achtergrond

Geenstijl

BNN-leden zeggen lidmaatschap op want BNN is ineens VARA en bij de VARA zit Joop

Hee kijk, een BNN-lid dat zijn BNN-lidmaatschap opzegt omdat BNN ineens niet meer bestaat. BNN, opgericht door een uit de Veronica-hoek afkomstige Bart de Graaff (een soort real life Geenstijl-lol-trol) is nu ineens BNNVARA. Wat zo ongeveer hetzelfde is als een muur om het kapitalistisch-liberale Berlijn bouwen en vervolgens doen alsof alles buiten de stadsmuur niet snoeihard wordt onderdrukt door communisten. Te ziek voor woorden eigenlijk: lid worden vanwege de vernieuwende bevrijding die Bart de Graaff naar het verstikkende medialand bracht en dan later alsnog zonder zwembandjes in het zuurlinkse VARA-haatbad worden gegooid. Het is bijna alsof ze bij de NPO expres over Bart de Graaffs lijk heen pissen.

Onderstaand mailtje (na de breek) is afkomstig van een BNN-lid dat eerst een GroenLinkse VARA-propagandafilm van de Jessias in zijn maag kreeg gesplitst en vervolgens tot de conclusie kwam dat hij ineens meebetaalt aan die online haatmachine van Fascisco van Jole, Joop.nl. Dingen die je écht niet wilt als je ooit van Bart de Graaff hield. Laat dit mailtje u daarom als BNNVARA-lid vooral inspireren ook uw abonnement op te zeggen. Tenzij u serieus blij bent met GroenLinks-propaganda en/of Joop.nl natuurlijk, dan moet u zeker lid blijven.
Instant update: volgens Debby Hagen van BNNVARA is de Jesse-docu mede door druk vanuit de achterban geschrapt want: 'We zijn niet doof voor signalen vanuit achterban'. Vreemd. Volgens Gerard Timmer is de omroep helemaal 'niet gezwicht voor alle kritiek'.

Bonus: Gerard Timmer (BNNVARA) over Jesse: 'Ik wist van niks'

Dat was de boodschap van Gerard Timmer vandaag: Gerard Timmer is wel de baas bij BNNVARA maar wist van niks qua docu aankopen en uitzenden maar Gerard Timmer is helemaal okee want Gerard Timmer heeft bepaald dat die film niet meer wordt uitgezonden dus alles is weer goed. De maker wordt wel gewoon betaald want hee het is de NPO en nergens klotst andermans geld lekkerder tegen de plinten (misschien een keer zelf een omroep oprichten? red.) alsdan op het Mediapark.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.