Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Afpilsen na de avondklok in het Stamcafé

Geen vitamine D voor de rijken. De avondklok is illegaal, maar gaat door. De grenzen van de EU zijn dicht. Boodschappen zijn duurder, benzine is duurder, domme CDA-ers begrijpen  spinnen niet, in Texas vries je dood, zeg maar dag tegen je houtkachel en zeg maar dag tegen je gratis content als je Google of Facebook bent. En in Australië. Er gebeurde echt een heleboel behalve die avondklok alleen en daarover doen ze hierboven nog een rondje recapituleren. U was ondertussen lekker buiten vandaag, ommetjes maken en zo, althans dat hopen we dan maar want een beetje frisse lucht in benauwde tijden is voor iedereen best raadzaam. Want de vaccinfles is leeg, ongeveer net zo leeg als het vaatje liberalisme van de uitgeholde vvd. Die laatste link is de bindende leestip van de Wynia's Week, trouwens. Santé, morgen nog een dag buitenspelen!

rot op braafbode

lol ga weg braafbode

De definitie van 'glijden' geduid:

Social
Social
Social

Reaguursels

Inloggen

@Dandruff
Waarom ik op ...... blijf antwoorden weet ik ook niet: uit een soort decency, denk ik, je wilt niet degene zijn die zo onbeleefd is niet te antwoorden, dus hier gaan we maar weer.
"Je typt niet meer dan ik, je copy-paste meer dan ik."
Als je bedoelt dat ik jouw teksten kopieer alvorens stukje voor stukje te antwoorden, wat is daarop tegen: je ziet dat ik je tekst van begin tot eind heb gelezen en overal op heb geantwoord. Terwijl jij niet eens de beleefdheid had om een simpele vraag naar je nick te beantwoorden. En grote stukken van mijn teksten antwoord je niet op, niet dat ik je dat kwalijk neem, maar zeik dan niet dat ik niet voldoende zou typen. Je kunt je misschien nog herinneren dat ik op een gegeven moment een tekst vak van GS zover gevuld had dat er niets meer in kon en ik in een volgend tekst vak door moest. Dat is mij noch iemand anders ooit gebeurd voor zover ik weet dus jij bent echt een onuitstaanbare g*k, met je eeuwige gezeur.

"Bovendien draait een discussie niet om kwantiteit maar om kwaliteit. Bijvoorbeeld weten wat je zelf schrijft, weten welke definities jij zelf hanteert."
Ga je weer met je eeuwige betweterigheid! Moet ik voor ik een tekst schrijf voor jouw definiëren wat rechts en links is, wat een Trump of een Brexit is? Op welke leeftijd hebben ze jouw van de pot gerukt? Uiteraard weet ik wat ik schrijf, want wie schrijft het anders dan ik. Denk je dat er een aap op de toetsen zit te rammen?

"- jij noemde het een "KEIHARD FEIT" (jouw hoofdletters) dat Rutte *bekwaam* is, ongeacht zijn beleid, want 10 jaar aan de macht;
- het is dus *jouw* definitie van bekwaamheid die van Poetin ook een *bekwaam* machthebber maakt, want al lang aan de macht."
Leg jij dan eens aan mij uit waarom Rutte of Poetin niet bekwaam zijn dan? Dat jij het niet eens bent met Rutte is geen antwoord: een politiek tegenstander van je kan een bekwaam leider zijn ook al ben je het met al zijn daden oneens. Iemand als Syp Wynia (kijk maar op zijn website, onder VVD) noemde Rutte uiterst bekwaam: waarom denk je het beter te weten dan een door de wol geverfde journalist? Wie ben jij met je belachelijke stukken over de Democraten die oproepen tot een gewelddadige strijd van zwart tegen wit.

"Nu snap je dat jouw definitie niet werkt, mooi. "
Huh??????? Kijk als jij het ook zo zou doen als ik dan zou ik kunnen zien aan welk gedeelte van mijn tekst je dit waandenkbeeld meent te moeten ontlenen.

"Maar in plaats van nu eindelijk een (1) voorbeeld van Ruttes *bekwame* beleid te noemen verander je snel de definitie. Vergeefs natuurlijk; want dat Nederland al eeuwenlang veel efficiënter werkt dan Rusland heeft niks met Rutte of Poetin te maken. Dat NL er de afgelopen 10 jaar op veel punten flink op achteruit gegaan is, ligt echter wel aan Rutte. Ook jouw nieuwe definitie van "bekwaam" bewijst dus jouw ongelijk. Een bekwaam politicus had onze voorsprong met Rusland vergroot, niet verkleind."
Hoe verander ik de definitie? Ik neem aan dat je gelijk hebt dat Nederland al eeuwen efficiënter is dan Rusland. Maar ik zie niet dat Rutte's beleid ervoor gezorgd heeft dat we erop achteruit zijn gegaan. Door immigratie uit moslim landen? Ja, daar zit ik ook niet op te wachten maar dat is niet Rutte's schuld. Het waren werkgevers in de jaren '60 die goedkope arbeidskrachten nodig hadden en die ze gingen importeren van het platteland in Marokko en Turkije, rechts dus, die de hele ellende gestart is. Lang voor Rutte.
"Ook jouw nieuwe definitie van "bekwaam" bewijst dus jouw ongelijk. " Nogmaals, wat is volgens jou nu weer mijn nieuwe definitie? En ja, ik weet dat jij altijd denkt dat ik ongelijk heb, maar hoe kan ik dat serieus nemen van iemand die denkt dat Trump een goed staatsman is terwijl zo'n beetje de hele wereld daar anders over denkt.
"Een bekwaam politicus had onze voorsprong met Rusland vergroot, niet verkleind." Rusland is er onder Poetin nu echt niet zoveel op voor uit gegaan dat hij noemenswaardig een achterstand op Nederland heeft ingelopen.

"Inmiddels spreken we van de "Rutte-doctrine" als overheidsdiensten opzettelijk tienduizenden weerloze burgers ruïneren, en daarover structureel liegen tegen rechters en kamerleden. Als kamerleden jarenlang moeten bedelen om volstrekt legale, edoch "kwijtgeraakte" dan wel zwartgelakte documenten."
Ik heb een goed idee dat de mensen waarvan op voorhand gedacht werd dat ze fraudeerden Turken en Marokkanen waren. Waarom werden die verdacht? Omdat mensen zoals jij voortdurend deze mensen verdacht maken.
"Besef je de ernst daarvan wel?"
Ja, vraag jij je dat eens af.

"En passant wordt op ongrondwettelijke wijze het referendum afgeschaft,"
Des te beter als je ziet wat er uit het Brexit referendum kwam dan moeten mensen kennelijk beschermd worden tegen demagogen als Farage en BoJo.
"het onder Rutte zelfs bonton geworden om ook bedrijven te verplichten autochtonen achter te stellen bij sollicitaties." Wat een geleuter: in '95 was het al zo dat ik geen werk kon krijgen bij de OBA, hoewel ik er al 5 jaar via een uitzend constructie werkte omdat ze 15 allochtonen een 24 uurs baan hadden beloofd als ze een gratis opleiding met goed gevolg zouden afronden. Er werd dus al lang voor Rutte tegen witte Nederlanders gediscrimineerd!

"Wel zit hij achter jarenlange schijnprocessen tegen de oppositie, en sluit hij de op een na grootste democratische partij uit. Net als Poetin dus. Jij ziet ondemocratisch beleid als "weer een voorbeeld van de bekwaamheid van Rutte en Poetin. Ik niet.
Want welke opmerking van Wilders kwam "onprettig hard uit de hoek"?
En waarom vind je dat?"
Wilders werd niet uitgesloten, ze hebben geprobeerd met hem in gedoogsteun te regeren. Dat was geen succes, dus daarna hadden andere partijen er geen zin meer in. Ik weet niet meer wat Wilders precies zei, het was jaren geleden, maar ik werd getroffen door zijn grofheid en onbeleefdheid. Ondanks dat heb ik jaren op hem gestemd omdat hij in feite socialistisch is: voor arme Nederlanders en omdat hij ook niet van de islam houdt, net als ik."maar je geeft 0 concrete voorbeelden:Oh, van youtube: Wilders tegen Grapperhaus: hij moet zich kapotschamen; Grapperhaus, die ik overigens ook niet mag, antwoordt uiteraard wel beleefd.

"Je weet het niet, je praat weer activistische MSM na. Dat "minder Marokkanen" van Wilders is inhoudelijk en juridisch gezien namelijk niet kwalijker dan dat "minder Polen" van Aboutaleb, Norder en Hamer; allen PvdA.
Of zie jij een verschil?
Niet?
Toch leidde "minder Polen" niet tot 5.000 voorgedrukte valse aangiftes, bemoeienissen van Opstelten en een 6 jaar durend schijnproces.
Het was trouwens Rutte zelf die dictator Erdogan 5 miljard euro gaf om "minder Marokkanen" door te laten. Ook daar viel niemand over."
Wat voor "activistische MSM" praat ik na??? wat een absolute lulkoek! Ik hoor Wilders op televisie. Wat zijn trouwens "activistische MSM": de NRC, Trouw? Behalve Aboutaleb ken ik trouwens deze PvdA'ers niet. Laat staan dat ik zou weten dat ze gezegd zouden hebben dat er minder Polen moeten komen. En waarschijnlijk hebben ze niet gezegd dat ze dat gaan regelen. Overigens vind ik het net zo idioot als jij dat Wilders voor de rechter moet staan. En ja, dat we Erdogan betalen om in feite voornamelijk Syriërs tegen te houden is iets dat in EU verband is afgesproken: dat is niet Rutte persoonlijk. Bovendien dacht ik dat je er wel blij mee was dat er geen karavanen van miljoenen moslims door Europa marcheren op weg naar de vetpotten van onze pensioenen.

cugel | 21-02-21 | 21:01

Een lege schaatshal, 2 gezonde kerels draaien er een rondje... WTF is the problem? Hou toch s op.

de Jager59 | 21-02-21 | 10:38 | 4

Nu bij Harry Mens de nood is wel erg hoog bij het CDA.

likdoorn | 21-02-21 | 11:45

Gezond!? Sla DSM V eens open en ziet gelijk dat één van hen 'n aantal mankementen heeft. An sich niet zo erg, maar heel Nederland heeft daar last van...

Boris die Sauertopf | 21-02-21 | 11:48
▼ 1 antwoord verborgen
-weggejorist-
Fopdoek | 21-02-21 | 09:55 | 1

Kijk tip: 10:00 uur NPO 1 WNL op zondag met o.a. als gast Geert Wilders.

D.Onderop | 21-02-21 | 09:38

erg goed nummer

Elixirvitae | 21-02-21 | 10:06

De afgelopen nacht zijn er drie personen aangehouden na een plofkraak op een geldautomaat in Amsterdam. Dat zal wel een avondklokboete worden.

goedverstaander | 21-02-21 | 09:18

Nu eens kijken, over een half jaar of zo, hoeveel onnodige doden de falende Europese Commissie op haar geweten heeft. Een onderwerp dat de pro-EU-MSM het liefst onbesproken zou laten. Vaccinatiestanden:
Verenigde Staten - Nederland 18-4
Verenigd Koninkrijk - Nederland 26-4
Israel - Nederland 82-4
Hugo de Jonge imiteert overigens, of all people, Guy Verhofstadt. Die zocht al eerder de publiciteit met zijn kritiek op de EC.

J.P.Drapeau | 21-02-21 | 09:10

Trap er niet in. Mijn moeder van 86 is al jaren verkleed als bejaarde en heeft nog steeds geen vaccin gehad.

goedverstaander | 21-02-21 | 09:12

Voor de vliegtuig mensen: Natuurlijk verloor boven Maarsen een vliegtuig enkele delen uit (vermoedelijk) de motor en kwamen er messcherpe stukken van ongeveer 20 tot 30 cm uit de lucht vallen, in Denver had een Boeing 777 een klap-motor, waarbij de hele omkapping van een motor besloot niet langer mee te vliegen:
twitter.com/BroomfieldPD/status/13632...

Bron: simpleflying.com/united-boeing-777-lo...

EEnzame SchizofrEEN | 21-02-21 | 09:01 | 8

Ach wat gebeurt hier nou, helemaal niets toch? Er was een keer een voorvalletje in de Blijlmer en verder? Oh ja, in Hengelo heeft een piloot zijn F16 precies op een grasveldje in een wijk laten crashen. Geen doden ofzo. Dat was trouwens wel leuk. Ik zat in Hengelo op de MEAO en vlak voor het einde van de les hoorden we een F16 over komen vliegen waarvan het geluid niet klopte. Dus na de les stroomde de hele school leeg om te kijken wat er aan de hand was. Ik ben met een klasgenoot ook erop uit getrokken en nadat we over schuttingen en heggen en door allemaal tuinen van mensen waren geklauterd kwamen we er. Op de plek waar de smeulende en dampende en stinkende F16 lag. Was best spannend. En we vonden onszelf ook geweldig omdat we de afzettingen van de politie en het leger hadden omzeild.

Leptob | 21-02-21 | 09:17

@EEnzame SchizofrEEN | 21-02-21 | 09:15:
Ergens in frietland, dan weten we boven de rivieren genoeg.

MickeyGouda | 21-02-21 | 09:32
▼ 5 antwoorden verborgen

O jee. Het belooft weer een mooie zonnige dag te worden.
Als dat maar goed gaat met al die mensen.
Goeiemoggel trouwens.

VanBukkem | 21-02-21 | 08:53 | 11

@Leptob | 21-02-21 | 09:10:
Ze hebben mijn vogelpindakaas ook eindelijk ontdekt, die koolmeesjes. Beetje laat. De winter is alweer voorbij.
Het zijn niet de slimsten, die vogels.

VanBukkem | 21-02-21 | 09:26

@goedverstaander | 21-02-21 | 09:23:
Ik ben geen BOA. Ik doe dit allemaal geheel op vrijwillige basis.
Ik sluit dan ook niet uit dat ik dit jaar ook een lintje krijg.

VanBukkem | 21-02-21 | 09:28
▼ 8 antwoorden verborgen

Hoekstra was geheel toevallig in de buurt van de schaatsbaan, had per ongeluk zijn schaatsen bij zich en kwam daar geheel onverwacht Kramer tegen. Zo is het gegaan, dat was niet gepland. En toen wilde alleen maar zien of hij Kramer kon bijhouden, Echt allemaal onschuldig.

Broadsquire | 21-02-21 | 08:52 | 6

@VanBukkem | 21-02-21 | 09:08: 'Hallo mevrouwtje! Wilt u uit niet met uw grote borsten tegen mijn handen aanlopen?'

goedverstaander | 21-02-21 | 09:14
▼ 3 antwoorden verborgen

Dus je had liever ham gehad?
Je vindt mij zeker te vet Patje?
Drink je nu echt espresso erbij?

Vermoeiend zo'n broodje beledigde kaas in de ochtend.

Patje | 21-02-21 | 08:47 | 1

Ik zou haar inruilen voor iets jongers. Heb ik ook gedaan, bevalt prima.

RickRD | 21-02-21 | 08:51

Alle leuke plekjes zijn afgesloten.
Fijne dag verder.

Ruimedenker | 21-02-21 | 08:43 | 2

Dat zei mijn vrouw vannacht ook al.

RickRD | 21-02-21 | 08:46

Maak er een goede dag van Ruimedenkert!

Patje | 21-02-21 | 08:47

Nice.

Patje | 21-02-21 | 08:48

Zo. Je bent wel meteen wakker.

VanBukkem | 21-02-21 | 09:05

Vitamine D kan de corona crisis reduceren tot een matige griepgolf. Als we zorgen dat iedereen het vitamine D niveau op een voldoende hoge waarde ligt, kunnen we zorgen dat er veel minder mensen moeten worden op genomen in het ziekenhuis en op de IC. Ook zullen er veel minder mensen overlijden.
www.youtube.com/watch?v=oYK9-zvJF_k
Nog steeds is er niet een specifiek advies voor COVID-19 van het RIVM om genoeg vitamine D te ne-men.
Een lijst van vele studies naar vitamine D in relatie tot COVID-19.
c19vitamind.com/
De eerste lijn zorg zou de risicogroep kunnen inventariseren en vervolgens hun vitamine D niveau kun-nen bepalen en dan de juiste hoeveelheid vitamine D kunnen voorschrijven.
Kijk naar de youtube video waar Dr. John Campbell de laatste Randomized Controlled Test uitlegt en met moeite zijn ergernis over de totale disinteresse van de medische autoriteiten kan onderdrukken.

mikes43357369 | 21-02-21 | 08:33 | 10

@EEnzame SchizofrEEN | 21-02-21 | 09:07:

Obese mensen eten vaak de verkeerde vetten en ook veel koolhydraten is in het lichaam in vetten worden omgezet.

In bv zee vis zitten vaak goede vetten... En ook veel vitamine D.

FasiscovanJole | 21-02-21 | 09:15

@EEnzame SchizofrEEN | 21-02-21 | 09:07: Het schijnt dat vitamine D wordt opgeslagen in vet en daar niet makkelijk weer uitkomt. Dus obesitas is gecorreleerd met een laag vitamine D niveau.

mikes43357369 | 21-02-21 | 09:40
▼ 7 antwoorden verborgen

Gezellig weer onder de mensuuh, ze kenne de tering krijgen..

Bram de Rammer | 21-02-21 | 08:31 | 3

Mijn idee, leven verdomme!

RickRD | 21-02-21 | 08:41

@RickRD | 21-02-21 | 08:41: Precies, of zoals de medisch ethicus het vandaag mooi verwoord in de Telegraaf; We zijn geobsedeerd door de gedachte dat mensen ten koste van alles in leven moeten blijven.”

Plaktong | 21-02-21 | 09:10

Constant zie ik de reclame van Stichting Dierenlot.

Reclame Stichting Dierenlot: 'Stichting Dierenlot zet zich in voor alle dieren in Nederland'

En dan kijk je naar de gegevens van Pim Lollinga uit de reclame en dan staat er: 'Pim werkt twee dagen per week als muskusratten-bestrijder'

Ik moest lachen.

Patje | 21-02-21 | 08:29 | 3

Ja, bij een waterschap vermoed ik. Pim kan van zijn dierenopvang niet leven. Zo zie je maar weer dat niet ieder dier even gelijk is...

DeCynischeAmbtenaar | 21-02-21 | 08:49

Ik zie constant reclame voor die capsules voor als je vaginale schimmel hebt.
Je gaat haast geloven dat alle vrouwen een zure scheur hebben.

EEnzame SchizofrEEN | 21-02-21 | 09:09

@EEnzame SchizofrEEN | 21-02-21 | 09:09:
Op zijn minst een beschimmelde kut.

tis_wat | 21-02-21 | 12:00

Ik heb inmiddels een leeftijd bereikt dat ik af en toe serieus over de dood nadenk. Ook met die coronashit natuurlijk. Maar ja, de dood hoort nu eenmaal bij het leven. En mocht het tijd zijn, en ik daar lig in vrede, treur dan niet om mij, maar proost op het leven en bouw een mooi feest voor mij.

Diggy Dex ft. JW Roy - Treur Niet
www.youtube.com/watch?v=JDd_BRlevbE

RickRD | 21-02-21 | 08:28 | 2

Nou rick, robert zal je wel missen, geintje.

dirkdoorsnee | 21-02-21 | 08:33

Ik ga je missen, daarbij denk ik de laatste tijd ook al over de dood, Heb mijn kinderen al doorgegeven om rockmuziek te draaien en mijn as uit te strooien in Nederland. Gewoon teveel tijd om na te denken, dan kom je op die gedachten. Ook nog eens klote weer in Spanje, lockdown,

gato | 21-02-21 | 10:09

Blijf binnen vandaag, de zon gaat schijnen.. Huidkanker hoor ik Mark al voorzichtig opperen..

Patje | 21-02-21 | 08:26 | 1

Geweldig!
Ferd zit nu al te appen met zijn kornuiten of het niet mogelijk is die wet direct wat door te trekken, zodat mensen helemaal niet meer in de buitenlucht mogen komen, tenzij je werkzaam bent voor de overheid én boven schaal 15-trede 45 of hoger krijgt (verdienen doen ze het boven die schaal eigenlijk niet).

EEnzame SchizofrEEN | 21-02-21 | 09:12
-weggejorist-
dirkdoorsnee | 21-02-21 | 08:30

Was natuurlijk enkel maar een verkiezings-dingetje. Net zoals Wubke in het Thialf, toen Robbie dat op de buis zag dacht'ie vast: 'da kan ik ook!'

EEnzame SchizofrEEN | 21-02-21 | 08:44

Hij heeft al corona gehad. Maar voor zover ik weet gelden de maatregelen nog steeds ook voor mensen die het virus al gehad hebben.

Alexander des Burgus | 21-02-21 | 09:54
▼ 1 antwoord verborgen

Ik stond gisteren om 20:30 in de sperrzeit file tussen alle andere brave burgerlullen. families, jaarclubjes, voetbal-, studie-, en jeugdvrienden samengepakt in krappe auto's schnell schnell nach Hause om de boete van 95 de neus voor te zijn. Het was werkelijk belachelijk. Het samenzijn start gewoon wat eerder op de dag. Dat is het enige effect van de avondklok. En terecht. Niets leuker om weer onder de mensen te zijn.

edelfigurant | 21-02-21 | 08:19 | 2

Zoals het hoort. Het maakt het spannend ook. Maer serieus,, als de politie en boa's eens normaal zouden doen en de mensen ook, dan stopt dit gewoon. Individueel bereik je niet veel, maar collectief?

Adriel | 21-02-21 | 08:26

Die hele thuiswerk situatie is ook deels de oorzaak van het missen van persoonlijke interactie.
Alhoewel er in het onderwijs voornamelijk online lessen gegeven worden, zijn er sommige klassen die nog steeds naar school komen. Dus ben ik het afgelopen jaar ongeveer 3 dagen thuis geweest terwijl de scholen 'gesloten' hadden moeten zijn. Samen met enkele collega's vaak op vrijdag even, op gepaste afstand, in een hele grote ruimte stoom afblazen, wat te drinken er bij. Kan makkelijk, niemand ziek geworden door gewoon wat extra afstand en niet in elkaar nek gaan staan hijgen.

EEnzame SchizofrEEN | 21-02-21 | 08:50

Goedemorgen. Een, waarschijnlijk niet al te originele, gedachte bij de koffie. Morgen begint de krokusvakantie voor de lagere scholen. Het zal mij benieuwen of daar een significant effect van valt te meten wat betreft de infectiegraad, als maatstaf voor alle algemene beperkende maatregelen. Dat is een behoorlijk grote steekproef, met behulp waarvan een richtsnoer voor kosten-baten afwegingen te ontwikkelen zou zijn.

Het zal wel niet, maar dat dan als alternatief voor het eindeloze politieke opportunistische "gestuntel" (want mogelijk wel degelijk opzet van boven af} waar we nu met zijn allen mee opgezadeld zitten. Iets wat lijkt op degelijk (want onderbouwd) beleid als het ware. Met nog steeds die verkiezingen over een klein maandje in het vooruitzicht. Al die marketingmensjes zijn inmiddels voor de meeste kiezers wel door de mand gevallen, maar het gaat nog wel een verkiezing later worden voor we iets gaan merken van een kwalitatieve inhaalslag in de politiek, hoe dringend noodzakelijk die ook is.

Zo meteen vitamine D tanken, maar eerst nog een bakkie troost. Fijne dag altesaam!

Hetkanverkeren | 21-02-21 | 08:18 | 2

Niet te veel innemen hé.

dirkdoorsnee | 21-02-21 | 08:22

En jij, Hkv! We gaan het zien. Dat 'opportunistische' stond voor mij als een paal boven water toen Van Dissel met een onheilstijding kwam, toevallig precies op het moment dat die tweede zaak liep over de avondklok.

MickeyGouda | 21-02-21 | 08:30

Wynia vergeet het falen van Baudet.

zwaaropdehand | 21-02-21 | 08:12

Ooh, hebik weer, een overdosis vitamine d3 en mijn zak geeft licht, kan ook niet meer om raad vragen aan mijn moeder, die zit nl op een wolk harp te spelen, en mijn vrouw denkt aan handel door me tentoon te stellen, net zoals dat huilende mariabeeld, zie je me al staan, bejaarde man met sleepzak op een kist met een petje op de grond voor de teerlingen, durf ook niet meer te eten, denk dat ze het er stiekum doorhen prakt, leeft mona nog, help!

dirkdoorsnee | 21-02-21 | 08:11 | 2

Môge Dirk! Niet gehinderd door enige medische kennis schreeuwt mijn instinct "Hydrateren!". Dat, of wat je vrouw zegt, natuurlijk. ;-))

MickeyGouda | 21-02-21 | 08:23

Dank dat u mij laat lachen. :)

RickRD | 21-02-21 | 08:23

@RickRD | 21-02-21 | 08:21:
Dat overdreven rapper gedoe van Lange Frans vind ik irritant. Zo'n stemmetje opzetten.
Prima tegel op 8:06.

RickyLaRue | 21-02-21 | 08:29
▼ 1 antwoord verborgen

1 woord.
¨Cayennepeper¨.

chicago river | 21-02-21 | 08:08

Goedemorgen luitjes. Iedereen een beetje goed geslapen? Zou het vandaag weer zo`n mooi lentedag worden? En hoe zou het zijn met de boven ons gestelden? Een vriend wees me vanmorgen hierop.
Zoon van minister Grappenhaus werkt voor het World Economic Forum (WEF)
nl.wikipedia.org/wiki/Sigrid_Kaag (Kaag ook bij WEF)
www.lnnmedia.nl/nieuws/familie-grappe...
www.weforum.org/people/ferdinand-grap...
Broer van Hugo zit in de Pharma industry
Siebsma zijn broer bi Astrazeneca in Duitsland
www.linkedin.com/in/fgrapperhaus/ (Ferdinant Grappenhaus bij WEF)
Datzelfde World Economic Forum dat u en mij grondig wil resetten.
www.weforum.org/great-reset/
Als dat maar goed gaat.
Fijne dag allemaal.

RickRD | 21-02-21 | 08:06 | 15

@EEnzame SchizofrEEN | 21-02-21 | 08:34: De wereld is klein. Boks.

RickRD | 21-02-21 | 08:37

@MickeyGouda | 21-02-21 | 08:32: Ja mick, maar frequent te weining slaap, geeft op den duur ook funcionaliteitsproblemen, rustpuntjes pakken mick, en het juiste ritme, voorzichtig aan, zou je niet willen missen hier.

dirkdoorsnee | 21-02-21 | 08:41

@dirkdoorsnee | 21-02-21 | 08:41:
Bedankt voor de tips, ook @Schizo. Maar ja, levenslange gewoontes... Ik was dat kind dat in de auto tussen haar ouders in het hele eind naar Italië zat te ouwebeppen, terwijl haar oudere zus al bij Reeuwijk knockout ging. Dus van mij zijn jullie voorlopig nog niet af (sorry!;)).

MickeyGouda | 21-02-21 | 08:51
▼ 12 antwoorden verborgen

Auto te water, drie kinderen zijn eruit gekomen maar de moeder is vermist. De brandweer heeft een uurtje gezocht en is er toen mee gekapt.
Dat komt ietwat naar op mij over. Geen idee wat de protocollen voorschrijven over hoelang er in dit soort gevallen gezocht hoort te worden maar op mij komt het niet helemaal lekker over.
www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/art...

Leptob | 21-02-21 | 08:03 | 4

Dat heeft te maken met de overlevingskansen en de maximale inzetbaarheid van duikers. Bij de hulpdiensten noemen ze dit het ‘Gouden uur’. Vind je iemand dan niet binnen dat uur dan ga je over op berging.

Gervano | 21-02-21 | 08:15

Triest.

dirkdoorsnee | 21-02-21 | 08:16

@chicago river | 21-02-21 | 08:15: zouden de kinderen een boete hebben gehad voor het overtreden van de avondklok? Over overpeinzingen gesproken...

Gervano | 21-02-21 | 08:16
▼ 1 antwoord verborgen

Ain't No Sunshine (When she's gone)
Freddie King, youtu.be/dVirtodd05k

steekmug | 21-02-21 | 08:00

Gelukkig ben ik ondanks mijn ongewenste medische beperkingen nog steeds de leukste valentijn voor mijn vrouw die er bestaat en is zij dat ook voor mij.
Voor ons ik het elke dag valentijnsdag,
youtu.be/lRKLnmzdwyc
En mocht ze mij missen,
youtu.be/AcPWySvSJws
Op een rivier van tranen,
youtu.be/wSw8KaZIzYg

steekmug | 21-02-21 | 07:48 | 3

Hoe mooi, steekmug. Ik zou zelfs zeggen: ouderwets mooi. Daar kan '1 op de 3' een voorbeeld aan nemen. Môge!

MickeyGouda | 21-02-21 | 08:09

@chicago river | 21-02-21 | 08:17:
Tevredenheid is onze reclame, Chicago, dus: môge!

MickeyGouda | 21-02-21 | 08:36

Wanneer is de grote landelijke demonstratie tegen het beleid dat nu gaande is inzake corona ? Ja, er zal vanalles op afkomen van ondernemer tot complot denker maar ik denk dat het de finale klap zal zijn tegen het beleid van Rutte en trawanten.

Ben mijn begrip steeds meer verloren voor het 'beleid' maar zal hier niet over in detail treden.

ikeethetbeter | 21-02-21 | 07:37

Ik heb hier een Sony Bravia Full HD met een schermdiagonaal van 100 cm, met eromheen nog een rand van 5 cm dik aan de muur hangen. Ding bevalt mij harstikke goed. Ik vind het beeld geweldig.
Maar dat ding komt uit 2007, is dus 14 jaar oud. Geen idee hoelang die nog meegaat.
Dus ik zit eens wat te zoeken naar wat er in de handel is voor het geval dat ie het begeeft. 
Deze Sony kostte destijds zo'n €1500. Ik kom nu tv's tegen die nog groter zijn dan die ik nu heb voor €500. Maar natuurlijk ook voor €1500.
Ik ga er zomaar even vanuit dat de beeldkwaliteit van die van €500 nu inmiddels beter is dan van de tv die ik al heb. En waar ik nog steeds super tevreden mee ben. 
Waarom zou een tv die €1500 kost, dus €1000 duurder is mij gelukkiger maken?

Leptob | 21-02-21 | 07:34 | 6

Die krengen gaan nu max. 4 jaar mee.Dus: hou ‘m zolang ie ‘t nog doet. De

Dubbelepunthoofd | 21-02-21 | 08:03

Het verschil in stroomverbruik is doorgaans ook enorm sinds de televisies volledig led zijn. En 4k beeld is ook een heel goede en zichtbare verbetering. Maar ja, wij hebben geleerd om eerst het oude op te gebruiken.

Verbandmeester | 21-02-21 | 08:09
▼ 3 antwoorden verborgen

Met avondklok en horeca dicht valt de wintertijd wel minder op.

027 | 21-02-21 | 07:32

Dit heb ik Hugo de Jonge nou tijdens de kinder persconferentie horen zeggen:

" Als we ons niet aan de Corona maatregelen houden dan worden álle papa's en mama's en alle opa's en oma's ziek, en een groot gedeelte hiervan komt in het ziekenhuis"

Crimineel en misdadig.
Ik lig hier best wel wakker van.

Ben Adam | 21-02-21 | 06:47 | 7

@Red shirt | 21-02-21 | 07:36:
Dat lijkt mij spannend..
Is er eigenlijk een keuze voor de ouderen?

Ben Adam | 21-02-21 | 08:08

Inderdaad, hij zegt het letterlijk. Dat is toch kindermishandeling?!

marlies | 21-02-21 | 08:51

@Red shirt | 21-02-21 | 07:08:
“ Voor dat ze thuis komt moet ze laten zien dat ze gevaccineerd is, anders komt ze niet thuis.”
aan wie moet ze dat laten zien?

IkwilJinekwel | 21-02-21 | 09:04
▼ 4 antwoorden verborgen

Dan denk ik : Begin een bandje samen.
De 3 RRR-en. De 3R’s
Zoveel talent, kennis van muziek.
Kees achter de knoppen, Neon de manager.
Goed bezig jongens!
Beetje bekbonje maken.... ik heb gelachen.

Ruimedenker | 21-02-21 | 06:23 | 1

Ben jij één van de R'en? Dan doe ik mee.

RickyLaRue | 21-02-21 | 08:15

Blijft prettig wakker worden.

Verbandmeester | 21-02-21 | 08:13

Waarom is Ricky de koe zo dom?

Robert Haynes | 21-02-21 | 04:54 | 1

Nou? Waarom dan

RickyLaRue | 21-02-21 | 05:07

Otis Redding - Ole Man Trouble / qD9VfaozIy8

Robert Haynes | 21-02-21 | 04:51

Passie. Kent u dat woord?
Mooi toch?
Heeft u een passie? Dat je helemaal op gaat in iets?
Nee! Sommige mensen werken wel bij de overheid maar om dat een passie te noemen dat gaat wel heel erg ver.
www.youtube.com/watch?v=Z2QY2xNDFxI&a...

keestelpro | 21-02-21 | 04:43 | 3

@RickyLaRue | 21-02-21 | 04:47:
Ja soms wou zo'n lekker wijf ook geen seks met me.
Dan stuurde ik mijn vrienden er op af en dan bleek het allemaal wel mee te vallen. Zo hypocriet die wijven. Alsof ik überhaupt (<-mooiste Nederlandse woord) zin in ze had!

keestelpro | 21-02-21 | 04:52

@keestelpro | 21-02-21 | 04:52: met een browning in hun brownie met bruine bonen, doet de passie ook stijgen, heb ik gehoord.

dirkdoorsnee | 21-02-21 | 07:08

The Misfits - Last Caress / F39UP1mjAnc

Robert Haynes | 21-02-21 | 04:42 | 2

Linkje werkt niet.
Potver Kees, daar gaat mijn grapje.

TheOne48 | 21-02-21 | 04:47

Arrivederci

RickyLaRue | 21-02-21 | 04:41

Neil Young - Needle And The Damage Done (Unplugged) / Hd3oqvnDKQk

Robert Haynes | 21-02-21 | 04:39

Tom Waits - "Satisfied" / xHn_Kb4Dz40

Robert Haynes | 21-02-21 | 04:34 | 1

Trusten, neon! Ik ga ook een poging doen.

MickeyGouda | 21-02-21 | 04:35

Please stand up for the covid19 anthem.

keestelpro | 21-02-21 | 04:27

Two Gallants - Steady Rollin' [Official Music Video] / 2AWCRkcCKm8

Robert Haynes | 21-02-21 | 04:23 | 1

@Robert Haynes | 21-02-21 | 04:22:
Ik ook van jou

RickyLaRue | 21-02-21 | 04:26
▼ 2 antwoorden verborgen

Puccini - Turandot: Nessun Dorma / Uau48wh5CeI

Robert Haynes | 21-02-21 | 04:15

Verrassend, verfrissend en origineel! Het enige probleem is: nu wil ik een aapje en, haar kennende, mini ook.

MickeyGouda | 21-02-21 | 04:34

Carmen - Habanera / KJ_HHRJf0xg

Robert Haynes | 21-02-21 | 04:08

Wie is Lezeres nou precies...

neonreclame | 21-02-21 | 04:04 | 10

yes, we gaan . houdoe!

Sjiek | 21-02-21 | 04:30
▼ 7 antwoorden verborgen

Frank Boeijen Groep - Hier komt de storm / 6OUZJwcP2y4

Robert Haynes | 21-02-21 | 03:59 | 1

Boeie

RickyLaRue | 21-02-21 | 04:03

Jay Z Hard knock life / TuELGO_-lEU

Robert Haynes | 21-02-21 | 03:46 | 1

*burp*

RickyLaRue | 21-02-21 | 03:51

Stelling: Een mondkapje is dommer dan een hoofddoekje.

keestelpro | 21-02-21 | 03:45 | 4

ligt eraan waar die zit.

Sjiek | 21-02-21 | 03:53

@Sjiek | 21-02-21 | 03:53:
Mensen die uit voorzorg het mondkapje onder hun kin hebben hangen zijn de grootste Gullivers die er bestaan.

keestelpro | 21-02-21 | 04:07

Hangt van factoren af. Ik ken mondkapjes die echt heel slim zijn, maar ook echt domme. Zelfde geldt voor hoofddoekjes. Echt dom zijn petjes. Daar valt amper een gesprek mee te voeren.

John McClane | 21-02-21 | 07:58
▼ 1 antwoord verborgen

Als het gaat dooien kun je dat spelletje van Ron Brandsteder ermee doen.

Sjiek | 21-02-21 | 03:47

Hah. Prachtig

RickyLaRue | 21-02-21 | 03:48

Ja, zo werkt dat.
Als er eentje in de klas bijdehand doet tegen de leraar krijgt de hele klas voortaan ook overdag straf.

Sjiek | 21-02-21 | 03:49

Dat er mensen zijn die het verzinnen, maar dat er dan óók nog mensen die het verdedigen en 'rationaliseren', het is niet te bevatten.

MickeyGouda | 21-02-21 | 03:59

KC & The Sunshine Band - Give It Up • TopPop / UBsIGF-KZZw

Robert Haynes | 21-02-21 | 03:40 | 7

@Robert Haynes | 21-02-21 | 03:47:
Ga je eindelijk naar de psychiater?
Mooi.

RickyLaRue | 21-02-21 | 03:50

Nou @lezeres.
Dat je het even weet.

RickyLaRue | 21-02-21 | 04:01
▼ 4 antwoorden verborgen

Ja eh mama en papa..!!

Hou nou een keer op met ruzie maken..!!

) Insert je eigen liedje maar... '

neonreclame | 21-02-21 | 03:38 | 6
▼ 3 antwoorden verborgen

The Rolling Stones - Sympathy For The Devil / GgnClrx8N2k

Robert Haynes | 21-02-21 | 03:37

@keestelpro | 21-02-21 | 03:51:
Kweenie hoor.
Zo’n Guido Weyers die de weg van een geitenpaadje zoekt. Zo denken velen, kijken wat er wel kan als tussenoplossing. Ik denk meer in alles of niks, geen geneuzel in de marge. Ik zeg alles.

TheOne48 | 21-02-21 | 04:03

@TheOne48 | 21-02-21 | 04:03:
Guido Weijers gaat nog te veel mee met het beleid.
Het beleid leidt tot een marginaal nieuw normaal.
Met testen, beperkingen, vaccinaties etc...
Het is compleet fout.
Het oude normaal is het enige normaal.
IK WIL STERVEN AAN DE GRIEP/CEAUREAUNA EN NIET AAN ZELFMOORD.
Deaud gaan we toch wel. Laat me daarvóór een beetje leven aub.
Sorry voor de caps. Ik weet huisregels.

keestelpro | 21-02-21 | 04:21

@keestelpro | 21-02-21 | 04:21:
Dat zei ik dus, fijn dat iemand, jij, het met me eens is.
Snap die winkeliers met hun click en collect gedoe ook niet.
Heb heel lang winkeltje gehad, maar weet zeker dat ik aan die onzin niet mee zou hebben gedaan.

TheOne48 | 21-02-21 | 04:29
▼ 2 antwoorden verborgen

Lonely Boy - Paul Anka / KKcCaCgMLBE

Robert Haynes | 21-02-21 | 03:32 | 2

Ben wel m´n vuur kwijt...

neonreclame | 21-02-21 | 03:31 | 1

Vriend van mijn vertelde dat deze week Once upon in America op film1 was en hij zei: Ik kom er niet meer doorheen. 3 uur verheerlijking van de mafia. Hij heeft in Italie gewoond en gestudeerd en zag hoe ranzig de maffa is. D'r is niks romantisch aan. Het is keihard. Ze slachten jan en alleman af die in hun weg staat. Zijn koning in harddrugs bizz. Zelfde in de VS waar die film zich afspeelt.
Hij studeerde in Florence toen de Uffizi bomaanslag gebeurde en hij vertelde: Ik was aan het avondeten in de mensa van het Fiesole instituut. Probeerde een mops in bed te krijgen. Fles wijn, goed eten en was aan het glijden om in het broekje van die mademoiselle te komen, uitkijkend over Florence toen alle lichten uitvielen in de stad, doodstil was en 2 minuten zag je in dat donkere een gigantische flits en met vertraging een gigantische boem! Iedereen wist het. Vergelding en angst van de mafia. En samen met de dood van de rechter Falcone een jaar eerder werd Italie wakker. Pas toen zagen ze hoe groot dat probleem was en werden er miljoenen in de bestrijding gepompt. En dan vooral de Guardia di Finanza en Carabinieri. De mafia bestrijders, en die wil je echt niet aan de deur hebben want dan heb je een groot probleem.
Maar dit nummer blijft mooi van Morricone: www.youtube.com/watch?v=Jj5Xczethmw

Basil Fawlty | 21-02-21 | 03:25 | 8

@Basil Fawlty | 21-02-21 | 04:11:
Het is dat zwijgende mysterieuze, ook van Garcia. Toch heb ik mijn vraagtekens bij die verheerlijking, Basil. Ik zag vooral een verhaal over zelfstrijd en hoe goede mensen - het personage van Pacino - totaal gecorrumpeerd kunnen raken.

MickeyGouda | 21-02-21 | 04:24

@Basil Fawlty | 21-02-21 | 04:11:

In de film "The insider" vond ik hem best goed. Over hoe sigarettenfabrikanten alles deden om mensen verslaafd te houden.

Roze_bril_drager | 21-02-21 | 05:08

Oh zekers. Mooi amigos! Bezie de tegel. Mijn opening en daarna. Film. Boek over mafia, Uffizi bomaanslag, Pacino, Andi Garcia, plastic tieten, wederom mafia, the insider film.
Serieus dit is een van de leukste tegel/"discussies" die ik ooit hier heb meegemaakt sinds ik lid ben (2006).
Damn dit is mooi! Elkaar niet afzeiken maar het klassiek bargemiemel. Je begint over 1 ding en dwaalt, dwaalt, dwaalt af....... en dwaalt af.
Schitterend. Had gisteren hetzelfde met mijn beste maat die in de buurt woont en effe langs kwam voor een fles wijn. Je begint met een verhaal en wijkt af, wijkt af, wijkt af.... Mooi!!

Basil Fawlty | 21-02-21 | 05:36
▼ 5 antwoorden verborgen

Het ergste van afgelopen jaar is dat groepsseks niet meer mogelijk is.
Dat was toch altijd mijn favoriete dagbesteding.
Na wildvreemden knuffelen op straat wat ook niet meer mag.
Van het één kwam vaak het ander. En zo nemen ze je hobby's af.

keestelpro | 21-02-21 | 03:20 | 4

Haha... Dagbesteding? En dan toch elke dag nog de energie hebben om een nummer te schrijven. Knap hoor, Kees! ;-)

MickeyGouda | 21-02-21 | 03:25

Hoezo, groepseks niet meer mogelijk. Iedereen blijft tegenwoordig tot 4:30, best gezellig.

Sjiek | 21-02-21 | 03:51
▼ 1 antwoord verborgen

Dion - The Wanderer / IkoidwsLXCg

Robert Haynes | 21-02-21 | 03:19 | 6

Achterlijke gulpensnuiver.

RickyLaRue | 21-02-21 | 03:33

Weer zo'n nietszeggende oneliner.
Gaat weinig om in dat bolletje van jou.

RickyLaRue | 21-02-21 | 03:44
▼ 3 antwoorden verborgen

Die zal wel weer dronken zijn...

Nee, hij daar..

Moet je em zien zitten.. Sneu mannetje...

Ja, zij is wel lief ja.. Wat moet je nou met zo´n gozer...

neonreclame | 21-02-21 | 03:17 | 9

@MickeyGouda | 21-02-21 | 04:10:

Ja klopt beste Mickey, de eerste les is dat je het zelf moet doen en kunt want er is geen toverstokje dat alles ineens wegtovert. Overigens is het terrein op de grote Beek in Eindhoven wel fascinerend. Een compleet dorp waar alle gekken, verslaafden en gevangenen één groot dorp vormen. Het afvoerputje van de 'perfecte' maatschappij waarin we leven, inclusief mezelf uiteraard want ik oordeel verder niet over de mensen die er als cliënt vertoeven behalve als ze zichzelf voordoen alsof ze zo geweldig zijn. Ik ben dat zeker niet want heel zacht, behulpzaam en eerlijk tegenover iedereen.

Roze_bril_drager | 21-02-21 | 04:23

@Roze_bril_drager | 21-02-21 | 04:23:

PS, dat laatste verduidelijk ik met een voorbeeld op de avond dat ik tabee zei, was slechts de laatste triggger niet de hoofdoorzaak. Had een klein gesprekje over niets met een medebewoner uit mijn groep. Hij bleef maar vasthouden aan iets en ik zei op een gegeven moment dat hij perse elke strijd wilde winnen. Zijn zelfverzekerde antwoord: "Ik win ook elke strijd". Mijn antwoord: "Daarom zit je ook hier." was hij voor het eerst even stil. Hou niet van zulke blaaskaken die doen alsof ze de hele kliniek leiden maar ondertussen er zitten als hulpzoekende cliënt. Wees dan eerlijk en zeg dat je het zelf niet kon.

Ja zal je denken, jij zegt toch niet veel anders ? Nee dat klopt maar zal altijd iedereen wel in zijn waarde laten zonder mensen te willen domineren. Zal heel zwaar gaan worden op mijn manier maar het gaat lukken. Maar nooit een ander omlaag praten om mezelf beter te voelen.

Roze_bril_drager | 21-02-21 | 04:41

@Roze_bril_drager | 21-02-21 | 04:23:
Je observatie - duidelijk vanuit het perspectief van een buitenstaander - leest als bewijs dat jij daar in ieder geval niet op je plek was. Is er niet gewoon een soort hulp waarbij iemand over je schouder meekijkt en je bijstaat op de momenten dat het even nodig is? Hulp op maat dus? Maar goed, maandag!!

MickeyGouda | 21-02-21 | 04:48
▼ 6 antwoorden verborgen

Zin om naar Rusland Sint Petersburg te rijden maar zullen wel allerlei restricties onderweg zijn vanwege die ernstige griep.

Gewoon zin in een land zonder avondklok en waar de kroegen open zijn, Rusland dus.

Simon & Garfunkel @ The 25th Anniversary Rock & Roll Hall 2009
www.youtube.com/watch?v=FThSLpW59Mw

Roze_bril_drager | 21-02-21 | 03:15 | 3

In Tjechië zijn alle maatregelen opgeheven. Als je snel bent kun je Brante & Immink nog inhalen.

keestelpro | 21-02-21 | 03:18

@keestelpro | 21-02-21 | 03:18:

Het is 2400 km en zou het best willen doen maar wellicht kom je Duitsland niet eens binnen. Google maps komt niet door Tsjechië.

Roze_bril_drager | 21-02-21 | 03:23

@Roze_bril_drager | 21-02-21 | 03:23:
Als je internet en de media buiten beschouwing laat bestaat ceaureauna niet eens. Oké je moet ook wel wegblijven uit het openbaar vervoer en supermarkten.

keestelpro | 21-02-21 | 03:25

Ik zou pislink worden als zanger als iedereen hetzelfde hoedje op zou zetten.

keestelpro | 21-02-21 | 03:17

Look over there!

(ik ga luimen)

Deksmaat | 21-02-21 | 03:08

Gladiator - Initial Battle Scene / WVLGwTggO8U

Robert Haynes | 21-02-21 | 03:08 | 5

@Robert Haynes | 21-02-21 | 03:13:
Sneuneus.

RickyLaRue | 21-02-21 | 03:14

Ga toch weg ouwe zadelruiker.

RickyLaRue | 21-02-21 | 03:27
▼ 2 antwoorden verborgen

Halsey - Is There Somewhere (Audio) / 686SmDtBOu8

Robert Haynes | 21-02-21 | 03:04 | 2

Wet Vertoeven in de Openlucht Covid19?
Nederlanders, hoeveel miljoen het er ook zijn, die schrijf je niet de wetten voor.
Die laat je in hun waarde.
Sorry voor de voorspelbare link:
youtu.be/PugJAb9X3tA?t=26

keestelpro | 21-02-21 | 03:03 | 4

@keestelpro | 21-02-21 | 03:16:

2 weken beloofde de man die in normale tijden gevierendeeld zou worden voor zoveel leugens en mismanagement.

Roze_bril_drager | 21-02-21 | 03:27
▼ 1 antwoord verborgen

Bob Dylan, Johnny Cash - Wanted Man (Take 1) / iiRMfb3Z9hg

Robert Haynes | 21-02-21 | 02:53 | 1

Iedereen kent Morricone van once upon a time in the west, maar hij maakte zoveel meer.
Le Clan des Siciliens: www.youtube.com/watch?v=NVVvqikHDZ0
Geniale film met Delon, Gabin en Ventura over een diamant heist. Briljante film van Verneuil en beter dan die western.
www.youtube.com/watch?v=1rcukCnuaXo&a...
Alleen al die filmposter is zo goed. Heb het origineel (was een beetje duur (1969 originele versie) maar dan heb je wat). Hangt in mijn werkkamer.
images-na.ssl-images-amazon.com/image...
Toen les gangsters nog cool waren!

Basil Fawlty | 21-02-21 | 02:53

Daar gaat het niet om..!!!

Ga nou maar gewoon.. We praten morgen wel..

neonreclame | 21-02-21 | 02:48 | 6

Nee we willen daden zien.. ook nu nog

patjem2 | 21-02-21 | 03:02

@patjem2 | 21-02-21 | 03:02:

Mickey..!! Hij heeft het tegen jou denk ik..

Edit.!!Neenee..!! Niet zo bedoeld..!!

neonreclame | 21-02-21 | 03:04
▼ 3 antwoorden verborgen

Laatste verhaaltje voor het slapen gaan. Ik ben weer de laatste in de straat zo te zien.

youtu.be/bfFURz_zX1Q

Lorejas | 21-02-21 | 02:43

Vanavond heb ik een paar biertjes met uiterste houdbaarheidsdatum: 2018 geschonken en gedronken.
En ik leef nog, dat is in dit overgereguleerde land een wonder.
Nog even en de witte jassen en de virologen bemoeien zich met de houdbaarheidsdatum van een flesje bier.

Jan Dribbel | 21-02-21 | 02:43

Nou ok nou doei doeg doei doeg doei doei...

If Yall, whatever..

Doei doeg , Tante mary, tuurlijk.. Nee, let moeders wel op..

Doei doei doei doeg,,,!!

Wat..?? Oh, "Als je binnen komt, links onderin..

neonreclame | 21-02-21 | 02:42

Richard Ashcroft - Velvet Morning (Acoustic) / ef0Gioy5uC8

Robert Haynes | 21-02-21 | 02:39 | 1

Ik blijf mijn mening. Het is eng. Alles.

patjem2 | 21-02-21 | 02:33 | 5

Haha ik ben patjem2 niet. Proost neon en Kees!

Patje | 21-02-21 | 08:18
▼ 2 antwoorden verborgen

Nog 2 uur dan mogen we weer naar buiten ...

Watching the Wheels | 21-02-21 | 02:30 | 1

Leuk. Om 4:30 gaan wandelen.

RickyLaRue | 21-02-21 | 02:34

Miles Davis - Bitches Brew (Tanglewood live 1970) / YRj67oAC6TA

Robert Haynes | 21-02-21 | 02:24 | 19

@Robert Haynes | 21-02-21 | 02:50:
Ja. Denk je?

RickyLaRue | 21-02-21 | 02:52

Wat een zaad antwoord.
Goddomme. Zeg op z'n minst JA.
Kolere. Niks an zo. Nou pleur maar op dan.

RickyLaRue | 21-02-21 | 02:59
▼ 16 antwoorden verborgen

Weten jullie waarom Donald Trump van twitter, facebook, youtube en alle andere Big Tec media is verwijderd na de frauduleuze verkiezingen?
Omdat Trump events 100 keer meer views hadden op youtube en Trump veel meer volgers had op twitter.

Je hebt helemaal geen peilingen nodig voor een populariteitspoll.

Ik dacht ik ga dit ook even uitzoeken voor de partij waar ik lid van ben.
Heeft een wijsneus dat al vóór mij gedaan.
twitter.com/TheRightNL/status/1354842...

keestelpro | 21-02-21 | 02:22 | 2

But who is this wisenose? Goed uitgezocht

VP732 | 21-02-21 | 02:34

Ja maar hoho, misschien waren de meeste viewers wel mensen die tegen hem waren en elke zin die hij uitsprak uitpluisden om tegen hem te gebruiken.

Sneerpoets | 21-02-21 | 07:27

Roze bril,,

And as I'm looking at the colour of the leaves, in your hand
As we're listening to Chet Baker on the beach, in the sand
When the leaves come falling down,

www.youtube.com/watch?v=fNCCA6rWFJ0&a...

neonreclame | 21-02-21 | 02:19 | 1

The wisdom of the leaves, mooie zin..

Roze_bril_drager | 21-02-21 | 02:26

Mulholland Drive - LLorando (Crying) / uHQnb3HS4hc

Robert Haynes | 21-02-21 | 02:14 | 4

@Robert Haynes | 21-02-21 | 02:19:
Mooooeeeeehh

RickyLaRue | 21-02-21 | 02:24
▼ 1 antwoord verborgen

Mooi. gisteren was de eerste "lentedag." De eerste keer dat er warme zuidewind en zon was. Het gevoel dat de winter voorbij is.
Ik was aan het weekendwerk. Trading research lezen, had mijn raam in mijn werkkamer openstaan en dit nummer: Le Vibrazioni - Dedicato A Te, via radio Kiss Kiss (Napoli) www.youtube.com/watch?v=gvhycbsyX8k
En mijn Italiaanse 75 jarige gentleman bovenbuurman die op zijn terras een koffietje zat te drinken? "Ma che Bello Basil, encora!!!" Daar doe ik dus niet moeilijk over. En nog een keer draaien. Schitterend. Lol.

Basil Fawlty | 21-02-21 | 02:13 | 2

Ik eis nieuwe buren!

MickeyGouda | 21-02-21 | 02:59

@MickeyGouda | 21-02-21 | 02:59:
En zal je vertellen. 1 meter 65 grijs Italiaans gentleman honingbeertje en draagt altijd conte of Florence truien. Pure klasse. Hoeft hij niks voor te doen want zo zijn Italianen. www.conteofflorence.com/
;-)))

Basil Fawlty | 21-02-21 | 03:36

O ja? 04.30u? Ook raar.

Deksmaat | 21-02-21 | 02:16

Metallica: One (Official Music Video) / WM8bTdBs-cw

Robert Haynes | 21-02-21 | 02:03 | 1

Blijf dit zo'n mooie plaat vinden ondanks dat ik een ouwe housejunk ben.

Golden Brown. Stranglers.

youtu.be/z-GUjA67mdc

Lorejas | 21-02-21 | 01:58 | 5

Over heroïne toch, geweldig mooi nummer.

Roze_bril_drager | 21-02-21 | 02:02

@Roze_bril_drager | 21-02-21 | 02:02:
Ik dacht dat het over donker bier ging.
Da's toch wel een beetje ze veel credit voor de goorste sloop drugs ter wereld. Heroïne godverdomme is een vloek!

keestelpro | 21-02-21 | 03:14
▼ 2 antwoorden verborgen

Komt laatst een gozer naar me toe, ik zeg, "wat moet je..!!'

Zegt ie, "niks "

neonreclame | 21-02-21 | 01:57 | 1

Niks moet je niet willen.

not_as_cheap_af | 21-02-21 | 02:03

Amy Winehouse - Valerie / 6pAz9UpnRKw

Robert Haynes | 21-02-21 | 01:57 | 2

Ik geef op...

Lorejas wint..

neonreclame | 21-02-21 | 01:56 | 3

De maatschappij drijft op winnaars en verliezers. Allebei even belangrijk.

Lorejas | 21-02-21 | 01:59

@Lorejas | 21-02-21 | 01:59:

De winnaars van vandaag kunnen de verliezers zijn van morgen en andersom.

Roze_bril_drager | 21-02-21 | 02:07

En zo blijft alles beetje in balans!

Lorejas | 21-02-21 | 02:39

De Scene Bruid / bMBT8seTB0g

Robert Haynes | 21-02-21 | 01:54 | 1

What you see is what you don't get. Wel cool dat je nooit zegt wat het is.

Roze_bril_drager | 21-02-21 | 01:59

Tijdens de rehab, was er weer even dat momentje tegen een mede rehab cliënt dat voor mij het moment van afscheid nemen daar was. Voelde weer even mijn ogen die pikzwart werden en dat is een voorbode van zeer veel agressie.

Heb tabee gezegd, ben het vervolg voor geweest en bovendien is het een lachwekkende manier waarop klinieken hun geld binnen harken. Dat kan je zelf veel beter. 4 keer per dag een lading pillen erin en dat is het. Ja daag.

Amy Winehouse - Rehab
www.youtube.com/watch?v=KUmZp8pR1uc

Roze_bril_drager | 21-02-21 | 01:52

Amy Winehouse & Paul Weller - Don't go to strangers (Jools Holland)
youtu.be/H4xYTspgC4M?t=5

Watching the Wheels | 21-02-21 | 01:51 | 2

Ik ben wel in de mood voor een potje Count Basie. Absolute gentleman jazz.
Count Basie - Splanky
www.youtube.com/watch?v=VBTSoLzZ3-U
Een van de Harlem Cotton Club helden. The Duke & the Count. Mooi.

Basil Fawlty | 21-02-21 | 01:48 | 3

@Watching the Wheels | 21-02-21 | 02:03:

Chet Baker - Almost blue
www.youtube.com/watch?v=z4PKzz81m5c

En geloof nog steeds niet dat hij per ongeluk uit zijn hotelraam viel...

Roze_bril_drager | 21-02-21 | 02:13

Lekker nummer, relaxed.

Roze_bril_drager | 21-02-21 | 02:19

Townes Van Zandt - Ain't Leavin Your Love / b0HRWWrnP00

Robert Haynes | 21-02-21 | 01:45 | 5

@Robert Haynes | 21-02-21 | 01:50:
Moooeeeehh.

RickyLaRue | 21-02-21 | 02:22
▼ 2 antwoorden verborgen

Battle of Scheveningen, 1653 (First Anglo-Dutch War) / nEdDu0KLX2M

Robert Haynes | 21-02-21 | 01:39 | 1

Nee, ik ook even niks....

neonreclame | 21-02-21 | 01:38 | 1

Nirvana - About A Girl (Live On MTV Unplugged, 1993 / Unedited)
youtu.be/_24pJQUj7zg?t=72

Watching the Wheels | 21-02-21 | 01:34 | 2

Deze was ook wel ontroerend omdat het uit zijn tenen kwam. Je voelt de pijn.

Nirvana - Where Did You Sleep Last Night (Live On MTV Unplugged Unedited)
www.youtube.com/watch?v=hEMm7gxBYSc

Roze_bril_drager | 21-02-21 | 01:40

First Blood - Escape from Tunnel / -yVFLk1Ctn8

Robert Haynes | 21-02-21 | 01:32 | 1
▼ 1 antwoord verborgen

Leon / dmkrPWQCmIU

Robert Haynes | 21-02-21 | 01:23 | 1

Leon The Professional Hitman - Movie - Swat shootout Scene
www.youtube.com/watch?v=dmkrPWQCmIU

Vroeger was dat een beroepsmatige wens maar dan alleen als je slechteriken zou uitschakelen. Maar wie is goed en wie is slecht ?

Toen kwamen de Joegoslaven en deze deden het voor een appel en een ei.

Roze_bril_drager | 21-02-21 | 01:34

@Watching the Wheels | 21-02-21 | 01:26:

BC kijkt mee..!!

Haha , rijmt..!!

neonreclame | 21-02-21 | 01:28
▼ 2 antwoorden verborgen

Even een lans breken voor de chauffeurs van de OV bussen. Van de 6 keer is er maar eentje geweest die vroeg wat ik deed op dit verboden tijdstip in de bus en zelfs die ene keer, even geleden, was niet moraliserend of vermanend maar uit interesse.

Goed werk buschauffeurs !

Höllenboer - busje komt zo
www.youtube.com/watch?v=vhgfF2YY_zY

Roze_bril_drager | 21-02-21 | 01:18

Het gaat ook niet om je uiterlijk.. Gaat er om wat er binnen zit..

Ook geen moer waard.!!

Tja...

neonreclame | 21-02-21 | 01:15 | 4
▼ 1 antwoord verborgen

The White Stripes - From the Basement (Official Performance) / l5wkTdVjE1s

Robert Haynes | 21-02-21 | 01:07 | 2

youtu.be/gyzvECP5324
Gamen op de PlayStation en dan keihard dit opstaan. Maakt t wel leuker.

R. Skickr | 21-02-21 | 01:06

Hij heeft geen grote bek..

Nee..

Een opmerking..

Trek het je niet aan.. Nee, niet huilen...!!

neonreclame | 21-02-21 | 01:04 | 2

Wham! - Club Tropicana (Official Video) / WYX0sjP6Za8

Robert Haynes | 21-02-21 | 01:00 | 5

GS.
Wilt u Robert Ass ook als 1 van ons laten worden?!

Bad - Casey | 21-02-21 | 01:23

@Bad - Casey | 21-02-21 | 01:23:
Opgerot is ook een optie natuurlijk.
Just saying.

RickyLaRue | 21-02-21 | 01:33
▼ 2 antwoorden verborgen

Ja,eh..

Doe nou normaal lul...!!

Lul ja..

Omdat je je als een lul gedraagt...!!

Nee, je bent niet leuk....

neonreclame | 21-02-21 | 00:57 | 3

Someday.

Robert Haynes | 21-02-21 | 01:01

Splitsing - Recht Uit Het Hart / dZkbqgfiluM

Robert Haynes | 21-02-21 | 00:54 | 1

@Watching the Wheels | 21-02-21 | 01:06:
Mooi hè!

Basil Fawlty | 21-02-21 | 01:36

@Basil Fawlty | 21-02-21 | 01:38:
Owww thank you! Ja. Fenomenaal was dat! Vergeet niet, dit was een half jaar na de dood van Freddy, en die twee waren goede vrienden, al voor een heel lange tijd. En dan nog zo kunnen zingen. Ik zou er geen noot uit kunnen persen, mijn keel zou helemaal verstikt zijn. Hield een keer een rede bij de crematiedienst van een vriendin van mij. Nou forget it. Dat bleek dus veel moeilijker dan gedacht.
En ook heel leuk, met dat vet Britse accent "every single person". Een straatjoch in Wembley. Mooi man.

Deksmaat | 21-02-21 | 02:00
▼ 8 antwoorden verborgen

Okay mijn lieve kabouter reaguurders. Was beetje een saaie week, toch? Links en rechts de rechtsstaat rapkes officieel volgens de "regels" verneukt. Groningen? ZZP-ers? toeslagen affaire? Jaren geen gehoor maar dit gek*t kon er binnen 5 uur door worden gedrukt. Man, man, man. En het schijnt dat die proletenpartij volgens de peilingen gewoon tussen 35 en 40 zetels krijgt. The world has gone mad.
Heb vandaag de immigratieformulieren ingevuld richting land met rondborstige alpen. Sorry amigo's maar ik vind het wel goed zo met deze bs. Ik hou er niet van om te worden genaaid door een 3e rangs Mora kroketten personeelsbaasje, een hoofdjuf van een basisschool "und 'ne Glatze." Kan mijn tijd wel beter besteden.

In ieder geval een saaie week. En hoe was het bij jullie?

Basil Fawlty | 21-02-21 | 00:47 | 15

@Basil Fawlty | 21-02-21 | 01:26: lol! Doe em de groeten als je em tegenkomt!

Sinterbikske | 21-02-21 | 01:31

@VP732 | 21-02-21 | 01:28:
Maar wel netjes onderbouwt in 1e persoon enkelvoud en alleen als ik weet waar ik over praat, voor de rest hou ik mijn muil. Ik ben nml goed opgevoed. ;-))) Lol!

Basil Fawlty | 21-02-21 | 01:34

@Basil Fawlty | 21-02-21 | 01:34: hahaha! Je hoeft ook niet te snoeven, maar bijsturen op welke wijze dan ook vertrouw ik je wel toe ;)

VP732 | 21-02-21 | 02:16
▼ 12 antwoorden verborgen

Waarom doe je nou zo lullig..!! Ben je dronken ofzo..!!

neonreclame | 21-02-21 | 00:46

Dream my sins away, sin my dreams away.
Truste!

Dirk III | 21-02-21 | 00:45 | 1

Dirrek bedankt!

not_as_cheap_af | 21-02-21 | 00:50

The Stooges - Gimme Danger / ixX2e4fB8Vk

Robert Haynes | 21-02-21 | 00:44

Het licht komt niet uit de kraan maar een Smurf...

neonreclame | 21-02-21 | 00:43 | 1

Komt uit de aansteker? Ja.

not_as_cheap_af | 21-02-21 | 00:51

Ja natuurlijk fietsen we in de sneeuw!!1! Wij zijn Ne-der-land! Wij zijn Nederland!
youtu.be/ViaDwkkXzC8

Lorejas | 21-02-21 | 00:43 | 2

De winter des doods, de hel van ‘21. Never forget!

Sinterbikske | 21-02-21 | 00:48

2021: eindelijk was daar weer de tocht der tochten.

Lorejas | 21-02-21 | 00:52

Zet de bass op 10. Fuk de buren!
The̲ ̲P̲r̲odigy - T̲he Fat̲ ̲o̲f̲ ̲the La̲n̲d̲ (Full Album)
m.youtube.com/watch?v=6kE0LJ1fb1c

RickyLaRue | 21-02-21 | 00:41 | 8

@Robert Haynes | 21-02-21 | 01:03:
Dreigende taal huh.
Bring it on bitch.

RickyLaRue | 21-02-21 | 01:12
▼ 5 antwoorden verborgen

Voor mij is dit de danceplaat van 2020. Jammer genoeg nooit op de dansvloer gehoord.
Gorgon City - Roped In
youtu.be/bZXLoksTPas

Pretzel Logic | 21-02-21 | 00:40 | 1

Lekker plaatje!

Sinterbikske | 21-02-21 | 00:50

Ben echt toe aan een goed feestje, festival. Zo gauw het weer kan gaan ook echt alle remmen los.
Space Safari 2019 Ardennen was mn laatste mooie feestje. m.youtube.com/watch?v=xpisxc6MUnc

Sinterbikske | 21-02-21 | 00:38

Game of Thrones 6x05 - Hodor's Death Scene "HOLD THE DOOR!" / Poy6h2zJCJ0

Robert Haynes | 21-02-21 | 00:34 | 1

De bijsluiter van de wasmachine zegt dat het handig is om om de 2/3 maanden een was te draaien zonder was..

Schoonspoelen die handel..

Nou, ok, soms gaat ie aan de wandel.. Maar ik toch hou ik van em.. Gek is dat...

neonreclame | 21-02-21 | 00:29 | 6

Bij Cool Blue gekocht.

Lorejas | 21-02-21 | 00:46

Wat. "draait" er op uw neonreclame...?
Remedie op Zonder Was is : pleur er alle was in die maar nie schoon wil worden om te koken op 90°c.
Waarom ? Vetaanslag.
Wassen op 30-40°c verzameld alle vervuiling op die plaatsen binnenin de wasmachine waar u het niet ziet.
Bewijs zelf zien : stop de afvoerslang in een emmer om te zien wat er an shit uitkomt
Succes

Abraço

V.Puffellen | 21-02-21 | 01:01
▼ 3 antwoorden verborgen

Domme CDA-burgers begrijpen niet dat bananen naar de zon toe willen groeien. Dus ben ik vanaf nu dan ook bang van spinnen? Nee. Omdat /me een domme volgas oxy-liberaal is. Zo god het wil.

not_as_cheap_af | 21-02-21 | 00:28 | 1

Ik groei alleen nog in de breedte.

Deksmaat | 21-02-21 | 00:30

The A-Team - Meeting Murdock / 54bLJfv-7no

Robert Haynes | 21-02-21 | 00:26

12. Marvin Gaye & Tammi Terrell - Ain't No Mountain High Enough / -C_3eYj-pOM

Robert Haynes | 21-02-21 | 00:23 | 1

Nu val je in herhaling Robbie.

RickyLaRue | 21-02-21 | 00:31

Lady Gaga, Bradley Cooper - Shallow / bo_efYhYU2A

Robert Haynes | 21-02-21 | 00:21

Echt een meesterwerk van Uriah Heep. The Magicians Birthday.
youtu.be/UK8Y13nK1xA

Pretzel Logic | 21-02-21 | 00:21

Straight a's in Love - Johnny Cash / yXbe92wgcyc

Robert Haynes | 21-02-21 | 00:18

Groucho Marx:
When I suppose you became a famous actor and you get merried somebody you like, would you be willing to quit acting and be a housewife and a mother?
She:
Well I think if you can keep your feet on the ground you can combine both. That's what I like to do.
Groucho Marx:
Well, if you keep your feet on the ground, you'll never be a mother.
m.youtube.com/watch?v=9R14fwado0A

Deksmaat | 21-02-21 | 00:17

Britten hebben wel humor hoor.
pbs.twimg.com/media/EusytBBWYAQxH0E?f...

Ik ben trouwens ook nog nooit onheus bejegend door het meisje aan de kassa met een hoofddoekje (of meisje met het mondkapje) trouwens.

Eigenlijk denk ik dat ik enkel problemen heb gehad, of heb, met extremisten.

DeKussendeWielrenner | 21-02-21 | 00:11 | 2

Inderdaad. Mannen in pakken staan toe dat ze nog steeds bij bosjes het land binnenkomen.

Pretzel Logic | 21-02-21 | 00:31

@dekussendewielrenner,

Humoristische persiflage op debiel deugen inderdaad.

Verder heb je gelijk dat iemand met een burqa of swastika inderdaad een prima kassamedewerker kan zijn. Maar het gaat natuurlijk om de symboliek van die religies, niet om de toevallige gelovige. Dat snappen die debiele deugers helaas niet.

Gelukkig snap jij dat wel; je wees ook al op die mooie persiflage.

Dandruff | 21-02-21 | 00:40

Ik moest net tweeeeee...

4 x Niezen....

neonreclame | 21-02-21 | 00:08 | 2

Hazelaars neon. De pollen knallen de lucht weer in met dit weer.

VP732 | 21-02-21 | 00:18

Lezeres? Where are you?

Robert Haynes | 21-02-21 | 00:06 | 8

Hee Robert, ben er morgen weer. Vind het altijd gezellig als je er bent. Daarbij heb je ook nog een super goede muziek keuze. Knuffel X

lezeres | 21-02-21 | 00:45
▼ 5 antwoorden verborgen

Yellowman - Morning Ride / DGm_wJb2lI0

Robert Haynes | 21-02-21 | 00:05

Ik kwam eerder vandaag op YouTube wat afleveringen tegen van Buch in de Bajes. Fascinerende tv. Helaas mist de aflevering waar hij de EBI bezoekt. Seizoen 2 aflevering 3 is dat. Als iemand die weet te vinden ergens.. eeuwig dank!

OscarWilde | 21-02-21 | 00:03 | 4

Heb m’n best gedaan, niet gevonden. Zonde, want in die aflevering komt een fascinerend figuur voorbij die verrassend mooi kan schilderden. nl.wikipedia.org/wiki/Eric_Jan_Quakke... (En ooit Jesse Remmers heeft ontzet toen Mohammed B. hem molesteerde)

beldewouten | 21-02-21 | 00:15

@Pretzel Logic | 21-02-21 | 00:43: Niet die je zoekt. Maar het linkje van D.Onderop.

Pretzel Logic | 21-02-21 | 01:04
▼ 1 antwoord verborgen

Steve Earle / Someday / xxvdSOJ9wSc

Robert Haynes | 20-02-21 | 23:58

Kan er ook nog wel bij,

Rusland meldt het eerste geval van menselijke infectie met de vogelgriep H5N8. De zeer besmettelijke soort is dodelijk voor vogels, maar er is nooit eerder gerapporteerd dat ze zich op mensen heeft verspreid.

Anna Popova, het hoofd van gezondheidswaakhond Rospotrebnadzor, prees ‘de belangrijke wetenschappelijke ontdekking’ en zei dat ‘de tijd zal het leren’ of het virus verder kan muteren.

Het Vector Institute van Siberië zei zaterdag dat het zou beginnen met het ontwikkelen van menselijke tests en een vaccin tegen H5N8, meldde het persbureau RIA.

Droom-Vreesman | 20-02-21 | 23:57 | 1

Onzin het komt al jaren af en toe ook bij mensen voor. De besmettingskans is echter heel klein.

www.rivm.nl/aviare-influenza

Rest In Privacy | 21-02-21 | 00:07

Gaan we hakken?!

Nacho_Vidal | 20-02-21 | 23:57

Waylon Jennings - Trouble man / 9werFEwC5ic

Robert Haynes | 20-02-21 | 23:51

Heeft iemand al Stem TV van EenVandaag bekeken op Youtube? Vooral de laatste aflevering met Splinter Chabot is een echte kijktip, geniet ervan en vergeet niet te liken, en zet het belletje aan als je nooit meer iets wilt missen.

deugallergie | 20-02-21 | 23:47 | 1

Nope. iemand die Splinter heet, kan ik niet serieus nemen. Sorry

Nacho_Vidal | 20-02-21 | 23:49

Wax On, Wax Off - / SMCsXl9SGgY

Robert Haynes | 20-02-21 | 23:39

Clubben 100 jaar terug, wie kent dat überhaupt nog? En toen al mal:
youtu.be/vhHcGzlCQFo

VP732 | 20-02-21 | 23:38 | 2

Heerlijk! Lekker gek gewoon!

Sinterbikske | 20-02-21 | 23:41

Zet maar klaar die shots met whiskey!

Lorejas | 20-02-21 | 23:39

Heel heel vette plaat. 2019 zie ik op discogs. Ben beetje uit de scene na crashen van progressive house rond 2006, maar stemt me hoopvol dat er nog dit soort dikke shit gemaakt wordt.

Heb deze al eens gepost; idem gevoel beetje:

youtu.be/UTV-_uksm44

Lorejas | 20-02-21 | 23:51

Leuk.
Melig.

schijtzat | 21-02-21 | 04:30

Jaren tracteer de het illustere Flying Nun label in Nieuw Zeeland ons op prachtige bands als the Clean, the Chills, Jean Paul Sartre Experience, The Verlaines.

En dan deze jongens :
The Bats - North by North.
www.youtube.com/watch?v=xC4SX4c50Ig

Nuuk | 20-02-21 | 23:35

Lorejas

Ik stem ervoor dat jij de huis-dj wordt.

Nacho_Vidal | 20-02-21 | 23:35 | 10

Ook fijne plaat.

Lorejas | 20-02-21 | 23:53

Pluk uit je vorige EELF channel eigenlijk meteen deze:

youtu.be/yBcPWRFzcZE

Zal eens neuzen in "lo-fi". Beetje dakloos qua nieuwe muziek. Komt zo veel kansloze bagger house uit tegenwoordig.

Lorejas | 20-02-21 | 23:58
▼ 7 antwoorden verborgen

2012 man. Toen de vrouwen nog hoerig waren en de mannen nog in de kast zaten.

Nacho_Vidal | 20-02-21 | 23:34

De platenkeuze van Jaap Knasterhuis, Jaap Knasterhuisplaten keus!!

Dr.Rotten | 20-02-21 | 23:31 | 5

Hahaha thanx!

Deksmaat | 20-02-21 | 23:49
▼ 2 antwoorden verborgen

Neo saves trinity|| Epic save|| The Matrix Reloaded / MfR3W5lS8gw

Robert Haynes | 20-02-21 | 23:29 | 1

He, Neon zoekt je.

VP732 | 20-02-21 | 23:30

347.249 weergaven maar

Nacho_Vidal | 20-02-21 | 23:30

Needs more cowbell

Nacho_Vidal | 20-02-21 | 23:31
▼ 1 antwoord verborgen

JonBenét Ramsey heb ik wel van gehoord.

RickyLaRue | 20-02-21 | 23:30

Check ook Casey Anthony en Darlie Routier.

R. Skickr | 21-02-21 | 00:45

Lorejas..??

neonreclame | 20-02-21 | 23:24 | 8

Ha kom maar op met die oude breakbeatjes. 3 kratten vol hier in huis!!

youtu.be/JYE6HW-J0L8

Lorejas | 20-02-21 | 23:35
▼ 5 antwoorden verborgen

Wat een superfijn plaatje!!

Lorejas | 20-02-21 | 23:36

Geef het niet graag toe, maar ik vind haar goed. Ik zing graag mee in de auto. Zie de afgelopen files.

Nee serieus. In de auto kun je HARD meezingen.

Nacho_Vidal | 20-02-21 | 23:25

EPMD - Strictly Business / qJHEI8fJdiM

Robert Haynes | 20-02-21 | 23:21

Fok yeah, die gasten zijn te gek. Heb nog steeds kaarten liggen voor concert Paradiso, wordt nu 28 mei... Gaan we weer niet redden vrees ik

Computer_says_no | 20-02-21 | 23:49

@Red shirt | 20-02-21 | 23:32:
Daar heb je wel een punt.

RickyLaRue | 20-02-21 | 23:44
▼ 3 antwoorden verborgen

Kung Fu: Neo vs Morpheus | The Matrix [Open Matte] / fhrNgXJ__n8

Robert Haynes | 20-02-21 | 23:14 | 1

Bij ons op het dorp is het politiebureau open op dinsdag van 10:00 tot 13:00 uur.

Red shirt | 20-02-21 | 23:13 | 2

En voor de rest antwoordapparaat? "Plaats uw aangifte online", zoiets?

Deksmaat | 20-02-21 | 23:16

trusten en slaap ze

komtdatschot | 20-02-21 | 23:14

Truste ouwe Rotterdammert :-)

MoonBeebe | 20-02-21 | 23:36

Jan Akkerman - Prima donna
youtu.be/RsDkboU1FAU

Lekker opbouwend nummer. Eerst rustig aan met akoestische gitaar, dan een cleane elektrische, en vervolgens in de overdrive. Met uiteraard uitsloverig veel nootjes.

Papa Jones | 20-02-21 | 23:13

Iemand het al over ene Emma vs Baudet gehad? Mooie tv

R. Skickr | 20-02-21 | 23:13 | 1

Eric B. & Rakim - Microphone Fiend (Official Music Video) / uPfIIn5V_LQ

Robert Haynes | 20-02-21 | 23:11 | 1

Je kan 's avonds wel lekker rustig buiten wandelen. Alle schapen zitten in hun hok.

Rest In Privacy | 20-02-21 | 23:09 | 4
▼ 1 antwoord verborgen

Lekker nummer

Nacho_Vidal | 20-02-21 | 23:15

Ook al dood. Die zanger.
Zwaar beroep blijkbaar.

RickyLaRue | 20-02-21 | 23:09

Chester Bennington heeft zichzelf opgehangen.

RickyLaRue | 20-02-21 | 23:24
▼ 1 antwoord verborgen

Chopper - Chopper Visits Jimmy Loughnan / Ddt6RJqyJ8I

Robert Haynes | 20-02-21 | 23:07

BIJ1

Deksmaat | 20-02-21 | 23:14

Soms moet ik lachen. Hartelijk lachen.

Verder wat Deksmaat zegt.

Knufter | 20-02-21 | 23:30

Tja. Aan de ene kant wel grappig, aan de andere kant diep verontrustend. We zijn gek aan het worden met z'n allen.

staat het bier koud? | 21-02-21 | 04:01

Grandmaster Flash & The Furious Five - The Message (Official Video) / PobrSpMwKk4

Robert Haynes | 20-02-21 | 23:03 | 2

Mijn kinderen hebben zo'n bord binnen 5 seconden naar beneden gehaald. Hun studenten-vlaggen-jat ervaring komt hier prima van pas.

marlies | 20-02-21 | 23:03 | 2

Dat bord is samen met die richtlijn voor sneeuwballen gooien het beste bewijs voor een alarmerend ambtenarenoverschot.

5611 | 20-02-21 | 23:14

Je hebt je kinderen goed opgevoed! +1

keestelpro | 21-02-21 | 00:35

Die van Monty Python waren hun tijd ver vooruit
m.youtube.com/watch?v=LFrdqQZ8FFc
The Society For Putting Things On Top of Other Things

Deksmaat | 20-02-21 | 23:03

Message II (Survival) / 4zW2tMd9UPk

Robert Haynes | 20-02-21 | 23:02

Rambo: First Blood - Escape from Tunnel / -yVFLk1Ctn8

Robert Haynes | 20-02-21 | 23:00

Linkin Park - Rolling In The Deep / _sXrTpOVnak

Robert Haynes | 20-02-21 | 22:56 | 1

Zet Crawling eens op..??

Die vind ik wel ok...

neonreclame | 20-02-21 | 22:57

De assist en de goal in één! En toch staat deze goal ten onrechte op zijn naam.
youtu.be/F-wnJz2nCrQ?t=65

keestelpro | 20-02-21 | 22:51

Zo, net terug eerste dag terras van het jaar binnen; het nodige weggewerkt en verorberd, Was gezellig!

Nog wappie nieuws?

Rest In Privacy | 20-02-21 | 22:50 | 1

Het was de jouw laatste dag op het terras...

Meer niet eigenlijk....

neonreclame | 20-02-21 | 22:54

SPECTRE | “I kill people… small world eh?” / O-Y8-1esSLI

Robert Haynes | 20-02-21 | 22:50

Marion Koopmans is alweer onderweg naar huis na haar werkbezoek in China.
youtu.be/xRi_TLfU44w?t=154

keestelpro | 20-02-21 | 22:46 | 2

Wat doet die schildpad raar zeg.

RickyLaRue | 20-02-21 | 22:53

ja leuk

Rest In Privacy | 20-02-21 | 22:46

Waarnemend chef Olivier Dutilh van de politie in Oost en Zuidoost vandaag in een parool artikel over een slepende ruzie tussen rappers in Amsterdam-Zuidoost die door de roof van een ketting escaleerde:

“In de Bijlmer staan honderden jongeren klaar om klussen te doen voor de drugshandelaars, zoals coca­ine uit havens halen, waarvoor een groep 50.000 euro krijgt, of auto’s jatten of besturen en uiteindelijk in de weer gaan met een kalasjnikov. Met het snel verkregen geld gaan ze feesten in hotelsuites, ze doen de PC Hooftstraat aan en weg is het weer.”

Dat fenomeen treft Zuidoost extra hard omdat daar ‘een forse overpopulatie’ woont van jongeren met heel weinig kansen. Dutilh: “Het is zo triest, één op de drie jongeren groeit op onder de armoedegrens. Dertig procent van de inwoners is laagge­letterd en de schooluitval is hoog. De sociaal-economische perspectieven van die jongens zijn heel slecht.

Droom-Vreesman | 20-02-21 | 22:41 | 7

Raar om dat dan 'jongeren met weinig kansen' te noemen.

Beter is het 'jongeren van wie de ouders hen geen kansen gunnen'.

Knufter | 20-02-21 | 23:33
▼ 4 antwoorden verborgen

Het AK-47 virus is ook al uitgebroken.
Denk niet dat we het nog zullen overleven.

komtdatschot | 20-02-21 | 22:37

henk k. wordt de winnaar. kortste kabinet ooit.

newray | 20-02-21 | 22:37

Roelof Bouwman van Wynia's week heeft Mark Rutte zeer goed uitgeschetst.

2021 sla ik ff over | 20-02-21 | 22:36

Even een muziekje,
Equinoxe, j m jarre
Muziekstuk gaat over parijs als de nacht valt, totdat de stad weer ontwaakt.

dirkdoorsnee | 20-02-21 | 22:31 | 2

Daar heb ik nog LP's van. Ik zal morgen het stof er vanaf blazen. Dank voor de tip.
youtu.be/sebSXrmdo1Y

BrutusBosch | 20-02-21 | 23:06

De QR begint met
ikbezoek.nl/de-hoge-veluwe

Daar gaan we.

Vraag 1. Had je last van klachten in de afgelopen 24 uur: niezen, hoesten, 38+ koorts of benauwdheid?
(je? Doe eens beleefd)
Nee
Vraag 2. Heb je op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?
(Wat gaat jou dat aan?)
Nee
Vraag 3. Heb je het coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
(Hoezo 7 dagen?)
Nee
Vraag 4. Heb je een huisgenoot of gezinslid met het coronavirus en heb je in de afgelopen 10 dagen contact met hem of haar gehad terwijl hij of zij nog klachten had?
(wat denk je zelf?)
(waar was het gezinslid in vraag 2)
(en de xlhbtgfxz-figuren?)
Nee
Vraag 5. Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld?
(hoe moet ik dat nou weten? Moet ik mijn bezoek om een negatief testbewijs vragen?)
Nee

BEZOEKERSREGISTRATIE
Volledige naam: ja dikke snik
E-mailadres: idem
Telefoonnummer: idem

Leuk. Een bezoekje aan een bos. In de open natuur. Met heel veel ventilatie. Wat een waanzin.

Deksmaat | 20-02-21 | 22:30 | 3

Voordat zo'n bord geplaatst wordt en zo'n website gemaakt, moeten best veel mensen met elkaar gecommuniceerd hebben. Was er niemand die gedurende het proces heeft gezegd: Waar de FUCK zijn we mee bezig?!?!!

keestelpro | 20-02-21 | 22:45

Je kunt wel de gegevens opslaan voor een volgend bezoek zag ik. Handig als je over een paar weken met je complete familie, onder de builenpest, hertjes wilt kijken. Hebben jullie ergens last van? Welnee. #opgeslagen gegevens laten zien#

marlies | 20-02-21 | 22:54

Echt bizar dit. En dan waarschijnlijk ook nog compleet de fout in met registratie van persoonsgegevens. Weg ermee!

5611 | 20-02-21 | 23:19

"death within two days"
Leuk is anders.

RickyLaRue | 20-02-21 | 22:58

Zijn er al bewegende beelden van spontaan neervallende Chinezen?

5611 | 20-02-21 | 23:22
▼ 6 antwoorden verborgen

Leo de Haas heeft weer een "nieuwe" Terug-Blik op de weg online gegooid. Wat is het gedrag van mensen en formats van programma's enorm veranderd in de afgelopen 20 jaar. Vroeger was het toch echt allemaal beter. Veel meer informatief en niet zo sensatie belust. Al was achteruit racen met DAFjes vroeger stiekem toch wel grappig.

Ik las dat John de Mol komt binnenkort met een nieuwe programma komt, het is fantastisch! "BN-ers" gaan in competitie tegen elkaar rijden met bestuurbare autotjes. Talpa heeft meer fantastische producties de laatste tijd, er is iedere donderdagavond een knikkershow met allemaal bekkende Nederlanders.

Vandaag hebben trouwens een paar jongelui een waarschuwing gekregen omdat ze aan het voetballen waren, hoe durven ze. Zomaar voetballen in de buitenlucht in de lentezon. Gelukkig waren er 2 daadkrachtige handhavers die dit goaltje schieten in de kiem gesmoord hebben, ze werden gematst en kwamen er vanaf met een waarschuwing.

Een goedeavond, plop.

Brabeaulander | 20-02-21 | 22:29 | 1

Kreeg ook een melding. Leuk programma van Leo.

RickRD | 20-02-21 | 22:31

PFFFFFF, wat een gezeik.

Bij de Kennemerduinen is het parkeerterrein bij de ingang Koevlak sinds drie weken afgesloten, omdat het natuurgebied te veel te lijden heeft onder de drukte.

,,Ik zag vandaag weer zo veel mensen buiten de paden lopen, het deed me echt pijn aan het hart’’, zegt boswachter Joeri Uilenreef.

Droom-Vreesman | 20-02-21 | 22:28 | 1

Overbevolking. Dat is meestal niet zo heel goed voor de natuur. Die boswachter kan beter pleiten voor minder immigratie.

Rest In Privacy | 20-02-21 | 23:12

Het is tijd om andere mensen te leren kennen..

neonreclame | 20-02-21 | 22:28 | 1

Welke reaguursite heb je op het oog? Vivaforum?

beldewouten | 20-02-21 | 23:00

Als Papillon hun beste nummer is, hoef ik de rest niet te horen denk ik.
De man heeft wel een geweldige stem.

RickyLaRue | 20-02-21 | 23:07
-weggejorist-
Ingridmaas | 20-02-21 | 22:23 | 5
▼ 5 antwoorden verborgen

volume van de mic tussen de twee staat niet in balance

Ervaringsdeskundige | 20-02-21 | 22:22

Ik heb een manier gevonden om de winterdip te verslaan

youtu.be/DwVP-a5kX6Q

Turbulentie? | 20-02-21 | 22:22

Zaterdagavonden thuis merk ik ook opeens wat voor meuk er op tv is zeg.

Trekken de koelkast nog maar een keer open voor een lekker speciaal biertje en tevens wat lekkere hapjes op de borrelplank

NoNoVio | 20-02-21 | 22:19 | 1

Op zaterdagavond alleen oude films/herhalingen. Omdat u de hele week toch al kijkt, en wss zaterdag zeker.

wilderst | 21-02-21 | 01:52

Eerst inpilsen, dan doorpilsen, bijpilsen, hoofdpilsen, napilsen, uitpilsen, wegpilsen en uiteindelijk slotpilsen. En dan weer van voren af aan. Bravo Vindicat, bravo!

eerstneukendanpraten | 20-02-21 | 22:19 | 2

En dan van de trap af pissen, onder luidkeels roepen waaaterval!

RickRD | 20-02-21 | 22:33

Ghe he he! Exact. Vindicat atque Polit kenmerkt zich, afgezien van de drankincidenten in de laatste tien jaren, vooral ook door zijn rijke geschiedenis, zoals de dappere, moedige rol van Vindicat in WO II.

hoogstetijd | 20-02-21 | 23:00

Krijsende en 'dierlijk huilende' bewoner door rechter uit appartement a 2200 pm bij Zuidas gezet.

De bewoner gaf begin vorig jaar aan dat de klachten klopten. Hij liet weten dat hij onder behandeling was bij een psychiater en medicatie gebruikte. Ook zei hij dat het hem lukte om steeds langere periodes geen geluidsoverlast te veroorzaken. De bewoner vroeg toestemming om een geluidsdichte cabine te plaatsen, zodat de buren niets meer van hem zouden horen.

Toch ging het een paar weken later opnieuw fout. Eigen Haard kreeg van buren te horen er drie dagen en nachten onverminderd geluidsoverlast was. De politie was in die tijd dertien keer gebeld. Een aantal buren zou hun appartement al hebben verkocht. In april plaatste de bewoner de geluidsdichte cabine, maar de klachten bleven komen.

'Verder zijn ook dierlijke geluiden hoorbaar, klinkt als een huilende wolf', aldus het meetrapport.
bron:AT5

Droom-Vreesman | 20-02-21 | 22:17 | 6

Dat lijkt wel mijn schoonmoeder bij volle maan. Gelukkig zit het gastenverblijf helemaal achterop het terrein. Niets meer van haar vernomen trouwens sinds de vorst...

eerstneukendanpraten | 20-02-21 | 22:23
▼ 3 antwoorden verborgen

Ik zet 50 euro in dat de dag klok ingezet gaat worden op het strand en zwemplas als de mussen deud van het dak vallen.

Iemand anders suggesties?

Remi A. | 20-02-21 | 22:13 | 4

Ik weet zeker dat als er een file staat voor Scheveningen we allemaal binnen opgehokt worden. Je mag niet in je eigen tuin, want dat is “buitenlucht”.
Balkon: idem.
We zijn nu een dictatuur, dank Rutte.

Analia von Solmsch | 20-02-21 | 22:23

Ja koop crypto munten. 50 euro is 500 euro binnen no time. Of je hebt pech natuurlijk.

R. Skickr | 20-02-21 | 22:33
▼ 1 antwoord verborgen

Een miskend genie, Dingetje!

eerstneukendanpraten | 20-02-21 | 22:21

Krijg je op Mars dan ook een uitkering?

BrutusBosch | 20-02-21 | 22:26

Lekker hoor ...

Pjotterdjotter | 20-02-21 | 23:36
▼ 4 antwoorden verborgen

En de gekkigheid deze week gaat maar door. Qanon gekkies linken Japie van D. nu aan kindermoorden. nos.nl/nieuwsuur/artikel/2369544-comp...
En uiteraard speelt Micha Kat daar weer een rol in

Zaphod_Beetlebrox | 20-02-21 | 22:10 | 4

Hier zijn de wappies ook steeds gekker aan het worden. Misschien zit er iets door het bier van de Aldi?

Rest In Privacy | 20-02-21 | 22:26

Mooi intro ook, complotdenkers hebben het gemunt op gedenksteen en dat terwijl ik alleen bossen bloemen zie liggen.

IkwilJinekwel | 20-02-21 | 23:09
▼ 1 antwoord verborgen

Ik ben Whoh Whohhpke Hoekstra
Hahaha geniaal

Deksmaat | 20-02-21 | 22:10

Ober, graag een ijskoude klets, en geef de rest hier ook wat.
Euro in de jukebox smijt.
No More Lockdown - Van Morrison
youtu.be/yUOWS7arfw4

RickRD | 20-02-21 | 22:08 | 4

@RickRD | 20-02-21 | 22:20 Ok beloofd.

dirkdoorsnee | 20-02-21 | 22:25
▼ 1 antwoord verborgen

In geval van een totale lockdown..

Kan ik ook bij de boodschappenservice van de Vomar poffen..??

neonreclame | 20-02-21 | 22:08

LOL!
Die top comment: Richard always makes the best wife.

keestelpro | 20-02-21 | 22:13

Vrijheid..!!

neonreclame | 20-02-21 | 22:05 | 1

Liberty!

Adriel | 20-02-21 | 22:08

Een gezondheidscheck om in de bossen te wandelen?
En als je dan niet helemaal lekker bent moet je zeker binnen gaan zitten?
Heel langzaam mensen doodziek maken met waanzinnige reglementen is ook moord. Fuck deze staatsgreep van de witjassen!

keestelpro | 20-02-21 | 22:03 | 7

Dit is echt heel eng, echt eng.
Wat een idioten, Kafka gecombineerd met George Orwell. Hier heb ik minstens drie borrels voor nodig.
Laat staan wat ik tegen zo’n lul van dat park zou zeggen. On-fucking-gelooflijk.

J-van-de-Bontekoe | 20-02-21 | 23:07

Staatsgreep van de witwassen is wel mooi omschreven.

We zouden veel meer de visie moeten vragen van huisartsen en ambulante verpleegkundigen. Dat zijn de mensen met een brede kijk op gezondheid en de factoren die daar in negatieve en positieve zin invloed op hebben.

Nu is het alleen de specialisten in ziekenhuizen en virologen. Deskundig op hun gebied hoor, maar specialist zegt al dat de blik niet alleen diep maar ook nauw is.

Nuuk | 20-02-21 | 23:24
▼ 4 antwoorden verborgen

Fijne zaterdagavond, maar wát een week... Krijgt u er zo onderhand ook niet ontzéttend de schijt van, die sneaky stemmingen, de debiele debatten, het a-democratische avondklokkenspel, de Willem Engelse variant en het tragische trio Rutte-Gabberhouse-De Jonge? Kan iemand mij wat vrolijkheid bezorgen en de jukebox aanslingeren?

MaximumAwesomenimity | 20-02-21 | 22:02 | 4

Goeie, neon. This is our life, Rutte!

MaximumAwesomenimity | 20-02-21 | 22:09
▼ 1 antwoord verborgen

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl