Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Ook feministen lezen Bouquet-reeks

1107-978-90-360-3329-9.jpgMarjan Slob is een geëmancipeerde vrouw. Ze verdient meer dan haar vent en gaat ze 'enge' opdrachten waarbij ze in het openbaar kan falen niet uit de weg. Een voorbeeld van zo'n opdracht is het opiniestuk in de zaterdagbijlage van NRC Handelsblad dit weekend. Hierin stelt Marjan zich zeer kwetsbaar op door te verklappen dat ze tussen alle enge uitdagingen door intens hunkert naar Klassieke Romantiek. U weet wel, het bekende borsthaar en roos-tussen-de-tanden werk zeg maar. Sterker nog, Marjan is dol op de boekjes uit de Bouquet-reeks! En wat dan nog? Waarom mag zoiets niet, stampvoet de zelfstandig filosofe. Als zij het nou leuk vind om te lezen hoe een grote man een onzeker meisje zowel fysiek als emotioneel overweldigt, wat is daar mis mee? Het verlangen om woest begeert te worden door een perfecte prins wordt structureel genegeerd door feministen als Cisca Dresselhuys en Heleen Mees, die alleen maar lopen te zeiken over politieke zaken en werk, alsof de geëmancipeerde vrouw (Marjan) geen behoefte heeft aan hartstochtelijke neukliefde! En begin nu niet over de boekjes van Heleen van Royen, want die zijn veels te stout. Okay, punt gemaakt. 'Een onbezonnen kus', 'Betoverd door de sultan' en 'Onder de Italiaanse hemel' is de nieuwe feministenliteratuur van nu. Romantische types kunnen zich hier of hier melden.

Reaguursels

Inloggen

feministen willen niet toegeven aan wat ze ECHT geil vinden
omdat ze sex niet aan liefde denken te kunnen koppelen
maar aan alle feministen die dit lezen: succes met je zoektocht. de oplossing voor geluk ligt in jezelf lieverd :)

een maffiabaas | 05-11-07 | 22:35

Ik dacht dat mannen fucked-up waren?

JensDensen | 05-11-07 | 14:43

Ik ben echt een vrouw ja. En ik heb daar geen moeite mee ook. Mijn vriend plakt mijn band als ie lek is en ik strijk zijn kleren. So what. Vinden we allebei prima. Wat ik vind is dat je je niet in een rol moet laten duwen. Daarmee bedoel ik zeer zeker niet dat je als vrouw per sé dingen 'moet' doen die over het algemeen, als typisch mannelijk worden gezien, om maar te bewijzen dat je je niet in een rol laat duwen (dat is dan nml wat je juist wél doet). Je niet in een rol laten duwen is het hele rol ding loslaten, en gewoon doen waar je goed in bent, wat dat ook is.
-
Het is m.i. kortzichtig om dingen gewoon om te draaien van 'je moet als vrouw vrouwelijk zijn' naar 'je moet als vrouw mannelijk zijn', dan zit er dus nog steeds dezelfde onvrijheid, alleen dan naar de andere kant te zijn. Ik streef er niet naar een man te zijn, ik streef ernaar mezelf zo goed mogelijk te ontwikkelen en op een zinnige manier een bijdrage te leveren aan de wereld en aan de mensen waar ik van hou. Ik vind het ook heel kortzichtig als vrouwen gaan roepen dat je geen zelfrespect hebt, als je niet de behoefte hebt heel erg de leiding te nemen in een relatie. Ik zie wel eens vrouwen die die behoefte van nature niet hebben, (er zijn er ook zat die dat wél hebben, maar die doen het gewoon en zeiken er doorgaans niet zo over) die zich uit een soort plichtsbesef naar 'het feminisme' zo gaan opstellen, dan ben je dus weer terug bij hetzelfde punt als uit plichtsbesef (die plicht kan natuurlijk imaginair zijn) naar het gristendom of wat daar uit voortkwam een zorgvrouw zijn terwijl dat je hoofdkwaliteiten niet zijn.
-
Samengevat vind ik dus dat iedereen man of vrouw, lekker zichzelf moet zijn, en individuele kwaliteiten en niet geslacht moet bepalen wat je gaat doen met je leven.

Ohja | 05-11-07 | 13:29

een vakantie bij elkaar te verdienen. Of dat gezeik van de kinderen te ontlopen.

listen2bobmarley | 05-11-07 | 12:28

Dat gezeik van die feministen. Mannen hebben ballen, vandaar dat ze geneigd zijn risico's te nemen, en vaak meer risico's dan vrouwen. Op die wet zijn ook weer uitzonderingen, zo zijn er vrouwen die wel heel goed rally kunnen rijden, en er zijn ook vrouwen die prima voldoen in de top van een boom. Maar wat er over het algemeen van nature niet in zit, komt er ook nooit uit. Mannen hebben ook meer de neiging om in de stront te staan, van vuilnisman tot de zakken buiten zetten, man. Vreemd geluid buiten, man gaat kijken, ... en zo kan ik nog wel even door gaan. Feminisme wordt een stuk reëler als vrouwen hun vrouwzijn accepteren. Nu is het verworden tot een excuus om NOG

listen2bobmarley | 05-11-07 | 12:27

Het CDA 05-11-07 @ 09:57
Eikel

listen2bobmarley | 05-11-07 | 12:23

Ohja 05-11-07 @ 08:25

Mooi geschreven en een nuchtere visie. Ben je echt een vrouw?

Het CDA | 05-11-07 | 09:57

40 jaar lang zeuren over glazen plafonds en er dan achter komen dat je gewoon een spannende vent had willen hebben. Jaaa, de moderne vrouw weet wat ze wil !

Tiberius | 05-11-07 | 09:47

Heleen Mees, als je die gaat beffen dan vriest je tong vast aan haar klit.

Yoman | 05-11-07 | 09:36

'begeert te worden'? Alsjeblieft zeg.. doe eens een talencursus volgen.

e.claudius 04-11-07 @ 16:33

Amen. En met die Bouquet-reeks is niks mis.

Miko31 | 05-11-07 | 08:29

Ik snap haar punt niet zo. Inderdaad, alsof je toestemming nodig hebt om die boekjes te lezen, pf moet zij weten, who cares. Ik vind het overigens kutboeken. Irritant, onstijlvol taalgebruik. De 'geyle' stukjes zijn altijd hetzelfde, een totaal onliteraire opsomming van twijfels en handelingen. Gaaaaap. But then again, als je dat leuk vind, moet je dat doen.
.
Feminisme ala 2007 bestaat m.i. uit een neiging tot overdreven navelstaren, vrouwen die hun geslacht enorm boeiend vinden en ja degenen die ik ken zijn eigenlijk gewoon zeikwijven die hun man de hele dag zitten af te kraken. M.i. is dat simpel, als je mannen stom vind, blijf er dan bij uit de buurt. Als je ze niet stom vind, maak dan ook niet overal zo'n probleem van en accepteer dat een man anders is als een vrouw (of begin anders een relatie met een vrouw als dat volgens jou zoveel beter is).
.
Voor mij is feminisme gewoon zelfstandig zijn en mijn eigen leven leven, voor mezelf, niet voor mijn vriend en een relatie is dan ook geen must meer, maar een mogelijke leuke aanvulling. Ik denk dat je vanuit dat standpunt gewoon minder relatieproblemen hebt. Vrouw zijn is voor mij iets heel vanzelfsprekends, niet iets wat allerlei complicaties oplevert ofzo (behalve dat maandelijkse ding dan, maar goed daar ken niemand wat aan doen dus het heeft ook geen zin om daar stukkies over te gaan schrijven).
.
Veel oudere 'feministes' die ik IRL ken zijn vrouwen, die alles hebben opgegeven voor hun man, vervolgens na 20 jaar huwelijk dan ook niets meer waren dan een 'hulpje van' en niets om op terug te vallen en dan aan de kant geschoven voor een jonger/geyler exemplaar. Hoewel ik best wel snap dat dat hard is, voor die vrouwen denk ik ook tsja, heb je daar dan helemaal niet over nagedacht? Niets voor jezelf opgebouwd? Ik heb in niemand op de wereld zoveel vertrouwen dat ik mijn onafhankelijk heid op zou geven. Daar achteraf over janken in 2007... nee. NU zijn dat gewoon keuzes, geen lot. En ja je zou denken dat ze onaantrekkelijk zijn voor mannen maar er zijn ook weer mannen (verdekt masochisme ofzo) die daar weer op vallen, ieder z'n ding.

Ohja | 05-11-07 | 08:25

Wat een ingewikkeld verhaal, kunnen ze die benen niet gewoon uit elkaar doen?

DeRuk2007 | 05-11-07 | 03:30

@Tarak 04-11-07 @ 22:33:
"Bij mij op het VWO zag je overduidelijk dat de meer inteliggente klasgenoten (m /v) een pakket kozen met natuurkunde / scheikunde / Wiskunde B (ik ben nog VWO oude stijl zoals je merkt)."

Meer "inteliggente"?
QED zou ik zeggen. Maar nog even afgezien van de spelfout (flauw om erop te wijzen, maar juist in dát woord... oei oei) is die waardering van intelligentie dus puur subjectief en normatief. Jij vindt het, zonder enige feitelijke onderbouwing, zonder enige argumentatie. Jij ervoer die mensen als intelligenter omdat zij een groter cijfermatig en geometrisch inzicht hadden/hebben. Maar dat is een gevoel dat nergens op gebaseerd is. Je meet dan het intellect af aan de vakgebieden waarin ze excelleerden en je slaat die vakgebieden hoger aan dan andere. Nu ja, dat mag van mij, maar dat is geen objectieve maatstaf voor intelligentie. Kortom, mijn post van @ 21:47 staat nog als een huis.

koerbagh ® | 05-11-07 | 01:13

@ Tarak @ 21:02
"Ik weet nog wel meer verschillen tussen mannen en vrouwen"

Weet je wat mannen en vrouwen gemeen hebben? Hun obsessie voor haar lichaam.

Het CDA | 05-11-07 | 01:02

poppermotje 04-11-07 @ 21:26
"Zet jij steken op met twee pennen of met een lusje om je duim?"

Huh? Ik roer met mijn pennen gewoon in een bord met breiwol en dan ontstaat als vanzelf een schitterende trui. Als ik harder roer, krijg ik een jazz broek. Zachtjes roeren en ik heb een winterdas. Het is een gave, ik weet het.

Het CDA | 05-11-07 | 01:00

Hebben wij nix beters te doen dan zijkstralen over Boeketboekjes? Kom op zeg...

Reykjavik | 04-11-07 | 22:44

@koerbagh ® 04-11-07 @ 21:47 Sorry, maar ik vind de door jou gevoerde discussie over taal hoogst oninteressant. Bij mij op het VWO zag je overduidelijk dat de meer inteliggente klasgenoten (m /v) een pakket kozen met natuurkunde / scheikunde / Wiskunde B (ik ben nog VWO oude stijl zoals je merkt).
De mindere goden (o.a. ik, alhoewel ik nog wel Wiskunde B had) kozen de economie of talen kant. Nu kan mijn school of klas uniek zijn geweest maar dat geloof ik niet.

Tarak | 04-11-07 | 22:33

@alfagrl 04-11-07 @ 21:52
Het gaat mij juist nadrukkelijk niet om het beter of maatschappelijke waardering. Het gaat mij om een verklaring voor bijvoorbeeld een oververtegenwoordiging van mannen in de top, De eerste vraag moet bijvoorbeeld al zijn: Is dat erg? Imho zie je hier bij de eventuele m /v verhouding discussies toch een hoop dogmatisch denken en slachtofferdenken. En daar heb ik zo'n hekel aan. Kijk naar de realiteit, en wees niet bang voor verschillen tussen mensen.

Tarak | 04-11-07 | 22:29

En van het breien natuurlijk. Maar ik haak niet.

poppermotje | 04-11-07 | 22:02

Zowiezo het stukje van @mutsaerts wekt wel vragen op.. zoals waarom vrouwen op faute mannen vallen.In de pr0n industrie hebben ze inmiddels het antwoord al,vrouwen willen een man hebben die ze zegt wat ze moeten doen.Is altijd handig dat je niet zelf hoeft na te denken.Maar ik weet dat er genoeg slimme vrouwen zijn die ook af en toe de macht 'uit handen geven',en een man zijn gang laten gaan.Vreemd.
Maarja,fantaseren kan altijd,maar besef wel wat je nu eigenlijk lief is.Foute mannen zijn fout,er zijn genoeg normale mannen die ook fout kunnen zijn als je het ze lief vraagt.
nl.youtube.com/watch?v=25YwNdGbiAs

de grote Anti | 04-11-07 | 22:00

@alfagrl 04-11-07 @ 21:45 ik heb als puber al een stapel van die dingen doorgenomen om kennis te nemen van rozen tussen tanden en aanvliegende stormrammen. Heel leerzaam.

Maar ik ben toch meer van het benzinemotoren uitvinden.

poppermotje | 04-11-07 | 21:59

@ Tarak @ 21:02
Ik weet nog wel meer verschillen tussen mannen en vrouwen. Allemaal gedocumenteerd. Dat wil nog niet zeggen dat de een beter is dan de ander, of meer rechten heeft. Blijft allemaal een kwestie van het individu. Grote kans dat mijn nagels langer zijn dan van de meeste reaguurders. Grote kans dat poppermotje beter kan breien dan ik. Boeiend, allemaal.
Maar dit topic ging over een vrouw die zich er voor schaamt dat ze zich er voor schaamt dat ze de Bouqetreeks verslindt. En dat is eigenlijk heel erg. Zij is duidelijk niet geemancipeerd en dat zou ze wel moeten zijn, op die leeftijd en die positie.

alfagrl | 04-11-07 | 21:52

@Tarak 04-11-07 @ 21:02:
Dat beweerde je helemaal niet.

"Over de rest van je verhaal, echte intelligentie vind ik geen makkelijk talen kunnen leren, sociale intelligentie of emotionele intelligentie. Echt intelligente mensen zijn goed in vakken als wiskunde, natuurkunde, astronomie, econometrie. Vakken waarbij je een zeer hoge mate van abstractie moet kunnen bevatten. Daar zitten de echt hoge IQ's. Dat doe je niet bij Frans of Geschiedenis, hoe waardevol die vakken ook kunnen zijn."

Dat beweerde je. Daarin impliceer je dat taal geen abstractie is en het aanleren van een vreemde taal geen abstraheringsvermogen behoeft. Dat is flauwekul. Alle taal is abstractie en het aanleren van een vreemde taal is bij uitstek een intellectueel hoogstandje omdat bij een vreemde taal (en dan bedoel ik niet als Nederlander Duits of Engels leren) ook een heel ander wereldbeeld met andersoortige abstracties moet worden aangeleerd. Taal en denken is onherroepelijk met elkaar verbonden.
Het IQ is niet afhankelijk van cijfermatig of geometrisch inzicht en het ligt aan de toekenning van de waarde ervan in een IQ test of dat een significant verschil in de gemiddelde scores van de beide seksen oplevert. Bij de veelal gehanteerde Wechsler test is dat wel zo (en dat is dan dus een normatief verschil) bij de Raven-test is er absoluut geen sekseverschil aan te tonen.
Kijk dat jij meer waarde hecht aan mensen die cijfermatig heel goed zijn en beta-wetenschappen hoger aanslaat dan alpha of gamma wetenschappen is verder irrelevant. Dat mag je vinden, ik vind dat een domme en kortzichtige mening, niet gestaafd door enig feit niet onderbouwd met een deugdelijke argumentatie.

koerbagh ® | 04-11-07 | 21:47

@ poppermotje, 21:38
Hè, da's nou jammer... Zou u eens een paar van die Bouquet-dingetjes moeten doornemen, schijnt dat sommige dames juist graag bedolven willen onder een neerstortend gevaarte.

alfagrl | 04-11-07 | 21:45

@alfagrl 04-11-07 @ 21:33 ik stort nooit neer. Zo eentje ben ik niet.

poppermotje | 04-11-07 | 21:38

Volgens ons slobberd Marjan regelmatig uit een fles Bols.

cram | 04-11-07 | 21:34

@ poppermotje @ 20:57
Wat niet op mijn landingsbaan past, vliegt nog maar een paar rondjes tot de vorige vlucht afgehandeld is. Of stort neer bij de buurvrouw in het Amsterdamse Bos. Graag of helemaal niet.

alfagrl | 04-11-07 | 21:33

@Het CDA 04-11-07 @ 20:59 ach u is vampier. Geeft niet hoor. Maar vertel nog eens over dat breien. Zet jij steken op met twee pennen of met een lusje om je duim?

Ik heb die ouwe toverkol Mellie Uyldert nog eens een geëngageerd verhaal horen houden over de vruchtbaarheidssymboliek van het breien. Steek 'm d'r in, zeg maar.

poppermotje | 04-11-07 | 21:26

@koerbagh ® 04-11-07 @ 19:03

"Sekseverschillen
Bij intelligentietests van het traditionele soort blijkt telkens dat de variatiebreedte bij jongens en mannen iets groter is dan bij meisjes en vrouwen. Dit betekent dat als men in een normaalverdeling van intelligentiescores de gevonden scores van beide seksen samenvoegt, er aan de beide uiteinden van de verdeling méér jongens en mannen dan meisjes of vrouwen zitten. Dus méér mannelijke hoogbegaafden dan vrouwelijke, maar ook méér mannelijke zwakbegaafden. Gemiddeld scoren mannen ongeveer vijf IQ-punten hoger.

Wat de sekseverschillen op onderdelen van de intelligentie betreft moeten we ons steeds voor ogen houden dat wij over verschillen in gemiddelde prestaties spreken. Dat zegt dus niets over hoe bepaalde individuen van beiden seksen presteren."

Bron: nl.wikipedia.org/wiki/Intelligentie

Het gaat me trouwens helemaal niet om intelligentieverschillen tussen mannen en vrouwen. Het gaat me erom dat het feminisme bol staat van dogmatisch gelijkheidsdenken, wat de hele discussie rondom het feminisme dood slaat. En zoals al het dogmatisch gelijkheidsdenken dient ook deze te sneuvelen.

Tarak | 04-11-07 | 21:02

poppermotje 04-11-07 @ 20:53
Ik brei nooit met houten of zilveren pennen, voor het geval ik mezelf een keer per ongeluk in de hartstreek prik :-)

Het CDA | 04-11-07 | 20:59

@alfagrl 04-11-07 @ 20:41 Schiphol heeft wel zes landingsbanen. Nu jij weer.

poppermotje | 04-11-07 | 20:57

@Het CDA 04-11-07 @ 20:51 ik ben niet recht, ik ben niet averecht..

poppermotje | 04-11-07 | 20:53

Wat wil die mevrouw? Publiekelijk toestemming om die flutboekjes te mogen lezen? Waarom zouden feministes zich moeten uitspreken over wat vrouwen dienen te lezen? Feministes vinden nou net dat vrouwen minder om toe- en in-stemming moeten zeuren en gewoon zelfstandig moeten handelen. Het wordt nooit wat met die vrouwen - en dan ben ik een vrouw - zolang ze maar blijven zeuren over wat een ander van ze vindt. Het zal mij aan m'n reet roesten wat een andere vrouw van mij vindt. En die bouquet-reeks, die heb ik een keer ingekeken bij de supermarkt en ik kreeg er nog net geen lachstuip van. Maar trek je daar niks van aan, Marjanneke. Weet je wat? Ben maar gewoon vrouw. Je weet wel, echt vrouw. En ga er maar fijn over praten met je vriendinnen, die het ook allemaal stervensdruk hebben met vrouw zijn. Het is namelijk erg belangrijk, weet je. Mannen begrijpen dat niet. En dat vinden we best wel fijn, eigenlijk, denken ze, misschien. O jee, wat een getwijfel. Nu weet ik tenminste zeker dat ik ook een echte vrouw ben. Heerlijk! God... waar is m'n dubbelloops geweer gebleven... Wat penetreert het beste, een uitgeboorde kogel? Verdorie, een seksistische opmerking... Pfff... het valt niet mee, hoor, vrouw zijn. Nou... ik ga maar wat breien.

Het CDA | 04-11-07 | 20:51

alfagrl 04-11-07 @ 20:41
Maar, blijf nog even bij ons, die diepvries kip moet toch even ontdooien, wat doen mannen? Kunnen die er ook een mooi figuurtje in scheren of ontharen? Of wordt dat een te grote rotzooi met dat ongeregeld zooitje wat er al zit.

Elisabeth2 | 04-11-07 | 20:50

alfagrl 04-11-07 @ 20:41
Kijk, die info, die heb ik erg gemist in dit topic. Kan ik eindelijk ook eens beslagen ten ijs komen als ik weer eens tegen een mij onbekend type doos aanloop.
Tnx, u r good grl.

nattebever | 04-11-07 | 20:45

Mad J 04-11-07 @ 20:27
Alle ijdelheid is me vreemd, zoals ik, meer in het algemeen, in feite geen gebreken heb. Af en toe maak ik een foutje om niet helemaal de voeling met de rest van de mensheid kwijt te raken, maar, as it is, geef ik er de voorkeur aan als mij iets gevraagd wordt, in dit geval door GU of iemand anders die vanavond zit te modereren in plaats van z'n tijd nuttig te besteden door bijvoorbeeld het kijken naar een pas gekochte tweedehands pornofilm waarop nog diverse niet al te frisse en niet nader te specificeren DNA-sporen van eerdere gebruikers te vinden zijn.

nattebever | 04-11-07 | 20:43

@nattebever
Amsterdamse Bos? Zou ook nog kunnen... maar er zijn ook nog
de Triangle - een driehoekje, breed van boven, smal van onderen.
de Beckham - de hanenkam in het midden
de Highway - streepje kaal in de midden
de Landingsbaan - 2 streepjes haar links en rechts van een streepje kaal in de midden
de Valentijn - een hartje op de venusheuvel
de Tiffany - een vierkantje
de Letter - 1e letter van je partner

Over diepvrieskippen gesproken, ik ga eens eten koken...
(=out)

alfagrl | 04-11-07 | 20:41

@Glashelder
.
Dat dt mag weleens afgeschaft worden..'if it walks like a duck,sounds like a duck and looks like a duck.. it probably is a duck'.

de grote Anti | 04-11-07 | 20:40

alfagrl 04-11-07 @ 20:24
Vergeef me m'n onkunde, maar ik ken slechts de Braziliaanse en de Hollywoodcoupe. Daarnaast dan nog het Amsterdamse Bos model - dat ligt letterlijk onder de rook van Schiphol.
Vind ik trouwens de mooiste coupe - ik hou niet van dingen die op diepvrieskippen lijken.

nattebever | 04-11-07 | 20:36

@Elisabeth2 04-11-07 @ 20:27
LOL @ gestamdt

Mad J | 04-11-07 | 20:29

@Elisabeth2
gestamdt=gestampd

lingo star | 04-11-07 | 20:29

@Elisabeth2 04-11-07 @ 20:27 is dat een dreigement of een belofte?

poppermotje | 04-11-07 | 20:28

Ik vindt dat alle mensen die hier taalles geven in elkaars gestamdt moeten worden.

Elisabeth2 | 04-11-07 | 20:27

@alfagrl 04-11-07 @ 20:05 ik vind het sowieso fout om niet te werken.

@BBB: kan niet, ze beheerst de Nederlandse taal te goed om Jolanda te heten.

poppermotje | 04-11-07 | 20:27

@nattebever 04-11-07 @ 20:23

Als het kan (op verzoek van de wederhelft van Mad J)

Mad J | 04-11-07 | 20:27

@ nattebever @ 20:10
Geen van beiden, u mag nog één keer raden, wat zou het nou zijn, zo onder de rook van Schiphol ...

alfagrl | 04-11-07 | 20:24

@G-unite @ nattebever 04-11-07 @ 20:07
'Krijgen' klinkt als 'kunnen'.
Aan 'kunnen' hebben we niets. 't Gaat er om of een mens iets wil.
Ik noem dat: de kracht van Positief Denken. Heb je je eigen ik-figuur dat ooit eigen gemaakt, dat wordt het allemaal een peuleschil en schaam je je over drie jaar nog dat je ooit zei dat iets je niet lukte.
Wie is er nu eigenlijk de baas over machine, jij of dat ding? Flink trappen helpt ook wel eens. Deed ik vroeger ook, toen ik nog in lease-auto's van een ander reed.
Kan het trouwens zo weer neer pleuren, want ik had het in Word getypt.
Geef maar een gil.

nattebever | 04-11-07 | 20:23

Als zij het nou leuk *vind* om te lezen hoe een grote man een onzeker meisje zowel fysiek als emotioneel overweldigt, wat is daar mis mee?

*
Werkwoorden tegenwoordige tijd:
- Stam + t.
- Vinden wordt vind + t = vindt.
Glashelder.

Glashelder | 04-11-07 | 20:22

Bigi Bana Boy 04-11-07 @ 20:03
Messcherp geprofileerd.

Elisabeth2 | 04-11-07 | 20:15

Bigi Bana Boy 04-11-07 @ 20:03
What if you were wrong?
Apologize?

nattebever | 04-11-07 | 20:13

alfagrl 04-11-07 @ 20:05
Als man heb ik alles onder controle, dus geen zorgen.
Come to speak of it: hebben we het over een Braziliaan of een Hollywood?
Dat zijn details, maar... boeiende details.

nattebever | 04-11-07 | 20:10

G-unite 04-11-07 @ 19:27
Wat heb je nou precies waar teruggezet?
Toch niet dat lulverhaal van nattebever, is het wel?
Wat moet mijn vrouw daar wel niet van denken, sta je daar wel eens bij stil?
-edit komt mooi uit, krijg hem niet teruggezet -

nattebever | 04-11-07 | 20:07

@poppermotje
We zullen zien, we zullen zien. En onthoud, wie niet werkt, maakt geen fouten.

alfagrl | 04-11-07 | 20:05

Even lekker volledig bevooroordeeld oum_osama profilen.
Eens zien, ten eerste gaat het hier om een Nederlands meisje die eigenlijk Jolanda heet die sinds een paar jaar verkering met een zekere Nourdin heeft en voor hem bekeerd is tot het ware geloof. En zoals de meeste pas bekeerden is mevrouw Roomser dan de paus en gaat ze helemaal op in haar nieuw gevonden geluk. Ze is hier op GS verschenen vanwege een niet te stuiten bekeringsdrang en een neiging tot drammen over de Islam, juist omdat ze weet dat GS het hol van de leeuw is. Natuurlijk is onze zuster helemaal gekleed in de voorgeschreven middeleeuwse kledij en heeft ze inmiddels een nieuwe arabische naam aangenomen. Uiteraard zijn haar NL ouders het helemaal niet eens met je keuze en heb je daarom al een lange tijd geen kontakt meer met ze.

Lieve meid, op een dag staat of de AIVD bij je voor de deur of, en mijn ervaringen met finnen is dusdanig dat ik het volgende nog waarschijnlijker vind, je komt er achter dat Nourdin al heel lang getrouwd is met een analfabete schele inteelt trut uit het Rifgebergte en dat hij net zo goed drinkt, gokt en ruzie maakt als ieder kafir hier op GS.

Ik herken die zendingsdrang wel. Jij bent een nieuwe Nederlandse moslima.

Bigi Bana Boy | 04-11-07 | 20:03

@ alpha_mannetje @ 19:37
Niet doorzeiken nu, monomaan. Het is een schitterende uitvinding, ik maak er regelmatig met veel plezier gebruik van. Wat niet wil zeggen dat het gezien de huidige feitenkennis en technische mogelijkheden persé de intelligentste oplossing is om individuele verplaatsingen te regelen. Dusss wat mij betreft: next.

alfagrl | 04-11-07 | 20:02

@nattebever 04-11-07 @ 19:56 een moslim in de morgen is een dag zonder zorgen.

poppermotje | 04-11-07 | 20:01

Kakken op benzinemotoren is haram. Net als op ventilatoren.

poppermotje | 04-11-07 | 19:56

Vanochtend werd ik wakker met 'Morning has broken'.
De zon scheen en ik gooide wat stenen naar de meeuwen (die verpesten hier vaak de boel). Tot ik later besefte dat de zon helemaal niet scheen, en opeens had ik het: als de zon maar in je hertje schijnt, dan is alles goed!
Het filmpje is alleszins geestig, als je er oog voor hebt.

www.youtube.com/watch?v=_-3ozwEEHig

nattebever | 04-11-07 | 19:56

@grote Anti: ik neem aan dat je stelt dat ik (weer eens) ongelijk heb omdat het lokale alfawijfje instemt met het voorstel van nattebever om te neuken. Schijnbaar is dat in tegenspraak met wat ik stel. Echter, het alfawijfje zal de daad niet bij het woord voegen. Dit verschijnsel heet 'pricktease'. Het dient om de dominante positie te bevestigen.

poppermotje | 04-11-07 | 19:53

Is Oum er nog? Was even aan het koken, speklapjes staan nu zachtjes te pruttelen.

Elisabeth2 | 04-11-07 | 19:53

@ alfagrl 04-11-07 @ 19:27
Luister zus, als je gaat kakken op de uitvinder van de benzinemotor dan weet je dat je in een verloren discussie zit, end of story.

alpha_mannetje | 04-11-07 | 19:37

Iedereen maakt fouten.

de grote Anti | 04-11-07 | 19:35

@de grote Anti 04-11-07 @ 19:31 hoe kan dat nou, ik maak toch nooit fouten?

poppermotje | 04-11-07 | 19:33

@poppermotje
U heeft weer eens ongelijk zo te zien..

de grote Anti | 04-11-07 | 19:31

alfagrl 04-11-07 @ 19:25
Goed begin. Vervang Poortvliet wel door schoolplaten van Isings en ik rij wel even langs om je op te pikken.

www.hetopenboek.nl/jpeg/behoudenhuys.j...

nattebever | 04-11-07 | 19:31

@ alpha_mannetje @ 19:20
Ga nog even goed lezen wat er echt staat, sgattie... Beetje te ver hinein-interpretiert van u.

alfagrl | 04-11-07 | 19:27

@poppermotje 04-11-07 @ 19:18 'edit poep'

Uiteraard zal er een ander stijlloos excuus worden verzonnen.

@oum_osama 04-11-07 @ 19:19 het is weggehaald omdat middelmatigheid hier de norm is.

@nattebever 04-11-07 @ 19:19 alfawijfjes neuken niet met slimme mannen.

poppermotje | 04-11-07 | 19:27

Wegens een goede recensie van oum_osama teruggezet.

G-unite | 04-11-07 | 19:27

oum_osama 04-11-07 @ 19:19
Is mij ook een raadsel, maar ik ben een mysterieus man, dus ik leg me makkelijk neer bij mysteries.
Als iemand ergens niet de quintessens van begrijpt, dan kan ik daar verder ook weinig aan doen.
Zoals Lessing ooit al zei: als een aap in de spiegel kijkt, ziet hij toch alleen maar die aap.
Zoiets.
Als je alludeert op Flaubert, Hermans, Reve en Lowry, dan is er meer nodig dan de moedermavo om zulks te begrijpen.
Rest my case, 't zal wel.

nattebever | 04-11-07 | 19:25

@ nattebever @ 19:19
Absoluut, tenzij ik eerst 20 minuten door het k*dtweer moet fietsen en er in uw burcht allemaal Poortvliet-repro's aan de muur meegluren.

alfagrl | 04-11-07 | 19:25

@ alfagrl 04-11-07 @ 19:15
Dat is nog even te geavanceerd voor u?
Het maakt mij niet uit hoor, ik blijf lekker hier, ik houdt juist heel erg veel van 'vooruitgang'. Mijn kop in het zand? Roepen dat we de klok 100 jaar terug moeten draaien uit milieuconservatisme dat is kortzichtig en weinig ambitieus, wellicht dat dat toch gewoon de aard vna het beestje is in deze.

alpha_mannetje | 04-11-07 | 19:20

@nattebever
waarom is je verhaal weggehaald? ik vond het juist zo'n goed verhaal met een moraal, voor alle vrouwen die bij een vreemde man op bezoek gaan om te "praten". Wordt er eindelijk iets zinnigs gemeld in deze onzinnige warboel van reacties wordt het weggehaald!??
@Friza
wat is jou probleem?

oum_osama | 04-11-07 | 19:19

alfagrl 04-11-07 @ 19:15
Je ziet heel juist dat we 'de kwestie' zuiver darwinistisch moeten benaderen. Dat geouwehoer over intelligentie komt vrijwel altijd van mensen die het daaraan juist ontbreekt.
Kortom: neuquh?

nattebever | 04-11-07 | 19:19

@oum_osama 04-11-07 @ 19:12 dat is mooi van je. Ik ben altijd aardig tegen moslim(a)s. Dat schijnt te komen doordat ik een dhimmi ben. Of zo.

Maar goed, een welbespraakte moslima die zich niet van de wijs laat brengen. Vind ik leuk. Jammer dat we er zo kort van zullen gaan genieten, want jij hebt binnen de kortste keren een ban. Wegens dissidente mening.
-edit praat eens geen peop -

poppermotje | 04-11-07 | 19:18

@oum_osama 04-11-07 @ 19:12
Als je hier bent om zieltjes te redden wens ik je veel succes.
De weg naar GS (en de hel) is geplaveid met goed bedoelingen en ik denk dat je meer resultaat hebt op gristelijk.nl (al kan ik dat niet checken door een levenslange ban)

Mad J | 04-11-07 | 19:18

@ alpha_mannetje @ 19:10
Ik pieker er niet over, een lendedoekje. Preutsche lutser. Maar stop gerust uw kop nog wat dieper in het zand, dan hoeft u het allemaal niet meer te zien...

alfagrl | 04-11-07 | 19:15

@alfagrl 04-11-07 @ 19:07 alfawijfjes vinden wereldvreemde geniale types doorgaans wel lief, maar ze accepteren geen zaad van ze. Daarom zijn de middelmatige strebers ook zo dominant in de populatie.

poppermotje | 04-11-07 | 19:13

LOL @ oum_osama 04-11-07 @ 19:10
en ze blijven maar doorgaan....

Friza | 04-11-07 | 19:12

@Mad J
die aanval is pas over een paar dagen tot die tijd kijk ik of er nog mensen te redden zijn, en geenstijl zit vol verloren zielen, die eerst een kans moeten krijgen.

oum_osama | 04-11-07 | 19:12

@ alfagrl 04-11-07 @ 19:00
Problemen met de benzinemotor? Kom nou dat is een van de drie grootste uitvindingen van het vorige millenium.
Dat gelul altijd over slechte uitvindingen... die bestaan niet; slecht gebruik wel. En het staat je verder vrij om in een lendedoekje in de jungle te gaan vertoeven.

alpha_mannetje | 04-11-07 | 19:10

oum_osama 04-11-07 @ 18:49
Daar heb jij wel degelijk een punt. Er zijn heel veel mannen - ik zet het onder tranen - die op een werkelijk schaamteloze manier gebruik, zeg maar rustig: misbruik, maken van de goedgelovigheid van vrouwen.
Ik ben dan ook een groot voorstander van monogamie. Wel met een stuk of zes vrouwen tegelijk (time-sharing -ies hip), maar die nuance wordt in de Westerse wereld niet altijd, tot mijn spijt, begrepen.
Ik kan dan ook de personages in het weggejoriste verhaal (mooi, die toelichting!) alleen maar met walging tegemoet treden. It's a dirty job, but someone's gotta do it, ik bedoel, je moet fictieve personages niet verwarren met een virtuele verteller.
Daar wil het hier en daar nog wel eens aan ontbreken. Als het aan mij zou liggen, zouden morgen alle mensen heel veel van elkaar houden en dan zou de oorlog voorgoed zijn uitgebannen en zou ik, zelfs in dit seizoen, op zoek gaan naar madeliefjes om al die mooie vrouwen te versieren die elke dag weer moeten aankijken tegen het chagrijnige smoel van de man tegen wie ze ooit 'ja' zeiden.
Die jeugd, dat weet wat.

nattebever | 04-11-07 | 19:10

@Friza
zonder jullie hulp zou het niet gelukt zijn

@vanfrkschoten
een baard zou niet echt passen bij mijn hoofddoek,
LOI daar doe ik een taalcursus

@elisabeth
kun je een man niet zover krijgen dat hij met je trouwt?

oum_osama | 04-11-07 | 19:10

@oum_osama 04-11-07 @ 18:49

Kijk je even uit, Geen Stijl is niet halal bereidt en ik wil niet dat je wat oploopt.
Of ben jij de verkenner voor de grote Hackbar aanval.
*zet anti hackbar vuurmuur online*

Mad J | 04-11-07 | 19:09

@ mezezelf
het = heb

Friza | 04-11-07 | 19:09

Ik moet trouwens weg nu. Ik zit op groepssex en dat begint om half acht...*/PLOP*/

VanFrikschoten | 04-11-07 | 19:09

@ alfagrl 04-11-07 @ 19:07
Mooi punt maak je. Maar ik het zo het vermoeden dat Tarak inmiddels is afgedropen.

Friza | 04-11-07 | 19:08

@ Tarak @ 18:58
Is geen antwoord op mijn vraag. Ik ken een paar van die werkschuwe genien. Die staan maatschappelijk gezien niet erg hoog op de ladder. En hoewel ze regelmatig in de shit komen omdat ze de maatschappij niet snappen, vind ik ze liev. En een hoop middelmatige strebers. Die staan wel hoog op de ladder, maar van mij mogen ze er af vallen, head first....
Maar qua romantiek en geyle neuqseks, vertrouw ik toch liever op een libido- en potentietest. Enige correlatie met intelligentie heb ik als geemancipeerde maar niet bepaald feministische vrouw op dat vlak nog niet kunnen ontdekken.

alfagrl | 04-11-07 | 19:07

"en gaat ze 'enge' opdrachten waarbij ze in het openbaar kan falen niet uit de weg."

Glazen afgrond??

glazen_afgrond | 04-11-07 | 19:06

@oum_osama 04-11-07 @ 19:03
Jij hoort gewoon een baard te hebben, anders ben je geen echte.

VanFrikschoten | 04-11-07 | 19:05

oum_osama 04-11-07 @ 19:02
Een echtgenoot is zooo middeleeuws.

Elisabeth2 | 04-11-07 | 19:05

@oum_osama 04-11-07 @ 19:02
Jaaa...(!) Ik kan je nog veeel meer leren, hoor! Ik heb er voor doorgeleerd bij de LOI.

VanFrikschoten | 04-11-07 | 19:04

@ oum_osama 04-11-07 @ 19:02
Je slaagt er goed in om de boel hier op te stoken.

Friza | 04-11-07 | 19:04

@vanfrikschoten
baard? ik heb gelukkig geen baard hahahahah

oum_osama | 04-11-07 | 19:03

@Tarak 04-11-07 @ 18:07:
Klok, klepel... En verder veel onzin. Alle taal is abstractie, of deze nu uit aaneen geregen lettertjes bestaat of uit cijfertjes en vergelijkingen. Het vermogen tot abstraheren van de werkelijkheid is niet afhankelijk van cijfermatig inzicht. Intellect is niet hetzelfde begrijpen hoe de vergelijkingen van de Algemene Relativiteitstheorie in elkaar zitten, intellect is het begrijpen wat die vergelijking tracht te bewijzen omtrent de fysieke wereld.
Nochtans is het ook maar de vraag wat het belang is van kunnen begrijpen van de mathematische onderbouwing van speltheorie en de theoretische vergelijkingen van het Nash-equilibrium als je dat in het dagelijks leven niet kunt toepassen door je kokervisie op de cijfers.
Om het anders te zeggen: onder wis-, natuurkundigen, astronomen, econometristen is het percentage geestesziekten (als autisme, asperger, schizofrenie als ook andere milde neurologische afwijkingen (stotteren) en afwijkingen die direct of indirect met breinfuncties te maken hebben) relatief hoog. Het bewijst verder niks, maar de korrelatie bestaat. Ook kun je niet beweren dat slechts beta-intelligentie een maatstaf is voor IQ dat is slechts een onderdeel bij de meeste gangbare intelligentie-testen. Een briljant mathematicus kan bijvoorbeeld een zeer gemiddeld IQ hebben omdat hij laag scoort op taalkundige en praktische problemen.

koerbagh ® | 04-11-07 | 19:03

@VanFrikschoten
interessant

@elisabeth
lol? lol? ben je onder behandeling? een vrouw heeft genoeg aan een man en dat is haar echtgenoot.

oum_osama | 04-11-07 | 19:02

@ Tarak 04-11-07 @ 18:58
De genie? Daar zitten idd wel veel mannen in, maar wat het leger hier nu weer mee te maken heeft?

alpha_mannetje | 04-11-07 | 19:01

@ oum_osama 04-11-07 @ 18:49
... en de film "Elisabeth1" was nog veel erger! Daar zou jij zelfs je baard even bij af doen...

VanFrikschoten | 04-11-07 | 19:01

@ lijn5 @ 18:53
Ja, die uitvinders van de kernbom, het vliegtuig, de kalashnikov en de benzinemotor, daar hebben we wat aan *kuch*. De wereld gaat aan de uitvindingen van die intelligente mannen ten onder. Misschien waren ze toch wat minder slim dan ze dachten. Hadden ze wat meer tijd moeten besteden aan het versieren van vrouwen met een roos tussen hun tanden.

alfagrl | 04-11-07 | 19:00

@ poppermotje 04-11-07 @ 18:44
Ter Taraks verdediging: Het is wel zo dat S.E.S en IQ sterk correleren.
Dat verhaal van die grotere variatie bij mannen heb ik ook wel eens gehoord.
Maar volgens mij ligt het grootste verschil gewoon bij de verwachting; het is nou eenmaal zo dat mannen harder worden afgerekend op succes, het is natuurlijk de vraag in hoeverre dat inherent is aan de mens. Het is natuurlijk wel opvallend dat dit bijna over geldt.

alpha_mannetje | 04-11-07 | 18:59

@alfagrl 04-11-07 @ 18:43
Een werkschuw genie lijkt mij een contradictie in terminus. Een intelligente streber komt hoger, maar op een IQ test zal de genie (zonder werkschuw) wellicht hoger scoren. Het cliché van de wereldvreemde genie, valt wat tegen in de praktijk overigens.

Tarak | 04-11-07 | 18:58

oum_osama 04-11-07 @ 18:49
Jezelf bedekken en nooit lol hebben? Oum, toch. Mannen plezieren mij ook hevig. Die dan ook maar bedekken?

Elisabeth2 | 04-11-07 | 18:54

@ oum_osama 04-11-07 @ 18:49
Ik heb wel eens een film gezien op internet waarin elisabeth2's gezicht helemaal bedekt werd door wel 30 man... Ze zal het ontkennen; dat zij dat was; maar statistisch komt ze daar niet onderuit, natuurlijk...

VanFrikschoten | 04-11-07 | 18:54

Anyway, er zit nog een hoop policor denken rondom het feminisme. In dat opzicht lijkt het feminisme op het socialisme of het denken rondom de multikul samenleving. Ik hoop dat dit ooit doorbroken wordt, zoals het policor denken rondom het socialisme al eerder gesneuveld is.
Voorlopig blijft er echter nog vooral veel gepraat worden, waarbij afwijkende meningen niet gewenst zijn: www.radicaalfeminisme.nl/html/intervie...

Tarak | 04-11-07 | 18:54

Gelukkig heb je ook nog van die sukkels van mannen die serieus aan een verkiezing meedoen om het volgende covermodel te zijn voor deze boekjes!!

www.oxygen.com/MrRomance/about.aspx?in...

Pinooo | 04-11-07 | 18:54

alfagrl 04-11-07 @ 18:43 Wie levert een grotere prestatie voor de mensheid:
een werkschuw genie die een keer in zijn leven een supercompositie maakt, of briljant boek schrijft of eeuwenoud wiskundig probleem oplost, of aan de andere kant een gemiddeld intelligente streber die gewoon zijn alledaagse werk doet zoals het verkopen van auto's ? Wat kan ons het eigenlijk schelen of je ver komt in de wereld dwz veel geld verdient.

lijn5 | 04-11-07 | 18:53

@oum_osama 04-11-07 @ 18:49

*maar jij als vrouw zou moeten weten dat de vrijheid die je zgn hebt in nl slechts uiterlijke vertoon is, je bent slechts een object om een man te plezieren en ze noemen het vrijheid, jij moet beter weten en jezelf bedekken en volg het juiste pad zodat anderen geen misbruik van jou zullen maken zie verhaal van nattebever *

Vanwege dit soort opmerkingen

Agent327 | 04-11-07 | 18:52

@poppermotje
ik heb die informatie al

oum_osama | 04-11-07 | 18:52

@agent327
? waarom?

@elisabeth
humor is altijd wel te waarderen,
maar jij als vrouw zou moeten weten dat de vrijheid die je zgn hebt in nl slechts uiterlijke vertoon is, je bent slechts een object om een man te plezieren en ze noemen het vrijheid, jij moet beter weten en jezelf bedekken en volg het juiste pad zodat anderen geen misbruik van jou zullen maken zie verhaal van nattebever

oum_osama | 04-11-07 | 18:49

@oum_osama 04-11-07 @ 18:37 je moet weten dat er hier een zekere mate van scepsis jegens de islam bestaat.

poppermotje | 04-11-07 | 18:47

poppermotje 04-11-07 @ 18:44
Kudo's voor poppermotje.

Friza | 04-11-07 | 18:46

@Tarak 04-11-07 @ 18:33 over wat intelligentie precies is kun je van mening of inzicht verschillen. Iemand die een intelligentietest fabriceert hoopt daarmee iets te meten dat de toekomstige prestaties in bepaalde situaties zo betrouwbaar mogelijk voorspelt. De vraag is: welke situaties.

Mogelijk dat in een bepaalde test hoog scoort dankzij zijn/haar abstractievermogen, maar wat zegt dat dan precies?

poppermotje | 04-11-07 | 18:44

@ Tarak @ 18:33
Hmmm... heb ik toch nog wel een vraagje: wie komt volgens u verder in het leven, een werkschuw genie of een gemiddeld intelligente streber?

alfagrl | 04-11-07 | 18:43

oum_osama 04-11-07 @ 18:37
Die schapen kijken wel uit, ze weten wat er met geiten gebeurt.

Elisabeth2 | 04-11-07 | 18:42

@oum_osama 04-11-07 @ 18:37
Gaat dan eens heel snel naar een Islam land.

Agent327 | 04-11-07 | 18:39

@nattebever,
Halverwege het verhaal dacht ik dat het koerbagh of jij was, geweldig verhaal!
Stuur je het Marjan ook even toe?

fuckje | 04-11-07 | 18:39

Waarheid is soms een kwelling
de enige waarheid is een onafwendbare weg zonder andere uitweg of terugkeer,
inschallah zullen alle verloren schapen terugkeren

oum_osama | 04-11-07 | 18:37

@ nattebever, 18:17
60 jaar, ieuw... voor de rest, niiiiice.

alfagrl | 04-11-07 | 18:37

Wat relevant is doet er in het geheel niet toe.

poppermotje | 04-11-07 | 18:34

@poppermotje 04-11-07 @ 18:17
Zover mij bekend is intelligentie meer dan alleen probleemoplossend vermogen. Ik kan mij trouwens ook voorstellen dat iemand een zeer goed probleemoplossend vermogen heeft op een abstract niveau maar wat minder in het dagelijks leven en dat iemand toch zeer intelligent is.

Tarak | 04-11-07 | 18:33

@Friza 04-11-07 @ 18:20
Jij maakt een behoorlijk megalomane INDRUK. Hoe jij deze opmerking interpreteert, is aan jou. Of ik nou wel of niet naar de psycholoog moet, is niet relevant.

Friza | 04-11-07 | 18:33

@Friza 04-11-07 @ 18:20, als je een minderwaardigheidscomplex hebt, moet je dat niet uiten door anderen te beschuldigen, dan moet je naar de psycholoog. Nee, ik ben niet megalomaan. Voor de duidelijkheid er zijn tientallen tot wellicht zelfs honderden miljoenen vrouwen intelligenter dan ik , dat is echter niet relevant voor mijn betoog.

Tarak | 04-11-07 | 18:29

@nattebever 04-11-07 @ 18:17 een mooi verhaal, maar ik vind persoonlijk 'ondertussen' toch oorspronkelijker dan 'intussen'.

taaladvies.net/taal/advies/vraag/429/

Verder geen bijzonderheden.

poppermotje | 04-11-07 | 18:24

@nattebever 04-11-07 @ 18:17

hulde,
Een beknopt, maar spannend verhaal met een onverwachte einde.

Mad J | 04-11-07 | 18:24

@ Tarak 04-11-07 @ 17:44
Jij maakt een behoorlijk megalomane indruk. Trouwens, ‘overal even goed in moeten zijn dan mannen’… Dan moet zijn: als.

Friza | 04-11-07 | 18:20

oum_osama 04-11-07 @ 18:17
Wijf ik wou dat je je smoel een keer hield. Ga koken ... veel beter.

Bigi Bana Boy | 04-11-07 | 18:19

@nattebever 04-11-07 @ 18:17
Dat jij nat was vermoedden we al, maar dit slaat alles....

VanFrikschoten | 04-11-07 | 18:18

@Tarak 04-11-07 @ 18:07 als je intelligentie als probleemoplossend vermogen definieert dan is de mate van maatschappelijk succes weldegelijk indicatief.

poppermotje | 04-11-07 | 18:17

-edit afgewezen, probeer een andere uitgever -

nattebever | 04-11-07 | 18:17

@BBB
mijn geloof is het mooist op deze wereld, en als jij erin had verdiept zou je ook tot deze conclusie komen. Praat niet over zaken waar je geen verstand van hebt.

oum_osama | 04-11-07 | 18:17

oum_osama 04-11-07 @ 18:08
Er is nog heel veel meer jammer in deze wereld en jouw geloof is er één van.

Bigi Bana Boy | 04-11-07 | 18:11

@Mutsaerts | 04-11-07 | 16:27
Zeg maar tegen die Slob dat ze gewoon een faphoerrrr is en dat VanFrikschoten dat heeft gezegt! Ik heb er keihard bewijs voor en dat kan ze persoonlijk komen bekijken bij mij achter in de schuur...

VanFrikschoten | 04-11-07 | 18:10

-weggejorist-

oum_osama | 04-11-07 | 18:08

@No guts no glory 04-11-07 @ 18:00 Ik beweer niet dat mannen intelligenter zijn dan vrouwen, ik beweer dat de spreiding (de wiskundige spreiding) in intelligentie tussen mannen en vrouwen anders is.

Over de rest van je verhaal, echte intelligentie vind ik geen makkelijk talen kunnen leren, sociale intelligentie of emotionele intelligentie. Echt intelligente mensen zijn goed in vakken als wiskunde, natuurkunde, astronomie, econometrie. Vakken waarbij je een zeer hoge mate van abstractie moet kunnen bevatten. Daar zitten de echt hoge IQ's. Dat doe je niet bij Frans of Geschiedenis, hoe waardevol die vakken ook kunnen zijn. Of de hoge IQ's maatschappelijk succesvol zijn is in principe niet relevant.

Tarak | 04-11-07 | 18:07

@VanFrikschoten 04-11-07 @ 18:02
dat sopt maar een eind weg door fora en op internet; het barst van de neuqsexsites met gewlefapwijven en als je ze dan vraagt:"Weet jij daar wat van?" meteen de vermoorde unschuld spelen... het is statistiesch al niet eens mogelijk dat de Nederlandse huishuidens een puinhoop zijn, het internet vol wijven staat en mevrouw weet van niets...

VanFrikschoten | 04-11-07 | 18:05

@Elisabeth2 04-11-07 @ 18:01
Je hebt gewoon een natte doos... geef het maar toe...

VanFrikschoten | 04-11-07 | 18:02

Het probleem met veel vrouwen is dat je eerst een tijd met ze moet praten.

LibertasSimplex | 04-11-07 | 18:01

VanFrikschoten 04-11-07 @ 17:54

Prikkelend!

Elisabeth2 | 04-11-07 | 18:01

@Tarak 17.44
Maak aub niet de fout te beweren dat mannen intelligenter zijn dan vrouwen. Mannen scoren beter, omdat ze beter zijn in het maken van de intelligentie test. Deze testen meten oa wiskundige capaciteiten en ruimtelijk inzicht, waarin vrouwen minder goed zijn. Gaat het om taal, sociale of emotionele intelligentie dan scoren vrouwen beter.

No guts no glory | 04-11-07 | 18:00

@VanFrikschoten 04-11-07 @ 17:54
Je kan ze horen denken, he? "Wat weer een denegrerende opmerking van die vervelende VanFrikschoten. Maar voor het gemak weer even voorbij gaan aan de feiten. Als je alle vrouwents een bos brandnetels moet gaan geven vergt dit een enorme organisatie... denk aan distributie, infrastrucurele problemen, EU-regels inzake landbouw, etc.... dat kan alleen een man...

VanFrikschoten | 04-11-07 | 17:58

Hoerslet-reeks is zeau 1990. Tegenwoordig slettebakken de vrouwkes lekker RL via Relatieplanet.

Zeddegeizot | 04-11-07 | 17:56

Moet jij als man eens proberen te zeggen. Wordt je gegarandeerd onmiddelijk afgeserveerd. Die geëmancipeerde Hollandse kudtwijven met hun grote slabek .... ik ben er helemaal klaar mee.

Bigi Bana Boy | 04-11-07 | 17:55

vrouwens is altijd rare praatjes... ik zeg: de krawats er over... een bouquet brandnetels kunnen ze krijgen...

VanFrikschoten | 04-11-07 | 17:54

Had iemand mevrouw Slob al verteld dat je nooit een stuk opent met . ik ben een zelfstandig filosoof' (haar website, startpagina). Want ik voorop kan niet, is egocentrisch....

Voor de rest, interessant stuk. Waarom je als feminist toch de poten onder je eigen stoel stoel zou afzagen. En wie had het ook alweer over glazen plafond... mompelt iets over sprookjes...

naiefje | 04-11-07 | 17:50

Zij is lelijk
dan dan weer wel

Tobi | 04-11-07 | 17:48

Best een aardig stuk. Ik denk dat de meeste vrouwen graag enigszins gedomineerd worden door hun man, en ook dat dit biologisch bepaald is. Mannen zijn immers gemiddeld langer dan vrouwen, en in het dierenrijk zegt dit nu eenmaal iets over de verhouding man / vrouw. Ook blijkt uit onderzoeken dat er gemiddeld meer hele intelligente mannen zijn dan hele intelligente vrouwen. Wat een uitstekende verklaring zou zijn voor de oververtegenwoordiging van mannen in hoge functies. Erg politiek incorrect in een tijd waarin vrouwen per se overal even goed in moeten zijn dan mannen, en als dat niet zo is, dan ligt dat aan de samenleving of aan mannen. Hopelijk dat er ooit een wat realistischer visie op gaat komen.

Tarak | 04-11-07 | 17:44

Mja die boekjes zijn gewoon vrouewenporno. Maar verder niks gebeurt vandaag?

M299 | 04-11-07 | 17:43

Vrouwen zijn niet visueel ingesteld zoals mannen. Zij vinden hun porno niet in Playboy of op het internet.

Vrouwen zijn gevoelig voor woorden. Vrouwenporno vind je in boeken. Hierin wordt bv een vrouw verkracht door een zeer aantrekkelijke man. Een man die aan hun ideaalbeeld voldoet, maar haar fysiek in zijn macht heeft. Zij is zijn gevangene. Enerzijds is ze verliefd op die schoonheid met dat prachtig lichaam, anderzijds wil ze niet dat hij bij haar binnendringt. Als een vrouw zoiets leest, zet deze tegenstrijdigheid het kraantje bij haar beneden open.

No guts no glory | 04-11-07 | 17:38

Als in de evolutie achtergebleven wezen genaamd ''man'' mag ik er uit concluderen dat mevrouw gewoon volgeblaft wil worden.

Mad J | 04-11-07 | 17:38

zoiezo niet over die kut nsb hoer van royen beginnen aub
dag weer verpest

fietsmandje | 04-11-07 | 17:38

@LibertasSimplex 04-11-07 @ 17:33

Romantiek is viesch!

Kimmeltje | 04-11-07 | 17:37

Emancipatie en feminisme, zolang vrouwen het geloven vinden mannen het best...

da wizard | 04-11-07 | 17:34

@waskuip-admiraal 04-11-07 @ 17:30

Snapd!

Kimmeltje | 04-11-07 | 17:33

@Kimmeldje
Verder wadt Frikschotten zegd.
Waar hou jij van? Porno? Of liever snoeiharde klopromantiek?

LibertasSimplex | 04-11-07 | 17:33

@kimmeltje
je snapt mijn pund.

waskuip-admiraal | 04-11-07 | 17:30

@ myself, uiteraard ging de pot de ketel verwijden, pardon.

Kimmeltje | 04-11-07 | 17:24

@ VanFrikschoten 04-11-07 @ 17:23
"doedt"

VanFrikschoten | 04-11-07 | 17:24

ze heeft wel veel vrienden(op hyves dan: 1)

Waxli | 04-11-07 | 17:23

'Betoverd door de sultan'... en iedereen maar zeuren dat het hier altijt over moslims gaat... de bouquedreeks doed er ned zo hart aan mee...

VanFrikschoten | 04-11-07 | 17:23

@waskuip-admiraal 04-11-07 @ 17:16

Das ook een mooi woord: 'verwijdt'
Hoeveel wijder is die pot precies geworden?

Kimmeltje | 04-11-07 | 17:22

Feministen moeten eens wat vaker een kookboek lezen en met de opgedane kennis de keuken ingaan. Misschien dat ze dan een vent kan krijgen die haar die romantiek wil geven (lees: vol wil blaffen).

OneandOnly | 04-11-07 | 17:19

Hoe is het nu in Pakistan ? NRC krijgt steeds meer een Viva gehalte. Vrouwen die in stukjes biechten wat ze eigenlijk spannend vinden moeten maar eens en darkroom bezoeken. Bibliotheek in het donker kan ook.

nadenkeniseenkunst | 04-11-07 | 17:17

Ondanks pot verwijdt de ketel toch even dit: die dt-fouten kunnen niet!

waskuip-admiraal | 04-11-07 | 17:16

@LibertasSimplex 04-11-07 @ 17:00

Ik noem dat heiligschennis, zo op de zondag!

Kimmeltje | 04-11-07 | 17:07

Ze zullen je ook vertellen, dat "ze verdient..... en gaat ze" ook niet gaat.

poedel | 04-11-07 | 17:03

vindt, begeerd. Stukjes over meningen over literatuur met dt-fouten erin kunnen niet serieus worden genomen.

sputnik | 04-11-07 | 17:01

Het nieuwe feminisme in Nederland in 2050:Het leven zonder boerka

Het_leuke_zuiden | 04-11-07 | 17:01

"Ze verdient meer dan haar vent en gaat ze 'enge' opdrachten waarbij ze in het openbaar kan falen niet uit de weg." Dat klopt niet helemaal, en het is in dit verband 'begeerd'.

h.a.n.s. | 04-11-07 | 17:00

Het grootste goed van internet zit em in de porno. Probeer maar eens een boeketreeks-site op je scherm te toveren. Dat vrouwen hunkeren naar achterop het paard springen bij Julio lijkt me dus wat slap uitgedrukt. Porno willen ze. Denk ik zo op zondag.

LibertasSimplex | 04-11-07 | 17:00

Marjan Slob, de gefrustreerde zus van Arie Slob, van de ChristenUnie.

fuckje | 04-11-07 | 16:56

Bah, da's dus echt geen lekker ding.

De God van Empel | 04-11-07 | 16:50

'Als zij het nou leuk vind'? 'begeert te worden'? Hey Mutsaerts, doe eens effe de moedermavo over!

enemal | 04-11-07 | 16:50

@ Zuid-Holland 04-11-07 @ 16:47<br>
Seks met een komkommer, da's pas ge-emancipeerd!

Kabouter Pimpelmee | 04-11-07 | 16:49

Wie?

De God van Empel | 04-11-07 | 16:48

Cucumber-Sunday?

Zuid-Holland | 04-11-07 | 16:47

@ Mutsaerts
Weet je zeker dat Slob met Klassieke Romantiek niet gewoon hunkerde naar mooie Griekse Zuilen?

King of controversy | 04-11-07 | 16:46

LOL@Mutsaerts
Bijzonder aardig geschreven. Hulde!

Chiant | 04-11-07 | 16:44

"Volgeblaft in Roemenie" ligt vanaf volgende week in de kiosk..

MichieldeMuiter | 04-11-07 | 16:42

Volgens mij moet ik me na laten kijken... bij roos-tussen-de-tanden dacht ik aan iets heeeeeel anders..

Kimmeltje | 04-11-07 | 16:42

Nieuwswaarde 0 dit.

Schreeuwbuis | 04-11-07 | 16:41

verder nixs gebeurd zeker op zondag ??

gaanweweer | 04-11-07 | 16:40

ik heb het eerder gezegt: zet nou niet die hyves erbij...

Groenepuntmuts. | 04-11-07 | 16:37

Romantiek is de kunst van het verleiden, moet je ook maar tijd voor hebben als je geil bent.

butthead | 04-11-07 | 16:34

je kan er wel een mooi verhaal omheen schrijven, maar uiteindelijk draait het toch uit op platte neuqsex.

deafhaalchinees | 04-11-07 | 16:34

'begeert te worden'? Alsjeblieft zeg.. doe eens een talencursus volgen.

e.claudius | 04-11-07 | 16:33

REAGEER OOK

bespaartips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken