Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

BNN-leden zeggen lidmaatschap op want BNN is ineens VARA en bij de VARA zit Joop

Hee kijk, een BNN-lid dat zijn BNN-lidmaatschap opzegt omdat BNN ineens niet meer bestaat. BNN, opgericht door een uit de Veronica-hoek afkomstige Bart de Graaff (een soort real life Geenstijl-lol-trol) is nu ineens BNNVARA. Wat zo ongeveer hetzelfde is als een muur om het kapitalistisch-liberale Berlijn bouwen en vervolgens doen alsof alles buiten de stadsmuur niet snoeihard wordt onderdrukt door communisten. Te ziek voor woorden eigenlijk: lid worden vanwege de vernieuwende bevrijding die Bart de Graaff naar het verstikkende medialand bracht en dan later alsnog zonder zwembandjes in het zuurlinkse VARA-haatbad worden gegooid. Het is bijna alsof ze bij de NPO expres over Bart de Graaffs lijk heen pissen. 

Onderstaand mailtje (na de breek) is afkomstig van een BNN-lid dat eerst een GroenLinkse VARA-propagandafilm van de Jessias in zijn maag kreeg gesplitst en vervolgens tot de conclusie kwam dat hij ineens meebetaalt aan die online haatmachine van Fascisco van Jole, Joop.nl. Dingen die je écht niet wilt als je ooit van Bart de Graaff hield. Laat dit mailtje u daarom als BNNVARA-lid vooral inspireren ook uw abonnement op te zeggen. Tenzij u serieus blij bent met GroenLinks-propaganda en/of Joop.nl natuurlijk, dan moet u zeker lid blijven.
Instant update: volgens Debby Hagen van BNNVARA is de Jesse-docu mede door druk vanuit de achterban geschrapt want: 'We zijn niet doof voor signalen vanuit achterban'. Vreemd. Volgens Gerard Timmer is de omroep helemaal 'niet gezwicht voor alle kritiek'.

Bonus: Gerard Timmer (BNNVARA) over Jesse: 'Ik wist van niks'

Dat was de boodschap van Gerard Timmer vandaag: Gerard Timmer is wel de baas bij BNNVARA maar wist van niks qua docu aankopen en uitzenden maar Gerard Timmer is helemaal okee want Gerard Timmer heeft bepaald dat die film niet meer wordt uitgezonden dus alles is weer goed. De maker wordt wel gewoon betaald want hee het is de NPO en nergens klotst andermans geld lekkerder tegen de plinten (misschien een keer zelf een omroep oprichten? red.) alsdan op het Mediapark.

Reaguursels

Inloggen

Zo! Opgezegd, staat netjes.

Hetvolkspreekt! | 29-08-17 | 06:30

Als Debby zich zelf volgende week in de bdm zet, lullen we nergens meer over.

jojos | 28-08-17 | 21:17

Zo hoppa ook mijn lidmaatschap bij bnn per direct opgezegd. Nooit wat gehad ja een dvd in het begin, verder 0,0

Warmehemaworst | 28-08-17 | 18:23

Mijn eerste reactie hier.

Tot begin dit jaar was ik een regelmatig reageerder bij Joop.nl Vanuit zwartepiet-discussies had ik me langzaam opgewerkt tot geopolitieke onderwerpen, zoals Syrië. Ukraine en de Russofobe houding in de media.

Maar het afgelopen jaar werden steeds meer goed geïnformeerde reageerders geband, waaronder ikzelf in mijn steeds sneller opvolgende incarnaties. Itt. tot veel reageerders hier sta ik links-realistisch tov. Joop.nl. Maar dat kan het debat slechts verrijken als je inhoudelijk blijft. Maar wel werd ik steeds feller tov. het knuffelsocialisme, de SJW identiteitspolitiek en het steeds toenemende pro-NATO oorlogshitsen

Ik ben geen fan van Trump, maar de weerstand van Joop.nl tegen hem is zeer kinderachtig. Trump breekt steeds meer verkiezingsbeloften, en blijkt een zeer zwakke president, maar dat terzijde.

Ik kan de deelnemers wat Joop.nl betreft slechts aanraden: maak een account en reageer volgens hun regels. Het is tijd om je lidmaatschap op te zeggen wanneer je om inhoudelijke redenen geband wordt. En geloof me: dat gaat snel, want tegenspraak met argumenten wordt niet geduld (beleefd dom schelden wel weer, dat is blijkbaar niet bedreigend).

Rootman | 28-08-17 | 15:25

Wat een lulkoek.
Hoe kan je van louter geschoten propaganda materiaal nu zeggen dat je de minder positieve stukjes er dan in gaat laten, die schiet je sowieso niet als je uit propaganda oogpunt bent aan het filmen .
BNN/VARA zat gewoon op de knietjes voor de Jessias in een donker tunneltje en nu o.a. Geenstijl daar vol de schijnwerpers op heeft gezet doen ze geschrokken alsof ze alleen zijn veters waren aan het strikken .

Castor12 | 28-08-17 | 10:48

Dat kleine ventje dat ongegeneerd, tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend door het leven trok , wat hebben ze hun reet afgeveegd met alles wat hij had opgebouwd en waar hij voor stond .
Zo'n drol als Patrick Lodiers is in alles de tegenpool van die gozer en nu zit Zakaria Taouss er puur op basis van zijn culturele afkomst als deug signaal.

Castor12 | 28-08-17 | 10:35

Had liever gehad dat die zelfpijperij wel was uitgezonden en dat daarna de bnn leden hun abbo massaal hadden opgezegd.

komtdatschot | 28-08-17 | 10:11

Toch ook mijn BNN maar eens opgezegd. Was ooit tijdens de hoogtijdagen van de Lama's lid geworden en eigenlijk nooit opgezegd. In de afscheidsmail maar goed duidelijk gemaakt dat het komt vanwege Joop en diens methoden om geweld goed te praten.

Martinspire | 28-08-17 | 09:32

Ik was BNN-lid vanaf het eerste moment. Mijn lidmaatschap begin 2012 opgezegd toen bekend werd gemaakt dat BNN en de VARA zouden gaan fuseren. Hebben leden die nu pas hun lidmaatschap opzeggen onder een steen geleefd? Ga je schamen: vijf jaar lang hebben jullie Bart verraden.

Word er zo moe van.. | 28-08-17 | 07:46 | 1

Sorry.. Beter laat dan nooit..

Fokko Flip | 28-08-17 | 12:17

Maar BNN had zich helemaal niet moeten laten inlijven, kon het echt niet anders ?

Doe mij maar twee ! | 28-08-17 | 03:06
-weggejorist-
HetOorAakel | 27-08-17 | 22:42 | 3

En dan de geweldig fantastische voordelen:
1. Iedere maand een geautomatiseerd massa-emailtje in je inbox.
2. Je kunt meedoen aan de verloting van gratis reclamemateriaal dat ze gekregen hebben
3. Een voorgedrukte kaart op je verjaardag
4. "vooraan bij programma's". Hetgeen overigens helemaal niet zo werkt. Als je ooit bij een TV-programma in het publiek zit, dan moet je voor aanvang met z'n allen verzamelen. Je krijgt een drankje en kunt 'socialisen' met de overige publieksleden. Ondertussen lopen er productiemedewerkers rond, die aan bepaalde mensen een polsbandje uitdelen. Degenen die een polsbandje hebben, die mogen als eerste naar binnen en zitten vooraan. Inderdaad, u raadt het goed: Nochtli en Zimra krijgen een polsbandje, de gemiddelde reaguurder niet. Want het oog wil ook wat. En de productieleiding moet immers ook het imago omhoog houden dat het publiek jong, aantrekkelijk en dynamisch is, en niet middelbaar, grijzend aan de slapen en lichtjes ingekakt.

a9b2b1 | 27-08-17 | 22:40

Bart zou walgen van de vara maar daar hebben ze schijt aan.

010ert | 27-08-17 | 21:26 | 1

Bart, leeft Lang leven Bart.
Aan alle BNNers kom in opstand tegen de PvdA mafia

Jacktheflipper | 27-08-17 | 22:18

Van de link: ' Waarom worden de programma's onder één naam uitgezonden?
Er treden zoveel nieuwkomers tot het veranderende medialandschap dat we onze positie willen versterken. Dat kunnen we beter met één merk dan met twee merken. '

Mooie spin, maar de omroepverenigingen moesten fuseren. Gewoon gedwongen.

WernerT | 27-08-17 | 20:55 | 1

Dat is niet helemaal waar natuurlijk. Het idee achter ons omroepbestel is dat je kunt sturen wat voor programma's je ziet. Juist door te fuseren help je het bestel om zeep. Waarom dan toch fuseren?

Door bezuinigingen is fuseren is noodzakelijk om omroepbaasjes 1x Balkenende norm te kunnen betalen. Om "unieke talenten" 3x Balkenende norm te kunnen betalen. Om je vrindjes 2x per jaar een volledig nieuwe studio in te kunnen laten richten.

Het doel van de bezuinigingen was om van de excessieve geldgooierij af te komen. Zoals in alle publieke sectoren wordt er echter vooral bezuinigd op de doelstellingen (in dit geval: programma's maken, in andere sectoren: leraren inhuren, verpleging fatsoenlijk betalen, enz) en wordt de geldgraaiende kant versterkt.

TheEgg | 28-08-17 | 08:57

Lid geworden helemaal aan het begin, toen het lidmaatschap nog 'vier patatjes oorlog' kostte.

Net opgezegd. Kan ik mooi vier, eh, twee patatjes oorlog van kopen.

Vega Mindy | 27-08-17 | 20:39

Ooit ben ik lid geworden van de VARA. Die omroep vond ik toen (!!) oké, de gids vind ik nog steeds goed, maar intussen vind ik de VARA een ronduit walgelijke omroep. Uit luiheid was het er niet van gekomen, maar afgelopen voorjaar heb ik mijn lidmaatschap (gewoon per e-mail) opgezegd. Wie nog steeds te lui is om zijn VARA-lidmaatschap op te zeggen kan gebruik maken van (passages uit) mijn opzegbrief, en mag deze brief verder verspreiden:

Aan de medewerkers van de VARA,

Als teleurgesteld lid van de VARA-gids vraag ik uw aandacht voor het volgende.

Toen ik opgroeide was de VARA een omroep waarover veel mensen in mijn omgeving zeer te spreken waren. De VARA voelde als een oprechte, betrouwbare en brede omroep die veel hoogwaardige, kwalitatieve en eerlijk programma's maakte. Programma's die ons informeerden, plezierden en aanzetten tot denken.

Thuis waren wij geen lid van de VARA, maar toen ik op mezelf ging wonen was de keuze snel gemaakt. Een omroep als de VARA was het waard om lid van te worden. En de goede tv-gids maakte het lidmaatschap nog aantrekkelijker. Ik weet niet precies hoe lang ik de VARA-gids inmiddels krijg, maar ik denk dat het inmiddels ruim 15 jaren zijn.

Sindsdien is er veel veranderd. Ik ben veranderd, de maatschappij is veranderd, en ook de VARA is niet meer de omroep van weleer. Ik merk dat de VARA is verworden van een sympathieke oprechte kwaliteitsomroep voor een brede laag van de bevolking tot een linkse activistische omroep voor 'gutmenschen', die in veel programma's indoctrineert en polariseert.

Ik erger me aan programma's van de vele VARA waarin thema's als multiculturele samenleving, immigratie en diversiteit eenzijdig worden gepromoot. (Vermeend) racisme en ongelijkheid worden enorm uitvergroot, en jankers als Sylvana Simons, Akwasi (of hoe je dat ook schrijft) en Gloria Wekker krijgen alle ruimte om vanuit hun slachtofferrol de blanke Nederlanders een schuldgevoel aan te praten. Er is geen andere omroep die hierin zo'n activistische rol speelt als de VARA.

Daarentegen worden mensen die anders denken over bovenstaande thema's bij de VARA vaak weggezet als nationalisten, dom, gevaarlijk, extreemrechts of bekrompen. Zij worden bespot, gestigmatiseerd en beschouwd als untermenschen die nog niet het licht hebben gezien om 'wereldburger' te worden. Aan de ene kant wordt in veel programma's van de VARA gepleit voor tolerantie, gelijkheid en eerlijke kansen voor nieuwkomers, terwijl aan de andere kant wordt neergekeken op en intolerant wordt omgegaan met 'oorspronkelijke Nederlanders' met een (in de ogen van gutmenschen) foute mening.

In veel programma's van de VARA lijkt niet het maken van eer eerlijk programma voor een brede laag van de bevolking voorop te staan, maar het maken van een politiekcorrect statement. Daarbij is er alle ruimte om de kijker/luisteraar te indoctrineren met een wereldbeeld dat helemaal past bij het wereldbeeld van de gutmenschen in de Amsterdamse grachtengordel. Het lijkt wel dat de VARA de spreekbuis is geworden van GroenLinks!

Eén van de onderdelen die prima past bij de VARA van tegenwoordig is het webblogje Joop, dat het internet als een riool bevuilt met de meest walgelijke en eenzijdige linkse schrijfsels. Een blogje dat doet aan haatzaaien en waar nuance en de waarheid ver te zoeken zijn. Eerst vond ik het onbegrijpelijk dat de VARA deze walgelijke bagger ondersteunt, maar inmiddels begrijp ik heel goed dat Joop een belangrijk uithangbord is van de huidige VARA.

Ik vind het jammer dat ik het moet schrijven, maar ik ben dus helemaal klaar met de VARA. Bij de VARA voel ik me niet meer thuis. Daarom zeg ik hierbij mijn lidmaatschap op. De goede tv-gids zal ik missen, maar ik wil op geen enkele wijze nog verbonden zijn aan een moraliserende omroep die eenzijdig, activistisch en laaghartig de mening van de kijkers, luisteraars en lezers in een naïeve linkse richting probeert te manipuleren. Als de VARA blijft zoals het nu is hoop ik dat de VARA de PVDA achterna gaat. Ook die club was zodanig druk bezig te laten zien hoe zeer zij deugen (en de rest niet), dat ze zich volledig hebben vervreemd van hun oorspronkelijke achterban.

Graag ontvang ik een bevestiging van het opzeggen van mijn lidmaatschap. Ook verneem ik graag waarom de VARA het walgelijke blog Joop laat voortbestaan en hoeveel dit per jaar kost.

Met vriendelijke groet,
.............

FEDER | 27-08-17 | 20:19 | 6

Joop moet blijven bestaan. Ik wil graag weten welke hard core van 20 reageerders daar het fascisme blijft uitdragen. Desnoods van belastinggeld.
Verder had je nog kunnen toevoegen "dat MvD PF heeft vermoord heb ik jullie nog vergeven, maar deze week was de maat echt vol".

skoftig | 27-08-17 | 22:57

Berbaar:
De Vara gaat niet voor niks samen met BNN.
Een zieltogend clubje klampt zich aan een ander zieltogend clubje vast in de hoop samen nog een klein vuistje te kunnen maken.
Joop.nl is bijvoorbeeld niet voor niets zo agressief bezig tegen alle andersdenkenden, inclusief media.
Ik vermoed zo dat Joop.nl, net als de Vara en de verwante PvdA, nogal al wat aanhang verliest en met lede ogen moet toezien dat juist die andersdenkenden steeds meer aandacht krijgen.

Dat moet een ongemakkelijk gevoel zijn.

mallekater | 28-08-17 | 06:57

@ Skoftig: Die 20 reageerders? Het waren er veel meer! In het archief blijkt dat de meeste stukjes 2 jaar geleden enkele honderden reacties hadden. Maar iedereen met een afwijkende mening wordt daar geband. Er komt een punt dat men geen zin heeft om weer een pseudoniem aan te maken. Joop heeft altijd de onderwerpen van gesprek bepaald, maar er was best wel ruimte voor intelligente reacties. Nu is het gemiddeld aantal reacties ca 20, er worden meestal slecht 2 of 3 reageerders met afwijkend standpunt doorgelaten om de schijn van een open forum op te houden.

@ Feder: Mooie reactie! Joop heeft soms echo´s van een ´links´ forum. Er is niets links aan, tenzij men SJW/ Soros identiteitspolitiek (pseudolinks) als zodanig wil betitelen: een verkeerde definitie volgens mij, die echter wel voor veel wantrouwen zorgt. Geloof me de EU is niet links en Soros ook niet. Er bestaan geen linkse olicharchen!

Rootman | 29-08-17 | 15:43
▼ 3 antwoorden verborgen

'Inclusief een verrassing op je verjaardag'

Ja goedver. Brengt Debby me tóch weer aan het twijfelen hoor!

Jezus van Nazareth | 27-08-17 | 20:02

'Inclusief een verrassing op je verjaardag'

Ja goedver. Brengt Debby me tóch weer aan het twijfelen hoor!

Jezus van Nazareth | 27-08-17 | 20:02

Had er ook niet veel met Bart mee maar zijn Teringtubbies waren hilarisch, vooral de aflevering waarbij hij zijn reedt afveegt met zo'n rondhuppelend wit knuffelkonijn.

Wekkertje | 27-08-17 | 19:45 | 1

Bart draait zich om in zijn graf, maar daar heeft de VARA *piep* aan, gewoon weer wat zieltjes gekocht voor de linkse kerk. Als eerbetoon aan Bart allemaal je lidmaatschap opzeggen; daar zou hij erg om kunnen lachen!

benjeallanggek | 27-08-17 | 19:22 | 1

Was Bart niet die grote boze witte man :-)

Gerrit1962 | 28-08-17 | 08:58

Tenenkrommend dat die muts meneer probeert over te halen om lid te blijven door: 'dat er ook allerlei leden voor deeltjes zijn zoals: bla, blad en bla.'

Eshek | 27-08-17 | 19:21

Ik neem aan dat er een documentaire wordt gemaakt over de totstandkoming van de documentaire Jesse Klaver, inclusief de terugtrekking van de film. Neem aan dat alle hoofdrolspelers ruimschoots hun medewerking eraan geven.

Atlantis-95 | 27-08-17 | 18:58

Zou je juist BNN lid moet blijven, aangenomen dat de BNN visie dan tov de VARA visie sterker blijft. Want BNN is best leuk bezig.
Los daarvan, die fusie komt voort uit bezuinigen, en de NPO kleiner maken was nu juist een van de dingen die niet-Joopers best aardig vinden, in ieder geval meer dan VARA-menschen..

kloopindeslootjijook | 27-08-17 | 18:33 | 1

De fusies kwamen inderdaad voort uit bezuinigingen, maar van alle omroepen die er waren waarom juist BNN aan de vara koppelen? Was er nu echt geen betere combinatie mogelijk?

Zou dat er mee te maken kunnen hebben dat BNN ooit (lang geleden) de ongefundeerde, tedentieuze en nodeloos kwetsende omroep was? En door de annexatie door de vara effectief om zeep is gebracht?

a9b2b1 | 27-08-17 | 22:55

Wim Kan was toch ook VARA? Die was altijd leuk. Verder kijk ik nooit naar de VARA. Liever Netflix.

Rest In Privacy | 27-08-17 | 18:20

Best ironisch hoe de Linkse Kerk alles kopieert van extreem rechts: de Sturmabteilung knokploegen van Antifa, het fascistische afpersen van de burgers (belastingen) voor het financieren van propaganda, en het "wir haben es nicht gewusst" excuus als ze met hun linkse neusje op de feiten geduwd worden.

Xirdalan | 27-08-17 | 18:07 | 1

Hitler was links nl leider van nationalische socialistische duitse arbeiders partij
VARA PVDA kopieren niets ze gaan door waar Hun geloofsbroeders zijn gestopt

Jacktheflipper | 28-08-17 | 06:59

Het zal wel meevallen! Drie leden zeggen op vanwege bnnvara. De rest kijkt het eind van het jaar zijn abonnementen na en zie dat hij/zij/gender nog lid is van bnn. Met weemoed wordt er terug gekeken naar de periode met Bart de Graaf en vervolgens gaat er een opzeggingsmailtje richting bnn uit. Katja is inmiddels boven de veertig en de jongeren van nu kijken liever netflix en youtube. Doei bnn........ en daarom doet Debby zo haar best.

thekolere | 27-08-17 | 18:05

Weet je wat, ik zeg mijn hele NPO lidmaatschap op. Oh wacht...

Xirdalan | 27-08-17 | 17:59

BNN heeft als doel te demoraliseren

dydxsq | 27-08-17 | 17:55

BNN zonder Bart is als een LPF zonder Fortuyn.
Het is net als alle goede of leuke dingen in het leven. Op het moment dat het de massa bereikt wordt het gekaapt door opportunisten en vervolgens uitgehold tot er niks meer van over is.

MogeWijEveOvergeve | 27-08-17 | 17:46 | 1

Hmm, dat doe me ergens aan denken.

Ongeblustekalk | 27-08-17 | 17:55

Hee, gozert!
Wat leuk dat je mailt man! Echt toppie, wij van de publieksservice zijn altijd happy om feedback te krijgen van onze leden. Echt flex hoor.
Mooi stukkie tekst heb je getypt, maar daar doen we verder helemaal niets mee.

Wil je niet liever je familie lid maken? En je vrienden?
Krijg jij een vette bonus en een gift van ons, voor jou!
Nou, de mazzel verder,
Groetjes,
Debby van BNN
XoXo

Stormageddon | 27-08-17 | 17:46 | 1

LOL

Rest In Privacy | 27-08-17 | 17:59

Het is een pijnlijke afgang bij de publieke omroepen. Benieuwd wie het licht uit gaat doen.... De grootste graaier waarschijnlijk.

Mark_D_NL | 27-08-17 | 17:43

Een deel van de Vara, een deel van BNN en een deel van de VPRO had samen moeten gaan. De rest, het links-verbeten-grachtengordel deel van de Vara, het als-het-maar-stout is BNNdeel en het slaapverwekkende deel van de VPRO had ook kunnen fuseren.. om daarna te worden wegbezuinigd.

Meeroever | 27-08-17 | 17:42

Ik vond Bart de Graaff alleen leuk als teringtubbie zie foto, maar de rest, ik vond het helemaal niks. De VARA is altijd irritant geweest, Sonja, die vervelende Haan en dan natuurlijk grootgrondbezitter en kasteelheer Marcel van Dam en de oervervelende cabaretiers en de verbeten Kees Driehuis. Allemaal redenen om meteen de uitknop te vinden.

Rest In Privacy | 27-08-17 | 17:39 | 2

De weerman Gilles de la Tourette was anders ook best grappig.

Slipsnifter | 27-08-17 | 17:44

Is de aanhef in Debby Hagen's emails nou echt 'He' ....?
Alleen dat is al een reden om op te zeggen als je zo wordt aangesproken.

deNettobetaler | 27-08-17 | 17:38

Wel betale, maar niet uitzenden. Sta dan gewoon op je strepen en zendt die propaganda gewoon uit!

je suis bier | 27-08-17 | 17:36 | 1

*+n naar boven gooien doet*

je suis bier | 27-08-17 | 17:37

Kan het mis hebben maar volgens mij probeert ie zich eruit te wauwelen.

Rest In Privacy | 27-08-17 | 17:32

Aan dat tutoyeren door volslagen wildvreemden, alleen om maar vlot en hip over te komen, heb ik een broertje dood. Wat is er mis mee om een klant of lid beleefd met u en mijnheer/mevrouw/transpersoon naar keuze aan te spreken?
Nee, tegenwoordig staat er "Heeeee [je voornaam]" bovenaan de brief. De onbeschoftheid ten top.

Leipniz | 27-08-17 | 17:32 | 4

En dan nog dat jijbakken.....

Lupuslupus | 27-08-17 | 17:46

Mij kan die aanhef weinig schelen. Ik ben lekker toch geen lid. Veel mensen beginnen hun mail met: dag.... Ook zoiets raars.

Rest In Privacy | 27-08-17 | 18:27

Helemaal met u eens. Toen ik "heee ..." las kon ik echt mijn ogen niet geloven. Wat denkt zo'n mens? En dit komt nog eens bovenop het verder tenenkrommende Nederlands (e.g. "wij hebben toegang (...) en heeft"), wat een treurnis is het toch altijd in de publieke sector.

Isaac_Newton | 27-08-17 | 19:42
▼ 1 antwoord verborgen

De VARA zou verboden moeten worden en op de lijst van criminele organisatie gezet worden.

de uitbater | 27-08-17 | 17:32

Bij dezen mijn lidmaatschap opgezegd. Ooit eens lid geworden om kaartjes te winnen voor de 1000e Coen en Sander show (en gewonnen, het was leuk). Maar ik wens op geen enkele wijze joop te ondersteunen.

Tuborg øl | 27-08-17 | 17:20

Hoe is het eigenlijk met Valerie Zwikker ?

Jimmy Mc Clure | 27-08-17 | 17:20

Mozeskriebel. Is er ook een opklik voor groot?

Mubbenschonster | 27-08-17 | 17:16

Treurig einde eigenlijk. Van rebels en dwars, opkomend voor jongeren. Tot salonfahig, establishment en voor oudjes. Bart draait zich BOOS om in zijn graf.

Aan de andere kant, de jeugd zit al lang op Netflix en jijbuis (en Twitch), welke jeugd zit er nog op de treurbuis te wachten?

Graaf_van_Hogendorp | 27-08-17 | 17:14 | 1

Nou u bent ook weer lekker aan t generaliseren hoor. 'Opkomend voor jongeren en nu ..... voor oudjes'. Roflol. Ik heb het altijd al een baggeromroep gevonden - d.w.z. vanaf het begin - en ben als 'oudje' (hahaha) allang abonnee van Netflix. Doei.

Lupuslupus | 27-08-17 | 17:33

Wie nog steeds lid is van BNN heeft jaren onder een steen geleefd.

Rest In Privacy | 27-08-17 | 17:13

Ze pissen inderdaad over het lijk van Bart heen. Sterker nog ze gebruiken BNN als oneindige subsidiebron. Vara is letterlijk een stelletje linkse lijkenpikkers van het onuitputtelijke karkas van Bart.

Manneke Pislam | 27-08-17 | 17:11

Vorig jaar ook mijn lidmaatschap op BNN opgezegd, was lid van het eerste uur maar de gratis spam van de Vara trok ik gewoon niet. Tevens nog een klacht ingediend dat de BNN helemaal mijn emailadres niet mocht gebruiken voor reclame vanuit de Vara want het waren immers twee stichtingen. Dus het kon niet anders of BNN had mijn gegevens verstrekt aan de Vara wat niet mocht vanwege hun eigen beleid of ze waren gehacked door de Vara wat volgens hun niet was gebeurd. Na vele emails excuses gekregen omdat ze wisten dat ze fout zaten en met onmiddellijke ingang mijn lidmaatschap opgezegd. BNN is niet meer BOOS en past prima bij de Vara, Bart zou zich... Maarja zusje Mirjam die het roer overnam was minder rebels als Bart en voelt zich derhalve prima thuis bij Mathijs van Nieuwkerk (ik heb geen mening als ik maar tonnen verdien) en Jole met zijn radicaal linkse website.

webcrew | 27-08-17 | 17:02

Lachen, een omroep die vroeger gigantisch neerkeek op die BNNers hebben ze nu broodnodig om de banen en riante salarissen veilig te stellen.

ad melkert | 27-08-17 | 16:59

Het is schamenswaardig om überhaupt van zo een rare club lid te worden.

Jodelahitee | 27-08-17 | 16:57

Ik heb destijds geprobeerd om enige sympathie voor die Bart op te brengen, maar heb het altijd een ergerlijke kabouter gevonden. Iedereen liep met hem weg maar ik had niks met dat BOOS/BNN gedoe.

Bigi Bana Boy | 27-08-17 | 16:57 | 1

Bart was een van de weinige Nederlanders die het voor elkaar kreeg om zijn eigen omroep te starten in een verzuild bestel ondanks zijn ziekte. Altijd wel respect gehad voor zijn doorzettingsvermogen.

voldemort | 27-08-17 | 19:36

Kan VARA niet áls criminele organisatie worden verboden?

3xminder | 27-08-17 | 16:49 | 1

Dat is een heel goed idee en niet onterecht, gezien het diefstal van belastinggeld en ledengeld dat naar de disproportionele salarissen van een aantal van hun medewerkers gaat.

smdyasc | 27-08-17 | 17:02

BNN heette vroeger BOOS, Bart Omroep Organisatie Stichting.

Jos Tiebent | 27-08-17 | 16:48 | 1

Is BOOS nu niet een programma dat m.n. Nijmeegse ondernemers BOOS maakt?

Gajus | 27-08-17 | 17:20

BNN is al vele jaren geleden overleden, tegelijkertijd met Bart.

Slipsnifter | 27-08-17 | 16:48

Ach... uiteindelijk zwichten de meesten voor de soepsidie stromen. Graties geld, wie wil dat nu niet?

Oepsie1234 | 27-08-17 | 16:46

Waarom opzeggen? Gewoon als BNN leden verzamelen, en een petitie maken dat je niet instemt met dat haat zaaiende en 100 % racistische weblog van ze. Kijk maar onder de tag racisme en je leest de meest rabiate pigment strijders. Vervang zwart door wit en je zou bijna denken dat de stormfront de boel heeft overgenomen. Kortom, als ze niet reageren of luisteren, dan pas opzeggen?

Stortkoker | 27-08-17 | 16:39

Was bnn al niet een tijdje dood, als we eerlijk zijn? Veel vergane glorie is er blijven hangen, en dan zo'n kwesel als patrik lodiers als (ex)roerganger

noerg | 27-08-17 | 16:38 | 1

BNN is zo links-jankerig geworden en past wat dat betreft prima bij de Vara. Het is niet eens meer de schaduw van wat het ooit was toe Bart er nog mee bezig was.
Dat mensen niet al veel eerder hun abonnement hebben opgezegd is me dan ook een raadsel.

2voor12 | 27-08-17 | 16:41

Lekker als dit soort debielen - verblind door hun liefde voor links - compleet de realiteit uit het oog verliezen en vervolgens publiekelijk tot de orde worden geroepen. Lovin' it!

NACademicus | 27-08-17 | 16:35

Doet me denken aan dat filmpje waarin Bart de Graaff met een baksteen een ruit van een tankstation probeert in te gooien: www.youtube.com/watch?v=2v54v3aeVGs .

Rest In Privacy | 27-08-17 | 16:34 | 1

"Daarme kunnen we mensen raken," met taartjes van poep en af en toe een kogel van links.
Gerard Timmer wist van niks qua docu aankopen: Nou dan zit je wel lekker in je functie!, beetje overbetaald misschien?

NatNiks | 27-08-17 | 16:31

Haatopa Han vd Horst heeft alweer een hoopje gal uitgekotst op zijn zure Joop-nest.

raskol | 27-08-17 | 16:30

Zo een hekel aan bedrijven en leurders die aan de deur komen die je proberen iets aan te smeren of vast te houden terwijl je overduidelijk aangeeft niet te willen. Als je zegt geen interesse te hebben dan antwoorden met "ja maar weet u wel wat u dan gaat missen" enzovoort.

2voor12 | 27-08-17 | 16:28 | 3

Die goede doelen studentjes zijn nog erger.

Opco Engering. | 27-08-17 | 17:01

Die komen ook niet meer met een bus waar je een euro in kan doen zodat ze weer opdonderen maar proberen je een lidmaatschap aan te smeren voor "maar" 5 euro per maand. En als je zegt dat je niet mee wil betalen aan de veerdienst voor afrikaanse handophouders worden ze nog boos ook.

2voor12 | 27-08-17 | 17:07

@2voor12 | 27-08-17 | 16:28
"ja maar weet u wel wat u dan gaat missen"
- "Ik weet wel wie ik niet ga missen als er nu nog één woord uit je komt."
"..."
"- Dat dacht ik toch. Fijne dag verder."

Jezus van Nazareth | 27-08-17 | 20:12

Wat voor mensen worden in godsnaam lid van de publieke omroep? Zijn zeker ook dezelfde mensen die aan dat 1vandaag opiniepanel meedoen.

XaleX_2 | 27-08-17 | 16:28 | 1

Mensen die vinden dat een omroep goede programma's maakt, en gesteund moet worden. Vandaar dat ik lid was van BNN. Was, want ik heb helemaal niet gevraagd om een samenvoeging met de VARA, die vervolgens van alle programma's links-dram-programma's gemaakt heeft.

Mijn lidmaatschap is een tijd geleden al opgezegd.

TheEgg | 27-08-17 | 17:00

Je zal toch maar BNN-lid zijn en op 4 september geboren zijn! Krijg je van Debby van BNN een leuke verrassing op je verjaardag! Krijg je als dank voor je lidmaatschap een uur durende reclamesoap met als onderwerp Jasses Klaver door je strot geperst!

Rest In Privacy | 27-08-17 | 16:24 | 1

Vergeet ook de winacties en het ledenvoordeel niet. Wie wil dat nu niet ?

Bigi Bana Boy | 27-08-17 | 17:00

Misschien niet zo netjes, maar ik zou mijn volgende mail vriendelijk in caps lock hebben getypt en aangeven of ze me alsnog kunnen helpen met het opzeggen van mijn lidmaatschap. Ben overigens wel ontzettend benieuwd wat die verassing voor mijn verjaardag zou zijn geweest. Man man man.

lulkoekhapper | 27-08-17 | 16:22 | 2

VerAssing?... man man man.

Keyboardspeler | 27-08-17 | 16:36

Verrassing uiteraard, man man man.

lulkoekhapper | 27-08-17 | 22:25

Ik ga bij deze mijn BNN lidmaatschap opzeggen, omdat ik zelf geen enkele verbintenis wil hebben met joop.nl. Een van de grootste haatsites die ik ken.

alibabba1986 | 27-08-17 | 16:20 | 1

Dat u dat nu pas weet. Sowieso sneu (hard)lid te zijn van een omroep.

Musset | 27-08-17 | 16:30

Wat een laffe reactie. Nu moeten ze die hagiografie uitzenden ook, zodat iedereen kan zien wat een lafe meuk in het incestcircuit dat links heet, wordt gemaakt.
Die Gerard Timmer liegt dat ie star-oogt, dat hij "van niets wist", ik wilde hier iets over zeggen, maar een Godwin zit dan in een klein hoekje.
Vort, kom op, uitzenden die hap. Het grote licht erop.

Glasgow Argus | 27-08-17 | 16:20 | 2

Nou ja, het probleem is nu natuurlijk dat we er met andere ogen naar zouden gaan kijken. Dus heeft diezelfde Vara een extra reden om van uitzending af te zien. Als die propaganda er als een documentaire doorheen getrokken was, dan zou exact het beoogde doel zijn bereikt. Nu kan dat niet meer. Ongezien is dat werk besmet.
Dus eigenlijk zouden we nu moeten willen dat die prop alsnog wordt uitgezonden, op prime time.
Onbedoeld effect. Zo kijken we ook naar Triumpf des Willens. Verplichte kost zou ik haast zeggen.

Schoorsteenveger | 27-08-17 | 16:33

Exact

Glasgow Argus | 27-08-17 | 16:38

Maar hoeveel gemeenschapsgeld heeft die snuiter nu verbrast met zijn slechte aankoop?

kommabijmebinnen | 27-08-17 | 16:16

Voor 2000,- bruto per maand? Daar kom ik m'n bed niet voor uit hoor...

Karel-methoutenpoot | 27-08-17 | 16:47

2000 euro voor een MBO-baantje? Lijkt mij geen slechte deal hoor.

WernerT | 27-08-17 | 20:57

Voor die 2000 Euro krijg je gratis een cursus "Omgaan met Teleurstelling".

marcoplarco | 27-08-17 | 22:29
-weggejorist-
nickolaas | 27-08-17 | 16:11 | 1

Op de site van de mediacourant hebben ze het over de propaganda film Jesse, terwijl die VARA knakker het heeft over een documentaire. Wat is het nou?

Osdorpertje | 27-08-17 | 16:11 | 1

Een flop.

vanBarchum | 27-08-17 | 16:14

.. als ik een Gerard Timmer was geweest zou ik ook heel verbaasd zijn wanneer ik hoorde medeverantwoordelijk te zijn voor een Leni Riefenstahl-productie waarin een politicus verheerlijkt wordt.

Jan Passant mk2 | 27-08-17 | 16:09

De BNN-leden hadden de fusie kunnen tegenhouden op de ledenvergadering, maar de meeste omroepleden laten zich daar niet zien, en zijn vervolgens boos als de mensen die wél komen opdagen, instemmen met een koers die hun niet zint. Zie ook Powned en WNL.

JTKDM | 27-08-17 | 16:09

Timmer: "Eh... eh... onbedoelde twijfel...".
Nee, achteraf snappen dat je er niet mee wegkomt.

Schoorsteenveger | 27-08-17 | 16:08

Veel beter. Wat een handige site zeg. Nooit eerder van gehoord! Maar daar kan je kennelijk dus allerlei diensten in één keer stopzetten. Die gaat in m'n favorieten..

vanBarchum | 27-08-17 | 16:10

ia.tpo.nl is sowieso mijn favorietste site

dieED | 27-08-17 | 16:05 | 1

TPO is een copy/paste blogje.

Mark_D_NL | 27-08-17 | 16:19
-weggejorist-
Ollie B. Bommel | 27-08-17 | 16:04 | 1

Veronica was de enige leuke omroep, toen het nog een omroep was.

vanBarchum | 27-08-17 | 16:03 | 2

Toen ze nog op zee zaten, ja.

Glasgow Argus | 27-08-17 | 16:16

Veronica das toch die omroep die graaide bij het leven. Ken je nog dat blad met al die advertenties van Dirk S. bedrijfjes en artiesten die gegijzeld werden door types als Rob Out en Lex Harding voordat ze loonslaaf werden bij Endemol.

Rest In Privacy | 27-08-17 | 17:44

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl