achtergrond

Geenstijl

Feynman en/of Feiten — Nur Natur

Kent u nog die boer die een stuk van zijn landbouwgrond inzette voor natuurbehoud!? Hij kreeg een fooi, en daarna een brief dat zijn bedrijf te dicht zat op het stukje “natuur” dat hij net zelf ingericht had...

We gaan heel Nederland teruggeven aan de natuur. Ecologen roepen op om niet alleen Natura2000-gebieden te beschermen, maar ook alle omliggende landerijen. De pimpernel heeft natte hooilanden nodig, dus moeten koeien alleen binnen en het gras niet meer gemaaid . Elke biotoopje gaan we beschermen, weg met ons. Dit wordt het schoolvoorbeeld van het hellend vlak.

Het doet me denken aan hoarders die geen keuzes maken, maar gewoon alles bewaren. Langzaam wordt het voller en voller, blijven er slechts paadjes door het huis over, en kan je alleen op de bank slapen. Een hond heeft een baas, een kat heeft personeel. We gaan onze samenleving afbreken zodat de natuur de stedelijke omgeving langzaam kan overwoekeren. Niemand zoekt de balans.

De Homo Sapiens is de enige soort die mag wijken. Grond of opstallen die u bezit, moet u gaan zien als een Foster Parents Plan adoptiestukje groenstrook. Het is niet om te wonen of werken, u mag wel blijven betalen en krijgt vervolgens een prachtige natuurrapportage ingesproken door sir David Attenborough over een totaal ander stukje ongerepte natuur duizenden kilometers verderop.

De vleermuis woont niet in beschermde bossen, maar in oude gebouwen. Vergeet de woningnood, want er woont een hondsdolle nachtvogel op zolder. Op zolder mag u sowieso niet meer wonen, want daar heeft u te veel omgevingsgeluid. U mag wel buiten slapen, dan hoort u veel meer herrie, krijgt u het nat en koud, maar wees gerust, u heeft uw ecologische voetafdruk geminimaliseerd.

Ontzettende nepfoto uit Remkes' Rapport "Wat wel kan"

Ontzettende nepfoto uit Remkes' Rapport "Wat wel kan"

Voor ons milieu kappen we oerbossen in Canada om die met stookolie te verschepen naar Nederland zodat wij de biomassa kunnen verbranden. Dat noemen we groene energie, ik noem het ontbossing. Thuis hout opstoken mag straks niet meer. U mag deze week nog meedoen met het NK tegelwippen. De verharding mag uit uw tuin, zodat de regen en uw tranen in de grond kunnen zakken.

Kent u nog die boer die een stuk van zijn landbouwgrond inzette voor natuurbehoud!? Hij kreeg een fooi, en daarna een brief dat zijn bedrijf te dicht zat op het stukje “natuur” dat hij net zelf ingericht had. Hij werd dubbel genaaid. Droog. De milieumaffia heeft een bureaucratisch monster geschapen dat Nederland teruggooit naar de middeleeuwen. Ze zijn er blij mee, toen was er meer natuur.

Zie het spoor van vernieling van bezwaarmakers. Fabrieken, woningen, wegen en auto`s mogen het ontgelden. De natuur heeft er niets aan, de industrie wordt verhuisd naar lage lonenlanden met minder regels. De Europese single market kent immers bijna geen regels tegen het importeren van milieuonvriendelijk geproduceerde producten. Zelfs kinderarbeid wordt gedoogd.

Het beste koolstofdioxide-absorptie apparaat bestaat al eeuwig. De Anna Paulownaboom. Kijk bijvoorbeeld dit filmpje van wereldwijde koolstofdioxideconcentraties. Je ziet dag & nacht, maar zelfs de seizoenen gewoon terug. Overdag & zomers meer zonlicht, meer fotosynthese, minder koolstofdioxide en andersom. Je zag die golffunctie al terug in Mauna Loa te Hawaii sinds 1960.

Bomen halen al sinds er leven is op deze planeet met fotosynthese koolstofdioxide uit de atmosfeer. Zodra Shell dat roept en bomen plant om de koolstofdioxide die haar klanten uitstoten weer uit de lucht te halen, is er volgens de reclamecodecommissie te weinig bewijs dat dit echt helpt. Blijkbaar is er nieuwe wetenschappelijke kennis & boerenverstand in omloop die niemand nog kent.

Idem dito

Idem dito

Zodra je maar een beetje twijfel kunt zaaien of getroffen milieumaatregelen wel in alle gevallen volledig werken, kan je een vergunning onderuithalen, en daarmee de Nederlandse samenleving tot stilstand brengen. Slapende milieuwetten krijgen met een activistisch vonnis een vernietigend effect. Compenseren is niet genoeg, u moet stoppen met consumeren, produceren & leven.

Bedrijven in Nederland worden continu geconfronteerd met nieuwe milieuregels. De stikdroom werd dit jaar afgevuurd op automobilisten, boeren en chemische industrie, daar komt volgend jaar water nog bovenop. Fossiel is te duur geworden, zonnepanelen krijgen geen netaansluiting. Het is te veel moeite voor het kabinet om alle ontwerpeisen in een set te presenteren en langdurig vast te leggen.

Ondernemers krijgen geen kans onderzoek te doen, zich aan te passen en te investeren in duurzame oplossingen, omdat het volgende probleem nog onbekend is. Op deze manier wordt Nederland nooit een innovatief kennisland dat milieuvriendelijke technologie exporteert. Deze onbetrouwbare overheid schept zo'n onzeker klimaat dat banken deze wispelturige waanzin niet meer financieren.

Statushouders krijgen een wettelijk voorrangsrecht op woningen en hebben nu een jaarlijkse behoefte van meer dan de helft van de woningbouw. Alleen het topsegment blijft voor ons over. Dit verbloemen we door asielzoekers per HALF jaar te tellen, en woningbouw per HEEL jaar. Dankzij die factor twee lijkt het nog wat en blijft er een illusie dat u ook kans maakt op een woning.

Voor u resteert slechts een enkeltje naar Mars.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Feynman en/of Feiten – Omarm de haat

Je kunt een kind wel uit de oorlog halen, maar hoe haal je een oorlog uit een kind?

@Feynman | 16-03-24 | 19:33 | 169 reacties

Feynman en/of Feiten – Schot in de zaak

De hordes barbaren die op straat rotzooi trappen zijn bezig met een basaal dierlijk proces

@Feynman | 06-01-24 | 20:25 | 232 reacties

Feynman en/of Feiten – Ongrondwettelijk!?

Een simpele vaststelling dat een politieke partij ambities heeft die strijdig zijn met de huidige grondwet, maakt die partij niet automatisch ondemocratisch

@Feynman | 16-12-23 | 21:01 | 76 reacties

Feynman en/of Feiten – Wilders1

Kritiek op een geloof is geen belediging of vreemdelingenhaat

@Feynman | 25-11-23 | 20:25 | 391 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.