Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

De mooiste billen van Nederland

bilbilenbilRaad het plaatje, welke billen (nog meer plaatjes) zijn volgens een bekende onderbroekenfabrikant de mooiste billen van Nederland? Rutger is inmiddels onderweg naar Limboland voor een spraakmakend diepte-interview met de eigenaar van dit welgevallige achterwerk. Dus nog leuke kijkersvragen voor Bibi? Plemp ze in de comments.

Reaguursels

Inloggen

jullie zijn echt een stelletje viezerikken........ brrr
kunnen jullie ook een normaal commentaar geven???
nee natuurlijk niet... stelletje dombo's

ia-ia | 21-10-07 | 01:05

Ik wil gewoon meer foto's zien, kan zo niet oordelen.

nokori | 20-10-07 | 21:26

Fijne avond nog.

Ohja | 20-10-07 | 20:11

Maar Caveman is moe, en heeft net lekker gekookd. Ik ga een beetje zitten, en iets anders doen. Alle goeds, en wellicht tot een aner moment. Alle goeds, Caveman.

listen2bobmarley | 20-10-07 | 20:00

Ohja 20-10-07 @ 19:39
Mmmm, je hebt een wijze weg ingeslagen. Mijn grootvader zei al, bezit maakt onvrij.
Het belangrijkste dat mijn familie heeft doen overleven in de tweede wereldoorlog is voedsel. En daarom wil ik nu lekker voedsel hebben. Essentieel om het mystieke maar plezierig moment nu kan leren kenne. Nou, en als je daar de magie van ziet, en het contrast dat natuurlijke dingen hebben in kunst en technologie, met wat de mens presteert, kan je dat moment nu op een manier gaan beleven die niet positiever kan. En hoe zou jij dat moment beschrijven. Hoe ziet je leven eruit als jij in een absoluut positief moment nu zou kunnen leven?

listen2bobmarley | 20-10-07 | 19:58

listen2bobmarley 20-10-07 @ 19:14
Precies. Dat ken ik. Ik ben een keer opnieuw begonnen met niets. Je denkt dan heb je dus niets, maar je hebt wel iets; totale vrijheid! Hoe meer spullen, bevoegdheden etc. etc. je hebt, hoe minder je dáár van hebt. En dan ga je inzien dat creativiteit veel belangrijker is dan geld, dat tevreden kunnen zijn een veel duurzamer bron van geluk is - écht geluk - dan wat t ook was waar je achter aan rende dan ook, dat altijd voor later leven en dan doodgaan gelijk staat aan helemaal nooit geleefd hebben (wanneer is later dannn, ik ken mensen van 55 die nog steeds bezig zijn met láter). Ik vertrouw overigens geen enkele rightpad religie.
.
Ik geloof dat onze culturele zwakte voornamelijk bestaat uit een ongezonde drang tot consumeren, dat daar een reactie op komt in de vorm van (o.a.!) 'trendy anorexia' vind ik op een bepaalde manier wel begrijpelijk, al geloof ik nooit dat de trendvolgers het nog steeds leuk vinden als al hun haar er uit valt en op andere plaatsen ineens haargroei ontstaat waar je het nooit wilde, als je je sexy stringetje mag omruilen voor de tena slip, en je op je 35ste een rollator nodig hebt - maar eerlijkgezegd geloof ik ook niet dat een trend zo diep gaat. Ik begrijp los daarvan wel, dat het 'niet nodig hebben' wat daarmee heel visueel gemaakt word, meer gaat aantrekken, dat zie ik ook in andere dingen wel terug. Ik denk dat de trend en de ziekte los van elkaar staan dus... maar in die zin dat het symbolisch aan trekt.
.
En je merkt ook als je reist, dat er zoveel culturen zijn, dan ga je er veel relativerender in staan. De Westerse normen zijn niet per definitie dé normen.

Ohja | 20-10-07 | 19:39

Vlnr:

ok, mwoah, yeuch.

knurft | 20-10-07 | 19:34

Ohja 20-10-07 @ 17:31
Yup, hoe meer dingen je hebt, hoe beter het is. En als je dan toevallig ontdekt dat je met niks je op een moment super kan voelen, en dat dat enorm relativeert, kan je met weinig mensen praten over dat soort rijke momenten. En dat is waard om meer aandacht te krijgen. Tenminste voor mijzelf heb ik die beslissing genomen,. En wat je niet vindt, verborgen achter kratten pils en prijsknaller op de barbeknoei. Veel meer dan een beetje lol maken en wat zingen. Wat het zijn altijd Katholieken die ons een beeld hebben gegeven van wat genot in het leven zou moeten inhouden. Ik vertrouw hen niet. Katholieken leven altijd in de toekomst. Hetgeen stressgevoelig is. Ik leef nu, maar daarin tracht ik helder te zien, dus op het moment nu. En dan ontdekt je zaken die misschien strikt genomen tegenover mijn culturele achtergrond ongebruikelijk zijn. Maar boeit dat?

listen2bobmarley | 20-10-07 | 19:14

listen2bobmarley 20-10-07 @ 18:42 Ik denk dat je daar gelijk in hebt. De manier van leven anno nu is niet zozeer natuurlijk, soms lijkt het wel alsof je succes wordt afgemeten aan de mate waarin je je natuur kunt tegengaan. Wat volgens mij juist andersom hoort te zijn...

Ohja | 20-10-07 | 18:59

Ja, dat zou kunnen, het leven is een stroom die de mens een tijd gunt. En dan ophoud te bestaan. De vraag is, wat is nog wil van de natuur. Want als ik de topman van Nestlé nou hoor vertellen dat hij denkt dat de mens een tegengewicht heeft ontwikkeld, tegen de natuur. En dat is een man van een op 26 na grootste bedrijf van de wereld. En het is ook hét grootste bedrijf van de wereld, heeft hij het volgens mij over natuur en geen natuur. Waar de laatste door de mens is gecreëerd. En vindt hij bio niet het beste wat er is. Dus, hij claimt bijvoorbeeld dat met gentechnologie er supermoedermeld gemaakt kan worden. Dus beter dan vrouwen leveren. En dan vraag ik mij af, zeker na de intentie achter hetgeen zijn bodylanguage uitstraalt, zelfs via DVD, naar mij.
.
Dus ik vraag mij af in hoeverre wij nog natuurlijk zijn. Of is er ergens een zelfoverschatting geweest van het zelfbewustzijn. En hebben wij daarme de basis verloren met onze diepste overlevingsdrijfveer, intutie. Bijvoorbeeld kunnen dieren feilloos geneeskrachtige kruiden uit planten vissen. Waarom heb ik dat vermogen niet, en waarom als ik daar naar ga zoeken blijk ik weldegelijk die intuïtie te hebben. En kom ik tot de conclusie dat het is ondergesneeuwd onder shit die anderen mij vertellen te doen. Die ook al dat gemis aan wortels hebben, naar mijn gevoel mij verteld.
.
En ik denk dat met de simpelheid van leven, die overlevingskansen voor de creatie van nageslacht ( hetgeen ons mensen ons het liefst is ) meer verbonden moeten zijn met die omgeving met een andere intentie. Ik denk dat er vroeg in de mensheid zijn ontwikkeling een bewustzijn is ontdekt, dat men is gaan aanbidden als een god. En daarmee zijn allerlei fundamentele overlevingsmechanismes vergeten. Die slapen in ons binnenste. En als je hen niet wakker maakt zou het wel eens kunnen dat wijzelf meehelpen aan de ondergang van de gehele soort in de toekomst. En niemand zal ons herinneren.
.
En toch denk ik dat met een hele andere intentie hier en nu, een andere manier in het leven staan je de volgende generatie kan voorbereiden op een betere toekomst. Er zijn bijvoorbeeld wetenschappers die beweren dat ingrijpende gebeurtenissen doorwerken in een mensenleven naar de volgende generatie, door een bepaalde programmering in het genetisch materiaal. Dit is echter moeilijk aan te tonen, want je hebt er gezonde afgesloten gemeenschappen voor nodig. Toch hebben zij zo iets aangetoond bij een gemeenschap in Zweden.
.
Met anere woorden, de mensen die in balans leefden met de juiste intentie, of dat ieder geval na streven, of streefden. Die ik ben tegengekomen in mijn leven, hadden het minst en waren voor mij het prettigst om bij te zijn. Het dat vind ik een mysterie dat het waard is om je hele leven te onderzoeken. Je komt veel mensen tegen, en het hoeft heel weinigte kosten, toch zo interessant, en het verveeld nooit.

listen2bobmarley | 20-10-07 | 18:42

listen2bobmarley 20-10-07 @ 17:43
Ja in gezonde mate nu zelfs. Ik ben 1.70 en weeg 53. Ik ben overigens niet vóór een anorexia - achtig uiterlijk -ik geloof eerlijkgezegd niet dat mode echt is wat er aan overdreven lijngedrag ten grondslag ligt - in de meeste gevallen. In ongezonde vorm, gaat het doorgaans om meer dan dat (*uit ervaring spreekt* niet om ff de zielugurd uit te hangen, I can handle it, dank u). Ik heb dé taille/heup verhouding dus ik hoor heel blij te zijn geloof ik. Zelf vind ik een beetje dunner dan gewoon slank gewoon echt veel mooier.
.
Waar het om gaat is per persoon natuurlijk verschillend, maar dat de drive om jezelf echt uit te hnngeren álléén maar voor een trend hoog genoeg zou zijn, geloof ik eigenlijk niet - en als je wel zoveel over hebt voor een trend twijfel ik alsnog aan je emotionele welzijn. Ik vraag me af of vruchtbaarheid wl iedereens' doel is - wat mezelf betreft - ik ben niet van plan ooit kinderen te krijgen. Toch geloof ik dat ik het natuurlijke selectiewise wel zou moeten mogen. Ik heb dé heup/taille verhouding (jeuj) en op zich goede genen. Het lijkt er juist op dat de mensen die het beter niet kunnen doen, natuurlijke selectie wise, juist 3dubbel die behoefte hebben! Weet iedereen nog dat TV programma met die vrouw voor die gratis kleren ophaal dinges? 10 kinderen ofzo had die! Die dacht 1tje kan ik al niet onderhouden ik maak er nog 9 dan gaat het vast beter!! Ik snap niet hoe dat dus werkt dan...
.
Sober leven is volgens sommigen het antwoord. Ik weet het niet... Met ongebreidelde genotszucht alleen kom je ook niet ver. Balans lijkt mij het gezondste. In alles. Té kan best goed zijn, zolang je dat aan kunt. Een mens moet zichzelf niet meer vrijheden veroorloven dan waar hij zich in kan handhaven.
.
Gezondheid is natuurlijk belangrijk. Maar zulke dingen kunnen tegenstrijdig zijn, het ies allemaal een complex geheel. Als je af 'moet' vallen om je psychische gezondheid te kunnen handhaven heet dat een ziekte, wat ik niet logisch vind, maar dat komt omdat ik partijdig ben. Dus wat is gezondheid willen? En waarom zouden vrouwen die geen kinderen willen ook vruchtbaar heids bevorderend bezig willen zijn? Collectieve zelfmoord, zou kunnen, dat idee is wel vaker in me opgekomen, wat als de natuur uberhaupt niet 'wil' dat de mens overleeft?

Ohja | 20-10-07 | 18:12

Ohja 20-10-07 @ 17:31
En dat betekent dat je nu al let hetgeen je eet?

listen2bobmarley | 20-10-07 | 17:43

Dus wat ik stel is dat ronde billen functioneel zijn bij het basis proces om het leven in stand te houden. En vraag mij daarom ook af waar de recente ontwikkeling vandaan komt, in culturele zin, van vrouwen die boven het toilet hangen. Want volgens mij zijn die juist minder geschikt om zich voort te planten. En bovendien mager. Is het een soort collectieve zelfmoord, als natuurlijk proces, op het moment dat er veels te veel van één soort zijn? Een subdenkend vermogen, dat mensen aanzet als lemmingen, om allemaal dat ene doel na te streven: meer .... , vult uzelf maar in, zolang het maar met genieten te maken heeft.
Met andere woorden, terwijl de mensen in Spanje bij een bewolkte hemel in hun afgrijselijke shorts op slippers bezopen met Jan Smit lopen mee te brullen, zal dat later blijken als een intrieste klucht. In een einde der tijden waarin de meerderheid helemaal blind en doof en zwijgt over hetgeen zij niet zien. Of is het leven zoals Koerbagh voorschrijft, een proces dat gewoon loopt. Je checkt in, je drijft mee in een stroom waar je zoveel mogelijk van neemt. Op een gegeven ogenblik is de vetklomp aan het einde van wat mogelijk is, en die gaat uit. En dat was het dan.
.
Er is alleen één dilemma die mensen zoals Koerbagh over het hoofd zien. Als je nou bewust bent van dat feit. En kijkt dan eens goed naar wat je helpt voor te bestaan. Wat is dan het liefste wat je nakomelingen zou willen schenken. En Koerbagh kon daar geen antwoord op geven. Terwijl ik hem nog vroeg om de basiswaarde van elk leven. Hij begon over voortplanting, nou is dat waarschijnlijk erg typerend voor hem. Maar zo komen we geen speld verder. Hetgeen gebeurt is niet de basis. Hetgeen gebeurt heeft een basis. En dat begrijpt menigeen nog niet. En daarom kunnen ze nooit oordelen over wat dan ook in de aarde haar proces. En alles wat ze hier schrijven is bloody gebakken lucht van de bovenste plank.
.
Het enige, en beste om te doen is nederig te zijn, in discipline en gezondheid. Om zo'n leven te hebben moet je je concenteren op het allerhoogste begrip dat mensen kennen in oprechte intentie. En ken je dat niet ben je niet meer dan een egocentrisch varken dat zwelgt in belangrijkheid van zijn bestaan, en zonder daar maar verantwoording voor af te leggen, in de toelaatbaarheid van de ik in het piepspannetje in tijd dat verkregen is. Waarom zou je die tijd besteden aan het najagen van ijdelheid. Waarom zo ijdel, zo ijdel zijn al die mensen met hun luxe, en hun genot, en hun ... tja, noem het. Alleen er mist een bepaald gevoel, en dat gemis neemt die mensen op in een cirkel van vernietiging. Dat zie je bevoorbeeld goed in de Heijn familie. Alle materie van de wereld, en wat een hoop ongeluk en ellende.
.
Een anders gericht besef, een besef van andere waarden die het leven zelf vertegenwoordigen, kan een hogere qualiteit in leven geven, bij een gelijk en hoogstwaarschijnlijk langer tijdspanne in leven. En ik zoek naar die mogelijkheid. En daarom heb ik zo'n moeite met mensen die er huizenhoog blijk van geven niet na te denken over de consequenties van hetgeen ze niet weten, maar wel mee bezig zijn.
.
Genot is het meest intens in balans. Dat betekent in leven altijd, wel en niet, donker en wit, dag en nacht. Meer, en nog meer, en continue is geen balans meer. Want waar is het tegenovergestelde dat essentieel is om te overleven totdat een rode reus, die ooit vriend de Zon was, ons komt opeten. Om dat te overleven moet je wel geëvolueerd zijn tot een bijzonder taai en bewust wezen. Voorlopig acht ik de mens niet als het aangewezen wezen om die evolutie stadium te bereiken.

listen2bobmarley | 20-10-07 | 17:43

Mannen zijn raarrrr. Ik snap jullie smaak niet. Ik vind vrouwen met maat 34 en MAX 36 mooi - dit is fucking 40 ofzo?? Als ik zo'n mega ass zou hebben zou ik nooit meer eten.

Ohja | 20-10-07 | 17:31

Ha ha ha, ik dacht dat je machtige billen bedoelde. Hoe bedoel je. Ik dacht dat vrouwen met bredere heupen. Of zoals bij Akrikaanse vrouwen achteruitstekende billen een teken van vruchtbaarheid zijn. Zelfs oude geschriften van Chinese geleerden hebben optekeningen van de rondheid van de vrouw haar billen versus het vermogen zich voort te planten. Waarin de observatie gesteld wordt dat vrouwen met dikkere billen waarschijnlijk ook vruchtbaarder zijn. Daarnaast is er ook modern wetenschappelijk vastgesteld dat vrouwen met meer vet op de heupen en de billen procentueel meer vruchtbaarheidshormonen aanmaken. Echter ik weet niet hoe vaak dit onderzoek gerefereerd is. Dus dat is denk ik de reden waarom ik het als machtige billen zie, en jij als matige .... ha ha ha ik las het verkeerd. Dyslexie heh, ha ha ha.

listen2bobmarley | 20-10-07 | 17:14

Louiesssss 20-10-07 @ 12:02
Jup, jammer van al die tattoo's. Maar de meeste zijn errug lekkah.

listen2bobmarley | 20-10-07 | 15:04

wanneer houde ze nou eens een verkiezing van Mooiste Cameltoe... daar ben ik dan weer dol op...

bossy | 20-10-07 | 12:31

matige billen

Louiesssss | 20-10-07 | 12:02

en bij de weg
.
www.assparade.com
.
Dit vind ik erg aantrekkelijk. Ik ga mij een beetje door die homos in parijs laten voorschrijven wat voor vrouwen ik aantrekkelijk moet vinden.

listen2bobmarley | 20-10-07 | 11:33

sijtje boes 19-10-07 @ 22:58
Tja, ik kom regelmatig in de sauna, en ik kan je alleen maar gelijk geven.

listen2bobmarley | 20-10-07 | 11:29

Wheyo! Dat is mijn voormalig buurmeisje, en ze bibi is haar nick.
Damn! das echt een vrouwtje geworden =D (btw. ze is half pools)

G.I.T. ADHDennis | 19-10-07 | 23:33

In het midden. Twee keer gefeliciteerd(Vaker mag ook).

nadenkeniseenkunst | 19-10-07 | 23:15

@listen2bobmarley, mijn leuke knappe sales-negert valt ook op volle billen dus ik denk niet dat ik een koekepan reet heb :)
Voor de rest wil ik de billen van de meeste reguurders wel eens zien. Denk dat de meeste zo een harige platte kont hebben of terwijl een rug met een snee.

sijtje boes | 19-10-07 | 22:58

Links is lekkere reet, maar de rest.

witteneger | 19-10-07 | 22:42

Kan er niet warm van worden.
Te veel blubber.

Prikker | 19-10-07 | 22:16

mrlol. 19-10-07 @ 21:43
Houdt toch op, je mocht willen dat je één van deze konten überhaupt zou mogen aanraken. Pffff. Na lang beraad komt Caveman met de conclusie. De Nederlandse vrouw heeft niet de sommige vrouwen zijn erg aantrekkelijk. De dames zijn een goed voorbeeld. Linker is favoriet. Mooi gevormd, prachtig vrouwelijk achteruitsteken, geen putten of flubbers. Kortom een kont om een keiharde van te krijgen, en haar 3hotSpotDoggy te pakken, dat ze gaat spuiten van genot. You dig.

listen2bobmarley | 19-10-07 | 22:13

Duidelijk zijn deze vrouwen niet mijn favoriet. Ik vraag me ook ten zeerste af waarom, waarom f-f-s sloggi hiermee promotie maakt. Sloggi trekt geen mooie achterkanten aan, dat is met deze "contest" bewezen.
Btw als ik moest kiezen, de middelste.

mrlol. | 19-10-07 | 21:43

Emigreren blijft een optie natuurlijk!

Gladde John | 19-10-07 | 19:57

op die rechtse lukt het denk ik niet

JINN | 19-10-07 | 19:10

en ik ben pas bij de middelste..

JINN | 19-10-07 | 19:10

zucht, ik had mezelf mezelf een avondje bankhangen beloofd... zit ik toch weer pietje te trekken

JINN | 19-10-07 | 19:09

goed wie gaat ze photoshoppen....

Bilbo | 19-10-07 | 18:48

Limburg rules.

tevreden roker | 19-10-07 | 18:34

Ik kan ze alledrie wel rimmen en poepstampen ;-p

Baltazar | 19-10-07 | 18:31

Ik bespeur toch wel vorming van cellulitis.. Jammer is dat toch.. Ik zie liever prachtige billen boven een dito strak onderstel.

rokershoest | 19-10-07 | 18:26

Alle 3 nogal stevig. Maarja ik val dan ook niet op vrouwen kont.

Ohja | 19-10-07 | 17:43

Yup,ze is de rechtmatige winnares.

Nifelheim | 19-10-07 | 17:15

Ik ben toch meer een borstenman. Heeft Sloggi (gokje) al subsidie gehad?

BeunDeHaas | 19-10-07 | 17:12

dit is toch niet het beste wat nederland te bieden heeft,kijk die lelijke poten :S

Necramonium | 19-10-07 | 17:06

Neqschot naar mijn mening.

Plattebats | 19-10-07 | 16:59

ik wist het wel, die middelste natuurlijk. En alle wildgroeiende cellen op een stokje, wat hebben die andere 2 varkensreedten. het schiet niet op hier in Nederland.

@aldi

jammer inderdaad, dat de voorbibs niet gekeurd wordt, maar het is dan ook een verkiezing van sloggi.

Trouwens wel smaakvolle strings, niet van die reedtveterts.
Geen negertinnen asses btw. verbaast me. zolang er geen cellulitis op zit vind ik het allang geweldig. moet wel mooi rond zijn, en moet in een broek passen, niet dat de helft van dr linkerbilpuist te zien valt.

Iosif Dzjoegasjvili | 19-10-07 | 16:37

als dit de top van NL is...
* gaat koffers pakken *

borderlijntje | 19-10-07 | 16:35

en toch had Andrea moeten winnen...
en Lizzy tweede moeten worden...
nondetjuu

dr.spin007 | 19-10-07 | 16:35

En de voorbibs dan, wordt die niet gekeurd?

aldi | 19-10-07 | 16:29

Ggrrr... magnifiek man, die rechter! Heurlijk pakketje waggelend vlees heeft deze dame hangen. 'k Mot er niet aan denken wat ik daar allemaal mee zou uitspoken... Stelletje watjes!

Et tu, Brute? | 19-10-07 | 16:22

@ Biff Eagleburger 19-10-07 @ 15:23

WHAHAHAHA! Moet je eens doen met een boksbeugel die je eerst een paar uur in de vriezer hebt laten liggen. Eindeloos genot.

kolonel klootoog | 19-10-07 | 15:56

Sorry maar als dit de mooiste billen zijn dan heeft geenstijl weer ergens een verkiezing zitten saboteren! gatverdamme

Zalluf | 19-10-07 | 15:35

Ik sla het liefst keihard op de kale kut. Lekker onverwachts, dan filter je de fakers er wel uit.

Biff Eagleburger | 19-10-07 | 15:23

Is dit wat Nederland te bieden heeft? Geef mij maar Japan, of Zuid-Amerika.

911 | 19-10-07 | 14:49

Met cellulitis meer bips! Hiep hoi!

holtor | 19-10-07 | 14:40

mijn buurmeisje heeft ook hele mooi billetjes

overVecht | 19-10-07 | 14:35

lady-di 19-10-07 @ 14:14

*tongt lady di*

Ook van jou…

kolonel klootoog | 19-10-07 | 14:30

@appelsap 19-10-07 @ 11:59 en sieb13 19-10-07 @ 12:38: die middelste billen op de foto hierboven zijn toch 100x beter dan die rug-extenties van die japanse vormloze dames? Die linker kan d'r ook mee door.. de rechter is te vroeg gestopt met Sonja Bakkeren...

synchronicity | 19-10-07 | 14:29

@sniek 19-10-07 @ 14:25
uhhmm nee sorry........ iets wat er op lijkt......

overVecht 19-10-07 @ 14:05

overVecht | 19-10-07 | 14:27

Krijg zin om te neuken,... Heeft er iemand moedermelk in mijn koffie geflikkerd?

sniek | 19-10-07 | 14:25

@lady-di 19-10-07 @ 14:14
u heeft wel een stoere nick!

overVecht | 19-10-07 | 14:17

*ziet nu eauk de vijf in de klok en slaat vaatje kloosterbier aan*

widtvoet... | 19-10-07 | 14:16

@ listen2bobmarley 19-10-07 @ 14:06

Ik prop, alleen bij hele speciale gelegenheden, haar reet helemaal vol met kogellagerkogeltjes en laat haar dan als ze komt op een dartbord schieten. Ook leuk, vooral in wedstrijdverband.

kolonel klootoog | 19-10-07 | 14:16

Bibi is liev...

De Kannibaal | 19-10-07 | 14:15

@ kolonel klootoog: bedankt! x

lady-di | 19-10-07 | 14:14

Zeikerds! Dit zijn gewoon leuke wijven met leuke assen.

Neeskens1974 | 19-10-07 | 14:14

kolonel klootoog 19-10-07 @ 14:01
Tja, smaken verschillen. Ik vind het leuk om een vrouw gillend te laten orgasmeren, terwijl mijn penis klem zit in haar vagina. Dat weet je tenminste zeker dat ze niet faked.

listen2bobmarley | 19-10-07 | 14:06

*trekt zoals ijklont ook een biertje open en fapt nog es een eind weg op de billetjes*

overVecht | 19-10-07 | 14:05

Mmmmmmmm. Ik ben echt een billenman merk ik nu wel.

Rafey | 19-10-07 | 14:01

@ listen2bobmarley 19-10-07 @ 13:56

Spanken gaat het helemaal worden in 2008! Ik gebruik zelf graag een knuppel voor tijdens de spanking. Ben je wat mobieler met een groter bereik, wat groepsspanking gewoon makkelijker maakt. De tropischhardhoutenspankingshonkbalknuppel van Joefeltdathuhbitch ligt het lekkerste in de hand. Kost een paar centen maar dan heb je ook wat.

kolonel klootoog | 19-10-07 | 14:01

Jammer dat Bibi ontzettende X-legs heeft.

1 Punch Pikey | 19-10-07 | 13:57

Orang Oetlul 19-10-07 @ 13:52
Met spanken is het zo dat sommige vrouwen erom smeken en andere het maar niks vinden. Ik heb ooit een vriendinnetje gehad met een tight butt die erom smeekte, heerlijk vond ze het. In zulke situaties is spanken als kontenman erg geweldig.

listen2bobmarley | 19-10-07 | 13:56

@ lady-di 19-10-07 @ 13:38

Wijven die niet faken sla ik gewoon veel minder hard. Voor wat hoort wat.

kolonel klootoog | 19-10-07 | 13:52

Goed spankbaar ook.

Orang Oetlul | 19-10-07 | 13:52

@sijtje boes 13:38

Eens hoor. Als ik zulke billen had stond ik de hele dag ondersteboven met m'n kop tussen m'n enkels in de spiegel te kijken hoe mooi ze wel niet schudden konden.

*legt nieuw gekochte lingerie voor mevr. widtvoet vast klaar voor vanavond, slaat blaadjes van de rozen af, verzamelt kaarsen, beitst schandblok en gaat op zoek naar de jerrykan vaselinette*

widtvoet... | 19-10-07 | 13:52

@ listen2bobmarley 19-10-07 @ 13:43
Helaas mogen ze die niet laten zien, dus krijg je die rechtse kont in de finale... en dus de schuld van de finnen...

ijsklont | 19-10-07 | 13:51

Hoe kan die rechtste zo ver zijn gekomen!

Bibi is lief :x

Unexist | 19-10-07 | 13:48

@lady-di: polfermot vindt niets geiler dan een dame die faked.

polfermot | 19-10-07 | 13:43

ijsklont 19-10-07 @ 13:42
Hoezo, finse vrouwen hebben lekkere konten.

listen2bobmarley | 19-10-07 | 13:43

Toch vind ik dat de finnen hier de schuld aan hebben....
huh dat kan niet bij dit topic???
Maar toch is het hun schuld

ijsklont | 19-10-07 | 13:42

sijtje boes 19-10-07 @ 13:38
Nou, ik denk dat heel veel vrouwen maar wat graag zullen billen zouden hebben. En ikzelf zou maar wat graag willen dat de meeste vrouwen zulke billen hadden. Meeste blanke vrouwen hebben nogal platte billen, ikzelf vind dat maar niks.

listen2bobmarley | 19-10-07 | 13:41

@lady-di..13.38

gaat uw gang..

Cas Ferrot | 19-10-07 | 13:40

Ma ik jullie erop wijzen dat het hier gaat om echte billen en benen die niet "juist" belicht zijn zodat het eruit komt te zien zoals jullie het graag zien? Maar goed het is inmiddels bekend dat mannen niet echt houden maar graag gefaked worden door de dames!

lady-di | 19-10-07 | 13:38

Wat mij opvalt is dit:
De meeste regauurders hier hebben geloof ik nog nooit een dames kont van dichtbij gezien.
Mits een model geen graten kudt is en de foto waar jullie bij fappen niet gefotoshopt is, hebben de meeste vrouwen nu eenmaal zulk soort zit vlees. En geloof mij met zulke vrouwen kan je heel goed geyle neuq seks hebben hoor. In ieder geval hoef je niet bang te zijn voor een splinter in je tampeloerus(je)

sijtje boes | 19-10-07 | 13:38

M

lady-di | 19-10-07 | 13:36

sistrie 19-10-07 @ 13:23
Dit is mager mens ... dik, proest ... hang jij regelmatig boven het toilet of zo?

listen2bobmarley | 19-10-07 | 13:30

@ JMM 19-10-07 @ 13:16: Alleen Windows Vista is in staat het hele internet te blokkeren !

Burgerlijke ongehoor | 19-10-07 | 13:27

Geile_beer,

Vakwerk ouwe:

Server not found:

Firefox can't find the server at www.lisseteprins.nl.

* Check the address for typing errors such as
ww.example.com instead of
www.example.com

* If you are unable to load any pages, check your computer's network
connection.

* If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
that Firefox is permitted to access the Web.

kolonel klootoog | 19-10-07 | 13:27

Geen tieten, maar vooruit, lekker vrijdagmiddagtopic!
*proost*

ijsklont | 19-10-07 | 13:26

@ Fred: Thnx Fred voorlopig houd je je baan nog !

Burgerlijke ongehoor | 19-10-07 | 13:24

Sorry maar ze zien er alle drie niet uit. Wat een dikke reten zeg. Ik raad ze Herbal Life aan. Hoe moet de rest er wel niet uit hebben gezien als dit de winnaars zijn. Nou in NL heb je echt wel mooiere vrouwen met mooiere billen hoor.

sistrie | 19-10-07 | 13:23

zal ik eens wat vertellen..

Bij mij thuis heb ik een soort "externe ruis" die rondloopt.. daar kunnen deze mevrouwen niet tegen op :)

Cas Ferrot | 19-10-07 | 13:22

Lekkere billen en een leuk koppie, Bibi heeft dus terecht gewonnen.

Aussie | 19-10-07 | 13:16

@ Burgerlijke ongehoor:
Die Fred is echt goed, hij heeft dumpert bij mij ook weten te blokken. Ik zeg te vriend houden die gozer, anders kunnen we straks het hele internet niet meer op

JMM | 19-10-07 | 13:16

ROFLOL@Burgerlijke ongehoor 19-10-07 @ 13:06

overVecht | 19-10-07 | 13:15

maar eens op een ander tijdstip gaan sporten dan kan ik eens tegen die billetjes aan gaan kijken haha!

_DNNS | 19-10-07 | 13:07

Midden en links: MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMmm

uncleben | 19-10-07 | 13:07

//fluistermode aan//
.
@ overVecht 19-10-07 @ 12:58: Het is de beste it-er hier maar dat moet je hem niet gaan vertellen want dan wil ie opslag en die gasten verdienen al zo fuckt up veel ! Daarbij pas ik mijn net gevolgde Aldi managment cursus toe, die mij leerde dat bang personeel harder werkt.
.
Sterker nog als je een medewerker laat huilen werkt die voor 2 ! Kan je mooi een terug schreeuwende medewerker ontslaan en flink op de loonskosten besparen. En aangezien ik een bonus voor besparingen krijg is dat dus financieel aantrekkelijk
.
// Fluistermode uit//
.
@ Fred: Dude, ik zie nog steeds geen Billen !

Burgerlijke ongehoor | 19-10-07 | 13:06

Lang leve de cellulites, hoeveel kinderen heb je al gebaard?

inctrl | 19-10-07 | 13:01

-weggejorist-

Geile_beer | 19-10-07 | 13:01

@Burgerlijke ongehoor 19-10-07 @ 12:56
hahaha ik begin beetje te twijfelen of het echt zo is..... Zo niet, goed gebracht! zo wel........... arme Fred... haha

overVecht | 19-10-07 | 12:58

@fuckje 19-10-07 @ 12:51
hij gaat feauteaux van mij nemen...

overVecht | 19-10-07 | 12:56

Is de dumpert kapot of is het de IT gelukt die site te blokken ?
.
@ Fred van de IT hulpeloosdesk waarvan ik weet dat ie vaak op GS komt ( ivm met een eerste officieele waarschuwing voor het vele bezoek op GS moewahaha) en van billen houd dus dit zeker leest: Fred, zet die blokade uit anders...... Officieele waarschuwing ! En het is je tweede dus als je baan leuk is gaarne deze actie als je eerste prioriteit beschouwen !

Burgerlijke ongehoor | 19-10-07 | 12:56

@ia-ia 19-10-07 @ 12:46

Ik wil best meedoen aan de tarrel competitie... die win ik met 2 vingers in mijn nase

@fuckje.. ik zit niet in de redaksjie... maar er is vast wel wat te vinden

Cas Ferrot | 19-10-07 | 12:53

Zonder fotoshop ziet het er ineens een stuk realistischer uit... moet wel weer wennen aan de realiteit.

HetPhantom | 19-10-07 | 12:52

@Cas Ferrot,
Er komen hier wel meer dan 2 " mevrouwen", heur!
Maar waar wou jij hunken vandaan halen?

fuckje | 19-10-07 | 12:51

@ia-ia 19-10-07 @ 12:46
gaat lekker deaudt newbie met je gezwets.... Zij kiezen ervoor om mee te doen! Ik gaf al aan dat het helemaal niet zo heel lelijk is omdat het niet gesoept is. Maar dan nog, me hond zou ik nog van die rechter aftrappen.. Ga nu maar weer terug naar het Fancy forum ofzeau.

overVecht | 19-10-07 | 12:50

Got milk?

Seletitic | 19-10-07 | 12:49

@ befke 19-10-07 @ 12:44

VERDOMME!

Bob Sleeuwijk | 19-10-07 | 12:47

Van die rechter wordt ik niet echt warm..

Alcoholic | 19-10-07 | 12:47

jammer dat er zoveel mensen jaloers zijn.
voor mij de terechte winnares....
enne... voor de mensen met al dat commentaar.. doe dan zelf mee!

ia-ia | 19-10-07 | 12:46

@holtor..

idd..

kunnen we dit niet dagelijks doen.. een "Jeaupen" en "Batterij" topic en voor die 2 mevrouwen die hier komen een hunk topic... 1x per week

Cas Ferrot | 19-10-07 | 12:44

wilt u de linkse, middelste, of de rechtse?

NEE!

cram | 19-10-07 | 12:44

Wilt u de linkse, de middelste of de rechtse?

JA!

holtor | 19-10-07 | 12:42

Dank u redactie, dat ik dit nog mag meemaken na al die trieste marokkanentopics.

holtor | 19-10-07 | 12:40

Sieb eet zeker veel chinees?

Geert W | 19-10-07 | 12:40

alsjeblieft nee zeg..... dan is die Japanse toch een stukkie leqqerder!

sieb13 | 19-10-07 | 12:38

Alle drie lekker, maar de middelste spant de kroon!

fromwalking | 19-10-07 | 12:37

Mag het een onsje meer zijn?

JA!

holtor | 19-10-07 | 12:37

Donners reactie :http://www.nu.nl/img.db/831136+s(120!x120!)

Bob Sleeuwijk | 19-10-07 | 12:36

Ben meer een tietenman.

Meneer | 19-10-07 | 12:34

@kolonel 12:27
het is toch geen "Blote Billen Gezicht" contest?

cram | 19-10-07 | 12:34

@ekspress... dat zal je nog aardig tegenvallen.....*kuch*

Cas Ferrot | 19-10-07 | 12:34

kolonel klootoog 19-10-07 @ 12:27
Om vele redenen mag dat zich toch niet voortplanten.

befke | 19-10-07 | 12:33

Sletter-vaart ??

Pigha Lal | 19-10-07 | 12:32

@overvecht.. ja ik weet wat goed is.. ze mochten niet van mij.... sommige dingen moet je voor jezelf houden

Cas Ferrot | 19-10-07 | 12:31

Laten al deze eenzame GS-rukkers eens hun broek uittrekken en naar hun vierkante computerbillen gaan staren, of laat een andere raamambtenaar of kantoorpikkie jouw billen beoordelen.

express | 19-10-07 | 12:31

@ kolonel klootoog 19-10-07 @ 12:27
He, is er een olifantje geboren in Artis?

Bob Sleeuwijk | 19-10-07 | 12:30

@Cas Ferrot 19-10-07 @ 12:23
waarom doen die niet mee! das al stukken beter ;)

overVecht | 19-10-07 | 12:29

@ Kolonel LOL

Geert W | 19-10-07 | 12:28

Maar dat klopt niet met haar hoofd wat ik net heb gezegd, dan ga ik toch voor de middelste

Geert W | 19-10-07 | 12:25

Bibi. eten: pizza's, patat en nacho's
Dat verklaart een hoop!

cram | 19-10-07 | 12:24

Links heeft de mooiste!!!

Geert W | 19-10-07 | 12:23

ik wil de feestvreugde(fapvreugde)niet bederven maar ik zie putten(bijna een 18 holes golfbaan)

hansjestinkers | 19-10-07 | 12:23

ik vind ze alledrie wel lekker,
dikke konten, cellulitus, wat een gelul

The Nameless | 19-10-07 | 12:22

@RTLNieuws 19-10-07 @ 12:16
Neuken geen bezwaar heeft een goede tip voor je....

overVecht | 19-10-07 | 12:21

De linker, maar ze zijn op zich allemaal heerlijk

Multikuli | 19-10-07 | 12:20

@ kolonel klootoog 19-10-07 @ 12:17

Hulde! Hulde! Hulde! Hulde! Hulde! Hulde! Hulde! Hulde! Hulde!

Bob Sleeuwijk | 19-10-07 | 12:19

@ Zeddegeizot 19-10-07 @ 12:12

En jij bent een brabo? En dan durf je je laatdunkend over mensen uit te laten die in alles je meerdere zijn. Raar mongooltje.

kolonel klootoog | 19-10-07 | 12:17

Niet voor Jan 19-10-07 @ 12:06
Ik doe het gewoon hier ter plekke hoor.
Wennen ze maar aan.

befke | 19-10-07 | 12:17

Die meid links op de foto is een enorme plork. Die moet je echt op z'n hondjes nemen en verbieden om om te kijken.

Neuken geen bezwaar | 19-10-07 | 12:16

Zonder hoofd reedt 2, met hoofd reedt 1

RTLNieuws | 19-10-07 | 12:16

@Zeddegeizot 19-10-07 @ 12:12
jup klopt......... en u is een vuile tyfus heaumeau...... wat is het probleem?

@ bovenstaande reaguurders
Cita is gewoon nog steeds jaloers op ons.

overVecht | 19-10-07 | 12:16

Absoluut die middelste, die rechter heeft een aardige kop maar een lelijke aars, en die linker heeft zo'n typisch bijstandshoofd.

blaffer | 19-10-07 | 12:15

@ bovenstaande reaguurders
Jullie zijn allemaal Hans Klokjes.

Zeddegeizot | 19-10-07 | 12:12

Kleaut
die plemp van mij om 11.58 .. heb jij daar iets mee te doen?

@redaksjie.. mag mvdb @1200 gejorist worden.. daar staat daar reclame op die hyves :)

Cas Ferrot | 19-10-07 | 12:12

Die rechter kont zit ondersteboven!

Teruggejorist | 19-10-07 | 12:11

Die billen kunnen ook wel een kunstprojectje gebruiken.

Teen | 19-10-07 | 12:10

@Niet voor Jan 19-10-07 @ 12:06
u bedoelt, anale seks wordt ineens wel aantrekkelijk?

overVecht | 19-10-07 | 12:09

Ik kan het op alle 3 wel.
Maar die middelste heeft wel haar kop mee...

da wizard | 19-10-07 | 12:09

Waarom zie ik geen striemen en bloed op die reedt?

kolonel klootoog | 19-10-07 | 12:08

Sorry voor het late reaguren maar moest eers mijn vingers en toetsenbord schoon maken.

befke | 19-10-07 | 12:08

Doe mij die middelste maar. Is wel nepverkiezing, ken wel wat lekkerdere kontjes in ons landje

Wine& | 19-10-07 | 12:07

(bigi-modus) ik doe ze alledrie (/bigi-modus)

van dal | 19-10-07 | 12:07

Heerlijk. Ik kan geen vrouwenbillen genoeg zien. En die rechtse mag er ook best wezen, stelletje zeikerds. Oe, alleen de gedachte al - dat je dit mag bekijken en vasthouden terwijl je 'm d'r achterlangs inhangt - ik trek me even terug op de WC.

Niet voor Jan | 19-10-07 | 12:06

beetje korte pootjes allemaal.

Remington.223 | 19-10-07 | 12:06

Fapper de fap !

krommeteen | 19-10-07 | 12:04

LOL @ Lying Dutchman 19-10-07 @ 11:50

AllesIsZinloos | 19-10-07 | 12:04

*ziet Michiel van den berg gejorist worden*

:)

Cas Ferrot | 19-10-07 | 12:02

doe mij maar die billen van Serena..... yummy..

Lebowski Achiever | 19-10-07 | 12:01

@ appelsap 19-10-07 @ 11:59
Tja, die jongensbillen zijn vast veel appetijtelijker als je gay bent.

alpha_mannetje | 19-10-07 | 12:01

@mzelf?: het deze? *gniffel* *neemt slok koffie* *buigt zich over handleiding kopieermachine*

Michiel van den Berg | 19-10-07 | 12:01

Kan ik me hierbij opgeven voor de twee afvallers?

Goeiesmorgens | 19-10-07 | 12:01

overVecht 19-10-07 @ 11:57
Zeau te zien wel ja... Ik zie vooralsnog weinig verschil tussen het niveau van bovenstaande post en het deze: casferrot.hyves.nl/

Michiel van den Berg | 19-10-07 | 12:00

Tja, op zich wel aardige billen. Voor de rest: x-benen en een dom hoofd.

Spiffy | 19-10-07 | 11:59

Op nu.nl staat een filmpje over de japanse verkiezingen. Dat ziet er een stuk beter uit dan die vieze Nederlandse hamlappen. Bah

appelsap | 19-10-07 | 11:59

Terechte keuze, de winaar :)

Hellsmurfje | 19-10-07 | 11:59

och ja op een stel botten duwen is ook niks..

MCkoos | 19-10-07 | 11:58

@Cas Ferrot 19-10-07 @ 11:56
u gaat weer een poging doen om weggejorist te worden?

overVecht | 19-10-07 | 11:57

Is er ook een aparte verkiezing van de mooiste exotische billen van Nederland?

widtvoet... | 19-10-07 | 11:57

@ Michiel van den Berg 19-10-07 @ 11:53

denk jij dat ik dat ben

WHAHAHAHAHA

nurdT

Cas Ferrot | 19-10-07 | 11:56

Roep Rutger maar terug!! Ik ben in de buurt en neem t met alle genoegen van hem over!!!

Jordan23 | 19-10-07 | 11:55
-weggejorist-
kanswaardig | 19-10-07 | 11:55

Ga er vanuit dat dit de finale was? Hoe lelijk was de rest als de rechter er nog tussen zit. Ik ga voor de middelste.

Sjaak vd P | 19-10-07 | 11:55

?? met een streepje en een kilotje extra,,,,, jammer jammer maar fapfap kan altijd

log-in | 19-10-07 | 11:55

Wat een blubber poten.<br> Hadden ze die er niet af kunnen photosjoppen? =(

777bas777 | 19-10-07 | 11:54

Zo te zien kon mijn oma ook nog wel meedoen.

John Lemon | 19-10-07 | 11:54

Ik merk dat de meeste mannen hier moeten wennen aan een feauteau met billen erop die niet bijgewerkt zijn in feauteausoep..... Welkom mannen, zo zien de billetjes (waar normaal niets meer of minder dan schijt uitkomt) er nou eenmaal uit zonder mak -up.

al moet ik eerlijk bekennen dat de rechterdame er inderdaad niet aantrekkelijk uitziet.
Geef mij maar tieten en tepels...

overVecht | 19-10-07 | 11:54

@sjaakdeslinksesul 19-10-07 @ 11:52

Tja, ik vrees het ook. Teen staat niet bekend om zijn dierenliefde.
Bij jou wel anders hé, Sjaak. Maar dat is strafbaar hoor......

Lying Dutchman | 19-10-07 | 11:54

mede-reaguurders, misschien saai maar ook ik ga voor de middelste.

Doc | 19-10-07 | 11:53

Cas Ferrot 19-10-07 @ 11:47
Zeau. Weten we ook weer hoe u eruit ziet ;-)

Michiel van den Berg | 19-10-07 | 11:53

't is duidelijk: lekker wijven dragen geen sloggi..

BroncO | 19-10-07 | 11:53

Dit zijn geen billen, dit zijn bouwketen.

DeRuk2007 | 19-10-07 | 11:53

@Lying Dutchman
Teen zou jouw hond er ook aftrappen, maar dat is puur voor de lol.

sjaakdeslinksesul | 19-10-07 | 11:52

Doe es een dansje.

OneandOnly | 19-10-07 | 11:51

Ze hebben allemaal te veel cellulitus, en vooral die rechtse (zij is gewoon dik). De middelste gaat wel maar heeft wel brede knieen. Ik heb veel betere gezien in o.a. de cup-a-soup video's. Waarschijnlijk hebben zeer weinig vrouwen zich hiervoor opgegeven of nederlandse vrouwen zijn gewoon lelijk. Dat laatste is maar een smaak kwestie... mijn goede smaak tegenover jouw slechte.

St. Varken | 19-10-07 | 11:51

Die rechter heeft een Botox-kont.....

Maja de Bijna | 19-10-07 | 11:51

Voor Teen: Zou mijn hond er nog af trappen, maar helaas die is met een kunstproject bezig.

Lying Dutchman | 19-10-07 | 11:50

Die rechter zijn nix, de rest lijkt me prima in orde

Tobi | 19-10-07 | 11:50

Die rechtse heeft de billen van een KOE

worm | 19-10-07 | 11:50
-weggejorist-
kanswaardig | 19-10-07 | 11:49

middelse, maar links neem ik ook mee naar huis, rechts mag iemand anders hebben

Mercurius | 19-10-07 | 11:49

*fabrikant van sloggi een lijstje met namen stuurt van dames met aanzienlijk appetijtelijker zitvlak*

baba4oog | 19-10-07 | 11:48

Weer meer van hetzelfde.
Laat eens de mooiste piemols van Nederland zien.

express | 19-10-07 | 11:48

Maak me wakker bij de mooiste borsten en dozen verkiezingen...

ikker | 19-10-07 | 11:48

mag ik ook bij jullie filmpjes gaan doen?

laurentius | 19-10-07 | 11:47

sowieso lijken alledrie de dames (als we daar tenminste van uitgaan) een ernstige rugafwijking te hebben (vooral de rechtse). Maar goed, ik kijk uit naar Rutgor's vuistdiepte interview

AllesIsZinloos | 19-10-07 | 11:47

brak ie dan brak ie maar erin ging i... ow nee

die middelste keutelbak is van bibi

antiafca | 19-10-07 | 11:47

Middelste, duidelijk.

Gandalf | 19-10-07 | 11:46

moet je bedenken dat het 1 lelijke reedTjes zijn en 2 dat er ook een hoop peop uit komt..

disfuckingscusting....

Cas Ferrot | 19-10-07 | 11:46

Hmmm, XXL maatjes onderbroeken dus? Dit zijn alledrie zeugjes van de dikste plank...

pvpb | 19-10-07 | 11:46

Ja, toch de middelste

wilmeister | 19-10-07 | 11:46

De middelste reet heeft gewonnen trouwens, zelfde kleur lingerie als in het linkje.

Kees Maf | 19-10-07 | 11:45

weer geen tieten topic

The Nameless | 19-10-07 | 11:45

Ik zeg het midden.

Hertogin v. Pauperen | 19-10-07 | 11:45

Moeilijk hoor, maar ik denk toch de middelste, ofnee..

wilmeister | 19-10-07 | 11:45

-weggejorist-

Violator[xL] | 19-10-07 | 11:44

Expositie over x-benen?

Zeddegeizot | 19-10-07 | 11:44

Bibi = Fins

Bob Sleeuwijk | 19-10-07 | 11:44

Een miss-verkiezing vind ik sowieso de ultieme vorm van leegheid, als het om een mooie billen-verkiezing gaat is dat nog erger...
De bips links op de foto is de mooiste!
Owja, niet verbieden die verkiezingen, vrijheid!

Kees Maf | 19-10-07 | 11:44

Middelsten, duidelijk

alpha_mannetje | 19-10-07 | 11:43

nou sorry hoor, ik heb wel s mooiere gezien!

Maja de Bijna | 19-10-07 | 11:43

Is dat een streep voor elk kindje?

godsammekrake | 19-10-07 | 11:43

Is die rechterdame verdwaald?

Biff Eagleburger | 19-10-07 | 11:42

Die rechtse billen zijn ronduit lelijk.

Peer de Krijp | 19-10-07 | 11:42

gezellig

remc-o | 19-10-07 | 11:42

neuken?? Of is dat kort door de bocht? in dat geval

Hey wat is je naam? Neuken?

......Duiveltje... | 19-10-07 | 11:42

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Batavia Casino. Hét online casino van Nederland
Online Casino | Online Casino | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland