achtergrond

Geenstijl

Turkse haatpaleizen willen @geertwilderspvv monddood maken

Kennelijk hebben we reeds 144 Turkse moskeeën in dit land en die 144 Turkse moskeeën hebben allemaal een snottebel. Als @geertwilderspvv niet van Twitter wordt gejorist gaan ze klikken bij de juf meester.

Daarnaast wil de koepel VAN TURKSE MOSKEEËN IN NEDERLAND in vier islamitische landen aangifte doen tegen Twitter. Het gaat om Turkije, Marokko, Pakistan en Indonesië. Weet je wat nou helemaal mooi zou zijn? Als die Turkse islamofascisten tijdens het aangifte doen hun kekke geloofje inpakken en die samen met huis en haard in een door de Nederlandse overheid gesemisponsorde verhuistruck pleuren en fijn in Turkije, Marokko, Pakistan of Indonesië blijven. Lekker allemaal de vrouwtjes naar aparte ingangen sturen en homo's van gebouwen afkletteren in je eigen land.

Honderden lichaamsdelen die in Europa door de metrostations, de terminals, de concertzaaltjes en de cafés vlogen. We hebben maffe Syriërs die in Den Haag zomaar mensen in hun nek steken. Arnhemse jongeren zitten volop in de kunstmest. Vage broederschappen financieren vervelende moskeeën. Radicale imams hitsen op in vervelende moskeeën. Die moskeeën zitten door het hele land. De Turkse overheid stuurt haatpaleizen aan. Moslimjongeren gaan naar moslimscholen omdat daar tenminste niet van die malle ongelovige kinderen zitten. Bepaalde wijken zijn broeinesten voor radicale jongeren en indien niet radicaal, dan gaan ze wel in de cokehandel. "Vrouweningang". Een cartoonist moet met nikaab om zijn lijf aanschuiven bij een praatprogramma. Theo van Gogh ligt met een mes in zijn pens uit te bloeden aan de Linnaeusstraat. Ayaan Hirsi Ali is gevlucht. Geert Wilders wordt bedreigd.

Allemaal & altijd omdat er iemand op de lange tenen van de islam staat. Omdat het altijd de schuld is van degene die op de tenen staat, nooit de schuld van degene die misschien een keer zijn lompe poten uit het gangpad moet trekken. Nog steeds probeert moedertje Nederland een pamper om de reet van de islam te trekken, met kraamhulp GroenLinks en kraamhulp D66 voorop. Burgemeesters die het salafisme willen omarmen, ruimte voor moskeeën, subsidies, dialoog, gesprek, politieke partij. Een pamper om de kont van de islam; een geadopteerd kind dat allang de hele pot zit vol te schijten. Geert ziet het, maar Geert is geen opvoedkundige. Geert is een hork van een vader. Een vlegel, een eenoog in het land der blinden, een roepende in een woestijn, maar hij mág en móet dingen kunnen roepen in die leuke toffe gave vrije meningen- en vrije geesten-samenleving die we zijn, anders zijn we (straks?) reddeloos verloren. Zoals ze in Venlo zouden zeggen: "Ik ben het niet met alle dingen eens die hij zegt, maar sommige dingen zijn wel waar." FIJN HÈ, die vrijheid van meningsuiting in Nederland. Nog wel, ja.

Kan écht niet dit

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Wilders drukt aangifte tegen Timmerfrans door

'Wilders verzoekt het Openbaar Ministerie om een strafrechtelijk onderzoek in te stellen naar Timmermans'

@Mosterd | 22-04-24 | 17:54 | 447 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.