achtergrond

Geenstijl

Dr. Love helpt Loveprutsers

hijdie2005 is nog maar amper begonnen en het leek er even op dat 2 van de mooiste vrouwen van deze aardkloot niet (meer) beschikbaar zijn voor de huwelijksmarkt. Het Duitse topmodel Heidi Klum heeft zich met Zanger Seal verloofd. Dat deden zij tijdens de kerst op een gletsjer in het Canadese Whistler. Een verstandiger oord dan wat Karen Mulder had gekozen, maar ook Karen is weer boven water. Deze tekst staat hier in het kader loggen voor de zielige mensen.


Dat je als beauty goede kansen hebt op de huwelijksmarkt is wel bekend. Voor de minder bedeelden onder ons komt het aan op het IQ. Dr. Love constateerde dat intelligente mannen een voorkeur hebben voor minder slimme partners. Mannen met een hoog IQ zouden vanwege een drukke baan op zoek zijn naar een moederfiguur die dommer moet zijn dan zij zelf. En vrouwen zoeken naar een intelligentere man.

GeenStijl heeft volgens Dr. Love een eigen 'Loveprutser'. Hoe komt zijn partnerkeuze toch tot stand? Dr. Love heeft wat verstandige adviezen. Naast de aidstest en de SOA-test wordt de IQ-test het wapen in de strijd voor een geschikte partner! Na de selectie op tieten, billen, sprekende ogen en geyle jarretelletjes, schuiven de heren vanaf vandaag behendig een IQ test onder de neus van potentieel vrouwelijk schoon.

Voor Starf*cker zit er dus niets anders op dan slimme vrouwen als Margot Vliegenthart en Sharon Dijksma links te laten liggen. Dan wordt het voor dames zoals Margot en Sharon een stuk overzichtelijker en beperken we het liefdesgestuntel. Veel mannen gaan struikelend, nee, zelfs vallend over het pad der liefde, ze stuiteren en hebben nog nooit van 'leren waarderen' gehoord. Kennelijk zijn dames met brains, ball's and a strong personality mateloos in trek bij de hedendaagse Loveprutsers.

Maar uit onderzoek blijkt dat dit geen verstandige partnerkeuzes zijn. Het gaat om Ratio in de Liefde. De emotie gebruik je bij voorkeur voor de aankoop van die snelle Porsche. Fie snelle wagen is trouwen een handig hulpmiddel bij het realiseren van succesvolle liefdesrelatie. De vrouwen met Brains en Balls kunnen zelf die snelle bak wel regelen en dus is de snelle bolide een mooie secundaire huwelijksvoorwaarden voor de mindere slimme variant van Margot en Sharon. Het onderzoek van universiteiten van Aberdeen, Bristol, Edinburgh en Glasgow, onderschrijven eens te meer dat het huwelijk een zakelijke overeenkomst is. Ratio in de liefde is ook een soort 'gaan met die banaan' maar met meer verstand en minder emotie. Heb je eenmaal een lekker meid weten te strikken, stel wat slimme vragen. En blijft zij het antwoord schuldig op minimaal een vraag meer dan jij dan komt de rest vanzelf. Ook in de liefde is het 'Leren Waarderen'. Ben jij nog op zoek naar een potentiële partner of wil je weten of jij slim genoeg bent voor je vrouw? Een eenvoudige IQ-test geeft antwoord.

Was getekent, Sunnygirl, jouw Dr. Love!

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.