Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Sharia, olé olé olé!

wet is wetFleichsbaums' bericht over Marokkanen die een Amerikaanse heaumeau in elkaar rosten, is inmiddels breed uitgemeten in de vaderlandse pers. Cohen heeft een pr-probleem van formaat: in allerhaast wordt er volgende week zelfs heaumeau-informatie op amsterdam.nl geplemd, zodat ze maar blijven komen. Het knuffelvirus heeft inmiddels ook bij Het Parool toegeslagen. De redactie durfde het niet aan het beestje bij de naam te noemen en gewoon even naar Chris Crain te verwijzen. Nee, we gaan pas over tot man en paard noemen wanneer een mensenrechtenorganisatie zegt dat het hier om 'etnische spanningen draait'. Zelf signaleren is blijkbaar zooo stigmatiserend. Zie hier: het gelijk van Hirsi Ali, de pers doet aan zelfcensuur. Maar goed, GeenStijl, nu ook voor al uw mensenrechten! 'Religeus intoleranten' hebben dan straks toch hun zin: Amsterdam volgend seizoen heaumeauvrij. Straks alleen nog even wat kortgerokte vrouwen intimideren en de Sharia is een feit. Dank Cohen, dank Parool...

Reaguursels

Inloggen

@.Pannie
De gematigde moslims worden gegijzeld door de fundamentalisten. Citaat uit de Telegraaf van heden (ingezonden brief van ene Mouktafi): Mohammed B. maakte een videotestament voor de aanslag op Theo van Gogh (...). De moordenaar van Theo van Gogh hoorde bij een extreme groep die in de El Tawheed-moskee in Amsterdam bijeenkomt. Het is niet voor niets dat de moskee El Tawheed heet: El Tawheed betekent in het Arabisch eenheid. De Saoedische wahabisten zien de eenheid als principe om samen sterk te zijn en dat is volgens mij als Marokkaan de reden dat deze moskee El Tawheed als naam kreeg. Eenheid in het uiterlijk, eenheid in het dragen van kleding, eenheid om niet te integreren in Nederland, eenheid om vreselijke video's te bekijken, eenheid om eigen boeken te lezen en te verspreiden, eenheid om mensen op straat aan te vallen om het wahabistische gedachtegoed te verkopen, eenheid... en nog eens eenheid. Deze Saoedische wahabisten vormen een stroming in de islam die is gebaseerd op sharia en die het geweld tegen joden, christenen en niet wahabisten toestaat. Eigen rechter spelen is hun praktijk. Salafieten in Marokko vormen een gelijksoortige stroming.'

Wakker worden, .Pannie! Bakas sluit er ook zijn boek mee af: This is your wake-up call!

Abuneenee | 12-05-05 | 09:58

Nou dat zullen ze vast leuk vinden...

Pannie | 12-05-05 | 09:49

Abunono ja hoor droom maar lekker door.
De Turken gaan straks 5x naar de moskee en mogen niet meer naar muziek luisteren en nooit meer een biertje drinken zeker?

Pannie | 12-05-05 | 09:42

Beetje vreemd om in eigen land te moeten concurreren met de mohamedanen op het gebied van neuqen. Beetje vernederend ook.

Abuneenee | 11-05-05 | 18:13

@Pannie
Het idee wordt openlijk en actief bediscussieerd in mohamedaanse kring. Koop het boek maar en lees wat ons te wachten staat. De mohamedanen planten zichzelf hier te lande aanzienlijk sneller voort dan de autochtone bevolking. De conclusie dat ceteris paribus de mohamedanen op een gegeven moment de politieke meerderheid verkrijgen is onontkoombaar. En denk maar niet dat zij de islam niet zullen invoeren. Ze voelen zich gediscrimineerd omdat de islam voor ons in wezen een achterlijke godsdienst is die totaal niet acceptabel is en dat steekt hun kennelijk. Dat is de makke. En daarom zullen ze hun uiterste best doen om de islam in te voeren.

Het enige dat wij er (binnen de grenzen van de wet) aan kunnen doen is zelf meer kinderen krijgen dan de mohamedanen. Maar dat moet dan wel heel snel zijn beslag krijgen.

Abuneenee | 11-05-05 | 18:06

Abunono Eurabie, geloof je het zelf?
Ik heb zojuist een boek gelezen van dhr. Sjors Boomschors, en volgens hem is het niet waar.

Pannie | 11-05-05 | 17:11

Nou... inderdaad! Goed gezegd Abuneenee!

ponne | 11-05-05 | 16:35

Hahaha Merrovaag off-daytje?

Pannie | 11-05-05 | 15:40

Beetje eigengeilerei mag best;-)))))))

Abuneenee | 11-05-05 | 14:37

Goed gezegd, Abuneenee!

Abuneenee | 11-05-05 | 14:35

Ik las dat de aanvallers van Crain van Marokkaanse origine zijn. Ik denk dat dat relevant nieuws is voor het Nederlandse volk en de homos in het algemeen, en voor de Marokanen hier te lande in het bijzonder. Ik begrijp dan ook totaal niet dat de pers consequent weigert de origine van de betrokken criminelen te noemen. Ze vervalst daarmee immers het debat over het mohamedanisme en zijn volslagen atavistische en onacceptabele leerstellingen dat momenteel wordt gevoerd, althans zou moeten worden gevoerd; in dit mohamedanisme moet immers de reden worden gevonden waarom dhr. Crain in elkaar werd geramd. Bovendien houdt de pers daarmee de hand boven het hoofd van de daders en schermt hen af van het volk.

In de meeste landen worden verdachten in de pers gewoon bij naam en voornaam genoemd, worden hun portretten gewoon op TV getoond en wordt hun origine breed uitgemeten. Nederland is een uitzondering wat betreft de achternaam. Er is echter geen enkele reden om de origine van de daders achter te houden. Ik kan me voorstellen dat men bang is voor relletjes en wraakacties tegen de Marokkanen. Dat zal dan echter eerder het gevolg zijn van de schok veroorzaakt door het plotseling overstappen van het niet noemen op het wel noemen, dan van de feiten.

De discussie over het mohamedanisme begint nog maar net. Lezing van het boek Megatrends Nederland, van de hand van dhr. Adjiedj Bakas, bevestigt zulks. Hij verwacht om demografische redenen dat wij over slechts een luttel aantal jaren zullen leven in ?Eurabia?, met het mohamedanisme als staatsreligie. Dat zijn zeer belangrijke ontwikkelingen voor allen hier te lande, autochtonen, allochtonen, homos (die zullen ? getuige het incident met dhr. Crain - klaarblijkelijk in het openbaar worden afgerost, bij voorkeur met zweepslagen), vrouwen (die moeten minimaal een hoofddoek om, zo niet een sluier aan en de bek dicht houden en mogen geslagen worden), christenen (die zullen worden vervolgd, kerken afgebroken), kunstenaars (die mogen geen mensen of dieren meer afbeelden, dus e.g. alle schilderijen van Rembrand moeten worden vernietigd; problemen ontstaan pas bij de niet-figuratieve kunst van mensen als Picasso, of Rietveld, maar de islam zal ook die kunst wel weten te vernietigen, bijvoorbeeld omdat men het kwalificeert als ?entartete Kunst?), etc.. Het gaat in het licht van dit soort zeer ingrijpende dingen dan ook in ieder geval niet aan om net te doen of je neus bloedt, alleen omwille van het feit dat de zoveelste misdaad door de zoveelste mohamedaan is begaan. Ik refereer hier niet slechts aan het laffe gedrag van de media, maar bijvoorbeeld tevens aan de hypocrisie die minister Donner recent aan de dag legde toen hij plotseling niet meer kon ontkennen dat het overgrote deel van de Nederlandse gevangenisbevolking van allochtone afkomst is.

De Marokkanen zullen een en ander echt niet begrijpen, maar daarentegen weldegelijk in hun vuistje lachen. Niemand durft het immers in zijn eentje tegen een groep Marokkanen op te nemen; voor je het weet heb je immers een mes tussen je ribben, of is je neus gebroken (dat laatste bleek het geval bij dhr. Crain). Met een beetje mazzel blijft het voor hen bij een aangifte tegen een anonieme dader, zodat ze nog wegkomen met hun zwaar criminele gedrag ook (zwaar crimineel: omdat sprake is van een gebroken neus, wat kwalificeert als zwaar lichamelijk letsel, is dit een vorm van zware mishandeling, strafbaar gesteld bij art. 302 wetboek van strafrecht, en bedreigd met gevangenisstraf van ten hoogste 8 jaar, dus we hebben het niet over een bagatel delictje). En niemand die te weten krijgt dat het Marokkanen waren en in feite handlangers, ja voorlopers!, van de terroristen die hier te lande momenteel nota bene openlijk de mohamedaanse revolutie preken, en dat alles ondermeer dankzij de nalatigheid van de pers en van Donner.

Door de origine van de daders en de religieuze inspiratie van hun handelswijze van het publiek weg te houden, vervalst de pers het publieke debat. Ik denk dan ook dat de pers nog meer schade veroorzaakt aan de res publica door zijn handelswijze dan andersom het geval zou zijn.

Abuneenee | 11-05-05 | 14:32

@ Merovech
Geeft niks hoor, je bent gewoon 1 van de vele 1.000.000nen die nog steeds lekker naief zijn. Kopje thee?

lord wanhoop | 10-05-05 | 16:39

Niet te geloven, Het Parool heeft het bericht aangepast, stelletje amateurs. ik neem aan dat Het Parool een aantaal e-mails heeft gekregen, waaronder een van mij

Apollo | 10-05-05 | 11:23

@ Merovech 09-05-05 @ 22:05
Oftewel: de rijke rechtse amerikaanse homo toerist versus de "arme extreem rechtse marokkaanse moslim terrorist"
wou je zeggen. want islamisme is extreem rechts, hoewel de ene wil alles opblazen maar wordt vrij gesproken maar het ander soort gaat 2 jaar de bak in.

push | 09-05-05 | 22:58

@ Merovech 09-05-05 @ 22:05

"Oftewel: de "rijke rechtse amerikaanse homo toerist" versus de "arme linkse marokkaanse moslim terrorist"."

En betere manier om jezelf belachelijk te maken ik niet voor je kunnen bedenken. Proficiat.

TheRealShowstopper | 09-05-05 | 22:41

En vanavond zelfs op NOVA. GS bedankt.

the saint of hippo | 09-05-05 | 22:06

Ik blijf het bullshit vinden. Wat maakt het uit dat die toerist die in elkaar gemept is een heaumeau is? Ik snap dat niet. Er worden in Amsterdam dagelijks mensen in elkaar geschopt en geslagen, om de meest uiteenlopende redenen.
Ik zie het als een seaurt 'sec gegeven anno 2005'. Oftewel: de "rijke rechtse amerikaanse homo toerist" versus de "arme linkse marokkaanse moslim terrorist". End of story, zo gaat dat. Terwijl het maar de vraag is wat zich daar precies heeft voorgedaan. Ongezien de tyfus met incidenten. Want dat is alles wat dit is. Jammer voor het slachtoffer; moge hij desalniettemin zijn 15minutes of fame krijgen hoor. Doe mij een kop thee.

Merovech | 09-05-05 | 22:05

Hmmm, Parool meldt toch gewoon het vermoeden dat het marocs zijn?
www.parool.nl/nieuws/2005/MEI/09/ams2....
Op zich wel aardig hoor, zelfs het CDA begint langzamerhand de verworvenheden in Nederland te steunen (abortus, euthanasie, drugsbeleid etc.)
CDA, van tegenstander naar medestander, als er maar genoeg opgefokte marokkanen de boel verstieren.

vander F | 09-05-05 | 20:11

Job Cohen is straks in retrospect de grootste ramp die Amsterdam ooit is overkomen. Een eenpersoons postmoderne joodsche raad, apres la lettre.

superjan | 09-05-05 | 19:50

@Karel: Waarschijnlijk heeft de man vrienden in Nederland die hem meer over de nederlandse situatie konden vertellen, hell misschien heeft de man een paar jaar terug met pimmetje in de darkroom gezeten.

Qantrix | 09-05-05 | 19:18

@Mercy En zo is het!

Starf*cker | 09-05-05 | 19:07

Wat een lut kinls.

BitchSuperSoaker | 09-05-05 | 19:03

@Starf*cker, Ik heb het stukje op zijn eigen site net gelezen en is inderdaad duidelijk. Pffffffffffff..... wat een land

Rest In Privacy | 09-05-05 | 19:00

@starf*cker, Ik heb het stukje niet gelezen op zijn eigen site. Maar toen ik het vrijdag op Geenstijl las, dacht ik in 1e instantie eigenlijk niet gelijk aan marokkanen. Het enige wat ik kon bedenken op dat moment is dat ik het ronduit belachelijk vind om iemand zomaar in elkaar te gaan slaan omdat hij homo is.
Als het dus echt (weer) marokkanen zijn dan is dit weer een signaal voor mij dat het steeds slechter gaat met Nederland en dat ik de toekomst niet positief inzie voor mijn kinderen ;-(

Rest In Privacy | 09-05-05 | 18:56

@mercy Wat dacht jezelf? De verklaring van het slachtoffer op de zijn site was een stuk beter dan het geneuzel in het Parool. De grootste knuffelkrant van Amsterdam.

Starf*cker | 09-05-05 | 18:50

Niks geen rellen in Adam..

Dat willen sommige Nazis graag zien..

toatec | 09-05-05 | 18:44

Ik bedoel lijkt me duidelijk dat je een arab herkent

Rest In Privacy | 09-05-05 | 18:41

Hoe komt geenstijl aan de informatie dat het marokkaanse jongens waren terwijl in het stukje van het parool staat dat de slachtoffer(s) maar summiere informatie omtrent de daders konden geven?

Rest In Privacy | 09-05-05 | 18:39

@Brutus 16:15
"... veroorzaakt door een stelletje primitievelingen uit het Rifgebergte die wel de geneugten van de westerse samenleving wil hebben, materieel bedoel ik dan, maar zich weigert aan te passen aan die zelfde samenleving..."
-
Ook immaterieel hebben ze vaak geen enkele moeite om hun leuning in een 16-jarige autochtoonse te hangen en haar daarna de prostitutie in te leiden (loverboys). Als het om de "ongelovigen" gaat tellen ineens blijkbaar ook hun eigen zogenaamde normen niet meer.

Chiant | 09-05-05 | 18:15

@ Karel Wojtyla 09-05-05 @ 17:54

zo is het.

TheRealShowstopper | 09-05-05 | 18:10

@Evil.D. Nico heeft hem gevonden.

hertog jan | 09-05-05 | 18:06

@KoffieDik: Ja, daar heb je echt lef voor nodig, hier je mening geven.

shevek | 09-05-05 | 18:06

Ik vind dat media niet af mogen gaan op geruchten. Een Amerikaanse toerist die in Amsterdam iemand met Noord-Afrikaanse trekken feiloos tot Marrokaan weet te bestempelen is niet echt goede bewijslast voor de herkomst van de daders.

Het feit dat ze met 7 man twee heaumeaux afrossen wijst weer wel duidelijk naar Marrokanen.

Blijkbaar sprak een van de aanvallers Engels, al is het slang. Dat moet hij dan ergens geleerd hebben.

Ik zou niet durven zweren dat het Marrokanen waren, ik denk het wel.

Karel Wojtyla | 09-05-05 | 17:54

@Contino, die Amerikaan kwam er ook later pas achter dat er daadwerkelijk wat gebroken was.

KoffieDik | 09-05-05 | 17:47

@shevek, ik ben het zelden met Bwahaha eens maar hij durft wel hier zijn mening te geven en daar kun je op zijn minst enig respect voor hebben.

KoffieDik | 09-05-05 | 17:46

Goeie actie van het Parool. Een verhaal jatten en dan de feiten verkeerd overnemen...

Chris Crain: " was covered in blood, mostly from my nose, but I got lucky: no broken bones, no damage to my vision, just some very nasty bruises and a lot to think about."

Het Parool: "Crain werd naar eigen zeggen hevig geschopt en geslagen en liep daarbij onder meer een gebroken neus op. Zijn vriend wist aan de belagers te ontsnappen."

Contino | 09-05-05 | 17:46

Nog steeds een grote bek Bwahaha?

shevek | 09-05-05 | 17:44

@Mazzel: Helemaal goed. Het moet maar eens afgelopen zijn met het gelul dat progressief nederland altijd voorop moet lopen. Europa kijkt naar NL met z'n idiote knuffelcultuur en ziet hier hoe het niet moet!

Need for Speed | 09-05-05 | 17:44

@Mazzel, ik vrees dat je gelijk hebt.

KoffieDik | 09-05-05 | 17:44

@koffiedik.
de buitenlandse media komt er achter dat de zgn tollerantie in nederland al jaren een hoax is. En het is een goede manier het nederlandse wijzende vingertje eens genadeloos af te straffen.

Mazzel | 09-05-05 | 17:41

Ongeacht wat voor tuig dit geweest is, de buitenlandse pers smult er blijkbaar van om Nederland in een kwaad daglicht te stellen. Het ziet er naar uit dat er een tendens aan het ontstaan is waar we niet zo makkelijk van af gaan komen. Dat dit soort mishandelingen het resultaat is van ontevreden etnische minderheden slaat weer eens alles.

KoffieDik | 09-05-05 | 17:39

@the Realshow

Bedankt voor je link.

Mazzel | 09-05-05 | 17:36

@Marco @17:29 Spannend hè, internet.

Lekker Belangrijk© | 09-05-05 | 17:33

Het zou toch zo makkelijk geweest zijn om even met je telefoon/camera wat feauteaux te maken. Naar ik begrijp stonden er nogal wat mensen te kijken.

Need for Speed | 09-05-05 | 17:32

@inuk: een groepje marokanen (tis nog altijd niet duidelijk wat het waren maar dat terzijde) mag alleen groepjes kaalkopjes in elkaar schoppen, eerlijk is eerlijk

Thygros | 09-05-05 | 17:30

blablablablabla

het is toch allemaal wat

Marco | 09-05-05 | 17:29

@Pannie @17:22 [..]The man, who looked in his 20s, had Moroccan features and spoke with a heavy accent, murmured something about "fucking fags."
Within seconds, the two somehow turned into seven ? and five of them were ganging up on me, probably because at 6-foot-7[..] Signalement wijst er wel op.

Lekker Belangrijk© | 09-05-05 | 17:29

Ik zie een belangenconflict ontstaan hier. Stel nou dat een klupje Marokkanen een eenzaam kaalkopje in elkaar ramt?

inuk | 09-05-05 | 17:28

Ik zou zeggen: Bij de minste of geringste aanleiding direct standrechtelijk executeren.
Het woord primaat zou voor deze gedegenereerde groep hyena's uit het rifgebergte een onverdiend compliment zijn.
Hulde aan degene die uiteindelijk de eindoplossing zal bieden.

Jacobus Matamoros | 09-05-05 | 17:25

JP ziet iets over het hoofd.

Ik ben geen europeaan, ik ben nederlander

K0ENTJE | 09-05-05 | 17:23

Voor wat betreft die geslagen en geschopte Amerikaan hebben we alleen zijn vermoeden dat het Marokkanen waren, vind het niet vreemd dat de kranten dit vermoeden niet plaatsen...

Pannie | 09-05-05 | 17:22

@capo, Een "verenigd Europa" waarin binnengrenzen vrijwel zijn verdwenen, het asiel/vreemdelingen beleid door wereldvreemde brusselse bureaucraten gaat worden bepaald en Turkije in toetreding, gaat U maar rustig slapen, onze grote leider JP waakt over U. Zijn we nou allemaal zo dom of zie ik iets over het hoofd?

Lekker Belangrijk© | 09-05-05 | 17:11

Tsja, onze pers is over het algemeen niet kritisch, niet feitelijk, niet neutraal, maar wel ontzettend politiekcorrect en vaak een speelballetje van de gevestigde orde der politiek. Een klassiek voorbeeld is de NOS met haar PvdA en EU-Grondwet propaganda. De echte feiten rondom zaken die fout gaan in dit land en de wereld moet je derhalve lezen op weblogs als Geenstijl en Jihadwatch, omdat veel kranten hun maatschappelijke plicht voor een groot deel verzaken. Zo censureerde niet alleen het Parool, maar ook het Algemeen Dagblad en Nieuws.nl het nieuws over betreffende homoseksueel die door die groep mohammedanen in elkaar is getrapt. Mijn hoop is dan ook dat de onafhankelijke weblogs aan invloed gaan winnen ten opzichte van de afhankelijke gevestigde media om zo de Nederlandse bevolking gewoon voor te lichten over de werkelijke omstandigheid waar Nederland inzit en waar we naartoe bewegen.

Nordthiad | 09-05-05 | 17:08

@ Lekker belangrijk
Dit is een vizie die de grote Kemal Mustafa al lang geleden had en toegepast heeft in Turkije.
Iets wat als het aan de EU ligt gaat veranderen in Turkije waarna dit lid van de EU binnen no time verandert in een "Europees" Iran.

capo | 09-05-05 | 17:01

@LB
.
ik ga me bijna vereerd voelen. maar helaas, neen, kolonel klootoog is gewoon kolonel klootoog.

kolonel klootoog | 09-05-05 | 16:51

Een paar jaar geleden lachten mijn vrienden me uit: Wie gaat er nu in Buitenveldert wonen. Nu weten ze niet hoe snel ze naar Haarlem of Amstelveen moeten verhuizen.
Het is hier heerlijk wonen tussen de joden en jappen. En: de koosjere bakker is lekker op zondag open!

Hodja | 09-05-05 | 16:44

kol. klootoog = opa buiswater?

Lekker Belangrijk© | 09-05-05 | 16:43

@Brusselmans 09-05-05 @ 16:39

Tja, ik heb bij een artikel ook een semi kritisch maar uiterst genuanceerd comment geplaatst. Ik was ook nieuwsgierig welke reacties daarop zouden volgen. Ik leef nog.

TheRealShowstopper | 09-05-05 | 16:41

@ TheRealShowstopper

Starf*cker is 'n keer voor links bolwerk uitgescholden op DutchDisease.

Ook in de maar liefst zes daarop volgende comments kreeg hij er stevig van langs.

Blijf daar maar eens onbewogen onder..

Brusselmans | 09-05-05 | 16:39

ik heb net ff gekeken, en het ook nog ff aan mevrouw klootoog laten zien (die, toegegeven, zich eerder geprikkeld voelt door het ongrijpbare fenomeen "humor"), maar er valt op DutchDisease idd verdomde weinig te lachen. het lijkt er zelfs op of 's mans tijd enkel en alleen opgaat aan een naar racisme riekende haat campagne jegens mensen die de islam aanhankelijk zijn. michiel smit had zich geen betere rotgans van eigen bodem kunnen wensen.

kolonel klootoog | 09-05-05 | 16:38

www.discoverthenetwork.org/moonbatcent...
[..]Interestingly enough, the investigators found that the schools most effective in dealing with the problem of Islamization were the ones that completely refused to tolerate it. Because of this finding, the Obin report recommends a policy of "no compromise with Islamist demands."[..]

Lekker Belangrijk© | 09-05-05 | 16:35

@Starf*cker 09-05-05 @ 16:30

Niemand zegt dat je de meningen van de betreffende maker moet overnemen. Dat doe ik ook niet per definitie. Niettemin is het handig dat er iemand is die dit soort ontwikkelingen in de gaten houdt en er over bericht. Doe er je voordeel mee.

TheRealShowstopper | 09-05-05 | 16:33

@ Starf*cker

Mee eens, maar ze zijn toch op maar weinig onjuistheden te betrappen. Een hele prestatie op het onvolprezen internet dunkt mij.

Brusselmans | 09-05-05 | 16:33

Even tussen neus en schaamlippen door. Doet Editie "GS" NL nog steeds elke dag het GS nieuws uitzenden?

Armageddon | 09-05-05 | 16:33

@Brusselmans De grens opzoeken met de nodige relativering, humor en zelfspot is Dutch Disease niet gegeven. Het blijft een boze, brommende oude oom. Jammer!

Starf*cker | 09-05-05 | 16:30

@ Starf*cker

GS en DutchDisease opereren beiden op het hellend vlak van de politiek incorrecte berichtgeving.

Hoewel ik het niet altijd eens ben met het gebodene en ze zich soms wel enigzins kort door de bocht bewegen kan ik me niet aan de indruk onttrekken met een interessante site van doen te hebben.

GS zelf is toch ook niet vies van wat men tegenwoordig "tendentieus" en "stigmatiserend" meent te moeten noemen?

Op GS valt wel meer te lachen, dat dan weer wel..

Brusselmans | 09-05-05 | 16:26

"heaumeau-informatie op amsterdam.nl geplemd" volgens Hoxha.
Ik kijk op amsterdam.nl en zie ... niets. Er staat geen enkel bericht over het potenramgeval en niets speciaals over homo's.
Het gaat niet goed met Hoxha.

kalief | 09-05-05 | 16:25

Plempen - plempte - geplemd (of toch geplempt?). Jullie zijn gehekt door knuffelmarokkanen of zouden jullie die taalfouten toch zelf maken?

Haastigen Spoedt | 09-05-05 | 16:23

Ik zeg m'n abonnement gelijk op!

John McClane | 09-05-05 | 16:23

@pannie. dan moet je eens verder kijken dan de bulldog. dat zit inderdaad vol met allerhande dom blank (amerikaans) volk. de echte negert rookt gewoon in brandend zand en in freeworld.

kolonel klootoog | 09-05-05 | 16:22

Het in elkaar schoppen van mensen is nooit leuk. Maar ik kan die Marokkaanse jongeren niets kwalijk nemen, die missen simpelweg een chromosoom of drie en kunnen derhalve niet verantwoordelijk worden gehouden voor hun daden.

kuba | 09-05-05 | 16:21

@ John: ja maar wel omdat het vrijdagochtend al op geenstijl stond.

pieterjan | 09-05-05 | 16:20

Hahaha, "Fleichsbaums' bericht" stond zaterdag al gewoon in de papieren versie van Het Parool.

John McClane | 09-05-05 | 16:19

Het is wel waar dat ze het vaak niet alleen afkunnen. Een maat van me werd door 5 man uitgescholden, en toen hij er wat van zei, trapten ze hem onderuit. Toen kwamen er gelukkig wel mensen aan die ze wegstuurden. Anders was het slecht met hem afgelopen.

Framoes | 09-05-05 | 16:19

@TheRealShowstopper @15:52 Die lui pissen in hun jalaba van het lachen.

Lekker Belangrijk© | 09-05-05 | 16:18

@The Real Wat heb jij toch met die mopper-site Dutchdisease? Jezus, het lijkt wel de uitgeschreven statements van Archie Bunker in All of the Family. Wat een borrelpraat-site.

Starf*cker | 09-05-05 | 16:17

Ach de Amsterdamse grachtengordeliaan trekt zich gewoon terug in z'n eigen huis en z'n eigen clubs, dan is er voor hem niets aan de handa. Als ik in die stad kom lijkt het af en toe wel alsof ze de apartheid hebben ingevoerd daar, zelfs de coffeeshops zijn 99% blank lijkt het wel...

Pannie | 09-05-05 | 16:16

@friesche hengst
.
ik in Noord wonende, toch een redelijk ruige buurt als je iedereen mag geloven, merk helemaal niks niet van ophande zijnde rassenrellen.

kolonel klootoog | 09-05-05 | 16:16

wanneer komt er weer een tupperware/tefal party op de dam? kan ik tenminste indruk maken met mn gloednieuwe pannensetje....

Vic Vega | 09-05-05 | 16:15

HRW is een linx bolwerk

yumpie | 09-05-05 | 16:14

@ brutus68 09-05-05 @ 16:11

rassenrellen.... hmmmm in een van de vorige topics heb ik nog wat linkjes geplaatst over gebeurtenissen in frankrijk. Ook te vinden op

www.dutchdisease.com/blog/

TheRealShowstopper | 09-05-05 | 16:14

Human Rights Watch (HRW);
[..]Homo's worden daar vaak het slachtoffer van omdat immigranten wraak nemen voor de onrechtvaardigheden die zij zelf ondervinden"[..] Daat gaat ie weer!! Allemaal schuld van nederlander! Net als die Hans *hik* van Mierlo; [..]We moeten hen meer toegemoetkomen om radicalisering te voorkomen.[..] Alom applaus. Ik hoop van ganze harte dat de eerste (zelfmoord)aanslag plaatsvindt op het binnenhof, wellicht valt dan het kwartje bij de heren politici.

Lekker Belangrijk© | 09-05-05 | 16:13

het is allemaal de schuld van links.... of was dat al gezegd? :^}

yumpie | 09-05-05 | 16:12

Dit gaat vandaag of morgen een keertje goed fout..., we koersen regelrecht op rassenrellen af, veroorzaakt door een stelletje primitievelingen uit het Rifgebergte die wel de geneugten van de westerse samenleving wil hebben, materieel bedoel ik dan, maar zich weigert aan te passen aan die zelfde samenleving. Dit probleem zit zo diep, er is een hele groep jonge Marrokanen die nul komma nul opvoeding hebben genoten waardoor ze zich op een fatsoenelijke manier in onze samenleving kunnen functioneren. Wat ze aan opvoeding hebben gehad ervaren we dus nu.., tragisch maar waar

brutus68 | 09-05-05 | 16:11

Het is jammer dattie gast alweer in de VS zit. Anders had Cohen met hem en met een willekeurige moskee thee kunnen gaan drinken om de boel bij elkaar te houden....

Lof der Zotheid | 09-05-05 | 16:09

@pannie, nee samir A. is een Nederlander en die kan niet als een terrorist gezien worden, want welke Nederlander wilt nu zijn eigen land omzeep helpen?

Justin | 09-05-05 | 16:07

[Islam mode on]
Allah Akbar !! Allah Akbar !!
Ik ben niet tegen tegen de Homo's, ik ben tegen alle ongelovingen.
[islam mode off]

Duke ACID | 09-05-05 | 16:06

Samir A had de verkeerde kogels, geluidsdemper, kunstmest en ontstekingen in huis, maar dat kaalkopje had wel de goeie lucifers in huis blijkbaar!
Of die blanke heeft bekend!

Pannie | 09-05-05 | 16:03

is er daar nog een huisje vrij in Amsterdam? Lijkt mij wel een leuke stad.

Rommie | 09-05-05 | 16:03

@ pannie: ow! zeau! sorry dan ;-)

Armageddon | 09-05-05 | 16:01

Dat stukje van Deelder, geweldig!

Justin | 09-05-05 | 16:01

Is dit nou onze 'straf' voor het uitvinden van slavenhandel? :-)

De Vrolijke Kaafir© | 09-05-05 | 16:01

Is inderdaad ook een beetje raar. Iemand heeft een plan om een moskee in de fik te zetten, wordt gestraft. Iemand anders heeft plannen om Schiphol, de Rotterdamse havens, de Tweede Kamer, politici en andere elementen van de Nederlandse samenleving te molesteren, er zijn duidelijke aanwijzingen en die wordt vrijgesproken, om vervolgens een fotograaf in elkaar te meppen.

Alslajemedood | 09-05-05 | 16:00

Fleischbaum is ook een heaumeau las ik laatst op internet..

Die voelt zich bedreigd natuurlijk..

toatec | 09-05-05 | 16:00

Feit is wel dat GS het eerst heeft gemeld en niet de traditionele media. Ik zie een patroon, u ook?

De vuistneuker | 09-05-05 | 15:59

Niet zeiken maar Ali/Wilders stemmen :D

F1RTEEN | 09-05-05 | 15:59

het is ook altijd t zelfde de politiek is te blind om iets te zeggen. de media durft het niet te zeggen omdat ze politiek correct willen zijn. de enige die het zien is het volk. hoe bedoel je: een democratie die niet werkt? "het volk regeert" .... yeah right :/

Stijntje | 09-05-05 | 15:57

Nou nou nou, zeg, geenstijl om het incident weer te linken aan allochtonen... Homo's worden toch altijd in elkaar geslagen?

Ik denk nog c.a. 5-10 jaar, en we hebben ons eigen Sbrenica hierzo.

Want 'Hoe meer volken binnen 1 grens, des te eerder vliegt het in de hens', en daar kan ook een Europeesche Grondwet geen (feauteau)fuck aan veranderen...

mrXL | 09-05-05 | 15:55

Armageddon hij bedoelt in Amsterdam.
Toeschouwers raken vaak in de stress van de aard van het geweld & de enorme agressie waarmee het gepaard gaat.
De agressors hebben op dat moment een adrenalinevoorsprong natuurlijk, en voor de omstanders gaat het allemaal te snel.
Mensen die verzuipen terwijl er omstanders zijn, dat vind ik het allerergst en meest onbegrijpelijk.

Pannie | 09-05-05 | 15:53

Ik heb een donkerbruin vermoeden dat er een feateaufuck zit aan te koment.

K. Leajeau | 09-05-05 | 15:52

Zoek de verschillen

"De rechtbank vindt dat niet bewezen kan worden dat G. daadwerkelijk een poging heeft ondernomen om de moskee op 11 november in brand te steken. Wel is er sprake van het treffen van voorbereidingshandelingen.

De rechtbank rekent het hem zwaar aan dat hij een negatieve bijdrage heeft willen leveren aan de gevoelens van angst en onrust[...]"

www.nu.nl/news/523595/15/Drie_jaar_voo...

(heeft iemand een link naar de tekst van de uitspraak?)

Samir A. niet veroordeeld voor beramen aanslagen

"De rechtbank in Rotterdam heeft de 18-jarige terreurverdachte Samir A. niet veroordeeld voor het beramen van aanslagen in Nederland. De rechtbank sprak hem van die aanklacht vrij wegens onvoldoende bewijs. "

www.nu.nl/news/507343/15/Samir_A._niet...

TheRealShowstopper | 09-05-05 | 15:52

Amsterdam is en route naar Rassenrellen. Allemaal gedoe en niemand die ingrijpt. Dan doen de Amsterdammers het straks zelf wel.
Ik houdt mijn hart vast dat het goed komt.

FriescheHengst | 09-05-05 | 15:51

Hey Hoxha. Ik weet niet wat jij gerookt hebt. Maar ik wil ook !

bwahaha | 09-05-05 | 15:50

Ow jah, het is allemaal de schuld van links! :P

Armageddon | 09-05-05 | 15:47

Het is toch al jaren bekend dat Amsterdam eigenlijk de hoofstad van Turkije is.

Henrique | 09-05-05 | 15:47

@ Strebertje: Koel hè? Stoer doen op internet. Wedden dat jij die gast niet op z'n bek hebt geslagen. Gasten die er om heen stonden deden niks. Dat geloof ik dus echt niet.

Armageddon | 09-05-05 | 15:47

@ Prof. Hoxha

Wat een stigmatiserende opmerkingen weer..

En zo tendentieus..

Enfin, zo wordt GS natuurlijk nooit een gevestigde partij en dat dat nog lang zo mag blijven.

Het morele geloei zal wel weer niet van de lucht zijn maar ik mag een kaarsje ontsteken zodat te hopen valt dat GS nog lang tegen de schenen van media Nederland mag schoppen.

Waar het allemaal toe zal leiden, Allah zal het weten..

Brusselmans | 09-05-05 | 15:46

13 reacties en dan nog niet echt naar de linkse partijen verwijzen. GS gaat hard achteruit...

zuivergeweten | 09-05-05 | 15:46

Zeg BM, even dimmen hè? ;-)

Armageddon | 09-05-05 | 15:44

Altijd leuk om te zien dat die laffe allochtonen niks alleen kunnen. Altijd met 3 keer zoveel man.
Allochtonen zijn zwakke lutsers, altijd grappig om zo'n opgefokt gastje op zijn bek te slaan toen hij vroeg of ik een kogel in mijn kop wilde nadat hij me afsneed op de weg.
En die tientallen losers die eromheen stonden en niks deden, mogen op hetzelfde vliegtuig het land uit, heb je ook niks aan. Lezen allemaal waarschijnelijk het Parool en stemmen SP.

Strebertje | 09-05-05 | 15:44

Wie komt er nou ook nog in 020?

BlackMagic® | 09-05-05 | 15:43

Offtopic voor de geinteresseerde:
www.rijnmond.nl/?pid=66&item=6
Zie rechts bovenaan bij audio: Deelder 2
Jules D. over Amsterdam....

Pannie | 09-05-05 | 15:41

Nou, ik denk niet dat ze vrouwen in sexy kleding zullen gaan intimideren hoor. Dat vinden ze zelf te geil. Daarnaast mogen ze, als ze geen moslima is, toch gewoon kijken en aankomen. Want is het geen moslim, dan is het toch maar een hond of varken. Als je achteraf je handen maar wast, mag je daar best aankomen van de Sharia.

Flapdrol | 09-05-05 | 15:40

Cohen de gekste!!

Armageddon | 09-05-05 | 15:39

Da's waar, een hetero gast met een baard en jurk hadden zo ook voor fokking geey uitgescholden en gemept.

Generaal Pardon | 09-05-05 | 15:39

Die geytensluitspierliefhebbers hebben vast een goede reden mensen... iedere dag kouskous kanen en de salami van je pa in je artiesteningang... daar zou ik ook aardig vervelend van worden...

Iljitsj | 09-05-05 | 15:38

tsja waar zijn al die lonsdale jongeren nu wanneer je ze nodig hebt.....

babygirl | 09-05-05 | 15:38

Is Kouwes ook zo aan z'n eind gekomen?

Evil D. | 09-05-05 | 15:37

Zoals de Nationaal-Socialisten vóór de oorlog de Joden intimideerden, zo proberen bepaalde elementen in onze samenleving nu de heaumeaux uit het straatbeeld te verjagen.

B0b | 09-05-05 | 15:37

Volgens mij had het niet uitgemaakt als daar een homo of hetero of blanke of zwarte gelopen had. Volgens mij hadden die eikels gewoon zin iemand in elkaar te rossen en hebben ze de eerste de beste genomen die langskwam. Die Usaer had de pech daar op het verkeerde moment op de verkeerde plaats te lopen.

Enenem | 09-05-05 | 15:37

GS doet aan zelfverheerlijking, whats new?

Koos Smakeloos | 09-05-05 | 15:36

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl