Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

In iedereen schuilt een terrorist

hakbarrrrrrrrrRRRrrrrrrrrrrr *kuch* RrrRrrrrrrrWe wisten het! In iedereen schuilt een terrorist. Allah Hakbar! En nu nooit meer je gal spuwen wanneer Al Qaeda weer eens een vliegtuig ergens inparkeert, want voor je het weet zit je zelf met de stuurknuppel in je handen. Terroristen lijden namelijk niet aan een psychische stoornis, zoals veel mensen denken. Aanslagen zijn het resultaat van alledaagse, voorspelbare groepsprocessen. Het gaat daarbij om zaken als leiderschap, macht, gehoorzaamheid in groepen en sociale druk bij het nemen van groepsbeslissingen. Laat GeenStijl nou zo’n groep vertegenwoordigen, in de vorm van een gezellige online community. Dus mochten uw medereaguurders de macht beginnen op te eisen, waarschuw ons dan even...

Reaguursels

Inloggen

@yasmin
'Onderdrukking komt idd voor bij moslims, maar dit heeft niets met religieuze opvattingen te maken (uiteraard rechtvaardigen zij, de mannen die dat doen, dit wel met zgn praatjes..)
MAAR, onderdrukking komt net zo goed voor bij niet-moslims... So what's the problem??'

de islam eist van de gelovigen dat ze de strijd aangaan met ongelovigen. Er word 280 keer opgeroepen tot het neerslaan van de ongelovigen. De positie van de vrouw is, mede door de islam, in de islam zeeer ernstig achtergesteld. Idem voor de positie van de homos in islamlanden (bestaan niet, volgens de islam, zijn onderdrukt, volgens weldenkende mensen).

over afvalligen heeft defenz het al gehad.. wat heeft al die onderdrukking met de islam te maken? dat zal ik je vertellen. Dat moet, van hun geloof. Dat staat in de koran. de oproepen tot geweld staan gewoon in de hadith hoor...

maar jij gelooft natuurlijk liever de antieke geschriften van een gestoorde pedofiele roofmoordenaar dan je eigen, gezonde verstand.. jup.. je bent moslima heh? ga je man gehoorzamen!

ik zag eens op een straatfeest een vrijgevochten moslima tienermeisje. DACHT ik. totdat ik haar neefje van 7 erbij zag. Die kommandeerde haar rond als een kleine ss'er! 'nu ik' 'ga drinken halen' waren woorden die het kleine ventje al goed kon uitspreken... en wat denk je? ze deed het ook nog! vrouwenonderdrukking in de dop... joh, yasmin, ben jij ook de slaaf van je man? mag jij ook niet uit je geloof stappen, op straffe van de dood?

waar waren we? o ja, de islam roept op tot 'vrede' (proest)

wie in de islam gelooft, is OF blind, OF idioot, OF onderdrukt.. geen weldenkend mens zal ooit uit vrije wil overgaan tot het geloven van dat achterlijke misdadige kut-geloof...

Brullio | 21-12-05 | 10:06

@Yasmin

de problem is, dat geweld door de koran en de hadith verplicht worden gesteld..
'heeft niets met religieuze opvattingen te maken'

maar ze willen ayaan afslachten, omdat ze afvallig is. Daar komen onze moslimvrienden niet zelf op, dat staat in de heilige handleiding...
weet jij wat apostasy is?

staat in de hadith niet
'Kill whoever changes his religion (Sahih Bukhari Vol. 9, book 84, number 57, narrated via Ibn Abbas)' ???

wat dat met het geloof te maken heeft? alles?

en als 1 op de 100 tot moorden komt na het lezen van de koran (wat heel begrijpelijk is, er word simpelweg OPGEROEPEN tot moord in de koran), is dat volgens jou een hele mooie score? whahaha.. je bent zeker MOSLIM..

defenz | 21-12-05 | 09:36

Oja @ defenz:
Denk tog eens na bij wat je zegt!
Je zei: koran moet verboden worden in NL want hij leidt tot geweld.
Haha, er zijn toch echt meer moslims die niet gewelddadig zijn na het lezen van de koran dan moslims die wél vanuit de Islam geweld rechtvaardigen (op een verkeerde manier )
Get a life!

Yasmin | 20-12-05 | 21:35

@ Tozzzz :
Juistem!

@ defenz:
Kijk verder dan je neus lang is.
Onderdrukking komt idd voor bij moslims, maar dit heeft niets met religieuze opvattingen te maken (uiteraard rechtvaardigen zij, de mannen die dat doen, dit wel met zgn praatjes..)
MAAR, onderdrukking komt net zo goed voor bij niet-moslims... So what's the problem??

Yasmin | 20-12-05 | 21:31

Mijn diagnose: Ik ben de beste leider voor deze community; ik bespeur verder niets anders dan allerlei lieden met grootheidswaanzin....

Prof. Dr. Paardekuth | 20-12-05 | 14:01

@king of controversy
er was ook maar een handvol ss'ers die het gas naar binnen gooide, o, dan pakken we gewoon die op, en dan zijn de rest van de nazies ineens TOCH nog vriendelijk?

92 procent van de moslims wil Ayaan liever vandaag dan morgen VERMOORDEN. er hoeft slechts ÉÉN moslim met het mes te gaan steken (onder luid applaus van de moslims) om haar, net als theo het zwijgen op te leggen...

maar dat vind jij natuurlijk helemaal ok. Moslimvriend. Landverader.

besef je wel dat je de mohamenazies verdedigt?

even kijken of de islam zo veilig, vredelievend en goedwillend is: het verhaal van iemand die het ijdele lef had in een islamieties-theocraties land (egypte) kritiek te hebben op die islam.

ik quote:'they put me in a cell with two radical muslims accused of commiting terrorist acts. One was palestinian, and the other was egyptian.

for three days, I was given no food or water.

every day the egyptian man asked me: 'why are you here?', I refused to answer because I was afraid he would KILL me, if he knew that I had dared to question islam. On the third day, I told him I was a teacher at the university and an imam in giza. He then immediatly gave me a plastic bottle of water and some falafel and pita. On the fourth day, the INTERROGATION began. for the next four days the goal of the secret police was to make me confess that I had left Islam. '

daarna volgt het verhaal van zijn marteling. Let wel, zijn enige misdaad was, te twijfelen aan de islam. De beulen waren hoeders van de islam. Toen zijn medegevangen dachten dat hij geen islamiet was, kreeg hij niet eens water (want waarom zou je een niet moslim helpen, nietwaar?).

onderdrukking, geweld, intimidatie, en, als het echt niet anders kan, MOORD, zijn de dagelijkse instrumenten waar de islam zich van bedient. Hoe jij dat kan verdedigen, ik snap er niets van.. moet jij niet kotsen dan, van zoveel geweld?

Brullio | 20-12-05 | 11:47

@Tozzzz Wat is proble
joden besnijden ook? o, dan is het goed, dan mag het?

joh, als ik jou pink er niet mag afsnijden, mag een ouder ook niet de voorhuid van hun kind amputeren, toch? of mag het wel als het in een of ander stoffig boekje staat? whahahahaha...

'Er zijn net zo goed dingen in naam van de Bijbel gedaan.'
ja, 800 jaar geleden ja. Joh, je schijnt niet te beseffen dat we hier in een vrij land leven, waar we ons (met grote moeite) van de knoet van de paus en de dominee hebben ontdaan. inderdaad. Vroeger zette christenen ongelovigen op de brandstapel. Doen ze al een eeuwtje of wat niet meer wel? maar moslims doden wel degelijk afvalligen... staat gewoon in hun sharia. In egypte kan je gewoon de rest van je leven de bak ingaan (als je niet word vermoord door een fijne geloofsgenoot)...

maar volgens jou mogen de islamieten geweld gebruiken, simpelweg omdat ooit, lang lang lang geleden, de christenen dat ook deden? think again!

Brullio | 20-12-05 | 11:37

Ik weet dat het voor wetenschappers niet altijd even makkelijk zal zijn om in het nieuws te komen. Maar om nu lezers een boek voor te schotelen, waarmee de angst voor je naaste (moslim)buurman ineens onzinnig flink kan toenemen, vind ik een beetje triest. De wetenschap zou juist genuanceerd over dit soort zaken moeten publiceren, in plaats van een commercieel gelikt plaatje te schetsen. Ik zie al ouwe omaatjes door de V&D lopen om kerstinkopen te doen, en dan lopen ze langs zo'n boektitel. Vervolgens hebben ze het maanden nergens anders meer over met hun bejaardenhuis/flatgenoten.

Base81 | 20-12-05 | 10:47

Als je familie een bom op hun kneiter krijgt snap ik ook wel dat je "het volk" dat het op "zijn" geweten heeft terug wilt pakken.
Dat zijn hele basale emoties ja.
Die lui zijn ook echt gevaarlijk.
Djeez, een echt islam-geloofsfanaat zit alleen maar iedereen aan zijn kop te zeiken hoe geweldig allah is, net een jehova of zo'n pinkstergemeentefiguur.
Ook irritant ja maar ze hebben tenminste geen bodywarmer met springstof.
Ik werk met die gasten he? ik heb een engelsman die bekeerd is, abdul noemtie zich.
Abdul met z'n platgeslagen neus en z'n cockney accent...........
Loopt hardop koran-gebeden te zingen terwijllie werkt.
Helemaal in de here.
Maar die blaast niemand op hoor.

Jim Beam | 20-12-05 | 00:55

@ teringtubbie, tot ziens het was leuk, ga nu maar weer naar beneden, je vrouw wil een nachtzoen, lutser, maak je kinderen niet wakker

hama | 19-12-05 | 23:58

@defenz

gaaap... wat een onzin, radicalisering komt bij elk geloof wel voor, maar je zult wel een heiden zijn of een gebrek aan kennis hebben... lees ff een paar boeken voordat je al die onzin uitkraampt...

Ted the Bellhop | 19-12-05 | 23:57

-weggejorist-

teringtubbie | 19-12-05 | 23:01

@defenz 19-12-05 @ 21:18
Waar slaat dat nu weer op, 1 koran maakt geen terrorist.
**keefpapiertje gaat nu doorbladeren in Meinkampf.......

KleefPapiertje | 19-12-05 | 22:24

@ Pannie 20:59 &21:04
Weet ik veel, het was gewoon even proberen TRS uit de hoek lokken, met een paar oncontroleerbare feiten. Want heb jij een linkje die jouw beweringen staven? (Nee, ik ook niet)
@ defenz
Dat boekje ligt al een hele tijd in de winkel en is overal verkrijgbaar. Toch is er tot nu toe nog maar bij 1 moslim de stoppen doorgeslagen (Mo B). Maar nee, dat ligt heel duidelijk aan dat boek ja. Overigens brengt GS de terrorist in mij boven, ook maar verbieden? ;)

King of controversy | 19-12-05 | 21:41

Het enige waar die moslims trots op zijn en waar je iedere marokaan vooral over hoort zijn teroristen.
De generatie van nu aanbid de terroristen meer dan hun voorgangers in moskeeen naar allah toe deden.
En het enge is dat het wel degelijk om dat stomme boekje gaat en de meeste kennen zelfs alleen de kaft en dat schijnt al genoeg te zijn om te radicaliseren.
Dat ieder een terrorist in zich heeft is ook zo.
Maar als zo n boekje ervoor zorgt dat bij die moslim die terrorist ook naar boven komt is toch nie te accepteren.
Dus de Koran(het boekje) moet in Nederland verboden worden want het haalt de terrorist te snel boven en zet alleen maar aan tot geweld.

defenz | 19-12-05 | 21:18

En iets met mannen en vrouwen die volgens hem niet in dezelfde ruimte mochten verblijven of zoiets??

Pannie | 19-12-05 | 21:04

@Brullio

Ik wil je niet teleurstellen in jou visie maar in het jodom voeren ze ook besnijdenissen uit en ook in meerdere geloven. Je hoeft geen moslim te zijn om dat te weten. En ik zeg ook niet dat alles goed is wat in de Koran staat, ik ken het niet en ik ben ook geen moalim, maar elk geloof heeft zijn goede en slechte dingen mensen doen dingen niet een of ander boek. Er zijn net zo goed dingen in naam van de Bijbel gedaan. Dus eerst even nadenken voordat je wat zegt.

Tozzzz Wat is proble | 19-12-05 | 21:03

Zeker om 3 uur snachts??
Volgens mij ging Mo B. daar weg omdat er af en toe wel eens bier werd geschonken of iets dergelijks.

Pannie | 19-12-05 | 20:59

Mo B was inderdaad betrokken bij een buurthuis, voordat hij zijn terroristische opvattingen kreeg. Die kreeg hij pas nadat het buurthuis dicht ging voor jonge moslims op bepaalde tijden.

King of controversy | 19-12-05 | 19:52

"Ook kan de betrokkenheid bij een buurthuis veel ellende voorkomen."

www.refdag.nl/artikel/1242638/&bdq...

Ik lach me rot. Was Mo B niet actief in een buurthuis? Stelletje naieve wereldvreemde amateurs daar bij de UvA zeg.

TRS | 19-12-05 | 19:46

@Hama & Bwahaha
Ik zeg:
"De astronauten vliegen niet"
Ik herhaal:
"De astronauten vliegen niet"
*Trekt zijn zwartgeblakerde GS t-shurt uit*

MAXIMO | 19-12-05 | 18:48

Als er 1 iemand in het wtc vliegt doe jij het dan ook

Bonzohondevoer | 19-12-05 | 18:22

Tuurlijk zijn terroristen normale mensen. Ik blaas mezelf ook wekelijks op omdat m'n vrienden zeggen dat ik dat moet doen.
Oh nee wacht even, dat doe ik juist niet. Ik ben namelijk geen extremistische gek die gehersenspoeld is door een geloof en de uitdragers daarvan.

Framoes | 19-12-05 | 18:19

Maximo: de duif heeft gevlogen.
LLL: Als de poes miauwt, pak melk!

bwahaha | 19-12-05 | 18:12

ik haat terroristen

SnapShot | 19-12-05 | 17:43

Mede reaguurders... Volg mij, de grote leider!!!

Quadrofoglio | 19-12-05 | 17:42

Ik wil geen macht.
Ik wil alleen absolute macht.

Reinaert | 19-12-05 | 17:41

Dus in mij schuilt ook een terrorist. Thnx for the info.

defenz | 19-12-05 | 16:31

@meneer cactus:
als je een massale forum-hop terreur wilt noemen :O

Brullio | 19-12-05 | 16:17

Dus GS eist binnenkort ook terroristische aanslagen op?

cactus | 19-12-05 | 16:11

@rotte appel
grappig. Ik zie drie soorten reacties op het geweld van de islam: negeren (kopje thee?), ageren (op forums enzo), of emigreren!

Brullio | 19-12-05 | 16:01

Neemt u mij vooral niet kwalijk. Mijn hele lijf is nu volgehangen met explosieven, maareh..... waar ging het ook al weer over?

tiswat | 19-12-05 | 15:50

@ brullio , dat is een feit , en in nederland zijn we TE tollerant en verzuipen we er langsaam in , tot geenstijl aan de macht komt *boekt vlucht naar canada*

de rotte appel | 19-12-05 | 15:41

Onderbuik 19-12-05 @ 15:31
Ik zou ze liever meelopertjes willen noemen want Nederland is goed genoeg voor een uitkering en voelen ze zich gediscrimineerd maar als ze in een groepje zijn zijn ze plotseling moslims. Windvaantjes zijn het die kei en keihard aangepakt dienen te worden naar Israelisch voorbeeld!!
Die moslim varkens maken me steeds rechtser

Godvergetenkutzooi | 19-12-05 | 15:35

Drie woorden: -False- -Flag- -Operation-

JensDensen | 19-12-05 | 15:32

in ALLE marokkanen schuilt dus ook een terrorist.

Onderbuik | 19-12-05 | 15:31

defenz 19-12-05 @ 15:28
Dat is ook het zelfde woord tot het tegendeel bewezen is (lees NOOIT)

Godvergetenkutzooi | 19-12-05 | 15:31

@ Brullio

oh ik dacht dat moslim en terrorist een en hetzelfde woord waren.

defenz | 19-12-05 | 15:28

@ vervelend mannetje

Nee man, Jezus was een hippie dat weet ik wel zeker.

defenz | 19-12-05 | 15:26

@defenz
hihi, nee, dat niet... wel de eerste mólimterrorist op aarde..

Brullio | 19-12-05 | 15:26

Brullio for President!

@defenz.... dat lijkt me wel duidelijk!

de melkboer | 19-12-05 | 15:25

@defenz

Nee, dat was jezus...

Vervelend mannetje | 19-12-05 | 15:25

Ik vraag me zo wiezo af: Was mohamed de eerste terrorist op aarde?

defenz | 19-12-05 | 15:23

allah hakar!!!!!

max..... | 19-12-05 | 15:21

Brullio 19-12-05 @ 15:16

Ik steun je uitspraken compleet!
Ik ben absoluut geen kaalkopje maar ben het helemaal zat met deze hufters. Ze doen maar waar ze zin in hebben , en dan vooral die verdomde marocs!, en gaan er van uit dat wij wel normen en waarden hebben en ze dus niet met gelijke munt terug betalen. FOUT, deporteer die maroc moslims maar ook hun ouders, broers, neven etc etc! Hoelang nog voor we werkelijk oog om oog, tand om tand zullen uitvoeren

Godvergetenkutzooi | 19-12-05 | 15:20

@brullio

Doe mij dat laatste maar....

defenz | 19-12-05 | 15:20

oops, ik was nog niet klaar, stomme knop ook... ik wou zeggen:

@rotte appel
de kern van de islam: 'eigen geloof eerst'
onze reactie daarop: 'iedereen gelijk'
het resultaat: een kosmische disbalans, die steeds harder gaat kraken...

de keizer heeft geen kleren meer aan..

OF de moslims verbouwen hun geloof zodat er ook voor ongelovigen een plekje op aarde is, (zeeeeer onwaarschijnlijk)
OF wij veranderen onze houding van 'iedereen gelijk' in: 'iedereen gelijk, moslims eruit'

Brullio | 19-12-05 | 15:19

@ polletjepiekhaar....

helaas die aanbieding geldt niet meer.... het zijn er nu 71.. (vanwege de massale toeloep in Irak) tsjjaaa

de melkboer | 19-12-05 | 15:19

@rotte appel
de kern van de islam: 'eigen geloof eerst'

Brullio | 19-12-05 | 15:16

@Brullio

De overheid heeft dat wel door maar wij hebben ons eigen graf gegraven met onze middeleeuwse wetgeving in stand te houden.
En niemand die zo moedig is om daar overheen te fietsen.
Dat komt wel wanneer de pleuris dalijk echt uitbreekt. Want laten we eerlijk zijn hoe lang zal dat nog duren?

defenz | 19-12-05 | 15:15

Het scheelde niks of het aanzetten van GS tot dominomussen-jihad had tot daden geleid. Zelfde principe.

Sir EnemA | 19-12-05 | 15:14

polletjepiekhaar 19-12-05 @ 15:09

nee maar wel 144 halve gare

lekker-ding | 19-12-05 | 15:13

Die moslimterroristen laten zich ook met een kluitje in het riet sturen.
72 maagden is niet zo moeilijk. Maar hoe zien ze eruit. Dik vies lelijk?
Waarom zouden ze anders nog maagd zijn?
Domme jongens die moslimterroos.

defenz | 19-12-05 | 15:13

en.wikipedia.org/wiki/Dar_al-Islam (reeds geknevelt door de islam)
en.wikipedia.org/wiki/Dar_al-Harb (sommige verzetten zich nog tegen de islam)

wat jij bedoelt is denk ik de en.wikipedia.org/wiki/Dar_al-Ahd
een soort van verdrag met bijvoorbeeld een christelijke stad, MITS ze zich aan de sharia zouden houden, en MITS ze belasting zouden betalen aan hun moslim-overheersers...

@nappert ik wil natuurlijk geen moslims verbranden, doe normaal joh..
maar ik vind die vredelievende houding, zo van, vermoord ons maar, wij doen toch niets terug, zo vreselijk contraproductief.... maar ik begin wel steeds meer 'oog om oog, tand om tand' te denken, omdat onze tolerantie voor hun geweld word aangezien als zwakte... daarom ben ik ervoor na een aanslag kei en kei hard op te treden. En niet alleen tov de moslim met het bloedige mes in de handen, maar het hele geloof wat hem tot deze mensonterende daden heeft aangezet..

imams die preken wat mohammed b deed, moeten direct uit het land worden gezet, nadat ze hun 8 jaar isoleercel hebben uitgezeten. Ook hele kuddes islamieten die braaf ja-knikkend naar die idioten hebben geluisterd mogen mee, en hun zonen, die maar wat graag laten zien dat ze ook meetellen, mogen ook mee...

en dan kan nederland eindelijk weer rustig slapen...

nee serieus. De islam is reeds met een oorlog tegen ons bezig. De vraag is waneer de overheid dat doorkrijgt.. anders moet het volk een handje helpen?

Brullio | 19-12-05 | 15:12

ik droom ervan om de kebabtent op te blazen, krijg ik ook 72 maagden.

polletjepiekhaar | 19-12-05 | 15:09

In mijn vorige leven heb ik een zelfmoordaanslag gepleegd...... In de tunnel zag ik alleen maar oude geiten. Gelukkig kon ik terug.

tiswat | 19-12-05 | 15:07

een volk , een land , een weblog?

de rotte appel | 19-12-05 | 15:05

@ Nappert

Je spoort pas niet wanneer je niet ziet dat die hele moslim shit een pot nat is.
Een onschuldige moslim bestaat niet want dan zou hij allang uit zn geloof gestoten zijn en zelf verbrand worden.
Bovendien heb jij dan nog steeds niet door dat wij allen het doelwit zijn van de moslims omdat we simpel al geen moslim zijn.
Dus hoe wil je dat probleem aanpakken om iets te filteren waar niet te filteren valt.
Er is maar een oplossing hier en dat is radicaal het moslim geloof verbieden.
En niet dat ik dat zo leuk vind maar omdat de realiteit erom schreeuwt.

defenz | 19-12-05 | 15:05

@Brullio
Je posting van 14:18 had niet korter en krachtiger gekund. Volledig eens! Alleen meen ik dat er ook nog een darb-al-usul of zoiets is, de wereld die nog onderworpen moet worden. En een wat duidelijker omschrijving van dar-al-Harb schijnt te zijn: land dat bezig is onderworpen of veroverd te worden, zoals dat recentelijk in Egyptische teksten naar voren kwam ten aanzien van Engeland, Frankrijk en ook Belgie als ik mij niet vergis.

Romanus | 19-12-05 | 15:00

@ Doorzon

je hebt gelijk, de reaguurders zijn het klapvee, het kannonenvlees!

hama | 19-12-05 | 14:59

@nappert

two thumbs up!

Doorzon | 19-12-05 | 14:58

Betekend deze topic dat wij ook tegen aanslagen gaan plegen enmet dezelfde wapens gaan terug vechten tegen dat moslim vullis???? That would be the day!

Godvergetenkutzooi | 19-12-05 | 14:57

@ Brullio.
Ze mogen inderdaad wel oprotten, als 't ze hier niet bevalt.

Nappert | 19-12-05 | 14:56

Zover ik weet zijn het niet de reaguurders die de macht willen overnemen, maar geenstijl zelf (politieke partij etc.)

geenstijl Hakbar?

Doorzon | 19-12-05 | 14:56

@ Brullio.
Helaas, jij spoort niet...

Als een moslim, met zijn geloof als motivatie, een aanslag pleegt op burgers is hij een terrorist. En moet hij aangepakt worden. Dat moet óók als zijn motivatie anders is.

Als een moslim (of een gristen, of een jeaud) een aanslag pleegt op een soldaat die hem onderdrukt is dat natuurlijk zijn goed recht.

'Wat moskeeen affikken', zoals jij het plastisch beschrijft is onverdedigbaar, hoe aantrekkelijk de gedachte soms ook kan zijn (gristelijke kerken affikken lijkt me overigens ongeveer even leuk). Maar je pakt dan ook onschuldigen. Als jij denkt dat elke moslim verbrand moet worden dan -zoals gezegd- spoor je niet.


Nappert | 19-12-05 | 14:55

Ik zie dat Maximo zichzelf heeft opgeblazen...
Na het roemloze einde van Lucas LL aan de Martinitoren kan ik concluderen dat de score nu 2 - 0 voor Rechts is.

Waar gaat dat heen

hama | 19-12-05 | 14:53

kijk, terreur is bangmaken. De moslims maken ons bang.

en waarom? wat hebben wij hun ooit aangedaan? onze misdaad is, dat we niet knielen voor het geweld van de islam....

wij verstoren hun beeld dat de islam waar en mooi en goed is. ipv toe te geven dat de islam een zieke criminele organisatie is, gaan ze over tot geweld.

ipv argumenten komen ze met messteken, daarmee elke discussie in de toekomst lam leggend..

ok, als de moslims niet meer willen praten, en ons allemaal haram vinden, dan rotten ze toch fijn op?

maar dat doen ze niet.. ze willen van ons land ook een moslimland maken.. mooi joh! net als al die andere moslimlanden.. ook zulke toonbeelden van beschaving...

Brullio | 19-12-05 | 14:52

Het Universum Van Allah heeft rare kostgangers.

Romanus | 19-12-05 | 14:50

@Nappert
er staat toch wel degelijk in de heilige handleiding van de islam (koran + hadith) dat ze ongelovigen moeten afslachten...

jij stelt voor om de islam zijn zin te geven, in de hoop dat ze dan vanzelf vredelievend worden.. Ik heb nieuws voor je: de islam is in de kern een onderdrukkingsmechanisme...

er zijn nu pacifisten, die geen enkel geweld gebruiken, maar die wel de islam in nederland aan de macht helpen.. Dat zijn in mijn ogen ook terroristen...

en inderdaad, als een moslim in nederland iemand afslacht, is dat terrorisme. Als de kaalkopjes daarop wat moskeeën affikken, is dat GERECHTVAARDIGDE ZELFVERDEDIGING... het is een REACTIE op het geweld van de islam, en dus begrijpelijk, nietwaar? om vind jij, dat moslims all over the world geweld mogen gebruiken, omdat er een stel in palestina door de israelies worden onderdrukt? nee toch...

Brullio | 19-12-05 | 14:47

@Nappert 19-12-05 @ 14:42

En tóén werd jij wakker ?

Van Rechts | 19-12-05 | 14:47

(GS=invloedrijk) = contradictie
(fuckje=lekker wijf) = contradictie

de bier | 19-12-05 | 14:45

> die Palestino's willen gewoon een eigen leven hebben

Je kan ook vragen wat ze willen, in plaats van ervan uit gaan dat ze hetzelfde willen wat jij wil.

Drop | 19-12-05 | 14:45

(islam=vrede) = contradictie

Brullio | 19-12-05 | 14:42

Tereur gaat weliswaar vaak op met geloof, maar geloof is natuurlijk niet altíjd de oorzaak.

Als, bijvoorbeeld, de Israeli's stoppen met het onderdrukkeen van de Palestijnen, zal er in die regio een enórme daling van het 'terorrisme' te constateren zijn. Heeft niks (of haast niks) met geloof te maken; die Palestino's willen gewoon een eigen leven hebben. Net als, bijvoorbeeld, de Nederlanders in WO II. Zijn de Verzetshelden van toen ook terorristen? Dacht 't niet!

Tot zover, overigens, het stijlloze opendeurennieuws.


Met het bovenstaande moet uitdrukkelijk niet het gedrag van bijvoorbeeld Osama b L. verdedigd worden. Het doden van burgers is per definitie fout.

Nappert | 19-12-05 | 14:42

Suggestieve berichten maken mijn pis niet lauw.

In iedereen schuilt een homo, alleen komt het er bij niet iedereen uit...

Wat een onzinbericht.

Eagle_Eye | 19-12-05 | 14:41

Shit, jullie hebben me door!!
*Boem!*

MAXIMO | 19-12-05 | 14:40

@KaiserSoza
Breezah maagden = contradictie

de bier | 19-12-05 | 14:39

*mompelt iets over lucas*

de rotte appel | 19-12-05 | 14:37

Voor 72 stijlloos geyle breezah maagden doe ik alles!

KaiserSoza | 19-12-05 | 14:33

@more beer (cd /pub) 19-12-05 @ 14:06
Dank je wel...

da wizard | 19-12-05 | 14:32

De grootste terrorist schuilt in Balkenende voor je het weet gaat ie met elastiekjes schieten....

defenz | 19-12-05 | 14:32

GS terroristen gooien voornamelijk met teksten. hierrr... en hierrr... Doet geen pijn. Wel leuk.

tiswat | 19-12-05 | 14:29

Je hebt ideaal terroristen en geloofsterroristen. Het klotige is dat geloofsterroristen sterven voor een boekje lijkt me wel sneu ook om zo bekrompen te zijn.

defenz | 19-12-05 | 14:27

Oh ja, ik vergat het leed van de Palestijnen. Dat ook natuurlijk.

Jan Passant | 19-12-05 | 14:26

Ik voelde al iets groeien binnenin me. Ik dacht dat het een alien was, maar er schuilt dus een klein terroristje in me.

CharacterX2005 | 19-12-05 | 14:24

@professor plons
RAF, Rode Brigades, Timothy McVie, IRA, ETA, er zijn veel mensen die van knalwerk houden/hielden. De mensen die Allah hu Akhbar roepen snappen er niets van. Ze baseren dat op de Sharia en niet de Koran. Volgens velen is dat de bron van het kwaad. Een terrorist is geen Islamiet (meer).

gevallenverstand | 19-12-05 | 14:24

@ brullio

Dat bedoel ik maar voordat ik dan dood zou gaan hoop ik er nog wel een paar mee te nemen...

defenz | 19-12-05 | 14:23

Sleutelwoord is dus: has a REWARD
Terroristen zijn dus ondernemers die hun hiernamaals veilig stellen.

Drop | 19-12-05 | 14:20

Als je het maar weet. Is toch ook logisch werden wij behandeld door de duitsers zoals de palestijnen door de israelis zou ik ook bommen gaan droppen.

defenz | 19-12-05 | 14:19

ik oefen dagelijks al c4+jeep+bf2

mauzzer | 19-12-05 | 14:19

GELUL!

iets dergelijks stond ook in het nrc: je kan elk geloof kidnappen om misdaden te gaan begaan.. dat klopt op zich wel, maar dan ga je er wel vanuit dat alle geloven in weze 'goed' zijn...

iedereen kan tot misdaden komen, maar er is maar één geloof waar je, vanuit je geloof, MOET komen tot misdaden, namelijk het onderdrukken van vrouwen, homos, andersdenkenden en afvalligen...

ik haal even een regel uit de hadith aan:
'Kill whoever changes his religion (Sahih Bukhari Vol. 9, book 84, number 57, narrated via Ibn Abbas)' (zoek zelf anders even op 'apostasy', braakemmer bij de hand houden!)

er is maar een ding erger dan een dictatuur, en dat is een THEOCRATIE..

en van alle geloven is de islam het ergste...

mooi man, de islam, zo, ehm, 'vredelievend', zo ehm, 'ruimdenkend', zo ehm, parasitair...

alle geloven laten zich kidnappen tot het plegen van misdaden. er is echter slechts een geloof dat daadwerkelijk OPROEPT tot het plegen van misdaden.

inderdaad: de islam....

ik noem nog een voorbeeldje: (als je alle misdaden van de islam hier wil neerschrijven zijn we morgen nog bezig)
besnijdenis. Als iemand in nederland voor de gein de voorhuid van een ander eraf snijd, heet dat zware mishandeling (want amputatie). De islam roept dus op tot het snijden in je eigen kind, wat niet mag van de wet. Je kan dus het beste iedere ouder die in zijn eigen kind gaat (laat) snijden uit de ouderlijke macht ontzetten....

nog eentje dan.. de islam kent het begrip 'Dar al-Harb', wat house of war betekent. Daarnaast staat de 'Dar al-Islam', house of submission...

het betekent in de praktijk dat een moslim de wereld in 2 zones onderverdeeld: daar waar de sharia al heerst (al-islam) en daar waar er nog om gevochten moet worden om dat te bereiken (al-harb).

wij wonen in een gebied wat omschreven word als dar al-harb.....
ik denk dus niet dat knuffeltjes nog helpen, ik denk dat we te maken hebben met een invasie van geloofsfanaten die ons land onder de sharia willen plakken...

ik persoonlijk ga nog liever direct dood dan dat ik moet leven onder de knoet van de islam, een geloof wat zo duidelijk is gebaseerd op geweld en onderdrukking dat ik telkens moet kotsen als ik een hoofddoekje zie...

Brullio | 19-12-05 | 14:18

Bali bomber:

"You who still have a shred of faith in your hearts, have you forgotten that to kill infidels and the enemies of Islam is a deed that has a reward above no other,"

"Aren't you aware that the model for us all, the Prophet Mohammed and the four rightful caliphs, undertook to murder infidels as one of their primary activities, and that the Prophet waged jihad operations 77 times in the first 10 years as head of the Muslim community in Medina?"

www.jihadwatch.org/archives/009459.php...

Drop | 19-12-05 | 14:17

ik heb een bom

yumpie | 19-12-05 | 14:17

TV programma hierover combineert 2 onderzoeken. 1) Bij fout antwoord op vragenlijst krijgt ondervraagde een geleidelijk in voltage oplopende stroomschok. Conclusie 1: Dankzij geleidelijkheid geven veel proefpersonen zonder probleem uiteindelijk dodelijke schokken. (De 'testpersoon' kreeg geen echte schokken, maar reageerde wel alsof..) Test 2) Als een groep een collectief fout antwoord geeft, past een individu hier zich graag aan aan. (Liever bij de groep horen dan een betweter erbuiten zijn.) Trek uw eigen conclusies!

gevallenverstand | 19-12-05 | 14:16

In Limboland gebeurt niets, alle terroristen daar zijn te lui.

Tobus | 19-12-05 | 14:12

Ik zal het boek wel eens gaan lezen, maar voorlopig blijf ik toch op de lijn "Crombag":

"Zekere vormen van geloof, zeer sterk doctrinaire of zoals we dat tegenwoordig noemen fundamentalistische godsdienstige opvattingen vertonen inderdaad kenmerken van psychiatrische stoornissen. Ze zijn obsessief en compulsief. En mensen die over andere dingen obsessieve gedachten hebben, die vinden wij, die krijgen een psychiatrische diagnose en probeert men iets aan te doen. Maar de gemiddelde gelovige die wel een lidmaatschap heeft, maar niet van die heilige overtuigingen heeft waarvoor die zelf voor zou willen sterven of bij voorkeur anderen voor zou willen laten sterven, dat soort gedachten heeft men niet. Als ze ervoor moeten sterven dan zijn ze bereid om ervan af te zien maar enkelen niet en daarvan kun je je afvragen of die geestelijk inderdaad wel helemaal gezond zijn."

www.rvu.nl/rvu.php?i=1&l=0&n=8...

www.freethinker.nl/god_bestaat_niet3.h...

TRS | 19-12-05 | 14:12

Lekker makkelijk weer. Iedere weldenkert weet dat treur komt door de honger van kindjes in de derde wereld. Door tsunami's en aardbevingen die steeds de Ware Gelovigen spoelen en schudden. Door de bommen van Boesh vanwege de olie.

Jan Passant | 19-12-05 | 14:11

OK, dat geneuzel over armoede als drijfveer is dus ook flauwekul. We zijn kennelijk allemaal terroristen. Wel vreemd dat de Allah Hakbar mafketels de enigen zijn hun neigingen ook ten uitvoer brengen.

Professor Plons | 19-12-05 | 14:09

Oeps!

Lucifer | 19-12-05 | 14:08

Aanslagen zijn een gevolg van de Koran.

Drop | 19-12-05 | 14:08

Lucifer, da Wizard nog vergeten !!

more beer (cd /pub) | 19-12-05 | 14:06

Wie van de extermistische tak bezoekt binnenkort omhangen met stijlloos roze bomgordel een signeersessie van onze boskabouter?
Roept u maarrrrrrr........, uiteraard is de beloning navenant, 70 in stijlloos roze geklede anale maagden zullen u verwelkomen.

capo | 19-12-05 | 14:02

@ zweefvlieger, waneer zei woutert dat? (en belangrijker; wat had ie toen gerookt?)

Hessian | 19-12-05 | 14:01

Dus als Balkenende zijn CDA uitlaatklep niet had dan was het nu een extremist geweest...

da wizard | 19-12-05 | 13:58

@ BlackMagic®

LOL

just_me_jim | 19-12-05 | 13:54

de kolonel is al aan de macht? toch?

kolonel klootoog | 19-12-05 | 13:53

"What are we going to do tomorrow night, Brain?"
"The same thing we do every night, Pinky. Trying to take over the world!"

BlackMagic® | 19-12-05 | 13:52

Maw, wat die "terroristen" doen is menselijk en verklaarbaar, over open deuren gesproken Wat dachten ze dan, dat er in het midden oosten alleen maar gevaarlijk gestoorde geloofsfanaten wonen? Please..

jokari | 19-12-05 | 13:51

Medereaguurder he? Hmmm *fluistert: Wannabecool, MAXIMO, Opa Buiswater, JackRandom, Toatec, Lucas*

Lucifer | 19-12-05 | 13:51

Een stijlloze revolutie zeg ik u!!! hij komt, in het jaar 2010!!

Frenchie | 19-12-05 | 13:50

Fleischbaum, show us the way....

TRS | 19-12-05 | 13:50

Wohlt ihr den totale Piet!

pietje precies | 19-12-05 | 13:49

En voor links geldt hetzelfde. Dus logisch waarom we zo vaak te maken hadden met linkse terroristen zoals de RAF.
Wouter Bos schreef het al: het kan veel leuker worden in Nederland. Geen tv kijken, maar live meemaken hoe mensen gedood worden door mafketels op sandalen.

zweefvlieger | 19-12-05 | 13:49

Gevaarlijk geintje daar bij GS..... Voor je 't weet heb je Al Stylia...

MCN | 19-12-05 | 13:47

Ik haat stijlloze hakbar machts overnemers.

Brederodekater | 19-12-05 | 13:46

Doe het lekker zelf.

Return of the Beasjt | 19-12-05 | 13:46

Begin met mij een politieke partij

Ksi-Ziks | 19-12-05 | 13:46

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl