achtergrond

Geenstijl

Tamara - Hypocriete Halsema

Fem, ze wíllen je niet. Ik bedoel, de elite wel, het plebs niet. Een burgemeester moet verbinden, jij doet dat niet.

Als er iemand een plaat voor d'r kop heeft, dan is het Femke wel. Al onderhand voor er goed en wel bekend was wanneer men in kon schrijven op de burgemeesterspost in 020 was er een petitie tégen Halsema en wie wordt er uiteindelijk burgemeester van Amsterdam?? Juist.

Fem, ze wíllen je niet. Ik bedoel, de elite wel, het plebs niet. Een burgemeester moet verbinden, jij doet dat niet. Jij kunt dat niet. Gewoon om wie je bent en wat je doet. Waar je voor staat. Of toch eigenlijk weer niet. Waarom doe je jezelf dit aan? Zo hypocriet als je bent met je kids naar een blanke school terwijl je in de Tweede Kamer stond te blaten over dat scholen zoveel mogelijk gemengd moesten worden. En arme burgers met oude auto's vol in de portemonnee willen pakken en vervolgens recht in hun gezicht uitlachen met je eigen prehistorische veel troep uitstotende vehikel. En dan in je boek schrijven dat je heus die burgemeestersketting niet om gaat hangen, dat je definitief uit de politiek stapt. Wat doe je dan nu daar in Amsterdam?? Hoepel toch een eind op alsjeblieft.

Ik kom al niet graag in Amsterdam en met reden. Daar zijn maar een paar positieve dingen te vinden. Ik heb er een paar lieve vrienden wonen, dit fijne weblog huist daar (tijd om te verhuizen, guys), er hangen wat mooie schilderijen, een paar leuke beestjes in veel te kleine verblijven en we hebben een vliegveld waardoor we lekker met vakantie kunnen en via waar we uitgeprocedeerde gelukszoekers terug naar eigen woestijn kunnen sturen. Mits het een beetje meezit natuurlijk. Kunnen we Amsterdam niet gewoon afsteken en weg laten drijven? Alle normale mensen emigreren naar NL, weg met de rest. Zijn we ook gelijk van al dat gezever over Zwarte Piet af. En van Sylvana. En meer van die beroepszeikerds.

Beeld het je eens in: Amsterdam weg. Sinterklaas weer een kinderfeest zonder cordon politie om arme demonstranten te beschermen tegen al die hatelijke kindertjes die het lef hebben Zwarte Piet lief te vinden. Geen files rolkoffers meer. Het einde van AirB&B. Weg met die klotepaaltjes waar je je knieschijven op breekt.

Femke, je mag het van mij hebben, maar ga alsjeblieft weg en neem de rest van die kutstad met je mee. Wij zijn beter af zonder jullie.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.