achtergrond

Geenstijl

LIVE. PVV marcheert door centrum Rotterdam

\

Zijn het geen Turken Nederlanders die Turkije veel leuker vinden alsdan Nederland, zijn het geen Feyenoorders die de boel verbouwen, dan is het wel PVV-hopman G.R.E.E.T. (Gidsende Redder Edoch Eerstaangewezen Thierry-voer) die ervoor zorgt dat Rotterdam al de hele dag is volgebouwd met politie. De PVV marcheert, samen met 'Nederland is van ons'-roepende buitenlanders en mogelijk ook met NVU-wappies van hun groepenvoerer Kontrand Kusters, een stukje door de stad. En verder kun je als Rotterdammer bij de tegendemonstraties van de linkse partijen een beetje kleien en boetseren met vluchtelingen die wel deugen, terwijl de islamgappies van NIDA koekjes uitdelen op het station - en de islamkleuterklas van de met Femke Halsemaiaans kaakgebrek pratende Erdogan-muppet Tunahan Kuzu een spandoekje heeft geschilderd. Allemaal omdat de islam heus wel meer is dan hoofddoeken om vrouwen knuppen, homo's van gebouwen smijten, aparte ingangen voor vrouwen bouwen, het afslachten van cartoonisten, het opblazen van metrostations en iedereen de moeder onderdrukken. Hmmm lekker koekjes, en voor het liveverslag van de gebeurtenissen in Rotterdam kunt u dit topic blijven volgen.
UPDATE 14.05 uur: NVU met Kontrand Kusters, Voorpost, Pegida met Edwin Wagensfeldwebel, Chris Aalberts, de Prinsenvlag, Filip Dewinter: ze zijn er allemaal bij. 
UPDATE 14.13 uur: Duizend man op de been, dus laten we ook niet vergeten dat er naast dat gekkiescarnaval ook gewoon enorm veel mensen meelopen die zich zorgen maken over de Nederlandse cultuur & identiteit, mensen die zich in hun bruine hemd gezet voelen door Mark Rutte. Maar ja.
UPDATE 14.35 uur: Gezellig lopen! Wilders heeft het over een thuiswedstrijd. MAAR NIET VOOR LANG MEER
UPDATE 14.36 uur: EINDE! Saaaai. Geografische kennis in ieder geval prima: Nederland is geen Marokko.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.