achtergrond

Geenstijl

We Are Here-krakers vóór 1 juni pand uitgesmurft

EINDELIJK. Een uitspraak van de rechter. Want als we op die hamloze tosti van een Jozias van Kraaksen hadden moeten wachten zaten we ze hier tijdens de jaarlijkse viering van Sinterklaas & Zwarte Piet nog steeds.

De rechter is nu aan het bepalen of kraken illegaal is en blijft. Tante Bel weet 't wel. En nee Simons, dat is niet op voorhand racisme. Het is namelijk niet alleen verboden voor uitgeprocedeerde huizenkrakers van We Were Never Really Here, maar ook voor rechtse kruizenhakers van Identitair Verzet. En het zou verdomme ook een keer tijd worden, zeg. Uitgeprocedeerde illegaliërs die dankzij die poepbroek van een burgemeester zomaar wat huizen kunnen in- en afpikken, kom nou. Als de vliegeniers niet meer willen vliegen, dan maar met de trein. En verder wat Theo zegt. Als we ons medelijden laten rechtspreken en niet de rechter, dan stellen wetten niks voor. Anyway, nu live.
**UPDATE: Illegale krakiërs moeten eruit
**Betoog van Ymere was wayyyyy out there, ze hadden ook gewoon kunnen roepen: "Ja maar kraken is verboden okee doei." Hoe dan ook, de huizenkrakiërs mogen van de rechter nog een maand lang de ingepikte woningen leechen. Op 31 mei moeten ze opbokken.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.