@ Fleischbaum: Hier zit je man !
.
Ik ben wel is waar geen arabier, maar als jij me vertelt waar je auto staat wil ik me wel als arabier gedragen en even je autoradio pikken !
.
Heb je zo'n in je dashboard geintregreerd ding dan kan ik je gelijk mijn probleemoplossend vermogen laten zien en gedraag ik me als een echte fin, hetgeen betekent dat ik je auto gewoon in de hens steek !
.
Als je nog twijfelt of je zoekt wat meer orgineel iemand, laat me je dan de volgende vraag stellen: Hoeveel dyslecten heb je in je team zitten ?........ Precies !

Burgerlijke ongehoor | 06-12-07 | 14:33

Maaier 06-12-07 @ 14:08
Auf diesem fahrrad! Mijn excuses! Doch echter immers schrijft de GS redactie ookal in die stijl, derhalve mijn halfhartige poging een wit voetje te halen via kantoorhumor. Gezien uw reactie wordt me dat niet in dank afgenomen en kan ik om die reden ook stellen dat ik in geen geval geschikt ben als GS-redactuer omdat de achterban, in ieder geval gedeeltelijk, zich niet kan vinden in mijn manier van schrijven. Altijd nog beter er op deze manier achter te komen dan een zinloze sollicitatieprocedure in te stappen bij Fleisch... Wat jij?

His Goofness | 06-12-07 | 14:31

Wie had er nog meer deze uitslag? "U bent een behaagzieke extremist die denkt te weten wat reaguurders lekker vinden. Met de Nederlandse pers wilt u, ondanks de dode boom, uw open haard nog niet aanmaken. Als u al van Terschelling gehoord hebt, denkt u dat het een militair oefenterrein is. U luistert slechts naar de radio wanneer er een filebericht door komt. Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet."

Mr. Plukhem Kael | 06-12-07 | 14:31

@Qlit 06-12-07 @ 14:26 Nee hoor :) Dacht ik eerst ook. Even de paginabron bekijken en je kunt zo zien wat elk correcte antwoord is. ( alle antwoorden met value=*2* /> )

Dikr | 06-12-07 | 14:29

Moehaha! Net voordat CIFR inkickt in de titel zie je dat de 'v' van m/v doorgestreept is :D

bwahaha | 06-12-07 | 14:29

Morgen danmaar even gezelli bij m'neer Laroes op de zwagte pleur. Zal 'ie leuk vinden, zo'n goet geschikte schrijvert als ik. Wie gaat er mee?

asjemeblieft | 06-12-07 | 14:28

nee ik wil pretentieze zooi maken

FrAgFo0d | 06-12-07 | 14:28

Frenky D. 06-12-07 @ 14:27
rotjong, bij hun wél hè? werken... pffffff

van dal | 06-12-07 | 14:28

@ProW 06-12-07 @ 14:24
ey, die had ik ook.......... niet :(

overVecht | 06-12-07 | 14:28

ik kom alleen werken als de koffie gratiez is..

Frenky D. | 06-12-07 | 14:27

geen vrouwen... en die mevrouw weesie dan? waar de rvd hun brieven aan richten... nou?

van dal | 06-12-07 | 14:27

Ik ga patat eten.

pronto | 06-12-07 | 14:27

stijlloos dat de vragenlijst maar 1 uitslag heeft!
goed bezig :)

Qlit | 06-12-07 | 14:26

Zou Bin Laden voortaan niet een column willen schrijven? hij vraagt alleen maar een kameel van de zaak...

MichieldeMuiter | 06-12-07 | 14:25

@Lidiaaaaaaaaaa 06-12-07 @ 14:19
Jij voelt je beledigd zijnde vrouwe óf als vrouw, maar niet als zijnde vrouw.

Aldus een zure humorloze lamlul...

Vaffanculo | 06-12-07 | 14:25

Lidiaaaaaaaaaa 06-12-07 @ 14:19
ben je hier nieuw? of een nichtje van claudiaaaaaaaaaaaaaaa ?

van dal | 06-12-07 | 14:25

Mijn zus kent dominique weesies en zijn vriendin oid, krijg ik dan iig toegang tot de dumpert deluxe?
Evt wil ik haar ook wel ruilen.

appeltje | 06-12-07 | 14:25

UW UITSLAG: Gezocht: redacteuren GeenStijl (m/v)
Gefeliciteerd. Alle dertig goed. U hebt de voorselectie succesvol doorstaan. Tests bewijzen het, u beschikt over een positieve grondhouding jegens de stijlloze journalistiek. Uiteraard zult u verder getest moeten worden, en ook zult u nog nader kennis moeten maken met een cursusje guerilla journalistiek tijdens onze winterbivak. Maar we geloven nu al in u. Voor meer informatie mag u mailen met redactie@geenstijl.nl Tot later, kanjer!

hieperdepiep, toch blijf ik liever putjeschepper

ProW | 06-12-07 | 14:24

Klèrie Poolak, GENIAAL

petoir | 06-12-07 | 14:24

Lidiaaaaaaaaaa 06-12-07 @ 14:19

(m/v) moest waarschijnlijk M.u.v. zijn

ijsklont | 06-12-07 | 14:23

Ik ben afgewezen, ik wou niet in het Habbo Hotel slapen.

Hans Anders | 06-12-07 | 14:22

Als je overal A invult haal je een 9!

groenteman | 06-12-07 | 14:21

volgens Morpheus is Neo al jaren The one

Abudabie | 06-12-07 | 14:20

"Gezocht redacteuren GeenStijl (m/v)"
"Alleen vrouwen komen er niet in, want die maken alles kapodt."
Ik merk lichtelijke tegenstrijdigheid.
En ik voel me beledigd, als vrouw zijnde :O

Lidiaaaaaaaaaa | 06-12-07 | 14:19

UW UITSLAG: Gezocht: redacteuren GeenStijl (m/v)

Gefeliciteerd. Alle dertig goed. U hebt de voorselectie succesvol doorstaan. Tests bewijzen het, u beschikt over een positieve grondhouding jegens de stijlloze journalistiek. Uiteraard zult u verder getest moeten worden, en ook zult u nog nader kennis moeten maken met een cursusje guerilla journalistiek tijdens onze winterbivak. Maar we geloven nu al in u. Voor meer informatie mag u mailen met redactie@geenstijl.nl Tot later, kanjer!

Hehe, toch handig "View page source" in Firefox, alle antwoorden met value=*2* /> checken en je bent geen zure VPRO kijkert meer. *cheers*

Dikr | 06-12-07 | 14:18

als jullie nog een linkse klootmegaul zoeken ;)

De Linkse Lonsdaler | 06-12-07 | 14:17

Probeer eens een Proxy uit Adam ;)

Adam Smurry | 06-12-07 | 14:17

Is dat inclusief een HTC Touch Cruise van de zaak? De MTeoR is aan vervanging toe.

DiagnosisTyphus | 06-12-07 | 14:16

Hoe je de poll ook invult, je bent altijd die oerollul met rodewijntanden (beter dan een wijnvlek i think). Gezien het feit dat ik mijzelf in die omschrijving niet herken hecht ik er maar geen waarde aan... En ik wil niet met een arabier samenwerken.
*Kijkt in paspoort: Nationaliteit- Nederlandse. Kut, dan hoef ik het al helemaal niet meer te proberen*

JosVerbeek | 06-12-07 | 14:16

sijtje boes 06-12-07 @ 14:13 kouwes heeft een witje tussen elke regel...

van dal | 06-12-07 | 14:15

@ koerbach 13:51
jezus man dat betreffende die grammetjes wit komt echt heel sneu over.

sijtje boes | 06-12-07 | 14:13

Vrijmibo met kerels in Noord, uhm, nee bedankt....

Fimbulvetr | 06-12-07 | 14:13

mva81 06-12-07 @ 14:08
ik denk dat iedereen dat antwoord krijgt ;)
fantastisch! Ik kwam niet meer bij....

Lebowski Achiever | 06-12-07 | 14:12

@Conan de Rabarber 06-12-07 @ 14:11

Second that.

De StoorZenDer | 06-12-07 | 14:12

@ Vagere_Hein 06-12-07 @ 14:09

Bij een netwerk in de game industrie moet ik toch altijd aan Lan-parties denken...

ijsklont | 06-12-07 | 14:11

Ik wil WIlders dood! Mag dat?

derechtsesocialist | 06-12-07 | 14:11

Brussen terug!

Conan de Rabarber | 06-12-07 | 14:11

*van gamert

Vagere_Hein | 06-12-07 | 14:10

Na het foutloos afleggen van de test is het voor mij alleen nog wachten op het aanbod van Geenstijl. Moet heel wat tegenover staan wil ik mijn status van free-lance reaguurder opgeven.

Mr. Plukhem Kael | 06-12-07 | 14:10

Kudt ale dertag goei, maar ik bent antafabeet :(

schuifpuzzle | 06-12-07 | 14:10

Redacteur op GS? lol :') Mail me maar als jullie een hoofdredacteur zoeken met een netwerk in de gamesindustrie die d'r eindelijk eens een succes van maakt.

Vagere_Hein | 06-12-07 | 14:09

Geachte redactie,
|
Helemaal geen antwoord geven op de gestelde vragen lijkt mij de manier van handelen in deze dwingende context. We hebben altijd nog "The right to remain silent"!
Wanneer u antwoorden wilt op deze impertinente vragen zal u naar waar journalistiek handelen een vraagGESPREK met mij aan moeten gaan.
In dit gesprek zal ik dan beslissen op Geenstijl wel of niet te licht bevonden zal worden om enige financiële transacties mijn richting op te mogen doen op basis van door mij geleverde letters, aaneengeregen tot eloquentie.
Ik sta open voor een vriendelijk verzoek tot het houden het bovengenoemde gesprek,
|
Met vriendelijke groet,
Beroepskleier

beroepskleier | 06-12-07 | 14:09

UW UITSLAG: Gezocht: redacteuren GeenStijl (m/v)

U bent een zure humorloze lamlul, die Vrij Nederland leest en naar de VPRO Radio luistert. Een shagrokende Oerol-bezoeker met rodewijntanden en een abo op de Azijnbode. Kortom; we hoeven u niet. Val maar lekker dood, ga solliciteren op het MediaPark (vragen naar Chris Kijne) en trek u af op Clairy Polak. Wij wensen u veel succes met uw carriere in de oude journalistiek, en als u later dan een hypocriete schnabbelende dagvoorzitter bent geworden, fakkelen we u wel weer eens af. Uw cv kan naar Hans Laroes. Wij willen u nooit meer zien. Dag drol.

Graag of helemaal niet. Ik blijf toch lekker meelezen ondanks dat ik hier min of meer plots persona non grata ben geworden. Stelletje lutsers! ;)

mva81 | 06-12-07 | 14:08

Het is wachten op een aanklacht van opzij

Il Principe | 06-12-07 | 14:08

En dan aan het einde van de werkdag zeker een kwartiertje verplicht bij baas krullenbol op schoot zitten...

rick_b | 06-12-07 | 14:08

His Goofness 06-12-07 @ 14:05

U schreef zo'n zin uit een reclamespotje op. eentje die ik niet wil herhalen, maar het is een reclame voor KPN mobiele telefonie en speelt zich a rond een visverkoper.

Maaier | 06-12-07 | 14:08

zouden er nu mensen zijn die dumpert gaan lopen hacken?

remc-o | 06-12-07 | 14:07

Ik ben een ExtreemExtremeExtremist, wat wil je nog meer om mensen te kwetsen en om felle discussies op gang te krijgen waarin nogal wat polarizatie plaatsvind. Ik woon in een achterstandsgebied (Limbabwe) dus kunnen jullie nog wat soebsidie loskrijgen ergens. Ben ook vrouw-onvriendelijk - is dat een pre?

ExtremeExtremist | 06-12-07 | 14:07

Ethiek? Een hele tijd een relatie mee gehad, mee samengewoond, lief en leed mee gedeeld, zelfs twee bloedjes van kinderen mee gekregen en opgevoed. Totdat het op 'n gegeven moment helemaal op was. We waren gewoon volledig uit mekaar gegroeid, totaal van mekaar vervreemdt. Dan moet er één de wijste zijn en zeggen: tot hier en niet verder. Waarom nog langer doormodderen als er tog geen toekomst in zit. Komende Kerst precies vijf jaar uit elkaar...

widtvoet... | 06-12-07 | 14:06

Arabist 06-12-07 @ 14:02
U bent aan het verkeerde adres.

gideonscience | 06-12-07 | 14:06

Maaier 06-12-07 @ 13:57
Verschirkkelijke kantoor humor? Humor? Kantoor? I can not put the two and two together... Doe eens uitleggen?

His Goofness | 06-12-07 | 14:05

Geachte heer Fleischbaum,

Ik begrijp dat uw geyle geylheyd verbeidt dat u een frau op de redactie toelaat. Er moet gewerkt worden en niet geneuqt! Maar dat u een enquete gebruikt voor de grobbekuikenselectie, dat gaat mij toch een beetje te ver. Flikker maar op met uw neuqende vacature.Tot ziens, tot over 7 maanden, wanneer Geen Stijl failliet is en u op uw knieen smeekt om lid van de reactie van mijn succesvolle weblog te mogen worden. extra graties.

geFlippeD | 06-12-07 | 14:05

Ik ben niet te keaup, solly.

kneuterzak | 06-12-07 | 14:04

Francisco, kom d'r maar in en sla je slag

Klukkluk | 06-12-07 | 14:04

Ik heb ze alle 30 goed alleen de poll is kapodt.

Bozepanda | 06-12-07 | 14:04

Waar houdt GS precies ! kantoor? ivm files en gedoe

mooie meneer | 06-12-07 | 14:04

*Volgt de bordjes 'Eerlyck ende gebalanceerd'*

DiagnosisTyphus | 06-12-07 | 14:03

Zouden we nu gescreend worden op de reakties die wij hier nu geven?

G.E. Neuzel | 06-12-07 | 14:03

UW UITSLAG: Gezocht: redacteuren GeenStijl (m/v)
U bent een zure humorloze lamlul, die Vrij Nederland leest en naar de VPRO Radio luistert. Een shagrokende Oerol-bezoeker met rodewijntanden en een abo op de Azijnbode. Kortom; we hoeven u niet. Val maar lekker dood, ga solliciteren op het MediaPark (vragen naar Chris Kijne) en trek u af op Clairy Polak. Wij wensen u veel succes met uw carriere in de oude journalistiek, en als u later dan een hypocriete schnabbelende dagvoorzitter bent geworden, fakkelen we u wel weer eens af. Uw cv kan naar Hans Laroes. Wij willen u nooit meer zien. Dag drol.

Kudt, had ik maar een echt vak geleerd...

stuyterkuycken | 06-12-07 | 14:03

Arabist 06-12-07 @ 14:00
en met dit comment meteen de hele sollicitatieprocedure om zeep geholpen... een smiley godbetert.... hoe kún je? lutsert....

van dal | 06-12-07 | 14:02

Jaaa ik ben door XD
Meet yout new journalist
oewww het gaat gezallieg wordaaah
Gegroet De naam is Arabist 1e klas kutfin, lichtgetint, Petje strak OP mn hoofd ennuuhh........ hou je vast........ MOSLIM!!!!......... WAAAT???? :O..... Ja een SALAFIST nog wel XD..... Met de nodige GS humor natuurlijk ;)

Sorry datk in de herhaling val...

Arabist | 06-12-07 | 14:02

Als je me nodig hebt, mail je maar Fleish, ik moet wel eerlijk toegeven dat ik in het zelfde stadje woon als Hans Laroes, en mijn ethisch besef is nog lager dan een pinda, allemaal punten die niet in mijn voordeel spreken. Wat overblijft is iemand die een abo heeft op de azijnbode, ik ben een humorloze, shag rokende lamlul en ik mastrubeer graag op dat geile wijf van Polak. Mijn cv stuur ik naar Hans (ik mag Hans zeggen) woont hier om de hoek en mijn ultime doel is om ooit eens een hypocriete snabbelende dagvoorzitter te worden..... je doet jezelf te kort als je mij niet aan neemt

Vriendelijke groet,
je vriend Karel K.

Karel Kruizenruiker | 06-12-07 | 14:01

Ik ben afgewezen omdat ik ;n paar jaar bij de volkskrant heb gewerkt.
Dat is geen stijl.

skit | 06-12-07 | 14:01

Ik stem voor Toeps.

parisienne | 06-12-07 | 14:01

LOL!!!!

DasDude | 06-12-07 | 14:01

U schreef:
UW UITSLAG: Gezocht: redacteuren GeenStijl (m/v)
U bent een zure humorloze lamlul, die Vrij Nederland leest en naar de VPRO Radio luistert. Een shagrokende Oerol-bezoeker met rodewijntanden en een abo op de Azijnbode. Kortom; we hoeven u niet. Val maar lekker dood, ga solliciteren op het MediaPark (vragen naar Chris Kijne) en trek u af op Clairy Polak. Wij wensen u veel succes met uw carriere in de oude journalistiek, en als u later dan een hypocriete schnabbelende dagvoorzitter bent geworden, fakkelen we u wel weer eens af. Uw cv kan naar Hans Laroes. Wij willen u nooit meer zien. Dag drol.

Mijn reactie:

U weet niet hoe ik smaak, nog in welke staat mijn pielemans zich bevind. Of ik nu Vrij, danwel Bezet Nederland lees, de VPRO warm een hart toe draag (in een koffertje, niet in een plastic zak) en aan welke drank ik mijn tanden bloodt, is gansch uw zaak(je) niet.
Uw oproep aan mij om mij respectievelijk dood, doodt, danwel dooder te laten vallen is volkomen ongefundeerd.
Met hoernalistiek houdt ik mij niet bezig, al zal ik dit automatisch wel doen gezien ik nu schrijf dat ik dat niet doe en ik gezond hypocriet ben, dagvoorzitter of niet.
Ik ben wel een geschifte idioot die, wegens een overdosis adrenaline door continue moordneigingen per ongeluk een test is gaan doen waar hij kant nog wal wist te raken gezien hij er de ballen van begreep. Kunt u mij nog even uw adres geven?

breedtevrees | 06-12-07 | 14:00

@clint
Blijkbaar. Genoeg om er dagelijks wat blikjes Red Bull doorheen te jagen.

kapotte_stofzuiger | 06-12-07 | 14:00

correctie ((YOUT)) moet zijn your:P

Arabist | 06-12-07 | 14:00

'Je moet natuurlijk wel overal antwoord geven heh.'
.
IK MOET HELEMAAL NIKS!

e.claudius | 06-12-07 | 14:00

Jaaa ik ben door XD
Meet yout new journalist
oewww het gaat gezallieg wordaaah
Gegroet De naam is Arabist 1e klas kutfin, lichtgetint, Petje strak OP mn MOSLIM!!!!......... WAAAT???? :O..... Ja een SALAFIST nog wel XD..... Met de nodige GS humor natuurlijk ;)

Arabist | 06-12-07 | 14:00

@ De StoorZenDer 06-12-07 @ 13:57

LOL. Ik heb het gebouw gezien.... Gaat niet lukken

ijsklont | 06-12-07 | 14:00

HOAX ! En dat laatste zinnetje : We willen u nooit meer zien. Mag lijen als iedereen zich daar eens een maandje aan houdt....

Barbarous_Relic | 06-12-07 | 13:59

prestodegekste 06-12-07 @ 13:55
in verband met de reiskosten, de verwachtte veeltevaaktelaatkomendoorfiles en het nieuwe spoorboekje.... krijgen alle IPadressen buiten groot020 een afwijzend antwoord...

van dal | 06-12-07 | 13:59

Mogen Limbos ook meedoen?

noot: ik ben geen limbo.

Adam Smurry | 06-12-07 | 13:58

JoeHoe Robin Hood!!

De StoorZenDer | 06-12-07 | 13:57

UW UITSLAG: Gezocht: redacteuren GeenStijl (m/v)
U bent een zure humorloze lamlul, die ...(etc)...

BoeHoe, weer een teleurstelling rijker. En ik nog wel zo mijn best gedaan *snik*


1sokkie | 06-12-07 | 13:57

His Goofness 06-12-07 @ 13:52

als je die verschrikkelijke kantoorhumor hier neer durft te zetten, BEN je ook een humorloze lamlul.

Maaier | 06-12-07 | 13:57

Als ik op de redactie kom, beloof ik dat er elke dag een tietentopic is met een dubbele bodem naar het nieuws oid.

*Als ik net zo een klote leasert als Rutgert krijg pas ik nu al*

ijsklont | 06-12-07 | 13:56

kapotte_stofzuiger 06-12-07 @ 13:55 Hoezo, krijg je voor deze hobby nog betaald ook???

clint | 06-12-07 | 13:56

-een edit-knopje voor GS en NN!

kapotte_stofzuiger | 06-12-07 | 13:56

@mezelf: door de mand gevallen als Clairy Polak-rukkert. Déksels...

Spinal Fap | 06-12-07 | 13:56

Neen, dat komt nu niet goed uit
Probeert u het later nog maar eens
Of beter, u hoort nog van ons

Tobi | 06-12-07 | 13:55

""Gefeliciteerd. Alle dertig goed."""
-Lease Audi
-2 Laptops + UMTS abbo
-verhuisvergoeding naar 020
-13e maand + eindejaarsuitkering

Over het salaris valt te onderhandelen.

kapotte_stofzuiger | 06-12-07 | 13:55

Die knop onderaan had wel ff uitgelijnd mogen worden...
Ik kreeg ook al zo'n uitgekauwd Oerolverhaal. Zeker standaard bij elk nijmeegsse IP?

prestodegekste | 06-12-07 | 13:55

Nu alleen nog ff een scherpe pen zoeken. Plunjebaal al van zolder gehaald.

clint | 06-12-07 | 13:55

900 verschillende antwoorden, en ik gok dat er maar 1tje de juiste is..

just_one_man_ | 06-12-07 | 13:54

@oakie 06-12-07 @ 13:51:
Achteraan aansluiten in de rij. En dan maar hopen dat je de goeie kant op gestuurd wordt. Ies simpel. Ies altdeutsches Prinzip.

Reinaert | 06-12-07 | 13:53

Kudt, weer niet gelukt ....

dreefneef | 06-12-07 | 13:53

Ik zie de uitslag van deze test als een zelfreflectie van de maker ervan.

G.E. Neuzel | 06-12-07 | 13:53

UW UITSLAG: Gezocht: redacteuren GeenStijl (m/v)
Gefeliciteerd. Alle dertig goed. U hebt de voorselectie succesvol doorstaan. Tests bewijzen het, u beschikt over een positieve grondhouding jegens de stijlloze journalistiek. Uiteraard zult u verder getest moeten worden, en ook zult u nog nader kennis moeten maken met een cursusje guerilla journalistiek tijdens onze winterbivak. Maar we geloven nu al in u. Voor meer informatie mag u mailen met redactie@geenstijl.nl Tot later, kanjer!

clint | 06-12-07 | 13:53

Ik heb de ethische test nou al 4 keer ingevuld, elke keer anders! Maar ik schijn dus door de redactie een zure humorloze lamlul gevonden te worden... Goeiemoggel! Fijne donderdag... :/

His Goofness | 06-12-07 | 13:52

Uhm
Ik heb geen moreel besef EN ben digibiel.
Ben ik nu The One ??

oakie | 06-12-07 | 13:51

Alle dertig goed, maar mijn moeder verbied me om te solliciteren. Ja, dan houd alles op.

LJBrinkhorst | 06-12-07 | 13:51

@Fleischbaum, ik verwacht je morgen om 11.00 uur op mijn kantoor voor het sollicitatiegesprek. En neem even wat grammetjes wit mee.

koerbagh ® | 06-12-07 | 13:51

Ze hebben allang mensen gevonden, de rest schelden ze gewoon uit voor drol.

Jan Aaldrik | 06-12-07 | 13:50

@Prikker 06-12-07 @ 13:45 Het lijkt er wel op, of de grens is erg scherp gesteld. Net geprobeerd eerst een volkomen ethisch verantwoorde reeks antwoorden te produceren en daarna exact het tegenovergestelde; conclusie gelijk. Misschien is dat zo gefixed met een cookie, dat je maar en keer een conclusie kunt krijgen. Je ne sais pas, dus.

Dikr | 06-12-07 | 13:50

Is goed, stuur maar wat op per mail.
Check ik minstens één keer per maand.

nattebever | 06-12-07 | 13:50

@Chaime 06-12-07 @ 13:46
Gefeliciteerd. Alle dertig goed. U hebt de voorselectie succesvol doorstaan. Tests bewijzen het, u beschikt over een positieve grondhouding jegens de stijlloze journalistiek. Uiteraard zult u verder getest moeten worden, en ook zult u nog nader kennis moeten maken met een cursusje guerilla journalistiek tijdens onze winterbivak. Maar we geloven nu al in u. Voor meer informatie mag u mailen met redactie@geenstijl.nl Tot later, kanjer!

OneandOnly | 06-12-07 | 13:50

ik ben nog nooit betrapt op een zinnige opmerking, sta ik nu nr 1 op de voordracht????

Sancho Panza | 06-12-07 | 13:50

Jullie bieden een salaris? Dan valt de Bijstandskoning alvast af..

MacGyver | 06-12-07 | 13:49

iek een drol? LOL!

DeBruineSter | 06-12-07 | 13:48

Ik blijf wel gewoon voor NU.nl schrijven. Als jullie me willen hebben dan vraag je me maar.

Hodja | 06-12-07 | 13:48

Kortom: GS wíl helemaal geen redacteurtje-op-de-post.

Kom, doorlopen mensen, niks te zien...

Boris Poepnagel | 06-12-07 | 13:47

Salaris? Ik heb al een salaris.

John McClane | 06-12-07 | 13:47

Ik heb zo'n vermoeden dat iedereen de zelfde uitslag krijgt toebedeeld, vreemde zaak.

Chaime | 06-12-07 | 13:46

*kijkt naar eigen naam*
Iek ies Arabier. Doe mij betalen.

Ali al-Wende | 06-12-07 | 13:45

Sie sind sauer humorloze lamlul, Niederlande Freitag liest und hört auf den VPRO Radio. Ein shagrokende Oerol Besucher mit rodewijntanden und Abo auf Azijnbode. Kurz gesagt, wir brauchen Sie. Val Tod, sondern schmackhaft, wenden Sie sich bitte für die MediaPark (Fragen an Chris Kijne), und ziehen Sie auf Clairy Polak. Wir wünschen Ihnen viel Glück mit deiner Karriere in der alten Journalismus, und wenn Sie später als heuchlerisch schnabbelende dagvoorzitter sind, fakkelen wir wieder. Ihren Lebenslauf Mai Hans Laroes. Wir würden nie wieder gesehen. Tag turd.

Boris Poepnagel | 06-12-07 | 13:45

-weggejorist-

de grote boze wolf | 06-12-07 | 13:45

Folgens mei kreigt iedereen deselvde uitslach...

Prikker | 06-12-07 | 13:45

Ik ben te lam om alle vragen in te vullen ben ik geschikt?

Haas82 | 06-12-07 | 13:44

Ik ben een vrouw.
Ik maak niks kapodt.
Ik begin een GrunnGS !

fuckje | 06-12-07 | 13:44

En dan nooit meer reaguren zoals de ooit zo geliefde Brusselmans?
NO, geef Mahomed de portie maar, ies moeltiekoeler dan weer zo'n opgepimpte bakra..

wopper | 06-12-07 | 13:44

Ik doe het ! mijn eigen gangster hoekje met dagelijks vers nieuws uit Deventer oosT. Bel mij niet ik bel jullie.

DeventerMaffiaClick | 06-12-07 | 13:43

ethische test: TL;DR

Tapeworm | 06-12-07 | 13:43

"The precious one...!"

Boris Poepnagel | 06-12-07 | 13:43

Hoort een test op de hometrainer bij de sollicitatieprocedure?

RexMundi | 06-12-07 | 13:42

U bent een zure humorloze lamlul, die Vrij Nederland leest en naar de VPRO Radio luistert. Een shagrokende Oerol-bezoeker met rodewijntanden en een abo op de Azijnbode. Kortom; we hoeven u niet. Val maar lekker dood, ga solliciteren op het MediaPark (vragen naar Chris Kijne) en trek u af op Clairy Polak. Wij wensen u veel succes met uw carriere in de oude journalistiek, en als u later dan een hypocriete schnabbelende dagvoorzitter bent geworden, fakkelen we u wel weer eens af. Uw cv kan naar Hans Laroes. Wij willen u nooit meer zien. Dag drol.

Dat van de Azijnbode klopt! Geweldige test! Ik ga hem nog eens doen.

uwesbeki | 06-12-07 | 13:42

Ik had alle dertig vragen goed, ik ben dus een zeer geschikte kandidaat.
Echter ga ik binnenkort de hoofdrol spelen in de nieuwe film van Scorsese, met Al Pacino, Robert de Niro en Jack Nicholson in bijrollen. Daarna ga ik op wereldtoernee met U2 als vervanger van Bono die iets aan het doen is met arme mensen. In de zomer moet ik ook nog het Nederlands elftal kampioen maken, van Basten vertrekt namelijk maar dat moeten jullie niet verder vertellen want dat mocht nog niet bekend gemaakt worden.
Om een lang verhaal kort te maken, de komende paar maanden gaat het dus niet lukken.

OneandOnly | 06-12-07 | 13:42

Wel grappig dat jullie jezelf journalisten noemen terwijl jullie volgens die test eigenlijk gewoon bloggers zijn die een fijn weblog in stand houden.

Grachtenflikker | 06-12-07 | 13:41

[x] AzijnseikerT ongeschikt
[ ] AzijnseikerT geschikt

Ps Hoe weten jullie dat ik de azijnbode lees?

azijnseikerT | 06-12-07 | 13:41

@Prikker - Ik ook. Zullen we samen een plok oprichten en lekker gaan zeiken vanaf de zijlijn?

ViagraFalls | 06-12-07 | 13:41

tjezus... je moet toch op z'n minst een vrouwlijke stagiaire hebben die je af en toe lekker in de billen kunt knijpen

stoutklein_kutkonijn | 06-12-07 | 13:40

Kunnen jullie verdorie geen redacteur uit een achterkamertje rukken.

Kardinaal Ton | 06-12-07 | 13:40

UW UITSLAG: Gezocht: redacteuren GeenStijl (m/v)

U bent een zure humorloze lamlul, die Vrij Nederland leest en naar de VPRO Radio luistert. Een shagrokende Oerol-bezoeker met rodewijntanden en een abo op de Azijnbode. Kortom; we hoeven u niet. Val maar lekker dood, ga solliciteren op het MediaPark (vragen naar Chris Kijne) en trek u af op Clairy Polak. Wij wensen u veel succes met uw carriere in de oude journalistiek, en als u later dan een hypocriete schnabbelende dagvoorzitter bent geworden, fakkelen we u wel weer eens af. Uw cv kan naar Hans Laroes. Wij willen u nooit meer zien. Dag drol.

Fleischbaum, ga eens even dood ofzo.

bulk | 06-12-07 | 13:40

UW UITSLAG: Gezocht: redacteuren GeenStijl (m/v)

U bent een zure humorloze lamlul, die Vrij Nederland leest en naar de VPRO Radio luistert. Een shagrokende Oerol-bezoeker met rodewijntanden en een abo op de Azijnbode. Kortom; we hoeven u niet. Val maar lekker dood, ga solliciteren op het MediaPark (vragen naar Chris Kijne) en trek u af op Clairy Polak. Wij wensen u veel succes met uw carriere in de oude journalistiek, en als u later dan een hypocriete schnabbelende dagvoorzitter bent geworden, fakkelen we u wel weer eens af. Uw cv kan naar Hans Laroes. Wij willen u nooit meer zien. Dag drol.

Shit... weer niet gelukt.

Prikker | 06-12-07 | 13:39

Humm, shag roken op het oerol festival met rode wijn tanden.

Sweep | 06-12-07 | 13:39

Voordat ik m'n pen aan wie dan ook vuil maak wil ook ik weten: wat verdienen jullie daar in dat moderne equivalent van de zolderkamer?

Monsieur Bovary | 06-12-07 | 13:38

GLoeiende!!! Waarom geen meisjes/vrouwen???
Fleisch is SGP-aanhangert geworden???

fuckje | 06-12-07 | 13:37

bijstandskoning werk aan de winkel

BankZitter | 06-12-07 | 13:37

Ik lees de Vrij Nederland niet, ik kijk geen televisie, Oeral ben ik nog nooit geweest, Bier > Wijn

Bilbo | 06-12-07 | 13:37

Er staat ook een vacature open voor een nieuwe server
-edit: Als jij een site als GS op 1 server kan draaien wil ik graag eens bij je langskomen-

Harry Turtle | 06-12-07 | 13:37

Ik wil niet, er valt niks te neuken daar.

Knorhaan | 06-12-07 | 13:35

Sorry, maar ik mis in het bovenstaande nog even die Audi van de Zaak bij de secundaire arbeidsvoorwaarden...

vangodlos | 06-12-07 | 13:34

ik heb geen scherpe pen, wel een camera die vlijmscherpe plaatjes maakt...

stoutklein_kutkonijn | 06-12-07 | 13:33

*komt er net achter dat hij rode wijn-tanden heeft*

kweettzeker | 06-12-07 | 13:32

Wat is er eigenlijk mis met het ethische besef indonezen, aardige mensen toch?

Multikuli | 06-12-07 | 13:31

Je moet natuurlijk wel overal antwoord geven heh.
.
Ben ik door de selectie?

Zer0x | 06-12-07 | 13:30

Voor een basissalaris (equivalent MP) doe ik het wel, mits de secundaire en tertiaire arbeidsvoorwaarden passend zijn. Passend is niet marktconform. Passend is excessief. Exces als regel, niet als uitzondering.

Reinaert | 06-12-07 | 13:30

Geen vrouwen dus. mmmmmm, belt meldpunt discriminasie effe op.

kwarkoo1 | 06-12-07 | 13:29

Ik weet de perfecte schrijver maar nooit als loonslaafje. Freelance dus... (Ik niet)

überbrain | 06-12-07 | 13:29

1. Ik val op kerels
2. Ik ben een brabolander
3. Ik zoek nog werk

dus wat schuift het?

Spamkip | 06-12-07 | 13:28

..... andOnly!

OneandOnly | 06-12-07 | 13:28

finnen?

zohjahh | 06-12-07 | 13:26

10k per maand?

AccuUltra | 06-12-07 | 13:24

Strik Horse!

* | 06-12-07 | 13:23

je was me voor

remc-o | 06-12-07 | 13:22

Wat schuift het?

Maja de Bijna | 06-12-07 | 13:22

limburgers? :P

remc-o | 06-12-07 | 13:22

Een Limburger?

überbrain | 06-12-07 | 13:22

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen